Premier League - preview 19. kola

26.12.2019, 08:32, aktualizováno 27.12.2019, 08:32
Previews
Devatenácté kolo Premier League má na programu jedno utkání i v pátek. Manchester City se představí na půdě Wolverhamptonu. Hosté se mohou v případě vítězství vrátit na druhé místo tabulky před Leicester a přece jen alespoň trošku stáhnout náskok zatím suverénního Liverpoolu. Domácí Vlci by ale v případě ulovení cenného skalpu poskočili na pohárové pozice. Dá se tedy čekat velká bitva.
Wolverhampton Wanderers - Manchester City  (pátek 20:45)
Souboj dvou celků z horní poloviny tabulky je na pořadu jako jediné páteční klání Premier League. S koncem vánočních svátků fotbalisté Manchesteru City zamíří na půdu Wolves, kde se budou chtít pomstít za porážku z prvního vzájemného zápasu.

Vlci od poloviny září utrpěli v ligové soutěži jednu jedinou porážku, a sice minulý víkend od Tottenhamu. Tu dokázali hned v dalším kole napravit, když v Norwichi otočili po trefách Saisse a Jiméneze. Právě mexický útočník je suverénně nejproduktivnějším hráčem svého týmu, když sedm gólů sám nastřílel a na dalších pět asistoval. Podílel se tak na téměř polovině zásahů svého mužstva.

Nabitého programu se děsí Nuno Espirito Santo. "Bude to velmi těžké. Myslím, že se obávají všichni manažeři - a oprávněně. Rozpis nedává smysl, je to absurdní. Pro všechny týmy," říká portugalský lodivod.

Citizens od nepovedeného přelomu listopadu a prosince a porážky v manchesterském derby podstatně zlepšili své výkony. V posledních čtyřech zápasech vždy vyhráli a v součtu nastříleli třináct branek. Do hry se navíc po dlouhé době může zapojit Sergio Agüero. Ten poprvé naskočil v sobotu proti Leicesteru, kde o vítězství rozhodli svými trefami Mahrez, Gündogan a Jesus. Bleděmodří se pyšní velkou útočnou silou, více "kanadských bodů" než druhý nejlepší hráč nasbíralo hned sedm hráčů. Nejvíce se to daří Kevinu De Bruynemu, který se šestkrát sám trefil a jedenáctkrát přihrál na gól svému spoluhráči.

Slova chvály pro soupeře měl Pep Guardiola. "Jsou vždy jeden z nejtěžších protivníků. Nuno dělá výbornou práci. Jsou těžcí doma i venku, a to díky své kvalitě. Jejich organizace je výborná, stejně jak rychlost vepředu," tvrdí španělský manažer.

Wolverhamptonu bude chybět delší dobu zraněné trio Gibbs-White, Boly a Jordao. Hosté budou postrádat indisponované Davida Silvu a Stonese.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saiss - Doherty, Neves, Moutinho, Jonny - Traoré, Jiménez, Jota
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy - Rodri - Mahrez, De Bruyne, Bernardo, Sterling - Jesus
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.04 - 5.14 - 1.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion  (čtvrtek 13:30)
Anglický fotbalový svátek na Boxing Day započne duelem Tottenhamu s Brightonem. Oba celky mají čerstvě za sebou hořkou domácí porážku, kterou mohou hned o několik dní později napravit. Favoritem budou domácí svěřenci Josého Mourinha, jenž se ovšem bude muset obejít bez jednoho z tahounů týmu Heung-Mina Sona.

Jihokorejský forvard v minulém kole v londýnském derby proti Chelsea na moment neovládl své emoce a za nesportovní reakci vůči Antoniu Rüdigerovi uviděl červenou kartu, s níž jde ruku v ruce třízápasový trest. Mimo hru během tohoto zápasově nabitého období zůstávají i dlouhodobě zranění Hugo Lloris a Ben Davies, ovšem Erik Lamela se po dvouměsíční absenci vrátil do plné tréninkové zátěže a může být k dispozici alespoň z lavičky náhradníků. Na straně hostí zůstávají mimo hru Solly March a José Izquierdo.

Domácí prohra s Chelsea výrazně narušila pozitivní dojmy z Mourinhova nástupu do funkce, neboť Spurs tímto nepovedeným výkonem a prohrou 2:0 přišli o možnost uzmout vytoužené čtvrté místo, a naopak si právě Chelsea nechali poodskočit na rozdíl šesti bodů. Zatímco Dele Alli změnou manažera viditelně pookřál, ostatní hráči v čele s kapitánem Harrym Kanem stále hledají optimální rozpoložení, k čemuž může ofenzivně laděný Brighton posloužit jako dobrý odrazový můstek.

Hosté pod vedením Grahama Pottera výrazně změnili herní styl z předešlých let pod taktovkou Chrise Hughtona, ovšem výsledky se zatím dostavují spíše sporadicky. Zatímco triumf z Emirates Stadium proti Arsenalu může Seagulls dodat sebevědomí, že něco podobného dokáží v severním Londýně i proti Tottenhamu, poslední kolo s Sheffieldem United se jim pro změnu nepovedlo vůbec. Prohra 1:0 znamená, že Brighton má v natěsnaném pořadí od sestupového pásma odstup pouhých pěti bodů a každá další ztráta je tak citelná. Bude zajímavé sledovat, zda se Potter uchýlí k témuž receptu agresivního pojetí hry, s jakým před Vánoci vyzrála na Spurs Chelsea, anebo vsadí na konzervativnější přístup a spojí trpělivé bránění s hrou na brejky.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Aurier, Sánchez, Alderweireld, Vertonghen - Ndombele, Dier - Sissoko, Alli, Moura - Kane
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Burn - Pröpper, Stephens, Mooy - Gross, Maupay, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.58 - 6.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Arsenal FC  (čtvrtek 16:00)
Premiéra Mikela Artety na trenérské lavici Arsenalu proběhne na půdě Bournemouthu. Cherries se v posledních měsících výsledkově trápí, ovšem i tak se na favority umí vytáhnout, o čemž se nedávno šokujícím způsobem přesvědčila Chelsea.

Zatímco na straně domácích lze díky dlouholetému působení Eddieho Howea docela přesně očekávat, s čím hráči Bournemouthu ve čtvrtek vyrukují, Arsenal pod Artetovým čerstvým vedením je nepopsaný list a lze jen spekulovat, jak mladý španělský kouč ke svému prvnímu zápasu přistoupí. Arteta na předzápasové tiskové konferenci vyjádřil vřelá slova podpory Granitu Xhakovi a dobrou zprávou je pro něj i lepšící se zdravotní stav Ceballose a Holdinga s Bellerínem, ovšem není jisté, zda některý z nich stihne rovnou naskočit do hry již v tomto kole.

Plně připraven má být také Mesut Özil, jehož dočasný kouč Freddie Ljungberg spolu s dalšími předními hráči okázale opominul v minulém kole s Evertonem na úkor klubových odchovanců, a švédský kouč se navíc do německého reprezentanta opřel i v rozhovoru pro média, kdy zkritizoval Özilův naštvaný odchod ze hřiště v zápase s Manchesterem City. Nyní bude na Artetovi, zda Özila, Alexandra Lacazetta či rekordní letní posilu Nicolase Pépého zařadí zpět do základní sestavy. Největší potíž pak představuje post levého beka, kde musí během absence dua Tierney-Kolašinac zaskakovat mladý křídelník Bukayo Saka. Pět žlutých karet navíc znemožní start Calumu Chambersovi.

Také domácí čítají četné zdravotní potíže, které navíc pro toto kolo umocní i absence Diega Rica kvůli karetnímu trestu. Dlouhodobě mimo hru zůstávají Nathan Aké, Adam Smith, Harry Wilson, Charlie Daniels, Lloyd Kelly, David Brooks či Arnaut Danjuma. "Neočekávám v týmu velké změny. Měli jsme sice po zápase pár otazníků, ale nechci prozradit nic bližšího," zůstal Howe neoblomný, co se týče zdravotního stavu svých hráčů po posledním zápase s Burnley. Největší problém Cherries letos představuje nebývalá střelecká impotence, což by mohl napravit uzdravivší nejlepší klubový střelec Callum Wilson.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Francis, Simpson, Mepham - Stacey, L. Cook, Billing, Lerma, Fraser - C. Wilson, King
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Saka - Torreira, Xhaka - Pepe, Özil, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.81 - 4.09 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Norwich City  (čtvrtek 16:00)
Jedním z obzvláště důležitých duelů na Boxing Day bude přímý nováčkovský souboj o záchranu mezi Aston Villou a Norwichem. Oba celky se v posledních pěti kolech marně pokoušely o vítězství, a jestliže nechtějí, aby ze sestupových příček nabrali na konkurenci hůře dosažitelnou ztrátu, potřebují ve čtvrtek nutně bodovat.

O něco lépe je na tom před vzájemným střetnutím Aston Villa, která má na soupeře tříbodový náskok a tentýž rozestup pak ztrácí na první nesestupovou příčku ovládanou Southamptonem. Villans se však v nabitém vánočním zápasovém harmonogramu budou muset obejít bez jednoho z klíčových hráčů Johna McGinna, jenž si přivodil zlomeninu kotníku a bude svému týmu chybět celé tři měsíce. Dobrou zprávou je naopak pro kouče Deana Smithe lepšící se stav stopera Tyrona Mingse, jenž sice zápas s Norwichem nestihne, ovšem jeho start v dalším kole proti Watfordu je již ve hře.

Na straně Norwiche zůstávají mimo hru dlouhodobě zranění Drmic a Godfrey s Klosem, zatímco Teemu Pukki má být pro zápas s Aston Villou fit, přestože si v zápase s Leicesterem přivodil drobnou zlomeninu prstu na noze. Spolu s finským útočníkem, který se v posledních kolech znovu gólově probudil, táhne Canaries především mladý Todd Cantwell, jenž je s pěti góly druhým nejlepším střelcem Norwiche. To Villans během výsledkového trápení táhne především kapitán Jack Grealish s třemi góly z posledních pěti zápasů.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Hause, Targett - Luiz - Trezeguet, Hourihane, Grealish, El Ghazi - Wesley
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Zimmermann, Hanley, Byram - Tettey, Trybull - Buendía, McLean, Cantwell - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.84 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Southampton FC  (čtvrtek 16:00)
V táboře Chelsea panovala na Vánoce dobrá atmosféra, Blues si totiž v posledním klání díky výhře nad Tottenhamem upevnily čtvrtou pozici v tabulce a návrat do vítězných kolejí tak budou chtít potvrdit i v duelu se Southamptonem. Chelsea se na Boxing Day tradičně daří, zápas hraný na druhý svátek vánoční totiž neprohrála již čtrnáctkrát v řadě. Southampton je sice v tabulce až sedmnáctý, na Stamford Bridge se mu však v posledních letech dařilo domácího favorita značně potrápit. Loni zde celek z jihu Anglie remizoval 0:0, v roce 2017 prohrál těsně 1:0.

Chelsea se první část prosince vůbec nevydařila, po skvělých výkonech v říjnu a listopadu na tým padla dekla a začala se projevovat určitá nezkušenost týmu. Nejprve Chelsea v poslední listopadový den překvapivě padla s trápicím se West Hamem, načež tuto ztrátu ještě dokázala odčinit výhrou v dalším domácím klání s Aston Villou. Následoval však zápas s nabuzeným Evertonem, ve kterém vyhořela především defenziva Lampardova celku a anglický kouč se tak musel smířit s další prohrou. A když jeho ovečky po bezkrevném a mdlém výkonu na vlastním hřišti podlehli také Bournemouthu, který byl předtím pět zápasů bez bodu, zdálo se, že se Chelsea řítí do krize. S dobrou formou zmizel také náskok, pátý Tottenham se před vzájemným soubojem přiblížil již na dostřel tří bodů a v případě vítězství mohl Blues v první čtyřce vystřídat. Tak se ale nestalo, parta okolo Williana podala minulou neděli jeden ze svých nejlepších výkonů v sezóně a po výhře 2:0 se jí může zase lépe dýchat.

To výsledky Southamptonu se v posledním měsíci roku 2019 o trochu zlepšily. Na rozdíl od Chelsea si Svatí v poslední listopadový den připsali výhru po dlouhých 8 ligových kolech, na což okamžitě navázali další výhrou nad Norwichem, kterou jim vystřílel Danny Ings a Ryan Bertrand. Následovala sice porážka s Newcastlem a West Hamem, v posledním klání si však svěřenci Ralpha Hasenhüttla zlepšili náladu, když přestříleli Aston Villu. Stále však zůstávají až po uši namočeni do záchranářských bojů a nutně tak potřebují každý bodík.

Chelsea možná bude chybět kapitán Cesar Azpilicueta, který si v posledním duelu přivodil svalové zranění a o jeho startu se rozhodne až těsně před zápasem. Mimo zůstává i dlouhodobý marod Ruben Loftus-Cheek, jinak by ale měl mít Lampard k dispozici kompletní kádr. Hostům nepomůže Moussa Djenepo, otazník se pak vznáší i nad stavem Shana Longa a Sofiana Boufala.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - James, Rüdiger, Tomori, Alonso - Kanté, Jorginho - Willian, Mount, Pulišič - Abraham
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cedric, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Redmond - Adams, Obafemi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.26 - 7.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - West Ham United  (čtvrtek 16:00)
Od čtvrté hodiny odpolední nabídne vánoční program Premier League i malé londýnské derby mezi Crystal Palace a West Hamem United. Oba týmy mají v posledních týdnech kolísavou formu a lze jen těžko odhadovat, zda případná prohra hostí skutečně nadobro zlomí vaz Manueli Pellegrinimu, anebo chilský manažer opět ustojí výrazný tlak na svou osobu a přivede svůj tým k dalšímu venkovnímu vítězství jako v minulém kole se Southamptonem.

Když už se zdá, že dny chilského manažera jsou v čele West Hamu sečteny, vytáhnout Hammers z rukávu překvapivé venkovní vítězství 1:0. Stalo se tak na podzim již dvakrát, a to v zápasech s Chelsea a zmíněným Southamptonem, nyní se nabízí zopakování téhož husarského kousku do třetice všeho dobrého. Dost možná klíčovou roli v tomto ohledu sehraje postava brankáře, neboť David Martin si přivodil svalové zranění a Lukasz Fabianski se teprve čerstvě vrací do tréninku po dlouhé tříměsíční absenci, a tak je ve hře i nasazení Roberta Jiméneze, jenž letos v brance West Hamu platí za pravděpodobně nejhoršího gólmana celé soutěže.

Dobrou zprávou je pro Pellegriniho i lepšící se zdravotní stav Manuela Lanziniho, jenž se již zotavil ze zlomené klíční kosti a je zpět v tréninkovém procesu. Mimo hru tak napevno zůstává pouze Jack Wilshere. Na straně domácích má Roy Hodgson s marodkou o poznání více starostí, neboť k obráncům Wardovi, Cahillovi a Schluppovi se přidal i Scott Dann, jenž si během tréninku natáhl sval. Do čtvrtečního zápasu pak nezasáhne ani Andros Townsend.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Kelly, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - McArthur, Milivojević, Kouyaté - Ayew, Benteke, Zaha
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Zabaleta, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Snodgrass, Noble, Rice, Fornals - Haller, Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.45 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Burnley FC  (čtvrtek 16:00)
Poprvé pod vedením Carla Ancelottiho vyběhnou ve čtvrtek odpoledne na trávník fotbalisté Evertonu, kteří v Goodison Parku změří síly s týmem Burnley. Everton nemůže být s průběhem letošní sezóny spokojen ani v nejmenším, pod vedením dočasného kouče Duncana Fergusona ovšem přišlo drobné zlepšení, a tak alespoň Ancelotti může na něčem stavět. Burnley se naproti tomu nachází uprostřed tabulky a vedení celku může být i nadále s prací Seana Dycheho maximáně spokojeno.

Everton prožívá další hrůznou sezónu, současná patnáctá příčka je daleko za předsezónním očekáváním. Jediné, co může tento celek z Liverpoolu trochu těšit, je fakt, že po odvolání Marca Silvy se výkony a zároveň i výsledky klubu přece jenom zlepšily. Dočasný trenér Duncan Ferguson vrátil do herního projevu svého celku tolik chybějící vášeň, která mu hned při jeho debutu přinesla překvapivé vítězství 3:1 nad Chelsea. O týden později čekal Toffees další těžký duel - tentokráte na hřišti Manchesteru United - ovšem ani odsud se nevraceli s prázdnou. Díky vlastnímu gólu Lindelofa totiž Everton odvezl cennou remízu 1:1. Před týdnem pak poněkud smolně vypadli ve čtvrtfinále ligového poháru, když Leicesteru podlehli až v penaltovém rozstřelu. Poslední zápas Fergusona pak mnoho fotbalové krásy nepřinesl - jeho celek podal nejslabší výkon pod jeho vedením, ovšem díky naprosté nemohoucnosti Arsenalu si nakonec připsal bod za remízu 0:0. Nyní je tedy na Ancelottim, aby v této sérii bez porážky pokračoval a aby remízové výsledky přetavil ve výhry.

To Burnley zahájilo prosinec porážkami s Crystal Palace a Manchesterem City. Nevydařený vstup do posledního měsíce roku 2019 pak korunoval výjezd na hřiště Tottenhamu, kde svěřenci Seana Dyche utrpěli potupný debakl 5:0. Od té doby se ale zase začalo blýskat na lepší časy a Burnley se podařilo vrátit ke své neprostupné defenzivě. V následujících dvou kláních již Burnley vždy udrželo čisté konto a díky brankám Wooda a Rodrigueze si připsalo dvě výhry po těsných výhrách 1:0.

Evertonu ve čtvrtek nepomůže trojice Theo Walcott, Alex Iwobi a Morgan Schneiderlin. Hosté se zase musí obejít bez suspendovaného Jeffa Hendricka, otazník se pak vznáší nad stavem Aarona Lennona a Johanna Berga Gudmundssona.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Mina, Holgate, Digne - Davies, Sigurdsson, Delph, Bernard - Calvert-Lewin, Richarlison
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.77 - 5.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Watford FC  (čtvrtek 16:00)
Největším překvapením letošního ročníku Premier League je bezesporu Sheffield United, který se po necelé polovině soutěže nachází na senzačním pátém místě se ziskem 28 bodů. To v praxi znamená, že má tento nováček již na konci prosince z takových 80 % jistotu prvoligové příslušnosti i v příštím ročníku. O tu by jej mohl připravit jen naprostý kolaps, kvůli kterému by z následujících dvaceti duelů nedokázali vytěžit ani 12 potřebných bodů k dosažení magické čtyřicetibodové hranice.

V Sheffieldu ovšem momentálně mají jistě ambice daleko výraznější a po vydařené první půlce sezóny by mohli zabojovat i o evropské poháry. Soupeřem Sheffieldu bude ve čtvrtek poslední Watford, který ale v posledních dvou kolech ukázal, že ještě rozhodně neřekl poslední slovo.

Sheffield zatím prožívá vynikající prosinec - ten nejprve zahájil vydřenou remízou s Wolverhamptonem, po které přišla smolná domácí prohra s Newcastlem United, při které domácí opět doplatili na verdikt videorozhodčího. Od té doby se ovšem nováček soutěže vrátil na vítěznou vlnu, když porazil nejprve 2:1 Norwich, 2:0 Aston Villu a v posledním kole přemohl nejtěsnějším možným rozdílem také Brighton.

Watford zůstává stále na posledním místě tabulky, nicméně výkony z posledních dvou ligových klání naznačují, že by pod Nigelem Pearsonem přece jenom mohl chytit druhý dech. Nejprve předvedl atraktivní podívanou na půdě Liverpoolu, kde byl po dlouhé pasáže více než vyrovnaným soupeřem a vypracoval si řadu vyložených šancí, které ale bohužel nedokázal zužitkovat, kvůli čemu odešel poražen v poměru 2:0. O týden později si na vlastním hřišti vyšlápl na Manchester United, který porazil taktéž 2:0 a snížil ztrátu na první nesestupovou pozici na 6 bodů.

Domácím se vrací záložník John Fleck, který si odpykal disciplinární trest. Na předzápasové tiskové konferenci pak trenér Wilder nenahlásil žádné nové zdravotní patálie. Hostům kvůli karetnímu trestu nepomůže záložník Doucoure, kvůli zranění pak nenastoupí ani Tom Cleverley, Danny Welbeck, Jose Holebas nebo Daryl Janmaat.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, McGoldrick
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Mariappa, Kabasele, Cathcart, Femenía - Chalobah, Capoue, Hughes - Sarr, Deeney, Deulofeu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.62 - 4.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Newcastle United  (čtvrtek 18:30)
Když už to vypadalo, že se pozice Ole Gunnara Solskjaera, potažmo celého Manchesteru United po dvou důležitých výhrách nad Tottenhamem a Manchesterem City značně vylepší, přišly zase na řadu souboje se slabšími celky, které Rudé ďábly vrátily zase o krok zpět. Domácí remíza 1:1 s Evertonem následovaná překvapivou porážkou 2:0 na hřišti Watfordu znamená, že čtvrtá Chelsea odskočila opět na rozestup 7 bodů. Další zaváhání si tak United nesmí dovolit, proti však stojí Newcastle, který se může pochlubit slušnou formou a hlavně vyznává herní styl, který domácímu celku vůbec nevoní.

Chvíli to skutečně vypadalo, že si na Old Trafford konečně všechno sedá a že Rudí ďáblové nastartují stíhací jízdu za umístěním v první čtyřce. Minimálně výhry nad Tottenhamem a Manchesterem City tomu napovídaly. Jenže chyba lávky - United mají v letošní sezóně zásadní problémy porážet slabší týmy, které vychází z hlubokého defenzivního bloku, a nejinak tomu bylo v posledních dvou střetnutích. Everton na Old Trafford přijel s veskrze defenzivní taktikou, která mu vynesla remízu 1:1. Watford se v domácím prostředí také zatáhl, a i když se v prvních šedesáti minutách nedostal do velké šanci, individuální chyby hostujících hráčů mu přihrály vedení 2:0, které do konce zápasu již nepustil. Pro United je velkým pozitivem pouze návrat Paula Pogby, který za pár desítek minut o víkendu ukázal, že dokáže změnit ráz hry celého týmu. A Manchesteru momentálně nezbývá, než věřit, že právě Pogba bude tím klíčem, který dokáže hluboké obrany soupeře odemykat častěji.

To Newcastle prožívá velmi zvláštní sezónu. Nehraje nikterak kvalitní fotbal, podle statistiky očekávaných gólů by měl být až po uši namočen do boje o záchranu, ovšem realita je taková, že letošní Vánoce strávil na pohodovém devátém místě tabulky, a to se stejným bodovým ziskem, jako má jejich čtvrteční soupeř. Strakám hodně pomohl vydařený prosinec, ve kterém nejprve vyloupily stadión Sheffieldu, na domácím hřišti porazily Southampton, pak sice těsně podlehly Burnley, ovšem v posledním klání si zase připsaly tři body, když díky brance Almiróna porazily Crystal Palace.

Manchesteru United nepomůže obránce Eric Baily, dále pak ani Angel Gomes a Timothy Fosu-Mensah. Newcastlu se po zranění vrací Jetro Willems, na listinu zraněných ovšem přibyl Paul Dummet. K dispozici pak nebudou ani Saint-Maximin, Lascelles, Clark, Ritchie či Ki Sung-Yeung.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - James, Pogba, Rashford - Martial
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Schär, Fernández, Lejeune, Willems - Hayden, Shelvey, Almirón - Carrol, Joelinton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.27 - 9.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Liverpool FC  (čtvrtek 21:00)
Na Boxing Day si fotbaloví příznivci v Anglii jen těžko mohli přát atraktivnější duel - na půdu druhého Leicesteru totiž zajíždí suverénní Liverpool, který se před Štědrým dnem vrátil z úspěšného tažení v Kataru, kde dosáhl na titul klubových mistrů světa. Na oslavy však nebyl čas, Liverpool se musel rychle přeorientovat na boje o ligový titul, kde je hned čeká těžké měření sil s rozjetým Leicesterem a extrémně nebezpečným Jamiem Vardym, který prožívá sezónu snů.

Leicester letos znovu šokuje anglickou fotbalovou scénu. Před sezónou se sice očekávalo, že by mohl prohánět vedoucí šestici, ovšem málokdo tušil, do jaké formy Brendand Rodgers svůj celek skutečně dostane. Ještě na začátku prosince se mistr z roku 2016 mohl pyšnit statistikou osmi ligových výher v řadě, kterou přerušil až domácí zápas s Norwichem, který skončil překvapivou remízu 1:1. Teprve třetí ligovou prohru pak svěřenci Brendana Rodgerse utrpěli na půdě Manchesteru City, kde je sice Jamie Vardy poslal do vedení, ovšem na rozjetou ofenzivu domácího celku jejich zadáci nakonec přece jenom nestačili. I tak je ale zisk 39 bodů z úvodních 18 duelů fantastickým počinem. Nyní ale přichází klíčové období a s tím i veledůležitý zápas - pokud chtějí mít Rodgersovi hoši jakoukoliv naději na to, že by se mohli zapojit do boje o titul, musí Liverpool bezpodmínečně porazit.

A to nebude věc vůbec jednoduchá. Reds totiž v letošním ročníku prohráli jen dvakrát - jednou v Lize mistrů na půdě italské Neapole, podruhé v Carabao Cupu, kdy se celý A tým nacházel v Kataru a proti Aston Ville tak musela vyběhnout sestava plná dorostenců. O mimořádné ligové formě nemluvě, v té zatím loňský vicemistr ztratil body pouze jednou, když remizoval na Old Trafford. Pokud by se mu podařilo vyhrát ještě dva zápasy, vyrovnal by neuvěřitelnou první polovinu ročníku v podání Manchesteru City ze sezóny 2017/18, kdy svěřenci Pepa Guardioly za úvodních 19 kol taktéž ztratili pouhé 2 body.

Leicester bude do poslední chvíle monitorovat zdravotní stav Harveyho Barnese, který si v posledním klání pochroumal kotník. Mimo pak i nadále zůstává záložník Matty James. Liverpoolu v klíčovém zápase nepomůže záložník Oxlade-Chamberlain, k dispozici trenéru Kloppovi nebude ani záložník Fabinho či stopeři Matip a Lovren.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Soyncu, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Maddison, Gray - Vardy
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Milner, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.61 - 4.04 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC17161042:1449
2.Leicester City18123341:1439
3.Manchester City18122450:2038
4.Chelsea FC18102633:2532
5.Sheffield United1877422:1628
6.Wolverhampton Wanderers1869326:2227
7.Tottenham Hotspur1875632:2626
8.Manchester United1867526:2225
9.Newcastle United1874718:2425
10.Burnley FC1873823:2924
11.Arsenal FC1858524:2723
12.Crystal Palace1865715:2023
13.Brighton & Hove Albion1855821:2620
14.AFC Bournemouth1854919:2519
15.Everton FC1854920:2919
16.West Ham United1754819:2819
17.Southampton FC18531021:3718
18.Aston Villa18431124:3315
19.Norwich City18331219:3712
20.Watford FC18261011:3212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1314)

Přidat komentář
smazaný uživatel

LFC musi

Reagovat
Smreky

Ako tipujete zápas Leicester - Liverpool? Podľa mna to bude skvelý ofenzívny zápas ale výsledok si netrúfam tipnúť...

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
EXoRcIsT

1,5+ gola

Reagovat
Malresi

S Leicesterom sú to vždy tesné zápasy, tipujem rovnaký výsledok ako na jeseň - 1:2 pre nás.

Reagovat
Smreky

Verím vo výhru LFC ale zo zápasu von aj remíza by nebola zlá

Reagovat
Malresi

Reagovat
zgeroTT

* vonku

Reagovat
afc

Obaja gól za balkón!

Reagovat
Seydou Doumbia

1:2 klasický Live výsledek venku

Reagovat
technecium

Už by se to konečně mohlo začít Liverpoolu sypat. Takže 2:0

Reagovat
Remt

Sni dál

Reagovat
Bandita_Harry

Prečo mohlo ? Si hejter ?

Reagovat
smazaný uživatel

Remízu beru všema deseti.

Reagovat
oli9

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0 -3 s prehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Boxing Day je tu. Vďaka Anglicku máme futbal aj počas vianoc.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Smreky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

* kopanou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ano, v případě Tottenhamu ani to.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

V momentální situaci Juventusu bych se o "kopané" nebo "fotbale" moc nebavil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to mas zapotrebi

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smreky

Moj najobľúbenejší vianočný program v TV pre niekoho Pelisky, Popoluska či Sám doma.... pre mna Boxing Day!

Reagovat
Front hell

Jojo. Škoda že to manželka nesdílí stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď včera a predvčerom si to mohla pozrieť do sýta.

Reagovat
Front hell

Tak jasně. Na pelíšky jsme se dívali spolu. Mám rád ten film. Jenom už ví že dneska se mnou zase nebude celý den řeč

Reagovat
madridcan

Inak povedané si si zvolil nick podľa toho, že si bol prvy

Reagovat
Smreky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boxing day sam doma v pelisku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ako populoska

Reagovat
9augi9

*populista

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Bandita_Harry

Dnes vyhráme

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanoušky Arsenalu: Jaký máte názor na pravděpodobný příchod Tomáše Součka?

Reagovat
afc

Tomáš Who?

Reagovat
Error

Pravde co?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to reálne? Ak áno, zahrať si PL za jeden z naj teamov, skvelý posun v kariére.

Reagovat
Bandita_Harry

Klubov ano, tímov no neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Půjde za Vláďou Daridou do Berlína.

Reagovat
iamek

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Chces ho koupit ve fifě, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fifě bych za Arsenal nehrál. Je to špatný tým jak ve fifě, tak v realitě.

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To by mi přišlo jako nosit dřevo do lesa...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Evening Standard o něj má Arsenal zájem. Další zájemci jsou Atalanta a Marseille.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To driv nastoupi za Arsenal Tomas Danicek nez Tomas Soucek

Reagovat
Swarley

Když tam může hrát Xhaka...

Reagovat
SunFells

Tak potom přirozeně nemůže Souček že

Reagovat
SunFells

Že je velice nepravděpodobný.

Reagovat
PhilipS

Pro mě to je vysněná posila. vyřešil by největší problémy arsenalu

Reagovat
Swarley

s PL

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole

Reagovat
Nikikrew

21 pre tradičnú fotku Boxing Day z roku 1963

Reagovat
avicii

Dnes to asi neuvidím, a zároveň si myslím ze nevyhráme

Reagovat
MCFC_8

2:1...Lester v 95.minute penalticka

Reagovat
9augi9

Plačko.

Reagovat
MCFC_8

Namyslenec

Reagovat
9augi9

Reagovat
Coutinho10

to může bejt hodně zajímavý...

10:28 Anglické kluby sledují Coutinha

Philippe Coutinho momentálně hostuje z Barcelony v Bayernu Mnichov, od nadcházející sezóny by však mohl působit znovu v Premier League. Brazilského hráče mají sledovat zástupci Chelsea, Tottenhamu a Manchesteru United. (sport-express.ru)

Reagovat
Seydou Doumbia

Nemá Bayern výhodu při tvém odkoupení? Ty bys nechtěl zůstat v Německu? Příští rok by si kopal se Saném, Havertzem, Wernerem...

Reagovat
Bayern +

Zatiaľ nemá, ale určite pôjdu do jednania.

Reagovat
Coutinho10

no pokud Bayern bude chtít, tak mě může koupit , ale otázka, jestli se mu bude chtít vysolit taková darda a když ne, tak zájemců bude dost i jinde

jinak PL je lepší, ale zase bych nerad hrál jako soupeř Liverpoolu, ale když to nebude MU, tak to nebude tak hrozný

Reagovat
Seydou Doumbia

Ty nuly by na tebe bučeli jako na Sterlinga

Reagovat
Coutinho10

Sterling si myslim je speciální kategorie, ale jako vyloučit se nedá nic no

Reagovat
CHONG

To budeš mít v hlavních oblíbených Liverpool i Manchester?

Reagovat
Coutinho10

to už nejde spojit

Reagovat
CHONG

Takže Liverpool půjde z kola ven

Reagovat
Coutinho10

nene

Reagovat
valek9610

Doufám, že Leicester vyhraje už jen kvůli PL ta suverénní jízda Liverpoolu mě sere

Reagovat
martin.b

Věřím. Suverénní jízdou bych to ale nenazval, z těch výher 2:1 proti téměř každýmu soupeři dostávám pravidelně srdeční příhodu.

Reagovat
bbbauch

Boxing day ❤️

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Dneska Foxes neprohrají. Tipuji dokonce 3:1 (Vardy 2x, Barnes - Bobby).

Reagovat
Bayern +

OT: Je odohrana presná polovica Champu, čo hovoríte na tabuľku? Koho by ste si priali do PL alebo na zostup a koho reálne tipujete?

Mňa zatiaľ úplne prekvapujú prví dvaja, WBA som po tých problémoch posledný rok v PL nečakal vôbec, ten káder papierovo na titul vôbec nevypada a skôr oslabený Leeds som tiež čakal, že odpadne. Tipujem, že títo dvaja už ten 8 bodový náskok nestratia, Bielsu, ale koniec koncov aj opäť Bilica vidieť v PL bude zaujímavé.

Do baráže by mohli preniknúť Forest a Blackburn, potom v PO by som to najviac prial Prestonu s čisto ostrovnym kádrom.

Naopak celkom ľúto mi je Stoke, viac než polka kádra ma skúsenosti z PL a oni asi pôjdu za Sunderlandom, podľa mňa to už nedajú... Kto by to bol tipoval, že prvý a posledný budú WBA a Stoke a to v tomto poradí.

Reagovat
Coutinho10

jednoznačně chci návrat Leedsu...uvidíme, co ten WBA, jestli se tam udrží, protože je překvapivě dost odskočený a tipovat někoho z baráže je dost těžký a nemám tam vyloženě vybráno, komu bych to přál, ale ten Nottingham by se mi taky líbil

Reagovat
JessePinkman

Jo jo.. Leeds a Nottingham. Návrat těhlech dvou klubů do Premier League, by byl skvělej.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Tak ako píšeš, tí prví dvaja si to už asi postrážia i ked 8 bodov je pri tom počte zápasov málo, zvlášť pri tej vyrovnanej kvalite tímov v Champe. Leeds bude príjemným oživením PL - je to tradičný klub, ktorý imo v PL chýbal a navyše ich trénuje Bielsa. WBA je úplný opak, bol som rád keď z PL vypadli, za tie roky čo PL sledujem moc menej atraktívnych tímov v PL nebolo... Ten ich káder mi navyše nepríde ničím zaujímavý.

To tretie miesto by som doprial Fulhamu, po prípade Swansea. Postaveniu Stoke nechápe snáď nikto, ten káder určite nie je na League one. Keď si spomeniem ako sa ospevoval Butland a kde je teraz Zaujímavé, že po ňom z PL nikto pri zostupe Stoke nesiahol.

Reagovat
Hokaido

Champ jako soutěž je prostě úplně na palici, tam se nedá cokoliv předvídat. Podle mě půjde ještě nahoru Fulham, ta ofenziva v čele s Mitrovičem, Knockaertem a Cavaleirem je na Champ vážně luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zrejme najnáročnejšia liga široko-ďaleko.

Reagovat
CHONG

Hlavně ať to zvládne El Loco

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
Seydou Doumbia

WBA určitě přeju titul a postup...už to není ten nejdefenzivnější tým ligy jako za dob pod Pulisem v PL...mají zajímavé hráče a mohli by se v PL udržet...+ Leeds

Reagovat
avicii

Leeds by uz mohol konecne, zato WBA uplne onicom, ale zas mal by kto vypadnut..Notingham by potesil

Reagovat
smazaný uživatel

Prianie: Leeds, Sheffield Wednesday, Nottingham

Reálne: WBA, Leeds, Fulham

WBA má podľa mňa najlepší káder a najviac skúseností, oni to dajú. U Leedsu sa bojím, že znovu ztratí náskok a baráži by mohol prepadnúť ako minulý rok.

Reagovat
frankiefcb

Já to hodně přeju Leedsu a budu rád, když postoupí někdo z dvojice Owls, Rovers.

Reagovat
smazaný uživatel

hore: leeds, wba a z baraze preston kedze by to bol dalsi novy klub v premiership

dolu: barnsley, wigan a luton (aj ked ten ich postup z national league je fascinujuci. rovnako ako aj pad do nej, navyse ked si pamatam ako hrali najvyssiu ligu v sezone 1991/1992. ale to ja si pamatam hore aj notts county, v nemecku zasa wattensheid, uerdingen, stuttgard kickers, meppen, saarbrucken.....)

zaujimavo sa vyvija aj league 1 - wycombe si vybudovali slusny naskok a okrem nich by som to prial bristolu rovers a coventry. dufam, ze nespadne wimbledon, momentalne stavaju novy stadion a skoda by s nimi bolo spadnut do league two

dalsi OT zo skotskej ligy: kto sleduje nizsie skotske ligy, tak po otvoreni ligy sa do nej za posledne dva roky dostali zaujimave timy ako je edinburgh city a najma cove rangers, ktori maju dost slusne nasliapnute do league one. a vobec by som sa nedivil kedy buduci rok postupii z baraze dalsi non-league mancaft brora rangers (napr. na ukor brechinu)

Reagovat
Rudnevs

Nejako to moc nesledujem, takže je mi to plus mínus jedno, ale keď tak pozerám na tabuľku, tak by som to určite doprial Brentfordu, kde je ten investor Benham, ktorý tam robí futbal po vzore Moneyballu rovnako ako v Midtjyllande. Navyše i medzi hráčmi je tam dánska kolónia.

Blázon Bielsa by tiež mohol ísť hore, nech je zábava.

Reagovat
nani92

Najlepší deň roka si zaslúži 3 body pre Oleho na rozlúčku

Reagovat
smazaný uživatel

Tri body z Old Trafford budou krasny vanocni darek

Reagovat
nani92

vážne? kedysi to bola vzácnosť, dnes sa to berie ako povinnosť

Reagovat
9augi9

Čas United skončil.

Reagovat
CHONG

OT: Co říkáte na nové album Řezníka? Za mě v porovnání se Strangulační rýhou teda trochu zklamání...

Reagovat
Taiger

Takový hovna můžou poslouchat jen šašci

Reagovat
Seydou Doumbia

lidi co nesnáší svět a nenávidí lidi je dost

Reagovat
Taiger

To jo, ale poslouchat šaška pod vlivem, jehož text má nulovou hodnotu? Ještě formou jakou to podává, no humus

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasný no, ale na druhou stranu hodně zahraničních písní nebo interpretu je na tom stejně, ale i tak je lidé poslouchají...

Reagovat
Taiger

Tak v každým státě se najde extrém víš jak Ale tohle je prostě moc

Reagovat
CHONG

Reagovat
Pinturicchio

https://www.youtube.com/watch?v=GkmePAcaJCU

POSLECHNY DŘÝV, NEŽ TO ZMAŽOU!!!!!!

Reagovat
Chazy

Tyve, že tohle má 1,5 mega

Reagovat
Pinturicchio

Zaslouženě, ... kundy hipsterské.

Reagovat
Chazy

Jo, tak vkus je individální, já to respektuju. Ale přijde mi to fakt komplexně strašný

Reagovat
Pinturicchio

U mě se to přelévá, někdy si to poslechnu a někdy bych si nafackoval za to, že si to poslechnu. ... ale konkrétně tohle mě baví, jak text, tak muzika.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Zark

pintu, a co fabri fibra?

Reagovat
Swarley
Reagovat
Zark

Reagovat
Pinturicchio

Jj, uno di noi

Reagovat
Zark

neasi

Reagovat
Detective

Jo a ironie je, že nenávistný a nesnášenlivý reakce maj v tomhle vlákně Řezníkovi odpůrci, nebo spíš odpůrce.

Reagovat
Swarley

Tak stahuj

Reagovat
Taiger

Na tvůj názor se nikdo neptal, hovínko

Reagovat
Swarley

Uzivej život alespoň pres Vánoce

Reagovat
Taiger

Ty si to užíváš tím, že na mě furt reaguješ, až tak moc ti chybím?

Reagovat
Swarley

Jako jedna reakce, ze jsi šašek?

Reagovat
CHONG

To ani na tvůj

Reagovat
Taiger

https://ctrlv.cz/shots/2019/12/26/2UTK.png

Random text z random jeho songu, naprosto průlomové

Reagovat
Anacron

Tyvole

Reagovat
Chazy

Reagovat
CHONG

Proč by to jako muselo být průlomové Jinak já se ptal Řezníkových fans, jak se líbila nová deska, nešlo mi o nějaké hysterické moralitky, ty kdyžtak napiš Okamurovi na zeď

Reagovat
Pinturicchio

Ví hovno, fotři hispterští.

Reagovat
CHONG

Jinak tohle je výňatek z tracku Bílá nula, ve které Řezník způsobem svým vlastním tepe právě do Trumpa. Pokud se ti Řezníkův styl nelíbí, tak je to naprosto v pořádku, ale jestli jsi takový zaprděnec, že lidi, kteří to poslouchají, automaticky nálepkuješ jako šašky, tak je to tvůj problém, ne náš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

osobne jsem teda reznika poslouchal napisled tak 10 ket zpatky, ale tyhle soudy jsou strasne vtipny

Reagovat
Slavia10

Mě se to naopak dost líbí, hlavně Brotha Lynch je úplně bomba feat, Škoda, že tu v Česku míč lidi nechápe, co tímhle featem Řezník dokázal. Za mě je to druhé nejlepší album tohohle roku, letos je samozřejmě úplný vítěz Smack One za P´S a Love 2, tam není o čem, jak letos Smack naložil.

Reagovat
Taiger

Co tím dokázal?

Reagovat
Slavia10

Oslovil a dostal feat od hodně uznávané osoby po celém světě, je to člen Strange Music jedné z největších společností v dějinách rapu.

Reagovat
CHONG

Deska sama o sobě to špatná není, ale asi jsem ještě namlsaný ze Strangulační rýhy, tam co track, to naprostý top, ať už to byly jenom prvoplánové úchylárny jako Zoubková víla, úlety pro radost jako GTA, věci s myšlenkou jako Tak proč bych měl řešit tenhle shit nebo osobní zpovědi jako Nemluv na mě. Tady mě napoprvé nic tak moc na prdel neposadilo, možná jenom Kus hovna a Takhle se neumírá (ale tam teda spíš sloka DeSada).

Reagovat
Gunner14

Nemluv na mě a shit

Reagovat
Slavia10

Ještě moc pěkný song je Já tě prostě chci mr*at se Schyzovo beatem a Kylovo kytarou + politicky nekorektní pí*a, kde hlavně poslední sloku o migraci nasadil.

Reagovat
Slavia10

+ cením nápad na Night Club s Krudanzem, je to zajímavé.

Reagovat
Busby babes

jsem zvedavej, kolik lidi se ozve. Preci jen, takhle se tu vetsinou lidi ptaji na nejakej naprostej mainstream...

Reagovat
Nuno čomes

Koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to baví i když je fakt, že Strangulační rýha i poslední DeSadovo Kill yourself se mi líbí víc.

Reagovat
opretis

Hele mně se to zatím fakt líbí. GG Allin je brutální nakopávač a Night club taky. Kus hovna je asi moje nejoblíbenější, tyhle osobní zpovědi mě vždycky baví nejvíc. A Soudím knihu podle obalu je taky super.

A Politicky nekorektní chci zařvat nejlíp někde v davu. Vyrovnalo to možná pro mě zatím nejlepší refrén z minulé desky - Každej komouš.

Uvidím, mně to zatím přijde srovnatelný se SR.

Reagovat
CHONG

Jj, na druhý poslech mě to už chytlo víc, ale Strangulační rýha pořád vede.

Reagovat
Remt

Tak pojďte hoši dneska, dneska večer neprohra a bude to vypadat zas o něco lépe!

Reagovat
cink

Reagovat
Coutinho10

toho bych celkem rád viděl v PL a když ne, tak si v únoru namaže MU na chleba

11:57 O Dennise stojí také Crystal Palace

Emmanuel Dennis si svými výkony v dresu Clubu Bruggy řekl o přestup do většího klubu a velký zájem o něho je v Anglii - o nigerijského útočníka stojí Leicester, Brighton, Southampton a nově také Crystal Palace. Belgický tým za svého hráče požaduje minimálně třicet milionů eur.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud ho získá Leicester bude super, pokud ho urve někdo z těch dalších tak to bude kopyto, které bude spalovat šance.

Reagovat
Coutinho10

otázka, aby si přes Vardyho zahrál a neskončil jako Iheanacho

Reagovat
Seydou Doumbia

Může hrát i křídlo

Reagovat
Coutinho10

jojo, jako mohl by to pro ně bejt dobrá posila, pokud využijou jeho předností

Reagovat
Seydou Doumbia

ale v těch dalších týmech bych mu nevěřil teda by mohl dopadnout jako boufal, jahanbakhsh a podobní

Reagovat
Coutinho10

já si myslim, že by góly dával i v těchto týmech, ale samozřejmě záleží na prostoru, jaký dostane a jak si sedne se spoluhráčema

Reagovat
avicii

snad saints...a este by sa mi pacilo keby niekto s tejto partie siahol po korejcovi zo Slazburgu - Hwang Hee Chan

Reagovat
Coutinho10

tam ať válí dál Danny Ings

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Zark

to je ten, co dal ty srandovni goly realu?

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Liverpool v plné sestavě ?

Reagovat
off-olda

Ano, 11 hráčů.

Reagovat
Taiger

Tady se někdo snaží křečovitě dostat do Hlášek 2019

Reagovat
off-olda

Přesně.

Reagovat
Zark

Korna a jeho ván. stromek už nepřebije snad nic

Reagovat
Vánoční owník

to přebije snad cokoliv

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo dobrej

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

asio, ak teda nepocitam zranenych hracov. Skor na nedelu by som tipoval v utoku Origiho a pod.

Reagovat
vrabejka

No to nebudeme hrát ještě hodně dlouho protože marodka nás teď hodně trápí. Každopádně by jsme měli hrát s tím nejlepším. Otázná je len záloha, snad zase s Keitičem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem chtěl napsat, jak bys to chtěl bez něj poskládat a došli mi, že máme ještě Lallanu

Reagovat
vrabejka

Wijnaldum, Henderson, Milner

Lallana, Henderson, Milner

Wijnaldum, Henderson, Keita

Lallana, Henderson, Keita

Variant je několik.

Reagovat
Malresi

Out je Ox, Fabinho, Matip, Lovren, takže zostava bude vyzerať cca takto: Alisson - TAA, Gomez, VVD, Robertson - Hendo, Keita, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel marodka je teď hodně rozrostlá.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně bod uhrajou

Reagovat
vladis271

Let's finish it today.

a podme pokukovať po obhajobe LM alebo skúsiť zamiešať vody v FA Cupe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Niet nad treble

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Makiii

DDG – AWB, Axel, Harry, Williams – McTom Fred – James Pogba Rash – Martial (moje vysněná) možná klidně do tohodle typu zapasu spíš Greenwood než James, který by to pak přišel rozběhat.

DDG – AWB, Linde, Harry, Shaw – McTom Fred – James Pogba Rash – Martial (realita)

Pogba určite na AM, i když proti Watfordu McTom a Fred zahráli fakt zle, tak dneska to napraví a nechat je pořád spolu.

Prosím Lingarda už opravdu ne, jedině do jasně vyhraného zápasu, kde se bude dařit, tak ať se jde proběhnout ( těch bohužel moc není a nebo jedině do zápasu, kde budem hrát na brejky…)

Dneska musí byt bezpodmínečně 3 body s dobrým výkonem. Návrat Pogby nám dává trošku optimismu, že by to mohlo být lepší… resp. to může být opravdu poslední záchrana Oleho. Těch 26 minut, co Paul ukazoval bylo opět něco, co jsme bez něj neznali a neznáme… Musí zůstat zdravej a využít celej jeho potencial… když mu to ti hráči vepředu rozběhají + krajní beci, tak on je dokáže najít… Pořád Olemu věřím, to o co se snaží se mi líbí, ale ty výkony a výsledky proti ,,papírově„ slabším jsou opravdu průser.

Tam se zatím nejvíc projevuje absence kvality, kreativity a že máme nejmladší tým s nezkušeným manažerem. Je to fakt škoda, protože minimálně 80% remíz či proher mohlo být úplně naopak. V těhle zápasech se musí projevit nějaké nacvičené automatismy, které zatím bohužel fakt nejdou vidět a to mě právě nejvíc znepokojuje.

Krajní beci musí mnohem víc hrát vepředu… strašně málo náběhů od nich, ale to už byl problém za Mourinha. Dneska je to alfa omega moderního fotbalu… a zrovna s těma co nejvíc ztrácíme, tak tohle dokáže ty blogy rozhejbat a najít díry k otevření obrany, fakt tomu nerozumím, že tak základní a primitivní prvek nejsme schopni poslední roky aplikovat.

V nej ( herní pohodě Spurs – Walker Rose ) jasně ukazovali, jak má vypadat moderní bek, to stejny ukazuje Walker a Mendy v City, a o Robertsonovi a Trentovi asi mluvit nemusím… Tady u tohodle musíme jít rapidně nahoru.

Reagovat
Swarley

Pogba jednoznačně na AM

Reagovat
Makiii

Ať má volnost hlavně dopředu a o zbytek ve středu ať se stará McTom a Fred a věřím, že jim to v téhle 3jce půjde...

Reagovat
Swarley

jako ono se to fakt nabízí a snad už je Pogba ok a může startovat od začátku...ten střed hřiště už se jakž takž sehrál a hlavně věřím tomu, že McTom je schopný to už teď podržet...na AM a s kreativitou máme naopak největší problém, tam fakt není koho dát...Pogbovi to na začátku pod Olem na tomhle postu šlo perfektně a mohlo by nám to v těchto zápasech proti zalezlému soupeři fakt pomoct...

navíc Pogba je schopný z toho AM chodit i do vápna a je nebezpečný hlavou, to nám v dost zápasech taky strašně chybí...

jestli Ole vymyslí něco jiného, případně něco s Andreasem, tak ať už na tu lavičku ani nechodí a sám domluví Pocheho...

Reagovat
Zark

jaké vlastně podává Pogbič výkony? Prodáte/neprodáte?

Reagovat
Swarley

v tom se názory trošku rozchází...

jako za mě jednoznačně neprodávat, protože je to nejkvalitnější hráč, kterého v kádru máme...vidím problém hlavně v tom, že nedokážeme sehnat dostatečně kvalitní hráče k němu, zejména právě do toho středu zálohy...když měl Herrera formu, tak ten střed ještě s Maticem fungoval výborně...od té doby to všechno stojí jen na něm a pak dost zápasů neodehraje dobře nebo se musí daleko víc věnovat defenzivě, než by u takového hráče byla potřeba...dost často se využívá hluboko na CM, což je prostě ptákovina a buď bude v trojčlenné zálohe hrát toho nejvysunutějšího a nebo ideálně ať hraje čistě AM a pod něj musíme sehnat kvalitní hráče, kdy alespoň jeden z nich mu v té rozehrávce pomůže...McTom je v pohodě, ale chtělo by to ještě jednoho kvalitního hráče...obdobně by to chtělo na pravé křídlo sehnat někoho trošku kreativnějšího, kdo bude schopný víc tvořit...takhle to všechno stojí jen na něm a když nehraje, tak jsme v hajzlu úplně...

z mého pohledu jednoznačně neprodat...jestli ale bude chtít odejít, tak se nemáme absolutně čemu divit a je naše blbost, že jsme za tu dobu nesehnali kvalitního manažera a především kvalitní spoluhráče...

Reagovat
Zark

diky asi se mu neda divit, jestli bude chtit odejit..

tak snad ste ho od naseho odchodu moc nezprasili, ale ikdyby tak co... V te nasi momentalni zaloze by byl prinosem tak ci tak

Reagovat
Swarley

Tak není tým, kde by nebyl Pogba přínos...ted už je to na něm, co si vybere...Raiola ted někde říkal, ze chce u nás zůstat, ale tomu tak něco věř...

Reagovat
Makiii

*bloky

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Gazzaniga, Aurier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Winks, Sissoko, Lucas, Dele, Sessegnon, Kane (C).

Tanguy ani na lavičce

Reagovat
Kixi Syhimour

A co je s ním?

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Kixi Syhimour

Dík

Reagovat
Front hell

Zraněný?

Reagovat
Mates_Matesović

Prý je v pohodě, jenom prostě není v sestavě.

Reagovat
Heisenberg

V létě koupí Pochemu 2 další střední záložníky za ohromnou pálku. A pod novým koučem si ti 2 (Lo Celso, Nový Dembelé) plus Eriksen v základu zahrajou max proti šupákům, v ostatních zápasech max 20 minut z lavičky. Levy je víc než génius.

Reagovat
ajouki

Celé to na mě působí jako Plzeň po prvním odchodu Vrby. Snaha o oživení kádru, ale vždy sklouznutí ke staré gardě, která už byla pro sestavu připravená. Raději než aby zapracovali nové hráče, tak se upřou k podpisu těch vyčpělých. Výsledek bude podobný. Motání se kolem boje o top 4, ale žádná naděje na posunutí o level výše.

Reagovat
Talker

To snad od Mourka někdo čekal zapracovávání mladých hráčů?

Reagovat
PhilipS

To snad ne. Já se těšil, že konečně půjde

Reagovat
Taiger

Kane party, poďmě

Reagovat
Nikikrew

Podla mna dobry super na zaciatok pre Artetu. Cherries hraju ofenzivnejsi futbal, to by nam mohlo vyhovovat, navyse obranu maju zranenu, to musime vyuzit.

Netrufam si tipnut zakladnu 11tku ale hlavne chcem vidiet konecne dobry utocny futbal s defenzivou ako na Evertonu. Tip 1:3

Reagovat
SunFells

Özil bude v základu dle jeho ig

Reagovat
Nikikrew

Jj zaznamenal som

Reagovat
Coutinho10

wow Aurier jak nasadil ty jeslicky...to bylo jak od Ronaldinha

Reagovat
PhilipS

Která stránka je teď nejlepší na streamy? Dík

Reagovat
PhilipS

Merci

Reagovat
vitasrp

To je velká chyba asistenta, tohle se podle mě dalo normálně posoudit a nemusel být potřeba VAR.

Reagovat
ajouki

Dobrá věc, že to nechali dohrát a pak mohl VAR posoudit přesnost rozhodnutí. Ke spokojenosti samozřejmě chybělo, aby po brance zvedl asistent praporek. I tak ale lepší že to posoudí VAR a ne třeba chybným rozhodnutím upřeli branku. Bylo to hraniční a při přihrávce na 50 metrů se asistentovi špatně posuzuje moment přihrávky.

Reagovat
fenixLFC

Zas tato parodia s varom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a co bys jako chtěl, vsak ofsajd

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mimalu

tak tady to bylo dost jednoznačné, tu nebylo moc o čem

Reagovat
bbbauch

piskani ofsajdu nechceme

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Brekot LFC, i když se to netýká jejich týmu. To je už nová úroveň diagnózy.

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

VAR at jde do pici.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema tohle byt jasna penalta?

Reagovat
SunFells

Pro koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Spurs? Ruka ve vapne?

Reagovat
SunFells

Nemá.

Reagovat
fenixLFC

Vobec

Reagovat
oli9

Je mazec ze hraje celzi a junajtyd ale zajima je liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Winks zluta a soupere se ani nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny a z vymysleny standartky gol

Reagovat
SunFells

Navíc Winks nebude moct hrát příští zápas

Reagovat
smazaný uživatel

To je pro Spurs dobre.

Reagovat
SunFells

Proto ten smajlík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Automatická žlutá za nátlak na rozhodčího. Co je na tom nepochopitelné?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

gól

Reagovat
EXoRcIsT

gol po faule co ani nebol toto by mal dpc VAR preskumat

Reagovat
Gareth Bale 11

Z vymyšlenýho faulu, ještě že u toho ten asistent nebyl asi metr.

Reagovat
Malresi

Po nafilmovanej štandardke

Reagovat
nani92

toho Pocheho by sme mali podpísať fakt rýchlo, lebo nám ho ešte Spurs vyfúkne

Reagovat
Ranoth

ty si fakt myslis ako fanusik utd ze Oleho vyhodia ?

Reagovat
nani92

myslíš zajtra?

Reagovat
Ranoth

myslim do konca sezony

Reagovat
r.mrazik

Jo..dřív nebo později rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Co to piska za curaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlite už toho Winksa niekde do riti. Viac zbytočný hráč v Tottenhame nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
jk

werwolf

Reagovat
spider_8

Normálně je mi Spurs trochu líto, to bych nikdy nečekal 3 rozhodnutí VAR proti nim v posledních 3 poločasech, to celkem nasere. Hlavně dneska ten ofsajd byl minimální a hodně důležitý pro průběh zápasu. Zase na druhou stranu hrajou hovno, takže mají co si zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Veď VAR rozhodol správne vo všetkých prípadoch. Hráme úplné hovno.

Reagovat
Swarley

Já nechapu, proč se z VARu dělá nějaké sarlatanstvi nebo hod kostkou, když se konečně použije správně...ofsajd to byl, nazdar, žádná smůla nebo štěstí...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
R22

Reagovat
ajouki

Případně zoufalství to relativizovat, že byl v ofsajdu ramenem a takové těsné ofsajdy se nemají řešit. Přitom v ofsajdu byly i další částí těla, celé těžiště měl v ofsajdu. Podle pravidel ale musí ukázat část těla, která je v ofsajdu nejvíc, proto má pak někdo pocit, že rozhodli na základě postavení ramene.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
TopinB

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nihilister

Reagovat
vitasrp

Nebyl minimální, to bylo třeba 30 čísel, což by byla konina pouštět. Však tohle byl ofsajd, kterej bys posoudil i bez čáry, tohle se prostě mávat musí.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemáš záBěr?

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
spider_8

Z toho prvotního pohledu byl jasný to jo, le když se pak porovnávali ramena, tak to moc velký rozdíl nebyl. Ale v pohodě, správné rozhodnutí, jen to asi musí dost nasrat po tom co už slavíš gól + k tomu ta pochybná standardka před prvním gólem.

Reagovat
r.mrazik

Co znamená minimální offside?

Reagovat
smazaný uživatel

Do 20 cm...

Reagovat
Orlandiiik

To je zase absolutní tragédie ve středu pole, Winks není schopný dát přihrávku dopředu

Reagovat
Coutinho10

kouzlo pod Mourkem je asi pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je zase ten Ndombelé????!!! Vyhodili sme 80 mega za hráčov v lete, ktorí vobec nehrajú. To je na kriminál.

Reagovat
Front hell

Jo to taky nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu kurva, jak je kurva mozny, ze se kurva vraci i 10 minut hry kvuli nejakymu faulu co predchazel golu.. Ale kdyz kurva padne gol z naprosto vymysleny standartky, tak na tohle se ten zkurvenej VAR kurva nekoukne.

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako nevím, proč to tak nefunguje.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Cobra

Vážně tu budete nadávat na Winksa?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je horší jak Palacios a Carroll dokopy.

Reagovat
Cobra

Vy jste si prostě našli obětního beránka a všechno budete shazovat na něj. Sissoko je pozičně u bránění naprosto mimo, Aurier jakbysmet, Alli nic nevymyslí a kurví co se dá, Lucas tam je naprosto k ničemu, ale budete nadávat na Winkse, který si jako jediný chodí pro přihrávky, snaží se je distribuovat dál a jede na 100%, narozdíl od třeba takového Kanea.

A jestli chcete na někoho blít, tak si vyberte Mourinha, protože takový výkon jde s 90% za ním. Pod Pochem výsledky nestáli za nic, ale ve hře šel vidět systém, tady ty nákopy, které předvádíme jsou úplně k hovnu.

Reagovat
icka

Reagovat
Orlandiiik

bráško, tobě přišel jeho výkon v poho ?

Reagovat
jk

Přitom ta záloha s ním aspoň funguje do té míry, aby semdostali balón přes půlku jinak než Tobyho nákopem.. Zato Dier je v dnešním fotbale na pozici záložníka naprosto zbytečný fotbalista, v druhém poločase se to krásně ukázalo.

Reagovat
SpecialOne

Tak Mou si vybral nad římsu Ndombeleho

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek na hrad!!!

Reagovat
Busby babes

People moaning that VAR should be able to rescind free kicks if there’s a goal. Once you introduce it, it just wants to take over more and more of the game.

asi tak.

Reagovat
Swarley

To by mel Ryan vyliskat celou obranu

Reagovat
Thelvin

Ten Lucasův urputnej dribling je stejně super věc

Reagovat
doshcz

ještě u toho stíhá mávat rukama

Reagovat
ajouki

To jako ani nekontrolují? Vžďyt v momentě posledního dotyku Lucase byl Kane v ofsajdu.

Reagovat
Busby babes

nebyl.

Reagovat
ajouki

https://i.imgur.com/wNfSbtW.png

Asi jsem to nezastavil úplně nejlépe, ale minimálně kontrolu bych očekával.

Reagovat
Busby babes

tam je vic veci. v jednom momente v offsidu je. problem je, ze Moura mu neprihrava, ale dela klicku. Tedy neni duvod mavat. A pak se ten obrance rozhodne hrat a odpaluje balon a Kane tak dostane prihravku od branicicho hrace. Tohle bylo imho ok.

Reagovat
ajouki

Tak já neříkám, že by se to ve výsledku mělo zrušit. Čekal bych ale kontrolu dosažení branky. Zároveň bych ale i čekal, že VAR bude posuzovat úmyslné naskočení Alliho do hlavy protihráče a taky to s nimi nehlo.

Reagovat
Busby babes

tak VAR kontroluje vsechny goly.

Reagovat
vitasrp

Navíc v tomhle případě to je jedno, tam nebyl obranný zákrok, ale vědomé zahrání bránicím hráčem, takže i kdyby byl Kane 2 metry za stoperama, tak by to platilo.

Reagovat
ajouki

Nikdy nevím, jak se toto pravidlo bere. Chápu, když je míč pod kotrolou a úmyslně dojde k přihrání míči soupeři. Jako v zápase Dortmund - Lipsko. Tady ale šlo o obranný zákrok, který určovala právě pozice Kane za obranou.

Reagovat
vitasrp

V podstatě se tam bere v potaz to, jestli má obránce čas, aby ten svůj úkon provedl pořádně. Nejsem samozřejmě expert, ale tady se hráč Brightonu pokusil o rozehrávku, míč měl na kopačce a mohl s ním naložit dle svého gusta. A protože to totálně posral, tak by ho ani případný Kaneovo ofsajdový postavení nezachránilo.

Reagovat
ajouki

Dává to smysl. Při opakovaných záběrech jsem se soustředil na postavení Kanea, protože hned od začátku mi přišlo podezřelé. Zároveň jsem nevěnoval pozornost, jak pomalu šel míč od kopačky Lucase a že obránce měl na reakci dostatek času.

Reagovat
iamek

Nebyl

Reagovat
Rothbard

Tottenham je proste prumerny tym s Kanem na hrotu.

Reagovat
iamek

Bez karty

Reagovat
Mastný Chobot

Alli je tak odporný kus ľudského odpadu, aký si len zaslúži hrať za Tottenham

Reagovat
iamek

Reagovat
FUnk

ale narozdil od xhaky umi hrat fotbal a nedela kapitana

Reagovat
FUnk

a pekny golik ted

Reagovat
Golasso

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Thelvin

Dele

Reagovat
Front hell

Kane

Reagovat
janinho

urcite tam kontakt laktom bol, takze ak rihas tak mozno si zjedol len pokazeny salat.

Reagovat
Front hell

Strašná rána,aby se chlap který má skoro 90 kilo složil jak malá holčička. To musí být u vás na Slovensku v hospodě krutopřísné bitky

Reagovat
smazaný uživatel

tak fanda slepic na slovensku moze byt fakt len slepica

Reagovat
janinho

ty si kokotom geneticky po rodicoch alebo si sa rokmi vypracoval?

Reagovat
janinho

jako hele, jako nejsme chlapi jako vy hosi hele ale to neni nikdo

kamosko, dojdi niekedy k nam a maj taketo chytre reci a budes sa ucit abecedu odznova ty hrdino

Reagovat
Front hell

Ale prosím tě uklidni se. Zkus třeba příště místo vyhrožování a narážek vést smysluplnou konverzaci. Takhle tady akorát děláš ostudu Slovákům.

Reagovat
janinho

neviem v com ty chujo. kane tam urcite dostal aj ked urcite to nebolo ziadne K.O. tak tieto jebnute poznamky si chod sam povedat pred zrkadlo. tie tvoje prijebane poznamky smerom k slovakom su ubohe a mozem ta akurat polutovat ak nic lepsie nedokazes vypotit takze o tej ostude by si mal asi pomlcat kamosko.

Reagovat
Front hell

Ok. Vidím že s tebou je to zbytečné. Akorát začneš více urážet. Buď dobrý

Reagovat
oli9

Diskuze k ms 20?

Reagovat
Thelvin

K čemu přesně je naše záloha? Dopředu nechodí, tak bych čekal, že budou alespoň sbírat míče. Jenže to dělají obránci. U Sissoka sem vypozoroval, že často přihrává protihráči, a Winks zase zkouší jako Scholes přenášet hru, akorát to umí jen zprostředka na pět metrů do strany...

Reagovat
Thelvin

A to je teda Winks furt upgrade oproti Dierovi, kterej na hřišti plní funkci stromu

Reagovat
Mastný Chobot

to je buď druhá žltá, alebo dive proste

Reagovat
doshcz

Reagovat
Cobra

Eriksen je prostě úplně někde jinde, než zbytek týmu.

Reagovat
Coutinho10

nee Alli ne

Reagovat
Taiger

Krásnej gól, do fanty top, Aurier i Alli

Reagovat
bbbauch

Autier u toho bejt nemusel

Reagovat
Taiger

Reagovat
nani92

predstavte si,že ste branká a lopta vám ide pomaly nad hlavou..čo uribíte? zdvihnete ruku a chytíte ju alebo sa na nu pozeráte so zatiahnutými rukami ako Ryan?

Reagovat
frank

Tohle jsem si taky rikal. Jeste povyskocil jako by chtel hlavickovat.

Reagovat
Kocour Klapuška

Krása Tottenham!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Gól na 2:1

Reagovat
Hokaido

Ryan

Reagovat
Svatej

3 stoper, Jorginho, Kante, Azpi, Emerson, Odoi, Abraham, Willian

Reagovat
smazaný uživatel

musim povedat ze skoncenie ery “matteo musi hrat kazdy zapas 90 minut” ma dost tesi

Reagovat
Mastný Chobot

vstúpili sme do éry "Pepe max 15 minút"

Reagovat
smazaný uživatel

Okej asi to vyhráme (snad), ale po tej počiatočnej eufórii zo zlepsenej hry a Mourinhovych vyjadrení ako sa poučil z chýb a naučil sa kopec nových veci to začína zase spadat do takej klasickej special one žumpy...

Mame jediného záložníka ktorý spĺňa parametre top futbalista, a Mourinho ho nepochopiteľné drží na druhej koľají a necháva tam hrať nemehla ako Winks a Dier.

Ndombele by mal byť prvé meno na súpiske. Vždy keď hra naša záloha hra na úplne inej úrovni. Rozohravka, pressing, držanie lopty a dribbling ten chalan ma všetko.

A miesto toho sa musíme pozerať na drevakov ktorí nie sú schopní nie len ze nič vymyslieť ale robí im problém nahrať na 2 metre.

Sissoko nie je vyslovene zlý ale potrebuje tam niekoho kvalitného silného na lopte, inak aj on šľape vodu.

Toto u Moua asi nikdy nepochopím, prečo to on vždy chce hrať úplne bez zálohy a s kktmi co im zavadzia lopta. Ta doba už skončila, nech sa pozrie kto robí holding a box to box hráčov v top tímoch PL. Dier nemá čo robiť ani na tribúne, Winks max ako backup (nutné zlo). Inak to bude čoraz viac väčšie utrpenie

Reagovat
smazaný uživatel

úplný súhlas. Ak chceme hrať prvé husle, Winks Sissoko a Dier musia preč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombelé musí být zraněnej, protože jestli ne a Mou ho nedal ani na lavičku, tak je nekompetentní ignorant.

Reagovat
Mastný Chobot

Mikel Arteta on Xhaka: “When I was going from Arsenal to City to start coaching, we were looking in that position, he was one of the players on my list. This is how much I liked him. I was happy when Arsenal signed him because I thought he was going to be a terrific player.” #afc

no nič, v lete snáď už nový tréner

Reagovat
Taiger

Reagovat
off-olda

Reagovat
Hachim Mastour

we all thought ...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

Reagovat
Edgewalker

Zvyšuje mu cenu na trhu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
Zark

terrible*

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Co to tam kane skusal

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zostava Arsenalu

To je neskutočne co sa z toho klubu stalo. Dnes luxus kurz na Bournemouth. S takými hráčmi keď Arsenal urve bod bude to dosť prekvapenie

Reagovat
Mastný Chobot

tá obrana je horšia než za éry Squillaciho

Reagovat
smazaný uživatel

Uff veru je, až ma to zaskočilo, mimo Spurs to uz nesledujem všetko pravidelne ako kedysi.

Ale aj ten Özil Xhaka takých hráčov treba hnať vidlami.

A prečo je v základe nejaký Nelson co ani neviem kto je a 100 megovy Pepe je na lavičke? Ma to nejaké opodstatnenie?

Reagovat
Mastný Chobot

Nelson je wonderkid, s ním nemám absolútne problém. Hrá asi preto, že jeho defensive contribution je vyšší než u Pepeho, čo vzhľadom na štýl Cherries a na to, že bekov hrajú AMN a Saka, bude potreba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

ukaz tiket pls

Reagovat
Taiger

Kane je prostě extratřída, kolik tam toho odmaká, tvl, šílenej borec

Reagovat
iamek

No Joseho čeká slušne odstupné za par měsíců

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ako snad Pepe len sedi kvoli tomu, ze v Nedelu hrame proti Chelsea, inak si to vysvetlit neviem.

Zostava dobra, Cherries budu zalezeny a hrat na brejky. Verim, ze Mikel zacne s vitaznym debutom

Reagovat
Taiger

Nelson je jedno velké WTF

Reagovat
Nikikrew

Ak bude hrat Pepe v Nedelu, pochopim to ale zatial nerobme zavery aj ked by som radsej videl Pepeho

Reagovat
Taiger

I tak bych tam radši viděl Martinelliho, pokud mu nic není, ale jinak fair enough

Reagovat
SunFells

Tak to já bych tam chtěl Hleba, pokud je rok 2008.

Reagovat
Azza

Reagovat
oddy

Ten prý nebyl zdravotně OK

Reagovat
Taiger

Reagovat
SunFells

Vůbec není, nedával si pozor tomu co Arteta říkal. Už Mesut je trochu ústupek.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
oli9

Chelsea v tech dresech k výročí fa cupu bude nekdy hrát ? Ty jsou moc hezké

Reagovat
Pharrell

tak když to je k FA Cup , tak v tom budou hrát jen v rámci této soutěže ?

to jsou mi zase otázky.....

Reagovat
smazaný uživatel

Good luck Carlo !

Reagovat
Talker

Někdo stream na chelsea?

Reagovat
off-olda
Reagovat
lajka30

Arteta jr první trenér co pochopil že Xhaka nemůže hrát na cdm.

Reagovat
Mimalu

borci to nějak přehnali na vánočním večírku, ne?

Reagovat
Nikikrew

Laca

Reagovat
Kaspar

Vydra prestupuje, ze uz neni ani na lavce nebo zraneny ?

Reagovat
Coutinho10

na lavicce uz nebyl ani v poslednich zapasech, takze by me to ani neprekvapilo, protoze v Burnley to je porad dokola o nicem pro nej

Reagovat
JessePinkman

Psalo se něco o Leedsu.

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson je strašně k hovnu poslední dobou. Nic jiného než přihrávka zpátky na stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

zgibssovatel?

Reagovat
ajouki

On a Jorginho. Jorginho hraje moc emočně. Veškerou rozehrávku se snaží brát přes sebe a narušuje tím kombinace, které jinak vyplnou z průběhu hry.

Reagovat
Mastný Chobot

Torreira dnes top top zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

kto by to bol povedal ze bude lepsi na dm ako am

Reagovat
off-olda

To je strašná uspávačka...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za hlavičku Tomori

Reagovat
smazaný uživatel

uz nam tam beha pravy bek v strede ihriska

Reagovat
Mastný Chobot

Lucas a Nelson ma bavia veľmi

Reagovat
smazaný uživatel

zda sa iba mne ze hrame o dost lepsie ?

Reagovat
Nikikrew

jasne ze hrame.

Reagovat
Edgewalker

Zatím je to dobré, konečně jde vidět že vědí co hrají.

Reagovat
Mastný Chobot

hráme výborne

Reagovat
iamek

Reagovat
Tommy the Gunner

zatim parada

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Ano

Reagovat
Ondiis

Tolik doteků v soupeřově vápně jsme neměli za posledních 5 zápasů snad teď to jen proměnit ve větší šance a góly

Reagovat
Ondiis

Tolik doteků v soupeřově vápně jsme neměli za posledních 5 zápasů snad teď to jen proměnit ve větší šance a góly

Reagovat
iamek

Reagovat
Nikikrew

Torreira perfektny

Reagovat
oddy

My umíme útočit

Reagovat
smazaný uživatel

laca zatial parodia na futbalistu

Reagovat
Mastný Chobot

jak keby hral v halovkách

Reagovat
Free_player

Zatím chudý GW

Reagovat
smazaný uživatel

na to ze saka ma 18 a na tom lb zaskakuje a vyzera na 15 tak je brutalny

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá za zdržování v 29. minutě, to jsou klauni

Reagovat
Kixi Syhimour

Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

neverim, ze neslon jeste nekdy da gol (nebo ze vubec nekdy nejaky dal)

Reagovat
off-olda

Reagovat
SpecialOne

Hmm už předtím zdržovali, co budou dělat teď Každopádně hrajem hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

arteta bude musiet na nelsonovi trochu popracovat

Reagovat
Taiger

Nelson si myslel, že rohovej praporek je branka soupeře?

Reagovat
off-olda

Odoi už neobejde ani mojí mámu. Šílený co předvádí.

Reagovat
Smreky

chelsea momentálne asi aj ľutuje že ho nepustili do toho bayernu...

Reagovat
Free_player

Reagovat
Edgewalker

...akorát ta obrana no.

Reagovat
Tommy the Gunner

Mikel jeste bude mit spoustu prace

Reagovat
Hachim Mastour

Xhakov gól

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic

Reagovat
Mastný Chobot

tí hráči už sa ani netešia, keď nám dajú gól

Reagovat
Nikikrew

to je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo prohrali jsme tam souboj, ale pak nemohl luiz nebo xhaka pristoupit k tomu hraci, ke kteremu se odrazil balon a nenechat mu hromadu casu a prostoru??

Reagovat
Mastný Chobot

keby to neboli odpady, tak to spravia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
aramaki

ved to bol Sakov hrac, s ktorym sa vracal a potom ho nepochopitelne vypustil. Toto sa mu nemoze stavat..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to pisu, ze to nemel zkouset tak riskantne. ale pak se na svou pozici uz nemohl vratit, kdyz bezel dopredu (se na to podivej, v tu chvili tam nemohl byt, nic nevypustil), pak ho mel prevzit luiz nebo xhaka, ale oni misto toho zacali couvat a cekat.

Reagovat
aramaki

pozrel som to ešte 2krát a nepríde mi, že s tým mohol robiť niekto niečo okrem Saku. Ten dal taký pohodový výklus s tým hráčom, ktorý ho prešprintoval. Kola by ho tieňoval až ku čiare, tak ako to mal urobiť aj Saka. Snáď to otočíme.

Reagovat
smazaný uživatel

jo uz chapu, ze myslis toho hrace, co nakonec centroval, toho si mel nabraat lip

ale kdyz se podives na https://streamvi.com/watch.php?video=1577374497

tak si vvismni, ze jejich hrac prebira v 7. sekunde mic zady ke hristi, nema rychlost nic, xhak je od nej 5 metru, kdyby k nemu proste pristoupil a dostal do pod tlak, tak z toho nic nebude. ale je dezorientovany, nema prehled, ze ostatni kolem nej jsou obsazeni, a tak ho mu necha prostor a cas na to aby vymyslel tu akci..

to je proste blby navyk nebo maly prehled toho hrace, spatne reseni.

Reagovat
aramaki

to máš recht s tým Xhakom, mal po ňom vyštartovať ako po údenom

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveritelny kolik prostoru Xhaka dostava v takovym klubu.. I pod novym trenerem a proste dlouhodobe..

Reagovat
Taiger

Nelson je slabý jak čaj, radši Iwobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, ze to spousta fans slavila, ze jsme ho prodali za dobré prachy, ze mame lepší křídla...

Reagovat
Taiger

Já zas tak proti nebyl, ale lepších křídel moc nemáme

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
aramaki

a nemáme? čo ukázal Iwobi v Evertone? Saka aj Martinelli vyzerajú omnoho lepšie ako Iwobi v ich veku.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

ukazal, ze je lepsi

Reagovat
Taiger

Lepší než Nelson asi jen

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi je herně oproti tem nasim mladym herně vyspělejší. Mezihru mel dobrou, jen neměl produktivitu

Reagovat
aramaki

tak ale mal už čo-to odohrané v porovnaní s nimi. Ja som ho mal rád, ale ani on by nás z biedy nevytrhol v tejto sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden hrac nas určitě nevytrhne... Jen jsem narážel na to, jak jeho přestup oslavovalo spoustu lidi, ale uz neviděli to, že ti mladí ještě nejsou na jeho úrovni a my potřebujeme výsledky co nejdřív uz

Reagovat
Hachim Mastour

Iwobi by na pravej strane zahral lepšie?

Reagovat
Taiger

Jop

Reagovat
smazaný uživatel

To se snad ani nedá srovnávat

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool Gosling

Reagovat
Mato178178

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Takový náš klasický ultralaciný gól no... Tak pojďme, otočka

Reagovat
Mastný Chobot

Lacazette ma zabíja dnes

Reagovat
Svatej

Jak zlý to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně jde vidět, že naši krajní beci dopředu nedají ani hovno...

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska se jim fakt nedaří, opravdu to je dost vidět

Reagovat
Kixi Syhimour

Sleduju od gólu, ale moc si nejste schopni vytvořit šance, Southampton zase dobře zaparkoval

Reagovat
off-olda

Hrůzostrašný.

Reagovat
Mimalu

velký špatný, celé je to pomalé, nepřesné a vypadá to, že i moc nevíme co hrát

Reagovat
smazaný uživatel

ale hrame vonku a najlepsi od nas ozil

Reagovat
Mastný Chobot

*Torreira

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Konečně může hrát daleko výše a nemusí si sbíhat pro balony do obrany.

Reagovat
Nikikrew

Ozil je tiez super, to je co uz hovorim dlhsiu dobu pretoze je to jeden z mala hracov ktory diktuje hru a hlavne nestraca lopty a preto mame dlhsie drzanie lopty. Pokial nekupime nahradu, musime sa spoliehat na neho

Reagovat
smazaný uživatel

10 dní se nemodlim

Reagovat
Golasso

Ta obrana a defenzivní hra zálohy je sračkoidní, tam to spasí jedině posily, ale jinak twn fotbal má po delší době smysl. Hrajeme v rámci možností dobře. Nelson je ale extrémně nedůrazný, taky by se mu houno stalo, kdyby zapojil tělo

Reagovat
aramaki

mne sa nepáči už dlhodobo ani Niles. Úplne stratil výbušnosť, hrá naivne, alibisticky a napriek tomu mnoho prihrávok kazí alebo vytvára zložité situácie. Akoby mal stále v hlave tie minely z minulosti, bez sebavedomia. Ale nemáme asi koho iného hrať na jeho pozícii. Ťažký materiál na prácu pre Artetu, s týmto by neurobil nič ani Pep.

Reagovat
Golasso

Jj AMN je labil, to se o něm obecně ví. Má nevděčnou roli záskoku mimo pozici, ale i tak je hlavní problém v tom, že se sesype po sebemenší chybě

Reagovat
aramaki

Reagovat
Taiger

King si maže Nelsona i AMN na chleba

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
REPLIKATOR

Nelson

Reagovat
Thoomas

Těch příležitostí je dost, ale finální řešení je k breku. Laca je letos šílenej a Nelson taky zkurvil na co sáhl

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj reiss

Reagovat
Mastný Chobot

Torreira a Ozil dobré výkony, ostatok zlý. Obrana je na úrovni Charltonu, krajní beci asi ani to. Škoda, no, do gólu to vyzeralo dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

amn je dobry

Reagovat
Mastný Chobot

dopredu vcelku áno

Reagovat
aramaki

dobrý alibista, chýba mu dlhodobo sebavedomie, ale to aj ostatným. Akurát na ňom to je vidieť.

Reagovat
Whitemedia

Willda dnes legendární výkon.. místo do míče kope do protihráče, nezvládá přihrávky na metr, neprošel by ani dveřmi a natožpak přes protihráče.. to musela být včera jízda

Reagovat
smazaný uživatel

Že si ze všech vybereš zrovna Williana bych doopravdy nečekal.

Reagovat
Whitemedia

Jiné hráče jsem si vybral v jiné diskuzi, třeba Odoika hrajícího na schovku a dokonce i Azpiho s Emersonem.. tady jsem se rozhodl napsat o Willdovi..

Reagovat
Edgewalker

Ty centry jsou dneska ale k smíchu, jak Saka tak Nelson.

Reagovat
Kocour Klapuška

Nelson je silenej..

Reagovat
Vánoční owník

ale Chobot říkal, že je wonderkid

Reagovat
Mastný Chobot

Sranda, že na Saku sa tu nepičuje moc, pritom gól padol po jeho strate a zajebal 5 z 5 dobrých centrov

Reagovat
Golasso

Tak on má tak 14 let, je to křídlo a hraje LB. Tam ho těžko hejtit, i když hraje blbě

Reagovat
Mastný Chobot

pri Nelsonovi to nevadí asi, no, pritom hrá oveľa lepšie

Reagovat
Golasso

Tak Nelson hraje akorát přes nohu a kombinačně na tom dneska není špatně, u něj mě spíš štve fakt ta nedůraznost. On vypadá, že se těch protihráčů snad bojí

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

nelson hral ovela lepise kde? vzdyt ten saka se i z te pozice obrance dostal do zajimavejsich pozic nez on. zkazil tam ten posledni centr, ale ty predchozi byly v pohode, jen se proste nesesly s nabehem.

nelson tam mel jeden pozivitni moment, kdy si narazil s lacou, jinak neudelal dobre vubec nic, ztrcel mice a jeste blbe branil

Reagovat
Taiger

tell him manny rude boi

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz je pravda, ze pritom braneni (nebo i kombinaci), ma nelson nevyhodu, ze tam za nim je amn. zatimco za saku zaskakuje casto xhaka misto auby

Reagovat
Taiger

Protože mu je 18 a nehraje na svojí pozici?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

čo má to, že nehrá na svojej pozícii s tým, že z 5 výborných pozícií nedokázal nacentrovať dobre ani raz?

Reagovat
Taiger

Přečti si to ještě jednou

Reagovat
Nikikrew

ma pravdu. Toho akoze teraz vek bude ospravedlnovat ze 70 percent akcii co sme si vytvorili viac menej dojebal? Ak budeme takto alibisticky uvazovat, hrame o zachranu

Reagovat
Taiger

Do těch šancí se aspoň sám dostal, neměl tam moc velkou podporu, na to, že tam ani nemá hrát a musí odmakat i něco dozadu, tak za mě ok, i když pár centrů posral

Nelson se ale nedostal ani k centru, alibisticky posouval míče a ty jeho náběhy jsou neskutečnej trapas, jen blbec může tvrdit, že Nelson byl lepší než Saka

Reagovat
Nikikrew

Nelsona neriesim,

Ano dostla sa, zato ma plus pretoze sam viem, ze to nie je lahke ale z tolkych centrov nedat jeden poriadny, to je na facku

Reagovat
Taiger

Reagovat
Thoomas

Reagovat
smazaný uživatel

popravde mne z tých vašich klaunov v obrane príde suverenne najslabší. Teda aspoň dnes no

Reagovat
Gunner14

18 křídlo co hraje levehé beka, je nejhorší obránce.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Heisenberg

Vždyť mu to Auba vrátil do 2 hráčů soupeře. Saka posral to, že se nevrátil/nedohodl se se Xhakou, kdo si vezme toho nabíhajícího hráče.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Torreira a Ozil dobré výkony je to lepší, poslat tam Pepeho místo Nelsona a otočíme.

Reagovat
Hachim Mastour

Torreira hrozný prvý dotyk a Nelson patrí na ľavé krídlo, kde ale nemôže hrať, lebo tam máme pretlak.

Reagovat
masly008

Nemáme přetlak ,ale nemáme LB

Reagovat
Raylan

Azpi a Emerson tragédie. CHO taky, v zimě koupit křídlo a at jde hostovat.

Reagovat
Seydou Doumbia

co je CHO?

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdo to vlastně vymyslel? CHO zní fakt blbě...Odoi a hotovo...bych chtěl vidět, kdyby Auba byl PEA

Reagovat
Raylan

Tak jeho příjmení je jen Aubameyang ne? Tady je to Hudson-Odoi. Loftusovi se taky říká RLC, prijde mi to v pohodě.

Reagovat
SunFells

ESR, AMN ...je to běžné u těch, jejichž rodiče se nemohli dohodnout, protože legíny nosí oba.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Seydou Doumbia

Zkratku by si měl hráč zasloužit a ne ji dostávat jen proto že má dvě příjmení....to je jen možnost pro to jak se rozhodneme ho jmenovat zda Hudson nebo Odoi, zda Maitland nebo Niles...a to první jsem zas v prdeli, kdybych se nepodíval do vaší soupisky

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako mně to taky nezní nějak líbezně.

Reagovat
Raylan

Callum Hudson-Odoi.

Reagovat
vitasrp

Ta sestava je bohužel obrovskej úlet, 3-4-3 není defenzivní systém, ale v tomhle složení fungovat prostě nemůže. Southampton hraje hodně hluboko a kompatkně krom odkopů od naší branky, kdy napadají, takže se tam samozřejmě těžko dostává.

Jenže v momentech, kdy se nám to podaří, tak ten míč vždycky připadne Azpimu nebo Emersonovi. Zejména teda Cesarovi to tam několikrát přiletělo do vynikající pozice, ve který by například Moses tři roky dozadu soupeře trhal. Jenže Cesar si je vědom svých limitů, takže míč akorát z druhého doteku nacentruje a modlí se, aby trefil spoluhráče. Což se mu samozřejmě nepovedlo.

On i Emerson je na druhý straně asi nejmíň výraznej bek, co v Chelsea pamatuju. Dřív tam aspoň byli frajeři, co dělali hrubice, ty on sice směrem dozadu nevyrobí, ale směrem vpřed je to obyčejnej posouvač míčů bez centru, zakončení či moment překvapení. Proč v tomhle systému nehraje Alonso, nechápu.

Celkově bych se na to hnedka o poločase vysral, šoupnul tam Pulišiče nebo Mounta a přešel na 4-3-3, ať se aspoň něco na tom hřišti děje.

Kepa si bohužel tu svou šíleně tristní statistiku úspěšnosti zákroků, ve který má 50 procent, nevylepší, protože pochybuju, že by Southampton za zápas vyrobil víc než 2 střely.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Talker

Soton to zabednil dozadu a na vápně má 9 hráčů a nenechávají tam ani centimetr prostoru. Proti tomu se těžko hraje, zvlášť s jedním ofenzivním hráčem na hřišti. 

CHO naprostá tragédie, neukázal dneska absolutně nic. Kromě té zblokované střely snad jen ztrácel míče, když se na ně dostal. Willian sice tvoří, ale vzhledem k absenci Pulišiče a Mounta nemá moc pro koho tvořit. Krajní beci taky nic moc - Emerson je stínem hráče, který byl na začátku sezony v základu. Azpi dostává spoustu prostoru, ale ty míče jsou špatné. 

Podle mého potřebujem přihodit Mounta místo CHO a místo jednoho stopera Pulišiče.

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj ako mozeme toto prehravat.

Je to ovela lepsie a dovod je zrejmy, konecne hrame super v strede ihriska. Torreira zatial super, Ozil velmi dobre a xhaka sa da. AMN velmi dobry vykon, ale Saka ma pekne sere. Tolko nadejnych situacii si vytvorime a on prejebe finalku, to sa neda a Mikel to za 4 dni nenapravi. Kazdopadne je tam opat nejaka myslienka, dopredu hrame docela dobre , vzadu este horime ale to s tymi hracmi asi tazko napravime. Snad toto otocime pretoze dnes prehrat nemozeme.

A Laca je teda siealny, z tolkych sanci ani jedna strela na branu, to je na utocnika trapas

Reagovat
Taiger

Nelson dolů, Pepe nahoru, chce to nějak rozhýbat

Reagovat
smazaný uživatel

pepe otoci

Reagovat
Taiger

Reagovat
off-olda

Abraham

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Kante dneska taky nic moc, všechno mu utíká...

Reagovat
oli9

Vydra je uz definitivně mimo sestavu ?

Reagovat
fenixLFC

Vydra je priemerak co moze byt rad za poziciu stvrteho utocnika v burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi zase ztráta, která mohla skončit golem...

Reagovat
supervizor

Saka je na ručník, to je hrozné.

Reagovat
captain18

Reagovat
Nikikrew

Pepe in, a ihned!

Reagovat
Taiger

Aubo wtf

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaa

Reagovat
Heisenberg

Hroznej alibismus a nekvalita v zakončení, naštěstí to tam nějak dotlačili.

Reagovat
Seydou Doumbia

Auba pěkně, ale tuším kříž.

Reagovat
Miguel19

Cherries, Everton, West Ham, Soton...zoufalci, z toho 3 doma...tomhle fakt paráda.

Reagovat
Malresi

Redmond mohlo byť po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi vypadá, jak kdyby se mu vůbec nechtělo.. Co se s ním děje omg

Reagovat
Taiger

Aubičkaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Kante dnes jeden z nejhorších zápasů, mu fakt uteče všechno

Reagovat
off-olda

To vypadá, že Kante poprvé v životě chlastal.

Reagovat
Heisenberg

Luiz krásně, Laca to měl dát.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
PP

Kluci arsenalští, jak to vypadá?

Reagovat
supervizor

Konečně Arsenal vypada jako tým který chce vyhrát.

Reagovat
PP

ted na to čumím chvilku a to rozestavení ve mě moc optimismu nevyvolává.. Willock tam dělá co bohajeho?

Reagovat
Malresi

Redmooooooooond, krásna akcia

Reagovat
Coutinho10

woooow Saaints to byl gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Velmi pěkný gól, velmi dobrý výkon Southamptonu

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger dneska naprostá katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky Soton, ale nechcu v top4 ManU

Reagovat
off-olda

Ty krávo, ty si je vyťukali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Özil dneska

Reagovat
Svatej

Snaha tam je, ale tak od Abrahama a Mounta. Kante na hristi nemá co dělat, stejně tak snad všichni obránci a Jorginho je taky slabej. Navíc ještě dá gól ten nejotravnejsi zmrd na hristi.. Nah, to je k vzteku

Reagovat
Salfovic

Kante na hristi nemá co dělat

Reagovat
Jackmaker1989

Dnes to bol jeho najhorší zápas aký som kedy videl.

Reagovat
smazaný uživatel

hm radsej by som esr

Reagovat
Heisenberg

Lacazette okamžitě dolů

Reagovat
Ranoth

ja tu chelsea nechapem, vyhraju na tottenhame skusene 2:0 ale dojde nejaky west ham, bournemouth, southampton este na ich vlastny stadion a oni niesu schopny dat ani 1 gol proti takymto superom za 3 zapasy !

Reagovat
smazaný uživatel

wtf laca

Reagovat
Edgewalker

Laca za Pepeho a Auba na hrot!

Reagovat
Malresi

Soton dnes asi najlepší výkon v sezóne, neprišlo mi, že by umožnili CFC vypracovať si nejaké vyložené šance. Dobrá aktivita od všetkých hráčov, fakt nevypustia jediný súboj. Navyše tých nebezpečných protiútokov tam najmä cez Redmonda bolo viacej a mohol padnúť gól kľudne skôr.

Reagovat
off-olda

Tam není dneska hráč, který by v rychlosti dokázal někoho obejít.

Reagovat
lajka30

golllllllllllll DCL

Reagovat
off-olda

Pedro Tak se na závěr ještě zasmějeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

chudak Pepe, hentaki kkti ho vzdy prebrusia

Reagovat
Ondiis

Jasně je mladej, hraje mimo pozici. Ale Saka mi děsně poslední zápasy pije krev

Reagovat
Swarley

jinak se dívám, že ti rusové to nezvladajkovství trénují už od mlada

Reagovat
Seydou Doumbia

náhodou to je nejlepší taktika co může být...když se nedaří a prostě se nevyhraje je důležité dát soupeři po hubě

Reagovat
Swarley

Tak docela si tím odpálili šanci s tím ke konci zápasu pořádně něco udělat...

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasný no, ale to už je ruská povaha...prostě jsou nejlepší a kdo se jich dotkne toho třeba rozsekat alespon fyzicky, když to nejde výsledkově...

Reagovat
smazaný uživatel

ayew

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

willock kkt

Reagovat
smazaný uživatel

willock ty dilini

Reagovat
EXoRcIsT

co urobil ?

Reagovat
smazaný uživatel

4 na 2 a vystrelil prd zo 16ky

Reagovat
Taiger

Mu tam krásně nabíhal Pepe, kkt fakt

Reagovat
EXoRcIsT

tak to je debil toto ked vidim u nejakeho hraca by som mu nohy polamal

Reagovat
SpecialOne

Výsledky hrůza, fanta hrůza, boxing day

Reagovat
r.mrazik

Ole Ole...jsi s tím Andreasem do kelu

Reagovat
Edgewalker

Je na čem stavět, převládají pozitiva. Mělo se ale dneska vyhrát.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevím jak v prvním poločase, ale ve druhém Arsenal nepředvedl nic zázračného, aby si zasloužil vyhrát. Po brance na 1:1 se dal kříž očekávat.

Reagovat
Edgewalker

Nesouhlasím, byly tam momenty, ze kterých MUSÍ padnout gól. Třeba přečíslení 4 na 2 na konci. Nebo Lacovi šance.

Reagovat
Seydou Doumbia

Musí padnout gol...City by ten gól dali nebo Live, ale Arsenal může být rád že dal vůbec ten jeden...Laca nějak z formy letos se mi zdá

Reagovat
pingla

proč je v základu Greenwood, když ho zřejmě pošle na lajnu a na hrotu bude Martial?

Reagovat
cr7sux

Tak newcastle nas do breaku nepusti, protoze proste sami mimo nich pres pulku neprelezou, hlavni vyhoda jamese - rychlost se teda tak nevyuzije, taky mu poslednich par zapasu klesla forma

Reagovat
pingla

tak ale proč jsou tam ti 3 záložníci? mohlo se hrát 4-4-2 s Greenwoodem a Martialem v útoku

Reagovat
cr7sux

442

Reagovat
Sandstorm

Oni se tam hlavně můžou točit. A Greenwood si zaslouží základ. James si už potřeboval sednout.

Citrony si zaslouží Pereira. Ale možná bude lepší než Lingard. Pogba ještě není připravený na základ.

Reagovat
Kocour Klapuška

OT: Potřebuji radu. Na Fortune jsem omylem vsadil jiný zápas než jsem chtěl, kontakretne United dnes v handicapu.. Už s tím asi nic neudělám, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš horáčkovi

Reagovat
Busby babes

kterej fortunu prodal pred dvaceti lety?

Reagovat
sunakashi

Bud vklidu to ti vyjde minule jsme rupli,tak ted zas podrtime...

Reagovat
smazaný uživatel

Do 5. minut se dá každej tiket stornovat.

Reagovat
Kocour Klapuška

Online ne

Reagovat
smazaný uživatel

Online ano. Zrovna vcera jsem takhle tiket stornoval na chanci.

Reagovat
Sandstorm

Wonderkid Nelson.

Reagovat
iamek

A Willock

Reagovat
Swarley

Pogba bohužel asi ještě není ready, tak nás čeká další trápení...snad nám tam padne rychle první gól, protože to jinak bude zase hodně těžký...každopádně tohle jsou pro Oleho už jednoznačně zápasy, kde prostě musí udělat tři body...

Reagovat
Sandstorm

Dnes už jsou 3 body povinnost jestli chceme uvažovat reálně o 4.miste.

Reagovat
Swarley

takových zápasů už bylo, kde jsme takhle ty body měli urvat...

ale rozhodně se tlak na Oleho zvyšuje, ta šance na TOP 4 prostě ve vzduchu pořád je a my se o to musíme v takových zápasech porvat mnohem víc...nejde to pořád omlouvat, že je to ok a do příště to určitě zlepšíme...to už si říkáme nějaký ten týden proti takovým soupeřům...už je čas sbírat body...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
iamek

Reagovat
Golasso

40 mega a ať se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme si pro double nad Manchesterem

Reagovat
Swarley

Nenasadit Shelveyho? Davate nám šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Matty Longstaff navaze na premierovou trefu proti vam. Manchester killer

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to nestihl ani dopsat

Reagovat
Swarley

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba to bude žolík

Reagovat
Malresi

Gayle

Reagovat
smazaný uživatel

Je zvyklej z Champu na vetsi branky.

Reagovat
Malresi

Longstaff

Reagovat
pingla

gayle zaplat panbuh

Reagovat
Kixi Syhimour

Longstaff

Reagovat
Coutinho10

to je oslava

Reagovat
pingla

longstaff bězte do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Matty

Reagovat
Swarley

Kkti ty vole

Reagovat
Taiger

Reagovat
EXoRcIsT

Shaw je v obrane otrasny tam pobehuje jak splaseny a v utocnej faze neskodny

Reagovat
Kocour Klapuška

Hmm, tiket v prdeli

Reagovat
Taiger

To máš za to, že si nedal Pogbu

Reagovat
Kixi Syhimour

Joelinton dobře udržel míč

Reagovat
Kixi Syhimour

A znova

Reagovat
smazaný uživatel

Fans na stadionu He's one of our own.

Reagovat
nani92

Ole mlcky sedí a pozerá sa, líder

Reagovat
Swarley

Sam už tuší, ze potřebujeme Pocheho

Reagovat
EXoRcIsT

Fred nech ide uz konecne do riti aj z jeho strelami spoza 16tky mu tam dobre nabiehal Shaw

Reagovat
Taiger

Welbeck > Trashford

Reagovat
EXoRcIsT

nerob zo seba debila

Reagovat
Taiger

Že mi to říkáš zrovna ty co ani psát neumí

Reagovat
EXoRcIsT

furt lepsie ako pisat hluposti typu trashford shitty looserpool to len dokazuje tvoju mentalnu uroven ked ti to pride smiesne

Reagovat
REPLIKATOR

M. Longstaff: "Proti MU bych mohl hrát častěji."

Reagovat
I am Mancunian

ti Fredove strely

Reagovat
EXoRcIsT

Toto mal Dubravka mat

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak hlavně ale chyba obrany, nesmí ho nechat takhle vystřelit, bohužel jste to dobře otevřeli.

Reagovat
Taiger

M. Longstaff "Its good to play against Manchester United, betting on me scoring a goal = free money."

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka klasik

Reagovat
Swarley

Martialkoooo

Reagovat
Swarley

Perfektně Andreas, tak by to mel dělat...moc víc s balonem nedělat, odevzdat nejbližšímu a je to...

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka

Reagovat
r.mrazik

Shaw je šílený

Reagovat
Swarley

Williams byl určitě lepší

Reagovat
r.mrazik

To každopádně...on je mimo i pozicne

Reagovat
Swarley

A i v bojovnosti je slabší...jako fakt nevidím důvod, proč by neměl ted hravat Williams...

Reagovat
r.mrazik

Tak tak

Reagovat
sunakashi

to si rikam uz nekolik zapasu...

Reagovat
REPLIKATOR

Díravka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

wow, gool. neni mozne toto

Reagovat
Taiger

Ole IN

Reagovat
r.mrazik

A Andreas taky pica

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda nevím jestli je to útočení ze strany Newcastlu ideální nápad.

Reagovat
Taiger

Se párkrát Trashford ustřelil a teď střílí z každý pozice

Reagovat
EXoRcIsT

velmi slaby trolling nabuduce to ani neskusaj lebo nato nemas mozgovu vybavu

Reagovat
EXoRcIsT

co ti .... Greeeenwoooooood

Reagovat
pingla

je táááám

Reagovat
smazaný uživatel

este ze ma newcastle prazdnu branu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

toto bola tazka strela hlavne to bola fakt bomba a este aj tecovana

Reagovat
smazaný uživatel

cize nic pre dubravku

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
supporter

Dubravka

Reagovat
Tuard.MUTD

a ted druhy woow

Reagovat
Swarley

Wow, neskutečný borec

Reagovat
JessePinkman

Ale neee Newcastle, takhle jim darovat gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva darovaný góly. Hráči asi ještě ožralý vánočním punčem.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
Malresi

Nechapem, co to ako Newcastle skusa. Kazdy vie, ze proti United staci postavit autobus a je hotovo, pretoze im chyba kreativita, nie... oni sa budu nebojacne nahanat dopredu a vzadu nechavat kopec priestoru na protiutoky, ktore ma United v kontraste s hrou do plnych, vyborne zvladnute.. fakt nechapacka co to ako skusaju

Reagovat
smazaný uživatel

Každý to vie, iba Bruce nie...

Reagovat
iamek

Perreira dneska hodně slušný

Reagovat
r.mrazik

Eh...však tam nic neměl

Reagovat
iamek

Nahrál na gól, prsty ve třetím gólů, 2x pressingem získal míč, 2x hezky zrychlil hru a v docela složité situaci dával na bissaku, který šel hezky sám z kraje a mohl centrovat.

Reagovat
r.mrazik

No počkej...Áčko na gól je úsměvný

Mi přijde šíleně průměrný...chválit za takové základní věci...no nevím nevím

Reagovat
iamek

Tak proč to nedělají i ostatní hraci? Takový Fred dneska neukazal nic navíc. McTominay kromě bojovnosti taky nepředvedl a mohl byt klidně už venku. Hraje úplně bez mozku a snad půjde o poločase dolu.

Reagovat
r.mrazik

Protože všichni víme, že to nejsou extra hráči

Mctom mi nevadí...Fred klasická ztráta před gólem

Nevím...chválit Andrease je stejný jak chválit Matu

A máš Mctominay dole

Reagovat
iamek

Díky bohu. Snad si na par zápasu sedne teď

Reagovat
Swarley

To bych teda tak neviděl, rozhodne se nabízí McTom a Fred, Pogba před nima na AM

Reagovat
r.mrazik

To vůbec

Reagovat
kiwwi

nahodou ta pristavovacka bola luxusna

Reagovat
r.mrazik

kdoze?

Reagovat
EXoRcIsT

Tento gol venoval Rashford Taigerovi

Reagovat
cr7sux

Reagovat
JessePinkman

Faul, McTominay druhá žlutá a ven.

Reagovat
pingla

nááádhera hlavně že všichni 3 vepředu se prosadili

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, McTominay vypíchne Mattymu oko a rozhodčí na to čumí a nic nedělá

Reagovat
iamek

Reagovat
cr7sux

Má ještě druhé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

Mi přišlo že to dostal do tváře a Straka simulovala

Ale i tak to byl faul

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ho v souboji kterej ještě byl tak na hraně na závěr šťouchnul do tváře rukou, to je podle mě jasný faul no. Ale co, dneska je den blbec. Ty dvě chyby naprosto tragický a to vás vrátilo do zápasu a ještě nejspíš něco dáte, hrajeme fakt mizerně.

Reagovat
r.mrazik

Souboj ok..ale ruka v obličeji je faul

Reagovat
Firkraag

faul to byl, ale tohle VAR resit nemuze, on se taky hned zvednul. Rozhodci to proste pustil.

Reagovat
r.mrazik

Já se ve VAR nevyznám...někdy jo,někdy ne..těžko říct...ale faul to byl no...to byla chyba rozhodčího

Reagovat
Swarley

Konečně super centr a gol hlavou, dost lidi ve vapne...parada

Reagovat
iamek

Dneska radost koukat na ten útok

Reagovat
Swarley

Tak Newcastle nehraje beton, maji víc prostoru, nehrajeme čistě do plných....to prostě tomu útoku i celému týmu vyhovuje...

Reagovat
sunakashi

Tohle byl prvni dobry centr od wanbisaky! Za celou dobu...slavme...ale jinak jako obrance je best....

Reagovat
sunakashi

Snad to aaronovi vydrzi...

Reagovat
Swarley

Je fakt, ze směrem dopředu prostě je slabší...ale tak pořád se na tom da pracovat, směrem dozadu je většinou perfektní...uvidíme no, snad to zlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce je fakt mistr taktik. Celou sezonu míchá beton a proti Manchesteru, kterej na beton neumí začne útočit

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Malresi

Reagovat
r.mrazik

Tak zas nemůžou celý zápas jen bránit ne?

Dva góly darovaly Straky samy

Reagovat
smazaný uživatel

Že nemůžou?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

WTF jako, snad jasnej faul před tím třetím gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hokakaido .. Takovy situace bych urcite poustel, sahnuti do ksichtu co absolutne neovlivnilo akci apod., viz. napr. Real vs Psg, podobnej nesmysl to vracet..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

No bolotak to celkom dobré a to si predstavme ešte, ze dnes pri tom priestore, co nam necháva Newcastle, by bol na Pereirovej pozícií skutočný futbalista..

Reagovat
iamek

Dneska je úplně v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ne, ked Newcastle na to úplne sere.

Reagovat
iamek

Takže když se mu něco povede, tak soupeř na to sere. Když se mu nedaří, tak je to jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale skúšaj tieto kecy s niekym inym a jj, je to Pereira, ak sa mu darí, tak je súper ešte viac zúfalý ako on, čo je unikátne

Reagovat
iamek

Je pravda, ze s chlupatým medvidkem bez argumentů nemá smysl diskutovat.

Reagovat
sunakashi

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba za rozhodnutýho stavu, hodně klesnul

Reagovat
Mato178178

Reagovat
iamek

Na sílu moc

Reagovat
EXoRcIsT

jaaaj boze

Reagovat
iamek

Jinaci demolice

Reagovat
smazaný uživatel

není možná, to musí být zaplacený

Reagovat
Mato178178

Ty vole keby to dal na greenwooda tak ďalší gol

Reagovat
Swarley

Pěkně zakončený, dobra odpověď na kritiku

Reagovat
iamek

Omg Mason úplně sám a ještě se zraní nás nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...napravo má volnýho hráče a stejně to ten Andreas sere středem

Reagovat
nani92

Newcastle hrá tak divne, že by som sa nebál tam dať aj Lingarda a veriť v nejaký kanadský bod

Reagovat
EXoRcIsT

komentator na digi musi mat zapnuty reddit/soccer alebo reddevils lebo presne hovori statistiky co sa tam objavuju

Reagovat
iamek

Fred je nejlepší na ty nahrávky na metr dva. Na víc metru až to raději nezkousi.

Reagovat
smazaný uživatel

Greenwood Proč si to zrovna dnes po takove chybe trefil

Reagovat
iamek

Pavel vodí

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford wtf

Reagovat
ManUnited

Jednou nemůžu koukat a zrovna taková demolice

Reagovat
Swarley

Pogba tomu hned dodá klid, podržíme v klidu balon, dá přesnou nahrávku za obranu...to jsem fakt zvědavý na zimu, jestli ho udržíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, má navíc než hrát za united, ale kdo by ho chtěl za takový prachy?

Reagovat
Swarley

já doufám, že tomu rozumí stejně jako ty a nebude ho chtít nikdo

Reagovat
iamek

Shaw úplně šílený.

Reagovat
Ranoth

aspon Ole zalepi par oci na chvilu

Reagovat
Coutinho10

i s Keitou

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Lallana, Shaqiri, Origi, Jones, Williams.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych byl radši za Milnera místo Keity.

Reagovat
Coutinho10

zkusenost se bude hodit i na lavicce, takze muze pomoct v 2. polocase

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Lallana, Shaqiri, Origi, Jones, Williams.

Zostava do písmena rovnaká, ako som písal ráno... za mňa aj najlepšia možná.

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
Slavia10

Keita poslední zápasy výborný, v soubojích s míčem stroj, zranění mu prospělo..

Reagovat
Remt

Dobře, že hraje, škoda kdyby byl teď posazený po těch výkonec:-)

Reagovat
iamek

Harry

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Od prvních dvaceti minut, kdy hrál Newcastle dobře se výkon posunul k naprostý zoufalosti a nemohoucnosti

Reagovat
Mato178178

Chcel by som vidieť nejaký zostrih fredovych striel

Reagovat
Luc-Luc

Fans united plastic fans

Reagovat
iamek

Reagovat
KoryVCF

co to plácáš ty troubo ?

Reagovat
Luc-Luc

odchazet pred koncem za stavu 4:1 pro domaci mi prijde hodne smutne

Reagovat
Remt

Vyhrávají tak často, že už jsou moc zmlsaný, no

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

A jak víš, že odcházeli fans United? třeba to byli turisti

Reagovat
iamek

Snad poslední zápas Maty na OT

Reagovat
EXoRcIsT

U Matu aspon vieme ze bol niekedy perfektny ale vek nezastavis ale taky Lingard a Perreira su proste priemeraci a priemerakmi aj navzdy ostanu

Reagovat
smazaný uživatel

A nikdy u nas nemeli dostat vic jak pul sezony.

Reagovat
EXoRcIsT

Mata Lingard tfuj daco otrasne . Proste musia prist za zimne a letne prestupove obdobie aspon traja zaloznici

Reagovat
smazaný uživatel

no nie si moc narocny

Reagovat
REPLIKATOR

Mané

Reagovat
Remt

klasicky prvně potřebujeme prodrbat 4-5 golovek, než to tam začnem sázet

Reagovat
Firkraag

jak vidíte svý šance proti Atléticu?

Reagovat
Remt

Atletico jsem letos videl snad jen jednou.. ale jako favority bych nás neoznačil

Reagovat
Firkraag

Řikal jsem si, že by vás mohli rozbít, ale zas jsem moc neviděl Liverpool letos. Nevím, jak jste efektivní, dnes to vypadá, že málo :), proti Salcburku to taky nebyla hitparáda, ale velkej rozdíl se projevil.

Reagovat
Remt

poslední zápasy jsme hodně neefektivní, těch šancí se prosere každý zápas hodně.. Ale Atletico nemá nijak oslnivý útok nebo ano? může to bejt nakonec o jednom golu.. a pokud bude uzdravený Matip a dostane se do formy, může to být zase o něčem jiném

Reagovat
Firkraag

Řekl bych že Atlético funguje furt stejně. Organizovaný, silný, takticky vyspělý. Ale chybí jim útok, Morata katastrofální, ale takovej Felix může nadělat pěknou paseku, mohlo by to být zajímavý - ale jak píšeš o jednom gólu (nejspíš venku).

Reagovat
Bandita_Harry

Ja im momentálne verim na úplne každého, a mali by sme postúpiť po trebárs remíze 1:1 alebo 0:0 vonku s tým že doma im dáme dva tri kusy, ale sú to skoro tri mesiace do zápasu a ešte sa to dovtedy môže otočiť, ak podame výkony ako proti Neapolu kľudne nás môžu vyradiť, ale verím tomu že do toho dáme 100 %, ligová tabuľka vyzerá rozpravkovo takže LM sa určite nebude vypúšťať na úkor ligy

Reagovat
Minister

Salah sebec

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
ondris

ale Keita luxusne

Reagovat
Luc-Luc

jj to byla paradni prihravka

Reagovat
REPLIKATOR

Tyhle šance nás budou mrzet

Reagovat
Swarley

Tielemans za 40...

Reagovat
numeromis

Můžete prosím někdo dát tip na stream?

Reagovat
Remt

já koukám na klasický týhle stránce: http://www.s365.live/en/home dal jsem Francouzský komentář a seká se mi to tak z poloviny co u anglickýho

Reagovat
Swarley

Jak se tam zase Salah valí i v ofsajdu

Reagovat
Remt

nezkoušej zas křečovitě vymejšlet nějaký hejty hned od začátku, okey?

Reagovat
Swarley

to s valejicim Salahem půjde těžko

Reagovat
Remt

Prosimtě užívej si v tichosti ten koncert jo, buď od té dobroty

Reagovat
Swarley

Zatím celkem nuda

Reagovat
Luc-Luc

drz pysk hrajou sampioni

Reagovat
smazaný uživatel

tak je sice otravny, ale ma pravdu

Reagovat
Kixi Syhimour

No v prvním příspěvku fakt ne, však ho tam tahali za dres, jasná penalta nebýt to offside.

Reagovat
Swarley

Ještě není půlnoc

Reagovat
oli9

ty to nezvládáš už dlouho

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to byl faul

Reagovat
smazaný uživatel

Firminooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Luc-Luc

Siiiiiii senorr

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaal Boooooooooobby

Reagovat
smazaný uživatel

jejda Mane uz mohli vytahovat trofej

Reagovat
REPLIKATOR

Firminooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby je najlepšia false 9 v histórii futbalu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Remt

no potřeboval teď ty goly hele.. byl dost z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Its not even close

Reagovat
icka

Reagovat
Luc-Luc

to buceni na Maneho je taky rasismus ?

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééé

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá Pool někoho lepšího než je Salah? Však je to naprostá tragédie, na co sáhne, to posere.

Reagovat
oli9

sleduj plísen a šoupej nohama

Reagovat
REPLIKATOR

Shaqiri

Reagovat
Melda

Přesně však patří do top 5 fotbalistů světa...Lepších Máme mraky

Reagovat
Swarley

* Mané

Reagovat
Remt

to mi připomíná ty řeči z minulý sezóny, jak Salah nedal asi měsíc a půl gola, že "One seazon wonder". Ale to, že i po měsíci a půl bez golu byl pořád na děleným nejlepším střelci ligy, to už nějak hoši opominuli

Reagovat
FUnk

takze two season wonder

Reagovat
REPLIKATOR

Keita je úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Keita paráda, to je presne ten typ zaloznika, ktery LFC v nekterych zapasech tak chybel

Reagovat
smazaný uživatel

Typico Salah dneska vypada jak horsi Ngog.

Reagovat
FUnk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nez nekdo zacne s tim ze se mam starat o United.. Liverpool hraje skvele, je neuveritelny jak dokazal Klopp vycitit v cem je kterej hrac nejlepsi a co je potreba aby hral (Henderson, Wijnaldum, Keita). Ale Salah dneska na presdrzku, jindy asi lepsi no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah hraje většinou docela slušně si myslím, je to samozřejmě značně horší oproti té famózní sezóně, ale holt je někdy v té mezihře fakt zlý, což by ale nebyl takový problém, kdyby byl alespoň více efektivní, ty jeho zakončení to je fakt hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, je mimo akurat zapas so Salzburgom mu da sa povedat vysiel, ale aj to pred tymi golmi spalil nemozne

Reagovat
fenixLFC

zapas so salzbutgom mu vysiel??? ved spalil 6 tutoviek dokial dal gol z najtszej pozicie

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
nani92

Tak dominantný výkon jedného mužstva som od nášho zápasu s Newcastlom nevidel

Reagovat
Remt

Žádný ofensivní představení ale to jsem ani nečekal. Hraje první s druhým a jde docela o hodně

Reagovat
pospec7

uplne easy zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Bude striedanie cez polčas? Pls

Reagovat
Luc-Luc

krasnej polocas, skoda toho zakonceni, mohlo to byt rozhodnute...Keita paradni, konecne se mu zacina darit

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester zatiaľ bezradný

Reagovat
Kixi Syhimour

Na výkonu z téhle půle mi vadí jenom efektivita, jinak zatím to byl velmi velmi dobrý výkon.

Reagovat
Remt

líbí se mi jak v klídku dohrajeme půli, zkušeně se nikam neženou, od předchozích let je tohle posun dopředu přijde mi. Že už to není jen takový naivní bezhlavý útočení ale má to víc hlavu a patu ta hra

Reagovat
Coutinho10

tak jediny, co nas muze mrzet je, ze to neni vetsim rozdilem, ale jestli to bude ve 2. polocase vypadat podobne, tak jeste nejaky gol Leicester dostane

Reagovat
Remt

jako pár náznaků tam měli taky. 2. gol by to mohl rozhodnout, ale nepodcenoval bych je

Reagovat
Coutinho10

j musime pokracovat dal v tom samem

Reagovat
Remt

..a proste jit zapas od zapasu zejo

Reagovat
Kixi Syhimour

Takhle rozhodně Leicester v druhé půli vypadat nebude.

Reagovat
Coutinho10

jako urcite to budou chtit zmenit, ale pokud od toho sveho pojeti neopustime, tak se tam tezko budou dostavat...max. muzou cekat na nejakou nasi nepresnost, ale zatim to vypada dobre, ale chce to vydrzet i 2. polocas...to je jasne

Reagovat
REPLIKATOR

Zatím hrajeme skvěle. Leicester neměl nic, naopak to mohlo být aspoň 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem bych bral plichtu, ale Leicester je nulový, tohle musí být za 3 body, cokoli jiného bude ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

Sme uplne inde. Problem je, ze z 5 sanci vedieme len 1:0. Celkom frustracia vzhladom na priebeh

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Malresi

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, Duško.

Reagovat
cubazi

Salah opäť v lese

Túto sezonu zatial neviditelný, bez formy

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas netreba zabudat, ze je najlepsi strelec lfc v tejto sezone v PL ale hej, je mimo

Reagovat
Malresi

Celý polčas v našej réžii, Leicesteru sme nedovolili ani si prdnúť. Škoda toho nášho nepremieňania šancí. Malo byť 0:3 a bolo by po zápase. Keita tam mal úžasné prieniky, radosť ho sledovať. Do tej našej zálohy prináša iný rozmer.

Reagovat
smazaný uživatel

Inac. Salah je hrozne spatny v rozhodnutiach a golovych sanciach :D to je nieco strasne. Nastastie to tou energiou a neustalym pohybom balancuje a otvara obranu supera

Reagovat
ondris

A preto sa divím stále rečiam o jeho vystriedaní. Mal by Origi pre túto našu hru väčší prínos? Ťažko.

Reagovat
ondris

Jeden za najlepších polčasov Keitu v našom drese.

Reagovat
smazaný uživatel

Pool slušně, ale měli dát víc gólů. A Salah totální tragédie. Snad ho vystřídá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemáme za koho, Origi na křídle fakt není ono (leč sem tam dá gól), chtělo by to toho Wernera

Reagovat
cubazi

Werner by bol top, kludne by mohol nahradiť salaha v zaklade. Ale myslím sa že Klopp asi nechce takuto konkurenciu ku Salahovi...

Reagovat
technecium

Nuda, všichni je k tomu tlačí. Loni se proti City mohli všichni přetrhnout, jen aby je okopali nebo ještě líp zranili a do Liverpoolu nikdo ani pořádně nezajede. Chtělo by to pořádně pritlacit, sem tam prislapnout, sem tam loket nebo to budou mít směšně jednoduchý.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kopac

na teba mal tatko pritlacit

Reagovat
Heresy

Reagovat
Malresi

Reagovat
Remt

nezlob se ale tohle je jeden z nejtrapnějších komentářů, který jsem na EF četl

Reagovat
technecium

Tos jich moc nečetl

Reagovat
Remt

no především jsem viděl El classico, a to ti můžu říct, že teda zoufalost... 1 hráč v tomhle zápase za jeden poločas uběhl víc než celá jedenáctka barcy za celej zápas ne? To bylo hodně bídný

Reagovat
SCELO

moc tvojich necetl asi....

Reagovat
masina_LFC

stále to bolí?

Reagovat
Remt

ja kdyz vidim fandu Barcy (a sám jí mám docela rád), jak hejtuje liverpool, vzpomenu si proste jen na jednu jedinou vec a to roh Trenta ten je bude do smrti strašit

Reagovat
Kixi Syhimour

Však nám na Anfieldu zranili Salaha, kolik hráčů zranili City?

Reagovat
pospec7

Reagovat
Swarley

kvalita, to je všechny přitáhlo jak kámen z magnetové hory

Reagovat
technecium

Ramos všem ukázal, jak na ně. Stačil jeden ostřejší zákrok a celej zápas vyplakavali a nesoustředili se na hru. Ale nikdo další to není schopný zopakovat.

Reagovat
Swarley

jo jo, ono je to někdy potřeba přitvrdit a trošku soupeře rozhodit...Lestr hraje doteď bez žluté karty, tolik asi k tomu...

Reagovat
technecium

Jsou odevzdany. Fotbalem je neprehraji, ale neumí pritvrdit, neumí je vyvést z koncentrace. Takhle nemají šanci. Ve Španělsku když neumíš fotbalově, tak to aspoň poradne pritvrdis, aby lídr neměl pomyšlení na svoji hru. To v Anglii není. Chtěl bych vidět Liverpool za teplého podzimního večera v Bilbau

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ze bys teda nemel pravdu, ale ze zrovna ty

Reagovat
janinho

zakomplexovany placko technecium...

Reagovat
smazaný uživatel

Raději se soustřeď na LaLigu a nepiš hlouposti, když nevíš. Jsi pak pro smích

Reagovat
mimi_united

Aj keby náhodou liverpool ten titul dal, na ďalší budú zase čakať celú večnosť

Reagovat
Ranoth

vy este dlhsie

Reagovat
SCELO

stary znamy/a sa vracia v plnej nalade, stacilo len vyhrat...

Reagovat
Remt

srát na ně, v tabulce jsou tak daleko za námi, že je ani nevidim, je z nich jen taková malá tečka v dáli

Reagovat
SCELO

ved jasne ja len, ze sa tu dotycny ukazuje len ked MU vyhra....

Reagovat
REPLIKATOR

Pravý bek centruje do vápna, levý bek nabíhá zakončovat hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle, dostali se uz vubec za pulku?

Reagovat
Coutinho10

Bobby skodaaaa

Reagovat
pospec7

kurva to je kontrola. dejte jim ten druhej uz

Reagovat
Remt

Prokombinovali se tenhle poločas na naší půli už?

Reagovat
smazaný uživatel

mna uz jebne

Reagovat
mickey mouse

Mané dneska úplně mimo

Reagovat
REPLIKATOR

Salah by to nedal

Reagovat
Coutinho10

Alisson pri tech odkopech nejaky hodne nepresny posledni dobou...

Reagovat
Remt

Origi na plac za pár minut

Reagovat
Remt

no neříkal jsem to? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal.

Reagovat
FUnk

ten sprint

Reagovat
FUnk

soyoncu ale hraje pan

Reagovat
FUnk

kua jsem to zakrikl

Reagovat
Luc-Luc

ten Soyuncu je skvelej

Reagovat
Luc-Luc

tak super penalta

Reagovat
Melda

Ale do té doby hrál parádně.A na stopera neskutečně rychlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah fakt neudelal jedinou vec dobre. Ale fakt ani jednu.

Reagovat
Coutinho10

Salah opravdu vystridany

Reagovat
pospec7

Salah nulovy, dobre ze dal dolu jeho a ne Firmina. Pencleeee

Reagovat
Coutinho10

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Milner v pravy cas na plac

Reagovat
Coutinho10

Milner prisel prave vcas

Reagovat
pospec7

GOOOOOl. Milner a jeho nervy

Reagovat
Gareth Bale 11

Tyhle ruce nikdy nepochopim. Ma ji u tela, prirozene a nejde rukou naproti. Vsak by si ji musel uriznout, to jinak nejde.

Reagovat
lajka30

Reagovat
FUnk

Reagovat
Luc-Luc

vsak nebyla u tela

Reagovat
Gareth Bale 11

A kde byla?

Reagovat
Luc-Luc

od tela ?

Reagovat
Gareth Bale 11

Hmm, ne?

Reagovat
Remt

jako v tom klubku hráčů.. míč propadne.. těžko to mohl čekat, mě tyhle ruce přijdou také přísné, docela to i zkazí zápas

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
masly008

asi tak,tohle je výsměch.

Reagovat
REPLIKATOR

U těla?

Reagovat
Gareth Bale 11

A kde ji mel prosim te?

Reagovat
masly008

dle něho nad hlavou asi.

Reagovat
Kokesh

Cože?

Reagovat
ajouki

Taky jsem si myslel, ale pak byl vidět záběr, jak šel po míči celým tělem tělem, ale neměl šanci ho získat. Vyšlo mu to tak, že ho zasáhnul rukou.

Reagovat
Gareth Bale 11

No tak sel dopredu proti mici na centr, ale propadlo to a trefilo ho to, ano do ruky, ale ta byla proste vedle tela. Tohle jako penalta je blbost a vzdycky, aspon pro mne, byla.

Reagovat
ajouki

Míč propadnul a teprve udělal úmyslný dlouho úkrok proti míči, který neměl šanci získat jinak než tou rukou. Jasná penalta.

Reagovat
Gareth Bale 11

On sel proti mici proste a propadlo to na ruku u tela..Za me tohle neni penalta a nikdy nebyla.

Reagovat
ajouki

No nepropadlo to na ruku u těla. Po propadnutí udělal pohyb k míči, aby právě zabránil jeho propadnutí za sebe. A byla z toho ruka, protože jiným způsobem už nebyl schopný ten míč odvrátit.

Reagovat
Minister

jasnejšia ruka ani nemôže byť snáď... ten pohyb k lopte si nevidel či čo?

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako ze sel na centr? To jsem videl no a trefilo ho to do ruky ktera byla vedle tela. To fakt neni ta nejjasnejsi penalta, naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma ju mit za zadama takto zvetsil objem tela a jeste sel smerem k mici

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak to mi ukaz nekoho, kdo pujde na centr a bude mit ruce za zady.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to pak ale trefis rukou je to jak by rekl pan Rada drevactvi a penalta

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaaaaal Chaaaameeeez Milneeeeeeeer

Reagovat
Luc-Luc

jupiiiiii jooo zaslouzene

Reagovat
masly008

penalta

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

to mi vysvětli proč by fanoušek Arsenalu měl kvůli tomu brečet.prostě tohle je směšná penalta tak jsem se zasmál.

Reagovat
Gareth Bale 11

S nim je marna diskuze, smajlik sem, smajlik tam.

Reagovat
masly008

Reagovat
REPLIKATOR

Milneeeeeeeeeeeeeeeeeer geniální střídání

Reagovat
lajka30

Jednou ji písknou podruhé ne jako na Anfieldu.

Reagovat
hrundy

Jestli myslis Arnolda, tak hodne jina ruka.

Reagovat
pospec7

Bobbyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
eden_h

no ja neviem ako fanusil LFC som proti takymto penaltam

Reagovat
Coutinho10

zrovna tato ruka byla jasna, kdyz to zmenilo smer

Reagovat
eden_h

ale bol tam jasny pohyb ruky do zadu jedoducho neni fyzicky mozne aby tomu zabranil

Reagovat
smazaný uživatel

Tam vidis jasny pohyb telem i krok nohy smerem k trajektu balonu.

To ze mel umysl balon hrat, je tam 100%.

A je to jeho vina, ze ruku zabranil trajektorie balonu a za nej byl hrac Liverpoolu. Mel mit ruce u tela a ne az pritom spatne odhadu, davat ruce pryc. Stejne to nestihl.

Klasicky penaltu, ktere piskne rozhodci i bez VARu.

Reagovat
Coutinho10

a dalsii golaaaasooooooo Booooobbby

Reagovat
Luc-Luc

kraaaaaaasa Bobby

Reagovat
FUnk

game over

Reagovat
-Kopy-

nádhera

Reagovat
alcantara

Liga 1 timu.

Reagovat
Kokesh

Nejlepší tým světa. Nicméně tenhle Leicester není žádná zkouška.

Reagovat
alcantara

Ved hej, jedno aj druhe plati

Reagovat
masly008

tak se dívej na LL ne? Jo aha tam ty baletky musí odpočívat měsíc tak otravuješ tady.

Reagovat
alcantara

Paci sa mi, ako si si hned odpovedal, ten prispevok mal zmysel

Reagovat
masly008

dík

Reagovat
smazaný uživatel

zas TAA, ten je famózní

Reagovat
Remt

starej Bobby je zpět

Reagovat
Luc-Luc

Trentova prihravka opet to je poklad ta jeho pravacka

Reagovat
Remt

Robertsonovy i Trentovy centry jsou bomba, konkretne Trent toho casto i dost pokazi ale presto je jedinecnej

Reagovat
havrys99

Oooooooo ten centr, to zpracování, to zakončení. Nádhera <3

Reagovat
ondris

Spracovanie

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino 2+0, TAA 0+2

Reagovat
smazaný uživatel

musíš častěji aktualizovat

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate aj tu penaltu ,,vybojoval" on

Reagovat
Shottack

Choudhury! Koho zprasí tentokrát?!

Reagovat
pospec7

to je parada.

Reagovat
Coutinho10

wohohohohoohoouuuuuuu Treeeeeeeeeent + Maaaneecko

Reagovat
Luc-Luc

Trent I love you

Reagovat
Thoomas

Čekal jsem teda zajímavější zápas, to prakticky každej tým ze spodu tabulky zahrál i na Anfieldu důstojnější zápas, těžký zklamání

Reagovat
ondris

Treeent

Reagovat
Sm0ker

Demolice!

Reagovat
Swarley

to jsme fakt jediní, co s těma dřevákama umí zahrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bandita_Harry

Nie, to vy ste jediní drevaci s ktorými nevieme zahrať

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

dejte jim bura, Liverpool dejte jim bura, dejte jim buuuuura

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 Zcela zaslouzene vzhledem k prubehu zapasu, Leicester zklamani.. Arnold TOTW asi jasny

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Ranoth

takto sa rodi LEGENDA

Reagovat
mimi_united

Bissaka - Trent - Walker

Mať takúto kvalitu mať na pravej strane sa len tak nevidí

Reagovat
Hafna

+ Trippier

Reagovat
smazaný uživatel

bissaka je kdo?

Reagovat
EXoRcIsT

bude treba branit hodia tam AWB a zase ked bude treba pritlacit v utoku Trent . Celkovo to anglicko zacina byt hodne naslapane

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný obsazení, ale i jako fandu MU musim uznat, že ty Trentovi nedostatky směrem dozadu jsou mnohem menší než ty AWB směrem dopředu, takže zatím je volba na RB jasná proti jakýmukoliv soupeři

Reagovat
Lembju

Riskantní tah s TAA na lávce Fanty vyšel nádherně

Reagovat
herold

Zápas o titul? Hrozná nuda, stejně jako diskuze tady, vy už jste si všechno sdělili?

Reagovat
Salfovic

Ostuda

Reagovat
Malresi

Soyuncu je ale vyborny stoper, v tejto sezóne spolu s VVD o parník nad ostatnými. Som zvedavý, kto po nom siahne ako prvý.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Luc-Luc

City v zime

Reagovat
Malresi

Vsak Pepek sa vyjadril, ze v zime urcite nebude nikoho kupovat, nie?

Reagovat
Salfovic

Hlavně Lestr nebude v zimě nikoho prodávat.

Reagovat
Luc-Luc

to jo, ale pak jsem cetl, ze po nem pujdou

Reagovat
smazaný uživatel

City nakupuje a za to Pepek nemuze

Reagovat
FUnk

mourek pls

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Ja toho praveho beka z LFC nemam rad. Nemusel to davat na 0 : 4.

Takhle mi zkazi tip na 0 : 3, stejne by LFC vyhral s prehledem.

Reagovat
Shottack

Miluju invenci fans v Anglii. Teď chorál na hudbu Adeste fideles - když jsou ty Vánoce...

Reagovat
Shottack

Henderson - nothing more than a flash wound

Reagovat
smazaný uživatel

já to přeslechl a pak slyšel jen Monty Python, tak děkuji.

Reagovat
lvrpl

To chytanie lopty do rúk po odpískaní a následne odhodenie ma neskutočne vytáča. Hneď by som to zakázal.

Inak Trent parádny výkon. Čakal som dnes väčšie trápenie.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
r.mrazik

Však to zakázané je a měla by být žlutá karta...akorát na to serou

Reagovat
pospec7

MOTM Trent. Celá obrana na jedničku, tým šlape jak hodinky. V současné době nemáme v lize konkurenci. Druhý tým tabulky školíme na jeho hřišti jako by byl sedmnáctý. Díky a vydržet

Reagovat
cubazi

Neskutočne ako ma irituje Lallana... mam nanho proste fobiu

Reagovat
Bandita_Harry

Už to snim vydrz, je škoda že to snim takto dopadlo býval to šikovný a platný hrac, po príchode Minamina si zahrá asi akurát FA cup

Reagovat
Shottack

Reagovat
oli9

Wolwes dneska 1:1

Reagovat
Rothbard

Jeden duvod, proc se tento zapas nehral vcera, aby mely oba tymy o den vic na regeneraci?

Reagovat
Kixi Syhimour

Vymyslili to fakt špatně, takhle mají Wolves hrát ve třech dnech duely s vicemistrem a mistrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves mají celkově velmi těžkou sezonu, snad se s tím ve výsledku poperou co nejlíp. Fotbal hrají rozhodně lepší než Manchester nebo Arsenal a bylo by fajn, kdyby měli letos umístění pro udržení Jimenéze i Nevése.

Reagovat
Kaspar

OT : je tu nekde zalozeno na hokejovu dvacitku ?

Reagovat
Coutinho10

zatim myslim ne....kazdopadne vcera oba zapasy nasi skupiny zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

co za sutaze nevymyslia

Reagovat
Remt

Je tu nějaký ticho na to jak důležitej match se hraje ne? Nebo jsem zas ve špatným vláknu?

Reagovat
PP

nehraje Liverpool = nejsou tady Mufani. Arsenal, Spurs a MU mají problémy sami se sebou, Chelsea mají Lampse, kterému odpustí ještě spoustu věcí

Reagovat
Minister

Ederson

Reagovat
diastan

a je po prdeli

Reagovat
Mates_Matesović

Fuj, to má Jota zlomený.

Reagovat
PP

to byla nádhera.. Vytáhnutí beka křídlem, náběh středového, pas.. wow..

Reagovat
smazaný uživatel

to si pytalo gol

Reagovat
avicii

Ederson

Reagovat
Coutinho10

Aguero si hezky zahral

Reagovat
smazaný uživatel

ked si spomeniem, ze som pred niekolkymi kolami mal vo fante Edersona a Aguera a stalo by sa toto

Reagovat
oddy

Reagovat
diastan

Kurz 3 na wolves..to uz se asi vyplati jako bolestne v pripade prohry :(

Reagovat
Taiger

wtf, nechápu ten kurz?

Reagovat
PP

Reagovat
Malresi

Jasna pecka...

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem co tam zas tak dlho riesia

Reagovat
Malresi

Sterling diky bro

Reagovat
diastan

proboha proc...to je zas komedie

Reagovat
Coutinho10

Ruuui

Reagovat
Horcmen

hlupáci tam vběhli

Reagovat
oddy

ty vole

Reagovat
Coutinho10

omg znova

Reagovat
Kincl

Zmr** plešatej

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling zjevně penaltová jistota

Reagovat
diastan

beru zpet, diky za ty dary

Reagovat
Malresi

Tak toto je moc

Reagovat
Coutinho10

lucker

Reagovat
fenixLFC

atkinson proste musi byt v centre pozornosti, ten tupy chuj by to inak neprezil

Reagovat
smazaný uživatel

isto, on tam tych hracov potlacil nech tam vbehnu

Reagovat
Minister

Reagovat
fenixLFC

jj neviniatko atkinson

Reagovat
Taiger

fenix je debilko

Reagovat
fenixLFC

majster prehovoril

Reagovat
avicii

krysa riadne šťastia lebo to kopal ako uboziak..

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

no co, nemaju tam vbehnut jak slepice

Reagovat
oddy

Řekl bych že Sterling penalty dokopal

Reagovat
Thoomas

Ten záběr na Pepka o tom vypověděl dost

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je moc... snad to ale Wolwes otočí

Reagovat
PP

toto opakování penalt je zlo.

Reagovat
Taiger

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Remt

Tady dámy a pánové vidíte proč by se neměly "dohrávat" penalty. Přesně kvůli tomuhle. Brankář 2x vytáhne penaltu a stejně je to gól, to je fakt mrdka, tohle pravidlo. Copak se nájezd v hokeji dohrává? píčovina..

Reagovat
Minister

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Thoomas

Reagovat
herold

Reagovat
Remt

penalta by měla být stejně jako nájezd o 2 hráčích.. jedno jestli se zahrává po 120minutě v penaltovém rostřelu a nebo uprostřed hry. Čemu se tak debilně tlemíš, však mám pravdu

Reagovat
herold

Copak se nájezd v hokeji dohrává?

Reagovat
Remt

hochu ty seš fakt tupá palice. Tak ještě jednou. NE, NEDOHRÁVÁ, ten nájezd je jen o dvou hráčích, jde tam o hodně a proto je dle mě fér že tam okolo brány nestojí dalších 5 útočníků aby dohráli situaci. A ANO, dle mě by i penalta měla být o 2 hráčích. Dřív nebo později to nějaký chytrý hlavě dojde a tuhle hloupost zruší

Reagovat
Taiger

Hokej = Fotbal

Reagovat
Remt

Tak mi řekni jaký je rozdíl v situacích kdy je ta část, ten aspekt hry jen a pouze o těch dvou hráčích. Nájezd - 2 hráči. Penalta - 2 hráči. To je fuk, to nemá smysl.

Reagovat
Taiger

Tak při nájezdu nikdo nečeká, aby mohl dorážet, úplně jiné situace

Reagovat
Remt

ano, nečeká, protože v hokeji jsou o hafo ve předu v tomto. Došlo jim, že video je ve sportu třeba a došlo jim dávno, že takovýhle věci jako dohrávání nájezdu je úplná blbost, ve fotbale jim to ještě pár let bude trvat, než takovéhle věci vychytají, ale já věřím že se jim to podaří

Reagovat
herold

NE, NEDOHRÁVÁ Nechtěl jsem se tě tolik dotknout, klid.

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

som presne toho istého názoru... po chytenej penalte by mal nasledovať odkop od brány.. predislo by sa tymto hlupostiam + nabehy hracov do 16tky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

wtf toto porovnavat

Reagovat
Remt

takže dle tebe ok aby 2x chytil brankář penaltu a přesto padl gol ok? tak tedy dobře

Reagovat
Taiger

Ano, proč ne? Srovnávat to s hokejem je dobrej joke

Reagovat
diastan

to asi ne, dokonce mi nebude vadit ani zmena pravidla o dohrani, jen mi prijde neporovnatelny najezd v hokeji a penalta ve smyslu tam to je tady ne..

Reagovat
Remt

já bych byl pro aby to nebylo ani v jednom z těch sportů, v obou mi to přijde jako stejná sračka. Dokonce ve fotbale mi to přijde jako ještě větší sračka. Při tak velké brance brankář má prakticky 0% šanci chytit dorážku. Neříkám to teď jako fanda lfc proto, že City dalo gol. Tohle pravidlo mě prostě přijde na hlavu.

Reagovat
diastan

S tím se dá souhlasit no. Tady už nejde tak o chyceni dorazky brankarem, jako o random prvek kam se odrazi mic....

Reagovat
Remt

i bych řekl, že v tý chvíli je dorážející útočník ve výhodě oproti bránícímu hráči. Útočník prostě kopne do míče a doufá že trefí bránu, bránící hráč musí míč dostat do bezpečí aniž by ohrozil bránu. Je to takové na hlavu přijde mi, čekal bych, že takovéhle věci budou už odstraněny. Dokonce o tom i nedávno tuším přemýšleli když měnili pravidla (míč rozhodčího, to jak hráč musí opustit hrací plochu nejbližší možnou cestou atd)

Reagovat
PP

nemluvě o opakování penalt z důvodu vběhnutí hráčů apod.

Reagovat
diastan

Reagovat
Remt

Stejně tak mi nikdo asi nevysvětlí proč se penalta zahrávaná ve hře může dohrávat a penalta zahrávaná při penalt. rostřelu nedohrává. Proč při penaltovém rozstřelu nestojí x útočníků a obránců okolo vápna? To už by byl asi stejnej kocourkov jako když se kdysi zahrávali "nájezdy" ve fotbale totiž

Reagovat
diastan

Začíná to být asi jen přežitek no, nějaký další random, funny prvek, který může nastat po penaltě.Nijak mi to netrhá žíly, ale taky bych byl asi pro zrušení dohrávky a fungování penalt ve stylu rozstřelu, kde je to jednorázová výhra buď kopajícího nebo brankáře

Reagovat
PP

sorry, ale je to rozumné pravidlo ze všech možných stran.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som si povedal, mozno by som bol aj za a nehrozilo by opakovanie penalt za vbehnutie do 16ky

Reagovat
Malresi

Reagovat
Taiger

Brečet kvůli tomuhle, LOL

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Minister

Hlavne by sa potom nemuselo riešiť, čo tam niekto vbehol skôr alebo nie.

Reagovat
Remt

no samozřejmě.. neustále se to teď při penaltách (+když je teď video a dá se to z opakovaných záběrů řešit) řeší.. Zda tam vběhli/nevběhli.. různé diskuze o tom, že penalta se opakovala jen v případě že padl gol, ale pokud to brankář chytil, neopakovala se i když tam hráči vběhli apod. Tohle by odpadlo.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
vilp

Reagovat
Detective

V hokeji se je trestný střílení v přerušený hře, čas neběží, na hrací ploše jsou jen brankář a zahrávající. Po jakymkoliv přerušení se vhazuje buly a nerozehrává pouze jeden tým. Velmi rozdílný výchozí situace. Ve fotbale to narozdíl od tvýho výkladu neni souboj brankáře a střelce, ale dvou celejch týmů, zasáhnout může každej na hřišti. To že bránící týmy to nedohrávaj jako útočící je jiná věc. Tohle neustálý snažení upravovat pravidla, aby se dosáhlo jakýsi utopický absolutní spravedlnosti, v tom dělá nakonec akorát bordel, podívej se kde to skončilo při posuzování rukou ve vápně. A co tohle, je to spravedlivý? https://www.youtube.com/watch?v=juCeXZaDixY Asi ne, ale občas se to prostě stane

Reagovat
JessePinkman

Ubohost největší. Bleju

Reagovat
Greny

Sterling asi dostane od Pepa pořádnej ceres...když tam před tou druhou ukazoval hráčům že mají vystřídat Sterlinga a na tu druhou má jít někdo jinej

Reagovat
Kincl

Tiket vychází kašlat na pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

ako tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson Sterling lucker

Reagovat
Taiger

Určitě za to může Atkinson, LOL

Reagovat
fenixLFC

ano moze. LOL

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
fenixLFC

nastuduj si pravidla debilko

Reagovat
Taiger

Spíš ty, kktko

Reagovat
fenixLFC

takze vies o tom rovnake hovno ako o fante, ale na to sme zvyknuti

Reagovat
Taiger

Jj, top3 v money league, ještě něco tam máš maďaře?

Reagovat
fenixLFC

a aj tak si si nevybrecel nominaciu do reprezentacie, smutne. co tam mas dalej nahodak?

Reagovat
Taiger

Víš, že tu repre vytahuješ ty permanetně a já už ne? Běž radši psát do diskuze info o tvých výsledcích s kamarády, který nikoho nezajímají a máš na ně 0 reakcí.

Reagovat
fenixLFC

bez sa dalej vychvalovat nejakou money league ktora je asi podobne objektivnym posudenim kvalit ale ked budem chciet reakcie tak budem kopkat ako ty vsade naokolo ze si po tebe dovolili pomenovat cenu za trageda

Reagovat
Taiger

Ty si vždycky vycucáš někdo a považuješ to za fakt, kde jsem brečel kvůli tomu, že to po mně tak pojemnovali, spíš mám radost, že jsem tak populární fenixko, nerozumíš fotbalu, neumíš argumentovat, vyser se na to a uč se radši ekonometrii, která ti taky nejde, ale aspoň vypadáš chytře

Reagovat
fenixLFC

jj si tak rad ze si kvoli tomu plakal ze si to niekto dovolil a povazujes to za znevazovanie

Reagovat
Taiger

Jj, pošli komentář, kde jsem to napsal, snaž se dál tupelko, dělej ze sebe dementa dál, poď si

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, VAR to posralo, tohle se nemelo opakovat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl jen jednu opakovačku a taky mi to přišlo OK, ale pak se na to jeste podivam.

Reagovat
avicii

To sa môže opakovať každá

Reagovat
fenixLFC

nemalo, ale aj var aj atkinson by mali byt zruseni

Reagovat
Horcmen

podle výkladu pravidel mělo, smysl toho pravidla je věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

to moze fakt pisknut iba ten kreten atkinson

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda tohle bych fakt neopakoval, ale tak City už VAR pár gólů vzalo

Reagovat
fenixLFC

jasne, var city reze ako hadov, ale ma si to potom odskakat wolves?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako asi prostě rovnost nenajdeš, nebo se jim to taky vrátí hned v příštím kole

Reagovat
Taiger

Jasná

Reagovat
fenixLFC

neit vacsej kokotiny ako spojenie atkinson a var dve casti ktore su v anglicku obe uplne pridrbane toto bolo asi take vbehnutie do vapna ako firminov ,,ofsajd'' proti aston ville. ale aspon si ten traged moze zas vyhonit ze sa o nom bude rozpravat

Reagovat
Taiger

Nebreč furt

Reagovat
fenixLFC

chod otravovat countera alebo koho si si to teraz vybral za rivala

Reagovat
Taiger

Nebreč furt

Reagovat
PP

Co to má za pracky ten Traore?? Takové mám stehna..

Reagovat
Remt

já trup

Reagovat
Ondiis

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

V TOP7 v tabuľke strelcov 6 Angličanov

Reagovat
smazaný uživatel

tvle ti je mačkají jak citron, snad tam padne do poločasu na 1:1

Reagovat
Kincl

City to zvládne i ve deseti jsou jinde, problémy by měl Arsenal a spol spíš

Reagovat
PP

nooo, ve dvanácti by nám to šlo. Konečně bychom vyztužili střed tím dvanáctým hráčem..

Reagovat
Front hell

nebo jak třeba bayern s frankfurtem

Reagovat
Kixi Syhimour

Měli dát gól, teď už ho nedají

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda penaltu bych neopakoval, hlavně, že si tam hezky jeden v modrém naběhl

Reagovat
fenixLFC

vychadzajuc z toho obrazku hore tak proste ziaden z hracov wolves neporusil pravidla, ani jeden nema nohu na ihrisku v pokutovom uzemi. ale co cakat ked to piska atkinson ktory si pravidla ohyba ako sa mu paci

Reagovat
smazaný uživatel

počkej počkej, také Atkinsona považuji za hovado, ale tady to prostě bylo rozhodnutí těch týpků u videa ne? jako ostatně normálně v PL (což mi připadá samozřejmě debilní)

Reagovat
fenixLFC

tak ale atkisnon za to prebera zodpovednost ze je fa (a var) retardovana je sice jasne kedze nechcu aby si to ti rozhodcovia sami skontrolovali, ale to mi moze byt jedno ked je to atkinson ktory o tom rozhoduje. on to odpiska, ide to na jeho triko

Reagovat
Horcmen

https://pbs.twimg.com/media/EM0hIKMX0AEliSc?format=jpg&name=4096x4096

Jde o to, že Coady (nahoře), který pak odkopl míč, je nohama v půlkruhu, který se taky počítá do šestnáctky.

Vůbec nejde o toho hráče Wolves dole (Saiss), který na hru neměl vliv.

Reagovat
Taiger

Fanda ti nejde, ale jinak jseš top lad

Reagovat
Kixi Syhimour

Paradoxní ale je, že ten co měl ale zakončovat z dorážky byla právě Silva, ne?

Reagovat
Horcmen

To už je pak jedno, kdyby to dorazil, penalta by se taky opakovala.

S VAR prostě pro obránce nemá smysl tam vbíhat, způsobí akorát to co dnes Coady.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Taiger

Rozumí tomu fenixko, rozumí

Reagovat
bbbauch

Nebo atkinson piska podle pravidel a ty je akorat neznas.. co jinyho

Reagovat
Taiger

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
Taiger

Nejvtipnější je ale, že tu penaltu by neopakovali převážně fandové Liverpoolu, čím to?

Reagovat
Remt

No ono tu moc kdo by jí obhajoval když tu skoro žádnej fanda City není Včera když hrál LFC bylo tu tuny komentů už před zápasem o sestavách apod, dnes na začátku zápasu tu nebyl ani jeden komentář, přišlo mi jak kdybych vstoupil do úplně špatnýho vlákna, to tu má City tak málo fandů?

Reagovat
lucius6

Fandové by se našli, jen mi přijde naprosto bezpředmětné se tady větišnou zapojovat do těchto toxických diskuzí.

Reagovat
Remt

já se dřív nezapojoval a jen sledoval zápas, ale zjistil jsem, že diskutovat při zápasu mě hrozně baví

Reagovat
Remt

je ale fakt že o to míň z těch zápasů pak mám, častokrát se mi stává, že tu odepisuju a přijdu o gól

Reagovat
lucius6

Já to chápu, ale spíš třeba píšu na fb stránce pro fanoušky City nebo na Redditu. Tady taky občas píšu, ale snažim se nezapojovat se do nějakých hádek, to mi přijde únavné.

Reagovat
Remt

taky mi to přišlo únavné a přijde mi to tak furt, ale když tady nějakej MUfan začne mudrovat, tak se neudržím Ale jsou to vždycky takové žabomyší války

Reagovat
fff

Penalta jasná, no je sranda, ze keď proti AV obranca stúpil Manemu na nohu a rovnako ako tu to bolo jasné viditeľné na videu, tak Mane dostal tuším kartu za simulovanie a tuto je rozhodnutie hlavného obrátené VARom (k čomu je treba, aby bola clear and obvious error) na penaltu.

Ja som fanúšik VAR, no dakedy nad tým človek naozaj musí krútiť hlavou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak si myslím, že faul zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý je, že se nějaký krok k lepšímu rozhodcování udělal a teď je potřeba ho vypiloval. S tím jak často VAR "chybuje" a jaká se tomu věnuje pozornost v médiích v Anglii to snad brzy většinu chyb eliminuje.

Reagovat
MCFC_8

Presne toto sa nam stalo v zapasoch na Bournemouthe a na Crystal Palace, jasne slapaky a neodpiskali a teraz ano, mali by byt jednotne pravidla...Raheem to posral

Reagovat
Kixi Syhimour

to je pravda, Crystal si nevybavuju teda, ale Bournemouth to je pro mě zatím pořád největší hovadina od VAR

Reagovat
Coutinho10

skoda Jota, ale to je ono Wolves...podte do nich

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

Sakra.. Já se tak těšil na vyrovnaný zápas a hned redka zezačátku. To mělo být nahoru, dolů, spousta golů.. škoda no

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

WOOOOOO, tak to jsme si dnes ani nezasloužili..pískej konec ..Sterl je jinde no..2 goly ze hry

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

podezřívám ho, že ty penalty schválně nedal a dal ten gol až z dorážky, aby ho někdo nenařknul, že má sice hodně golu ale velkou část z penalt ku*va ten kluk je hlavička

Reagovat
diastan

přesně

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jedddddddddeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm do hajzlu

Reagovat
MCFC_8

Fanusik Wolves...

Reagovat
Kixi Syhimour

tak je snad pochopitelné, že budu dnes fandit Wolves, stejně jako ty v příštím kole

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves rezou je dneska neskutecne teda

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal wow Adaaaamaaaa

Reagovat
Remt

ragbista

Reagovat
PP

akorát jsem chtěl napsat, že mu nedávno skončilo Mistrovství v rugby a ted hraje fotbal..

Reagovat
Coutinho10

jako je silenej no, ale kdyz to vypusti, tak me neprekapuje, ze byl Bravo bez sance

Reagovat
ADM

Bravo slušne zaspal

Reagovat
Kixi Syhimour

Fantastické zakončení

Reagovat
ADM

Nebolo to chytateľné ale čávo sa ani nepohol

Reagovat
Kixi Syhimour

to jo no

Reagovat
Mates_Matesović

Adama letos hodně zlepšil finálku, do budoucna by to mohl být zajímavý hráč pro velkokluby.

Reagovat
Gazdo

Je nas

Reagovat
diastan

no paráda to jsem si zrovna urovnal trenky

Reagovat
Thoomas

Otamendi to taky nedohraje

Reagovat
REPLIKATOR

Atkinson

Reagovat
fenixLFC

neprekvapujuce...

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi je ešte na ihrisku?

Reagovat
fenixLFC

neves

Reagovat
Coutinho10

tak tu posledni strelu KDB hodne odflakl a jsem z Cupu venku

Reagovat
Horcmen

jsme dva, místo Zinchenka soupeři naskočí 12b Firmino a vyhraje

Reagovat
Coutinho10

tak to taky nastve no

rozdil mezi mnou a souperem je, ze on trefil brankare Heaton (10 bodu)...ja bohuzel vybral spatne...chybej mi 3 body, tak aspon se muzu soustredit uz jenom na ligu...ten program byl ted hodne nahusteny diky poharu a prave v lize jsem proto poztracel plno bodu

Reagovat
Horcmen

já teda pohár přiznávám nijak neřešil, když tě tak čtu, vypadá to, že mám čest s Kloppem

Reagovat
Coutinho10

H2H styl me bavi vice, ale treba tuto sezonu, jak hraju prvne tu money league, tak me ty nase EF H2H uz nebavej, tak i vzhledem k tomu memu prubeznemu poradi v ML jsem chtel v tom Cupu dojit co nejdale, ale bohuzel tentokrat bylo stesti na strane soupere, takze se neda nic delat....ted uz nezbejva nic jinyho, nez zkusit nejaky neocekavany rozhodnuti na dalsi kola v ML, abych se trochu vydrapal aspon k top 15, kdyz jsem z Cupu venku

Reagovat
Remt

Ale Wolves v útoku jsou docela bezzubí, teda

Reagovat
PP

no mně ani nepřijdou. City hraje vzadu výborně. Nedovedu si nás tam představit v 10ti..

Reagovat
Remt

Proč myslíš, že my bychom takhle hrát nedokázali?

Reagovat
Remt

Jo sorry, já myslel, že jsi fanda Poolu. No vás si v 10 moc představit neumím tam je ta obrana celá nějaká zvláštní

Reagovat
avicii

Ropaci kusisko šťastia dnes, poďme wolves aspoň bod

Reagovat
smazaný uživatel

Mendyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

ohó, paráda

Reagovat
Horcmen

Mendy

Reagovat
diastan

aaa škoda no, pro jednou mohl být jeden vyhranej zápas, kde jsme horší

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaal kraaaaaasne potrestaaaano

Reagovat
ondris

adama

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooolllllllll

Reagovat
ADM

odletel jak bábika

Reagovat
PP

tak se podívej na jeho soupeře..

Reagovat
ADM

Vidim, vidim ale ked chce braniť loptu par metrov od brany tymto sposobom, tak to kurňa musí mať na 100% zvladnuté, tiez to nie je najmenší chlap

Reagovat
PP

Mendy skvěle..

Reagovat
kiwwi

Mendy skusene

Reagovat
Minister

byť Mendyho spoluhráč, tak ho za tento prefackám

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooooool Mendy

Reagovat
Remt

To je ta výhoda když vám pravý křídlo hraje ragbista a vyhazovač z klubu v jedný osobě Nedokážu si místo Mendyho představit jedinýho hráče, kterýho by takhle nepřetlačil, být tam Virgil, odletí stejně jako Mendy si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nie. Virgil je vysoký, v pohode by to ustal

Reagovat
Kixi Syhimour

Jde o to, jestli by to Virgil správně vyhodnotil, proti City se v LM nechal odstřelit Sterlingem.

Reagovat
ADM

tiez si myslim, že sa napr v tomto pripade precenuje Traoreho svalstvo. Keby to Mendy zahral trochu s rozumom a postavil sa mu ramenom s pevnejšie rozostupenými nohami, tak takto nezaletí

Reagovat
Jackmaker1989

Hlavne čo tam robil kokot? však z toho by bol roh. Mal odkopnúť loptu hneď a toto by sa nestalo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

Ty vole, však ten Adama to je bestie neskutečná, tomu podle mě nedali 3 dny najíst, že tam tak hladově lítá Vidím asi poprvé celý zápas Wolves, možná proto je to pro mě tak překvapivý

Reagovat
smazaný uživatel

je to strašne zviera no

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ranoth

pome este jeden wolves

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hype wolveeeeeeeeeeees

Reagovat
diastan

dokonáno

Reagovat
Horcmen

Doc

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooooooooo vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

podme Wolves do LM

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá akce

Reagovat
smazaný uživatel

ten traore

Reagovat
Malresi

Vlci obrali City v tejto sezone o 6 bodov... to by sme si ich mali vsetci fandovia LFC pridat medzi oblubene kluby

Reagovat
smazaný uživatel

fakt parádny tím, ale aby ešte aj nás v nedeľu neobrali

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

nechcel by som byt v kozi toho co by mu to chcel prikazat

Reagovat
zgeroTT

Semenya to uz s tou bradou naozaj prehnala.

Reagovat
Seydou Doumbia

já v něm vidím padesáti centa

Reagovat
SpecialOne

Ano zase všeho moč škodí.

Reagovat
ondris

ja ich mám rád od ich postupu do PL. Len aby neobrali teraz aj nás. Ale snáď nám padne vhod deň voľna navyše.

Reagovat
ondris

reakcia vyššie

Reagovat
Setwo

Sterlingov kyslý xicht na nezaplatenie

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Tento rok mi je beze srandy City až líto. Přijde mi jak kdyby letos bylo vše proti nim.

Reagovat
Kuba408

jestli ten tittul v letošní sezóně neuděláme tak bych ten klub nechal normálně rozpustit. protože kdy jindy než teď

Reagovat
smazaný uživatel

super zapas a paradni atmosfera.Wolves velmi zajimavy tym .Myslim ,ze o Adamu bude zajem ve velkych klubech.Mimochodem Wolverhampton vlastni take cinani ,stejne jako Slavku a nemaji tam s tim zadny problem , nikdo jim k vuli tomu nenadava .Jinak opravdu paradni fotbal .No o tu ctverku bude veliky boj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele