Premier League - preview 12. kola

08.11.2019, 08:37, aktualizováno 10.11.2019, 08:45
Previews
Celá Evropa se těší na dnešní anglické odpoledne, od půl šesté budou o důležité body bojovat Liverpool s Manchesterem City. O dvě a půl hodiny dříve hrají Manchester United s Brightonem a souběžně s tím půjdou do akce i hráči Wolverhamptonu, ti hostí Aston Villu...
Manchester United - Brighton & Hove Albion  (neděle 15:00)
Manchester United ve čtvrtečním zápase Evropské ligy proti Partizanu konečně ukázal hru, kterou by se chtěl prezentovat i v Premier League. Přenést jednoznačnou výhru i do anglické soutěže nebude jednoduché, koneckonců sami "Rudí ďáblové" se o tom přesvědčili před týdnem v Bournemouthu, kde těsně prohráli. Na Old Trafford zavítá v neděli odpoledne Brighton a ten tu ještě nikdy v historii nezískal ani bod.

Kéž by to takhle šlo i v jiných zápasech, zoufají fanoušci United. Red Devils si bez problému poradili s Partizanem 3:0 a potvrdili vedoucí úlohu ve skupině Evropské ligy, kde mimochodem ve čtyřech zápasech neinkasovali. Po sérii mdlých výsledků je to konečně dobrá zpráva, ale dokáže Man Utd výkon zopakovat i proti Brightonu?

Manchester United doma s Brightonem vždycky vyhrál, v letošní sezoně se ale dopustil tolika přehmatů, že nic není jistého. Naposledy v Bournemouthu, kde opět nezvládl splnit roli favorita. V tabulce Premier League zaujímají "Rudí ďáblové" až desáté místo, ztráta na vedoucí Liverpool už aby se snad přestala počítat, když jen na čtvrté místo činí propastných deset bodů! Pozice Oleho Gunnara Solskjaera je všelijaká, pravdou ale je, že v roli manažera nadále setrvává. Svojí pozici se bude moci upevnit proti hostům z jihu Anglie.

Brighton totiž nemá vůbec špatnou formu. Doma postupně porazil Tottenham, Everton i Norwich, ovšem je pravdou, že venku se Seagulls zas až tolik nedaří. Jedna výhra, jedna remíza a tři porážky, to není nic, co by vás před cestou na Old Trafford povzbudilo. Manažeru Grahamu Potterovi se ale dýchá o poznání lépe, než jeho norskému protějšku. Seagulls jsou v tabulce osmí, tedy před Manchesterem a to o dva body.

Solskjaerův tým drtí zranění a proti Brightonu se výčet jmen zdá být nekonečný. Hrát nebudou Bailly, Fosu-Mensah, Dalot, Pogba, Matić, Shaw, Tuanzebe i potrestaný Young. Drobnější šrámy si ze zápasu s Partizanem odnesl McTominay a jeho start je podobně jako ten Lindelöfův nejistý. Seagulls zase budou postrádat Adama Webstera, Josého Izquierdu a Bernarda. Dobrou zprávou je návrat Leandra Trossarda.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Williams, Rojo, Maguire, Wan-Bissaka - Fred, McTominay - Rashford, Pereira, James - Martial
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Duffy, Dunk, Burn - Gross, Pröpper, Stephens, Alzate - Connolly, Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.91 - 5.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Aston Villa  (neděle 15:00)
Na konci října se Wolverhampton střetl s Aston Villou v rámci Ligového poháru, teď si oba celky svůj souboj zopakují, akorát že bude místem dějiště Molineux Stadium a soutěží Premier League. Tohle derby o West Midlands slibuje vyrovnanou podívanou, podíváme-li se na dosavadní výsledky obou rivalů. Vedli si totiž vlastně podobně.

Mezi oběma kluby byl po jedenácti odehraných kolech pouhý dvoubodový rozdíl. Oba mančafty nejsou na hony daleko od sestupového pásma a takovou skutečnost by v následujících týdnech rády co nejrychleji změnily. "Bude to velký zápas. A budeme na něj připraveni," sliboval svým příznivcům domácí trenér Nuno Espírito Santo.

Jeho mužstvo letos vlivem působení v základních skupinách Evropské ligy podstupuje poměrně náročný program. Ve čtvrtek se Vlci střetli se slovenským Slovanem, urvali již své třetí vítězství do tabulky a notně se přiblížili postupu do další fáze, ovšem tři body se nerodily snadno. Rozhodnout musela až jediná branka střetnutí v samotném závěru.

V letošním vzájemném souboji si lépe vedla Aston Villa, jenž nakonec Wolverhampton skolila o gól a proklouzla do další fáze League Cupu. Domácí tak mají jednoznačně o motivaci postaráno, aby svému sokovi porážku vrátili. "Už jsme na sebe narazili, víme o sobě. Víme, co ten duel pro oba znamená," pokračoval wolverhamptonský stratég.

Ten je určitě rád, že jeho kabinu nesužují dlouhodobě nějaké problémy s nemocemi či zraněními. Chybět mu bude pouze Willy Boly, určitě zdravotní potíže se zády má Morgan Gibbs-White, avšak jeho start není vyloučený. Zpět je po doléčení svých neduhů Ryan Bennett, který ve čtvrtek proti bratislavskému soupeři působil v roli náhradníka.

Villans, kteří v uplynulých dvou ligových kolech padli s velkými favority Manchesterem City a Liverpoolem, si uvědomují, že skolit svého protivníka nebude vůbec jednoduché. Ten totiž v Premier League neprohrál už šestkrát za sebou. "Má skvělou organizaci i strukturu celého týmu," říkal manažer Dean Smith. "Myslím si, že je ve slušné formě," dodával.

Ani hosté nemají výraznější komplikace s absencemi. Mimo hru jsou pouze Jota a Keinan Davis, nastoupit by měl i kapitán Jack Grealish, i když ho trápí poraněné lýtko. "The Wanderers vyhráli na hřišti Manchesteru City, bodovali také na Arsenalu," připomínal Smith. "Myslím si, že to bude utkání, ve kterém obě mužstva dohání sama sebe," zakončil.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Bennett, Coady, Vallejo - Adama Traoré, Dendoncker, Rúben Neves, Joao Moutinho, Jonny Castro - Jiménez, Diogo Jota
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Mings, Targett - Nakamba - El Ghazi, McGinn, Grealish, Trézéguet - Wesley
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.63 - 3.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Manchester City  (neděle 17:30)
To nejlepší z 12. kola si anglická Premier League schovala na konec. V neděli večer se na Anfield Road proti sobě postaví v dlouho očekávaném souboji vítěz Ligy mistrů a aktuální lídr FC Liverpool a obhájce prvenství Manchester City. Bez nadsázky lze říci, že se u řeky Mersey setkaji dva nejlepší kluby současnosti. Kloppovi svěřenci mají na čele už šestibodový náskok a s tím potřebují Citizens něco udělat. Hostující trenér Pep Guardiola však nastávající měření sil nepovažuje za rozhodující.

Vzpomeňme na loňský rok. Liverpool měl na čele už několika bodový náskok a zdálo se, že si jistě kráčí pro titul, první od roku 1990. Citizens ale předvedli mocný finiš, bodové manko stáhli a nakonec oni opanovali trofej pro vítěze celé soutěže.

Liverpool už čeká na ligový primát opravdu dlouho, fakticky novodobou Premier League tak, jak jí od roku 1992 známe, nikdy nevyhrál. Aktuálně má sice na čele šestibodový náskok, to ale vzhledem ke zkušenostem z minulé sezony nemusí vůbec nic znamenat. Přesto si jsou u řeky Mersey dobře vědomi, co by výhra nad Citizens znamenala. Rozdíl mezi kluby by byl už devítibodový a pozice pro Liverpool vskutku luxusní.

Formu mají Kloppovi svěřenci úžasnou. V rámci Premier League ještě neprohráli a dobře nakročeno mají i v Lize mistrů. Proti Genku sice německý manažer pošetřil sestavu, ale výhra 2:1 i tak posunula Liverpool do čela skupiny před Neapol. Teď je tu Manchester City, tým, který loni připravil domácí o titul. "Ze sportovního hlediska je rivalita (mezi Reds a Citizens) větší a větší. Jsem tu čtyři roky, tak co bych vám povídal o tradicích. Pochopitelně to před 50 nebo 60 lety bylo jiné, nevím přesně. To ale není důležité. Žijeme teď a Manchester City je docela dobrý fotbalový tým, což samozřejmě znamená, že existuje rivalita. Díky bohu, že existuje rivalita...," rozhovořil se před zápasem Jurgen Klopp.

Jakýmsi symbolem rivality je i Raheem Sterling, který do City přestupoval za velkého humbuku právě z Liverpoolu. Anglický reprezentant chytil pod Guardiolou výbornou formu. "Vždy byl velkou hrozbou. Nechci to hodnotit. Vypadá to, že se zlepšuje, zlepšuje a zlepšuje. Dobré zprávy pro City a Anglii. Dnes ráno jsem viděl gól, který vstřelil Manchesteru City ještě když byl v Liverpoolu - bylo to pěkné," zavzpomínal Klopp. City se pokusí Liverpoolu uštědřit první porážku a v lize na Anfield Road konečně zvítězit, což se naposledy povedlo ještě před příchodem šejků v roce 2003! Manchester už stihl letos zaznamenat dvě porážky, ale jeho aktuální forma je dobrá. Tři výhry v řadě nad Crystalem, Aston Villou a Southamptonem dodávají týmu na sebedůvěře. Menší potíže nastaly v Lize mistrů, kde Guardiolův výběr jenom remizoval v Miláně s Atalantou Bergamo 1:1. Utkání musel dohrávat bez vyloučeného brankáře Claudia Brava, což zapříčinilo kuriózní situaci a do branky se musel postavit obránce Kyle Walker. Situaci zvládl, Citizens ale přesto ztratili. Zápas s Atalantou je již minulostí a City cílí na tři body proti Liverpoolu. "Samozřejmě, snažíme se vyhrát každý zápas, který hrajeme. Našim cílem je vyhrát a získat tři body a proti Liverpoolu se to nemění. Určitě chceme na Anfieldu vyhrát a pokusit se zmenšit tu mezeru, protože když jste blíže, máte větší šance, než když si je necháte až příliš utéct," prohlásil brazilský záložník Fernandinho. V letošním kalendářním roce se spolu týmy utkaly dvakrát a oba zvládl lépe Manchester City. Naposledy se tak stalo v předsezonním FA Community Shield, kde rozhodla až loterie zvaná pokutové kopy. Na straně Reds se marodka nijak nevyprázdnila a nadále tedy budou chybět Nathaniel Clyne, Xherdan Shaqiri a Joel Matip. Mnohem více starostí má Guardiola, na Anfield Road se určitě neobjeví Leroy Sané, Aymeric Laporte, Rodrigo, Oleksandr Zinčenko, David Silva a nově i brankář Ederson. "Ederson není schopen hrát. Nevím jak dlouho bude mimo, ale v neděli hrát nemůže. Máme ale dalšího brankáře - Claudia Brava a on to také dokáže. Mám v něho veškerou důvěru," prozradil kouč Guardiola. Některá anglická média považují nedělní bitvu za zápas roku a předhánějí se v superlativech. Liverpool versus City - vítězové Ligy mistrů proti držitelům titulu Premier League, vůdci ligy proti vládnoucím šampiónům, Pep Guardiola - Jürgen Klopp, červená versus modrá atd....
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Robertson, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold - Wijnaldum, Fabinho, Henderson - Mané, Firmino, Salah
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Walker, Stones, Fernandinho, Mendy - Bruyne, Gündogan, Silva - Mahrez, Agüero, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.60 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Crystal Palace  (sobota 13:30)
Takovýhle scénář si fanoušci Chelsea po děsivém začátku léta nepřáli ani v nejdivočejších snech. Hráčská legenda a miláček publika na manažerském postu, tři/čtyři mladí angličtí reprezentanti v základní sestavě, aktivní ofenzivní fotbal a k tomu jedna výhra za druhou? Dříve utopie, dnes realita. Znovuzrození Blues dnes hostují na Stamford Bridge neoblíbený Crystal Palace.

Fikayo Tomori, Mason Mount, Tammy Abraham, Callum Hudson-Odoi, no a k tomu ještě Reece James a brzy snad Ruben Loftus-Cheek. Fascinující kostra týmu je tvořena anglickými mladíky, plody úspěšné akademie, což fanouškům dělá větší radost než výsledky. I ty ale jsou - a to většinu ročníku chybí N’Golo Kanté, hlavní hvězda týmu.

V Chelsea momentálně spoléhají na Christiana Pulisice, který sice začal sezónu s puncem posily za 58 milionů liber dost mizerně, ale začíná se probírat. Od začátku října v šesti zápasech nastřílel čtyři góly a u dalších tří asistoval - na jeden "kanadský bod" přitom potřeboval pouhých 46 minut.

Jeho přínos bude potřeba i nyní, vždyť Crystal Palace nezačal sezónu vůbec špatně, vyhrál třeba i na Old Trafford a drží se v horní polovině tabulky. Jen málokdo je navíc na Stamford Bridge tak úspěšný jako právě Eagles - z posledních čtyř výletů na západ Londýna dvakrát odvezli favoritovi všechny tři body.

Franku Lampardovi se výjimečně rozšířil počet absentujících hráčů - a to především uprostřed hřiště. Z šíleného zápasu s Ajaxem (4:4) odkulhal Mason Mount, jehož kotník není ve stoprocentním stavu. Avšak vzhledem k tomu, že mimo hru jsou jak vykartovaný Jorginho, tak i zranění Ross Barkley a Ruben Loftus-Cheek, patrně kometa letošní sezóny nastoupí i proti Eagles od první minuty.

Fanoušky ale trápí stav stoperské jedničky Antonia Rüdigera, jehož třísla se pořád nelepší a možná bude nutná operace. Naproti tomu Roy Hodgson může počítat s naprosto kompletním kádrem. Andros Townsend vyléčil svalové zranění a fit bude i navrátilec na Stamford Bridge Gary Cahill, jenž přešel poranění hlavy.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Zouma, Tomori, Emerson - Kanté, Kovačić - Willian, Mount, Pulisic - Abraham
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Tomkins, Cahill, Van Aanholt - Kouyaté, Milivojević, McArthur - Zaha, Ayew, Schlupp
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.83 - 7.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Když West Ham v září porazil Manchester United, pyšnil se statistikou 10 získaných bodů z posledních čtyř zápasů. Tehdy byly aspirace na pohárovou Evropu brány jako realita a téměř povinnost. Od té doby ale Kladiváři pětkrát za sebou nevyhráli a k TOP 4 mají dvojnásob tak daleko než k pásmu sestupu. Vzájemný duel s Burnley by mohl být solidní přetahovanou v trápení.

Kdysi pevnou defenzivou pověstný celek se v posledních týdnech také hledá a v tabulce je dokonce až za West Hamem. Prohrál třikrát v řadě a inkasoval devět gólů. Vrcholem byl poslední duel proti nováčkovi Sheffieldu United, který skončil hladce 0:3. Ani to však nezabránilo Seanu Dycheovi, aby polovinu rozhovoru po utkání strávil brekotem nad "nefér" rozhodnutími sudího.

Je otázkou, zda ryšavý stratég sáhne pro jednou zkusí i trochu sebereflexe a sáhne do aktuálně nefunkční sestavy. Dokonce i během porážek měnil svou milovanou jedenáctku jen kvůli zraněním, a pak své vyvolené opět vracel na piedestal v základní sestavě. Minulý týden byli na odpis třeba oba krajní obránci - tak uvidíme, čeho se na Turf Moor dočkáme.

West Ham by s nesporným (byť mnohdy neprojeveným) ofenzivním talentem mohl do dřevnatého Burnley zarazit klín. Ostatně v posledních pěti vzájemných zápasech se Hammers podařilo Clarets na jejich půdě třikrát porazit.

Chybět bude stále zraněný brankáž Lukasz Fabianski, který plní marodku spolu s Michailem Antoniem a Winstonem Reidem. Na opačné straně se těší s návratu Chrise Wooda, zatímco Johann Berg Gudmundsson zůstává mimo hru a Dannyho Drinkwatera snad mimo hru drží raději úmyslně.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Hendrick, Cork, Westwood, McNeil - Wood, Barnes
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Zabaleta, Balbuena, Diop, Cresswell - Noble, Rice - Jarmolenko, Snodgrass, Felipe Anderson - Haller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.64 - 3.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Už třikrát v řadě fotbalisté Bournemouthu neprohráli ani neinkasovali gól, prodloužit tuto sérii dozajista budou chtít v sobotním duelu na půdě Newcastlu. Ten se po nepodařeném začátku rovněž zvedá a už je mimo dosah sestupových příček.

Magpies mohou jít do tohoto duelu s dobrou náladou, neboť minulý týden zásluhou branek Clarka, Fernandéze a Shelveyho uspěli na půdě West Hamu. Z třígólové ztráty se sice Hammers dostali na dostřel, vyrovnat však nezvládli. Přidáme-li k tomuto výsledku také remízu s Wolves nebo vítězství nad Red Devils, nemohou si jejich fanoušci na aktuální formu stěžovat.

Domácí zápasy Newcastlu mnoho gólů nepřináší. Vyjma pohárového zápasu s Leicesterem ani Magpies, ani jejich soupeře nevstřelili více než jednu branku. Pozitivní pro černobílé je fakt, že v posledních čtyřech zápasech na svém hřišti neprohráli. Potřebovat však budou probuzení některého ze střelců, nejlepším je zatím dvougólový Shelvey.

Zápasy Cherries vždy byly zárukou pohledné podívané s vícero brankami, nyní to už ovšem neplatí. V posledních třech zápasech Bournemouthu padl jediný gól, proti Manchesteru United ho měl na svědomí King, který je rovněž po Wilsonovi nejlepším kanonýrem týmu. Zbylá utkání s Watfordem a Norwichem skončila 0:0.

Co se týče absencí, nemůže vedle dlouhodobě zraněného Lejeunea Newcastle stále spoléhat ani na Schära. Mimo hru je i Ritchie, potrestaný zase Longstaff. Ze stejného důvodu hostům chybí Lerma, Brooks a Surman jsou indisponovaní zdravotně.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Fernández, Lascelles, Clark, Willems - Almirón, Shelvey, Hayden, Saint-Maximin - Joelinton
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Smith, Cook, Aké, Rico - Wilson, Cook, Billing, Fraser - Wilson, King
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.26 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Překvapivě blízko jsou si v tabulce před vzájemným zápasem Southampton a Everton. Prvně jmenovaní jsou na sestupové osmnácté pozici, jejich soupeř k nim přijede z místa sedmnáctého, což je pro ně dozajista zklamáním.

Posledních šest zápasů Svatým vůbec nevychází. Vedle remízy ve Wolverhamptonu podlehli Tottenhamu, Chelsea, dvakrát Citizens a především schytali devět branek od Leicesteru. Od začátku navíc na svém St.Mary’s Stadium nedokázali ani jednou zvítězit, a to ani s již čtyřmi brankami nejlepšího střelce Ingse.

"Toto je zápas o šest bodů. Každý zápas je důležitý, ale jsme na správné cestě. Tohle je dozajista důležitý zápas pro nás i pro ně. Již jsme hráli s většinou z nejlepších ligových celků. Nyní nás čekají povětšinou týmy ze spodních pater tabulky," říká manažer Ralph Hasenhüttl.

Rovněž Toffees neprožívají vůbec dobrou sezónu. Do reprezentační přestávky však mohou vstoupit pozitivně naladěni, neboť nyní můžou navázat na remízu s Tottenhamem a pohárové vítězství nad Watfordem.

Obrovský rozdíl je u Evertonu mezi výsledky doma a venku. Mimo své hřiště totiž v pěti utkáních získal jediný bod hned v tom prvním proti Crystal Palace, což jej spolu s Norwichem dělá nejhorším celkem v tomto ohledu. Fanoušci Karamelek by uvítali probuzení některého ze střelců, nejvíce branek - tři - vstřelil Calvert-Lewin.

Saints budou postrádat potrestaného Bertranda, na opačném konci hřiště bude po ošklivém zranění poprvé chybět Gomes, pravděpodobně se neobjeví ani Delph.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Valery, Bednarek, Stephens, Vestergaard, Cedric - Ward-Prowse, Romeu, Højbjerg - Ings, Redmond
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Mina, Holgate, Digne - Davies, Schneiderlin - Walcott, Sigurdsson, Iwobi - Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.37 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Sheffield United  (sobota 16:00)
Pravděpodobně nejpříjemnější překvapení sezóny Premier League se střetne s jeho největším zklamáním. Tottenham se potácí až ve druhé polovině tabulky, zato Sheffield je na pozicích zaručujících boj o evropské poháry.

Jediné, co Kohoutům může zlepšovat náladu, jsou výsledky v Lize mistrů ve dvojzápase s Crvenou Zvezdou. Tu dvakrát porazili s celkovým skóre 9:0, avšak ligové výsledky už jsou výrazně horší. Čtyřikrát v řadě nedokázali zvítězit, vedle porážek na Anfieldu a v Brightonu remizovali s Watfordem a Evertonem.

Domácí zápasy jsou jedinou spásou Spurs a důvodem, proč na tom nejsou ještě hůře. Prohráli v nich jen dvakrát, byť nutno podotknout, že jednou z porážek byla "sedmička" od Bayernu. Méně než obvykle se daří rovněž nejlepšímu střelci Kaneovi, ten má na kontě momentálně šest branek.

Hráči Sheffieldu od začátku října neví, jaké je to prohrát. Ve venkovních zápasech na Watfordu a West Hamu dvakrát remizovali, doma dokázali porazit Arsenal a naposledy i Burnley. To vše navíc pouze s jednou inkasovanou brankou. Mrzet je tak nemusí jen dvanáct vstřelených, o něž se každý ze čtvrtiny postarali Mousset a Lundstram.

O formě soupeře se rozpovídal Chris Wilder. "Někdy se něco stane a člověk nezačne ve stylu, v jakém by chtěl. Ve skutečnosti však mají jednoho z nejlepších manažerů a skvělou skupinu hráčů," říká manažer Blades.

Domácí do zápasu mohou nasadit i Sona, jenž i přes červenou kartu proti Evertonu nedostal trest. V ohrožení jsou zato Vertonghen a Lamela.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Aurier, Alderweireld, Sánchez, Davies - Sissoko, Ndombelé - Moura, Eriksen, Alli - Kane
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Mousset, McGoldrick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.46 - 6.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Sobotní program dvanáctého kola vyvrcholí přímým soubojem o umístění na špici tabulky mezi Leicesterem a Arsenalem. Za normálních okolností by přinejmenším mírným favoritem byli hosté, avšak výsledky obou celků jsou v posledních týdnech natolik diametrálně odlišné, že fotbalová veřejnost i sázkové kanceláře očekávají triumf domácího celku.

Trenér Arsenalu Unai Emery nadcházející duel označil za "must-win", ovšem ona povinnost zvítězit ležela na Kanonýrech i v předešlých, papírově snadnějších zápasech s Sheffieldem United, Crystal Palace či Wolverhamptonem, a přesto Arsenal ani jeden z těchto zápasů do vítězného konce nedotáhl. Další nezdar přibyl i v tomto týdnu v Evropské lize, kde londýnský klub po dalším nepovedeném výkonu pouze remizoval na hřišti Vitorie Guimaraes.

Není tedy divu, že se Emery musel na předzápasové tiskové konferenci popasovat i s otázkou na svou vlastní budoucnost, ovšem stejná, ne-li větší pozornost byla věnována pozici ex-kapitána Kanonýrů Granita Xhaky, jenž po excesu při střídání v zápase s Crystal Palace nenastoupil do žádného dalšího zápasu, přepustil kapitánskou pásku Piérru-Emerickovi Aubameyangovi a nefiguruje ani na soupisce pro sobotní duel. Emery dokonce připustil možnost, že švýcarský reprezentant již v dresu Arsenalu nemusí vůbec nastoupit a ve hře je i jeho lednový odchod.

Pro šance domácího týmu na vítězství hraje nejen bídné rozpoložení soupeře, ale i vlastní famózní forma. Foxes sbírají jedno vítězství za druhým, nedávno okořeněné rekordní nadílkou Southamptonu 9:0, a mají po jedenácti odehraných kolech dokonce více bodů než v mistrovské sezoně pod vedením Claudia Ranieriho. Tým Brendana Rodgerse si navíc může na Arsenal věřit se vším všudy, neboť nad Kanonýry zvítězil na King Power Stadium i ve dvou předešlých zápasech.

Zatímco Leicester se těší takřka zcela vyprázdněné marodce, Arsenal se vedle zmíněného Xhaky musí obejít i bez Daniho Ceballose, jenž si ve středu přivodil svalové zranění. Na půdě Vitórie si Kanonýři po delší době vyzkoušeli rozestavení s třemi obránci, a tak lze očekávat, že v téže formaci nastoupí i v sobotu.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, Sokratis, Luiz - Bellerín, Torreira, Guendouzi, Kolašinac - Özil - Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 4.03 - 3.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Watford FC  (pátek 21:00)
Nejhorší dva celky dosavadního průběhu Premier League se střetnou v páteční předehrávce. Zatímco Norwich měl slibný začátek a leckdy se prezentuje dobrým fotbalem, Watford stále čeká na své první vítězství.

Canaries měli v úvodních kolech poměrně těžký los, přesto z prvních pěti zápasů vytěžili šest bodů. Kromě vítězství nad Newcastlem United body získali ještě za šokující výhru s Manchestrem City. Na té se podílel Teemu Pukki, jemuž však fazóna odešla a od poloviny září se v ligové soutěži neprosadil. Přesto je se šesti góly suverénně nejlepším střelcem týmu.

Hornets své body sbírají po jednom, ačkoliv leckdy byli blízko třem. Zejména remízy proti favoritům ze severního Londýna se při troše štěstí rozhodně daly přetavit ve vítězství. Watford trápí zejména bídná ofenziva, šest vstřelených branek značí jasně nejhorší útok v lize - žádný z hráčů se navíc nedokázal prosadit více než jedenkrát.

Žlutozelení se radují z návratu hráčů z marodky, po dlouhé době si může zahrát Vrančić, k dispozici jsou i Amadou a Cantwell. Objevit se po dvou měsících na hřišti by mohl i na druhé straně kapitán Deeney, naopak Cathcartův start ohrožují problémy se zády.

Právě k návratu Troye Deeneyho se vyjádřil Quique Sanches Flores. "Když řeknu, že nám hodně chyběl, bude to znít jako výmluva. Nechceme hledat výmluvy. Chceme hrát, zlepšovat se ve všech ohledech a chceme Deeneyho v tomto týmu, protože víme, co pro náš klub znamená," tvrdí manažer "Sršní".
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Amadou, Godfrey, Lewis - McLean, Tettey - Buendía, Stiepermann, Hernández - Pukki
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Kabasele, Dawson, Cathcart - Janmaat, Doucouré, Chalobah, Masina - Deulofeu, Pereryra - Gray<
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 3.64 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC11101025:931
2.Manchester City1181234:1025
3.Leicester City1172227:823
4.Chelsea FC1172225:1723
5.Arsenal FC1145216:1517
6.Sheffield United1144312:816
7.AFC Bournemouth1144314:1316
8.Brighton & Hove Albion1143414:1415
9.Crystal Palace1143410:1415
10.Manchester United1134413:1113
11.Tottenham Hotspur1134417:1613
12.Wolverhampton Wanderers1127214:1413
13.West Ham United1134414:1713
14.Burnley FC1133514:1812
15.Newcastle United113359:1712
16.Aston Villa1132616:1811
17.Everton FC1132611:1711
18.Southampton FC1122710:278
19.Norwich City1121811:267
20.Watford FC110566:235

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1373)

Přidat komentář
icefish

Obsáhlé preview!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

torreira je vraj nespokojny a chce odist...tak to mame vlani ramsey, teraz nam hrozia odchody ozila, xhaku, torreiru..keby nas trenoval unai este dlhsie tak nam v zalohe ostane len guendouzi..on tam emery ani nikoho ineho nepotrebuje

Reagovat
Mastný Chobot

"Hrozí odchod Xhaku" je podobné ako "hrozí mi sex so ženou" alebo "hrozí mi nikdy nekončiace šťastie v živote"

Reagovat
smazaný uživatel

je to hovadina..uplne si rozdrbeme za kratky cas zalohu.. navyse ho predame dost pod cenu

Reagovat
smazaný uživatel

z casti si za to moze sam, z casti su fanusikovia tiez riadni kkti (vlani scapegoat mustafi, toho roku xhaka, cakam ze dalsi bude napr amn), pricom najvacsi problem mame inde, a prave on tu situaciu so xhakom doebal uplne maximalne

Reagovat
smazaný uživatel

(staci sa pozriet ci sa nase defenzivne vykony nejako velmi zlepsili od odstavenia mustafiho alebo teraz ci zaloha funguje lepsie bez xhaku..ani bars ne)

Reagovat
Hokaido

Vaše fanbase je fakt strašně odporná poslední dobou. Desperate times call for desperate measures, ale tohle už je fakt moc.

Reagovat
Golasso

až na to, že to není jen poslední dobou. Permanentně si od nás někdo vyžírá frustraci fans, liší se jenom směr vylévání té frustrace. Někdo plive na hráče, někdo zase nenechá nit suchou na trenérovi, sem tam to schytá vedení, atd. ... Vina tam samozřejmě je a jsme ve sra*kách, ale i z těch sra*ek by se lezlo líp, kdyby fans podali pomocnou ruku, místo další dávky h*ven.

Zajímalo by mě, čím to zrovna u nás je. Napadá mě jenom to, že ještě proti Wengerovi ta nespokojenost rostla moc dlouho, aniž by se něco dělo. Tak se to stupňovalo a nakonec projevy frustrace prostě přerostly všechny meze. Teď má možná část fans podvědomě pocit, že jenom opravdové "desperate measures" můžou něco změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka je jednoducho príťaž a tá záloha nikdy nebude dobre fungovať, ak v nej bude on. Čím skôr sa ho zbavíme, tým lepšie pre nás. Nie je posilou ani pre defenzívu a to, čo tímu ponúka, dokáže ponúknuť aj iný hráč, ktorý zároveň nebude takou príťažou vo všetkých ostatných oblastiach hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
alcantara

A ked je ta zena Matia?

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

to sa tu fakt ide oplakavat odchod Ozila?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hokaido

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

A Xhaku, by som bol rád, dvaja zmrdíci leniví. Torreiru je škoda.

Reagovat
Rarášek

A proč by jako neměl?

Reagovat
smazaný uživatel

ved ho ako lenivca skoro vacsina vyhadzovala lebo za ten plat co berie skoro nic nehral a teraz ako chapem, ze ked uz ho ma Emery v time a nevyuziva ho tak by som mal nervy na to aj ja este ked sa Arsenal trapi. Ale ak si niekto takto predstavuje hraca, ktory berie 300k tak budiz.

Reagovat
Rarášek

Ať bere třeba 500, je to geniální hráč na kterým má stát ofenzíva. Ale co, já tu jen ta přicmrndávám ..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel sitiace je takova, ze on stoji v ofenzive

Reagovat
afc

Mesutkovi nik nedá 350, takže jeho odchod našťastie nehrozí.

Reagovat
Busby babes

Torreiru bych k nam docela bral.

Reagovat
Whitemedia

Reportedly Antonio Rudiger underwent more surgery in his groin this week and faces another month out.

RIP... na něj a Emersona prostě není spolehnutí a musí přijít posily..

Reagovat
blade115

S Emersonem ale nic není, ne? Proti Ajaxu nehrál, protože jednak ještě asi není úplně ready hrát 2 zápasy týdně, jednak aby dostal šanci Reece.

Reagovat
Banger

Emerson skleněný je, ale u toho Rudiho mě to obzvlášť sere vždyť on je zraněný už snad od dubna ne?

Reagovat
Banger

sakra, reakce na Whitemedia...

Reagovat
Zark

Watford zeby prvni vyhra v sezone?

Reagovat
DieFohlenBMG

Plichta 0:0 a budou to mít hezky zarovnaný. 6 remíz, 6 proher, 6 vstřelených gólů, 6 bodů

Reagovat
Zark

hezke

Reagovat
Zark

Reagovat
Mihi

Lamps manazer mesiaca.

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorsi hrac zapasu ManCity - LFC: Kevin De Bruyne, tutovka

Reagovat
Hokaido

To je nějaká nová móda, že KdB neumí velké zápasy nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, on neumi jen zapasy proti LFC inak je topka

Reagovat
Hai

Takze v nedeli gol a assist.... fakt diky

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, poistil som si ho aj tym, ze som ho dal do fantasy pre LFC vsetko

Reagovat
Hai

Udelal jsem to same

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Only four Manchester United players have scored in PL this season - the joint fewest in the league.

Hodně se nadává na potenci útočníků (a to zcela oprávněně), ale je pravda, že ostatní hráči jim v tomhle taky moc nepomáhají. Lingard, Perreira a spol. 0 bodů. Od Maguire se taky nějakej ten gól očekával. Pro představu za Liverpool skorovalo 12 hráčů, za City 11, Chelsea a Lišky 9

Reagovat
Talker

Tak u nás to je sice 9 hráčů, ale 17 golů z 25 dala trojice Mount-Pulišič-Abraham. Takže sice je to od 9 hráčů, ale 20 šlo od křídel/AM/útočníků, 3 od záložníků a 2 od obránců.

Takoví Citizens mají 26 golů ze 34 od Sterlinga, Jesuse, Aguera a dvou Silvů. Liverpool to má ještě více rozházené, ale stále 14 golů z 25 od trojice hráčů.

Já u vás hlavně nevidím smysluplný plán, jak chcete dávat goly - dopředu moc hráčů nejde, do vápna se necpete, spoléháte na brejky a na přímáky/penalty. S tím těžko můžeš očekávat hromadu golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě o to jde, že když ti ta obvyklá parta v zápase nefunguje, tak to na sebe dokáže vzít někdo jinej - ideálně kdokoli z týmu.

Reagovat
Talker

Když si to porovnáš, tak United mají 15% golů od obránců, Chelsea 20%, Citizens 23% - to jsou stále podobná čísla, stačí, aby další 2 goly United dali obránci či záložníci a budou mít (procentuálně) větší podíl než ti u Citizens nebo u nás.

A tohle je podle mého jeden z důsledku absence jakéhokoliv plánu směrem do ofenzivy - goly dávají prakticky jen z kontrů, penalt a přímáků. To se pak těžko dá očekávat více golů od obránců, když tam nedává goly nikdo.

U Liverpoolu, Citizens a u nás máš hromadu hráčů ve vápně soupeře, neustále se někdo o něco snaží, takový Emerson/Alonso si nabíhají až do malého vápna pro zakončení. U United nebo Arsenalu to nevidíš a proto mají o 10 a více golů méně, než ta čtveřice vepředu. A ve výsledku i o 10 bodů. A to nejde shodit na to, že obránci nebo záložníci nedávají goly, podílově na tom nejsou o moc rozdílně.

Reagovat
ajouki

Srovnávat procentuálně týmy, které mají v absolutních číslech 13, 25 a 34 branek. Co k tomu říct? To je pak jasné, že s tím u United zamává i jedna další branka. Ve skutečnosti jsou na 0 %, protože branky od nich dali Rashford, Martial, James a McTominay. Pokud nejsi José Mourinho v převleku, tak McTominay je záložník.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Coutinho10

tak jsem celkem dost zvedavej, kdo se z techto tymu spis chytne...Norwichu dosel dech a Watford porad bez vyhry

Reagovat
Rothbard

Znáte někdo prosím podobnou stránku jako https://www.csfotbal.cz/ , ale o anglické lize? Tedy souhrnně kolik v daném kole bylo gólů, žlutých, červených, penalt a třeba i jiné statistiky?

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky by mě zajímalo.

Reagovat
kiwwi

Wenger do Bayernu? Hmmm to si pozriem

Reagovat
kiwwi

Eurosport : ‘This is the true story’ – Wenger insists Bayern talks will take place next week - https://www.eurosport.co.uk/football/football-news-arsene-wenger-confirms-bayern-munich-talks-next-week-this-is-the-true-story_sto7530514/story.shtml

Reagovat
Pride

No Norwich docela odpadl. Nechápu co se s nima stalo, ti jsou jasný kandidát na sestup. Škoda..

Reagovat
fenixLFC

no, odpadl...boli trochu v laufe po postupe a to vyprchalo. hlavne sa im zranila miliarda hracov a ked k uz tak neschopnje obrane pridas nefungujuci utok, tak to inak vyzerat nemoze

Reagovat
REPLIKATOR

Norwich strašně zoufalý. Jak ti mohli porazit City, to je mi obrovskou záhadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše. City hrálo naprosto bez zájmu, Norwich naopak nechal na hřišti všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to na začiatku sezóny, boli nabudení.

Reagovat
vladis271

Aký zápas zajtra tipujete? Podľa mna Pep pôjde podľa hesla must not lose a zvolí rovnaký prístup ako minulý rok. Klopp nvm, ale mal by si uvedomiť, že ak to natiahneme na 9 bodov tak liga môže byť v podstate jeho.

Reagovat
Talker

A když prohrajete, tak máte náskok jen 3 body. Podle mého je to spíš zápas pro vás "must not lose" a pro ně "must win", aby na vás vytvořili větší tlak. Remíza ani pro jeden tým nic neřeší, maximálně ztratí část náskoku na týmy za sebou a kromě Leicesteru a Chelsea je ta mezera brutální.

Reagovat
Malresi

Hm, ťažko povedať, skôr sa prikláňam k tomu, že do toho Pep pôjde konzervatívne a hlavne nebude chcieť prehrať, podobne ako vlani, t.j. zo zabezpečenej obrany s tým, že krajní beci sa nebudú vysúvať ako obvykle. My hráme doma, nepochybujem o tom, že pôjdeme od začiatku do plných za výhrou. Laporte bude pre City citeľnou stratou, v oboch zápasoch minulý rok bol podľa mňa práve on kľúčový v tom, že sme strelili len 1 gól.

Verím, že vyhráme a že to bude opäť nejaký zaujímavý zápas s vyšším počtom gólov na oboch stranách.

Reagovat
Swarley

už to v zase začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Piči, ale vám je fakt těžké se nesmát, když jste tak nepoučitelní. Vloni jste projebali 10b během jara. Devět bodů v třetině sezóny je titul prakticky jeho? Ani po vánocích by 9 bodů náskok neznamenal titul a o vánocích se dá 9 bodů prosrat za 4 dny. Fakt nohy na zem a čekejte co bude. Sezóna je ještě sakra dlouhá ani zítřejší výhra ještě tolik neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit s těma co se ti smějou, 9 bodů v listopadu není nic. Napiš sračky

Reagovat
Nikikrew

Mam takeho tusaka, ze dnes Emery pojde 3-4-3 ked sa touto formaciou hral posledny zapas. Ocakavam, ze dnes Leicester bude diktovat tempo a my sa skor zatiahneme. Ak budeme hrat na 3 stoperov, snad pojde Holding nalavo a Sokratis na pravo. Kraje asi Bellerin a Kolasinac, stred Torreira a Guendo no a v predu Lacca, Auba a Ozil (ked nehral v Stredu). Ci je to vhodna zostava, neviem ale treba skusit asi nieco nove ked hrame taku srajdu.

Toto je Emeryho posledna sanca ako ma presvedcit ale zrovna proti tak dobremu timu, ktory je v top forme ocakavam prehru 3:1 a preto to bude asi posledny odkoucovany zapas u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by sa hralo na 3 stoperov cakal by som skor chambersa v strede lebo teraz nehral

Reagovat
Nikikrew

Chambers nemoze hrat v strede, nato nema rozohravku. Jedine kde moze hrat je napravo, stred Luiz a nalavo Holding

Reagovat
smazaný uživatel

on ma mozno najlepsiu rozohravku, kazdopdne som myslel len stred ako cb

Reagovat
Nikikrew

Luiz ma určite lepšiu techniku

Reagovat
SaianSupaCrew

OT: Neznáte chlapi nějaký program/appku, kde by se daly nasimulovat futsalové signály?

Reagovat
Briggus

Já jsem měl na tohle aplikaci do telefonu s názvem Coach Tactic Board

Reagovat
Zark

stejne budete drevaci

Reagovat
smazaný uživatel

Sobotna modtlitba

oooo jamie vardy

ty,

svatec zo sheffieldu,

verny muz rebekhy,

patronky vsetkych klebetnic,

prosime ta,

vysliz nase prosby,

a daj nam 9 golov,

poniz nas,

a potrestaj nas,

za nase hriechy

ktorymi sme sa previnili

voci dobremu pastierovi

nasmu otcovi

arsenovi wengerovi

a zbav nas

a ocisti nas

od zlateho telata

falosneho prokora

a vsetkeho zleho

good ebeninga

unai emeryho.

vysliz nase prosby,

chat shit get banged

amen

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Mastný Chobot

blazen

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Heisenberg

Hlavní chorál Slovenského národního povstání, 1944, sepsáno neznámým vojákem.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Dneska možná budu přát výhru Leicesteru. Jednak je to sympatickej tým a druhak bychom se zbavili včas Emeryho, když na trhu jsou k mání dobří trenéři.

Reagovat
smazaný uživatel

da sa to aj tak povedat

Reagovat
Front hell

Fanoušci jak prase. Emery je mimo,ale vždy budu fandit svému týmu. A ne přát výhru soupeři.

Reagovat
FCSL

Kor když Leicester je jedinej tým, přes kterej se můžem dostat do LM a v případě prohry budem už -9

Reagovat
PhilipS

Tvle na LM zapomeň. V tabulce pravdy podle xG jsme až 11. S Emerym se budem spíš propadat tabulkou

Reagovat
Kincl

Kde se ve Vás furt bere to sebevědomí? :D Letos je Leicester jinde než vy, dali o 10 golů víc a taky jich daleko míň dostali :D

Reagovat
afc

Tak to je logické, keď Laca poriadne nehral a Holding detto.

Reagovat
Front hell

A kdo tady píše že je prejedem,že tady něco mluvíš o sebevědomí.Všichni víme že jsou momentálně někde jinde než my. Oni jsou favoriti,my můžeme překvapit.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PhilipS

Dělej jak myslíš. Podle mě je potřeba malá oběť k vyhrání války

Reagovat
afc

Ktorí sú to dobrí tréneri?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
Front hell

Ten půjde k vám

Reagovat
PhilipS

Mourinho, Allegri.

Reagovat
Front hell

Ten první je snad jen hloupý vtip. Kolikrát si otřel tu svoji hubu o Arsenal. Nehledě na to že to tak možná byl dobrý trenér,ale teď už je úplně mimo. Ten je schopný ten tým rozmrdat ještě víc. Ten druhý má nulové zkušenosti s anglickou ligou.

Reagovat
afc

Ani jeden to nie je tréner pre Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

prehrate a emeryho este nevyhodia

Reagovat
Taiger

Reagovat
Shottack

Reagovat
Shottack

OMG reakce na djourou

Reagovat
Miguel19

James

Reagovat
RKBoy

nejak si zlenivel.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Na twitteru se ty sestavy v drtivé většině objevují už jenom takhle...přepisovat to nebudu

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kante hlavně ať se nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

Willian kapitán?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jinej?

Reagovat
smazaný uživatel

však ho tady 5 sezón proklinate a vyhazujete

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně teda v kolika vzpourách kabiny proti manažerovi on hrál roli?

Takže víceméně kdokoliv z toho týmu by mi přišel vhodnější, ale pokud mám být konkrétní, tak Kante mi přijde jako luxusní kandidát.

Reagovat
M0rb1D4S

Aspoň, že anglicky umí lépe, než váš kapitán.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to jsou jediné nároky na kapitána, tak hodně zdaru.

Reagovat
M0rb1D4S

Kapitán je na lavičce a jeho zástupce je vykartovaný. Na hřišti to někdo dostat musí.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl být Odoi místo Pulisice, ale jinak super sestava

Reagovat
Mihi

Jorginho ani na lavičke snáď len oddych

Reagovat
Matić

má stopku za ŽK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Ale už mě začíná Lampard srát s přetěžovaním Mounta. On hraje každý zápas, zase tam měl mírné zranění a stejně zase začíná v základu.

Reagovat
icemike

Tam není moc koho jiného strčit

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley je zraněný, Loftus také, kromě něj už je jen varianta s Gilmourem, Willianem nebo Pulišičem veprostřed nebo s dvěma útočníky.

Spíš mě štve, že Giroud ani Michy nedostávají téměř žádnou šanci.

Reagovat
Miguel19

Giroud? To snad nikoho štvát nemusí..

Reagovat
smazaný uživatel

Letos hrál od začátku dvakrát, dal jeden gól. Loni nám vystřílel EL. A svým stylem hry vytváří dost šancí i pro spoluhráče. Jestli odejde, bude to škoda. Zvlášť když třeba ve francouzské reprezentaci ukazuje formu.

A je to jeden z mých oblíbenců

Reagovat
Svatej

Bats hraje taky líp než beznej nahradnik a má min minut.. Pokud nechceš hrát na dva nebo tři hroty s tím, že odstrelime kridelniky, tak prostě Girouda nemáš kam dát. Abraham je ve vzduchu skvelej a v kombinaci taky dobrej, navíc narodil od Oliho dává dost gólů.. Nejde to jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham hraje výborně, i když zrovna hlavičky mu teda dvakrát nejdou

Ale jinak mě příjemně překvapuje.

Reagovat
Hokaido

Mám ho ve fantě, ale doufal jsem, že ho dnes posadí.

Reagovat
hona.kub

taky ho mám pouze na lavičce

Reagovat
vladis271

dokonca niektoré španielske denníky prišli s tým, že Mbappe by nás uprednostnil pred Realom, ale samozrejme ten deal je finančne nereálny ako aj Klopp povedal.

Reagovat
avicii

ale Sancho by mohol

Reagovat
smazaný uživatel

njn co uz

Reagovat
off-olda

Super sestava.

Reagovat
vladis271

Nejako cítim, že Arsenal by tam mohol dnes vyhrať. Kombinácia Arsenal a LFC za vyššiu sumu je príliš odvážna, či?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
Hokaido

Jestli to citíš, tak to vsaď, ale žádným jiným racionálním důvodem to podle mě neobhájíš.

Reagovat
Coutinho10

tak stat se to muze....Leicester mi prijde hodne nahypovany, ale vysledky maji, takze jsou tam pravem, ale pro me to je zapas, ktery fakt muze skoncit jakkoliv, takze tomuto se radeji vyhnu

jinak k Leicesteru me jeste prekvapuje z pohledu fanty, ze Vardy je proti Arsenalu 3. nejcastejsti volbou kapitana v tomto kole, coz vzhledem k takhle tezkymu zapasu neni uplne casty, ale treba da hattrick a jeho majitele se budou radovat...uvidime

https://twitter.com/OfficialFPL/status/1192907881202569216?s=19

Reagovat
Hokaido

Je to zvláštní. I když toho Sterlinga nechápu snad ještě víc.

Reagovat
Coutinho10

u toho Sterlinga jedině to, že hodně lidí ho má třeba uloženýho z minula nebo klidně od začátku sezony a neměněj to, ale taky asi hodně lidí ho zkouší proto, že většina lidí mu nevěří, takže to třeba zkoušejí, ale je fakt, že co si pamatuju, tak na Anfield vždy jako soupeř vyhořel

Reagovat
bbbauch

Ja mu taky veril na C ta nalada v arsenalu snad udela svoje

Reagovat
hona.kub

S věkovým průměrem 24 let a 88 dní je dnešní sestava nejmladší, se kterou kdy Chelsea v Premier League hrála. Také je to letošní nejmladší sestava ze všechny týmů Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naštěstí to neplatilo ani den

Reagovat
Kincl

Dneska musí Lester vyhrát mají větší formu a jsou tu mírnými favority

Reagovat
off-olda

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je kvalitny trener a sympaticky clovek. Avsak kader Chelsea mi nepride moc kvalitny. Cital som, ze planuju v zime do timu poriadne investovat. Uz su zname aj nejake mena, o ktorych maju zaujem ?

Reagovat
off-olda

Fred, Leiva, Mustafi, Xhaka, Lovren, Ngog

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis vazne ? Bieda.

Reagovat
Svatej

Ještě se plánuje návrat Maty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zase i trochu pozitivních zprav. Je potvrzeny i navrat Salaha a Debruyneho... A sili spekulace, ze Drogba obnovi kariéru

Reagovat
hitZor

Reagovat
Hokaido

V zimě ještě Chelsea nakupovat nemůže.

Reagovat
Miguel19

Hele, Gary Couvačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš zase Mike Dean, to bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš kdyby to nahrál místo takové hovno střely...

Reagovat
Hokaido

Willian fakt strašně ožil pod Frankem.

Reagovat
smazaný uživatel

plastic fans

Reagovat
off-olda

Reagovat
Hokaido

Čo ti zase jebe na kebulu, Jany?

Reagovat
Swarley

klasika

Reagovat
Hokaido

Co je na tom jako klasika? To mi prosím vysvětli.

Reagovat
off-olda

Závidím ti tvoji odvahu.

Reagovat
Svatej

To je jen nedostatek zkušeností

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Tak ted je frajerina od pravdy utíkat, to jsem si tady už všimnul...

Reagovat
Swarley

Urazenost s Contem a fandění, jen když se daří...to je tady u fandů Chelsea úplně naprostá klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

to aj u vašich fandov

Reagovat
Swarley

Nevím, Conte nás netrenoval

Reagovat
Hokaido

Úplně naprostá klasika je to, že tady zase píšeš hovna.

Reagovat
Swarley

zvladejte to svoje nezvladani v trošku

Reagovat
Taiger

A ty si otravnej ve Fanta diskuzi, si nemáte co vyčítat

Reagovat
Hokaido

Jsem doufal, že tě tím tam přilákám zpět. Je tam teď strašná nuda.

Reagovat
Taiger

Jsem říkal, že jsem tam skončil Nebudu psát někde, kde si lidi dělají prdel z ostatních a sami se pak cítí strašně ukřivděný, když něco napíšu já

Reagovat
bbbauch

Mas odkaz prosimte? Tu posledni jsem si neulozil

Reagovat
bbbauch

diky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pingla

Reagovat
icka

ty jsi strašně ublížený panáček

Reagovat
TopinB

Hrál na hovno, teď hraje dobře, tak jak si tehdy zasloužil posměch tak si teď zaslouží pochvalu

Reagovat
Swarley

Jj, to úplně sedí na ty sracky, co tu na něj fans Chelsea kydaly...

Reagovat
TopinB

A tehdy si to zasloužil, ale teď hraje dobře, takže si zaslouží pochválit za hru samotnou, ne? Nebo kdyby teď Fred začal hrát jako Scholes v nejlepších letech tak ho nepochválíš, protože do teď hrál na hovno?

Reagovat
TopinB

Jako klidně si kydej na Chelsea, to tě nikdo nezastaví, ale vybrat si zrovna tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
off-olda

Ouuuuu Škoda.

Reagovat
Svatej

Krásná klička.. Skoda

Reagovat
EXoRcIsT

To fakt zajtra davaju Wolves - Villa namiesto MU na digi

Reagovat
fenixLFC

Samozrejme, ved je to zaujimavejsi zapas

Reagovat
Front hell

Mnohem atraktivnější zápas, není co resit

Reagovat
off-olda

Zaha je šílenej.

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu zatial marny

Reagovat
Svatej

Bodejť by nebyl, když teď vidím jeho rovnovahu

Reagovat
off-olda

Kokůtek.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč trvá 5 minut, než se kopne jeden debilní přímák?

Reagovat
off-olda

Však to je jasnej faul. Proč se takhle rozčiluje.

Reagovat
Mihi

Pulisic veľmi šikovný na lopte

Reagovat
Lembju

Pulišič s balonem na malym prostoru neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut herního času strávené jen čekáním na přímáky...

Reagovat
off-olda

Ani tenhle přímák..

Reagovat
smazaný uživatel

teraz aj CP pekne na jeden dotyk

Reagovat
Visca el barca

Taky se vám dnes seká digi?

Reagovat
maraynwa

Ano

Reagovat
avicii

Nie

Reagovat
Mimalu

nn

Reagovat
off-olda

Ne, ale teda nemám digi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně tomu chybí Jorginho

Reagovat
Svatej

Zrovna si říkám, že bych radši bez Jorginha hrál proti City než tady

Reagovat
Svatej

Ta hra se tak nějak odvíjí přesně podle přání Palace.. Chce to změnu.. Gilmour by tomu mohl dát myšlenku a Bats chytřejší řešení před vápnem..

Reagovat
Mimalu

no podle přání... přišlo mi, že to pro hráče CP musel být fyzicky dost náročný poločas a kromě čistého konta si toho moc pozitivního odnést nemohou

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kovacic tez rad pada pri kazdom dotyku

Reagovat
smazaný uživatel

a Jamesove pady tiez vyzeraju vtipne aj ked fauly to boli

Reagovat
RKBoy

čo nedal?

Reagovat
off-olda

No.. Dean teď Zoumu teda trochu zachránil...

Reagovat
Greny

Kepu*

Reagovat
Greny

to nas bude stat zapas... do kabiny uplne by to bylo idealni

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo jiný než Cahill

Reagovat
off-olda

Willian

Reagovat
Kixi Syhimour

No, Cahill tam šel skvěle

Reagovat
off-olda

To sice ano, ale to musí MUSÍ být gól.

Reagovat
smazaný uživatel

No Spíš tam měl být Abraham rychleji a dát gol on..

Reagovat
smazaný uživatel

Však to měl těžké.

Jinak je s Pulišičem nejnebezpečnější z našeho útoku.

Reagovat
Raylan

Abraham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne eagles, udržet!

Reagovat
Greny

jinak tipl bych ze pujde dolu v polocase Emerson a na plac Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zatím vládnou obrany. Cahill fantastický. Chelsea taky dobře brání. Bude to složité.

Reagovat
Miguel19

Chelsea dobře brání? Však Palace byl u našeho vápna asi jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě proto, ne? Štítový záložníci brání dobře a obrana bez chybičky.

Reagovat
Miguel19

Spíš jsou Palace dopředu marní.

Reagovat
Talker

Tak Zouma a Tomori vystupují a spoustu toho odklidí, než se to dostane do nebezpečné pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Bráním utocenim

Reagovat
Hokaido

4 fauly, 3 žluté.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak Willianuv, tak Kovačičův zákrok na žlutou byl

Reagovat
RKBoy

Egomaniak Dean, čo čakáš.

Reagovat
smazaný uživatel

ved dnes vam piska dobre

Reagovat
valek9610

Ty statistiky po prvním poločase nechápu 0:0

Reagovat
vitasrp

Crystal Palace brání dobře, ale stejně jsme měli dvě gólovky, přičemž ta druhá se teda měla proměnit. Hrozná škoda, že na to Tammy nedosáhl, to by byl prakticky jistej gól.

Soupeř je sice dopředu úplně marnej a Zaha předvádí zoufalý výkon, přesto jim to alespoň šlape směrem dozadu, tu naši rozehrávku docela dobře vytlačují do stran a jakmile dojde k prolomení záložní řady přihrávkou, tak jejich záložníci dobře přepínají a rychle se vrací do optimálních defenzivních pozic.

U nás je ta herní pauza vidět na Kantem, který v některých momentech hraje hodně na jistotu a vrací míče, dneska to moc nelepí Abrahamovi, který tam ve dvou, třech situacích mohl rozjet akci mezi liniema, jenže nezvolil optimální řešení a přišel o míč.

Celkově je trochu problém, že jakmile prolomíme linie například přihřávkou na Mounta do toho levýho středovýho prostoru, tak pak prakticky vždycky následuje přihrávka na Pulišiče do kraje, kterýho obrana soupeře zvládá zpomalit natolik, aby se pak hráči vrátili do pozic. V těch momentech by to někdy chtělo zkusit rovnou kolmici za obranu na Abrahama (pokud se teda dostane do náběhu), případně to zkusit dostat na vzdálenější stranu, kde by mohl být volný Willian nebo James.

Jinak James svůj první start v Premier League zvládá výborně, Zahu zatím celkem jasně přehrává a líbí se mi jeho jistota a kvalita na míči, například ten jeho centra na konci půle byl úplně perfektní.

Reagovat
Svatej

James obecně má ty centry šíleně kvalitní. Strida pravidelně ty po zemi i po vzduchu podle potřeby a v každým je vidět, že má tu kopací techniku hodně dobrou. Navíc se nebojí na souperovy polovině hrát i ze středu i víc z lajny podle potřeby a nevypadá u toho ani nějak nepřirozeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mount se utavil nebo proč přestal dávat góly?

Reagovat
Taiger

Hlavně ať dá Tammy

Reagovat
Talker

Není tak výrazný, jako na začátku sezony, nedaří se mu dávat nechytatelné střely a má i trošku smůlu - takový Foster mu tam chytil 2 střely, kdy z jedné měl být gol a z druhé mohl.

Reagovat
Mimalu

trochu utavil, trochu si na něj soupeři dávají víc pozor, trochu menší zranění a trochu nevyrovnanost výkonů dané věkem

Reagovat
Miguel19

V takovém zápase je záloha Kova-Kantík docela na prd. Jorginho chybí.

Na Kantém je vidět pauza. Ze začátku tam posral asi 3 přihrávky, pak šel jenom na jistotu.

Tammy slabej, Mount docela taky. Ale vytvořil nakonec 2 šance.

James super.

Reagovat
Svatej

Minule jsem přivolal Jamese, teď privolam Gilmoura, pojď mi

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

To bych nepiskal ani za nic... To prostě nemělo vliv na hru

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém vesmíru je tohle offside? A proč to Abraham tak posral?

Reagovat
čutalista

Stream na mobil prosím. Děkuji

Reagovat
Talker

Tak Kante tuhle sezonu (i díky zraněním, tomu, že prošvihl část přípravy atd) není tak dominantní, jako byl dříve. Musí se postupně rozjet.

Spíš mě mrdá Pulišič, on si naběhne, dostane míč, ale pak najednou neví, co s ním. On je ideální hráč do vápna, ale mimo vápno ty situace zdržuje a nedává přesné přihrávky, musí na tom zamakat. Jorginho chybí, není tam hráč, který by byl schopný perfektně načasovat delší přihrávku skrz linie na nabíhajícího hráče, všechno to chodí postupně přes pár hráčů a ti pak narazí na další stěnu. Chybí tam náběhy, ale i kdyby tam byly, tak to nemá moc kdo dát. Buď bych stáhnul Mounta hlouběji nebo tam dal Gilmoura do zálohy, ať to má kdo dirigovat.

James skvělý, Emerson trošku nudný. Alonso by se dneska hodil více, bránit se moc nemusí, je to celé o tom zlomit ten blok soupeře.

Reagovat
vitasrp

Jako kritika Pulišiče je za mě naprostá hovadina, to sis akorát vymyslel tvrzení, pro který teď hledáš důkazy.

Sice tam několikrát dostal balón do lajny, ale soupeř ho hnedka zavíral ve dvou, tam moc možností na výběr neměl. Naopak svoji individuální prací si ze solidní šance udělal tutovku a potom tam na sebe nalákal asi tři hráče a přiklepl Kantému do dobrý pozice.

V druhý půli tam měl asi dva momenty, kdy to mohl řešit jinak a místo střely volit přihrávku, ale i takovýho sobce prostě potřebuješ. A u toho gólu to vyřešil výtečbě.

Reagovat
Greny

vyhrajeme o gol :) rozhodne Michy

Reagovat
Kixi Syhimour

Před pár minutami si říkal, že vás ta šance na konci poločasu bude stát zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham si dnes trochu hraje na Moratu ne?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná mi to jít

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lembju

Abraham ještě rozumně nezpracoval balon.

Reagovat
Svatej

klasika

Reagovat
TopinB

Reagovat
Lembju

to se dalo čekat no

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mimalu

Tammyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Svatej

Abrahaaaaaaaaam!!!!

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Gerrard is being tipped to quit Rangers for Arsenal if Unai Emery gets sacked. (Source: Daily Star)

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10

to by bylo hodne zajimavy a velka vyzva pro nej jit zpet do PL

Reagovat
TopinB

TAMMY TAMMY TAMMY TAMMY ABRAHAM

Reagovat
TopinB

A teda touch od Williana byl skvělý

Reagovat
Talker

Tammmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Taiger

TAMMMMMMMMMMMMMMMMMY

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic, Willian, Abraham. Boží

Reagovat
Hokaido

Pochválil bych i Williana, ale loni hrál na picu, tak to radši dělat nebudu.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Svatej

Srab a plastic fan, to je kombinace

Reagovat
TopinB

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Celej zápas se mu nedaří a pak zas udělá důležitej gól.. Na první sezónu uzasny

Reagovat
RKBoy

Kova Willian Tammy

btw. James je proste delo, do dvoch rokov je stabilný člen základu u nás a snád aj v repre.

Reagovat
RKBoy

do dvoch rokov píšem hlavne kvoli Azpimu, ten si ešte ten štandart udrží + je kapitán..ale James má pomaly na ten pravidelný základ už teraz.

Reagovat
hitZor

Tak Azpi může jít klidně nalevo, Alonso i Emerson letos nejsou v kdovíjaké formě.

Reagovat
Gedofrey

U nás hrál jen nalevo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na RB je v Albionu i Arnold.

Reagovat
Svatej

To je ulet mít tyhle dva na jedinej post..

Reagovat
RKBoy

+ Walker.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten hraje CB pod Southgatem, ne?

Reagovat
RKBoy

však teraz nedostal ani pozvánku.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Greny

no ted za dva roky tam byt nemusi

Reagovat
Svatej

Jaký dva roky, ja bych se s ním smířil už teď, je všestrannej a už teď skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

James tam bude ale Arnold ne

Reagovat
smazaný uživatel

Blbě

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Souhlas!

Reagovat
Whitemedia

V repre ne, Arnold je jinak rozjetý a i tak tam posledně hrál Trippier

Reagovat
RKBoy

tak bude záležat na výkonnosti.. James má potenciál byt na rovnakej úrovni ako Cole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Kapitán letos výbornej, jestli to teda můžu tady napsat

Reagovat
Svatej

S těmahle narokama na kapitána se jdi bodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic krásně

Reagovat
Svatej

Puli gólmani se nějak snaží

Reagovat
off-olda

Wow, Puli

Reagovat
Taiger

Pulišič sobec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Kanté nesobec

Reagovat
Mimalu

mohl by jim Frank vysvětlit, že občas odkopnout míč není ostuda - na rozdíl od ztráty míče v nebezpečném prostoru....

Reagovat
smazaný uživatel

Zahu v Chelsea nechci, snad nám ten ban v lednu nezruší.

Reagovat
vitasrp

Kepa nemá zákrok a stejně tam udělal už tři kraviny.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham

Reagovat
RKBoy

Pulišič mal byt už dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč v takové situaci Zouma fauluje, to prostě nepochopím

Reagovat
hitZor

Fauluje? Vždyť to byl úplně jasný dive.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, kopl ho do nohy nakonci.

Reagovat
Svatej

Říkáme si o vyrovnání tím přístupem

Reagovat
hitZor

Tak tohle byl pěknej dive

Reagovat
vitasrp

Teď jsme ztratili kontrolu, začali ztrácet míče, dostali se pod tlak a ze standardky měl soupeř hned obrovskou tutovku. To je prozatím hrozná slabina toho týmu.

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=tdvITEg_dHI

ten smich nevilla je sileny

Reagovat
Taiger

Who?

Reagovat
RKBoy

jeho frajerka.

Reagovat
r.mrazik

vy dva jste urcite stand up komici...to se hned pozna

Reagovat
smazaný uživatel

vtěrka Taiger, no

Reagovat
Mimalu

Puliiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

PULISIIIIIIC

Reagovat
Svatej

Pulisic se hrozně rozjel

Reagovat
RKBoy

ten jeho zápal je fantastický.

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Talker

Gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
hitZor

Kdo by to před sezonou řekl, že Pulišić bude náš nejlepší hlavičkář

Reagovat
Miguel19

Z Kapitána Ameriky může být velký hráč.

Jak ten začátek neměl nic moc, tak teďka jak se párkrát trefil, získal důvěru a sebevědomí, tak hraje parádně. Na míči je hodně šikovný.

Reagovat
vitasrp

Má senzační zrychlení a výbornou stabilitu, jak je schopnej z místa zrychlit a proběhnout okolo dvou hráčů soupeře, to je prostě bezva a hrozně špatně se to brání. A krom toho má super zápal a tah jít do brány, sice kvůli tomu občas zasobčí, taky to ale znamená, že má potenciál, aby ty branky dával dlouhodobě.

Reagovat
Greny

Dean karticky nic ?

Reagovat
hitZor

Zaha už mohl být takových 15 minut venku, po jednom souboji s Jamesem tam celkem dost teatrálně spadl, aniž by mu James něco udělal.

Reagovat
Svatej

Teď do Jamese taky strkal mimo hru jak posuk.. Je hrozně vytocenej

Reagovat
RKBoy

pokial bude Zaha takto pokračovat ,tak bude trestné zanho pýtat aj prázdnu škatulu od topánok.

Reagovat
Miguel19

Proč nestáhne Mounta.

Reagovat
Whitemedia

Zaha úplně hotovej, ti ještě budou litovat, že ho v létě neprodali..

Reagovat
Svatej

Možná to má právě na jeho výkony vliv.. Tohle byla jeho největší šance jít výš..

Reagovat
spider_8

Jj, on už měl být dávno někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Berahino style.

Reagovat
vladis271

kedy začína dnes ten fight cca?

a inak Atilla býva v Trnave.

Reagovat
Taiger

KSI vs Logan Paul?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Gary to v sobě pořád má. CP je pro něj ideální lvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Zpracování ve vápně, otočka, střela.. To dělá Michy hrozně často.

Reagovat
Mimalu

jako Zouma pěkné, ale možná za tohoto stavu v tomto čase až zbytečně riskantní

Reagovat
Talker

Jak rozhodčí prošel kolem Zahy, 2 kroky od něj a kompletní ignore

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon. Od obrany až po útok. Chválím.

Reagovat
hitZor

Jediná věc, co mě dneska (a i poslední zápasy) vyloženě srala, byly standardky, při kterých sme úplně nuloví.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

V posledních zápasech máme výbornou formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento tým je skvělý. Díky Lampsi, žes mi vrátil chuť, kterou jsem v posledních letech ztratil

Reagovat
Taiger

To samé platí o Emerym u nás

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Poprvé od návratu Mourka si sledování fotbalu fakt užívám.

Reagovat
spider_8

Conteho první sezona nic? To byl téměř dokonalý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je hrozně nesympatickej, Frank je boží

Reagovat
Talker

Hrozně bych neřekl, ale nějak extra rád jsem ho neměl. Hlavně v tu dobu mi už zmizeli prakticky všichni oblíbenci.

Teď to je úplně jiné, vedle té mladé gardy strašně žeru Jorginha - to jsem vůbec nečekal, že jde. Parádní herní styl, pod Sarrim mě nějak nezaujal, ale Lampard ho v té nové roli přetvořil v bestii.

Reagovat
Svatej

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Greny

Zitra City - Liverpool remiza a hrajeme o titul

Reagovat
Talker

CP hrálo strašně připosraně, fakt nechápu, jak s tímhle můžou vyhrávat. Za stavu 1:0 stále hráli, jako by získali nějaké body za ten výsledek, 1 střela na branku. Byla otázka času, kdy nám tam něco padne.

Parádní 3 body, další čisté konto, kdo by řekl, že Zouma s Tomorim budou mít 3 čistá konta v řadě v lize? Teď se jen koukat, kdo okolo nás ztratí - zůstaneme před Citizens do vzájemného zápasu? Vytvoříme si ještě větší náskok na Arsenal nebo vydržíme před Leicesterem?

Za mě spokojenost. James výborný, Zaha z něj byl naprosto nešťastný, stopeři skvělí (opět!), záloha v pohodě, Abraham gol. Pulišič se mi občas herně nelíbí, respektive výběr řešení, ale dává goly a to je u ofenzivních hráčů nejdůležitější. Kontrolu míče má skvělou, zakončení výborné. Chybí mu jen občas schopnost perfektně načasovat přihrávku, ale i tak spokojenost. Michy naprosto famozní schopnost se s míčem otočit ve vápně, strašná bestie.

Reagovat
vitasrp

Za stavu 1:0 tam měli pasáž, kdy to vyrovnali, drželi míč, vybojovali pár standardek a mohli Tomkinsem vyrovnat. Jako jasně, je to od nich málo, ale zaprvý hrajou proti favoritovi, takže je logický, že budou horším týmem, zadruhý jim dneska brutálně nezahrál Zaha. A toho potřebujou, aby vyvezl a udržel míče, vybojoval na sebe fauly a dostal tak spoluhráče do ofenzivní třetiny.

Reagovat
Talker

Měli tam pár minut, kdy to vypadalo vyrovnaně, ale většinu toho času strávili zalezlí na vlastní půlce, o presing se vyjma těch pár minut nepokoušeli. To mi přijde šílené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Zas skvelej vykon. Strašně mě to baví. Reece bude topka. Už teď je lepší než Azpi.

Reagovat
Taiger

Dneska jsem dal na tvojí analýzu o slepicích, nepřej si mě tvl

Reagovat
fajdax

ooo díky, kurz slusnej tak uvidíme

Reagovat
Whitemedia

Silva Keana už úplně odstřelil?...

Reagovat
Zaschrona

Holgate hrál dobře, tak zaslouženě zůstal v základu.

Reagovat
Whitemedia

Já myslel Keana z útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá! Škoda Foytha, ale je po zranění tak radsi opatrně. Jinak nemam co vytknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Odehrali jsme 72 zapasu co naposledy Poch nasadil 2x stejnou 11ku. Dneska 73.

Reagovat
Whitemedia

Dier klasik

Reagovat
Hokaido

Spurs jsou herně fakt neuvěřitelně v prdeli.

Reagovat
janinho

spurs zatiaľ riadna calamada

dier asi chce mať po zápase ešte v 1.polčase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis klid, sak se hralo 10 minut.

Reagovat
janinho

teraz už lepšie???

boha toľko nepresností som nevidel ani za polcas v slovenskej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tech uvodnich 10 minutach urcite. Uz jsme byli vic u zezla a Blades nepustilik nicemu. Jsme schopni je rozebrat a po strane se dostat za obranu, z veho uzbyly dve dobre sance. Nepresnosti jsou, ale taky fest chcije, coz nasemu fotbalu nikdy nesvedci. Klid povidam.

Reagovat
janinho

ozaj k ničomu. my sme este nevystrelili na bránu a naša tyc sa trasie ešte teraz. ofsajdova pasca zahrata jak v nejakom okresnim prebore.

ak sa ti táto hra zdá v pohode tak asi máme iný benchmark. toto je OK pre tim ktorý bojuje o hornú polovicu tabuľky ale nie pre tim ktorý by chcel skončiť v top4. akože ak sa nieco radikálne nezmení k.lepsiemu tak na tu top 4 budeme môcť zabudnúť už okolo vianoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja to napsal pred tou tyčí ze jo. Je to zatím vyrovnaný zápas. Taky bych chtěl abysme je zadupali do země, ale to asi ten benchmark nekorigujes k tomu v jakem jsme stavu a kdo k nam dneska prijel. Beru jakoukoliv vyhru, ve kterou i věřím.

Reagovat
janinho

0 striel na bránu za 1.polcas. ten začiatok bol úplná katastrofa, obrana mimo, záloha mimo, ešte aj brankár rozohraval jak keby nevedel čo sa deje. akože tuto sezónu sme v lige zahrali naposledy dobrý zapas ešte v polovici septembra proti CP. toto čo predvádzajú je katastrofa, fakt nechápem čo sa s tým tímom za posledný rok porobilo.

Reagovat
Whitemedia

K ničemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pisu vys. Tyc prisla az pak.

Reagovat
Whitemedia

Přišla před, pak přišla jen na tvém streamu.. ale to je fuk, i na začátku utkání tam měli dost slibnou střelu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je asi z meho pohledu jedno, dokud jsem to neviděl, ne? Kristalovou kouli nemam. Vsak ten zacatek jsem nekomentoval, janinho se ptal jestli je to lepsi nez tech prvnich 10 minut. Coz bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson

Reagovat
fenixLFC

Aj tak na live nema

Reagovat
smazaný uživatel

kazde euro na Mbappeho dobre

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
SCELO

tazko povedat ci ma ci nema....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To pujde.

Reagovat
Horcmen

Lundstram tyč

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lundstram

Reagovat
smazaný uživatel

Piče

Reagovat
Hokaido

Lundstram Takhle ten Zlatej míč asi nevyhraje.

Reagovat
tweek

jsem rad, ze nas v te herni bide nenechavaji slepice a MU na pospas

Reagovat
Whitemedia

Čekal jsem od Sheffieldu, že to bude něco na způsob loňského Cardiffu, ale zatím mě teda dost baví.

Reagovat
Pipo123

West Ham na to akých má hráčov hrajú neskutočné hovno,

Reagovat
Whitemedia

Potřebovali by nového kouče..

Reagovat
Hokaido

S nima je to každý rok stejný. Pelle musí brzo letět.

Reagovat
fenixLFC

oni uplne odisli so zranenim fabianskeho

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham, herne katastrofa. To je neuveriteľné akú sračku tí hráči hrajú. Davies, Alli úplne mimo. Beci dopredu absolútne nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ja nevim kluci. Jako ja jsem taky frustrovany, taky auriera nemusim, ale on nemuze za to, ze harry ze 3 metru netrefi branu o 5. Pak tam mel jeste jeden takovy prunik, bohuzel dojebal zpetny pas na penaltu, ale tam taky nekdo musi byt, dal to do supr prostoru. Davies k hovnu jako obvykle, tam bych klidne poslal Sesse.

Reagovat
Cobra

To je bída.

Reagovat
smazaný uživatel

No, dle pcekavani tezky zapas. Blades hrajou luxusne a nejsme ani prvni ani posledni, koho venku potrapi. Rozhodne jim hraje do karet i dest, ktery jejich jednoduchemu primocaremu fotbalu skodi logicky min, nez nasim sto prudkym kratkym prihravkach. Kane lozenka na malem vapne, Lo Celso luxusni pozice na penalte, to musibyt goly. Hlavne nedostat a nejaky tam snad padne.

Reagovat
smazaný uživatel

pises to ako keby Sheffield ziadnu sancu nemal a Tottenham mal vyhravat minimalne o gol

Reagovat
smazaný uživatel

Da fuq?

Reagovat
smazaný uživatel

Dier na balonu teda hrůza děs.

Reagovat
Horcmen

Mousset kde ho chceš

Reagovat
Whitemedia

Parádně se otočil, ale to zakončení

Reagovat
Horcmen

Roberto takový slabší Rakovan

Reagovat
Horcmen
Reagovat
diastan

Dat goal

Reagovat
Whitemedia

to bylo rychlé

Reagovat
Greny

Sheffield zaslouzenej gol

Reagovat
Horcmen

Reagovat
diastan

ale neplati

Reagovat
Greny

to mi nevadi na tiketu mam na Tottenham

Reagovat
diastan

taky no

Reagovat
Coutinho10

ale byl zaslouzeny

Reagovat
Kixi Syhimour

Expert na VAR dorazil

Reagovat
Mimalu

VAR

Reagovat
Minister

VAR

Reagovat
diastan

VAR

Reagovat
M0rb1D4S

Ten VAR je fakt šaškárna

Reagovat
Kluivert9

V PL každopádně

Reagovat
Whitemedia

LOL

Reagovat
Kluivert9

Milimetr tam hodinu řeš

Reagovat
Whitemedia

tohle je pro ten tým prostě brutální..

Reagovat
hefy

To je ulet, to je úplně proti smyslu toho pravidla.

Reagovat
Coutinho10

tak to nastve mit neuznany gol o palec na noze

Reagovat
Salfovic

Stačilo si ráno ostříhat nehty,

Reagovat
Greny

ted jsem ten VAR s prominutim nepochopil :) jasny spicka kopacky u hrace hostu.. ale jakou cast tela znacili u toho hrace Tottenhamu?

Reagovat
Svatej

Koleno

Reagovat
Greny

no prave :) neznam teda pravidlo presne o ofsajdu :) ale nemel to rameno bliz k brance?

Reagovat
fenixLFC

Ted? Podobne kokotiny robi kolo co kolo

Reagovat
Svatej

To je fakt posrali

Reagovat
fenixLFC

Cbodte do hajzlu s varom uz, najvacsia kokotina toto

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze..a to jeste hrajem vecer

Reagovat
masina_LFC

strasna kokotina toto

Reagovat
Minister

VAR v Anglicku je úplný výsmech

Reagovat
Mimalu

je, ale ne co se týče ofsajdů

Reagovat
fenixLFC

Hlavne co sa tyka ofsajdov

Reagovat
Mimalu

naopak, asi jediná oblast rozhodování, kde se dá objektivně rozhodnout a kde se nemusí polemizovat o správnosti rozhodnutí

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Svatej

Jsou na nejlepší cestě, aby ten VAR začal být vyloženě nenavidenej a hnanej svinskym krokem pryč z pravidel, bravo idioti.

Reagovat
alcantara

Tak predpokladam, ze kazdemu trochu uvazujucemu cloveku dojde, ze chyba nie je v prvom rade v technologii, ale v ludoch, ktori ju vyuzivaju a na jej zaklade konaju.

Reagovat
Svatej

Dobrý den

Reagovat
alcantara

Dobry vecer?

Reagovat
Svatej

To je úplně fuk

Reagovat
vitasrp

Jenže co se týče těch ofsajdů, tak to fakt není sranda nastavit tak, aby to “nezabíjelo” hru a přitom to plnilo svou roli. Jakmile se používá ta kalibrovaná čára, tak se skrz to musí posuzovat každá situace. Takže to sice odstraní velký chyby rozhodčích, ale zároveň to přinese tyhle milimetrový ofsajdy, který se budou řešit tři minuty, rozjebou hru a ještě vedou k neuznané brance, přitom zrovna tohle by nikomu nevadilo.

A teď jak to vyřešit - bez kalibrovaný lajny to bude zase na posouzení člověka = bude tam šedá zóna, kde bude docházet k chybám. Možná by mohl fungovat ten časovej limit, kdy když to nepoznají do minuty a půl, hra běží dál. To řešení se ale určitě nenajde úplně snad o.

Reagovat
kiwwi

Hlavne si vezmi, že pri 25 framoch za sekundu dokáže hráč prejsť cca 25-35 cm medzi dvoma frejmamy takže to kuskovanie na frejmy pri VAR a posudzovanie milimetrovych ofsajdov je úplne debilne (plus ešte zastaviť ten čas presne v stotine keď sa prihravajuci dotkne lopty je úplne nemožné)

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Ale v pohode bol predsa v ofsajde jednym milimetrom, to sa predsa nesmie pravidla su nastavene jasne jeho problem ze si nezobral o pol cisla mensie kopacky,, uzasny VAR to vyriesil spravne alebo ako sa zabija futbal v priamom prenose

Reagovat
Thoomas

VAR - Operating under the philosophy of "minimal interference, maximum benefit"

Reagovat
Greny

ten Son je strasnej zebrak .. kolo co kolo to bude zkouset

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. VARttenham...

Dúfam ze to Sheffield nezlomi a ešte nejaké góly dajú. Za tu sracku co predvadzame (už dlhodobo) si žiadne body nezasluzime.

Ešte pár potupnych prehier a katastrofálne hanebnych výkonov a Poch snad poletí

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson taky Dubravka, skoro kazde ciste konto bez zakroku a jak prejde jedna strela tak je v brane.

Reagovat
Svatej

Son je fakt chcipak

Reagovat
janinho

ten neuznany gol SHU by mal byť posledným klincom do.rakvy VAR v PL. im už ozaj jebe???? úplne jasný gól. dierovi prečo hlavu nerátali ale koleno? a aj keby nemal hlavu vzadu tak to tie milimetre dokážu v tomto rozlíšení posúdiť???

na MS bol VAR super. to.co z neho urobili v PL to je na facku.

Reagovat
Mimalu

protože měl koleno evidentně blíž bráně než hlavu

Reagovat
Greny

Mě spíš zajímá proč neoznačili rameno to mi přišlo blíž ještě než koleno

Reagovat
janinho

rameno sa neráta. do ofsajdu da počítajú tie časti tela ktorými môžeš dať gol

Reagovat
Horcmen

Firmino nesouhlasí

Reagovat
protiproudu

Reagovat
fenixLFC

Ramenom mozes dat gol

Reagovat
janinho

Priestupok je, ak hráč • sa úmyselne dotkne lopty rukou/ramenom, včítane pohybu ruky/ramena k lopte • získa pozíciu/kontrolu nad loptou poto m, čo sa jej dotkol rukou/ramenom a následne - dosiahne gól do súperovej bránky - sa rozvinie gólová príležitosť

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://mediamanager.sportnet.online/media/csm/f/futbalsfz.sk/2019/06/1ab43f22-b577-4633-97a1-dbe042e8d388.pdf&ved=2ahUKEwijr-v5yN3lAhWCa1AKHeTwAP0QFjAFegQIBxAB&usg=AOvVaw3wiNY--XucT-Eo0BLi0EPz

Reagovat
Mimalu

ramenem gól dát můžeš...

Reagovat
Mimalu

https://streamable.com/br10r podle mě má to koleno dost jasně před jakoukoliv části těla, ramenem není tolik vytočený do strany aby byla před jeho kolenem

Reagovat
janinho

a prečo.ta modrá čiara mu potom ide cez hlavu?

Reagovat
Mimalu

toto už je ale o představivosti protože máš posunutou perspektivu

Reagovat
janinho

???? teraz vážne píšeš alebo trollis?

jediný kto ma posunutu perspektívu je ocividne ten čo o tých situáciách rozhoduje v Londýne či kde sedia ti VAR. šak oni sa rozhodujú na základe tých záberov s ciarami. nerozhoduje o tom žiadny počítač ako pri goal line.

sorry ale toto dneska bol čistý úlet...

Reagovat
Mimalu

jenže mají k dispozici 3d lajny, každý kdo má trochu prostorovou představivost musí tušit, že reálně podle postavení těla je ta hlava trochu někde jinde....

tady to máš kdyžtak naznačené https://imgur.com/a/hcJBLCs

Reagovat
janinho

ok, beriem tento záber v telke neukázali. ale ešte by som tam.chcel vidieť toho hraca súpera.

aj tak nesúhlasím s tým aby sa tieto hraničné situácie mali takto riešiť lebo ta odchýlka tam stále je.

Reagovat
Mimalu

právě že toto ukazovali, proto jsem i docela sebevědomě prohlásil, že na základě toho jak tam nastavovali ty čáry, tak jeho koleno bylo evidentně nejdál. Ale ano, problém s tím kdy přesně opustí míč kopačku tu pořád je a z možností toho, jak to řešit se mi reálně nejvíc libí, že by videorozhodčí měl řekněme 30s na určení toho, zda-li se jedná o offside. Pokud by to nestihl, tak se pravděpodobně jedná o minimální záležitost, která se může zanedbat. 4 minuty si tam malovat čáry je prostě moc, ale pořád je to začátek a časem se tyto neduhy upraví pro potřeby zábavy

Reagovat
janinho

asi ťažko keď ta lajna ktorou označili ofsajdovu liniu mu šla.cez hlavu

Reagovat
fenixLFC

Evidentne

Reagovat
Whitemedia

U videa Moss.. se divím, že z toho teď neudělal penaltu..

Reagovat
Detective

Je fakt skvělý, když technologie, která má odchylku přesnosti v desítkách centimetrů určuje centimetrový ofsajdy. To je prostě šílený.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Mimalu

zdroj na tu odchylku přesnosti?

Reagovat
Detective

Jenom menší počítání, video 50fps, to znamená 1/50 sekundy každý frame. Hráč běžící 20kh/h, (což neni extrém) za tu dobu urazí asi 11cm. Míč se pohybuje ještě rychlejc. Takže odchylka záleží na rychlosti míče i hráče. A největši problém je přesný určení momentu přihrávky, článků jsem četl víc a odkazy si neschovávám. Ale dokud nebude video s mnohem vyšším fps a i rozlišením, aby se to dalo mnohem víc rychle přiblížit, je to nepřesný.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
icemike

Odkud víš, že var má tak slabé video?

Reagovat
Detective

Nevim co mas na mysli otazkou na slabe video var. Var nevytvari zadne vlastni video, pracuje s tim co snima a vysila tv. Muzou si tam pridat lajny, cokoliv, ale nemuzou zvysit frame rate ani rozliseni. Jsou omezeny kvalitou tv zaznamu.

Reagovat
icemike

Tím bych si nebyl tak jist, i hlidani gólů má myslím 120 snímků, var má jiné kamery než jen ty, co má tv

Reagovat
Detective

Var musi pokryvat cele hriste, takze by musel dublovat vsechny televizni kamery a goal line je jina technologie, ale co uz. Kazdej mame nějaký informace, mně var vadí a nepřesnost při ofsajdech neni ani to hlavni. Nejvetsi problem je kognitivni zkresleni, ktere nastava pri sledovani zpomalenych zaberu, zpusob jakym meni vnimani situaci. Postupne meni fotbal, minimalne v pokutovam uzemi, na bezkontaktni hru. Budto mne to bude bavit a budu ho sledovat dal nebo prevazi ta otravenost a postupne to dopadne treba jako kdysi s f1, uvidime.

Reagovat
fenixLFC

Hlavne ked sa to tu pisalo po prvych chybach ktore boli uplne rovnake tak vsetci to odmietali, ze to je skvely vymysel

Reagovat
Zaschrona

Já to tu třeba kritizoval, protože je problém už třeba v tom, že se přesně neví, kdy nastane moment přihrávky. Je to v době prvního doteku hráče s míčem nebo až zjevně opustí jeho tělo? U těhle centimetrových ofsajdů je pak jediný rozdíl moment určení přihrávky. Ale zas to není úplně problém VAR jako spíš pravidel.

Reagovat
Detective

Ja teda fakt ne. Var nechci od zacatku, protoze na ofsajdy je nepresnej a na penalty... tam větsina zakroku, kdyz je dostatecne zpomalis a budes opakovat dokola, tak bude vypadat jako faul. Proste dotek je faul a to se mi nelibi. Bohuzel jsem ale presvedcenej, ze se var mozna bude upravovat, ale nezrusi se

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pri takýchto tvrdeniach treba uviesť zdroj inak je to taka typická troll-demagogia

Reagovat
Detective

Možná si mě pleteš se svojí asistentkou. Já to prostě říkám a jestli tě to zaujme a najdeš si k tomu podklady, je tvoje věc. Já tě nepřesvědčuju, mně je jedno jestli tomu věříš.

Reagovat
Whitemedia

Tohle byl opravdu milimetrový ofsajd.. k tomu to, že se to odvolalo snad po pěti minutách.. úplně to zabilo tu snahu Sheffieldu

Reagovat
alcantara

Kvalitne zakriknutie

Reagovat
Whitemedia

to mi jde skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

este ze ten gol nedal Lundstram to by bolo ine peklo

Reagovat
Mimalu

goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

goooool !!!

Reagovat
Horcmen

a je tam, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Yes. Come on blades

Reagovat
RKBoy

špička malíčka v ofsajde neplatí!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no moc nekric

Reagovat
Coutinho10

tak se dockali

Reagovat
Whitemedia

a teď pár minut raději počkat, jestli se zase něco nenajde u videa

Reagovat
smazaný uživatel

ide vam DIGI sport mne to furt seka od včera .....

Reagovat
tweek

mam ten samy problem a kamarad taky.. jsou to curaci, ze to jeste nespravili...

Reagovat
Svatej

Wow, Sheffield chce tu výhru víc než Spurs

Reagovat
Salfovic

Tak nakonec to bylo zase o milimetry

Reagovat
Kixi Syhimour

Sheffield mohl dnes i vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Mal nie mohol. Okradol ich VAR a smola v zakončení.

My sme boli opäť raz úplne na uterák

Reagovat
RKBoy

miesto posudzovania jasných faulov/ofsajd. momentov sa VAR viac sústredí na štúranie sa "v hovnách"... pokial situácia nie je jasná ako faul/ofsajd , VAR by nemal by nemal vydávat žiadny verdikt.

Reagovat
RKBoy

a vyriešili by sa zbytočné sporné situácie ,ktoré takto vytvárajú doslova na silu a je ich viac ako predtým.

Reagovat
Whitemedia

Tak kdo místo Pellegriniho?

Reagovat
smazaný uživatel

Gracia, Allardyce

Reagovat
RKBoy

Di Matteo.

Reagovat
alcantara

Kiska?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

snáď ne... aj keď, fakt netuším

Reagovat
alcantara

No je to fakt najmensie zlo, s tym sa zial nic neurobi. Truban je typ tak na vicepremiera a Beblavy na ministra.

Reagovat
messi80

Ako všetko bude lepšie ako doteraz, ja by som napr. Truban bral, ale ten výber je zalostny aj na druhej strane. Takého kisku som mal ako prezidenta rad, teraz mi to príde od neho strašne umelé.

Reagovat
Hachim Mastour

jj truban je čistý vicepremier lmao

Reagovat
Kovi81

Beblavy je cunt na urovni celeho smeru, ja fakt nerozumiem, kto toho zmrda moze volit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Reagovat
alcantara

To dokazal presne cim? Tyvole, ved ta skurvena mafia je snad horsia ako Kotlebova banda, najvacsie zlo v krajine. Vidim, ze taktika Smeru

v komunikacii na niektorych predsa len zabera

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Wanker in.

Reagovat
Hokaido

Ole.

Reagovat
Salfovic

Tyhlecty milimetrové ofsajdy jsou samozřejmě kravina. Útočící hráči si hlídají postavení na úrovni bránících, tohle prostě nejde hlídat na centimetry. Tedy pokud tím nechtějí výrazně snížit počet gólů

Reagovat
ajouki

VAR zatím v Anglii implementováno úplně nejhůř jak to jde. Rozhodčí rádi zvedají praporky i v těsných situacích, kdy útočící hráč ani v ofsajdu není. Když to pustí, tak je tu ještě druhé posouzení, a to samotným VAR. Pro útočící tým je to dvojnásobný trest. Dobrou akcí jim může chybou přerušit asistent a branky přezkoumává video i v momentech, které nemají zásadní vliv na výsledek akce.

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
ajouki

Trochu jinými slovy. Jediné, co VAR u ofsajdů přineslo, tak je kontrola, jestli branka náhodou nepadla z ofsajdu a možnost ji neuznat. Nepřineslo výhodu pro útočící tým v podobě zakončení situace, ve které asistent tuší ofsajd, ale ve skutečnosti není. To je velmi špatně a jde to proti duchu hry.

Reagovat
Greny

Super další dva body na Tottenham k dobru teď by to chtělo plichtu Arsenalu

Reagovat
M0rb1D4S

Momentálně je situace taková, že se spíš musíme soustředit na zisk bodů pro Sheffield, než ztrátu pro Tottenham.

Reagovat
jk

Pozitivní na tom je, že když to takhle půjde s Tottenhamem dál, tak přestane všechny zajímat a EF bude zase o trochu příjemnější místo

Reagovat
Pesojen

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso tu situaci před inkasovaným golem vyřešil jak totální čurák

Tottenham

VAR

PL

fotbal

Reagovat
Hokaido

Zkurvenej život.

Reagovat
Taiger

Tierney a Pepe lavička? Ať už jde do piči fakt

Reagovat
JacoBee

OT

Kde prosím najdu stream na Vemola Vegh? Děkuju!

Reagovat
Taiger

Dneska bude mnohem zajímavější souboj a to KSI vs Logan Paul

Reagovat
JacoBee

Zase?

Reagovat
Taiger

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

My se moc nemusíme, ale jak to tipuješ? Koupeno?

Reagovat
Hokaido

Už po několikáté čtu, že je něco koupeno (PPV myslím). Co to jako je?

Reagovat
Taiger

Bych ti to vysvětlil, ale tahle definice to vystihne asi nejlíp

Pay-per-view (PPV) is a type of pay television service by which a viewer can purchase events to view via private telecast. The broadcaster shows the event at the same time to everyone ordering it.

Reagovat
Hokaido

Díky, myslel jsem si to.

Btw. Lille-Méty dneska luxusní kurzy na goly v zápase, to se musí trestat.

Reagovat
Taiger

Over nebo co

Reagovat
Hokaido

Přesně tak. 3 a víc, 4 a víc po litru mám.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jj. Ale podle me má lp mega převahu a větší šanci

Reagovat
Taiger

JJ podle mě lepší camp, větší sebědomí, LP zase mohutnější, ale to ho může omezit. Na JJ navíc luxus kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho fakt vypne každopádně

Reagovat
Taiger

Když tak pošli stream, kdyby si sehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nesehnal, ale prej se snad na konec i počítalo a jj byl okradenej o k.o.

Reagovat
Taiger

Já to koukal celý no Byl okradenej o K.O. a pak ho Logan jebnul, když byl na zemi, za což mu vzali 2 body, skvělej fight

Reagovat
negrles

Jsem pak viděl rozhovor s tím rozhodčím a říkal, ze mu to K.O. nepocitali, protože ho jebnul ze siroka až za ucho...každopádně hlavně, ze vyhrál ještě aby Gib zničil Jakea

Reagovat
Taiger

Musí a kdyby ne, Jj vs Jake by byla taky dobrá prdel Ten rozhodčí byl skvělej, výborně to vysvětlil

Reagovat
negrles

Podle mě by do toho Jake nešel, když i do toho souboje s Gibem ho museli dokopat fanoušci, ostatní youtubeři a i ten Eddie Hearn

Reagovat
Taiger

Bylo by fajné, kdyby ho rozjebali Gib a pak třeba Jj, ten retard si nic jinýho nezalsouží

Reagovat
negrles

nemůžu jinak, než souhlasit

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale s tenisem jdi do prdele

Reagovat
Hokaido

Střed Leicesteru Ozila úplně zničí, Emeryho nechápu.

Reagovat
jacobT

To je možno cieľ, aspoň ho bude môcť znovu posadiť.

Reagovat
PP

No nic.. Proti Leicesteru toho moc nečekám.. Přání 1:2, tip 3:1.

Reagovat
Minister

už vidím, ako to po chvíli prepínam na Bayern-BVB

Reagovat
mr.Silver

Lucas Perez 7 golu v 7 zapasech za Alaves

Reagovat
Gunner91

máte někdo linka na Arsenal?

Reagovat
Whitemedia

Na Luize se prostě nedá dívat, když prší..

Reagovat
Edgewalker

Špatný šampón, Guendovi vlasy stále drží

Reagovat
Taiger

hm a na tebe?

Reagovat
Whitemedia

Já nejsem v telce, takže na mě nikdo nemusí koukat

Reagovat
Minister

Guendo

Reagovat
lajka30

Jasná penalta!!!

Reagovat
PP

ježiši to je hlupák ten Guendo.. Jak si tohoto mohli nevšimnout?

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz uz 3 nepresny prihravky

Reagovat
Taiger

Ideálně, abychom vyhráli a pak ho vyhodili, win win

Reagovat
Whitemedia

V posledních týdnech dělají penalty úplně z každé prkotiny a teď najednou to zase penalta není...

Reagovat
Minister

Ruka hm

Reagovat
Taiger

Laco

Reagovat
Tommy the Gunner

skoda

Reagovat
masly008

pentle

Reagovat
PP

Ten nesystém našeho středu zálohy je viditelný až sem do ČR.. Jedna přihrávka vyřadí všechny tři naše středové hráče ze hry..

Reagovat
Thoomas

Tak na každé straně odpuštěný jasný penalty, hlavně že se řeší místo toho milimetrový ofsajdy, demence

Reagovat
Whitemedia

Neboj, oni nějaký mini zákrok najdou a penaltu z něj udělají..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, snad jasná ruka, ne?

Reagovat
masly008

spíš janý faul na Lacu

Reagovat
ajouki

VAR je v Anglii fakt zbytečné. Jasně, Ndidi za to nemůže, ale zabránilo to jasné brance. Žádná karta, ale nahradit příležitost, která byla Arsenalu upřena hrou rukou soupeře. Jednoduché rozhodnutí a přesto nic.

Reagovat
Infernoqt

Hmm, mít tak kvalitní kádr jako Leicester, to bychom si teď mohli chrochtat

Reagovat
smazaný uživatel

s Olem asi ne

Reagovat
Taiger

oof

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nas se penalta nepiskne snad nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

lestru chyba jedno top kridlo (mahrez) aby mohli ist na titul

Reagovat
Taiger

Pepe

Reagovat
Taiger

Holding tvl

Reagovat
Taiger

Zase chyba, je fakt mimo A to je můj 2nd fav stoper

Reagovat
PP

druhá? Třetí? Proč se to snaží vyvážet hergot..

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

holding je hrozny

Reagovat
Minister

Belle je tiež mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

mali tazke zranenia

kazdopdne snad bude dostavat chambers viac sanci ako holding, momentalne o dve triedy lepsi

Reagovat
PP

Belle se mi náhodou líbí.. až na tu jednu hrubici no. Ten terén je těžký na takové věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers je ale výborný

Reagovat
Taiger

Co to je za rozehrávku ty vole

Reagovat
Taiger

Auba na pravým křídle, ok

Reagovat
jacobT

U Holdinga a Belleho bolo aj v poslednom zápase vidieť, že ešte nie sú po zranení úplne ready. Preto som celkom prekvapený, že ich Emery nasadil zrovna na Leicester.

Reagovat
Taiger

Jak jako že nejsou ready, kolik už měli nahráno 90 minut?

A smát se musím teda tvýmu fanta týmu, v money league snad horší není, snad těch -8 za to stálo

Reagovat
jacobT

Tak po zranení môže chvíľu trvať, kým sa hráč dostane do optimálnej formy. V tej ešte ani jeden z nich nie je.

Reagovat
Taiger

Kdyby nehráli, tak si lidi stěžujou, proč nehrajou

Reagovat
jacobT

Tak ale nemyslíš, že na prvy štart v PL po takej dobe by bol vhodnejší iný zápas ako zrovna vonku s Leicesterom?

Reagovat
Taiger

Za mě to je správný rozhodnutí, Chambers by ty strany neuběhal, možná proto tam je i Koala, páč je rychlejší (i když slabší než Tierney). Holding ale hrát nemusel, to jo.

Je to navíc mega důležitej zápas, v podstatě přímej boj o top4.

Reagovat
jacobT

Jj, z tohto pohľadu sa ten Belle dá chápať. A Tierneyho absenciu v zostave nechápem, ten by tam bol aspoň schopný poslať presný center. Navyše aj dozadu je lepší ako Kola.

Reagovat
Taiger

Tohle není zrovna zápas o centrech si myslím, je to takový nahoru dolů. Meh, těžko říct, Koala mi přijde rychlejší, to je asi jediná věc, v čem je lepší.

Reagovat
jacobT

To mi ale pride málo

Reagovat
miezto

hoří mu koudel

Reagovat
Taiger

Slušně si s náma hrajou

Reagovat
Minister

Bože, tak strašne veľa individuálnych chýb a strát v rozohrávke. To neni normálne.

Reagovat
PP

protože nemají komu. Stopeři se to snaží vyvést a stejně nemají komu. Nemůžeme hrát 4-3-3 prostě.. Ne takto. Ten jeden střeďák navíc brutálně chybí..

Reagovat
merlick

tyto chlapci by nepochopili pressing ani keby im spravil 8 dnovu prednasku chlap co vynasiel pressing (zuby z liverpoolu) formou leporela

Reagovat
smazaný uživatel

koukám Auba ve starých známých barvách

Reagovat
Nikikrew

Chambers

Reagovat
avicii

Rozohrávka Arsenalu je strašidelna

Reagovat
ajouki

Aubameyang podobně nebezpečný skluz bez míče jako Son na Gomese. Klidně tu pravou stojnou nohu mohl chytit kolíkama na kotník. Zvláštní, že tu nejsou podobné názory jako minule, že to měla být červená za faul zezadu. To jen pro ilustraci, že prakticky v každém zápase se podobný zákrok najde.

Reagovat
PP

hmm, pěkně nás začínají zavírat.

Reagovat
Nikikrew

Holding je hrozny zatial

Reagovat
Taiger

Chambers zatím nejlepší od nás, to je šílený

Reagovat
Heisenberg

Docela by mě zajímalo, jestli ta rozehrávka funguje aspoň na tréninku proti 11 kuželům, nebo se i tam zaháníme do autu.

Reagovat
Golasso

Netroufám si odhadovat

Reagovat
PP

Reagovat
Hokaido

Si dělá prdel, že mu jako nedal kartu?

Reagovat
mr.Silver

Az na tu rozehravku to je teda o hodne lepsi nez poslednich par zapasu.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nase mezihra Ten Emery to nevidí, že hrajem x dlouhou dobu bez pohybu? Jeden hráč ma balon a všichni stojí a čumí. Maximálně jeden hráč se mu nabídne, zbytek je líný na krok.

Za Wengera jsme se snažili každému vnutit nasi hru a Emery z toho udělal, ze my se každému prizpusobujem

Reagovat
ajouki

Nedávno tu bylo srovnání mezi Chelsea a Arsenal na úrovni jednotlivých postů a hráčů. Tehdy jsem se k tomu nedostal, ale chtěl jsem psát, že to je o hovně porovnání. Rozdíly jsou jinde.

Chelsea je schopná se postupným útokem dostat k vápnu a chyby na míči dělá hlavně Kepa, dneska třeba tři. Arsenal má velké problémy si dát přihrávku, po které může následovat rozvinutí útoku. Často to je do těžkého zpracování, po kterém musí přijít další uklidňovací přihrávka. Rozdíl je i v autových vhazováních. Chelsea ve velkém procentu udrží míč, Arsenal je okamžitě pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ma hlavně trenéra, pod kterým se zlepšuje. Arsenal ma trenera, pod kterym se akorát zhorsujou...

Reagovat
ajouki

I tak má Arsenal řadu hráčů s technickými nedostatky. Plus mají nově Davida Luize, který místo normální přihrávky dělá kraviny. Když nemá komu přihrát ofenzivně, tak místo rychlé přihrávky spoluhráči tomu míči úmyslně dá hodně spinu a vyrobí příležitost pro presink soupeře.

Reagovat
Svatej

Kde to porovnání bylo? bych si docela přečetl

Reagovat
ajouki

Bylo to v některé z diskuzí v posledním měsíci. Přesně ti to opravdu nedohledám, nejsem masochista

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj, nie je to zase katastrofa ale nie je to vobec dobre. Nerozumiem, preco stale musime hrat 5tku zozadu ked nas tak presuju a robi nam to nesmierne problemy. Tolko stratenych lopt a prihravok sa v takomto zapase stat nemoze. Leicester teda nehraju najlepsie, mali lepsie sance ale nic velke. My v utocnej fazy sme docela nebezpecny, jasna penalta pre nas ale to mali mat asi aj oni.

Vysledok zatial dobry ale ten gol asi padne v 2 polcase. Uvidime

Chambers zatial najlepsi, Holding a Kolasinac bida

Reagovat
Kaspar

je hra stejne nudna jako score ?

Reagovat
Taiger

Emeryho posledních 45 minut v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

cmon!

Reagovat
Svatej

Ani smykem

Reagovat
Nikikrew

Jezis tie nase protiutoky

Reagovat
lajka30

Ty maj takový štěstí.

Reagovat
Edgewalker

Z prdele klika. Favorit se zatím s náma pěkně trápí!

Reagovat
Hokaido

Kurva, tohle se ale musí dávat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď byla ta levá strana Arsenalu absolutně k ničemu. Jinak při tom protiútoku měl Lacazette přihrávat Özilovi.

Reagovat
Nikikrew

bol tam uplne volny

Reagovat
Tommy the Gunner

Belle skoda...

Reagovat
Taiger

Auba podruhý pojebal protiútok

Reagovat
Rothbard

Kdo je lepší? Lišky, nebo Gunners?

Reagovat
Taiger

Lišky

Reagovat
Taiger

Čas tam pustit Pepeho

Reagovat
Tommy the Gunner

Unleash Pepe

Reagovat
Taiger

Reagovat
Whitemedia

Proč nehraje Pepe?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíme

Reagovat
Nikikrew

daj tam Pepeho

Reagovat
lajka30

Je to to tammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bola akcicka

Reagovat
Kluivert9

No konečně Tak ještě jeden

Reagovat
jacobT

Ach jaj.

Reagovat
Malresi

Krásná akcia

Reagovat
Heisenberg

Hezkej Wengerball

Reagovat
smazaný uživatel

Tielemans je poklad

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ti nas rozebrali jak za Wengeleho

Reagovat
Ondiis

Torreirův výkon obrovské zklamání

Reagovat
Minister

Čo to bolo zase za bránenie?

Reagovat
merlick

krasny golik, este zopar nech vlasy poletia pls, za 10-0 by som sa nehneval

Reagovat
Salfovic

Krásnej gól

Reagovat
Whitemedia

Vyrovnat

Reagovat
Rothbard

I když se bude hrát ještě cca 30min, tak dost možná 5. zápas v řadě Realu s 0 obdrženými góly. Je to "piece of luck", nebo ta obrana je sehraná? Jasně, soupeři byli marní v těchto 5 zápasech, ale i outsideři umí dát gól favoritovi a Real předchozí roky tu obranu nemíval nejsilnější...

Reagovat
Rothbard

Trošku miss.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois

Reagovat
Taiger

Nestřídáme dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Emery at si užívá posledních 20 minut atmosféry PL

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
lajka30

DAlšíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
Nikikrew

a je to v prdeli

Reagovat
jacobT

Emery kokot. Teraz môže striedať, keď je po zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

jako vsadil jsem na Leicester, ale skoda ze nemam jeste na to dat to treba za litr...

Reagovat
redyyz

favorit sa konecne presadzuje

Reagovat
Malresi

Leicester hrá skvelý futbal, dúfam, že tú LM vybojujú.

Reagovat
EXoRcIsT

Leicester im nedal zatial ani cuchnut klobuk dole pred hracmi a aj Rodgersom

Reagovat
Hokaido

Dokonalost ♥

Reagovat
Whitemedia

Úplně k hovnu tým....

Reagovat
RKBoy

tebe vadí ,že Arsenal prehráva?

Reagovat
Whitemedia

Jo..

Reagovat
RKBoy

divný si....

Reagovat
Whitemedia

Hrozně divné, že jsem chtěl remízu..

Reagovat
RKBoy

myslím ,že je lepšie ked sa ten rozdiel medzi nami a Arsenalom ,Spurs a MU zvačší čo najskor na čo najviac bodov, momentálne ma moc nezaujíma či skončíme pred alebo za Lestrom v top4.

Reagovat
Whitemedia

divný si.....

Reagovat
RKBoy

aký rozdiel spraví ak by sme miesto 3. pozície skončili 4. ,povedzme 2-3 body za Lestrom? žiadny.

Reagovat
Talker

Čím víc se vzdálíme týmům na 5. a horší pozici, tím větší máme šanci na LM. A Leicester mě děsí mnohem méně, než když se vymění trenér v Arsenalu/Tottenhamu/MU a udělají nějakou šnůru výsledků.

Reagovat
Whitemedia

Tak já se teda omlouvám, že mě momentálně daleko víc zajímá šňůra Lestru než nějaká imaginární budoucí šňůra Arsenalu

Reagovat
merlick

uz iba 8, podme lisky, s tymito klaunami to date

Reagovat
smazaný uživatel

Lestr krásně

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Taiger

Brzo ho tam dal

Reagovat
Edgewalker

Lestr je výborný, dobře se na něj dívá

Reagovat
Tommy the Gunner

Emery out

Reagovat
Mervin

Chambers

Reagovat
vladis271

Tak a udržme Leicester na 2. aj po tomto kole.

Reagovat
redyyz

Brendan by si to zasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj v Arenale Jose.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Tommy the Gunner

9 bodu na TOP 4, Emery

Reagovat
RKBoy

AFTV a HughWizzy , už sa teším. roky zábavy neprestávajú.

Reagovat
Taiger

Hugh je láska ale

Reagovat
Kincl

Hezky nezaváhal Leicester se slabším Arsenalem super to sledovat

Reagovat
jacobT

Tak snáď Leicester ešte aspoň dva kúsky pridá, nech si Emery balí kufre. Úplne zbytočne sa nevyhodil už pred týmto zápasom.

Reagovat
Whitemedia

Pepe v 77 minutě.. fakt dement

Reagovat
Greny

Tak se ta první čtyřka začíná dost trhat od ostatních

Reagovat
smazaný uživatel

Evans hraje jak v najlepich rokoch pod Fergiem, top top.

Reagovat
EXoRcIsT

ked si predstavym jakych sme mali obrancov od jeho odchodu tak nechapem preco sme si ho nenechali

Reagovat
r.mrazik

protoze u nas hral pak uplne silene a proto jsme ho prodali?

vsak byl neskutecne komicky..to uz si nevzpominas?

Reagovat
Swarley

hrál bídu a hlavně pořád zraněný

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
Carrick

Reagovat
Taiger

Bereme Pocheho

Reagovat
RKBoy

a čo tak Big Sam?

Reagovat
Kluivert9

Pardew je pro vás volnej

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry Henry, ale ne zaklad je vyhodit Emeryho. Ale stale tomu neverim, ze by po dnesku koncil

Reagovat
Minister

Prší na neho... obrazne i symbolicky řečeno

Reagovat
Edgewalker

Čekal jsem to sice ještě horší, ale i tak Emery out

Reagovat
Nikikrew

Treba uprimne povedat, ze to bolo rozhodne lepsie ako posledny zapas vonku, avsak na Leicester doma sme nemali a zasluzene prehrali. Mrzi ten druhy polcas kedy dobrych 10-15 minut sme ich tlacili a vypracovali sme si pozicie kde Bellerin to mohol lepsie zacentrovat. Skoda velkej sanci Auby po vybornom pase od Luiza, take situacie musi riesit lepsie.

Nechapem neskore striedanie Pepeho, uz po 1 goly mal byt na ihrisku.

V kazdom pripade toto by mala byt konecna pre Emeryho, stracame priepastnych 9 bodov na lisky a treba zacat konat.

Prial by som si Allergiho ale pochybujem ze by prave isiel ku nam kde mame limitovany budget, Mourinho ani za zivot a celkom sa pyta ten Gerrard ak je to pravda.

Chvalabohu za repre pauzu, po nej mame doma Saints a Brighton, vonku Norwich a West ham takze 12 bodov je nutnost!!!

Reagovat
Malresi

Vzájomné zápasy môžu podobne, ako v minulej sezóne o titule rozhodnúť. Hráme doma, City bude chýbať Laporte, Ederson a možno aj Silva, t.j. traja kľúčoví hráči, všetko iné ako výhra bude sklamaním.

Chcel by som veriť, že Jurgen nasadí od začiatku Oxa, ale pravdepodobnejšie je, že nastúpime s "klasickou" zálohou Fabinho - Wijnaldum - Henderson a Oxa tam Jurgen pošle až v 2. polčase. Čo je škoda, pretože Ox je zo zálohy jediný, kto by mohol City ohroziť.

Reagovat
Kinky7

Live vyhraje 3:1 - chybi nam David, Laporte, Ederson i Sane a to uz je fakt moc.... Navic Sterling na Anfield nehraje nikdy nic extra. pri predstave ze by LIV chybel Allison Virgil Firmino a Gini tak by to taky nemeli tak snadny ale takhle nas prejedou....

Jedina sance je ze by Bravo neudelal kiks hrali jsme beton a Kevin ci Bernardo tam zahral nejaky superpas....

Reagovat
Malresi

Stále tam máte Kuna, Bernarda, Sterlinga, KDB teda v podstate najlepších hráčov na svojich postoch v PL momentálne, takže vopred s nejakou porazeneckou náladou ísť do toho zápasu je z pohľadu fans City blbosť, ale je pravda, že hlavne Ederson a Laporte budú citeľnou stratou. Podľa mňa hlavne týto dvaja hráči boli v oboch vzájomných zápasoch minulej sezóny pre vás kľúčoví.

Reagovat
diastan

Hrát beton

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vy dáte na miesto Saneho Mahreza, na miesto D. Silvu Bernarda Silvu alebo Gundogana a my by sme dali na miesto Firmina Origiho alebo Shaqiriho / Oxa / whoever. Proste nemáme náhradu za Firmina.

Reagovat
Malresi

Kiežby boli tie špekulácie o Wernerovi pravdivé a priviedli by sme ho. V tom trojlístku by vedel podľa mňa zahrať na každej pozícii.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej hej, takého hráča potrebujeme

Reagovat
avicii

on alebo Sancho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
avicii

Dnes potrebujeme 100 percentný výkon a hlavne ak bude náš útok v pohode a strieľať co najviac tak tu ich oslabenú obranu a Brava musíme prestrieľať.. Dúfam že nebudeme hrať nejak príliš ustrachane..

Reagovat
Malresi

Reagovat
Nikikrew

David Ornstein: "Vedenie Arsenalu 100% stojí za Unaiom Emerym. Do konca sezóny nezvažujú zmeny na tomto poste, prípadné prebudovanie nastane až v lete. Stan a Josh Kroenke nechcú s horúcou hlavou reagovať na nespokojnosť fanúšikov, pretože veria, že lepšie výsledky prinesú medzi priaznivcov opäť lepšiu náladu. Klub podľa ich názoru nemá zlé smerovanie.“

No mna asi picne

Reagovat
Ferguson6

Mohli by tu o tom napísať článok a do 3 dni by skoncil

Každopádne sú asi jediní, kto verí v lepšie výsledky. Budú držať Emeryho a odídu im Auba, Laca aj Torreira...

Reagovat
Kincl

Tak to pokud má Auba a Laca nějaké ambice tak v létě bych zdrhnul než hrát EL nebo nic

Reagovat
Nikikrew

stale je skoro na hodnotenie sezony, teraz ak sa nechytime (mame lahsi zreb) asi uz bude koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to urve! Cmon!

Reagovat
vladis271

Čím to je, že zápasy s MU stoja už roky za starú belú (a svoj diel viny nesiem,e aj my) ale zápasy proti City s výnimkami patria k ozdobám PL?

Dnes by sme mali ísť za víťazstvom, ale bojím sa, že to bude "dohodnutý" pat. Pepek by dnes mohol pomaly prehrať titul a Klopp by mohol otvoriť ligu tak, že s ich skóre by sme mohli byť 2. do 2 3 kól.

Reagovat
bbbauch

pomalu prohrat titul na zacatku listopadu.. ok

Reagovat
Makiii

Pojdme dnes zkusit:

DDG – AwB, Harry, Rojo, Williams – McTom, Fred – Greenwood Rash James – Martial

4231 / 442 / 4411 jedno v jakem rozestaveni. Ale at kdokoliv z te ofenzivni 3 muze doplnovat Martiala na hrotu.

Reagovat
mimi_united

United + City 26 titulov

Liverpool + Everton 27 titulov

Tento rok ich dorovnáme aj ako mesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

To už prehanis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
diastan

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě konzistentní sestava uz asi třetí zapas? Nice velky plus pro scottyho a jsem zvědavý na williamse

Reagovat
EXoRcIsT

Ja som sa tuto sezonu naucil ze nikdy netreba podavat na MU

Reagovat
R22

Reagovat
nani92

Digi dá radšej Wolves-AV ako nás..tak to je väčšia potupa ako prehrať s Huddersfieldom

Reagovat
Kluivert9

Na to, jak jste marní, tak vás dávají pořád zbytečně často...

Reagovat
nani92

Na to, že ste One Man Team sa ozývaš stále zbytočne často

Reagovat
Kluivert9

Nevyšlo, nevadí.

Reagovat
nani92

aspoň budú 3 body

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak co mrazik? Už ho začneš doceňovat?

Reagovat
Swarley

Kdo jinyyyy

Reagovat
diastan

Pojdme Utd, Arteon čeká

Reagovat
Kixi Syhimour

Může proti United chytat Henderson v příštím kole?

Reagovat
Whitemedia

Pochybuji.. v LM a nebo pohárech to zařídit jde, ale v lize si nic podobného nevybavím..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jde o to jestli tam má dodatek, že nesmí hrát proti svému týmu, ne? V LaLize třeba hrají proti sobě, ale v PL je pravda, že většinou ne.

Reagovat
Whitemedia

No řekni mi jeden příklad, kdy to v PL šlo..

Reagovat
Kixi Syhimour

No právě

Reagovat
Taiger

:D

Reagovat
R22

nemůže, ale na fantě ho samozřejmě dali červenýho, až poté, co jsem udělal transfery pro příští GW...takže si to střihnu jedno kolo bez GK

Reagovat
Taiger

Jdu si pro tebe tohle kolo

Reagovat
R22

Tohle kolo ještě ne, Salah mě zachrání ale jinak je to jen otázka času než se propadnu, vůbec s tim týmem nejsem spokojenej potřeboval bych zase wildcard

Reagovat
Taiger

Nemáš špatnej tým, jen ten Pukki tam

Reagovat
R22

Uz je pryc Watfors byl jeho posledni sance.. ja jsem s tema hracema trpelivej (viz i hromadny zbavovani se Salaha), no nekdy to je na skodu..

Reagovat
Taiger

Toho teď v nejbližší době beru, má luxusní los

Reagovat
vitasrp

V Pemier League je to automaticky u každýho hostování nastaveno tak, že proti mateřskýmu týmu hrát nemůže myslím.

Reagovat
Swarley

McTom ma fantasticky tah na branku, neskutečný v soubojich, zasloužený gol...

Reagovat
RKBoy

ludia po celom svete trhajú tikety.

Reagovat
Taiger

Né no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pereira tam len zavadzia to je strasne fakt ho sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A Fred je dnes super.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Ale zase střílí, to bude MOTM

Reagovat
Hokaido

Bylo úplně jasný, že Neves tohle trefí.

Reagovat
Taiger

Už máme stejně bodů, mažu si tě na chleba

Reagovat
Hokaido

Jimenez dnes gol dá, takže budeš zase moct zalézt do kanálu.

Reagovat
Taiger

Who?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Huš, to je konverzace hráčů, co jsou aspoň v top15 ML momentálně

Reagovat
Kluivert9

Tak snad v ní v této sezóně už aspoň skončíš, přál bych ti to konečně

Reagovat
Taiger

Cením

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Grahf

Dnes to celkom ide, až na martiala, ktorý je uplne odpojený

Reagovat
stiflerovamama

Si VAR pri Tom druhom góle nevedel vybrať či to bola ruka alebo faul tak pre istotu nič ?

Reagovat
Swarley

Na závěr jeste zkoumali jeho oslavu a taky v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola ani ruka ani faul, tak preto nic.

Reagovat
nani92

Ederson v bráne

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako nedivil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Já stím počítám

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icemike

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

Vzpomínka na Naniho redku

Reagovat
Grahf

tú ruku jak mohol var nevidieť?

Reagovat
forrest

Uplne k hovno. Prezkoumavaji kazdou picovinu a jasnou ruku ve vapne nechaji...

Reagovat
fenixLFC

hadam necakas ze var bude fungovat spravne?

Reagovat
forrest

Jasna ruka po strele Martiala - proc nepouzili VAR?

Reagovat
fenixLFC

lebo si tam nemozu kreslit ciarocky tak ich to asi nebavi

Reagovat
EXoRcIsT

ach boze ne zeby sme im dali 5 tak oni nam daju gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Vydrž chvilku

Reagovat
Grahf

tie rohy bránime jak amateri, z každej šance niečo hrozí

Reagovat
jenage

Reagovat
EXoRcIsT

aspon ze tak ale myslel som ze to prestreli

Reagovat
Grahf

rash jak zavesil!

Reagovat
Swarley

Rash

Reagovat
Svatej

Ne prostě, nemůžou ti červení pitomci udržet alespoň jednou čistý konto

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

Aby z toho pitomci jako ty neměli radost

Reagovat
forrest

Tak se koukej na zapasy EL, tam to jde zatim.

Reagovat
Svatej

Tam mi to je víceméně jedno, ale ty čistý konta v PL by se mi od Maguira už konečně hodily

Reagovat
Grahf

wtf rashford

Reagovat
EXoRcIsT

boze najprv to tak rkasne trafi pod brvno a teraz neda do prazdnej

Reagovat
smazaný uživatel

To nech ide Rash dpc, komicke uplne toto nedat.

Reagovat
diastan

Tak je to tu, nemám z toho dnes úplně nejlepší pocit,v tý obraně budou zas solidní zmatky, otázka co předvede Bravo. Nic méně na zápas se hodně těším a snad bude stát za to. Před zápasem beru rozhodně remízu, na Liverpoolu se nevyhrává ani v plné síle.Nadějí mi je,k že se Pep v posledních zápasech proti nim konečně trochu poučil a už nehrajeme jen to svoje.

Bravo, Walker, Stones, Fernandinho (C), Angelino, Rodrigo, Gundogan, De Bruyne, Bernardo, Sterling, Aguero

Reagovat
diastan

Jinak Angela jsem nečekal

Reagovat
Kixi Syhimour

Překvapuje mě Rodrigo v základu.

Reagovat
Spasitel

Hadam to City zvladne

Reagovat
MCFC_8

Rodri v zaklade a D.Silva aspon na lavicke su pozitiva,horsie s tym stvorenim v brane...

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě je to přehnaná kritika od vás na něj. V superpoháru zachytal dobře, chyboval v minulém zápas, což by tak mohlo značit, že dnes by nemusel chybovat.

Reagovat
diastan

Ederson to není, ale svoje si odchytá ..nějak mu to zůstalo po tom období, kdy měl snad z 10 střel na bránu 10 gólů...

Reagovat
bbbauch

Tohle nedat

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Keita, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Origi.

Reagovat
Kixi Syhimour

překvapivá

Reagovat
Malresi

Tak proti City nečakal inú zostavu snáď nikto. Každopádne som zvedavý, pre nás je toto určite zápas jesene.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Grahf

zahadzujeme jak blázni teraz

Reagovat
Swarley

Já myslím, ze ty první dva goly byly konečně trošku se štěstím, tohle už je naše klasika...

Reagovat
bbbauch

jeste ze se vede.. videt tuhle hitparadu v zakonceni za jinyho stavu, tak jsem solidne nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ledžndery trojzubec v záloze no uvidíme

Reagovat
RKBoy

prevratná futbalová ideologia od Solskjaera - hrat doma na brejky proti Brightonu.

future is bright.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
EXoRcIsT

ked to funguje tak v com je problem ?

Reagovat
RKBoy

v ničom, ked máš mentalitu tímu zo stredu tabulky.

Reagovat
forrest

Reagovat
EXoRcIsT

aspon vidno aky si tupec jaka mentalita co to trepes . Tak pre nas je lepsie ich nechat trochu hrat ako sa prebijat do 16tky kde je 11 hracov supera . Mame rychlych hracov tak preco to nevyuzit aspon vidno ako sa rozumies futbalu tupelo . ked mam v muzstve rashforda martiala a jamesa co su velmi rychlostne dobre vybaveni tak nebudem hrat do plnej obrany ale prave na protiutoky

Reagovat
Swarley

...tak se tomu neprizpusobis a mas s nama skóre 1:6

Reagovat
RKBoy

a kam vás to skore dostalo?

Reagovat
Swarley

Tři body v lize a postup v poháru

Reagovat
RKBoy

pokial skončíte mimo top4 a ten pohár nevyhráte , je to jedno.

ked sa na to pozerám z dlhodobejšieho hladiska, ten úvodný zápas pomohol viac nám ako vám.

pohár ma nezaujíma.

Reagovat
forrest

Ty jsi ale myslitel... Divas se na dlouhodobe hledisko po ani ne 1/3 sezony?

Reagovat
RKBoy

a z akého hladiska sa mám na súčasné Lampardove posobenie tj. aj úvodný zápas proti vám pozerat?

Reagovat
Taiger

Ty máš každej den provokativní náladu ne

Reagovat
RKBoy

mal som tažké dospievanie.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Jollae

Ty si ešte nedospel...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Ale pro Slovensko to nevypadá dobře, když čtu tvé komentáře

Reagovat
RKBoy

tejto cesty som sa už dávno zriekol.

Reagovat
Swarley

Brno říkáš...

Reagovat
forrest

Chapu, ze je tezky zkousnout to, ze ten tym s mentalitou ze stredu tabulky vas uz dvakrat porazil.

Reagovat
RKBoy

máš pravdu, pri pohlade na tabulku plačem.

Reagovat
forrest

Abys ale opravdu neplakal az skonci liga. Nebo bylo neco platny Liverpoolu, ze byl loni 3/4 sezony na 1. fleku?

TOP4 v aktualni fazi sezony je hodne otevrena a je uplne stejna sance, ze Chelsea skonci mimo ni tak jako ze skonci v ni. Takze zatim bych si moc nefandil...

Reagovat
RKBoy

viem ,že vy v nej neskončíte.

Reagovat
forrest

Nevis, to se jen domnivas... Inteligence ale nikdy nebyla silnou strankou fanousku Blues... takze te chapu a rozumim ti...

Reagovat
RKBoy

učili ma ,že známka nízkej inteligencie je , ked jedna strana pri nejakej konverzácii začne urážat tú druhú, ale ktovie.. možno som bol na zlej škole.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EXoRcIsT

?

Reagovat
Grahf

to bolo na druhú žltú, ale moss je chuj no

Reagovat
Taiger

Martialovi by tam mohlo něco spadnout

Reagovat
Kluivert9

Raul

Reagovat
Taiger

Blbej Jimenez

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pingla

Martial s Rashfordem ani nechteji Lingardovi prihrat

Reagovat
Taiger

Martial je zvíře

Reagovat
EXoRcIsT

hovada este zrania McTominaya na konci zapasu zbytocne uplna idiocia za toto davat tresty

Reagovat
Grahf

mctom sa zraní v poslednej sekunde?

Reagovat
Salfovic

Když se daří, tak se daří.

Reagovat
Swarley

No snad to nebude nic vážného, to by byl pruser

Reagovat
cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Matip bude hrozně chybět snad Lovren neudělá moc kiksů a snad žádná rudá..

Reagovat
Makiii

Dnesni minusy:

1) ze jsme trestuhodné nedali aspon 6-8 golu, sanci na to bylo spoustu...

Rash a Martial mohli mit dnes oba bezproblemu po hattricku...

2) totalne zbytecne obdrzeny gol zase ze standartky, tohle si proste musíme pohlidat!

3) Greenwood se tam klidně mel poslat driv, ale zas všichni 3 vepredu hráli paradne a vypadalo to každým útokem, ze se někdo z nich trefí..

Vysoký pressing, pohyb, duraz v každém souboji a chuť do hry.

Pokud tohle udržíme každý zapas, což by v PL mel byt standart, tak takový zápasy jako dnes muzeme sledovat každý víkend, protože typy hracu na tenhle rychlej sviznej fotbal mame dost.

Dnes zahráli výborně vesměs vsichni, ale kdo se mi jedinej lehce nepozdaval tak bohužel Lindelof, pokud byl zraněný, tak nerozumím, proč nehrál Rojo, když ma takovou formu.

Mc Tom a Fred se každý zapas neskutečné zlepšují...

James to je naprosto poklad za 15 mega z Champu... 90 minut na 200% ve sprintu, zadny balo nebo souboj není ztraceny a Brighton snad na nem dostal 4 zluty.

Williams? Zadnej Young, at radsi hraje tenhle klučina, není jediný důvod, aby nehrál. Skvělej a Shaw se budem muset solidně snažit, aby byl jednička na LB, skvělý debut.

Reagovat
Whitemedia

Jose being Jose. To Vincent Kompany: “When we gave you the title in 2014, you didn’t call me to say thank you.”

Reagovat
nani92

Come on City, Come on City!

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
cubazi

Ako fanušik LFC neznášam tieto zápasy. Furt padáju alebo sekajú streamy dpc...

Reagovat
Swarley

už si hledáte výmluvy...

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Ruske nesekaju.

Reagovat
PISTOLERO

Hrrrrrr na ně !!!

Reagovat
avicii

Tak podme na to.. Hlavne neprehrat

Reagovat
Luc-Luc

nadhera <3 YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Totalni

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme emoce

Reagovat
pingla

už by mohli zavřít rypáky, aby uctili Remembrance day

Reagovat
Taiger

Snad to nebude 0:0

Reagovat
Greny

tak pojdme City

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Guardioly se stal hrozny dedek Kdyz to srovnáme, jaky to byl elegan v Barcelone a Bayernu, tak ted je to jak nejaky robotnik, ktery si jde ze stavby

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne sa z neho stal strasne urevany kokot a sasek.

Reagovat
diastan

Reagovat
Salfovic

Kun z 10 zápasů na Anfieldu ani gól a výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Kon patri na dostihy a nie na futbal.

Reagovat
Malresi

Jooooooooo kurvaaaa what a hit son what a hit

Reagovat
diastan

jasná ruka podvod...

Reagovat
Malresi

Reagovat
Luc-Luc

gooiooool

Reagovat
Swarley

VAR a penalta pro City

Reagovat
smazaný uživatel

Máš aj navlečeny modrý dres pokrytce?

Reagovat
Swarley

já jsem objektivní, jasná ruka Olo...ani nechci vidět, jak by řádil Klopp, ty pokrytče...

Reagovat
Tolstobik

Vy ste tu meli modrej dres nekolik sezon, kdyz United hrali s City o titul....a ta ruka byla jasna, nevim co tu zkousis

Reagovat
Swarley

tak není náhoda, že tuhle kravinu vytahuje zrovna Olo

Reagovat
Tolstobik

Vsak on je jedna z nejsmesnejsich figurek na zdejsim foru, vlastne ani nevim, proc sem reagoval.....

Reagovat
diastan

to si děla prdel

Reagovat
EL Gringo

Uz ked strielal som vedel, ze to tam padne, Fabinho

Reagovat
Taiger

Měl sis na to vsadit

Reagovat
nani92

HNUS LIVERPOOLSKA MAFIA

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Co protestujou ty kurvicky trapny

Reagovat
REPLIKATOR

Fabinho

Reagovat
Luc-Luc

piskej konec

Reagovat
Spasitel

Jasna penalta mala byt klasicka tlacenka

Reagovat
Taiger

Jasná penalta za mě, nebyla u těla

Reagovat
RKBoy

tak nejedná sa o milimetrový ofsajd, prečo sa tým vobec zaoberat.

Reagovat
Han střelil první

MISTŘI!!!

Reagovat
Greny

ty kravo ta byla jasna

Reagovat
PISTOLERO

Fabinho kral

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto správně posouzené - neruka

Reagovat
EXoRcIsT

Jasna ruka nechapem dalsi klinec do rakvy pre VAR

Reagovat
LAM

Mrdky z live musej nějak dotlačit.Tohle nepísknout z VARem je na hlavu

Reagovat
Ranoth

fanusik barcy hovori nieco o tlacenke

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ to bude 9 bodov tak to by už aj Pool mohol udržať.

Reagovat
Nikikrew

lol ved to bola ruka!

Reagovat
smazaný uživatel

Cmon liverpool!!!

Reagovat
diastan

Nic, Liverpool už bude jen případný mistr podvodem

Reagovat
forrest

Penalta se asi mohla piskat...

Reagovat
forrest

Pokud by do toho tou rukou nesahl, pravdepodobne by balon preskocil na druhou stranu, kde byl uplne volny hrac City...

Reagovat
pingla

jak tohle nemuze byt penalta?

Reagovat
mimi_united

LiVARpool

Reagovat
vitasrp

Ruku měl od těla, z těch pozdějších záběrů je podle mě jasně vidět, že mu ji to trefilo. V Champions League nepochybuju, že by to byla penalta, Premier League má trochu jiný směrnice, takže je to dost možná správně posouzený.

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být super směrnice, jasná ruka, zabránila šanci a nic..

Reagovat
ondris

za mňa ruka

Reagovat
Miguel19

Ruka jasná, ale proč Kun přestal hrát tvl? Však ten míč mohl v klidu mít

Reagovat
LAM

Protože podle pravidel měla bejt penalta.

Reagovat
fenixLFC

podla pravidiel sa hra dokial rozhodca nepiskne.

Reagovat
icka

Reagovat
salami

Nepochopitelny, minimalne by pak nedostali z brejku gol, ale proc prestane hrat, kdyz muze bejt prvni u mice a zakoncit, to mi fakt hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

To byla ale jasná ruka

Reagovat
ajouki

A že tam byla ruka Bernarda Silvy, od kterého to potom šlo dál, to si nikdo nevšiml? Těžko může být ruka Liverpoolu, když by se odpustila ruka Man City.

Reagovat
Chazy

Jasná ale aspoň je trochu vykompenzovanej ten faul na Origiho proti MU

Reagovat
t0mmy33MCFC

Jakej faul? Ta simulace po tom co nezvládl zpracovat

Reagovat
Chazy

Přesně tenhle faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

spravne

Reagovat
smazaný uživatel

karma

Reagovat
Chazy

No, to není úplně fér od karmy, protože to zas poškodilo City

Reagovat
bbbauch

Proc “trochu”?

Reagovat
Briggus

Kdyby ten gól odvolal a pískl penaltu, nemohli bychom říct ani popel...

Reagovat
smazaný uživatel

U těla bez debat

Reagovat
t0mmy33MCFC

Lol

Reagovat
protiproudu

Hahaha ruka a VAR nic, to je prostě špatně. VAR to má řešit nezávisle na hlavním a určit i se zpožděním jestli to byl faul, ruka a co z toho plyne.

Reagovat
REPLIKATOR

První byla ruka od hráče City, tak co tu brečíte

Reagovat
diastan

ježiši tak 2 zazděné šance...to zas bude porod

Reagovat
diastan

no jak jinak je tam

Reagovat
Jackmaker1989

Je vôbec možné, aby každý čo i len sporný VAR je v prospech Liverpoolu? To snáď ani nie je možné, aby im troška prifilmovanú penaltu zapískal, teraz dajú gól, ktorý je minimálne sporný. Stalo sa už túto sezónu, že bol vyslovene Liverpool poškodený čo i len sporne?

Reagovat
mimi_united

O pár rokov možno na povrch vyplávajú pekné špinavosti, ešte budeme prekvapený

Možno preto liverpool ani nenakupoval, peniaze "investovali" inde

Reagovat
SCELO

ano, investovali do rozhodcov a vidos ? oplati sa to

Reagovat
SCELO

*vidis

Reagovat
tomasinho

Minulý týden s Villou hned 4x.

Reagovat
Jackmaker1989

Pýtam sa, neviem, nesledujem každý zápas, ale minimálne teatrálne pády Maneho a Salaha sú divné, že sú pískané práve v Anglicku. Tak ako píšu kolegovia, VAR bezohľadu na to komu proste funguje totálne nekonzistentne.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Gól United bol sporný napr.

Reagovat
Luc-Luc

to braneni standardek

Reagovat
mimi_united

Podvodníci, aj tak im to na titul nebude stačiť

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl tam sice aktivní pohyb ruky k míči, ale kazdopadne ten balon by sel na volneho hráče a byla by to tutovka. Za me penalta jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tomu nerozumim, ruka jasna a zabranila centru na Sterlinga.. jaka potom polemika?

Reagovat
smazaný uživatel

čus:)))

Reagovat
fajdax

Tohle mohlo byt už klidně 0:3, místo toho 1:0

Reagovat
Malresi

Rovno 0:10 uz nie?

Reagovat
Luc-Luc

gooioooooooool Moioooo

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, jasna ruka a penalta, at si to VARrpool uzije tyhle momenty slavy, kdyz jim to udela radost :

Reagovat
Remt

rika se LiVARpool, vemeno

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
Malresi

Momoo.... papajte

Reagovat
EL Gringo

Ta Robbova prihravka

Reagovat
Whitemedia

zasraní luckeři...

Reagovat
wild

Liverpool absolutne netusi a vyhrava 1-0

City zahodili 2tutovky zo standardky + jasna penalta, ktoru im VAR nepochopitelne neprisudil

Reagovat
diastan

Reagovat
wild

Reagovat
EXoRcIsT

je krasne vidiet Guardiolu ked superove muzstvo ma kvalitu na urovni jeho a vie hrat proti jeho futbalu ta bezradnost v ociach

Reagovat
fajdax

Nebyl to náhodou offside?

Reagovat
protiproudu

Kdyby chtěli, tak tam cenťák najdou.

Reagovat
vitasrp

Taky mě to napadlo. Hlavně jestli tohle stihli zkontrolovat za těch 20 sekund, tak to klobouk dolů. Ale možná jsem jenom přehlédl hráče, kterej Salaha dostal jasně do hry.

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Whitemedia

daleko větší "ofsajd" než včera u Sheffieldu

Reagovat
smazaný uživatel

Citim z Guardioly hroznou vycpelost. Myslíte, ze dodrží smlouvu do 2021? Polud by nevyhrál LM, tak si dovedu představit, ze by skoncil po této sezóně

Reagovat
Salfovic

By si to mohl prohodit s Vrbou.

Reagovat
PISTOLERO

Robertson krasnej centr oleeee

Reagovat
Heisenberg

Tímhle tempem Pep vytáhne na tiskovce Por qué...

Reagovat
Ranoth

podme rozjebat tu ropnu skrvnu premier ligy

Reagovat
Han střelil první

MISTŘI!!!

Reagovat
diastan

on snad vážně byl

Reagovat
2miguel1

Pep jeb na nich, pod k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bura!

Reagovat
Nikikrew

Krasny gol ale nechapem, preco to VAR neskontroloval

Reagovat
smazaný uživatel

4-0 půle nemá kam

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy gol wow wow wow

Reagovat
Whitemedia

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Proc zeovna ty, jakozto fanousek Chelsea, tady tak vyvadis?

Reagovat
Whitemedia

Protože je VAR v Anglii úplně v hajzlu víkend co víkend a štve mě to..

Reagovat
Whitemedia

A protože Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR je uplne k hovnu, souhlas. Jen nechapu hejt na Liverpool...

Reagovat
Rothbard

12. kolo a o titulu rozhodnuto.

Well, that escalated quickly.

Reagovat
smazaný uživatel

Zde i u nas.

Reagovat
fenixLFC

ten var je uuuplna picovina

Reagovat
Whitemedia

Včera to Moss u Sheffieldu nastavovat kurevsky dlouho, dnes najednou ofsajd vyřešený ještě během oslav Liverpoolu.. se na to určitě u videa vysral..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by dal Pool City o 4 tak by mal Leicester najlepšie skóre z celej ligy.

Reagovat
EXoRcIsT

preco to VAR neskontroloval a ked ano ako je mozne ze tak rychlo ked vcera to trvalo taku dobu

Reagovat
Swarley

tak vidíš, že to je úplně jedno, jestli to kontrolují nebo ne...stejně je pískají kraviny a hlavně každou situaci posuzují jinak...v jednom zápase ofsajd, v druhém ne...jednou tohle ruka je, jindy nepochopitelně ne...chaos, to jim pak je video úplně k hovnu...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lajka30

Něco jako Brexit.

Reagovat
Swarley

spíš je to stejný znak pro všechny tyhle organizace, výbory, ať už ve sportu nebo i ve státní sféře...nikdo za nic nemůže, nic není dotažené do konce, všechno jen buď jeden extrém nebo druhý extrém...banda k hovnu placených lidí a strašné plýtvání zdrojů na hromady takových lidí...

Reagovat
Manik...

Reagovat
EXoRcIsT

ja by som ho zrusil kaslat nato alebo nech pri nom aspon nesedia ludia ako su Moss Atkinson Dean atd.

Reagovat
Swarley

ten bordel zůstal úplně stejný, jak byl...naprostá zbytečnost, pokud to nechcou dotáhnout pořádně do konce...

Reagovat
Jackmaker1989

a Gundogan dobrý tragéd. aj Aguero a Gundogan by si zaslúžili dobrú facku za to, čo spravili. Ten gól ide na ich triko už keď tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho jasna zluta a nic

Reagovat
diastan

Teď už budeme sice tlačit, ale Liverpool tam nějaký counter zúřaduje...VAR si nás namazal na chleba

Reagovat
EXoRcIsT

Hej RKBoy no co Liverpool ma tiez mentalitu muzstva zo stredu tabulky ? Lebo prave hraju doma na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne ten fotbal je vazne nahodny. Mela byt pentle City, 0:1 zrejme, takhle je to 2:0 a zapas je v kasi a titul pro City taky. Football, baby.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si spomeniem že Bravo sa ukazoval kedysi v Barce lepšie než MAtS.

Reagovat
smazaný uživatel

Pryc jsou casy

Reagovat
Remt

Hoší nějaký stream co se neseká prosím? Dnes mě zklamal i můj oblíbený http://www.s365.live/cz/home

Reagovat
smazaný uživatel

nemal pred rukou TAA ruku aj b. silva?

Reagovat
Raylan

Taky mi přišlo, ale tam to bylo odrazem od protihráče z velký blízkosti a ve velký rychlosti, to by se nemělo brat jako ruka.

Reagovat
ajouki

Kdyby z toho byla branka (TTA nehrál rukou a míč prošel na Sterlinga), tak to podle nových pravidel stejně nemůže platit. Jak to je se získáním penalty, když útočící hráč zahraje rukou, to nevím jestli se na to nové pravidla vztahují. Zároveň by bylo divné písknout ruku, když ten míč šel nejdřív od ruky protihráče.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Dík za odkaz, hned jsem ho Felixovi dal

Reagovat
fenixLFC

dik, hlas pre havertza zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, Guendouzi

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Hokaido

Dal jsem ho Fodenovi, aby věděl, že alespoň někdo na něj myslí.

Reagovat
čolo

Chtěl jsem, líbí se mi ale musel jsem dát Halanda.

Reagovat
Whitemedia

Opět vede hráč Arsenalu.. klasika

Reagovat
smazaný uživatel

dík za odkaz, sorry za pojeb

Reagovat
Han střelil první

Za mě Zaniolo

Reagovat
Hokaido

Jako rád ho mít můžeš, ale na Sancha nebo Havertze se prostě nechytá.

Reagovat
Hachim Mastour

De Ligt 5.

Reagovat
diastan

takové akce Z toho zas bude nějaká sračka na 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lovren, to je komik

Reagovat
Swarley

co to je teď za trend se házet na ty reklamy okolo hřiště? dobrá p-čovina

Reagovat
Remt

jo no to bylo pekne svinsky, urcite toto specialne Trenuji!

Reagovat
Swarley

tak teď v posledních zápasech toho bylo nějak víc...i od našich...

Reagovat
Remt

sto posral, ja myslel, ze to "Trent" jsi do ty vety zakomponoval schvalne kvuli jmenu hrace co to udelal, tak jsem to zkusil taky

Reagovat
Swarley

ok, tak to jsem v tom neviděl

Reagovat
numeromis

Můžu poprosit o stream? Dneska mi nějak nejde nic kloudnýho najít...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
numeromis

thx

Reagovat
Hokaido

VvD je takovej divnej poslední dobou, ne? Úplně nepřipomíná tu beast z minulé sezony.

Reagovat
forrest

Jojo, je teď takovej horší Maguire

Reagovat
Salfovic

I jemu samotnému je trapně z představy, že by opravdu vyhrál Zlatou mičudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo je skurvený simulant a uplakaná děvka

Reagovat
Swarley

si může s Kloppem podat ruce, alespoň v tom druhém případě

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je aj simulant, netrochar, Tomio

Reagovat
Swarley

nevím, fotbal jsem ho neviděl hrát, ale nepřekvapilo by to

Reagovat
smazaný uživatel

;-*

Reagovat
Whitemedia

Tak to by k vám zapadl

Reagovat
smazaný uživatel

njn ale bral by som ho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Honza Matoušek

Teď jsem přišel. U prvního golu zahrál Bernardo rukou první ne? Tak proč se všichni vztekaj?

Reagovat
Taiger

Tak se mělo zastavit a Liverpool měl kopat přímák. Tak či tak, první gól neměl platit.

Reagovat
Honza Matoušek

Výhody už se nevedou?

Reagovat
diastan

jenže výhodu neukázal ne ?

Reagovat
fenixLFC

nemal ale dovod prerusovat ked sme mali loptu

Reagovat
diastan

No pak při vaší ruce tedy už jo..

Reagovat
fenixLFC

wut? najskor prislo porusenie pravidiel u vas a hralo sa dalej. vzdy sa hra dalej a necha sa akcia dohrat. je to na picu no ze namiesto 1:0 ti to neznaju a kope sa penalta. vid zapas slavie minulu sezonu

Reagovat
diastan

takže dvojtá chyba..

Reagovat
Chazy

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

hlavne tam mel Aguero nahrat volnemu spoluhraci do prazdny misto mavani rukama jak kokot.

Reagovat
Taiger

To už je ale jiná diskuze

Reagovat
Swarley

za tohle je musíš jako trenér po zápase liskat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
2miguel1

Liverpool hra s horšimi hračmi ako mame my tak o 2 triedy lepši futbal. Ked to vidim, toho Valverdeho by som extremne nakopal do zadku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nám dá ta bílá kštice tři branky ze dvou střel a tady netrefí ani vrata od stodoly..

Reagovat
PISTOLERO

Ofsjd nebyl konecne to ukazali pro zdejsi plačky

Reagovat
Whitemedia

Potřebovali půl hodinku na zfalšování

Reagovat
SCELO

Reagovat
fenixLFC

esteze mal stones u toho druheh golu velke kopacky

Reagovat
smazaný uživatel

si neostříhal nehty

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené vedení, city krom pár hurá akcí neměli nic a oba goly regulerní

Reagovat
diastan

Pěkně na prd poločas, VAR znovu parádní. A Aguera bych za to vypuštění po ruce taky nepochválil ..

Reagovat
Nikikrew

City slusne poskodeny, namiesto jasnej penalty a vedenia 1:0 prehravaju o 2 goly a to uz podla mna neotocia.

Zapas paradny, 2 gol Poolu nadherny (to aj prvy), Robertson a TAA su uzasni, velmi zavidim to be honest

Reagovat
Hokaido

Mít v týmu Robertsona a TAA je strašně nefér pro zbytek ligy. Možná nejlepší dvojice krajních beků v historii PL.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne Zvlast, kdyz nevyhrali jeste ani titul

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger
Reagovat
diastan

O tom asi není pochyb

Reagovat
Honza Matoušek

Seš fakt postiženej.

Reagovat
Honza Matoušek

To bylo na Taigera, ale tady to asi taky nevadí.

Reagovat
diastan

Ty retard

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ukaž tu situaci však Bernardo tam hrál dříve taky, ne?

Reagovat
Vasekre

Co se takhle podívat na to jak nahrával Bernardo? To se nehodi co?

Reagovat
Honza Matoušek

Hej nechtěj po něm, aby bral v úvahu fakta. Neblázni. Příběh je příběh.

Reagovat
Taiger

Ty si mimo kluku

Reagovat
Honza Matoušek

Ty jsi mimo. Jedna ruka neplatí a druhá jo? Ty si jenom jedeš hejty, protože nesnášíš Liverpool. Kdyby to bylo v jinym zápase, tak to možná i pochopíš, pokud jsi toho schopnej. Nedokážeš to sám ani vysvětlit. Jenom tu hodíš obrázek Arnolda, jak se to dotýká ruku. Sám musíš vědět, jak jsi absurdní lol.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Mně Liverpool nevadí, jen už jsem ti to vysvětlil nahoře, ty si furt jedeš svou. Souhlasím, že Bernardo zahrál rukou, ale

a) Bernardo zahrál rukou - měli jste kopat přímák

b) Bernardo zahrál rukou - měli jste výhodu, kterou jste nevyužili a pak byla ta druhá ruka

Nauč se pravidla, blbečku a už na mě nereaguj, když tomu nerozumíš

Reagovat
Honza Matoušek

Sám si blbeček. Jsi zaujatej a vidíš jenom, co chceš vidět. Napsal jsi "Jasná penalta ty vole" a to je všechno. Na to jsem reagoval, protože je to sračka.

Reagovat
Taiger

A teď jsem ti to vysvětlil a stejně jseš vztahovačnej jak malá holka.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, minimálně ta první věta se mi moc pravdivá nezdá

Reagovat
Taiger

Hlavně, že souhlasíš s tím, že první gól neměl platit, díky

Reagovat
Kixi Syhimour

"minimálně"

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

Ty si nejaký expert na futbalové príbehy... a teraz ten o Maradonovej ruke. Bol to:

A) Regulérny gol Maradony

B) Zasiahla božia ruka božského Diega.

Reagovat
Taiger

Kup si radši Digi, když se ti všechno seká

Reagovat
diastan

Však jste měli prej výhodu a kdyby ne tak měla být přerušena hra..tak nebo tak by ten protiútok nebyl, nehledě na penaltu teda...

Reagovat
Taiger

Mi přijde, že tu většina nerozumí prostým pravidlům fotbalu

Reagovat
Vasekre

To neřeším protože upřímně netuším jestli je správně to s tou výhodou. Jen upozorňuju na to že pokud by se mělo pískat, tak si myslím že ruka City a ne Liverpoolu. Dál už nevím ale asi je to vše tak jak má být. Uvidíme jak to po zápase vysvětlí

Reagovat
Raylan

It is often impossible to avoid contact with the ball if it has deflected off the body of an opponent, team-mate, or even another part of the own player.

So a handball will not be awarded if the ball touches a player’s hand/arm directly from their own head/body/foot or the head/body/foot of another player who is close/nearby.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ruka při zpracování, však se říkalo, že se bude prostě pískat všechno s touto tématikou

Reagovat
Raylan

Tohle je zkopírovaný z oficiálních stránek PL: Whats new in 2019/20

Reagovat
Raylan

Ale je pravda, že by to vedlo přímo ke golu, takze asi správně.

Reagovat
cubazi

Bola predtým ruka Bernarda ty vole

Reagovat
R22

Reagovat
Erdovec

škoda, že po ruce soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

ved to na tej fotke neni Arnold

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnoldova ruka úplně jasná, ale Bernardo tam snad taky zahrál

Reagovat
R22

jo taky přihrál rukou

Reagovat
Luc-Luc

skvele skvele ! stestena hraje dnes s nami, ale De Bruyne a Aguero, mam sevrenej zaludek pokazde, kdyz maji balon...branime dost hluboko a ani moc nepressujem, ale funguje to Trent a Robertson, skvele a i Kalamity Lovren se drzi, Mane mi pripada slabsi

Reagovat
nani92

Pep už nemá čo dať tomuto mužstvu, svoj vrchol už našli, ligu vyhrali, ale už mu chýba motivácia..Dakujeme, ale už odíd

Reagovat
Taiger

Bereme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

teraz si postrazit nastup do druheho poclasu, idealne im tam supnut treti a snad vybavene. tych sanci mali dost a dost. a VAR je uplna sracka

Reagovat
cubazi

Všetko seká dpc... to aby som si kupil to posrané digi

Reagovat
Malresi

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak musíme přidat góly do sítě MCFC, jednou nám toho góla dají a pak nevím, jak to s námi bude vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa tam akože nepískala penalta po ruke TAA? V čom je to iné oproti ruke Sissoka vo finále LM?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako Oliver (?) to viděl úplně jasně podle mě, nevím proč nepískal, moc nesázím na to, že viděl ruku Bernarda

Reagovat
Luc-Luc

vsak predtim hral Silva rukou, zadna penalta

Reagovat
Kinky7

nejvetsi sranda je ta ze kdyby nechali hrat Live az do brany tak ten gol neplati pacto ruka v buildupu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec sa zistilo, že Bernardo pred tým zahral rukou. Bravúrne zvládnutá situácia od rozhodcov, Oliver

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

Ale, měl tedy pískat, pokud nechal výhodu tak v té výhodě zahrál rukou hráč Live, takže pentle.

Tohle prostě měl asi přerušit.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by to nebyla penalta když předtím zahrál Bernardo rukou. Měli jsme kopat primak..

Reagovat
masly008

však jo,měl prostě přerušit hru,protože pokud nechával výhodu tak v té výhodě zahrál pool rukou a to by musel písknout pentli.

Reagovat
ajouki

Žádnou výhodu nedával, to co se tu šíří za blbost? Jen dvakrát rozpažil, že ruku pískat nebude, tak ať se hraje dál.

Reagovat
masly008

takže hrubice jak prase páč ta druhá ruka byla jasná

Reagovat
cubazi

ekne si to obháji.

Reagovat
ajouki

Někteří jsme to věděli hned

Neví někdo, jestli to řešili ve studiu SkySports a co k tomu případně řekli?

Reagovat
PISTOLERO

Co to je za šaška ten gay ve studiu?

Reagovat
MCFC_8

Skoda ze sme nedali kontaktny gol, sance na to boli, cim skor treba nejaky strelit...ten anfield je pre nas zakliaty...

Reagovat
avicii

VAR mame šťastie, snáď to tak aj zostane..

Reagovat
avicii

Tak bola tam Bernardova ruka? Potom dobre

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda nevím, co měl Bravo dělat u hlavičky Salaha

Reagovat
REPLIKATOR

Ruka od ruky, takže nic. Správně posouzeno.

Reagovat
Hokaido

Loni jsem měl pocit, že City mají kromě kvality kádru i trochu štěstí a snad v každým momentu sezony jsem věřil, že ten titul vyhrají. Letos je to naopak, kupu štěstí má Liverpool (jde mu samozřejmě naproti). Divil bych se kdyby letos titul vyhrál někdo jinej než on.

Reagovat
diastan

Je to bohužel tak, věřím, že letos už to pro ně dopadne

Reagovat
avicii

Doprajte nám ho, ved to by mufanov porazilo

Reagovat
diastan

Tak rozhodně vám ten titul přeji v případě, že jej nezískáme my, ale taky vám ho nebudu přát jen kvůli Účkám, na náš úkor, musíte si jej zasloužit a letos to tak vypadá..

Reagovat
smazaný uživatel

Príbeh Salaha je fascinujúci. Nepadalo mu to posledné zápasy, namiesto toho, aby sebčil či silil strieľanie gólov, tak tvoril, prihrával a asistoval. A dnes? Konečne mu to krásnym spôsobom padlo.

#VeriaciSaVždyDočká

#YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty co tu budou psát že měli City kopat penaltu tak neměli. Měl tam Bernardo ruku dřív. Náš gól neměl platit ale City by nekonalo penaltu. Nemám z toho extra radost, ale tak to je. Kompas měl loni taky dostat rudou a vypadalo by to jinak..

Reagovat
Malresi

Wijnaldum zatiaľ úplne boží, aj napriek krásnemu gólu Fabinha je podľa mňa zo zálohy najlepší. Výborný zápas s výborným tempom, na rozdiel od City sme 2 šance premenili, ale ani zďaleka nie je po zápase. Až keď pridáme tretí gól budem presvedčený o výhre... City má dostatočnú kvalitu na to aby si vypracovali šance na strelenie dvoch gólov, dôležité bude neinkasovať v prvých 15 minútach. Situácia pred prvým gólom smrdela penaltou, ktorá sa imo mala pískat. Z jedného záberu to síce nevyzeralo jednoznačne a prišlo mi, že sa lopta do ruky odrazila od stehna TAA a také ruky sa nepískajú, z druheho záberu ale jasná. Druhý gól bol tiež posúdený extrémne rýchlo a vzhľadom na negól Firmina proti Ville sa pýtam v čom boli tie situácie odlišné? Ale za mňa gól, rovnako ako aj Bobbyho proti AV. Tak snáď vyhráme !

Reagovat
fenixLFC

ku koncu polcasu ukazali ten ,,ofsajd''. firminov sa posudzoval tak dlho pretoze nebol a museli to merat na milimetre. tu bol hned na prvy pohlad tej ciary salah v hre

Reagovat
Miguel19

Co dělá Gündogan ještě v City je mi záhadou. Hrozně průměrný hráč.

Reagovat
Lembju

Dneska je z nich suverénně nejlepší, skvělej na balonu, klid, výborná orientace v prostoru.

Reagovat
tomasinho

Obě situace správně Během poločasu pak ukázali, že ani offside nebyl u druhého gólu. Ale bavím se moc, vypadá to, že Pepovi se Sterlingem rupne cévka brzo Každý náš útok smrdí gólem, ta jejich obrana je ještě slabší, než jsem myslel. Nám to občas taky smrdí.

Každopádně ten druhý gól, krajní bek přenese na druhého, centr a gól, krásná akce

Reagovat
RKBoy

ak City dnes naozaj prehrajú, som zvedaví v akom rozpoložení nastúpia proti nám..

Reagovat
cubazi

Pome LFC

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
diastan

hotovson

Reagovat
Luc-Luc

Saaaaaaaaaaadio <3

Reagovat
Taiger

MANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Bravo trochu snehulak

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo-Sadio

Reagovat
diastan

jak je to lehké, stačí 3 rychlé kroky ..dnes jim to tam padá

Reagovat
smazaný uživatel

co se najde teď za porušení pravidel?

Reagovat
Swarley

Bravo nemůže mít platnou smlouvu, to není možné

Reagovat
icka

To mohl Bravo mít ne? Ten centr..

Reagovat
Grahf

tomuto city by aj fred dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Místo Brava tam postavit kužel a zachytal by líp..

Reagovat
Taiger

Bravo je ale strašně špatnej brankář

Reagovat
Swarley

Bravo dobrej chaos

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nikdy nebudu rikat ze na golmanovi az tak nezalezi, kdyz je skvela jedenactka pred nim.

Reagovat
zgeroTT

Cetto?

Reagovat
masly008

Reagovat
Briggus

Jo, třeba jako dneska v Plzni

Reagovat
Ranoth

game over

Reagovat
REPLIKATOR

Manééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Bravo

Reagovat
diastan

A nám nepadne nic, dnes nedáme gól ani za 4 poločasy

Reagovat
PISTOLERO

Maneeee debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie Liverpool! Obrana City tragická

Reagovat
Kluivert9

Překvápko bez opor...

Reagovat
Remt

ted jsem chtel rict co zas Hendo vymejsli a ze to mel u cery vracet TAA, ale ten centrik narysoval krasnej

Reagovat
forrest

To uz zavani debaklem...

Reagovat
Ranoth

lovren na pána

Reagovat
Raylan

The Premier League has released a statement about the handball incident:

The VAR checked the penalty appeal for handball against Trent Alexander-Arnold and confirmed the on-field decision that it did not meet the considerations for a deliberate handball.

Komedie.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Lovren tak to byl boží zákrok

Reagovat
miezto

BALD City, jen jim naložte :D

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu si zafilozofuju, kdyz je ta neděle večer. Nemyslite, ze ten titul pro Reds je napsany v teto sezone v osudu? Vsechno hraje pro ne. I to zraneni Edersona v LM. Bravo dneska nic.

Reagovat
jenage

Ty máš napsané v osudu být dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, ze mas potrebu nekoho urazet, a pritom ho ani neznas. Klasicky internetovy hrdina.

Reagovat
jenage

Já zase nechápu jak může v dnešní době někdo psát něco o osudu.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale neni důvod ho nazývat dementem, omluv se

Reagovat
Grahf

Pep mal nechať v branke Walkera, však minule vychytal nulu.

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Jinak chytat dnes Walker, tak prohráváme o míň

Reagovat
Swarley

když už je tam motá Henderson, tak to ať jim ten pohár City předají okamžitě

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole jeste nedavno byl ten Liverpool desne smesnej tym a ted si v da se rict titulovym zapase vodi doma City 3:0

Reagovat
cubazi

už nejde žiaden stream. Fuck you internet

Reagovat
lajka30
Reagovat
Luc-Luc

Guardiola by mel prestat kecat o simulantech

Reagovat
Remt

tohle pristrkovani ve vapne me ale i jako LFC docela sere, udelat to Sadiovi, vali se tyden

Reagovat
smazaný uživatel

Kunovi dneska jebe? uz druha nevyuzita situace za obranu od Kevina kdy je tam Kun sam a muze zakoncovat

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, teď jsem to přepnul. Jak to herně vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

Čau Libore, napsal bych obligátní " 3:0 pro domácí." ale.. ale jo vlastně jsem to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

kuna dolu

Reagovat
smazaný uživatel

prodat

Reagovat
PP

Ten Pool nemá slabinu.. to je brutal.

Reagovat
Swarley

Počkej na jaře, jak se to bude blížit

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze ma, prave ze obranu, kdyby byl Klopp betonar a hral by to na 0:0 ze by do sebe nechal busit fakt 90 minut, tak bys videl ty kiksy i od VvD, Robertson by nesmel za pulku a byl by polovicni a tak..je to o trenerovi

Reagovat
Hokaido

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, co se ti nezda?

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin celkem tučko.

Reagovat
smazaný uživatel

gündogan ne, sahin je ve werderu bremen

Reagovat
ondris

firmino

Reagovat
diastan

tak aspoň ten 1

Reagovat
smazaný uživatel

čestňák

Reagovat
Hokaido

Angelino vypadá jak nějakej řadovej člen kolumbijskýho drogovýho kartelu.

Reagovat
Swarley

A Klopp zase nezvladajko, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Emoce!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
lajka30

Chtěl střídat ne?

Reagovat
Swarley

Jako během golu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Honem čtvrtej to smrdí průserem

Reagovat
smazaný uživatel

Pep, ty teatrálny kkt falošný

Reagovat
diastan

jasná penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

boze oni su psychopati obaja

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp aspoň nie je teatrálny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

Je neuvěřitelný, kolik toho Mane odbeha...jasný MOTM...

Reagovat
Hokaido

MOTM za mě Bravo. Chytá daleko lépe, než jsem myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Plačka pep

Reagovat
Luc-Luc

krasne posouzeno :) Oliver je pan

Reagovat
smazaný uživatel

Bola pri tele.. ty pico.. jdete do prdele borci fakt.. tohle je brutalni zarez a to preju titul vic Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chces nam rict, ze nebyla pri tele nebo ze to nebylo z metru

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka je ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim. V pravidlech jsou take vyjimky nastrelenych ruk apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není.

Reagovat
smazaný uživatel

Velke hovno. To ako si maju tie ruky odrezat? A ano, mal ju pri tele v prirodzenej polohe.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
naheCZ

Pep

Reagovat
vitasrp

Tohle slušně Pep nezvládal. Ale penalta určitě ne, mu to nastřelil z půl metru, s tím nemohl nic udělat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
forrest

Ten Mane bude asi trochu kurvicka no...

Reagovat
vitasrp

Premier League má jiný směrnice ohledně hry rukama než jak je to nastaveno ve zbytku Evropy.

Jak psal Clattenburg, tak podle směrnic Premier League by ani ta ruka Sissoka neměla být posouzena jako penalta, i když v Evropě to prostě penalta má být.

Reagovat
cubazi

Porovnavaž ruku hore a ruku ktorá bola v prirodzenej polohe pri tele...

Reagovat
smazaný uživatel

bola od tela. a u Sissoka sa lopta odrazil prv od boku hráča do ruky

Reagovat
smazaný uživatel

takze teraz by sa mala kopat penalta za kazde trafenie do boku? lebo vam ju chudacikom odpiskali? urcite ten tvoj tim vsetky penalty co kopal boli jasne alebo co tym chces povedat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Ide o to, že je tu dvojaký meter. Liverpooui a Manchestru United sa píska každá blbosť, ale proti ním vobec nič.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, fakt každá se nám píská. Ruka Aston Villy nic, penalta proti Newcastlu nic, kontroverzní zákrok proti MUN nic, možný faul na Fabinha ve vápně nic, kontroverzní offside proti Ville nic.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LGT

Bože to jsou kecy. Se podívej na neuznanej gól Firmina proti Aston Ville z minulýho kola. Tlačenka jako prase že?

Reagovat
J0EL

nic to na tom nemeni, ze taka ruka sa piskat podla pravidiel nema.

Reagovat
Side

jak dlouho to tady ještě budete házet? to že to odpískal jak kokot v jednom zápase neznamená, že se to bude takhle pískat pořád

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to solidně není u těla

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som tým to, že ruka TAA bola od tela.

Reagovat
Kixi Syhimour

No nevím, mohl ji mít za zády to je sic pravda, ale jinak podle mě v normě.

Reagovat
Remt

Jako hodne zblizka ale na druhou stranu mel ji hodne od tela :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

Guardiola s Kloppem soutezi kdo bude u cary vetsi kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se tu vsichni vysmivate trenerum za jejich emoce? Vzdyt to k tomu patri.. Kolikrat vidim i u nas na Haunspalce vetsi blazny

Reagovat
Briggus

lepší než tam sedět 90 minut zarytej v sedačce

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
R22

Reagovat
avicii

mne nevadí vôbec ani Guardiola, mam rad emotívnych trénerov, i keď to niekedy presterlia..

Reagovat
fenixLFC

tak mufani by chceli amt hoviktoreho z nich na lavke. lenze ked nemaju musia si anjst dovod kritizovat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Angeliño je v překladu andělíček?

Reagovat
blade115

To by asi bylo Angelito.

Reagovat
Detective

To je na obou stranách fakt součást práce manažera chovat se při zápase jako naprostej debil?

Reagovat
smazaný uživatel

U guardiolu je to uz dlhsie standard.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatam na Lippiho. To bol frajer. Nechoval sa ako sasek, Pekne pohoda na lavicke s dutnikom. Chalani vedeli co maju na ihrisku robit.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Krásný souboj emocí, každopádně ani ta druhá ruka ne, sorry Pepku. Ale Kloppovi se nedivím, vypadalo to jako faul KdB na Fabinha před tím gólem.

Reagovat
R22

Reagovat
fenixLFC

tak on vyletel najma kvoli tomu ze chcel striedat uz predtym hraca ktory mal pokryt ten priestor

Reagovat
tomasinho

Nechápu ale, proč tam Guardiola celý zápas trpí naprosto průměrného chodce Gündogana, když má na lavičce D. Silvu nebo Mahreze, díky čemuž by mohl stáhnout Bernarda do zálohy. Fakt ho moc nepobírá,, nezvládl to taky.

Reagovat
Lembju

Reagovat
Hokaido

Ono se po zápase s Norwichem psalo, že spolu nemůžou hrát Dilva a Gundogan ve středu zálohy, ale imo je to z 95 % chyba Gundogana. Je hroznej.

Reagovat
ajouki

Rozhodčí Bobby Madley na Twitteru vyjasňuje věci kolem ruky: Point of law...as Silva handled the ball (albeit accidental) before TAA did this would have been penalised even if a penalty had been awarded. Attacking handball doesn’t have to be deliberate.

So, a penalty would never have been possible due to it touching Silva hand in build up

Co je k zamyšlení, tak že Liverpool při dosažené brance zahrál rukou a podle nových pravidel by taková branka neměla platit. Ale prý se to nepočítá, když je neúmyslnou rukou založen protiútok anebo následuje několik přihrávek.

Reagovat
EL Gringo

Sterling had

Reagovat
Luc-Luc

Virgil krasne

Reagovat
Luc-Luc

jooooooooo je to tam

Reagovat
LGT

Liverpool

Reagovat
PISTOLERO

Je to tam !!!

Reagovat
KingMaster13

Ty vole jsme jediní kdo s nima neprohrál Alespoň malá cena útěchy

Reagovat
Remt

Na dnesni vyhre me trochu mrzi to ze City nebyly zdaleka v top sestave a maji zraneni a taky to jak se chvilemi hraci LFC chovali jak cubky skrz to pristrkavani ve vapne, nedivim se Sterlingovi, ze ho to sralo. Jinak ale vitezstvi a se City je to o 9, coz zni hezky:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko hrá Poolu do karát, keď si pozriem Ďalší žreb Poolu a City, tak Pool môže pokojne ten náskok ešte značne navýšiť.

Reagovat
REPLIKATOR

pozor na Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ja by som to Líškam prial ale Pool môže ísť kľudne na 100 bodovú sezónu. To v silách Leicestru nie je. TOP4 si zaslúžia, a snáď ju aj dajú. Pri trochu slabšej obrane Chelsea by som im veril aj na 3. miesto. City má stále obrovskú kvalitu a podľa mňa 2. miesto City dajú s náskokom na Líšky či Chelsea.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele