LaLiga - preview 24. kola

24.02.2017, 09:17, aktualizováno 26.02.2017, 09:10
Previews
Program ve Španělsku začíná tradičně s hranicí oběda, kdy Espanyol vyzve Osasunu. Atlético Madrid následně poměří síly s Barcelonou, Bilbao hostí Granadu a Gijón se utká s Celtou Vigo. Real Madrid následně zajíždí na půdu Villarrealu...
Espanyol Barcelona - CA Osasuna  (neděle 12:00)
Po třízápasové šňůře vítězství Espanyol nezvládl těžká střetnutí s Realem Sociedad a Realem Madrid a bude hledat útěchu v souboji s Osasunou, která je beznadějně na posledním místě tabulky a pomalu a jistě jí začíná ujíždět vlak, co se záchrany LaLigy týče. Hosté mají na kontě za celou sezónu jen jeden jediný tříbodový výsledek.

O favoritovi tohoto duelu není zkrátka pochyb. Pamplona jednoduše nenachází v bahně, do kterého zabředla během několika měsíců, jakékoli stéblo naděje. V poslední době má opravdu velké problémy v obraně. Hned třikrát v řadě inkasovala celkem třikrát během devadesáti minut. V rámci pěti elitních evropských lig je nyní vůbec nejhorším týmem.

Domácí trenér Quique Sánchez Flores ví, že jeho mančaft by potřeboval vzpruhu po nepovedených dvou kolech. V žádném případě však nehodlá protivníka podceňovat. "Vždycky říkám, že pokora je základním stavebním kamenem. Vstupujeme do utkání s vědomím, že budeme pracovat velmi tvrdě," uvedl před utkáním.

Tak trošku se začíná Espanyol usazovat v nudném středu tabulky, ve kterém má daleko k evropským pohárům a sestup ho jen stěží ohrožuje. Nicméně případné vítězství by určitě posílily jeho šance na Evropskou ligu. "Víme, že soupeř, kterému čelíme, nás donutí soustředit se na detaily. Respektujeme ho," opakoval domácí stratég.

Nově má barcelonský celek vykartovaného Papakouliho Diopa, v sestavě by ho měl nahradit David López, a Pablo Piatti se tak zřejmě posune na levé křídlo. Nejistý je start pravého obránce Marca Navarra, toho v případě jeho nedostupnosti pravděpodobně nahradí Javi López. Možná nakonec dojde i ke změně herního systému na 4-4-2.

Nejenže je hostující celek v pořádné mizérii, navíc se mu pořád neuzdravuje marodka. Alespoň částečně dobrou zprávou je zdravotní stav brankáře Nauzeta Péreze, který už po zranění ramene opět trénuje s prvním týmem. I nadále jsou ale mimo hru Javier Flaňo, Miguel Flaňo, Didier Digard i Tano Bonnín.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Marc Navarro, Diego Reyes, Óscar Duarte, Aarón Caricol - Fuego, D. López - Hernán Pérez, José Manuel Jurado, Pablo Piatti - Moreno
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Oier, David García, Vujadinovič, Carlos Clerc - Álex Berenguer, Čaušić, Fausto, Jaime Romero - Sergio Léon, Oriol Riera
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.47 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - FC Barcelona  (neděle 16:15)
Jednoznačně nejsledovanější utkání kola se odehraje v Madridu na stadionu Vicente Calderóna, kam zavítá FC Barcelona. Atlético v boji o titul zaostává, nicméně partu Diega Simeoneho není radno odepisovat a zrovna Barcelona by mohla dvakrát vyprávět.

Atlético sice v lize za Barcelonou o šest bodů zaostává, ale že by měli Katalánci povedenější sezonu, to tedy ani náhodou. Paradoxně je na tom lépe Atlético, které je narozdíl od Barcelony jednou nohou ve čtvrtfinále Ligy mistrů. Zavádějící je také vzájemná bilance obou španělských gigantů. Ta sice hovoří jasně ve prospěch Katalánců, ovšem Atleti se na ta nejdůležitější střetnutí dokázali připravit lépe. Dvakrát na úkor Barcy postoupili dál v Lize mistrů a v památném zápase 17.května 2014 remízou na Camp Nou opanovali mistrovský titul. Jinými slovy Barcelona na Atlétiko sice umí, ale má z něho za poslední léta pořádný mindrák.

Svěřenci trenéra Diega Simeoneho nabrali dobrou formu, od prosince minulého roku v lize neprohráli a herní pohodu si přenesli i na půdu Ligy mistrů, kde v prvním zápase osmifinále přestříleli Leverkusen 4:2 a před domácí odvetou mají více než slibný náskok. Los Colchoneros v novém kalendářním roce prohráli jen jednou a hádejte s kým. V prvním zápase Copa del Rey nestačili na starou dobrou známou Barcelonu. Katálanci si výhru 2:1 v odvetě pohlídali a po remíze 1:1 si zahrají finále poháru.

Sezona se pro Barcelonu zatím vyvíjí všelijak, v Lize mistrů to sice vypadá na brzký konec, ale jinak je vše ještě otevřené. O finálové účasti v Copa del Rey již byla řeč a po porážce Realu Madrid na Valencii ožili šance i na obhajobu mistrovského titulu. Hosté ztrácejí na nenáviděný Real jen jeden bod, ovšem Bílý balet má ještě jedno utkání k dobru.

Dobrou zprávou pro Diega Simeoneho je návrat brankařské jedničky Slovince Jana Oblaka a také klíčového stopera Diega Godína, naopak scházet budou Augusto Fernández i zkušené duo Juanfran - Tiago. Zkušenosti v podobě Javiera Mascherana budou chybět i Barceloně, k tomu je mimo hru i Aleix Vidal. Do hry bude už moci zasáhnout Arda Turan, pro kterého bude souboj s Atlétikem pochopitelně velice delikátní.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Luis, Godín, Savić, Vršaljko - Carrasco, Gabi, Koke, Saúl - Griezmann, Gameiro
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Roberto, Umtiti, Piqué, Alba - Gomes, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.40 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Granada CF  (neděle 18:30)
Bilbao těžký program nezvládlo, vypadlo ve čtvrtek z Evropské ligy a dál už se může soustředit jen na domácí dění. Po dvou porážkách potřebuje jakoukoli vzpruhu a duel s nevalně hrající Granadou mu k tomu určitě dává příležitost. Ovšem pozor! Předposlední hosté v uplynulých třech kolech hned dvakrát vyhráli.

Athletic Club měl určitě větší ambice na evropském poli než jen první kolo vyřazovacích bojů. Přitom do duelu s kyperským APOELem vstupoval rozhodně jako favorit. Jenže jako by týden starý neúspěch na půdě Valencie se sebevědomím mužstva notně zacloumal. A v Nikósii neudržel jednobrankový náskok z prvního utkání.

Klub z Baskicka má rozhodně co napravovat. A jestli nechce mít problémy i v LaLize, v němž okupuje osmou pozici a začíná ztrácet na pohárové příčky, musí proti Granadě bezpochyby zabrat naplno. "Čtvrtek je minulostí. Musíme se pohnout kupředu. Potřebujeme zabojovat, abychom mohli usilovat o Evropskou ligu," potvrdil kouč Ernesto Valverde.

Jeho tým si především bude muset zvykat na hru bez Aritze Adurize, klíčového útočníka a nejlepšího střelce. Pravděpodobně k dispozici nebude ještě i následující kolo. Možná že právě jeho přítomnost znamenala konečný neúspěch na Kypru. V podstatě by jeho úlohu vepředu měl plnit Iňaki Williams, ten ale určitě není typickým koncovým hráčem.

Domácí stratég se snaží hlavně nepanikařit. Situace v tabulce je pořád příznivá a hratelná. "Jsme si vědomi našich silných i slabých stránek. Jednou z těch silných je naše soudržnost. V médiích však spíše hovoří o našich slabinách, než o našich přednostech," říkal. "Pokud-li se podívám na sílu soupeře, musím říci, že proti Granadě potřebujeme být opatrnější."

Nazaríes sice nebudou mít na San Mamés Barria, kde Bilbao z dvanácti zápasů hned osmkrát vyhrálo, co ztratit, ale nemají jediný důvod, proč by si neměli věřit. Poslední hladké vítězství nad Betisem jim rozhodně dává dobrý příslib do budoucna. Opravdu velkou radost měl z toho výsledku prezident a zároveň majitel klubu Ťiang Li-čang.

Granada obecně spoléhá na rozmanitost svého kádru. Vždyť minulý týden na trávníku pobíhalo jedenáct hráčů jedenácti různých národností! "Chci poděkovat sportovnímu řediteli Javierovi Torralbovi za jeho úsilí během uplynulých devíti měsíců," pochvaloval si. "Všichni, celý tým, se soustředíme na náš cíl udržet se v nejvyšší soutěži."
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Gorka Iraizoz - Óscar de Marcos, Laporte, Yeray Álvarez, Mikel Balenziaga - Beňat Etxebarria, Ander Iturraspe - Markel Susaeta, Iker Muniain, Iňigo Lekue - Iňaki Williams
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Guillermo Ochoa - Ingason, Hongla, Gastón Silva - Foulquier, Mubarak, Agbo, Litri - Carcela-González, Adrián Ramos, Andreas Pereira
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.45 - 7.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Celta Vigo  (neděle 18:30)
O jeden ze šokujících výsledků v rámci prvního kola play-off Evropské ligy se postarala Celta Vigo, která dokázala v thrillerovém zápase vyřadit velkého favorita Šachtar. Zmobilizovat síly na ligový duel proti Gijónu bude asi ten nejtěžší úkol. Co se totiž nabitého sebevědomí týče, měli by na tom být hosté určitě o něco lépe než soupeř.

Ve Vigu ve čtvrtek těsně před půlnocí vypukla velká euforie. Svěřenci kouče Eduarda Berizza museli na Ukrajině dohánět nepříjemné jednobrankové manko. A ve finále uspěli, byť až v poslední minutě základní hrací doby. V prodloužení pak byli lepší oni. "Byla to senzační noc," rozplýval se těsně po utkání argentinský lodivod.

Ještě podstatnější je pak pro Célticos zjištění, že se můžou měřit s těmi nejlepšími. Ve Lvově podali opravdu skvělý výkon. Především Iago Aspas ukázal, že je v opravdu skvělé formě a ne nadarmo je v současnosti čtvrtým nejlepším střelcem LaLigy. "Bojovali jsme až do poslední chvíle. Je to vítězství celého týmu," dodával ve čtvrtek gólman Sergio Álvarez.

Ačkoli Celtě bude chybět pouze vykartovaný Jonny Castro, je dost pravděpodobné, že nenastoupí kvůli náročnému programu v nejsilnější možné sestavě. Odpočívat pravděpodobně budou útočník John Guidetti i záložník Pione Sisto, jež by měli nahradit Giuseppe Rossi spolu s Jozabedem Sánchezem, kteří ve Lvově střídali.

Hostům se sice venku příliš nedaří a v rámci španělské nejvyšší soutěže patří v tomhle ohledu spíše k průměru, nicméně na Gijón mají od roku 2005 pouze dobré vzpomínky. Z šesti vzájemných zápasů odcházeli pětkrát jako vítězové, jen v jednom případě remizovali. Sporting každopádně v posledních dvou kolech vykazoval známky zlepšení.

Ačkoli se minulá porážka 1:4 proti Atléticu jeví jako jednoznačný debakl, po podrobnější analýze zjistíme, že nebyl vůbec daleko od nějakého úspěchu. V tuhle chvíli ztrácí na záchranu z osmnácté pozice tři body. Chybět mu bude suspendovaný Diego Mariňo, karetní trest naopak již vypršel Carlosovi Carmonovi.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Iván Cuéllar - Castellano, Fernando Amorebieta, Jorge Meré, Roberto Canella - Sergio Álvarez, Mikkel Vesga, Moi Gómez - Carlos Carmona, Traoré, Burgui
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén Blanco - Hugo Mallo, Gustavo Cabral, Facundo Roncaglia, Carles Planas - Marcelo Díaz, Radoja - Iago Aspas, Jozabed Sánchez, Bongonda - Rossi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.30 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Real Madrid  (neděle 20:45)
Uběhlo pár dní a vedoucí Real Madrid opět cestuje do Valencie, kde v týdnu tvrdě narazil. Bílý balet se tentokrát stane hostem šestého Villarrealu, jenž se ještě nevzdává vidiny čtvrtého místa a tím pádem kvalifikace Ligy mistrů. Real si další ztrátu dovolit nemůže, tím spíš, že v těsném závěsu číhají Barcelona se Sevillou.

Villarreal se pro letošní sezonu rozloučil s učinkováním v evropských pohárech, když nestačil ve dvojzápase na italský AS Řím. Rozloučil se ale důstojně. Po čtyřbrankovém debaklu před vlastním obecenstvem dokázal vyhrát odvetu na Stadio Olimpico nejtěsnějším rozdílem. V La lize ale svěřenci Frana Escríby dost poztráceli. V novém roce zvítězili jen dvakrát, z toho jednou nad slaboučkou Granadou. V minulém kole přišla druhá výhra, o poznání chutnější. V přímé konfrontaci o evropské poháry zvítězili v baskickém San Sebastianu 1:0.

Real Madrid v týdnu prohrál odložené utkání s Valencií 1:2 a dal tak šanci svým největším pronásledovatelům v boji o titul. Náskok Realu Madrid činí na prvním místě jen jeden bod, na druhou stranu má však ještě jedno odložené utkání k dobru.

Hosté budou favoriti, ale Žlutá ponorka představuje nebezpečného soupeře, což koneckonců dokázala v prvním zápase na Santiago Bérnabeu. Real v tomto zápase získal pouze bod za remízu 1:1, kterou zařídil ve 48.minutě Sergio Ramos.

Fran Escríba bude mít k dispozici kompletní kádr, otazník visí pouze nad Sansoneho startem. Dramatická situace není ani na straně Realu. Pro zranění sice vypadl Raphael Varane, ale toho dokonale zastoupí navrátilec Pepe. Podobně jako se Sansonem to vypadá u Danila, jeho start je spíše nepravděpodobný.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Musacchio, Ruiz, Mario - Castillejo, Soriano, Trigueros, Santos - Bakambu, López
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Vázquez, Ronaldo, Benzema
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.20 - 3.90 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Valencia CF  (sobota 13:00)
Valencia stoupá nahoru a její výsledky jsou důvodem k optimismu. Po náročném utkání odloženého 16. kola ale Netopýři nemají čas na relaxaci, protože už v sobotu je čeká domácí Deportivo Alavés.

Valencia se ve středu večer utkala se samotným Realem Madrid, který je jednak v pohodové formě a jednak měl velkou motivaci vyhrát. V případě výhry by totiž navýšil svůj náskok na druhou Barcelonu, která se stále nevzdává boje o titul. Vzhledem k letošní formě Realu a na druhé straně Valencie byl Bílý balet jasným favoritem. O to větší překvapení jej na Mestalle čekalo. Běžela sice teprve desátá minuta, ale Valencia už vedla 2:0. A i když se Real přeci jen prosadil, zvládl pouze korigovat na konečných 2:1.

Valencia vstoupila do utkání skvěle a nečekaně si s Realem poradila. Její výkony se zápas od zápasu zlepšují a začíná to stále více vypadat, že trenér, kterému nikdo neřekne jinak než "Voro”, by měl dostat mnohem delší kontrakt. Do této chvíle vždy (a velmi úspěšně) zaskakoval za nějakého vyhozeného trenéra, ale postupně získává jeho jméno stále větší věhlas. Teď čeká na Valencii další náročný soupeř a "Voro” si je důležitosti sobotního klání dobře vědom.

V rozhovoru pro oficiální klubové stránky poznamenal: "Myslím, že výhru proti Realu Madrid jsme si zasloužili. Jsem hrdý na své hráče, protože dali do utkání všechno, do puntíku poslouchali taktické pokyny a každý z nich přidal ještě kus sebe. Díky skvělé práci se nám povedl výborný výsledek a doufám, že na něj dokážeme navazovat. Další utkání hrajeme už velmi brzy, takže není moc času na oslavy. Ideální oslavou budou další tři body proti Alavésu,” dodal.

Na Estadio Mendizorrotza v Alavésu ale čeká Netopýry další těžká zkouška. Radost mohou hosté mít snad jen z historie, která stojí na jejich straně. Valencia za posledních 17 let prohrála s Alavésem jen jednou, na jeho půdě navíc ještě ani jednou. Po desetileté přestávce se oba kluby utkaly v rámci 5. kola LaLigy a tehdy se Valencia doma radovala těsně 2:1. Od té doby ale Alavés ukázal, že v lize rozhodně není do počtu.

Největší radost samozřejmě fanouškům dělá postup v rámci Copa del Rey, ale ani Primera Division není důvodem k hanbě. Malý celek a nováček obsadil zatím 11. příčkou a v posledních deseti duelech kromě debaklu od Barcelony dokázal neprohrát už devětkrát! V minulém kole vyzrál na Deportivo La Coruña, k čemuž mu stačila jediná proměněná penalta Manu Garcíi. Zopakuje Alavés dobrý výkon i proti zlepšující se Valencii, nebo Valencia napodobí duel s Realem?
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Feddal, Laguardía, Hernández - Garcia, Llorente - Toquero, Camarasa, Gómez - Santos
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Montoya, Mangala, Garay, Gayá - Pérez, Soler - Orellana, Parejo, Haddadi - Zaza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.06 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Sevilla FC  (sobota 16:15)
Sobota odpoledne patří ve Španělsku mimo jiné velmi tradičnímu a hodně emotivnímu zápasu. Jeho centrem bude Sevilla, konkrétně stadion místního Betisu. V něm se totiž domácí pokusí konečně protrhnout dlouhodobou nadvládu městského rivala.

Na Estadio Manuel Ruiz de Lopera se v sobotu dostaví městský rival v podobě FC Sevilly, která bude jasným favoritem. Tým, který vede chilský stratég Jorge Sampaoli, účinkuje poměrně úspěšně v Lize mistrů a v LaLize patří k tomu nejlepšímu. Béticos naopak tápou a po několika neštastných výkonech z poslední doby jim patří až průběžné 15. místo. Od hrozivého pásma sestupu je dělí sotva osm bodů a jaký by byl lepší čas na otočení špatné formy, než právě klíčové derby?

Sevilla zatím vydatně prohání duo Real Madrid - Barcelona a udržuje si velmi slibnou třetí příčku se ztrátou jen tří bodů na čelo! Sevilla se snaží udržovat si stálou formu a pracovat na jejím zlepšení, ale má to velmi náročné vzhledem k těžkému programu. Kromě LaLigy, kde za posledních deset kol prohrála jen dvakrát, bojuje ještě v Lize mistrů. Ve středu večer v ní sice předvedla parádní hru, jenže výsledek zase tak chvalitebný nebyl.

Sevilla i přes jasně lepší herní projev a sympatickou snahu doma uhrála s anglickým Leicesterem jen výhru 2:1, což ji zase tak moc těšit nemůže. A uvědomuje si to rovněž trenér Sampaoli. "Byli jsme mnohem lepším týmem, po celý zápas jsme dominovali. Když to tak počítám, měli jsme asi deset čistých gólových šancí. Naše hra byla organizovaná a měli jsme určitě na víc. Z tohoto pohledu mě mrzí kromě inkasované branky i fakt, že jsme dali jen dva góly. Teď se ale musíme soustředit na derby, které je před námi,” ví Sampaoli.

Dá se očekávat, že Sevilla bude dost unavená. Na to spoléhá i Betis, který rozhodně nemá tak náročný program. Copa del Rey se ho už nějakou dobu netýká, takže se béticos mohou soustředit pouze na ligovou scénu. A to se jim docela hodí, protože jejich forma v ní rozhodně není ideální. Z posledních deseti duelů vyhrál Betis jen dvakrát, z toho bral tři body v tomto kalendářním roce jen jednou.

Minulé kolo se mu rovněž moc nepovedlo, protože po třech remízách přišla zdrcující porážka 4:1 od domácí Granady, což fanoušci Betisu nečekali. Dvěma góly se na demolici Betisu podílel Adrian Ramos, dočkali jsme se i dvou červených karet. Ani v derby nemá Betis moc radosti, protože svého soka porazil v rámci ligy naposledy v roce 2012. Podaří se mu to právě nyní, nebo Sampaoliho tým dostane pod tlak Barcelonu?
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Pezzella, Mandi, Tosca - Piccini, Petros, Pardo, Ceballos, Durmisi - Castro, Sanabria
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Mercado, Rami, Escudero - Vázquez, N'Zonzi, Nasri, Vitolo - Ben Yedder, Jovetić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.65 - 3.46 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - Deportivo La Coruña  (sobota 18:30)
Deportivo La Coruña bude v sobotu v podvečer hostem na stadionu Municipal de Butarque a bude doufat ve tři body. Záchranářský duel s ním svede domácí Leganés, které se i přes občasné světlé chvíle stále trápí sestupovými starostmi.

Některá utkání mají cenu nikoli tří, ale rovnou šesti bodů. Často jsou to zápasy mezi přímými konkurenty v boji o nějakou příčku, třeba o záchranu. Právě takový duel bude k vidění v sobotu večer v Leganés, kam zavítá podobně ohrožené Deportivo. Domácí mají za sebou sérii opravdu nepovedených klání, jenže hosté mají jen o jeden jediný bod víc.

Domácí Leganés má na svém kontě jen 18 bodů a hodně jej trápí především útok. V posledních pěti duelech vstřelilo jen tři branky, celkově jich má jen 16 a jedná se o nejhorší útok celé soutěže. V minulém kole ale málem šokovalo španělskou veřejnost a přispělo k tomu, že se pískalo na samotnou Barcelonu. Ještě deset minut před koncem utkání s ní totiž senzačně remizovalo, než Lionel Messi proměnil nařízenou penaltu. Tehdy Leganés podalo parádní výkon.

Teď proti němu stojí Deportivo, které na tom není zas tak o moc lépe. Má soupeři cosi splácet, protože Leganés v prvním vzájemném duelu těsně vyhrálo. A po pěti remízách Depor spadl zase do vod poražených, protože prohrál už tři poslední duely. Obránce Luisinho si špatnou situaci rovněž uvědomuje.

V rozhovoru pro oficiální stránky klubu jasně uvedl: "Často se nám stává, že v utkání vedeme, ale nakonec končíme vždy jako poražení. Tohle musí přestat, protože naše situace už není únosná. Po psychické stránce nás naše postavení ničí. A kdy je lepší čas na změnu, než proti podobně ohroženému týmu? Teď musíme zabrat a vyhrát, jinak nemáme v první lize své místo. Další utkání proti Leganés už musíme zabrat a získat tři body, to je pro nás povinností,” uvědomuje si zkušený bek Deporu.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Tito, Siovas, Mantovani, Rico - Pérez, Morán - El Zhar, Píres, Szymanowski - Guerrero
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Albentosa, Sidnei, Luisinho - Mosquera, Santos - Gil, Colak, Kakuta - Andone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.05 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Málaga CF  (sobota 20:45)
Eibar cílí na pohárovou Evropu a nemá k ní příliš daleko. Po minulém zápolení se Sevillou si bude chtít napravit chuť a příležitost mu k tomu udělají hosté z Málagy. Ani ti totiž nemají v novém roce mnoho štěstí.

Eibar aktuálně sídlí na solidním 7. místě a na Villarreal, který drží poslední pohárovou místenku, ztrácí jen 4 body. Navíc se v sobotu večer utkáním s Málagou vrací na svůj stánek Estadio Municipal de Ipurua, kde se mu dlouhodobě daří. Málaze bude chtít leccost vrátit, protože právě proti ní se mu příliš nevede. Od roku 2007 a prvního vzájemného duelu v novodobé historii Eibar vyhrál jen jednou, zatímco Málaga byla úspěšnější už pětkrát.

V současné době se střetávají dva týmy v rozdílné formě. Domácí Eibar se po delší době úspěchů a bohatého skórování musel sklonit před Sevillou, které v rámci minulého kola nevstřelil ani jeden gól. Po třech výhrách tak přišel pád, který Eibaru zase trochu vzdálil vysněnou pohádku jménem Evropa. Sami hráči dobře znají své limity, ale nebojí se snít a povzbuzovat naději v dalších.

Například Rubén Peña v rozhovoru pro klubové stránky odhalil: "Nepřestává mě fascinovat to nadšení a pozitivní smýšlení, které v kabině i celém klubu vládne. Cítíme tu obrovskou podporu a ambice někam se dostat, zapsat se do dějin klubu. Máme za sebou porážku od Sevilly, ale nechceme se jí moc zabývat. Důležité je, že před sebou máme návrat domů a Málagu. Ta má několik výtečných hráčů, kteří umí využívat rychlost především v krajních prostorech. My ale máme jasnou koncepci a pokusíme se využít našich zbraní.”

Málaga zažila téměř hrůzostrašný konec minulého roku a začátek toho nového. Od poloviny prosince až do poloviny února si připsala dvě remízy a šest porážek, takže klesla až na současnou 3. příčku. Podařilo se jí ale vymanit se z tohoto období a v minulém kole předvedla velmi solidní výkon. Ačkoli doma prohrávala s Las Palmas a ještě k tomu dvacet minut před koncem přišla o vyloučeného Josého Rodrigueze, vyhrála nakonec 2:1.

Další z pozitivních zpráv pro fanoušky spočívala v prodloužení smlouvy záložníka Recia. Při té příležitosti sám hráč, aktuálně uzdravující se po nedávné operaci, pronesl pár slov. "Doufám, že budu moct pomáhat Málaze ještě několik dlouhých let. Cítím se tu doma a přál bych fanouškům nějaký úspěch. Od té doby, co máme nového trenéra, se věci ubírají mnohem lepším směrem. Vím, že naše postavení není ideální, ale naprosto věřím trenéru Romerovi a mým spoluhráčům. Doufám ve tři body i proti Eibaru,” přeje si záložník Recio.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Rodríguez - Capa, Ramis, Lejeune, Luna - García, Escalante - León, González, Inui - Enrich
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Hernández, Demichelis, Juankar - Fornals, Llorente - Keko, Juanpi, Castro - Dias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.56 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - Real Sociedad  (pátek 20:45)
Real Sociedad jede v pátek večer na Kanárské ostrovy k utkání s tamním Las Palmas. Oba týmy touží po třech bodech, protože se jim minulé kolo shodně nevydařilo. Hosté navíc nevzdávají boj o pohárovou Evropu.

Real Sociedad San Sebastian je jedním z těch příjemnějších překvapení v letošním ligovém ročníku a dál usiluje o evropské poháry. Aktuálně se pohybuje na páté příčce, ze které se rozhodně nemíní posouvat jiným směrem než nahoru. Od čtvrtého Atlética Madrid jej dělí jen čtyři body, ale pozor si Baskové musí dávat především na týmy pod sebou, které se dychtivě touží dostat na jeho místo.

Největším konkurentem v tomto počínání mu je Villarreal, který ztrácí na tým ze San Sebastianu jen dva body. O dalších šest bodů dál je pak duo Eibar - Athletic Bilbao. Real Sociedad doufá, že se mu povede zopakovat první letošní duel s Las Palmas, který se mu mimořádně povedl. Tým trenéra Eusebia Sacrtistána koncem září minulého roku na stadionu Anoeta porazil svého soupeře jednoznačně 4:1 a radoval se z velmi dobrého herního projevu.

Jeho forma sice příliš ustálenou tendenci nemá, ale vedení je přesto s prací trenéra spokojeno. Takže s ním radostně prodloužilo spolupráci, z čehož by mohly těžit obě strany. Trenér Eusebio totiž řekl: "Cítím se tu výborně. Vyvíjím se tu jako trenér i jako člověk a vím, že tu můžu ještě hodně dokázat. Mám tu ideální podmínky na rozvoj svého pojetí fotbalu a svého charakteru. Cítím se jako pevná součást klubu a jsem naprosto ztotožněn s kroky, které podniká vedení La Realu. Doufám, že naše spolupráce přinese tomuto skvělému klubu ještě mnoho radosti.”

To se v minulém kole LaLigy tak úplně nepovedlo, protože La Real narazil na silného soupeře. Villarreal měl za sebou hodně náročný týden a zdálo se, že si chce v duelu s Realem Sociedad svou frustraci vybít. Nakonec se mu povedlo překonat obranu domácích jen jednou, ale o to smutnější to pro La Real bylo. Jedinou brankou se totiž hostující Samuel Castillejo prosadil až ve 4. minutě nastavení. Hostům bude chybět Agirretxe, Martinez nebo José. Domácí postrádají zraněné Moma, Maceda a Montora.

Hořkost a smutek zažilo také Las Palmas, které prohrálo ji své třetí utkání v Primera Divison v řadě. Ačkoli Las Palmas v minulém kole vedlo díky brance Lemose, nakonec to na oslabenou Málagu nestačilo. Ještě do konce prvé půle totiž otočili skóre Fornals s Charlesem a Kanárkům zbyly oči pro pláč. Ve dvou ze tří posledních duelů navíc Las Palmas nevstřelilo ani gól. Podaří se aktuálně 12. týmu tabulky zabrat na domácím stadionu Gran Canaria, kde podává tradičně dobré výkony?
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Simón, Lemos, Bigas, Castellano - Gómez, Mesa, Viera - Halilović, Boateng, Jesé
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, Navas, Martinez, Yuri - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Vela, Juanmi, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.30 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid22164257:2052
2.FC Barcelona23156263:1951
3.Sevilla FC23154446:2849
4.Atlético Madrid23136443:1945
5.Real Sociedad23132836:3241
6.Villarreal CF23109430:1539
7.SD Eibar23105836:3135
8.Athletic Bilbao23105828:2835
9.Celta Vigo22103936:3633
10.Espanyol Barcelona2388730:3132
11.Deportivo Alavés2379722:2830
12.UD Las Palmas2377932:3528
13.Málaga CF2368931:3726
14.Valencia CF23751133:4126
15.Real Betis22661022:3524
16.Deportivo La Coruña22471126:3519
17.CD Leganés23461316:3918
18.Sporting Gijón23441525:4716
19.Granada CF23371321:4916
20.CA Osasuna23171524:5210

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (694)

Přidat komentář
drussbarb

Toto kolo bude opět velmi, VELMI důležité. S tímto objevným komentářem si usurpuju PRVNÍ příspěvek v diskuzi. Děkuji

Reagovat
dextroza_m

První místo FC Barcelona po tomto kole!

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

Amunt Valencia!

Reagovat
madridcan

Skoda, ze sa Atletico kryje s finale Capital One Cup. Rad by som si ich zapas pozrel

Reagovat
patas92

Taky mám dilema, jestli dát v neděli přednost Ponorkám, nebo Twilight

Reagovat
madridcan

Ach tie katalanske homo sklony tu na EF

Reagovat
patas92

Edward > Ronaldo

Reagovat
madridcan

V skakani?

Reagovat
patas92

V tomhle CR nemá konkurenci

Reagovat
madridcan

V Neymarovi ano...ten tiez skace z pojednavania na pojednavanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto kolo bude veľmi zaujímavé. Osobne si prajem výhry Realu, Atlética a Betisu

Reagovat
dextroza_m

mně je osobně jedno, co si ty přeješ

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že si sa k tomu nezabudol vyjadriť

Reagovat
JM

Nezvládajko

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo snad vyhraju Villareal, Atletico a Sevilla.

Reagovat
netopier

Gijon - Celta 1x

Alavés - Valencia 1.polčas x

Betis - Sevilla 1

Leganes - La Coruňa x2

Eibar - Malaga 1 bez remízy

Atletico - Barcelona 1x

Gijon - Celta 1x

Villarreal - Real Madrid Hosť nedá gól 1. polčas

Las Palmas - Sociedad 1x

celkovy kurz 50 - davajte za celý majetok

Reagovat
netopier

Gijon - celta 2 razy

Reagovat
netopier

betis 1x

Reagovat
Ed_Hazard

1x

x

2

1x

1x

x

2

x2

Reagovat
netopier

No ak budú ponorky tak dobre brániť ako minule v San Sebastiáne, tak budete mať problémy so skórovaním.. za ten kurz 1.67 to riziko nestojí.... Eibar - Malaga je maly kurz na 1x, tam sa viac oplatí dať bez remízy... Palmy sú doma silné a Sociedad sa dosť trápil doma s Villarrealom

Reagovat
Ed_Hazard

Nepozeral som kurzy, tak je možné že by niektoré tipy boli za 1,1 kurz a podobne Toto ale vyjde, to je proste tutovka

Reagovat
10FKK

Čau žebroto

Reagovat
Ed_Hazard

pozeraj ten môj, tipy som vytiahol z mojej čarovnej gule

Reagovat
netopier

Reagovat
10FKK

Čau žebroto

Reagovat
netopier

a mám po peniazoch

Reagovat
10FKK

Reagovat
Footballer

Zajímavá analýza naší hru a zvláště záložní řady.

http://www.fcbarcelona.cz/fc-barcelona/clanky/luchova-era-konci-1861963

Reagovat
technecium

Koho dovnitř a koho ven? Já si třeba myslím, že bychom měli přivést Coutinha, Iniestu nechat hrát a zkoušet čistě Xaviho pozici a Coutinha na místo Iniesty na toho útočného kreativního záložníka. Plus by byl samozřejmě super Bellerín. V týmu nevidím místo pro Gomese, Rakitiče.

Stegen (Cilessen)

Bellerín (Vidal) Piqué (Mascherano) Umtiti (Mathieu) Alba (Digne)

Iniesta (Roberto, Samper) Busquets (Samper, Roberto) Coutinho (Rafinha, Denis)

MSN (Alcacer a nějací kluci z akademie)

Reagovat
technecium

popřípadě mě to ještě napadá s Iscem

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale musim .

Podla mnna potrebujeme nejakeho dispecera. Niekoho, kto bude diktovat tempo hry, niekoho kto podrzi loptu aj v kritickych situaciach a zaroven zvladne kus defenzivnej prace. Proste niekoho ako Xavi. Najblizsie k nemu ma asi Verratti. Zaujimavou volbou by mohol byt aj Koke.

Reagovat
patas92

Četls ten článek vůbec? Tam právě píše, že Iniesta tu Xaviho roli "neumí"

Reagovat
Footballer

Přesně, pokud by spolu hrálo trio Iniesta-Bus-Coutinho, tak by to byl stejný průchoďák, jaký jsme viděli v Paříži.

Potřebujem někoho, kdo má dobrý workrate, umí podržet míč pod tlakem a rozehrát míč z hloubi pole (nejlepší by byl samozřejmě Verratti, ale ten by byl drahý, jestli vůbec prodejný a navíc náchylný ke zraněním).

Výše zmíněný Koke by nemusel být špatnou volbou, ale...prodali by nám ho Atleti? Popř. za kolik...

V článku je řeč o Tielemansovi, sice ho moc dobře neznám, ale i toto může být cesta. Najít mladého, levnějšího, dostupnějšího hráče a dát mu příležitost, pomalu ho začleňovat do A týmu.

Samozřejmě podobnou šanci můžeme dát našim hráčům z La masie (Samper, Alena,...).

Je však otázkou, zda k tomu mají potřebné dispozice (Alena) nebo potřebné schopnosti (Samper)

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
patas92

Aleňa je spíš typ jako Iniesta/Coutinho, ne? Samperovi nevěřím, v těch pár zápasech, co jsem viděl, mě moc nepřesvědčil a v jeho věku už by podle mě musel být herně jinde, jestli by někdy chtěl mít nějakou klíčovou roli v Barce.

Mně upřímně moc dostupných hráčů nenapadá. Verratti, Thiago jsou nereální, Koke je podle mě šíleně přeceňovaný. Líbil by se mi Eriksen. I když teď hraje ofenzivního záložníka, tak by mohl projít podobným vývojem jak Modrič a usadit se hlouběji. Má na to podle mě všechny předpoklady. Ale taky by nešel za levno, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Koke dal minulu sezonu La Ligy 5 golov a 14 asistencii.

Reagovat
Footballer

S prvním odstavcem souhlasím. Proto taky píšu, že je otázkou, zda k tomu, aby hráli v Barce důstojnou roli, mají potřebné dispozice nebo schopnosti.

Mně napadá třeba Dahoud z Gladbachu, mladý, talentovaný, v létě pravděpodobně přestoupí (Dortmund, Liverpool?), rozhodně by byl dostupnější, levnější než Verratti, Thiago, Koke, Coutinho a spol...

Reagovat
Kluivert9

Weigl.

Reagovat
Footballer

taky možnost, ale není on spíše DM?

Reagovat
technecium

četl... v tom článku stojí, že iniestovi to nejde, protože musí kombinovat roli Xaviho a ještě hrát svoji. Takhle by hrál jen tu roli Xaviho

Reagovat
ADM

Reagovat
SIRBRANIKE

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní námaz, díky Javi

Reagovat
smazaný uživatel

palmy zrovna kdyz tak tlaci, udelaji takovejhle kiks

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zajtra o 16:15 to vypukne.... niečo na čo sa teší celý futbalový svet .... najväčšie derby Španielskeho futbalu

Vamos Beticos, poďme ich rozmrdať 1:0

P.S.: len malá poznámka, od vtedy čo prišiel Jesé, ten multitalentovaný čávo, tak v 4 zápasoch palmy dali len 1 gól a prežívajú najdlhšiu sériu porážok v lige pod Setiénom .... asi kvalitná posila

Reagovat
blaugrana

1:0...brutalnejsie rozmrdanie som nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Za normalnych okolonosti by som drzal Betisu ale kedze Fc potrebuje body k boju o titul drzim Fc.

Reagovat
smazaný uživatel

Bola by zaujímavá alternatíva, keby niekto zosadil Barcu, ktorá to asi aj tak znovu vyhrá, ale určite nie haluzáci zo Sevilly... Pred štartom ligy som dúfal v Atlético, ale tí ešte budú radi za 4. miesto

Reagovat
blaugrana

Kedy ma madrid tu dohravku vo Vigu?

Reagovat
smazaný uživatel

O jednej Valencia v mimoriadne náročnom zápase po štvrtej sevilské derby, lepšiu fotbalovú sobotu si fanúšik ani nemôže želať.

Reagovat
smazaný uživatel

No to sevillske derby bolo o ničom

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje. Suaréz v základu, cítím trable.

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

On je tam navíc i Abdennour, což jen přidává mým obavám.

Reagovat
blaugrana

Má Vale šancu niečo uhrať, či je to utópia?

Reagovat
Phillipinho

Kdyz stahne tragickyho Suareze a da tam Enza, tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten cesky komentator co komentuje zapasy La ligy na digi sport to je cisty zufalec. On mi pride ako keby na ten fotbal vobec nepozeral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes dúfam ten hype okolo Sampaoliho opadne a haluzácka Sevilla dostane, čo preto

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej hype prosimte? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Rupla mu cievka tak sa nediv, rudo pred očami prázdno v hlave, klasický znak fandov toho horšieho sevillského klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Diego boh

Reagovat
aimar21

este jednu poistku podme

Reagovat
aimar21

a je to v p. zase raz

Reagovat
aimar21

na smiech toto..

Reagovat
smazaný uživatel

Cancelo .

Reagovat
aimar21

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, po Solerově brance jsem fakt věřil, že dneska vyhrajeme.Hodně chyběl Mangala, Gaya by se zase nenechal obehrát tak snadno jako Siqueira, kterému to dnes vůbec nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencii dnes chýbal kúsok šťastia k nejakým bodom. To si zrejme vyčerpala cez týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

Durmisi parada. Fc Sevilla vyzera byt uplnw mimo.

Reagovat
Phillipinho

Victor je mozne nejnadejnejsi kouc ve Spanelsku. Takticky fakt vybornej, Sampaoli netusi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zápasy vonku dlhodobo nezvláda no...

Reagovat
smazaný uživatel

v prvni pulce skutecne skvelej vykon i taktika, kterou ocividne hraci do puntiku plnili, po prestavce se to totalne obratilo a nakonec vyhral vetsi duraz a hlad po vyhre...

zdalo se mi ze betis odesel okolo sedesaty minuty i fyzicky, navic sevilla skvele drzela mic a povedlo se ji stridani hlavne to iborry za vazqueze, kterej nema co v zakladu uz nekolik tydnu co delat

Reagovat
Phillipinho

Klasicky Iborra no. Ten uz letos spolecne se Sarabiou dokazal nekolikrat rozhodnout zapas. Mate nejproduktivnejsi nahradniky v lize.

Reagovat
Mateo16

Nemaju . Nahradinici v RM su na tom este lepsie holt maju smolu

Reagovat
smazaný uživatel

Que golazzooooooooooooooooo

Hlavne sa teraz nestiahnuť a hlavne nepremrdať to ako s Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi Betisu luto ale dnes nie. Kedykolvek inokedy nech vyhraju ale dnes nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillský haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

teraz rapel off a zaliezť do kanalu

Reagovat
smazaný uživatel

už tam mažem

Reagovat
smazaný uživatel

Čo myslíte, prekvapí dnes Osasuna? Kurz 5 je pekný. Posledné zápasy nehrali zle...

Reagovat
One-Real

Ja chtel dat jednicku, ale trochu vystoupaly kurzy, tak mrknu na sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

První důležitý krok k cestě za vítězstvím: Nenechat Gomese hrát. Už nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

čekám ho v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sirigu 4 zapasy odchytany a 2 redky

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak Livesport to spletl tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z počiatku to tak vypadalo že dostal Sirigu červenú.... Len sudi zapískal faul ešte predtým ako Sirigu fauloval

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to v podstate nebyl faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Kto bude chytat proti Barcelone?

Reagovat
madridcan

Oblak, nemas zac

Reagovat
cologneFC

Reagovat
patas92

Mathieu wtf

Reagovat
Hristo Stoichkov

3-4-3?

Reagovat
Visca el barca

A kde jsou teda záložníci?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sergi, Sergio, Iniesta, Rafinha. Nedává mi žádnou logiku, pokud má na střídačce Digneho i Albu a strčil by tam Mathieuho.

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Alba/Arda namiesto Rafinhy by bol ešte lepší krok. Arda nie je k dispozícií, Albu je škoda...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Uvidíme, za mě je Rafinhova volba naprosto v pořádku. Jeví se slušně a tohle je velká zkouška, jestli se s ním může do budoucna počítat, případně v jaké roli.

Reagovat
patas92

Napadlo mně to, ale i přesto tam absence Alby nedává smysl.

Reagovat
Teoretik

klasika, Lucho jej moc nemusí, není to první velký zápas co sedí.

Reagovat
madridcan

Marc- Mathieu, Umtiti, Pique, Sergi- Bus, Rafi, Iniesta- trojzubec

Reagovat
Visca el barca

Ten Mathiue je zase co? Bože to nemůže jednou jedinkrát lucho postavit to co dva roky fungovalo? Fakt ať jde.

Reagovat
Visca el barca

*Mathieu

Reagovat
madridcan

Opticky vyzera strasne lavicka Barcelony. Ak sa pre nich bude vyvijat zapas zle, tak z lavicky im nepomoze nikto.

Reagovat
madridcan

A este aj bez Ardu

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, Atleti jsou na tom podobně. Mají tam víceméně jenom Correu.

Reagovat
madridcan

Torres sa v takom zapase pre Atletico aj roztrha

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak on se roztrhá v každým zápase, ale ta jeho efektivita je žalostná.

Reagovat
Visca el barca

Ona by ta lavička byla dobrá, kdyby nebyla totálně cold streak

Reagovat
LAM

Lucho na to už dlabe?Dá na levo pomalýho Mathieuho kterej neumí podpořit útok nebo ještě líp zkouší 3-4-3 po několika letech hned v takhle těžkym zápase?

Jinak Alba je náš nejrychlejší obránce a bude sedět zrovna proti rychlejm Atletům.

Reagovat
Visca el barca

Ten chlap je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu vyhral rychlostne testy v Barcelone. Ze by za dva roky siel tak dole ?

Reagovat
LAM

Ve sprintu se s Albou opravdu nedá rovnat.

Reagovat
technecium

Vyhrál, ale to protože mu řekli, že má běžet co nejrychlejc. V zápase, za sebou nebude mít trenéra, co na něj bude řvát, a tak bude klasicky mimo jako vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som sa nezabudol vyjadrit tak:

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje Gomes, já su pro dnešek spokojený

Reagovat
LAM

Nehraje ani Raktič.

Reagovat
ADM

Tí dvaja nehrajú ani ked sú v zostave

Reagovat
LAM

Mě tahle sestav dává trochu smysl jen v tom případě že to bude 3--4-3,kvůli tomu že Atleti už věděj jak přesně nás mají napadat a v tomhle rozestavení ta rozehrávka bude dost jiná.Ale zkoušet tohle hned v takovym zápase....

Reagovat
hntlyl

Simeone’s 21st game as Atletico coach today v Barcelona - just won two [both UCL second legs] of previous meetings. Zero from 10 in Liga.

Reagovat
X-bano-X

Lahoz no zbohom

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Tak vieš že Lahoz proste púšťa tvrdú hru.Tým je známi. Dať ho pískať u atletov doma, to je ako keby hrali 12.

Reagovat
valloire

vím to se mi líbí

Reagovat
dextroza_m

¨Jedeme, hrajem!!

Reagovat
Jordi Alba

Každej koukáme asi na jinej zápas.

Reagovat
dextroza_m

psáno před zápasem, nebo spíš než sem ho zapl

Reagovat
ADM

Tak toto je skor 3-2-2-3 alebo co to je s tym Sergim viac v strede a Rafinhom na kraji

Reagovat
patas92

3-3-1-3

Reagovat
ADM

Reagovat
ernyyyy

Nemá někdo HD stream?

Reagovat
madridcan

Vadi mi to slnko

Reagovat
ADM

neznasam tieto zapasy pri priamom slnku. Tie kontrasty z toho robia katastrofu v tv

Reagovat
patas92

Spíš tu kameru mají na Calderonu vždycky v debilním úhlu

Reagovat
CR7RONALDO

Zapal som to pred 3 minútami a zatiaľ Barca nebola za polkou

Reagovat
technecium

nápodobně

Reagovat
ADM

Sme pod drtivym tlakem

Reagovat
smazaný uživatel

Biju nas ako zito.

Reagovat
dextroza_m

Ždímají nás jak hadr...

Reagovat
technecium

Jebou nás jak kubánskou děvku

Reagovat
madridcan

Skoda, ze som sa uz slubil na Manchester...fandite slusne!

Kazdopadne kraj obrany pri Barcelone neexistuje, ale Atletico to robi chytro. Vedia, ze Barcelona zacina hrat az od inkasovaneho golu, takze staci ked daju na 1:0 v nejakej 80. minute.

Reagovat
CR7RONALDO

Tak ja si Manchester zapnem na telke a Barcu na PC

Reagovat
madridcan

Tak ja do baru idem s fanusikmi Manchestru..notebook si brat nebudem

Reagovat
CR7RONALDO

Jj, myslel som si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsmutnější na tom je, jak na nás každej používá to co nás vždycky zdobilo, vysokej pressing. Záloha neexistuje takže stopeři posílaj nákopy dopředu, to bych blil, Ivane

Reagovat
smazaný uživatel

tak nudný zápas sem nečekal, skoro u toho usínám

Reagovat
Visca el barca

To je fakt sračka co hrajem.

Reagovat
valloire

Barcelona šlape vodu

Reagovat
ADM

Kto to pisal o tom ako nas vidina 1. miesta este viac nakopne?

Atleti zapas cez tyzden a nicia nas ako dorast.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Stegen se poslední zápasy hezky rozchytal, to je třeba říct

Reagovat
roberos

Chce to jediné - kopnout toho bezradu Enriqueho do zadku a to z roběhem . Ta naše bezradnous při vlastní rozehrávce ( a to už trvá dost měsíců ) už je k pláči ! On nemá na to nic změnit. - takže rychlej kopanec a nového kouče . Může mě někdo vysvětlit proč hraje pořád ten klouček( S.Roberto) co neumí vůbec bránit pravého beka.

Reagovat
RKBoy

Teraz ho vyhadzovat nemá zmysel,aj tak nikoho nezoženiete, počkat do konca sezony a pokúsit sa o Pochettina či Koemana.

Reagovat
patas92

Na pravé straně vzduchoprázno. Rafinha ani Roberto tam Piquemu vůbec nepomáhají. Neymar tam sice na druhé straně s Mathieum hraje, ale zase se tím úplně zabíjí někde na půlce.

Reagovat
CR7RONALDO

Ale podľa mňa by malo Atlético prestať všetko centrovať na Griziho, nehovorím, že je zlý hlavičkár, ale ani jeden z najlepších a prednosti má niekde inde, mohli by to skúsiť trochu viac po zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Oblak nevie chytat loptu do ruky. Dost velka slabina.

Reagovat
dextroza_m

Proč to neuznal?

Reagovat
ADM

Vsak ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vápně se může

Reagovat
smazaný uživatel

ruka

Reagovat
CR7RONALDO

Iný rozhodca by to možno aj pustil.

Reagovat
dextroza_m

Messi je nějaký marný

Reagovat
smazaný uživatel

neymar

Reagovat
roberos

Zase šance Atletica přes pravou stranu - kde zase byl ten oblíbenec Enroqueho klouček S. Roberto . Ta naše hra s úsporným pohybem je zajímavá na koho se šetříme ? asi na konec sezóny .

Reagovat
Whitemedia

Potřeboval bych alespoň pět žlutých karet, ale hráči mi zatím moc nepomáhají

Reagovat
technecium

Vzrušuje tě žlutá a partnerka si nechce vzít žlutou noční košili?

Reagovat
Whitemedia

a přesně proto potřebuji min. pět žlutých karet v zápase

Reagovat
Visca el barca

Andrés je potom zranění jak po obrně.

Reagovat
ADM

S Neymarom hrajúcim väčšinu času na polke / hlboko v našej polovici nemôžme chcieť Neymara spred 2 rokov no Má dnes skvelé prieniky, ale po dvoch-troch mu stále zostáva 60metrov ihriska..

Reagovat
patas92

Neymar s Ter Stegen jediní hráči, co v posledních zápasech snesou měřítko a místo toho, abychom toho využili, tak Neymara utopíme někde u lajny uprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, proč nehraje Torres, když to Atléti z krajů hlavně centrují.

Reagovat
X-bano-X

No nie zlý futbal. Piqué, Umtiti a Mats zatiaľ držia.

Reagovat
pejsek5

+ Neymar se mi ještě v celku líbí, druhá část poločasu nevypadala )plně zle, věřím, že to nakonec nějak urveme

Reagovat
celeb

sme vacsinu casu pod tlakom, ale zatial to (prekvapivo) zvladame. Najvacsi rozdiel je v zalohe, Iniesta s Busqom sa po zraneni zda sa konecne dostali do formy, Rafinha tiez celkom dobry. Dlho nebolo vidiet Messiho, SR asi zatial najhorsi, ale hra lepsie nez zapasy pred tym.

Kludne sme mohli vyhravat, remiza zatial spravodliva.

Reagovat
X-bano-X

Asi áno. Síce malo atletico celkom drvivý tlak, paradoxne sme mohli skórovať. Tu strelu, ktorú Mats vyškriabal....to bolo slušné a aj Oblak tú Messiho pekne vyškriabal. Teraz treba ustáť začiatok polčasu a tlak atlétov a skúšať. Verím že jedného dáme.

Reagovat
celeb

kazdopadne herne je to zlepsenie oproti poslednym 3 zapasom. Tlak Atletov prvych 30 minut bol silny. Ziaden zazracny vykon, ale aj tak zlepsenie.

Reagovat
X-bano-X

Presne tak.

Reagovat
patas92

Roberto s Rafinhou vůbec netuší, kde se na tom hřišti mají pohybovat...Tohle rozestavení je zatím solidní fail

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Visca el barca

mně občas příjde, že si Lucho v hlavě něco usmyslí a hráčům to řekne hoďku před zápasem Jinak Rafa se mi taky nelíbí.

Reagovat
roman1978

Nejhorší slovo na světě: buffering

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti zatím jasně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz je hrac za brankovou carou v dobe rohu, tak neni v ofsajdu ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ofsajd, jediný ofsajd se nepíská při vhazování.

Reagovat
ADM

ani výkop sa nepíska

Reagovat
smazaný uživatel

výkop se píská, měl jsi na mysli hádám odkop

Reagovat
masly008

jak může být z rohu ofside ,když jde míč z brankové čáry?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože není možný, aby stál za čárou v době kopu?

Reagovat
masly008

né,jako že když stojí za lajnou,tak se to bere jako by byl na lajně a roh se kope taky z lajny,takže to ofside být nemůže.

Reagovat
X-bano-X

Tu si nie som istý ale podľa mňa ak je hráč v čase zahrávania rohu mimo ihriska, tak by sa do akcie nemohol zapojiť, keďže ak je hráč mimo hraciu plochu, môže hu vpustiť len rozhodca. To by mal byť striktný výklad pravidiel. Avšak toleruje sa to. Otázne je, čo by sa stalo ak by hráč, ktorý vbehne na plochu nahral, resp strelil gól. Podľa mňa by to rozhodca mal plné právo gól neuznať.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímala by mě třeba situace, kdy stojí hráč v době kopu v brance (za míčem) , během letu míče se přesune do vápna a skóruje.

Reagovat
masly008

tak to uznají,je to jako by stál na lajně.

Reagovat
X-bano-X

To fakt? Ja som mal za to, že je to tak, ako som písal vyššie. Predstav si situáciu že tím nacvičí akciu tak, že všetci hráči budú mimo ihriska a budú vbiehať, tak ako sa vbieha na priamak len z opačnej strany. Myslíš že by to akože prešlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, já bych to vnímal tak, že se ten hráč dostal do šance díky postavení mimo hru a gol by to být neměl. Ale pravidla neznám

Reagovat
ADM

A nie je to tak, že kedže stojí za brankárom je v offsajde?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky právě myslim, že v okamžiku kdy je za golmanem a ta přihrávka je dopředu musí to bejt offside. Ale netuším jak se do toho promítá to, že stojí za lajnou

Reagovat
masly008

ale ptali jste se jak je to při rohu.pokud myslíš po rohu kdy někdo potom vyhraje hlavu,tak to už je jiné,ale přímo po rohu může vybíhat z brány,ne ale vedle,tam je to úmyslné opuštění hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě Bale při tom legendárním sprintu proti Bartrovi úmyslně opustil hřiště. Přišli jsme o Copu podvodem

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

prave na to jsem narazel, protoze u te hlavicky piqueho nekdo z barcy prave vybihal z branky

Reagovat
X-bano-X

Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem za to, že takový offside platí, když třeba stojí hráč na brankové čáře, omlouvám se, ted jsem koukal na pravidla. Neplatí.

Reagovat
celeb

odkop od brankara, vybehnutie z vlastnej polky, tych pripadov je viac. Z rohu nemoze byt ofsajd.

"Regardless of position, there is no offside offence if a player receives the ball directly from a goal kick, a corner kick, or a throw-in."

Reagovat
masly008

no jelikož se u rohu rozehrává z brankové čáry tak to ofside být fakt nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně veliká nuda, zápas bez tempa...Atleti hrají na půl plynu a stačí jim to, dokonce dnes ani neprasí

Reagovat
Jordi Alba

Docela propadák.

Reagovat
Visca el barca

Ono je dobré, že Atleti jsou letos taky trapní, takže naděje, že to urvem 0:1 vcelku je

Reagovat
ADM

Kriste pane LUIS

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Kua Luis, toto bola gólovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Lopata

Reagovat
ADM

Stegen je posledné týždne snád jeden z TOP3 brankárov

Reagovat
ADM

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

golasoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Murena

Jooo

Reagovat
alcantara

Joooooooooooooooooo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

super kombinace

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

superkombinace

Reagovat
smazaný uživatel

jiná haluz

Reagovat
dextroza_m

Gooooool gol gol gol gol gol gol goooooooooooooooooooooooool!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Rafinhaaaaaaaaa

Reagovat
dextroza_m

Ještě jeden!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cejtim treble!!!

Reagovat
dextroza_m

možná trable

Reagovat
ADM

Reagovat
X-bano-X

Čo tam teraz ten mamlas zas píska, že lopta spadla na krk Vrsajlka?

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
alcantara

Sergio dnes robi strasne veci. Zbytocnost uplna.

Reagovat
dextroza_m

o jé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Sakra veď tam stiahol Busa dpc

Reagovat
patas92

Ofsajd?

Reagovat
dextroza_m

ve Španělsku ne

Reagovat
smazaný uživatel

škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne kople, podle me by to nemel ani kdyby to nikdo netecoval

Reagovat
valloire

golasoooo

Reagovat
Teoretik

Pique ty idiote

Reagovat
ADM

Alba neni na lavičke či sa Lucho zbláznil??

Reagovat
dextroza_m

Proč nejde Alba????

Reagovat
ADM

Tak je vyšší, ak ho berie ako tretieho stopéra ...ale Alba je ovela lepší

Reagovat
Jordi Alba

???

Reagovat
ADM

Reagovat
Teoretik

Pod Luchem si už nezahraješ

Reagovat
dextroza_m

půjdeš na skřipec, ať te natáhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Gomes

Reagovat
dextroza_m

Gomes rozhodne!

Reagovat
Murena

Toho se bojím

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeee bože co jsme komu udělali

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes na hřišti, prohráli jsme

Reagovat
ADM

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MESSIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, ta obrana Atlética

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

golasoooooooooooooooooooooo Kráaaaaaaal

Reagovat
patas92

golasoooooooooooooooo

Reagovat
dextroza_m

Meeeesssi

Reagovat
Jordi Alba

Leooooooooo

Reagovat
alcantara

Leooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooo

Reagovat
patas92

Umtiti genius

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes +1

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando by to stejně nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Pane ADM, čekám omluvu za reakci, když jsem napsal, že by Barca mohla dnes vyhrát:

ADM22.02.2017 20:49#

Vy noví ste takí naivní

Reagovat
ADM

ale to nebola reakcia priamo na to, že by sme dnes nemohli vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

pro příště

Reagovat
Gazdo

Tak po tejto reakcii si vazne naivny

Reagovat
Murena

Reagovat
dextroza_m

Je to tam! A teď prohra baletek.

Reagovat
Kluivert9

V suchým A Barca je v tabulce tam, kde má být

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, už jen aby se to povedlo Villarealu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je tchořík?

Reagovat
gonzalesl_is_back

ATM - Barcelona, souboj o hnusnější fotbal. 2 odražený góly. Škoda. Vypadnutí z LM s PSG snad spraví chuť.

Reagovat
Kluivert9

Sprav si ji hned, mrkni třeba na tabulku...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tabulka není relevantní, chybí nám 2 zápasy. To mě netrápí. U mě je žebříček jednoduchý. LM, Liga, pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je nejvíc Copa del Rey

Reagovat
gonzalesl_is_back

Je mi to jasný, jak pro koho ale. Pro mě je pohár vždy na posledním místě.

Reagovat
-Carles-

Výhra, ktorá môže priniesť opäť optimizmus do šatne. Ešte Ponorka dnes win pls

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ako pozerám tohtosezónne zápasy Atlétov, tá ich ich obrana šla oproti iným sezónam pekne dolu

Reagovat
Footballer

Valloire kde jsi? Messi rozhodl proti Atléticu

Reagovat
roberos

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
celeb

Pekne. Tim vyzera byt silnejsi, neviem co sa stalo, ale nieco sa stat muselo. Busq s Iniestom dokazali hrat dobre len 1. polcas, potom postupne odisli a nasledne odislo cele Atletico(fyzicky) a SR. Nakoniec bol jazyckom na vahach zrejme zapas LM v tyzdni.

Prial by som si, keby teraz dostal Rafinha niekolkozapasov stabilny zaklad. Leo v 1. polcase neviditelny (az na standardky), lenze je to hrac okamzikov. Nemusi robit nic a potom vysle do uniku Suareza. V 2. polcase pridal na vykone, zacal sa aj trochu vracat. Po predchadzajucich zapasoch som urcite spokojny s viacerymi aspektami hry. Defenziva aj pod tlakom v 1. polcase fungovala, po dlhej dobe fungovala celkom aj zaloha. Neymar zvysuje vykony, takisto bol aktivnejsi aj Luis.

3ja najlepsi: MAtS, Neymar a Pique

Reagovat
LAM

Messi v zápasech s Atletama je vždy vidět míň u balonu,ale opět patřil k nejnebezpečnějším hráčům+rozhodující gol.

Reagovat
X-bano-X

ešte Umtiti bol výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se to, že nehrál Gomes.

Reagovat
smazaný uživatel

to ako včera zapas slovan-trenčín mal podobnú kvalitu ako tento zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad zeby znovu do LM?

Reagovat
smazaný uživatel

hezky jsme se dnes tvrdě rvali do zakončení a to nám udělalo oba góly...jestli to byl Luchův pokyn, což asi jo, páč to těžko může být náhoda, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Že by? Tak ponorky, my jsme už splnili, teď hodně štěstí Vám!

Reagovat
Visca el barca

Já jen, je to nejslabší barcelona od roku 2008 a stejně je už zase první co je teda ten skvělej Real? Nebejt chyb rozhodčích jsme už dávno první

Reagovat
ADM

chodte uz niekam s tym prvym miesto ... Real ma 2 zápasy k dobru, vôbec to nie je v našich rukách

Reagovat
Visca el barca

Jo to má,ale kde

Reagovat
smazaný uživatel

Srsis ohromnou objektivitou a humorom, Real dohrava este 2 zapasy

Reagovat
DreamTeam

Real je tým který má dva zápasy k dobru a má nakročeno do další fáze ligy Mistrů

Barcelona už jen doufa, že v lize potenciální náskok promarni a co se ligy Mistrů týče, tam už si Messi a spol chystají Laysky před tv, kde budou sledovat šampióny

Reagovat
X-bano-X

Barcelona je vo finále Copy, vo finále čoho je Real?

Reagovat
DreamTeam

Utesovat se tim můžeš no, co jiného zbývá

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
X-bano-X

Takže ja sa utešujem? Ja hovorím o faktoch, ty o pseudoblbostiach. Real mal 2 zápasy k dobru a prvý premrhal. Teraz má opäť 2 zápasy k dobru a hrá 2 krát vonku vo Vigu a u ponoriek. A k tej LM, jj už ste jasným víťazom

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň nevypadnú v 8finále :( fňuk .... ale keby dal Mascherano na camp nou 3 góly tak Paríž vyhrá 7:0

Reagovat
X-bano-X

38:0 to bude

Reagovat
ADM

práve si trafil môj včerajší výsledok vo Fife ked som si to v náhlom návale pomstychtivosti nastavil na amatéra proti PSG

Reagovat
CHONG

Co to je pseudoblbost?

Reagovat
X-bano-X

"Barcelona už jen doufa, že v lize potenciální náskok promarni" Čo je to za volovinu? Aký potencionálný náskok? Kde bolo, tam bolo, bol jeden náskok?Či nebol?

Reagovat
CHONG

Ja se ptam, co podle tebe znamena pojem pseudoblbost, protoze mezi nami je to nesmysl

Reagovat
X-bano-X

A teraz si daj medzi Dreamteamov post a pseudoblbost znamienko =

Reagovat
DreamTeam

Já nevím no. Zkus se třeba zeptat hráčů jestli by nevymenili finále copy za možnost pokračovat v lize Mistrů.

Pak ti to možná dojde, že je to jen slabá útěcha z ostudneho vyřazení.

Reagovat
X-bano-X

No neviem neviem my sme totiž ešte nevypadli, tak ako vy ste ešte nepostúpili, pane mám guľu a niečo v nej vidím.

Reagovat
DreamTeam

Jo vypadli jste

Odveta je jen formalita.

Reagovat
Visca el barca

No chytli jste se opět krásně

Reagovat
smazaný uživatel

i po vlastní výhře nezvládat, to je umění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Dovetek o rozhodcich nesmi chybet.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor: "Ako dlho Messi zachraňuje Barcu ?"

Spolukomentátor: "Od roku 2004..."

Reagovat
Ed_Hazard

To je ale celkom smutné. Som rád, že nie sme "životne" odkázaný na jedneho hráča

Reagovat
LAM

Taky nikoho takovýho nemáte.Právě kvůli němu je Barca od tý doby co přišel do týmu nejúspěšnější na světě.

Reagovat
patas92

To já sem za to teda docela rád

Reagovat
Xaviercreus

Ponorko, prosííííííííím!!

Reagovat
CHONG

Reagovat
Xaviercreus

Tak ponorce držím palec normálně, ale dneska tuplem no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to tak, že nasledujúce Clásico bude pre ligový titul viac ako dôležité.

Reagovat
X-bano-X

OT: Andrej Desset vyhral Israeli poker championship

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, čeho se Zizu furt boji? Proč hraje Benzema který je totálně z formy? Stejně jako Modrič.. nebál bych se postavit Moratu a Isca nebo Kovačiče.

Dneska čekám 1x, nevěřím nám , je to ta klasická část kdy furt jen ztrácíme body, které na podzim těžce vybojujeme

Reagovat
Ed_Hazard

Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Ronaldo

A tu priatelia vidíme zostavu, v ktorej odohráme 90% zostávajúcich zápasov bez ohľadu na formu hráčov (asi až na toho Pepeho).

Reagovat
misinho7

podal mna nie..uz teraz v stredu podla mna nebude hrat Karim,Bale a niekde zo zalohy ci obrany

Reagovat
Ed_Hazard

Cez týždeň hej, máme čosi nahraté z prvého zápasu. Ale fakt veríš že v prípade postupu ďalej nebude nasadzovať túto jedenástku? Silno pochybujem, že dokážeme uhrať podobné výsledky v prvých zápasoch štvrť alebo semi finále. A v lige je už prakticky každý zápas braný ako finále. Stavím sa s tebou, že v drvivej väčšine matchov nastúpime s tým čo dnes (ak sa nikto nezraní)

Reagovat
misinho7

v strede tyzdna tusim hrame s Las Palmas , LM je az o tyzden ako je jasne ze vo vacsina bude hrat tato zostava ale nebude to podla mna az taka drviva..ja si myslim ze Zizu nechce aby James ci Isco odisli a bude ich urcite rotovat, jedine co ma stve ze nebude rotovat Karima iba v ojedinelych pripadoch ale ze uplne..cize teraz stredu a potom znova das o mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

tu nejde o nejakého Isca alebo Jamesa, ide o tituly ...

Reagovat
misinho7

tituly a nevyhravaju iba s tou istou 11nastkou a myslim ze ide aj o tych hracov..tie kvality hracov su tam skoro rovnake a aj ked mozno Zizu by tam daval furt rad tych istych tak si mozno aj on sam uvedomuje ze ak chce mat pokoj a nechce v lete vidit ze polka kadra sa pobera prec tak to musi rotovat

Reagovat
Kokesh

Takze nerotuje? Ja si takhle rozlozeny minuty do celeho kadru nepamatuji za Carla ani za Mourinha. Jedina vec co me stve je protezovani letosniho Karima. Isca a Jamesa uz me letos prestalo bavit resit.

Reagovat
misinho7

ale nehovorim ze nerotuje to ze preferuje Karima je jasne..mne je najviac luto Moratu neviem naco sme ho vlastne brali spat..moze davat goly a snazit sa ale hrat bude Karim aj keby nohu nemal...a to pritom Moratu nemam ani rad, pride mi dost dreveny a zbrkly ale mal by dostat rovnaku sancu ako Karim

Reagovat
Ed_Hazard

Ako hej hoši, rotujeme zatial dosť dobre a možno by mi ani nevadilo ak by nastupovala táto jedenástka pravidelne. Samozrejme ale čakám, že budú jazdiť po prdeli a za pomenovaním "najsilnejšie zloženie" bude aj kus pravdy.

Karima by som ale posadil bez mihnutia oka..

Reagovat
X-bano-X

Nebude ta rozloženosť minút kvôli zraneniam? Alebo si myslíš že ak by sa Bale, Casemiro, Modrič nezranili, tak by to bolo rovnako? Pochybujem.

Reagovat
Kokesh

To je samozrejmost, ale zrovna Bale je zranen polovinu casu od sveho prichodu, to se nestalo jen Zidanemu. Delsi zraneni meli i Modric, Marcelo a dalsi...

Reagovat
misinho7

Navas - Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal - Modrič, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

tak po velmi dlhej dobe nasa papierovo najsilnejsia zostava minule sme hrali dobre skoda ze sme zaspali uvod, ak dnes predvedieme taky isty vykon a postrazime si ten zaciatok verim ze to zvladneme

Reagovat
Gazdo

Zrazu sa vsetci utesujete aka je barca super ale staci prva prehra a zase budete kritizovat... Tak bud konstantne chvalte alebo kritizujte... Na zaciatku zapasu tu kazdy nadaval na enriqueho ako mohol a zrazu a vykon sa zlepsil bolo fajn... Pardon ale vykon nebol super dali sme dva zlepene goly a atletico bolo hlavne v prvej polke jasne lepsie... Sme uz roky prečítaní a vie na nas hrat uz aj druholigovy tim... Ak ste s tymto spokojni prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jsou rádi za výhru, nikdo není spokojený s výkonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát někteří už jedou na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by to bylo za fanoušky, kdyby nevěřili svému týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takoví co ještě pár kol zpátky měli jasne soudy o jasnem titulu Reálu..

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jinou sestavu jsem ani nečekal. V Zidanových očích je tohle to nejsilnější co má, takže to tam prostě musel poslat. Hlavně ať to ale k něčemu vypadá i na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

granada si dala uz 3 vlastni goly

Reagovat
Mateo16

ZZ klasik Hlavne ze 90 minut kazdi proti Valencii zatial co Villarreal odpocival . Este fakt striedania ako proti Valencii a budeme vybaveny

Reagovat
Kokesh

Me spis zarazi Asensio. I kdyz dal se cekat podobny utlum...

Reagovat
misinho7

bohuzial pri plnej sile sa ledva dostava na lavicku ta zaloha je strasne nadupana, tazko sa bude presadzovat teraz..dost dlho uz nehral snad dostane priestor v dalsom zapase

Reagovat
Ed_Hazard

Pochybujem že dostane, zober si že CR a GB (pravdepodobne aj Karim) budú nastupovať so železnou pravidelnosťou a na tri miesta v zálohe si bude pýtať minuty Modrič, Case, Kroos, James, Isco, Kova. A v prípade že by si sadol GB kvôli odpočinku tak tam bude čakať Lucas. Insane toto

Reagovat
misinho7

som zvedavy co sa bude diat v lete..uz teraz tam mame fulku odide jeden z dvojice James/Isco a Perez urcite dakoho kupi ..len zeby ten Asensio nesiel este prec..

Reagovat
Ed_Hazard

Nj ten už nehral riadne dlho. Ale ako vravíš dalo sa to čakať, niekto sa tak či tak musel pridať k Marianovi po vyprázdnení marodky.

Reagovat
misinho7

hlavne nechapem Mariana tolko mal ponuk a on tu chce zostat a bojovat..je to sice pekne ale ked nehraje ani Morata cez Karima neviem co caka on

Reagovat
Ángel di María 22

Jestli dneska nevyhrajeme, tak to bude s titulem velkej problém. At Zizou s spol ukážou, co umí, jinak si titul nezasloužíme, je potřeba napravit blamáž ve Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo vs. Roberto ?????

Reagovat
smazaný uživatel

stream na Real ?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl adrian

Reagovat
10FKK

Vodí je, jak slepý koně

Reagovat
alcantara

Kedy sa to naucil, ved to bol docela tragedik

Reagovat
X-bano-X

Heh no ponorka to tam melie

Reagovat
patas92

jesus

Reagovat
alcantara

Jesus Crist

Bale pekna nahravka

Reagovat
Ángel di María 22

Ten Bale posere uplne vsechno, nedokaze nahrat ani na par metru. Uz je to tu zas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Marcelo při bránění dopředu fantasticky ale do zadu..

Reagovat
smazaný uživatel

dopředu hrajem hovno, vzadu jsme děraví a záloha nepodrží baló a ještě si neumí přihrát.... toto nemůže dopadnout dobře

Reagovat
Visca el barca

Jako my jsme tu furt nasraní, ale on Real letos hraje stejnou holomajznu.

Reagovat
alcantara

Jednooky so slepym, celu sezonu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

a to Barca dá občas někomu poradny našup, třeba 6,7 gólů .. to my se většinou i doma strachujeme o výsledek a nějak to ušmudlame na 2:1 nebo 3:1 a pod. Hrůza

Reagovat
Manik...

smutný to fakt... To je zajímavý, že ty dva kluby se umějí sejít i v tom kdo hraje větší holomajznu nebo naopak vyhrávají co to dá

Reagovat
alcantara

Castillejo je vyborny.

Reagovat
Visca el barca

ten tam Marcela větrá jao školáčka

Reagovat
Visca el barca

Ponorka skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

Case dnes cedník, Isco na plac

inak hráme strašne, totálne bez systému, vôbec netuším, aký je herný plán a čo je našim cieľom

Reagovat
smazaný uživatel

Herní plán je být spokojený s BBC a Casemirem za každé situace.

Reagovat
misinho7

dnes podla mna suverejne najhosi vykon tuto sezonu ... a ku Karimovi nemam slov..nechapem preco stale hraje to je proste nepochopitelne...inac dnes cela zaloha nema den tolko nepresnosti..treba len dufat ze tam nieco padne

Reagovat
smazaný uživatel

Luka je úplně mimo, je trosku za očekáváním tudle sezónu

Reagovat
Visca el barca

Ono na to jak furt chválíte vaší zálohu, tak letos taky nepředvádí žádný haló

Reagovat
Kokesh

Oproti te vasi to je filharmonie. Dnes nejslabsi zapas od nich, porad to ma ale od vaseho vybuchu na PSG na mile daleko.

Reagovat
X-bano-X

Tiež ponorka nie je PSG......

Reagovat
Kokesh

Athleti nebo Celta uz ano? Tech "nezucastnenych" zapasu jste meli vice, Zidane podobny vyprask jeste nezazil.

Reagovat
Visca el barca

Tak zas daleko víc zápasů uhaluzil

Reagovat
patas92

Dneska zažije

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně pato

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na rozdíl od vaší ta naše aspoň existuje

Reagovat
Kokesh

Horime jako cely tym a tady se smeje opet Baleovi, ktery se pri braneni vraci pokazde na nase vapno. Nezkazil toho o nic vice nez kdokoliv z tymu, hlavne cela stredova trojka je dnes uplne mimo, neuklidni jedinou akci.

Morata misto Karima a Isco klidne misto Modrice a cekat na zazrak. Jelikoz hrajeme hovno jako Barca i Sevilla tohle kolo, cekam vyhru.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

s tym Garethom to tu budes stale pritom je cerstvo po 3mesacnom zraneni a dnes zdaleka nie je najhorsi..

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za shit

Reagovat
smazaný uživatel

jako že BBC nedokáže nějak smysluplně podržet míč už víme, ale dneska se zdá, že tím je nakažená i záloha, dost mimózní výkon teda zatím..

Reagovat
smazaný uživatel

nelze to připisovat opět ničemu jinýmu než nízkou rotací všech tří. ZZ je v tomhle nepoučielnej stejně jako Carletto. na podzim po zlomených rekordech se můžem chvástat jak chceme ale když se láme sezona a ZZ opakuje stejný chyby (byť ta rotace je u něj přeci jen lepší), tak na titul můžem stejně zapomenout.

dneska měl hrát s jistotou minimálně jeden z dvojice Kova Isco

Reagovat
Gazza.8

Záloha vůbec nefunguje. Nepodržíme balon. Marcelo nestíhá, Luka je chcíplej, Casemiro jalovej, Bale bez komentáře. Pepe, Kroos, Benzema dobrý...zbytek profackovat.

Poločas projebanej bez jakýhokoliv projevu...Isco na plac

Reagovat
smazaný uživatel

první pěkná akce a Benzema takovou malou domů..........

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni ty prase

Reagovat
Ed_Hazard

Karim A o tomto to je, Messi dnes premenil velmi podobnú situáciu, my ju zajebeme....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

jooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
patas92

golasooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

marca ponorka !!!

Reagovat
Messiáš

Manuuuu, kluk z La Masie se nezapře

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool,ještě že tomu Realu to na rozdíl od nás tak funguje.

Reagovat
misinho7

Isco s Moratom maju s rozcvicovania asi srandu..vedia ze aj tak sa tam nedostanu

Reagovat
smazaný uživatel

golasooo

Reagovat
Ángel di María 22

S timhle fotbalem se bez vysrat Zizou

To je neuvěřitelná tragédie. Je fakt nepochopitelný, že jsme do týhle chvíle vedli s tim co předvádíme ligu, to je docela úkaz. Co čekat, no, naprosto zaslouženej gól Villarealu za to, co hrajeme za chaos. A tohle by měla být podle Zidana asi nejlepší sestava

Reagovat
X-bano-X

Na tie kombinácie na jeden dotyk od ponorky sa nádherne pozerá. Ako keby som videl Barcu z pred pár rokov

Reagovat
alcantara

Dos santos, Trigueros, Barça sa hned pozna

Reagovat
X-bano-X

nj

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Karima už nemůžu ani vidět

Reagovat
X-bano-X

golasoooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě no, co si budeme nalhávat

Reagovat
smazaný uživatel

y otrooo

Reagovat
smazaný uživatel

heheheehehhe

Reagovat
Hachim Mastour

KOLAPS Realu Madrid

Reagovat
Messiáš

Bakambuuuu, najs

Reagovat
smazaný uživatel

Real je pod drtivým tlakem

Reagovat
CR7RONALDO

Neuveriteľné

Reagovat
misinho7

hmm tak nakonec budeme radi ak budeme viest o ten jeden bod

Reagovat
nani92

Gratulujem Barcelone k titulu

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Ed_Hazard

Demencia. Tak nám treba. Ponorka zaslúžene..

Pokial neurobí ZZ hned trojité striedanie - Isco, Morata a Lucas, tak je blázon. Na toto sa fakt už nedá pozerať.

Reagovat
Ángel di María 22

Jako upřímně, co bychom chtěli? Tohle na titul neni celou sezónu a někde se to projevit už muselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdo na ten titul má? Je to v LL letos velká komedie, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, od začátku to bylo o našem štěstí.... jako dnes si s námi vytírají prdel solidně, a prostě i to štěstí není :)

Reagovat
alcantara

My to ale tiez nemozme vyhrat, to sa neda

Reagovat
smazaný uživatel

Real dnes bude nemilosrdně rozdrcen

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozny

Reagovat
valloire

sundavam nohy ze stolu kurva

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Piča a kvůli téhle sračce jsem si bral taxíka, abych stihl aspoň druhý poločas, sestava jenom podle jmen, na výkony se sere, všichni na to mrdají, všem je to u prdele, ještě prohrajte s tou Neapolí, ať se na to můžeme vyjebat, čuráci

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

klídek, sezona je dlouhá

Reagovat
Ed_Hazard

Dopiče aj s tým Alžírskym imigrantom..

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak letos holt titul do Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

poprve dnes něco nezkur*il :D

Reagovat
smazaný uživatel

I to se počítá

Reagovat
Hachim Mastour

GARETH !

Reagovat
misinho7

tak podme este minimalne jeden !!

Reagovat
popltak

Totální mrdka v podání Bílých sraček.

Reagovat
misinho7

pozri si aku mrdku hraje tvoj tim

Reagovat
smazaný uživatel

Na něj nemá cenu reagovat, jenom blbě provokuje

Reagovat
CR7RONALDO

Cris musíš.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady, penal mierdid

Reagovat
misinho7

pozri si kolko penalt mala barca ..hlavne ked im ju trebalo

Reagovat
CR7RONALDO

Ale nemala byť.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není penalta

Reagovat
Ed_Hazard

Jako sorry, ale to bola lapačka ako od Briera

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně bych to nezapiskal.. ale sere mě to, nezaslouzili jsme si snížit, natož vyrovnat

Reagovat
valloire

ale je

Reagovat
X-bano-X

Komedia

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, to kde mal tú ruku Jasná a dosť nepochopitelné od toho hráča ponorky

Reagovat
patas92

Reagovat
Kokesh

Reagovat
patas92

Vždyť na to ten hráč neměl ani šanci nějak zareagovat, a navíc se to ruky snad ani nedotklo

Reagovat
CHONG

A navíc slepý chudáček.

Reagovat
valloire

kup si vokulár

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Ty jsi hrozný chudáček.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to tak přišlo no

Reagovat
CR7RONALDO

Nenarazila mu tá lopta náhodou niekde na hrudník?

Reagovat
Ed_Hazard

Neblázni, pozri opakovačku.

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem, lebo nemám najkvalitnejší stream a komentátori tam hovoria, že to bol asi hrudník.

Reagovat
alcantara

Bola ruka. Ale vyzeralo to uplne neumyselne.

Reagovat
Ed_Hazard

Čo to je za logiku. Keď niekto fauluje neúmyselne, tak to nie je faul?

Reagovat
lajka30

to si má tu ruku uříznout

Reagovat
alcantara

Penalty za toto su dobry vtip.

Reagovat
Kokesh

To ma ten balon rovnou chytit?

Reagovat
lajka30

kdyt to bylo po nějakým šíleným odrazu co to meleš

Reagovat
Ed_Hazard

Dobre vravíš. Váš prvý gól bol dnes doslova po Fifa odraze, ten tiež nemal platiť

Reagovat
X-bano-X

To nie je vtip. To je Real

Reagovat
celeb

lopta sla odrazena od spoluhraca prec od brany ... medzi hracov ponorky, dopadla zhruba naraz na hrud a ruku ... asi to zapiskat chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimtě....

Reagovat
celeb

sranda, ze ani z vasho klubu nikto netvrdi, ze to penalta mala byt, len experti z EF vedia vzdy viac. Bola to odrazena lopta od jedneho braniaceho hraca do 2. cez jeho hrud do ruky. Lopta smerovala von, nerusila strelu ani prihravku, samotna rozhodcovska komia dala pred zaciatkom klubom materialy, kde pisala, ze odrazene ruky sa piskat nebudu, preto bol Roig po zapase zurivy. Ale ok, mate 3 body, len nechapem, preco chcete kazdu blbost objahovat, len koli, ze z toho mate prospech. Hlavne ked uz je davno potom a tie body vam nikto nezoberie. Co takto dospiet?

Reagovat
celeb

*zaciatkom zesony.

Reagovat
Kokesh

Cristianooooo

Reagovat
CR7RONALDO

Ešte 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

to je hanba

Reagovat
Ángel di María 22

No, hezky z hovna. Tak ted se aspon snazte konecne..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak něco přece jen funguje Realu líp než Barce.

Reagovat
valloire

gol gol Král jedem kurva do nich, uděláme zkušený tým

Reagovat
CR7RONALDO

Vidím dobre?

Reagovat
misinho7

jasna ruka a oni tam take protesty

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť byla úplně jasná

Reagovat
misinho7

konecne karim dole

Reagovat
Ed_Hazard

10 min, to sa dá stihnúť. Tak makajme sakra

Reagovat
smazaný uživatel

a najednou to jde.... nechápu těch 70 minut sraček...

Reagovat
valloire

ponorka je pod drtivým tlakem, třetí torpédo je na cestě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Golasooooo

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Ojojojojojojojojoj

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooo

Reagovat
aither

Reagovat
X-bano-X

Faul na Castilleja brejk a gol hanba

Reagovat
misinho7

ty si totalne mimo chlapce ze faul

Reagovat
CR7RONALDO

Nebol to faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, todle faul fakt nebyl, zase neblazni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

frustrace

Reagovat
X-bano-X

nevoľnosť

Reagovat
Ángel di María 22

Udrzime to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Kokesh

Oleeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

kočka myš

Reagovat
lajka30

rozhodčí vůbec nepíská pro Real ani trošku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

No vidíš a jde to i bez něho

Reagovat
smazaný uživatel

ALVAROOOO BOMBASTICOOOO

Reagovat
misinho7

morataaaaaaaa kurva zidane pozeraj sa a Karima uz tam nepustaj

Reagovat
Ed_Hazard

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo cekat, ale i kdyby mordor prohral, tak barce to bude stejne hovno platne, protoze ty body zase postraci jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo má ty centry skvělé poslední dobou ale

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se radši naučil bránit

Reagovat
DreamTeam

Ne. Potrebujem jeho ofenzivní dovednosti.

Reagovat
DreamTeam

Ponorka se potápí a Cules s ní

Reagovat
X-bano-X

S tým čo dnes predvádzate môžete prehrať úplne s kýmkoľvek. Nejako nevidím dôvod na úsmev po takejto komédii.

Reagovat
DreamTeam

Tak rozhodně to byla zaslouženějsi výhra než ty vaše dva haluzaky dnes

Nu co první místo jsi si pár hodin užil, teď se můžeš vrátit ke snění o výhře v Cope

Reagovat
X-bano-X

čo sa ešte nedozvieme

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal

Reagovat
Ed_Hazard

Hlavne sa nestiahnime do vápna tvl

Reagovat
valloire

Jooooooooooooo, no a pak že to nejde, když sundam nohy ze stolu třetí torpédo zásah

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krausio_Real_M

Snad už se Zidanovi rozsvítí v kebuli a nechá to prase benzemu sedět

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ako fanúšik Chelsea musím objektívne povedať, že fans barci by si ústa nemali otvárať lebo koľko krát sa aj im pomohlo penaltou tak netreba byť pokrytec, takto hrajú majstri A hoc si to real možno nezaslúži tak sú pred vami lebo hráte ešte väčšie hovno

Reagovat
X-bano-X

"fanúšik Chelsea musím objektívne povedať," padám do kolien

Reagovat
smazaný uživatel

Poplac si a pohon nad neymarom

Reagovat
X-bano-X

Cítiš sa nedocenený? Prosím ťa ešte dnes zaspávaš so slzami v očiach pri spomienke na dvojzápas s Barcou, tak načo sa tu hráš na nejakú objektivitu?

Reagovat
alcantara

Podla tejto logiky by sa nesmel ozvat nikdy nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní lepidlo od CRka

A na Garetha to nepískl proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny faul na bejla

Reagovat
X-bano-X

Rukaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neplač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S příchodem Isca se to úplně otočilo ten zápas. Doufám, že Zidane kouká omg.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

a Moratič detto

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A morata samozřejmě lepší než Benz

Reagovat
misinho7

nechapem preco niekedy nerhame bez Caseho .. ked sme hrali Modric,Kova,toni to bola krasa...case sice hraje dobre ale nemusi am byt stale

Reagovat
Visca el barca

Koukám, že ruce se pískaj jen na jedný straně

Reagovat
alcantara

Takze aj toto bola ruka? blbost.

Reagovat
X-bano-X

Presne taká istá ako tá prvá, ani pru jednej lopta nezmenila smer, nič neovplyvnila. Nevidím dôvod to pískať, bohužiaľ niekto si ten dôvod našiel.....

Reagovat
smazaný uživatel

heeeeeeeeeeeeeere we go

Reagovat
r3

Zidojasteri.

Reagovat
X-bano-X

Soros, ufóni, kapitalistickí boľševici a bermudský trojuholník.

Reagovat
Ed_Hazard

Tebe už regulérne jebe kamarát. V súboji s hráčom, otočený chrbtom. henten od ponoriek tam bol sám s rukami hore ako keby nanho mierili so zbraňou

Reagovat
alcantara

Co ma spolocne s rukou to, ze je hrac sam alebo nie?

Reagovat
Ed_Hazard

"Presne taká istá ako tá prvá"

Tie "ruky" sa snaď v ničom nepodobali. Ale načo to tu vlastne rozoberáme

Reagovat
patas92

A není to jedno? Podobná nepodobná, úmyslná neúmyslná...furt ruka, takže penalta, ne?

Reagovat
X-bano-X

Ne ne, táto je iná, táto má taký punc nenápadnosti

Reagovat
alcantara

Nj, len na to som sa nepytal...

Reagovat
Ed_Hazard

Zato ty si vytrhneš z vety kúsok, dáš mu nový význam a vkladáš mi do úst svoje myšlienky.

Reagovat
alcantara

Aha, uz chapem. Sorry.

Reagovat
X-bano-X

Heh a kde to máš napísané v pravidlách? Tieto výmysly ktoré si tu podsúvate, ktorými sa utešujete? Jednému brnkla do ruky, jasná, druhému skĺzla po ruke od lakťa až po dlaň, v pohode. Real logic.

Reagovat
Ed_Hazard

O čom točíš? Ja reagujem na to že to považuješ za rovnakú situáciu. Šokuješ ma čím dalej viac. Ty si normálne Mr Frustrejšn

Reagovat
X-bano-X

Ty ma už nemáš čím šokovať. To že pravidlá neovládaš ani priemerne si už ukázal niekoľkokrát.

Reagovat
patas92

Achjo ty si jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

nezvladas ale riadne

Reagovat
Billy McClane

Toto az zahreje pri dusi

Reagovat
Ed_Hazard

Pepe dobrý faul, velmi dobrý. Ten protiútok vyzeral špatne

Reagovat
ciernyribiz

skuseny hrac vie kedy ma faulovat

Reagovat
smazaný uživatel

hej barceloňáci, vy jste fakt ale retardovaní... to chcete srovnávat ty "dvě ruce" a brečet tady? proč si neužíváte dnešního haluzového vítězství, kdy vás atletico hlavně první poločas zadupalo do země? Tady brečíte poslední týdny, vyhazujete trenéry a hráče, neymara prodáváte do francie a dneska po haluz výhře jste jak vyměnění, zvlášť když real prohrával....

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
X-bano-X

Ja si užívam ako si nie ste istí a máte potrebu každého presviedčať o svojej pravde. Toto bola jasná ruka, toto bol jasný faul, toto nebola ruka, teda bola ale toto sa nepíska...........

Reagovat
CHONG

Jo, tak ty si to užíváš ...

Reagovat
CHONG

Však je nech, ten pláč tu výhru krásně dochutí, něco, jako když biftek přeliješ pepřovou omáčkou.

Reagovat
roman1978

Jenom blba pozerni pica si preliva biftek

Reagovat
CHONG

Jasně, Gordone.

Reagovat
Visca el barca

že ti to není blbý potom jak si tu nadával jak retard

Reagovat
CHONG

Není

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm Lucas sa mohol držať aspoň za tú nohu kam ho trafil........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Morata

Reagovat
CHONG

No vida, stačí se trochu rozčílit a najednou to jde, vole, mrdat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten primitiv Pepe sa co snazi vyjadrit ucesom? Premenu z homo habilis nas homo erectus zvladol bravurne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si sa premenil na homoretardis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si co za čudo? dalsi adolescent z radov madridistas?

Reagovat
Ed_Hazard

Moratič

Reagovat
smazaný uživatel

morata pls

Reagovat
Teoretik

doufám, že až bude příště Ramos brečet u rozhodčích, tak mu taky nastaví max 4 min

Reagovat
Teoretik

doufám, že až bude příště Ramos brečet u rozhodčích, tak mu taky nastaví max 4 min

Reagovat
smazaný uživatel

v suchým triku

toto vítězství bych chtěl věnovat hlavně X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

+ Barca1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
X-bano-X

Vážim si to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně, kdy má začít hrát a dorazit dezorientovaného soupeře, kterému poskytl menší náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Ed_Hazard

menší náskok..

Reagovat
ciernyribiz

Reagovat
smazaný uživatel

Při sledování našeho obratu jsem v hlavě viděl tvůj text o zkušeném týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potkani moc dlouho nevydrželi na čele

Reagovat
alcantara

Kazdopadne ponorka po druhom gole skoncila, nepredviedli uz vobe nic. Tak im treba.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak, real po snizeni ozil a po te (ne)penalte ponorka odesla ze hriste uz uplne

Reagovat
Gazza.8

Stáli při nás všichni svatý a měli sebou spoustu kámošů, jinak si to nedokážu vysvětlit. Po příchodu Isca záloha konečně začala fungovat. Uffff

Reagovat
Ed_Hazard

V diaľke počuť státisíce puknutých žiliek...

Reagovat
smazaný uživatel

una puta verguenza

Reagovat
Visca el barca

No ještě tak před půl hodinou fans Realu opět předvedli jak sou posraný, už zas zahazovali titul, jak je všechno v prdeli atd Stačí se soustředit na sebe a ten titul uděláme a o to to bude na konci sladší

Reagovat
DreamTeam

Na apríla ještě brzo.

Reagovat
valloire

no já jsem jenom sundal ty nohy

Reagovat
Visca el barca

No ale jiní už skákali skoro z okna

Reagovat
Ed_Hazard

Vy tu už robíte niekolko mesiacov presne to isté. A teraz si dostal dokonca odvahu tu hovoriť o titule

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

Já sem nikdy neříkal, že je titul ztracenej.

Reagovat
Ed_Hazard

Či patríš medzi nich alebo nie je viac menej jedno, drvivá väčšina Culés titul zahodila niekedy v prosinci, pritom madridisti boli tí čo vám tu robili terapeutov a vraveli že ten náskok v tej časti sezóny nič neznamená Tu je to niekedy fakt divné

Reagovat
Visca el barca

Já vím, že hrajeme zle, ale to vy taky. Proto jsem to nikdy nevzdal. Za dob Carla kdy jste hráli top fotbal, bych řekl hm leto na ně prostě nemáme. Ale já v těch týmech rozdíl nevidím. My poslední doobou taky dost často skórujeme ke konci

Reagovat
valloire

asi taky zkušený tým

Reagovat
Visca el barca

O titule mluvit budu, mluvil jsem vždycky. Nevím proč bych nemohl věřít týmu co ho udělal za posledních osm let šestkrát.A potom jakou hrajeme sračku to bude o to sladší

Reagovat
smazaný uživatel

Sladší nic nebude, protože titul nevyhrajete.

Reagovat
Visca el barca

titul nevyhraje Sparta to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhraje no, bohužel. Jako náplast ale postačí, až titul získá Real.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ciernyribiz

trochu ma mrzi ze sa opat nadava na karima, v idealnej forme sice nie je ale dnes hral dobre sice pokazil niektore prihravky ale behal chodil si po loptu. dnes bale otrasny vykon nespravil nic ale dal gol..snad dalsi zapas casemiro na lavicke a mohol by ak kroos ale dnes slabota

Reagovat
misinho7

Isco,Kova,Toni tak by sme to mohli dat nabuduce ..snad posadi konecne aj Caseho

Reagovat
ciernyribiz

uplny suhlas aj ked tony dnes slabsi vykon ale chcel by som aj ja zalohu v zlozeni Isco, Kova, Toni ale bojim sa ze tam zase bude Case, Modric podla mna nebude vyzeral ze ma toho dnes dost a snad zacne aj Bale z lavicky

Reagovat
misinho7

nj Bale si urcite oddychne nemoze hned hrat kazdy treti den..tam pojde snad James, pripadne Asensio konecne

Reagovat
roman1978

Klasika. Tento rozhodčí a madristi = jiste tři body. Ješteze jsem si vsadil.

Reagovat
ciernyribiz

a ako konkretne poskodil Villareal? rozhodca nemoze za to ze za stavu 2:0 prestali hrat

Reagovat
misinho7

zbytocne nanho reagujes to je dalsi nezvladac

Reagovat
Ed_Hazard

Tu si inak casto uvedomujem silu internetu. Z nicoho sa urobi halo iba preto, ze nejaki trollovia nezvladaju a vymyslaju konspiracky Pritom ta pecka bola uplne jasna.....nesikovna, smolna, to hej, ale bola.

Reagovat
X-bano-X

a ta Marcelova bola nešikovná, smolná ale nebola

Reagovat
Xaviercreus

škoda, bylo to blízko

každopádně Real si případný titul fakt zaslouží a nebudu nasranej když ho získají

taková vůle se jen tak nevidí

Reagovat
misinho7

vidim dobre ? ale co sa tyka tej vole to je pravda no, konecne idu stale naplno(aj ked herne je to niekedy bieda nahradzuju to bojovnostou a snahou) aj ked najdu sa mensie vypadky,

Reagovat
valloire

ten tým má obrovskou vnitřní sílu, Zidane efekt

Reagovat
dextroza_m

Žluťáci musí být pěkně naštvaní, ale neměli přestat hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec jsem nepochopil, co se s nimi po druhém gólu stalo, začali být bohorovní, netlačili se už tak dopředu a vzadu taky nebyli, přišlo mi, jako by hráli v šesti. Na to, že je to tým s nejlepší obranou předvedli vzadu velkou hrůzu.

Škoda mohli jsme to mít v rukách, ale věřím, že se jim ta jejich neochvějná jistota ještě vymstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, jak mohl rozhodčí pomoct Realu, čím? Koukal jsem na celý zápas a fakt jsem tam neviděl nic, čím by Villareal poškodil. Penalta jasná i Bruno se vyjádřil, že byla a u posledního golu rozhodně faul nebyl, Icso krásně čistě vzal balon. Nejlepší je Pique a jeho twitter, ten šašek nemá soudnoust, všichni se mu smějí, je to ostuda fotbalu tenhle ten katalánský nouma!!!

Reagovat
patas92

Že to byla ruka ještě neznamená, že to měla být penalta

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
patas92

Doplň si vzdělání, ať tady ze sebe neděláš idiota věčně

Reagovat
Ed_Hazard

Ty si dopln lieky

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Piqueho nemá cenu řešit, je to přece troll, jen provokuje a nemyslí to vážně..

Reagovat
Ed_Hazard

On nebude troll. Trolla to casom prestane bavit. On je proste jednoduchy a hlupy clovek a tam zo cele hasne

Reagovat
popltak

Tady ty hádky superfandů Realu a Barcelony jsou tak zbytečné... Je jedno, kdo vyhraje, stejně budete kriplové pořád.

Reagovat
valloire

Co tu řveš? Mazej zpátky na farmu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele