základní část, 10. kolo
24.10.2010 14:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

AZ Alkmaar - Willem II 3:0

AZ Alkmaar doma potvrdil roli favorita a proti poslednímu celku tabulky vyhrál snadno 3:0.

Utkání začal domácí celek aktivně. již od první minuty se chopil iniciativy a do svého soupeře se prakticky zakousl. Hosté však hned na začátku zastihla smůla, když v 11. minutě prošel do pokutového území Jonathas, kterého nevybíravým zákrokem k zemi poslal kapitán Willem II Arjan Swinkels. Rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil sám Jonathas. Jeho následná střela znamenala rychlou branku a brzké vedení domácích.

Hosté v tu chvíli doslova rezignovali. Na řadu přišla 35. minuta a perfektní individuální práce domácího Holmana. Ten si pohrál s bránícími hráči a propasíroval míč na rozeběhnutého Martense. Následné zpracování a rychlá střela znamenalo již dvoubrankové vedení domácích a utkání bylo prakticky rozhodnuté.

Do druhého poločasu hosté nastoupili aktivnější, avšak jejich menší tlak rychle pominul. Deset minut po přestávce se totiž k míči dostal Stijn Schaars. Neváhal ani minutu a okamžitě servíroval míč osamocenému Holmanovi, který tvrdou a přesnou střelou rozjásal fanoušky AZ již po třetí.

Utkání se poté prakticky dohrávalo. Domácí neriskovali a hráli svou hru, naproti tomu hostující Willem II se zatáhlo ještě více, aby zabránilo debaklu. Hosté si tedy po devadesáti minutách odvezli porážku poměrem 3:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele