Nizozemská Eredivisie - souhrn 10. kola

22.10.2010, 22:44, aktualizováno 24.10.2010, 18:24
Komentáře a souhrny
Roda Kerkrade pokračuje ve výborné formě a po výhře 2:1 na půdě Bredy má 21 bodů. Stejný počet bodů má také Ajax, který jen remizoval v Excelsioru. Twente porazilo Den Haag a Alkmaar si nedělal problémy s Willlemem. Potupný debakl si odváží ale Feyenoord z Eindhovenu, kde prohrál hrozivým výsledkem 0:10.

SBV Vitesse - FC Utrecht 1:4

24.10.2010 16:30

Góly: 61. Marcus Pedersen - 3. Slobodan Rajković (vl.), 45. Dries Mertens, 50. Tim Cornelisse, 56. Jacob Mulenga

Fotbalisté Utrechtu tentokráte dokázali na domácí scéně v Eredivisi předvést skvělý výkon a ze hřiště podceňovaného Arnhemu si odvezli tři body. O svém vítězství rozhodli na konci prvního a začátku druhého dějství, kde už vedli dokonce 4:0. Domácí se po hodině hry zmohli už jen na snížení. S Arnhemem se tak velmi neúspěšně rozloučil kouč Theo Bos, který byl díky sérii špatných výkonů odvolán a odkoučoval proto svůj poslední duel.

Proti Arnhemu nyní stálo opravdu téměř všechno. Dal si vlastní branku hned ve 3.minutě a poté, kdy se snažil stav vyrovnat, obdržel druhou trefu do šatny v poslední minutě prvního poločasu. Ten druhý pro Arnhem také začal jako špatný vtip a proto v podstatě mohl od 56.minuty už pouze utkání dohrávat. Arnhem v tabulce zůstal s osmi body na šestnácté pozici, Utrecht poskočil již na sedmé místo se šestnácti body.

První akce se hned třepetala v arnhemské síti. Na straně unikl Dres Mertens a poslal balón do vápna, kde ho nešťastně do vlastní sítě sklepl Slobodan Rajkovič. Hned poté se však Arnhem otřepal a vytvořil si dobré možnosti. Asi z dvaceti metrů pálil těsně nad Ismail Aissati, následně se vytáhl gólman Utrechtu Michael Worm proti střele Nemanjy Matiče. V polovině prvního dějství opět brilantně zasáhl Worm.

Po centru Davyho Proppera z levé strany vypálil ke vzdálenější tyči Lasse Nilsson, Worm však balón dokázal vytěsnit mimo tři tyče. Po Matičově průniku se po necelé půl hodině dostal Nilsson do větší šance, jenže trestuhodně branku přestřelil. Následně Worm zlikvidoval i hlavičku Matiče a pravidlo nedáš-dostaneš platilo do puntíku. V poslední minutě po přihrávce Mulengy z pravé strany zakončoval po zemi Mertens.

Hned po pauze mohli domácí snížit, jenže Aissatiho hlavičku naprosto famózně vyrazil nad břevno Worm. Proto v 52.minutě snižoval po centru Edouarda Duplana obránce Tim Cornelisse, který přelstil ofsajdové postavení. Za další čtyři minuty zvyšoval již na 4:0 Mulenga po špatném výkopu gólmana Rooma, v 61. minutě snížil na konečných 1:4 v neprospěch domácích střídající Marcus Pedersen.

Více informací k zápasu

FC Twente - ADO Den Haag 3:2

24.10.2010 14:30

Góly: 27. Theo Janssen, 57. Bryan Ruiz (pen.), 70. Marc Janko - 44. Dmitrij Bulykin, 54. František Kubík

Tak že by Den Haag přeci jen v letošním ročníku nechtěl hrát druhé housle a výrazně se popral o místo v horní polovině tabulky? Na body sice na půdě favorizovaného Twente Enschede nedosáhl, nicméně předvedl velmi solidní výkon a v zápase dokonce dvakrát vedl.

Domácí kouč Michel Preud'homme' se nejvíce bál útočné síly soupeře, hlavně Kubíka a Bulykina. A tyto obavy se záhy ukázaly jako oprávněné, Bulykin i Kubík totiž branku vsítili.

Přitom do zápasu lépe vstoupili domácí. Ve 20.minutě sice museli řešit nepříjemnou situaci, když kvůli zranění Roberto Rosalo vystřídal Nickyho Kuipera. Domácí mohli otevřít skóre po přihrávce Dwighta Tiendalliho a následné střele Brayana Ruize, gólman hostů Gino Coutinha však i následnou dorážku zlikvidoval. O něco později se díval, jak Denny Landzaat z vyložené pozice přestřeluje jeho branku.

Jenže ve 27. minutě už byl krátký na střelu Theo Jansena, který skóroval po přímém volném kopu. Twente se ale nemohlo radovat z vedení příliš dlouho a soupeř mu těsně před přestávkou zasadil ránu pod pás. Po špatném odkopu střídajícího Rosala převzal balón Wesley Verhoek a uvolnil Dmitrje Bulykina, který lehce srovnal stav - 1:1. Po půli ale překvapivě právě Bulykin vystřídal a nemohl tak ofenzívě dále pomáhat.

Hostům to ovšem nevadilo, po necelých deseti odehraných minutách ve druhé půli spadl balón ve vápně jako dar z nebes ke Kubíkovi a tomu stačilo pouze uklidit balón doprostřed branky - 1:2. Nadšení Den Haagu ovšem trvalo jen tři minuty. Ve vápně totiž nešťastně zahrál rukou Pascal Bosschaart a sudí nařídil penaltu. K té se sebevědomě postavil Bryan Ruiz a bez větších potíží zamířil do pravého dolního rohu - 2:2

Twente od této chvíle tlačilo a chtělo zvrátit stav na svou stranu za každou cenu. Den Haag se úspěšně bránil více jak dvacet minut po vyrovnávací trefě, jenže pak už tlaku podlehl. Po dlouhém přímém volném kopu Verhoeka do vápna se uvolnil Marc Janko a svou tradiční zbraní - hlavou, zakončil přímo do levého horního rohu. Twente tak poskočilo na druhé místo za vedoucí PSV, Den Haag klesl na prozatímní osmé místo.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Willem II 3:0

24.10.2010 14:30

Góly: 11. Jonathas (pen.), 35. Maarten Martens, 55. Brett Holman

AZ Alkmaar doma potvrdil roli favorita a proti poslednímu celku tabulky vyhrál snadno 3:0.

Utkání začal domácí celek aktivně. již od první minuty se chopil iniciativy a do svého soupeře se prakticky zakousl. Hosté však hned na začátku zastihla smůla, když v 11. minutě prošel do pokutového území Jonathas, kterého nevybíravým zákrokem k zemi poslal kapitán Willem II Arjan Swinkels. Rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil sám Jonathas. Jeho následná střela znamenala rychlou branku a brzké vedení domácích.

Hosté v tu chvíli doslova rezignovali. Na řadu přišla 35. minuta a perfektní individuální práce domácího Holmana. Ten si pohrál s bránícími hráči a propasíroval míč na rozeběhnutého Martense. Následné zpracování a rychlá střela znamenalo již dvoubrankové vedení domácích a utkání bylo prakticky rozhodnuté.

Do druhého poločasu hosté nastoupili aktivnější, avšak jejich menší tlak rychle pominul. Deset minut po přestávce se totiž k míči dostal Stijn Schaars. Neváhal ani minutu a okamžitě servíroval míč osamocenému Holmanovi, který tvrdou a přesnou střelou rozjásal fanoušky AZ již po třetí.

Utkání se poté prakticky dohrávalo. Domácí neriskovali a hráli svou hru, naproti tomu hostující Willem II se zatáhlo ještě více, aby zabránilo debaklu. Hosté si tedy po devadesáti minutách odvezli porážku poměrem 3:0.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Feyenoord Rotterdam 10:0

24.10.2010 14:30

Góly: 24. Jonathan Reis, 39. Ibrahim Afellay, 47. Jonathan Reis, 49. Ola Toivonen, 55. Jeremain Lens, 59. Jonathan Reis, 62. Balázs Dzsudzsák, 69. Orlando Engelaar, 77. Balázs Dzsudzsák (pen.), 87. Jeremain Lens

Zdrcující prohra, apokalypsa, katastrofa. Těžko jinak se dá popsat výkon loňského čtvrtého týmu tabulky Feyenoordu Rotterdam. Dějiny holandské Eredivisie pamatují hodně, na tenhle okamžik si však jistě dlouho nepamatují. Alespoň ne v utkání, kde bylo PSV jen mírným favoritem. Na dvouciferné výsledky jsou lidé zvyklí v nejnižších soutěžích, rozhodně ne v nejvyšší soutěži. Proto je výsledek 10:0 naprostým šokem pro všechny.

Feyenoord má sice hodně špatnou fazónu a krčí se na chvostu holandské Erdivisie, teď si však k tomu všemu udělal pořádnou ostudu. Přitom ještě o poločase tomu nic nenasvědčovalo, domácí vedli jen 2:0. Jenže v druhé půli hosté zažili infarkt, mozkovou mrtvici i obrnu dohromady. Hattrick vsítil Jonathan Reis, po dvou trefách se rozdělili Lens a Dzsudzsak, jednu trefu zaznamenal Affelay, Engelaar a Toivonen.

Feyenoord zaznamenal rekordní prohru v historii celého klubu, dosud nejhorší výprask 8:2 dostal v roce 1983. PSV vyhrálo stejným poměrem 10:0 již potřetí, vyrovnalo tím dosavadní rekord. Naposledy takhle Eindhoven vyhrál v roce 1988 proti týmu FC Volendam. Duel sice hodně ovlivnila červená karta hostů ze 34.minuty, i tak ale Feyenoord neměl dopustit obrovský kolaps. Domácí se dostali do vedení ve 24.minutě, kdy dvacetimetrové sólo zakončil do pravého dolního Jonathan Reis.

Za dalších deset minut se musel ze hřiště pakovat po druhé žluté teprve dvacetiletý obránce Kelvin Leerdam a svůj celek proto výrazně oslabil. O pět minut později pojistil vedení Ibrahim Affelay, který šel společně s Lensem dva na jednoho a šťastný střelec chytře pokořil gólmana Roba van Dijka podruhé. Hned po půli se začala krize hostující obrany prohlubovat. Hned ve 47.minutě zvyšoval po centru Dzsudzsaka druhou trefou v utkání Reis.

Za další dvě minuty to už bylo 4:0, kdy Ola Toivonen zakončil hlavou do horního rohu po přihrávce Affelaye. V 55. minutě využil Lens centru aktivního Reise, sám Reis po necelé hodině hry završil hattrick po skvělé práci Affelaye. Čtyři branky během čtvrthodiny byly pro soupeře velké sousto. O další trefu se postaral dalekonosnou ranou Balasz Dzsudzsak, následoval ho Engelaar dorážkou zblízka.

Čtvrthodiny před koncem fauloval ve vápně Kamohelo Mokotjo unikajícího Adila Auassara a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Penaltu bez obtíží proměnil Dzsudzsak. O dvouciferný rozdíl ve skóre se postaral v 87.minutě Lens, Feyenoord už si přál jistě být dávno v kabině. Na takový zápas musí rychle zapomenout, v tabulce klesl na patnáctou příčku. Eindhoven naopak zvýšil náskok na prvním místě z jednoho na dva body.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - AFC Ajax 2:2

24.10.2010 12:30

Góly: 37. Daan Bovenberg, 42. Kevin Wattamaleo - 46. Mounir El Hamdaoui, 89. Jan Vertonghen

Ajax způsobil svým příznivcům v poměrně krátké době další nepříjemný šok. Zápas proti Excelsioru měl být jasnou záležitostí, nakonec se ale změnil ve velké drama, které přineslo fotbalistům z Amsterdamu pouze bod, což je v bitvě o čelo tabulky málo.

Ajax si za dnešní nepovedený výsledek může z velké části sám. Většinu zápasu totiž musel dohrávat v deseti lidech, jelikož obránce Anita byl už ve 27. minutě vyloučen.

A ani do tohoto momentu se hosté příliš nepředvedli. Za zmínku snad stojí jen počáteční šance El Hamdaouiho, který ale z pár metrů trefil celkem nepochopitelně pouze břevno domácí brány. Poté přišel zřejmě nejdůležitější moment celého duelu. Po faulu na Fernandeze dostal Anita rovnou červenou kartu a návrat po zranění si tak moc vychutnat nemohl.

Na hřišti se následně začaly dít hodně nečekané věci. Už po pouhých deseti minutách dokázal Excelsior využít početní výhody a vstřelil úvodní branku. Bovenberg využil centru Koolwijka směřujícího na zadní tyč a ve skluzu překonal Stekelenburga. Tím to však neskočilo. V 42. minutě zaskočili domácí fotbalisté Ajax podruhé. Po obrovské chybě Emanuelsona se zmocnil míče Vincken, poslal pozemní centr do šestnáctky, kde už v poklidu zakončil Wattamaleo.

Brzy po změně stran ale hostující fotbalisté jasně ukázali, že se rozhodně nevzdávají. Pověst kanonýra opět potvrdil Mounir El Hamdaoui, který vyzrál nad domácí ofsajdovou pastí a svou střelu poslal nechytatelně k tyči. Tímto gólem dodal Ajaxu naději na bodový výsledek. Svěřenci trenéra Jola se tedy vrhli i v deseti lidech do útoku, ale dlouhou dobu se nemohli dostat do nějaké pořádné šance.

Mezer v defenzívě naopak začal využívat Excelsior, který toužil své vedení potvrdit ještě třetí brankou. To se mu ale nepovedlo a v 89. minutě na to doplatil. Sulejmani zahrával rohový kop, na jeho centru si naskočil Vertonghen a zařídil pro Ajax skutečně cenný bod.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - VVV Venlo 2:0

23.10.2010 20:45

Góly: 50. Bas Dost, 53. Mika Väyrynen

Venlo pokračuje ve svých bídných výkonech. V Heerenveenu se od něj žádné zázraky nečekaly a podle toho to také nakonec dopadlo. Svěřenci trenéra Jana van Dijka sice zvládli první poločas, následně ale dvakrát inkasovali a závěrečnou třetinu utkání museli dohrávat dokonce o deseti lidech.

Domácí fotbalisté potřebovali za každou cenu vyhrát, nějaká bodová ztráta absolutně nepřicházela v úvahu. Ovšem nechybělo mnoho a hned na začátku zápasu mohli inkasovat. Venlo totiž mělo jasnou gólovku. Po centru Josueho z přímého kopu zakončoval hlavou zkušený Paauwe, jenže dokázal trefit pouze břevno brány.

To byl ovšem ze strany Venla snad jediný zajímavý okamžik za celý zápas. Poté již převzal kontrolu zápasu Heerenveen a až do samotného konce měl jasně navrch. Přesto se nebyl schopný dlouhou dobu střelecky prosadit.

V 19. minutě měl však výbornou příležitost útočník Michal Papadopulos. Jeho hlavička ale letěla mimo. O moc lépe nedopadl ani jeho spoluhráč Mika Vayrynen, který se sice ocitl brankáři Gentenaarovi tváří v tvář, jenže hostující brankářská jednička jej výborně vychytala.

Brzy po změně stran začal Heerenveen opět hrozit, ale tentokrát si vedl už o poznání lépe. Svůj první gól vstřelil přesně v 50. minutě. Po Kruiswijkově centru hlavičkoval přesně do rohu brány střídající Bas Dost. Vedení domácí borce zřejmě hodně povzbudilo a o pouhé tři minuty později přidali další branku. Vayrynen využil perfektního míče od Grindheima a pozemní ranou zhruba z deseti metrů překonal bezmocného Gentenaara.

O malou chvíli později málem Heerenveen přidal další zásah, Kruiswijkovi ovšem chyběla při zakončení přesnost. Po faulu na Calvina Jong-a-Pina navíc viděl v 61. minutě Chula druhou žlutou kartu, a tak musel předčasně do sprch. I v deseti lidech ale dokázalo Venlo s vypětím všech sil už neinkasovat a domů si odvezlo jen porážku 0:2.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - FC Groningen 3:2

23.10.2010 19:45

Góly: 4. Björn Vleminckx, 12. Björn Vleminckx, 77. Björn Vleminckx - 70. Thomas Enevoldsen, 90. Petter Andersson

Nijmegen zvládl domácí utkání s Groningenem a zvítězil těsně 3:2. Hattrickem se blýskl Bjorn Vleminckx.

Fantastický začátek zažil Nijmegen. Již ve 4. minutě se totiž dostal do výborné šance Bjorn Vleminckx. Ten neváhal a přesnou střelou do horního růžku otevřel skóre utkání. Domácí byli na koni, a tak na Groningen tlačili jak se jen dalo. Neuběhlo mnoho a Vleminckx se mohl radovat ze své druhé branky. Tentokrát si naběhl na perfektní centr z levé strany od Goossense, Vleminckxovi stačilo míč jen šikovně umístit. To také udělal a domácí rázem vedli ve 12. minutě 2:0.

Tím však prakticky skončil první poločas. Domácí vedli 2:0 a hosté jen marně hledali odpověď. Hosté začali druhý poločas aktivněji. Jejich snaha však brzy zmizela a na hřišti opět úřadovali domácí. Přišla však 70. minuta a přesnou střelou překvapil Enevoldsen. Stav se rázem změnil na 2:1 a hosté měli o co hrát.

Radost hostů však netrvala dlouho. O pouhých sedm minut později se totiž do vzduchu pověsil Vleminckx. Rohový kop Schoneho našel přesně jeho pozici. Vleminckx tak svou třetí brankou stanovil skóre 3:1 a završil svůj hattrick. Ochozy již věřily, že to domácí nepustí.

Přišel ovšem závěrečný nápor hostí. V 90. minutě se míče zmocnil Koen van de Laak. Obešel bránící hráče a přesnou přihrávkou našel Anderssona, který šikovnou střelou snížil. Čas však na další útoky nezbyl, a tak utkání skončilo těsným vítězstvím domácích.

Více informací k zápasu

BV De Graafschap - Heracles Almelo 1:1

23.10.2010 18:45

Góly: 15. Youssouf Hersi - 53. Glynor Plet

De Graafschap doma přivítal Heracles. Poklidný zápas skončil spravedlivou remízou 1:1.

Utkání začalo v poklidu. Domácí se však po pár minutách hry dostávali do herní převahy. Krátce po desáté minutě se De Graafschap dostal do varu a úvodní tlak proměnil v branku. Ta přišla v 15. minutě, když si míč zpracoval Peter Jungschlager a přesným centrem nalezl nabíhajícího Hersiho, který si se zakončením nelámal hlavu a poslal domácí celek do vedení.

Heracles se poté probudil. Začal na soupeře více dorážet a ve 24. minutě skoro vyrovnal. Přímý kop Marka Vejinoviče však domácí brankář dokázal vyrazit a podržel tak svůj celek.

První poločas na šance bohatý nebyl, ten druhý začal zajímavě pro hostující hráče. Ti se totiž v 53. minutě dostali do slibné šance, ze které vytěžili cenné vyrovnání. Overtoom si pohrál s bránícím obráncem a přesným centrem nalezl osamoceného Pleta, který dokázal přesnou ranou překonat domácího brankáře.

Obě mužstva se pak těžko dostávala do šancí. Obrany se zatáhly a ani jeden z celků nechtěl riskovat. Utkání tedy skončilo spravedlivou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

NAC Breda - Roda JC 1:2

22.10.2010 20:45

Góly: 36. Joonas Kolkka - 59. Arnaud Sutchuin Djoum, 78. Jimmy Hempte

Roda i nadále pokračuje ve svých úžasných výkonech. Na půdě Bredy rozhodně nebyla favoritem a ani zápas se v její prospěch rozhodně nevyvíjel, nakonec ale zabrala a domů si veze další plný počet bodů. Minimálně na pár hodin tak poskočila na senzační druhé místo tabulky.

Utkání nabídlo hned od začátku velmi vyrovnaný průběh. Rozhodně se nedá říci, že by byl některý z celků výrazněji aktivní. Větší gólové šance měla na svém kontě ovšem přeci jen Roda. A jedna z nich přišla už po pár minutách hry. Ke střele se dostal hostující kanonýr Mads Junker, jenže při zakončení selhal, z malé vzdálenosti poslal míč nepochopitelně vedle.

Už zanedlouho hrozil dánský útočník znovu. Po chybě domácího Gudelje se ocitl v další palebné pozici, ovšem výsledek byl stejný - nepřesná střela. Ta tentokrát proletěla těsně okolo pravé tyčky. V 36. minutě pro změnu zaútočila Breda a hned byl z toho první gól tohoto střetnutí. Kolkka si zpracoval přihrávku od Amoaha, popotáhl míč do pokutového území, odkud úspěšně zakončil.

Těsně po přestávce ovšem mohla Roda vyrovnat. Měla k tomu báječnou příležitost. Rozhodčí totiž odpískal obránci Loranovi hodně přísný faul, a tak diváci byli svědky pokutového kopu ve prospěch hostů. V hlavní roli se opět ocitl Junker a také tentokrát selhal. Ten Rouwelaar jeho střelu dokázal zlikvidovat.

Vyrovnání nakonec přišlo v 59. minutě. Po centru De Fauwa vypálil tvrdě belgický mladík Djoum a rozvášnil hostující příznivce. Pouze s bodem se ale nechtěla Roda smířit, a tak dělala vše, co bylo v jejích silách, aby dokázala průběh zápasu zvrátit na svou stranu. To se jí nakonec také povedlo. Z přímého kopu napřáhl Hempte a jeho vcelku nenápadná střela k tyči skončila v bráně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven1073035:824
2.FC Twente1064019:722
3.AFC Ajax1063126:1121
4.Roda JC1063119:1221
5.FC Groningen1053217:1218
6.AZ Alkmaar1053213:918
7.FC Utrecht1051418:1616
8.ADO Den Haag1043320:2015
9.NAC Breda1042412:1314
10.SC Heerenveen1034314:1313
11.NEC Nijmegen1041519:2013
12.SBV Excelsior1032514:1911
13.BV De Graafschap1024413:2210
14.Heracles Almelo1023514:169
15.Feyenoord Rotterdam1022612:248
16.SBV Vitesse1022610:228
17.VVV Venlo102087:176
18.Willem II100198:291

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (75)

Přidat komentář
Stiksxx

hm hm hmmmmmm. Ta Roda je nějak nepříjemně dobrá.. nepříjemně se favoritům soutěže lepí na paty.Už to nejsou časy kdy to bylo v Eredivisie o 3 klubech (PSV,Ajax,Feyenoord) Misto Feyenoordu přišlo Twente, příšla Roda, a čas od času se mění Groningen,Alkmaar..Bude to ještě hodně nervozní sezona..

Reagovat
AjaxFans

Alkmar se zvedl,ale na vrchol si myslím,že nemá.Breda je taky celkem nebezpečná. Snad nebude moc ubytek nejlepších hráčů z eredivize U vás Ibrahim,u nás možná Luis (jeho manželce se nechce zatím z Amstru), Verthongen, Wiel,Stekelenburg, Mounir Jestli chceme titul,tak je musíme do konce sezóny udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

veru aj u nas sa spekuluje ola,ibi a aj balazs,ze pojdu prec,tak dufam,ze ich udrzia...

Reagovat
Stiksxx

jsem zvědavý jak to všechno dopadne...

Reagovat
Stiksxx

jojo..myslim,že jsme na tom dost podobně ale byla by škoda,kdyby opravdu všichni odešli vzimě..chci vidět jak to dopadne na konci když budou týmy maximálně nabitý.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Urby. Do konce sezony nemám o kádr strach,ale pak to bude asi zlé Jinač dneska na první flek Feye musí být 0 a Exelsioru ta zeď vydržet dlouho nemůže

Reagovat
Stiksxx

xxxAFCAxxx: .... " Jinač dneska na první flek SE BUDEME STÁLE DÍVAT Z DRUHÉHO MÍSTA Feye musí být 1 a Exelsioru ta zeď vydrží celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

A už na něho hledí ze třetí pozice, snad se ten propad rozjede ještě víc

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
fantomas

Shit.

Reagovat
Stiksxx

Groningen zaváhal,paráda

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je ta fotka El hamadouiho

Reagovat
smazaný uživatel

PSV si dělá kozy ne?

Reagovat
Virtuos

asi nie skôr by som povedal, že Feyenoord a ešte je dosť času do konca

Reagovat
Shevchenko

9:0

Reagovat
rufus

Reagovat
cubinho

Co to je?!!! PSV už 9:0!!!

Reagovat
cubinho

10!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na to někdo nějaký odkaz?

Reagovat
cubinho

Nikde jsem ho nenašel....aha, chyba, na livesportu svítilo už 10:0, ted tam je zas 9:0...

Reagovat
Virtuos

teraz je 10

Reagovat
Shevchenko

BET365.COM !!

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam 10

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak výsledek z Fify

Reagovat
fantomas

Eredivisie fakt nejde nemilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

10:0? Vždyt Feyenord hrál pár let zpátky o titul ne?

Reagovat
smazaný uživatel

co to je s tym feyenoordom ??

Reagovat
smazaný uživatel

a ja myslel,ze proti feyenoordu nieco stratima a nech sa paci..

Reagovat
Stiksxx

já teda věřil že vyhrajeme ale ne 10:0.

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo bbyt 11,ale offside v 90 min hahah..ale 10 je krajsie ako 11..hahaha..

Reagovat
Stiksxx

10 vypadá líp než 11

Reagovat
smazaný uživatel

Václav Ježek se musí obracet v hrobě

Reagovat
Stiksxx

Dneska mám krásnej den. Ajax plichtil...škoda že Excelsior neudržel výhru a Den Haag plichtičku.Ale i tak je to bomba!!!

10:0 10:0 10:0 10:0 10:0 10:010:0 10:0 10:0

Reagovat
smazaný uživatel

veru skoda toho excelsioru aj hagu..ale nevadi..my musime vyhravat a nepozerat sa na druhych..

Reagovat
Stiksxx

to je moje řeč

Reagovat
Arne

To snad není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax nebo Feyenoord?

Reagovat
Arne

No oboje.

Reagovat
Tomanatura

Janko

Reagovat
smazaný uživatel

ten janko ma sere,mal pris do psv..skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se, že se feyenoord už definitivně připojil k venlo a willemu a společně hrajou o patro níž než zbytek ligy

Reagovat
smazaný uživatel

tykravo

Reagovat
Virtuos

zrejme po tomto výsledku Mario Been skončil na lavičke Feyenoordu

Reagovat
Stiksxx

To možný i jo,ale přitom tam mají kvalitní hráče

Reagovat
Virtuos

zrejme ešte nenašli náhradu za De Guzmana a Roya, len bude škoda Beena (ak skončí čo mu neprajem) môže ich ešte zdvihnúť

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hrali ako keby ich trenoval Mr.Bean

Reagovat
Kepy_FCB

Dobrá potupa pro Fajenord

Reagovat
stas87

ako mohli dostat 10?mali len jedneho vyluceneho!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

10:0 LOL to je prostě mazec

Reagovat
FC Porto FC

Já se ani nedivím. Maakay jim skončil,odešel De guzmán, zraněnej je Tomassom,Vlaar,Biseswar a Feyonoord je uplně švorc a snaží se zalátat díry maldíky kteří na to nemají

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade je Feyenoord uz 4 roky vo financnej krize a to sa odzrkadluje aj na vysledkoch.

Odkedy odisli Kuyt, Kalou, Castelen a spol. islo to s nimi dole vodou. Makaay sem prisiel skoncit karieru ale vacsinou len marodil, Tomasson detto. De Guzman chcel odist uz davno lebo vedel ze toto nema perspektivu. Pritom Feyenoord ma najlepsich fanusikov v Holandsku, na jeho zapasy ich chodievalo pravidelne 45,000. Mna osobne najviac prekvapuje slaba uroven sucasnej mladeznickej zakladne pretoze v Holandsku byva sila BIG 3 postavena predovsetkym na nej. Niekde sa stala chyba a oni to musia vediet. Najviac mi je luto ich fanusikov lebo toto je deka ako svina a najvacsia potupa klubu v historii.

Reagovat
FC Porto FC

Dokovat nebudou mít alespon trochu peněz podle mě se nezvednou

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna je to tam uz take rozhasene ze potrebuju rovno noveho majitela, trenera aj hracov.

Reagovat
Ferguson6

Ty si aj fanusik Feyenoordu??

Reagovat
Ferguson6

Pre Allyho

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy sa mi pacil z tej holandskej trojky najviac, ale to je tak 5 rokov dozadu.

Hrali vtedy naozaj krasny utocny futbal a davali hromadu golov.

Teraz je to vsetko v troskach a ako odisiel moj posledny mohykan Gio van Bronckhorst tak uz je koniec celho fanusikovstva. Ale drzim im palce pretoze je mi fakt luto ze taky velky klub padol tak hlboko. Snad sa z toho dostanu.

Reagovat
Ferguson6

No este je tam Jon Dahl Tomasson a Kevin Hofland (sice momentalne nechapem preco, hostuje v Larnake), ale to je bohuzial vsetko

Reagovat
2miguel1

Kubík neskutočné

Reagovat
Ferguson6

Feyenoord Povedzte mi co sa s nimi deje?? Preco sa toto nemoze stat radsej Ajaxu alebo PSV?? Ale zrovna Feyenoord dostane golov, ako nejaky 3. ligovy klub. Pritom hraci niesu najhorsi a nedavno tam este boli hraci ako Makaay, Mols alebo v Bronckhorst. Preco moze titul vyhrat nejake Twente, ale jeden z najslavnejsich holandskych klubov a vitaz LM nie? Pre mna je Feyenoord v poslednych rokoch velke sklamanie a dufam, ze toto bude odrazovy mostik lebo v Eredivisie sa uz fakte pre klub ako Feyenoord nizsie padnut neda .

A samozrejme pre Frantu Kubika (Co tak jeho do Feyenoordu??)

Reagovat
smazaný uživatel

tak takový výsledek jsem ještě v životě neviděl, v normálním ostrém uápase!!!

Reagovat
zelda

ten nick

Reagovat
juveforever

Feyenoord slávny holandský klub je zrejme definitívne v sračkách

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz tam je nekolik let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ta 10-ka je naozaj najvyssia ligova prehra v historii Feyenoordu.

Doteraz to bolo 2-8 od Ajaxu (Sep 1983).

PSV uz desiatku nadelil ale to boli superi ineho "rangu". GA Eagles (1973) a Volendam (1998).

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak,totok sa zapise do historie PSV navzdy..ale ja ho berem az ako druhe naj,co fandim PSV..myslim,ze 2 roky dopredu psv-ajax 6:2..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za devet kol dostat 14 golu a pak v jednom 10, to je slusna jizda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele