Ligue 1 - souhrn 28. kola: Marseille se přiblížila PSG

17.03.2023, 22:52, aktualizováno 19.03.2023, 22:41
Komentáře a souhrny
Alexis Sánchez (© AFP)

Marseille vyhrála v Remeši a přiblížila se na sedm bodů vedoucímu PSG, které i podruhé v sezoně nestačilo na Rennes. Tři body má také RC Lens, jenž přehrál Angers. AS Monaco konečně zabralo a výhrou na půdě AC Ajaccio se drží ve hře o Ligu mistrů. Lille si góly schovalo až na úplný závěr, Toulouse však nakonec v dešti udolalo. Lyon v předehrávce remizoval s Nantes...

Stade Reims - Olympique Marseille 1:2

19.03.2023 20:45

Góly: 13. Folarin Balogun - 16. Alexis Sánchez, 29. Alexis Sánchez

Poprvé od svého nástupu na lavičku Remeše se kouči Willovi Stillovi nepodařilo v Ligue 1 bodovat. Před reprezentační přestávkou jeho mužstvo nestačilo na Marseille, a stále teprve třicetiletý Belgičan tak přišel o svou úctyhodnou sérii 17 zápasů bez porážky na ligové scéně. Celková šňůra bodových výsledků se jinak zastavila u družiny z Marne na čísle devatenáct.

OM urvalo velmi cenné tři body na půdě soupeře, který opravdu od začátku sezóny prohrával pouze sporadicky, lépe řečeno od Stillova angažování, jistě ve správnou chvíli. A protože notně oslabené PSG v tomto kole nestačilo na Rennes, stáhl celek z jihu Francie manko na titul na sedm bodů. Ne že by taková ztráta byla snadno dohnatelná, nicméně přece tu k určité dramatizaci při boji o titul bezpochyby došlo.

Byli to domácí, kdo do utkání vstoupil lépe, a už ve 2. minutě se ocitl v moc dobré pozici Balogun, jenž vypálil z pokutového území, brankář Pau López byl ovšem na nejnebezpečnějšího forvarda Les rouges et blancs připravený. Ve 13. minutě už však Pau López přece kapituloval. Abdelhamid uvolnil na levé straně Munetsiho, ten pronikl až do šestnáctky a přihrál před bránu, odkud Balogun pohotově zacílil.

Vedení každopádně Remeši nevydrželo moc dlouho. Sánchez rozehrával v 16. minutě přímý volný kop. A trefil se tak parádně, že se míč odrazil od bližší tyče, po které gólman Diouf jen s údivem pokukoval, a za brankovou čáru. Ve 29. minutě pak domácí obrana úplně zaspala, vůbec neuhlídala nenápadný nákop Paua Lópeze, který posléze převzal Sánchez, a ten sám před Dioufem už v koncovce nezaváhal.

Další branka již na řadu nepřišla, nutno nicméně podotknout, že parta trenéra Igora Tudora měla ve druhém poločase velké štěstí, že podruhé neinkasovala. V 58. minutě u zadní tyčky hlavičkoval po Balogunově pasu zleva Munetsi, ke své smůle nicméně trefil jenom brankovou konstrukci. A ta se mimochodem třásla také ve druhé minutě nastavení, když ze vzduchu zakončoval Balogun. Smutně mohl pouze, kleče na zemi, schovat tvář do dlaní.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Stade Rennes 0:2

19.03.2023 17:05

Góly: 45. Karl Toko Ekambi, 48. Arnaud Kalimuendo

Obhájce titulu držel až do osmadvacátého kola domácí neporazitelnost. Jenže bretaňský soupeř opět potvrdil, že na něj umí zahrát. Rázem tedy v tabulce poskočil na pátou příčku a rozhodně si dodal sebevědomí do dalších střetnutí. Pařížský velkoklub navzdory čtvrté prohře nemá důvod k panice, jelikož náskok na čele zůstane minimálně sedmibodový.

Hosté byli v Parku princů aktivnější prakticky už od úvodního hvizdu. Odměněni mohl být po uplynutí otevírací desetiminutovky, jenže tečovaná střela Arnauda Kalimuenda skončila na boční síti. Po čtvrt hodině hry pálil Messi a Warmer Omari kvalitním obranným zákrokem vypomohl svému brankáři. Následně o kousek minul Kylian Mbappé.

Spolupráce kapitána úřadujících mistrů světa a nejlepšího střelce loňského šampionátu byla k vidění ve 26. minutě. Mbappé se ocitnul až příliš blízko na to, aby zvládnul přelobovat vyběhnuvšího Steva Mandandu. Lionel Messi to pak zkusil sám, a strážce hostující svatyně musel být zase pozorný, což platilo i po další ráně, kterou jeho směrem vyslal fotbalista, který se spolu s Jonathanem Davidem dělí o první pozici v tabulce kanonýrů.

V době, kdy už se pomalu všichni aktéři na hrací ploše viděli v šatně, udeřil Karl Toko Ekambi. Vítěz Afrického pohárů národů, jenž aktuálně v bretaňském klubu hostuje z Lyonu, si po zpracování centru od Benjamina Bourigeauda nic nedělal z toho, že se ocitnul v obležení dvou protihráčů, a na jeho přízemní skákavou střelu Gianluigi Donnarumma nedosáhnul - 0:1.

Snaha o případné rychlé vyrovnání vzala za své 180 minut po startu druhé půle. Chimuanya Ugochukwu přihrál z levé strany před bránu, kde zaspal jeden z obránců, čehož využil Arnaud Kalimuendo, a ten z hranice malého vápna rozvlnil síť - 0:2.

V 68. minutě mohl přidat pojistku Karl Toko Ekambi, kdyby o kousíček neminul. Mandanda si pak počínal úspěšně ve finální desetiminutovce, kdy za svá záda nepustil navštívenku z kopačky Marca Verrattiho. Nejen Messi a Mbappé, nýbrž ani jejich spoluhráčům tentokrát poté nebylo přáno, aby si připsali na konto byť jediný čestný zásah.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Clermont Foot 2:1

19.03.2023 15:00

Góly: 61. Elye Wahi, 72. Elye Wahi - 32. Saif-Eddine Khaoui

Je pravda, že kromě Lens (1:1) se MHSC utkalo především s konkurenty z dolní poloviny tabulky, ty však dokázalo porazit. Díky tomu mají na kontě už šestatřicet bodů. To znamená, že Les Lanciers, jimž aktuálně patří třináctá pozice, v tabulce předběhlo.

První šanci utkání si na konto připsal Téji Savanier. Nemířil vůbec špatně, nicméně Mory Diaw dokázal zasáhnout. Záhy se se svým volejem prezentoval Saîf-Eddine Khaoui a Benjamin Lecomte musel vyrážet nad břevno. Na opačném pólu dostal Savanier prudkou přihrávku, po které po zemi orazítkoval levou tyčku.

Po dvaceti minutách hry se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu, neboť se domnívali, že Christopher Jullien zahrál rukou. Rozhodčí Pierre Gaillouste si šel prohlédnout záznam, aby usoudil, že všechno bylo v souladu s pravidly. Khaoui byl při chuti, takže se pranic nerozpakoval střílet i z velké vzdálenosti, což se ve 24. minutě neukázalo jako dobrý nápad.

Po půl hodině šlo zakončení zpoza vápna nejprve do brankové konstrukce. Dorážku Neta Borgese brankář senzačně lapil, jenže míč neudržel, čehož využil Saîf-Eddine Khaoui, jenž se přiřítil a svému spoluhráči sebral třetí trefu v ročníku, aby sám oslavil čtvrtou - 0:1. Až v závěru poločasu se připomněl Elye Wahi, jehož pokus Diaw pouze vyrazil a Stephy Mavididi při dorážce selhal.

Po změně stran to jako první zkoušel Mehdi Zeffane. Neuspěl ani Savanier, jehož navštívenka byla gólmanem vyražena na roh. Zmíněný hráč La Paillade s jedenáctkou na dresu jej výborně rozehrál na zadní tyč, kde číhal Issiaga Sylla, a jeho prudkou hlavičku stačil před Diawem lehce tečovat Wahi - 1:1. A dvacetiletý útočník zaměstnal strážce clermontské svatyně po rozehrávce znovu.

Dočkal se ale až v minutě dvaasedmdesáté, jelikož Falaye Sacko skvěle načasoval přihrávku za obranu, kde volil jeho spoluhráč křižné zakončení - 2:1. V 88. minutě Muhammed Cham Saračević při exekuci přímého kopu pořádně zaměstnal Lecomteho.

V nastaveném čase si Jordan Ferri připsal v rychlém sledu na konto dva žluté zákroky, takže putoval do šatny o čtyři minutky dříve, než všichni ostatní. Jérémie Bela pak těsně před koncem nechal vyniknout domácí jedničku.

Více informací k zápasu

OGC Nice - FC Lorient 1:1

19.03.2023 15:00

Góly: 77. Gaëtan Laborde - 30. Bamo Meïté

Předchozí dva vzájemné zápasy těchto soupeřů vyšly lépe pro Les Aiglons, kteří tentokrát museli dohánět ztrátu. To se jim nakonec podařilo, takže klub z jižní Francie i ten z Bretaně mají po osmadvaceti kolech na kontě shodný počet bodů, jež je nechávají na dohled evropským pohárům.

Úvodní dvacetiminutovka se nesla v bojovném duchu. Borcům na hrací ploše nešlo upřít snahu, jenže vyložené šance se jaksi nedostavovaly. Až v 17. minutě chyboval Kasper Schmeichel. Jean-Victor Makengo posunul na Bambu Dienga, který se jakoby své výborné možnosti zalekl. Velká škoda pro Les Merlus.

Následně se osmělil Gaëtan Laborde, leč nastřelil prvního bránícího protihráče. V době, kdy se úvodní půlhodina stávala minulosti, převzal na levé straně vápna balon Romain Faivre, aby jej servíroval před bránu, odkud z voleje zakončoval Bamo Meité. A to tak, že kulatý předmět nezasáhnul nikdo z trojice před ním stojících obránců - 0:1.

Po změně stran došlo ještě jednou na situaci, kdy se Orli u sudího Buqueta dožadovali odpískání penalty, jenže se pokračovalo ve hře. Svěřenci Didiera Digarda působili při ofenzivních výpadech často zcela bezradně. Naštěstí je v 77. minutě vysvobodil Gaëtan Laborde, když po přiťuknutí hlavou od Pabla Rosaria odclonil Laurenta Abergela a v pádu ve spolupráci s levou tyčí vyrovnal - 1:1.

Další pokus patřil Képhrenu Thuramovi, který přestřelil. Závěrečná fáze utkání patřila Igoru Silvovi, bohužel ve značně negativním slova smyslu. Rodák z brazilského Rio de Janeira totiž stihnul během dvou minut nashromáždit dvě žluté karty. Druhý, velice nevybíravý zákrok na Ayouba Amraouiho, byl takto oceněn až po zásahu videorozhodčího. Nice však už nemělo příležitost početní výhodu jakkoli zužitkovat.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - AJ Auxerre 2:0

19.03.2023 15:00

Góly: 5. Gerzi Nyamsi, 85. Habib Diallo

Racing v posledních týdnech ukazuje, že to se záchranou v Ligue 1 myslí vážně. Tentokrát mu nepochybně pomohla brzká trefa. Pojistku přidal Habib Diallo až v závěru, čímž odčinil svoje předchozí penaltové zaváhání. Klub z francouzsko-německé hranice má teď tříbodový náskok na sestupové pásmo, a tím pádem i na Auxerre.

Jak bylo uvedeno, běžela teprve 5. minuta, když Jean-Eudes Aholou posunul napravo na Gerzina Nyamsiho, který si popoběhnul blíže k vápnu, aby přízemní střelou k levé tyči nedal Raduovi příležitost zasáhnout - 1:0. Po uplynutí otevírací desetiminutovky se se svou hlavičkou prezentoval Alexander Djiku. Rumunský gólman nicméně v tomto případě zasáhnul včas.

V minutě devatenácté Issak Touré poslal ve vlastním pokutovém území na zem Habiba Dialla, který potvrdil, že faulovaný by neměl penaltu kopat. Jeho ležérní rozběh a následnou slabou střelu muž v rukavicích bez větších potíží vystihnul. Ve 26. minutě centroval Dimitri Liénard od rohového praporku na hranici malého čtverce, kde hlavičkoval autor úvodní trefy této partie. K přidání druhé mu přitom scházely centimetry.

Ve finální pasáži úvodního poločasu Gaëtan Perrin obraně Racingu zle zatápěl, což vyústilo ve skutečnost, že nebýt reflexivního zásahu Matze Selse, vsítil by si Colin Dagba vlastní gól. Po změně stran přišel Kevin Gameiro s vysokým balonem za obranu, kde číhal Diallo, jenže Ionut Radu proti němu vyběhnul.

Vzápětí Morgan Sanson o kousíček minul zařízení. Po hodině hry se skvěle prezentoval Siriki Dembélé. Pobídnul na úrovni penalty stojícího a zcela neobsazeného Perrina, který tutovou možnost zahodil. V 85. minutě si Habib Diallo počíhal na ofsajdové hraně na Sansonův centr a nesnadným volejem zvýšil vedení svého týmu - 2:0. Na daném stavu nic nezměnil ani M’Baye Niang, protože při posledním pokusu cílil mimo.

Více informací k zápasu

ES Troyes - Stade Brestois 2:2

19.03.2023 15:00

Góly: 34. Renaud Ripart, 38. Rony Lopes - 30. Pierre Lees Melou, 74. Romain Del Castillo (pen.)

Na Stade de l’Aube začalo být rušno po půl hodině hry, kdy v rozmezí osmi minut padly tři branky. Hostům k vyrovnání musela po změně stran pomoct proměněná penalta. Díky získanému bodu mají právě takový náskok na sestupové pásmo, ve kterém Estac tlí i po osmadvaceti kolech.

O první šanci se už po necelých 180 sekundách postaral Mama Baldé, leč neměl optimálně seřízená mířidla. Další fáze přinesla klid na obou stranách barikády, ten ale uťal ve 26. minutě Rony Lopes, když dobře vyzkoušel Bizotovu pozornost. Zato Gauthier Gallon čtyři minutky nato kapituloval, protože nedosáhnul na střelu Adila Ramiho - 0:1.

Že by si ale Les Pirates pro sebe ukradli vedení na nějak dlouhou dobu, to se rozhodně napsat nedá. Už za 240 sekund totiž Lucien Agoumé pobídnul Renauda Riparta, jehož přízemní zakončení skončilo v síti - 1:1. Avšak za další čtyři minutky se kouč Patrick Kisnorbo radoval na lavičce znovu, jelikož rána Ronyho Lopese byla vskutku nechytatelná - 2:1.

V 54. minutě nezkrotil míč Gallon, nicméně protože nikdo z protihráčů v blízkém okolí na chybku nečíhal, mohli všichni příznivce Estacu zůstat v klidu. O další vzruch se postaral Jean-Kévin Duverne, jehož tečovaný pokus se mezi tři tyče těsně nevešel.

V době, kdy do finálního hvizdu sudího Batty scházelo něco před čtvrt hodiny, fauloval Tanguy Banhie-Zourkou neposedného Mahdiho Camaru. A tak Romain Del Castillo kopal penaltu, při které muž v rukavicích sice vystihnul směr, ale na míč těsně nedostáhnul. Po obratu zatoužil Steve Mounié, jenže během této partie úspěšný nebyl. Celkový počet střel, které směřovaly v tomto mači mezi tři tyče, se zastavil na čísle sedm, přičemž hosté byli stoprocentně efektivní.

Více informací k zápasu

AC Ajaccio - AS Monaco 0:2

19.03.2023 13:00

Góly: 27. Wissam Ben Yedder, 84. Krépin Diatta

Není to tak dávno, co to vypadalo, že knížecí klub cílí na konečnou druhou příčku v tabulce, což se mu naposledy podařilo v sezoně 2017/2018. Od té doby k ní měl dvakrát velmi blízko. A díky celkově šestnáctému vítězství v tomto směru ještě není bez šance. Ledacos naopak dál nasvědčuje tomu, že Ligue 1 se v příští sezoně bude hrát bez Ajaccia, které proti AS dohrávalo o deseti.

Během úvodních třiceti minut se před zraky 7 200 diváků a divaček na Stade François Coty odehrála jediná zaznamenáníhodná situace, a sice gól, který vsítil Wissam Ben Yedder, když stál ve správný čas na správném místě a zblízka dorazil hlavičku Guillerma Maripána, kterou Benjamin Leroy tak docela nezkrotil - 0:1.

V poslední nastavené minutě úvodního dějství měl Youcef Belaïli velikou příležitost vyrovnat, ale balon nedokázal usměrnit mezi tři tyče.

Ať už trenér Olivier Pantaloni řekl o pauze svým svěřencům v šatně cokoli, většina z toho vzala za své osm minut po startu druhého poločasu, protože Cyrille Bayala šel proti míči nohama napřed, takže zasáhnul Caia Henriqueho, a ten nakonec zápas dohrál. Na rozdíl od rodáka z Burkiny Faso, jemuž Jérémy Stinat bez dlouhého přemýšlení ukázal rovnou červenou kartu.

Hosté se evidentně uklidnili, zároveň však platilo, že se dál nepouštěli do žádných větších akcí. Až Takumi Minamino zatoužil po druhé brance, jenže neprostřelil před sebou stojící protihráče. Mohamed Camara se dostal v 80. minutě do ještě výhodnější pozice, jenže s ní naložil mizerně. A když tváří v tvář Nübelovi neuspěl Riad Nouri, byla znovu řada na výběru kouče Clementa.

V 84. minutě si Camara všimnul nedobrého postavení defenzivní řady, takže uličkou pobídnul Krépina Diattu, a ten pak lehce přehodil muže v rukavicích - 0:2. O třetí zářez se pokusil Minamino, nicméně po jeho střele se kopalo pouze od rohového praporku. Zbývající fáze utkání se nesla ve znamení toho, že Monaco má nahráno, zatímco L’ours věděli, že v početní nevýhodě s výsledkem sotva něco udělají.

Více informací k zápasu

RC Lens - Angers SCO 3:0

18.03.2023 21:00

Góly: 26. Seko Fofana, 30. Loïs Openda, 46. Loïs Openda

Lens žádné zaváhání nepřipustilo. Po nedávném hladkém skalpu Clermontu si v pohodě na své konto připsalo tříbodový výsledek rovněž z duelu proti poslednímu Angers, které se stále více a více blíží očekávanému sestupu do Ligue 2. Domácím možná chvilku trvalo, než se jim zdařilo poprvé zvlnit síť. A když pak vsítili třetí gól, dostatečný náskok si v klidu hlídali.

Bylo to přitom Angers, kdo si vytvořil první větší šanci tohoto utkání. Capelle z levé strany vyslal centr do šestnáctky, Abdelli míč sklepnul hlavou na hranici brankového území Nianemu, který se pokusil překonat gólmana Sambu z blízkosti, domácí muž v rukavicích ovšem stačil vyběhnout ze své brány zavčasu, a posléze balón odvrátil do bezpečí bránící Frankowski.

Domácím evidentně nesmírně pomohl první gól, kterým svého soka nalomili a dolámali ho pak ve zbývajících pasážích zápasu. Ve 26. minutě vyslal Abdul Samed kolmici na svého parťáka ze zálohy Fofanu, ten se sice dostal do trochu složitějšího úhlu, ale i přesto se mu podařilo propálit brankáře Bernardoniho.

O pouhé čtyři minuty později Les Scoïstes inkasovali také podruhé. Thomasson od pravé strany uvolnil do pokutového území Opendu, ten se lehkou kličkou zbavil bránícího Camary a pohotově zacílil. A zkraje druhé půle Openda definitivně stvrdil výhru Lens, to když si naběhl do volného prostoru na dlouhou pobídku Gradita a následně v klidu překonal Bernardoniho.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Lille OSC 0:2

18.03.2023 17:00

Góly: 86. Alexsandro, 90+11. Mohamed Bayo

Sobotní duel 28. kola francouzské nejvyšší soutěže se dlouho odehrával v poklidnějším duchu a za vytrvalého deště směřoval k bezbrankové remíze, ovšem favorit nakonec udeřil hned dvakrát během závěrečné čtvrthodiny a do tabulky si tak připsal velmi cenné tři body za vítězství 2:0. V lize tedy neprohrál již počtvrté za sebou a alespoň částečně napravil předchozí dvě remízy, domácí prozatím zůstávají jedenáctí s pětatřiceti body.

Utkání výrazně ovlivnila nepřízeň počasí, neboť po necelé půlhodině hry začaly padat kroupy a rozhodčí Ben El Hadj ho dokonce musel na chvíli přerušit. Poté se však hra přeci jen rozhýbala a ve 34. minutě se mohlo dostat do vedení Toulouse, když po rohovém kopu napřáhl z hranice pokutového území Dallinga a jeho projektil orazítkoval levou konstrukci. O tři minuty později poprvé zahrozilo také OSC.

Bamba svou skvělou přihrávkou našel Ounase a ten po zemi mířil k přední tyči, nicméně brankář Dupé předvedl jistý zákrok a podržel svůj tým. Těsně před přestávkou se na opačné straně opět ukázal Dallinga, jenže gólman Chevalier vytáhl parádní zákrok a balón odvrátil na rohový kop. Po změně stran se obrázek hry příliš neměnil, Lille vsítilo vítězný gól v 85. minutě.

Po rohovém kopu střídajícího Zhegrovy z pravého strany se zjevil před hranicí brankového území zapomenutý Alexsandro Ribeiro a prudkou hlavičkou s pomocí země pokořil bezmocného Dupého. V závěru dlouhého jedenáctiminutového nastavení přidal druhou definitivní pojistku nově příchozí guinejský forvard Mohamed Bayo, který si po rychlém brejku navedl míč na pravou strany šestnáctky a pak nekompromisně zavěsil do bližší šibenice.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - FC Nantes 1:1

17.03.2023 21:00

Góly: 24. Alexandre Lacazette - 2. Castello Lukeba (vl.)

Tentokrát alespoň viděli diváci a divačky dva góly, ovšem psát, že na každé straně barikády stál jeden šťastný střelec, by bylo nepřesné. Lyonští si totiž jednu branku vsítili sami. V kádru ovšem mají prakticky znovuzrozeného Alexandreho Lacazetta, který v posledních šesti duelech Ligue 1 zaznamenal hned čtyři přesné zásahy. Jeho zaměstnavateli to přesto stačí až na pozici přesně ve středu tabulky.

Nantes setrvává ještě o jedenáct bodů pozadu, přičemž tentokrát nakročilo k potencionálnímu sedmému vítězství už ve 2. minutě, když Andrei Girotto vyslal do sóla Mostafu Mohameda. Rémy Riou včasným vyběhnutím balon za svá záda nepustil, jenže ten se odrazil od Castella Lukeby a následně smolně putoval za brankovou čáru - 0:1.

V závěru úvodní desetiminutovky centroval Maxence Caqueret na hlavu Dejana Lovrena, který nedokázal dát míči patřičnou razanci, čímž gólmanovi Albanovi Lafontovi ušetřil práci. Neujal se ani dalekonosný pokus Johanna Lepenanta. A tak musel všechno "rozseknout" Lacazette, když si ve 24. minutě na hranici malého čtverce převzal přihrávku od Bradleyho Barcoly, načež přetlačit Nicolase Palloise a v pádu skóroval - 1:1.

Ve zbývající fázi prvního dějství byly k vidění spíše jenom náznaky šancí, dokud o sobě v nastaveném čase nedal vědět autor vyrovnávacího zásahu. Jeho výbornou hlavičku skvěle zastavil Lafont a dorážka pak směřovala vedle brány. Velká škoda pro Lyon, obzvláště když po změně stran neprostřelil hostující jedničku v rukavicích ani Caqueret.

Mustafa Mohamed si sám chtěl na konto připsat regulérní gól, nicméně egyptskému forvardovi tentokrát nebylo přáno ani v pětapadesáté, ani v žádné jiné minutě. Střídající Rayan Cherki se pokusil o překvapivé zakončení, na to každopádně byl Lafont připraven. Do finálního hvizdu Benoîta Millota posléze stála za zmínku snad už pouze nepřesná střela Ludovica Blase a zprvu nadějná příležitost Sébastiena Corchiy, tu si však defenziva Blancova týmu dokázala pohlídat.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Paris Saint-Germain
28
21
3
4
68 : 28
66
2
Olympique Marseille
28
18
5
5
53 : 28
59
3
RC Lens
28
16
9
3
47 : 21
57
4
AS Monaco
28
16
6
6
57 : 37
54
5
Stade Rennes
28
15
5
8
47 : 29
50
6
Lille OSC
28
14
7
7
51 : 36
49
7
OGC Nice
28
11
11
6
37 : 25
44
8
FC Lorient
28
12
8
8
41 : 37
44
9
Stade Reims
28
10
13
5
36 : 28
43
10
Olympique Lyon
28
11
8
9
43 : 32
41
11
Montpellier HSC
28
11
3
14
44 : 47
36
12
Toulouse FC
28
10
5
13
43 : 48
35
13
Clermont Foot
28
9
7
12
27 : 40
34
14
FC Nantes
28
6
12
10
30 : 37
30
15
Racing Strasbourg
28
5
11
12
34 : 46
26
16
Stade Brestois
28
5
9
14
30 : 46
24
17
AJ Auxerre
28
5
8
15
23 : 51
23
18
ES Troyes
28
4
9
15
38 : 61
21
19
AC Ajaccio
28
6
3
19
20 : 50
21
20
Angers SCO
28
2
4
22
21 : 63
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
raduinho

Lens

Reagovat
Mandanda_30

Mandanda

Reagovat
Mandanda_30

Tudor > Still

Ta tyčka od Baloguna na konci docela infarkt

Reagovat
Israha

Nezdá se, ale jeden ze dvou nejtěžších zápasů zbytku sezony máme úspěšně za sebou. Ten druhý je s Lens, takže přímá konfrontace o druhý flek...tohle už nesmíme posrat.

Reagovat
formic81

tak pristi rok do Reimse poslat minimalne dalsi dva hrace...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele