Premier League - preview 10. kola

25.10.2019, 09:12, aktualizováno 27.10.2019, 08:41
Previews
Liverpool hraje doma s Tottenhamem a může si vzít zpět svůj šestibodový náskok na čele tabulky. Manchester United cestuje do Norwiche, Arsenal čeká těžké derby proti Crystal Palace a Newcastle se doma popere s Wolverhamtonem...
Newcastle United - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Souboj dvou týmů z druhé poloviny tabulky otevře nabitý nedělní program Premier League. Jen těsně nad sestupovými vodami se vyskytuje Newcastle, který hostí postupně se zvedající Wolverhampton.

Hráči "Strak" se trápí především směrem dopředu, pouhých pět vstřelených branek znamená nejhorší ofenzivu spolu s Watfordem, nikdo z hráčů se navíc neprosadil více než jedenkrát. Právě útočná část způsobuje nízký bodový zisk Magpies, kteří v celé sezóně dokázali porazit jen dva favority - Tottenham a Manchester United. Minulý týden však na dalšího nestačili, když s prázdnou odjeli ze Stamford Bridge.

Respekt ze soupeře má i Steve Bruce. "Wolves mají dobré hráče, kteří hrají v určitém systému velmi dobře. Jsou určitě hrozbou a dobrým týmem. Hrajeme doma proti solidnímu mužstvu, ale víme, že jsme schopni vyhrát, pokud předvedeme maximum," říká manažer Magpies.

"Vlkům" dělal spolu s Evropskou ligou nabitý program na začátku sezóny velké problémy a rezultoval v zisk jen tří bodů po pěti kolech, poté se však Wolves zvedli a čtyřikrát v řadě neprohráli. Dokázali navíc porazit i obhájce titulu Citizens, na což však nenavázali minulý víkend, kdy doma ztratili proti Southamptonu. Zpět do vítězného módu se dostali ve čtvrtek v Bratislavě, kde proti Slovanu dokázali otočit nepříznivý vývoj a zásluhou Saïsse s Jiménezem odvézt všechny body.

Na nejlepšího střelce Jiméneze budou hosté spoléhat i nyní, zato nemohou počítat se zraněnými Bolym, Netem a zřejmě ani Bennettem. Černobílí postrádají zraněné Carrolla se Schärem a vykartovaného Haydena.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Fernández, Lascelles, Clark, Willems - Almirón, M. Longstaff, S. Longstaff, Saint-Maximin - Joelinton
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Saiss - Doherty, Dendoncker, Moutinho, Jonny - Traoré, Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Crystal Palace  (neděle 17:30)
Byť se nový ročník Premier League přesouvá teprve do desátého kola, může nedělní odpoledne leccos napovědět o šancích jednotlivých týmů na celkové umístění. Jedním z adeptů na ukořistění vysněné kvalifikace do Ligy mistrů je Arsenal, který se však pod vedením Unaie Emeryho herně trápí. Nyní Kanonýry čeká nepříjemný sok v podobě Crystal Palace, které do značné míry ukončilo tažení Arsenalu za čtvrtým místem v předešlé sezoně.

Eagles tehdy v závěru dubna překvapivě na Emirates Stadium zvítězili 3:2 a po letošním triumfu na Old Trafford si mohou směle troufat na další zaskočení favorita. Tým Roye Hodgsona se ostatně pohybuje v tabulce rovněž vysoko a v případě výhry dokonce Arsenal předskočí na pátém místě.

Zatímco hosté měli celý týden na přípravu ligového klání, Arsenal se ve čtvrtek utkal v Evropské lize s Vitórií Guimaraes. Výrazně obměněná sestava Kanonýrů se proti portugalskému celku dlouho trápila a vysvobození přinesl až v samém závěru střídající Nicolas Pepe, jenž se blýskl raritním kouskem v podobě dvou gólů z přímých kopů a vlastnoručně tak zápas otočil na 3:2 ve prospěch svého týmu. Letní rekordní posila z Lille tak po nevýrazných úvodních výkonech v novém dresu zdánlivě nakopla své působení v severním Londýně a bude zajímavé sledovat, zda na čtvrteční galapředstavení naváže i proti Palace.

Kromě Pepeho se předzápasová tisková konference Unaie Emeryho točila ještě kolem jedné další velké hvězdy Arsenalu, a to Mesuta Özila. Německá superstar totiž navzdory suverénně nejvyššímu platu ze všech hráčů jen kolo co kolo vysedává na tribuně, což vyvolává o to větší spekulace a nevoli veřejnosti v době, kdy se Arsenalu nedaří vytvářet si dostatek brankových příležitostí. Emery však odmítl zacházet do detailů a jen potvrdil, že za svým rozhodnutím si stojí a má v tomto ohledu i podporu klubového vedení.

Poněkud specifický bude nedělní duel i pro Wilfrieda Zahu, jenž v létě mocně toužil právě po přestupu do Arsenalu, ovšem nabídka Kanonýrů ani zdaleka neodpovídala požadavkům Crystal Palace, a tak se Zaha musel smířit se setrváním v klubu, zatímco Arsenal sáhl po jeho reprezentačním spoluhráči Nicolasi Pepem. Nyní se tak nabízí srovnání umu obou hráčů v přímé konfrontaci, která může jejich zápasovou motivaci ještě umocnit.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, Sokratis, Luiz, Kolašinac - Guendouzi, Xhaka - Pepe, Ceballos, Saka - Aubameyang
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Tomkins, Cahill, Van Aanholt - McArthur, Milivojević, Kouyaté - Zaha, Ayew, Schlupp
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.59 - 6.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
Od finále Ligy mistrů uběhlo necelých pět měsíců, které se pro oba aktéry nesly zcela v opačném duchu. Zatímco Liverpool v Premier League válí a suverénně vede tabulku, Tottenhamu se zatím nedaří.

Ačkoliv v pohárových soutěžích existují vady na kráse probíhající sezóny v podání Reds, v ligové soutěži si fanoušci nemohou stěžovat. První ztráta přišla až minulý týden, v devátém kole, když muži od řeky Mersey pouze remizovali na půdě hlavního rivala na Old Trafford. Za to ještě mohli být rádi, neboť až v závěru srovnával skóre Lallana.

Obzvláště skvostná je domácí bilance Liverpoolských. Ti na Anfieldu vyhráli jedenáct předchozích ligových zápasů, série neporazitelnosti je dlouhá dokonce čtyřiačtyřicet utkání. Pomáhá jim také rozmanitost na útočné polovině. Sedm posledních branek totiž vsítilo sedm odlišných hráčů.

Průměrné až tristní jsou v této sezóně výkony a výsledky Spurs. Ze třinácti odehraných soutěžních zápasů vyhráli jen čtyři, za rámeček si nedají zejména domácí "sedmičku" od Bayernu, jednoznačnou porážku v Brightonu nebo vypadnutí z poháru v Colchesteru. Na druhou stranu se na náročný zápas naladili na jedničku, v úterý spláchli Crvenou Zvezdu 5:0. Po dvou trefách zapsali Kane a Son, jednu přidal Lamela.

A jak se daří Kohoutům mimo svůj stadion? To jejich příznivci snad radši ani nechtějí vědět. Na anglické scéně totiž nevyhráli již třináct po sobě jdoucích venkovních utkání, deset z nich dokonce prohráli hned v základní části. Poslední vítězství se datuje do poloviny ledna, kdy uspěli na půdě Fulhamu.

Jürgen Klopp se do hodnocení situace protivníka příliš pouštět nechtěl. "Nemohu říct nic o jejich situaci. Jak bych to vůbec mohl srovnávat se situací naší? Není možné posuzovat to z vnější. Novináři se vždy ptají na naše názory na jiné kluby a hráče, ale na to by člověk musel být v dané situaci a rozumět jí," říká německý manažer.

Dobrou zprávou pro domácí je, že nakonec mohou využít oba klíčové krajní beky, jak Robertsona, tak Alexandera-Arnolda. Naopak zdravotní potíže trápí Matipa, na hřiště se určitě nepodívá Shaqiri. Do brány hostí se vzhledem k Llorisově zranění zřejmě postaví Gazzaniga, návrat do sestavy by mohl hlásit Sessegnon.

Nejlepší střelec každého ze soupeřů se pyšní pěti ligovými góly. Za červené je to Mané, Spurs táhne Harry Kane. Mimochodem žádný z jeho spoluhráčů nedokázal vstřelit více než dvě branky. Napravit to mohou od nedělních 17:30 v duelu, který řídí sudí Taylor.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Winks, Sissoko, Ndombele, Lamela - Son, Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.73 - 6.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Manchester United  (neděle 17:30)
Manchester United stále pokračuje v mizérii, v její ukončení doufá v desátém kole na hřišti Norwiche. Ani domácím to příliš nejde, nezvítězili v posledních čtyřech zápasech a výrazně se propadli tabulkou.

No Pukki, no party. Norwich jakožto nováček Premier League vstoupil do soutěže jako uragán a totéž platilo o jeho hlavním střelci Teemu Pukkim. Finský kanonýr se v prvních pěti kolech trefil šestkrát, přičemž Canaries posbírali stejný počet bodů. Od té doby ale jako když utne. Pukkimu to nestřílí, tudíž se trápí celý tým. Kanárci se totiž stihli propadnout na předposlední devatenácté místo v tabulce.

Naposledy uhrál Norwich alespoň bod proti Bournemouthu, ani to však není to, co by manažer Daniel Farke chtěl. "Vždy hrajeme na výhru. Proti Bournemouthu byla k vidění hodně pozitiv, včetně prvního čistého konta a prvního bodu z venkovních zápasů. Je to dobré pro sebevědomí," řekl Farke před nedělním zápasem.

United jsou na tom o pár bodů i pozic lépe než Canaries, jenže zklamání s výkonu a výsledků je na jejich straně ještě větší. Rudí ďáblové prostě patří mnohem výš než do druhé poloviny tabulky. Začátek sezóny jim ale vůbec nevyšel, trápí se snad každým zápasem. Pouhé dvě výhry a celkově deset získaných bodů nemůže fanoušky Red Devils uspokojit.

Ani proti Norwichi neočekává manažer Manchesteru Solskjaer snadnou práci. "Když jsem Norwich sledoval v prvním zápase proti Liverpoolu, viděl jsem tým s velkou kuráží. Díky tomu uhráli skvělé výsledky proti Newcastlu a Manchesteru City,"řekl Nor, který je v poslední době pod tlakem ze všech stran.

Cnaaries trápí rozsáhlá marodka, na které figurují Ralf Fährmann, Timm Klose, Christoph Zimmermann, Mario Vrančić a Grant Hanley. United mají podobný problém, mimo hru jsou Paul Pogba, Luke Shaw, Nemanja Matić, Diogo Dalot and Eric Bailly.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.13 - 3.67 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Aston Villa  (sobota 13:30)
Manchester City se v úterý výborně naladil, když v Lize mistrů rozprášil Atalantu Bergamo, o víkendu jej ale čeká další šichta, tentokrát v Premier League. Obhájci titulu doma přivítají nováčka Aston Villu, která se začíná probouzet a stoupá ode dna. Domácí si nebudou moci dovolit zaváhání, jinak jim hrozí, že od nich vedoucí Liverpool zase víc odskočí.

Zatímco v uplynulé sezóně se bleděmodrý vlak z Manchesteru nezastavoval téměř vůbec, letos již musel učinit několik zastávek, aby doplnil palivo. Guardiolova mašina táhne vagóny plné ostrých nábojů, i ty ale dokážou minout. Od srpna se tomu stalo dvakrát, v Norwichi a doma proti Wolverhamptonu. Jen dvě klopýtnutí, řeknete si. Jenže Liverpool nechybuje v podstatě vůbec a na trati s cílem v podobě vítězství v Premier League si stihl na obhájce Citizens vypracovat osmibodový náskok.

Proto by měl strojvedoucí Guardiola hnát lokomotivu plnou parou vpřed. Po reprezentační přestávce se mu to zatím daří. City před týdnem v poklidu zvítězili na hřišti Crystal Palace, upevnili si druhé místo v tabulce a lehce stáhli manko na Liverpool, jenž po mátožném výkonu remizoval v červené části Manchesteru, tedy na Old Trafford u United. Ani následně v Lize mistrů Citizens nezaváhali, rozstříleli Atalantu a upevnili si vedoucí příčku ve své skupině.

Aston Villa v pohárové Evropě nefiguruje, tudíž se její hráči mohli celý týden připravovat na supertěžký zápas na Etihad Stadium. Villans však mohou jet do Manchesteru relativně uvolněni. Po počátečním strádání totiž zabrali a poslední tři ligové duely neprohráli, přičemž v těch posledních dvou zvítězili. Rázem Villa vyskočila na dvanácté místo, dokonce před hrozivě trápící se Manchester United.

Ani Citizens se mužstvo z Birminghamu nehodlá zaleknout. "Jsou skvělým týmem s neuvěřitelně dlouhou rekordní šňůrou vítězství v Premier League napříč posledními dvěma, třemi sezónami, nejsou však neomylní. Nebudeme čelit mužstvu nadlidí, přestože tak občas vypadají. Je to tým, který dokáže vyrobit chyby. Když se tak stane, musíte je potrestat," řekl odhodlaně manažer Aston Villy Dean Smith.

Jediným hráčem hostů, který do Manchesteru neodcestuje, je Jota, který se zotavuje po operaci kýly. Fit už jsou naopak Jonathan Kodija, Kortney House, a také James Chester, jenž může odehrát vůbec první utkání v sezóně. Problémy Citizens s nedostatkem stoperů nově alespoň částečně řeší návrat Johna Stonese, Aydemic Laporte je však nadále mimo hru. K němu a dalšímu dlouhodobému marodovi přibyli na injury list také Rodri s Oleksandrem Zinčenkem.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Stones, Otamendi, Mendy - De Bruyne, Gündogan, D. Silva - B. Silva, Agüero, Sterling
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Mings, Targett - Mc Ginn, Nakamba, Hourihane - El-Ghazi, Wesley, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.07 - 16.30 - 32.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Everton FC  (sobota 16:00)
Tabulkovými sousedy jsou po devíti kolech Everton a Brighton, ovšem rozhodně ne v patrech, v jakých by si přály. "Racky" totiž dělí před vzájemným zápasem od pásma sestupu pouhopouhý bod, Toffees dva.

Seagulls vstoupili do sezóny solidně, když z prvních dvou duelů vytěžili čtyři body, od té doby však dokázali zvítězit jen jednou, a sice když zaskočili Tottenham. Fatálními pro ně v závěru sezóny mohou být ztráty proti konkurentům, jakými jsou Southampton, Burnley nebo minulý týden Aston Villa.

Ani muži z Liverpoolu si nevedou dobře. Minulý víkend sice udolali West Ham, tomu však předcházela čtyřzápasová ¨série porážek. Ještě horší to je s venkovní bilancí - mimo Goodison Park Toffees získali jeden jediný bod, což z nich dělá druhý nejhorší celek v lize v tomto ohledu.

Na výhru proti "Kladivářům" chce navázat Marco Silva. "Hráli jsme opravdu dobře, ukázali jsme kvalitu. Je to pro nás klíčový moment. Neznamená to, že od teď vyhrajeme všechny zápasy do konce sezóny, ale musíme takto hrát stále," nabádá portugalský manažer.

Žádný ze soupeřů se nemůže pyšnit ofenzivní hvězdou. Jediným, kdo dal více než dvě branky, je domácí Maupay se třemi. Brightonu budou chybět potrestaný Mooy a zranění Izquierdo s Bernardem, Everton se zřejmě musí obejít bez Miny.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Burn - Groß, Pröpper, Stephens, Alzate - Connolly, Maupay
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Keane, Holgate, Digne - Gomes, Delph - Walcott, Iwobi, Bernard - Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.33 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Anglická Premier League o víkendu pokračuje desátým kolem a jeden tým stále čeká na své první ligové vítězství v nové sezoně. Watford již sice na katastrofální vstup do soutěže zareagoval změnou manažera, ovšem ani jmenování Quiqueho Sáncheze Florese nepřineslo okamžité úspěchy a španělský kouč bude doufat, že právě sobotní domácí duel s Bournemouthem pomůže jeho týmu odlepit se ze dna tabulky.

Hornets doposud získali pouze čtyři body za remízy, přičemž Flores je zodpovědný za tři z nich, a přestože po jeho nástupu přišel ještě hrozivý debakl 8:0 od Manchesteru City, v posledních týdnech se watfordská defenziva jeví o poznání pevněji, o čemž svědčí jediný inkasovaný gól na půdě Tottenhamu či čisté konto v duelu s Sheffieldem United. Bournemouth v tomto ohledu představuje dobrý zatěžkávací test, neboť tým Eddieho Howea se dlouhodobě prezentuje útočným pojetím hry a Callum Wilson již v předešlých devíti kolech stihl nasázet hned pět branek.

Téma početných manažerských změn na watfordské lavičce přišlo řadu i během Howeovy tiskové konference, neboť anglický manažer je zosobněním pravého opaku - od jeho jmenování do role manažera Cherries v roce 2012 se již ve Watfordu vystřídalo osm jmen. "Mají to takto nastavené a doposud jim to fungovalo. Zažili už velké úspěchy, podobné jako my, jen jich dosáhli jiným způsobem. A musí se nechat, že angažují skutečně dobré manažery. Sice se často točí, ale každý z nich byl špička," vyzdvihl Howe klubové vedení soupeře.

"Historicky si Watford vede v Premier League velmi dobře. Postup, konsolidace, dobré výsledky rok co rok, postupné budování kádru a příchody nových hráčů, kteří do klubu zapadli," pokračoval manažer Bournemouthu, pro nějž je stávající pozice Hornets překvapením. "Myslím, že to nebude nic permanentního, věřím, že se zvednou a ukáží, že mají opravdu dobrý tým. Jejich postavení vůbec nesmíme brát v potaz a raději se budeme koncentrovat na naši vlastní hru."

Před rokem Cherries na Vicarage Road ukořistili drtivou výhru 4:0, ovšem Howe obdobně jednoduchý zápas neočekává. "Vedle toho jsme s nimi loni měli i zábavnou remízu doma, která byla vážně šílená (3:3). Tenhle stadion už dobře známe, nikdy nás tady nečeká nic lehkého a letos to nebude jiné. Jejich vstup do sezony neodráží týmovou kvalitu, mají velmi dobré hráče a skvělého manažera. Bude to těžký zápas."

Domácí se budou muset obejít bez Dannyho Welbecka, jenž si přivodil vážné svalové zranění a bude svému týmu chybět několik měsíců. Kvůli karetnímu trestu si v sobotu nezahraje ani krajní bek Jose Holebas a z operace kolene se stále zotavuje i kapitán Troy Deeney. Na straně hostí se vrací do hry Jefferson Lerma, ovšem Brooks, Stanislas či Gosling zůstávají mimo hru.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Cathcart, Dawson, Kabasele - Janmaat, Cleverley, Chalobah, Doucouré, Masina - Deulofeu, Pereyra
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Smith, Cook, Aké, Rico - Wilson, Lerma, Billing, King - Solanke - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.58 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Sheffield United  (sobota 16:00)
Sobotní program nabídne také souboj West Hamu s Sheffieldem, tedy dvou celků, které si na startu sezóny vedly nad očekávání dobře. Kladiváři ještě dvě kola zpátky atakovali první čtyřku, po dvou porážkách se však propadli až na jedenáctou pozici. Naproti tomu Sheffield si po senzační domácí výhře nad Arsenalem polepšil a poskočil dokonce na průběžné deváté místo.

West Ham si sice na samotném začátku sezóny připsal pořádný debakl, když na vlastním stánku nestačil na mistrovský Manchester City, pak se ale parta Manuela Pellegriniho zmátořila a rozjela šestizápasovou šňůru neporazitelnosti, v jejímž rámci Kladiváři porazili Watford, Norwich a hlavně Manchester United, načež po bodu si ještě připsali v kláních s Bournemouthem, Aston Villou a Brightonem. Nicméně poslední týdny pak klubu z východního Londýna rozhodně nevyšly podle představ. Před reprezentační pauzou na Olympijském stadiónu přivítali Crystal Palace a po šedesátiminutové dominanci se také Kladiváři v druhé půli konečně ujali vedení. Místo potvrzení náskoku ovšem po ruce ve vlastním pokutovém území o náskok přišli, načež špatně odbráněná standardní situace nakonec znamenala, že domácí celek vyšel ze zápasu s prázdnou. Manažer Pellegrini pak rozhodně nemohl být spokojen s výkonem svých svěřenců na půdě Evertonu, kde West Ham naprosto propadl a zcela po zásluze podlehl 2:0.

Od Sheffieldu se toho před sezónou zas tak moc nečekalo, úvodní týdny sezóny však ukazují, že se se svěřenci Chrise Wildera musí počítat. Ti sezónu zahájili remízou s Bournemouthem, na což navázali výhrou s Crystal Palace a těsnou domácí porážkou s Leicesterem. Srpen pak zakončili velkým překvapením, když na Stamford Bridge dotáhli dvoubrankové manko a remizovali 2:2. Od té doby prohrál Sheffield ještě dvakrát, v obou případech na domácí půdě a shodným výsledkem 0:1, když nestačil na Southampton a Liverpool. Krom toho ale překvapivě zdolal Everton a Arsenal a k tomu si ještě připsal bod za remízu na hřišti Watfordu, což mu v konečném důsledku vyneslo devátou pozici v tabulce.

West Hamu se do sestavy vrací obránce Aaron Cresswell, mimo hru však stále zůstává stoper Winston Reid. Hosté se budou muset obejít bez dvojice Duffy a Eastwood, jinak by ale manažer Wilder měl mít k dispozici kompletní kádr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.43 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Rozjetá Chelsea se svou vítěznou sérii pokusí prodloužit na půdě Burnley, které ale na domácí půdě rozhodně nepředstavuje lehkou překážku. V případě vítězství mohou Blues i nadále dotírat na druhý Manchester City a pokud dle předpokladů Tottenham nepřehraje momentálně první Liverpool, mohou mít svěřenci Franka Lamparda na svého londýnského konkurenta po víkendu již osmibodový náskok. Naopak Burnley by se v případě příznivého výsledku mohlo posunout až na šestou příčku tabulky.

Svěřenci Seana Dycheho jsou na domácím stánku obvykle velmi nepříjemným soupeřem, se kterým oněch devadesát minut opravdu hodně bolí. Ani letos tomu zatím není jinak - Burnley se na Turf Moor prozatím představilo čtyřikrát, přičemž jediným týmem, který si odvezl plný bodový zisk, byl Liverpool. Zbývající klání se Southamptonem, Norwichem a Evertonem pak domácí celek zvládl vítězně a přitom ani jedinkrát neinkasoval. Favorita tak v sobotním podvečeru rozhodně nečeká lehký oříšek.

Chelsea vedenou Frankem Lampardem čekal složitý start do sezóny, od porážky s Liverpoolem v druhé polovině září se však v Londýně začalo blýskat na lepší časy. Blues od té doby vyhráli všech šest soutěžních duelů, když si v ligovém poháru poradili s Grimsby, v ligové soutěži přemohli postupně Brighton, Southampton a Newcastle, zatímco v Champions League vyloupili stánky Lille a po velmi dobrém výkonu se ve středu radovali z výhry i na hřišti loňského semifinalisty nejprestižnější klubové soutěže, Ajaxu Amsterdam. Nyní tak před trenérem londýnského celku čeká trochu jiný úkol - musí se postarat o to, aby jeho svěřenci ve svém snažení nepolevili a udrželi si i nadále vysokou výkonnost.

V tomto snažení však Lampardovi nepomůže čtveřice Barkley, Rüdiger, Kanté a Christensen, všechny čtyři jmenované totiž ze hry vyřadí krátkodobé zranění. Mimo pak ještě bude také dlouhodobý marod Ruben Loftus-Cheek. Burnley se do zápasové nominace vrací Jack Cork a Ashley Barnes, do hry ovšem určitě nezasáhne Danny Drinkwater, který je v Burnley na hostování právě z Chelsea, načež otazník se pak vznáší nad zdravotním stavem Chrise Wooda, o jehož případném startu se rozhodne až těsně před utkáním.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.04 - 4.02 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Leicester City  (pátek 21:00)
Zcela opačný průběh má první čtvrtina sezóny v případě dvou pátečních soupeřů, Southamptonu a Leicester. Hosté jsou nejbližším pronásledovatelem dua hlavních favoritů, zatímco domácí se potácejí na hraně sestupu.

Přitom ještě po reprezentační pauze to se Saints vypadalo slušně. Po dvou úvodních nezdarech vytěžili ze tří zápasů sedm bodů, když dokázali obrat o body i Manchester United. Jenže i vinou těžšího losu se opět poměrně zasekli a z posledních čtyř utkání získali jediný bod, a sice za minulý víkend, kdy remizovali s Wolves.

Bídné jsou zejména výsledky na St Mary's Stadium, kde domácí fanoušci viděli svůj tým je jednou remizovat a třikrát prohrát. Na vítězství čekají dohromady s minulou sezónou již šest zápasů. Jejich naděje se budou obracet zejména k nejlepšímu střelci Ingsovi, jenž se trefil již čtyřikrát.

Pro hráče Foxes je zatím klíčové to, že neztrácí body doma ani proti outsiderům. Mrzet je tak může jen úvodní remíza s Vlky, dalšími ztrátami totiž byly remíza na Stamford Bridge a porážky na Old Trafford a Anfieldu. Díky tomu tak v tabulce drží třetí pozici, když ztrácí pouhé dva body na obhájce titulu Citizens.

Pyšnit se mohou zejména defenzivou - lepší z celé ligy mají jen suverénní Liverpool a Sheffield. Na druhé polovině hřiště je (opět) táhne zejména Jamie Vardy, který nasázel šest ze šestnácti branek svého týmu.

Nutnost velkého výkonu si uvědomuje Ralph Hasenhüttl. "Leicester má fantastické hráče a pro mě není náhodou, že jsou v tabulce tak vysoko. Víme, že jde o těžkého soupeře. Musíme ukázat soustředěný výkon, jinak to bude velmi těžké," říká manažer Svatých.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Valery, Romeu, Hojbjerg, Bertrand - Ward-Prowse, Redmond - Ings
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Barnes, Tielemans, Praet, Maddison - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.36 - 2.48
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC981021:725
2.Manchester City961229:919
3.Leicester City952216:817
4.Chelsea FC952219:1417
5.Arsenal FC943213:1215
6.Crystal Palace94238:1014
7.Tottenham Hotspur933315:1312
8.Burnley FC933312:1112
9.Sheffield United93338:712
10.AFC Bournemouth933313:1312
11.West Ham United933311:1312
12.Aston Villa932415:1311
13.Wolverhampton Wanderers925212:1211
14.Manchester United924310:910
15.Everton FC93158:1310
16.Brighton & Hove Albion92349:129
17.Southampton FC92259:168
18.Newcastle United92255:148
19.Norwich City921610:217
20.Watford FC90455:214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (943)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Často se tady poslední dobou odkazuje na Athletic, tak si taky přidám.

https://www.youtube.com/watch?v=hK4BsmQlPBw

Tady je docela polopaticky vysvětlenej problém skórování United. Je to víceméně kombinace neschopnosti zakončení a naprosto strašný kvality záložníků, kterým chybí sebevědomí (což se asi od prvotních týdnů při nástupu Oleho změnilo). Zároveň to docela dobře ukazuje, že nejkreativnější hráči jsou momentálně stopeři, což může být tolik k tomu vysmívanýmu volání po stoperech od Mourinha a nepochopení nákupu Maguirea (mraziku? ). Pro mrazika je tam navíc i docela dobrá analýza hry Maty

[sry za repost, diskuze u Dubravky je ale mrtvá ]

Reagovat
r.mrazik

byt tam mike,tak je nejkreativnejsi misto maquire...

Reagovat
kiwwi

Ty si fakt myslíš, že byt namiesto Harryho Smalling tak tam nie je žiaden veľký rozdiel?

Reagovat
r.mrazik

jako herni? to si opravdu myslim,ze bychom stale hrali zandoura a utocili ve trech hracich

nijaky velky rozdil by to nebyl

navic...pitomy goly dostavame porad

teda vlastne rozdil by byl...Mike by minimalne jednu sanci co mel maguire dal...

a tim nerikam,ze je harry spatny hrac...jen by to megarozdil podle me fakt zadny nebyl

Reagovat
kiwwi

Deluded

Reagovat
r.mrazik

jj,jsi slusne...ale to nam nerikas nic novyho

Reagovat
Nihilister

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Reagovat
janinho

Expreska: Scholes doporučuje Manchesteru United Özila

pretoze s Alexisom im to tak vyslo.

Reagovat
r.mrazik

scholes se zblaznil

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil by pozvedl kterykoli tym PL

Reagovat
smazaný uživatel

ze židle

Reagovat
smazaný uživatel

ozil > eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

těžko z jakéhokoliv hlediska

Reagovat
smazaný uživatel

třeba v poměru asistencí na zápas se eriksen nechytá a těch hledisek bude mnohem víc

Reagovat
smazaný uživatel

koukáš poslední 3 roky na PL? protože to tak není

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na celou jejich kariéru. Platí to pokud to zúžíme pro oba na působení v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

*platí to i pokud to zúžíme jen na PL

Reagovat
smazaný uživatel

Co treba pohary?

Reagovat
blade115

Možná tak z hlediska nějakého potenciálu nebo při srovnání v nejlepší formě nejlepšího období jejich kariér... Ale stejně bych měl v týmu 100x radši Eriskena.

Reagovat
Front hell

Tak momentálně bych nechtěl v týmu ani jednoho.

Reagovat
Mönchengladbach

Jo, třeba City. De Bruyne lavička, turecký lempl pozvedá hru...

Reagovat
nani92

vymeniť za Matu

Reagovat
Mastný Chobot

a za rok Ozil v AC a Mata v Laziu

Reagovat
Golasso

Šel bych mu i zabalit . Takovou zálohu Ozil, Fred, Matic bych rozhodně chtěl někdy vidět v "akci"

Reagovat
janinho

naco cakat na Eriksena ked mozu mat v zime Mesuta

Reagovat
Nikikrew

Bol by to pre vás super deal keď Emery je sprostý ako tágo

Reagovat
janinho

pre vas myslis pre tham alebo real?

Reagovat
Nikikrew

Co? pre United ako kratkodobu zalezitost ano

Reagovat
smazaný uživatel

akože namiesto Matu?

Reagovat
vladis271

takže je to oficiálne takmer. Ideme k Nike.

Reagovat
Mastný Chobot

Weiterovej?

Reagovat
Ranoth

Si sklamany stych milionov co nam pribudnu do kasy ?

Reagovat
smazaný uživatel

keby nam, ale bohuzial len amikom a hraci sa budu kupovat aj tak za predaj Salaha, Maneho ci Hendersona

Reagovat
vladis271

Hendersona

Reagovat
avicii

Ja som stým v pohode

Reagovat
R22

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

ja to nechapu, pokud NB dorovnaji nabidku, tak bych radeji zustal u NB, ty dresy vypadaji v pohode, zvlast ty letosni domaci jsou skoro top a NIKE ma navic skoro kazdej...za me top byly ty adidasy z let 2008 az 2010 jeste s Carlsbergem

Reagovat
R22

NB logisticky nedokáže nabídku Nike dorovnat

Reagovat
vladis271

hlavbne nvm ani približne kolko to bude. 30 milionov ročne plus 20 percent z čistých tržieb predaja dresov. Plus na reklamu sa použijú LeBron, Serena Wiliams a ešte niekto. A

Reagovat
R22

někde jsem četl, že čekaji, že se to vyšplhá na nějakých 60-70m liber

Reagovat
Lacko_Boh

takze Cina cajk

Reagovat
fff

Tak oni to práveže nedorovnali a na súde sa to veľmi jasne ukázalo.

Reagovat
vladis271

no ako sa to vezme. Tých 30 dorovnali samozrejme. Ale sudkyna usúdila, že komerčný potenciál Nike a zapojenie ich podpísaných hviezd je "merateľný".

Reagovat
fff

Nedávali nám 40?

Tak to, že majú XY krát lepšiu distribúciu je jednoznačné a teda NB celkovo ponuku Nike nemali šancu dorovnať a ani tak neurobili.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Whitemedia

Třeba se u vás budou víc snažit, ale mně se jejich dresy pro nás nelíbí..

Reagovat
Luc-Luc

jojo ty jsou pekne hnusny

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty domácí se mi docela líbí.

Reagovat
Luc-Luc

to fakt ? vsak to vypada jak z prelomu 80. a 90. let

Reagovat
andkoo

minulu sezonu ste mali pekne dresy

Reagovat
icemike

Letos máme úžasné

Reagovat
Gazdo

Vy mate pekne dresy. Ale to co robia s nami je este len sranda

Reagovat
smazaný uživatel

bral by som nejaku spolupracu s air jordan :) ale hej NB bolo take originalne a domace dresy boli ok

Reagovat
fff

Ja som spokojný.

Jedna vec je ta distribúcia a celkovo dostupnosť dresov a pod. Boli na to veľké sťažnosti od fanúšikov, že bolo miestami nemožné zohnať veci a skrátka NB toto nemali zvládnuté. Naša marketingová hodnota ako víťaza LM je teraz veľká a toto je niečo, čo musíme využiť a NB na to nemalo kapacitu.

Finančne to ma byť 30m ročne plus 20% z predaja, čo by podľa odhadov malo byť tých možno 70, 80 miliónov za rok.

Reagovat
vladis271

čiže okolo 100 mega ročne?? Fajn, to by sme dorovnali Real a Barcu. Ale NB mi je ľúto každopádne.

Reagovat
fff

Hm nie som si istý, či tých spomínaných 70, 80 ma byť vrátane tej fixnej sumy alebo navyše. Ale skôr to bude vrátane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty procenta z prodeje..to by Amiky mohlo navnadit pořádně pustit žilou za nějakou hvězdu

Reagovat
masina_LFC

hviezda sa zaplatí z predaja dresov

Reagovat
smazaný uživatel

Když máš 20% z prodeje dresů tak by to nějaký milion určitě hodilo

Reagovat
Gunner14

"We'll need to be at our best to have a chance." Ole na zápas s Norwichem

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen druhá půlka věty. V první říká, že se snad budou fit ti, co byli zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

protože norwich vůbec nemá marodku...

Reagovat
smazaný uživatel

On ale mluví o našem týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes in disguise

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Moyes to hovoril, kde v tíme boli Vidič Ferdinand, Giggs, Carrick, Rooney, Van Persie a po sezóne, kedy United vyhrali titul

Reagovat
Kixi Syhimour

Trent by měl být podle všeho v pořádku, ale Matip je o otazníkem, Shaqiri znovu nebude

"Matip is, therefore, so far unlikely to start at Anfield, with Lovren the probable candidate to keep his place if the No. 32 is unavailable."

Reagovat
Kixi Syhimour

A teda nevím jestli Lovren, nebo Gomez, Lovren to zkazil proti Genku a Gomez se nezdá být v ideální formě.

Reagovat
Luc-Luc

radsi Gomez, ten je aspon mladsi a z chyb se muze poucit

Reagovat
fff

Pre mňa urcite Gomez. Ideal to od neho zatiaľ nie je, to súhlasím, ale Lovren ma tak nasral proti Genku pri tom góle, že ho fakt nechcem vidieť proti Spurs .

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale zase teď Lovren udělal tu chybu, to znamená, že by ji nemusel udělat proti Spurs

Reagovat
fff

Hm ako štatisticky máš asi pravdu, je šanca že by teraz odohral absolútne dokonalý zápas. Klopp už bude vedieť .

Reagovat
fff

"Fabinho played as the only midfielder in some moments!"

Klopp's analysis of the formation in midweek...

Fabinho, Wijnaldum a popri nich Ox alebo Keita, to je podla mňa naša aktuálne najlepšia záloha.

Wijnaldum sa často kritizuje, že je nevýrazný a nedáva toľko gólov ako v repre a pod., ale proti Genku bolo podľa mňa presne vidieť prečo je taký dôležitý pre Kloppa. Podrží loptu, pressuje a hlavne pokrýva všetky tie medzery v zálohe, ktoré nám vznikajú vzhľadom na to, že kraje obrany hrajú tak ofenzivne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti Spurs to ale bude s Hendersonem si myslím, Oxlade přijde z lavičky, Keita možná taky.

Reagovat
cristiano.K.

Wijnaldum podle mě se tak často nekritizuje a přijde mi,že výkony ustálil

Reagovat
Coutinho10

gol a redka...asi rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Líšky Snáď sa dostanú v tejto sezóne do TOP4.

Reagovat
Spalovač šancí

Skvělé počasí, skvělá atmosféra, skvělý fotbal

Reagovat
Mönchengladbach

Leicester City FC > Manchester United FC.

Reagovat
Rothbard

Je to reálné? Na "Kdo lépe na konci sezóny" je u Lišek pěkný kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa pokojne.

Reagovat
matZz

o tom někdo pochybuje?

Reagovat
RKBoy

s takouto na tom na konci nebude o nič lepšie ani vy.

Reagovat
matZz

o nás nešla řeč jen říkám, že vůbec nepochybuju o tom, že ManU bude letos až za Leicestrem.

Reagovat
Mönchengladbach

Aktuálně mi naopak přijde nereálné, aby se United dostali před Lestr.

Ale uvidíme, kdo přijde místo Solskjaera, když přišel on, rozjeli slušnou sérii.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by prísť Cantona s Royom Keanom a všetkých tam nakopať. Možno by to pomohlo.

Reagovat
Mönchengladbach

Hrají teď třikrát za sebou venku; dvakrát v lize a v ligovém poháru na Chelsea, takže bych se nedivil, kdyby tam na odvetu s Partizanem za 13 dní už Ole nebyl.

A Allegri je volnej.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, ale či sa mu bude chcieť do súčasného United...

Reagovat
Mönchengladbach

Už prej bere intenzivní lekce angličtiny kvůli United.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to som nevedel. Len aby tie lekcie neuplatnil nakoniec v Arsenale alebo Tottenhame.

Reagovat
Mönchengladbach

Hoď si do gúglu "Allegri english".

Emery zůstává minimálně do konce sezóny a do Tottáče míří Žozé přece.

Reagovat
smazaný uživatel

budu aj pred nami

Reagovat
Hachim Mastour

tvoj sen

Reagovat
nani92

Slovan Bratislava > Manchester United FC

Reagovat
Mönchengladbach

Wolverhampton Wanderers FC > ŠK Slovan Bratislava > Manchester United FC

Reagovat
RKBoy

ak top4 ostane v zostave ako teraz aj na konci sezony ,budem spoko.

Reagovat
Nikikrew

Leicester silno klope do top4. Ked si porovnam ich hru s nasou, je to ako noc a den

Reagovat
RKBoy

celkom pekný kontrast práce Rodgersa oproti Olemu za takmer rovnakú dobu.. zatial čo jeden stále iba kecá, druhý s podstatne lacnejším kádrom bojuje o top4 a hrá atraktívny futbal s myšlienkou.

Reagovat
Smreky

Reagovat
smazaný uživatel

Lestr hrá parádne

Reagovat
smazaný uživatel

Aký je rekord PL 9:0?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano

Reagovat
Spalovač šancí

Naložte jim, co se tam vejde

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton je ultra tragický.

Reagovat
Mönchengladbach

Letos to vypadá krásně: City bude marně nahánět Liverpool o titul, do LM s parádním fotbalem Chelsea a Lestr, zbytek stafáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester půjde dolů, takovou výkonnost nemůžou udržet celou sezonu.

Reagovat
Mönchengladbach

To jsem tu četl celou sezónu 15/16. Uvidíme, co udělá Žozé s Tottenhamem, taky budou chtít do LM.

Reagovat
vrabejka

Nevidím jediný duvod proč by tomu tak mělo být. Kádr je kvalitní a Rodgers dostatečně zkušený, aby tu top 4 v poho udrželi.

Reagovat
martin1

Že by dnes padla 10

Reagovat
Mönchengladbach

Jestli to skončí 0:10, budou muset Ralpha asi vyhodit, což by mi bylo strašně líto.

Reagovat
mickey mouse

Foxes ty statistiky

Reagovat
čutalista

Hoďte mi někdo pls stream, chtěl jsem jít spát, ale asi se na to kouknu

Reagovat
Mönchengladbach

Příští tým, který navštíví King Power Stadium, bude Arsenal (se svou vyhlášenou obranou). To by mohl být také docela veselý zápas.

Reagovat
Counter

Kdyby tam byl dneska místo Foxes Arsenal a začátek zápasu proběhl stejně, tak je to doteď 1:0 a Saints nás mačkají jak citron.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Cobra

Něco takového jsem si říkal o Spurs taky. Jen s tím rozdílem, že bychom vedli 2:0 a většinu času by si to šolíchali stopeři mezi sebou a Winksem.

Reagovat
Counter

No u nás by si to šolíchali stejně tak, akorát by co šest minut namazali soupeři před vlastní šestnáctkou.

Reagovat
Mönchengladbach

A Pépé by to sledoval z lavičky.

Reagovat
Counter

To ne, Emery ho nasazuje pravidelně. Ale i v deseti by na něj měli Saints neustále přesilovku.

Reagovat
Nikikrew

Jj ja uz len čakám ako tam opäť rupneme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v suchem triku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Ligter

nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Chiwell a Tielemns v draftu, to bude kolo

Reagovat
Counter

Gunn ve fantě, to bude kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si zkusene Chilwella pred kolem vymenil.

Reagovat
matZz

miluju páteční předehrávky

Reagovat
Counter

wtf the fuck

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Spasitel

Reagovat
REPLIKATOR

kokotina

Reagovat
Blasphemer

Jeho blbost, no.

Reagovat
Luc-Luc

tvl Foxes hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester poďme 10.

Reagovat
J0EL

Emery out, Rodgers in?

Reagovat
REPLIKATOR

88888888888888

Reagovat
Nikikrew

To je kefa

Reagovat
DieFohlenBMG

Bijou je jak řešeto

Reagovat
Rothbard

9

Reagovat
J0EL

0:9 dpc

Reagovat
DieFohlenBMG

Deveeeeet

Reagovat
Counter

Začal jsem psát článek, jaká je to ostuda, že Saints dostali 8:0, načež Vardy tam šoupne ještě jednoho...

Reagovat
čutalista

Chuligán jeden hovadskej ... možná si Saints mysleli, že se bude dneska hrát spíš vodní pólo v tom slejváku každopádně je nešetři, doma dostat devět...za to by jsme dřív běhali tejden schody a k balónu si nečuchli

Reagovat
r.mrazik

to se na to vykasli...ted uz to ostuda neni...

Reagovat
mickey mouse

Škoda že nestihli ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mohol rozhodca nechať ešte chvíľku hrať.

Reagovat
REPLIKATOR

0:9

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšší výsledok si v TOP5 ligách ani nepamätám Real síce dával desiatku Rayu, ale vtedy to skončilo 10:2. Ďalej si pamätám Ajax-Feye 10:0 a Benfica minulú sezónu tiež dala niekomu 10 myslím, ale to nie sú ligy z TOP5.

Reagovat
Counter

V PL ještě vyšší gólový rozdíl nepadl.

Reagovat
smazaný uživatel

A v histórii keď to bola proste len First Division? Pri tom šialenom Boxing day v roku 1963, tam bol tuším výsledok 10:1, čo je stále rovnaký gólový rozdiel ako dnes.

Reagovat
Counter

https://en.wikipedia.org/wiki/Football_records_and_statistics_in_England#Scorelines

Na prvoligové úrovni nejvíc 12:0, ale je to už 110 roků zpátky A venkovní asi nejvyšší ta dnešní, ale nemusí to být na wiki přesné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre zaujímavosť našiel som zoznam všetkých dvojciferných výsledkov v najvyššej Anglickej súťaži v jej histórii.

1889/90 Preston North End 10- 0 Stoke City

1891/92 Aston Villa 12- 2 Accrington

West Bromwich Albion 12- 0 Darwen

1892/93 Newton Heath 10- 1 Wolverhampton Wanderers

1908/09 Nottingham Forest 12- 0 Leicester Fosse

1912/13 Aston Villa 10- 0 Sheffield Wednesday

1925/26 Aston Villa 10- 0 Burnley

Sheffield United 11- 2 Cardiff City

1928/29 Leicester City 10- 0 Portsmouth

Sheffield United 10- 0 Burnley

1930/31 Huddersfield Town 10- 1 Blackpool

1933/34 Middlesbrough 10- 3 Stoke City

1936/37 Stoke City 10- 3 West Bromwich Albion

1937/38 Wolverhampton Wanderers 10- 1 Leicester City

1958/59 Tottenham Hotspur 10- 4 Everton

1963/64 Fulham 10- 1 Ipswich Town

Reagovat
smazaný uživatel

Najzaujímavejšie mi príde práve u Leicestru že v sezóne 1928-29 desiatku súperovi dali, a o 9 sezón neskôr ju dostali, teoreticky mohol nejaký hráč v jeho drese zažiť obidva tieto zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Len pre zaujímavosť: Trinidad and Tobago

NB: a second level (semi-professional) league match on Sep 24, 2004, saw both

teams scoring more than 10 goals:

2004 WASA 15-13 Crab Connection

[5' 0-1 Michael Alexis, 12' 0-2 Marlon Warner, 18' 0-3 Marlon Warner,

19' 0-4 Marlon Warner, 22' 1-4 Darren Modeste, 28' 1-5 Marlon Warner,

29' 2-5 Kevin Joseph, 30' 3-5 Kevin Joseph, 36' 4-5 Keston Thomas,

44' 5-5 Kevin Joseph, 46' 6-5 Darren Modeste, 51' 6-6 Christrian Graham,

52' 7-6 Darren Modeste, 55' 7-7 Marlon Warner, 56' 8-7 Marvin Faustin,

58' 9-7 Marvin Faustin, 60' 10-7 Kirth Hutchins, 63' 11-7 Darren Modeste,

63' 11-8 own goal, 65' 12-8 Kirth Hutchins, 67' 12-9 Marlon Warner,

71' 12-10 Marlon Warner, 72' 12-11 Marlon Warer, 73' 12-12 Marlon Warner,

76' 13-12 Darren Modeste, 82' 13-13 Marlon Warner, 85' 14-13 Kevin Derrick,

90' 15-13 Kevin Derrick (order of two 63rd minute goals unconfirmed);

with his 10 goals, Marlon Warner claimed the league's topscorer title...]

Reagovat
Zark

sauthempton asi kvalitka

Reagovat
vrabejka

City by dnes mohli ztratit.

Reagovat
Nikikrew

Tak ja skor tuijem ze si Villans odnesu 5ku

Reagovat
vladis271

Otázka na mufanov. BR ako vás nasledujúci manager. Áno, či nie?

Reagovat
nani92

Samozrejme že áno

Reagovat
EXoRcIsT

moze byt mne sa pacil aj u vas ked bol

Reagovat
Kixi Syhimour

Co si myslíte o tom dost možném vyhozením Raplha?

Reagovat
Nikikrew

Asi na mieste, doma este nevyhrali a hraju dost pod svoje moznosti.

Reagovat
salami

Nemyslim si, ze by ten kadr mel na neco vic.

Reagovat
Nikikrew

Podla mna maju velmi slusny kader, az na obranu, inac v ofenzive maju dobrych hracov.

Reagovat
salami

Mne se nelibi ani ofenziva, tam za neco stoji akorat Redmond, dejme tomu Ings.

Reagovat
Nikikrew

Ward Proste je velmi dobry hracik tiez

Reagovat
diastan

Ederson, Cancelo, Fernandinho, Stones, Mendy, Gundogan, Silva (C), De Bruyne, Bernardo, Sterling, Jesus

Hlavně pohodová výhra

Reagovat
Svatej

Stejně hustý, že United jsou tu, i když často z recese, považováni za nejsmesnejsi tým, co kdy měli a že jedou nefalsovane na sestup, ale přitom jsou reálné jen o dva body za Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak keby Tottenham bol v tejto sezóne nejaké merítko. Jedine tak v tragickosti. Si smiešny.

Reagovat
Svatej

?? Wtf, proč mě hned urazis?

Nebylo to mireny jako výsměch ani na jednu stranu, jen jsem si toho všiml až teď, ty nervaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho neurážam. Napísať niekomu, že je smiešný, nie je urážka.

Reagovat
Svatej

to je vždycky legrační, když vidím někoho něco takovyho napsat a potom se schovávat za slovickareni. Klidně si to okecavej a obhajuj jak chceš, jen jsem tu afektovanost nepochopil a dal je mi to fuk..

Reagovat
mistr129

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Však proto jsou k smíchu, protože jsou za spurs.

Reagovat
diastan

VAR

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemáš detail toho zákroku?

Reagovat
diastan

Nemám no, ale byl tam podle mě později

Reagovat
Whitemedia

tři minuty před tím fanoušci City hulákali fuck VAR...

Reagovat
diastan

Jo nedivím se někdy, mě to vrací skoro každý zápas

Reagovat
nani92

City už polhodinu nedali gól Aston Ville, začínam byť mierne znepokojený ako Fico pred záverečnou

Reagovat
Teoretik

nedá se na to dívat

Reagovat
Whitemedia

Sterling zase letecký den a nebo co se stalo?

Reagovat
diastan

Slabotka..teda moc fóká a prší

Reagovat
Kixi Syhimour

Aston Villa si na City docela věří a hrají více do útoku jak Wolves mi přijde, nicméně i tak je to asi otázka času, kdy dají City gól, pár dobrých šancí už měli, zároveň nenechávají City vzadu takové mezery právě jako proti Wolverhamptonu.

Reagovat
fenixLFC

oni aj v tyzdni prroti atalante nevyzerali smerom dozadu dvakrat isto...

Reagovat
Kixi Syhimour

To je možné, ale přijde mi dnes Aston Villa špatná v té finální fázi, nicméně jsem viděl asi jen posledních 15 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

11:40 Citizens nebudou v zimě nekupovat

Reagovat
diastan

A ono to půjde A kdo jiný

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

Mings

Reagovat
diastan

Var, nezklam mě

Reagovat
diastan

Uff, VAR konečně začíná poslouchat

Reagovat
Kixi Syhimour

Za mě offside, Sterling sic nehrál balón, ale hru značně ovlivnil + dělal náběh z offsideu

Reagovat
diastan

Rozhodně o parník větší offside než ty z úvody sezóny

Reagovat
Kixi Syhimour

Taková kompenzace za tu (ne)penaltu proti Bournemouthu

Reagovat
Serg!o

Jak tohle nemůže být ofsajd?

Reagovat
fenixLFC

toto bol vacsi offside nez vsetko co im neuznali v minulosti...

Reagovat
diastan

A další Bude 5tka

Reagovat
fff

Nemal by byt offside napriek tomu, že sa hráč lopty nedotkne, no ovplyvni brankara?

Reagovat
Kixi Syhimour

V LaLize přesně tyhle situace soudí jako ofsajd, myslím

Reagovat
fff

Nedávno som píš, že VAR ma ďaleko od dokonalosti, no aspoň tie ofsajdy budú posudzované správne. Nechápem ako toto môže byť posúdene ako regulerny gól.

Reagovat
Kixi Syhimour

Villa se slušně sesypala

Reagovat
EXoRcIsT

Ako toto mohol uznat ved bol v offside a zapojil sa do hry ked clonil brankarovi co tu su za debili pri tom VARe to potom moze stale jeden hrac ostat v offside pred brankarom a clonit mu aby nevidel loptu

Reagovat
Kixi Syhimour

Strašně frustrující tohle , člověk tomu VARu zase začne přicházet na chuť a pak toto

Reagovat
fff

Reagovat
diastan

znovu to ale není o VARu ale o těch profících sedících za PC

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jasně , tak to myslím, problém je na lidské straně

Reagovat
fenixLFC

var su ti profici sediaci za PC....

Reagovat
Mastný Chobot

ale aj ja to tak vnímam že VAR = to video čo pozerajú

Reagovat
fenixLFC

to je ako keby si povedal ze rozhodca je pistalka

Reagovat
Maresma

A dotkl se toho vůbec Silva?

Reagovat
fff

To je práveže nepodstatné.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sterling byl v ofsajdu už předtím.

Reagovat
Maresma

Tak to jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako ten pohled není úplně přesný, ale de mého je opravdu v ofsajdu.

https://www.livesport.cz/zapas/KOZXZZpA/#video

čas -0:19

Reagovat
Coutinho10

podle me ne...Bruyne (C)

Reagovat
Horcmen

After review, the Goal Accreditation Panel have awarded Man City’s second goal to David Silva

Reagovat
Kixi Syhimour

ale podle mě se toho nedotkl

Reagovat
Coutinho10

taky mi to tak pri tom zapase prislo

Reagovat
Coutinho10

doufal jsem, ze si vsechny povodim touto volbou a nakonec teda nic moc, ale aspon teda to acko

Reagovat
Coutinho10

aspon Bruyne jako kapitan neco pridal a vyrovnal Sterlinga, kteryho ma kazdy a ma cas neco jeste pridat

Reagovat
diastan

Reagovat
Teoretik

takže příště hraje Otamendi

Reagovat
vitasrp

Si to odpyká v Ligovym poháru.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti týmu, co teď dostal 9 gólů a to hrajete doma.

Reagovat
Teoretik

ok ale stejně Otamendi...

Reagovat
smazaný uživatel

Plno zápasov a na Premier Sporte kvôli právam samozrejme nejde ani jeden z nich.

Reagovat
Coutinho10

tak zrovna ted to az tolik nevadi...maji nejaky omezeny pocet zapasu k vysilani od 16:00, takze logicky ta volba padne na jine kolo,kde budou atraktivnejsi zapasy

Reagovat
Zaschrona

Pickford

Reagovat
Zaschrona

Alespoň jednoduché góly připouští i Brighton

Reagovat
Zaschrona

Holgate i DCL parádně

Reagovat
Kixi Syhimour

Začínáte se zvedat

Reagovat
Kixi Syhimour

(nebylo myšleno výsměšně, psal jsem to před penaltou)

Reagovat
Zaschrona

Dokonce ani před tím gólem Digneho...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Zaschrona

VAR Bohužel jasná, jakkoliv smolně a nešikovně hloupá.

Reagovat
Zaschrona

Ale teda klasický samozřejmě je, že první taková penalta přes VAR se samozřejmě stane nám...

Reagovat
Kixi Syhimour

Máš ten zákrok?

Reagovat
Zaschrona

Záznam nemám, na Twitteru jsou akorát záznamy bez toho šlápnutí na nohu, které je naprosto zásadní pro to odpískání...

Reagovat
Rothbard

Letošní Everton

Reagovat
off-olda

Miguel a sestava...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Hokej

Reagovat
off-olda

Jsem zapomněl, že jsi plzeňák. Omluva přijata.

Reagovat
Mimalu

Captain America

Reagovat
Miguel19

P U L E C !!!

Reagovat
off-olda

Pulisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

PULISIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
Agent z Melmacu

pull in schick

Reagovat
Talker

Pěkně Puli

Reagovat
nani92

napadla má celkom zaujimavá myšlienka..ak by sme aj my napádali, tak by možno robili súperi aj proti nám chyby, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

heretic

Reagovat
off-olda

Tohle velkokluby nedělejí. To je pro posery.

Reagovat
Svatej

Lampard Pulisice dost krásně nasral, miluju to.

Reagovat
Talker

Tak Pulisic nehrál na začátku sezony dobře, tak šel na střídačku - prostě v tu chvíli byl nejhorším křídlem. Na trenincích zamakal a propracoval se znova na vrchol potravního řetězce.

Reagovat
Svatej

Jak Lamps tak Pulisic si zaslouží malou pochvalu, líp vyřešený to být nemohlo..

Reagovat
off-olda

Barnes

Reagovat
Ondiis

Barnes ví, že ho mám ve fantě na střídačce, tak se ani nesnaží. Ten už měl jet touhle dobou na hattrick

Reagovat
Miguel19

Dělá Lampard s těmi standardkami na tréninku něco? Mi přijde že o tom jenom kecá..

Reagovat
Talker

Podle mého jsme se zaměřili na nějaké modlitby. A funguje to, 3 goly za 6 zápasů.

Reagovat
Whitemedia

Řezníci pořád na zemi...

Reagovat
off-olda

Jinak ale dneska je to hrozná bramboračka. Sice asi typický pro zápas na Burney, ale hrozně mě to nebaví.

Reagovat
blade115

Tak to já jsem naopak hodně spokojenej. Hrajeme hodně vyspěle, ti hráči v přihrávkách prakticky nechybují, Kovacic s Jorginhem krásně diktují tempo hry - když se Burnley snažilo vzpamatovat, drželi balón, přesouvali hru a čekali, až je ten presink přejde. Pak hned zrychlit a zatlačit. A prakticky v obou případech z toho byl i gól, byť s trochou štěstí. Stoperská dvojka taky vesměs dobrá, na to jak to zkraje sezóny hořelo. Tomori normálně z těch dvou vypadá jako ten zkušenější, co si pod svá křídla bere nemotorného Zoumu... Jediné, co se mi nelíbí, je dnes práce Abrahama - nevyhrává souboje, nestřílí přesně a ve vápně se nedovede uvolnit. Mount a spol mu tam poslali pár pěkných nahrávek, ale nic z toho nebylo.

Stačí se vyhnout Csaplarovi a je klid. Hlavně se moc nehonit, půlka kádru v prdeli, ale v týdnu už se hraje zas...

Reagovat
Mimalu

Pulisiiiiiiiic

Reagovat
Miguel19

P U L D A !!!

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Svatej

HAZAAAAAAAARD

Reagovat
off-olda

Už mě to napadlo u toho prvního golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
off-olda

To je debil. Csaplár...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu to tam může takhle padat?

Reagovat
Talker

Taky moc nechápu, ale to je fuk. Podle mého se štěstí otočilo k nám po té smůle na začátku sezony.

Reagovat
Talker

Puli slušné štěstí u obou golů, ale to je i díky tomu, že jsme měli několik zajímavých střel a něco se prostě odrazí a spadne to tam. Tentokrát Pulišičovi. Oba goly se štěstím propadly do branky, ale kdyby ne tyhle dva, tak tam spadne něco jiného.

Zatím celkem v pohodě z naší strany. Dokážeme soupeře přišpendlit do jejich vápna i hrát na protiútoky. To je super. Potřebujeme dořešit standartky, tam je to furt průser.

Jinak mi přijde, že si Lampard vzal hodně i od Ancelottiho, co se týče defenzivy - daří se nám vytlačit soupeře z nebezpečných pozic, dotlačit je do zakončení v nevýhodné pozici a kromě standartek si prostě nevytváří proti nám šance. Stopeři jsou schopní napadat útočníky i na půlce a jít do souboje, protože věřím svým spoluhráčům, že za ně jejich prostor pokryjí - necouvají až do vápna, ale jdou agresivně dovnitř.

Super, že se Pulišič přidal - jak to vypadalo, že goly budou na Mountovi s Abrahamem, tak se postupně přidávají další - nejdřív Tomori, pak Willian, Michy, teď Pulišič, Alonso... To je super.

Reagovat
Talker

A pochvala i Kepovi, ten tam měl jeden efektní zákrok. Dneska nemám moc koho kritizovat za první poločas - čekám víc od Mounta, ale i ten se zapojuje, i když dneska z větší hloubky.

Reagovat
RKBoy

ten prvý gol by som štastiu nepripisoval, urobil všetko skvelo, byt to Eden už sa tu strieka.

ale je vidiet ten progres v defenzíve, momentálne sú problém už len štandartky pri ktorých to stále smrdí nejakou šancou..

najlepšie je ,že nám chýba 6 hráčov z ktorích by každý mohol kludne hrat základ a my hráme s naprostou pohodou.. som celkom zvedaví na ten zápas proti City za pár týždnov, to bude mega test.. už len pre zistenie toho aký velký progres sme vlastne od toho zápasu s United spravili.

Reagovat
Talker

Tak první gol dost zpomalil, prakticky se zastavil před vápnem a poslal to tam skrz 3 hráče, kdy se to mohlo od kohokoliv odrazit úplně mimo. Tu první část akce (presing, potáhnutí na vápno) udělal skvěle, pak to zasekl.

Každopádně to je fuk, hlavně že to tam padá.

Reagovat
vitasrp

Burnley hraje dobře, je to dost těžký utkání, většinu poločasu se nehrálo podle not Chelsea, ale podle domácích, což byl samozřejmě problém. Oni nezalezli do defenzivní ulity, místo toho napadali prakticky až u vápna, dostávali nás pod tlak a odměnou tak bylo mnoho odevzdaných míčů a odkopů, kvůli čemu nás i na takových 10 minut po první brance vyloženě přišpendlili.

Nelíbila se mi ta rozehrávka, kdy jsme tam pod tlakem několikrát zkoušeli padáček přes tu první vlnu presinku na středního záložníka / stahujícího se útočníka, jelikož to nefungovalo a v podstatě to hrálo do karet Burnley, které tak akorát mohlo získat míč v poměrně nebezpečném prostoru na prostředku hřiště zhruba u středového oblouku.

Navíc prvních 35 minut nehrál dobře ten střed zálohy, Kovačič tam měl několik zbytečných ztrát na vlastní půlce, kdy jsem docela trnul. Celkově mě ale nepřekvapilo, že ta fyzická hra do těla a spousta vysokých míčů bude týmu činit potíže, přece jenom je to trochu jiný styl hry, než s jakým se konfrontují obvykle.

Standardní situace jsou pak stále problémem, ale opět, to je aspekt hry, kdy jsem čekal, že domácí budou mít navrch - tým maj vybudovaný přesně tak, aby z nich měli šance, u Chelsea je to momentálně tak trochu naopak, navíc Kepa kvůli svýmu menšímu vzrůstu nemůže obraně pomáhat tolik, jako to dělal Courtois, takže ty míče na zadní tyč skrz malý vápno jsou prostě daleko nebezpečnější. Měli jsme fakt velký štěstí, že ty dvě šance domácí neproměnili.

Do ofenzivy to bylo víceméně hlavně o Pulišičovi, kterej hraje senzační zápas. Je rychlej, přímočarej, situace řeší dobře, plus má samozřejmě pořádnou dávku štěstí, protože ani jedna z těch dvou akcí nepředstavovala gólovku a moc jsem nečekal, že z toho vytěží gól. Ale za ten výkon si to zaslouží, maká naplno, navíc na míči je konečně výbornej, neztrácí, nýbrž je agresivní, nebojí se jeden na jednoho a ty útoky táhnout, fakt paráda.

Reagovat
blade115

Jorginho s Kovacicem naopak velmi dobří. Všechno, co Burnley mělo, bylo ze standardek, které jsou prostě problém. Z toho minimálního počtu ztrát nebylo nic...

Reagovat
RKBoy

Reagovat
vitasrp

Jo, nebylo z toho nic, ale jindy by to nemuselo dopadnout takhle dobře. Hrozně se mi ale líbilo posledních 15 minut, kdy to utkání začali ovládat, soupeři skoro nepučili míč a dostali nás do tlaku.

Reagovat
Hachim Mastour

Ja ta milujem Puli

Reagovat
smazaný uživatel

Willian by si zasloužil vystřídat

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem mu jen chtěl dát oddych na středu

Reagovat
Whitemedia

největší ef klasika, býval jsem v tom přeborník

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Talker

Reagovat
Greny

Jen pohrozis střídáním a jak to jde

Reagovat
icka

Reagovat
Mimalu

Pulisic

Reagovat
Whitemedia

blázen.. ještě gól a zvládne Willdovu první sezonu už v říjnu..

Reagovat
off-olda

Hazard who?

Reagovat
Svatej

se poseru

Reagovat
Miguel19

P U L D A !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to dneska poroste krásně trh v Americe

Reagovat
Trapper

Puldaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Puli

Reagovat
Svatej

Drogbaaaa !!!

Reagovat
off-olda

Ten výraz Popa

Reagovat
Mimalu

Wilda wtf

Reagovat
spider_8

Chudáci Burnley

Reagovat
Talker

Pulisic Mount

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

W I L D A !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krása střídá nádheru.

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

DEMOLICE!

Reagovat
Svatej

Tohle je fakt šíleně krutý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

tak im treba kopáčom.. taký tím ako Burnley lige nič nedáva.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašnej argument

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Willííííík

Reagovat
Trapper

Wildaaa

Reagovat
Greny

Okamžitě dejte jim bura

Reagovat
RKBoy

tá efektivita v tejto sezone je nebe a dudy oproti tým dvom posledným.

Reagovat
off-olda

Ty si začátek sezony prospal?

Reagovat
RKBoy

ten som vypudil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co prvni kola bývaly tyčky a zákroky brankářu, jsou teď goly, dalo se to čekat

Reagovat
Talker

Willian

Reagovat
off-olda

Tomori

Reagovat
Svatej

To je bláááázen, Tomori

Reagovat
čutalista

Kdy má podepsat Willian tu novou smlouvu? To už není normální co posledních pár tejdnů předvádí...ale třeba Lamps překvapí a dokáže ho motivovat celou sezónu

Reagovat
Talker

Tak Willian hlavně po dlouhé době cítí konkurenci. Zatímco v předchozích sezonách jsme měli 3, maximálně 4 křídla (s tím, že vždy byl buď v základu nebo na lavičce), tak letos se jedno křídlo nedostane ani na lavičku. To je slušná motivace.

Reagovat
čutalista

A hned je z něj jinej hráč. To co se vidělo jednou do měsíce(přeháním , mám dobrou náladu), máš teď každej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham je hodně špatný

Reagovat
Talker

Ta Tomoriho rychlost je naprosto úchvatná

Reagovat
Svatej

Tomori je, co se týká osobních soubojů, uplně děsivej. Rychlej jako prase a silnej zároveň. Hráč jak lusk.

Reagovat
vitasrp

Ta rychlost je šílená výhoda. Když se špatně postaví, případně se nechá protihráčem dostat do nevýhodný pozice, tak má furt možnost, jak tu situaci zachránit, což je rozdíl oproti většině ostatních středních obránců.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jich je víc, ale jako jedinej rychlej střeďák mě napadne Nesta.

Reagovat
Svatej

Z novější generace z toho minimálně ze začátku hodně těžil ještě Varane... Teď už ho moc nesleduju

Reagovat
Svatej

Při plným zdraví všech stoperů to dává krásný volby dozadu. Christensen má furt lepší rozehrávku a na některý týmy se ta vlasnost hodí, mezitím co Tomorimu víc sednou fotbalově agresivní týmy jako Ajax nebo Liverpool, kde je těch indivindi soubojů každou chvíli hned několik... Krásný možnosti..

Reagovat
spider_8

A na fyzické zápasy proti hovaďákům jako má třeba Burnley zase Zouma

Reagovat
Svatej

A Rudi je takovej dobrej all arounder, ten zvládne všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

No, dneska máme fakt plnou prdel štěstí.

Reagovat
off-olda

Odoie místo Williana a Michy místo Tammyho. To bych rád viděl...

Reagovat
Miguel19

Proč Giroud...

Reagovat
blade115

Michy dostane zápas v týdnu.

Reagovat
čutalista

Ovšem ani todle Girouda asi nepřesvědčí aby zůstal, v zimě bude chtít jít...jestli hraje teda kvůli tomudle. Třeba se mílím.

Reagovat
Whitemedia

Dárek pro ufňukaného Deschampse..

Reagovat
off-olda

Reagovat
čutalista

Reagovat
Svatej

kovačič

Reagovat
Svatej

Odoi

Reagovat
Svatej

uh z jinýho uhlu jak simulace... tak možná ho naopak ještě natřu

Reagovat
Kixi Syhimour

Syp to tam jak na Salaha

Reagovat
Svatej

Už to láduju

Reagovat
Mimalu

CHO ještě za stavu 4:0 se takhle ztrapnit

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
off-olda

Odoi

Reagovat
blade115

Ani na sekundu jsem nepochyboval, že to zruší. Odoi tam vyloženě spadnul bez jakéhokoliv kontaktu. VAR

Reagovat
Whitemedia

Odoi pls, nedělej ostudu

Reagovat
Svatej

Var <3 ... Odoi je kokot, tohle tady fakt nechci vidět.

Reagovat
Svatej

Ještě doplni,, že jsem hrozně rád, že dostal žlutou. Většinou se ty simulace netrestají a takhle to končí jen tím, že hráč nemá co ztratit. Já bych za to klidně vylučoval, je to mor..

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

Reagovat
Greny

Asi simulace... Těžko říct zda ho ten Lowton zezadu nebrnkl

Reagovat
Whitemedia

ani se ho nedotkl

Reagovat
hitZor

What? Vždyť mu trefil kolenem holeň

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to vidíš?

Reagovat
hitZor

Na tom záběru, co tam na konci asi 5x opakovali, ten kontakt tam byl dost jasně vidět imho

Reagovat
Greny

Taky si myslím že ten hráč co stál za ním ho brnkl přes Odoiovu pravou nohu

Reagovat
hitZor

Já myslel toho před ním, to jestli ho trefil i ten vzadu jsem nesledoval. Každopádně dive to fakt nebyl, nevím co tam hulí, stejně jako jsem nechápal, jak kdysi proti nám uznali ve Wembley Kaneúv gól po asi metrovém offsidu.

Reagovat
Whitemedia

Oukej, tak koukám na jiný zápas a jiné záběry.. opět

Reagovat
spider_8

Asi jo, ale Hudson letěl už předtím. V tom byl ten největší problém.

Reagovat
ajouki

Hlavně mu Lowton trefil pravé chodidlo, které místo do míče tak šlo jak krtek do země. Pak přišel pád. Penalta to nebyla, ale ani simulace.

Reagovat
Greny

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Kontakt minimální (pokud vůbec). Takhle se padat prostě nemá, zbytečné.

Reagovat
JohnKoul

VAR Odoi prodat

Reagovat
off-olda

JohnKoul Utratit.

Reagovat
Svatej

Ještě že není tak blbej, aby to udělal znova...

Reagovat
Whitemedia

Uff, nebude čisté konto, už jsem měl strach..

Reagovat
Mimalu

tak že by to bylo nějak skvěle umístěné, to se říct nedá... ale dneska si to mohl Kepa dovolit

Reagovat
Svatej

tenhle zápas je boží

Reagovat
off-olda

Rodriguez ty píčo

Reagovat
off-olda

Jo aha, to se dalo chytit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Takový dip

Reagovat
Svatej

Wow, uplně jsem zapomněl, kde je Rodriguezovi konec..

Reagovat
Whitemedia

Kepa opět dojel na výšku..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mimalu

borci nějak vypnuli

Reagovat
Kixi Syhimour

Comeback

Reagovat
vitasrp

Tak těch posledních deset minut je vyloženě trapnejch.

Reagovat
RKBoy

za takýto záver ich snád Lamps v šatni prefacká.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

do fanty dobrý..

Reagovat
RKBoy

16 inksovaných golov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasně, vedou 4-1 v 90 minutě, ale Mount se na to pěkně vysral při tom posledním góle.

Reagovat
Talker

Všichni na to serou, šli s agresivitou výrazně dolů a tohle je důsledek - místo chození do soubojů hráči čekají a couvají. Podle mého dostanou fén od Lamparda.

Reagovat
Raylan

Mount by dost potřeboval odpočinout.

Reagovat
Talker

Tak nakonec se nám to štěstí otočilo trošku

Reagovat
Svatej

alespoň ho nebudem dlužit.

Reagovat
smazaný uživatel

401. pro zítřejší výhru Spurs

Reagovat
diastan

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Luc-Luc

jednoduche to dnes nebude, mam trosku z toho zapasu obavy, pokud to Tottenham zavre, tak muzeme mit problemy se dostavat do sanci, vyhrajem 1:0, Mane

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
protiproudu

Reagovat
avicii

forma Spurs naznacuje ze by sme to mali zvladnut ale ocakavam dramu, snad zo stastnym kocom pre nas

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím si představit, že to dneska bude bez ostudy.

Jediná šance na body je asi podobně vydřená plichta jak na Etihadu.

Reagovat
Kincl

Ostuda a potupa vašemu týmu hodně sluší, tak bych nic neměnil ani dnes

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jak to mělo dopadnout s United, že

Reagovat
Hokaido

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/dn04b0/ama_announcement_leyton_orient_director_of/

Na tohle AMA se strašně těším, konečně snad bude trochu jasněšíi, co je vlastně DoF.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC ich doma musi znicit

Reagovat
Makiii

DDG – Lindelof Harry Rojo – Awb McTom Fred Williams – Rash Martial James (3-4-3)

Tohle je asi momentální ideal, jak bychom meli nastoupit. AWB a Williams vysoko pressovat, jak se nam to darilo 1. pulku s Liverpoolem.

Nechci prosím videt zadnyho Matu ( to je pro me jedno z nejvetsich zklamani, co predvadi tuhle sezonu… neodehral snad ani jeden dobry polocas. 99% balonu nahraje DOZADU, takovej hrac… ) Zustal jako zkusenej hrac, kterej ma usmernovat mladochy, ale bohuzel zatim patri k tomu nejhorsimu. Nicim jinym, nez svoji chytrosti a kreativitou, kterou ocividne ztratil, tak nam nemuze pomoct… o jeho atletickych schopnost neni treba mluvit..

Ani zadneho Lingarda, ten zas naopak, jediny co muze nabidnout na hrace Man United je behani, ktere ani ted mu nejde… coz uz je doopravdy na povazenou..

Taky doufam, ze nekdo rekl Rojovi, ze muze nahravat i jinak, nez to bezhlave napalit levackou k souperovymu golosovi. Pokud nikdo z nasich stoperu neni schopnej prekonat prvni linii soupere, tak at to davaji Harrymu, ten to aspon obcas dokaze…

Nechapu, proc nasi obranci, hlavne teda vsici stoperi, tak ve ctvrtek ani jeden nevystupoval a nedostupoval s utocnikama. Vzdycky je nepochopitelne nechali otocit na pulce a mohli jit v nabehu na obranu. Pritom, je staci dostoupit do souboje a muzeme opet vybojovat balon a jit do precisleni. To doufam, ze dnes budou praktikovat. Co dnes, vseobecne kazdy zapas!

Absolutne nechapu, ze jak hraci tak hlavne OLE se vubec nepoucuji z tech spatnyho zapasu a ba naopak nepraktikuji to, co nam obcas v sezone slo… a to bylo vzdy, kdyz jsme hrali nahore a snazili se pressovat a dostavat soupere pod tlak.

Reagovat
nani92

Bojím sa že dnes nevyhrame a opäť sa nám budú všetci smiať

Reagovat
vladis271

To sa budú aj tak, neboj. :)

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver ze nevyhrate a budeme sa vam smiat

Reagovat
Ritchie

Reagovat
oli9

Nedelej si alibi predem

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Mato178178

Čo je to zase za retadovany rozpis !?! ... Liverpool Arsenal Tottenham a Manchester všetci naraz

Reagovat
fenixLFC

jj dalo sa to spravit lepsie, takto sa naraz hra slager kola, boj o top 6 a sestbodovy zapas o zachranu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Golasso

Reagovat
EXoRcIsT

tuto sezonu sa mi zda furt ze vsetky dobre kluby hraju naraz a tie nezaujimave zapasy sa hraju po jednom

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Saint-Maximin je Ben Arfa pre chudobných

Reagovat
Mastný Chobot

Traoré je v životnej forme posledné zápasy

Reagovat
Mastný Chobot

Leno; Chambers, Luiz, Sokratis, Tierney; Guendouzi, Xhaka; Pepe, Ceballos, Aubameyang; Lacazette

Reagovat
mr.Silver

Tierney

Reagovat
smazaný uživatel

jedna za nejlepsich moznych zostav, tak som zvedavy

Reagovat
Mastný Chobot

zničíme ich 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

fu to neviem ale potrapit by sme ich mohli

Reagovat
Hokaido

Proč pořád nehraje Bellerín v PL? Vždyť jsou to skoro dva měsíce, co začal trénovat.

Reagovat
Golasso

V EL zápasech je vidět, že to ještě není ono, hlavně fyzicky. Navíc Chambers hraje ve formě

Reagovat
Mastný Chobot

hral celý zápas vo štvrtok, rovnako ako Holding, čiže sa to dalo čakať. Obaja mali dlhodobejšie zranenia než Tierney, čiže ak je možnosť byť s nimi opatrný, tak som za. Čakám, že za týždeň už budú hrať aj oni.

Reagovat
Golasso

Dobrá sestava , ale raději bych vedle Guziho viděl Torreiru.

Reagovat
J0EL

S Mesutom to uz asi mozeme definitivne zabalit.

Reagovat
Malresi

Dúbravka

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, AWB, Maguire, Lindelof, Young (c), McTominay, Fred, James, Pereira, Rashford, Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zpět ke 4-3-3 s touhle šílenou zálohou. Co se dá dělat no. Jen nechápu, kde se tam zas vzal Young

Reagovat
Busby babes

spis zas to 4-2-3-1 radsi bych to 3-5-2 s Rojem a idealne Williamsem na LB.

Reagovat
kiwwi

Najväčší problém je ze tam ani nemáme koho iného dat momentálne namiesto Pereiru, Freda a Younga... Garner, Lingard a Williams možno, ale mladasi hrali v štvrtok EL a Lingard tragedi, takže je to jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tou zálohou souhlas, tam se to schová pod to - co se dá dělat no. Na LB by podle mě Williams být měl. Obranu máme jinak jakštakš kvalitní a takový zásah by pro ní nebyl fatální. Navíc by toho nepředvedl méně než Young skoro jistě a má kam růst.

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Keita, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Origi.

Klasika, akurát Matip sa ešte nedal dokopy a šancu opäť dostal Lovren. Neviem prečo, ale dnes mám tušák, že hladko vyhráme. Tak snáď

Reagovat
Kixi Syhimour

To nevypadá na hladké vítězství . Lovren, no co naděláš, Gomez taky není ve formě, z Hendersona se snad udělá spíše střídající hráč v průběhu sezóny. Ze střídačky mi přijde dobrý, obzvláště na konci loňské sezóny, musí se chytit Keita s Chamberlainem.

Reagovat
Malresi

Ja chcem veriť, že to je len otázkou času, čo Jurgen uprednostní jedného z dvojice Keita, Ox pred Hendom ako tomu bolo na jar, keď ho na lavičku vytlačil práve Keita. Akurát sa potom zranil a tak ho Hendo opäť nahradil v základe.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cubazi

Bože Ox ma formu a on tam da Hendersona ktorý zase hra podpriemerne, pre ofenzivu budiškničemu. Fakt ta zaloha.... Možno by som vyskušal hrať na dvoch cm a stiahnutehe Firmina a na hrote Origi, ktorý hrá na strane strašne... len vyskušať ako by to šlo.

Reagovat
Malresi

Tak ono sa to dalo očakávať, že keď Nabi s Oxom odohrali v stredu takmer celý zápas, tak si dnes nezahrajú. Každopádne takto tam aspoň máme koho poslať z lavičky, aby to oživil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Budou možná hrát ve středu

Reagovat
fenixLFC

jj budeme rozbijat funkcny system a vymyslat novy len ,,aby sa to vyskusalo''

Reagovat
R22

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

na slepice celkem umime, tak je potreba v tom pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

traore sa pomaly ale isto stava zabijak

Reagovat
Mastný Chobot

minimálne jeho ruky sú v zmysle trestného zákona zbraň určite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Ideální neděle, bída Plzně, Arsenalu a United

Reagovat
Kixi Syhimour

https://www.livesport.cz/zapas/6LVTzGV3/#sestavy;1

Spurs bez Ndombelého v základu.

Reagovat
matZz

kurva já jsem nám dneska chtěl věřit, ale bez Jana a NDombeleho a opět Aurier s Rosem... no tak to mám strach to vůbec zapnout

Reagovat
Mates_Matesović

Sestava k hovnu, takže 1:2 v suchym.

Reagovat
smazaný uživatel

traged Dubravka nesklamal

Reagovat
Kixi Syhimour

Tipl bych si, že ho moc nemusíš

Reagovat
Hokaido

Má těch chyb fakt dost, no. Alespoň to občas dokáže vykompenzovat dobrými zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR zas na piču

Reagovat
Kixi Syhimour

Co tentokrát?

Reagovat
fenixLFC

tahanie za dres celkom jasne a povedia ze ziadna penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

Videozáznam bys neměl?

Reagovat
fenixLFC

ako vzdy...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to bude easy, na Liverpool tradičně umíme, + hraje Winks a Eriksen, takže 0:4, Spurs

Reagovat
J0EL

Zas budes na smiech

Reagovat
masina_LFC

jj minuly rok 3 zapasy, 3 prehry a od marca 2013 1 vyhra tradicne umite

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, vyzerá to na pohodlné víťazstvo Liverpoolu. Winks, Rose, Alli a Alderweireld v základe. Toto nemože dopadnúť dobre. Pochettino sa zjavne nepoučil a znovu nechá Winksa sa vykúpať na DM proti silnému súperovi. Očakávam výsledok podobný ako proti Bayernu.

COYS

Reagovat
matZz

lepší DM než Winkse nemáme. Spíš nechápu, proč nehraje Tanguy. Alli jde nahoru. Pomalu, ale věřím, že se zase dostane do top formy. Ta důvěra, kterou mu teď dává Poche mu snad pomůže. Stejně Lucas letos není žádný terno.

Reagovat
smazaný uživatel

N´Dombelé a Sissoko sú to najlepšie na CM/DM. čo aktuálne máme. Nemal meniť zostavu zo zápasu proti Olympiakosu. Až na Lamelu teda, ktorý sa zranil.

Reagovat
jk

Jako, že oproti těm co jsi vyjmenoval je Ndombelé, Davies a Moura nějaký upgrade?

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele a Davies určite. Moura asi nie. Lamela by bol platnejší dnes smerom dozadu, bohužiaľ sa zranil no.

Reagovat
jk

Jako o tom Ndombelém se možná dá diskutovat. Zbytek je jako obvykle blbost, sorry

Reagovat
vicinda07

Alderweireld a Verts mozu sice byt totalne z formy, ale aj tak to nebude horsie ako so Sanchezom, ten chlap na to zatial totalne nema a proti silnym superov robi velke hrubky,, dal by som dal ovela radsej aj Foytha...ale tak treba verit co uz...COYS

Reagovat
vicinda07

+ som ocakaval Lamelu v zaklade, ale kedze nie je ani na lavicke, zrejme zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Je to potvrdené, znovu si natiahol sval. Veľmi sklenený.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
Nikikrew

Ian Wright [on whether he thinks Emery or Özil will last longer at the club]: "Well hopefully Özil. He’s already said he doesn’t want to leave. For me, hopefully it’s Özil.”

Wrighty

Reagovat
Golasso

Wrighty bude čumět, až Emeryho vyrazí a další manažer Ozila osere úplně stejně po dohodě s vedením .

Reagovat
Nikikrew

nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

zavisi kedy sa to stane, a ci sa ozilovi medzitym stihne nieco dohodnut, kazdopadne pochybujem ze by mal trener ktory je zodpovedny za hru a vysledky zakazane vyuzivat hraca ako ozil a miesto toho bol nuteny experiemntoval s willockmi a torreirami

btw este pred par dnami to bolo len o tom ze netrenuje dostatocne, takze je to cele fishy

Reagovat
Euphael

nekdo stream na Ars pls?

Reagovat
David4

prosím stream na Liverpool , děkuji

Reagovat
EXoRcIsT

WTF the fuck

Reagovat
Malresi

Všetko kvôli zbytočnému predržovaniu a strate lopty Henda

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, pískej konec

Reagovat
niflheim

Máte někdo stream na united?

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
Miguel19

Kaneee

Záloha Liverpoolu Všichni tři jak žáčci.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól prišiel príliš skoro. Teraz to bude peklo.

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson Všechno začalo jeho stupidní ztrátou míče

Reagovat
smazaný uživatel

Otáčet doma proti tottenhamu? To jako vážně?

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Luc-Luc

uz zdrzujou slepice

Reagovat
mimi_united

My sme ich načali, dnes je na totenhame aby ich dorazil

Reagovat
cubazi

Funkčný systém??

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, Xhaka

Reagovat
Ondiis

Xhaka assist, Sokratis gól oblíbenci všech

Reagovat
Ondiis

No a ještě tenhleten

Reagovat
smazaný uživatel

emeryball

Reagovat
Counter

Reagovat
PP

Pánbůů není doma nebo co? My a goly z rohů..

Reagovat
Counter

Pepe free kick mastermind.

Reagovat
Edgewalker

Legie zkázy udeřila

Reagovat
Mikesh

My hrajeme v nejútočnejší sestavě a góly dávají obránci

Reagovat
Counter

Devět!

Reagovat
smazaný uživatel

Prave jsme se vystrileli a budem to klasicky branit

Reagovat
Ondiis

Guendo neskutečný balón. Ale ani trochu nevěřím, že to tak zamýšlel

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze se podival, kam auba nabiha, pak to chtel poslat nekam jinam a stejne to skoncilo u nej?? dava smysl

Reagovat
Ondiis

Imho viděl jenom náběh Lacy

Reagovat
EXoRcIsT

som nevidel slabsieho hraca v subojoch ako je Pereira sak tam odpadava od hracov Norwichu ako hruska a to mame v teame Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Krul životní zákrok?

Reagovat
EXoRcIsT

McTerminator skoda tej sance Martiala od Rashforda by to bola asistencia sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Scottiiiieee

Reagovat
cr7sux

mctom

Reagovat
pingla

tominay skvělý

Reagovat
Miguel19

Norwichská bublinka hodně rychle splaskla...

Reagovat
diastan

Výhra na námi je zničila

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Horcmen

Gazzaniga hezky

Reagovat
Miguel19

Spurs mají konečně brankáře na úrovni. Bod by mohli uhrát..

Reagovat
cr7sux

plavec james

Reagovat
smazaný uživatel

Teda nevím, komentátoři si byli tak jistí tím, že to penalta nebyla. Za mě teda 50:50

Reagovat
EXoRcIsT

toto je penalta ako im sibe uz nacisto sak James si naskocil do hraca Norwichu a kedze ma silu ako 12r tak spadol

Reagovat
Dawon

VAR To si snad delaji prdel, jak tohle muze fouknout jako penaltu

Reagovat
Dawon

Rash sportovne nepromenil

Reagovat
cr7sux

Reagovat
niflheim

VAR

Reagovat
CR7RONALDO

Ak už ani po dnešku nebude Martial hlavným exekútorom penált, tak potom neviem

Reagovat
pingla

Reagovat
Euphael

Rashford

Reagovat
nani92

Nech to kope Martial dopice už

Reagovat
kiwwi

Nebol si to ty kto ma presviedčal, že Rashfordovych 6 penalt (z toho 2 za áčko) je dostatočný dôkaz že ma byt first choice? Odvtedy dva z 3 nedal

Reagovat
nani92

Áno, zmýlil som sa

Reagovat
kiwwi

A zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Reagovat
nani92

Miera reflexivity je u mňa tak vysoká, že nepotrebujem žiadnych kontrolných užívateľov

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

be careful what you wish for.

Reagovat
diastan

VAR

Reagovat
Euphael

Hype okolo norwiche opadl a opet se vratil k tomu, k cemu je, a to jednosezonnimu k hovnu tymu

Reagovat
smazaný uživatel

zahovi raz vypadnu oci

Reagovat
REPLIKATOR

Gazzaniga > Lloris

Reagovat
Olafek

Gazzaniga > Lloris

Reagovat
Luc-Luc

ale uz by to chtelo gol

Reagovat
kiwwi

Jedna vec je ci ta penalta mala byť, ale kde dopice stál Krul? Neakceptovateľné

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, nohu tam nechal ale dive to bol

Reagovat
smazaný uživatel

Posli mi pls stream, ten moj se seka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
m.sali

má štěstí!!! RASH!!!

Reagovat
cr7sux

james

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta.. tahle tam tu nohu nechat

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
niflheim

James nádherně

Reagovat
Tuard.MUTD

Najsoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Marcus, James, Martial

Reagovat
Nikikrew

Chambers ty si magor fakt

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne chambers dost slabotka pri tej akcii

milivojevic nam kope penaltu asi kazdy zapas

Reagovat
Mastný Chobot

Chambers

Reagovat
Ondiis

Chambers nadvakrát. Nejprve za obrannou linií a pak pencle snad se klasicky neroztřesou kolena.

Reagovat
Mastný Chobot

pomaly ale isto sa vracia k výkonom, ktoré ho poslali do Middlesbrough

Reagovat
Ondiis

stoper č.4 prostě no. Za chvíli je zpět Belle, tak snad už bude na pozici RB klid

Reagovat
smazaný uživatel

on neni pravy bek, na stoperovi hraval pravidelne dobre

Reagovat
Whitemedia

Nebe je modré, voda je mokrá a CP s MU mají penalty

Reagovat
smazaný uživatel

pepe ma strasne bavi

sokratis ten dive teraz

Reagovat
9augi9

Ten United to myslí s tou záchranou naozaj vážne.

Reagovat
Golasso

Chambers to zkazil, ale celej zápas dobře pressujem a pak necháme CP odzadu úplně v klidu rozehrát takovej dlouhej míč na Zahu? achjo... co tam dělali vepředu

Reagovat
Gunner14

Se na nás kope víc penalt za sezonu, než my kopem za několik sezon

Reagovat
smazaný uživatel

ty roztazene ruce na zemi to je sokratisuv trademark

Reagovat
Heisenberg

Chambers na pravým beku proti šikovnýmu křídlu, jak to dopadne? A jak se má Jefferson Montero?

VAR Kripl Atkinson úplně v lese, u něj ani netřeba používat VAR, stačí pokaždý rozhodnout opačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

VAR.

Reagovat
Ondiis

Laca wtf co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

ale on i pepe, na koho to poustel?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se vsichni hraci Tottenhamu chovaj jak ubreceny kurvy...

Reagovat
JIMMY-PO

presne preto prečo 99% futbalistov na tejto urovni

Reagovat
matZz

cry me a river ubrečená kurvo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale tvrdak

Reagovat
icka

Reagovat
Pipo123

Man U nemôžu černoši kopať penaltu pre boha

Reagovat
Horcmen

Krul

Reagovat
niflheim

Varchester United

Reagovat
niflheim

Hmm... Krul pěkně, ale jako ani jednou nohou na čáře

Reagovat
smazaný uživatel

U tý první to bylo horší

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jdou do prdele fakt žebráci... kolik jsme jich už nedali tuhle sezonu? 5?

Reagovat
Kluivert9

Tolik jich ostatním týmům ani nepískli

Reagovat
Kixi Syhimour

4

Reagovat
Swarley

zoufalost, jako co pak chceme, když tohle pravidelně zahazujeme

Reagovat
Kluivert9

Už to konečně nechají kopat Jamese?

Reagovat
Tuard.MUTD

Kurva, kolik už těch penalt za sezonu máme?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
nani92

Nech to kope už DDG dopice už

Reagovat
iamek

Kaspari

Reagovat
Counter

Bude to chtít přijít s nějakým přízviskem... Penalchester? Penalted?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, na komentáře k zápasu Arsenalu a United je to zatím 1:1. Držíš se

Reagovat
REPLIKATOR

Womanchester Penalted

Reagovat
diastan

Reagovat
niflheim

Varchester Penalted

Reagovat
Swarley

JestezeteArsenalpravidelnezatyhlekravinyvyliska United

Reagovat
nani92

Penalchester Missed

Reagovat
Busby babes

Ale je super, ze jsme fair a ty penalty nepromenujeme. Je v tymu vubec nekdo, kdo ji umi dat?

Jinak strasny rozhodovani. po deseti zapasech totalne zmeni pristup. Nejdriv nebyla penalta skoro nic a ted je penalta uplne vsechno...

Reagovat
EXoRcIsT

A Krul zase meter a pol z branky

Reagovat
Kixi Syhimour

Taková haluz od Spurs,no, průser je, že jsme nedali gól, tady 3 body nebudou

Reagovat
Nikikrew

Ceballos by sa uz mohol zobudit, dost nepresnosti teda

Reagovat
Ondiis

a směrem dozadu vůbec netuší, kde má stát

Reagovat
diastan

Spurs držet

Reagovat
Kixi Syhimour

Mírně mi to připomíná jejich duel u vás

Reagovat
diastan

Tady by mi z hovna bič nevadil

Reagovat
Kixi Syhimour

Manchester

Reagovat
mickey mouse

Jako tlak máme luxusní, není snad možné aby tam něco nepadlo

Reagovat
RKBoy

wau, favoriti zatial všade prehrávajú.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tomanatura

Toto je uplne krasne nalajnovane na csaplara. Norwich krome Krula marny

Reagovat
R22

To musíme vyhrát, vždyť jsou slabí jak čaj...snad to tam začne padat v druhý půli

Reagovat
Luc-Luc

Tottenham to brani jak MUFC minuly kolo, akorat s tim rozdilem, ze jim to tak nejde, stastnej gol na zacatku jim pomohl, chce to Keitu poslat co nejdriv do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dobrej první poločas. Ofenzivní projev, pressing, občas tam jsou vidět i ty nepřiposraný přihrávky dopředu. Martial - Rash - James jsou super, AWB a McTom taky. Nejnebezpečnější hráč Norwiche jednoznačně Fred.

Krul chytá famozně.

Reagovat
ManUnited

tyjo mně se Fred dneska zrovna docela líbí, Andreas mi přijde horší

Reagovat
smazaný uživatel

Mně naopak. Perreira jakštakš. Fred tam měl hned 3 ztráty přihrávkama dozadu, který byly nebo lehce mohly být nebezpečným counterem soupeře

Reagovat
Mastný Chobot

Ocenil by som, keby Lacazette dokázal aspoň nejakú situáciu vyriešiť tak, že sa sám nezajebe do špeku. Aspoň raz by to mohol spraviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevim koho tam posílat? McTominaye?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ještě je tam James

Reagovat
avicii

Neuveriteľné stastie spurs a to zdražovanie od prvej minúty .. Snáď sa im to vypomstiť ale s toľkých tutovic musí byť gol

Reagovat
fff

Tak je to súčasť ich taktiky a funguje to, chcú to kúskov at a v rámci možností to robia dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči jazdia po zadku, musím sa ospravedlniť Winksovi. Dnes zatiaľ jeden z najlepších. Ale až príliš veľa rešpektu, chcelo by to byť trochu odvážny a nahrať si presne. Eriksen nezatvára dobre stranu, Robertson má najčastejšie loptu. Ak by sa ho podarilo vypojiť z hry, prospelo by to.

Reagovat
Kixi Syhimour

Winks skvěle kryje Fabinha

Reagovat
ManUnited

Po dlouhý době u toho fotbalu vyloženě netrpím ale ty penalty to je něco strašnýho, radši ať to choděj kopat stopeři a prorvou to i s golmanem než tohle Pogbu místo Andrease, místo Younga Shawa a ono to třeba i půjde

Reagovat
Mates_Matesović

Hodně Mourinhovskej výkon, nicméně kromě tý brutální 3 minutovky nás Liverpool zase tolik neždímal. Akorát tohle fyzicky nemáme šanci vydržet.

Reagovat
Ondiis

Chambers jak kopne do míče tak to vždycky vypadá, že má kopačky o 5 čísel větší prostě. Přesnost neexistuje absolutně

Reagovat
Mastný Chobot

Ja už ani neviem, kedy naposledy som nebol nasratý cez polčas

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut to vyzeralo na pekny a pohodovy zapas, potom sme prestali hrat, potom dostali gol a odvtedy uz klen klasicky bojujeme

Reagovat
smazaný uživatel

nerekl bych, ze jsem nejak prestali hrat, ty goly proste nahodaky, nic vypracovaneho

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
fenixLFC

hram dve fanty. v jeden martial, v druhej rashford...ez

Reagovat
cr7sux

Reagovat
avicii

Oxa na slepice miesto Henda

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvou golech klasicka udrzba Jsem jediny, komu se Ceballose posledni dobou moc nelibi?

Reagovat
Nikikrew

nie si. Akoze nieje zly ale dnes to je slabota

Reagovat
smazaný uživatel

okrem burnley nic moc

Reagovat
Mastný Chobot

nevie proste diktovať hru, ako to vedeli iní na jeho pozícii, to nám veľmi chýba.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PP

ale podívej se, co má za možnosti směrem dopředu hráč s balonem.. A nemusí to být jen Ceballos. Vždycky jedna jediná možnost a konec.. Laca se musí rozehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, ze to je celkove takovy pesi fotbal, kdy vetsina stoji a ceka, co hrac s balonem vymysli. Bez pohyby tezko nekoho bude prehravat no. Ale tak u neho mi chybi nejake zajimave prihravky, nejaka nadstavba Mozna i moje chyba, ze ho porad srovnavam s Aaronem

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzaniga,Sissoko,Kane zatim muži zápasu, jedem dál Spurs

Reagovat
fff

Byt tam Lloris, tak podla mňa je to minimálne remiza po polčase.

Tlak mame, šance tiež, buď sa to prejaví na skoré alebo to bude taký ten zapas blbec, kde nebudeme vedieť dať gól. Cca v 60 minute by som tam dal Keitu alebo Oxa a uvidime.

Reagovat
mickey mouse

gólman jim zachytal neskutečně

Reagovat
Nikikrew

Konene paradny zaciatok, sice po 2 standartkach ale rata sa to. Odvtedy Palace prebral iniciativu co nie je dobre. Tento zapas je este daleko od vyhry, musime bezpodmienecne dat 3 gol. Laca dnes nic moc, Ceballos to iste. Tierney fajn, naopak Chambers nedobre. Xhaka a Guendo fajn,

Reagovat
PP

Nějak se mi nelíbí to nepropojení našich řad.. Nikdy to není bůhvíco, ale máme stopery, díra 20m, kde je max. Guendo a pak zase díra 20m na útočníky. Jsme hrozně roztažení a proto nedokážeme kombinovat.

Obranná práce jsou zase záložníci zalezlí kolem 16ky a vůbec nereagují na hru, protihráče, nic.. hrozně zvláštní a špatné.

Reagovat
Golasso

Ta naše záloha je strašně nepohyblivá. Xhaka nerozehraje v pohybu. Guendo se pak kvůli tomu musí stahovat hrozně hluboko a pak samozřejmě chybí víc vepředu. Ceballos zatím ok, ale dost nepřesností. Naše největší zbraň je pressing na jejich půlce, abychom se vyhnuli tomu krkolomnému přechodu.

Reagovat
stiflerovamama

Spurs teda slušný betón, s nimi tie zápasy doteraz bavili, jeden z mála kto sa proti nám nebáli hrať, bohužiaľ betonovat proti nám už asi nebude len city a norwich.

Šancí bolo dosť mali sme dať gól, hendo by si zaslúžil lavičku , pred tým gólom zase jeho strata lopty v sľubnej akcii

Reagovat
fff

Prečo tam držal tu loptu tak dlho, to nepochopím. Za to by mu mal Klopp riadne vyčistiť žalúdok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ale Sissoko nemůže zase předribblovat celou naši zálohu

Reagovat
fff

To áno, ale začalo to práve u Hendersona, absolutne zbytočne.

Reagovat
Kixi Syhimour

+ teda van Dijk taky nic moc při gólu, buď se postavím abych udělal past, nebo jdu do míče , fakt ty jeho výkony nejsou dobré

Reagovat
R22

Nasazení Henda je absurdní, nejvíc z formy hráč v PL

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson o poločase dolů, jinak to neotočíme.

Reagovat
Gunner14

United sbírají penalty, ale nemá je tam kdo dát. My máme penaltové trio Pepe, Laca a Auba, ale nemáme penalty

Reagovat
smazaný uživatel

United chcou trhnout rekord v poctu kopanych penalt v sezone? Korupcnici

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi korupčník, pentle nám pískaj docela normálně. Naši hráči se totiž furt motaj po vápně, protože neví co s tim míčem jinak dělat. Tupej tlak ftw. Dneska ale dorbý, až na ty pentle právě

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo vas ti rozhodci proste trolí, kdyz vidi to komedii pri nich

Reagovat
Golasso

Já nevím, je to nějaké divné zase. Po dvou gólech to vypadalo na easy zápas, ale pak CP snížili a najednou se zase plácáme. Zase jsme posratí ...

Lacovi se moc nedaří a před tím gólem CP se kvalitně vybodl na pressing. Chambersovo bránění je kapitola sama o sobě. Ten obranný systém jako celek působí líp, ale s individuálními chybami to nebude dobré nikdy.

Snad se zvedneme po pauze, jinak se mi to nechce líbit..

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem nůda no, opet

Reagovat
Golasso

Kdyby jenom nuda, ale zase to vypadá na klepání se o výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

A to Counter chtel devet

Reagovat
PP

s tímto rozestavením a Emeryho trénováním to prostě jiné nebude. Máme skvělé hráče na brejkový styl hry, jenže k tomu potřebujeme precizní defenzivní hru celého týmu a problém, že málokdy budeme moct hrát zatažení.

Reagovat
johnnie_boy

2 goly z rohu a ... to je vsechno. Palace maji vetsi drzeni mice, vic prihravek. Aspon doma bychom mohli hrat trochu jako tym, co ma nejakou uroven. Tyhle priposrany vykony bez zadny myslenky jsou neco strasnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nemôžeme ustáť strašne nás valcuju. Stiahol by som Alliho, Eriksen viac do stredu a dal tam niekoho kto pokryje Robertsona, Eriksen na to úplne kašle. Lenže koho? mozno Ndombele? Ten mal hrať od začiatku

Gazza Sissoko, Winks a Kane super výkony. Son spravil gól a snaží sa byť nebezpečný. Snad nám bude šťastie naklonené aj v druhom polčase budeme to potrebovať

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen na tento štýl nemá fayzické predpoklady. Asi mu to ani nevonia veľmi. Tam by to chcelo Ndombelého.

Reagovat
Herry31

Nedokážu si představit, že by Liverpool nevstřelil gól.

Reagovat
Whitemedia

United v zimě přivedou Milivojeviće

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

Leno nechytil ani jednu z 11 penált, odkedy je v Arsenale dokonalá náhrada za Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

A ted hrajou na Emirates: Never ending story... to se hodi

Reagovat
Csaplárova past

Už je to opravdu dlouho, co sem viděl United naposledy proměnit penaltu. Když je půjde zahrávat gólman, nebude to takový trapas ....

Reagovat
Luc-Luc

Son diky

Reagovat
Luc-Luc

Lovren

Reagovat
Miguel19

Gazzaniga nejlepší hráč Spurs dopředu i dozadu.

Reagovat
Higi

To je šíleně nekreativní a pomalý od nás... máme vepředu tři skvělý hráče, ale ten přechod z obrany nebo zálohy je hroznej mi přijde, je to pomalý, nepřesný kolikrát, bez myšlenky, nevím, je to divný jakýsi, přijde mi že ten střed zálohy stojí za prd docela, nic navíc... fakt hrozně slabej výkon nato, že hrajeme doma... žádný velký šance... fakt herně to je špatný, pomalý

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren korunované šťastie

Reagovat
mickey mouse

Lovrena někomu darujte zadarmo

Reagovat
Mastný Chobot

Luiz vyzerá, že mu naše výkony nedávajú spať

Reagovat
Luc-Luc

Hendoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Lovren v tom kádru pořád dělá, to nepochopím

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooool dřeváááááák

Reagovat
smazaný uživatel

kokotko

Reagovat
blaugrana

Henderson na Suareza.

Reagovat
Mastný Chobot

Priznanie: fakt nemám rád Sokratisa

Reagovat
Side

emery out

Reagovat
smazaný uživatel

sokratis on je trapnejsi nez kdy byval ospina

Reagovat
Euphael

Ospina byl nekdy trapny? To si pletes s tou popelnici Almuniou ne?

Reagovat
Side

v simulování..

Reagovat
Edgewalker

Ospina nesimuloval, on jen odpočíval.

Reagovat
smazaný uživatel

narazel jsem na ten dive sokratise ve srovnani s opinovym "osetrovanim"

Reagovat
RKBoy

favoriti sa zdvíhajú..ešte Norwich, pome!

Reagovat
Nikikrew

kkti

Reagovat
ajouki

Fabinho je fakt dělo. Suveréně nejlepší defenzivní záložník Premier League.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
ajouki

Kanté už 2 sezony defenzivního záložníka nehraje, takže ta konkurence ani moc velká není. Fabinho je defenzivně strašně silný a jen od chvíle co jsem to napsal, tak rozdal snad 6 milimetrových přihrávek do předfinální fáze. Že TTA a Robertson můžou dávat tolik centrů, tak je z velké části jeho zásluha.

Reagovat
Error

Bozi no. Stylem, ze mu odstranis vsechny konkurenty, muzu byt nejlepsi defenzivni zaloznik i ja.

Reagovat
ajouki

Když jsme u toho, tak kdy Kanté hrál defenzivního záložníka? Fabinho má jasné konkurenty: Jorginho, McTominay, Rodri/Fernandinho, Xhaka, Winks, Ndidi. A je z nich suvereně nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

*na svete

Reagovat
smazaný uživatel

*hráč

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icka

Reagovat
Edgewalker

odpadní výkon...opět

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka a ten luiz ja luize ani nepovazuju za naseho hrace, on je min gunner nez kallstrom

Reagovat
mr.Silver

Laca dolu, fakt hrozny dneska. Martinelli in

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Uz chystejte Mourkovi smlouvu

Reagovat
Side

Jak přes kopírák, zápas co zápas. Výkon na blití, nikdo neví co má dělat. Kdybysme dostali 2:8 tak Xhaka, Sokratis a Luiz budou další zápas hrát

Reagovat
Whitemedia

Stará dobrá klasika, kdy to Luiz zesere a začne rozhazovat rukama..

Reagovat
Mastný Chobot

Priznanie 2: ešte viac ako Sokratisa nemám rád Luiza

Reagovat
smazaný uživatel

ja ze to tak mas od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Young co nejdříve dolů. Nic nepřináší a tímhle tempem nedohraje.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Nikikrew

je mi zle

Reagovat
REPLIKATOR

Vem si prášek.

Reagovat
Whitemedia

ten na nevolnost z Luize nezabírá

Reagovat
Mastný Chobot

wow

žeby posledný zápas Xhaku???

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka

Reagovat
Ondiis

To je ale pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Akože viem ze Liverpool ma lepšie mužstvo, ale to fakt nemáme na viac ako hrať to štýlom betón, zdražovanie a odkopy? Ten výsledok je tak na 20 percent zabezpečený efektivitou taktiky a zvyšok je iba čisté nefalsovane šťastie/súperove zhadzovanie šancí.

Mna toto nikdy baviť nebude a ak už ani po 4 rokoch a solídnych nákupoch nevie Poche vymyslieť niečo lepšie tak nech to už prenecha niekomu inému. A je úplne jedno ako to dnes skončí ta hra je od 10 minúty vyložene trápna

Reagovat
Nikikrew

Hmmm tak toto bolo ako co?

A Saka ide hrat v strede?

Reagovat
PP

a hlavně Guendo jako ten poslední.. On vůbec neumí bránit, je měkký jak plastelína.. ach jo.

Reagovat
captain18

To je pohodicka v kabine

Reagovat
smazaný uživatel

emery je bledsi nez snape tvl

Reagovat
Gunner14

Xhaka se posral ne? Čurák, tohle udělat jako kapitán Arsenalu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
forrest

Do rezervy a prodat...

Reagovat
Mastný Chobot

dúfam, že Xhaka išiel rovno na letisko

Reagovat
Minister

Xhaka

Reagovat
Whitemedia

Xhakovi okamžitě sebrat kapitánskou pásku a dát ji Luizovi!

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci neprepnem radšej na Emirates tam vyzerá ze je celkom dobra zábava

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka se musel uplne posrat, at tahne curak jeden albanskej

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšie kolo opäť s páskou v základe

Reagovat
RKBoy

ja by som to nehrotil , asi musel íst iba odomkút šatnu, ved má na starosti klúčiky!

Reagovat
smazaný uživatel

Co ho k tomu vede, nebo proč? Má to nějakej kontext? Nechápu prčo by to dělal

Reagovat
Mastný Chobot

nepáčilo sa mu, že ide dole -> kráčal a pičoval -> fans začali bučať, lebo kráčal -> jeho reakcia

snáď poslednýkrát v našom drese

Reagovat
smazaný uživatel

Ne já to jako chápu, jen nechápu proč v prvý řadě kráčel pomalu ze hřiště To je fakt hroznej mentál tohle...

Reagovat
Whitemedia

Tipuji, že nedokáže být sebekritický a vidět, že hraje úplné hovno a od fanoušků to bere jako křivdu

Reagovat
Hokaido

Protože musí být hrozně frustrující být takovým hromosvodem veškerý kritiky od fanoušků.

Reagovat
vodka

Reagovat
M0rb1D4S

Navíc je fakt nepříjemné, když zahlásí tvoje jméno jako střídajícího hráče a celý stadion vybuchne radostí. Tohle bylo zase na pěst od fanoušků Arsenalu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

kok

Reagovat
tunkic

Náš pan kapitán

Reagovat
mickey mouse

idiot

Reagovat
avicii

tak toto je ostuda riadna

Reagovat
Ondiis

Vůbec netuším, kdo teď hraje jaký post Emery

Reagovat
Thoomas

Jestli si po tomhle vystoupení ten "kapitán" zahraje byť jedinou zkurvenou minutu v Arsenalu, tak to bude výsměch všem fanouškům

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

klub tvori hraci, ne fanousci. Xhaka

Reagovat
Azza

Výsměch je, že nás trénuje stále Emery.

Reagovat
Golasso

Co ten Xhaka udělal? Vypadl mi stream

Reagovat
RKBoy

iba povedal ako velmi miluje vašich fans.

Reagovat
janinho

vyssie mas link

Reagovat
Mastný Chobot

tie Pepeho rohy sú božie

Reagovat
Thoomas

Nicméně, pokud si Xhaka podepsal definitivní ortel, tak to je za posledních pár týdnů nejpozitivnější událost v Arsenalu

Reagovat
vodka

Spurs brutálně tahají nohy, jak je dřív ty souboje zdobily, tak letos jsou všude pozdě kromě pár hráčů a pár pasáží...

Reagovat
r.mrazik

Bylo dobrý video z článku z the athletic že je vlastně poche úplně vyždímal

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Xhaka. To je magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli je úplne v lese. Prehliadanie Lucasa vôbec nechápem...

Reagovat
Mimalu

Aurier

Reagovat
Horcmen

penaltička

Reagovat
smazaný uživatel

Náááááááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier

Reagovat
Gareth Bale 11

Vsak fauloval Mane.

Reagovat
Miguel19

Těžko

Reagovat
Gareth Bale 11

Ne no, Auriera klasika.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky jsem si prvně myslil

Reagovat
niflheim

Martial

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

LivArpool

Reagovat
blaugrana

Lol. Iny vysmech ta pena.

Reagovat
Honza Matoušek

Je to tak. Zákrok v rámci pravidel jednoznačně.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Mane zkusene

Reagovat
Olafek

Aurier u něj je to vždy jen otázka času

Reagovat
JIMMY-PO

skoda ze po takej trapnej penalte ale tak vzhladom na to, ze hraju 10 kedze je tam Alli tak celkom ok

Reagovat
smazaný uživatel

ale penalta jasná trápny bol len Aurier

Reagovat
REPLIKATOR

SALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
Hokaido

Mane taky dobrej simulant. Tohle i penalta s Leicesterem bylo hodně přihrany.

Reagovat
smazaný uživatel

davno mohlo byt rozhodnute a nemuseli sme traposit takouto penaltou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

vzal ho hned 2x ty simulante

Reagovat
Luc-Luc

James

Reagovat
JIMMY-PO

no ja neviem ale ked je hrac v naprahu a druhy mu tam da nohu tak sa vacsinou piska opacne nie?

Reagovat
Mimalu

možná když mu tam dá jenom nohu, ale Mané byl před ním celým tělem a de facto byl zezadu nakopnutý

Reagovat
smazaný uživatel

Áno máš pravdu lenže tu bol problém ten že Aurier vlastnou blbostou stratil kontrolu nad loptou a ešte pustil Maneho pred seba a potom ho zozadu nakopol pri nemotornej snahe odkopnut loptu. Jasná pecka bohužiaľ...

Reagovat
smazaný uživatel

mne je xhaku luto. pozeram to v praci jednym okom ale co citam nehral az tak zle. cabellos mi prisial viac onicom. fans by nemali bucat na kapitana ked nehra zle imho

Reagovat
Mastný Chobot

však naňho začali bučať až po tom, čo on urazene kráčal z ihriska a tváril sa, že je majster sveta. Nech ide do piče celý taký kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

emery si ho zvolil za kapitana a kazdy zapas ho teraz stahuje v 60 minute lebo sa nedari. odist mohol aj inak ale ja tu frustraciu chapem.

Reagovat
Mastný Chobot

a to je dôvod, aby robil on toto? kapitán? opakujem, nech ide do piče celý taký kapitán

Reagovat
janinho

sa pozri ako za takeho stavu dole sprintuje napr. Henderson... kapitan si v takom muzstve toto nikdy v zivote nemoze dovolit.

Reagovat
Shottack

Není to ani rok, co se po vystřídání na Traffordu Hendo seštěkal s Kloppem po vystřídání...

Reagovat
janinho

a šiel dole takým štýlom ako Xhaka??? ten nemá čo robiť v zaklade Arsenalu a nie ešte aby bol kapitánom

Reagovat
Shottack

To už si nepamatuju, jak šel dolů, video jsem nedohledal, ale nepodání ruky manažerovi působilo fakt blbě. Tehdy jsem si myslel, že to bude začátek konce minimálně v základní sestavě. Naštěstí to tak nebylo...

Máš pravdu, že Xhaka je houby kapitán, ale on se za něj sám nezvolil...

Na základ má v pohodě, ale nemá hrát posledního. Tam patří někdo, kdo ctí "safety first".

Reagovat
janinho

sak ja som tu kritiku myslel 50/50 na xhaku a emeryho. nepamatam kedy som tu od nejakeho fandu Arsenalu naposledy cital nejaku chvalu na Xhaku, sak na neho v jednom kuse nadavaju a z tych par zapasov Arsenalu co som tuto sezonu videl tak sa ani necudujem. A nielen tuto sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Viděl jsem to jen z useklýho záznamu, ale zdálo se mi, že na něj bučeli hned od začátku. Taky mi ho bylo líto v první chvíli a fans mě tím nasrali, ale pak se Xhaka zachoval jako k*kot. Tohle si kapitán nemůže dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Euphael

looooooool...najednou si uz i ty nahnevany na tu picu albanskou jo?

Reagovat
smazaný uživatel

no ze by hral lepe nez seb mi ani neprislo, hral si takovy ten svuj slaby standard, ale pri druhem golu to docela posral..

a jinak jak pise yung

Reagovat
Pride

Po sezóně Xhaka, Emery a Luiz pryč. Zkusit jednoto world class stopera (Koulibaly třeba) a Blanca.. a pak to snad půjde. Emery své kvality má, ale spíš pro kluby jako Wolves nebo Everton. V Arsenalu je bezradný.

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle třetího nebo to Harry v nastavení zkusí a bůh s náma

Reagovat
Nikikrew

chudak Holding. Ked vidim tych nasich dnesnych stoperov tak ho musia oci stipat

Reagovat
blaugrana

Vsak Mane strcil nohu Aurierovi do naprahu. Ak je toto pena, tak to potes pan Boh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

"The thing with arsenal is that they always try to walk it in" ... Kde jsou ty časy kdy jsme měli gólové příležitosti

Reagovat
smazaný uživatel

auba je dnes jeste nulovejsi nez laca

Reagovat
smazaný uživatel

Rose to co

Reagovat
JIMMY-PO

prisliapol ho, tentoraz by som ho nehanil

Reagovat
smazaný uživatel

Len reakcia na bolesť prišla nejak neskoro...

Reagovat
diastan

prej penalta

Reagovat
fff

Reagovat
JIMMY-PO

za to ze Lucas nastupuje v 84. minute by mal Poche dostat pokutu seriozne

Reagovat
pingla

Arsenal zatím hraje tak jako Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Rose ty si <>

Reagovat
Tommy the Gunner

Sokratisssss

Reagovat
Edgewalker

Naši stopeři jsou nebezpeční před oběma brankama

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
nani92

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
mr.Silver

To jsou goly

Reagovat
Golasso

Chambers má spoustu chyb, ale nikdo mu nemůže upřít, že je bojovník . A Sokratis

Reagovat
Side

WTF?

Reagovat
Ondiis

Ale Laca dneska špatnej. To před tím rohem měl zase vyřešit mnohem lépe. Snad nabere formu asap

Reagovat
Daniel Levy

Eriksen měl jít dolů už dávno. Třeba v létě. Ne v 88minutě

Reagovat
Tommy the Gunner

VAR

Reagovat
Side

Kde tam byl faul do piče?

Reagovat
Trand

To se asi posral ne?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Heisenberg

Atkinson potřebuje přítele na telefonu i na hajzlu

Reagovat
Mikesh

Já už nemůžu fakt

Reagovat
Gunner14

VAR

Reagovat
Edgewalker

Co tam kde viděl?

Reagovat
supervizor

To je špatný vtip.

Reagovat
Golasso

WTF?

Reagovat
Matesuj

To fakt?

Reagovat
Kincl

Dotaz stalo se už že si to někdo během těch tak 6 let nějaký fanoušek Arsenalu hodil ? :D

Reagovat
Gunner14

Atkinson je pan čurák

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

nic nove. ale ked to napiseme my tak len placeme

Reagovat
redyyz

tunajsia komunita je alergicka na akykolvek nas koment

Reagovat
Ondiis

Přísahám, že každý zápas se mnou VAR vyjebe. Už mě to přestává bavit

Reagovat
Tommy the Gunner

To si delaj rozhodci prdel....

Reagovat
Heisenberg

VARsenal se nekoná

Reagovat
Liveral

Jako sorry ale tohle fakt ne. Když už tak penalta na Chamberse ale faul od něj ani omylem

Reagovat
Ondiis

Saka se dotkl míče od té doby co přišel na hřiště?

Reagovat
Golasso

Oni tam Chamberse asi 6x pokopou a ten kokot mu pískne faul? no tvl, nervy moje

Reagovat
Thoomas

Atkinson MOTM, bezkonkurenčně...kardiální čurák

Reagovat
Golasso

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm

Reagovat
Mastný Chobot

neuznaný bol prečo? Chambersov faul?

Reagovat
Trand

jj

Reagovat
supervizor

Jestli tam byl faul, tak na Chamberse, protože jako jediný hrál balon.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Matesuj

Ty vole tak jestli tohle je budoucnost VARu že se bude řešit každý poje*aný dotek jako faul.. to radši fotbal bez něj..

Reagovat
PP

Prostě musíme brát VAR tak jak je..

Reagovat
Edgewalker

Pořád za tím sedí člověk no. A když je člověk strašlivé defo, tak to dopadá takhle.

Reagovat
PP

mě to taky nepřišlo na písknutí.. souboj dvou hráčů no..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimala by me statistika zapasu, kde nas piska Atkinson. S tim kokotem musime mit jeste horsi bilanci, nez s Deanem

Reagovat
smazaný uživatel

otrasny rozhodca

Reagovat
Euphael

Co udelal dnes spatne? VAR otocil rozhodnuti s penaltou ne?

Reagovat
Thoomas

Penaltu nechal přes VAR správně, ale ten gól, co neuznal Arsenalu skrz "faul Chamberse je vyloženě výsměch. Navíc celej zápas připískával CP, nepamatuju si kdy rozhodčí takhle okatě pískal celej zápas proti jednomu týmu.

Reagovat
Benzema

Minuly víkend Man Utd - LFC

Reagovat
fenixLFC

kiezby to u atkinsona pravda ale on jednostranne zvykne piskat praveze velmi casto....dean a zvysok su aspon neschopni, tento je neschopny a este aj sebestredny kokot

Reagovat
diastan

VAR si tento víkend zase všechny maže na chleba

Reagovat
Gunner14

5 minut debil fakt

Reagovat
smazaný uživatel

tieto prichody Lo Celsa, vzdy si ho vsimnem az pri podavani ruk po zapase

Reagovat
Mates_Matesović

Wtf, však za těch 5 minut toho stihl víc jak Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

ten ale nenastavil latku moc vysoko on je zly takto celu sezonu ci len nema teraz formu?

Reagovat
Whitemedia

má na párku

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mastný Chobot

Chambers a Luiz

Reagovat
Luc-Luc

tvl silena pasivita nas mohla stat 2body na konci, Alisson skvele

Reagovat
REPLIKATOR

Joooo 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu slavit výhru, tohle sou prostě povinný 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátou zbytečnou penaltu ten retard vyrobil. To radsi at hraje KWP. Ten je aspon nas a jeste se muze zlepsit. Ten kokot bude vzdy jen kokot.

Reagovat
Mates_Matesović

Já bych v zimě zkusil toho Aaronse a KWP bych asi poslal hostovat, ale Aurier musí každopádně pryč.

Reagovat
matZz

jaký hostovat? vždyť v přípravě a na začátku sezony hrál a to dobře. vůbec nechápu, proč teď místo něj hraje Aurier.

Reagovat
Mates_Matesović

Mně se taky líbil, ale Poch ho prostě ignoruje.

Reagovat
smazaný uživatel

a to KWP uz nie je zraneny? ved hraval dobre, ja ze sa hned vrati do zakladu.

Reagovat
JIMMY-PO

to že Alli dohral tento zápas ma jebe oveľa viac ako prehra

Reagovat
mr.Silver

Emery out, hned ted po zapase.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Side

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Liveral

Guendo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Eriksen na pokutu. At uz tahne nekam do pice, jestli ho to za nas nebavi. Minusovy prinos do hry.

Reagovat
Swarley

Tohle prostě Levy nezvládl...je fajn, zkoušet takhle držet kádr pohromadě a prodávat jen za dráhou, ale ted se vám tam plouzi některé lemry, které odejdou ještě zadarmo...

Reagovat
Swarley

Za draho

Reagovat
smazaný uživatel

To ho meldat na ebay, kdyz za nej nikdo ani nenabidl?

Reagovat
Swarley

V kterým světě by nikdo za nějakou normální cenu za Eriksena nenabídl? Tam zase musel chtít nějakou palbu + neprodat do Anglie...

Reagovat
Muffi

Těch klubů, co jsou ze Spurs posun je málo a vzhledem k tomu, že jde o to nejlepší, co evropský fotbal nabízí, řeší kádry trošku jinak než koupit vše, co je výhodně k dispozici.

O realu a Barce se spekulovalo celé léto, do Realu ho měli dokonce nabízet ale nic z toho. V PSG je betonář Tuchel, který kupuje záložníky co hrají hlouběji jako Gueye, Herrera, ofenzvnější posty má plné(AdM, Draxler, Neymar, Mbappé, Sarabia na max 3 místa v sestavě) juve má tak nabitou zálohu, že se Can nevešel na soupisku pro LM, Bayern má taky záložníků mraky a v Anglii pro něj mají smysl jen Citizens s abnormálně širokou soupiskou.

Podobně jako s o něco vysunutějšími Coutsem a Jamesem, na první pohled super zboží ale ne zas tak aby za ně někdo platil 40-60 mega jen proto, že ho chce druhá strana udat.

Jasně, já bych s jeho příchodem do LFC problém neměl a čekal jsem, že jeden kreativnější hráč přijde, na druhou stranu, na 3 posty jsou Fabinho, Keita, Milner, Hendo, Gini a Ox docela dost.

Reagovat
Edgewalker

Trapas. VAR je jedna věc, ale za výsledek si můžou sami. Emery out.

Reagovat
Kincl

Wenger IN

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea napreduje a Arsenal ide do sračiek na štadióne ticho ako v knižnici atmosféra v kabíne po tomto divadle taktiež

Reagovat
castelL

Po nejakej dobe parádny výkon v ligovom zápase, malo to šťavu, energiu, dokonca aj ten gól Spurs naštartoval tu ofenzívnu mašinériu gólových šancí, čo ma ale stále trápi je slabá efektivita, veď ten zápas až na úvodnú chybu zálohy/obrany a potom tej šanci Sona do otvorenej bránky bol jednoznačne v réžií Liverpoolu.. to malo byť 4-0 a hotovo, viac menej Spurs úplne bezbranný. Ako som písal, po dlhej, dlhej dobe kvalitný výkon, keď si porovnám zápas s Leicestrom tak je to galaktický posun, takéto výkony potrebujeme zopakovať bez chyby hlavne onedlho proti City. Klopp je proste čarodej vo svete trénerov. Lovren musí preč, aj keď dnes v celku slušný výkon, herný prejav je strašný, Hendo to tiež výrazne brzdí. Penalta úplne OK a verím, že Villu prebehneme bez zaváhania a smelo na City. Veľmi sa teším.

Reagovat
castelL

- to som chcel dať do súhrnu, chyba.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele