Premier League - preview 1. kola

10.08.2018, 08:46, aktualizováno 12.08.2018, 08:38
Previews
Arsenal má po dlouhých letech nového manažera, kormidla se ujal Unai Emery a na úvod ho čeká nejtěžší možný soupeř - do Londýna přijede Manchester City. Liverpool startuje soubojem s West Hamem, v posledním dnešním duelu si to rozdají Southampton a Burnley...
Liverpool FC - West Ham United  (neděle 14:30)
Na domácím stadionu Anfield Road zahájí nový ročník Liverpool. Ambiciózní mančaft se opět přes léto činil a po příchodu několika posil hodlá opět atakovat přední místa. Jeho sobotní soupeř West Ham po uplynulé chaotické sezóně touží po klidnějších dobách strávených alespoň uprostřed tabulky.

Liverpool, jeden z nejúspěšnějších klubů v historii anglické kopané, stále marně čeká na to, aby si jeho hráči mohli potěžkat trofej pro vítěze Premier League. I přes dlouhé čekání ale fanoušci neztrácejí optimismus a věří, že v některé sezóně toto prokletí prolomí. A po uplynulé sezóně mají příznivci Reds opravdu důvod k velkým očekáváním. Mužstvo od řeky Mersey se totiž opět dokázalo kvalifikovat do Ligy mistrů. V milionářské soutěži si navíc zahráli finále, v Kyjevě ale nakonec podlehli Realu Madrid.

Manažer Jürgen Klopp během letní přestávky opět dokázal, že chce bojovat o přední příčky. V kádru se mu podařilo udržet největší útočné hvězdy včetně nejlepšího střelce loňského ročníku nejvyšší anglické soutěže Salaha. Se svými parťáky Firminem a Maném je egyptský šikula opět připraven terorizovat obrany soupeřů. Novou konkurencí v sestavě jim bude představovat Švýcar Shaqiri. Výraznou posilou je také brankář Alisson, který se dokonce stal nejdražším brankářem světa do doby, než konkurenční Chelsea přivedla do svých řad Kepu.

Novou výzvu naopak odešel hledat záložník Can, jenž vyslyšel volání Juventusu. I bez něj má Liverpool za sebou vydařenou přípravou, během které skolil manchesterské rivaly United a City, hned pět branek vstřelil v duelu s italskou Neapolí a naposledy si poradil s Turínem. Z věhlasnějších klubů nestačil jen na Dortmund.

Předvídat učinkování West Hamu je jako věštit z koule čarodějníka. Londýňané mají vždy ambice bojovat minimálně o pozice v první polovině tabulky, ne vždy se jim však daří tento cíl splnit. Ukázala to také loňská sezóna, kdy se Kladiváři dlouho pohybovali ve spodních patrech tabulky nedaleko od sestupových pozic. S výkony Hammers nebyli pochopitelně spokojení fanoušci, kteří dokonce v jednom duelu proti Burnley protestovali proti vedení klubu přímo během utkání.

West Ham se v Premier League nakonec celkem bezpečně zachránil. i tak už u mužstva nebude pokračovat manažer David Moyes, kterého nahradil někdejší lodivod Manchesteru City Manuel Pelliegrini. Zkušený Argentinec během léta nelenil a do kádru si přivedl několik posil. Nejdražší posilou v historii klubu se stal Brazilec Anderson, z nedalekého Arsenalu přišli Wilshere a Pérez a z Německa se přestěhoval Jarmolenko.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Klavan, Van Dijk, Robertson - Milner, Keita, Lallana - Salah, Firmino, Mané
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Zabaleta, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Noble, Wilshere - Anderson, Antonio, Arnautovic - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.91 - 14.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Burnley FC  (neděle 14:30)
Nedělní program nabídne dva zápasy - a předkrm před podvečerním šlágrem kola obstarají celky Southamptonu a Burnley, tedy týmy, které v minulém ročníku řešily úplně opačné starosti.

Southampton si prošel hotovou noční můrou a ještě pár kol před koncem se nacházel v sestupovém pásmu. Jen díky skvělému závěru a extrémně důležité výhře na půdě Swansea si tak Svatí zachovali svou prvoligovou příslušnost. Pro vedení celku však tato negativní zkušenost představuje zdvižený varovný prst - Southampton totiž po roky prodával své nejlepší hráče a s jejich ztrátou se vždy zvládl poměrně slušně vyrovnat, samozřejmě tedy s výjimkou loňského roku. Loňské trápení však naznačuje, že něco takového zkrátka nelze provozovat do nekonečna. Southampton proto přes léto posílila čtveřice Amstrong, Elyounoussi, Gunn a Vestergaard, k nim se v závěru přestupního období přidal i Danny Ings. Naopak z kádru se poroučel Boufal, Clasie a také možná poněkud překvapivě Dušan Tadič.

To Burnley si naopak vloni napsalo svou pohádku, jejíž konec skončil až v pohárové Evropě. Abychom byli přesní, tak prozatím tedy pouze v předkolech, k postupu do základní skupiny Evropské ligy musí svěřenci Seana Dycheho zdolat ještě dvě překážky. Burnley přes léto kvůli pohárovému boji lehce rožšířilo svůj kádr a do svých řad přivedlo například Matěje Vydru z Derby, obránce Gibsona z Middlesbrough a konečně také brankáře Joa Harta z Manchesteru City. Přesto ale těžko čekat, že by onen husarský kousek loni sedmý celek tabulky dokázal zopakovat i letos - případné pohárové bitvy totiž stojí až příliš mnoho sil.

Southampton nehlásí žádné závažné zdravotní potíže, k dispozici bude i nová posila v podobě Dannyho Ingse. Hosté se budou muset obejít bez Chrise Wooda, naopak Tom Heaton je již připraven nastoupit, ačkoliv v brance s největší pravděpodobností začne Joe Hart.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Vestergaard, Hoedt - Targett, Hojdbjerg, Lemina, Bertrand - Armstrong - Gabbiadini, Austin
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Lennon, Westwood, Cork, Gudmundsson - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.51 - 5.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester City  (neděle 17:00)
Už tak atraktivní rozjezd nového ročníku Premier League graduje nedělním zápasem kola mezi Arsenalem a Manchesterem City. Obhájci trofeje jsou favority na titul i tentokráte, ovšem jejich konkurence se snaží udělat vše pro to, aby jim tentokráte cestu za dalším úspěchem co nejvíce zkomplikovali, a to je i případ Arsenalu. Po více než dvou dekádách totiž Kanonýři odehrají soutěžní zápas bez legendárního Arséna Wengera na trenérské lavici.

Nového kouče Arsenalu Unaie Emeryho čeká na rozjezd nefalšovaný křest ohněm. Během léta se zdálo, že utkat se s Manchesterem City na samý úvod nové sezony je výhodné, neboť řada hráčů Citizens byla nedílnou součástí mistrovství světa v Rusku až do samého konce turnaje, ovšem jak ukázalo nedávné utkání Community Shieldu mezi Manchesterem a Chelsea (2:0), tým Pepa Guardioly je na novou výzvu plnohodnotně připraven.

Španělský manažer se na předzápasové tiskové konferenci nechal slyšet, že pro opětovný triumf v anglické lize se musí jeho hráči oproti loňsku ještě zlepšit, přestože Manchester zpřetrhal celou řadu rekordů v čele s překonáním stobodové hranice. "Zopakovat to samé, co jsme předvedli, nebude stačit. Taková je aspoň má zkušenost z Bayernu Mnichov a Barcelony - vždy je nutné vyžadovat ještě víc, aby se povedlo výsledky udržet," prohlásil Guardiola, jenž ještě více zděsil příznivce Kanonýrů pochvalnou poznámkou na adresu kondiční připravenosti Kevina de Bruyneho a Raheema Sterlinga, kteří budou rovněž připraveni do zápasu naskočit.

Vzhledem k bouřlivým změnám v kabině i klubovém vedení Arsenalu lze jen těžko odhadovat, s jakou taktikou i samotnou sestavou Unai Emery na loňského šampiona vyrukuje. Prvním velkým otazníkem zůstává post brankářské jedničky mezi Petrem Čechem a novou posilou z Leverkusenu Berndem Lenem, přičemž podle zákulisních spekulací by měl nakonec přednost dostat český brankář. Problém na levém kraji obrany při zraněních Monreala s Kolašinacem nejspíše zastoupí Ainsley Maitland-Niles, zatímco ve středu pole není jasno, zda jsou připraveni naskočit Granit Xhaka s Lucasem Torreirou a Aaronem Ramseym, anebo se třeba dočká šance teprve 19letý Matteo Guendouzi, jenž po letním příchodu z Lorientu ohromil výtečnými výkony v přípravě. Jisté není ani složení útoku, kde nejspíše padne černý Petr na Alexandra Lacazetta či Henrika Mchitarjana.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Sokratis, Maitland-Niles - Xhaka, Torreira, Ramsey - Mchitarjan, Aubameyang, Özil
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Mendy - Gündogan, B. Silva, Fernandinho - Mahrez, Agüero, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.32 - 4.04 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Téměř do roka a do dne se při vstupu do nové sezóny potkají Newcastle a Tottenham. Domácí by rádi odčinili loňský nezdar a i přes spory s majitelem chtějí získat tři body. Kompaktní kádr Spurs zase hodlá pokračovat v úspěšných sezónách.

Newcastle stejně jako loni vyzve na úvod sezóny Tottenham. Tehdejší výsledek 0:2 pro hosty napověděl mnohé o tom, v jakém světle se oba celky budou v sezóně předvádět. Strakám totiž dlouho trvalo, než se jim začalo jakž takž dařit a většinou se pohybovali nedaleko sestupových pozic. Hrozbu pádu ale nakonec poměrně s přehledem odvrátili a umístili se na konečné desáté pozici.

K lepším výsledkům v letošní sezóně mají pomoct nové tváře, které na sever Anglie během léta dorazili. Útočnou řadu posílil Muto, jenž se předtím předváděl v německé Mohuči. Na hostování z West Bromu dorazil Rondón, opačným směrem zamířil Gayle. V obraně by měl prostor dostat Schär, který možná nahradí zraněného Lejeuneho. Mezi tyčemi zůstal slovenský brankář Dúbravka, zpět do Španělska naopak zamířil univerzál Merino.

U kormidla zůstal zkušený manažer Benítez, i tak situace v kabině nebyla před startem ročníku ideální. Hráči mají spor s majitelem klubu Ashleym ohledně prémií za umístění v sezóně a po dvou přípravných zápasech odmítli poskytnout rozhovory. Proti kontroverznímu majiteli již delší dobu zbrojí také fanoušci Magpies.

Tottenham by na téměř rok starý výsledek ze St. James's Parku rád navázal. Vloni se od dvoubrankové výhry odrazil k další úspěšně zakončené sezóně, na jejímž konci si Kohouti ze třetího místa v Premier League zajistili další postup do Ligy mistrů. Kaňkou na výsledcích londýnského mužstva byl ovšem fakt, že svěřenci Mauricia Pochettina opět nedosáhli na žádnou trofej a zůstávají pro smích různým škarohlídům.

Během přestávky mezi ročníky se čekalo, jak moc budou Spurs aktivní na přestupovém trhu. Vedení týmu po celou dobu dávalo jasně najevo, že touží udržet kádr pohromadě, ale až s takovou pasivitou nepočítal asi žádný příznivec Tottenhamu. Na sever Londýna totiž nepřišla ani jedna posila. Spekulovalo se sice o zisku takových jmen, jakými jsou Zaha či slovenský záložník Lobotka, ani jeden z nich však nakonec na White Hart Lane nedorazil.

Přesto se Kohouti mohou těšit na jednu velkou novinku. Po dvouleté pauze se vystěhovali z přechodného kurníku ve Wembley a vracejí se zpět na opravený domovský stánek. Na soutěžní premiéru na novém White Hart Lane si ovšem Kane a spol. musí počkat ještě týden.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Clark, Dummett - Ritchie, Hayden, Diamé, Atsu, Pérez - Joselu
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies - Dembélé, Dier - Alli, Eriksen, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.66 - 3.53 - 1.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Londýnským derby odstartuje sezóna pro Fulham a Crystal Palace. Domácí se do Premier League vrací po čtyřech letech s cílem prodloužit své učinkování v první lize alespoň o další ročník. Podobné cíle mají také hosté, kteří vloni vstali z mrtvých a dokázali se zachránit.

Útulný stadion Craven Cottage mohou milovníci anglické kopané znovu vidět v nejvyšší soutěži. Londýnský Fulham se po čtyřleté pauze vrací mezi ostrovní fotbalovou elitu. Během prvních dvou sezón v Championship sice Cottagers paběrkovali a byli spíš blíže sestupu než návratu do Premier League. Kormidlo ale obrátili loni, kdy se jim ještě nepodařilo přejít přes úskalí play off o postup. Letos již však podstoupili úspěšnou bitvu a přes Derby a Aston Villu se prodrali zpět nahoru.

Ani přes léto se nedaleko slavnější Chelsea nezahálelo a do Fulhamu začali chodit zajímaví fotbalisté. Návrat na anglickou půdu oznámil bývalý německý reprezentant Schürrle, který přišel z Dortmundu. Nejnovější akvizicí je bývalý gólman Sevilly Rico. Již předtím přišel z Nice záložník Seri a po hostování z Newcastlu zůstal v kádru také útočník Mitrović. Zároveň se Cottagers podařilo udržet levého obránce Sessegnona, o kterého se zajímá více předních klubů.

Hned první duel po návratu do Premier League bude pro Fulham pikantní. Na jeho hřiště totiž zavítá další londýnský klub Crystal Palace, který už v nejvyšší soutěži figuruje pět let. Vloni přitom nechybělo mnoho k tomu, aby si Eagles vyměnili pozice s Cottagers. Mužstvo pod vedením manažera Franka de Boera zahájilo ročník katastrofálně a brzy nabralo velkou ztrátu. Tu nakonec s vypětím všech sil dokázali Orli stáhnout, v napínavém závěru chytli skvělou formu a nakonec již pod taktovkou zkušeného Roye Hodgsona vyletěli na jedenácté místo.

Živo bylo mezi ročníky také v Selhurst Parku. Na jihovýchod Londýna se přestěhoval Meyer, který si sice brousil zuby na lepší angažmá, nakonec ale vzal za vděk i učinkování v dresu Palace. Další posila Jordan Ayew přišla na hostování ze Swansea, které v květnu spadlo do Championship. Nepříliš těžké cestování měl Kouyaté, ten se totiž k Eagles přidal z West Hamu. Rušno bylo v létě kolem hvězdy Orlů Zahy, kterého údajně chtěli Dortmund, Chelsea či Tottenham. Anglický křídelník ale nakonec zůstal v kádru Crystal Palace.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Fossey, Le Marchand, Ream, Sessegnon - Seri, McDonald, Cairney - Kamara, Mitrović, Schürrle
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Towsend, Kouyaté, McArthur, Milivojević, Zaha - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.44 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Huddersfield Town - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Jak byli fanoušci Chelsea ještě v půlce července skeptičtí, dnes jsou jejich očekávání diametrálně odlišná. Samozřejmě, problém s výměnou trenérů může londýnský celek poznamenat klidně ještě v září - systém obou zainteresovaných Italů nemůžou být odlišnější a hráčům bude trvat dlouho, než si zvyknou. O to zajímavější bude sledovat, jak si družina Maurizia Sarriho povede na hřišti Huddersfieldu.

Zpět ale ke zmíněné změně v náhledu na pátý tým loňské sezóny. V jednu chvíli to totiž vypadalo, že Courtois odejde do Realu, s ním odvane teplý španělský vítr i Edena Hazarda, zatímco Barcelona si brousila zuby na Kantého s Willianem. Setrvání všech opor s výjimkou belgického gólmana je asi největší posilou Chelsea, ať už to zní jakkoli.

K tomu navíc Sarri získal svého oblíbence Jorginha, jenž je pro třízáložníkový systém zcela stěžejní. Coby deep-lying-playmaker bude mít na starosti distribuci enormního množství míčů, při rozehrávce bude chodit až mezi stopery a bude zakládat většinu akcí svého týmu. K němu navíc přibyl ještě Mateo Kovačić. Ten ovšem, stejně jako Kanté - a další pozdní navrátilci z MS v čele s Hazardem - není ve stoprocentní kondici a v základu nejspíš nenastoupí.

Huddersfield má před sebou pověstně kritickou druhou sezónu v Premier League. Aby se tomu šestnáctý tým minulé sezóny vyvaroval, činil se na přestupovém trhu. Vedle proměny hostování trojice Lössl, Kongolo, Hadergjonaj v trvalý přestup přišel do provinčního celku třeba Stokem protřelý Ramadan Sobhi, další křídelník Adama Diakhaby z Monaka nebo obránce Erik Dürm, jenž před vážným zraněním odkopal výborné čtyři sezóny v Dortmundu.

V úvodní jedenáctce proti Chelsea se z nových tváří objeví v základu patrně jen Diakhaby, jenž má vytvořit hbité útočné duo s Mouniem. Jejich alternativa Depoitre ale zrovna proti Blues vstřelil hned dva ze svých šesti ligových gólů. Na Stamford Bridge loni pomohl k remíze 1:1, doma k bodům ani jeho branka nestačila.

Huddersfield má za sebou výbornou přípravu, během porazil v řadě za sebou Lyon, Bolognu a Lipsko. Nyní by tuhle skvělou formu rádi přenesl i do ligy, zatímco Chelsea - pravděpodobně i s nejdražším gólmanem historie Kepou Arrizabalagou v brance - touží napravit hladkou porážku 0:2 proti Man City v Community Shieldu.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Zanka, Schindler, Kongolo, Lowe - Billing, Mooy, Hogg - Mounie, Diakhaby (Depoitre)
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, David Luiz, Rüdiger, Alonso - Fábregas (Kanté), Jorginho, Barkley - Willian, Morata, Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.65 - 3.94 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
První víkend nové sezóny Premier League přinese i souboj Watfordu s Brightonem. K vidění tak bude souboj čtrnáctého celku loňského ročníku s tím patnáctým, podle předpokladů by tak mělo jít o mimořádně vyrovnaný duel.

Domácím se však na úvod soutěže tradičně nedaří, v rámci Premier League se totiž ještě nestalo, že by si z úvodního duelu ročníku odnesli všechny tři body. Co se předsezónních cílů týče, na Vicarage Road se očekává, že se Hornets vyhnou nějakým výraznějším bojům o záchranu. V rámci letního přestupového období do svého kádru přivedli natrvalo křídelníka Deulofeua, brankáře Forstera či obránce Masina. Řady Watfordu pak zase opustil Amrabat a Richarlison, kterého ulovil Everton.

Brightonu se v loňském roce podařilo možná až překvapivě lehce zachránit, druhá sezóna však pro novice mezi elitou bývá často ještě složitější než ta první. Manažer Chris Hughton svůj kádr posílil o útočníka Florina Andona, o ofenzivního hráče AZ Alkmaar Jahanbakhshe a obránce Martina Montoyu ze španělské Valencie.

Statistika vzájemných duelů naznačuje, že nejpravděpodobnějším výsledkem se zdá být remíza. Oba celky se v rámci nejvyšší soutěže utkaly celkem pětkrát, oba týmy si připsaly po jedné výhře, zbylé tři duely pak skončily nerozhodně.

Domácím bude chybět čtveřice zraněných v podobě Nathaniela Chalobaha, Stefana Okaky, Toma Cleverleyho a Gerarda Deulofeoua. Hosté se musí obejít bez Florina Andona a Joseho Izquierda, který ještě není fyzicky připraven po svém návratu z dovolené.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Kabasele, Cathcart, Holebas - Hughes, Capoue, Doucouré, Pereyra - Gray, Deeney
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Bernardo - Knockaert, Stephens, Pröpper, March - Gross - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.13 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Cardiff City  (sobota 16:00)
Po včerejší předehrávce se první kolo anglické Premier League rozbíhá naplno šesti sobotními zápasy, mezi nimiž je na pořadu dne i souboj Bournemouthu s Cardiffem City. Vzhledem k loňskému odchodu Swansea z prvoligové úrovně je příhodné, že jedním z nováčků je právě druhý velšský celek, který působí místo domácí ligy v těch anglických, ovšem také svěřenci Neila Warnocka jsou žhavými kandidáty na brzký sestup.

Zatímco zbylí dva postupující Wolverhampton s Fulhamem na přestupovém trhu trhali rekordy, když druzí jmenovaní překonali v letních útratách dokonce stěží uvěřitelnou hranici sto milionů liber, Cardiff byl o poznání skromnější. Nejdražšími posilami jsou nepříliš známé tváře z druhé anglické ligy Josh Murphy s Bobbym Reidem či Greg Cunningham a brankář Alex Smithies. Budiž ke cti, že ve všech případech šlo o hráče, jež si vyhlédl sám Warnock, a navíc do nového klubu zamířili na samém počátku přestupového období. Následné hledání defenzivního záložníka se však protáhlo až do samého konce, kdy nakonec na poslední chvíli dorazilo hostovat duo Víctor Camarasa a Harry Arter, který kuriózně přichází zrovna z Bournemouthu.

"Myslím, že jsme utratili v součtu s prodeji asi 25 milionů liber," pověděl Neil Warnock novinářům na předzápasové tiskové konferenci. "Nehodláme jen tak rozhazovat peníze a provádět kousky, které si nemůžeme dovolit. Máme i pár hráčů na hostování, takže kdyby se nám nedařilo, klub aspoň po dvanácti měsících nepotká bankrot. Zároveň ale naši hráči mají co dokazovat, loni se nám to proti soupeřům podařilo," připomíná zkušený manažer pohádkovou cestu Cardiffu do Premier League na úkor favorizovaných bohatších klubů.

Také Bournemouth se v nejvyšší anglické lize prezentuje přestupovou politikou, která slouží jen k doplňování tvrdého hráčského jádra. Dobrá půlka očekávané základní sestavy Cherries totiž byla nedílnými členy kádru již v nováčkovské sezoně 2014/15, což logicky vyvolává u fanoušků obavy, zda stárnoucí tahouni stále mají na tu nejvyšší úroveň. Ulehčit tuto pozici přichází trojice hráčů, a to jeden do každé řady. Diego Rico hodlá po vypršení třízápasového karetního trestu z loňské sezony připravit o místo v sestavě stálici Charlieho Danielse, Jefferson Lerma alias nejdražší posila v historii klubu má svou agresivitou vyztužit střed pole a mladý David Brooks pak bude vyčkávat na slabší formu svých kolegů v útoku, aby je mohl v klubové hierarchii předskočit.

Kolumbijského reprezentanta Lermy se však v prvním kole ještě nedočkáme, neboť na jih Anglie dorazil až na závěr přestupového období a ještě mu po mistrovství světa schází potřebná fyzická kondice. Vinou zranění zůstávají mimo hru také Stanislas a Taylor. To Cardiff s výjimkou zmíněného Artera může čerpat z celého kádru.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - A. Smith, S. Cook, Aké, Daniels - Brooks, L. Cook, Surman, Fraser - Wilson, King
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Bamba, Morrison, Bennettt - Paterson, Gunnarsson, Ralls - Murphy, Reid, Hoilett
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.69 - 4.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Everton FC  (sobota 18:30)
Není divu, že si tenhle zápas pro první kolo vybralo do vysílání anglické BT Sport. Na málokteré týmy jsou fanoušci Premier League víc zvědaví než na Wolverhampton a Everton. Třetím do party je možná Fulham - tedy mimo top šestku, samozřejmě. Souboj Wolves s Toffees láká hlavně proto, že oba celky byly mimořádně aktivní na přestupním trhu.

Přestože se letní okno zavřelo oproti dřívějším zvyklostem už ve čtvrtek, ani jeden z týmů, které obstarají sobotní dohrávku, na tom rozhodně netratily. Everton během léta získal do svých řad excelentní jména - do obrany přišli Yerry Mina, Kurt Zouma a Lucas Digne, zálohu vyztužil André Gomes a do ofenzivy získal Marco Silva Richarlisona či Bernarda, o nějž se ucházely i Liverpool s Arsenalem.

Škoda, že už včera manažer Evertonu potvrdil, že ani jeden z trojice Mina, Gomes, Bernard hrát nebudou. Totéž platí pro Zoumu, jenž zkompletoval svoje hostování z Chelsea teprve ve čtvrtek večer. Na stoperské dvojici se tudíž sehrají Keane s Jagielkou - kdo ale bude nastupovat pravidelně, o tom můžeme jenom spekulovat.

Everton tímhle rozhodně vyhlásil boj, když ne o rozbití top 6, tak o útok na sedmou pozici, která jako poslední může zaručit účast v pohárové Evropě. To Wolverhampton by coby nováček měl směřovat svou energii především na boj o záchranu, jenže jeho aktivita při transferech napovídá o podobných ambicích, jaké má jeho dnešní soupeř.

Leander Dendoncker, Adama Traoré, Raúl Jiménez, Benik Afobe, ale hlavně Rui Patrício a Joao Moutinho. To jsou jména, která by vyplnila základní sestavu leckterého zavedeného celku Premier League, natožpak jejího nováčka. Inu, nitky jednoho z nejvlivnějších agentů Jorgeho Mendese nesou ovoce.

Vlci se loni v Championship prezentovali výbornou ofenzivní i defenzivní prací (nejvíc vstřelených i inkasovaných gólů) a tahle aditiva jim na potenciálu jen přidávají. V přípravě navíc prohráli jediný zápas s Lampardovým Derby County. Smlsli si na Basileji nebo Villarealu a čistě z tohohle hlediska by dnes byli favority.

Evertonu totiž přátelské zápasy přidělaly mimořádné vrásky. Čtyři prohry, dvě remízy a jediná výhra. Výhra 22:0 proti týmu z páté rakouské ligy. Prostě jako kdyby přijeli na hřiště Okříšek, které u nás na Vysočině hrají krajský přebor. Sebevětší világoš je oproti následným výpadkům nicotný a Toffees čeká těžký úkol tuhle mizérii hodně rychle ukončit.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Saiss, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Neves, Jonny - Hélder Costa (Traoré). Raúl Jiménez, Diogo Jota,
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Keane, Jagielka, Baines (Digne) - Gueye, Schneiderlin - Walcott, Sigurdsson, Richarlison - Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.21 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Leicester City  (pátek 21:00)
Jak řekl na tiskovce před zápasem José Mourinho, teď už jde do tuhého. Premier League je po téměř třech měsících čekání tady a začíná trochu netradičně v pátek - teprve podruhé v historii. Poprvé tomu tak bylo loni a opět u toho bude Leicester City. Tentokrát Foxes zajíždí na hřiště Manchesteru United a nutno říct, že domácí zrovna v dobrém rozpoložení do nového ročníku nevstupují.

Příprava totiž United vůbec nevyšla. José Mourinho si neustále stěžoval na přístup svých hvězd, které odpočívaly na dovolené, případně si dovolily zůstat s manželkou a novorozeným dítětem. Radost museli mít i mladíci, kteří po porážce s Liverpoolem skrz média zjistili, že Alexis a spol. museli trpět jejich společnost na trávníku, zatímco soupeř prý hrál v plné polní.

Druhý tým loňské sezóny vyhrál jenom jeden z šesti přátelských zápasů, pozitivně nevyhlíží ani seznam posil - vedle Freda, který stál víc než 50 milionů liber, přišel už jen devatenáctiletý obránce Diego Dalot - a to asi nebude opora do základní sestavy. Tou se měl stát třeba Harry Maguire z Leicesteru, ale ten do Manchesteru přijde, jak ironicky pravil kouč Lišek Claude Puel, jen dneska na dvě hodiny.

No a ke všemu trápí Mourinha i početná řádka absentérů - hlavně střed pole je prořídlý jako Rooneyho kštice před transplantací. Herrera s Matićem jsou zranění, nad Pogbou a Fellainim visí po MS otazník, takže se v základu úplně poprvé dočkáme třeba i Andrease Pereiry. Pro úplnost dodejme, že dneska nebudou hrát ani Valencia a Rojo a stoprocentně fit není ani Lingard, Young či Lukaku.

To Leicester o největší hvězdu přišel už v červenci. Riyad Mahrez si splnil svůj sen a za 60 milionů liber přestoupil do Manchesteru City. Nahradit by jej společnými silami měli Mahrezův krajan Rachid Ghezzal, talentovaná desítka James Maddison a Ricardo Pereira, jenž coby ofenzivně laděný pravý bek obstojí i v záloze.

Šampioni z roku 2016 by po loňském devátém místě chtěli udržet svoji pozici zavedeného týmu lepšího středu tabulky a možná po čase opět zaútočit i na pohárovou Evropu. Tam bude ale při pohledu na mohutně posilující Everton, West Ham nebo ligové nováčky Wolves a Fulham pořádně nabito.

Proto bude důležitý vstup do sezóny, ve kterém Leicesteru bude chybět Jamie Vardy a zmíněný Harry Maguire - alespoň tedy co se týče dokonalé kondice. Angličtí reprezentanti ještě před pár dny nahřívali kosti na pláži a do ideální formy mají daleko. Alespoň na lavičce by se nicméně objevit mohli - jinak je nahradí kapitán Wes Morgan, respektive nejlepší střelec přípravy Kelechi Iheanacho.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Bailly, Lindelöf, Shaw - Fred. A. Pereira, McTominay - Mata, Rashford, Alexis Sánchez
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Evans, Morgan, Chilwell - R. Pereira, Iborra, Ndidi, Albrighton - Maddison - Iheanacho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.01 - 7.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC00000:00
 Cardiff City00000:00
 Brighton & Hove Albion00000:00
 AFC Bournemouth00000:00
 Wolverhampton Wanderers00000:00
 Watford FC00000:00
 Southampton FC00000:00
 Leicester City00000:00
 Crystal Palace00000:00
 Burnley FC00000:00
 Chelsea FC00000:00
 West Ham United00000:00
 Tottenham Hotspur00000:00
 Newcastle United00000:00
 Manchester United00000:00
 Manchester City00000:00
 Liverpool FC00000:00
 Fulham FC00000:00
 Everton FC00000:00
 Huddersfield Town00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2817)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak konečně je to nejlepší liga světa

Přání

1 United

2 City

3 Tottenham

4 Chelsea

Realita

1 City

2 Liverpool

3 Chelsea

4 Tottenham

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Přání

1 Liverpool

2 Tottenham

3 Arsenal

4 Chelsea

Realita

1 City

2 Tottenham

3 Liverpool

4 Arsenal

Reagovat
JarousFCB

CFC nebude v TOP4

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Mourek s námi udělá titul tak to bude překvapivější než lišky

Reagovat
smazaný uživatel

Opäť raz jeden názor rodáka z Manchestru.

Reagovat
Kily

kolik si tady ještě založíš gloryhunterúčtů?

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko ich mám vlastne, Kily? Ty to budeš vedieť, ty to tu máš v merku.

Reagovat
John Obi Mikel

Přání

1 Chelsea

2 Everton

3 Leicester

4 Arsenal

Realita

1 Chelsea

2 City

3 Liverpool

4 Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přání

1 Arsenal

2 City

3 United

4 Chelsea

Realita

1 Arsenal

2 City

3 United

4 Tottenham

Reagovat
Manik...

Reagovat
Seydou Doumbia

Přání :

City

Arsenal

Newcastle

Leicester

Realita

City

Liverpool

Tottenham

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Přání

1 Newcastle

2 Fulham

3 Arsenal

4 United

Realita

City

Liverpool

Chelsea

Arsenal

Reagovat
Johny203

1. Totenham

2. Liverpool

3. City

4. Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Přání

Wolves

Leicester

Newcastle

Fulham

Realita

City

Liverpool

Arsenal

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Tip:

1. City

2. Chelsea

3. Spurs

4. Arsenal

5. Liverpool

6. United

Reagovat
smazaný uživatel

Přání:

1 Liverpool

2 Tottenham

3 Arsenal

4 Everton

Realita:

1 City

2 United

3 Tottenham

4 Liverpool

Reagovat
nani92

dnešný zápas o všetkom rozhodne, ak vyhráme, bude to sezona štart-cieľ, ak prehráme tak to bude v piči, remíza nič nerieši

Reagovat
Busby babes

ty ses netrpelivej a nechce se ti cekat do kvetna co?

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

z ostra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Malresi

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
vinetou

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

Premotivovany?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

gratuluji k titulu

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
nani92

nastala doba, ked to už nie je vtipná hláška

Reagovat
chicuita

Tak on se na to tesil celou pripravu asi a ze sem pak hodi ty Howny

Reagovat
PP

Reagovat
Seydou Doumbia

vtipné by to bylo kdyby někdo napsal Ozil > Eriksen

Reagovat
Eichel

ono to nikdy vtipné nemalo byť.. už pár sezón je jasné, že je Erisken lepší

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

opat musis zacat novu sezonu touto srackou?

Reagovat
smazaný uživatel

přiznej si to, uleví se ti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už tomu tak je

Reagovat
nani92

inak toto je už tá sezona, kde sa má už hrať viac zápasov v piatok alebo nie?

Reagovat
Greny

nas vsichni podcenuji ... to bude titul :)

Reagovat
smazaný uživatel

v európskej lige

Reagovat
Busby babes

Tak, konecne i fotbal. Tesim se, snad do sezony vstoupime dobre. I pres radu chybejicich hracu bychom dneska meli byt schopni postavit sestavu, ktera Leicester porazi.

Jen teda nevim, kdo bude hrat praveho beka, kdyz Darmian neni na soupisce...

Mozna neco jako: DDG - Shaw, Bailly, Lindelof, Jones - Pereira, Fred, Mata (McTominay/pogba) - Alexis, Rash, Lukaku (Martial/Lingard?)

Leicesteru asi bude chybet Vardy a Maguire, coz pro ne jsou taky citelny ztraty. Hrajem doma, musime vyhrat.

Obecne se teda na sezonu tesim. Doufam, ze Lindelof a Bailly ukazou, ze mohou byt jednicky na CB, Shaw ze se konecne probere. Pogba se vraci jako mistr sveta, kde navic ukazal, ze muze byt lidrem a byl pro francii jednim z klicovych hracu... Lukaku bude lepsi, Alexis konecne poradnou dovolenou a pripravu, Rash o rok a MS zkusenejsi.. je toho dost, na co se u nas muze fanousek tesit. tak jen doufat, ze si to sedne a bude se vsem darit.

Reagovat
Busby babes

tak uz byl Darmian doplnenej do seznamu. Takze pak napravo misto Jonese Darmian.

Reagovat
nani92

Darmian nie je čo? tak načo som ho bral v drafte

Reagovat
blade115

Takže pokračuješ ve formě z loňska...

Reagovat
nani92

práveže som sa už naučil reagovať a už mám..wait for it,,,,Lindelofa

Reagovat
blade115

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

mohol si mi to poslať o minutu skor

Reagovat
Busby babes

Reagovat
havrys99

Nejlepší liga na světě je zpátky

Reagovat
I am Mancunian

G G M U

Reagovat
smazaný uživatel

trochu ot:

Kto nevidel včerajší zápas Trenčín - Feyenoord

https://www.youtube.com/watch?v=xY8UB8LfQ5M

tí legionári AS boli technicky úplne inde ako hostia

Reagovat
Greny

no kazdopadne ten pokles Nizozemskeho fotbalu je az neskutecnej

Reagovat
smazaný uživatel

To hej. Keby kvalitu strácali z roka na rok kontinuálne, ale tam mám pocit, že to prišlo snáď behom 2-3 rokov.

Reagovat
mayday

Masakr. Ajax teda byl nedávno ve finále EL, ale jinak poslední roky bída kluby i repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

aby sparta nezačala nakupovat na slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne môže, neviem, či má teraz v kádri lepšieho hráča, akým je Azango.

Reagovat
C-M@ster

Lichtenštejnsko se po včerejšku kouká Slovensku na záda

Příští stanice - Slovinsko

Reagovat
smazaný uživatel

veľká výzva :D

Reagovat
Rakoid

Reagovat
smazaný uživatel

3:3 hattrick alexis a maguire

Reagovat
smazaný uživatel

alexis nech bombuje

Reagovat
Makiii

Ja absolutne nechapu tu paniku co tady probihala a probiha, ze nikdo dalsi nedosel..., Ja bych taky rad videl minimalne nejakou posilu hlavne na kraj hriste, coz je nas nejvetsi problem ( valencia, young, darmian a nerozehranej Shaw, kterej snad do toho vlitne a uz tam nikoho nepusti, jak kdysi Evra) Ale i tak, ten kadr co mame je opravdu vic nez slusnej… Nezlobte se na me, ale furt tady brecet, jak najednou nemuzem nikomu konkurovat? Co to je za nesmysl, talentovanych hracu mame vic nez dost, jediny co, tak nenaplnuji cely svuj potencial a to kvuli Mourkovi, ktery neni ZATIM schopny odemknout veskery herni potencial naseho tymu.

DDG/ROMERO/GRANT – naprosto v pohode, tady neni co resit. Super, ze Pereira sel hostovat.

VALENCIA, YOUNG, DARMIAN, DALOT, SHAW, – snad nas Dalot prekvapi prece jen by o nem Mourek nerikal, ze je to jeden z nejvetsi talentu na krajniho beka..., Shaw musi konecne navazat na to, co predvadel v Sotonu. Darmian na odchodu opravnene, at jeste za nas odehraje 2 slusny zapasy a pak muze jit, tohle opravdu neni hrac na tu nejvyssi uroven v Italii mozna ano…Valencia starne s Youngem a hlavne uz jejich vykonnost neni takova jaka by mela byt! Ale urcite do pristi sezony uz musi prijit stoprocentne POSILY (RB,LB).

BAILLY,JONES,LINDELOF,SMALLING,ROJO – Trapne se snazime dostat dalsiho stopera, ok hodil by se nejakej co umi i rozehrat, ale neni to tak uplne nutny! Bailly kdyz je zdravej je naprosty zvire, snad uz konecne Jones zustane zdravej, protoze kdyz hraje, patri k nasim nej obrancum… Smalling je sice kopyto netechnicky, ale dozadu ok… Rojo to je asi zbytecny komentovat, ten 5 zapasu zahraje TOP pak 2 nic moc, pak udela hloupou penaltu a pak je zranenej na pul sezony… Lindelof, tam cekam po MS velky zlepseni, uz ke konci sezony byl dobrej , MS zahral skvele… a je to jeden s nasich stoperu co umi i nahrat balon dopredu…

FRED,POGBA,PEREIRA,MATIC,HERRERA,FELLAINI,MCTOM – Díky Fredovi a Pereirovi vidim velky zlepseni a vic moznosti do stredu… Pereira suverenne nej hrac s Alexisem v priprave, strasne tomu klukovi preju. Fred, tam cekam, ze pomuze Pogbovi, aby dostal vetsi volnost a uz jen sam o sobe Fred dokaze vzit na sebe a hrat smerem dopredu…Pogba – snad navaze na svoje pocatecni vykony v min sezone nez se zranil a hlavne na MS, porad je to nas nejklicovejsi hrac. Matic, tam neni treba co resit, to je jistota a fantastickej hrac. McTom podle me tenhle rok bude dostavat min moznosti, ale uvidime, urcite muze byt prospesnej. Herrera svoji energii dokaze byt taky furt stabilni clen sestavy. A Fella opravdu prosim jen vyuzivat jako PLAN D, kdyz se nebude darit, at tam vlitne dat fik hlavou v 90 jinak ne.

MARTIAL, RASH, ALEXIS – vsichni 3 ocekavam rapidni zlepseni! Hlavne Alexis uz to zacal prokazovat v priprave, staci aby Martial a Rash mela stejnou vuli a odhodlani jak prave Alexis, tak zakonite museji jit herne nahoru… Cekam od nich velky veci tuhle sezonu.

LINGARD,MATA – Oba dva zaslouzene na kraji 11tky, do urcitych zapasu se vzdy hodi jen jeden z nich… Oba maji stale co nabidnout. Hlavne Lingard co mel famozni min sezonu, a Mata at chceme nebo ne, porad je to PAN fotbalista a pokud se budou hraci kolem NEJ tocit a BEHAT coz je nas nejvetsi PROBLEM, tak stale dokaze rozdavat takovy prihravky jak malokdo u nas.

LUKAKU – Na 1. sezonu SKVELEJ, ale musi nas vic tahnout v top zapasech. At se vic stara o vapno soupere, kde je zabijak. At necentruje on na Lingarda / Matu, ale oni na nej! U nej tak jako o Martial Rash Alexis, cekam zlepseni, hlavne golovy, herne hral nadstandartne!

Ale nejvetsi cast zalezi na trenerovi – staci aby Mourek KONECNE pochopil, ze jeho doby s defenzivni taktikou a vyhravanim titulu je DOOPRAVDY PRYC! Nechce se mi verit, ze je jedinej clovek na svete, ktery si to nedokaze priznat a ze to nevidi… Opravdu staci, aby tomu kadru co ma k dispozici naordinoval utocnejsi pojeti, tak ze by se na jeho hlavu nesla takova kritika jak do ted…

Takze pojdme dobre odstartovat dneskem! Rozhodne po priprave a tech nesmyslnych vyjadreni ma Mourek nuz na krku, takze bud se bude focusovat jen na svou praci a konecne predvede to, za to je a byl hlavne driv uznavan. A nebo se holt bude muset s Manchesterem rozloucit.

Reagovat
Makiii

DDG - Darmian Baily Lindelof Smalling Shaw - Pereira Fred McTom - Mata Alexis

Reagovat
Harakan

Naprostej souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda presiel som si cely clanok aj komenty, ale ziadnu paniku nevidim. Trochu odveci?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy na komety / propadáky sezóny mezi hráči...?

Podle mě zazáří Maddison, Neves a Jorginho. Očekávání nenaplní Kovačič (nesedne Sarrimu do stylu). Vydra a Fredericks ukážou, že na víc než Champ nemají. Bernard v Evertonu bude zadarmo drahej. Shurrle bude úplně zbytečnej a trochu opadne hype kolem Sessegnona a Alissona.

Co se týká nás - Moose se stane přítěží, Rose se do top formy už nikdy nevrátí a Winks bude stagnovat Aurier se zlepší a Hugo neudělá tolik chyb, co vloni.

Reagovat
bbbauch

Ja mam tucha, ze Morata ukaze, co v nem je a pujde nahoru. Tipl bych i Shaqiriho, kdyby dostal poradnej herni prostor.

Reagovat
Arbiter

U toho Jorginha nevím, no. Trochu se bojím. V přípravě udělal pár hrubic, které by se v normálním zápase trestají a i Kanté po dovolené toho za chvíli předvedl víc než Jorginho za celou přípravu I když je mi jasné, že není úplně fér někoho srovnávat s Kantém

Reagovat
smazaný uživatel

Vy byste měli dát pořádný prostor Trippierovi a nesnažit se dostat z Auriera víc než v něm je.

Reagovat
FUnk

tak trippier je hlavne skleneny a mnohdy nedohraje zapas. A sanci urcite dostal dost, ale urcite by mel vit vice herního casu nez aurier.

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty jsi viděl MS? Tam z Trippse dostal Southgate víc, než co v něm je. Abychom z něj dostali maximum, museli bychom hrát na 3 stopery. Jenomže my máme přesně 3 kvalitní stopery, takže na to nejsme dlouhodobě připraveni... Leda udělat to, co Southgate, a hrát za ním Auriera na stoperu...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem ho ve fantě už před minulou sezonou! Samo máš pravdu, že nemůže hrát RB ve vašem systému. Ale třeba by to šlo pokrýt takticky Wanyamou/Dembelém trochu líp? Co já vim.

hlavně jsem Aurier-hater

Reagovat
FUnk

jakou asi budete mit zítra sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

nic překvapivýho, očekávám:

Dubravka/Darlow - Yedlin, Lascelles, Clark, Dummet - Ritchie, Shelvey, Diame, Kenedy - Ayoze, Joselu/Rondon

Reagovat
FUnk

ocekavam 0:0 nebo 1:1 po vykonu z kterého budou bolet oci

Reagovat
smazaný uživatel

jo, taky nemám velký očekávání, díky vašemu rozpoložení věřím minimálně v bod, ale čekám i nejhorší, nálada v Newcatlu taky žádná sláva

Reagovat
smazaný uživatel

nechá se shelvey zase vyloučit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně za nějaký cruciatus na Sissoka

Reagovat
smazaný uživatel

nechá biased rozhodčí zase na hřišti prase Kanea za likvidační zákrok?

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Schär ještě hrát nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

No idea. Na pozici druhýho stopera při zranění Lejeuna může nastoupit asi kdokoli z té trojice Clark-Schar-Fernandez. S konzervativním Rafou bych si tipl Clarka, ale třeba překvapí.

Reagovat
Hokaido

Koukám, že máte docela šílenej los prvních 8 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Mám za to, že je ale lepší potkat top týmy takhle v srpnu než třeba v listopadu.

Reagovat
Ondiis

Aurier na stoperu zní děsivě

Reagovat
Busby babes

a Aurier bude hrat ted na zacatku?

Reagovat
smazaný uživatel

Má dvě nohy, podle všeho je zdravej a nebyl na MS...

Reagovat
Ondiis

Já docela věřím Keitovi z Poolu. Naopak nevěřím Fredovi z Manu a uvidíme co Torreira.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton si myslim, že spraví nadpriemernu sezonu.

Morata jebne 20+

Ofenzívna štvorka Arsenalu bude najlepšia v lige.

Salah neda viac než 20 fikov

Fulham sa strapni

Mooy bude v zostave roku

Reagovat
Counter

Mooy

Reagovat
smazaný uživatel

si povieme v máji

Reagovat
smazaný uživatel

A West Ham s titulom vo vrecku

Reagovat
smazaný uživatel

fuha, mooye jsem ted vykopl z fanty, mam ho tam zase dat?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem akú má konkurenciu v jeho cenovej sfére, ale moc bodový nebude

Reagovat
smazaný uživatel

risk je zisk, ale jen někdy

Reagovat
Counter

Souhlas se vším, jen Kovačičovi osobně věřím.

Reagovat
havrys99

Sokratis - Mustafi bude suverénně nejlepší stoperská dvojice sezony

Kepa se zraní a v zimní přestávce přijde do Chelsea legenda Matej Delač za 35 mega

Burnley vytvoří rekord ligy, hned 17 zápasů skončí 0:0

Lerma si připíše víc faulů než přesných přihrávek

Dvojice Benteke - Zaha se dostane na statistiku 14g+11a (v poměru Benteke 2+0, Zaha 12+11)

A zcela seriozně Shelvey bude v sestavě roku

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Auba dá 22 a víc golů a bude patřit mezi nejlepší hráče ligy.

Iheanacho se probudí a vybojuje si místo v základu.

Cairney bude nejlepší hráč Fulhamu.

Hazard zažije pod Sarrim statisticky nejlepší sezonu kariéry a bude POTY.

Lindelof a Mendy budou skvělí.

Na druhou stranu Alexis bude propadák.

Burnley a Wolves budou v bottom 5.

V zápasech Sotonu bude padat nejvíc branek.

Reagovat
Hokaido

Ještě se teda trochu děsím, že Kanté nebude úplně top pod Sarrim.

Reagovat
blade115

V tom případě nebude Sarri dlouho nad Kantém.

Reagovat
cink

Tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Soton

...a Alexis

Reagovat
Mates_Matesović

U nás tipuju, že zazáří Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

na svoje pomery zazari Richarlison, Seri, Rondon a Lucas Moura..A z tech velkejch jmen to naplno rozbali Auba, Alexis bude mit dobrou sezonu v bidnym mencestru.

A zklamani Kane, Matic, Sokratis a Gabriel Jesus

Reagovat
Orlandiiik

Konečně nechápu, že už to zase začíná

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

Ten Fella

Reagovat
FUnk

ten fella na konci, to nikdy neomrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
andrew96

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
janinho

Niektoré videa sú také dobre že sa oplatí aj recyklovat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mimi_united

Riadna hanba že vedenie nekúpilo top obrancu

Napriek tomu 3:1 Alexis, Pogba, Mata - Ndidi

Reagovat
Makiii

To jo, velka, kdyz mame 5 stoperu, kteri maji ambinace a nekdy i schopnosti byt nasi 1ckou na CB, meli bychom jich mit 9 mozna.

Reagovat
Rozum

No jo, ale ambicema nezatopíš.

Reagovat
Ondiis

Konečně PL!! monkaS

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně začíná 4. nejlepší liga světa, trochu to zkrátí čekání, než začnou ty úplně nejlepší

Reagovat
Sandstorm

Champ už ale začal před týdnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, nová sezóna je tu, poďme pekne krok po kroku. Takže dotoho foxes!

Reagovat
smazaný uživatel

bude i letos EF head-to-head league v FPL? Kdyztak poslete kod ligy.

Diky.

Reagovat
Counter

478131-467016

Reagovat
mike.84
Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=_PwpdV82F3A

pre season Pepek ohledne taktiky na sky sport s garym a jamiem

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=9DQPcxO6Tx0

a walker jak by mel hrat krajni bek pod pepkem...

Reagovat
Busby babes

strasny, Fanklub defenzivniho fotbalu place. To je same jak bude utocit, utocit, utocit..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ale dobrej rozhovor nebo jak to nazvat. Tohle je jedna z mala veci, co dela Sky dobre. a Guardiola uvolnenej, sympatickej.

Reagovat
r.mrazik

jojo...taky mi to prijde fajn...a treba ten walker je jeste zajimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

dotaz k fantasy. Hraju letos Pl fantasy prvně, střídání tam fungujou stjně jako u letošního MS? Tedy že se dá střídat mezi jednotlivejma dnama a ten koho posadim na lavičku ztratí nahraný body?

Reagovat
Counter

Ne, střídání mezi jednotlivými dny tady nefunguje. Bylo by to moc práce, sedět u toho každý hrací den celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

takže si musim prostřídat před začátkem kola a pak už se do pondělí nic neřeší? To zní ještě líp :)

Reagovat
Counter

jj, před každým kolem na to mrkneš, určíš ze své soupisky jedenáctku, zvolíš kapitána a tím máš vystaráno. Vždycky je zdarma jeden přestup na kolo, případně dva, když jedno kolo vynecháš.

Reagovat
smazaný uživatel

caute, skusam hrat prvu sezonu fantasy premier league, ako sa prihlasim do EF fantasy? dik

Reagovat
Counter

Jakmile se na stránkách PL fanty zaregistruješ a složíš si tým, půjdeš do sekce Leagues, → Join new leagues → Private → vložíš kód, který uvádím o příspěvek níže.

Reagovat
Counter

Ještě naposledy před začátkem sezony sem hodím kódy na PL fantu. Hraje se na stránkách https://fantasy.premierleague.com

Klasická EF liga 156688-32463

H2H EF Liga 478131-467016

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
kiciN

Fanousci Spurs pry hromadne rusi predobjednavky Fify 19.

Reagovat
smazaný uživatel

sbírají peníze na posily?

Reagovat
kiciN

nn, stejny sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte že už budou v prvním kole hrát hráči z MS (angličani, francouzi, belgičani) ?

Reagovat
Counter

Pár asi jo, ale většina bude na lavičce nebo na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

a co myslis Kane a Lloris? nemas info?

Reagovat
Busby babes

Kane v srpnu? neni to jedno jestli hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

pravda už jsem na tuhle jeho legendarni statistiku zapomněl

Reagovat
Counter

Llorise bych v bráně čekal, Kane možná, ale spíš lavička.

Reagovat
Sandstorm

Upřímně chápu naše vedení, že nechce Mourkovi dovést hráče jako Willian a Boateng, za takový prachy. To by byla šílenost a Mourek by kvůli tomu neměl být naštvaný. Jestli se mu to nelíbí tak ať jde třeba do PSG. I když ani tam by mu asi nechtěli kupovat hráče kolem třicítky za 50+ mega.

Nicméně stejně si myslím, že měla přijít Top posila na RB/LB. Spoléhat se na Younga s Valenciou, ještě z éry SAFa, kterým je 33 a původně to byli křídla, což je občas vidět na jejich poziční hře, to není úplně koser v klubu úrovně MU. K tomu nerozehrany Shaw a mladicek Dalot, to vidím jako naši největší slabinu. A Darmian už měl být pryč.

Reagovat
Busby babes

Williana jsme nechteli. Boateng nebyl jedinej stoper. Ach jo.

Reagovat
Sandstorm

Sorry za ty smajly, ale tobě už fakt nemá cenu psát něco konstruktivního...kiwwi level

Reagovat
Busby babes

wow. takze kdyz ti jen poznamenam, ze defakto nikdo verohodnej nepsal o nasem zajmu o Williana tak ty na to reagujes, ze nema cenu psat neco kontruktivniho? super no, tak co kdybys neco konstruktivniho zacal psat ty a nevymyslet si?

Reagovat
Sandstorm

Prosím tě to je takový veřejný tajemství, že by ho Mourinho bral. A ano vím že Boateng nebyl jediný stoper. Však vedení chtělo stopera, který by byl opravdu upgrade. Byli by ochotni zaplatit třeba Varaneho. Boateng byl jen příklad toho, že za takového hráče sme nechtěli utrácet.

Reagovat
Busby babes

Tohle je proste bozi... Board nalije novinarum, ze byli ochotni zaplatit Varaneho a lidi to berou jako dukaz, ze klub je ochotnej utracet. ok no.

Reagovat
Arbiter

Willian sám potvrdil, že o něho zájem byl...

Reagovat
icka

sam Willian rekne, ze tam zajem byl, ale ty na ef vis lepe, ze nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

nepiš mu to je fakt zbytečnej člověk pendrek tomu rozumí. A neurážej kiwwiho ty jeho názory aspoň dávali 5% logiku. OD tohoto to nedává ani 0,1

Reagovat
Whitemedia

Vy ne, ale Mourek by ho bral

Reagovat
smazaný uživatel

sledovať ale pozerstvo niektorých tu, ako idú proti vedeniu je komické

Reagovat
Busby babes

miliony fans United nesnasi vedeni. Dokonce cast z nich zalozila protestni klub... Nevim, jestli bych to uplne oznacil za pozerstvi, ze se nadava na vedeni, ktery z klubu uz vytahlo miliardu liber.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekné, ale tu nejde o Glazerovcov, hlavný hate sa vedie proti Edovi, pritom ten neurobil nič iné len to, že nechcel vyhadzovať veľké peniaze za Tobyho. Ja s tým tiež nesúhlasím, ale chápem ho. Dávať teraz Mourinha do polohy, že všetko je proti nemu, vytvárať tu atmosféru negativity jak to robí on celé leto, to je úplne mimo, 2 roky dostal koho len chcel, až na Perisica.

Reagovat
Busby babes

uprimne moc nechapu, jak nekdo muze napsat: tady nejde o Glazery, hate je na Woodwarda... ale ok no.

Reagovat
Sandstorm

nejhorší na tom je, že se tím zastávají někoho jako je Mourinho Tradice a dlouhodobá filozofie klubu je si myslím důležitější

Reagovat
Busby babes

hele muzu ti doporucit par knizek o historii United, mozna by ses tam mohl neco dozvedet o te tradici a filosofii United.

Reagovat
Sandstorm

Tak si ty knížky priste přečti pořádně. Asi by ses pak nezastaval manažera, kterymu jsou slova jako tradice a filozofie ukradený. Jde mu jen o svoje dobro a okamžitý úspěch. Na druhou stranu je chyba vedení, že někoho takového angažovali.

Reagovat
Busby babes

jo no, manager chtel privest hrace, ktere dle nej zlepsi moznosti klubu konkurovat.... kdo to kdy videl.

Reagovat
Swarley

jako každý fanda MU je proti našemu vedení

Reagovat
Counter

A každý správný fanda MU je proti Mourinhovi

Reagovat
Swarley

Vedení je horší..je tu déle než Mourinho a v konečném důsledku, oni najali Mourinha...

Reagovat
smazaný uživatel

Busby ne ten si nad ním honí Bakulu.

Reagovat
blade115

A každý Mourinho je proti všem

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SCELO

zial, skoda, ze kazdy fanusik MU nie je ako kiwwi alebo busby

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nejsou fanoušci. teplonáda busby tady minulou sezonu měl vlhko ze salaha. kiwwi ještě jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tak Glazerovci je jedna věc...druha věc je Edo, Arnold, a další management klubu.

Reagovat
Swarley

No ti to dojebali taky, tak o co jde?

Reagovat
Sandstorm

Tak ti to jebou od odchodu SAFa a angažování Moyese Já sem jen chtěl říct, že chápu, že někomu jako Mourinho nekoupí kazdyho na koho si ukáže.

Reagovat
Swarley

Tak proč mu pak prodlužovali smlouvu?

Reagovat
Sandstorm

Tak už je to, že ho angažovali. Musejí se rozhodnout, jestli chtějí okamžitý úspěch a podle toho budou investovat za hotový hráče a nebo jestli chtějí dlouhodobější horizont. Teď mi přijde ze je to tak napůl. Od obojího něco. A to je špatně.

Reagovat
Swarley

Tak je to selhání na obou stranách...jestli chtěl stopera, tak mu ji měli sehnat...ale rozumím, že jsou nějaké limity...Maguire za šílený prachy je prostě blbost, tak se mělo jít dál...jestli ten Toby byl hratelnej, Mourinho ho chtěl a Edo se na to vysral, že 70 je moc, tak je to chyba...

Reagovat
Sandstorm

Toby za 70 je moc, ale pokud by se prodal Rojo za 20-30, tak by se to trochu vykompenzovalo a upgrade by to byl znatelný si myslím. Že by to za to stálo...

Reagovat
Busby babes

proc je Toby za 70 moc?

Reagovat
Swarley

Však ještě Smallinga a bylo vyřešeno. Ale neudělalo se, tak tohle jde třeba za Edém.

Reagovat
Carrick

Toby byl taky zbytečný za prachy.

Reagovat
Busby babes

ehm, chapes, ze toho Woodwarda tam drzi Glazerove a jeho ukol je byt prodlouzenou rukou Glazeru, ze jo? nechapu, jak muze nekdo oddelit Glazery od Woodwarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandím United a nie som teda proti Woodwardovi, bavíme sa hlavne o ňom.

Reagovat
Swarley

Já většinou taky ne, ale rozhodne tenhle přestupek mohl a měl udělat víc

Reagovat
LFC & STEVEN 8
Reagovat
jacobT

Je to netradicna volba, ale tak cislo 1 Wolves vyradili ako poctu Ikememu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Konečně, zase se můžu rozčilovat, děsit a radovat

Reagovat
Greny

Je nekde diskuze i ke klasicke fante? neulozil jsem si odkaz diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa: "People think Rafa is upset and will say this or that.

"The team we had last year the majority are still here so that's good for us.

"We have added to it.

"It could be better."

Neuvěřitelný. Ten člověk je ztělesnění profesionality.

Reagovat
Whitemedia

Rafa: "People think Rafa is upset and will say this or that.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

❤️

Reagovat
Mates_Matesović

Tak jak zítra? Lloris - Aurier, Sánchez, Jan, Davies - Dier, Sissoko - Lucas, Eriksen, Son - Kane

Jinak se těšim jako blázen, i posily by to letos mohlo mít pořádný grády

Reagovat
smazaný uživatel

Reprezentanti Anglicka a Belgicka by ešte nemali byť pripravení, nie?

Reagovat
Mates_Matesović

Nám ale nic jiného než je nasadit nezbývá

Reagovat
Kixi Syhimour

Lloris

Reagovat
DeformFCB

Lamela/Alli místo Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela zranenej, ne?

Reagovat
DeformFCB

To mi uteklo, máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Titul prosím Liverpool alebo Tottenham a United mimo top 4.

Dnes si tipnem neprehru hostí...snáď to neskončí 0-0.

Reagovat
Hokaido

Nemá někdo tušení, jak bude vypdat sestava WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

to netuší ani Pelle podľa mňa

Reagovat
Makiii

OT: FANTASY PREMIER LEAGUE 2018/19

Protože všechny nemáme na FB ve skupině, tak těm co jsou z EF a začínají s námi hrát 6. ročník FANTASY PL, tak přeji hodně štěstí - momentálně je nás 44, tzn v celkovém banku uloženo 30 800 kč.

V banku na start cíl je 22 000 kč. Pro prvních 6.

V banku na manažera měsíce - který je možnost vyhrát 10x za sezonu je 8 800kč tzn - každý měsíc má každej hráč možnost vyhrát 860 kč.

Kdyby měl ještě někdo zájem na rychlo, stačí napsat sem do zprávy a nebo na FB - Ondřej Makiš.

Tak jdeme na to, a ať vyhrávají Ti nejlepší!

Reagovat
Makiii

- 880 kč

Reagovat
Taiger

Tohle je ta Miguelova nebo něco jinýho?

Reagovat
Taiger

Jestli Miguelova, poprosím o skupinu na FB.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Makiii

Jop, klidně si mě přídej na FB, a hodím tě tam :)

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik je vklad ?:)

Reagovat
DeformFCB

30800:44 - máš to v zadání

Reagovat
Rakoid

Ta skupina na FB je čistě k fantasy, nebo to máte chat hlavně pro tu půlku mimo EF, co se znáte?

Reagovat
Whitemedia

Jak je možné, že se ta hostovačka Zoumy do Evertonu pořád řeší a pořád k ní má zítra dojít?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to almost done. Spíš se čeká, až se nějací páprdové z PL sejdou u jednoho stolu a vše potvrdí.

Reagovat
blaugrana

0:1

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/mbatshuayi/status/1027922078207488000

Já fakt nevím, kdo nám bude střílet branky, zrovna u Michyho jsem v tom viděl největší potenciál a on jde pryč..

Reagovat
Greny

aby nehral v utoku Hazard

Reagovat
vilp

Jeden z nejlepším žolíků z lavičky podle mě, něco jako Morata v Realu.

Reagovat
teenz

Já fakt nevím, kdo nám bude střílet branky .... ani já.

Reagovat
John Obi Mikel

Věřím Giroudovi, ale všechny nás překvapí Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Fantasy Draft: nemá někdo 2 místa v lize ještě?

Reagovat
Counter

havrys99 je tvůj člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Chelsea hodla odehrat celou sezonu s Giroudem a Moratou???

Reagovat
Makiii

Confirmed Manchester United squad members

Goalkeepers:

David De Gea, Lee Grant, Matej Kovar.

Defenders:

Eric Bailly, Chris Smalling, Victor Lindleof, Phil Jones, Ashley Young, Luke Shaw.

Midfielders:

Scott McTominay, Paul Pogba, Juan Mata, Fred, Andreas Pereira, Marouane Fellaini.

Forwards:

Marcus Rashford, Romelu Lukaku, Alexis Sanchez, Anthony Martial.

Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Darmian nikde, takže Young vpravo?

Reagovat
iamek

Asi ano a na druhé straně Shaw. To je bída prostě . Jinak odchod Darmiana snad jistý

Reagovat
Busby babes

taky tam muze zaskocit Jones nebo Lindelof.

Reagovat
Pigeon

Anderko?

Reagovat
Makiii

Zranenej po poslednim spile... Darmian je teda jasnej odchod.

Reagovat
Pigeon

Jo, díky za info

Reagovat
Counter

Darmian tam je, akorát ho zprvu nějak opomenuli.

Reagovat
Busby babes

neni tohle sestava k zapasu? protoze jinak tam chybi vic hracu, kteri byli v tom squad listu. Chybi treba i Romero a dalsi zraneni.

Nebo zapomneli na Darmiana i tady?

Reagovat
Busby babes

za Kovare, Pogbu a Lukaka. Pogba by pry mohl byt i v zakladu, to by bylo fajn.

Idealne za me DDG - Shaw, Bailly, Lindelof, Young/Jones - Pogba, Fred, McTominay/Pereira - Martial/Rash, Lukaku, Alexis.

Reagovat
nani92

Romero?

Reagovat
Zaschrona

Tak Zouma je konecne potvrzeny. Tohle snad musi byt nejaky rekord.

Reagovat
kissak

Jak jste to ještě stihli?

Reagovat
Zaschrona

No, dokonceno to zrejme bylo vcas vsechno uz vcera - jen jsme cekali na nejake potvrzeni, ze je vsechno ok od PL.

Reagovat
John Obi Mikel

Že by titul po tolika letech

Reagovat
Zaschrona

No, v PL je mozne vsechno.

Reagovat
vicinda07

LIVERPOOL FANS, aku obranu ocakavate v nedelu? Arnold bude hrat????

Reagovat
maraynwa

Měl by hrát. Společně sním očekávám VVD a Philipse s robertsonem.

Reagovat
Counter

Podle mě Clyne, Gomez, VVD, Robertson, ale nejsem fanda Liverpoolu.

Reagovat
SCELO

TAA clyne hrat nebude

Reagovat
tomasinho

Poslední přátelák už začínal TAA, je o parník lepší jak Clyne, musí hrát. V přípravě je necelé dva týdny, na MS skoro nehrál.

Reagovat
fenixLFC

Ti co hrats draft fantu- viete vysvetlit ako funguju presbe transfery? Pocet ako a tak

Reagovat
Counter

Transferů můžeš udělat neomezeně.

Jsou tři možnosti - trejdy, waivery a trh s volnými hráči. Trejdy navrhneš protihráči a buď akceptuje, nebo odmítne. Waivery si podáváš na volné hráče, stejně jako ostatní (třeba teď na Kepu) a systém pak cca 24 hodin před začátkem dalšího kola vyhodnotí, kdo z žadatelů ho dostane (právo první volby má ten, kdo je v tabulce nejníže). V posledních cca 24 hodinách před začátkem kola pak můžeš dělat jakékoli přestupy, jaké chceš, proběhnou okamžitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, prosimtě, kde najdu ty trejdy ? nemuzu to tam najit

Reagovat
mikelinos

Teď nejdou provádět, protože by nebyl čas na schválení, měly by jít tuším dnes večer

Reagovat
vicinda07

ja som bol celu minulu sezonu v tom ze potom ako sa vyhodnotia waivre, teda 24 hodin pred deadlinom, tak potom sa uz neda nic robit s kadrom, o tych prestupoch volnych hracov, co prebehnu potom okamzite som nevedel ci to je novinka?? a teda nestrhne mi zaidne body ani za ne, ze?

Reagovat
Counter

Tyjo Takhle to fungovalo i loni. Nestrhne ti to žádné body, všechny přestupy jsou zadarmo a můžeš jich udělat neomezeně (waiverů taky).

Reagovat
smazaný uživatel

jak si podam ten waiver na kepu?

Reagovat
Counter

Najdeš si ho v sekci Transactions, odklikneš ho, vybereš si brankáře, kterého za něj vyměníš, a máš to.

Reagovat
13

jaký je kod EF H2H?

Reagovat
Counter

478131-467016

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Bailly, bude hrát ?

Reagovat
Garen

@samuelluckhurst

Early suggestion is Paul Pogba could start tonight. Mourinho says he has worked 'amazingly well' this week. #mufc

Reagovat
JollyJoker77

Dnes som veľmi zvedavý na Madisona snáď bude hrať

Reagovat
avicii

Konecne je to tu.. Tesim sa na nas futbal..

Reagovat
Busby babes

http://pickpremierleague.com/united-allowed-fosu-mensah-leave-loan/

Btw nekdo se me dneska ptal na hostovacky, tak tady se zas pise, ze je mozny je domluvit do konce mesice...

Reagovat
Swarley

A co nějaké ty hostovacky s povinnou opcí?

Reagovat
smazaný uživatel

do konce sezóny jenom kluby z champu a níže mohou brát z PL hráče na hostování

Reagovat
Busby babes

aha, takze tam jsou jeste nejaka dalsi omezeni...

Reagovat
smazaný uživatel

omg, sorry, do konce srpna...

Reagovat
fenixLFC

everton zostupil?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton stihl transfer uzavřít do deadlinu, jen se čekalo na potvrzení.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

bude hrat alli prve kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nová sezóna. Jsem velice zvědaví na Arsenal bez dinosaura Wengera, snad to nedopadne jako MU pře pár lety. Tip na titul.. Liverpool, Arsenal třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a titul to nejde dohromady

Reagovat
M0rb1D4S

https://twitter.com/Kepaed/status/1027968202268188678?s=19

Asi mu v Madridu neřekli, že jde o hostování bez opce

Reagovat
spider_8

Byla někde tipovačka? Taková ta, kde jsou i sestupující, nejlepší střelci atd.?

Reagovat
mikelinos

pod Jesusem

Reagovat
spider_8

Reagovat
kolouch

Budou nekde sestavy pred 20h? Abych mohl jeste rychle hrabnout do fanty?

Reagovat
smazaný uživatel

Offiko stranky zkus, treba se poštěstí

Reagovat
fenixLFC

na ktore timy (okrem svojho oblbeneho) ste zvdavi tuto sezonu pripadne ktore sa chystate sledovat?

Reagovat
Infernoqt

Wolves

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kolouch

Wolves, Fulham, Everton

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham, Burnley, CP

Reagovat
M0rb1D4S

Fulham

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Liverpool

Reagovat
DeformFCB

Arsenal, ale jestli se jim bude dařit, tak na to seru. Nebudu si kazit chuť.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Whitemedia

Wolves, Fulham a konečně po nějakém tom roce zase Everton.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal, Leicester

Reagovat
Zaschrona

Liverpool a docela WHU a i novacci krome Cardiffu

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba nový kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba captain

Reagovat
wild

PogCaptain..snam mu paska pomoze k stabilnym vykonom a bude z neho pravy lider

Reagovat
smazaný uživatel

odkud to mate ?

Reagovat
smazaný uživatel

@ManUtd team to play @LCFC: De Gea, Darmian, Bailly, Lindelof, Shaw, Fred, Pereira, Pogba, Mata, Sanchez, Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

ja zapl snad veškery zdroje a nikde jsem to nevidel, díky:)

Reagovat
nani92

jebavá zostavička

Reagovat
Busby babes

Vitezna.

Reagovat
nani92

PogCap, to ma poser

Reagovat
wild

@ManUtd team to play @LCFC: De Gea, Darmian, Bailly, Lindelof, Shaw, Fred, Pereira, Pogba, Mata, Sanchez, Rashford

Reagovat
mithro

no vzdy ked bola zostava dobra, ten vykon bol slabsi. uvidime.

Reagovat
RKBoy

Kovačič na svojom oficiálnom fb -

After three years filled with trophies I have decided to move on. Eventhough are paths now separate I want to say big thank you to Real Madrid family and all the fans for an amazing part of my life I will never forget. #HalaMadrid

a naivný fans Realu možu plakat...toto na návrat do Realu nie je ,to hostovanie ,ako sa dalo čakat, bolo už len posledný zúfalý krok Kovu udržat ale očividne je rozhodnutý.. momentálne máme asi navačšiu na jeho zisk my,ale všetko bude záležat na cene a hlavne hráčovi či bude chciet ostat.

Reagovat
Miguel19

300 mega za něj nikdy nedáme.

Reagovat
RKBoy

výkupka je naprd,pokial hráč chce odíst, Real už toto leto bol nútený nanho dat cenovku 80 milionov ,lebo povedal vedeniu aj trénerovi ,že za Real už hrat nechce.

Reagovat
RKBoy

preto aj to hostovanie... posledné dni ani netrénoval.. Lopotogei mu aj sluboval viac minút ale Kova chcel odíst...City ho chcelo ale Real pýtal 80 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Oh no, co bude Real bez nej delat? Jo, ja uz vim.. postavi zalohu z Kroose, Modrice, Casemira, Isca a pravdepodobne nejakyho novyho zaloznika (SMS/Thiago). Jako kdyz za Real hrat nechce, tak muze odejit. Nepritomnost opce je dobra. Za ten rok se muze vyhrat, zvednout si cenu a pak se proda nejvyssi nabidce.

Reagovat
kiwwi

hrate na troch stredakov a mate ich presne troch pouzitelnych...to mi nepride ako dobry plan

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjmenoval jsem 4 a ve hre je pak i ta posila. Dal je tam i Ceballos, kterej pod Lopeteguim pujde jen nahoru (coz ukazoval uz priprave, kde patril mezi nejlepsi hrace). To je 5, potencialne 6 pouzitelnejch hracu. A to jsem nevyjmenoval Valverdeho nebo Llorenteho, ktery nejaky limitovany minuty taky zvladnou. Zaloha je v pohode, na jinejch postech jsou mnohem palcivejsi problemy.

Reagovat
Miguel19

Pro Real fakt nebude problém sehnat lepší záložníky lusknutím prstu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
kiwwi

Isco ale predsa nie je ten do stredovej trojky

Reagovat
vilp

Ale prosím tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Kroos,Modrič (ktorý chce odíst) ,Casemiro...a tam to končí...pri použitelních záložníkoch.

Reagovat
misinho7

Reagovat
RKBoy

vážne si myslíš ,že Cabellos,Valverde a Llorente sú dostatočne kvalitné backupy za tú trojku? Isca nepočítam, kedže to je AMko a Lopotegui sním počíta viac na krídlo ako hlbšie v zálohe.

Reagovat
misinho7

Valverde a Llorente nie ..Ceballos v pohode.. na u21 najlepsi hrac, ten bude paradny pribrzdil ho ale Zizu s tym ze nehraval

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej Modrić neodejde, to je vlhký sen Interu, ale úpe mimo mísu, jak tomu mohl někdo vůbec věřit

Reagovat
RKBoy

a za rok bude mat 2 roky do konca kontraktu,tá cena sa nijak razantne nezdvihne.

Reagovat
Infernoqt

„After three years filled with trophies I have decided to move on“

Reagovat
RKBoy

do tímu ktorý vyhral PL len 2x za 4 roky.. katastrofa.. myslím ,že si jeden z posledných čo sa na niečom takomto može smiat.

Reagovat
Infernoqt

No vidíš, sice jeden z posledních, ale stejně mi to přijde vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bez pravé strany Darmian a Mata prostě NE!

Reagovat
scheeza

Doufám že praskne ko*kot tomu autorovi článku

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
fenixLFC

bez vardyho...

Reagovat
Rakoid

Dá 2 góly z lavičky

Reagovat
Infernoqt

Fifa mobile prej teď frčí

Reagovat
blade115

Pogba jako kapitán dokonale demonstruje, do jakých sraček ten klub od odchodu SAFa spadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tenhle krok vítám, je to lídr, mistr světa, skvělý hráč, takže proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Carrick

Reagovat
kolouch

Reagovat
Busby babes

jj, odchovanec, co prosel akademii, klicovej hrac, kterej na MS ukazal, ze je i lidr... jj, to presne ukazuje upadek klubu... nebo mozna spis tvyho usudku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

odchovanec ktoreho ste museli kupovat za 100 mega...idealny priklad spojenia stareho united s novym

Reagovat
Busby babes

tyhle vybojovany vztahy byvaj nejpevnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanec za 100 mega

Reagovat
Busby babes

hele, uz se prelogoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho u vas vlastne byl nez se ho SAF zbavil?

Reagovat
Busby babes

odchazel tusim v 18 ti.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

njn, produkt akademie kapitan. dno.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

jsi se zapomněl prelogovat na ten účet old trafford

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
chicuita

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já měl za to, že je to mrazik

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Carrick

Reagovat
Taiger

Slabost tohodle příspěvkuju dokumentuje to, že biggrini jsou jen on mufánku. Dřív jsem tě respektoval.

Reagovat
Swarley

dřív těžko, když si tě z dřívějška nepamatuju...to je jak ten dřívější respekt k MU...

Reagovat
cristiano.K.

bylo nás víc

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

a že tomu věří stejně hloupí mufani

Reagovat
blade115

Hezkej způsob, jak udělat prezenci zdejších slabomyslných.

Reagovat
Swarley

tak vy "dva" jste opravdu výkvět

Reagovat
blade115

Kto chce s vlkmi žiť, ten musí s vlkmi spievať.

Reagovat
Swarley

kolik třešní, tolik višní

Reagovat
blade115

Každému jak zaslouží.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Musim uznat, ze se v tehle internetovejch srackach fakt vyzivas. Nechapu teda, co z toho mas, ale dobre

Reagovat
bbbauch

Reagovat
scheeza

Rika fanousek klubu od kterýho hraci utikaji co nejdal jen aby nemuseli chodit na pripravu a vynutili si tim odchod z toho paklubu

Reagovat
Miguel19

Kteří hráči?

Reagovat
scheeza

Courtois a Costa třeba?

Reagovat
Miguel19

To je pravda. Ale Costa je debil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Costa snad ani netrucoval ne? On se na to proste jenom vysral

Reagovat
Miguel19

Ten snad chtěl odejít hned první den co přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nee

Reagovat
Whitemedia

už v první sezoně měl jasno, že chce pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, to si fakt nějak nevybavuju..

Reagovat
Whitemedia

najednou Costa utekl? Už se nehodí do krámu, že byl prachsprostě vyhozen přes smsku?

Reagovat
scheeza

Costa se schovával v Brazílii protože se nechtěl vrátit ,co by se nemělo hodit do krámu?

Reagovat
Whitemedia

Sranda, tady už rok frčí verze, jak jsme se ho hnusně zbavili přes smsku a Costa pak chudák v Brazílii čekal na zázrak a nevěděl co se životem..

Reagovat
scheeza

To je fuk,to ví jen oni jak to bylo,pravda je taková že jste za poslední dva roky měli dva hráče kteří trávili přípravu poněkud jinak než by se hodilo na profesionální hráče

Reagovat
smazaný uživatel

A Curtois chtel za dětmi

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
kiwwi

Jose : “Last season he was captain a few times, the captain is Valencia, he is not here & Paul is one of the options. 3rd season at the club, & in the academy, understands the culture of the club and a good example today of putting himself forward & trying to help the team.”

Reagovat
Carrick

Se ti divím, že ho tím krmíš. Není třeba přece vysvětlovat, že pták umí létat.

Reagovat
Sandstorm

Ty musíš být hrozně frustrovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

žer

Reagovat
blade115
Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Gary Neville: “I completely understand what Mourinho has said over the summer, he feels like the board have let him down, Jose has come here to win, the board can’t start building a house and stop half way through”

Gary Neville on Pogba captaincy: "I think it's a good move. What Jose will have seen in the summer was Pogba in the France dressing room, demanding more from the players. He seemed to be a leader. Jose is now saying: do it here, do it for me, do it for the players."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Csaplárova past

Darmian a Lindelof základ. Tak na tu komedii se podívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian je debil, o tom žádná, ale Lindelof má potenciál být jedním z nejlepších stoperů, v minulé sezoně se rozkoukal, na MS hrál dobře, letos bude kličový, věřím mu

Reagovat
diastan

No konecne Sice jako uvodni zapas nic moc, ale lepsi nez dratem do oka.

Videl bych to bohuzel na usmudlanych 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Přání

1. Liverpool

2. Manchester united

3.Chelsea

4. Tottenham

Realita

1. Manchester city

2. Tottenham

3. Liverpool

4. Manchester united

Reagovat
Sandstorm

Realita:

1. City

2. United

3. Arsenal

4. Liverpool

Reagovat
diastan

Arsenal pred Live ?

Reagovat
mimi_united

PogBest

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Pogba the captain, the leader, the best player

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, hodně štěstí všem a jde se na to.

Reagovat
Sandstorm

Hoďte sem prosím nějaký dobrý stream.

Reagovat
nani92
Reagovat
homeles8

Přání

1.Everton

2.Newcastle

3.Aston Villa

4.Charlton¨

Realita

Všichni zemřou

Reagovat
Sandstorm

Přání:

1. United

2. Leeds

3. Nottingham

4. Blackburn

Reagovat
Kixi Syhimour

to jsou tak hnusný dresy ty Manchesteru

Reagovat
Miguel19

Však jsou super..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

Hnusný jako celý ten paklub

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
m.sali

JEDEMEEEEEE!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší liga na světě začíná. Konečně.

Reagovat
REPLIKATOR

Česká liga už dávno začala...

Reagovat
smazaný uživatel

2/10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rakoid

Nějaký testovací účty na DigiSport, přes který může koukat celej EF?

Reagovat
kolouch

Za kilicko na United, at to ma stavu a jdeme na to

Reagovat
diastan

tak to jedno a pul piva zas tak moc stavy není

Reagovat
kolouch

Ja jsem skromnej

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream?

Reagovat
Whitemedia

žádný není

Reagovat
Tuard.MUTD
Reagovat
Rakoid

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA

Reagovat
havrys99

ooooooooooo

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw a Pogba skvělí

Reagovat
m.sali

to je válec

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
niflheim

Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
pingla

pogbaaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

no twl hned pencle

Reagovat
Busby babes

rofl, jak tohle mohl pisknout? no nic, srat na to, Pogba

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasná, ne?

Reagovat
Busby babes

jo? tady ukazovali jen takovej divnej zaber kde to vypadalo ze je u tela.

Reagovat
Acquanni

Já viděl jen jeden záběr, zapl jsem to pozdě a přišlo mi to jako rameno, ale vůbec si nejsem jistý z jednoho krátkého zaberu

Reagovat
Minister

Veď to bola ruka.

Reagovat
Miguel19

Však byla jasná.

Reagovat
PP

tak toto bylo písknutelné..

Reagovat
nani92

Mourinho ty kurcicka a tvoje mind games, na verejnosti stále plače že žiadne posily a my si potichučky kúpime rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem nečekal

Reagovat
m.sali

děte do prdele, mě se seknul acestream!!!!!

Reagovat
Mates_Matesović

Pogbovi se chce srát?

Reagovat
Whitemedia

Dvě minuty stačily na to, aby to rozhodčí posral

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná...

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý suhlas

Reagovat
REPLIKATOR

Darovanej gól

Reagovat
Tuard.MUTD

ezzzzz.

Reagovat
C-M@ster

Proč to vlastně kope Jar Jar a ne Rashford?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

docela přísná, ale jak může být tak dementní a zkoušet to hrát takhle? SHAW

Reagovat
Taiger

Alexis asist?

Reagovat
lajka30

Jo oni věděli proč to video nechtěj.

Reagovat
chicuita

Pogbaaaa <3

Reagovat
bobis21

united penalta ve 2. minutě ... jdu pro popcorn

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, penalty nechajte alecisovi

Reagovat
andkoo

united acestream

acestream://ca883db5dc325f246f3889b2d1e397538d771122

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

přišlo mi to jako docela přísná penalta, minimálně ho to trefilo blízko ramena, odrazilo se to k němu z relativní blízkosti a taky mi přišlo. že rukou máchnul spíš dozadu směrem od míče...

Reagovat
smazaný uživatel

v metre anglických rozhodcov 100% penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Odrášek gol a Azavedo na lavičce Paris FC

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherna prace, už jsem měl v tymu Pogbu, ale pri potvrzovani jim to spadlo...to je pech :D

Reagovat
kolouch

Ja jsem ho dal na lavku, protoze jsem myslel, ze jeste nenastoupi

Reagovat
smazaný uživatel

no já právě ho tam chtěl hodit společně s rashfordem...ten mi zustal ,ale jen na lavce -_-

Reagovat
smazaný uživatel

Fred nestíhá, toho jsem se obával... přihrávky má fajn a Shaw to tam neskutečně větrá

Reagovat
mimi_united

Pogba a Bruyne najlepší záložníci v lige. K tomu je Paul mladší a má podľa mňa ešte stále v sebe potenciál rásť. Bruyne mi príde že už lepší nebude a je na svojom strope, Pogba je ešte stále pred svojim maximom

Reagovat
Taiger

Alexis cpt

Reagovat
pingla

bude usty psát PL v kostce?

Reagovat
Taiger

Doufám, snad ne Counter.

Reagovat
smazaný uživatel

Usty je stabilně dobrý.

Reagovat
Counter

Reagovat
Masi

Reagovat
Usty

Bude nový systém, měsíční kostky.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

Pereira zatím super.

Reagovat
Taiger

Alexis ještě 4 góly poprosím.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

BAILLY top

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof slaboučký, u něho to zase smrdí nějakou hrubkou

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu furt nějak věřím, v minulé sezoně měl dobré okamžitě a na MS hrál taky dobře

Reagovat
smazaný uživatel

právě, dobré okamžiky, ale dělal hrubky a sivě nestíhá a teď jsme málem dostali góla

Reagovat
fajdax

United hrají strašně špatně ale

Reagovat
niflheim

Chilwell si tam dělá co chce

Reagovat
EXoRcIsT

tak Darmian a Mata mu nejako extra ani neprekazaju

Reagovat
m.sali

se nedivim, že toho darmiana nikdo nechce

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Darmian teďka to bránění

Reagovat
Greny

Mourinho misto stopera koupil rozhodci

Reagovat
Taiger

Iheanacho o parník lepší než Rashford.

Reagovat
diastan

Reagovat
C-M@ster

Že měl Rashford hodně šancí se zatím ukázat, když od 10. minuty betonujou 1:0

Reagovat
Taiger

Je to lamka i tak.

Reagovat
mimi_united

Tak Rash asi nikdy nebude top hráč. Na útočníka málo gólový a na kraj málo konštruktívny a presný

Nie je to hráč do základu ale z lavičky môže byť dobrý, podobný hráč ako lingaard

Reagovat
Hokaido

Nic překvapivýho, v přípravě byl fakt awesome.

Reagovat
smazaný uživatel

Koledujeme si. Darmian tradičně v lese, Lindolef by se měl probrat.

Reagovat
EXoRcIsT

Mata vyzera ako keby prave on nemal ziadnu dovolenku

Reagovat
smazaný uživatel

ze 17 minut jsme byli lepší jen první 2 minuty, oni nás doma mačkají jak citrón

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dnes musi Lester urvat aspon bod. Zatial su daleko aktivnejsi.

Reagovat
diastan

Mourek to 1:0 třeba ubetonuje S tímto to ale nemůže nikdy pro Účka dopadnou na titul

Reagovat
blaugrana

To by sa tam muselo zmenit strasne vela veci, aby mohli pomyslat na titul.

Reagovat
Minister

dpč aj s Digi

Reagovat
smazaný uživatel

Digi nemůže za bouřku, to je problém na trae

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle jsou hodně hnusné dresy, asi nejhorší za poslední dekádu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
wild

Ten rychly gol nam paradoxne uskodil. Sme zase prestali uplne hrat

Reagovat
ACSMan

Co bys čekal pod Mourinhem

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk si pořídí digisport a zatím slušná komedie

Reagovat
ACSMan

Taky to mám kvůli tomuhle takže jsem zklamaný momentálně.

Reagovat
kolouch

Tak nejak jim ty vymluvy na pocasi neverim

Reagovat
Minister

Tak asi to bude tým, lebo doteraz takéto výpadky nemávali.

Reagovat
smazaný uživatel

se podívej na radar

Reagovat
smazaný uživatel

no ja verím, leje jak ***

Reagovat
Greny

Ja verim

Reagovat
smazaný uživatel

Nepametam si ze by mal DIGISPORT v minulej sezone taketo problemy so signalom... pocasie je tu naozaj zle...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Taiger

Ten Rashford je horší než Iwobi.

Reagovat
mimi_united

Do takých troch rokov smer Everton

Reagovat
C-M@ster

Ti přebral holku, nebo co?

Reagovat
Taiger

Ta není na černý. (Snad)

Reagovat
smazaný uživatel

má ráda BBC?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

#freepogba

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme tak špatní že to není ani vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bailly tam brání sám

Reagovat
Minister

uf škoda

Reagovat
smazaný uživatel

DE GEA!

Reagovat
m.sali

best goalkeeper is back in bussiness!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba tam rozdal pár dobrých míčů a začíná zase tu svoji klasiku.... už tam ztratil 5 míčů, takže vlastně toho posral víc než udělal

Reagovat
Gunner14

To je nuda minulý rok jsme to odstartovali s Lestrem mnohem líp

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Mourinho nemůže dlouho vydržet!

Reagovat
El Cid z City

Tvl vedete,pustíte je do šance jen občas, i za půlku se kouknete,ale furt budete píčovat....

Reagovat
niflheim

2 střely...

Reagovat
Taiger

Dostal Alexis body za asistenci nebo ne?

Reagovat
lucius6

V PL se podle mě za penaltu asistence nedávaj.

Reagovat
Taiger

Ve fantě to tak bylo vždy.

Reagovat
Rozum

Dostal.

Reagovat
fajdax

Čekal jsem od Ucek hovno ale tohle je moc

Reagovat
Taiger

Moc velký hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

na 2 minuty mě murín oklamal a vypadalo to na vzrušující fotbal vše při starém, pogba průměrný, fotbal nudný, de gea úžasný a lindelof vymyslí nějakou hrubku

Reagovat
m.sali

super tak už hrajem doma bez útočníka mourinho di už taky do prdele...

Reagovat
Kixi Syhimour

Penalta

Reagovat
Mimalu

strašně statické od United, když už se někdo dostane k míči, tak zbytek stojí a čumí na něj...

Reagovat
nani92

Síce mám Digi, ale nemá niekto stream, kde nás Leicester nebije ako žito?

Reagovat
fajdax

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SCELO

tento bol dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
opretis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Že by stoper v nesnázích? Zraněný? Nečekané

Reagovat
Grahf

Výborne, Jožko snáď nevydrží ani do septembra

Reagovat
smazaný uživatel

píčo ten Lindelof prohral snad každý souboj Iheanachem teď málem gól zase

Reagovat
REPLIKATOR

Lindelof ho drží za dres a protože nespadne, tak žádná penalta...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

Reagovat
EXoRcIsT

Fred zatial vyzera ze to bude pruser strasne nestiha a k Darmianovi a Lindelefovi sa nema ani cenu vyjadrovat

Reagovat
fajdax

Fred mrdka ruda

Reagovat
fenixLFC

keby iheanacho padne je to penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

ot: Lasitskene nejlepsi mistryne sveta

Reagovat
smazaný uživatel

*evropy

Reagovat
Greny

Ogrodnikova stribrna konecne placka...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jak sama rikala mela docela luck, prijde mi, ze ten vykon v dobe spotakove a tamtech nemek by stacil tak na to uzsi finale

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
lucius6

Leicester působí hodně dominantně, je otázka, jak moc je to ovlivněno jejich kvalitou a jak moc výkonem United...

Reagovat
Miguel19

Lol, Fred bez karty..

Reagovat
fenixLFC

fred uz mal byt red

Reagovat
RKBoy
Reagovat
nani92

Reagovat
Grahf

wtf?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

gloryhunteři

Reagovat
smazaný uživatel

vsak vedou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
cr7sux

Reagovat
avicii

Reagovat
mithro

Reagovat
wild

Reagovat
blaugrana

Uz chapem, preco United uzavreli zmluvu s Chivas. Na tento futbal sa ich fanusikovia dokazu pozerat len zrubaní ako delo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalabohu ,že to nepozerám

Reagovat
ACSMan

Luke zatím dobrý ale měl by hrát trošku míň útočně jinak bude příště sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rakoid

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
opretis

Reagovat
Whitemedia

No.. moc lidem se do skandování Joseho jména nechce

Reagovat
homeles8

Tohle je sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík asi do Club Bruggy za 155 milionů

Reagovat
C-M@ster

To se mi nezdá...

Reagovat
Greny

Nemyslim si

Reagovat
Melda

Euro, nebo liber?

Reagovat
smazaný uživatel

Iheanaco s pereirom velmi slusne zatial...

Reagovat
smazaný uživatel

Fred vůbec nestíhá

Reagovat
m.sali

tyvle ten bailly je taký takový vemeno ... nemůže jedinej míč odehrát nějak standartně

Reagovat
Rakoid

No..pořád mu to stačí na to, aby byl jeden z lepších na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zhodnotit poločas? Asi tak, že Kiwi, busby, swarly a cartman drží hubu a nic nepíšou...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

really?

Reagovat
Taiger

Tebe mám z nich nejradši.

Reagovat
Busby babes

byl jsem koukat v hospode, to pak moc nepisu.. vyhrali jsme, ses nasranej co, kaspare...

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
niflheim

Hrůza no.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakovinu je třeba léčit, tak prosím vedení aby už toho Mourinha vyhodilo!

Reagovat
fenixLFC

united zatial vobec ziaden posun od vlanajska. leicesteru by som veril ze da gol enbyt proti nim de gea...

inak aj ked jeden z timov united tak ta kvalita zapasu PL je uplne niekde inde oproti MS

Reagovat
cristiano.K.

Baily je neskutečný zvíře, to může být nejlepší stoper ligy

Reagovat
C-M@ster

Když vydrží zdraví

Reagovat
nani92

ak sa nezraní tak určite

Reagovat
Swarley

Měl se dokoupit někdo k němu a bylo by to super

Reagovat
cristiano.K.

úplný opak Linda

Reagovat
Swarley

Jako trojku bych ho určitě nechal, ale fakt mě nepřesvědčil

Reagovat
cristiano.K.

za mě dokonce spíš čtyřka, já ho fakt neviděl zahrát dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nema na to

Reagovat
Swarley

Suché triko

Reagovat
Taiger

Dřív si byl sympatickej, teď používáš Counterovy hlášky, kam si to klesl.

Reagovat
Swarley

Zkousej to jinde, fakt nezájem

Reagovat
smazaný uživatel

dřív jsi byl sympatickej, teď jsi dno jak cunter, kam jsi to klesl?

Reagovat
Swarley

Tolik chvály si Counter nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht, je to tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

*Thumbs up whore detected* (again)

Reagovat
Taiger

hihihihihihihihi

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Iheanacho dava slušne zabrat Lindelofovi

Darmian je slabucky

Fred poplaseny

Reagovat
iamek

Mourinho out . Kromě DDG, Baillyho a docela i Pogby všichni ostatní totální hnůj, ale když vás trénuje tam to, tak jim to ani nemám za zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof taky nepatří k tomu nejhoršímu. Zbytek totální šeď (Alexis, Perreira) nebo katastrofa (Fred), no...

Reagovat
Azza

Maddison

Reagovat
Darren Fletcher

alexis hra?

Reagovat
spider_8

Na piano.

Reagovat
avicii

Lisky na to maju dnes

Reagovat
mithro

njn, darmian a mata tam horeli a leicester tam chodil bez problemov.

Reagovat
mithro

a neviem koho prekvapuje, ze mourinhov tim zacne po gole branit a hrat na protiutoky.

Reagovat
C-M@ster

Mě celkem jo, když ten gól padl po dvou minutách.

Reagovat
nani92

"gol nám uškodil"

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Chilwell inak slušne

Reagovat
mimi_united

Je to prvý zápas a už panika Strelíme im ešte jeden a zlomíme ich, tretí si dajú aj sami

Hráči sa ešte zohrávajú a sú ešte unavení po majstrovstvách, nehráme v top zostave, neprišla žiadna naozaj vytúžená posila.

Mou ale na nich v šatni zreve a hráči pridajú

Reagovat
nani92

ale zlatko, okrem Pogby tam nikto poriadne na MS nehral, takže aká únava

Reagovat
smazaný uživatel

linggod, de gea?

Reagovat
cr7sux

Ale prd, stejna sracka jak minuly rok

Reagovat
Sandstorm

To je divný když jedinou novinkou v sestavě jsou dva brazilci

Reagovat
cr7sux

Asi to nebude hraci

Reagovat
Sandstorm

Nečekal sem na začátek nic extra, ale tohle je sračka s velkým S. Přitom sestava se mi líbila, takže za to zase může ten portugalskej picus jehož taktikou je hrát totální antifotbal.

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

OT : ME v atletice 1500 m muzu:

1. Ingebrigtsen J.

4. Ingebrigtsen H.

12. Ingebrigtsen F.

Slusna rodina

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc, cekal jem vsechny 3 mista... dneska nori docela zklamali aji od warnholma jsem cekal placku

Reagovat
Greny

Tak Warnholm bezel i vcera finale

Reagovat
Coutinho10

pred chvilkou byl na NBC krasnej zaber, jak Alexis si chtel kopnout tu penaltu a Pogba si to nenechal vzit

Reagovat
Taiger

Hajzl jeden

Reagovat
Coutinho10

tak aspon mas tu asistenci

Reagovat
Taiger

Mu ji prej vezmou, velmi pravděpodobně.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
mimi_united

A prečo by to mal kopať on?

Pogba je kapitán a odchovanec, je dlhšie v klube. Alexis je dobrý ale Paul je v hierarchii nad ním

Reagovat
Coutinho10

jo to asi jo, ale ze to trosku pusobilo komicky...spravne by meli bejt asi dohodnuty pred zapasem (sezonou), kdo ty penalty bude kopat

Reagovat
smazaný uživatel

tipl bych si, ze pogba je urceny, ale alexis citil velky podil na tom, ze ji vybojoval, tak si ji chtel vzit

Reagovat
Coutinho10

j asi jo, ale muselo mu bejt jasny, ze je asi bez sance

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vyhrává o víc než jednu branku, ten hraje zbytečně nad svoje možnosti.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

úžasné, že tam furt hraje Alexis, který posral vše, na co šáhl Martial IN

Reagovat
Sandstorm

Fred to zpracování level céčkový Brazilci v bulharský lize.

Reagovat
ajouki

Pak že příprava United stála za nic. José pěkně kecá. V zápase proti Realu si nacvičili taktiku pro podobné domácí zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá, že liga bude mít s příchodem Freda dalšího oblíbenca

Reagovat
Sandstorm

Frederson.

Reagovat
Whitemedia

Fred už měl být venku.. to je premiéra

Reagovat
fenixLFC

ale ten fred

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě po zápase zajímaly statistiky Alexisa

Reagovat
salm0n

Tvl to je výhoda

Reagovat
m.sali

tyvle ten alexis je špatný, až se tomu nechce věřit

Reagovat
salm0n

Už ho měl dávno střídat za Martiala

Reagovat
lajka30

Však podle některých hrál na MS.

Reagovat
Miguel19

Alexis totálně mimo

Reagovat
niflheim

Rashford ale slabota dneska... když už si člověk myslí, že dostal dobře balón a půjde do zakončení, tak on jde do strany a tam udělá otočku zpět...

Reagovat
r.mrazik

Ten Alexis je neskutečně tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

nekecej, je určitě lepší než martial, kterej je línej a ještě sere na přípravu

Reagovat
Tuard.MUTD

Alexis ven.

Reagovat
PP

Alexis byl jako parádní tah trojským koněm..

Reagovat
cr7sux

Reagovat
salm0n

Od vás je každý hráč trojský kůň

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Robin

Reagovat
ACSMan

Bailly je zvíře jestli vydrží zdraví (stavení) tak zlatý (mladý) míč

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jdeme do protiútoku, tak to takhle posereme Alexis dneska bohužel špatný.

Reagovat
r.mrazik

Dneska.....

Reagovat
cr7sux

Reagovat
niflheim

Bailly

Reagovat
Sandstorm

BAILLY wow wow

Reagovat
Yanek

Bailly to hraje i za Lindelofa

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly Díky bohu za něj dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Billy neuvěřitelnej

Reagovat
r.mrazik

Martial na plac!!

Reagovat
Sandstorm

Má ještě vůbec Alexis na Top level fotbal? Vidím to tak v lednu na Čínu.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně v pohodě, samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ted, kdyz to udelal nejlip jak mohl ho kritizujes?

Reagovat
Azazelo RD

Jde se pro titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jsem neviděl horšího stopera u nás... Blind měl aspoň top rozehrávku, ale tenhle sráč je úplně nulový ve všem

Reagovat
lajka30

Baily fauloval měla být penalta

Reagovat
salm0n

Eric The Be(a)st

Reagovat
smazaný uživatel

ale nechapu, na co maji toho lindelofa. to si rovnou mohli nechat blinda, ten ma aspon lepsi rozehravku

Reagovat
Sandstorm

Mně ten Lindelof nepřijde tak špatný jak se tady píše.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyval ani daley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira karta za čistý zákrok inak Shaw nehovorím, že hraje výnimočne, ale je očividne, že chlapec potrebuje len dôveru a ostať zdravý a môže hrať základ úplne s prehľadom... Pereira je inak skvelý hráč, ale možno viac vynikne ak sa vráti Matic a posunie sa na Fredovu pozíciu

Reagovat
Miguel19

Až se vrátí Matič, tak se posune na lávku

Reagovat
r.mrazik

Už ho kurva vyhod!!

Reagovat
ACSMan

Koho?

Reagovat
r.mrazik

Alexise

Reagovat
salm0n

Božeee to je zkurv*nec ten Shaw... čeká 2 hodiny až k němu doběhne

Reagovat
Sandstorm

Už sem ho chtěl dneska chválit a pak udělá tohle...

Reagovat
Sandstorm

Shaaaaw

Reagovat
m.sali

mam asi deja vu.... už pár sezon ale po sobě

Reagovat
iamek

Fred dobrá tragédie

Reagovat
Sandstorm

Frederson

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Shaw Jak pytel hoven.

Reagovat
smazaný uživatel

shaw, pokazeny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku už páli tutovky

všetko je v poriadku na svete.

Reagovat
havrys99

Kaaaspeeer

Reagovat
Whitemedia

KASPER bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu dpc

Reagovat
Tuard.MUTD

Tyvole.

Reagovat
fenixLFC

morgan je ale strasne kopyto ale shcmeichel

Reagovat
smazaný uživatel

alexis ale neskutecne dre, i kdyz mu to nejde, tak se mu to musi odpustit. tim snazenim (a kazenim) vytvari sance i pres ty ztraty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mně přijde, jak kdyby ho nikdy nikdo neviděl hrát. Však prostě dělá riskantní prvky ve hře - většinou je to tak, že to buď výjde aj e z toho šance, nebo je to ztráta, v podstatě nic mezitím do mezihry..

Reagovat
joshua

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

navic ma dost slabou podporu spoluhracu (aspon co jsem videl 2. polocas). coz je taky spojene, ze nema takovou volnost, jakou mel u nas

Reagovat
r.mrazik

Jj. Neskutečně dře...jenom zadrbal všechny šance...řešení situaci jak v mladších žácích...dneska spíš hráč soupeře než náš

Ale tři body, tak se mu to odpustí

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam vidim neco uplne jineho. hrace, ktery se snazi, ale je vetsinou v oblezeni, a tak samozrejme toho dost zkazi

Reagovat
r.mrazik

Vždyť to není pravda...několikrát posral úplně lehkou přihrávku...dneska je hrozný

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Co bys chtěl za 500 000 týdně?

Reagovat
r.mrazik

Hlavně aby dřel

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

nerobis nahodou pre sky sports? To by vysvetlovalo mnoho

Reagovat
Counter

Promiň, máš pravdu, může to být zavádějící.

391 000 základ + 75 000 za to, že dneska nastoupil + 1,1 mega ročně signing-on fee (= cca 20 000 týdně)

486 000 týdně za předpokladu, že v týdnu Alexis nenastoupí do více než jednoho zápasu, 561 000, když do dvou.

Když to příště v součtu zaokrouhlím na těch 500, zase mi to vyčteš?

Reagovat
kiwwi

zabudol si tam prirátať image rights a stravu co má zadarmo

Reagovat
Counter

Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby měl polovinu z těch 500, tak ho chválit za to, že dře.

Reagovat
Miguel19

To je jak Rooney, který "žral trávu"..

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLE SHAAAW, jemu to nejde nepřát

Reagovat
niflheim

Shaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw

Reagovat
havrys99

Bergkamp Fake

Reagovat
smazaný uživatel

Messhaw

Reagovat
ACSMan

Luuuuuke konečně pojď hochu buď nový evra

Reagovat
Tuard.MUTD

Dobréééé.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Shawovi to strašně přeju

Reagovat
Sandstorm

WTF? Shaaaaw?

Reagovat
Coutinho10

Shaw fanta + draft

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Shaaaaaaaw kurva....inak neskutočne čo urobí hype, že 75 mega Evans určite nie je horší ako Maguire

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite

Reagovat
smazaný uživatel

to je lucker netrefi mic a tim da gol

Reagovat
Whitemedia

To je fakt jeho první gol?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
wild

Shaaaaw..snad to tomu chlapcovi pomoze a chopi sa tejto (poslednej) sance

Reagovat
smazaný uživatel

môj nový športový obľúbenec - Stefanos Tsitsipas

Reagovat
smazaný uživatel

co udelal?

Reagovat
cink

Koupil si kunu a dal jí jméno Dušan

Reagovat
havrys99

DelPo díky němu bude třetí v rankingu

Reagovat
mimi_united

Paráda, dúfam že tí naši pseudofanúšikovia teraz zmĺknu

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw ve všech fantach, nice

Reagovat
JollyJoker77

Som zvedavý do kedy bude Martial toto trpieť

Reagovat
m.sali

a Mata celej zápas

Reagovat
r.mrazik

Dneska hraje dost slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

ani nenaznačuju, že hraje špatně... ale moc často se nestává, že by tam zústal celej zápas

Reagovat
r.mrazik

Aha...ok

Reagovat
Busby babes

byl to loni takovej running joke, protoze odehral celej zapas asi dvakrat. jinak vzdycky stridal.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Shaw ve fantě

Reagovat
chicuita

Ja DDG,Shaw,Alexis

Reagovat
Counter

DDG slabota, Alexis slabota

Reagovat
Coutinho10

skoda cistyho konta

Reagovat
chicuita

Vardy a jeste ho mam v draftu na lavce

Reagovat
Coutinho10

to nastve no

Reagovat
Counter

To byla chyba, Vardy dává proti velkým klubům góly vždycky

Reagovat
Counter

jn, ale ber to tak, že takhle jsou ve výhodě jen ta 3-4 % lidí, kteří Shawa mají. De Geu má skoro každý a kvůli inkasovanému gólu utře.

Reagovat
chicuita

Sak utru i ja zbytecny gol...

Reagovat
chicuita

Ale Busby ma v draftu DDG,Shawa,Freda a Alexise... tak to by sme meli

Reagovat
Busby babes

jedno kolo... ale Shaw teda bude sazet ted porad, to je jasne...

Reagovat
Busby babes

zatim je to dobry, moje obrana ma uz dva goly a jedno acko.

Reagovat
Coutinho10

to mas taky pravdu

Reagovat
iamek

Alexis nádhera . Matu ještě můžeme prodat ne ?

Reagovat
EXoRcIsT

MOTM Perreira jednoznacne . Do dalsich zapasoch dufam ze bude hrat zaklad s Maticom a Pogbom

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Komický gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Vardy co to bylo za gól

Reagovat
havrys99

Vaaaardy

Reagovat
Coutinho10

cisty konta v hajzlu

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Counter

Ty nemáš z MU nikoho? Budu se muset podívat na sestavy konkurence, ať vím, jak moc se bát...

Reagovat
Horcmen

nemám, dokud je tam Jose, věřit jim nebudu máme "jen" 6/15 stejných hráčů, Eriksena jsem na poslední chvilku taky vyměnil za Maného, teď abych se ho bál

Reagovat
Counter

Já si Eriksena nechal do začátku, protože jsem v týmu chtěl mít aspoň nějakou jistotu, která fakt bude pravidelně nastupovat a má sbírat body.

Reagovat
Counter

Jinak MU taky nevěřím, akorát ten Shaw za 5 mega byl na první kola lákavý.

Reagovat
Horcmen

já nechtěl k Bernardovi, který bude časem rotovat, Mane/Shaqiri kdoví, přidávat další nejistotu, až se vrátí Young ... takže jsem tam dal Pereiru z Leicesteru, s tím jsem ze včera spokojený, hrál OOP, měl asistenci, slušný los, no akorát jsem ho nechal samozřejmě na lavičce

Reagovat
Counter

klasika

Já to bral i tak, že zraněný je taky Valencia, takže Young by se i po návratu mohl nejprve chopit RB a Shawa nechat v základu.

Reagovat
Horcmen

píše se to, snad to tak nebude a hype brzo opadne

Reagovat
Counter

Teď koukám, že nějaký blázen v té naší milionářské lize dal pásku Janmaatovi, další Sonovi (lávka ), další Tosunovi a jiný Arnautovićovi, zatímco Salah je tam zastoupený docela málo (asi 15x). Jestli tady neskončím do šestého místa, tak fakt nevím

Reagovat
Kixi Syhimour

Sakra, fandíš ty vůbec LFC? Vykašli se na fantu a nefandi rivalům

Reagovat
Coutinho10

nefandim rivalum , ale stve me ze kdyz vedou 2:0 a minuta nebo dve do konce, takze jasny 3 body, tak ze neudrzej to cisty konto....kdyby to bylo 1:0 a Vardy srovnal na 1:1, tak jsem rad a nestezuju si

Reagovat
Tuard.MUTD

lol.

Reagovat
bobis21

neskutečný gól

Reagovat
smazaný uživatel

shaw...

Reagovat
fajdax

Škoda, Leicester by si zasloužil 3 body..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Pogba / Shaw / Bailly... Shaw hlavně druhý poločas, ale všichni tři super...

Reagovat
iamek

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Shaw bych právě řekl že nic moc...ale vykoupil se gólem no

Reagovat
Usty

přesně

Reagovat
Busby babes

me se libil, delal hodne nabehu dopredu, zapojoval se do kombinaci a tak. Ovsem stejne jako ostatni jeste hodne prihravek pokazil.

Reagovat
iamek

Díky bohu za Baillyho jinak by bod byl úspěch.

Reagovat
lucius6

Zdá se mi to nebo má Schmeichel trochu nadváhu?

Reagovat
ACSMan

Po tátovi

Reagovat
C-M@ster

Už na MS mi tak přišel, ale chytal tam dobře, tak to asi nevadí...

Reagovat
nani92

zaberie väčší priestor v bráne

Reagovat
smazaný uživatel

Prvých 30 min bolo super, potom sa hralo v trochu pomalšom tempe. Leicester mal niekoľko výborných akcií v ofenzíve, asi sa ešte potrebujú viacej zohrať Maddison, Gray a spol.

Reagovat
Rakoid

Tyvole on Shaw dostane ještě 3 bonus body ve fantě...

Reagovat
chicuita

Reagovat
Counter

Reagovat
Rakoid

Aspoň že v draftu ho u nás nikdo nemá

Reagovat
Counter

Trapáci...

(u nás ho v draftu taky nikdo nevzal Až dneska jsem ho uzmul jako volného hráče)

Reagovat
Rakoid

To já Baillyho....a vzhledem k tomu, že mám i De Geu, Shawa už ani nebudu zkoušet na waiver.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

Reagovat
chicuita

Potesili DDG,Andreas a Bailly, Shaw potrebuje duveru a cas a bude dobry. Pogba v pohode, verim ze v sobe ma toho lidra, Fred vyplaseny, ale rozehravku zvlada, Alexis dre pro tym, ale jinak celkem marny. Lindelof,Rash dnes velke zklamani... Mata realitvne dnes dobre. Za me hrac zapasu Bailly

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp: "I'd prefer to be a bad loser than win like Ramos" Bude plakať celú sezónu ?

Reagovat
janinho

neverim toto teraz niekedy fakt povedal??? to uz je riadny krc.

Reagovat
blade115

Hmm, tak uvidíme, jaká bude sestava. Pokud to zas bude něco s Luizem a útokem Pedro-Koťata-Willian, tak to asi ani nezapnu. Sarri si už udělal na dva měsíce alibi, kdy budou mizerné výsledky, mizerná hra a až pak nastane ten pravý Sarriball, tak stejně asi nebude o co stát. Leda by hrály posily a Callum. Kovačič asi ještě teda chvíli nebude, ale Kepa by měl být fyzicky připraven.

Reagovat
cristiano.K.

ty jsi šíleně otravnej fanda, jak může fanoušek svého týmu u prvního zápasu říct, že to ani nezapne

Reagovat
blade115

Už mě to tolik nevzrušuje no.

Reagovat
Miguel19

No podle komentářů tě to vzrušuje dost

Reagovat
blade115

Ale ve špatném smyslu.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
mithro

Reagovat
Greny

Taky to nezapnu, musim na malou kopanou

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
kvasha16

Reagovat
M0rb1D4S

Protože se z něho stal idiot. A čím starší, tím horší.

Reagovat
blade115

Tobě ze mě asi letos praskne cévka, ty rozumbrado.

Reagovat
cristiano.K.

proto si swarleym tak notujou

Reagovat
pepinho2

Podle tvých komentářů bych řekl, že vás trénuje nějaká nula jako Stramaccioni a ne Sarri

Reagovat
blade115

Sranda je, že výhradně proti Sarrimu namířený komentář jsem tady už nějakou chvíli nenapsal, ale stejně se vždycky najde banda trubců, co má děsnou potřebu mě poučit, co můžu psát a komu a jak můžu fandit.

Reagovat
fajdax

Ty ses tak strašně nepříjemnej člověk..

Reagovat
Whitemedia

Swarley ho zničil

Reagovat
icka

Reagovat
Kovi81

Reagovat
off-olda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek

Reagovat
icemike

Koťata bude, Sarri asi nepošle do základu někoho z dorazivších před týdnem. Takže je ve hře i start Odoie

Reagovat
blade115

No toho Kepu na tiskovce prý připustil, v ostatní taky moc nevěřím. Akorát ten Callum by mohl, ten by si to fakt zasloužil... Navíc když jde "jen" o Huddersfield.

Reagovat
icka

soustred se na Derby uz konecne

Reagovat
blade115

soustred se na Chelsea uz konecne

Reagovat
Whitemedia

soustred se na Swarleyho uz konecne

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

je to zase len futbal, no

Reagovat
smazaný uživatel

A jak bys to v dané situaci poskládal?

Reagovat
blade115

V bráně Kepa, stoperská dvojice Rüdi-Christensen, v záloze už s Kantém a vepředu hlavně Callum. K němu klidně i Morata s Pedrem/Willianem, ale pokud by to s Koťaty nešlo, tak hned tam dát Abrahama. A ideálně taky v záloze RLC, ale tam je pravda, že Barkley má obecně letos lepší přístup. Tam bych to i chápal, kdyby dostal přednost, zasloužil by si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen souhlas, Kantého bych po MS neutavil hned z kraje, ať si odpočine, s jeho pojetím hry je třeba byt ze začátku opatrný, bude makat celou sezónu. Callum snad dostane šanci, jinak ale Pedro/Willi a Morata jsou jasný asi tam není o čem. Barkley základ, možná i s RLC a Jorginhem, nikdo další už mi tam nevychází, když nepočítám Drinka a Baka.

Reagovat
blade115

Já to s tím Kantém chápu, na druhou stranu on je ve většině zápasů rozdílem mezi výhrou a ztrátou. Ale říkám no, nejvíc by mě asi naštvala ta ofenzíva s Luizem.

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som to tu chcel prísť okomentovať. To je totálny hnus, a to som sa tak tešil na Nike.

Reagovat
Mates_Matesović

Hned bych se vrátil k Under Armour (nebo k Umbru <3), Nike je očividně úplně bez nápadů a tak zkouší tyhle kýčovitý hnusy.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte ich dnes budú mať na sebe. To mi trochu zkazilo náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Vůbec tomu nerozumíte.

Reagovat
Whitemedia

Nike se jednou vysere na ty své otravné šablony, podle kterých dělají všechny dresy a vám se to stejně nelíbí..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
icemike

Nike má dobre nápady, ale zabíjí to ten barevný předěl, to mi přijde jako nápad na posledni chvíli od uklízečky

Reagovat
Cobra

Jako furt se mi to líbí víc, než domácí dresy. Tady tomu chtěli dát aspoň nápad a to zakomponování severního Londýna do dresů je zajimavé.

Takže za mě , stejně se s nima bude hrát minimálně.

Reagovat
TrueCommunist

Ty jsou hodně dobrý, mně se fakt líbí

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode

Reagovat
kvasha16

ved nei su zle

Reagovat
aurelio

Preco je Son vo vsetkych predpokladanych zostavach? Nemal byt nahodou v Indonezii na Azijskych hrach?

Reagovat
smazaný uživatel

až nějak od 3.kola tuším

Reagovat
aurelio

Divne, tie hry sa tusim zacali vcera, pohladam este, kedy je na programe futbalovy turnaj

Reagovat
Counter

Na tenhle zápas je ještě v týmu, ale pak už odjíždí no. Jestli koukám dobře, tak Jižní Korea hraje svůj první zápas ve středu 15.

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na nováčky Fulham a Wolves, oba týmy dobře posílili, jsem na ně zvědavý, jen škoda že Digi místo Chelsea nedává Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, všichni tady píšete o té fantě, chci se zeptat, co to vlastně je, kde se to dá hrát a jak to funguje? Díky za případné vysvětlení

Reagovat
Whitemedia

je to blbost, vůbec to nehraj a nemáš zač

Reagovat
Counter

https://fantasy.premierleague.com/

Složíš si tým 15 hráčů, který se musí vlézt do rozpočtu (takže tam nejde narvat jen samé hvězdy), a soupeříš s týmy ostatních lidí na základě toho, jak si ti hráči vedou ve skutečnosti (dostáváš body za jejich účast na hřišti, góly, asistence, ale i záporné body za karty, inkasované góly atd.).

Pak ještě existuje draft - https://draft.premierleague.com/ - tam se ocitneš jen v malé skupince cca 8 hráčů a platí, že každý fotbalista je unikátní, může ho mít jen jeden z vás. Na začátku si mezi sebou ty fotbalisty rozeberete, když se střídáte na tahu, a během sezony je mezi sebou můžete i měnit. Bodování je jinak stejné, akorát tam není žádné omezení rozpočtu, přestupů jde dělat neomezeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky moc za info! Počítám že je tenhle rok na draft už pozdě. Fantu mohu začít klidně teď?

Reagovat
Counter

Pozdě není, začít můžeš obojí, akorát jsi přišel o první kolo. V té klasice se stačí jen zaregistrovat, vytvořit si tým a můžeš se přidat do našich dvou EF lig (v sekci Leagues vložíš kódy 156688-32463 a 478131-467016). Jen teda budeš v drobné nevýhodě, protože ostatní na tebe mají náskok.

V draftu je to o něco složitější, protože potřebuješ další hráče, kteří by to hráli s tebou. Buď můžeš zkusit sehnat nějaké kámoše nebo třeba lidi tady v diskuzi, anebo zkusit public draft s cizími lidmi z celého světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ještě jednou díky moc za vysvětlení.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ještě teď mi došlo, že ten druhý kód už asi fungovat nebude, platí tam trochu jiná pravidla (hráči tam hrají proti sobě, a jakmile liga začne, vytvoří se harmonogram celé ligy a další noví hráči by ho nabourali, takže už to tam nikoho nepustí).

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
mike.84
Reagovat
niflheim

Ten kokot fakt pustil Fosu-Mensaha do Fulhamu?

Reagovat
Sandstorm

A co by jako u nás dělal? Podával míče a lestil tribunu?

Reagovat
niflheim

Klidně mohl včera hrát namísto Darmiana.

Reagovat
Sandstorm

Tak to asi ne. Darmian je přeci jen lepší a neodehrál špatný zápas na jeho poměry. A je možný, že ještě odejde do konce srpna, takže tam bude Valencia a Dalot. Čili ani bez Darmiana nevidím moc prostoru pro Fosu-Mensaha.

Reagovat
Busby babes

logicky reseni imho. Pokud tam bude pravidelne hrat tak to bude dobre. Ono v priprave nic moc nepredvedl, cim by si o to misto v sestave rekl. Ne ze by teda Darmian predvedl neco vic.

Reagovat
Miguel19

Pedro dneska bude trhat.

Reagovat
chicuita

Trenky ?

Reagovat
valek9610

Kepa

Azpi-Luiz-Rudiger-Alonso

Fabregas-Kanté-Jorginho

Odoi-Morata-Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje dnešní předpověď, nebo tvoje ideální sestava na sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo dnes vyhraje největším rozdílem, tomu budu letos fandit

ne, teď opravdu-nějaký tipy na tiket na dnešek z PL? kdyžtak hažte sem pořádně je podojíme

Reagovat
Malresi

Huddersfield - Chelsea 1

Reagovat
valek9610

Liverpool vs West Ham - 2

Reagovat
EXoRcIsT

Prvé kolá by som nepodaval a počkal pár týždňov nech sa mužstva rozohraju

Reagovat
lvrpl

OT- mám dva zvyšné poukazy na Digi go na tri mesiace platne do konca roka. Darujem ak by niekto chcel

Reagovat
smazaný uživatel

beru určitě

Reagovat
Gunner14

Jestli jeste mas tak bych vzal.

Reagovat
lvrpl

Nieje to viazané na Slovensko, pojde to aj v Čechách?

Reagovat
Gunner14

Nevím, ale ted koukám že to je free na 3 měsíce zdarma i tady, tak to můžeš dát někomu jinému

Reagovat
lvrpl

to som nevedel. ja som to dostal asi pred polrokom, stratil a akurat dnes nasiel

Reagovat
smazaný uživatel

ak je to ešte k dispozícií mám záujem, som zo SR, ako dôkaz - guľôčka

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
DrQQ

sôvä je pádnejší :-)

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (C), Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Sissoko, Eriksen, Dele, Lucas, Kane.

Konečně !!!

Reagovat
Mates_Matesović

Lucas <3

Reagovat
smazaný uživatel

kde je kurva Tripír?

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Sissoko, Eriksen, Dele, Lucas, Kane.

Harry v základe

Reagovat
vicinda07

ocakaval som ho, ale ci je to dobre fakt neviem, ten chlap nemal poriadny oddych uz pekne dlho...prekvapil ma ale ze tam hodil aj Deleho, kedze na lavicke je este Son

Reagovat
smazaný uživatel

Mal 3 týždne dovolenku. Celkom OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/SpursOfficial/status/1027963556053045248

jediný důvod pro fanoušky Spurs si koupit novou FIFU

Reagovat
smazaný uživatel

Kariéra za Tottenham, konečne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sestav dostaneme HROZNĚ na prdel

Reagovat
Whitemedia

hraje Kennedy? Já jen, jestli to mám zapínat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Sestava je přesně taková jako jsem nahoře tipnul

Reagovat
Hokaido

Tak u vás to není zrovna složitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

aha, takže Tottenham v plný síle, super

Reagovat
smazaný uživatel

nečakal som to

Reagovat
smazaný uživatel

ten titul se s béčkovou sestavou nevyhraje

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen jsem to nečekal, ale tipl jsem vás na titul

Reagovat
Sandstorm

To jsi hodně odvážný tipovat na titul tým, který má tak reálně nejlépe na 4.misto...ale samozřejmě může být vše jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebude City ve formě z minulého roku, tak může Tottenham vyhrát titul stejně, jak ostatní týmy z velký šestky

Reagovat
Sandstorm

To už bych snad víc věřil Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool by mi byl samozřejmě sympatičtější u nich jsem zvědavej, jestli dokáže obrana podávat konzistentní výkony

Reagovat
Sandstorm

Což je v případě Tottenhamu úplně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Money spent by promoted sides in LaLiga this summer: Rayo €6.6m. Huesca €3m. Valladolid €1m.

Money spent by promoted sides in the Premier League this summer: Fulham €110m. Wolves €70m. Cardiff €30m. Šialené

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale druhá polka tabuľky v PL je trochu finančne a aj kvalitatívne inde ako v Lalige.

Reagovat
Counter

Dostanou víc peněz no, v tomhle je PL oproti La Lize fajn, že nekoncentruje příjmy z TV práv jen pro špičku (Barcu s Realem), ale rozdává je relativně rovným dílem všem klubům.

Reagovat
Sandstorm

Šílený je i to, že třeba takový Fulham utratil víc než kluby jako MU, Tottenham, Arsenal

Reagovat
Miguel19

Dneska bez Fabregase.

Reagovat
valek9610

Jakto

Reagovat
kvasha16

lieci zranenie

Reagovat
vilp

Tak snad Kova v základu.

Reagovat
Whitemedia

dnes spíš ne, bude hrát ještě Barkley

Reagovat
Sandstorm

We trust in our head coach, we trust in Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Chodíte někdo v Praze koukat někam na Anglikou? Kde jsou nejlepší/sportbary, kde se dá koukat?

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to Maťo vychytá

Reagovat
kissak

Jo Maťo bude velkej chudák.

Reagovat
kissak

Co to je zase za sestavu? To bude nářez.

Reagovat
kissak

Kde sledujete stream?

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Doma v obýváku.

Reagovat
kissak

Překvapuje mě ten střih trávníku nemělo to být zakázáno?

Reagovat
icemike

Pruhy jsou ok, kruhy zakázali

Reagovat
Usty

1.75 že Kane nedá gól

Reagovat
diastan

Tady se bude bůrovatet

Reagovat
diastan

Vertonghen fanta

Reagovat
Jordi Alba

Titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan !!!

Reagovat
diastan

WOOW no konecne po tom vcerejsku

Reagovat
smazaný uživatel

Joselu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Ritchie parádny center

Reagovat
Ondiis

Neskutečný centr

Reagovat
mithro

paradny gol

Reagovat
Hokaido

Aurier je prostě strašně hloupej fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier ani Dummeta neprešprintuje

Reagovat
Counter

Vertonghen fanta draft

Reagovat
smazaný uživatel

Bez karty, samozřejmě. Posraný Spurs. Klasika.

Reagovat
Counter

Alli fanta draft

Reagovat
jacobT

Zase si podpísal zmluvu s diablom?

Reagovat
Counter

Už jsi jak Taiger Kdy konečně pochopíte, že to není o štěstí, ale o schopnostech

Reagovat
jacobT

Keby včera nedal gól ešte aj Shaw, tak by som ti to aj zožral.

Reagovat
Usty

však Shawa neměl

Reagovat
Counter

V klasice jsem ho měl od začátku, co jsem skládal tým, a v draftu jsem si ho nakonec včera taky vzal jako volného hráče

Reagovat
amaral

V preview k Fulhamu vidim v zostave minimalne 2 chyby - Ream je podla vcerajsej tlacovky lahko zraneny a otazny a Fossey mi tam pride ako vtip. To si radsej ani neidem predstavovat ako by mu to jeho afro prevetrali Zaha s Townsendom. V konkurencii Christieho, Chambersa a Fosu-Mensaha proste hrat nemoze.

FFC by som videl nasledovne: Fabri - Christie, Chambers, Ream (ak nie tak Le Marchand), Bryan - Zambo (MacDonald) - Seri, Cairney - Schurrle (Kamara), Mitrovic, Sessegnon

Kazdopadne ciste konto si moc neviem predstavit, obrana musi byt strasne nezohrana, bod by potesil, vyhra by bola uplna parada. Roy sa vracia do Craven Cottage, Palace maju daleko viac zohraty tim, ale tak je to len prvy zapas

Reagovat
havrys99

Dobrá sestava se z toho dá poskládat. Snad bude často nastupovat Johansen, jeho hru jsem měl vždycky rád.

Reagovat
Counter

Já myslel, že Le Marchand je především bek, který pomůže Sessovi posunout se výš. A Bryan mu dorazil jako konkurence. Jinak tu sestavu vidím stejně no, do budoucna jsem zvědavý na Vietta, snad se chytne.

Reagovat
amaral

S Celtou v jedinom pripravnom zapase, ked sme hrali viacmenej v Ackovej zostave hral Le Marchand praveho stopera a povedal by som dost biedne. Moc ho nepoznam, no povedal by som, ze primarne je stoper. Vlavo okrem Sessegnona (snad bude hravat vyssie), moze okrem Bryana hrat aj Odoi, ale ten je na tento zapas este v treste. Sam som celkom zvedavy ako to na Palace Jokanovic posklada

Reagovat
Counter

Koukl jsem na transfermarkt a loni to měl Marchand s CB a LB asi tak 50/50. Stejně časem na stoperu čekám Mawsona s Chambersem, možná toho Reama.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrat Seri na stopro? a jaksi vede, dokaze ridit hru Fulhamu?

Reagovat
lajka30

Takový centry co tam lítaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Alliii. a teraz udržať už

Reagovat
nani92

zatiaľ nikto fanta draft

Reagovat
Counter

A co klasika? Už mě dotuješ?

Reagovat
nani92

Eriksen 1 bod

Reagovat
Counter

Tak toho tam mám taky, měl by sis ho odebrat, ať se mu začne dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas zatím. Snad to Auriera nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

Alli

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mi chybelo brutalni rychlost a nasazeni i na pomery PL..1:2 ve 20. minute a vsechny goly hezky

Reagovat
havrys99

tam je nejlepší atmoška v celý lize

Reagovat
smazaný uživatel

ted se to trochu zklidnio, ale ten nastup a jak rikas, i ta atmosfera je to uplne vtahlo a vsichni tam jezdej na doraz

Reagovat
havrys99

chce to vyrovnat no, jiný východisko není

Reagovat
smazaný uživatel

jj, treba nejlip Ritchie, desnej sympatak..nebo Shelvey

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mi chybelo brutalni rychlost a nasazeni i na pomery PL..1:2 ve 20. minute a vsechny goly hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Zastavte tu zrůdnost. #fdf

Reagovat
havrys99

do pěti minut 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastickej úvod zápasu, jedině v PL.

Reagovat
ajouki

Konečně začala Premier League. Museli jsme čekat o den déle, ale dočkali jsme se. Včera to nemělo žádnou úroveň. Tlak na míč minimální a stejně měl každý hráč deset pokaždených přihrávek a Alexis dvacet. Na Old Trafford ticho jako v hrobě. Tady se jede od první minuty, výborná atmosféra, oba týmy chtějí útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

FDF vládne fotbalu dneska je to ostuda

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenhamu stačí vycházkový tempo. Hrajeme hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je trapas... fotbal bez obran. Preferuji jistý výkon s defenzivní dominancí. Včera byl k vidění špičkový takticky zvládnutý zápas.

Reagovat
ajouki

Počítáš do té špičkové taktiky i zákroky DDG, když zabraňuje jinak jistým gólům?

Reagovat
Sandstorm

Tak to asi nejsou moc jistý góly, když to brankář chytí.

Reagovat
Taiger

Srandastrom opět v akci.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pro něj trénink, sám si o to řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

José

Reagovat
kissak

každopádně včera to byla dost nuda

Reagovat
mr.Silver

Aurier

Reagovat
smazaný uživatel

Jak može byť niekto tak hlúpy ako Aurier?

Reagovat
Miguel19

Ještěže dal Aurier ten centr. Jinak totálně tragickej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier už prosím neeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
JIMMY-PO

ja z toho Auriera mam vredy, kiahne a neviem čo ešte, to je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier

Reagovat
blaugrana

Tottenham ide branit? Mourinho style.

Reagovat
fajdax

Kenedy

Reagovat
smazaný uživatel

Moura o ničom, sklamanie.

Reagovat
DeformFCB

Hodně zpomalený tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey a Diame se předhánějí v ocenění největší klaun odpoledne.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi často faulujeme. Zbytočne.

Reagovat
Gunner91

Aurier

Reagovat
mr.Silver

Kennedy je skvely

Reagovat
Gunner91

Kane je ještě v Rusku?

Reagovat
DeformFCB

Je srpen, co čekáš?

Reagovat
blaugrana

V auguste ešte gól nevstrelil.

Reagovat
Gunner91

gól negól, zatím snad nedal ještě ani přihrávku..

Reagovat
blaugrana

Čo je s Trippierom?

Reagovat
Sandstorm

Jde do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

nic, opadl hype, však neumí bránit

Reagovat
MCFC_8

vcera vyhrali 1 zapas svojim klasickym Jozkovym stylom a uz ta namyslenost...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne ešte nie je 100% fit. Je dosť sklenený a v semifinále proti Chorvátsku bol zranený.

Reagovat
blaugrana

Jaj. Tak ale mohol by dať na RB Alderwierelda, lebo ten Aurier, to je fakt des.

Reagovat
DeformFCB

To radši mladýho Walkera nebo stáhnout Diera a do středu Dembele.

Reagovat
Nikikrew

Kennedy je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier, Sissoko, Moura sú hrozní. Od Lucasa som po absolvovaní celej prípravy očakával trochu iný výkon. Kane augustová klasika. Vertonghen, Dier a Davinson zatiaľ vydarený zápas.

Reagovat
Cobra

Nevím co od Lucasa čekáš, když mu mají na pravé straně pomáhat Aurier a Sissoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Predovšetkým nechápem, prečo hrá niekde na hrote. Celý ten dnešný systém mi príde divný. Je to 4-2-2? A prečo sa Sissoko sťahuje po lopty od stopérov? Dier a Eriksen by to mali robiť.

Reagovat
Mates_Matesović

Aurier se “snaží” podporovat útok, tak je tam stáhlej Sissoko.

Reagovat
kissak

nechápu totožná sestava z lonska

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta první gól v Japonsku a naprosto lahůdkovej.

https://twitter.com/eldesmarque/status/1028230797076119560

Reagovat
smazaný uživatel

By ma zaujímal, či je japonská liga kvalitnejšia ako slovenská.

Reagovat
Pride

to byl doufám vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Japonská liga je úplně někde jinde než slovenská. Slovenská je na úrovni Běloruska.

Reagovat
Counter

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
vicinda07

nic prekvapive, Aurier strasny, sice ma zatial vitazny center, inak vsetko ostatne zle...Sissoko k nicomu, nastasie Dier hra super zapas...Lucas zatial tiez nic moc, ak to nepojde, co najskor Sonny na plac...

Reagovat
Cobra

Aurier je naprosto směšný fotbalista a Sissoko mu teda zdatně konkuruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

Reagovat
Counter

Kdyby je tak šlo nahradit, třeba nákupem nového hráče...

Reagovat
Cobra

Naštěstí na ty pozice máme lepší hráče, takže tyto dvě polena tak často v základu neuvidíme.

Reagovat
janinho

ale trebalo sa ich zbavit kym sa dalo. par milionov by sa vratilo a miesto tychto 2 tam kludne mohli prist nejake mlade talenty alebo tam proste postavit 2 vrecia zemiakov...

ja francuzsku ligu nepozeram tak som sa celkom tesil ked aurier prisiel (meno som poznal), ale to co predvadzal v minulej sezone bolo na facku. priserny hrac!

Reagovat
Counter

Upřímně - nebylo by lepší tyhle hráče nemít vůbec?

Reagovat
Busby babes

myslis jako... za penize???

Reagovat
diastan

Nebud nechutný

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Usty

Alli překvapivě dobrý výkon, líbí se mi, že maká i dozadu

Reagovat
Kixi Syhimour

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon se uz rozcvicuje Lloris ted hezky

Reagovat
Mimalu

Kenedy

Reagovat
blaugrana

Ali

Reagovat
Miguel19

Kenedy

Ale ten pas lahůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenedy

Reagovat
nani92

KEnnedy tragéd, vidno že liahen Chelsea

Reagovat
andrew96

Pravá strana se v Tottenhamu nebrání?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

joselu a ten drevak

Reagovat
DeformFCB

Hugo

Reagovat
Taiger

Fanta podle plánů, Kane i Eriksen vyhořet, později také Salah a paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier si odskočil na koláč?

Reagovat
Taiger

*perník

Reagovat
blaugrana

To si robi pi... ten Dúbravka...

Reagovat
Taiger

Duuub

Reagovat
SpecialOne

Proč ten výsměch Kenedymu, to se stane každému

Reagovat
Usty

Vždyť je dneska snad nejlepší na place.

Reagovat
havrys99

Doubravka

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický Dúbravka, už klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Čakáme na inkasovanie gólu.

Reagovat
DeformFCB

Nebo červenou pro Diera.

Reagovat
Cobra

A největší zásluhu by na té červené by měl Aurier a Davies. Kvůli těmto teď Dier nedohraje.

Reagovat
blaugrana

Preto som už strelil tiket.

Reagovat
SpecialOne

Dierovi žlutou nedá, Kaneovi jo

Reagovat
janinho

harry dnes 0 bodov... hra on este v utoku? viac ho vidim v stredovom kruhu pri rozohravke...

Reagovat
Miguel19

Kepa; Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso; Jorginho, Kante, Barkley; Willian, Pedro, Morata. #CFC

Reagovat
off-olda

Reagovat
SpecialOne

Ta útočná fáze,to je naprostá příšernost

Reagovat
Whitemedia

Willian, Pedro, Morata

a Odoi ani na lavičce, nic se opět nezměnilo

Reagovat
Whitemedia

jako sorry, ale vecpat před něj na lávku i Mosese.. první zápas a já už jsem nasraný..

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Neni zraněný nebo něco? Že není ani na lávce je divné..

Reagovat
Whitemedia

není zraněný a není to divné, je to typické..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale veril jsem, že pod Sarrim bude aspoň na lávce, nic no..

Reagovat
dinss

Proč je Luiz v základu místo Chirstensena?

Reagovat
diastan

0:0

Reagovat
blade115

Reagovat
vilp

Pěkně vyblitá sestava. Kova ani na lávce.

Reagovat
Miguel19

Není opce, nehraje

Reagovat
Greny

To chapu je s tymem tri dny a nevime co ma natrenovano

Reagovat
Whitemedia

Kovacic sám řekl, že v Realu hovno natrénoval a u nás je tři dny, tam to žádné překvápko není.. ale sestava je hrozná sračka, Sarri asi chce splnit přání jednomu místnímu otrapovi..

Reagovat
blade115

Už byste se mohli trochu uklidnit.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

a nechat tě tady v tom samotného?

Reagovat
blade115

Přesně tak. Já jsem proti tomu vašemu nezvládání nad věcí.

Reagovat
vilp

Já základ nečekal, ale aspoň těch 20 minut z lavičky určitě. To stejné u Edena. Škoda.

Reagovat
Taiger

Ten od vás dostává solidní bídu.

Reagovat
kvasha16

daj svoj navrh....

Reagovat
Greny

Cesc zranenej?

Reagovat
kvasha16

ano

Reagovat
spider_8

Očekávaná.

Reagovat
kvasha16

chlapi, sledujete futbal prvykrat v zivote? uplne ocakavana zostava, samozrejme ze som verik ze by si mohol zahrat CHO, ale tolko tu kvoli tomu plakat? ved je to prvy zapas, novy trener, novy system, sa dalo cakat ze stavi na skusenych borcov, s plakanim zacnime ked bude mat CHO v polke sezony 50 minut, nie teraz

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Rovnou teda muzeme znova koupit Maloudu, ten ma zkusenosti nejvic. Srat na to, ze ti borci nemaji kvalitu.

Reagovat
kvasha16

o kvalite som nic nepisal

Reagovat
Svatej

Ta je ale, aspon co vim, vcelku potreba, jenom zkusenosti ti golovou akci neudelaj..

Reagovat
kvasha16

o tom sa hadat nebudem, o tom sa bav s trenermi nie so mnou

Reagovat
smazaný uživatel

christensen nebude hravat?

Reagovat
Whitemedia

Sarri nejdřív musí pochopit, jak moc je Luiz k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Bliju

Reagovat
Snatus

Odoi nejlepší křídlo přípravy je kde?

Reagovat
Whitemedia

na tribuně, ale ještě není čas na to tady vyplakávat, dej tomu půl roku

Reagovat
Snatus

Sedí na lávce Moses, to je k povážení.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

To bude ted Barkley hrat u vas zaklad?

Reagovat
Whitemedia

V základu nám hraje Luiz, Willian i Pedro, jeden další průměrák už se tam ztratí

Reagovat
dinss

Proč by měl být Barkley průměrňák?

Reagovat
off-olda

Zatím neukázal nic čím by to tvrzení vyvrátil?

Reagovat
Greny

Nechapu proc nehraje Odoi

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože hraje Newcastle s Tottenhamem

Reagovat
havrys99

Ten z Fulhamu má rest, ten váš je připosranost dát šanci výbornýmu mladíkovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tohle by si zasloužilo remízu

Reagovat
avicii

Reagovat
havrys99

Reagovat
DeformFCB

Oh my god

Reagovat
smazaný uživatel

V Rondonovi je proste kus Adriana..ale od vsech hezky, Jonjo, Salomon, Jan..a i ten Aurier se vyborne vratil

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se zeptat, těch co mají DIGI, tam jde objednat jen i ten balíček na sport za těch 350? Nebo k tomu musí být i nějaký ten základní atd.? A na jak dlouho popř. je pak smlouva, dá se kdykoliv zrušit? Díky za info..

Reagovat
kolouch

Jo, muzes si objednat jen sport za 349 kc mesicne pri podpisu smlouvy na 2 roky. Je to jen pro jedno zarizeni (napr notebook nebo tablet),-pripadne si pronajmes STB k TV za 89 kc mesicne. Podle me je lepsi vzit si zaklad + sport za 498 kc, kdy to mas na 4 zarizeni (z toho max. 2 STB) a nevyuzite zarizeni prodas kamosum, takze ta cena muze vyjit jeste lip. Navic v zakladu mas hromadu programu navic

Reagovat
havrys99

Slípky už se pečou

Reagovat
smazaný uživatel

Abychom porazili soucasny Spurs potrebujeme trochu stesti. To jsme dnes nemeli. Tym se musi vyrazne zlepsit, jinak budou velky problemy se zachranou.

Reagovat
kissak

Ale prosím Tě si poslední dobou nějakej moc kritickej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Škoda šance byly, remíza by byla zasloužená, Spurs se štěstím,ale tak co, to je fotbal

Reagovat
fajdax

Škoda, tohle měla být remizka. Hezkej zapas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak, podle mě Chelsea s přehledem vyhraje, tak 3:0

Reagovat
Whitemedia

Morata hattrick

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
off-olda

Pád v pokuťáku, žlutá za simulování, neproměnění 1 vs 1 proti golmanovi s únikem od půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick v neproměněných šancích.

Reagovat
Taiger

Whitemedia nejsympatičtější fanda Blues, myslí mu to a je vtipnej, což potvrzuje i to, že nemá rád Star Wars.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz

Reagovat
Orlandiiik

Zlatý 3 body je vidět, že plno hráčů nemá natrénováno

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé je, že v základe Brightonu je z nových hráčov iba Bernardo, inak všetci na lavičke. Fulham má naopak väčšinu nových hráčov hneď v základe.

Reagovat
amaral

tak v tom druhom pripade to je samozrejme, kedze inak by nemal kto hrat :)

hlavne vzadu minulorocny zaklad - Bettinelli (zranenenie) - Fredericks (WHU), Odoi (trest), Ream (zraneny), Targett (Soton), plus druhy brankar Button (Brighton) a Kalas (Chelsea), z minulorocneho timu by mohol dnes realne nastupit Johansen miesto Seriho alebo Kamara/Kebano miesto Schurrleho, inak musia hrat posily

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně mam čas kouknout se na Chelsea, ale jak jsem viděl sestavu, tak mě nějak přešla chuť

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Craven Cottage je jednoduše kouzelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Morata balon rychle od nohy Není důležité komu, ale bylo to rychle

Reagovat
curci

Niekto stream na chelsea co neseka?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám sekající se

Reagovat
Whitemedia

on by to Morata stejně zase netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle pískl jako offside? kokot

Reagovat
off-olda

Pomezní Ale stejně to nedal..

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
off-olda

Vám se ta nová role pro Kantého líbí? Teď byl několik desítek vteřin na hrotu vedle Moraty. To je strašně divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je fakt klasik..

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham v PL chýbal.

Reagovat
Orlandiiik

Fulham

Reagovat
nani92

KAnte AM?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam hezké záblesky. S Kovačičem a Hazardem to bude ještě o něčem jiném.

Reagovat
Whitemedia

Krásně ty záblesky končí u té ofenzivní trojice, radost na ně koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*čtveřice

Reagovat
fajdax

Kante AM Hmm

Reagovat
liquicitizen

Za 5M do fanty, za pokus to stojí

Reagovat
Usty

Fraser draft fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Co to píská?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kepa je hrozně maličkatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
off-olda

186

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

189

Reagovat
Zark

192

Reagovat
Pride

194

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Huddersfield taky musí mít furt nějaký hráče na zemi v leže

Reagovat
off-olda

Pritchard má slepičí minulost že? Sympaťák...

Reagovat
Whitemedia

Willian je výborný, ten si jde pro rekord v počtu ztracených míčů.

Reagovat
off-olda

Pepa má rozehrávku na stejné úrovni Courtoise.

Reagovat
vilp

Morata nespadl.

Reagovat
Masi

Reagovat
Mimalu

Kanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Hokaido

Ngooooolo ♥♥♥

Reagovat
Whitemedia

Kantééé nás zachrání

Reagovat
Miguel19

K A N T É !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KANTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
off-olda

Kantéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Watford gol a Bournemouth nedal penaltu

Reagovat
liquicitizen

Snajper

Reagovat
Svatej

Kante asi do fanty nebude v novy pozici uplnej flop

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mít víc gólů jak Morata tuhle sezonu.

Reagovat
Svatej

To i batshuayi..

Reagovat
smazaný uživatel

Kante je prostě všechno

Reagovat
Agent z Melmacu

ako hraje mr. 29 number?

Reagovat
off-olda

Dle očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak hrozné jak v přípravě. Potřebuje gol, aby mu stouplo sebevědomí.

Reagovat
Whitemedia

nespadl, takže pokrok

Reagovat
off-olda

Pepa postavil

Reagovat
blaugrana

Ten Fulham hra v skutku pohľadný futbal.

Reagovat
off-olda

0:1

Reagovat
blaugrana

Však to je klasika. Oni tlačia a CP dá tri góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomkins gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Míč, ne?

Reagovat
off-olda

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle mého ho tečnul

Reagovat
Whitemedia

vůbec

Reagovat
Mimalu

ikdyby, to že se dotkneš míče ti nedává žádnou imunitu před tím, co způsobíš. Trefil skluzem protihráče a tím fauloval. Jestli se před tím dotknul míče nebo ne je v podstatě jedno...

Reagovat
off-olda

Nebezpečná hra.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to mi přijde jako hloupost, odehraješ-li míč, tak bych to jako faul nepískl

Reagovat
SpecialOne

tak to neznáš pravidla. Pokud vezmeš míč a hráč přes tebe přepadne, to není faul. Tohle je něco jiného.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, vím, že to je mimo pravidla, jen můj osobní názor

Reagovat
Mimalu

Takhle to ale opravdu nefunguje, musíš hrát čistě a skluz nataženou nohou při kterém trefíš soupeře kolíkama čistá hra není a je jedno jestli tečuješ míč nebo ne, v tomto případě tam navíc byl i pozdě

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, dle pravidel to provinění je, já jen, že bych to osobně za přestupek nepovažoval

Reagovat
Miguel19

Jasný faul.

Reagovat
Whitemedia

k tomu se ani nepřiblížil

Reagovat
Kixi Syhimour

A nějakej záběr, ještě bych se na to kouknul

Reagovat
off-olda

Ty jsi blázen.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejsem

Reagovat
Whitemedia

protože si řekl o další záběr?

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

těch opakovaček byla hromada no, na twitteru momentálně nic nevidím

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě na Livesportu to je, je to penalta

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
dinss

Kde?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, ok, první mu sjel na nohu, sorry. S verdiktem souhlasím.

Reagovat
Hokaido

Na co tým potřebuje útočníky a křídla, když má dva DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
Miguel19

J O R G I N H O !!

Pěkně s přehledem.

Reagovat
vilp

To kope podobně jako Balotelli, skvělý exekutor.

Reagovat
Whitemedia

jak Hazard no, se o penalty pobijí

Reagovat
vilp

Tak Eden sice taky čeká na golmana, ale k tomu pohybu ho nedonutí žádným náznakem, takže ho mám trochu níž. Už se mu to vymstilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden mu to nechá

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že Jorginho má jakoukoliv šanci to střílet namísto Hazarda. I kdyby byl opravdu lepší

Reagovat
Miguel19

No ten poskok byl docela srandovní, ale to je jedno

Reagovat
vilp

Ale golman šel na párek, takže proč ne.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
off-olda

Schindler

Reagovat
Mimalu

JORGINHO

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeees

Reagovat
Whitemedia

Jorgiiiiiiiii

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

je to dobrý, Kanté s Jorginhem nám to odstřílí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Sarri si maže PL na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je skvělý. Potřebujem nahnat každý bod zezačátku. A jak se pak rozjede Sarriball, tak easy peasy

Reagovat
smazaný uživatel

Sice vedou 2-0 ale herně je to děs ze strany chelsea, škoda Terriers

Reagovat
RKBoy

tak vy v United ste na herný děs experti,tak ta beriem za slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

děs? Mně se to teda, s tím, co máme na hřišti za hráče, líbí.

Reagovat
Mimalu

není to tak špatné, navíc Huddersfield doma bude pro většinu soupeřů nepříjemný oříšek...

Reagovat
Snatus

Jorginho a Kanté super, i Barkley překvapuje. Škoda jenom, že před nimi není větší kvalita. Třeba takový Odoi by dneska byl platný.

Reagovat
Miguel19

Mně se teda Barkley moc nelíbí. Až na to patu před penaltou nepředvedl vůbec nic..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně hraje líp jak v přípravě. To, že to i tak nestačí, na tom ale nic nemění.

Reagovat
Miguel19

Z přípravy jsem měl hovno, takže nevím.

Ale tohle prostě na Chelsea není. Přijde mi strašně pomalý s míčem. Technika obejít protihráče nikde. Jediné co mu nemůžu vytknout je, že se rve. Ale to je pro tuhle pozici co hraje zoufale málo. Vidím to, že bude až trojka za Kovačičem a Cesce a brzký odchod.

Reagovat
Snatus

Rve se o každý míč, to mi od něj momentálně přijde sympatické.

Reagovat
spider_8

Ale tak celkem to jde. Měl tam jeden fajn defenzivní zákrok, jednu klíčovou přihrávku a i v tom středu pracuje docela dobře. Rozhodně jeho první užitečný poločas u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Predviedol niekoľko dobrých defenzívnych zákrokov.

Reagovat
vilp

Kreativní Barkley měl jediný světlý moment - tu patičku před penaltou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aaaa, Chelsea už vede tabulku

Reagovat
dinss

Pecka jasná ale sahat tam Alosnovi když má pravou jen na opírání. Těžko říct jak by to dopadlo. Každopádně hezká akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sestava mě neodlákala, hra nevypadá zase tak zle. Ale ty sekající se streamy to je hnus

Reagovat
Hokaido

Hra je imo katastrofální, ale s tím se tak nějak počítalo. Bude to chtít čas.

Reagovat
Whitemedia

ani jednou se mi přenos na buffstreamu nesekl a to mám momentálně dost mizerné internetové připojení..

Reagovat
Snatus

Na redditu mají super streamy.

Reagovat
RKBoy

po hernej stránke nič moc,ale to sa dalo čakat.. chvílu potrvá kým to bude ten Sarriho ideál...hlavne že sa vedie.. snád sme dali tej mizernej produktivite a spalovaniu šancí z minulej sezony zbohom.

Reagovat
Arbiter

docela se mi líbí Barkley a Pedro, Kanté je prostě bůh a jinak je to bída... Nicméně góly se počítají, takže super

Reagovat
Whitemedia

Pedro a Barkley.. ty jo, já fakt asi koukám na jiný zápas..

Reagovat
RKBoy

s Barkley súhlasím,Pedro hrá ale fajn.

Reagovat
spider_8

Ještě dresy jsou super. Hezká barva, taková vanilková

Reagovat
Agent z Melmacu

to je banánová

Reagovat
fenixLFC

fulham podstatne lepsi 90% polcasu. mitrovic hra fakt dobre, rovnako ako lava strana. snad ale bude chytat ten rico pretoze fabrizio je kopyto. CP gol z nicoho ci uz schlupp alebo potom van aanholt. fulham to brani celkom nedosledne. benteke hra dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Borci, proč Meyer není ani na lavce?

On teď ze startu nebude hrávat?

Reagovat
Horcmen

Dann, Wickham and Williams are ruled out of Crystal Palace's match with Fulham this weekend. Roy Hodgson says Max Meyer needs more work before he is ready to play.

Reagovat
C-M@ster

To říkali i o Kapustkovi a kde je teď...

Reagovat
off-olda

Kepa - Fakt špatná rozehrávka, při tom posledním centru měl s tím míčem vážně problém...

Kanté - Při postupném útoku se pohybuje vedle Moraty, popřípadě na lajně místo Pedra. Není naším posledním záložníkem. Je mi z toho divno a nechápu to. Nějaké vysvětlení co tím Sarri zamýšlí? Však to pro něj není vůbec přirozené.

Barkley - Dost ztrácel, s míčem vypadá dost dřevěně a působí spíš pouze jako takový rozbíječ než jako někdo konstruktivní.

Alonso - Vůbec se mi ve čtyřčlenné obraně nelíbí.

Tolik asi k výkonům, které mě v prvním poločase zaujali.

Reagovat
Agent z Melmacu

Kanté - možno tým Sarri zamýšlal, aby dal gól a bolo by 1:0

Reagovat
Snatus

Alonso měl problémy už v přípavě, Emerson se jevil v té čtyřčlenné sestavě lépe. Ta limitace v pohybu je na něm strašně znát.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

@CarefreeYouth

Callum Hudson-Odoi limped off in training. I'm guessing that's the reason he's not on the bench

Tak doufejme, že tohle je ten důvod, proč se před něj na lávku dostal Moses..

Reagovat
Snatus

Škoda, dneska by se tam hodil.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrito

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Miguel19

Pedro s Moratou musí jít co nejdřív do píči.

Reagovat
dinss

Pedro už nemá klubu co dát ale u Moraty tak nějak věřím, že by se mohl zvednout..

Reagovat
Agent z Melmacu

hocijaký talentovaný hráč z akadémie (a to ich Chelsea mala kopec) tam môže hrať a bude hrať minimálne rovnako ako Žuvačka Pedro...

Morata? Chudák Giroud

Reagovat
dinss

Však jsem napsal, že Pedro už nemá klubu co dát.

Reagovat
Agent z Melmacu

a ja s tebou súhlasím, len som to viac rozvinul

Reagovat
dinss

Však v pořádku.

Reagovat
Whitemedia

Giroud sedí stejně jako Hazard z důvodu dlouhé dovolené.. nebude nijak těžké pro něj se přes Moratu dostat do základu

Reagovat
Agent z Melmacu

to dúfam, že sa Sarri rozhodne spravodlivo

Reagovat
Whitemedia

nesnáším Pedra

Reagovat
dinss

Vpravo úplně volný Kanté ale on to radši zamrdá...

Reagovat
Miguel19

Alonso

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
Whitemedia

Alonso je blázen

Reagovat
čutalista

Jsem se chvilku nedíval, co se stalo? :)

Reagovat
dinss

Alonsooo ...to mělo skončit v bráně.

Reagovat
fajdax

Válec

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan Lovren has revealed he was playing through 'severe muscular pain' in his stomach, during the World Cup. He also chose to not tell his club, due to the fear of being replaced during the window.

To snad ne

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

zítra projebou proti WHU a celej tým bude mluvit, že měli otřes mozku

Reagovat
havrys99

Benteke je fakt hustej

Reagovat
smazaný uživatel

Dean.. tvl jasna penalta

Reagovat
havrys99

ouu docela pískatelná penalta na Schurrleho

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo anglickou ligu Van Kessel dal gol

Reagovat
off-olda

A?

Reagovat
Whitemedia

ten ještě žije?

Reagovat
off-olda

Přestoupil do 2. belgické ligy.

Reagovat
Whitemedia

to je docela trapas

Reagovat
off-olda

Reagovat
Agent z Melmacu

Kluivert ho zničil

Reagovat
dinss

Rubéén

Reagovat
off-olda

RLC

Reagovat
Whitemedia

Luiz klasicky zase vyběhl do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

ty si hrozný hnidopich.

Reagovat
Whitemedia

tak protože to je jeho klasika.. 60 minut obstojný výkon, pak mu rupne v kouli a otevře tím obranu soupeři

Reagovat
off-olda

Král jde na věc.

Reagovat
Whitemedia

90 minut s Pedrem, zážitek pro celou rodinu

Reagovat
off-olda

Jakto? Sarri nestřídá 3x?

Reagovat
Whitemedia

jako že by tam místo něj šel Moses? To by ten zážitek vyšperkoval

Reagovat
off-olda

Třeba přijde místo něj Giroud a dáme to na 2 hroty

Reagovat
off-olda

A máš to.

Reagovat
Snatus

a gol

Reagovat
Miguel19

Morata si měl dát na dres 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro mě fakt mrdá

Reagovat
off-olda

Díky za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
celeb

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!

Král panuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nenarostla Hazardovi nějak prdel přes prázdniny?

Reagovat
dinss

Vždycky byl takovej podsaditej..

Reagovat
RKBoy

on ju má velkú a štavnatučkú stále.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

však si přivezl špek no, to bylo na fotkách vidět

Reagovat
Mimalu

snad se Pedro díval jak se má s takovou situací naložit... ale co si nalhávám, příště to zadrbe zas

Reagovat
Whitemedia

on dá gol, to snad neee

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro Hazard

Reagovat
dinss

To si nemohl vybrat Moratu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok já tu píšu o jeho prdeli a on zatím udělá takovou parádu

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooool

Reagovat
Counter

Zaha fanta i draft

Reagovat
Miguel19

Pedro jako střelec na lístku

Reagovat
Miguel19

A i v draftu vlastně. A někdo se za to smál

Reagovat
mikelinos

Jo, to jsem byl já no

Reagovat
Miguel19

Už ho s klidným svědomím můžu vyměnit. Úkol splnil

Reagovat
Kluivert9

Pedro gól. takže do konce sezóny u Sarriho v základu

Reagovat
Whitemedia

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha

Reagovat
dinss

Á na beci na pravé straně.

Reagovat
Mimalu

jak na tréninku

Reagovat
havrys99

Fabri ale teď Dean dobrá výhoda

Reagovat
Miguel19

Hazard hráč roku celkem rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard tuhle sezonu dá 50 golu

Reagovat
smazaný uživatel

bodů možná

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard

Reagovat
Whitemedia

je tlustej, unavenej z krátké dovolené a pět minut mu stačí, aby ovládl hřiště..

Reagovat
Whitemedia

jsem rád, že ho Real nepotřebuje, když má Asensia

Reagovat
vilp

Reagovat
hona.kub

ano ano ano

Reagovat
off-olda

Slušný sólíčko

Reagovat
SCELO

ten brankar fullhamu sa hra na kariusa ?

Reagovat
havrys99

ví, že přišel Rico tak si nedělá problémy

Reagovat
SCELO

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

dyť jenom prošel přes 4 hráče prosimvás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
hona.kub

on je fakt jinde :)

Reagovat
Miguel19

Dneska vsazeno Zaha, Pedro, Alli, Pereyra, King a Richarlison.

Dobře rozjeto. Škoda že King nešel na penaltu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mohl dát gól Hazard

Reagovat
off-olda

Morata bude poslední z A týmu, kdo dá svého prvního góla.

Reagovat
Counter

Odvážné tvrzení... že dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Když koukám na ten tým Crystal Palace, tak si říkám, že se chudáci Tomkins a Hennessey musí cítit ve sprchách docela méněcenně

Reagovat
Busby babes

McArthur, Milivojevic.

Reagovat
smazaný uživatel

ti maj ale velký péra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Wolves sem hrozně zvědavý

Reagovat
Busby babes

Na jednu stranu me celkem mrzi, ze Wolves s Evertonem nikdo nedava, na druhou Arena dava Derby s Leedsem, tedy Lampard proti Bielsovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dává normálně DS4, taky sem viděl program, ale v upoutávce v TV to měli

Reagovat
Busby babes

nedavaj. maj to az od 9 ze zaznamu. Digi nakonec vysila vsechny zapasy daneho kola, ale hodne z nich jen ze zaznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dávají, právě teď akorát se připojili na stadion

Reagovat
Busby babes

super, tak v tom maji bordel. a taky jsem zjistil, ze Arena a Arena sport je neco jinyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JollyJoker77

To fakt nedávajú na Digi wolwes a everton ?

Reagovat
avicii

Davaju

Reagovat
smazaný uživatel

Wolvers krásne dresy. Konečne opustili od tej sýtej oranžovej.

Reagovat
Whitemedia

Na jedné obrazovce Wolves, na druhé Derby.. je toho fotbalu dnes nějak moc

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě nezačali všechny ligy, které má Digi, to nebudu vědět kam přepnout PL, LL, SA, BL

Reagovat
Whitemedia

to jsem v klidu, mě baví jen Anglie

Reagovat
Busby babes

na cem davaj Derby?

Reagovat
Whitemedia

já vše přes streamy

Reagovat
Busby babes

ok. no na to uz jsem moc pohodlnej.

Reagovat
Whitemedia

v televizi jsem sledoval MS a tak nějak mě to tolik nebavilo jako přes streamy.. není to ono

Reagovat
smazaný uživatel

Arena Sport

Reagovat
Busby babes

hm, tak u Digi je na Arena sport 1 rakouska a na Arena sport 2 holandska liga. tak holt Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

sry, videl som to v programe

Reagovat
Busby babes

ja prave taky.

Reagovat
Whitemedia

LAWREEEEENCE

Reagovat
Whitemedia

Derby s Leedsem zatím super tempo

Reagovat
Zaschrona

Richarlison

Reagovat
Miguel19

RICHARLISOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Miguel19

Takže první kolo PL trefeno 5 střelců z 6. To jsem zvědavej, co z toho kápne..

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

a škaredý brazilský kluk taky gól

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison, fanta kapo

Reagovat
Zaschrona

Takovych nasich fanousku tam je.

Reagovat
Zaschrona

Dva na jedonho a on tam da takovou prihravku? Skoda, melo byt 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

to je prasa

Reagovat
Whitemedia

Jagielka

Reagovat
lucius6

Jasná červená podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jagz

Reagovat
SCELO

tak toto bol likvidacny zakrok...

Reagovat
Busby babes

Jagielka. Uplne jasna. Posledni hrac, sel by jinak sam. A i kdyby ne, tak ten zakrok jako takovej byl minimalne oraznzovej.

Reagovat
Busby babes

A super no, hlavne ze jsem vymenil Richarlisona za Gylfiho.

Reagovat
Whitemedia

bezmozek no, příště už Zouma

Reagovat
SpecialOne

Zouma, Mina, Keane, Jagielka, Williams, Holgate...... mají to pořádně přeplněné.

Reagovat
Whitemedia

když nebudeš počítat tragického Jagielku s Williamsem, tak ani ne

Reagovat
tony223

Pokud myslíš Ashleyho Williamse, tak ten hostuje ve Stoke.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Rubeeeeeen

Reagovat
Whitemedia

NEVEEEEEEEES

Reagovat
Whitemedia

ten bude stát po sezoně takovou dardu

Reagovat
SCELO

hej no

Reagovat
smazaný uživatel

hodne rychle potrestany, a Neves

Reagovat
Miguel19

Pěkně Neves.

Ale tohle musí golman chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Skvěle rozhodčí odporný faul. Pickford chyba, úkrok za zeď.

Reagovat
smazaný uživatel

Neves krásně

Reagovat
DeformFCB

Gylfi v draftu, díky Phile

Reagovat
jacobT

ja ho mám v klasike aj v drafte

Reagovat
SpecialOne

A anglická režie snímá rozhodčí, jako kdyby něco zazdili.

Reagovat
smazaný uživatel

Silvove tímy dosť často dostávajú červené karty.

Reagovat
Zaschrona

Jak konkretne muze Silva za to, ze tohle hrac na hristi udela?

Reagovat
DeformFCB

Nemělo to být silové?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
Hokaido

Nemá mu hrát v základu Jagielka?

Reagovat
Zaschrona

Holgate je po zraneni a Mina se Zoumou jeste ani nedorazili do Liverpoolu, neslo moc jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôže za to, to bola len taká zaujímavosť, ktorou som chcel spestriť diskusiu.

Reagovat
Zaschrona

Ted se kvuli tobe budu vic bat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto prečo nie je Lookman ani na lavičke?

Reagovat
Zaschrona

Trucoval, ze chce prestoupit do Lipska, v priprave kdyz nastoupil na par minut, tak byl uplne bez zajmu. Zrejme si potrebuje dat hlavu dohromady pote, co mu Silva rekl, ze ho neprodame.

Reagovat
Zaschrona

Jagielka sice zasahl balon, ale kdyz pak temer zlomi nohu protihraci, to je bohuzel cervena. Dost smolna, ale muze si za to sam predevsim kvuli svemu spatnemu zpracovani. Obavam se, ze to pro nej muze byt dost mozna konec v nasem dresu, byl by to dost smutny konec timhle momentem...

Primak Nevese kopnuty skvele, ale chytit se to dalo, jen kdyby neudelal Pickford ukrok na druhou stranu. A vubec je Pickford dneska dost desny, nekopl poradne skoro zadny odkop od brany.

Bohuzel je to takovy... typicky. Muzeme dat na 2-0, o chvili pozdeji hrajeme uplne zbytecne v deseti a z prvni prilezitosti dostaneme gol. Ale kdo nas videl v priprave, prekvapeny byt nemuze, tahle stoperska dvojka delala hodne chyb. Bude to dlouha druha pule...

Reagovat
Zaschrona

Ale trochu poskozeni jsme prece jenom byli - ten primak se mel kopat asi tak o 4 metry dal nez se kopal.

Reagovat
Whitemedia

Bielsa tam celý zápas sedí, popíjí kávu/čaj a čumí u toho neustále do země

Reagovat
Zaschrona

Pickford

Reagovat
smazaný uživatel

pickford je vazne skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk je zabijak

Reagovat
Zaschrona

RICHARLISOOOOOOOOON

Reagovat
Zaschrona

a Tosun taky pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison dokonalý.

Reagovat
valek9610

Dávám tomu rok a Richarlison přestoupí do většího klubu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Keane je dneska zatim skvely. Nebyt Richarlisona, tak jasny hrac zapasu. Paradni prekvapeni.

Reagovat
Mimalu

jsi dobře zakřiknul...

Reagovat
Zaschrona

ze jsem nedrzel hubu, no...

Reagovat
lucius6

Mně se vůbec nezamlouvá výkon Walcotta, přijde mi, že je tam skoro k ničemu, vůbec není ve hře, ikdyž Everton útočí, tak Walcott není většinou součást akce.

Reagovat
Zaschrona

Skoro by clovek zapomnel, ze hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

theo walcott, tesi ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď se musíme bát i Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Po 5 letech to vypadá, že zase hranou fotbal

Reagovat
kolouch

Paradni zapas

Reagovat
Miguel19

Ideální zápas pro fantu, když máš Nevese a Richarlisona.

Reagovat
Taiger

Jj, ale to by nesměl bejt Richarlison na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

kto by ho mal na lavce

Reagovat
Taiger

Rozhodoval jsem se mezi ním a Nevesem. Sané, Mané, Alexis záloha a chtěl jsem mít 3-4-3.

Reagovat
Miguel19

To já mám Nevese. Ale nehrál Tripír, tak nevadí

Reagovat
Taiger

Coleman

Reagovat
Zaschrona

Ach jo. 2x za zapas jdou dva na jednoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to tomu Theovi nekdy prihrajte...

Reagovat
Taiger

Neves poď fíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasie jeste zije ?

Reagovat
Malresi

Dnes to proti WHU nebude nič ľahké, ale tak aj nám snáď bude priať šťastena ako ostatným favoritom. Inak Neves včera bol perfektný

Reagovat
doocetung

hodi mi tu nekdo odkaz na kvalitni highlights prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Youtube.

Reagovat
blaugrana

yoursoccerdose.com

Reagovat
A Seleção

Zdravím.Panove,je možnost koukat na streamy přes PS4?Ma tu s tím někdo zkušenost?Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš kámoše s O2 TV? Někdo má O2TV a ani neví, že to jde sledovat v telefonu nebo tabletu. Řekni si o loginy a sleduj v telefonu.

Reagovat
A Seleção

Vážím ai tvoji rady,dekuju.Kazdopadne jde mi opravdu jen o to jak sledovat na PS4.

Reagovat
smazaný uživatel

to je rada

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, nemyslel jsem to zle. Já jen, že jsem tam pracoval a volali mi lidi, kteří netušili, že to je možné. I když jich byla menšina.

Reagovat
bbbauch

Koukam bezne. V internetovym prohlizeci, reddit.com/r/soccerstreams a tam vzdycky najdu nejakej ok stream

Reagovat
A Seleção

Fajn.Zkusim to.Diky ti.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako dnes? Na stopérovi s Phillipsom?

Reagovat
Kixi Syhimour

Gomez?

Reagovat
smazaný uživatel

včera som čítal, že je otázny

Reagovat
blade115

Maurizio Sarri: "I have to know the characteristics of the players because I think I don't want to do another Naples. I want to do a good Chelsea. I have to respect the characteristics of the players, I have to adapt myself to the characteristics of the championship and of the players, so now I am studying my players."

Hmm, překvapil. To zní skoro jak Conteho krejčovství.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže Conte si pod sebou pomalu podřezával větev tím každodenním brekem ohledně přestupů. To od Sarriho slyšíš jen těžko. I teď je s přestupy spokojený.

Reagovat
blade115

Conte se choval neprofesionálně, ale nedokážu posoudit, na čí straně byla pravda. Jestli mu při jeho příchodu slíbili větší moc nad přestupy, jestli mu garantovali příchod top hráčů... Nebo jestli mu slíbili zhruba to, co dostal. Těžko říct, jestli "brečel" oprávněně nebo ne. Pravdou ale je, že hráče mu krom prvního léta přivedli hrozné, vůbec ho nepodpořili a očividně se ani neshodovali v ambicích. Conte byl jeden z nejlepších trenérů, co u nás kdy byli, jeho styl k nám seděl a byla tu po Mourinhovi i nějaká kontinuita. Je děsná škoda, že ten vztah skončil právě takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno nám seděl. Vždyť ti hráči byli uplně nešťastní, že museli většinu času hrát takový anti-fotbal...

Reagovat
blade115

Tak když hovno, tak hovno, no, ty to musíš vědět nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

hrali ste skvelý futbal

Reagovat
icemike

Ten zavedl Jose, bude trvat, než se to hráčům vymlátí z hlav

Reagovat
kvasha16

anti-futbal?

Reagovat
blade115

GarweL, no...

Reagovat
spider_8

Ale už brblal ohledně předsezónní přípravy, že má o ní jiné představy než klub. To Conte alespoň začal až po prvním roce

Reagovat
bbbauch

Hovno prekvapil, dopice s nim, o tom je jasno davno ne?

Reagovat
blade115

Pořád bych u nás radši viděl někoho jiného, na tom se nic nezměnilo.

Reagovat
tomasinho

Paul Pogba on his relationship with Jose Mourinho: ‘There are things I can say and there are things that I cannot say, otherwise I will get fined.’ #Mufc

Reagovat
Busby babes

to je tak debilni komentar... za a si tu pokutu pripadne muze dovolit. a za b, timhle udelal vetsi skodu, nez cokoliv, co by mohl rict. Ted akorat rozjel kolo spekulaci... Bud mel mlcet nebo bejt chlap a rict to na rovinu. Ne tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, príklad za všetko, Eurosport:

Paul Pogba sensation: I'll be fined if I say what I really think about Manchester United pritom to hovorí v inom zmysle, ale má čo chcel, gratulujem mu

Reagovat
Busby babes

no nevim, otazka znela jestli je happy v United a on na to rekl: nemuzu to rict, rpotoze bych dostal pokutu... tam ten kontext je celkem jasnej. Neprijde mi, ze to dava prostor pro vic vykladu. Vubec celej ten rozhovor je dost zvlastni.

Reagovat
smazaný uživatel

uz to zacina?

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne, ja by som strasne rad videl Paula v nejakom dominantnom time, genialny hrac.

#PogbOUT

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáme

Zvlášť když nemožné už koupit nahradí

Reagovat
smazaný uživatel

toto leto isto nie, až na rok. Ale to zas bude asi preč Muro.

Reagovat
smazaný uživatel

on uz ma 25? som myslel ze tak 22-23

Reagovat
blade115

Kapitán jak se patří

Reagovat
Busby babes

Reagovat
diastan

Tak konecne nam zacina PL Jsem na Arsenal hodne zvedavy, v priprave jsem je nevidel. Verim ze zvitezime. Po obede cekam kanonadu Live

Reagovat
redyyz

Reagovat
Busby babes

https://www.rte.ie/sport/soccer/2018/0811/984500-there-are-things-i-cannot-say-or-i-will-get-fined/

Je fakt, ze ty Mourinhovo komentare byli debilni a mel si to odpustit a jen mu pogratulovat k MS. Ale tahle reakce je taky divna. Se chova, jak kdyby mi tam po vecerech nekdo palil cigarety o zada. S timhle pristupem bych v praci daval vypoved kazdej mesic. A to jsem se ho tu par dni zpatky zastaval, ze se nechova jak prerostly dite.

Reagovat
Grahf

ono sa dá čakať, že pri prvom zakopnutí to celé bouchne

Reagovat
Busby babes

uvidime. v tehle situaci se Pogba nechova nijak vyrazne lip nez Mourinho. Loni ho kritizoval, ted po MS mel debilni komenty, ktere si Mourinho mel odpustit. Na druhou stranu se ho pul sezony dost zastaval, dost vostre se kvuli nemu pustil do klubovych legend jako Scholes a tusime ze i Neville, po zapase i behem MS ho chvalil... Neprijde mi, ze by tam bylo nejak extra duvodu citit se jako urazenej skolak...

Reagovat
Busby babes

A z dobrych zprav, Guardian a spol pisou, ze se chystame zridit DoF.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zpráva by byla konec Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dnes tam pôjde City za stovečku. Dal by som tam aj pool, ale ten dnes buď vyhrá 6:0, alebo to skončí 1:1.

Reagovat
vladis271

podať dnes na City je čistá sprostosť.

Reagovat
blaugrana

A nejaké dôvody?

Reagovat
A Seleção

Měli jsme vydarenou přípravu a vypadá to,ze Unai dokazal prozatím vytvořit super atmosféru a kolektiv.Alespon teď zezacatku bych nás tak lehce neodepisoval.Verim v dobry vstup do nový éry.A čas ukáže jestli prokletí kolem zranění odešlo společně s Wengerem...Dnes tipuju 2:2

Reagovat
blaugrana

No ja to zas vidím na pohodových 3:0 pre City. Ale tak uvidíme, ako to dopadne.

Reagovat
vladis271

1. kolo, šláger vonku proti tímu s novým trénerom? Ale kľudne to daj, sú to tvoje prachy. To už by som pri tom kurze radšej dal tú stovku na Arsenal.

Reagovat
vladino10

Hralo vôbec city nejaký zápas v príprave v plnej palbe?

Reagovat
diastan

Ani v 1/4 palbě až na Chelsea se to sešlo

Reagovat
vladino10

Už len preto by som dnes na city za ten nízky kurz nedával..

Arsenal mal celú prípravu, pre city v podstate začne to čo Arsenal už má natrénované az teraz..

Reagovat
DeformFCB
Reagovat
blaugrana

Tak je pravda, že je úvod ligy a dopadnúť to môže akokoľvek, i keď včera dopadlo všetko podľa predpokladov.

Reagovat
El Cid z City

Kromě liverpoolu nejhorší soupeř na úvod, v přípravě bez kdb,d.silvy, laporte+stones nesehranost, arsenal novej trener,doma...no uvidíme

Reagovat
Counter

Na City je příliš nízký kurz, to je o ničem.

Reagovat
blaugrana

Uz ste ma demotivovali.

Reagovat
Counter

Kdybych si měl tipnout, taky dám výhru City, ale za nějakých 1,8?

Reagovat
blaugrana

Tak 1,8 na City je dost. Ale tak idem na istotu a dam 1/1 Pool.

Reagovat
Counter

Mně to vzhledem k okolnostem přijde málo, Arsenal je teď slušná neznámá, může to být výbuch stejně jako nečekaný úspěch.

Reagovat
diastan

Live jedu stejně

Reagovat
smazaný uživatel

ja celý týždeň zarábam na Tsitsipasovi :D dnes proti Nadalovi 4,8, ale som v pomikove, nemôže mi to vychádzať do nekonečna

Reagovat
blaugrana

jop, včera som ho tiež mal...ale dnes si proti nadalovi neškrtne...na to ma Rafa až moc dobrý litern a v medzihre ho zničí

Reagovat
smazaný uživatel

áno, tiež mám ten pocit... na druhej strane, nie je taký nezdolateľný ako kedysi a Tsitsipas má fazónu ako hrom

Reagovat
blaugrana

Fazonu ma, ale bude uz neskutocne unaveny.

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon proti Wan-Bissakovi včera jen čuměl, pěknej reality check a tvrdej náraz na břehy PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dobře pro něj, že zůstal ve Fulhamu, kde se za ten rok v základu vyhraje.

Reagovat
fenixLFC

a aj tak tam mal niekolko dobrych momentov a ukazal ze na tu PL bude v pohode mat

Reagovat
smazaný uživatel

To je stoprocentní, on bude růst každej zápas. Kdo ho uloví, může si docela mnout ruce

Reagovat
smazaný uživatel

tak proc ten puvodni komentar, kdyz pak takhle otocis?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě nebyl nějaký hejt na něj, prostě jen suchý konstatování toho, co jsem viděl, a že fakt v osmnácti nevlítne do PL a nebude hned od prvního měsíce za megahvězdu, jak by si někdo třeba mohl myslet. Jako stát se to může, ale tak je lepší vidět realitu, než mít nějaký iluze a nahrávat pak místním anti-PL trollům.

Reagovat
Bayern +

Ten pravý bek z CP bol včera fantastický, naopak Boly z Wolves katastrofa... a to bol minulý rok z tej trojice azda najdominantnejší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten rok čo bol Neves v champe som aj zabudol aký poklad to je ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Je výborný, po sezoně bude stát 100+ mega

Reagovat
Malresi

Reagovat
tomasinho

Já ho hrozně moc chtěl, pořád si myslím, že by pro nás byl lepší jak Fabinho. Ale nevadí, Fabinho bude taky super, trošku jiný hráč, ale rozehraje se.

Reagovat
Bayern +

Nahradí Artura Vidala

Reagovat
Bayern +

<3

Reagovat
FCSL

Bellerín, Mustafi, Sokratis, Maitland-Niles Z toho si City udělá dobrej den. Jsem zvědavej, jestli Leno nebo Čech. Přál bych to ještě Čechínovi, at ukáže, jestli na to ještě má, ale byl bych hodně překvapenej, kdyby začal on. Chce to ty první 2 kola zvládnout, pak máme celkem přijatelnej los, tam by to mohlo jít. 3b bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

za nadhlad... ale predsa dúfam že City okradnete o body.

Reagovat
Nikikrew

Dost ma sere, ze zapas neuvidim ale co uz. Zacina nova sezona a treba vstupit co najlepsie. Remizu urcite beriem nakolko CIty su opat super favority na zisk titulu ale uvidime. Prvy zapas pod Emerym na ES, hraci tam musia na ihrisku nechat vsetko!

Reagovat
blaugrana

za to favority sa pomodli ruzenec!

Reagovat
Lacko_Boh

ani ty nebudes pozerat? WTF, tu bude nudaaaaa

Reagovat
Taiger

Já budu.

Reagovat
Lacko_Boh

Let's turn you and I to we (fresh ting)

Reagovat
Taiger

Low that, just relax, gotta do the privte ting

Reagovat
Nikikrew

Mam vlastne futbalove povinnosti za dedinu proste to ma sere ze nas drbu na Nedelu

Reagovat
Lacko_Boh

no s tou obranou bro asi aj mozes byt rad a este sa udrzis fit. Ja uz som tucko jak wazza. Tiez jak on som prestal hrat futbal 5 rokov back.

Reagovat
Nikikrew

Laci, treba si najst iny sport/aktivitu ked ta uz furbal nebavi alebo sa mozes poddat Arsenalu na vecnost

Reagovat
smazaný uživatel

nebavit fotbal CO to kur..

Reagovat
Lacko_Boh

sak mma :) ale teraz len duchcim robotu a skolu, sem tam strip club

Reagovat
Counter

Luke Shaw is currently 2nd in the overall FPL league after he triple captained himself for Gameweek 1...

Never doubted himself, fair play

Reagovat
Free_player

tvle jak tohle může někoho vůbec napadnout dát 3C jemu

Reagovat
Counter

No prý to byl on... Nebo aspoň ten hráčský účet, který to udělal, má jméno Luke Shaw a název týmu je odkaz na song Never Gonna Give You Up

Reagovat
Counter

Zkusil jsem k tomu něco najít a přímo on to teda nebude, to už by byla moc velká šílenost.

Reagovat
Taiger

Full on fail. Je vidět, že na twitter není takovej spoleh přeci jenom.

Příště si dám jméno Theo Walcott, triple cpt a hned si lidi budou myslet, že to jsem doopravdy já.

Reagovat
Lacko_Boh

''hned si lidi budou myslet, že to jsem doopravdy já."

Hmm...Theo? Zamotal som sa.

Reagovat
Taiger

Increase the volume ting

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Tomu se říká full on fail.

Reagovat
Busby babes

takovy fake news... puvodni verze byla vtipnejsi.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze neuvidim City- Arsenal,

aspon lfc a whu by som mohol stihnut, to by mohli byť gólové hody. Tipujem tak 3:2

Reagovat
Lacko_Boh

co robis ze nemozes?

Reagovat
smazaný uživatel

este sa musim rozhodnut, mam na vyber, ci idem hrat futbal za moju dedinku, alebo sa pojdem pozriet na futbal vedla do mesta, ale skor sa asi pojdem pozriet do mesta.

Reagovat
blaugrana

To sa radšej budeš pozerať na slovenskú tragédiu, ako na PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrajú tam kamaráti, postúpili teraz o ligu vyššie. Som na nich zvedavý, hrajú pekný futbal a teraz budú mať aj schopných súperov.

A tiež Slovenský futbal na živo > PL v notbuku.

Reagovat
blaugrana

Tak to potom hej.

Reagovat
El Cid z City

ty asi neznáš kouzlo nižších soutěží,co?

Reagovat
nani92

Reagovat
blaugrana

No keď ide človek na futbal v dedine, tak to je len tlupa ožratých dementov bliakajúcich na rozhodcu a na ihrisku behá 22 týpkov po opici.

Reagovat
Nikikrew

mozno tak 8 liga

Reagovat
El Cid z City

Pokec s kamosama,kritika vsech na hristi,jak bych to zahral ja, spousta vtipnejch momentu,fajn kulisa k setkani, prohlidka mustnich holek, klobasa a pivo ovsem nejvetsi magnet

Reagovat
blaugrana

Tak ono každý na to nie je. Ja osobne veľa ľudí pokope neobľubujem. Mám rád kľud a futbal najradšej pozerám sám.

Reagovat
El Cid z City

Ja ten vrcholovej taky sam, prales je vo necem jinym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Hokaido

Včera jsem byl na okrese a poprvé v životě jsem viděl 4 červený karty za minutu pro jeden tým. Rozhodčí odpískal fakt dementní penaltu a pak už to jelo.

https://imgur.com/a/Uv9aXIf

Ještě bych dodal, že se asi 10 minut nehrálo (třeba protože rozhodčí nevěděl, jestli se v 7 může hrát nebo už je kontumace), ale penaltu domácí tým jako gesto fair play naschvál zahodil a z protiútoku dal ten tým v sedmi gol. Střelec golu měl žlutou kartu, ale udělal Balotelliho (https://www.youtube.com/watch?v=XAO5H38pr0g). Rozhodčí mu dal druhou žlutou a řekl mu, že první promíjí, jelikož by musel zápas ukončit. Neskutečný, tohle je pravej fotbal. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Dayman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Greny

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
zelda

Reagovat
Nikikrew

chod hrat za svoju

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

ja už som zmenil šport, len tak raz za čas idem na futbal

Reagovat
Lacko_Boh

takze tinder date?

Reagovat
smazaný uživatel

fu, po včerajšku si musim dať od žien pauzu, ble

Reagovat
DeformFCB

Je to stále tak drahej koníček? Ptám se pro kámoše.

Reagovat
blaugrana

Ono sa to asi odvija od toho, aky mas s nou zamer.

Reagovat
Lacko_Boh

VPN

Reagovat
smazaný uživatel

ženy?Ani nee, platím len benzin čo prejazdím.

Reagovat
Counter

Hlavně na zpáteční cestě pronásledovaný přítelem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

taky neuvidim :) a pri predstave ze mam v tech vedrech odehrat celej zapas ve fotbale me nedela vubec dobre , kdyz jsem pulroku nestal na hristi (kdyz nepocitam malou kopanou)

Reagovat
smazaný uživatel

no to je celkom peklo, ja som to zažil pred týždňom :)

Reagovat
Greny

verim a doufam ze me zasijou na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

čas je vzácny, aká je teda hodnota slov?

Reagovat
Lacko_Boh

slova sa zaplatia na dresoch

Reagovat
smazaný uživatel

uz za hodinu, nezapsat!

Reagovat
Lacko_Boh

dikycko! I appreciate you.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DrQQ

Mluviti stříbro, mlčeti zlato. :-)

Reagovat
masina_LFC

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Milner, Keita; Salah, Mane, Firmino

Substitutes: Karius, Clyne, Fabinho, Henderson, Lallana, Shaqiri, Sturridge

víťazná

Reagovat
nani92

tá lavička <3

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš nám fandiť?

Reagovat
nani92

iba Manemu a Firminovi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

fantasy?

Reagovat
nani92

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
masina_LFC

a tá lavička vyzerá už trošku lepšie ako minulé sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď aj Danny dnes

Reagovat
Maresma

Lallana nema co delat ani na lavicce, zbytecne zabira misto Curtisovi

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Shaq a Studge měli hrát základ

Reagovat
fenixLFC

shaq ano studge nie

Reagovat
fenixLFC

wijnaldum

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Problém je, že hraje šestku, kde to vůbec neumí. Proti Turínu na CM byl super. Ale bohužel, Fabinho asi není úplně fit, Hendo ještě taky ne.

Reagovat
Counter

Škoda že hraje Arnold, kdyby místo něj naskočil Clyne, proklouzne mi do sestavy Wan Bissaka. Tak snad TAA hattrick.

Reagovat
Maresma

úplně stejně

Reagovat
mr.Silver

Vzdyt mas 40 bodu a to ti hraje jeste snad 5 hracu. Jsem mel fakt stesti, ze jsem na tebe trefil hned v prvnim kole h2h eurofotbalu

Reagovat
Counter

Tvůj tým je Racuszki FC?

A je fuk, v kterém kole na mě natrefíš, prohrál bys tak jako tak

Reagovat
mr.Silver

JJ ten Digne tam, fakt jsem to nepromyslel no. Cekam, ze Auba da dneska hattrick

Reagovat
Counter

Ty žiješ někde v pohraničí? Protože češtinu máš perfektní, vůbec bych do tebe neřekl, že máš polské kořeny

Aubovi taky věřím, ale nakonec jsem dal přednost Kunovi, protože ten dá hattrick taky a v příštím kole má Huddersfield (jestli nastoupí)

Reagovat
mr.Silver

No ted uz bydlim 6 let v Polsku, ale do vysoke jsem bydlel blizko Trince

No ja vahal, jesli jde o hrace Arsenalu - City a Cheslea, to muzou byt krasne 4 body ale budu jim verit, a snad prekvapi

Reagovat
Counter

Taky jsem od nás měl jednu chvíli až tři hráče, ale nakonec jsem se raději rozhodl počkat, kouknout na ta těžká první dvě kola a pak si teprve někoho vybrat.

Reagovat
oddy

to stejný

Reagovat
tomasinho

Snad se Gomez ale nezraní, na lavičce není jediný stoper, musel by tam jít Fabinho.

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: Manchester United manager Jose Mourinho arrested for trying open the transfer window.

Reagovat
Busby babes

nic moc.

Reagovat
Counter

Reagovat
DrQQ

for trying break the transfer window :-)

Reagovat
kolouch

West Ham: Fabianski - Fredericks, Balbuena, Ogbonna, Masuaku - Noble, Rice, Wilshere - Antonio, Arnautovic, Anderson

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

3A utok

Reagovat
Bayern +

WHU: Fabianski - Fredericks, Balbuena, Ogbonna, Masuaku - Rice, Noble, Wilshere - Antonio, Arnautovic, Anderson

Zabaleta, Diop, Obiang, Snodgrasss, Jarmolenko, Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

Och, ešte keď bude hrať Jarmo alebo Snod miesto Antonia, tak celkom žerem ten útok

Reagovat
Bayern +

Ja som naopak rád, že Antionio začína v základe. Je to sympaťák a som rád, že na úkor tých posíl do ofenzívy nám v lete nezmizol. Podobne ako Kouyaté (radšej mohli predať Obianga)

A ešte ma prekvapil Rice v základe a Cress ani na lavičke...

Reagovat
smazaný uživatel

ako jasne, je to sympaťák, a ten progres čo spravil od prvého zápasu je úžasný, to len tak čisto rozmaru. Tí dvaja ľaváci bavia na lopte viac proste

Reagovat
Bayern +

Tak Snoddy jasné, koho by ten nebavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a rice

Reagovat
Bayern +

To jo. Inak skvelé, 5 ostrovanov v základe a to ešte nehrá Cress namiesto Masuaka.

Reagovat
Mastný Chobot

Balbuena je najlepší stopér v celom Shire

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra na tribuně, už to začíná

Reagovat
Greny

vzdyt zacal pozdeji pripravu skrz ty trisla ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

první si něco zjisti o tom proč tomu tak je debílku

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to dřevák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Non-Salahovci ve fantě fandíme WHU

Reagovat
nani92

To snsi hovoril, kým som nevidel Chicharita a Yarmolenka na lavičke

Reagovat
Pipo123

Cmon Felipe

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude keců

Reagovat
Counter

Chce to takové trouby ignorovat, snad se tím média nenechají strhnout.

Reagovat
Busby babes

jj, to bude strasnej shitstorm.. kdyz si vzpomenu co se delo okolo Craiga a to jen proto, ze je blondak...

Reagovat
EXoRcIsT

Hlavne nech to je na styl Craigovych bondoviek a nie tych Brosnanovych

Reagovat
Counter

Myslím, že brosnanovským bondovkám už odzvonilo, k tomu se za současného filmového trendu jen tak nevrátí.

Reagovat
Busby babes

to nehrozi. Akcni filmy se od prvniho Bournea toci proste jinak.

Reagovat
blade115

Stringeeeeeeer Na něj to docela i sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Good news. Sam Allardyce on Sky just said Alex Ferguson continues to recover, is on holiday at the moment recuperating and the plan is to make it back to Old Trafford around the New Year. Keep going Fergie!

A rovnou to vezme za Mourinha a vyhraje titul

Reagovat
smazaný uživatel

konečne je to tu, poďme na to

Reagovat
tunkic

Sice mam zatim z Emeryho dobrej pocit, ale dneska si hlavne preju, at je to bez nejaky ostudy!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase dneska citím, že neprohrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Aby toho nebylo málo, tak zřejmě v prvním kole h2h ef fantasy prohraju prvni kolo s tymem, co se jmenuje hospurs, pak se divte, že je nemam rád

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podme na ně Kladiváři! fuck you Liverpool!

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Dneska by se Firmino s Maném mohli podělit o body a Salah střídat v 59. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

s hattrickom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trent na to, že sa zapojil do prípravy len nedávno je skvelý

Reagovat
Taiger

Firmi idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
diastan

A je to tady

Reagovat
Kixi Syhimour

Salaah

Reagovat
smazaný uživatel

Ho tak nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

chcel si povedat ze sa ho bojis

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby stal metr ode mně tak jo, bál bych se že se před mnou odpálí

Reagovat
masina_LFC

hmmmm pán je primitív

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
DeformFCB

Pěkná akce

Reagovat
Taiger

DO PIČI

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Counter

Klid, máš přece lepší tým.

Reagovat
Counter

Salah

Reagovat
oli9

salah o mane mane

Reagovat
smazaný uživatel

parádna akcia, od Nabiho cez Robertsona až po Salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Offside ARAB nám by to hned pískl

Reagovat
smazaný uživatel

Keita

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, Salahovi to moc dlouho netrvalo..18.minuta

Reagovat
ondris

Naby

Reagovat
Cobra

Ty náběhy té útočné trojky Liverpoolu je něco fantastického.. každý jejich náběh smrdí gólem.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

hned prvy da do pici

Reagovat
Horcmen

a Robertson

Reagovat
Counter

booo

Reagovat
smazaný uživatel

snad dnes pohodová výhra a podívá se na plac i Shaq, Fabinho a Studge

Reagovat
Taiger

Už střídej Salaha pls.

Reagovat
smazaný uživatel

two seasons wonder?

Reagovat
Horcmen

Trent, uff

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino konecne normalni uces

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, chce to ještě 3

Reagovat
Taiger

Od Maného

Reagovat
Hokaido

Tak Liverpool bohužel začal tak, jak loni skončil. Historie stranou, je z nich vážnej title contender.

Reagovat
Busby babes

pulhodina s WHU u tebe nejak zasadne zmenila ocekavani vuci Poolu?

Reagovat
Hokaido

Nezměnila nic, spíš jsem tajně doufal, že se jim to rozsype jako třeba nám vloni v prvním kole.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Counter

ManCity jsou pořád lepší, hlavně co se týče šířky kádru. Ale LFC je jim momentálně asi nejblíže, letos by to mělo být vyrovnanější než posledně.

Reagovat
Remt

Pevně si přeju aby to bylo vyrovnanější než loni, mám stejný názor, řekl bych, že City budou letos opět lepší a ve vypjatějších zápasech budou mít pevnější nervy. LFC bych to ale moc přál, snad letos nebudou tolik ztrácet v zápasech se slabšími soupeři :)

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold je strašnej

Reagovat
wild

Uzasny futbal v podani Liverpoolu. Velmi im zavidim toho Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppa? Nikdy, stejný zmrd jak Mourinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme ho mohli mít klidně dřív. Jenom za prvé jsme stále důvěřovali LVG. A po jasném odchodu LVG jsme měli půl roku na to přitáhnout Pepka, Ale když vedení chtělo jenom Mourka mají to co chtěli

Reagovat
Busby babes

nemeli jsme zadnej pulrok na to pretahnout Guardiolu. Byl domluvenej v City.

Reagovat
smazaný uživatel

ty se ani neozývej

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Arnautovic sportovne

Reagovat
Counter

Taylor stále nejhorší rozhodčí v PL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Remt

Kluci kde sledujete online Liverpool? nějak mi streamcomando nejde. Díky

Reagovat
vinetou
Reagovat
DeformFCB
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

přes ACestream 4K kvalita

Reagovat
Remt

a jak prosímtě funguje ten ACestream? to si musím něco stáhnout nebo je to jen klasická stránka? Jsem v tomto noob. Asi teď mrknu na něčem jiném ale pro příště, pokud je tam dobrá kvalita, zkusím to zprovoznit

Reagovat
smazaný uživatel

normálně si stáhni acestream a v google napiš football stream reddit a tam už najdeš zápas a pod tím je SKYSPORTS 1080p 720p teďkom i 4K, ale pokud na to nemáš monitor tak nedávej 4Knení to pěkné

Reagovat
Miguel19

Arnold top centry

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

o to překvapivější ten přímák

Reagovat
tomasinho

Nechcete si Fanta výlevy nechat na spešl článek?

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
Counter

Spešl článek slouží k profesionální diskuzi a výsměchu Taigerovi, balast patří sem.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Co ti je

Reagovat
Counter

Jen banter ;-)

Reagovat
Taiger

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Horcmen

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
jacobT

Reagovat
Taiger

nn

Reagovat
Error

Dva tydny musime prezit, pak uz to prestane zajimat i je samotne.

Reagovat
tomasinho

Já letos po pauze taky hraju, ale první kola to je samá fanta prostě. Ještě od některých lidí, kteří žijí jen tím. A abyste neřekli.

Kapitán Manééééééééé

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

joooj

Salah

Reagovat
Taiger

Ufffff, Fabianskiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Milner takto z dialky vyzera ako keby zajebal na hlavu undercut

Reagovat
fenixLFC

trent ma uz zacina srat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

na začiatku tam mal 2 dobré momenty, ale od 15 minúty je mimo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pipo123

To čo hraje West Ham je čistá samovražda, úplne prepustili kraje ihriska domácim, aj pritom góle sa Antonio prechádzal niekde v prdeli a obranca LFC tam bol úplne sám

Reagovat
lucius6

Anderson je snad jeidnej hráč, kterej v prvním poločase přinesl nějakou přidanou hodnotu ze strany West hamu, takovej Wilshere se dotkl snad jednou míče a zbytek zálohy je na tom podobně špatně.

Reagovat
Pipo123

Anderson tam herne zomrie, už to vidím, viac musí brániť než hrať na lopte, totálne ho tam dojebú

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale zápas na Anfielde je extrém pre hráčov ako Anderson, v sezóne to bude skôr výnimka takýto herný prejav WHU.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
Remt

Tak zase ale nebudou hrát každý zápas proti týmu jako je Liverpool, že? Předpokládám že proti týmům z dolní poloviny tabulky bude hra vypadat o dost jinak

Reagovat
Pipo123

No neviem, problém vidím v tom že tá záloha je hrozne nefutbalová, Noble aj Jack majú problém si prebrať loptu, Antonio za polčas ukázal iba jediné, predkopnúť si loptu a utekať. Tu nejde ani tak o LFC že sú super, ale skôr že West Ham má problém si prihrať na pár metrov

Reagovat
Counter

Nezvládají moc napadání LFC, jsou zakřiknutí, nesehraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Salah už mohl mít hattrick, za mě dobrej poločas.

Reagovat
Horcmen

Maneeee

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

těžce nezvládáš..že nesleduješ nebo nejsi na slovácku radši

Reagovat
REPLIKATOR

neumíš chlastat

Reagovat
Counter

Mané

Reagovat
smazaný uživatel

No firmino chtěl hrát další ofsajd je tlačí jak viktorku plzeň u nás

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta situace jak ho rozhodčí poslal sám na branku to dokazuje

Reagovat
oli9

dej si facku a sleduj s mourkem ten váš utrápený humus

Reagovat
smazaný uživatel

pojď mi dát ty tu facku frajírku

Reagovat
smazaný uživatel

tak prvý gól našej novej 10-ky

Reagovat
sylarko

Nechapem preco tu 10tku nedali salahovi

Reagovat
EXoRcIsT

obrana WHU a Kloppova oslava

Reagovat
Taiger

Manéééééééééééééééééééééééééééé, tak už smáznul půlku bodů Salahovců

Reagovat
mr.Silver

Obrana WHU chudak Fabi...

Reagovat
Alberto Aquilani

West Ham je taký ten typický anglický team, ktorý minie triliardu do ofenzívnych hráčov, ale v strede poľa to hrajú s Nobleom a Wilsherom.

Reagovat
smazaný uživatel

To je práve dobré.

Reagovat
Alberto Aquilani

to máš pravdu, pre súperov je tá dvojka priam kľúčová Ešte keď sa k tomu pridá niekto ako Rice...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes má West Ham problémy inde ako v dvojici Noble-Wilshere.

Reagovat
Alberto Aquilani

Práve naopak, najväčší problém je ten stred poľa. Môže sa nadávať na Masuakua, že nedobehol Salaha, ale tá obrana 4ka je stále prečíslovaná, stred poľa nevie vôbec podržať hru, rozdať to do krídiel, proste nerobí nič a z toho planú aj tie tie chyby obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo na tom bude, ale z toho pressingu a nasadenia sa vie vymotať len málo záložníkov hrajúcich proti Liverpoolu. Zakladať hru a posielať to na krídla by mal Wilshere, problém je podľa mňa v Nobleovi, ten nie je ani tvorivý, ani DM, je pomalý a nevie vyhrať súboj...brzda pre celý tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, s Nobleom si nie som istý, tam mohol hrať niekto iný.

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Milner fantasticky. Jak ho moc nemusím, tak dneska skvělý výkon

Reagovat
cubazi

No Milner je z pomedzí dvojice Henderson/Lallana nad ich sučastne možnosti... skvelý výkon, len nesmieme zabudať na zadne vrátka a stracať prihravkami lopty....

Inak Lallanu nepochopim prečo ešte držíme... radšej nieakeho mladého angličana ako jeho

Reagovat
oli9

Milner byl fantastický už na jaro at v lize nebo LM duraz, bojovnost proste běhá tam a zpátky... tolik černé práce a souboju co on za zapas podstoupí je mazec

Reagovat
tomasinho

Tak on takhle hrál skoro celé jaro, ve výborné formě. Fakt šel nahoru, trvalo mu, než si zas zvykl v záloze, ale dodává tomu něco jiného. Jen nesmí hrát spolu s Hendem.

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za oslavu Kloppa? to až bude gif, tak to raději nechci ani vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia by mali zapracovať na spievaní YNWA. Dnes ich takmer nebolo počuť a ani to nedospievali.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Firmi nepoužitelnej úplně, Giroud by se tam hodil 27x víc.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WHU proč nehraje Dame Diop

Reagovat
Taiger

WHUT

Reagovat
Pipo123

Ako LFC hraje krásne, ale tie kraje obrany West Hamu to je paródia, veď nie sú v žiadnom súboji

Reagovat
smazaný uživatel

tak když tam hraje masuaku na úrovni našeho pazdery

Reagovat
Pipo123

Ani ten borec na pravom kraji nič nehraje, navyše to 110 kg hovado (Antonio) serie totálne na obranu, paradoxne Anderson čo v Taliansku sa vôbec nezapájal do obrany tak bráni lepšie než všetci hráči West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson maká, celkom ma prekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

WestHam zklamání, čekal sem víc

Reagovat
Ranoth

to si si urcite hovoril aj o vasom vykone

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp

Reagovat
Darren Fletcher

hoci liverpool neznasam, musim povedat, ze je radost pozerat na ich hru podobne tazke to mam s barcelonou

Reagovat
Nikikrew

Velmi slusny vykon od Liverpoolu, Mane a Salah sa javia ze su stale tam kde minulu sezonu. WHU docela neskodny aj ked tam mal 2 slubne sance Amautovic. Tu je rozhodnute

Reagovat
Miguel19

Však Salah je hroznej. Gól do prázdný a spálené dvě šance. Jinak pravidelně končí na prvním hráči.

Reagovat
oli9

přesně takhle ale Salah začínal minulou sezonu...na gol potřeboval 5 golovek....ale dokázal si je vytvořit pak už to tam padalo samo....duležité je ale ze se do šancí dokáže dostat

Reagovat
Nikikrew

Hrozny urcite nie je, stratil par lopt, dvakrat bol v offisde. Hra sa vacsinou po jeho strane, dobre vytvara priestor pre Arnolda ktory ale nevie centrovat...

Reagovat
smazaný uživatel

definicia hrozneho vykonu je trošku čosi iné..páli šance, stráca v súbojoch, ale nábehy bez lopty za obranu a všeobecne pohyb pomáha vytvárať priestor iným okolo seba a spôsobe chaos v obrane WHU..títo hráči ako on aj mane majú buď top zápasy, alebo len skrátka "dobré". Hrozní fakt nikdy nie sú

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

němci, no

Reagovat
REPLIKATOR

@BoringMilner

3 min.před 3 minutami

Virgil Van Dijk said I looked like I'm playing rugby with my headband on. I said But I'm playing football Virgil. He said Yes, I know James but you look like a rugby player. I said But I'm a football player Virgil. He said Don't worry James. I said I won't.

Reagovat
R22

Gini hraje skvěle, už v přípravě byl výborný TAA ty centry dnes přitom jindy je má výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum skvely

Reagovat
fenixLFC

v mnohych veciach rovnako ako vlani mnohe lepsie. to ze salah pokracuje kde skoncil je super, to ze mane zadrbe miliardu akcii ale potom da gol je rozporuplne. trent dnes najhorsi hrac na ihrisku, okrem jedneho priamaku mu nejde nic, center hadam este netrafil. ked je pravda to s lovrenom tak nech ide do prdele, pretoze s gomezom na stoperovi hrat nemozme. a wijnaldum podla ocakvania totalny priemerak.

najlepsie od nas hra robertson a najma naby, to bude neskutocna posila

Reagovat
smazaný uživatel

wijnaldum fakt nie je totalny priemerak dnes

Reagovat
fenixLFC

hru nezrychli, naopak spomaluje, loptu iba posuva a ani smerom dozadu teda nie je extratrieda a parkrat tam prepadol...

Reagovat
cubazi

Tak podla mna Giny hrá ako CM velmi dobre... to že niekedy hru logicky spomalí je podla mna dobre lebo sa vieme rozložiť ... zatial nam rychle brejky nevychadzajú

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie s Gomezom?

Reagovat
cubazi

čo s Lovrenom??

Reagovat
oli9

nějaké problémy s břichem...navíc je měl zatajit klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum v pohode podľa mňa

Reagovat
R22

bože ty si uplně deluded že to neni možný

Reagovat
Kowe

Reagovat
kiwwi

Milner najlepsi hrac na place...nechapem jak raz moze vyzerat jak totalne drevo co vie len behat a raz hrat takyto zapas

Reagovat
smazaný uživatel

si tiež hovorím pri pogbovi niekedy top, niekedy ako Mulumbu

Reagovat
smazaný uživatel

častěji je to ten mulumbu

Reagovat
oli9

milner byl už na jaro famozní, nahoru dolů..nejvíc naběháno v zápase vždycky...souboje, duraz je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham úplne prevalcovaný. Tí traja chalani v predu majú neskutočné zrýchlenie na pár metroch a ten blok je pre nich len vtip.

Čakal som, že kladivári budú z brejkov hroziť trochu viac, ale ten stred poľa je strašne slabý, Anderson sa mi páči, dobrý work rate, Arnau odstrihnutý, zvyšok hrá len svoj priemer/podpriemer.

Ale dalo sa čakať, to nie je tým ani tréner, ktorý by uhral niečo týmto štýlom, proti slabším súperom budú ďaleko lepší.

Liverpool úplná dominancia, taký biliard až do brány hneď dva krát, easy peasy

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu co tamd ělá noble ten už to měl dávno zabalit

Reagovat
Malresi

Najlepší zatiaľ Mané, ale pochvalu si zaslúžia všetci.. Začali sme dobre

Reagovat
avicii

parada, tento futbal mi chybal este Shaq a Studdge v druhom polcase nech sa ukazu

Reagovat
tomasinho

Naby je skvělý. A to ještě podle mě nehraje vůbec své maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

on bude dokonaly v nasom futbale

Reagovat
smazaný uživatel

on by bol dokonaly všade..príliš veľa talentu a prispôsobenia sa

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje velmi dobře. Líbí se mi, jak dává brzo míč od nohy.

Reagovat
nani92

už som skoro pekne zaspal a užíval si nedeľného slofika, keď tam Mane musí dat gól a komentátor samozrejme musí zjapat..

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool je strašne nabambaný

Reagovat
smazaný uživatel

Manému to dnes nejde snad ho ten gól nakopne. Keita boží. Milnerovi prodloužit smlouvu. Trent se snad sebere o přestávce. Možná bych ho i vystřídal kvůli možnosti rudý..Na Andersona sem se v PL fakt těšil, ale jak se tam dvakrát válel tak s tím ať jde do píči. Jo a Taylor furt stejnej tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je skvelý. Keď bude fit Fabinho a zapracuje ho Klopp do XI, to tretie voľné miesto musí mať jeden z trojice shaq/milner/wijnaldum...Henderson proste nemá čo robiť v základe

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vinetou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Han střelil první

Hendo své místo v základu rozhodně má, ale Milner dokazuje fakt výbornou formu, takže by byla škoda ho posadit. Zápasů ale bude hodně.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mates_Matesović

Ta páska Firminovi byla fakt skvělej nápad

Reagovat
avicii

a strasne sa mi paci ked ma loptu na nohe Alisson, taky klud som pri nasich brankaroch davno nepocitoval

Reagovat
Taiger

Salah na 0 bonusech, I like.

Reagovat
Horcmen

to tak má bohužel často, ikdyž teď by měl ještě BPS za vítězný gól

Reagovat
Taiger

Jako, mám Maného a Robertsona a první je na 3, druhej na 2, ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

a máte to tu fantasysti

Reagovat
Horcmen

Mané

Reagovat
Horcmen

offside ale...

Reagovat
Remt

V Jakých ligách je letos video? U nás už je a v Anglii stále ne? fandím Live ale nelíbí se mi aby nám uznávali takovéhle goly

Reagovat
smazaný uživatel

3 goly z ofsajdu nádhera takhle se vyhrává dámy a pánové

Reagovat
janinho

prve dva neboli ofsajdy ale inak mas pravdu ty mas asi take dobre oci jak asistent pri tretom gole

Reagovat
JessePinkman

Přesně tak

Reagovat
Remt

ten druhý mi přišel ok, tento bohužel jasný ofsaid:-/

Reagovat
Kixi Syhimour

tenhle byl první v obou předchozích případech to byla přihrávka dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Praporkář

Reagovat
Counter

Ofsajd

Reagovat
Taiger

HAHAHAHAHAHAHAHA, Eat your heart out Salahovci Už teď můj non cpt Mané má víc bodů.

Reagovat
Horcmen

Salah + Mané + Robertson

Reagovat
Taiger

WTF? Máš?

Reagovat
Horcmen

mám

Reagovat
Taiger

Tak jsem ušetřil flašku, paráda.

Reagovat
Counter

booo

Reagovat
Busby babes

a proto mam oba.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Showman se s těmi kecy o ofsajdu konečně dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeho chyba

Reagovat
Mastný Chobot

ako si môže nevšimnúť takýto ofsajd?

Reagovat
Taiger

Má triple cpt Maného.

Reagovat
Gunner14

Tobě z tý fanty jebe

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobně litrpůl fan

Reagovat
nani92

Nechce sa mu v nedeľu robiť, tak neodvádza 100%

Reagovat
Counter

Jeden obránce WHU tam vzadu byl a ve chvíli zakončení už Mané byl na jeho úrovni, mi to přijde jako jakžtakž pochopitelná chyba. Ale pořád chyba no.

Reagovat
smazaný uživatel

debutanti v obrane jak lusk

Reagovat
REPLIKATOR

Video

Reagovat
Gunner14

Na co VAR že? Takovej ofsajd nepísknout

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce nepísknout 3 ofcajky to už je něco

Reagovat
smazaný uživatel

normálne ma nebaví ten gól keď je z ofsajdu piče toto musí vidieť postranný

Reagovat
Taiger

Mě baví moc, 9 bodů navíc + záruka 3bpts pro Maného.

Reagovat
fenixLFC

ved tam bol v ofsajde pomaly aj van dijk

Reagovat
SCELO

offside

Reagovat
Miguel19

Já mám vlastně Maného v klasice i draftu. Tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

fanta mení okolnosti

Reagovat
Taiger

Ty jsi šílenej.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
Taiger

Doufám, že bude penalta a Mané ji půjde kopat na hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

pencle bude z ofcajku tutovka

Reagovat
vladino10

Trapas, veď to bolo vidno na prvý pohľad

Reagovat
Taiger

Kdyby ten gól z ofsajdu dal Salah, tak asi šílím.

Reagovat
jacobT

Mohol ho dať radšej Robertson.

Reagovat
Taiger

Toho má skoro každej.

Reagovat
jacobT

No ďaleko menej ľudí než Salaha.

Reagovat
Taiger

No a ještě méně než Maného, kterýho mám.

Reagovat
Taiger

*Maného nejméně

Reagovat
smazaný uživatel

wilsherov pohyb cista katastrofa..som rad ze sme sa ho zbavili

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

najednou

Reagovat
smazaný uživatel

nee ja som bol proti nemu uz asi 3-4 roky

Reagovat
Counter

Fakt? Tak tos mě nějak málo palcoval, když jsem schytával za kritiku Jackieho posměch

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, asi som sa len viac sustredil na gibbsa, jenka, girouda a cecha

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

ale obetoval penis za tím

Reagovat
smazaný uživatel

Balbue už mal byť von. Fakt debut v PL jak víno

Reagovat
Ranoth

double dick shot

Reagovat
smazaný uživatel

takový double... padali jak hrušky

Reagovat
ADM

BOOOOOOOM

Reagovat
REPLIKATOR

Kulervoucí incident.

Reagovat
jacobT

Ach, musel Hughes stiahnut Cedrica uz v 56. minute?

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Taiger
Reagovat
Mastný Chobot

Heh, tak to ani nechcem vidieť snáď

Reagovat
J0EL

Preco? V priprave jeden z nasich najlepsich hracov. Zasluzi si sancu.

Reagovat
Counter

Proti slabším soupeřům s radostí, první kolo s ManCity raději ne.

Reagovat
Miguel19

#MCFC XI v #Arsenal: Ederson, Walker, Stones, Sterling, Gundogan, Aguero, Laporte, B.Silva, Mendy, Fernandinho, Mahrez

Reagovat
diastan

Snad nebude Kevin ani potreba

Reagovat
Taiger

Jaká je šance, že nastoupí Sané z lavičky?

Reagovat
diastan

Pokud nebudeme vest v 70. min tak myslim, že skoro 100%

Reagovat
Taiger

Tak teď jsem na vážkách, jakej chci stav.

Reagovat
jacobT

Tak hadam hlavne uspesny vysledok pre Arsenal a srat na nejaku fantu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ide mu o veľa, Counter ho doženie k samovražde ak zase pohorí vo fante

Reagovat
diastan

Reagovat
Taiger

Wtf, jak "zase"?

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Samozřejmě nadsázka Zajisté, ale Auba hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Counter je cyberbully

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Šupák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Je to tady

Ederson, Walker, Stones, Laporte, Mendy, Fernandinho (C), Gündogan, Bernardo, Mahrez, Sterling, Agüero

Doufal jsem v Kompas-Stones ...

Aguero bude mít snad velkou sezonu a budou se mu vyhýbat zranění. Obzvlást jestli to má být u nás ta jeho poslední

Reagovat
Taiger

Sané lavička?

Reagovat
diastan

Máme přetlak....

Reagovat
mr.Silver

Nemusel by hrat vubec, misto nej by mi ve fante hral Jorginho

Reagovat
Taiger

Mně Richarlison

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Kde je Sané?

Reagovat
smazaný uživatel

kua nemalo im chybat plno hracov?

Reagovat
smazaný uživatel

ved nemaju na placi starsieho Silvu ani KdB, to je celkom oslabenie si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak z nejsilnější sestavy tam chybí Sané, KdB a Silva

Reagovat
Miguel19

Bez Saného se v klidu obejdou šmarjá..

Reagovat
smazaný uživatel

však jistě že jo.. bez každého z nich se v klidu obejdou. Ani netvrdím opak

Jen říkám kdo nehraje..

Reagovat
diastan

To už tvrdil Löw

Reagovat
celeb

Reagovat
Counter

Nehraje nakonec akorát Kompany, D. Silva a KdB.

Reagovat
Taiger

Sané neměl hrát?

Reagovat
Counter

Já jmenoval hráče, kteří mohli chybět kvůli MS, a nakonec skutečně chybí.

Reagovat
Taiger

Ah, fair enough.

Reagovat
nani92

David Silva je už lavičkový hráč?

Reagovat
nani92

ten kkt nie je ani na lavičke

Reagovat
Counter

Myslím, že je zraněný nebo čerstvě po zranění.

Reagovat
diastan

Zdravotne ok

Reagovat
diastan

Není v kondici, už rano Pep prohlašoval, že ho necha jeste mimo, obzvlast pri forme Bernarda neni potreba

Reagovat
El Cid z City

vypadli hned v osmifin, nechapu,proc to s nim tak dlouho trva..2 klicovy hraci out

Reagovat
Kluivert9

Hm, někdo tady psal, že jediná jistota v záloze sestavy City je David Silva

Reagovat
fajdax

Kdy za posledních 10 let neměl Aguero velkou sezónu?

Reagovat
diastan

Na běžného hrace samozřejmě nikdy. Kazdou sezonu ho od uplneho vrcholu zbrzdi nejake mensi zraneni. Jestli chce letos porazit Salaha v počtu golu bude muset předvest sve nejlepsi

Reagovat
fajdax

Já ho mám strašně rad už x let z atletika, strašně jsem si ho tehdy přál k nám. Pro mě dlouhodobě nejlepší hrot na světě(Messiho a Ronalda nepočítám) a přijde mi silene podceňovanej.

Reagovat
FCSL

Čech začíná

Čech - Bellerin, Mustafi, Sokratis, Maitland-Niles - Guendouzi, Xhaka, Ramsey - Ozil, Auba, Mkhitaryan

Reagovat
mr.Silver

Guendouzi

Reagovat
SunFells

Guendouzi Ale s tou obranou to vidím tak na 0:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson nás nechal zapzpomínat na staré časy

Reagovat
Han střelil první

Prostě jsem si řekl, že když tam plácnu Salah+Mané+Firmino, tak vzhledem k losu asi neprohloupím. Vypadá to dobře

Reagovat
Counter

Guendouzi byl v přípravě skvělý, ale ManCity už na něj bude moc

Reagovat
Counter

A Leno na lavičce mě teda nenaplňuje optimismem - jestli je podle Emeryho horší než Čech, tak jsme vyhodili 19 mega z okna.

Reagovat
Gunner14

Lenovi je 26 let. Nedivil bych se kdyby Čech chytal ligu a Leno poháry a od příští sezony by byl Leno jednička.

Reagovat
Counter

26 let je už na brankáře dostatečný věk, aby nemusel být nějak zapracovávaný, obzvláště když má Leno odchytáno v Německu nějakých 300+ zápasů.

Reagovat
Gunner14

Souhlasím taky chci aby Leno hrál hned základ, ale Emery to asi vidí jinak no.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Man City bude na celý tým moc a Guendouzi tomu tolik neublíží jak jiní.

Reagovat
Counter

Beru to tak, že Guendouzi by si zasloužil i trošku ochránit - jestli nás po jeho chybě ManCity rozcupujou (což mi přijde dost pravděpodobné, protože místy předržuje míč a na poslední chvíli si akorát řekne o faul), tak mu to akorát do budoucna uškodí. Když už ne Torreira, tak raději Elnenyho, stejně se budeme především bránit.

Reagovat
SunFells

Že budem bránit vůbec nenahrává tomu, že by neměl hrát. A lepší když u toho je nejpřipravenější a doposud nejlépe hrající záložník. Takováto ochrana mi přijde trochu pasé, pro něj by byl teď i zápas s Fulhamem velká věc a tomu se nevyhne. A rozhodně je aktuálně mentálně mnohem víc na výši než trápící se Elneny.

Reagovat
Lacko_Boh

Torreira chilluje po MS ci preco nic?

Inak suhlasim. Samozrejme. Counter je velmi elegatny a distingvovany co sa tyka mladych hracov, jeho neznost a opatrnost by nam mohla paradoxne ublizit.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Uvidíme no, snad se pletu, ale mám obavu, že tohle bude oproti přípravě úplně jiné tempo, kterému nebude stačit.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Shaq a Studge kurva na co Hendo

Reagovat
ADM

Sané bude teraz vysedávať kvôli Mahrézovi?

Reagovat
diastan

Rekl bych, že na konci sezony budou mít priblizne stejny pocet zakladu x stridani

Reagovat
MCFC_8

Pep to bude rotovat

Reagovat
Taiger

Sané snad nenastoupí ani minutu a půjde mi tam Richarlison.

Reagovat
fenixLFC

mne nesmel nastupit bud kevin alebo david silva

Reagovat
Taiger

Jednomu z nás to snad vyjde.

Reagovat
fenixLFC

mne to uz vyslo

Reagovat
Kixi Syhimour

Sturridge

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl být samostatný příspěvek

Reagovat
Free_player

taky doufám

Reagovat
tomasinho

Proč kurva víc nestřídá? Shaqiri mohl dávno hrát. I Studge.

Reagovat
JessePinkman

Taky to nechápu. To mě na Kloppovi sere...

Reagovat
fenixLFC

silva ani na lavicke

Reagovat
MCFC_8

Je po zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

jak mohol dat Wijnaldum niekedy 4 goly v jendom zapase??

Reagovat
fenixLFC

najviac priemerny hrac liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Je hendo

Reagovat
Makiii

Hendo je na mile daleko pred nim s tim prumerem..

Reagovat
fenixLFC

henderson je pan hrac proti tomu posuvacovi co vie hrat sem tam velky zapas

Reagovat
Makiii

pokud nekdo vystihuje presne pojem prumer , tak to je pan Hendo viz, co predvadel na MS. Ten hrac nenabizi vlastne nic krome obetavosti.... a to mi fakt prijde sakra malo na kapitana Liverpoolu a hrace Anglie. Keita ukazal za 1. Zapas vse co mi hrac na tom poste mel mit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To tam běžel malej Busby

Reagovat
Taiger

Proč Maného

Reagovat
smazaný uživatel

Peter Čech laca mel hrat...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Mně se na ManCity tahle varianta líbí víc, Laca do základu na slabší soupeře, kde nemusí Auba ani z křídla tolik bránit.

Reagovat
Swarley

na tyhle těžký zápasy je hodně složitý nasadit oba...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hachim Mastour

No Laca by mal hrať v základe ideálne stále. Ale bez Torreiru to radšej postavme defenzívnejšie.

Reagovat
Hachim Mastour

Mahrez základ, super! Som sa bál, že bude hrať Sané.

Reagovat
tomasinho

Já čekal oba a Sterlinga na lávce kvůli MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Studgeeeee

to bolo koľko? 10 sekúnd?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto

Reagovat
Counter

Sturridge trošku nástup

Reagovat
JessePinkman

Dannyyyyyyyy

Reagovat
Trand

Ten pocit, když do prvního zápasu sezóny nastoupíš s obranou Bellerín, Mustafi, Sokratis, AMN. Já se teda těším moc, ale ta obrana bude letos zas klasickej průser, pokud se Holding s Mavropanosem nezaznamenají nějaký velký progres.

Reagovat
mr.Silver

Nejvetsi pruser bude Sokratis

Reagovat
Counter

Anebo ti hráči ve fungujícím organizovaném týmu budou hrát lépe než v poslední době pod Wengerem.

Reagovat
Trand

No to je naše jediná naděje a trochu v to spolíhám, ale nevím, na kolik tomu můžu věřit.

Reagovat
Counter

Já to samé no. Ale hlavně bych nesoudil podle dneška, ať už to dopadne jakkoli

Reagovat
Trand

Podle dnešku určitě soudit nebudu, jen mi prostě přijde komický, že jdeme do sezony zase s takovouhle obranou.

Reagovat
mr.Silver

Nejvtipnejsi je to, ze jsme do te obrany podepsali 3 hrace, ale ze bychom nejak extremne posilili, to se mi teda nezda

Reagovat
Lacko_Boh

ale teda za AMN nie som rad. Cech ako jednotka potesil, aj napriek poslednym dvom sezonam, Leno pekne pomalinku, step by step jak Frank Lambert, nech sa o to pobiju. Najhorsie by bolo dat Cecha rovno ako dvojku, Emery toto zvladol(uvidime) velmi pekne, elegantne. Tesim sa.

Reagovat
Mastný Chobot

kričíš no počkaj zajac ale bojíš sa zaja

Reagovat
Lacko_Boh

ako to prosim ta myslis?

Reagovat
Hachim Mastour

To nevie ani sam autor

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Jen počkejte až přijede Mourinho s autobusem

Reagovat
smazaný uživatel

ten arab si zase neškrtne

Reagovat
masina_LFC

z vas dvoch je tazko povedat kto je jebnutejsi

Reagovat
smazaný uživatel

2>1 ty jsi ten kokot

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

Burnley bude i tuhle sezónu v pohodě, jim tam defenziva prostě fungovat bude...a určitě super šance pro Vydru, protože jim chybí do toho útoku běhavý hráč jako sůl...šance určitě dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

STURRIDGE

Reagovat
Taiger

To hrál Bellé v přípravě tak skvěle nebo proč je stále v základu?

Reagovat
Mastný Chobot

wow, Emery taký spenglish zajebal v tom rozhovore pašijón in d pič

Reagovat
Lacko_Boh

loooooool kamo SKAPAL som

Reagovat
Mastný Chobot

to je magor tento kokot

Reagovat
Taiger

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Euphael

mas link pls?

Reagovat
Mastný Chobot

určite to nejakí autisti dajú na internety, nečudoval by som sa ani techno mixu

Reagovat
tomasinho

Emery Teď Lena v draftu nevyměním

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

mam taky citacik, ze cechino urobi nejaku tu fatalitku

Reagovat
nani92

ale no, to už sa blíži ku kyberšikane

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
jacobT

Ak to tu Čech číta, tak to bude tvoja chyba, keď niečo pokašle! Dúfam, že s tým dokážeš žiť.

Reagovat
Hachim Mastour

Vymeníš

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, ale príď si pre to

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi nemáte prosím Vás kvalitní stream na zápas Arsenal v City....díky moc...

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Funguje díky šéfe....

Reagovat
Lacko_Boh

aHOJ bRO. You CAn defINITLY fiNd SOMe EPIC streamS on RedDIT /SOCCERSTREAMS *WINK

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

bro vím jak to myslíš,ale ja na streamy vůbec nekoukám a nemám snima zkušenost...dneska je to vyjímka,ale vím že top myslíš dobře...jen jsem potřeboval trošku pomoct...

Reagovat
Lacko_Boh

keby padne Trandov tak ti sem potom svacnem dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Díky zatím funguje...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem jedinej zapas pripravy, takze nevim co vubec ocekavat. Tipnu si 2:1, oba Auba

Reagovat
Taiger

Skvělej scénař

Reagovat
Csaplárova past

Nejvetsi spalovac sanci (Sterling) opet v zakladu

Reagovat
diastan

Vyser se na to

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne se zase na zapas Arsenalu tesim. Snad mi to vydrzi co nejdele

Reagovat
Taiger

Tak si přivolal gól v naší bráně během prvních 5 minut.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
elChe

Trctvrte hodinky....

Reagovat
Gunner14

Tak pojdme na to, nová éra po Wengerovi začíná. COYG

Reagovat
Lacko_Boh

Potom mi sem prosim napiste aku formaciu podla vas hrame. Ak bude zaujem, napisem aj moj nazor. Samozrejme IMH.

Reagovat
Mastný Chobot

Bratu, snažím sa, ale nejako to neviem zachytiť každopádne "Emery bude držať Ramseyho, aby tam stále nebehal vpredu" je mýtus

Reagovat
Lacko_Boh

diky, tiez moc neviem zatial.

Reagovat
Hokaido

No, zatial...

Reagovat
Lacko_Boh

dopovec to bro

Reagovat
masly008

Jak tohle nemohla být žlutá

Reagovat
El Cid z City

dneska prohrajem,cejtím to v kostech

Reagovat
Kincl

Jedeme City ať si zas sundají ty růžové brýle už po prvním kole :D

Reagovat
tomasinho

Omg, my to místo Silvy hodí do sestavy Milivojeviče se 3 body místo Vertse s 11 Tak by nemusel možná hrát ani Sané

Reagovat
Miguel19

Tvl co mají znamenat ty homo pruhy na rukávech? To je děs.

Reagovat
Lacko_Boh

vsetci sme kapitani

Reagovat
Taiger

Sokratis

Reagovat
Lacko_Boh

skoda, lebo pekne si to zastavil, ukazal prehlad. Ale potom ta strata

Reagovat
Trand

Nepoznávám nás.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka už to tam sype

Reagovat
Miguel19

Mustafi

Reagovat
Heisenberg

Čech

Reagovat
Euphael

Vyliskat toho kokota mustafiho at se probere

Reagovat
SunFells

Tak snad už přišlo vystřízlivění. S Bellerínem, Mustafim a Xhakou se fakt nemusíme bát o Guendouziho.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Jde o to, že kdyby tam místo něj byl Torreira, mohl by ty ostatní tragédy nějak vyvážit. Guendouzi je se svým bráněním na jejich úrovni nebo ještě horší.

Reagovat
Edgewalker

Tvl ta obrana, to je fakt děs

Reagovat
Hokaido

Vidět Mahreze v tomhle dresu teda není vůbec pěkný.

Reagovat
Miguel19

Sterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Reagovat
smazaný uživatel

omg to bude trapenie. nejak ma to s emerym nebavi. kiezby som mal silu sa na fandenie vykaslat

Reagovat
Taiger

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

cechov zakrok

Reagovat
Busby babes

on toho asi moc nevidel, ne?

Reagovat
SunFells

Ale vypadalo to vtipně.

Reagovat
Busby babes

to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

To neviděl, obránci tam stáli jak sloupy..

Reagovat
Counter

*Guendouzi

Reagovat
Busby babes

+ obranci. Guendouzi je predpokladam ten se stejnym kadernikam jako Fellaini?

Reagovat
SunFells

jop

Reagovat
SunFells

Ty ses to na něj rozhodl už před zápasem svalit.

Reagovat
Counter

Ne. Akorát ten gól je z valné části jeho.

Reagovat
SunFells

Ten gól je z valné části Sterlinga, mohl proti němu zakročit agresivněji a divím se, že to neudělal, ale skončilo by to nejspíše faulem. Pak jsou ty další sloupy skvěle rozmístěné.

Reagovat
Busby babes

tak tohle byl jasne jeho gol. Nechal tam Sterlinga protancovat jak nic. s tim apk ti hraci, co byli za nim uz nic neudelaji.

Reagovat
Counter

ManCity jsou jinde no

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
SunFells

To sice jo, ale je trochu blbé, že jim doma dáme asi tolik práce jako Huddersfield.

Reagovat
Kluivert9

Pro Arsenal začíná sezóna až příští týden, no...

Reagovat
diastan

Jooooooooo zabijaaaaak

Reagovat
Mastný Chobot

4-4-2 s Ramseym na hrote není málo

Reagovat
Free_player

Tak to bylo rychlý

Reagovat
tomasinho

Raheeeemko

Reagovat
Busby babes

Palic Sterling...

Reagovat
smazaný uživatel

prijdu a hned gol okok

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana

Reagovat
Heisenberg

City super

Reagovat
Miguel19

Tohle by Sané nedal.

Reagovat
blade115

Se City ten fotbal vypadá děsně jednoduše...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem

Reagovat
Taiger

Asi půjdu spát.

Reagovat
blade115

Reagovat
REPLIKATOR

táhni

Reagovat
nani92

Emery out

Reagovat
Trand

Sloupy

Reagovat
blaugrana

Hovada, ste ma odhovorili od City a ten tragikomický Arsenal hrá presne podľa predpokladov.

Reagovat
RKBoy

ty vsádzaš na rady z EF? wau.

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Reagovat
El Cid z City

sorry,ale není konec

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

ok cech, koncis uz me uz te nebduu obhajovat, doprostred takovou pomalou strelu on si sedne ospina in

Reagovat
Busby babes

pomalou?

Reagovat
smazaný uživatel

že toho viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej ten Sterling obrana Arsenalu jako obrana z dukly ten kluk s tím afrem by neměl ani na Chrudim

Reagovat
patas92

Kdy koupil Arsenal Davida Luize?

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je dávno na nic strašně špatnej

Reagovat
Taiger

Ten Bellerín mě tak jebe, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

dosti mu pomohlo ta veganska strava

Reagovat
Busby babes

on je jeste ke vsemu vegan? kdyz uz si clovek mysli, ze vic nesympatickej uz byt nemuze...

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by bejt ještě gay

Reagovat
blaugrana

Určite je aj v nejakej sekte.

Reagovat
smazaný uživatel

on vydělává milliony,ale vybírá popelnice nevím jak se jim říká těm kokůtkům

Reagovat
blaugrana

To býva na Discovery, čo tam chodia žobrať ako kkti, aby ušetrili.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo i ve zprávách squateři nebo nějak tak tam chodí k restauracím vybírat popelnice nebo k albertu

Reagovat
Busby babes

scientolog...

Reagovat
Lacko_Boh

wtf

Reagovat
Busby babes

proste ho nemam rad, je mi nesympatickej.

Reagovat
Lacko_Boh

to je v pohode, sice nechapem ale akcpetujem. Reagoval som:"ke vsemu vegan? kdyz uz si clovek mysli, ze vic nesympatickej uz byt nemuze..." Nie som vegan ale ten hate na nich je trapny.

Reagovat
Busby babes

tak nejak bych doufal, ze je z toho poznat, ze to nemyslim nejak extra vazne... Vegany obecne rad nemam, ale jen tu cast, ktera o tom, ze jsou vegani musi neustale mluvit, Jinak at si kazdej ji (nebo v tomhle pripade neji), co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

si za to můžou oni ne my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

A Bellerin red za ten skur... copík.

Reagovat
smazaný uživatel

mě s tou cibulkou sral minulou sezonu DDG, ale už ho nemá

Reagovat
blaugrana

Celkovo tieto copíkové účesy, obtiahnuté gace, červené botasdky a 50 kg...kurva, to je móda

Reagovat
smazaný uživatel

no on od těch 50 kg nemá moc daleko. Zase se mi prostě líbí značky jako CK a Tommy tak si to kupuji účes mám tak na sýkoru ze slávie

Reagovat
Raylan

Mendy tam solidně nabíhá

Reagovat
smazaný uživatel

Granečný > Guendouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to Kun tak zazdil, to byla akce jak víno.

Reagovat
Taiger

We miss you Giroud :((

Reagovat
Taiger

We miss you Giroud :((

Reagovat
smazaný uživatel

máte tam lacaze o kterém jste minulou sezonu psali jak dá 30 golu za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

belle pekne, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

cech ja mam dost

Reagovat
smazaný uživatel

Guendouzi

Reagovat
Miguel19

Čech tvl A někdo ho cpal k nám na post jedničky..

Reagovat
smazaný uživatel

to som bol ja

Reagovat
discarda

Nebyl to Emery ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Čech

Reagovat
diastan

Cech

Reagovat
Tommy the Gunner

Cech

Reagovat
aither

Čech

Reagovat
Busby babes

Cech.

Reagovat
smazaný uživatel

čech

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
C-M@ster

Čechinho je zralej na Spartu, co?

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Taiger

Čechova fatalička se blíží.

Reagovat
Edgewalker

Co to kurva bylo?

Reagovat
nani92

Čech asi zanedbával leg day v posilke

Reagovat
SCELO

cech

Reagovat
Steve Stifler

To "Visit Rwanda" je reklama nebo ospravedlnění předváděné hry?

Reagovat
smazaný uživatel

Tankista v plné parádě to je parodie na golmana

Reagovat
diastan

NEskutečný press

Reagovat
Euphael

čech

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc toto

Reagovat
spider_8

Čech a hra nohama no...

Reagovat
Counter

Jak špatný musí být Leno, že se přes Čecha ani nedostane do brány?

Reagovat
Busby babes

dostanete naloz, odsere si to Cech a priste nastoupi Leno. Usetren ponizeni a psychicke zateze ze prvni zapas dostal bura... Ne vazne, me to neprijde tak blbej tah.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúdil by som po jednom zápase, kľudne môže v ďalšom kole chytať a už tam zostať. Špatný určite nie je, ale na tréningoch ich nevidíme no... Myslím, že skôr mu chce Emery dopriať pozitívnejší štart, ako proti City, on Leno totiž musí byť vo veľkej psychickej pohode, ak má chytať na tejto úrovni.

Reagovat
avicii

Leno je tiez solidny kiksar

Reagovat
smazaný uživatel

tragédi vůbec nestíhají a bez Arsena už nebudou ani 4.

Reagovat
Edgewalker

To už jsme nebyli ani ta Wengera, nevšímavče!

Reagovat
smazaný uživatel

něco mi říká, že Emery vyhoří a budete ještě plakat po Arsenovi

Reagovat
Edgewalker

Že vyhoří se může stát, ale po Arsénovi plakat rozhodně nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, AW je frajer

Reagovat
Edgewalker

Tak sochu si zaslouží, o tom žádná

Reagovat
Trand

To jsme nebyli ani s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsené > Emery

Reagovat
Heisenberg

*14.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, nová sezona, ale Arsenal hraje při starém. Obrana úplně mimo, David Luiz tam taky slušně hoří. Čech se už taky rozjíždí...

Reagovat
masly008

a co má chudák dělat když hraje ve středu s xhakou? vždyť je tam vlastně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda, Xhaka jako by tam nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale cech je u nas horsi ako almunia...uplne seriozne

Reagovat
Taiger

Měli jsme Wojtu, tohle je v pohodě ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

ten by si ten vlastnak dal

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dvojka dobrý, ale na to, aby táhnul tým už nemá, nebo by musel mít před sebou nějakou slušnou obranu.

Reagovat
Euphael

Čech je spatny, ale rict ze je horsi nez ta spaneslka popelnice muze rict jen krypl

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale cech robi teraz hrubku kazdy zapas, to nerobil ani almunia

Reagovat
Lacko_Boh

dnes je dobry...

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkat,že budeme hrát o sestup to od fans arsenalu je přesný my si aspoň přihrajeme na metr

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je dneska nějakej rozjetej.

Reagovat
mr.Silver

Xhaka boze

Reagovat
Lacko_Boh

Budeme dobri.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Brightonu jo

Reagovat
SCELO

hlave dobri.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky,že jsme toho sokratise nekoupily to je hoší jak smalldini s rojem dohromady

Reagovat
DeformFCB

Tenhle fotbal mě baví

Reagovat
Orlandiiik

xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka na co si hrajes

Reagovat
Trand

Xhaka se vrací do starých lokejí.

Reagovat
Kincl

Sokratis zkušeně :DDDDDDDDDDDD

Reagovat
Taiger

Co měl jako dělat LOL?

Reagovat
REPLIKATOR

Awful defence: Check.

Passive midfield: Check.

Ineffective attack: Check.

Goalkeeper miles past his best: Cech.

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
niflheim

Čech

Reagovat
Hokaido

Peťo Ten první zákrok byl strašně těžkej.

Reagovat
diastan

Ouuuuuuuuuuu. Čech

Reagovat
tomasinho

Myslim, že Leno si přeci jen zachytá příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď Čech podržel

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo hd stream? Sopcast mi umrel

Reagovat
m.sali
Reagovat
C-M@ster

http://buffstreamz.com/watch/soccer-stream.php

koukám tady, ale nepoznám, jestli je to HD,mně to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

acestream 1080p skysports dej na google football acestream reddit

Reagovat
lucius6

stáhni si Acestream a pak si dej reddit soccer streams a tam si vyber, sleduju takto celý víkend v HD a nemám žádný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

neopisuj

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, proc se ma tendenci ten program, co bezi na sopcastu obcas z niceho nic vypnout..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to funguje na principu sdílení sopcast už je celkem dost i zastaralej tam to nikdy moc good nejelo

Reagovat
smazaný uživatel

Diky chlapy

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

čech

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka kráľ, nepoužiteľný hráč do takého klubu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
masly008

,nechápu co tam dělá,i na lávku špatný

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

proc vlastne nehraje ten Torreira?

Reagovat
J0EL

Lebo je tu este kratko.

Reagovat
Counter

Asi dal Emery přednost hráčům, co už jsou v klubu nějakou dobu (Xhaka), anebo si plnohodnotně prošli přípravou (Guendouzi). Anebo prostě tímhle složením zálohy něco sledoval, ale zatím mu to teda nevychází.

Reagovat
jacobT

Ach, ta obrana s Guendouzim a Xhakom pred nime je katastrofa.

Reagovat
masly008

jakákoliv obrana s xhakou by byla tragická,ten hráč hraje proti svojim.

Reagovat
smazaný uživatel

Guendozi je na rucnik

Reagovat
smazaný uživatel

Walker to zrychlení

Reagovat
Kincl

Neskutečný

Reagovat
Corosian

Xhaka minela ✓

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz na plac!!

Reagovat
Miguel19

Emerymu smrdí z držky nebo má strach, že mu někdo odečte jeho super pokyny?

Reagovat
El Cid z City

smrděj ty hovna,co vypouští

Reagovat
Busby babes

viz niz... vsak to dneska dela skoro kazdej. nebo je to rozhodne dost castej jev.

ono si totiz pak prectes tohle:

https://twitter.com/odezreno/status/1024699381507940352

Coz mi proste prijde brutalne za hranou. jako ok, jsou na stadionu, kde jsou televize, ale porad to nerikaj verejne a prijde mi to jako brutalni zasah do jejich soukromi.

Reagovat
REPLIKATOR

Obojí.

Reagovat
smazaný uživatel

hrač č.29 wtf ?

Reagovat
Hokaido

A teď si vem, že to ani není nejhorrší 29 v Londýně.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling na WC marný a tady hraje jak Salah Pep s nim vážně umí kouzla... Čech chyba, ale vychytal tam další šance, přál bych mu lepší klub, než tyhle tragédy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Emery vypadá při tom koučování jako hroznej šašek, na to se nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vzdycky kdyz vidim, jak si hraci/treneri davaj ruku pred pusu aby jim neslo odezrit co rikaj, tak si rikam, v jak ujety dobe zijem...

Reagovat
Raylan

Kvůli hluku kolem, aby se lip slyšeli

Reagovat
Busby babes

a proto si da ruku pred pusu aby byl lip slyset? to moc nedava smysl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

cos měl z fyziky?

Reagovat
Busby babes

no hele porad mi prijde, ze kdyz si das pred pusu prekazku tomu zvuku, tak ze tim akustiku nezlepsis.. zvlast kdyz casto mluvi jinym smerem nez primo k tomu hraci.

Reagovat
Raylan

Dává. Zvuk se rozléhá do prostoru, kde se mísí s hlukem z okolí, takhle když tam dáš ruku a namíříš ji na toho komu to říkáš, tak to zní trochu srozumitelněji. Je možný, že to dělaj kvůli odezírání, ale to mi nedává moc smysl.

Reagovat
Busby babes

viz vejs, to bych chapal, kdyby tu ruku nastavili smerem k tomu hraci, ale casto to neni ten pripad...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

To je pravda

Reagovat
Busby babes

ale ok, uz jsme tim asi stravili vic casu nez by za to stalo.

Reagovat
Mastný Chobot

Ainsley

Reagovat
niflheim

Klasický Miky.

Reagovat
Lacko_Boh

sledovat jeho a Ozila utocit je velmi neprijemne

Reagovat
Lacko_Boh

*zakoncovat

Reagovat
smazaný uživatel

Walker na RB je prostě orchestr, nejlepší RB v lize... ty jeho náběhy, neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

na RB mě ani nenapadá kdo by se mu přibližoval strašně rychlej dopředu i dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin a Trent by na to měli, ale první hraje za tragédy, druhý se ukázal jen chvíli zatím

Reagovat
Taiger

Mikhy je strašně pomalej.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pěkne Ramsey a Ozil

Reagovat
Trand

Aaron je dneska jak na kokainu

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ale zatial horsie ako pod wengerom

Reagovat
smazaný uživatel

panike

Reagovat
Counter

Ty jsi naše loňské zápasy doma s ManCity neviděl?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Heisenberg

Myslíš těch 3:0 v ligovým poháru nebo 3:0 v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim to 3:1 doma ako nas zarezal sudi ale hrali sme vyrovnane

Reagovat
Counter

To jsme hráli venku.

Reagovat
Edgewalker

Tak zase je třeba dát Emerymu čas

Reagovat
smazaný uživatel

ved jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Stones kvalitka

Reagovat
REPLIKATOR

Injurynal Londýn

Reagovat
Kincl

Ten bude hořet jak papír v té obraně :D

Reagovat
DeformFCB

#wengerin

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole ta Čechova rozehrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka má lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Lichtsteiner nazad do pešej ligy

Reagovat
havrys99

Guendouziii

Reagovat
smazaný uživatel

bojuje jak lev

Reagovat
R.Meireles

To je příšerný, jak to pořád hraji přes Čecha.

Reagovat
Miguel19

Být obráncem, tak Čechovi vůbec nenahrávám. To radši kopnu mimo stadion. Však v 90 % se jim vrátí tak příšerná přihrávka, že z toho hrozí kiks jak kráva..

Reagovat
Kincl

Vždyť to ani neumí zpracovat :D

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

pritom sa snazime hrat po zemi od brankara, ale on je v tom totalne mimo. dufam ze skonci karieru cez polcas

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A není to teda chyba Emeryho, když chce tohle hrát a dá tam Čecha?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

s nohami je otrasny.

Reagovat
Taiger

Ruce má ale šikovné.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj s hlavou, trupom, rukami, helmou, celý je otrasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez je úžasný City nás vytrollilo, dělali, že chtěli Alexise, aby ho rychle vyžebral murín a pak šli po Mahrezovi

Reagovat
M0rb1D4S

To občas vypadá, že v Arsenalu se učí první dotyk s míčem od Lukakua. A u Özila snad skončila každá slibně vypadající akce.

Reagovat
SunFells

Né, naše nejlepší akce probíhala i díky němu než skončila u Mkhi

Reagovat
Kincl

Lichsteiner toho má už plný zuby to vypadá :D

Reagovat
diastan

Kevin se Sanem jako by se vzbudili

Reagovat
Kincl

A to nehraje Sane a Kevin :D

Reagovat
smazaný uživatel

to napadani ne jen jednim hracem konecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba

Reagovat
niflheim

wtf ta přihrávky od Mikyho na Ramseyho

Reagovat
lucius6

Gundogan hraje špatně, což je u něj ve velkých zápasech dost normální. Za mě je to zkrátka hodně přeceńovaný fotbalista, který ve skutečnosti v ničem nevyčnívá.

Reagovat
vilp

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě bych chtěl taky spíš někoho běhavýho jako alternativu za Fernandinha než Gündogana.

Reagovat
Free_player

posouvač míčů

Reagovat
El Cid z City

a v nejdůležitější situaci jej posunul do prdele

Reagovat
lucius6

Nejhorší je, že ještě u toho posouvání příšerně zpomaluje hru, on na všechno potřebuje víc doteků a nedokáže se s míčem rychle otočit, což je ve velkých zápasech problém a jeho nedostatky se v nich proto začnou téměř vždy projevovat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bernardo je navíc dneska úplně mimo hru, jinak už bylo po zápase.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nesuhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy je nechutny...

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy bude ještě muset pořádně zamakat.

Reagovat
tomasinho

Můžou mi fanoušci Arsenalu objasnil, proč nepřišlo žádné křídlo? Nebyl vůbec zájem, nebo to prostě jen nevyšlo (finančne nebo jakkoliv jinak)? Protože je hrůza, aby top 6 tým neměl snad jediné pořádné křídlo a museli tam hrát dvě AMka, zrovna takové, které mají tendenci nebýt v zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa fans bolo spokojných s prestupmi, ale ísť do sezóny bez jediného krajného hráča je dosť hlúpe.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Ani Mkh není čistokrevné křídlo, problém je že Arsenal nemá žádného hráče, který by měl neotřesitelné místo a mohlo se na něm stavět

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já mám pocit, že to chce Emery stavět kolem Ozila, což je podle mě blbost. To není hráč, který ti potáhne tým, když se nebude dařit.

Reagovat
Hachim Mastour

Podľa Ozila to nestavia, keďže hrá na krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

auba?

Reagovat
Counter

Nejde udělat kompletní obměnu kádru k ideálnímu obrazu za jedno léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ak chce hrať Emery na krajných hráčov vpredu, tak sa malo 1 či 2 krídla jednoznačne priviesť.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Counter

Podle všeho nechce.

Reagovat
tomasinho

Tak kompletní přestavbu bych ani nežádal. Ale však přišel jeden záložník, jeden stoper, golman a bek zdarma. To fakt není nijak moc, aby se nedalo sehnat i křídlo. Máte dva výborné útočníky, dvě AMka, k tomu Iwobiho, ale nic na kraj. Mi to přijde jako nutnost a ne jako nějaký rozmar nebo urychlení rebuildu.

Reagovat
Counter

V lednu přišel Mchitarjan a Auba, to máš šest nových hráčů za půl roku. Na nic víc nebyly peníze.

Reagovat
tomasinho

Ok, peníze bych pochopil. Ale je to docela k zaražení, že si nemůžete dovolit víc. Chápu, že Auba stál hodně v lednu, ale letos přišli hráči spíše levnější, nikdo za výraznou sumu. No, chtěl jsem doufat, že půdete nahoru, ale jednak to zabere čas, a druhak jeslti to vůbec půjde. Nechci soudit teď podle jednoho poločasu a ještě proti nejlepšímu týmu ligy, ale na posun ze šestého místa to nevidím.

Reagovat
Lacko_Boh

Daj nejake meno dostupneho kridla :)

Reagovat
tomasinho

Těch je milion, jen stačí chtít.

Reagovat
tomasinho

A když už, proč nezkusit diamant? Když nejsou křídla. Torreira - Xhaka ( ), Ramsey - Özil - Auba, Laca

Reagovat
Mastný Chobot

Baví ma prechod do útoku celkom, ale obrana je rakovina

Reagovat
smazaný uživatel

on ten útok taky nebyl nic moc, Ozil dal snad jen jednu přesnou přihrávku..

Reagovat
mr.Silver

Ono to pujde, akorat v zaloze nemuze hrat 17ti lete kure. Chce to zjednodusit rozehravku, nechapu o co se tam snazime s Cechem.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kto tu písal ohľadom Sterlinga, ale na MS rozhodne nebol marný a to hral mimo svoju pozíciu s trochu inými úlohami ako v City. Dnes je fantastický, páči sa mi aj Mendy, Aguero, stopéri...zatiaľ za očakávaním Gundogan.

Reagovat
SunFells

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Tak otázka, jestli za očekáváním. Si myslím, že od Gündogana tohle čekali právě snad všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy je aktivni, ale smerem dozadu je z te jejich 4 nejslabsi dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 1 polčas veľmi slabý hlavne smerom dopredu ,,, Ozil úplne mimo hodný vystriedania.

Reagovat
Busby babes

rikal jsem si, ze by Emery mel stahnout nekoho z tech utocnych hracu a pridat hrace do zalohy, tak zapnu livesport abych kouknul koho tam vlastne maji... a on hraje Ozil?

Rekl bych, ze jeden zaloznik navic by se jim do druheho polocasu hodil. tam zatim brutalne prohravaj.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil nehraje tak spatne jak hravava proti silnym souperum

Reagovat
Busby babes

v prvnim polocase jsem si ho fakt vubec nevsiml.

Reagovat
smazaný uživatel

no minimalne prihral armencovi, na nasi asi nejvetsi "sanci" v 1. polocase

Reagovat
Gunner14

Příští zápas snad už s Monrealem a Torreirou. To bude Lucas čumět co má za úkol bránit

Reagovat
Gunner14

A Ozil by aspon mohl ty přihrávky zlepšit když tam za něj běhá Rambo

Reagovat
smazaný uživatel

Guendouzi asi nejbojovnější náš hráč, na to že má 19 tak super, jen by to k němu chtělo Torreiru místo šaky.. Toho zabalit a poslat velvetskemu kříži jako dárek..

Reagovat
spider_8

Slušně to City válcují, a to i bez De Bruyna, Silvy, Saného, Jesuse. Nevidil bych se, kdyby to letos bylo jen mezi nimi a Liverpoolem. Přijde mi, že tyhle dva týmy jsou teď nejdál.

Btw ten Ramsey nakonec podepsal nebo ne? Nevadil by mi u nás

Reagovat
Gunner14

Kšá

Reagovat
smazaný uživatel

David Silva by už nemal mať kľúčovú rolu v tejto sezóne ako De Bruyne.

Reagovat
smazaný uživatel

A my bez Kose, Kolasinace, Monreala

Reagovat
spider_8

Jo, přesně hráči na stejný úrovni

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Jesuse

Reagovat
Counter

Čekal bych, že půjde do zahraničí, pokud bude zájem. Jako volného hráče si ho dovolí zaplatit i tam.

Reagovat
masly008

A čím by si Ramsey pomohl? z 6 fleku do 5.

Reagovat
havrys99

Já myslel, že hrajeme od půl, tak jsem viděl posledních 10 minut. Co proved Čech?

Reagovat
masly008

no co,neměl komu tak to dal na roh

Reagovat
havrys99

Reagovat
cubazi

Tak neviem ale asi sa spoliehate že Vám bude tvoriť hru brankár, však ste 45 minut hrali titi-kakú chudobných

Reagovat
Counter

Nikdo nechce, aby tvořil hru. Stačilo by nedávat si málem vlastňáka.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi pressink, lepsi na mici pod tlakem a maji dve kridla... Moc nechapu dat dve AM na kridla

Reagovat
FCSL

To je strašný Emery jim zakáže jakejkoliv nákop a pak tam dá Čecha... A hlavně ani ti obránci neuměj hrát konstruktivně, proto všechno dávaj Čechovi. Bellerin a Sokratis hrozný dřeváci do kombinace. Do offenzivy taky nic, tam se nedá pochválit jedinej hráč, hroznej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal s lepším pressingom, ako pod Wengerom, ale ináč sa toho zatiaľ veľa nezmenilo. Obrana je strašná, ofenzíva jalová. Ozila sa mal Arsenal zbaviť a radšej priviesť poriadne krídlo, takto to fungovať určite nebude.

Reagovat
Hachim Mastour

Xhaka, Mkhitaryan OFF a Torreira, Lacazette ON.

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

Mesut off

Reagovat
jacobT

A ak sa nám v druhom polčase niekto zraní, tak sme v prdeli nie? Ale Torreiru by som tam rád videl čo najskôr aj ja.

Reagovat
Hachim Mastour

Však nie hneď v polčase

Reagovat
jacobT

Reagovat
Taiger

Emery is just Wenger in disguise.

Reagovat
El Cid z City

hodne chybí silva s kdb, kvůli jejich absenci zakládáme útoky po stranách už od půlky, walker s mahrezem a mendy se sterlingem to naštěstí zvládaj, arsenal musí roztahnout hru a pak vznikají zajímavé pozice na vrcholu vápna..další situace vznikaj po četných ztrátách arsenalu, ale tohle není pro nás typické, gundogan s bernardem nejsou ani trošku schopni diktovat tempo hry ze středu hřiště.Mendy dozadu dost chybuje, stones vynikající, sterling famozní a mahrez hodně slušnej. Snad naskočí kdb, ten střed

Reagovat
Counter

Vypadáme tak trošku jako ManCity nebo Liverpool ve svých prvních sezonách pod Guardiolou/Kloppem. Náznaky tam vidět jsou, ale bude trvat, než si to všechno sedne, obzvláště proti sehranějším kvalitním soupeřům.

Reagovat
Kincl

Ne nevypadáte, notak přestaň si hned od začátku něco nalhávat :D

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, jasně. Vždyť je to úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

hele ani bych neřekl

Reagovat
Swarley

jj a bude vás to stát 200 mega liber...

Reagovat
Counter

Tak nikdo neříká, že se do té jejich současné formy dopracujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

vtipalek

Reagovat
Taiger

Důležité je, aby nepřišel na plac Sané.

Reagovat
Miguel19

Čech druhý nejvyšší počet dotyků s míčem z Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, co jako lidi čekali? Že xhaka najednou přestane být xhaka, mustafi přestane být mustafi a tak dále?

Reagovat
smazaný uživatel

někdo třeba čekal, že tam aspoň jeden z nich nebude

Reagovat
smazaný uživatel

neviete nahodou, ci vitasrp este funguje na EF? popripade kontakt na FB alebo ine siete?

Reagovat
C-M@ster

Já když na fb zadám do vyhledávání Víťa Srp, tak mi hned vyskočí fanda Chelsea...

Reagovat
Miguel19

Ramsey citovka do prostoru.

Reagovat
havrys99

Ramsey

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Xhaka, na to nemám nervy

Reagovat
Euphael

to chce vypakovat tu albanskou a nemecko-tureckou spinu z mancaftu a pujde to hned

Reagovat
havrys99

Lacaaa bejbyyy

Reagovat
Trand

Pokud není zraněnej, tak nechápu proč.

Reagovat
Taiger

Laca dá fíka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je hrozně naivní výkon

Reagovat
Miguel19

Ten Mendy je docela kopyto.

Reagovat
tomasinho

Tež čumím.

Reagovat
Counter

nj, ale dvě asistence

Reagovat
smazaný uživatel

On je jak na houpačce, ale tak pořád je mladej, třeba se vyhraje. Každopádně bude muset ještě zamakat na tý hře dozadu a zlepšit ten první dotek, protože to ho brzdí kolikrát nejvíc.

Reagovat
Miguel19

No tak ta první.

Tahle ok. Ale fakt mi přijde dost těžkopádnej. Když ho porovnám s Walkerem. Jiná úroveň..

Reagovat
Counter

Tak dlouho nehrál, to trvá, než se člověk dostane do top formy po zranění na třičtvrtě roku.

Reagovat
Tommy the Gunner

Laca, jezisi

Reagovat
Taiger

Laca toho předvedl za minutu víc než všichni dohromady do tý doby.

Reagovat
nevros

Da gol

Reagovat
smazaný uživatel

laca > auba

Reagovat
havrys99

tohle trénovali na všech videích sakra

Reagovat
vladis271

Cmon Arsenal, supnite tam gol.

Reagovat
Lacko_Boh

2, ak chceme hrat o titul remiza nam je na nic.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Lichtsteiner

Reagovat
Taiger

Však úplně v pohodě chování. Neymar by se už svíjel v bolestech kokot.

Reagovat
El Cid z City

kurva co tam lichsteiner čekal, krev?

Reagovat
Free_player

a hele vymletej blbeček Lichtsteiner už to rozjíždí

Reagovat
Kincl

To je šašek ten Lichsteiner :DDDDDDDDDDD

Reagovat
janinho

ten lichtsteiner sa pozeral ci nahodou nekrvaca na hlave?

Reagovat
DeformFCB

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut má trošku fejkovy nike na tom čele ne?

Reagovat
Miguel19

Kun

Reagovat
Kixi Syhimour

Čech

Reagovat
havrys99

Lichtsteiner vlastně naposled viděl Oliver na Realu, to musí být dobrý kámoši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Sterling si se žlutou dost vyskakuje

Reagovat
Taiger

Čech je král.

Reagovat
Mimalu

Bernardo

Reagovat
Mimalu

chudák Petr, skvěle podrží tým aby dostal nechytatelný gól ani ne po minutě...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ufff

Reagovat
Counter

Guendouzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

cech vitej zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je strašně tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

BERNIE

Reagovat
diastan

Konecne hotovka

Reagovat
havrys99

Mustafi je blááááááááááááááááááááááááázeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Lichtakuv hrac

Reagovat
havrys99

asi tak nějak všichni v hajzlu...

Reagovat
nani92

Radosť sledovať ako sa Miky baví futbalom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Emery v októbri balí kufre.

Reagovat
Edgewalker

Jak znám Arsenal, tak v októbri 2041.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Lacko_Boh

sravime sa?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Free_player

Guendouzi - kde tyhle '' wonder talenty '' furt berou

Reagovat
Switchback

Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

ok toto cechino vychytal..guendouzi neni uplne ready

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem přišel

co to v obraně Arsenalu hraje za šoumeny?

Reagovat
Čenda
Reagovat
smazaný uživatel

Kde byl Guendouzi?? bohuzel tohle jde opet na jeho vrub...

Reagovat
C-M@ster

Typický Pepovo City... je pod tlakem a hrozí vyrovnání, tak to trochu pozdržujou, vystřídají a bumbác 2:0

Takhle se to hraje.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je spíš takovej platonickej tlak..

Reagovat
FCSL

Nevim co je dneska horší, jestli deffenziva nebo offenziva Hrozná slabota

Reagovat
fajdax

Ten Guendozi by u nás nehrál ani v rezerve

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

taketo striedanie by wenger v zivote nespravil, hodil by tam iwobiho

Reagovat
havrys99

neohlásí Ozil konec i v klubu?

Reagovat
Kluivert9

Özil už je fakt jen parodie na fotbalisty...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to zkazil auba

Reagovat
Trand

Jak může Mkhi dohrát? Hroznej výkon dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

tak bohužel jeden z těch dvou tragédů musel kvůli tomu střídáníAMN.a jsem radši že on než Xhaka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Taiger

Ok, Guendouzi, zmiz.

Reagovat
diastan

Mendy bude zlatej důl ...12 b

Reagovat
Counter

Ještě bonus dostane, pravděpodobně tři body.

Reagovat
jacobT

Škoda, že som precenil náš útok a nechal ho na lavičke.

Reagovat
mr.Silver

Guendouzi

Reagovat
Free_player

Guendouzi to byla šleha

Reagovat
smazaný uživatel

to kpnul az do rwandy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

levák Bob 2 pěkná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že kdybych na to koukal ve špatnym rozlišení, tak nepochybuju, že tam hraje Luiz v záloze. Stejný plašan.

Reagovat
Swarley

ale tak zase je mladý, to se může všechno zěnit...

Reagovat
havrys99

Guendouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Guendouzi

Reagovat
nevros

Jedno z mala pozitiv dnesni hruzy: Mezi tema tragedama nevypada Bellerin tak tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti jenom zdá, protože nebyl pořádně druhej poločas u míče.

Reagovat
Lacko_Boh

+11

Reagovat
Taiger

Please, hlavně ne Sané.

Reagovat
havrys99

přesně, vymění se mi za Mendyho

Reagovat
Free_player

sedí mi na lávce 7 bodů

Reagovat
Taiger

Mně trošku víc, ale šel by mi Richarlison.

Reagovat
Free_player

ouuuu

Reagovat
fenixLFC

mne kvoli kevinovi nedosiel mendy

Reagovat
Taiger

"Už mi to vyšlo"

Reagovat
fenixLFC

richardlsion mi vysiel ale uz by som bol moc nenazrany

Reagovat
tomasinho

Mně by v draftu šlo na hřiště 11 bodů Vertonghena.

Reagovat
C-M@ster

Blbý

Reagovat
Trand

Z Guendouziho může bejt velkej hráč, má tam skvělý věci, jen se ještě potřebuje vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Šak ani není tak špatný a to hraje většinu zápasu i za Xhaku.

Reagovat
Counter

I když pomineš první gól, tak zazdil ještě ten míč na půlce, po kterém šel Kun sám na bránu.

Reagovat
SunFells

Když nepominu nic, tak udělal jednu opravdu hloupou chybu a ukázal celkem dost pozitivních věcí, zatímco na to zůstal docela sám.

Reagovat
Trand

Je dobrej, ale skoro zařídil dva góly pro City a to si na takovýhle úrovni nemůže dovolit. Ale jeho start na míč a práce s míčem jsou super.

Reagovat
SunFells

V takovémto týmu a zápase si to klidně dovolit může, jak to vypadá. Pro mě to teda od začátku není zápas (a těžko aj sezóna s takhle poskládaným týmem) o bodech, ale do defenzívy nespolehlivých tam dnes v základu nastoupili 10 hráčů a to 11. je Aubameyang, u kterého až na presink nějakou defenzívu není vhodné zohledňovat.

Reagovat
icemike

Ale u toho druhého gólů se nevrátili ani jeden

Reagovat
SunFells

Xhaka se vrátil (hlídat Mustafiho ...Granit se dnes snad při každé situaci pohl úplně jinam než měl, když už se pohl), ale u toho gólu dostal Bernardo úplnou svobodu od Lichtensteinera, pro něhož mohlo být takové odtržení hráče složité, ale stejně jeho reakce byla neskutečně pomalá, na mazáka byl strašně zmatený.

Reagovat
Free_player

Snad tam toho Saného nepošle

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ještě někdy bude hrát xhaka na úkor torreiry, klidně nerozehraneho, tak je emery vůl

Reagovat
cubazi

Strašný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Lichsteiner teraz grimasy ako Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

?vsak se nesmeje

Reagovat
nevros

Ta sezona bez jedinyho poradnyho kridla muze byt taky pekny pruser

Reagovat
diastan

Už jen udržovačka

Reagovat
Taiger

Oliver je kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Och, ten Čech je pre moderný futbal nepoužiteľný. To ako keby teraz dali Kahnovi na hlavu helmu, zaviazali mu šnúrky na kopačkách, prešli stánkom na Oktoberfeste a poslali ho do brány.

Reagovat
cubazi

City ma momentalne najsilnešiu lavičku v lige... podla mna v LM pojdu daleko... možno až do finále.

Nám ešte na lavičke stále zaprduje Lallana ktorý je vraj v kabíne "oblubený" , futbalovo nemá ani na Bčko... to som ho v Bčku sledoval

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten kádr maj neskutečnej, a navíc i perspektivní.

Reagovat
DeformFCB

WTF Lacazette? Proč nehrál?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Střed Mustafi Sokratis si snad ani Arsenal nezaslouží

Reagovat
diastan

Máte ho tam

Reagovat
Taiger

PROČ SANÉ TY HOLOHLAVEJ IDIOTE

Reagovat
diastan

Reagovat
Free_player

Reagovat
SunFells

To je jak koncert špatných rozhodnutí u možných offsidů.

Reagovat
SunFells

(ze strany hráčů)

Reagovat
Mastný Chobot

zo strany rozhodcov bol dnes v Liverpoole

Reagovat
Kixi Syhimour

1, no

Reagovat
cubazi

Ozil = Lallana

Reagovat
havrys99

nemoch to nechat Lacovi?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl chyba Lacy, mel vedet, ze neni v ofsajdu

Reagovat
Counter

Sané na place, Taiger bouchá šampáňo.

Reagovat
Taiger

Fuck off

Reagovat
chicuita

Reagovat
Free_player

Sané

Reagovat
tomasinho

Nee, Sane ne

Reagovat
Edgewalker

Co máte s tím Saném?

Reagovat
SpecialOne

Když máš hráče ve fanta sestavě a nenastoupí, jde za něj hráč z lavičky. A někdo měl na lavičce Mendyho. Takhle tam Mendy nepůjde(15 bodů) a za těch 5 minut na hřišti tam zůstane Saného 1 bod.

Reagovat
Taiger

Richarlison. :(

Reagovat
SpecialOne

a složení zálohy?

Reagovat
Taiger

Mané - Alexis (c) - Neves - Sané

Reagovat
SpecialOne

To se docela blbě něco vytýká no, ale musíš čekat při kádru City, že Sané vždy v základu nebude no. Jinak na ofenzivní hráče United bych se být tebou vykašlal, ta sezona bude dost možná špatná a zrovna Alexis není psychicky nejvyrovnanější.

Reagovat
Taiger

Jsem nečekal, že tam bude hrát Sterling přes nohu navíc, když nedávno dohrál MS: s Alexisem souhlasím no, wildcard it is Iguess.

Reagovat
Edgewalker

Aha, díky za vysvětlení

Reagovat
Counter

Mají ho ve fantě a na lavičce bodové hráče typu Richarlison/Vertonghen, kteří by v případě jeho neúčasti naskočili do hry místo něj.

Reagovat
Busby babes

co si budem, tech par minut pro KDB me taky nasralo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

No dopiče. Já myslel že má 0 protože nenastoupil. Neee Mendy vniveč

Reagovat
Swarley

je začátek sezóny a tragédi bez šancí na celkový úspěch řeší své rádoby "náhodné" neúspěchy...musíš počkat pár kol, pak už to logicky vzdají a bude klid...

Reagovat
Taiger

Šašo

Reagovat
icka

Reagovat
Tommy the Gunner

Co mate s tim Sanem?

Reagovat
diastan

fanta

Reagovat
Kincl

Co to hážete celý na Čecha? To jste chtěli hrát na 0:0? Ani gola nedáte tak co chcete

Reagovat
Taiger

Poď aspoň góla Sané

Reagovat
Mastný Chobot

ten chlap je reálne prijebaný

Reagovat
SunFells

Özil s KdB se můžou snažit jak chtějí, Čech bude mít nejvíce asistencí na konci sezóny.

Reagovat
Mastný Chobot

No nič, aspoň ten Lucas je to, čo som od neho očakával, že bude - úplný opak Xhaku

Reagovat
smazaný uživatel

Xɥɐʞɐ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yungovinka. On to určite ocení. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Máš obráceně.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ale, keby to bol iba opak, tak to mám obrátene. Ale toto je úplný opak. Ale ja nevjem uš.

Reagovat
smazaný uživatel

No buďto otočíš text, nebo napíšeš úplný nesmysl. Ty jsi napsal úplný nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby s sebou Mkhitaryan fláknul, mají penaltu.

Reagovat
havrys99

Ederson nám dává šance, ale my jsme úplně neschopný

Reagovat
smazaný uživatel

brankari by si meli prestat hrat na fotbalisty, jsou v brane, protoze neumi kopat do mice

Reagovat
Taiger

Reagovat
Cobra

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
diastan

Ale jo Chelsea+Arsenal 0:4

Priste se doma bude nadelovat

Reagovat
smazaný uživatel

Smějete se tu Čechovi, ale ederson je úplně stejný kašpar dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

ManCity suché triko

Reagovat
SunFells

Auba s Mesutem vůbec nezahráli, ale Mkhitaryan je jinak bídný a u něj na rozdíl od těch dvou strach mám. Nepořízení křídla byla velká chyba.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Nikikrew

to som tvrdil cele leto. Potrebujeme klasické kridlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele