Premier League - preview 11. kola

03.11.2018, 08:48, aktualizováno 05.11.2018, 08:32
Previews
Pondělní dohrávka Premier League nám přinese střetnutí posledního s předposledním celkem tabulky. Huddersfield Town, který stále čeká na první vítězství, na Kirklees Stadium hostí Fulham, který prohrál čtyři ligové duely po sobě...
Huddersfield Town - Fulham FC  (pondělí 21:00)
Je začátek listopadu a už tu máme záchranářský "six-pointer" jako vyšitý. Huddersfield jako jediný v Premier League ještě nevyhrál a se třemi body se pachtí na samém dně tabulky. Na sever Anglie přijede Fulham. Ten je sice v tabulce o příčku výše, ale jeho obrana je děravější než paměť fandů Tottenhamu, kteří zažili poslední ligový titul.

Cottagers dostali během uplynulých deseti kol 28 branek, což je nejvíc v této fázi Premier League v historii. Aby byli "na vrcholu" této nelichotivé statistiky i po dnešku, stačí jim dostat jeden gól. To by pro ně neměl být problém, avšak pokud mluvíme o Fulhamu jako o nejhůře bránícímu týmu ligy, vězte, že v ofenzivě není nikdo slabší Huddersfield.

Deset zápasů a pouhé čtyři góly. Manažer David Wagner na lavičce trpí a jeho útočníci stále hledají střelecké kopačky. Síť totiž zásadně rozvlňují jen obránci a záložníci. No a co Depoitre, Mounié a Diakhaby? 1 256 minut a čistá nula. Není divu, že Huddersfield ještě doma nedal ani jeden jediný gól - a pokud selže i dnes, stane se teprve druhým týmem v dějinách profesionálního anglického fotbalu, který na svém stadionu neskóroval prvních šest klání.

Využít však může prakticky kompletní kádr - chybí pouze záložník Danny Williams, který letos odehrál jen jeden zápas v ligovém poháru. Totéž platí pro Slavišu Jokanoviće, ten se bude muset obejít jen bez obránce Joeyho Bryana.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Durm, Schindler, Kongolo, Löwe - Hogg, Billing - Mooy, Pritchard, Sobhi - Depoitre
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Fosu-Mensah, Odoi, Ream, Sessegnon - Cairney, McDonald, Seri - Schürrle, Mitrović, Vietto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.33 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Southampton FC  (neděle 16:00)
Suverén sezóny z modré části Manchesteru bude hájit vedoucí postavení proti Southamptonu. Hosté si o čelních příčkách mohou nechat jen zdát a spíše se ve zbytku sezóny budou soustředit na boj o záchranu.

Šestnáct zápasů, jediná porážka. Tak vypadá výčet soutěžních utkání Manchesteru City v aktuální sezóně. Ono jediné zaváhání přišlo v Lize mistrů proti francouzskému Lyonu, jinak je bleděmodrá mašina téměř nezastavitelná. Kromě Wolverhamptonu a Liverpoolu se pak nenašel nikdo, kdo by s Citizens dokázal alespoň remizovat. Není tak překvapením, že na čele ligové tabulky najdeme právě Guardiolův soubor - s nejlepším útokem i obranou Premier League.

Minimálně jeden hráč Manchesteru však takovou radost z výsledků svého týmu nemá. Kevin De Bruyne, tahoun loňské mistrovské jízdy. Hned na začátku sezóny se belgický šikula zranil a na trávníku chyběl více než dva měsíce. Ve čtvrtek se vrátil v ligovém poháru proti Fulhamu. Jenže ejhle, vyléčené koleno se opět ozvalo a středopolař Citizens tak opět musí na marodku. Tentokrát si od fotbalu odpočine minimálně měsíc.

Zmíněný souboj s Fulhamem Manchester zvládl a může tak opět přepnou na ligu, kde hostí Southampton. "Jsem ohromen kvalitou, kterou má Southampton ve středu hřiště a v útoku. Je velmi těžké nad nimi zvítězit. Musíme být ve střehu, dobře se pohybovat a hrát chytře. Bude to těžký zápas," předvídá Pep Guardiola.

Taková slova od vynikajícího manažera jistě zalichotí, otázkou však je, do jaké míry je Guardiola myslí vážně. Pryč jsou totiž dny, kdy Saints byli nebezpečnou štikou Premier League a bojovali v první polovině tabulky. Tvrdou realitu si klub z jihu Anglie vyzkoušel již loni a letos zažívá deja vu. Southampton opět kotví ve spodních patrech nedaleko pásma sestupu.

Saints se nedaří, přestože manažer Mark Hughes pracuje s kompletním kádrem. Uzdravit se stihl již záložník Pierre Højbjerg, ovšem těžko říct, zda to bude na Citizens stačit. Domácím kromě De Bruyneho chybí též obránce Nicolás Otamendi. Ilkay Gündogan se vrátil do tréninku poté, co vyléčil svalové zranění. Jeho start proti Southamptonu je však nejistý.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Kompany, Laporte, Mendy - B. Silva, Fernandinho, D. Silva - Sané, Agüero, Jesus
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Soares, Stephens, Hoedt, Bertrand - Romeu, Højbjerg - Redmond, Ward-Prowse, Elyounoussi - Ings
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.00 - 26.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Crystal Palace  (neděle 17:00)
Svou neporazitelnost se Chelsea bude snažit prodloužit v duelu s Crystal Palace, který čeká na výhru momentálně již pět duelů. V případě vítězství se pak Chelsea může dotáhnout na druhý Liverpool.

Před sezónou by tipnul skutečně jen málokdo, že Blues zažijí takhle raketový start. Maurizio Sarri byl oznámen až na začátku července, měl tak jen málo času na to, aby hráčům vštípil svou filozofii. A ačkoliv měla Chelsea několikrát vážně pořádnou dávku štěstí - naposledy třeba v zápase s Manchesterem United, kdy Barkley vyrovnával až v 96. minutě - tak se stále může jako jeden ze tří týmů pyšnit ligovou neporazitelností. Do výborné pohody se mimochodem rozehrál Ross Barkley, který skóroval v posledních třech duelech.

To Crystal Palace v letošním ročníku slavilo plný bodový zisk jen dvakrát - nejprve hned v prvním kole, když si poradil s Fulhamem, podruhé pak v polovině září, když po gólu Zahy vyloupili Huddersfield. Od té doby však uhrál jen dvě remízy s Newcastlem a Arsenal, v ostatních třech zápasech zůstal poražen. Současné čtrnácté místo tak pravděpodobně není tím, co by si svěřenci Roye Hodgsona před sezónou malovali.

Chelsea by se do sestavy měl vrátit Eden Hazard, který se zotavil ze zranění zad, i když celý zápas ještě nejspíše nezvládne. Crystal Palace trochu vyděsilo zranění Wilfrieda Zahy, ten se však již dal dohromady a měl by nastoupit od první minuty. Mimo zůstávají Christian Benteke, Scott Dann a Joel Ward
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso - Jorginho, Kante, Barkley - Hazard, Morata, Willian
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Kouyaté, Milivojevic, McArthur - Townsend, Jordan Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.71 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Manchester United  (sobota 13:30)
Ještě na konci srpna to vypadalo, že Anthony Martial kvůli Josému Mourinhovi Manchester United opustí. Francouzský křídelník se s manažerem rozhádal a ze začátku sezóny i kvůli tomu nedostával moc prostoru. A najednou je Martial nejlepším hráčem měsíce a zápas od zápasu tahá United i Mourinha z bryndy. Na hřišti Bournemouthu bude muset znovu zářit, jinak to vypadá na další průšvih.

Jasně, oproti situaci před několika týdny jsou na tom teď Rudí ďáblové docela obstojně. Ale přesto, pouhá dvě vítězství z posledních osmi soutěžních zápasů, to je pořád velká mizérie a není divu, že je José Mourinho po fulhamském Jokanovićovi stále druhým největším kandidátem na titul nejdříve vyhozeného manažera Premier League.

Zásluhou Martiala každopádně United třikrát za sebou v lize neprohráli. Po heroické otočce s Newcastlem uhráli cenný bod na Stamford Bridge a naposled doma udolali Everton. Teď ovšem vyjíždí na půdu Bournemouthu, což je v současné formě sok zhruba podobné kvality.

Cherries už od začátku působení v Premier League platí za sympatickou štiku praktikující aktivní a ofenzivní fotbal, navíc vedenou jedním z nejprogresivnějších mladých manažerů Eddiem Howem. Před třemi lety se třeba uvedli mimo jiné výhrou na Stamford Bridge nebo nádherným výkonem právě proti Man United, kdy nešťastným skonem nenarozeného dítěte obtěžkaný Harry Arter dovedl Cherries k vítězství 2:1.

Pohříchu je to však jediný úspěch pro Bournemouth v nedávných vzájemných utkáních. Z posledních pěti střetů uhrál tým z jihu Anglie jediný bod a na Goldsands dvakrát prohrál. Na druhou stranu je nutno dodat, že asi ještě nikdy neoplýval tak báječnou formou jako nyní.

Bavili jsme se o nevábné bilanci United - vězte, že Bournemouth vyhrál z minulých šesti soutěžních klání hned pět. Třikrát navíc udržel čisté konto a postoupil do čtvrtfinále ligového poháru. Nejde navíc o žádné náhody, Cherries své protivníky přehrávají a často poráží rozdílem třídy. Tak jako Fulham nebo (výsledkově) Watford.

Howeovi bude do zápasu scházet útočník Joshua King, který stále laboruje s kotníkem. Proto pravděpodobně oproti zvyklostem setrvá v rozestavení na tři stopery a jediného útočníka. Otazník visí ještě nad zdravotním stavem Simona Francise. United postrádají Marouana Fellainiho a Antona Valenciu.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, S. Cook, Aké - Smith, Lerma, L. Cook, Daniels - Brooks, Wilson, Fraser
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Lindelöf, Shaw - Fred, Matić, Pogba - Mata, Lukaku, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.00 - 3.79 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Brighton vyhrál tři prvoligové zápasy poprvé od roku 1981, čemuž vděčí za opuštění nebezpečných pater tabulky a uvelebení se v jejím klidném středu. Není však radno usnout na vavřínech, nejen zkušení bardi Premier League vědí, že skvělou sérii může ještě snadněji vystřídat dlouhá krize. Kór, když další výjezd je na půdu Evertonu.

Brighton & Hove Albion v říjnu válel, hlavně zásluhou skvěle fungující defenzivy a pohotového střelce Glenna Murrayho. Tři výhry 1:0 zní spíš jak z arsenálu Josého Mourinha, nebo jarně úsporného Leicesteru z mistrovské sezóny. Manažer Seagulls Chris Hughton ovšem tvrdí, že jeho tým nepředvádí maximum svého potenciálu a má na to se ještě zlepšit.

Co se týče obrany, moc to však nejde. Matthew Ryan chytá jako polobůh a před sebou má dva bohy v podobě Shana Duffyho a Lewise Dunka. Oba dva dohromady v říjnu zblokovali 13 střel, což nemá v Premier League obdoby. Daří se i nestárnoucímu Brunovi na pravém beku nebo Kayalovi uprostřed zálohy.

Vše zkrátka funguje a není důvod, proč by nemohlo i nadále - Hughton může využít stejnou sestavu jako před týdnem proti Wolverhamptonu. Nějaká větší kreativita směrem dopředu by však rozhodně nezaskočila. Pascal Gross je však podobně jako Davy Propper mimo hru, a tak se zraky fanoušků upírají hlavně na talisman a odchovance týmu Sollyho Marche, který má operovat pod jediným útočníkem Murraym.

No a pak tu máme Everton, jenž naproti tomu vyrukuje s ofenzivním kvartetem ve složení Richarlison, Sigurdsson, Bernard a Walcott. Brighton bude muset opravdu spoléhat na pevnou obranu, protože tohle brazilsko-severské seskupení má potenciál ničit i větší překážky. Obzvlášť doma, kde teď nedávno Toffees hladce porazili Fulham i Crystal Palace.

Po neúspěchu na Old Trafford navíc svěřenci Marca Silvy nutně potřebují vyhrát, aby se udrželi v kontaktu s mizejícím čelem tabulky. Teda, spíš tou druhou vlnou v podobě Bournemouthu, Watfordu či právě Man Utd, které Everton pravděpodobně vyzve v boji o pozice zajišťující účast v příštím ročníku Evropské ligy.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gueye, Gomez - Walcott, Sigurdsson, Bernard - Richarlison
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Duffy, Dunk, Bong - Jahanbakhsh, Stephens, Kayal, Izquierdo - March - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.07 - 6.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Watford FC  (sobota 16:00)
Bude jedenáctý pokus konečně tím úspěšným? Newcastle je jedním ze dvou prvoligových týmů v Anglii, který stále čeká na své první ligové vítězství v nové sezoně, a tým Rafaela Beníteze je tak na pokraji nechvalného přepisování historických statistik, nemluvě o čím dál větších sestupových obavách. Dalším soupeřem, který Magpies hodlá obrat v St. James‘ Parku o všechny body, bude rozjetý Watford.

"Není to samozřejmě nic příjemného, když nevítězíte, a přitom jste tomu tak blízko," zoufá si manažer Newcastlu. "Kdybychom k tomu měli daleko, dalo by se říci ‚Dobře, nedokážeme to‘, ale my to můžeme dokázat. Ukázali jsme to už loni a stejně tak i v řadě letošních zápasů."

"Věřím, že to můžeme zvládnout, musíme si neustále zachovávat víru, protože nedostáváme příliš mnoho branek a v mnoha zápasech jsme si vytvořili šance," pokračoval Benítez s neustálým hledáním pozitiv. "Chce to jen trochu štěstí v jednom zápase, v němž vstřelíte první gól, pak už zápas kontrolujete, a rázem bude všechno jinak."

Zatímco Newcastle na domácí půdě prohrál všechny dosavadní zápasy, Watford se naopak těší dobré formě a do utkání vstupuje ze skvělého sedmého místa. Přesto manažer Javi Gracia neočekává žádnou procházku růžovým sadem. "Mají dobrý tým a velmi dobrého trenéra. Usilují o svou první výhru, tvrdě na sobě pracují, aby na ni dosáhli, a my musíme být připravení na těžký, náročný zápas."

Domácí se budou muset obejít bez nemocného stopera Ciarana Clarka, stejně jako dlouhodobě zraněného Floriana Lejeunea. Watfordští se stále nemohou plně spolehnout na zdravotní stav kapitána Troye Deeneyho, stejně jako čerstvě uzdravivšího Nathaniela Chalobaha, ovšem oba byli zapsáni na zápasovou soupisku.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Fernández, Dummett - Ritchie, Shelvey, Diamé, Kenedy - Pérez - Muto
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Mariappa, Cathcart, Masina - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Success, Deulofeu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.26 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Burnley FC  (sobota 16:00)
Kladiváři v minulem kole zastavili sérii dvou porážek, když na hřišti Leicesteru city remizovali 1:1, samotný výsledek však nakonec nikoho pořádně nezajímal - duel totiž zastínila tragická nehoda vrtulníku, při které zahynul majitel Leicesteru. Vzhledem k letnímu posílení a angažování manažera Pellegriniho zatím West Ham patří ke zklámáním letošního ročníku - sbírku současných osmi bodů by jistojistě potřebovali rozšířit. To Burnley se bude oklepávat z dvou drtivých duelů, proti favoritům v podobě Manchesteru City a Chelsea se jim hrubě nedařilo.

Stává se to pomalu tradicí, každopádně West Ham v posledních třech ročnících zkrátká není schopen zachytit vstup do sezóny. Nejinak tomu bylo i letos, kdy si hráči londýnského celku na úvod připsali hned čtyři porážky, přičemž minimálně proti Bournemouthu a Wolverhamptpnu se nějaký bodový zisk očekáva. Situace se poté sice zlepšila, Hammers z náledujících tří duelů vytěžili 7 bodů, jenže od té doby zase jako když utne. S Burnley je tak bodový zisk naprostou nutností.

To hosté mají za sebou těžké dva týdny, které se zejména brankáři Hartovi nemohly líbit. Clarets nejprve vycestovali na půdu Manchesteru City, kde přes veškeré snažení anglického brankáře inkasovali pětkrát. Tebtýž hráč se měl co činit i o týden později proti Chelsea, kde opět několik situací zachránil, přesto však čtyřikrát lovil míč ze sítě. Burnley se prozatím může pochlubit jen dvěma tříbodovými zápasy v této sezóně, a pokud nechce mít velké starosti o záchranu, musí tuto sbírku brzy rozšířit.

Domácí se musí obejít bez distancovaného kapitána Noblea, který si odpyká druhý ze třízápasového trestu. Levý bek Cresswell má naproti tomu potíže s tříslem a jeho start je nejistý. Mimo jsou ještě dlouhodobě zranění Carroll, Lanzini, Wilshere a Yarmolenko. Hosté monitorují stav Jacka Corka, o jehož startu se rozhodne až před zápasem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.09 - 6.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cardiff City - Leicester City  (sobota 16:00)
Cardiff před čtrnácti dny zaznamenal svůj první ligovou výhru v této sezóně, když na vlastním hřišti přemohl Fulham výsledkem 4:2. Nutno podotknout, že jim k tomuto vítězství zadáci londýnského celku pořádně pomohli, když natropili hromadu chyb. Minulý týden ještě deset minut před koncem drželi nadějný výsledek 1:2 na hřišti slavného Liverpoolu, nakonec však odešli s čtyřgólovým přídělem. To Leicester výsledek klání s West Hamem vlastně vůbec neřešil - tento celek totiž zasáhla tragická nehoda vrtulníku, při které zahynul majitel - a celé město včetně fotbalistů a fanoušků se tak ponořilo do hlubokého smutku.

Cardiff se zatím nedokázal plně přizpůsobit tempu Premier League, tři body vytěžil jenom ze zápasu s Fulhamem, v ostatních duelech pak body sbíral spíše sporadicky. Bod do tabulky si připsal ještě za remízy s Huddersfieldem a Newcastlem, v ostatních duelech však odešel poražen s hrozivým skóre 5:21, což svědčí o tom, že svěřenci trenéra Warnocka musí zapracovat především na defenzivní fázi.

Leicester zaznamenal veskrze průměrný start do ročníku, jenže po událostech minulého týdne se fotbalové výsledky staly nepodstatnými. Hráči, fanoušky a vlastně celé město přišlo o oblíbeného majitele, který toho pro klub udělal skutečně mnoho a byl jedním ze strůjců mistrovského zázraku. Ještě uprostřed týdne nebylo jasné, zda se utkání bude vůbec hrát, nakonec však hráči v sobotu odpoledne skutečně vyběhnou na trávník a pokusí se uctít památku zesnulého majitele tím nejlepším možným způsobem.

Leicesteru se vrací kapitán Wes Morgan, naopak Daniel Amartey bude v nejbližších čtyřech měsících absentovat. Cardiffu bude chybět vykartovaný Joe Ralls a zranění Jazz Richards, Danny Ward a Lee Peltier.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.44 - 3.41 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Sobotní program jedenáctého kola anglické Premier League nabídne obzvláště bohatou nadílku sedmi zápasů, přičemž ten nejočekávanější je na pořadu dne v 18:30, kdy se utkají Arsenal s Liverpoolem. Vzájemná utkání těchto dvou ambiciózních a ofenzivně laděných klubů v posledních letech přinesly pokaždé atraktivní podívanou s nebývalým množstvím gólů a nic nenasvědčuje tomu, že by se na tom letos mělo něco měnit.

Přestože se Arsenal po dvou porážkách na úvod sezony proti Manchesteru City a Chelsea výsledkově zvednul a z dalších třinácti soutěžních duelů hned dvanáctkrát vyhrál a pouze jednou remizoval, papírovým favoritem bude na Emirates Stadium Liverpool. Reds totiž pod vedením Jürgena Kloppa proti Kanonýrům ještě ani jednou neprohráli a ve všech pěti posledních střetnutích jim nastříleli přinejmenším tři branky. Defenziva Arsenalu se navíc ani se změnou manažera a novými posilami nejeví o nic pevnější a nepříjemnou situaci ještě umocňují početné zdravotní potíže.

Poté, co si současně přivodili svalové zranění oba leví beci Monreal s Kolašinacem, se minulé kolo zranil i jejich pravonohý spoluhráč Héctor Bellerín a Unai Emery zničehonic disponuje pouze jedním plně zdravým bekem v podobě 34letého Stephana Lichtsteinera. Obavy také nadále panují okolo stavu kotníku Sokratise Papastathopoulose, což z defenzivy Arsenalu činí vzhledem k absenci dalších dvou stoperů Koscielného s Mavropanosem učiněný lazaret. Možné nasazení Granita Xhaky na levý kraj proti hvězdnému Mohamedu Salahovi děsí nejednoho příznivce Gunners ze spaní, ovšem při neúčasti vykartovaného Guendouziho je švýcarského záložníka potřeba i ve středu pole, a tak by se mohli nečekaného startu dočkat i čerstvě uzdravivší Ainsley Maitland-Niles či Carl Jenkinson.

Jürgen Klopp obdobné starosti se složením defenzivy nemá, zato má omezený počet možností, co se středních záložníků týče. Kromě Nabyho Keity totiž nestihne sobotní zápas ani Jordan Henderson. "Hendo se pravděpodobně vrátí do tréninku na začátku příštího týdne," potvrdil německý manažer a jedním dechem dodal, že Keitův návrat do hry bude ještě rychlejší, avšak zápas s Arsenalem tak jako nestihnou oba. Klopp také odvracel dotazy na stav Mohameda Salaha, jenž se na tréninku prezentoval s bandáží na zápěstí.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Lichtsteiner, Mustafi, Holding, Maitland-Niles - Torreira, Xhaka - Iwobi, Özil, Aubameyang - Lacazette
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson - Milner, Wijnaldum, Fabinho - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.89 - 3.92 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur  (sobota 20:45)
Tottenham prožil těžký týden - nejprve v Champions League opět nedotáhl slibně rozjetý zápas, deset minut před koncem byl vyloučen brankář Lloris a jeho spoluhráči nakonec důležité vedení neudrželi, čímž si zase o něco více zkomplikovali možný postup ze základní skupiny Champions League. V pondělí pak ve Wembley Kohouti podlehli Manchesteru City a čeůo tabulky se jim tak vzdálilo již na pět bodů. To Wolverhampton si užívá solidní vstup do soutěže, nováček soutěže potvrdil předsezónní ambice a z úvodních deseti klání vytěžil solidních patnáct bodů.

Tottenham sice v Premier League prožil jeden ze svých nejlepších startů, přesto ale atmosféra okolo klubu není úplně idylická. Zčásti za to mohou špatné výsledky v základní skupině Ligy mistrů, které Kohoutům dávají jen minimální naději na postup, svůj podíl také bude mít i neúspěšné stěhování na nový stánek, které bylo odloženo minimálně do začátku minulého roku. Kouč Mauricio Pochettino pak bude vnitřně určitě zklamaný z absence jakýchkoliv posil, které by klub posunuly zase o něco dál. Zatímco v minulých letech bylo patrné, jak se Tottenham sune vpřed, letošní rok může být prvním rokem stagnace pod argentinským trenérem, s čímž zcela jistě nebude spokojený.

Wolverhampton sice poslední dva zápasy nezvládl, předtím se však mohl pochlubit šestizápasovou šňůrou bez porážky, při které o body obral i hvězdný Manchester City. Zatím se zdá, že se týmu předsezónní posílení povedl opravdu náramně, i když pravdou je, že by Vlci mohli střílet více branek - současné skóre 9:9 sice svědčí o tom, že defenziva funguje nadmíru spolehlivě, v ofenzivní fázi však určitě je prostor ke zlepšení.

Domácí se musí obejít bez křídelníka Dioga Joty, jinak jsou však připraveni v plné síle. Tottenham bude postrádat záložník Diera a Wanyamu stejně jako obránce Rose a Vertonghena.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.38 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1082027:326
2.Liverpool FC1082020:426
3.Chelsea FC1073024:724
4.Arsenal FC1071224:1322
5.Tottenham Hotspur1070316:821
6.AFC Bournemouth1062219:1220
7.Watford FC1061316:1219
8.Manchester United1052317:1717
9.Everton FC1043316:1415
10.Wolverhampton Wanderers104339:915
11.Brighton & Hove Albion1042411:1314
12.Leicester City1041516:1613
13.West Ham United102269:158
14.Crystal Palace102267:138
15.Burnley FC1022610:218
16.Southampton FC101456:147
17.Cardiff City101279:235
18.Fulham FC1012711:285
19.Newcastle United100376:143
20.Huddersfield Town100374:213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1101)

Přidat komentář
Bandita_Harry

1. Pre dnešnu výhru Liverpoolu <3

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool si jenom prohodil za poslední léta s Arsenalem tak trochu role. Teď je lepší Liverpool ale v podstatě kopíruje Arsenal v neschopnosti něco vyhrát a dotáhnout (prohra ve finále LM). Tyhle celky jsou sice fajn, cti tradiční hodnoty atp. Ale chybí jim trofeje a to už náhoda nebude

Reagovat
Busby babes

v cem by mely spocivat ty tradicni hodnoty?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

FA Cup není trofej?

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
elChe

Tak nevím ale za takovej kurz je to skoro hrich nezkusit arsenal...

Reagovat
Ondiis

Bože chraň ať hraje dnes AMN. Granit vs Salah nechci vidět

Reagovat
Nikikrew

Ja stále dufam, ze to Monreal stihne

Reagovat
Ondiis

Ono to je reálná možnost ještě? Ja myslel že je tutovka jeho absence

Reagovat
Nikikrew

Tak podla off stránky Arsenalu mal byť assessed pred zapasom

Reagovat
Nikikrew

Ale tiež si nemyslim ze to da

Reagovat
Malresi

Dnes jedine za 3 body. Kiežby to Kloppo postavil takto: Alisson - TAA, Gomez, VVD, Robertson - Fabinho, Wijnaldum, Shaqiri - Salah, Firmino, Mané... ale zrejme to bude takto: Alisson - Gomez, Lovren, VVD, Robertson - Fabinho, Wijnaldum, Milner - Salah, Firmino, Mané.... tak či onak, musíme vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to boj z top4, to vždycky může dopadnout jakkoliv, takže se zklidni

Reagovat
Big Virgil

Ano boj z top 4 vzdy muze dopadnout jakkoliv. Ale vsichni vime jak Arsenal dopada v techto zapasech. Takze nas uklidnovat nemusis

Reagovat
Malresi

V predchádzajúcich rokoch by som ako fanúšik z Emirates bral aj bod, v súčasnej sezóne tu musíme vyhrať. Ak chceme s City súperiť, tak strácať proste nesmieme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase čas zápasu Tottenhamu. To si snáď robia srandu že? V pondelok sme hrali o polnoci a dnes znovu?

Reagovat
smazaný uživatel

No one cares

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa to zaujíma.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to nahraj a pusti zajtra o 14:30 alebo 17:00

Reagovat
Mimalu

ještě lepší je neděle kdy se dva jediné zápasy částečně překrývají...

Reagovat
mikelinos

Půlnoci

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme som to myslel obrazne. Ale zápas so City skončil o 23, takže som nebol až tak ďaleko.

Reagovat
mikelinos

Jen mi to znělo jak když pindá důchodce

A abych si ještě rýpl, tak si použil nadsázku a ne obrazné vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Zápas so city skončil pred 22...

Reagovat
smazaný uživatel

a hral sa len jeden polcas nie

Reagovat
Jardin

zápas začínal v 8

Reagovat
smazaný uživatel

V Londyne a povies mi este aj kedy v Sanghaji alebo v Los Angeles?

Reagovat
Jardin

měl jsem za to že mu vadí čas výkopu kvůli hráčům, ne kvůli tomu, že už tou dobou spí

Reagovat
smazaný uživatel

Vadi mi to kvoli mne. V sobotu vecer mam vzdy iny program.

Reagovat
smazaný uživatel

V Londýne áno, ale ja som bol už kurva unavený o 23 v pondelok. A dnes je sobota, ja nie som doma, a PL sa nikdy nehrá v sobotu o 20:45. Ale tak prečo nedať zápas mojho obľubeneho klubu v sobotu o polnoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to bežný čas, ale už sa niekoľko zápasov o tomto čase odohralo.

Reagovat
Seydou Doumbia

však ten zápas v pohodě celý najdeš druhý den na netu k zhlédnutí...v dnešní moderní době to je takový problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nepozeram zapas zo zaznamu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Za to nemůžu. Když ale neznám výsledek zápasů jako že si to vždy pohlídám abych ho nevěděl tak mi to je celkem fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj 8. Decembra bude Tottenham hrať o polnoci na Leicestri

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mne by Premier League bez Manchestrov, Chelsea a Liverpoolu vobec nevadila. I keď by sme pravdepodobne stále s Arsenalom bojovali o TOP 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je v tom seznamu zahrnut taky :)

Reagovat
smazaný uživatel

no stala by sa z toho taka lepsia Championship

Reagovat
Mimalu

podle toho co psal Busby by Arsenal taky přešel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera na Sky písali, že vraj to Arsenal odmietol. Ale ktovie, kde je pravda.

https://goo.gl/dGkxXA

Reagovat
Mimalu

aha, ok

Reagovat
mithro

to uz je take PR vyhlasenie po funuse

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, žiadne prekvapenie. Pokrytci.

Reagovat
Whitemedia

Tak i Bayern to odmítl, ale nikdo tomu nevěří

Reagovat
fenixLFC

jj ten arsenal ktory bol medzi tymi co to vymysleli by to odmietol...

Reagovat
Busby babes

to ted budou schazovat ze stolu vsichni. Jakoze jen zkoumali moznosti a teorie.

Reagovat
Greny

Podle mě by si nechali tým v PL prostě by tam měli rezervní tým.

Protože si představ že by ta soutěž nevyšla dle plánu a pak by museli jít nahoru bůh ví od jaké ligy

Reagovat
M0rb1D4S

Jestli taková hovadina jako Super League opravdu vznikne, tak už se na celý klubový fotbal můžu úplně vy*rat. Kvůli tomuhle je tady snad Liga mistrů.

Reagovat
Cobra

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

nikdy to nesmi projit

Reagovat
Mimalu

nejsme na to v Evropě moc zvyklí, v zámoří by se nad něčím takovým ani nepozastavili

Reagovat
M0rb1D4S

Na co jsou zvyklí v zámoří je mi úplně jedno. Taky jsou tam zvyklí nosit u sebe zbraně a hromadně střílet ve školách a myslím, že to tady taky moc lidí chtít nebude.

Reagovat
Mimalu

To co lidi budou chtít se uvidí, to že pro tebe je to hovadina je sice pěkné, ale to je tak vše. Já bych taky preferoval současný stav, ale vytvoření superligy kde ti nejlepší hráči budou nastupovat pravidelně proti sobě dává smysl nejen z finančního, ale i zábavního hlediska, ať se ti to libí nebo ne...

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tam tak vypadá

Reagovat
raduinho

Reagovat
vladis271

nech idú dopiče so zámorím. Futbal je európska vec, na čo do toho ťahať kktiny kvôli zámorským hamburgeráčoom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Jinak je teda úchvatný, jak sis na to vytvořil naprosto definitivní a jasný názor, aniž bys vůbec měl možnost prozkoumat ten koncept z nějakého hlubšího pohledu, seznámil se se všemi klady a zápory nebo třeba jen zkusil pochopit motivaci toho, proč se vůbec o něčem takovém uvažuje.

Reagovat
M0rb1D4S

Chceš mi to tady říkat opravdu zrovna ty? Ten, který dělá předčasné závěry pořád. Mě by ta soutěž absolutně nezajímala z finančního hlediska. Včera se mi ohledně toho na twitteru pár informací dostalo a už jenom ta hloupost že 11 zakládajících týmů by nemohlo sestoupit. Jasně, uděláme si tady nějakou vlastní MLS nebo něco podobného na styl jakékoliv americké soutěže a vyserme se na tradice.

Reagovat
blade115

Na mezinárodní scéně můžeme vidět, že FIFA razí politiku, kdy chce uspokojovat co nejvíc států a začlenit do vrcholových turnajů i fotbalové trpaslíky. Samozřejmě za cenu atraktivity. Podle mě je přirozený, že to jen posílí poptávku po těch nejprestižnějších zápasech - člověk má obecně vzato vždycky v sobě určitou touhu konfrontovat mezi sebou ty nejlepší z nejlepších. A právě tohle rozšiřování MS to může jen vystupňovat. Přitom třeba kluby mají úplně opačné touhy - vždyť je krásně vidět, jak často přistupují k zápasům s béčkovými nebo céčkovými týmy. Zájem na tom samozřejmě kromě nich a veřejnosti budou mít i sponzoři, nějaká taková liga by měla úplně neuvěřitelnou prestiž a asi největší marketingový potenciál ze všech sportovních soutěží světa. Toho by chtěl být součástí každý.

Smazalo by to rozdíly mezi jednotlivými ligami. Všichni by měli stejné podmínky. Účastnické kluby by měly nekonečnou výhodu na přestupovém poli. A zároveň i nesrovnatelnou finanční sílu. Čímž se dostáváme k tomu, že to je na druhou stranu dost elitářský a nefér. Do kopru by šla všechna kouzla lokálních soutěží - nepředvídatelnost PL, technické divadlo PD, taktická "vysoká" SA... Tradice by dostaly pravděpodobně drsný KO.

Ale pořád nevíme, jaký by ta soutěž měla formát. Jak by se postupovalo / sestupovalo. Jak by to bylo s domácími soutěžemi. Jak by ovlivnila reprezentační zápasy. Jaká by byla kritéria vstupu. Atd atd atd. Zatím známe jen základní myšlenku spojit nejlepší kluby dohromady a zbavit diváka méně atraktivních duelů. Což mi dává smysl i je to mi to docela sympatický, když to vytvoří krásný protipól mezinárodní scéně, od prostě budeme sledovat zápasy Německo 8:0 Faerské ostrovy. Ale těžko tady teď můžu říct, jestli to nakonec bude dobrý nebo špatný krok, když o tom víc prakticky nevím. Tak mi prostě přijde na místě z toho ani neskákat do vzduchu, ani nezačat pěkně po důchodcovsku okamžitě nadávat na zbytek světa, odsuzovat a vyhrožovat. To je totálně mimo. A ještě to nahoře okořenit tou trapárnou o amerických školách...

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

stejne by pak vyhral Leicester.

Reagovat
raduinho

Pokud vznikne něco jako Superliga tak to bude konec fotbalu. Doufám, že taková sračka nikdy neprojde.

Reagovat
avicii

dnes mam tusaka ze prehrame

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, liga je dlha

Reagovat
nani92

dnes je tak očividne jasné naše víťazstvo, že to je až nudné

Reagovat
avicii

nevyhrate

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes povinné vítězství a začne naše jízda,, která se zastaví 21. titulem!

Reagovat
MCFC_8

Vtip roka

Reagovat
smazaný uživatel

měníš se, to se mi líbí

Reagovat
Greny

Dnes je očividně jasné, že nehrajeme

Reagovat
Whitemedia

wtf.. zápas PL v sobotu ve 20:45? Fakt si nevybavuji, kdy se v tomhle termínu hrál zápas PL naposledy..

Reagovat
MCFC_8

Minulú sezónu my na Tottenhame, vtedy som sa tiež čudoval...

Reagovat
smazaný uživatel

V budúcej sezóne by sa tak malo odohrať osem zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

A už sa v takom čase niekoľko zápasov hralo

Reagovat
raduinho

V čerm je problém? Měli by tak hrát častěji.

Reagovat
Whitemedia

problém není v ničem, jen zápas v tomhle čase v sobotu vidím asi poprvé a překvapilo mě to

Reagovat
Mates_Matesović

Hm, ta sestava bude dneska pěkně okleštěná, očekávám podobnou jako se City.

Lloris - Davies( ), Toby, Sánchez, Tripps - Sissoko, Dembélé - Lamela, Eriksen, Moura - Kane

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Nějaké ubytování okolo Prahy 8 na jednu noc? Jeden pokoj, dvě postele?

Reagovat
smazaný uživatel

Airbnb

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/xKoI0B3yEiM?t=366 Na jeden tým zapomněl

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/KingRobbStark1/status/1058516609717874688

hezky. Se nam to okolo toho fotbalu hezky schazi. Btw. zajimavy, jak se hraci City jezdi lecit do Barcelony a pak naskakuji o mesic driv nez byl predpoklad...

Reagovat
Busby babes

Btw dneska bez Romela. Ani necestoval s tymem. Tak snad to neni zadne vazne zraneni.

Reagovat
Greny

Nemůže mu chtít Mourinho dat volno? Blíží se repre pauzu a kdyby byl "zraněný" tak nemusí jet a on měl po MS minimum času na trénink a odpočinek ne? Ve srovnání třeba s Hazardem který začal hrát až od nejakeho 3.-4. kola

Reagovat
Busby babes

muze a doufam v to, ale Mou mu zas dost veri a zrovna proti Bournemouthu... cekal bych, ze treba bude aspon na lavicce.

Reagovat
Greny

To chápu on i Hazard je teď u nás ve stavu že nevíme jak to bude zitra

Reagovat
Busby babes

"In training yesterday, after the press conference, he felt something that needs to be studied in the next couple of days. So Lukaku has not come and we decided to start with Alexis."

tak nejake zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

prý půjde v lednu

Reagovat
vodka

tak mě napadá, je někde nějaká statistika, kdo byl nejvíc zraněný třeba za poslední 2-3 roky? jako výhru má jistou asi Carroll, ale jako zajímavost by se to celkem šiklo...

Reagovat
Greny

Vede furt Rosa ne?

Reagovat
FCSL

Diaby s přehledem

Reagovat
Hokaido

Janmaat bude taky vysoko.

Reagovat
Kluivert9

Wilshere, Shaw?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes z toho asi nič nebude. Snívalo sa mi, ako pozerám zápas a v 25. minúte vyhrával Arsenal 2:0. Potom som sa zobudil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale možno to bol fake, lebo za Arsenal dal gól po rohu nejaký Rory - priezvisko som zabudol

Reagovat
Mastný Chobot

Delap, parádny hracik pre arsik

Reagovat
kiwwi

Manchester United XI : De Gea, Young, Smalling, Lindelof, Shaw, Matic, Fred, Pogba, Martial, Mata, Sanchez

Reagovat
Busby babes

Alexis na hrotu. Jestli se ani tam neprobere... Zbavil jsem se ho v draftu, takze da minimalne hattrick.

Reagovat
mithro

horsi nez lukaku posledne zapasy snad nemoze byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

tak ak budú na neho nakopávať...

Reagovat
Busby babes

ty taky vidis tu sklenici porad poloprazdnou

tohle byvala taktika tottenhamu, kick on smurfs.

Reagovat
Lacko_Boh

shaw čau

Reagovat
smazaný uživatel

No sem na Alexise zvědav

Reagovat
FCSL

Aspon doma musíme ty nejlepší obrat. Dneska bude průser obrana, jestli bude hrát Xhaka na Salaha... Aspon že se do brány dostal Leno. Sledovat Čecha s tou rozehrávkou proti Liverpoolu, to by bylo fakt výživný. Co nejlíp bránit a bejt efektivní vepředu, to je jediná šance

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevíte někdo předpokladanou sestavu City?

Reagovat
Seydou Doumbia

Jsem slepý

Reagovat
iamek

Dobrá sestava

Reagovat
iamek

Jinak Bailly zase ani lávka. Taktika ala Shaw a Martial

Reagovat
Nikikrew

Na zapas sa velmi tesim, konecne poraidny super ktory nas preveri, s Liverpoolom to boli vzdy vyborne zapasy, na Emirates.

Dnes bude klucove, ci Bellerin alebo Monreal nastupia nakolko si neviem predstavit ako Lichsteiner alebo nerozohrany AMN zastavia ich kridla. Som docela zvedavy, aku taktiku Emery nastoli, ja by som sa kludne nebal hrat zo zabezpecenej obrany. Prvy polcas bude dnes klucovy, predpokladam ze Liverpool na nas vybehne a ak budeme prehravat o 2 goly, bude asi po zapase. Druhe polcasy mame silnejsie a vtedy by sme mali vyuzit ich unavu.

Dnes by som hodil Ramseyho na kraj ako za cias Wengera, aby pomohol pokryt kridelne priestory a Aubu by som hodil do 2 polcasu.

Myslim si, ze sancu urcite mame, formu mame dobru treba ju konecne prejavit aj proti silnemu superovi.

Reagovat
masly008

tak stačí dát na křídla Iwobiho a Danyho, oba jsou dozadu spolehliví.

Reagovat
Mastný Chobot

Bez Nacha a Bellerina to dnes asi ani nechcem pozerať. Jedine, že by hral Jenkinson, to by som si ho pozrel proti Salahovi.

Reagovat
mr.Silver

Hmmm, dneska uz me zklamal Fnatic, now its time for Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Junda Standa v základu a Brooksie poprvý na svojí původní pozici, pěkný Trochu strach mám z Francise.

Reagovat
mr.Silver

Smalling lol

Reagovat
kiwwi

Smalling je proste paródia na futbalistu

Reagovat
oli9

Dnes jsem na nas chtel vsadit...ale ten kurz je k smichu

Reagovat
Busby babes

koentar opet super smaling to posre a n:Indelof nestal....

Reagovat
Busby babes

ty vole, to je veta...

Reagovat
Likan7

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě něco?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mimalu

Wilsoooooooooooooooooon

Reagovat
Swarley

Ti si tu naši obranu mažou na chleba jako nic, to je zoufalost

Reagovat
Busby babes

Mike je zralej na stridani. uplne mimo.

Reagovat
Busby babes

lol. dat nam gol je tak strasne snadny...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Smalling je nejhorší obránce v historii, vedle Viktora by měl hrát někdo schopnější, aby nemusel furt hasit za to kopyto

Reagovat
mr.Silver

Cherries neskutecny fotbal

Reagovat
oli9

Oni jsou doma parádní

Reagovat
smazaný uživatel

bournemouth je uplne brutálny v kombinácii

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kiwwi

Naša obrana je paródia na paródiu obrany

Reagovat
iamek

Ta obrana

Reagovat
niflheim

Zaslouženě.

Reagovat
vodka

omg, to je zase začátek

Reagovat
nani92

Snáď nás zoberú do tej Super Ligy

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
misinho7

Reagovat
Nikikrew

aby ste boli posledny?

Reagovat
nani92

To asi nie, vás porazime kedykoľvek a skýmkoľvek

Reagovat
fajdax

Reagovat
Čenda

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To je šílený. Ta obrana je uplně v prdeli

Reagovat
Kixi Syhimour

Bourthmouthzatím skvělej, zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson repre forma. Ale v nominaci zase bude Welbeck

Reagovat
fff

SOm fakt zvedavy kam ten Howe pojde skor ci neskor.

Reagovat
Busby babes

doufam, ze k nam.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Howe je ten 'starý' typ trenéra, který si chce klub řídit klub podle svého, rozhodovat absolutně o všem, od příchodu hráčů po vytápění trávníku, když to přeženu. Do těhle velkých klubů, které už jsou dneska řízeny stylem, že trenér je skutečně trenér na hřišti a do prestupové politiky a dalších věci mu kecá dalších 6 lidí nad ním, se podle mě vůbec nehodí.

Reagovat
fff

Tak nebol aj SAF ten "stary" typ? A vtedy naposledy ten klub nejako vyzeral.

Na ich mieste by som do toho urcite siel.

Reagovat
Busby babes

sice to neni vubec pravda, ale mohla by byt no. sorry jako.

Reagovat
smazaný uživatel

Co neni pravda?

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/f365-says-eddie-howe-is-in-a-class-of-his-own

With Howe, it’s a little different. At 40 he is still young, but has over 450 games of experience in all four divisions of English football. If there is a flaw in his management it is the purchasing of players, which fits the head coach/sporting director model that should be the norm for every well-run elite club.

Reagovat
smazaný uživatel

A co z toho jako vyvrací něco co říkam já? Že ňákej ferda napíše, že Howe podle něj neumí přestupy, což si zase já nemyslim, tak to mění něco na tom, že podle mě chce bejt svým pánem?

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se opravdu divim, že Counter má na diskusi s tebou nervy. Ale fajn, zkusim to ještě jednou. Howe je v AFC člověkem s neomezenou důvěrou, dělá si co chce. Já si myslim, že mu to vyhovuje, tudíž by mu model, kdy má jen trénovat na hřišti a do ostatního mu krafou kravaťáci, podle mě moc nevoněl. Ty mi rádobyvtipně napíšeš, že to vůbec neni pravda, a svoje tvrzení podepřeš blogískem, kde někdo píše, že si myslí, že Howe neumí přestupy. Což já si nemyslim, pár flopů sice bylo, ale Aké, Brooks, Lerma, Lewis Cook, a taky víceméně všichni ti co přišli ještě v pralese, to byly povedený přestupy. Ale to je jedno, na to se názory můžou lišit, ale v čem je proboha to, co tak rozporuje to, co jsem napsal já?

Reagovat
Busby babes

Kazdopadne, ja ho jako nahradu Mourinha chci. plus privest Director of football nekoho kompetentniho a bude to dobry.

Reagovat
fff

Ako byt na vasom mieste, tak by som dufal v neho alebo Pochettina. A kedze vieme, ako by vas Levy natiahol, tak Howe mi pride ako skvela varianta.

Vase pokusy ist "na istotu" ako LvG a Jose sa ukazali ako...no na kkt .

Vase sny o odchovancoch ako Giggs mi pridu absurdne, ten chlap nic ako manazer nedokazal.

Howe mi pride ako ideal. Teda za podmienky, ze by dostal cas pracovat.

Ale uz snad aj vase vedenie muselo pochopit, ze u vas to nie je situacia, ktora sa vyriesi rychlo a okamzite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

neni pravda, vsak si tu precti, ze je vsechno ok a jak zmizi Zoze, pujdem od vitezstvi k vitezstvi.

Reagovat
fff

Mate to dodrbane vo velkom a z velkej casti aj vdaka Zozemu. Ruka v ruke.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam. K repre za pár let maximálně.

Reagovat
nani92

Tottenham

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to proboha dělal? To už ty United jsou pravděpodobnější.

Reagovat
nani92

Lebo je to ideálny krok dopredu, a Poche môže potom urobiť taktiež krok dopredu

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
jk

Taky si myslím.

Reagovat
Kixi Syhimour

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson základ v repre. Formu a výkony na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Otočíme, musíme věřit ale je znepokojující, že Bournmouth hraje jako Barca

Reagovat
masly008

obrovský rozdíl je v rychlosti ve hře s míčem.utd to všechno moc dlouho trvá

Reagovat
smazaný uživatel

no hraje nám tam šnek mata a na krok línej Martial, takže mě to nepřekvapuje

Reagovat
masly008

spíš mi jde o to, že bourn. si je schopen dát 3-4 x z jedné zatím co u utd to snat neumí nikdo.vždycky 2-3 doteky.

Reagovat
vodka

zase ta posraná pasivita, to je úplně zoufalé...

Reagovat
niflheim

Fred je průser.

Reagovat
Busby babes

Matic

Reagovat
niflheim

Ne, Matič měl během kariéry alespoň 1 dobrý zápas.

Reagovat
Busby babes

ano, dostali jsme z nej tu jednu dobrou sezonu. Ale letos je uplne k hovnu. Naprosto neposkytuje zadne kryti te obrane, cela zaloha je strasne pruchozi. A Matic je strasnej dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je na tom skoro stejně jako v CFC

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mr.Silver

Alexis silenost, jeste dobre neprihral

Reagovat
Teoretik

Hráči United vůbec nechtěj hrát, každý se tam schovává za hráče, to je neuvěřitelné, jakou srabáckou mentalitu Mourinho přinesl. V porovnání s Cherries, kde i ten největší dřevák se cítí jako bůh, je to do očí bijící.

Reagovat
Orlandiiik

dřeváci co jsou momentálně TOP4 v PL, aha

Reagovat
Teoretik

Reagovat
masly008

asi mu jde o to, že i jejich stopeři se nebojí dávat kolmice, zatím co o úček to není schopný dát ani jeden záložník.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Busby babes

prinesl? vsak na to obtyden nadava a hrace za to i verejne kritizuje.

Reagovat
Grahf

ešte keby tak s tým niečo aj robil

Reagovat
smazaný uživatel

s takovými hráči nejde nic a vedení nechce posílit na stoperovi

Reagovat
Busby babes

mel by. stejne tak by ale samotni hraci s tim meli neco delat.

Reagovat
Teoretik

No právě, každej se bojí, že zas on bude Mourinhem kritizován v médiích + to jeho safety first. Možná by Mourinho za větší zodpovědnost a následné chyby nikoho nekritizoval, ale ti hráči prostě maj strach.

Reagovat
Busby babes

a proc minulej tyden hrali uplne jinak? A najednou se zase schovavaji. Je to jak na houpacce celou sezonu.

Reagovat
Teoretik

právě, chce to pracovat tak, aby psychika hráče byla stabilní a nikoliv, že situace, kdy dá/nedá přihrávku, celého toho hráče formuje.

Reagovat
Busby babes

jenze hodit to vsechno na managera a zbavit hrace jakekoliv osobni zodpovednosti je divny. Tenhle tyden hrace nikde nekritizoval, naopak chvalil. Stejne pak prijde zapas a vypada to takhle no...

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš mimo, před josém jsme byli mimo LM, José nám vrátil LM a vyhráli jsme treble

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Busby babes

Smalling tam celej zapas jen rozhazuje rukama a nechava mic projit za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Fred to by islo riadne vedla

Reagovat
masly008

Reagovat
diastan

Kolik mel vylozene dobrych zapasu Fred ? Zatim mam smulu

Reagovat
EXoRcIsT

0

Reagovat
Swarley

Martialkoooo jiná forma

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle kokot je fakt největší ostuda mufanů... ještě před půlrokem si honil nad Alexisem a prodával Martiala

Reagovat
Swarley

další čtenář

Reagovat
niflheim

Reagovat
Baronne

muspelheim

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto súhlasím.

Reagovat
Swarley

Nápodobně, ale moc na to tlacis blade

Reagovat
blade115

Swade115 agrees

Reagovat
Swarley

Hm a kolik dalších účtu ještě máš?

Reagovat
blade115

Nepatrný zlomek tvého počtu.

Reagovat
Swarley

Paráda, to je originální jak ty tvoje tepláky

Reagovat
blade115

Jakože ti to už někdo přede mnou řekl? Vlastně se ani nedivím...

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Palec pro prázdnotu v tvé hlavě

Reagovat
blade115

Nebo pro tvůj nejduchaplnější komentář za dlouhou dobu.

Reagovat
Swarley

Jo jo, utíkej nahoru vysvetlovat to svoje pokrytectví ohledně Sarriho

Reagovat
blade115

Tak tobě ho díky Mourinhovi a Martialovi vysvětlovat nemusím, tak proč ne...

Reagovat
Swarley

To ne no, protože to bys to musel nejdřív dobře přečíst

Reagovat
blade115

U tebe je i jednou dost na celý život.

Reagovat
Swarley

no jo no, to bych ti věřil, kdybys mi ještě nedávno nelezl do zadku...

Reagovat
blade115

"Už nevím, co říct, tak si prostě vymyslím nějakou sračku" - Swarley, každý den

Reagovat
Swarley

Palcoval jsi mě taky z víc účtů?

Reagovat
blade115

Bliju na tebe vždycky zvrchu.

Reagovat
Swarley

prej vždycky, tak deluded nemůžeš být ani ty

Reagovat
blade115

Paráda, to je originální jak tvoje tepláky

Reagovat
Swarley

Paráda, to už jsem ti psal taky...nemusíš všechno opakovat...

Reagovat
blade115

Každému jak zaslouží

Reagovat
Swarley

A zase...To bylo lepší, když jsi se vtíral a všechno palcoval

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Úplně k hovnu, už ani tohle nezvladas.

Reagovat
blade115

Každému jak zaslouží?

Reagovat
Swarley

Ani to jsi nepochopil

Reagovat
blade115

Reagovat
Pinturicchio

Tvl, vy jste píčusové.

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

To pozor, podle něj má on sám největší přínos tady na EF...opatrně..

Reagovat
Pinturicchio

Snad bude jako polehčující okolnost bráno, že jsem píčusama nazval oba.

Reagovat
Swarley

to brzo uvidíš, ale klidně si ho přeber, je tvůj...

Reagovat
Pinturicchio

Přeberu jedině oba, partnerská terapie při účasti jen jednoho z partnerů nedává moc smysl.

Reagovat
Swarley

žádný takový, jen si ho přeber, zkus s ním něco pořešit a jsem na tebe zvědavej, jak z toho nevyjdeš jak p-čus...

Reagovat
Pinturicchio

Marná snaha před terapií a to k tomu nebudu potřebovat Bladea.

Reagovat
Swarley

no zrovna tebe jako terapeuta si nedovedu úplně představit...

Reagovat
Pinturicchio

Terapie šokem, víš co elektřiny by se ušetřilo, kdyby zrušli elektrokonvulzivní terapie?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Prvni poradna akce. Alexis udelal prvni vec dobre, Tony.

Reagovat
niflheim

Marťaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
vodka

bournemouth to odbránil na united

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis skvěle Martial se rozehrává, v lednu půjde snad za 70 mega

Reagovat
masly008

on mu nedal žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

to Shaw nedostal ani kartu?

Reagovat
SpecialOne

logika rozhodčích, je přeci teprve první poločas, takže gestikulací rukama naznačíš "důraznou domluvu" a hraje se dál...

Reagovat
masly008

jenže za co jiného chceš dávat karty než za to že se útočící hráč dostane za beka a ten ho chytne kolem krku a stáhne?za co jiného?

Reagovat
SpecialOne

Já to neobhajuju, pro mě je to jasná žlutá i když se to stane v sedmé vteřině matche. Jenže rozhodčí jsou posraní, nechtějí zápasy "rozhodnoutů tak kartama šetří.

Reagovat
SpecialOne

Předpisová žlutá to samozřejmě byla, kdyby si FA dělala nějaké bodování rozhodčích v prvních čtyřech ligách podle kterých by je nasazovala do zápasů tak bych tam za tohle hodil -2, ale věci se mají jinak.

Reagovat
stiflerovamama

Alexis ruka

Reagovat
vodka

to snad ani nebyl ofsajd, Fred ale výborná myšlenka

Reagovat
Swarley

Jako konečně tyhle balóny trošku zkoušíme

Reagovat
smazaný uživatel

alexis > lukaku i v hlavickach

Reagovat
smazaný uživatel

Fred

Reagovat
masly008

tragád a ještě kokot

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

fred

Reagovat
niflheim

Fred

Reagovat
mr.Silver

Fred

Reagovat
Orlandiiik

FRED

Reagovat
nani92

Fred Is Vred

Reagovat
spider_8

Já nechápu, že zrovna Bornemouth si vybral brankáře s tak špatnou rozehrávkou, jako má Begovič.

Reagovat
Busby babes

Rychlej fotbal, kombinacni, aktivni napadani, nasazeni... vsechno tam bylo, bavilo me se koukat... na Bournemouth.

Matic nebo Fred dolu (za me Matic), Rash na hriste, prejit na 4231, Mata pohrot, Rash vpravo a jedem. Matic stejne vubec nebrani, tak je to uplne fuk jestli tam je nebo neni DM.

A hlavne hrat odvazneji. Pulka kadru se zas schovava, nechce balon, des. No a vzadu... ty vole, co tam dneska Mike predvadi za show, to je neuveritelny. Prvni akce co na nej sla to posral a od ty doby je uplne mimo.

Reagovat
vodka

matic musi jit dolu, to je prisernost, co predvadi...

Reagovat
Nikikrew

Matic je tuto sezonu fakt mimo, pamatam si ako ste sa radovlai z jeho prichodu a fans Chelsea hovorili, nech si radsej pockaju. Vysolit 40 mega bolo podla mna vela, navyse nie je najmladsi

Reagovat
Busby babes

tak bylo jasne, ze to je kratkodobe reseni. Doufal jsem, ze z nej 2 sezony jeste dostanem. Nakonec to bude asi jen jedna, coz je zklamani, ale ne vylozene pruser.

Reagovat
Nikikrew

Sklamanie to nie je ale byt vami, v zime by som isto hladal niekoho do stredu ktory mate docela slaby

Reagovat
Busby babes

v zime to necekam. Uvidime v lete no. Uprimne me ani nikdo nenapada, kdo by na ten post mohl prijit.

Reagovat
MCFC_8

Jedine co ide Pogbovi tak je komentovanie a rozhadovanie rukami...vidim teraz asi 4.zapas United v sezone a kazdy jedne zapas to iste, vykon o hovne, ale papula mu ide...

Reagovat
Mastný Chobot

Smalling má v sebe to,čo len málo hráčov. Mustafi to má tiež.

Reagovat
Lacko_Boh

bude sranda

Reagovat
vodka

jako prvních 15 minut neudělal dobře vůbec nic, v druhé polovině poločasu už se naštěstí trošku zmátořil. smutné jenom je, že pořád to stačí na to, aby od nás nebyl nejhorší na hřišti

Reagovat
kiwwi

Kto je horší?

Reagovat
Busby babes

Matic je velmi silna konkurence ale porad davam hlas Smallingovi. Jeho rozhazovani rukama, coz bylo jedine co tam pul hodiny delal bylo bozi.

Reagovat
vodka

za mě ten Matič, prostory vykrývá blbě a je příšerně pomalý.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
stas87

Lindelöf je stale zly alebo su uz tam naznaky, ze by to na nom mohli vzadu postavit?

Reagovat
Busby babes

posledni dva zapasy hral dobre, jeden z nejlepsich od nas na hristi. Dneska tezko rict. On Smalling dneska strasne hori, tak je pak otazka, co pak sere i Lindelof a co na nej spadne odjinud.

Reagovat
stas87

Ale v dvojicke s Baillym by to mohlo fungovat? A on ma na to, aby bol stabilnym clenom zakladu a odsunul Smallinga na lavicku, nie?

Reagovat
Busby babes

to bylo to, v co jsme doufali. Problem je, ze Bailly je casto dost splasenej.A navic ted mimo kadr, takze tezko rict jak na tom Bailly v tuhle chvili je, jestli se nejak nezhadali s Mourinhem nebo proste nema formu...

Reagovat
smazaný uživatel

letos náš nejlepší obránce, má úžasnou rozehrávku, ještě koupit Boatenga k němu a bylo by to super

Reagovat
vodka

lepší se, ale podobně jako smalling má svoje momenty, kdy je úplně v lese...

Reagovat
Zaschrona

Jak proboha muze nekdo hrat v tak hnusnych dresech, ktere maji dneska United?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou nádherný

Reagovat
pepinho2

Reagovat
nani92

Pre peniaze všetko

Reagovat
Busby babes

nejsou nejak extra krasny ale skaredy taky ne.

Reagovat
masly008

Reagovat
Cobra

Horší už jsou jenom naše domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Pogba přitahuje růžovou

Reagovat
smazaný uživatel

Brooks

Reagovat
vladis271

To s tou superligou myslia vážne?

Reagovat
nani92

Prosím, neotravuj, tu sme pri futbale

Reagovat
nani92

*zápase

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
masly008

tvl a za tohle mu žlutou dá.ten rozhodčí je marný fakt.

Reagovat
Mimalu

Begovic

Reagovat
vodka

Shaw vůbec netušil, co vlastně ve vápně chce udělat...

Reagovat
Busby babes

Lukasku dopice tohle musis davat. Potrebuju body ve fante!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobra vymena Mata - Sanchez

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kris_kros

Shaw Len zavrel oci a bum, bez rozumu

Reagovat
Busby babes

stahne Freda a necha tam Matice.

Reagovat
Swarley

Tak Matic je Mourinhuv kůň, ten vypadne ze základu jen těžko

Reagovat
niflheim

Dobré střídání.

Reagovat
niflheim

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ake

Reagovat
Cobra

Rashford Aké

Reagovat
vodka

Rash

Reagovat
Miguel19

Rashford

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

Pogba

Reagovat
niflheim

Jako Rashford nepřemýšlel u toho?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

Missford

Reagovat
mr.Silver

* Trashford

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty vole

Reagovat
Whitemedia

Carrick vypadal docela jetě..

Reagovat
Mimalu

Aké hraje parádně

Reagovat
Whitemedia

však my ho v létě přivedeme zpět za 40

Reagovat
Mimalu

měla by tam být výkupka, pokud se nepletu

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 40 pokud se nepletu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

však ano, 40 mega

Reagovat
Mimalu

aha, to jsem čekal trochu nižší

Reagovat
Whitemedia

dvojnásobek no.. za blbost se holt platí, tak si naše vedení připlatí..

Reagovat
nani92

tak za také sumy dnes prestupuju Lindelofovia

Reagovat
SpecialOne

Myslím, že s útočnou dvojicí Muto-Rondón Rafa dnes zakončí své působení na lavičce Newcastlu.

Reagovat
niflheim

Ještě v 70. bych věřil klidně i ve dva góly, nějak to šlo dolů ta hra.

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard to bola strela v United okrem Maetiala nieje hrac co by vedel chladnokrvne zakoncit

Reagovat
Mimalu

Aké

Reagovat
Swarley

Rashfordíííííík

Reagovat
Miguel19

Ake

Reagovat
vodka

už jsem myslel, že to nedá

Reagovat
niflheim

Marcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
masly008

Matic musel dneska překonat nějaký rekord v nahrávkách stoperům.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho babes03.11.2018 13:50#

Otočíme, musíme věřit ale je znepokojující, že Bournmouth hraje jako Barca

v suchým triku

Reagovat
PP

to sou haluzáci..

Reagovat
mr.Silver

Luckeri

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti, už aby jim zas dal někdo pořádný klepec

Reagovat
niflheim

Krása.

Reagovat
avicii

Futbal vie byt velmi kruty.. United na to aku srajdu hraju maju az nebezpecne vela bodov

Reagovat
Busby babes

v suchem triku.

Reagovat
PP

jestli sis půjčil to Counterovo letošní, tak to souhlasí..

Reagovat
Busby babes

mam svoje vlastni.

Reagovat
aramaki

Mourinho zostava

Reagovat
nani92

neviem, mohla byť aj lepšia

Reagovat
iamek

Nádhera

Reagovat
Busby babes

Winning away at a top 6 side.

Reagovat
smazaný uživatel

Zachytil niekto nejaké detaily o tom, prečo pod Puelom je Adrien Silva mimo zápasového diania?

Reagovat
Zaschrona

Krasny protiutok.

Reagovat
Zaschrona

Gylfi -> Bernard -> Gylfi -> Richarlison -> 1:0

Reagovat
Zaschrona

A jako tradicne, kdyz totalne zapasu dominujeme, dostaneme gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak kedy uvidime hladky priebeh zapasu konecne

Reagovat
Zaschrona

To se nam nemuze stat...

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka. Lestr měl kopat penaltu a klidně i redka. Zaveďte už to video

Reagovat
SpecialOne

Muto zranění nebo už se na to Rafa nemohl dívat??

Reagovat
Zaschrona

Kdyby Coleman umel centrovat, byl by famozni hrac. Ale gol super.

Reagovat
Hokaido

I'm not crying, you're crying.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

bude to tezky, ale tesim se

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Sturridge, Moreno, Lallana, Shaqiri, Origi, Matip.

Reagovat
Malresi

Skvelá zostava ! Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

super, VvD + Joe

Reagovat
Miguel19

Origi je ještě u vás

Reagovat
Coutinho10

nikdo zatim nedal adekvatni nabidku no

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez v základe

Reagovat
Malresi

Tak on je v základe v podstate stále... na CB mu to ale svedčí po boku VVD ďaleko viac, ako na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som to myslel.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak Bellerin zaklad , na lavo Kolasinac a na kraji Michy a Auba.

Reagovat
Nikikrew

a Musfati zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude největší slabina

Reagovat
Nikikrew

Jako pamatam si na jeho super zapas proti Spurs, on ma strastne nevyrovnane vykony, cize dnes len mozme dufat, ze sa dobre vyspal a vykrocil tou spravnou nohou

Reagovat
Gunnersaurus

a čo je kurva so Sokratisom ?

Reagovat
Zaschrona

Richarlison nadherne potrestal. Skvely kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

On je skvelý, mal prísť k nám radšej ...

Reagovat
Zaschrona

Mate Markovice, to vam musi stacit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako LW bol lepsi, ale mozno sa v nom skryva maly Arnautovic ... aj tak si myslim ze ma dohodu so Silvom, pretoze v repre Neymara neposadi

Reagovat
Zaschrona

Ja si po dnesku nejsem jisty, dost se mi libilo, jak se mu snazil Bernard vytvaret nabehy a vazanim obrancu na sebe prostor. A zakonceni i rychlost na utocnika ma vybornou, do hlavicek je taky pouzitelny, cela ta nase ofenziva je hrozne rychla, to neni jako kdyz by tam byl Tosun, ktery je typologicky uplne jinde. Asi bych ho tam nechal, alespon se tim otevira vic prostoru pro Lookmana na kridle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lookman by v takychto zapasoch ako dnes mal dostavat sancu od zaciatku, Theo je marny, potrebuje gol, ale dneska mohol sediet , proti Chelsea samozrejme zaklad. A inak velka skoda ze nedisponujeme opciou na Gomesa, zase zahral vyborne, toho musime ziskat natrvalo !

Reagovat
Zaschrona

Ja doufam, ze dostaneme dlouhodobe jeho i Zoumu. Tyhle dva zapracovat trvale, tak ten kadr, zda se, ma vesmes celou zakladni kostru pohromade a staci jen vylepsovat kus za kus. Asi bude potreba vylepsit Kennyho, Schneiderlina/McCarthyho a Niasse, pristi rok mozna zapracovat Vlasice, Robinsona nebo Onyekura a snad se teda dostavame do faze mnohem bliz velkoklubum, ktere si mohou dovolit za leto koupit jen par hracu za velke penize.

Reagovat
Gazdo

Gomes hral vyborne? to je nejaky oxymoron?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Anderson ty fanta zmrd

Reagovat
TrueCommunist

Poslal by mi prosim pak nekdo nejaky kvalitni stream na Arsenal?? Díky

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Hachim Mastour

Skvelé zostava. Som myslel že budeme hrať s Lichim a Ainsleym.

Reagovat
smazaný uživatel

za chvíľu sa dozviem, či mám prorocké sny alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool nas znici

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď alibista, Kub.

Reagovat
smazaný uživatel

máte link na záapas niekto pls?

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám.

Reagovat
smazaný uživatel

tak daj, Jirko.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Lacko_Boh

nedavajte mu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Lacko_Boh

skyscanner

Reagovat
smazaný uživatel

Můj první letošní mac PL, tak mě nezklamte.

Reagovat
PhilipS

To zas bude frustrace s Xhakou a Mustafim, se zas těším. Sestava strašná

Reagovat
FCSL

Zrovna tam moc možností neměl, jak to udělat jinak

Reagovat
PhilipS

Aha Guendu vykartovanej vlastně a koukám, že Sokratis zraněnej. Tak to ok. Jenom Iwobi místo Mikhyho no

Reagovat
Nikikrew

nach, skoda

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson dôležitý zákrok

Reagovat
Minister

Miky zatiaľ dosť mimo. Mal hrať Iwobi radšej.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď premotivovaný Kolasinač nič neurobí Momovi

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

no čo, pobehuje tam jak nejaký fanúšik vypustený z tribúny...

Reagovat
Minister

uf škodaaa

Reagovat
Nikikrew

jaj skoda Micky

Reagovat
Hokaido

Proč to jako není penalta?

Reagovat
masly008

jasná

Reagovat
Minister

Arsenalu sa penalty nepískajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta pro Arsenal

Reagovat
Tommy the Gunner

To neni penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

luxusná prihrávočka, škoda

Reagovat
Nikikrew

obrana

Reagovat
Al Capone

Tohle je ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

ta nahrávka za obranu byla jasnej offside maneho

Reagovat
smazaný uživatel

ale loptu mal Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mané po ní šel taky

Reagovat
masly008

ale on nehrál a ani nikoho neovlivnil.regulérní gol.

Reagovat
Minister

Tak podľa mňa bol ofsajd už pri tej prihrávke, keďže Mané, ktorý bol v ofsajde sa zapojil do hry a potom ťažil so svojej ofsajdovej pozície.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on se mezitím dostal za míč, čímž svoje postavení zlegalizoval. Nejsem pravidlový guru, ale ten kus měl platit.

Reagovat
masly008

Reagovat
Hokaido

Já se v pravidlech docela vyznám. Mané rozhodně běžel k míči s úmyslem zapojit se = ofsajd. Bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti nevím, ale i můj komentátor teď řekl, že to bylo wrong decision.

Reagovat
tuny

A teď si představ, že ten komentátor může být na úrovni Karocha s Vláškem, jen proto, že mluví anglicky, tak přece automaticky nemá pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

teď se na tom samém shodli i ve studiu, kde to rozebírali zevrubně ...

Reagovat
stiflerovamama

sudi

Reagovat
masly008

regulérní gol dle mě. 1:1 na mega chyby rozhodčích

Reagovat
ernyyyy

To jste jako fakt chtěli penaltu?

Reagovat
masly008

tak trefil hráče po odehrání míče.jasná pentle

Reagovat
ernyyyy

jaká jasná? V žádným případě. A ještě v Anglií

Reagovat
masly008

v anglii jsou jiné pravidla?

Reagovat
ernyyyy

jinej metr.

Reagovat
masly008

už dávno ne.

Reagovat
ernyyyy

Záleží na rozhodčím, třeba dnes to pouští o hodně víc než kde jinde.. Jinak tyhle souboje se pískají jen v případě, že útočící hráč může ještě pokračovat v zakončení. Ne po něm.

Reagovat
SpecialOne

Ofsajd a kde? Idiot nestíhá stojí o 15 metrů mimo než měl a pak mává ofsajd

Reagovat
Coutinho10

neeeee ofsajd

Reagovat
Coutinho10

kterej nebyl

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafi

Reagovat
Busby babes

to asi ve vysledku nebyl offside. ne?

Reagovat
masly008

ne

Reagovat
Miguel19

Sudí Pokud mával offside, tak měl v tom prvním případě..

Reagovat
smazaný uživatel

Regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to byl jasnej offside vy gumy, Mané se naprosto jasně zapojil do hry

Reagovat
Miguel19

Jenže on ho mával až v té druhé situaci, kdy to offside nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdy to mával, ale gól neplatil správně

Reagovat
Miguel19

Proto ti to píšu.

Reagovat
masly008

Reagovat
Horcmen

Mane mohl být klidně 5 metrů za obránci, ale hrál Firmino a pak už to offside nebyl. Takové situace nejsou offside, projdi si pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

mané naprosto jasně šel po tom balonu, rozmyslel si to až ve chvíli kdy byl metr od něho, a všiml si, že tam je Firminho...

Reagovat
Horcmen

chápu, jak to myslíš, nevyhodnotil bych to tak https://streamable.com/kycat

Reagovat
masly008

a víš že se píská až se většinou dotkne míče.

Reagovat
joshua

Ale on svým postavením hru prostě ovlivnil. Míč šel na něj, že se ho nedotkl, je irelevantní.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nikikrew

hej, ale s konecnou platnostou to offsside bol predsa

Reagovat
masly008

Reagovat
SpecialOne

Prý zapojil do hry

Reagovat
Trand

regulérní gól

Reagovat
stiflerovamama

ciarový 5 metrov za tou situaciou a dovoli si to odpiskat

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd kua?

Reagovat
Minister

Xhaka

Reagovat
Nikikrew

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka na paaana

Reagovat
Tommy the Gunner

Nase obrana je silena

Reagovat
FCSL

Leno Ale na tu obranu stačí 1 dobrá přihrávka tvl

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii ještě není VAR?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně blbý.

Reagovat
smazaný uživatel

To ma serie toto, veľmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom v poháru ho testujou, ale těch chyb který nemusely byt v této sezoně sou mraky

Reagovat
smazaný uživatel

Angláni sou starý konzervy.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR sice není všespasitelný, ale pro fotbal je to ohromný (ale že fakt OHROMNÝ) krok dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
havrys99

Lenoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas snáď vyhráme už len kvôli kixu rozhodcu, kt. nás obral o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ výborne oba tímy

Reagovat
Jacks11

hodně dobrej Spiel

Reagovat
Minister

Klopp upokoj sa... však dostaneš infarkt.

Reagovat
Trand

Granit je zatím skvělej.

Reagovat
masly008

Reagovat
Hokaido

Úžasnej. Zatím MOTM. Zírám jako blázen.

Reagovat
PP

vidím kousek ale taky na něj čumím.. Pravda, Torreira to za něj odběhává.

Reagovat
Counter

Jsem rád, že to vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pre Jurgena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Aby nedostal infarkt.

Reagovat
smazaný uživatel

leno >>> cech

Reagovat
Lacko_Boh

je zatím skvělej

Reagovat
Trand

Reagovat
Lacko_Boh

jem jogurt

Reagovat
Trand

Rád jsem pomohl.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Heisenberg

Naše levá strana hoří, Kola neví koho bránit (Salaha nebo jejich pravého beka) a Auba mu s tím vůbec nepomáhá, protože nechává beka volného.

Reagovat
Lacko_Boh

cakali sme pruser ale toto je moc.

Reagovat
nani92

Snáď Liverpool prehrá vďaka tej chybe rozhodcu

Reagovat
Lacko_Boh

to sa neda pocuvat

Reagovat
nani92

príprava na nový Spiritov album

Reagovat
Lacko_Boh

* rozhovor, knihu, reklamu, kiu

Reagovat
masly008

miki strašně v lese.

Reagovat
Nikikrew

pekna akcia

Reagovat
Minister

Všetko to dpč stíhajú blokovať.

Reagovat
smazaný uživatel

wow aké tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Mkhy, Boa. Ten mal hrať u nás.

Reagovat
svaca

Torreira je neskutecnej, tenhle hráč nám příště chyběl

Reagovat
svaca

*proste

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší ako Fabinho zatiaľ, Brazílčan má ale lepšiu rozohrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka hraje dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho zatiaľ veľká slabina tento polčas

Reagovat
Minister

Ale už Ozil

Reagovat
Nikikrew

kurvaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zatiaľ lepší

Reagovat
masly008

dle mě vyrovnané

Reagovat
smazaný uživatel

Toto už je príliš

Reagovat
captain18

Miky jak keby nevladal

Reagovat
Minister

Na 2. polčas Iwobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Emeryim úplne iná a lepšia organizácia hry ako pod Wemgerom.

Reagovat
masly008

mi přijde že 90% dělá přítomnost Torreiry

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

To nie, no je skvelá posila zatiaľ. Taký lepší Coq.

Reagovat
stuff

Ta neefektivita arsenalu sa moze vypomstit. Ale krasny vykon zatial

Reagovat
smazaný uživatel

a tie 2 tycky a dobry zakrok Lena nic?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PP

Vidím posledních 12 minut a krásně je přehráváme! Teď jen nedostatek z nějakého brejku gola..

Reagovat
Lacko_Boh

pri mustafim netreba ani brejk

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaaaaa

Reagovat
Minister

Leno boha... toto už viackrát spravil.

Reagovat
FCSL

Taky kdo to u nás nedělal Takovej výlet ala Szczesny

Reagovat
Mimalu

nebyl to faul gólmana?

Reagovat
smazaný uživatel

asi hej...ale rovnaky ako alisson

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

leno ti jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

leno centre slabinka

Reagovat
smazaný uživatel

A h jo

Reagovat
Coutinho10

twl dalsi tyc

Reagovat
smazaný uživatel

Virgil ten gol neda

Reagovat
Switchback

penalta vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

když nepískl ti allisona tak tuhle taky nemohl písknou.

Reagovat
Switchback

já zapl až ke konci poločasu no

Reagovat
PhilipS

Ty Lenovy výběhy bude velkej průser. Už je to asi třetí za pár zápasů a zatím to nikdo nepotrestal

Reagovat
smazaný uživatel

Herne vyrovnané, ale mali sme vyhrávať.

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Lmfaoo

Reagovat
Malresi

Herne je Arsenal lepsi, najma v zalohe, no aj tak sme mali vacsie sance my (Vvd 2x). Nepaci sa mi Fabinho, ale ze vobec.

Reagovat
EXoRcIsT

Ako Xhaka zatial klobuk dole jak ho nemam rad tak dnes hraje perfektne

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

mám to stejně, ale dneska je super.

Reagovat
Mastný Chobot

ale co Torreira, ten je neskutočný

Reagovat
Nebelung

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
svaca

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka je fantasticky hrac ked nerobi hovadiny...robi ich uz o dost menej

Reagovat
PhilipS

Čekal jsem to horší. Možná z toho i něco uhaluzíme

Reagovat
Hachim Mastour

Neuveriteľné s akou ľahkosťou hrá Xhaka. Nikto ho totiž nepresuje. Ináč pekný výkon. Do budúcnosti by to ale chcelo nejaké top RW. Alebo dať šancu Nelsonovi, neviem.

Reagovat
Whitemedia

Leno

Reagovat
Counter

Krásný fotbal

Reagovat
mr.Silver

Krasny zapas, chybi tomu goly.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden uz bol

Reagovat
Mastný Chobot

Mali sme vyhrávať, ale kľudne sme mohli aj 0-2 prehrávať. Každopádne ma toto hrozne baví, keď to porovnám s tým, ako som bol indiferentný minulú sezónu, tak teraz to úplne prežívam, páči sa mi, ako hráme.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut a Xhaka nadpozemsky vykony. Lena si asi nikdy neoblibim, jen smutne cekam az zas vyhraje cenu pro nejvetsi pocet zpusobenych chyb vedoucim k inkasovanymu golu.. Ted ho zachranila tyc...

Reagovat
smazaný uživatel

jeden nohami, druhy pri centroch...ale cech je v tom aj tak o triedu inde..a leno aspon ma reflexy

Reagovat
Miguel19

Však Čech při centrech stejně marnej.

Reagovat
Taiger

Asi ne, Migueli19

Reagovat
Counter

Taky to není jeho silná stránka, ale je v tom lepší než Leno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Moze byt dobre sme sa pripravili. Myslim si, ze sme boli lepsi tym, skoda ze sme nedali aspon 1 gol, sance na to boli. Xhaka dnes famozny, asi naj vykon od neho v drese Arsenalu. Obrana az na 2 situacie velmi dobre, Bellerin hra paradne. Ozil docela fajn, Auba to iste, Lacca a Micky troska v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Arsenal lepsi herne ale viac tutoviek na nasej strane...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje dobre jinak fajn zapas, chyby sudího či smůla na obou stranách.. kdo da první gol, vyhraje

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez zálohy

Reagovat
SpecialOne

Nikdo nechce, aby měli pomezní místo očí mikroskopy, ale rychlostně by hráče stíhat měli. To co pomezní předvedl při gólu Maného byla ostuda. Na měsíc do League Two

Reagovat
Malresi

Reagovat
stiflerovamama

Hrozný výkon, zase sme strašne nedôrazní, nekompaktní. Preboha Arsenal s touto obranou náchylnou na chyby a my sme na nich poriadne nezatlačili. Frimino ma zase jeden z tých zápasov kde vyzerá ako drevák a lenivec a dojebe 9 z 10 veci. Bránenie tiež veľmi slabé, Trent bol v 10 min zrelý na striedanie. ALe teda v pohode sme mohli dať 3 góly. V takomto zápase treba byť chladnokrvný čo bohužiaľ opäť nie sme, a to je to čo nás podľa mna este delí od City.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Taiger

Xhaka je nejlepsi

Reagovat
Lacko_Boh

ty si ale maska počúvaj!

Reagovat
Taiger

Oi roadman, jsem rikal furt Iwobi, to je jina, fam

Reagovat
Lacko_Boh

asi som si ta pomylil OG. Iwobi je obcas wasteman ale posledne vykony boli celkom peng

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Taiger

Reagovat
stiflerovamama

niekto nejaký stabilný stream ?

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Hhaha

Reagovat
Taiger

Napisu pozdeji, Oli

Reagovat
smazaný uživatel

V poho, máš čas.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Pome na 1:0

Reagovat
Minister

Ach Miky choď už dole.

Reagovat
masly008

miki ihned dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho dole, upraviť trochu rozostavenie a Shaq hore

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas. Už nech tam zostane max. 10 min.

Reagovat
Counter

Škoda že Mchitarjan nemá den

Reagovat
Minister

Neviem, kedy ho mal naposledy.

Reagovat
Taiger

Fabinho nezvlada Torreiru

Reagovat
mr.Silver

Van Dijk je zvire

Reagovat
Taiger

Mustafi taky

Reagovat
PP

neskutečné.. To tam drží jak obr Atlas nebeskou klenbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je fantastický.

Reagovat
PP

Bijte je kurvaaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to zlepšiť pohyb.

Reagovat
Taiger

Je na case, aby to rozhodl Iwobi

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Nikikrew

leno

Reagovat
Miguel19

Leno

Reagovat
masly008

leno

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
patas92

To je ten lepší Čech?

Reagovat
Counter

Leno

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool

Reagovat
havrys99

kurňa Bernie

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Foyth, Davies, Sissoko, Dembele, Winks, Lamela, Lucas, Kane. #COYS

Foyth a Winks

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Minister

Presne toto som čakal.

Reagovat
Trand

Reagovat
mr.Silver

Leno

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaal yeees Milneeeeeeeer

Reagovat
Taiger

Leno kokot

Reagovat
Minister

kurvaaaa

Reagovat
nani92

Boha jeho, kúpte Schmeichela

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

skodaa

Reagovat
ZB 07

Čech by to měl

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

Precenovanej Leno

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

My máme vzadu v prdeli prostě všechno

Reagovat
masly008

ale paradoxně dneska stopeři super a dojebe to golman na které šla chvála.

Reagovat
Edgewalker

Jo, je to prostě pech.

Reagovat
Taiger

Leno mel 2 sileny vybehy predtim, chvala zadna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

myslel jsem před zápasem celkově

Reagovat
Taiger

Za me nebyl zadna jistota ani predchozi zapasy, ale vec nazoru, snad bude Cech chytat dalsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp, nasad na Torreiru Giniho a Shaqiri hore

Reagovat
Taiger

Will do

Reagovat
smazaný uživatel

První věc co by měl udělat Klopp je střídat Fabinha ten bude mít červenou pokud zůstane

Reagovat
Hokaido

Přijde mi, že Kloppovi se ta pozice Firmina trochu vymkla z rukou. On se stahuje až někam mezi CM a krajní beky, aby si s nima narážel a rozjížděl útočný akce. Jakkoliv je to inovativní, tak to prostě nefunguje a letošní Firmino je jen stín toho loňskýho.

Reagovat
smazaný uživatel

prehánka jak oči

Reagovat
Hokaido

Vždyť je to pravda. CF prostě na hřišti není od toho, co má za úkol Firmino. Je mi jasný, že Klopp změnil styl z hurá fotbalu na daleko zodpovědnější, ale Bobby tím vyloženě trpí.

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem toho, Firmino hral aj minulý rok často SS a Salah bol na hrote

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Han střelil první

Čech zpátky na scénu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrajem?

Reagovat
mr.Silver

Vyborne.

Reagovat
Lacko_Boh

celkom fajn ale chyby od mustafiho a lena

Reagovat
masly008

prohráváme,ale jinak vyrovnané.oni mají větší tutule

Reagovat
Hokaido

Výborně.

Reagovat
Counter

Hezky, ale Liverpool už prostě umí bránit a potrestat chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

ok dik, vsem, nastresti ted nastoupila spasa

Reagovat
Whitemedia

někdo funkční nesekající se stream? Procházím to na redditu a všechno to stojí za vyliž prdel.. když nejede buffstream, tak jsem v poslední době nahranej..

Reagovat
Whitemedia

dík, tohle vypadá nadějně

Reagovat
Trand

Jede to cca od 10. minuty bez výpadku.

Reagovat
mr.Silver

Co tam zas Leno zkousel do pici

Reagovat
PhilipS

Ty vole ale ten touch jak si to Salah zpomalil ten balón to je neskutečný. Fakt pan fotbalista

Reagovat
king23

Fanoušci Arsenalu jak si věřili prý pokud chceme dohnat city. A v současné chvíli jen dva body nad united..

Reagovat
Hachim Mastour

Kurva to čo je za striedanie.

Reagovat
cokoliv

Firmina to prostě nebaví

Reagovat
Minister

Van Dijk úplne sám... to nechápem.

Reagovat
Minister

Arsenal od toho gólu dosť mimo.

Reagovat
Coutinho10

Dijk to ma fakt proklety

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy poločas LFC jasně lepší, to musí byt 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

No. Prvých 10 min nás točili

Reagovat
smazaný uživatel

leno bylo by brevno, zbytecny roh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

+brevno sa nerata ani ako strela na branu cele zle..

Reagovat
smazaný uživatel

takto se to zapocte, chtel si vylepsit prumer

Reagovat
Counter

Raději bych Ramseyho nechal sedět celý zápas na lávce, než aby šel Auba dolů

Reagovat
Swarley

ty by byl Ramsey v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazete je mnohem marnější než Morata, laca je úplně v lese když hraje sám v útoku

Reagovat
Miguel19

čau ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

tohle nikdy nezklame

Reagovat
PP

Reagovat
Whitemedia

stane se to tu občas každému, ale tím, že napsal, jak je Laca mnohem marnější než labil, si o to dost koledoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

ty seš úplně v lese

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hokaido

Přesně, slitoval bych se a vyměnil ho zpátky za Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

2x šel hodně dobrý center do vápna a on byl někde v prdeli,

Reagovat
smazaný uživatel

Mane nejlepší na place.

Reagovat
Counter

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

vedel som to

Reagovat
aither

Lacaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mimalu

pěkný gól

Reagovat
captain18

Goooooool a

Reagovat
Nikikrew

LAcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Nikikrew

Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

laca zlatickoo :) rvp - ovka

Reagovat
Edgewalker

Kurva, já to mám nějak pozadu, samý spoilery tady

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Heisenberg

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
mr.Silver

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

LACA LACA

Reagovat
Trand

Kanuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeeeeeee

Reagovat
havrys99

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Laca neskutečná forma

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, pěkný gol

Reagovat
smazaný uživatel

Laca je skvelý no

Reagovat
Lacko_Boh

WEEEEEEELBZZZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson stál za ten cash

Reagovat
Miguel19

Salah jde moc na sílu.

Reagovat
nani92

Ego ho prerástlo

Reagovat
Taiger

Lacazetkaaa

Reagovat
Coutinho10

Mane skoda...to mohla bejt odpoved....

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočne sa zaťahujeme. Daniel hore

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp reaguj dpč

Reagovat
Minister

božeeeee

Reagovat
Whitemedia

Unai je taky solidní psychopat

Reagovat
Heisenberg

To je škoda Welé, Laca by šel sám

Reagovat
masly008

Iwobi na LB udělal víc jak miki za 3 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

MoHype

Reagovat
smazaný uživatel

Salah kurvaaaaa jak tohle můžeš tak posrat

Reagovat
Busby babes

ten komentator je bozi. kdyby v prvni puli paldo 6 golu, tak to v klidu mohlo byt 3:3

Reagovat
Minister

Nie.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
El Cid z City

skvělé, gratulace arsenalu

Reagovat
Counter

Remíza v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

spravodlivá remíza

Reagovat
masly008

Reagovat
mr.Silver

Skoda, byli jsme lepsi ale remizovy zapas

Reagovat
Edgewalker

Výkon dobrý, ale chtělo by to konečně doma proti silným vyhrávat. Každopádně zlepšování pod Emerym pokračuje, což je fajn

Reagovat
Lacko_Boh

tak na es sme stratili iba so city(pod emerym)

Reagovat
havrys99

skvělý tempo, oboustranně super zápas

Reagovat
stiflerovamama

Najslabší výkon sezóny, hnus. Vobec sme nehrali svoju hru. A nech si hovorí kto čo chce, cítim sa pri zálohe s Hendersonom istejsie ako pri zálohe s Fabinhom.

Reagovat
smazaný uživatel

Najslabší výkon sezóny?

Nie.

Fabinho sa druhý polčas zlepšil, avšak mal na druhú stranu šťastie, že nedostal ČK a mal ísť rozhodne dole.

Reagovat
stiflerovamama

Mne teda prišiel, že tam už dosť prepadával a nestíhal.

Reagovat
Hachim Mastour

To teda mal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím striedanie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapilo mě, že hrál Liverpool takto z bloku, čekal sem, že Arsenal přehrajou.

Reagovat
Lacko_Boh

aj ja. Ale dost dobre sme zvladali rozohravku so zadu.

Reagovat
Lacko_Boh

EDIT-> zo

Reagovat
Kowe

Tuhle sezonu absolutně nemáme presing, nechápu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to nejaké krídlo na oživenie, Shaqiri je iný typ hráča a hrá aj iný post (zatiaľ).. Niekoho typu Mané alebo rýchly typ útočníka - žolíka.

Reagovat
Lacko_Boh

ox? indzurd?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Takhle hrajem poslední dobou pořád, hnus velebnosti

Reagovat
Kixi Syhimour

Huddersfield

Reagovat
cristiano.K.

byly dva slabší zápasy.

Ano, však se tu jede na Henda uplně nesmyslnej hate.

Reagovat
fenixLFC

achjo zbytocna strata. tento arsenal musime porazat.leno je diera

Reagovat
Minister

Reagovat
Counter

Zrovna dneska zahrál Arsenal dost dobře.

Reagovat
fenixLFC

to sa nehadam, ale proti takejto obrane musime byt doraznejsi a vyuzit to

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

saso

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem videl. Iwobi ♥(i kdyz imo byla chyba nechat ho pak na LB, protoze si nemohl tolik dovolit dopredu, presto udelal dalsi tutovku), Laca , za tech 15 minu koala

a hlavne Holdini

Reagovat
raduinho

Kosovo je Kosovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předkrm máme za sebou, teď je tady hlavní zápas dnešního dne

Reagovat
Lacko_Boh

nehraju o polnoci?

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Supereriiiiiiiiiik

Reagovat
smazaný uživatel

ooooooooooooo to je konceeeeeeeeeeeertttttt

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice znásilňujou vlky a celej EF spí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já si vystačím sám

Reagovat
Minister

nebol ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno jestli to bude 0-5 nebo 1-5...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Ale jo, ztráta Dembélého mrzí, ale dá se na to po dlouhý době koukat. Obrana dneska docela funguje, takže snad bez nervů.

Reagovat
mr.Silver

Bublina Wolves teda solidne splaskla.

Reagovat
Mates_Matesović

Mohla by se v příštím kole zase nafouknout

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Minister

puce Wolves dobré šance... škoda, mohlo to byť ešte zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Jimenez jakej dive

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpoutal se HURIKEEEEEEEJNNNNN

Reagovat
SpecialOne

Foyth

Reagovat
jk

Foyth vedle Tonyho ale hodně suverénní výkon

Reagovat
Coutinho10

Wolves to hezky zdramatizoval

Reagovat
SpecialOne

Ten Adama je úplný magor

Reagovat
jk

Ty fauly kdy si to hráč kopne před sebe a napálí to do borce co je metr před ním to je děs...

Reagovat
kiwwi

*to je faul

Reagovat
jk

Hm. A co konkrétně bys poradil tomu bránícímu hráči? Teleportaci?

Reagovat
Azazelo RD

To jsem taky niky nepochopil. V situaci, kdy to napálí do stojícího hráče, který evidentně nijak aktivně nevystoupí proti. A stejně situace, kdy si hráč ve vápně předkopne míč evidentně do outu, že ho nemůže stihnout, ale štrejchne o obránce a místo odkopu od brány je penalta.

Reagovat
Busby babes

Foyth teda super debut.

Reagovat
nani92

Southampton dostane 4ku a CP získa bod

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by i Saints uhrát bod

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/jamesrobsonES/status/1058882093990731778

Zajimavy a hodne otevrene receny od Mourinha.

Reagovat
Grahf

ak máš slabú obranu, tak musíš hru tlačiť dopredu a držať tam loptu. Ale mourinho robí presný opak, keď sa pri bránení sťahuje dozadu a necháva súpera hrať, plus tie nákopy naslepo a rýchle zbavovanie sa lopty. Stačí si pozrieť ako to robí city, alebo pool, súperi sa málokedy usadia na ich polovici, takže obrana nemusí tak často zasahovať.

Reagovat
Busby babes

jenze City a Pool maji solidni obranu.

Reagovat
vodka

liverpool až letos, city v první guardiolově sezoně taky vzadu hořeli jak papír.

Reagovat
Busby babes

tak ja myslel, ze se bavime o soucasnem stavu, nevim, proc bych mel brat v potaz City pred dvema lety? Taky v te dobe nic nevyhrali a vyhrali az v momente, kdy obrana byla solidni. Loni meli nejlepsi obranu.

Liverpool to same. Po prichodu VVD se dost zvedli (teda po asi mesici, kdy se zapracoval do sestavy).

Reagovat
vodka

a jak potom jde dohromady to, že loni jsme měli skoro nejmíň inkasovaných golu a letos se stejnyma hracama je to tak tragické?

Reagovat
Busby babes

cast vysvetleni je ta, ze DDG uz nema v kazdem zapase tri wonder save ale jen jeden. Druha, ze Matic hraje tuzku a tak je vic videt, ze stoperi nejsou tak dobri.

Reagovat
Grahf

však v prvých sezonach sme sa všetci smiali na otamendim a bravovi, alebo mignoletovi a lovrenovi

Reagovat
Busby babes

no a? co to ma spolecneho s letosni sezonou poolu a lonskou sezonou City? Vsak na tom je videt, ze ve chvili, kdy vyresili obranu, tak se posunuli hodne nahoru.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ajouki

Hlavně tohle neustálé fňukání staví na hlavu Emery (fňukání fanoušků a neschopnost Mourinha ten tým zorganizovat). Arsenal pod ním hraje od začátku ofenzivní fotbal, často v sestavě dva útočníci a defenzivně jsou poměrně solidní. Minimálně člověk u nich nemá pocit, že z každého útoku soupeře inkasují.

Nejvíc minut ze stoperů maji Mustafi a Holding, ti by základ nehráli ani u vás. Leno rozhodně není žádná jistota, šance proti Liverpoolu inkasovali prakticky jen po jeho hrubkách. A že Xhaka hrál párkrát levého obránce, to už je jenom perlička.

Reagovat
Busby babes

no vidis. my jsme loni meli druhou nejlepsi obranu tusim a letos je to bida. Ti hraci delaji velke chyby.

A pak teda moc netusim, co stavi Emery na hlavu a kde vidis nejake fnukani, ale to uz je asi fuk.

Reagovat
ajouki

Neustálé fňukání po novém stoperovi, že nedošel a je to hlavní důvod vašich slabých výkonů a výsledků. Vždyť to tu je zmíněné každý druhý den, ideálně jako reakce na něco negativního. Emery ukazuje, že jde zorganizovat tým i se stopery jako Mustafi a Holding, a přitom hrál ofenzivní nápaditý fotbal i proti jednomu z nejlepších týmu PL.

Reagovat
J0EL

Reagovat
MCFC_8

Dnes čím skôr zlomiť obranu, ideál do polčasu, tip 3:0- Kun 2, Raheem

Reagovat
Taiger

Kun idealne bez golu

Reagovat
blade115

*Aggy přece

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Lawrence z Arabie za 20 minut na RTVS 1. Doporucujem.

https://www.csfd.cz/film/5702-lawrence-z-arabie/prehled/

Reagovat
Busby babes

https://www.bbc.com/sport/football/46089205

Wazza jeste jednou za Anglii. Rozluckovej zapas proti USA.

Reagovat
SpecialOne

City XI | Ederson, Walker, Stones, Laporte, Mendy, Fernandinho, Silva (C), Sane, Sterling, Bernardo, Aguero

Reagovat
SpecialOne

co má letos Pep proti Jesusovi? Soton doma by porazili i na hrotu se mnou. Aby si toho Aquera neutavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho stejně stáhne v 50. minutě tak ho neutaví

Reagovat
MCFC_8

Ved Jesus hral teraz cez tyzden proti Fulhamu a aj minuly proti Sachtaru a Kun ani minutu...

Reagovat
SpecialOne

To je možný, já sleduju spíš PL a v tam v základu min. 2 měsíce nebyl.

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
diastan

Nejlepe do 20.

Reagovat
diastan

Krasna akce, Sané

Reagovat
Mimalu

Chelsea XI vs. Crystal Palace: Kepa, Alonso, Azpilicueta, Luiz, Rudiger, Kante, Jorginho, Barkley, Pedro, Morata, Willian

Subs: Caballero, Fabregas, Hazard, Loftus-Cheek, Kovacic, Zappacosta, Cahill

Reagovat
Taiger

Chvilka ticha pro ty, co maji Edena cpt

Reagovat
Taiger

A dalsi pro ty, co maji RIcharlisona VC, snad nenastoupi poslednich 10 minut

Reagovat
Free_player

Reagovat
blade115

Sarri, jestli posereš i tohle, jseš fakt kkt.

Reagovat
off-olda

Miguel tě zbije..

Reagovat
Mimalu

ten na to dlouhodobě kašle

Reagovat
diastan

Toto zas bude jednou debakl

Reagovat
Taiger

Aggy, stop

Reagovat
diastan

Wowww

Reagovat
Free_player

Sané zatím lítá

Reagovat
blade115

Bilva je úplně nemožnej, oni můžou vyhrát třeba i 8:0, ale on prostě vyjde bez gólu a bez áčka...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mönchengladbach

Sáně > Káně < Máně

Reagovat
Taiger

Nechtel bych mit obrance + brankare City ve fante

Reagovat
fenixLFC

nech ide ederson dopice

Reagovat
mistr129

Já si nestěžuju, mám jen Raheema

Reagovat
patas92

Ještě víckrát si nahrajte

Reagovat
diastan

20 nahravek ve vapne a pak takova strela pred nim

Reagovat
off-olda

Sané, Sterling, Aguero

Reagovat
diastan

Sterling

Reagovat
pingla

to je šílenost ten jejich fotbal, 4 góly za poločas a hrají to skoro do prázdné branky....

Reagovat
raduinho

Reddit je stašně nepřehledná píčovina.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
Hokaido

Taky jsem to zezacatku tvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

CP teda přijeli hrát pěknou sračku...

Reagovat
Mimalu

12 minut za námi, Morata se nepotkal s míčem...

Reagovat
off-olda

Potkal. Jednou sklepnul míč pro hráče CP.

Reagovat
Taiger

Cas na to, aby Aggy stridal

Reagovat
Cobra

Zaha má ten dribbling naprosto úžasný.

Reagovat
masly008

škoda že nezkusil nějaký větší tým

Reagovat
Cobra

Co čekat s cenovkou, jakou má.

Reagovat
Taiger

Na vic nema

Reagovat
Cobra

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusí

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim hra Chelsea nema vubec zadnou myslenku a navic je tam spousta lacinych ztrat, ktere smrdi golovym breakem. Obzvlast Barkley nemel snad normalni prihravku.

Reagovat
Kluivert9

Bez Hazarda to dnes nepude.

Reagovat
Taiger

Nesmi nastoupit

Reagovat
Mimalu

tak snad se dneska nedívá blade, označení demoverze Barcelony je ještě pro dnešní výkon lichotivé...

Reagovat
Mimalu

Morataaaaaaaa

Reagovat
Trapper

Pedro, MOrata

Reagovat
Taiger

Jeste 3 a posetrit Edena

Reagovat
TopinB

LABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL

Reagovat
off-olda

Nevěřím

Reagovat
off-olda

Barkley je naprosto otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán Eden a VC Sterling. To moje půlky nevydrží

Reagovat
Taiger

VC Richarlison, povidej mi o tom

Reagovat
Sali5

Jako sorry, ale Hazard tam dneska půjde, za jakéhokoliv stavu

Reagovat
off-olda

Není pravda. Sarri říkal, že pokud nebude muset, tak ho tam nedá.

Reagovat
Taiger

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
off-olda

Taková svíce

Reagovat
lucius6

Sterling 2+2, přičemž i v mezihře byl opravdu výborný, snad jeden z jeho nejlepších zápasů vůbec.

Reagovat
masly008

Ta chelsea musí být strhující fotbal, že jsou tu tak 3 komenty

Reagovat
off-olda

CP přijelo prohrát a podle toho to vypadá.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kluivert9

Evidentně.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Trapper

Reagovat
Mimalu

Luiz

Reagovat
off-olda

Na koho se Luiz rozčiluje, když se s ním vůbec nenavázal a byl to jeho hráč?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Taiger

To jsou idioti

Reagovat
off-olda

Alváro Inzaghi

Reagovat
off-olda

Edenek se rozcvičuje

Reagovat
Swarley

jsem fakt zvědavej, kdo Zahu koupí...možná uděláme bargain jak s Pogbou...

Reagovat
blade115

Zahubičku jako Pogbargaina.

Reagovat
Swarley

no, to jsem víceméně napsal...ty jsi to zase nepřečetl?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

Jo, ale ty seš suchar a nevyužil si potenciál toho jména.

Reagovat
Swarley

to už se běž kroutit za Olem, budete si perfektně sedět

Reagovat
blade115

Olo je fajn.

Reagovat
Swarley

Píšu, že si budete perfektně sedět! Dělej s tím čtením už něco.

Reagovat
blade115

Však já to kvituju. Dělej už něco s tím myšl... Nah, to máš vlastně fuk.

Reagovat
Swarley

To je slabé i na tebe

Reagovat
blade115

Na tebe to je ale tak akorát.

Reagovat
Swarley

Však to je tvoje klasický zoufalá slabota...rozhod radši palce a máš to své marné představení pro dnešek zase za sebou...

Reagovat
blade115

Neříkej mi, co mám dělat, kmete.

Reagovat
Swarley

hlavne zase nebreč

Reagovat
blade115

A smát se ti můžu?

Reagovat
Swarley

Najednou chceš radit, co máš dělat? Ty ani dva komenty nezvládnes, abys neotocil

Reagovat
blade115

Tak stejně na nějaký moje přání nereflektuješ, tak s tebou zkusím tu hru hrát, důchodci prý mají rádi, když se cítí důležití.

Reagovat
Swarley

To je fakt marný i na tebe, radši ještě jednou otoč a vrať se k tomu nereagovani nebo palcovani...vymysli si zase nějakou pohádku, proč to děláš tentokrát a máš vyřešeno...tohle je marnost...

Reagovat
blade115

Tak já ti teda ten palec dám, za tu sebereflexi o marnosti.

Reagovat
Swarley

Jelikož máš problémy se čtením, bylo to o tvé marnosti a pak jsi ten palec konečně zvládl správně...gratulace

Reagovat
blade115

To si klidně dál namlouvej.

Reagovat
Swarley

Ok, tak jsi to zase posral a číst neumíš..

Reagovat
blade115

To si klidně dál namlouvej.

Reagovat
Swarley

Jedno nebo druhé, můžeš si vybrat

Reagovat
blade115

Vybírám C, Swarley je klasicky mimo.

Reagovat
Swarley

Pak je to čtení

Reagovat
blade115

Takže jsem zvolil správně.

Reagovat
Swarley

Ne a pak je to pořád to čtení

Reagovat
blade115

Bllfldgjeksj

Reagovat
Busby babes

tu levou stranu mame slabsi, to je fakt.

Reagovat
Swarley

jo jo, jen jsem si ověřoval, jestli tu je mrazik

Reagovat
Trapper

Proč vlastně z MU odešel?

Reagovat
Busby babes

Neprosadil se. Je otazka jak moc to byla jeho vina. Privedl si ho SAF, jenze prisel az pro Moyese. Moyes nevydrzel a LVG mu pak uz sanci nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on tehdy taky nehral moc dobre ne? Jako nevim, me tohle neprijde jako vylozeny provar. Trochu podobne s Depayem, ne kazdy mladoch to unese. Jemu tov te dobe navic ani nejak extra neslo ani na hostovackach, ne? Proste potreboval ten mid table tym, ve kterem by serozjel a nasledne hvezdil.

Reagovat
Busby babes

tezko rict, protoze nehral vubec. pod Moyesem nastoupil k 2 zapasum v lize a 2 v poharech, pod LVG vubec.

jinak nerikam,ze to je provar, vsak pisu, ze je otazka, jak moc je to jeho vina. Privedl ho manager, kterej v dobe jeho prichodu uz netrenoval. a pod jeho nastupcem to byla tragedie. Nastoupil k prvnimu zapasu, zahral super a pak pul roku nebyl v sestave.

Reagovat
mithro

obrabal predsa Moyesovu dceru

Reagovat
Busby babes

tomuhle porad jeste nekdo veri?

Reagovat
mithro

tak pravda je to stale taka ista teraz ako vtedy

Reagovat
smazaný uživatel

By me celkem zajimalo, jestli jsne ho aspon zkouseli natuknout. Jako je mi jasne, ze CP by si reklo raketu, za kterou by to pro nas nedavalo smysl, ale hrozne chci verit,ze bysme za takoveho hrace byli ochotni nabidnout aspon tech 45+.

Reagovat
Lacko_Boh

hm, vies si ho u vas predstavit? Inak, ja neverim ze by ho Poche chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do toho podhrotu mi furt chybí jedno LW. U něj (stejně jako u spekulovaného a ještě míň reálného Martiala) by byla navíc výhoda hrát hodně slušně na hrotu. Takže určitě jo, umím.

Harry/Zaha

Son/Zaha; Alli/Lamela; Eriksen/Lucas

Moje vysněná posila na křídlo byl Mahréz no. Ale tak se City jaksi soupeřit nemůžeme...

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrezko

Reagovat
vodka

pro CP úplně klíčový hráč, HG, konzistentně skvělý už 2 roky, náhradu nemají na stejném levelu sehnat. Pokud půjde, tak fakt čekám kolem 80 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Však já to nerozporuju. Mě by jenom zajímali, jestli jsme ho třeba zkusili aspoň za 50mega.

Reagovat
off-olda

Hazard a Kovačič

Reagovat
Mimalu

Morataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
off-olda

Moratáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
off-olda

A střídej Hazarda, ať odpočívá.

Reagovat
Minister

Sakho wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Morata zabiják

Reagovat
Kluivert9

I s jednou minutou je Hazard lepší volba než Salah

Reagovat
Mimalu

Pedroooooooooooooooo

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

Morata

Reagovat
off-olda

Morata To je kluk, kterého znám.

Reagovat
Kluivert9

Fernando Morata

Reagovat
off-olda
Reagovat
vilp

To je blb.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé, Dier, Wanyama out na zítra. Mno je to fakt zvláštní to napsat, ale díky tomu taky asi bude hrát naše momentálně nejsilnější středová dvojka Wonksy a ... wait for it ... Sissoko himself. Ještě bych uvážil Foytha na DM, to by nemuselo být marné. No jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Jan a Danny pořád out, Alli doubtfull + Hugo suspended. To je lazaret kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Foyth nie je registrovaný na LM.

Reagovat
Hokaido

Ani nemusí být kvůli věku, ne?

Reagovat
Kluivert9

Není odchovanec, takže věk by na to neměl mít vliv.

Reagovat
Hokaido

Máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

http://www.spiegel.de/international/manchester-city-exposed-bending-the-rules-to-the-tune-of-millions-a-1236346.html

Prvni ze serie 4 clanku, ktere ted vyjdou kazdy den az do ctvrtka o tom, jak City delaj byznys a jak falsujou svoje knihy a podvadi.

Ten days after the end of the season, Chumillas presented the results of the deliberations and declared that the details of the sponsoring contracts would be adjusted -- for the just finished season! Etihad was to suddenly pay 1.5 million pounds more, Aabar 0.5 million extra and the tourism authority a surplus of fully 5.5 million pounds. And they were all supposed to act as though that had been the deal agreed to at the beginning of the season.

The club and its sponsors were manipulating their contracts. When Chumillas asked his colleague Simon Pearce if they could change the date of payment for the sponsors from Abu Dhabi, Pearce answered in the spirit of Manchester City's executives: "Of course, we can do what we want."

Reagovat
Swarley

To je panečku fungování klubu, to je koncepce...já se úplně divím, proč to takhle nedělá každý...spoustě klubu by to vyřešilo hodně problémů...

Reagovat
Busby babes

pritom je to tak jednoduchy.

Reagovat
Swarley

Ještě by mohl někdo odkrýt perfektní soběstačnost Chelsea, to by asi taky stalo za to

Reagovat
RKBoy

je pekné ked sa ludia vyjadrujú k veciam o ktorích nemajú takmer nič načítané a naštudované.

Reagovat
Swarley

Jo jo, to jsem četl podobne krmení o City, ale můžu ti říct, že to úplně dobře nedopadlo...

Reagovat
Busby babes

tam je to celkem transparentni. Roman dava pujcky.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím tak v CFC to funguje tak, že klub jako takový nemá žádný dluh vůči nikomu, ovšem firma, která ho vlastní má dluh k Abrovi s 0 úrokem o velikosti všech dluhů co měla+ co investoval.

Reagovat
Busby babes

asi jo, ale to je uz jen detail. Jinak o to by v tomhle porovnani ani neslo. Porad by to byla dotace majitele, ktera se do prijmu dle FFP nepocita. Roman tam proste cpal prachy stylem ala City jen o neco driv no. a tenkrat zadne FFP restrikce nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, půjčka s 0% úrokem. Tak to by mě zajímalo, co na to finančák v UK

Reagovat
masly008

co by.protě ho nepustili do země.

Reagovat
smazaný uživatel

.. kvůli národnosti.

Reagovat
mithro

oproti tomuto je chelsea uplne zlaticko

Reagovat
Swarley

Chelsea s tím vším vyj-bávala úplně stejně akorát dřív...to stejný v tmavě modrým...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi těžko, když žádné takové pravidla nebyli. Kde nejsou pravidla, nedají se prodloužit a investovat do svého majetku myslím zločin není, snad ani morální.

Reagovat
Swarley

z úplnýho hovna jste se vesrali někam, kde jste žádnou svou zásluhou neměli být...absolutně nezaslouženě a jen tím, že si vás nějakej Lojza z Ruska vybral...

absolutně neporovnatelné s tím, co vybudoval SAF...

Reagovat
Azazelo RD

Lojza ze Skotska, co prodal duši ďáblu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

na to nejsou důkazy

Reagovat
Azazelo RD

Každý trenér po SAFovi to dokazuje více než dostatečně.

Reagovat
Swarley

hm, to je fakt

Reagovat
mithro

hej, stale to bol oligarch a nie stat. ked si precitas ten clanok, tak to je uplne iny level ako to robil Roman, aspon podla mna.

plus, vtedy este FFP neboli a UEFA im to nepomahala maskovat a vybrat si pripadny trest.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

nerozdávej citrony, bordel jste úplně stejnej...

Reagovat
Swarley

jo to jo, v tomhle rozdíly jsou...ale celou dobu mi jde o tu podstatu, Chelsea to úplně jako City nemá ničím podložený...je to prostě hračka nějakýho miliardáře a nestojí za tím vůbec nic jiného..žádné budování, žádný úspěch, žádná práce...

FFP a to krytí je už problém samotné UEFA, ne Chelsea nebo Cíty...i kdyby to pravido nebylo a i kdyby to UEFA nekryla, tak je to pořád stejnej hnus...ale že UEFA v tomhle figuruje tak, jak figuruje, to už asi taky nikoho bohužel nepřekvapí...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom investování samotným podle mě tedy nic špatného není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Voda na mlejn.

Reagovat
Swarley

jo jo, pak ti ještě přijdou řešit tvou zdravou nebo nezdravou platovou politiku...docela se nabízí říct, že jsme si na to k-rva vydělali a všechno to vybudoval SAF...u City nemusíme řešit zdravou nebo nezdravou politiku, tam není zdravého od samotnýho jádra absolutně nic...ale to jaksi nevadí, hodíš tomu pěknej face, uděláš topovou akademi, co na tom, že nedáš nikomu pořádnou šanci...do kina šupneš topovej dokumentík, jak to koncepně valíš a tím nedáváš ostatním šanci...jop...jasný...

a vy to taky děláte na hovno, jste kousek od vrcholu a ty prachy do toho nedáte...jste normální? jak nemáte prachy? najděte šejka volové nebo nějakýho pochybnýho rusáka a je to v klidu, koncepčně vyřešenej průser...sám se ten fotbal neudělá...

Reagovat
mikelinos

tak si udělej tabulku bez Chelsea a City, odeber z ní všechny data ze zápasů s něma a vylep si to na ledničku ...

Reagovat
Busby babes

je to primarne PR projekt na zlepseni reputace sejku... a presne to se nam stane, pokud to Glazerove tem saudum prodaj.

Reagovat
alcantara

Tak zase by som to oddeloval, sportovy usek na cele s Guardiolom ma spickove vysledky a je rieseny koncepcne, kupuju sa hraci do fungujuceho systemu, zlepsuju sa, maju minimum failov pri prestupoch, hraju pekny futbal. Ze je to vyvazene ropou a odrbavacskym manazmentom, je vec druha, z tych praktik asi nikto nebude uplne prekvapeny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to su spojene nadoby. nakupuju najlepsich hracov na trhu lebo odrbavaju, s tym kadrom sa pepkovi hra lahko guardiolovsky futbal - t.j. futbal s najlepsimi hracmi na svete

Reagovat
Swarley

Reagovat
Generalní Gladiator

de gea,neuer,ter stegen,

carvahal,kimmich,godin,ramos,hummels,chiellini,varane,alba,marcelo,kroos,modric,kante,pogba,busquets,isco,verratti,griezmann,neymar,hazard,mbappe,messi,ronaldo..asi nejlepší na svým postech, nikoho z nich nekoupil...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
alcantara

Nakupovali by aj bez odrbavania, akurat mozno skromnejsie. Lahko sa teda nehra, inak by ho hrali vo velkom aj ine timy s podobnymi rozpoctami. Zase sa netvarme, ze ten rozdiel vdaka odrbom je totalne zasadny oproti ostatnym najlepsim muzstvam.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mina tak united - ti to robia zle. mina tak psg, maju podobne uspechy, hraju podobne dobry futbal. nikto iny tak nemina, mozno este vy a real.

Reagovat
Busby babes

to nejde oddelovat. Bez toho podvadeni by jim sla cela koncepce do prdele, protoze by proste neprisli ti hraci, kteri prisli.

Reagovat
alcantara

Asi jo. Tazko povedat, nakolko by boli schopni investovat, ak by boli uplne cisti. Ak ma ale koncepcia necisty zdroj financovania, neznamena, ze to nie je koncepcia.

Reagovat
Busby babes

byli by schopni investovat podstatne mene. Nekde na urovni Tottace rekneme. mozna mirne vice.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

odpaaaad

Reagovat
mithro

Simon Stone

‏@sistoney67

Interesting detail in @SPIEGEL_English stories. They say Barcelona got $4m for playing Man Utd in Washington and $9.75m for playing Real Madrid in Miami in 2017. Clauses that cut part of that if Messi, Suarez and Neymar didn't play. All three started.

a toto z toho zaujima anglickych novinarov.

Reagovat
Busby babes

nope, to je jina story. to jim zase nekrivdi.

Four days of Man City FFP detail from Der Spiegel begins with this.

https://twitter.com/sistoney67/status/1059518910582702081

Reagovat
mithro

tento clanok hodil az potom. ale aj ta ich retorika je uplne mierna.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/TelegraphDucker/status/1059546625696325637

https://twitter.com/TelegraphDucker/status/1059548480006471680

No nevim jestli mirna...

Btw souhlasim s tim, ze financni postih nic neresi. Vzal bych jim vsechny tituly a dal je jakemukoliv tymu, kterej skoncil druhej...

Reagovat
mithro

a nehovorim o tom, ze to jasne maju pod nosom celu dobu a musi im to odpracovat noviny z nemecka.

Reagovat
Busby babes

chapes, ze Spiegel na tech clancich pracoval 8 mesicu. Tak je celkem jasny, ze anglicti novinari si budou chtit nejdriv projit a sami overit co v tech dokumentech je...

Reagovat
mithro

skor mi ide o to, ze na tom nikto v anglicku nikdy nepracoval.

Reagovat
Busby babes

protoze nejsou soucasti toho syndikatu. Na tom fakt neni nic konspiracniho nebo tak, ze by na tom nechteli pracovat. Spousta tech novinaru a novin je ted nasranych, ze to neni jejich exluzivka. Ale ze budou jen reportovat o cem pise Spiegel.

Reagovat
Busby babes

https://eic.network/

tady muzes kouknout, kdo je soucasti.

Reagovat
mithro

musis byt sucast EIC aby si mohol zacat robit investigativnu zurnalistiku a nielen prepisovat, co ti povie trener alebo ci ma sterling novu kabelku?

Reagovat
Busby babes

no, bez toho abys byl soucasti se k tem football leaks proste nedostanes, protoze oni to poskytli prave jne tomu EIC a nikomu jinemu.

A samozrejme, ze investigativu delat muzes i bez toho a noviny ji i delaji, jenze sportovni redakce nemivaji investigativce a pro normalni investigativce je tohle proste nezajimavy. Ze nejakej klub podvadi? who cares, kdyz muzu delat na investigativnich reportazich okolo politiky, coz jsou zavaznejsi temata. A to jen u novin, ktere si tu investigativu mohou dovolit, protoze je to je hrozne drahy.

Reagovat
Busby babes

ja proste jen nemam rad tohle apriori nadavani na novinare, ze neco nedelaji. Coz je v tomhle pripade dle meho fakt mimo. Anglicke noviny ted sleduji vyvoj a studuji dokumenty, co na tom je a jestli treba nemuzou napsat o necem, co jeste nebylo zmineny.

Nebo nevim, co naznacujes, ze na to kaslou, protoze si nechteji City rozzlobit?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

preco nemozu byt vsetky kluby ako Arsenal??

Reagovat
Edgewalker

Neboj, pravda vyjde najevo a zpětně nám přibude 15 titulů. Spravedlnosti bude učiněno za dost

Reagovat
Swarley

Jako tohle je z mého pohledu naprostý výsměch právě tomu, jak se snaží fungovat Spurs, Liverpool nebo Arsenal...prostě humus...

my jsme kkti, my na to prachy máme, ale děláme to blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

protože v tabulce je jenom jedno 4. místo

Reagovat
Jesse Pinkman

ten Sessegnon mi přijde, že žádná z jeho předností není na tom beku využitá. Začíná bejt zajímavej až v útočný třetině..

Reagovat
Jesse Pinkman

jinak teka kvalitou zápas dost slabý, bejt na jakýkoliv straně pořádnej středák, musí ovládnout celej ten zápas. Nejvíc se mi líbí asi z Fulhamu Odoi..

Reagovat
Jesse Pinkman

Mitrovič by potřeboval tak dva zápasy, aby nějakou nahrávku zužitkoval, ale stejně bych ho ze hry nestahoval, protože to tam můžu v 90+ urvat hlavou jinak Seri dneska podle mě taky dost slabej, jak kdyby nestíhal rychlostně a špatně si kreje balon.

Reagovat
Jesse Pinkman

další poznatek mého monologu, za Huddersfield po druhém roce, co občas zahlédnu jejich zápas, není snad jedinej hráč, kterýho bych si mohl oblíbit. Nejvíc se tomu blíží asi Mooy, ale stejně slabý.

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli se Huddersfield zachrání, tak to bude malej zázrak. Wagner z toho týmu vymačkává 120% a i tak to bohužel nestačí.

Reagovat
Jesse Pinkman

Souhlas, Wágner zaslouží uznání. Snad se zbytečně brzo neuchýlí k jeho vyhazovu, kdyby se dál nedařilo. Nikdo jinej by s nima lepší nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

Mooy byl včera výbornej

Reagovat
Ross Geller

Fotbalista Liverpoolu Muhammad Salah má od víkendu ve vlasti bronzovou sochu, umělecké dílo ale od svého odhalení na Světovém fóru mládeže v Šarm aš-Šajchu vzbuzuje velké rozpaky. Na sociálních sítích se nad jeho podobou podivuje množství fanoušků. Umělkyně zpodobnila egyptského reprezentanta v typické pozici při gólové oslavě s rozpřaženýma rukama. Podle kritiků má ale socha podivné proporce s příliš velkou hlavou, malým tělem s krátkýma rukama. Šestadvacetiletý Salah se k uměleckému dílu nevyjádřil.

Reagovat
eder

Skoro jako ta Špinarka.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tomu už chybí jen motokára Ale hlavně to vypadá jako Witsel..

Reagovat
Ross Geller
Reagovat
smazaný uživatel

To vyzerá jak karikatúra dpč ...

Reagovat
nani92

to by sedelo, súčasný Salah je karikatúra toho vlanajšieho

Reagovat
SCELO

no tak ty asi nesledujes futbal, nevadi aj tak pis odveci....

Reagovat
mikelinos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele