Premier League - preview 10. kola

27.10.2018, 08:20, aktualizováno 29.10.2018, 08:35
Previews
Pondělní dohrávka Premier League nabídne očekávaný šlágr mezi Tottenhamem a Manchesterem City. Úřadující anglický šampion se může opět zapsat do historie, neboť pokud vyhraje ve Wembley, stane se prvním klubem mimo Londýn, jenž na půdě hlavního města vyhraje pětkrát za sebou...
Tottenham Hotspur - Manchester City  (pondělí 21:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.88 - 4.10 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Chelsea FC  (neděle 14:30)
Svou letošní neporazitelnost bude na Turf Moor v neděli odpoledne hájit Chelsea, které tento status zachránil minulý týden Ross Barkley až brankou z 96. minuty. Pokud pak Londýňané chtějí zůstat v kontaktu s vedoucími dvěma týmy v podobě Liverpoolu a Manchesteru City, pak si nemohou dovolit žádné zaváhání. To Burnley se oklepává z těžkého debaklu, minulý víkend se totiž fotbalisté v čele s Joem Hartem vydali na půdu Citizens - bývalému brankáři tohoto klubu však návrat pěkně zhořkl, když inkasoval potupného "bůra".

Burnley v minulém roce patřilo k těm nejpříjemnějším překvapením, není však velkým překvapením, že se jim takovou formu nepodařilo udržet. Svěřenci Seana Dycheho se letos mohou pyšnit pouze dvěma výhrami, když přemohli Bournemouth a Cardiff. Bodovat se Burnley ještě podařilo proti Southamptonu a Huddersfieldu, v ostatních pěti duelech však odešlo poraženo. Na minulý týden pak parta okolo Joa Harta bude chtít jistě velmi rychle zapomenout, v konfrontaci s Manchesterem City totiž neobstáli a inkasovali hned pět branek.

To Chelsea vstup do sezóny vyšel náramně, zisk jednadvaceti bodů z úvodních devíti utkání není vůbec špatným základem do dalších bodů. Londýňané měli letos kolikrát štěstí, když výsledek zachraňovali až v samotném závěru, a nejinak tomu bylo i minulý víkend, když remízu 2:2 vystřelil až v šesté minutě nastavení náhradník Barkley. Maurizio Sarri však může být spokojen s tím, jak rychle se jeho svěřenci adaptovali na nový herní styl, otázkou však zůstává, zda si konzistentní výsledky udrží i do budoucna. Mnozí experti se shodují, že Chelse nakonec tempo s vedoucí dvojicí neudrží a osudnou se jí stane především absence gólového útočníka.

Burnley se do sestavy konečně vrací Robbie Brady, který byl mimo od prosince minulého roku. Mimo by měl být také Ben Gibson a Aaron Lennon. U hostů visí otazník nad startem hlavní hvězdy, Edena Hazarda, kterého trápí problémy se zády. Jinak by však měli být hosté v plné síle.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Lennon, Defour, Cork, Gudmundsson - Hendrick - Vokes
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso - Jorginho, Kanté, Barkley - Willian, Morata, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.06 - 4.63 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Po úspěšném vystoupení v Evropské lize se musí londýnský Arsenal rychle přeorientovat zpět na domácí soutěž, kde jej v nedělní odpoledne čeká městský rival Crystal Palace. Kanonýři budou v Selhurst Parku usilovat již o dvanácté vítězství napříč všemi soutěžemi za sebou, ovšem jakkoli je jejich stávající bilance úctyhodná, manažer Unai Emery si dobře uvědomuje, že je stále hodně co zlepšovat.

Zápasy Arsenalu jsou v posledních týdnech a měsících v jednom ohledu navlas stejné - Emeryho tým vždy o svém triumfu rozhodne až po zlepšeném výkonu v druhé půli, zatímco v té první zaostává a může být v poločase mnohdy rád za nerozhodný stav. Obzvláště patrný byl rozdíl v obou poločasech v minulém kole s Leicesterem, který do zápasu vstoupil mnohem lépe a neměl daleko k výraznějšímu než jednobrankovému vedení, avšak po změně stran Arsenal přepnul na vyšší obrátky a především zásluhou Mesuta Özila soupeře zcela rozebral.

Zahrávat si však s matnými vstupy do zápasu se Kanonýrům nemusí brzy vyplatit, což si Emery dobře uvědomuje: "Každý zápas je příležitostí se zlepšovat a tohle k tomu patří. Nejdůležitější ale je, že si v poločase vše vyříkáme," uvedl Emery, který však jedním dechem dodal, že na zlepšení výkonu v první půli musí s týmem nadále pracovat.

Crystal Palace letos poněkud zůstává za očekáváním, neboť od loňského nástupu Roye Hodgsona panuje v klubu dobrá atmosféra, což se odrazilo na zlepšení do té doby prachbídných výsledků. Hlavním kamenem úrazu je letos střelecká nemohoucnost Eagles, kteří se nemohou spolehnout ani na jednoho hrotového útočníka a jsou doposud zcela závislí na tom, co zrovna předvede největší hvězda klubu Wilfried Zaha. A jelikož si toho jsou protivníci s každým dalším kolem čím dál více vědomi, výsledkem jsou nicotné dva góly z posledních šesti ligových duelů.

Hodgson ovšem i nadále zůstává přesvědčen, že se brzy situace v ofenzivě londýnského klubu obrátí k lepšímu. "Je to samozřejmě problém, ale v tuto chvíli s tím nelze udělat nic moc jiného než na sobě pracovat, nadále se pokoušet vytvořit si brankové příležitosti a doufat, že některé z nich se povede proměnit. Nepatříme k týmům, které by často zahazovaly pokutové kopy, ale zrovna minule jsme jeden neproměnili," vrátil se zkušený kouč k nepovedenému zápasu s Evertonem. "Ale takové věci se stávají většinou právě tehdy, když se vám nedaří. Hráči vědí, co se od nich očekává, a mají kvality na to, aby góly dávali."

Domácí se stále musí obejít bez dlouhodobě zraněných Warda s Bentekem, zatímco Arsenal řeší v posledních týdnech nečekané komplikace na postu levého beka. Duo Monreal-Kolašinac totiž trápí drobné svalové potíže, a tak je možné, že se opět atypické role dočká buďto Stephan Lichtsteiner, nebo Granit Xhaka.

O něco příjemnější starosti bude mít Emery také s obsazením brankářského postu, neboť se již ze zranění stihl zotavit Petr Čech, jehož náhradník Bernd Leno v době Čechovy absence podával kvalitní výkony a hlasitě si řekl o setrvání v roli jedničky. Mimo zápasovou soupisku zůstávají Ainsley Maitland-Niles i Laurent Koscielny, kteří se již vrátili do tréninkového procesu, ovšem do vrcholové zápasové kondice se ještě stále nedostali.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - McArthur, Kouyaté, Milivojević, Schlupp - Townsend, Zaha
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Mustafi, Holding, Monreal - Torreira, Xhaka - Iwobi, Özil, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.51 - 3.88 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Everton FC  (neděle 17:00)
V neděli odpoledne přivítají Rudí ďáblové na svém stánku Everton a budou usilovat o vylepšení své ligové pozice, se současnou desátou příčkou totiž v žádném případě nemohou být spokojení. Manažer Jose Mourinho minulý týden už už sahal po sladkém vítězství na Stamford Bridge, kolaps jeho týmu z 96. minuty však znamenal, že odjížděl pouze s jedním bodem - to by za normálních okolností nebyl žádný velký problém, jenže United po katastrofálním začátku ztrácejí na první čtyřku už 7 bodů a nutně tak potřebují nastartovat pořádnou sérii vítězství, jinak se čelu tabulky nemohou přiblížit. Oproti tomu Everton může být se vstupem do ročníku relativně spokojený, zisk 15 bodů není vůbec špatným počinem a momentálně se také Toffees mohou pochlubit sérií tří vítězství v řadě.

Je to už klasický syndrom spojený se jménem Joseho Mourinha - tomu se v třetích sezónách prostě nedaří tak, jak by si představoval. Všichni si jistě vzpomínáme na trápení londýnské Chelsea v sezóně 2015/16, tentokráte to jsou United, kteří mají našlápnuto předvést něco podobného. Rudí ďáblové sice na úvod porazili Leicester, následovaly však porážky s Brightonem a Tottenhamem. United se však přece jenom zmátořili a po výhrách na půdě Burnley a Watfordu se zdálo, že je jakákoliv krize zažehnána. Jenže následně se na Old Trafford jen remizovalo s Wolverhamptonem, na hřišti West Hamu došlo po matném výkonu k překvapivé porážce a rázem se hojně spekulovalo o budoucnosti Joseho Mourinha na lavičce týmu z Manchesteru. Před reprezentační přestávkou to s ním vypadalo zle nedobře, když jeho celek prohrával po čtvrthodině hry s Newcastlem 0:2, parádní obrat na konci však týmu přinesl 3 body a trochu jej polil živou vodou - však nebýt kolapsu ze samého závěru, předvedli by Mourinhovi hoši ten stejný kousek i minulou sobotu na Stamford Bridge. Mírný optimismus však opět zchladil duel s Juventusem, ve kterém byli United jasně horší a po zásluze odešli poraženi po výsledku 1:0.

Everton sice nemohl být spokojen s tím, jak se mu dařilo v úvodních pěti ligových duelech - to se totiž ze tří bodů radoval jen jednou, když přemohl Southampton, na své konto si ještě připsal další tři body za tři remízy (s Wolverhamptonem, Bournemouthem a Huddersfieldem), načež doma prohrál s West Hamem. Po další porážce na hřišti Arsenalu již možná někteří Evertonians začali propadat panice a báli se toho, aby se neopakoval loňský vstup do sezóny, jejich miláčci však od té doby zabrali a vyhráli tři zápasy v kuse. Pokud by se jim pak povedlo vyhrát i na Old Trafford, jasně by ostatním týmům ukázali, že se s nimi musí pořádat.

Domácím se po zranění vrací ofenzivní záložník Jesse Lingard, stejně tak by do utkání mohl zasáhnout i Scott McTominay, naopak dvojice Fellaini a Sanchez zůstává i nadále mimo. To Marco Silva momentálně nehlásí žádné nové zdravotní potíže, naopak by do sestavy mohl přivítat Yerryho Minu, který by se mohl poprvé představit v zadních řadách hostujícího celku.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Lindelof, Shaw - Matič, Pogba - Rashford, Mata, Martial - Lukaku
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gueye, Andre Gomes - Walcott, Sigurdsson, Bernard - Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.70 - 4.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Desáté kolo anglické Premier League se obejde bez obvyklé předehrávky a místo toho nabídne na úvod šestici zápasů od čtvrté hodiny odpolední. Jedním z nich je i duel Brightonu s Wolverhamptonem, tedy souboj loňského nováčka soutěže s tím letošním. Oba týmy se nachází v dobrém rozpoložení, neboť se úspěšně drží ve středu tabulky s výrazným náskokem na obávané pásmo sestupu.

Zatímco Brighton hodlá rozvinout stávající sérii dvou vítězství za sebou, hosté naopak chtějí odčinit nedávné zaváhání proti Watfordu, které uťalo jejich vlastní dlouhou šestizápasovou sérii bez porážky. "Po každém špatném výsledku a výkonu se musíme odrazit zase zpátky nahoru," burcuje manažer Nuno Espírito Santo. "Předně se musíme starat o naše úkoly a herní plán. Musíme se zlepšit."

Wolves jsou jediným týmem v lize, který kuriózně do všech dosavadních zápasů nasadil základní sestavu ve zcela totožném složení. Nyní je však tato tradice v ohrožení, neboť Nuno možné změny nevyloučil: "Uvidíme, máme k dispozici celý kádr."

To domácí mají o poznání více starostí se zdravotním stavem svých hvězd. Pascal Gross se již sice vrátil do tréninkového procesu, ovšem sobotní střetnutí pro něj přichází ještě příliš brzy a vážné obavy panují také nad možným startem nejlepšího střelce klubu Glenna Murrayho. Zkušený pětatřicetiletý útočník totiž v minulém kole utrpěl nepříjemné zranění hlavy a musel po okamžité cestě do nemocnice podstoupit rozsáhlá vyšetření.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Duffy, Dunk, Bong - Jahanbakhsh, Stephens, Kayal, Izquierdo - March - Locadia
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Neves, Jonny - Costa, Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.16 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Je to tři a půl roku, kdy se naposled setkali. Tehdy byl Fulham v druholigovém útlumu, zatímco Bournemouth k upřímnému šoku všech expertů suverénně Championship ovládal. Tehdy, v březnu 2015, vyhráli Cherries na Craven Cottage suverénně 5:1 a obrana Fulhamu byla roztrhána na hadry. A vlastně by se nebylo čemu divit, kdyby se podobný scénář opakoval i dnes.

Dlouho v Premier League totiž nebyl tým, jehož defenziva by byla v tak dezolátním stavu. Ve fotbale totiž samozřejmě platí, že individuální moment dokáže rozhodnout zápas v útoku. Ale jen propracovaná obrana celého týmu může pomáhat vyhrávat zápasy pravidelně. A Fulham je z tohohle hlediska suverénní adept na padáka.

Pětadvacet gólů v devíti zápasech je pěkně mizerná bilance, ale pořád to není nic přelomového. Ale dostat během posledních třech týdnů 12 gólů - a z toho čtyři od zoufale bezzubého Cardiffu, který v onom utkání poprvé v sezóně vyhrál a navíc zdvojnásobil svůj gólový účet. To je ryzí a nefalšovaná ostuda.

A taky velmi přísně vztyčený ukazovák pro Slavišu Jonakoviće, protože před Fulhamem dnes stojí soupeř, jehož ofenziva rozhodně má parametry na to, abychom se dočkali další kanonády. Ryan Fraser, David Brooks, Callum Wilson a Joshua King tvoří velmi úderný kvartet schopný pokořit i silnější soupeře.

To ostatně dokazují zápas co zápas, ostatně i proto jsou na šestém místě tabulky za mimořádně silnou pěticí na špičce. Když hrál Bournemouth naposled venku, rozdrtil 4:0 Watford a právě zmíněná čtveřice měla učiněné žně. Jen před týdnem se tenhle stroj zasekl a byla z toho podivná bezgólová remíza v jižanském derby se Southamptonem.

Ale něco podobného se nyní očekávat nedá. Kór když je konečně fit i další do party Junior Stanislas, jenž už dával i důležitý gól z penalty proti Crystal Palace. Chybí jen levý bek Charlie Daniels, kterému do stoprocentní kondice ještě tak týden, dva chybí.

Fulham se naproti tomu může těšit z návratu kapitána a talismanu - záložníka Toma Cairneyho. Ten si kvůli zranění kotníku zahrál od srpna pouhých 26 minut. Obránce Joe Bryan je mimo hru, naopak jeho kolega Timothy Fosu-Mensah by měl být i přes potíže s ramenem fit.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Bettinelli - Fosu-Mensah, Mawson, Odoi, Le Marchand - Anguissa, McDonald, Seri - Schürrle, Mitrović, Sessegnon
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, S. Cook, Aké, Smith - Brooks, L. Cook, Lerma, Fraser - King, Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.67 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Jen těžko lze najít na anglické prvoligové úrovni zápas dvou utrápenějších celků, než jakými jsou Southampton a Newcastle. Oba týmy se potácejí v dolních patrech tabulky s mizerným skóre, a ještě mizernějším bodovým ziskem, a tak bude jejich střetnutí o to důležitější pro možné nastartování doposud bídné sezony.

Přestože domácí Saints zvládli za prvních devět kol nastřádat o čtyři body více, skóre sobotních soupeřů je navlas stejné 6:14, což z nich činí jedny z nejhorších ofenziv Premier League. Obzvláště domácí mají co napravovat, neboť nedokázali vsítit gól již v posledních čtyřech zápasech. Manažer Mark Hughes však alespoň navenek zůstává sebevědomý a očekává brzké zlepšení. "Více by mě znepokojovalo, kdybychom se po zápase podívali na počet vytvořených šancí a zjistili, že jich bylo málo. My si je ale stále vytváříme a pouze je neproměňujeme, nic jiného nás zpátky nedrží."

Také Hughesův protějšek Rafael Benítez odmítá panikařit, přestože Newcastle s dvěma body po devíti zápasech prožívá vůbec nejhorší vstup do sezony v celé klubové historii. "Jsme už tak blízko k tomu, abychom si připsali první vítězství. Musíme věřit, že to můžeme dokázat."

Dobrou zprávou pro španělského manažera je uzdravení Salomona Rondóna, byť start urostlého forvarda rovnou v základní sestavě je po několikatýdenní absenci nejistý. Domácí naopak mají k dispozici takřka kompletní kádr, neboť i Mario Lemina se podle všeho zotavil z drobného zranění kolene.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cédric, Stephens, Hoedt, Bertrand - Elyounoussi, Hojbjerg, Lemina, Redmond - Gabbiadini, Ings
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Fernández, Dummett - Ritchie, Shelvey, Diamé, Kenedy - Pérez - Muto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.48 - 4.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Jen dva týmy v letošní Premier League ještě nemohly během devíti kol oslavit radost z vítězství. Jeden z nich je Huddersfield, který se trápí na všech frontách - a dokonce i v ligovém poháru selhal už srpnu. Teď se Terriers vydávají na hřiště Watfordu ve snaze dopřát si první triumf.

V posledních pěti zápasech získal Huddersfield jediný bod a vypadá to s ním už velmi zle. Trápí se hlavně v koncovce, vždyť za celou sezónu se ještě ani jeden ofenzivní hráč gólově neprosadil. Když už náhodou svěřenci Davida Wagnera skórují, je to většinou standardka a robustní obránce na listině střelců.

To Watfordu to hlavně zezačátku sezóny pálila náramně. Gray, Deeney, Pereyra a další, Hornets byli dlouho na špičce tabulky. Pak ale přišla drobná výsledková krize a svěřenci Javiho Gracii se zařadili zhruba tam, kam papírově patří. I když sedmé místo je možná trošku nad jejich plány.

Před týdnem senzačně vyplenili stadion houževnatého Wolverhamptonu - a zásluhu na tom má hlavně Gerard Deulofeu, jenž v roli falešné devítky zářil - a zářit by měl asi i tentokrát. I proto, že Troy Deeney kvůli zranění asi zápas nestihne. Vrací se ale obránci Holebas s Kabaselem.

Huddersfield vítá zpět křídelníka Ramadana Sobhiho, který byl dva měsíce mimo hru kvůli zranění kolene. Otazník visí nad stavem stopera Terence Kongola.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Cathcart, Kabasele, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Success - Deulofeu
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Zanka, Schindler, Lowe - Hadergjonaj (Kongolo), Mooy, Hogg, Billing, Durm - Pritchard - Depoitre
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.54 - 5.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Cardiff City  (sobota 16:00)
Druhé místo, dvacet tři získaných bodů, dělená nejlepší obrana - zdálo by se, že v družině Jurgena Kloppa je všechno růžové. Výsledkově tomu tak sice je, nicméně s předvedenými výkony už německý stratég tak spokojený být nemůže - jeho celku sice tentokráte funguje defenziva, nicméně má naopak problém s fází ofenzivní, kde se hlavní hvězdy týmu potýkají se ztrátou formy. Kometa loňské sezóny - Egypťan Salah - ovšem prožil vydařený týden, nejprve minulý víkend rozhodl klání s Huddersfieldem, načež skóroval i uprostřed týdne v duelu Champions League. To Cardiff konečně zažil tolik kýžený pocit vítězství, když minulý týden na domácím hřišti přemohl londýnský Fulham.

Liverpool je v lize stále neporažený, body zatím ztratil jen za dvě remízy s dalšími kandidáty na celkové prvenství - plichtu na Stamford Bridge zachraňoval parádní ranou v závěru Sturridge, za bod z duelu s Manchesterem City zase mohou být vděční především Mahrezovi, který ke konci duelu neproměnil pokutový kop. Utkání s Cardiffem by mělo být dle papírových předpokladů jednoznačnou záležitostí - hosté mají po Fulhamu druhou nejhorší defenzivu v lize a bodovat se jim zatím podařilo jen v konfrontacích s celky ze spodku tabulky, konkrétně pak právě Fulhamem, Huddersfieldem a Newcastlem United.

Liverpoolu si každopádně bude muset poradit bez zraněného Jordana Hendersona a Nabyho Keity - kapitána Liverpoolu trápí problém se stehenním svalem, stejnou potíž pak hlásí i letní posila Reds. Hosté budou pravděpodobně postrádat Harryho Artera a Joshe Murphyho, stoprocentně mimo bude kvůli disciplinárnímu trestu Joe Ralls, naopak na pár minut by již mohl být připraven Gary Madine.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho - Shaqiri, Firmino, Mane - Salah
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Richards, Camarasa, Gunnarsson, Josh Murphy - Reid - Paterson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 11.40 - 32.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - West Ham United  (sobota 18:30)
V týmu šampiona z roku 2016 už zase není klid - v médiích se hojně spekuluje o případné trenérské rošádě, při které by prý manažera Puela mohl klidně nahradit nedávno odvolaný kouč Monaka, Jardim. Pravdou je, že Lišky si připsaly veskrze průměrný start do ročníku, kdy na svém kontě mají po devíti duelech přesně 12 bodů. To jejich soupeř na tom byl v úvodu sezóně ještě daleko hůře, svěřenci Manuela Pellegriniho totiž v úvodních čtyřech kláních vůbec nebodovali, a ačkoliv se poté na malou chvíli zase zmátořili, v posledních dvou týdnech jsou opět bez bodu.

Leicester do sezóny vstoupil těsnou porážkou na hřišti Manchesteru United, následovala pak série dvou výher s Wolverhamptonem a Southamptonem. Následně byl nad jejich síly favorizovaný Liverpool, který si z KC Stadium odvezl hubenou výhru 2:1. Od té doby svěřenci kouče Puela ještě dvakrát vyhráli - s Huddersfieldem a Newcastlem - ovšem třikrát odešli poraženi, když nestačili postupně na Bournemouth, Everton a v pondělí také na rozjetý Arsenal.

Kladiváři zase po výrazných letních investicích znovu nemohou být spokojeni a musí se pídit po tom, proč jejich kádr není schopen maximalizovat svůj potenciál. Když už to začátkem září vypadalo, že se tahle mašina konečně rozjíždí, přišel zase v říjnu menší úpadek. Zatímco v září svěřenci kouče Pellegriniho padli jenom v duelu s Wolverhamptonem, načež vyloupili Goodison Park, bod uhráli s favorizovanou Chelsea a jako třešničku na dortu si poradili i s Manchesterem United, v říjnu je situace zcela opačná, kdy Kladiváři ještě nebodovali. Nad jejich síly totiž byly týmy Brightonu a Tottenhamu Hotspur.

Domácí monitorují stav svého hlavního kanonýra, Jamese Vardyho, kterého trápí žaludeční potíže. Mimo hru bude také Wes Morgan, který si odpykává disciplinární trest, naopak Demarai Gray by již měl být k dispozici. West Ham v týdnu přišel o křídelníka Yarmolenka, u kterého byla potvrzena ruptura achillovy paty, což pro tohoto hráče znamená brzký konec sezóny. Na listině zraněných pak dále figurují Andy Carroll, Manuel Lanzini, Pedro Obiang a Jack Wilshere
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Evans, Maguire, Chilwell - Mendy, Ndidi - Pereira, Iheanacho, Maddison - Vardy
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Diop, Cresswell - Noble, Rice - Diangana, Snodgrass, Felipe Anderson - Arnautovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.53 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City972026:323
2.Liverpool FC972016:323
3.Chelsea FC963020:721
4.Arsenal FC970222:1121
5.Tottenham Hotspur970216:721
6.AFC Bournemouth952216:1217
7.Watford FC951313:1216
8.Everton FC943215:1215
9.Wolverhampton Wanderers94329:815
10.Manchester United942315:1614
11.Leicester City940515:1512
12.Brighton & Hove Albion932410:1311
13.Burnley FC922510:178
14.West Ham United92168:147
15.Crystal Palace92165:117
16.Southampton FC91356:146
17.Cardiff City91268:195
18.Fulham FC912611:255
19.Huddersfield Town90364:183
20.Newcastle United90276:142

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1140)

Přidat komentář
niflheim

1. za výhru MU

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný zápas Huddersfieldu vo Watforde: http://www.huddersfield.sk/club-news/watford-huddersfield-preview/

Reagovat
Malresi

Ľahší zápas ako s Cardiffom doma v rámci ligy teoreticky snáď ani neexistuje. Prax ale často krát zvykne byť iná a podobné typy zápasov sme v posledných rokoch zvykli nezvládať. Snáď dáme čo najskôr prvý gól, nech je kľud a snáď sa konečne rozstrieľajú útočníci. Chcelo by to už nejaké väčšie víťazstvo aj v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Takže dneska bez fotbalu.Tam není zajímavý zápas.

Reagovat
Kantos

Fulham proti Bournemouthu by mohl být pěkný zápas. Alespoň na góly když už.

Reagovat
smazaný uživatel

Lestr - WHU bude taky dobrý zápas snad. Ale je pravda že je to dnes celkově slabší.

Reagovat
andkoo

dneska nic moc program, zajtra by to mohlo byt zaujimavejsie a niekto z favoritov by mohol stratit

Reagovat
Hokaido

Puel drží v sestavě tak dlouho Morgana, který je snad nejhorší stoper PL, ale teď posadí Vardyho.

Myslím, že tohle bude jeho definitivní konec a může si za to sám. Fakt by mě zajímalo, co je pravdy na spekulacích ohledně Jardima, protože to by byl sen.

Reagovat
SpecialOne

Přijde mi, že tendenci přivést Jardima budou mít i týmy, které by jinak zatím své manažery podržely. Leicester na tom zas tak špatně není. Ale je pravda, že spojení Jardima s mladou kostrou Foxes se jeví zajímavě.

Reagovat
Hokaido

Právě. V Leicesteru je strašně talentu a Jardim zní úplně ideálně. Snad nevyhodí kouče AS a Marseille, tam by Jardim taky sednul a určitě by o něj zájem byl.

Reagovat
SpecialOne

Digi zas od 16 nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Všichni považujem výhru Watfordu za tutovku, přitom vzájemný zápasy s Huddersfieldem nemají zrovna nejlepší.

Reagovat
Grahf

Since SAF left, Everton has scored more goals (179) at home than United has (167)

Reagovat
C-M@ster

United měli těžší los.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
blade115

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

City - 270

LFC - 214

AFC - 211

CFC - 208

THFC - 188

Everton - 179

United - 167

Reagovat
Coutinho10

škoda, že tam neni nic od 13:30...leda Champ Boro - Derby, ale nemuselo by to bejt špatný

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne pozriet na Wilsona

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

potom dajte postrehy...

Reagovat
Coutinho10

ted mel krasnou strelu z oleje ..skoda Randolph vyrazil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Střela z oleje

Reagovat
Coutinho10

no jo puntickari

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

to jste neříkali?

Reagovat
pepinho2

voleje

Reagovat
Swarley

však jo, ale záměrně jsme říkali z oleje

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smreky

Neviete niekto bližšie info o hazardovi? Bude dnes hrať?

Reagovat
Miguel19

Dnes ne.

Reagovat
Smreky

vďaka

Reagovat
Free_player

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

Derby zatim slusne slape uz vedou a Wilson mel 2 golovy strely...1. z voleje krasne Randolph vyrazil a 2. bohuzel jenom na vzdalenejsi tyc a od zad Randolpha do outu...velka skoda, ale zatim jednoznacna zalezitost

Reagovat
Coutinho10

statistika 1 - 9 na strely asi mluvi jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově ty stats luxusní 20% držení míče. Si asi zapnu Frankieho 2. půli když už je to na digi. Jsem koukal naposled jak si ho Bielsa namazal na chleba a od tý doby si to docela dává koukám.

Reagovat
Hokaido

Pulisball, no. Boro tenhle zápas neprohraje.

Reagovat
Hokaido

Easy peasy bez střely na bránu.

Reagovat
Coutinho10

j jako je tam pod nim fakt videt progres..celkem.bych mu ten postup pral

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

nakonec Adam v zakladu..no kdy jindy se chytit nez dnes

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Moreno, Fabinho, Wijnaldum, Lallana, Mane, Salah, Firmino.

Substitutes: Mignolet, Matip, Gomez, Robertson, Milner, Shaqiri, Sturridge

Reagovat
Maresma

Lallana s Lovrenem

Reagovat
smazaný uživatel

to uz skor Lallana s Morenem

Reagovat
Coutinho10

Moreno taky prekvapeni no

Reagovat
smazaný uživatel

tak Andy hral všetko, potrebuje aj on pauzu. Ale na istote to nepridá no.

Reagovat
Coutinho10

to je taky pravda, ale treba behem pristiho tydne je dalsi kolo Carabao Cupu a tam mame volno, takze mohl si odpocinout pak, ale samozrejme do toho nevidime, takze jestli uz potrebuje pauzu, tak proti Cardiffu klidne muze jit Moreno...v nejhorsim muze Andy prijit jako zolik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Lovren se dal asi cekat, ale Adama jsem cekal spis na lavicce, ale aspon to Shaq muze ozivit

Reagovat
SpecialOne

Doma s Cardiffem je asi nejlehčí zápas letošní PL, tam si Kloppo pmůže dovolit jakkoliv míchat se sestavou. Na mě jí dal po LM uprostřed týdne až moc silnou.

Reagovat
avicii

Dnes som aj cakal ze budu hrat hravi ako Lallana ci Moreno.. Snad bez komplikacii dnes

Reagovat
Coutinho10

j dnes by to nemelo bejt znat

Reagovat
smazaný uživatel

Divný pocit z Lovrena a hlavne Morena, ale snáď to zvládneme...

Reagovat
Free_player

shit a fanta v pejči

Reagovat
Coutinho10

ja tam nastesti obranu nemam, takze v klasice Mane C a v draftu Firmino, takze oba hrajou -> u me spokokenost (zatim)

Reagovat
Kixi Syhimour

to bude katastrofa

Reagovat
Coutinho10

nebud hned negativni

Reagovat
Kixi Syhimour

Musíme koupit LB v zimě, Moreno je fakt katastrofa, musí zahrát útok

Reagovat
Coutinho10

j uvidime dneska, jak se predvede

Reagovat
SpecialOne

Jota mimo sestavu Traoré in, konečně

Reagovat
fenixLFC

nech ide klopp do pice, ale seriozne. to ze tam je lovren a lallana okej, nie je to najsilensjie ale dat tam toho trageda morena....takze ziadne ciste konto pre alissona a ta obrana bude vyzerat ako obrana fulhamu minuly tyzden. to uz radsej tam dat solnakeho lallanu alebo hendersona, furt su to vacsi obrancovia ako ten spanielsky picus

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha a to má jako Robertson uhrát všechno? Moreno je sice suverénně náš nejhorší hráč, ale jednou si stěžujeme, že nerotuje a teď ho pošleš do hajzlu jen kvůli tomu, že bude hrát Moreno? Taky si myslím, že nás to bude stát body, ale do háje rotovat se musí, příště na Arsenalu, tam musíme bejt ready, chyba Kloppa je , že nepřivedl LB, ale musíme hrát s tím co máme.

Reagovat
fenixLFC

radsej tam uvidim toho mladeho nez morena, horsie to nebude. horsi ako moreno snad nemoze byt nikto. ved to hovno by si nekoplo ani vo fulhame

Reagovat
avicii

Morenu musi odist a prist niekto novy ale kedy potocit zostavou ked nie proti Cardiffu doma?

Reagovat
fenixLFC

nech toci zostavu, ale nie morena preboha

Reagovat
fenixLFC

akoze cardiff su tragedi, ale videl som ich hrat minuly tyzden proti timu co nebrani...dnes to bude velmi podobne

Reagovat
avicii

Nebude, ved inak je tam viac menej tradicna zostava a aj Fabinho sa rozbieha

Reagovat
smazaný uživatel

"nech ide klopp do pice"

Akože, Robbo potrebuje oddych tiež, mohol dať na LB napr. Milnera ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner tu pauzu, ale potřebuje také, všeci ji potřebují

Reagovat
Maresma

To, že dostal Andy pauzu je ok, ale proč hraje Lallana místo Shaqiriho, to fakt nechápu

Reagovat
Kixi Syhimour

Shaqiri by mohl proti Arsenalu do základu

Reagovat
fenixLFC

tam je to uplne fuk a chce ho zas skusit na pozicii kde mu to rpedtym islo, ale s morenom sa nema co skusat, ze dostane andy pauzu fajn ale radsej namiesto nejakeho juniora nez morena

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana je největší šupák z těch tří.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

dajte link inak na nas ak mate..diki

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
fenixLFC

niekto link na fulham? toho picusa mroena vidiet moc nechcem

Reagovat
smazaný uživatel

nech ti nejebe, Milan a nepodmaňuj sa.

Reagovat
fenixLFC

Furt si myslis ze si tym vtipny alebo zaujimavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa vyjadruješ aj v rádiu? Ako verejne činná osoba by si sa mal krotiť.

Reagovat
fenixLFC

Chudacik stalkersky, stalkujes a este napicu

Reagovat
smazaný uživatel

už si skončil v rádiu? Btw. Ja som ťa neodhalil.

Reagovat
Mrvinho

Někdo z Organizace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Sajfa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ešte nadrbaný zovčera, či ti vždy tak zajebáva?

Reagovat
fenixLFC

Nie, len nenavidim morena. Za tie nervy mi to sotva stoji

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč sa už konečne ne-nenávidieť, už máš na to aj vek.

Reagovat
Hokaido

To je docela přeháňka, ne?

Máte náročnej program, ale hrajete doma s asi nejhorším týmem PL. Úplně ideální doba na rotaci. Robertson nemůže odehrát všechno.

Reagovat
Minister

Reagovat
Mastný Chobot

Sancho zas ide. Ešte pár dobrých zápasov a mám dojem, že niekto z trojice MU, MC, Chelsea z neho spraví najdrahšieho hráča sveta. A keď nie hráča, tak minimálne Angličana.

Chalan má v priemere na minúty dva kanadské body za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočný je... Žeby sa City stalo to isté, čo United s Pogbom? :D Alebo si ho možno BVB bude chcieť aj nechať, momentálne hrajú parádne, Atlétom cez týždeň tiež pekne naložili.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by hloupý kdyby se takhle rychle vrátil do Anglie. Zatím nic nedokázal.

Reagovat
Malresi

SALAAAAAH

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal suoer uvod

Reagovat
smazaný uživatel

Salaah

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze neprosla ta Maneho, ale Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Momko

Reagovat
Pasha

Bojovníček, štvrtok platí? Nič sa nezmenilo

Reagovat
smazaný uživatel

Platí

Reagovat
smazaný uživatel

SalaH sa snáď už upokojil, dobrý úvod

Reagovat
Coutinho10

ouuu Van Dijk dobra hlava

Reagovat
smazaný uživatel

the beast

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson

Reagovat
smazaný uživatel

Kamara nechutné filmovanie. Až bude videorozhodca, tak som jednoznačne za červenú kartu za podobné excesy.

Reagovat
Ondiis

Cardiff bezradný skoro jako Fabinho. Tenhle zápas nemůže Liverpool ztratit i když nehraje bůhví co škoda

Reagovat
Ondiis

Cardiff bezradný skoro jako Fabinho. Tenhle zápas nemůže Liverpool ztratit i když nehraje bůhví co škoda

Reagovat
Malresi

Fabinho je v čom bezradný ? Proti CZ MOTM a dnes hrá zatiaľ taktiež parádne.

Reagovat
avicii

Reagovat
Ondiis

Hodnotím jen dnešek .. přijde mi, že mu dnes míč dost překáží. A na rozbíjení protiútoku ho tam není třeba vůbec, Cardiff se nedokáže dostat od svého vápna s míčem

Reagovat
Malresi

No, podľa mňa je rozdiel medzi ním a Hendersonom alebo aj WIjnaldumom na tej pozícii diametrálny. Kým Hendo hrá všetko na 2,3m z 90% na stopérov a z 10% do šírky, tak Fabinho sa snaží hrať vždy keď to ide dopredu. A aj keď mu pár prihrávok nevýjde, dosť útokov tým založil.

Reagovat
Ondiis

Ok, dnes se mi zatím teda nelíbí, v LM jsem ho neviděl, nehodnotím ho, ale jeho dnešní výkon. Ale klidně si tam místo něj dosaď Lallanu, jeho výkon je zatím vyloženě smutný

Reagovat
Malresi

Jo, tak s Lallanom súhlasím To je bezradnosť.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

Znáš Hendersona?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho teraz pekne napravil svoju chybu v rozohrávke. Lallana zatiaľ slabý.

Reagovat
cokoliv

Lallana nemá snad ani na champ

Reagovat
cubazi

Reagovat
Mates_Matesović

Hoddle

Reagovat
vladis271

možme hrať ešte horšoe?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako proti Huddersfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tvoj zmysel pre drámu.

Reagovat
vladis271

Vpredu by mohol hrať Solanke Origi a ešte niekto a nevidel by si rozdiel oproti tomu čo hrajú naši útočníci teraz. Minulý rok by mal Cardif od nás na konte už minimálne trojku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl, útok nám nefunguje, záloha nic extra, alespoň obrana trochu drží, ale hrajeme lépe než proti Huddersfieldu, já si myslím, že to jde nepatrně nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

"Vpredu by mohol hrať Solanke Origi a ešte niekto a nevidel by si rozdiel oproti tomu čo hrajú naši útočníci teraz." To iste.

Hráme dobre, možno posledných 10-15 min. bolo slabších ako predošlé minúty, avšak nevadí, stále vyhrávame, máme to vo svojich rukách. Chýba hlavne spojka medzi útokom a zálohou (rozumej Shaq), ináč hráme príkladne, snaživo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlasím s tím snažením, obrovský rozdíl proti zápasu s Neapolí (resp. s Huddersfieldem), nicméně to vadí, že hrajeme špatně, abychom potom nedopadli jako Arsenal při porážce 5:1.

Reagovat
Coutinho10

skoda Adaam ...to mohl bejt uklidnujici satnak

Reagovat
Malresi

Škoda poslednej akcie, mohlo byť 2-0, každopádne od gólu na 1-0 to bola z našej strany opäť tragédia. Ako bez prehánky, ale z tých troch vpredu nemá formu ani jeden. Na druhú stranu, všetko si musia vytvoriť sami, záloha je dopredu jalová a ak nepríde Shaqiri tak sa to ani nezmení.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Keita a Shaq by to oživili, bohužial ani 1 nehrá, tak snáď aspoň Shaqiri príde na 2. polčas.

Z tých troch vpredu síce nikto nemá formu ako vlani, ale oni tam ten gól aj tak dajú, snáď sa nebudeme báť dokonca o výhru 1:0.

Reagovat
Malresi

Snáď tam čo najskôr spadne druhý gól a bude po zápase. Cardiff nás nemá čím ohroziť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Máme v obraně Lovrena s Morenem skrz ně mohou dát klidně 3

Reagovat
avicii

Shaq miesto Lallanu nech isch dorazime

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal nás rozdrtí

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude úplne iný zápas s úplne iným nasadením a pressingom. To nemôžeš takto povedať.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic nebude, ale měnit na faktu, že jsem jaloví v útoku a záloze

Reagovat
Malresi

To nemôže dopadnúť inak ako 0:0

Reagovat
Kixi Syhimour

Což v kontextu toho, že tam MCFC vyhrálo znamená spíše ztrátu, bohužel má Arsenal formu, takže to nemůže skončit jinak než naší porážkou

Reagovat
Malresi

Arsenal má formu, ale s kým hral? Jediné dva ťažšie zápasy, čo hrali, tak dojebali.... Proti nám sa ukáže, ako na tom skutočne sú.

Reagovat
Kixi Syhimour

A s kým jsme hráli my? Hrajeme zápas proti papírově nejslabšímu soupeři a nejsme schopni vystřelit 2 na bránu. Arsenal by už vedl tak 3:0.

Reagovat
Malresi

Hej a preto s nimi vyhral 3-2 Na tú prvú otázku nejdem odpovedať ani...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohledně skóre mluvím o útoku, ten má Arsenal prostě lepší, hrajou doma, nějaký góly nám dají, náš útok je schopnej jim i nedat nic. Hráli jsme poslední 2 zápasy s Huddersfieldem a CZ a teď s Cardiffem. Proti Huddersfieldu to byl ten nejhorší výkon za Kloppa (alespoň pro mě), nehrajeme přesvedčivě. Nicméně od 3 .kola jsme měli těžší soupeře, ale v posledních 2 zase lehčí

Reagovat
El Cid z City

ty i v životě pořád takhle sýčkuješ?většího strašpytla ani neznám

Reagovat
Kixi Syhimour

Je rozdíl mezi pesimistou a strašpytlem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kopac

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho je veľký frajer

Reagovat
fenixLFC

salahovi dnes chuti a prikladne bojuje. firmino je technicky uplne niekde inde nez zvysok hracov na ploche, len v zavere to envychadza. inak hrame dopredu celkom dobre, tlacime sa do vapna v dostatocnom pocte hracov, ale je to tam prehustene. preto nevychadzaju finalky lallanovi firmino a dalsim. na fabinhovi este vindo rezervy, niekolkokrat tam zbytocne stratil loptu a zalozil protiutok. rovnako pozicne je niekolkokrat mimo. moze byt super ale musi este na sebe pracovat...skoda ze nehra robbo, okrem toho zaveru moreno dorpedu nic nepredviedol. robbove prihravky nam chybaju

Reagovat
smazaný uživatel

"lacime sa do vapna v dostatocnom pocte hracov, ale je to tam prehustene. preto nevychadzaju finalky lallanovi "

Lallanovi nevychádzajú finálky, lebo hrá zle - zbytočne sa zamotáva a volí zlé rozhodnutia...

Reagovat
Horcmen

Massive blow for West Ham. Marko Arnautovic is out for the visitors today, understand that he’s ill and hasn’t trained for the last couple of days.

tak nakonec Vardy ani Arnie?

Reagovat
smazaný uživatel

Shaq ty hovado pomee

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooo Maaaaaaaneeeee fantaaa a tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

super tiket chlape gratulka..máš koule nebo vyšlo pár tiketů předtím

Reagovat
Coutinho10

hele, rekl jsem si, ze i vzhledem k celkovymu kurzu to dam za trochu vic...posledni dobou sazim min spis o vikendu vetsinou strelce, takze si peclive vybiram podle sestav a nesazim kazdou blbost a jako obcas neco vyjde, takze to riziko za to nekdy stoji

Reagovat
oli9

ja dávám fotbal 3,4 zápasy ale poslední dobou to nesype

Reagovat
Coutinho10

me i prijde, ze obecne takovy ty tipy na osvedceny tymy, co driv byly uz tolik nevychazej nebo takovy ty PL zapasy, kdyz davas na domaci, kterym se dari a pak nevyhrajou, tak si spis vybiram ty strelce, kde mas vyhodnejsi kurz + kdyz ti hraci treba kopou i penalty, tak to mi taky parkrat pomohlo a treba ten zapas na ostrej tip nevysel, ale diky strelci lepsi kurz a bylo to ok, ale i ja nekdy mam obdobi, kdy netrefim nic, takze na to je potreba davat pozor, abych to zbytecne moc neprepaloval

Reagovat
HalaMadrid_Flx

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som si od srdca zakričal, Mané je šéf, obe nohy silné

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto faul Moma nebol...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne to tam padlo aj Sadiovi, už ten gól potreboval

Reagovat
smazaný uživatel

mu to padlo aj v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Murphy

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
SpecialOne

PL by prospělo, kdyby Jokanovič a Benitez vypadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě že jsem nevyhodil transfer za toho Robertsona

Reagovat
Malresi

že zrovna Cardiff zlomí tú sériu

Reagovat
fenixLFC

To bolo jasne len co nastupil moreno

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo předvídatelné

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno, samozrejme, chalani budíček...

Reagovat
Coutinho10

ajajaj zbytecna komplikace

Reagovat
fenixLFC

Jj moreno co cakat...proste kopa hovien

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle by měl 2. nejdražší brankář na světě chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to jemný teč do protipohybu, určite by som mu to nevyčítal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Míč nepříjemnej, jeho chyba to není, ale myslím si, že by tohle měl prvotřídní brankář chytat, ale jinak se mi zatím líbí, je fakt zatím dobrej, takže ho nechci shazovat, navíc sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

viac dole...inak súhlas

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

respektíve blízko pred tým, ako to išiel chytať, proste ťažko zareagovať na takú situáciu.

Reagovat
smazaný uživatel

nemal čas zareagovať

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, ale viz nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dajverská pička ten bennet

Reagovat
smazaný uživatel

chytilo to náboj :D

Reagovat
Frantszek

yes. Shakira konečně gol. Zasloužil si to.

Reagovat
smazaný uživatel

what a beauty!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Momko 10+1, albánsky provokatér pekne

Reagovat
smazaný uživatel

*1+1

Reagovat
smazaný uživatel

**1+2

Reagovat
Frantszek

Reagovat
avicii

Shaqiriiiiiii

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaal Shaaaaaq pojistka

Reagovat
smazaný uživatel

Momoooo, Maneeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Frantszek

Salah se zase rozjede. Už to nebere na sebe a zvedá se

Reagovat
smazaný uživatel

Momo 2 asistencie za 2 minúty

Reagovat
Coutinho10

Maaaneee again super do fanty kapos

Reagovat
smazaný uživatel

teba uz by ten fubal bez fanty ani nebavil

Reagovat
Coutinho10

ale jo neboj ...ale je to takovy prijemny bonus

Reagovat
smazaný uživatel

Cítim, že sa už Mo rozbehne... Som si prvýkrát v živote kúpil dres, tak nemôže sklamať :D

Reagovat
smazaný uživatel

Začína naberať pohodu, mám radosť.

Reagovat
Frantszek

hlavně se na jeho tváři mihnul zase úsměv. Zase bude hrozná raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Perez tuším už druhý zápas iba na tribúne, pritom vypadol Arnautovic...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Perez

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tebe to príde zvláštne, však?

Reagovat
smazaný uživatel

Ji, ktovie, čo v tom je.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrášek

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty 2 poslední góly byly jak ze závěru minulé sezóny, Salah dobrý výkon (konečně), Mané tak o mnoho lepší, ten gól co jsme inkasovali byl naprosto zbytečný za mě to měl Alisson chytit, nicméně podržel nás jindy, kdy to bylo více potřeba, takže asi v pohodě, výkon nebyl zas tak špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

puel je debil

Reagovat
vladis271

Po 10.tich kolách 2,6 bodu na zápas a aj tak to na titul stačiť nebude.

A teraz k obrane. Na Arsenal musí ísťt TAA Gomez, VVD a Robo, Fabinho základ tiež. A základovú formu má aj Shaq lenže po tom vydarenom konci zápasu nvm, či by som posadil Salaha alebo Maného.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani jednoho Shaqiri do zálohy. První věta je krutě bohužel pravdivá

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude

Reagovat
Kixi Syhimour

To je asi fakt, City to stačit asi bude, nám ne.

Reagovat
vladis271

mohli by ste sa nechať dobrovoľne podmaniť budúce kolo.

Reagovat
vladis271

Oliver has approved this comment

Reagovat
Horcmen

Ze Salaha se stal v money league dobrý differential kolem je to samý Mane, pro dnešek to každopádně vypadá na 15b pro oba

Reagovat
Horcmen

špatná diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Levandule.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Chillwell je hype

Reagovat
Mastný Chobot

Noble drevák vjbn prasácky... ešte aj kúty má

Reagovat
Mastný Chobot

jak rohové vane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš vypité?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Nie povedal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

O to mi nešlo. Ale keď sype takéto hlášky, tak ma to občas napadne

Reagovat
Nikikrew

Njn ako ked ma clovek vypite ( vseobecne) a ide sem, boji sa na druhy den nastivit EF

Reagovat
M0rb1D4S

Tak EF je ještě nic. Ale projet si messenger po takové noci a zjistit kolik si toho člověk domluvil.

Reagovat
Nikikrew

to mi pripomina jeden moj vysokoskolsky den ked som sa nadrbal po futbale s kamosmi, o 10 vecer som dosiel ani neviem ako na byt, zobudil som sa o 5 rano a po otvoreni fb som mal otvorenych 15 chatovych okien

Reagovat
Mastný Chobot

Vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Noble

Reagovat
smazaný uživatel

Tá ruka sa veruže mala pískať.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta mal dostať druhú žltú už minimálne 2krát.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste ten nový Halloween? Totální pecka, zítra jdu znovu

Reagovat
diastan

Sice preferuji horrory, u kterych se da bat, nez tyto vyvrazdovacky, ale musim uznat, ze toto se fakt povedlo. Myslim, ze z tohoto zanru asi nejlepsi film za posledni roky. Velmi dustojne pokracovani. Jen teda, ze bych mel potrebu to po par dnech videt znovu....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já jsem v tomto trochu blázen

Reagovat
SCELO

Reagovat
Grahf

Mourinho: “You did not take me seriously when I said that the second position last season was a phenomenal position for us and that this season was going to be difficult. In football now, every team is getting really powerful and is ready to invest millions.

Vyjebte ho už pls

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Euphael

Reagovat
nani92

Mourinho: "We knew the club (Everton) would move in that direction, very good players, players from Barcelona. So that is the level which Everton wants to reach. Their ambitions are very similar to our ambitions.”

Mourinho klesol na uroven Moyesa, ak by sme aj dnes vyhrali 3-golovým rozdielom a naša hra by vyzerala ako kríženec City a Lpoolu so štipkou Arsenalu, tak musí okamžite odísť

Reagovat
Tolstobik

To je neskutecny, co on vypousti za sracky....uz vic nez 10 let

Reagovat
Mastný Chobot

Lolček

Reagovat
Swarley

Nerozumím, na co vedení čeká...jestli nestačí výsledky, tak tohle už snad stačit musí...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jako u van Gaala nebo Moyese na duben/květen až nebude ani matematická šance na TOP4!Ale to už bude pozdě protože v lednu přijdeme o Pogbu a Alexise

Reagovat
cristiano.K.

jaký klub takové ambice

Reagovat
bbbauch

Hele uzivej si radsi porazenecky kecy vasich fans

Reagovat
cristiano.K.

ty poraženecké kecy jsou jednoho trolla. Zažíváme skvělou sezonu a dokud budeme prohánět City, tak tomu pořád tak bude.

Reagovat
smazaný uživatel

To je krása

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

len si ho uži Zajo

Reagovat
smazaný uživatel

Uz niekolko mesiacov robi na tlacovke idiotov z Eda a celkovo z vedenia, vysledku su strasne, hra je strasna, ale tu stale niekto caka s jeho odvolanim, neuveritelne a "ak by sme aj dnes vyhrali 3-golovým rozdielom", to jj no, mam strach

Reagovat
Jardin

Moyes vol. 2

Reagovat
blade115

Reagovat
mimi_united

Dnes je to buď - alebo. Everton treba nie len poraziť, ale spraviť si na nich chuť

3:0 2x Lukaku, Martial

Reagovat
Ross Geller

Vrtulník majitele fotbalového Leicesteru se zřítil u stadiónu a skončil v plamenech.

https://www.sport.cz/fotbal/premier-league/clanek/1035554-vrtulnik-majitele-fotbaloveho-leicesteru-se-zritil-u-stadionu.html#hp-artcl

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

Čo za jeba je Jaromír Soukup a prečo uvádza 24 relácií?

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot a vlezdoprdelka Zemanovi a Okamurovi

Reagovat
Greny

Nechybělo moc a vysílala by se i

penalta Jaromíra Soukupa

Reagovat
Hokaido

Oh boi, sláva Jaromíra Soukupa už překračuje mezinárodní hranice? Nebo jak jsi se o něm dozvěděl?

Reagovat
Hokaido

*ses

Reagovat
Mastný Chobot

Som si pustil tv dnes a pozerám že verte neverte dávajú, pri tom som sral tehly jak decko, tak som si to pozrel. A verím neverím, ide reklama a tam upútavky na 8 relácií z ktorých 8 moderuje on wtf proste

Reagovat
Hokaido

Tvl Počasí na hovno, tak sedím doma, listuju programem a napadlo mě přesně to samý a asi podruhé v životě jsem zapnul Barrandov. Typek s dálkovými světly byl velkej čávo

Reagovat
Lacko_Boh

na cintorin treba ist.

Reagovat
Hokaido

Ještě snad ne.

Reagovat
Swarley

vítej v ČR!

Reagovat
nani92

Vasky s peniazmi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

To je magor, tento kokot.

A s lepším kaderníkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Majitel televize Barrandov, který se rozhodl, že nejlepším moderátorem pořadů bude on sám.

Reagovat
Mastný Chobot

To je pekný trapas

Reagovat
Jardin

https://www.youtube.com/watch?v=XrZYXoMPNw8

Nejlepší je ten popisek - Ten pocit, když jste nejtrapnějším účastníkem pořadu, v němž vystupuje také Tomio Okamura...

Reagovat
Mastný Chobot

Wow tak toto je český bizar ako sa patri

Reagovat
Trand

A Mílu Roznera znáš? Když už jsi lehce pronikl do našeho bizáru.

https://www.youtube.com/watch?v=iIvKwkc065U&t=93s

Reagovat
Counter

To nechceš vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

cesky Berlusconi

Reagovat
Trand

Reagovat
PhilipS

Bojím se, že Čech zůstane na lavičce. Lenovi bohužel ty zápasy dost vyšly

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nám věřím, Burnley porazíme.

Reagovat
PhilipS

V tabulce pravdy (expected points) má Crystal Palace jenom o 3 body míň. Bude to boj. Gendouzi musí hrát základ místo Xhaky. Je ve všem lepší už teď a to je mu 19. Sokratis, Holding na stoperu. Iwobi, Ozil, Auba - Laca vepředu. Ta sestava už je jasná. Doufám, že už mě Emery nebude srát s Xhakou.

Reagovat
Mastný Chobot

Bude. Určite.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mastný Chobot

Musím uznať, že Peto Pellegrini sa dobre počúva, s ním v Smere trafili jackpot.

Reagovat
Lacko_Boh

hej on je velmi distingvovany. Dobry maskot. Taky mastny chobot s peniazmi.

Reagovat
Mastný Chobot

Ľúbim ťa

Reagovat
FCSL

Leno - Bellerin, Mustafi, Holding, Xkaha - Torreira, Guendouzi - Iwobi, Özil, Aubameyang - Lacazette

Leno Na Xhaku jsem zvědavej Snad natáhnem sérii

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hokaido

Počkat, s tím Xhakou na LB to není jen vtip?

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho aj Kola sú zranení a Lichtsteiner je slabá pucka

Reagovat
PhilipS

Konečně Torreira, Guendouzi spolu. Snad Xhaka na to levym beku nadělá míň škody

Reagovat
masly008

a hlavně Ozil před něma na 10.

Reagovat
Lexi Belle

Pojď synu

Reagovat
Mastný Chobot

čiže Leno je asi momentálne naša jednotka, keďže Čech by mal byť 100% ready, a Holding je asi naša nová jednotka na stopéra podľa vyťaženia v poslednej dobe. Len nechápem tú obsesiu Mustafim, keď Sokratis pôsobí ako oveľa, oveľa lepší hráč

Reagovat
Counter

Čekám, že Sokratis se brzo do základu vrátí a Holding bude zase sedět. Mustafi je dobrý na míči a poslední zápasy kupodivu dobrý i v bránění, ale musí se nechat, že u něj je to jen čekání na další fail.

Reagovat
Ondiis

Jestli je Mustafi dobrý na míči, tak Holdini je godlike momentálně

Reagovat
Lacko_Boh

Leno-Mustafi-Xhaka. Kiksujucejsia osa timu snad v PL nie je. S tym ze Leno zatial v pohode, sudim podla podcastu a klebiet.

Reagovat
smazaný uživatel

klebiet

Reagovat
Whitemedia

Chudák Odoi se na lavičku nepodívá, ani když je Hazard mimo..

Reagovat
PhilipS

To zranění stálo Čecha poslední sezónu v Arsenalu. Hrozná škoda.

Reagovat
Mimalu

#cfc XI: Arrizabalaga, Azpilicueta, Rudiger, David Luiz, Alonso, Kante, Jorginho, Barkley, Pedro, Morata, Willian

Subs: Fabregas, Loftus-Cheek, Caballero, Kovacic, Giroud, Zappacosta, Cahill

Reagovat
Mimalu

strašně zvláštní lavička, sice můžeme vystřídat celou středovou trojku, ale dopředu je neskutečná bída, to i ten Moses by dneska dával smysl když ne Odoi...

Reagovat
Error

Uz se zacina hrat na jmena, ne na posty.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
RKBoy

možno príde ten Lazano v zime.

Reagovat
Whitemedia

nestraš, že by se vedení zaměřilo na koupi křídla? nevěřím

Reagovat
kvasha16

Reagovat
RKBoy

už som o tom mal pár nočných mor , priznávam sa.

Reagovat
SpecialOne

Nedokážu si představit, že bychom vyhráli To by se musel zblánit Luiz z nějakého přímáku, od naší útočné trojice očekávám reklamu na neplodnost.

Reagovat
PhilipS

Burnley je momentálně nejhorší tým v lize. 0:3 easy

Reagovat
SpecialOne

Cardiff a Newcastle jsou o dost horší.

Reagovat
SpecialOne

btw. Nevím, kdo by ty tři góly dal

Reagovat
masly008

třeba own goal

Reagovat
smazaný uživatel

Máte niekto nejaký slušný stream?

acestream://bc222f1049546b914e969c88c05518a0d99b245b tento mi blbne.

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

,,slušný"

Reagovat
Lacko_Boh

to je kokot tento magor

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot ťa mal do žihľavy vytriasť...

Reagovat
valek9610

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím. Nejaký schopny link na Arsenal? Poprípade viete aj o nejakej platenej verzií, kde by som mohol pozerať všetky zápasy Arsenalu v dobrej a stálej kvalite?

Reagovat
Counter

Dneska se bojím, že to Xhaka na LB strašně schytá, tím spíš s Aubou a Guendouzim před sebou.

Reagovat
PhilipS

Bude to průser. On nemá rychlost na to hrát v PL kdekoliv

Reagovat
Counter

To zas ne, ale na LB proti Palace s chabou podporou to bude nejspíš bída.

Reagovat
masly008

musí před ním být Iwobi, ten hraje dozadu zodpovědně,ale asi tam bude auba.naštěstí zaha hraje spíše zleva.

Reagovat
Ondiis

Takže ho vykoupe Townsend to je jedno

Reagovat
Ondiis

zrovna CP je asi nejhorší možný soupeř se super rychlými křídly. Tohle prostě bez podpory nemůže dopadnout dobře

Reagovat
Makiii

DDG - Young, Smalling, Lindelof/Bailly, Shaw - FRED, Matic, Pogba, Martial Alexis Rash

Lukaku, Pereira, Bailly, Lingard, Mata, Darmian...

Kdyz dnes ma spocnout Lukaku, tak at se na tom hrote toci vsichni... at tam primarne nehraje jeden. Zrovna Alexis, jestli bude fit, tak by svyma nabehama to mohl rozbehat...

Reagovat
teenz

Takze Leno nase jednicka. Presne jak jsem psal. :)

Reagovat
Miguel19

To si pán. :)

Reagovat
Free_player

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi kolo chyta Cech.

Reagovat
Coutinho10

Zaha si je tam slusne povodil

Reagovat
Free_player

snad dá dnes aspoň 2 fíky

Reagovat
Coutinho10

chtelo by to...muj draft je na tom fakt dost zle

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi sestup?

Reagovat
Coutinho10

no jako spadnul jsem az na dno a mohlo mi pomoct cisty konto United, ale diky darovany penalte po ztrate Pogby se jen tak neodlepim

Reagovat
REPLIKATOR

Čech už si nezachytá...

Reagovat
Euphael

snad

Reagovat
Euphael

Proc maji cerne pasky? Kvuli te helikoptere?

Reagovat
REPLIKATOR

RIP helikoptéra

Reagovat
FCSL

Pískej konec 1. poločasu

Reagovat
Coutinho10

Zaha tyc..aaaah

Reagovat
Tommy the Gunner

tyo CP docela tlaci

Reagovat
Edgewalker

První poločas by měl trvat maximálně 20 minut, 45 je moc

Reagovat
nani92

fakt si prajem, aby sme nieekdy hrali taký pekný futbal ako CP

Reagovat
SpecialOne

Proč si pouštět stream, livesport to jistí:

3¨Alvaro Morata (Chelsea) si teď asi spletl kopanou s americkým fotbalem, protože jeho zákrok by se hodil spíše tam. Craig Pawson přerušuje hru.

6¨Alvaro Morata (Chelsea) to trochu přehnal s agresivitou. Rozhodčí Craig Pawson signalizuje faul.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Miguel19

Tvl štangle. Ale slušný obstřel..

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley a Morata

Reagovat
Trapper

Morata

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!!

Reagovat
Mimalu

Barkley

Reagovat
masly008

přežít 1 poločas.

Reagovat
mr.Silver

Laca omg

Reagovat
Tommy the Gunner

Lacaa, skoda

Reagovat
Side

Achjo, to se musí proměňovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vegan

Reagovat
Side

Ještě 4 doteky sis mohl dát Hectore

Reagovat
Side

Rohy na krátko

Reagovat
smazaný uživatel

to byl roh

Reagovat
Raylan

Pedro out

Reagovat
Mimalu

to se dalo čekat že nám nějaké křídlo bude muset střídat už v prvním poločase

Reagovat
Miguel19

Aspoň že máme na lávce tolik křídel..

Reagovat
smazaný uživatel

To som zvedavý, ako to na tej ľavej strane bude smerom dozadu vyzerať.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Morata urobí všetko dokonale a potom to zajebe

Reagovat
Miguel19

Jo, je zpět.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Ten Azpi tvl. To je fakt bída směrem dopředu..

Reagovat
Mateo16

Courtois; Nacho, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Isco, Benzema, Bale.

Reagovat
Mateo16

Vedla

Reagovat
REPLIKATOR

Real je vedle už nějakou dobu

Reagovat
Miguel19

Ty pičo, mám dost.

Reagovat
Raylan

Achjo, Morata už měl mít hattrick...

Reagovat
Whitemedia

tohohle Moratu už poznávám..

btw. přijde mi, že se na nás Hart vždy hrozně vyhecuje

Reagovat
Mastný Chobot

mňa z toho Mustafiho jebne raz

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Trand

Reagovat
Euphael

Reagovat
jacobT

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsi je na tych treningovych videach

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle měla být penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
off-olda

To je hrozný kretén.

Reagovat
Miguel19

Wtf za co dostal Morata žlutou tvl?

Reagovat
Whitemedia

tak teď ale nevím, za co dostal Morata žlutou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí neví tvl co to je za kokota

Reagovat
Whitemedia

Pawson byl vždycky nýmand..

Reagovat
Whitemedia

Willian letec, ten si ji zasloužil.. ale tu žlutou pro Moratu prostě nechápu.. a stejně tak nechápu reakci těch dvou dřeváků

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

Když Sarri říkal, že chce hrát jak Barcelona, takhle to nemyslel...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Mustafi

Reagovat
Ondiis

Proč neříznout někoho, kdo stojí zády k brance žejo

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Jak mohl být tenhle hráč v reprezentaci..

Reagovat
mr.Silver

Mustafi

Reagovat
Edgewalker

Mustafi je fakt vylízanec

Reagovat
Euphael

piča mustafi zkap more

Reagovat
Hyrax

mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

čech by to mel...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

Combo Leno+mustafi

Reagovat
J0EL

Leno? Fakt? Toto ide cisto na Mustafiho.

Reagovat
masly008

tak jako boxovat míč na 5 taky není košér že?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Individualne chyby, sak to nie je normalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlap je behajici kalamita Vzdycky trnu, co zas vyvede

Reagovat
smazaný uživatel

90% golu co dostane arsenal se tu zminuje mustafi, proč ještě hraje tvl

Reagovat
Ondiis

Ale viním rozhodčího, neměl se vůbec kopat roh, ale faul na Holdiniho.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

to nepochopíš proste, chrbtom k bráne, nemá ako dať gól a on ho jebne jak prasa...

tak vypatlaného futbalistu si fakt nepamätám, hlavne že po zápase bude tancovať jak prijebaný a natáčať rakovinové storky. Idiot jebnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lynx

Mustafi s Xhakou od doby co přišli, spolu soutěží o titul největšího kokota. Mustafi momentálně o parník vede

Reagovat
Rohlíček

Mustafi

Reagovat
Miguel19

Škoda že máme nejhorší útočníky v PL.

Reagovat
vilp

Je to vtipné no. Jeden má jen hru zády k brance a slušnou narážečku, ale příšerný pohyb a rychlost, což jsou zase jediné špičkové vlastnosti toho druhého, který toho ale není schopný vůbec využít. Ale jako paráda, jak snadno se Álvaro do těch šancí dostává, to by mohl vyučovat, Girwood se do tolika tutovek jako Morata dnes od začátku sezony možná ani nedostal.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi guendouzi xhaka na lb

Reagovat
Mastný Chobot

+ Auba podľa mňa nemal byť v základe... dnes asi padneme

Reagovat
mr.Silver

+

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je za nim xhaka a ten to sam dozadu nedava. a do utoku je to to same.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
mr.Silver

Jj Guendouzi slabotka dneska

Reagovat
masly008

a co se ti na mateovi nelíbí jako?

Reagovat
smazaný uživatel

straca lopty, nevyrazny. ale nepozeram uplne sustredene, priznavam

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tohle mi jako selhani od mustafiho vubec neprislo, do toho mice musel jit a byla smula, ze kouyate tam skocil o okmazik driv. chyba byla predevsim blbe odbraney roh (lenovo vyboxovani)

guendo mi prijde o dost lepsi nez na zacatku roku, jako by uz citil jistotu a nesnazil se za kazdou cenu zaujmout.

xhaka na beku nemuze hrat, nejenze nestiha dozadu, ale predevdim diky nemu je uolne nulova leva strana, chudak auba (a chudak xhaka zase smerem dozadu)

imo od nas nejlepsi mäsut, nejak ted vubec nevidim misto pro ramsese v zakladu, cm jsou lepsi nez on,am taky a na kridlo je pomaly. v pohode otocime.

Reagovat
masly008

mustafi nemusel do skluzu.vždyť ten borec by šel směrem od kasy.střílet z prvé vůbec nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

strilel by z otocky pomalu do prazdne, pokryval si mic, aby pak levackou strilel

ale hlavne mustafi ho nevidel, priskocil tam z boku a podle me takovy mic na malem vapne proste musis odkopnout a ne ho tam nechat projit, to by udela mozna mesut, ale u obrance si to neumim predstavit

Reagovat
PhilipS

Nejlpší od nás Bellerin. Jediný nebezpečí od nás šlo přes něj

Reagovat
Trand

Guendouzi se ti líbí? Podle mě teda ničím nevyniká a popravdě moc nevím, jaká má být jeho role.

Reagovat
Lacko_Boh

par krat celom dobre odobral loptu a ma dobru rozohravku

Reagovat
smazaný uživatel

rozdava balony, nekazi, je jisty, je ve spravnych prostorech, ci uz pri braneni nebo kdyz nasi hraci potrebujou vratit mu mic

Reagovat
Trand

Jo, to jo, ale podle mě by měl trochu víc riskovat dopředu i za cenu, že nějaký balony zkazí, takhle to vypadá, že hraje to stejný co Torreira a chybí tam spojka mezi defenzivní a ofenzivní částí týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne, ja si zas spis myslim, ze ta spojka nechybi, ale palace velmi dobre brani nasi hru hned v zarodku a svoji vlastni aktivitou + tim, ze se vubec nedostavame ke hre pres levou stranu, takze chybi roztazeni soupere pres celou sirku hriiste.

Reagovat
Hachim Mastour

mateo je o niečo horší ako na začiatku roku

Reagovat
smazaný uživatel

na zacatku roku mel tak dve zbytecne ztraty za polocas.

Reagovat
Counter

Souhlas s tím hodnocením prvního gólu, Mustafi samozřejmě nemusel jít na zem, ale jako jednoznačného viníka bych ho tady neviděl, Leno to zazdil řádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Po prvních deseti minutách jsem měl regulérně strach z toho, že to utkání bude šílený propadák, poněvadž jsme začali velmi špatně, vůbec jsme nedokázali kontrolovat míč a do vápna nám létal jeden centr za druhým. Nakonec je ale nepochopitelný, že ten rozdíl ve skóre není alespoň dvoubrankový, bohužel naši ofenzivní hráči by skutečně mohli dělat reklamu na naprostou neefektivitu.

Barkley se rozehrál do skutečně velmi dobrý formy, sice si tu a tam neodpustí nějakou hloupou ztrátu a nedá se tvrdit, že by si konzistentně po celé zápasy držel vysokou úroveň výkonů, jenže k mému překvapení je poslední dobou schopen předvádět momenty, které mění ráz zápasu - je produktivní, v minulých zápasech branky dával a dneska ji precizní asistencí vytvořil, to bylo vyřešeno skutečně jak z učebnice. Kovačiče si v tomhle ohledu maže na chleba, ten je sice schopen hrát 60 minut na vysoké úrovni, neztrácet míče, dobře kombinovat, občas předvést parádní průnik mezi soupeře a hru zrychlit, jenže ve finální třetině hřiště je ke vší smůle marný a po jeho akcích tak ke změně skóre dojde jen v minimu případů.

Morata je blázen, dneska hraje velmi dobře, udrží míče, solidní v kombinacích, perfektně připravil šanci Willianovi, pak vstřelil branku, jenže by to nebyl on, aby něco neposral. Tu první šanci mu vůbec nevyčítám, s tím zaseknutím to udělal velmi dobře, ovšem tu střelu musel výrazně urychlit kvůli vracejícímu se obránci, takže to logicky nemělo žádnou kvalitu - potřeboval štěstí, aby to tím bodlem nasměroval na bránu. Po tý přihrávce Jorginha ovšem měl skórovat, tím skvělým prvním dotekem tu situaci ještě vyšperkoval, jenže pak samozřejmě akorát napere brankáře.

Celkově je ale ofenziva místem, kde dlouhodobě šetříme a investujeme vesměs jen to, co obdržíme za jiné hráče, no a je to vidět - krom Edena tam prostě nemáme dostatečně kvalitního a produktivního hráče. Pedro umí dávat branky, což je jeho ohromná přednost, ale často se ze zápasů vytrácí, Willian je pak přesný opak, solidní v kombinaci, ale naprosto neefektivní - krásně to dokumentuje ten nesmysl ze závěru půle, kdy frajer raději upadne, než aby se snažil dát gól.

Tohle je přesně typ zápasu, kdy si vytváříme solidní situace ve finální třetině hřiště a zoufale potřebujeme, aby ta trojice vepředu přidala nadstavbu, momenty řešila kvalitně a přetavila to v branky, jenže to se prostě až na nějaký výjimky dlouhodobě neděje.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hachim Mastour

Palace stadion jak z champu na tom sa neda hrať

Reagovat
Hokaido

Stadion Palace je jedním z nejkouzelnějších v PL.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Lacko_Boh

to slnko mi leze na nervy, co som v chorvatsku?

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Mastný Chobot

lol, ok, bez Bellerina, tak to asi nemusím zapínať asi

Reagovat
Lacko_Boh

daj mu na rb sancu, nebude zly

Reagovat
Counter

Reagovat
Ondiis

Bez Granita ve středu nedostal Mesut zatím jediný míč do útočné třetiny od záložníků, Torreira a Matteo si jsou moc podobní, snad to Emery nějak promíchá (ať už Lichsteinerem a vysunutím Xhaky do středu, nebo Ramsey za Mattea). Jo a Laca nějak mimo poslední 2-3 zápasy každopádně COYG, druhý poločas musí být náš

Reagovat
smazaný uživatel

emery wtf

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka buuuh

Reagovat
Edgewalker

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Reagovat
smazaný uživatel

svycarsky genius

Reagovat
Trand

Xhakaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
pepinho2

Nejlepší LB na světě

Reagovat
Counter

XHAKA ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

Reagovat
mr.Silver

Xhakaaaa

Reagovat
Rohlíček

GRANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Reagovat
Mastný Chobot

ok, toto Xhaka fakt vie

nááádhera

Reagovat
masly008

xhakooo vždycky jsem ti věříl

Reagovat
Ondiis

Reagovat
masly008

né dělám si prdel, furt jsi tragéd,ale kopací techniku máš

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Ondiis

Překonat z tohohle úhlu toho obra v jejich brance Xhakalaca

Reagovat
Hokaido

Hennessey

Reagovat
Counter

Ale no tak.

Reagovat
Hokaido

Tohle brankář v PL prostě chytat musí.

Reagovat
Counter

Máš trošku vysoké nároky teda Když tohle někdo chytne, tak se jedná o veskrze špičkový zákrok, ne nějakou samozřejmost.

Reagovat
REPLIKATOR

Xhaka

Reagovat
PhilipS

No doprdele a další dva roky v zákldu

Reagovat
Ondiis

Každopádně super práce od Lucase opět

Reagovat
vilp

Barkley.

Reagovat
Mimalu

Barkleeeeeeeeey

Reagovat
Miguel19

B A R K L E Y !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley s rozumom

Reagovat
off-olda

Barkley

Reagovat
vitasrp

Ten Barkley.... Já si snad nepamatuju, kdy se u nás hráč takhle zlepšil.

Reagovat
vilp

Slušný progres. Hlavně na rozdíl od Matea ve finální fázi mnohem víc riskuje a začíná mu to vycházet.

Reagovat
smazaný uživatel

on byl jednu sezónu v Evertonu naprosto fantastický, ne? Proto mi ani tolik nevadilo, že k nám nakonec šel.

Reagovat
Counter

Hahaha

Reagovat
Tommy the Gunner

Lacaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

*Aubaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

easy peasy

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

lol božia ruka

Reagovat
Ondiis

Henryovinka?

Reagovat
smazaný uživatel

laca

Reagovat
masly008

přesně,měla se kopat pentle po faulu na lacu.mu ten dres pěkně natáhl.

Reagovat
redyyz

Reagovat
Counter

pls

Reagovat
pepinho2

Lacazette

Reagovat
nani92

Francúzi

Reagovat
Whitemedia

Barkley trochu forma

Reagovat
SpecialOne

Víš, že je to hnus, ale dostane Laca áčko?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ondiis

Snad

Reagovat
Trand

Trefil to Laca nebo Ayew?

Reagovat
Side

Mě přišlo že Laca to jen líznul a Ayew to posunul hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Vypadalo to že oba

Reagovat
smazaný uživatel

Auba a Laca sú najväčší králi. Závidím v dobrom.

Reagovat
Lacko_Boh

?

Reagovat
smazaný uživatel

Čomu nerozumieš?

Reagovat
Lacko_Boh

zle som to prečítal ako " závidim obom". Som nevedel že na čo narážaš. Ale teraz už mi je všetko jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

bozi ruka

Reagovat
REPLIKATOR

Lacazette ruka???

Reagovat
masly008

a faul na něj. penalta kua.

Reagovat
REPLIKATOR

Takže 1:1 na neodpískané penalty.

Reagovat
masly008

od mustafiho to bylo před 16

Reagovat
smazaný uživatel

Laca nový Henry

Reagovat
masly008

kéž by.tolik golů za nas už ale asi nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím tou rukou hlavně

Reagovat
masly008

tak henryho u té ruky nikdo nefauloval oproti laccovi.

Reagovat
Error

Barpard 8

Reagovat
Tommy the Gunner

Sleduju z livesportu, Laca dal bozi ruku?

Reagovat
Edgewalker

Jo, ale drželi ho za dres. Karma.

Reagovat
Tommy the Gunner

Takze cisty

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
bbbauch

Lacazette

Reagovat
Counter

pls

Reagovat
bbbauch

?

Reagovat
Euphael

?

Reagovat
Euphael

?

Reagovat
Euphael

?

Reagovat
Euphael

?

Reagovat
pepinho2

?

Reagovat
smazaný uživatel

by me zajimalo, kde vsichni tak jasne videli tu ruku, vzdyt am bylo tak 7 zaberu a ani z jednoho nic jasne videt neslo

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Willian

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

No jo, kdo by ty branky dával..

Reagovat
PhilipS

Smutný, že Burnley hraje takovou sračku a Vydra si stejně nezahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ten Barkley priatelia?

Reagovat
Whitemedia

průměrák se super formou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

2 zápasy není superforma ne

Reagovat
Whitemedia

ale jo, u Barkleyho ano

Reagovat
blade115

3

Reagovat
Whitemedia

Moratu střídat, Pawson ho jinak vylije, on nám rád dává rudé v zápasech s Burnley

Reagovat
tweek

Özil je strašný ocas v tomto

Reagovat
Counter

Chtěl bys raději, aby šel dolů s úsměvem?

Reagovat
tweek

to ne, ale s respektem ke koucovu taktickemu rozhodnuti.. a ne se u toho chovat, jak pubertak

Reagovat
Whitemedia

ten jouda se u toho ještě sám zraní

Reagovat
smazaný uživatel

emery neskutocny lucker

Reagovat
masly008

Moc tu hru nekontrolujeme jak sliboval UE

Reagovat
mr.Silver

Ozil lol...

Reagovat
REPLIKATOR

Doslova milimetrový gól

Reagovat
C-M@ster

Proč nehrává Vydra?

Reagovat
REPLIKATOR

Zřejmě na PL nemá...

Reagovat
C-M@ster

V obou zápasech, kde odehrál minimálně poločas, vyhráli

Reagovat
Whitemedia

nehodí se do systému vysokých dřeváků

Reagovat
smazaný uživatel

měl jít do hry, ale zranil se záložník, tak tam dali jiného

Reagovat
PhilipS

Laca je strašnej. Dneska všechno špatně. Nechápu, že nebyl střídanej. Taky nechápu, že CP netestuje Xhaku víc. Není divu, že nedávaj góly

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

už se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

lichti je super

Reagovat
Trand

Reagovat
Ondiis

Tohle skončí remízou

Reagovat
smazaný uživatel

Ukončí nám Everton trápení?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku na lavici

Reagovat
Mastný Chobot

Licht kvalitný dneska, musím uznať

Reagovat
Trand

Hlavně je to takticky vyzrálej hráč, sice ne úplně mega sympaťák, ale do velkých zápasů podle mě skvělá volba. Jen škoda, že už mu je tolik.

Reagovat
Lacko_Boh

mohol si dat palec pod prispevkom kde som ti odporucal mu dat sancu. Vies, pre druhych uzivatelov.

Reagovat
pepinho2

Lichtsteiner > Bellerín

Reagovat
Mimalu

Giroud

Reagovat
Whitemedia

proti Burnley vystřelí i Giroud, ti jsou hotoví..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Willian dnes dobře.

Reagovat
Rohlíček

neskutecny ze Laca dohraje

Reagovat
Mimalu

dobrej dive

Reagovat
cokoliv

Skočil ale xhaka tam šel jak idiot

Reagovat
Mimalu

šel no, štěstí pro Zahu že v Anglii pořád není VAR

Reagovat
redyyz

Reagovat
Kluivert9

A Laca dobrá ruka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně pokud jo fauloval i na penaltu tak asi v pohodě, leč zda ne úplně, ale je to ospraveditelné

Reagovat
Tommy the Gunner

A je to tady

Reagovat
Rohlíček

Lacazette tyvole

Reagovat
Liveral

Laca tvl ten už měl bejt dole

Reagovat
Trand

Laca Xhaka

Reagovat
PP

Z nadějného brejku jim darujeme pentli.. Díky Laco..

Reagovat
masly008

nefauloval xhaka?

Reagovat
smazaný uživatel

dobry odpich

Reagovat
Malresi

Palace uplne zasluzene. Arsenal od golu jalovy.

Reagovat
masly008

Reagovat
Liquid

ten Lacazette je hnusný sráč, úmyslná hra rukou, fakt ti Francouzi z Arsenalu to je dno Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší dno PL, než dno eurofotbalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď tak citlivej

Reagovat
Liquid

Bohemka Střížkov heja

Reagovat
icka

Reagovat
PP

to není možné být takový kretén a žít sám se sebou tak dlouho.. ty musíš být tak blbý schválně..

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Takový moderní Diego Costa

Reagovat
Euphael

Lakazet zamrda takovym zkurvenym centrem a ta pica mustafi misto aby ted sestrelil na stredu hrace CP, tak to necha zkurvit Šaku ve vapne, vyborne...dementi muslimsti

Reagovat
REPLIKATOR

Obrana Arsenalu opět k smíchu

Reagovat
Trand

Holding hraje skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Laca kvalitne zalozil, ale proc to do pice na te pulce Mustafi nezastavil za zlutou??? Tupec

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Lacazette pěkně založil protiútok

Reagovat
Tommy the Gunner

Aaronko rozhodne

Reagovat
PP

skoro jo..

Reagovat
PhilipS

Hodgson bude slušnej genius, že dává Zahu na pravo až od 75. minuty.

Reagovat
nani92

Zaha by sa mohol za 100 megae vrátiť

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo ako Zaharmo.

Reagovat
nani92

Pre mňa áno

Reagovat
Mimalu

Giroud

Reagovat
Whitemedia

a Giroud druhá střela, Burnley sestup

Reagovat
Mimalu

Loftus

Reagovat
hona.kub

RLC

Reagovat
Miguel19

L O F T U S !!!

Reagovat
Whitemedia

oukej, tak teď už fakt nevím, to je tak na třetí ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Remíza v suchém triku

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SpecialOne

Prostě Arsenal, minule fantazie dneska děs běs. Ozil nedal gól, tak ho to nebavilo, Auba špatnej, Laca děsnej.

Reagovat
Edgewalker

Zlatá remíza, katastrofální výkon.

Reagovat
Tommy the Gunner

Remiza asi dobra, v Selhurst Parku ztrati i dalsi tymy

Reagovat
smazaný uživatel

mel nechat na hristi mesuta

Reagovat
Lacko_Boh

vyššie mal niekto fajn poznámku že dnes fakt nedostával od zálohy lopty a cernosi z CP ho efektivne napadali. Aaron tam mohol byt skorej. Ale to je jedno, smerom dozadu nemame kvalitu, to je sen co Mustafi delal.

Reagovat
smazaný uživatel

no jako souhlasim, ale prave v te dobe uz jsme hrali vicemene na brejky a tam bych cekal, ze tam neco mesut soupne nebo utece (v posledni dobe se mi zda, ze hlavne v zavaerech maka) - i tam toho byly naznaky, treba prihravka na iwobiho, kterou zachytili beci cp jen taktak

Reagovat
masly008

udrželi jsme remízu.na víc jsme dneska neměli.po našem 2 gole nás přehrávali.CP hrálo fakt dobře. Zaha

Reagovat
Ondiis

Remízu beru, strašný výkon. Posledních 30 min jsem nedokázali udržet vůbec míč. Příště už snad bude Nacho fit

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčový zápas pro MU, jestli prohrají, do konce sezony bude Mourinho vyhozen a budou pod 6 místo

Reagovat
adoxx

Jak jsme hráli? Jak hrál Torreira?

Reagovat
masly008

CP lepší.

Reagovat
Counter

Obrana je pořád stejná, útok po několika solidních kolech taky haproval a neměli jsme holt dneska takové štěstí jako v některých předešlých zápasech. Remíza zasloužená, mohlo být i hůř.

Reagovat
C-M@ster

Bellerin se zranil?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
C-M@ster

Nemáte toho vzadu zraněnýho nějak moc?

Reagovat
Counter

Všechno by to mělo být jen krátkodobé, na Liverpool bude Monreal ok, Bellerín vypadá nejistěji.

Reagovat
adoxx

Ok, díky

Reagovat
jenage

To zas hrajeme takovou mrdku, že už tu ani nikdo nic nepíše?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak hrozný to není. Martial formička

Reagovat
Swarley

Martial hraje poslední zápasy výborně

Reagovat
smazaný uživatel

José má dobre mliečko a premenil ho na poriadneho žrebca.

Reagovat
Swarley

a nebo prostě jen hraje poslední zápasy výborně..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nefunguje. Čo je dobré, je Joseho zásluha, čo nefunguje, za to môže vedenie. Fandíš United a vôbec nevieš, ako klub funguje.

Reagovat
Swarley

a nebo prostě jen Martial hraje poslední zápasy výborně

Reagovat
lajka30

Spíš výborně skáče.

Reagovat
Swarley

s jeho rychlostí a mrštností se to dá dost dobře předpokládat...

Reagovat
lajka30

Dobrá simulace.

Reagovat
stiflerovamama

Moss

Reagovat
smazaný uživatel

To je šašo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jak já to jeho zahrávání penalt nesnáším...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Video není potřeba.

Reagovat
Grahf

pogba čo tám skúšal zas

Reagovat
Swarley

fakt kktskej styl kopání penalt, kdyby mu to alespoň vycházelo

Reagovat
SpecialOne

Fuj simulant, nechápu, že mu to sežral. A Pogba imbecil, takový rozběh Sprvedlnost zatím slepá.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo tak jasny, ze ten curak ji neda, uz z toho rozbehu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten rozběh bych ho nakopal, škoda že dal tu dorážku

Reagovat
iamek

Young opět a zase paráda. Pogba taky fajn. Konečně se na to dá docela dívat

Reagovat
Swarley

když už nic, alespoň je kosíme...

Reagovat
iamek

Aspoň jde vidět zápal

Reagovat
Swarley

neříkám lámat nohy, ale alespoň se trochu porvat

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling to kosenie posunul na nový level.

Reagovat
Harakan

Od gólů zase hovno a jenom čekám kdy dostaneme gól.

Reagovat
Swarley

ta naše obrana je prostě výsměch...rychlé hráče totálně nestíhají, rohy bránit neumíme, centry ze hry taky ne...otřesný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi napadlo, neměla by být penalta prostě jednorázový pokus? Pokud nedá gól, tak odkop od branky? :-)

Pro hnidopichy to není nic proti Manchesteru, jen mě to u toho teď napadlo, že golman vytáhne parádní zákrok, útočník selže , ale vlastně dostane druhou šanci. Jestli to není trochu nefér

Reagovat
Swarley

něco na tom bude, protože kdyby trefil tyčku, tak to je ofsajd...mohlo se to nějak jedotně vyřešit...

Reagovat
SpecialOne

ofsajd ne, jen dva doteky jednoho hráče při zahrávání standardky.

Reagovat
Swarley

ok no, ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

jak te napadl ofsajd?

Reagovat
Swarley

Něco takového s tyčkou a ofsajdem je, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no, ja myslim, ze určitě ne

ofsajd by snad mohl byt jen kdyby ten hrac vybihal nejak ze strany vapna a vyrazil to golman nebo tycka, jako neco takoveho jsem jeste nevidel, ani jsem o tom neslysel

Reagovat
Swarley

Jako jo no, taky mě nic nenapadá. Nevim, proč to mám tak zafixovaný, asi jsem si to spletl s pokrem..

Reagovat
blade115

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jasne, nic proti United, jen sis na to zrovna nahodou vzpomnel.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, že si děláš prdel, protože jinak je to na facku

Reagovat
Busby babes

tak ja doufam, ze sis prdel delal v tom uvodnim postu. necekas jinak, ze to budu brat vazne, ze ne?nerad bych ti krivdil, ale nevzpominam si, ze bys to vytahl v momente, kdy z dorazky daval gol jinej tym.

a co ma byt na facku? ze tu pripomenu tvoji zaujatost vuci united? cos to nedavno psal, nejhorsi tym ndbo nejvetsi spiny, ted nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

ok, zkusím to. v tom příspěvku není ani slovo o tom, že by gol neměl platit nebo že se mi to nelíbí, jen mi přišel zákrok Pickforda fakt super a u toho mě napadlo, že je dost nefér, když i po takovém zákroku vlastně dostane gól, přitom ten souboj střelec vs. golman jednoznačně vyhrál

psal jsem, že je Manchester nejnesympatičtější tým PL, což momentálně je, máte nejodpornějšího trenérá, kterého jste dřív všichni nenáviděli a máte dost nesympatický kádr - simulant Young, herečka Pogba, loktař Fellaini... dřív mi byla zase odporná Chelsea a do budoucna to bude zase nějakej jinej tým, to ale neznamená, že se k nim přestanu vyjadřovat a pokud si to přečteš ještě jednou, tak bys fakt musel bejt kouzelník, abys mezi řádky vyčetl něco proti vám, takovouhle reakci jsem čekal od kiwwiho, kterej je na muj nick alergickej a zatim se nad dávný spory nepovznes, ale od tebe mě to dost nemile překvapuje

Reagovat
Busby babes

nikde jsem nepsal nic o tom, ze bys neco takoveho psal... jen mi prislo usmevny, ze se nad tim zacnes pozastavovat zrovna v momente, kdy se to tyka United, ktere vylozene... nemas rad, kdyz to tak reknu.

Ad ta penalta... nevim, neprijdde mi to nefer. Po primaku taky asi nebudes chtit zakazat dorazky, ne? Tohle je obdobne, jen ten strelec ma vetsi vyhodu, protoze predchozi poruseni pravidel bylo zavaznejsi/v lepsim prostoru pro utocny tym.

Ad posledni veta, co te prekvapuje, ze jsme si z tebe udelal srandu, za to podivny nacasovani? ale no tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Při penaltovym rozstřelu taky nemáš šanci dorážet a přijde mi to fér. Proto mě to taky napadlo.

Reagovat
Busby babes

ok, nesouhlasim ale. je to vlastne rozehrani primeho volneho kopu ze specificke pozice. Proto i ta pravidla jsou vlastne stejna/velmi obdobna.

Reagovat
smazaný uživatel

yes, tohle jsem chtěl řešit, ale zjevn to krom Swarleyho nikoho nezajímá, tak mi si otevřem láhev starýho rumu, co jsme jako mlaďoši zakopali bůhví kde a budem dědkovsky mrmlat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

beru a chválím vkus na nějaké výborné rumy..ale to jsme spolu beztak někdy dřív řešili...

Reagovat
kiwwi

si proste s counterom vrchny hater United a to ze ta taka kokotina napadla prave pri nasej penalte vychadza proste prave z toho, inac si to neviem vysvetlit (pretoze by to bola kokotina pri akomkolvek zapase, takze usudzujem, ze si musel mat tmu pred ocami ked si to pisal)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to teda taky šéfe, že má ten hráč takovou výhodu. Penalta ze hry, by podle mě měla mít stejný pravidla, jako penalta v rozstřelu, protože ten exekutor je fakt v obrovské výhodě. Ideální by asi bylo rozsirit to pravidlo o dotace exekutora v případě odrazu od konstrukce, to totiž nedává vůbec žádný smysl. Neměl by dorážet nikdy a bylo by to 50:50 mezi bránícím a útočícím týmem a zároveň by se nevytratil ten Battle po neproměněné pencli.

Reagovat
kiwwi

ale proste...preco? vsak penalta je proste zahravanie standardnej situacie...aj po priamom kope ked hrac napali loptu do mura a odrazi sa k nemu do vyhodnej pozicie, tak nemoze dalej hrat? Bavime sa to aj tak o mizivom percente situacii ktore aj tak neskoncia vsetky golom...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ti můžu odpovědět otázkou, proč má exekutor zakázáno dorážet míč odražený od konstrukce? Protože je potom v příliš výhodné pozici. A já se ptám, proč nemá zakázáno dorážet i balon vyražený brankářem, kdy je ještě ve výhodnější pozici (od konstrukce se ti to v drtivé většině případů odrazí s mnohem větší razancí, než od těla brankáře, který ti to zpracuje na tap-in z malého vápna).

Reagovat
kiwwi

Od konstrukcie ma zakazane dorazat preto, lebo je to dvojite hranie (pri priamom kope sa nemozes dva krat za sebou dotknut lopty bez toho aby sa medzitym nedotkol lopty niekto iny) a nie preto ze je v prilis vyhodnej pozicii

Reagovat
smazaný uživatel

A to platí i při přímáku? Však to je píčovina úplná (neříkám, že to tak není, ale to pravidlo je úplná kokotina)

Reagovat
kiwwi

Akoze by si si mohol pri priamaku sám posunúť loptu a vystreliť? No tak až to by bola kokotina

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi piča nebo se děláš? Asi se bavíme o odrazu od brankové konstrukce, ne, tak co to meleš?

Reagovat
Busby babes

no ten, kdo tady nechape ses ty.

Vsak ti to vysvetlil. Pri zahravani primeho kopu se jeden a ten samej hrac nesmi dotknout dvakrat mice. Tudiz, kdyz napalis primak do brevna a on se k tobe odrazi a dotknes se ho zase ty, tak ti to rozhodci piskne. Spis je to pravidlo ale kvuli tomu, aby sis pri primaku nemohl posunout balon a nasledne treba vystrelit.

Takze: penalta - tyc - stejny hrac co zahraval penaltu = 2 po sobe jdouci doteky stejneho hrace, jelikoz se nikdo jinej mice nedotkl.

situace B: penalta - golman - stejny hrac = ok, protoze to je jako bys napalil mic do zdi a pak strilel znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi druhy takový. Já to chápu, a říkám že je píčovina motat dvojdotek s odrazem od konstrukce jenom proto, že to někomu přišlo jako moc složité k zadefinovani do pravidel. Jako jasný že se to asi jen tak nestane, ale kdyby dal hrac z přímaku břevno, odrazilo by se mu to na volej, kterou by to uklidil do šibenice, tak by mi přišlo naprosto dementní to neuznat, to je celé.

Reagovat
Busby babes

nevypadal jsi, ze bys to chapal, proto jsem ti to zkusil polopaticky napsat. Tak jsem rad, ze tomu rozumis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

musim souhlasit.

Reagovat
kiwwi

To zni ako keby "nerád, ale musím súhlasiť"

Reagovat
ajouki

A k čemu je ten battle vůbec dobrý? Stejně je to jedno z nejporušovanějších pravidel ve fotbale, které rozhodčí ignoruje. V hokeji taky nejedou za hráčem všichni 4 hráči, aby při neproměnění doráželi nebo udrželi pásmo. Ve fotbale to akorát zdržuje. Rozhodčí vždy upozorní tři hráče individuálně a všem ukáže, kde je čára a že za ni nesmí. Aby potom penaltu uznal i při porušení pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve fotbale neexistuje standardka, po které by se automaticky přerušila hra. Zároveň rozestavení těch zbylých hráčů by přestalo mít jakýkoliv význam a mohli by si jít na střídačku pro vodu. Byl by to podle mě hrozně asystémový prvek. Naopak to, že by exekutor nemohl za žádných okolností dorážet, by podle mě mnohem víc přitvrdilo ten boj o tu dorážku a pozici hráčů před zahráním. Ale bylo by to o dost náročnější pro rozhodčí, který by musel o dost přesněji hlídat porušení toho pravidla. Už tak to má dost těžké v tom, že hlídá tři místa najednou. Pozici brankáře, dvojdotyk exekutora a narušení 16ky dorážejícími hráči. Pro mě je to ale rozhodně od Lexxese zajímavý postřeh, ale tak dalo se čekat, jak na to ti butthurti vztahovační budou reagovat...

Reagovat
fenixLFC

takze to ma napisat az u dalsieho pripadu ktory sa nebdue tykat united aby si to nebral ako utok hej?

Reagovat
kiwwi

najlepsie u takeho, kedy by dal gol Newcastle...uz ho vidim ako by tu s tymto pricvalal, jak je to nespravodlive

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

jj, je to utopia, aby si napisal to iste, keby sa to stalo v tej jednej penalte, co vam odpiskali - a najlepsie by bolo, keby to bola zrovna penalta proti United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ano. Pokud by to napsal nekdo, kdo dlouhodobe nehejti United, znelo by to verohodneji, nemyslis? proto jsem si do nej rypnul.

Reagovat
Counter

No mělo by to být jedno, každou takovou poznámku bys měl brát na základě její hodnoty a nemít dopředu předsudky

Reagovat
Busby babes

tak si na to vzpomente az budete reagovat... treba na Kiwwiho.

Reagovat
Busby babes

btw. nechapu, proc je na tommojem rypnuti neco spatnyho a tolik lidi to resi. podobny vtipky tu jedeme porad...

Reagovat
Counter

Pro leckoho je to potvrzení confirmation biasu, že už vidíte útok na svůj klub úplně ve všem.

Reagovat
Busby babes

kazdy vidi, co chce videt...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

treba utok na Manchester v příspěvku, ve kterém explicitně píšu, že to útok na Manchester není...

Reagovat
Busby babes

hele ja si do tebe jen rypnul proto, zes to neresil jindy ale vzpomnel si na to zrovna ted.A ze tam pak napises ten dodatek... to je jak: nejsem rasista, ale...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

No dementní podrážděná vztahovačná reakce, tak co bys čekal lepšího.

Reagovat
Busby babes

hele vidite tam ty nebo jste uplne slepi a jen si jedete svoje hejty? Kde vidis podrazdenou reakci je mi fakt zahadou.

Reagovat
blade115

No to bych bral, ale když to pod tím začínáš vážně rozebírat, tak už úplně nevím, nakolik to je sranda a nakolik ublíženost.

Reagovat
Busby babes

tak pod tim, uz vazne reaguju na lexxikuv vazny dotaz.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co sejdou se Mourinho s Lopatou v úterý na pracáku nebo ještě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý polčas súboja tímov s podobnými ambíciami pomerne jasne v prospech United. I keď na tom má veľký podiel zle podkutý poník. Ale na to sa história nepýta, tú zaujímajú iné veci. https://bit.ly/2RjozHi

Reagovat
smazaný uživatel

penalta teda jasná simulace

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano spadnul dost teatrálně, nicméně, tu nohu mu tam vážně nechal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

woooooow, Henryyyyy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

tyhle jeho góly ho fakt neskutečně připomínají, jak přes kopírák...

Reagovat
Nikikrew

Vsetko, postava, pohyb, strely, to je jasna signal aby isiel ku nam

Reagovat
Swarley

Vůbec, musí zůstat..ale uvidíme no, bohužel je možný asi všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten má formu

Reagovat
smazaný uživatel

Martial to svoje sezení teda dává Mourkovi dobře sežrat

Reagovat
Swarley

může být, ale v hodně zápasech tam předvedl strašný hovno s absolutně nulovým zájmem..

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas.. Ono je to docela podobný tomu sezení Shawa

Reagovat
Swarley

jo jo, akorát je to většinou dost zdlouhavé řešení a smrdí to odchodem toho hráče...preferoval bych trošku jiný způsob...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Taktika jak u Shawa zafungovala . Teď ještě podepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

coze mu dava sezrat? Jakoze kdyz hral spatne, ze nehral tak casto?

Reagovat
kiwwi

ver tomu, ze keby Alexis nebol polozraneny a hral by o trochu lepsie, tak Martial sedi dalej

Reagovat
Busby babes

to si uplne nemyslim, ale neni moznost tuhle teorii overit. Martial dostaval sance, a nevyuzival je. Ted ji naopak vyuzil vrchovate a tak hraje.

Reagovat
kiwwi

hraje lebo je v hajzlu Alexis...teraz uz bude hrat lebo hra super, ale ide o to, ze na ten rozjazd by mu nebol poskytnuty dostatocny priestor

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim, ale to je fuk. hraje, protoze hraje lepe nez ostatni, coz nebyl vzdycky ten pripad. Ne, ze by hral hur nez treba Alexis, ale hral casto stejnou tuzku.

Reagovat
niflheim

Nádhera

Reagovat
nani92

Bernard

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem si hned vzpomněl

Reagovat
Sandstorm

Pogba a Martial dnes zaslouží absolutorium.

Ten Fred to má být co? Ten hráč je úplně mimo. Za tu cenu jsem si představoval něco jiného...

Reagovat
wild

Martial krasne, konecne sa prebral a ukazuje to, co sme od neho ocakavali.

Mohol by sa este prebrat aj Rashford

Reagovat
I am Mancunian

Ten kto ho po sezóne kúpi získa jackpot

Reagovat
Swarley

Reagovat
Sandstorm

Ještě by to chtělo takový gesto jakože v lednu se zbavit Sanchíze a on nakonec podepíše.

Reagovat
ajouki

Mourinho by po zápase měl jít před novináře a ze všeho nejdřív se omluvit všem fanouškům United, že je okradl o půlroku sledování Martiala. Tohle není nic nového, přesně takhle si to mazal loni na podzim. To měl tři branky v řadě, došel Alexis a pak dostal už jen pár nesourodých zápasů či střídání. Můžeme namítnout, že šance dostal a nepřesvědčil. Přesně ale jde vidět ten zlom, kdy to byly šance na truc a kdy bylo evidentní, že se Sanchezem došla trpělivost a Martial má legitimní šanci se před něj propracovat.

Reagovat
Sandstorm

Omluvit by se měl v tom případě i Martialovi, který kvůli tomu přišel o zlaté MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Máš pravdu, na tento příběh jsem zapomněl. Mourinho by měl tuhle chybu vlastnit.

Reagovat
kaaspis

Reagovat
Mimalu

Smalling kvalitně

Reagovat
Minister

Gylfi a poďme ešte jeden.

Reagovat
Nikikrew

Pogbov gol

Reagovat
Sandstorm

Ne.

Reagovat
Nikikrew

ano aj

Reagovat
Sandstorm

Tak jo.

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Busby babes

a Smallinguv.

Reagovat
Swarley

Smalling kvalitně vyřešeno...

Reagovat
niflheim

Přesně tyhle píčovinky vedoucí k nebezpečné situaci by si měl Pogba nechat.

Reagovat
Sandstorm

To jo ale z druhé strany Pogba je hráč který si to bude dovolovat a nemůže za to, že má kolem sebe drevaky, kteří to nevyřeší v klidu. A nebezpečnou situaci z toho udělal i Smalling.

Reagovat
niflheim

Takové věci si může dělat na soupeřově půlce, ne vlastní.

Reagovat
Sandstorm

Jako jo může za to. Úplně zbytečná věc. Teď to ještě budou nervy do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling je magor uplně zbytečny zakrok

Reagovat
niflheim

Smalling se ještě zranil u toho?

Reagovat
Sandstorm

Smalldini A Tosun přijde vyrovnat...

Reagovat
ACSMan

Lukaku typicky zahlavičkoval

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma a Gomes drevaci

Reagovat
Ondiis

Kdo zahrával ten poslední roh?

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím si představit, že bysme dnes udělali nějaké body.

Reagovat
Mastný Chobot

Taký kurz na Spurs? To sa musí skúsiť

Reagovat
Lacko_Boh

spurs vonku proti city? Neprehra city..a to sa skusat nemusi.

Reagovat
Mastný Chobot

a čo Spurs vo Webmley proti City?

Reagovat
Lacko_Boh

Agh

Reagovat
Nikikrew

ved to napisal spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Furt neprohra City

Reagovat
smazaný uživatel

radši se za ty prachy jdi ožrat, uděláš líp

Reagovat
Nikikrew

dnešný zápas nie je hodný ani preview

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako Ozil není hodný, aby někdo proměnil jeho vytvořenou šanci

Reagovat
Nikikrew

Chances created > goal assists

Reagovat
ttopi

Ty vole ten Pogba je fakt debil (penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že dnes Citizens nebudú mať šťastie ako minulé kolo, keď ich potlačil rozhodca a dnešný zápas nevyhrajú. Remízku beriem.

Reagovat
nani92

Ty vole ten Pogba je fakt kráľ (celý zápas okrem penalty a gólu.

Reagovat
kiwwi

hral vyborne

Reagovat
kiwwi

a ked uz to povie on, tak to uz nieco znamena

https://twitter.com/tobjizzle/status/1056590452131090432?s=21

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Malresi

City by dnes mohlo stratiť

Reagovat
pepinho2

To hřiště ve Wembley

Reagovat
Gareth Bale 11

https://twitter.com/hotspurrelated/status/1056970992579416064?s=21

To hřiště je zase šílený. Hanba tohle.

Reagovat
Cobra

To je naprosto trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože nechapu,jak nám může FA tohle pronajmout. Kdyby to byl náš vlastní stadion, tak je to kontumace a flastr jak hovado...

Reagovat
Busby babes

to neni problem FA, to je vas problem. NFL to mela nasmlouvane dlouho dopredu, to jen vy jste neschopni dostavet stodolu vcas.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Přesně tak, tohle jde za náma.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na tom něco bude

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

to sme mohli radšej hrať v MK DONS.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Minister

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Jordi Alba

Tfuj

Reagovat
Coutinho10

kdyz jsem ten prenos zapl, tak jsem koukal jak blazen...skoro jako pri US predsezonnim turne..neco jako na hristi pro MLB

Reagovat
mimi_united

Tottenham - CIty No one cares

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Davies, Dier, Dembele, Sissoko, Lamela, Lucas, Kane.

Nou koment

Reagovat
smazaný uživatel

To bude bur ty pico...

Reagovat
Mates_Matesović

A držení míče 10%-90%

Reagovat
SpecialOne

Ani Eriksen? Já si ráno říkal, že ty kurzy jsou přestřelené, ale teď už se nedivím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
juninho8

Prečo Pepek sústavne necháva Saneho sedieť? Fakt sú na tom momentálne Silvovci a Mahrez lepšie?

Reagovat
SpecialOne

David a Bernardo hrají níže, tady to bylo jen Mahrez vs Sané a vůbec se nedivím, že zvolil Mahréze.

Reagovat
juninho8

Každopádne je to neskutočný luxus mať na lavke Saneho a KDB

Reagovat
MCFC_8

KDB sa prednedavnom vratil po dlhom zraneni, treba ho zapracovat postupne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho nepošle na tohle oraniště po zranění kolene.

Reagovat
MCFC_8

Pep rotuje, Sane uz hral aj v zaklade, pri style Mendyho je jasne ze tam chce mat hraca co sa bude kusok stahovat a B. Silva je podla mna s Laportem nasi najlepsi hraci v tejto sezone...skor ma zaskocila zostava Tottenhamu...

Reagovat
juninho8

Hej ono teraz som si spätne pozeral minúty Saneho a jeho konkurentov a je tam celkom pravidelná rotácia. No ta zostáva Tottenhamu je dosť inde. Každopádne sa rozhodne na ihrisku. Ak sa to pole tak dá nazvať.

Reagovat
diastan

jak sustavne ? Vsak hrava ted vic nez Mah. A ano Silvovci jsou na sve pozici lepsi.

Reagovat
juninho8

Jo jo. Moja chyba. Len ja nejako vždy trafím zápas keď Leroy sedí

Reagovat
smazaný uživatel

S tou zostavou dnes bez nádeje na úspech.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesleduju vás, ale co na ní špatně (no offense, jen se ptám)?

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko na RW a Davies na LB. Toby tiež nevyzerá najistejšie na LCB a Lloris bohužial kiksuje viac ako by sa patrilo.

Reagovat
Kixi Syhimour

A jak bys to poskládal? Gazanigga (nebo jak se píše) do branky?

Reagovat
jk

no..to by mě taky zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen na LCB, Winks na CM, Rose na LB, Alli miesto Sissoka.

Reagovat
jk

sorry ale...

Reagovat
mike.84

to hřiště to je fotbalový zločin pro fanoušky... teplé rugby ..

Reagovat
SpecialOne

Skvělý tah Spurs to hřiště, jejich jediná naděje dnes

Reagovat
smazaný uživatel

To ihrisko je pekný humus.

Reagovat
Whitemedia

jak hrát na poli.. a to logo NFL tomu dodává tu správnou atmosféru

Reagovat
smazaný uživatel

Inak to ani vyzerať nemohlo, keď sa stádo kráv prehnalo po paší pri tom americkom hnuse.

Reagovat
Kixi Syhimour

to hřiště

Reagovat
avicii

kedy to maju mat hotove?

Reagovat
Kixi Syhimour

Na začátku roku myslim

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

A Kane ziskal 8 yardu ale porad Spurs i tak zbyva dalsich 15 na 3 down!!!

Reagovat
Whitemedia

Dier si konečně zahraje sport, do kterého patří

Reagovat
nani92

NFL reklama zadarmo od FA

Reagovat
jk

De Bruyne to odhadl dobře, že má strach o kvalitu hrací plochy...už před týdnem

Reagovat
Coutinho10

Pepek ho vyslysel

Reagovat
SpecialOne

Ten Slovák, co nekvalitu trávníku nedávno vyřešil zelenou barvou teď musí kroutit hlavou.

Reagovat
diastan

to je silene

Reagovat
fajdax

Ty pico to hřiště

Reagovat
Busby babes

Lopetegui out. Skatulata zacinaji.

Reagovat
osobnostx

Hrací plocha připomíná videa z české ligy 1995.....

Reagovat
Nikikrew

Ja si teda pamatam, ako raz sme hrali na Hulle a boli tam este ciary z rugby, ale to dnesne to je uz silne cafe

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

To hřiště je fakt chuťovka no.

Reagovat
Mimalu

Trippier

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier, do 3,14či

Reagovat
Whitemedia

touchdoooooown

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
jk

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pingla

mahreeez

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, to bylo rychlé

Reagovat
alcantara

Ederson je lepsi quaterback ako Brady, ten by taku prihravku nikdy nedal...

Reagovat
SpecialOne

Sterling paráda

Reagovat
nani92

dajte City titul, nám miestenku do LM a ukončime to

Reagovat
Kixi Syhimour

Na Háčko se kopat nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna šanca a hneď gól.

Reagovat
El Cid z City

vyhrál tu pool,musíme taky

Reagovat
Kixi Syhimour

Atlanta Falcons vás příště sestřelí

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
Free_player

sakra to bylo rychlý a to se hraje v bažině

Reagovat
nani92

v rugby by to bol gol

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ihrisko ostalo po americkom fotbale

Reagovat
pingla

lopetegui out

Reagovat
Tommy the Gunner

To hriste k Totaci sedi => https://youtu.be/XMBGE_9FdKY?t=303

Reagovat
jk

dobrej zápas mače s čukotkou měly náboj...

Reagovat
Tommy the Gunner

to zase jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Dresy City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mi se líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to furt dávajú na Llorisa, veď on je tragicky v rozohravke.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mastný Chobot

Trippier s Daviesom tam majú dobrý kolotoč dnes. City je neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko na RW je nepoužiteľný.

Reagovat
Herry31

Stream?

Reagovat
jk

Kane je troska

Reagovat
Hokaido

On je úplně vyšťavenej. Poche je blázen, že mu nedá volno.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

Strašně smutné tohle sledovat. Ten bude s takovou vyřízený ještě dřív než ronei.

Reagovat
Hokaido

Přesně. Spurs nemám rád, ale dívat se na něj je prostě smutný.

Reagovat
Counter

Jestli to takhle bude pokračovat, tak to s ním půjde z kopce. Už teď je pod šíleným tlakem, kapitán Albionu, adept na nejlepšího hroťáka na světě... Přitom má pořád jen 25.

Reagovat
kiwwi

Lol, kariéru začal o 6 rokov neskôr ako Rooney... Zase z toho nerobte 16 hodinové sichty v bani

Reagovat
Counter

Nejde o to, kdy začal. Jak vidíš, tak už ve své páté plnohodnotné prvoligové sezoně působí vyflusaným dojmem. Jedna věc je odehrát úplně všechno, protože za tebe není pořádná náhrada, a druhá věc je ani se pořádně nedoléčit, protože za tebe není pořádná náhrada.

Reagovat
kiwwi

Ja nehovorím ze neni pretazovany ale to bol aj Rooney a aj tak odohral 16 sezón v PL o com sa môže väčšine hráčov len snívať

Rooney ma skrz kariéry v PL + repre priemer 50 zápasov za sezónu, Kane zatiaľ 55 ale ako som písal vyššie, má na Rooneyho k dobru 5-6 rokov... Jeho telo v mladosti nebolo tak pretazovane ako Rooneyho a o psychickom tlaku sa ani baviť nemusíme, ten bol na Rooneyho úplne inde jak v klube, tak v repre

Reagovat
Counter

Tohle nemělo být nic proti roneiovi, odkopal toho hodně, byl to úžasný fotbalista. Jen prostě z důvodů, které uvádíš, zažil ústup ze slávy už po třicítce. Kane sice začal později, ale z toho, co zatím můžeme vidět, může ten ústup zažít ve stejnou dobu i tak, pokud se na jeho přetěžování nic nezmění.

Reagovat
kiwwi

Ale po tridsiatke to ide všeobecne dole... Hráči ako Ibra, Ronaldo, Giggs a pod sú skôr anomália

Ked Kane dokáže dokopať 10 sezón tak to bude parádna kariéra... Ako nemôžeš čakať ze keby dostával väčšie pauzy tak bude hrať na top úrovni do 38

Reagovat
Counter

Jasně že ne. Jde mi o to, že má teď čerstvě 25 a vypadá leckdy dodělaný, což je prostě příšerný pohled. A děsím se toho, jak to bude vypadat o pár sezon později, pokud se na tom nic nezmění.

Reagovat
mimi_united

Dajte im ten titul už teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok si ho zatím nezasloužíme, ale i tak díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i dvorek pro slepice je dustojnejsi misto na fotbal

Reagovat
Tommy the Gunner

Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Sissokooooooooo

Reagovat
Miguel19

Sissoko

Reagovat
nani92

Mendy zlé spracovanie sa dá pochopiť, ale že sa potom ani len nenamáhal vrátiť do obrany a sledoval čo sa bude diať

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se vrací nevěří golmanovi v praxi

Reagovat
Gareth Bale 11

Jezisi, takhle to zajebat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
Herry31

Ještě jednů, dejte mi někdo prosím stream!

Reagovat
celeb

acestream://b634abaa5cd93e7bced5433414e227992efb4930

Reagovat
Herry31

díky

Reagovat
jk
Reagovat
Herry31

díky

Reagovat
janinho

sissoko pockej pojd sem... nehral ty si divizi???

kks aj jarda kuzel by to.vyriesil lepsie jak ten drevak

Reagovat
SpecialOne

Tohle chytil Lloris skvěle

Reagovat
jk

Vorm by to taky měl

Reagovat
Whitemedia

Sissoko mi v ofenzívě připomíná Mosese

Reagovat
Gareth Bale 11

Lamela je od nas snad jedinej pouzitelnej, i kdyz je to takovej zmrdecek, jinak to je hrozny.

Reagovat
Mastný Chobot

Lamela je popič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Je to smutný. I ti hráči, kteří mají kvalitu a výkonost tak hrají strašně nervózně a zbrkle. A do toho týmu se to rozšířilo jak chřipka, jde vidět, že jsou ve velké nepohodě..

Reagovat
Mastný Chobot

ederson skvelý výbeh

Reagovat
SpecialOne

Murič a jeho rozcvička ve stylu "snad mě tam nepošle" btw. komentátor na Digi tvrdil, že se rozcvičuje Gazzaniga

Reagovat
Frony

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mates_Matesović

Ok, tak první a poslední šance zápasu promrhána

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
jk

Reagovat
maraynwa

Reagovat
salm0n

Ten člověk vždy tu hranici debility o něco posune

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gareth Bale 11

To je magor.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Dekret_

@dekret

Sledovat Sledovat uživatele @dekret

Víc

Odpověď uživateli @JaroslavTvrdik

Pane Tvrdík, vy jste normálně tweetnul péra tří hráčů na internet. Vy jste král!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

a příště nám luftjarda tweetne fotečku z dámské kabiny Slavie

Reagovat
Zaschrona

Hlavne at nedela fotku nejakeho vyberu zakyn, to uz by mozna byl problem...

Reagovat
Coutinho10

ve ctvrtek je odveta ligy mistryn, tak uvidime

Reagovat
Whitemedia

a je vůbec o co stát? Někde jsem zaslechl, že nemáte ve Slavii hezké holky

Reagovat
Coutinho10

a tak vybrat by se dalo , ale samozrejme ne vsechny jsou uplne top...to mas pravdu

Reagovat
patas92

Reagovat
Hokaido

Mendy je dozadu prostě úplně mimo. On hrát ve slabším týmu jako třeba Palace, tak podle mě nebude hrát vůbec v základu.

Reagovat
SpecialOne

mrví to hrozně dnes

Reagovat
Spalovač šancí

by hrál křídlo

Reagovat
Maresma

Však zrovna tam hraje van Aanholt, kterej neumí vůbec bránit

Reagovat
Hokaido

Bože... Tak si tam dosaď třeba Newcastle nebo United.

Reagovat
Maresma

Takže v Palace to nevadí, ale v Newcastlu by si nekopnul?

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Svatej

Lamela pusobi neskutecne drevene pri driblingu, ten mic ma hrozne daleko. Bud jsem az prilis zvyklej na Hazarda a Williana, nebo se ten kluk pri vedeni mice vubev nesoustředí.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Sissoko.

Reagovat
Svatej

Pff, Mendy muze Alonsovi lestit kulky

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy je zhulenej a Aguero má kocovinu

Reagovat
SpecialOne

To už se simuluje i 40 metrů od brány? pěkně Friend

Reagovat
ADM

Mendy má zakázány overlap? Alba by bol v 16ke tak 10x za tento polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

To je katastrofa. Bojujeme, ale chýba kvalita. Davies kazí prihrávku za prihravkou, ľavá strana neexistuje. Sissoko hrá oveľa lepšie na CM. Lamela zbytočne drží loptu. Je to jednoducho bez kvality.

Každú našu chybu trestá súper gólom.

Reagovat
jk

to by bylo 0:5 ...

Reagovat
celeb

len 5 chyb Spurs za polcas?? Podla mna min. 12

Reagovat
jk

tak to má být 0:12

Reagovat
smazaný uživatel

Taj sme si zapreháňali. Ja myslím fatálnu chybu, akú urobil Trippier pri góle alebo Alderweireld proti PSV v stredu. Nie to, že Sissoko netrafí ani bránku.

Mendy urobil chybu, ktorú sme nepotrestali. Rovnako i Laporte pri nájazde Kanea.

Reagovat
jk

Je to teda paskvil ale... Lucas je na tom křídle úplně nahovno, když nastupoval pod Harrym tak to skvěle fungovalo a může tam využít svoje přednosti. Lamela na křídlo, Sissoko na párek. Hlavně vystřídat Diera za Winkse, ten je normálně ztracený naprosto.

Já se úplně divím s jakou sračkou to letos Poche přišel. Ten loňský a částečně předloňsky systém (kde byl paradoxně Dier velmi důležitý) sme opustili kvůli naprosto nezáživnému fotbalu jak od Boase

Reagovat
vicinda07

City nema optimalny zapas ale na nas to staci, fakt Poch robi tuto sezonu velmi cudne rozhodnutia....velke plus je ze z lavicky moze prist velky impulz...ak sa Kane nezobudi, kludne aj jeho dole, dnes hra strasne

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
Miguel19

Lloris Strašně slabej brankář.

Reagovat
kiwwi

Jak to Silva dorazal po odraze od múru... To by som zrušil,nech je to jak v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt typicky priklad ublizenca

Reagovat
SpecialOne

ááále, jak kiwwiho nemusím, tak tohle je neškodný humor.

Reagovat
Counter

Je to jen otravné no, protože takhle rýpe pravidelně.

Reagovat
SpecialOne

Mně přijde, že jak se Man U nedaří, tak tu skoro není

Reagovat
Counter

Je to těžké všechno vybalancovat. Absenci kiwwiho, oddálení Mourinhova vyhazovu, radost ze ztrát MU...

Reagovat
SpecialOne

Myslím že 50% bodová úspěšnost při katastrofálním herním projevu je něco s čím se dá fajn fungovat.

Reagovat
kiwwi

Ušetrím ti pocity... Chodím sem už omnoho menej bez ohľadu na výsledky United, mam trochu iné starosti a United ako aj celý futbal sa posunuli v v rebríčku nižšie

Reagovat
kiwwi

Teba sa zase dotkla ta poznámka o vrchnom haterovi United čo?

Reagovat
Counter

Pf, to už beru jako badge of honor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebyl ofsajd

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle teda ofsajd nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko vyzerá teraz ako futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva

Reagovat
Miguel19

Wtf Silva

Reagovat
SaianSupaCrew

však mu to uteklo

Reagovat
smazaný uživatel

a naco sa tam trepal?

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak chtěl to dát na dva doteky a asi nečekal, že mu nevyjde ten první

Reagovat
smazaný uživatel

no hej len skoda ze tu prihravku od bernarda neprenechal sterlingovi

Reagovat
Miguel19

Stejně měl času se zeptat kam to chce tvl..

Reagovat
SaianSupaCrew

To jo, ale podle mě to i tak vyhodnotil dobře. Kdyby mu první dotek vyšel, z druhého by na 95% gól dal.

Reagovat
ADM

Už nikdy nikto nezahodí väčšiu šancu

Reagovat
jk

Člověk by si řekl, že s těma čárama navíc jim ty offsidy půjdou jedna radost..

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrezko back to his best <3 to mi chýbalo

Reagovat
Gareth Bale 11

A tohle zase ofsajd byl a nic.

Reagovat
Whitemedia

Oukej, v takové pozici může přihrávat opravdu jen Silva

Reagovat
Nikikrew

tak to si este nevidel z coho prihrava Ozil

Reagovat
mimi_united

Totenham máme šancu preskočiť v boji o ligu majstrov. Oni sa ešte totálne zosypú, ideálne keby im Real ukradne aj trénera

Reagovat
fenixLFC

fakt dat sliepkam pokutu za ten travnik...

Reagovat
Switchback

Aguero slabej

Reagovat
Nikikrew

City pekne zahadzuju, dnes citim penaltu pre Spurs

Reagovat
jk

Spurs potřebují někoho do středu zálohy a to nejpozději v lednu a opravdu nutně.

Reagovat
Mastný Chobot

to už fakt stačí dnes len aby hráč spadol a má faul?

Reagovat
C-M@ster

to je jouda

Reagovat
Mastný Chobot

tieto Pepove taktické pičoviny bez útočníka si zaslúžia potrestanie

Reagovat
Miguel19

Spurs hrají taky bez útočníka.

Reagovat
Tommy the Gunner

Lamela

Reagovat
jk

Reagovat
Kixi Syhimour

Lamela prostě bude dávat góly nám, ale City ne

Reagovat
cokoliv

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

kvoli travniku si lamela myslel ze hra NFL

Reagovat
Minister

Lamela lol

Reagovat
Whitemedia

Lamela

Reagovat
Gareth Bale 11

Coco.

Reagovat
Coutinho10

lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne mu to skočilo

Reagovat
Whitemedia

jako poskakovalo mu to na tom oraništi hezky, ale proměnit to měl..

Reagovat
jk

Winksy tam ty balóny rozdává jak baletka. Příště základ sakra místo těch dřeváků.

Reagovat
diastan

piskej konec

Reagovat
Gareth Bale 11

Jinak teda Sanchez hraje dozadu skvele dneska.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrovna remízovej zápas

Reagovat
fenixLFC

urcite nie, proti city sa len prehrava, oni drvia vsetko bez rozdielu, ziadna nadej na body

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

no jo furt, dneska to ten Totáč uhrát mohou

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy este ze ma tak kratke ruky

Reagovat
Miguel19

Mendy

Reagovat
Nikikrew

Preco musi byt Lamela taky strasny kkt, neskutocne aka zumpa to je

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Lamela je ale vážně hajzlík řádného kalibru Takový ten příklad oblíbeného hráče fanoušky daného klubu, ale nenáviděný všemi ostatními.

Reagovat
Nikikrew

Tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mam treba rad..

Reagovat
Counter

Tak to jsi divný no

Reagovat
Tommy the Gunner

Tabulka takhle musi zustat

Reagovat
Coutinho10

Arsenal 4th

Reagovat
Counter

Letos bychom to brali všemi deseti.

Reagovat
Coutinho10

jo to verim...sice jsem vam az tolik neveril, kdyz k tomu vemu ty 2 tezky zapasy na zacatku, ale rychle jste se oklepali a celkem me prekvapili, tak uvidime, jak vam to pujde dal, ale v LM bych vas po mensi pauze rad videl

Reagovat
Counter

Zatím se zdá, že by cesta mohla vést přes Tottenham s MU, ale pořád je to dost nahnuté.

Reagovat
Coutinho10

Jo, zatim nepredvadej uplne to, co se od nich ocekava a i ten Kane je takovej vycichnutej a United jsou taky na hrane...takze sanci rozhodne mate, pokud budete zvladat ty zapasy, ktery az na Palace celkem zvladate

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
nani92

len vymeniť Manchestre

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

skoda toho rychlyho golu...

Reagovat
smazaný uživatel

Winks by mel nastupovat misto toho drevaka Diera - nikdy jsem ho moc nemusel - jedinou prihravku kterou umi dat je dozadu nebo do strany a to jeste max na deset metru - jeho prinos ve stredu hriste je nulovej - takovej posouvac micu Na lavicku s nim a max. s nim pocitat jako s emergency stoperem, ale na zaklad to proste neni To i ten stale kritizovany Sissoko mi prijde jako lepsi fotbalista...

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko v nejlepší formě vs. Dier v nejhorší no. Dier byl pro nás tři sezóny skála, ty citrone, i když teď hraje teda příšerně.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, byli lepší, ale šance jsme měli. Celkem dobře jsme to ustáli psychicky, nenechali se rozhodit tím brzkým gólem a raději opatrně čekali na chybu City a udrželi se ve hře až do konce. Tripps klasik, v tomhle on už lepší nebude a jednou za čas to od něj musíme čekat. Bohužel ale dneska to nevyvážil ani přínosem do předu. Winksy je Bůh a já ho miluju. Od jeho příchodu úplně jiný zápas. Moose už by za něj měl jenom zaskakovat a ne naopak, protože momentálně nevidím nic, v čem by byl lepší než Winksy. Sissoko kupodivu slušný zápas. Jako už od něj ani nečekám, že by někdy předvedl nějaký oslnivý, nedejbože rozdílový výkon, ale tohle nebylo zlé a dokážu s tím nějak žít. No nic, snad už budou Alli a Eriksen fit a trochu se zase zvednem. Nakonec to nebylo tak zlý, jak jsem čekal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele