Nizozemská Eredivisie - souhrn 3. kola

17.08.2013, 20:39, aktualizováno 18.08.2013, 18:21
Komentáře a souhrny
PSV Eindhoven za sebou má i třetí úspěšné vystoupení v letošní ligové sezoně, doma si poradilo s Go Ahead Eagles a má devět bodů. Stoprocentní je překvapivě i Zwolle, které vyhrálo vysoko v Nijmegenu; tuto dvojici už nenapodobil Heerenveen. Alkmaar zvítězil ve Waalwijku a Twente zdemolovalo Utrecht, Feyenoord prohrál i s Ajaxem a zůstává bez bodu...

FC Twente - FC Utrecht 6:0

18.08.2013 16:30

Góly: 8. Quincy Promes, 11. Dušan Tadić (pen.), 25. Luc Castaignos, 36. Luc Castaignos, 68. Quincy Promes, 90. Rasmus Bengtsson

Fotbalisté Twente se po úvodním remízovém zápase s Waalwijkem pomalu zahřívají na svou provozní teplotu a nyní zaznamenali svou druhou vysokou výhru v řadě. Po výhře 4:1 na půdě konkurenčního Feyenoordu nedali šanci ani dalšímu pohárovému účastníkovi z Utrechtu a rozstříleli ho v poměru 6:0. Utrecht tak pokračuje ve špatných výkonech po ostudném vyřazení z 2. předkola Evropské ligy a má na kontě po třech ligových kolech jen jeden bod.

Přitom vše se mohlo vyvíjet úplně jinak. Už ve 2. minutě se do velké šance dostal Jacob Mulenga a dobře vypálil, jeho rána se ale zastavila pouze o tyč. V 8. minutě poprvé na druhé straně udeřili favorité z Enschede. Ve středu hřiště skvěle zapracoval Felipe Gutiérrez a krásným centrem našel na pravém křídle Quincyho Promese, který obehrál obránce Davyho Bulthuise a skvěle umístěnou ranou na zadní tyč nedal brankáři Robbinu Ruiterovi žádnou šanci - 1:0.

O dvě minuty později si vymodlil pokutový kop Dušan Tadič po faulu Johana Märtenssona oceněný žlutou kartou a srbský hráč penaltu s velkým přehledem proměnil - 2:0. Po necelých dvaceti minutách hry se poprvé ukázal tradiční střelec Luc Castaignos, avšak Ruiter dokázal jeho tvrdou ránu vyrazit. Nicméně ve 25. minutě byl už krátký. Po dlouhém nákopu brankáře Nicka Marsmana se ujal míče skvěle hrající Promes a našel ve vápně právě Castaignose, který zblízka propálil vše před sebou - 3:0.

Stejný hráč přidal svou druhou branku v utkání o jedenáct minut později. Po nádherné přízemní kombinaci odcentroval Tadič na zapomenutého teprve dvacetiletého útočníka a ten se trefil potřetí v sezóně - 4:0. Po přestávce domácí zpočátku kontrolovali hru, Utrecht mohl snížit po hodině hry. Po přetaženém pasu na vzdálenější tyč střílel Steve de Ridder, brankář Marsman si fantasticky dokázal s jeho pokusem poradit.

Necelých dvacet minut před koncem přidalo Twente pátou trefu a opět u toho byli aktivní Tadič s Promesem. Po centru srbského hráče se otevřela před letošní jednadvacetiletou posilou Twente poloprázdná branka, kterou nešlo minout. Trojice Castaignos - Tadič - Promes zasypávala Ruitera střelami až do samého závěru, na konečných 6:0 ale upravil v poslední minutě duelu hlavičkující Rasmus Bengtsson.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Heracles Almelo 2:4

18.08.2013 14:30

Góly: 3. Alfred Finnbogason, 73. Joey van den Berg - 45. Lerin Duarte, 62. Ben Rienstra, 69. Mike te Wierik, 88. Bryan Linssen

Po vynikajícím vstupu do sezóny musí Srdíčka skousnout první letošní porážku. Na domácí půdě překvapivě nestačila na Heracles, kterému podlehla 2:4.

Vstup do utkání přitom hráčům Heerenveenu vyšel skutečně báječně. Už po necelých třech minutách se radovali z úvodního gólu, když Alfred Finnbogason usměrnil za záda Pasveera Eikremův roh - 1:0. I následně měli domácí mírnou převahu, ke vstřelení druhé branky ji ale nevyužili. Asi nejblíže byl Wildschut, jehož střelu zpoza šestnáctky vyškrábl Pasveer na roh.

Ani Heracles nechtěl zůstat pozadu a ve druhé polovině úvodního dějství několikrát nebezpečně zahrozil. O vyrovnání se mohl postarat už Duarte, ale mířil vedle. Amoaha pro změnu vychytal Nordfeldt. Vytoužené trefy se nakonec hosté dočkali až těsně před přestávkou, kdy Rosheuvel potáhl míč po pravém křídle, nacentroval jej na hranci malého vápna, kde si naběhl Lerin Duarte a hlavou propasíroval balón do domácí brány - 1:1.

Po změně stran začal aktivněji hostující Heracles. Střela Duarteho z přímého kopu po hodině hry sice mířila těsně vedle tyčky, už o pár vteřin později se hosté ale přeci jen radovali. Ben Rienstra vybojoval míč, potáhl si jej k šestnáctce Heereveenu a přesně umístěnou pozemní ranou propálil Nordfeldta - 1:2. O sedm minut později přišel nejkrásnější fotbalový okamžik dne. Mike te Wierik se opřel do míče z dobrých třiceti metrů a nádhernou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:3.

Naději pro Heerenveen ještě vykřesal svou trefou Joey van den Berg, poslední slovo ale patřilo Heraclesu. Dvě minuty před koncem řádné hrací doby si Bryan Linssen obhodil Van Anholta a svou tvrdou střelu umístil nechytatelně do horního růžku domácí brány - 2:4.

Více informací k zápasu

NAC Breda - ADO Den Haag 1:2

18.08.2013 14:30

Góly: 85. Alex Schalk (pen.) - 76. Aaron Meijers, 90. Michiel Kramer

Vyrovnané utkání mezi Bredou a Den Haagem nakonec skončilo lépe pro hostující celek, který vítěznou branku vsítil až v nastaveném čase. Diváci se dlouhou dobu nemohli bavit nijak oslnivým fotbalem a branky začaly padat až v závěrečné čtvrthodině. Den Haag po dvou úvodních porážkách dosáhl na svou první výhru v sezóně, Breda se nachází na chvostu tabulky s jediným bodem na kontě.

V prvním poločase hrály oba výběry velmi opatrně a především nechtěly udělat chybu, ani jedna branka nebyla téměř za celých pětačtyřicet minut výrazně ohrožena. V samém závěru poprvé zahrozil Alex Schalk, jehož hlavička byla zablokována až na brankové čáře. Druhý poločas byl naprostým opakem, přestávka dala všem evidentně chuť do hry. Den Haag se poprvé ukázal necelých deset minut po pauze.

Nejprve nebezpečně střílel Mike van Duinen, jeho rána byla včas zablokována. Po následném rohovém kopu hlavičkoval Tom Beugelsdijk o pár decimetrů nad branku domácích. V 65. minutě předvedl na pravé straně excelentní průnik Elson Hooi a povedl se mu i následný centr, hlavičkujícího Schalka ale brilantním zákrokem vychytal brankář Haagu Gino Coutinho. Hostující strážce podržel svůj tým o osm minut později, hosté poté bleskově udeřili.

Domácí Jeffrey Sarpong lehce protančil středem hřiště až před Coutinha, který reflexivním zákrokem vyrazil jeho pokus do bezpečí. Z následného protiútoku skóroval na druhé straně Aaron Meijers. Ten se napřáhl z dvaadvaceti metrů a nádherná střela z voleje zapadla přímo k tyči, brankář Jelle ten Rouwelaar byl naprosto bez šance - 0:1. Breda dokázala srovnat pět minut před koncem utkání díky proměněnému pokutovému kopu.

Brankář Coutinho totiž fauloval Schalka a viděl za to žlutou kartu. K penaltě se odhodlal strůjce této šance Schalk a s přehledem poslal hostujícího brankáře na druhou stranu - 1:1. V závěru hosté vytáhli z rukávu eso jménem Michiel Kramer, který celý duel rozhodl. Čtyřiadvacetiletý téměř dva metry vysoký útočník strávil na hřišti pouhé tři minuty a krásnou přízemní ránou z hranice vápna rozvlnil síť, v hostujícím táboře vybuchla vlna radosti - 1:2.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - Feyenoord Rotterdam 2:1

18.08.2013 12:30

Góly: 31. Kolbeinn Sigthórsson (pen.), 37. Kolbeinn Sigthórsson - 6. Graziano Pellè

Očekávané se stalo realitou. Ani tentokrát nedokázal Feyenoord na amsterdamské půdě uspět a domů si veze porážku 1:2. Hlavním hrdinou utkání se stal domácí útočník Kolbeinn Sigthórsson, který zařídil oba góly svého celku.

Hosté dnes začali skutečně znamenitě a už v šesté minutě šli do vedení. Vormer rozehrál standardní situaci, míč se štěstím odrazil ke Grazianu Pellèmu a ten jej z bezprostřední blízkosti úspěšně "došťouchal" za záda Vermeera - 0:1. Ajax pochopitelně toužil na nepříznivý stav co nejrychleji zareagovat, ale poprvé vážněji zahrozil až v osmnácté minutě, kdy se do míče z velké dálky opřel stoper Toby Alderwireld a na rotterdamskou bránu vyslal štiplavou dělovku. Mulder měl co dělat, aby míč vyrazil alespoň před sebe. Krátce na to mířil z úhlu jen těsně vedle vzdálenější tyčky Cristian Eriksen.

De Boerova družina dokázala dostat Feyenoord v první půli pod drtivý tlak, vytoužené vyrovnávací trefy se ale dočkala až po více jak půlhodině hry, kdy Vormer fauloval ve vlastním vápně pronikajícího Fischera a nařízenou penaltu s ohromným přehledem proměnil útočník Kolbeinn Sigthórsson - 1:1. Ani po srovnání nápor Ajaxu nepolevil. Domácí se i nadále tlačili do útoku a v 37. minutě byli za svou aktivitu odměněni druhou branku. Ligeon odcentroval z pravé strany, míč posadil přesně na hlavu Sigthórssona, který za pomoci břevna poslal Ajax do vedení - 2:1.

Druhý poločas už tak atraktivní fotbal nenabídl. Diváci naopak sledovali vyrovnanou podívanou skoupou na gólové příležitosti. Ajax se mnohem více zaměřil na defenzívu, ale mnoho práce neměl, poněvadž Feyenoord byl při svých útočných akcí povětšinou bezzubý. Poprvé hosté vážněji zahrozili až v průběhu 69. minuty, kdy Schaken našel na zadní tyči nabíhajícího Pellèho, avšak ten hlavou zakončil vedle. Závěr utkání si už Ajacieden pohlídali a bez větších potíží dokráčeli k zaslouženému vítězství. Feyenoord naopak zůstává i po dnešku stále bez bodu.

Více informací k zápasu

Roda JC - SBV Vitesse 1:1

17.08.2013 20:45

Góly: 69. Marc Höcher - 62. Valeri Kazaišvili

Fotbalisté Vitesse po odchodu nejlepšího střelce loňského ročníku Bonyho Wilfrieda v nejvyšší soutěži nezáří a po překvapivém vypadnutí z Evropské ligy od rumunského klubu Petrolul Ploieşti nejsou rozhodně v pohodě. V minulém kole totiž jasně nestačili na Waalwijk po výsledku 2:4 a nyní získali na půdě Rody pouze bod. Oba výběry mají na kontě čtyři body a patří jim desátá, respektive jedenáctá příčka.

Utkání bylo po celou dobu velmi vyrovnané a hrálo se opatrně především v obraně, vyložených šancí bylo na obou stranách přibližně stejně. V úvodní čtvrthodině se oba celky spíše oťukávaly, poté mohlo otevřít skóre Vitesse. Po krásné kolmici se před vápno dostal Kelvin Leerdam a po krásné kličce dobře vystřelil, nicméně branku Filipa Kurta minul o pár decimetrů. Domácí zahrozili pět minut před přestávkou.

Po rohovém kopu hlavičkoval nebezpečně Krisztián Németh, brankář Piet Velthuizen dokázal míč s velkým úsilím vyrazit na tyč. Balón se poté kutálel na brankové čáře a teprve obránce Guram Kašia ho odkopl až na tribunu k divákům. V dalším průběhu měl Arnhem velký tlak a nepůjčil soupeři míč, nakonec vytěžil vedoucí branku v 62. minutě. Po skvělé práci Patricka van Aanholta a jeho přihrávce z levé strany se uvolnil Valeri Kazaišvili a nekompromisní ranou do pravého horního růžku poslal svůj tým do vedení.

Nicméně Roda to nevzdala a o sedm minut později se jí podařilo vyrovnat. Po velké hrubce v rozehrávce hostů nezištně vypálil Mark-Jan Fledderus a trefil břevno, od kterého se míč dostal k Marcovi Höcherovi a ten už měl snadnou práci - 1:1. Hosté mohli převrhnout misky vah na svou stranu ve třetí nastavené minutě. Po krásné přízemní kombinaci střílel zblízka Renato Ibarra, avšak Kurto předvedl brilantní zákrok a zachránil Rodě cenný bod.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - PEC Zwolle 1:5

17.08.2013 20:45

Góly: 76. Christoph Hemlein - 15. Jesper Drost, 18. Kamohelo Mokotjo, 37. Fred Benson, 49. Fred Benson, 52. Youness Mokhtar

Zwolle je k neudržení! PEC letos odstartoval skutečně ve velkém stylu a po třech kolech má na svém kontě plný počet bodů. Jako poslední jako skvělou formu odnesl utrápený Nijmegen, který před vlastními fanoušky schytal potupný debakl 1:5 a nadále tak zůstává na samotném dně tabulky.

I když utkání začalo ve vlažném tempu, už po čtvrthodině hry se Zwolle ujalo vedení. Tvrdou střelu Drosta ještě dokázal gólman Johnsson vyrazit, na jeho následnou dorážku hlavou už byl ale krátký. Zakrátko se skóre měnilo znovu. Krásnou individuální akci předvedl Youness Mokhtar, který pronikl do šestnáctky Nijmegenu, předložil míč neobsazenému Mokotjovi a ten jej s přehledem uklidil do sítě.

Po druhé trefě Zwolle se NEC ocitl na kolenou. Veškeré předzápasové plány kouče Pastoora byly ta tam a domácí hráči museli začít útočit. Místo snížení ale nakonec inkasovali gól na 0:3. Sedm minut před přestávkou Mokhtar prudkým centrem našel hlavu Freda Bensona, jenž z bezprostřední blízkosti neomylně zakončil.

Po změně stran demolice Nijmegenu pokračovala. Také o čtvrtý gól Zwolle se postaral rodák z ghanské Akkry Benson. Podobně jako při jeho předchozí trefě, i v tomto případě pouze doklepl míč za záda Johnssona. O tři minuty později pak uzavřel hostující gólový účet Youness Mokhtar.

Jansova skvadra byla i ve zbytku zápasu nebezpečnějším celkem na hřišti, poslední slovo však patřilo Nijmegenu. V 76. minutě se po rohovém kopu míč odrazil ke Christophu Hemleinovi, který napřáhl zpoza šestnáctky a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. V samotném závěru pak mohl snížit ještě Michael Higdon, ovšem nabídnuté příležitosti v podobě pokutového kopu nevyužil. Gólman Begois jej vychytal.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - AZ Alkmaar 1:2

17.08.2013 19:45

Góly: 83. Jean-David Beauguel - 4. Aron Jóhannsson, 84. Maarten Martens

Fotbalisté Alkmaaru potvrzují před 4. předkolem Evropské ligy vzrůstající formu a nyní si odvážejí cenné vítězství z Waalwijku, které bylo opravdu velmi vydřené. AZ po úvodní prohře v Heerenveenu šokovalo doma Ajax a porazilo ho 3:2, nyní dokázalo zapomenout ve Waalwijku na vyrovnání a šest minut před koncem rozhodlo díky brance Maartena Martense. Waalwijk naopak zaznamenal první porážku v sezóně, za svůj výkon se však stydět nemusí.

Hosté se dostali do vedení ve 4. minutě zásluhou mladíka Arona Jóhannssona. Po centru z levé strany dokázal Viktor Elm přiťuknout míč americkému mladíčkovi a ten v tváří tvář proti českému brankáři Janu Šedovi uspěl - 0:1. Hosté nadále drželi míč na kopačkách a soupeře téměř do ničeho nepustili. Sami měli několik náznaků zajímavých možností, Šeda ale zasahovat nemusel. Waalwijk se v ofenzívě začal lehce prosazovat až po přestávce.

Ve 49. minutě vyslal zajímavou střelu z necelých dvaceti metrů Damiano Schet, brankář Esteban dokázal jeho pokus fantasticky odvrátit na rohový kop. Po jeho zahrání se před brankou ocitl Michael Lamey, jenže zblízka branku přestřelil. V 55. minutě zachránila na druhé straně gólmana Šedu tyč, kterou trefil Elm po teči jednoho z obránců. Další zajímavé příležitosti byly k vidění až v závěrečné čtvrthodině a Waalwijku vyšlo na jedničku střídání.

Ještě předtím se dvakrát předvedl Šeda. Nejprve odvrátil tvrdou ránu Roye Beerense na rohový kop, následně excelentně vyrazil hlavičku střídajícího Stevena Berghuise na brankové čáře. Hrdinou Waalwijku se mohl stát Jean-David Beauguel, který strávil na hřišti po svém příchodu sedm minut. Po krásné uličce Auréliana Joachima utekl Beauguel po levé straně a nádherným obloučkem přehodil Estebana - 1:1.

Jenže neuběhla ani minuta a vedení Alkmaaru definitivně vrátil Martens, který se napřáhl z voleje a Šeda zůstal jen bezmocně stát - 1:2. V 88. minutě mohl vyrovnat opět Beaguel, jeho kroucená rána se však mezi tři tyče nevešla o pár decimetrů a poté Waalwijk i přes mírný tlak vyrovnat nedokázal.

Více informací k zápasu

Cambuur Leeuwarden - FC Groningen 4:1

17.08.2013 18:45

Góly: 2. Michiel Hemmen, 21. Erik Bakker, 45. Ramon Leeuwin, 69. Wout Droste - 50. Michael de Leeuw

Fotbalisté Cambuuru ve svém třetím zápase ukázali, že rozhodně mají na to bojovat o přímou záchranu. Ve svém druhém domácím duelu v Eredivisii jasně přehráli Groningen 4:1 a dosáhli na první vítězství v nováčkovské sezóně. Groningen naopak nenavázal na skvělý vstup do ročníku a po dvou výhrách úplně vyhořel. Hosté totiž nezachytili nástup soupeře v úvodní dvacetiminutovce a prohrávali 0:2, povzbuzený Leeuwarden si výhru ujít nenechal.

Domácí celek se dostal do vedení ve 2. minutě, kdy hosté velmi nedůrazně přistoupili k Michaelu Hemmenovi a ten přesnou střelou asi z deseti metrů otevřel skóre utkání. Cambuur byl touto bleskovou brankou evidentně povzbuzen a po necelé čtvrthodině mohl přidat další góly. Nejprve se ocitl v pokutovém území osamocen Erik Bakker, brankář Marco Bizot ale dokázal jeho tvrdou ránu vyrazit. Stejný hráč střílel po další akci těsně vedle.

Bakker se dokázal zaslouženě prosadit ve 21. minutě. Po krásné akci přiťukl Hemmen míč na hranici pokutového území právě Bakkerovi a ten z levé strany krásnou ranou pokořil bezmocného Bizota - 2:0. Hra se následně zklidnila, Cambuur potřetí udeřil ve druhé nastavené minutě úvodní půle. Po rohovém kopu z pravé strany zapomněla obrana Groningenu na zcela volného Ramona Leeuwina a ten se hlavou nemýlil - 3:0.

Hosté dokázali snížit pět minut po přestávce po své první nebezpečnější příležitosti zápasu. Do pokutového území vyslal dlouhý centr Nick van der Velden a našel v něm střídajícího Michaela de Leeuwa, který trefil volný prostor - 3:1. Groningenu to psychicky příliš nepomohlo a nijak velký tlak si nevytvořil, naopak definitivní tečku za výsledkem stanovil v 69. minutě Wout Drost, když po jeho střele zprava zapadl nečekaně míč za překvapeného Bizota - 4:1.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Go Ahead Eagles 3:0

17.08.2013 18:45

Góly: 48. Florian Jozefzoon, 56. Oscar Hiljemark, 83. Memphis Depay

Hráči PSV pokračují ve své vítězné jízdě. Po Haagu a Nijmegenu dokázali skolit také Go Ahead Eagles. Nováčka z Deventeru přehráli v poměru 3:0.

Favorizovaný Eindhoven dnes nezačal dobře a už od sedmnácté minuty mohl prohrávat. Ve výborné palebné pozici se ocitl hostující stoper Jop van der Linden, gólmana Zoeta ale svou tvrdou přízemní střelu nepropálil. PSV poprvé zahrozilo až po téměř pětadvaceti minutách hry, kdy se do míče opřel Tim Matavž a nepříjemnou ranou otestoval pozornost Rooma. Ještě blíže brance byl zanedlouho Memphis Depay. Mladý křídelník si výborně narazil s Matavžem, avšak z úhlu poslal míč vedle.

V závěru první půle měla Cocuho družina výrazně navrch, vytoužené branky se ale domácí fanoušci nedočkali. Go Ahead několikrát podržel gólman Room. Jednou pak hostům pomohla také levá tyč, jež se rozezvučela po Matavžově střele.

Zatímco na začátku utkání prožil Eindhoven velké trápení, vstup do druhé půle mu vyšel na jedničku podtrženou. Úvodní trefy se dočkal už po necelých třech minutách, kdy Matavž prostrčil míč na Floriana Jozefzoona a ten patičkou propasíroval míč do sítě - 1:0. V 56. minutě propukla domácí gólová radost nanovo. Do míče se opřel Oscar Hiljemark a svou krásnou dalekonosnou ránu umístil nechytatelně k tyči - 2:0. O menší zdramatizování se mohl zanedlouho postarat střídající Erik Falkenburg, ale ke své smůle mířil těsně vedle.

Eindhoven se v závěru utkání soustředil především na bránění svého pohodlného vedení, přesto dokázal přidat ještě jednu branku. Gólový účet dnešního mače uzavřel nádhernou střelou z přímého kopu Memphis Depay - 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven330011:29
2.PEC Zwolle330010:39
3.FC Twente321010:17
4.AFC Ajax32017:46
5.SC Heerenveen32018:66
6.FC Groningen32017:56
7.AZ Alkmaar32017:76
8.RKC Waalwijk31115:44
9.Cambuur Leeuwarden31114:34
10.SBV Vitesse31116:64
11.Roda JC31113:44
12.Go Ahead Eagles31113:54
13.ADO Den Haag31025:63
14.Heracles Almelo31026:83
15.NAC Breda30121:41
16.FC Utrecht30121:91
17.Feyenoord Rotterdam30033:80
18.NEC Nijmegen30032:140

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (27)

Přidat komentář
Stiksxx

Stačí to.

Cambuur.

Reagovat
smazaný uživatel

zaciatok dobry sice tri kola su este velmi malo ale chalani si sadli a je dobre vidiet nas od zaciatku na cele tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

to býváte už čtvrtej nebo pátej rok po sobě třičtvrtě roku na čele a pak? Dál to znáš

Reagovat
Stiksxx

Nesmíme vyhrát podzim. a nebo musíme zlomit prokletí.

Reagovat
smazaný uživatel

viem, viem bal som sa tych zmien co nastali, ale mladici zatial idu, aj ked zatial nas nemal kto poriadne preverit aaaa tento rok vas dame!!!

Reagovat
Stiksxx

a taky jsme začali se samejma "bídama"..14.9. nám začíná tří týdenní procházka peklem. a když z toho uděláme aspon 5 bodů tak budu spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt az teraz som pozrel, tam to bude klucove, ratam aj ja tych 5 bodov si dat za ciel

Reagovat
smazaný uživatel

Alkmaar

Reagovat
Darren Fletcher

Zwolle

Reagovat
smazaný uživatel

To v Leeuwaardene kluci Groningensti v prvom polcase piknikovali na travniku?

Reagovat
VdV

ty jim fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, mal som dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak Nijmegen letos na 100 % sestup, tohle je neskutečně tragické, už jaro bylo zlé, po výprodeji kádru se teď nedalo čekat nic jiného.

Reagovat
AjaxFans

uff, jeste ze tak. Jen jsem kua nemohl najit zadny kanal, kde by to davali v nl tv.Tak jsem cumel 4*4cm ve phone

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš prdel? Musel si špatně hledat Ten Pelle hraje rukama jak čuně, měl být pískán faul na Kolbeina při jeho haluzovém gólu.

Reagovat
AjaxFans

moc sportovnich kanalu tu nemam asi ze 30 celkove .Ty jeho ruky v te velikosti nebyly vidět budes na icq?

Reagovat
AjaxFans

utrecht neni zas tak klidny jak jsem myslel.Minuly tyden asi 0.5 km kde bydlim byl nejaky mord.

Reagovat
papanegra

Feynoord

Reagovat
smazaný uživatel

Sigthorsson - Fischer

Reagovat
TheAdy

Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Díky herenvenn zkazily jste mi tiket to sjem nečekla,že prohrajte proti heraclesu ještě navíc doma ostuda

Reagovat
Elliasson

Ronalde, co je s týmem?

Reagovat
smazaný uživatel

Herenveen beznadějný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ideme na titul haranti

Reagovat
afc ajax

Reagovat
Stiksxx

To koukám...

Reagovat
DieFohlenBMG

utrecht ma dobryho brankare no uz se nedivim ze je vyradili lucemburci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele