Premier League - preview 12. kola: Leicester chce ze dna tabulky

18.10.2022, 08:37, aktualizováno 20.10.2022, 08:51
Previews
King Power Stadium (© AFP)
Ve dvou čtvrtečních zápasech anglické ligy se představí týmy, které rozhodně mají co napravovat. Leicester je na posledním místě tabulky a doma potřebuje bodovat proti Leedsu, ten kráčí od porážky k porážce. O práci bude hrát Steven Gerrard, jeho Aston Villa bude měřit síly s Fulhamem...
Fulham FC - Aston Villa  (čtvrtek 20:30)
Fulham a Aston Villa se ve čtvrtek večer utkají na Craven Cottage. Domácí v letošní sezóně získali již dvanáct bodů a ohřívají se na 12. příčce, trápící se Villains jsou s devíti body až sedmnáctí.

Svěřenci Marca Silvy vyhráli pouze jeden z posledních pěti ligových zápasů, a propadli se tak z horní poloviny tabulky až na 12. místo, případné čtvrteční vítězství nad Aston Villou je může posunout až na osmou příčku.

Následující tři zápasy, ve kterých se utkají s Aston Villou, Leedsem a Evertonem, které se v tabulce nacházejí pod nimi, budou hráči Fulhamu považovat za ideální příležitost k tomu, aby si před listopadovými zápasy s Manchesterem City a Manchesterem United zvýšili sebevědomí a získali cenné body.

V posledním domácím střetnutí proti Ville Cottagers v září 2020 prohráli 3:0, kdy se prosadili Grealish, Hourihane a Mings.

Steven Gerrard nemá místo na lavičce Villains jisté, klub z West Midlands se prozatím chystá svého současného kouče udržet. Aston Villa, která naposledy prohrála doma 0:2 s Chelsea, vyhrála pouze dva z úvodních deseti ligových zápasů v této sezóně a v tabulce se krčí na 17. místě, jen jeden bod nad sestupovým pásmem.

Fulhamu v zápase nepomůže Manor Solomon, Layvin Kurzawa a ani Kenny Tete, Nathaniel Chalobah nebude k dispozici kvůli karetnímu trestu.

Letní posily Aston Villy, Diego Carlos a Boubacar Kamara, jsou dlouhodobě zraněné, leví obránci Lucas Digne a Ludwig Augustinsson by se naopak mohli do konce měsíce vrátit do sestavy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.36 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Leeds United  (čtvrtek 21:15)
Ve čtvrtek večer utkají se na King Power Stadium utkají dva bez formy hrající týmy, Leicester City hostí Leeds United. Foxes vyhráli za celou sezónu pouze jeden zápas, Whites se snaží ukončit šest zápasů trvající sérii bez vítězství.

Tlak na manažera Leicesteru Brendana Rodgerse se nadále zvyšuje poté, co jeho tým minulý víkend doma uhrát jen bezbrankovou remízu s Crystal Palace. Ačkoli díky získanému bodu alespoň poskočili na předposlední místo, Foxes se nachází na sestupové 19. příčce, čtyři body od záchrany a pokud se chtějí v dohledné době dostat z pásma sestupu, nemohou si dovolit další klopýtnutí.

Lišky v posledních dvou domácích zápasech udržely čisté konto, nejprve zaznamenali vysoké vítězství 4:0 nad Nottinghamem Forest a v sobotu skončil zápas s Leedsem bez branek. Leicester získal z posledních čtyř utkání proti Leedsu sedm bodů a ve čtvrtek bude chtít získat další tři.

Poté, co se Leedsu podařil skvělý vstup do sezóny 2022/23 a z úvodních tří ligových zápasů získal sedm bodů, se týmu Jesseho Marsche přestalo dařit a z posledních šesti utkání získal pouze dva body.

Minulý víkend "The Whites" po dobrém výkonu padli s vedoucím Arsenalem (v zápase Patrick Bamford pohrdnul penaltou) a prodloužili svou sérii bez výhry na šest zápasů.

V tabulce Premier League se Leeds propadl až na 15. místo a nachází se jen jeden bod nad sestupovým pásmem, ačkoli má zápas k dobru. Marsch a spol. budou doufat, že se jim v příštích týdnech podaří zvrátit nepříznivý vývoj sezóny.

Leicesteru bude chybět klíčový hráč, a to James Maddison, který dostal při remíze s Crystal Palace pátou žlutou kartu v sezoně.

Liškám kvůli zranění chybí také Wilfred Ndidi, Ricardo Pereira, Ryan Bertrand, Çağlar Söyüncü a Jonny Evans.

Co se týče hostů, Marsch potvrdil, že Pascal Struijk vynechá čtvrteční zápas kvůli drobnému zranění. Stuart Dallas, Adam Forshaw, Archie Gray a Leo Hjelde jsou dlouhodobě mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.66 - 2.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Southampton FC  (středa 20:30)
Bournemouth po konci Scotta Parkera většina lidí odepsala, jenže světe div se, nováček soutěže je od té doby a debaklu 0:9 na Anfield Road v Premier League jako jediný celek neporažen. Další příležitostí jak prodloužit tuto pozitivní sérii budou mít O'Neilovi svěřenci ve středu večer proti Southamptonu, který by ale nějaké ty ligové body také nutně potřeboval.

Bournemouth byl od samého začátku tipován jako jasný adept na sestup a první ligová kola dávala těmto prognózám zapravdu. Bournemouth sice hned na startu soutěže překvapivě zdolal Aston Villu 2:0, pak ale přišly na řadu tři debakly od Manchesteru City, Arsenalu a Liverpoolu. Zejména prohra 0:9 na Anfield Road představovala pořádnou ostudu, po které byl i kvůli svým komentářům vyhozen kouč Scott Parker.

Jenže Bournemouth se od té doby nevídaně vzchopil a získal celkem deset dalších bodů za výhry s Nottinghamem a Leicesterem City a remízy s Wolverhamptonem, Newcastlem, Brentfordem a také Fulhamem.

To pozice Ralpha Hassenhüttla na postu manažera Southamptonu začíná být krajně nejistá. Saints se totiž s osmi body krčí na osmnácté příčce tabulky, a pokud nedojde k velmi rychlému zlepšení, dost možná si celek z jihu Anglie bude brzy hledat jeho nástupce. Southampton navíc vyhrál naposledy na konci srpna, když na vlastním hřišti překvapivě zdolal Chelsea, od té doby si ale připsal čtyři prohry v řadě s Wolverhamptonem, Aston Villou, Evertonem a Manchesterem City a první ligové body získal až teď o víkendu díky remíze s hostujícím West Hamem.

Bournemouth bude i nadále postrádat Davida Brookse a Lloyda Kellyho, k dispozici by ale už mohl být Ben Pearson. Hrát pak nebude ani stoper Stephens, který v Bournemouthu hostuje právě ze Southamptonu.

Hosté se budou muset obejít bez Romea Lavii a Valentina Livramenta, Theo Walcott by ale po nemoci už mohl být připraven naskočit do utkání.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Fredericsk, Mepham, Senesi, Smith - Lerma, Cook - Christie, Billing, Tavernier - Solanke
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Walker-Peters, Caleta-Car, Salisu, Perraud - Ward-Prowse, Maitland-Niles, Elyounoussi - Walcott, Adams, Armstrong
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.20 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brentford FC - Chelsea FC  (středa 20:30)
Grahamu Potterovi se zatím v roli manažera Chelsea náramně daří, ze svých tří ligových duelů totiž vytěžil maximální počet bodů a posunul Blues zpět do první čtyřky. Ve středu večer ovšem na jeho svěřence čeká další ostrý test v podobě londýnského derby s Brentfordem. Ten se v pátek po sérii tří zápasů bez výhry konečně zase chytil, když na vlastním stánku zdolal poměrně hladce Brighton 2:0.

Thomas Frank zatím může být s devátým místem svých svěřenců poměrně spokojený. Brentford sezónu zahájil vydřenou remízou ze hřiště Leicesteru, následoval šokující debakl, který londýnský celek uštědřil slavnému Manchesteru United, který deklasoval hned čtyřmi přesnými zásahy. Pak ale přišla první prohra sezóny, když Brentford těsně nestačil na Fulham.

Následovaly dvě remízy 1:1 s Crystal Palace a Evertonem a parádní duel s Leedsem, který Frankovi hoši přestříleli vysoko 5:2. Další tři zápasy ale Brentfordu nevyšly zrovna podle přání - ti totiž hladce podlehli Arsenalu 0:3, následně si jen bod přivezli z půdy Bournemouthu a na Newcastlu po otřesném výkonu schytali dokonce debakl 1:5. Páteční výhra 2:0 ale zase vykouzlila na tváři domácího manažera patřičný úsměv a jeho svěřenci tak do duelu s Chelsea půjdou pořádně nažhavení.

Chelsea zatím prožívá pěkně turbulentní sezónu, ve které už stihla vyměnit manažera. Thomas Tuchel ročník zahájil vítězstvím 1:0 na půdě Evertonu a bláznivou remízou 2:2 v derby s Tottenhamem. Pak ale přišel první výbuch, když jeho ovečky schytali třígólový debakl na půdě Leedsu, což sice částečně odčinili těsnou domácí výhrou vydřenou dokonce v oslabení proti Leicesteru, jenže i další venkovní duel na hřišti Southamptonu dopadl neslavně a The Blues se z něj po prohře 1:2 vraceli bez bodu.

Šťastná výhra nad West Hamem v poměru 2:1 pak byla posledním ligovým vystoupením Tuchela na lavičce Chelsea. A jeho nástupce Potter si zatím vede výborně, Chelsea pod jeho vedením totiž vyloupila Selhurst Park, doma si poradila s Wolverhamptonem a tři body přivezla - byť s velkým štěstím - i ze hřiště Aston Villy.

Brentford bude postrádat obránce Aarona Hickeyho, k dispozici nebude ani Pontus Jansson, Christian Nörgaard či Thomas Strakosha. Chelsea se musí obejít bez trojice marodů v podobě Reece Jamese, Wesleyho Fofany a Ngola Kantého, Thiago Silva by ale měl být připraven nastoupit.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Ajer, Pinnock, Mee - Roerslev, Onyeka, Janelt, Jensen, Herny - Mbeumo, Toney
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Chalobah, Koulibaly, Cucurella - Jorginho, Loftus-Cheek - Gallagher, Mount, Sterling - Havertz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.40 - 3.75 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Everton FC  (středa 20:30)
Newcastle se bude snažit prodloužit sérii neporazitelnosti v zápase proti Evertonu. Domácí zdobí nejlepší obrana v Premier League a na svém stadionu ještě neprohráli. Hosté poslední dva zápasy nezvládli a připsali si dvě porážky, díky čemuž klesli na 14. pozici.

Newcastle v minulém zápase udržel čisté konto na Old Trafford a po bezbrankové remíze neprohrál již pět zápasů v řadě. Magpies se nachází na skvělém 6. místě a formu budou chtít potvrdit i v zápase proti Evertonu.

Domácí navíc na svém stadionu v této sezóně ještě neprohráli, z pěti zápasů si připsali dvě výhry a tři remízy. Newcastle zdobí i výborná obrana, v 10 zápasech obdržel tým pouze 9 gólů a v této disciplíně je v Premier League úplně nejlepší. "Samozřejmě nás to těší. Myslím si, že je to kompliment pro hráče a posílí to jejich mentalitu v bránění. Chceme bránit jako tým, a to se týká i našich útočníků, kteří se občas stahují až k našemu brankáři, což každopádně každý tuto sezónu může vidět," řekl na předzápasové konferenci manažer Eddie Howe.

Anglický kouč nemůže do zápasu počítat s několika hráči. Stále zranění jsou Darlow, Isak, Krafth a Ritchie. Otazník visí nad startem Saint-Maximina.

Everton v posledním utkání nestačil na Spurs a prohrál podruhé za sebou. V zápase s Tottenhamem navíc Toffees nevystřelili ani jednou na bránu.

Manažer Frank Lampard si nepřipouští, že by byl jeho tým v krizi. "Myslím si, že nás ty dvě porážky nerozhodí. V kabině jsme si vše řekli a analyzovali jsme ta utkání. Můžeme být lepší? Určitě, ale důležité je si věřit. Hráči si musí udržet sebevědomí. Jsme silnější než v minulé sezóně, jsme jiní. Před námi je velmi těžký zápas, víme, že jsme za nimi o krok zpátky, ale je tu určitá míra optimismu, kterou věřím, že zužitkujeme," prohlásil před zápasem anglický stratég.

Ani hosté nebudou v zápase kompletní. Spoluhráčům určitě nepomůžou Godfrey, Patterson a Townsend. Po zranění se vrací Holgate a Mina, ale není jisté, zda do zápasu zasáhnou.

V minulé sezóně Newcastle na svém hřišti zvítězil 3:1. Everton mu v druhém zápase porážku vrátil a vyhrál 1:0.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Lascelles, Botman, Burn - Longstaff, Guimarães, Joelinton - Almirón, Wilson, Murphy
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Tarkowski, Coady, Mykolenko - Coleman, Iwobi, Gueye, Onana, McNeil - Gray, Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.94 - 5.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - West Ham United  (středa 20:30)
Liverpool v zápase vloženého dvanáctého kola Premier League vyzve West Ham United. Oba týmy letošní ročník nezahájily podle svých představ, ale Reds jsou na tom přeci jen trochu lépe, na osmém místě mají na dvanácté Hammers dva body náskok.

Liverpool se v minulém kole vyznamenal, když na Anfield Road v utkání těžkých vah porazil rozjetý Manchester City, ze samostatného úniku se totiž trefil Mohamed Salah. Reds se vyznamenali i tím, že se jim podařilo ubránit Erlinga Haalanda, který jinak v letošní sezoně exceluje a za deset utkání nasázel patnáct gólů. Liverpoolské tabulce střelců vévodí se šesti brankami Roberto Firmino, který mimo to přidal i tři asistence. Trenér Jürgen Klopp se musí vypořádat i s řadou absencí, včetně útočného esa Luize Díaze, kterého trápí poraněné koleno. Mimo něj jsou na marodce ještě Arthur, Diogo Jota, Naby Kaita, Joel Matip a Alex Oxlade-Chamberlain. Nedobytnou tvrz vybudovali Reds z Anfieldu, Liverpool tam v lize neprohrál už ve 28 zápasech v řadě. West Ham by tuto skvostnou sérii přerušit neměl, ve 49 utkáních totiž na této horké půdě vyhrál jen jednou.

"Nejsem si úplně jistý, zda do zápasu s West Hamem můžeme dát stejně jako do toho s Manchesterem City. Vyčerpali jsme se do posledních sil, ale samozřejmě se musíme zachovat zodpovědně, respektovat soupeře a pokusit se vyhrát. Mají mnoho kvalitních fotbalistů, jmenovitě třeba Michail Antonio či Lucas Paquetá, výborný je stoper Kehrer," chválil soupeře trenér Liverpoolu Jürgen Klopp, který se po červené kartě z utkání s Manchesterem City na střídačku nepodívá.

West Ham zažívá úplně odlišné emoce v Premier League a Konferenční lize. V domácí soutěži se až v posledních kolech Moyesovi svěřenci mírně lepší, v evropských pohárech jsou zatím bez ztráty bodu a už mají jistý postup ze základní skupiny B. V minulém ligovém klání Hammers remizovali 1:1 na půdě Southamptonu, vyrovnání zařídil kapitán Declan Rice. Předtím Kladiváři zapsali dvě výhry, když si poradili 3:1 s Fulhamem a 2:0 s Wolves. Počítat může kouč David Moyes s kompletním kádrem, kterému se zranění zatím na rozdíl od některých soupeřů vyhýbají.

Že by se však v poslední době musela ostatní mužstva obávat příjezdu West Hamu na jejich stadion, to se rozhodně říci nedá, jelikož venku hosté prohráli devět z předešlých třinácti ligových klání. David Moyes navíc na Anfiled Road zatím nikdy nevyhrál, v sedmnácti utkáních si připsal pouze šest remíz. I poslední vzájemný duel hraný na legendárním stadionu Reds skončil výhrou domácích 1:0, postaral se o ni dnes již hráč Bayernu Mnichov Sadio Mané.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Elliott, Henderson, Thiago, Carvalho - Salah, Firmino.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Johnson, Kehrer, Cresswell - Coufal, Souček, Rice, Emerson - Bowen, Antonio, Fornals.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.91 - 7.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Tottenham Hotspur  (středa 21:15)
Manchester United v posledním kole předvedl doma s Newcastlem nevýrazný výkon a podruhé v krátké době se představí znovu před svými fanoušky. Na Old Trafford přijede Tottenham, jenž zatím prohrál jediný zápas a poslední dvě utkání v lize zvládl. Zároveň mají hosté MU co vracet, jelikož s ním v minulém ročníku prohráli oba vzájemné zápasy.

Po vítězné třízápasové šňůře Man Utd v posledním zápase narazil. Bezzubý výkon proti dobře hrajícímu Newcastlu gól nepřinesl, a tak se "Rudí ďáblové" museli spokojit s remízou 0-0. Ve vloženém kole je čeká Tottenham, který dva poslední zápasy v Premier League vyhrál.

Manchester United se v současné chvíli nachází na pátém místě, ale na první Arsenal už ztrácí 11 bodů. I tak Red Devils poslední čtyři zápasy ve všech soutěžích neprohráli. Nizozemský lodivod Erik ten Hag před zápasem vyzdvihl kvality Antonia Conteho. "Myslím si, že je to skvělý manažer, který vyhrál trofeje v Anglii a Itálii. V každém týmu, co působil můžete opravdu vidět jeho rukopis," řekl manažer MU.

Domácí před zápasem počítají absence. Do utkání určitě nezasáhnou Wan Bissaka, Williams, Martial, Van de Beek a Maguire. Otazník visí i nad startem Eriksena, ke kterému se domácí stratég rovněž vyjádřil. "Christian Eriksen se dnes vrátil do týmového tréninku, takže ještě uvidíme, jestli se stihne zotavit. Záleží také na tom, zdali bude mít zítra energii, musíme si počkat," dodal ten Hag.

V minulém ročníku se Manchester United oba vzájemné zápasy vyhrál, nejdříve zvítězil na hřišti soupeře 3-0 a poté si doma poradil se Spurs poměrem 3-2, kdy zazářil Ronaldo a vstřelil hattrick.

Spurs si v minulém kole poradili s Evertonem, když se v druhém poločase prosadili Kane a Højbjerg. Tottenham okupuje třetí příčku a v právě probíhající sezóně prohrál pouze s Arsenalem. Výbornou fazónu má Harry Kane, který si zatím připsal na své konto 9 gólů v 10 zápasech a v tabulce střelců je na druhé pozici za Haalandem.

Italský manažer Antonio Conte připomněl na tiskové konferenci poslední vzájemný zápas, kdy Spurs prohráli na Old Trafford 2-3 a hattrickem se vyznamenal Cristiano Ronaldo. "Pro mě je Ronaldo stále rozdílový hráč. Mluvíme tu o úžasném, špičkovém hráči. Naposled jsme tam prohráli 2-3, ale beru to tak, že jsme prohráli hlavně proti němu, ne proti United, protože si myslím, že jsme odehráli velmi dobrý zápas a byli jsme lepší než oni," řekl Conte.

Na straně hostů budou v zápase chybět Emerson Royal, Tanganga a Richarlison. Kulusevski se rovněž stále zotavuje ze zranění, ale u něj je možnost, že se do začátku utkání stihne dát dohromady.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Dalot, Varane, Martínez, Shaw - Eriksen, McTominay, Fernandes - Antony, Rashford, Sancho
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Romero, Dier, Lenglet - Doherty, Højbjerg, Bissouma, Bentacur, Perišić - Kane, Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.62 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Nottingham Forest  (úterý 20:30)
Brighton & Hove Albion a Nottingham Forest se budou v úterním utkání Premier League na Amex Stadium snažit napravit své víkendové porážky. Seagulls v pátek večer podlehli Brentfordu 2:0, tým Steva Coopera prohrál 1:0 s Wolverhamptonem Wanderers.

De Zerbi, jenž převzal funkci po Grahamu Potterovi, který odešel do Chelsea, stále čeká na své první vítězství v roli hlavního trenéra Brightonu. Od jeho převzetí získal tým z jižního pobřeží pouze jeden bod ze tří utkání, a propadl se tak na sedmé místo v tabulce.

Brighton začal sezónu s velmi dobrou defenzivou, v posledních pěti zápasech v nejvyšší soutěži však inkasoval dohromady 10 gólů.

Z posledních sedmi utkání získal Nottingham jediný bod za remízu s Aston Villou, trenér Cooper však k překvapení mnohých dostal místo vyhazovu novou smlouvu, a to do roku 2025. Nottingham vytvořil v létě anglický rekord v počtu příchodů v jednom přestupním období, ale ani 21 nových hráčů mu nepomohlo k více než dosavadnímu jednomu vítězství.

V sezóně 2016/17, ve které se kluby naposledy střetly, a to v Championship, se dařilo vždy domácímu celku. Na podzim zvítězil na Amex Statium Brighton 3:0, v březnu se naopak na City Ground radovali z výhry 3:0 Forest.

Brightonem před prohrou s Brentfordem otřásla zpráva o ukončení kariéry Enocka Mwepua v pouhých 24 letech kvůli dědičné srdeční chorobě. Do zápasu s Nottinghamem nenastoupí ani Kaoru Mitoma, dlouhodobě zraněná je pak trojice Colwill, van Hecke a Moder.

Mezitím Nottingham Forest zůstává bez Moussy Niakhatého, Jacka Colbacka a Omara Richardse. Mimo hru je také Serge Aurier, Renan Lodi či Lewis O'Brien.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Lamptey, Dunk, Webster, Estupiñán - March, Caicedo, Mac Allister, Lallana, Trossard - Welbeck
Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Henderson - N. Williams, Cook, McKenna, Toffolo - Mangala, Yates, Freuler - Lingard - Awoniyi, Dennis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.89 - 8.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers  (úterý 21:15)
Crystal Palace a Wolverhampton Wanderers dělí v tabulce Premier League po víkendovém kole jediný bod, změnit se to může po jejich úterním vzájemném utkání. Eagles si v sobotu z Leicesteru City odvezli bod za remízu 0:0, hosté si připsali velmi důležitou výhru 1:0 nad Nottinghamem Forest.

Nejen Patrick Vieira děkoval Vicentemu Guaitovi za to, že v sobotu vychytal trápící se Leicester City, na King Power Stadium totiž udržel čisté konto při bezbrankové remíze. Palace se tak nachází na 13. místě v tabulce, a to pouhé dva body od sestupových příček.

Z posledních šesti zápasů Premier League Crystal Palace vyhrál jen jednou, Eagles se trápí nejen v ofenzivě, ale překvapivě i v obraně. Poté, co na konci sezóny 2021/22 udrželi doma pět čistých kont v řadě, v této sezóně na Selhurst Parku inkasovali alespoň jednou ve všech zápasech nejvyšší soutěže.

O víkendu ukončil dlouhé čekání fanoušků Wolves na gól kapitán Rúben Neves, který v 56. minutě proměnil pokutový kop, José Sá na druhé straně hřiště naopak zneškodnil penaltu Brennana Johnsona, a Wolves se tak mohli radovat ze své druhé výhry v sezóně. Vedení Wolves stále hledá nového stálého manažera, prozatímní trenéři Steve Davis a James Collins mezitím dokázali klub dostat ze sestupového pásma.

Poslední výsledky Wolves proti Crystal Palace však nejsou vůbec dobré, Eagles vyhráli poslední tří zápasy se třemi čistými konty.

Mimo hru zůstává domácí pětice Chris Richards, Jack Butland, James McArthur, Nathaniel Clyne a Nathan Ferguson.

Co se hostů týče, tak Nathan Collins si již odpykal třízápasový trest a pravděpodobně se navrátí do stoperské dvojice k Maxu Kilmanovi. Chiquinho a Saša Kalajdžić zůstávají dlouhodobě mimo hru se zraněním kolena, do utkání nenastoupí ani Raúl Jiménez a Pedro Neto.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Eze, Doucouré, Schlupp - Olise, Mateta, Zaha
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Kilman, Collins, Aït-Nouri - Nunes, Neves, Moutinho - Traoré, Diego Costa, Guedes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.29 - 3.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC1090124:1027
2.Manchester City1072133:1023
3.Tottenham Hotspur1072122:1023
4.Chelsea FC961215:1019
5.Manchester United951313:1516
6.Newcastle United1036117:915
7.Brighton & Hove Albion942314:1114
8.Liverpool FC934221:1213
9.Brentford FC1034318:1713
10.AFC Bournemouth1034310:2213
11.Fulham FC1033416:2012
12.West Ham United103259:1111
13.Crystal Palace924310:1210
14.Everton FC102448:1110
15.Leeds United923411:139
16.Aston Villa102357:139
17.Wolverhampton Wanderers102354:129
18.Southampton FC102269:188
19.Leicester City1012715:245
20.Nottingham Forest101277:235
Zbývající zápasy
19.10. 20:30Arsenal FC - Manchester City (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (929)

Přidat komentář
Taiger

OT: Máte rádi týpka jménem Andrew Tate?

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Proč ne? Zajímalo by mě to.

Reagovat
Trand

Spíš proč by ho někdo měl mít rád?

Tate has described himself as "absolutely a sexist" and "absolutely a misogynist". He has stated that women "belong in the home", "can't drive", and are "given to the man and belong to the man",

“It’s bang out the machete, boom in her face and grip her by the neck. Shut up bitch,” he says in one video, acting out how he’d attack a woman if she accused him of cheating.

He also thinks rape victims must “bear responsibility” for their attacks and dates women aged 18–19 because he can “make an imprint” on them, according to videos posted online.

Around the time UK police were investigating abuse allegations, Tate is understood to have left the UK for Romania. In one video explaining his reasons for the move he suggested it was because it would be easier to evade rape charges. This is “probably 40% of the reason” he moved there, he says in one video, adding: “I’m not a rapist, but I like the idea of just being able to do what I want. I like being free.”

atd, je toho spousta

Reagovat
Taiger

Ověřil jsem si to a všechno je nepravda Zdroj?

Reagovat
Trand
Reagovat
Taiger

Misogynie - https://www.youtube.com/shorts/bQrQP5HKp70

Rumunsko - https://www.youtube.com/watch?v=9xdnzmuUedY&t=43s

Mladší x Starší holky - https://www.youtube.com/shorts/PjIB-2yURko

R*pe - https://www.youtube.com/shorts/yPGZYkely2k

Videa jsou všude, nejsem jeho fanda, ale podle mě je na sociálních sítích mnohem víc horší lidi (celebrity), kteří zabanovaní nejsou. Rasisty, na twitchy máš v podstatě softporno dostupný pro underaged děcka atd.

Reagovat
Trand

Ale to že řekl to co jsi poslal přece neznamená, že neřekl to, co jsem poslal já. Vždyť s tím Rumunskem jsem ti poslal i video, kde to říká. Jinak mně je nějakej Tate úplně jedno a teoreticky i některý věci který říká můžou bejt pravda, nevím, nikdy jsem ho nesledoval pořádně. Ale třeba tohle tweetoval:

"Next point, if you put yourself in a position to be raped, you must bare some responsibility."

Reagovat
Taiger

Však v tom videu doslova říka "I am not a rapist, ten titulek je zavádějící" K tomu znásilnění, tak to je vytržený z kontextu že jo. Když ti tvoje holka jde nebezpečnou uličkou sama někdy ve 2 ráno, tak jde nebezpečí naproti a zároveň říká, že rape je disgusting, unacceptable.

Reagovat
Trand

Takže když někdo řekne, že není násilník a pak někoho znásilní, tak se to nepočítá, protože řekl, že není násilník? Když tvrdí na x videích, že on může spát s kolika holkama chce, protože není emotionally attached ale ženy nesmí, protože se nedokážou emočně odpoutat, tak co to je za uvažování? Jakýkoliv svalování viny na ženy za to, že byly znásilněny je ubohý a je mi jedno, co dalšího k tomu dodal. Nehledě na tenhle fakt: Most rape is committed by someone the victim knows. In the United States, the Rape, Abuse & Incest National Network (RAINN) has reported that 45 percent of sexual assaults are committed by an acquaintance and an additional 25 percent by a current or former intimate partner.

https://youtu.be/5469esSJuQ8?t=90 Plus popírá že existuje deprese atd.

Reagovat
Taiger

Jj, ta deprese je pičovina, jak říkám, se vším určitě nesouhlasím. Důkazy co se týká "jeho znásilnění" taky nikde nebyly, takže to se nepotvrdlilo.

Reagovat
Trand

Ale já netvrdil, že zrovna on někoho znásilnil. Jenom jsem používal tvojí logiku. Když si to uvedeme na jiným příkladu, tak ty v podstatě tvrdíš že když někdo řekne že není zloděj a že krádež je odporná věc a pak něco ukradne, tak vlastně není zloděj, protože řekl, že není. A ten obchodník si za to stejně tak trochu může sám, protože ty výrobky nechal na místě, kde je mohl někdo snadno ukrást.

Jinak možná některé ty vyjádření jsou vytržené z kontextu, ale on jich má tolik, že najdeš spoustu dalších, možná i horších. Třeba to, že byl vyšetřovaný za human-trafficking a znásilnění jsem v tom příspěvku vůbec nezmiňoval, protože se to nepotvrdilo, psal jsem víceméně jen věci, co lze ověřit. Může tisíckrát říct, že respektuje ženy, ale když pak tvrdí, že by přítelkyni napálil a chytil jí za krk, kdyby zjistil, že ho podvádí, tak to moc neznamená žejo. Nehledě na to, že tvrdí, že jeho holky nesmí bez něj do klubu a ani se bavit s jinejma chlapama, což už je dost psychopatický chování.

Reagovat
Taiger

Jj, ta logika nebyla úplně ideální, ale když říká, že je rape neakceptovatelnej a zároveň nebyl z ničeho usvědčenej, tak ho za to nemůžem pičovat ne? To srovnání s obchodníkem chápu, ale tak si vem třeba, že ti tvoje holka jde ve 2 ráno za kámoškou uličkou, která je známá tím, že je ultra nebezpečná, neodvezeš ji radši autem? Chápeš víš jak

Btw, on po tom, co ho všude zrušili dával final mesage, za mě zajímavý a zároveň tam vyvracuje důkazama, že je čistej.

https://www.youtube.com/watch?v=nyf-uLgLKgA

Reagovat
Svatej

Reagovat
Chazy

Znásilnění bagatelizuje a omlouvá konzistentně

Reagovat
Taiger
Reagovat
Chazy

Ano, podle jeho výkladu, co je a co není znásilnění. Ale on znásilnění bagatelizuje a omlouvá konzistentně, v podstatě uvažuje tak, že si holku máš vzít, když chceš a moc neřešit, jak to cítí ona. A proto je extrémně nebezpečný. V jeho světě je znásilnění jen to, že někdo přepadne ženskou venku, ale 90 % znásilnění probíhá od kamaráda/rodiny/kolegy atd., prostě známý osoby. A to on podle mě vůbec neřeší, tam už se projeví to, že chlap je víc jak ženská a když chce, tak to má dostat, protože to je ženský role v jeho kuriozním světě

Reagovat
Taiger

Však na tom videu jasně říká, že znásilnění je neakceptovatelný a viníci by měli bejt za to řádně potrestaní, ke konci se dokonce baví v obecný rovině a neřeší extrémní případy (přepadnutí venku), kde s tím znovu nesouhlasí.

" A to on podle mě vůbec neřeší" - Tohle moc nechápu, proč tvoje idea toho, jak on žije je pádným argumentem k tomu, že je nebezpečnej, zatímco to, co vychází z jeho úst, už tak ne.

Reagovat
Chazy

Hele, jeho projev dlouhodobě ukazuje jeho názory na znásilnění a je úplně jedno, jak se pak vyjádří v nějaký přímý otázce na znásilnění. Znásilnění se dá omlouvat, když zpochybňuješ jeho klasifikaci a to přesně on dělá dlouhodobě tím, jak staví ženský a význam jejich slova a akcí ve všem, včetně sexu.

Nicméně já to řešit jako nechci, moje vyjádření představuje hlavně moje reakce na tvůj příspěvek. Jestli ses v něm nějak našel, tak dobře pro tebe, je super mít někoho takovýho, ale tvůj život to podle mě nijak nezlepší

Reagovat
Taiger

Já nejsem jak říkám jeho fanda, ale zajímal mě celej jeho případ, tak jsem si pustil několik interviews a nejeví se prostě tak nebezpečnej, jak ostatní celebrity, resp. si nemyslím, že by měl bejt cancelled po všech sítích.

Jj, tvoji reakci chápu a fair enough. Určitě jsem se v něm ale nenašel, i když sem tam má zajímavý a dobrý points, na to mám Jordan Petersona.

Reagovat
Svatej

Reagovat
herbage

to je hláška ze stejné ligy jako: "nejsem rasista, ale ..."

Reagovat
Taiger

Asi ni

Reagovat
Svatej

Uuuf I kdyby šla kurva nahá, tak to nedává jiným lidem pravo ohrožovat jeji integritu. Společnost se přece nemá měnit v tom ohledu, že bude přijímat svoje slabiny (v tomhle případě neschopnost se kontrolovat, akceptovat agresi pro mizerný zaminky), ale že bude pracovat na odstranění tehlech vad jednotlivců.

Raději 100 let pracovat na tom, aby se lidem pojem znásilnění úplně vymazal z palice, než 10 let učit, kudy se nemá chodit a v jakým oblečení. Už jenom ten mindset společnosti ma bejt úplně jasnej, žádný omluvenky..

Reagovat
Taiger

Neříkám, že je to hlavní důvod, ani vedlejší důvod, ale něco, na co si dávat bacha že jo. Třeba když budu chtít vyhrávat ve Warzonu, tak nebudu DUO QUEUE s tebou neustále, protože nás zajebou hnedka při spawnu, chápeš.

Reagovat
Chazy

Jenže tahle jednoduchá rétorika postrádající řešení ničemu nepomáhá a jen podporuje myšlenky, že si za to může ženská sama. Většina rodičů straší svoje dcery a sere jim do hlavy, co všechno nesmí, aby se jim nic nestalo, ale prakticky nikdo neřekne svýmu synovi, že "ne" je "ne", že nesmí holku do ničeho tlačit, že když ho holka nechce, tak ho prostě nechce, ať ji dá pokoj a nedolejzá, protože žádný dobývání do vztahu nepatří a v 95 % je to jen creep obtěžování.

A tihleti tvoji kriplové jedou na tomhle myšlenkovým stylu. Je naprosto fuk, co holka nemá dělat, aby se ji něco nestalo, důležitý je vytvořit kulturu chlapů, kde nemusí ženská dělat nic proto, aby se ji nic nestalo a může žít svobodně jako ten chlap. Peterson jede neustálý ponižování feminismu, ale je moc tupej na to, aby mu někdy došla samotná myšlenka, o Tateovi ani mluvit nebudu radši

Všechny problémy se řeší tak, že se řeší spouštěč a ne že se předchází následkům. Dokud prostě budou ti samí lidi říkat holkám, že nesmí chodit samy domů a zároveň svým synům, že tamhle jsou super kozy, zadek, že svoji mámu prostě uhnali do vztahu a že když si chceš sáhnout, tak si sáhni a buď ti dá facku, nebo ti dá, tak se nikdy nic nezmění.

Reagovat
Chazy

(jejich mámu)

Reagovat
Taiger

Tady jsem už trollil, se svatým se trollíme navzájem na pravidelný bázi, takže to neber seriózně Každopádně s tím prvním odstavcem souhlasim

Peterson feminismus neponižuje, spíš ho challenguje, to je rozdíl, jestli je tupej nebo ne, tak bych řekl, že je v týhle problematice znalejší než všichni, co se k tomu tady vyjádřili dohromady

Reagovat
Chazy

Umí mluvit, má vyjadřovací schopnosti a takový psychopatický charisma, ale to má i Rajchl nebo Tomio, no

Reagovat
Taiger

Rozdíl mezi těma, co si zmínil, je to, že ví, o čem mluví ale, chápeš, i když s tím nemusíš souhlasit

Reagovat
Chazy

To oni taky. Stačí přijít na to, co velká skupina lidí chce slyšet, to jim dávat, vytvoříš si z toho kult a ideálně jsi jeho osobnost.

Reagovat
Taiger

Dokážeš mi říct, co ti na Jordanovi konkrétně vadí? Resp. jak ho moc máš nasledovanýho? Páč Jordon má oproti nim třeba 15letou klinickou praxi, což tipuju, že ti dva nemají

Reagovat
Chazy

Nasledovanýho ho mám podprůměrně. Pro mě je to konzervativní trotl, co prostě neúspěšným a špatně žijícím chlapům dává pocit, že nic není jejich chyba, svět se směřuje stylem, kde je jim zabráněno mít úspěch a je jim braná jejich role atd., je to chyba všech okolo a musí se to změnit. Pro mě je to depresivní styl uvažování, který jen podporuje člověka v jeho neštěstí a pocitu vyhoření, dává ti nový viníky. Svět se posouvá, protože se vyvíjí a posouvají ho ty větší mozky ve společnosti. Cílem by mělo být, aby ti se slabším mozkem se tomu snažili přizpůsobit a naučili se být užiteční, ne to bořili. Nemůže být prostě každý úspěšný alfasamec, který má úspěch a každá ho chce. Každý by to chtěl, většina to mít nemůže, život se dá prožít i bez toho.

Reagovat
Taiger

Nezaměřuje se ale čistě na neúspěšný a špatně žijící chlapy že jo, podle mě s ním souzní i ostatní. S tím prostředkem nesouhlasím, neříká, že je všě špatně, orientuje se zejména na seberozvoj a sebepoznání, říká jim, že je chyba v těch lidech, dodává jim podněty, jak s ním pracovat a "jak se se světěm poprat". S tím, že je proti politický korektnosti mi taky nejde ruku v ruce s tím, že je konzerva.

Podle mě vše co si teď zmínil symbolizuje Tatea, proto s ním nesouhlasím. Ty fakta mi s Jordanem absolutně nekolidují.

Reagovat
Chazy

Uznávám možnost, že si je moc spojuju dohromady, neříkám že ne

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

*chyba v těch, co ho sledují, resp. že problém není ve světě a vše je unfair, ale že musí pracovat na sobě a dělat victim

Reagovat
mistr129

Peterson ale na rozdíl od nich umí argumentovat a nemá jen prázdné výkřiky… nijak mo nevadil, dokud neobhajoval rusáky

Reagovat
Chazy

Jo, já tohle nezpochybňuju. Bych opakoval i to, co jsem psal u Tatea. Když se člověk v tom názorově najde a dělá mu to dobře, asi je to fajn pro něj. Ale prostě si myslím, že to člověku život nezlepší, nikam se neposune, spíš to působí naopak

Reagovat
mistr129

Jo, to máš pravdu. Jak jsem psal výše, Tate je pro mě komická postavička, u které mě šokuje že je braná vážně. Petersona nijak výrazně nesleduju, jen u jeho videí z debat co mi vyskakovala měl člověk takový ten pocit zadostiučinění, že konečně jeden člověk těm uřvaným a věčně ublíženým lidem dokáže věcně argumentovat, aniž by je urážel nebo poslal do prdele

Reagovat
Detective

Srovnani Petersona s Tatem a dalsima z tvejch prispevku je az desivy. Bejvalej profesor psychologie, odbornik v oblasti poruch osobnosti, 5-10 let zpatky v ty oblasti nejcitovanejsi autorita v odbornejch publikacich Nektery jeho texty jsou az otravny zduraznovanim potreby řádu a prijeti odpovednosti za svuj zivot a vyvoje a ty napises tohle.,,

V posledni dobe ho asi premohlo ego a chamtivost a vyjadruje se k mnohejm vecem o kterejch toho az tolik nevi, ale on neni samozvanej psycholog z youtube, ale dlouholetej terapeut a psycholog, takze to o nezlepseni zivota , neuzitecnosti atd je docela nonsens.

Reagovat
Chazy

Hele, nejsem expert na life kouče a podobný mentory, nemám potřebu to hledat sám jsem uznal, že ho mám nesledovanýho podprůměrně a sám jsem uznal, že si ty dva můžu spojovat až moc.

Znám prostě nějaký videa, nějaký jeho proslovy, znám ho tak 3 roky. Popsal jsem, jak na mě působí z toho mála, co znám. Původně jsem reagoval na Tatea, kterýho znám dobře, pak už jsem reagoval primárně na příspěvek týkající se viny oběti v případě znásilnění.

Reagovat
Detective

Jasne, v pohode. To byla prave hlavne reakce na ty reci o life koucich a podobne, protoze to on primarne nebyl.Tak nejak jsem, asi mylne, ocekaval ze lidi rozlisujou skutecny psychology a terapeuty, ktery se zabejvaj dusevnima chorabama a lidskym chovanim ( i kdyz treba delaj i popularne naucny videa), prave od ruznejch soberozvojovejch koucu.. Ale jinak jde o prd a to i proto ze prave posledni dva tri roky se stavi do role dalsiho rozumbrady a bojovnika kulturnich valek a ten profesor psychologie se vytraci, coz je skoda protoze byl dobrej.

Reagovat
Svatej

Kde se vzal tenhle prisernej trend i částečně obhajovat špatný A, protože existuje horsi B?

Reagovat
Taiger

To není ale celá pointa toho že jo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

tebe jsem tu čekal, že dodáš zajímavý info no, ale co čekat od někoho, kdo ani neví, že jeho tým poslední zápasy mění rozestavení

Reagovat
RKBoy

kedy fenix dodal niečo rozvinuté ku akejkoľvek diskusii mimo futbal? a aj tam sa nedá hovoriť moc o nejakej znalosti.

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

na rozdiel od teba nie som natolko zufaly aby som mal potrebu sledovat niekoho ako Tate a este tvrdit tie blbosti co tu vypisujes

Reagovat
Taiger

Chceš poradit, s jakým rozestavením hrajete, ať se chytáš?

Reagovat
fenixLFC

nie diky, pockam si na zapas, na jednotlive pokyny hracov a kde sa pohybuju a nebudem robit zavery podla toho co sa hra v jednom specifickom zapase alebo co pise livesport...ale to ti je asi zbytocne vysvetlovat, staci ze si si precital neico na twitteri, ze ano

Reagovat
Eichel

Ale chápete, že to je celé trolling. Tie sračky kecá len preto, aby bol nasilu kontroverzný a mohol sa štylizovať do pozície najvačšieho mača a predávať svoje hlúpe kázne vyhorelým mladým mužom. Viac menej mu SJW robia skvelý marketing.

Ja teda neverím, že tie veci, čo rozpráva si autenticky myslí.

Reagovat
Chazy

Je naprosto možné, že je to Tomio sexistů a zhrzenejch chlapů, no

Reagovat
Eichel

Reagovat
Trand

Já jsem o něm nikdy nediskutoval doteď a nikdy jsem ho vlastně ani nesledoval, takže je to možné co píšeš.

Reagovat
j_mrazik

Kdyby radši vyhořelí chlapi poslouchali Jordana Petersona.

Reagovat
Eichel

súhlas

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Muffi

Myslis toho blabolu co mel plnou hubu kecu, jak kazdy musi zacit u sebe a ze hlavni problem jsou levicaci, a kdyz se zhroutil, udajne z jejich tlaku, tak se misto zapadni medicinou odjel lecit k samanum na sibir a od te doby leze Putinovi do zadku stylem Vaclava Klause?

Reagovat
j_mrazik

Tohle jsem nezaznamenal.

Reagovat
j_mrazik

Myslíš ten rozhovor s Morganem Piersem?

Reagovat
Muffi

Kuryroval se tam snad 2 roky zpet a od te doby vidi v Rusku hraz proti zapadni dekadenci.

Reagovat
kvasha16

cozeee?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Detective

No tak tohle je taky dost prehnany. Vypestoval si zavislost na uklidnujicich prascich, kdyz jeho zene diagnostikovali rakovinu. Coz je teda ironie vzhledem k jeho radoby tvrdymu postoji k zavislejm. Jo a lecil se nasledne v Moskve, ale to je asi tak vse. To ze nevidi zrudnost rusaku jednoznacne a taha do toho americky kulturni valky, me nesmirne sere. Holt to vypada ze se zavislosti mu narostlo ego a cejti se jako zachrance sveta, coz je skoda a trapny.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Chazy

defacto se lidí ptáš, jestli jsou zoufalci. Je to idol incelů. Když si neumíš najít cestu, jak si s tebou nějaká holka dobrovolně zapíchá, tak je určitě jeho rétorika osvobozující

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
Hlahart

Reagovat
J0EL

to su zas otazky toto

Reagovat
mistr129

Reagovat
RKBoy

tvl tu sa zase niekto naučil nové slovo a nevie ako ho používať.

Reagovat
Chazy

Hele, chápu, že se tě to mohlo dotknout. Uznávám, že může mít příznivce, co incelové nejsou, ale generalizoval jsem

Reagovat
RKBoy

len ma irituje ked sa niekto chytá trendov ako mucha hovna a používa výrazy ktorým nerozumie.. to je všetko.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
EZ

Tento shaming za chvilu proste stacit nebude, pri dosahu aky mal.

Tate bol marketer, ktory zopakoval stary znamy pattern "kontroverzna troll hlaska" pre ziskanie pozornosti => "alibisticky obkec" aby nebol za kkta a za ciel si vzal myslienky postmoderny ktora sa vobec nevie branit a vyvolava v ludoch prehnane emocie.

Teraz si dourazal mladeho Taigera, ktoremu sa mozno pacil ten inner message novely, samostatnosti a kompetencie, ktory deliveroval tate a nevedel to odlisit od toho "toxic entertainmnet" elementu, z coho mal zmiesane pocity.

Takze miesto toho, aby si ho nejako usmernil ho len odtlacas do opacnej strany.

A s tymto mam problem. Lebo toto je presne ten element moralnej nadradenosti ktory v tychto otazkach rozdeluje ludi a mozme sa tesit na dalsieho trumpa a teroristov co budu strielat random ludi.

Reagovat
Chazy

jo, v tom máš pravdu, ale já se ani nepasuju do role někoho, kdo má tyhle věci napravovat a vysvětlovat. Občas se snažím, občas na to prcám

Reagovat
Taiger

Neboj, mě neurazil, nejsem jeho fanda, jen mě zajímal pohled lidí tu na EF a kéžby mladý.

Reagovat
EZ

ja som ta pouzil len ako priklad. Ak mas v sebe kusok rebelie a bavi ta takyto kontent tak je to podla mna dobre pre teba, ak vies extrahovat value od overheadu a aplikovat to na seba.

Reagovat
Taiger

Jj, naprostej souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Taký istý pattern charakterizuje Taigerovu existenciu na tomto fóre

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

King Dubaj pre bohatých

Reagovat
Kowe

Jeden z nejodpornějších lidí, na který jsem kdy v životě narazil. Už jen to, že si dělá byznys na kecech pro neschopný incely je nechutný. Nemluvě o tom, co v nich hlásá. Totální špína.

Reagovat
Nikikrew

Kto to je?

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Já ze začátku myslel že to je nějaká prdel když to na mě na tt furt vyskakovalo, docela mě šokovalo, že ho dost lidí bere vážně

Reagovat
RKBoy

a čo taký Jordan Peterson? ten je tiež u demokratov a lavici považovaný za velmi kontroverznú osobu.. nie že by som ho porovnával s týmto indivíduom, len ma zaujíma tvoj názor.

Reagovat
Taiger

Jordana narozdíl od Andrewa žeru a důvodů je hned několik. Kromě toho, že se ztotožňuju s jeho názory, tak i to, jakou formou je podává, je úchvatný. Pokornej, inteligentní, focusuje osobní odpovědnost, soucitný, staví se proti politický korektnosti nebo kult. marxismu, řeší "young men issues", deprese a anxiety. To jak ničí feministky svými fakty je jen bonus.

Reagovat
EZ

Kolko mas rokov? (Uprimne ma to zaujima)

Reagovat
Taiger

14 v prosinci

Reagovat
J0EL

To ta tu registrovali este fotrovci nie?

Reagovat
Taiger

ownyho mamka

Reagovat
Salfovic

Tyhle rozpory v rodině

Reagovat
RKBoy

neskutočné ako dokáže balancovať medzi empatiou, faktami, logikou, zdravým rozumom a nenechať sa strhnúť ani jedným.. niet divu že ho väčšina demokratov/lavice nemusí, verejne uráža a nazýva homofobom, nacistom, transfobom a čo ja viem čím ešte.

Reagovat
Taiger

Ten balance je super, hlavně i když se odprostíme od jeho politickýho smýšlení, tak vše prezentuje pokorným, logickým a inteligentním způsobem, fakt super.

Reagovat
LAM

young men issues

Pánové vaše starosti bych chtěl mít

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

Né každýmu táhne na 50

Reagovat
LAM

Tak mě je 35, ale co se tady řeší

Reagovat
Front hell

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nihilister

Reagovat
bakasa

co to je za teploušovinu young men issues?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

k bakasa

Reagovat
LAM

Reagovat
j_mrazik

Je to teple pojmenovaný, ale ve zkratce to asi znamená to, že vlastně pořádně nevíš, co máš se svým životem dělat, máš úzkosti a nic tě nedělá šťastným. Neznáš svoje místo ve světě. Takových lidí je mraky.

Reagovat
Taiger

Debilně jsem to nazval

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

heh, ten privlastok "young" tam ani nemusi byt

Reagovat
Čenda

Těch 14 fakt sedí.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Svatej

az na tu tvou terminologii, jseš linej to přepsat

Reagovat
Taiger

Kdybych napsal "problematika mladých mužů", tak mě už tuplem všichni označí za teplýho ale

Reagovat
mistr129

Ztotoznujes se i s jeho názory na Rusko a Ukrajinu?

Reagovat
Taiger

To jsem nezaznamenal, pošleš odkaz?

Reagovat
mistr129

Mně to vyskakuje hlavně na tiktoku, ale třeba tohle by to mělo být. Přijde mi, že se cítil zneuznaný v těch věcech, ve kterých měl třeba i pravdu, že teď je z něj takový zapšklý "boomer".

https://www.youtube.com/watch?v=xfYZzycCheU

https://www.youtube.com/watch?v=JxdHm2dmvKE

Reagovat
Taiger

Neznalost NATO tam koukám je, to druhý zčeknu, neviděl jsem, dík

Reagovat
mistr129

Reagovat
kvasha16

vsak jeden cas Rusko chcelo ist do NATO nie?

Reagovat
RKBoy

jo.

Reagovat
cr7sux

focusuje

Reagovat
Taiger

Jo, tohle si z toho vem

Reagovat
Chazy

To už osobně teda vnímám jako normální výraz v češtině, slyším to furt

Reagovat
j_mrazik

Já to taky slyším na každém kroku. Nejvíc mě pobavilo, když jsem si nechával vysvětlit pojem “ownership”, který se užívá v jednom korporátu.

Reagovat
Neon

Reagovat
Chazy

Nevím, prostě jsem z kanclu, hlavně kolem managementu se to používá

Reagovat
smazaný uživatel

S něčím se dá souhlasit, s něčím ne, ale jinak mě extra tento člověk nezajímá. Petersona naopak rád poslouchám a s jeho názory se ztotožňuji. Takoví lidé jsou v současném rozpoložení USA velice potřební.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ranoth

Kto to akoze ma byt ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ty ses ztraceny

Reagovat
Taiger

Nechápu proč? Neříkám, že ho mám rád, jen mě zajímal názor lidí tu

Reagovat
Kiss Me Polka!

jasne

Reagovat
Taiger

Však to tady milionkrát opakuju, no tak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte rádi týpka jménem Taiger?

Reagovat
Taiger

Jesus > Richarlison

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison > Jesus

Reagovat
Bandita_Harry

Son > Richarlison

Reagovat
jk

Reagovat
Taiger

love-hate relationship?

Reagovat
jk

Taiger has described himself as "absolutely a sexist" and "absolutely a misogynist". He has stated that women "belong in the home", "can't drive", and are "given to the man and belong to the man",

“It’s bang out the machete, boom in her face and grip her by the neck. Shut up bitch,” he says in one video, acting out how he’d attack a woman if she accused him of cheating.

He also thinks rape victims must “bear responsibility” for their attacks and dates women aged 18–19 because he can “make an imprint” on them, according to videos posted online.

Around the time UK police were investigating abuse allegations, Taiger is understood to have left the UK for Romania. In one video explaining his reasons for the move he suggested it was because it would be easier to evade rape charges. This is “probably 40% of the reason” he moved there, he says in one video, adding: “I’m not a rapist, but I like the idea of just being able to do what I want. I like being free.”

atd, je toho spousta

Reagovat
Taiger

how can I be homophobic, my bitch is gay

Reagovat
smazaný uživatel

Ověřil jsem si to a všechno je to pravda.

Reagovat
Taiger

£60m Richarlison has scored ZERO league goals in TEN matches for Spurs.

A flop nobody is talking about.

Reagovat
O.Giroud

tak za Braziliu hra dobre a ta asistencia proti aspirantovi na titul Nottinghamu, ta bola hodna 50 mil.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nizzie

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mistr129

Jesus > Taiger > Richarlison

Reagovat
Taiger

Cením <3

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
Čenda

Reagovat
Svatej

Až na ty young man issues je to vyvazenej a dobrej člověk.

Reagovat
Nizzie

Vy s jk jste fakt neskuteční tragédi.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kissak

nadupaný fotbalový týden pokračuje, hurá

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Někdo nějaké bližší info o Gerrardovi? Někde jsem viděl, že bude končit.

Reagovat
AlevsakNevadi

Poslední hodiny ve funkci manažera Aston Villy před sebou dost možná má Steven Gerrard. Anglickému klubu se nepovedla první čtvrtina sezony a podle některých zpráv byl někdejší záložník už propuštěn, to ale vedení birminghamského celku popřelo. Villans vyhráli jen dva zápasy, v tabulce jsou až šestnáctí.

Reagovat
Bandita_Harry

Volal som mu ci nedame zajtra tenis a zevraj ma volno

Reagovat
SunFells

ElNeny just completed his UEFA B license and will work towards his A license.

Arteta je taková ikona, že všichni jeho hráči si dělají frčky

Reagovat
kissak

to snad není možný, my fakt máme smolíka na zranění útočníků

teď jen doufat, že Wilson vydrží

Reagovat
Taiger

Arsenal are confident Bukayo Saka, Gabriel Martinelli & William Saliba will extend their deals, with all three players in contract talks with the club. [@TheAthleticUK] #afc

Poď mi hop

Reagovat
J0EL

ocakavane a spravne rozhodnutie

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
havrys99

Reagovat
Salfovic

Klasické zvyšování přestupové částky.

Reagovat
SunFells

Jj, takový efekt delší smlouvá mívá

Reagovat
Neon

Reagovat
Front hell

Tak snad

Reagovat
Fairplay

Arsenalu bych to moc přál, jen ať je boj na čele zas o něco zajímavější. navíc ani jednomu bych zatím v případě přestupu nějak moc nevěřil. Přijde mi, že jsou to konečně nějací mlaďasi v Anglii, co hrají skvěle a není okolo nich takový ten Rice/Grealish, v Realu apod by možná nedostali dostatek prostoru.

Reagovat
Taiger

Reagovat
cristiano.K.

OT: podívejte se na konec zápasu Sevilla - Valencie

Papu Gomez sundá mladého Kluiverta před vápnem na červenou v 96.minutě (taktickej faul jako poslední hráč).

Kluivert vstane a přihrává před prázdnou, tam přichází další faul na hráče, který by míč neměl.

Rozhodčí po Varu ruší červenou pro Papu Gomeze (pouze žlutá) a dá jí hráči,který udělá penaltu. Valencie penaltu pak nedá

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Taiger

Nechceš spíš poslat záznam, tohle nám nic nedá

Reagovat
Coutinho10

https://streamja.com/B3g9g je to celkem guláš

Reagovat
cristiano.K.

můj popis je skvělej

Reagovat
Front hell

Za snahu

Reagovat
Coutinho10

hroznej guláš vtipný by bylo, kdyby ta přihrávka prošla a byl by to ofsajd a žádná penalta, jestli by to teda šlo, když se rušila ta redka pro Gomeze

Reagovat
cristiano.K.

Vtipný je to, že Papu věděl,že dostane červenou, s tím záměrem to dělal a pak jako "hej, proč mi rušíš tu červenou"?

Reagovat
Coutinho10

jj, bylo to vidět, že nechápe, proč mu to ruší udělal to dobře, aby nebyla penalta, ale to mu bylo jiným spoluhráčem překaženo, ale nakonec win-win...nemá červenou a nedostali z toho gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase nemohl udělit trojitý trest ne? Redka Papa, Redka ten druhej hráč + penalta. Dobře, že nechal situaci dohrát a nabídnul hostům penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Papu na stoperovi :D

Reagovat
kissak

VAL je jako Valencie a nebo, že se válej?

Reagovat
pingla

Brighton je celý poločas mele, trefí břevno, ale gól nikde

Reagovat
Taiger

Však to je dobře

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
DieryVonry

Proč hraje Lamptey druhý housle?

Reagovat
Miguel19

Co Lamptey, ale Gilmour, který měl u nás hrát základ.

Reagovat
Seagulls

Ach tá efektivita. 54 striel a žiadny gól. Faktor Potter sa prejavuje v plnej paráde. Predať Maupaya a nekúpiť náhradu bolo dosť neuvážené. Welbeck to nemá šancu utiahnuť sám vo svojom veku.

Reagovat
pingla

Ale toto není žádný faktor Potter, Brighton byl neschopný střílet branky už loni, proto se tak propadli tabulkou dolu…

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nás čeká snadné vítězství 0:3.

Reagovat
Salfovic

Štěstí dneska končí.

Reagovat
PP

Nás ne...

Reagovat
Luc-Luc

Pise se 3:0 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nás čeká snadné vítězství 0:3.

Reagovat
Vopi11

Dneska nás čeká snadné vítězství 3:0.

Reagovat
Luc-Luc

Snad stahnem obranu jako proti city a umlatime kladivare z brejku...tip 0:2, Mo 2x

Reagovat
Busby babes

jinak Mason pusten na kauci domu. Tak aspon ze to. No za mesic soud, jsem zvedavej za jak dlouho padne nejakej rozsudek a jakej. Obvineni velka, ale predpokladam, ze prosecution proste jde po tom nejhorsim. Tak uvidime no.

Reagovat
Taiger

"Tak aspon ze to"

Reagovat
ZJEV

Tvůj idol nahoře, by Masona ještě pochválil, že dobře udělal, když mu stará nechtěla dát.

Reagovat
Taiger

Minimálně 3x jsem tam zmínil, že to není můj idol a že ho nepodporuju ty kobliho

Reagovat
ZJEV

Koblihu si nech od cesty. Loboval si nebo minimalne obhajoval klasickeho nasilnika, co s tim jeste machruje a mysli si, ze je cool. A potom tady moralizujes nad v podstate nevinnym prispevkem, jako nejaky ochrance zen. Timhle trapnym gestem uz to proste nezachranis. WE GOOD

Reagovat
Taiger

Klasicky úplně mimo no, nad tebou asi nebudu ztrácet čas ani, pápá

Reagovat
Nizzie

Wau

Reagovat
Busby babes

ano, aspon ze to. je to lepsi varianta, nez kdyby soud rekl, ze je nebezpecne ho na tu kauci pustit.

Reagovat
Mastný Chobot

čo je celkom sranda, keď jej pravidlá už raz zneužil

Reagovat
Mastný Chobot

*porušil

Reagovat
Busby babes

netusim co tam presne porusil. Mrazik psal o tom, ze se zase zacli sledovat na instaci. Nevim, jestli si pak psali nebo jestli za ni treba chodil domu a tak... dement je to i jen kvuli tomuhle, o tom zadna.

Reagovat
Busby babes

jinak u vas takovej hrac hraje v zakladu no, ale je fakt ze nevim, jakej je tvuj postoj k Parteymu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

Jj, presne to iste to je zas tato o hovne debata.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

J0EL19.10.2022 15:39#

Reagovat
jk

A v čem je to přesně jiný?

Reagovat
J0EL

Uz sa to rozoberalo, najdi si to v predoslej diskusii. Nema zmysel to tu s tym znova spamovat.

Reagovat
jk

Jo no. Psali jste tu, že Parteymu nic nedokázali a že proti němu nejsou žádné důkazy jako video proti Greenwoodovi

Technicky jsou oba vyšetřovaní, oba na svobodě, oba na kauci nebo ne? Jediný rozdíl je, jak se k tomu postavily kluby.

Reagovat
Busby babes

rozdil je, ze Parteyho pritelkyne je prej prolhana zlatokopka no.

Reagovat
jk

Obě dvě co ho obivinily? To je smolík teda…

Reagovat
Busby babes

Thomas je velkej smolar no.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Frony

Parteymu ale opravdu nic nedokázali a nejsou proti němu žádný důkazy, což je oproti Greenwoodovi dost zásadní rozdíl, který vy z nějakýho důvodu neberete vážně

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Pokud vím tak Greenwoodovi taky nic nedokázali.

Reagovat
Frony

Pokud vím, tak důkazy zveřejnila jeho přítelkyně na sociální síti v podobě fotografií a snad i nějaké nahrávky, udělala to i ta co obvinila Thomase?

Reagovat
Swarley

Pokud je jediny rozdil v tom, ze to jen neni verejne, tak to neni uplne ta nejlepsi obhajoba

Reagovat
J0EL

Na Thomasa ale ziadne take "kompro" (videa, foto) neexistuje. Chapes ten rozdiel?

Reagovat
Nizzie

Navíc tam jsou ty zprávy, kterými jistou dobu spamovala twitter a nakonec se ukázalo, že jsou fakeové, ne?

Reagovat
J0EL

O tom neviem, ale to ani neboloa podstata argumentacie. Ak boli ozaj fakeove, tak potom je to snad jasne uz kazdemu.

Reagovat
Nizzie

Někde jsem to četl, ale nic důvěryhodného, každopádně to bylo už pár měsíců zpět, tak jen, jestli nevyšlo najevo něco nového, ale asi tedy ne.

Reagovat
Swarley

Vsak pisu pokud, ty hovno vis, co jsou a nejsou za dukazy

Reagovat
J0EL

A ty vies? Chapes ake blbosti tu zase pises? Pozuivas svoje domnienky za nejaky "fakt".

Reagovat
Swarley

nauc se cist

Reagovat
J0EL

Fajn, takze suhlasis, ze za aktualneho stavu, ktory je znamy mne aj tebe, sa tieto pripady akrualne porovnavat naozaj nedaju?

Reagovat
Swarley

Jestli rozumis slovu pokud, odpoved je hned na zacatku

Reagovat
J0EL

Fajn, takze sme sa pochopili. Aktualne tieto pripady porovnavat nemozes.

Reagovat
Swarley

Pochopil jsi slovo pokud, skvele! Priste jeste nevyskakovat klasicky jak nezvladajko a bude to ok...

Reagovat
Busby babes

ty konverzace, co zverejnila jeho pritelkyne na twitteru teda neexistuji?

Reagovat
J0EL

Konverzace (neoverena) sa nerovna videa a foto.

Reagovat
Busby babes

tak jo.

Reagovat
J0EL

A uz to pochopil aj Swarley, tak skus sa zamysliet tiez.

Reagovat
Swarley

Dukazy jsou dukazy a je uplne jedno jestli jsou verejne nebo ne, vy tu jedete obhajobu stylu "dokud to neprasklo je to ok"

Reagovat
Nizzie

Ne, důkazy opravdu nejsou důkazy. Video přímo z akce nemá rozhodně stejnou prokazovací hodnotu jako zprávy na twitteru.

Reagovat
Nizzie

Ještě dodám, že tu nikdo nedělá, že je to ok, jenom necháme rozhodnout orgány, které o tom mají rozhodně větší povědomí, než místní odborníci (především z řad fans MU, což mi příjde obzvlášť vtipné, jako byste si tím chtěli omluvit selhání vlastního hráče).

Reagovat
Nizzie

Existují, jenže jako důkazní materiál mají oproti videu "přímo z akce" velmi malou váhu.

Reagovat
Frony

Mně nejde o to někoho obhajovat a ani netvrdím že je Thomas nevinný, reagoval jsem na to, že v tom údajně není rozdíl což je prostě blbost, když u jednoho se objevily důkazy, zatímco u druhého ne.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

Pokud ty dulazy maji a jen nejsou verejne, tak ten rozdil v tom neni

Reagovat
Frony

Je v tom rozdíl, že jedny jsou veřejné a ty druhé ne.

Reagovat
J0EL

Co sa nepreukazalo (ze take dokazy niekde su) a napriek tomu to porovnavas akokeby boli. Neskutocne

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

coz u Parteyho taky, ale tim si nenech rozhodit.

Reagovat
J0EL

Nie, u Parteyho nenajdes ziadne (verejne dostupne) videa.

Reagovat
Busby babes

protoze video je jedinej dukaz, tak jo. uzasny.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Takže budeme dělat, že video co zveřejnila Greenwoodova přítelkyně je důkaz, protože mu věříme. A pak budeme dělat, že fotky a výpověď Parteyho přítelkyně je fake, protože tomu nevěříme. Hm

To můžu namítnout, že Parteyho obvinily dvě ženské nezávisle na sobě. Docela náhoda co?

Reagovat
Frony

Až na to, že Parteyho přítelkyně žádné fotky nezveřejnila a hlavně nikdo netvrdí, že její výpověď je fake a že jí nevěříme, ale ok.

Reagovat
jk

Tak to asi myslíme každý něco jiného nebo nevím…

Jinak že si to ta jedna z obviňujících Parteyho vymyslela je docela rozšířený názor, který vidím i tady

Reagovat
Nizzie

Kde ho tady vidíš?

Reagovat
Frony

Já určitě nebudu tvrdit, že si to vymyslela k tomu zase nemám důkaz já.

Reagovat
jk

Právě proto, že tvrzení ani jedné z těch ženských mi nepřijde dobré rozporovat jsou ty dva případy podle mě úplně stejný. UTD by se možná zachovali úplně stejně jako woolwich kdyby nebyli pod tím mediálním tlakem v tu chvíli kdy to ta jeho buchta pustila ven…

Reagovat
Nizzie

No a kde teda vidíš ten docela rozšířený názor, že si to Parteyho ex vymyslela? Nebo se zase odkloníš od tématu, když ti někdo dokázal, že si vymýšlíš?

Reagovat
jk

Tak pokud by si to nevymyslela nebyl by problém přijmout jako důkaz i ty fotky a prohlášení, které pro většinu tady, zřejmě včetně tebe žádný důkaz nejsou omg to je fakt vtipný tohle.

Reagovat
Nizzie

Jaký fotky? Ona žádné fotky dle mých informací neposkytla. Na cajty přišla s obviněním a ničím jiným. Ti se jí zřejmě vysmáli, nebo nebyla spokojená s jejich prací, tak si vylila srdce na twitter, kde dala screeny konverzace. Jestli jsou screeny konverzace pro tebe relevantní důkaz k odsouzení budiž. To je tvůj boj. Pokud přišla s obviněním, donesla fotky a screeny konverzace, tak se ti klidně omluvím a úplně to mění situaci, ale dle toho, co o tom vím já, existuje pouze její obvinění, obvinění ještě jedné ženy a screeny konverzace s Parteym? Jsou pravé ty screeny, nevím. Ale asi o tom není přesvědčen ani orgán, který případ prošetřuje.

Reagovat
jk

Hele buď té buchtě věříš nebo ta buchta lže. Já nevím co v tom furt hledáš za střední cestu. Končím tohle fakt nikam nevede.

btw. pokud ti v první otázce vyšlo, že buchta lže odpověděl sis i na dotaz zde

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-preview-12-kola-man-utd-tottenham-583511/?forum=1&nocount=1#post13786775

Reagovat
Nizzie

Ty krávo. U dospělého jedince lidského druhu je to zcela běžný postup, že před tím, než zaujme konkrétní stanovisko k dané problematice, si tu problematiku nastuduje a seznámí se se všemi možnými faktory tuto problematiku ovlivňujícími. Ale pro mimoně jako ty to může být opravdu dost problém. Chápu. Tuto debatu končím, to si víc pokecám se svou kočkou. I ta mi je schopná podat relevantnější informace, než co tu vygrcáš za celý večer ty. Teď se jdu podívat, jak rozjebete United. Pak se ti možná zase ozvu, ať máš hezké spaní.

Reagovat
jk

Ta buchta k tomu zaujala dost jasné stanovisko. Řekla, že když byla mimo strčil ji Partey péro do huby, nebo tak nějak. Moc nechápu co za problematiku na tom chceš studovat.

Reagovat
Nizzie

Ty budeš volič SPD co? Těm taky stačí tak jednoduché argumenty pro zaujmutí okamžitého stanoviska.

Reagovat
jk

Mohl jsi prostě říct, že tomu obvinění nevěříš a celý tohle nudný vykrucování sme si mohli odpustit.

Reagovat
Nizzie

To je jen další z tvých bludů a trapných pokusů utéct z konverzace, když už nevíš odkud kam. Vždy začneš plácat podobné zcestné domněnky.

Reagovat
jk

Já nikam neutíkám. Ty se bojíš říct, jeslti těm obviněním Parteyho veříš a nebo jsi jeden z těch co si myslí, že si to ta buchta vymyslela. Co to zkoušíš z těma fotkami btw. měla toho plný Twitter, ale ten účet @deffonotchaur je už pryč.

Reagovat
Nizzie

Ne vůbec, zkoušíš tady na mě, že pokud nevěřím pouze jejímu tvrzení, automaticky to znamená, že věřím Parteymu, a chceš tady popírat to, že si někdo může počkat, než si utvoří finální názor, že buď musíš věřit jednomu, nebo druhému a není nic mezi tím. Nevím, co se tu furt stavíš do role soudce, čemu můžu věřit, nebo ne. To, že ty si uděláš obrázek velmi jednoduše, když ti někdo něco napapouškuje neznamená, že to tak má každý víš. Jednodušší lidé ano, normální nad danou věcí popřemýšlí. Ale chápu, že ty nemáš moc čím přemýšlet.

Tam žádné fotky nepostovala ale, postovala pouze screeny konverzace, které se dají velmi jednoduše zfakeovat (sám o tom dost víš co?), čímž netvrdím, že to fake jsou, ale ani nejsem schopný jednoznačně říct, že to je pravda. A ty do toho případu řadím od počátku a i jsem je sám několikrát zminil.

Reagovat
Nizzie

A pořád čekám na ty fotky.

Reagovat
Nizzie

A pořád, čekám na ty fotky co sis vymyslel.

Reagovat
Frony

To už jsou spekulace, ale nemá cenu to dál rozebírat. Rozporovat to nechci jen prostě u Greenwooda díky těm důkazům je mnohem snazší tomu věřit. Podle mně se ty případy liší a jeden druhýho stejně nepřesvědčíme.

Reagovat
Nizzie

Hochu ty si tak jednoduchý, že to až hezké není. Fotky žádné jeho přítelkyně nezveřejnila, to je zase výblitek tvojí fantazie, ale víme, že to máš trošku popletené v hlavě. Nikdo tady netvrdí, že její výpověď případně vylití srdíčka na twitteru je fake. Já jsem pouze podotkl, že jsem také zahlédl, že to je fake, ale ne z ověřeného zdroje, takže to asi pravda není. Jediné, co se tady rozporuje je, že video Greendwooda jak nakládá svojí mladé je relevantnější důkaz, než screeny konverzace. Protože když o tobě napíšu, že si ko*ot, možná mi to někteří neuvěří, když jim to však natočím, už to pochopí všichni.

Reagovat
jk

Můžeš mi tu postnout to video, kde Greenwood nakládá svojí přítelkyni pls?

Reagovat
Nizzie

Nevím, proč bych ti to tu měl postovat. Vím, že může být pro tebe problém to najít, ale to je mi celkem fuck.

Reagovat
Nizzie

Btw ukaž ty fotky, co postovala Parteyho přítelkyně.

Reagovat
jk

Tak mi jen popiš co v tom videu je.

Reagovat
Nizzie

Až postneš ty fotky Parteyho přítelkyně, které zveřejnila.

Jen se opravím, není to video, kde by ji přímo nakládal, ale zvukový záznam, ve kterém ji nutí k nedobrovolnému sexu + fotky. Doufám, že to tvojí prázdné makovici stačí.

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Je fajné, jak vždycky zmlkneš, když nemáš už co napsat, protože se zamotáš v těch svojich bullshitech.

Reagovat
jk

Jl se nikde nemotám, ani s tebou nechci konverzovat, nikam to nevede. Jen jsem chtěl vidět jak obhájíš tenhle bullshit

Jediné, co se tady rozporuje je, že video Greendwooda jak nakládá svojí mladé je relevantnější důkaz, než screeny konverzace. Nizzie™

Reagovat
Nizzie

Konverzovat nemůžeš, když to neumíš tupoune.

Chceš tvrdit, že screen konverzace od osoby, která dotyčného nařkne je relevantnější důkaz než tvrzení osoby, která dotyčného nařkne a podloží to zvukovým záznamem a fotkami, a potvrdí to i její otec? To je trademark na psychiatrickou léčebnu.

https://bohnice.cz/kontakt/

Zde máš kontakt, hned si tam zavolej a zarezervujte si s downym pokoj.

Reagovat
jk

Netvrdím. Víš proč? Protože si apriori nemyslím, že ty ženský musí lhát.

Takže si myslím, že když ti dva lidi byli obvinění klidně to může bylo pravda protože jsem nikde neviděl nic co by mě přesvědčilo o opaku. Ty snad jo?

Ta debata jestli je fotka konverzace lepší důkaz než video je pro mě úplně mimo, ale pár se vás toho drží jak hovno košule. Však to je přece úplně jedno!

Reagovat
Nizzie

Začnu odzadu, já se tě ptám, jestli je dle tebe screen konverzace od osoby, která dotyčného nařkne je relevantnější důkaz než tvrzení osoby, která dotyčného nařkne a podloží to zvukovým záznamem a fotkami, a potvrdí to i její otec? Jestli je dle tebe ta konverzace mimo, tak to dokazuje, jak mimo seš ty. Uvedu to na příkladu. Já ti tady budu vypisovat, že si mi ukradl auto, pak tě udám a předložím tuto konverzaci jako důkaz. Co myslíš, že udělá soud? No a pak je tu druhá situace, kde jim doložím fotky a k tomu zvukový záznam jak se chlubíš, že mi kradeš auto. Co udělá soud v tomto případě? Ale to už docela odbíhám od tématu a podstaty tady toho. Relevantnost důkazů může být úplně jedno tobě.

Já si taky nemyslím, že ty ženský musí lhát, ale dle mě znalých informací tu možnost musím z morálního hlediska brát v potaz, protože existuje a nikdo ji nevyvrátil. Stejně jako tu, že Partey lže jak tiskne, je to rapist a potom ať shoří v pekle. A pokud ho Arsenal kryje, tak také. Jenomže u Parteyho neexistuje nic, co by mě přesvědčilo o tom, že tomu tak je. Screen konverzace se dá velmi jednoduše zfixlovat (abys zas neplácal bullshity, netvrdím, že jsou fakeové). Konec konců si mistr v oboru, měl bys o tom něco vědět.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Vyšetřování pořád probíhá, na začátku října mu byla prodloužena kauce, což by mělo znamenat, že stále sbírají důkazy.

Reagovat
Frony

Až je posbírají a předloží, tak se to může začít srovnávat s Greenwoodem.

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Přemýšlels někdy o tom, jak se Greenwoodovi a jeho mladé dařilo tajit domácí násilí? Tyhle věci jsou většinou vidět, když měla např. do krve rozbitou pusu a někdo z okolí si všimne, pokud má vůli si všimnout. Já bych celkem i řekl, že Greenwoodův vztah smrděl už dlouho předtím, než se celá věc provalila. Když se provalila, klub neměl moc na výběr.

Reagovat
Taiger

Její taťka po tom, co se vše provalilo, tak bránil Masona, to asi k tomu, jak o tom mohlo potenciálně uvažovat jejich nejblížší okolí

Reagovat
Salfovic

Holt nechtěl přijít o volňásky na fotbal, to se dá pochopit.

Reagovat
Golasso

Jo, to mě dostalo

Reagovat
Busby babes

coz je u tehle pripadu uplne bezne, ze okoli moc nedela... btw u Parteyho se to taky provalilo az po case.

Reagovat
Golasso

Běžné to možná je, ale není to správné.

Já reaguji hlavně na to přesvědčení, že jeden klub se k tomu postavil dobře a druhý ne. Ty kauzy jsou odlišné – Greenwood je celkem prokazatelně domácí tyran a k tomu má na krku znásilnění. U aktu jsem jim nesvítil, takže znásilnění nechám na soudu, ale tím tyranem jsem si docela jistý. To muselo být vidět a v hráčově okolí bych řekl, že se o tom tak nějak "vědělo", jen na to každý sral. Je tedy docela dobře možné, že klub od něj dal ruce v poslední možné, nikoliv první možné chvíli.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

neni. taky nerikam, ze to je spravne. Jen ti rikam, jak to bezne vypada chovani a reakce okoli na domaci nasili. asi si teda o tom neco nastudujte, jak se chova obet domaciho nasili nebo znasilneni. uz i v CR se tomu venuje par projektu jako beztrestu nebo tak. Julie Hrda na twitteru je dobrej zdroj informaci.

Reagovat
Nizzie

Jenomže na tuto argumentaci lze namítnou to, že když je něco běžné, nestane se to ve 100 % případů.

Reagovat
Busby babes

tak si jeste jednou precti co pise v tom uvodu: "Tyhle věci jsou většinou vidět, když měla např. do krve rozbitou pusu a někdo z okolí si všimne, pokud má vůli si všimnout."

no a na to rikam, ze takove chovani okoli je uplne bezny. Rodice rikaj dceram, ze to znasilneni od manzela nebylo preci nic hrozneho, no tak si s ni trosku zaspasoval, aspon sis uzila a podobny... to je uplne bezna reakce okoli u domaciho nasili nebo znasilneni.

Reagovat
Nizzie

Ano, tomu rozumím a ani to nerozporuju, jenže i tak to nemůžeš u konkrétního případu brát jako stoprocentní pravdu "jen proto", že je to běžné. To, že je nějaké chování běžné neznamená přeci, že se tak zachová úplně každý. Může se zrovna jednat o případ, kdy se otec nasere a manžela zastřelí například. Bavím se v obecné rovině, nevztahuju to na konkrétně tento případ.

Reagovat
Busby babes

on se divi, jak je mozne, ze to nekdo nenahlasil. tak mu rikam, ze mame pomerne siroke poznatky o tom, jak se chova okoli obeti. A ze to, co popisuje, nijak nevybocuje z toho co o tom vime. adal uz asi nemam jak bych ti to vysvetlil.

Reagovat
Nizzie

a já ti říkám, že to chápu. Pouze jsem dodal svůj názor na danou záležitost v obecné rovině. No nic, nech to být, dnes asi nemáš den.

Reagovat
Busby babes

ok, je to mozny. promin.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Mluvíš z cesty. Já ti tady říkám, že MU dost možná reagoval až v poslední možné chvíli. To je reakce na ty nesmysly o tom, že se MU zachoval líp než Arsenal v případě Parteye. Pokud ten vztah smrděl už dýl, což je v případě domácího násilí velmi pravděpodobné, tak se to velmi pravděpodobně doneslo i lidem v klubu. Minimálně podezření určitě. Pokud ti v tomhle případě stačí, že klub reagoval jako běžně okolí reaguje, tak prosím, ale aspoň nás tady neustále neoblažuj moralizováním.

Reagovat
Busby babes

no, kdyz myslis... pokud se objevi info, ze o tom klub vedel a nic nedelal, tak fajn. Ale moc pro to nevidim duvod si to myslet.

To velmi pravdepodobne doneslo lidem v klubu... na zaklade ceho tak soudis? Ja nevim, jestli jeho pritelkyne chodila na zapasy, jestli byla s klubem v kontaktu... klub je vetsinou rad, ze vubec dokaze nejak kontrolovat aspon hrace. Dneska uz to bohuzel/bohudik neni tak jako to mela class 92 se SAFem no.

A k tomu srovnani s Arsenalem... no United Masona suspendovali okamzite kdyz se objevila videa te jeho pritelkyne. az pak to zacla resit policie. Arsenal hraje Parteyho i po tom, co byl zatcen, pusten na kauci a znovu zatcen a znovu pusten na kauci. Rozdil tam je a obri. jinak bych si tu teda taky mohl zaspekulovat jak o tom Arsenal vedel jeste driv, ze jo... ale pro to nejsou zadny dukazy, tak to neresim.

Reagovat
Nizzie

Důkazy jsou ten podstatný rozdíl, který neusstále záměrně opomíjíš.

Reagovat
Golasso

Důkazy k tomu, co klub věděl nebo nevěděl, samozřejmě nemám, ale přijde mi to zvláštní, že by si minimálně spoluhráči nevšimli a nešířilo se to dál. Prostě mi přijde divné, že se to sneslo jako blesk z čistého nebe, když tam hrálo roli i domácí násilí.

Tak u Greenwooda se objevily jasné důkazy. Klub neměl na výběr. Nebo máš pocit, že pro MU v tu chvíli existovala ještě jiná možnost? U Parteye nic takového není. Ale to je fuk, stejně odmítáš vnímat rozdíly. Co Arsenal věděl nebo nevěděl je úplně jedno, jelikož se rozhodl Parteye nesuspendovat a rozhodnutí nezměnil ani s medializací. A to, že byl zatčen a propuštěn na kauci v GB znamená asi jen to, že je vyšetřován na svobodě, nic víc.

Reagovat
Busby babes

stejna situace je i u Parteyho, ale kdo to nechce videt, nevidi dukazy u Greenwooda jsou obdobne. a jak rikam, resim jen to, jaky pristup maji oba kluby po zverejneni. ne pred.

Reagovat
Nizzie

Až na to, že nejsou ani obdobné.

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
Taiger

Jeden z nejlepších střeďáků v lize za mě

Reagovat
O.Giroud

chudatko nase malunke

Reagovat
Busby babes

to nekde rikam?

Reagovat
O.Giroud

no mal som z toho taky pocit, ze ho niekto vlaci po sudoch aj ked za to nemoze no

Reagovat
Busby babes

to vubec. jen by bylo fajn, kdyby to probihalo rychleji no. ale tak jinak to asi nejde.

Reagovat
Swarley

Jako tady stejne uz neni sance, ze by si za United kopl... Kus vola, takhle si to cele posrat... Ale tak jeho boj, nema delat kktiny...

Reagovat
Busby babes

vsechno bude zalezet na rozsudku. Z pohledu United to bude: podminka? ok, mladej kluk, udelal chybu, ma dostat druhou sanci... neodepisou 100 milionovej asset. Na to bych klidne vsadil. plus nejaky kecy o lecbe/terapii a edukaci okoli...

Reagovat
Mastný Chobot

Akože by ho súd uznal za vinného a vy by ste ho reintegrovali? Tomu sa mi nechce veriť. Ak bude vinný, tak u vás skončil a bude rád, keď si ho vezme nejaký MK Dons podľa mňa.

Reagovat
Busby babes

pokud nepujde do vezeni? to si myslim, ze jo. Samo netusim, ale imho bude mit klub tu hranici nastavenou: jde do vezeni vs nejde do vezeni.

Reagovat
dantetomas

Je Man Utd, tam mu za to daju este aj kapitansku pasku.

Reagovat
Busby babes

jo no, sice jsme jedinej klub, kterej hrace okamzite vyradil z kadru, ale jasne no.

Reagovat
jk

Everton Gylfiho taky ne?

Reagovat
Busby babes

pravda.

Reagovat
nani92

pred 10 rokmi by to ešte ustál, možno aj za nás ale v tejto dobe si ako vinný násilník voči ženám už vrcholovo nekopne

Reagovat
mistr129

Reagovat
r.mrazik

ale joo...sance porad je

Reagovat
Zdechlina

Dnes si United povodí chlapce z Tottenhamu Hotsperm, nicméně budou rádi za remízu. Vietcong od slepic klasicky zasimuluje na penalticku, kterou prostoduchý Kane promění. Jinak góly dávat už prostě neumí. Dejte na mě

Reagovat
Taiger

wtf, ten vietcong?

Reagovat
Nizzie

Son ne, neznáš?

Reagovat
Taiger

rasistický a nevtipný

Reagovat
Nizzie

Nevtipný budiž, proti gustu, ale rasistický?

Reagovat
Taiger

Jakou má spojitost Vietkong se Sonem?

Reagovat
dantetomas

Fake dres v Prahe na trznici?

Reagovat
Taiger

Bejt to vtípek na černýho, tak tu je milion blitek, zatímco poznámky na Asiaty se normalizovali

Reagovat
dantetomas

Ze to bol spatny vtip beriem, ale tahat sem tieto sracky? Hele, pro mne Korejec ci Vietnamec jak cernoch, lidi jsou lidi, to je jasny...

Reagovat
Nizzie

Vůbec ne, vtipů ne černé hráče je tu taky spousta, stejně jako na bílé (Harty by mohl vyprávět). O to víc nepochopitelná je ta reakce, která je ve své podstatě stejně hloupá, jako ten vtip.

Reagovat
Nizzie

*Harry (Maguire)

Reagovat
Nizzie

Netuším, můj vtip to nebyl, ale co je na tom rasistického? Proč je potřeba do všeho hned tahat rasismus? Byl to prostě jen vtip, byť treba ne vhodný, na anonymním webu, který se k dotyčné osobě nikdy nedostane a ani to nebylo jeho smyslem, tudíž ji absolutně nezpůsobí žádnou újmu. V čem je toto horší, než když se tu kolikrát nadává na Maguireho a podobně? Fakt už mě nebaví to neustále a hlavně mnohdy naprosto zcestně debilní ohánění rasismem.

Reagovat
Taiger

Fairs, asi jsem se toho chytl, páč je to pro mě dost osobní, mb

Reagovat
Nizzie

Jsi asiat?

Reagovat
Taiger

Nene, v jiným slova smyslu, ale to není podstatný

Reagovat
Nizzie

Dobře, nechme bejt.

Reagovat
Taiger

Reagovat
O.Giroud

slabost na Sona a Kpop spevacky?

Reagovat
Taiger

Jen na Soňa :/

Reagovat
Nizzie

Fuj, to je hroznej hendikep.

Reagovat
O.Giroud

spevakov? nesudim

Reagovat
Taiger

BTS?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Side

Reagovat
Busby babes

tvl tak povodime si je nebo budem radi za remizu?

Reagovat
Zdechlina

No jako budete je vodit, ale díky zákeřnosti soupeře budete rádi za remízu

Reagovat
jk

Já myslel, že si nás povodíte a MY budem rádi za remízu.

Reagovat
Nizzie

Neboj, Kavanagh zajistí.

Reagovat
jk

Tvle vám v posledních třech zápasech štěstí nebo rozhodčí přihrál všechny sporný momenty ve váš prospěch a budeš tu někomu psát o přízni sudích? Prober se.

Reagovat
Taiger

To asi ne Proti United nás zařízli, takže jsme mohli mít stále 10/10...

Reagovat
jk

Tam vás zařízl ETH, který rozebral vaše vysoké postavení. A i kdyby, píšu o posledních 3 zápasech.

Reagovat
Taiger

Jaký sporný momenty nám přihrál proti Leedsu třeba? Tam bylo vše jasný jako to, že skončíme před váma a vy mimo top4

Reagovat
jk

Uff. Tak třeba ten odvolaný gól Leedsu. To bylo hodně soft…

Reagovat
Taiger

Soft ale jasnej faul, ale třeba to, že nás zařízli při tý jejich penaltě, kde tomu předcházel jasnej offside, je jak moc v náš prospěch?

Reagovat
Nizzie

To se mu nehodí do krámu ale.

Reagovat
Nizzie

Btw ale to ani nebylo mou pointou, já i celkem souhlasím, že když budu jemný, tak jsme v poslední době měli na rozhodčí obrovskou kliku,a to nepočítám zápas s Leedsem, protože to bylo v podání rozhodčího nejlepší divadlo, které jsem v životě viděl. Ale je vtipný číst od něj ty alibistický ubrečený kecy o rozhodčích, jak kdyby kurníku rozhodčí nikdy nic nepřipískl a nesežral neuvěřitlný simulace Kaneovi či Sonovi.

Reagovat
Taiger

Kor Kanovi se trpí nejen ty simulace, ale i ty cílený fauly bez zájmu zahrát míč

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Hele říkám, že to bylo kurevsky soft. Rozhodčí to pískl, v pohodě. Ale kdyby to uznal taky by jste se nemohli moc rozčilovat. Jak říkám, hraniční situace. A ty šly poslední tři velký zápasy ve váš prospěch.

Reagovat
Nizzie

Argument jak vždycky.

Reagovat
jk

Máš nějakej?

Reagovat
Nizzie

Já ano, ale nevidím důvod to takovému dezolátovi jako ty psát. Btw jsem ho výše uvedl. Tzn. směrem nahoru. Levý prst polož na kolečko na myši a pojeď o trochu seměrem dopředu. Jakoby od sebe. Pak to uvidíš. Možná.

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Nenašel? To mě mrzí.

Reagovat
Nizzie

Ty už se prober plačko.

Reagovat
jk

Argument jak vždycky

Reagovat
Nizzie

Použil si doslova stejný. Tolik k tomu, jaký má smysl se s tebou bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj kamarádi a přátelé! Jdu si pro radu, nevíte někdo, kde sehnat lístky na MU vs Chelski? Chtěli bychom s kamarády zajet. Hrají 22.4.2023. Díky moc za případnou pomoc.

Reagovat
JohnnyBravo

Důležitej zápas v boji o top4. Takže otázka zní hrot Rash nebo CRko?

Reagovat
Swarley

Rash, neni o cem

Reagovat
JohnnyBravo

Tak zase Rashovi to celkem sedí zleva. Sancho hrál posledně obstojně, klidně bych zkusil Rash - CR - Sancho

Reagovat
Taiger

Existuje minimálně 10 lepších hroťáků v lize a CR je jeden z nich

Reagovat
Busby babes

CR letos neni lepsi nez Wellbeck.

Reagovat
Taiger

Ale to je i tím, že Welbz hraje fakt fajn letos, kdyby Southgate MUSEL vzít 3 forwardy, tak je za mě ten 3., nikdo jinej se tam nenabízí

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kdo vlastně pojede, Kane je jasný, Abraham, Toney? DCL?

Reagovat
Taiger

Může vzít 26 lidí, ale do 21.10. musí oznámit 35-55 borců. Na zmíněných 26 má čas do 14.11.. Tipuju, že vezme 3 forwardy, s tím, že Rash tam může zahrát taky.

Za mě Kane, Toney a třetí těsně Abraham. DCL ani Wilson nemají nahráno nic a jsou skleněnky. Zároveň je Kane snad jeden z mála, co bude hrát každej zápas, tak podle mě ten 3. ani není třeba no.

Reagovat
Busby babes

jo, takhle nejka bych to videl. Kane a pak bud Toney nebo Abraham s tim, ze tam pak muzou hrat i bez hrota, protoze Rash, Sterling nebo Foden..

Reagovat
Taiger

A stejně si myslím, že to ani nebude třeba, Kane bejvá vždy na ty velký turnaje fit a nikoho tam nepustí.

Reagovat
Taiger

+ Vardy nehrává, Watkins absolutně z formy, Solanke na to nemá. Fakt se tam moc hroťáků nenabízí.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Yes, taky jsem hledal a skončil na těch jménech, které si vypsal. A asi to tak i odpovídá. Žádná hitparáda teda

Reagovat
Taiger

Ale ani nemusí, Kane je co se týká zdraví spolehlivej a má zároveň formu, podle mě si ten 2. forward (nejspíš Toney), nečutne mockrát

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jak říkáš.

Reagovat
Busby babes

jen teda Welbeck jeste nedal gol, no...

Reagovat
Taiger

Než Potter odešel, tak byl klíčovým hráčem, fakt hodně akcí šlo přes něho, někdy měl i dost smůlu se zakončením

Reagovat
SunFells

Reagovat
Taiger

Hej on hraje fakt fajn, když jsem sledoval Brighton Jakože fakt mě nenapadá lepší 3. forward, Tammy nehraje základ ani

Reagovat
SunFells

Právě Toney, Abraham je jasná dvojka. Hraje obvykle základ a má víc minut než Welbz.

Reagovat
Taiger

Však borec nehraje ani základ v lize ne? + V Evropě když hraje, tak taky nedává góly?

Reagovat
Whitemedia

Nevím, kdo je Andrew Tate, ale asi to bude hrozná mrtka, když je kvůli němu takhle zprasená diskuze.

Reagovat
Taiger

Oh damn, jak moc ti to zkazilo den?

Reagovat
Whitemedia

Skoro jako kdybych koukal na SW.

Reagovat
Taiger

Diskuzi o SW bys ale nepřežil, to je rozdíl

Reagovat
RKBoy
Reagovat
Taiger

Viděl si novej díl Jordana (numero 296)? Mega

Reagovat
RKBoy

ešte som sa k tomu nedostal ale mám v pláne.

posledné čo som videl bolo 295, ked tam mal Morgana.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

At Colney for Arsenal open training ahead of Arteta’s pre-PSV press conference.

No Zinchenko or Martinelli, both due to calf problems.

Tvl, snad je Marti ok

Reagovat
SunFells

Jeho druhý tweet:

Scrap that on Martinelli. Word now from Arsenal is that he is just feeling a bit under the weather. That’s why he is sitting the session out. Should be OK for tomorrow.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Makiii

Dneska nutne potrebujeme uhrat 3 body. Ocekavam, ze Spurs nas necha hrat a budou cekat na brejky, ktery budeme muset pokryt a zaroven konecne vyuzivat sanci, kterych jsme meli posledni zapasy vic nez dost.

Proti Newcastlu naprosto 2 zasadni a klicovy rozhodnuti proti United. 1000% penalta na Sancha a pak po pisknuti a rozehrani balonu, kdy Ronaldo dal gol, bylo naprosto regulerni. V dobe VARu tyhle pochybeni vazne nechapu.

Ocekavam sestavu:

DDG, Dalot, Varane, Martinez, Shaw - McTom, Casemiro, Bruno - Rash Ronaldo Antony

Pokud neni fit Eriksen, tak urcite McTom misto Freda a cekam, ze ponecha Ronalda a Rashe hodi misto Sancha.

Reagovat
Swarley

Rash na hrotu by byl lepsi ne Ronaldo, zaroven Rash by byl asi lepsi na leve strane nez Sancho... Ne uplne smerem dopredu, ale smerem dozadu to Sancho flaka a to dneska uplne nepujde...

Mozna nez Ronalda na hrotu by tam mohl byt Bruno jako falesna devitka, Rash vlevo a ten stred idealne McTom, Casemiro a Eriksen... Pokud teda bude ready...

Reagovat
Makiii

Neco mi rika, ze Ronaldovi to dnes sedne, pokud bude hrat. Tottenham je pro nej nejoblibenejsi tym na strileni golu. Kdyby nehral, tak to vidim - Sancho Rash Antony -

Po vyzkouseni falesne devitky Bruna nebo Eriksena uz tam fakt nechci ani jednoho videt. Oni musi pomahat s tvorenim hry zezadu.

Uvidime, co Eriksen…

Reagovat
Swarley

Tezko rict, co bude plan, jestli spis drzet mic nebo to hrat zezadu na brejky, coz ale spis budou chtit hrat oni...

Uvidime, co vymysli ETH... Fred to snad nebude...

Reagovat
Makiii

Pocitam s tim, ze Conte prijede s tim, co aktualne hraji skoro proti kazdemu souperi

Zezadu a na brejky, kor ve velkych zapasech.

Reagovat
Cobra

Nebude chtít hrát nikdo, 80% času si to budou šudlit obránci mezi sebou a Kane dá penaltu.

Reagovat
Whitemedia

Broja a Gallagher v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes půjdou z lávky. Očekávám plnou sestavu a v sobotu se bude odpočívat před LM. Však na ty v sobotu stačí béčko.

Reagovat
Whitemedia

Když říkám, že jsou v základu, tak jsou v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn

Reagovat
Miguel19

Kepa; RLC, Azpi, Chalobah, Koulibaly, Cucurella, Jorginho, CG, Mount, Havertz, Broja

Reagovat
Svatej

Brojaaaa

Reagovat
Talker

Sere mě tam Havertz, ten musí podat slušný výkon konečně. Nadšený jsem z CG a Broji.

Ideálně bych byl pro to, kdyby to bylo 3-5-2 s Havertzem a Brojou uprostřed a Mountem jako volným podhrotem.

Reagovat
Whitemedia

Za ty kecy se ti to zase bude sekat.

Reagovat
Talker

Když jsem ho natřel minule, tak po pár minutých dal gol.

Reagovat
M0rb1D4S

0% of Chelsea’s starting outfield players tonight came through Cobham.

Mount, Loftus-Cheek, Chalobah, Broja and Gallagher.

Very impressive

Reagovat
M0rb1D4S

Ty vole 50%

Reagovat
Talker

Reagovat
Kixi Syhimour

asi ti vypadla číslovka

Reagovat
Maximm9

Z nasi sestavy asi zbytecne cekat hezky fotbal, ale Brojovi a Gallegherovi to preju. Snad nedostaneme stejnou nadilku jako United.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Tsimikas, van Dijk, Gomez, Arnold - Carvalho, Thiago, Henderson, Salah - Firmino, Nunez

Subs: Kelleher, Fabinho, Milner, Chamberlain, Jones, Elliott, Robertson, Clark, Phillips

Reagovat
Svatej

Prdele, Robertsona jsem potreboval

Reagovat
Coutinho10

tam se rotace dala čekat

Reagovat
cubazi

prečo nehráme na 4 založnikov? ach Klopp

Reagovat
Coutinho10

Trent by se měl konečně chytit

Reagovat
SunFells

Fakt 442?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jisté to není, ale čekal bych to

Reagovat
avicii

Dúfam v súdržnosť v obrane ako proti City, a želal by som si vydarený zápas pre Darwina

Reagovat
Taiger

reagovat]

fenixLFC17.10.2022 20:08#

ziadne nove rozostavenie sme nehrali

HMMMM, ani dnes? ;)

Reagovat
Coutinho10

Cuf se vrací na lavičku

West Ham: Fabianski; Johnson, Kehrer, Zouma, Creswell; Rice, Soucek, Downes; Fornals, Bowen, Scamacca.

Subs: Areola, Randolph, Coufal, Antonio, Lanzini, Ogbonna, Benrahma, Coventry, Emerson.

Reagovat
O.Giroud

nevyhrate

Reagovat
Coutinho10

WHU letos nebude tak vysoko, LFC ty body potřebuje víc a hlavně potvrdit ty 3 proti City

Reagovat
Makiii

#mufc XI vs Tottenham: De Gea, Dalot, Varane, Martínez, Shaw, Casemiro, Fred, Bruno Fernandes, Sancho, Antony, Rashford

Nechapu, ze po minulem zapase muze Fred hrat v zakladu…

Reagovat
Hlahart

Fred se snad vzpamatuje. Ale za posazení Ronalda Jen nevím, komu bude Antony nahrávat

Reagovat
SunFells

Dalotovi.

Reagovat
Swarley

super no

Reagovat
Taiger

Fred je underrated

Reagovat
Busby babes

dobra. Eriksen asi neni jeste ready

Reagovat
vitasrp

To je prostě v prdeli, po minutě a 50 vteřinách se objeví rychlejší přechod a v tu chvíli Jorginho na tom place prostě není, protože ho předběhne fakt úplně kdokoliv.

Reagovat
Mike Litoris

Druhá minuta a sprinterský souboj Jorginha u lajny, na borec ho na pěti metrech předběhl o deset Já fakt začínám věřit tomu, že bych na stovce dal i já.

Reagovat
Miguel19

Tak zrovna Henry by dal od nás všechny co jsou na hřišti...

Reagovat
Mike Litoris

Jo, ale až takhle? Vždyť to bylo jako souboj dorostence s mladší přípravkou

Reagovat
Csaplárova past

Co furt dela ten Havertz v zakladu ty vole? To i ten Pulisic by byl platnejsi ....

Reagovat
Coutinho10

Alisson hrozny ty vykopy

Reagovat
r.mrazik

proc je arsenal x city odlozeny?

Reagovat
Miguel19

Arsenal má tu dohrávku s PSV asi

Reagovat
SunFells

Kvůli královně.

Reagovat
r.mrazik

???

Reagovat
SunFells

Kvůli královně nám odložili PSV na tento čtvrtek, tak posunuli City.

Reagovat
r.mrazik

Ahaa...chápu...díky

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě si zase nějakej woolwich debílek zlomil nehet, a tak zažádali o odložení že nemají dost hráčů.

Reagovat
ashburtongrove

Cringe

Reagovat
O.Giroud

Rice -> LFC? Ze mu Alisson stale prihrava

Reagovat
vitasrp

My bráníme v pětičlenné obraně a po jednoduché zpětné přihrávce a dalšímu pasu do křídla vytvoříme řadu 7 hráčů, kdy je na hranici vápna moře prostoru. Co to je wtf.

Reagovat
vitasrp

Výborně Mbeumo, místo, aby šel do výborný pozice, tak se prásknee na zem

Reagovat
Talker

Bál jsem se, že to foukne, ale měl to fouknout a vrazit mu pár facek a žlutou za simulaci.

Reagovat
Mimalu

zatím jsme slušně v lese

Reagovat
Talker

Za chvíli fakt budeme muset nasadit Zakariu, když to takhle s těmi zraněními půjde dál...

Reagovat
vitasrp

No, tak jestli je to sval na delší dobu, tak máme do MS v podstatě dvě možnosti do středu zálohy - Kovačiče a Jorginha ne? To je taky úžasný.

Reagovat
vitasrp

Vlastně ještě Zakaria, tak je to v poho.

Reagovat
Talker

Ještě tam je Chuck.

A v obraně je na lavičce tuším jen Silva, který taky měl nějaké zranění před týdnem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mike Litoris

Tak ještě RLC, pak ti ale pochybí na RWB. Plus teda v nejhorším Mount (i když to fakt nechceš) a defenzivního by mohl hrát Chalobah, kterýho tam Potter postavil v nějakým přáteláku.

Reagovat
Miguel19

Úžasný zatím. 20 minut nákopů a prohraných soubojů

Reagovat
Coutinho10

dobre Darwin i Tsimi

Reagovat
Taiger

My potřebujeme Gómeze

Reagovat
Coutinho10

ted zaridil penaltu

Reagovat
Taiger

Uuuuf

Reagovat
Coutinho10

nakonec lahudka pro Alissona, ale jako malem cisty konto v haji

Reagovat
Taiger

Jj, snad už to udržíte, ale ten Gomez je mamlas

Reagovat
Coutinho10

j, proto jsem raději risknul Trenta škoda, mohl mít áčko

Reagovat
Taiger

Proti NFO to bude lahoda

Reagovat
Coutinho10

mohla by být, pokud si ho všichni nepřivedou

Reagovat
DieFohlenBMG

Co tam dělá Klopp? Proti City dostal rudou

Reagovat
fenixLFC

a?

Reagovat
cubazi

lepší Caroll

Reagovat
EL Gringo

Krása od Tsimiho a ešte krajšia hlavička od Darwina

Reagovat
REPLIKATOR

CARROOOOOOOLL

Reagovat
Kixi Syhimour

Darwwwwwwwwiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

Reagovat
Svatej

Prdele já myslel, že se hraje v 9

Reagovat
Taiger

Pohoda, o 20 příspěvků v diskuzi min naštěstí

Reagovat
Svatej

Tak máš příležitost je zas nabrat nějakou diskuzí o svým idolovi.

Reagovat
Taiger

Gallagher se zranil, takže není o čem :/

Reagovat
Svatej

Ten je málo násilnickej a sexistickej na tvůj vkus ne?

Reagovat
Taiger

Má stejný KD jak ty, pod 0.2

Reagovat
Svatej

Takový by jsi se mnou 1V1 měl při troše štěstí ty

Reagovat
Taiger

Tam by to možná bylo close, když trávíš 90% hry v gulagu

Reagovat
Mike Litoris

Zatím to vypadá, že hráči taky.

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

pekna hlavicka, este poistit

Reagovat
Miguel19

To šlo trefit...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

ale jeho pohyb se mi líbí..

Reagovat
Miguel19

Wtf Koulibaly

Reagovat
REPLIKATOR

Nahrej tooooo, Salahu

Reagovat
cubazi

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Svatej

Koulibaly???

Reagovat
LaVolpe

Almiróón..

Reagovat
Svatej

Chalobah a tyhe vysoký míče, to je fakt naprostá katastrofa. On tam panikaří jak já, dřevák z okresu.

Reagovat
Mike Litoris

Člověk prostě vidí Silvu, jak to řeší elegantně a lehce… A v kontrastu k tomu to Chalobah napere do Koulibaliho, čímž málem založí break Jak si vede Colwil, nemohl by tu Chalobalovu pozici příští sezonu vzít?

Reagovat
Svatej

Mám dojem, že tam skoro nehraje, celá ta situace s ním se vyřešila katastrofálně...

Reagovat
Mike Litoris

Uf, tak třeba se aspoň vrátí pokornější a nebude si dávat ultimáta, jak se tvrdilo.

Reagovat
Svatej

Jeho táta to dost agresivně popřel, takže ono tam dost možná nic takovýho absolutně neproběhlo

Reagovat
Mike Litoris

Pokornější může být vždycky

Reagovat
vitasrp

Tak jako napere. On mu to sklepává hlavičkou, akorát útočník to přečetl, tak to bylo jen tak tak.

Reagovat
Mike Litoris

Asi máš pravdu, já jsem asi fakt zhýčlaný Silvou

Reagovat
vitasrp

Jako ale my prohrajeme dobrých 80 procent osobních soubojů, však to není normální.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Nafackovat všem na hřišti, co je tohle za přístup k soubojům? Přijde jim takový nasazení normální?

Reagovat
cubazi

ježiš ALAHU

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Broja pěkně, takovej tah na bránu víc než schvaluju.

Reagovat
vitasrp

Jako jasný, není to jenom o rychlosti, ale ten rozdíl, když se rozeběhne Broja a Havertz

Reagovat
vitasrp

Tohle Havertz samozřejmě nemohl čekat, ten je bože tak k ničemu.

Reagovat
vitasrp

On stojí před prázdnou brankou, stačí to jenom kurva risknout, udělat krok předem a doufat, že mě to trefí. On tam ale jenom stojí, to je pak těžký.

Reagovat
Svatej

fakt totální absence střeleckýho instiktu. Kde ty čísla v Leverkusenu proboha nabral?!

Reagovat
Talker

Generační talent

Reagovat
Svatej

Mount si už balil kufry tenkrát.

Reagovat
Svatej

I ta rychlost je u něj brutální, žeru ho

Reagovat
Mike Litoris

Broja dobrá raketa

Reagovat
Svatej

Redka ne?

Reagovat
Miguel19

To spíš uklouzl.

Reagovat
vitasrp

Jestli Mee netrefil tím prvním pokusem míč, tak to byl stoprocentně faul ale.

Reagovat
Svatej

ten jeden uhel stál dost za prd..

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Uplně dementní situace. Když by zůstal ležet, tak je tam slušná šance na tu kartu a možná i pecku, ale tím, že hrál dál, tuhle variantu u sudího pohřbil.

Reagovat
Talker

Pencle ne, bylo to mimo vápno.

Reagovat
Mike Litoris

Já jsem rád, jen víc takových. Ať hráči ty situace dohrávají, pak jim to rozhodčí vrátí v tom, že pecku písknou, i když sebou teatrálně nepadnou, jako teď posledně Mountovi.

Reagovat
Svatej

souhlasim.

Reagovat
Miguel19

Škoda Broja. Ale dobře zamakal.

Reagovat
Maximm9

Skoda, ze nezvedl hlavu a nevidel Mounta, ale sprint hezky

Reagovat
Coutinho10

Darwin se rozjizdi skoda tyce

Reagovat
Talker

Broja je herně úplně někde jinde než Havertz nebo Auba. Rychlost, přímočarost... Chce to ale z toho něco vytěžit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Diskostu

Tie Darwinove voleje lavačkou nie su na zahodenie

Reagovat
REPLIKATOR

Škoda Nuňez. West Ham tak slabý, že si tam dělá co chce.

Reagovat
Svatej

Doprdele tak nastav nohu aspon, vždyt to nemusí napalovat ani z tý pozice.

Reagovat
vitasrp

Ten pokus o kličku od Havertze teď zase

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10

ajaj Gomez

Reagovat
Talker

Tvl Havertz... To je několikátá situace, kdy nebyl schopný udělat nic rozumného.

Reagovat
Svatej

To je zas ruka docela na hraně

Reagovat
Svatej

Ten Havertz je totálně v prdeli, já ho před sezonou proklel

Reagovat
Luc-Luc

Var ham united

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta?

Reagovat
O.Giroud

Gomez klasik, musi vzdy spravit nejaku tupost.

Reagovat
Diskostu

Toto by som ako Penaltu nepiskal...

Reagovat
O.Giroud

takze penalta ok

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
RKBoy

nad Kaiom už lámem palicu, on je tak neskutočne mäkký a vôbec nestíha premýšlať v tomto tempe, na všetko potrebuje o sekundu či dve viac.. nech si poňho príde Bayern dalšie leto, tento útok čo sme poskladali a vyzeral na papieri skvelo (Ziyech, Pulda, Werner, Kai, Lukaku) musí byť už historia.. je to smutné, ale radšej tam uvidím makať Broju či Odoia (ak sa vráti z hosťovania) ako plúžiaceho sa Ziyecha či spomaleného Havertza.

Reagovat
mimi_united

Kai je váš najlepší hráč, že ho neviete využiť je len a len vaša chyba.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Talker

Lol. Ať hraje kdekoliv, je vyloženě průměrnej.

Potřebuje extra 1-2 doteky, což prostě v moderním fotbale nedostane, nestíhá v tom tempu přemýšlet, co udělat. To co mají ti mladí zautomatizovaný, to on prostě musí vymýšlet.

Mount je o světelné roky jinde.

Reagovat
Svatej

jen berte Za Sancha

Reagovat
Hachim Mastour

to máš to isté

Reagovat
Luc-Luc

Alissoooooooon spravedlnost

Reagovat
Coutinho10

Alisson

Reagovat
REPLIKATOR

Úplně zbytečná... Gomez

Reagovat
cubazi

Gomez ma neskutočne výkyvy...

Reagovat
O.Giroud

stridaj Gomeza, Milner na stopera

Reagovat
Svatej

Cucurella doprdele uplně zamrzl, tak jsou normální?

Reagovat
Taiger

Tolik zlosti v sobě máš

Reagovat
Svatej

Než mě zkusíš soudit - obuj si moje boty a projdi moji cestu, projdi moji minulost, pociť moje slzy, zažij moji bolest, projdi roky, které jsem prošel já, zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopl já! Za každým vstaň a jdi dál, tak jako já! A stejně i potom mě pouze bůh může soudit ❤❤❤

Reagovat
Taiger

Nezávidím přítelkyni, s kým to musí bejt doma

Reagovat
Svatej

Nenudí se, to je základ funkčního vztahu

Reagovat
Taiger

Má vlasy jak Gallagher?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

jen ten začínající knírek

Reagovat
Mike Litoris

Snad aspoň vertikální

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Luc-Luc

Mel kopat Suk lol

Reagovat
Svatej

Broja je nejzajímavější hráč vepředu, fakt miluju každej jeho moment.

Reagovat
vitasrp

Proč doprdele radši upadne

Reagovat
Svatej

Vzhledem k tomu, že zakončení u něj nepřipadá v úvahu, asi počítal, že to nebude mít čas zpracovat a zaseknout.

Reagovat
vitasrp

Co víc chceš tyvole, jakou lepší přihrávku od Mounta potřebuješ????

Reagovat
Talker

5 vteřin, aby mohl promyslet, co vlastně s míčem chce udělat.

Reagovat
Svatej

jsme na stejný vlně

Reagovat
REPLIKATOR

Alisson Nejlepší golman PL

Reagovat
O.Giroud

Gomez daj si ten biely dres dik

Reagovat
Taiger

Dej pokoj, mám ho ve fantě

Reagovat
O.Giroud

je to casovana bomba, modli sa nech gol West Hamu zariadi chybou a nie hlavickou do vlastnej brany

Reagovat
Taiger

Ale proti City byl snad nejlepší hráč na place

Reagovat
O.Giroud

tam aj Van Dijk po dlhom case vyzeral ako Van Dijk ja neviem mne sa tuto sezonu nepaci, skoro v kazdom zapase kde hral stopera spravil nejaku blbost, ale vacsinou to stihol zahasit tak to ludia az tak neriesili

Reagovat
Taiger

Jj, souhlas

Reagovat
RKBoy

radšej sa jebne na zem.. ten chlap je tu 3. sezonu a stále pôsobí ako v lese.

Reagovat
Taiger

To je tím, že nemá uklízenej pokoj podle mě

Reagovat
RKBoy

zložíme sa mu na jednu kopiu.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

to je kurva genius

Reagovat
Taiger

Tvoje příspěvky > zápas Chelsea

Co se týká entertainmentu

Reagovat
Maximm9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

laťka je nasazená relativně nízko, takže to není kdovíjakej achievement (napsal jsem to takhle, protože vim, že ti anglovýrazy ženou krev k nohám)

Reagovat
Taiger

Reagovat
Talker

Hsvertz

Reagovat
Greny

Broja musí hrát víc a víc, hraje fakt dobře...

Jinak jednu penaltu teda písknout mohl

Reagovat
avicii

Malo to byt aspoň 2:0 po polčase, WHU nič až kým neprišiel Gomez a jeho veľmi nesikovny zákrok, Alisson super.. Škoda tých Nunezovych striel, ta prvá to by bol parádny gól, rovnako ta tyčka, smola.. Treba ale ďalej makať..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubazi

hlavne škoda sebčenia alahovho tu je odpoved nato prečo Mané odišiel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

feníx please fuck off

Reagovat
O.Giroud

Hlavne Carvalho je zas k prdu, on ked zacina v zaklade tak to nie je zatial ono.

Reagovat
Miguel19

Do 20. minuty to byla čirá zoufalost. Pak jsme konečně začali hrát a nějak to vypadalo.

Německý projekt je třeba ukončit. Havertz je opět příšernej. Pomalej, nedůraznej, netechnickej, nic prostě. Za něj okamžitě Sterling nebo Pulisic.

Broja se docela rozehrál. Jeho pohyb je úplně někde jinde jak od Havertze či Auby.

Reagovat
Miguel19

A to rozestavení na wingbacky dělá z 80 % James.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

Firmino slušně neviditelnej

Reagovat
REPLIKATOR

Na rozdíl od těch dvou sobců aspoň nahrává.

Reagovat
ondris

Ale mal tam tak dva pekné momenty. Inak u neho už asi klasika. Aj tak je to zlatíčko.

Reagovat
vitasrp

Havertzovi evidentně nesedí systém třetího manažera v řadě.. Nebo je prostě úplně na hovno.

V něm jsem se teda hoodně spletl, když měl dobrá období, tak vypadal fakt jako fajn fotbalista, jenže nikdy to neudržel konzistentně. A letos zapadl do totálního podprůměru, to jsou výkony ala Pulišič v nejhorší formě.

Jinak 25 minut hrozný, pak to až začalo nějak vypadat. Tomu střed prostě zoufale chybí větší fyzická síla, proti Brentfordu tam radši hrajeme ve 3 středních záložnících, jenže k čemu to je, když to pak jistí Jorginho, kterej tam tý práce v defenzivě kvůli svým limitům neodvede tolik.

Jo a nelíbil se mi Gallagher, ten jakmile se dostane do složitější situace, kdy není v pohybu, tak jsou vidět technický limity.

Jinak Broja výbornej, vážně doufám, že si s ním Potter prohraje a pořádně jeho talent rozvine, to může být výbornej útočník.

Reagovat
PanAu

Reagovat
Talker

On i v nejlepší formě vypadal jako fajn fotbalista, ale nikdy jako nějaká world class. Něco jako Willian - nenadchne, neurazí. Ideálně bys chtěl upgrade.

Teď ale potřebuje na všechno o zlomek vteřiny více, než špičkoví fotbalisti, potřebuje o dotek navíc, potřebuje se rozhlédnout a na to v PL prostě čas nedostane v ofenzivní roli. K tomu ani není tak dominantní v soubojích.

Já u něj nevidím jedinou silnou stránku od té doby, co je u nás. Ve většině věcí je slušný, ale v ničem skvělý.

Reagovat
fajdax

Willian byl vybornej fotbalista

Reagovat
PanAu

No, ze začátku slušný kolotoč, ale nakonec jsme to vyrovnali a konec zápasu tak nějak v nás prospěch…ale !!! Havertze mám fakt rad, ale po sezóně musí jít, progres 0, možná je i horši, obrana posrana až za ušima a co ten Cucu? Občas jsem kouknul na Brighton a byl skvělý, ale začátek v Chelsea má průměrný/podprumerny, defakto každou situaci vyřeší špatně. Každopádně Broja maka a sympaticky výkon

Reagovat
smazaný uživatel

To uz skoncilo jo?

Reagovat
PanAu

Pro mě jo, musím uspavat děti s 39 horeckama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by melo jit rychle.

Reagovat
Hlahart

ooof, Lloris teda napínal...

Reagovat
Hlahart

Aha tak tyč dokonce...

Reagovat
jk

Mě tam napínají zatím všichni při té rozehrávce od zadu

Reagovat
Busby babes

jako proc rozehravame nakratko, kdyz hned po prvni prihravce jde nakop dopredu?

Reagovat
jk

Ale ty nízký nákopy od DDG byly docela dobrý.

Reagovat
Hlahart

prej hrajeme nějaký mid-short a mid-long nákopy, vůbec nevím, co to znamená prakticky

Reagovat
jk

Vzhledem k tomu jak vám tu krátkou rozehrávku Brighton a Brentford rozebral tak fajn že ETH s tím něco dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby mu naskakaly nejaky prihravky do statistik a nebyl za kokota ze neumi nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

De Geo ty tupa svine mohl bys prestat kopat dlouhy odkopy na Antonyho?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw zvedne hlavu, jo super ve vapne nikdo neni, jebnu tam centr obloukem.

Reagovat
Svatej

Ted to Broja posral, nevěděl že je sám

Reagovat
Svatej

A Havertz se bojí souboje, príma.

Reagovat
Taiger

Pochválil si dnes někoho?

Reagovat
Svatej

Broju

Reagovat
Hlahart

A přítelkyni za knírek

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

Reagovat
PanAu

*pritele

Reagovat
Hlahart

Raaash

Reagovat
Swarley

Kurva Rashovi to nepada

Reagovat
Taiger

Welbeck > Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Rash neni hrotak. Mame na ST akorat Ronalda coz je dost trapas.

Reagovat
pingla

tpč to chce gól ale

Reagovat
vitasrp

My máme neskutečnou kliku.

Reagovat
Likan7

Hugo van der Kahn ty vole...

Reagovat
Hlahart

Gól ale tvl...

Reagovat
Busby babes

Penalta pro Kane incoming.

Reagovat
PP

ale ted hrajete hezky.. Kde se to bere ve Fredovi takové průnikovky?

Reagovat
Hlahart

Fred hraje vždycky buď jako prime Carrick nebo prime Obertan.. Nic mezi tím...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Fakt mám tý naší neschopnosti vzadu dost. To jsou klauni doprdele.

Reagovat
Taiger

Furt můžeš přejít do severního Londýna a fandit nám

Reagovat
Svatej

Ještě bych z tý vaší zoufalosti a beznaděje načichnul.

Reagovat
Front hell

Ale po dvou vyhraných kolech jdeš na titul

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze si to Trent jeste nezastavil

Reagovat
Hlahart

Lloris klídek kurva

Reagovat
Svatej

Co to je za faul Tam už ani nešlo to rameno zahrát čistěji tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze nemame strikera. S takovym tlakem a Ronaldem na hristi bysme vedli 3:0.

Reagovat
Hlahart

S ním na hřišti by to bylo co 3 minuty rozkouskovaný, protože by nestíhal vyjít z ofsajdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže ageismus?!

Reagovat
Taiger

Třeba Andrew Tate?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

skoda, ze Ronaldo by ani jednou nebyl tam, kde byli ti nasi hraci v tehle sancich.

Reagovat
jk

Kontrolovaná pasivita je v pohodě. Ale mám pocit že to trochu přestáváme kontrolovat, 13 střel za 25 minut….

Reagovat
Svatej

Nedá ten míč prostě

Reagovat
Svatej

Pak zas míč dostane do pěkný pozice, alibisticky posune bokem a ani se nerozeběhne... uuf

Reagovat
Busby babes

tuhle logiku Lukase, kdy mame milion sanci a on z toho udela, ze v defenzive vypadaji Spurs v pohode... jsem uplne nepochopil.

Reagovat
Busby babes

Lukace samozrejme.

Reagovat
SpecialOne

defenzivní dominance

Reagovat
Serg!o

Až na tu šanci Rashe to nebyli vůbec nebezpečný pozice.

Reagovat
J0EL

Reagovat
mithro

to ako bol defenzivny masterclass od tej nikozie.

Reagovat
Svatej

TO jsou fakt trapný pády

Reagovat
O.Giroud

trosku wtf striedanie na to, ze je len 1:0, ale ok

Reagovat
vitasrp

Dej toho Havertze už doprdele, však hraje se soupeřem tyvole už

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mike Litoris

Brentford teď parádně vyřešený aut, mají nacvičený super věci

Reagovat
Miguel19

Si dělá Potter prdel ne? Na co čeká s tím Havertzem?

Reagovat
Talker

Na přerušení.

Reagovat
Miguel19

To nemyslí vážně

Reagovat
Taiger

Všichni picujou Kaie, to úplně smrdí jeho rozhodujícím gólem

Reagovat
vitasrp

Tykrávo, Brentford nás mele fyzicky a on udělá takováhle střídání? Se úplně zbláznil ne?

Reagovat
RKBoy

Potter si niečo fetol?

Reagovat
Coutinho10

Bobby skodaaa

Reagovat
Svatej

No, Pottere, řekněme že tohle ti musí vyjít, protože jinak tě v sobotu trefim vlaštovkou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Tvl to Havertz zůstane na hřišti?

Reagovat
Greny

Toto střídání absolutně nechápu... Mount a Broja dolů.. a zůstává tam třeba Havertz

Reagovat
Salfovic

To musel hrát Mount pěkně na hovno, když ho střídá Čukvuněco.

Reagovat
Svatej

byl slušnej

Reagovat
Hlahart

No... Tak tohle udělal Hojberg minimálně hodně hloupě...

Reagovat
vitasrp

On fakt neudělá nic dobře ty krávo, to je co dotek s míčem, to ztráta balónu.

Reagovat
Svatej

aa zas

Reagovat
mithro

mat utocnika, tak je uz po zapase. ale aspon to trochu vyzera, nie ako cez vikend.

som zvedavy koho na ten hrot skusime, vobec netusim.

Reagovat
wild

Reagovat
Hlahart

Podle mě fakt dává smysl ten David. I typově...

Reagovat
Swarley

Reagovat
pingla

antony jak je vymotal

Reagovat
Hlahart

Ale teda Perisic je jinak fakt dobrej (a skvělej přesutp)

Reagovat
Coutinho10

Dier dostal slusny KO

Reagovat
LaVolpe

Jestli Antony zlepší pravačku, tak to bude naprosto špičkový hráč.

Reagovat
Hlahart

Prej na tom pracují...

Reagovat
Tommy$

Je super, ale vypadá to, ze pravacku nemá

Reagovat
Busby babes

au, tohle asi bolelo. tady by me zajimalo, jestli by prosel concusion protokolem...

Reagovat
mithro

myslis, ze ten vyhodeny doktor z NFL hlada bocak?

Reagovat
Busby babes

dobry, hraj dal...

Reagovat
kvasha16

rychlo tam daj na hrot Aubu omfg

Reagovat
fenixLFC

ale vo fante by si mohli vsimnut ze alisson tu penaltu chytil, najma ked ju uz bowenovi dali ako nepremenenu

Reagovat
Svatej

Rudiger mi přecejen chybí... Neumim si představit, že by se okolo něj takhle dovedl někde otočit a utéct mu

Reagovat
Taiger

Co na to přítelkyně, že ti chybí Rudiger?

Reagovat
mr.Silver

Spurs hrajou fakt odporný fotbal

Reagovat
Busby babes

ale tak ted je ten rozhodci kokot, ne?

Reagovat
ACSMan

Asi to bral, že ve vápně je to blbý hned zastavit když je šance

Reagovat
Busby babes

no kdyz to nastavil tak, ze piska hned, tak by to mel aspon drzel. To, ze je to ve vapne by nemelo hrat roli.

Reagovat
ACSMan

Nevím jak to maj nařízený, jestli vůbec.

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

Pičo to byl faul....

Reagovat
Hlahart

Dalot je zatím super...

Reagovat
Taiger

Gólové hody tohle a minulý kolo tvl

Reagovat
Tomanatura

Conte genius. Stoji proti nemu Fred, ktereho staci porsdne presovat a on se zatahne az na vapno a ceka na zazrak/Kane. Kdyby to bylo 4:0, nikdo kic nemuze rict. Samozrejme, ze to nakonec mize byt 0:1, stejne je to podle me uplne nejhur zvolena taktika, co vubec mohl

Reagovat
jk

4:0 z pěti střel na bránu by byla skvělá efektivita

Reagovat
Tomanatura

Pamatuju casy, kdy to bylo bezne

Reagovat
Grahf

dáme ešte niekedy gol?

Reagovat
Taiger

Snad ne dnes, mám Dobertyho ve fante

Reagovat
vitasrp

Tenhle sudí má ale takovej metr, že faul není vůbec nic, ne?

Reagovat
ManUnited

Nechápu jak je možný, že nevedeme

Reagovat
Busby babes

kazdopadne uz chapu to, jak si je namazem na chleba a budem radi za remizu.

Od nas super polocas, Spurs jsme zatlacili, hrajem dobre. Jedinej Sancho je uplne mimo.

Reagovat
mithro

0-1 FT. uplne krasne

Reagovat
PP

mě se nelíbí vaše pravá strana.. Antony s Dalotem dopředu..

Reagovat
Svatej

To je důraz ty vole

Reagovat
PanAu

Ten Chukwa vypadá solidně, pohybove mě připomíná Loftuse, tak snad nebude sklenenka.

Reagovat
O.Giroud

no Darwin no party, piskaj konec pls

Reagovat
iamek

První poločas velká zábava z naší strany. Až na koncovku naprosto top výkon.

Reagovat
mimi_united

Zbaviť sa Ronalda a asi aj Rasha a kúpiť poriadneho útočníka (Lautaro alebo Osimhen)

Legendy aj odchovanci bokom, musíme ísť po kvalite

Reagovat
Wazza228

Tottenham vůbec netušil, ale měli jsme toho využít a dát nějaký góly. Takhle si to jen děláme těžký. Potřebujeme nějakého hráče, co promění šance. Jsem zvědav, jak dlouho tohle tempo vydržíme.

Reagovat
O.Giroud

Gomez by to dal

Reagovat
Svatej

Teda Brentford to hraje pěkně na hraně, nejdřív jsem si myslel že je to čistej dive

Reagovat
hitZor

Jako na Puldu a i teď Chukwu to byly úplně v pohodě pískatelné penalty

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

precu kruva nestriela

Reagovat
Svatej

Dopiči když nejde o hlavu, tak se má hrát

Reagovat
Diskostu

United pekne drti totenham to bude 0:1 pre spurs

Reagovat
PanAu

Odkdy se piska, ze hráč nakopne míčem protihráče do hrudi ty vole

Reagovat
Svatej

No já nevim, mě teda Havertz přišel velmi výrazný

Reagovat
Svatej

Nedá jim prostě ty karty, kopají neustále do míče a zdržují, ale karty nedá.

Reagovat
hitZor

Teď ten hráč Brentfordu po tom, co podruhé zapískal, ještě zrychlil a vykopl balon Jorginhovi z nohy, ale stejně mu ji prostě nedá

Reagovat
vitasrp

To jsou hrozný chyby, však to je tutovka z odkopu od brány soupeře

Reagovat
Svatej

To jsou neskutečný ubožáci v tom Brentfordu. Absolutně jsem nevěděl, že jsou to takhle neférový kundy. Furt simulují a zdržují.

Reagovat
jk

Ze začátku jsem si docela liboval, že s tím rozestavením 352 občas i podržíme balón ale po 15 minutách sme úplně vypli. Začalo to těma nepesnostma v rozehrávce a už jsme se vezli. V každém souboji pozdě, s balónem sme nevěděli co dělat, jak by taky ne když sme ho ani neměli. Antonyho levačka a Fred z dálky mě dost strašili a Dalot vypadal jak prime Kyle Walker, nechápu

UTD hodně kompaktní když sme výjimečně měli balón a hned napadali ale dokážou to rychle roztáhnout s míčem takže to naše defenzivní postavení nedává takovou výhodu.

Reagovat
Svatej

K čemu takovej chlap je. Jakou šanci si představuje?

Reagovat
jk

Někdy seš jak ženská…

Reagovat
Taiger

Někdy?

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

A to už nás nevede jeho oblíbenec "nesympatickej vycrhtlej sabotérskej chcípák", který s náma vyhrál LM Moc ho to neuklidnilo

Reagovat
Svatej

Z některých hráčů + trenéra už mám problém je ns některýma hráčema, já tomu říkám progres.

Reagovat
jk

Ale je tam Pulisič

Reagovat
vitasrp

Ten sudí je fakt příšernej teďka, tam skoro nejde udělat faul.

Reagovat
Mike Litoris

Dnes teda Pulišič překvapuje, fakt šikovnej, co přišel na hřiště.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Svatej

Ten sudí je pěknej kretén

Reagovat
Luc-Luc

James nam zachranil zapas, sileny braneni

Reagovat
kvasha16

to su tlaky, pomeeeeee

Reagovat
Svatej

Pulišič je úžasnej, wtf

Reagovat
J0EL

Sliepky pod Contem su snad najnudnejsi tim PL. Ved to je otrasny beton a len cakanie, ci nahodou Kane nieco nezafilmuje na penalty. Nuda

Reagovat
Taiger

Southgate > Conte

Reagovat
J0EL

Dyche > Conte

Reagovat
Nizzie

Rada > Conte

Reagovat
PanAu

Pulda dneska solidní, tak snad si zas nedá půl roku voraz po dobrým výkonu.

Reagovat
Trapper

Reagovat
pingla

no konečně

Reagovat
Tomanatura

Jak tam ten Lisandro vletel zlaticko fakt

Reagovat
Busby babes

Fred je milacek. Krasne umistene.

Reagovat
Hlahart

Ostrostřeleeeec

Reagovat
mithro

gol mesiaca jasny

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

To jsou fakt ubohý míče příště to lobni ještě výš a pomaleji

Reagovat
ACSMan

O co jde dneska tomu Llorisovi, se chce přidat k Haalandovi do ligy robotů nebo co

Reagovat
Swarley

kdo jiny

Reagovat
Hlahart

Rashford Lloris dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Dier ďalšia chyba. V poslednej dobe je mizerný.

Reagovat
jk

Ten odraz je smůla. Ale to že necháváme soupeře stále střílet z těchto pozic je prostě Conteho chyba …

Reagovat
mimi_united

Totálny futbal, ozaj nám chýba len útočník.

Reagovat
ACSMan

K čemu když máš Freda

Reagovat
mithro

roh, zas slepy ten sudi.

Reagovat
mithro

a toto zlta?

Reagovat
Greny

Dneska by nám penaltu nepiskl ani za vraždu

Reagovat
REPLIKATOR

Druhý poločas West Ham daleko nebezpečnější. Alisson hráč zápasu

Reagovat
DieFohlenBMG

West Ham měl jednoznačně vyhrát

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
PhilipS

no minimálně měl remizovat:

https://twitter.com/OptaAnalyst/status/1582831528077189120/photo/2

West Ham má tuhle sezónu zatím dost smůlu. Po expected points by měl být šestej

Reagovat
PhilipS

podle

Reagovat
PP

Casemiro.. Jak nevěřil, že mu někdo dal žlutou..

Reagovat
PanAu

Ten sudí byl děsný kokot, ten mel ve třech situacích o penalte jasno a toto VAR teprv zkoumal

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná nuda. Furt jsem u toho usínal.

Reagovat
PanAu

Já se docela bavil, druhy poločas z naši strany dobrý, až na to zakončení. Mladíci Broja, Chukwa vypadají dobře, Kepa zase suoer a Pulda po roce bavil taky.

Reagovat
Svatej

též

Reagovat
jk

Naše rozehrávka fakt stojí za hovno. Bissoumovi ten balón vyloženě překáží a to je velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec ho nespoznávam. V Brightone hral parádne, u nás sa bojí lopty a je k ničomu. Je to Contem?

Reagovat
PanAu

U nás Cucu vypadá podobne…. Je to Potterem?

Reagovat
jk

Pff nevím. V sobotu jak šel za Richarlisona tak naprosto skvělý výkon a teď nedokáže zpracovat balón, strašný. Ale PEH s Bentancurem hrajou níž a nenapadají tolik, často jsou taky roztažení do kraje a Bissoumu hned pressuje Fred + někdo kdo je kolem, takže těžký pro něj, ale fakt nevypadá vulbec dobře.

Reagovat
Daniel Levy

Tohle čekání na zázrak je vopruz.

Reagovat
ACSMan

Prodáš v zimě kane prosim?

Reagovat
Daniel Levy

Nikdy neprodám, nikdy! Nech si to všichni zapamatují. Nikdy!

Reagovat
ACSMan

Výměnou za Greenwooda a Mendyho

Reagovat
Swarley

Casemiro cim dal lepsi

Reagovat
Busby babes

Andy Mitten rikal, ze na nas zapas s Evertonem koukal na Camp Nou a tam mu nekdo z vedeni BArcy rikal: Casemiro je skvelej, udela kazdej tym lepsi diky sve neviditelne praci, uvidis... a zatim se to docela ukazuje.

Reagovat
Hlahart

Tvl, Rashi... Zavřít oči a napálit to

Reagovat
KnoxXx

DdG

Reagovat
avicii

Máte niekto link na united spurs?

Reagovat
cr7sux

"už by ho měl posadit"

Reagovat
pingla

to může nechat výhodu, i když hráč hrál balón z offsidu? zaplať pánbůh tedy

Reagovat
Hlahart

Freeed tvl

Reagovat
Hlahart

Fred je nejlepší false 9 v lize o parník

Reagovat
ACSMan

Už jsem myslel že se pískne ten offside Kanea

Reagovat
Busby babes

Nedas dostanes. I kdyz to byl offside, tak super zakrok od DDG. A rozhodci ze to pustili.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Na hrot potrebujeme nejakého zabijaka lebo teraz si Erik vyberá medzi vyhasnutou hviezdou a paličom..jediný schopný hrot v tejto sezóne je v kuse zranený

Reagovat
Swarley

Brunoooo, konecne... Fredinho kral

Reagovat
Miguel19

Ten Romero je strašná sračka.

Reagovat
SunFells

Argentinský Mustafi, do všeho jen agresivně letí. Už by mu sudí mohli začít dávat karty ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy akože chce striedať.

Reagovat
ACSMan

Jak může chytit takovou ránu

Reagovat
mithro

Rash ako hra ovela lepsie ako posledne mesiace ale toto musi zacat premienat

Reagovat
Swarley

Za ty posledni tri zapasy je neskutecny, co vsechno nedal... Ale tam budme radi, ze se alespon probral z te lonske a predlonske hruzy...

Reagovat
Hlahart

Tpč Lloris je fakt šílenej ale

Reagovat
pingla

fred Lloris chytil snad třetí gól

Reagovat
jk

Nejhorší výkon sezóny. Všem chytrákům co psali ať hrajem 352 ať shoří prsty.

Reagovat
mr.Silver

No takových výkonu jste už měli letos kolik? 3-4? Fakt zázrak, že jste tak vysoko v tabulce

Reagovat
avicii

Reagovat
jk

Takových? 0

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chtel bych z nas byt moc nadsenej... ale do pici ten Tottenham to snad prodal, to nejde

Reagovat
r.mrazik

Fred je dneska skvělý...

Rash má fakt "smůlu", ale jinak hraje super

Reagovat
Swarley

Fred jak si je tam vodi

Reagovat
Hlahart

Neuvěřitelný

Reagovat
Swarley

Klobouk dolu, dneska je vsude

Reagovat
Daniel Levy

Dneska by nás vyklepnul i Hlučín.

Reagovat
Hlahart

S tímhle středem zálohy asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten idiot tam pošle Skippa a Davinsona.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Jesfey

A to čeká až do 82. minuty...

Reagovat
jk

Tak ty střídání byly docela normální.

Ale nějak ambice s tím zápasem něco dělat tam nebyl no…ostudný výkon. Bissouma fakt velký špatný, PEH s Bentancurem ty balóny zezadu přesouvají podstatně lépe.

Reagovat
KnoxXx

skoda

Reagovat
Hlahart

Velká škoda

Reagovat
mithro

jak ho poslal na parky neukazali niekde ciary?

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho je na ihrisku?

Reagovat
Hlahart

Druhý poločas velká bída

Reagovat
pingla

*celá prozatimní sezóna

Reagovat
Manchestersky Krocan

Asi tak no, pritom v príprave bol najlepším hráčom

Reagovat
Tomanatura

Cristiano je fakt idiot, proste ho vyradte mimo tym a konec jak muze jit 5 minut pred koncem takoveho zapasu urazene do kabiny?

Reagovat
Tomanatura

Se zas nebude möuvit o nicem jinem

Reagovat
Swarley

Sel se chystat na EL

Reagovat
Busby babes

kaspar no.

Reagovat
Mato178178

Roncek trapny. Sprava sa ako by mal 14

Reagovat
mithro

ronaldo, lol. kedy ho niekto kupi uz?

Reagovat
Hlahart

Ronaldo

Reagovat
Hlahart

Ale ETH, že ho má úplně v píči

Reagovat
ACSMan

Je to správné, zároveň mě to mrzí. Ale prostě Ronaldo své ego nedokáže držet na uzdě

Reagovat
Hlahart

Pokud si neuvědomuje, co hraje za sračku a nebude si chtít najít svoje nový místo s tím, co mu věk dovolí, tak mi ho líto není ani trochu,

Reagovat
Swarley

navic v lete vymyslel kraviny, ze chce odejit, zbytecny ho ted resit

Reagovat
Busby babes

snad se po MS najde nekdo, kdo ho vysvobodi. Ja bych mu klidne rozvazal smlouvu at je klid.

Reagovat
Swarley

Blby je, ze na ten hrot neni moc variant, ale pokud se jeste bude urazet, tak je nam fakt uplne k hovnu, to at odejde klidne hned...

V zime se novy hrot ale bude lovit tezko...

Reagovat
Busby babes

at tam radsi hraje McNeil nez kazdej tyden resit Ronalda.

Reagovat
Dawon

aktualne je tam Ronaldo na hristi prakticky zaporny hrac, tam fakt muze hrat uplne kdokoliv a uz jen tim, ze se bude hybat, to bude upgrade. Proc tam nezkusit treba Elangu, ktery se na tech kridlech do hry prakticky vubec nedostava, ten to aspon odjezdi po prdeli a bude ty stopery nejak zamestnavat.

Reagovat
Busby babes

ja jsem zvedavej, co bude ted. Nevim, jestli mame takove koule Ronalda uplne vyradit...

Jinak ETH ma ted go to sestavu a tu prakticky netoci. Myslim, ze ted se to zacne menit, jak se hraci vic a vic lepsi v tom, co po nich chce, zacina se to vic usazovat. Pak si muzes dovolit nejake zmeny, tak uvidime.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
Rezan

Zrovna výhra a dominantní výkon. Mohl to být krásný večer a já místo toho koukám na dokument o Barmě a pak jdu spát.

Reagovat
martin.b

Darwin Núñez rozhodl jediným gólem o výhře Liverpoolu nad West Hamem a navíc si na své konto připsal jeden rekord. Uruguayský útočník v jednu chvíli vyvinul rychlost 38 kilometrů v hodině, do včerejšího večera se v anglické lize nejrychleji pohyboval Kyle Walker (37,8). (abola.pt)

občas mu ta rychlost překáží, ale že je až tak rychlej jsem teda nevěděl

Reagovat
Rox

Ronaldo je egoistickej šašek . Ještě by se dalo pochopit, kdyby United prohrával, ale tohle jen krásně poukazuje na celou jeho kariéru, vůbec mu nejde o tým, ale jen o sebe a jeho čísla. United by měl být jeho srdcová záležitost, ale on to má totálně v hajzlu. Jakoby ten jeho brekot v létě nestačil. Místo aby měl radost, že se konečně tým zvedá ze sraček, tak předvede tohle.

Reagovat
VTID94

Toto bude asi koniec Gerrarda...to je tak na trenovanie u pána Reynoldsa vo Wrexhame...Pochettino by bol sen

Reagovat
SunFells

Reagovat
VTID94

3 roky v PL + pol miliardy libier v p*či = 17 miesto.... NADHERA TY KKT!

Reagovat
JessePinkman

Když přicházel, tak Villu zvednul, pak to začalo stagnovat. Po letním přestupáku jsem čekal, že se budou pohybovat v klidným středu. Ten tým vypadá na papíře dobře, no realita je jiná. Hráči bez formy a Mings na stoperu.

Reagovat
martin.b

Gerrard sacked ještě dnes nebo až ráno ?

Reagovat
VTID94

To že tam stojí a čumí jak kkt, môže odísť zo štadióna aj z klubu teraz hneď....

Reagovat
martin.b

Podobně stojí a čumí i hráči ale tam se úplně vytratil jakejkoli tymovej duch no a nejspíš i důvěra v trenéra… zajímalo by mě, kde nastal problém, jestli se třeba k hráčům chová podobně arogantně, jako působí v rozhovorech…

Reagovat
VTID94

Tam je veľký faktor podľa mna Michael Beale. Jeho asistent co odišiel do QPR a teraz je s nimi prvy v Champu. Ten riešil celé tréningy aj taktiku. Už vtedy som tu písal že to bude veľký problém...plus samozrejme nezmenená, doslova uboha obrana z minulej sezóny

Reagovat
martin.b

Dobrej point, na to jsem zapomněl

Reagovat
mithro

Stevie G s prehladom

Reagovat
Greny

Tak snad to má Gerrard spočítaný... Doufam že ho vyhodí ještě dneska a v PL zase nějakej pátek nebude k vidění

Reagovat
VTID94

Reagovat
Busby babes

ten kurz pres 3 na fulham byl dobrej nesmysl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele