Premier League - preview 12. kola

10.11.2018, 08:39, aktualizováno 11.11.2018, 08:59
Previews
Těžké váhy jdou v neděli do akce v anglické lize. Vše odstartuje souboj Liverpoolu s Fulhamem, po němž se pozornost přesune do Londýna, kde Chelsea hostí Everton. Arsenal bude měřit síly s Wolverhamptonem, v nejsledovanějším utkání se proti sobě postaví Manchester City a Manchester United...
Liverpool FC - Fulham FC  (neděle 13:00)
Krátce po nedělním poledni se v 11. kole Premier League utkají dva týmy z opačných pater tabulky. Liverpoolu se v této sezóně opravdu daří, jeho aktuální třetí příčka a ligová neporazitelnost jsou toho důkazem. To se o dosavadních výkonech nováčka Premier League z Londýna opravdu tvrdit nedá, bod naposledy získal 22. září a pět prohraných ligových utkání v řadě mluví za vše.

Jednoznačný problém Fulhamu v této sezóně je mizerná obrana. Za 10 dosavadních ligových zápasů Cottagers inkasovali 29 gólů, což je suverénně nejvíce z celé ligy. Naopak v útoku se londýnský klub má o koho opřít, Aleksander Mitrović letos nastřílel 5 gólů a zdatně mu sekunduje se 4 góly německé křídlo Andreas Schürrle.

Liverpool se může po dlouhých letech konečně spolehnout na svého brankáře a i díky němu tým inkasoval teprve v 5 případech, v lize je na tom lépe už jen vedoucí Manchester City, který obdržel o jednu branku méně. A i v útoku to Liverpoolu klape, Mané se Salahem gólově táhnou tým, ale přidávají se k nim i další střelci, jako třeba dvougólový veterán James Milner nebo Roberto Firmino.

Ani jeden z týmů nepostrádá své opory, připraven naskočit do hry i stoper Dejan Lovren, který během týdne musel kvůli nemoci vynechat zápas v Bělehradu. Jediný dlouhodobě zraněný je středopolař Alex Oxlade-Chamberlain. Fulhamu se v minulém zápase proti Huddersfiledu vrátil kapitán Tom Cairney a jedinými hráči, kteří se nemohou zapojit do hry tak zůstávají Joe Bryan a Kevin McDonald.

Liverpool a Fulham na sebe naposledy narazily před 4 roky a v obou případech to znamenalo 3 body pro Liverpool. Oba týmy také budou chtít napravit minulý víkend a získat všechny 3 body, Liverpool remizoval ve vyrovnaném zápasu s Arsenalem, kdežto Fulham vinou vlastního gólu Fosu-Mensaha ztratil zápas proti Huddersfieldu a přišel tak o možnost odrazit se od ligového dna.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allisson - Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho - Shaqiri, Firmino, Mane - Salah
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Serge Rico - Christie, Odoi, Le Marchand, Sessegnon - Cairney, Anguissa, Seri - Schürrle, Mitrović, Vietto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 12.40 - 27.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Everton FC  (neděle 15:15)
Na Stamford Bridge se během nedělního odpoledne střetnou dva týmu s dobrou formou. Everton se po nepříliš povedeném úvodu sezóny vzchopil a v posledních 5 zápasech dokázal hned 4x vyhrát, jedině proti Manchesteru United odešel ze zápasu s prázdnou. Chelsea tuto sezónu ještě chuť porážky nepocítila a drží se na druhém místě za vedoucím Manchesterem City.

Everton bude chtít navázat na výhru z minulého týdne, kdy poměrně jednoduše porazil Brighton 3:1. Na výhře se podílel také nejlepší střelec Toffees v této sezóně Richarlison, jehož start je kvůli šrámům ze zápasu proti Seagulls v ohrožení. Everton se však v ofenzívě nemusí spoléhat jen na brazilského kanonýra, ve velice dobré formě je i Sigurdsson, který s 5 vstřelenými brankami za Richarlisonem zaostává pouze o jeden gól.

Blues v předešlých dvou zápasech nastříleli 7 gólů a zdají se tak být ve velké herní pohodě. K sedmi gólovému střelcovi Edenu Hazardovi se přidává Morata s pěti góly nebo jeho španělský kolega z útoku Pedro, který vsítil góly čtyři. Po dvou zápasech se soupeři z chvostu tabulky se Chelsea pokusí uspět i proti týmu, kterému se daří.

Mimo ohroženého Richarlisona bude Everton v nedělním zápase postrádat i Martinu, Ramireze i Kurta Zoumu. Zejména poslední jmenovaný je v této sezóně stálicí, ovšem proti svému mateřskému klubu nastoupit nemůže. Marco Silva tak bude muset sáhnout k některému z méně protežovaných hráčů. Na výběr ovšem má, k zápasu jsou připraveni nastoupit vedle Keana třeba Yerry Mina nebo Phil Jagielka.

Chelsea se bude muset pravděpodobně obejít bez Fábregase, který se ze zápasu s BATE Borisov odnesl drobné zranění. I bez něho ale Chelsea bude mít víc než velké šance na vítězství, poslední výhra Evertonu nad Chelsea se zrodila před třemi lety v Goodinson Parku. Na Stamford Bridge to Everton dokázal dokonce naposledy v roce 1994.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovačić - Willian, Morata, Hazard
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Gueye, André Gomes - Walcott, Sigurdsson, Bernard - Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.23 - 8.44
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 17:30)
Tak trochu ve stínu očekávaného manchesterského derby je na pořadu dne rovněž od 18:30 utkání Arsenalu s Wolverhamptonem. Oba týmy v posledních týdnech výsledkově ustrnuly, a tak k nedělnímu střetnutí vzhlíží jako k možnosti vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Jasným favoritem bude domácí Arsenal, který momentálně drží patnáctizápasovou šňůru bez porážky napříč všemi soutěžemi.

Po herně nepřesvědčivé, ale i tak působivé sérii jedenácti vyhraných duelů za sebou se Arsenal v posledních čtyřech střetnutích musel hned třikrát spokojit s dělbou bodů a jediný triumf si připsal v ligovém poháru proti třetiligovému Blackpoolu. Naposledy tým Unaie Emeryho uhrál bezbrankovou remízu v Evropské lize proti lisabonskému Sportingu, což ale samo o sobě stačilo k předčasnému zajištění postupu do jarní vyřazovací fáze. Přesto španělský manažer po bodových ztrátách s Crystal Palace, Liverpoolem a nyní právě Sportingem volal po zlepšení a snaze co nejdříve ukořistit další vítězství.

To Wolverhampton řeší ještě závažnější výkonnostní propad. Ligový nováček v úvodu sezony zaujal bilancí šesti zápasů bez porážky, díky čemuž si manažer Nuno Espírito Santo dokonce vysloužil ocenění manažera měsíce, avšak v říjnu přišlo nenadálé zhoršení a tři ligové porážky v řadě. "Nejsme zrovna v nejlepším rozpoložení, ale musíme na to zareagovat," burcuje portugalský kouč. "Nemůžeme sbírat dobré výsledky, pokud nepodáme dobrý výkon. Na špatné představení s Watfordem jsme odpověděli dobře, ale s Brightonem ani Tottenhamem to na body nestačilo. Nemyslíme v prvé řadě na výsledky, vždy klademe důraz na kvalitní výkon, splnění svých úkolů a snahu zvítězit."

Zatímco hosté mají k dispozici takřka kompletní kádr, Arsenal po neustálých potížích s postem krajního beka utrpěl další ztrátu ve čtvrtek, kdy si Danny Welbeck smolně přivodil vážné poranění kotníku. Anglického forvarda stále čeká důkladné vyšetření, ovšem dle prvotních předpokladů se jedná dokonce o zlomeninu a s tím spojená dlouhodobá absence. Welbeckovo místo by v takovém případě mohl na druhou půlku sezony zastoupit Reiss Nelson, jenž doposud na hostování v Hoffenheimu podává výtečné výkony a stihl si již v Německu připsat šest ligových branek. Do té doby má šanci ukázat své kvality další mladíček z klubové akademie, Eddie Nketiah.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Mustafi, Holding, Kolašinac - Torreira, Xhaka - Iwobi, Özil, Aubameyang - Lacazette
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Neves, Jonny - Costa, Jiménez, Cavaleiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.07 - 5.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Manchester United  (neděle 17:30)
Ještě před pár týdny pohlížel leckterý příznivec Manchesteru United na blížící se městské derby s nemalými obavami. Rudí ďáblové se však herně i výsledkově vzchopili, spekulace o blížícím se odvolání Josého Mourinha zcela utichly a čerstvý prestižní triumf z Turína dodává hostům před návštěvou Etihad Stadium důvod k opatrnému optimismu.

Přestože Manchester City stejně jako loni v Premier League válí a v neděli tak půjde o souboj prvního týmu se sedmým, všichni zúčastnění mají stále v živé paměti loňský vzájemný souboj, který United šokujícím způsobem ovládli v poměru 3:2, přestože v poločase prohrávali od dva góly. A právě z dalšího pomalého nástupu do hry měl José Mourinho na předzápasové tiskové konferenci největší obavy.

"Jestliže budeme nadále inkasovat góly jako první, přijde den, kdy už se nám výsledek zvrátit nepodaří," varuje portugalský kouč s ohledem nejen na zmíněné derby z minulé sezony, ale také nedávná střetnutí s Newcastlem, Bournemouthem či právě Juventusem, v nichž United vždy prohrávali a až v samotném závěru strhli vítězství na svou stranu. "Musíme se postarat o to, abychom nezlepšili jen náš přístup - protože je dle mého patrné, že tým skutečně roste - ale také musíme zkvalitnit naši soudržnost a dobře do zápasu nastoupit. Ale musím říci, že proti Juventusu to už platilo."

Prohra z minulé sezony nakonec Citizens vůbec nemusela mrzet, neboť i tak suverénně ovládli Premier League s devatenáctibodovým náskokem právě před United. Letos v rané fázi sezony by další takové zaváhání již bylo citelnější. "Minule jsme prohráli, ale každý zápas píše novou historii a novou kapitolu. Jsme si vědomi síly United. Když dominují a vytváří si šance, tak snadno vítězí, ale stejně tak můžete nabýt dojmu, že máte vše pod kontrolou, a stejně vás dokáží potrestat," varuje Pep Guardiola. "Je to Manchester United, spolu s Liverpoolem jeden z nejsilnějších týmů anglické historie. Doufám, že to bude dobré derby, jehož sledování si budeme moci všichni vychutnat."

Zatímco domácí mají k dispozici takřka kompletní kádr s výjimkou Kevina de Bruyneho, v případě Mourinhovy družiny je otazníků v sestavě více. Přestože se již na soupisku vrací po několikazápasové absenci Romelu Lukaku, jeho účast v základní sestavy by byla překvapením, a navíc panují obavy také o stav Paula Pogby, který poslední tréninky strávil pouze individuální přípravou.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Mendy - B. Silva, Fernandinho, D. Silva - Mahrez, Agüero, Sterling
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Lindelof, Shaw - Fred, Matić, Pogba - Mata, Sánchez, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.29 - 7.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Brighton & Hove Albion  (sobota 13:30)
Brány dvanáctého kola anglické Premier League otevře souboj celků z druhé poloviny tabulky, a to konkrétně Cardiffu s Brightonem. Zatímco domácí se budou pokoušet o svou teprve druhou výhru po návratu mezi elitu, Brighton by v případě vítězství a dobré konstelace hvězd mohl předstihnout Leicester a posunout se do první desítky.

Cardiffu se po postupu mezi smetánku nedaří, hned na začátku sezóny na vlastní kůži poznali, jak těžký vlastně může být pro nováčka život mezi těmi nejlepšími z nejlepších. Celek z Walesu má jeden velký problém - prakticky nestřílí branky, hned v šesti případech vyšel střelecky naprázdno a nejinak tomu bylo i v minulém klání s Leicesterem. A pokud se svěřencům Neila Warnocka s produktivitou nepodaří něco udělat, šance na záchranu budou v takovém případě jen velmi malé.

Brighton sice v minulém kole podlehl Evertonu, jinak však se svým vystoupením v dosavadním průběhu sezóny může být spokojený. Chris Hughton se svou armádou začal tam, kde loni skončil, což platí skoro až doslovně - koncem loňského ročníku si fotbalisté Brightonu připsali skalp Manchesteru United, na což hned navázali i zkraje této sezóny. Krom toho přemohli ještě West Ham, Newcastle a Wolverhampton a momentálně ale pyšní solidní sbírkou 14 bodů.

Záložník Cardiffu Harry Arter si v sobotu odpyká jednozápasový trest za 5 žlutých karet, které nasbíral v takřka rekordním čase. Mimo budou také Jazz Richards a Kenneth Zohore, z marodky se pak vrací alespoň Joe Ralls. Brightonu bude chybět zraněná trojice Button, Gross, Propper.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.10 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Huddersfield Town - West Ham United  (sobota 16:00)
Oba týmu budou chtít v 11. kole Premier League navázat na svoje výkony z minulého víkendu a konečně dvakrát za sebou uspět. West Ham si v minulém kole poradil s Burnley, kdy o jeho vítězství rozhodl hlavně druhý poločas, ve kterém Hammers nastříleli tři branky a vyhráli tak 4:2. To vítězství Huddersfieldu bylo o něco skromnější, díky vlastnímu gólu porazili poslední Fulham a dokázali tak poprvé v sezóně získat tři body.

West Ham bude zcela jistě favoritem tohoto zápasu, čemuž napovídá už jen počet vstřelených branek. Huddersfield tuto sezónu zatím nenašel osvědčený recept, jak překonat obranu soupeře a s 5 vstřelenými góly je dokonce nejhorším týmem v Premier League. O žalostné produktivitě také svědčí fakt, že žádný z hráčů Hudderfieldu v této sezóně nevstřelil víc než jeden gól. To West Ham disponuje pětigólovým střelcem Markem Arnautovičem, který i tuto sezónu potvrzuje svoje kvality.

Proti Huddersfieldu mluví i vzájemné zápasy z minulé sezóny, které oba vyhrál tým z Londýna a to nejprve 2:0 a v druhé polovině ligové sezóny rozdílem třídy 4:1. Navzdory tomu, že hosté nehlásí žádné nové zraněné, budou se muset obejít bez celé řady hráčů, ať už těch krátkodobě zraněných jako Carroll a Wilshere, tak i bez dlouhodobých marodů - Jarmolenko, Reid a Lanzini. Kapitán Mark Noble není k dispozici kvůli karetnímu trestu ze střetnutí s Leicesterem City.

Nejen v útoku, ale i na druhé straně hřiště mají londýnští Kladiváři výraznou osobnost - Lukasze Fabianskiho. Tento zkušený polský brankář v této sezóně vyprodukoval už 45 zákroků a v celé Premier League mu v této statistice mezi brankáři patři druhé místo. To jeho dánský protějšek Jonas Lössl se krčí na druhém pólu tabulky s 20 zákroky.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl-Zanka, Schindler, Kongolo-Hadergjonaj, Mooy, Hogg, Billing, Lowe- Pritchard, Mounie
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski-Zabaleta, Balbuena, Diop, Cresswell- Diangana, Obiang, Snodgrass, Felipe Anderson-Arnautovic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.26 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Rozhodčí Lee Probert jen tuze nerad, s lítostí v očích a z nutnosti ukázal Demaraiu Grayovi žlutou kartu za svlečený dres. Když hbitý křídelník jediným gólem rozhodl zápas v Cardiffu, vypukly ve všech hráčích Leicesteru emoce, jako další dozvuk tragické nehody jejich někdejšího předsedy Vichaie Srivaddhanaprabhy. Teď Foxes vítají Burnley a duchovní otec Leicesteru se dočká další pocty.

Poprvé od zmíněné tragédie se fanoušky Leicesteru vrátí na stadion, odkud Vichaiova helikoptéra naposledy odstartovala a už nikdy nepřistála. Poprvé si King Power Stadium, nazvaný podle Thajcovy obrovské sítě duty free obchodů, připomene všechny krásné momenty, které se v něm díky němu odehrály.

Před týdnem se spekulovalo, zda Leicester má odehrát zápas ligového poháru, zda má nastoupit k dalšímu zápasu Premier League. Pohárové klání bylo nakonec odloženo, ale v sobotu už se Vichai z nebe usmíval, když zásluhou zmíněné trefy Graye Lišky vyhrály v Cardiffu a posunuly se na desáté místo tabulky, zase o fous blíž pohárovým příčkám.

To Burnley se začalo zase příšerně trápit. Dvě výhry i s Matějem Vydrou v základní sestavě vystřídala neuspokojivá domácí remíza z Huddersfieldem a tři další potupné porážky. Kdysi skálopevná defenziva Clarets dostala i přes heroické výkony Joea Harta od Man City, Chelsea a West Hamu dohromady 13 gólů. Horší obranu má jenom Fulham - a Burnley musí s pozorem hledět na dva body vzdálenou sestupovou propast.

Obzvlášť, když na hřišti Leicesteru nevyhrálo Burnley už 11 let, v nichž se pokusilo celkem o sedm výjezdů. Poslední dva mače si svěřenci Seana Dychea neodvezli ani bod, ba co víc - ani gól.

Ani Lišáci ale nejsou před zápasem úplně v klidu. Claude Puel totiž přišel o dvě dost možná nejdůležitější postavy základní sestavy, mimo hru jsou James Maddison a Harry Maguire. Burnley taktéž postrádá stopera, jmenovitě Jamese Tarkowskiho, jehož start je výrazně ohrožen. Naopak Jack Cork a Phil Bardley se po absenci z minulého týdne vrací na soupisku.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Morgan, Evans, Chillwell - Mendy, Ndidi - Albrighton, Iheanacho, Gray - Vardy
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Lowton, Long, Mee, Taylor - Gudmundsson, Defour, Cork, Brady - Vokes, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.58 - 7.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Nejdelší cesta mezi dvěma kluby a Bournemouth proto čeká nejdelší výjezd v rámci celé Premier League. Newcastle je od Bournemouthu hodně daleko i v tabulce a až do minulého týdne byly výrazně kontrastní i výsledky obou celků. Před týdnem ale Magpies poprvé v sezóně vyhráli.

A byla to zatraceně důležitá výhra. Newcastle byl do té doby se třemi body předposlední, měl obrovské problémy v ofenzivě a zlepšení v nedohlednu. Pak přijel Watford, jenž se též pyšní dobrou fazónou. A Ayoze Pérez Strakám vystřelil výhru 1:0.

Teď je situace dost podobná. Eddie Howe si za výsledky v říjnu vysloužil cenu pro nejlepšího manažera měsíce, navíc Bournemouth postoupil do čtvrtfinále Carabao Cupu. S Manchesterem United prohrál smolně a přes skvělý výkon. Pro Newcastle zjevně ideální...

Horší je, že poslední dvě střetnutí v St. James‘ Parku domácí nezvládli a v sezóně 15/16 dostali dokonce "trojku". Rafa Benítez tak doufá aspoň v to, že se Jamal Lascelles, Yoshinori Muto a Jonjo Shelvey budou i přes drobné zdravotní potíže fit.

Eddie Howe nemá žádné nové problémy se zdravím hráčů, naopak bude mít příjemné problémy s poskládáním základní sestavy. Joshua King je po třech týdnech opět k dispozici a tlačí se na místo druhého útočníka. Manažer Cherries navíc musí zvážit, zda zachovat rozestavení 4-4-1-1, které skvěle fungovalo v první půli proti Man Utd, nebo 3-4-3, které parádně šlapalo týdny předtím.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Fernández, Dummett - Ritchie, Shelvey, Diamé, Kenedy - Ayoze - Rondón
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, S. Cook, Aké, Smith - Stanislas, Lerma, L. Cook, Fraser - Brooks - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.44 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Watford FC  (sobota 16:00)
Situace Southamptonu nevypadá vůbec dobře. Tradiční celek z jihu Anglie měl už loni co dělat, aby vůbec zachoval prvoligovou příslušnost, start do letošní sezóny mu přitom také nevychází podle jeho představ. Po šestigólovém debaklu na hřišti Manchesteru City je navíc údajně v ohrožení pozice trenéra Hughese, který tak v duelu proti Watfordu nutně potřebuje bodovat. Sršně si přitom užívají pohodlných časů, vstup do ročníku jim vyšel, na kontě mají již devatenáct bodů, a i když poslední prohra na hřišti Newcastlu jistě představovala zklamání, stále mohou být se svým dosavadním vystoupením nadmíru spokojeni.

V táboře Svatých už aby se znovu bilo na poplach. Šestnáctá příčka, jedno vítězství, čtyři remízy, šest porážek pouhých sedm vstřelených branek ku dvaceti inkasovaným. Tak skutečně vypadají statistiky celku, který má nakročeno k tuhý bojům o holé udržení. Nyní celek Marka Hughese čekají dva hratelnější duely proti zmíněnému Watfordu a následně také Fulhamu, z nichž nutně potřebuje vytěžit nějaké body. Tím spíš, když poté přichází na řadu testy z kategorie těch nejtěžších - Saints totiž narazína Manchester United a Tottenham. Pokud by tedy Svatí v sobotu nebodovali, mohl by u dalších zápasů v roli trenéra být taky někdo úplně jiný.

Watford prožil mimořádně povedený start do ročníku, když všechny své úvodní čtyři duely dokázal vyhrát. Na úvod soutěže zdolal Brighton, tři body potvrdil i proti Burnley a Crystal Palace a následně také senzačně porazil Tottenham. První zaváhání přišlo až v duelu s Manchesterem United, který se stal prvním celkem, který Watfordu uštědřil ligovou porážku. Od té chvílie Sršně přece jenom neudržely vysokou laťku, prohrály čtyřikrát, jednou si odnesly bod a dvakrát se jim podařilo bodovat naplno, přesto ale zůstávají v horní polovině tabulky.

Domácím by měl být k dispozici Mario Lemina, ten sice měl problémy se svalem, nakonec to ale vypadá, že na utkání by se měl stihnout dát do pořádku. Otazník se vznáší nad startem stopera Wesleyho Hoedta, další nové problémy však Mark Hughes nehlásí. Watford již může počítat s kapitánem Troyem Deeneym, který dle dostupných zpráv doléčil své svalové zranění. Chybět však bude Etienne Capoue, který si odpyká trest za nasbírání pěti žlutých karet, dále pak také Tom Cleverley, Sebastian Prodl a Daryl Janmaat.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.42 - 3.29
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Na Tottenham čeká malé londýnské derby, Kohouti totiž v sobotu odpoledne zavítají na půdu Crystal Palace, tedy týmu, který prozatím zůstává za očekáváním. Svěřenci Roye Hodgsona sice ve většině zápasů herně nepropadli, jenže doplácí na špatnou hru v obou pokutových územích - slušené výkony se jim tak nedaří přetavit ve slušný bodový zisk.

Ostatně ani minulý týden na Stamford Bridge si parta okolo Wilfrieda Zahy nepočítala špatně a v úvodních třiceti minutách favorita duelu nepříjemně trápila. Tak trochu už tradičně ovšem následovala laciná chyba a soupeř se dostal do vedení. Když pak v druhé půli Townsend po ojedinělé akci vyrovnal a zadělal na pořádné drama, tak se zase defenziva nedokázala popasovat s triviálním centrem Hazarda, jenž propadl až na zadní tyč, kde jej do sítě uklidil Morata. Jestliže Palace chtějí ukončit šestizápasovou šňůru bez výhry, podobných přehmatů se musí bezpodmínečně vyvarovat.

Tottenham zase prožil týden plný dramatu. Minulý víkend si Spurs kráčeli pro suverénní výhru 3:0 na hřišti Wolves, když se ke slovu dostal mladík Juan Foyth, který prožil debut jako z hororu. Po necelých sedmdesáti minutách vyrobil penaltu, tentýž počin si zopakoval i o dalších deset minut a Mauriciovi Pochettinovi na lavičce hostí tak připravil skutečně perné chvilky. Kohouti nakonec vedení udrželi, podobné drama si ovšem zopakovali i v týdnu, kdy proti PSV Eindhoven jednoduše museli vyhrát, pokud chtěli dál živit naději na postup ze skupiny. A co čert nechtěl, londýnský celek již ve druhé minutě prohrával. Nakonec však díky skvělému výkonu Harryho Kanea dokázali výsledek otočit a jistě doufají, že je tato výhra nasměruje vstříc klidnějším zítřkům.

Co se zranění týče, Crystal Palace se musí i nadále obejít bez Christiana Bentekeho, Scotta Danna, Joel Warda nebo Connora Wickhama. Tottenhamu se v minulém duelu zranil Mousa Dembele, který by podle prvotních zpráv měl marodit minimálně do konce roku, pozitivní tak je alespoň návrat Erica Diera a Victora Wanyamy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.28 - 3.93 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1192033:429
2.Chelsea FC1183027:827
3.Liverpool FC1183021:527
4.Tottenham Hotspur1180319:1024
5.Arsenal FC1172225:1423
6.AFC Bournemouth1162320:1420
7.Manchester United1162319:1820
8.Watford FC1161416:1319
9.Everton FC1153319:1518
10.Leicester City1151517:1616
11.Wolverhampton Wanderers1143411:1215
12.Brighton & Hove Albion1142512:1614
13.West Ham United1132613:1711
14.Crystal Palace112278:168
15.Burnley FC1122712:258
16.Southampton FC111467:207
17.Newcastle United111377:146
18.Huddersfield Town111375:216
19.Cardiff City111289:245
20.Fulham FC1112811:295

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (979)

Přidat komentář
mike.84
Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam v bodový zisk Brightonu a vyslobodenie pre Saints.

Reagovat
diastan

WHU dnes jisté 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

davam do pozornosti posledne kolo estonskej ligy kde nie je vobec rozhodnut o majstrovi. najma tiperi by mohli dat over na kalju, ktore potrebuje kuressaare nasukat co najviac golov keze existuje sanca, ze flora porazi levadiu ale velmi tesne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este zaujimavo vyzera posledne kolo druhej svedskej ligy kde vobec nie je rozhodnute o tom kto pojde do zostupovej baraze. na dve miesta su az siesti kandidati, pricom styri hraju v dvoch matchod proti sebe a zvysni dvaja (gais, vargbergs) hraju proti prvym dvom (helsingborg, falkenberg), ktorí sice maju postup isty ale za vitazstvo v lige maju prize money)))

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka za všetkých

Reagovat
diastan

over 5

Reagovat
pepinho2

našukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

V Kuressaare som mal najhoršie raňajky v živote. Nejakú hnusnu studenú smradľavu rybu s cibuľou. Im neverím v ničom už.

Reagovat
smazaný uživatel

niečo ako zavináč?

Reagovat
Mastný Chobot

hej, ale smrdelo to ešte horšie

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ja zavináča niekedy zjem, ale musí byť dobrý, s čerstvým rožkom a pivo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ináč Estónsko je špička, čo sa týka spravod. služieb.

Reagovat
smazaný uživatel

to to nemuzes napsat cele? 3 pismenka by te zabila?

Reagovat
jacobT

Nevedel aké i/y sa tam píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

som podobn.

Reagovat
Hokaido

*ej

Reagovat
nani92

spravodajs. služieb?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajko, .

Reagovat
smazaný uživatel

toz, jak mam vedet, co mysli? myslel jsem, ze mysli spravodlive sluzby, coz nedava smysl. proto to ma napsat cele.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

t. so. ol.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Makiii

Pro kluky z Live..

Bude hrát po vykonu v LM Trent a nebo Gomez? A nebo Gomeza supne zpet na CB a budou hrat oba?

Diky

Reagovat
Kopac

bohuzial, bude to gomez lovren vvd robbo

Reagovat
Makiii

Bude, ze? Taky se toho obavam pro moji fantu

Reagovat
DrQQ

Nie je Gomez zranený?

Reagovat
Makiii

Vsak stridal Trenta o polocase v LM, ne?

Reagovat
DrQQ

To bolo 6.11.2018 a od 7.11.2018 má vraj "Achilles tendon injury" s prognózou "Day to day".

https://www.online-betting.me.uk/english-premier-league-injuries-and-suspensions.php

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
mike.84
Reagovat
SpecialOne

OT: Mathieu Debuchy se ve svých 33 letech rozhodl dát sbohem reprezentaci a koncentrovat se výhradně na výkony v Saint-Étienne. Francouzský obránce za národní tým nehrál už poměrně dlouho, poslední start si na své konto připsal před více než třemi roky.

Doufám, že si ho Deschamps aspoň vygoogluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Však na MS hrál v základu pod Deschampsem.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

A btw. v Saint-Etienne válí jako zamlada, samé góly a asistence

Reagovat
Counter

Dneska další gól, hned v první minutě

Reagovat
smazaný uživatel

koho dát do fanty ? kovačič /barkley a nebo Milner /henderson ? obavam se ,že 2 z tech 4 hrat nebudou :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som nedal ani jedného.

Reagovat
smazaný uživatel

Já také ne, ale hraji fantasy na sazce a nejaky levny tam dát musím :D

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste bych tam pridal Kolasinac/ Monreal :D tezko rict, kdo tam bude

Reagovat
pingla

Brighton 3 body, Murray a Knockaert's late winner

Reagovat
mr.Silver

Welbeck udajne konec kariery

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

27?

Reagovat
smazaný uživatel

To mu budou tu nohu amputovat, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit akoby ju ukončil spolu so SAFom

Reagovat
smazaný uživatel

tomu neverim, +

Sami Mokbel: Doctors are waiting for the swelling to reduce before making a definitive diagnosis but there are concerns Welbeck has suffered a break, dislocation and ligament damage. That, if accurate, means he would miss the rest of the season.

Reagovat
mr.Silver

Uf.

Tak jako tak, u nas uz si nekopne.

Reagovat
nani92

jj, vy ste klub, ktorý je známy tým, že odpisuje zranených hráčov

Reagovat
Jardin

Nove vedeni, odepsani Jacka a Aarona...mas pravdu.

Reagovat
Frony

Končí mu smlouva, těžko říct jestli by dostal novou i kdyby byl zdravej, takhle je fakt možný, že je to jeho konec u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Červená asi v poriadku nie?

Reagovat
Malresi

Úplne zaslúžene. Stephens do toho súboja šiel ako kkt kolíkmi dopredu.

Reagovat
Nikikrew

jasna, isiel do toho ako magor. Fakt nechapem, kedy sa naucia hraci uvazovat na ihrisku, teraz budu snad budu pykat

Reagovat
Taiger

budu snad budu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia LFC, kedy sa má vrátiť Ox?

P.S.: Prečo povolali Henda do repre, keď je zranený? Dpč .

Reagovat
Malresi

Podľa toho, čo som našiel bude zázrak, ak sa Ox vráti ešte v tejto sezóne. A Hendo je ready už na Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v riti, myslel som, že aspoň druhú polovicu sezóny stihne.

Nevadí, hráča po zranení volajú? Pritom by si vystačili aj bez neho.

Reagovat
Malresi

Murray a Ryan

Reagovat
diastan

konecně

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta tento GW nezačíná zle

https://imgur.com/kteboBd

Reagovat
Rarášek

.. kadit na PL, Reading Ipswich je momentálně mnohem lepší zápas .

Reagovat
smazaný uživatel

Tam teda jedou :D :D

Reagovat
Rarášek

V obraně Readingu bych zahrál líp i já ..

Reagovat
Maresma

Rafa si to začíná vodit

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejlepší trenér v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Nelson minutu na ihrisku a hned gol.

Reagovat
Kluivert9

Stejně si u vás nekopne.

Reagovat
jacobT

Uz si u nas kopol aj minulu sezonu a som presvedceny, ze sancu dostane aj po navrate z hostovania. Ako s nou nalozi uz je potom na nom. Ale Emery s nim pocita a aj samotny Nelson sa chce vratit a presadit sa u nas...

Reagovat
Kluivert9

To jsou takový ty klasický řeči... kolik hráčů u vás po návratu z hostování nějak pravidelně hrávalo/prosadilo se? Vím že je tam teď faktor Emery, ale i tak tomu moc nevěřím.

Reagovat
jacobT

To ano, ale kolko z nich hostovalo v top 5 ligach a takto sa im darilo? Navyse kridlo by sa nam veru aj zislo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Ale Nelson je odchovanec, naša budúcnosť. Nie nejaký Campbell

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey, Bellerín? Tí navyše hosťovali v pralese, Nelson si dáva tretiu/štvrtú najlepšiu ligu v Európe

Reagovat
smazaný uživatel

+ wilshere, song, vela, wojta, bendterr, djourou,

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že případ Nelsona je stejný jako Lucas, Debuchy nebo Campbell, kteří hostovali, protože s nimi klub nepočítal. Tohle je mladý kluk, velký talent, odchovanec, který už letos chtěl naplno naskočit do velkého fotbalu, tak mu klub vyhověl. A navíc tam jede neskutečné bomby, šest gólů za nějakých 320 minut je šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pocit, ze v arsenalu se sance mladym nedava?

Reagovat
Hachim Mastour

už zas

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočný je <3

Reagovat
Mastný Chobot

v lige 54 minút na gól blázonko

Reagovat
jacobT

z úcty k súperom si ho Nagelsmann ani nedovoluje nasadzovať vo väčšej miere.

Reagovat
fenixLFC

podla statistik to vyzera ze leiceste burnley celkom melie...a lisky rovnako ja vardy su furt bez golu

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Foyth, Davies, Wanyama, Sissoko, Lamela, Dele, Lucas, Kane.

Reagovat
Mates_Matesović

Sánchez bohužel mimo s hamstringem, snad to nebude nic vážnýho...

Jinak ta středová dvojka bude zoufale nekreativní, snad to ten předek vyváží.

Reagovat
smazaný uživatel

Foyth

Wanyama+Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko náhodou podáva na CM v poslednej dobe kvalitnú hru. S Wanyamom je to bohužiaľ už horšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, je ok, ale v kombinaci s Vicem to nebude žádná hitparáda. Na tým bojující o top4 je to hodně bídná středová dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Zaha?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Zaha?

Reagovat
Fojcek

Hamstring

Reagovat
smazaný uživatel

The last time Crystal Palace won a Premier League match WITHOUT Wilfried Zaha?

September 2016

Reagovat
masly008

to bojkotujou schválně?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Zahu je to v podstate len o štandardných situáciách...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
YNWA__MSN

Vsichni co volali po vyhazovu Beniteze by se ted meli proplesknout ....... Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám, že mladšia generácia fans LFC má na Rafu dosť skreslený pohľad s ružovými okuliarmi zároveň...

Reagovat
Malresi

Reagovat
nani92

*Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

ty tieňový kokotko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Asi tak.

Reagovat
Counter

Má ho takový, jaký má být

Reagovat
Kixi Syhimour

Legenda

Reagovat
R22

Reagovat
kissak

Proplesknout by zasloužil ten, kdo tohle vyřkne aniž by viděl alespoň jeden zápas Magpies.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Taiger

Co se stalo Trippovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne svalový problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný futbal z našej strany v žalostných podmienkach. Prihrávky medzi CB ma neskutočne vytáčajú. Začnime už hrať konečne futbal.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne treba posilniť stred zálohy

Reagovat
Miguel19

Lloris je slaboučký.

Reagovat
masly008

loris

Reagovat
Cobra

Foooooooyyyyyyyyyth

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa všetci len pozerali, kým to Foyth nedoklepne

Reagovat
Whitemedia

z Llorise je letos příšerný tragéd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Neřekl bych, že jenom letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ste si to tady zas vymysleli za blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

Príšerným tragédom by som ho nenazval, ale prepadol sa z top brankára na nadpriemerného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, jako furt udelal nejake body par svetovyma zakrokama. On chyby delal vzdycky, ale hlavne hrou nohama. Od te picoviny s autem vypada, ze na tom neni moc dobre psychicky a nekoncentruje se. Ale traged furt vypada jinak. Ale on nemit ten credit co ma, zak s tim jak se uvedl Gazza, by mu uz asi musel udelat misto. Ten totiz zatim neukazal zadnou slabinu. Mrstnost, reflexy, sbira centry, hraje super nohama. Jestli se Hugo urychlene nesebere, tak by mohl mit problem. Vorm je kazdopadne ze hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas so všetkým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Len pre info k preview CHE-EVE, Martina a Ramirez hostuju

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester bude opět červený

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, v preview Che-Eve je tolik chyb a preklepu, co v mojich komentech psanych z mobilu...

Reagovat
smazaný uživatel

Priemer zatiaľ 10 bodov v tomto fantasy kole...

Reagovat
jacobT

Presne tých 10 aj mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já poprvé v sezoně vystřídal golmana a samozřejmě mi 10 bodovej Hart sedí na lavičce. Mně ta hra prostě šeredně nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam uz asi tri kola Holebase jako 3rd sub. Zase 8 bodu. Pred trema kolama jsem pouzil wildcard, cele jsem to prehazel, abych tam vecpal Hazarda, ktery mi zatim udelal asi 6 bodu...

Reagovat
Hai

9 a Hart na lavce

Reagovat
RonaldinhoCFC

Mám 8, ale hráli mi jen 2 hráči, smeichel a wilson. Snad bude hrát lukaku, protože první na lavičce Van bisaka jen 2 body

Reagovat
Carrick

Tak kolik dneska Alvaro zářezů? Tipuji minimálně dva.

Reagovat
valek9610

Vidím to na hattrick

Reagovat
Coutinho10

žádné šetření + Shaq podle očekávání v základu

#LFC XI to face #FFC: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Shaqiri, Salah, Mane, Firmino.

Reagovat
Coutinho10

Subs: Mignolet, Lovren, Milner, Keita, Henderson, Sturridge, Moreno.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá, avšak obávam sa chýb TAA, v posledných zápasoch bol veľmi zlý a zaslúžil by si mentálny oddych. Snáď prekvapí a zahrá dobre.

Reagovat
Coutinho10

j hlavně, aby to nebyly nervy zase do poslední minuty...minule s Arsenalem jsme na to doplatili, takže by to chtělo víc gólů a mohl by se konečně gólově chytit i Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
Coutinho10

#FFC XI to face #LFC: Rico, Christie, Chambers, Le Marchand, Mawson, Odoi, Anguissa, Cairney, Sessegnon, Schurrle, Mitrovic.

Reagovat
smazaný uživatel

betón

Reagovat
valek9610

Chelsea po dnešku na čele !

Reagovat
smazaný uživatel

Máte niekto stream na LFC?

Reagovat
valek9610

Jedem Fulham !!!!

Reagovat
Hokaido

Nemám ve fantě ani v draftu Salaha, Maného nebo Firmina a cítím se teď vážně divně.

Reagovat
Coutinho10

ja naopak divne, ze jsem nedal Manemu Cecko

Reagovat
fenixLFC

trent je otrasny

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

lol Sessegnon

Reagovat
Coutinho10

twl uuuff byl uplne sam

Reagovat
fenixLFC

gomez sa nanho kvalitne vysral a len pozeral...

Reagovat
Coutinho10

j jako celkem z toho zapasu zacinam mit obavy

Reagovat
smazaný uživatel

Bettinelli, prečo nechytá? Mal som za to, že je jednotka.

Reagovat
fenixLFC

lebo je to traged. otazne nie je preco nechyta, ale preco chytal a nechytal od zaciatku Rico

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Robil chyby? Mal som za to, keď je (bol) v repre, že sa mu darí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamätám si žiadnu jeho chybu z tejto sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Levý obránce Liverpoolu Andy Robertson je podle Daily Mirror blízko k podpisu nové smlouvy na Anfieldu. Platově by si měl polepšit zhruba dvojnásobně a to na 60 tisíc liber týdně.

Koľko berie horší Shaw?

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to čumě a četl to asi 3x, jestli tam není napsaný, že původně bral 60K

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Krize pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy je až komické, ako Salah či Mané dokážu spracovať takmer nespracovateľnú loptu ale zlihajú vo finálke

Reagovat
fenixLFC

mane si fakt zasluzi lavicku ale nema kto hrat namiesto neho...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

príliž to skúšame vzduchom, pričom po zemi to ide lepšie

Reagovat
fenixLFC

mane je take kopyto...

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je hlavne bežec, ťažko od neho čakať nejakú kreativitu, ten potrebuje loptu do priestoru a niekedy je nútený sa až moc sťahovať

Reagovat
smazaný uživatel

woooooooooooooooooow

Trent parádna prihrávočka

Reagovat
Coutinho10

Haaaaaaaaaaaa twl Saaalaaaaaaah

Reagovat
Hokaido

Nebyl.

Reagovat
oli9

4x

Reagovat
valek9610

Nevěřím že to byl offside

Reagovat
Coutinho10

Alisson za rychlou rozehravku

Reagovat
Miguel19

Tak s tímhle ať jde sudí do piče..

Reagovat
oli9

co jako ?

Reagovat
nani92

to je HANBA, SKURVENA LIGA

Reagovat
Kixi Syhimour

Ofsajd teda dost těsnej

Reagovat
oli9

4x offisde

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani nápad v ofsajdu byl jen Mitrović

Reagovat
eder

Tak se podívej na tu "fotku" v momentě přihrávky. Já tam napočítal šest hráčů v bílém...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mi ji pošli

Reagovat
oli9

no já sleduju nbc a opakovačka a viděl jsem tam všechny 4

Reagovat
Kixi Syhimour

sorry

Reagovat
RonaldinhoCFC

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

kua akurát keď som si bol zobrať koláč

Reagovat
stiflerovamama

aky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jablkové pité...

Reagovat
eder

Teď si Cottagers dobře naběhli - šestinásobný offside.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Rozhodčí halo ?

Reagovat
Coutinho10

ale ta obrana hori neskutecne

Reagovat
Skalda29

A Salah v ofsajdu nebyl?

Reagovat
nani92

to už skurvené média neukážu

Reagovat
eder

Máš pravdu, všechno je to jedno velké spiknutí proti Mancs!

Reagovat
vladis271

Reagovat
eder

Přání otcem myšlenky...

Reagovat
Coutinho10

nebyl...ted na BeinSportu to ukazali...2 obranci byli stejne jako Salah

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Skalda29

V pohodě já se jenom ptal

Reagovat
Coutinho10

jojo...já to jenom uvedl na pravou míru, aby nedocházelo k tomu, že vyhráváme unfair

Reagovat
Euphael

Byl to offside Mitrovice?

Reagovat
vilp

Byl.

Reagovat
oli9

byl

Reagovat
Kenneth

Nebyl.

Reagovat
Skalda29

Mitrovic byl na hraně, ale dalsi dva co se zapojili byli

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra ako na pohrebe

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
13

Fulham je zajímavej tým a sestup jim rozhodně nepřeju. Ať si sestupují všechny ty nudné Brightony, Huddersfieldy a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je Brighton nudný?

Reagovat
13

Jsou v PL už druhou sezonu a furt se s nima nějak nedokážu ztotožnit. Nebo ty sis někdy cíleně zapnul Brghton?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, hlavne doma - krásny štadión, skvelá atmosféra a sympatický káder.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že jo, je to tým s nejsympatičtějším trenérem v lize a týmovost jako oni nikde jinde neuvidíš

Reagovat
13

Mám je možná jen málo nasledované teda a o jejich stadionu nevím ani ťuk. Ale studuju teď v Anglii a Brighton jako město vypadá ok, tak se tam možná kouknu.

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš to, další důvod, Brighton je dost možná nejhezčí město v Anglii :-) plus tam můžeš náhodně v ulicích potkat Nicka Cavea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Mají super fanoušky.. ne že bych jejich zápasy vyhledával, ale vidím v lize několik nudnějších týmů, kterým bych přál sestup.. Soton, Cardiff, Huddersfield, Burnley..

Reagovat
Ranoth

nani neplac to si nechaj az na vecer

Reagovat
Kenneth

Hm tak tohle sudi posral...

Reagovat
REPLIKATOR

Co přesně?

Reagovat
fenixLFC

na jednu stranu mal mat salah hattrick, na druhu hlavne do obrany hrame biedne. netusim ci gol fulhamu mal platit, ale ukazalo sa, ze inak ako z brejku asi gol nedame. trent az na tu prihravku hra biedne, rovnako ako obrana. mane je poleno, ktore sa hodi tak amximalne na brejky, s jeho (ne)kvalitou prihravok je do zavrenej obrany nulovy.

cosa tyka fulhamu, na jednu stranu konecne uz nestavaju toho priemeraka bettineliho ale golmana, ktory vie chytat. avsak co je podstatne dolezitejsie je cairney. ten je pre nich absolutne klucovy. hra s nim a bez enho je ako den a noc. bez neho nevedia absolutne nic spravit smerom dozadu a navyse ani dorpedu. ANo, dokedy sa vratil prehrali so city a s huddersfieldom, ale uz to neboli kefy ako predtym. fakt dava tej hre hlavu a patu. A mitrovic je po mnohych zapasoch zase raz aspon trochu vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

"na jednu stranu mal mat salah hattrick" ???

Reagovat
fenixLFC

co sa ti nezda?

Reagovat
smazaný uživatel

Že si od neho úprimne čakal 3 góly...

Reagovat
fenixLFC

nie, napisal som ze mal tri vylozene tutovky, dal jednu

Reagovat
13

Tohle na ofsajd nevypadalo za mě, Andy se držel dost vzadu. Video do PL čím dříve tím lépe.

Jinak ke konci poločasu tam obrana dělala psí kusy. Fakt se mi to vzadu dnes moc nelíbí. Naopak dopředu to není vůbec špatný výkon, jen prostě v rozhodujících momentech stále nepřesnost jako ostatně celou sezonu.

Shaqiri musí hrát co nejvíc, je to takový Ox téhle sezony.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím jestli je Klopp šlépěj, nebo má jen špatný dioptrie, ale soustavně hrajeme otřesně. On to jako nevidí? Obrana absolutně hoří, Gomez otřesné, Trent má alespoň asistenci. Robertson se taky trochu hledá. V brance nejistej Alisson. Záloha neviditelná, Mané příšernej, Firmino neviditelnej, Salah bojuje se svým zakončením......

Reagovat
Kenneth

Byl si ty nekdy vuci svymu tymu pozitivni?

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrovna dneska nejsem daleko od pravdy

Reagovat
Skalda29

To má stylové brýle bez dioptrií právě

Reagovat
vladis271

ved si vymenoval skoro celú obranu. Koho by si chel dať za nich?

Reagovat
Kluivert9

Morena

Reagovat
RonaldinhoCFC

milimetrový ofsajd v nejhorším se má pouštět pokud vím, hráči už oslavují poměrně oprávněně a rozhodčí odpíská ofsajd a nechá je protihráče rychle rozehrát, proč ? Protože chce být středem zápasu, že si umí pískat doslova podle pravidel a prakticky zabil dobrý zápas, pěkně.

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Kixi Syhimour

Těsnej offside

Reagovat
Coutinho10

ale byl, takze dobre rozhodci

Reagovat
eder

Tak jak, umíš počítat do šesti? A zkus definovat těsný - to je metr, dva...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jo sorry jen jsem neměl opakovačku, není třeba to dramatizovat, těsněj ale určitě

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale máš pravdu do 6 neumím počítat

Reagovat
stiflerovamama

No tak znova nie nejaký oslnivý výkon. Osobne sa mi nepáči táto varianta so Salahom na hrote a s Firminom trochu stiahnutým. Aj keď sa Salah dostáva do šancí, Firmino je tam potom k hovnu ( aj keď posledné zápasy tomu tak bolo aj na hrote). Ale znovu je to nejaké pomalé, veľa zbytočných prihrávok. Plus sme teda mohli niekoľko krát inkasovať.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Obrana dnes nevypadá kompaktně, alespon že Salah proměnil svojí třetí šanci v zápase.

Ja tomu Kloppovi fakt nerozumím. Firmino si na pozici hrotáka zvykal dva roky, a když už se z něj stal top hrotak, tak hraje podhrot, kdy se stahuje pro míče. Salah, který z pozice křídla dal 50 golů za rok hraje v útoku, kde mu to tolik nejde. Výsledek je takovej, že dáváme méně golů jako klub, Firmino i Salah a hra je také horší

Reagovat
13

Záloha neklape, chybí Coutsova kreativita a skill. Proto asi zkouší Bobbyho přesouvat níž, jenže není Brazilec jako Brazilec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali sme to tak aj skoro celú minulú sezónu a zo Salaha sa stal jeden (ak nie najrýchlejší) z najrýchlejších strelcov 50 gólov v histórii LFC. Firminovi sa už toľko nedarí skôr kvôli zmene hry a (ne)forme a nie kvôli tomu, že hrá falošnú deviatku.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ako kvlki tomu, ako napísal 13, že záloha neklape.

Reagovat
smazaný uživatel

aj kvôli*

Reagovat
fenixLFC

nie nehrali sme tak celu minulu sezonu. salah hral na hrote max v zavere zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Napísal som "skoro celú" a nie celú. Salah nehrá typický hrot ani túto sezónu (menia si útočníci často pozície)... Dnes (a zatiaľ nie všeobecne) ale máte pravdu, Firmino hrá hlbšie a Shaqiri sa objavuje často na krídle a Salah na hrote, avšak Shaqiri doteraz nehrával často..

A prináša to ovocie, lebo hráči si menia pozície a majú skvelý pohyb, čím klamú súpera a robia si priestor.

Aktuálne to prináša ovocie, no.

Reagovat
Kowe

Hrajeme jinak než loni, Salah rozhdoně tolik na hrotu a Firmino tolik dole nehráli ani na konci sezony.

Reagovat
fenixLFC

az na to ze stary system prinasal ovocia viac a vyhovoval viacerym. komu vobec sedi toto?

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzíve a výsledkom to prospovieva. Ešte sa môžme zlepšiť aj herne, keď sa ustáli stredová trojica, trpezlivosť, ľudia.

Reagovat
fenixLFC

defenzivne to neprospieva. golov dostavame menej kvoli istejsiemu brankarovi a vacsej forme obrany (gomeza), nie vdaka zmene stylu. zmena stylu sposobila ze sme impotentnejsi v utoku

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Ale on nehraje falešnou devítku jako loni. Jeho pozice se prostě změnila a nesvědčí vám to.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

akoze pocas absencie niekoho kreativneho by som chapal ze sa stahuje a pomaha s tvrobou, ale preco to preboha robit ked hra shaqiri. preco namiesto toho nevytvara tlak na stoperov a neviaze ich na seba, aby mohol salah vyuzivat volne miesto?

Reagovat
Kowe

Plus přijde Keita, kterej potřebuje hrát vepředu a mít větší volnost, takže toho staženější Firmino blokuje.

Reagovat
cristiano.K.

Keita se do budoucna podle mě bude točit s Shakirou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Na NBCSN ukazovali ofsajdovou lajnu a ofsajd to byl.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
eder

Jednoznačně. Zatím jsem ale nikde nenašel posici Salaha v momentě přihrávky před gólem.

Reagovat
Coutinho10

nebyl...videl jsem to na BeinSports....zkusim najit

Reagovat
Coutinho10

bylo to v polocasovym studiu, ale jinak jsem to taky zatim nenasel...jestli bude nekde ke stazeni, tak pak sem dam screen

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
eder

Díky.

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, co to tady sakra je? Fanoušci Liverpoolu se rozhodli získat titul nejubrečenějších fandů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

ja tu skor vidim plac od fanuskov utd a chelsea

Reagovat
eder

Přesně. Sudí holt nepíská podle jejich přání.

Reagovat
Whitemedia

jo no, hromada fanoušků utd a Chelsea tu teď brečí kvůli vašemu zápasu..

Reagovat
13

Taky se mi nelíbí ta neustálá kritika. Jo TAA kazí finálku, jo Mané kazí finálku. Ale ti hráči mají občas i super momenty. Není to ideální, ale LFC není Man City. Můžeme se jim ofenzivně rovnat, ale musí mít tým formu, což nemá. Chtělo by to se s tím trochu vyrovnat.

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

vůbec ne, v podstatě všichni kritizujeme to samé a není to náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

*obhajit

Reagovat
icka

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

ale tá atmosféra... to sme si tou minulou sezónou priviedli na Anfield toľko turistov? Však na away zápasoch sa spieva stále, dnes je úplné ticho

Reagovat
stiflerovamama

co to kurva predvádza ten Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Robbo + Shaq

Reagovat
smazaný uživatel

Prekrásne

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaal Shaaaaaq

Reagovat
fenixLFC

andy s xherdanom

Reagovat
Horcmen

Richarlison starts for Everton today.

Reagovat
Coutinho10

super

Reagovat
fenixLFC

snad ho chelsea k nicomu nepusti a znici ich gylfi

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Everton: Arrizabalaga; Azpilicueta, Rudiger, David Luiz, Alonso; Kante, Jorginho, Kovacic; Willian, Morata, Hazard.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Pedro má ted lepší formu podle mě a především pokud hraje Kovačič, který moc do zakončení nepůjde je lepší Pedro než Willian

Reagovat
Whitemedia

jsem dnes zvědavý na Jorginha

Reagovat
Snatus

Reagovat
REPLIKATOR

Chambers

Reagovat
fenixLFC

picus

Reagovat
smazaný uživatel

jebo

Reagovat
REPLIKATOR

Střídej Arnolda, tomu nic nejde

Reagovat
Miguel19

Dobře Mitrovič zalepil

Reagovat
kvasha16

300. pre vyhru Chelsea a najdlhsi unbeaten start

Reagovat
Coutinho10

jenom pro úplnost, že Salah nebyl v ofsajdu https://ibb.co/muQbtV

Reagovat
REPLIKATOR

Jediným problémem teda bylo, že Alisson nerozehrál z místa přestupku a míč nestál.

Reagovat
Coutinho10

j mic trochu v pohybu byl, ale na druhou stranu nekolikrat jsem uz videl podobnou rychlou rozehravku po nejakym ofsajdu, faulu, kdy mic nebyl uplne v klidu a rozhodci to pustil, takze v tomhle mas pravdu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valek9610

5:0 pro Chelsea a Morata hattrick tutovka

Reagovat
eder

Těsně vedle.

Reagovat
Nikikrew

Skoda ze hrame súbežne ked sa hrá derby ale co už. Dnes to bude ťažký zápas, wolves su silny na lopte a to najmä v útoku. Treba už konečne dobre zahrať 1 polcas a vyhrať ho. Zostava asi jasna len škoda toho Welbecka . Dnes za 3 body ked uz mám tie meniny

Reagovat
smazaný uživatel

dnes fandím najväčším rivalom - Evertonu a United

Reagovat
off-olda

Takže budeš zklamaný hned 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť možné, ale aspoň jedna remízka by mohla padnúť

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
spider_8

Ten Everton má parádní tým Úplně jsem zapomněl, co za hráče tam postupně natahali.

Reagovat
Taiger

Stream nejaky zlaticko z Blues prosim, reddit zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se ho skoro nedotkl bože.

Reagovat
Whitemedia

co se divíš, když Bernard váží 40 kilo i s postelí..

Reagovat
off-olda

Uf

Reagovat
off-olda

Kovačič

Reagovat
smazaný uživatel

Morata se zapojil do kombinace

Reagovat
Mastný Chobot

Vraj bola leaknutá zostava v predstihu a Iwobi nehrá. Mám rád Mkhiho, ale Iwobi si jednoznačne zaslúži základ imho.

Reagovat
nani92

Leaked Manchester United team: De Gea, Young, Smalling, Lindelof, Shaw, Matic, Herrera, Fellaini, Lingard, Martial, Sanchez.

nehrá ani jeden

Reagovat
Mastný Chobot

Dobre moj

Reagovat
lajka30

Ten rozhodčí je dobrej tragéd.

Reagovat
off-olda

Nemůže tam jít oběma nohama proboha.

Reagovat
hitZor

Taky nechápu to pozdvižení, jasná žlutá. Jednou nohou tam jde šlapákem, druhou ho po odehrání ještě nakopne.

Reagovat
lajka30

Jednou to písknou podruhý zase ne tak si vyber rozhodčí v premier league jsou největší odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor se posral ne? Vždyť mu vzal celý kotník.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

na NBC se dnes taky posrali, ti chtěli dát žlutou Azpimu..

Reagovat
hitZor

To sem taky nepochopil Položil mi ruku na rameno a týpek si teatrálně skočil, že by zasloužil žlutou.

Reagovat
Whitemedia

vzhledem k Bernardově postavě pád ještě pochopím, ale komentátora už ne

Reagovat
hitZor

Jako pád se asi dá chápat, ale ne takový, že vyhodí obě nohy do vzduchu jak kdyby ho někdo pořádně sejmul

Reagovat
smazaný uživatel

"it's inevitable sometimes that your studs are showing. Just look at the way the ball goes. Ya he hit him on the he ankle, but look at the ball!"

Kvalitka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nbc..

Reagovat
off-olda

Esíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho wtf?

Reagovat
off-olda

Jorginho dobytek

Reagovat
lajka30

Tohle bylo na redku.

Reagovat
Whitemedia

Luiz tvle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Dneska je spolu s Kovačičem totálně tragický.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Cobra

Silně oranžová.

Reagovat
lajka30

Tak je to Chelsea těm se červená nedává.

Reagovat
off-olda

Reagovat
lajka30

Směješ se pravdě nebo čemu?

Reagovat
off-olda

Tobě.

Reagovat
Whitemedia

když je faul na červenou, tak se nám červená karta dává..

Reagovat
lajka30

Jako třeba sejmout hráč aniž bych chtěl hrát balon????

Reagovat
hitZor

Hele, podle mě v tom hrálo dost orli i to, že ho Siggurdsson stáhl za dres, jinak ho dost možná netrefil vůbec, nebo aspoň ne takhle tvrdě.

Reagovat
Cobra

Vlastně ho fauloval Siggy.

Reagovat
hitZor

To neříkám, ale prostě nějakou roli to v tom mělo, v té rychlosti tě i zatažení za dres vyhodí z rovnováhy.

Reagovat
Cobra

Ne tak, aby si šel ze zadu oběma nohama. Červené by se nikdo nedivil.

Reagovat
hitZor

Zezadu? Jak ho mohl trefit zezadu, když celou dobu běželi vedle sebe?

Reagovat
Cobra

Byl tělem před ním.

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

já bych se divil, žlutá ideální

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to neni faul Luize jako posledniho braniciho.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

hráči Chelsea sú nejakí premotivovaní dnes

Reagovat
blaugrana

Andre si vodí stred poľa.

Reagovat
J0EL

ani nahodou.

Reagovat
Taiger

Chelsea slusne prasi

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi je uplně mimo tuhle sezonu...

Reagovat
Whitemedia

do ofenzívy ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduché nahrávky nejsou ofenzíva.

Reagovat
Whitemedia

nahrávky zvládá a dnešek bych nehrotil, tam to nejde vůbec nikomu..

Reagovat
vilp

Je hrozný pod tlakem.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

wtf a zase, Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Alonso další hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný prasata. Zase bez karty

Reagovat
Edgewalker

Siniaková

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Fed cuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp

Reagovat
Trapper

Wtf, proč tak faulujem?

Reagovat
off-olda

Pro Alonsa taky klidně žlutá

Reagovat
vicinda07

řezníci z Chelsea o 2 tyzdne ich treba trochu skrotit asi, proti nam budu opat za trpitelov...inak Andre Gomes je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Od fanouška Spurs to sedí

Reagovat
Horcmen

Reagovat
icka

od zida to sedi

Reagovat
RonaldinhoCFC

P/roč dostal Kanté žlutou když nedostal ted Gomes, rozhodčí nahovno jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že můžeme být rádi. Jeden zákrok na redku a Alonso taková hezká oranžová.

Reagovat
J0EL

presne.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Jj a ted penalte pro CFC

Reagovat
lajka30

Vy si máte tak co stěžovat na rozhodčího.

Reagovat
vicinda07

veru rozhodca je na hovno, mali ste uz dohravat v 9-tich

Reagovat
icka

Reagovat
off-olda

Morata

Reagovat
hitZor

Reagovat
off-olda

No nechceš mi doufám tvrdit, že to bylo na penaltu?

Reagovat
hitZor

Kdekoliv v poli by to faul byl, čisté tělo to rozhodně nebylo.

Reagovat
off-olda

Ty jsi se úplně zbláznil ty vole.

Reagovat
hitZor

Proč? Byl pomalejší než Morata a trefil ho tělem, když mu nestíhal? To že pak Morata zase hrál divadlo už je jiná věc, ale pískat se to fakt dalo.

Reagovat
off-olda

Sorry, ne.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Morata klasik

Reagovat
Kixi Syhimour

Se připískává Chelsea?

Reagovat
Whitemedia

ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty nebudeš asi objektivní, co?

Reagovat
Whitemedia

Friend odpustil po jedné žluté na obou stranách, nevidím připískávání..

Reagovat
lajka30

A po jedné červené na straně Chelsea,ale jak říkám čerená se Chelsea zásadně nedává.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Jj, podívej se na statistiky červených a potom kecej pičoviny

Reagovat
Trapper

Zásadně.

Reagovat
Whitemedia

běž si pro prášek pls

Reagovat
lajka30

Potrefený husy se ozvali jaké překvapení.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se chybuje na obě strany.

Reagovat
Whitemedia

proč to Morata pořád dělá.... nikdo mu to nepískne a on se i tak pořád válí kurva..

Reagovat
off-olda

Bernard redka

Reagovat
Cobra

Reagovat
off-olda

Dal mu hlavu ne?

Reagovat
hitZor

Reagovat
RonaldinhoCFC

Reagovat
Cobra

Bylo to z dálky, těžko říct. Každopádně to vypadalo tak, že dali hlavy k sobě a jen Rudiger si trošku zapřeháněl.

Reagovat
off-olda

Tak jasně, že se u tohodle zákroku vždycky přehání. Hráč musí ukázat, že tu hlavu dostal a proto se při tomhle každý svalí na zem. Ale mě teda vážně přišlo, že mu hlavu dal.

Reagovat
off-olda

Rozhodčí

Reagovat
vicinda07

Rudiger píča...Chelsea dnes jede

Reagovat
hitZor

Rozhočí? První jasný faul na Azpiho, pak úplně stejně jasný faul Williana... A pak z toho vznikne tohle

Reagovat
Whitemedia

Friend z toho začíná dělat hroznou frašku..

Reagovat
smazaný uživatel

treba ale povedať, že Bernata mohol len ťažko vidieť... asistenti nepomáhajú vôbec

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
RonaldinhoCFC

Mohl vidět a posoudit plno jiných věcí jinak.

Reagovat
hitZor

Asi tak, k celé té situaci by nedošlo, kdyby odpískal alespoň jeden z těch dvou stoprocentních faulů, které tomu předcházely.

Reagovat
smazaný uživatel

to súhlasím, narážal som skôr na to, že asistenti patria tiež do hry a dnes nepomohli v ničom.

Reagovat
Mastný Chobot

kámo, to nie je Bernat, aj keď mu tak ten komentátor hovorí

Reagovat
smazaný uživatel

toto je fakt sila, čo si tí hráči Chelsea dali pred zápasom? Tam je toľko testosteronu, že sa im vyparuje ušami

Reagovat
spider_8

Reagovat
RonaldinhoCFC

Rozhodčí je prostě v piči

Reagovat
Svatej

Telrve zapinam. Co tak ctu, tak klukum nekdo dal neco do jontaku. Jaka je hra?

Reagovat
hitZor

Nuda, Luiz i Kovačič za celý poločas zkazili tak po deseti jednoduchých přihrávkách, dopředu to nemá žádný nápad a k tomu začínáme docela nepěkně prasit.

Reagovat
Trapper

Hrůza, kazí se strašně přihrávek, protože Everton rychle dostupuje, Jorginho mohl být venku, celkově se nějak moc fauluje.

Reagovat
off-olda

Sranec.

Reagovat
spider_8

Everton dokáže pokrývat Jorginha, takže nevíme jak rozehrávat + brání hodně natěsno a dobře vyplňují prostory, takže je to velký boj bez šancí. Obávám se, že takových zápasů teď bude přibývat.

Reagovat
Whitemedia

Ve druhé půli už se snad začne hrát i fotbal a nebude se pořád jen polehávat na trávníku..

Reagovat
Taiger

Tenhle polocas byl horsi nez Star Wars

Reagovat
Whitemedia

to určitě ne

Reagovat
ernyyyy

může někdo popsat jak se jeví Andre Gomes po těch 3 zápasech?

Reagovat
Zaschrona

Hodně slušně. Většina našich fanoušků už ho chce koupit.

Reagovat
ernyyyy

Díky, doufal sem, že pisneš aspoň ty . Tj dobře, přeji mu ať se opět chytí

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hostování s opcí ?

Reagovat
Zaschrona

Není.

Reagovat
off-olda

Co to má Aguero na hlavě.

Reagovat
Horcmen
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Nahodou to vypada dost dobre

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
diastan

Reagovat
Zaschrona

Tenhle zápas je naprostá příšernost. Rozhodčí a absence videa ho úplně ničí.

Od nás to ale zatím není v rámci té bitvy špatné. Byla by škoda něco neuhrát. A taky by bylo dobrý to přežít bez zranění a červených...

Reagovat
valek9610

Přesně dnes si myslím,že bod nejspíš uděláte.

Reagovat
Whitemedia

Azpilicueta has the most tackles (2) in the match. + 1 clearance + 3 recoveries + 94% pass accuracy.

Azpi

Reagovat
off-olda

Pickford

Reagovat
hitZor

Počkat, to vážně nechával výhodu po tom, co tam sebou bez kontaktu Sigurdsson plácl o zem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to musíme vyhrát bez Paula, čekal sem že to bude mind games

Reagovat
Mimalu

normálně bychchtěl co nejrychlejší stažení Kovacice, ale nejsem si jistý jestli přemotivovaný Barkley by zrovna dneska nenapáchal víc škody než užitku

Reagovat
smazaný uživatel

Morata to chtěl patičkovat

Reagovat
Taiger

I Mourinho hraje hezci fotbal Hruza tohle

Reagovat
hitZor

Achjo, Morata zase v perfektním náběhu, Willian má čas mu to krásně poslat, ale radši to pošle do strany

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro za Williana prosím. Hlavně nesundávat Kovačiče prosím..

Reagovat
Whitemedia

Sarri říkal, že Hazard celý zápas asi nedá, takže spíš půjde místo Edena..

Reagovat
smazaný uživatel

Edena nesundá podle mě.

Reagovat
diastan

Skoro ideální. Dnes musíme

Ederson, Walker, Stones, Laporte, Mendy, Fernandinho, Silva (C), Mahrez, Bernardo, Sterling, Aguero

Reagovat
Kixi Syhimour

Skoro?

Reagovat
diastan

Sané se mi líbí mnohem víc....zas ale nemůže hrát s Mendym, tak asi docela patová situace

Reagovat
smazaný uživatel

zapomen, dnes bude město červené

Reagovat
diastan

Jestli se naučíte břečet krvavé slzy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hm. To bude debakl.

Reagovat
Taiger

Leno - Belle, Musta, Rob, Koala - Torreira, Xhakalaka, IWOBI, Mesut - Auba, Kazeta

Reagovat
Taiger

Super sestava az na brankare, ten retard bude chytat furt, ale furt lepsi nez Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

leno ale jinak v soucasnosti nejlepsi mozna

(a mesut kapitan )

Reagovat
Taiger

Taky se divim, posledni zapas nas stal 3 body, snad se vrati Peta do zakladu asap

Reagovat
jacobT

Sokratisa by som tam videl radšej ako Mustafiho.

Reagovat
Whitemedia

a už zase na zemi, to je fakt kokot..

Reagovat
off-olda

Já teda nevim, ale Mina ho držel celkem evidentně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
off-olda

Bernard

Reagovat
Mastný Chobot

Morata je najhomosexuálnejší heterosexuál futbalovej scény

Reagovat
Whitemedia

Bernard

Reagovat
smazaný uživatel

uff Willian

Reagovat
vilp

Zmrd sobecký.

Reagovat
Whitemedia

přihrávka na Moratu stejně dnes nemá smysl..

Reagovat
off-olda

dnes

Reagovat
Whitemedia

minule třeba smysl měla, proto jsem tam dopsal to dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Hazard. On by měl tolik bodů, kdyby měl dobré spoluhráče.

Reagovat
pingla

Bez Pogby to skončí tak šestkou pro City ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Řekl bych, že obě situace se mohly pískat, nepískala se ani jedna, za mě v pohodě.

Reagovat
mithro

0-0 alebo debakel

Reagovat
off-olda

To není fér, Pickford se snaží.

Reagovat
off-olda

tyyyyč

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre

Reagovat
Horcmen

Alonso zas to by bylo bodů

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Chtelo by to Alonso gol a Eden asist

Reagovat
Taiger

KURVA

Reagovat
Trapper

Reagovat
off-olda

Ta jeho levačka, to je něco neuvěřitelného.

Reagovat
Whitemedia

Neumím si představit, že dnes dáme gól

Reagovat
Euphael

Ten Wallcot je parodie na útočníka...ten kluk byl u nas tak dlouho jen kvuli senilnimu Wengerovi

Reagovat
Taiger

Je to kridlo

Reagovat
fenixLFC

*kopyto

Reagovat
Taiger

Uf

Reagovat
smazaný uživatel

Morata ty vole

Reagovat
SpecialOne

Ty si těžce zaujatý že? Neviděl si někdy útočníka v ofsajdu, který s jeho odpískáním nesouhlasil? Pokaždé když se zapojí do hry psát posměšné komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo za co pochválit, tak píšu i pozitivní komentáře. Jenže 90% jeho zapojení do hry vypadá takhle.

Reagovat
SpecialOne

To není zdaleka pravda a komentáře na ostatní hráče tu taky nějak nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, který jiný hráč za jeden zápas divne víc jak 5x a vlastně u každé akce je v offsidu

Reagovat
SpecialOne

žádný

Reagovat
smazaný uživatel

toto je mor

Reagovat
icka

proste Garwel

Reagovat
Whitemedia

Morata metr v ofsajdu a bude se hádat, že v ofsajdu nebyl

Reagovat
Mimalu

ať už jde s tím padáním do háje, fakt...

Reagovat
Taiger

Morata furt na zemi

Reagovat
Mastný Chobot

Digne by bol dosť dobrý obranca. Keby vedel brániť.

Reagovat
Whitemedia

NEPADEJ POŘÁÁÁÁÁÁÁÁD

Reagovat
Zaschrona

Barkley samozřejmě tenhle zápas nějakým způsobem rozhodne...

Reagovat
off-olda

Ideálně.

Reagovat
blade115

Doufám, jinak je Sarri fakt zmrd, že mi ho tam pošle do draftu s jedním bodem...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Zaschrona

Lookman za pár minut ukázal víc než Theo za posledních pár zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes José 300. zápas v PL, hodilo by se oslavit výhrou!!! TAK JEDEME!

Reagovat
RonaldinhoCFC

Pickford výkopy zabral tak 10 minut

Reagovat
RonaldinhoCFC

Nastavení minimálně 6 minut doufám

Reagovat
hitZor

Snad ne, ještě bysme dostali gól

Reagovat
off-olda

Stejně to skončí 0:0.

Reagovat
RonaldinhoCFC

richarlison polehává a další 3 minuty 10 minut nastavení ?

Reagovat
Taiger

Nejvic polehaval Morata

Reagovat
hitZor

Asi koukáme na jiný zápas, Morata se většinou skoro hned zvedl a začal gestikulovat na rozhodčího.

Reagovat
Whitemedia

Morata ale hned vyskočil, protože se utíkal vybrečet k rozhodčímu..

Reagovat
Zaschrona

Ta repre pauza přijde docela v pravý čas, celkem bude co z tohohle zápasu léčit.

Reagovat
off-olda

Barkley zatím dojebal všechny míče.

Reagovat
Zaschrona

Jako zatím to rozhoduje tak, že vám úplně přerušil tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nadarmo jsem říkal, ať nedává dolů Kovačiče... Když už, tak měl jít Kante.

Reagovat
off-olda

Morata :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To je čurák.

Reagovat
Kixi Syhimour

už jsem se lekl, že slavíš gól

Reagovat
Mimalu

Morata je fakt těžký autista

Reagovat
Whitemedia

Morata je fakt největší retard..

Reagovat
smazaný uživatel

still top of the table

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale kdo kurva může pičovat na mě, že pičuju na Moratu.

Reagovat
redyyz

No dnes bol Morata extra traged, bud lezal, alebo sa o to neustale snazil

Reagovat
vilp

Jakmile odešel Kova, ze hry se úplně vytratil Hazard, kterému najednou nikdo nebyl schopný přihrát, a bylo po Chelsea. To střídání jsem fakt nepochopil, Kanté byl mnohem horší. A Barkley hodně vtipný, podobně jako proti Liverpoolu.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Kanté poslední dobou neharje dobře, do obrany toho neodehraje o moc více než ostatní záložníci a do útoku už nemá ani ty náběhy jako měl ze začátku, mělo by se to zkusit s kovačičem a barklem najednou

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON UNITED!

Reagovat
Taiger

Nervi

Reagovat
Whitemedia

Alvaro Morata was ruled offside five times against Everton, a record in a Premier League match this season. #CFC (WhoScored)

fakt peklo s ním..

Reagovat
Taiger

Proc nestavite Oliho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je taky marný, když hraje od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi, že 5x to bylo jen ve druhém poločase.

Reagovat
Taiger

Kazeta hattrick, podme

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini v základu, José nasadí beton hned na začátku?

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto stream na mancs?

Reagovat
TheTopFootbaler
Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
nani92

Táto ceremónia je súčasť taktiky City ako nás rozhodiť n začiatku zápasu?

Reagovat
Zaschrona

Moc hezký ceremoniál.

Reagovat
havrys99

Z toho ticha úplně mrazí.

Reagovat
avicii

Lets go United!

Reagovat
Euphael

Mate stream na ars pls? Pet mi jich uz padlo tvl

Reagovat
Lovec

Někdo solidní stream na AFC?

Reagovat
Trand

Tenhle je dobrej, akorát je v arabštině.

http://bibostream.club/watch-live-football-3.html

Reagovat
Lovec

Shodou okolností arabsky docela umím, takže to kousnu. Díky!

Reagovat
Trand

http://giggsyunited.blogspot.com/p/premier-league-2.html

Našel jsem ještě tenhle, tak snad vydrží.

Reagovat
TheTopFootbaler

Young nestíhá nikoho.

Reagovat
Swarley

důležitý přežít ten začátek, City na nás vždycky vlítnou a pak to posupně slábne...

Reagovat
Swarley

jop

Reagovat
TheTopFootbaler

Agüerovi rozsypal Maradona kokain na hlavu, nebo co se mu to stalo?

Reagovat
Whitemedia

Aguero zešílel?

Reagovat
smazaný uživatel

šedý vlk

Reagovat
Euphael

Ten Mustafi porad rozhazuje rukama jak pica boze

Reagovat
Taiger

Zatim nas slusne prehravaji

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
Taiger

UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED

Reagovat
TheTopFootbaler

V prdeli tohle.

Reagovat
EXoRcIsT

S tak pomalou a netechnickou zalohou nas City rozbiju

Reagovat
diastan

joooooooooo dejte jim 6tku

Reagovat
niflheim

Boha to byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy kdy city bojovali o zachranu v lize

Reagovat
Zaschrona

Pekny gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlstý Shaw, najlepšie platený bek v PL

Reagovat
Lacko_Boh

Nabudúce kľudne "najlepšie plat. bek"

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď už jak Zajo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Fu tak dnes to nevyzera na body pre united.. Snad dostanu kefu teda..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza tvl

Reagovat
Nikikrew

Xkaha kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal špatně?

Reagovat
Nikikrew

tak po jeho chybe sme dostali gol

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že byla na hovno spíš ta přihrávka na něj...

Reagovat
Nikikrew

Coze? ved si to pozri este raz. On to pustal naschval pretoze si myslel ze je vedla neho Torreira

Reagovat
havrys99

pěkný ...

Reagovat
Hachim Mastour

kokot

Reagovat
Trand

Tak tohohle Granita už poznávám. 1+1.

Reagovat
Taiger

Kokoti

Reagovat
Tomanatura

Solidni znasilneni zatim

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Se dalo čekat.

Reagovat
jacobT

Xhaka

Reagovat
Gunner14

Se posral ne?

Reagovat
masly008

xhaka

Reagovat
Edgewalker

Ach jo, to je fakt překážka ten Xhaka

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

a kdyby tam nebyli lepší hráči,ale takhle?

Reagovat
Lynx

Xhaka klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák SAF

Reagovat
havrys99

Lenoo

Reagovat
Taiger

Proc furt Leno musi vybihat jak idiot

Reagovat
Nikikrew

Lacca dpc Leno

Reagovat
Ondiis

Mesut měl střílet imho

Reagovat
Nikikrew

ved dal uplne super prihravku

Reagovat
Lynx

ale nevyřešil to uplně špatně

Reagovat
smazaný uživatel

kam jako mustafi bezel?? proc ho nekrizoval... a holdini dobre posral.

Reagovat
Ondiis

šel obsadit hráče, ke kterému se Bellerin stihl vrátit no .. a uklidil cestu

Reagovat
Swarley

Aguero sám do pěti a všichni ustupují, že ho málem nechají vystřelit

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si človek zoberie, koľko mancs invenstovali do kádra a v základe im behajú dreváci ako Fella, Lingard (ok ten je odchovanec a má niekedy záblesk), Shaw (ok z neho možno niečo bude, ale vzhľadom na plat x výkony je to smiešny hráč), Young a Smalling ...

Reagovat
Swarley

Shaw zrovna letos hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

znížili sa vám nároky, to je dobre.

Reagovat
Swarley

zkusil si Olo, ale musíš to taky sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mozna z vaseho pohledu, jinak je to prumerak

Reagovat
Swarley

ale prd, ten z té obrany je ten nejmenší problém

Reagovat
smazaný uživatel

to se nevylucuje

Reagovat
Swarley

a ani to nepotvrzuje, že to je průměrák...to se tak můžeme bavit do rána...

Reagovat
mimi_united

A koľko investovali City a aké platy si môžu dovoliť dať svojim hráčom? Ak vedenie United nedá viac peňazí môže na tej lavičke sedieť aj ktokoľvek a proti city to stačiť aj tak nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba jebnúť Shawovi 150, aby ste ukázali, že aj vy máte na platy.

Reagovat
smazaný uživatel

United si teda so City nemajú čo vyčítať.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Nikikrew

zatial najhorsi polcas co som videl od nas, cista katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wolves majú super zostavu na pomery nováčika... Organizovanú hru a skvelých Portugalcov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lynx

byly daleko horší

Reagovat
Nikikrew

ktory?

Reagovat
Lynx

Popravdě na konkrétní si nevzpomenu, ale obecně první poločasy jsou letos bída takže je z čeho vybírat a dnes byla aspoň střela na bránu

Reagovat
Taiger

Na co Iwobi sahl, to posral

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? nejlepsi od nas

Reagovat
Taiger

Nn

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se neco od Wengera nezmenilo, tak tenhle hura fotbal po inkasovanem golu... Cely zapas pred nama a oni to zacnou takhle otvirat... Trosku trpelivosti by to chtelo

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice Listopad, ale tohle je hodne zle...

Reagovat
Side

Reagovat
Taiger

wtf

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

Young ma strasne serie . Sterling si tam robi co chce este ho aj silovo dokaze pretlacat

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Taiger

Iwobi idiot

Reagovat
Lacko_Boh

Chalani, prosím vás nejaký cozy jesenný stream na AFC.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

*jesen.

Reagovat
Lacko_Boh

Cigaretka na dva ťahy. Krátka silná ako život.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Taiger

ooooooooooooof

Reagovat
smazaný uživatel

ty streamy jsou strasne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Manik...

Reagovat
havrys99

Reagovat
Ondiis

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Swarley

hovno pamatujete, co jsou strašné streamy

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast bol naj. vec

Reagovat
masly008

Reagovat
Lacko_Boh

naj. vec je piškóta v namočená na chvíľku v čaji pri sledovaní arsenalu v cozy room

Reagovat
Taiger

*mleko my g

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed byl luxus, dokud mu Sky nezaclo delat problemy. Donedavna jsem jeste cumel na rusaky, ale presel jsem na acestream.. Nic lepsiho neni

Reagovat
Lacko_Boh

tieňové divadlo a fantázia sú najlepšie streamy a sú zadarmo

Reagovat
Lacko_Boh

jak Aaron

Reagovat
Swarley

pořád lepší, než náš dnešní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to pisu jen kvuli thumsupum..

Reagovat
smazaný uživatel

*b

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Reagovat
Side

Ten fotbal není o moc lepší

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Rohlíček

lajnovej metr od toho

Reagovat
Taiger

Rohlajz

Reagovat
smazaný uživatel

ukradůi nam gol! zadny ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak strašně smutý sledovat jak se United hádá u každýho posranýho rohu, nebo dokonce i autu.. protože ví, že jinak nemá šanci nic uhrát a potřebuje každý možný rozhodnutí pro sebe aby udrželi co nejmenší rozdíl..

Reagovat
merlick

solidne tazke rozhodovanie ci je vacsi trash nasa hra alebo tieto dvoj centove streamy. Tento zatial funguje

http://tumarcador.xyz/canal5.php

Reagovat
C-M@ster

Funguje, ale přepli tam zápas na Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguerove vlasy, vyzerá jak mužský pohlavný orgán.

Reagovat
Taiger

Chce to Mikhyho

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Fuj hanba Smalling v lese . Young jak ziacik proti Sterlingovi . Herrera hlupe nahravky rovno do nohy hracom City . Alexis , Mata Fred na scenu

Reagovat
Sandstorm

Lingard, Herrera dolů o poločase. Mata, Fred místo nich. Časem tam ještě poslat Alexise místo Rashforda nebo Martiala.

Reagovat
Kixi Syhimour

Martiala by neměl stahovat, chce-li nějaký body, ten právě dokáže dát góly z ničeho

Reagovat
Sandstorm

Tak Rashforda no

Reagovat
Kixi Syhimour

A ten hraje jak poslední dobou? Moc o něm není řeči

Reagovat
Sandstorm

Jako snaží se hodně, ale ne proměňuje šance a je často v ofsajdu. Ale hraje pro tým a s velkým nasazením. On se na hrot tolik nehodí. Jeho místo bude na křídle. Tam by mohl být TOP. Kdyby se s ním líp pracovalo, mohl by být lepší hráč...

Reagovat
Sandstorm

Tohle je bez šance. City má na každým postu světovýho hráče. My tam tam máme Fellainy, Youngy, Smallingy, Herrery a bezradny mladíky v útoku.

Reagovat
EXoRcIsT

Utocna trojka je bezradna lebo zaloha neexistuje a je zatiahnuta medzi stopermi

Reagovat
Sandstorm

Záloha musí bránit tak hluboko, že jinak už by to bylo 3:0.

Reagovat
nani92

City moc netuší, to by sa dalo otočiť

Reagovat
Ondiis

My disappointment is immeasurable, and my day is ruined

Reagovat
TheTopFootbaler

Vypínám, tohle nemá cenu. Tohle je úplné zneuctění fotbalu. Za celý poločas snad jediná střela na bránu a to gól do naší sítě. My jsme si nevytvořili lautr nic, kromě dvou Herrerových hrůzostrašných ztrát. Nemůžu najít nikoho, jehož výkon by se dal vyzdvihnout. Zoufale nám na hřišti chybí nějaký lídr, někdo, kdo by ty ostatní prostě táhl a burcoval. Na takovou bramboračku se nedá dívat. Když vidím ty odevzdaný a znuděný ksichty našich hráčů, chce se mi zvracet. Primadonky. Strhnout 100% platu jako penále, nic jiného si nezaslouží. Hnus a Fellainim korunovaná bída.

Reagovat
Nikikrew

Tak to bolo tak odporny polcas ako asi vsetky streamy. Pomale, bez pohybu, proste nic. Lava strana totalne hori, Koala v lese, Auba k hovnu, Lacca slabota. Iwobi pokazil asi 10 prihravok, Xhaka pri tom gole, wtf?

Snad zopajujeme 2 polcas s Live a este to otocime

Reagovat
Lacko_Boh

to je tutovka že otočíme ale ako no, nevidel som moc z toho prv. polč.

Reagovat
Mastný Chobot

za to, čo predviedol Kolašinac za tento polčas, by nemal hrať základ už nikdy. Spolu s Mustafim a Xhakom sú zhubnými nádormi v našej zostave. Metastázujúce bunky medzi trápiacimi sa spoluhráčmi. Každý svojím spôsobom, ale keď sa spoja, tak je z toho presne to, čo bolo pri prvom góle. Ale aj zbytok tímu okrem Lucasa, ktorý zas hrá nadpozemsky, je napič. Auba na krídle je megaultragigapičovina.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak o Xhakovi a Mustafim je to známá věc, ale já myslel, že Kolašinac hrál dobře, ne?

Reagovat
Lacko_Boh

milujem ked si nasraty

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac ma pobavil Kolašinac, keď sme konštatovali minulú sezónu, ako vbehol v jednom zápase (už si nespomínam, ktorý zápas to bol) na posledných pár minút na ihrisko ako striedajúci hráč, jak nejaký fanúšik z tribúny, strašne komický hráč ...

Reagovat
Taiger

Oli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Xhaka sa nezlepšil túto sezónu? Proti LFC hral kvalitne.

Reagovat
Mastný Chobot

Chalani ti tu napíšu, že keď nerobí pičoviny, tak je to ťahúň tímu a že bez neho nevieme založiť ani útok, ani nič. Lenže čo z toho, keď je to neobratný diletant, ktorý spraví v priemere tak tri megachyby za zápas. Proti LFC hral kvalitne, to áno. Dnes daroval gól Wolverhamptonu. Chcel by si takého hráča?

Reagovat
masly008

a to by o xhakovi napsal kdo? možná tak couter a ten je dle mého názoru jen zaujatý

Reagovat
smazaný uživatel

nie, no... Prečo nehráte diamant a nehrá Ramsay alebo Mkhi, tiež nechápem.

Reagovat
masly008

tohle chápu,prostě má svoji představu, ale nechápu proč kua xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Koala hral v klidu, nevim, co ti je

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafi, Xhaka, Kolašinac

thanks for the memories but it's time to say goodbye

Reagovat
Euphael

I Koli?

Reagovat
Taiger

Jebe ti

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

hrajem dobre

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi perfektni vsechny nase akce, ktere vedly k nejakemu ohrozeni sly snad pres nej, auba uplne k nicemu, laca neviditelny, mesut v pohode, xhaka dobry, ale posral si to tim golem, mustafi taky dobry, ale posral to tim krizenim.

nevidim nic zleho na hre koaly, ono se blbe brani, kdyz hrajem nahoru dolu a navic se auba nikdy nevraci, presto tam pres nej zadna sance nebyla (aspon, co jsem videl)

meli jsme trochu smuly, lacova sance, iwobiho strela, belleho strela vse, kdyby nebylo zblokovane, tak verim, ze je to gol.

leno velmi dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si to Pepek pohlídal a Csaplárova past se o poločase nekonala.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Skalda29

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Proc strida Iwobiho A proc Guen

Reagovat
smazaný uživatel

tak bal se stahnout aubu a lacu a zaroven se potreboval zbavit vedle sebe hrajici dvojice kolasinac auba.. asi.

Reagovat
diastan

Gooooooool

Reagovat
Whitemedia

se z těch branek ještě i raduješ?

Reagovat
diastan

nikdy nevis, kdy bude hur

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasně a de Gea zrovna nemá den, Pogba nehraje

Reagovat
mithro

a vraj zlocin sa nevyplaca

Reagovat
EXoRcIsT

Uz len za ten pojebany nakop od DDG sme si zasluzili dostat gol totalne nepremysleny len to jebnut do predu kde nieje nikto pripraveny

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší golman na světě, řikali...

Reagovat
Kixi Syhimour

A kdo je lepší? Viděl jsi třeba takovýho ter Stegena dneska? Včera Neuer zavinil penaltu.....

Reagovat
nani92

De Gea by fakt mohol troška popracovať na kopacej technike

Reagovat
smazaný uživatel

v PSG

Reagovat
Taiger

Guendo na kridle je fakt prasteny

Reagovat
jacobT

Ves na kridle nehra, presli sme na 4-3-3.

Reagovat
jacobT

Hmm dokonca to vypada na 4-3-1-2

Reagovat
Taiger

Spis 4-1-1-1-1-1-1, hroznej chaos

Reagovat
Swarley

ještě že máme v těch titulech na tyhle umělotiny takový náskok...to je dneska demolice...

Reagovat
Taiger

A je to tady zas

Reagovat
diastan

nech ho kazdymu pomuze neco jinyho

Reagovat
Swarley

jj, vám podvody od samotnýho zrodu

Reagovat
diastan

kdyz to pomuze porazit nejvetsi zlo fotbalu

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

pak si může PL gratulovat

Reagovat
diastan

gratulovat mohou leda nam

Reagovat
Swarley

no to vůbec, může si PL gratulovat, že pomohla vytvořit tyhle ropné kluby přitom stačilo počkat, až půjde SAF do důchodu...

Reagovat
diastan

Maj co chteli, vy se taky jednou dockate .... snad i ty

Reagovat
Swarley

to už nedává vůbec žádný smysl, ale u tebe to není přakvapení

Reagovat
diastan

tobe to nedava smysl* Zadne prekvapeni

Reagovat
Swarley

Už se zasekavas jak Blade, jeden stačí

Reagovat
diastan

mas pravdu jeden staci, plodne debaty necham vam dvema, s duchodcama jsem si slibil, ze se nechadam, co mi maposledy cpali Zemana

Reagovat
Swarley

ta umělotina? to se jako mělo změnit? já myslím, že ty poslední infa o zázračném hospodaření tomu docela ještě přidávají na síle

Reagovat
mithro

ked nam takto nasype liverpool, tak to bude horsie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na nás Mourinho umí, neprohrajete

Reagovat
mithro

tiez este liverpool nema taku kvalitu ako podvodnici

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemâ no

Reagovat
icka

Zas dostava united cocku tak vytahujes historii a places. Never ending story tohle uplakanku

Reagovat
Swarley

Tu umelotinu máte na stole pořád, tak nekecej

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je v zakončení snad nejsměšnější a nejhloupější člověk na planetě

Reagovat
masly008

tak za tak směšné prachy by jsi chtěl co jako ?

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, nouzovka.

Reagovat
Trand

Tenhle rozhodčí je strašně špatnej v dávání výhod, na obě strany.

Reagovat
EXoRcIsT

Bomba striedanie lukakua nam tam teraz vobec netreba

Reagovat
EXoRcIsT

eee ani Sancheza nam tam netreba

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

tie skurvené Sterlingove ručičky, jáj, tá nechutnosť z neho sálá...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mega potrat.

Reagovat
smazaný uživatel

zas takýto zlý nie som ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Lukaku velmi chytře

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Swarley

Martialkoooooo

Reagovat
Swarley

Pogba ať nečumí, tak se to má kopat

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

lol tedka ten faul odpiskany Holdinimu... uplne stejnou vec nepiskl v prvnim polocase na iwobiho, tam to bylo ale i horsi, protoze bek sel cilene proti jeho pohybu.

ale bylo to ve vapne a tam podle vetsiny rozhodcich asi plati jina pravidla

Reagovat
Sandstorm

Ať tam ještě pošle Matu, abychom aspoň vyrovnali.

Reagovat
mithro

fernandinho uz mal byt vonku ale nie, Pepek vobec nepouziva takticke fauly, nikdy ...

Reagovat
smazaný uživatel

remízka by bola super, United by nevyhrali a zároveň by pomohli LFC...

Reagovat
Swarley

pomohli k tomu, že si to zase někde poserete ve svém stylu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak na pos*ání titulu se City je to mezi náma 1:1

Reagovat
Swarley

ale vy to máte z jednoho pokusu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic nemění na faktu, že to je 1:1

Reagovat
Swarley

ok, ale my to pak dali...jestli vám to takhle stačí, tak v pohodě...

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdo by mohl říct, že i 2:1 pro vás

Reagovat
smazaný uživatel

To už nie je vaša starosť, Tom.

Reagovat
Swarley

však tobě může být taky jedno, jak to dopadne...dres City máš v nejhorším případě nachystán, slavit se bude i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

hihi

Reagovat
Swarley

Je hezky tě vidět mluvit o něčem, co jsi nedávno v pohodě přehlížel

Reagovat
smazaný uživatel

ok ok

Reagovat
vladis271

vole, rob so sebou niečo. Z teba tá frustrácia prší ako z 13tky pri pohľade na Brada Pitta.

Reagovat
Swarley

další potrefená husa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
icka

Reagovat
Trand

No každopádně pokud je Guendouzi pro Emeryho nad Aaronem, tak opravdu nemá z pohledu klubu smysl Aarona prodlužovat..

Reagovat
Tommy the Gunner

jak muze dat Xhaka takovou prihravku v sestnactce

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou...Ukázal klid a přehled

Reagovat
diastan

fofrem 3:1

Reagovat
Taiger

Guendo tam je ale uplne, uplne k hovnu

Reagovat
masly008

k hovnu je tam jiný hráč,ale ten je tam od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli City ztrati jasnou vyhru, poslal bych Sterlinga nekam na vysetreni. Hlupak jeden, co predvedl v te mega sanci na 3:0. Totalni magor.

Reagovat
Sandstorm

Herrera 12. hráč City

Reagovat
Swarley

katastrofa dneska

Reagovat
Taiger

A jeste tam mava rukou idiot, ten me sere vic jak Iwobi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
diastan

po druhe uz to nemohou uhaluzit

Reagovat
pingla

tyvole Ederson

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem nikdy nechapal proc nekteri United tak nenavidi, ale kdyz se podivam na Fellu, Lingaarda nebo Smallinga.. kteri jsou smesni jak tim jak hrajou, tak i tim jak vypadaji a pohybuji se.. uz chapu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaji v hlave, museji mit na hlave. To same Pogba

Reagovat
t0mmy33MCFC

jeste zapomnels Phil Jones toe nejvetsi srandista

Reagovat
Lacko_Boh

Dal mustafi dobrý pass?

Reagovat
smazaný uživatel

dal.

Reagovat
Lacko_Boh

dopredu?

Reagovat
smazaný uživatel

ted 78:33 na lacazetteho treba

Reagovat
Lacko_Boh

hej to ano, som si na teba spomenul hned. Ale celkovo ked to porovnam s Terrym napriklad..heh.

Reagovat
Trand

Nedal

Reagovat
jacobT

Možno

Reagovat
smazaný uživatel

ted hrajem teda dost zoufale

Reagovat
Taiger

Dej tam Mikhyho do haje

Reagovat
Edgewalker

Neskutečně kentusální výkon, nedaří se vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Proc chodi vykopy na Rashforda a Lukaku je od nej 30 metru?

Reagovat
Tommy the Gunner

To je kopyto, ten Bellerin...

Reagovat
Nikikrew

belleron opat

Reagovat
Ondiis

On vždycky střílí levačkou v záklonu, nepochopitelné pro mě

Reagovat
avicii

Podme united dalsia haluz prosim

Reagovat
Counter

O M G

Reagovat
Ondiis

Co víc chceš debile

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lacko_Boh

V každom zápase má Bellešnikov takúto šancu a v žiadnom ju nepremenil. Ako jasné, nie sú to ľahké lopt. ale aj tak, sere ma to.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

ale co mi nejvic vrta hlavou, proc zrovna on chodi na odrazene mice pri rozich.. hrac s nejhorsi strrelou v tymu

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBA

Reagovat
smazaný uživatel

United jak ted drzi balon jojo sice hodne prihravek, ale je to tak zoufaly ze ani City nevi jak na to, aboslutne bez myslenky, nesmyslny nahravky, slo by to dat mnohem lip postavenym hracum ale nevidi to proste nikdo, hruza.. totalni nahodismus

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to trenuje Mourinho, co se divis. Jakmile maji tvorit, tak jsou zoufali. Bodejt by ne, kdyz taktika je zalozena na protiutocich.

Reagovat
Trand

.......

Reagovat
Nikikrew

auba!

Reagovat
Edgewalker

Tvl to není možné

Reagovat
Rohlíček

to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Junajtyd zas jedou na vlně ofensivní smrště, za 72 minut celá jedna střela na bránu (z penalty!!)

Reagovat
Likan7

Kášo?

Reagovat
Minister

Čo ti jebe Auba... to musíš dať aj so zavretými očami.

Reagovat
havrys99

Auba kurňa

Reagovat
niflheim

Dobře to teď zadrbali.

Reagovat
havrys99

Adama nás teď bude větrat

Reagovat
smazaný uživatel

Citim, ze 90+3 United ze standardky gol na 2:2. A pak muzou jit za Sterlingem a dat mu plat aspon 800k per week

Reagovat
Tommy the Gunner

To, co jsi ted napsal, je stejny, jako tvoje jmeno

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujes Arsenal, ze? Ta sance na 3:0 byla tutova. A pak uz by to byl zabity zapas. A mimochodem, jestli nepoznas ironii, tak jdi dpc

Reagovat
Tommy the Gunner

To, co jsi ted napsal, je stejny, jako tvoje jmeno

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Proc za Sterlingem?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel mega tutovici na 3:0 a misto strely sel do klicky

Reagovat
Nikikrew

mustafi

Reagovat
Ondiis

Mustafi ... taková dálnice a on to musí dát vzduchem

Reagovat
Whitemedia

Pepek je taaak strašně nesympatický..

Reagovat
Rohlíček

Mustafi

Reagovat
Whitemedia

Alexis

Reagovat
mithro

on odpiska sanchezovi faul

Reagovat
diastan

ty vole az ted koukam co vyvadi Arsenal

Reagovat
Ondiis

Moutinho dneska otřesný

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku neohrabany vemeno

Reagovat
Edgewalker

Dneska gól nedáme, je to marný

Reagovat
Lacko_Boh

tak snad aspon bod, prehra by bola príliš prísna

Reagovat
Trand

Xhaka sice zavinil gól, ale Mustafiho výkon je asi to nejhorší, co jsem letos viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

jako wtf toto je az trapne... co treba auba dneska, ktery neudelal jedinou pozitivni vec a jeste v tutovce selhal........................................................................................................................

Reagovat
Ondiis

Myslím, že by šlo vybrat tak 5 hráčů co hraje hrozně, ale Mustafi fakt asi nejhůř

Reagovat
Trand

Mustafi pokazil každej dlouhej míč dopředu a směrem dozadu měl minimálně 3 naprosto hloupý a zbytečný zaváhání.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nepokazil. ani to neni mozne u stopera tymu, ktery ma drzeni 71 %

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale napsat o stoperovi, ktery nemel zadny podil na oobdrzenem golu, zadna jeho mensi chyba nevedla ani k sanci soupere, v pohode si odehral svoje pri zakladani utoku a ano nepovedlo semu treb 50 % dlouhych pasu (a ze jich bylo 3,4?) ze to je nejhorsi vykon, co jsi letos videl je uplne mimo.

si vem treba holdinga ten tam mell treba 2 prime chyby, ze ktere meli wolves golovky.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
niflheim

Lukakua bych klidně střelil...

Reagovat
mithro

Reagovat
Sandstorm

Tam je toho víc ke střeleni. Začal bych asi Mourinhem...

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
pingla

bože.....

Reagovat
Svatej

To byla dokonalá dloouhá trpěivá kombinace. Úplně jak z Fify...

Reagovat
Svatej

Jo a Matič je fakt vtip. Dokonalá kopie toho, kerýho jsme se chtěli zbavit.

Reagovat
Cobra

Ti je vyškolili

Reagovat
Trand

Mikiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Ondiis

Yes!

Reagovat
Tommy the Gunner

MIKIIIIIII

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Nikikrew

Mickyyyyyyyyyy

Reagovat
Trapper

Wtf Matič

Reagovat
smazaný uživatel

trápny klub, jeden viac jak druhý

Reagovat
Swarley

No bohužel, jeden z vás ten titul vyhrát musí

Reagovat
mithro

kto zakazal nasim hracom v 16ke branit?

Reagovat
Jollae

Toho Matiča už kopnite do piče...

Reagovat
Switchback

To Gundogan málem ještě posral

Reagovat
Gareth Bale 11

Krásná změna rytmu hry u toho třetího gólu.

Reagovat
Swarley

A klasické bránění na závěr

Reagovat
Rohlíček

Mikyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy podmeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Taiger

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Edgewalker

YES!

Reagovat
mithro

njn, ludske prava dnes prehrali.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
mithro

bonusova epizoda k dokumentu od Amazonu.

https://medium.com/@NcGeehan/the-men-behind-man-city-a-documentary-not-coming-soon-to-a-cinema-near-you-14bc8e393e06

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by si mi z toho napísať 3-4 vety? nechce sa mi to rozkusávať...

Reagovat
havrys99

Mikiiiii

Reagovat
diastan

Ucka jak tam stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Loooooooooooool, kolik prostoru dostal center man 7 v 3 a takovy pojeb

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyl faul, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, ale už je to jedno

Reagovat
Nikikrew

to som teda zvedavy kolko nastavy

Reagovat
Nikikrew

5 minut to je v prdeli

Reagovat
diastan

Zlo bylo zase porazeno, klidný stred tabulky, muzem jit spokojene spát

Reagovat
Ondiis

5 minut nastavení

Reagovat
Euphael

kolik bys nasavil?

Reagovat
Ondiis

7+

Reagovat
Lacko_Boh

Ak vyhráme tak pojdem checknúť Rwandu.

Reagovat
smazaný uživatel

United mega zapas Jedna strela na branu Ja doufam, ze Mourinho vydrzi jeste aspon do konce sezony, protoze to, jak sere vlastni fanousky, je priceless Vykon hodny hvezd Mourinho uz muze trenovat max. PSG, tam bude bez oponentu

Reagovat
Rohlíček

5

Reagovat
Euphael

malo?

Reagovat
Rohlíček

šak 5 minut se tam valel jenom ten Doherty

Reagovat
Sandstorm

Prostě v modré části Manchesteru mají skvěle poskládané TOP hráče a precizního manažera. V červené části je sbor předražených prumeraku a manažer, který se tam absolutně nehodí...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodi? Ten sasek se uz hodi max. k portugalskému narodaku

Reagovat
diastan

Ted uz je ztrapnuji

Reagovat
t0mmy33MCFC

jo moc sem se smal

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale parada. Lepsi vykon by proti City snad zvladl i Csaplar Woodward keep going, jen go tam drz

Reagovat
Edgewalker

Leno je king, jasný MOTM dneska

Reagovat
Svatej

Co to tam teď u toho praporku bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Mata chudák nasranej, že se na ten míč sotva podívá.

Reagovat
Ondiis

Auba ...

Reagovat
Lacko_Boh

Lacov fade always on point.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzete sem nekdo napsat pak komentare z fb stranky United na Mourinha

Guardiola hned po zapase hned pekne sepral Sterlinga za tu sanci

Reagovat
havrys99

5 minut bohatě stačí, ještě aby jsme neprohráli

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal musel dostat nejvíce tyčí, to je pořád dokola

Reagovat
Counter

Strašný výkon, za remízu můžeme být rádi.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nebelung

To je pravda, ale za to zdržování od 70. minuty si Wolves zasloužili prohrát. Hlavně Patricio se předvedl.

Reagovat
jacobT

No dnes zlaty bod. Vyborny Leno a konstrukcia brany nas zachranili.

Reagovat
Gunner14

Borec nastavil jen 6 minut jinak jsme byli strašně trapní, Auba takovou šanci nedat

Reagovat
Tommy the Gunner

Nervicky jak za Wengera

Reagovat
Gunner14

Dneska byl vzpomínkový zápas

Reagovat
Edgewalker

Odporný výkon, i ten bod je takový malý zázrak. Už aby se uzdravil Sokratis, Mustafi je úplně k hovnu.

Reagovat
jacobT

Sokratis je zdravý.

Reagovat
Edgewalker

Máš pravdu, z nervů mi jebe Měl by každopádně hrát místo Mustafiho.

Reagovat
jacobT

Tiež nerozumiem, prečo Emery uprednostňuje Mustafiho. Veď to je paródia na stopéra.

Reagovat
Nikikrew

Jako to zas nie, proti Liverpoolu bol úžasný. On ma problém s rozohrávkou ale 1vs1 je dobrý. Ale je pravda že by som radšej uprednostnil Sokratisa

Reagovat
smazaný uživatel

Leno out pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele