Premier League - preview 19. kola

26.12.2018, 08:58, aktualizováno 27.12.2018, 08:29
Previews
Anglická liga pokračuje ve zrychleném vánočním tempu. Ve čtvrteční dohrávce změří síly Southampton s West Hamem. Domácí Saints budou chtít přidat třetí výhru v řadě a napodobit osud Kladivářů, kteří po sérii zdařilých zápasů utekli ze sestupového pásma až do klidného středu tabulky...
Southampton FC - West Ham United  (čtvrtek 20:45)
Ani ve čtvrtek fanoušci anglického fotbalu nepřijdou zkrátka, byť po nabitém druhém svátku vánočním je na pořadu dne pouze jediný zápas, a to duel Southamptonu s West Hamem. Oba týmy po matném vstupu do soutěže v poslední době ožily, stoupají tabulkou a jejich večerní střetnutí určí definitivní podobu pořadí celků Premier League přesně v polovině soutěže s devatenácti odehranými koly.

Ze strany hostů před utkáním zazněla poněkud předčasná novina v podobě možného návratu Marka Arnautoviće. Rakouský reprezentant a loni nejlepší střelec klubu se měl původně zotavit z tři týdny starého zranění až v novém roce, ale nakonec by díky rychlé rekonvalescenci svému zaměstnavateli mohl pomoci ještě letos. Přestože během jeho absence Hammers zprvu dokázali sbírat jedno vítězství za druhým, v minulém kole překvapivě padli doma s Watfordem.

"V tuhle chvíli máme osm zraněných," prohlásil lakonicky manažer Manuel Pellegrini. "Víme, že prosinec a leden jsou z hlediska konečných výsledků sezony ty klíčové měsíce. Doufám, že se alespoň někteří stihnou dát dohromady, obzvláště Marko Arnautović. Možná bude připraven až na příští týden, ale jednou z kvalit tohoto týmu je schopnost vyhrávat zápasy i s takto početnou marodkou." Novými absentéry jsou po zmíněném duelu s Watfordem Javier Hernández a Fabian Balbuena, zatímco Lucas Pérez má stejně jako Arnautović malou šanci na návrat do hry. Naopak mimo trávníky zůstávají dlouhodobě zranění Wilshere, Fredericks, Yarmolenko, Sánchez, Reid a také Lanzini.

S nástupem Ralpha Hasenhüttla do funkce manažera Southamptonu na jihu Anglie zavládla mnohem lepší nálada a s ní také lepší výsledky. Po cenném triumfu nad Arsenalem Saints přestříleli i Huddersfield a vůbec poprvé od dubna dokázali v lize vyhrát dvakrát za sebou. Od německého kouče nelze očekávat větší počet změn v sestavě, obzvláště když stále laborují se zraněním oba krajní beci Cédric s Bertrandem a mimo hru bude také Piérre-Emile Hojbjerg kvůli trestu za pět obdržených žlutých karet.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Stephens, Vestergaard - Valery, Romeu, Lemina, Targett - Redmond, Armstrong - Ings
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Ogbonna, Diop, Cresswell - Snodgrass, Obiang, Rice, Anderson - Antonio, Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.54 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Wolverhampton Wanderers  (středa 13:30)
Přestože s výměnou manažera ve Fulhamu ustaly drtivé gólové nadílky od soupeřů, vlastních výher je i nadále poskrovnu a vytoužený posun ze dna tabulky stále nepřichází. Další příležitost k nastartování cesty za záchranou budou mít Cottagers na domácí půdě v souboji letošních nováčků proti Wolverhamptonu.

Claudio Ranieri sice triumfoval hned ve svém prvním zápase v nové funkci, ale od té doby jej může těšit snad jen zlepšení defenzivní práce, která Fulhamu v minulém kole vynesla vůbec první čisté konto sezony na hřišti Newcastlu. "Atmosféra je vždy pozitivní a dnes je ještě pozitivnější," prohlásil optimisticky italský kouč. "Teď se naše mysl upírá k Wolverhamptonu. Espírito Santo tam odvádí dobrou práci, sledoval jsem jejich zápas s Liverpoolem. Wolverhampton hrál fantasticky, vytvořil si v první půli dvě nebo tři skvělé šance, i když nakonec vyhrál Liverpool. Čeká nás další náročný zápas."

Zmíněná prohra od doposud neporaženého lídra Premier League pro Wolves znamenala ukončení předešlé série tří výher, ovšem i tak se vítěz loňského ročníku druholigového Championshipu drží v horní polovině tabulky a na šestý Manchester United ztrácí pouhé čtyři body. Stejně jako v pátek mu však ani nyní nejspíše nepomůže Diogo Jota, jenž stále laboruje se svalovým zraněním. Na straně Fulhamu hlásil Claudio Ranieri zcela prázdnou marodku, neboť i poslední absentéři Ryan Sessegnon s André-Frankem Zambo Anguissou se podle všeho zapojili zpět do tréninku a mohou opět usilovat o místo na zápasové soupisce.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Odoi, Mawson, Ream - Christie, Chambers, Seri, Bryan - Cairney, Mitrović, Kamara
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Neves, Vinagre - Gibbs-White - Jiménez, Cavaleiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.14 - 2.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Everton FC  (středa 16:00)
Burnley od začátku října vyhrálo jediný zápas a napravit si reputaci bude chtít proti dalšímu týmu z formy, Evertonu. Ten stále drží pozice ve středu tabulky, na cizích hřištích ovšem zvítězil jediný zápas v tomto ročníku.

Clarets sice v poslední době neměli jednoduchý los, to však neomlouvá pouhé čtyři body za posledních deset zápasů. Ve dvou předchozích kolech zamířili do severního Londýna - bohužel pro ně si nepřišli ani na Tottenham, ani na Arsenal. Největším problémem celku z hrabství Lancashire je defenziva. Už nyní má na svém kontě téměř stejný počet inkasovaných branek, jako v celé minulé sezoně, šestkrát obdržel gól v nastaveném čase druhé půle. Bez zlepšení obrany nemá Burnley velkou naději na vítězství. O tom svědčí i fakt, že jediné dva domácí tříbodové zisky přišly zároveň s čistým kontem. Clarets by také potřebovali, aby se konečně probudil nějaký kanonýr. Nejvícekrát se totiž trefili Barnes, Vokes, Tarkowski, kteří rozvlnili soupeřovu síť třikrát.

Domácí pochopitelně nemají radost ze svého postavení v Premier League. "Nemůžeme být spokojení se svou pozicí v lize, protože musíme vyhrávat zápasy," tvrdí manažer Sean Dyche.

Do krize se dostali i Toffees. Ještě nedávno bojovali s Manchestrem United o šestou příčku, jenže poté pět utkání za sebou nevyhráli a spadli mimo první desítku. Naposledy na Goodison Parku dostali šest gólů od Spurs, k ničemu tudíž byly trefy Walcotta a Sigurdssona. Za špatnou formou stojí zhoršená defenziva. Ve třech předchozích utkáních obdrželi Liverpoolští jedenáct branek, což je stejně vysoký počet, jako v předchozích jedenáctí zápasech dohromady. Od minulého prosince Toffees udrželi pouze dvě venkovní čistá konta. Stejně jako celou sezónu budou spoléhat na osmigólového Richarlisona a sedmibrankového Sigurdssona.

Portugalský lodivod hostujícího mužstva se vrátil k porážce s Tottenhamem. "Bude pro nás dobré hrát další zápas tak rychle a musíme odpovědět proti Burnley. Musíme držet spolu a uvědomit si, jak jsme dosáhli předchozích výsledků," řekl Marco Silva.

Domácí mužstvo nemůže počítat s pěticí Lennon, Pope, Walters, Ward a Wells, Everton se zase musí obejít bez Martiny a Ramireze.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Bardsley, Long, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork - Vokes, Vydra
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Davies, Schneiderlin - Walcott, Sigurdsson, Bernard - Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.37 - 3.60 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Leicester City - Manchester City  (středa 16:00)
Z nečekané facky se budou na druhý svátek vánoční oklepávat fotbalisté Manchesteru City. Těsně před Štědrým dnem totiž na vlastním hřišti senzačně podlehli Crystalu Palace a nechali si tak vedoucí Liverpool odskočit již na čtyři body. Ve středu je přitom nečeká nic snadného, když vyrážejí na půdu nevyzpytatelného Leicesteru, přičemž další ztrátu bodů si již jednoduše nemohou dovolit. To domácí si v posledním kole notně vylepšili náladu, když díky brance Vardyho vyloupili Stamford Bridge.

Ani nenadchnou, ani neurazí - tak nějak by se daly charakterizovat výkony Leicesteru v této sezóně. Po necelé polovině sezóny se nachází v klidném středu tabulky se ziskem 25 bodů a čtyřbodovou ztrátou na šestý Manchester United. Přesto se ale nedá ubránit dojmu, že Claude Puel ze svého kádru neždímá úplné maximum. Hlavní výtkou směřující k manažerovi je pak především herní projev, který byl v několika duelech až příliš šedý a nudný - zejména v ofenzivě to Liškám prostě neklapalo tak, jak by si představovaly. Výhra nad Chelsea však Puelovi odlehčila a na chvíli umlčela média, která před sobotním zápasem hojně spekulovala o jeho možném odvolání.

Ještě pár týdnů dozadu se Manchester City zdál být neporazitelným. Poté, co přežil i závěrečný nátlak v souboji s Watfordem na začátku prosince, si fandové Liverpoolu zoufali, že ani vynikající forma jejich miláčků na loňského šampiona prostě nestačí. Jenže co se nestalo - Citizens o pár dní později čekal zápas na Stamford Bridge s Chelsea, a ačkoliv po celou první půli dominovali, tak to byli nakonec oni, kdo jako první inkasovali. A na gól Kanteho z nastavení první půle již nedokázali zareagovat, ba naopak - deset minut před koncem inkasovali podruhé a jejich první porážka a s tím navázaná ztráta prvního místa byla na světě. Pak sice Guardiolův tým zvládl těžký zápas s Evertonem, když přežil několik dobrých šancí soupeře, jenže v sobotu si svou situaci znovu notně zkomplikoval, když si připsal šokující porážku od Crystal Palace. Sluší se ale zmínit, že Citizens neodehráli špatný duel, měli spíše jen smůlu v tom, že soupeři do brány spadlo prakticky vše, do čeho jeho hráči kopli - a že tedy v případě Townsenda šlo o vskutku výstavní kousek. Buď jak buď, pokud by snad Citizens měli ztratit i v duelu s Leicesterem, mohou svému sokovi v boji o ligový primát darovat náskok, který už ve zbylém průběhu ročníku nemusí být schopni smazat.

Co se zdravotní situace hráčů týče, Leicester nemůže počítat s dvojicí Matty James a Daniel Amartey, to hosté se s největší pravděpodobností budou muset obejít bez Vincenta Kompanyho a Davida Silvy, otazník se pak vznáší i nad startem Fernandinha, který kvůli problémům se stehenním svalem vynechal klání s Crystal Palace.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Ricardo Pereira, Evans, Maguire, Chilwell - Mendy, Iborra - Albrighton, Maddison, Gray - Vardy
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Danilo, Otamendi, Laporte, Zinchenko - Bernardo Silva, Delph, De Bruyne - Mahrez, Agüero, Sane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.38 - 5.81 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Newcastle United  (středa 16:00)
Sen, ze kterého se žádný Scouser nechce probudit. Žádný "next year", ne, už ne. Liverpool strávil třetí Vánoce za posledních 10 let na špici Premier League, a to zpravidla v Anglii znamená titul. Vlastně až na dvě maličké výjimky v sezónách 2008/09 a 2013/14, kdy právě Liverpool na vrcholu taktéž přezimoval...

Vypadá to jako prokletí - na každý pád jde o jeden z nejdelších runnink jokes ve fotbalové Británii. Liverpool prostě titul nevyhraje, a je docela fuk, jestli selžou hned po Vánocích jako před deseti lety, nebo jim trofej vyklouzne z rukou až v samém závěru sezóny.

Po Newcastlu se Reds utkají s Manchesterem City a Arsenalem, přelom roku se tak zdá být dost ideálním termínem, jak vše zase zpackat. Anebo se naplní zdánlivě nekonečné čekání a parta kolem Alissona, Van Dijka, Salaha a Maného konečně stárnoucím pamětníkům posledního titulu dopřeje další radost.

Čtyřbodový náskok na druhé Citizens zní krásně, brilantní forma též. Šest zápasů v řadě dokázal Liverpool vyhrát, a to včetně psychicky vypjaté bitvy s Neapolí o postup ze skupiny Ligy mistrů nebo dvou lokálních derby s Evertonem a Manchesterem United.

Jürgen Klopp bude muset přemýšlet o složení základní sestavy. Liverpool udělal v posledních týdnech senzační výsledky, ale má před sebou těžké zápasy, a proto je potřeba nechat některé opory odpočívat. Třeba Trenta Alexander-Arnolda, který se sotva zotavil ze zranění. Nebo jeho protějška z levé strany Andrewa Robertsona či někoho z ofenzivy - třeba Roberta Firmina.

Potom samozřejmě chybí stopeři Joe Gomez a Joel Matip, ke kterým se div nepřipojil záložník Naby Keita. Toho nakonec bolavé žebro ze zápasu nevyřadí, ale plnou porci minut mu Klopp asi taky nepřidělí.

Soupeřem je totiž "jen" Newcastle, a to je oproti výše jmenovaným soupeřům v příštím týdnu jen chudý příbuzný. A tím nenarážíme na fakt, že majitel klubu Mike Ashley z prkenice opravdu nevyndá ani penny. Nebýt zázračného listopadu, kdy Magpies třikrát vyhráli, byl by v objetí Fulhamu či Huddersfieldu v okolí sestupového tria.

Naposled právě doma s Fulhamem Newcastle jen bezgólově remizoval, odmítl se definitivně odpíchnout od trápících se týmů a zároveň unudil svoje věrné fanoušky k smrti. Ti však strávili Vánoce spokojeně a s vědomím pohodlného pětibodového náskoku na osmnácté Burnley.

Ve Spojených arabských emirátech brzy začne Asijský pohár, což znamená, že Ki Sung-yueng teď bude nějaký čas Newcastlu chybět. To vadí o to víc, že Jonjo Shelvey laboruje se stehenním svalem a taktéž si proti "svému" Liverpoolu nekopne. Posledním do party absentujících je stoper Ciaran Clark.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Clyne, Lovren, Van Dijk, Moreno - Wijnaldum, Henderson, Milner - Shaqiri, Salah, Mané
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Fernández, Lascelles, Schär, Dummett - Ritchie, Diamé, Hayden, Kenedy - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.15 - 21.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Huddersfield Town  (středa 16:00)
Žádný Mourinho, žádný problém. Vedení Manchesteru United vysvobodilo celý klub z Portugalcovy krutovlády a výsledek se dostavil okamžitě. Jako tomu obvykle bývá, nový šéf přinesl do týmu svěží vítr a na Rudých ďáblech bylo i před Vánoci vidět, jak se jim hraje lehce. Poprvé v době poFergusonovské dali v lize pět gólů a teď je čeká sváteční duel proti Huddersfieldu.

Fanoušci United jsou v sedmém nebi. Do čela týmu se postavila legenda a vítězný střelec z bájného finále Ligy mistrů 1999 Ole Gunnar Solskjaer, ze kterého srší pozitivní energie. Jak mu poradila další legendární osobnost Red Devils Wayne Rooney, své fotbalisty prostě nechal hrát a výsledek se dostavil.

Do základní sestava se vrátil Paul Pogba, i vinou zranění vypadl Romelu Lukaku a hřiště v Cardiffu ovládla hravost. Zápas s Huddersfieldem by mohl být dost podobný, protože ani tentokrát se Manchester United nestřetne se soupeřem na jeho úrovni. Naopak, opět jde o mančaft bojující o záchranu.

A tak by Ole Gunnar Solskjaer měl i po dvou zápasech udržet stoprocentní bilanci, jakákoli ztráta by byla vyloženou ostudou - a že jsou na ně fanoušci United za poslední měsíce zvyklí. Tentokrát nebudou sledovat mizerný první dotek Lukakua ani výkon Alexise Sáncheze. Otazník visí i nad stavem tria Rojo - Smalling - McTominay.

Ani to by ale Man Utd nemělo zastavit. Huddersfield zažívá mizernou sezónu a vrchol mizérie si schovali na prosinec. Prohráli už pětkrát za sebou včetně tří klíčových domácích zápasů s Brightonem, Newcastlem a Southamptonem. Nezískat ze zápasů takového typu ani bod, to si říká o pořádný květnový malér.

Huddersfield trpí hlavně v ofenzivě. Půlka sezóny za námi a nikdo z kádru Terriers ještě nenasbíral víc než dva góly. Z toho plyne celkem jedenáct přesných zásahů a deset bodů. Nikdo v Premier League nemá míň. A teď je navíc mimo hru i jeden z tragikomicky nejlepších střelců a zároveň jediný schopný tvůrce hry Aaron Mooy. Po třech měsících mimo hru se aspoň vrací křídelník Rajiv van La Parra.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Jones, Lindelöf, Shaw - Herrera, Matić, Pogba - Lingard, Rashford, Martial
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Zanka, Schindler, Kongolo - Hadergjonaj, Bacuna, Hogg, Billing, Durm - Pritchard - Depoitre
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.12 - 11.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth  (středa 16:00)
Hráči Tottenhamu čtyřikrát za sebou zvítězili a díky zaváháním Citizens se dotáhli už jen těsně za ně. Naposled nadělili šestku Evertonu. Bournemouth se sice drží v nejlepší osmičce, venku se mu ovšem nedaří.

Spurs v posledních třinácti ligových zápasech ztratili body pouze dvakrát, a to při prohrách s Arsenalem a Manchesterem City. Minulý týden i díky dvěma trefám Kanea a Sona porazili 6:2 Toffees. Kohoutům se navíc daří na Boxing Day, v posledních deseti domácích zápasech v tento den neprohráli, sedm z nich vyhráli. Žádné z jejich 22 předchozích ligových utkání neskončilo nerozhodně a pokud mužstvo ze severního Londýna neremizuje ani tentokrát, stanoví nový rekord v podobě devatenácti úvodních zápasů Premier League bez dělby bodů. Spoléhat budou domácí hlavně na Harryho Kanea, který nejenže je suverénně nejlepším střelcem Tottenhamu, ale v pěti vystoupeních proti středečnímu soupeři se mu podařilo i šestkrát skórovat.

O šancích na titul promluvil Mauricio Pochettino: "Dvě sezony zpátky jsme bojovali o titul s Leicesterem, snažili jsme se až do konce, ale rozdíl byl moc velký. Nyní jsme blízko, ale musíme být opatrní, jít krok za krokem, zápas za zápasem. Musíme si to uvědomovat, musíme hodně bojovat a být konzistentní," řekl argentinský manažer.

Bournemouth po dvou ligových porážkách uspěl doma s Brightonem, na hřištích soupeřů ovšem podlehl třikrát v řadě a další prohrou můžou vyrovnat svůj rekord v nejvyšší soutěži. Neduhy mimo Dean Court nejsou jen záležitostí této sezóny - v ní Cherries venku uspěli třikrát, což je pouze o vítězství méně než v celém minulém ročníku. Pokud jsme zmínili domácí úspěchy Spurs na Boxing Day, je třeba vypíchnout i neúspěchy hostujícího týmu. Sedm výjezdů o vánočních svátcích mu přineslo jen jedinou výhru. Celek z jihu Anglie se opírá hlavně o Ryana Frasera a Calluma Wilsona, kteří se podíleli na jedenácti z posledních třinácti branek svého týmu v Premier League. Wilson se svými osmi góly řadí mezi nejlepší ligové střelce, Fraser je po Hazardovi nejlepším nahrávačem.

Cherries se musí obejít mez Cooka, Goslinga a Smithe, domácí marodka je výraznější a obsahuje i důležité hráče včetně Vertonghena nebo Diera.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.39 - 8.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Cardiff City  (středa 16:00)
Zatímco před minulým kolem se Crystal Palace zcela vážně potýkalo s obavami o záchranu, nyní si v klubu ani široká fotbalová veřejnost takovouto možnost snad ani nedokáží představit. Jak by přece mohl sestoupit klub, který dokáže zvítězit na půdě dominantního šampiona Manchesteru City? Otestovat tuto teorii přijíždí do Selhurst Parku další adept na propad o ligu níže, Cardiff City.

Tým Neila Warnocka má oproti svému středečnímu soupeři o poznání horší vzpomínky na minulé kolo, shodou okolností rovněž spjaté s Manchesterem. Velšané totiž doma od United pod vedením svého vlastního bývalého manažera Oleho Gunnara Solskjaera dostali pořádný výprask v podobě výsledku 1:5.

To Eagles se podle všeho po příšerném vstupu do sezony začínají konečně dostávat do formy. Po hubené výhře s Leicesterem totiž šokovali na Etihad Stadium dalším triumfem 3:2, přičemž tolik branek v jednom zápase dokázali vstřelit vůbec poprvé v sezoně. "Skórovat tři góly na hřišti soupeře proti týmu takovéto kvality mluví za vše a nutí člověka k přemýšlení, proč se něco takového nepovedlo už dříve. Teď už to snad ale bude pokračovat," doufá manažer Palace Roy Hodgson.

Domácí by měli po několikazápasové absenci přivítat zpět v týmu brankářskou jedničku Waynea Hennesseyho, stejně jako záložníka Cheikhoua Kouyatého. Otazník tak kromě dlouhodobě vyřazeného Christiana Bentekeho visí pouze nad stavem Martina Kellyho a jeho poraněného svalu. Na straně Cardiffu se vrací do hry krajní bek Joe Bennett, ovšem Danny Ward s týmem do Londýna neodcestoval a nejistý je také start Jazze Richardse.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - McArthur, Kouyaté, Milivojević, Meyer - Townsend, Zaha
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etherdige - Ecuele Manga, Morrison, Bamba, Cunningham - Harris, Gunnarsson, Arter, Hoilett - Camarasa - Zohore
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.81 - 6.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Arsenal FC  (středa 18:15)
Tradičně nabitý vánoční program Premier League se řítí nezadržitelně kupředu a druhý svátek vánoční nabídne mimo jiné podvečerní duel Brightonu s Arsenalem. Zatímco Kanonýři potřebují naplno bodovat v tuhém boji o umístění do čtvrtého místa, tým Chrise Hughtona v posledních kolech výsledkově polevil a začíná se nebezpečně přibližovat skupině sestupem ohrožených týmů ze spodku tabulky.

Výhra Arsenalu nad Burnley v předešlém kole znamenala také návrat Mesuta Özila na trávníky, navíc s kapitánskou páskou na ruce po táhlé absenci plné nejasností a spekulací okolo samotné budoucnosti německé hvězdy v Arsenalu. Özil však okamžitě ukázal své kvality brilantním pasem na Seada Kolašinace, kterým založil první gól utkání. "S jeho kvalitou má pro tým velký přínos. Je pro nás ohromně důležitý jako kapitán i hráč," vychválil svého parťáka bosenský bek, jenž se v posledních týdnech stal klíčovou složkou ofenzivy Arsenalu. Přesto zůstává značně nejisté, zda si Özil místo v základní sestavě podrží.

Brighton bude proti Arsenalu odvracet případnou čtvrtou porážku v řadě za sebou po selháních proti Burnley, Chelsea a Bournemouthu. Kdyby Seagulls skutečně prohráli i ve středu, šlo by o nejhorší výsledkovou šňůru za celé čtyři roky, co tým vede Chris Hughton. Ten se musí vypořádat především se stavem defenzivy, kde se kuriózně střídají stopeři s karetními tresty. Sotva třízápasový distanc vypršel Shaneu Duffymu, nechal se pro změnu vyloučit jeho obvyklý kolega Lewis Dunk. Mimo hru nadále zůstává duo Jahanbakhsh, Izquierdo.

Potíže Arsenalu se složením sestavy jsou však ještě mnohem větší. Unai Emery se s vánoční zápasovou smrští musí vypořádat nejen bez dlouhodobě zraněných Roba Holdinga s Dannym Welbeckem, ale stále také dalších obránců Bellerína, Monreala, Mavropanose a nejspíše i Shokdrana Mustafiho, jenž má k návratu na hřiště nejblíže. Čerstvě navíc vypadl ze hry i Henrik Mchitarjan, jehož nepustí zraněný kotník do hry asi na šest týdnů. Znovu tak lze očekávat, že si Granit Xhaka odbude neobvyklou roli ve středu obrany, a nedostatky v defenzivě bude muset korigovat nepolapitelná útočná dvojice Lacazette s Aubameyangem, po osmnácti kolech nejlepším střelcem ligy s dvanácti zásahy.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Balogun, Duffy, Bernardo - Knockaert, Pröpper, Stephens, March - Gross - Murray
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Koscielny, Sokratis, Xhaka - Lichtsteiner, Torreira, Guendouzi, Kolašinac - Iwobi, Ramsey - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.29 - 3.86 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Chelsea FC  (středa 20:30)
Maurizio Sarri má rozhodně o čem přemýšlet. Jeho svěřenci v sobotu na domácím hřišti překvapivě podlehli Leicesteru a ztratili tak kontakt s třetím Tottenhamem. Navíc se na ně dotáhl i pátý Arsenal a tak to vypadá, že Chelsea i letos čeká pouze tuhý boj o samotné kvalifikování se do Ligy mistrů. To hráči Watfordu si před Vánocemi zlepšili náladu, když vyloupili stánek West Hamu United a posunuli se na velmi dobré sedmé místo v tabulce.

O Watfordu se před touto sezónou příliš nemluvilo, pravdou ale je, že po necelé polovině soutěže patří společně s Bournemouthem k těm nejpříjemnějším překvapením celé soutěže. Pod vedením Javiho Gracii odstartovali skutečně bravurně - zvítězili ve všech prvních čtyřech zápasech. Takhle vysoko postavenou laťku sice samozřejmě neudrželi, nicméně krom menší krize v listopadu a na začátku prosince, kdy se museli šest zápasů obejít bez zisku tří bodů, podávají konzistentní výkony. Navíc se zdá, že je vybojovaná remíza na Evertonu opět dostala do té správné provozní teploty, Watford totiž od té porazil Cardiff a o víkendu si i trochu překvapivě lehce poradil s West Hamem. Na londýnskou Chelsea má navíc dobré vzpomínky, před necelým rokem ji totiž na vlastním hřišti vyprovodil debaklem 4:1.

Naopak v táboře hostí dobrá atmosféra panovat ani nemůže. Zdá se totiž, že Chelsea znovu z boje o titul odpadla už před Vánoci, navíc ji znovu začínají sužovat známé potíže s ofenzivou. Krom Edena Hazarda se totiž žádný útočný hráč nenachází v optimální pohodě - Willian zažívá jednu ze svých tradičních herních krizí, Pedro si sice je schopen své odvést, ovšem trn z paty celému týmu nevytrhne, takže veškerá odpovědnost zůstává na belgickém ofenzivním klenotu. Samostatnou kapitolou pak je výkonnost obou útočníků - je takřka jisté, že se v přestupovém období Chelsea bude poohlížet po novém útočníkovi. Jak jinak si vysvětlit, že se Sarri v poslední době čím dál častěji uchyluje ke hře bez klasického útočníka a na samotný vrchol sestavy staví Edena Hazarda? Vypadá to, že mu s výkony Alvara Moraty a Oliviera Girouda již došla trpělivost.

Domácí se musí obejít bez čtveřice Will Hughes, Andre Gray, Sebastian Prödl a Adalberto Penaranda. Chelsea se vrací Alvaro Morata, naopak kvůli zdravotním problémům k dispozici nebude Andreas Christensen.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kasabele, Cathcart, Holebas - Sema, Doucouré, Quina, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kante, Jorginho, Kovačič - Willian, Giroud, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.60 - 3.96 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC18153039:748
2.Manchester City18142250:1344
3.Tottenham Hotspur18140437:1842
4.Chelsea FC18114335:1537
5.Arsenal FC18114340:2437
6.Manchester United1885534:3029
7.Watford FC1883725:2527
8.AFC Bournemouth1882827:2826
9.Leicester City1874722:2125
10.Wolverhampton Wanderers1874719:2125
11.Everton FC1866626:2824
12.West Ham United1873825:2724
13.Brighton & Hove Albion1863920:2621
14.Crystal Palace18531017:2518
15.Newcastle United1845914:2217
16.Southampton FC1836919:3315
17.Cardiff City18421218:3814
18.Burnley FC18331216:3612
19.Huddersfield Town18241211:3110
20.Fulham FC18241216:4210

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (893)

Přidat komentář
niflheim

Není nad fotbalový druhý svátek

Reagovat
eder

Boxing Day forever!

Reagovat
diastan

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
FUnk

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

bude veselo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pingla

Reagovat
oli9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Makiii

Tak dnes hlavne pokracovat v tom, co se zacalo na Cardiffu. A vykon opet posunout dal, hrace a momentalne uz i managera na lavce co o to stoji mame.

,,Libi se mi” ze nam chybely delat zakladni fotbalovy veci. A najednou uz i nas tym vypadal, ze vi, co je to moderni fotbal!

1) Behat

2) Kombinovat v rychlosti

3) Pressovat

4) Nebat se hrat DOPREDU

5) VERIT SI, prece kdyz se dostanes at uz jakymkoliv zpusobem do ManUtd, tak si kurv* musis verit.

Nechci laufovat, ze to zas bude 5:0 apod, ale zas na druhou stranu proc ne? Kvalitni hrace na to mame, muzeme byt stejne dobri dopredu jak kdykoliv jinej z PL. Staci jen hrat s chuti, co hraci ukazali poradne po 5 letech s Cardiffem.

DDG – Dalot, Lindelof, Jones, Shaw – Matic, Herrera, Pogba – Lingard Rash Martial

Urcite bych dnes rad videl na hristi Dalota misto Younga, kterej v tom skvelem zapase patril k tomu nejhorsimu od nas…

Reagovat
smazaný uživatel

Martial nebyl nominován na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Neznamená že nebude hrát, novináři z MEN často při domácích zápasech napíší že někdo chybí a pak hraje

Reagovat
Makiii

Co jsem videl info, tak pry Martial bydli kousek od hotelu, a tak proto se neukazal pro ceste na hotel. Ma to tak pry casteji pri domacich zapasech

Reagovat
Busby babes

tak ho teda kapitanem jeste asi necham.

Reagovat
smazaný uživatel

Malá poznámka. Toto ich, pri všetkej úcte a rešpekte, nemohol Solskjaer za pár dní naučiť.

Takže aj hráči majú svoj podiel na Josého zlatom padáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Boxing Day

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bych se mohl kouknout na sestřihy zápasů 18. kola? Díky za odpověď

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Tá fotka Graham Taylor Stand z pôvodného Vicarige Road je super. V sezóne 06/07? som im kvôli tomu štadiónu fandil

Reagovat
EXoRcIsT

Tak dufam ze budeme hrat tak ako proti Cardifu

Reagovat
Makiii

Útok, útok, útok!

„Hráči mi nevraveli nič o [zatiahnutej] ručnej brzde. Avšak na tímovom stretnutí sme pred zápasom s Cardiffom vraveli o tom, že ak strelíte jeden gól, tak chcete streliť aj druhý. Ak strelíte druhý, chcete streliť tretí. Je to len nátura tohto tímu, tohto klubu, vždy ísť vpred a útočiť.“

„Nie v každom zápase sa stane to, že si vytvoríte toľko príležitostí, ako sme si vytvorili v sobotu. Musíte drieť takým tempom, aby sa vám vytvárali mozole, tak ako to fungovalo proti Cardiffu, keď nás museli dobiehať. Nemyslím si, že nejaký tím, rád beží za Lingardom, Rashfordom, Martialom a Pogbom, tak prečo by sme mali zastavovať?“

„Útočná filozofia je v pilieroch Manchesteru United. Je to tradícia, história, a to ako hráme. Je to o tom, ako chceme hrať. Cardiff bol dobré odzrkadlenie toho, čo chceme.“

Neskutecny... ze vedeni to trvalo tak dlouho... a vubec! Nemusime kazdej zapas vyhravat 4-5:0, ale kdyz kazdej fanousek uvidi na hracich tu snahu a chut, tak nikomu nebude tolik vadit, kdyz se nepodari vyhrat.

Horsi bylo, ze my jsme se tolikrat nesnazili ani jit na pulku soupere nebo vystrelit a pri nejhorsim i chtit vyhrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani neviem, či bude horšie sledovať Hazarda ,,na hrote" alebo Moratu v ofsajde alebo Girouda na ihrisku

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpecialOne

Bude hrát Giroud a bude to stát za ho.no. Vedení má celý leden na přivedení náhrady. Jinak bych ale řekl, že lepší Morata nebo Giroud než hrát bez hroťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradu už majú snáď vyriešenú a nebude sa to naťahovať celý január

Reagovat
SpecialOne

No nevím jesli nám někdo někoho schopného v lednu bez výkupky pustí...

Reagovat
icka

I kdyz jsem byl proti tomu tak bych na ten rok dva klidne zkusil Cavaniho.

Icardi je dle meho pro nas nerealnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší by bylo, kdyby sis pustil něco vánočního :-) Stejně buď prohrajeme nebo remizujeme. A jak dostaneme gól, tak se k tomu přidá katastrofální křeč a neochota s výsledkem něco udělat. Chelsea nemá sílu zápasy obracet, má schopnost vám zápasy zhnusit stejně tak, jako proti Lestru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
Nikikrew

Nie ktoré výsledky už poznám naspamäť

Reagovat
REPLIKATOR

Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

arsenal nikde?

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som obzvlášť zvedavý na zostavu. Shaqiri minule nehral, dnes musí hrať. A pošetril by som minimálne jedného z trojice útočných hviezd. TAA je už fit?

Reagovat
SpecialOne

TAA fit je, ale šanci že bude hrát Klopp odbyl slovem "uvidíme". Shaqiri 100% v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

je. bohuzial to vyzera ze dnes bude odpocivat robertson a hrat bude moreno takze prva prehra je viac ako realna

Reagovat
Carrick

vy jste někteří neuvěřitelní alibisti

Reagovat
fenixLFC

a vam to uz uplne jebe niektorym. ked sa chvali je zle, ked sa kritizuje je zle co je alibisiticke na tvrdeni ze moreno je totalny traged ktory aj z najlepsej obrany je schopny spravit aby vyzerala kao banda tragedov?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

*

Reagovat
Carrick

Alibistické je to vystupování ve stylu, že se vymění nějaký hráč/hráči a už je "prehra viac ako realna". Newcastle doma prostě musíte porazit při jakékoliv rotaci sestavou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, možná, že to přehnal, ale jsou Vánoce, LFC vede ligu, před náma zápasy s Arsenalem a City, nebude to jednoduchý zápas, samozřejmě, že jakákoliv ztráta není akceptovatelná, ale v tomhle nahuštěném programu může dojít k jednoduchému zaváhání. A k tomu druhému příspěvvku, SAF měl vítěznou mentalitu a hlavně se tady mluví o Morenovi toho SAF fakt neměl.

Reagovat
Swarley

Jo no, ale stačil mu v záloze Fabio, Rafael, Sheasy a Gibson, aby porazil Arsenal...

Reagovat
Kixi Syhimour

A to bylo kdy?

Reagovat
Swarley

Si to dohledej, argumente

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jen silně pochybuju o tom, že se ta situace dá srovnávat. Plus ta vítězná mentalita dělá hodně....

Reagovat
Swarley

To jsme zase u těch tvých pocitu, věř si čemu chceš...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se to srovnávat no. Zatímco my vyměníme levýho obránce, tak oni v tom zápase měli tři obránce v záloze a stejně Arsenal porazili.

Reagovat
Kixi Syhimour

V FA Cupu.... My vedeme ligu po 4 letech, máme šanci na titul po 4 letech, City jsou pouhý 4 body za náma, ten tým nikdy nic nevyhrál, zase riskujeme výsměch celý Británie

Reagovat
Kixi Syhimour

Fa cup

Reagovat
Swarley

To je trofej, ale ty vy nepocitate

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
LokoLFC

ty jsi fakt vtipálek desetiletí

Reagovat
smazaný uživatel

A co na to má odepsat, když mu furt Kixi cpe nějakej FA Cup? Vy si fakt nevidíte na špičku nosu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně ta situace nepřijde srovnatelná

Reagovat
smazaný uživatel

No mně taky ne. United vyměnili skoro celý tým a my jednoho hráče.

Reagovat
Kixi Syhimour

Takhle já se nechci hádat, souhlasím s tím, že to Fenix přehnal, nicméně se mu nedivím, nelze se vymlouvat při případné ztrátě na jednoho hráče, ten tým by to měl zvládnout, je-li v boji o titul. Nicméně Moreno je fakt otřesnej hráč . A tahle situace mi nepřijde vhodná pro srovnání, jedná-li se o FA Cup a ten tým má vítěznou mentalitu. Letos je to vyrovnané a je jsou to City proti nezkušenému LFC a proti nezkušeným Spurs, nedivím se obávám.

Reagovat
Swarley

A ještě to pry bylo o SAFove mentalitě...to jako Klopp řekne, že dnes nastoupí Moreno, tak se nic neděje, když kluci prohrajete...

Reagovat
Malresi

FA Cup sa počíta (ale chapem ironiu)

Reagovat
fenixLFC

vidis a teraz vam nestaci ani pogba s fredom aby ste porazili brighton

Reagovat
Swarley

proto asi taky nevedeme ligu a vy jo...tak je směšný, když hledáte takové výmluvy dopředu na úplně tragický Newcastle...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

tak tragicky ze vam za desat minut dali dva goly. a moreno je prinajlepsom na urovni vasich obrancov

Reagovat
Swarley

ok, Newcastle je favorit...bude úspěch, když jim dáte gól...

Reagovat
fenixLFC

evidentne mas s citanim stale vacsie a vacsie problemy

Reagovat
Swarley

tak snad nechceš, abych to bral vážně

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
spider_8

To je asi jako když tenkrát brečeli, že City se nedá konkurovat kvůli penězům. Oni se k tomu titulu normálně probrečí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se nedivím, že jsou fanoušci LFC k smíchu. Vy byste byli zesraní i kdyby měla dnes přijet Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

vy fakt mate problem s chapanim textu. kde pisem ze hociktory hrac? ked sa vymeni firmino salah mane hocikto zo zalohy TAA gomez pohoda. problem je to pri alissonovi a VVD. robertson by bol v pohode ale nie ked je tam moreno, to absolutne nie je nahrada alebo nic, ten chlap je traged. nie je to akceptovatelne ale s morenom ej to viac ako realne, cez neho ide uplne vsetko taky je to babrakinymi slovami nemam obavui zo straty kvoli odchodu robertsona ale kvoli tomu ze tam bude hrat moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně je to píčovina, že jo. To, že někoho nemáš rád, neznamená, že je to totální tragéd.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak zrovna Moreno je fakt tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi každýmu je jasný, že Robertson je daleko lepší hráč, ale žádný totální tragéd to není.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, je to fakt tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

no to teda je, ako sorry

Reagovat
fenixLFC

moreno je traged

Reagovat
Kixi Syhimour

a zase

Reagovat
Swarley

Změna jednoho hráče změní nejlepší tým historie na bandu tragedov...

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápání textu

Reagovat
blade115

To bys po něm chtěl moc...

Reagovat
Swarley

tak co? dostal jsi tepláky a cíga?

Reagovat
Kixi Syhimour

Poslední dobou je fakt mimo s tím textem

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Carrick

Kdyby takhle uvažoval třeba SAF, že při výměně jednoho beka ve vánočním období už hrozí prohra, asi by těch titulů moc nezískal.

Reagovat
Swarley

Tak bojují nejlepší týmy v historii PL, si zvykej

Reagovat
nani92

Však sme vyhrali titul aj s Buttnerom

Reagovat
Swarley

taky pravda

Reagovat
Busby babes

co resite, Newcastle je marnej, dostane 3:0 at nastoupi v jakekoliv sestave a strach scouseru s tim nic neudela.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se ztratit může, to se ale může i v plný sestavě. Vymlouvat se na změnu jednoho hráče je velká píčovina no.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je samozřejmě hloupost , ale na faktu že to je tragédie to nic nemění

Reagovat
Busby babes

jko prohrat s Newcastlem by bylo takove hezky Liverpoolske ale dneska tomu neverim. Letos tyhle zapasy zvladaji.

Reagovat
fenixLFC

aka vyhovorka preboha furt. tu sa strasne rchlo zabuda co vsetko je schopny moreno posrat. a je to presne ten hrac u ktoreho si povies ze ano jeden hrac moze vsetky zmenit, pretoze jeho hra ovplyvnuje celu hru obrany a skrz lepenie dier po nom aj zalohu

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je o tom, že tohle prostě není pravda. Těžké se o něčem bavit.

Reagovat
fenixLFC

ktore z toho nie je pravda? ci uz si kvoli tejto sezone zabudol ako to s morenom vyzeralo?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
spider_8

Reagovat
Swarley

Však pochopitelně, já nevím, co tu řeší za tragédii

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

ako s Burnley

Reagovat
fenixLFC

yup ktore sme porazili az ked vypadol. ked hra dostavame totalne lacne goly. z newcasltu sa tu robi banda tragedov ale moreno je stokrat vacsi traged ktory nam je schopny solidne zavarit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je diagnóza. To je divný, že jsme dali dva goly až ked vypadol, když v té minutě přišel na hřiště Firmino a Salah.

Reagovat
fenixLFC

okej tak este opacne- s nim 154 minut- 2 inkasovane goly (gol kazdych 77 minut) bez neho 1474 minut 5 golov. a ked mi bude argumentovat neporovnatelnou minutazou (co je pravda a dufam ze jeho minut bude co najmenej) tak si laskavo spomen na jeho neskutocne defenzivne vykony ked hraval, na jeho stupidne penalty (norwich) na jeho finale EL, na dalsie a dalsie zapasy, na gol od cardiffu ci od koho ktory siel z jeho strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to přece nemůžeš napsat takhle. Statistiky jsou dobrá věc, ale musíš znát kontext. Gol od Burnley jsme dostali poté, co TAA neubránil Tarkowskiho při rohu. Moreno mohl před tím maximálně zamezit tomu aby ten roh Burnley vůbec mělo.

Gol proti Cardiffu sice z jeho strany přišel, ale z takových centrů většinou goly nepadají. To, že nechá Lovren zakončovat útočníka soupeře na malým vápně, to už Moreno neovlivní. Nikdo ti nebere, že je Moreno slabina a že je slabší než Robertson.

Reagovat
Han střelil první

asi tak. Moreno není žádný zázrak, ale jako backup za Robertsona úplně ideální. Očividně je se svou rolí v týmu v pohodě a když udělá těch 10-15 zápasů za sezónu napříč soutěžemi, tak mi to vůbec vadit nebude. Dopředu je dobrý a jeho gól slepicím, kdy v 60. minutě přesprintoval čerstvého Townsenda, nezapomenu. Proti slabším soupeřům může pro pošetření Robertsona klidně nastupovat.

Reagovat
Maresma

Tyvole Čeká nás Arsenal a ManCity, takže bude dobře, pokud si Robertson odpočine teď. Však Lovren je fakt špatnej fotbalista a taky s ním v základu vyhráváme. Mnohem horší bude, pokud v základu nastoupí takovej Lallana.

Reagovat
fenixLFC

lovren je oproti moreno messi, rovnako aj lallana. este raz, mne nevadi ze si robertson oddychne, ale nie preboha za morena

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to marný, je to marný, je to marný.

Reagovat
smazaný uživatel

moja chyba ja som zabudol, ze na boxing day sa nesmie striedat a pochybujem, ze moreno bude mat problem s hracmi newcastle kde zo vsetkych ich hracov prejde za polovicu len rondon

Reagovat
fenixLFC

yup striedanim rhaca sa vymazu goly co narobil

Reagovat
smazaný uživatel

ale ich proti Burnley narobil

Reagovat
Svatej

Vy uz to fakt absurdne prehanite

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je jen o sympatiích k Morenovi. Fenix ho nesnáší. Samozřejmě je to kravina a cokoliv jinýho než výhra bude zklamání.

Reagovat
fenixLFC

jasne ze to bude sklamanie, to nikto nespochybnuje. tu uz ale clovek skoro nic nemoze napisat pretoze vybehnu mufani s vyhrou 5:1 v chrbte a svatej. s morenom je to totalne k nicomu, ten chlap nevie absolutne branit a vedla neho vyzera lovren o tri triedy horsi nez je a to uz je co povedat. ked nastupi ide cez neho vsetko je to totalne vymlety nezodpovedny hrac bez kusku futbalovej inteligencie pri ktorom mas pocit ze to casto sabotuje. to nie je o sympatickosti ale o faktoch

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tady se není čemu divit, že vyběhnou, protože tohle je k smíchu. A samozřejmě, že to je o sympatiích. Moreno je o třídu horší hráč než Robertson, ale to neznamená, že je to nějakej hráč z okresu.

Fakta jsou taková, že letos hrál v lize dva zápasy a oba jsme vyhráli.

Reagovat
fenixLFC

a v oboch sme inkasovali goly od do utoku absolutne neschopnych timov. on ako hrac z okresu ale casto vyslovene posobi a v liverpoole nema co robit

Reagovat
Svatej

To je spis o tom, ze naprosto zbytecne se furt schovávate za City i navzdory vedeni a neustále se kryjete pred vysmechem tim, ze neustale privolavate prohry a neuspechy, aby jste tomu nemuseli celit. Mate stesti, ze vasi hraci nejsou uplne stejne vystraseni jako vy, protoze pokud ano a zacne se to projevovat, tak v dohledny dobe nic nevyhrajete. Hrajete o titul, tak ukazte koule, na tom neni nic spatnyho.

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Já se za ně schovávat nechci. Podle mě nejsou tak silní jako loni abychom z nich měli takový strach. Takže s tebou souhlasím.

Reagovat
Svatej

Taak, takhle to ma vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně je tohle pro mě po tolika letech nezvyk, že jsme nejlepší tým v lize. Takže si to spíš chci užívat než se před každým zápasem strachovat a být posraný celou sezonu.

Reagovat
Carrick

Reagovat
fenixLFC

nemylis si ma s kyxim? a neviem co je alibisticke na tom, ze city je stale favorit ale my sme jeho najblizsi vyzyvatel. alebo je podla teba alibisticke tvrdenie ze za 20 kol sa toho moze zmenit este vela?

ked je clovek opatrny je to zle, ked si veri tak je zas namysleny s tym, ze ma po par dobrych zapasoch nos hore. tak sa rozhodnite. ja si nase psotavenie uzivam ale zdaleka neberiem sezonu za vyhranu a najma- na rozdiel od inych- nehovorim o city ze ma krizu kvoli prehre s CP ktoremu pokojne mohli dat tri goly v zaverecnych desatich minutach. tak mi prosim napis bud ty alebo niekto z osivetenych mufanov ako mam reagovat nech sa vyhnem akejkolvek kritike, budem ti vdacny

Reagovat
smazaný uživatel

Prskať budú vždy, ale dnes si to prehnal aj ty.

Reagovat
Svatej

Ja jsem rozhodnutej. Radsi uvidim zdrave sebevedomej tym i fanousky nez tu k smrti vydesenou variantu, ktera ma nejlepsi pozici v lize behem nejtezsiho obdobi v roce. Za me si teda klidne verte, vsak jste finalisti LM a vedete ligu pred City. V dobe Speatingu a Downingu bylo to sebevedomi smesny, ale ted uz by to melo byt naopak..

Ted hrajete moderni, ale ne yolo fotbal a jedinou vyhodou City proti vam je sirka kadru, ktera se mela projevit prave ted, ale jaksi se to nedeje. City jsou mozna favoriti, ale to vy taky a uplne stejni.

Pokud se vam za tohle budou smat Mufani, nebo kdokoliv jinej, tak bych nevidel problem ve vas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale musí to být zdravé sebevědomí.

Reagovat
Svatej

Ja bych popravde zvladl jakykoliv. Real Madrid v dobe hracu jako Drenthe nebo Faubert dlouhy roky nemohl vyhrat ani ligu, ani LM, ale to presvedceni a sebevedomi meli neustale a diky tomu se nakonec dockali. Ta situace tam neni uplne stejna jako tady, ale par podobnosti tam pro porovnani vidim..

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Nepaušalizuj...

Reagovat
Svatej

Nemuzu jinak. Kdybych v kazdym prispevku psal ke vsemu pravidla a vyjimky, tak to neni ke cteni.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tiež pravda, Leo. Pekné sviatky ináč.

Reagovat
Svatej

Taky Ti preju krasny svatky Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

proboha to jsou problemy, resit, jestli si slovensky fanousek liverpoolu veri na to vyhrat nad newcastlem nebo ne btw fanousci zadne koule ukazovat nemusi, od toho tady nejsme, to musi delat hraci a realizacni tym...

Reagovat
Svatej

Urcis mi prosimte, jaky tema jsou dostatecne na urovni, abych udrzel tenou prijatelnej standart? Nebo nejdriv me poucis o tom, co tu resim za problemy, aby jsi pak pokrytecky pridaval svoji troskou?

A od toho presne fanousci jsou. Hraje se to pro ne, oni chteji ty trofeje, oni podporuji a oni maji hnat tym k vysledkum.

Reagovat
Svatej

d*

Reagovat
smazaný uživatel

netusil jsem, ze se zase urazis, tak sorry. fanousek si muze fandit, jak chce a nic neovlivni (zvlas tady na ef)

Reagovat
Svatej

Tak jak jinak jsem mel reagovat, kdyz zacnes veru slovem proboha a dalsima slovama bagatelizujes to, co pisu s pridanim povinnyho citrona? ...

Jasne ze ovlivni. Tady na EF ne, ale sam jsi zacal obecne, tak se toho drzme. Obecne fanousci skrz natlak zmeni hodne. Z jejich zajmu je fotbal obecne vedenej a fanousci jsou pocatkem toho vseho.

Reagovat
smazaný uživatel

zacal jsem tim, ze tu poucujes fenixe (a ostatni), jak by se mel chovat jako fanousek vedouciho tymu, takze to asi bylo k ef..

nicmene si nemyslim, ze by ani fans v anglii neco nejak moc ovlivnili, tim ze veri/neveri ve vyhru v nejakem zapase, fandit budou tak i tak. staci se podivat na leicester. tam asi malokdo veril ve vyhru, ale ten tym to zvladl sam a takovych prikladu by se naslo mraky. (nebo spis v podstate kdykoli, protoze vzdy bude clovek ktery neveri ve vyhru i kdyz hraje treba city s cardiffem..)

Reagovat
Svatej

Jasne, "asi".

To s Ef si tam ale domyslis jenom ty a nevim, proc se toho tolik snazis drzet, ja to tam popisoval ve vsi obecnosti.

Druha vec je, ze je to naprosto normální tema a podobny se tu resej uplne neustale, jen ty z nejakyho duvodu pritancis s citronama zrovna ke me a divis se, ze se urazim.

A s tema fanouskama a jejich vlivu se neshodnem. Pokud si myslis, ze po tech vsech vydupanych odvolanich treneru i zamestnancu ve vedeni nemaji fanousci ve svete vliv ( znova - o anglii jsem tam nic nepsal ), tak te nepresvedcim a ani se nemusim dal snazit..

Reagovat
smazaný uživatel

Zas by som tak nepreháňal...

Reagovat
avicii

Dnes cakam ze budu hrat Moreno aj Lalllana

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja.

Reagovat
Malresi

Ľudia, dnes sa za ten kurz Newcastle oplatí skúsiť. Ja som podal aspoň za desku, ak prehráme bude na pivo a aj tak budeme prví. Samozrejme, radšej beriem 3 body ako pár eur. Neviem si predstaviť, že by sme celý rok doma neprehrali s nejakými šupákmi. (v lige)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se bojím příliš velký rotace nemám z toho dobrej pocit

Reagovat
nani92

Bojím sa, že dnes už 5 gólov nedame

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme 6

Reagovat
Busby babes

Ole out?

Reagovat
Busby babes

ale vis jake je nase heslo: At Manchester United we strive for perfection and if we fail we might just have to settle for excellence.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
nani92

Dúbravka dnes vychytal Liverpool a bude to Morenova chyba

Reagovat
nani92

Vychyta

Reagovat
vladis271

neskoro, jinxol si to. Thanks zayko

Reagovat
nani92

Nastastie budem mať ešte 17 opravných pokusov

Reagovat
ďuriLFC

19,kkt,haha

Reagovat
nani92

O titule bude 2kola do konca už dávno rozhodnuté

Reagovat
Action_Bronson

OT:

Kvôli čomu sa Besiktas dostal do takých finančných problemov?

Reagovat
Free_player

Salah asi dnes bude sedět co ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale očekávám, že se do hry dostane

Reagovat
vladis271

tak ten musí hrať.

Reagovat
Free_player

musí ?

Reagovat
JessePinkman

Alisson - Clyne, Lovren, Van Dijk, Milner - Fabinho, Wijnaldum - Salah, Shaqiri, Mane - Sturridge. Prosil bych pane Kloppe.

Reagovat
vladis271

tak toto by bolo viac ako fajn. Pod toto sa podpíšem.

Reagovat
vladis271

Ja sa ani tak nebojím Morena ako takého. Viac sa bojím aby tých zmien nebolo priveľa a nenarušilo to chémiu tímu v tom zápase. To by nás mohlo stáť body. Ak necháme odpočívať 2 hráčov základu a pôjde tam Moreno stále by to malo byť za 3 body. Ale nejaké 4 zmeny už môžu narobiť problém.

Aj tak by som bol najradšej ak by Moreno nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

4 zmeny sú ešte v norme. Moreno, Lallana, Sturridge, Shaqiri (minulý zápas nehral) a Clyne (ak ho rátame ako zmenu).

Reagovat
Minister

Žiadne anglické slovíčko v celom texte

Reagovat
smazaný uživatel

Kixi & Fenix show live on eurofotbal

Reagovat
avicii

Tip na zostavu: Alisson - Clyne Lovren VVD Moreno - Henderson Milner Shaqiri - Salah Studge Mane

Reagovat
smazaný uživatel

to vyzerá reálne

Reagovat
avicii

Teda cakam ze este Lallana by tam dnes mohol byt

Reagovat
vladis271

pinkman dal lepšiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Kašlem na hádky mezi tím, zda je Moreno tragédie, či ne nebo zda to Fenix přehnal nebo zda tombyla srovnatelná situace, hlavní jsou 3 body a pohoda do dalších zápasů

Reagovat
Svatej

Si nejak veris ne ?!

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

takhle podceňovat Newcastle, to se vám nevyplatí

Reagovat
chicuita

Moreno je znici

Reagovat
avicii

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Neves iba lavka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zeman ve formě

Reagovat
pingla

ta byla jasná celkem

Reagovat
REPLIKATOR

Mitrovič si je pěkně povodil. Škoda toho zakončení přímo do golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Raul Jimenez alebo Mitrovic by boli tiež solídne nákupy na pozíciu hrotaka

Reagovat
fenixLFC

scouseri, co si myslite o jimenezovi ako pripadnom backupe za firmina?

Reagovat
smazaný uživatel

že backup je Studge a ten sa ledva dostane do hry

Reagovat
fenixLFC

Pretoze to nie je rovnaky typ hraca ako firmino. Prave keby ma konkurenciu tak si moze viac oddychnut

Reagovat
SunFells

Jen 2 portugalci?

Reagovat
scheeza

Liverpool vede ligu a tady je to samej jejich fanda,to už přešli někteří z modré části Londýna a Manchesteru k nim?

Reagovat
Sm0ker

Vy jste po tý jedný výhře nějak začali vylejzat z kanálu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Schurrle slabý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes na Digi 2 zápasy o 16:00 to vidím snáď prvýkrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ole hraje doma, to si TV nesmí nechat ujít

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc: De Gea, Young, Lindelof, Jones, Shaw, Matic, Herrera, Pogba, Mata, Lingard, Rashford

Reagovat
iamek

Herrera nehraje. Místo něho Fred. A místo Younga hraje Dalot

Reagovat
smazaný uživatel

taky už vidím, nějaky redaktor to hodil blbě

Reagovat
Busby babes

dobra. skoda ze Martial sedi. ale zas gomez.

Reagovat
iamek

Doma sedí.

Reagovat
Busby babes

z mobilu se mi to nechtelo rozepisovat. Proste se prezral salatu.

Reagovat
Grahf

David kapitan

Reagovat
SpecialOne

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Shaqiri, Mane, Salah, Firmino.

Reagovat
iamek

Takže celodenní hádka zbytečná

Reagovat
Swarley

teď by mohli prohrát po chybě Robertsona

Reagovat
spider_8

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fff

Tak hra nakoniec Robertson a nie Moreno, vdaka bohu. Teraz mame povolenie vyhrat .

Reagovat
Sm0ker

Moreno na Arsenal a City

Reagovat
Coutinho10

zadny Moreno

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Shaqiri, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Clyne, Fabinho, Keita, Sturridge, Lallana, Origi.

Reagovat
smazaný uživatel

nieee

Teraz je celá diskusia od rána o ničom

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

no, za 3 dny už hrajem

Reagovat
Coutinho10

lepsi hrat nez trenovat ...ale ani MC nejak nesetri...hlavni jsou 3 body a udrzet 4 bodovy naskok

Reagovat
Kixi Syhimour

Pokud možno, tak si odehrát první půli a druhou už v poklidu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Piče, ale jedného z útoku mohol pošetriť.

Reagovat
smazaný uživatel

Studgeho tam mohol dať. Mal dobrú formu a úplne sme ho prestali využívať...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

zahraje si asi az v FA Cupu jo

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Studge dnes mohol byt...

Reagovat
Coutinho10

asi jo, ale ani MC nejak vyrazne nesetri....posetrit muzeme, kdyz to bude dobre vypadat kolem 60 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Jordan Henderson showed his class off the pitch on Christmas Day as he treated underprivileged children to a special party at Anfield.

The Liverpool captain was joined by Adam Lallana in holding a festive-themed celebration for youngsters in a lounge in the Sir Kenny Dalglish stand.

Besides paying for the hire of the room and supplying food and refreshments, the midfielder also treated the kids to presents and took the time to sign autographs.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

martial ani lavka?

Reagovat
iamek

Rymecka

Reagovat
C-M@ster

Nebo otrava jídlem

Reagovat
iamek

Asi majonéza v salátu.

Reagovat
Swarley

pokud nemá problémy se zády jak Coutinho, tak jsem v klidu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Nehra Rondon ani Perez.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Martial jen nemoc, v neděli bude fit

Reagovat
nani92

Páči sa mi ako Klopp nerotuje

Reagovat
fff

Do polcasu 3 0, Salah 2, Mane 1 a mozu ist na lavicku oddychovat

Reagovat
smazaný uživatel

No snáď

Reagovat
Benzema

Oproti minulému zápasu máš 4 zmeny v zostave . To mal urobiť 11 zmien ?

Reagovat
SaianSupaCrew

RRico

Reagovat
R22

James Pearce

‏Verified account @JamesPearceEcho

2m2 minutes ago

Alberto Moreno (back) and James Milner (hamstring) both ruled out today. #LFC

Neměl tam koho namísto Robba rotovat no

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, no. Ešte aj náhradníci sa zranuju...

Reagovat
fenixLFC

jedina zachrana

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitan golman je pekne naprd, Ole uz to sere

Reagovat
Swarley

je to na prd, ale Ole pracuje na prodloužení DDG

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že to už tutovka po minulém úterku

Reagovat
Busby babes

predstava, ze se hrac rozhoduje na zaklade jednoho zapasu o sve budouctnosti na pristich par let... navic, kdy Ole tu nejspis za 5 mesicu nebude.

Reagovat
13

golman má být tichý čaroděj říkal Hrouzek.

Reagovat
Busby babes

souhlasim.

Reagovat
fff

MC plna palba vpredu, treba dufat, ze absencia Fernandinha sa prejavi a Leicester to nejako uhaluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Ano vy prohrajete, City vyhra, my výhra a máme nádherny Boxing day

Reagovat
avicii

Chyba mi Jose, ten vas drzal v kanaloch...

Reagovat
SpecialOne

Dneska byly na výsledky na nic kurzy. Jdu do toho s tiketem Watford 1, Son a Shaq goal, tak se ukažte.

Reagovat
EXoRcIsT

Ide vam Digi sport 2,4 ? Lebo 1 a 3 mi idu a tie ostatne nie

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ide, problém zrejme u teba... sneh na tanieri alebo niečo

Reagovat
Mimalu

taky nejdou

Reagovat
smazaný uživatel

na DS3 jsme

Reagovat
smazaný uživatel

Nachystal sem cukroví a můžeme jít na to! COME ON UNITED!

Reagovat
Hokaido

Dneska Foxes docela věřím, snad udělají alespoň bod. Záloha Mendy - Ndidi - Chodhury bude dělat středu Man City strašný problémy, když tam nemají čistý DM.

Reagovat
smazaný uživatel

stream?

Reagovat
nani92

Magio Go

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Na City?

Reagovat
smazaný uživatel

Zle si zareagoval, Zajo napísal 16:02 svoj príspevok.

Reagovat
Swarley

Alespoň ty umíš číst

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs vs Cherries, jasná volba. Nejlepší anglický hroťák vs Harry Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Jermain Defoe vs Harry Kane

Reagovat
oli9

hype united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

hele ty tvoje sračky s krásným fotbalem budu brát až narazíte fakt na soupeře...tyhle zápasy nemužeš brát jako měřítka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Tomanatura

Wow oni behaji

Reagovat
C-M@ster

Mně příjde, že Shaw zas přibral a nestíhá.

Reagovat
JIMMY-PO

hned ked zacne opat chytat Heaton bude Burnley znova zbierat body

Reagovat
Swarley

Kongolo dobrej odkop

Reagovat
smazaný uživatel

Lovreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

paráda

Reagovat
Coutinho10

skoda Shaq

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi stoper pplaneety

Reagovat
Sm0ker

galaxie

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa zariadil

Reagovat
smazaný uživatel

Half volley jak kokooooot, Dejan, to som nečakal

Reagovat
Coutinho10

Hohohooooooo Loooovreeeeeeeeen

Reagovat
REPLIKATOR

Magooooooooooooooooor

Reagovat
Coutinho10

Kloppito jak se pousmal

Reagovat
smazaný uživatel

nesnáším ten klub fuck you liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

uz ta tvoji nudia?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, baví

Reagovat
smazaný uživatel

vidno

Reagovat
smazaný uživatel

prehrajú 1 zápas a bude Ole out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Erikseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Busby babes

Zatim teda hrajem dobrou tuzku.

Reagovat
smazaný uživatel

ved adama to bavi

Reagovat
smazaný uživatel

je tam ještě duch Mourinha, chtělo by to kněze aby to tam posvětil svěcenou

Reagovat
Azazelo RD

svěcenou Vydrou...

Reagovat
Hokaido

Krásaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes goooooool

Reagovat
oli9

ale radši se věnuje Lfc

Reagovat
Coutinho10

aaaah Mane to se dava....

Reagovat
oli9

neboj Dubravka dnes dostane rukavici

Reagovat
Swarley

Vyhod ho!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Soooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
oli9

everton

Reagovat
nani92

Mata absolutne zbytočný, neadekvatna nahrada Martiala

Reagovat
Swarley

Pustil bych ho a místo něj bych pořídil kreativní prave kridlo

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Co třeba Juana Matu?

Reagovat
Swarley

Vždyť on to křídlo nikdy nehrál jako křídlo...je to AM, potřebujeme někoho s větším tahem na bránu...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

Mata neni kridlo.

Reagovat
SunFells

To skoro nikdo dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak ze pokud budem hrát na tri stopery tak vzadu bude trojka Xhaka-sokratis-kosc. Mustafi se nestihl vratit.. Snad budem mít trochu víc štěstí jak v Sotonu kdy nám jedinej nebezpecnej hráč Ings ze dvou centrů dva goly a to mel do ty doby v PL "jen" 4 goly. Dneska je proti nám Murray kterej jich ma 8 a je to co se zakoncovani týče asi nejnebezpečnější hráč seagulls. Dneska to na čistý konto nevidím, ale hlavně nesmíme prohrávat. Když dostaneme gol po deseti minutách tak jim narostou křídla a budou do nas bušit a mi to neustojime s tou obranou... Musíme doufat ze Auba bude mít narozdil od zápasu se Sotonem svůj den a bude proměňovat šance. Jet sem za Wengera a mít stejnou formu ve venkovních zápasech jak loni, tak bych výhru moc realne neviděl.. Letos ale máme sílu na to tady vyhrát třeba i o dva/tri goly. Bohužel na obranu se nemuzeme moc spoléhat. Dneska ikdyz to s čistým štítem asi nebude vyhrajem.. Aspon doufam.. COYG

Reagovat
Tommy the Gunner

Presne tak, musime zase nastartovat serii vitezstvi a proti Brightonu to snad zvladneme. Za jakoukoliv vyhru budu rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson nestíha

Reagovat
smazaný uživatel

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATIC

Reagovat
Swarley

Ty vole gól z rohu

Reagovat
Busby babes

Gol z rohu???? OSG je opravdu genius.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole Sunar Golskjaer

Reagovat
havrys99

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

FASov učeň

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
oddy

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Briggus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
nani92

Gol z rohu, gol MAtiča, Olé je kráľ

Reagovat
oli9

dejte united titul

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

a Lindelof

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jak ve finále v 99

Reagovat
smazaný uživatel

KWP 3 asistence

Reagovat
Mates_Matesović

Blázen

Reagovat
REPLIKATOR

Další Kyle Walker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

KWP 3 áčka. Neskutečný.

Reagovat
hefy

C O Y S ! ! !

Reagovat
cubazi

Firmino je mimo

Reagovat
Coutinho10

Firmino nic moc zatim

Reagovat
Kixi Syhimour

To je celá sezóna

Reagovat
Coutinho10

jak nehraje tolik nahore, tak to neni pro nej uplne ono, ale tim se ho nechci zastavat...dnes tech ztrat jenom v 1. polocase bylo dost

Reagovat
oli9

moc ztrát

Reagovat
Coutinho10

hodne okaty

Reagovat
smazaný uživatel

Fred nenahraje dozadu

Reagovat
JIMMY-PO

KWP 0+3

Reagovat
jk

mazec celkem

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole škoda Dalot, toto bylo něco nadherného

Reagovat
Swarley

Luxusně Raahford, tohle musí Dalot dat

Reagovat
nani92

už vidím ako by Mourinho spičoval a na pár zapasov posadil Dalota za to, že to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně by ho posadil za to, kde vůbec byl

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Hokaido

Foxes teď mají pětiminutovku s asi 4 golovkama, ale nic tam nespadne. To je bude proti City mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

City zrali na gol..Jamie co ted nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka super zákrok

Reagovat
Busby babes

Burnley taky slusne. Doma, na 5 obrancu a v 22. minute 0:3.

Reagovat
nani92

Shoot taktika funguje, oni fakt strielaju z každeho uhla

Reagovat
Kixi Syhimour

Umblecaný poločas

Reagovat
supporter

Fred

Reagovat
smazaný uživatel

No co si bude...Kouká se na nás fakt pěkně!

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý polčas v takom pohodovom tempe, zatiaľ hráme v takom šetriacom režime, ale treba tam dať druhý gól, nech je to bez pochybností

Reagovat
oli9

ten hendo je ale taky hráč už max tak na střídání....

Reagovat
Kixi Syhimour

Atmosféra, ostatně jako vždy, je otřesná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

pulka turistů, samý asiat na vánoce v britanii hrajicí si na nejvetsiho fanouska

Reagovat
smazaný uživatel

jako vzdy

Reagovat
Kixi Syhimour

No, já ti nevim, poslední dobou to je bída, jenom MUN, byla vyjímka, ale pochopitelná.

Reagovat
kris_kros

Fred je hrozny

Reagovat
Busby babes

Martial hodne chybi. Huddersfield se poucil od Cardiffu a jsou zatazeni, kompaktni blok, nedavaj nam moc prostoru a my tam nemame moc hracu, co by individualne dokazali prejit pres hrace na malym prostoru.Prakticky jen Rash. Ale je tam snaha tlacit se dopredu, to je rozhodne pozitivni, tak snad nam tam jeste neco padne.

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme dobře

Reagovat
Busby babes

ne tak dobre, jak si myslis.

Reagovat
smazaný uživatel

mě po tom hnusu od Mourinha zatím stačí málo

Reagovat
smazaný uživatel

důležitý je, že nás to zase baví sledovat, konečně

Reagovat
chicuita

Fred je na vyliskani

Reagovat
Busby babes

snazi se davat riskantnejsi prihravky a casto mu to nevyjde no.

Reagovat
chicuita

No prave ze mu casto nevychazi vubec nic a hodne chybuje... zato Viktor top

Reagovat
Grahf

tak celkovo hrajeme bez krídel, mata a lingard sa tlačia do stredu. Ale súper sa zmôže akurát na beton, čo je pozitívne ˇ:)

Reagovat
C-M@ster

Je dobrý, že vedem, takže vyloženě nemusíme.

Tak dva tam ještě lupnem. Skončí to 3:1

Reagovat
C-M@ster

Tak si dám palec sám, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

No player on the pitch played more forward passes than Nemanja Matic in the first half vs. Huddersfield

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino budíííček!!!

Reagovat
Taiger

KWP IS CROSSING TO EVERYONE APART FROM KANE

Reagovat
Busby babes

nechces nas nejak varovat koho davas kapitanem?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Makiii

Ta individualni kvalita nam chybi... viz Lingard.

Byt tam Martial/Alexis tak verim, ze uz jsme tam supli i druhej... Hudrs hraji v silenym bloku a mely sance po nasich nesmyslech.

Kazdopadne gol z rohu, z toho mam radost! Tlacime se dopredu, to je taky dobry! Pokracovat v tom, a druhej tam urcite padne.

Klidne Pereira misto Freda a pak zkusit Gomesa za Matu/Lingarda.

Reagovat
Kopac

Firmino vyborny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

treba dať rýchlo druhý lebo tie ich centre do 16tky smrdia.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Coutinho10

povedlo se

Reagovat
fenixLFC

Ale bournemouth je totalne marny s timy velkymi timami. Chelsea 0:2 city 1:3 s nami 0:4, so sliepkami po polcase 0:3...prehrali dokonca aj s united a arsenalom 1:2...

Reagovat
iamek

Sanchez v tomhle systému bude bestie.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Rafa fakt pomáha :D

Reagovat
oli9

takové penalty se nepískají

Reagovat
Kixi Syhimour

Pro jednou jí kopl dobře, ale jinak je neumí

Reagovat
oli9

tak jinak by kopal MIlner

Reagovat
Kixi Syhimour

To jo, ale to tam není nikdo lepší jak Salah?

Reagovat
nani92

tak taketo penalty

Reagovat
REPLIKATOR

Nehraje Womanchester náhodou teď?

Reagovat
nani92

však sledujem United, ale ked som videl na esporte že mate penaltu,tak som prepol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Coutinho10

Gooooaoaaaaaaaaaaaal Moooooooo Saaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Remt

Trochu bych řekl ale zbytečně odpískaná penalta ne?

Reagovat
Coutinho10

je to blbost toho obrance...tohle si nemuze dovolit udelat ve vapne...takovy penalty se piskali, piskaj a piskat budou

Reagovat
oli9

spíš přísně

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakou viděl jsem i horší zákroky v tý 16

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTYPOOL

Reagovat
oli9

tobě fakt nedá lfc spát ty demente

Reagovat
Tommy the Gunner

ciste nasimulovana penalta

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Že penalta

Reagovat
Swarley

Heh

Reagovat
Busby babes

Reagovat
lajka30

Tak jako chytat někoho na hraně vápna za ruku je taky dobrá demence.

Reagovat
REPLIKATOR

Šáh na něj a to nesmí, to je faul!

Reagovat
Busby babes

doufam, ze za to dostane trest. aspon tam teda nevidim, ze by mu ty nohy skrtl.

Reagovat
Hokaido

Musí dostat ban, tohle je na blití.

Reagovat
smazaný uživatel

za co?

Reagovat
Hokaido

Heh, za nasimulovanou penaltu? V žádným případě ho ten kontakt ruky nemohl rozhodit nebo snad dokonce poslat na zem. Čistej dive, kontakt nekontakt.

Reagovat
oli9

já myslím, že ty si na to ze Sparty zvyklý ne ?

Reagovat
Hokaido

Ubohost.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Pískalo se zatažení za ruku, ty noho.

Reagovat
masly008

Tak proč se mu zlomily kolena?

Reagovat
oli9

tam nikde nebyl faul nohou ale to zatáhnutí rukou .... penaltu bych ale nepísknul

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

tim hur, protoze to polozeni ruky na rameno jsem ani neuvazoval...

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozhodit ho to mohlo, ale na penaltu ne.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Coutinho10

jejich blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

chtel Salaha zbrzdit a to se mu povedlo, ale nedovolene, takze se nemuze divit a treba se pro priste pouci, aby zbytecne nepotapel svuj tym

Reagovat
Hokaido

Tvl

Reagovat
Coutinho10

to mas to sami jak Radakovic se Suboticou..proste je to penalta a blbost toho obrance...nevim, co vic k tomu rict

Reagovat
smazaný uživatel

Podarilo sa mu to preto, lebo Salah je simulantska piča. Ako už bolo vyššie spomenuté, penaltovy faul to nebol a Salah by mal dostať dodatočný trest.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Coutinho10

ja ti to pak pripomenu, az to udela nekdo od vas, ze simulantskou picu tam mate taky

Reagovat
smazaný uživatel

Až som sa naplašil normálne. Ale hneď ma to prešlo...

Reagovat
vladino10

Reagovat
Svatej

to je desnej bulshit

Reagovat
Coutinho10

ale je to tak proste ....i mně se to jednou stalo pri Hanspaulce se pred me dostal protihrac a dal si chytre telo a ja jsem na nej hrabl taky na rameno a spadl a byla to pencle...od ty doby si na to davam bacha a jdu max. ramenem a takovych penalt nejenom v PL uz bylo....v jinych ligach to je asi castejsi, ale neni to nic novyho a je potreba si na to davat bacha no

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak solidně tomu přidal, ale kontakt tam byl, leč minimální, viděl jsem horší simulace.

Reagovat
Cobra

Je to tak. Je lepší připomínat, že fotbal je bezkontaktní sport.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen se tím snažím říct, že jsem viděl horší a halvně i bez kontaktu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jk

Ale vždyť ten princip je naprosto totožný. Nasimulovat si penaltu bez kontaktu nebo si nasimulovat penaltu s tím, že na tebe někdo bezvýznamě šáhne je to samý. Je to úplně stejně hloupý pokus obelhat rozhodčího a získat tím výhodu...

Reagovat
Sm0ker

Si zameť Lamelu před vlastním prahem, než začneš moralizovat

Reagovat
Hokaido

Co je tohle za argumenty.

Reagovat
Sm0ker

Nemůžu za to, že to nepochopíš

Reagovat
Svatej

v nem problem neni

Reagovat
jk

Ale vždyť on je v tom stejný blb jako Salah

Reagovat
Heisenberg

Whataboutism at its finest.

Reagovat
jk

To je pablb

Reagovat
bbbauch

ronaldo by byl pysnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

něco podobného jako v zápase Utd - Fulham, kde Camara taky spadl podivně, ale pískla se...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nerád som videl penlatu za to,dostali by aj tak nášup, herne boli NUFC tragickí,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Pro ty, co nesledujou Liverpool

https://streamja.com/1KXk

Reagovat
C-M@ster

Aha, pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte im už ten titul rovno.

Reagovat
nani92

chalani dokurvili 2 akcie a hned dole, OLE

Reagovat
Busby babes

No Dalot a Fred dolu, docela brzy...

Reagovat
smazaný uživatel

dobre znamenie pre LFC, ze pomaha rozhodca zeby sa ten titul vazne blizil?

Reagovat
smazaný uživatel

penalta nie, ale myslím, že reagoval na tú ruku

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

fanoušky united víc než jejich zápas zajímá asi zápas Liverpoolu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Sm0ker

a pak mi nemaj padat streamy, čumte si na svoje

Reagovat
nani92

samozrejme, ked opať páchate podvod na lige

Reagovat
Busby babes

a tebe vic nez vlastni zapas zajimaji fans United... si nevyberes.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď každého zaujíma zápas najväčšieho kandidáta na titul

Reagovat
chicuita

Tvl to nemohl stridat Dalota po 60 min...

Reagovat
smazaný uživatel

striedal by som už

Reagovat
Euphael

Titul musi vyhrat city, pripadne Slepice...snad ho nevyhrajou ti kokoti z Liverpoolu

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože třeba Totáč nesimuluje a hraje čistě . Jo, byl to dive, ale zase nedělejte, že ostatní týmy jsou čistý

Reagovat
oli9

jj fanoušek Arsenalu přeje slepicím

Reagovat
oli9

dejte Dúbravkovi 5ku at se neřeší nějaká penalta

Reagovat
smazaný uživatel

At už dají City gol k**va

Reagovat
smazaný uživatel

máte niekto fungujúci stream pls?

Reagovat
havrys99

Za mě teda určitě pískatelná,největší trouba je Dummett

Reagovat
smazaný uživatel

Skáčik je nejhorší komentátor v galaxii

Reagovat
FCSL

Leno - Lichsteiner, Sokratis, Koscielny, Kolasinac - Guendouzi, Torreira, Xkaha - Ozil - Aubameyang, Lacazette

Reagovat
havrys99

skvělá Xhaka zase v záloze, diamant vypadá zajímavě. Těším se.

Reagovat
Pride

Mám docela strach z toho Kosce. Zaváhání zrovna teď si Arsenal nemůže dovolit..

Reagovat
Swarley

Ty vole DDG, to je mazec, jak se natáhne

Reagovat
Kixi Syhimour

Špatně postavenej

Reagovat
Swarley

To je můj joke, ty se věnuj vašemu bezpaternimu podvádění

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TheTopFootbaler

Lovískuju.

Reagovat
ADM

Hrat s Rashfordom musim byt tiez niekedy dobre na facku

Reagovat
smazaný uživatel

POGBAAAAAAAAAAAAAAA! Nejlepší hráč světa

Reagovat
Swarley

Pogbickaaaaaa

Reagovat
Busby babes

Pogba!!!!!!!!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Sturridge nahoru prosim

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeeee. Chris neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

pekné závary tvle

Reagovat
nani92

takto by to nikto netrafil, len Pogboom

Reagovat
Swarley

Jessieho jednoznačně nechat, ten na tom hřišti nechá vždy všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme dosť neefektívne, zahadzujeme šance, hráči sú netrpezliví. Ináč paráda, dostávame sa do šancí, tlačíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka je topka.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně Firmino vystřídanej. Vůbec mu to nejde.

Reagovat
Coutinho10

konecne misto Firmina prisel Danny

Reagovat
Lembju

Sterling se Sanem se předháněj, kdo je větší kopyto, ale zatim asi vede Sterling, neskutečnej dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy detail, Ole sedí na lavičce v té třetí řadě jako seděl SAF, na rozdíl od Moyese, LVG nebo Mourinha

Reagovat
Swarley

A hlavně se po gólech směje

Reagovat
Gunner14

Takže říkáš že SAF byl vlastně podvodník a všechno to bylo o sedačce jo?

Reagovat
Mastný Chobot

odkedy je Aguero tak pomalý?

Reagovat
smazaný uživatel

Minule na flashscore som videl zostavu NUFC nejaký paskvil s 5 obrancami, Ritchiem vľavo v obrane a pýtam sa lexessa, že aký systém hrali, odpísal, že 4141 a kua, oni fakt hrajú tú sračku z flashscore.

Rafa ten káder nie že neposunul k lepšiemu, on ho zhoršil. Zbavil sa najlepšieho útočníka a priviedol tragédov ako Yoselu alebo Muto.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rafael s ním hlavně skončil 10. a letos je taky zatím zachraňuje

Reagovat
smazaný uživatel

WTF gól

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs muzou strilet od vlastni brany pada tam vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAA TO JE PROSTĚ KRÁL! Od držiteli Zlatého míče 2019 je jasno!

Reagovat
Ligter

Pogba nádherně

Reagovat
Swarley

Pogbickaaaaaa, ten nesmí nikam

Reagovat
Kaze

PogBOOM

Reagovat
Busby babes

Pogba skvele. Posledni dva zapasy skvelej.

Reagovat
EL Gringo

Shaaq

Reagovat
smazaný uživatel

nádheraaaaaaaaaaaaa

Shaq <3

Reagovat
Mastný Chobot

mal hrať Ainsley, namiesto Lichtsteinera alebo Guendouziho

Reagovat
nani92

s Olem aj 20 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Angel GOMES!

Reagovat
oli9

LFC dobrý kolotoč posledních 20 minut, nevím jestli je ten Newcastle tak marný nebo hrajem dnes tak dobře na balonu... bago

Reagovat
Busby babes

A Gomes na hriste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Bilance útočníků Huddresfieldu v sezóně : Depoitre 18/0, Mounie 14/0

Reagovat
REPLIKATOR

Shaqiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaal Shaaaaaaaaaaaaq to je nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

no jak to tak vidím city neschopní, budeme holt muset ten titul vzít liverpoolu my

Reagovat
Ranoth

napis Vilkovi do modreho z neba

Reagovat
Cobra

Lesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
REPLIKATOR

Lišky!!!

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Foxeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

ešte pôjde pred nich aj Tottenham

Reagovat
Mastný Chobot

PEREIRAAAAAAAAAAAAAAAAAA wot a gól

Reagovat
vladis271

City to nedáva

Reagovat
13

Ricardoooooooooooooooooo, to byla krása.

Reagovat
Tommy the Gunner

Ricardo

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže stále nejsou Spurs kandidáti na titul?

Reagovat
Pride

nejsou, poserou se jako každý rok.

Reagovat
nani92

ty vole, to ako fakt treba začať fandit Tottenhamu v boji o titul?

Reagovat
Nikikrew

City?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs na titul

Reagovat
Mates_Matesović

Leicester udržet, trorej půlsezonní vicemistra ještě ve vitríně nemáme

Reagovat
SpecialOne

Ten Puel fakt padaka nechce

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Faaaaaaaaabinhooooooo

Reagovat
chicuita

City

Reagovat
EL Gringo

Fabinhooo, zasluzil si a do toho este Líšky vedú

Reagovat
REPLIKATOR

Fabinhoooooooooooooooooooo

Reagovat
Ranoth

chudaci mufanci ziskaju 3 body a ajtak budu smutnucky

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Svet je taký nespravodlivý

Reagovat
Busby babes

a ty ses kdo?

Reagovat
Busby babes

Pepku, co nam to delas??

Reagovat
Swarley

Je ať ho vyhodi

Reagovat
Swarley

*jen

Reagovat
KingMaster13

Pepek out, Mourinho in

Reagovat
oli9

Dejte tomu Dúbravkovi ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Jako on bude Liverpool fakt titul? Kde jsou nějaké jistoty?

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaal podme zlepsit skore Fabi

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden pojebaný stream mi išiel 20 min kurva.... Dnes,

Reagovat
Remt
Reagovat
smazaný uživatel

Nabudúce hoď, dakujem.

Reagovat
Remt

hele já taky vyzkoušel asi 6 streamů než jsem našel nějakej kloudnej, předtím co 10-15 vteřin to zásek, to si ten fotbal ani neužiju, spíš u toho raplim

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne, dnes som videl tak 60-70 min...

Reagovat
smazaný uživatel

mne to dnes seklo v momente ked sa Salah rozbiehal na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, čo tomu dnes bolo.

Reagovat
Mastný Chobot

beriem späť, Maguirea by som bral k nám

Reagovat
Hokaido

Nemá na to.

Reagovat
J0EL

vyhypovany priemerak.

Reagovat
Mastný Chobot

vzhľadom na to, že my tam máme starého Kosa a Mustafiho, tak by som jedného takého vyhypovaného priemeráka prekusol

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte je aj nepekný a chodí ako retard. Toľká obeta!

Reagovat
Taiger

To je moc tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

a nemáte ho snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren aká nahrávka, dnes som videl všetko

Reagovat
oli9

akorát Hendo 2 letý standart

Reagovat
smazaný uživatel

Lestrrrrrrr, Liverpool ten titul snad urve, protože tady se láme chleba. Tottenham neskutečná jízda!!! I United se konečně zvedají :-) tak to má být

Reagovat
hefy

Spurs maj smůlu, nejdřív Leicester s největším luckem v historii fotbalu a ted se po třiceti letech vzpamatoval Liverpool. I tak jsou rozdil jen dva zapasy, věřím, ze to Spurs zvladnou.

Reagovat
Mates_Matesović

Mě stejně nejvíc mrzí 16/17. Rose a Walker byli nejlepší krajní beci v lize, Kane všem dal hattrick a na WHL každej dostával nálož.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Kixi Syhimour

Becker

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson :dddddddd

Reagovat
oli9

sem myslel že bude redka

Reagovat
Taiger

:DDDDD

Reagovat
Sm0ker

Allison

Reagovat
Busby babes

my to cisty konto neudrzime...

Reagovat
Coutinho10

uz me stvete..nastesti jenom v draftu

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester Věřil jsem, že dnes ropáky porazí Strašně bych to Liverpoolu tuhle sezónu ten titul přál po tolika letech.

Reagovat
fenixLFC

Joooooooo

Reagovat
Tommy the Gunner

Leeds ty pico

Reagovat
Swarley

snad postoupí

Reagovat
Tommy the Gunner

Preju jim to Bielsa v PL by byl super

Reagovat
Swarley

hlavně další vyhecovanej zápas

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Už zas ?

Reagovat
JessePinkman

Kéžby to vyšlo

Reagovat
Kixi Syhimour

Hokaido, jaký máš názor Pudla?

Reagovat
Kixi Syhimour

*Puela?

Reagovat
Taiger

Pudl > Čivava

Reagovat
culé

Vlčák > pudl + čivava

Reagovat
Hokaido

Co já vím... S česnekem proč ne.

Reagovat
Hokaido

Teď teda vážně. Po prohře v Selhurst Parku jsem si byl jistý, že bude odvolán a chtěl jsem, aby byl odvolán. Nedokázal z toho týmu vytáhnout maximum, třeba Vardy asi nemůže hrát klasickýho CF ve 4231, potřebuje k sobě hráče, který mu udělá prostor, ale v posledních dvou zápasech to Puel změnil a hned je to obrovsky vidět ( https://betweentheposts.net/wp-content/uploads/2018/12/2018-12-26-Leicester-City-Passing-plot-Leicester-City-Man-City.jpg ) Takhle to bylo proti City, proti Chelsea hrál Maddison ještě výš. Možná i proto se předchozí manažeři Foxes drželi systému se dvěma útočníky.

Obranu zlepšil o 100 %. Foxes mají 5. nejlepší obranu v PL v GA i v xGA, takže to není žádná anomálie. Tahle obrana je imo lepší než ta mistrovská Ranieriho. Blbý je, že pořád věří Morganovi, který už na to nemá, je pomalý a dělá chyby. Bohužel tou kvalitní obranou trpí útočná fáze, Leicester hrál letos spoustu zápasů, ve kterých byl strašně nudný a nezábavný, což je s tímhle mladým a dynamickým kádrem strašná škoda.

Obdivuju na něm, že nemá problém vystřídat Maddisona v poločase a narovinu řekne, že se jednalo o taktický střídání, že posadí Vardyho, když se mu nezdá jeho forma. Občas mě to sere, ale má koule a není to žádnej alibista.

Momentálně o jeho odvolání nemůže být ani řeč. Vypadá to, že Puel našel cestu z krize, z týmu srší bojovnost, odhodlání a sebevědomí. Nejspíš zůstane minimálně do konce sezony. Snad se to neposere a třeba klapne i ta EL.

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
FCSL

Roofe time

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Super Leeds

Reagovat
Remt

Tenhle náskok jestli proserem, tak si to můžou nadosmrti vyčítat Nečekal bych, že jindy bezchybní City si nechají utéct tak snadno

Reagovat
Busby babes

jindy jednu sezonu bezchybni?

Reagovat
Remt

tak myslím v kontextu minulé a této sezony, uznej, že docela válec, kor třeba oproti vám to byl extrémní rozdíl, ale snad se i vy zvedáte aby ta liga byla zajímavější:-)

Reagovat
Busby babes

loni urcite. letos uz tak dominantni nejsou. Proti nam byl posledni dobou dominantni kde kdo, to neni meritko.

Reagovat
Remt

Ale ta změna je šílená, hned od prvního zápasu u vás, jsem zvedavý jaká bude vaše hra proti silnějším soupeřům

Reagovat
Busby babes

smerem dopredu je to nebe a dudy. Smerem dozadu je to porad stejny, jen to ted neni tak videt.

Reagovat
REPLIKATOR

Jooooooooooooo. Krásné Vánoce

Reagovat
havrys99

Leeds znova

Reagovat
Pride

Bielsa v PL, to bude super

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
FCSL
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
havrys99

Reagovat
Strojmír

Super

Reagovat
FCSL

Pokud vyhrajem, tak po půlce sezony 4b na City.. Ale beztak to poserem

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak první půle byla super, hodně akce, pohyb Lingarda, Rashforda, Pogby a Freda fakt žratelný. Po pauze se to trochu zabrzdilo, připadalo mi, že k tomu hráči přistoupili trochu laxněji a rázem měl Huddersfield šance, De Gea naštěstí podržel. Střídání mi nepřišla úplně ideální, chápu stažení drobet splašeného Freda se žlutou, ale Young je teda asi největší plevel našeho kádru. Nezvládne ani kličku, ani centr, jen by pořád rozhazoval rukama a vztekal se na rozhodčícho. Ander taky nehrál nic moc. Shaw stejně jako Dalot takový pěkný průměr, nic výrazného, ale ne že by zklamali. Pogboom naprostý tahoun, líbili se mi i Rashford a Mata. Lingard odvedl spoustu práce s rozběháváním hry a zachytil pár míčů, takže taky pěkně. Matič trochu na střídačku, dal gól a měl fakt pěkné momenty, ale vyrobil i pár nepříjemných chyb. Konečně nám zahráli kvalitně i stopeři, Lindelöf fantasticky a Jones naprosto přijatelně. Jen teda dost mrzí ta nezvládnutá standardka na konci, tam to bránění úplně vypustili a to by se stávat nemělo. Výhra 3:1 nad Huddersfieldem ujde, zápas ukázal, že jsme schopní fakt pěkného fotbalu když mají hráči chuť, ale několik nedostatků by se našlo a cesta zpět do TOP4 bude strašně složitá. Příště Bournemouth a pak Newcastle, to budou povinné tříbodovky (i když Bournemouth se trochu bojím ) a pak se ukáže jak dál. GGMU!

Reagovat
Nikikrew

kua akurat teraz mi musi vyprsat Digi go

Reagovat
havrys99

Auba krásně

Reagovat
Minister

gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna akce od obou

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Laca

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
havrys99

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, obrána Brightonu strašná

Reagovat
Taiger

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOF

Auba nejlepší hráč ligy

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaaa

Reagovat
Minister

Laca ale paráda

Reagovat
Heisenberg

Auba Laca úžasně

Reagovat
havrys99

prosím v 60. minutě 0:3 a pošetřit tři frajery

Reagovat
smazaný uživatel

Laca je proste genius a to spojeni je orgasmicky

Reagovat
Taiger

Lichsteiner je takové nesympatické hovado ty jo

Reagovat
Lynx

Vyjimecne souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale dnes hraje dobre

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, takovej podel od nej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

dneska vypada Lichsteiner dobre

Reagovat
Kixi Syhimour

Fandové Arsenalu, kdo bude všechno out na zápas s náma?

Reagovat
Taiger

Není to jedno? Stejně podle tebe prohrajete.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je za odpověď?

Reagovat
havrys99

Holding, Bellerin, Mavropanos, Mustafi?, Monreal?, Smith Rowe, Welbeck, Mkhitaryan

Reagovat
Nikikrew

jasny faul a este sa cuduju

Reagovat
Kixi Syhimour

S náma to nepískli

Reagovat
smazaný uživatel

jestli myslis toho Lena, tak se mi zdalo, ze ten mic jeste nema uplne pod kontrolou, tudiz by to mozna ani nemusel byt utocnej faul..

Reagovat
havrys99

Taylor výborně, Boss taky skvěle.

Reagovat
Pride

Nemáte někdo stream na Arsenal?

Reagovat
supervizor
Reagovat
Pride

diky

Reagovat
Taiger

Kličkovat ve středu pole na riziko, proč ne Guendo

Reagovat
supervizor

To bránění je příšerné ale, jako by si hráči schválně vybíraly ty nejhorší řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Kos prave perfektne zakryl u rozhodciho penaltu proti nam...Leno ten mic rozhodne jeste nemel pod kontrolou

Reagovat
jacobT

Aaach skoda, ale Torreirov pas luxusny

Reagovat
Heisenberg

Torreira

Reagovat
Taiger

Leno je sráč

Reagovat
Taiger

A Lichsteiner ještě větší

Reagovat
havrys99

z hovna

Reagovat
mr.Silver

Lichtsteiner

Reagovat
Nikikrew

z tej obrany placem fakt

Reagovat
jacobT

Radsej tie rohy ani nekopme

Reagovat
Side

Achjo...nepoučitelní, neskutečný tohle..

Reagovat
havrys99

i Guendouzi se na to vysral

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

dobrej gol.

Reagovat
Arsenalfan

Leno omg

Reagovat
mr.Silver

Co mel jako delat?

Reagovat
J0EL

Ved to bol Lichtsteinerov gol

Reagovat
Arsenalfan

J z opakovacky jsem uz to videl. Z prvniho zabwru to vypadalo na jeho chybu

Reagovat
supervizor

Některé věci se prostě nemění.

Reagovat
Edgewalker

Nám dá gól snad úplně každý tým na světě, vždyť jim to nemůže dát ani práci

Reagovat
smazaný uživatel

Leno a Lichsteiner to je proste duo snu

Reagovat
J0EL

Co ako s tym mal Leno robit? Licht to posral, nemehlo fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

nemel si tak okate jit naproti tomu Lichsteinerovi a mel to nechat sebrat dobihajiciho Kose (?)

takhle si pro to sel ven mimo vapno a byl tam o metr a sekundu pozde----cili spatnej odhad reseni situace

Reagovat
smazaný uživatel

Gendo to byl, ted to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavni vina samozrejme Svycar, takhle nmuze davat hlavicku do meziprostoru kde za sebe nevidi..vetsi vinu nese on..

Reagovat
PhilipS

Leno mu to taky nemohl víc usnadnit.

Reagovat
Taiger

Leno je snad ještě horší než Szczesny

Reagovat
lajka30

A kde je teď Szczesny.

Reagovat
J0EL

Ty si fakt trkvas s tym tvojim hejtom. Lichsteiner je kus vola, posere to na plnej ciare a ty dissujes Lena.

Reagovat
Minister

Lichsteiner dole

Reagovat
Edgewalker

To byl aspoň centr do vápna

Reagovat
mr.Silver

Lichtsteiner to je vykon

Reagovat
dadoprso

Senderos 2

Reagovat
Taiger

Guendouzi je marnej

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslel som, že niekedy v živote mi bude nejaký chlap chýbať tak, ako Hector Bellerín. Daj tam aspoň Ainsleyho, kurva

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

a Gabriel Paulista ti nechybí, co ty kokotko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Lichsteiner je úplně v pytli. S podivem u tak zkušenýho hráče

Reagovat
masly008

Hrozný fotbal.moc zatím nevidím velký posun ve hře od začátku sezony.krom pár zápasů.

Reagovat
havrys99

Půl hodiny hru absolutně kontrolujeme a pak dostaneme úplně sami domácí do hry. Guendouzi by si měl sednout, Ramsey by k Xhakovi s Torreirou byl super (ale chápu). Lichtsteiner slabota, zlatý Debuchy nebo Jenks.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

Ryan ale chyta vyborne, ty dve Aubovy strely mohly byt klidne goloce, fakt solidni zakroky.

Lichtsteiner dolu, AMN up. Jsem vklidu, toto vyhrajem. COYG!

Reagovat
J0EL

skoda tych sanci. Mohol a malo to byt us po polcase jednoznacnejsie. Licht u nas nema co robit. Ten chlap absolutne netusi. Techniku ma snad horsiu ako Jenks a to uz je co povedat.

Reagovat
PhilipS

Lichsteiner musí dolů. Leno: dobře výbornej nohama, celkem slušný reflexy. Ale výběhy a odhad na balón úplně tragický. Je jasný proč na začátku sezóny seděl. Vůbec na PL ještě není připravenej. Radši bych tam měl nabušenýho dřevěnýho Péťu. Nepochopitelný, že od toho wordclass výkonu proti Evertonu sedí

Reagovat
Nikikrew

S touto obranou sa nikam neposunieme vyssie, my dostavame tak zbytocne goly ako pod Wengerom.

Lichsteiner ma zatial absolutne nepresvedcil ze ma na Arsenal, taku chybu si nemoze proste dovolit. Leno mal radsej pockat na najazd a nie ist do rizika.

Celkovo ten vykon je zatial taky nemastny. Skoda, ze Auba nedal na 2:0, to bola obrovska sanca.

Reagovat
lajka30

Gol Arsenalu neměl platit.

Reagovat
masly008

vysvětli?a nepiš nic o ofsidu lacy,protože se nezapojil do akce do doby než měli domácí míč pod kontrolou a netěžil ze své pozice.

Reagovat
lajka30

A jaká to teda byla výhoda ,když dostali obránce pod tlak.

Reagovat
masly008

ono to ale není o výhodě,výhodu míváš po faulu,tady prostě tím že odešel od míče a hrál až měli oni balon tak se jen pokračovalo bez přerušení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, a co měl asi Lacazette dělat víc, než přestat hrát? Odejít ze stadionu a vrátit se?

Reagovat
havrys99

máš video prosím?

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal Z vlastního rohu dostat gól

Reagovat
Taiger

Iwobi nás jde zachránit

Reagovat
masly008

jde pomoct lichimu ve hře dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jde proboha dolů Ozil?

Reagovat
J0EL

mal ist dole Licht. Toto je uplne zbytocne striedanie a ziadny posun.

Reagovat
elChe

Ezyl v lednu pryc, tim stridanim zo dal Emery jasne najevo..

Reagovat
PhilipS

Leno se přiučil ještě něco od Ospiny ne

Reagovat
Taiger

Každej Lenův výkop končí na kopačce soupeře, hlavně že při posledním derby při tom dostával Čech perma zprda.

Reagovat
havrys99

Guendouzi dolů

Reagovat
Nikikrew

toto este prehrame

Reagovat
Error

Chelsea zase s mrdkou

Reagovat
Heisenberg

Druhý poločas zatím úžasný, Brighton nás přehrává

Reagovat
Whitemedia

Proč měnit sestavu, když nám to tak skvěle funguje

Reagovat
SpecialOne

to je fakt šílené

Reagovat
Whitemedia

A Loftus, který je momentálně nejlepší z té trojice Barkley, Loftus, Kovacic za odměnu na tribuně..

Reagovat
SpecialOne

Souhlas, Loftus by měl hrávat, normálně bych vykopl Jorginha a hrál to s Kantém na svém postu.... A to, že hrajem bez hrotu je fakt úsměvné, i na toho posran*ho Girouda se dá aspoň nacentrovat, když už nic.

Reagovat
spider_8

Loftus ani na lavičce, to je výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne je úplne jedno ako nastupime, pokiaľ budeme hrať 4-3-3

Reagovat
Error
Reagovat
havrys99

Lacu pochopím, když bude hrát i na Anfieldu. Ale střídání Guendouzi - Ramsey už mělo být dávno.

Reagovat
masly008

a kčemu ti to bude když dneska nevyhrajem?

Reagovat
havrys99

očekávám, že tam pojedeme uhrát body

Reagovat
masly008

tak to bych čekal že dneska někoho pošetří,tobě se zdá že šetří ty správné hráče?

Reagovat
havrys99

Upřímně, před utkáním jsem si říkal Torreira, Kosicelny, Ozil. Takže ne

Reagovat
smazaný uživatel

Slusne vzadu horime

Reagovat
Nikikrew

Najskor Ozil, teraz Laca dole? Co su to za striedania? Guendouzi je 2 polcas uplne mimo ale ostane na ihrisku. My dnes nechceme vyhrat? hrame na remizu?

Reagovat
Minister

Čo ešte robí Guendouzi na ihrisku?

Reagovat
masly008

ta hra na 3 pdobné záložníky toreirru strašně zabíjí.emery

Reagovat
Tommy the Gunner

Priste musi hrat Maitland-Niles za Lichtsteinera a Ramsey za Guendouziho

Reagovat
smazaný uživatel

ty rozehravky na kratko..

Reagovat
Taiger

Slušné Iwobi

Reagovat
mr.Silver

Iwobi

Reagovat
Tommy the Gunner

Splaseny Iwobi

Reagovat
mr.Silver

Boze, ten Lichtsteiner je marny...

Reagovat
Tommy the Gunner

Priste snad Ainsley

Reagovat
Arsenalfan

Musime koupit RWB, ten Lichtsteiner je tragicky...

Reagovat
Minister

Čo sú to za divné striedania dneska?

Reagovat
Tommy the Gunner

wtf Emery

Reagovat
supervizor

Xhaka na stoperu.

Reagovat
Minister

To sa akože zasa prešlo na 3 stóperov so Xhakom a Lichtsteinerom?

Reagovat
masly008

ano,však to vyšlo proti spurs ne?a na udržení výsledku je to lepší.

Reagovat
Nikikrew

nato sa fakt neda pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem se pristihnul u myslenky, ze by to s Mustafim vypadalo lip

Reagovat
masly008

a já že jsme nevyprali toho pravého managera,ale to né až dneska.

Reagovat
Nikikrew

Ainsley

Reagovat
Tommy the Gunner

uz asi popaty spatnej prvni dotyk

Reagovat
Taiger

Proč furt vybíhá jak idiot

Reagovat
masly008

protože má dobrou rozehrávku

Reagovat
Arsenalfan

Snad vsechna stridani dnes spatne, pak z toho nema byt takovy odporny chaos. Tohle emery nezvladl

Reagovat
masly008

jenom dneska?

Reagovat
J0EL

Ano len dnes. Inokedy strieda perfektne.

Reagovat
masly008

ale fotbal je už dlouho na .soton?

Reagovat
Arsenalfan

max lze vytknout to lpeni na pitomem rozestaveni bez bellerina a stoperu

Reagovat
masly008

to je jediné? ,vždyť hrajeme krom asi 3 zápasů strašnou sračku a ono se to nelepší,spíš horší.

Reagovat
Arsenalfan

A tos cekal ze po jednom lete budeme hrat jako z partesu? Spousta veci jeste nefunguje zdaleka dokonale, ale snad ve vsecxh aspektech hry je videt oproti AW zlepseni. Hlavne se mi hned od prvniho zapasu libila hra bez mice. Jinak je na spouste vecech treba pracovat, ale hra je na dobre ceste. Minimalne to neni to zkurvene preslapovani na miste, potazmo sesup dolu, ktere tu bylo uz tak 6 let

Reagovat
masly008

no právě že od 2 poločasu s chelsea je to dost sešup dolů co se týče hry.krom 3-4 zápasů.já mu prostě nevěřím.

Reagovat
Arsenalfan

Uvidime, dej mu čas...stejnem teď nikoho lepšího neseženem

Reagovat
masly008

mě to prostě nebaví ta hra na 5 beků.prskal jsem na to u AW, prskám i teď.co mě překvapuje je,že UE na to nikdy nehrál a teď to zkouší,ikdyž to vůbec nefunguje.

Reagovat
Tommy the Gunner

To by byl gol od Iwobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi malem gol stoleti

Reagovat
Taiger

AMN bezmozek

Reagovat
Arsenalfan

AMN

Reagovat
Tommy the Gunner

Nechapu, proc Emery dal dolu Ozila a Lacazetta za takove prumeraky

Reagovat
masly008

protože prý vždycky dobře střídá.

Reagovat
Arsenalfan

Ramsey mel jit na hriste, akorat ne misto Lacy. Sundani Ozila se ukazalo jako dobry provar no

Reagovat
PhilipS

Ozil musel bejt zraněnej

Reagovat
mr.Silver

Tak nic no. Katastrofalni vykon, fakt nepochopim, proc sundal Lacu, to je snad jediny hrac, ktery dokaze dat z hovna gol. Dneska 10 rohu a z nich uplne nic. Torreira a Guendo slabotka.

Tesim se na Liverpool, to bude sada.

Reagovat
masly008

Emery OUT

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

S Liverpoolem nas od prohry zachrání jen fotbalovej bůh.... Záloha bez Torreiry bude marná už úplně a s obranou nevim nevim... Aby jsme ještě nedostali pěknou dardu.. To kouzlo co jsme měli těch 22 zápasů co jsme neprohráli se nějak vytrácí už od zapasu v Sotonu. Výjezd na Anfield na nas přišel v tu nejhorší chvíli. Liverpool jede a my začínáme ztrácet. Na Anfield jezdime většinou jen ztrácet a navíc ten stíhací boj s chelsea o top4 nas nutí vyhrávat pokud mozno co nejvíc zápasů a takovýhle ztráty jako třeba dneska si nemůžeme dovolit.. No před vikendem se musíme pomodlit a zbyva jen doufat..

Reagovat
fff

Preco bez Torreir?

Reagovat
masly008

stop za žluté,bylo velmi důležité aby hrál dnes.jak kdyby nemohl hrát aron.

Reagovat
Nikikrew

ved on zltu nedostal

Reagovat
masly008

dle všeho jo.teda dle livesportu

Reagovat
Nikikrew

pozeral som na premierleague.com a tam ma iba Kolasinac

Reagovat
masly008

tak máš recht.

Reagovat
fff

Uz ste ma na chvilku potesili . Tak nic.

Reagovat
vilp

Jeho prostě nenapadne hledat spoluhráče, pořád ta stejná písnička další zahozený gól.

Reagovat
SaianSupaCrew

Kova krásná finálka

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola, keby ju nedal na to kopyto...

Reagovat
SaianSupaCrew

Teď už si vybral správně

Reagovat
Whitemedia

Je vidět, jak jim Sarri promluvil do duše a jak zabrala i video analýza.. nádherný fotbal

Reagovat
pingla

Deulofeu skvělá forma, hraje parádně zatím

Reagovat
Whitemedia

Jorginho vytváří skvělé šance Watfordu..

Reagovat
vitasrp

Při zranění tam jde Odoi, no asi nepotřebuju vědět víc o tom, co si sarri o našich hrotech myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Zas na druhou stranu i v Neapoli to hrál s špuntem vepředu... Každopádně i tak se není čemu divit..

Reagovat
Mimalu

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Svatej

Kova udělá akci zrovna den potom, co ho zjebu za nulovej přínos dopředu, klasika

Reagovat
vilp

I na tu Willianovu tutovku nahrával on.

Reagovat
vilp

Jinak tyhle akce do rozhozené obrany by mu šly, jen škoda, že máte tak nechutně pomalý přechod do útoku.

Reagovat
Whitemedia

ostuda, protiútoky nám vždy šly

Reagovat
Taiger

LOOOOL

Reagovat
Mimalu

tak to jsme si to vedení dlouho neužili

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri out

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tejto paráde sa asi ťažko dalo niečo robiť. Škoda.

Najviac ma zaráža, že Sarri chce hrať ultranatlakovo a z tej jedenástky hráčov, čo tam behá, je ich max 3,5 ofenzivnych.

Reagovat
spider_8

Další sračka Což se asi tak dá očekávat, když vezmeme stejné rozestavení, které v posledních 2 zápasech moc nefungovalo a dáme do něj stejné, akorát víc unavené hráče. Watford nepřehráváme, je to v podstatě vyrovnaný zápas. Remíza zatím odpovídá.

Reagovat
CHONG

Hypediola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Kolikrát ještě uvidím ty fandy Arsenalu zpívat ty koledy?

Reagovat
vitasrp

Vzhledem k tomu, že je pro nás tak těžký vstřelit gól, je hrozně super, že jsme si to vedení nechali okamžitě vzít. Na druhou stranu ten signál sehrál soupeř vážně parádně a trefené to bylo exkluzivně.

V té hře jsou dobré věci, situace, které by dobrý tři sezóny dozadu byly absolutně nemožný - třikrát jsme hodně slušně vykombinovali tlak soupeře už u našeho vápna, něco takového bylo ještě na startu roku 2016 naprosto nemožný a v takové situaci vždycky následoval odkop vpřed. Když se to takhle podaří, tak je z toho pak solidní protiútok do otevřené obrany a dobrá pravděpodobnost toho, že si vytvoříme šanci.

Některý ofenzivní kombinace pak taky nejsou k zahození, dneska hraje výborně Kovačič, který zrychluje hru, prakticky nekazí, navíc se mu daří i finální míče, za což jsem ho po posledním zápase také kritizoval. V podstatě jsme si za ten poločas vytvořili tři opravdové tutovky - Willian, Hazard a gól, což není špatný. Bídný samozřejmě je, že se podaří proměnit jen jedna.

Velkou slabinu vidím v tom, že když se nám podaří křídelní hráče dostat do situací 1 na 1, tak je ta hra vždycky totálně strojová. Buď přijde centr, což je víceméně odevzdaný balón, nebo snaha o přízemní míč za obranu, což je ta rozumnější varianta, případně snaha o kombinaci s nabíhajícím krajním obráncem, který to pak může cpát do vápna. Kompletně tomu ale chybí moment překvapení, nějaká ta individuální magie, schopnost hráče jít 1 na 1 a jít do střely či gólu bez toho, aniž by to bylo bolestivě předvídatelné.

Slabinou jsou pak samozřejmě chyby v defenzivě a některé minely v rozehrávce - třeba ta od Jorginha, kdy to pak musel na poslední chvíli hasit Luiz. Celkově nám Watford utekl do takových 3 až 4 rychlých brejkových situací, což je jednoduše moc a ukazuje to, že ten přechod z ofenzivní fáze do defenzivní nemáme dostatečně vypilovaný a jsme v něm zranitelní - někdy kvůli individuální chybě, někdy kvůli špatnýmu pozičnímu postavení hráčů, každopádně k ideálu to má fakt daleko.

Reagovat
Ondiis

WTF? Já to v 44. minutě vypl

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Whitemedia

Hazard FC

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri to ide ubrániť

Reagovat
Whitemedia

Sarri se úplně zbláznil..

Reagovat
Whitemedia

jediná omluva samozřejmě zranění, jinak Sarriho poslat k psychiatrovi..

Reagovat
Mimalu

bohužel, Calumovi to vůbec nevyšlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ. Na druhú stranu, aspoň to niektorým fans otvorilo trošku oči aby videli viac realisticky a nemalovali si, že neskúsený mladík vytrhne hre Chelsea tŕň z päty...

Reagovat
Whitemedia

Wilda ho naštěstí vytrhává, takže mladík není potřeba a může si jít hrát třeba do Bayernu

Reagovat
Mimalu

dneska oproti Calumovi je prostě lepší

Reagovat
Whitemedia

úžasně zajebal každou akci no, ještě že jej máme a že nám umí vyhrávat zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi sa ani k tomu zajebaniu akcie nedostal

Reagovat
Mimalu

tak Calum šel na hřiště čerstvý a nepředvedl nic, když už nic, ta měl Willian aspoň 5 obranných zákroků oproti 0 u Caluma, měl víc jak trojnásobek přihrávek, 3x víc pokusů o dribling atd....

Reagovat
smazaný uživatel

Hudson-Odoi si dnes pripísal tak odohrate minúty na ihrisku, to je asi všetko, čo predviedol za ten cca polčas. Vôbec nezapadol do hry.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Hudson předpokládám že je zraněnej. Jinak je Sarri uplnej idiot

Reagovat
Raylan

Jo, vypadalo to, že si něco natáhl

Reagovat
spider_8

A proč? Dává smysl tam na závěr poslat čerstvého a defenzivně laděného hráče místo mladíka. Těch 5 minut už by ho nevytrhlo a Emerson tam udělal výbornou práci.

Reagovat
krisa

No asi takhle. Gól zajebal LIchtsteiner ale když už gólman leze z brány, tak to musí trefit. Kdyby tam zůstal, mohl mít šanci to aspoň chytit. JInak, že Emery odstřelí Ozila mě 2x nesere, umí zahrát boží zápas ale pravidelně je v těch klíčových neviditelný. Co mě ale sere je jak zametá s Lacazettou V lednu posílit, Xhaku posadit a Iwobiho s Mustafim darovat za odvoz.

Reagovat
masly008

a nebo se zbavit průměrného managera, vzít rychle jardima dokud je volný a možná se na ten fotbal bude dát i dívat a né jenom trpět.

Reagovat
Coutinho10

jak obrana WHU uplne prestala hrat

Reagovat
Pipo123

Anderson je pan, uplne mu sadla liga, v PL ma kopec miesta, casto je na lopte. Parada

Reagovat
Coutinho10

Anderson jak si vymodlil to rychly odpiskani konce zapasu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele