Premier League - preview 13. kola

23.11.2019, 08:48, aktualizováno 25.11.2019, 08:31
Previews
Newcastle bral z posledních třech zápasů hned sedm bodů a solidní formu hodlá potvrdit v dohrávce třináctého kola. Straky jedou do Birminghamu, konkrétně na trávník Aston Villy a v případě výhry se posunou do horní poloviny tabulky...
Aston Villa - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Poslední dvojicí která, po reprezentační pauze vyhlíží návrat na ligový trávník, jsou Aston Villa s Newcastlem United. Oba týmy se pohybují ve spodních patrech tabulky, a jelikož je dělí pouze 4 body, bude určitě snahou každého z nich urvat vítězství pro sebe.

V lepší formě se před vynucenou pauzou nacházel Newcastle. Magpies se po děsivém startu sezóny vzpamatovali a v posledních pěti utkáních brali deset bodů, když prohráli pouze na hřišti Chelsea. Naopak Aston Villa se rychle potřebuje dostat zpátky na vítěznou vlnu. Prohrála poslední tři utkání a v tabulce ji dělí pouze bod od sestupové 18. příčky.

Jsou to už více než dva roky, kdy proti sobě kluby nastoupily. Naposledy se ještě v League Championship z výhry 2:0 radoval Rafael Benítez, který posléze dovedl Newcastle zpět do Premier League. Ten už ale tuto sezónu v St. James Park netrénuje, a tak může jen po očku sledovat, jak se "Strakám" bude v pondělí večer dařit. Benítezův nástupce Steve Bruce bude spoléhat, že jeho útočné eso se dokáže konečně proti obraně Villains prosadit. Miguel Almirón stále čeká na svůj první gól v dresu Newcastlu. Podle slov manažera Bruce byl v posledním zápase proti Bournemouthu fenomenální a v jeho prospěch hovoří i to, že během reprezentační pauzy dokázal skórovat za Paraguay. Navíc střelecká chuť mu rozhodně nechybí, jen to tam ne a ne spadnout. Almirón vystřelil během dosavadní sezóny už jednadvacetkrát. To je nejvíc ze všech hráčů Magpies a dá se předpokládat, že prolomení nuly ve statistice vstřelených branek je pouze otázkou času.

Aston Villa bude spoléhat na výkon Johna McGinna. Skotský záložník podává stabilně kvalitní výkony. Vévodí klubovým statistikám získávání míče a jeho výkon bude důležitým faktorem na cestě za výhrou. Pokud dokáže McGinn zajistit pro Villains území ve středu hřiště a krajní hráči podají ve finální fázi nadstandardní výkon, má klub z Birminghamu šanci na úspěch.

Ani jeden z týmů nebude kompletní. Domácím bude scházet Jed Steer a pravděpodobně i brankářská jednička Heaton. Hosté se budou muset obejít ještě jeden zápas bez vykartovaného Longstaffa a Jamaala Lascellese do konce roku 2019 na trávníku neuvidíme, podle toho jak hovoří poslední zprávy z klubové marodky.

Mírným favoritem na výhru díky aktuální formě zůstává Newcastle, ale není vyloučeno, že odpočinutí hráči Villans dokáží před domácím publikem urvat alespoň bod.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Nyland - Targett - Mings - Konsa - Guilbert - Trezeguet - Grealish - Douglas Luiz - McGinn - El Ghazi - Wesley
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dubravka - Yedlin - Fernandez - Schar - Dummet - Willems - Saint Maximin - Shelvey - Hayden - Joelinton - Admirón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.51 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sheffield United - Manchester United  (neděle 17:30)
V hodně nabitém středu tabulky si nejsou daleko dva aktéři jediného nedělního duelu Premier League. Zatímco pro Sheffield je dosavadních sedmnáct bodů obrovským úspěchem, o bod méně na kontě Red Devils není to, co se před sezónou očekávalo.

Blades od začátku října neví, jaké je to prohrát. Z venkovních zápasů si vždy přivezli bod, doma dokázali bez obdržené branky zdolat Arsenal i Burnley. Právě defenziva je jejich největší devízou. Méně branek inkasovalo pouze druhé velké překvapení letošního ročníku, Lišky z Leicesteru.

Sheffield tak pokračuje ve své formě z jarní části Championshipu. V kalendářním roce 2019 udržel v šestnácti domácích zápasech hned jedenáctkrát čisté konto. Nyní je však mohou zasáhnout vynucené změny. Egan možná bude chybět vinou zranění, gólman Henderson nesmí nastoupit kvůli dohodě o hostování. Bude tak třeba zapojit i ofenzivu, na útočné polovině se o úspěchy stará zejména duo Mousset, Lundstram, tito dva nastříleli po třech gólech.

Rudí ďáblové prožili mezi reprezentačními pauzami konečně úspěšné období. V lize získali sedm bodů ze čtyř zápasů, včetně domácí remízy s Liverpoole, k tomu zapsali dva úspěchy v Lize mistrů a postup přes Chelsea v Ligovém poháru. V ráži je nyní zejména Marcus Rashford, který v součtu s reprezentací dal gól v osmi z posledních deseti zápasů, do kterých nastoupil. Co však Oleho Gunnara Solskjaera trápí, to je střed zálohy. Vinou zranění nemohou nastoupit hned tři hráči - McTominay, Pogba a Matić. Kromě nich chybí ještě Shaw.

O postupu tabulkou norský manažer promluvil. "Je očividný rozdíl mezi nejlepší čtyřkou a spoustou týmů v rozmezí tří nebo čtyř bodů. Teď je to o konzistenci. Snad jsme se nyní rozjeli, co se týče výkonů i výsledků. Je to ale tak těsné, že se soustředím jen na další zápas."
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Moore - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Mousset, McGoldrick
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams - McTominay, Fred - James, Pereira, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.81 - 3.40 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Jen pár dní po odvolání Mauricia Pochettina a jmenování Josého Mourinha čeká fotbalisty Tottenhamu první zápas pod jeho vedením. V souboji celků nenaplňujících očekávání zabojují o body proti West Hamu. Dobrou zprávou pro ně je, že domácí tým nevyhrál již šest vzájemných zápasů v řadě.

Hammers měli poměrně povedený vstup do sezóny a po šesti kolech se pyšnili jedenácti body. Od vítězství nad Rudými ďábly se jim však vůbec nedaří. Vypadli z Ligového poháru a v lize získali pouhé dva body ze šesti utkání. V listopadu zatím doma nestačili na Newcastle, další týden si dojeli pro třígólovou porážku do Burnley.

Pro fanoušky Kladivářů tato forma však není zase tolik překvapivá, vždyť z posledních šestadvaceti zápasů hraných v listopadu jejich oblíbenci vyhráli jen třikrát. West Ham zrazují zejména domácí druhé poločasy, spolu s Norwichem v nich inkasovali nejvíce branek. Podíl na tom má i absence jedničky Fabianského, spolu s ním bude chybět i Lanzini.

Hlavním problémem Spurs je v této sezóně neschopnost navázat na povedený zápas. Když už se jim podaří získat tři body, nikdy nezvládli totéž zopakovat v některém z dalších dvou zápasů. Například v posledním měsíci hned dvakrát zlikvidovali Crvenou Zvezdu, v lize ale prohráli na Anfieldu a remizovali v Goodison Parku a doma se Sheffieldem.

Dvanáct zápasů, tři body. Taková je venkovní bilance Kohoutů od ledna. Tři remízy paradoxně přišly se silnějšími soupeři, a sice Citizens, Arsenalem a Evertonem. Pro nadcházející zápas zůstávají mimo hru gólmani Lloris s Vormem a Lamela, start Vertonghena a Ndombeleho je v ohrožení.

Svému hráčskému materiálu José Mourinho věří. "Hráčům jsem řekl, že jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl toto místo vzít, byli oni. Některé z nich jsem chtěl koupit do svých předchozích kubů a nemohl jsem, jiné jsem ani nezkoušel, protože to bylo nemožné. To neříkám jen teď, to říkám už několik let," tvrdí ostřílený portugalský manažer.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jiménez, Fredericks, Balbuena, Diop, Cresswell - Rice, Noble - Snodgrass, Anderson, Jarmolenko - Haller
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Aurier, Dier, Sánchez, Davies - Sissoko, Winks - Lo Celso, Alli, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.77 - 4.32 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Bournemouth se i vinou zranění ofenzivních hráčů trápí v útoku, přesto se drží v horní polovině Premier League. V sobotu na domácí půdě vyzve souseda v tabulce z Wolverhamptonu. "Vlci" nabrali slušnou formu a znovu pokukují po pohárových příčkách.

Zatímco v úvodu sezóny to hráčům Bournemouthu docela pálilo, v poslední době jim jakoby došel či navlhl střelný prach. V říjnu se Cherries z branky dokonce neradovaly ani jednou, v listopadu zatím alespoň dvakrát. Proti Manchesteru United stačil jediný zásah na domovském Dean Court k vítězství, na Newcastle si už ale celek z jihu Anglie nepřišel a u řeky Tyne prohrál 1:2.

Proto chce manažer Cherries Eddie Howe navázat na výkon proti United. "Čeká nás důležitý zápas. Poslední domácí utkání bylo skvělé, fanoušci ohromní a nyní chceme znovu vytvořit takovou atmosféru. Myslím, že v Newcastlu jsme měli dobré momenty, bohužel jsme z nich nic nevytěžili," prohlásil mladý stratég, jehož jméno je spojováno hned s několika většími ostrovními celky.

Ani Wolves na nějaké gólové hody neužije, přesto mají "Vlci" konečně důvody k radosti. V posledních sedmi ligových duelech nenašli přemožitele a po trápení v úvodu sezóny stoupají tabulkou. Po dvanácti kolech se Wolverhampton zařadil na osmé místo, jen o skóre před sobotního soka z Bournemouthu. Pokud ale Wanderers v něčem nemají konkurenci, tak to jsou remízy. Wolves v tomto ročníku dělili body již sedmkrát, na což se nikdo nechytá. I takový Watford s pěti remízami může závidět.

Za Wolves nenastoupí zraněný záložník Morgan Gibbs-White, fit by měl být naopak Adama Traoré, který kvůli rekonvalescenci zmeškal sraz španělské reprezentace. Na straně domácích absentují středopolař David Brooks a útočník Joshua King.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Smith, S. Cook, Aké, Rico - H. Wilson, L. Cook, Lerma, Billing, Fraser - C. Wilson
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saïss - Doherty, Neves, Moutinho, J. Castro - Traoré, Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.25 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Zatímco sousedé z Tottenhamu za sebou mají nebývale dramatickou reprezentační přestávku, v Arsenalu ani zdánlivě nekonečná série neuspokojivých výsledků doposud žádnou změnu nepřinesla a Unai Emery se stále těší podpoře klubového vedení. Další šanci zvrátit špatné výsledky a čím dál větší nepřízeň diváků má španělský manažer na domácí půdě proti trápícímu se Southamptonu - pokud "Kanonýři" nedokáží zvítězit ani tentokráte, už tak značný tlak na Emeryho ještě více nabere na intenzitě.

Arsenal má z posledních čtyř ligových kol pouhé dva body a po necelé třetině odehrané sezony se musí vypořádat dokonce se záporným skóre spolu s propastnou devítibodovou ztrátou na klíčové umístění do čtvrtého místa, jež značí kvalifikaci do Ligy mistrů. Přes to všechno nebyla přání fanoušků odvolat Emeryho z funkce po prohře 0:2 s Leicesterem vyslyšena a někdejší kouč Sevilly či PSG má další šanci špatně rozjetý nový ročník obrátit k lepšímu.

Také Southampton v čele s Ralphem Hasenhüttlem by nejraději na začátek Premier League rovnou zapomněl a začal odznova. Saints se s osmi body krčí na předposledním devatenáctém místě a potřebují se co nejrychleji oklepat z nedávné série porážek, jíž dominuje rekordní devítigólový debakl od Leicesteru. Přesto od Southamptonu nelze očekávat na Emirates Stadium ustrašený výkon, neboť Hasenhüttl se na předzápasové tiskové konferenci nechal slyšet, že má v plánu favorita podrobit aktivnímu napadání a snaze o brzký gól.

Na straně domácích panují otazníky pouze okolo stavu Roba Holdinga a Bukaya Saky se Seadem Kolašinacem, kteří vinou drobných potíží vynechali několik tréninků, a ve hře je dokonce i návrat Granita Xhaky, jenž se v dresu Arsenalu neobjevil ani jednou od nechvalně proslulého odchodu ze hřiště v zápase s Crystal Palace. Jediný hráč Arsenalu, který zůstává najisto mimo hru, je Dani Ceballos, jehož svalové potíže vyřadí ze hry asi do poloviny prosince. Hosté jsou na tom ještě lépe, neboť do hry se vrací i duo Djenepo - Martins a Hasenhüttl má k dispozici takřka kompletní kádr.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Sokratis, Luiz, Tierney - Torreira, Guendouzi - Pepe, Özil, Aubameyang - Lacazette
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Stephens, Bednarek, Vestergaard - Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Bertrand - Redmond, Djenepo - Ings
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.86 - 6.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Leicester City  (sobota 16:00)
Že bude Leicester nejbližším pronásledovatelem dominantního Liverpoolu, očekával málokdo. Právě Foxes však v tabulce Premier League figurují na druhém místě a skvělý vstup do sezóny hodlají potvrdit i v Brightonu.

Ve vyrovnaném středu tabulky stačí opravdu málo k posunu nahoru či dolu. Několikrát se o tom přesvědčil i Brighton, jehož výsledky jsou jako na houpačce. Seagulls se opírají především o domácí zápasy, kde zvítězili již třikrát za sebou. Venku už to ale taková sláva není, byť je třeba říct, že s výlety na hřiště Chelsea či Manchesteru United by měl problémy snad každý. Pro "Racky" je každopádně důležité, že se drží daleko od sestupových vod.

V sobotu by rádi opět zabodovali doma, jejich lodivod Graham Potter však dobře ví, že proti Leicesteru nečeká jeho svěřence nic jednoduchého. "Mají hráče, kteří nám mohou ublížit, musíme hrát dobře týmově a mít pevný základ v tom, jak bránit," řekl.

Leicester má poněkud jiné, ještě příjemnější starosti. Svou pohádku prožily "Lišky" již čtyři sezóny nazpět, ale proč si něco podobného nezopakovat. Tentokrát pod vedením Brendana Rodgerse, kdysi uznávaného, později vysmívaného, a dnes zase respektovaného manažera. Díky severoirskému stratégovi drží Foxes skvělé druhé místo v tabulce Premier League s nejlepší obranou k tomu.

"Musíme udržet pozornost. Ve fotbale je těžké něco předvídat. Když jsem byl mladší, naučil jsem se, že lepší je soustředit se pouze na nejbližší zápas, než se snažit myslet na to, kolik bodů můžeme získat v dalších pěti utkáních," prozradil Rodgers.

Foxes by měly mít k dispozici špílmachra Jamese Maddisona, přestože jej v průběhu reprezentačního srazu trápilo lýtko. Přes nedávné žaludeční problémy by měl hrát i zkušený stoper Jonny Evans. Do kádru Brightonu se po zranění kotníku vrací Leandro Trossard a možná i Adam Webster. Na marodce však figuruje útočník Aaron Connolly, obránce Lewis Dunk si zase musí odpykat trest za žluté karty.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Duffy, Balogun, Burn - Alzate, Pröpper, Stephens, Trossard - Maupay, Murray
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.77 - 3.58 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Již osmibodový náskok mají na čele anglické Premier League fotbalisté Liverpoolu a kráčí tak vstříc svému prvnímu titulu od roku 1990. Nyní budou čelit Crystal Palace, proti nimž již čtyřikrát v řadě dokázali zvítězit.

Eagles se období mezi posledními dvěma reprezentačními pauzami i vinou těžkého losu nevyvedlo. Citizens, Leicesteru i Chelsea podlehli, aniž by vstřelili branku, a jediným jejich úspěchem je tak remíza z Emirates Stadium. Jejich hlavním problémem je ofenzivní část, méně branek má na kontě jen Watford.

Směrem dopředu je táhne Jordan Ayew, jenž nastřílel čtyři z deseti týmových gólů. Naopak opora předchozích tří let Wilfried Zaha zatím vychází úplně naprázdno, nyní je navíc jeho start v ohrožení, stejně jako Wardův.

Reds by se hodilo vylepšit defenzivu, neboť již devět zápasů v řadě nedokázali udržet čisté konto. Ani vyšší počet inkasovaných branek jim však nebrání v úchvatné formě, kdy z posledních dvanácti zápasů jen jednou remizovali a jinak vše vyhráli, včetně penaltového rozstřelu v přestřelce s Arsenalem v Ligovém poháru nebo naposledy šlágru proti hlavnímu konkurentovi Manchesteru City.

Hosté budou v duelu třináctého kola postrádat stále neuzdraveného Matipa, v ohrožení je i start dalšího obránce Robertsona a ofenzivní hvězdy Salaha. Ten je se šesti góly druhým nejlepším ligovým střelcem týmu, hned po Maném, který má o zásah více. Nahradit v sestavě by jej už teoreticky mohl Shaqiri, jenž se po dvouměsíční absenci zdá býti fit.

Jürgen Klopp chce k sezóně přistupovat nadále zápas od zápasu. "Nemyslíme na souboj o titul. Čelit otázkám na to je pro nás největší výzvou. Zatím je to normální sezóna. Hrajeme, jak nejlépe můžeme, a snažíme se získat co nejvíce bodů. Výzvou je těch 26 zbývajících utkání," říká německý manažer.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Ward, Tomkins, Cahill, van Aanholt - Kouyaté, Milivojević, McArthur - Townsend, Ayew, Zaha
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.77 - 4.63 - 1.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Norwich City  (sobota 16:00)
Nabitý sobotní program třináctého kola nabídne i souboj z dolní části tabulky mezi Evertonem a Norwichem. Přestože se liverpoolskému celku vstup do sezony vůbec nevydařil, Marco Silva zatím o svůj post manažera Evertonu nepřišel a proti poslednímu týmu ligy má ideální možnost připsat si druhé vítězství v řadě.

Norwich se vypořádává s prachbídnou formou, která ligovému nováčkovi vynesla z posledních pěti kol jediný bod za bezbrankovou remízu s Bournemouthem. Vedle dlouhodobě děravé obrany se od šokujícího triumfu nad Manchesterem City zasekla i celá ofenziva v čele s finským kanonýrem Pukkim, a tak se Canaries s osmi body nacházejí na samém dně tabulky.

Ani reprezentační přestávka navíc nepřispěla k tolik potřebnému vyprázdnění početné norwichské marodky, ba naopak. Vážné svalové zranění si odnesl Josip Drmić, jehož čeká dvouměsíční přestávka, Grant Hanley zůstává stále mimo hru a otazníky panují ohledně stavu dua Lewis - Vranćić. Jedinou dobrou zprávou je zlepšený stav Christopha Zimmermanna a Kennyho McLeana, kteří by se měli vrátit do Farkeho sestavy.

Na straně domácího týmu zůstávají mimo hru dlouhodobě zranění Gbamin a Gomes, přičemž Silva vyjádřil velké pochyby ohledně možnosti startu Fabiana Delpha a Bernarda. Turecký útočník Cenk Tosun je naopak připraven naskočit do hry, přestože si při plnění reprezentačních povinností na tréninku přivodil zranění třísel a předčasně se vrátil zpět do Liverpoolu.

Po těsné výhře nad obdobně tápajícím Southamptonem se od Silvovy družiny nečeká nic jiného než vítězství, obzvláště s přihlédnutím k nadcházejícímu losu, který Toffees svede v příštích pěti kolech proti Leicesteru, Liverpoolu, Chelsea, Manchesteru United a Arsenalu. Pokud v sobotu portugalský manažer neuspěje, dost možná už Everton do zmíněných papírově těžkých zápasů povede někdo jiný...
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Mina, Holgate, Digne - Davies, Schneiderlin - Walcott, Sigurdsson, Richarlison - Calvert-Lewin
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Tettey, Zimmermann, Godfrey - Byram, Trybull, McLean, Aarons - Buendía, Hernández - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.38 - 8.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Watfordu se před reprezentační pauzou konečně podařilo zvítězit, když vyloupil stadión Norwiche City. Loňský finalista FA Cupu se díky této výhře posunul na 18. pozici v tabulce, naopak Norwich klesl na příčku poslední. Ke spokojenosti však mají ve Watfordu určitě stále daleko, před sezónou se totiž jistě nečekalo, že bude tento celek bojovat o záchranu. Šanci na další výhru tak mají hráči z Vicarage Road v sobotu odpoledne, když na vlastním stánku přivítají fotbalisté Burnley, kteří si v této sezóně znovu nevedou vůbec špatně a momentálně okupují desátou příčku tabulky.

Watford zažil skutečně hororový vstup do sezóny, když čekal rovných jedenáct duelů na první ligovou výhru, která přišla až v minulém kole na hřišti Norwiche. Krom toho brali Hornets pět dalších bodů za remízy s Newcastlem, Arsenalem, Sheffieldem United, Tottenhamem a Bournemouthem. "Sršne" trápí problémy na obou koncích hřiště - s 23 obdrženými brankami mají třetí nejhorší defenzivu v celé soutěži, naopak v ofenzivní fázi zase jako jediní zatím nepřesáhli metu osmi nastřílených branek a mohou se tak "pyšnit" titulem vůbec té nejhorší ligové ofenzivy. Více jak jednu branku se Watfordu podařilo vstřelit pouze ve 2 z 12 duelů v této sezóně.

Naopak Burnley může být se vším vstupem do ročníku spokojeno, svěřenci Seana Dycheho si nevedou vůbec špatně. V druhé polovině října si sice prožili svou mini krizi, když prohráli tři ligové duely v řadě (s Leicesterem, Chelsea a Sheffieldem United), ovšem tuto černou sérii ukončili hladkou výhrou nad West Hamem United. Burnley zatím letos podlehlo jen celkům z vrchních pater tabulky, nestačilo totiž na Liverpool, Leicester, Chelsea, Arsenal a Sheffield United. Stejně jako v minulých letech se Burnley může opřít o solidní defenzivu a fyzicky náročný styl hry, který soupeřům často dělá pořádné problémy.

Domácím se dost možná do sestavy vrátí Troy Deeney, který se konečně zotavil ze svého zranění. Mimo hru však bude Christian Kabasele a dvojice Ricardo Pereyra a Danny Welbeck. Hosté nebudou moci využít služeb Matěje Vydry, Dannyho Drinkwatera a Johanna Berga Gudmundssona.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.36 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Šlágr kola v sobotu večer obstarají celky Manchesteru City a Chelsea. Svěřenci Pepa Guardioly budou chtít odčinit nezdar na hřišti Liverpoolu a znovu přeskočit svého londýnského soka. Naproti tomu Chelsea by chtěla potvrdit svou vynikající formu, která jí přinesla již šest ligových výher v řadě. Podle všech předpokladů se tedy máme na co těšit, k vidění by měl být pohledný fotbal a vzhledem k defenzivním potížím obou celků by neměla být nouze o góly.

Úřadující šampioni z Manchesteru letos zatím přece jen nejsou tak dominantní jako v loňské sezóně. V úvodních dvanácti duelech hned čtyřikrát ztratili body, když nejprve remizovali na vlastním hřišti s Tottenhamem, načež v následujících kolech podlehli postupně Norwichi, Wolverhamptonu a vedoucímu Liverpoolu. Pro porovnání - v loňské sezóně Citizens nezvítězili pouze v jednom jediném duelu. A protože první Liverpool doposud zaváhal jen jednou, ztrácí celek z Manchesteru již propastných devět bodů. Pokud tuto ztrátu hodlá dotáhnout, nemůže si v nejbližší době dovolit již žádné další zaváhání.

Jen málokdo čekal, že do vzájemného souboje těchto dvou týmů půjde Chelsea z vyššího tabulkového postavení. Celek pod vedením Franka Lamparda se však po nevýrazném úvodu a prohrách s Manchesterem United a Liverpoolem a remízách s Sheffieldem a Leicesterem pořádně rozjel a momentálně drží sérii šesti vítězných zápasů za sebou. Franku Lampardovi se po úvodním měsíci a půl podařilo vylepšit defenzivu, která od té doby už jen v jednom ligovém duelu inkasovala více než jednou. O mladících se toho v letošní sezóně napsalo již opravdu hodně, nicméně trojice Tomori, Mount a Abraham i nadále patří k hlavním postavám Lampardovi Chelsea - v posledních týdnech se k nim navíc přidala i letní akvizice, Christian Pulišič, který se rozehrál do báječné formy. A když k tomu přičtete i velmi dobrou formu zkušenějších hráčů v podobě Jorginha, Kovačiče či Williana, vyjde vám z toho momentálně velmi dobře fungující stroj.

Manchesteru City se do sestavy vrací brankář Ederson, který již doléčil vlastní zranění. Mimo hru ovšem bude dlouhodobě zraněný stoper Laporte, stejně tak do hry nezasáhne ani záložník Bernardo Silva, který si odpykává jednozápasový trest za svůj příspěvek na twitteru. Hostující tým nemůže nadále využít služeb Antonia Rüdigera a Rubena Loftuse-Cheeka. Otazník se pak vznáší i nad zdravotním stavem dvou křídelních hráčů - Callum Hudson-Odoi laboruje se zraněným stehnem a jeho start je nepravděpodobný, naopak Christian Pulišič dle slov svého manažera již své zdravotní trable doléčil a měl by tak být plně k dispozici.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.38 - 7.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC12111028:1034
2.Leicester City1282229:826
3.Chelsea FC1282227:1726
4.Manchester City1281335:1325
5.Sheffield United1245313:917
6.Arsenal FC1245316:1717
7.Manchester United1244416:1216
8.Wolverhampton Wanderers1237216:1516
9.AFC Bournemouth1244415:1516
10.Burnley FC1243517:1815
11.Brighton & Hove Albion1243515:1715
12.Crystal Palace1243510:1615
13.Newcastle United1243511:1815
14.Tottenham Hotspur1235418:1714
15.Everton FC1242613:1814
16.West Ham United1234514:2013
17.Aston Villa1232717:2011
18.Watford FC121568:238
19.Southampton FC1222811:298
20.Norwich City1221911:287

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1292)

Přidat komentář
cr7sux

1. Pro prohru Mourinha

Reagovat
Y.N.W.A

pome West Ham!

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Moouuu si všechny haters namaže na chleba

Reagovat
Agent z Melmacu

tak Mourinho začne klasicky výhrou 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

a posunem na 5 místo EZ

Reagovat
Agent z Melmacu

pri súčasnom skóre +1 a výhre 1:0 teda +2 to asi nie je možné, keďže Sheff má +4

Reagovat
smazaný uživatel

a Sheff zůstane na 17 bodech po prohře se stejným skorem?

Reagovat
Kantos

Sheffield prohraje s United? Neblázni

Reagovat
Agent z Melmacu

ok, tak potom - ani jeden klub od 5. do 13.miesta nezíska 3 body, že budú slepice piate? a niektorým stačí bod?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino založil základy, ale k dokončení stavby neměl už síly, proto přichází Special one a ten dokončí stavbu. Letos LM, za rok liga, jsme jinde a to cítí i nejlepší trenér v historii fotbalu pan Jose Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

ať žijí střízlivá očekávání.

Reagovat
madridcan

Ste inde. Ako pozerám na tvoje vedľajšie kluby, tak už si pripravený aj na osud toho hlavneho

Reagovat
Gazdo

Este nepoznas BRITA?

Reagovat
Agent z Melmacu

stavba = kurník pre slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Originalitě se meze nekladou, good one

Reagovat
Y.N.W.A

není rok 2010, fotbal je jinde, Mou se hodí pouze jako glosátor, ale to poznáte do Vánoc

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek by myslel, ze patecni kocovina uz v dnesni dobe lidi tak neovlivňuje, ale evidentne ano. Aha, vlastne ta 94 znamena rok narozeni. Tak to jo, jsi mlady, to prejde odpoledne.

Reagovat
Svatej

94ka je mladej ročník? To by to někdo mohl vysvětlit mým zadum

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnacka, ja jsem 91 a jsem stale mladé

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Zas si tu nehrejte na dedky

Reagovat
cr7sux

Reagovat
TopinB

Já jenom sympatizuji s jeho zádama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

deti...

Reagovat
Swarley

že jsi bezpáteřní sráč nemá nic společnýho s věkem

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

ty by si o tom vedel hovorit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Kovi81

Jako ja chapu, ze je dneska sedava doba, ale nechapu, proc lidi nejdou cvicit, kdyz je boli zada. Ja mam taky sedave zamestnani, ale diky fitku me zada nikdy nebolely.

Reagovat
Svatej

Hele zrovna u mě je to dost pravděpodobně naopak přetížením. Hraju velkej i malej fotbal, dokupy za 4 týmy a na víkend mi padne klidně 6 zápasů, takže kotníky, svaly i záda s tím čas od času nesouhlasí.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi zase dorovnal hladinku ze vcerejska moc rychle hned po ranu

Reagovat
Malresi

Som zvedavý ako to dnes Jurgen poskladá... Salaha a Robba by som pošetril na Neapol, Palace by sme mohli poraziť aj s Origim a Milnerom na LB. Tým nehovorím, že to bude ľahký zápas, ale vzhľadom na to, aký program nás čaká netreba riskovať žiadne vážnejšie zranenia, zvlášť u kľúčových hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool už nikoho nezajímá....

Reagovat
Y.N.W.A

nene, Gajzka už nikoho nezajímá, i když jsem ho měl rád, škoda, že je z něj teď takovej dement

Reagovat
Y.N.W.A

já bych spíš šetřil hráče v LM na ligu

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba porazit Neapol a máme jistotu 1. místa, pak do Solnohradu pošleme děti.

Reagovat
cristiano.K.

možná to bude znít divně, ale pro mě letos LM začíná až v 1/8. Podmínka tohoto hesla je samozřejmě titul. Nicméně vypadnutí ve skupině by byla samozřejmě ostuda. On ani Salzburg nemusí vyhrát v Genku a bude klid. Pokud Salah dnes zvládne 30. minut z lavičky, když nepovedeme, tak není o čem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak já bych nešetřil dneska, protože Crystal bych nechtěl podcenit. Ale zároveň by to podle mě chtělo porazit Neapol, protože kdyby Salzburg vyhrál, tak jedeme do Salzburgu s tím, že nesmíme prohrát a muselo by znova hrát áčko.

Každopádně proti Neapoli bych nenasadil Robertsona a možná ani toho Salaha, takže asi teda mám podobné názory.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Malresi

Tak ja som to nemyslel tak, že by sme mali hráčov šetriť kvôli tomu, že hráme v utorok s Neapolom, ale skôr kvôli tomu, aby sa predišlo k ich zraneniu a neboli preťažení. Pokiaľ nie sú 100% v poriadku, tak je blbosť ich nasadzovať už proti Palace, ale to ostatne Klopp vie aj sám. Aj za mňa je liga dôležitejšia ako LM, ale Neapol doma bude prestížny zápas a ako píše Kixi, keď ho zvládneme máme po starostiach a do Salzburgu pôjdeme v ťažkej fáze sezóny bez nervov.

Reagovat
Y.N.W.A

jasné, souhlas

Reagovat
cristiano.K.

radši Ox než Origi. Mané-Firmion-Ox

Reagovat
Malresi

Hm, mne prišiel Ox na krídle horší ako Origi.

Reagovat
cristiano.K.

souhlasím, já chci zachovat Maného na levé straně. Ox na pravé straně by mohl být lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši šetřit proti Italům. CP nám vždycky dělalo hrozné problémy a dnes to nečekám jiné

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs po dnešním kole krásné 16. místo

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

No ak dnes nevyhrame, tak ani nechcem vediet co bude nasledovat dalej ak konecne nevypadne. Dufam, ze doma nebudeme hrat na 3 stoperov a v utoku konecne sa dockame Ozil, Lacca, Auba a Pepe.

Southampton nebude lahky super ale toto musia byt jasne 3 body...

Reagovat
Nihilister

Při pohledu na foto, označení "hnus fialovej" dostává úplně nový rozměr ..

Reagovat
smazaný uživatel

Prispevek i nick

Reagovat
smazaný uživatel

Nihilizmus je v skutku zaujimava myslienka

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Popravde nihilistou by se dal nazvat skoro kazdy, kdo nejde s davem.

Reagovat
Stamby

Ne.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
oddy

Reagovat
Svatej

Reagovat
Amos

Dnešní zapas Arsenalu je klíčový. Já si myslím, ze pod Emerym budoucnost nemáme, chtěl bych se ho co nejdříve zbavit. I kdybychom dnes měli kvůli tomu ztratit body, tak raději to, než aby nám ten tým rozesral úplně.

Emery OUT už za chování k Ozilovi, ztrátu respektu od hodně hráčů, hrozí odchod Auby, Lacazetta, Torreiry a mnoho dalších, kteří vidí, ze pod Emerym nemají budoucnost.

Je mi smutno, kam až jsme klesli.

Reagovat
Orlandiiik

Tak pojď Jose !

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni zapas Mourinha je jen merketingovy tah. Vsechno se ukaze az tak za dva mesic - dva. To bzde teprve ukazatel. Ted je to nove koste, ktere bud bude mest dobre nebo ne. Me spis nejvic zajima, jaky fotbal bude v Tottenhamu delat. Jestli se jim fakt přizpůsobí, nebo si pojede svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon za chyby, mobil. *marketingovy, bude

Reagovat
Svatej

No takhle.. Liverpool jsme v obou zápasech potrapili minimálně stejně, ne-li víc než City a jim chybí i Bernardo a x dalších zranenych. Pokud se kluci nerozhodnou na 10 minut vypnout tak, jako snad v každým zápase, tak máme šanci na peknej výsledek.

City v tyhle sezóně slabší už nebudou a čekám, že půjdou strmě nahoru, tak by bylo super ty jejich dočasný slabosti využít. Když se prohraje, tak se zas tolik neděje, akorát by šlo o promarnenou příležitost..

Odoi nebude, takže je základní sestava vcelku jasná. Vyzkoušeli jsme si nejlepší tým světa hned na startu sezóny, pak dobře bránící United, dravej mladej Ajax, teď zas tohle. Pěkný vzorky pro porovnání.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Greny

ja prave dneska vubec vyhru necekam .. takovych zapasu ten tym musi odehrat jeste vic abychom meli sanci je porazet

Reagovat
mikelinos

stálo by za zvážení 4-3-3 na úkor Mounta

Reagovat
Svatej

Možná jo, ale zmizí nám tím dost aktivního pohybu za útočníkem a dopředu to bude dost slabý..

Reagovat
Remt

Koukejte dnes vyhrát, nebo alespoň remizovat jinak si me neprejte!

Reagovat
vladis271

Veľmi zaujímavý program. Ak by sme vyhrali tak zápas o 18:_30 bude nesmierne zaujímavý.

Reagovat
Greny

tam nebude nic zajimaveho :) to prohrajeme a ja doufam ze ne o moc ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas je zajímavý nehledě na to, jestli Liverpool vyhraje

Reagovat
vladis271

ak vyhráme a City stratí Pepek to zabalí....čítal som, že hráči CIty to chceli okolo Vianoc zabaliť ako sme mali 7 bodov nádskok, ale remízami sme ich vrátili do hry.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Front hell

Nemyslím si že by to zabalil, protože jestli je na světě tým který dokáže promrdat kvalitní náskok,tak je to právě Liverpool. A Pepek to moc dobře ví,stejně jako zbytek Anglie.

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
oddy

Reagovat
afc

nie je o čom. Dúfam, že už chladíš na máj šampus.

Reagovat
MCFC_8

Zabali a to len 13.kolo, Liverpool moze tiez prehrat 2-3 zapasy, vypadnut im par hracov ako City a bude vsetko inak...vid minule sezony

Reagovat
Remt

Přesně tak + City mají mnohem kvalitnejsi lavičku než my. To, že nyni pred City mame naskok je hlavne kvuli jejich obraně, vypadl dulezity stoper, pak na chvili druhy a sype se to. Vypadnout nám oba hlavní stopeři na pár zápasů, bude se to sypat taky. Stejně jako bez Robertsona to bude po jeho straně taky asi dost bída dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Nám už hráči taky vypadli..

Reagovat
Front hell

tak nevypadl vam virgil na půl roku. To je trošku rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ani nemame nahradnikov za 40 mega no

Reagovat
Front hell

do obrany zrovna ne,ale do zalohy třeba zase jo. Jen mi příjde vtipné,že fanoušek liverpoolu mluví něco o tom že jim taky vypadli hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas hej, my sa moc na zranenia stazovat nemozeme a ked uz tak max jeden zapas. Neviem fakt ci je to stastie alebo skvela praca Kloppovho timu. Lebo hraju v podstate nonstop.

Reagovat
Front hell

je to až obdivuhodné. kolik zapasu musí za sezonu zvladnout. Člověk si už říká,že se vám musí někdo zranit. Je tam určitě skvělá práce,ale taky tam musí být pořadný kus štěstí.

Reagovat
Remt

Po Vánocích se ukáže.. podle mě je chyba, že ALESPOŇ v některých zápasech, který jsou dobře rozehraný a jede se na výhru, nestřídají na posledních 20-30 náhradníci hráče jako Mané, Virgil apod, kteří hrají prakticky všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson chyběl pěkně dlouho a to samé Matip.

Reagovat
Front hell

allison budiž,ale matip a laporte je trošku rozdíl.

Reagovat
Front hell

jako tuhle sezonu hraje matip dobře,ale určitě nedosahuje takové duležitosti pro liverpool jako laporte pro city

Reagovat
TopinB

Reagovat
drussbarb

Nechápu,jak jako zabalí?

Reagovat
eder

Asi že si to zabalí - tak jako za starých časů v Brescii...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Minister

Dúfam, že len trolluješ.

Reagovat
cristiano.K.

měl bys mín číst nebo víc používat >

Reagovat
R22

Reagovat
pingla

jojo, vyserou se na to a půjdou do Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

njn, mna osobne city uz netankuje ti to zabalili po prehre s norwichom ani ich uz nevidim v tabulke. Chelsea ak vyhraje tak to bude titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

cože

Reagovat
bbbauch

tenhle pad na drzku by mohl pekne bolet

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, ten zapas bude zajimavejsi, kdyz rupnete.

Reagovat
Hokaido

Když nevyhrajete, tak ani nebudu koukat.

Reagovat
cristiano.K.

vítej na naší lodi

Reagovat
cristiano.K.

pokud vyhrajeme, City ztratí, pokud nevyhrajeme, City zvítězí.

Reagovat
cristiano.K.

CFC by mohla udělat bod už jenom kvůli těm kecům, že Frank na velké týmy neumí

Reagovat
Coutinho10

ideální zápas na to to prolomit

Reagovat
mikelinos

Reagovat
vladis271

kurz na x 5.0 Im šibe mám to na tikete už.

Reagovat
madridcan

Len ten tiket musíš aj podať, aby to malo efekt

Reagovat
vladis271

Reagovat
hitZor

Já teda ty kurzy silně nechápu. To je jak kdyby je vypsali před sezonou, tu aktuální situaci celkem dobře vykresluje vývoj v tabulce. Být to třeba 2.0 - 3.0 - 3.0, tak je to podle mě akorát, ale těch 6 až 7, co na nás je, je fakt nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

Ta marodka uz zacina vyzerat lepsie...uz len dlhodobo zraneni Laporte a Sane, Zinchenko zaciatkom decembra sa ma vratit a chybat bude este Bernardo ktory dostal ten sprosty 1zapasovy ban...ocakavam vyhru 3:1

Reagovat
mimi_united

Hádam titul zostane doma v Manchesteri

Reagovat
Remt

to je fakt hnusně jak se bratříčkujete a trapně podlízáte jen aby se nemluvilo o tom jak je MU momentálně neschopné Děláte jak kdyby byla win win situace pro vas kdyz titul urve city misto lfc, ok, nejaka historicka rivalita s lfc tam stopro je, ale to, ze titul vyhraje mestsky rival a ne vy fakt úžasná situace pro klub jako je MU (přičemž MU je teď nevim kolikátý? sedmý snad až?) NENÍ Ale je sranda jak se dokážete přetvařovat

Reagovat
bbbauch

To jsme odkoukali od vasich fans

Reagovat
Remt

k zblití. Toto by fans velkoklubu jako je MU neměli mít zapotřebí, takovouhle sračku

Reagovat
bbbauch

Ty jsi to s tou rivalitou porad nepochopil vid? No, ja na to kazdopadne naladu nemam

Reagovat
Remt

rivalita je jedna vec, chovat se jak pica je vec druhá

Reagovat
bbbauch

mel bys prestat

Reagovat
Remt

I přesto, že se nedaří, tak je myslím si možné zachovat si jakous takous důstojnost

Reagovat
mimi_united

Dnes:

Big MOU

City

Reagovat
Remt

k zblití. Že bych ty vogo začal fandit Evertonu, když už jsem ted fanoušek LFC? to mi dává opravdu logiku, asi začnu, hej

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzaniga, Aurier, Alderweireld, Sanchez, Davies, Dier, Winks, Dele, Lucas, Son, Kane (C)

Reagovat
Miguel19

Dier - Winks

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a koho jsi tam cekal?

Reagovat
Mates_Matesović

Winks v základu? Čekal jsem Dier-Sissoko, Mou zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava Konečne Winks nebude hrať sám na DM.

Reagovat
SpecialOne

Všichni zmrdi v sestavě, to se dalo čekat

Reagovat
Miguel19

Lamela není.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham má 0 zmrdů v týmu, tudíž je tvůj výrok pravdivý.

Reagovat
SpecialOne

Hele, ty si vylezl z kanálu? Zmrdů tam máte víc než dost A teda taky fandím, ale že bych za dob Diega Costy tvrdil, že máme tým plný sympaťáku, ani ne hele

Reagovat
Eichel

No som zvedavý na duo Davies, Dier COYS

Reagovat
Hokaido

https://www.bbc.com/sport/football/50517096

To je strašně vtipný. Oni uznají 4 chyby a ke zbytku se radši nevyjádří.

Tohle je taky top:

The use of video assistant referees (VAR) in Premier League games has been given a mark of seven out of 10 by the man in charge (Neil Swarbrick) despite strong criticism.

Reagovat
matZz

Aurier

Reagovat
Orlandiiik

koho bys tam dal ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
eder

Sit down, Mourinho!

Reagovat
diastan

Mourek dnes v hdc

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je nejlepsi vec za posledni měsíce

Reagovat
Shottack

Vám stačí fakt málo...

Reagovat
Agent z Melmacu

let's go Penis One

Reagovat
Coutinho10

tak to mohlo bejt rychly skoda

Reagovat
Whitemedia

jaká škoda..

Reagovat
Coutinho10

ja mu preju....slepice mi nevadi

Reagovat
Coutinho10

Mourinho si uz pise do notysku..bacha na ofsajdy

Reagovat
vitasrp

Ježiš to je katastrofální rozhodnutí od sudího.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Salfovic

K dokonalosti už jen chybělo aby to bylo ve vápně a var to potvrdil

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

Oliver sa zasa predviedol prvých 12 minút

Reagovat
Nikikrew

Odkedy je Oliver taky traged? Povazoval som ho za toho lepieho rozhodcu avsak piska ako amater

Reagovat
smazaný uživatel

V LM piska dobre, ale v PL je fakt traged.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

v LM famozne...jeden z nejlepsich

Reagovat
Bayern +

Ja sledujem len PL a BL, v Nemecku mi prídu rozhodcovia kvalitnejší a hlavne prezícnejší aj pri detailoch v strede ihriska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agent z Melmacu

Oliver teda určite nie je rozhodca z kategórie lepších...

Reagovat
Nikikrew

2 roky dozadu bol

Reagovat
Agent z Melmacu

nie, nebol

Reagovat
Nikikrew

a kto bol?

Reagovat
smazaný uživatel

Proske

Reagovat
Agent z Melmacu

nato, aby si rozhodol, že Oliver nie je v kategórii lepších nemusíš vymenovať niekoho z kategórie lepších, pretože tých rozhodcov z kategórie lepších môže byť kľudne 0 (myslím rozhodcov z PL)...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kkt ten Oliver. On fakt piska dobre jen v LM. Tady otoci jasny faul a ještě da žlutou Mourinho effect na sudi začíná?

Reagovat
Horcmen

A Diop vykartovaný na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi na tomhle vikendu je to, ze po Chelsea a MU tu mame dalsi kluci co museji fandit Josemu " Special One " Mourinho.

Ocekavam, ze prijde pak na radu i Arsenal, az Jose prijme dalsi angazma

Reagovat
Agent z Melmacu

nech si ho užijú všetci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jose je showman. Sranda musi byt

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Ndombele? Je zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Je zranený. Trieslo.

Reagovat
Hokaido

Diop měl sérii 17 zápasů bez karty. Teď dostal 5. kartu za posledních 7 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle dostat nemel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Greny

Lucas co chtel udelat?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevi ani on sam. Se stretly myslenky.

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut odehranych a to je fakt otresne, co hraje WHU. Venku bych to pochopil. Ale doma? Hrozne. Fakt hrozne.

Reagovat
Hokaido

Pelle musí brzo jít. Blbý je, že v tom týmu bylo v posledních letech fakt hodně potenciálu, ale stejně jako v Evertonu nedokáže vedení najít někoho, kdo by to z těch hráčů dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Naprosty souhlas.

Reagovat
Whitemedia

Amíci by pískali penaltu.. mně zase přišlo, že šel hráč West Hamu k zemi až moc snadno, ale už jsem letos s pomocí VARu viděl daleko trapnější penalty..

Reagovat
lajka30

Amíci?

Reagovat
Greny

k te penalte ... pet minut na to piska Dierovi za stejnej zakrok faul, akorat ze to nebylo ve vapne ale na pulce

Reagovat
lajka30

Amíci?

Reagovat
Whitemedia

No NBC, ale teď mi došlo, že je dost možné, že to Amíci nekomentují

Reagovat
Gareth Bale 11

To je otřesná nakopávaná.

Reagovat
Hokaido

Haller měl fakt obrovský štestí, že mu to tam ze začátku padalo, protože herně prostě není vůbec dobrej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dívám se jen dnes na Hallera, ale mně se docela líbí, bojuje, snaží se ale nedostává přihrávky. Za tuhle šanci taky nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Haller hraje dobře, je naprosto odříznutej, podobně jako Joelinton u nás. Buď je tam sám nebo dostává přihrávku na paty, s tim nevymyslí nic ani Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 0:0

Reagovat
pingla

Anderson je v letošní sezóně na přesdržku, loni byl králem na levém křídle, letos je hrozný

Reagovat
Greny

Winks

Reagovat
Malresi

Alli hra vyborne zatial.

Reagovat
Horcmen

Fabianski by to měl

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vitasrp

Ten gólman West Hamu je děsně nejistej.

Reagovat
diastan

je tam

Reagovat
Gareth Bale 11

Son jediný něco hraje už dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Son! Nejlepší hráč PL.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Losinho

Chytatelná.

Reagovat
Greny

ten Roberto nechyti ani rymu

Reagovat
smazaný uživatel

Postupny utok? Nepresny a pomaly. Kontry? Nepresne a v malo hracich. Defenziva? Roztazena, neobratna a s oknama. Tady tento gol je logickym vyustenim. Ti hraci bud nejsou pripraveni, nebo jsou, ale chteji jiz dnes Pellegriniho odstrelit. Hrozna ostuda od WHU.

Reagovat
Coutinho10

Son Draft

Reagovat
Nikikrew

West ham je hrozny

Reagovat
Coutinho10

fuuuj to je na redku

Reagovat
Switchback

golman

Reagovat
Mates_Matesović

Červená

Reagovat
ajouki

Fakt skvělé dvě minuty. Nejdřív Diop nemohl udělat jednoduchý žlutý faul, protože mu rozhodčí už dal úplně nesmyslnou žlutou kartu. Poté co obrátil faul proti němu. Završil to zoufalý brankář WHU. To tam nemají nikoho lepšího?

Reagovat
Hokaido

Já bych mu dal klidně červenou. Strašná prasárna.

Reagovat
Remt

však jo, to by se divil ještě víc, blbec (ale neměl by se proč divit)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ten brankář je ale opravdu úplně zouufalej.

Reagovat
Remt

Nechápu jak se po tomhle ten Fredericks nebo jak se jmenuje může divit za žlutou.. hráč mu utíká, skluz, trefí nohu. A diví se jouda

Reagovat
Salfovic

chtěl červenou

Reagovat
Remt

Ještě na takovýho sympataka, Son je fakt zlaticko, Tottáči nijak zvlášť nefandím, ale on je jak Kante, prijde mi ze toho nejde nemit rad.

Reagovat
Front hell

možná až na tu jeho velkou ochotu padat ve vápně

Reagovat
Greny

to byla oranzova

Reagovat
Whitemedia

West Hamu chytá Kepa?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Remt

Však Kepa je v poho golman ne?

Reagovat
vodka

ten Roberto je asi nejhorší golman, co si pamatuju z posledních let, se nedivím, že WHU je na tom takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio Bravo .... víc netřeba dodávat.

Reagovat
Remt

ale co se týče obou golu tak ani u jednoho to nebyla ocividna hrubka nebo jo?

Reagovat
vodka

první musí chytat, třetí taky chytatelný, kdyby líp stál.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alli

Reagovat
MCFC_8

Alli je neskutocny dnes

Reagovat
diastan

to bude valec

Reagovat
Coutinho10

woooow goool roku

Reagovat
havrys99

Ouu ta záchrana od Alliho

Reagovat
smazaný uživatel

Vemte si, ze dva tydny nehrajete fotbal, je pauza. Jen trénujete. Logicky musite mit chut na ostry zapas. Pak prijde sobota, a vy predvadite tohle Zajimalo by me, kde je chyba. Krome klasiky Nobla, jsou vsichni uplne v prdeli. Pellegrini po dnesku konci. Kdyz ne dneska, tak pristi tyden i se sportovním reditelem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rice je ještě docela dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Rice je asi nejlepší z WHU, pardon.

Reagovat
Eichel

Zatiaľ spokojnosť, Son je kráľ

Reagovat
Carrick

Jose

Reagovat
Agent z Melmacu

Západná Šunka hrá veľké hovno

Reagovat
havrys99

Dneska ani Csaplár nebude, když je WHU tak marnej

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, po tomto polocasovem vykonu WHU jsem rad, ze prijede holka a pujdeme nekam na prochazku Tottenham ma zapas naprosto pevne v rukach.

Reagovat
mikelinos

Řekni nám o tom víc pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nahore jsem to uz popsal. Hraji fakt otresne. Pomalu, nepresne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikelinos spíš asi myslel tu procházku, nejspíš by se chtěl vnutit a jít ven s vámi.

Reagovat
Salfovic

Taky to bude mít naprosto pevně v ruce.

Reagovat
Remt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

meze uz jsou studený, to bude procházka o hovne radsi at se ani nerozkecává snad

Reagovat
masina_LFC

West Ham to je katastrofa

Reagovat
Cobra

Nedokážu si představit, že s Dierem na DM někdy inkasujeme.

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny standardne božský

Ale to co dnes predvádza Alli to je niečo neskutocne. Ten flick na Sona pri autovej čiare bol len čerešnička na torte.

Inak presne ako som si myslel keď máme vpredu Sonnyho a Mouru tak je každý náš útok nebezpečný. A nevadí ani drevená záloha Dier Winks lebo tam je ten extrémne rýchly prechod do útoku. Chýbal mi tento nas futbal, vitaj Mou

Reagovat
nani92

Josemu sa podarilo to čo Pochemu nie za cejy rok.. kráľ

Reagovat
Mates_Matesović

Klasika, hráči se začli snažit a hned to jde. Letos jednoznačně nejlepší půle, jenom na to navázat.

Reagovat
Bayern +

West Ham je naprosto katastrofálny, to je bezradnosť snáď väčšia než Watford z úvodu sezóny. Snáď si Pellegrini už začína baliť kufre a Fabianski bude čím skôr zdravý, lebo s týmto lapiduchom v bráne sa začínam obávať o záchranu v PL.

A tých 125 mega na posily tiež vyzerá dosť smiešne, ten Jarmolenko mne ešte na chuť neprišiel, Arnimu nesiaha ani po členky, Haller potrebuje Hűtterov futbal zo SGE, nie túto bezduchú tragédiu, v ktorej má loptu dvakrát za polčas... hnus.

Reagovat
fenixLFC

sorry ale ze ta yarmolenko nemusi je tvoja chyba...

Reagovat
pingla

nechutný beton od Mourinha

Reagovat
johan14

Dobré

Reagovat
Salfovic

Celkem se divím, že v obraze není okénko s permanentním záběrem na Mourinha.

Reagovat
johan14

Sa ti zdá, že v tomto kole bude niekto sledovanejší?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobrý polčas z našej strany. Teraz hlavne neinkasovať a udržať čisté konto.

Reagovat
Bayern +

Od 15. minúty hráte super

Reagovat
smazaný uživatel

Alli je zpét. Už několik zápasů po sobě hraje dobře. Náš nejkreativnější hráč. Sonny class, hlavně ten centr na Lucase. Winksy taky fajn, jediný (společně se Sonnym) kdo se po přebírce míče rozběhne směrem dopředu, ale to už je klasika. Káně vedle jak ta jedle. Dier místama strašné zbytečnosti. Zbytek celkem ok. Mourek evidentně nekecal, když řekl že toho moc měnit nebude. Herně je to podobná sračka jako poslední rok. Naštěstí West Ham je ten nejlepší oponent kde začít. Otřesné od nich.

Reagovat
Hokaido

Ten pas Sona při golu byl božskej. Líp už to dát asi nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Káně!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičke tam WHU má do útoku len Antonia, inak všetko viac hráči do defenzívy,

Reagovat
smazaný uživatel

Good ebening. Já jakožto letitý fanoušek AFC a Liverpoolu musím uznat, že toto je první štace, kde Mourinhovi přeji úspěch. Je to krapet schizofrenní situace, ale nedá se svítit. Snad si Jose hatery namaže na chleba. Dalo by se říct, že Sonny je takový jeho korejský Ronaldo, jen tak dál. Snad se pod ním i Aurier trochu zklidní. Ale znovu musím podotknout, že je až neuvěřitelné, jak Son během posledních dvou sezon udělal z Kane až druhou největší hvězdu. Ten klučina by mohl klidně do Liverpoolu nebo Realu. Určitě by byl platnější než líný a tlustý Hazard.

Reagovat
johan14

Ale by nepredali toľko dresov. Aj keď v Ázii asi hej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako když si vzpomenu na JK na MS 2002.... já vím, rozhodčí je nechutně protlačili až do semifinále, ale měli tam taktéž slušné hráče za Hiddinka. Nicméně Son ... ten má dle mého našlápnuté být GOAT v rámci Asie. Je fakt, že ještě za Koreu a Frankfurt hrál Cha Bum-kun, ale Sonny to je dělo.

Reagovat
vodka

Park

Reagovat
smazaný uživatel

To je MU, co je z MU, to se nepočítá. Mělo by se to vystříhat i ze všech archivních čísel časopisu Profootball.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Byť to Číňan tak by tam už bol :)

Reagovat
Big Virgil

Bobby s Fabem uz ho ukecavali kdyz hrala brazilie s Koreou

Son-Kane-Moura 3 nejlepsi utocne trio v PL..

A to rozestup mezi prvnima dvema neni nikam zavratny

Reagovat
Remt

fakt ho zkoušeli ukecat? Jako nemyslím si, že by Son nekam sel, to bych si spis tipl, ze on je typ hrace co dohraje karieru ve Spurs. Rád bych se ale pletl

Reagovat
Big Virgil

Po zapase se spolu bavili a vymenil si dres s Fabem. Son,Berg a nejaky levy obrance co umi nacentrovat levou. Kvuli Sonovi bych snad i prodal Salaha.. ten me letos pije krev

Reagovat
smazaný uživatel

A nejenom tobě, Mané hraje fenomenálně a Salah mnohdy zaseká spoustu nadějných akcí. Kdyby nebyl tak agilní, tak je zcela k ničemu. Měl by se prodat dokud má cenu. Když má střílet, tak přihrává, když má přihrávat, tak střílí .... upřímně řečeno... aspoň že má ty statistiky, když nic jiného...

Reagovat
Big Virgil

Ma hrat z kridla a porad se sere do sredu hriste. ovsem jeho marketingovy potencial v muslimskych zemich je obrovskej. Z cehoz Liverpool tezi.. tohle je momentalne jeho nejvetsi prinos

Reagovat
fenixLFC

boze, ty vobec netusis co hrame a ten zvysok je aj zbytocne komentovat....

Reagovat
Big Virgil

WHU je teda hrozne slabouckej. Bez bojovnosti se hrat neda a. je jedno jestli hrajes o titul nebo o zachranu. Horsiho golmana jsem v profesionalnim fotbale snad nevidel

Tottenham podle ucekavani aktivni a hladovy. Top4 by jeste uhrat mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Máš luxusní nick, Virgil je vzhledově definicí Boha pomsty. Mimojiné je také velice podobný ultimátnímu záporákovi z filmu Cyborg s van Dammem. Fender Tremolo - https://www.youtube.com/watch?v=48HUBE5H1iM

Reagovat
cristiano.K.

Noble je nejlepší hráč WHU, což samo o sobě je k zamyšlení.....

Reagovat
jenage

Odkdy chytá ve WHU Kuča?

Reagovat
cristiano.K.

ty dvě gumy ve studiu si myslí,že Lucas nahrával

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Kane

Reagovat
Remt

Až na tu koncovku ted.. suprovej protiutok

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš používat software Ace stream a koukat na ruské přenosy... ty jsou v HD kvalitě většinou bez sekání.

Reagovat
Salfovic

Ruština

Reagovat
Remt

Ruština mi sice není nijak sympatická, ale to mi ani neva, hlavně když přenos pojede. Poradil by jsi mi? Stáhnul jsem ten Ace stream do pc. Jak dál abych to rozběhnul? Díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

http://sportsintv.sk/livestream/livestream2/ - najdeš si oblíbený stream a klikneš. Je třeba dodat, že podobných stránek existuje mnoho.

Reagovat
Remt

Díky moc, přest odkaz na této stránce se to spustilo ihned!:-) Fakt díky

Reagovat
Salfovic

Streamů přec ACE stream je hodně, ale najít v nich nějaký kvalitní je problém.

Reagovat
Remt

Našel jsem si nějaké odkazy např: f4ee25187bbc23b4b601f65920ca4e03939cfa72 na zápas West ham - Tottenham, zkouším to zadat do Media - > Open Ace stream content ID.. ale napsal mi to Buffering a Conected 0 streams a pak Stopped a nespustilo se nic

Reagovat
smazaný uživatel

Rozklikni si ten zápas na webu, co jsem poslal, klikni na odkaz a mělo by se to načíst samo. Některé odkazy jsou samozřejmě vadné občas. Pak dej vědět, jak jsi pořídil... ser na media... řeš to jednoduše.

Reagovat
Eichel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto. To je fakt chudák ale.

Reagovat
Remt

Frčí vám nějakej stream celou dobu? koukám na Sport365 a už mě nebaví sledovat 30 vteřin a pak minutu hledat a zapínat jinej stream protože ten první se sekne

Reagovat
lajka30
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Dajte Mourinhovi dobre mužstvo a on vám vyhrá ligu

Reagovat
Hokaido

Ty jo, Yarmolenko hraje od začátku. Wtf.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si fakt myslia ze Lucas nahrával?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že nahrával na Alliho. Akorát se nemohl rozhodnout a udělal to nejhorší,´. Něco mezi střelou a nahrávkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ ten zápas takto dopadne tak Mourinho po prvom zápase pozdvihne Spurs zo 14. na 5. miesto, očividne nerozumiem futbalu.

Reagovat
Horcmen

Robertson and Ox start, Salah bench.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej Jožine.

Reagovat
Eichel

Marí sa to iba mne, alebo dnes skutočne Aurier vyzerá ako dobrý futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo, to je blázen, takový granát do hlavy a on se na to ještě dívá a vyskočí do toho. Já bych uhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Meh, dej tam Lo Celsa. K čemu je nám dobré, rozehrávat Eriksena pro Juve nebo Real.

Reagovat
Big Virgil

Kdyz nebude hrat vubec - odejde 100%

Kdyz bude hrat jako stridajici hrac a tym bude slapat tak mozna obrati a podepise. Sance tam je teda mala, ale aspon tam je.

Reagovat
Agent z Melmacu

kam pôjde Eriksen?

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Mane, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Keita, Salah, Gomez, Lallana, Origi.

Tak nakoniec Robbo v základe a Mo na lavičke. Snáď bude Ox hrať na RW a Mané LW a nie opačne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych bral diamant. Hendo RCM Gini LCM a Ox AM..Jestli bude hrát Ox na křídle tak to měl hrát radši Origi..ox se mi na křídle nelíbí

Reagovat
Malresi

Jo, súhlasím, ibaže sme takýto diamant s Oxom snáď nikdy nehrali či? Očakávam ho skôr na krídle.

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sme prestali hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Tréner ktorý strieda. Nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

co je s tím Ndombelem,ví někdo?a sessegnon?

Reagovat
smazaný uživatel

proti poslednemu timu v tabulke doma sme klud mohli hrat s ozilom aj pepem

Reagovat
Side

Reagovat
PhilipS

achjo. ťed už tam ten klaun zůstane asi do konce sezóny

Reagovat
fenixLFC

jj s 20 ofenzivnymi hracmi co na tom ze to bude holomajzna. tato zostava vyzera na papieri dost dobre nielne menami ale aj takticky...to ze ked nastupia a zassa ukaze ze emery nie je schopny naucit zalohu pracovat smeorm dozadu je uz ina vec... :

Reagovat
smazaný uživatel

so 4 no, teraz tam mame len 3

Reagovat
salami

Asi nejlepsi vasemozna momentalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho, Mourinho the special one is here!

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle ofsajdy nemam rad, kdyby stal stejne s obrancem, tak ten gol stejne da

Reagovat
Remt

Jako ale on tam nabíhá s vědomím toho, že dost možná bude v offsidu. To si prostě musí pohlídat, což ale v té rychlosti jde jen těžko, je to spíš vabank. Naběhne tam a pokud na něj dostanou míč, bude to nejspíš gól, zda z offsidu nebo ne je otázka. Jak říkáš neovlivnilo by to nic ale offside jasnej

Reagovat
Remt

Stejně jako já např nemám rád penalty kdy hráč se motá s míčem kolem rohu pokutového území a vybíhá z něj, motá se tam jak vítr v bedně a hledá kohokoliv o koho by zakop, to je taky penalta jak pojď na mě z boku a kolik už jich bylo takových odpískaných

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to je podobný. Jen pro jistotu - vůbec netvrdím, že měl gól platit, jen je to prostě takový trochu naprd v těhle situacích.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byl off celým tělem. Kdyby stál před aurierem, tak zakončuje levačkou. To by neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dnes spokojenej, Sonovi hrozně přeju. I Parka jsem měl rád v MU, Korejci jsou sympoši ve fotbale!

Reagovat
smazaný uživatel

Haller je výborný hráč vo veľmi zlom tíme. Snad prestupi inam po sezóne

Reagovat
Eichel

Son MOTM, dobrý aj Alli tiež veľmi dobrý, za mňa dnes aj Aurier od ktorého inak nič nečakám. Dobrý prvý zápas. COYS

Reagovat
Mimalu

škoda že hráči WHU začali hrát až tak pozdě...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Arsenal dneska solidní sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti? Tak Emery to stejně pokazí taktikou

Reagovat
Salfovic

Tobě ne ?

Reagovat
Big Virgil

Zeby dostal rozum?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Amos

To určitě není solidní sestava s 5 obránci doma proti Southamptonu

Reagovat
Big Virgil

5 obrancu na papire.. dneska easy win

Reagovat
Amos

Emery je posranej i ze Southamptonu. Takže bych si nebyl jistej.

Reagovat
Stamby

Reagovat
PhilipS

Laca hraje poslední zápasy strašnou tužku. Pepek měl bejt určitě v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to do prdele bylo? My jsme schopní projebat fakt jakékoliv vedení. VAR my lord.

Reagovat
cristiano.K.

sestava podle mého přání

Reagovat
smazaný uživatel

Premier sport zase vysila Liverpool

Reagovat
mistr129

když najdeš stream, hoď

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Jedu pres ace stream

Reagovat
Malresi

A koho by akože mali o tomto čase vysielať?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Koho zajima furt Liverpool

Reagovat
oli9

no vetšinou bud šlágr , derby nebo vedoucí celek tabulky .. nikoho moc nezajímá průměrný 7. tým s posledním

Reagovat
smazaný uživatel

U nas bude prestrelka

Reagovat
Minister

A koho by mali dávať?

Reagovat
Whitemedia

Arsenal má zajímavější zápas.

Reagovat
cubazi

LFC stream prosím

Reagovat
Remt
Reagovat
cubazi

diky

Reagovat
Amos

Emery OUT! Doma proti Southamptonu 3, slovy tři ofenzivní hraci!!! To je posera posranej..

Reagovat
Svatej

My dělali poslední roky výsledky s jedním a občas u toho byl i dobrej fotbal..

Reagovat
Greny

jeste by mohl sundat Ozila a dat tam treba Mustafiho

Reagovat
lajka30

Soton golllllllllll

Reagovat
Whitemedia

SOTOOOON

Reagovat
mistr129

To jsou kreténi tyvole

Reagovat
Svatej

Tyvole, pěkně zahraný a příšerně nepozorný od AFC

Reagovat
Svatej

Tak hlavně pěkně zahraný... Tím, jak to vzal do ruky, toho beka pěkně ochcali..

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal si to na místo faulu, dle mě je to neregulérní teda.

Reagovat
Svatej

Taktohle konkrétně jsem nekontroloval... Ale vzhledem k tomu, že se míč o dobrej půlmetr i metr posouvá prakticky pokaždý někam mě ani nepřekvapuje, že to nikdo neřešil..

Reagovat
Svatej

uhh ta interpunkce..

Reagovat
mistr129

mně to příšlo v pohodě

Reagovat
Svatej

Tak ted to ukazovali a nebyl to ani metr vedle, dokonce te míč nesl blíž k místu faulu.. za mě v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě na tohle neznám dost pravidla, abych o tom víc diskutoval. Jen mi to přijde tedy hodně nefér, ale chytré to od Bertranda bylo, to určitě jo.

Reagovat
Svatej

On pak zas dole někdo zminil, že míč byl v pohybu, což je teda mimochodem taky porušení pravidel, takže je to klasicky sporný jako prase...

Reagovat
Greny

tak to by museli neuznavat velke procento golu .. protoze kazdej aut a vetsina standartnich situaci se nerozehrava primo z mista prestupku nebo mista kde mic opustil hriste

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda hodně divnej gól.

Reagovat
Whitemedia

Vyklusávání Luize nejde nemilovat, pokud to teda nedělá zrovna v tvém týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe na lavičke...choď už do P Emery

Reagovat
Unai

Good ebening.

Reagovat
smazaný uživatel

ak toho diletanta nevyhodime hned na novy rok budeme na zostupovych miestach

Reagovat
smazaný uživatel

Kroenke by mu musel platit odstupne, tak budem cekat do leta

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana

Reagovat
fenixLFC

omg trent je dnes totalne mimo...

Reagovat
Remt

Ty vole Trent je dneska zralej na stridani po tech 15 minutach

Reagovat
smazaný uživatel

Gol nemel platit, balon byl v pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj na druhu stranu keby ju len polozil tak by to ziaden rozdiel nespravilo, vyhodu z toho nemali

Reagovat
Whitemedia

Zatím to vypadá, že Arsenal je ten předposlední v tabulce a Soton ten sedmý..

Reagovat
Whitemedia

nemám rád, když něco takhle zakřiknu kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Laca konecne po dlouhe dobe gool

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

ozil zatial nas najlepsi hrac

Reagovat
jacobT

Laca super, ale že ešte aj doma proti Southamptonu vypadáme ako ten horší tím...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, nevím jestli jsou nákopy na Maného ideální strategií .

Reagovat
Remt

ještě když tam je sám a dostane míč přes celý hřiště zády k bráně, pro koho to má asi sklepnout?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak asi chceme aby rovnou zakončoval, ale je to hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

A za tohle hned zlutou

Reagovat
jacobT

Veď mu ju dal správne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sel hodne ochotne dolu a nevidel jsem, ze by ho nejak podrazil. Celkem prisna

Reagovat
jacobT

Veď to bol jasný taktický faul, kde Torreira zastavil nádejný protiútok. Naozaj neviem, čo na tej karte nebolo úplne jednoznačné.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
havrys99

Reagovat
Greny

Ti hraci Arsenalu jsou silene podrazdeni

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne nervozne to je

Reagovat
Luc-Luc

Chtelo by to zacit trochu hrat ale

Reagovat
Svatej

Co to je za faul

Reagovat
Luc-Luc

Proc furt rika Alexander Anholt ?

Reagovat
Mastný Chobot

to je výborné

Reagovat
Greny

hraji na stejne lajne .. tak je dal dohromady

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mastný Chobot

ten brazílsky jebo z čistej lopty spraví žltú pre seba. Ja si nepamätám väčšeieho idiota, ktorý by za nás hral. A to ich bolo dosť.

Reagovat
Mastný Chobot

hej no, ešte je tam Sokratis vlastne, to je tiež zákusok

Reagovat
jacobT

Dnes to vidím na nejakú redku.

Reagovat
oli9

Keita tam musí jít...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Remt

no mozna kezby i Salah. Aby se to trochu rozhejbalo, vůbec nenapadaj dnes tak jak běžně, je to ňáký mrtvý

Reagovat
jacobT

Na strely 2:6. Doma proti Southamptonu. Ale sme na dobrej ceste.

Reagovat
smazaný uživatel

vrati sa bellerin a tierney vraveli

bude to super vraveli

Reagovat
Kluivert9

Ten hype kolem Wolves už teda opadl, nebo ne?

Reagovat
jacobT

Už začal nový.

Reagovat
oli9

no já jsem zvědavý kdo v zimě přivede Jemineze.... kdy čelzí končí ten zákaz ?

Reagovat
Greny

v prosinci se dozvime zda budeme moci nakupovat v zime nebo az v lete

Reagovat
Kluivert9

Chelsea nemá důvod, má Abrahama...

Reagovat
Svatej

K čemu by nám byl? Dvojku dělat nebude a na jedničku máme fantastickýho Abrahama

Reagovat
oli9

tak měšec bude plný

Reagovat
Svatej

útočník, RB a střední zzáložník jsou jediný místa, kde nepotřebujem nikoho... Křídlo, nebo levej bek, možná stoper, jinak nic jinýho nepotřebujeme

Reagovat
Amos

Emery OUT! Emery OUT!

Reagovat
smazaný uživatel

guendouzi ma v kazdom zapase penaltovy incident

Reagovat
Mastný Chobot

čo mal s týmto spraviť?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale fakt v kazdom zapase ma nejaku rucku

Reagovat
oli9

Krajní beci se dnes nedostavají vůbec do hry... Trent je mimo... Hendo tam posílá svíce když nikdo vepředu nemá snad nad 170 cm ..... prostě špatně... 2. poločas snad přijde změna.... to je prostě klasika po prepre pauze tohle ten první poločas....

Reagovat
smazaný uživatel

boze ozil je tak dobry, skoda ze presedel pol roka na lavicke a tribune

Reagovat
jacobT

Ale vôbec ho nevyužívame dobre, furt tie lopty len prehadzujeme na krajných obrancov.

Reagovat
REPLIKATOR

Co to zase hrajem za sračku?

Reagovat
Stamby

Letos je šílenej nepoměr mezi výkonama a bodovým ziskem, ale takhle se nejspíš vyhrávají tituly, akorát na to asi ještě nejsme zvyklý

Reagovat
fajdax

Tomkiiiins

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Trent v piči.... faul jeho a ještě jeho hráč

Reagovat
Remt

Jako minulej zápas 2 ruce, teď tenhle výkon, no mám ho rád, jeho ostrý centry jsou často geniální, no dneska asi 1 dobrej centr a jinak snad vše špatně, Zaha ho taky slušně vymazává

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
pospec7

faul

Reagovat
Luc-Luc

Dejan

Reagovat
pospec7

Reagovat
REPLIKATOR

Idioti, zase musíme dostat gól, abychom začali konečně hrát???

Reagovat
Remt

Ospalý je to dneska až běda

Reagovat
Greny

tlačenka

Reagovat
Luc-Luc

Miluju VAR

Reagovat
oli9

kurva takových soubojů je ve vápně deset za zápas.... k piči VAR... měli ten gol uznat aby začali hrát

Reagovat
MCFC_8

Zase hraju sracku...uz to vidim zase tesne pred koncom...

Reagovat
9augi9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

Má někdo gif??

Reagovat
avicii

Hah VAR

Reagovat
smazaný uživatel

nedokazem si predstavit horsieho trenera ako je emery

Reagovat
REPLIKATOR

Jílek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji... Strama?

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
hitZor

VAR Vždyť to lehké postrčení nic neovlivnilo, navíc šel na zem hodně ochotně.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR konecne nas nieco dotlaci k titulu

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole vždyť to byl jasný gól.

Reagovat
masina_LFC

Ten mal platiť podľa mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Chcelo by sa zobudiť v druhom polcase

Reagovat
REPLIKATOR

LiVARpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lembju

Tak to už je fakt vrchol, hráč úplně mimo hru, kácející se už při položení ruky na rameno....

Reagovat
havrys99

Pepe za Sokratise

Reagovat
RKBoy

VAR Liverpoolu v tejto sezone pomohlo snád najviac nie? netvrdím ,že je to tlačenka, ale už to začína byt až príliš okaté.

Reagovat
hitZor

Reagovat
9augi9

Vy hlavne nezabudnite dnes remizovať.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy nám pomohl? V jakých případech?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

No tak kdy? Proti city gól neměl platit, ale nic jiného si nevybavuji. Proti ville nám zas neuznali gól a nedali penaltu.

Reagovat
fenixLFC

wut? ktory gol nemal platit?

Reagovat
hornito

Reagovat
Svatej

proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Však pískal ofsajd kterej byl tak jaká pak pomoc? pomoc vidím jako spornou situaci kterou VAR míč pro LFC

Reagovat
Svatej

Písknul něco, co by se nikdy jindy nepísklo a to offside u akce, která ani neměla při tom gólu zásadní význam, tam se to prostě jako pomoc od VARu dá popsat..

že to bylo správný rozhodnutí je věc druhá a nikdo to tu nezpochybní.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to mohl vidět pomezní, ale nechal akci dohrat, protože si nebyl jistý. Já prostě tohle jako nějakou výhodu neberu, protože tam ten offside byl. Tvůj názor ale chápu a beru.

Reagovat
smazaný uživatel

LiVARpool

Reagovat
mimi_united

Jedného dňa vypláva na povrch že LiVARpool túto sezónu nehral čestne.

Reagovat
9augi9

A hneď za tým že United asi tak 5 sezón.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak to je hrozně špatné , útok je úplně vypojený, záloha nepodrží míč, obrana zmatkuje. Pochválil bych snad fanoušky.

Reagovat
Malresi

Byť to gól na 1:0, tak by to bolo podobne ťažké ako proti AV. Zatiaľ teda hráme úplne pasívne, bez kreativity a tým pádom bez šancí. Proti tej Ville sme tiež hrali sračku, ale aspoň sme si vypracovali šance, dnes nič.. absolútne nič.

Reagovat
Mastný Chobot

Otras, otras, otras

Už ho vyhoďte

Reagovat
Mervin

Reagovat
jacobT

Najlepšie hneď cez prestávku.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
fenixLFC

to je strasna bieda co hrame, ved sme sa vobec nedostali do hry....ox neexistuje, firmino je polotien, jedine aspon mane tam je vidiet ked sa snazi vyhrat halvicky proti cahillovi

Reagovat
smazaný uživatel

AVE VAR! Není slastnějšího pocitu než vidět Hodgsona s hlavou v dlaních! A zdejší nezvládajka též! Perfektní, pokud Liverpool vyhraje penaltou po rozhodnutí VAR v 96. minutě, bude to naprosto dokonalé.

Jinak Liverpool hraje velice bídně, musí se zvednout. Vázne obrana, ale i přechodová fáze. Navíc CP dostává příliš prostoru k centrovaným míčům....

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak ten titul rovnou tomu Liverpoolu dejte,omg tohle písknout jako faul ok tak každá standartka bude ukončena..

kontakt minimální, ten hráč tomu přidal a k tomu míči by se ani nedostal.. hele tohle tlačení Live je fakt okatý. U každýho golu si Var vteda může něco najít.. tohle neuznat je vrchol

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool přišel o body proti MU kvůli VAR. A VAR poškodil Liverpool taktéž v zápase s Villans. Tak čo točíš?

Reagovat
Front hell

Proti United? To jako myslíš tu simulaci origiho,po které padl gól.

Reagovat
fenixLFC

zvlastne ze ked je milimetrovy ofsajd tak je tu podla miestnych odbornikov ofsaj tak ako tak takze by mal byt piskany. ale rovnaku logiku neuplatnia pri jemnom kontakte co je furt kontakt. a ano, ked sa bude var vyuzivat tak ako sa vyuziva tak bude kazda standartka bud penalta alebo faul proti utociacemu....

vravim to tu celu sezonu ze na kazdom gole si var moze nieco najst, konecne to priznavaju aj dalsi. aj ked preto lebo su frustrovani ze to tentokrat pomohlo liverpoolu ale lepsie nez nic

Reagovat
mikelinos

Milimetrovy offside = offside, kontakt nerovná se automaticky faul

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

ziskal vyhodu z toho? ziskal. a podstatne vacsiu nez ziskas z milimetroveho ofsajdu

Reagovat
hitZor

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

tak zatim naprosta tragedie....takhle se o titul nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Emery je posledni nastrceny šotek z Gazidisove dilny

Reagovat
jacobT

Emery bol skôr Raulov kôň ako Gazidisov. Ten chcel hlavne Artetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

What, vsude se psalo, jak okouzlil Gazidise s jeho super vizi. Raul dostal tu pozici, az Gazidis odesel do Milana

Reagovat
smazaný uživatel

hadzal som tu nedavno jedne link

Reagovat
smazaný uživatel

Takze podrizeny mel vetsi slovo, nez mu nadrizeny Gazidis?

Reagovat
jacobT

Gazidis to potom prezentoval, ale sám o tom nerozhodoval. Rovnaké slovo ako Gazidis mali pri výbere trénera aj Raul a Mislintat. Nakoniec údajne zvolili Emeryho jednohlasne, ale pôvodne to už vypadalo, že to prevezme Arteta, ktorého presadzoval hlavne Gazidis.

Reagovat
smazaný uživatel

To se pak nedivim, ze ten klub funguje, jak funguje... A Mislintant jak rychle prisel, tak rychle odesel

Reagovat
smazaný uživatel

raul ich vytlacil..

Reagovat
smazaný uživatel

In 2017–18, he oversaw significant personnel changes at the top of the club in preparation for then manager Arsene Wenger's departure, which was announced in April 2018.[8] Gazidis spearheaded the search for a new Manager, eventually hiring Unai Emery in May.

Upon announcing his departure, it was revealed his successors would be Vinai Venkatesham as Managing Director, and Raul Sanllehi as head of football.[9]

Reagovat
monty25

Pokud písknul ten přímák za přistrčení Zahy, tak musel písknout i přistrčení na Lovrena. Dost podobné zákroky, přestože ani v jednom případě podle mě hráči nemuseli padat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kixi Syhimour

Má teda někdo ten záběr?

Reagovat
oli9

První poločas sračka od obou ...akorát Palace má tu sračku tuhší ... gol měl platit mělo to být 1:0 .. Trent mimo... Hendo taktéž ty jeho svíce jsou nesmysl ... Salah snad půjde na plac a Keita tktéž...Jinak OX a Bobby ani Mané se k ničemu nedostali jelikož nefunguje záloha akrajní beci dnes neměli snad výpad natož dobrou přihrávku... snad přijde o polčase bouřka v kabině

Reagovat
Nikikrew

K placu, naozaj. Southamptonu staci pressing a my sme posrati. Vzadu hrozna rozohravka, Bellerin a Sokratis des (aj ked Leno to tiez zbytocne prihrava ked je hrac hned za nim). V strede zalohy opat hostia maju prevahu, Lacca a Bellerin zbytocne straty lopt, je mi z toho zle.

Poslat hned Pepeho na ihrisku a zacat hrat 4-2-3-1 lebo ma uz z tochto drbne

Reagovat
Nikikrew

Jo a diki Unai ze si nam odjebal jednoho z najlepsich hracov, Kludne sme mohli mat tak o 5 bodov viac

Reagovat
9augi9

Palace proste nikdy nebol náš obľúbený súper.

Reagovat
mr.Silver

Sokratis a Torreira tragedie, Bellerin je uplne mimo. Nic nefunguje, progres zadny, chce to zmenu.

Reagovat
PhilipS

Ozila jsem takhle neviděl zahrát roky. Je skvělej. Jinak takticky je to zas galimatyáš. Soton zas asi 8 střel za půli. Nepochopím, proč se během repre pauzy neudělala výměna. Mourinha slípkám strašně závidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo dolů, Ox na střed a Origi na křídlo. Po repre pauze klasická sracka. Tady to s body nevidím optimisticky

Reagovat
smazaný uživatel

Po hodně letech nám přeje i štestíčko tak uvidíme

Reagovat
oli9

krom Origiho souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

to je ubohost..Boze at uz ho vyjebou

Reagovat
MCFC_8

To su kurvy toto...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
stanmarch

Reagovat
eder

Reagovat
SpecialOne

Soustřeď se spíš na svůj tým. Štěstí nemůže za to, že City si nevyhodnotili jako nutnost dovést stopera. Teď to lepíte a ztrácíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si hezky poplakej ty jeden malej gloryhunterko. Beztak si o Citizens nevěděl nic než přišel Gloryhunterdiola.

Reagovat
mistr129

Reagovat
bbbauch

Gloryhunterko pro nekoho, kdo se zaregistroval a zacal sem psat chujoviny v dobe, kdy jeho tym po letech prestal stat za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Chodím sem mnooohem dýl..... změna nicku. Takže Masopust pls.

Reagovat
TopinB

Reagovat
MCFC_8

City fandim od sezony 2009/2010...tak sa spamataj...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Malresi

JOOOOOOOOOOO MANEEEEEE

Reagovat
Luc-Luc

Sadiooooooo

Reagovat
vitasrp

Jako.. to je občas až neuvěřitelný štěstí, ne?

Reagovat
oli9

a nebo spíš smůa že to prostě od první tyče neletí do brány ? Hledat v tom něco je blbost...zkusil vyšlo to

Reagovat
Malresi

Hlavne sa mi to z toho jedného záberu zpoza bránky zdalo ako jasná chyba gólmana, ktorý to mohol a mal vyboxovať von, ale zle to trafil.

Reagovat
vitasrp

Tak já to nemyslím zle, takhle to holt ve sportu chodí, když se daří. První slušń šance v zápase, první střela mezi tři tyče, netrefená dobře, gólman ji nevyrazí dostatečně, dvě tyče a gól.

Reagovat
SpecialOne

Dostal hodně prostoru a brankář to měl vyrazit lépe. Sadio je holt rozdílový hráč.

Reagovat
Kixi Syhimour

Versus smůla kdyby to tam nešlo od tyčky.

Reagovat
oli9

Sadio je zvíře

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaal Saaaaadioooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

tyčka tyčka goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máššššššš! Liverpool do toho! Jen papkajte závistivci, od dvou tyček do kasy.

Mané ... nejlepší hráč planety s van Dijkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máššššššš! Liverpool do toho! Jen papkajte závistivci, od dvou tyček do kasy.

Mané ... nejlepší hráč planety s van Dijkem.

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
monty25

Já už se těšil na Goal Technology a on si ho tam ještě takhle kopne...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty se těšíš na goal line technology? Já od loňska moc ne

Reagovat
Mervin

boha Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně si van Dijk namazal připrclého Thowsenda na chleba a uhrál to na odkop od branky. To vypadalo, jak souboj dítěte s mužem.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Tierney vypadá skvěle ale

Reagovat
smazaný uživatel

*dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Virgil = alfasamec

Reagovat
Luc-Luc

Bobby

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino korunuje špatný výkon

Reagovat
Euphael

Takto špatně jsme nehráli pod žádným trenérem....a to jsem zažil 2

Reagovat
Nikikrew

no tak v 2 polcase 3 obrovske sance,

Reagovat
Euphael

Porad je to bez efektu a celkova statistika střel(doma!) proti predposlednimu tymu, ktery pred par koly dostal osmičku 6(2):12(3)!!

Tento herni system je slepa ulicka a bohuzel jej budeme razit tak dlouho, dokud nenarazime do zdi...tzn zase out of top 4

Reagovat
Euphael

ale meli jsme tri obrovske sance

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Auba, uz sa vidi v Barcelone?

Reagovat
jacobT

Sokratisovi jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

proste totalni kreten to recke nestesti

Reagovat
Nikikrew

Sokratis

Reagovat
Svatej

Co udělal? Seklo se mi to..

Reagovat
lajka30

Nrchal se obrat o balon a Cedric nebyl schopnej přihrát před prázdnou bránu.

Reagovat
lajka30

penalta

Reagovat
Svatej

Mi podle výrazu hráčů a jejich chování příjde, že Arsenal hraje celej druhej poločas tak nějak zběsile, jako by běžela poslední minuta utkání

Reagovat
Mervin

co je tohle za penaltu?

Reagovat
hitZor

Tady moc nebylo o čem, jediné, na co jsem čekal, bylo, jestli bude hrát James nebo Azpi.

Reagovat
Whitemedia

Já spíš čekal Mounta místo Kovacice

Reagovat
hitZor

Po tom, co jsem viděl tohle video https://www.youtube.com/watch?v=dGpP7pV_2SQ sem si byl jistý, že to bude 4-3-3 s Jorghinem, Kantém a Kovačićem

Reagovat
Svatej

Miguel je zpátky

Reagovat
Svatej

Jinak Jamese bych proti Sterlingovi viděl radši.. Azpi furt líp obecně brání, ale v 1v1 se mi Reece líbí víc oběma směry

Reagovat
Minister

Reagovat
havrys99

vzpoura hostů

Reagovat
Nikikrew

no mna jebne asi

Reagovat
jacobT

Veľmi soft penalta. Ale koledovali sme si.

Reagovat
SunFells

Konečně náš brankář chytil penaltu

Reagovat
Minister

Konečne chytí penaltu a hovno z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
RKBoy

Soton ako jasný favorit vyhráva, škoda ,že West Ham zakopol.

Reagovat
jacobT

Ináč penalta celkom symbolická, Leno sa môže aj pokrájať, ale nakoniec to aj tak nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

hostia solidna vyuka

Reagovat
smazaný uživatel

tieto vykony po repre pauze

Reagovat
SpecialOne

Emery a Silva ven

Reagovat
lajka30

Silva 100 %

Reagovat
RKBoy

dnes večer zas AFTV.. RADOST!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lester

Reagovat
Mimalu

Zaha

Reagovat
Svatej

Wow pool

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Miguel19

Jak stojí Zaha za hovno, tak teďka si je povodil jak malý žáčky..

Reagovat
oli9

ten trent je dnes katastrofální

Reagovat
redyyz

Od prvej minuty, ale ako dnes nestíha smerom dozadu, to som ho tuto sezónu ešte nevidel

Reagovat
fenixLFC

tak je proti zahovi, moc rychlejsich kridel proti nemu hrat v lige nebude

Reagovat
redyyz

to je pravda, mal byt pri nom tesnejsie...

Reagovat
smazaný uživatel

palace

Reagovat
smazaný uživatel

teraz paradne

Reagovat
smazaný uživatel

jj palace super

Reagovat
monty25

Takhle se nechat rozebrat...

Reagovat
Luc-Luc

tak zacnem hrat

Reagovat
Coutinho10

do hajzlu...to jsem presne vedel

Reagovat
Mervin

do piči, ten Hector udělá dvě věci fantasticky a pak to jebne do prvního hráče, když má dva volné pod sebou

Reagovat
oli9

Mane to v 93 dá na 1:2

Reagovat
Remt

Celou dobu jsem tohle čekal, Trent.. jednou nezastaví Zahu, podruhý ho nezastaví, 10 vteřin na to Zaha zavěsí

Reagovat
Kixi Syhimour

Dementi fakt, hlavně že teď začnete hrát

Reagovat
EL Gringo

Bobbyyyyy6

Reagovat
Svatej

Pool je fakt šílenej

Reagovat
oli9

at už dnes chytnete 4:0 a je od vás klid ty vole

Reagovat
Svatej

? Však já to myslel v nejlepším slova smyslu ty afektovanej pošuku..

Reagovat
oli9

no nevím ... ne dnes 1:1 ideál

Reagovat
smazaný uživatel

sa ukludni

Reagovat
oli9

nechodíě na NDR ?

Reagovat
smazaný uživatel

NDR?

Reagovat
oli9

tak nic..je tam stejný nick

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooolllll

Reagovat
oli9

Sí Senor

Reagovat
Luc-Luc

to je tym ! dejte nam ten titul

Reagovat
MCFC_8

...

Reagovat
9augi9

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máš puso. Bobby boy.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stanmarch

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
t0mmy33MCFC

se divim ze tu vubec konverzujes s tou sebrankou omezenych dementu co umi akorat davat brecici smajliky porad dokola tak kolik jich dostanu ja?

Reagovat
smazaný uživatel

poplač si malá, nooo...

Bez ropných peněž by tvůj nick neexistoval, jsi irelevantní.

Reagovat
Gazdo

Rok zalozenia City: 1880

Rok zalozenia Poolu : 1892

No neviem. Nie je pochyb o tom ktory je uspesnejsi ale malaktory klub sa stal velkoklubom bez toho aby donho v istej dobe niekto nenasypal

Reagovat
Shottack

A on jako konverzuje? Jenom tady k Liverpoolu blije a nadává do kurev. Chceš mě poučit, jak na něj reagovat?

Reagovat
fenixLFC

ked vas to triggeruje preco by sme vam to neumoznili....

Reagovat
t0mmy33MCFC

tys byl jistej

Reagovat
vladino10

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

zly smajlik, davaj si na to pozor...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOLLLLLLLL

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooo Boooobby to je odpoveeeeed yeeeeeees bchs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Kepa, Azpilicueta, Tomori, Zouma, Emerson, Kovacic, Kante, Jorginho, Willian, Abraham, Pulisic

Náhradníci: Caballero, Christensen, James, Mount, Pedro, Giroud, Batshuayi

Reagovat
monty25

To je odpověď!

Reagovat
smazaný uživatel

AHAHAHAHA

Reagovat
Error

Kdyz vidim dnesni prevahu hostujicich tymu, tak hadam to Chelsea napokazi.

Reagovat
hitZor

Reagovat
REPLIKATOR

Firminoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
redyyz

Haha Kloppo dva krát zhúkne a Origi je zdraví

Reagovat
jacobT

Táto prehra už ale ide na vedenie. Všetci okrem nich videli, že Emery mal skončiť najneskôr pred repre pauzou.

Reagovat
cejen13

No beztak ho neodvolají ani teď

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Svatej

Pěknej blok

Reagovat
Sandstorm

In Emery we trust

Reagovat
oli9

ta obrana ... kua ted to Zaha mohl uklidit kam chtěl

Reagovat
Luc-Luc

ty vole uff

Reagovat
Nikikrew

Akoze hraci Sotonu su pekne sracky, vkuse na zemi, hnus

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno vyhrávajú? :D vyhrávajú.

Reagovat
Svatej

Reagovat
aramaki

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

dostal pesti do hlavy..

Reagovat
Edgewalker

Pravda, na druhou stranu se jim ani moc nedivím, tři body v přímém souboji o záchranu jim bodnou

Reagovat
Nikikrew

tak ale to je ocividne ze kazdu situaciu len zdrzuju a neviem co. Ved sa im to ja vypomstilog

Reagovat
smazaný uživatel

vymstilo se jim tak maximalne to, ze nedali trikrat mic do prazdne brany..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dnes naprostá příšernost

Reagovat
REPLIKATOR

Zaha

Reagovat
Salfovic

Za co 7 minut na Arsenalu ?

Reagovat
Svatej

No z některých akcí mám odjem že Soton je ten, co dotahuje

Reagovat
smazaný uživatel

pre Emeryho

Reagovat
oli9

Yes zas o 3 body blíž

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolte malé OT: Rok se s rokem sešel a je tady třetí ročník soutěže o největšího dementa. Někteří se celý rok pracně snažili o to, aby zvýšili svoje šance, a tak jsem sám zvědav, jak dopadne tento ročník.

Hlasování je jednoduché, stačí, když napíšete tři největší dementy na EF dle Vašeho uvážení. Toho, co umístíte jako prvního, dostane 3 body, druhý dva body a třetí bod.

Svrhne někdo loňského vítěze valloireho? Třeba předloňský šampion Owny? Je to na vás.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/70100/

Reagovat
Remt

Bezpredmetna soutez, prvních pár desitek mist patri zdejsim mufanum

Reagovat
Luc-Luc

skvele !!! 3b jsou doma

Reagovat
redyyz

To sú strašne vydreté tri body YNWA

Reagovat
blade115

Na poslední chvíli jsem vzal Tarkowskiho z waiveru.

Reagovat
Whitemedia

Dnes samé výhry hostů? Z toho je úplně jasné, že rupneme

Reagovat
smazaný uživatel

mozte remizovat

Reagovat
Sandstorm

Everton už by taky mohl odvolat toho amatéra Silvu, nebo jak dlouho se ještě hodlají trápit?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je tak 4. tutovka co mel soton v tak poslednich 10 minutach

Reagovat
smazaný uživatel

a zacne to tim, ze sokratis v nastaveni pokazi aut

Reagovat
Salfovic

Jejich řešení brejků je úchvatné

Reagovat
Ranoth

boze to gunnery su fakt sasovia

Reagovat
mr.Silver

Ty vole, to je hnus... Totalni rozklad.

Reagovat
Luc-Luc

a ted Chelsea vyhra !

Reagovat
REPLIKATOR

Gomeze už tam na konec zápasu nikdy nedávej. Ten udělá všechno špatně

Reagovat
Remt

Gomez tam sel v kolikaty? Konec zápasu už jsem neviděl, každopádně jak mi dnes Trent pil krev, nechápal jsem proc ho Jurgen nestridal připadně proc Zahu nezdvojovali však si tam z Trenta dělal celej zápas dobrej den

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Dneska se nikdo nechce vzdávat

Reagovat
smazaný uživatel

martinelli

Reagovat
Whitemedia

Okey.. ale proč tak dlouhé nastavení?

Reagovat
Mervin

však zdržují celý druhý pooločas, přezkoumávání penalty...

Reagovat
Svatej

Se docela dost leželo na zemi ne? Nastavovat se takhle pořád, bylo by to prima..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Veď tam bolo vkuse nejaké zdržovanie... VAR, ošetrovanie.

Reagovat
Nikikrew

ved tie cupky boli vkuse na zemi a zdrzovali

Reagovat
Venny

Ahoj, na náš blog Za hranicí vápna jsme přidali další článek z našeho cestování za fotbalem. Tentokrát jsme se vydali na jednodenní výjezd do Vídně na zápas Rapidu. Kdybyste si chtěli tenhle, nebo nějaký jiný článek např. z Ekstraklasy, 2. Bundesligy, Ligy NOS a dalších, přečíst, tak můžete na https://zahranicivapna.blogspot.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší tým Evropy vyhrál. Shitizens si mohou poplakat. Snad dnes dvojitě, snad je Chelsea obere o nějaký ten bodík.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal till they score

Reagovat
Minister

Sotonu mi je ľúto.

Reagovat
Sandstorm

Emery time

Reagovat
Edgewalker

Emery out, hanba jak prase. Šťastná remíza! Soton si zasloužil vyhrát. Hnus, hnus.

Reagovat
SunFells

Boha jeho

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze ale jak tam jeste v posledni minute muze hrac DVAKRAT projit v pokutovem uzemi pres dva nase zalozniky/utocniky a vystrelit si??

Reagovat
Rohlíček

Tak už ho vylejte boha

Reagovat
cejen13

Už ho kurva vylejte, totální ostuda.

Reagovat
oli9

minulý rok 6:0 jsem uplně zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

dnes čukotka rupne , do vanoc budem teste za top4 s minimálním bodovym rozdílem, Mourinho je bůh jdem si pro LM a za rok TITUL

Reagovat
smazaný uživatel

Nový koště dobře mete, ale to vaše bude mést tak 3 zápasy a pak to bude stejná sračka jako doteď Ještě pár let zpátky se slavil jubilejní dvacátý St. Totteringham's Day a dneska si hrajete na velkoklub

Reagovat
kaja900

Někdo stream City s Chelsea pls ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem uživatele Remt naučil, jak se to se streamy dělá. Popros mého učence a on tento skill předá dalšímu zvídavému jedinci. Až nabudeš tuto schopnost, nezapomeň ji šířit dál.

Reagovat
smazaný uživatel

City netusi

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero hraje jak pámbů a De Bruyne mu to kurví zatim, mohlo být 2-0

Reagovat
hitZor

Proč se teď Aguero vztekal? Mohl být rád, že se jen bude opakovat odkop od jejich branky, taky mohl rozhodčí odpískat ofsajd.

Reagovat
Mimalu

při odkopu od brány nemůže být offside

Reagovat
Kixi Syhimour

Z výkopu nemůže být offside, ne?

Reagovat
hitZor

Tak tohle je pro mě po víc než patnácti letech sledování fotbalu novinka

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá ztráta Mahreze. Ale Willian je zrátka Willian....

Nemohu si pomoct, ale Mahrez se stále psychicky nedostal z toho, že mu do ženušky dělal Deyonte Wilder, což je de facto druhý nejnebezpečnější sportovec planety, takže si to s ním ani nemohl vyřídit vzhledem k reálnému stavu věcí.... to by otřáslo ledajakým sportovcem .... A o to víc zajímavé, že se to děje muslimům, podobnou kauzu zažil i Amir Khan se svou ženou a AJ. Ač Amir boxer, tak i tak bez šance vzhledem k tomu, že je AJ heavy-weight, takže by Khana zabil jednou ranou.

Zkrátka zase jednou břečící smajlík pro někoho, kdo má co dočinění se Shityzens, tentokráte pro Mahreze.

Reagovat
Svatej

zatím suepr zápas.

Jen jsem si skoro jistej, že přes to naše poloviční napadání jeden gól padne

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy date podla mna tiez minimalne jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard dal týmu tvář, dal bych mu dvě přestupová okna a pakliže vhodně namixujete mladé a posily, tak Chelsea může atakovat easy TOP 3, možná i titul... tak dva roky bych tomu dal. Lampard je inteligentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím si Lampard od modrých scumů maže Citizens na chleba, a ti o tom ani neví. Ale to zákonitě nebude trvat dlouho, očekávám tradiční luck MC a zase nějakou hloupou chybu od Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea o parník lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Emersone este ze ta mam na lavicke

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

Kanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
pospec7

Kanteeee

Reagovat
Whitemedia

Kantééééééé

Reagovat
Miguel19

K A N T Í K !!!

Kova jakej pas

Reagovat
Greny

KANTÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Kante, iny strelec

Reagovat
smazaný uživatel

ngolo zaslouzeny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté druhý nejlepší DM hned za fabinhem

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, svého času jednička.... teď dvojka, ale s absolutním přehledem. Jeho nejde nemít rád.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ajouki

Kantého nemá cenu spojovat s pozicí DM. Nejlepší celoplošný záložník. S Fabinhem souhlas, ten je mezi DM nejlepší.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

TAM MÁÁÁÁÁÁÁŠ Shityzens !! Tam máš! Kde je asi náš T0mmíček, asi už nám pláče do svého polštářku se znakem MC, který si "určitě" pořídil před příchodem Guardioly.

Reagovat
smazaný uživatel

Kantému jednou budeme stavět sochu

Reagovat
Whitemedia

hned vedle Williana

Reagovat
redyyz

aku by mohol mat cenu?

Reagovat
lajka30

Ederson

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer > Allison > Oblak > Kolář > Ederson > Ter Stegen... easy..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson urcite nie je lepsi nez Ter Stegen a Neuer by mal byt na chvoste

Reagovat
Kluivert9

Allison je nějakej Spurs incest Alliho a Sona?

Reagovat
hitZor

Okej, Tomori má šílenou hrubku za sebou, teď už můžem být do obrany klidní

Reagovat
Luc-Luc

Chelski

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim se, že Chelsea tohle tempo nemůže udržet, ale jestli jo, tak klobouček, hrají skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin pod do svojho vysnivaneho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Z takového hovna...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham nedokáže podržet ani jeden balon ze vzduchu, ikdyž má vždy tunu času a místa...

Reagovat
smazaný uživatel

jednou se mu to podarilo, jak mu kepa prihral na prsa

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Salfovic

Pěkná haluz

Reagovat
hitZor

Tři random odrazy od Zoumy, Tomoriho a znova Zoumy

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola je tragéd, který by bez šíleného rozpočtu byl totálně v hajzlu. Nikdy nic nevyhrál bez pořádného rozpočtu. Mourinho, Wenger, Ferguson, Klopp a další vyhrávali i chytrostí minimálně 1x za jejich kariéru...

Gloryhunterdiola je pouze pasivně agresivní vypočítavý frajírek. Jako hráč byl lehce nadprůměrný, jako trenér by bez Messiho, Iniesty a Xaviho nikdy LM nevyhrál.

Rozesral celý Heynckesovi Bayern, dostal se max do semifinál LM. Bundesligu by s Bayernem vyhrál i Csaplár. ManCity je propadák v LM ..... ať jde trénovat Tottenham třeba nebo Valencii... šašo katalánský.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
pospec7

Reagovat
mistr129

Reagovat
diastan

strašně hloupý názor, stačí že mu to palcuje luc

Reagovat
smazaný uživatel

proboha tohle je zas co otravnou kreaturu..

Reagovat
TopinB

Zalezl do kanalu kdyz City vyhralo titul a ted zase vylezl

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tunkic

jak tenhle hnuj muze nekdo palcovat

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je otřesný už kolikátý zápas po sobě

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
diastan

obzvlášť v porovnání s tím co hrál začátkem sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté, jak odebral míč poté, co zabránil, aby skončil v outu? Zloděj míčů ...

Reagovat
smazaný uživatel

jak william rozehral ten brejk? zrovna se mi to seklo..

Reagovat
pospec7

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka je ted ještě víc top

Reagovat
smazaný uživatel

ez no

Reagovat
Luc-Luc

Chelsea budicek

Reagovat
Whitemedia

Emersona bych úplně s klidem oželel, nalevo poslal Azpiho a napravo ať hraje Reece..

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Nejhorší je že Azpi teď nestíhá snad ještě hůř..

Reagovat
diastan

Yeeeeeeeeeeeeeees A pojistit nejlépe do poločasu

Reagovat
nani92

Mahrezko láska <3

Reagovat
Svatej

Kepa je fakt k hovnu prostě... nejde o to, že jsou některý střely dobrý natolik, že je chytí uplný minimum gólmanů, ale on takovejhle zákrok navíc má jednou za sezonu a to je hrozně málo..

Reagovat
smazaný uživatel

teraz

Reagovat
Svatej

Proto mluvim v obecný rovině..

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nebolo jeho prve taketo zavahanie tuto sezonu ci?

Reagovat
Whitemedia

asi stopadesáté..

Reagovat
Svatej

zdaleka ne... Minulou sezonu rozehrával moc pěkně, ale te´d dělá kiks za kiksem..

Reagovat
Svatej

Aha až ted jsem se tam dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

inak suhlasim no, nasjmutnejsie na tom je, ze to je brankar za 80 mega ci kolko

Reagovat
Horcmen

Reagovat
mistr129

Kune

Reagovat
Mervin

Kepa

Reagovat
Luc-Luc

co je tam takovy ticho ? plastic team, plastic fans

Reagovat
Svatej

šokující, že ten titul Liverpoolu kvůli fanouškům lidi nepřejí.

Reagovat
mistr129

No spíš než fanoušci mi vadí složení týmu teda

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v tomhle případě měl ale pravdu. Šlo to napsat i líp to jo

Reagovat
diastan

Ty jses stejně neskutečný dement

Reagovat
Mimalu

Kepa kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

Kun už nikdy nedá gól

Reagovat
pospec7

jeste ze je Kepa trener

Reagovat
Whitemedia

Kepa je prostě průser s takovou cenou, že tenhle průser uvidíme v základu ještě hodně let..

Reagovat
diastan

Kun je schopný poslední dobou spálit cokoliv

Reagovat
patas92

Není lepší v takové situaci normálně lepší hrát, i když si myslíš, že jsi v ofsajdu?

Reagovat
pospec7

normalne ano, ale bavime se o Sterlingovi

Reagovat
Luc-Luc

Guardiola ma ty kalhoty obracene ?

Reagovat
diastan

Tebe matka musela chovat obraceně

Reagovat
Svatej

Všude pozdě... to je fakt příšernost

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
blade115

Ať už pls aspoň Lampard zváží, že toho tragéda v bráně posadí...

Reagovat
Mihi

Za koho ale? Willy robí tiež chyby, to nemá veľký zmysel

Reagovat
blade115

Vždyť nechytá, tak jak můžeš říct, že dělá chyby? Jako já si nedělám iluze, že s Caballerem bychom měli o 5 čistých kont víc, ale takhle trapné výkony prostě nemůžou zůstat bez odezvy.

Reagovat
Mihi

Ak si dobre spomínam, tak keď chytal Willy, tak robil presne takéto blbosti ako Kepa dnes keď narazil Aguerovi. Ale inak samozrejme súhlasím, že si zaslúži posadiť

Reagovat
SpecialOne

Sterling je dnes příšerný, hraje moc vlevo, furt metr od lajny, málo chodí do středu. Není schopný přesprintovat Azpiho ani Williana. Poločas měl být spíš remízový, škoda toho prvního gólu City, to byla blbá haluz. Škoda, že Willian nedal svou šanci, ne že bych to od něj nečekal...

Reagovat
Svatej

Jeden z krajních beků hned dolů za Jamese, klidně bych sundal i Zoumu a dal tam Andrease, ale tím by se totálně odstřelila možnost nějakých výrazných změn dopředu.. Začátek se mi líbil, ale potom to šlo do prdele. Kepu bych poslal pryč co nejdřív... Jeden nebo dva pěkný zákroky jsou ve třetině sezóny nesmyslně málo. Akceptuju to, že spousta gólů se chytat prostě nedá, ale on tý nadstavby dává zoufale málo, navíc už šíleně chybuje i na míči a to je u golmana, jehož kvalita tkví právě v tom, průser..

Kanté je nejlepší na světě

Reagovat
vitasrp

Přesně, při hře nohama není tak dominantní, jak bych čekal - dělá chyby + tam jsou momenty, kdy místo delšího míče volí krátkou rozehrávku na stopera, kterýho ale dostává do šílený pozice pod ohromný tlak. To je prostě špatně, tu herní situaci by si gólman jeho kvalit měl vyhodnotit lépe. Pak tam jsou ty chybějící centimetry, což je objektivní věc a nemá mu cenu mu to vyčítat, nikdo s tím nic neudělá + prakticky žádný zákroky. Za 70 mega šíleně málo muziky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kanté odešel stejně jako celá Chelsea po tom druhém góle, se mi zdá

Reagovat
kaja900

Obrana Chelsea slušnej průchoďák tyjo.. a ten Kepa dobře mu to poslal přesně na nohu, to je na pokutu.. pár centimetrů a mohlo bejt po zápase jinak škoda že chelsea po tom gólů úplně přestala hrát, prvnich cca 15 minut se mi líbili a byli lepší

Reagovat
vitasrp

City hráli 30 minut velmi špatně, v tý jejich hře nebyla žádná intenzita, žádný napadání, jednotlivé řady od sebe byly daleko, nedostávali nás dostatečně pod tlak a několikrát jsme tam skrz ty jejich řady velmi snadno prošli.

Že to po takovém jejich výkonu bylo 1:1, to je prostě špatně a je to hrozně mrzutý. Zoumu mám rád a poslední dobou hraje výborně, nic to ale nemění na tom, že ve vlastním pokutovém území je prostě často neohrabaný a občas to smrdí vlastňákem, tohle byla teda další úplná zbytečnost. I když chápu, to se stane každýmu, potíž je, že u Zoumy se ten jev zkrátka opakuje.

Jinak to byl velmi dobrý výkon od Abrahama, který tam výborně udržel a rozděloval míče, měl tam i suprový náběhy, těch prvních 25 - 30 minut hrála velmi dobře i ta dvojice Kovačič - Jorginho + Kanté si odváděl svůj velmi vysoký standard.

Naopak Emerson se mi dneska hrozně nelíbí a obecně je to šílený průměr - u toho druhýho gólu vyloženě shořel, přičemž v ofenzivě nedokázal ze solidních pozic udělat vůbec nic. Ve svý podstatě takový defenzivně horší Azpilicueta.

A potom Kepa. Dostává pravidelně úplně debilní góly, což ho musí děsně žrát, protože úspěšnost zákroků má tak 30 %, což samozřejmě není všechno jeho chyba. Ale některý věci, to je prostě u gólmana za 70 miliónů průser. Chybějící centimetry znamenají, že vždycky bude náchylnej k inkasování u střel zdálky pod břevno. Chybí mi u něj nějaký rozdílový zákroky, letos chytil v podstatě jenom tu Firminovu šanci na Stamfordu a pak tu hlavičku Fostera. Ale co je nejhorší - u brankáře, jehož silná stránka je hra nohama, bych nečekal, že bude schopen vyrábět kraviny, který Kepa dokáže vymyslet. Už proti Crystal Palace tam měl dva hrůzostrašný špeky, který naštěstí nikdo nepotrestal. A dneska - to je prostě super průser, to se snad nemůže stát. Kdybychom neměli plnou prdel štěstí, tak je po zápase a vymalováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Chelsea vyrovnat

Reagovat
Miguel19

Kepa je fakt příšerná náhrada za Thiba.

Nic nechytí a dělá jenom chyby. Fakt vyhozených 70 mega.

Reagovat
Svatej

Pro kristovy rány Zoumo, tak to odehraj jak člověk...

Reagovat
smazaný uživatel

rodri zraneny, nebo ho jen stahl?

Reagovat
ernyyyy

jelikož Mendy na něj ukazoval a řval Pepkovi těsně před střídáním, nejspíš injury

Reagovat
smazaný uživatel

ok jsem si rikal, ze zrovna on by se choval urazene pri stridani

Reagovat
ernyyyy

jo vypadalo to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím vytáhnout statistiku, s mým štěstím brzy přestane platit.

ABRAHAM DOSUD NEDAL GÓL PROTI TÝMU Z TOP 6.

Reagovat
Svatej

Mezi těma liiema je fakt hrozně prostoru... Kovu nebo Jorginha bych obětoval a hodil tam Masona

Reagovat
Whitemedia

hledal jsem v tom lilie

Reagovat
Svatej

Tohle je fakt k posrání smůla...

Reagovat
Svatej

A já ho zrovna chtěl pochválit

Reagovat
Svatej

Hodně mi vadí jak oba stopeři na míči stojí... tohle je potom relativně snadný bránit i předvídat..

Reagovat
Whitemedia

Se zraní Odoi a na lavičce nám sedí Pedro, Michy a Giroud.. už aby bylo léto..

Reagovat
hitZor

Co je špatně na Michym? Plus je tam do ofenzivy Mount.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je špatně na Giroudovi!

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dnes rozhodne

Reagovat
Svatej

Doufám že tím, že nenastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že půjde jeden ze dvou hrotu a jeden z dua Mount/Pedro.

Reagovat
hitZor

Takže Michy a Mount

Reagovat
smazaný uživatel

na tom kepove zakroku bylo nejlepsi, ze dokazal ustat tu prvni zblokovanou strelu dobra reakce

Reagovat
hitZor

Reagovat
Luc-Luc

Jsem zvedavej co ukaze ten hypovanej Foden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přímému souboji o třetí místo by slušela remíza

Reagovat
Coutinho10

Terry dobre zamaskovany

Reagovat
Whitemedia

On vždy chodí, jak kdyby patřil k Peaky Blinders

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych tam čerstvého forwarda. Z těch 2 mám radši Girouda, ale tohle je typ zápasu spíš pro Batschuaye.

Reagovat
hitZor

Tyvole, Fernandinho jednoznačný dive a on pískne Tammymu faul

Reagovat
Mihi

Michy a Mount in

Reagovat
Svatej

Krásný střídání

Reagovat
Svatej

Tyvole..rychleji by došel i při plazení...

Reagovat
hitZor

Nechápu proč nedostane žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Detective

Tak na to pravidlo, že při střídání má hráč opustit hřiště nejkratší cestou, všichni úplně kašlou.

Reagovat
mistr129

U zraněných to samozřejmě neplatí

Reagovat
fenixLFC

jj zraneny pojde najdlhsiu trasu

Reagovat
Detective

Pokud hráč odchází po svejch tak platí. Můžeš jít, opustíš hřiště nejkratší cestou, nemůžeš, odnesou tě na nosítkách. Žádný výjimky v tom nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni ne

Reagovat
Detective

Máš pravdu, ne všichni, ale na to, že to lze jednoduše poznat a zarazit, tak se to děje dost často.

Reagovat
Svatej

Kovačič je totálně uvařenej.... při tý rozehrávce nabíhá k míči JEDINEJ člověk.. to je příšerný...

Reagovat
Svatej

A stopeři nám tou svoji připosraností regulérně zabíjejí zápas. Při tý jejich orzehrávce se rozčiluju ještě dvakrát víc, enež když při ni udělají chybu. Do prdele, k čemu to nahrávání před Kepou je dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl/slyšel, že je to taktický pokyn od Franka.

Že si tu šanci chtějí pořádně připravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle normálně dávat ban, když se nepřizná hráč, že to šlo od něj, pak to má mít nějakou kultůru ten fotbal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Ederson Trochu sportovního chování by to chtělo, když sou rozhodčí slepí

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
Mihi

Michy je úplne príšerný

Reagovat
Raylan

snad 5x v ofsajdu

Reagovat
Greny

Škoda to by byla pěkná karma pro Edersona

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to je nuda

Reagovat
Whitemedia

City si to v druhém poločase úplně s klidem kontrolují, tři body budou zasloužené.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba tam Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Foden hlavne ze je lepsi nez Messi

Reagovat
smazaný uživatel

takto by Kanteho Messi nezbavil lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tak tam dejte dlouhej nákop když už.

Reagovat
smazaný uživatel

Michy

Reagovat
ajouki

Michy inteligence houpacího koně. Jak se může nechat 3krát chytit do ofsajdu při dlouhé přihrávce? Za čistých 15 minut. Tragédie.

Reagovat
Svatej

Prohráváme 2:1, už půl hodiny se hraje totální pochoďák, ale nikdo neí schopnej se rozeběhnout. S tímhle přístupem si zaslouží ještě jeden nebo dva dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut si nahrávají stopeři a pak to kopne do offsidu na Michyho.

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být centr Masone

Reagovat
diastan

Tak konecne ta pojistka

Reagovat
smazaný uživatel

A přidávám se ke kritice gólmana.

Ofsajd.

Reagovat
Luc-Luc

skoda ze to Mount netrefil

Reagovat
Raylan

Kepa tahni

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa je fakt hovno

Reagovat
Luc-Luc

krysa

Reagovat
Raylan

to je komedie ten VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Co s VARem?

Reagovat
smazaný uživatel

Už nemůžete dávat góly z ofsajdu, nebo kde je problém?

Reagovat
smazaný uživatel

*nemůžou

Reagovat
diastan

57. neuznany gol z varu

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to tam snad je

Reagovat
diastan

ne

Reagovat
Salfovic

Reagovat
fenixLFC

ved predsa bol milimetromv v ofsajde, jasne porusenie pravidiel

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa nechytí fakt nic

Reagovat
Luc-Luc

tohle je ofsajd ? VAR fakt City nema rad

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf to je fakt offside? Vždyť tam Zouma měl ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka se nepočíta.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny goly by Peta Cechu mel, change my mind.

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd jo? ... nesmysl... at tahne cely VAR do prdele

Reagovat
hitZor

Rameno měl před Zoumou, správně neuznané imho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vitasrp

To je opravdu katastrofa, ten Kepa. Však ten třetí neuznanej gól, to je prostě věc, kterou by měl chytit.

Reagovat
fenixLFC

tazko povedat ci je vacsi traged var alebo kepa...

Reagovat
Pinturicchio

Ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Nauc sa zvladat korupcnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

FUCKING VAR

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PP

ty vole? Ten VAR v Anglii funguje snad ještě hůř než v ČR.. to přece není možné toto považovat za offside..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, vždyť je to jasnej ofsajd.

Reagovat
hitZor

Však nám taky tehdy neuznali gól, když Mount byl asi půl minuty před ním ani ne 5 cm v offsidu. Tehdy na to rozhodnutí o ofsajdu nikdo nenadával a řešilo se jen to, jak moc zpátky v čase to bylo.

Reagovat
hitZor

Však je jasný, ramenem může hráč docílit gólu, a Sterling ho měl před Zoumovou patou i zadkem. Zouma měl na stejné úrovni jen kus ruky od tricepsu dolů, a tam už se při dotyku s balonem, narozdíl od ramena, píská ruka.

Reagovat
PP

vždyt ten chlap stojí za ním. To se řeší, jestli je (logicky) útočník v předklonu? A ještě se tady vykřikuje o jasném offsidu? Kde?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady teda ofsajd nenajdu ani za tyden. Jako tady o nic neslo, ale kdyby tim prisli o vyhru, tak je to komedie. Vsak ten moment prihravky jde taky dost tezko urcit, pri 60fps to musi byt x framu. Boze, tohle se musi nejak vyladit.

Reagovat
herbage

mají na to nějaká pravidla nebo manuál, podle čeho posuzují ty ofsajdy a kreslí ty lajny? Mně přijde že záleží na tom, jak se ten rozhodčí vyspí. Zkrátka pokud to nejde posoudit na první pohled, tak bych gól uznal, tj. tolerance plus mínus půl metru pro útočící tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, takový těsnoty pouštět.

Reagovat
hitZor

Offside je offside, kdyby se do půl metru pouštělo, tak se zas řeší, jestli to bylo 0,4 m nebo 0,6 m a jsme ve stejné situaci jako teď.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se svet v prdel obraci.. Selskej rozum neexistuje, furt se najdou curaci co musi mit vsechno na milimetry a ve vsem dokazou najit problem

Reagovat
mikelinos

a proč by v sobotu měl být půl metru offside a v neděli už ne, snad když už mám technologii, tak tu hranici přesně určím, to je nejlegitimnější způsob posouzení offsidů

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Mozno preto ze ani s technologiou tu hranicu neurcis na milimeter presne, takze je kravina posudzovat milimetrove ofsajdy

Reagovat
hitZor

No, ten selský rozum jaksi postrádáš ty Slovní spojení "nebezpečný precedens" ti asi nic neříká, co? Jednou se pustí 10 cenťáků, pak to budou chtít pouštět všichni. Pak se jednou pustí 20 a zas to budou chtít pouštět všichni. Po pár týdnech by se musly začít pouštět pětimetrové ofsajdy, až by si nakonec všichni řekli, že prostě ofsajdy zruší.

Reagovat
Salfovic

Ta čára podle které to posuzují by měla být tlustá třeba třicet cm. Tohle hledání mm je fakt prvotřídní kokotina.

Reagovat
herbage

ať jen nemlátíme prázdnou slámu, nešlo by to řešit následovně? Vzhledem k tomu, jak fungují heatmapy, byl by takový problém sledovat pohyb jednotlivých hráčů v reálném čase, kdy by každého hráče reprezentoval 1 bod na hřišti s řekněme vzorkovacím časem 0,1 vteřiny? Rozhodčí by jen určil čas momentu přihrávky a následně by provedl vyhodnocení počítač s tím, že vzhledem k chybám měření by byla pevná tolerance 0,5 metru ve prospěch útočícího týmu? Asi jako když měří rychlost policisté, tak se taky započítává chyba měření ve prospěch řidiče. Ubylo by kreslení nesmyslných čar i kontroverze.

Reagovat
Luc-Luc

to je podle casti tela, kterou lze legalne hrat fotbal, takze treba natazena ruka se uz nepocita...neni to tak ?

Reagovat
REPLIKATOR

Poslední kolo 2. japonské ligy. Domácí vedou tabulku a mají jistý postup. Hrají proti osmému týmu tabulky, který v případě výhry může postoupit do baráže o postup. Na domácí kurz 1,71. Výsledek zápasu? 13:1

Reagovat
nani92

dnes nie sme v ulohe favorita, čo nám môže vyhovovať, môžeme si hrať v kľude na brejky..1:3

Reagovat
Ranoth

to ste uz az v takych srackach ze novacik ligy je favoritom proti man utd ?

Reagovat
Luc-Luc

libi se mi, ze se fanousci united zacinaji smirovat se svoji novou roli

Reagovat
Ranoth

akoto ze emery este nieje vyhodeny ? ci gunneri su spokojny aj zo vcerajsou tvrdo vybojovanou remizou ?

Reagovat
Makiii

#mufc: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire Lindelof, Williams, Jones, Fred, Pereira, James, Martial, Rashford

Reagovat
Makiii

Tak OLE po delsi dobe prekvapil! Velmi prijemne! Bez ocekavanyho Younga, a aji bez Lingarda.

Tak pojdme! Bude to narocny, ale verim, ze navazem na dobre vykony a vyhrajeme!

Reagovat
smazaný uživatel

to nevyhrate, asi

Reagovat
smazaný uživatel

na Jonesyho su zvedavej. Kdy hral naposledy?

Reagovat
Busby babes

Dneska to nebude mit Maguire s Lindelofem lehky. Uhlidat Jonese bude fuska.

Reagovat
iamek

Smaldini zase gól

Reagovat
Busby babes

a prihravku.

Reagovat
Pigeon

Jagielka Phil je pedofil, prázdná dětská postýlka, když je v místnosti Jagielka

Reagovat
smazaný uživatel

Fred žlutá, tfuj

Reagovat
smazaný uživatel

a niekto chce Hendersona

Reagovat
smazaný uživatel

de Gea to je proste blazen, kolik on jim jeste nahraje sam bodu diky takovym zakrokum na care kdy to je vicemene jasnej gol a on to jeste nejak vytahne ven..Neskutecny

Reagovat
Swarley

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

ti rozhodci kam chcu tlacit ten ManU? aby nahodou nezostupili

Reagovat
Grahf

už som čakal, ako sa jones zrakví :D

Reagovat
Dawon

Jak se Gary smeje Jonesovi

Reagovat
Swarley

Tak to jinak nejde, to jsou šílený zákroky

Reagovat
Swarley

Dobra řežba

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
EXoRcIsT

Bohaca Jones okamzite dole sak vsetky akcie cez neho

Reagovat
Busby babes

Jones.

Reagovat
pingla

katastrofa

Reagovat
avicii

Ešte pred golom som to dal na Shefield za 5 €.. Tak by mohlo byt na kávu, MU smiešny zatiaľ..

Reagovat
RKBoy

čo Jones ešte stále robí na top úrovni, nechápem.

Reagovat
Tolstobik

Jones, to je fakt kalamita

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester je tak špatnej, že jim ani nadpozemskej De Gea nestačí, to je fakt neskutečný. Pěkně Sheffield a dobře rozhodčí, že konečně neodpískal rovnocenej souboj.

Reagovat
Swarley

Najednou je zase DDG nadpozemskej? Zase bych neprehanel, vsak to poslední dobou spis schytaval a už tak zápasy nezachraňoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju se, že bych někdy kritizoval De Geu, každopádně tady píšu o dnešku. Měl tam tři famózní zákroky.

Reagovat
Swarley

OK, tak to jo

Reagovat
wild

Jones je este u nas? a dokonca v zaklade? Tak si to vyzer Ole

Reagovat
Grahf

jones popiči obrana fakt akože, de gea sa može aj rozkrájať

Reagovat
mimi_united

Keby hral LiVARpool ten gól by neplatil

Reagovat
diastan

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
avicii

Ole netuší

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Grahf

taktika totálne špatná, neviem načo 5 obrancov, keď hovno bránime, záloha neexistuje

Reagovat
wild

Tak, obaja nasi zaloznici su zraneni..zvysok je odpad

Reagovat
lajka30

Nečekaně když tam hrajou jenom 2 hráči.

Reagovat
Luc-Luc

pojdme Sheffield, dejte jim, co se do nich vejde !

Reagovat
RKBoy

prečo Ole nepoprosil pred zápasom Wildera aby hral Shefield viac s loptou aby mohol praktikovat svoje prevratné taktiky?

Reagovat
jenage

Už toho Jonese pošlete fakt do piče.

Reagovat
Grahf

ak sa poponáhľame, tak ešte stihneme pocheho

Reagovat
Luc-Luc

"Manchester United absolutně neví, kde mu hlava stojí, a má obrovské potíže s tím, aby se vůbec dostal přes půlící čáru. David McGoldrick toho využil a na ose hřiště vystřelil zpoza šestnáctky, míč ale zamířil do náruče brankáře Manchesteru United. " onlajny.com

Reagovat
Swarley

No s takovou nemusí Poche ani nikde vybalovat a může si vzít veci rovnou do Manchesteru

Reagovat
RKBoy

ak má sebaúctu a rešpekt k svojej osobe, zoberie si radšej dovolenku.

Reagovat
Swarley

jj a nikdy nikoho nekoupime

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Grahf

dopredu nula nič, samé odkopy do hajzlu

Reagovat
Swarley

Ten střed ty balony jen odevzdává, to je totální marnost

Reagovat
Grahf

pereira je katastrofálny dnes, ešte viac jak obvykle, každá druhá prihrávka súperovi

Reagovat
smazaný uživatel

to hra Barcelona proti ManU?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ide Ole do pici uz tiez s tym Pereirom, regulerne hrame v 10tich zas a to ani nepocitam Jonesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Linedlof nezucastnici se souboje ve vlastnim vapne, kdyz je mic v jeho prostoru a nasledne hlaseni zdvizenou levici zmatene hledajici kde vlastne je a somrovani neceho, o cem sam nema prehled ✔

Reagovat
nani92

Sheffield takto si robiť piču z invalidov

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
Grahf

hrajú sa s nami jak so žiakmi, totálna bezradnosť

Reagovat
pingla

dá se trenér odvolat o poločase?

Reagovat
jk

Reagovat
diastan

Reagovat
avicii

Reagovat
Whitemedia

Ten Pereira.. začínám si říkat, že on by ani na Huddersfield neměl

Reagovat
EXoRcIsT

Tatran presov mozno

Reagovat
Sandstorm

No vidis a přitom hraje základ v MU. On se hodí do La ligy, nějaký tým z druhé poloviny tabulky. Neni to hráč pro anglicky fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty picu ten Pereiera je ale totalny zmar, to snad ani neni mozne

Reagovat
Swarley

Reagovat
Grahf

dve prihrávky po sebe si nedáme

Reagovat
Tolstobik

Hruza je, ze uz na konci Fergieho ery se picovalo, ze zaloha neni dostatecne poresena, co me ale desi je, ze to uz bude za chvili 10 let a nase zaloha na tom je jeste hur

Reagovat
HorajzmAmmann

Pereira to je co za hráče? Však ten by seděl na lavičce i v Opavě

Reagovat
Sandstorm

Tak obrana se taky řešila nebo řeší po konci Ria, Vidice, Neville, Evry taky několik let.

Reagovat
Tolstobik

Ale ta je uz docela poresena, jen je potreba se zbavit zbytku odpadu, zaloha proste neexistuje uz mnoho let - momentalne mame dva dobry zalozniky, ale oba zraneny, uplne marnyho Pereiru (u nehoz jsem rad, ze se zkusil a dostal sanci, ale uz nechapu, proc porad hraje, kdyz na to ocividne nema ) a Fred....to je jedna z klasickych Mourinhovych odpadkovych nakupu, kteryma se nas jako agent Chelsea rozhodl zlikvidovat

Reagovat
Busby babes

To je zas horror show. Zaloha neexistuje a kdyz uz dostanou mic utocnici, tak si nejsou schopni dvakrat prihrat.

Reagovat
EXoRcIsT

Ten perreira to je hnus normalnu prihravku nevie dat o OLe ked neda po polcase Jonesa dole tak si zasluzi padaka sak nas cvicia jak deti zaloha neexistuje . Fred i Perreira musia svinskym krokom pred z klubu . Zahrali len vtedy ked McTominay za nich vsetko odmakal

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem ten hate na united. Sheffield je kurva dobry tim menezovany schopny clovekom. Tam stratia dalsie timy z prvej 4ky

Reagovat
Whitemedia

Ztratit s nimi ano, ale ne se u toho takhle nechávat přehrát..

Reagovat
RKBoy

tiež nechápem , vzhladom na káder a trénera si United vedú dobre, ešte stále možu skončit v top 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratit body ok, ale viděl si ten poločas?

Reagovat
vodka

fakt je, ze v prvnim polocase absolutne chybela jakakoliv nabidka vepredu a zaloha se kdykoliv po tom, co dostala balon dostavala extremne pod tlak, protoze jednak nemela komu davat, dopredu, jednak tam chybi kvalita. Ale prvni polocas jde primarne za olem.

Reagovat
Nikikrew

United rovnako zlý ako my. Oni sú úplne nimo. Taktiku doteraz nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

United hraju dnes s kvalitnym timom. Vy ste doma jebli a boli ste prehravani Southamptonom

Reagovat
Nikikrew

Aj my sme hrali tam a bola to bieda, ale aspon sme si velku sancu vypracovali.

Jasne, my sme v totalnych srackach ako oni, uplne zbytocny koment z tvojej strany

Reagovat
RKBoy

Ole pozná len budúcnost ,vzhladom na to ako často o nej hovorí.

Reagovat
r.mrazik

Fred a Andreas...takova stredni dvojice by nehrala ani v Champu...to je tragedie

Ole pomaze...Poche si ani nemusi vybalovat batohy od slepic

Reagovat
Grahf

je ale otázne, čo by spravil Poch s týmito hráčmi. Tam musí prtísť komplet nová záloha, traja hráči.

Reagovat
r.mrazik

to ano...musi...ale tak taktika jde za nim ze jo...

ja nevim...klidne mohl vytahnout jonese jako DMko...nebo proste cokoli...a ne tohle bezpohlavni neco

Reagovat
Tolstobik

Tak neni uplne Oleho vina, ze nam tam zustala takova, abych parafrazoval jednoho kamarada "odpadkova liga"

Reagovat
r.mrazik

viz vys...urcuje taktiku atd

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
ajouki

Byl by magor, kdyby tenhle tým vzal. Tam je ještě víc práce než když Tottenhamu přebíral. Proč by to dělal? K United ho vůbec neváže. Nejpozději v létě budou k dispozici daleko lepší destinace. Bayern, Dortmund, možná Real Madrid, PSG. I Manchester City, pokud nebudou chtít splnit Pepkovi první poslední na přestupovém poli (a že toho nebude chtít málo), tak riskují, že to pro něj budou čtyři sezony a dost.

Reagovat
r.mrazik

tak psg a realem by si nepomohl,tam by ho klidne vyhodili po pul sezone...nemcinu neovlada

ale je to stejne debilni debata,jako pri prestupu hrace ala proc by chodil do horsiho...takze pa

Reagovat
Swarley

Jestli vyhozeni Pocheho melo dostat Oleho pod tlak, tak tohle fakt není dobra odpověď...OK, je to jeden z tech těžších venkovních zápasů, ale hrajeme fakt hrozně...okamžitě to musí Ole prostridat...

Reagovat
mimi_united

C'mon we are UNITED. We will never give up!

1:2

Reagovat
RKBoy

výsledok máš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohodle fakt bude boj o záchranu Sheffield si tam dělá co chce. Tam až na DDG není hráč co by udělal něco navíc nebo nějak vyčníval. Tam je to od špatnýho ještě k horšímu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ve středu máme jednoho hráče, kterej nemá ani na PL a druhej na tým ze středu tabulky maximálně (a neměl by mít tedy na základ v United), v útoku mmáme mladíky a všechno taháme přes týpka, tkerej ještě loni hrál v Champu, ale prostě nikdy se nemůže stát, aby nás naprosto ve všem přehrál Sheffield tvl Tohle je fakt naprostý zoufalství.

Je mi Oleho líto, v podstatě celou sezonu od začátku nemá k dispozici klíčový hráče - nejdřív Martial, Pogba, teď Scotty a Pogba, ale minimálně třeba u McTominaye tomu mohl v pohodě předejít a u mě to jde na jeho triko.

Upřímně si trochu přeju, aby přišel Poche už jen kvůli tomu, aby se ukázalo, jestli je to fakt v trenérovi nebo ne. Já si myslím že ne, ale zároveň si nejsme jistej, jestli ty změny může zařídit a prosadit Ole.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

těžký rozhodování

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Greny

United se vubec nedari , chybi zraneni hraci.. tam uz jen cekam jak odvolaji Oleho a Pochettino je odmitne

Reagovat
pingla

jo super, jde nás vysvobodit instagramový král

Reagovat
Nikikrew

jedine logicke riesenie

Reagovat
Sandstorm

Sheffield naplňuje roli favorita

Ne tohle je děs a zmar. Ole musí jít.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira je uplny kral, nadhera.

Reagovat
Sandstorm

Maguire To sme si mohli nechat Mikea.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
RKBoy

myslím ,že dno je , ked prehrávate proti Sheffieldu 1:0 a na zvrátenie výsledku pošlete hráča ,čo má v lige za posledný rok 0+0.

krása.

Reagovat
Whitemedia

Pereira

Reagovat
Hokaido

Dlouho jsem v Manchesteru neměl tak oblíbeného hráče jako Pereiru.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

pekne Ole, to bude padacek po tomto kole

Reagovat
r.mrazik

komik ve stredni zaloze

Reagovat
r.mrazik

a s Mikem bychom na tom hur nebyli

Reagovat
RKBoy

a na lavičke.. ale tam ich máte viac.

Reagovat
r.mrazik

je to fakt...bohuzel co staci na chelsea nestaci na zbytek

Reagovat
RKBoy

toto by ma možno trápilo, keby nás v tabulke nedelilo 25 milionov svetelných rokov.

Reagovat
r.mrazik

no vsak jo...vsechno je pravda

Reagovat
avicii

Gunar najslabší tréner od konca Fergusona v United, Moyes kráľ oproti nemu...neschytava to od fans lebo je hráčska legenda ale inak...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Ole Ole, tak už je pryč.

Reagovat
RKBoy

nebyt Ole Ole , tak už ryluje pole.

Reagovat
cr7sux

Ale piču, kdo by něco hrál s zálohou fred/pereira

Reagovat
avicii

Keď si ju debilko stavia tak si za ňu nesie zodpovednosť..

Reagovat
mikelinos

Jj, měl hrát rozestavení bez záložníků

Reagovat
avicii

Cez leto mal niekto priviesť, keďže tam mal nedostatok záložníkov.. A Pereiru stavia furt

Reagovat
cr7sux

Tam nemá hrát kdo místo něj

Reagovat
smazaný uživatel

Toto predsa Ole nemoze ustat, som zvedavy dokedysa budeme hrat na to, ze Ole bude ten, ktory dostane cas nech sa deje hocico.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslite, ze podepisou Pochettina, Allegriho nebo nekoho jineho do konce listopadu? Cim driv to zacnou řešit, tim lip. Tohle totiz nevede nikam. Jenom do cim dal vetsiho bahna.

Reagovat
smazaný uživatel

Poch do toho bordelu nepojde

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně vyhrát na Villans a jsme před Spurs i MU a Steve Bruce legenda může začít

Reagovat
masly008

Jako jestli Emery přežije i oleho tak je to fakt moc.

Reagovat
Whitemedia

Bych do té zálohy poslal raději nějaké mladé ucho z akademie a Pereiru poslal prodávat občerstvení na stadionu..

Reagovat
RKBoy

určite by kopu z neho postrácal.

Reagovat
mikelinos

A měl by problémy zpracovat objednávky

Reagovat
Tolstobik

100% souhlas

Reagovat
iamek

Garner každý zápas za béčko i repre dává góly a asistence a já musím neustále sledovat nejhoršího hráče jakého v MU pamatuju. Šílený tohle. Ten nemá na žádný tým v lize.

Reagovat
Tolstobik

Tohle je jedna z veci, ktery me na Olem serou hodne, jinak s tou bidou a zranenima mi prijde, ze to neni az takova katastrofa, jak tu pulka lidi tvrdi...

Reagovat
supporter

Tohle vypada na dalsi kletbu minimalne na 20let

Reagovat
iamek

Šílený tohle. Emery je oproti Olemu král. Nebýt to Ole, tak už dávno letí a fans by se už na stadionu taky ozvali. Neustále nasazováni Perreiry na úkor kohokoliv je úplná silenost. Tam zůstat muže jen úplný magor.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, zapnu to, ze se zasmeju a oni daji gola

Reagovat
iamek

A jinak Shaw to bude mít hodně těžké. Jsem rad, ze Bradon pokračuje ve výkonech z b týmu, kde byl úplně úžasný.

Reagovat
Swarley

zatím hodně dobré výkony, jen tak dal

Reagovat
iamek

Dnešní?

Reagovat
nani92

áno

Reagovat
iamek

Wow hezky pokud tam byla nějaká hádka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, měl mít nějakou intenzivní debatu i s Gilem.

Reagovat
iamek

Wow. Gil kezby návrat a Edo směr do prdele.

Reagovat
avicii

Nezasluzene...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať klidně vyhrajou. Nebude důvod vyhazovat trageda a Poche mezitím někde vezme

Reagovat
avicii

Reagovat
diastan

jasná 2ka

Reagovat
iamek

Nejlepší mládež

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
diastan

a je to tu

Reagovat
lajka30

2:3

Reagovat
Agent z Melmacu

ZBOHOM OLEEEEE ZBOHOOOOOM

Reagovat
pingla

lol toto je uplne jebnuty zapas

Reagovat
iamek

Omg to je masina! Vždy jsem ti veril Ole!

Reagovat
avicii

Ale dobrý match

Reagovat
r.mrazik

stacilo vyhodit andrease a hned to jde

Reagovat
iamek

To vidí každý jen jeden Nor ne. Ten nemá ani na béčko.

Reagovat
r.mrazik

to fakt nechapu...jako ole ole,ale tohle je napresdrzku...

Reagovat
RKBoy

pozitívum z tohto je, že Ole má prácu stále istú.

Reagovat
Swarley

žer vemeno

Reagovat
RKBoy

tvoje chútky nezdielam , ale nesúdim.

Reagovat
pingla

z uplneho hovna na 2:3

Reagovat
Busby babes

vsak to byly vsechno hezky akce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako alespoň to ten Slovák prožívá to komentování, nicméně ten musí snad těm United fandit

Reagovat
Minister

On takto prežíva každý zápas a každý gól. Je to jeden z tých lepších komentátorov.

Reagovat
cr7sux

Nevím jestli to někde dokonce nepřiznal

Reagovat
diastan

Za koho ho v tom poločase vyměnili ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole sedm minut to sleduju a oni behem nich ddaji 3 goly nemate zac, vypinam

Reagovat
iamek

Nevypinat!

Reagovat
Likan7

Seď!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se sesypat...

Reagovat
Gareth Bale 11

Dobře odpadli teda.

Reagovat
supporter

JOoOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu to, že Olemu zachrání prdel nejspíš odchovanci Williams, Greenwood a Rashford je taky dost symbolický

Reagovat
Greny

1 2 3 za chvili bude Ole genius

Reagovat
Ligter

Ole in!

Reagovat
Busby babes

priste radsi bez zalohy a se sesti utocnikama.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí bez Perreiry.

Reagovat
Swarley

Leda hovno, Ole tam da příští zápas zase Andrease

Reagovat
Busby babes

klasicke rozestaveni 4-0-6 pokud tam bude Pereira tak 4-0-5

Reagovat
Sandstorm

Příště hlavně bez Andrease. Garner a nebo Tuanzebe na DM, by horší určitě nebyli.

Reagovat
iamek

Schází Henderson a už jim to tam padá no

Reagovat
Shottack

Jak teď Woodward Pochemu vysvětlí ty dva zmeškané hovory? Že mu chtěl popřát pěknou dovču?

Reagovat
Luc-Luc

skvele Ole se udrzi v kresle

Reagovat
Sandstorm

Ty vole stačilo posadit Pereiru a dáme tři góly.

Reagovat
pingla

btw. Kovář už dělá trojku? Grant na lavičce, Romero zraněný?

Reagovat
iamek

Kovář stále čtyřka. Po sezóně Grant konci, tak třeba se posune. V B týmu chytá luxusne.

Reagovat
pingla

Tak jak to že sedí pod Edem na tribuně?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem to pěkně zakřiknul. Každopádně hodně pěkný obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Alex jak se směje. <3 A Woodward furt nasranej

Reagovat
Sandstorm

Edo už chtěl volat Pochemu a teď má smůlu. Nemůže.

Reagovat
iamek

Prý už zase vola

Reagovat
Swarley

Jinak Greenwood zase perfektní čich na výběr místa, to je novej Ruud jak vyšitej...

Reagovat
Busby babes

goly 3 hraci z akademie. Letos za nas nedal gol nikdo starsi 23 let.

Reagovat
iamek

Shaw to bude mít hodně těžký. Williams je naprostý dric a ten se bude jen zlepšovat. Doufám teda.

Reagovat
Busby babes

doufam.

Reagovat
iamek

Loooool

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole to je match

Reagovat
iamek

Dobre ze tam padnul. Otocime a pak jdeme zase na 3 CB. Slušný prokouc. Zase.

Reagovat
niflheim

Směšné bránení

Reagovat
Minister

To ešte odvolajú

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooollll

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle by melo platit.

Reagovat
nani92

Koľko kokotov v čiernom treba na sledovanie hráča supera, kým si spracuje ťažkú loptu?

Styroch

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
RKBoy

rovnováha vesmíru obnovená.

Reagovat
r.mrazik

Mike zpatky z Italie!!

Reagovat
iamek

Ten by zapadl do toho podprumeru hned.

Reagovat
r.mrazik

ten posledni gol bychom nedostali

Reagovat
iamek

Pokud by to byl jeho první až třetí zápas od návratu, tak nedostali.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

80 mega!!!

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Busby babes

dobrej nakup.

Reagovat
r.mrazik

jj,to jde videt...

Reagovat
Busby babes

ano, je.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Keby sme boli Liverpool, tak je gol zrušený, ale čo už

Reagovat
protiproudu

NEBREČ

Reagovat
pingla

Reagovat
diastan

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Ranoth

boze vy ste tak ufnukany kokoti az to boli

Reagovat
LokoLFC

Keby si nebol kokot...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

jako chvíli to byla sranda, ale teď už to od tebe fakt působí neuvěřitelně ubrečeně

Reagovat
Gareth Bale 11

Aspon nekdy spravny rozhodnuti.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Grahf

Toto ide na Oleho, keď to dal na mourinha, po vedení sa posral, dal tam obrancu a stiahli sme sa do obrany

Reagovat
iamek

Přesně tak. Dáme tri góly, jsme v laufu a zase tam hned jebne třetího stopera. Dobre mu tak. Papa a šáteček.

Reagovat
Busby babes

nevyhodi ho.

Reagovat
iamek

Do konce sezóny poletí

Reagovat
Tolstobik

Nevim kdo jinej by mladym dal tolik prostoru co on....ja doufam ze zustane, vsak od tehle sezony stejne nikdo nic moc necekal...

Reagovat
iamek

A co mu zbývá, když nemá žádné hráče? Pozitivum je jen Williams. Zbytek by hrál, tak i tak protože tam proste nikdo není. Naopak Gomes a Garner nehrajou vůbec. Chong taky ne a ten uteče hned po sezóně. Z mladých pravidelně začal až teď hrát Williams. Zbytek nákupy nebo hraci, kteří hráli už pod JM. Takový Greenwood chodí s lavičky, protože jiného útočníka nemáme. Jeho talent by využil snad každý manager i když má jen 18.

Reagovat
Dawon

to asi urcite pokud se to nezlepsi, ale mame za sebou 13 zapasu

Reagovat
Busby babes

mozna jo, mozna ne. Ja tipuju, ze ne.

Reagovat
r.mrazik

andreas a tenhle tah (ac logicky) na pest...

Reagovat
iamek

Andreas další zápas základ. Nemuzu se dočkat.

Reagovat
r.mrazik

bych blil...

prepaleny maguire a do toho fred a andreas...sileny

Reagovat
iamek

Na Harryho mi nesahej

Reagovat
r.mrazik

braneni u tretiho golu sranda...u druheho pozdni vystoupeni...

prepaleny nakup

Reagovat
Busby babes

u druheho golu vystoupil pozde, protoze tam byl jeste jeden hrac v nabehu, ze jo. To uz je fakt snaha hledat chybu za kazdou cenu. u tretiho to posral Lindelof.

Reagovat
Lembju

Co na tomhle zkoumaj tak dlouho? Ruka jednoznačně nebyla, gól, jedeme dál... to je fakt šílenost

Reagovat
RKBoy

United mali Webba a Liverpool VAR, holt nová doba.

Reagovat
LokoLFC

a Chelsea má pořád jen debilní fanoušky..

Reagovat
avicii

Skoda Shefield, MU 80 minut hrali totolnu žumpu..

Reagovat
Luc-Luc

pro United dobrej bod z venku, plusovej

Reagovat
Pigeon

Tu je zas nablité od idiotů zápas parádní, reklama na Premier League. Měli jsme brát tři body ale domácí měli kopec štěstí v závěru

Reagovat
fenixLFC

Měli jsme brát tři body a ty budes nieco pisat o idiotoch

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Remíza zasloužena.

Reagovat
Pigeon

Taky si to myslím, ale měli jsme brát tři body, protože jsme otočili zápas třemi góly a pak to neudrželi, to je chyba. Gól Sheffieldu v závěru byl enormně přešťastný, ale za projev minimálně první půli si to asi zasloužili. Ale jak vidím toho typa co na mě reagoval, tak je to asi potřeba pro někoho dovysvětlit

Reagovat
fenixLFC

aha takze ste si zasluzuili tri body lebo ste zahrali 10 minut...nezasluzi si to skor sheffield ktory vas v prvom polcase vyslovene nicil a okrem spominanych desiatich minut bol lepsi cely zapas?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bbbauch

se stestim jsme za par minut dotahli to, co jsme za 80 minut dojebali.

Reagovat
Pigeon

No tak vidím že ani napodruhé jsi to nepochopil

Reagovat
fenixLFC

skor si ani na druhykrat nepochopil ze si napisal sracku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá, že máme najeto na víc bodů než poslední dvě sezony pod Benítezem. Díky gólům obránců, to nevydrží věčně. Snad se dneska konečně prosadí Saint-Maximin nebo Almiron, je nejvyšší čas.

Reagovat
Busby babes

Ornstein: I then mentioned in a live Q&A last week that according to one source his father, Alf-Inge, has visited the club’s Carrington training base. Indeed, some who work there are now said to be convinced that the Norway international is going to end up at Old Trafford.

Reagovat
vodka

tam je dost výhoda, že Ole mu dal čuchnout v Molde, no. Ale myslím, že půjde stejně přes RB Lipsko...

Reagovat
fenixLFC

halland?

Reagovat
Busby babes

jj. his father Alf - Inge bylo imho dobre voditko.

Reagovat
fenixLFC

tak to moze byt hocijaky severan, skor som to odhadol z vodkoveho komentu, ale aj tak pre istotu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour

premierleague have used Opta's new ball carry metric to highlight the best dribblers in the league. The piece looks at who creates the most chances from carries, ranks players by carries per 90 mins and more. http://bit.ly/2OgC8sn. Foray.

Reagovat
Hachim Mastour

Tak podľa Duncana máme najlbližšie k Allegrimu, podotýkam, ide to toho istého Duncana, kt. nás spájal s Mourinhom

Reagovat
JessePinkman

Tak snad dneska Villans.

Reagovat
kissak

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dobrý zápas dvoch tradičných klubov. Teším sa.

Reagovat
Minister

dúfam, že to nebude nuda.

Reagovat
Minister

Almiron zatiaľ všetko zle

Reagovat
salami

Je to cim dal tim horsi, ze neda uz nikdy gola s tim jsem smirenej, ale ze neobejde hrace a ma problemy se zpracovanim je na povazenou.

Reagovat
Coutinho10

hezky zahrane

Reagovat
Minister

Yedlin pako

Reagovat
Bukaj LFC

Jasná Csaplárovka o poločase barák na Newcastle

Reagovat
salami

Co Mings dela v repre to mi hlava nebere, strasnej hrac.

Reagovat
Minister

Dúbravka 3 góly chytil, ale je mu to hovno platné.

Reagovat
Busby babes

Tak Zlatan se vraci domu do Svedska.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele