Premier League - preview 1. kola

09.08.2019, 08:34, aktualizováno 11.08.2019, 08:38
Previews
Posledních šest týmů před sebou má start do nového ročníku anglické nejvyšší soutěže. Wolverhampton se představí v Leicesteru a ven jede i Arsenal, ten cestuje do Newcastlu. Nejatraktivnějším nedělním duelem bude souboj Manchester United - Chelsea...
Leicester City - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Jestli má v novém ročníku Premier League některý z týmů narušit zažité pořádky na prvních šesti místech tabulky, je to vedle Evertonu dvojice Leicesteru s Wolverhamptonem, a právě tyto dva celky spolu poměří síly hned v prvním kole. Rozehranější jsou poslední zmiňovaní, kteří již za sebou mají několik zápasů předkola Evropské ligy, jež ovšem čítá i náročné cestování.

Wolves totiž ve čtvrtek museli absolvovat náročnou a tisíce kilometrů dlouhou cestu do Jerevanu k zápasu s tamním Pjunikem, čerstvým přemožitelem Jablonce. Anglický celek ovšem ukázal, že se jen tak nenechá něčím rozházet, a zvítězil v Arménii suverénně 4:0. Stejně jako loni byli hlavními strůjci gólového přídělu útočníci Raúl Jiménez a Diogo Jota, kteří se po celou přípravu i zmíněná předkola těší výtečné formě.

Zatímco loni manažer Nuno Espírito Santo proslul od začátku sezony velkou neochotou měnit základní sestavu, letos k tomu v kombinaci s Evropskou ligou bude nucen o poznání více. Přesto lze na začátku sezony očekávat, že jeho svěřenci jsou ještě plní sil a nové posily v čele s útočníkem Patrickem Cutronem si na premiérový start v základní sestavě ještě chvíli počkají.

Také Leicester v létě posiloval, ovšem na rozdíl od svého nedělního soupeře se musel s jedním ze svých klíčových hráčů i rozloučit. Opora zadních řad Harry Maguire totiž odchází za rekordních 80 milionů liber do Manchesteru United a Foxes tuto ztrátu ani nevynahradili nákupem nového stopera, neboť údajné preferované volby Dunka, Tarkowského či Akého by rovněž vyžadovaly masivní investici. Velkou šanci prosadit se do základní sestavy tak má mladý Caglar Soyuncu, jehož jedinými konkurenty po boku Jonnyho Evanse jsou stárnoucí kapitán Morgan a aktuálně zraněný mladík Benković.

Domácí kouč Brendan Rodgers ve snaze připravit se na formaci Wolves dokonce v závěru letní přípravy domluvil přípravné utkání s italskou Atalantou, která rovněž preferuje rozestavení s třemi obránci. Góly se budou kromě tradičního střelce Jamieho Vardyho očekávat také od nové posily Ayozeho Péreze, jenž v létě dorazil z Newcastlu za částku okolo 30 milionů liber.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Söyüncü, Evans, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Maddison, Albrighton - Vardy
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.33 - 3.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Arsenal FC  (neděle 15:00)
Nedělní program prvního kola Premier League od tří hodin zahájí duel Newcastlu s Arsenalem, tedy dvou celků, jež přes letní přestávku potkaly výrazné změny v kádru. Zatímco Arsenal navzdory limitovanému rozpočtu mohutně posiloval, Newcastle vedle početné hráčské rošády absolvoval navrch i výměnu manažera, když stálici posledních let Rafaela Beníteze nahradil Steve Bruce.

To na lavičce Arsenalu navzdory neúspěšnému závěru minulé sezony zůstává Unai Emery, ovšem lze očekávat, že pokud španělský kouč nedotáhne Kanonýry do Ligy mistrů ani v této sezoně, bude si nejspíš muset hledat novou práci. Sám Emery na předzápasové tiskové konferenci nezastíral, že tato sezona je pro něj i pro jeho svěřence zlomová, byť do jejího začátku londýnský celek nenastupuje ani zdaleka v ideálním rozpoložení.

Emery se totiž v Newcastlu bude muset obejít bez dvojice Kolašinac-Özil, kterou v posledních týdnech potkaly nanejvýš nepříjemné události v podobě ozbrojeného přepadení na ulici a poté i další doposud nezveřejněné incidenty, jež vyšetřuje londýnská policie, a oba hráči nakonec s týmem na nedělní zápas vůbec neodcestovali. Mimo hru zůstávají také obránci Holding s Bellerínem, zranění kotníku vyřadilo ze závěru přípravy Alexandra Lacazetta a nová rekordní posila Nicolas Pépé i kvůli účasti na Africkém poháru národů v novém působišti od 72milionového přestupu z Lille neabsolvovala v dresu Kanonýrů za celou přípravu ani jednu minutu.

Vepředu se tak Arsenal bude spoléhat především na svého loňského nejlepšího střelce Piérra-Emericka Aubameyanga, jenž se těšil skvělé formě i v přípravných zápasech, přičemž defenzivní řady přišel vyztužit překvapivý příchozí z Chelsea David Luiz, který se dost možná po příchodu v závěrečných hodinách přestupního období podívá rovnou do základní sestavy. Na svou šanci debutovat čeká i další letní posila Dani Ceballos, jenž má za úkol zaplnit v záloze díru způsobenou odchodem Aarona Ramseyho do Juventusu. Šanci na základní sestavu má však po skvělých výkonech v přípravě i mladý odchovanec Joe Willock, obzvláště po pozdním odchodu Alexe Iwobiho do Evertonu.

Také Newcastle potkalo přes letní měsíce pořádné zemětřesení. Kvůli neshodám s klubovým vedením v čele s majitelem Mikem Ashleym se Rafael Benítez nedohodl s Magpies na prodloužení stávající smlouvy a na jeho místo tak nastoupil Steve Bruce. Anglický manažer od svého předchůdce přebírá konsolidovanou defenzivu, ovšem v útoku naopak nezůstal kámen na kameni.

Nejlepší loňský střelec Ayoze Pérez odešel do Leicesteru a jeho neméně důležitý parťák Salomon Rondón v klubu pouze hostoval, takže v kombinaci s odchodem záložního forvarda Joselua musel Newcastle v létě zacelit více než 50 % loňských ligových branek. Tuto úlohu nyní přebírá především Joelinton, rekordní klubová posila z Hoffenheimu, jemuž by měl z křídla pomáhat Allan Saint-Maximin a jakožto záložní varianta do útoku se do klubu vrací také Andy Carroll.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Fernández - Manquillo, Hayden, Shelvey, Longstaff, Willems - Joelinton, Almirón
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Monreal - Guendouzi, Xhaka - Mchitarjan, Willock, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.15 - 3.73 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Chelsea FC  (neděle 17:30)
Pikantním utkáním bude zakončeno úvodní kolo Premier League. Jeho los svedl dohromady dva rivaly bojující o umístění v nejlepší čtyřce. Zatímco domácímu Manchesteru United se to loni nepoštěstilo, Chelsea do Ligy mistrů pronikla. Musela se však vzhledem k trestu obejít bez nových posil.

Rudí ďáblové za sebou mají podařenou přípravu, v níž všechna utkání vyhráli, a to proti takovým týmům jako Tottenham, AC Milán nebo jeho městský konkurent Inter. Na závěr uplynulé sezóny však nevzpomínají rádi - z posledních devíti utkání totiž vyhráli jen jediné. K tomu přidali dvě remízy, vedle té nečekané proti Huddersfieldu to byla ta se Chelsea, na níž se brankou podílel Mata.

Co se týče nových příchodů, přivítal lodivod Solskjaer v kádru tři výrazné posily. Obranné řady přišli vyztužit pravý bek Wan-Bissaka a nejdražší stoper historie Maguire, v ofenzivě se pokusí prosadit talentovaný James. Old Trafford naopak natrvalo opustili Herrera, Valencia a v posledních dnech i Romelu Lukaku.

Právě to okomentoval i Ole Gunnar Solskjaer. "Jsem si velmi jistý tím, že góly budou dávat Martial, James, Rashford a Lingard. Věřím také, že Mason Greenwood dostane velkou minutáž. Pokud bude na hřišti, bude snad i skórovat," tvrdí norský manažer.

Blues se museli vypořádat s přestupovým banem za porušení pravidel, jako nové hráče tak mohli přivítat jen mladíky navrátivší se z hostování. V přestup také mohli přetavit výpůjčku Matea Kovačiće z Realu Madrid, jinak se ale přestupoval jen opačným směrem. Výrazné zásahy do sestavy jsou dva, v modrém dresu už neuvidíme dlouholeté opory Edena Hazarda a Davida Luize.

"Musíme zůstat mezi špičkou i přes pozici, v jaké se nacházíme. Se zákazem přestupů by bylo jednoduché odepsat tento tým, ale to já neudělám," říká nový kormidelník Blues, legendární Frank Lampard.

Pokud jsme zmínili špatnou formu Red Devils ze závěru uplynulé sezóny, musíme zmínit dobrou v případě Chelsea. Ta totiž ze závěrečných třinácti zápasů prohrála jediný, čímž si vysloužila jednak třetí místo v Premier League, jednak vítězství v Evropské lize.

Oba týmy se musí vypořádat s několika absencemi. Domácím budou chybět Bailly a zřejmě i Sánchez, marodka hostí je početnější. Za postranní čarou zůstanou Hudson-Odoi, , Loftus-Cheek a Rüdiger, v ohrožení je i start Williana.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Jones, Shaw - Pogba, McTominay - James, Lingard, Rashford - Martial
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Zouma, Christense, Emerson - Jorginho, Kovačić - Pedro, Barkley, Pulisic - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.41 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Manchester City  (sobota 13:30)
Liverpool hodil rukavici poměrně daleko a nakročil k potenciálnímu start-cíl průběhu sezóny. Na Manchesteru City, jakožto největším vyzyvateli Reds, nyní je tuto výzvu přijmout a svého rivala při nejmenším vyrovnat. Svěřence Pepa Guardioly však čeká velice těžký soupeř. West Ham v létě hezky posílil a touží po čase opět zaútočit na pohárovou Evropu.

Loni to bylo na Anfield Road, předtím na Old Trafford, o rok dřív na hřišti Chelsea, no a předtím Arsenal či Tottenham. West Ham si na první zápas sezóny pravidelně umí vybrat vskutku mimořádně silného soupeře - a výsledek zpravidla odráží následný průběh sezóny. Kladiváři rok co rok vstupují do Premier League s velkými ambicemi, avšak obvykle to končí krachem.

Letos tomu není jinak a jen největší optimisté vidí West Ham po prvním kole s bodovým ziskem. Vždyť proti stojí Manchester City, v současné sestavě a formě jeden z nejlepších týmů, který kdy Premier League hrál. Hammers ale v létě zbrojili ve velkém a pro Citizens představují regulérní hrozbu.

Pellegrini udržel v týmu budoucí superstar Declana Rice, navíc je fit Manuel Lanzini a Andrij Jarmolenko. Už to je de facto posílení kádru jako blázen. K tomu přičtěme hvězdné posily v podobě Pabla Fornalse nebo Sebastiena Hallera, jenž svými 45 miliony liber prolomil dosavadní přestupový rekord východolondýnského klubu.

Ani Manchester City ale na přestupovém trhu nezahálel a třeba takový Rodri představuje uprostřed pole exkluzivní vyztužení. Někdejší opora Atlética stála Citizens bezmála 63 milionů liber, takže se zase bavíme o nejdražším nákupu v dějinách klubu. Ale to už při dnešních podmínkách není nic překvapivého.

Vzhledem k domácí dominanci se Man City letos musí soustředit hlavně na Ligu mistrů, ale Premier League rozhodně není žádnou vedlejší destinací. Titul už se od De Bruyna a spol. tak nějak očekává a jakákoli ztráta v úvodním klání by znamenala šok.

Kromě Rodriho přišel třeba krajní bek João Cancelo z Juventusu, což je možná přebytečná konkurence už tak dost skvělého Kylea Walkera. Dočkáme se Cancela třeba na levém kraji obrany? Dnes to každopádně nebude, protože portugalský zadák není fit na to, aby nastoupil. Klasicky mimo hru je taky Benjamin Mendy, no a o nešťastníkovy Leroyovi Saném asi není potřeba dlouze psát.

West Ham postrádá jen kapitána Marka Nobla, kterého snad bez potíží nahradí Rice s Jackem Wilsherem. No, nahradí... poslední výjezdy do dómu Hammers plaší kladiva spíš Man City. 4:0, 4:1, 4:0, 5:0... uf. Pro domácí bude v uvozovkách úspěch i důstojná prohra. Ale o překvapení na startu sezóny není nikdy nouze, ne?
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Balbuena, Diop, Cresswell - Rice, Wilshere - Felipe Anderson, Fornals, Lanzini - Haller
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinčenko - De Bruyne, Rodri, D. Silva - B. Silva, Jesus (Agüero), Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.00 - 6.55 - 1.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Sheffield United  (sobota 16:00)
Dvanáct let čekání... no, na první utkání po návratu do Premier League si Sheffield United nemohl vybrat lepšího soupeře. Ne snad že by na Gold Sands bylo snadné vyhrávat, to ani omylem, vzpomeňme si, jak na hřišti Bournemouthu epicky prohrál třeba Liverpool. Ta symbolika je ale nádherná. Fanoušek od mládí, který s týmem spojil hráčskou kariéru, následně trenér, jenž za tři roky dovedl klub z League One až do Premier League. Tahle romantika spojuje Eddieho Howea s manažerem Sheffieldu Chrisem Wilderem a potáhne se jako červená linka vysněným comebackem Blades mezi anglickou elitu.

Bournemouth pohádkový postup ze třetího patra až do Premier League zažil mezi roky 2012 a 2015 - Sheffield si tuhle jízdu začal vychutnávat v létě roku 2016. Ne náhodou ihned po nástupu Chrise Wildere na lavičku. A stejně jako nemůžeme veškerou zásluhu slávy Cherries připisovat sympaťákovi Howiemu, i v kádru Blades logicky vyčnívá řada jmen, která se rvala na třetiligových trávnících, načež se na ně budou od soboty dívat stovky milionů fanoušků po celém světě.

A kdo je tedy v rolích živoucích legend Bournemouthu Simona Francise, Steva Cooka, Charlieho Danielse nebo Harryho Artera? Nejblyštivější punc ulpěl na miláčkovi ochozů Billym Sharpovi, ze kterého Wilder udělal v postupové sezóně před třemi roky kapitána, jenž v obou postupových sezónách nasázel dohromady úctyhodných 53 gólů. K němu potřeba přičíst v první řadě defenzivního univerzála Chrise Bashama (v klubu od 2014), obránce Jacka O’Conella a záložníka Johna Flecka (oba od 2016).

O krásné příběhy a lákadlo na samotný zápas máme tedy rozhodně postaráno. Utkání rozhodně nepatří k nejatraktivnějším v úvodním kole, ale kouzlo má možná vůbec největší. Sheffield se na něj nezapomněl připravit (jak je pro postupující celky tradiční) na přestupovém trhu. Za uplynulý měsíc totiž Blades utratily více než za předchozích 14 let. A přestupový rekord? Ten v létě padl hned čtyřikrát.

Přesto se v základní sestavě můžeme těšit na ryzí britskou jedenáctku s drobnou irskou příměsí (loni nepoužili jediného hráče narozeného mimo ostrovy). A to je v současném trendu Premier League rozhodně sympatické. A žádné destruktivní buch buch - jako někdy ukazuje Burnley - nečekejme. Všichni hráči jsou navíc fit, včetně jediných dvou "zámořských" posil Muhameda Bešiće a Lyse Mousseta.

Ač se to zdá skoro neskutečné, Bournemouth vstupuje už do páté sezóny v Premier League (jako by to bylo včera, když postupovali, viďte?) - a opět v roli štiky praktikující ofenzivní fotbal, která bude patřit k tomu nejkoukatelnějšímu v lize. O pohárových ambicích se nahlas nemluví, ale proč by Cherries s trochou štěstí nemohli napodobit loňský Wolverhampton?

Tým je na rozdíl od Sheffieldu United ztrápený zraněními. Howe nemůže na úvod sezóny počítat s Davidem Brooksem, Danem Goslingem, Juniorem Stanislasem, Lewisem Cookem, Simonem Francisem ani posilou na levý kraj obrany Lloydem Kellym.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - A. Smith, S. Cook, Aké, Rico - Ibe (Danjuma), Lerma, Surman, Fraser - King, Wilson
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O’Connell - Baldock, Norwood, Fleck, Stevens - Freeman (Lundstram) - Sharp (Robinson), McBurnie
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.61 - 3.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
V minulé sezóně dělil oba týmy v konečné tabulce jen jediný bod. A i prognózy analyzující možné umístění mužstev v tomto ročníku vedou k závěru, že mezi Burnley a Southamptonem by v květnu 2020 nemusela být velká mezera. To vede ke zřejmému závěru, že pro oba týmy bude tento zápas důležitý nejen kvůli dobrému vstupu do sezóny, ale i také proto, že body získané v zápasech tohoto typu se mohou za několik měsíců hodit.

Domácí tým po předloňské snové jízdě tvrdě narazil. Vždyť Burnley mělo hned nejhorší statistiku v množství prohraných zápasů ze všech týmů, jimž se podařilo uhájit členství v nejvyšší soutěži. Ze strachu z děsivého startu posledního ligového ročníku, kdy tým z Turf Moor čekal na výhru až do 6. kola, přičemž v pěti předchozích duelech získal jediný bod, nastavil zrzavý manažer Sean Dyche náročný program v předsezónní přípravě. A zdá se, že tvrdá práce by mohla přinést vytoužené plody. Clarets dokázali vyhrát pět ze sedmi utkání. K nejvýraznějšímu úspěchu přípravy rozhodně patří výhra 6:1 nad Nice.

A ani na přestupovém trhu Burnley nelenilo. Přišlo sice o brankáře Heatona a několik hráčů staršího věku, z nichž nejznámějším jménem je dnes již legendární Peter Crouch. Podařilo se ale přivést Rodrigueze, Drinkwatera a nebo třeba Pieterse. S jistotou se dá tak říct, že Clarets během léta posílili. Na druhou stranu rozhodně nepřišlo jméno, které by mělo spasit celý tým. Burnley bude muset opět spoléhat na bojovné a především týmové výkony.

Pokud na Turf Moor měli pocit, že minulá sezóna byla zklamáním, tak na St Mary's Stadium tento pocit musel být ještě silnější. Saints byli zvyklí končit v první desítce, tím pádem to, že nebyli moc vzdáleni od sestupových vod ještě několik kol před koncem minulé sezóny bylo velmi překvapivé nejen pro fanoušky a majitele klubu, ale pro širokou veřejnost, která si již zvykla na to vídat Southampton kolem osmého místa.

Saints se taktéž vydařilo předsezónní turné, čtyři výhry z pěti zápasu jsou rovněž slušným počinem. Southampton na přestupovém trhu nebyl nejaktivnější. Do mužstva se podařilo přivést nastálo Dannyho Ingse, Adamse a nebo Djenepa. Ale odešli například Targett s Austinem. Saints jsou tak také o něco silnější, ale stejně jako u jejich soupeře to nevypadá, že by některé z příchozích jmen mělo být hvězdou soutěže.

Výsledek zápasu není lehké odhadnout. První kola jsou svým způsobem specifická. Žádný klub nechce zaváhat a zklamat své příznivce. Vzhledem k tomu, že oba týmy by na tom měly být dost podobně je nejpravděpodobnějším výsledkem remíza. V případě výhry jednoho z klubu je pak zřejmě větší šance na straně Burnley, to má výhodu domácího prostředí a navíc jej Southampton nedokázal porazit od roku 2016.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton - Gibson - Mee - Taylor - Lennon - Hendrick - Cork - Brady - Barnes - Wood
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Valery - Vestergaard - Bednarek - Stephens - Bertrand - Hojbjerg - Ward-Prowse - Redmond - Ings - Adams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.22 - 2.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Everton FC  (sobota 16:00)
Jeden ze sobotních odpoledních zápasů se odehraje na Selhurst Park, kde domácí Crystal Palace vyzve Everton. "Karamelky" před sezónou výrazně posílily a hodlají navízat na poslední výsledky ze vzájemných zápasů...

Crystal Palace nepatří k nejoblíbenějším klubům v lize. Každoročně se najde mnoho expertů, kteří londýnský klub odsuzují k sestupu. Ale Eagles vzdorují a svoje hnízdo v Premier League si brání ze všech sil. Důležitým faktorem pro setrvání Palace v lize je Wilfried Zaha. Reprezentant Pobřeží Slonoviny ani toto přestupové období neopustil Selhust Park. Nebylo to však jeho vina. Vždyť vedení klubu smetlo ze stolu takové nabídky, za které by jiné kluby svou největší hvězdu s chutí nechaly odejít. Jenže tenhle postoj se může krutě vymstít, Zaha se o přestup snaží už nějakou dobu a stále se mu jej z různých důvodů nedaří zrealizovat. A je možné, že pohár jeho trpělivosti přetekl. S vedením je na kordy a není vůbec jisté, zda k sobotnímu nebo dalším utkáním nastoupí. Pikantní je, že právě soupeřem Eagles v prvním kole je Everton, který údajně nabízel za Zahu 80 milionů a k tomu dva hráče.

Pokud přestupová politika na Zahově frontě zamrzla, tak u jiných jmen tomu tak nebylo. Klub opustilo několik hráčů, nejvýraznějším oslabením je Aaron Wan-Bissaka. Talentovaný hráč zamířil nastálo do Manchesteru United. Za zmínku pro českého fanouška stojí také hostování útočníka Sorlotha. Ten v dresu Trabzonsporu ve čtvrtečním utkání předkola Evropské ligy skóroval proti Spartě.

Na Selhust pak putovala zajímavá jména, která už mají něco odehráno. Cahill, McCarthy nebo Ayew jsou hráči, kteří by svými zkušenostmi měli přispět k udržení klubu v lize. Nejzajímavějším počinem ze strany Eagles je ale angažování šikovného Camarasy na hostování z Realu Betis. Španělský záložník minulou sezónu nejednou překvapil svým výkonem v dresu Cardiffu a očekává se od něj, že bude tvůrčí postavou v záložní řadě. Problémem Palace je ale obrana a pozice hrotového útočníka. Odešel Batshuayi, Benteke se trápí a Wickham ani Ayew nejsou jména, která by zajistila velký brankový přísun.

Everton je v jiné pozici než jeho soupeř. Toffees jsou ambiciózní a chtějí vystoupit ze stínu městského rivala Liverpoolu. V plánu je stavba nového stadionu a přestupové období bylo rušné. Klub opustila legenda Jagielka, nadějný Lookman nebo kvalitní Gueye. Ale podařilo se přivést mladičkého Keana, Gomese, Lössla, Delpha, Gbamina, Sidého a také Alexe Iwobiho. Slušné posilněni kádru, který tento rok bude rozhodně chtít usilovat o Evropu.

S předsezónním turné nemůže být spokojen ani jeden z klubů. Eagles zažili porážky i vítězství a Everton se trápil v koncovce.

Favoritem utkání jsou bezpochyby Toffees, jejich kádr je nabitý hráči, kteří se budou chtít předvést. Navíc pokud hodlá Everton soupeřit s nejlepšími nejsou pro ně Eagles ve vší úctě adekvátním soupeřem. Mělo by se jednat o zápas, ze kterého si poveze tři body hostující tým.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Van Aanholt - Dann - Kelly - Ward - Meyer - Milivojevič - McArthur - Ayew - Benteke - Townsend
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Digne - Mina - Keane - Coleman - Gomes - Schneiderlin - Bernard - Sigurdsson - Richarlison - Kean
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.36 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Watford zahájí nový ročník na domácí půdě proti Brightonu. Zatímco domácí Hornets budou navazovat na loňskou vydařenou sezónu, hostující Seagulls vyměnili trenéra a doufají, že tentokrát nebudou do posledního kola bojovat o záchranu.

Klub z předměstí Londýna vstupuje do páté sezóny v Premier League v řadě a hlavním cílem pro další ročník bude prodloužení účinkování v nejvyšší soutěži o další rok. K tomuto cíli by Hornets jistě rádi došli za co nejpohodlnějších podmínek jako v uplynulém ročníku. Naposledy sršni dokonce pokukovali po Evropské ligy a došli do finále FA Cupu. Nakonec v lize finišovali jedenáctí a zmíněné finále jasně ovládl Manchester City, i tak zanechal Watford velkolepý dojem.

Ve stejných šlépějích by Hornets rádi kráčeli dál. "Snažíme se udržet si stejné, dobré věci, které jsme dělali minulý rok, a pokoušíme se je zopakovat stejným způsobem. Každá sezóna je různá a nikdy nevíte, co se stane v dalších zápasech. Naše myšlení je ale stejné jako v posledním ročníku," prohlásil manažer sršňů Javi Gracia.

Hosté z Brightonu působí nepřetržitě v Premier League kratší dobu nežli Watford, konkrétně od sezóny 2017/18. Zatímco v nováčkovské euforii Seagulls zaujali, letos na jaře měli co dělat, aby nespadli do League Championship. Může za to především mizerná druhá polovina ročníku, v kalendářním roce 2019 totiž Racci zvítězili pouze dvakrát. Nakonec se celek s jihu Anglie zachránil, když získal o dva body více než první sestupující z Cardiffu.

Nově povede Brighton manažer Graham Potter, který si dobře uvědomuje sílu soupeře v prvním kole. "Budeme čelit dobře připraveném týmu, který hraje na své možnosti velice dobře. Loni byli finalistou FA Cupu a dařilo se mu v Premier League, takže nemáme žádné iluze o tom, co nás čeká. Musíme být na to připraveni," řekl bývalý lodivod Swansea.

Hned v prvním kole musí obě mužstva počítat s několika ztrátami. Na straně domácích budě chybět čerstvá posila Danny Welbeck, Adalberto Peñaranda, Domingos Quina a Dimitri Foulquier. Na marodce hostů figuruje trio José Izquierdo, Ezequiel Schelotto a Yves Bissouma.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Kiko, Dawson, Cathcart, Holebas - Hughes, Capoué, Doucouré, Pereyra - Deeney, Gray
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Duffy, Dunk, Burn - Stephens, Proepper - March, Trossard, Locadia - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.34 - 4.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Aston Villa  (sobota 18:30)
Aston Villu nečeká po návratu do Premier League lehká mise. Na začátek cestuje na hřiště Tottenhamu, jenž v létě slušně posílil a opět bude atakovat špici tabulky. Cíle nováčka jsou skromnější, avšak ani on se přes léto nestyděl a přivedl kvantum nových hráčů.

Až příliš dlouho se Tottenhamu všichni smáli, že nenakupuje, až se jeho boss Daniel Levy naštval a v létě vysypal solidní ranec za nové posily. Asi nejčastěji skloňovaným jménem byl středopolař Tanguy Ndombélé, údajně vylepšená verze Moussy Dembélého. To ale není vše, do Londýna se stěhoval také další šikovný středopolař, Argentinec Giovani Lo Celso, či talentovaný křídelník Ryan Sessegnon. V závěru přestupového období Spurs usilovali ještě o Paula Dybalu z Juventusu, z čehož nakonec sešlo. I tak po období sucha na White Hart Lane pořádně zahřmělo.

S novou výzbrojí bude manažer Mauricio Pochettino usilovat o navázání na úspěchy, kterých Kohouti dosáhli v uplynulých měsících či letech. Tak například letos na jaře dokráčel Tottenham do finále nejprestižnější evropské klubové soutěže, Ligy mistrů. Zde sice Spurs nestačili na Liverpool, ale postup do finále hodnotí fanoušci zpětně jako fantastický úspěch. Tak či tak, trofej Spurs zase unikla. Totéž platí i o Premier League, kde se sice Kohouti etablovali mezi nejlepšími mužstvy, jenže pořád je někdo silnější než oni.

Zatímco Spurs působí na prvoligové scéně nepřetržitě nějaký ten pátek, Aston Villa se do nejvyšší soutěže vrací po třech sezónách v League Championship. Kdysi stabilní účastník Premier League se zpět prokousal na třetí pokus, a to až v play off. Buď jak buď, Villans se to skutečně povedlo a druhé největší anglické město Birmingham tak má po nějaké době zase svého zástupce v nejvyšší soutěži.

Pokud byl postup Aston Villy překvapivý, pak počínání klubu na přestupovém poli během léta bylo pro fotbalové laiky přímo šokující. Loňské nakupování nováčka z Fulhamu je oproti tomu letošnímu v podání Villans ničím. Do Villa Parku dorazilo hned dvanáct nových tváří. Nejhvězdnějšími akvizicemi jsou obránce Tyron Mings či útočník Wesley. Zda však rozsáhlé investice do kádru budou mít kladný dopad nebo se bude opakovat neslavný scénář Fulhamu ukáže teprve čas.

Pro manažera Deana Smithe je pozitivním zjištěním, že jediným marodem na soupisce je zadák James Chester. Ztráty Tottenhamu jsou citelnější. Proti Aston Ville se jistě nepředstaví Ryan Sessegnon, Dele Alli, Serge Aurier, Ben Davies, Juan Foyth a Heung-min Son. Nezahrají si ani Eric Dyer a Victor Wanyama, kteří již alespoň začali znovu trénovat.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker-Peters, Sánchez, Vertonghen, Rose - Sissoko, Winks, Ndombelé - Lucas, Kane, Lamela
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Mings, Targett - McGinn, Hourihane - El Ghazi, Grealish, Jota - Wesley
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.41 - 8.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Norwich City  (pátek 21:00)
Vicemistr proti nováčkovi. Takové je složení úvodního zápasu nového ročníku Premier League, páteční předehrávky prvního kola. Domácí Liverpool vstupuje do sezóny povzbuzen vítězstvím v Lize mistrů, Norwich zase hladkým postupem z Championshipu.

Reds už za sebou mají první soutěžní utkání. V tradičním Community Shieldu v neděli vyzvali držitele domácího treble, Manchester City, a nevedli si vůbec špatně. Na Sterlingovu trefu totiž hlavou zareagoval Matip a Kloppovi svěřenci tak padli až po penaltách. Pozitivní je pro ně i forma z konce uplynulého ročníku, to totiž zvládli devět ligových střetnutí v řadě. Zápas, ve kterém pravděpodobně nebude v zahajovací jedenáctce nedávno reprezentující Mané, slibuje velké množství gólů, tak jako tomu bylo v předchozích duelech těchto dvou celků. V posledních šesti pětkrát uspěl Liverpool, celkem v nich napadalo neuvěřitelných 34 branek - z toho devět při poslední přestřelce 4:5.

Canaries ve druhé nejvyšší soutěži především v její pozdější části. V aktuálním kalendářním roce sehráli jedenadvacet ligových utkání, z nich prohráli pouze jediné, ve všech navíc skórovali. Jejich hlavním tahounem na cestě za postupem byl finský kanonýr Teemu Pukki, který se s devětadvaceti trefami stal nejlepším střelcem v Championshipu, deset asistencí ho navíc zařadilo i mezi nejlepší asistenty. Potíží pro Norwich však budou absence hned dvou stoperů, Kloseho a Zimmermanna, spolu se záložníky Tetteyem a Thompsonem.

Daniel Farke bude chtít využít věcí, které by se daly považovat i za slabiny. "Nedostatek zkušeností s Premier League může být pozitivní. Stejně tak naše naivita. Chci, aby moji hráči vyšli na hřiště a mysleli na to, proč poprvé hráli fotbal. Chci, aby byli stateční a užili si to," tvrdí německý manažer, kterého čeká strategický duel proti vlastnímu krajanovi.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Origi
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis - McLean, Trybull - Buendía, Stiepermann, Hernández - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.50 - 20.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC00000:00
 Crystal Palace00000:00
 AFC Bournemouth00000:00
 Wolverhampton Wanderers00000:00
 Watford FC00000:00
 Southampton FC00000:00
 Sheffield United00000:00
 Norwich City00000:00
 Leicester City00000:00
 Burnley FC00000:00
 Aston Villa00000:00
 West Ham United00000:00
 Tottenham Hotspur00000:00
 Newcastle United00000:00
 Manchester United00000:00
 Manchester City00000:00
 Liverpool FC00000:00
 Everton FC00000:00
 Chelsea FC00000:00
 Brighton & Hove Albion00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2229)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro titul LFC

Reagovat
smazaný uživatel

do 30 vsetko dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
nani92

Hneď takto zrána ľuďom musí jebat

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Bandita_Harry

Zato tebe jebe bezohladu nato, či je ráno alebo večer

Reagovat
castelL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Možná příští rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
R22

Reagovat
oli9

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
niflheim

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Bandita_Harry

<3

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Malresi

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zajda

Reagovat
Hai

Reagovat
Cobra

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Jak vidím, tak tu nejvíc pičujou oba Manchestery

Reagovat
Ondiis

Když ne my, tak vy

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je asi nejmenší zlo z těch ostatních. Ale vyhraje Chelsea.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Müllered

Toho se asi nikdy nedožijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

To vobec. Pool ako muzstvo je sympaticke a aj ta praca co s nimi kloppo spravil je uzasna ale kto by potom tu cital tie komentare tych fanusikov

Reagovat
Bandita_Harry

To by oproti komentárom cules bol len slabý odvar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to na veľmi vzrušujúci ročník PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

1.pre titul Tottenhamu.Fans Liverpoolu nesmejte sa nieste na tom o nič lepšie s vyhľadkami na titul

Reagovat
9augi9

Vyhráte Audi Cup a už Vám to práši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Jo no, jen rozdíl 26 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To som bol mlady a blbý

Reagovat
smazaný uživatel

|FANTA OT|

Čaute, prepáčte, že ruším tok komunikácie pod tak dlho očakávaným preview, ale založil som H2H ligu vo fante, takže ak by mal niekto záujem pridať sa, tu je kód - p8tugh. Ďakujem.

Reagovat
Kovi81

zmen si nick pls, dik

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu, to som si už teda mal zmeniť aj po jeho odchode do PSG.

Reagovat
Kovi81

vlastne ano

Reagovat
juninho8

Reagovat
avicii

Tak podme na to dúfam ze v základe miesto Henda alebo Giniho bude Keita..inak ale veľká pravdepodobnosť ze to bude ako to mate v preview.... Ak nadviažeme na druhý polčas zo city tak Norwich musíme rozdrvit

Reagovat
smazaný uživatel

asi bude Keita, tuto nocnu moru superov Fabinho Hendo Wijnaldum si Klopp necha na Chelsea

Reagovat
Nikikrew

Konečne

Reagovat
jk

Reagovat
Ondiis

Reagovat
diastan

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Hokaido

Jaký jsou vaše odvážný predikce?

Za mě - Lanzini zažije životní sezónu, bude mít něco jako 8+8 a po sezoně přestoupí do top týmu.

Brighton bude příjemné překvapení, budou hrát akraktivni a ofenzivní fotbal, Trossard bude jedna z hvězd sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth top10.

Reagovat
blade115

*Locadia

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa v horní polovině.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley a Adams 10+ golov, Camarasa znovuzrodi Bentekeho a Aarons po sezone prestup do lepsieho a H. Wilson da gol sezony

a snad nieco ukaze aj Hourihane

Reagovat
Hokaido

Na Adamse se hodně těším. Vlastně se těším na celej Soton, snad pod Hasenhüttlem konečně po dlouhých letech něco předvedou.

Reagovat
nani92

Newcastle nezostupi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Saints budou do desítky.

Reagovat
smazaný uživatel

- Chelsea mimo top 6

- Aston Villa půjde stejnou cestou jako Fulham

- Everton bude útočit na top 4

Reagovat
mickey mouse

až na ten Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Billy Sharp dá 10+ ligových gólů

Reagovat
Vincent Vegan

pral bych mu to

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

City da znovu titul

Vlci se umisti 5. nebo 6. misto

Everton da minimalne EL

Arsenal da LM

Bournemouth skonci do 10. mista (mam je celkem rad)

Man United nedaji ani EL

Chelsea to bude mit sakra tezke, ale uhraji minimalne EL

atd. z novacku prezije asi jen AV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Odvážný tipy..

Reagovat
lichna.

V hláškách roku bude méně než 1/2 z této sekce.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje titul, Mount nejlepší hráč a Giroud střelec.

Reagovat
Miguel19

Naši útočníci budou stát za hovno.

Reagovat
Hokaido

Psal jsem odvážný...

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Wolves dají FA Cup

Reagovat
smazaný uživatel

boj o titul bude napinavy ako vlani. big4 bude relativne jednoznacna. chelsea a united sa budu bit s wolves , evertonom a hlavne leicesterom o el, viem si predstavit ze neuspesne.

Reagovat
Zaschrona

Blades se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Everton 5.miesto hneď za Arsenalom, 6 Chelsea 7 Wolves 8 United, Chelsea bude robiť problém dva krát do týždňa PL/LM

Reagovat
MCFC_8

Titul (snad) City

Everton boj o 4.miesto

Leicester, Wolves o EL

United a Chelsea mimo eu pohare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Vyhrajeme titul

Reagovat
Counter

Swarley začne fandit ManCity.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Budu se u toho tvářit strašně objektivně a u toho jako že fandit Arsenalu...ale to už bych te kopíroval...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
avicii

Reagovat
diastan

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Liverpool titul. Maguire flop roku. Norwich překvapení soutěže, Aarons mezi nejlepšími beky ligy.

Reagovat
Swarley

Counter začne byt objektivní

Reagovat
havrys99

West Ham souhlas, i Haller bude hodně sypat (13+3)

Top 6 stejná, dál Everton, Foxese, Wolves, Watford

Lerma dostane díky VAR dvě červené karty

Vylétne mladá obrana Norwiche

Ravel přestoupí v zimě do 2. norské ligy

Probudí se starý dobrý Özil (2+9 aspoň)

Vyhraju draft v posledním kole o 5 - 7 bodů

Reagovat
Counter

dobré tipy

Reagovat
afc

Ozil 10 a viac asistencií.

Vlci mimo Top 8

Newcastle zostup

Reagovat
Horcmen

ale v draftu jsem si Trossarda vzal jen já, Trossard > Bernard

Reagovat
Hokaido

Já jsem právě chtěl mít někoho z ofenzivy Evertonu, tak jsem si vzal radši Bernarda. Ale už jsem vyměnil Trossarda za Slaného.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Gunnersaurus

Ole nevydrží do vianoc

Reagovat
C-M@ster

Leicester 5. místo

United do 2.místa

Rashford nejlepší střelec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

vstávej holá holá práce volá

Reagovat
C-M@ster

Co? Klasickej palec nahoru stačil...

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita s Oxem zklamání

Reagovat
mithro

niekto novy v top 4

Reagovat
andkoo

Lanzini bude hviezda, to nie je vobec prekvapenie..za mna:

vlci nebudu v top10

Tottac mimo top4

vsetci novacikovia sa zachrania

Reagovat
icka

chelsea o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Counter pochvali MU

Reagovat
Counter

V zájmu našich šancí na top4 doufám, že nebude za co

Reagovat
Fenri

K Arsenalu:

Auba, Laca a Pepe budou mit dohromady pres 65 G+A.

djourou behem sezony otoci a zacne mit Emeryho rad.

Arsenal bude mezi 10 tymy s nejvice obdrzenymi brankami, presto se Leno umisti do tretiho mista v poctu clean sheet.

K PL:

Padne rekord PL v poctu odpiskanejch penalt a golu z penalty.

Alespon jeden trener Top 6 bude do konce sezony vyhozenej.

Tottenham neskonci treti.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna skor otocia ostatni a budu emeryho vyhadzovat

Reagovat
SunFells

Ayoze TOP.

Reagovat
Ondiis

Arsenal koupí Iwobiho v zimním přestupovém okně

Reagovat
DrQQ

Sheffield bude bojovať o titul s Man City a prehrá o gól. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DrQQ

Pri oslave jedného z gólov sa zrazia Klopp s Firminom zubami a poškodia si svoje bieloskvúce chrupy. :-)

Reagovat
DrQQ

Drinkwater prestane piť a Yerry Mina zbohatne pri tipovaní. :-)

Reagovat
DrQQ

Dúbravku v Brightone doďobú čajky. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DrQQ

V zápase Arsenalu s Wolverhamptonom prasknú tri lopty. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs nevyhrají žádnou trofej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham postavi novy stadion

Reagovat
cristiano.K.

MU neskončí v první čtyřce, ale to asi není odvážné

Reagovat
MCFC_8

Konecne je to tu...verim ze dame este ten hetrik, aj ked zase budu na nas polovat...

TOP 4:

1. City

2. Spurs

3. Liverpool

4. Arsenal

Zostup:

18. Norwich

19. Brighton

20. Sheffield

Reagovat
Kopac

polovat? praveze ste moc az prilis nezaujimavy nato aby na vas niekto poloval

Reagovat
MCFC_8

Minulu sezonu sa mi to nezdalo...uz City musi zakopnut...kazde kolo to iste

Reagovat
9augi9

Tak ako si ty poloval na Live, ty zakomplexovaný trtko.

Reagovat
MCFC_8

Vracal som len to co ste vy vsetci zacali

Reagovat
smazaný uživatel

ake dospele

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší liga na světě konečně začíná.

Reagovat
Dru Zeree

Druhá nejlepší

Reagovat
Kluivert9

Příští týden.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

1. Manchester City

2. Tottenham Hotspur

3. Arsenal

4. Liverpool

5. Everton

6. Manchester United

7. Wolverhampton Wanderers

8. Chelsea

9. Leicester City

10. West Ham United

11. Bournemouth

12. Crystal Palace

13. Southampton

14. Newcastle United

15. Brighton a Hove Albion

16. Watford

17. Aston Villa

18. Norwich City

19. Burnley

20. Sheffield United

Reagovat
Stannis Baratheon

Souhlasím téměř do puntíku. Možná bych byl lehce pesimistictejsi ohledně Saints.

Reagovat
nani92

Konečne si bude môcť človek opäť ponadavat

Reagovat
Kovi81

Reagovat
oli9

a cos dělal při přestupáku ?

Reagovat
nani92

Klikoval a pikoval, tvoj tatko mi to kvitoval

Reagovat
smazaný uživatel

A potom si to litoval

Reagovat
oli9

svědomí zpytoval

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Luc-Luc

nevim, co by se muselo stat, aby City nedali titul, snad mozna, kdyby se nam nikdo ze zakladni 11 nezranil na delsi dobu...a i tak muzou byt nekteri hraci v druhe pulce sezony utaveni, zejmena Mane, kterej nemel skoro volno...podle me je toto mercato promarnena prilezitost, stacil by jeden dva kvalitni nahradnici (LB a kridlo) a mohli bychom konkurovat City, ty kecy o tom, ze nejsou love, jsou uplne mimo, net spend mame za poslednich 5 let mensi nez Everton nebo Bournemouth, vyhrala se vloni CHL, mame rekordni zisky a neprivede se zadnej poradnej hrac, to je naprosto skandalni...jeste ty kecy okolo toho o velkych investicich v minulosti a ze musi platit hracum velky platy, by me zajimalo kde...ma rict Klopp narovinu, ze majitele si udelali z LFC dojnou kravu...letos ocekavam zklamani a ne boj o titul

Reagovat
RadekVonCZE

Taky se obávám no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Gunners jak myslíte že bude vypadat vaše základní sestava? Bude hrát Ceballos?

Reagovat
Nikikrew

Skôr nie

Reagovat
smazaný uživatel

V průběhu sezóny pravděpodobně ano, ale Emery si rád dává na čas, takže očekávám i Pépého na střídačce ze začátku. (min 1. zápas).

Reagovat
alcantara

V tomto pripade nic nove, o titul City/Liverpool, Tottac mozno trosku blizsie a 4.miesto zrejme Arsenal namiesto Chelsea, ajked Lampard by mohol prekvapit. Olemu sa to zosype. Nesuhlasi niekto? PL je uz v suboji o prve miesta predvidatelna ako ostatne top ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool podle mě nebude hrát o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Zápasy s Norwich bývají zábavné....

Dnes hlavně za 3 body......

2:0

Reagovat
FFA

1. City

2. Liverpool

3. Arsenal

4. Tottenham

5. United

6. Everton

7. Chelsea

Reagovat
Miguel19

!!! OT FANTA O PRACHY !!!

Asi poslední možnost přihlásit se do Fanty PL o prachy!

Vstupné 1 000 kč. Momentálně přihlášeno 26 hráčů!

Nejlepší manažer bere 9-11K!

Reagovat
Counter

Ozval se mi zájemce (svy), tak jsem ho odkázal na tebe.

Reagovat
Miguel19

Již psal. Ještě jeden a jsme na 30

Reagovat
Daniel Levy

And it's Tottenham Hotspur,

Tottenham Hotspur FC,

We're by far the greatest team,

The world has ever seen!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon uz v Londyne ste naj

Reagovat
madlucas

najsmiesnejsi .. to hej

Reagovat
janinho

Reagovat
hona.kub

tak ve čtvrti Tottenham asi jo, není to ale málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě.

Reagovat
Hokaido

Nope, nám pořád nesahají ani po kotníky.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale proto, že v tom vašem cirkusu je vše otočené vzhůru nohama

Reagovat
Hokaido

Jinak nejvíc „Chelsea“ věc, jakou by mohla Chelsea udělat, je vyhrát titul po létu s přestupovým banem a odchodem jednoho z nejlepších hráčů světa.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně divoká myšlenka. Přes současné City asi nic takového nehrozí. Hraje se jen o top4

Reagovat
Hokaido

To si nemyslím. Stačí, se zranil de Bruyne, Sterling, Dilva, Bilva, Laporte, Walker a Fernandinho a rázem jsou šance vyrovnané.

Reagovat
Counter

No nevím, pro sichr ještě Kun a Jesús.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

*aby

Reagovat
fenixLFC

ale az vo februari pretoze by stihli dokupit nahrady

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kovi81

Reagovat
M0rb1D4S

A následující rok, po několika rekordních přestupech, zakončit sezonu mimo Evropu

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

S tímhle kádrem, by to bylo snad ještě větší překvapení než Lester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

keby sme to nedojebali s tym odchodom Trippiera tak by som povedal ze mozeme realne zahrat o titul, ale myslim ze na tej pravej obrane bude prilis velka diera. snad klapne min. TOP3, aspon 8finale LM a FA Cup. S tymto by som bol celkom spokojny.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si alibi?

Reagovat
janinho

myslim ze ak tham neurobi titul tak Pocchetino asi padaka nedostane, kedze tham patri akurat do sirsieho okruhu kandidatov na titul. takze neviem o com tu splietas...

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy na emeryho. prestupak velmi uspesny, takuto nabuchanu zostavu sme nemali vela, vela rokov. ocakavam krajsi futbal a vyrazne priblizenie sa liverpoolu a city. ak nebude progres, okamzite cau.

wenger by s tym timom bojoval o titul.

Reagovat
Side

určitě

Reagovat
Tywin Lannister

ja ti nevim, kdyz si to srovnam s konkurenci

brankář a obrana - nejlepší Liverpoool, tesně za nimi City, oba jasně lepší, hlavně co se týče stoperů, Liverpool navíc nejlepší krajní beci, dále pak Tottenham a United, a pak my a Chelsea, takže defenziva 5-6

záloha - City nejlepší, pak Tottenham, pak asi Liverpool, a dál je to mezi námi, United a Chelsea vyrovaný

útok - City a Liverpool nejlepší, my pak v těsným závěsu, dál Tottenham, United a Chelsea

myslím že momentálně máme čtvrtý až pátý nejlepší mužstvo, City Liverpool i Slepice mají silnější tým, pak my a United plus mínus stejně a nejslabší Chelsea..já tedy za úspěch beru top 4

Reagovat
smazaný uživatel

V čem má Liverpool kromě LO lepší obranu než City?

Reagovat
smazaný uživatel

Allison byl loni pravděpodobně nejlepší gólman celé sezóny za světě. VVD jé v současné době nejlepší stoper na světě, TAA a Robertson patří taky ve světě mezi špičku a podle mě když Matip bude zdravý tak si LFC nema na co stěžovat a vůbec není nový stoper potřeba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jeden stoper a gólman by šel?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper ano (i když Laporte je taky výborný), brankáři srovnatelní...

Reagovat
Tywin Lannister

Levý obránce je jasnej a golmana mají taky lepšího(loni vůbec možná nejlepší golman) + nejlepší stoper světa, City mají lepší hráce na backup defenzive, Liverpool do základu

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět fanoušek Arsenalu, Chelsea je v obraně a záloze minimálně o 2-3 příčky výše.

Reagovat
Counter

Když přijde tolik nových posil a několik zavedených hráčů je zraněných, musí chvíli trvat, než si to všechno sedne. Já budu rád za čtvrté místo / výhru EL.

Reagovat
Busby babes

jak hluboko jsme klesli, mame stejne cile jako Arsenal.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ale jestli top4 nedáme, Emery by měl letět. Nevím, jak to vidíš u Oleho.

Reagovat
Busby babes

u nas urcite ne. potrebuje dostat cas. minimalne aby jeste poresil tu zalohu. vsak pokud se treba zrani Pogba, tak to bude hodne slozite.

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

Reagovat
Manik...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ondiis

Souhlasím s tím, že neudělat top4 by byl neúspěch a mělo by to vést k možné výměně trenéra. Ale věřím že tu LM dáme

Reagovat
9augi9

Krásne naivné.

Reagovat
Counter

Pozor, za chvíli se ti vysměje Swarley.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

To jsi blázen. Střed máme slabej. Obrana slabá. Myslím si, že budem patí.

Reagovat
Golasso

"Wenger by s tym timom bojoval o titul" ...

Tak určitě no. Ten by bojoval max zase se zipem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Můžou ještě chodit hraci z PL na hostování do nižších lig?

Reagovat
avicii

do Champu uz nie ale nizsie ano

Reagovat
hona.kub

přemýšlíš, kam poslat Roja a Alexise?

Reagovat
iamek

Jen jsem čekal, ze na hostovani pošleme víc mladiku. Odešel jen jeden gólman, který nemá ani na B tým.

Reagovat
iamek

Vlastně ještě Henderson šel na hostování.

Reagovat
icka

Co ten Greenwood? Dostane "dost" minut?

Reagovat
Busby babes

hostovacky snad muzou jeste i do PL? Nebo ne? kazdopadne do nizsich lig by to melo jit...

Reagovat
Busby babes

Solskjaer on Rashford and Martial replacing Lukaku’s goals, “Rom is one of the top 9s around when you want to play with that kind of striker, but I’m confident we’ll get goals from Martial and Rashford. We have a very different attacking setup this season.”

Solskjaer, “Towards the end of last season we didn’t score a lot of goals did we? Mason Greenwood’s pathway would have been a lot more difficult if we’d have brought another forward in.”

tak snad Mason tech aspon 15 zapasu pres vsechny souteze da. mysleno 15 v zakladu.

Reagovat
Nikikrew

Neangazovat typicky hrot je pre vas docela sebevrazda. S tym, ze sa idete spoloehat na Rashforda a Martiala, tak to good luck. Podla mna, toto bol velky fail od vasho vedenie, to iste plati aj o zaloznikovi.

Reagovat
Swarley

Tak hlavně když už spoléhat v útoku na tuhle sestavu, tak se právě mela alespoň pořádně vyřešit záloha...tohle bude složitější...

Reagovat
Nikikrew

a v hre je este aj mozny odchod Pogbu

Reagovat
Busby babes

z pohledu klubu neni. A Real nema penize.

Reagovat
Swarley

To je teď nemyslitelný, musel by to rozjet jako Lukaku

Reagovat
salami

Coz zase tak nemyslitelny neni, ne?

Reagovat
Swarley

No myslel jsem to z pohledu klubu, v současné chvíli může Real nabízet co chce a my to prostě nemůžeme přijmout...blbe jsem to napsal...

Jinak samozřejmě je klidně možné, ze Pogba něco takového rozjede...asi by to ani úplné překvapení nebylo...

Reagovat
Busby babes

z toho, co jde za zpravy z klubu nebo Pogbovo okoli, tak proste vi uz vic jak mesic, ze Real ty prachy nema/neda a je v klidu... samozrejme ve fotbale nikdy nevic, ale ted tomu moc nenasvedcuje.

Reagovat
Busby babes

Solskjær insists he did have more money to spend - and it was his decision to rein in transfers to avoid mistakes of the past.

Sticking to the mantra of needing the right targets.

tak uvidime no. treba nekdo prijde v zime.

Reagovat
nani92

V zime prídu na hosťovanie Ibra, Schweinsteiger a Nani

Reagovat
Swarley

Ten střed je pruser, ale je tam třeba Fred, který stal šílenou palbu a prostě musí tu šanci dostat...to je těžký ono...

Reagovat
Busby babes

Martial prisel jako hrot a v prvni sezone tam dal 17 golu. Rashford je hrot.

Reagovat
Nikikrew

Viem, ze vedia hrat na hrote ale fakt si myslis, ze vam vedia vystrielat top4? Tazko

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim, pises typickej hrot. No Rashford je hrot. Hral tam uz v U18 a dvaal spousty golu. Pak zacal hrat i ze strany, protoze Ibra a Lukaku. Ale porad je to hrotovej hrac.

Reagovat
Nikikrew

Ved je to hrot,ale pochybujem ze s Rashfordom nastrielate vela golov na tej pozicii.

Reagovat
Busby babes

no uvidime, nevidim duvod, proc by Rashford nemohl dat hodne golu.

Reagovat
Counter

Jako jestli letos ne, tak asi nikdy. Ale pamatuju, že jsem tady s pár mufany vedl debatu na Rashův počet branek i loni a zpětně jako správný generál po bitvě jsem to odhadoval líp než oni

Reagovat
blade115

Ale tak Martial je zároveň potřeba na křídle. Jinak to budete lepit Matou, Lingardem a Alexisem, což taky úplně ok není.

Reagovat
Busby babes

Ano. Jeden bude vzdycky na kridle. oba dva tam dokazou zahrat. Lingard to same. Z toho tu delate hroznyho trageda. Mata na AM si svoje taky muze odehrat a Alexis dokaze zahrat v tom utoku kdekoliv (otazka samozrejme jak dobre v tehle chvili...)

Reagovat
blade115

Ideálně jo, si jen říkám, co bude, až jeden z nich z jakéhokoliv důvodu nebude moct nastoupit. Jestli jdete seriózně do Greenwooda, tak úplně v pohodě, jinak mi to ale moc početně (a vlastně ani kvalitou) nesedí. No a Lingard ... Je Lingard.

Reagovat
Busby babes

vypada to, ze Mason by v takovem pripade naskocil. pokud se teda bavime primo o tom hrotu. Pokud by vypadl nekdo pod nima, tak mame jeste Gomese nebo Chonga, kteri by tam mohli taky zahrat. Pripadne zmenis rozestaveni na 4-3-3 a bude tam navic Matic, Fred, Pereira etc.

Reagovat
blade115

Martial, Rashford, Greenwood, Alexis, Lingard, Mata, James - 7 hráčů na 4 pozice, z toho jeden vyloženě mladík. Whatever, sami musí ti vaši manažeři vědět. Mi to přijde málo.

Reagovat
Swarley

se alespoň podívej na soupisku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Masona cakam v zaklade uz v nedelu

Reagovat
smazaný uživatel

A ten James asi bude hrát základ na křídle ne?

Reagovat
Bandita_Harry

Prahneme po tom, túžba a vášeň je viac ako ropa, ja sa nebojím! Allez Allez Allez!!!

Reagovat
Swarley

Forza Petržalka

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Partizan??

Reagovat
Bandita_Harry

From father, to son

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Samozřejmě hodně štěstí rozhodčím a VARu, který má dneškem premiéru v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

1. City

2. Liverpool

3. Spurs

4. United

5. Arsenal

6. Everton

7. Chelsea

Reagovat
niflheim

Nastoupil Fred vůbec někdy v přípravě?

Reagovat
Swarley

Jo, jeden zápas jsem viděl a hrál hrozně

Reagovat
Ondiis

Reagovat
mithro

skus mat zapas na druhom konci sveta, ked ti zrovna skoncila veselka

Reagovat
Swarley

výplata přijde, tak o co jde

Reagovat
r.mrazik

jj,tusim ze chodil obcas druhe polocasy...klasicka jeho hra...prumer a pak silenych chyb...

marny to hrac

Reagovat
niflheim

59 mil € dpc

Reagovat
r.mrazik

sileny skauting

Reagovat
mithro

ja nechapem ten zaujem City, to beztak na nas usili, lebo vedeli, ze Edo si nebude vediet pomoct

Reagovat
r.mrazik

tak jestli byl zajem city stejny jako nas o sneijdera,tak to chapu

Reagovat
niflheim

Asi nám to chtěli vrátit za Sanchéze

Reagovat
Counter

Skauting máte výborný, není třeba do něj jakkoli investovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

uplne uzasny...a proto jsme toho freda kupovali

Reagovat
Counter

Jako je možné, že skauting postavili na sledování zájmu ManCity - ukradli jim Alexise, ukradli jim Freda, teď Maguira. Do třetice všeho dobrého!

Reagovat
r.mrazik

ok,tak snad to ted vyjde...jinak jsou ty stenice uplne k hovnu

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem preco, ja stale chcem verit, ze on nieco musi vediet ale ak chceme hrat 4231, tak je nepouzitelny no, on by musel hrat v 433, napr ten vonkajsi zapas na PSG bol Fred dost slusny

Reagovat
smazaný uživatel

Napadol mi jeden jeho dobry zapas za rok

Reagovat
smazaný uživatel

S lepší obranou by se mohl zlepšit snad i on

Reagovat
smazaný uživatel

jo krásně kombinovaly spolu s perreirou pro soupeřův tým

Reagovat
Busby babes

4x v druhem polocase.

Reagovat
PhilipS

Jinak předpověď. Minulej rok jsem trefil prvních sedm přesně. Letos se akorát prohodí Tottenham s Chelsea. Jinak to bude podobný

1. City

2. Live

3. Tott

4. Chelsea

5. Arsenal

6. United

Reagovat
r.mrazik

takze...v nedeli nastoupime v tom 4231,kde se ukaze opet po roce,ze pogba nemuze hrat toho druheho v tomto rozestaveni...mctom ac prima to cele neubrani a matic,ktery tam pujde v 50 minute to uz nezachrani

dopredu to bude rychly,pokud nenasadime matu,ktery se tam bude klasicky pekne pohybovat,ale bude to k hovnu,protoze se nedostane poradne k mici a presprintuje ho i pomezni rozhodci

bissaka bude skvely...maguire nervozni a david udela nejakou silenou minelu...

bude to skvela sezona a budeme cekat na zimni prestupni termin,abychom dokoupili nejaky CMko,protoze se ukaze,ze andreas je traged co ma tak max na championship a fred leda na aston villu....

takze hura na prvni zapas

Reagovat
Busby babes

hPogba tam dokaze hrat, jen pak nechodi tolik dopredu, takze se tu z nej zacne delat traged, co nedava v kazdem zapase dva goly.

btw Mata na podhrotu neni blba varianta, pokud okolo nej budou behavi hraci. Mata na RW je pruser a problem, kde se jeho mala rychlost projevi. Na tom AM se to trochu schova. Ale psi bych tipoval, ze tam zacne Lingard, Martial, Rashford a James.

Ses negativni jak Mourinho.

Reagovat
r.mrazik

po prestupnim obdobi pozitivni fakt byt nemuzu...bych byl akorat naivni blazen

haha...pogba v 4231 bylo tema z pred rokem,kdy se tu jasne doslo k tomu,ze je pouzitelny leda v 433,nebo aby hral vys,protoze tam nechava mezery jak prase

a kanteho tam fakt nemame...

Reagovat
Swarley

Je tam použitelný, ale na AM

Reagovat
smazaný uživatel

pogba je použitelnej když má dobré hráče, a ty nemá konec šmytec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prehanas mrazik, Pogba to samozrejme moze hrat a mohlo by to aj fungovat..

Reagovat
r.mrazik

jj...s kantem bych to mohl hrat i ja...ale bohuzel ho tam nikde nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Musis sa tam lepsie pozriet

Reagovat
Busby babes

ne, ty bys nemohl hrat ani s Kantem. (pro jistotu, jeste by sis to mohl zacit myslet)

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ze mohl...ty ne....ale ja jo

Reagovat
Swarley

Ta obrana to posune...

A mám takový pocit, ze na tohle téma tuhle sezonu ještě párkrát narazíme

Reagovat
smazaný uživatel

já čekám něco do zimy kolem 8-10 místa opět Ole začne mluvit, že jsme některé viděli naposledy hrát za nás. Skončí zimní přestupák nepřijde nikdo neodejde nikdo nová smlouva pro darmiana roja, younga. Co se týče zápasu s Chelsea myslím si, že haluzácky je nějak můžem dát, ale spíše to vidím na typický start sezony 4-5 zápasů bez prohry, a pak pěkně dolů tabulkou. Po sezoně dvorní panáček a přikývač Ole zůstane, protože Edík to má pošetřené. V létě odejde pogba, a jeho místo zalepí garner

Reagovat
C-M@ster

Mladí budou lítat jak splašení a sestřelíme Chelsea 4:1.

Reagovat
M0rb1D4S

A u nás budou mladí jenom stát a čumět

Reagovat
C-M@ster

Doufám, že jo.

Jinak by můj plán nemusel vyjít.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
andkoo

akurat si myslim, ze matic bude v zaklade, predsa len hrame proti chelsea a to by mctom sam z tej ofenzivnej sestky neubranil

Reagovat
Infernoqt

Spíš by mě zajímalo, jak vyřešíme toho De Geu. Možná sám čeká, jak se začne vyvíjet tahle sezona, aby podepsal, nebo ne.

Reagovat
wild

Po sezone odide DDG a Pogba a budeme hrat o pokojny stred tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

No skor iba caka klub, kedy to oznami, ak prehrame prve tri zapasy tak potom to oznamia.

Reagovat
ZJEV

A je to tady. Po celou dobu, co fandím jsem si vždy říkal dá se titul. Cíl u MU musí být prostě vždy titul, aspoň tomu tak bylo. Poslední roky (po SAFovi) to sice bylo docela troufalé, ale stejně se do těch sezón šlo s tím, že když si to sedne plus trochu štěstíčka tak by to i šlo...Ale letos prostě titul asi neočekává ani ten největší optimista. Mít za cíl top 4 je prostě bída I to navíc bude kurva složité, protože těch vlčáků je tam hodně. Snad se to nějak ukope, Ole zlepší herní projev, mladí se chytnou, vyrostou atd. Ale to jsou taková přání, no ještě nikdy jsem neměl z nové sezóny tak blbý pocit jako letos, tak snad to bude vše ku prospěchu a další roky už se to vrátí do starých kolejí

Titul budu doufat v nejmenší zlo - Tottenham, snad zvládne City zastavit. Liverpool loňskou sezónu nezopakuje, jen doufám, že City do zimy nepovede o 12 bodů...

Reagovat
salami

Koukam, ze Newcastle je vseobecne tak podcenovanej, ze cejtim ve vzduchu tak 6. - 8. misto. Naopak velky zklamani bude letos Wolverhampton s Evertonem, Wolves se tu pasujou pomalu na boj o LM, ale uz jenom to ze hrajou EL je muze dost poznamenat. A Everton sice posili o zajimavy hrace, ale otaznik visi nad stoperskou dvojici a DM, to klidne muze bejt solidni pruser.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Nejaka eurofotbal fanta liga, do ktere bych se mohl prihlasit?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kluivert9

Kdo se chce zúčastnit naší klasické EF ligy, po přihlášení a sestavení týmu se v sekci Leagues proklikejte až ke vložení kódu "bersw8". Kód do H2H je pak "oki4m9".

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Máte už někdo ten Premier Sport?

Jak jste ho naladili, nebo se Vám objevil sám? Díky za rady

Reagovat
mistr129

na O2 se mi objevil sám, číslo 75 mezi O2 Sport a ČT Sport. Ale spuštěn zatím není, až na ten večerní zápas

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Liveral

V apce i na webu už je, jen je tam zatim screen že začnou až v 20:55 těsně před Liverpoolem. V TV zatím nevím, protože u ní nejsem, ale lidi z O2 psali, že bude možná potřeba restartovat set top box, aby se kanál objevil. Měl by být na pozici 75.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Josh Onomah včera prestúpil do Fulhamu.

Reagovat
Kluivert9

Dobré ráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len, že ešte stále je v súpiske Tottenhamu. Nemusíš byť hneď taký.

Reagovat
Kluivert9

Normálně se tady včera o tom psalo...

Reagovat
Kluivert9

Při startu PL nesmí chybět: https://imgur.com/a/xUFAdSQ

Reagovat
Counter

Třeba na EF mají svou vlastní abecedu. A i na řadě jiných webů je vepředu Bournemouth, protože oficiálně začíná AFC...

Reagovat
Golasso

Osobně mi furt vrtá hlavou možnost hrát Luize jako DM místo Xhaky . V čem by to bylo oproti Xhakovi horší? Luiz umí rozehrát, dát dlouhý balon a vystřelit s dálky. Oproti Xhakovi se navíc umí dokonce i hýbat s míčem u nohy (jo, wow, já vím) a líp bránit. Jediná ztráta by byly Xhakovy vůdčí schopnosti, které nejspíš má. Dalo by se podle mě proti silným týmům hrát v ideálním případě takto:

Leno

Belle Sokratis Holding Tierney

Luiz Torreira

Pepe Ceballos Auba

Laca

Reagovat
Counter

Spíš tam čekám Guendouziho, mooožná Ceballose. Luiz bude potřeba na stoperu, rozehrávat může i odtamtud.

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem to psal i u prestupu, ze bych ho tam pri nejake pohrome v zaloze klidne vyzkousel

Reagovat
merlick

Reagovat
iamek

Llorente ještě může podepsat u nás?

Reagovat
Hokaido

Jop. Každej hráč bez smlouvy ještě může podepsat v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, kluby možu do 2.9. podpisať voľných hráčov. Teoreticky i po 2.9., ak má klub miesto na súpiske a schváli mu to vedenie súťaže.

Reagovat
smazaný uživatel

aj sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne je to tu. Ligová sezóna ...

YNWA.

Reagovat
Manik...

1. Man City

2. Liverpool

3. Tottenham (pokud neodejde Eriksen, řadím je na 2. flek)

4. Arsenal

5. Everton

6. Chelsea

7. Wolverhampton

8. Man Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom James z Ucek? Má na to, aby hrál v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemá tam moc konkurenci když hraje na pravo. tam ho maximálně tak posadit může greenwood, a možná alexis. Za tu cenu je výbornej ty příchody co přišly jsou bomba, ale to je tak všechno

Reagovat
iamek

Původně je jeho pozice LW. U nás bude hrát RW no. Snad to nebude na škodu.

Reagovat
andkoo

bud on alebo Lingard, pokial ten nebude na AM..ostava nam dufat ze Matu tam uz neuvidime

Reagovat
Busby babes

AS Roma have confirmed that #mufc have offered Alexis Sanchez to them on loan and are willing to pay a large portion of his wages

lol, to snad ne. Na to uz je ted krapanek pozde... Se u nas vsichni zblaznili?

Reagovat
wild

Absolutne nechapem. Dost nas tlaci topanka v ofezive a my chceme poslat Sancheza na hostovacku s tym, ze mu budeme platit velku cast platu?

Reagovat
Counter

Ole knows.

Reagovat
Counter

Ale je to vůbec dobrý zdroj? Na svém twitteru nevidím nic, což je známka kachny

Reagovat
Busby babes

ja halvne nevim, jestli to vykladat: nabizeli jsme v prubehu posledniho mesice nebo nabizime ted?

zdroj je tenhle https://twitter.com/Solano_56 netusim jestli dobrej nebo spatny.

Reagovat
Counter

Podle toho, co píše (už tam je i krátký článek), tak to má být teď. Ale dokud těch zdrojů nebude víc, tak tomu nevěřím.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze by to od nas byla hrozna kravina.

Reagovat
iamek

Kdyby přestup aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

to by si vase vedeni snad nedovolilo, to hrozi lyncem

Reagovat
iamek

Přijde llorente zadara a Sancheze někde prodame do Činy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnesnej Oleho tlacovke nevidim zmysel zaoberat sa takymi hlupostami ohladom Alexisa

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kagawa do druholigovej Zaragozy. Ten dopadol. Manchester United ho zničil.

Reagovat
Ondiis

S kým on to byl porovnáván při příchodu do PL? S Hazardem?

Reagovat
fenixLFC

jj, podla istych mufanov to bol lepsi prestup ako eden

Reagovat
smazaný uživatel

To si už nepamatám.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Hokaido

Skvělý.

Reagovat
icemike

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Chelsea had just finished changing the face of their megastore from Eden Hazard to ...

https://i.redd.it/ssc7zdw47ff31.jpg

It's a Chelsea thing

Reagovat
oddy

Reagovat
Ondiis

Reagovat
icemike

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
kvasha16

kokot jeden

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Moura nový kontrakt do 2024.

Úplne zaslúžene, gratulujem. Skvelá posila. Minulú sezónu 10 gólov v PL a v LM nás prakticky sám potiahol do finále. Navyše sympaťák. Snáď sa mi vyhnú zranenia a v novej sezóne aspoň 20 gólov v PL.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
nani92

Martial ma spať 9ku, jasný znak útoku na titul

Reagovat
Swarley

tuhle sezónu bude náš nejlepší střelec, rozbalí to naplno

Reagovat
mithro

suboj o krala strelcov s Greenwoodom

Reagovat
Swarley

Ole s nim rozhodne počítá, ma obrovskou šanci se ukázat...

Reagovat
mithro

dnes za u23 nehraju borci, tak uvidime, kto sa dostane aspon na lavicku v nedelu

Reagovat
Swarley

počítám, že Greenwood tam bude...Martial a Rashford základ, Alexis by ještě neměl být ready, tak by to měla být jasná lavička...

Reagovat
Busby babes

ted ho jen nejak musim nacpat do fanty...

Reagovat
Swarley

Za 7 a pul do zálohy? To je povinnost

Reagovat
Busby babes

v prvnim kole ho tam nemam, uvidime dal. ale v draftu ho mam.

Reagovat
Swarley

škoda, přivítá Fat Franka v PL hattrickem

Reagovat
JessePinkman

Jakou máte sestavu ve fantasy? Potřebuju nějakou inspiraci.

Reagovat
Kluivert9
Reagovat
Hokaido

Já se klidně pochlubím.

https://ibb.co/wQcXMwf

Reagovat
Johny203

1. Tottenham

2. Man city

3. Liverpool

4. Everton

5. Chelsea

6. West Ham

7. Watford

8. Wolwes

9. Arsenal

10. ManU

11. Leicester

12. Newcastle

13: Crystal Palace

14. Soton

15. Aston Villa

16. Bournemouth

17. Brighton

18. Norwich

19. Burnley

20. Sheffield

Reagovat
Golasso

Vsaď na to barák

Reagovat
celeb

co by tak robil s novou planetou?

Reagovat
Golasso

No odvážné myšlenky mu nechybí, takže hádám, že by i s planetou něco vymyslel

Reagovat
Johny203

Reagovat
Rip

Na Everton jsem hodně zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnaka XI ako minuly tyzden proti City

Reagovat
Coutinho10

uvidim az vecer, ale i tak se nemuzu dockat

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Origi, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Keita, Mane, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Matip.

Reagovat
cubazi

Miesto Henda by som dal Oxa, v takomto zapase je treba byť viac ofenzivny a kreativny. Ox je hráč s priamym ťahom lopty na bránu (podobne niečo ako Coutinho ked hral v strede). Očakavam beton hostí od prvej minuty.....

Pome LFC

Reagovat
avicii

Očakávaná.. Snáď v druhom polčase aj Naby a ukáže sa

Reagovat
cubazi

Keita ma viac nedostatkov ako predností. Zatial ma vobec nepresvedčil že je hračom do zakladnej 11.

Reagovat
avicii

Ja verím ze spraví ďalší krok vpred tento rok a bude dobry

Reagovat
masly008

A to jen za kolik 70- 80 baněk?

Reagovat
Kixi Syhimour

ta záloha

Reagovat
smazaný uživatel

dpč

Reagovat
fantomas

Krul - Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis - Trybull, McLean - Buendía, Stiepermann, Cantwell - Pukki.

Cantwell hned v základu, najs. Akademie fakt úřaduje. GO CANARIES!

Reagovat
SunFells

Krul zpátky na scéně

Reagovat
SunFells

A Pukki, ty kráso

Reagovat
icka

Pukki pod mi do fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Čemu se tlemíš Oľo

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlhom čase si sa tu objavil, musel som sa pripomenúť ♥ ...

Reagovat
SunFells

Nesměj se mu, konečně má v Premier League zas nějaký tým, který má rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, mal som použiť iný smajl ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ondiis

Aarons ♥

Reagovat
fantomas

Já mám snad ještě radši Lewise, ale oba sou k sežrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

reddit je zasa zabanovany na futbal..footybites stale neukazuje streamy..okrem toho už nič kvalitné nie je?

Reagovat
icka

https://www.lmisports.net/epl-liverpool-vs-norwich-city-football-live-streaming-9-aug-2019/ kvalita se da. Uz jsem se dival i na horsi. A nebo o2 ma ted zdarma sport pack s PL

Reagovat
mojmira
Reagovat
Taiger

kurva, ja se tak tesim

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Kolik celkově jste viděli fotbalových zápasů od začátku minulé sezony do konce APN?

Já 156 (11,5 jen poločas)

Premier League - 44

LM - 28,5

Ligue 1 - 28

Bundesliga - 14,5

EL - 14

Liga národů - 7,5

Česká - 5

Copa America - 4

Serie A - 2,5

Přáteláky - 2

Live Bundesliga - 1

Live Česká liga - 1

Eredivise - 1

Superpohár - 1

ME U21 - 1

Předkolo LM/EL - 1

Premier Divison - 0,5

Červenec - 1

Srpen - 10

Září - 21,5

Říjen - 12,5

Listopad - 20,5

Prosinec - 15

Leden - 11

Únor - 12,5

Březen - 22,5

Duben - 21

Květen - 3

Červen - 4

Červenec - 3

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec to nepočitam

Reagovat
Kopac

wtf

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda nepočítám, ale odhadem to bude mezi 300-400.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky bych chtěl mít tolik času hele.

Reagovat
C-M@ster

A to víš z hlavy, nebos to počítal průběžně?

Reagovat
Swarley

Reagovat
masly008

píše si deníček.

Reagovat
Seydou Doumbia

Textový dokument v PC to jistí. Mám tam zapsané všechny zápasy.

Reagovat
SunFells

Aha, kruci ...zapomněl jsem si dělat čárky.

Reagovat
Hachim Mastour

milujem ef

Reagovat
masly008

Reagovat
diastan

A EF miluje tebe

Reagovat
HalaMadrid_Flx

OT: Pořád tam nemám ten PREMIER Sport, restartoval sem to snad 5x HELP

Reagovat
diastan

pojede až 20:55 zkus pak

Reagovat
HalaMadrid_Flx

doufám, zkusím!

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho tam mám normálně místo digi sportu 4. Ani sem nemusel restartovat.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak to je morální bahno, mám to nějaký zkažený

Reagovat
HalaMadrid_Flx

NIGA WE MADE IT Mám to! Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

B tým opět úžasný výkon. Změna trenéra a Vyhození snad 10 zbytečných hráčů týmu prospělo. Williams na LB úžasný, Garner rozdává parádní nahrávky a Ramazani je naprostá bestie. Radost koukat. Jsem zvědav jak na tom bude dorost, když se většina hráčů přesunula do B týmu. Snad to bude koukatelne jako poslední dvě sezóny.

Reagovat
kaja900

někdo nějakej stream na live pls ?

Reagovat
kaja900

dikes

Reagovat
Müllered

O2 za korunu

Reagovat
kaja900

ja mám o2, ale anglická je na DIGI ne ?

Reagovat
diastan

i

Reagovat
Müllered

Na Digi i T-Mobile, ale všechno za úvazek. O2 si zaplatíš a sleduješ.

Reagovat
C-M@ster

Mají to nově společně na kanále PremierSport

https://www.o2tv.cz/tv/kanaly/PremierSportHD/

Reagovat
kaja900

jo takhle, dikes !

Reagovat
Hokaido

Já bych vážně někdy chtěl zažít takovou radost, že se 8 minut před zápasem dozvím, že PL je v programu společnosti, kterou už si dávno platím.

Reagovat
Vsadim gule

dozvědět se to týden předem je pruda

Reagovat
C-M@ster

O2 je do 22. září za korunu a poběží to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Na O2TV mám jazyk čeština, ale není to česky komentuje nějakej bača

Reagovat
C-M@ster

Jak na Galaxii Sport <3

Ale tam komentoval Slávo Jurko a Viktor Blažek

Reagovat
smazaný uživatel

jen jsem trochu popíchl mi to nevadí sám jezdím za rodinou na Oravu. Jen mě štve, že to nejde jako ve Fortuna Lize vypnout komentátora, a jen poslouchat fans

Reagovat
Coutinho10

Jurko byl super

Reagovat
diastan

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
havrys99

Ty bílý ponožky jsou divný

Reagovat
Hokaido

Máte někdo O2 jen přes prohlížeč? Nemůžu tam ten kanál najít.

Reagovat
icka

mám a stejně jim to nejde

Reagovat
icka
Reagovat
Müllered

Mám a koukám.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Hokaido

Hm, tak já ho tam nemám a ty linky od vás mi nefungujou.

Reagovat
icka

máš aktivovaný ten o2 sport pack?

Reagovat
Hokaido

Mám O2 TV L, tam by to snad mělo být taky. Ale pořád nic.

Reagovat
icka

Alisson

Reagovat
off-olda

Alisson klasicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Suárez hattrick?

Reagovat
SunFells

Není třeba, dneska je to Hanleyho.

Reagovat
havrys99

ouuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
EL Gringo

Divock

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Kur....

Reagovat
off-olda

Proboha

Reagovat
Whitemedia

je nervozní no, já mu rozumím

Reagovat
off-olda

Norwich klasicky tlačí káru Liverpoolu.

Reagovat
fantomas

Si děláte prdel fakt.

Reagovat
REPLIKATOR

dobrej lempl, takhle se neukopnou ani kopáči v Kapr lize

Reagovat
SunFells

Kdyby chtěl, tak to takhle netrefí

Reagovat
fenixLFC

to zas bude zapas za vsetky drobne...

Reagovat
Ondiis

Boha, to snad ani nejde takhle blbě kopnout za sebe to je vstup do sezóny ...

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich tí fakt "chýbali" v PL

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

tak chyběli mi více než minulej rok cardiff

Reagovat
monty25

Pěkně to tam uklidil.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich

Reagovat
pingla

to bude tak 8:0 ....

Reagovat
off-olda

Stiepermann

Reagovat
Whitemedia

tak tady to zakončení nechápu daleko víc než ten vlastňák

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Cobra

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

ty budeš dnes příjemnej

Reagovat
off-olda

Cože? Pobavil jsi mě.

Reagovat
Whitemedia

to není smajlík na pobavení a navíc mi celkově přijdeš nějak rozjetý na to, že je to teprve první kolo a Norwich hned ze začátku hraje jeden z nejtěžších zápasů schovej na neděli

Reagovat
off-olda

Já nemám Norwich vůbec rád. Mě přijde, že zápasy proti Liverpoolu bojkotují.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj smajlíkové predsudky, Rom.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

si málem přitom vymknul kotník

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ondiis

Pěkný protiútok, ale to zakončení na pokutu tohle zazdít proti Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Ako mohlo toto vyhrať 2.ligu,to mohlo postupiť radšej Derby Country

Reagovat
Whitemedia

takhle je to lepší

Reagovat
SunFells

Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne ti ať si zůstanou kde jsou

Reagovat
masly008

až letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Ale obrana Poolu nevypadá 2x nejjistěji.

Reagovat
fenixLFC

ta prava strana hori neskutocne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

boha nesoluj salah

Reagovat
Zaschrona

Salah sobec

Reagovat
Whitemedia

lepší než Salah letec

Reagovat
smazaný uživatel

Horší tým tuhle sezonu na anfieldu nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

googoooooooooooooooooool a teraz Salah uz prihravaj dik

Reagovat
EL Gringo

Moooo

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooool Sobec

Reagovat
off-olda

Norwich postoupil jen proto, aby z toho dvojzápasu měl Liverpool 6 bodů. To je hroznej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Pukki 29 golov, hned mi davaju zmysel tie Vydrove 20+ golove sezony

Reagovat
smazaný uživatel

♥♥♥Momoooo

Reagovat
Busby babes

Kapitan dobre zvoleny.

Reagovat
smazaný uživatel

ked bol toho plny twitter

Reagovat
Kluivert9

Neztratíš, no

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
Miguel19

Firmino aspoň áčko. První kapitán ve fantasy nebude totální průser..

Reagovat
oli9

Válec

Reagovat
smazaný uživatel

no toto ciste konto asi nebude

Reagovat
havrys99

pomezní luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Norwich je čisto v piči,veď oni im daju 10 do konca zapasu

Reagovat
diastan

Pukki bude jedina zajimava vec na Norwichu

Reagovat
smazaný uživatel

nesud podla jedneho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

pekny jim tam zabiha za obranu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Buendía??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pukki uz treti nebezpecnej nabeh za obranu kdy to i na nej proslo, tohle ma Norwich perfektne secviceny

Reagovat
smazaný uživatel

Buendia... ten bude mat asistencii

Reagovat
Ondiis

úročná fáze funguje. A to i proti obraně Live ... co teprv takový Bournemouth

Reagovat
Ondiis

Jasně, obrana je nervózní, pod tlakem a chybující - vlasťák a plno odrazů .. ale už mohl Norwich úplně v pohodě vstřelit jeden dva góly a vypadalo by to jinak.

Reagovat
patas92

Norwich směrem dopředu moc pěkně

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Miguel19

Záloha Liverpoolu moc nestíhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Čuju tady nějakou Csaplárovinu.

Reagovat
Müllered

asi těžko

Reagovat
off-olda

Debile.

Reagovat
smazaný uživatel

naser si

Reagovat
smazaný uživatel

aj bez Suareza to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

Reagovat
Daniel Levy

Au.

Reagovat
smazaný uživatel

wauuu

Reagovat
C-M@ster

To by VAR u nás zrušil kvůli držení, co?

Reagovat
REPLIKATOR

Fabregas redka

Reagovat
smazaný uživatel

To Monako sa bude znova zachraňovať

Reagovat
off-olda

Proč takového hromotluka jako Dijk hlídá při rohu Lewis, kterej má asi 60 kg?

Reagovat
oli9

Drihy polocas to hned prostridat at si zatrenuje i ox, shaq a mane

Reagovat
oli9

Kolik 7:1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cez polčas Norwich otača

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trenér norwiche kdyby mohl tak tam hodí ručník

Reagovat
oli9

Ale je mazec ze nepolevi a chteji dat dalsi a dalsi gol

Reagovat
Müllered

To vypadá, jak když brání Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

krásny futbal, Origi parádne strieľané centreeee... Bobby geniálny

Reagovat
Lembju

Výsledek sice jasnej, ale Norwich je dopředu kurevsky nebezpečnej, 3 góly už úplně v klidu mohli dát. Cantwell je dobrej jak sviňa.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Virgil, hráčska, i ľudská dokonalosť.

(:

Reagovat
Zaschrona

To teda nevím, ale ten Zlatý míč asi nejspíš dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Proč/čim lidská (regulérně se ptám, nevim...)?

Reagovat
smazaný uživatel

dole

Reagovat
fantomas

Hm, tos to moc nerozved. Ale ok...

Reagovat
smazaný uživatel

+ nie je zákerný...

Reagovat
Euphael

V cem lidska?

Reagovat
smazaný uživatel

jak maká, nemá prehrešky, je skromný a dobrý človek...

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Tak to je pak Pogba opravdový frajer.

Reagovat
eder

Ten nemaká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

"V cem lidska?"

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
off-olda

Jaroš na plac

Reagovat
Ondiis

Agraelus vypadá, že si přenesl formu z loňska. Snad mu tam dneska něco padne

Reagovat
RadekVonCZE

Proč sem taháš Agraela?

Reagovat
Ondiis

Tak Pukki vypadá stejně

Reagovat
Cobra

Reagovat
RadekVonCZE

To je fakt

Reagovat
Kapřík

Je fakt dost podobnej.

Reagovat
Frank Lampard 8

Taky mě při pohledu na Pukkiho napadl

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Wambasen

Finský Agraelus

Reagovat
protiproudu

Nemá někdo sdílený google kalendář se všemi zápasy PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna liga. At uz skonci.

Reagovat
smazaný uživatel

raději zlín vs teplice drama až do konce

Reagovat
REPLIKATOR

Alisson

Reagovat
oli9

To ma jen natažené, za tyden je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

natažený mám péro

Reagovat
smazaný uživatel

Buďme nohama na zemi ... tohle bude start - cíl

Reagovat
Kluivert9

Už jste bez gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson dufam že bude v poriadku,vyzera to na koleno

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mi to přijde na vazy

Reagovat
smazaný uživatel

V Kolene

Reagovat
Kixi Syhimour

Vypadá v pohodě, asi si to jen natáhl

Reagovat
EL Gringo

keby na roztrhnuty predny krizny vaz, tak by sa minimalne 20 minut na tu nohu ani nepostavil

Reagovat
fenixLFC

stratit sezonu v prvom kole pri vedeni 3:0.....

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian je kral, klud.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo jinej

Reagovat
Kixi Syhimour

než Divock

Reagovat
diastan

8:0 .. a to byl míč

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Luxusní centr

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle té stoperské dvojice Norwiche vypadá Smalldini a Jonesta jako WC stopeři

Reagovat
smazaný uživatel

DIVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCK

sry

Reagovat
nani92

Paneboze

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ťa rád, MzM .

Reagovat
nani92

Však podobne, ale toto je zbytočné

Reagovat
smazaný uživatel

Eufória...

Reagovat
nani92

4.0 proti Norwichu..

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to ...

Reagovat
oli9

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

A to ešte nehral Shefield

Reagovat
Euphael

Sheffield je lepsi nez Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

klasicka fanta ma orgasmus

Reagovat
smazaný uživatel

Počítá to někdo?

Reagovat
oli9

Nani a kiwi uz maji infarkt

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Solidní kolotoč

Reagovat
Ondiis

Hanley je naprosto otřesný

Reagovat
fantomas

Nehrál by nikdy, kdyby byl Zimmermann OK. S nim tam chybí organizace, lídr.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček > Norwich

Reagovat
fenixLFC

ach jo, nad bude allison v poriadku

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak chodí, to je základ, ale superpohár vynechá si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

aj Sane odkracal pokial si dobre pamatam

Reagovat
Kixi Syhimour

To vím, ale nechtěl jsem to dodávat

Reagovat
mithro

super zapas na velke otvorenie sezony

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

Tak jsem rad, ze jsem dneska preskupil obranu a misto DDG tam nacpal Alissona.

Reagovat
mithro

Garnerove goly si pozri. tam dnes poslali tiez slusnu naloz mladici, po minulej sezone fajn progres

Reagovat
Busby babes

videl jsem. jen tak dal.

Reagovat
iamek

Parádní zápas. Hlavně Garner, Ramazani a Williams.

Reagovat
smazaný uživatel

WiIliams je parádní snad aspoň něco jako Axel Garner taky

Reagovat
cubazi

Hendo zaslužený hit, prebud sa už!

Reagovat
alcantara

Ako by povedal Skrtel, Norwich, tym zo spodku tabulky, mohutne vzdoruje

Reagovat
Banikovec7

Kdo se diva pres ten kanal na O2, co kvalita obrazu? Na twittru si lidi nejak stezujou.

Reagovat
lajka30

Na netu max 720p přes O2 takže nic moc.

Reagovat
Banikovec7

Tam mi to prijde vzdy nic moc, spis by me zajimalo hodnoceni od nekoho kdo se diva v TV a treba v porovnani s prenosy z ceske ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na TV by to mělo bejt cajk samozřejmě pokud se někdo nedívá na čtvercovi

Reagovat
Banikovec7

Tak zalezi jaky kanal, na nektere co tam bezi v SD se neda divat, i HD kanaly jsou ve srovnani s tim co bezi pres antenu hnusne.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám ten za 299 kde je sport pack a hbo pack těžko soudit. Já mám jinak přes rusáy satelit za 99 Kč na měsíc, ale jak se nedívám na TV tak to nechávám na SkyLink nechce se mi lézt štelovat na Digi

Reagovat
REPLIKATOR

Zadarmo dobrý

Reagovat
Müllered

Přes prohlížeč celkem v pohodě, dříve to byla větší mazanice. V poslední době asi přidali bitrate.

Reagovat
Müllered

A to koukám na 4k monitoru.

Reagovat
Banikovec7

Kdysi byvalo 576p, az ted nedavno to dali na 720 ne?

Reagovat
Müllered

720p je už dlouho, ale stejně to byla mazanice.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rok a půl co tam jsem přes internet tak je 720p tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

tak 720p víc to nebude nevím proč

Reagovat
Müllered

1080i jde jen s jejich boxem + tam není takové zpoždění.

Reagovat
smazaný uživatel

vím vím

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na telefonu přes appku a jede to v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na telefonu kvalitu obrazu moc nepoznáš...

Reagovat
C-M@ster

Kde si lidi stěžujou?

Mně to příjde v pohodě.

Reagovat
Banikovec7

U Sveceneho

Reagovat
smazaný uživatel

O2 ? To ma prava aj O2?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitu prcám ta ujde, ale že když se chci podívat na nějaký pořad zpětně tak se to seká jak cock

Reagovat
avicii

Paráda aj keď v obrane se nali solídne okná.. Alisson snáď ok, nevyzeralo to až z ak vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Buendía, Pukki a Stiepermann zatím fungují dobře, hlavně Buendía je parádní, ale ti stopeři...nicméně 4:0 je nezasloužený, takových 2:1 by tomu slušelo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

no skor by som povedal 5:2

Reagovat
cubazi

Origi nie je krídlo

Henderson nie je kreativny založnik a "zabuda" sa vraciať dozadu

Giny dneska hrá?

Gomez mrzačí vzadu ked ma dostupiť

Zatial vyborne Firmino, Trent a Virgil

V dalšom polčase IN: Keita a Ox

Reagovat
smazaný uživatel

optimizmus

Reagovat
fantomas

Tak jako... já bych se třeba jako fanoušek LFC taky radši soustředil spíš na to, jak obraně mýho týmu třikrát utek Pukki jak přes kopírák, jak se záložníci odmítají vracet, jak to celkově nedocvakává a ta defenzivní hra je šíleně nesoustředěná... než na to, že moji evropští šampioni vpředu drtí nováčka.

Ale hádám, že je to o pohodlnější perspektivě no.

Reagovat
ďuriLFC

Jj a po zápase im to prídem povedať do kabíny aby to zlepšili .. To snáď všetci vidia že dozadu to nieje dobre ale je to zápas kde to je úplne jedno tak si treba užiť a vážiť že je to taky zábavný zápas.

Reagovat
fantomas

Oukej. Já si teda většinou dobrý zápasy zvládám užít i s tim, že si z toho vezmu nějaký cenný lekce, ale pokud je to pro tebe binární věc, tak zajisté...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to zanedbateľná vec, samozrejme, ale po takom ofenzívnom divadle a skvelom výkone dopredu a hlavne výsledku 4:0, nevidím veľký dôvod na aktuálnu (!) kritiku. To patrí do pozápasovej analýzy.

Reagovat
fantomas

Dobrá, beru

Reagovat
smazaný uživatel

Dik.

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu on to psal o poločase, což je v tomhle případě skoro pozápasový hodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ok, ale po výsledku 4:0 sa dá napísať aj optimistickejší pohľad

Reagovat
fenixLFC

sam pises skvely vykon dopredu to znamena ze dozadu to nie je ono. a ked sa chceme posuvat tak je dolezite vsimat si aj problemy. a stopercentne ked budu rozoberat zapas budu riesit tu obranu a nie ze ich klopp bude chvalit ako skvelo utocili

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Jako fanoušek LFC po loňské sezóně bohužel vím, že není důležité zúčastnit se, ale vyhrát!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

Tieto veci sa pravideône opakuju, je len začiatok sezony ale davať furt Origiho na kridlo a Henda, Fabinha Giniho spolu do zalohy v zapase kedy potrebujeme byť kreativnymn a tvoriť hru je masaker.

Reagovat
Kixi Syhimour

máme na place 2. gólmana, tak proč tam poslat 2 ofenzivní záložníky?

Origi sice nieje křídlo, ale dneska 1+1.

Reagovat
cubazi

Lebo sa na Henda nedá dívať a Keita može hrať to čo teraz hra Origi, nebolo by to prvy krat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, všetci sú skvelí

Reagovat
eder

Trochu pokory a realistických brýlí neuškodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som tu akciu po prihrávke TAA. Len gól chýbal.

Reagovat
eder

OK

Reagovat
Euphael

Kdyby sis mohl vybrat jen jednu trofej letos, bral bys radsi ligu nebo LM?

Reagovat
Kixi Syhimour

Za LFC by skoro všichni brali ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočná otázka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za zlatokopku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta už vykopala

Reagovat
smazaný uživatel

se mu tam pak dívala na pírko

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč to kope Henderson?

Reagovat
fenixLFC

pretoze tam nie je milner ktory to kope uplne rovnako ako teraz hendo

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to kope Arnold, ne? Proti Watfordu doma z toho byly 2 asistence, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem co to nekopal on..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ze Stuttgartu do PL pěkně Leitner

Reagovat
smazaný uživatel

Pomeee Pukki otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ten nabeh

Reagovat
mithro

hehe, krasny gol, klobucik, zasluzene

Reagovat
Selänne

Pukki

Reagovat
fenixLFC

pomalsie uz na zem ist nemohol...

Reagovat
Miguel19

Krásná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako i ten Live ta obrana samozřejmě začátek sezony, ale není to ideální hlavně gomez se zapomíná

Reagovat
Luc-Luc

nechapu, ze nehraje radsi Matip....momentalne Matip>Gomez

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
diastan

Pukki

Reagovat
fantomas

Pukkiiiii nechtěl sem se moc vysmívat těm, kdo mu nevěřili, ale nevylučuju, že se časem osmělim! Už jen dva góly do Camerona Jeromeho.

Reagovat
C-M@ster

Kdo mu nevěřil?

Reagovat
fantomas

Minimálně vodka pod mym preview.

Reagovat
Ondiis

I hodně fanoušku na sítích. Mělo to být to klasické -> pouze útočník pro Champ. Něco jako Vydra. Ale Pukki je dobrej dá 10+ gólů v suchým triku

Reagovat
C-M@ster

Vydra se mi v PL taky líbil, jen ho nestavěli.

Reagovat
vodka

Ja no, ale pokud ho budou schopni dostávat do pozic jeden na jednoho jako vcera, tak góly davat bude, jen si nemyslim, ze se bude tak casto dostávat k dorazkam a do tak jasných šancí jako v champu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

idioti

Reagovat
EL Gringo

Aj tak by som radsej videl Matipa namiesto Gomeza

Reagovat
PP

Ty jo.. dívám se chvilku a Norwich dopředu velmi sympatický. Pukki na mazáka.. až mě děsí, až bude tyto průnikovky zastavovat naše obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

v prvni pulce jim tam takhle zabehl Pukki asi trikrat, ale to jeste obrana njak zazehnala..Norwich to ma paradne sehrany, presne vedi co delaji, byla jen otazka casu kdy to fakt promeni v gol

Reagovat
fenixLFC

a najma ked uz tam nie je alisson

Reagovat
Kixi Syhimour

Neříkám, že by to nechytil, ale takhle na gólmana prostě jít nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

golem to smrdelo i v situacich, kdy tam jeste byl. Ty 3 nabehy sehraly do 20. minuty, jestli narazis na organizaci obrany golmanem

Reagovat
fenixLFC

nenarazam, palcem ze nie je alisson. ked sa tam predtym dostali tak furt museli prekonat jeho. teraz musia prekonat iba adriana

Reagovat
Taiger

Origi je strašně nedoceněněj hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Origi hrá sexy futbal. Nábehy jak C. Ronaldo.

Reagovat
Taiger

fff říká, že je k hovnu a nemá na to

Reagovat
smazaný uživatel

Filipovi vždy chýbala viera, ale on sa obráti .

Reagovat
fenixLFC

inak mane je na pohlad ovela zabavnejsi hrac nez salah.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané má turbo...

Reagovat
Ondiis

ale na Aaronse si jen tak nepřijde

Reagovat
eder

Jako 4:1 dobrý, ale druhá půle je zatím ze strany Reds docela provar...

Reagovat
Taiger

je, hlavně kvůli fantasy

Reagovat
fenixLFC

cely zapas to je bieda, len je norwich v obrane uplne zufaly

Reagovat
smazaný uživatel

Napádaním a rýchlymi agresívnymi prihrávkami sme ich donútili chybovať, Milan.

Reagovat
PP

tak vedeš 4:0, nováček furt šlape jak stroj, první zápas sezony.. na pohodu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, jako je samozřejmě dobře, že jsem dali gól z rohu, ale těch zbylých deset bylo strašných

Reagovat
Kixi Syhimour

Joe

Reagovat
Ondiis

Pukki, Aarons, Cantwell a Buendia velmi dobrý debut v PL Skóre sice hrozivé, ale ofenzivnímu výkonu není moc co vytknout, max ta efektivita. Zato obrana průser. Prostě takový Arsenal pro chudé

Reagovat
Mates_Matesović

Aarons bude nejpozdějš příští léto hodně žhavý zboží.

Reagovat
Ondiis

Myslím, že se o něj s vámi popereme

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ManU a mozno Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

doufám no mít bissu a aaronse by byla paráda. Konečně by jsme moct pokračovat v tom trendu z tohodle přestupáku, a kupovat od těch anglických kubů mimo top 6. A ne furt hledat něco v realu bayernu juventusu

Reagovat
Ondiis

Manu ma AWB snad ne? To by byla hloupost tam jít pro něj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Komentátor

Liverpool musí doufat, že bude Alisson zdravý, protože odešel nejen Mignolet, ale i Bogdán.

Reagovat
eder

Tak nezbývá než doufat, snad že se uzdraví Jaroš...

Reagovat
masina_LFC

čo si len počneme bez Bogdána?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
eder

Kanárci na úvod i přes nepříznivý výsledek dnes zanechali sympatický dojem, působili na Anfield překvapivě fotbalově. Farke tam odvádí evidentně dobrou práci.

Reagovat
Gazdo

Fanusikovia Evertonu aka je sanca ze dnes nastupi Kean?

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je napísané že odišiel Benteke, keď nikde nešiel?

Reagovat
Busby babes

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-city-premier-league-season-preview-champions-greatest-team-ever-sportswashing-abu-dhabi-a9046866.html

“You weren’t up against a team today, lads, you were up against a state.”

Experts from Amnesty, Human Rights Watch and so many universities who specialise in the area have offered the following descriptions of City’s ownership:

“One of football’s most brazen attempts to ‘sportswash’ a country’s deeply tarnished image.”

“An instrument of foreign policy.”

“An outright state vehicle.”

“An exercise in soft power.”

This is the very essence of “sportswashing”, and reflects its spectacular success.

“As we know with ruling families in places like Abu Dhabi, and the United Arab Emirates of which it forms the biggest part, there is no dividing line between the public and the private. They are the state.”

City have repeatedly denied any wrongdoing but high-level sources close to the situation feel the club will be found guilty when it all comes to a head around September, and that a suspension from the Champions League for up to three seasons will be recommended.

This is just one other reason they are by far the most lavishly-funded project in football history, way beyond transfers. They have undertaken an investment in intelligence and infrastructure that has never been seen.

It is similarly why Khaldoon’s arguments about not breaking the world transfer record sound a little hollow and somewhat strategic. Refusing to spend over £65m isn’t all that relevant if your bench is filled with £40m-plus players and your record signing Riyad Mahrez is so expendable he only makes 14 appearances in a title-winning campaign

Reagovat
smazaný uživatel

jak vidite letos Burnley? za mě top 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

doufam, ze spadnou.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

nesympatickej tym s nejnesympatictejsim trenerem. Takze budu rad, kdyz ubrecenej Dyche potahne nekam do hajzlu.

Reagovat
diastan

Tak uz pojdme na to

Reagovat
fff

Initial fears for Alisson Becker is that he will be out for 4-6 weeks. Indications that he has torn his calf. If lay-off is to longer end of the scale, he could miss first Champions League group game in September

Reagovat
Kiko12

Ten Pepek mi dal s tou sestavou..

Reagovat
Taiger

Three-time Premier League winner Jose Mourinho will join the Sky Sports team as part of its biggest ever season of football.

Mourinho will make his first appearance in the studio for Chelsea's visit to Manchester United, live on Sky Sports Premier League at 4pm on Sunday.

Tak na tohle se kurva těším

Reagovat
nani92

Bude kydat na Chelsea, my mu platíme aby bol o nás ticho

Reagovat
Busby babes

Sky’s Super Sunday will now start 1 hour earlier to give more time for Mourinho to talk about himself

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno Fernandes "disappointed and angry" that Tottenham's 60M + 10M (in bonuses) bid got rejected.

takže v lednu za polovinu?

Reagovat
diastan

Bernardo

Reagovat
Taiger

Aggy bude žolík?

Reagovat
diastan

pevně věřím, že nebude.. to už by bylo trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

kladiva dnes zatlučou city tip 3:2

Reagovat
fajdax

West Ham hodně naslapla sestava. Mohli by brat bod.

Reagovat
Kixi Syhimour

West Ham na City fakt neumí

Reagovat
Raylan

Kladiváři maj teda velmi zajímavej tým, jsem na ně letos zvědavej.

Reagovat
oli9

to měli i minulý rok a byla to klasika ....ze začátku dokonce bída

Reagovat
Raylan

Tak loni většinu sezóny mimo Lanzini, Wilshere. Diop a Rice budou zase o něco lepší, a k tomu Haller, kterej se mi ve Frankfurtu hodně libil. Myslím, že jsou lepší než minulej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Diop je parádní to je za mě první volba pro příští sezonu

Reagovat
EXoRcIsT

fakt super najprv da taku malu domov z ktorej mohli dostat gol a nakoniec si aj vlastnak dal

Reagovat
smazaný uživatel

vlastňáka si dal kdy zatím vidím 1:0 a gol dal jesus

Reagovat
iamek

Vždyť tam hoří jak papír

Reagovat
avicii

Hodil by sa k vám

Reagovat
diastan

Reagovat
Taiger

stream na ntb?

Reagovat
smazaný uživatel

O2TV

Reagovat
oli9

ty vole aktivujte si za 1kč O2 a máte skoro všecky zápasy v HD

Reagovat
protiproudu

Jak za jednu korunu? Jako na furt? Na měsíc na zkoušku?

Reagovat
oli9

na zkoušku ted na měsíc pak ti tu korunu vrátí..apak to prostě zrušíš ppo měsíci

Reagovat
protiproudu

Aha jasný :)

Reagovat
protiproudu

Ale je fakt že těch 199 Kč na 30 dní za Sport pack online je málo. Asi to pořídím.

PS: 5 piv...

Reagovat
Counter

Myslím, že do půlky září nebo tak nějak. A i HBO k tomu.

Reagovat
oli9
Reagovat
Taiger

Já to radši v angličtině právě

Reagovat
Counter

Je škoda, že nenabízí i angličtinu

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola má tu ruku na čem

Reagovat
EXoRcIsT

dajaky strasne pomaly sa mi zdaju hraci West Hamu

Reagovat
REPLIKATOR

Wilshere je marný

Reagovat
Side

Wilshere má tu pravou nohu taky akorát na opírání

Reagovat
iamek

Diop je zatím sileny

Reagovat
diastan

goooooooooooooooool

Reagovat
iamek

Kdy si ten dement všimne, ze to nebyl vlastní gól?

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Kde viděl komentátor vlastní gol

Reagovat
Counter

Jesúsek #draft

Reagovat
PhilipS

Wilshere už nemá na Premier League. Už moc pomalej.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kapřík

Tak Jack Wheelchair už potřebuje do šestnáctky bezbariérový přístup. Velká škoda, před lety jsem v něm viděl naději anglického fotbalu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Cresswell

Reagovat
Nikikrew

City je masina, West ham sice dobry zaciaotk ale posledna 10minutovka nic. City je pre mna asi opat favorit na zisk titulu

Reagovat
smazaný uživatel

asi no

Reagovat
Svatej

Ten walkeruv sprint a Mahrezova? (?) nahrávka.. Velká parada

Reagovat
PhilipS

Nevím, jestli má smysl City presovat. Ti vzadu neztratí balón ani za hovno. To je lepší hrát bus na breaky

Reagovat
lucius6

To je podle mě naopak nejlepší taktika proti City, ale je to hodně riskantní. Třeba Liverpool takhle City dokázal porazit, což samozřejmě neznamená, že WHU má kvalitu, aby to fungovalo.

Reagovat
Miguel19

Walker top výkon...

Reagovat
diastan

zatím parádní Straší ho ta lavička

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to nebyla PL tak faul tady je to čistý

Reagovat
PanAu

Nevíte proč si Leeds změnil logo ??

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi 2 nebo 3 roky zpět

Reagovat
PanAu

Minulej rok měl ještě klasiku ne ? Teď ma nějaký zlatý , nebo mě ?

Reagovat
Counter

Haller je supr

Reagovat
SCELO

haller hra zatial paradne

Reagovat
Raylan

Rodri je skvělej

Reagovat
Free_player

dobrej buldok

Reagovat
diastan

Kéž by plně nahradil Fernu

Reagovat
Kixi Syhimour

Zas tak dobrý mi dneska zatím ani nepřijde

Reagovat
Bayern +

Ja som ho v Atleticu nikdy nevidel a bol som v tom, že je to nejaký krpec typu Ilkaya, ale on je fakt zviera s touto postavou...

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s Ferdom a Walkerom kľudne zvládnu stopérov. Skvelý DM, podobne skvelý ako náš Fabinho, ktorý zvládne stopéra aj beka a rozohrávku má slušnú...

Reagovat
Kapřík

Reagovat
cristiano.K.

jsem to chtěl psát

Reagovat
Taiger

Rodri je mašina

Reagovat
Raylan

Druhej fatál od Diopa

Reagovat
REPLIKATOR

Diop

Reagovat
Olafek

Wilshere zatim víc na zemi než míčů na noze

Reagovat
iamek

Ten DIOP se k nám hodi. Takový cernejsi Smalling.

Reagovat
vodka

loni byl super, teď prostě nervozni vykon...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Raylan

Reagovat
iamek

Před dvěma lety byl super i Smalling. Ale ne. Postavu na CB má úžasnou. Spíše zaujal Rice

Reagovat
Kapřík

Reagovat
iamek

A koukám na City a náš dorost, takže něco dobrého mi mohlo uniknout.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, nevypadá to na zaváhání City

Reagovat
Alberto Aquilani

O Felipeho Andersona sa niekto lepší v lete aj reálne zaujímal? Na to, že pred 4 rokmi vyzeral jak totálne delo je toto na 26 ročného Brazílca hodne slabá kariéra.

Reagovat
Hokaido

Myslím, že nezajímal. Pro WHU je super, ale na lepší klub nemá, to by musel letos udělat velkej výkonnostní skok.

Reagovat
Alberto Aquilani

On tú jednu sezónu v Láziu vyzeral fakt neskutočne, ale vtedy tam každý hráč hral o triedu-dve lepšie ako kedykoľvek predtým/potom. V ďalších sezónach už nebol tak dominantný, len napríklad taký Salah nebol v Taliansku o moc lepší a ten rozdiel je teraz, fuh... Myslel som, že sa v Anglicku nakopne a vezme ho po sezóne niekto lepší (napr. Arsenal).

Reagovat
Hokaido

Já si pamatuji, jak jeden rok po něm údajně šli United a mluvilo se snad o 80 milionech. Pak jsem byl hodně překvapenej, když šel loni do WHU.

Reagovat
Pipo123

Anderson... jeho problém bol vždy v náladovosti, to je proste často chyba brazílskych hráčov, on aj v Laziu dokázal predvádzať neskutočné veci aby následne ďalší zápas hral totálne hovno. Vyrovnanosť výkonov ho brzdila, v Laziu ho navyše často zle využívali, v 3-5-2 už úplne stratil využite, neviem ako hraje v PL, no jeho škoda, Salah je inde hlavne kvôli kvalitne v šestnástke, ten proste ide za gólmi, to Anderson nikdy nebol ani nebude, to mi u neho chýbalo, slabá snaha o koncovku, netlačil sa dopredu. Keby mal možno len chlp toho sebavedomia čo taký Candreva (snaha o strelbu) tak by mal možno aj adekvátne čísla. Je ho škoda, pretože on ten potenciál viac krát ukázal.

Reagovat
diastan

yeeeeeeeeeeeeees, Sterl

Reagovat
fajdax

Bruyne

Reagovat
Free_player

KDB is back! ... to byl neskutečný tah bránu

Reagovat
Taiger

Sterlos

Reagovat
smazaný uživatel

KdB je klasicky skvelý...

Reagovat
EXoRcIsT

Diop je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

uff

Reagovat
diastan

Válec

Reagovat
Olafek

West Ham v lese

Reagovat
diastan

centimetr ramene

Reagovat
diastan

Jesus je král offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som mal dávno WHU rád, neskutočne sa mi ten klub zhnusil, na čele s vlastníkmi, až po hráčov - žoldákov, ktorí nie vždy hrajú so srdcom ....

Reagovat
SCELO

prosim ta jeb na srdce, tam sa radsej staraj co nam fanusikom LFC beha v zalohe....

Reagovat
exse

Wtf, kvůli milimetru.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Tvl tomuhle by možná ale slušela nějaká tolerance

Reagovat
Raylan

To jo, vždyť tam musí byt i nějaká odchylka toho systému. Tohle je šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Fernando_Torres

Tvl, tohle jako chtějí brát jako offside??

Reagovat
Taiger

To si dělají prdel ne?

Reagovat
vodka

Pellegriniho klasika, obranná lajna na vápně a tam se zastaví a nabíhající hráči v plné rychlosti jsou pak volní...

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

To bolo o milimetre.

Reagovat
Lembju

Sorry jako, ale tohle neuznat jde absolutně proti smyslu fotbalu, zvrácenost.....

Reagovat
Wambasen

neuznat nereguélní gól je proti smyslu fotbalu?

Reagovat
Lembju

Tak předně by se neměl vůbec počítat náklon těla, protože útočící hráč ho má vždycky víc směrem k bráně. Další věc je, že se odjakživa řiká, že hraniční (a tohle je kurva hraniční) situace se maj posuzovat ve prospěch útočícího týmu. Pokud je podle vás smyslem fotbalu neuznávat góly kvůli centimetrům, který v tý situace nehrajou žádnou roli, tak prosim

Reagovat
masly008

kde v pravidlech je to o útočících týmech?

Jsou nějaké pravidla, že nejsou všechny super je druhá věc, ale tohle byl dle letošních pravidel ofsid.

Reagovat
Busby babes

mas pravidla a mas i nejakej vyklad tech pravidel. Video melo pomoct opravovat ocividne chyby rozhodcich. tady rozhodci pri plnem behu na 40 metru nevidel 3 milimetrovej offside. Tezko zasadni chyba, kterou by bylo treba opravovat... nevim, me se tenhle styl rozhodovani nelibi. A to mi to jde k dobry, protoze Sterlinga mam a Jesuse ne.

Reagovat
Wambasen

Zkus si představit jaký hate proti VAR by se spustil, kdyby po tom snímku z VAR ten gól uznali. Je prakticky nutné takový gól neuznat. Navíc u ofsajdů by neměla být žádná tolerance, kterou respektuju třeba u faulů.

Reagovat
Lembju

Kde mluvim o pravidlech? Říkám, že se to odjakživa řiká a že to je podle mě zvrácenost. Většina pravidel počítá s určitou tolerancí, a to včetně právních. Souhlas s Busbym.

Reagovat
masly008

přesně tak, srát na pravidla, zrušit ofidy i fauly.vyhraje ten kdo vydrží stát na nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Akože hrať a rozhodovať proti pravidlám je proti zmyslu futbalu? Napíš nám o tom viac.

Reagovat
Busby babes

to by na tebe stejne bylo moc slozite.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvoj retardovany názor sa nikto nepýtal

Reagovat
oddy

Var

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

lol

Reagovat
Kocour Klapuška

Jestli se tohle někomu líbí.. Tohle jsou prostě fauly na fotbal..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Jsem rad, ze ted tyhle milimetrove offside budou piskany...

Reagovat
masly008

inagi by se zabil.on by nedal snad gol

Reagovat
masly008

*inzagi

Reagovat
oddy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
t0mmy33MCFC

jo hlavne aby to bylo piskane vsem, pak to bude ok

Reagovat
Busby babes

bude to piskane vsem, dela to technologie skoro automaticky. ale bude me to srat u vsech, tyhle milimetrove offside, kde utocnik realne zadnou vyhodu neziskava...

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlinga nemam ve fante, takze tohle rozhodnuti kvituju.

Reagovat
Taiger

Sterling je must have

Reagovat
smazaný uživatel

Mam Salaha a Aubu. 3 premium hrace bych nedal.

Reagovat
Taiger

Well, mám všechny 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

i ja, ale zatim slabota...snad to zitra nejak stahnu

Reagovat
Busby babes

A vubec, mate co jste chteli...

Reagovat
Miguel19

Trosku jinej VAR než v naši trapas lize...

Reagovat
Busby babes

taky to stoji trosku jiny penize. Premier league do toho nalila stovky milionu, mozna az miliardu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rameno v ofsajde ♥

Reagovat
diastan

Ale jo offside jako offside, var bude rozhodně ku prospěchu pokud to nebudou řídit trotli jako u nás, navíc to ani dlouho netrvalo

Reagovat
blade115

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdo nějaký screenshot?

Reagovat
diastan
Reagovat
Kixi Syhimour

ok, trochu rozdíl oproti naší lize

Reagovat
SpecialOne

tvl...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pingla

Regulérní gól, kvůli části ramene neuznat branku, to je prostě hloupost

Reagovat
EXoRcIsT

tak to mas v pravidlach smola no

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/OliverKayTimes/status/1160172331915972608

I know there are some real VAR-lovers out there, but I have zero appetite for three-minute delays so that a goal can be disallowed because someone appears to be 3 millimetres offside.

tak uz i novinari v anglii nechteji rozhodovat dle pravidel...

Reagovat
patas92

No mě by třeba zajímalo, podle čeho a s jakou přesností jsou schopni určit moment přihrávky. Protože kdyby to zastavili o milisekundu dřív, tak to ofsajd imho není

Reagovat
Busby babes

docela dobrej point.

Reagovat
diastan

Walker

Reagovat
diastan

Ederson uff

Reagovat
diastan

snipěři tam....geniální gol a nabeh...Sterling bude letos král

Reagovat
Taiger

Sterling láska

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně by mě zajímala tolerance toho systému, především toho zastavení v tom přesným momentu, protože toto vypadalo jako mnohem jasnější offside než ten minulý negol.

Reagovat
diastan

Souhlasím, obzvlášť teď když ukazovali jak to tam zaměřovali nevypadá to na milimetr přesné

Reagovat
Ondiis

Ta druhá situace mi přišla víc ofsajdová než tak první jinak jsem zvědav na Mustafiho, jestli (když už bude hrát) bude zvedat tu svoji špinavou pracku. Teď už to vůbec nemá smysl což je pro mě další pozitivum VARu

Reagovat
Taiger

Mustafi > VAR

Reagovat
oddy

Ten to dělá automaticky, nějakej VAR ho nemůže rozhodit

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Raylan

Když se vezmou v potaz všechny aspekty např. přesný moment, kdy se kopačkou dotkl balonu, odkud berou začátek ruky Sterlinga a obránce, to prostě není 100% přesné a existuje tam určitě nějaká chyba a proto by tam měla být určitá tolerance.

Reagovat
smazaný uživatel

Agüero

Reagovat
diastan

Měl tam pustit raději Reheema

Reagovat
Busby babes

Kun.

Reagovat
lucius6

S fotbalu se stává hokej, za chvilku se bude stopovovat čas, aby to bylo proveditelné.

Reagovat
lucius6

Z*

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Liverpool na spravnej pozicii

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Taiger

Proč nekopal Sterling?

Reagovat
Free_player

Kun a nedat pencli ?

Reagovat
Busby babes

Super VAR podruhe. Hlavne ze PL rikala, ze tohle kontrolovat nebude...

Reagovat
diastan

Aha tak Kun v suchém triku teď už ten první flek nepustíme

Reagovat
Ferguson6

No podľa mňa mal jednu nohu na čiare, ale ok.

Reagovat
Ondiis

Omg .. za pár chvil se bude hrát s takovou na čistej čas jak hokej a Aguero kokotko, že to nenechal Sterlingovi. Snad nedá

Reagovat
Taiger

MOTM - VAR

Reagovat
Cobra

Nic jiného si nezaslouží.

Reagovat
ACSMan

To se bude tímhle stylem opakovat úplně každá penalta ročníku

Reagovat
Miguel19

S tím pravidlem s nohou na čáře jsou golmani trošku v piči. A bude se opakovat dost penalt

Reagovat
C-M@ster

On tu patu hlavně neměl tak daleko, ne?

Reagovat
pingla

jejich problém, dokud se to prostě nenaučí

Reagovat
Raylan

Mě přišlo, že opakovali kvůli vběhnutí hráčů dřív.

Reagovat
Cobra

Reagovat
diastan

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa by zaujímalo, či by sa penalta mala opakovať aj vtedy, keď hráč dá gól a brankár nohu na čiare mať nebude.

Reagovat
mistr129

Ne

Reagovat
Busby babes

tak prej to bylo kvuli vbehnuti Rice do pokutoveho uzemi a ne kvuli golmanovi.

Reagovat
blade115

Mě už ta hra nebaví

Reagovat
blade115

Pepek prostě totální zabiják Fanty ...

Reagovat
Counter

Pořád nasazuje Sterlinga, i když ho v týmu nemám, hajzl jeden.

Reagovat
SpecialOne

Ale však se to opakovalo, protože hráč, který odkopl míč vběhl do vápna dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten neuznaný gól... Moc s tím nesouhlasím, tyhle systémy mají eliminovat lidské chyby, což je zcela v pořádku. Nicméně tohle by sebe soustředěnější člověk nikdy jako offside nevyhodnotil, protože by to jeho oko nikdy nemohlo postřehnout... A nejspíš by to nedokázal vyhodnotit ani z opakovaného záběru, takže nevidím důvod toto zpětně takto posuzovat... Spousta lidí řekne prostě pravidla... Jenže tehdy, když se vymýšlela, tak se nikomu o podobné technologii ani nezdálo... A to jakým způsobem se dohlíží na dodržování pravidel je snad ještě důležitější, než pravidla samotná... Čímž chci říct, že toto může dost změnit celou hru jako takovou... Nemluvě o tom čekání...

Reagovat
diastan

Dejte mu už GB

Reagovat
smazaný uživatel

M.City asi im začinam fandiť

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Rodri > Ndombele

Reagovat
smazaný uživatel

Busques>Kante>Fernandino>Ndombele>Rodri

Reagovat
YNWA__MSN

Šejk sráči...umi jen utrácet, utrácet a utracet

Reagovat
smazaný uživatel

Noa,futbal hraju najlepši a najkrajši na svete.Ved su to ich peniaze tak nech ich aj využiju

Reagovat
YNWA__MSN

Nejhezčí fotbal rozhodně nehrajou... Liverpoolský ofenzivní heavy metal je mnohem hezčí. A pak ještě Barca, která jen momentálně pod Valverdem hrají defenzivnejsi fotbal. Loňský Ajax, Heynkesuv Bayern, Neapol... Jenže oni dost často ojebavaji FFP. Klub bez historie a tradice, který měl problémy vyprodat důležité zapasy.Pritom tam hrají takový nesympaticky...... jako Ederson, Jesus, Had Sterling, Mahrez, Fernandinho, Celá obrana a na lavičce ten uchyl Guardiola.... A NEJLEPŠÍ FOTBAL TAKÉ ROZHODNĚ NEHRAJOU, PROTOŽE NEVYHRÁLI LM...... 6 TIMES WE WON IT 6 TIMES

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatije su veľmi subjektivna zaležitosť premňa je väčšina hračov nesympatickych kompenzuju si to ale svojim herným prejavom

Reagovat
Free_player

mašina

Reagovat
Hokaido

Fabianski

Reagovat
vodka

Sterling > Hazard

Reagovat
Ondiis

Teď bych zase řekl, že tomu gólu předcházel faul ve středu hřiště a jinak Fabianski zvláštní postavení v bráně při tom gólu teda

Reagovat
Kixi Syhimour

West Ham proti City, to je tak pokaždé prostě

Reagovat
mickey mouse

Pellegrini jim to pouští

Reagovat
iamek

City šampioni

Reagovat
YNWA__MSN

No United to určitě nebudou a to hoooooooooodne dlouho.... Just enjoy those thursday nights

Reagovat
bbbauch

Nezvladajko

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Messi>Neymar>Sterling>Hazard>Salah

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
merlick

co tam saskovala VAR? Jesusov gol platny, Sterlingov vobec. Opakovanie penalty taktiez tragikomicke, kazdy brankar vybieha o par cm dopredu.. sa bude gol opakovat dokym ho neda hrac ci co?

Reagovat
diastan

neřešil brankáře

Reagovat
mr.Silver

WHU je nejtrapnejsi klub v Anglii, fakt by mohli spadnout a nikomu by nechybeli. Tolik trapnych chyb co dneska jsem v zapase snad jeste nevidel. Naprosty amaterizmus.

Sterling + Mahrez genialni dvojicka na kridlech, hlavne teda ty Mahrezovy prihravky.

3. gol City dokonalost

Reagovat
Miguel19

Tak nakonec to přeskladani fanty abych tam vecpal Sterlinga zatím OK...

Reagovat
Lembju

No takže nakonec je VAR úplně stejná fraška jako u nás, ikdyž trochu jinym způsobem

Reagovat
t0mmy33MCFC

VAT byla hodne velka sranda

Reagovat
t0mmy33MCFC

kua VAR

Reagovat
Chazy

Byl to takovej nešťastnej debut pro VAR, ale až se tím zruší gól z půlmetrovýho ofsajdu, kterej by rozhodl zápas, tak tomu odpustíte ..

Ale taky se mi asi líbí víc NFL koncept, kde prostě rozhodnutí na hřišti je uznaná pravda a na tom VAR se musí najít naprosto 100 % důkaz o tom, že to rozhodnutí je špatně. Kvůli milimetrům se prostě žádný rozhodnutí nezvrátí, nikdy, není to vnímaný jako nezvratnej důkaz. Může tam hrát roli kamera, stopnutí záběru a další.

Reagovat
Raylan

souhlas, kolikrát si u NFL říkám, že to touchdown asi je, ale není průkaznej záběr, takže platí rozhodnutí ze hřiště.

Reagovat
Raylan

souhlas, kolikrát si u NFL říkám, že to touchdown asi je, ale není průkaznej záběr, takže platí rozhodnutí ze hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

STREAMY

Kde chodite na streamy?

https://soccerstreams.info/ nema teraz nic...

Reagovat
Horcmen

vyměň .info za .net

Reagovat
protiproudu

Odkaz jede ale nic se tam nenačte :(

Reagovat
Horcmen

asi přetížené, na začátku jelo v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke je neuvěřitelně pomalý

Reagovat
Kixi Syhimour

Brighton

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (C), Walker-Peters, Alderweireld, Sanchez, Rose, Winks, Sissoko, Ndombele, Lamela, Lucas, Kane.

Reagovat
Daniel Levy

Ví se, co je s Vertonghenem?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Ville moc nepůjde, trošku se bojim takovýhle obrany.

Reagovat
Cobra

Proč? Však jediná slabina je tam KWP. Sanchez je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, jen sem při prvnim zápasu nervózní

Reagovat
jk

Očekávaná

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Sanchéze

Reagovat
jk

ale tak o něj se nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

No Eriksen?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatnej přístup, řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

A Jan?

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším, snad jen něco menšího na tréninku

Reagovat
EL Gringo

Zaha by neskutocne pasoval do Kloppoveho systemu hry

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko penalt by vybojoval (orgasm)

Reagovat
avicii

Presne som nad tým uvažoval keď som ho dnes sledoval... Origiho mam rad ale on je hrot, na krídle by bol pre nás Zaha skvelý

Reagovat
YNWA__MSN

Rozhodně ne tolik jako Bruno Fernandes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
YNWA__MSN

Příště raději nereaguj vůbec, pokud nedokážeš napsat smysluplný komentář, ale jen klikneš na smajlíka....Jen idiot může prohlásit, že je Zaha lepší než Fernandes.... Kolikrát si viděl Bruna F. hrát??? Hádám, že jen letos v létě v přípravě s LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha je ale prevereny ligou,plus porovnavať Zahu a Fernandesa je hluposť pretože su to ine pozicie

Reagovat
YNWA__MSN

Fernandes levý kridlo/podhrot Zaha levý křídlo.... Prověřený ligou to je pěkný.... Fabinho, Alisson, Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin

Reagovat
oddy

Toho Zahy je v CP fakt škoda

Reagovat
nani92

jediný dôvod prečo sa vždy tešiť na novú sezonu sú tieto videá

https://www.youtube.com/watch?v=6NDDZxfyLQY

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooollll

Reagovat
PanAu

Zaha jde s Akem do chelsea po sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

KOHOUTI CHA CHA GOOOOOLLL

Reagovat
Free_player

Reagovat
diastan

kraaaaaaasa

Reagovat
Ondiis

Wesley odvedl kus práce

Reagovat
C-M@ster

Rose

Reagovat
C-M@ster

Teda ten druhej krajní... taky tmavej... už su myšlenkama v tom, co tam je ted

Reagovat
Kixi Syhimour

Rose tam sklouzl v tom vápně

Reagovat
C-M@ster

Tak jsem to měl dobře...

Reagovat
Counter

Vždycky jsem Ville věřil

Reagovat
Whitemedia

Já věřím, že si povedou lépe než loňský Fulham a dost jim to teda přeji

Reagovat
Counter

Tak horší skoro ani být nemůžou, to byla šílená bída. Mně jsou tak nějak ukradení, sympatický je jen manažer, a to si ani nemůžu zapamatovat jeho jméno

Reagovat
Greny

Eriksen na odchodu ?

Reagovat
C-M@ster

Tys na draft nějak nedorazil... Zapojíš se ještě? Až na toho Saného to máš dobrý

Reagovat
Greny

ja mel tento tyden tolik prace, ze jsem rad ze je vikend a popravde jeste jsem ani nezkoukl jak to vypada :)

Reagovat
Cobra

S té naší zálohy ta kreativita přímo čiší. Nechápu, proč není Chris v základu.

Reagovat
Counter

Asi je na odchodu.

Reagovat
Cobra

Snad ho šetří jen na City.

Reagovat
Counter

Proč by to dělali, máte mezi zápasy celý týden...

Reagovat
Cobra

Třeba proto, že nechci věřit, že Eriksen odejde?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, otočíme.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster

Dpč s fb odkazama...

https://www.facebook.com/VoetbalUltras/posts/1962368063864356?__xts__[0]=68.ARCyhvISCqaVTZZsYSeZo6_cuxyUNKzIuZtrRBbd5Iwk0dk4nQwPcNQF33QL3tBumnd_vknmjNXIn8x6JVYS2b8fl45smnrk4aeusSeqLqBsk5fopClIKHwH29_TfFzuL_C_GzB_cUogjMB7s0XUKkiTFIyocl6UpEGfA-K4JPyj48FizHZVqj1cpVPr_lzN_Jmp-kZlkl7tDPVxCUE6dgys9KhqJZahM1jO6r68xYoe5RPX27Q9fn6AK2-XmaUIkkz_lWl7Q5qefpLjnuN9sjF0ri2wvQuXh9ElFlbejCG4nyzU1DjrvZWhFMFVsoO6xi1r8nmdAXqk9kjbRUpTvjxYXg&__tn__=-R

Reagovat
C-M@ster

Prostě propadlá střecha pod tíhou solárních panelů...

https://bit.ly/2YPuD1G

Reagovat
mr.Silver

Kde to je?

Reagovat
Kixi Syhimour

Alkmaar?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Müllered

Bez lidí je to nuda...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok

Reagovat
C-M@ster

Napotřetí se to povedlo poslat!

Bejt tam lidi, je to pohroma.

Reagovat
Whitemedia

Pět minut se válí a jakmile se míč zakopne, tak vyskočí hned na nohy.. to nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Villa zatím pěkně

Reagovat
mr.Silver

Villa wow

Reagovat
Müllered

Ten Ndobélé je slušné střevo.

Reagovat
mr.Silver

Skvely fotbal

Reagovat
Ondiis

Ten Ndombele má strašně divný pohyb hraje jak s pingem

Reagovat
kitas

Prosim vas nejaky stream na spurs?

Reagovat
Greny

si kup o2

Reagovat
kitas

nemám na to zatial peniaze, v budúcnosti určite

Reagovat
diastan

je to za 1 Kč

Reagovat
kitas

to máte super, na slovensku nie

Reagovat
kitas

skvelé, dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela na AM slabej, pravačkou klasicky ani nepřihraje

Reagovat
Cobra

Slabej je především Ndombelé a Sissoko. Kane s Lucasem si hrají na schovku, i když Lucas se aspoň snaží rozeběhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava se moc nepovedla, dal bych tam Eriksena a Lamelu a Mouru na křídla. Líbí se mi jen Winksy zatím.

Reagovat
Cobra

Winks je dnes jednoznačně náš nejlepší hráč. I KWP se mi moc líbí, jen to chce vypilovat centry.

Reagovat
smazaný uživatel

KWP je prostě dopředu dobrej, ale párkrát se mi zdálo, že vzadu chyběl, ale jinak v pohodě výkon. Teď se mi zdá, že by bylo nejlepší stáhnout Ndombelého, ale zase při jeho debutu ho takhle vystřídat by bylo na hovno na psychiku

Reagovat
Hokaido

S těmi krajními beky bude mít Tottenham obrovskej problém. To Levy moc nepořešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je so Sonom Kohuti?

Reagovat
mickey mouse

stop za redku?

Reagovat
C-M@ster

Má trest na první dva zápasy.

Reagovat
Greny

Ndombele je hroznej? Něco jak Bakayoko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nevím? Dal bych mu ale víc šancí než jeden poločas v nové lize?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak třeba mluví jen o dnešku

Reagovat
Greny

Tak ptám se zatím na poločas že mi přijde že je zde dost kritiky... Já jen že Bakayoko zde schytaval taky kapky od začátku navíc myslím neměl přípravu ani, oba přišli z Francie... Tak mě zajímalo zda je dnes fakt tak spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dvojka Sissoko a Ndombelé hrála špatně, ale do jistý míry je to vina spíš rozestavení.

Reagovat
Greny

Díky konečně někdo kdo odpoví...

Reagovat
Free_player

Reagovat
Counter

Ndombele je výborný, jiný než Bakayoko.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele ? To som si mohol minuly rok pozrieť nejake zapasy Lyonu a nerobyť si obraz o hračovy podľa pojebanych highlitov z YT

Reagovat
smazaný uživatel

Winks dolu a nahoru Nkoudou, v tomhle rozestaveni se vubec nevyužívá potenciál Sissoka a Ndobelého, takhle je to roztahany a hrozne pomaly, Winksovi ta rozehravka hrozne dlouho trva a nahrava jenom dozadu nebo do stran,kdyz ma prostor tak ten mic ani nevyveze, u toho golu jasna chyba v komunikaci mezi stopery, tam jsi to spatne prebtrali a Rose to uz nemohl uhasit

Reagovat
Kixi Syhimour

To je sebevědomé stáhnout nejlepšího hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty předěly jsou strašné

Reagovat
Mimalu

Sissoko ani na roh

Reagovat
protiproudu

Ten roh mohl dát

Reagovat
Raylan

Sissoko

Reagovat
mr.Silver

Sissoko

Reagovat
Whitemedia

Sissoko

Reagovat
Ligter

z takové pozice do autu?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bohuzial Spurs otocia. Skoda. Mohli byt este viac nazureni o tyzden na City

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládání může začít

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

Ten Sissoko na lajně To je Poche slepej?

Reagovat
Daniel Levy

Nechápu, co u nás ještě dělá Lamela. Nejvíc zbytečnej hráč.

Reagovat
Ligter

nedokážu si představit, že by Spurs nedali gól

Reagovat
smazaný uživatel

Já zatim opak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Ligter

Reagovat
Miguel19

Dobře utažená.

Reagovat
Kincl

To už asi na tři body pro Slepice nebude co?

Reagovat
Kapřík

Pěkně si to zakřiknul.

Reagovat
mr.Silver

Ale jo, Villa uz vubec nestiha.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen to slušně oživil

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Eriksen nehrál od začátku? S ním to má úplně jinou dynamiku. Jinak dobře, že se Ndombele trefil v prvním zápase, ale jinak zatim v mezihře nic moc, takový druhý Sissoko..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi už se s ním moc nepočítá, ale vzhledem k absencím ho měl postavit..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si říkám, jak na tom budem bez něho s kreativitou

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to na Lo Celsovi, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

čekám že se probere hlavně Alli

Reagovat
janinho

veď jasna ruka dpc

Reagovat
Euphael

var

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí má v píči

Reagovat
SunFells

Akorát Alderweiralda ochránila od ostudy a dala vám šanci, jinak by to byl odkop.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil ruku? Trefil. Měla být penalta? Měla.

Jinak nechápu, co to tu meleš, ty vořechu

Reagovat
SunFells

Proč měla být penalta? Prosím, ztrapni se.

Reagovat
nani92

VAR v PL bude slúžiť na pomoc slabším mužstvám..tak snáď nám prihrá nejaké penalty

Reagovat
Jollae

zavri už hubu

Reagovat
blade115

Reagovat
DevilBrox

VAR používají dementi. Od čeho tam je, když projde regulární ruka. Hlavně, že ho vždy použili na totální hovno

Reagovat
SunFells

To jste hodně naivní, když toto si myslíte, že by odpískali jako ruku.

Reagovat
DevilBrox

No a ne? Zkus se na to podívat nestranně a ne jako fanoušek Gunners. Týpeček to dostal do ruky, s kterou tam mával.Pokud mi pošleš nějaký záběr, kde bude vidět opak, tak uznám chybu.

Reagovat
Gunner14

"Zkus se na to podívat nestranně a ne jako fanoušek Gunners." Napíše fanoušek Tottenhamu

Reagovat
DevilBrox

Jak říkám, pošlete mi záznam, která mě přesvědčí o opaku a Vám uzná za pravdu. Čekám

Reagovat
Counter

Takhle to nefunguje.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Kryl i obličej.

Reagovat
SunFells

Se na to můžu dívat jak chci a upřímně je mi ten výsledek jedno, akorát bych se slepicím zasmál, kdyby doma projebali s takovým týmem.

Týpek to dostal do ruky, kterou si dal před obličej, ne s kterou tam mával ...to není ani nepřirozená pozice, ani od těla. Nicméně sudí reálně zvažují hlavně to, jestli tím něčemu zabránil ....Ne, střela to byla trapná někde mezi branku a praporek do deváté řady, takže zabránila odkopu pro Villu ...tím, že borec došel do kontaktu s míčem vám akorát dal šanci, protože usměrnil míč na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

preto pise regulerna ruka

Reagovat
Kixi Syhimour

Grealish

Reagovat
Counter

Kane #fanta

Reagovat
smazaný uživatel

no aspon ze to dopadlo takto ked uz chceli vyhrat

Reagovat
Horcmen

jeden ok, dva ne

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ale jako stejně to dneska vyhrál Raheem a příští kolo nejspíš taky

Reagovat
Horcmen

dokud ho nemáš, su klidný

Reagovat
Hokaido

Reagovat
blade115

Ty vole, je to Tottenham ... Tottenham!!! Ta Fanta tě ničí...

Reagovat
Counter

Vůbec, je to ideální protilék. Když už se člověk musí smířit s tím, že Spurs budou vyhrávat, tak ať na tom aspoň nějak vydělá.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
mr.Silver

Grealish

Reagovat
smazaný uživatel

A zkuste to neuznat zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Hurikán

Reagovat
Gunner14

Grealish šašek

Reagovat
SunFells

Grealish, práce s míčem na malém prostoru jako Messi, velice kvalitně ...ale i tak haluz no. Zasloužená však, Villa je strašně marná.

Reagovat
DevilBrox

Jako.. Techniku má, ale přirovnávat k Messimu je trochu hyperbola

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

To není trochu hyperbola, to je úplná fantomasovina.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda Grealish by pomohl argentině aspoň tu copu vyhrát.

Reagovat
mr.Silver

Prvni polocas meli skvely, prepiskli to s tempem.

Reagovat
DevilBrox

Kane . Aspoň, že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Hurikán

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, začátek vypadal solidně, no nakonec slepice zasloužené vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas super

Reagovat
Rybinho85

V suchým triků

Reagovat
Rybinho85

Triku

Reagovat
mimi_united

City

My zajtra porazíme chelsea a zavrieme ústa všetkým neprajníkom

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

suboj o EL, tak sa snazte

Reagovat
smazaný uživatel

To preview United je teda napsané šílené

Reagovat
Busby babes

v cem? ne, ze by to byl literarni vykon na nobelovku, ale prijde mi to ok.

snad jen o tom Greenwoodovi Ole nerekl snad, ale ze bude davat goly: "Mason Greenwood's pathway would have been a lot more difficult, of course, if we had another forward there, so for me, I believe that Mason's going to be playing and involved a lot, and when he is, he'll score goals."

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mistr129

I believe that... he'll score goals

Reagovat
Busby babes

jenze to believe se vztahuje k tomu, ze bude hrat a bude hodne vyuzivany.

Reagovat
mistr129

asi máš pravdu no

Reagovat
niflheim

Cabaye je volný hráč, to by mohlo našemu středu pomoct

Reagovat
Euphael

Arsenal’s first PL away game of the season:

14/15 | Drew 2-2 v Everton

15/16 | Won 2-1 v Crystal Palace

16/17 | Drew 0-0 v Leicester

17/18 | Lost 1-0 v Stoke

18/19 | Lost 3-2 v Chelsea

Snad to zvladnem

Reagovat
Golasso

Mám z toho celkem obavy . Přece jenom sestava, kterou jsme schopní nasadit, je hodně daleko od optima. Spousta nových posil ještě nebude ready, spousta hráčů zraněných a dva hráči mimo kvůli problémům s nějakými magory...

No snad to zvládneme a zlepšíme tu venkovní bídu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Ceballos ready na zaklad a Luiz se taky stihl sehrat se Sokratisem, tak by to snad mohlo dopadnout i dobre

Reagovat
Golasso

to by mohlo být fajne, ale není Ceballos taky zraněný?

Reagovat
masly008

Vůbec nechápu proč nejhedou mesut s koalou.to jako v anglii nedokážou zajistit bezpečnost?

To jako fakt?

Reagovat
Golasso

Spíš to asi klub nechce riskovat. Podle všeho jdou po krku Mesutovi a nešlo jen o nepovedenou krádež. Mohlo jít třeba o pokus o únos nebo tak něco. Těžko říct, co je vlastně jejich cílem a co jsou pro to schopní udělat. Kola je v tom teď namočený taky, když pomohl Mesutovi.

Někde jsem četl, že byli už dva lidi dopadeni ohledně tohoto případu, tak uvidíme.

Reagovat
masly008

takže pokud se to nevyřeší tak jako nebudou hrát třeba půl roku? Tak ať si mesut najme ochranku, nějaké peníze snad má.

Reagovat
Counter

Oba hráči už mají ochranku delší dobu, ale byly pak ještě nějaké další incidenty (policie zatkla několik lidí před jeho domem a bůhvíco ještě), které se prošetřují, takže to museli nějak vyhodnotit a raději je s sebou nevzít.

Reagovat
Counter

https://www.facebook.com/Ludek.Stanek/posts/10157342410143168

Bulvár to vidí takhle (+ Luďkův první komentář v diskuzi níž).

Reagovat
Golasso

To je dobrý psycho, jestli jde fakt o "válku gangů" a jsem zvědav, co s tím chtějí bezpečnostní složky dělat. Tady asi nestačí zatknout pár lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Londýna se stal 70s New York, pěkný.

Reagovat
Kapřík

Londýn v poslednich letech pěkně zdrsnel, koukám.

Reagovat
Golasso

Jak psal Counter, už určitě ochranku má, ale stejně... postavit ho teď na hřiště by asi nebylo moc moudré ani lidsky vhodné. I kdybych pominul tu lidskou stránku tak pochybuju, že by hráč mohl být 100% koncentrován na hřišti, když by mu v hlavě běželo, že někdo může právě v ten moment ohrožovat jeho rodinu.

Reagovat
Nikikrew

plus ich manzelky to tiez asi dobre nenesu.

Je to v prdeli fakt, kvoli takymto nefutbalovym, no zasa ovela dolezitejsim nam 2 hraci nemozu hrac.

Reagovat
Golasso

Pravda . Snad se to brzo vyřeší, ale jestli jde fakt o tu válku gangů, jak dával odkaz Counter, tak to teda nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Serge Aurier by v následujících třech týdnech rád změnil dres a odešel z Tottenhamu. Africký obránce má hned dva nápadníky, o jeho služby stojí PSG a AC Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

+ prodat Wanyamu,Nkoudou ,muzem dostat za ně 50 a v zime privest RB a uvidime co Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier chce odisť s Tottenhamu(Eurofutbal)

len nech si ide,plus k nemu ešte Lamela a v zime priviesť jedneho hrača do ofenzivy ale hlavne noveho praveho beka a chrbat mu bude kriť KWP

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela je ideální hráč na lavicku ten musí zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se KWP vypracuje, připomíná mi Rose, kterej je dozadu slabší, ale dycky to doháněl aktivitou dopředu.

Reagovat
Busby babes

ktera slepice se nam prejmenovala? :

Reagovat
jk

Werewolf?

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho jsem tu někde viděl nedávno, to není on, podle mě.

Je tu Slepičák, Cobra, Brit, Levy, možná Bale? Ale ten to podle mě asi taky není

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda ještě owny...

Reagovat
jk

Owny má podstatě lepší smysl pro humor

Reagovat
fenixLFC

hlavne owny je cech

Reagovat
jk

Kravina. Na beka by tam zbyl jen KWP což je N celou sezónu asi málo. Foyth zraněný, Dier snad jako záskok.. Lamela je často mimo ale pokud vydrží souvislý úsek zdravý je velmi platný hráč, který do Pocheho fotbalu výborně pasuje.

Vy ste tu schopný nabít na kde koho jen proto, že ztratí tři balóny a dožadovat se nějakého Mickey Mouse z YouTube

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keby odišiel v zime a prišla by okamžite adekvatna nahrada tak by to bolo v pohode

Reagovat
jk

Tak adekvátní náhrada za Auriera v současné formě je vlastně kdokoli včetně KWP, hráč, který by byl dostupný, byli sme schopní ho zaplatit a pustili by ho v zimě a ještě ten tým pozvedne mě fakt zrovna nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

No napriklad Hysaj,Meunier.fakt ich je malo možno niekto vystreli tak ho Levy kupi

Reagovat
Busby babes

EF by mohl obnovit Flickr, ta fotka OT uz neni par let aktualni. Nike uz nam sponzora nedela...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Nikikrew

Akurát som presne to iste chcel napísať. Malo by

sa s tým webom čosi uz robiť

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=6NDDZxfyLQY

Nove preview od Aditya. Letos genderove vyvazene, tak at vas neklepne...

Reagovat
protiproudu

Jako dělat hrdiny z kopaček je slušná degradace společnosti. Neřeknu kdyby z nich dělali potřebné třeba komedianty...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
protiproudu

Ty debile nechápeš co je v tom videu, natož co jsem napsal já.

Reagovat
Likan7

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska cítím, že čůťa dle očekávání vyhraje. Minimalně o dvě branky

Reagovat
Smreky

OT: kde nájdem diskusiu k tohtoročnej Fantasy? Vďaka

Reagovat
icka

Dneska si Pulisic otevre ucet

Reagovat
Busby babes

prvni zapas a hned cervena?

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

to musela být docela makačka, vyplácet mu výplatu pořád v hotovosti...

Reagovat
icka

ale no ták hoši

Reagovat
Busby babes

a cos cekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Od teba a Swarleyho nič rozumné, to je pravda

Reagovat
Swarley

Zrovna ty, kterej fotbalu rozumis jak osel po obrně

Reagovat
smazaný uživatel

Nebodaj som ťa urazil

Reagovat
Swarley

jj, svým přehledem vole

Reagovat
smazaný uživatel

No ty si roztomilý. A čím sa tu ešte chceš vyznať?

Reagovat
Golasso

Reagovat
niflheim

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

neverim ze dnes vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

co uz, ale tak v brane je Dubravka cize staci len parkrat trafit branu

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
mr.Silver

Easy, 3:0 (Auba 2x, Miki)

Reagovat
Nikikrew

Takze prvy zapas.

S prestupmi som spokojny, ale uvidi sa az na ihrisku ci sa osvedcia pre klub, verim ze ano. Emery si dotiahol hracov, ktorych potreboval, ciel je jasny, TOP4, ak to nesplni, nevidim dalej priestor trenovat Arsenal ale to uz velmi odbocujem.

Myslim si, ze Newcastle je na prve kolo vhodny super, opustil ich Benitez a nezda sa mi, zeby vyrazne posilnili. Co ma sere je to, ze nam prakticky opat nehra najsilnejsia obrana a v utoku moze chybat Lacca aj Pepe, co su velke straty, ale uvidime. Skoda Ozila, v priprave vyzeral docela dobre, hlavne proti Bayernu a Realu ale co uz, snad si poradime aj bez neho.

Leno

Amn, Sokratis, Luiz, Monreal

Xhaka, Willock

Micky, Ceballos, Auba

Laca

Reagovat
mr.Silver

Laca lavka, Nelson na kridlo.

Reagovat
mr.Silver

BREAKING: Nicolas Pepe, David Luiz, Torreira are on the bench against Newcastle but Willock and Nelson are starting.

Chambers zaklad?

Reagovat
madlucas

alebo mustafi a instantne som nasraty

Reagovat
Liveral

Někde jsem četl že Mustafi ani nejel s týmem

Reagovat
madlucas

jj neni ani na lavicke .. jako dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně se těším

DDG - AWB, Maguire, Lindelof, Shaw - Fred/Lingard, McTominay, Pogba - James, Martial, Rashford pls

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ta sestava bude hodně bída Snad to nějak urvem

Reagovat
nani92

inak tie peniaze za Lukakua sme hned mali poslať do Leicestru za Vardyho, s tým štýlom hry, ktorý asi plánujeme hrať by sa ku nám sakra hodil

Reagovat
wild

Vardy je uz stary

Reagovat
nani92

však ho nemsuíme kupovať na 10 rokov, ale v nom máš istotu golov

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten by byl strašně drahej, navíc ani nevím jestli byc chtěl odejít. V Leicesteru má jistý základ a je tam živoucí legendou.

Reagovat
Kixi Syhimour

2 kompletně jiné situace. Robin byl mladší, neměl titul a byli jste na titul favorité narozdíl od teď. Vardy titul má, je starší a přestupem k vám by si ještě mohl zahrát tak LM, kterou už ale hrál a nehrál by ani pravidelně.

Reagovat
nani92

s nami by mohol vyhrať EL, buduci rok LM a PL, pripadne iný pohár..ano vyhral ligu, ale je to jeho jediná trofej a nech sme na tom akokolvek zle, tak vzdy je šanca vačšia u nas ako v Lestri

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle už mu snad nabízel i Arsenal na sezonu 16/17 a to ještě byli v LM a taky odmítl.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

buď jeho nebo Barnese

Reagovat
Busby babes

Barnese? jj, ten by nam svym stylem do tymu zapadl.

Reagovat
FCSL

Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Chambers, Monreal - Guendouzi, Xhaka - Mchitarjan, Willock, Nelson - Aubameyang

Bída celkem ale snad to nějak dáme no

Reagovat
FCSL

Martinez, Luiz, Torreira, Ceballos, Pepe, Martinelli, Lacazette

Reagovat
Mastný Chobot

to je hrozná nekvalita kokso

Reagovat
Euphael

kamoško pls...čosijak

Reagovat
Counter

Aspoň je silná lavička, která by to mohla zachránit.

Reagovat
masly008

ale ta lávka je zase top.

Reagovat
Euphael

ty vole necekal jsem Willocka i Nelsona pocital jsem s jednim

Ale sestava je top...hladovi vlčaci

Reagovat
mistr129

Včera jsem si zrovna dával dohromady ideální jedenáctku, z níž tam jsou dnes 4 hhráči

Reagovat
havrys99

Přísná lavička. Hodina bez branek a pak to přijdou rozhodnout Pepe, Laca a Dani.

Reagovat
Nikikrew

Lavička oveľa lepšia ako základ ale docela to chápem. Bude to ťažké

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi ani na lavce..

Reagovat
blade115

Džízs, tak ani ten Pepe...

Reagovat
SunFells

Do puntíku jsem ji odhadl

Reagovat
Counter

To bude porod...

Ale někdo by měl Emerymu říct, že djourou říkal, že na mladé kašle a nedává jim šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ked im zacne davat ja budem len rad

dnes je aj trochu limitovany

Reagovat
mr.Silver

Mohl tam dat Caballose no, ale jinak to poskladat nemohl imho

Reagovat
Counter

Ceballos taky nebyl úplně fit, v přípravě odehrál snad jen 2x 20 minut. A Emery obecně nové posily bez pořádné přípravy šetřil i loni, mi to takhle přijde rozumné.

Reagovat
masly008

tak ted mu do toho kecá fredie, snad to po něm příští rok převezme

Reagovat
aramaki

Reagovat
Golasso

Reagovat
Swarley

Iwobi by mohl vyprávět

Reagovat
Counter

Co?

Reagovat
Swarley

Nic, právě že už vůbec nic

Reagovat
Counter

Iwobi loni nastoupil do 50+ zápasů. Klub ho prodal a Emery do prvního kola nasadil dva 19leté kluky.

Reagovat
Swarley

Tak je jasné, ze ho prodal klub...těžko ho někdy vlastnil Emery, ale to na pointě nic nemění, pokud by Emery chtěl, tak zůstane...

a šance jim dat sice může, ale oba moc dobře víme, ze tech startu budou mít minimum a k tomu dnesnimu nasazeni je dotlacen okolnostmi a ne tím, ze by jim tak strasne moc chtěl dat šanci...zase to neprekrucuj, jak se ti to zrovna hodí, když za par kol budeš v tomhle ohledu soupat nohama a zase vykřikovat, kdy jsi co kde psal a jak to chceš dokázat...

Reagovat
Counter

Jsem si jistý, že kdyby šlo prodat Özila nebo Mchitarjana a Iwobiho si nechat, tak bude Emery spokojenější. Určitě to není tak, že by o Iwobiho nestál.

Startů nebudou mít minimum. Okolnosti jsou takové, že klidně Lacu, Pepeho nebo Torreiru mohl risknout, všichni normálně trénují.

Reagovat
Swarley

To první je jen čistá spekulace, realita je taková, ze odešel a pokud se nepletu, Emery je trener a je pod jeho odchodem rozhodne podepsaný taky...kdyby o něj stal, zůstal by...

Laca je po zranění, Pepe se zapracovává a příští kola ty mladíky hned posadí...a víme to oba...

Reagovat
Counter

Ano, jsme na diskuzním fóru a bavíme se o interních záležitostech v Arsenalu, ono to jaksi bez spekulací nejde. Emery je trenér, ne manažer. Oproti Wengerovi má o poznání méně pravomocí. Stačí se podívat na to, koho loni nasazoval, abys viděl jeho preference - Iwobi hrál častěji než Mchitarjan i Özil.

Zkus si představit, že existuje i něco mezi "startů budou mít minimum" a "nastoupí v základu každé kolo".

Reagovat
Swarley

Já už si představuji, jak v tom rozmezí budeš klasicky kličkovat...

Reagovat
Counter

Tak mi pověz, co je pro tebe minimum.

Reagovat
Swarley

Bude to jako dnes...bude je stavět jen tehdy, když bude muset...

Reagovat
Counter

Tos mi toho řekl.

Reagovat
Swarley

Řekl, protože to není žádný dávání šancí mladíkům, ale nutnost je postavit...

Reagovat
Counter

Ne no.

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Gunner14

Nelson

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vallejo proč ani na střídě, nevíte?

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi se musí adaptovat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

asi jo

Reagovat
Counter

Ve čtvrtek na lavičce byl, takže je asi v pohodě. Prostě se tam nevlezl.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Counter

Jestli dají EL, tak si zahraje, zápasů bude dost. Ale základní trojka stoperů je u Wolves jasně daná, jsou sehraní a Nuno nemá důvod to jen tak měnit.

Reagovat
Whitemedia

Proč nehraje Mustafi? Mám ho ve fantě

Reagovat
Counter

Reagovat
aramaki

Reagovat
Golasso

Ten je zralej na přestup. Emery mu údajně řekl, že s ním moc nepočítá

Reagovat
Counter

2 - Arsenal have named two English teenagers (Joe Willock and Reiss Nelson) in their starting XI for a Premier League game for the first time since February 1998 (Paolo Vernazza and Matthew Upson vs Crystal Palace), before either Willock or Nelson were born. Future.

Emery si Wengera natírá na chleba

Reagovat
mr.Silver

ale zrovna ti dva to dotahnou daleko. Na lavce jeste Martinelli

Reagovat
Counter

Willock vypadá slibně, u Nelsona těžko říct, ale v závětří číhá Saka, takže to máme pojištěné.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se na ně těším. Snad to oba zvládnou na výbornou.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Golasso

ale on zas djourou něco vymyslí ...

Reagovat
avicii

Arsenal a Newcastle by mohol byt vyrovnany zapas, cekom sa aj tesim

Reagovat
patas92

Leicester s Wolves může být super zápas. Škoda, že se to zrovna kryje s Arsenalem.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
Hokaido

Ndidi hned ostrej start proti Vlkům. Jsem na něj zvědavej, jinak úplně top sestava.

Reagovat
Horcmen

mně se líbí kurzy, věřím, že to bude padat

Reagovat
Hokaido

Řekl bych, že to bude padat i v zápasech Arsenalu a Jablonce, zkusím to takhle dohromady 3 a víc.

Reagovat
Horcmen

gl, já zatím jen Lestr, u Arsenalu počkám na live, snad hned nepadne

Reagovat
Hokaido

U Arsenalu ještě zkouším, že padne více golů ve druhý půli (2,12) kvůli tý lavičce.

Reagovat
Liveral

Když si vezmu že k tyhle sestavě dokážeme postavit druhou. Martinez - Belle, Holding, Luiz, Tierny - Torreira, Ceballos, Ozil - Pepe, Laca, Kola tak ten kádr nevypadá špatně do nový sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester tento rok utok na europu...Vardy,Perez,Madidison,Tielemans a najlepsi brankar...a ako velky fanusik verim ze by sa mohlo podarit aj 4 miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

inak dnes 3:1

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze Emery nas s tou sestavou vytrolil vic jak Pepek.

Reagovat
Gunnersaurus

Prečo ?

Reagovat
Busby babes

Pepe, Ceballos, Laca ma lavce...

Reagovat
smazaný uživatel

ale 3 odchovanci v zakladu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi ani na lavicce

Reagovat
Busby babes

Jose Mourinho on who can win the Premier League this season:

"Four teams can win the Premier League, Man City, Liverpool, Tottenham and Man City B team."

Reagovat
nani92

<3

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Přehání.

Tottenham na titul nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ma

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Cobra

Reagovat
avicii

Hm asi tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Arsenal?

Reagovat
C-M@ster

Je na O2

Reagovat
protiproudu

Včera jsem to koupil a jede to v pohodě v prohlížeči https://www.o2tv.cz/tv/kanaly/PremierSportHD/ :)

Reagovat
Gunnersaurus

Strasne sa dnes na zápas teším, dúfam že chalani zabojujú a vyhrajú, treba sezónu odštartovať správne .... COYG !!!

Reagovat
C-M@ster

Jak se díváte na O2 na chytřé TV?

Jde to bez set-top-boxu? Já tam aplikaci nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez stb jedině na notasu/mobilu.

Reagovat
C-M@ster

Takže aby se člověk díval v TV na PL, musí platit 400 měsíčně, nebo mít dlouhej HDMI kabel a nepohodlně to tahat přes počítač?

A neplánovali tu aplikaci udělat?

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, že ne. Potřebují všem nacpat zbytečný stb za dva a půl litra.

Reagovat
Counter

Já to řeším přes HDMI.

Reagovat
C-M@ster

Ajo, to je vopruz.

Reagovat
protiproudu

já taky

Reagovat
blade115

Máme na obou televizích stb... Bez toho to je naprd, oni oficiální aplikaci nemají. Existuje nějaká, která ti to snad dokáže přehrát, ale musíš se tam pokaždé hlásit, což je vopruz. Tak nejlíp asi pořídit ten stb, nebo streamovat přes chromecast/hdmi.

Reagovat
Serg!o

Normálně přes prohlížeč

Reagovat
C-M@ster

Přes prohlížeč v televizi?

Když jsem takhle pouštěl Tipsport přenosy, šíleně se sekaly... já se bál, že je něco s TV a bylo mi vysvětleno, že ty prohlížeče jsou pomalý jak děvka a že je to tím...

O2 ti tam jede nesekaně?

Reagovat
Serg!o

Jj, jede úplně v pohodě 720p. Já si ji kupoval minulý rok, takže ten procesor to v pohodě dává.

Reagovat
Hokaido

Taky mám rok starou a je to úplně nekoukatelný.

Reagovat
C-M@ster

Zkusím, uvidím... ale šanci tomu moc nedávám popravdě

Jako internet mám rychlej, v televizi mám kabel a třeba ČT přes aplikaci úplně v pohodě... ale pustit ČT přes prohlížeč, tak se poseru - sek-sek-sek

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo spolukomentuje? To by mohlo být dobré duo

Reagovat
FCSL

Ten Almiron je hrozně ošklivej

Reagovat
Frank Lampard 8

Mladý Mr. Bean

Reagovat
Ondiis

Reagovat
masly008

Z xhaky se stal normální posouvač

Reagovat
smazaný uživatel

ted vysunul na 40m Nacha kterej to dal pod sebe Armenovi a ten prestrelil..posouvac

Reagovat
masly008

jj.od poloviny poločasu už se zlepšil, ale do té doby fakt jenom posouval

Reagovat
smazaný uživatel

ten prechod do utoku je strasne krkolomnej ale celkove

Reagovat
Hachim Mastour

nehovor

Reagovat
Golasso

Guendouzi zatím vypadá, že si nechal promluvit do duše skrz to jeho (ne)vracení se

Reagovat
smazaný uživatel

dnes tam nie je poriadne ziadny kreativny hrac

v tom strede 4231 by som mal iwobiho pocas sezony v zaklade

Reagovat
mr.Silver

Xhaka treti ztrata

Reagovat
Euphael

Mchitarijan neprihral ani jednou dobre

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
havrys99

Atkinson

Reagovat
Mimalu

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
Miguel19

Mchitarjan vůbec neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ještě ani nevšiml, že tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa aj da?

Reagovat
protiproudu

Reagovat
nani92

Mikhi je zatiaľ hrozný, ale aspon ze ho to baví

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Tragickej Newcastle drtí ještě tragičtější Arsenal.

Reagovat
Swarley

Lestr to teda rozjel v hooodne slušným tempu

Reagovat
Mastný Chobot

naša hra dozadu je momentálne horšia než za Wengera v najhoršom

Reagovat
Fenri

Wtf miki

Reagovat
Kixi Syhimour

Dúbravka?

Reagovat
smazaný uživatel

nacho

Reagovat
Mervin

to je vemeno ten Mikhi

Reagovat
Mastný Chobot

wow Mkhi

Reagovat
mr.Silver

Mikitaryan

Reagovat
Kixi Syhimour

Škoda Joelinton

Reagovat
Rakoid

ta obrana Arsenalu

Reagovat
EXoRcIsT

Guendouzi Xhaka Sokratis saskari

Reagovat
smazaný uživatel

sokratis top stoper, a xhak

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana potvrzuje svoji kvalitu

Reagovat
Counter

Kartu

Reagovat
havrys99

sakra, Willock si říká o velkou pozornost

Reagovat
Ondiis

Nelson už letos bude lepší než Iwobi. Ale standardky ať nechá někomu jinému

Reagovat
Raylan

Willock i Nelson hrají dost slušně.

Reagovat
Mastný Chobot

Nelson ma baví veľmi moc. Aj Willock.

Reagovat
Golasso

Mě teda dneska hlavně Willock.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hyrax

Willock vypadá skvěle

Reagovat
mistr129

Willock s Mkhitaryanem žlutý, zatímco dva borci z Newcastlu, co přeruší protiútok, bez karty

Reagovat
Golasso

Reagovat
Swarley

Ndidi je bozi

Reagovat
nani92

Ak si budete pripadať niekedy zbytočný, tak si spomeňte na Swarleyho, ktorý jediný sleduje Leicester Wolves

Reagovat
Swarley

je to super zápas, Lestr vypadá fakt suprove...

Co se budu dívat na Arsenal, který po nějakém kiksu v obraně v druhé půli dostane fika a prohraje 1:0...

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rakoid

Zatím si nemyslím, že sledovat Arsenal je nějaká výhra

Reagovat
C-M@ster

Já to sleduju taky.

Je to podle mě potenciálně daleko lepší zápas.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Alberto Aquilani

Pretože napríklad pre nezaujatého diváka bolo tých 45 minút Arsíku úplné pohladenie na duši. Ale aspoň že sa necítim zbytočne, keď sa pri tom nezabávam

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja by som to pozeral keby že Digi sport to dáva,naco tam maju x trilionov kanalov ?

Reagovat
Hokaido

Já to říkám už dlouho, on je poklad. ♥

Reagovat
Mervin

však Nelson celkem slabota zatím

Reagovat
Mastný Chobot

tá energia, skillset a sebavedomie, s ktorými hrá, to je pohľadenie na duši pre mňa

Reagovat
patas92

Reagovat
Hachim Mastour

Lepší než Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

me by zajimala aspon jedna akce, kdy neco predvedl, vytvoril atd. to i ten henrikh se dostal do zajimavejsich pozic a neco vytvoril (prihravka na aubu)

willock super. zato auba je bez podpory, jako vzdy, k nicemu..

Reagovat
C-M@ster

To musí bejt gól ale

Reagovat
mr.Silver

Xhaka

Reagovat
lajka30

Ale záloha Arsenalu to je jeden velkej vtip.

Reagovat
nani92

Bruce > Mustafi

Reagovat
Counter

Mchitarjan má dneska přesně ten zápas, kdy mu nejde absolutně nic.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Liveral

Úplně stejnej byl celou přípravu, obávám se že ten už se nezvedne

Reagovat
Mastný Chobot

na konci minulej sezóny bol veľmi dobrý

Reagovat
Counter

Reagovat
Thoomas

To zní jako každej jeho zápas tak od poloviny minulé sezóny

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Swarley

A ze jich takových ma pravidelně víc než dost

Reagovat
smazaný uživatel

som si myslel ze to nemoze byt pravda ze raz hra super a potom hovno a potom hovno stale castejsie ale fakt to tak je

Reagovat
Fenri

Zaroven i v tech blbejch zapasech muze mit klidne moment, kdy uhaluzi asistenci nebo gol... Fakt zvlastni hrac.

Reagovat
Counter

Ostatně dneska byl na konci naší největší šance a druhou největší připravil Aubovi.

Reagovat
Swarley

na jeden famózní zápas ma nějakých 5-6 tragických...dlouhodobě se na něj nedá spolehnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale dneska ho měl dát Emery na am, když není v sestavě Ozil a hrajem 433

Reagovat
Mervin

ty vole, ten Iwobi mi fakt chybí

Reagovat
smazaný uživatel

nielen tebe ale aj timu

Reagovat
Mastný Chobot

ok, Mkhiho mi stačilo zasa na pár týždňov

Reagovat
SunFells

Má někdo stream?

Reagovat
lajka30

O2 do 22.září zadáčo.

Reagovat
Gunner14

Co nejdřív jeden z dvojice Pepe, Laca za Mikinu a půjde to

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně hned teď o poločase.

Reagovat
Gunner14

Co nejdřív jeden z dvojice Pepe, Laca za Mikinu a půjde to

Reagovat
Ondiis

Pepe in od 46. minuty rovnou za Mikiho .. tady není na co čekat

Reagovat
smazaný uživatel

emery out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

chjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Nerád to hovorím ale asi mám averziu voči Mikhimu

Kvalita minimálna, okamžite to chce zmeny

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle nemá arsenal ani na top6, hroznej vykon ''zatim'' a obrana je parodie, Schelvey zatim sam celou zalohu prehrava, Guendouzi nema ani na arsenal hrozny kopyto

Reagovat
Lovec

Bída z naší strany. Chybí tomu nápad i pohyb (u těch autů je to fakt průser, vždyť je to vlastní taky standardní situace ... to to netrénujeme nebo co?). Navíc ztrácíme balon hloupýma nepřestnostma, a to často v prostředu, z čehož nás můžou Nové Zámky vytrestat. Snad jsme si do nové sezóny z té předchozí přinesly ty silné druhé půlky. COYG!

Reagovat
Taiger

jsem v praci, jak hrajem?

Reagovat
smazaný uživatel

Willock se mi z tech našich mladých líbí nejvíc. Měl tam několik fajn momentu. Xhaku jak někdo může dnes hejtovat? Hraje posledního před stoperama a zatím si svoje odehrál. Ještě se mi líbí Chambers. Kdo se mi.ale vůbec nelíbí, tak Mkhitaryan, který krom jedné povedene přihrávky na Aubu vše zajebal Dneska by to byl zapas pro Koalu. Málo hrajem pres kraje

Reagovat
Alberto Aquilani

Torreira nie je 100% fit, alebo to je len Emeryho rozhodnutie? Škoda, že sme ho nestihli vymeniť za Nzonziho, všetci by boli spokojní

Reagovat
Counter

Není fit, byl na Copě a z přípravy nic neodehrál.

Reagovat
SunFells

Co? Jak by byl Arsenal spokojený?

Reagovat
Hokaido

Foxes luxusní výkon. Škoda, že nedali gol, ale na druhou stranu Wolves výborně brání ve vlastním vápně a jeho nejbližším okolí. Ale strašně dobře se teda dívá na to, jak si hráči mění pozice a pohybují se po celý útočný polovině, to je fakt pecka.

Ayoze a Pereira jsou dnes skvělí, ti si budou rozumět. Naopak lehce mimo mi přijde Chilwell, tak snad se do toho dostane. Soyuncu samozřejmě není Maguire, ale dneska zatím taky až překvapivě dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Ale dost nepřesností v poměrně jednoduchých situací, hlavně při tychlém přechodu do útoku si to hážou na paty.

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy kolko zmien bude cez polcas

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem 2 hraci a formacia

Reagovat
masly008

Miki hrůzostrašný, on snad neudělal ni cobře a ta šance se dává i v okrese snad.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla to tutovka

Reagovat
masly008

ale šance na téhle úrovni velká a on trefil 60 řadu.kdyby ho vychytal golman aspoň, ale takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

ja jen ze tady mluvis o tom, ze se to dava v okrese a pritom z takove pozice padne malokdy gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Koho do fanty. Tielemansa alebo Ayozeho?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, asi hej

Reagovat
Coutinho10

Dubravka zase do haje

Reagovat
PP

Proč nám hraje v záloze prakticky to nejhorší, co máme??

Reagovat
masly008

krom xhaky je to dobré

Reagovat
masly008

Miki pal do ..... pryč

Reagovat
Horcmen

Dendoncker lávka :/

Reagovat
smazaný uživatel

ruka

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Rakoid

stejně ho tam máme všichni

Reagovat
protiproudu

Hoši nemáte nějakou přehlednou live stránku se statistikami ze zápasu?

Reagovat
C-M@ster

Jako jakejma?

Reagovat
C-M@ster

Jo, to jsem ti chtěl poslat... nic jinýho nemám

Reagovat
protiproudu

Tak dík, tohle je super :D

Reagovat
C-M@ster

Není zač

Reagovat
lajka30

Na ofiko stránkách Premier league?

Reagovat
C-M@ster

VAR

Reagovat
Kixi Syhimour

proč Shelvey?

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu zas nieco je

Reagovat
Swarley

Wow, ted to zase drtí vlci, super zápas

Reagovat
havrys99

AUBAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
masly008

2 poločas hrozná holomajzna

Reagovat
smazaný uživatel

Aubitch

Reagovat
Counter

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
havrys99

AMN úžasnééé <3

Reagovat
masly008

90% jeho gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

FANTAA

Reagovat
M0rb1D4S

Willems

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

amn laskaa

Reagovat
Mastný Chobot

Ainsley inteligentne

Reagovat
Ondiis

Hned jsem si vzpomněl na Belleho proti Bayernu pěkně AMN

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
mr.Silver

Auba AMN!!

Reagovat
smazaný uživatel

almiron mel dostat druhou zlurou za to tahani za dres

Reagovat
masly008

už ho střiiiidej kua

Reagovat
masly008

co tohle je za střídání, to jako arménec bude furt hrát?

Reagovat
Heisenberg

Ten faul AMN měl být taky za žlutou.

Reagovat
masly008

asi těžko, když v 1 poločase obešel Willock posledního hráče ten ho trefil tělem a taky nedal žlutou.

Reagovat
Heisenberg

Oba fauly měly být za žlutou, Atkinson se bohužel soustředí jenom na skluzy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Longstaff teda neviditelnej

Reagovat
smazaný uživatel

tie nase rozohravky

Reagovat
mr.Silver

Ta rozehravka na kratko, to je zase co za experiment?

Reagovat
smazaný uživatel

ked ta prechytraci bruce vies ze je zle

Reagovat
Counter

...

Reagovat
Heisenberg

Ceballos první dotek zkažená patička, jako kdybych tam viděl Ramseyho.

Reagovat
Golasso

Však jsme ho vzali jako náhradu . Hledali fakt pečlivě

Reagovat
aramaki

Reagovat
Gazdo

nick

Reagovat
masly008

přes toho nacha odcentruje fakt kdejaký smeták

Reagovat
Whitemedia

na Maximina jsem fakt zvědavý

Reagovat
SunFells

Já jsem zvědavý na důvod, proč mu sudí nedal žlutou

Reagovat
Whitemedia

Já jsem zvědavý, jak můžeš být ještě zvědavý, že něco Atkinson neposoudil správně.

Reagovat
Nikikrew

Atkinson ty podrbany traged, jasny faul na zltu kua

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka terminator..a za to, ze nedelal divadlo aby dostal cervenou

Reagovat
Counter

njn, ale nedostal ani žlutou

Reagovat
masly008

no tvl on ten miki fakt dohraje,to mě poser.zatím tragedie od emeryho.

Reagovat
Horcmen

ten Diogo mě taky sere, zas se akorát rozčiluje, nepřihraje

Reagovat
Miguel19

CHELSEA TEAM NEWS

Team to play Manchester United: Kepa, Azpilicueta, Zouma, Christensen, Emerson, Jorginho, Barkley, Kovacic, Mount, Pedro, Abraham

Subs: Caballero, Alonso, Kante, Kenedy, Giroud, Pulisic, Tomori

Reagovat
smazaný uživatel

Mount je křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Barkley, ale možná by se mohl hrát diamant

Reagovat
Miguel19

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tipl bych diamant s tím, že Mount pod hrotem.

Reagovat
nani92

Kto je Mount?

Reagovat
smazaný uživatel

Mount je AMC, odchovanec, v přípravě stejně dobrý jako Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu hrál v Derby pod Lampardem CM/AM stylově podobný Lampardovi

Reagovat
vilp

Nový McEachran?

Reagovat
Whitemedia

není potřeba, v akademii máme dalšího McChrchla

Reagovat
Raylan

Úplně jinej typ hráče

Reagovat
nani92

Aha dik, už som si myslel že Willian dostal super prezývku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard so všetkými vyjebal a z dvojice Mount Barkley si vybral oboch

Kante asi nie je úplne fit, inak bybtam miesto Kovacica určite bol. Ten stred pola ale vyzerá neskutočne priechodne, nemám z toho dobrý pocit.

Reagovat
Whitemedia

Kanté v přípravě odehrál pár minut no, dalo se to čekat.. dnes a ve středu čekám, že naskočí z lavičky a pak už základ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Proč průchodně? Pokud to bude diamant, tak by naopak měl být střed hřiště zahuštěný.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa v príprave hralo 4-2-3-1 s Barkleym na ľavom krídle. Diamant s Pedrom v útoku Lampard tuším ani neskúšal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulišič jen na lavičce

Reagovat
Busby babes

Mount a Abraham v zakladu, to musite mit taky radost, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd XI: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Shaw, McTominay, Pogba, Pereira, Lingard, Martial, Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Pereirovi vůbec nevěřím, jinak dobrá. Chelsea bez Kanteho musíme dát. Jsem zvědavěj na Harryho

Reagovat
cr7sux

gomes ani na lavici, to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nevím, místo koho by tam dneska měl bejt, když jsme si holt Matu nechali...

Reagovat
smazaný uživatel

navíc tam teda není ani Smalling a Jones a místo nich je Axel

Reagovat
Busby babes

to se dalo cekat. Gomes a Chong, pokud neodejdou na hostovacku, dostanou sanci v prubehu sezony.

Reagovat
cr7sux

Konci mu smlouva, v priprave jasne ukazal, ze na to ma. Urcite mohl nastoupit aspon na 20 minut. Rozhodne bych ho tam videl radeji misto maty

Reagovat
Busby babes

to je sice hezky, ale ten Mata tam porad je a to je hrac, ktereho se Ole zbavit nechtel. Tedy jinej pripad nez Jones nebo Smalling. Proste, Gomes nejspis dostane sanci v primarne v EL. 20 minut ho stejne o tom, ze ma podepsat novou smlouvu nepresvedci. zbytecnej hejt..

Reagovat
Swarley

To bude spis 4-3-3, no jestli tak chceme hrát pravidelně, tak to CM bude chybět ještě víc

Reagovat
nani92

Tuanzebe pred Smallingom a Jonesom

Reagovat
Swarley

a Greenwood očekávaně na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je hodně pozitivní

Reagovat
Busby babes

Pereira v zakladu je cena, kterou jsem ochoten zaplatit za to, ze Matic, Smalling, Jones a Rojo jsou na tribune.

Zatim teda Ole drzi slovo a dava sanci mladym, Axel na lavce.

Reagovat
fenixLFC

vitazna rash s martialom hattrick

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

neber si to osobne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Pěkná.

Reagovat
Grahf

ten andreas je tam hodne random teda :)

Reagovat
Kixi Syhimour

Newcastle v druhé půli docela neškodný

Reagovat
PP

To nenabízení našich je hrozně špatně.. hráč s balonem má kolikrát jedinou možnost jak nahrát - mimo nákopu dopředu. V tomto je např. výborný Guendo, který se pořád nabízí, ale jinak je to bída ve srovnání se špičkou.

Reagovat
Counter

Guendouzi v tom taky není až tak dobrý, málo si nabíhá dopředu.

Reagovat
PP

jenže kdo jiný tam bude hasit při ztrátě, když je za ním Xhaka? On je klasický box-to-box záložník a v tomto může být skvělý. Bohužel si stále málo věří 1vs1 a dopředu by mohl chodit víc, ale už tak oběhá velký prostor.

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Když zůstane stát vzadu, nestrhne s sebou protihráče, neuvolní prostor, a vyřazuje se ze hry.

Reagovat
PP

tady nesouhlas, vždycky to aspoň roztáhne do strany.. ale čeká na spoluhráče, sám za to nevezme no. A jeho hlavní nevýhoda - je hrozně měkký..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl sundá ho zbytečně jako prase a ještě se diví..

Reagovat
masly008

prostě kokot no.

Reagovat
Heisenberg

Chambers

Reagovat
supporter

Proudly, there are also five Academy graduates in our first starting XI of 2019/20, with two more on the bench.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
PP

Jo a Xhaka je prostě pičus.. to je jeden z nejhloupějších hráčů v PL..

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Čím dál horší tady s váma.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

No ty to nepalcuj, akorát je podporuješ

Reagovat
Euphael

Reagovat
masly008

proč tam toho mikiho nechává trápit tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

asi rozluckovy zapas

Reagovat
C-M@ster

Loňskej Arsenal by stopro inkasoval v 90. minutě... co ten letošní? Udrží to obrana?

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt jsme minuly rok davali nejvic golu prave v poslednich minutach, co to zkousis??

Reagovat
C-M@ster

O čistý konto jste pravidelně přicházeli v závěru.

Co to zkoušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a kdy? ukaz mi to mnozstvi prikladu, ktere by potvrzovalo nejaky trend...

Reagovat
Counter

To spíš Wengerův Arsenal. Loni jsme vedení dohrávali většinou v pohodě.

Reagovat
Golasso

Právě. To už spíš byl pod Emerym na prd první poločas a druhý jsme doháněli

Reagovat
masly008

no konečně.

Reagovat
havrys99

AMN MOTM

Reagovat
masly008

druhý Mateo

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

LEICESTer prvni strela na branu v 85.minute? To bezte dopice za tohle zmrdi

Reagovat
C-M@ster

Tezkej souper.

Reagovat
Talker

Po kurva dlouhé době se fakt těším na první zápas sezony. Snad od RdM jsem se tak na zápas netěšil, tak snad to bude vypadat slušně. Jsem fakt zvědavý, jak to bude vypadat.

Podle mého diamant, kdy zkusíme zahustit střed pole. I proto dostal přednost jeden z dvojice Barkley/Mount před Pulišičem. Máme možnost tu ofenzivu případně právě jím oživit. Stejně tak i Emerson vs Alonso, kdy Emerson je spolehlivější dozadu a bez křídla na své straně bude potřeba trošku více bránit.

Nejdůležitější bude, aby Barkley a Mount ukazovali stejnou kvalitu a aktivitu dopředu jako v přípravě, pak z toho může být výhra. A bylo by super, kdyby se trefil Tammy, budeme potřebovat, aby měl fazonu letos.

Reagovat
Euphael

Reagovat
PP

Ale jo, Laca, Torreira místo Xhaky a Pepe to pozvednou o level výš a mohlo by to být zajímavé.. Obrana ve 2.poločase poměrně slušné.

Reagovat
SunFells

S tím Martinellim si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe se tam prisel projít ne

Reagovat
masly008

okusit tmošku

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší jak ke konci Newcastle oblehal volno, Willems s nekym na AMN sam a Pepa na lehátku nekde mimo kameru

Reagovat
smazaný uživatel

vapno

Reagovat
Heisenberg

4 na 2 s Guenduzim a on čeká na brejk.

Reagovat
Golasso

Jak já na střední . Kdo se vrací, nevěří gólmanovi.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
SunFells

Zúčastnit se

Reagovat
Whitemedia

RIP moje nervy, píská nás Anthony Taylor

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
masly008

Ale Ceballos slaboučký,oproti Willockovi teda slabší.

Reagovat
mr.Silver

Mi se libil.

Reagovat
masly008

Fakt, měl hodně jednoduchých ztrát a vlastně nic nevymyslel, za mě teda Willock o třídu lepší.

Reagovat
FCSL

Jako když tam jde při vedení o gol, tak asi není úplně nutnost něco na sílu vymejšlet. Až na tu první patičku úplně ok, klidnej na míči, v pohodě výkon

Reagovat
masly008

Právě že tam měl ještě několik lehkých ztrát.

Reagovat
Counter

jj, víme. Sice se v šílené sestavě vyhrálo venku s čistým kontem, ale Mchitarjan tragéd, Xhaka kokot, Ceballos slaboučký, Emery out.

Reagovat
masly008

A nebyl dneska snad miki tragéd? nebyl Ceballos o dost horší než Willock? A super že jsme vyhráli, ale že by zámky něco předvedly se říct nedá.Dneska obrana + mateo super, zbytek teda nic moc.

Ale když se ti výkon Mikiho líbil tak OK.

Reagovat
PP

zase nepřeháněj.. Výhra super, obrana za mě nad očekávání, souhra dle předpokladů drhnula, ale to se dá pochopit. Nicméně Xhaka je kokot.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Fenri

Vsechno spatne, jak jinak

Reagovat
Counter

Ten negativismus ze všech stran je neuvěřitelný. A to je první kolo...

Reagovat
Robertson

...a to je nič,vydrž,bude horšie ;o)...

Reagovat
Counter

Reagovat
avicii

Arsenal dosť slabota.. A straky ešte horšie

Reagovat
Lacko_Boh

Straky nemajú uspôsobené telo pre futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Goold old-fashioned 1:0 away win

Auba fakt super, je skvely. zbytek pohodicka vykon, nelibil se mi Xhaka a Miki (i kdyz i on se ve druhem polocase zlepsil). 3 body na start, AUba gol, za me super

Reagovat
PanAu

Někdo link na Chelsea na telefon ??

Reagovat
PanAu

Hm

Reagovat
r.mrazik

Andreas v základu

Chong a Gones nehráli za U23 a teď nejsou ani na lavici

Heh

Reagovat
Svatej

Čím je to blíž, tím víc se bojím nejakyho hnusnyho debaklu, kterej by Frankova nesmírně ztizil start sezóny. Snad si kluci uvědomuji, že se hraje fakt o hodně a jenom fotbalově to nemá šanci na úspěch. Proty kluky to musí bejt zatracená válka, aby vynahradili svy nedostatky.

Reagovat
jk

Btw. zapnul jsem si za tu korunu O2 TV sport, kde sleduji premier league. Ta verze zdarma je jen slovensky? Nebo jsem si spletl region v nějakém nastavení?

Reagovat
C-M@ster

Česko - slovensky.

Reagovat
jk

zapl jsme to ve studiu před zápasem účka - čelski a tam byl samej slovák, tak mě to trochu zmátlo

Reagovat
C-M@ster

Ono je to dělený mezi O2 a digi... časem tam bude Bouček a tak... Budou se střídat.

Reagovat
Horcmen

To si nemyslím, je to jen přejmenovaný Digisport 4, jinak je vše stejné jako loni. O2 má nulový vliv na chod programu.

Reagovat
jk

jasný dík

Reagovat
chicuita

Ma toto pod sebou Digi SK, takze to bude sk a cz komentatori

Reagovat
Talker

nejde ten o2sport nastavit do Angličtiny? Přemýšlím, jestli se mi to za tu korunu vyplatilo, když mě budou srát ti komentátoři.

Reagovat
Raylan

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem to zaplatil a stejně sleduju sky, když je dobrý stream nevidím důvod se dívat na o2, ten komentátor je prostě průměr, proti mourinhovi je to bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějaký dobrý stream, prosím tě?

Reagovat
Talker

Pošli ten stream

Reagovat
Godwinson

To je parádní sestava Chelsea, Lamps Už jen Pulišić tomu chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

S těžkym srdcem jim budu dneska přát

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rád Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream na United vs Chelsea?

Reagovat
Raylan

Tak jedem!!

Reagovat
off-olda

Stream? Nic mi nejede..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
off-olda

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Zouma na pravé straně nechápu, byl tam vždy lepší, stejně jako christensen naopak

Reagovat
Ligter

Wan

Reagovat
Csaplárova past

Mount, Abraham, Zouma, Christensen ... spokojenost se sestavou

Reagovat
Kixi Syhimour

škoda

Reagovat
Talker

Kurvááááá

Reagovat
off-olda

Ouuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Před tím rohme Chelsea teda krásná kombinace

Reagovat
Kixi Syhimour

to byl luxus

Reagovat
Raylan

Skoda Tammy, krásná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Zouma

Reagovat
Talker

Tolik k tomu Podcastu a proč Zouma prostě není ideální stoper pro top tým.

Reagovat
VersaceChain

skoda ze strilel z prvni a nesel do klicky

Reagovat
Golasso

Fans Chelsea: "Haha, Arsenal nás zbavil naší největší defenzivní slabiny"

Zouma: "Hold my beer!"

Reagovat
off-olda

Reagovat
RKBoy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to sakra je od té Chelsea

Reagovat
RKBoy

mne to pripomína Jožkovu Chelsea v rokoch 2004-2006.. taký strojový energický futbal, kde tím má vediet kedy držat loptu, kedy bránit a kedy rýchlo útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to zatím líbí

Reagovat
Golasso

Hrají dobře (sakra)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Shaw zatim ma na sve strane docela dost prace

Reagovat
Csaplárova past

škoda, že tam Abraham nenaběhl o vteřinu dřív

Reagovat
off-olda

Super prvních 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

U Lindelofa vedle Maguira vyniknou vsechny jeho nedostatky

Reagovat
Grahf

chelsea ma velmi dobrý pohyb

Reagovat
Raylan

Skvělej pohyb a pressing, trochu se obavám obrany, hlavně stoperů.

Reagovat
avicii

Chelsea zatiaľ veľmi slušne, United zaskočený..

Reagovat
C-M@ster

Zatím se mi to moc nelíbí.

Reagovat
nani92

Chelsea sa vyblazni a potom im tam trojku supneme

Reagovat
SunFells

Konečně to někdo vidí

Reagovat
nani92

Reagovat
netopier

Reagovat
celeb

Co maju fans Chelsea taky despekt ohladom Pedra?

Moc casto ich nepozeram, ale ked ano, tak ma goly ci (a) asistencie. Dnes hra zatial takisto dobre.

Reagovat
Horcmen

pentle

Reagovat
Swarley

Zatím bída, alespoň Fat Frank instaluje vzadu na hlavě cédéčko

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma

Reagovat
wild

Tak zatial pokracujeme v tej sracke z minulej sezony. Zaloha neexistuju. Otrasny vykon a aj atmosfera velmi biedna

Reagovat
vilp

Zouma pořád stejný tragéd.

Reagovat
Talker

Hmm, tolik k Zoumovi v základu...

Reagovat
VersaceChain

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma je taký francúzsky handicap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

To je takovej tragéd ten Zouma... Okamžitě ven a místo něj Tomori. Snad se Rudi brzo uzdraví...

Reagovat
Grahf

pencla

Reagovat
Svatej

Tady máte toho geniálního Zoumu. Fakt hráč na vyliz. Fakt k vzteku, že se nepodařilo strelit jeho.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme zpátky Cahilla

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zouma jede dobrý bomby

Reagovat
off-olda

Proboha....

Reagovat
C-M@ster

To si měli radši nechat Kalase

Reagovat
RKBoy

no nič, z hovna bič.. pokial budeme pokračovat v tej hre čo doteraz, gola dáme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, United z ničeho, tak uvidíme, co to udělá s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak klasika, dobrý výkon, spálená šance a gól z blbosti.

Reagovat
Swarley

Jj, Zouma rozhodne lepší než Luiz

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je to ale pravda, tak nechcu videt jak je na tom teda Luiz

Reagovat
Grahf

goool

Reagovat
KingMaster13

Chelsea zatím hodně dobrý výkon ale ta obrana jim hoří neskutečně U nás není zase záloha ale to se dalo čekat když se skoro neobměnila

Reagovat
RKBoy

horí len Zouma a to v dvoch momentoch zatial..inak je to ok.

Reagovat
KingMaster13

Ano ale díky němu hoří obrana

Reagovat
celeb

Nebol to Zouma, ktory nahral na zaciatku Martialovi do tutovky?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl.

Reagovat
lajka30

Jo kdyby nám ho prodali radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Luiz nechyba, well done, Chelsea

Reagovat
blade115

Stejně by hrál Zouma vedle něj, tak by tam byli akorát dva tragédi a ne jen jeden no.

Reagovat
Talker

Tady fanoušci kritizovali Luize. Už po 15 minutách má Zouma 2 obrovské faily, které u Luize nepamatuju za celou lonskou sezonu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Tak si vzpomeň na loňský první poločas s Arsenalem a dáš to dohromady

Reagovat
Robertson

...ale,to už vedel,kde ho to ťahá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Třetí fail, neudržel si hráče a nechal ho jít dál. Střídat za Tomoriho.

Reagovat
Kapřík

Přesně.

Reagovat
spider_8

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

První gol v nové sezoně a jak jinak než z penalty

Reagovat
Swarley

Ale pěkně od Rashforda kopnuta

Reagovat
Svatej

Vystřídal bych ho okamžitě. Zouma je fakt nemožná kotva.

Reagovat
Whitemedia

jenže to udělat nemůžeš, protože máš na hřišti ještě Christensena, který se klasicky nechá za zápas třikrát ošetřovat a hrozí i jeho střídání

Reagovat
Svatej

V tomhle případě je lepší hrát i s Azpim na stoperu a Alonsem přes nohu, než s tímhle tragedem.

Reagovat
icka

A někteří tu delali ze Zoumy 10x lepšího stopera nez Andreas

Reagovat
smazaný uživatel

A lepsiho nez Luize.

Reagovat
blade115

Reagovat
RKBoy

to nikto nerobil.

Reagovat
icka

Ale robil.

Reagovat
Svatej

Reagovat
niflheim

Lingard hraje?

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď diskutuje s rozhodčím

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, to byl Perreira

Reagovat
Ondiis

Proč nekopal Pogba?

Reagovat
smazaný uživatel

uz nechce davat goly za ManU

Reagovat
Swarley

Protože už bylo na čase

Reagovat
C-M@ster

Si honí statistiky na penaltách, Rashford letos 20+ gólů

Reagovat
Swarley

Hlavně to kopal hrozně, Rash to zatím kope pořádně...

A jinak jo, pokud chceme mít úspěšnou sezonu, někdo tam tech 20+ musí dat...bud Rash nebo Martial...

Reagovat
Busby babes

vsak nedal asi jednu penaltu, ne?

Reagovat
Swarley

to muselo být víc, ne? možná v PL jednu...

Reagovat
Busby babes

mozna dve, tak to bylo kolik, 2 z deseti? to mi neprijde jako hrozne kopany penalty...

Reagovat
Swarley

no ok, ale když si u těch osmi představím ten jeho rozběh, tak mi to u Rashe nebo Martiala přijde jistější...

Reagovat
Busby babes

tak prej loni 12 penalt a 3 nepromeneny. Ale cely tym, tak nevim, jestli vsechno kopal Pogba.

Reagovat
Counter

Ty tři neproměněné kopal Pogba (jde to vidět ve fantě). Ale nevím, jestli kopal všech dvanáct.

Reagovat
Swarley

No tři z 12 mi nepřijde úplně v pohodě...

Reagovat
Busby babes

minimalne jednu si pak dorazil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Komentátoří říkali 3

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ondiis

Na čase potopit mě ve fantě?

Reagovat
niflheim

Jako ale dobře si zahráváme při té rozehrávce

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký no. Tam máme v podstatě dva záložníky a ani jeden není běhavej

Reagovat
KingMaster13

Chelsea dostala tím golem solidní sprchu, teď se nemůžou vůbec chytit

Reagovat
Tolstobik

Perreirovy minuty by klidne mohl dostat Gomes...

Reagovat
niflheim

Chelsea hraje celkem pěkně, hodně běhají... tohle přesně tipuji by chtěl hrát Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

Ale už se v tom začínáme vyrovnávat...Chelsea na to vletla, ale to nedas cely zápas...

Reagovat
wild

Ale to len vdaka golu..inak by sme pokracovali v tej letargii tipujem

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Ondiis

Ten rozdíl mezi rozehrávkou City a zbytkem ligy je šílený. Oni potřebují na vlastní půlce k rozehrávce jen obránce a Rodriho a nemají problém. V porovnání s United, kde si Pogba musí pro míč mezi stopery, je to šílenost prostě co oni mají za tým

Reagovat
fabec1222

titul je náš

Reagovat
smazaný uživatel

len dufat, ze kazdy tim bude mat svojeho Zoumu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Pogba si ten prestup chce vynútiť výkonmi ?

Reagovat
icka

Jak uz jsem psal pred sezonou. Zouma muze byt fyzicky nadupany jak chce, ale to ze je totalni nejiste drevo s balonem na noze je velky problem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta absence Kantého je výrazná a Mount

Reagovat
smazaný uživatel

Mason střílej sakra.

Reagovat
Swarley

AWB je super...směrem dopředu je to jakési divoké, ale směrem dozadu je perfektní...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl dítě s KWP, narodil by se perfektní RB

Reagovat
Ondiis

Ale představ si ten počet příjmení toho dítěte ..

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by WBWP

Reagovat
nani92

Môže dávať Pogba jasnejšie signály Realu, ako to, že robí stále Zidanovku?

Reagovat
blade115

Naprosto jasný signál "nekupujte mě", když mu vůbec nevychází.

Reagovat
off-olda

Barkley teda zatím bída.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dost velká

Reagovat
Miguel19

Jn, svých pár dobrých výkonů si vybral v přípravě. Teďka může jít zase na tribunu, kam patří.

Reagovat
Grahf

pereira taký tieňový hráč, len tam behá. lingard tiež nič a pogbovi tiež nejde

Reagovat
niflheim

Pogba si dneska hraje na primadonu zase?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Doufám že ho prodají, sice tam není nikdo schopný tvořit ale raději to hrát s nějakým juniorem co bude hrát alespoň zodpovědně

Reagovat
avicii

Klasika vo veľkom zápase..

Reagovat
smazaný uživatel

Maguirre vybornej.

Reagovat
I am Mancunian

Pogba

Reagovat
Olafek

Twl Pogba bež už dopiči s těma parádama. Když to neumim tak to nedělám!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Zouma s Barkleym v takomto zápase nemajú čo robiť. Šialené, čo predvádzajú.

Reagovat
off-olda

Barkley Neviděl jsem ani jeden přípravný zápas, takže se mi vůbec nechce věřit tomu, co se tu o něm psalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak nehraje o nic hůř než zbytek ofenzívy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje na pozici která mu moc nesedí, ale jinak u něho je 100% problém v hlavě nikde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

AWB naprosto skvělej. Maguire působí taky hdoně jistě. Z nich mám fakt dobrej pocit

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hokaido

Reagovat
nani92

to som si hovoril aj o Darmianovi po prvom zápase u nás

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď mlč prosím

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
niflheim

Proč místo offsidu neřešili jasný faul na Pogbu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemůžou

Reagovat
niflheim

Taylor to měl před sebou

Reagovat
Horcmen

protože by musel být na červenou

Reagovat
Busby babes

ja ybch mu ji dal. hlavne to mel videt Taylor.

Reagovat
Grahf

faul nič?

Reagovat
niflheim

Zouma nedohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídat o poločase nebo krátce po něm

Reagovat
C-M@ster

Za koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně Tomori, nebo azpi na stopera a pořádně prověřit Rashforda, zatím se moc nevracel

Reagovat
VersaceChain

Calvin Klein trencle

Reagovat
Tolstobik

Kalamity Zouma

Reagovat
cr7sux

Zouma forma

Reagovat
Cobra

Zouma fanta

Reagovat
celeb

Zouma este 1 vlastnak a cervena a bude mat kvalitny vstup do sezony

Reagovat
smazaný uživatel

de Gea uz zas rozjizdi ty svy cary

Reagovat
Mimalu

ale no tááák

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tyč, břevno

Reagovat
blade115

DO BRNA !!

Reagovat
Raylan

To je smůly

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea se asi adaptovala, ten gól si fakt zaslouží

Reagovat
off-olda

To není fér. Jejich branková konstrukce se snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna vyhoda hrat doma

Reagovat
Grahf

vzadu strašne prepadávame, záloha neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co to bylo?

Reagovat
leroy

Ta štvorka vpredu proste nema kvalitu. Len záblesky, nic stabilne. S tym sa dlhodobo nebude dat uhrať. Dnes len ten Martial celkom Ok. Rashford uplne v lese

Reagovat
Swarley

Ten střed je vybrakovanej, to je těžký

Reagovat
avicii

A kiwi tvrdí že spoko

Reagovat
Kixi Syhimour

Jorginho mi dozadu nepřijde špatný

Reagovat
smazaný uživatel

tak bodaj by bol spatny dozadu ked hra za chelsea a dopredu je uplne nulovy ked nie minusovy

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro minimálně stejně tragický jako Zouma

Reagovat
Grahf

v tom útoku sme furt marní, nevieme čo robiť pri vápne

Reagovat
cr7sux

Reagovat
VersaceChain

James a Greenwood in, Martial a Lingard dolu

Reagovat
EXoRcIsT

Andreas musi ist dole ako prvy uplne zbytocny tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea nezaslouženě prohrává si myslím, jinak fotbal nahoru dolu

Reagovat
blade115

Fér by byla remíza no, ale zatím tomu ze strany Chelsea vždy v klíčový moment něco chybí. Kvalita, zkušenost, talent nebo štěstí... Jinak se na to kouká dobře.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pulisic by tomu pomohl podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

jestli s touhle sestavou venku dokážeme hrát lépe než Manchester, tak to nakonec s tou sezónou nemusí být tak zlé. I když, je to pořád ten horší Manchester,no

Reagovat
C-M@ster

Příjde mi, že mu Premier Sport ztlumený diváky víc jak zahraniční streamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Co?

Místo "má" jsem napsal "mu"

Reagovat
smazaný uživatel

- Ano, máš pravdu.

- Jsou to blbci, že to mají ztlumené.

Reagovat
lajka30

To je proto aby si slyšel moudrý komentář.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
blade115

Za Pedra Pulisiče, za Zoumu Tomoriho a doufat... Dřív nebo později by tam aspoň jeden spadnout měl. Ale Mount je dnes teda hrozně neviditelný.

Reagovat
Jackmaker1989

Presne tam sa ukáže nekvalita na vrchu Chelsea. Byť tam Hazard a poriadny útočník, je to opačne. Zouma katastrofa.

Ale výkon zatiaľ fajn, 6. miesto túto sezónu bude super.

Reagovat
smazaný uživatel

Není podle mě co vyčítat Abrahamovi, tyč smůla a jinak dělal co měl, obě křídla by měli být lepší, naštěstí lepší křídla má CFC v kádru

Reagovat
Jackmaker1989

Ja som spokojný, hrajú dobre i keď Mount tu jedna šancu zajebal hrozne. Pri troške šťastie to mohlo byť aspoň 1:1. Podstatné je to, že hra vyzerá fajn, s prehrou na United som nejako počítal.

Reagovat
Talker

Při troše štěstí to mohlo být 0:2 po 15 minutách a game over. Ale ta ofenziva prostě je mladá, musí do toho ti hráči dorůst. Těch šancí tam byla hromada.

Reagovat
Jackmaker1989

Mňa to tých menách United ten výkon prekvapil, takže za mňa super. Ako hovorím, tento rok budem ja spokojný s EL, čiže do 6. miesta ak pohár vyhrá City, Pool alebo tak. LM by bola veľké prekvapenie pre mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by jim měl říct, že když jsou ve vápně tka ať se na to vykašlou a prostě střílej. To jejich zpomalování a vymejšlení je fakt k ničemu

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

DDG má opäť normálny mužský účes a je to opäť vidieť

Reagovat
jenage

Já jsem totálně nadšený už jen z toho, že nehraje Young, Smalling, Jones, Mata a Matič.

Reagovat
supervizor

Na United se nedá dívat, oni si nejsou shopni dát koudnou přihrávku, všechno na paty nebo do špeku.

Reagovat
Alberto Aquilani

Chelsea sympatický výkon, Mount bol prvých 15 minút výborný ale pak odišiel, niečo mu nevyšlo a vidieť ako si prestal veriť. Nechápem tu vysmievačky na Pedra, možno niečo dokafral, ale je ako motorová myš a tie futbalové veci od Chelsea začínali práve uňho. Keby nie je Zouma absolútny antifotbalista, Menčák sa k ničomu nedostane. To je ďalšia šialenosť, ako za posledné roky utopili miliardu peňazí na posilách a nastúpia v niečom takomto, kedy nie sú schopní prehrávať ani papierovo najslabšiu Chelsea.

Reagovat
Miguel19

Jsem zvědavej, jestli chce hrát Ole takhle s Pogbou ve dvojčlenné záloze furt. To je pro ně totální průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Si teda nemyslim, že tohle je dvoučlenná záloha, ačkoliv je pravda, že těžko říct, co Pereira hraje

Reagovat
TheTopFootbaler

Hraje úplný hovno.

Reagovat
Svatej

Jsme lepší, ale díky tragedovi Zoumovi vypadá útok Ucek dobře a díky kopytu Barkleym zas jejich obrana. Hrozně se mi líbí ten pohyb a snaha kluků vyhrát zápas, i když je to chvílema takovej klukovskej fotbal. Je to super, baví mě to.

Reagovat
Talker

To si děláš prdel. Tyčka, břevno, k tomu několik skvělých střel. S troškou štěstí tam 3-4 goly mohly být. Každopádně výkon hodně slušný.

Zouma naprosto na facku, ideální by bylo ho v poločase stáhnout. Tohle smrdí druhou žlutou prostě. Téměř pokaždé, když je na míči, tak to vypadá, že to odevzdá. Tohle prostě je stoper pro Everton, kde nemusí být na míči vůbec, ne pro velkoklub, který potřebuje rozehrávku alespon v trošku rozumné podobě.

Barkley a Pedro hodně míčů odevzdali, měli takové hodně naivní přihrávky, zvlášť Pedro, který tam prostě má míč a má ho vyvézt z naší třetiny a on místo toho ho tam 2x přihraje soupeři na kopačku. Na druhou stranu jsou aktivní a jsou vidět, měli tam i pozitivní momenty, ale takhle kazit stojí spoustu energie celý tým.

Každopádně výkon hodně dobrý, utlumený tím stupidním golem. Výborný pohyb, schopnost soupeře zatlačit před vápno a něco tam následně vymyslet a stejně tak i rychlý přechod do útoku, kdy jsme schopní se během pár vteřin dostat před branku. Pokud bude Zouma sedět, tak se nebojím o to, že bychom pravidelně nesbírali body. Mohli jsme klidně dát 3 goly (tyč, břevno, střely Pedra, Mounty atd). Škoda.

Pokud budeme mít trošku více štěstí a budeme předvádět stejný výkon i v druhém poločase, tak věřím v body.

Reagovat
Talker

Jinak United hodně slabí - dozadu nás pustili do X šancí, záloha jim neexistuje a v útoku je jejich plán asi čekat na to, co posere Zouma.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chce být chelsea v top4, týmy jako united musí prostě porážet

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson podle mě nejlepší od CFC, za ním Christensen, Jorginho, Mount. Tragičtí Zouma a Pedro by zasloužili střída o poločasu.

Herně je to dobré, jen občas předpokládaně jsou mezery v obraně, na to že chybí tak 2-3 hráči co by hráli základ proti MU v plné síle na OT je to dobré. Snad se aspoň vyrovná ale ani výhry není vůbec nereálná, MU kromě těžení z chyb CFC nic nepředvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedra bych nechal.

Reagovat
Infernoqt

Ten první poločas asi tak k tomu, proč jsme po odchodu Herrery a Fellainiho potřebovali nového záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

On i ten Pogba je hroznej. Jeho jsme měli prodat a nahradit

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
avicii

Nie ste spoko?

Reagovat
KingMaster13

Jako co si budeme oba týmy pro mě nejsou favority na top 4. U nás věřím že až se sehraje ta obrana tak to bude paráda ale střed zálohy je pořádnej průser. Čekal jsem, že tam bude větší třesk. Takhle to bude letos opět herně špatný a budeme to muset rvát na sílu na 1:0 Pogba mi přímo pije krev, kéž by ho Real koupil i kdyby tam měl místo něj hrát nějaký junior. Chelsea bude hrát hezký fotbal ale je tam svinčík a Lampičovi potrvá než to tam uklidí. Uvidíme i až nebudou mít ban koho si přivede. Nicméně věřím jemu i Olemu že ty týmy zvednou. Bude to ale chvíli trvat.

Reagovat
KingMaster13

Jediné čeho se u nás bojím je, kdyby se zranil někdo z obránců tak aby nehrál zase Young či Jones. Ty v našem dresu už nechci vidět....kopyta

Reagovat
Swarley

je to slabé...a hlavně v tom, kde se chtěl Ole nejvíc zlepšit...kde je ten pohyb? však ta sestava je postavená tak, že když už to nebude super fotbal, tak to k-rva alespoň po hřišti musí lítat nahoru dolů a to se fakt neděje...Shaw tam vyklusává, Martial, Rash i Lingard to stejný...ať už směrem dopředu, kdy se strašně málo hýbou nebo po ztrátě balonu a směrem dozadu, kdy je to ještě horší, máchají rukama a vyklusávají...to vůbec tohle, s tím ať jdou do prdele...

tu kvalitu musíme dohnat přístupem, tak ať začnou pánové urychleně lítat...střed hřiště je mimo, Pogba dneska v lese...

Reagovat
niflheim

Ten pohyb tam dneska překvapivě není ani od Lingarda. Po té prohře 4:0 na Evertonu Ole říkal, že tomu chybí pohyb a hráči, co tam hráli, klub pravděpodobně opustí... no odešel z té sestavy jen Lukaku

Reagovat
Swarley

jako je na facku to, že tam tahají balon do dvou tří hráčů, ztratí ho a všichni pokračují v pohybu vpřed, hlava do země a mají v prdeli...okamžitě pod balon a jezdit, fyzicky jsou na tom všichni tři perfektně, tak ať to neflákají, to mě fakt dokáže nasrat...a je to strašně dneska vidět, to se okecat nedá...je to jen o přístupu, tady musí Ole přestat hrát hodného stréca a pořádně je za tohle zj-bat...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě teda Lukaku presoval mnohem více než kterýkoliv z těch co máte teď ve předu, zajimavé že ho S nechal odejít

Reagovat
Dawon

Hrozny, hrozny vykon od nasi zalohy...Pogba je dneska zas na zabiti, a presne tak jak se dalo cekat, tak kdyz nezahraje pogba, tak je to zaloha na urovni druhe ligy...fakt nas Chelsea neskutecne snadno prehrava a to jim chybi Kante

Pereira...ja nevim, ja uz to asi ani nekomentuju, fakt je pro me naprostou zahadou co ten clovek jako na tom hristi ma prinaset...fakt by me zajimalo v kolika tymech v PL by se tenhle clovek dostat do zakladu, hadam ze by jich moc nebylo

Jedine pozitivum je teda fakt, ze obe defenzivni posily zatim vypadaji hodne fajn, jinak bohuzel nutno rict ze velmi, velmi nezaslouzene vedeni

Reagovat
PanAu

Pulda in a neco tam padne , pokud si Zouma nedá vlastnaka

Reagovat
stiflerovamama

United absolútne neverím tuto sezonu. Spoliehať sa celú sezónu v útoku na Martiala a Rashforda, tak náladových hráčov, je podľa mňa šialenosť. Chelsea sympatický výkon, len v tých kľúčových momentoch je vidieť nedostatok skúseností.

Reagovat
Boban

Hezky, sice se zjevně podařila pořešit obrana, ale záloha neexistuje a útok hraje jako by spolu hráli poprvé, nejsou schopný si dát jednoduchou narážečku.Nepřidává tomu ani to, že je to téměř naše nejsilnější sestava (ling+per).

Chelsea hraje překvapivě dobře, na to co má k dispozici.

Reagovat
niflheim

27 let jsme neprohráli poté, co jsme v úvodním zápase sezóny vedli doma v poločase... čas zlomit rekord?

Reagovat
Tolstobik

United chybi jeden Scholes ve stredu hriste.....

Reagovat
Swarley

to každýmu týmu v PL

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
KingMaster13

+ Carrick v nejlepších letech a Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

Ta představa, že by tam místo Pereiry běhal Fernandes

Reagovat
Dawon

Ja hlavne moc nechapu, proc Lingard hraje ve stredu a Pereira napravo...ta prava strana je zas totalne zabita, wan-bissaka tam mel nekolik super nabehu, ale proste totalne nulova podpora, tak tam musel sam zkouset nejak zazracne prechazet pred presilu obrancu...moc nechapu co timhle Ole zamysli, Pereira je uz tak slaby, ale na tom kridle je vylozene otresny

Reagovat
Swarley

mnohem platnější by tam místo Andrease byl James

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

Nebo Fellaini.

Reagovat
I am Mancunian

*Fred

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych stáhl Zoumu, i když je to po prvním poločase kruté. Nerad bych riskoval ČK a dnes už mu nějak nevěřím.

Reagovat
avicii

Pulisic keď nastupy tak ešte len začnú vetry pre United, Barkley je k hovnu..

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak kolem 20-30. minuty pěkný fotbal, jinak hrůza.

Pereira je absolutně zbytečný hráč, Pogba a McTominay dneska naprosto na střídání. To je záoha že by jeden padl. Martial a Rash se ve vápně snaží, ale tahají to moc individuálně. Příjemným překvapením zatím Lingard, snaží se a běhá. A obrana zatím super, tuhle čtyřku bych chtěl vídat celou sezónu. Škoda, že ta záloha na nějaké bránění úplně kašle, jinak by Chelsea moc neškrtla. Musíme přidat, tohle není výkon hodný United.

Reagovat
Boban

coze se? Vzdyt ten utok je jen o kapku lepsi jak zaloha, maji problém dat si par narazecek v rychlosti O nejakym behu bych taky moc nemluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bissaka je fakt dobrý, snad bude Reece podobný

Reagovat
Kixi Syhimour

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl to dávat doprava, zbytečná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Nevystřelíš-li nedáš góla. Právě minulý rok nás kritizovali, že nestřílíme z vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Má aspoň trefit zařízení

Reagovat
nani92

James keď nastupy tak ešte len začnú vetry pre Chelsea, Lingard je k hovnu..

Reagovat
Swarley

Shaw se zrakvi proto, ze tam jde pozdě a nedurazne...

Reagovat
Grahf

nejaký stream čo neseká?

Reagovat
Grahf

jak s ponúkajú pred tým vápnom

Reagovat
Raylan

Emerson je parádní.

Reagovat
Tolstobik

Perreira teda hrozna bida, ten nesmi hrat v zakladu...

Reagovat
Grahf

už dávno mal striedať

Reagovat
Tolstobik

Nevim, co na nem Ole vidi.....

Reagovat
Swarley

Matic na plac

Reagovat
Swarley

Reagovat
off-olda

Barkley má před vápnem možnost si to s někým ťuknout a on jde radši do tří...

Reagovat
blade115

McTominay hrozná herečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley nebyl špatný, ale na kraji to není jeho post a ve středu by byl lepší.

Reagovat
off-olda

Byl strašně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím.

Reagovat
off-olda

Frank

Reagovat
Miguel19

Dobré střídání Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem hejt na Barkleyho. Oproti minulej sezone je tam jasne zlepsenie. Dnes jeden z tych lepsich v tej celkovej biede...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Zaregistrovat se a v prvním komentu se zastat Barkleyho.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl první

Reagovat
r.mrazik

Trenérský tým musí být vymletej když tam staví Perreiru...to musí vidět i slepej jak je úplně k hovnu a kazí

Reagovat
Tolstobik

Na trenincich asi hraje jak Ronaldo...

Reagovat
r.mrazik

Asi...každopádně při zápasech je k pice

Reagovat
Tolstobik

Uplne....ale ma Acko

Reagovat
r.mrazik

Tohle bylo poradny Áčko...!

Reagovat
Grahf

už nám došiel dych asi, teraz ole zistí, že nemože vystriedať celú jedenástku

Reagovat
niflheim

Matu za Andrease prosím. A pak James za Lingarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud na plac.

Reagovat
Swarley

Maguire je při tech útočných standardkach platný, v tomhle to bude taky super posila

Reagovat
Jackmaker1989

Zouma, choď do piče

Reagovat
niflheim

Marťááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Cobra

Martiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
jenage

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda tam ten souboj Abrahama

Reagovat
Grahf

pereira prvú dobrú vec spravil v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba taky

Reagovat
off-olda

Reagovat
diastan

Tak aspoň Rash Fanta,,,,,,,

Reagovat
KingMaster13

Maguire pičooooooo A máme ještě lepšího stopera jak Liverpool (ba ne sranda ale debut je to královský)

Reagovat
VersaceChain

Vyborne Andreas

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Ligter

Martiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Swarley

Martiaaaaaaaleeeeeek

Reagovat
niflheim

Reagovat
pingla

3:0 čuuuuuuuuuus

Reagovat
Grahf

goooool

Reagovat
Darren Fletcher

Easy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VersaceChain

Rashford tricitka letos

Reagovat
jenage

*fap fap fap*

Reagovat
Tolstobik

Krasa Rash, ale pro Chelsea kruty.

Reagovat
stiflerovamama

To je tiiiiimik

Reagovat
niflheim

3:0 a Ole se tváří jako bychom prohrávali

Reagovat
Miguel19

Azpi ať už jde taky do prdele..

Dopředu totálně marnej a dozadu už je taky v hajzlu.

Reagovat
Csaplárova past

Ty seš totálně mimo ....

Reagovat
Miguel19

ok

Reagovat
Csaplárova past

Není ti to trochu trapné tohle napsat při prvním zápase nové sezóny? Koho budeš vyhazovat další kolo? Ještě 2 prohry a rovnou Lamparda, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

meh, hokej taky není špatnej sport

Reagovat
Ligter

nádhera ale dost kruté pro Chelsea

Reagovat
KingMaster13

Tohle je letos naše jediná záchrana. Obrana a efektivita

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard to hude mať ťažke očakavam Chelsea na konci sezony okolo 6 miesta

Reagovat
smazaný uživatel

No Barkley no party

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
blade115

Hm, tohle tomu výkonu teda absolutně neodpovídá.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se ale hraje na góly.

Reagovat
blade115

Však spíš z pohledu Chelsea. Utd mělo 3 šance a všechny proměnili, tak proč ne...

Reagovat
technecium

Nechutná vám vaše meducína?

Reagovat
blade115

Nechutná mi tvoje existence, nejspíš vrhnu.

Reagovat
technecium

Ty jsi cíťa

Reagovat
blade115

A je to tady

Reagovat
Golasso

Reagovat
niflheim

A ta částka nesouhlasí

Reagovat
blade115

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zark

ta chelsea letos bude valec hh

Reagovat
FC Porto FC

United dobře haluzují

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Swarley

Pogba je v tomhle prostě boží, celý zápas na facku a stejně pak vymyslí tohle a Rash perfektní...

takhle to musíme v tom složení týmu hrát...musíme být poctíví směrem dozadu, jezdit, makat a využívat rychlosti těch hráčů vepředu na brejky...proti betonářům to bude složitější a budeme se trápit, ale tudy prostě ve většině zápasů povede cesta...druhou půlku hrajeme mnohem lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Když si člověk veme ten pád od roku 2008, kdy oba kluby hráli spolu finále LM. Především tím kádrem. To je neskutečný. Ty vzájemný zápasy už dávno nemají takový náboj a prestiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Náboj a prestiž to má stále

Reagovat
Swarley

nikdy neměli, když Chelsea byla vždy odporná umělá sračka...to nebylo o žádné prestiži, ale boj proti umělotině...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta stařecká demence tě už hodně zmáhá.

Reagovat
Swarley

to tvrdím celou dobu, co jsem tady na EF...i v době, kdy mě tak všichni milovali...

Reagovat
Talker

Tak jak by měly, vždyť united jsou od Fergieho naprosto k smíchu

Reagovat
Swarley

a co teprve vy s Fat Frankem...

Reagovat
kvasha16

1 zapas s Frankom vs par vasich sezon? ... zatial pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj o 5. místo zatím jasně vyznívá pro Utd., ale na konci sezony tam vidím Čukotku

Reagovat
avicii

Pre CFC riadne kruté... United dnes vychádza do čoho kopnu..

Reagovat
Mönchengladbach

Pro Franka krutý debut.

Reagovat
Zark

sarri okamzite pry...oh wait

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Už by to tu bylo.

Reagovat
Raylan

Chce to klid. Až se vrátí/zapracují Rudiger, Kante, Pulisic, CHO, RLC, James bude to taky vypadat jinak a muže to byt jen lepší. Skóre neodpovídá výsledku, největší problém bude v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám pane komentátor. "Pulišič neni Hazard" Co nám ještě přineseš za zajímavost?

Reagovat
pingla

vidím teda jen druhý poločas, ale zatím jsme lepší. Chelsea drží balon a obehrává nás zleva doprava, ale je jim to úplně k ničemu, když jsou 30m před brankou strašně špatní. My si to vedení v klidu hlídáme a když už jsme vepředu, tak jsme daleko nebezpečnější než Chelsea zatím paráda

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Ozaj, ved my hráme s Chelsea v stredu, Zouma sa musí tešiť

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez Alissona

Reagovat
avicii

Na útok to nebude mať vplyv

Reagovat
smazaný uživatel

kante odbrani aj za neho o to sa neboj

Reagovat
Swarley

AWB je úplně skvělej, snad mu tohle vydrží...

Reagovat
Tolstobik

Neskutecna zmena, mit po letech zase na pravym beku nekoho jinyho nez Younga...

Reagovat
Swarley

směrem dopředu to ještě musí doladit, ale na to, že tam dneska na té pravé straně brání v podstatě úplně sám a že to tam záměrně Chelsea přečísluje, tak to je výborný výkon...

a jinak aby Young nebyl za chvilku vlevo, protože teď se ty kritický oči budou dívat na levou stranu...

Reagovat
Tolstobik

Ja doufam, ze Younga tuhle sezonu uvidim jen sporadicky v poharech...ale on se Shaw pak po 2 zapasech zrani a Young zas odehraje celou sezonu.....

Reagovat
Talker

Půlka akcí od nás jde přes Emersona, nepřijde mi nijak úžasnej.

Reagovat
Swarley

brání tam sám, Andreas byl v lese

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Tolstobik

Tak my sme byli zvykli na Younga, proti nemu je to 1000% upgrade

Reagovat
vilp

Dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Hmm, asi přejdu zpátky na streamy. Ti českoslovenští komentátoři jsou prostě nudní.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně tihle dav přijdou dobří, z anglických je dobrej Drury. Tyler mi nepřijde záživnej

Reagovat
Talker

Nevím, 3x zopakovat, že oba kluby měly 7 bodů v lonských soubojích v rámci TOP6, k tomu tam celou dobu mluvit o tom, jak jsou ti hráči mladí atd. Přijde mi to takové nesladké neslané.

Reagovat
EXoRcIsT

praveze Digi ma super komentatorov lebo ked pocujem napr Hlavenu na stv tak sa mi nozik otvara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Pulisic to utkání vůbec nezachytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante vyzera zranený

Reagovat
off-olda

Kantík

Reagovat
niflheim

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaames

Úžasný debut

Reagovat
stiflerovamama

United Charaktery

Reagovat
Grahf

dannyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

James velký sympaťák

Reagovat
off-olda

Neskutečný.

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Pogba je inde

Reagovat
nani92

Našťastie nie je

Reagovat
Ligter

Jamesyyyyyyy

Reagovat
off-olda

Pedro Kretén.

Reagovat
Swarley

Reagovat
pingla

nečekal jsem takovou dominanci hrajeme naprosto skvěle

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Dominancia

Reagovat
pingla

kdy naposledy jste vystřelili na branku? kdy naposledy jste měli nějakou šanci? hrajete úplně hovno, hlavně že máte possesion co

Reagovat
smazaný uživatel

Choď sa najesť, Swarley...

Reagovat
pingla

co to meleš kurva, proč odbíháš od otázky? hráli jste sračku, no tak to prostě seber

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre môj, ešte niečo ťa trápi?

Reagovat
Swarley

se nějak zasekáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Na teba to je stále veľa, ja viem

Reagovat
Swarley

pravda, i na poměry EF jsi dost podivín...

Reagovat
smazaný uživatel

To by si nebol ty, keby si nepísal kokotiny. Mlčanie zlato

Reagovat
Swarley

nebo se můžeš všech ptát, jestli je něco trápí...to je ta cesta...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, Swarley.

Reagovat
Horcmen

je vidět, žes k tomu zápasu přišel opravdu pozdě

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by na tom záleželo, ale co proč se Emerson vracel k Pogbovi, kde byli 2 hráči a nechal JAmese volného?

Reagovat
Mastný Chobot

milujem ked každému na ihrisku totálne zajebe a je z toho takýto hurá zápas bez taktiky

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
avicii

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Gazdo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fabec1222

Roman už volá Josemu?

Reagovat
smazaný uživatel

no netesim sa na stredajsi zapas proti Chelsea este po takejto krutej prehre

Reagovat
avicii

Ja sa teším bude dobrý match

Reagovat
off-olda

Kanté už si zase doběhl přihrávku?

Reagovat
blade115

MU vyšlo všechno, Chelsea nic... Tragédii bych z toho nedělal, bylo tam spoustu pozitivních věcí a nebýt dementního Zoumy a chybějícího štěstí, mohl se ten zápas vyvíjet úplně na opačnou stranu. Spíš to teď bude zkouška po mentální stránce, aby se z toho ten tým nesesypal. Což vzhledem k tomu, že to stojí v podstatě celé na mladých hráčích do 23 let, tak může být dost problém. Kdyby tam padl ještě aspoň ten jeden gól, třeba by jim to pomohlo...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Talker

Podle mého ti hráči ví, že to byla prostě smůla. Kdyby to byla zasloužená čtyřka od kvalitnějšího soupeře, tak je to podle mého nahlodá, ale tohle podle mého nebyl až takový fail.

Reagovat
blade115

Je to sice zvláštní, ale taky tu prohru 4:0 nevnímám jako fail... Klíčové bude, jak zareagují v příštím kole, no. Hráči i Lampard teda, Zouma po tomhle prostě nemůže znova nastoupit v základu, to ani náhodou. Pokud se to vzadu zas nesesype, tak to nakonec můžeme vidět dost optimisticky.

Reagovat
salami

Mount, Abraham, Christensen a stridajici Pulisic, zas bych to s tim stanim na hracich do 23 let neprehanel. Mimochodem vas dnesni souper na mladejch hracich stoji mnohem vic.

Reagovat
blade115

Ne jen dnes... Mount, Abraham, Christensen, CHO, RLC, Tomori, James - ti všichni jsou první nebo druhé volby na své pozici.

Reagovat
Kapřík

Po tom výkonu Zoumy si asi Timori zahraje víc než dost.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem se styděl naposledy proti City. A tohle je možná ješté horší.

Reagovat
Talker

Proč? Tohle byl hodně smolný zápas, kdy prostě soupeři vycházelo co mohlo, nám nic. Kdežto Citizens nás přejeli rozdílem třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že s takovyma tragedama prohrat rozdilem tridy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Pulisic je tragický.

Reagovat
Talker

Škoda, United přeje štěstí a vyšlo jim úplně všechno, kdežto nám vůbec nic. Po těch slepených golech už to bylo prostě rozhodnuté.

Tohle mělo být rozhodnuto v prvním poločase, kdy jsme klidně mohli dát 2-3 goly. Místo toho stupidní zákrok Zoumy zapříčiní pencli a po těch dvou slepených golech už to bylo prostě strašně rozhozené. Ta hra mohla vypadat úplně jinak, kdyby museli United tlačit.

Teď je potřeba se oklepat a potřebujeme, aby se nám rychle vrátil Rudiger. Kante je už snad zpátky a RLC byl loni skvělý, tak snad na to naváže.

Snad si to postupně sedne a v odvetě se pomstíme.

Reagovat
Tolstobik

Slepeny gol byl jen 4.....

Reagovat
supporter

Slepeny goly znamenaji dva a vice golu po sobe v kratkem casoven useku

Reagovat
Kapřík

Máte rozhodně na čem stavět. Třeba Mount se mi dneska dost líbil, jak to zkoušel i na konci za stavu 4:0 a pořád ohrožoval branku.

Reagovat
diastan

Reagovat
mikelinos

vyhráli naprosto zaslouženě

Reagovat
TheTopFootbaler

Strašně krutý k Modrákům, celý zápas hrajeme kulový s přehazovačkou a je z toho tohle. Každopádně jsem vděčný aspoň za tu efektivitu. Posilám to dneska skvěle sedlo, Maguire i AWB skvělí, James má gólový debut, takže taky nádhera. Pogba už je nekonzistentní i v rámci jednoho zápasu, první půle na ručník, ale pak už mnohem lepší. Líbí se mi jednoduchost a přímočarost McTominayovy práce s míčem. Nijak se nerozpakuje, prostě přenese hru o padesát metrů. Snad to takhle půjde i dál. GGMU!

Reagovat
diastan

Sice nechutný výsledek, ale zápas docela slušný na sledování. Parádní první kolo, aspoň zápasy co jsem stihl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Manik...

Reagovat
YNWA__MSN

Lampard < Gerrard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele