28. kolo
18.03.2023 21:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Lois Openda (© AFP)

Lens nemělo žádné potíže, poslední Angers setnulo třemi brankami

Lens žádné zaváhání nepřipustilo. Po nedávném hladkém skalpu Clermontu si v pohodě na své konto připsalo tříbodový výsledek rovněž z duelu proti poslednímu Angers, které se stále více a více blíží očekávanému sestupu do Ligue 2. Domácím možná chvilku trvalo, než se jim zdařilo poprvé zvlnit síť. A když pak vsítili třetí gól, dostatečný náskok si v klidu hlídali.

Bylo to přitom Angers, kdo si vytvořil první větší šanci tohoto utkání. Capelle z levé strany vyslal centr do šestnáctky, Abdelli míč sklepnul hlavou na hranici brankového území Nianemu, který se pokusil překonat gólmana Sambu z blízkosti, domácí muž v rukavicích ovšem stačil vyběhnout ze své brány zavčasu, a posléze balón odvrátil do bezpečí bránící Frankowski.

Domácím evidentně nesmírně pomohl první gól, kterým svého soka nalomili a dolámali ho pak ve zbývajících pasážích zápasu. Ve 26. minutě vyslal Abdul Samed kolmici na svého parťáka ze zálohy Fofanu, ten se sice dostal do trochu složitějšího úhlu, ale i přesto se mu podařilo propálit brankáře Bernardoniho.

O pouhé čtyři minuty později Les Scoïstes inkasovali také podruhé. Thomasson od pravé strany uvolnil do pokutového území Opendu, ten se lehkou kličkou zbavil bránícího Camary a pohotově zacílil. A zkraje druhé půle Openda definitivně stvrdil výhru Lens, to když si naběhl do volného prostoru na dlouhou pobídku Gradita a následně v klidu překonal Bernardoniho.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele