Premier League - preview 16. kola

07.12.2019, 09:09, aktualizováno 09.12.2019, 08:25
Previews
Zápas dvou trápících se týmů uzavře šestnácté kolo anglické ligy. Arsenal přestal vyhrávat a tabulkou se propadl až na jedenácté místo, zatím mu nepomohla ani výměna manažera. West Ham je na tom ještě hůře...
West Ham United - Arsenal FC  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku šestnáctého kola obstarají v malém londýnském derby West Ham United s Arsenalem, přičemž favorita lze v tomto duelu hledat jen těžko. Oba celky se potýkají s kriticky bídnou formou a není nijak obtížné si představit, že v případě prohry již v příštím kole dost možná nestane na lavičce svého klubu jak Manuel Pellegrini, tak dočasný kouč Kanonýrů Freddie Ljungberg.

Zatímco v případech Tottenhamu či Evertonu přineslo odvolání manažera okamžité zlepšení, Arsenal se po vyhazovu Unaie Emeryho trápí stále dál, ne-li více. V prvních dvou zápasech Ljungbergovy éry jakožto dočasného trenéra severolondýnský klub pouze remízoval na půdě Norwiche a poté dokonce doma podlehl Brightonu, čímž svou stávající sérii bez jediného vítězství natáhl již na devět zápasů.

Arsenal tak má aktuálně daleko blíže k sestupovému pásmu než k vytouženému umístění do čtvrtého místa, přesto však Ljungberg odmítl, že by boj o Ligu mistrů považoval za ztracený: "Nemyslím si, že bychom se o tom měli přestat bavit. Musíme se soustředit na to, co zrovna děláme, a ne se jen dívat do země. Musíme zapracovat na naší hře a sebevědomí."

West Ham má k sestupovým vodám ještě o pár bodů blíže a Manuel Pellegrini je aktuálně dle britských sázkových kanceláří největším adeptem na odvolání. Zkušený chilský kouč si z toho ale hlavu neláme. "Jak pokaždé říkám, tlak na výsledky nemá vliv. Visí na mě v každém zápase, abychom si vedli lépe, podali dobrý výkon a zvítězili. Není třeba k tomu být ve špatné pozici bez výhry ve spoustě zápasů za sebou, tlak je tady vždy."

Zatímco na straně domácích hlásí potenciální návrat do hry Michail Antonio, někdejší brankář Arenalu Lukasz Fabiansku zůstává mimo hru, stejně jako Manuel Lanzini. Další ex-hráč Kanonýrů Jack Wilshere by se však v zápase objevit mohl, neboť se již stihl zbavit potíží s třísly. Arsenal se musí obejít bez Daniho Ceballose a v posledních kolech se ani na lavičce náhradníků neobjevil Rob Holding, jenž stále není plně fit po dlouhé absenci zaviněné vážným poraněním kolene, ovšem možná právě v pondělí se na trávník zase vrátí.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 4.05 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Leicester City  (neděle 15:00)
Hráči Leicesteru City mají báječnou formu, která je vynesla až na druhé místo Premier League hned za nedostižný Liverpool. Aston Villa řeší úplně jiné problémy, s náskokem jednoho bodu na sestup je šestnáctá.

Aston Villa nezažívá úplně zářnou sezonu. Po patnácti zápasech se zařadila mezi bojovníky o záchranu a nutně potřebuje každý bod. V minulém kole přitom prohrála těsně na Chelsea 1:2, za Villans před přestávkou srovnával Trézéguet. V předminulém kole Aston Villa uhrála cennou remízu na Old Trafford, kterou zařídili Grealish s Mingsem. V zápase proti "Liškám" bude kouči Deanu Smithovi chybět Jed Steer, nejistý je start Keinana Davise. "Zažívají skvělé období, daří se jim, to je jasné. Ale my hrajeme doma, ve Villa Parku, a věřím, že žádný tým sem nejezdí s tím, že by ho čekal jednoduchý zápas. Budeme připraveni podat stoprocentní výkon a pokusíme se zastavit jejich rozběhnutou sérii," prozradil na předzápasové tiskové konferenci manažer Dean Smith.

Leicester se drží na vítězné vlně, naposledy ztratil 5. října, kdy prohrál 1:2 na Liverpoolu. Od té doby na konto naskočilo osm výher v řadě včetně té poslední domácí s Watfordem 2:0. Leicester se může spolehnout na ostrostřelce Jamieho Vardyho, který letos opět dává jeden gól za druhým a aktuálně je nejlepší střelec ligy se čtrnácti zásahy. Památný zápas Rodgersovi svěřenci předvedli na půdě Southamptonu, kde zvítězili 9:0 a sám Vardy dal hattrick. Proti Aston Ville bude chybět Matthew James, otazník visí nad Benjaminem Chilwellem. "Tvrdě trénujeme a na hřišti je to vidět. Jamie dává hodně gólů, ale nemůžeme se spoléhat jen na něj. Ve Villa Parku nás nečeká nic snadného, ale když předvedeme to, co v uplynulých kolech, věřím, že vyhrajeme," uvedl pro klubový web manažer Brandon Rodgers.

Poslední vzájemný zápas odehráli proti sobě Villas s "Liškami" v roce 2016 a rozešli se smírně po remíze 1:1. Letos jsou však velkými favority hosté.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Konsa Ngoyo, Mings, Targett - Nakamba - El Ghazi, McGinn, Douglas Luiz, Grealish - Wesley.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Ricardo Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Gray, Praet, Maddison, Barnes - Vardy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.85 - 4.21 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Southampton FC  (neděle 15:00)
Stadion St. James Park uvidí v rámci šestnáctého kola Premier League souboj Newcastlu se Southamptonem, tedy jedenáctého s osmnáctým. Mezi oběma celky je však rozdíl pouhých čtyř bodů, což vypovídá o vyrovnanosti letošní anglické ligy.

Newcastle v minulém zápase poměrně překvapivě porazil Sheffield United na jeho hřišti 2:0, když se trefili Saint-Maximin se Shelveyem. O týden před zase v St. James Parku ztratil body po remíze 2:2 Manchester City. Proti Southamptonu budou chybět Jamaal Lascelles a Matt Ritchie, nejistý je start Allan Saint Maximina a DeAndreho Yedlina. "Z posledních dvou zápasů máme na kontě čtyři body a na to bychom chtěli na domácí půdě navázat. Musíme hrát od začátku do konce a nesmíme soupeře nechat hrát jeho hru. My musíme diktovat tempo zápasu," řekl pro klubový web manažer Steve Bruce.

Southampton se v posledních kolech snaží dostat z nejhoršího. Svědčí o tom dvě výhry v řadě a před tím navíc remíza 2:2 na Arsenalu. V minulém kole si Soton poradil 2:1 s Norwichem, o týden před tím stejným poměrem s Watfordem. Z patnácti bodů tak The Saints uhráli téměř polovinu za poslední tři klání. Proti Newcastlu bude chybět Stuart Armstrong. "Máme šanci uhrát třetí výhru v řadě, což se nám od té doby, co jsem v klubu, nepovedlo. Musíme k tomu přistoupit se stejným chováním a pracovitostí," uvedl manažer Ralph Hasenhüttl pro klubové stránky.

Poslední vzájemný zápas vyhrál 20. dubna Newcastle 3:1.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Fernández, Clark, Dummett, Willems - Almirón, Shelvey, Hayden, Saint-Maximin - Joelinton.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cedrik, Stephens, Bednarek, Bertrand - Djenepo, Ward-Prowse, Hojbjerg, Redmond - Ings, Long.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.33 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Sheffield United  (neděle 15:00)
Oba jsou v Premier League nováčky, jejich umístění v tabulce je však diametrálně rozdílné. Zatímco horší než Norwich je jen jeden celek, jeho nedělní soupeř Sheffield United se i přes útlum v posledních týdnech vyskytuje v horní polovině tabulky.

Canaries po ucházejícím vstupu do sezóny plném sympatických výkonů vytěžili z posledních deseti utkání pouhopouhých pět bodů. Tři z nich byly za vítězství v Goodison Parku, jeden další za týden starou remízu proti Arsenalu, o níž se góly postarali Pukki a Cantwell. Tito dva jsou také hlavními ofenzivními zbraněmi svého týmu, dohromady nastříleli dvanáct ze šestnácti branek. Pukki jich má na kontě osm, Cantwell polovinu.

Blades měli v posledních čtyřech týdnech poměrně těžký los, přesto dozajista doufali ve více než tři body za tři remízy. Nerozhodné výsledky proti Spurs, Red Devils a Wolves by rozhodně žádným průšvihem nebyly, v kombinaci s (byť dost nezaslouženou) porážkou od Newcastlu už to je horší. I přes téměř dvounásobný bodový zisk oproti Norwichi má Sheffield na kontě jen o gól více, v tomto ohledu se činil zejména pětigólový Mousset.

"Bude to těžké a tvrdé. Minulý rok byly v Championshipu úžasní. Potěšilo mě, jak blízko jsme se jim dostali," skládal soupeři komplimenty manažer Chris Wilder.

Ve druhé anglické lize si byly tyto dva celky soupeři v uplynulých dvou sezónách. Vždy šlo o nesmírně vyrovnané duely, z nichž dvakrát vyšli jako vítěz Blades, jednou Canaries a naposledy v lednu skončilo utkání remízou. Žlutozelení budou postrádat dlouhodobě indisponované Drmiće, Kloseho a Hanleyho, hosté pravděpodobně nastoupí v sestavě optimální.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Zimmermann, Godfrey, Byram - Trybull, Tettey - Cantwell, McLean, Hernández - Pukki
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Mousset, McGoldrick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 3.53 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Wolverhampton Wanderers  (neděle 17:30)
Už zase útočí na Evropu. Hráči Wolves potvrzují, že úspěšná loňská sezóna nebyla náhodou a v tabulce jsou dokonce na pátém místě. Nyní míří na půdu týmu z dolní poloviny tabulky, Brightonu.

Seagulls za sebou mají náročné období, když se setkali se čtyřmi aspiranty na evropské poháry. Po třech po sobě jdoucích porážkách od Man United, Leicesteru a Liverpoolu si ve čtvrtek vyšlápli alespoň na utrápený Arsenal, který porazili po trefách Webstera a Maupaye 2:1. Právě Maupay je s pěti góly nejlepším střelcem svého týmu. Nyní "Rackům" přejí i absence výraznějších zdravotních trablů, chybět nadále budou jen March a Izquierdo.

Víru v lepší zítřky má Graham Potter. "V této lize je možné vše, takhle musí člověk přemýšlet, neboť jinak to brzy bude nuda. Musíme nadále pracovat a jít vstříc našemu cíli," říká manažer Seagulls.

"Vlci" v lize naposledy prohráli v polovině září, jejich aktuální série je výtečná. Z posledních čtyř zápasů vytěžili hned deset bodů, středeční duel proti West Hamu měl ještě jedno pozitivum. Podruhé v sezóně se trefila letní posila Patrick Cutrone, jehož góly budou Wolves při nedobré střelecké formě Joty potřebovat jako sůl. Zatím je totiž táhne pouze opora i z minulé sezóny Raúl Jiménez, jenž zapsal již šest gólů a tři asistence.

Poměrně pravidelně na sebe tyto dva celky narážely od roku 2012, fanoušci Wolverhamptonu na vzájemné zápasy nemají nejlepší vzpomínky. Z těchto deseti zápasů totiž slavili vítězství jen jedinkrát, naopak "Rackům" se poštěstilo hned čtyřikrát.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Alzate, Webster, Dunk, Burn - Groß, Pröpper, Stephens, Mooy - Maupay, Connolly
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saiss - Doherty, Neves, Moutinho, Jonny - Traoré, Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.26 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Další kolo anglické Premier League otevře souboj Evertonu s Chelsea. Podle předsezónních prognóz měl být Everton jedním z celků, kteří budou prohánět první šestici, realita je tomu ovšem na hony vzdálená. Toffees se po prohře s Liverpoolem propadli do sestupového pásma, po čemž byl odvolán manažer Marco Silva. V sobotu tak domácí povede dočasný manažer Duncan Ferguson. To družina Franka Lamparda dokázal odčinit porážku s West Hamem středečním vítězstvím nad Aston Villou a návrat na vítěznou vlnu budou jistě chtít potvrdit i v Goodison Parku.

Dosavadní průběh sezóny, to je pro fanoušky Evertonu v podstatě zlý sen. Od Evertonu se před sezónou čekalo, že se konečně pořádně zapojí do boje o evropské poháry, něco takového se ovšem vůbec nestalo. Sezónu přitom Karamelky nezahájily tak špatně - remízou na půdě Crystal Palace a domácím vítězstvím nad Watfordem, od té doby to ale šlo od desíti k pěti. Následovala prohra na hřišti Aston Villy, vydřená domácí výhra s Wolverhamptonem a série 4 proher v řadě, kdy Everton podlehl postupně Bournemouthu, Sheffieldu, Manchesteru City a Burnley. Výhra nad West Hamem přinesla naději na zlepšení, ta však velmi rychle vzala za své. Everton se totiž z bídné formy nedokázal vyhrabat a podlehl ještě Brightonu, Norwichi, Leicesteru a Liverpoolu, přičemž porazil pouze Southampton a bod si ještě připsal za domácí remízu s Tottenhamem. Suma sumárum - osmnácté místo se čtrnácti získanými body nakonec Marco Silva neustál a v pátek byl po zasedání vedení Evertonu od týmu odvolán.

To Chelsea naopak předsezónní očekávání překračuje, i když po listopadové reprezentační pauze už její forma není tak oslnivá. Svěřenci Franka Lamparda po dobrém výkonu podlehli Manchesteru City, v Lize mistrů pak odehráli bláznivý zápas s Valencií, kde se štěstím remizovali 2:2 a udrželi tak postup ve svých rukou, načež následovala ovšem velmi nepovedená druhá půle s West Hamem, která publiku na Stamford Bridge přinesla druhou domácí ligovou porážku. Tu se sice Blues podařilo odčinit, když ve středu na domácí půdě přehráli Aston Villu, nicméně již v sobotu čeká ovečky Lamparda další nepříjemný test. V pátek se ale klub ze západního Londýna dozvěděl příznivou novinu, když uspěl s odvoláním proti zákazu přestupů a v lednovém přestupovém okně tak již bude mít povoleno registrovat nové hráče.

Domácí nemohou využít služeb Fabiana Delpha, toho ze hry vyřadí problémy se stehenním svalem. Otazník se vznáší také nad zdravotním stavem Yerryho Miny a mimo ještě je také kapitán Seamus Coleman. Hosté mohou počítat s Tammy Abrahamem, který se již definitivně zotavil z drobného zranění, které utrpěl v utkání s Valencií, stejně tak se do hry vrací také Ross Barkley. Obránce Antonio Rüdiger sice již začal trénovat s týmem, do utkání ovšem ještě nezasáhne.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Keane, Mina, Digne - Schneiderlin, Davies - Iwobi, Sigurdsson, Bernard - Richarlison
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Zouma, Tomori, Emerson - Kanté, Jorginho - Willian, Mount, Pulišič - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.74 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Vedoucí Liverpool bude svůj náskok hájit na půdě Bournemouthu, kde se mu v posledních letech daří velmi dobře. The Reds zde v posledních dvou sezónách vyhráli shodně 0:4, při té poslední návštěvě dokonce Salah zaznamenal hattrick. Bournemouth bude naopak doufat, že se mu povede něco podobného jako v roce 2016, kdy předvedli senzační obrat a z výsledku 1:3 nakonec ještě udělali výhru 4:3.

Bournemouth zažívá další z těch sezón, kdy tak nějak předvádí vesměs to, co se od něj očekává. Pohybuje se ve středu tabulky, málokdo od něj čeká, že by se zapojil do bojů o poháry, stejně tak by ale bylo velkým překvapením, kdyby měl tento celek potíže se záchranou. Pravdou ale je, že v posledních týdnech se mu příliš nedaří, od začátku listopadu a překvapivého vítězství nad Manchesterem United již svěřenci Eddieho Howea nezískali ani bod, když postupně prohráli s Newcastlem, Wolverhamptonem, Tottenhamem a v týdnu také s Crystal Palace, a to navzdory tomu, že hráli přes 70 minut přesilovou hru. A zrovna Liverpool skutečně není celek, na kterém byste si v letošním roce měli nějak spravit chuť.

To Liverpool je letos naprosto suverénní a vypadá to, že by konečně mohl získat svůj vůbec první titul v soutěži zvané Premier League. Jistě, k tomu povede ještě dlouhá a strnitá cesta, ale rozjeté to mají svěřenci Jürgena Kloppa rozjeté vskutku náramně. V letošním ročníku neporazili pouze Manchester United, na jehož půdě remizovali 1:1, jinak ve všech zbylých 14 zápasech vždy triumfovali. Naposledy si ve středu i navzdory několika změnám v sestavě hravě poradili s Evertonem, který přestříleli 5:2. Na druhý Leicester City tak mají momentálně náskok 8 bodů, na Manchester City pak už dokonce bodů 11. Loňský ročník sice ukázal, že i výrazné manko se dá stáhnout, nedá se ovšem popřít, že je Liverpool momentálně tím největším favoritem na titul. A pokud se jim podaří udržet současnou výkonnost, pak by v květnu měl být v Merseyside důvod k oslavě.

Domácí budou postrádat útočníka Harryho Wilsona, který je v klubu na hostování právě z Liverpoolu, proti kterému tak nemůže nastoupit. Na hřišti se neobjeví ani Adam Smith, kterého vyřadí zranění kotníku. K dispozici ještě nebude ani stoper Cook a útočník Joshua King. Liverpoolu nepomůže stoper Matip, obránce Clyne a záložník Fabinho, do sestavy se však vrací brankář Alisson, který si již odpykal jednozápasový trest za vyloučení v duelu s Brightonem.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Francis, Mepham, Aké, Rico - Fraser, Billing, Lerma, Groeneveld - Solanke - Wilson
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Chamberlain, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.38 - 4.51 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Burnley FC  (sobota 16:00)
Nabitý program Premier League pokračuje šestnáctým kolem, v němž změří síly Tottenham s Burnley. Domácí si po slibném startu od změny manažera prošli v týdnu prvním neúspěchem pod vedením Josého Mourinha, jenž si v týdnu připsal první porážku v novém klubu proti svému předešlému zaměstnavateli Manchesteru United, a pokračují tak v inkasování až překvapivě vysokého počtu branek.

Od chvíle, kdy Mourinho nahradil Mauricia Pochettina, stihli již Spurs odehrát čtyři zápasy a v každém z nich obdrželi po dvou gólech. Zatímco v předešlých duelech zlepšené počínání v útoku především díky Delemu Allimu a Heung-Minu Sonovi zvládl Tottenham soupeře přestřílet, ovšem na Old Trafford jediný zásah Alliho na obrat nestačil.

Portugalský manažer uznal, že má stále co zlepšovat, ovšem doposud kvůli vysokému počtu zápasů v krátkém sledu za sebou neměl prostor defenzivní potíže adekvátně adresovat. "Musíme vyřešit naše problémy v obraně, aniž bychom tím přišli o to, co se nám daří v útoku. Dostali jsme sice dva góly ve všech mých zápasech, ale stejně tak jsme v každém i skórovali," bilancuje Mourinho. "Mohli jsme jich přitom dát ještě více. Ale je pravda, že dostáváme až příliš gólů, které bych nazval lacinými. Musíme se to pokusit zarazit."

"Nejlepší způsob ke zlepšení je pracovat na tom (na tréninku), na to ale nemáme čas. Po zápase s United jsme měli celý den volno, aby se hráči dali dohromady. Nemáme podmínky k tomu, abychom mohli pracovat na hřišti," pokračoval zkušený manažer Tottenhamu. "Víc práce, analýz, setkání a pohovorů. Nejsem zrovna ‚pohovorový‘ typ trenéra, spíš ten na hřišti, a právě tak můžeme zrychlit proces našeho zlepšení. Počkejte ještě do příštího týdne, kdy nás čeká Bayern. V tom zápase hodlám pošetřit několik hráčů a budu tak s nimi moci pracovat na tréninku."

"Je očividné, že máme potíže, ale potřebujeme čas, abychom je napravili. Dobré je, že máme kvalitní hráče a skvělou kabinu," pochvaluje si Mourinho, jenž defenzivu nevnímá jen jako práci obrany. "Je to celý defenzivní proces, což není nic lehkého. Když se bavíme o obraně, točí se naše debata okolo brankáře, stoperů a jejich chyb, ale já na to takhle nepohlížím. Nedívám se na individuality, celý proces čítá všech jedenáct hráčů. Naše problémy leží v organizaci, ne jednom novém hráči."

Mourinho se také musel vypořádat s dotazy na budoucnost Christiana Eriksena, jenž podle mediálních spekulací nehodlá v Tottenhamu prodloužit smlouvu a odejde tak z klubu nejpozději v létě jako volný hráč. Portugalský kouč odmítl celou záležitost blíže komentovat, a kromě toho dodal, že od svých hráčů po porážce očekává rozzlobenou reakci, ne smutek. "Podle mě po prohře nemůžete být smutní, musí tam být něco víc, být vzteklí a naštvaní. Smutek žádné problémy nevyřeší."

Zatímco domácí se musí vypořádat s pokračující absencí brankáře Llorise, stejně jako Daviese či Lamely, Burnley může zpět v základní sestavě přivítat Ashleyho Barnese, jenž kvůli potížím s třísly nebyl v úvodní jedenáctce u porážky s Manchesterem City. Otazníky však nadále visí nad starty Longa, Westwooda a Taylora, přičemž Bardsley a Gudmundsson se ještě ani nezapojili do tréninkového procesu.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Aurier, Sánchez, Alderweireld, Vertonghen - Ndombélé, Dier - Sissoko, Alli, Son - Kane
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Hendrick, Drinkwater, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.79 - 7.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Poslední Watford se pokusí rozšířit svůj bodový zisk osmi bodů v duelu proti Crystal Palace, které se ale v posledních dnech dostalo do velmi dobré formy, které svěřence Roye Hodgsona katapultovalo dokonce na sedmou příčku tabulky. Naopak trápící se Watford v týdnu sáhl k druhé výměně trenéra v tomto ročníku, když odvolaného Quiqueho Sáncheze Florese nahradil bývalý lodivod Leicesteru, Nigel Pearson.

Krize Watfordu letos skutečně nezná mezí. Poslední celek tabulky se může doposud pochlubit jen jednou jedinou výhrou, když začátkem listopadu porazil Norwich City 2:0. Jinak si ale připsal ještě 6 remíz, ve zbylých zápasech ovšem odešel poražen. Momentálně tahá negativní sérii tří proher v řadě, když Sršně podlehly postupně Burnley, Southamptonu a také Leicesteru. Watford má velké potíže na obou stranách hřiště - v počtu inkasovaých branek jsou třetím nejhorším celkem celé soutěže, zatímco v ofenzivní fázi jsou na tom s devíti brankami suverénně nejhůř. Pokud se jim v nejbližších týdnech nepodaří výrazně pohnout s těmito statistikami, pak Sršně nebudou mít v boji o záchranu téměř žádnou šanci.

Crystal Palace sice počátkem listopadu zaznamenal mírný pokles výkonnosti, když třikrát za sebou odešel poražen poté, co nestačil na Leicester, Chelsea a po velmi dobrém výkonu také těsně podlehl Liverpoolu, nicméně od té doby se celek z Londýna dostal na vítěznou vlnu, když vyloupil stánek Burnley a v oslabení si na domácím hřišti poradil také s Bournemouthem. Pokud by se Crystal Palace zadařilo i na hřišti Watfordu, mohla by se parta Roye Hodgsona při příznivé shodě náhod posunout dokonce až na pátou příčku tabulky.

Watfordu se po svalovém zranění vrací dvojice Kabasele a Pereyra, v základní sestavě už by se mohl objevit i kapitán Troy Deeney. Naopak Craig Dawson do hry určitě nezasáhne. Crystal Palace nemůže využít služeb křídelníka Maxe Mayera a obránců Van Aanholta a Joela Warda. K dispozici však už budou Gary Cahill a Scott Dann.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Cathcart, Masina - Sarr, Doucouré, Capoue, Hughes - Deulofeu, Deeney
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Kelly, Tomkins, Cahill, Schlupp - Kouyaté, Milivojevič, McArthur - Townsend, Jordan Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.32 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Manchester United  (sobota 18:30)
První derby dvou manchesterských klubů je tady. Sobotní program Premier League uzavře duel mezi dvěma městskými rivaly, z nichž ani jeden není na pozicích, o kterých snil. Citizens chtěli atakovat titul, Red Devils přinejmenším pozice pro Ligu mistrů.

Bleděmodří v probíhajícím ročníku poměrně pravidelně ztrácejí body. Během listopadu tomu tak bylo hned třikrát, když nejprve bez bodu odjížděli ze hřiště hlavního rivala v boji o titulu z Liverpoolu, jen bod si následně odvezli z dalšího severoanglického města Newcastlu. Minulý měsíc nebyl příznivým ani co se Ligy mistrů týká, úterní vítězství nad Burnley zajištěné dvěma trefami Jesuse a jednou Rodriho s Mahrezem jim alespoň trochu napravilo náladu.

Ani o domácí prostředí se Guardiolovi svěřenci nemohou opírat jako v předchozích sezónách. Už dvakrát v něm totiž ztratili, nejprve ve smolném duelu s Tottenhamem, poté i při porážce od Wolves. V čem jsou nejlepší, to je střílení gólů. Hned čtyři borci se dostali alespoň na pět branek, Jesuse, Bernarda a Sterlinga však nedoplní vůbec nejlepší střelec týmu Agüero, jehož trápí zdravotní obtíže. Kromě něj do utkání nenaskočí ani dlouhodobě indisponovaní Laporte a Sané.

Lehký zápas Pep Guardiola rozhodně nečeká. "United mají obrovskou historii, vždy mají kvalitu. My je ale musíme zkusit porazit. Hrajeme proti dobrému týmu, musíme podat slušný výkon a zkusit vyhrát zápas," říká španělský manažer.

Forma Rudých ďáblů zdá se býti poněkud kolísavou. Když už se jim povedlo období, během něhož napříč soutěžemi na sto procent zvládli pět ze šesti zápasů, přišly zase tři nevynucené ztráty v řadě. Středeční prestižní a náročný duel s Tottenhamem však Solskjaerovi muže zastihl v dobré formě a svého soka díky dvěma Rashfordovým zásahům udolali 2:1. Anglický reprezentační útočník už má dohromady tref devět.

Na hřištích soupeřů se jim však vůbec nedaří. V sedmi ligových zápasech mimo Old Trafford dokázali vyhrát jen v Norwichi, tři utkání nezvládli vůbec a ve třech se se soupeřem rozešli smírně. Jako třeba naposledy v Sheffieldu, kde proti Blades otočili dvougólové manko, jenže v závěru o těžce nabyté vedení přišli. I jim navíc chybí klíčový hráč v podobě zraněného Pogby, po drobných obtížích by se mohl znovu objevit Martial.

Rýpnutí si neodpustil Ole Gunnar Solskjaer. "Mně trvalo dlouho, než jsem si sám mohl zahrát toto derby," naráží na delší působení rivala v nižších soutěžích. "Samozřejmě momentálně je Manchester City lepším týmem, než jakému jsem čelil já. Tato derby jsou vždy speciální, ale nejde říct, že na nich záleží více než na zápasech s Tottenhamem," pokračuje lodivod Red Devils.

V poslední době mají v manchesterských derby navrch modří, ti dokázali uspět ve třech ze čtyřech posledních střetnutí. Jarní vítězství jim vystřelili Bernardo a Sané. Varováním by jim však měl být fakt, že jenom dvakrát z předchozích devíti soutěžních duelů slavil úspěch domácí tým.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Stones, Fernandinho, Angelino - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Bernardo, Jesus, Sterling
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Young - McTominay, Fred - James, Pereira, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.90 - 9.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC15141037:1443
2.Leicester City15112235:935
3.Manchester City15102343:1732
4.Chelsea FC1592430:2129
5.Wolverhampton Wanderers1558221:1723
6.Manchester United1556423:1821
7.Crystal Palace1563614:1821
8.Tottenham Hotspur1555525:2320
9.Sheffield United1547417:1519
10.Arsenal FC1547421:2319
11.Newcastle United1554615:2219
12.Burnley FC1553721:2418
13.Brighton & Hove Albion1553718:2218
14.AFC Bournemouth1544718:2116
15.West Ham United1544717:2516
16.Aston Villa1543822:2415
17.Southampton FC1543817:3315
18.Everton FC1542916:2714
19.Norwich City15321016:3211
20.Watford FC151599:308

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1228)

Přidat komentář
vladis271

OT: šampon na auto, čo by ste mi odporučili?

Reagovat
jk

taky OT ale to někdo v takový kose maje auto ručně?

Reagovat
vladis271

ee, v zime by sa vobec nemalo umývať auto.... to len rozmýšľam dopredu.

Reagovat
jk

Aj to jsem ani nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Myčka

Reagovat
smazaný uživatel

Orthosan

Reagovat
Neutron

Chemical guys

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to pod souhrnem

Reagovat
C-M@ster

Teď už i pod preview.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo asi bez prekvapení.

Reagovat
masly008

ha, si počkej na Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

To akože na London Stadium vyhrá?

Reagovat
masly008

vtipálku

Reagovat
Minister

Strata Arsenalu nebude prekvapením.

Reagovat
masly008

však překvapení bude výhra arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Báječná léta pod psa...

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak..kam sme to dopracovali

Reagovat
vladis271

Nemám z toho dnes dobrý pocit. Síce ich hra nám bude vyhovovať, ale očakávam daľšie masívne rotovanie pred LM.

Reagovat
smazaný uživatel

V LM nie je nič isté. V Salzburgu to nebude ľahké, takže tam musí zabrať najsilnejšia zostava. S vypustením LM predsa len nepočítam...

Reagovat
smazaný uživatel

Aké masívne rotovonie? Mane možno nebude hrať, a jeden z krajných bekov, inak očakávam top možnú zostavu.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Luc-Luc

taky ne, citim remizu, snad se pletu

Reagovat
cristiano.K.

kdy jsi měl naposled dobrý pocit?

Jim se nedaří a my jsme ve výsledkovým laufu, padne 4+ více golů

Reagovat
Luc-Luc

United do toho !

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak

Reagovat
redyyz

Reagovat
Coutinho10

Glory, glory....

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem Olemu věřil

Reagovat
cristiano.K.

Já Olemu přeji bod spíš kvůli tomu,aby ho nevyhodili a neskočili pro Pocheho. Až pak myslím na Liverpool

Reagovat
redyyz

dvom timom ako fanusik LFC nejde priat za ziadnych okolnosti, Man united a Everton

Reagovat
cristiano.K.

dnes přeji oběma nechci aby Everton spadnul

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pobody's nerfect

Byla by škoda přijít o merseyside derby

Reagovat
cristiano.K.

a povinné body do tabulky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

A to preco, lebo si o rivalite cital alebo aky to ma dovod

Reagovat
eder

Má pravdu, v Anglii (a nejen tam) to opravdu tak mají, uznávají klubismus a odvěkou rivalitu mezi kluby. Naopak tam neznají to absurdní "fandíme v evropských pohárech všem klubům kvůli koeficientu..." - to je specialita především v zemích bývalého východního bloku.

Reagovat
Shottack

Nefandím všem českým klubům v Evropě kvůli koeficientu, ale kvůli tomu, že je beru jako reprezentanty země.

Reagovat
eder

To je jedno a totéž. Představa, že fanoušek LFC fandí Man UTD (stejně tak Barca vs. Real nebo Celtic vs. Rangers atd.) jako "reprezentantovi své země" je přinejmenším absurdní...

Reagovat
Shottack

No jasně. Ale to je tím, kolik úspěchů udělaly kluby z Anglie a od nás. Oni si "můžou dovolit" klubismus i na evropské scéně, protože jsou i tam úspěšní - já jsem rád, když kdokoli z našich klubů udělá úspěch.

Reagovat
eder

To není jen v Anglii, není to o úspěchu v nějakém národním měřítku. Je zajímá primárně jediný úspěch - ten jejich oblíbeného klubu.

Reagovat
Shottack

Ale oni do té fáze nějak došli. Až bude mít Baník 2 tituly z LM a Slávie 3, tak mě bude zajímat jen úspěch Baníku a Slávii v Evropě přát nebudu...

Reagovat
eder

To se těžce vysvětluje, jsou to dva odlišné světy s rozdílnými zvyklostmi...

Reagovat
pobody's nerfect

on je taky rozdíl v tom, že když se daří jakémukoli českému týmu, tak z toho budou v budoucnu těžit i ostatní tím, že bude lepší umístění a lepší šance na poháry, což v anglii logicky není

Reagovat
eder

Zní to logicky, s tím souhlasím. Ale o tom to není - oni to opravdu vnímají a cítí jinak, než je obvyklé tady u nás.

Reagovat
redyyz

si spominam na to, co raz povedal Gerard "keby ma moj otec videl v drese Evertonu, pretiahol by ma cez odkvapovu ruru"

Na ostrovoch je fandenie klubu viac ako nabozenstvo, ty co tu ziju nejaky ten piatok, budu suhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

to som nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo... Už stačí.. Mají to tam prostě jinak a děkujeme za vysvětlení.

Reagovat
Neutron

ako ja tomu rozumiem, ale mne pride divne, ked niekto zo Slovenska napriklad fandi Liverpoolu a tym padom automaticky hejtuje United len preto, ze su to v Anglicku rivali, tym teraz nenarazam na redyyza konkretne, ale vseobecne sa najdu taki jedinci.

Reagovat
eder

Tak jasně, že to má širší souvislosti. Rivalita mezi městy (téměř sousedními) Liverpool a Manchester má historický přesah a je zdaleka nejen fotbalová. Přirovnal bych to trochu k rivalitě např. mezi Hradcem Králové a Pardubicemi. A fanoušek toho kterého anglického klubu ze Slovenska nebo Čech tu rivalitu bezprostředně samozřejmě necítí, ale časem ji nutně začně vnímat a zpravidla se na něho přenese (ale nemusí). Asi to souvisí s tím, jak aktivně a intenzivně tomu klubu fandí - pokud tam pravidelně jezdí a sleduje i dění okolo toho klubu, tak je logicky i více vtažen do kontextu rivality s ostatními kluby v dané soutěži.

Reagovat
redyyz

zijem v UK uz asi 15 rokov a nejak som sa tym nakazil, bude to aj tym, ze ked sa rozpravas s niekym, kdo ma LFC v DNA po generacie, maju to presne tak isto...

Osobne by som tiez bol sklamany, keby nebolo derby...zostup im neprajem...ale taktiez im v ziadnom zapase nefandim.

Reagovat
Neutron

jasne chapem

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi hlupák.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
sunakashi

Vam pripada ten kurz na remizu ci vyhru united normalni? Podle me je to ulet.hned jsem dal 200kc na vyhru united a 100kc na remizu...

Reagovat
FCSL

3:0/3:1 Úplně v pohodě

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to zkusil za 300,- Kč na United

Reagovat
Busby babes

taky mi to prijde prestreleny, uvidime.

Reagovat
Svatej

Zda se, že James si definitivně urval místo v zakladu

Reagovat
AC torino

Viete mi niekto poradit free stream na Everton-Chelsea?

Reagovat
Mato178178

Načo sú evertonu 3 útočníci na lavičke

Reagovat
Taiger

Chelsea hoši, ten Tomori je už úplně odepsanej?

Reagovat
Whitemedia

Jasný, už si nikdy nekopne.

Reagovat
RKBoy

už ho nechceme.

Reagovat
Taiger

Dík oběma

Reagovat
kvasha16

podla mna nie este

Reagovat
cristiano.K.

sestava Evertonu víc ofenzivní než bych čekal. Rozhodne Barkley z lavčky

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ofenzivni letka Chelsea je strasne perspektivní. Jeste nahradit Wilajena za nejakeho mladeho RHF a maji o budoucnost postarano.

Reagovat
smazaný uživatel

To ma na ruce potitko Evertonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem reagoval na reakci na svuj prispevek nad Tebou

Reagovat
Zaschrona

Kéž by to byl pohádkový zápas pro Dunca, ale spíš se bojím naprostého opaku...

Reagovat
smazaný uživatel

To ma na ruce potitko Evertonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem reagoval na reakci na svuj prispevek nad Tebou. Vzdavam to

Reagovat
Shottack

Dneska jedeš

Reagovat
smazaný uživatel

Koncova situace

Reagovat
Zaschrona

Tak on je to takový jeho trademark, ale že si ho nechal i dneska, to je mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Big Virgil

má někdo stream na Everton - Chelsea?

Reagovat
Greny

koukam na O2 ale zkus : http://www.sport365.live/cz/home

Reagovat
Big Virgil

Ja mel taky o2 ale kvuli tem zmenam co delali s balickama uz nemam..resil si to taky? Jinak diky

Reagovat
Greny

Druha minutu a ten parchant Richarlison uz se zase vali

Reagovat
lajka30

golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Zaschrona

Richarlisoooon

Reagovat
RKBoy

gol z hovna od hovien, klasika.

Reagovat
Greny

zase centr do vapna a jsme v ....

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Everton lepsi

Reagovat
Free_player

pěknej začátek

Reagovat
Matić

Zouma at jde někam, všechny goly jsou jako přes kopirak... centr a gol

Reagovat
Hokaido

Ta naše obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Predminuly kolo strelim Richarlisona a on se rozestrili, typicky

Reagovat
vitasrp

Kolik jsme už dostali branek po centrech a zakončení na malym vápně? To je hrozná bilance stoperů a brankáře.

Reagovat
RKBoy

na stopérovi chýba líder.. Zouma je zmatkár, mám ho rád ale v pravidelnom základe nemá čo robit.

Reagovat
Greny

noo jako ale zase je to na malem vapne .. nevim zda tam nemel jit treba i Kepa

Reagovat
off-olda

Prudký, trefený centr na jedničku... To by nemohl stihnout ani náhodou.

Reagovat
Taiger

Je to jen hra, proč brečíš?

Reagovat
off-olda

Když jsme dostali prvního góla, tak 2 remízy a 4 prohry. Pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

To je obrana tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ma moznost, pustte si ve vedlejsim okne zapas Realu s Espanyolem Tohle je uplny jiny sport ::lol: Naprosty rozdil v tempu. Nejlepsi liga sveta PL

Reagovat
PISTOLERO

Nic novýho, Španelská nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Kazda liga je nuda oproti PL A nejlepsi je si pustit zapas PL a hned potom zapas Příbram vs Karvina

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem 25 minut na Real a nemohl jsem se dočkat až začne Everton-Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tak

Reagovat
Malresi

Reagovat
PISTOLERO

Ta Chelsea má obranu jak cedník

Reagovat
eder

To sice ano, ale zase mají hezké retro stulpny...

Reagovat
PISTOLERO

Celkově pěkný dresy

Reagovat
eder

Ale jó, černá je určitě hezčí než modrá.

Ten "límeček" mi moc nesedí, ale asi byl cílem originálního vzhledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Greny

jo kluci prohravame jo .. nemusime si nahravat na jeden dotyk metr od maleho vapna soupere

Reagovat
vitasrp

Ty krávo, to je neuvěřitelně špatnej výhoz

Reagovat
off-olda

Pane bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl slapak Mounta na Richarlisona

Reagovat
Greny

te simulantske kurvi..e bych nepiskal vubec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle byl faul, nicmene zas to asi prihral.

Reagovat
Svatej

Richarlison je odporná simulantka děvka.. To je fak k posrani

Reagovat
Taiger

wtf Co to do tebe vjelo

Reagovat
Svatej

Já ho totálně nenávidím, nikomu nestačí tak málo na to, aby spadnul, prostě ho vidíš na zemi za zápas s přehledem víc jak na nohou

Reagovat
Taiger

Do fanty ale dobrej differential

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ked ho mam v drafte vzdy len rozmyslam ci je zraneny alebo zas prehana, lebo fakt to ma snad kazdy zapas kde vyzera ako keby mal skoncit v zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal, ze je to v repre náhrada Neymara se vším všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má Azpi duhovou kapitánskou pásku?

Reagovat
smazaný uživatel

Podpora gayu a leseb. Maji to vsichni kapitani v tomto i ve vlozenem kole v tydnu

Reagovat
off-olda

Jsou změněné i profilovky klubů třeba na FB...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel FB nemam, tak nevim, ale je to ta duhova vlajka, kterou piuzivaji ty mensiny LGBTQ.

Reagovat
masly008

jsem zvědav kdy budou mít na potporu hetero a rodin jako takových

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdy, svet je totiz v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

potporu

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl určitě omyl

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

jj, to je totiz desne utlacovana skupina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba mu trochu křivdíme, už se nechal ošetřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro, krásný centr od Williana.

Reagovat
RKBoy

Zoumu predat, sním v základe o žiadne trofeje bojovat nikdy nebudeme.

Reagovat
Taiger

To je asi proto, že už nechcete Tomoriho, či?

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Držení míče 20:80, skóre 1:0

Jsme to blbci.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika Mourinha, kdyz byl v Interu a hral LM proti Barcelone

Reagovat
Svatej

Snad taky pak nezakopnem..

Reagovat
ajouki

Přinesl Christensen to očekáváné zlepšení, jak jsi tu po City vyšiloval? Podle mě skoro vše hraje do strany nebo na záložníky, kteří si musejí pro míč na pár metrů. Žádné přihrávky mezi línie nebo dlouhé diagonály. To nemluvím o fyzickém zhoršení v soubojích oproti výkonům Tomoriho.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je Christensen horší než Zouma?

Reagovat
Svatej

Přináší Zouma tu fyzickou dominanci, která ho má údajně definovat? Góly padaj v stoperskym teritoriu a pravidelně hlavou.

Reagovat
ajouki

Ano. Pokud přes něj jde dlouhý míč na útočníka, tam jen výjimečně z toho něco soupeř vytěží. Buď ho zablokuje tělem a ofenzivní hráč ho nemá šanci oběhnout, anebo ho přesprintuje a míč pošle Kepovi. Christensen jde do souboje a je z toho často akorát nekontrolovaný odražený míč nebo rovnou Christensen na zemi a soupeř u míč. Podobně u dostupování hráčů. U branky Evertonu nechal Christensen nejméně dva metry a byla z toho jednoduchá přihrávka do křídelního prostoru a centr. Zouma tyto hráče dostupuje na záda a nedá jim dýchat.

Reagovat
Taiger

Chybí mi Theo i Iwobi, i když hráli na hovno, aspoň do toho vždy dali všechno

Reagovat
off-olda

James

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to srovnám s tim tydennim zapasem Live vs Everton, tak Everton hraje prakticky stejny fotbal v tempu, jen s lepsim zajistenim v defenzive. Nehraji tak na riziko.a nejsou tak roztazeni. Kdyz bych porovnal Chelsea a Liverpool, kaslu na takticke rozbory, ale nejvetsi rozdil je asi v lacinych ztratach. Chelsea fakt castokrat za tech 30 minut zbytecne a lacine ztratilo nekolik micu. O tom, ze v ofenzive neni takova sehranost, o tom neni treba psat. Kazdopadne mi u Chelsea chybi vic nabehu za obranu.

Reagovat
Greny

no chybi nam ta zkusenost.. je to smerem nahoru strasne hekticky

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Ale ti hraci jsou mladi, zkusenosti na to dojdou, ldy ppdrzrt balon, kdy udelat klicku, a kdy spis radeji volit co nejdriv prihravku.

Reagovat
Greny

a finalni faze vzdy to dostanou do nadejneho mista ale zkazi se ta uplne finalni prihravka .. ted Pulisic cpe to na Williana ale asi by bylo lehci to hrat spis pod sebe tam byl myslim Abraham

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Tohle prave dokazou skoro vsichni ofenzivni hraci Liverpoolu vyhodnotit vetsinou spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

A musíme víc střílet.

Reagovat
smazaný uživatel

strel je tam malo. Kazdopadne by to chtelo i vetsi pohyb, konkretne v tech nabezich. Skoro zadny tam zatim neni. A prit defenziva Evertonu neni nijak skalopevna.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti naší vypadá mnohem pevněji.

A stačilo kdyby Abraham v několika centrech byl o krok napřed, nebo Willian zkusil vystřelit nebo dal Pulišič lepší řešení a mohli jsme klidně vést.

Reagovat
smazaný uživatel

Spatne reseni finální faze

Reagovat
Greny

ty vole Pickford uz ve 35 minute odkopava minutu od branky

Reagovat
vitasrp

Cesar je na tom levém obránci dneska hrůzostrašnej.

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Kova

Reagovat
lajka30

To je doslova válka na hřišti.

Reagovat
off-olda

Nechápu, že si s tímhle držením míče nejsme schopni vytvořit nějaký soustavný tlak a Everton utavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam zbytecne ztraty. Ten postupny utok se tim vzdy zabije a hraci musi zacinat od znovu. A to je hrozne unavne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak mate soustavny tlak

Reagovat
off-olda

Ale je to takovej sranda tlak. Vůbec nemám pocit, že z toho můžeme dát gól. Když zatlačí Liverpool nebo City, tak smrdí gólem všechno... Z tohodle tlaku prostě ten pocit nemám.

Reagovat
Taiger

Podle mě jste už měli dávno vést 3:1, jen Everton měl luck s těma zákrokama

Reagovat
lajka30

Reagovat
off-olda

Ale góla jsme nedali a tak bych čekal, že když máme tolik míč, že budeme přidávat a mačkat je víc... Takhle je poločas a nic z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s Taigerem, akorát to vaši hráči zkouší dovézt až do brány místo střel

Reagovat
off-olda

Držíme je u nich na polovině, ale nemačkáme. Nevytváříme si nebezpečné situace. Je to takové obléhání...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me se to dalo cekat a Lampard je na tohle mel připravit. Ukazat jim, jak se dostat do tohoto bloku Evertonu. Ta ctverka vepředu je strasne nesehrana.

Reagovat
Greny

on nastavi dve minuty. .. tak s tim at jde taky nekam

Reagovat
czechfant

Ten Azpi zkurvil snad každou přihrávku. Proč se rozvičuje Barkley, když máme na lavičce lepší hráče? :D

Reagovat
Zaschrona

Předváděný fotbal hrozný, ale dokud kluci takhle jezdí, tak těžko můžu v naší situaci s tím být nespokojený. Velká škoda, že to tam DCL nepropálil, mohlo to být podstatně klidnější vedení. Těžko ale takovou intenzitu budeme schopní udržet celý zápas, Chelsea tam taky měla víc než náznaky. Fotbalově se musíme zlepšit.

Reagovat
cristiano.K.

mě to připomíná starou dobrou Anglii, vaši jezdí po prdeli a fanoušky to baví.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
repkajebuh

Přesně tak!!! Jak hráči, tak fanoušci úplně super, naprostá klasika. Ferguson bude asi velkej hecíř a hlavně srdcař.

Reagovat
smazaný uživatel

Popsali jste to tady dobre. Je to hrozne hekticke. Nejvíc do oci bijici je spatne reseni finální a predfinalni faze.

Reagovat
Zaschrona

V Goodisonu je Niko Kovač.

Reagovat
Jackmaker1989

Nikdy by som si nemyslel, že to bude až taký rozdielový hráč. Ale záloha Chelsea je určite lepšia ako záloha Liverpoolu, útok má lepší Liverpool ale Chelsea tam má obrovskú kvalitu. Ja vidím hlavný rozdiel u Liverpoolu u VVD, ten hráč je úplne neskutočný ako zdvihol Liverpool. Som zvedavý, čo prinesie Rudiger ak sa dá dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Útok máme úplně jinde a to samé obranu.

Reagovat
eder

A hlavně BOSSE!

Reagovat
Matić

Nutno si přiznat, že Azpi má už to nejlepší za sebou. Na levém kraji obrany to taky není ono a prostě nám strašně chybí podpora tohoto postu do útoku. O centrech ani nemluvím, to radši ať tam Emerson nebo Alonso sypou špatný centry, než aby tam nelétalo nic.

Jinak hraje se ve velkém tempu, ale bohužel nejsme schopni dát tu finální přihrávku a vytvořit velkou šanci. Dnes to vidím na remízu, snad tam aspoň jeden gól spadne...

Reagovat
Taiger

Tammy hattrick poprosím

Reagovat
smazaný uživatel

Ten blok Evertonu se da rozbit v podstate dvema zpusoby.

1. Rychly tukes, jenze nevim, nemyslim si, ze Chelsea je az tak sehrana, aby si tohle mohli dovolit.

2. Nabehy v prave chvili za obranu, a těch moc nebylo. Prakticky ani jeden.

Ten treti, cili způsob City prihravky, cekani na otevreni prostoru, moc nefunguje. Je to platonicky tlak, i kdyz je větší držení mice pro Chelsea, tak bez vytvareni golovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 2. pokus bych vyndal Williana (i když hraje celkem slušně, i lépe než Pulišič a s Jamesem si rozumí a pomáhají se dozadu i dopředu), protože to není náběhový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze tu sanci pripravit. Ale celkove na stridani je, protože ty situace predfinalni neresi dobre. A to je jeden z faktoru, proc asi hraje.

Reagovat
vitasrp

To mi připomíná zápas z prosince 2012, kdy nás Everton prvních 30 minut totálně mlel, hrál tam dlouhý míče na stranu Azpilicuety, úplně dominoval, dostával míče do vápna a mohl to utkání v první části duelu klidně vyhrát. Nakonec ten tlak opadl a dvěma brankama Lamparda jsme to utkání otočili.

Tohle je snad poprvý, co hrajeme proti opravdu silovému, důraznému týmu, který se nebojí hrát tak, jak hrála většina týmů ještě okolo roku 2010. Žádný přehnaný budování hry okolo vlastního vápna, místo toho jde od brankáře a stoperů všechno dlouhý na útočníky a kombinace začíná až na polovině soupeře. Druhou věcí pak je, že v podstatě nemáme co presovat a nemůžeme těžit ze ztrát míče a rychlého brejku do otevřené obrany.

My na tohle nejsme dobře připravení - naši obránci v těch vzdušných soubojích hoří a nejsou schopni vyhrát první souboj. Ideální je samozřejmě vyhrát souboj a míč okamžitě dostat na naše kopačky, ale to logicky nejde v každém případě. Důležitý je ale nenechat ten míč propadnout, aby se mohla akce soupeře rozvíjet, přičemž zejména na naší pravý straně se nám to stalo tak pětkrát, to si James a Christensen za rámeček určitě nedají.

A ty centry, to je něco děsnýho. My jsme tak 80 procent všech branek dostali z banálních situací po standardkách či centrech do vápna, které prostě nejsme schopni pokrýt. Pravdou je, že celá obranná čtveřice v těhle momentech nedominuje, na druhou stranu si dovolím podotknout, že tu situaci mají o to těžší, že Kepa pro centry prakticky nechodí. Chtělo by to pohled nějakýho odborníka, trenéra brankářů a třeba porovnání, jak to vypadalo, když byl v brance Čech/Courtois a teď Kepa. Jednou věcí samozřejmě je, že jsme měli lepší obránce, nicméně to množství branek, co přichází z malýho vápna, se podle mě nedá vysvětlit jenom tím, že jsou horší obránce, ta podpora brankáře tam podle mě chybí.

Směrem dopředu to v druhý části první půle nebylo špatný, ale - levej bek je šílená slabina, protože Cesar tam je dneska proti tomu tlaku úplně utopenej a to, že hraje přes nohu, ho při téhle intenzitě hry hodně limituje. Několikrát tam zkazil lehkou přihrávku, navíc soupeři docela snadno čtou jeho úmysly - jednou z prvních změn, co bych udělal, by bylo nasazení Emersona (i když žádnej zázrak se samozřejmě čekat nedá).

Tammy tam měl několik skvělých náběhů, bohužel tentokrát nedostal přesný míč, trochu mě mrzí, že Pulišič asi ve dvou případech nezvolil optimální řešení, který by vedlo k šanci, nakonec toho ale nejvíc zamrdal Willian. On má prakticky všechno - dynamiku, techniku, nasazení, jenže jak se dostane k vápnu soupeře, množí se situace, který neřeší vůbec dobře. Dneska tam mohl vyrobit dvě branky, ale bohužel.

Otáčet se to určitě nebude snadno, ale není možný, abychom pokračovali v tom trendu, kdy když dostaneme první branku, tak zásadně prohráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

fakt žeru tvojí pamět, to není možný

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
lajka30

gollllllllllllllllllllllll

Reagovat
Miguel19

Zouma s Christensenem v lednu poslat do prdele. To jsou parodie na stopery...

Reagovat
Hokaido

Ne, Zouma prostě není a nikdy nebude hráč pro klub, který chce být úspěšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma je hlavou pořád v Evertonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by mela stridat.

Reagovat
fajdax

Do pici toho drevaka Zoumu už v životě nechci vidět v našem dresu. A christensen na lavičku

Reagovat
vitasrp

Prostě ani jeden z těch frajerů na to totálně brutálně nemá.

Reagovat
Greny

to zase spali ? toto uz se bude otacet blbe

Reagovat
ajouki

Christensen v souboji jako žáček. Pak že není potřeba fyzické parametry. Zouma je tam měl zbořit oba a byl klid.

Reagovat
Greny

jeden ze stoperu dolu a vzadu na tri na plac Jorginho

Reagovat
samson192

lepšie tam postaviť 2 stĺpy do stredu obrany

Reagovat
Greny

ten platit nebude nekdo z nasich tam byl v ofsajdu

Reagovat
Miguel19

Nestál

Reagovat
Greny

ja psal jeste pred opakovackou ..

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno ok

Reagovat
Greny

tak nastesti nebyl pojdme

Reagovat
Hokaido

Lol, takovej žebráckej gol.

Reagovat
smazaný uživatel

zas ten Kovacic z dalky, tady mi neco nehraje

Reagovat
off-olda

Kovaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard by měl střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

tez to mohol dat radsej Mount alebo Abraham

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takovejhle gol Tiotemu vzali. VAR

Reagovat
Zaschrona

Blbý, že Pickford nechytí v poslední době vůbec nic navíc. Úplně nechytatelný to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

3 góly a ani jeden jsem neviděl

Reagovat
Agent z Melmacu

NESPI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnu to, když opakují první, pak to jde, pak se to sekne, a než najdu druhej, vidím jen opakovaný záznam z druhého.

Reagovat
Greny

a ted bych tomu Richarlisonovi dal druhou zlutou jak posunul ten balon smerem k autu po odpiskani

Reagovat
vitasrp

Přes Christensena ten míč prodlouží ale úplně vždycky ne?

Reagovat
ajouki

Pokaždé. Když náhodou souboj vyhraje, tak maximálně pár metrů před sebe jako nekontrolovaný odražený míč. Třetí možnost, a taky častá, je jeho faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Kovačič

Reagovat
czechfant

Kovacic zas neni takovej dribler aby obchazel hrace vsude tvl :D

Reagovat
off-olda

Jen je v tom asi nejlepší z týmu no..

Reagovat
czechfant

Nejlepší v tom je Will, akorát to nějak nedokáže přetavit no :D

Reagovat
icka

Kova je lepší.

Reagovat
off-olda

Kova

Reagovat
smazaný uživatel

This is Premier League, baby. To je tempo

Reagovat
Zaschrona

Klasický Theo.

Reagovat
off-olda

Pepa

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je presne ono. Krasny balon na Pulisice, ktery by sel do vapna v nadejne situaci a mohl bud strilet nebo davat pod sebe a prvnim dotykem si to spatne zpracuje a po nadejne akci.

Reagovat
smazaný uživatel

*a je po nadejne akci

Reagovat
smazaný uživatel

O tom jsme tu mluvili

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak

Reagovat
Hokaido

Už by ale mohl střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mel střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A zas... proč sakra nikdy nenahrává?

Reagovat
off-olda

Kantík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

to musi davat Kante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

asi bych tam pustil Michyho misto Abrahama ....

Reagovat
smazaný uživatel

Já Odoie za Pulišiče/Williana

Reagovat
off-olda

On se ale vůbec nerozcvičuje. To mě na tom děsí nejvíc.

A nedal bych ho místo Abrahama, ale místo Azpiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože 3-5-2?

Reagovat
Greny

byl bych pro ale dolu Christensen stejne je tam zbytecnej

Reagovat
Greny

takze tam pujde Barkley za Mounta

Reagovat
off-olda

Mount

Reagovat
smazaný uživatel

TVL Mounte

Reagovat
Gimme

Mount je hroznej prumerak, co ten dělá v Chelsea...

Reagovat
off-olda

Reagovat
vitasrp

To je taková tragédie, ať je kurva ten Christensen dominantní, jde do souboje a odpálí ten míč. On tam jen čeká.

Reagovat
Hokaido

Kanté neuvěřitelně bossuje na hřišti posledních deset minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham je zcela jistě skvělej útočník, ale jak se vzteká na ostatní pořád by mě teda vytáčelo

Reagovat
Taiger

Reagovat
Hokaido

Mi přijde, že tohle u nás nejvíc dělá Pulisic. Přesnej opak Hazarda v tomhle, pořád chce střílet, nerad přihrává a pak ještě všechny vyjebe.

Reagovat
Front hell

Reagovat
icka

Reagovat
martin1

Že já tu Sazku překopal a dal tam ty dřeváky...

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej

Reagovat
Greny

a kde PUlisic fauloval?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic je na okamzite vystridani

Reagovat
Hokaido

Wow, z tohohle udělat faul na nás.

Reagovat
Hokaido

Teda opačně.

Reagovat
Matić

Sidibe

Reagovat
lajka30

Chelsea

Reagovat
off-olda

Tohle byl jako faul od Pulisice?

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je dobry tvl V tuto dobu uz mel mit podruhe vystridano, a on tam neposlal jeste nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba udělá hromadné střídání v 80.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už tam je Hudson

Reagovat
smazaný uživatel

ved uz striedal raz ci?

Reagovat
Coutinho10

Mane lavka

Liverpool: Alisson, Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Mane, Shaqiri, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Elliott.

Reagovat
Kixi Syhimour

Oxlade na křídle , možná mohl hrát radši Shaqiri

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ox zas kridlo no aspon je ta zaloha taka utocnejsia ked bude hrat Gomez napravo

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele proč zase Ox na křídle? Shaqa měl nechat na křídle, Milnera posadit a Ox střed..tyhle sestavě vůbec nevěřím..

Reagovat
Malresi

Ja si skor myslim, ze na kridle bude hrat Keita

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslíš? Za mě teda rozhodně nebude.

Reagovat
Malresi

Dufam, resp. myslim ze to bude formacia 4 2 3 1 s tym, ze Keita bude hrat zlava, Ox na pozicii Lallanu zo stredy a Mo zprava. Vsak Ox vzdy ked hral na kridle to stalo za hovno, neverim ze by sa Jurgen este nepoucil ze stavat ho tam nema zmysel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky by se mně to tak líbilo, ale pochybuju.

Reagovat
Malresi

Nechajme sa prekvapit, hlavne nech to bude za 3 body.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To by šlo. Nejradši bych to viděl na diamant, ale to jsme pod Kloppem ještě nehráli..

Reagovat
pobody's nerfect

Teoreticky by to zvládl i Milner

Reagovat
Coutinho10

ve stredu se mi libila vic

Reagovat
oli9

Jelikoz hrajeme 7. , 10. , 14. 17. ..tak je ta rotace rozumná . Navíc ve středu tu bylo také brekotu

Reagovat
Malresi

Reagovat
Coutinho10

od vetsiny lidi jo...ja byl spokojenej i pred zapasem

Reagovat
cristiano.K.

tady se nenadává na sestavu, spíš na jeden post Oxe na křídle. Keitu měl postavit o LM, když dřív za ně hrál.

Reagovat
oli9

Ox , keita příště napište aspon 4 hráče

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Gomez v základu, to bude průser

Reagovat
Greny

pokud fauloval Pulisic pred chvili tak toto je penalta

Reagovat
Svatej

Já doufám že nastaví alespoň 8 minut, protože tohle není normální. Pro každým faulu se stihne přehrát dvakrát opakovacka posledních akci a pak se ještě dál čeká, než hráč rozehraje.

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain, Salah, Firmino.

Rotacia pokracuje, som zvedavy na Keitu

Reagovat
Malresi

Subs: Adrian, Mane, Shaqiri, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Elliott.

Reagovat
Greny

pokud do 85 vyrovname tak jeste vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho za trubúnu pre Winksa a Vertonghena na LB ktovie, ale čo je zase s Ndombelem. Každopádne super, že Mourinho nerotouje tak ako to pravidelne robil Pochettino.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose to hral vzdy tak ne? 4 obranci a z toho jeden krajni spis utoci a druhej brani.. Maicon, A.Cole, Marcelo.. tak ted u vas bude takhle Aurier a ta pozice mu sedne jak prdel na hrnec

Reagovat
Busby babes

jen teda treba proti nam Aurier horel jak papir.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to on asi bude pravidelně, ale proti vám hráli celý Spurs podivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych Barkleyho za Mounta nebo Kovačiče a pak Batschuaye

Reagovat
off-olda

Jenom né Barkley.

Reagovat
Greny

ty vole oni fakt prolezi deset minut minimalne

Reagovat
EXoRcIsT

sak budte radi lebo ked hraju tak dostavate goly

Reagovat
off-olda

Jedinej, kdo umí nacentrovat je dole.

Reagovat
Mates_Matesović

Ndombele a Winks zraněný. Mně mrdne.

Reagovat
Greny

Kepo ty ses fakt curak a oba stoperi taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Dobře Everton

Reagovat
M0rb1D4S

Ať jde celý Zouma do piče už.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jako Kepa mu fakt nepomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa blbe rozehraje a pak vsechny serve klaun jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Boze ten Kepa to je čurák

Reagovat
Zaschrona

Nádhera.

Reagovat
vitasrp

Kepa je jednoznačně nejhorší brankář, kterýho jsem v Chelsea zažil.

Reagovat
off-olda

Kepa

Reagovat
Greny

priste snad Willy a na stopera klidne Kante - Azpilicueta

Reagovat
pingla

kalvrt lulin dobře on

Reagovat
Whitemedia

Do hajzlu s Kepou.

Reagovat
Pigeon

Kepa a ještě se rozčiluje to hovado

Reagovat
blade115

Dno. Fakt nejtrapnější obrana, co kdy v Chelsea pamatuju. Za tohle by se styděli i fanoušci týmu bojujícího o záchranu. Kepa je nula všech nul, u něj by bylo nejlepší se smířit s vyhozenými 70 miliony a přivést seriózního brankáře, co nám nebude každý druhý zápas sabotovat.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Malresi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Detective

Odmítne přestoupit a v Chelsea neni nikdo kdo by Kepu o čemkoliv přesvědčil, to už je vyzkoušený.

Reagovat
smazaný uživatel

Až mě bude ještě někdo příště přesvědčovat, že Kepa je dobrý golman

Reagovat
Taiger

Reagovat
cristiano.K.

je, vychytal slavii hajzl jeden

Reagovat
spider_8

Tohle je neuvěřitelný Ale vinil bych spíš Zoumu než Kepu. To jako absolutně nepočítal s přihrávkou do běhu?

Reagovat
Big Virgil

Přihrávka do běhu stoperovi, který by měl držet pozici ve středu hřiště a on se ho snaží vyhnat někam do strany. Chybu asi udělali oba dva, ale větší zásluhu na tom má Kepa.

Reagovat
spider_8

Je logické, že když prohráváme, tak se snaží urychlit rozehrávku a nenahrávat do statické pozice. Zouma na to měl být alespoň trochu připravený a nezamrznout na patách, jak to udělal.

Reagovat
fajdax

Kepa sulin, Courtoise sice nikdo nemá rad ale gólman je to o level lepší

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

branite jak Arsenal..

Reagovat
martin1

Reagovat
martin1

Tragédi

Reagovat
REPLIKATOR

Kepa

Reagovat
Greny

jako letos by toho chytl vic i Cech kdyby ho tam postavili v hokejove vystroji

Reagovat
Miguel19

Kepa. Ale na FB ho mají za jednoho z nejlepších golmanů světa.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma out, David Luiz in

Reagovat
Matić

Jako Kepa nepochopitelně rozehrál, ale Zouma na něj čumí a couvá...

Reagovat
vitasrp

Kepa to udělá v každým zápase dvakrát. Tuhle je to debilní výhoz, tuhle rozehrávka, to se prostě nedá tolerovat.

Reagovat
avicii

Koľko stal ten Kepa? Neskutočný traged

Reagovat
Malresi

Viac ako Alisson

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

Teď by vám byl Luiz dobrej co

Reagovat
blade115

V čem by nám jako pomohlo, že by dal Everton o dva góly víc?

Reagovat
Taiger

To asi ne no

Reagovat
blade115

Vidíš, tak nemel shity

Reagovat
Taiger

No to víš že jo kluku Neunášíme?

Reagovat
blade115

k

Reagovat
SpecialOne

Prohra venku na Evertonu, ze kterého spadla deka, to je ale tragédie. Měli byste se věnovat svému klubu, kterému ani nové koště nepomáhá.

Reagovat
Taiger

Pravda, tenhle Everton byl k neporažení, neskutečná deka

Reagovat
icka

Ze tu zrovna ty budes neco vypisovatm ktery tu place pod kazdym zapasem Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

frustrace?

Reagovat
blade115

Frustrovanej samozřejmě po takovým zápase jsem, ale to nemá s Taigerem co dělat.

Reagovat
Taiger

Je to jen hra

Reagovat
blade115

Alespoň mám štěstí v neštěstí, že už si se mnou zase povídáš.

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tolstobik

Presne to me napadlo taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl já bych tam radši viděl Luize (i když v Arsenalu je taky hroznej) A místo Kepy snad příště Willy.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Chelsea je horší než nový díly Star Wars

Reagovat
Taiger

No to zas nevím

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Zase prrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snad jde pochválit jenom Kantého a Kovačiče a to taky měli pár ztrát.

A chvílema se mi líbila spolupráce na pravé straně Willian+James.

Reagovat
off-olda

Nejvíc se mi dneska líbil asi Sidibé.

Reagovat
Taiger

Mně asi Kepa

Reagovat
Zaschrona

Dopředu skvělý a dozadu to kupodivu docela stíhá. Je super.

Reagovat
Taiger

Ale pohoda, už nemáte transfer ban

Reagovat
Setwo

čas pre nich kúpiť Akého

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt jdeme do zapasu doma s Burnley se trema stoperama a CM dvojkou Dier Sissoko? Tak to bude podivana je tady dva tydny a uz me zacina srat. Zapas pro Gia od startu jak vysitej. Ocekavam, ze zas budu sledovat ty stejne vystavene hrace bez energie 85 minut, aby dal Giovi zase 5 minut na hristi.

Reagovat
Agent z Melmacu

ENJOY MOURINHO

Reagovat
Bandita_Harry

Nakoniec spokojnosť nie ?

Reagovat
vitasrp

Tohle se stávat prostě bude, taková je realita. Když Klopp budoval Liverpool, taky měli spoustu takovýhle zápasů, to se prostě nedá svítit. Kdyby to utkání komentoval Mourinho, tak řekne, že nám Everton dal zápas, který jsme nechtěli, který nám nevonil - fyzický, bojovný, spousta vysokých míčů, centrů a soubojů. A náš tým se s tím prostě nebyl schopen popasovat. Na skvělý týmy naházíte jakýkoliv výzvy a oni si s tím poradí, k tomu zatím máme samozřejmě na míle daleko.

Věc první - stopeři. Tohle byl pro ně bezesporu těžký zápas, který nemůžete odehrát pozičně a tím, že jste rychlí a ve správné pozici, ale musíte být dostatečně fyzičtí, soupeře uskákat a vyhrávat první souboje. Christensen tohle absolutně nezvládal - chtěl bych vidět čísla, kolik procent výkopů Pickforda chodilo do jeho prostoru. A zároveň kolik těch soubojů nevyhrál, já bych tipoval drtivou většinu. Ať jde ten míč do autu nebo se vrátí na střední záložníky soupeře, ale není možný, aby to propadalo za jeho záda - pak musí všichni naši hráči do sprintu čelem k vlastní brance a to jakoukoliv defenzivní stabilitu totálně rozbíjí.

Zouma - kolik mu už je? 26 let? Přitom je to tikající bomba. On má výborný zápasy, rychlost, síle, hlavičky, jenže ve vlastním pokutovém území je prostě hrozně neohrabaný a je to jeho obrovský mínus, ze kterýho prší chyby. Co předvedl u druhý branky, to je naprosto neomluvitelný, je to vysoký míč do jeho prostoru, tady musí dominovat a odhlavičkovat to kamkoliv!!, nemůže si dovolit to takhle zajebat.

Věc druhá - gólman. Já jsem na Kepu tvrdej a vyčítám mu toho dost, ale pravda je taková, že on tomu týmu vůbec nic nedává. Nemá tam žádný výborný zákroky, naopak občas nechytí to, co má a ještě dělá trapný chyby. Gól jsme mohli dostat už z toho jeho debilního výhozu v první půli, ta věc v druhý půli už byla taková třešnička na dortu, kterou pak samozřejmě už nedokáže zastavit. Nemůže být náhoda, že s ním v kase inkasujeme víc, než bychom prostě měli.

Věc třetí - moc nechápu, proč tam Lamps dneska neposlal Emersona. Jako ten zápas nebyl pro něj, Azpiho chápu - víc defenzivní stability, bylo to hodně fyzický, což není úplně pro Emersona. Ale v druhý půli jsme potřebovali útočit, Azpi byl hodně slabej a ačkoliv Emerson málokdy udělá dopředu rozdíl, něco je samozřejmě lepší než nic.

Zbytek standardní - Mount bohužel zazdil největší šanci na vyrovnání, Kovačič výbornej, Abraham byl hodně cítit v první půli ve vápně, ale bohužel to k němu nepropadlo. V druhý půli tam zas několikrát dokázal výborně podržet míč a rozehrát. Pulišič aktivní, ale k ničemu to nevedlo, Willian dneska šíleně nepřesný ve finální třetině hřiště.

Trošku mě štve, že to Lampard nedokázal líp oživit a udělat výraznější změny. A zároveň se mi nelíbí forma Cho, ten tu hru v poslední době prakticky není schopný oživit či jakkoliv rozhýbat.

Reagovat
vitasrp

A poslední věc - Kepa mi výkonama přijde jako Mignolet nebo Karius, občas něco chytne, ale víceméně s ním v kase musí být celý tým nervózní. Akorát že tenhle chlapík stál 70 míčů.

Reagovat
avicii

dobre zhodnotenie Kepu, šialene že stal 70 mil.

Reagovat
pobody's nerfect

a díky tomu je v podstatě neposaditelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

predať, ale to nebude lahke

Reagovat
cristiano.K.

spíš na lavičce ti sedí golman bez ambicí chytat

Reagovat
Agent z Melmacu

stál preto toľko, lebo sa predal nosatý a potrebovala sa náhrada v priebehu hodín a nie dní...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledne toho Lamparda, fakt stridal pozde. Pritom ten gol na 1:2 de facto nic velkého nezmenil, aby veril te sestave, ze to otoci. V dobe, kdy stridal poprve to melo byt uz druhe stridani. Podle me to dneska nezvládl trenersky. Nejen ta střídání, ale hlavne nedokazal hrace pripravit na ten obranný blok Evertonu. Pritom musek cekat, ze hraje se bude vyvijet takhle, ze budou dobývat.

Reagovat
vitasrp

Tak nemáš kdy připravovat hráče, když hraješ středa večer - sobota oběd, navíc se soupeři změní trenér, jiný rozestavení a jiný systém hry.

Everton hrál dobře, ztížil nám to, ale ve finále jsme se porazili sami. Ty změny, který Lamps udělal vzadu, tak se ukázaly jako špatný, nicméně ono to je těžký, někdy rotovat prostě musíš, protože hrát se 12 hráčema prostě pořád nejde, navrch když některým je dvacet.

Spíš ta střídání mi vadí daleko víc. Ale jsou to zase cenný informace, vidíš, co týmu dělá problémy, co potřebuje, kde je nutný se zlepšit, kterej hráč je náchylný k chybám atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten program je nahusteny, ano. Nevim, jak to mel Lampard, urcite jinak. Nicmene kdyby zhruba... Schvalne jen taktika, protoze i hraci rikaji, ze v takovém programu se moc netrenuje. Čtvrtek: dopoledne regenerační trenink, odpoledne video a analyza zapasu s WHU. Patek: dopoledne video k zápasu s Evertonem (jejich defenziva, mozna ofenziva), odpoledne trénink a nacvik, jak se dostat do jejich defenzivy a pilovani taktiky. V sobotu: rano video s jejich ofenzivou vcetne standardek. Cas by tam teda byl. Hlavne treneri znaji plan, muzou si to nachystat dopredu. Samozrejme změnu trenera nenaplanuji. Nicmene objektivně musel cekat, ze Everton v teto situaci nebude hrát nic jiného, nez z bloku na kontry.

Reagovat
vitasrp

Však jo, na teorii máš čas vždycky, jenom to extra nenatrénuješ na hřišti.

Každopádně třeba směrem vpřed to podle mě nebyla nějaká tragédie, klidně jsme mohli dát dvě branky, ale potopila nás hra směrem dozadu, tradiční problémy s centry a zoufalé individuální chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta predfinalni faze dneska haprovala. Bylo tam hodne spatnych reseni.

Reagovat
vitasrp

Spíš nechápu toho Christensena do fyzickýho zápasu, ten je fakt hroznej. Rozumím, že chce trochu rotovat a Tomorimu dát oddych, ale stejně, lepší by bylo, kdyby Andreas hrál champions League.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Sice to je takovy trenersky sen mit jednoho stopera silného a druheho takoveho rozehravace, viz., dvojka stoperu podle mnohych jedna z nejlepších v historii: Nesta - Cannavaro Canna soubojovy, Nesta elegan. Ale ani jeden to dneska nezvladl kazdopadne. Christensen na takove zapasy nema.

Reagovat
vitasrp

Já prostě nečekám, že bude dominovat, ale že to ustojí a odehraje se ctí. On tam přitom téměř nevyhrál souboj a vyhořel. To stejný Zouma, který byl oká, ale úplně to zabil těma chybama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Kane

Reagovat
Taiger

Ty vole Kane

Reagovat
Free_player

Kaneeee

Reagovat
Taiger

slepice demolice

Reagovat
Kixi Syhimour

Oxlade

Reagovat
Taiger

Ty vole, 10?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Winkse to klape perfektně. Klidně to mohlo být 4:0 ve 20.

Reagovat
Taiger

Lowton čůrák, červená

Reagovat
janinho

čistý umysel dpc. akože ten keď ešte spraví 1 faul a nepôjde von tak je sudi pekný kkt. som prekvapený že som nemá zlamane rebra

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
Taiger

Co se stalo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušná šance ale Salah se špatným řešením

Reagovat
Taiger

Mané by to dal

Reagovat
Remt

Však Sádlo je v posledních zápasech taky palič.. v minulém zápase snad ze 4 golovek jeden gól

Reagovat
Remt

Sry, automaticka oprava.. Sadio

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Son to je kral, cpt

Reagovat
off-olda

Son

Reagovat
Taiger

SON JE ŠÍLENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč PL

Reagovat
Taiger

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rybinho85

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Je Mané....

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je palič.

Reagovat
smazaný uživatel

To se nevylučuje s tím, že je nejlepší. Mané nemá konkurenci. Ale Son je skvělý. Příští rok možná ve zlatém míči skončí druhý za Maném.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Mates_Matesović

SOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Son

Reagovat
Rybinho85

Sonaldo

Reagovat
Taiger

Somessi

Reagovat
smazaný uživatel

Son ale ten Dier ma čo za formu

Reagovat
smazaný uživatel

Oxiiiik

Reagovat
pospec7

Hendersonuv pas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší jak Xavi.

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaal Oxxxx nam zavrel huby

Reagovat
off-olda

Aké se zraní, vystřídá a za 10s už prohrávaj.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Shottack

Hendo milášek...

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooooooool Chamberlain

Reagovat
Remt

Zas když refreshuju stream skoro o každý gól jsem takhle přišel minule s Evertonem

Reagovat
smazaný uživatel

nerefreshuj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25

Ox

Reagovat
Taiger

Jestli je nějakej hráč, kterýho slepicím závidím je Son, ten drive, ta nebojácnost, rychlost, tvl, to je hráčík, navíc asiat

Reagovat
smazaný uživatel

njn, hodil by sa do LFC

Reagovat
Remt

Vím, že on by asi neprestoupil ale pokud ano, jaka by mohla byt cena? To by se asi motalo okolo stovky, že?

Reagovat
smazaný uživatel

pri dnesnych cenach a tym, ze ich ma Levy tak asio. Jedine ak by mu koncila zmluva a nechcel by podpisat

Reagovat
Remt

Ted koukam, ze i takovy Trent ma dle transfermarketu cenu 80m, tak to Son by za to kilčo asi byl

Reagovat
smazaný uživatel

Trent by měl větší cenu než Son.

Reagovat
Cobra

V rámci PL asi jo, do zahraničí bych řekl že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost možné. Arnoldova cena by byla ale astronomická. Mladý Angličan,odchovanec,naprosto skvělej hráč,..snad tohle nebudeme muset nikdy řešit

Reagovat
Bandita_Harry

som fakt zvedavý na jeho karieru, nečudoval by som sa keby časom zmenil pozíciu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu začínal jako CM/DM tak uvidíme

Reagovat
cristiano.K.

po třicítce tam klidně hrát může Xabiho

Reagovat
smazaný uživatel

Kopací techniku už má teď jako on dovedl bych si to představit i Fabinho začínal jako RB a jak teď válí v záloze

Reagovat
Melda

Tohle jsem taky zjistil až teď kdy jsem z nostalgie zapnul fifu14

Reagovat
fenixLFC

tak fabinho tam je pisany ako rb aj v tych poslednych FM plus mam pocit ze bud v monaku alebo brazilii ho tam zvykli sem tam pouzit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sona, omg

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Malresi

Wow, ten ťah na bránu je brutálny

Reagovat
Minister

Reagovat
icka

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Hokaido

Sonnyboy ♥

Reagovat
Taiger

Borci ho mají v klasice, nudaři v draftu Jo a největší týpci jako cpt

Reagovat
Hokaido

Nope, největší týpci vsadili v kurzu 4,50, že dá gol v prvním poločase.

Reagovat
Taiger

Uka

Reagovat
Hokaido

https://imgur.com/a/kkc4cfe

Jen za kilo teda.

Reagovat
Taiger

I tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že dáš aspoň půlku mamce

Reagovat
Hokaido

Ona mi půjčila, takže jsme dohodlí, že jí vracím jen základní vklad.

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren zraněný Snad to nebude nic vážnýho, protože představa Gomeze na stoperu mě děsí.

Reagovat
Big Virgil

Když chytne formu jako tuším na začátku minule sezony tak to bude ok. On proste neni pravy obrance..

Reagovat
Hokaido

S nástupem TAA se úplně změnila dymanika toho zápasu.

Reagovat
Remt

Gomez sel na stopera ze? Bylo to kvůli zranění Lovrena? S Gomeze na stoperu mam trochu strach ale snad to bude lepší než na beku

Reagovat
smazaný uživatel

Slaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

To doplneni hracu Liverpoolu, at uz pri kontru nebo postupném útoku, do soupeřovi sestnactky je fantasticke. Vzdycky jsou tam minimalne ctyri hráči.

Reagovat
Kixi Syhimour

Naby , Salah

Reagovat
pospec7

wowowow Keitaaa

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaal Keeeeitaaaa a Salaaah dobra pata

Reagovat
off-olda

Salah

Reagovat
monty25

Pěkně si to dali Salah a Keita.

Reagovat
REPLIKATOR

Keitaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Salah Konečně mu ta patička vyšla

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, ze budou nakonec unbeaten, ale tento tym si dela fakt, co chce. Ta individuální pohoda vsech hráčů je neuveritelna. Pokud se nerozlozi sami, tak min. double letos.

Reagovat
Coutinho10

Salah musi bejt gol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

NESMÍ

Reagovat
R22

Son dobrý tah

Reagovat
Taiger

Salah ale zlobí, může mít stejně bodů, né-li víc

Reagovat
Taiger

A dík

Reagovat
Coutinho10

ja ho mam jenom v draftu, ale 0:3 po polocase by bylo luxusni

Reagovat
Coutinho10

tak je ted...tak dobra tedy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si vzpomenu, jak Millnera vystvali ze City, jak se rikalo, ze je to hrac uz tak maximálně do Champu On a Hendo hlavni vůdci. Milner by si zaslouzil jeste nějakou cenu, jako je třeba v hokeji, pro nejužitečnějšího hráče Uzasny chlapik a hrac

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

Tak není to tak dávno, co jim fans Poolu pravidelně myli prdel.

Reagovat
Malresi

No Mane, No problem? Rotácia nám opäť priniesla dobrý a zlepšený výkon oproti zápasom s Brightonom a CP, Dnes sa mi hlavne páči naša kontrola nad zápasom, domácich sme do ničoho nepustili čo je asi najvýraznejším zlepšením. Jediná kaňka je zranenie Lovrena, snáď nebude vážne.

Reagovat
oli9

Válec , je to parta, tým konecne je jedno kdo naskočí z náhradníků a pořád je to valec

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc rád, že rotace Kloppkovi vychází zatím perfektně.

Kdyby Hendo takhle přihrával častěji, tak by byl na úrovni Xaviho, vlastně by byl fyzicky silnější Xavi.

Doufám, že gol zvedne Keitovi sebevědomí.

Reagovat
Malresi

Heh, Hendo takto famózne prihráva s prehánkou raz za päť zápasov.. Xavi mal takých prihrávok X zápas, čo zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo a Xavi jsou hlavne jine typy, i kdyz oba DM. Xavi potreboval mic neustale na kopacce. Kdyz se tak nedelo a Barca byla v defenzive, nebyl tak platny. Do defenzivy spis stínař. Hendo je bojovny typ, platný do defenzivy i ofenzivy. Samozřejmě ne tak technicky dokonaly jak Xavi. To asi ani nejde, takovy hrac se rodi výjimečně. E takovou technikou, vnimanim prostoru a s takovou herní inteligenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý polčas. Po treťom góle sme ale prestali hrať a Burnley malo pár náznakov.

Reagovat
avicii

Keita dnes veľmi dobre, takto si to od neho predstavujem

Reagovat
Malresi

Hlavne nech mu drží zdravie, to je jeho najväčší problém u nás.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

S Gomezem bez formy do Rakouska to bude průser. Jinak taková letošní klasika. Není to úplně dobrej fotbal, ale špatnej taky ne. Chce to hlavně přidat třetí gól ať je trochu víc klidu. Trochu mě děsí Gomez se žlutou na stoperovi..snad dohrajeme v 11..

Reagovat
fff

Netreba si mýliť Gomez bez formy a Gomeza na RB.

Pokial vydrží zdravý, tak sa o stoperov vôbec nebojím.

Reagovat
cubazi

Gomez je každopádne zmatkár či na RB alebo na CB.

Reagovat
fff

Gomez zmatkar.

Absolutelna blbosť čo si napísal, absolútna.

Reagovat
R22

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupil letos i na CB a stalo to za hovno. Není to prostě Gomez ze začátku loňské sezony.

Reagovat
Remt

Schválně.. bude to tento zápas s čistým kontem?

Reagovat
smazaný uživatel

Keitiiic

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Keita Salah

Reagovat
monty25

Spolupráce Keity se Salahem dneska parádní.

Reagovat
REPLIKATOR

Salah + Keita

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná prihrávka, snád Keitovi vydrží zdravie

Reagovat
smazaný uživatel

Keita .... to je ONO, to chceme. Skvělá kreativita..... výborně. Snad ještě zesílí v osobních soubojích.

Reagovat
stiflerovamama

Keita super

Reagovat
smazaný uživatel

Rozjebte ich a posledný nech zhasne.

Dík.

YNWA

Reagovat
Unai

Reagovat
Taiger

Salah střídej pls

Reagovat
diastan

tak jdeme na tu srandu

Ederson, Walker, Stones, Fernandinho, Angelino, Rodrigo, D Silva (C), De Bruyne, Bernardo, Sterling, G Jesus.

Reagovat
Remt

Co se to s Kloppem v posledních 2 zapasech deje? Nepamatuji si, ze by nekdy takhle v LFC tocil sestavou a to se chysta na lavicce nejakej mladoch ted

Reagovat
cubazi

Reagovat
Remt

Tomuhle rikam naproste zvladani koncovky:-) nikam se nezenou, zadne chyby vzadu.. Bournemouth pusobi v druhe pulce dost odevzdaně

Reagovat
Tolstobik

United zaklad bez Andrease

Reagovat
REPLIKATOR

Odevzdanějšího soupeře jak Bournemouth jsem proti nám hrát dlouho neviděl.

Reagovat
Remt

asi tak Ale jsem z dnesniho zapasu nadsenej... z tý rotace hlavně

Reagovat
cubazi

Reagovat
Busby babes

United XI: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Shaw, McTominay, Fred, James, Lingard, Rashford, Martial

Tak snad Shaw zahraje.

Reagovat
Tolstobik

Asi nejlepsi, co se bez Pogby da postavit

Reagovat
avicii

Snáď všetci zahraju

Reagovat
Kixi Syhimour

dnes jo

Reagovat
smazaný uživatel

No..museli by hrát za hranicema svých možností

Reagovat
smazaný uživatel

Martial hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Fred bude jak na kolotoči

Reagovat
mimi_united

1:2 Bruyne- Rashford, Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea povolili nákupy a ještě nikoho nepřivedli a už jdou do prdele

Reagovat
Mato178178

Walker zviera

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie bude mit na Euru neskutecne kraje. Soupeřovi beci de facto budou porad blokovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Cili i Boril s Coufalem

Reagovat
Mato178178

Nechápem v repre to presadzovanie tripiiira a Walker sedí pri tom v súbojoch takmer neprehrava je oveľa rýchlejší ...

Reagovat
smazaný uživatel

On nemel nijak oslnivou formu, proto nebyl povolany. Anglie ma zkrátka ohromnou konkurenci na prave strane. Nicmene verim tomu, ze o jednicku napravo svede souboj Trent a Walkerml. Zalez8let bude na forme v lete. Kazdopadne v tomto standardu by byl na 100% v nominaci. O tom nikdo nepochybuje.

Reagovat
Mato178178

Aaaaaaa treba to premienat

Reagovat
Busby babes

to nas bude mrzet, tyhle sance

Reagovat
smazaný uživatel

Pomožte trošku k tomu titulu

Reagovat
Horcmen

To je penalta...

Reagovat
Minister

No, tá proti Spurs bola menej jasná.

Reagovat
Tolstobik

Tohle neni penalta?

Reagovat
diastan

pecka No koledovali jsme si byli hodně nebezpeční

Reagovat
Minister

konečne súhlasím s VARom

Reagovat
r.mrazik

penalta voe!!

Reagovat
Ed_Hazard

Toto musí byť pecka

Reagovat
diastan

fakt ?

Reagovat
lajka30

Proč se ten Silva diví?

Reagovat
r.mrazik

bo je to srac

Reagovat
Tolstobik

Nechapu....a ten Pepkuv ukrivdenej vyraz....me prijde, ze tezko najdes jasnejsi penaltu na pisknuti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Ja to chapem pretoze pepek je arogantny debil

Reagovat
Minister

MU ale zatiaľ dobrý výkon... gól zaslúžený.

Reagovat
Busby babes

jedine co nehcapu je, jak to ze to nepiskl rovnou. uplne jasna.

Reagovat
Tolstobik

Ja sem si nejdriv myslel, ze se na to VAR ani nepodiva a necha to

Reagovat
masina_LFC

VAR

Reagovat
SunFells

Guardiola in

Reagovat
masina_LFC

Ale tragéd Taylor sa ukázal opäť, lebo tá bola jasná hneď

Reagovat
mimi_united

Keď dnes zvíťazíme máme stratu 5 bodov na ligu majstrov

Reagovat
C-M@ster

Rashfordova Masopustkovka, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Marcus Zatím velmi dobře. Hlavně AWB

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto asi bude stoper za 50 mega uz v zime

Reagovat
Minister

Ale dobre vravel komentátor, nechápem prečo rozhodcovia v PL vôbec nevyužívajú tie bočné monitory ako v iných ligách.

Reagovat
r.mrazik

dneska mame ty protiutoky skvely

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale to zakončení už dnes pokulhává

Reagovat
r.mrazik

tak sance z toho mame super...vzdy jdeme do zakonceni...pak uz je to otazka,zda to trefi...ale hrajeme je dneska skvele

Reagovat
avicii

Pencle jasná.. Rhasford už by ale mohol premieňať aj niečo z hry

Reagovat
Setwo

United už mimo gólu 5 slušných šancí

Reagovat
Tolstobik

Pici to sou tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Néé v klidu to tam ukliď Ty k těm šancím přistupujou, jak když hrajem s Astanou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prechod do útoku United Uzasne kontry. Podle učebnice. Rashford se rozehral do neskutecne formy. Ten si od stredy dela, co chce.

Reagovat
r.mrazik

uff...kurva...

Reagovat
Mato178178

Dziiiiiizs zatiaľ dokonale protiútoky ale davaaaaaj gól!!

Reagovat
avicii

Reagovat
Frantszek

Rash

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford jede dobrou one man show

Reagovat
diastan

United dnes jako naprosto fungující tým, my jsme zralý na 3ku v poločase...ještě že tak pálej...snad je to bude mrzet

Reagovat
diastan

no tak mě vyslechly

Reagovat
diastan

i

Reagovat
Horcmen

Reagovat
mimi_united

Inak dnes v základe 5 angličanov a celkovo 7 britov

Posledný anglický/britský tím

Reagovat
Minister

lol obrana City

Reagovat
Switchback

To není možný toto,to je normální sabotáž

Reagovat
PP

To nastupuje kdo místo Rashe?? Třičtvrtě roku se plouží jak lemra, balon mu zavazí, bez zájmu a teď poslední 2 zápasy takové zvíře.

Reagovat
Busby babes

posledni dva zapasy? Je takhle skvelej uz tak mesic a pul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

já vás viděl za poslední dva měsíce jen se Spurs a ted..

Reagovat
vodka

By mě celkově zajímalo, kdy rashovi zavazel balon..

Reagovat
Tolstobik

Martial je uzasnej, kdyz ho to zrovna bavi

Reagovat
diastan

Proboha povolejte už toho Laporteho, at tam jde klidne o berlích společně s Kompasem

Reagovat
avicii

Za mesiac vysolite dardu za stopéra na tuty

Reagovat
diastan

Nevím no, pořád si myslím, že nikdo nedojde a bude se čekat na toho Laporteho..

Reagovat
avicii

Sam som zvedavý

Reagovat
Mato178178

Yeeeees

Reagovat
Tolstobik

Jinak teda mam dojem, ze City hrozne chybi Aguero v tom utoku

Reagovat
diastan

chybět chybí, ale spíš ta obrana je zase vtip..kvalita + forma někde zpět k době Clichyho

Reagovat
Tolstobik

J,takhle jednoduse se dostavat do sanci u nas nepamatuju, proti Vam bych to fakt necekal.....ale jak pise niz vodka, ten tym je dobrej na protiutoky

Reagovat
diastan

No vypadá to tak, že hrát jen proti nám tak bojujete o titul..dost vám to sedí

Reagovat
Busby babes

to je zaúas, byt to 0:4 tak se nikdo nedivi. Hrozne snadno se dostavame do sanci, City vubec nestihaji zachytavat.

Reagovat
Sandstorm

Derby zatím v duchu doby, kdy bylo City klubem napomezi PL a Champu.

Fred roste každým zápasem. Poslední dva zápasy TOP hráčik.

Reagovat
vodka

Zatím boží, jde vidět, že ten tým protiútoky umí a je na stavěný, podobně jako v přípravě, chce to ještě fakt tu kreativitu do zálohy pro postupný útok..

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Sandstorm

Bojím se že proti slabším soupeřům to bude zase bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud má tvořit hru jako jedinej záložník Lingard tak asi jo

Reagovat
Sandstorm

Tak myslím, že kreativitu by měl mít Fred. Akorát v tomto složení musí mít víc defenzivnich úkolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontry supr, ale co tvorit? Dobyvat? Je i na to ten tym pripraveny? Kazdopadne kontry uzasne. Rashford je od středy jinde.

Reagovat
Tolstobik

Vsak pise, ze to chce kreativitu do zalohy na postupny utok....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, pardon, ja u toho jeste neco dělám

Reagovat
Kaze

S tim snad pomuze Pogba, az se uzdravi.

Reagovat
Miguel19

Rodri je strašně slabej hráč.

Reagovat
Minister

priemerák

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto asi zabudol povedat hracom united, aby to pustili city, inac na ten Liverpool bude velky naskok... vzdy to pustali a teraz takto sa do nich pustili, nieco tu nesedi....

Reagovat
diastan

Lestr to potahá

Reagovat
smazaný uživatel

ještě rupnou, dneska to nebude tak okatý jak minule

Reagovat
Ranoth

tak nakoniec to bude len medzi nami a leicestrom kto by to bol povedal na zaciatku sezony

Reagovat
Kixi Syhimour

Brzy na takové soudy, ještě se ani nedohrálo 16. kolo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Pep to zkousi na Csaplara?

Reagovat
smazaný uživatel

Přidejte třetí a nezahrávejte si s Csaplárem

Reagovat
r.mrazik

ted uz si teda vazne koledujeme...to je cekani na gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vilp

Prostě dementní pravidlo, že toto není penalta.

Reagovat
cr7sux

A jak chceš do skluzu

Reagovat
ajouki

Fred konečně dostal pracovní povolení na Ostrovy, anebo co to s ním OGS provedl?

Reagovat
diastan

Ty pravidla s rukama miluji, zas a znovu

Reagovat
lajka30

Reagovat
diastan

?

Reagovat
lajka30

Jak měl mít víc tu ruku u těla ty joudo?

Reagovat
diastan

Joudu máš ve slipečkách

Reagovat
diastan

ale jo, už jsem jen trochu triggered na ty ruky po kterých nám nebyla písknuta penalta po VAru..podle pravidel samozřejmě správně a tady asi i logicky

Reagovat
r.mrazik

pepek zas breci...

Reagovat
lajka30

Za co všechno ti žebráci nechtěj penaltu.

Reagovat
iamek

Tohle čekání na letišti mě baví. První pul hodina skvělá. Lingard tam byl parádní. Pokud budeme zbytek zápasu hrát jako posledních 10 minut, tak budeme rádi za bod. Souboje Sterling - Bissaka jsou luxusní. Shaw hoří jak papír. Strasne bránění. Fred taky hodně dobrý, ale tu ruku bych asi jako penaltu dal.

Reagovat
Remt

Fakt sporné toto.. ta penalta.. když ten hráč skluzuje, nedokážu si ani představit, že by jí dal jinam a provedl skluz a někde jí přece mít musí :D + navíc to bylo dost zblízka. Já bych jí asi nepískl, ale sporné je to fest

Reagovat
Busby babes

skvela pule, City nestihaji zachytavat ty protiutoky, Rodri te obrane vubec nepomaha. Od nas super. a dozadu zatim slusny, nic moc si nevytvorili. Jen jsme teda blbe nakraceli do Csapiho pasti, bude to tezka pule. I kdzy se Fred teda snazil... Ale tohle bych jako pentli nepiskl, ty ruce si neusekne a tady ji jen dal pod sebe pri "padu".

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě, všichni kritizují obranu City, která si teda )plně dobře nevede, ale ta záloha dozadu tomu fakt moc nepomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

to s tím csaplárem stále ještě někomu přijde vtipný/potřebný zmiňovat?

Reagovat
Busby babes

me jo.

Reagovat
smazaný uživatel

srandista

Reagovat
Salfovic

No jéje

Reagovat
Kapřík

Náhodou joke jako prase. To ještě pár let vydrží.

Reagovat
EXoRcIsT

a potom ze ma kazdy anglickych rozhodcov za idiotov ked tam nanho Fernandinho ziape 15cm od tvare a on nic a este mu potom krasne zatlieska ked neuznal penaltu a zase nic a Pepek tiez tam vkuse nalepeny na rozhodcovi

Reagovat
Tolstobik

Pepkova Barcelonska DNA, otravnej a ubrecenej

Reagovat
Miguel19

Ole na pána. Neví která bije, skoro na vyhazov a pak "smázne" Jožka s Pepíkem..

Reagovat
forrest

Otazka je, nakolik Jozko s Pepikem vi ktera bije...

Reagovat
bbbauch

Zatim paradni.. udrzet to nasazeni, tak tam jeste sance prijdou, city k tomu jak jsou dozadu spatny budou muset jeste riskovat. Jestli se neposerem, klidne ty tri body muzem odvezt. Jinak Fred se celkem rozehral posledni dobou, kezby udrzel alspon takovej standard

Reagovat
Busby babes

9.4% of the penalties Man Utd have ever been awarded in the PL have come in 2019

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tezke, moc tezke. I na netu jsou diskuze rozporuplne. Na jednu stranu byla ruka od tela, na druhe v prirozene pozici a nešla proti mici, ale zase zabránila prihravce, ktera mohla vytvorit golovou situaci. Dneska zkratka staci mit ruku prirozene a penalta to spis neni. I kdyby to mohlo vytvořit golovku.

Reagovat
diastan

Reagovat
lajka30

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes
Reagovat
diastan

No tak snad napodobíme PSG

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, a potom pridu zapasy ako villa, newcastle, palace, west ham...

Reagovat
Busby babes

prej pet nejlepsich golu z derby a neni tam Rooney a daj tam prumernej gol Aguera nebo Kompanyho.

Reagovat
forrest

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
EXoRcIsT

prvy zaber z druheho polcasu Guardiolo huci do rozhodcu jebo hnusny

Reagovat
masly008

la liga style no

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
r.mrazik

prej do nich hucel pet minut...kokot

Reagovat
smazaný uživatel

pome De Bruyne, vyrovnat!

Reagovat
EXoRcIsT

ty prestaň

Reagovat
smazaný uživatel

ved len vyrovnat

Reagovat
EXoRcIsT

ale už dosť

Reagovat
pingla

wan bissaka zatim naprosto dominantni

Reagovat
EXoRcIsT

jak furt

Reagovat
smazaný uživatel

co z toho, ked nevie odkopnut loptu

Reagovat
r.mrazik

co tam ten fred blbne tyvoe

Reagovat
EXoRcIsT

toto neni zlta pre Walkera

Reagovat
Tolstobik

Tohle neni zluta?

Reagovat
r.mrazik

hlavne ze da zlutou za zdrzovani...

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Tolstobik

Rozhodci je zoufalej uplne, sak na tu uplne jasnou penaltu na Rashe si musel brat VAR, bez nej by ji neodpiskal

Reagovat
masly008

dal za zdržování, protože je už upozorňoval.

Reagovat
r.mrazik

jj,a pak za takovy faul nic...je to sranda

ale tak nastesti ma dneska VAR

Reagovat
Mato178178

Karta nic

Reagovat
EXoRcIsT

Bissakaaa dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo si neskutočne maže Guardiolu na chleba, čo dokázal vytvoriť so štvrtinovým netspendom v porovnaní s Guardiolom je úplne neuveriteľné.

Reagovat
Remt

Přijde mi, že teď jsou všichni chytrý ale až jednou zakopneme a s Leicestrem to bude už jen o 5 a míň, tak budou kecy jak si Rodgers namazal Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to tu splietaš, preboha? Porovnávam tu dvoch manažérov, ktorí prišli k tímom zhruba v rovnakom čase a po rokoch vidieť, kto urobil oveľa viac muziky za menej peňazí.

Reagovat
Agent z Melmacu

no nejebe ti tak trochu?

Klopp ešte pyču v Anglicku vyhral a aj keď tento rok pravdepodobne vyhrajú, tak Guardiola obhájil titul takým spôsobom, že k tomu pridal ešte každú anglickú trofej

Klopp čo dokázal v anglicku?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo dokázal Klopp v Anglicku? Asi len to, že z tímu, ktorý nehral v tom čase ani Ligu majstrov dokázal spraviť za 4 roky mašinu, ktorá vyhrala LM a pravdepodobne v tejto sezóne pridá aj titul, ktorý ten klub nevyhral asi milión rokov. Okrem toho bol v ďalšom finále LM a hodnotu kádru za ten čas asi strojnásobil. Ale ťažko vysvetľovať nejaké súvislosti niekomu s IQ hojdacieho koňa no.

Reagovat
Bandita_Harry

jeden z elitných dementov, v poslednom čase dosť vo forme, no na scéne stále krátko, ale obávam sa že o ňom budeme ešte počuť

Reagovat
Agent z Melmacu

dajme teraz fakty:

klopp v anglicku = 0

guardiola = 0+X

po tejto sezone

klopp v anglicku =1

guardiola = 1+X

aby si rozumel kokotko, ja guardiolu vôbec nemusím, ale kokotiny ktoré trepeš, že Klopp si maže Guardiolu na chleba, no jebe ti chlapče.

Kvôli takým prijebaným kokotom ako si ty, si prajem, aby Liverpool prejebal aj tento náskok (podobný ako ste mali minulú sezónu, kde si Klopp tiež mazal plešatého na chleba však, až kým kým ti nesklapla papuľa) a potom zavreš zase tlamu a pôjdeš voľakde do piče tárať..

Reagovat
Bandita_Harry

on Liverpoolu nefandi, je nezaujaty

Reagovat
smazaný uživatel

tak zaprvé on není fanoušek LFC a za druhé jsme v minulé sezoně takovýhle náskok neměli.

Reagovat
Bandita_Harry

Hej lebo v kvalite tých kádrov nebol vôbec rozdiel keď tam prišli A to nehovorím o rozdiele vo finančných možnostiach a atraktivite pre potenciálne posily aké medzi nimi v tej dobe boli City vyhrávali trofeje aj pred Guardiolom, sa pozri na Kloppovu prvú jedenástku v PL a potom začni tvrdiť že nič nedokázal ty traged, Liverpoolu sa mohlo pred Kloppom o finále EL nedajbože LM len snívať a predstáv si on ho vyhral Pravdepodobne teraz vyhra aj titul, takých hejterkov ako ty už bolo väčšina z nich už drží picu

Reagovat
masly008

akorát pep už má 2 tituly a 3 poháry v anglii a klopp holou nulu.

Reagovat
castelL

ktoré by bez pokémonov nespravil ani náhodou

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
masly008

a vy by jste něco vyhláli bez dijka salaha maneho atd? nebo oni přišli zadara?

Reagovat
Kluivert9

Tak Klopp to možná s pokémonama dokáže taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, veď Klopp má len Ligu majstrov. A akosi zabúdaš na to, k akému žalostnému tímu prišiel Klopp a aké mal prostriedky až do predaja Coutinha.

Reagovat
masly008

ale to nic namění na tom že v ANGLII klopp ještě nic nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže Pellegrini a Mancini, ktorí vyhrali tituly so City sú o triedu inde, ako Klopp, len preto, lebo ten v Anglii ešte nič nevyhral?

Reagovat
masly008

ani jedno jsem nenapsal.nahoře píšeš že si klopp maže pepka a to se zatím děje jen letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď hovorím o momentálnej situácii. Ináč absolútne sa nedá porovnávať to, čo mal k dispozícii a s čím musel pracovať Klopp po príchode do Liverpoolu a to, čo mal Guardiola po príchode do City. Takže asi ťažko mohol byť hneď od začiatku lepší. Ale minulá sezóna už bola maximálne vyrovnaná a táto je jasne na strane Kloppa, ktorý začínal v ďaleko ťažších podmienkach. Čo je na tom tak ťažké pochopiť?

Reagovat
masly008

a jak mám vědět že myslíš aktuální situaci a né celou dobu co jsou v PL? to fakt nejde poznat z toho komentu.A přitom stačilo napsat letos.

Reagovat
kiciN

To uplne miluji jak se nekdo za neco bije misto aby napsal a priznal ze puvodni prispevek neni uplny

Reagovat
smazaný uživatel

Neide vôbec o to, či letos, alebo celú dobu, ide o to, čo dokázal vytvoriť z tímu, akým bol Liverpool v čase jeho príchodu a za aké prostriedky. City bolo aj pred príchodom Guardiolu niekoľko rokov o triedu pred Liverpoolom, navyše aj za Guardiolu minuli ďaleko, ďaleko viac peňazí a výsledok po 4 rokoch je taký, že Liverpool je minimálne rovnako silný a po sezóne bude mať zrejme titul aj LM na konte za to obdobie. Kto teda dokázal ten svoj klub posunúť viac? O tom píšem, nie o tom, kto toho viac vyhral v Anglicku.

Reagovat
masly008

tak jednodušeji se dostává tým nahoru ze středu tabulky než po několika titulech že.Nikdo nerozporuje že klopp odvádí super práci,ale utratil taky randál peněz a hlavně to fakt není žádné velké mazání.Letos to poolu jde super o tom žádná, ale fakt má klopp v anglii holou 0 pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Randál peněz rozhodne neutratil. Za celé pôsobenie v Liverpoole je jeho netspend len niekde okolo mínus 100 mega, to sa nedá porovnať s klubmi ako City, United či Chelsea. Ešte aj ten Arsenal dal na prestupy v posledných rokoch viac.A že má v Anglii 0 pohárov? Nejaký FA cup či ten druhý mickey mouse cup nikoho nezaujíma, keď hrá každoročne o výhru v Lige majstrov ako Klopp. A že nevyhral titul v prvých dvoch sezónach s tým tragickým kádrom, to je snáď celkom pochopiteľné.

Reagovat
masly008

Tak FA Cup nezajímá tak v zahraničí, v anglii je to hodně ceněná trofej.A ano netspend, ale nevím jestli bylo umění natahnout barcu na coutsovi, se podívej jak je natáhl dortmund s dembelem.To není umění .jde o to že utratil taky ranec a né že ne, jen mu to dost vykompenzoval ten prodej.

A jak jsem psal, nerozporuji kloppovy kvality, ale to mazání si pepka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja FA cup nijako nepodceňujem, ale pre klub ako Liverpool je to až treťoradá trofej a je jasné, že hlavné sily sústreďuje na iné fronty. Keď hrá 2 roky po sebe finále Ligy majstrov, tak je FA cup naozaj nepodstatný a myslím, že Guardiola by jedinú výhru v LM s City vymenil za všetky tie FA či Curling cupy dohromady.

Utratil ránec, ale práve preto, že si to mohol dovoliť vďaka dobrému predaju, nie vďaka tomu, že mu majiteľ napumpoval fúriky peňazí. Coutinho bol pre Liverpool kľúčovým hráčom a Barcelonu natiahli predovšetkým kvôli tomu, že mala prachy za Neymara. Guardiola nemusel predávať vôbec nikoho a napriek tomu utratil ďaleko viac.

Reagovat
masly008

a vy byste vyměnili zase výhru z LM za první titul z PL no.tak pepek utácel jak blázen no,ale vyhrál titul ve 2 sezoně,klopp první pohár ve 4 pokud se nemýlím.A znova pepka si prostě maže až letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie som fanúšik Liverpoolu, len nestranný pozorovateľ. Ono je pekné, že Pep vyhrával hneď, ale ako som už x krát povedal, prišiel do najsilnejšieho a najbohatšieho klubu v lige, ktorý vyhrával aj pred ním. Klopp prišiel do zdecimovaného Liverpoolu, ktorý nebol ani na pozíciach LM. Bol by som zvedavý, ako by to vyzeralo, keby sa vymenili, či by Pep s tým kádrom, ktorý dostal do rúk pri príchode do LFC Klopp, dokázal niečo vyhrať skôr ako Klopp. Ten musel najprv Liverpool budovať, s tým, čo tam mal pri príchode sa len ťažko dalo niečo vyhrať. Ja nijako nepodceňujem Guardiolovu robotu v City, ale som toho názoru, že Klopp dokázal Liverpool pozdvihnúť ešte o dosť viac.

Reagovat
masly008

a opět,jde mi o to mazání na chleba,kloppovu práci nikdo nezpochybňuje.Pep přebíral city myslím ze 4 místa ne?

Reagovat
Bandita_Harry

Vážne dobre vidím? naozaj si tým príspevkom myslel to že s tímom zo stredu tabuľky sa hrá lepšie o titul ako s tímom ktorý on hra pravidelne a dokonca ho už aj niekoľko krát vyhral ? Väčšiu pičovinu som tento týždeň nevidel a to je už Nedeľa

Reagovat
masly008

on psal ze Klopp posunul pool o dost výš než pepek. A ze středu tabulky se klub výš posouvá lépe. A nebavíme se o klubu úrovně evertonu. Pořád to byla velká značka které nevyšla jedna sezóna.

Reagovat
Bandita_Harry

skor to bola velka znacka ktorej posledne roky vysla jedna sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jsme uz moc zalezli...spatny spatny...

Reagovat
Miguel19

Lingard střela na bránu. Dobrá ostuda pro City.

Reagovat
lajka30

Co to tam maj za ubožaky ty City?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite MCFC ci jak sa tu vola

Reagovat
EXoRcIsT

Sterling trapko a fanusici City tiez

Reagovat
r.mrazik

to je stejne spina klub

Reagovat
r.mrazik

meli by si poridit dalsi porad na amazonu...

Reagovat
naheCZ

Pokud VAR odhalí při přezkoumávání zákroku takovou simulaci, měl by rozhodčí dávat žlutou kartu. Jinak nemají hráči důvod to nezkoušet...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
diastan

Vzhledem k tomu, ze je jim jedno, ze jsou za kokoty, tak rozhodně

Reagovat
Remt

City to kurví vlastní fanoušci a Mahrez nervozně že Pane rozhodčí, pane rozhodčí, hlavně nám ten čas nastavte ať o něj nepřijdeme Místo aby se staral o to aby jim to kvuli vlastnim fanouskum nezkontumovali

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam Fodena

Reagovat
EXoRcIsT

no a sme v prdeli

Reagovat
EXoRcIsT

boze to je dement ten Pereira

Reagovat
diastan

Reagovat
Tolstobik

neskutecnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

dobrej faul.

Reagovat
r.mrazik

jdi s tim andreasem do prdele uz!!

Reagovat
Mato178178

Uff andreas

Reagovat
Tolstobik

Pereiro ty kokote

Reagovat
Kapřík

Anglický komentátor zahlásil, že to byla nejjasnější žlutá v dějinách fotbalu.

Reagovat
vodka

Andreas čistě

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
masly008

hm na červenou.

Reagovat
lajka30

Shity nechutná vlastní medicína.

Reagovat
Remt

zkušeně

Reagovat
Remt

aneb.. co leží neběží

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rodri je nudny

Reagovat
hrundy

Nepřišel vám zákrok Pereiry na červenou? Však vůbec žádná snaha hrát balon...

Reagovat
EXoRcIsT

mohla byt

Reagovat
masly008

měla být

Reagovat
diastan

úplně v klidu

Reagovat
pingla

Reagovat
naheCZ

Za mě určitě.

Reagovat
lajka30

A Sona se všichni zastávali když dostal redku.

Reagovat
hrundy

Tam, ale přece aspoň šel po míči, byl tam pozdě a zranění byla strašná smůla, tady šel do souboje s tim, že ho narve přes kotníky...

Reagovat
lajka30

Šel po míči?

Reagovat
hrundy

Přišlo mi to tak, jen tam byl hrozně pozdě, tady do toho prostě nešel s ničím jinym, než sprasit Sterlinga

Reagovat
lajka30
Reagovat
Horcmen

ano

Reagovat
lajka30
Reagovat
Horcmen

za tři písměna takové oslovení, gratuluju ... v debatě s někým takovým ani nebudu pokračovat

Reagovat
lajka30

Reagovat
diastan

strasnej dement

Reagovat
lajka30

Plastickej fanousek ropy by radsi mel drzet hubu.

Reagovat
diastan

Tupá 20 letá sračka co mele kokotiny, které někde slyšel...ty ses moc nepovedl, ikdyž asi si ani neměl jak ..

Reagovat
diastan

Reagovat
Tolstobik

Oranzova, sel tam jak uplnej picus, snad to Ole vidi dpc

Reagovat
r.mrazik

nedivil bych se

Reagovat
Busby babes

taktickej faul. Mohl ji dostat. Ale to by pak musel jit i Walker.

Reagovat
EXoRcIsT

ako City sa zlte nedavaju abo co sak tam fauluju a nikdy nedostanu zltu

Reagovat
Tolstobik

City prestali zvladat, nechapu treba jak Walker porad jeste nema zlutou

Reagovat
diastan

a zkusíme jeste 1

Reagovat
vilp

Co to tam jako DDG udělal?

Reagovat
Kixi Syhimour

Špatně vyběhne a pak ještě nesmyslně zvedá ruku

Reagovat
Mato178178

Ináč celkom skoro končia najlepší hráči city. Minulý rok kompas, Silva má poslednú sezónu ale v pohode by zvládol ešte niekoľko rokov. Aguero vraj tiež pôjde čoskoro domov

Reagovat
icka

James

Reagovat
r.mrazik

koledovali jsme si o to

stridani andrease uplne mimo...bez martiala jsme vepredu nulovy

Reagovat
Miguel19

Lol James. Škoda že z toho nebyl gólík.

Reagovat
Luc-Luc

glory glory udrzet

Reagovat
EXoRcIsT

debili piskaju na Shawa preto ze sa zranil to su hovada

Reagovat
C-M@ster

Mám strach, když je na hřišti Young

Reagovat
r.mrazik

andreasi ty pico

Reagovat
pingla

na NBC při tom prý: "He is offside."

Reagovat
EXoRcIsT

no a Walker mal byt von

Reagovat
masly008

to bylo na žlutou ale.

Reagovat
lajka30

Ale jednu už měl dostat předtím.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
masly008

ale nedostal,kdyby jo tak asi neudělá tohle že

Reagovat
r.mrazik

ale jo,je to guma

Reagovat
masly008

tak u něj je to fakt možné že.

Reagovat
Tolstobik

Ja popravde nemuzu uverit, ze tu zlutou dostal az v nastavenym case druhyho polocasu, uz predtim mel jeden jednoznacne zlutej faul a par dalsich, za ktery se mu ta zluta klidne mohla nascitat taky - rozhodci jako obvykle uplna zoufalost

Reagovat
r.mrazik

na jednu stranu ok,na druhou kdyby nebyl var,tak zas udelal velky chyby

plus teda ty karty...sranda

a druhy polocas piskal taky jinak nez prvni...asi zapusobil pepek

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl mít už jednu

Reagovat
Tolstobik

Konecne Walker dostal zlutou

Reagovat
Luc-Luc

Ole <3

Reagovat
CHONG

Pepek ven

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý výsledek!

De Gea chytil 2 goly

Maguire gol hodnota max 40 mega euro

Wan Bissaka je neskutečný hráč!

Lindelof=Hovorka

+ výhra 4000,- Kč

Spokojenost

Reagovat
r.mrazik

dneska byl harry skvely bych rekl...

Reagovat
smazaný uživatel

až na gol ano

Reagovat
r.mrazik

nehlidal otamendiho nekdo jiny,?

Reagovat
Vsadim gule

AWB?

Reagovat
r.mrazik

jj,taky mi prijde

Reagovat
smazaný uživatel

AWB osobně Otamendiho a Harry bránil prostorově, takže bych řekl, že gol obou

Reagovat
r.mrazik

ok

ale s nekterymi vecmi udelat muzes neco jeste...ten roh mi tak prisel...skvele kopnuty,skvely nabeh

Reagovat
cristiano.K.

800. pro titul LFC a druhé místo Leicesteru

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak celkem dilema, jestli dnes fandit Leicesteru, aby meli vetsi sanci na to udrzet se v top 4 a hrali pristi rok LM a nebo radeji nic nepodcenit a brat je na stejnou uroven vaznosti jako Man City a neohrozovali nam nas sen

Reagovat
eder

Rozhodně nic nepodceňovat! Možné je všechno, Aston Villa už je druhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Lišky už tu LM dají v klidu.

Reagovat
Coutinho10

no...tezko rict, protoze tymy, co jsou mimo big 4 jeste nerekli posledni slovo a zapasu je jeste dost, nejsme ani v pulce

Reagovat
masly008

jsou bez pohárů,nikdo od nich nic nečeká, žádný tlak,tým mají super.to by museli zkolabovat.

Reagovat
Coutinho10

no pokud by se jim zranil 1-2 z klíčových hráčů nebo jim někdo v zimě odejde, tak už to nemusí tolik šlapat, ale fandím jim, aby jim to vydrželo

Reagovat
masly008

tak to je ale všude ne? pokud se poolu zraní dijk na déle tak by asi taky byli posraní.

Reagovat
Coutinho10

jo to asi jo, ale pokud bych měl porovnávat, tak si myslim, že by se s tím Leicester víc pral (oni hrají pořád skoro v tom samém)....Liverpool ukázal v posledních dvou zápasech, že rotace nemusí bejt problém, ale to jenom spekulace

Reagovat
masly008

tak samozřejmě,pool je větší klub,ale prostě oni budou hrát o dobrých 10-15 zápasů méně.pokud se jim někdo zraní tak za 2 týdny bude chybět jen ve 2 zápasech,ale u poolu se to nahromadí a ti co by hráli za zraněného se můžou přetáhnout a zranit taky a pak se to valí.

Reagovat
Coutinho10

jojo to jo, v tomhle ma Leicester velkou vyhodu, ze se muze maximalne soustredit na PL, ale treba v minule sezone to pro LFC problem nebyl a hrali LM a PL s sanci vyhrat oboje do posledniho zapasu a to se moc nerotovalo...to ted to vypada, ze se bude vice rotovat v tom narocnym programu, tak uvidime, jak to pujde...tesim se na dalsi zapasy

Reagovat
masly008

tak zase měli štěstí že se jim fakt nikdo nezraňoval,teď do toho je tam ještě ta kokotina v asii no.

Fakt by mě zajímalo kolik odehrají zápasů letos.To bude k 60 minimálně a to už je dost + repre že.

Reagovat
Coutinho10

jj je to masakr no + jeste nevypadnuli v Carabao Cupu a otazka, jak daleko dojdou v FA Cupu a LM na jare

Reagovat
smazaný uživatel

LM na jaře ještě není jistá

Reagovat
Coutinho10

nebo EL...taky zapasy navic

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by vyběhli takové sestavy jak na LC

Reagovat
Coutinho10

jo, to asi jo

Reagovat
avicii

No ja dúfam ze dnes nevyhraju

Reagovat
Coutinho10

jako neco mi rika, ze dnes by mohli ztratit...na hristi Aston Villy je neceka nic jednoduchyho a i minule meli dost stesti s Evertonem

Reagovat
avicii

tiez si myslim ze tam je sanca ze stratia dost vysoka

Reagovat
cristiano.K.

remíza ideální, AV chci aby se zachránila a lišky se zase o bod vzdálí City a CFC.

A jako popravdě, jestli lišky skončí druzí nebo čtvrtí - to je mi v podstatě jedno. Chci vidět ještě Vardyho v LM

Reagovat
Coutinho10

taky je chci videt jeste v LM, proto by pro ne bylo nejlepsi vyhrat, protoze kazdej bod je dulezity a prijdou pro ne jeste tezsi zapasy, ale na druhou stranu vime, ceho jsou schopni, kdyz jsou rozjeti, takze opatrne no

Reagovat
Bandita_Harry

Začiatok mesiaca sme zvládli parádne dúfam že Dejan nema vážne zranenie, ideme ďalej, Salzburg musí padnúť, potom MS a Leicester Allez Allez Allez

Reagovat
Coutinho10

Vardy fakt famozni

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Seydou Doumbia

jen kdyby neposral ty dvě klíčové přihrávky tak to mohlo být když vidím ty šance 1:4 místo 0:1

Reagovat
Coutinho10

j ta na Iheanacha nebyla az tak prudka no a obrance to dobre precetl, ale tohle jim presne sedi hrat na protiitoky a i kombinacne jsou dobry

Reagovat
Greny

Mings ví jak potopit mancaft... Za to bych mu dal flastra

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde tohle spíš za realizačním týmem? Chyba ale hrozná..Grealish tam směrem k lavičce vyslal pár hezkejch slov

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Joelinton je úplně k hovnu. To ať hraje na hrotu radši starej nepohyblivej Carroll.

Reagovat
salami

Ani proti Southamptonu doma ale nemame zadnej jinej plan nez cekat na to co Maximin vymysli nebo nejakou standardku a Joelinton sice hraje hovno ale je porad strasne odrizlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v tomhle souhlasim s Counterem, že jsme pořád hlavní kandidáti na sestup. Vítězství se Spurs a MU přišlo ani nevíme jak a bez nich bychom byli na sestup.

Reagovat
salami

To jsme prave proto, ze nejsme schopny hrat fotbal ani doma s jednim z nejhorsich tymu PL v dobekdy senam dari bodove a mame peknej polstar. Desi me, jak to budevypadat azprijde krize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mi přišlo, že v listopadu jsme hráli fotbal chvílema a dá se na tom stavět, ale dneska to je na pěst klasicky.

Reagovat
kissak

Já fakt nechápu, že někdo dovede obhajovat Bruceův styl. Za Beniteze to stálo za hovno a nedalo se na to koukat a Bruce si jen hraje na jeho kopii a zatím nám to díky nějakejm konstalacím hvězd či posranejm náhodám vychází. Nechci opovrhovat Shelveyho top formou, ale tohle nebude trvat dlouho a pak půjdeme do sraček. Včera jediné co se mi líbilo byl ten "starej nepohyblivej Carroll", kterej se jako jeden z mála snažil a byl snad skoro všude i včetně obrany. Kolikrát ani nevím co vlastně on hraje za post

Reagovat
cristiano.K.

Carroll centruje na Jonjo, to už jsem viděl fakt všechno

Reagovat
kissak

Reagovat
Seydou Doumbia

Vardy posral přihrávku Sionkovi i Jarošíkovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Škoda toho břevna na začátku, jinak to na nějakou bodovou ztrátu Leicesteru nevidím, nelíbí se mi Wesley dnes

Reagovat
Seydou Doumbia

A já zkusil sázku že dá Wesley gol a vyhraje Leicester. Hej klid jste přece Liverpool, jak by jste se mohli být Leicesteru? Příjde mi to dost usměvavé.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak my jsme zrovna mistři na vedení o Vánocích pak to hezky zahodit, i těch 8 bodů může Leicester dotáhnout, čím víc ztrát pro naše soupeře tím prostě lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AV nehraje nijak špatně až po vápna teda..kdyby měli lepší finální fázi vypadalo by to úplně jinak.

Reagovat
Kixi Syhimour

To si ani nemyslím, že hrají nějak dobře, ze hry měli snad 2 slušné šance a standartní situace dneska taky nejsou nejlepší, naopak mi přijde, že Leicester hraje šetrně a nikam se nežene a stejně jim to stačí.

Reagovat
Kixi Syhimour

I když teď to čtu znova a máš tam "nějak špatně", to už dle mého není zas tak daleko pravdě

Reagovat
smazaný uživatel

El Ghazi měl tutovku a pak tam bylo spoustu náznaku nijak nevyřešených od hráčů AV. Ani přihrávka do šance ani střela,..tam to prostě řešili špatně a musí na tom zapracovat

Reagovat
avicii

Skoda že Villa nedala tu veľkú šancu na 1:0..ale Leicester je strašne silný, u nich to bude veľká bitka

Reagovat
Malresi

No Villa bola dosť nebezpečná, nebyť El Ghazi drevák, tak je 2:2. Ešte to môže byť zaujímavý zápas.

Reagovat
lajka30

Hodně dobrej zápas ve Villa parku.

Reagovat
Minister

Jasná redka dpc... VAR

Reagovat
Malresi

WTF? To mala byť jasná červená pre Targetta

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie mel tenkrat prestoupit do Arsenalu, je proste uzasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Shelvey gol hlavou. Poprve v kariere 3zapasy po sobe gol. Captain.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhazoval jsi par kol zpatky? Nechci kecat teda, jestli to byl ty

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že ne, protože Shelveyho mam rád, ale je možný, že jsem tu psal, že je lenechod a ve středu pole hrozně chybí defenzivně

Reagovat
kissak

Shelvey kdyby nebyl línej a nepohyboval se jako těžkotonážník pak by to byl top záložník.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aston Villa se sice snažila, ale nakonec pohodové 3 body pro Leicester

Reagovat
Malresi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Za takovýhle loket jsem viděl u hráčů NUFC 2 červený, Long nedostane ani žlutou

Reagovat
Kluivert9

Vardyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

je skvelej a kdyz ma sanci, tak ji vetsinou promeni. Nevis, jestli se da zjistit (treba procentualne), jak je na tom s promenovanim sanci oproti jinym utocnikum?

Reagovat
Kluivert9

Tak záleží, co si představuješ pod pojmem "šance". Počet střel a z toho góly nebude problém dohledat...

Reagovat
smazaný uživatel

neco v tom smyslu jak se pocita xG na cely tymy treba. Tak jestli neexistuje neco i pro jednotlivy hrace sem myslel

Reagovat
vitasrp

https://understat.com/player/755

Docela solidní forma

Reagovat
Coutinho10

taky jsem ho mel dat jako kapitana

Reagovat
Kluivert9

Já si zas vyčítám pořadí lavičky, si nevybereš...

Reagovat
Coutinho10

au...uz vidim to me to tohle kolo vyslo aspon z tohoto pohledu

Reagovat
Kluivert9

Každopádně ten Rashford ti vyšel luxusně

Reagovat
Coutinho10

jo, to jo...aspon neco, protoze jinak mi ty body od ofenzivnich hracu moc nenaskakaly a asi to vidim na Jimeneze, ze pokud me dnes nepresvedci, tak budu uvazovat o navratu Abrahama, kdyz mu jeste nevyskocila cena a laka me taky Son, ale tam je pak tezke vybrat, koho z dvojice Sterling/De Bruyne vyndat, ale tutove bych jednoho vyndal, tak hned na Arsenalu tam neco vysle

Reagovat
Coutinho10

tak Jimenez ma acko, tak si koupil asi odpustek

Reagovat
Kluivert9

Ještě od něj dneska čekám aspoň gól

Reagovat
Coutinho10

to by chtelo

Reagovat
Kluivert9

Za Sterlinga Dilvu (pokud chceš mít stále 2 ze City, pokud ne, tak Maddison) a za Jimeneze Kane?

Reagovat
Coutinho10

Davida Silvu mam v draftu a asi by hur bodove nedopadlo, kdyz vidim toho Sterlinga a moc lidi D. Silvu nema, takze by to nemusela bejt spatna varianta a Kane je taky lakadlo...stejne jako Son do zalohy a Abraham do utoku, ale ten Kane je taky velky lakadlo, tak to pak propocitam, jak to vychazi...mam 2 volne prestupy, takze by me to nestalo bonusove body

Reagovat
Coutinho10

* minusove body

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

na Sazce fantasy ho proti mne nemas, pohoda dzez

Reagovat
Coutinho10

j tam jsem to skladal 3 minuty pred startem 1. zapasu, tak jsem upravil asi 3-4 hrace a zmenil pasku, ale houby platny

Reagovat
smazaný uživatel

napodobne, mam tam tezky ulety ale epicky te asi porazim, tipuju tak 17:16 nebo tak neco

Reagovat
Coutinho10

tam uz to mas v kapse, kdyz na to koukam, protoze uz si dostal nejaky body za hrace ze dneska + ti hrajou i zejtra, takze tady jsem ti to az moc usnadnil

Reagovat
smazaný uživatel

myslis toho Lena v brane zitra? to sou body dolu jako jeste zijes

Reagovat
Coutinho10

ale vedes asi o 7 bodu...to by Arsenal musel dostat aspon bura

Reagovat
smazaný uživatel

ted na to koukam, mne hraje zitra i Mesut, kterymu sem jako hrdej gunner dal pasku a Leno, to mi ani tech 7 bodu naskoku nebude stacit jako CG

Reagovat
Coutinho10

tak to se tesim

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuu, krasna akce. Hmm, ode dneska zacinam Leicester brat opravdu vazne. Uz to, ze zatrhli Rodgersovi jen pomyslet na odchod treba do Arsenalu dava signal, ze maji mnohem vyssi ambice nez by se zdalo...

Reagovat
eliskafan

Lestr titul, snad Klopp defekt přijde. To prostě jinak nejde

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

áááá tady se nám ještě někdo nevyrovnal s tím, že Everton je pravidelným fackovacím panákem LFC. Místo toho, abyste se snažili odrazit ode dna, tak řešíte většího bráchu. Ale tak... to je pro provinční klub typu Evertonu typické.

Reagovat
masly008

myslíš to smé co dělali 20 posledních let fans poolu vůči UTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nic nikdy nic takového nedělal. Já vždy hejtoval pouze pakluby a umělotiny typu Chelsea nebo ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardyovci tohle nemůžou dokázat, neudrží tohle tempo celou sezonu. Nemají Kanteho a nemají Mahreze. Pro mě je stále mnohem více nebezpečným konkurentem v boji o titul PL ropná skvrna. Vardy je hospodský rváč, jeden lucky punch (2015) na tom nic nezmění.

Reagovat
masly008

ale zase mají lepší střed zálohy i obranu.Ndindi dává na Kanteho slušně zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ně nastoupí Sonny, Rashford, Mahrez, Mané nebo Aubameyang, tak ducknout, neboj. V roce 2015 nebyl žádný z velkoklubů ve formě, to teď neplatí. Ani bodový zisk Vardyovců z roku 2015 nebude letos stačit na TOP 2.

Vlastně je otevřeně podceňuji a nepřijde mi, že by to měla karma skutečným velkoklubům vrátit. Pohádky se dějí jenom výjimečně. Vardyovci si tu svou vybrali už před 4 lety.

Reagovat
masly008

no zrovna arsenal je v téhle formě moc nepotrápí.to samé účka.

Reagovat
Front hell

No nevím. Zatím proti lestru aubua nic,Son nic a vy a United jste vyhráli jenom díky penaltám. To už není náhoda. Komu se bude vyhýbat zranění tak má větší šanci. Leicester by to měl těžší. Vy nějaké ty alternativy v záloze a útoku máte. Ale jak vám odejde virgil,tak se vám to slušně sesype si myslím. Každopádně pro nezaujatého radost sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele Lestr,Arsenal,..půlka PL má lepší kádr než Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

"půlka PL má lepší kádr než Liverpool"

Po tomhle jsem přestal číst... oh wait, ono už tam nic dalšího nebylo.

Reagovat
Front hell

Tak zrovna zálohu bych neřekl že má lestr horší než máte vy. Obrana je snad jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha se strašně podceňuje. Ano kreativita pokulhává, ale od toho tam jsou jiní. Fab je WC, Gini nedělá zástupce kapitána u Holanďanů náhodou, hraje výborně,Hendo poslední měsíc taky,Ox se do toho začíná dostávat to samé Keita. City má lepší zálohu ale to je tak všechno..

Reagovat
Front hell

Ano Fab je WC, Gini hraje dobře pravda, to že je zástupce kapitána má jako něco znamenat? Ve Švýcarsku je kapitán lichtsteirner a zástupce xhaka . Na to bych se opravdu neodvolaval. Hendo měsíc dobře, a na Oxe bych si ještě počkal. Zatím to nikde nedokázal prodat ani u vás ani v Arsenalu. A keita po včerejším po dlouhé době dobrém zápase. Tam bych taky ještě počkal. Já neříkám,že má Leicester lepší zálohu, já říkám že ji nemá horší. A třeba takový Maddison umí góly nejen dávat ale i vytvářet,což u vás tak nějak není.

Reagovat
smazaný uživatel

Holandsko a Švýcarsko je něco jiného. Gini je hodně podcenovanej. Problém je když nastoupí Hendo s Milnerem. Oba moc podobní. Maddison 3 asistence , Hendo 2. To není takový rozdíl. Pak je tu Firmino který nastupuje podle grafiky jako útočník, ale pohybuje se spíš jako AM. Vytváří prostor pro ty dva, asistuje,..no a pak kraje obrany. To je příval asistenci. Ano více kreativity bych do zálohy určitě bral, ale je to pro nás důležité? To od čeho tam Klopp tu zálohu má hráči odvádí skvěle,jsou v tom špička a to ostatní(asistence) skvěle odvádí zbytek.

Reagovat
Front hell

Tak Maddison má 5+4, to je jako Gini, Milner a hendo dohromady. Což už rozdíl docela je. Firmina beru jako člena té vaší útočné trojice a pokud tady rozebirame zálohu,tak nechápu proč mi predhazujes kraje obrany . Vám ta záloha funguje dobře,ale nikde si mi nedokázal vyvrátit, že by Leicester měl horší zálohu než vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože naše záloha tam nemá primární cíl tvořit, ale napadat,vybojovat balóny a jen to předat dál.

Reagovat
Front hell

Ty raději než aby jsi přiznal že Leicester nemá horší zálohu než vy ,tak budeš pořád dokola opakovat to samé. Jak už jsem tady jednou psal. Všude je trávník zelený,ale pro vas je na anfieildu zelenější

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych měl přiznávat něco co není pravda? ten tvoříc Maddison má podle TM o jednu asistenci víc než Hendo. Stím že Maddison hraje všechno, Hendo rotuje a navíc není na hřišti primárně od asistenci. A to byl jeden z tvých hlavních argumentů, že Maddison dokáže góly připravovat a u nás to není.

Reagovat
Front hell

Stejně jako jsem psal,že umí dávat goly. Zajímavé že to už tady nevzpomenes. To už se ti nehodí do krámu asi. Nikde si mi tady nevyvrátil proč má Leicester horší zálohu. Proč by měla být nekreativni,presujici záloha lepší než záloha která umí dávat goly, připravovat je a zároveň je dobrá i v obranné části. Vzhledem k tomu kolik jste dostali gólů vy a kolik Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha lestru v téhle sezoně 14 gólů, záloha Liverpoolu 14 gólů..řekl bych že je to vyrovnané jak naše, tak záloha lestru produkuje přibližně stejně gólů a asistenci což jsou tvoje hlavní kritérium v tom, že je ta záloha Lestru lepší. Liverpool má před sebou tak nabitý program, že je jasné že hrajou hlavně to, co jim stačí na výhru a něženou se bezhlavě za co největším skóre takže to na počtu asistenci a gólů je znát. Taky by to vypadalo jinak kdyby hráli zápas každé tři dny. Lestr má určitě kvalitní zálohu o tom žádná ale lepší není.

Reagovat
Front hell

Ale já jsem netvrdil,že je lepší. Říkal jsem že není horší. A podle tvých statistik jsou vyrovnané. Takže ta pravda bude na obou stranách. I když rád bych věděl odkud ty statistiky máš. Pokud to není tajné. Je jasné že máte větší rotaci hráčů,ale díky LM máte i větší finanční možnosti jak tu svoji zálohu kvalitativně vylepšit. Narozdíl od Leicesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to bude lepší ukončit mě ta diskuze stejně přestala bavit kdyz jsem se opravdu rozepsal hledal statistiky,kopíroval do komentu,atd..a pak se mi obnovila stránka a bylo po komentu statistiky sem bral tu na EF už se mi nechtělo lest nikam jinam. Počítal jsem všechny soutěže.

Reagovat
Busby babes

tak vy hlavne resite tu kreativitu pres TAA casto, takze to pak neni tak dulezity.

Reagovat
cristiano.K.

Myslíš tu kreativitu centry? Jako má je luxusní, ale to bych pořád neřekl,že to je kreativní

Reagovat
fenixLFC

tak v inych timoch ti vytvaraju sance zaloznici tym ze prenasaju hru, posielaju to do behu za obranu atd. v coms a to lisi od toho ked to robia nasi beci? ono skutocne su najkreativnejsi co do tvorby sanci prave oni, ci uz asistenciami alebo druhymi asistami.

Reagovat
masly008

moc jsi to nepochopil,tak já ti to vysvětlím.Porovnával jsem titulový lestr s letošním né s poolem.A jak se to dalo poznat?Tak že v původním komentu není vůbec zmínka o poolu že.

Reagovat
smazaný uživatel

Původní koment na který si reagoval byl psán v tom smyslu, že pro LFC nebude Lestr konkurent. Ale ok

Reagovat
masly008

nemají kanteho a mahreze a na to jsem reagoval.

Reagovat
Mato178178

Asi myslel oproti leicestru z 2015 nie liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

moje blbost

Reagovat
Busby babes

maji Ndidiho, Maddisona nebo Tielemanse.

Reagovat
Cechino

to co tu je zas za bludy

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle jede na rekord v počtu gólů vstřelených stoperama v jedné sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Aký je rekord a koľko aktuálne majú v Newcastlu?

Reagovat
smazaný uživatel

To neumim najít. Newcastle má momentálně 6g (od obránců celkově 9),.

Reagovat
salami

Resili jsme to tu s Countrem pri odchodu Rondona a Pereze, psal jsem mu ze mame golovy stopery, rikal ze se to na tom stavet neda, tohle je zatim odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

#fdf

Reagovat
sejber

Neviem ci som taky skeptik alebo je to proste odraz reality ale momentalne si nedokazem predstavit nasu vyhru.

Obrana nech je v akomkolvek zlozeni tak minimalne 2 goly pusti co Auba z kridla nedokaze dohnat. Na druhej strane proti komu sa odrazit zo dna ked nie proti zufalemu westhamu.

Moj tip je 2:2 a ako pozeram ze Haller nedal 2 mesiace gol tak nam da dnes 2.

Reagovat
nani92

Wenger je späť?

Reagovat
Jardin

Viď

Reagovat
smazaný uživatel

Ornstein | Emery was aware that his grasp of English was becoming a source of public humour — specifically his pronunciation of ‘good evening’ — and though it did not overly bother him, he wondered whether many British people would go to Spain and try their best to speak Spanish.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Beztak ne . Ale zas angličtina je extrémně jednoduchá, španělsky bude těžší se naučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Španělština je snažší než angličtina. Tady hraje hlavní roli to, že AJ nás obklopuje od mala, tak každý zná pár slov.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Golasso

To je možné, ale tak to mají určitě i ve Španělsku, že umí každý anglicky aspoň pár slovíček plácnout. Mně třeba osobně angličtina přijde jednoduchá i v tom, co jsem před samotným učením se jazyka pasivně neznal. Španělštinu neovládám, takže je možné, že tu obtížnost přeceňuji, ale učil jsem se za život aspoň do určité míry německy, rusky a anglicky. Z těchto tří mi nejmíň náročná přišla angličtina a to poměrně značně. Nejhorší mi přišla ruština, tam jsem se do toho hrozně motal. A to se říká, že je jednoduchá. Asi je to taky individuálně o tom, co komu sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Španělština má spoustu slov velmi podobných angličtině - http://spanishcognates.org/

Když umíš jeden jazyk, tak se naučit ten druhý je velmi blízké. Jasně, jsou tam drobné rozdíly, ale s kámošem vždycky nechápeme jak se Kun za ty roky v Anglii nedokázal naučit anglicky, na to musí naprosto kašlat.

Reagovat
Nikikrew

presne. Aguero 10 rokov v anglicku a nevie suvisle rozpravat. To je fakt hanba

Reagovat
Taiger

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Swarley

Tony Valencia taky neuměl

Reagovat
kiwwi

Tevez, Valencia, Anderson - všetci dlhé pôsobenia v anglicku a nevedeli sa ani dohovoriť

Ja to beriem tak, že na tréningoch si vystačia, pár fráz dookola a doma žijú osve, resp. v podobnej spoločnosti tak im to netreba a ani sa nesnažia.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, že s tim mají problém předevím jihoameričani, asi prostě už taková povaha... afričani to daji s prstem v nose a z jihoameričana nedostaneš hlásku

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, že s tim mají problém předevím jihoameričani, asi prostě už taková povaha... afričani to daji s prstem v nose a z jihoameričana nedostaneš hlásku

Reagovat
Taiger

Reagovat
ajouki

Španělština snažší než angličtina? Mně teda těch 14 různých časů (+ každý má několik předpisů pro různé tvary sloves + nepravidelné slovesa) nepřišlo ani trochu jednoduchých.

Reagovat
blade115

Reagovat
Mastný Chobot

Naopak skôr teda

Reagovat
Taiger

No to asi ne

Reagovat
Lacko_Boh

and though it did not overly bother him, he wondered whether many British people would go to Spain and try their best to speak Spanish

sprosty argument

Reagovat
Ondiis

Donde esta la biblioteca .. ez

Reagovat
smazaný uživatel

Despacito

Reagovat
PP

Tak co, má cenu to dnes sledovat? Rozumný člověk by šel brzy spát, aby byl fit na cestu, když vstává 4:40.. bohužel, i rozumný člověk je tvor zvědavý a Dennis Bergkamp s Henrym a Piresem ti našeptávají "Co kdyby dnes hráli dobře a zvítězili?"..

Reagovat
Nikikrew

Mam podobny problem, len som na tom lepsie lebo vstavam o 6tej

ja tomu sancu este dam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono by to šlo vyřešit shlédnutím pouze prvního poločasu ne? Většinou se to po půli u nás nemění

Reagovat
smazaný uživatel

ve studiu bude Rafa, takže určitě sledovat

Reagovat
FUnk

it´s a trap!

Reagovat
Busby babes

Rusko vylouceno z OH a MS ve fotbale...

Reagovat
PP

úplně vidím ty černé prapory na Pražském Hradě. Beztak za to může neo-marxisticko-nacistická demožumpa..

Jinak OH chápu a souhlasím, MS ve fotbale celkem nechápu.

Reagovat
Golasso

Za co konkrétně? Zase posouvali hranice, zamořili to někde radiací nebo jde o něco sportovního?

Reagovat
Busby babes

doping. Ale teda rusti sportovci tam prej mohou jet, ale nesmi sportovat pod svou vlajkou a hymnou. Takze tam budou asi pod OH vlajkou pripadne nebo neco takoveho.

Jak to bude s tim MS se asi uvidi...

Reagovat
fenixLFC

mozu tam ist ked dokazu ze sa nepodielali na tom falsovani vysledkov ROSADA. na MS nemozu. vtipne je ze sa ich nedotkne ME pretoze to nie je major event ci co

Reagovat
Golasso

Ajo díky, tak aspoň, že je to "jen" ten doping. Oni tam beztak pojedou a udělají nějaký průser, že budou svoji zemi propagovat někde, kde by neměli

Reagovat
Mimalu

pořád to stejné: nesrovnalosti, chybějící dokumenty, lidé se zákazem trénují pořád atd.....

Reagovat
kiwwi

aj MS 2022? lebo na Euro 2020 mozu ist kedze to nie je brane ako "Major tournament"

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiwwi

Despite the ban, Russia will be able to compete at Euro 2020 - in which St Petersburg will be a host city - as European football's governing body Uefa is not defined as a 'major event organisation' with regards to rulings on anti-doping breaches.

Reagovat
Mimalu

tak to je dobře ulítlé

Reagovat
Mimalu

a nebylo to trochu jinak? Neřešilo se tam, že Rusko nebude moct pořádat velké akce na svém území a těch pár zápasů ME se do toho nepočítalo, protože to byla pouze nepatrná část z celého turnaje(a proto to nebylo brané jako"Major Turnament" na území Ruska)?

Reagovat
kiwwi

ide o to, ze budu moct na ME ucinkovat

Reagovat
jk

Na ME stejně nemají co dělat, nejsou to evropani.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Honza Matoušek

Pep Guardiola: 'Man City might not be able to compete with top teams'

To je alibista. Už to zase začíná. Sympaťák a mega skromňák, když se vyhrává, má miliardy k utrácení a žádnou konkurenci v lize a jakmile se objeví někdo, kdo mu takhle zatopí, viz. Mourinho s Realem, tak začne kecat takovýhle debility, zhroutí se a po sezoně odejde.

Reagovat
Lacko_Boh

uff, fakt tazke ho mat rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

je super, ze tam jmenoval i nas. Nebo Newcastle, tezko rict, nerekl, kteri United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cechino

bald fraud

Reagovat
avicii

Reagovat
Grahf

Rusi dostali ban na 4 roky pre všetky medzinárodné súťaže

https://apnews.com/1c4e9860a411abff9db61c58eeef947c

Reagovat
VersaceChain

Co říkáte na novou kolekci Louis Vuitton x League of Legends?

https://ca.louisvuitton.com/eng-ca/search/lvxlol

Reagovat
smazaný uživatel

Dota > LOL

Reagovat
Taiger

H1Z1 > Dota > LOL > Fortnite

Reagovat
smazaný uživatel

To první nevim co je a to poslední je strašná sračka od pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

singleplayer > multiplayer sračky plné dětí

Reagovat
Taiger

ok boomer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Pro jednou souhlasím

Reagovat
VersaceChain

Asi jako Ronaldo > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, akorát naopak.

Reagovat
VersaceChain

Pointou bylo, že jsou to obě skvělé hry (hráči) a je zbytečné je srovnávat, ale jak je libo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidská přirozenost je srovnávat a porovnávat, ale jak je libo.

Reagovat
Ondiis

The LoL player can't deny it.

Reagovat
protiproudu

Ten poslední patch to dobře rozesral, LOL hrat nebudu ale dota je ted nějaká divná :)

Reagovat
smazaný uživatel

ZzzzZzzzz

Reagovat
EXoRcIsT

predrazene pi..viny

Reagovat
smazaný uživatel

Exorcist neco ti řeknu, ty me vzdy rozesměješ

Reagovat
Hokaido

Co to do píče je?

Reagovat
Assassin

Ktorý pimpaľ pri vytváraní preview stále tipuje na ten Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to vyjít musí... snad

Reagovat
Heisenberg

Po týhle sestavě Freddie https://youtu.be/BRcOpKCkTWA?t=169

Reagovat
nani92

bez Lacu a Luiza

Reagovat
Front hell

Dobrá sestava

Reagovat
smazaný uživatel

genialna zostava

Reagovat
Side

Bellerin injured, AMN in

Reagovat
J0EL

A sme v riti

Reagovat
Nikikrew

ahjaj

Reagovat
smazaný uživatel

Martinelli dnes rozhodne

Reagovat
pingla

Dean píská, to je za barák na Hammers

Reagovat
smazaný uživatel

pome Aubaa, hattrick alebo Real Madrid

Reagovat
kitas

Prosim vas, nejaky stream na Arsenal?

Reagovat
kitas

diky

Reagovat
Minister

Zatiaľ otras, tak ako som aj čakal.

Reagovat
PP

to je děs.. My jsme snad jediný tým, který má tři naprosto individuální řady. Tam není žádné provázání, nulové náběhy, zajištění v případě ztráty.. ty vole, ten tým je úplně rozložený. Jediná šance, jak můžeme dát gol je nějaký individuální úlet nebo standardka.

Reagovat
masly008

auba hraje dobře na schovku

Reagovat
J0EL

A co ma robit ked nasi zaloznici tu loptu snad ani nechcu? Toto prihravanie medzi stopermi je uplne napcu. Zbytocna strata casu. Je vidiet ako si nikto z nich (snad okrem Pepeho) neveri.

Reagovat
masly008

samozřejmě je to na pikaču ta hra,ale jako kdyby se chtěl zapojit tak se může trošku stáhnout a dostat se do kombinace.jsem ho 5 minut ani neviděl v obraze.

Reagovat
PP

ale první musí jít náběh a potom jim to můžou nějak dát. Stojícímu zády k bráně to dát Aubovi, Ozilovi či Martinellimu je nahovno.

Reagovat
masly008

martineli o třídu nadevšema

Reagovat
Minister

Ešte aj Tierney sa zraní

Reagovat
smazaný uživatel

tierney je príšerne off pace na kraj obrany..ozil absolútny turista s tymi jeho technickymi prednosťami su už dnes aj hráči, ktorí do toho majú aj väčší pace a celkovo lepší pohyb..Asi najhorší Arsenal aký som kedy videl

Reagovat
iamek

Jak si tyhle slova můžeš dovolit na Tierneyho? Countera na tebe!

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím ljunbergem jako spasitelem?

Reagovat
ajouki

Arsenal má tak tragickou rozehrávku, že i Zouma byl u nich exceloval.

Tierney je na krajního obránce neskutečně pomalý. Pohlídá si ho i Mark Noble, který má nohy zalité v betonu. Zranění mu ale nepřeju. Bohužel orakulum Ornstein dneska velmi přesný ve své informaci kolem tohoto hráče:

"it is believed the delay in fully integrating Kieran Tierney at left-back has not only been down to a hip injury but also a shoulder problem".

Co udělá Tierney? Poraní si rameno. Dobrou sodu taky ale Emery dostával, když se ho snažil zapracovat velmi opatrně a spíš v nenáročné Evropské lize.

Reagovat
PP

Jo a mimochodem, Ozil je úplně nahovno.

Reagovat
Ondiis

Jako vyskočit aspoň mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Emery vizionař

Reagovat
Nikikrew

To skor Ozil ako pekne to povedal v Baku

Reagovat
Minister

Fuj to bolo hnusné

Reagovat
Ondiis

Jediná možnost výhry je přes Pepeho. Tak proč ho nezranit

Reagovat
Taiger

Cresswell na zmrda a stadion ještě bučí? Jebe jim?

Reagovat
jk

Hrál balon tak se neposer

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

Mám vsazenou žlutou pro Cresswella, proč mu jí ten šašek nedá?

Reagovat
Kluivert9

Ten Arsenal je tragickej

Reagovat
lajka30

Slečinky z Arsenalu jenom polehavaj.

Reagovat
lajka30

golllllllllllllllllllllllllll West hammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Reagovat
Hokaido

Ozil je fakt na facku. Jak tam zakončoval hlavičkou, tak by zasloužil facku za ten „pohyb“ ve vápně. Kdyby nebyl tak línej, tak už Arsenal vede.

Reagovat
Nikikrew

ani nie pretoze to bol aj tak offside

Reagovat
Hokaido

Však kdokoliv jinej by tam nestál jak vocas v ofsajdu, ale hlídal by si tu lajnu. I o tom píšu.

Reagovat
Nikikrew

tak to bol minimalny. To by zrusil len VAR

Reagovat
iamek

Emery out!!! Oh wait ...

Reagovat
PP

Martinelli a Torreira aspon slušná defenzivní hra..

Reagovat
Minister

A je to tu

Reagovat
Heisenberg

Lena je mi z nich jedinýho líto.

Reagovat
havrys99

Co to je za bránění standartek? BFG horší než Bould

Reagovat
masly008

at jde amn do hajzlu,čeho se jako bál.

Reagovat
Nikikrew

AMN sa posral nie?

Reagovat
masly008

VAR? naco?

Reagovat
PP

co se kurva řeší?

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle slabý Arsenal jsem ještě neviděl. Neskutečné, jak je to hráčské jádro prohnilé. Není to o manažerovi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Golasso

Tvl, jak to ten Emery kurví i po vyhazovu, to snad není možný...

Zase kvůli němu ti naši jinak skvělí chudáčci hrají jak ponocní.

Reagovat
smazaný uživatel

ved este nemaju noveho trenera tak co traposite furt

Reagovat
masly008

ho nech,se nesmířil s emeryho propuštěním.

Reagovat
Golasso

Ale smířil. Klidně bych se vedle jeho propuštění smířil i s propuštěním několika hráčů

Reagovat
masly008

Reagovat
Golasso

Tam jde jen o to, že se někteří dušovali, jak Emery brzdí potenciál toho našeho "skvělého" týmu a chyba je jen v něm. Přitom spousta hráčů je tam prostě netrénovatelných ...

Reagovat
masly008

fakt skělého?

Reagovat
Golasso

No, setkal jsem se i s tímto názorem, když byl hon na čarodějnice v plném proudu

Reagovat
masly008

aha to jsem fakt nikde nečetl.

Reagovat
iamek

Reagovat
Kluivert9

On ten Emery možná nebyl úplně tak špatnej...

Reagovat
masly008

ale byl.

Reagovat
PP

Ozil hraje zatím s West hamem. Neskutečně špatně všechno..

Reagovat
lajka30

S Ozilem v základu hraje Arsenal o deseti.

Reagovat
masly008

a s dnešním aubou o 9

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

lajka debilka v plné parádě

Reagovat
lajka30

A není to snad tak?

Reagovat
mr.Silver

Xhaka a Ozil hned dolu, to je zase sileny vykon.

Reagovat
masly008

já jsem xhakuv hater, ale on zrovna není důvod tohoto zmaru.

Mesut+ auba.

Reagovat
j_mrazik

Xhaka není nikdy nikde. Je obrovská díra mezi obranou a zálohou a všechny týmy toho hravě využívají.

Reagovat
Taiger

Né no

Reagovat
j_mrazik

Když máš tým v prdeli, tak se musí bojovat, manažer to musí hecovat a musí to tam někdo vzít na sebe a navíc to odjezdit po prdeli. My máme uprostřed 3 alibisty, lempla Xhaku, mrdáka Özila a splašený kuře Torreiru, kteří dopředu nepřihráli snad ani jednou za poločas. Kluk, který aspoň umí obejít hráče a zkusí něco dopředu, tak sedí na lavice. Ljungberg tam sedí, že bych mu dal pětikorunu. Tak je tam zmrdej jak ten týpek z Evertonu. Ty vole, vždyť my hrajeme o záchranu a já mám pocit, že jakýkoli tým z Champu by nás sfouknul jak svíčku jenom proto, že by to ubojoval.

Reagovat
Side

Reagovat
fenixLFC

ljunberg na to nema, on len vyzera drsne ale manazersky je k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

k hovnu jsou ty tvoje analyzy, viz Wijnaldum. Vrat se k svymu " " nebo " " a ser na komentovani neceho, o cem nemas ani paru

Reagovat
fenixLFC

keby sa tym riadil aj ljunberg spravil by tiez dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Ljungberga si neber do huby, to neni tvoj baran ty bezcenaku

Reagovat
Heisenberg

Můžeme mít problémy v koncovce, to by mi tak nevadilo. Ale my jsme tak v prdeli, že půl poločasu strávíme přihrávkama mezi bekama a Xhakou/Torreirou. Ta útočná čtyřka je při rozehrávce úplně odříznutá. Tempo na úrovni 3. španělský ligy po obědě.

Reagovat
Nikikrew

To je zas ostuda

Pepe to tiahne sam ale preco casto je taky sebec? Spravit jedneho hraca a prihrat, nie on musi ist vkuse do hraca a cele to spomali. Nechapem, preco nehrame jednoduchsie, staci jedna dobra dlha lopta do stran a tlacit sa do 16tky.

Chce to hned nejaku zmenu, West ham to zavre a budeme radi za 1 gol

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytecne hraje slozite

Reagovat
Taiger

Kým to ale změnit, jedině Laca

Reagovat
smazaný uživatel

To je panečku fotbálek West Ham stojí za úplné hovno, ale A'nal definuje nove netusene urovne totalniho zmaru. Vymena trenera vysla na jednicku s hvezdickou...

Reagovat
tunkic

Ne, ze bych to chtel nejak omlouvat, ale jaka vymena trenera??

Reagovat
smazaný uživatel

Ljunberg za Emeryho?

Reagovat
tunkic

Asistent, co to ma docasne...nejaka velka zmena se moc cekat nedala! Ale za p*cu to stoji, to jo

Reagovat
Taiger

Ale AMN zkušeně se otočil zády k hlavičce, to nemohlo dopadnout jinak

Reagovat
masly008

je to kar.fakt nevím čeho se jako bál

Reagovat
Minister

Creswell hovado už mal by venku

Reagovat
Nikikrew

vyjebanec

Reagovat
Taiger

Cresswell je fakt čůrák

Reagovat
Frony

Doufám, že ten vyjebanec se zranil aspoň na půl roku, mrdka nechutná

Reagovat
lajka30

Xhaka

Reagovat
Nikikrew

Pepe je hodne mimo

Reagovat
lajka30

A kdo v Arsenalu není?

Reagovat
tunkic

dik

Reagovat
Minister

To je ubohosť fakt.

Reagovat
pingla

Krásný pondělní večer

Reagovat
masly008

auba jede taky bomby.

Reagovat
lajka30

neeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
PP

Ale jo.. pro někoho komedie, pro jiného tragikomedie..

Reagovat
havrys99

Mně to nejde do hlavy, ale vždyť i skupina lidí co si jde jenom tak kopnout na plácek má větší smysl pro organizaci hry než ti zmatení žluťáskové ...

Reagovat
Heisenberg

VAMOS

Reagovat
smazaný uživatel

S tým losom by som sa vôbec nedivil keby sa Arsenal objavil na začiatku budúceho roka na zostupovych pozíciách...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď teraz dal gól ale stále je to len 1 bod.

Reagovat
Taiger

MARTINELLIIIII

Reagovat
havrys99

Nooo vida

Reagovat
masly008

3 hráči se rozběhli hurá

Reagovat
Ondiis

Jak jednoduché to bylo ...

Reagovat
PP

A přesně takto vypadají i ty naše díry ve středu..

Reagovat
masly008

ale toho xhaku už asi taky nikdo neobhájí co.

Reagovat
Minister

Pepeeeeeee kurvaaaaaa

Reagovat
Heisenberg

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Nikikrew

Pepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

freddieee in!!!!

Reagovat
Taiger

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
havrys99

PEPEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
havrys99

PROČ, PROČ - vždyť to jde tak jednoduše

Reagovat
Ondiis

Pepe! Konečně Lajka musí strašně smutnit teď

Reagovat
repkajebuh

Arsenal to fakt normálně sabotuje. To je katastrofa. Oni jsou úplně bez pohybu, dají sice gól, mají.držení.míče.mezi stoperama a.pak balon odevzdají. Kdyby proti ním.hrál lepší soupeř, nebyla by to remiza,.ale 4:0... tohle jde.ale.za manažerem. A není to Emery, ani za.to nemůže. Arsenal prostě nemá kvalitu na lávce a tomu týmu to ubírá tak 20%. Jejich hráči hrají na 50%. Vsechno je to jen na náhodu, včetně gólu Pepeho.. slabota

Reagovat
kiciN

Muzete mi rict co to je? To je v Londyne 50 stupnu nebo co ty 2 teamy maji za fyzicku?

Reagovat
smazaný uživatel

amn je nas jediny hrac co dokaze vyviest loptu..do zalohy s nim!

Reagovat
kiciN

hraje dnes dobre

Reagovat
gocii

No nevim, prvni polocas byl stejne katastrofalni jako vsichni ostatni, navic se primotal ke golu. A kdyz uz neco vyvezl dopredu tak to zadrbal nepresnou prihravkou/centrem

Reagovat
kiciN

na jeho pomery to je dobry vykon, i v prvnim nebyl nejhorsi ze vsech, v druhem hraje fakt nadprumer

Reagovat
PP

Tzv. na Robbena.. Xhaku a Ozila prosím dolů..

Reagovat
Nikikrew

Ozil 2 pre assists, pls

Reagovat
smazaný uživatel

v MLS ich moze zbierat plno, tam to tusim aj pocitaju snad pojde uz v zime

Reagovat
Nikikrew

ty by si mohol do Mallorci kludne

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
PP

úplně jim odešel střed naštěstí a čeká jako volný hráč na brejk.. V noze tu přihrávku ale furt má.

Reagovat
Nikikrew

Tak podla mna to je jeho aj taktika. Ked tim casto drzi loptu, je to dost na nervy a prave potom vyuzije ich nekoncentrovanost.

Samozrejme nie je to idealne vzdy, 1 polcas otras ale takto to on hra co je aj dobre, aj zle

Reagovat
smazaný uživatel

LJuNGBERGBALL

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Aubaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Nikikrew

aUBAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Coutinho10

to je valec

Reagovat
masly008

povolíš přitáhneš

Reagovat
Coutinho10

asi jo hele ...tak hlavne na to navazat i v pristim ligovym kole

Reagovat
masly008

zase nebudeme divočit jo?trošku se držme v realitě.

Reagovat
Coutinho10

kdyz to dokazali United venku, tak byste taky mohli doma zabrat

Reagovat
Minister

AUBAAAA vždy som Vám veril

Reagovat
Heisenberg

Konečně to z nich spadlo, vaaaaaaaaaamos!

Reagovat
kiciN

smooth operator?

Reagovat
Taiger

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa tesia zlati

Reagovat
Ondiis

Reagovat
havrys99

AUBAAAAAAAA + PEPÍČEK

Reagovat
havrys99

Ale pomezní palec nezvedal ani po brance

Reagovat
Rohlíček

Aubaaaaaaaaaaaa

Reagovat
iamek

Freddie zůstaň prosím! Masina

Reagovat
J0EL

Vaaalec, dajte nam supera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Pepe udelal co?

Reagovat
Taiger

Dal krásnej gól

Reagovat
Gareth Bale 11

A taky krasne skace porad.

Reagovat
captain18

A uz mame vyrovnane skore

Reagovat
Heisenberg

Xhaka mě dokáže nasrat i po takovým oddechnutí po 3 gólech, gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

druhej poločas neuvěřitelný. První nehrál imho špatně

Reagovat
smazaný uživatel

amn, chambers, freddie, moji chlapci, vyborni dnes

Reagovat
tunkic

Neuveritelny, kolik toho Xhaka dokaze za jeden zapas posrat

Reagovat
masly008

a stále hraje,síla našeho středu zálohy

Reagovat
havrys99

Konečně můžeme i zdržovat po dlouhý době

Reagovat
PP

100%ní úspěch!

Ale přišli jsme o pana Rimmera pane.

Jak říkám, 100%ní úspěch..

Reagovat
aramaki

Reagovat
Golasso

Oni i něco hrají a dávají góly, to čumím. Snad se jim to sebevědomí konečně zvedne, jestli je to tím...

Reagovat
Ondiis

Rice jak si otevřel držku, až byl dostatečně daleko od Koaly

Reagovat
J0EL

Asi nevidel to video

Reagovat
havrys99

V neděli budu prvně na Emirates, snad taky budeme v nastavení oslavovat vlastní přihrávky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele