Premier League - preview 18. kola

21.12.2018, 08:41, aktualizováno 23.12.2018, 08:29
Previews
Tottenham se představí na půdě Evertonu a může využít zaváhání dvou konkurentů v tabulce. Jednak se může vzdálit čtvrté Chelsea, která překvapivě nestačila na Leicester. V případě úspěchu se navíc sníží manko na Manchester City...
Everton FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Fotbalisté Tottenhamu se v případě vítězství mohou přiblížit druhému Manchesteru City na rozdíl dvou bodů, čeká je ale těžká práce. Z Goodison Parku si v této sezoně odvezl tři body za vítězství jen jeden tým, navíc domácí mají za měsíc prosinec rozhodně co napravovat.

Everton totiž od prosince ani jednou nezvítězil a čtyřzápasovou sérii by v Goodison Parku rád konečně ukončil. Pravda, výjezdy na Anfiled Road potažmo Manchester City vyšly Toffees bodově naprázdno, na druhou stranu pouze remízy z domácích zápasů proti Newcastlu a Watfordu jsou prostě málo. "Vždy se připravujeme tak, abychom vyhráli, bez ohledu na to, jestli hrajeme venku. Doma chceme vyhrát o to víc, zvláště v atmosféře našeho stadionu. Bude to pro nás skvělá příležitost ukázat naše kvality, je to náš první domácí zápas proti takovému soupeři," poukázal na fakt, že Everton dosud hrál proti týmům z TOP6 jen na venkovním hřišti, trenér Marco Silva.

Tottenham bude v zápase favoritem. Už v minulé sezoně dokázal nad Toffees zvítězit poměrně jasně 3:0 a ještě suverénněji si vedl v domácím zápase, ve kterém vyhrál dokonce 4:0. Kohouti mají skvělou formu, po postupu v Lize mistrů si zajistili rovněž postup do semifinále Ligového poháru, když zvládli derby s Arsenalem (0:2) a v Premier League zvládli z posledních deseti zápasů vyhrát osmkrát!

"Všechny zápasy jsou pro nás a pro naše fanoušky důležité. Fotbal je tak dynamický - vždycky je nejdůležitější zápas ten, který nás zrovna čeká. Derby samozřejmě bylo důležité, ale teď je minulostí a my se musíme soustředit na to, abychom předvedli co nejlepší výkon a proti Evertonu zvítězili. Nejen pro nás, ale i pro naše fanoušky," nechal se slyšet na stránkách londýnského klubu manažer Mauricio Pochettino.

Manažer Marco Silva bude postrádat Jamese McCarthyho a chybět by mohl i Idrissa Gueye, zbytek kádru je pro utkání s Tottenhamem k dispozici. Co se týče marodky, má londýnský celek mnohem více starostí. Na trávník v Goodison Parku nevyběhnou zranění Vincent Janssen, Mousa Dembélé, Victor Wanyama, Eric Dier, Jan Vertonghen, Serge Aurier a Davinson Sánchez.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Gomes, Gueye - Walcott, Sigurdsson, Bernard - Richarlison.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Alderweireld, Foyth, Davies - Sissoko, Winks - Lamela, Alli, Son - Kane.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.54 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Burnley FC  (sobota 13:30)
Po dlouhé sérii bez porážky, která se táhla celých dvaadvacet zápasů, prodělal Arsenal hned dvě za sebou a veselá nálada v londýnském klubu pod vládou Unaie Emeryho nabírá na hořkosti. Dalším, kdo se pokusí vyšlápnout si na Kanonýry, je Burnley, které se navzdory zlepšeným výkonům v posledních kolech stále potácí v sestupovém pásmu.

Sean Dyche tak logicky na předzápasové tiskové konferenci kladl důraz na bodový zisk s tím, že pohlednost předvedeného výkonu je v této kritické situaci podružná. "Naše výkony se vrací na úroveň, jakou chceme mít. Pořád si rozhodně můžeme vést ještě lépe, ale hlavní je vybojovat bodovou odměnu, protože tak to v naší branži funguje."

Po porážce 1:0 proti Tottenhamu se Burnley bude muset kromě již dříve zraněných Defoura a Popea obejít také bez Aarona Lennona, jenž právě po zmíněném zápase ve Wembley podstoupit operaci kolene. Arsenal je na tom s marodkou ještě hůře, neboť zdravotní krize defenzivy čítá již Holdinga, Mustafiho, Mavropanose a Bellerína, jež doplňuje také dlouhodobě zraněný Danny Welbeck.

Záhadou je pak situace okolo Mesuta Özila, jenž si podle všeho s Emerym nerozumí, v posledních týdnech strávil utkání pouze na tribuně a médii již dokonce proběhla zpráva o jeho možném lednovém hostování. Sám Emery sice novinářům odpověděl, že Özil stále budoucnost v Arsenalu má, ale jen tím spekulace o budoucnosti německého špílmachra neutiší.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Koscielny, Sokratis, Monreal - Lichtsteiner, Torreira, Xhaka, Kolašinac - Iwobi, Aubameyang - Lacazette
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Bardsley, Long, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Cork, Brady - Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.37 - 16.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Jen málokdo by čekal, že po slibném vstupu do nové sezony se Bournemouth na závěr podzimu stane týmem s vůbec nejhorší formou z celé Premier League. Cherries totiž prohráli celých šest z posledních sedmi kol, k tomu v týdnu vypadli i z ligového poháru a ve zlepšení jim brání taktéž početná marodka. Využít nastalé situace na Vitality Stadium hodlá Brighton.

Přesto brightonský manažer Chris Hughton odmítl, že k tomuto duelu dochází v příznivý čas pro jeho tým, což dokládal svými dojmy ze zmíněného čtvrtfinálového utkání Carabao Cupu, jež Bournemouth prohrál 1:0 na půdě Chelsea. "Rozhodně nevypadali, že by byli z formy. Podle mě hráli parádně. Až do samého konce se zdálo, že jejich střetnutí dojde až k penaltám. Ať už za ně nastoupí kdokoli, přesně ví, jaká je jeho role v týmu."

Hughton dále ocenil práci svého protějška Eddieho Howea. "Naordinoval hráčům, ať hrají podle jeho představ, tedy ve vysokém tempu a velké rychlosti. Vyloženě mě bije do očí, jak v jejich týmu všichni přesně vědí, co mají dělat. Čeká nás velmi těžký zápas, obzvláště v Bournemouthu."

Zatímco domácí kromě dlouhodobě zraněných Lewise Cooka a Dana Goslinga musí počítat také s absenci Simona Francie, Brightonu stále schází zranění křídelníci Izquierdo a Jahanbakhsh.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Cook, Aké, Mings - Ibe, Lerma, Surman, Daniels - Brooks, Fraser - King
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Balogun, Dunk, Bernardo - Knockaert, Pröpper, Stephens, March - Gross - Andone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.51 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Leicester City  (sobota 16:00)
O další výhru bude v sobotu odpoledne na Stamford Bridge usilovat londýnská Chelsea, která přivítá hosty z Leicesteru. Ty zápas nezastihne ve zrovna nejlepším rozpoložení - hojně se totiž spekuluje o mnoha konfliktech mezi hráči a trenérem Puelem. Pro toho by tak tento duel mohl také být tím posledním na lavičce Leicesteru.

V podání Chelsea už to není taková paráda, jako na začátku sezóny. Sarriho svěřenci mají momentálně daleko větší problémy se sbíráním bodů, několik duelů si sami zbytečně zkomplikovali a ve dvou - konkrétně na hřištích Tottenhamu a Wolverhamptonu - přímo vyhořeli. Na vlastním stánku sice jako první tým v letošní sezóně dokázali porazit Manchester City, což byla jistě vítaná vzpruha, chybějící konzistence výkonů však rozhodně přidává vrásky na čele Maurizia Sarriho.

Leicester z posledních 10 ligových zápasů vyhrál jen 2, když vyloupil stánek Cardiffu a později si doma poradil s Watfordem. Šampion z roku 2016 bodoval ještě v utkáních s West Hamem, Burnley, Brightonem a Fulhamem, v ostatních čtyřech kláních ovšem skončil na straně poražených. Není proto divu, že se spekuluje o konci trenéra Puela. V týdnu jeho celek smolně vypadl z Ligového poháru, když v penaltovém rozstřelu nestačil na Manchester City. Vzhledem k nudnému hernímu projevu a údajným neshodám by však nebylo překvapením, kdyby na Boxing Day už Foxes vedl někdo jiný.

Chelsea se po zranění vrací Álvaro Morata, bylo by však velkým překvapením, kdyby naskočil hned v základní sestavě. Hrát naopak nebude Andreas Christensen, kterého trápí drobný svalový problém. Na straně hostí by již měl být připraven Jamie Vardy a Ben Chilwell, naopak nejistá je situace ohledně Wilfreda Ndidiho, které trápí potíže s kolenem.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso - Kante, Jorginho, Kovačič - Willian, Hazard, Pedeo
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Morgan, Maguire, Chilwell - Mendy, Iborra - Albrighton, Maddison, Gray - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.55 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Southampton FC  (sobota 16:00)
Nefalšovaný šestibodový zápas v boji o záchranu bude k vidění v Huddersfieldu, kam zavítá Southampton. V lepším rozpoložení půjdou do utkání hosté, kteří po angažování nového manažera Ralpha Hasenhüttla zaznamenali prestižní triumf proti Arsenalu a poskočili na první nesestupovou pozici.

Terriers se nachází na předposledním místě s dvoubodovým odstupem, ale navzdory nepovedeným výsledkům kouč David Wagner věří, že se karta obrátí, pokud jeho svěřenci vydrží podávat tak kvalitní výkony, jako v posledních kolech. "Musíme se postarat, abychom předvedli kvalitní výkon a skórovali. Co se předváděné hry týče, jsme na tom víceméně vyrovnaně s ostatními, bohužel ale nedáváme dostatek gólů a nesbíráme body."

Právě ofenzivní stránka hry je jednoznačně Achillovou patou huddersfieldského týmu, jehož útočníci doteď nedali ani jeden jediný ligový gól a vůbec nikdo v celé historii anglického fotbalu nevsítil v prvních devíti domácích zápasech méně branek.

To, co Terriers stihli doma skórovat za celou sezonu, zvládl Southampton za jediné kolo proti Arsenalu. Výhra 3:2 znamenala první ligový triumf Saints před domácími fanoušky od dubna a Wagner své svěřence varoval, že je čeká o poznání těžší test, než jak se mohlo zdát ještě před pár týdny pod vedením Marka Hughese. "Jsou mnohem agresivnější než dřív, mají vytaženější obrannou linii a snaží se být neustále o krok napřed. Musíme najít způsob, jak na ně vyzrát."

Wagnerův protějšek Ralph Hasentüttl touží v tomto důležitém duelu navázat na nečekanou výhru proti Arsenalu. "Nikdo nemyslel, že bychom mohli něco proti Arsenalu uhrát, ale s Huddersfieldem to bude úplně jiná situace. Minule jsme nebyli favoritem, zatímco teď půjde dle mého o zápas, v němž jsou šance obou týmů padesát na padesát."

Domácí přivítají zpět v týmu Stephena Mouniého, jenž si odpykal třízápasový karetní trest, ale mimo hru zůstávají Williams, Sabiri a Smith. Na straně Saints visí otazník nad stavem Nathana Redmonda, Jacka Stehpense a Cédrica Soarese, přičemž kapitán Ryan Bertrand ještě zůstává mimo hru.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Jörgensen, Schindler, Kongolo - Hadergonaj, Bacuna, Hogg, Billing, Lowe - Pritchard - Mounié
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Cédric, Hojbjerg, Lemina, Targett - Redmond, Armstrong - Ings
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.08 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Na Etihad Stadium zamíří v poslední době venku se trápící Crystal Palace. Citizens se z první ligové porážky oklepali a zvládli zápas s Evertonem i Ligový pohár v Leicesteru. S Foxes hrál naposledy i Crystal Palace, to když je zásluhou Milivojeviće porazil 1:0.

Man City v tomto ročníku Premeir League ještě na svém stadionu neztratil ani bod a vstřelil 33 gólů. Dobrou zprávou je pro Guardiolovu družinu návrat Kevina De Bruyneho, který ho oslavil brankou v úterním zápase Ligového poháru na King Power Stadium. K tomu se před týdnem rozstřílel i Gabriel Jesus, který dvěma góly rozhodl zápas proti Evertonu. Negativem pro manchesterské je pouze jedno čisté konto v posledních sedmi ligových zápasech, na druhou stranu patnáctkrát v řadě vyhráli, když se utkání hrálo od sobotních šestnácti hodin. Důležitý bude pro Citizens hlavně vstup do utkání, v prvních patnácti minutách totiž vstřelili nejvyšší počet gólů v celé lize.

V předešlých letech si Pep Guardiola stěžoval na příliš nabitý program, letos vypadá spokojenější. "V předchozích letech jsme hráli 26. a 28, tentokrát máme tři nebo čtyři dny mezi zápasy. Pravděpodobně budeme trénovat odpoledne 25. před cestou do Leicesteru. Normálně trénujeme od tří nebo čtyř hodin, možná na Boží hod budeme trénovat až od pěti nebo šesti, abychom dali více času strávenému doma. Hráči vědí, jak hrát," nechal se slyšet španělský kormidelník.

Crystal Palace se na venkovních hřištích trápí. Vstup do sezóny se mu sice povedl, nyní ale nezvítězil v žádném z posledních sedmi utkáních mimo svůj stadion, jen jednou remizoval, v posledních čtyřech navíc třikrát obdržel tři a více gólů. Na domácí půdě se Eagles nicméně podařilo vyhrát dva poslední zápasy a drží se tak nad sestupovými vodami. Zajímavostí je také fakt, že z 37 branek, které padli v zápasech Palace, jich bylo jen dvanáct v první půli.

Manažer Roy Hodgson to před zápasem vidí takto: "Je tu další šance ukázat, že jsme dobrý ligový tým, další šance získat body. Tato hra se hrána na trávě a našich 11 mužů bude dělat vše, co umí, aby je porazili," prohlásil zkušený manažer.

Citizens se kromě tradičních marodů musí obejít bez Davida Silvy, pochybuje se i o startu Danila. Na druhé straně bude největším problémem absence jedničky Hennesseyho.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Delph - B. Silva, Fernandinho, Gündogan - Sterling, Jesus, Sané
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, van Aanholt - McArthur, Kouyaté, Milivojević, Meyer - Townsend, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.55 - 20.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Fulham FC  (sobota 16:00)
S Newcastlem to na začátku ročníku nevypadalo vůbec dobře - tým přes léto neposílil a v prvních deseti kolech uhrál jen tři remízy. S příchodem listopadu se však forma celku ze severu Anglie změnila jak mávnutím kouzelného proutku.

Magpies na startu listopadu vyhráli hned třikrát v řadě, když nejprve obstáli v souboji s Watfordem, s trochou štěstí si poradili i s Bournemouthem a nakonec o všechny tři body připravili také Burnley. Následně sice přišla porážka od West Hamu a Wolverhamptonu, další body však na konto Strak připluly po remízách s Evertonem a po výhře nad Huddersfieldem minulý víkend. Momentálně tak jsou svěřenci Rafaela Beniteze na solidním čtrnáctém místě se čtyřbodovým náskokem na první sestupovou pozici, kterou okupuje Burnley.

Naproti tomu Fulham sezónu odstartoval také příšerně, v jejich podání však zlom k lepšímu ještě nenastal. Přitom londýnský klub zkusil už skoro všechno možné - včetně změny manažera a herní strategie - výsledky však zůstávají stejně mizerné. Nováček soutěže zatím vyhrál jen dvakrát - ve třetím kole přehrál Burnley, ve třináctém si zase při premiéře Claudia Ranieriho poradil se Southamptonem. Pak už ale následovaly jen porážky. O týden později Cottagers nestačili v derby s Chelsea, poté si sice ještě připsali bod za remízu s Leicesterem, následně však nejhorší defenziva zcela vyhořela na hřišti Manchesteru United, kde schytala čtyřgólový debakl. A minulý týden zase nestačila na ofenzivní hráče West Hamu, kterému tak Fulham podlehl hladce 0:2. Před Claudiem Ranierim tak zůstává pořádná porce práce.

Newcastlu se vrací obránce DeAndre Yedlin, k dispozici bude také Federici Fernandez. Otazník se však vznáší nad stavem Jonja Shelveyho. Fulhamu nepomůže Frank Anguissa, počítat však již může s Ryanem Sessegnonem.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dubravka - Fernandez, Lascelles, Schar - Yedlin, Diame, Ki Subg-Yeung, Ritchie - Pérez, Atsu - Robdón
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Christie, Odoi, Mawson, Bryan - Cairney, Chambers, Seri, Schurrle - Mitrovic, Kamara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.32 - 3.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Watford FC  (sobota 16:00)
Hráči West Hamu už čtyři utkání neztratili ani bod a páté vítězství v řadě si mohou připsat doma proti Watfordu. Ten ovšem také nechce dát svou kůži lacino, po nepovedené šňůře se minulý týden zvedl vítězstvím proti Cardiffu.

Hammers se naposledy povedlo zvítězit pětkrát v kuse v roce 2006. Třetí domácí výhru v řadě si mohou připsat poprvé od svého přesunu na London Stadium. Pokud ale zamíříme dále do historie, zjistíme, že domácí forma West Hamu je nevyrovnaná. Z posledních osmi ligových utkání na domácím hřišti si čtyřikrát odnesl tři body a při každém vítězství se trefil alespoň třikrát. Ve druhé polovině těchto zápasů se mu ovšem nepovedlo skórovat vůbec. Na skvělých výsledcích z poslední doby má zásluhu především nejlepší střelec týmu Felipe Anderson, který už se v Premier League trefil šestkrát.

Velkou důležitost tohoto utkání si uvědomují i Hammers. "Vždycky říkám, že prosinec je klíčovým měsícem pro všechny týmy. Musíme hrát tolik zápasů, sedm, že tohle může být část roku, která rozhodne o budoucnosti týmu. Začali jsme v prosinci dobře, ale chybí nám hráči," prohlásil manažer Manuel Pellegrini.

Watford po šesti ztrátách zabral a zvítězil 3:2 nad Cardiffem. To ale nezměnilo jeho neschopnost uhrát čisté konto, v pěti z těchto utkání dokonce inkasoval vícekrát. Tragická je navíc i série na venkovních hřištích. Deset bodů za posledních dvacet utkání mimo své hřiště je bilancí opravdu tristní. Nejvíckrát rozvlnil sítě soupeřů v Premier League Pereyra, a to pětkrát. Tahounem týmu je ovšem i José Holebas, jehož bilance tří branek a čtyř asistencí je nejlepší ze všech ligových obránců.

Sílu soupeře si Hornets uvědomují. "Víme, že West Ham je plný sebevědomí a že jsou v dobrém rozpoložení, ale my se necítíme jinak. Obvykle si držíme stejný přístup ke všem utkáním a hrajeme tak, jak umíme. Budeme hrát pět zápasů během patnácti dnů a víme, že je důležité udržet si úroveň, hrát naším způsobem. Jsem si jistý, že na konci sezony splníme naše cíle," pravil manažer Javi Gracia.

Domácím bude chybět početná družina včetně Arnautoviće, Wilsherea nebo Jarmolenka, pochyby panují i nad startem Lucase Péreze. V hostujícím dresu nenastoupí Gray ani Hughes.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku - Snodgrass, Noble, Rice, Anderson - Antonio, Hernández
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Cathcart, Holebas - Sema, Doucouré, Quina, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.46 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cardiff City - Manchester United  (sobota 18:30)
Premiéra Oleho Gunnara Solskjaera se odehraje na pro něj důvěrně známé půdě - na hřišti Cardiffu City, který sám v roce 2014 na pár měsíců vedl. V Manchesteru United má za úkol stabilizovat špatně rozehranou sezónu a uvolnit napjatou atmosféru, která se uvnitř klubu za vlády trenéra Mourinha vytvořila. Cardiff ale určitě nedá kůži lacino, v boji o záchranu totiž nutně potřebuje každičký bod.

S Cardiffem to na začátku sezóny nevypadalo vůbec dobře, svěřenci Neila Warnocka totiž na první vítězství čekali až do devátého kola, kdy na vlastním hřišti přestříleli Fulham. Od té chvíle se situace přece jenom zlepšila, v následujících osmi kolech zvítězili hned třikrát, když si poradili s Brightonem, Wolverhamptonem a Southamptonem.

To v táboře Rudých ďáblů byla nálada po nedělní porážce s Liverpoolem snad i pod bodem mrazu. United na svého odvěkého rivala vůbec nestačili a zcela po zásluze odešli poraženi, na což v úterý bryskně zareagovalo vedení a odvolalo trenéra Mourinha. Tomu krom špatných výsledků vaz zlomil také neatraktivní herní styl a hlavně nepřeberné množství konfliktů s vlastními svěřenci. Podle nejrůznějších spekulací se atmosféra uvnitř týmu okamžitě zlepšila, otázkou tedy je, zda se tato změna projeví i na hřišti.

Domácím bude chybět levý obránce Joe Bennett, Manchester United zase nevyužije služeb Romela Lukaka a Alexise Sáncheze. Otazník se ještě vznáší nad stavem Chrise Smallinga.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Manga, Morrison, Sol Bamba, Peltier - Mendez-Laing, Gunnarsson, Arter, Hoilett - Camarasa - Paterson
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Bailly, Lindelof, Shaw - Herrera, Matič, Pogba - Lingard, Rashford, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.57 - 4.27 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC  (pátek 21:00)
Po úspěchu v ostře sledovaném zápase proti Manchester United zamíří hráči Liverpoolu k duelu na půdu Wolves. Oba dva týmy jsou v posledních třech kolech stoprocentní, Liverpool v tomto ročníku Premier League stále čeká na přemožitele.

Domácí Wolves střídají dobrá období se špatnými. Poté, co v šesti zápasech nepoznali hořkost porážky, prohráli v pěti ze šesti utkáních. V prosinci už jsou ale opět nezastavitelní, dokázali zvítězit proti Chelsea, Newcastlu i Bournemouthu. Pomohl k tomu především do té doby mlčící Jota, který v těchto třech kláních dvakrát skóroval a jednou asistoval. To jsou pro fanoušky tohoto klubu určitě příjemnější starosti než při poslední účasti v nejvyšší soutěži. Tehdy získali Wolves 25 bodů - ano, stejně dokázali nasbírat ani ne v polovině probíhající sezóny. Zajímavostí také je, že z posledních dvaceti gólů Wolverhamptonu nebyl ani jeden vstřelený anglickým hráčem. Nejvíce zatím zatěžuje gólový účet soupeřů pětigólový Raúl Jiménez.

O střídání dobré a špatné formy promluvil i manažer Vlků: "Udělá vás to pyšnými, když máte špatné období a dostanete se z něj takovým způsobem, jako my. Zásluha připadá hráčům, povedlo se nám to vyřešit. Neznamená to, že se to znova nestane, ale jsme připraveni," řekl Nuno Espírito Santo a vyjádřil se i k soupeři: "Jsou v čele ligy, to znamená, že budeme čelit jednomu z nejlepších evropských klubů. Těšíme se," tvrdí portugalský kormidelník.

Ve formě je i Liverpool - šestkrát v řadě si připsal tři body, povedlo se mu vybojovat postup i v Lize mistrů. Před týdnem zásluhou gólu Maného a dvou branek střídajícího Shaqiriho jasně přehrál velkého rivala v podobě Manchesteru United. Díky této výhře hráči Liverpoolu překonali své předchůdce. Reds na tom po sedmnácti kolech nejvyšší soutěže ještě nikdy nebyli takto bodově dobře. Bezchybné výkony předvádí Liverpool i proti nováčkům v Premier League. Sedmkrát v řadě je dokázali porazit s celkovým skóre 23:2. Stejně jako v minulé sezóně táhne Kloppovu družinu desetigólový Salah, sedm branek přidal Mané a pět Shaqiri.

O stylu hry Wolves se rozhovořil Jürgen Klopp. "To, co se jim povedlo loni v Championshipu, nevím, jestli se to stává často. Často čelíte britskému fotbalu ze staré školy, je to těžká liga a dává smysl to tak dělat. Ale jediné dva týmy, které to v poslední době dělaly jinak, jsou Huddersfield a Wolves, to je neuvěřitelné," říká německý manažer.

Liverpoolu bude chybět Oxlade-Chamberlain spolu se stopery Gomezem a Matipem, nejisté jsou starty Milnera a Alexandra-Arnolda. Na druhé straně absentuje trio Batth, Enobakhare a Diogo Jota.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Ruben Neves, Jonny - Gibbs-White - Jiménez, Cavaleiro
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Clyne, Lovren, van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Milner - Firmino, Salah, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.04 - 4.20 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC17143037:745
2.Manchester City17142148:1044
3.Tottenham Hotspur17130431:1639
4.Chelsea FC17114235:1437
5.Arsenal FC17104337:2334
6.Manchester United1775529:2926
7.Wolverhampton Wanderers1774619:1925
8.Everton FC1766524:2224
9.West Ham United1773725:2524
10.Watford FC1773723:2524
11.AFC Bournemouth1772825:2823
12.Leicester City1764721:2122
13.Brighton & Hove Albion1763820:2421
14.Newcastle United1744914:2216
15.Crystal Palace17431014:2315
16.Cardiff City17421117:3314
17.Southampton FC1726916:3212
18.Burnley FC17331115:3312
19.Huddersfield Town17241110:2810
20.Fulham FC17231216:429

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (972)

Přidat komentář
Sm0ker

Pojďme si pro další výhru!

Reagovat
J0EL

Tazko, Lovren vas uz zaklial.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný zápas Huddersfield-Southampton: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-southampton-preview/

Reagovat
Stamby

0:5

4x Lovren, Salah

Reagovat
Seydou Doumbia

5:0

5x Lovren

Reagovat
Golasso

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Liverpool nezaváhá :-) tím by mohl trochu dostat pod tlak City :-)

Reagovat
madridcan

Ako sa da dostat pod tlak City doma proti Crystal Palace mi je zahadou

Reagovat
smazaný uživatel

však píše že trochu

Reagovat
madridcan

Nijak raz. Keby s nimi hral trebars Real tak chapem...

Reagovat
madridcan

...vlastne to by som nechapal vobec.

Reagovat
madridcan

Hoc svojim sposobom chapal, pod tlakom by bolo Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vyber...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Liverpool vyhraje, tak City musí vyhrát :-) každá ztráta i sebemenší může být fatální :-)

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

keby ze tipujem tak dnes nalozim na 1x a kupujem darceky pod stromcek

Reagovat
Seydou Doumbia

Co vůbec ten Adama Traoré? Myslel jsem že bude zářit podobně jako F. Anderson. Zatím teda žádná sláva.

Reagovat
Bayern +

Tak F. Anderson prišiel do WHU ako vyhratejší a hotový hráč z podstatne väčšieho klubu a narozdiel od Adamu je technickejší a univerzálnejší.

Adama mal smolu, že v tej prvej fazóne Nuno staval myslím, že 6x identickú základnú zostavu a potom v tom útlme, kedy ju už rozmiešal sa o dosť lepšie ukázal odchovanec Gibbs-White. A ten okrem krídla zahrá aj CAM.

Reagovat
SpecialOne

On je Adama docela šílenec, místo jednoduchých řešení dělá kličky do tří hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dnes stratíme body, budem za to viniť Lovrena a je mi jedno ako bude hrať.

Reagovat
oli9

ten blb by měl mít od klubu zákaz cokoli jakkoli komentovat..na socialních sitích , rozhovory ....nebo ignorovat otázky novinářů

Reagovat
Sm0ker

Takhle blbě kecal tuhle seoznu už kecal a Hendo snad taky

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ManUnited

OT: Lukaku out na dva zápasy z osobních důvodů. Víme podrobnosti??

Reagovat
Blasphemer

Kreje se mu to s posilovnou.

Reagovat
Busby babes

vzhledem k tomu jak je to popsane, tak umrti v rodine. Nebo vazna nemoc nekoho z rodiny.

Reagovat
icemike

Salat a řízek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Ako píše Busby... Native speakeri píšu, že ťa fráza sa používa pri úmrtí alebo ťažkej chorobe niekoho z rodiny

Reagovat
oli9

tak čechíno po sezoně definitivní konec v Arsenalu jo ? kam půjde, nevěřím, že skončí ..tak kdo z Londýna ?

Reagovat
Lexi Belle

Watford? Jinak ty týmy mají velmi dobré brankařské dvojce... Leda by se mu chtělo do Champu

Reagovat
smazaný uživatel

za Rosou do Sparty

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Busby babes

no Pogba se prej taky choval tak, ze ho Carrick musel usmernit.

Jako fakt by me zajimalo, jak vypada nas skauting, jestli s tema hracema vubec nekdo mluvi, hodnoti charakter a tak...

Reagovat
r.mrazik

jj,taky jsem cetl,ze se pogba nejak odvazal a carrick ho musel dost zklidnit...

tezko rict...ale treba o alexisovi se vedelo uz od pusobeni v arsenalu,ze to je docela smejd

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba shouted 'He f***** with the wrong baller. Prostě komedie na člověka. Intelignece Okamura hadr.

Reagovat
r.mrazik

bohuzel...jako mnoho dalsich jinych kopacek ma v ty hlave asi taky slusne vymrdano

Reagovat
mikelinos

Okamura hloupej není

Reagovat
r.mrazik

to teda je....akorat jeho volici jsou jeste hloupejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

buď hloupější a nebo to prostě neřešej vůbec (což se dá považovat za hloupost, ale zas tak jednoduch to neni)

Reagovat
r.mrazik

i tak se do to brat...

samozrejme je tam dost lidi,kteri jsou na nej napojeny hlavne kvuli prachum a obchodu..ale to je ve vsech stranach

Reagovat
smazaný uživatel

mě v tomhle umírnila bývalá kolegyně, která prostě zlá ani hloupá, jen se fakt zajímala minimálně a tak na ní pár reklam SPD prostě zabralo, ale nedávno jsem při sáhodlouhý debatě nad Metaxou zjistil, že vlastně nejsem demokrat, takže...

Reagovat
r.mrazik

Je zvláštní vidět,jak někteří lidi jsou mimo

Lidi co pracují v Německu a nadávají na hroznou EU...slovenský kolegové co nadávají na migranty a další a další případy...

Jasně že nejsi demokrat...protože nesdilis dokud to nesmazou

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo k tým migrantom a k tomu, čo by som si dovolil nazvať kritický postoj k tejto téme.

Z najnovšej aféry z piatku.

Nie dopravná, nie kontajnerová, nie výletná loď zachráni úplnou "náhodou" pri lýbijských brehoch 300 migrantv a chce ich vyložiť, naskôr na Malte, potom v Taliansku. Je toto normálne? A ak tomuto netlieskaš si xenofób???

Reagovat
r.mrazik

normalnich veci ja malo...

samozrejme kdyz vezmes tenhle konkretni pripad,tak to v pohode neni

jenze v globalu lidem proste mrdlo

Reagovat
mistr129

Reagovat
mikelinos

tak udělal si z politiky slušnej byznys, využil svoji popularitu + dokázal k sobě přetáhnout plebs, v cestovkách se mu taky dařilo, spíš je vychcanej, hloupej ne

Reagovat
smazaný uživatel

mně tohle přijde pravda u Zemana, u Okamury mi fakt přijde, že spíš jsou na něho nabalení chytrý lidi a radí mu, co má dělat... ale samozřejmě ho neznám, tak nevím, jestli tu cestovku tenkrát vybudoval sám svýma schopnostma

Reagovat
r.mrazik

Ok...že mu vyšla taková věc, kterou nejspíš řídí v pozadí někdo jiný (nevzpomenu si na jméno...ale myslim, že Němeček? Dělal tuším i VV v zákulisí)...

Rekl bych,že je i hloupý...ale budiž

Reagovat
Baronne

Je tupej jak tágo, z jeho mluvení to jde jasně poznat.. Má kolem sebe jenom dobrý lidi, stejně jako Babiš..

Reagovat
Detective

Takže on si sehnal a zatím udržel chytrý lidi a je blbej a oni jsou chytrý a dělaj pro blbce. No nevim... i když to nic nemění na tom, že ty dva jsou akorát prospěcháři.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Hlavně Pogba by měl teď držet hubu a začít pořádně makat, nebojoval jsem tady za něj zbytečně...teď musí přijít obrovský obrat a luxusní výkony...každopádně věřím, že ho Ole bude mnohem líp využívat...

Reagovat
vladis271

Ooo, ty bojovnik

Reagovat
Swarley

Som warrior jak hajzl

Reagovat
avicii

ste mrdky, to sa u vas normalne

Reagovat
avicii

*to je

Reagovat
nani92

mrdka ti ráno kvapla na koberec

Reagovat
Svatej

Ty kravo.

Je vcelku bezny, ze se hraci vuci jinym tymum nebo hracum chovaj jako hovada, ale u vas tomu nekteri chalani nastavujou uplne novou neobjevenou latku

Reagovat
smazaný uživatel

tak to len ukazuje ako velmi ho respektovali hraci. A po pravde sa ani necudujem.

Ja by som to bral pozitivne. Ak mali hviezdy s nim taky velky problem, zrejme sa jeho odchodom zlepsi ich pristup. Mourinho je rakovina

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snáď za tri body, bude to ťažký zápas, čiže remíza by nebola veľkým prekvapením. Dúfam, že nás reči hlupáka Lovrena nejak neovplyvnia ... Keď chceme byť poverčiví, ale snáď nie, lebo to by bolo už príliš.

Wolves majú stredovú dvojicu na úrovni špičkového klubu, o Nevesa sme sa mali už dávno pokúsiť... Viem, že sme ho sledovali, ale mala prísť reálna ponuka.

Majú špičkového brankára, šikovného Costu, nadpriemerného Raula v útoku a skvelého diktátora v strede obrany - Scousera a odchovanca LFC - Coadyho. Pre Coadyho to bude špeciálny zápas, teším sa najviac naňho. Rád by som ho videl v LFC ako náhradníka, mohol by nahradiť napr. Lovrena, ale to je v dnešnej dobe asi nereálne. Wolves sú bohatý klub a nemajú dôvod predávať svojho kapitána. A ak by sme ho chceli kúpiť, pýtali by si zaňho pravdepodobne veľa. Škoda, že Connor nedostal v LFC skutočnú šancu, na druhú stranu, v mladosti sa profiloval skôr ako záložník, aktuálne hráva stopéra, no vodcovské, líderské schopnosti mu zostali.

Vlci hrajú agresívny behavý futbal, s kvalitnými krajnými obrancami, hlavne Ír Doherty má formu. Náš súper hrá systém 343 (523), celý tím bráni, celý tím útočí, ako som napísal, behajú, hrajú obetavo, hrajú vo vysokom tempe. Hrajú celoplošný futbal, sú rýchli. Čakám podobne ťažký zápas s taktickou bitkou a minimom chýb ako s The Toffees.

Dnes nás čaká určite kvalitnejšie pripravený súper ako naposledy mancs.

Teším sa dnes na futbalovú bitku v netradičnom čase!

!!! YNWA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

čo máte všetci s tým Lovrenom? Veď nepovedal nič také zlé. Iba to, že cieľ je ostať "unbeaten" v tejto sezone a napodobniť tak Arsenal... normálka

Reagovat
vladis271

cieľom (aj to nevysloveným) by mal byť titul. A úlohou manažéra teraz je schladiť hlavy a zariadiť aby na to nemysleli. Ak sa chceme k titulu priblížiť budeme musieť poraziť v dlhodobej súťaži najsilnejší tím aký PL zažila. Už to je ťažké. A nie aby si budovali na seba tlak vyhláseniami o unbeatan runne.

On tú otázku dostal od novinára, pritom stačilo konzervatívne niečo ako We do not think about that at all. It is not our objective. Our objective is to gain as many points as possible towards the end of the season. And then We will see what these points deliver us.....done and dusted.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas

Reagovat
LokoLFC

To skoro vypadá, že ty ses normálně připravoval, že se někdy nějakej novinář zeptá tebe.

Reagovat
nani92

každý večer pred zrkadlom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Na druhou stranu si zacinam rikat, ze mozna tohle dneska dela z hraci takovy labilni paka. Kdyz nejsou schopni otevrene mluvit o svych ambicich, nebo celit primymu neuspechu, tak z nich pak tezko vyrostou osobnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je rozumné hovoriť o neporaziteľnosti za 38 zápasov ( ) pri výkonoch ako Lovren a pri klube, kt. nevyhral ligu 28 rokov ...

Reagovat
Svatej

Ja chapu co tím myslíš. Kazdopadne jsem to myslel teda, pokud mozno, co nejvic obecne. Hracu, co umi na plny koule rict, kam miri, je hrozne malo a kazdej se furt brani odpovednosti jako vecny dite. Jen at klidne zvani, i kdyz je na zacatku cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Svatej

Zrovna u vas se to dobre ukazovalo na Gerrardovi. Moc dobre si pamatuju par let zpatky po zapase tu motivacni rec v týmovým kolecku. Jasne, ze to nakonec nevyslo je jedna vec, ale presne timhle otevrenym primocarym proslovem ukazal, ze ma koule na to bejt lidrem, ze to neni zadna ustrasenej kaspar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard bol výnimočný hráč s líderskými schopnosťami a megatalentom, kt. išiel vždy na 100 %... Smolu mal skôr na spoluhráčov, proste nehral v top top mužstve takmer nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

btw, diskusia k dvadsiatkam bude alebo už je?

Reagovat
smazaný uživatel

tiež by ma zaujimala

Reagovat
smazaný uživatel

Majo (stas) písal, že príde s článkom, tak ešte počkajme jeden deň. Ak nepríde, vyberiem nejaký článok zajtra.

Reagovat
Busby babes

Carragher: “It does not matter how great Spurs’ new stadium is and how many supporters fill it. It does not even matter what they win this season or over the next few years. Spurs are not #mufc. They will never be a big as #mufc.

Co on vi...

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=Mh-RA3K9ZGg

tady o tom mluvi Sherwood a Bellamy

Reagovat
r.mrazik

*bozí debata...Merson o Zidanovi to zabil...

Reagovat
vladis271

myslím, že to bolo na Sky. Bol tam Bellamy, Sherwood a dalľšie dve figúrky. No a tí tam Pocheho k MU doslova vyháňali. Z možno 4-5 pundits ostal rezervovaný možno jeden čo vravel, že Poch by mohol zvážiť zotrvanie. Nechutné a bude to ešte horšie. Toto fanúšikom kohútov nezávidím. Anglický press bude Pocheho hnať vidlami k MU.

Reagovat
r.mrazik

to video je hned nad tebou...navic,jediny,kdo veri,ze by do MU sel byl Bellamy...Sherwood i Merson se drzi toho,ze je to sice MU,ale Poche zustane u slepic...

takze...nelzi

Reagovat
Swarley

brečíš a ještě se to an nestalo

Reagovat
avicii

dnes tazsi zapas nez bol ten proti United...vlci by vsak mali chciet hrat futbal a to by nam mohlo zapasovat, tak snad za tri body

Reagovat
Golasso

Wolves jsou letos skvělí a ukázali to už proti nám, takže snad dnes vyhrají . Liverpoolu přeju titul, ale neporažení zůstat nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Santi <3

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/dontbuythesununlessyouarewritingmediawatch

Paul Merson starts strongly in his Premier League predictions on the Sky Sports website with his Wolves v Liverpool:

‘It’s a nice big pitch for Liverpool…’

Pesky fact: It is literally the smallest pitch in the Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to podat... je hloupější pundit než Merson?

Reagovat
EXoRcIsT

Souness

Reagovat
Nikikrew

Asi nie

Reagovat
Whitemedia

Savage..jinak třeba Owen hloupější není, jen je ještě otravnější..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

On je fakt strašnej šašek.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, do bude náročné, snad si tím nezkazím Vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ty stejne vzdycky cekas jen prohru a katastrofu...co muze byt horsiho pro tebe?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak čekat je něco jiného, než když se to opravdu stane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou Vánoce, svatky klidu a miru, odpocinku, dobre nalady a velkych ocekavani, tak se tak chovej, do riti uz!!!

Reagovat
13

ať si pustí vánoční reklamu na Coca Colu, to by ho mohlo naladit. Hlavně ne ty naše, tam je to samý falešný sob a agresivní zvěř v lese.

Reagovat
Swarley

je zcela normální čekat, že to Liverpool posere..

Reagovat
smazaný uživatel

Cekat to kazdy jeden zapas normalni neni...je to normalne agent najaty Kloppem na snizeni ocekavani

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Klopp je machr do té doby, než začne foukat nebo pršet...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Však z toho zápasu ani nemôže mať radosť s takým prístupom... Ja sa na zápasy teším a pozerám to kôvli tomu, nie zo strachom.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
repkajebuh

Běž doprdele, blbe. Kolik ti je roků? Byl si někdy na Anfieldu? Meleš každý kolo sračky. Až prohrajeme, budeš tu slavit, jako by jsme vyhráli titul a budeš psát, že ty si to říkal, ty trdlo. Jsi Liverpoolský Old Trafford, stydím se za tebe. Hlavně, že seš vidět. Doufám, že si užíváš, když ti někdo pošle reakci na tvůj dementní příspěvek. To ti dělá větší radost, než výhra tvojeho klubu. Přispívej si klidně dál, aspoň ziskaš odezvu a budeš se cítit důležitě,chudáku. Jsi ostuda nás všech, kteří jsme hrdí, věrní a hlavně trpělivý. Protože i kdyby jsme nevyhráli titul ani žádnou jinou trofej, treba dalších 30 let, pořád budu fandit,přát a jezdit, aspoň dvakrát do roka. Narozdíl od tebe, ty jelito. Fotbalu rozumiš jak Kristelova angličtině, mladej, blbej, nezajimavej,fotbalu nerozumějicí NEKOPA. :*

Reagovat
Benzema

Reagovat
Setwo

presne si ho vystihol... on bude slavit ked prehrame a bude hovorit ze on to vzdy hovoril...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TheTopFootbaler

Myslím, že mu křivdíš. Je něco jiného být šašek jako owny (pac a pusu) a mít realistická očekávání. Toužit, doufat a věřit je super, ale je potřeba zůstat pokorný a uvědomovat si, že nikdy nic nejde samo.

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Alisson, Milner, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Clyne, Wijnaldum, Sturridge, Lallana, Shaqiri, Origi.

Reagovat
Coutinho10

ikdyž Shaqu jsem čekal v základu, ale pokud dá jako střídající zase 2 goly, tak proč ne

Reagovat
13

kdo bude hrát víc vzadu? Fab nebo Hendo?

Reagovat
Coutinho10

viděl bych to spíš na Henda

Reagovat
tomasinho

Nikdo, normálně v linii jako vždy při tomto rozestavení.

Reagovat
fenixLFC

Hendo ped wijnaldumom

Reagovat
smazaný uživatel

toto je strašne nasilu od teba

Reagovat
tomasinho

ty seš fakt neskutečný

Reagovat
Kowe

dyť už je to od něj slabý

Reagovat
fenixLFC

blablabla, stokrat radsej henderson ktory sem tam riskne a pokazi nez alibista wijnaldum

Reagovat
smazaný uživatel

To nemuzes myslet vazne. Loni ano, letos je Wijnaldum skvely.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi na to prisel?

Reagovat
fenixLFC

coze? hovorim ze dostal pred nim dnes prednost, za co som fakt rad

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, pochopil jsem to jinak. Tak se omlouvam. Letos je Gini ale asi nas nejlepsi zaloznik.

Reagovat
oli9

stream pls

Reagovat
smazaný uživatel

skús sport247.live

Reagovat
smazaný uživatel

neikto stream na lfc?

Reagovat
Sali5
Reagovat
oli9

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde ,ale dik

Reagovat
smazaný uživatel

fú, Fabinho, na toto pri vlkoch pozor

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ dobré tempo, toto bude iný boj než v nedeľu

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Mo

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Salah, Fabinho <3

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaal Mooooooo Saaaalaaaaaaaah

Reagovat
Kixi Syhimour

Lovrena prodat co nejrychleji

Reagovat
Setwo

Koho miesto neho ? Cez leto sa sklonovala dvojica Lascelles a Tarkowski

Reagovat
Sm0ker

Jasně, jdu na hajzlík a dáme gola

Reagovat
smazaný uživatel

choď znovu

Reagovat
Kixi Syhimour

A nepotřebuješ ještě?

Reagovat
Sm0ker

vypil jsem hodně čaje, tak ještě určitě půjdu

Reagovat
vladis271

Reagovat
LokoLFC

to je teda příprava na zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Liveeeeeeee krása :-) Salah opravdu TOP TOP :-)

Reagovat
Kixi Syhimour

Prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren jasle už

Reagovat
Coutinho10

Alisson uff

Reagovat
smazaný uživatel

traore je super

Reagovat
smazaný uživatel

Len má veľa priestoru, podľa mňa celkom priemerný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno ma dobru hru 1 na Lovrena, ale inak nuda na to ako si ho kazdy pyta v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

hráč pre anglické mužstvo v strede tabuľky akurát tak

Reagovat
PP

To počasí mají ale husté.. Takový deštík v půlce prosince. Hnusnější podmínky na zranění snad ani nejsou..

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita je dneska děsivej

Reagovat
avicii

Ta pozicia na kraji mu moc nepasuje...

Reagovat
cubazi

Reagovat
Coutinho10

jak vepredu (ted ta nadejna akce), tak i vzadu tam nekomu hezky namazal

Reagovat
smazaný uživatel

za to Fabinho úvodnych 20-minút world class výkon... každopádne čím skôr Gini na pľac, treba to tam zhustiť, hrajú to dosť cez Lovrena

Reagovat
Kixi Syhimour

Poločas hrůzy, ten jejich press nás dost ničí

Reagovat
smazaný uživatel

ako, nie je to ideálne, ale hrůzy? Veď vyhrávame.

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš, že jsem se děsil, když měl u nás kdokoliv míč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som vedel, že Keita bude na krídle... Shaqiri snáď nastúpi aspoň na 25-30 min.

Reagovat
EL Gringo

Keita a Lovren to je hroza dneska

Reagovat
Ranoth

keita strasne slaby dnes

Reagovat
Coutinho10

Wolves hodne neprijemni, jak se dalo cekat...bude to chtit Shaqa jako proti MU

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ pekný zápas, nktorému nechýba nič. Salahovi to dnes celkom chutí, naopak Lovren v každej pološanci súpera. Celkovo ale zápas podľa očakávania, vlci neoberajú top 6 tento rok náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

divne ja si vybavim 2 sance kde Lovren vobec nebol .. zla prihravka Fabinha a Keitu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, z tou chybou v rozohrávke Fabinha máš pravdu, Keitu si nevybavujem

Reagovat
smazaný uživatel

*s

Reagovat
LokoLFC

Lovren, to je skála!!!

Reagovat
avicii

Po tych kecoch Lovrena jeho ocakavany vykon toto bude tazke este

Reagovat
smazaný uživatel

keita je na strane utopený...málo využívame voľné priestory a brejkové situácie..posilnil by som stred jedným hráčom a vrátil sa k 4-3-3...gini miesto keitu

Reagovat
smazaný uživatel

*lovren je príšerný futbalista..on nemusí v zápase ani urobiť hrúbku. pôsobí strašne nervózne a každou rýchlejšou akciou súpera máš pocit, že to práve on nezachytí a zabudne sa

Reagovat
smazaný uživatel

Mohamed Salah has scored 43 league goals since start of last season only Lionel Messi has more in major European leagues (48)

Reagovat
smazaný uživatel

ale Messi hrá len v Španielsku a to je maňana

Reagovat
smazaný uživatel

Salah ja najlepší hráč planéty. Messiho nepočítam, ten je inde ako všetci ostatní futbalisti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanu som dlho nevidel, uvidíme ako na tom je

Reagovat
Coutinho10

no zrovna Adam misto Keity

Reagovat
REPLIKATOR

Trent

Reagovat
smazaný uživatel

jaaaaj

prekombinovali to

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

Virgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

konečne mu to padlo

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaal Viiiirgiiiiiiiiil

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
PP

hergot.. a je po napínáku..

Reagovat
smazaný uživatel

Salah 1+1.

Virgilko ♥

Reagovat
Sm0ker

Moc nechybělo a prochcal jsem i tenhle gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luc-Luc

Salah one season star

Reagovat
smazaný uživatel

Coady znovu výborný, chcem ho naspäť v LFC.

Reagovat
Kowe

místo lovrena

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, to som písal hore.

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

Mané dnes zamakal aj dozadu, chválim

Reagovat
Malresi

Som spat. Ani alkoholicka faza nie je tak skvela ako nad futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Je snad vec v ktorej sa nezhodneme?

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
Malresi

Kedy budes v NR? Alebo zavitaj na moj hotel do lipt. Jana

Reagovat
smazaný uživatel

Napísal som správu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vítaj

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som, že Shaq si dnes viac zahrá. Hm .

Reagovat
Kixi Syhimour

Aspoň odpočívá

Reagovat
tomasinho

Bude od začátku se Sturridgem snad proti Newcastlu na boxing. Pošetřit Firmina na Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

už aj Salah a Mane by si zaslúžili oddych.

Reagovat
ďuriLFC

A hlavne Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson, Clyne-Lovren-VvD-Moreno, Henderson-Wijnaldum, Milner (Keita, ak bude fit), Shaqiri-Salah-Sturridge. Ak by bola +/- podobná zostava a zvládli by sme zápas a Salah by si oddýchol aspoň 20-30 min, bola by to paráda.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočné, čo dokáže Salah spracovať

Reagovat
Coutinho10

pomezni laškuje s Milnerem

Reagovat
Coutinho10

Wijna

Reagovat
REPLIKATOR

Když se Wijnaldum chystá zakončovat, jsem naprosto klidný. Nikdy netrefí ani bránu.

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný zápas Huddersfield-Southampton: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-southampton-preview/

Reagovat
niflheim

Po dlouhé době se fakt těším na zápas United

Reagovat
eder

Věřím, to poslední dobou my všichni...

Reagovat
niflheim

ach jo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Swarley

a já to zrovna dneska nestíhám...si chystám program podle Mourinha a oni ho vyhodí...

Reagovat
Swarley

a jo, máme večer v domově bingo, chi chi...

Reagovat
Tolstobik

Uz ani nepamatuju, kdy jsem zapas zapinal rad a nevypnul ho po pul hodine zhnusenej z Mourinha...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nikikrew

Arsenal XI vs. Burnley: Leno, Maitland-Niles, Sokratis, Monreal, Kolasinac, Xhaka, Elneny, Guendouzi, Ozil, Lacazette, Aubameyang.

Reagovat
J0EL

Dobra

Reagovat
Le Gunner

Zbytečně moc ofenzivní střed, ale za návrat k normálnímu rozestavení.

Reagovat
Nikikrew

Burnley to zabetonuju, treba do nich busit ako sa len da

Reagovat
Side

Elneny

Reagovat
Heisenberg

Emery

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Torreirom? Som ho chcel vidiet konecne. Z YT vyzera ze fakt vyborne cita hru a ma dusu bojovnika. Takych hracov mozem

Reagovat
J0EL

Potrebuje oddych.

Reagovat
Counter

Emery nás zase potrollil

Reagovat
Hachim Mastour

To je diamant alebo čo? Či zasa Džaka CB

Reagovat
Taiger

Elneny Snad bude hrát častěji než Geundouzi, kterej na to prostě nemá a nejspíš ani nikdy mít nebude

Reagovat
Mastný Chobot

ty si v takých pičiach že tam ešte nikto nebol

Reagovat
Taiger

Irelevantní komentář

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Ale no tak. Guendouzi nato, ze je to este zasran tak hra fakt dobre. Elneny podla mna na Arsenal nema

Reagovat
Taiger

Řekneme si za pár let, ale on nemá žádný predispozice k tomu, aby měl na Arsenal, Schválně si tenhle komentář schovám.

Reagovat
Minister

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

elneny je uplne zbytocny hrac. Goofdouzi je síce šarkan, ale aspoň niečo v ňom drieme.

Reagovat
Lacko_Boh

konecne diamant, to som od nas chcel vzdy. Ozilovi resp. utocnikom by to mohlo sadnut, xhakovi na tie pasy tiez, ale ked dnes nezahra dobre jeden z dvojce CM tak amen tma aj pre Xhaku aj pre obranu

Reagovat
Trand

Proč je Emery tak posedlej Guendouzim?

Reagovat
C-M@ster

A proč ty?

Reagovat
Trand

Na to jsi přišel jak, že já jsem jím posedlý?

Reagovat
C-M@ster

Hups.

Jsem to tu narychlo projel a místo "Trand" jsem četl "Taiger" a říkám si "to už je jeho druhej příspěvek o Gendouzim během pár sekund... Moje chyba.

Reagovat
Coutinho10

Taiger sem, Taiger tam

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

sranda , nemyslel jsem to tak

Reagovat
Taiger

Cecil jako vždy mimo.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

v jednom interview povedal ze ho miluje

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je to goofy a je sranda sledovať jeho tep na ihrisku

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Minister

goooooooooooool

Ale tento komentátor na Digi je strašný. Žiadne emócie, nič.

Reagovat
Rohlíček

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
mr.Silver

Aubaaa

Reagovat
captain18

Pekne mesut

Reagovat
Trand

Ozil geniálně teď.

Reagovat
Heisenberg

Kola za pohyb a Mamut za přihrávku

Reagovat
Side

Kvalitní přímák

Reagovat
Nikikrew

Elneny

Reagovat
mr.Silver

Elneny 0/10

Reagovat
Nikikrew

hra strasne nervozne

Reagovat
Minister

Belle

Reagovat
mr.Silver

Bellerin

Reagovat
Nikikrew

Bellerin

Reagovat
C-M@ster

Co je s Bellerinem?

Reagovat
Swarley

vypadal, že vyšetřuje nějakou vraždu v hipisáckém doupěti...

Reagovat
smazaný uživatel

to sedi

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
lajka30

Ta naušnička je nejlepší.

Reagovat
Rohlíček

Kola

Reagovat
PhilipS

Tvle Kolasinac byl vždycky takhle rychlej? Dost se rozehrál

Reagovat
Taiger

Mesut je prostě jinde no, doteď si vybavuju Chobota s djorouem, jak ho minulý kolo vyhazovali LMFAO

Reagovat
Čenda

Kdyby byl jinde, tak ho nevyhazujou

Klídek, vím, jak to myslíš a souhlasím s tebou, Mesut je o dost jinde než většina ligy co se fotbalového myšlení týče.

Jenomže, pokud tomu myšlení platíš nejvíc v historii klubu, je jedním z nejlépe placených hráčů ligy..tak čekáš, že bude mít jednou za čas blbej zápas, a ne že bude mít jednou za čas boží zápas.

Klidně bych to postavil kolem něj, ať na něj ostatní makají a běhají, ale on jim to musí oplácet.

Ve zkratce, fantastickej fotbalista, mizernej profesionál.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Ale jo, jen se to s tím hatem na něj dost přehání, sám to prostě utáhnout někdy nejde

Reagovat
Čenda

No já si právě myslím, že se to s tím hatem nepřehání. Nebo dobře, některý komenty a reakce nestojej ani za h, ale rozhodně by kritizovanej bejt měl, protože rozhodně nemám pocit, že by to až tak "tahal."

Za mě rozhodně díky a sbohem.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Hachim Mastour

Ty vyhadzuješ Guendouziho, takže nemáš čo hovoriť.

Reagovat
Taiger

Vyhazoval jsem Iwobiho a dostal jsem stejnýho zprda před sezónou a teď na něho nadává každej (většina innit) od nás, otázka času, kdy to bude s Guendem.

Reagovat
Counter

Jasně, vyhazovat 19letou letní nounejm posilu je vyloženě na standing ovation.

Reagovat
lofin9

Barnes pekna kravata

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Minister

Monreal zasa zranený? To už neni normálne.

Reagovat
PhilipS

Příšernej fotbal. Furt se nehraje. Tuna nepřesností. Zatím jeden z nejhorších zápasů PL

Reagovat
PhilipS

Nechápu proč mu rovnou nedá kartu a pustí hru. Místo toho mu to trvá pět minut než si ho dvakrát zavolá.

Reagovat
Taiger

Mesut je láska prostě, nesmí odejít

Reagovat
PhilipS

Hraje v PL horší hráč než Mee?

Reagovat
mr.Silver

Elneny

Reagovat
PhilipS

cihlová zeď má lepší first touch než Mee

Reagovat
fenixLFC

to by bol nohejbalovi duel s lukakom

Reagovat
Counter

Poločasové vedení

Reagovat
Nikikrew

Vyhravame po polcse

Kazdopadne nie moc dobry vykon. Dnes Elneny fakt zly, Torreira hned namiesto neho. Guendouzi pokazil fakt lahke lopty.

Klasicky zapas s okopavacmi s Burnley, ti uz musia konecne zostupit!

Reagovat
PhilipS

Guendouzi se jedinej pokouší o průnikový přihrávky, ale je to zatím dost špatný no

Reagovat
Nikikrew

Pravda, preto su tie prihravky tazsie ale vie to aj lepsie. Skoda, tych druhych lopt, z toho sme mali vytazit viac

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis by se mel trochu uklidnit, vzhledem k nasi situaci v obrane..

Guendouzi mne zacina v zakladu vadit...

Reagovat
Taiger

Není to prostě hráč do Arsenalu

Reagovat
Euphael

Goundouzi?

Reagovat
emanuel habasko

ted uz je to obsese

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze hra na ukor ramseyho

Reagovat
Trand

Reagovat
Čenda

A gunners, dostatečně si nevážíme Lacazzeta. Ani my, ani Emery.

Úžasnej fotbalista, týmovej hráč, nestěžuje si, minimum simulací, klidná síla, precizní technika, fair play myšlení, soustředění na fotbal a ne na pitomosti okolo (myslím na hřišti, jestli užívá legální látky v předsezónním volnu, je věc jeho a jeho nejbližších), nedělá potíže..

Zapomněl jsem na něco?

Ano, nevyjde mu každý zápas, samozřejmě.

Ownyho výblitek, že není top, je ta největší pochvala pro něj. Podle ownyho je top celej tým Sp*rs včetně kustoda, uklízečky i nejposlednější honičky pér, ale Alex je nadprůměr. Tottenham je definice nadprůměrnosti a owny definice podprůměrnosti.

Amen.

Reagovat
emanuel habasko

armén

Reagovat
masly008

Nevím kolik lidí si ho neváží. Za mě je lepší než auba. Asi jenom emery.

Reagovat
emanuel habasko

Sagna ve studiu na SkySports

Reagovat
mr.Silver

Elneny hraje vubec? On je uplne neviditelny, nic nevymysli, kreativita nula. Hrajem jak v deseti.

Burnley katastrofalni vykon, zadna fotbalovost, vsechno zkousej silove, snad nam nikoho nezrakvi.

Reagovat
Edgewalker

Elneny je strašný, nic nevymyslí, nic nevybojuje, ztrácí balony, nechá se obrat...strašný hráč

Reagovat
10

Slade na Emirates

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rohlíček

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
diastan

auba je top

Reagovat
mr.Silver

Auba je stroj na goly

Reagovat
Coutinho10

chudak Peťa se chtel jit uz rozcvicit

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Vydrbany Barnes. Hajzel

Reagovat
Čenda

Ta oslava Auby s Lacou je vážně skvělá

Reagovat
Cobra

Tohle se chytat dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

guendo ale pekny pasik

Reagovat
nevros

Tak Barnesovi ted odpustena jasna redka

Reagovat
stiflerovamama

Burnley asi momentalne najnezaujimavejsi tím v PL. Asi by mali spadnúť.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

umej jenom prasit

Reagovat
Side

Co tam teď Aubovi jako foukl?

Reagovat
Side

Lacovi*

Reagovat
Nikikrew

Sokratis

Reagovat
Čenda

Za obrannej zákrok

Za zmrdání Xhaky

Reagovat
mr.Silver

Barnes

Reagovat
10

toho už měl dávno vyndat

Reagovat
Kixi Syhimour

Co že se díváš na PL? Obzvláště na ne nějak atraktivní zápas?

Reagovat
10

dívám se pravidelně, Arsenalu v PL přeju dlouhodobě

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

guendo ma hrozne sere jak stale spadne ked nevie co ma robit

Reagovat
nevros

Ale ted se toho debila ani nedotkl, hrozny hnus hraje to Burnley

Reagovat
Hachim Mastour

To sú fauly

Reagovat
Side

Dvoumetrovej offside, hrajte dál pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

a 5 hracov v nom

Reagovat
Nikikrew

Guendouzi, nefilmuj!

Reagovat
Čenda

Barnes je hráč pro Sp*rs.

Reagovat
captain18

Ale Friend je strašné slabý rozhodca

Reagovat
mr.Silver

Hahahah

Reagovat
Side

Bože to je banda retardů

Reagovat
Edgewalker

My jsme snad nejzranitělnější tým v obraně na světě

Reagovat
Nikikrew

Torreira co to neodkopnes omg

Reagovat
nevros

Jsme kokoti, ale tenhle hrac uz mel mit 3 zluty rozhodci trosku nezvlada

Reagovat
Side

Reagovat
Minister

Reagovat
Trand

A ještě zrovna tenhle šašek

Reagovat
PhilipS

Hrozně dřeváckej zápas. Naštěstí to nejde prohrát, protože Burnley je fakt špatný

Reagovat
smazaný uživatel

nepodcenuj Lena

Reagovat
PhilipS

Kolasinac si jde pro MOTM

Reagovat
PP

Nám by dal s naší aktuální obranou gola i Jarda Kužel z Okresního přeboru..

Reagovat
10

vždyť dal

Reagovat
PP

čumím na to po očku.. Dvě děcka tady pobíhají, žena furt se stromkem, jídlem úpravou webových stránek, cirque du soleil v telce.. Ale kopáči to jsou příšerní. Snad se nám nikdo nezraní a vyhrajem..

Reagovat
10

tak do toho se ten fotbal docela hodí

Reagovat
PP

myslíš slovo blázinec? Ano, teď na to 15minut čumím v kuse a to je děs.. Jdu radši stavět vláčkovou dráhu..

Reagovat
10

Reagovat
mr.Silver

Rohy na kratko

Reagovat
Heisenberg

Skvělej roh.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
oli9

dej tam Vydru at vyrovná

Reagovat
mr.Silver

Burnley

Reagovat
Minister

to sú strašné prasatá

Reagovat
Nikikrew

banda debilov v Burnley, fakt skoro vsetci

Reagovat
Miguel19

#cfc team: Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso; Kante, Jorginho, Kovacic; Pedro, Hazard, Willian. #CHELEI

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram asi od Aubieho 2. golu a to je teda reklama na futbal

Reagovat
Minister

Neviem čo si čakal, ale žiaden zápas Burnley nemôže byť reklama na futbal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

tak Arsenal sa necháva slušne znervózniť a nehrá o nič lepšie

Reagovat
PhilipS

Burnley hrajou fotbal z jinýho století. Smutný, že si Vydra mezi těma dřevákama nekopne. Tak ať si užijou champ příští rok

Reagovat
Nikikrew

Wood mal byt teraz vonku!

Reagovat
smazaný uživatel

jak musi byt na treningoch ten Vydra zly ked sa nedostane do hry ani cez taketo dreva

Reagovat
10

další nevyloučenej hráč, ten rozhodčí asi rád nostalgicky vzpomíná na starou dobrou PL

Reagovat
diastan

Tak zrovna bez fernandinha...Jeste, ze dnes si to snad muzem dovolit

Ederson, Walker, Stones, Laporte, Otamendi, Delph (C), Gundogan, Sane, Sterling, Bernardo, Jesus

Reagovat
Kixi Syhimour

Zraněn?

Reagovat
diastan

Nikde nic nebylo, tak ho snad jen šetří

Reagovat
El Cid z City

Určitě šetří, v poháru na tej pozici hrál hodně slušně,ikdyž zálohu tahal kdb, absence d.s a kdb je určitým rizikem do dnešního zápasu, ale ten program je brutální a kdy jindy než dnes.

Reagovat
Swarley

Laca spokojenej

Reagovat
nevros

Naprosto me irituje to padani nasich obrancu pri jakymkoliv kontaktu, jednou jim to rozhodci nepiskne a budem mit problem...

Reagovat
oli9

Reagovat
oddy

Reagovat
Side

Xhaka je taky pičus ne? Tak ten balon odkopni když už ho máš před sebou, ne od se natlačí před Vydru a pak spadne...štěstí že je sudí kokot a foukl to

Reagovat
PhilipS

Achjo. Proč mám zrovna čas koukat na tenhle zápas. Jeesus christ

Reagovat
oli9

tohle offside ani náhodou

Reagovat
nevros

Ti rozhodci jsou snad jeste horsi nez Xhaka a Lichsteiner, coz sem myslel, ze snad ani neni mozny

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PhilipS

Vydra hned dvě ztráty proti Torreirovi.

Reagovat
Counter

Iwobi

Reagovat
oli9

věřím, že arsenal hrát dnes venku tak to skončí tak 3:3

Reagovat
Nikikrew

Iwobiiiiiiiiiiiiiiii

Mesutek

Reagovat
Edgewalker

Iwobiiiii

Reagovat
Rohlíček

Mesut

Reagovat
PhilipS

Mee je tak legrační hráč

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
PhilipS

Tak to nedík. Jsem rád, že to mám za sebou.

Reagovat
Edgewalker

Auba, Koala, Mesut MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Mitro klídek dneska, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct, proč hraje Willian pořád v základu?

Reagovat
Kluivert9

Protože Sarri

Reagovat
Miguel19

Dominik Feri už se sere i do fotbalu?

Reagovat
off-olda

Já teď pár zápasů neviděl, ale co to proboha hrajeme za lejno?

Reagovat
Raylan

Hrůza

Reagovat
diastan

Delph luxusni balon. Hraje paradne, paska mu svedčí

Reagovat
Whitemedia

Jorginho nula nula nula nula nic...

Reagovat
vilp

Aspoň má konečně i nějaké zisky směrem dozadu, to tu dlouho nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sračka, achjo..

Reagovat
off-olda

Edene....

Reagovat
Miguel19

Kurvaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi přijde, že Hazard hraje sám?

Reagovat
diastan

nedovedu si predstavit, ze jeste udrzime ciste konto

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Ferna okamzite ukoncit dovolenou a na plac

Reagovat
Coutinho10

ouuu wow Townsend

Reagovat
smazaný uživatel

woooow to ako trafil

Reagovat
stiflerovamama

Townsend

Reagovat
off-olda

Pepa

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend se posral tvl

Reagovat
diastan

mohl se posrat jindy

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
Malresi

Jasne, ze Crystal je neprijemny super, ale toto som necakal. Na druhu stranu by ma viac prekvapilo keby to crystal udrzi alebo remizuje, ako keby to mali City otocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian, vemte si ho pls někdo zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Barca chcela

Reagovat
smazaný uživatel

Andrey Arshavin was pictured leaving a Russian strip club on a horse

parádna noc musela byť

Reagovat
Whitemedia

Willian top výkon, tomu k dokonalosti chybí už jen vlastňák

Reagovat
vilp

On je tak hloupý.

Reagovat
kvasha16

nie, hlupy hrac je Pedro, Willian je proste... neviem, neproduktivny dribler

Reagovat
vilp

Willi je hodně hloupý, proto svůj driblink neumí skoro vůbec využít. Ale mně tam vedle Edena vadí všichni čtyři.

Reagovat
kvasha16

no, ked to beries z tohto pohladu tak ano

Reagovat
M0rb1D4S

Ale hrát bude pořád a bez přestávky. Já když vidím jeho jméno na soupisce, tak přestávám věřit v jakoukoliv výhru.

Reagovat
pingla
Reagovat
diastan

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Ranoth

chutovecka

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
maraynwa

Reagovat
Whitemedia

Willian by to dal taky

Reagovat
Tolstobik

S tim se tezko da neco delat

Reagovat
pingla

a nejhorsi na tom je, ze hraci City vlastne zadnou chybu ani neudelali

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

cože ?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Pinturicchio

Pěkně.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Ta ofenziva je úplně v prdeli, problémy tam jsou takřka totožný jako před rokem, tohle není ani tak v trenérech, ale v kvalitě těch jednotlivých hráčů... Willian je fakt totálně příšernej.

Je to taková věrná kopie loňského domácího duelu s Foxes, i když teďka tam alespoň nějaké šance byly, loni to bylo teda úplně totální utrpení.

Reagovat
M0rb1D4S

Komentátor, který má na starosti nás zápas je taky znalec. Říct že nás po Leicesteru čekají 2 lehčí výjezdy a to na Watford a Crystal Palace. By se měl aspoň podívat jak se nám tam poslední dobou daří.

Reagovat
smazaný uživatel

76% držení míče a ofenziva v háji, takto to chodí když hraješ do plných bez útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

No ne že by to s Giroudem bylo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí aby tam byl, když je útočník hazard je jasné, že cetrovat nebudes takže jsi strašně čitelný především na křídlech

Reagovat
diastan

Nic Kevin a Kun na plac

Reagovat
smazaný uživatel

O brookse bude v létě velká bitva, i v cfc si ho umím představit

Reagovat
13

Co se na těch City děje? To asi zapnu teda. Tady máte to jak má Klopp pošetřit hráče proti Newcastlu. Max dva tři hráče základu, jinak bude průser.

Reagovat
diastan

Walker, Stones, Jesus slabí jak čaj. Sterling taky nemá den. Ohromě chybí Ferna. Když nastoupí Kun, tak porad muzeme otocit

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

A je to v hajzlu

Reagovat
diastan

jak naskocil

Reagovat
off-olda

Krásná akce Leicestru

Reagovat
Whitemedia

Pueluv ukrutně nudný Leicester zábavnější než tady ta parodie na Sarriball

Reagovat
Hokaido

Chelsea je fakt hrozná. Dívat se na to dalo asi tak 6 prvníchh zápasů, od tý doby tragédie.

Reagovat
Whitemedia

Willian už měl být dávno na tribuně a měl hrávat Odoi, ale to vlastně nejde, on by to strašně nezvládal takticky..Jorginho v prdeli už pár měsíců, ale koukat na něj musím taky pořád.. a Kovacic u nás do ofenzívy od příchodu udělal dobře asi dvě akce

Reagovat
Hokaido

Tvl, zrovna zápas na Chelsea zachrání Puelovi místo.

Reagovat
Heisenberg

Roy>Guardiola

Reagovat
Mates_Matesović

City Vytřou si se všema prdel a pak to pustí vyčpělýmu Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles ti jebeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

Palaaaaaace

Reagovat
mithro

palace pekne

Reagovat
stiflerovamama

Walker

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Walker mel byt davno dole

Reagovat
Miguel19

Otočíme.

Reagovat
Whitemedia

Wilda hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel střídat.

Reagovat
blade115

Reagovat
Malresi

S trochou prehanky sa da povedat, ze ak na City neprehrame resp. ak tam vyhrame, tak to bude extremne narocne pre nich tu stratu dohnat. Za predpokladu, ze formu udrzime.

Reagovat
smazaný uživatel

v pulce ligy tyhle prohlaseni

Reagovat
Malresi

A preco nie? Jasne, je tam vela premennych ale i tak si stojim za tym, ze duel so City na Etihade viacmenej rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

a preco si aspon nepockas az sa dohra ten zapas s CP?

Reagovat
Malresi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
nani92

Najlepšie mužstvo histórie, ok

Reagovat
off-olda

Kasper ani neví jak...

Reagovat
oli9

tak už začínám věřit, že City by už mohli vážně ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

This is my sen CP udržet !

Reagovat
vladis271

holy shit

Reagovat
Busby babes

Lingard: "My first hero? Paul Scholes was the main figure for me growing up. His attitude - he's humble. Off the pitch you didn't hear much about him - kept himself to himself."

hm, to si z nej moc priklad nevzal.

Reagovat
Coutinho10

podavac micu takticky potahnul cas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt na pokutu těm hráčům

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt na pokutu těm hráčům

Reagovat
off-olda

Pepa na Lena...

Reagovat
smazaný uživatel

Walker ide výkonmi dole, a to celkom rýchlo a jasne. V tej minulej mal viac voľnosti aj pri podpore útoku, pridal niekoľko asistencií, a hlavne v bránení bol takmer bezchybný - až na pár výnimiek sa cez jeho stranu nedalo prejsť.

V tejto sezóne sa mi aspoň zdá, že nechodí toľko dopredu a aj pri bránení robí viac chýb.

Reagovat
Whitemedia

rozbitý Sarriball je hrozně odporný fotbal, fakt bych blil

Reagovat
off-olda

Reagovat
blade115

Reagovat
vilp

Velké zklamání, celé je to špatně už od obránců, tam ten nechutně pomalý přechod do útoku začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa je strašně nejisty brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud udělá náběh a zastaví se.

Reagovat
Busby babes

United XI vs Cardiff: De Gea, Young, Shaw, Jones, Lindelof, Matic, Herrera, Pogba, Lingard, Martial, Rashford.

Dobra. Jen teda Jones a Lindelof, to bude zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof patří mezi nejlepší stopery

Reagovat
Sandstorm

V United, což momentálně není moc velký měřítko.

Reagovat
Busby babes

me strasi spis ten Jones.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě taky, to vůbec nechápu z které je to hlavy, ale podle mě Phelan pamatuju ty dobré zápasy

Reagovat
jenage

4-4-2?

Reagovat
Busby babes

4-2-3-1

Reagovat
Sandstorm

Úplně normální sestava.

Reagovat
diastan

No tak jsem fakt zvedavy, jestli se neco zmeni hned 1.zápas

Reagovat
Busby babes

ocekavani moc nemam, uvidime spis v dalsich zapasech.

Reagovat
diastan

Ja nejak ocekavam, že dnes bude Pogba nezastavitelny ...

Reagovat
Busby babes

ja v to doufam. on ted bude muset predvadet podstatne lepsi vykony, jinak to dostane strasne sezrat.

Reagovat
blade115

Ta ofenzíva vypadá dobře, dost pohyblivě a s Pogbou v zádech na té správné pozici by to mohlo být i kreativní. Asi si vás zas jednou pustím. Sice mě Ole nasral, že nepostavil Matu, ale skousnu to...

Reagovat
Busby babes

ja vsadil na Lingarda, tak jsem se trefil.

Reagovat
Gareth Bale 11

Wan-Bussaka se mi libi, klidne bych ho za Auriera bral.

Reagovat
Swarley

je super

Reagovat
Mates_Matesović

To by mohlo klapnout no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

tyč ...škoda dnes nebude ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči naschvál běhají jen tak do protihráčů a ztrácí balony

Reagovat
Euphael

Vzdycky potesi, kdyz ty mrtki ze SB dostanou na picu letos mimo 4 snad

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Hazard, tam běhá s balonem a ostatní stojí

Reagovat
diastan

Goooooooool zkusme jeste 1

Reagovat
diastan

Ale solidni haluz

Reagovat
smazaný uživatel

nieeeeeee

ešte to sú schopní otočiť

Reagovat
smazaný uživatel

KdB dobrý screamer tiež dpč

Reagovat
off-olda

Ty krávo vole

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso

Reagovat
FCSL

Ropáci

Reagovat
smazaný uživatel

to je dřevo ten Jesús

Reagovat
diastan

neskutecne

Reagovat
13

Za něj někdo přijde nejspíš, takhle letos nehraje první zápas.

Reagovat
diastan

takhle nehral mozna 2-3 zapasy, ten kluk je obrovske zklamani. Misto nej nikdo prichazet nemusi, porad to muze byt super hrac, ale Kunovi goly nikdy nenahradi...za nej bude treba nahrada

Reagovat
Kixi Syhimour

Však minulou sezony byl skvělej, ne?

Reagovat
diastan

Byl urcite solidní, proto jsem spis zklamany, protoze jsem ocekaval ze se bude dal priblizovat vykony smerem k Aguerovi...ne naopak. Tuhle sezony je to tragedie a uz je to slusna porce zapasu. Nechci abychom se ho zbavovali, jen si myslim, že bude delat druhé housle nástapci Aguera, misto toho aby se jimi stal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

my sa snad zachranime

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, neoslavujme předčasně

Reagovat
13

YES!

Reagovat
Orlandiiik

Jesus a Walker

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to nakonec poserou! Liverpool a titul to nejde dohromady!

Reagovat
smazaný uživatel

Veškeré nepřípustné kombinace jste vyrušili angažováním Mourka, takže

Reagovat
Ranoth

asi ako united a atraktivna hra

Reagovat
smazaný uživatel

CP <3 <3 <3

Reagovat
C-M@ster

Máte akorát půl hoďky, tak stíháte!

https://youtu.be/y3eVIJ9dAN8

Reagovat
Tommy the Gunner

skvelej utocnik

Reagovat
vitasrp

To je průser, ten tým na to v ofenzivě prostě vůbec nemá. Před sezónou z toho měla spousta fanoušků strach a ono se to překvapivě projevuje, ta ofenzivní část se prostě dobrý dva roky neřešila a tenhle malast je výsledek.

Willian má zase formu, že je týmu úplně k ničemu, není nebezpečnej a ve finální fázi akorát všechno zkurví. Pedro se sice umí nacpat do zakončení, ale ten zase udělá tolik technických chyb, až to není hezký, navíc v kombinaci je příšerně nejistý. Což je do toho kombinačního stylu hry, který chceme hrát, samozřejmě úplně na hovno.

Kovačič je bohužel v okolí vápna k ničemu, on zrychlí hru dobrý driblinkem, ale finálku nedá, lehkou přihrávku zkazí, bída. Takový hráč, na kterýho se možná hezky kouká, ale jeho přínos je pro tým ve finále dost malej.

Samostatnou kapitolou jsou střídající hráči, já být v současnosti trenérem, tak snad raději ani nestřídám, protože s každou změnou je ten tým horší a horší. Tam v podstatě není nikdo, kdo by tomu dodal nový rozměr - Giroud přijde, udělá tři fauly, čtyři míče odevzdá a dvakrát promáchne, k tomu nějakej ofsajd a to je celý. Hrozný je, že být tam Morata, mohlo by to být klidně i horší.

Loftus měl výborný zápasy v poslední době, dneska to neměl jednoduchý, ale když naskočí z lavičky, tak je najednou slabej jak čaj. Pravdou ale je, že ten tým se v kritickym momentu zase zbláznil, hráči začali sólovat, hrát na sebe a nikoliv týmově, díky čemu se ta hra zbortila (jako na Wolverhamptonu), což samozřejmě i individuální výkony ovlivní.

Největší tragédií je, že tohle všechno musí trpět Hazard - on je talentem tak moc někde jinde, jenže si prostě nemá s kým na tom hřišti notovat, když v ofenzivě má okolo sebe průměráky. Upřímně moc důvodů, proč by u nás měl chtít zůstat, nevidím, což je obrovskej průser.

Tohle bude ještě hodně tuhý boj o TOP4 a bez posil do ofenzivy to upřímně nevidím vůbec dobře.

Reagovat
Busby babes

a na takhle trapnou Chelsea my ztracime 11 bodu...

Reagovat
vilp

Kova dnes po x měsících finálku dal (Hazardova šance z úhlu), jinak souhlas. Mně na té hře strašně vadí pomalé zakládání akcí, na to ten útok taky dost trpí, protože než si tam Jorginho a stopeři dvacetkrát vymění balon a potom konečně přijde něco jako vertikální přihrávka, tak už se musí dobývat zformovaný soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim uplne s Kovacicem. Jeho nevyhoda samozrejme je, ze absolutne neni golovej, protoze ma strelu asi jako Bakayoko. Je to ale z tech 3 adeptu na lcm rozhodne nejlepsi fotbalista a jeho klid, herni inteligence a dominance na mici je predevsim v zapasech proti silnym souperum podle me dost uzitecna. Loftus muze hrat proti slabym, v top 6 duelech tam radsi vidim Kovu. Nehlede na to ze je i pribrzdenej tim, ze musi obcas hasit za toho dementa Alonsa, mi prijde.

Pedra se taky trochu zastanu, podle me ohromne pracovitej, maka i dozadu a ve finale i do ofenzivy je platnejsi nez Willian. Pruser samozrejme je, ze je to druhej nejlepsi kridelnik v tymu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

fakt nerozumiem ako sa mohlo tak dlho ignoroval posilnenie na pravom kridle, to je zufalstvo co tam robi WIllian alebo Pedro ... a co sa tyka utoku, normalne by som uz asi aj bral Higuaina, nechal si este Moratu a Giroudovi u nepredlzoval, u Moratu este nejaky potencial je, ale u Girouda u tazko cakat nejake zlepsenie

Reagovat
niflheim

Rashfooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooord

Reagovat
jenage

Hmm.

Reagovat
Busby babes

Rash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
cr7sux

Rash

Reagovat
nani92

Oleeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Pigeon

Nový Alex Ferguson

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mastný Chobot

lol jaký Ragnar

Reagovat
chicuita

Krasne Rash a Olie fakt neskutecny sympos to je radost pohledet na tu lavku.

Reagovat
pingla

tvl, za prvních 20 minut máme něco kolem 73% držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to vsichni tusili ale uz ted musi byt vsem jasny ze pod Josem byli posledni rok vsichni motivovani hrat co nejhur to jde..

Reagovat
niflheim

Anderkooooooooooooooooooooooooooo <3

Reagovat
nani92

Oleeeeeeeeeeeeeeeee Shoooooooooooot

Reagovat
pingla

Anderko

Reagovat
supporter

SHOOOOOT !

Reagovat
Pigeon

Anderkooo

Reagovat
Busby babes

Ole Ole Ole.. Pogba druhe acko.

Reagovat
Kopac

v sezone?

Reagovat
C-M@ster

Kámo on je tak strašnej a má dvě takovýhle áčka...

Mě neskutečně sere už jen pohled na to, jak za celej zápas jen vyklusává a nahrává dozadu.

Reagovat
Sandstorm

Pogba mi jako jediny přijde stejny jako pod Mourinhem.

Reagovat
C-M@ster

Na půl plynu hraje.

Ale podle mě dá gól z pentle.

Reagovat
Busby babes

jasne, ale ja ho mam ve fante. jinak hraje podobne jako predtim.

Reagovat
C-M@ster

Jj, to chápu. Pro fantu dobrej a říkám, on tu pentlu dneska dá a bude mít 1+2 a ještě 3 bonusový

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba potahá United v LM

Reagovat
C-M@ster

Proti PSG?

Reagovat
Tolstobik

Tvl, to skoro vypada, jak kdyby z hracu spadla nejaka kletba

Reagovat
nani92

Satana nahradil Anjel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Anjel bukvica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vidis, mel jsem pravdu.

Reagovat
Ligter

Herreraaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda Warnock od pohledu strasnej curak clovek a trener..

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Stopro mlati starou a je hnusnej na lidi pracujici ve sluzbach

Reagovat
Kopac

kokos, keby nebola tecovana tak ju brankar ma hra inak ako pod mourinhom

Reagovat
C-M@ster

Jméno vystihuje

Btw tečovaný byly oba

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to sice není dokonalé, nicméně ten rozdíl oproti tomu co hrál Mourinho je velký

Reagovat
Sandstorm

Ten rozdíl je pro mě překvapující. Takhle rychle... A je to znát.

Reagovat
Sandstorm

Přijde mi, že hráči jsou tak uvolnění, jako kdyby to byl nějaký trenink Samozřejmě tempo není tréninkový, ale ta lehkost. Jsem zvědavý, jak budeme hrát proti někomu silnějšímu. Protože mezery v obraně tam jsou...

Reagovat
nani92

Rashford tú detinskosť zobral doslova

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mele ten curak komentator ze toto urcite nebylo rameno ano sel tam jak debil Rash ale kurva rameno jak vysity..

Reagovat
Busby babes

lol, tohle bylo rameno, ne?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja nevim ale u me je to jasny rameno.. borec na Digi ze rameno urcite ne a dal by kartu kokotismus.. udelal blbej pohyb ale nevim jak jak jinak by pojmenoval tu cas tela kdyz ne rameno.. rozhodne ne paze ani loket,.. nastesti je to asi fuk

Reagovat
ACSMan

To je hodně přísná

Reagovat
Steve Stifler

Ten Oliver je fakt totální zmrd. Co zápas, to podobná píčovina. Už ho někdo zabte

Reagovat
kris_kros

Oliver ty kkt

Reagovat
Sandstorm

My sme dostali gól, vedeme jen o gól a hned útočíme?

Reagovat
Tolstobik

Ja neverim vlastnim ocim

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím si představit, že by ten tým pod Olem prohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ole si jde pro LM

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Busby babes

Co to bylo? To muzeme, takovyhle akce?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Odemkli sme novy mody

Reagovat
Tolstobik

mod "hrani fotbalu"....se hodi takovejhle mod odemknout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebyla to samozrejmost

Reagovat
Tolstobik

no prave....

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
niflheim

No to je krása

Reagovat
smazaný uživatel

Ole voe

Reagovat
Ligter

Reagovat
Sandstorm

WHAT THE FUCK. Takový gól sem od Manchesteru viděl naposledy ve Fife.

Reagovat
SCELO

Reagovat
chicuita

To je valec krasna akce

Reagovat
smazaný uživatel

Porad se ale nebudeme moc rovnat top4 s napr. Youngem v zakladu, ten hori jak papir...

Reagovat
smazaný uživatel

Postupem času místo něj bude hrát Dalot a navíc je to první zápas pod Olem. Věřím, že se ještě Bailly zapracuje do základu. Do zálohy může Ole rotovat ještě Andrease, Freda a Matu a do útoku máš Lukakua, Sancheze.

Reagovat
Sandstorm

To může být v útoku neskutečný válec. Ale myslím si, že budeme hořet vzadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Neco se vymyslet da ale kdyz je Baimly sklenenej.. chtelo by to aspon 2 fakt velky jistoty a kvalitni hrace pridat..

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly*

Reagovat
smazaný uživatel

Nutně potřebujeme dva stopery top kvality a pravé křídlo.

Zbavit se Darmiana, Younga, Fellainiho a jednoho z dvojice Jones, Smalling. Kraje obrany bych doplnil z akademie a tým nechal tak, jak je.

Reagovat
wild

Prosim vas, takto ma v skutocnosti vyzerat futbal? Pretoze toto som uz strasne dlho nevidel v podani svojho oblubeneho muzstva

Reagovat
oli9

Jo dnes hrajete fotbal, po dlouhé době

Reagovat
Sandstorm

Po šesti letech?

Reagovat
Busby babes

priblizne.

Reagovat
kris_kros
Reagovat
kiwwi

A Vilko Rozboril je Joseho a Oleho dieťa

Reagovat
Busby babes

Zatim super, hlavne vepredu je dost pohyby, hraci hrajou odvazneji, zkousi jit do narazecek, 1-1, zkousi riskovat. Dokonce i Matic prihrava dopredu.

Vzadu stoperi zatim v pohode, Lindelof parkrat vyborne vyvezl mic, Young ale slabej.

Reagovat
Ligter

stejně ale, i kdyby se dnes vynalezlo cestování v čase, tak je tohle největší progres dne

Reagovat
Makiii

Vysledek je celkem nepodstatnej i kdyz je fajn, ale nechapu... ti hraci kombinuji v rychlosti, pressuji, behaji, veri si a chodi vsici 1v1, krajni beci hraji jakoby kridla(tak jak by mely)... a nestoji u naseho vapna.. vsichni se bavi a smejou... naprosto dominuji na mici...

Jestli najednou zacli delat zakladni moderni fotbalovy veci, tak klobrc ze to nechali dojit az tak daleko do hoven.

Reagovat
Mato178178

no vraj cista penalta podla shreka

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jistě je to Cardiff, ale ten rozdíl v naší hře je fakt velký, dovedu si představit, že pod Mourinhem dáme gol ve 3 mínutě a zbytek poločasu/zapasu jsme zalezlí v 10ti v našem vápně....Je tam vidět co chce Ole hrát a žádný zanďour to není

Reagovat
Tolstobik

To si nemusis predstavovat - to se delo kazdej zapas a ani sme nemuseli dat ten prvni gol

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
r.mrazik

Je to super...ale stejně

Ole a Phelan tam jsou dva dny...carrick a mckenna zůstali a hra je dost jiná...

Třeba stopeři můžou běžet dokonce dopředu...neskutečný

Zasranej portugalskej autobusak...že jsem na to musel koukat dva a půl roku

Třetí gól lahoda

Reagovat
r.mrazik

A jo...Ta rotace hráčů vepředu je taky totálně jiná než za mourka

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Získali ste dve trofeje, čo si nevďačný .

Reagovat
Ligter

to se někomu nepodaří za celý život

Reagovat
Tolstobik

Je pravda, ze to porad mohla byt zumpa uplne bez trofeji....ale slaba naplast na uroven rozesrani, kterou Mourinho zanechal...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

JESSEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Tolstobik

Prislo mi, ze hral hovno, ale stejne ma 1+1

Reagovat
r.mrazik

Mně se líbí...hraje rychle, uvolňuje prostor, trhá obranu...hraje moc dobře

Reagovat
Tolstobik

Jako j, hovno bylo prehnany....ja ho mam rad, on mi i za Mourinha kolikrat prisel, ze jedinej beha

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

To já si občas říkám že nemá na United a to dá stejně gol

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Link na diskusiu k hokejovemu ms do 20 rokov tu:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/majitel-streleckeho-pasu-h-larsson-33306/

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

Jesse!!!!!!!! paradne tam sel. Sice to bylo nechteny, ale ty nohy mu vzal.

Reagovat
fenixLFC

celkom zaujimave orgazmy tu prebiehaju, ale united dokazali dat sadu aj s mourinhom- fulhamu. teraz nicia cardiff a uz sa tu robi otocka na lepsie zajtrajsky

Reagovat
cr7sux

Ta hra je taky uplne jina..

Reagovat
C-M@ster

lol

Reagovat
r.mrazik

Tak horší než doteď to snad být ani nemůže...takže ty lepší zítřky jsou pravda

Reagovat
Busby babes

to neni pravda. Rohy kopem porad stejne blbe.

Reagovat
Tolstobik

3x si prihraji dopredu - jestli tohle nejsou lepsi zitrky, tak nevim...

Reagovat
Busby babes

ani genius jako Ole nedokaze neco udelat s nasima rohama...

Reagovat
Busby babes

Lindelof. jj, je to marnej stoper. Kam se hrabe na Smallinga.

Reagovat
Sandstorm

V Lindelofovi dnes vidím obrovsky potenciál. Takovy sem u něho za Mourinha neviděl.

Reagovat
r.mrazik

no vidíš to...jeden oblíbenec musel vypadnout aby druhý začal hrát dobře

Reagovat
Busby babes

Lindelof hral dobre i pod Mourinhem.

Reagovat
r.mrazik

Eh...průměrně...ostatně jako mnoho ostatních

Reagovat
kiwwi

Lepšie ako Smalling

Reagovat
r.mrazik

Jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof > van Dijk

Reagovat
r.mrazik

Jones už dneska mohl dát dva góly

Reagovat
Busby babes

lol

@BrianMcClair13

Following Following @BrianMcClair13

More

In a short period of time Mick Phelan has used his Utd coaching experience under Fergie to convince the players that it is a reasonable idea to pass the ball to someone in the same colour of shirt, e.g. red with a hint of black!!!

Reagovat
Busby babes

Uz jsme bez utocnika a betonujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto byla další paráda! PogBACK! PogBARGAIN

Reagovat
Tolstobik

Sakra, me se uz vypnul stream...pekny gol?

Reagovat
Busby babes

Pogba a Jesse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nadhera! takove betonovani se mi libi.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé of konce Fergusona 5 gólů v zápase. Ole

Reagovat
CR7RONALDO
Reagovat
Ligter

skvěle

Reagovat
r.mrazik

Stejně byl ten moyes idiot že si toho Phelana nenechal

Reagovat
Busby babes

ve vysledku to tak je. Ale podle me hodne tezke rozhodovani. Na jedne strane bys mle vyhodu nejake kontinuity, na druhou mas svuj tym, kterej znas a veris mu...

Reagovat
r.mrazik

Mohl to udělat půl na půl, pokud chtěli pokračovat v práci Alexe...mohl si ho tam nechat

Reagovat
Busby babes

hele jasne, rozhodl se spatne, ale to hodnotime uz z pozice generalu po bitve. Jen si myslim, ze to mohlo byt tezke rozhodovani no.

Reagovat
r.mrazik

ale vsak jsme to psali uz tehdy,kdyz nastoupil,ze vyhodit vsechny asistenty byla kravina

navic mu radil i Alex,at si tam nekoho necha

to neni zadny general po bitve...to jsme tady nekteri psali uz tehdy

(stejne jako nekteri psali,ze mourek skonci silene a ze se mu to rozpadne...ale to jen tak mimo reci )

Reagovat
Busby babes

vsak jo, 2,5 roku si to rikal a nakonec ti to vyslo.

Reagovat
r.mrazik

protoze to bylo jasne odzacatku...ze to tak dopadne

srakoidni hra,vopruzujici tiskovky a sileny konec

vsechno žozé splnil a konecne vypadl...

ale tak...o mrtvych jen dobre

Ole!!

Reagovat
Busby babes

to je jak ten Pikora, co uz 6 let varuje pred krizi... jednou mu to urcite vyjde, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale hrozně napiču přirovnání. José nepřežil nikde 3. sezónu a odevšad ho vykopali. Čekat to bylo naprosto legitimní a časově se 99% lidí taky strefilo. Do vánoc třetí sezóny vyletěl zavřenýma dveřma a to už minimálně dva měsíce přesluhoval. Tady bylo fakt vše dle očekávání, akorát -titul ve druhé sezóně.

Reagovat
Busby babes

o tomhle ale nemluvime. mrazik od zacatku rikal, ze to bude stat za picu. No dve sezony to uplne na picu nestalo. A btw. ne vsude ho vykopli behem 3. sezony. takze ani to ti nesedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy přesně to nestálo za píču? V první sezóně, kdy jste se nedostali do Top4 a nebo v druhé, kdy jste se ani nezapojili do boje o titul? Však titul je přece jediná ambice, jakou ten váš intergalaktické klub může mít, ne? Kde José přežil třetí sezónu kromě Porta?

Reagovat
Busby babes

V Chelsea a v Realu taky dokoncil sezonu. V Portu byl 2 roky. V Interu taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale psal "neprezil třetí sezonu" coz je pravda. Po treti sezone (nebo driv) letel.

Reagovat
Busby babes

no tak v Chelsea ji jednou prezi. btw kdo v Realu nebo Chelsea trenoval vic jak 3 sezony?

Treba v tom Realu to byl del Bosque 99-2003.

V Romanove Chelsea dva nejdele slouzici manageri jsou Mourinho v prvnim jeho jmenovani a na druhem miste je Mourinho behem jeho druhe stace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, je fakt, že když tě vyrazí až den po konci sezóny, tak jsi ji vlastně přežil.

Reagovat
Busby babes

v Chelsea ho prvne vyrazili v prubehu 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

kazdopadne Mourinho u nas neuspel. To je jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

stalo to za picu temer cele Mourinhovo pusobeni, tyjo fakt uz sundej ty Josebrejle, kdyz je pryc...

Reagovat
Busby babes

je pryc a je dobre, ze je pryc. Prave Real nebo jinej takovej klub by ho vyrazil uz tak mesic dva zpatky a opravnene. Ale kdyz prisel, tak rozhodne to bylo zlepseni oproti LVG. Jen to zlepsovani pak proste nepokracovalo tak, jak bychom chteli.

Reagovat
smazaný uživatel

Obraz klubu pod ním ale trpěl několikanásobně víc.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

A to nebylo na picu?sesty misto v prvni sezone,tragicky vypadnuti se sevillou ve druhy sezone...a ve treti uplny zmar?

Na vetsinu zapasu se nedalo koukat, hraci pod nim pak nechteli ani nrat,dva roky se vozil po vlastnich hracich a snad martial kvuli nemu neodejde...a to malem utekl i shaw

Porad nejaky sracky jak nekdo nemaka a dalsi picoviny o prestupech,vedeni a podobne

Takhle srazet celkove ten klub a jeho hrace a zamestnance jsem dlouho nevidel...teda jo,u mourka u modraku s tou doktorkou...picus

Stalo to za hovno ve velky vetsine casu

Reagovat
Busby babes

PL jsme tenkrat obetovali na ukor EL, coz se ukazalo jako dobry rozhodnuti. Vyhrali jsme sranda cup. Ne, nebylo to na picu. Skoncili jsme druzi, hrali finale FA cupu. To byl taky posun dobrym smerem. Vypadnuti se Sevillou byla ostuda, to je jasny. Takze ne, nebylo vsechno na picu.

Reagovat
r.mrazik

Vypousteni ligy byla neskutecna ostuda

Kvuli EL kde jsme finale hrali proti ajaxu

Reagovat
Busby babes

jasne no, zase to shazovani EL.. jako fakt WTF? Finale veropskyho poharu, idky kterymu jsme se dostali do LM. Ale budem delat jako ze se to nepocita, je to poutak, kterej hrajou sranda tymy a podobne... desni fotbalovi hipsteri se z vas stali.

Ja bych teda 4. misto za vitezstvi v EL nevymenil.

Reagovat
r.mrazik

To je problem...ja neshazuju EL...ja shazuju mourkovo chovani

Meli jsme tehdy slabe soupere,to je proste fakt

Odpiskani ligy 6 zapasu ored koncem byla ostuda jak prase

Nedustojny

Z nas jsou hipstri a ty jsi s obhajovanim mourka i po tom vsem co se ukazalo dost desnej

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

pokud beres to, ze rikam, ze ne vsechno stalo za picu, jak to tu prezentujes, ze to byly dva a pul roku uplne na hovno, coz proste pravda neni, jako obhajovani Mourinha...

Reagovat
Tolstobik

Snad to Ole trosku opravi ted

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...nakonec se ukazalo,jaky svinstvo v tom klubu delal a za co byl svyma oveckama porad braneny

Prebirani jeho ubrecenych kecu z tiskovek a stale omlouvani

Jeste ze to je uz pryc a bude sranda to sledovat,jak do toho spadnou zas dalsi fanousci klubu,kam prijde

On se preci zmeni a dalsi chujoviny

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Sandstorm

Pereira hodně dobře za těch pár minut. Ale Fred...

Reagovat
Busby babes

me i Fred prisel v pohode. Mel tam par dobrych prihravek smerem dopredu, mic neztracel.

Reagovat
Swarley

Fred bude dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

mně přišel, že se s Pogbou hrozně pletli a vyloženě hráli na stejnym prostoru, to se musí změnit, jestli mají hrát oba

Reagovat
Busby babes

tohle mozna trochu jo. ale nic hrozneho, aspon dle me. Uvidime jak bude hrat dal...

Reagovat
smazaný uživatel

. "Fotbal je velmi jednoduchý, pokud máte dobré hráče. Je to skvělá parta fotbalistů a jejich kvalita je neuvěřitelná. Přijel jsem ve středu v noci a měl jsem na přípravu s hráči jen čtvrtek a pátek. Wayne Rooney (bývalý hráč United) mi psal a dal mi pár rad. Řekl mi, abych je nechal hrát fotbal, užívat si to, prostě být Manchesterem United," uvedl Solskjaer.

Neskutočný príbeh .

Reagovat
Swarley

je to jasný, Ole a Wazza čtou EF...

Reagovat
Taiger

A mají tě též za největšího dementa na EF #madeit

Reagovat
Swarley

jak ti mám ještě říct, že mě tohle od tebe fakt nezajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

#JohnSwarleyDillinger

Reagovat
kvasha16

s takou to ale dlhodobo velmi nepochodi

Reagovat
smazaný uživatel

Davinson Sanchez is available for selection again as we return to Premier League action at Everton on Sunday.

Reagovat
smazaný uživatel

Predcasnej darecek, s Foythem bych se bal.

Reagovat
smazaný uživatel

No, vůbec bych se nedivil, kdyby dnes nastoupil Foyth, který už byl proti Arsenalu aspoň na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by hustý, kdyby City nakonec skončili třetí. Pojďme Spurs

Reagovat
Busby babes

Spurs titul? To by pro nas bylo asi nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím, proč vás každej tak podceňuje

Reagovat
smazaný uživatel

protože Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

To já to zas Liverpoolu přeju. Člověk je jen tak silný a velký jak silný a velký je jeho nepřítel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Azazelo RD

No, už jen 30 let bez titulu a budeme stejně silní a vysocí.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste na něj čekali před Fergusonem kolik? 29?

Reagovat
Swarley

rozhodně

Reagovat
Busby babes

takove hezke rozlouceni Pochettina.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

tak pro nas to neni zadne derby nebo tak. Oproti Poolu a City...

Reagovat
kvasha16

to plne chapem

Reagovat
smazaný uživatel

Ptactvo by mělo držet při sobě.

Reagovat
blade115

Nejdřív se vrátí k účkám a teď přeje i slepicím...

Reagovat
čutalista

Everton jasná 1

Reagovat
Hachim Mastour

Juventus are working on a deal to sign Arsenal midfielder Aaron Ramsey on a free transfer next summer, according to Sky in Italy.

Reagovat
Hachim Mastour

Juventus are working on a deal to sign Arsenal midfielder Aaron Ramsey on a free transfer next summer, according to Sky in Italy.

Reagovat
Mastný Chobot

Pice vyjebanej

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa - Leeds dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds a Bielsa! <3

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo praje Liverpoolu, takže logicky musíme dnes vyhrať Collin Farell namotivoval

Reagovat
Zaschrona

Z protiútoků jsme dobrý průchoďák. Bohužel se obávám, že jen otázka času...

Reagovat
smazaný uživatel

ale teraz paradne

Reagovat
niflheim

Theo moc hezký

Reagovat
Zaschrona

THEO

Reagovat
Swarley

pěkná akce

Reagovat
Counter

Theánek ♥

Reagovat
Zaschrona

DCL skvěle. Možná bude nejlepší řešení v útoku prostě ho tam vyzkoušet na řadu zápasů, klidně možná do konce sezóny. Už vloni měl dost asistencí na útočníka...

Reagovat
Mastný Chobot

Theo proti Tottenhamu to je tutovka

Reagovat
Kixi Syhimour

Záběry k ho*nu

Reagovat
niflheim

No moc ho nestrčil

Reagovat
Swarley

ale zase ani moc neprotestoval

Reagovat
Zaschrona

Já se nechci rozčilovat, ale zas nás poškodil rozhodčí, bohužel...

Reagovat
FUnk

ten neuznany gol? to nam mohl pisknout pentli

Reagovat
Kixi Syhimour

však Zouma měl míč, to je nesrovnatelné s tím gólem

Reagovat
FUnk

to ze ho vzal i s nohama? a rukama potlacil ikdyz to bylo slaboucke u toho golu

Reagovat
Tolstobik

Vsak ho nech, on potrebuje ztratu Spurs, tak to nemuze videt objektivne

Reagovat
Kixi Syhimour

Za to on jo

Reagovat
Tolstobik

No jako me je to jedno, ale pencle mi to teda prisla naprosto jasna, dotyk nedotyk. A samozrejme gol Evertonu platit mel...

Reagovat
Kixi Syhimour

Však tečnul míč a jenom do něj narazil, to bylo dost slabé postrčení

Reagovat
Zaschrona

Nevím, já to naživo neviděl, vařím u toho brambory, tak občas odběhnu...

Reagovat
Busby babes

jak se chtel pochlubit, ze umi varit...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

lol, prečo to neuznal?

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi kriste

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Pickford je vůl. Říkal si o to už dřív v sezoně... a je to tady.

Reagovat
avicii

na Everton sa asi neda spoliehat

Reagovat
FUnk

yeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Tolstobik

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

takže Pickford se přihlásil k tradici anglických reprezentačních brankářů

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože proč ten gól neuznal?

Reagovat
Cobra

Son je láska.

Reagovat
Swarley

vemena

Reagovat
smazaný uživatel

T-REX zasa čaruje na čiare s dlhými rukami?

Reagovat
smazaný uživatel

“I won't blunder like Alisson.”

Reagovat
FUnk

do pici ale uz neco posli na branu harry

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford druhá veľká chyba za posledné obdobie...

Reagovat
Zaschrona

Třetí. West Ham, Liverpool, Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak znova, proč že není Totáč v boji o titul?

Reagovat
kulych

proč?

Reagovat
Kixi Syhimour

6 bodů na čelo tabulky, pro vás hratelné

Reagovat
kulych

Reagovat
kulych

Hlavne letos ma ten tym obrovskou vnitrni silu. Vyhravame ikdyz nehrajeme dobry zapas nebo v plne sestave. To drive nebyvalo, plus ten obrat v LM taky dela pro psychiku hodne... Bylo by to krasne otevrit novy stadion titulem :)

Reagovat
Hachim Mastour

Boj o titul je keď strácaš 3 body.

Reagovat
Kixi Syhimour

V posledních 5 kolech, ne když zbývá více než polovina soutěže

Reagovat
Hachim Mastour

Presne tak. Preto Spurs neboli v boji o titul ani v 15/16 ani 16/17

Reagovat
kvasha16

ano, preto je teraz nezmysel bavit sa o nejakom boji o titul

Reagovat
FUnk

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssss

Reagovat
Zaschrona

Coleman výtečně... Gomes taky nedostoupil pořádně. Same old Everton.

Reagovat
Cobra

Deleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

luckerský slepice

Reagovat
lajka30

Bohužel tomu štěstí jdou naproti.

Reagovat
Swarley

a všichni z Evertonu stojí a čumí...

Reagovat
Zaschrona

On mu vyzuje kopačku a fanoušci pískají, že písknul faul.

Gól krása. Stojí tam jak sloupy. Merry Christmas Everton.

Reagovat
Cobra

Bude mít Trips áčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
Busby babes

Everton nam chce prebrat oceneni pro nejhorsi obranu v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

to posuzování soubojů Sanchez vs. Calvert-Lewin, to sudí opravdu nezvládá

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Vánoční owník

Everton nám dovoluje hodně, bojím se, že druhý poločas bude o něčem jiném, podceníme to a skončí to 3:3.

Reagovat
Cobra

Kane dnes neskutečně bojuje, jde vidět, že to chce strhnout a tým by ho v tom nenechal samotného.

Reagovat
Kixi Syhimour

Takhle Everton hraje běžně?

Reagovat
Zaschrona

Že se běžně sesype jak domeček z karet? Sleduju ho skoro 15 let a je to pořád stejné.

Reagovat
Mates_Matesović

Tofees chybí asi hodně Gueye, tn střed je průchoďák. Ten gól se uznat imo měl, to strční mi tak strašný nepřišlo.

Od nás jinak dobrej výkon, hlavně na to v druhý půli navázat.

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, Mina hore, Walcott bude musiet ist bohuzial dole . Zoskupit na 3-5-2 , ten stred je neuveritelne prechodny, ja to inak nevidim . Spurs su zohrany , vedia o sebe na ihrisku. Zaciatok bol super ale zrazili sa dvaja barani, a 2 take lucky goly odrazene, bohuzial ale platne no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne do búšime do obrany Evertonu, tí nám nechávajú veľmi veľa priestoru. Stred poľa bez Gueyeho je prázdny. Sissoko znovu dobrý výkon, Davinson na druhej strane veľmi neistý. Chcelo to skor Daviesa na LCB a Rosea na LB.

Reagovat
Rybinho85

Eriksen je boží

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

No... alespoň padá hodně gólů.

Reagovat
EXoRcIsT

Toto mal lloris mat

Reagovat
Rybinho85

Reagovat
Cobra

Příště snad Gazza v základu. Hugo je úplně mimo.

Reagovat
hefy

Říkam to už dlouho, nechápu, co se s nim poslední rok děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Nebolo by pre Tottenham lepšie, ak by prestup Pocheho k nám oznámili už počas sezony? hráčov by to mohlo zomknuť a nakopnuť konečne k nejakej trofeji

Reagovat
matZz

omg, nechte všichni už tady těch sraček, Pochettino má blíž k trofejím v Tottenhamu než ManU

Reagovat
nani92

Reagovat
matZz

stejně, jestli bude Poche odcházet, tak do Realu

Reagovat
nani92

tam práve pdopísali noveho manažera s dlhodobým kontraktom

Reagovat
matZz

dlouhodobej kontrakt má podepsanej Pochettino

Reagovat
nani92

ale nie čerstvo

Reagovat
matZz

no právě že jo

Reagovat
nani92

však ho podpisoval v minulej sezone..

Reagovat
matZz

v létě. vzhledem k tomu, že ho podepsal na pět let, tak mi to přijde relativně čerstvý.

Reagovat
nani92

áno, ale odvtedy sa zmenilo vela vecí aj v samotnom Tottenhame, došli im peniaze, nemá kam ten klub posunuť

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
matZz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Co je na tom smiesne?

Reagovat
nani92

že to sa hovorí už dlho a pritom stále nejaké (aj ked nie najcennejsie) trofeje máme my

Reagovat
Swarley

vy jste fakt blázni

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Vy fakt neumíte normálně počítat trofeje? Na tom neni nic složitého...

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, ale co je na tom směšné?

Reagovat
Swarley

Ty se směješ tomu, že neumíš počítat...to mi docela přijde vtipný, sorry...

Reagovat
Kixi Syhimour

"omg, nechte všichni už tady těch sraček, Pochettino má blíž k trofejím v Tottenhamu než ManU"

Jaký počítání trofejí? Tohle je bucoucí čas a ptám se znova, co je na tom k smíchu?

Reagovat
Swarley

Za dobu Pocheho u Spurs jsme vyhráli víc trofejí než oni a to jsme ve srackach...když ho vezmeme a i když budeme stále ve stejných srackach, nejspíš opět vyhrajeme víc trofejí než Spurs...a to nemluvím o tom, že s ním by to u nás šlo určitě nahoru..stačí nebo teď zas nenapocitas ty trofeje?

Reagovat
Kixi Syhimour

"nejspíš opět vyhrajeme víc trofejí než Spurs" a to má být jako proč pravda?

Spurs bojují o titul, to vy jste dělali naposledy před 4 lety, nevidím důvod proč by nemohli být dlouhodobě výš než vy

Reagovat
Swarley

Striktně se držíš toho, co tam je v tom příspěvku napsáno, tak teď najednou neodbihej...já ti to vysvětlil, jestli počítat neumíš, není to můj problém a už jsme ti to vysvětloval...

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsou argumenty

Tak, dobře striktně se budu držet původního příspěvku, znova co je na tom směšného?

Co má co dělat počet vyhraných trofejí v minulost s tím co v budoucnu vyhraješ, víš, že každý manažer začínal s nulou?

Reagovat
Swarley

já nevím, je to tak celou dobu, že vyhráváme víc trofejí a je to tak i v posledních letech...pořád je to lepší než tvůj nějakej pocit...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale, že je na tom Totáč teď lépe nezmíníš... a ani, že má lepší kádr...ani, že Manchester má problémy....

Nesmíš se zahledět do minulosti, Forest se sice může radovat z toho, že trofejí mají více, ale skončili v 2. lize a už dlouho nic nevyhráli, historie ti trofeje nedá

Takže znova, co je na tom k smíchu?

Reagovat
Swarley

ty, já už ti to znova vysvětlovat nebudu...máš tady toho z mé strany víc, než jsi cokoliv nabídl ty...

Reagovat
Kixi Syhimour

takže jsem odpověď nedostal, jen jsem se dozvěděl, že máte více trofejí jak Totáč , což je asi tvůj jediný a zřejmě i vysoce kvalitní argument, protože v minulosti jste na tom byli lépe, budete na tom lépe i teď, neprůstřelné

Tohle to krásně srhnuje.

blade11522.12.2018 18:06#

Swarleyho přínos v diskuzi TOP

Reagovat
Swarley

a ty máš pocit, že mají lepší kádr a lepší vyhlídky...super...

to se radši budu držet toho, že my ve sračkách trofeje dokážeme vyhrát a Poche se Spurs nevyhrál doteď ani jednu...a netvař se prosím ještě u toho, se to stalo 100 let zpátky...je to docela aktuální a je to tak jediné, od čeho se v tomhle můžeme odrazit...

pokud chceš po někom argumenty, on ti je dá a ty jedeš pořád na svůj pocit, tak sry...

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže znova, jak přesně souvisí počet historicky získaných trofejí s tím kolik jich získá ten tým v budoucnu? Totáč má nejsilnější tým za posledních 50 let.

A to, že mají lepší kádr není pocit, nýbrž realita, to bys měl uznat.

Reagovat
Swarley

a jak s tím souvisí tvůj pocit?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak většinu mých argumentů nebereš vážně, protože tě jsou jen pocity, což není pravda, teď ti to vyvracím

Reagovat
Swarley

jako čím mi to vyvracíš? že je podle tebe jejich kádr lepší než náš a že podle tebe směrem do budoucna na tom budou líp?

Reagovat
matZz

myslíš,že budete hrát příští rok ligu mistrů?

Reagovat
Swarley

ne, myslíš, že ji příští rok vyhrajete?

Reagovat
matZz

ne, ale určitě budeme mít větší šanci než vy. a z ní i větší příjmy, že jo, ale na to se v ManU nehraje.

Reagovat
Swarley

tak jste bez trofeje...a příjmy z LM pro nás nejsou důležitá položka, srovnej si platy hráčů a naše vynaložené peníze na přestupy...tady se není vůbec o čem bavit...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano a jsem k pravdě blíž, než ty se svými opačnými pocity.

Kádr máte silnější pouze na poštu brankáře a na lavičce. Potřebujete více investic, čas než si to sedne, čas pro adaptaci trenéra (klidně i Pocheho). Spurs už hrajou spolu dost dlouho, potřebují rozšířit lavičku a max. 2 hráče do základu.

Reagovat
Swarley

ne, pořád je to jen tvůj pocit...počet trofejí v nedávné době je mnohem lepší měřítko než tohle...to je celý...

Reagovat
Kixi Syhimour

To je zas tvůj pocit a já mám pocit, že to je kravina, jakej vliv má historie na současné výkony?

Tak můj příspěvek nějak vyvrať, když nejsem vedle.

Reagovat
Kixi Syhimour

*jsem

Reagovat
Swarley

že i my ve sračkách vyhráváme víc trofejí než Spurs na vrcholu...kolikrát to chceš napsat?

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs ale ještě na vrcholu svých sil nebyli, to teď jsou a ještě to zlepší.

Navíc mají teďka lepší tým a lepší vyhlídky....

Reagovat
Swarley

to je zase tvůj pocit, nic jiného...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jenže tvůj opačný názor je taky jenom pocit. Ten kádr a vyhlídky jsi mi pořád nevyvrátil, čekám na to

Reagovat
Swarley

já ti nebudu vyvracet tvůj pocit, mysli si co chceš...

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže bez argumentů proti mým pocitům

Reagovat
Swarley

ty jsi jak blade, když se to snažíš vyhrát svou otravností...gratuluju...

Reagovat
Kixi Syhimour

A ty se pořád ne a ne vyjádřit k tématu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásně si to potvrdil

Reagovat
Swarley

je to tvoje pravda, já ti ji brát nebudu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Určitě nejsem sám kdo si to myslí

Reagovat
Swarley

supr

Reagovat
smazaný uživatel

(tohle je vysmech, ktery zde pouzivam. v kontextu tohoto vlakna jakakoli vecna argumentace nebo diskuze k nicemu absolutne nevede. az je to absurdni)

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak vidíš, takže nepoužívej argument, že se ti vysmíván, to je teprve absurdní

Reagovat
smazaný uživatel

proboha vzdyt pisu prave, kde je ten rozdil..

Reagovat
Kixi Syhimour

A co, že píšeš, kde je rozdíl? Taky se vysmíváš, mně přijde absurdní si myslet, že MS 2010# bylo lepší

Reagovat
Swarley

a včera to bylo v obdobné debatě to stejný a ty pořád jedeš na svůj pocit...to nikam moc nevede...

Reagovat
Kixi Syhimour

Problém je, že ty sem sypeš nepodstatná fakta

Reagovat
Swarley

ty fakta jsou rozhodně podstatnější než tvoje pocity...jako už mě to fakt nebaví...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejsou, jsou historická, nemají na přítomnost takový vliv jako současná situace, kterou popisuji.

Reagovat
Swarley

už stačilo

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratuluji, můj pocit si nebyl schopen ničím vyvrátit

Reagovat
Swarley

já ti nebudu tvůj pocit vyvracet, klidně věř na duchy...

Reagovat
Kixi Syhimour

tak když nejsi schopen mi dát protiargumenty, tak mám navrch

Reagovat
Swarley

no nemáš, já ti je dal a ty máš jen pocit

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže znova, záleží na kurentní situaci, ta je pro Totáč lepší, to si nevyvrátil

Reagovat
Swarley

to je taky tvůj pocit, není, můžeme vyhrát LM a jsou v prdeli...ha, to je zase můj pocit...už to konečně chápeš?

Reagovat
Kixi Syhimour

A na čem záleží? Na titulu zpředu 4 let? Větší šanci na vítězství v LM má teda ten Totáč. Spurs mají lepší kádr a lepší vyhlídky, to si stále nevyvrátil

Reagovat
Swarley

protože ti nebudu vyvracet tvůj pocit...statistika z posledních let je mnohem víc vypovídající...nebavíme se o tom, co bylo 100 let dozadu...

Reagovat
Kixi Syhimour

To je zas tvůj pocit a nevím proč by měl být pravdivý

Reagovat
Swarley

tak to máme citlivou záležitost

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš patovou situaci, co navrhuješ?

Reagovat
Swarley

ať otravuješ kravinama příště někoho jiného...díky..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty si začal kravinoua nenutil jsem tě se mnou diskutovat, tvá svobodná volba, je dost ubohé to svalovat na mě, pokoušíš ses z toho vybruslit jako neviňátko, což je nesmysl, přeji hezký večer a Vánoce

Reagovat
Swarley

supr, ale příště na mě s takovýma kravinama nereaguj a bude to všechno v pohodě..

Reagovat
Kixi Syhimour

Nenutil jsem tě se mnou diskutovat a s kravinami si začal sám, vzhledem mi tomu, že si to nijak nezdůvodnil. Takže to nezskoušej svádět na mě, je to jen dost ubohé

Reagovat
Swarley

paráda, pokecej si příště o tom s bladem a ušetříš mi spoustu zdržování...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale je zajímavý, že ti za to stojim.

Reagovat
Swarley

som zlatý

Reagovat
Kixi Syhimour

Tvůj pocit, ale neberu ti ho

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

resp. přítomný, ale s pohledem do budoucna

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Však oni ho stejnak nechtějí, protože zatím nic nevyhrál

Reagovat
Rybinho85

Reagovat
SCELO

na toto ti ale MU fans nenapisu nic....

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

jasny

Reagovat
Rybinho85

Já nechápu proč chcete Pocheho, vždyť nikdy nic nevyhrál. To je špatný životopis pro manažera United ne?

Reagovat
nani92

však preto píšem, nech už niečo vyhraju,aby mohol prísť

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec to vlastně závisí na tom, jestli ho opravdu chcete?! tohle ještě bude komedie.

Reagovat
Tolstobik

Pickford je hrozna dira

Reagovat
smazaný uživatel

Skor obrana

Reagovat
nani92

aby Big Sam neprišiel opať Everton zachranovať

Reagovat
smazaný uživatel

Everton, toto čo je za výkon

Reagovat
JIMMY-PO

dnešny zapas kde pada totalne vsetko može znamenat vo svete Spurs len to, že z toho trojzapasu Bournemouth, Wolves, Cardiff bude 1-2 body

Reagovat
Zaschrona

Tak kolik? Sedmička?

Reagovat
Cobra

Nádherná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana 0 bodov, takyto hrozny vykon na vianoce

Reagovat
Nikikrew

Everton

Reagovat
Zaschrona

If they ever allow one of those suicide clinics in the UK it better be as far away from Goodison on a match day as possible.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem koukal na tenhle zápas, tak jsem si hned vzpomněl na dobu, kdy jsme snad ještě pod AVB dostávali kotel od City, Chelsea, Arsenalu a i když se v sezóně našly i světlý momenty, tak boj o ligu mistrů se spíš velmi rychle proměnil v boj o evropskou ligu právě s Evertonem, kterej mimochodem skončil ten rok nad Tottenhamem. Naštěstí se krátce potom zjevil Kane a Pochettino, jinak nevím, kde by ten klub byl teď. Když k tomu přičtu všechny ty neuvěřitelně levný přestupy - Lloris 8m, Alli 5m, Dier 4m, Alderweireld 11m, Vertonghen 10m, Trippier 3.5m, Eriksen 12m atd.... I když jsme nevyhráli nic, tak Levy z úplného hovna vykouzlil parádní tým, na kterej můžou bejt fanoušci Spurs hrdý. Těžko říct co by Everton potřeboval, aby se dostal z podobného kolotoče průměrnosti... Hrozně bych jim to přál, ale asi je už příliš pozdě. Tottenham stihl nakoupit v podstatě celej mančft před tím než se nehorázně zvedly všechny ceny hráčů...a jen kvůli tomu se drží u špice.

Reagovat
FUnk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele