Premier League - preview 14. kola

30.11.2019, 09:06, aktualizováno 01.12.2019, 08:25
Previews
Leicester se veze na vítězné vlně, teď hraje doma s Evertonem a může si upevnit druhé místo. Arsenal je v krizi a s novým koučem se pokusí uspět v Norwichi, Manchester United je favoritem souboje s Aston Villou. V neděli budou měřit síly ještě Wolverhampton a Sheffield United...
Norwich City - Arsenal FC  (neděle 15:00)
Nová éra londýnského Arsenalu začíná v Norwichi, kde si po pátečním odvolání Unaie Emeryho odbude debut na trenérské lavici Kanonýrů dočasný kouč Freddie Ljungberg. Jen těžko lze odhadovat, nakolik toto rozhodnutí londýnského klubu bezprostředně ovlivní výkony hráčů na hřišti a jakou sestavu Ljungberg proti ligovému nováčkovi postaví, ovšem přinejmenším hosté nastoupí na Carrow Road s čistým štítem a obnovenými nadějemi svých příznivců.

Jak ovšem Norwich ukázal kupříkladu proti samotnému Manchesteru City, kdy šokujícím způsobem zvítězil 3:2, není radno jej podceňovat, přestože se nachází v tuhém boji o záchranu. V minulém kole se Canaries povedlo další překvapení v podobě dvoubrankové venkovní výhry nad Evertonem a raritnímu udržení čistého konta, k čemuž jistě přispěl návrat Christopha Zimmermanna do středu obrany.

Jedním z hlavních strůjců výhry na Goodison Parku byl také autor vítězného gólu Todd Cantwell, jenž kvůli zranění nohy několik dní vůbec netrénoval, ovšem kouč Daniel Farke prohlásil, že s ním přesto na zápasovou soupisku počítá. Zpátky do tréninkové zátěže se vrátil i Jamal Lewis, zatímco Grant Hanley a Alex Tettey zůstávají mimo hru.

Než Ljungberg před začátkem nové sezony povýšil na Emeryho asistenta u prvního týmu, věnoval se trénování klubové juniorky, s níž usiloval o aktivní pojetí hry plného napadání, postupné rozehrávky či nábězích záložníků do šestnáctky ve snaze podpořit ofenzivu. Je tak klidně možné, že se vůbec poprvé dostane ke slovu útočně laděná základní jedenáctka s čtveřicí Özil, Pépé, Aubameyang, Lacazette, kterou si Emery ve vší opatrnosti a snaze najít rovnováhu mezi útokem a děravou obranou netroufal postavit. Ljungbergovo preferované rozestavení bylo 4-2-3-1, a tak lze očekávat upuštění od stávající tříčlenné obrany.

Švédský kouč, jenž během hráčské kariéry v Arsenalu dlouhá léta působil, musí počítat s absencí Daniho Ceballose a stav dvou obránců Davida Luize a Héctora Bellerína je přinejmenším nejistý. Do hry se naopak vrací Sead Kolašinac, jenž by mohl na levém kraji obrany nahradit vytíženého Kierana Tierneyho.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Zimmmermann, Godfrey, Byram - Amadou, Trybull - Cantwell, McLean, Hernández - Pukki
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, Sokratis, Holding, Kolašinac - Torreira, Guendouzi - Pepe, Özil, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.47 - 4.40 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Sheffield United  (neděle 15:00)
Před vypuknutím sezóny asi málokdo čekal, že se Wolves ve vzájemném souboji utkají se Sheffieldem United o průběžný postup do Evropské ligy. U hostů by takové představy mohly být vnímány dokonce jako pošetilé a na domácí by si po špatném vstupu asi taky málokdo vsadil. Přesto se na Molineux Stadium opravdu odehraje bitva o páté místo.

Wolverhampton již loni ukázal, že nováček Premier League dokáže vykouzlit velké věci. Pravda, přes značnou finanční podporu by "Vlci" sedmé místo tak jednoduše neudělali, přesto lze před prací vedení klubu i manažera Nuna Espírita Santa smeknout. Zkraje právě probíhajícího ročníku se však zdálo, že Wolves dochází šťáva. Opak byl však pravdou. Ve skutečnosti si smečka s West Midlands pouze dělala hlad, aby se pak mohla do svých protivníku zase pořádně zakousnout.

V lize si na Wolverhampton naposledy přišla Chelsea, od té doby však již uplynulo hodně vody. Mezitím Wolves nabrali skvělou formu, během které v Premier League vystoupali ze sestupových vod až do horní poloviny a před začátkem čtrnáctého kola drželi skvělou pátou příčku. "Vlci" navíc příkladně reprezentují anglickou kopanou v Evropské lize, kde si již před závěrečnými kláními zajistili postup do jarních vyřazovacích bojů.

Jediným škraloupem je tak vypadnutí z Ligového pohárů, což je však vzhledem k nabitému programu, o kterém se Nuno rozhovořil po čtvrtečním utkání v Evropské lize, pochopitelné. "Byl to náš 26. zápas v sezóně. Začali jsme hrát brzo, ale je tam dobrá vyváženost. Snažíme se nadále rozvíjet a zlepšovat. Pořád jedeme dál," řekl portugalský stratég.

Sheffield United nemá až tak rozsáhlé možnosti jako Wolves, přesto ve své první účasti mezi anglickou elitou po dlouhých třinácti letech nepřestává udivovat. Blades se prezentují sympatickým fotbalem, za který zaslouženě sklízejí ovoce. Podobně jako Wolverhampton poznaly přemožitele naposledy v září, od té doby stihly obrat o body i taková mužstva jako Arsenal, Tottenham či Manchester United, s nímž naposledy v divokém zápase remizovaly 3:3.

Díky pravidelnému přídělu bodů se Sheffield nadále drží v horní polovině tabulky jen o bod za nedělním sokem, ke kterému manažer Blades Chris Wilder vhlíží. "Nuno odvádí u Wolves fantastickou práci. Jsem jeho velkým obdivovatelem," nechal se slyšet lodivod Sheffieldu United.

Domácí se budou muset obejít bez Romaina Saïsse, jenž v minulém kole viděl pátou žlutou kartu v sezóně, tudíž si musí odpykat disciplinární trest. Saïsse by v obraně mohl nahradit navrátilec po zranění Ryan Bennett. Hostům zase pomůžou zadák John Egan, jenž se zotavil po poranění hlavy, a brankář Dean Henderson, který zápas proti Manchesteru musel kvůli dohodě o hostování vynechat. Po drobných problémech je fit také útočník Lys Mousset.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Bennett - Doherty, Neves, Moutinho, Jonny Castro - Traoré, Jiménez, Jota
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McGoldrick, Mousset
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.20 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Everton FC  (neděle 17:30)
Nanejvýš zajímavé střetnutí nabízí v neděli King Power Stadium, kde se domácí Leicester utká s Evertonem. Oba týmy před sezonou plánovaly ambiciózní útok na pohárové umístění, ovšem dosavadní průběh sezony je od sebe odděluje jako den a noc. Zatímco Foxes se těší excelentní formě a po sérii pěti výher za sebou dokonce poslední týdny drží druhé místo v tabulce, Everton se veskrze trápí a jen s odřenýma ušima zůstává nad sestupovými příčkami.

Statistické analýzy přitom mezi oběma celky žádný velký rozdíl nenacházejí, neboť v čím dál užívanější bilanci očekávaných gólů alias expected goals je Everton z celé Premier League dokonce pátý, a to před Leicesterem. Mizerná koncovka v kombinaci s chabou formou brankáře Jordana Pickforda však mají za následek více inkasovaných branek, než dosavadní šance soupeřů napovídaly, a stejně tak trápení v útoku, kde Gylfi Sigurdsson či dvojice ex-hráčů Arsenalu Walcott-Iwobi nepřispívá v zakončení góly, přestože k tomu mají šancí dostatek.

To v Leicesteru od nástupu Brendana Rodgerse na jaře minulé sezony klape všechno jako hodinky a nic na tom nezměnil ani letní odchod Harryho Maguira za rekordní sumu do Manchesteru United. Anglického stopera totiž zvládl zdárně zastoupit Caglar Soyuncu, který s Jonnym Evansem vytvořil skvěle sehranou stoperskou dvojici, podporovanou všudypřítomným magnetem na osobní souboje Wilfriedem Ndidim. O góly se pak v táboru Foxes nestará nikdo jiný než Jamie Vardy, který je s dvanácti góly aktuálně nejlepším střelcem celé ligy.

Zatímco domácí mohou počítat s účastí Evanse, jenž v minulém kole proti Brightonu střídal kvůli potížím s křečemi, Marco Silva v dost možná klíčovém zápase v souvislosti s jeho setrváním na evertonské lavici má marodku o poznání početnější. Mimo hru zůstává Seamus Coleman, dlouhodobě zranění André Gomes, Jean-Philippe Gbamin a vážné obavy panují i ohledně stavu kvartetu Bernard-Walcott-Delph-Schneiderlin. Jako citelná ztráta se rovněž jeví letní odchod Idrissy Gueyeho do Paris Saint-Germain, neboť loni solidní defenziva Toffees letos v odehraných třinácti kolech udržela pouhopouhé jedno čisté konto.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Keane, Mina, Holgate - Sidibe, Sigurdsson, Davies, Digne - Iwobi, Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.18 - 6.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Aston Villa  (neděle 17:30)
Hrozivý výsledek si ve čtvrtek odvezl domů Manchester United z Astany v rámci Evropské ligy. A protože v Premier League má co dohánět, neboť se nachází jen ve středu průběžného pořadí, rozhodně vzhlíží ke třem bodům proti Aston Ville. Ta balancuje na hranici sestupového pásma, od kterého by se chtěla co nejrychleji vzdálit na vyšší rozdíl.

Ne že by pro The Red Devils znamenal neúspěch z kazašské půdy potíže pro plnění ambicí na evropské scéně, jelikož i tak mají účast v jarním play-off zajištěnou, konečná porážka byla ovšem více než překvapující. Přitom už krátce po reprezentační přestávce nedokázali uzmout tři body, v lize totiž remizovali na hřišti nepříjemného Sheffieldu United.

I proto by si opravdu velmi rádi napravili svou reputaci s birminghamským celkem. "Už máme k dispozici některé hráče, kteří se nám vracejí zpět," uvedl manažer domácího klubu Ole Gunnar Solskjaer. "Dostáváme se do kupy po několika zraněních špatně, teď jsme na tom ovšem lépe a lépe. A věřím tomu, že některé návraty nám hodně pomůžou," dodal.

Tentokráte by měl Solskjaer nasadit bezpochyby silnější složení než na půdě Astany. V jeho sestavě by se mohl objevit Scott McTominay, jenž už údajně zažehnal své problémy s kotníkem, postupně se uzdravuje taktéž Paul Pogba, který už přiletěl do Anglie po léčbě svého zranění z Miami a mohl by se už ve středu představit proti Tottenhamu.

Hosté jakožto navrátivší se nováček nedokážou vykazovat konstantní výkonnost. Ačkoli od konce září do půlky října třeba drželi sérii tří zápasů bez porážky, následně třikrát za sebou nebodovali. Naposledy se jim podařilo skolit před vlastními fanoušky Newcastle. V utkáních proti anglickým velkoklubům jinak zatím ani jednou nenašli cestu za úspěchem.

Nestačili už na Tottenham, Arsenal, Manchester City nebo Liverpool. A právě na Old Trafford by rádi svou negativní bilanci změnili k lepšímu. "Povětšinou jsme se proti velkým týmům ujali vedení a od té chvíle směřujeme za vítězstvím. Když už jsme ovšem v tom, musíme mít všichni víru, že dotáhneme zápas do konce," říkal kouč Dean Smith.

Villans by již měl být k dispozici Björn Engels, který doléčil svou poraněnou kyčel, pořád ovšem hostující lodivod bude postrádat Jotu, jenž se stále dává zdravotně do pořádku po operaci kýly. I nadále jinak chybějí Keinan Davis i Jed Steer. "Když hrajete proti top talentům světa, pokud se přestanete jakkoli soustředit, obdržíte branky," zakončoval Smith.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
David de Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams - McTominay, Fred - James, Mata, Rashford - Martial
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Douglas Luiz, Hourihane - El Ghazi, Wesley, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.73 - 7.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Manchester City  (sobota 13:30)
V sobotu po obědě začne již čtrnácté kolo anglické Premier League. Aktérem tohoto duelu bude i obhájce titulu Manchester City, který zavítá na půdu celku bojujícího o pozice ve středu tabulky - tím je Newcastle.

Magpies měli podařené období mezi reprezentačními pauzami. Ze čtyř duelů vytěžili hned sedm bodů a trochu se vzdálili od sestupových pozic. Jenže minulý týden v duelu s tabulkovým konkurentem Aston Villou prohráli 2:0 a jejich třízápasová série bez porážky skončila.

Doma se jim však daří. Prohráli tam jen v úvodním kole proti Arsenalu, od té doby dvakrát zvítězili a třikrát remizovali, přičemž ani jednou nedostali více než jednu branku. Pevnou defenzivu, do níž se vrací i Schär a Lejeune, budou potřebovat i nyní, jelikož na útočné polovině se jim příliš nedaří. Nejlepšími střelci jsou se dvěma gól Clark a Shelvey.

To Citizens mají hned sedm střelců úspěšnějších, než kterýkoliv ze soupeřů. Jenže i přes skvělý útok jsou titulu momentálně velmi vzdáleni, a sice kvůli častým nevynuceným ztrátám. Když už měli v předminulém kole možnost přiblížit se Liverpoolu, odjeli z Anfieldu s prázdnou. A ani vítězství v dalším kole proti Chelsea nesnížilo jejich devítibodovou ztrátu.

V úterý bleděmodří sehráli duel Ligy mistrů proti Šachťaru, po němž mají i přes remízu jistý postup. Potíží pro duel proti Strakám může být čerstvá absence, kterou je zraněný nejlepší kanonýr Sergio Agüero. Na druhou stranu se po trestu může do sestavy vrátit Bernardo Silva.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Schär, Fernández, Clark, Willems - Almirón, Shelvey, Hayden, Saint-Maximin - Joelinton
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Stones, Fernandinho, Mendy - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Mahrez, Jesus, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 14.00 - 7.51 - 1.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Přestože má již anglická Premier League třetinu odehraných zápasů sezony za sebou, situace ve středu pole zůstává nadále extrémně vyrovnaná. Mezi pátým a sedmnáctým místem, tedy pohárovými příčkami a samou hranicí sestupu, je pouhá šestibodová mezera, v níž se nacházejí i Burnley s Crystal Palace, jež čtrnácté kolo svedlo dohromady.

Domácí se po sérii porážek v posledních týdnech vzepjali k výtečným výkonům, neboť poslední dvě střetnutí proti West Hamu a Watfordu vyhráli shodně 3:0. Na sobotní zápas však bude muset Sean Dyche chtě nechtě sáhnout do úspěšné sestavy, neboť stálice Ashley Westwood si odpykává jednozápasový trest za pět obdržených žlutých karet. Manažer Burnley na předzápasové tiskové konferenci připustil, že debutu by se mohl dočkat Danny Drinkwater, jenž u Clarets hostuje z Chelsea, ovšem vinou potíží s kotníkem ani jednou za uplynulé tři měsíce v novém dresu nenastoupil. Mimo hru zůstává i Johann Berg Gudmundsson, zato šanci nakouknout na hřiště má uzdravivší Matěj Vydra, jenž se zbavil vlastních zdravotních potíží.

Crystal Palace zaznamenalo excelentní vstup do nové sezony, ovšem extrémně náročný los v posledních kolech (Manchester City, Leicester, Arsenal, Chelsea a Liverpool) měl za následek sérii čtyř porážek s jedinou remízou, kvůli čemuž se tým Roye Hodgsona postupně propadl tabulkou až na třinácté místo s tříbodovým odstupem za Burnley. Nyní naopak Eagles mají před sebou dlouhou sérii papírově přijatelnějších soupeřů, a pokud navážou na solidní výkon z posledního kola proti Liverpoolu, jemuž podlehli až po velkém boji 1:2, mohou snadno vyskočit opět do horní poloviny tabulky.

Hosté se ovšem na Turf Moor budou muset vypořádat s omezenými možnostmi v defenzivě, neboť Joel Ward si proti Liverpoolu přivodil vážné zranění kolene a Gary Cahill rovněž s bolavým kolenem absolvoval pouze individuální trénink, takže jeho sobotní start je přinejmenším nejistý. Dobrou zprávou je alespoň lepšící se stav Mamadoua Sakha, jenž v týdnu absolvoval zápas klubové juniorky a jeho návrat do prvního týmu je na spadnutí.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - McNeil, Cork, Hendrick, Brady - Wood, Barnes
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Kelly, Tomkins, Cahill, Van Aanholt - Kouyaté, Milivojević, McArthur - Townsend, Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.47 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Chelsea sice poslední dvě utkání nevyhrála, proti West Hamu však má velkou šanci si spravit chuť. Blues půjdou do zápasu v roli jasného favorita, hosté se totiž trápí a marně hledají cestu ven.

V prvním utkání po reprezentační pauze čekal na Chelsea opravdu těžký oříšek. Blues zajížděli na půdu obhájce vítězství Premier League Manchesteru City, a i když předvedli srdnatý výkon, nakonec se z výhry radovali domácí Citizens. Pro hosty tak skončila šestizápasová šňůra ligových vítězství, nemusí však příliš smutnit. Stále se totiž drží a místech zaručujících postup do Premier League, konkrétně na čtvrté příčce, a to ještě s pohodlným náskokem před nejbližšími pronásledovateli.

Dobře rozjetou mají svěřenci manažera Franka Lamparda také Ligu mistrů. Ve středu sice Chelsea odmítla zajištění postupu do jarního play off, i tak má ale po remíze ve Valencii situaci ve svých rukou. Blues stačí, když v posledním kole potvrdí roli favorita a porazí francouzské Lille. V takovém případě by se Londýňané vrátili do osmifinále Champions League po roční odmlce.

Také West Ham zahájil sezónu Premier League nadějně, po prvotních úspěších ale přišel pád, který se doposud nezastavil. Po vítězství nad Manchesterem United 22. září byla nálada v kabině Hammers skvělá, od té doby však klesla snad až na bod mrazu, neboť v dalších utkáních neokusili kladiváři ani jednou radost ze zisku tří bodů. Místo boje o pohárovou Evropu je tak pro klub z východního Londýna realitou spíše veškerá snaha o záchranu, neboť před duelem s Chelsea sídlí až na 17. místě.

Není proto divu, že anglická média přišla se spekulacemi o odvlání manažera Hammers Manuela Pellegriniho. Ten se však dle vlastních slov podobnými myšlenkami nezabývá. "Musíme se soustředit na každý zápas. Je to stejné, jako když vyhráváte, takže se musíme snažit porazit Chelsea. Vždycky myslím na přítomnost, ne na budoucnost," uvedl zkušený lodivod z Chile.

Kladivářům se nedaří i proto, že postrádají zraněnou gólmanskou jedničku Lukasze Fabiańskiho, a jeho náhradník mezi třemi tyčemi Roberto jistotou také zrovna neoplývá. V sobotu si tak svůj debut v Premier League může odbýt gólman se zkušenostmi s nižších soutěží David Martin. Jinak budou West Hamu chybět zranění záložníci Jack Wilshere s Manuelem Lanzinim, a také zadák Issa Diop, jenž si odpyká trest za žluté karty.

Na straně domácích je nejistý start útočníka Tammyho Abrahama, jenž ve středu ve Valencii musel předčasně střídat. Po zranění se do hry pomalu vrací stoper Antonio Rüdiger, středopolař Ross Barkley a útočný talent Callum Hudson-Odoi.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Zouma, Tomori, Emerson - Kanté, Jorginho, Kovačić - Pedro, Batshuayi, Pulisic
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Martin - Fredericks, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Rice - Jarmolenko, Noble, Snodgrass, Anderson - Haller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.93 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Současný Liverpool je dost možná vůbec nejsilnějším mužstvem na evropském kontinentu. Proto by bylo velkou ostudou, kdyby se Reds nepovadlo v Lize mistrů do osmifinále. Stát se to však klidně může. Svěřenci německého manažera Jürgena Kloppa totiž naposledy pouze remizovali s italskou Neapolí a v posledním kole se ještě musí mít na pozoru. V něm Liverpool zajíždí do Salcburku, kde nesmí prohrát vyšším než jednobrankovým rozdílem.

Do té doby však Reds odehrají tři zápasy v Premier League, kde se jim nebývale daří. Za dosavadních třináct kol si na Kloppovu družinu nikdo nepřišel, pouze odvěký rival Manchester United dokázal rozjetou mašinu ze západního pobřeží Anglie přibrzdit a obrat o dva body. Jinak si ale Liverpool počíná naprosto suverénně. Se ziskem 37 bodů vévodí tabulce nejvyšší anglické soutěže s impozantním osmibodovým náskokem na druhý Leicester.

Přesto se i Klopp musí vyrovnávat s některými těmi trablemi. Jednou takovou je absence záložníka Fabinha, jenž si kvůli zranění kotníku z duelu proti Neapoli nezahraje do konce kalendářního roku. "Je to velmi špatná zpráva. Nemám k tomu moc co říct. Nevím, jak dlouho bude chybět, ale zdá se, že se nezapojí do vánočního programu. Byl to můj největší problém po zápase, máme za něj náhradní řešení. Dokážeme hrát i bez něj. Nejsme jediní, kdo má zraněné. Musíme se s tím vypořádat, což také uděláme," řekl Klopp.

Brighton si až tak dobře jako Liverpool nevede, přesto to není ani žádná hrůza. Seagulls jsou jedním z řady týmů, které kotví v nesmírně nahuštěném středu tabulky. Racci se už podívali i výše, nicméně v posledních dvou ligových utkáních ztratili všechny body, a tak spadli na současné dvanácté místo. Přesto je vedení klubu je očividně spokojeno se službami manažera Grahama Pottera, jenž nově prodloužil smlouvu s Brightonem do roku 2025.

Do sestavy Seagulls se mohou vrátit útočník Aaron Connolly a stoper Lewis Dunk, naopak otazník visí nad startem záložníka Sollyho Marche. Podobně jako u Marche řeší Liverpool situaci s Nabym Keitou.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Milner - Salah, Firmino, Mané
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Burn - Groß, Mooy, Pröpper, Stephens, Trossard - Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.46 - 14.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Zatímco rivalové z Arsenalu se teprve vypořádávají s čerstvým odvoláním Unaie Emeryho, Tottenham má již trenérské překlenovací období zdárně za sebou a jeho nového kouče Josého Mourinha čeká domácí ligový debut proti Bournemouthu. Éra portugalského kouče na lavičce Spurs se zatím odvíjí na výbornou, neboť oba předešlé zápasy skončily shodně tottenhamským triumfem, byť ani v jednom případě se to neobešlo bez vysokého počtu obdržených branek.

Domácí se budou muset obejít bez Bena Daviese, neboť defenzivní univerzál si z minulého kola s West Hamem odnesl vážné poranění kotníkových vazů a dost možná se dokonce nevyhne operaci a dlouhé rehabilitaci. Na levém kraji obrany by jej mohl nahradit buďto Danny Rose, anebo Jan Vertonghen, který Mourinhovi lépe zapadá do taktického pojetí čtyřčlenné obrany, která se při útočení promění v tříčlennou a pravý bek Serge Aurier zaujímá takřka roli ofenzivního křídla.

Mourinho na předzápasové tiskové konferenci prohlásil, že letní posily Ndombélé, Lo Celso a Ryan Sessegnon potřebují ještě čas na aklimatizaci v novém působišti, a tak lze spíše očekávat jejich nasazení z lavičky náhradníků. Mimo hru zůstávají Erik Lamela a Hugo Lloris.

To hosté se musí vypořádat s ještě větší marodkou, resp. karetními hříšníky. Absence čítá jak útok (Joshua King, David Brooks), tak defenziva (Simon Francis, Philip Billing) a jedinou dobrou zprávou je pro manažera Eddieho Howea lepšící se stav Ryana Frasera s Dominicem Solankem, kteří se stihli otřepat z drobných zdravotních potíží a jsou na zápasové soupisce. Anglický manažer Bournemouthu se spíše než s dotazy na sobotního soupeře musel vypořádat s tématem vlastní budoucnosti v souvislosti s údajným zájmem West Hamu a Evertonu o jeho služby. Howe se podle očekávání vyjádřil jednoznačně pro setrvání ve svém stávajícím klubu, ovšem ani to mediální spekulace o jeho možné změně působiště příliš neutlumí.

Bournemouth platí pro Tottenham za oblíbeného soupeře, a to obzvláště na domácí půdě, neboť ve vzájemných zápasech vzešli jako vítězové ve všech čtyřech posledních případech s drtivým skóre 13:0. Po divoké výhře 3:2 nad West Hamem má nyní Mourinho možnost dosáhnout na druhé ligové vítězství po sobě, což se jeho předchůdci Mauriciu Pochettinovi v letošní sezoně nepovedlo ani jednou.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Aurier, Sánchez, Alderweireld, Vertonghen - Dier, Winks - Moura, Alli, Son - Kane
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - A. Smith, S. Cook, Aké, Rico - Wilson, Gosling, Lerma, Fraser - L. Cook - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.61 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Watford FC  (sobota 18:30)
Southampton s Watfordem letos prožívají opravdu hodně krušné chvíle. A díky svým výkonům si vysloužily pouze umístění na posledních dvou příčkách tabulky. Aby mohly vstupovat do klíčového období kolem Vánoc aspoň v nějaké lepší pozici, potřebovaly by oba kluby jakoukoli vzpruhu. A tu jim může nabídnout bezpochyby tento vzájemný duel.

Jako jediné dva celky mají na svém kontě získaných bodů po třinácti odehraných kolech pouze jednociferné číslo. Southampton má vůbec nejhorší obranu celé Premier League, Watford naopak nejmizernější útok. Ačkoli jejich situace pochopitelně není bezvýchodná, je minimálně alarmující. Oba týmy mají opravdu hodně, hodně co zlepšovat.

Hlavně The Saints čeká zásadní éra. Po Watfordu se následně střetnou s Norwichem City, pak zavítají do Newcastlu, narazí na West Ham a Aston Villu. Všichni jmenovaní se nacházejí v dolní polovině tabulky v blízkosti sestupového pásma. "Myslím si, že každá fáze sezóny je důležitá. Ale tahle je teď ještě důležitější," přiznával manažer Ralph Hasenhüttl.

Jeho tým v uplynulých osmi kolech zvládl pouze dvě remízy s Wolverhamptonem a Arsenalem, v ostatních případech padl. Na výhru čeká od půlky září. "Ve všech nadcházejících zápasech v podstatě půjde o šest bodů. Výhry i porážky budou mít masivní dopad. Vstoupili jsme do sezóny těžce, máme však spoustu víry v to, co děláme," ujišťoval domácí stratég.

Alespoň Southampton netrápí nějaká rozsáhlá marodka. Chybět by mu měl pouze Sofiane Boufal, který si přivodil nešťastné zranění prstu na ruce ve své vlastní kuchyni, asi nebude k dispozici Stuart Armstrong, otazník visí nad startem Jannika Vestergaarda, jehož trápí nemoc. "Máme spoustu energie získat body co nejrychleji," zakončil Hasenhüttl.

Watford až do listopadu otálel se svým prvním vítězstvím v novém ročníku, na svůj tříbodový rezultát ze hřiště Norwiche ovšem nenavázal a před týdnem padl jednoznačně s Burnley. "Situace v týmu je taková, že se toto utkání stává klíčovější něž kdy jindy," uvedl manažer Quique Sánchez Flores. "Každý víkend je hodně trenérů pod tlakem. To je běžné."

Právě o jeho budoucnosti v klubu se v posledních dnech hodně mluvilo. A možná že pro něj bude základem jeho případného setrvání právě aktuální duel. "Myslím si, že děláme velkou chybu, když pořád hovoříme o mé pozici. Měli bychom se bavit o spokojenosti fanoušků, o klubu, o kádru. Přijímám každopádně zodpovědnost," ujišťoval španělský lodivod.

Na rozdíl od svého soupeře se musejí hosté stále vypořádávat s nějakými absencemi. Čerstvě se mimo hru dostal Craig Dawson, možná že zdravý by mohl být Roberto Pereyra, ovšem nad jeho startem visí otazník. Pořád ovšem nemůžou hrát Christian Kabasele, Daryl Janmaat, Sebastian Prödl, Tom Cleverley, Danny Welbeck ani Daniel Bachmann.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cédric Soares, Bednarek, Stephens, Bertrand - Djenepo, Ward-Prowse, Höjbjerg, Redmond - Ings, Obafemi
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Kiko Femenía, Mariappa, Cathcart, Holebas - Doucouré, Capoue, Hughes - Sarr, Deeney, Deulofeu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.57 - 3.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC13121030:1137
2.Leicester City1392231:829
3.Manchester City1391337:1428
4.Chelsea FC1382328:1926
5.Wolverhampton Wanderers1347218:1619
6.Sheffield United1346316:1218
7.Burnley FC1353520:1818
8.Arsenal FC1346318:1918
9.Manchester United1345419:1517
10.Tottenham Hotspur1345421:1917
11.AFC Bournemouth1344516:1716
12.Brighton & Hove Albion1343615:1915
13.Crystal Palace1343611:1815
14.Newcastle United1343611:2015
15.Aston Villa1342719:2014
16.Everton FC1342713:2014
17.West Ham United1334616:2313
18.Norwich City1331913:2810
19.Southampton FC1323813:319
20.Watford FC131578:268

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (823)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 pro spoustu gólů v tomhle kole.

Reagovat
smazaný uživatel

You didn't mention Ryan Sessegnon as a left-back option, do you see him as more of an attacking player?

In this moment, yes. I think Ryan is absolutely fantastic, I have known him since a kid in Fulham. When he comes to the first team in the Premier League it is different to the Championship. I think in this moment he is a winger on the left, can also play on the right, can learn progressively and even developing physically, which he is doing. Even last time I saw him and the first time I met him, when I came here he is already different physically.

I think Ryan can play as a left-back. probably the left-back in the last decade was Ashley Cole, in spite of him being from two enemy clubs, but he was fantastic. But Ryan has lots of similarities with Ashley, and he can learn how to defend. In the future I think he can be (a left-back) but in this moment he is not ready to play as a left-back.

Reagovat
jk

A dneska Verts na LB

Reagovat
avicii

No dúfam že nebude nastupovať ta dinosauria záloha, Gini miesto Fabiho a musí nastupit jeden z dvojice Ox - Keita..

Reagovat
Malresi

Ja sa obávam, že to budeme hrať rovnako ako proti Ville.. s Lallanom na 6tke. Každopádne súhlas, tiež by som radšej videl zálohu v zložení Gini - Hendo - Ox/Keita.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže som pod posledným zápasom Red Devils vybuchol, tak sa chcem týmto dotyčným fans United ospravedlniť a vysvetliť niektoré veci.

1. Cena hráčov, áno je skreslujuci údaj každopádne keď si pozrieme zostavy tak si myslím že Lingard, Shaw, Tuanzebe, Gomes, Greenwood či Chong by mali byť papierovo lepší než hráči Astany, a to už máme nadpolovičnú väčšinu hráčov, Grantova výkonnosť sa ťažko posudzuje keďže väčšinou sedí na tribúne, a u zvyšných mladíkov ťažko povedať keďže nemajú skúsenosti s dospelým futbalom.

2. zostava Každy hráč Áčka tam bol s určitého obhajitelneho dôvodu

Shaw- Návrat po zranení

Tuanzebe- Nedostatočná zápasova prax

Grant- Príležitosť si zachytat aspoň raz za sezónu

Lingard- Nabranie sebavedomia, no čo je ešte dôležitejšie bol tam zrejme aj z dôvodu že by mal byť pre tých chlapcov akýsi role model Angličan z akadémie, ktorý sa dostal do Áčka. Avšak nepripadá mi ako rodený líder, chýbal mi tam niekto kto by usmernil tých mladíkov z môjho pohľadu. Lingard na mňa pôsobí ako taký instaboy.

3. Umelá tráva- Tam podľa mňa závisí či hráč na nej hráva pravidelne ci nie, myslím že niekde v Severnej Európe sú na to zvyknutý, a riziko zranenia sa asi v takom prípade zvyšuje maximálne v nepatrnej miere ak vôbec. Inak by ju už dávno zakázali. Samozrejme toto bol iný prípad, United nie sú zvyknutí hrať na Umelke, čo tú pravdepodobnosť môže zvýšiť.

4. Meno klubu, toto bol asi najkontroverznejsi bod plne si uvedomujem ostatné aspekty mladíci, istý postup, cestovanie, umelá tráva. Na druhej strane United má punc velkoklubu a Astana je kvalitatívne podľa mňa rozhodne horšia než Slávia, asi aj ako Plzeň či Sparta. Cca. úroveň Jablonec či Boleslav. Keby hociktorý velkoklub prehral trebárs v Boleslavi, vyznievalo by to pre nezainteresovaných ľudí zvláštne. Ono ja tie aspekty chápem, ale nejaký človek čo sleduje len po očku výsledky, a nemá čas sa tomu detailne venovať si o United pomyslí svoje, a ono EL je stále európska súťaž takže sa tento výsledok dostal k viac ľuďom, ako trebárs nejaký zápas s Mickey Mouse Cupu.

Na záver chcem dodať že ešte nie som príliš skúsený diskutér, a je to moja chyba že som sa tak ľahko vytočil.

Reagovat
smazaný uživatel

Príde mi že som tú Astanu možno podcenil, Európske poháre už hrala aj v minulosti asi by som ju dal na úroveň Plzne, to bude zrejme bližšie realite.

Reagovat
C-M@ster

Lingard potrebuje hostovani jako sul.

Drzime ho jen proto, ze je v tymu od deviti nebo kolika. Potreboval by poznat svet mimo zlatou klicku.

At ukaze, ze na PL ma.

Reagovat
Busby babes

rict o Lingardovi, ze by potreboval poznat svet mimo zlatou klicku... ty vole, to je slusnej blabol. Vis o nem vubec neco? Jak vyrustal, jak se probijel prakticky celou akademii? Ze byl na nekolika hostovackach nez naskocil do A tymu?

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně teď ten shitstorm co schytává furt je fakt úplná zlatá klícka no...

Reagovat
C-M@ster

Podle me si toho nevazi, United ma u prdele.

Reagovat
Busby babes

to by me zajimalo na zaklade ceho si to myslis?

Reagovat
C-M@ster

Vsak rok nedal ligovej gol. Takovej hrac by mel byt bud totalne v prdeli nebo naopak premotivovanej, analyzovat proc tomu tak je, snazit se veci zmenit...

Lingard jednoduse jen dal trenuje s tymem, nepridava si, na instagramu ani jinde se jeho tragicnost neodrazi...

Takhle se nechova hrac, co rok nedal gol a kterymu to neni jedno...

Kdyz budes ty v praci za picu (netusim, co delas), taky se ti to promitne jinde, kdyz to nebudes mit na salamu.

Reagovat
Busby babes

ano, je ted neproduktivni. Ale zbytek je uz jen nejaka tvoje predstava jak by se mel nekdo chovat... Jak by mu pomohlo kdyby byl uplne v prdeli? Jak by to pomohlo tymu? Jak vis, ze veci neanalizuje, ze neni motivovanej? Od analyz tam je taky trenersky tym a tak. To vis, ze s nima svoji formu a jak se zlepsovat nekonzultuje?

Na adresu jeho treninkove moralky a pristupu jsem cetl jen chvalu. Nikde ani slovo, ze by neco flakal nebo nebyl profesionalni.

Vypada to, ze te proste sere, ze dava neco na instagram i kdyz se mu nedari a nema to na jeho fotbal realne zadnej vliv.

Btw ta tvoje teorie funguje i naopak. Bez toho, aby byl v pohode mimo hriste, tezko bude podavat dobre vykony na hristi. Pokud vim, tak Lingard nikdy nemel nejaky problemy s tim, ze by nekde chlastal nebo paril. Kdyz se clovek koukne na jeho postavu, tak ani nevypada, ze by neco flakal. Ale samozrejme muze instagramovy posty vykladat, jako ze ma na salamu no. Jinak jeho instagram je plnej postu po zapasech, coz ma fotky of United tymu nebo z treninku, s rodinou... nic kontroverzniho tam teda nevidim.

Reagovat
bbbauch

Tak sem si to na zaklade tohohle prispevku precet a aspon, ze ti par veci doslo. Protoze delat takovyhle zavery po zapase nekde v prdeli v rusku, na umelce, kam trener vzal skoro jenom mladiky, aby ochutnali atmosferu prvniho tymžu jelikoz postup je davno zajistenej, to je umeni na druhou stranu bych se spis zeptal, co by united meli z toho, ze by se tam jelo v plny sestave vyhrat? 3 nevyznamny body do tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel som plnú zostavu, ale chýbal mi niekto kto by v takom zápase usmernil tých mladíkov, ako vravím ako role modela im dal Ole Lingarda lenže on mi ako líder fakt nepríde.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane. Kto je taký na strane United Jones? Tuanzebe tie minúty v súčasnosti potreboval viac... Celkovo mám pocit že sa vo futbale začínajú strácať líderské typy.

Reagovat
cr7sux

3.

(Reuters) - College football players suffer knee injuries about 40 percent more often when playing on an artificial turf versus grass, according to a U.S. study. ... ACL injuries were 10 times more common during games than during practices, and close to five times as common during scrimmages than during regular practice.

Reagovat
Busby babes

hehe, to se pingla posere az si tohle precte. Jen poznamka na okraj, tipuju, ze u normalniho fotbalu to bude trochu nizsi. Ty nahle zmeny smeru jsou ve fotbale rekl bych mene caste nez v americkem fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

To som netušil my bad. Chudáci dribléri v takom prípade.

Reagovat
cristiano.K.

oni nás nedávají v tv

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

tak derby je asi víc. a nejste jediný tým v anglii, i jiní fanoušci se chcou podívát na svůj tým

Reagovat
cristiano.K.

ta volba je dnes logická, dělám si srandu, ale jako hledat stream se mi fakt nechce

Reagovat
smazaný uživatel

tak si pozri vecer zo zaznamu a vyhni sa do vecera Internetu

Reagovat
cristiano.K.

hmmm, dobrá myšlenka, ale nějakej trouba mi to stejně řekne

Reagovat
Front hell

nic jiného ti asi nezbyde

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses neposral, šuline

Reagovat
cristiano.K.

kolik dní chybí do konce smlouvy Mourinha?

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

hrozný haranti dečka dnešní doby

Reagovat
cristiano.K.

mám swarleyho věk, tam problém nebude

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Miguel19

A proč by měli?

Reagovat
cristiano.K.

nejlepší tým světa by měl být v tv nonstop

Reagovat
mikelinos

Proto vás logicky nedávají

Reagovat
Malresi

Nik lepší v roku 2019 nie je

Reagovat
mikelinos

Nejlepší tým světa != nejlepší výsledky v roce 2019

Reagovat
Malresi

A kto má lepšie ako LFC ?

Reagovat
blade115

Tak už nám konečně prozraď, kdo že to má být ten nejlepší tým světa, když Liverpool "logicky" ne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mikelinos

Třeba Barca 2008/09

Reagovat
fenixLFC

jj od stvrtej by mali pustat zapas barcelony z tej sezony

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Godwinson

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejlepší tým světa != nejlepší tým historie

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme se to muze rovnat, zalezi jak to ten clovek mysli...

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

neva aj tak nie som doma

Reagovat
mul

zápasy Chelsa pod Lampsom sú určite zábavnejšie než vaše strojové vítazstvá

Reagovat
Taiger

boom

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

2. najnudnejsi zapas kola

Reagovat
Busby babes
Reagovat
diastan

Dnes pohodová výhra a Pep prodloužit

Reagovat
Taiger

Dneska Salah 3+1, Mane 0+0, děkuji pěkně

Reagovat
R22

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Raheem kapitan ve fante

Reagovat
Coutinho10

Goooaaal dobre Newcastle

Reagovat
cristiano.K.

Jetro gol lfc i city, jako CSM frajera si ho pamatuji a zatím dost dobrej zápas

Reagovat
Maresma

Moc nechápu úlohu Walkera v tomhle zápase... když jsou u míče, tak hraje něco jako DM a pravá strana kvůli tomu prakticky neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

asi kvoli tomu aby silva s kdb mohli hrat vysoko. ASM sa tiez stauje viac do stredu bez lopty

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne prava strana je k hovnu najma kvoli intimidated Mahrez

Reagovat
Lembju

Sterling ještě nedostal jeden jedinej centr přes prvního hráče.

Reagovat
Malresi

Newcastle zatiaľ veľmi zodpovedne v zadu, druhý polčas si City nevypracovalo vôbec nič... snáď to udržia

Reagovat
Taiger

Aggy prostě chybí

Reagovat
Malresi

Silva skvelá prihrávka.. opäť raz. Ak by som si do LFC mohol z City zobrať len jedného hráča a Silva by bol o niečo mladší, tak by to bol jednoznačne on.

Reagovat
icka

Sterling je od te kauzy docela mimo.

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Keita, Gomez, Lallana, Shaqiri, Origi.

Skvelá, Jurgen nás vyslyšal

Reagovat
Taiger

Man like Salah down the wing

Reagovat
Kixi Syhimour

ale i takovou jsem docela čekal, spíš, co postaví venku někdy.

Reagovat
redyyz

Shaqiriho uz odpisal? bude hrat dnes?

Reagovat
Kixi Syhimour

V základu bych si tipl, že ho už neuvidíme, leda tak v pohárech, bude tak obligátně chodit do hry ke konci zápasu, podle mě ho odepsal.

Reagovat
Remt

*bude hrát letos?

Nechápu to, spousta hráčů si potřebuje odpočinout a on je radši ždíme co to dá, a pak budem koukat.. zraní se 3 hráči ze základu a budem se hrozně divit jak špatně je nahradili náhradníci co nemají herní praxi, to mě fakt sere toto!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mates_Matesović

Gazzaniga, Aurier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Dier, Ndombele, Sissoko, Dele, Son, Kane (C).

Proč tam místo Sissoka nedá Lo Celsa?

Reagovat
icka

To bude jeho kun

Reagovat
jk

Sissoko zpátky na RW, to zas bude

Reagovat
Whitemedia

Pedro a Giroud v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta hraci potroleni hh

Reagovat
Taiger

No ne, Tammy byl jasnej a jinak hrajou všichni podle předpokladů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslel som tych co dufali v Batshuayiho

Reagovat
Taiger

Tak Hokaida nemůžeš brát vážně

Reagovat
Taiger

Vítězové Mistrovství světa, nějakej problém?

Reagovat
Taiger

KEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
diastan

GOooooooooooooooooooooooool

Reagovat
wild

Woooow

Reagovat
diastan

proboha proč

Reagovat
Kixi Syhimour

Jonjoooooooooooooooo

Reagovat
Mimalu

rip City

Reagovat
Malresi

JONJOOOOOOOOOOOOOOOO VDAKAAAAAAAA

Reagovat
Godwinson

Ha

Reagovat
Taiger

LOOOOOOOOL

Reagovat
diastan

už když šli do útoky jsem si říkal, že to nedopadne jinak

Reagovat
Coutinho10

Jooonjoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Agent Shelvey

Reagovat
diastan

Dúbravkys další tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

ked ho vzdy trefia

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohledně toho sestupu Newcastlu

Reagovat
Malresi

Yes, paráda a teraz na to nadviazať 3 bodmi a zvýšiť náskok na 11 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

ved Leicester este hra

Reagovat
Malresi

Leicester skôr či neskôr odpadne imo.

Reagovat
jacobT

Hmm, kde som toto už len počul...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Bandita_Harry

Leicester je výborný ale stále nieje taká mašina ako City a predsa nejaké body postracaju, u City to treba využívať každé jedno zakopnutie tam nieje žiadny náskok dostatočný...

Reagovat
Malresi

Tak tá sezóna 15/16 sa nedá porovnávať s touto, vtedy im na titul stačilo 81 bodov, čo by v minulej sezóne znamenalo, že by za nami zaostali o 16 bodov a za City o 17. Samozrejme stať sa môže čokoľvek, ale stavím sa, že sa rozhodovať bude medzi nami a City. Leicester pokojne môže atakovať tých 81 bodov z 15/16, na titul to ale stačiť nebude.

Reagovat
jacobT

Ja uplne suhlasim, pre Leicester bude super aj top 4, len som mal deja vu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možné je všetko Poolu žiadne zranenie neprajem, ale ten káder nie je až tak široký a stačí jedno nešťastné zranenie kľúčového hráča... Vidíme čo so City spravilo zranenie Laporteho.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale i nepřítomnost Kompanyho se hodně podceňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne v kabíne, to bol líder akých je v súčasnom futbale už bohužiaľ málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme měli zraněného Alissona a teď máme Faba..

Reagovat
Taiger

pan znalec

Reagovat
smazaný uživatel

to si skor myslim o Chelsea nez o Leicesteru

Reagovat
Taiger

Salah je teď zničí

Reagovat
smazaný uživatel

uz by sa patrilo

Reagovat
Ranoth

este ze je sterling taky smatlak

Reagovat
Godwinson

Výsledek i stojí za to, že Bilva zase uhraje úplný hovno

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by bol pred sezónou povedal že najväčším konkurentom Poolu v boji o titul budú líšky.

Reagovat
aragorn

Link na Liverpool?

Reagovat
Malresi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi
Reagovat
aragorn

Reagovat
Taiger

Ten kurz na WHU je sranda

Reagovat
Salfovic

Máte na footybite nějaké osvědčené ace streamy ?

Reagovat
hitZor

Moss si zapomněl karty v šatně?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Keď som to tu už v dvoch postoch tak trochu nakúsol tiež sa Vám zdá že dnešnému futbalu chýbajú osobnosti, alebo je to len moja spomienková nostalgia. V PL Roy Keane,Vieira,Terry,Gerrard. V Španielsku Raúl či Puyol V Taliansku Totti,Zanetti,Maldini či Del Piero. V Nemecku Kahn, či neskôr Lahm či Schweinsteiger. Teraz mám pocit že jediný podobný vo veľkokluboch je Ramos, a to ho neznášam, ale vodcovstvo sa mu uprieť nedá. Mám pocit že dnešný futbal produkuje hviezdy, nie však legendy

Reagovat
hitZor

Asi záležá, jaká je pro tebe definice osobnosti. U nás bych kromě jasného Azpiho řekl třeba i Jorghina a Rüdigera, Mount má k tomu taky docela nakročeno.

Reagovat
Big Virgil

To nemyslis vazne..

Reagovat
hitZor

Proč bych neměl?

Reagovat
Big Virgil

Terry, Lampard, Čech, Drogba a k nim by si přiřadil Rudigera s Jorginhem...

Reagovat
hitZor

Chápu že fanoušek Liverpoolu asi nesleduje, co se děje v Chelsea, ale o těch dvou se už několikrát ostatní hráči zmiňovali, že jsou to v kabině i na hřišti rození vůdci. Chtělo by se to odprostit od sentimentu a uvažovat trochu logicky. Jasně, ti dva tu jsou oproti JTmu, Drogbovi nebo Lampsovi chvilku, ale to neznamená, že to nemůžou být silné osobnosti.

Reagovat
Big Virgil

V tom pripade v kazdym tymu najdes tucet osobnisti. Jinak Chelsea nasledovanou mam. Tuhle sezonu me bavi. Ti dva by ale za ery Lampse sedeli na lavicce, mozna na tribune..

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je jedna z výhod Líšok že majú v kádri hráčov ako Schmeichel a hlavne Vardy ktorý tými lídrami z môjho pohľadu sú. Schmeichel na mňa pôsobí ako kľuďas no ide z neho neskutočný pokoj, čo občas môže stačiť. Lahm či Iniesta mi tiež nikdy neprišli výrečný ale ako lídrov by som ich označil. No a Vardy je už len tým svojím príbehom, jedna z najväčších osobností, ak nie najväčšia osobnosť sučasnej PL v mojich očiach. Perfektne vidno ako svoju nezlomnú mentalitu prenáša na spoluhráčov. Toto je pre mňa vec ktorá robí rozdiel prečo je Leicester v tabuľke tam kde je, a kde sú United či Arsenal.

Reagovat
hitZor

Tak zrovna Rudiger by rozhodně neměl problém posadit Cahilla, Ivanoviče a asi ani Luize, jen Carvalho by pro něho byl oříšek. U Jorginha to nejde takhle říct, kdysi ten fotbal byl úplně jiný, dneska by se zas třeba takový Essien moc nevyplatil.

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi má z môjho pohľadu k Terrymu ďaleko. Dokonca podľa mňa nie je v tomto ani na úrovni Lamparda či Drogbu. Pravda United a hlavne Arsenal nemá nikoho kto by mal vodcovské schopnosti aspoň na Azpiho úrovni.

Reagovat
Slavia10

Sorry, ale když řekneš legenda a vůdce, tak poslední kdo mě napadne je Jorginho to není hate na něj, ale fakt jako představa jak křeček Jorginho s nafouklými tváři řve na hřišti a snaží se postavit tým do latě, to si ani nejde představit snad

Reagovat
hitZor

Reagovat
Salfovic

Místo osobností teď hrají akorát instagramové mrdky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

No len v Anglickej lige...De Gea, Pogba, Bruyne, Kante

A niektorí si tam môžu pridať aj Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba To nemyslíš vážne však to je viac instagramer, ako futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Kante

Reagovat
smazaný uživatel

tak to radsi zustante ve spodni polovine tabulku.

Reagovat
Lacko_Boh

eurofotbal.cz produkuje legendy

Reagovat
smazaný uživatel

To je znak doby a generace, ktere jsou rodicu/spolecnost takto vychovane. To same mas osobnosti v ceske fotbalu. A ted zadne vyrazne osobnosti nemas. A neni to tim, ze jsme vyrustali s nimi.

Osobnosti si musi podlozit vykony, ale i chovanim na hriste.

Strhnou sebe, spoluhraci i fanousky a jsou dusi klubu.

To ted moc neuvidis. Vetsinou delaji prdelky na IG,FB atpod.

Reknou, ze chteji odejit do velkoklubu a za trofeje, ikdyz jsou porad hrace v klubu. Takove Demb, Couts, Neymar, Pogba si vytrucuji odchody. Nemuzes je brat jako osobnost.

V dnesni dobe jsou tak malo hraci se ktere dokazes rict, ze je to stalice a osobnost, tvar klubu. A ikdyz odejdou treba jinam, tak porad jsou ikony klubu ve ktere byli (Raul,Henry,Larson atd.).

Dnesni hvezdy a hraci jsou cokoliv jineho, nez osobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na tom to najsmutnejšie, hráči už v dnešnej dobe často nemajú žiadny vzťah ku klubu za ktorý hrávajú je to pre nich len práca, vrcholom dňa je keď si dajú po zápase fotky na sociálne siete... Som síce relatívne mladý, ale futbal sa za ten čas čo som ho začal sledovať až neuveriteľne zmenil, obrovský obnos peňazí ktorý sa v ňom točí, ho oberá o jeho dušu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si pamatuju, jak jsme behali jako Nedvedove, Poborsky, Smiceru atd. A davali komu byl podobny, tak dostali prezdivku. S tim se da ztotoznit strasne snadno. Zidane, R9, R.Carlos, Del Pierro, Maldini. Pozdeji treba i CR7, Messi. Ale potom uz toho moc neni. Mizi tihle osobnosti pomalu.

Chapu, ze kdyz fans nejakeho klub, tak muzes se ztotoznit se svoji hraci. Ale pak prijde konec smlouvy a ten hrac kope kolem sebe a vyzaduje trofeje, uspechy a kdyz nejsou, tak odchazi. Tak se ti/fans tohle ztotoznovani brzy omrzi. Pak je takove jako popisujes nahore.

Bohuzel ..... a s tim asi nic udelame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Mám podobnej pocit.

Reagovat
Taiger

James z Chelsea je lepší než TAA

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Big Virgil

Defenzivne mozna

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to ne

Reagovat
Big Virgil

V defenzive vidim u Trenta jeste celkem velky prostor pro zlepseni. Utocna faze je rozhodne lepsi. kolikrat se laksne vraci. Psal o tom i Carra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Hm, druhá jasná žlutá a Moss stále nic

Reagovat
Kixi Syhimour

Van Dijk

Ale teda nevím, jestli to byl vůbec faul

Reagovat
icka

James hraje paradne, z nej bude top bek

Reagovat
Raylan

Reagovat
Salfovic

To si teď Mourinho plácal s tím jeho oblíbeným podavačem? Nechce si z něj udělat asistenta

Reagovat
jk

Jo byl to on

Reagovat
Setwo

Our number 4!!!

Reagovat
diastan

Mou příští rok titul

Reagovat
castelL

Reagovat
avicii

zatial hrame velmi dobre Virgil

Reagovat
Remt

TAA si to chce těmi supr centry vyžehlit po minulým kole zdá se kdy byl úplně k hovnu a zkazil co mohl tam mě slušně sral

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Stream na LFC?

Reagovat
Setwo
Reagovat
Mimalu

Giroud to zatím hraje na Michyho - s míčem se prakticky za celý poločas nepotkal

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana

Reagovat
Remt

neni to tak dobrý jak loni no

Reagovat
Mato178178

Ako to že Bowen ešte nehraje PL?

Reagovat
Mato178178

Je s niekým spájaný v zimnom prestupovom?

Reagovat
smazaný uživatel

mozno so slepicami bol spajany

Reagovat
Taiger

Brighton je lepší a prohrává 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

neklam, este ti tu uveria

Reagovat
avicii

ty si raiadny retard pozeram ale zatlacili nas teraz

Reagovat
Malresi

Na neho nemá zmysel vôbec regovať

Reagovat
avicii

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti stalo?

Reagovat
fenixLFC

Jeblo mu z fanty

Reagovat
hitZor

Proč se hráči WHU po každém jejich odpískaném faulu vztekaj, jak kdyby zrovna dostali redku?

Reagovat
Mimalu

protože tak vytváří tlak na rozhodčího, že udělal chybu a aby příště rozhodl jinak...

Reagovat
hitZor

Právě že rozhodčího ani neřeší, spíš se chytaj za hlavu, jak kdyby se chtěli rozbrečet, že dostali rozhodující gól ve finále LM v 90+7. minutě

Reagovat
Mimalu

tak když to budou gestikulovat přímo k němu, tak ho můžou akorát naštvat že z něj dělají blbce. Slušňáci co sklopí hlavu to dneska mají těžší, kdo neděla divadlo, okrádá svůj tým

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnakú fotku si môžete chystať aj k súhrnu kola.

Reagovat
avicii

Reagovat
Raylan

Skoda. James parádní balon.

Reagovat
Taiger

Mít Salaha a Maného, Pool vede 2:0 a ani jeden kanadskej bod

Reagovat
R22

U toho Maného je to naprd, toho maji všichni, tam člověk nic nezíská, leda ztratí když ho mají ostatní jako kapitána...chtělo by to pentli, ať aspoň Salah dá fíka

Reagovat
Taiger

Zatím je ten horší ale

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, není to špatné, dost útočíme, útoky podporují i beci, ale vždy v útok kousek chyběl. Přesnější centr, lepší pohyb, lepší střela.

Naopak z obrany zase tak super pocit nemám, každý centr smrdí průšvihem. A ty rohové kopy až na jednu výjimku žádná sláva.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jakože dobré, nicméně chce to ještě přidat, hrajeme poněkud profesorsky v určitých fázích.

Reagovat
Malresi

Konečne po dlhej dobe pohodový zápas. Ox hrá v tej zálohe o 1000% lepšie ako vpredu a podľa mňa to dnes nie je vôbec zlý výkon od neho - pekne vidno, že je z tej zálohy jediný, kto to svojim pohybom dokáže prepojiť s útokom. Snáď bude miesto Fabinha nastupovať pravidelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox se pomalu dostává do formy před zraněním. V tu dobu hrál skvěle

Reagovat
Front hell

Tak to bylo vždy i v Arsenalu. Jakmile se rozehrál,tak se zranil a znovu od začátku.

Reagovat
spider_8

Tak pevně doufám, že tohle je poslední zápas Girouda s Pedrem v základu, ti už nám absolutně nemají co dát. V lednu musí jít, i za cenu přílišného zúžení kádru. Je to hrozně znát, když jsou v ofenzivě 2 hráči z té staré gardy, všechno nebezpečné šlo přes Pulisice a Mounta, případně zapojením krajních beků. Ti dva jsou úplně mimo. Pedro se aspoň zapojuje do hry a dostává do zakončení, ale Giroud je úplně plonkový. A když má na konci poločasu gól na hlavě, tak to podělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud to na konci celkem viditelně pouštěl na Pulišiče, který si pravděpodobně křikl.

Reagovat
spider_8

No jasně Ty seš sám na malém vápně, máš míč na hlavě a pustíš to na hráče na zadní tyči.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej ma pred sebou prazdnou branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan pekne zakroky, uz sa mohlo po 30min len dohravat.

Reagovat
Kixi Syhimour

bohužel jsme ho rozchytali

Reagovat
smazaný uživatel

V poho vedem. Ryan chytil ještě nějakej ten gól. Škoda že tam neposlali ještě jeden dva aby se hned o poločase mohlo prostridat a pošetřit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Abychom ale neusli na vavřínech, zase pozor.

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

oni měli stejně šancí jako my, ta obrana stále nehraje dobře.

Reagovat
Coutinho10

až na ten závěr poločasu, kdy se Brighton dostal do hry to bylo dobrý Virgil

Reagovat
cristiano.K.

do golu nic extra, jen Boby měl šanci

Reagovat
Remt

tak pokud nepočítám ty 2 goly, tak tam byly asi 4 golovky behem prvnich 20 - 25 minut, to neni spatny :D pak to trochu vypustili ten zbytek polocasu

Reagovat
Coutinho10

je az neuveritelny, ze to zvladame porad za 3 body, kdyz nejsme schopni skoro nikdy udrzet cisty konto

Reagovat
avicii

snad dnes uvidime Shaqiriho a Keitu na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

13:16 Mertesacker bude pomáhat LjungbergoviArsenal FC

Fredrik Ljungberg se dočasně stal manažerem Arsenalu, pomáhat mu potom bude Per Mertesacker. Bývalý obránce do této chvíle vedl rezervní mužstvo londýnského klubu. (sport-express.ru)

Merte rozhodně nevedl U23 - tu vede Bould. Merte je něco jako vedoucí rozvoje hráčů.

Reagovat
Front hell

To nic nemění na tom že za Pera jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta?

Reagovat
Bandita_Harry

S tou fotkou na prewiew vám to pekne vyšlo

Reagovat
Mimalu

tak to jsem zvědavý, jak budeme dávat gól teď

Reagovat
Greny

Pokud neotocime tak to jde hodně za Frankem bez Kanteho s Pedrem a Giroudem to měl hrát raději Michy

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek slušne prebudil Alliho.

Reagovat
spider_8

Do háje, jaktože se Michy s Odoiem ani nerozcvičují?

Reagovat
hitZor

Ty naše rohy asi nikdy nepochopím. Proč si nikdo nenabíhá, ale všichni stojí přilepení s obráncem na jednom místě? Když už se někdo dostane k hlavičce, jako teď, tak to stejně jde někam do hajzlu nebo to gólman s přehledem chytí, protože ta hlavička nemá žádnou rychlost.

Reagovat
hitZor

Willian a Kanté on, takže hádám, že CHO asi není ještě úplně ready a za pár minut tam půjde ještě Bats.

Reagovat
spider_8

Willian s Batsem tam měli být už o půli. Hlavně tedy měli být v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho dnes špatný, dozadu nic moc, dopředu taky ne.

Pedro druhou puli odešel.

Logicke stridani.

Reagovat
Godwinson

No ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

To je obrana na ho*no tohleto

Reagovat
Mimalu

další gól z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Uff ruka

Reagovat
Mimalu

VAR

Reagovat
ajouki

Že se vůbec Antonio raduje? Musí moc dobře vědět, že ten míč mu spadl na ruku a branka nemůže být uznána.

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, že na druhe strane ruka ve vapne jako nedovolena posouzena nebyla, tak si mozna myslel, ze je tahle take v poradku

Reagovat
Greny

Tak hlavně od nove sezony když si v ofenzivní akci pomůžeš rukou nebo i tě do ní nastřelí tak gól neplati

Reagovat
smazaný uživatel

Vim o tom

Proto take neuznali ten gol.

Reagovat
ajouki

Snad profesionální hráč zná pravidla pro PL lépe. Jakákoliv útočná ruka = neuznaný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl vtipek

Reagovat
Tuard.MUTD

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Franku co to vymejslis

Reagovat
hitZor

Kantého a Pulišiće na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten súboj o LM bude ešte zaujímavé, Chelsea ukazuje že ešte nemá dosť skúseností aby mala vyrovnané výkony. Spurs sa prebrali, pokiaľ United a Arsenal zajtra vyhrajú a Chelsea dnes nezaboduje tak budú všetci v 6tich bodoch, to už nie je až tak moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon zaujímavý autokorekcia na mobile.

Reagovat
castelL

Pane Bože prečo nemôžeme konečne vyhrať jeden zápas jednoznačne, máme obrovské medzery a k tomu ani ofenzíva nefunguje.. dlho to takto nevydržíme .

Reagovat
Godwinson

Dnes jsou ty výsledky nějaký na hlavu postavený, zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek za necele 3 zápasy skóre 10:5 nezvyk. Inak tento zápas by podľa mňa poslednou šancou pre Oleho, akokoľvek mi je z koncepčného hľadiska sympatický nový manažér, by mohol priniesť aspoň z krátkodobého hľadiska nový impulz ako to vidíme u Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas tohto kola som myslel.

Reagovat
jk

Hlavně při stavu 3:0 je schopný při střídání tam poslat ofenzivního hráče, celkem čumím

Reagovat
smazaný uživatel

Možno ho to punditovanie fakt zmenilo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Alisson

Reagovat
Remt

Luxusní smeč od Alissona

Reagovat
castelL

Nemôžem sa na to pozerať, radšej vypínam.

Reagovat
smazaný uživatel

Pool-Brighton bude v závere ešte zábava.

Reagovat
Kixi Syhimour

pohodovej zápas v řiti

Reagovat
Mimalu

stáhneme Girouda a zintenzivníme centry do vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

to mi něco připomíná

Reagovat
Golasso

Za AW u nás byla tahle praxe docela pravidelná

Reagovat
fenixLFC

Fakt uz nech ide dopice cely atkinson, to je strasna kurva spinava...snad ho uz konecne poslu do hajzlu, totalne nechopny sebestredny rozhodca...

Reagovat
Setwo

Reagovat
stiflerovamama

Atkinsonovi už jebe na tú hlavu ?

Reagovat
avicii

Atkinson samozrejme

Reagovat
fenixLFC

Mor a choleru na toho picusa

Reagovat
avicii

neuveritelne ze jeho povazuju za najlepsieho v anglicku

Reagovat
fenixLFC

Nepochopitelne. Pritom to nie je iba tuto sezonu, on je spinavy zmrd uz peknych par rokov. Ked konecne skonci tak sa mozu oslavovat v crlom anglicku

Reagovat
ajouki

Rozhodčí opět velmi chytrý a zvedá praporek, přestože Kanté není v ofsajdu. Místo aby nechal akci během 3 sekund zakončit, tak ji přeruší. Chelsea upřená šance 3 sami na brankáře. Typické. Nepomůže už ani VAR.

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Jarmolenko sejme zezadu útočícího hráče, pak si na minutu a pul lehne a predstira zraneni.

Reagovat
hitZor

Nejvtipnější na tom je to, že kdyby nešel do tak retardovaného skluzu s nulovou šancí na získání balonu, tak se mu to nestane

Reagovat
mimi_united

Alisson - najdrahší a zároveň najhlúpejší brankár na svete

Reagovat
Remt

pokud Kepu bereš už spíš jako trenéra než jako brankáře, tak možná

Reagovat
Godwinson

Hezký tohle napsat s tím gólmanem ve tvém oblíbeném týmu

Reagovat
Bandita_Harry

Hej hej najlepší a najhlupejsi k sebe úplne pasuje ty sa každým týždňom zhadzujes nižšie a nižšie neverím že máš vôbec nejaké dno

Reagovat
smazaný uživatel

Pulišič dnes nemá.seřízená mířidla, škoda.

Reagovat
Squinty

William je na facku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Martin dosť dobrý výkon na to že je na papieri 3-ka. Síce v druhom polčase príliš preverený nie je.

Reagovat
Remt

tak co LFC? Konec docela v suchým triku, si myslim, ne?

Reagovat
avicii

a co teraz

Reagovat
smazaný uživatel

boze ty si taky ublizenec

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

vsak sa pytam co tym chcel povedat

Reagovat
smazaný uživatel

tak ma potom zmiatol ten emotkon ja ze je remt fansuik LFC

Reagovat
Remt

Však jsem

Reagovat
avicii

mala byt pohoda, ale dalsie vydrete vytazstvo pre toto muzstvo

Reagovat
smazaný uživatel

vyťazstvo

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

To neni fer, proti Tottenhamu chytal ten Španěl

Jinak teda po půli odešel Pedro, odešel Mount, odešel Pulišič a bylo to znát. Spolu se špatnou obranou, nepřízní rozhodčích a nerozehranosti Girouda a podivným taktickým tahem Lamparda (Pulišič v útoku) nás to stálo zápas.

West Ham naopak zahral výborně, bohužel. Hlavně obrana a Rice s Noblem

Reagovat
spider_8

Nepřízní rozhodčích?

Vždyť většina rozhodnutí šla v náš prospěch a ještě odvolali gól West Hamu, který klidně mohl platit a ukončil by zápas půl hodiny před koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

A ta penalta pro nás před prvním gólem?

Reagovat
spider_8

Víc u těla už ruku mít nemůže.

Reagovat
Makiii

Za cely zapas - Chelsea 0 pisknutych faulu, WHU 16...

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda tohle se vám moc nelíbilo, když se ukázala statistika faulů po NWD, pokud se správně pamatuju.

Reagovat
YNWA__MSN

Čurák Atkinson. Ať táhne pískat někam na louku. Pisknout přímák, když je zeď otočená a brankář stojí u tyče a srovnávájí Atkinson je vyjebana semilni šedivá kurva

Reagovat
Setwo

je to patkan.... komu inak on fandi? resp. o akom time sa hovori ze im fandi?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že United.

Reagovat
smazaný uživatel

MU?

Reagovat
smazaný uživatel

sice mozno neuvidim ale strasne sa na zajtra tesim. podla mna ta zmena v mentalite a nasadeni bude brutalna a verim ze sa to zvladne. kiezby sa freddie ukazal a zostal, je to neskutocny sympatak. som strasne zvedavy na formaciu, zostavu. tipujem ze guendouva volna jazda v zaklade kazdy zapas skoncila

Reagovat
Golasso

ale Guenda bych nechal hrát. Patřil k tomu lepšímu letos

Reagovat
smazaný uživatel

budeme strašně zklamáni, na základě čeho si všichni myslí, že se jak mávnutí proutku situace obrátí?

Reagovat
Golasso

Pokud tam není nějaký vyložený rozpor v kabině, tak se to dost pravděpodobně "mávnutím proutku" opravdu skokově zlepší. K tomu většinou stačí samotná změna a její nárazový efekt na uvolnění, motivaci, atd.

Horší bude ten prvotní efekt změny přetavit v něco trvalejšího. Snad to Freddie zvládne.

Reagovat
Makiii

Pokud Ole a cely United nechce spadnout jeste pod vetsi tlak, tak musime dnes bezpodminecne vyhrat. Hrajeme doma, tady neni prostor na zadnej alibismus...

Pokud McTom stale neni ready, tak at klidne zkusi Garnera nebo Levitta v zakladu vedle Freda.

DDG - Awb, Axel, Harry, Williams - Fred Garner/Levitt - James Greenwood Rash - Martial

Tohle je moje vysnena... bohuzel, tam beztak bude minimalne Lingard/Andreas/Mata na AM.

Reagovat
Higi

Kdybychom měli k dispozici všechny hráče, tak to nejsilnější bych viděl asi takhle, vlastně podobně jak v článku...

Leno - Tierney, Holding, Sokratis, Bellerin - Torreira, Guendouzi (Ceballos) - Auba, Ozil, Pepe - Laca. Ikdyž takovej martinelli by se mohl objevit v základu po jeho výkonech dosavadních...

Reagovat
Taiger

Vážně chceš hrát našeho nejhoršího stopera (Sokratis)? Hlavně, ať hrajou ty 4 vepředu, za mě nejlepší defenzivní dvojka je Xhaka a Torreira, ale pochybuju, že to tak postaví

Reagovat
Higi

nevím, mě Luiz co se týče obrany moc nepřesvědčil teda, rozehrávku má dobrou jako... a pak koho? Mustafi, Chambers? Myslím, že to je na jedno brdo všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

pro tip - zaloha dnes xhaka, torreira a ozil

Reagovat
Taiger

situace s Xhakou je taková jaká je, ale tohle je naše nejlepší možná no

Reagovat
Nikikrew

Konecne sa tesim na zapas aj ked nejaka velka zmena to nebude. Dufam, ze apson uvidim konecne dominanciu a pekny futbal s dobrym vysledkom. Velmi si zelam, aby Chambers hral ako stopera pretoze je to jeho hlavna pozicia a chcem ho tam vidiet. Sokratis snad lavicka. Tierney zevraj necestoval tak Koala sa snad prebudi.

Necakam nic lahke ale verim v lepsie zajtrajsky, snad to nebude pre Frediho velke sucto ale ma moznost sa ukazat.

Tip 1:2

Reagovat
Nikikrew

https://www.watfordfc.com/teams/first-team/club-statement-quique-sanchez-flores

Vo Watforde su tiez pekny tupci ako sa divam. 3 trener za 14 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Our hearts break for Benik Afobe and his family following the tragic news of his daughter's passing this weekend.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Front hell

Upřímnou soustrast

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Sakra , to mě mrzí

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nikikrew

nic horsie nemoze byt pre rodica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sunakashi

Nekdo prosim tip na dobry stream na vecer na united-aston villa? Ja vetsinou zkousim streamy na footybite,ale nektere se mi sekaji,tak bych rad nejaky ozkouseny...predem diky moc...

Reagovat
Taiger

Tak to je divná sestava

Reagovat
Taiger

Leno - Chambers, Luiz, Mustafi, Koala, Xhaka, Guendo, Willock, Mesut, Auba, Laca

Reagovat
Taiger

Mustafi je náš nejlepší stoper poslední kola, to chápu, ale posadit Tiernyyyho a Pepeho Ale dáme to! Pome!

Reagovat
Golasso

Leno, Chambers, Mustafi, David Luiz, Kolasinac, Xhaka, Guendouzi, Willock, Özil, Aubameyang, Lacazette.

Subs: Martinez, Sokratis, Tierney, Torreira, Pepe, Saka, Martinelli.

Reagovat
Golasso

Kdyby to takto postavil Emery, to by se zas blilo , ale věřím, že Freddie ví, co dělá

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jacobT

mne sa teda tá zostava ozaj moc nepáči, ale uvidíme, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak ak bude hrat Ozil na kraji, to je potom úplne k hovnu.

Inac obrana aj fajn, za Willocka som rad.

Reagovat
Golasso

Třeba to bude nějaká variace na diamant a Ozil bude normálně uprostřed, ale těžko říct, zatím není od čeho se v těchto úvahách odpíchnout.

Té obrany se celkem bojím. Mustafi šel s nervama dolů a s výkony nahoru, ale furt to může být pohroma, zvlášť v kombinaci s Luizem. Uvidíme, snad oba budou mít jeden ze svých lepších dnů. Každopádně bych čekal stoperskou dvojici pro Freddieho první zápas víc na jistotu - takto vůbec nechápu, jak Freddie mohl dělat modela spodního prádla, protože takové obří koule nemohl nacpat do žádných trenclí

Reagovat
Nikikrew

Tak asi hrame 4-3-1-2 z coho mi vychadza, ze chcem mat vacsiu kontrolu v strede ihriska. Kebyze hra Tierney a Bellerin tak to chapem pretoze oni su viac utocnejsi ako Sokratis a Chambers.

Ja som rad hlavne, ze nehra Sokratis. Ten chlap spravil kopu chyb tuto sezonu, viac verim Mustafimu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

Freddie ven! Záloha snad nejhůř složená co jde, ale uvidíme. Buď na nás byla jen deka a i tak vyhrajeme 2:4 nebo je ten problém hlubší a prohrajeme 3:1

Reagovat
avicii

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra, az na Kolasinace..dostal jsem se uz do faze, ze privitam v zakladu Mustafiho, tak spatny to se mnou je

Reagovat
cristiano.K.

večer dávají lišky s Evertonem, na chvíli jsem se lekl, že by mohli dávat souboj 11. týmu tabulky s 16. týmem.

Reagovat
eder

Tak možné je všechno, včera také dali před zápasem leadera přednost jinému zápasu...

Reagovat
cristiano.K.

dali přednost derby, logické

Reagovat
jacobT

Ale konečne sme sa dočkali od začiatku komba Luiz - Mustafi. Nudiť sa nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

shkodran jen skoda tierneyho

Reagovat
jacobT

Freddie sa toho nebojí a verí si aj s hendikepom.

Reagovat
Taiger

wut, nás nejlepší stoper poslední měsíc

Reagovat
jacobT

To síce áno, ale treba zohľadniť aj úroveň súperov, proti ktorým zrovna Mustafi nastúpil.

Reagovat
Taiger

No a naše "hlavní" dvojka nastoupila doma proti Southamptonu a jak to dopadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

shkodran. luiz. sokratis. in that order

Reagovat
Taiger

To zas jo

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem l

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ale ten Torreira je snad největší wut

Reagovat
smazaný uživatel

guendo. xhaka. torreira. in that order

Reagovat
Taiger

dost, na čem jedeš?

Reagovat
Euphael

bud spadl v porodnici na palici a nebo je to dedicne...jiny duvod tak intenzivni debility neni mozny

Reagovat
PP

to nechápu no.. Loni naprostá dominance na středu a letos s ním zametají a nakonec ani nestaví.

Reagovat
Lacko_Boh

uz asi ide papa

Reagovat
Taiger

wag1 fam

Reagovat
Lacko_Boh

jeden kamarat sa ukazal ako pagan ale tak to som cakal,roads prahy su tvrde. Inak chill prave, skladam p na kopu kym ich nebude bare, zial uz nesportujem vobec -> opadnuty hench...a ty?

Reagovat
Taiger

ach jo

Reagovat
Gunner14

Meanwhile Arsenal ženský vedou 10-0 v 68 minutě. Miedema 6 golu a 4 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

boha willock keby to dal aubovi

Reagovat
Nikikrew

skoda

Reagovat
vodka

jak to furt může být 0:0

Reagovat
lajka30

už je to 1:0

Reagovat
Edgewalker

To je neštěstí ti stopeři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

ty vole mna porazi

Reagovat
jacobT

Skoda no, v podstate z prvej strely.

Reagovat
mistr129

Ljungberg out!

Reagovat
fenixLFC

ljunberg tam vyzera skor ako niekto kto ich bude sikanovat nez ako neikto kto by to mal manazovat...

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale willock se na to dobre vykaslal..

Reagovat
PISTOLERO

Tohle a penalta?

Reagovat
Mervin

a co jiného? ruka nad hlavou...

Reagovat
Taiger

jebe ti?

Reagovat
jacobT

Ach Auba

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mervin

boha, ale kopl to jak dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

bohaaaaa

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat zase sedět nejlepšího hráče kromě útočné dvojky, to chce velký koule.

Reagovat
jk

To je hrozná tlačenka

Reagovat
jacobT

Tak este jeden pokus.

Reagovat
Mervin

stejně nedá

Reagovat
Minister

Reagovat
Minister

FArsenal

Reagovat
Heisenberg

Přece jen existuje spravedlnost

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Euphael

Reagovat
Edgewalker

VAR

Reagovat
avicii

Skoda že ju nelapol zas bola by sranda

Reagovat
fenixLFC

var to je taka koktoina

Reagovat
Liveral

No za tohle bych to fakt opakovat nenechal, však měl tu nohu asi 3cm před čarou a žádnou výhodu mu to fakt nepřineslo

Reagovat
jk

Reagovat
pa3ce

Nešlo o to, že Aarons čo odkopol loptu v behol do 16ky ešte pred tým než Auba kopol penaltu?

Reagovat
Horcmen

šlo

Reagovat
jacobT

tiez mi napadlo, ci to neni kvoli tomu, to malo vacsi vplyv na hru tym, ze sa dostali blizsie k vyrazenej strele...

Reagovat
Mervin

Reagovat
Liveral

Aha, toho jsem si nevšiml soustředil jsem se na Krula. Jestli to tak bylo tak opakování správě. Tohle si hráči mají jednoduše pohlídat aby tam nebyli dřív a vždycky se mi to nelíbilo že tam vbihaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to kvuli tem 4 hracum co tam vbehli driv ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ve vsech sportech se to dodrzuje, proc by nemohlo i ve fotbale

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Ty reaguješ vždy na vše čemu nerozumíš

Reagovat
fenixLFC

chod radsej riesit fantu prosim ta

Reagovat
Taiger

Spíš ty, furt tam píšou o fantě s tvýma kámošema, která nikoho nezajímá

Reagovat
fenixLFC

nikoho nezaujima tvoj plac o tom ako ta nevybrali do repre a tvoja kvazirivalita s counterom ktoru vnimas iba ty a ostatnym, vratane countera je ukradnuta hlavne sa ale nezabudni urazit ked po tebe nazvali anticenu

Reagovat
Taiger

Hlavně, že na mě každej reaguje, ty tu reakci vyžaduješ biggrinama Jseš irelevantní hochu, ale snaž se dál

Reagovat
smazaný uživatel

no fakt, hazena, basketbal, rugby, tenis etc., ve vsem se to hlida, ale fotbal musi byt specialni..

jeste kdyz na zacatku sezony delaji velke halo, jak to budou hlidat

Reagovat
Liveral

Protože podle mě je extrémně složitý pro brankáře mit v momentě kopu nohy na čáře, když už je vlastně v zákroku a nechce se rozplacnout o tyc. Takovej skokan do dálky si to pohlídá o dost jednodusejc. Ale nakonec to vypadá že to odpískal kvůli tomu že hráči tam vběhli dřív, takže správně

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

Reagovat
Rohlíček

haluzák

Reagovat
smazaný uživatel

pekna reakcia Aubu ku Krulovi, traposil az moc

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
vitasrp

Já bych zatím Varu dal hodnocení tak 2/10, to prostě řeší relativně nepodstatný kokotiny, zatímco důležitý rozhodnutí jsouc ˇasto špatně. Na chycený penaltě se teď v podstatě vždycky dá najít něco blbě, to je paráda.

Reagovat
fff

Mne sa zda, ze keby sa vzdy uplne presne pri penaltach kontrolovalo postavenie brankara ako aj hracov v, ktori vbehli do sestnastky skor, tak by sa muslei opakovat ovela castejsie, nez sa to deje.

Reagovat
vladis271

riešiť zahrávanie penált VAROM je nápad za milión.

Reagovat
Nikikrew

Tak ale 4 hraci v 16tke este pred kopom, to je uz dost

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se neopakuje i ta druha pecka, kdyz Krul v dobe kopu stejne povylezl z cary?

Reagovat
Minister

Lebo ju nechytil

Reagovat
Taiger

AUBIČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

mesut. btw zas byl nohou pred carou v dobe kopu, skoda, ze to nechytl a zase se neopakovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tu prvni zrusil podle me kvuli hracum, co vlitli do vapna jeste pred exekuci, ne kvuli Krulovi

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si. mne prislo, ze ti hraci to navic dodrzeli, meli nahnute jen telo

Reagovat
Golasso

Myslím, že minimálně jeden na vzdálenější straně tam byl i nohama

Reagovat
Lacko_Boh

sak asi ano ale mohol to opakovat, ja mam v nedelu cas

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Gunner14

Ten debil Krul si to zasloužil to je nehorázný nesympaták

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil ten navrat.

Reagovat
Jardin

https://imgur.com/a/Z5PLHQn

Zachyceno z TV. Fakt smesny.

Reagovat
Liveral

Tak ty hráči tam byli vevnitř asi 3 a zároveň tam byl ten co odkopl míč, takže získal výhodu. A hráči si to narozdíl od brankáře dokážou pohlídat hodně jednoduše

Reagovat
Jardin

Pravda, ja se soustredil jen na Krula. Myslel jsem, ze to bylo kvuli jeho 30 cm co byl od cary.

Reagovat
Liveral

Já původně taky viz výše. Ale tohle je podle mě správně opakovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Bučanie a opičie zvuky na hráča tmavej pleti nikto nebude riešiť?

Reagovat
Salfovic

Na protest odešli hráči po poločase do kabin.

Reagovat
ajouki

https://www.thetimes.co.uk/article/vars-in-premier-league-will-not-order-penalty-re-take-if-goalkeeper-comes-off-line-next-season-ffd6h0qbq

Video assistant referees in the Premier League next season will not rule on the goalkeeper’s position at penalties with those decisions being left to the judgment of on-field officials, it can be revealed.

To už stihli změnit pravidla používání VAR? Nebo tento rozhodčí, který působí jako vyložený zmrd, sám pravidla nezná a měří se v různých zápasech, různým týmům jinak? Solskjaer se na jedné tiskovce na toto téma vyjadřoval, že se jejich penalty měly opakovat.

Stejně samotná ruka. Nedávno hrál Dele Alli podobný volejbal a penalta se nekopala, protože byl v souboji. Tady byl taky souboj, kde David Luiz neměl snahu hrát míč, ale ovlivnit soupeře. VAR to naopak potvrdí.

Neskutečný bordel.

Reagovat
ajouki

Bylo to na základě pohybu hráčů Norwiche. Moc by mě zajímalo, jestli by tu penaltu opakovali i v případě proměnění, protože tam byl i Lacazette nebo kdo to je na odvrácené straně kamery.

Reagovat
jk

Ok, ale úplně stejně jako ten borec z Norwiche tam byl někdo z Woolwiche v modrých kopačkách... Tak měl dostat žlutou nebo něco ale však to takhle může pak sabotovat kdokoli

Reagovat
ajouki

Bohužel, celá implementace VAR je o dvojím metru. Norwich za toto porušení pravidel přišel o chycenou penaltu a byli potrestání inkasováním vyrovnávací branky. Hráč Arsenalu porušil úplně stejné pravidla, ale žádný trest za to nenásledoval.Chápal bych, pokud by Arsenal provedl penaltu ukázkově jako tým a Norwich měl svým porušením pravidel možnost získat výhodu na svou stranu.

Reagovat
Selänne

Senderos, Djourou > Mustafi, Luiz

Change my mind

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Xhaka

Reagovat
jacobT

Mustafi klasik.

Reagovat
Mato178178

Žltá pre cantwella nič? ...oni si fakt tie karty dávajú random ako sa im zachce

Reagovat
Taiger

Xhaka je výbornej

Reagovat
lajka30

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

jasná červená

Reagovat
jacobT

Tak tu sa asi mohlo červenať.

Reagovat
smazaný uživatel

Merte <3

Reagovat
PhilipS

Tohle je rudá pro McLeana

Reagovat
Mervin

kde zas byl do piči Xhaka?

Reagovat
jacobT

pici ta obrana

Reagovat
Minister

Týmto chlapcom už nič nepomôže...

Reagovat
PISTOLERO

Gooooooool

Reagovat
norton

To co je za kokotov v tom norwichi?

Reagovat
Nikikrew

BOHA uz aj s tou obranou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie to nase braneni, stoperi podprumerni, zaloha vypomaha jen naoko, v podstate Norwich 2x za pulkou a dva goly

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Edgewalker

Proti nám stačí zaútočit

Reagovat
smazaný uživatel

Guendo by mohl začít přemýšlet. Proc se soustředil na hráče, ktery roztahoval hru a hlidal si ho Kolasinac, kdyz mel po druhé ruce úplně volného hráče. Jinak Willock uz tak 3 ztraty vepředu a pokaždé to smrdí gólem

Reagovat
fenixLFC

obrana so zalohou fakt uzasny vykon guendouziho typicka poza je to ako safurt nestiha vraciat...

Reagovat
jacobT

Hrat so Xhakom ako DM, navyse bez Torreiru vedla, je samovrazda. Nikto nedokaze zastavit protiutok, Mustafi by to najradsej asi odcuval az do brany. Takto to fakt nejde.

Reagovat
jacobT

A Chambers to iste. Na tom RB sa mi smerom dozadu vobec nepozdava.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu o co se tam snazil chambers..

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal to je cirkus . kdyz chces videt komedii, tak si zapni jedine arsenal, jo jeste je tlaci var a stejne nic platný

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že nikdo nebaví tak jako Arsenal posledních x let. Nikdy to neskončí nula nula nebo bez dramat

Reagovat
Ranoth

im by nepomohol ani klopp alebo guardiola na lavicke

Reagovat
ajouki

Chce to do sestavy Arsenalu víc ofenzivních hráčů. Chybí dva útoční krajní obránci a pasažer mimo míč Pépé. Pak to začne fungovat.

Reagovat
Shottack

Chce to zodpovědného defenzivního záložníka a rázem ani obrana nebude jak soubor kašpárků...

Reagovat
PhilipS

To odstřelení Pepeho, když začínal bejt produktivní, nechápu. Furt hrajem paskvil bez křídel.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má asi nějakou fobii, protože pokaždý, když je trochu pod tlakem radši nahraje každej hráč zpátky na obranu, chvilku podrží míč a pak znovu rozehrají. Příliš to mají naučený rozjíždět od obrany do krajů a z tama centr. Ale musí se přece hrát méně čitelně a střídat ty variace

Reagovat
Golasso

Naše obrana+defenzivní hra zálohy je fakt tragédie, to prostě hráčema a bez přestavby to nepůjde.

Zákrok na Guenda, kdyby byl ve větši rychlosti, tak je zase zlomená noha.

Jsem rád, že aspoň ty ojeby při penaltách se trestají. Loni jsme na to u slepic dojeli.

Stejně si myslím, že pořád můžeme vyhrát. COYG!

Reagovat
Euphael

https://twitter.com/TomDanicek/status/1201151998827155457

Fantomas kritizuje Xhaku the end is near

Reagovat
Gunner14

A ti co si myslí že se penalta neměla opakovat, tak doporučuji přečíst znova pravidla

Reagovat
jacobT

este boli na to vsetky kluby pred sezonou aj upozornene.

Reagovat
jk

A je za to vběhnutí do vápna nějaký postih? Zajímalo by mě, jestli by se kopala znova i když by ji proměnil. Třeba kvůli tomu Lacazettovi, který byl ve vápně stejně jako ten hráč Norwiche

Reagovat
jacobT

Myslim, ze len v pripade, ze tym hrac ovplyvni hru. Takze v pripade Lacazetta vtedy, ak by sa po nepremenenej penalte dostal k dorazke.

Reagovat
Heisenberg

Pokud chce Fredo hrát tak vytaženě, tak nedává smysl hrát Xhaku, kterej je na tom atleticky na úrovni borců z Pražskýho přeboru po 3 klobáskách. Chambers taky není zrovna sprinter, ale pořád dokáže svého hráče doběhnout, Xhaka ne.

Reagovat
jacobT

Chambers hra na RB kvoli absencii Bellerina. Inac by som ho radsej videl na stoperovi.

Reagovat
Thab

Existuje nesympatičtější gólman než Krul?

Reagovat
Taiger

Kepa

Reagovat
Thab

eh, Kepa je taková trochu plačka, ale Krul je absolutně na pěst, v PL mi fakt nechyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Euphael

Curtois

Reagovat
smazaný uživatel

Kahn

Reagovat
jk

Reagovat
mr.Silver

Luiz je parodie na fotbalistu, Mustafi celkem prekvapil, ale zase musel tecovat ten gol, to je proste sila, kolik ona ma smuly.

Willock tam je uplne zvytecny, ma hrat on nebo Mesut.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
PP

to s tím Willockem / Mesutem..

Reagovat
Nikikrew

z tych sanci 1,2 goly musime dat pretoze je jasne, ze ciste konto tato obrana nie je schopna udrzat.

Pepe okamzite hore, myslim si ze to vieme este otocit

Reagovat
smazaný uživatel

wtf proc ho neosetruje mimo hriste? na co se ceka

Reagovat
Heisenberg

Ty neschopný idioty co zápasy obvykle pískaj produkují ve škole Martina Atkinsona?

Reagovat
vladis271

Zasch si tu?? komu dnes budeš fandiť?

Reagovat
Taiger

Willock je slabý jak čaj

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Heisenberg

Mustafi na Welbecka?

Reagovat
smazaný uživatel

imo vystrelil a zblokoval mu to bek

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaa

Reagovat
Taiger

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Taiger

Mustafi je ale láska

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam hodili ten mic

Reagovat
Heisenberg

Leno

Reagovat
Nikikrew

Leno!!!

Reagovat
Rohlíček

leno zas ten čurák Guendouzi

Reagovat
Mervin

tady to byli dokonce tři čuráci

Reagovat
jacobT

Guendouziho hlavne dostal do uzkych dalsi fail Xhaku.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
pingla
Reagovat
pa3ce

Xhaka ty chudák slabý neohrabaný, to nie je možné už

Reagovat
smazaný uživatel

Willock nulovyyy

Reagovat
Mervin

na co Freddie čeká?

Reagovat
Edgewalker

Willock je na ručník.

Reagovat
PP

Kurvafix.. jestli se nechcete dívat na výkony svých týmů, pořiďte si děti..

Reagovat
Mervin

ty nejde beztrestně ve vzteku vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

obrana tragicka ale zapas super leno je boh

Reagovat
lajka30

Norwich lepší.

Reagovat
Edgewalker

Pukki je každopádně výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Mustafi

Reagovat
jacobT

Najlepsi obranca Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

neni moc leosich situaci pro utocnika, nez kdyz ma kolem sebe more prostoru je v rychlosti a jde 1 vs 1. z takove situace by mel udelat zakonceni i kazdy utocnik v ceske lize

Reagovat
jacobT

*neni moc lepsich situaci pro utocnika, nez kdyz ma kolem sebe Mustafiho.

Reagovat
smazaný uživatel

sofunny

Reagovat
jacobT

Teraz Mustafi nepokracoval v hre a rozhadzoval rukami z akeho dovodu? Tiez nejaka nestastna situacia?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co ted myslis, jestli to jak vystoupil a znemoznil prevzit svemu hraci mic, tak to bylo dobre reseni, problem byl, ze asi u nich neexistuji nejake automatismy, takze misto aby luiz/chambo jednoduse vzal vybojovany mic, tak cekali a nechali si tam nabehnout hrace.

kdyz uz, tak sis mel vybrat, treba to, jak mu dal pukki jesle, a pak to musel hasit chambers.

Reagovat
jacobT

Neodpovedal si mi na otazku. Pytal som sa preco prestal hrat a radsej rozhadzoval rukami.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud myslis, to prvni, co jsem popisoval, tak neprestal hrat, ukazoval, ze nefauloval, jenze asi tezko se mohl vratit hned na tu pozici, kdyz podstupoval souboj a vybehl dopredu.

Reagovat
jacobT

Ale no. Ved to je nieco, co robi uplne pravidelne. Namiesto toho aby hral, signalizuje offside a rozhadzuje rukami. Toto bol len dalsi pripad.

Reagovat
smazaný uživatel

maximalne kdyz uz to nejde zastavit, jinak spis casto (i dnes) ukazuje protihracum, koho si prevzit, ale to je asi taky spatne

Reagovat
jacobT

No to mi u neho vadi tiez, ak mam byt uprimny. Radsej keby sa sustredil na to, aby svoj kus prace odviedol poriadne a az potom nech si tam komanduje ostatnych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Tak teraz Norwich dobre vetral tých drevakov v obrane Arsenalu

Reagovat
Taiger

Guendo je na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to radši nechci ani přemýšlet, na co je Xhaka a Willock

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Big Virgil

Už od začátku sezony..

Reagovat
pa3ce

Mustafiho by obišiel aj Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

tak to pozor, Xhaka messiovsky obisiel aj nejakeho obrancu Frankfurtu.

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

nevěřím, ale chci tu snahu vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jacobT

Pome Freddie. Xhaka a Willock out Torreira a Pepe in

Reagovat
Mervin

konečně i Willock pochopil, že hraje na hovno, a radši se zranil

Reagovat
Heisenberg

Mustafi

Reagovat
Taiger

Willock zraněnej a zdržuje u před postranní čárou, stačí mu remíza?

Reagovat
Taiger

A Freddie taky čeká s tím střídáním na co?

Reagovat
cristiano.K.

až o tom napíšeš třetí koment

Reagovat
Taiger

To se nepovedlo

Reagovat
Tommy the Gunner

Merte

Reagovat
Taiger

Torreira aka Uruguayský Ramsey aka Box to Box hráč nás jde zachránit

Reagovat
Edgewalker

Opět v křeči, budou rádi za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

to ten Pepe nieco spravil aj Ljungbergovi?

Reagovat
jacobT

odstavil ho uz Emery, ktovie, ci sa tam nieco nestalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Preco nie ten Pepe

Reagovat
PhilipS

Proč tam Pepe není dávno. Co tam dělá Xhaka. Já tomu klubu kurva nerozumím

Reagovat
Taiger

Saka je upřednostňovanej na úkor Pepeho proč?

Reagovat
smazaný uživatel

guendouzi jak nechapal ze ma ist dole

Reagovat
jacobT

Keby som hral vedla Xhaku, nechapem tiez.

Reagovat
Taiger

to už je cringe

Reagovat
jacobT

to ti musi byt blizke, co?

Reagovat
Taiger

hahaaaa

Reagovat
jacobT

Ja som spomenul Xhaku v negativnom zmysle 3x za zapas, si to porovnaj so svojimi obvyklymi vylevmi na Guendouziho ci predtym Iwobiho.

Reagovat
Taiger

Tak to spočítej? K tomu ještě připočti tvý blitky na Mustafiho, dík a zas někdy

Reagovat
jacobT

S tebou sa fakt neda diskutovat, spravas sa ako male decko.

Reagovat
Taiger

Ty mi pokrytecky vyčítáš moje blitky na Guenda, přitom jsem dnes nadával mnohem víc na Willocka

Ty tu máš úplně debilní poznámky na Mustafiho a Xhaku a zmiňuješ je víc než já Guenda, ty si vůbec nevidíš do huby fakt

Reagovat
Taiger

jacobT01.12.2019 16:26#

tak to pozor, Xhaka messiovsky obisiel aj nejakeho obrancu Frankfurtu.

jacobT01.12.2019 16:28#

*neni moc lepsich situaci pro utocnika, nez kdyz ma kolem sebe Mustafiho.

jacobT01.12.2019 16:23#

Najlepsi obranca Mustafi

jacobT01.12.2019 16:21#

Guendouziho hlavne dostal do uzkych dalsi fail Xhaku.

jacobT01.12.2019 15:40#

Mustafi klasik.

Ještě něco?

Reagovat
jacobT

Čo je zlé na tom prvom a štvrtom príspevku? to uz akože nemôžem niektorých hráčov vôbec ani spomenúť?

Reagovat
Taiger

Takže já nemůžu a ty jo? Já nechápu tvoji logiku fakt, já bych ti to nevyčítal, kdyby si to nevyčítal ty mně, ale tvl, když to děláš sám a pak píčuješ na mě?

Reagovat
jacobT

Ja na teba reagujem, keď to s tým preháňaš, nie keď máš na nejakého hráča jednu - dve poznámky pri jeho nevydarenom zápase. Ty sa tu oháňaš príspevkami, ktoré ani nie sú myslené negatívne (ten 1.) pripadne len vecne konštatujú, kto spravil chybu (ten 4.), čo mimochodom nemám problém napísať u žiadneho z našich hráčov.

Reagovat
Taiger

Tak mi řekni, jaký poznámky k hračům (podle tebe asi k Guendovi) tu mám a jsou zároveň nemístné + to přeháním?

Guendo je náš suverénně nejhorší středový hráč poslední měsíce, tak po tom skvělým startu si i on kritiku zaslouží, navíc nejsem sám, kdo ho tu kritizoval, ale zase jdeš jen proti mně

Taktéž je vtipný, že pokud se oháním proti Guendovi a další tady, hned jim jdeš vypisovat, zatímco si tu lidi kopají do Xhaky a Mustafiho, tak to plně podporuješ

Reagovat
jacobT

Ja som hovoril o tvojich obvyklých výlevoch na Guendouziho a predtým Iwobiho, dnes som sti predsa nič takéto nevyčital. A áno na Guendovu kritiku reagujem pravidelnejšie, pretože mi príde často nezaslúžená. Podľa mňa je práveže z tej našej zálohy túto sezónu ten najlepší, i keď teda latka je príšerne nízko.

Reagovat
Taiger

Proč ale o tom teď píšeš, když jsem to dneska nedělal?

A nesouhlasím, byl nejlepší, poslední měsíce je ten nejhorší a dneska byl po Willockovi též

Reagovat
Taiger

Guendo a jeho sprint aby se co nejdřív vystřídalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

freddie sa toho neboji

ale pepeho by mohol ist hore

Reagovat
supervizor

čeho se nebojí? však to koučuje stejně jak emery

Reagovat
smazaný uživatel

emery by v zivote nestiahol stredneho zaloznika za ofenzivneho hraca

Reagovat
j_mrazik

Krásně přepustil soupeři střed hřiště, když vyndal jediného běhavého záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

ten cantwell vyzera sikovne

Reagovat
Mervin

Chambers taky kokotko hodinu čeká na aut a stejně to hodí takhle

Reagovat
Heisenberg

Kola Zabij ho

Reagovat
smazaný uživatel

kola ako futbalista nic moc ale ako charakter je topka

Reagovat
Heisenberg

Po konci kariéry bych ho bral jako ambasadora klubu, mohl by propagovat klub ve věznicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boha chudak pepe

Reagovat
smazaný uživatel

leno je dnes sialeny

cech by dostal tak 5 golov

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ale to byste si zasloužili

Reagovat
PhilipS

co Ti Čech udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

posledne dve sezony to bola velka bieda

kazdopadne som teraz chcel hlavne vyzdvihnut ze leno je dost upgrade

Reagovat
Rothbard

Prokaučovaný zápas Arsenalu, jak to ten Emery vede?

Reagovat
Euphael

xhaka, Ozil uplne k hovnu...odjebat je spolecne s konzistentnim odpadem Mustafim

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mervin

však má pravdu

Reagovat
j_mrazik

A citron na cestu, ať vidí, jaký to je, když se na ně koukáme.... je to celý takový kyselý.

Reagovat
Taiger

Reagovat
avicii

Mne to prišlo úplne Emeryovske

Reagovat
pa3ce

Mne bohužial tiež

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, zatial je to malo casu, kazdopadne nasadenie bolo minimalne o dost vacsie ako v poslednych zapasoch...inak obrana hrala ovela vyssie

Reagovat
avicii

A je tam aj strašne veľa odpadu co treba odstaviť min. na lavičku..

Reagovat
smazaný uživatel

nasazeni bylo uplne stejne, porad stejne splasene letani od nikama k nicemu, chaos a nic jineho.

Reagovat
Taiger

Ale stejně postavil sračku

Reagovat
smazaný uživatel

to hej

Reagovat
Minister

Reagovat
jacobT

Druhy polcas urcite, no. Ale tak radikalna zmena sa po dvoch treningoch s Ljungbergov naozaj nedala cakat.

Reagovat
Rohlíček

Leno fantastickej zbytek bída

Reagovat
Edgewalker

Leno MOTM, zachránil nám aspoň bod. Zatím stejný výkon jak pod Emerym, ale to se dalo čekat. Za pár dní z hovna bič neupleteš. Jestli to vůbec jde s tímhle týmem.

Reagovat
Busby babes

Manchester United XI: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Williams; Pereira, Fred; James, Mata, Rashford, Martial

Aspon, ze ten Williams zustava na LB. Zase bez zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha nejlepší možná na tenhle zápas, bohužel.

Jinak střídačka celá anglická

Reagovat
Grahf

fakt by nebol lepší garner ako pereira v strede?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ne, navíc proti McGinnovi. Možná by byl lepší Lingard za jednoho z dvojice Mata / Pereira

Reagovat
vodka

za Matu, no...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Zkusil bych tam zrovna dnes Greenwooda

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na podhrot?

Reagovat
Swarley

Ne to ne, ale postavit to tak, at je v základu na hrotu

Reagovat
Swarley

Ole nepoucitelnej

Reagovat
Tolstobik

Me prijde, ze se Ole rozhodl, ze z Pereiry udela fotbalistu at to stoji co to stoji

Reagovat
EXoRcIsT

tak to ma co robit

Reagovat
Tolstobik

....

Reagovat
Swarley

To dřív pošle Andreas Oleho na pracak

Reagovat
Tolstobik

Prave....

Reagovat
r.mrazik

drzim mu palce...bude na to mit dost casu v norsku,az je oba vyhodi

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

lavička MU

Reagovat
pingla

aston villa vede, to je skoro dno

Reagovat
avicii

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

aj proti nam vedla no

Reagovat
Swarley

Wow, vymeteno

Reagovat
Swarley

I v Andreasove hlavě, tak lehce se nechat udělat

Reagovat
EXoRcIsT

ci bohynu toten Pereira ma serie 2x faul a teraz branenie jak ja na ihrisku ked sa mi nechce

Reagovat
Tolstobik

Sakra, krasnej gol

Reagovat
r.mrazik

krasny gol...braneni andrease uzasna vec

Reagovat
Kapřík

Andreas prostě nezklame.

Reagovat
EXoRcIsT

aspon keby sa ch.ujak snazil ked isto vie ze nanho vsetci nadavaju a on ide tak branit okamzite by som ho vystriedal

Reagovat
r.mrazik

jak jeho,tak oleho...at jdou oba do hajzlu,cumet na ne kazdy vikend

Reagovat
Tolstobik

Nejen jeho braneni je hrozna bida.....

Reagovat
r.mrazik

to je taky pravda...sileny srac...teda hrac

Reagovat
Tolstobik

Tady Oleho fakt nechapu, navic kdyz tam ma Garnera, kterej by si tu sanci, dle vseho, co zatim ctu, zaslouzil....

Reagovat
r.mrazik

sice hral ve ctvrtek...ale horsi jak andreas by nebyl

Reagovat
Tolstobik

Jako z Andrease fakt boli oci, sanci dostal dost, nevyuzil je, nevim co Ole nacvicuje

Reagovat
EXoRcIsT

si podpisuje vyhadzov a moze si zato len sam

Reagovat
Likan7

Kdy jindy zkusit doma Garnera než proti Ville doma? Vždyť Perreira sejří na co šáhne.. Chyba teda sice u Brandona, ale Andreas brání jak kdyby ho to nebavilo ani.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
iamek

Pico ten Perreira. Ole je v tomhle naprostý kreten. To tam mohl byt kdokoliv. Ten kluk je naprostý odpad.

Reagovat
EXoRcIsT

Bohaca uplne bez zalohy zase Pereira je kus sraca co neurobi nic dobre a Fred za nim zaostava len o trosku by som im nohy dolamal

Reagovat
Tolstobik

A Mata mi prijde uplne vyrizenej.....hrozny

Reagovat
EXoRcIsT

Mata nevladze to je iste ale ti dvaja retardi to je hrozne prihravky 0 v subojoch slaby ze keby som do nich strcil ta ich do zeme zavrta a vacsina subojov od nich su fauly

Reagovat
Tolstobik

Ja vim, fakt k nevire, jak dlouho mame tak hrozne bidnou zalohu

Reagovat
Swarley

Snad to alespoň o poločase zase Ole dobře prostrida...ale docela by se hodilo nasadit někdy normální sestavu...

Reagovat
Tolstobik

Bylo by to krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako vyčítat cokoliv Fredovi v týhle záloze s jeho úlohama, to je teda hodně přehnaný očekávání

Reagovat
EXoRcIsT

Fred je otrasny len pri Pereirovi vyzera ako ten lepsi ale inac je uplne na prd oboch by mali vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

RICHARLISOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Richarlisooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
vladis271

Reagovat
pingla

užasná Oleho taktika dokopat Grealishe, který se na to později vysere, a pak to urvem na 2:1, zatím vychází skvěle! jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Krása , Richarlison síce nieje nejako technický nadaný, ani 1v1 nie je bohvieaký, ako sa zvyčajne očakáva od brazílčanov, ale výber miesta a zakoncenie má skvelé

Reagovat
r.mrazik

tem hracum normalne dneska mrda ne? takovy prihravky jak v okrese

Reagovat
iamek

Ty vole tohle nemůže a nesmí už prezit. Šílený. Každý zápas vetsi a vetsi dno.

Reagovat
Tomanatura

Jj, prijde Allegri a najednou budeme mit vysledky jak Liverpool.

Reagovat
Swarley

Tam jedině pokud by do toho šel Poche, jinak nechat Oleho

Reagovat
smazaný uživatel

pod fandit LFC, mame volne

Reagovat
EXoRcIsT

Zaco ma panboh tresta doteraz mi nervy zral Fellaini ( pfuj nanho ) a teraz tam strasi Pereira co je este horsi

Reagovat
smazaný uživatel

trestas sa len sam

Reagovat
lajka30

Dobře nasimulovaná penalta.

Reagovat
EXoRcIsT

ked to nieje penalta tak mal dostat hrac Leicestru zltu za simulovanie

Reagovat
lajka30

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Tak ale ať dá Chilwellovi kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

takže příště neuhnout, nechat si zrakvit kotník/nárt, možná to pak rozhodčí i odpíská

Reagovat
Hokaido

No to je píčovina. To si má tu nohu nechat zlomit, aby to byl faul? Úplně debilní rozhodnutí.

Reagovat
lajka30

Plachtil vzduchem daleko dřív.

Reagovat
Maresma

Však by měl správně ještě Chilwell dostat žlutou

Reagovat
Usty

wtf. prostě neměl padat, tohle rozhodně nebylo nevyhnutelný

Reagovat
ajouki

Vždyť zakopnul míč do autu a zaplachtil. S ničím jiným do toho souboje nešel, než spadnout.

Reagovat
Busby babes

to ale moc nemeni na tom, ze ho ten druhej fauloval, ne?

Reagovat
Maresma

Tys tam viděl kontakt?

Reagovat
Busby babes

vbehne mu do cesty, ma si nechat prelamat nohy?

Reagovat
ajouki

Ani se ho nedotknul. Dokonce by se ho nedotknul ani kdyby Chilwell pokračoval v přirozeném pohybu. Aby došlo ke kontaktu a jednalo se o faul, tak by Chilwell musel úmyslně změnit svůj pohyb tak, aby ho Holgate zasáhnul. Naštěstí tak hloupý není, aby se šel bez kontroly míče zranit.

Reagovat
r.mrazik

to je stejne vymaz ten andreas...

Reagovat
smazaný uživatel

Chillwel

Reagovat
icka

Co koukám na ucka tak ten Andreas nepředvedl nikdy nic dobrého,spise naopak. By me zajímalo co na nem Ole vidí? A Mata je uz taky slusne za zenitem.

Reagovat
Swarley

Mata a Andreas dolu, Lingard a Greenwood na hřiště

Reagovat
lajka30

Ty z....i se jenom válej.

Reagovat
Swarley

Dpč to byl zase balon, to si fakt už dělají prdel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

zkušeně pohecoval

Reagovat
Likan7

No nic. Další poločas na hovno bychom měli. Na druhou půli Masona a Garnera. Mata a Perreira tam nemají co dělat

Reagovat
pingla

konečně

Reagovat
EXoRcIsT

a sme v rici Pereira dalsich 5 zapasov predplateny zaklad

Reagovat
Tolstobik

Tvl, tohle uz je ponekolikate, co je Pereira nejhorsi na hristi a pak predvede podobny Acko

Reagovat
Swarley

mrkneš na statistiky a zase bude nejlepší hráč

Reagovat
Tolstobik

Kdyz k tem statistikam prida jeste hrani fotbalu ( ), vsichni budem maximalne spokojeni

Reagovat
r.mrazik

takhle bych to kopl taky...kaspar

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
fabec1222

Easy turn

Reagovat
avicii

Snáď, lebo ešte by ste vyhodili Oleho a nahradili ho možno niekym kto vie trénovať

Reagovat
Swarley

snad tě tady místní komise opakujících se vtipů nesežere

Reagovat
avicii

Reagovat
niflheim

Nevíte nový password na kek ?

Reagovat
vodka

ten hate na Perreiru je zase přehnaný...

Reagovat
r.mrazik

To teda není...úplně k hovnu hráč

Nechce míč,nechce hrát,dělá chyby,špatně brání,dělá hloupý fauly

V jiným týmu v PL by nehrál

Reagovat
Makiii

Ja ho casto branil, ale tohle je komedie...

Reagovat
Busby babes

dneska je hrozne spatnej. Ten centr je snad jedina dobra vec, co udelal.

Reagovat
lajka30

Jakmile nemůže hrát Leicester na protiútoky tak jsou marný. Silva je dobře přečetl.

Reagovat
Makiii

Tohle je doopravdy cista tragedie. Byt takhle v pici...Mata vypada, ze by nemel na to hrat ani okresni prebor, tak moc sem ho mel rad, hlavne v Chelsea - kdy byl famozni, tak tohle je neskutecnej downgrade...

Pereira az na krasnej centr zamrdal 20balonu z 21....

Za 16 let fandeni, je tohle doopravdy nejsmutnejsi pohled... takova bezmoc. A to tech bezmoci za poslednich 6 let nebylo malo.

Okamzite Mata do prdele a Andreas taky

Reagovat
Busby babes

klasika. Jedine v cem je Pereira dobrej, je dat centr. Jenze to na CM moc nevyuzije. Je to od Oleho blbost, ze ho tam porad cpe, neni to stredak, je to prumerny kridlo.

Reagovat
JessePinkman

Ten Grealish, to je hráč.

Reagovat
Remt

Söyüncü do Manchesteru City?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou vysledky. Piskej konec!

Reagovat
EXoRcIsT

Ale nech uz ide Fred do riti aj z jehos strelami . Trafil on vobec niekedy branku ?

Reagovat
Swarley

prostřídejte to, to je děs

Reagovat
Tolstobik

Ty Pereirovy laciny ztraty fakt miluju...

Reagovat
Swarley

kolik už takových prasáckých nahrávek Williams dostal...

Reagovat
Tolstobik

Dneska si to davaji jak psi, chvilema si rikam, ze ti streci v okresnim preboru dokazou lip prihrat....

Reagovat
Swarley

Fred a Andreas asisty, pohoda

Reagovat
vodka

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Likan7

Tohle je neuvěřitelný. Myslel jsem, že obrana bude naše silná stránka

Reagovat
Swarley

to není normální, jak tam všichni čumí

Reagovat
r.mrazik

Vyhoď ho tyvoe

Reagovat
Likan7

Tak ale dej tomu alespoň nějaký impuls. Klidně tam dej Granta, ale ať tam přijde někdo nový...

Reagovat
Tolstobik

Ole stridej proboha

Reagovat
Swarley

Greenwood okamžitě na hřiště, na co jako čekáme

Reagovat
Likan7

Lingard je lepší. Je efektivnější...

Reagovat
Swarley

tak taky můžeme střídat třikrát, nemusíme si to nechat na Vánoce...

Reagovat
Likan7

Tím by ale rozesral harmonii v týmu. Však se všichni snaží otočit skore.

Reagovat
Swarley

jn, čakry v hajzlu

Reagovat
Likan7

Celej United v hajzlu..

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč Silva nestřídá?

Reagovat
EXoRcIsT

Sak uz striedaj kuapci naco caka preboha

Reagovat
Likan7

Tak jo, mam dost...někdo tu psal, že tohle je nejhorší zmar za 16 let fandění. Souhlasím do puntíku asi....

Reagovat
jenage

Lingard rozhodne, čumte.

Reagovat
vodka

do toho vápna se ale musí chodit v rychlosti

Reagovat
mimi_united

Totálne nám chýba PogBEST

A predaj Lukakuho totálna chyba

De Gea - Maguire - Pogba - Lukaku mohli sme mať os tímu svetovej kvality

Reagovat
Likan7

Je fakt, že Rom mi přijde, že trochu zhubnul. U nás byl strašně napapanej tank..na křídle...

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

co to dpč zase je

Reagovat
r.mrazik

Jj. Levý bek potřeboval dolů

Reagovat
Busby babes

mel kartu.

Reagovat
r.mrazik

no a?

Reagovat
Busby babes

no, ze to byl vyraznej faktor. U nej fakt hrozila druha, protoze je casto jeste pozicne mimo a pak to resi prave rukama. Jeste neodehral zapas bez zlute. Kdyby pak dostal cervenou, tak zas nadavas, proc ho nestahl.

Jinak to, ze sel dolu LB preci taky neznamena, ze to byl nejvetsi problem. Jen nechces hrat v deseti no.

Reagovat
r.mrazik

mi prijde pozicne docela ok, narozdil od treba shawa

ne,nenadaval...zlutou mel treba i fred tusim (a harry?)

jo,byl to problem,kdyz chces vyhrat

Reagovat
Busby babes

docela propada, coz je dane tim, ze casto zkousi utocit. Pro me je to ok, jen rposte u nej to riziko bylo. S timhle stridanim vubec nemam problem. Hraje na hrane, mel kartu, neni tak zkusenej, lepsi ho stahnout... kvuli tomu jsme body neztratili.

Reagovat
r.mrazik

mozna jsme kvuli tomu navic prave neziskali

Reagovat
Busby babes

to uz je jen nejaky zbozny prani.

Reagovat
r.mrazik

nene...byla to dnes perfektni prace

vcetne stridani levyho beka...takticky majstrstyk

Reagovat
Busby babes

nauc se cist.

Reagovat
EXoRcIsT

Shaw za Williamsa jemu jebe to bolo to najmenej nutne striedanie hlavne ze zaloha neexistuje a on strieda obrancu kkt jeden

Reagovat
iamek

Younga tam dej

Reagovat
Tolstobik

Jestli dnes nebudou 3 body, tak to jde jednoznacne za Olem

Reagovat
EXoRcIsT

A teraz da Martiala dola dpc mam dost nech vypadne okamzite OLEOUT

Reagovat
Likan7

Zraněný určitě.

Reagovat
Likan7

Já za Olem tak stál tvl. Byl jsem za něj rád, ale tohle je neskutečný.

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

A to ho ešte sanujete.. Hoc kto iný tak by dostával neskutočnú nálož

Reagovat
r.mrazik

Ať už ho vyhodí...fakt

Reagovat
Swarley

toto když Pogba vidí, tak si někde sám zlomí nohy ať už v tomhle nemusí hrát

Reagovat
Likan7

Možná je naopak nažhavenej svým kámošům pomoct s Jessem už zkoušejí nový tanečky.

Reagovat
Swarley

tak přeháním to, ale s takovou fakt nemáme nejmenší šanci ho v týmu udržet

Reagovat
Likan7

Však já bych se mu fakt nedivil. Známe jakej je labil On bude skvělej, když kolem sebe bude mít schopný hráče. Pak si klidně může dojít pro Zlatý míč, ale tady v tý skvadře nevěřím, že to vytáhne. I když lepší než dvojce Fred - Andreas by byl i Cleverley - Sheasy.

Reagovat
Swarley

bude strašný krok zpět, když odejde...my místo toho, aby k němu přišlo pár schopných hráčů, tak to naopak takhle totálně oslabíme...strašná škoda no...

Reagovat
Swarley

jako James tam dává do vápna super balony, ale úplně zoufale do toho vápna chodíme...tohle fakt z celýho týmu umí pořádně jen Greenwood a toho si tam v takovém zápase dovolíme dát až na posledních 10 minut...úplná blbost...

Reagovat
Tolstobik

Oleho koule se po Evropske lize zase scvrkly no

Reagovat
Swarley

tak to je to, co jsem psal..v těchto zápasech se musí Ole primárně hodnotit, ne v EL v rozhodnuté skupině...a tohle je teda těžká bída...

Reagovat
Tolstobik

Hruza dnes, Mata uplne vyrizenej a vydrzel 70+ minut, Pereira celej zapas. Ja si fakt nemyslim, ze treba ten Garner, na kteryho jdou samy pozitivni recenze, byl horsi nez to co tam Pereira dnes predvadel. Jestli to takhle pujde dal, i ja tomu Olemu prestanu verit

Reagovat
Swarley

souhlasím a hlavně dneska teda i úplně otřesná reakce na průběh zápasu...střídání pozdě a ještě úplně k hovnu, to vůbec nedávalo smysl....oživení do útoku mělo přijít daleko dřív a ne tam střídat levé beky...

jako když jsem se na to dneska díval, tak jsem měl celou dobu v hlavě myšlenku, že kvůli tomuhle si přece nemůžeme nechat utéct Pocheho...

Reagovat
lajka30

Reagovat
pingla

aspoň že ten leicester

Reagovat
Likan7

A to jsem si maloval, že s dvaceti body budeme pěkně na dostřel Evropě.

Reagovat
iamek

Důležitý bodik v boji o záchranu, tak kritika není na místě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Davies to slušně pos*al. A hlavně že teď Kelechi dává góly

Reagovat
JessePinkman

Achjo... Everton

Reagovat
Swarley

zase i ten poslední centr, jediný Harry v pohybu, zbytek stojí a čumí...

Reagovat
r.mrazik

Na tohle nemá smysl vůbec koukat

Reagovat
avicii

Leicester je výborný.. Ty nás ešte tiež ponaháňajú

Reagovat
Hai

Maj to dobre poskladany

Reagovat
fenixLFC

zatial stratili skoro vo vsetkych zapasoch s timy vacsimi timami

Reagovat
Luc-Luc

Skvele Foxes

Reagovat
jenage

Víš co Ole? Jdi do prdele. A vem s sebou Perreiru, Matu, Younga a Jonese. Dík.

Reagovat
Luc-Luc

Dalsi hrebicek do Oleho rakve ?

Reagovat
smazaný uživatel

super výsledky takhle podvečer

Reagovat
Minister

Silva mal slzy na krajíčku.

Reagovat
smazaný uživatel

United potrebuje nový impulz ako soľ, je pekné že Ole sa drží určitej koncepcie, ale v dnešnom futbale stačia 1 či 2 nevydarené sezóny a klub sa z toho kľudne môže dostávať dekádu.

Reagovat
smazaný uživatel

My uz jsme takovy sezony mely a ted se dostavame do jeste vetsich sracek. Ted po tom vsem se muzeme ptat, jestli se nemelo tech par let co stejne staly za vylizprdel, nechat Moyesovi.

Reagovat
diastan

Všechna čest Lestru, nebýt fenomenálního Liverpoolu, tak maj letos znovu solidní šance na titul, nedovedu si představit, že nebudou mít minimálně LM

Reagovat
Malresi

Sú naozaj skvelí Kto by to bol povedal, že ich BR pozdvihne až tak.

Reagovat
protiproudu

BR je dobrej manager.

Reagovat
YNWA__MSN

To není žádná novinka i v Liverpoolu byl super. Ale Klopp je prostě boooom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele