LaLiga - preview 3. kola: Valencia proti Atléticu

26.08.2022, 08:43, aktualizováno 29.08.2022, 08:44
Previews
Mestalla (© AFP)
Třetí kolo LaLigy se uzavře na Mestalle, kde Valencia v souboji tříbodových týmů hostí Atlético Madrid. Bilbao se ve druhé z pondělních dohrávek představí v Cádizu...
Cádiz CF - Athletic Bilbao  (pondělí 20:00)
Rozdílné vstupy do sezony mají za sebou v Cádizu respektive v Bilbau. Domácí celek v prvních dvou kolech prohrál a navíc nedokázal vstřelit ani jednu branku. To se naopak povedlo Athleticu a rázem z toho byly tři body. Baskové tak cestují na stadionu Ramóna de Carranzy prodloužit neporazitelnost.

Druhé angažmá Ernesta Valverdeho na lavičce Athletic Clubu začalo dobře. Po dvou zápasech má baskický celek čtyři body za bezbrankovou remízu s Mallorcou a těsnou výhru nad Valencií. Povedený vstup mohou potvrdit v Cádizu, kde Athletic naposledy v dubnu zvítězil 3:2.

Dobrou zprávou pro trenéra Valverdeho je, že tým neinkasoval, tou horší informací je jen jeden vstřelený gól. Pokud budou Baskové vyhrávat, nebude menší počet vstřelených branek nijak vadit. Athletic chce také v Cádizu využít "schůdnější" los v začátku LaLigy, protože až v říjnu ho čekají náročné zápasy s Barcelonou, Atléticem nebo Sevillou.

Cádiz teda oba své zápasy prohrál a nedokázal přitom vstřelit ani jeden gól. Smutnou bilanci se pokusí změnit a pomoci by mu mělo domácí prostředí. "Je to velmi intenzivní tým, který má kvalitu. S příchodem Valverdeho dobře útočí i brání. Jsou nebezpeční v přechodech, ale my musíme být silní a chceme, aby se tu cítili nepříjemně. Podpora fanoušků je přitom nezbytná," prohlásil trenér Sergio González. Kanárci v prvním zápase podlehli Realu Sociedad 0:1 a ve druhém se vrátili z Pamplony s porážkou 0:2.

Domácím bude chybět Tomas Alcaron, zatímco v táboře hostí schází Iňigo Martínez a zřejmě i Julen Agirrezabala.

Cádiz doma porazil Athletic naposledy v roce 2005. Celých sedmnáct let se mu to před vlastními diváky nepodařilo. Na druhou stranu byl v posledních letech úspěšný na San Mamés, odkud se body příliš nevozí.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Zaldua, Hernandez, Chust, Espino - Perea, Fali, Mari, Arzamendia - Perez, Lozano
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - Marcos, Vivian, Alvarez, Berchiche - Sancet, Vesga - N.Williams, Muniain, Berenguer - I.Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.07 - 3.17 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Atlético Madrid  (pondělí 22:00)
Bývali to skvělí záložníci, kteří tvrdili muziku a nyní se coby trenéři svých klubů utkají na Mestalle. Pondělní dohrávka mezi Valencií a Atléticem Madrid kompletně uzavře třetí kolo LaLigy. Oba celky si dosud vedly podobně a na svém kontě mají jedno vítězství a jednu porážku. Loňské vzájemné zápasy byly bohaté na góly, dočkají se jich příznivci obou táborů i na věhlasné Mestalle?

Valencia dokázala před čtrnácti dny udolat z penaltového puntíku Gironu, ale o týden později stejným výsledkem podlehla Athletic Clubu. Nutno podotknout, že Los Che byli na San Mamés horším týmem, přesto v závěru sahali po remíze. Mít tři body ze dvou zápasů není žádná sláva a nakolik bude Gattusův vstup do sezony úspěšný ukáží až další souboje. Tím prvním bude střetnutí s Atléticem Madrid.

Netopýři dobře vědí, že ve zbývajícím přestupovém okně ještě potřebují posílit. Nedávno na Mestallu dorazil záložník André Almeida a na hostování i Cenk Özkaçar. Valencia rovněž začala velmi vážně uvažovat o příchodu Edinsona Cavaniho. Pětatřicetiletý útočník by do Valencie přinesl potřebné zkušenosti i góly. Ať už to dopadne jakkoliv, proti Atléticu se budou muset domácí bez Cavaniho obejít a madridský celek bude na Mestalle papírovým favoritem. "Musíme hrát s nadšením a beze strachu, diváci budou na naší straně," prohlásil Gattuso. Skalp Atlética by byl pro italského kouče ceněný. Los Che chtějí v této sezoně vylepšit loňské deváté místo a znovu se chtějí vrátit do pohárové Evropy, kde letos scházejí.

Atlético v prvním zápase ovládlo malé madridské derby proti Getafe, ale o týden později pohořelo v souboji s Villarrealem. Žlutá ponorka dobyla Wanda Metropolitano poměrem 2:0. Atleti se musí z porážky oklepat, byť je ve Valencii nečeká nic jednoduchého. Atlético tam za posledních pět let zvládlo vyhrát jen jednou, před dvěma lety. V minulém roce se hrálo ve Valencii 3:3, přičemž Simeoneho svěřenci neudrželi vedení 3:1. Valencia vyrovnala v divokém nastavení, kdy vstřelil dvě branky Hugo Duro. Gólově bohaté bylo i utkání ve španělské metropoli, které skončilo výhrou Atlética 3:2.

Začátek je pro Simeoneho partu pochopitelně velmi důležitý. Už za chvíli se totiž pro Colchoneros spustí další fronta - Liga mistrů. Atleti byli ve čtvrtečním losu posláni do skupiny s Portem, Bruggami a Leverkusenem. Očekává se postup, byť jednoduché to také nebude. Podobně jako domácí mají i v Madridu stále možnost posílit tým. Hovoří se o příchodu Sergia Reguilóna a naopak o odchodu Renana Lodiho.

Valencii budou i nadále chybět Hugo Duro, José Gayá a Eray Comert. I tak má Gennaro Gattuso z čeho vybírat. Kompletní nebude ani Atlético a Diego Simeone postrádá Nahuela Molinu a Stefana Saviće.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Correia, Paulista, Diakhaby, Vázquez - Musah, Guillamón, Soler - Castillejo, Duro, Lino
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Giménez, Witsel, Reinildo - Carrasco, LLorente, Koke, Lemar, Saúl - Morata, Félix
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.29 - 3.38 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Villarreal CF  (neděle 17:30)
Fotbalisté Villarrealu odehráli první dvě kola venku a na půdě soupeře se představí i o tomto víkendu. V neděli zavítá Emeryho parta do Madridu k zápasu s Getafe a bude usilovat o pátou soutěžní výhru v řadě. Getafe je s negativní bilancí nula získaných bodů na dně tabulky.

Villarrealu na začátku sezony všechno šlape a po skvělém začátku v LaLize se podařilo splnit povinnost a postoupit do základní skupiny Evropské konferenční ligy. Villarreal v posledním předkole přešel přes nebezpečný Hajduk Split a trenér Unai Emery tak může snít o zisku další evropské trofeje. Žlutá ponorka bude patřit k největším favoritům na vítězství, přestože její skupina ve společnosti s Beer Ševou, Austrií Vídeň a Lechem Poznaň nepatří k nejjednodušším.

Pojďme zpátky k LaLize - Villarreal obhajuje sedmé místo a pochopitelně pomýšlí na vyšší pozice, nejlépe pak na umístění v první čtyřce. Vstup do nové sezony přitom vyšel na jedničku a ke dvěma venkovním výhrám chce přidat i třetí.

Naopak špatný vstup do sezony registruje Getafe, už bez českého záložníka Jakuba Jankta, jenž odešel na hostování do Sparty. Madridský celek první dva zápasy proti Atléticu a Gironě prohrál a dohromady přitom inkasoval šest branek! Trenér Quique Sánchez Flores zatím nepanikaří, ale je si dobře vědom, že tým musí přidat a co nejrychleji uhrát kýžené vítězství. Pokud se na to podíváme širší optikou, nevyhráli Azulones už v sedmi ligových zápasech v řadě, ve kterých navíc vstřelili pouhé tři branky.

Getafe doma porazilo Žlutou ponorku v roce 2017, tehdy dokonce rozdílem třídy 4:0. Šlo ale o poslední vítězství před vlastními diváky. V loňské sezoně vyhrál oba zápasy Villarreal a favoritem zůstává i v neděli.

Fabricio Angileri uviděl v minulém zápase červenou kartu a proti Villarrealu je jeho start vyloučen. Není to jediná ztráta Azulones, protože pro přetrvávající problémy s podkolenní šlachou zůstává mimo hru i Damian Suárez. Absence jsou i na straně hostí, konkrétně si nezahrají zranění Arnaut Danjuma a Alberto Moreno.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Dakonam, Mitrović, Duarte, Revuelta - Portu, Arambarri, Maksimović, Alena - Unal, Mayoral
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Lo Celso, Capoue - Jackson, G. Moreno, Pino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.37 - 3.75 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Real Valladolid  (neděle 19:30)
Utkání Barcelony s Realem Valladolid má na první pohled jasného favorita v podobě domácích, nicméně hosté před týdnem ukázali, že se zvučnějších soupeřů nebojí. Poté, co získali bod v Andalusii se Sevillou, chtějí uspět i na věhlasném Camp Nou. Barcelona si v minulém kole zastřílela a měla by být při chuti.

Barcelona zažehnala zmar z prvního kola, ve kterém vyšla střelecky naprázdno (0:0 s Rayem) a ve druhém zápase jasně rozstřílela Real Sociedad 4:1. Katalánci předvedli velmi dobrý výkon a Xavi se netajil velkou spokojeností. Radost měla i nová posila Robert Lewandowski, který dvě branky vstřelil a společně s Ansu Fatim byl nejzářivější hvězdou večera.

V neděli bude hrát Barcelona opět doma a tentokrát není prostor pro zaváhání. Po dvou kolech mají Blaugranas čtyři body, očekávalo se ovšem šest. Valladolid vyhrál na Camp Nou naposledy v roce 1997, pokud dokázal Barcelonu trápit a obrat jí o body, bylo to povětšinou na domácí půdě.

Xaviho tým je favoritem, stejně jako by tomu mělo být i v Lize mistrů. Barcelona se ve čtvrtek dozvěděla soupeře a i přes obtížnost losu je jejím cílem postoupit. S Barçou se postupně poměří Viktoria Plzeň, Bayern Mnichov a Inter Milán.

Valladolid se letos vrátil do nejvyšší soutěže a hned ve druhém kole se postaral o velké překvapení, když remizoval na půdě Sevilly 1:1. Hosté tak dali rychle zapomenout na nezdar s Villarrealem (0:3) a ukázali, že mají potenciál LaLigu udržet. S Barcelonou nemají Pucelanos co ztratit, ale hned začátkem září budou mít důležité zápasy s přímými konkurenty Almeríou, Gironou a Cádizem.

Katalánci dokázali před startem LaLigy zaregistrovat většinu hráčů a před nedělním zápasem se to podařilo i s obráncem Julesem Koundém. Podle trenéra Xaviho by měl francouzský stoper nastoupit. Barcelona jinak před zápasem žádné absence neregistruje. Valladolid ano a chybět mu budou Shon Weissman, Gonzalo Plata i vyloučený El Yamiq.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Araujo, Koundé, Garcia, Alba - Gavi, Busquets, Pedri - Dembele, Lewandowski, Raphinha
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Asenjo - L Perez, Sanchez, Fernandez, Escudero - Aguado, Mesa, K Perez - Tuhami, Leon, Sanchez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.76 - 23.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Madrid  (neděle 22:00)
Real Madrid zavítá ve třetím kole LaLigy na půdu Espanyolu, kde v minulé sezoně prohrál. Šlo o jednu ze čtyř porážek, kterou nechce na startu tohoto ročníku opakovat. Espanyol zatím nevyhrál a po zahajující remíze se Celtou Vigo podlehl Rayu. Kdo dokáže na stadionu Cornellá-El Prat získat plný počet bodů?

"Jsme připraveni. Loni jsme tento zápas prohráli. Espanyol je totiž týmem, který bojuje a myslím si, že je to utkání, ve kterém budeme muset udělat maximum, abychom vyhráli," prohlásil před utkáním Carlo Ancelotti. Real Madrid bude muset být obezřetný, aby se mu nepřihodilo něco podobného jako před čtrnácti dny na půdě Almeríe. Obhájci prohrávali už po šesti minutách, ale ve druhém dějství dokázali výsledek otočit a zvítězit 2:1. Druhé kolo už bylo ze strany Bílého baletu jednoduší, Ancelottiho svěřenci rozstříleli Celtu Vigo 4:1.

Bílý balet bude v této sezoně obhajovat vítězství ve španělské lize i v milionářské Lize mistrů. V základní skupině LM narazí na RB Lipsko, Šachtar a Celtic. Případný nepostup by bylo samozřejmě velkým zklamáním.

Espanyol na první vítězství v sezoně stále čeká a na svém kontě má pouze bod. Získat všechny tři proti Realu je samozřejmě výzva, ale kouč Diego Martínez dobře ví, že i remíza by byla úspěchem. Odhodlanější slova volil na předzápasové konferenci útočník Javi Puado.

"Musíme podat perfektní výkon a mít svůj nejlepší den. První krok je ale věřit, že můžeme vyhrát. Je na čase získat tři body. V úvodních dvou zápasech tam byly momenty, díky nimž jsme mohli vyhrát. Musíme dál růst a myslím si, že jsme tým, který to může dokázat," řekl Puado.

Real Madrid poslední návštěvu stadionu Cornellá-El Prat nezvládl, ale Espanyolu všechno vrátil i s úroky v dubnovém zápase na Santiago Bernabéu. V něm Madridští zvítězili vysoko 4:0. Obecně vzato má královský celek jednoznačně lepší vzájemnou bilanci a cokoliv jiného, než vítězství bude považováno za velké překvapení.

Domácí mají před nedělním kláním problémy se sestavou. Otazník visí u trojice Pol Lozano, Raúl de Tomás a Adria Pedrosa. Především absence prostředního hráče by byla pro Espanyol citelná. Do hry určitě nezasáhne vykartovaný Sergi Gómez.

Do sestavy Realu se vrací Kroos i Rodrygo. Oba hráči proti Celtě Vigo absentovali. Chybět bude zřejmě obránce Nacho, ale Ancelotti má k dispozici plno kvalitních náhrad.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Gil, Calero, Cabrera, Olivan - Darder, Exposito, Souza - R. Sanchez, Joselu, Melamed
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Kroos, Tchouameni, Modrić - Valverde, Benzema, Vinicius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.15 - 4.54 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - Real Sociedad  (sobota 17:30)
Real Sociedad naposledy schytal od Barcelony drtivý debakl a bude se z něj chtít co nejdřív dostat. Ideální šanci pro něj představuje sobotní duel na Estadio Manuel Martínez Valero. Domácí Elche zatím moc nestíhá tempo nového ročníku.

Trenér Francisco Rodríguez zažil hodně nepovedený vstup do nové sezony, když jeho tým schytal od Realu Betis tři branky a sám přitom vyšel střelecky naprázdno. Následně se jeho svěřenci přeci jen mírně zlepšili a rozdělili si body s Almerií, když dotáhli jednogólové manko. Teď je ale čeká soupeř o dost náročnější než nováček ligy.

A trenér Francisco si to moc dobře uvědomuje. Na tiskové konferenci před utkáním zmínil: "Náš soupeř je znám svým ofenzivním fotbalem. Je pravda, že velká zbraň v podobě Isaka už proti nám nestojí, ale jsem si jistý, že to nebudeme mít o nic lehčí. Budeme muset dávat dobrý pozor na situace, ze kterých snadno inkasujeme. Real dokáže v mžiku rozjet nebezpečnou akci a my musíme být připravení je zastavovat už v zárodku."

Fanoušci La Realu museli tušit, že tenhle den jednou přijde. Den, kdy oni přijdou o hrdinu, Alexandera Isaka. Mladý střelec patřil k nejnebezpečnějším útočníkům celé ligy, ale za pár dní bude střílet branky za anglický Newcastle. Vedení musí přivést adekvátní náhradu a prozatím se spekuluje o Moussovi Dembélém z Lyonu. Ani Isakova branka minule nepomohla jeho týmu od odvrácení porážky s Barcelonou.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Roco, Gonzalez, Bigas, Mojica - Morente, Gumbau, Mascarell, Collado - Martí, Ponce
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Muñoz - Zubimendi, Merino - Kubo, D. Silva, Méndez - Cho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.92 - 3.31 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - RCD Mallorca  (sobota 19:30)
Rayo opět zažívá skvělý nástup do sezony. Tým trenéra Andoniho Iraoly ještě neprohrál a v sobotu odpoledne se pokusí přidat do sbírky další body. Los mu nadělil poměrně hratelného soupeře, protože dorazí Mallorca. A ta rozhodně má na čem pracovat.

Už v minulé sezoně, ještě v roli nováčka, zažilo Rayo raketový start a hrálo poměrně vysoko. Po podzimní části mu patřila na nováčka fantastická čtvrtá příčka! Na jaře Rayo ztratilo formu a začalo prudce padat tabulkou, ale ani finální dvanáctá příčka se ztrátou jen pěti bodů na první desítku se dá považovat za úspěch. I proto trenér Iraola setrval a hodlá loňské umístění ještě vylepšit.

Zatím se mu to daří. Hned na úvod si Rayo překvapivě rozdělilo body s Barcelonou a v minulém kole to bylo ještě lepší. Díky trefám Palazóna se Cissem totiž porazilo i druhý barcelonský celek a opět udrželo čisté konto. V tom utkání ale ztratil Floriana Lejeuneho kvůli červené kartě. Navíc mu schází zranění Diego López s Andrésem Martinem.

Hosté zase postrádají trojici Dominik Greif, Inigo Ruiz de Galarreta a Amath Ndiaye. Svěřenci trenéra Javiera Aguirreho na úvod taky remizovali, bez branek se rozešli s Ahtleticem. Minulé kolo už pro ně ale dopadlo hůř. Sice se střelecky prosadila opora v podobě Vedata Muriqiho, ale na dvě penalty Realu Betis to stejně nestačilo. Mallorca proto zůstává s jedním bodem až čtrnáctá.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Hernandez, Catena, F. García - López, Ciss - Palazón, Trejo, A. García - Camello
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - Maffeo, Valjent, Copete, Raillo, Costa - Rodriguez, Grenier, Battaglia, Kang-in - Muriqi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.29 - 4.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Sevilla FC  (sobota 22:00)
Almería se jakožto nováček nedočkala zrovna vřelého přivítání mezi španělskou elitou. Se Sevillou, s níž se utká v sobotu večer, má minimálně jednu věc společnou. Po dvou zápasech pořád čeká na první výhru. Ráda by se jí dočkala proti Seville, i když pravděpodobnost nestojí na její straně.

Almería se proti Seville postavila už mnohokrát, byť už je to delší doba. Uplynulo už sedm let od jejich posledního ligového střetnutí. A pro Almerií to tehdy nedopadlo zrovna nejlépe. Na poslední domácí vítězství nad Sevillou pak vzpomínají spíš starší pamětníci a fanoušci. Jediné domácí vítězství Almeríe nad Sevillou se uskutečnilo v roce 2007 a od té doby to Almería nikdy nedokázala zopakovat.

Dvaapadesátiletý kouč Rubi by se ale přesto moc rád pokusil tuhle bilanci vylepšit. V rozhovoru pro Marcu mimo jiné řekl: "Sevilla přijede jako velký favorit, to je jasné. Ale my už jsme se s jedním takovým nedávno potkali, když jsme v prvním kole hráli s Realem Madrid. A myslím, že jsme si nevedli vůbec špatně. Byli jsme aktivní, hráli sebevědomě a dařilo se nám ukončovat možné rychlé akce soupeře. Pokud v tomto trendu budeme pokračovat, tak myslím, že můžeme uspět i proti Seville."

Trenér Rubi si musí poradit bez Ivana Martose a Juanja Nieta, zatímco karetní trest nepustí na trávník Alexe Centellese. Sevilla postrádá vykartovaného Marcose Acuñu a mimo hru na delší čas bude i záložník Corona.

Sevilla nevstoupila do nového ročníku vůbec dobře. Tým trenéra Julena Lopeteguiho má zatím taky jen bod a mrzet ho musí zejména úvodní porážka na půdě Osasuny. Minule se Sevilla herně přeci jen trochu zlepšila, jenže těžce vybojovanou remízu s Realem Valladolid nelze brát jako úspěch.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Martinez - Ely, Babić, Kaiky - Chumi, Robertone, Eguaras, Costa, Akieme - Sadiq, Ramazani
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Rekik, Nianzou, Telles - Gómez, Fernando, Delaney - Lamela, Mir, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.61 - 3.42 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girona FC - Celta Vigo  (pátek 20:00)
Celta Vigo v minulém kole naprosto selhala a léčí se z vysokého debaklu od Realu Madrid. V pátek večer bude mít o poznání snazšího soupeře, protože se představí na Estadio Municipal de Montilivi v Gironě.

Trenér Míchel musí naopak mít velkou radost, protože jeho svěřenci si z pozice nováčka vedou víc než obstojně. Na úvod sezony prohráli s Valencií jen těsně a herně to nebylo špatné. V minulém kole se jim ale vedlo ještě lépe a povedlo se jim i bodovat. Do sítě Getafe nasázeli rovnou tři branky a opět zanechali dobrý dojem.

Gironě se proti Celtě historicky moc nedařilo a to ani doma. Vyhrála zde pouze dvě utkání ze sedmi, v roce 2018. V obou případech domácí Girona vyhrála o gól a teď by na to s odstupem čtyř let ráda navázala. Trenéra Míchela může před pátečním utkáním těšit to, že nemá žádné nové absence. A podobně je na tom i Celta, jíž nechybí ani jeden hráč. Trenér Eduardo Coudet bude zřejmě přemýšlet, jestli dá od prvních minut šanci nové akvizici, někdejšímu hráči Barcelony a AS Řím Pérezovi.

Po minulém kole by se tomu asi nikdo nedivil. Celta naprosto pohořela na obou koncích hřiště a prohrála s Realem Madrid vysoko 1:4. Tím jen navázala na remízové utkání prvního kola s Espanyolem. Na třetí pokus by už Coudet moc rád bodoval.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Bueno, Lopez, Juanpe - Couto, Herrera, Garcia, Riquelme, Gutierrez - Stuani, Castellanos
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Marchesín - Mallo, Aidoo, Núñez, Galán - Cervi, Tapia, Beltrán, Rodriguez - Aspas, Paciencia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.88 - 3.08 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - CA Osasuna  (pátek 22:00)
Každá série jednou končí. V pátek večer skončí další - série výher Realu Betis nebo Osasuny. Oba týmy si dokázaly v prvních dvou utkáních vybojovat plný počet bodů, ale na třetí pokus už se to může podařit jen jednomu z nich.

Domácí jdou do utkání z pozice jasného favorita. Už v minulých dvou letech ukazovali, že se derou tabulkou nahoru a že i přes finanční potíže (mírně řečeno) dokážou vytvořit kvalitní kádr, který to myslí vážně i s útokem na poháry. Nic jiného se od Béticos nečeká ani letos a změny v týmu zatím fungují dobře. Dva zápasy, plný počet bodů a celkové skóre 5:1, což je docela úctyhodný výkon.

Na jasnou výhru 3:0 nad Elche Real Betis reagoval dalším vítězstvím, tentokrát mimo Sevillu na půdě Mallorky. Dvěma úspěšnými penaltami se o to postaral bomber Borja Iglesias. Osasuně se ale taky daří nad očekávání, byť tentokrát se bude muset poprvé obejít bez podpory plného stadionu.

Tým trenéra Arrasateho šokoval hned na úvod, když doma porazil sevillské FC. Tentokrát by moc rád zkompletoval skalpy z jednoho města. Sebevědomí posílil i v minulém kole, když dokázal porazit Cádiz, aniž by inkasoval jedinou branku. Historické statistiky mu ale moc nefandí - Béticos vyhráli osm vzájemných utkání z devíti posledních a nevypadá to, že by teď chtěli skončit.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Ruibal, Pezzella, González, Moreno - Rodriguez, Carvalho - Rodri, Fékir, Juanmi - Iglesias
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Peña, U. Garcia, D. Garcia, Cruz - Ávila, Moncayola, Torro, Gomez - Budimir, Oroz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.63 - 4.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Villarreal CF22005:06
2.Real Madrid22006:26
3.Real Betis22005:16
4.CA Osasuna22004:16
5.FC Barcelona21104:14
6.Rayo Vallecano21102:04
7.Athletic Bilbao21101:04
8.Girona FC21013:23
 Atlético Madrid21013:23
10.Valencia CF21011:13
11.Real Sociedad21012:43
12.UD Almería20112:31
 Sevilla FC20112:31
14.RCD Mallorca20111:21
15.Espanyol Barcelona20112:41
16.Celta Vigo20113:61
17.Elche CF20111:41
 Real Valladolid20111:41
19.Cádiz CF20020:30
20.Getafe CF20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (226)

Přidat komentář
Ángel di María 22

No, jsem na Barcelonu zvědavej, podle mě v pohodě můžou z té skupiny LM nepostoupit. To by pak asi udělalo velkou čáru přes rozpočet těm krokům, které letos podnikly. To bude velkej tlak.

Reagovat
Ángel di María 22

podnikli*

Reagovat
dextroza_m

Spis tvuj vlhky sen, letos jsme jinde nez loni. Max.druhy flek.

Reagovat
Visca el barca

On se o nás vždy tak krásně stará

Reagovat
smazaný uživatel

Pátek devět hodin ráno a milý Angel už jede OT o Barce v LM pod ligovým preview. Dojemné Podle mě zase Real může 16.10 dostat doma v pohodě čtyřku, rozhodně se to opakuje častěji než náš nepostup ze skupiny

Reagovat
CHONG

Nasral jsi je hezky

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jinej význam to samozřejmě nemá. Chytli se hned, ale to jen proto, že v koutu duše ví, že postup žádná loženka neni

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč si bílí myslí, že culés chtějí lehké soupeře? Já bych naopak řekl, že většina má z té skupiny upřímnou radost, přestože je těžká. Takže i když sám sebe trapně chválíš za hodnš slabou provokaci, tak pálíš vedle. Ale protože si bílý, tak si to neuvědomuješ.

Reagovat
patas92

Nikdo to za loženku taky nepovažuje. Ale zkusils, no...

Reagovat
CHONG

dextroza_m 26.08.2022 09:27#

Spis tvuj vlhky sen, letos jsme jinde nez loni. Max.druhy flek.

Ale zkusils, no...

Reagovat
patas92

Tak to je reprezentativní vzorek

Reagovat
CHONG

Napsal jsi nikdo

Reagovat
Jordi Alba

Třeba ho jen chtěl urazit.

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
vladino10

Reagovat
valloire

Reagovat
Cracker10

Spis je to neskutecne trapnej prispevek.

Reagovat
CHONG

Smích přes slzy

Reagovat
Cracker10

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Ne každej může dost skupinu na úrovni EL, no...

Reagovat
CHONG

A ne každý může mít v play-off PSG, Chelsea, City a Liverpool

Reagovat
2miguel1

to sa vam musi nechat

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Madridisti, máte někdo nasledovaného Lautara, hodil by se k nám? Karim to nepotáhne věčně a po sezóně už se musí přivést TOP striker. Koukám že Lautaro rok od roku statistikama lepší a příští léto 26 let, ideální věk

Reagovat
smazaný uživatel

To je zabiják ten Panda...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle se ale přece nemůže dávat červená.

Reagovat
Bastaron

Clueless rozhodčí

Reagovat
Visca el barca

Ten dokument o Figovi Tím se chtěl jako obhájit? Vždyť udělal ze sebe vola, co neumí říct agentovi ne

Reagovat
CHONG

Prostě šel do lepšího, už to zkousněte

Reagovat
Visca el barca

Ty si to neviděl viď Ten jeho agent byl solidní klaun. Vždyť nedokázal zařídit ani přestup do Itálie.

Reagovat
Jordi Alba

Já to teda neviděl, ale jestli se mu něco nezdá, tak měl změnit agenta.

Reagovat
CHONG

Neviděl, mám to v seznamu, ale nic to nemění na tom, že šel do lepšího

Reagovat
2miguel1

Luis Enrique šiel do lepšieho, keď siel do Barçy

Reagovat
CHONG

Lucho je nám u prdele, kdežto vy máte z Figa dodneška žaludeční vředy

Reagovat
2miguel1

Figo je nam u prdele

Reagovat
valloire

Luis byl u nás nepotřebnej, nevešel se do kádru. Tak šel tam, kde se vejde.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
blaugrana

kazdy si ide svoje, to bolo jasne, ze nik nepovie pravdu...ale tak nakoniec sam nepriamo priznal, ze to bolo o love..

Reagovat
valloire

No ono kdybyste s ním podepsali novou smlouvu, tak by se nic nestalo. Jenže vedení spekulovalo a mezitím se do toho geniálně nasral Flo.

Reagovat
Visca el barca

Jo, takže mu jí po roce měli znova prodlužovat?

Reagovat
valloire

Vyjednávalo se o nový smlouvě...

Reagovat
Visca el barca

V dokumetu Gaspart říkal, že nikoliv. Nechtěli mu prodlužovat novou smlouvu, kdýž jí prodlužoval rok před tím. Ten přestup byl od Peréze geniální, ale taky k tomu přispěl vychcaný agent. Který podepsal s Perézem dohodu na 2,5 mega a pokud by přestup neklapl, musel mu zaplatit 30. A to co předvedl v Itálii s Juve a Parmou

Reagovat
valloire

Tak on ten jeho agent spekuloval a byl to pěknej vykuk. No ale zároveň chtěl tlačit na novou smlouvu, protože v tý době Figo vyhrál GB. To se tak dělá. Události se mu vymkly. Figo se ale necítil dostatečně oceněný. I Messi měl každej rok novou smlouvu ne? Tohle Barcelona občas dělá a pak se diví, že jí hráči utečou.

Reagovat
Xavi

Vyhrál GB po čtvrt roku u vás.

Reagovat
valloire

Tak bylo jasný, že to dostane nebo bude v popředí.

Reagovat
Xavi

Jj. to je pravda, byl úžasný.

Reagovat
blaugrana

dnes to bude zasa autobus ako svina...mozno skusi xavi 3 4 3...len dufam ze napravo nebude araujo....stred by som si prial pique-kounde

Reagovat
Gazdo

Tiez ani neviem ci sa tesim na zapas… to je strasne dookola opakujuca sa pesnicka. Tieto mensie timy proste zabetonuju pokutove uzemie a potom hrozia z brejkov a v konecnom dosledku su tak nebezpecnejsie ako my kedze my sa cez ten blok nedokazeme dostat. LaLiga je podla mna najdefenzivnejsia liga poslednych rokov minimalne tych spodnych timov

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

tam to bude chciet potom "zaútocnikovat" ako proti Sebastianu

Reagovat
LAM

Jenže Sociedad v tom zápase nikdy tak nebetonoval jako Rayo.

Reagovat
LAM

Lewa sám řekl,že styl jakým první zápas bránilo Rayo v BL nezažil.

Reagovat
Gazdo

Samozrejme. LaLiga si vynahradza nedostatok penazi taktikou a bohuzial taktika uspechu je vo vacsine pripadov zalozena na pevnej obrane lebo ked nedostanes gol logicky neprehras. Aj v PL su timy ktore to skusaju ale nemaju na to kvalitu. Napr teraz Bournemouth alebo Newcastle za Ashleyho. To bol pokus o antifotbal a nie vzdy im to proste slo. A kedze v LaLige je tych timov ktorych priorita je zachranit sa viac tak to proste tak hra vela timov a potom to dopada tak ze polovina zapasov v sezone sa pomaly neda pozerat (myslim zapasy Barcelony) lebo je to len prachsproste dobyvanie a natahovanie casu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Jordi Alba

Tak jestli si někdy viděl BL, tak tam nebrání nikdo, běhá se nahoru dolu 5 na 3 dokola. Pokud tohle zkusí tým jako je Rayo se svojí kvalitou, tak v poločase dostane osmičku, protože tým proti nim je buď 5x lepší a nebo to zavře a sundá je na protiútoky.

Reagovat
Gazdo

ale take Rayo v BL by s takym futbalom ako predviedlo proti nam hralo kludny stred tabulky

Reagovat
blaugrana

Villarreal betonuje s Getafe. Mna jebn

Reagovat
Jordi Alba

Hráli předkolo o Evropu, jestli na tohle pak někdo sází, tak to good luck.

Reagovat
blaugrana

ta ved tam to bola uz formalita po prvom kole

Reagovat
Jordi Alba

To je jedno, vždyť je to rok co rok stejná situace. I když má Villarreal oproti Getafe kvalitu, tak to není Real ani Barcelona. Getafe si celej tejden trénuje a soustředí jenom na tenhle zápas. Villarreal musí cestovat tam, odehrát zápas, cestovat zpátky a pak ještě teprve odehrát to kolo s Getafe. I Kdyby ti všichni klíčoví hráči nastoupili v tom Chorvatsku max na 30 minut, tak to prostě poznáš. Tady čekat, že jim dá Villarreal bůra je prostě mimo, kor když před Splitem měli ještě Atlético.

Reagovat
blaugrana

bura nechcu vole jooo. staci 0:1

Reagovat
Jordi Alba

Já ti to přeju, už jenom kvůli tomu, aby tyhle Betisy a Villarrealy měli hned od začátku ligy hodně bodů, ale moc tomu nevěřím.

Reagovat
blaugrana

Čukveudze nevie trafit z dvoch metrov, to je potom tazko

Reagovat
blaugrana

odvolana penalta, ja to mrd...

Reagovat
rominhoFCB

Barça LINE-UP: Ter Stegen; Araujo, Koundé, Eric Garcia, Balde; Busquets, Pedri, Gavi; Dembélé, Lewandowski and Raphinha

Reagovat
rominhoFCB

Konecne prijatelna doba vykopu.

Reagovat
Gazdo

Nedele o desiatej je fakt divne

Reagovat
Phillipinho

Proc porad Gavi na ukor FdJ

Reagovat
rominhoFCB

Xavi sa vraj rozhoduje podľa toho, ako kto trénuje.

Reagovat
Xavi

Místo Raphini mohl byt Fati. Ten Araujo napravo...

Reagovat
patas92

Fati ještě není ready na základ. Ještě nějakou dobu bude dostávat 30 minut.

Reagovat
Xavi

Jn. na něj radši pomalu.

Reagovat
blaugrana

Christensen nehra kvôli chripke. Nedavno to bolo kvôli viroze...Fanusikovia Celzi sa smiali, ze snad mame dobre hajzle na CN a uz zacinam chapat preco.

Reagovat
Gazdo

Snad bude chorlavy casto

Reagovat
sensei25

Ansolutne nicim vynimocny Gavi opat v zaklade.Nechapem co kto na nom vidi.

Reagovat
blaugrana

takze nastejno s FdJ...mal hrat Kessie

Reagovat
sensei25

To je pan futbalista.

Reagovat
blaugrana

aha

Reagovat
Phillipinho

Souhlas. Taky nevim cim si u Xaviho vyslozil tu neotresitelnou pozici

Reagovat
Eichel

Xavi ho dlhodobo miluje. Už minulú sezónu ho tam cpal snáď do každého zápasu a keď bol stred plný tak ho hodil aspoň na krídlo. Je to jeho obľúbenec.

Reagovat
bartlu

Ten Gavi asi slušně hltá Xaviho dick....tolik zápasů v řadě hraje hovno a stále základ.

Reagovat
sensei25

Boha to je poleno.Ma stastie ze je spaniel,ine vysvetlenie nie je nato ze je v zaklade zas a znova.Ak predaju Fdj a nechaju si gabiho,tak su tam uz nacisto vsetci jebnuty v tej barcelone.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Tak už sa ukludnime

Reagovat
bartlu

Pravá strana super, Raphina to tam větrá, naopak Dembo moc ve hře není

Reagovat
bartlu

lewaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

LEWA krásaaa

Reagovat
Jordi Alba

Krásná akce.

Reagovat
blaugrana

tie centra Raphinhu su fajnovo a Lewa pan

Reagovat
roman1978

Gavi je dneska výborný.

Reagovat
bartlu

????????????????????????????????

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
roman1978

A zase. Až získá zkušenosti, tak to může být na dlouhou dobu poklad.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Dnes hra dobre len ked uz spravi ten skvely nabeh tak potom narve center bud do prveho hraca alebo do prdele… snad v druhom polcase toto zlepsi este

Reagovat
patas92

finálku má dneska hroznou, no

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
hornito

Reagovat
blaugrana

Komentator na NS3 celkom dobre informovany

Reagovat
bartlu

Demboo, to byla skoda....uplna kopirka Messiho, az na to zakonceni..

Reagovat
blaugrana

Dembele aj Rafa nalavo nie su ono

Reagovat
bartlu

jj....hlavne vsechno hrajeme pres pravou stranu, nevim, co je toho pricinou, at je napravo dembouz nebo raphina, vsechno jde doprava

Reagovat
Kluivert9

Tam patří Fati...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrátor!!! A Demba taky parádně

Reagovat
LAM

Demba s Raphinhou jsou na právo dobrý kombo

Jinak se ale dost na gól stále natřeme,ale pohyb je velmi dobrej.Balde se do toho začíná taky dostávat.

Reagovat
blaugrana

taky pokludny zapas...na Gaviho sa tu pinda, ale dnes hra velmi slusny zapas a tvori nebezpecie...Rafa po presune vlavo uplne mrtvy, tak ako Demebele, pokial bol vlavo on...Fati in...

Reagovat
Gazdo

Gavi hra dnes slusne ale to este neznamena ze pp tych spatnych zapasoch musel zas dostat prilezitost zaklad. Ale dnes Valladolid asi ostal v autobuse takze zapas ma celkom bavi aspon fajn trening

Reagovat
Gazdo

Ale ten Kounde je oproti tomu Araujovi na tom pravom obrancovi upgrade ako prasa. Araujo aj ked je to totalne monstrum tak s loptou si az tolko nerozumie a aj pozicne je na tom bekovi strateny (i ked pozicne prepadava obcas aj na stoperovi ale kedze je rychly a dost dominatny tak je to aj tak jedno lebo ktokolvek ho vykupe pozicne aj tak za 5 metrov konci lebo ho chyti)

Reagovat
blaugrana

upgrade to je, ale ani Kounde sa nepusta dopredu

Reagovat
Gazdo

Ale je viac vpredu ako araujo a hlavne si s nim moze clovek nahrat

Reagovat
blaugrana

momenty Daniho na NS3...kua ale by sa hodil mlady Dani

Reagovat
Switchback

Lewa ještě gólik a spokojenost

Reagovat
Diskostu

Barcelonu len ťažko niekto zastaví...Lewa ukazuje že Benzema je len skôr jednooký medzi slepými ako top hrot...

Reagovat
CHONG

Teď upřímně, ty jsi vlastně co zač - culé, antimadridista, troll nebo jenom idiot?

Reagovat
teenz

On pise i pod Pl sekci. Je neco jako Barca Spurs fan. Chudej pihatej zid.

Reagovat
Jordi Alba

Tohle by si mohl vzít leckdo osobně.

Reagovat
teenz

Tak snad vetsina zna southpark.

Reagovat
LeonardoUžoa

Jekyll a Hyde jebnutá edice.

Reagovat
blaugrana

83 972 na Valladolid, to je nadhera...vidno ze Lewa a nove posily tiahnu ludi na stadion

Reagovat
blaugrana

+ konecne dobry cas

Reagovat
blaugrana

tie dembeleho prihravky...

Reagovat
bartlu

dva asisty

Reagovat
blaugrana

zaujimal by ma vzorec na vypocet pravdepodobnosto golu

Reagovat
Jordi Alba

Ono to je dlouhodobě mimo, prostě to vidí 5 hráčů okolo Pedriho, tak to napíše 20%, reálně mu zblokovat střelu mohl při štěstí jeden.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
zasranej malíř

Courtois, Lucas, Militao, Rudiger, Alaba, Tchouaméni, Kroos, Modrič, Valverde, Vini Jr., Benzema

Reagovat
Diskostu

2:1 ako minulú sezónu

Reagovat
zasranej malíř

Akorát opačně a může být

Reagovat
Switchback

omg lewa ty jsi bůůůůůůůůh

Reagovat
blaugrana

Lewa skoroval stoperom

Reagovat
smazaný uživatel

LEWA SOLÍ

Reagovat
Diskostu

Lewa monštrum aj ked to bol Own...Benzema to môže zabaliť...

Reagovat
smazaný uživatel

Sua style, borec

Reagovat
blaugrana

toto je kurva Marc, ktoreho chceme vidiet

Reagovat
Diskostu

Valladolid totálny zúfalci aspoň čisté konto mohli Stegenovi zobrať...

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul tvl

Reagovat
bartlu

Lewa třetí gol a Dembz treti asist...pomeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by takhle vypadal každý domácí zápas, nebudu se zlobit. Dnes zatím nejlepší výkon.

Reagovat
bartlu

dneska je to krása, není co vytknout...jen škoda Roberta na hřišti

Reagovat
bartlu

jen Auba si mohl taky kopnout...Lewa muze byt spokojeny s dvema zarezy...Auba vzdy odvede to svoje a aspon by se neriskovalo, ze nekdo levu prejede

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi udělal z Dembélého dělo

Reagovat
bartlu

Kazdopadne Fati az na jednu akci neviditelny

Reagovat
patas92

Kapitán kapitánů

Reagovat
blaugrana

dohrava sa, ale ferran, to je fakt hrôza...a Fati o nic lepsie

Reagovat
bartlu

souhlas...modleme se, aby se Dembouz a Raphina nezranili, meli bychom jednu stranu uplne k nicemu

Reagovat
blaugrana

skoda, ze sme nekupili Diaza

Reagovat
smazaný uživatel

ROBERTOOO

Reagovat
Diskostu

Dnes nám Barcelona ponúkla toľko futbalového orgazmu že na Balet ani nikto nie je zvedaví...

Reagovat
smazaný uživatel

Tchou bude dobrej.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Je vynikající. Není na něm vidět špetka stresu. Obrovský přehled a kondice.

Reagovat
LeonardoUžoa

Vinícius asi nejzábavnější hráč současnosti.

Reagovat
Diskostu

Hlavne jeho strely sú komické

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nevzal sis prášky jen dnes nebo normálně? Srovnáváš tu Benzemu s Lewandowskim - tam není ani co srovnávat. Barcelona se topí v dluzích, Real tak možná obdivuhodně pozoruje z dálky, ale někteří tu po dvou zápasech dělají, jako by už vyhrála LM. Už se neztrapňuj.

Reagovat
Diskostu

Na práškoch asi budeš ty...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba si hraje kde chce..

Reagovat
teenz

No daleko lepsi nez v aktualni forme Mendy.

Reagovat
Diskostu

Realu nič nefunguje ..nefunguje obrana nefunguje útok...Benzema ako by sa mu nechcelo Lewa zneho robí v podstate neschopaka.

Reagovat
teenz

Je z neho tak frustrovanej, ze prenechava penalty Edenovi.

Reagovat
Diskostu

Pravda tak mu to evidentne podkopava sebavedomie že ani to kopať nechce...

Reagovat
teenz

Po tech 5 LM a budoucim zlatym mici je uplne na dne.

Reagovat
kaja900

Reagovat
Salfovic

Reagovat
gonzalesl_is_back

klaun!

Reagovat
Robbie

Jako fanoušek Realu Madrid nevěřím že Real udělá titul, strašně úzký kádr, hra strašně těžkopádná

Reagovat
Diskostu

Obrana útok dajme tomu ale ofenzíva to je v podstate 2 použiteľný hráči...

Reagovat
Diskostu

RE: Obrana a Stred

Reagovat
Diskostu

2 Hrači na lavo 2 na právo a Center do šestnástky na nikoho epicke

Reagovat
Diskostu

Kolko min vydrží Camavinga bez karty ?

Reagovat
Robbie

Real měl pro Haalanda udělat všechno aby ho získali, taky to chtělo RW, bohužel nic

Reagovat
Diskostu

Asi som podcenil Real a dokážu uhrať remízu ...Espanol inak zmrdi simulantsky

Reagovat
Salfovic

Já nechápu toho Baráka. Ještě si ani nestačil vybalit kufr a už je v základu. Při nulovém poznání spoluhráčů a taktiky.

Reagovat
Salfovic

Kurva, vedle.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Vic štěstí než rozumu...Real:)

Reagovat
CHONG

Mentalita šampionů

Reagovat
kaja900

Reagovat
smazaný uživatel

Ten balon od Rodryga ty pico..

Reagovat
madridcan

To sa ti učí keď podobné dostávaš v Lige Majstrov od Modriča

Reagovat
Diskostu

WTF to nebol faul na Cebalosa ?

Reagovat
DieFohlenBMG

To by chytil i Krbeček

Reagovat
Salfovic

I Koller.

Reagovat
smazaný uživatel

Real len ťažko niekto zastaví...Benzema ukazuje že Lewa je len skôr jednooký medzi slepými ako top hrot...

Reagovat
Robbie

Tomu nevěřím, Real je hodně zranitelný, stačí pohlídat tu levou stranu kde je Vincek a na pohodu, strašně čitelný

Reagovat
CHONG

Diskostu je talisman, celou loňskou sezónu pičoval, jak je Real zoufalý a byl z toho double, jsem rád, že v tom pokračuje i letos

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
kaja900

Reagovat
Gazdo

Ja sa fakt cudujem preco ho Kily este nestrelil. Ved uz strielal mensich dementov

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

On hlavne swapuje svoje nazory kazdy mesiac. Pamatam aj dobu, kedy permanentne dissoval Barcelonu a ospevoval Real (aj ked prave vtedy na to nebol velky dovod) On je bud schyzofrenik v ktorom zije 5 rozdielnych ludi alebo hodne smutny clovek ktory nema v zivote co robit lebo inak si tu vytrvalost neviem vysvetlit.

Reagovat
dextroza_m

Taková reinkarnace Ivetky Bartošovic..

Reagovat
zasranej malíř

Mohl by víc přidat, ať je z toho treble letos

Reagovat
gonzalesl_is_back

Není vetší klub na světě.

Reagovat
Xavi

Proč se nehraje přes týden liga, jako třeba v Anglii a Itálii? Však nejsou žádné poháry, nic.

Reagovat
ciernyribiz

a slovenská superliga to bude weissko zase plakať že stále hrajú

Reagovat
zasranej malíř

To jo no, za to v říjnu si užijeme zápasů do sytosti...6 zápasů v lize a 3 zápasy v LM

Reagovat
Xavi

Přitom je MS, i když už je rozlosováno, tak je dobré mít v záloze volný týden, kdyby se stala nějaká komplikace. Zbytečný luxus dát si volno hned na začátku.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

WTF co teď neuznali Athleticu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mi bude muset někdo vysvětlit, vždyť to byl tak dvoumetrový neofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

oni zřejmě pískli Berenguera...kterej tu situaci ale vůbec neovlivnil

https://pbs.twimg.com/media/FbWjIlwWQAAkjym?format=jpg&name=large

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov. Načo tam ten VAR je keď ani z videa nevedia uznať jasný gól. Už iba čakám na nejaký divný uhol a krivé čiary, že to bol ofsajd

Za toto by ten video rozhodca už nemal pískať nič do konca sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

Nič lepšie ako ďaľší gól si dobytok z Cádizu nezaslúžil.

Reagovat
QooBo

Curak rozhodca .. zobral Musahovi krasny gol .. hlavne, ze si bol isty, ze tam faul nebol ale ked padol gol tak bezal VAR pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fernando_Torres

Nechápu, že to nepísknul rovnou, přitom taková jasná záležitost, čumí na to navíc z metru a z ideálního úhlu...

Reagovat
QooBo

Mal to piskat rovno alebo vobec, mal to priamo pred ocami .. pritom hned ukazoval nech vstane, ze faul tam nebol .. potom padol gol a totalne sa posral

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone vs Gattuso super souboj.

Reagovat
Fernando_Torres

To je teda zase jednou velka show, co tam ten sudí předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus La Liga...toto píska prvú ligu a šláger kola

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Fernando_Torres

Chápe někdo jak mohl změnit tu červenou za žlutou? Jako kdyby ji zrušil a dal Moratovi žlutou za simulaci, tak neřeknu půl slova, ale jestli to teda vyhodnotil jako faul, tak nic jinýho než červenou snad dát nemohl...

Reagovat
Jordi Alba

Buď nechat redku nebo zrušit faul, tohle je jak kdyby něvěděl, co má dělat. Každopádně Morata cejtil 2 prsty na sobě a spadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze to chapeme, ked dokazal zrusit regulerny gol, dokaze zrusit aj redku...

Reagovat
QooBo

Ach to su haluzaci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ti Atleti , to su taki buzeranti štastlivi... ach.. Valencii jednoznacne zobrali cisty gol, ked raz rozhodca rozpaci a necha hrat hru, nema co VAR posudzovat nejaky faul na polke ihriska....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele