LaLiga - preview 19. kola

12.01.2018, 08:41, aktualizováno 15.01.2018, 09:08
Previews
Pondělní dohrávka je na programu ve Španělsku a bojovat se přitom bude v relativně klidném středu tabulky. Utkají se dva tabulkoví sousedi, které nedělí ani bod - 13. Real Betis s 12. Leganésem...
Real Betis - CD Leganés  (pondělí 21:00)
Real Betis je v této sezóně v LaLize jako na houpačce, ale jeho fanoušci svému týmu všechno odpustili po úžasném zápasu v derby se Sevillou, které skončilo vítězně 5:3. Tato výhra domácí hned katapultovala do horní poloviny tabulky a případné vítězství proti Leganésu by je posunulo k těsné blízkosti příčkám zaručujícím evropské poháry.

Los Beticos mají ideální šanci v 19. ligovém utkání zvítězit podruhé za sebou. Domácí mají velké problémy v obraně, jelikož prozatím inkasovali 34 branek, což činí v průměru téměř dvě branky na zápas. Navíc v posledních čtyřech domácích zápasech nedokázali na Estadio Benito Villamarin vyhrát. Obrana svěřenců Quiqueho Setiena by však mohla být v pondělí o něco více v pohodě, jelikož Leganés nedokázal vyhrát v posledních čtyřech venkovních zápasech.

Rovněž se trápí v útoku, který se prosadil v této sezóně pouze 13krát, což je opravdu málo. Je však pravou, že oba týmy mají 24 bodů, ale hosté zápas k dobru.

"Náš tým je naprosto soustředěný na zápas. Víme, že bude těžké překonat tento tým. To, co se stalo předchozí zápas, je již minulostí. Je těžké vyhrát derby, ještě takovým způsobem, ale nyní přichází na řadu Leganés. Musíme kontrolovat hru, protože tři body by pro nás byly extrémně důležité, stejně tak jako pro našeho soupeře," řekl na předzápasové tiskové konferenci Quique Setien.

Je třeba se ještě vrátit k marodce, se kterou se perou oba týmy. Sevillští se budou muset obejít bez této trojce: Joel Campbell, Antonie Sanabria a Antonio Barragán. Karetní trest si ještě musí odpykat Zouhair Feddal a Aissa Mandi. To na druhé straně je pochybný start této trojky: Jon Serantes, Alexander Szymanowski a Darko Brasanac.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Francis, Amat, Tosca, Durmisi - Guardado, García, Ruiz - Joaquín, León, Boudebouz
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - García, Santos, Siovas, Zaldua - Pires, Pérez, Eraso - Amrabat, Beauvue, Zhar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.38 - 3.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Celta Vigo  (neděle 12:00)
Celta Vigo se nachází až překvapivě nízko v tabulce první španělské ligy a své postavení bude chtít vylepšit na půdě Levante. Domácí se totiž nacházejí ještě o jednu příčku níž a jejich situace se dlouhodobě vůbec nezlepšuje.

Celta hrála poháry a ráda by se do nich zase vrátila, ale letošní sezona jí k tomu moc nepomáhá. Po sérii několika hodně špatných výkonů v lize upadla až do míst, kde se musí bát o své setrvání mezi španělskou elitou. V minulém kole se ale vzepjala k velmi dobrému výkonu a s favorizovaným Realem Madrid si rozdělila body, což čekal málokdo. Chtěla se tím naladit na odvetu proti slovutné Barceloně, která v prvním pohárovém utkání taktéž klopýtla.

Jenže barcelonští hráči nedali Celtě šanci a v odvetě ji rozdrtili pěti góly. S tímto výsledkem chce Celta něco dělat a reagovat co možná nejlépe. Její výhodou je fakt, že ji čeká velmi hratelný soupeř, se kterým navíc Celta historicky vždy hrát uměla. Vyhrála s ním posledních pět duelů v řadě a na jeho půdě mu podlehla ještě ve druhé lize, před téměř osmi lety!

Levante má nyní obdobné starosti, protože sestupové pásmo se s každým hracím dnem blíží. Za deset posledních duelů ve všech soutěžích dohromady Levante zvítězilo jen dvakrát a nestačilo mu to ani na zlepšení svého místa, ani na postup v Copa del Rey proti Espanyolu. Barcelonský celek naposledy vyhrál na půdě Levante 2:0 a ještě zvýšil tlak na domácí hráče. Ti si v rámci ligy naposledy odvezli tři inkasované branky z utkání s FC Barcelonou.

Nyní jsou ale odhodláni svou situaci změnit, jak říká trenér Juan Ramón Muñiz. "Způsob, jakým jsme minule bránili, je naprosto neadekvátní. Vůbec jsme nedávali pozor, dělali jsme hloupé chyby a hráli příliš naivně. Naším úkolem je podívat se na své výkony, sebrat za ně zodpovědnost a ukázat, že máme vlastní hrdost. V příštím kole musíme hrát více jako jeden tým," dodává mladý trenér Levante.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Coke, Chema, Postigo, Lluna - Lerma, Campaňa - Jason, Bardhi, Morales - Nano
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - Hugo Mallo, Cabral, Gomez, Jonny - Wass, Lobotka, Pablo Hernandez, Sisto - Maxi Gomez, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.52 - 3.49 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Sevilla FC  (neděle 16:15)
Estadio Mendizorrotza se stane v sobotu odpoledne dějištěm další snahy domácího Deportiva Alavés vymanit se z pásma sestupu. Ani tato šance ale nebude snadno dosažitelná, protože soupeřem domácí ekipy se stane Sevilla.

Sevillské FC nejednoho fanouška překvapilo, když odvolalo trenéra Eduarda Berizza a dost možná ještě větší překvapení způsobilo jmenování jeho nástupce. Tím se stal mladý Ital Vincenzo Montella, který před nedávnem neúspěšně koučoval AC Milán. V poslední době jsme mohli číst například vyjádření Diega Maradony, který tuto volbu kritizoval a označil Montellu za trenéra naprosto nevyhovujícího španělské kopané.

První dny Vincenza Montelly na lavičce Sevilly se setkávají s optimismem hráčů, ale již menším nadšením ze strany fanoušků. První ligové vystoupení na domácí půdě Montella se svými hráči nezvládl a prohrál s Realem Betis, který navíc domácímu týmu nasázel pět branek! V hodně dramatickém utkání se sice nejednalo o debakl, ale Montella si určitě představoval lepší start.

Ten mu vychází v rámci Copa del Rey, v němž postoupil po dvou výhrách přes Cádiz. Alavés bude doma ale mnohem silnějším týmem, což Montella dobře ví. "Samozřejmě to chce nějaký čas, než si zvyknu na prostředí, novou kulturu i nový klub. Než také hráči pochopí moje myšlenky a způsob, jakým chci hrát. Ale věřím, že jsem si vybral správně a že zde zažiji mnoho úspěchů. První utkání v LaLize se nám nepovedlo v defenzivní práci, na tom musíme pracovat. Mám ale skvělé pocity z celého týmu."

Sevilla se v duelu proti Baskům musím obejít bez zraněného dua Daniel Carriço a Nico Pareja, do hry se naopak vrací Guido Pizarro, který si odpykal karetní trest. V týmu Deportiva Alavés je situace už poněkud náročnější, protože Alexis Ruano pyká za karty a kromě něj má menší zdravotní potíže Carlos Vigaray. Do hry pak určitě nenastoupí dvojice Burgui a Héctor Hernández.

Deportivo má velké potíže především se střelbou branek, což reflektuje pouhých třináct přesných zásahů (spolu s Málagou vůbec nejmenší počet v celé lize). I proto se vedení rozhodlo pořídit nového střelce a John Guidetti z Celty Vigo by měl být již připraven nastoupit. Alavés rovněž rozdává i přes mizernou sezonu radost alespoň v poháru, protože dvakrát vyzrál na Formenteru.

A trenér Abelardo Fernández k tomu říká: "Naše sezona je hodnocena velmi negativně a já tomu rozumím, neboť se chceme především zachránit. Myslím ale, že jsme v pohárových duelech ukázali charakter, hladovost i snahu, na což teď chceme navázat. Sevilla prochází obměnou, ale věřím, že máme šanci sehrát s ní kvalitní utkání a získat nějaké body. Musíme ale naplno využívat naše šance," dodává trenér Abelardo.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Maripan, Ely, Rubén Duarte - Ibai, Pina, Manu Garcia, Pedraza - Guidetti, Munir
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Corchia, Kjaer, Lenglet, Escudero - N’Zonzi, Pizarro - Sarabia, Banega, Nolito - Ben Yedder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.54 - 3.39 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao  (neděle 18:30)
Espanyol nebyl na konci roku 2017 v nejlepší formě, ale nyní skočili na výherní vlnu, jak v ligové, tak v pohárové soutěži. Ve skutečnosti barcelonští prohráli pouze jeden z pěti posledních zápasů. Naposledy porazili Katalánci Málagu 0:1 v rámci LaLigy a v polovině týdne následovala výhra 0:2 na hřišti Levante v Copě del Rey.

Právě poslední výhra je poslala do dalšího kola poháru, ve kterém narazí na svého městského rivala FC Barcelona. Na druhou stranu Athletic Bilbao prohrálo pouze jednou v posledních deseti zápasech, pokud mluvíme o všech soutěžích. Baskové drží sérii neporazitelnost v šesti utkáních v řadě, včetně poslední výhry na domácím hřišti 2:0 proti Deportivu Alavés.

Ve venkovních zápasech navíc neprohráli čtyři zápasy v řadě. Bilbao se v poslední době těší z mnohem lepší formy než Espanyol. Potvrzuje to rovněž umístění v tabulce. Domácí Athletic drží v současné době 10. příčku s 24 body, zatímco hostující Espanyol má pouze o bod méně, ale je až čtyři příčky za svým soupeřem. Jedním dechem musíme říci, že domácí trápí v této sezóně koncovka.

Vždyť nastříleli pouhých 15 branek a pouze čtyři týmu mají na kontě méně vstřelených gólů. Na marodce domácích je stále Adrian López, který se potýká s vážným poraněním menisku. Očekává se, že se však vrátí již v průběhu prvního týdny příštího měsíce. Rovněž obránce Oscar Duarte bojuje se zraněním kolena a jeho start do utkání je pochybný, stejně nejistý je nastoupení Victora Sáncheze.

Javier Fuego společně s Davidem Lópezem si odkypávají karetní trest. Na straně hostů je stále mimo Iker Muniain, který je vyřazený na zbytek sezóny kvůli přetržení křížového vazu. Obránce Mikel Balenziaga navíc minulý měsíc si natáhl stehenní sval a očekává se, že se vrátí až v únoru. Nejistý je rovněž start Kepy Arrizabalagy, který ani nenaskočil do utkání s Levante.

"Tento zápas proti Athleticu může být velice nepříjemný, hrají hodně fyzicky náročným stylem, ale my jim můžeme hodně ublížit," řekl na předzápasové tiskové konferenci Quique Sánchez Flores, který vede Espanyol Barcelona.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
P. López - J. López, Duarte, Hermoso, Caricol - Darder, Granero, Piatti - Baptistao, Moreno, García
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - Lekue, Nunez, Laporte, Saborit - Iturraspe, Rico - Willams, García, Susaeta - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.23 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - FC Barcelona  (neděle 20:45)
Real Sociedad v minulé sezóně úspěšně řádil. Skončil na 6. pozici a probojoval se až do skupinové fáze Evropské ligy. První polovina té letošní se jim však moc nevydařila. Za vše hovoří jejich bilance 6 výher, 5 remíz a 7 proher. Z toho můžeme vyčíst, že Baskové mají na kontě 23 bodů, což jim zaručuje až 13. místo v tabulce.

Na svém domácím hřišti odehráli do nynějška 9 zápasů, ze kterých mají vyrovnanou sérii tří výher, stejně jako remíz a proher. Eusebio Sacristan však nebude moci počítat hned se čtveřicí hráčů, kteří jsou zranění. Konkrétně se jedná o tyto muže: Imanol Agirretxe, Iñigo Martínez, Alberto de la Bella a Adnan Januzaj.

Rozjetou Barcelonu nyní čeká návštěva svého neoblíbeného stadionu. Na Anoetě totiž naposledy katalánský velkoklub zvítězil v květnu 2007. Když pomineme tuto statistiku, tak svěřenci Ernesta Valverdeho přijíždí do San Sebastianu v roli jasného favorita. Na kontě totiž mají po 18. kolech 48 bodů s bilancí 15 výher, 3 remíz a žádné prohry.

Navíc se mohou pyšnit nejlepší obranou, stejně jako útokem v LaLize. Na marodce mají barcelonští trojici hráčů: Paco Alcácer, Philippe Coutinho a Samuel Umtiti. Na druhou stranu však mohou počítat s navrátivším Ousmane Dembélém. Je pravdou, že Real Sociedad vyhrál pouze jeden z posledních sedmi ligových zápasů, ale ani tak svého soupeře nepodceňuje Ernesto Valverde.

"V této sezoně je střed tabulky hodně vyrovnaný. Tým může mít horší sérii a přiblíží se sestupu, pak vyhrát tři zápasy a hned má místo zaručující účast v evropských pohárech. Víme o potenciálu Realu Sociedadu, který nás může ohrožovat vysokým napadáním. Je pravdou, že se všem týmům hraje na Anoetě špatně. Trávník je rychlý a dává dojem hráčům, že jim míč vždy uteče. Série Barcelony na tomto stadionu je již minulostí, my se zaměřujeme na budoucnost."
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, Llorente, Elustondo, Rodrigues - Xabi Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Oyarzábal, Willian José, Canales
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Sergi Roberto, Mascherano, Vermaelen, Alba - Rakitič, Busquets, Paulinho, Iniesta - Messi, Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.74 - 5.14 - 1.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girona FC - UD Las Palmas  (sobota 13:00)
Poslední Las Palmas jede do katalánské Girony, která se po slibném začátku opět propadá tabulkou směrem k blížící se druhé lize. Největším favoritem na pád do ní je ale stále Las Palmas, které se železnou pravidelností ztrácí pevnou půdu pod nohama.

Las Palmas nedávno ztratilo jakoukoli naději na překvapení v podobě postupu přes Valencii a po prvním poměrně dobrém utkání prohrálo odvetu Copa del Rey proti Netopýrům. Obrana trápícího se celku opět propadla a jeho snahy o napodobení domácího utkání vyprchaly. To jen podtrhlo, jak špatně se nyní Las Palmas cítí i přesto, že se kormidla ujal poměrně zkušený trenér Paco Jémez.

Ten ale nehodlá nic vzdávat a chce se s týmem soustředit na ligu. "Naše situace v lize je hodně špatná a mrzí mě, že se nacházíme tak nízko. Rozhodně si zasloužíme více bodů, ale fotbal není o zásluhách. Musíme tvrdě pracovat a věřit si. Právě odvaha a kuráž nám poslední dobou chybějí, na čemž chceme pracovat. Zlepšit musíme především obranu. Věřím, že v dalším kole předvedeme lepší utkání a využijeme faktu, že se můžeme soustředit už jen na jedinou soutěž."

V rámci první španělské ligy má jeho celek co napravovat. Naposledy na domácí půdě podlehl Eibaru, který vstřelil o jednu branku víc. Celkově vyhrálo Las Palmas za posledních deset soutěžních duelů jen jedno jediné utkání a Girona pro něj nebude zrovna procházkou růžovou zahradou. Aktuálně se jí sice nedaří a připsala si již dvě porážky za sebou, ale celkově se sezona nováčka dá hodnotit více než pozitivně.

Pouhé tři porážky v posledních deseti zápasech jsou na maličký celek velmi dobrou vizitkou, která zatím stačí na 13. příčku. Girona ale nemusí zoufat, protože mezí ní a sedmým Eibarem, který je už velmi blízko pohárům, existuje ztráta pouhých čtyř bodů. Girona se v minulém kole utkala s Valencií a dokonce od osmé minuty vedla, ale nakonec přišla o všechny tři body.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Maffeo, Juanpe, Bernardo, Ramalho, Mojica - Portu, Pere Pons, Granell, Borja Garcia - Stuani
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - David Simon, Ximo, Galvez, Dani Castellano - Javi Castellano, Penalba - Tana, Viera, Jaino - Calleri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.29 - 5.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Villarreal CF  (sobota 16:15)
Real Madrid se snaží vzpamatovat a opět najít správný výherní rytmus. To se zatím partě trenéra Zidana nepodařilo a v letošní sezoně je jeho lehkost a vítězná mentalita pryč. Další pokus má celek z hlavního města před vlastními fanoušky proti Žluté ponorce.

Real Madrid chystal další spanilou jízdu vstříc titulu, minimálně na poli LaLigy se mu ale jeho sen stále vzdaluje. Real kupí chybu za chybou a ztrácí proti soupeřům, se kterými si dříve věděl rady bez větších potíží. Ono obávané soukolí, které drtilo jednoho soka za druhým už prostě nefunguje a trenér Zidane musí přijít na způsob, jak svůj stroj opět seřídit.

Real Madrid sice opanoval mistrovství světa klubů, ale že by to byla trofej, na kterou by s hrdostí jeho vlastní fanoušci vzpomínali ještě po létech, to se říct nedá. Jen si trochu spravili chuť, protože trápení na domácí scéně pokračuje. Královský celek, pro který bývala výhra životní nutností a posláním, vyhrál za posledních deset soutěžních utkání jen polovinu z nich, což se za úspěch nedá považovat.

V minulém kole Real Madrid opět selhal a neudržel slibné vedení nad Celtou Vigo, proti které mu nepomohly ani neobvyklé dva zásahy Velšana Garetha Balea. Opět totiž ztratil koncentraci a za to jej mladý útočník Maxi Gómez osm minut před koncem potrestal. Výsledkem je to, že se Real sice drží v první čtveřici týmů, ale na vedoucí Barcelonu ztrácí už poměrně propastných 16 bodů! Mnoho radosti nemohli mít fanoušci ani v pohárové remíze 2:2 s Numancií, přestože Real díky prvnímu utkání postoupil.

A trenér Zinedine Zidane ví, že má jeho tým na víc. "Určitě jsme chtěli v poháru vyhrát, protože vím, že si to moji hráči zasloužili. Byli jsme jasně lepší, ale možná až příliš jsme spoléhali na první duel. Numancia nás překvapila atraktivní hrou a chtěla se ukázat v co nejlepším světle. To dělají všechny týmy, které s Realem hrají. Příště se musíme pokusit být mnohem přesnější a rozhodnout dříve," prozradil Zidane.

S Villarrealem už toho Real odehrál poměrně dost a v tomto duelu rovněž půjde o hodně. Oba týmy od sebe dělí jen čtyři body, což by především pro hostující celek mohla být motivace navíc. Žlutá ponorka chce svým fanouškům udělat radost poté, co v poháru svůj úkol nesplnila a odvetné utkání Copa del Rey proti CD Leganés nezvládla. Villarreal doma sice vyhrál, ale vzhledem k součtu skóre z obou utkání se musel i přesto rozloučit.

Žlutá ponorka celkově strádá a ani v LaLize se jí nedaří podle očekávání. Nejenže fanoušci přišli o střelce Cédrica Bakambua, který odešel do Číny, ale současná šestá příčka také není vůbec jistá. Villarreal vyhrál jen čtyři soutěžní duely za posledních deset. V minulém kole navíc remizoval s Deportivem La Coruňa poté, co dostal vyrovnávací branku jen šest minut před koncem.

Čehož mladý trenér Javi Calleja samozřejmě hodně litoval. "Nemůžeme si dovolit ztrácet podobným způsobem. Po celé utkání hrajeme na maximum a s vědomím, že jsme lepší, ale na konci vyrobíme chybu. Teď nás čeká Real Madrid, který podobné chyby trestá velmi často. Věřím, že jsme se poučili a budeme pozorní, protože bez toho si přivezeme hodně špatný výsledek," uvědomuje si trenér Žluté ponorky.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Bale, Ronaldo, Isco
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario Gaspar, Alvaro, Bonera, Jaume Costa - Rodri - Castillejo, Trigueros - Fornals - Ünal, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 8.19 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Atlético Madrid  (sobota 18:30)
Atlético Madrid v poslední době opět chytá druhý dech a především díky injekci v podobě nových posil opět rozjíždí svůj dobře promazaný stroj. Ten mu zatím umožňuje trávit lednové chvíle na druhé příčce za Barcelonou, ale již v sobotu čeká Atlético těžký výlet do Eibaru.

Atlético Madrid stíhá první Barcelonu a je pevně rozhodnuté nenechat si ji příliš utéct. Zatím se ale zdá, že Barcelona moc chyb nedělá a mezi týmy panuje rozdíl už devíti bodů, což bude madridské Atlético hodně špatně dohánět. Vedení se i kvůli letnímu zákazu přestupů rozhodlo oživit kádr právě nyní a k týmu se připojili Vitolo s Diegem Costou. První výsledky jsou pak již viditelné.

Pro naturalizovaného Španěla Diega Costu není působení v madridském celku ničím novým a jeho aklimatizace proběhla bez problémů. Zkušený hráč se trefil již v premiéře proti Lleidě a jednu branku si nechal také do minulého ligového klání. V něm se Atlético utkalo s Getafe a bylo to hodně rušné utkání, v němž Costa nasbíral kromě gólu také červenou kartu, takže do příštího duelu nenastoupí.

Pomohl ale ke třem bodům, díky nimž Atlético na druhém místě odráží útoky třetí Valencie i čtvrtého Realu Madrid. Dařilo se mu také v poháru, protože Lleidě nadělil v odvetě tři branky a o jednu z nich se zasloužil také další nový hráč, někdejší tahoun Sevilly Vitolo. Právě ten si brousí zuby na Eibar, i když ví, že jeho nové spoluhráče nečeká nic snadného.

V rozhovoru pro klubové stránky Vitolo poznamenal: "Eibar hraje hodně silově a jeho hráči pečlivě brání, mnohdy až za hranou pravidel. Bude to bezpochyby hodně vyčerpávající a vysilující utkání, ale jsme dobře připraveni. Hrajeme dost podobným stylem hry. Absence Diega Costy pro nás bude určitě oslabením, ale máme v týmu velmi dobré hráče, kteří jsou schopni naskočit a zaplnit uvolněné místo, takže věříme ve tři body," dodal zkušený hráč.

Atléticu se na Estadio Municipal de Ipurua vždycky poměrně dařilo a s domácím mužstvem si vědělo rady, ale že by mohl zvolnit a nehrát naplno, to se říct nedá. Ani současná fazona Eibaru neumožňuje jakékoli podcenění, protože Eibar jednak herně nedává svým soupeřům příliš volného prostoru a daří se mu především také výsledkově. V deseti minulých utkáních na svého soupeře nestačil jen dvakrát.

Porážky s Realem Sociedad San Sebastian a Celtou Vigo ale bohatě oplatil drtivým vítězstvím 5:0 nad Realem Betis nebo výhrou 2:1 nad Valencií. Dařilo se mu také v minulém kole, i když to dlouho vypadalo špatně. Viera totiž poslal do vedení Las Palmas a až během dvaceti minut v závěru utkání se hostům povedlo otočit. I díky této výhře je Eibar na velmi solidním sedmém místě, přičemž na pohárové příčky ztrácí jen jediný bod.

Atlético je sice favoritem, ale domácí Iván Alejo soupeře varuje: "Hrajeme doma a věříme si, máme za sebou skvělé fanoušky a také povedené zápasy. Víme, že Atlético je jasným favoritem, ale nehodláme se jen bránit. Máme svůj vlastní herní styl a chceme se jej držet, ať už hrajeme proti jakémukoli soupeři. Musíme především v útoku využívat maximum šancí, které nám Atlético dovolí, i když jich zřejmě bude hodně málo," míní záložník Eibaru.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Capa, Ramis, Oliveira, José Angel - Orellana, Jordan, Dani Garcia, Inui - Sergi Enrich, Charles
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Vrsaljko, Giménez, Godin, Filipe Luis - Correa, Saul, Thomas, Koke - Griezmann, Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.20 - 3.23 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - Valencia CF  (sobota 20:45)
Deportivo doma čeká hodně těžký test, protože bude v sobotu večer čelit jednomu z nejlepších týmů v lize. A zatímco domácímu výběru se vůbec nedaří, Netopýři pod vedením trenéra Marcelina zažívají postupný návrat mezi elitu. Jejich forma je velmi stabilní a postrádá velké zvraty, v minulých letech tak časté.

Sudí Javier Alberola Rojas se stane důležitým svědkem utkání mezi favoritem z Valencie a Deportivem, které hledá naději i vlastní formu. Ta naopak Netopýrům není cizí, což je něco, co Valencia v minulých letech hodně postrádala. Její kádr se ustálil, našel svůj rytmus i osobnosti, o které se může opřít. Trenér Marcelino zastává důležitou roli, naordinoval svým svěřencům jasnou taktiku a současná Valencia tak má jasnou tvář.

Koncem roku jí sice trochu docházely síly, což se projevilo úpadkem formy a ztrátou důležitých bodů, ale v posledních týdnech se jí opět začala forma vracet. První osmifinále proti Las Palmas ještě znamenalo remízu, ale v odvetném utkání už Netopýři zvítězili a zajistili si postup do další fáze Copa del Rey, což jejich fanoušci rozhodně uvítali.

Ani v LaLize to není špatné, protože v minulém kole se fanoušci opět dočkali vítězství. Proti nevyzpytatelné Gironě sice Valencia doma prohrávala od osmé minuty, ale nakonec se jí povedlo otočit duel. I za pomoci vlastní branky Jónase Ramalha dokázala Valencia vybojovat tři body a díky nim se nyní nalézá na skvělé třetí příčce. Na druhé Atlético Madrid navíc ztrácí jen dva body, což je více než příjemné.

Trenér Marcelino věří, že jeho tým dokáže zvládnout také sobotní utkání, i když forma mimo vlastní stánek dělá jeho hráčům menší problémy. "Máme před sebou těžký duel, protože by bylo snadné v hlavě podcenit našeho soupeře a myslet si, že se snad porazí sám díky naší formě. To je ale fatální přístup, který žádný trenér nechce u svých hráčů vidět. Naopak se musíme semknout a podat stoprocentní výkon, jako bychom hráli finále proti nejlepšímu týmu na světě," dodal Marcelino.

Faktem je, že Valencia umí s Deporem hrát velmi dobře a historie to jen potvrzuje. Doma či venku, Valencia si většinou zajistila tři body. V posledním vzájemném utkání nasázela svému soupeři tři branky a nedostala od něj ani jednu. Nejnovější zaznamenaná výhra Deporu na stadionu Riazor je pak stará tři a půl roku.

Ani jeden tým nebude mít kompletní kádr, ale mnohem horší situace je na straně hostí. Marcelino nemůže povolat zraněné trio Carlos Soler, Jeison Murillo a Javi Jiménez, zatímco kvůli kartám nenastoupí Pereira s Kondogbiou. Domácí pak mají zraněného Fedeho Cartabiu a do hry nenastoupí ani Zakaria Bakkali.

Tato hra se odehrává v době, kdy mnoho klubů a především fanoušků řeší spíše přestupové tahy a vylepšení výsledků touto cestou. Domácí Deportivo La Coruña své výsledky nutně zlepšit potřebuje, protože se aktuálně nalézá až na 17. místě LaLigy. Na jeho kontě je jen 16 bodů, za což může především špatná obrana. Ta dostala už 35 branek, což je druhý nejhorší počin v celé lize.

Z deseti posledních soutěžních duelů vyhrál Depor jen třikrát a trenér Cristóbal Parralo dobře ví, že má na čem pracovat. "Tohle je samozřejmě hodně těžká situace, protože jsme přestali vyhrávat a nedaří se nám, navíc přijede náročný soupeř. Valencia postrádá strach a naopak našla jistou stabilitu, o kterou se my také snažíme. Chce to čas, povedený zápas a hodně práce," ví trenér Parralo.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Ruben - Juanfran, Albentosa, Sidnei, Luisinho - Mosquera, Borges, Guilherme - Lucas Perez, Adrian, Florin
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Garay, Gabriel, Gayà - Nacho Gil, Parejo, Maksimović, Guedes - Rodrigo, Zaza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.67 - 2.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Málaga CF  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka 19. kola LaLigy dá šanci domácím příznivcům Getafe, aby podpořili svůj celek skvělou atmosférou. Getafe hraje ve středu tabulky a teď cítí oprávněnou šanci na vylepšení své pozice, protože jeho stadion navštíví Málaga.

A její situace, jak známo, je mnohem horší. Málaga se topí na předposlední příčce LaLigy a na jejím kontě se nyní nachází jen 11 bodů, tedy stejný počet, jakým oplývá poslední Las Palmas. Tradičně Málaga bojuje s velmi nízkou produktivitou, což se na jejím umístění podepisuje také nyní. Málaga zatím nastřílela jen 13 branek, což je nejnižší číslo v celé první španělské lize. Nedaří se jí ani v obraně.

Poslední tři duely Málaga prohrála a ani v jednom nedokázala skórovat, což je pro ni příznačné. V minulém kole La Rosaledu vyloupil Espanyol Barcelona, kterému k tomu stačila jediná branka Sergio Dardera. Poslední vzájemný duel mezi těmito dvěma týmy ale Málaga zvládla mnohem lépe a svého soka před téměř dvěma roky porazila jednoznačně 3:0, což by se jí teď hodně hodilo.

Ani domácí Getafe ale nemá úplně ideální formu a na stadionu Coliseum Alfonso Pérez bude hledat podporu fanoušků. Poslední návštěva do centra Madridu mnu nevyšla a na Atlético nestačilo. Getafe prohrálo s domácí ekipou jasným poměrem 2:0 a loučilo se s nadějí na postup tabulkou. Teď ale touží odčinit poslední zaváhání, jak o tom svědčí třeba slova mladého záložníka Maura Arambarriho.

Mladý Uruguayec v rozhovoru pro klubové stránky zmínil: "Musíme si vzít z minulého klání poučení. Neodehráli jsme špatné utkání a měli jsme proti favoritovi i dobré pasáže hry, ale nestačilo to. Nebyli jsme produktivní a málo využívali šance. To samé by se nám mohlo vymstít i nyní, navíc bychom mohli snadno soupeře podcenit. Pokud každý z nás zapne na sto procent a necháme na hřišti všechno, pak věřím, že se dočkáme bodů," přeje si mladík.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Damian, Cala, Bruno, Antunes - Portillo, Mora, Arambarri, Amath - Angel, Jorge Molina
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Rosales, Luis Hernandez, Miquel, Gonzalez - Recio, Iturra - Keko, Adrian, Chory - Penaranda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.36 - 4.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona18153048:748
2.Atlético Madrid18116127:839
3.Valencia CF18114338:1837
4.Real Madrid1795332:1632
5.Sevilla FC1892723:2729
6.Villarreal CF1884625:2128
7.SD Eibar1883724:3027
8.Athletic Bilbao1866620:1924
9.CD Leganés1773713:1424
10.Real Betis1873830:3424
11.Getafe CF1865722:1823
12.Real Sociedad1865731:3023
13.Girona FC1865722:2823
14.Espanyol Barcelona1865715:2123
15.Celta Vigo1864832:2722
16.Levante UD1839615:2518
17.Deportivo La Coruña18441020:3516
18.Deportivo Alavés18501313:2715
19.Málaga CF18321313:3211
20.UD Las Palmas18321314:4011

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (800)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real Madrid - Villarreal CF, Real Sociedad - FC Barcelona ... to bude "mazec"

Reagovat
remeslnik

Real si to pohlídá a Barca se potrápí, ikdyž by se mi to líbilo spíš opačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohlídá? S touto formou budou rádi za bod.

Reagovat
Ed_Hazard

X a 2, stavíš sa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, že si v pohodě dojdeme pro 3 body s dobrou předvedenou hrou. Barca by mohla ztratit, ideálně všechny 3 body.

Reagovat
remeslnik

Reagovat
remeslnik

newTH6 .... no, skoro ti to vyšlo ...

Reagovat
technecium

Letos si jedem na Anoetu pro výhru

Reagovat
-Carles-

Po 11 rokoch v lige to konečne musíme zlomiť.

Reagovat
Generalní Gladiator

ona i remíza není úplná katastrofa,hlavně neprohrát, na real máme 13b, můžeme 6xremizovat a furt jsme před nima

Reagovat
-Carles-

Atlético je momentálne podstatne väčšia hrozba ako Real.

Reagovat
Generalní Gladiator

jasně,jen mám pocit,že oni ztratí s lehkými soupeři, ikdyž zase ten costa to bude cupovat..Takže, zítra výhra!

Reagovat
-Carles-

Skôr si myslím že Real už tak nejak v hlavách ligu prehral a bude sa sústrediť hlavne na LM. Zato Atléti s Costou pôjdu ako píla.

Reagovat
remeslnik

Atlety máme na CN, tak to by neměl být problém, bude záležet na rozhodčích, jakým způsobem nechají Costu hrát.

Reagovat
remeslnik

Ve zbytku sezóny bude největším soupeřem Barcelony v PD sama Barca.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Jordi Alba

Valverde to tam roztrhá na kousky.

Reagovat
smazaný uživatel

jako byvaly kouc athleticu ma motivaci navic

Reagovat
smazaný uživatel

socky bez vely bez martineze, liga ztracena, forma nicmoc, letos je tam jedem vyrabovat

Reagovat
smazaný uživatel

villarealu neverim, ale mohli by se hecnout, vsak hraji o pohary

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Billy McClane

Dobry los

Reagovat
Billy McClane

LEGANÉS-REAL MADRID

ESPANYOL-BARCELONA

ATLÉTICO-SEVILLA

VALENCIA-ALAVÉS

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Leganés - RM, Espanyol - FCB, ATM - Sevilla a Valencia - Alavés ... vidím to na "silnú štvorku" v semifinále : Real, Barcelona, Atléti a Valencia

Reagovat
technecium

Barca - Real finále

Reagovat
misinho7

Reagovat
Billy McClane

Finalovy hetrik proti Barcelone by bol krasny

Reagovat
smazaný uživatel

To teda.

Reagovat
technecium

Klidně si vezměte Copu, my si vezmem Ligu a Ligu Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nedáme, jdeme si pro další treble.

Reagovat
technecium

Taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Semi se losuje nebo už je pavouk?

Reagovat
X-bano-X

Losuje.

Reagovat
X-bano-X

To je zas los. Derby je derby, to nemá favorita. Real opäť najľahší súper

Reagovat
-Carles-

Najslabší Alaves. Leganés by som nepodceňoval, majú veľmi nepríjemný defenzívny štýl hry.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem naopak rád, že nechytli těžkýho soupeře, na kterým by se mohli chytnout, tedy nás nebo Atlético. Leganés je defenzivní tým, se kterým můžou jenom hodně ztratit. Za Espanyol jsem rád, hrajou špatně, je to derby a odpadá cestování.

Reagovat
X-bano-X

Na jednej strane je fajn že naši najväčší súperi v lige pravdepodobne ostanú v hre aj v Cope. Na druhej strane nechať sa "pokopať" pred najdôležitejšou časťou sezóny tiež nie je optimálne.

Reagovat
misinho7

lebo alaves alebo espanyol su skoro na urovni bayernu .. podla mna totalne vyrovnany los ako pre real tak pre barcu

Reagovat
X-bano-X

Espanyol s Barcou je derby a to môže dopadnúť akokoľvek.......

Reagovat
Dr. Admess

Myslím, že ty časy, kdy nás Tamudo s de la Peñou řezali, jsou už pryč. Poslední dobou si nevybavuji s nimi nějaké větší problémy.

Ale samozřejmě vím, kam tím míříš. Ovšem měli bysme si to pohlídat.

Reagovat
Billy McClane

Real s Leganesom je tiez derby ty alibista.

Reagovat
X-bano-X

dvojročné v prvom kole druholigistu, kedy môžu nastupovať hráči širšieho kádra a v druhom Leganes vs v prvom Celta a v druhom derby s Espanyolom. Ak by som si mal tipnúť tak v ďalšom to vidím na Barca s Atleticom vs Real s Vale

Reagovat
Billy McClane

Snad to tak bude, aspon by si mal dovod zase nariekat

Reagovat
X-bano-X

Nariekať ak chceme byť najlepší musíme poraziť každého, rozumieš? Každého! Nemusíme sa "spoliehať" na los, ktorý nám prihrá súpera až keď už nie je iná možnosť

Reagovat
Billy McClane

Tak jedini kto tu vzdy riesi nespravodlivy los su fanusikovia Barcelony.

Reagovat
X-bano-X

Nespravodlivý los? To tu niekto napísal? Myslím že nie

Reagovat
valloire

krátká paměť

Reagovat
X-bano-X

Lži a polopravdy? Ďalšia bystrá myseľ madridistu

Reagovat
valloire

ty ses zbláznil

Reagovat
JM

Třeba vloni jsme měli v LM vyloženě lehký los a letos je to taky brnkačka

Reagovat
X-bano-X

Kdepak ty loňský snehy jsou Ale pripojiť sa do diskusie o tohtosezónnej Cope príspevkom o minulosezónnej LM dokáže len bystrá myseľ madridistu.

Reagovat
JM

Jo, protože tvoje narážka na spoléhání se na los byla jistě mířena jen na letošní CdR

Reagovat
X-bano-X

ešteže ty vieš ako som to ja myslel ďalšia bystrá myseľ madridistu

Reagovat
JM

Jsi moc průhledný

Reagovat
Kenneth

Spis otravny a hrozne hloupy.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Aspon nesplietaj...kedy naposledy ste mali s nimi problem?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ed_Hazard

http://www.eurofotbal.cz/laliga/2017-2018/preview/fc-barcelona-espanyol-barcelona-500552/

Co tu zase skusas za kokotiny. To sa uz neda nazvat ani alibizmom..

Reagovat
X-bano-X

to je hrozné ako sa snažíte sami seba presvedčiť o vlastnej pravde

Reagovat
smazaný uživatel

zvycajne nepisem, iba pozeram diskusiu...

no a narazil som na zopar cules, ktori maju rozum... tam nepatris no...ale za to slovne spojenie "byt retardovany" posuvas na totalne inu uroven kamo, sledujem ta uz dlho a naozaj ti musim pogratulovat...toto kazdy nedokaze

Reagovat
X-bano-X

Zvyčajne na trolov nereagujem ale pri tebe spravím výnimku. Myslím že úloha voyera ti svedčí viac, akonáhle sa dotkneš klávesnice = osobné útoky, posmešky ty budeš pusinka ako vyšitá. Pridaná hodnota príspevkov žiadna, potreba sa zapojiť do diskusie enormná, ego level Trump. Len tak ďalej, tebe podobných tu bolo, je a bude kopec. Bohužiaľ. Avšak prvá veta nám dáva nádej

Reagovat
valloire

připadá ti jako troll? tímhle nesmyslem se každej trouba zaštituje při sebemenší kritice nebo když spatří nepohodlný názor

Reagovat
X-bano-X

Nepohodlný názor? V tom príspevku nie je nič len osobný útok. V podstate bežný chleba vašej party, nič čo by tu v rôznych obmenách nezaznelo už miliónkrát. Primitivizmus skupiny aroganto

Reagovat
valloire

tak nic

Reagovat
ADM

Čo si ty za povahu, že ťa tu dookola každé kolo baví rozoberať podobné sračky..

Reagovat
X-bano-X

Asi nejaká ťažká, kto ho vie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som rád, že si si na mňa na základe ničoho spravil názor, a na základe jedného príspevku dokážeš posúdiť charakter človeka :) To ja mám svoj názor aspoň podložený, že vidím tvoje drísty takmer furt a stačí mi... Myslím, že tí nižšie, čo dali palce, zrejme súhlasia. Btw. Posledná veta, nám? Komu nám, prečo nazývaš seba "nám"? Nesnaž sa byť za ešte väčšieho vola, než za akého sa tu prezentuješ

Reagovat
X-bano-X

Charakter človeka

Reagovat
smazaný uživatel

A opäť, topiaci sa chytá jediného stebla, ktoré mohol nájsť. Chlapče, ty si hotový, želám pekný víkend :)

Reagovat
X-bano-X

Možno keby tam tie steblá neboli, nebolo by sa čoho chytiť. Veď v tom poste je len táto hlúposť, hláška o podloženosti názoru vlastným názorom , snaha o dôveryhodnosť tým že ti to opalcuje valloire s pár miestnymi individuami a na záver invektív. Proste klasika

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

21.02.2009

Reagovat
valloire

jdi s tímhle brečením do hajzlu už

Reagovat
X-bano-X

čo padli nohy zo stola?

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Za mě spokojenost. Odpadlo cestování, první zápas na Espanyolu, takže tam zase může Valverde poslat náhradníky a v odvětě je roznesem snad jak Celtu.

A v semifinále by mohla být ta silná čtverka, hned by ten pohár mohl být mnohem zajímavější.

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme odpadlo cestovanie, no pribudne kopec šrámov. Espanyol proti nám vždy hrá ako o život. Kombo zápasov Espanyol, Chelsea nás bude stáť veľa síl, ktoré nám môžu v prípade ďalšieho postupu chýbať.

Reagovat
Dr. Admess

Úplně si nemyslím. Ano, na jejich stadionu nás budou řezat, ale tam očekávám nástup náhradníků a šetření minimálně Messiho, Iniesty, Piquého, Alby, Suáreze či Busquetse. Tyhle se nasadí až do odvety na Camp Nou, kde nás už nebudou stíhat řezat a postup snad uděláme.

Chelsea, no, je to zvláštní tým letos. Pokaždý, když jsem na ně koukal, tak hrajou sračku. Spoléhají jen na Hazarda a jinak maximálně centry, jinak si nedokážou v podstatě nic vytvořit. Ale ano, proti nám jim nezbyde asi nic jiného než to řezat, ovšem zase bych se toho nebál jako když tam působili Terry, Lamps atp. Tuhle Chelsea bysme dát měli taky. Odvety hrajem doma.

A navíc jde o to, že máme dost nahráno v lize, takže před těmi zápasy s Chelsea či odvetou s Espanyolem může Valverde pošetřit síly právě v lize.

A vůbec. Pokud chceme trofej vyhrát, musíme porazit každého. Ať je program jaký chce.

Reagovat
Generalní Gladiator

naprd je to,že s nima hrajem třikrát v krátkém čase, je hlavně potřeba nepřepínat messiho,suareze a buse, už aby byl couts a v ofenzivě máme mraky možností

Reagovat
Kenneth

Reagovat
X-bano-X

Takže otravný a hrozne hlúpy Neviem čo je potom toto

Reagovat
santini

Celta v suchom triku...

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=BDgs2_Do1cQ

Myslim že toho 28.1 už bude připravenej.Těšim se.

Reagovat
smazaný uživatel

Real - Ponorka Undiano Mallenco a o týždeň Real - La Coruňa Borbalán "Elita" prichádza

Reagovat
dextroza_m

Lepší, než Borbely nebo jak se to píše

Reagovat
misinho7

Ceballos ani v nominacii? nechapem preco ho tak Zizu prehliada... wtf naco sme kupili tych mladikov ked ich Zizu ignoruje

Reagovat
Ed_Hazard

Tak nemal koho ineho poslat na tribunu Jedine Moha (ak je mozne nominovat hraca namiesto gk), nominovat 3 bramkarov mi pride strasna zbytocnost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší pro jeho rozvoj je odejít na hostování.

Reagovat
Ed_Hazard

Ak niekoho zo zálohy pustiť v lednu preč, tak Llorenteho (viem že ten je DM). Tým pádom by Casemirovi sekundoval Mateo a hore by poskočili aj minuty u Daniho. Llorente ale musí ísť preč, neuveriteľne som sa naňho tešil, o to väčšie to je teraz sklamanie. Za tie zápasy čo nastúpil, vôbec nič neukázal, iba to aký je po každom dotyku s loptou splašený..

Reagovat
LAM

To bylo před sezonou řečí,jak jste získali skvělý mladíky-Ceballos,Theo,Llorente a oni za půl sezony skoro nenastoupili.

Reagovat
misinho7

O tom ze sú to skvelí mladíci sa podľa mňa nedá pochybovať hlavne Dáni je úžasný ale problém je Zizu... Keďže sa nedarí tak ani veľmi nerotuje a tak to vyzerá.. Hlavne im vôbec neverí co je škoda.. Odpálil takto James a Moratu...predpokladám že v lete takto pôjde preč aj dani

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu sympaticki a menej kvalitni hraju, ti lepsi co nam vyhravali mu nesadli. Nuz takto sa netrenuje.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel má Zizu jasně danou základní sestavu a možné rotace pro něj nepřichází v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu sa obávam, že nám Zizou odplaší viacero hráčov, o to viac keď vidia, že nehrávajú na úkor hráčov bez formy. Najviac sa to dotýka Asensia, ktorý mal famóznu formu na začiatku sezóny a ani to mu nestačilo aby bol členom základnej zostavy v dôležitých zápasoch.

Reagovat
LAM

Ale on na začátku sezony měl fazonu,ale ta rychle skončila.Což se mladším hráčům stává docela často.Kdyby to byl CR tak ho v základu nechá i tak,ale Asensio musí zatím ty výkony předvádět pořád aby hrál.

Hlavně mu asi nepomohla opět ta mediální vlny,kdy to měl bejt opět novej Messi(někteří madristi by řekli že i lepší )o tom že by stál 200mega atd...

On má velkej potenciál,ale bude na sobě muset makat a dle mě bude Real muset hrát trochu jiny stylem.

Reagovat
-Carles-

Ak tam Zidane ostane a privedú ešte Hazarda, tak bude Asensio odpísaný.

Reagovat
-Carles-

Čiže ako sa píše v diskusii, nepredĺži ani Thibo a pôjdu preč obaja a Hazard si nenaserie do úst, že tvrdil že predĺži.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak jedným z faktorov, že o tú formu prišiel je podľa mňa to, že dostane priestor väčšinou ku koncu zápasu keď prehrávame alebo iba v pohárovom zápase. Plus to, že ak dostane šancu tak je väčšinou využívaný ako ortodoxné ľavé krídlo, ktoré tam má posielať jeden center za druhým, čo pri jeho ľavačke aj dáva zmysel, ale myslím že jeho kvality by mali mať širšie využitie.

Reagovat
vilp

Od utkání s Valencií hrál v LaLize osm z devíti zápasů základ a o svoji formu přišel daleko dřív. Z celého jeho působení mi to přijde tak, že to zatím na základ vůbec není a mnohem více mu sedí, když může přijít zahvězdit z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale aj tak strelil v tých zápasoch viac gólov ako Ronaldo a Benzema a aj jeho prínos pre hru bol väčší, napriek tomu v nejakom dôležitejšom zápase šancu ešte nedostal.

Reagovat
vilp

No nevím, ten přínos pro hru je pro mě asi tak na úrovni Karima. Ve většině případů výkon plný banalit a ničeho navíc (krom fantastické střely, o které se ale v posledních týdnech téměř nepokouší). Já z něj mám pocit, že to v sobě všechno má, ale neumí to vůbec prodat. Zidane jeho vývoji ale určitě nepomáhá, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimálne čo sa defenzívy týka je jeho prínos určite väčší. Ja si myslím, že jeho schopnosti nevieme využiť, zvlášť v náročnejších zápasoch, keď ten súper nie je až tak zalezený by mohol platiť, keďže s Baleom je to asi najrýchlejší ofenzívny hráč Realu, napríklad v clásciu to vpredu stálo na Benzemovi a Ronaldovi, ktorí sú v súčasnej forme schopní maximálne dobre zakončiť a šance im mali pripravovať 4 klasické CM, čo je pre mňa nepochopiteľné. Ale o tom nevyužití schopností, to si myslím že platí o celom kádri, že Zidane nevie využiť ich schopnosti.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Ed_Hazard

Ja tomu nerozumiem. Minulú sezónu sme si vytvroili tzv. Real Madrid "B" kde chalani hrali ako bohovia. Túto sezónu na nich ZZ úplne jebe. Pritom do toho Bčka patrili aj Morata a James, ktorý nemali zase málinko minút. Však to nemá logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Největší chyba je jít do nové sezony s 1 hrotovým útočnkem (Benzemou). Moratu s Marianem jsme prodali a nemáme za ně náhradu. Měl by přijít Icardi...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Setién dneska prohlásil, že Ceballos se chce vrátit na hostování do Betisu.

Reagovat
patas92

Arda na dvou a půl roční hostování? To jsem asi ještě neviděl

Reagovat
patas92

Reagovat
blaugrana

Skurveny Turban Ak bude Barca cvakať jeho výplatu, tak Bárta zastreliť. Mali ho hajzla nechať do konca kontraktu na tribune.

Reagovat
blaugrana

Tak platiť budú Turci. Aspoň, že tak. Lenže je bez šance, aby sme teraz niečo dostali za Deulofeua.

Reagovat
Majk91

Platit ho bude Basaksehir. Barcelone moze zanho vyinkasovat 15M v bonusoch podla Turanovych vykonoch (pocet odohratych zapasov, strelenych golov..). Navyse ma Barcelona pravo ho kedykolvek predat ak nanho pride zaujimava ponuka.

Reagovat
blaugrana

Jeho výkony budú stáť za holý k..., takže šanca na bonusy a jeho predaj je nulová, ale chvalabohu je preč a ušetrí sa 8 mega na plate.

Reagovat
Majk91

tiez si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto tu nieco riesi, liga je uz len formalita. Len zazrak aby sme mali taku snuru ako za Ancelottiho ci Zidaneho s tymto a Barca len tak prehrala 5 zapasov.

Ti hraci su uspokojeni, dosiahli sme ako historicky ci sucasne najlepsi klub nieco co sa nikomu nepodarilo a teraz si myslisa, ze su majstri sveta, netreba pracovat. Este budeme radi ked vyhrame nejaku trofej v tejto sezone

Reagovat
madridcan

Ked som pozeral na youtube zostrihy zapasov, tak mi vyhodilo na boku Real-Barca 4:1 2008 a vlastne nam realne hrozi pasillo na Camp Nou

Reagovat
X-bano-X

Gironka skúsene Mám trochu strach aby sa Mojica s Portum po sezóne nesťahovali do lepšieho

Reagovat
Jordi Alba

+ Maffeo, ale proti Vale byl strašnej.

Reagovat
X-bano-X

Borjaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
X-bano-X

Olungaaaaaa

Reagovat
Jordi Alba

A to sem se bál, že tam góly po tom vystřídání Stuaniho bude dávat jenom Portu.

Reagovat
X-bano-X

Portuuuuuuu

Reagovat
Jordi Alba

Palmy sestup, naprosto nefotbalovej výkon, jediný, co uměj je faulovat.

Reagovat
X-bano-X

A pritom hrali pekný futbal, po odchode Princa sa to nejak celé zosypalo

Reagovat
X-bano-X

Olungaaaaa Hattrick

Reagovat
X-bano-X

Snáď sa Mojica nezranil, to by bolo nemilé

Reagovat
Ed_Hazard

Starting XI: Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Casemiro - Modrič, Kroos - Isco - Bale, Ronaldo.

Bench: Lavička: Casilla, Vallejo, Theo, Kovačič, Asensio, Lucas, Mayoral.

Furt tam cpe dvojku Nacho, Varane, nacpe tam preistotu aj mimózneho Marcela, ktorý by si tú lávku zaslúžil na 1 match už len z princípu. A ak sa dnes Toni s Lukom nespamätajú, tak to navyše bude smrdieť ďalšou stratou. Suma sumárum, moc ma neláka si ani zapnúť stream

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukal někdo dneska na Minovu prezentačku? Hodně se mi líbilo, jak to má v hlavě srovnaný, věřím že s jeho přístupem bude úspěšný. Na svůj věk hodně silná osobnost, což na jeho pozici bude dost důležitý. Mám z něj fakt dobrý pocit.

Reagovat
X-bano-X

Uvidíme ako dlho ho to bude držať. Keď si zoberieš že Pique a Umtiti majú jasný základ, Verma keď dostal šancu zahral výborne......pozícia 3 až 4 stopéra v Barcelone zas nie je také terno pre nádejného mladého hráča, ktorý sa chce rozvíjať.

Reagovat
remeslnik

Pique není nic moc extra, tam jasný základ nevidím. Jeho největší a kolikrát jediné plus je to, že je vysoký, nevím, čím je herně vyjímečný. To, že je srdcař se pozná hlavně na soc. sítích. Na oblíbence a ikony dojíždějí i jiné mančafty. Proniknout přes něj do základu na místo stopera nemusí být pro slušného hráče problém.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
remeslnik

Já ti to připomenu

Reagovat
Visca el barca

Mně se líbil třeba už na tréninku, jak se nebál všem poděkovat a pokecat s novejma spoluhráčema. Bude dobrej. Ty posily letos snad vyjdou všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

tak podme..horsie to snad uz nemoze byt

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
SIRBRANIKE

Bolo.

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Baleov pohyb pri napádaní je hrôzostrašný. Pripomína mi mňa na ihrisku po noši, kedy som šetril každý jeden krok. Teda s tým rozdielom, že mne išlo o život, ale čo on?

Reagovat
misinho7

ja som skalmany z Varaneho ...poslednej dobe strasne zmatkuje

Reagovat
misinho7

oni posobia ze snad hraju spolu prvyraz rovnaki hraci co vyhrali 2 krat LM a to je strasidelne jak si vobec nevedia nahrat

Reagovat
roman1978

Asi tak po pěti letech vynikající primak

Reagovat
roman1978

Tak ne, byla tam teč

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel hlouposti.

Reagovat
misinho7

Ronaldo neda a neda ten posraty gol v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka klasicky potopena driv nez prijela, ty lamy se hecnou jen na nas

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
houdic

lol

Reagovat
misinho7

jasna ruka ..lol sak to slo este aj na branu ...

Reagovat
X-bano-X

Podľa nového výkladu pravidiel by mal rozhodca pri ruke zohľadňovať viac faktorov a jedným z nich je aj vzdialenosť zmeny smeru lopty od hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

deset, uplne jasna

Reagovat
smazaný uživatel

ktory moment mas na mysli?

Reagovat
misinho7

no to je hanba co stvara ten rozhodca..teraz jasne podkopal to mala byt jasna penalta

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nebyl Isco v ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl. Chyba pomezního.

Reagovat
el Principito

Reagovat
CR7RONALDO

Ale zas Isco bol asi v tesnom ofsajde ked dostávala prihrávku pri tej akcii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, videorozhodci by gól stejně neuznal.

Reagovat
ADM

Hlavne v Španielsku

Reagovat
roman1978

No to je hrozné ten rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

hm to je strasny vykon toto, chce to zacat uplne od zakladov, posadit Luku a Toniho (ti su zatial tienmi minulej sezony a do LM ich potrebujeme v plnej forme), rovnako bieda od Marcela a slaby CR; zatial ma tesia Dani, Gareth a svojim sposobom aj stoperi

Reagovat
misinho7

hlavne je vidiet obrovsky rozdiel ked hraje Dani a ked Achraf ..to ked sa nam zrani Dani to je potom v prdeli..dnes to po jeho strane vyborne..skoda Marcela ze je v prdeli zatial nejako...cris dnes nestastie skoda tych sanci..

Reagovat
smazaný uživatel

Achraf je velmi mlady, ale ma potencial si myslim, len potrebuje hravat viac, ono nemozes cakat ze tam teraz bude ofenzivne lietat ako Marcelo za mladych cias, nech sa sustredi na defenzivnu pracu a postupne nech pridava ofenzivu ... velmi by mu pomohlo keby sa Marcelo vratil k svojej forme z minulej sezony a Achraf by nebol oznacovany ako sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě máme mít konkurenci schopnou náhradu za Daniho, když je mimo. A to Achraf není.

Reagovat
smazaný uživatel

silno nesuhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Silno jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Achraf je v poho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Achraf mi přijde jako naprostý opak mladýho Marcela - velmi slušný defenzivně, ale dopředu není schopný vymyslet vůbec nic, zoufale nekreativní. Ale pořád má dost času.

Reagovat
smazaný uživatel

to som nikde nepopieral ...

Reagovat
smazaný uživatel

(K)undiano zatiaľ nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

CR je dnes po delší době vidět. Spoustu příležitostí, jen ten gól zatim nepřišel. Ale to se zlomí v druhý půli.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

vypadá, jak kdyby tam roznášel pizzu ve firemním stejnokroji

Reagovat
ADM

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

Reagovat
dextroza_m

chodí v pižamu?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

ja som otvorený novým myšlienkam, ale takýto zladenie outfitu wut

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bayern987

...

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha se má ještě co učit

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte v auguste sa mi javil ako náš najväčší problém Bale, teraz mi príde, že je to náš najnebezpečnejší hráč, a podľa mňa to tým, že zbytok tímu sa prispôsobil jeho forme, nie naopak.

Oproti minulej sezóne obrovský rozdiel v hre krajných obrancov, kým v minulej sezóne obaja ako z iného sveta a nepotrebovali sme ani klasických krídelníkov v zostave, teraz z krídiel žiadne nebezpečenstvo nehrozí.

Reagovat
Israha

Naprosto symptomatický zápas letošní sezony. Je sice hezké, že obrana dovede zahrát, když chce, a že střed pole získává hodně míčů a nepropouští, ale celé je to k ničemu, když neexistuje předfinální a finální fáze. To je produktivita level Benítez, fakt už.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ponorka jinak slušná, ale nechápu toho Baccu, naprosto zbytečný hráč. Real opět nijaký, ačkoliv Ronaldo pár šancí měl...

Reagovat
ADM

Sledoval som asi 25min dokopy, čo som prepínal, a Ponorka si teda nevedela ani prihrať ...

Reagovat
misinho7

zas nedame x sance oni nam zadrbu gol a je po zapase

Reagovat
dextroza_m

Nejlepší hráč vše vesmírů a to jeho tančení nad balonem.. Neví, že další série stardance ještě nezačala?

Reagovat
misinho7

no ale Cristiano je totalne mimo ale ze totalne ..co sa tyka prinosu pre hru des des

Reagovat
dextroza_m

ta nahrávka teď... to snad ani nemyslel, že z toho něco bude

Reagovat
Kluivert9

Ale další GB si určitě zaslouží, ne?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dextroza_m

OT: Vydra opět gol

Reagovat
smazaný uživatel

och boze ... toto je uplne zle

Reagovat
dextroza_m

Ronaldo je víc předvídatelný, než pondělí po neděli...

Reagovat
Frantszek

Castillejo a Fornals jsou fakt děla..

Reagovat
smazaný uživatel

70. minuta a Vazquez je na hristi. Zidane presnej jako hodinky.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Ale celkom ma sklamal, že nenasadzuje zraneného Benzemu

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

on to ma snad nejak nastavene dopredu :D to uz ani nie zizu ale nejaky skript

Reagovat
Mateo16

Naznak toho ze dnes urcite nevyhrame

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

Chelsea 85 minuta 0:0 s Lestrem.. Už trénují beton?

Reagovat
dextroza_m

proti 10 ti :D

Reagovat
ADM

Leicester ich pekne vetrá celý zápas

Reagovat
dextroza_m

Když vidím to rozestavení co má CHFC na livesportu 1 - 8 - 1 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem celkom potrebe aby za každých okolností hral Casemiro, dnes úplne zbytočný.

Reagovat
misinho7

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Zidane sa v tom utopil trošku

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

Ponorky na ně nasadily holku

Reagovat
misinho7

ten rozhodca je smiesny ja mam niekedy pocit ze on si myli futbal s basketbalom... ked je nejaky suboj uz hned piska a to sa seba ani poraidne nedotknu

Reagovat
ADM

Herný plán Nacentrovať do 16ky dnes dostáva nový rozmer ..

Reagovat
dextroza_m

na centry vyhráli ligu už teď

Reagovat
misinho7

kurna ja to nechapem ..jak mozme ist od prekonania rekordu v poctes strelenych golov v zapasoch za sebou k zapasom kde nedame jeden debilny gol a to mame to iste muzstvo

Reagovat
dextroza_m

Štěstí se otočilo, to je vše.

Reagovat
misinho7

jasne stastie je raz dva krat a ne desiatky zapasov

Reagovat
dextroza_m

Tak vy jste měli minulý rok kolikrát štěstí na konci zápasu atd? To taky nebyly dva zápasy.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak v minulej sezone ste minimale 5 zápasov zlomili po 80 minute. Dokonca proti Villarealu ste tuším v psoledných 10 minutach otočili ....

Reagovat
dextroza_m

Ronaldo netrefí vodu z lodi ty voe, ten musí být vypsychovaný

Reagovat
misinho7

zas jasne tutovky nedame jezis..

Reagovat
ADM

Ronaldo čo skúša .. Odrazí sa od neho lopta za čiaru a ukáže, že majú kopať roh

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Zizu končíš. Tohle nemůže ustát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Môže byť

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
HalaMadrid_Flx

pfff

Reagovat
smazaný uživatel

jaký gol

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika..

Reagovat
Frantszek

nááádheráááááá

Reagovat
smazaný uživatel

ZASE LOB

Reagovat
10FKK

Reagovat
misinho7

toto uz nie je mozne ..milion sanci aj tak prehrame

Reagovat
dextroza_m

ale ale ale

Reagovat
patas92

Tvl Zizou, do LM musíš přežít

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kto z momentálne voľných trénerov ?

Reagovat
dextroza_m

Šilhavý?

Reagovat
EXoRcIsT

ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo, Zidane jako asistent

Reagovat
dextroza_m

Zidan na vrátnicu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevtírej se

Reagovat
dextroza_m

Au.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu.. změnilo by se něco? Carlo by byl úplně to samý. Absence jakýhokoliv alternativního plánu, tvrdohlavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi určitě nezměnilo no... chtělo by to někoho progresivního, ale nenapadá mě žádný vhodný jméno

Reagovat
misinho7

ale nebalznite ...konecne sme nasli niekoho na dlhsie a hned by ste menili..bolo jasne ze stale vyhravat nebudeme to sa neda...ja by som este Zidanovi dal sancu nech to dotiahne do konca a potom sa rozhodovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel do konca sezony

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Budete lanarit Conteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Potešil by ma už nejaký jasne ofenzívne ladený tréner, do konca sezóny Tuchel a po ňom Sarri

Reagovat
zizou996

za mě Blanc

Reagovat
dextroza_m

Zkušený tým ví přesně, kdy má vypustit ligu

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd .

Reagovat
dextroza_m

Na to si bude opravdu stěžovat někdo z Madridu?

Reagovat
smazaný uživatel

A Culés se k tomu bude vyjadřovat?

Reagovat
dextroza_m

Ano, přesně tak, vyjadřovat se může každý k fotbalu, který sleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to byl, tak co řešíš.

Reagovat
10FKK

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to hraniční. Hrajeme doma, tak bych to mávnul sakra

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, krása

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Návrat Carla a Zizou zpátky jako asistent.

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne, toto nema chybu ... zase Marcelo chyba, jeho gol

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí zápas v řadě Marcelo dělá podobné kokotiny.

Reagovat
Gazza.8

to je jako u nás v práci...vždycky si říkám, že větší sračka už nemůže přijít a ejhle...tohle je dno

Reagovat
misinho7

no to bude este boj o LM ..toto som u nas este nezazil vsetko je po prvyraz

Reagovat
smazaný uživatel

před rokem by to ještě teď otočili centrem na hlavu Ramose a penaltou holt není každý rok posvícení a hlavně luck

Reagovat
dextroza_m

Skoro na nás stáhli bod, naštěstí zkušený tým ví přesně, kdy udeřit

Reagovat
Kixi Syhimour

Real

Reagovat
ADM

No pochybujem, že to Zidane ustojí ..

Reagovat
popltak

Real nezvládl přímý souboj o 4. místo?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

že the best :D :D :D :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

at se realu začne zase dařit, chybí mi ty valloireho sračky o zkušeném týmu apod.

Reagovat
Jordi Alba

Tak Villarreal to docela zkušeně udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho mam samozrejme radost

Reagovat
Gazdo

Opatrne sezona neskoncila toto tvrdenie sa ti este moze vymstit

Reagovat
misinho7

myslim ze to Zizu ustoji a dostane sancu do LM ..ale neviem si to tam predstavit..bud dostaneme vyprask lebo naopak tam budeme uplne vymeneni a cele to vyhrame jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Vyprask

Reagovat
Ed_Hazard

PSG ak sa neposerie uz pred zapasom, ako to robili proti Barce, tak na daju strasne napicu.

Reagovat
JM

Real dneska ve stylu prezidentských voleb, trapas, hnus a ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tzv. na Zemana

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť volby dopadly celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

v stredoveku ludia verili ze zem je plocha v sucasnosti niektori ludia veria , ze Ronaldo je lepsi jak Messi..neviem teraz co je vacsia pi.ovina :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JM

Strašně moc na silu.

Reagovat
smazaný uživatel

to ze ronaldovi davaju ZL je strasne moc na silu, to ze si mysli ze je najlepsi je strasne moc na silu, to ze hra vkuse prve husle je strasne moc na silu..a nie toto co som napisal

Reagovat
JM

Strašně moc na silu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jak vy v lete s Paulinhem, ze??

Reagovat
JM

Kdo vy? Já o něm nic nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

tak vzhledem k tomu, ze si myslim, ze jsi CHONG a na vsechny to tady jen hrajes ze jsi jakoze "bracha", tak ano, psal jsi to...a ne zrovna malo, cpali jste to pod uplne kazdej clanek. To stejny teenz, jak se tu ztrapnoval s tim Verattim, ze PSG neprodava..a ted mate mokry sny o Neymarovi

Reagovat
JM

Kdyby ses podíval na datum registrace, tak bys snadno zjistil, že jsem tu byl dřív než brácha A za to, co píše brácha nebo dokonce teenz opravdu nezodpovídám, tak nevím, proč to cpeš pod můj příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

a datum registrace ma byt jakoze dukaz presne ceho? nebudem to dal natahovat, at to tady nesvinime, beztak me nepresvedcis o opaku

Reagovat
JM

Třeba důkaz toho, že to není žádný fake profil, který si brácha založil po banu

Reagovat
madridcan

Tak najlepsie je, ze jednak vedenie Barcelony zhadzovali kvoli Paulinhovi samotni EF Cules a jednak s konspiracnou teoriou Neymara v Reale prisla uplne rovnaka skupina

Reagovat
technecium

Myslím, že budete mít poruchu sourozenecké rivality, protože neznám bratry, co fandí stejnýmu týmu. Nebo prostě kecáš

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

nepochopitelne kolko sanci nedame ..a super ma stale sancu na konci a zajebe gol ..chce to utocnika proste

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to ani sance nemalo ...

Reagovat
popltak

Necpochopitelné, že je Ronaldo takový sráč a vše zazdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo není jediný na hřišti ty šašku zakomplexovanej.

Reagovat
10FKK

Reagovat
popltak

Už nedává ani to, v čem byl dobrý - tedy goly do prázdné a proměnovani tutovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ,,sráč,, u Vás odvedl dost práce. Tak trocha respektu neuškodí...

Reagovat
remeslnik

Můžeš mi vysvětlit, proč jsi pořád na každého tak sprostý !? To se jinak chovat neumíš? Proč kolem sebe pořád tak kopeš? Všichni se tu baví slušně, jen ty ne. Tak se uklidni. Ano, spousta z nás se směje tomu, jak se CR7 "daří", ale je to jen proto, jaké měl chvástavé řeči.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem sprostý. Mohl jsem ho nazvat jakkoliv, ostatně jako řada jiných jedinců, já použil frázi šašek, což jako sprosté slovo nepovažuji.

Reagovat
remeslnik

Nechtěl jsem ti to psát, protože je každého věc, jak se vyjadřuje k okolí a lidem v něm. To vždy jen ukazuje, co je ten dotyčný zač. Obyčejně na to reaguji ignorací, ale tady se musím všech postižených zastat. Není to poprvně ani podesáté za tu krátkou dobu, co tu jsi registrovaný, co jako první někoho napadneš, tedy pokud nepovažuješ slovní spojení "šašku zakomplexovanej" za pochvalu. Ano, máme tu různé názory. A to i ve vlastním táboře, ale to ještě neznamená, že se hned chytáme pod krkem. Ty vždy hrozně rychle "chytneš", hlavně když ti někdo šáhne na Rónalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako fanoušek Realu nemám zapotřebí neustále slovně napadat některého z hráčů Barcelony. Přijde mi to hloupé a trapné. Podobné komenty se tu vyskytují v každém článku zaměřeném na Španělskou ligu. A ano, mě to vadí. Jelikož si myslím, že normální člověk dokáže diskutovat o něčem jiném než stále o Ronaldovi. Každý z nás vidí, že se mu letos nedaří, ale neustále se tu vyjadřovat stylem ,,ten sráč všechno zazdí,, viz. nahoře je trapné a už mě to vytočilo.

Reagovat
Generalní Gladiator

jenže je to pravda, posral vám ligu, nemusí hrát jak bůh,stačí,aby proměnoval,to co mu tým připraví a byli byste barce pořád nadosah

Reagovat
smazaný uživatel

A nemyslíš, že je to trochu málo spoléhat na jednoho hráče? Loni to nevyhrál jen Ronaldo svými góly, ale především silný tým. A ten se teď rozložil a házet vinu jen na Ronalda je hloupost.

Reagovat
remeslnik

Kdyby ten tvůj idol tolik nemachroval jak je nejlepší a nevidí nikoho jiného, než sebe a nevinil všechny okolo, soupeře i spoluhráče ze svých neúspěchů, tak by mu to nikdo tolik o hlavu neomlacoval. Je tím pro smích celému světu. A jestli píšeš, že by všichni měli mít respekt k tomu, co dokázal, tak především ON by měl teď najít v sobě tu pokoru, sklonit hlavu a makat. Ale to nejde, slovo pokora je pro něj cizí. Spoustě hráčům to občas nejde, ale nikdo se nechová jak on. Tak se nediv, že hodně lidí z toho má radost a ikdyž tě to se...e, což chápu, tak se s tím musíš smířit, může si za to sám.

V pohodě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezastávám se ho, taky mi na něm vadí plno věcí, ale to, že na něj lidi hází současnou krizi Realu je hloupost.... Má svůj podíl viny, ale těch chyb je tam víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno se to odráží od toho jeho výroku, že je nejlepší hráč historie. A že je nejlepší i v jeho horších chvílích. Sám si tím podkopl nohy. Proto mu to teď všichni dávají sežrat.v

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám, že je můj velký oblíbenec a o to víc mě podobné jeho prohlášení mrzí.

Reagovat
remeslnik

Konečně to z tebe vylezlo, ale že to trvalo.

A ještě něco. Až na velmi malé vyjímky tu nikdo nehází vinu za současný stav a výkony Realu POUZE na Ronalda. To jen ty to tak cítíš. Je fakt, že jak ti píše nejčerstvěji Shot2, že se mu jen vrací ta jeho nabubřelost, arogance a narcizmus. Nezlob se, ale zaslouží si to !!

Reagovat
Generalní Gladiator

není,ten zbytek mu připravil několik slušnejch šancí, některé totální vyloženky a co ronaldo? toho posral se v nich, výsledek nula nula nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá střeleckou formu a smůlu k tomu. I to se stává, horší je, že s tím vedení a Zidane nic nedělá.

Reagovat
roberos

Ale copak král nemá na to pozvednout tým jako Messi ? Všichni víme,že nemá! Na CR musí makat celý tým abyl dal góly a byl king.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co od něj všichni čekáte. Je mu 33 let. Lepší než byl už nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Je furt stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je už tak dobrý, že už ani domácí ligové zápasy pro něho nejsou dost důležité a proto v nich nedává a ani nemusí dávat góly

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný hovna vymýšlíš...

Reagovat
smazaný uživatel

to byl vždycky váš argument, že dává góly v důležitých zápasech...i když vlastně zápas čtvrtého s šestým asi až tak důležitý není

Reagovat
smazaný uživatel

Loni a v předešlých sezonách to ukazoval. Letos se celému týmu nedaří a ani Ronaldo to sám nezvedne. Šance jsou bohužel je neproměňuje. I to se může stát, je to jen člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

je to taký istý hráč jak Cavani, Suarez ci Lewa...okrem golov nema co viac ponuknut

Reagovat
Generalní Gladiator

řekl bych mnohem horší,presing nula,mraky toho zazdí,katastrofální zpracování, příhrávky za spoluhráče nebo přinejlepším na paty..no prostě, zmoklá myš zidan a sobeček

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně už ne. Ale ve 33 letech nemůžeš čekat, že jeho výkonnost bude stejná jako dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Je furt stejná.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď a loni? V jeho výkonech je velký rozdíl.

Reagovat
misinho7

chlapci sa tu idu vysmievat Ronaldov v 33 rokoch...je jasne ze nebude ponukat to co v 27 atd..jezis

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ti aj o 3 roky, bude vymyslat take nahravky, ze sa ani Play Station nebude chytat

Reagovat
roberos

to je svatá pravda

Reagovat
Generalní Gladiator

je mu 32, naprosto vpoho věk, žádnej dědek v dnešní době-nejlepší servis,vše, co jen si může přát,top doktoři a on nedokáže zpracovat míč a poslat kloudnou přihráfku ani už doklepnout míč

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se vymlouvat a hájit ho, ale prostě dnes měl den blbec. A z momentální výkonnostní krize se nemůže celý Real dostat.

Reagovat
roberos

Jo ale oni dají víc gólů ale Gb dostane sobecká nafoukaná pomáda CR.

Reagovat
remeslnik

Nemáš pravdu, z těch třech pouze Suarez nic moc navíc neumí. Lewandowski je komplexní hráč, kterého by přivítal každý mančaft s otevřenou náručí, jenže Bayern ho nepustí a ani by snad nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bastaron

Reagovat
technecium

Co to plácáš? Suaréz 2013/2014 byl hráč, kterej se výkonama nejvíc blížil duu Messi - Ronaldo za těch posledních 10 let

Reagovat
remeslnik

Jaké plácání?! Vytahuješ tady sezonu z před 4 let. Dnes dva góly dal, to jo, ale kolik těch zápasů letos takto zvládl? A to mu spoluhráči (většinou Leo) připravují šance a kolik a jak tutových jich promění a kolik zadrbe? A do kombinace taky moc není, je to sláva, když se mu to jednou za čas podaří, jako dnes aspoň jednou. Aspoň že v těch ofsajdech už není 10x za zápas. A za všechno se zbytečně rozčiluje na rozhodčí a tím škemrá o kartu. Vím, je emocionální víc, než je v Barce zvykem, ale měl by se krotit, protože tím může oslabit mančaft. Jedno z mála jeho plus (kromě občasného střílení branek) je, že maká a běhá do 90té minuty, taky nejvíc ze všech.

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Kral predsa nemusi nikomu nic dokazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouho jsem tu neviděl valloireho

Reagovat
JM

Kdežto ty jsi tady byl vloni pečený vařený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten komentuje volby

Reagovat
roberos

Ten zalezl i CR do kanálu

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi tu nesedí: Nejlepší klub a v tom nejlepším klubu: Nejlepší trenér tedy manažer roku, nejlepší hráč tedy hráč roku.

Reagovat
Visca el barca

Arthur už příští týden?

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho, Paulinho, Mina hlásia = "miesta obsadené"

Reagovat
-Carles-

Couts nemá EU pás?

Reagovat
-Carles-

*pas

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě dorazí, ale není důvod na to nějak spěchat. Možná kdybysme prodali nějaký hráče (což se zkomplikovalo), tak by to bylo reálnější už teď. Každopádně náš zájem je vážný, samotný Arthur chce přijít a teď se hraje o cenu.

Reagovat
Visca el barca

výborně

Reagovat
-Carles-

Hlavne treba dať pozor na United alebo Chelsea, ktorí okolo neho začali krúžiť.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tomu moc nevěřím, nepřijde mi že by to měl být hráč pro Conteho či Mourinha.

Reagovat
Footballer

Reagovat
technecium

Myslím, že to začíná být fér. To co Real loni se štěstím ukopal v závěrečných minutách, tak letos se to vyravnává a se smůlou ztrácí. Takže svět se dostává zas do rovnováhy. A jen to potvrzuje tvrzení, že Zidane je největší lucker v dějinách fotbalu.

Reagovat
JM

Madridisti tady teda taky mají různé zajímavé existence, ale to, co se tady sešlo ze strany culés, to snad musí být nějaký tajný vládní projekt, neuvěřitelné panoptikum mentálních kuriozit.

Reagovat
technecium

To o potrefené huse znáš?

Reagovat
10FKK

Nech ho, on má mindráček z bráchy, tak se snaží být kokotem aby zachoval rodinou tradici a docela mu to jde

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

:

Reagovat
JM

Jo jo, já mám mindráček, to říká starý chlap, který nemá na práci nic lepšího, než se pořád dokola dohadovat na fotbalovém webu

Reagovat
Switchback

kdo je jeho brácha?

Reagovat
Afrokrecek

CHONG

Reagovat
Switchback

co je vůbec s čongem? asi má ban co

Reagovat
Afrokrecek

Já vůbec nevím, ale myslím, že ano, protože jinak by tu smrděl normalně, tak jako dřív

Reagovat
smazaný uživatel

JM je CHONG

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
technecium

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
JM

Znám no, ale to nic nemění na tom, v jaké sestavě jste se tady sešli, účetní, který neumí počítat a zmizí jak pára nad hrncem pokaždé, když se Barceloně nedaří / Realu daří; všeználek všudybyl, co dřív okrádal lidi a teď je z něj druhé vtělení Ježíše Krista; homofob s nadupaným diářem, který je ovšem nadupaný zřejmě pouze pruzením na tomto webu; starý chlap, který tráví veškerý svůj volný čas tím, že se tady vulgárně dohaduje s puberťáky; dva, kteří chtějí spáchat sebevraždu a doufají ve svou brzkou smrt; další, který nepochopí jedinou ironickou či sarkastickou poznámku, bojuje proti vulgaritám a pak posílá impa bezdůvodně do prdele; pomatený slovák, u nějž polovina komentářů ani nedává smysl a nakonec pár mindráčů, pro které je každý úspěch Realu tak nezkousnutelný, že jej musí svádět na los, rozhodčí, náhodu či štěstí. Hvězdná pěchota jak vyšitá

Reagovat
vladino10

..a potom ty, čo do diskusie s nimi zapadas tak dobre, ze by to snad nezvládol nikto iný

Reagovat
JM

Nepodceňuj se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

je ti líp?

Reagovat
X-bano-X

Mňa by zaujímalo čo si tak namýšľaš o svojom tunajšom pôsobení. To musí byť riadne terno

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
technecium

Stegen - Roberto, Piqué, Vermaelen, Alba - Dembele, Busquets, Rakitič, Iniesta - Messi, Suaréz

Vyhrajem 2:0

Reagovat
Switchback

Interesting stat: If Messi missed his next 492 shots in La Liga, he would have the same conversion rate as the player with the lowest conversion rate currently (3.8%).

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen - Roberto, Piqué, Vermaelen, Alba - Rakitić, Sergio, Paulinho, Gomes - Suárez, Messi

Reagovat
Dr. Admess

Jo, čekal jsem dnes Gómese. No, tak snad to aspoň odmaká a nic nedose*e. A v 60.-70. Dembele na plac do unavený obrany snad.

Reagovat
smazaný uživatel

lol on hraje ? já sleduju na pc, v telce PSG a teda nevšimnul jsem si ho na hřišti...Okamžitě střídat

Reagovat
smazaný uživatel

Co tou zálohou Ernesto zamýšlí?

Reagovat
Footballer

Tak dnes to bude zase klasická venkovní nekoukatelná nuda... Alespoň z naší strany

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš to chce prvně urvat na sílu a až budou družiny unavené, tak tam pak poslat kreativitu a rychlost. Každopádně první půlka bude o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste ale jasnovidci kluci

Reagovat
el Principito

Anoeta se předělává?

Reagovat
Teoretik

Mám pocit, že Valverde rozjel novou kampaň s názvem "Gomes znovu 2018"

Reagovat
patas92

Zvyšuje cenu. Aby se pak pokryla většina nákladů na Coutinha

Reagovat
Switchback

spíš aby byly prachy na Griezmanna

Reagovat
patas92

Tak to radši ať hraje špatně.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Rattlesnake

o čem to tam ta čika zpívá? o co kráčí?

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAZO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

taková náhoda ale hrajeme dobře, v klidu otočíme

Reagovat
alcantara

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

Zatiaľ pekný futbal

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, nic se neděje,

Reagovat
Switchback

taková haluz

Reagovat
Teoretik

Z ničeho Roberto tam měl sice na sebe dva, ale ten balón musí mít

Reagovat
dextroza_m

Krásně to trefil, nevadí, jedeme dál!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že Paulinho střílel pravou, ale krásná akce

Reagovat
smazaný uživatel

ten gomes je panaca, se tam plouzi, lemra at uz tahne

Reagovat
alcantara

Domaci sa neboja, dost vysoko hraju. Tam by mohlo nieco vzniknut.

Reagovat
smazaný uživatel

Odriozola famózní zatím

Reagovat
dextroza_m

Tento pressing nemůžou vydržet 90 minut

Reagovat
alcantara

Dostaneme sa do konca polcasu k lopte?

Reagovat
smazaný uživatel

Střed jako by nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic komediant.

Reagovat
vilp

Reagovat
Teoretik

Začali jsme dobře, ale po gólu se ten tým složil. Potřebujem najít někoho, kdo si vezme lídrovskou roli v týmu a v takových momentech nás uklidní a jindy zas hecne

Reagovat
smazaný uživatel

Noo....

Reagovat
alcantara

Rakitic trosku na Cristian, no

Reagovat
smazaný uživatel

Trošičku

Reagovat
smazaný uživatel

Socieedad mnohem lepší. Barcu drží jen referee...

Reagovat
dextroza_m

už si utřel včerejší slzyčky?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, dnes si to vynahradím....

Reagovat
dextroza_m

aby ses dočkal... Ale tak jsme poslední neporažený tým v top5, jednou to přijít musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo... Jednou to přijít muselo.

Reagovat
roman1978

Jdi už spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu bídu, co dnes dostanete se rád dokoukám...

Reagovat
roman1978

Tak koukej, ale neotravuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj...

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
technecium

no co, můžem si dovolit prohrát

Reagovat
dextroza_m

v klidu,o půlce je zmrda Ernesto... Socky hrají fakt dobře.

Reagovat
drussbarb

Raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Si nás voděj jak...

Reagovat
ADM

Dembele misto Gomesa, čím skôr. Však hrajú extrémne vysoko, treba to skúsiť hádzať za obranu a nie tam mať tú lemru čo zas nevyhrá súboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Raketa a ten Portugalec dolu. Don a Dem nahoru. Asap.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

gooool !

Reagovat
X-bano-X

Ulala

Reagovat
vilp

Golasso.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomesu, pal už dop*če ty debile!

Reagovat
alcantara

Gomes a rozohravka, to su strasni nepriatelia

Reagovat
Dr. Admess

Gómes To je parodie.

Reagovat
bartlu

Doufam, ze Gomes umre. Takova spina, co si ani nedokaze priznat, ze je spina, neco strasneho. Proc ta pica aspon nesimuluje zraneni, nebo se skutecne nezabije. Vzdyt on umyslne skodi uz jen tim, ze je na hristi. Vetsi nulu sem nevidel, chcipni. Valdemrdek je taky kkt, ze ho vubec nasazuje, takeho picuse. Ten by mohl chcipnou taky, pokud ho brzo nestahne...

Reagovat
dextroza_m

ty vole, je to jen fotbal pořád...

Reagovat
bartlu

Vsak jo, nejde o nic, naskok je skvely, pohoda. Jen me sere, ze takova kunda vubec dychy, vzdyt to je uplne zbytecny hrac. Nic neumi, naprosto nic, kdyz uz je na hristi, tak hraje se souperem, vzdyt prakticky on jim tu sanci zalozil tou nahravkou na dva metry souperi. Je to spina a troll. Vsak sam musi vedet, ze je to neschopna mrdka, proc nema nejakou sebereflexi a na to hriste neleze...

Reagovat
ADM

Ban

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Jordi Alba

Ty si taky dobrej debílek.

Reagovat
alcantara

Tebe vyvrazdil rodinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol...a mě tu málem sežrali, když sem ho nedávno kritizoval, tebe tu sežerou ! ale fakt to moc hrotíš - máš vsazeno ? Já +3,5 golu, už stačí jen jeden

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Stannis Baratheon

Škoda že tě otec nestříknul do kopřiv. Třeba by z tebe byl super žampion.

Reagovat
Dr. Admess

Teď by Ernesto mohl ukázat koule a střídat už teď.

Reagovat
roman1978

Na to nema

Reagovat
drussbarb

Chudák Stegen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Sám na bránu a na malém vápně to přihrává na velké

Reagovat
Teoretik

Reagovat
bartlu

Messickovi, Alba umi jen messickovi zpetnou prihravku.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo ale kdyby to k tomu messimu proslo, tak je téměř jistota že je to gol..alba vs sám brankář, to vidim na 30:70ti pro brankáře.

Reagovat
culé

Sergi skúsene

Reagovat
Rattlesnake

ale jinak klasická šou na Anoetě

Reagovat
roberos

Nevím proč staví toho nefotbalistu Goméze - druhý gól je jeho a S Roberto taky nemá na hrišti co dělat. Vypadá to že tady nevyhrajeme nikdy .

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi je dobrej

Reagovat
Teoretik

Reagovat
X-bano-X

Jooooo a pomeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

PAULINHO NAPRAVUJE CHYBU!

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho goat

Reagovat
alcantara

No jasne, najlepsi zaloznik sveta zachranuje, kto iny

Reagovat
patas92

Pauligol

Reagovat
dextroza_m

Kua nepiště to tady, mám opožděný stream

Reagovat
Switchback

Reagovat
dextroza_m

a už

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se ti to seká, protože furt refreshuješ EF

Reagovat
smazaný uživatel

PAU PAU PAU PAULINHOO

Reagovat
Frantszek

Barcelona solidně nedává v San Sebastianu poslední roky...

Reagovat
dextroza_m

Nám stačí, že jsme výborní na Bernabeu

Reagovat
technecium

Reagovat
Frantszek

teď jsi mi sebral vítr z plachet. Real nezvládá momentálně ani v Madridu.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
technecium

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
ADM

Neviem si predstaviť, že by Paulinho nedal gól

Reagovat
Teoretik

Takový jednoduchý gól

Reagovat
REPLIKATOR

Paulinhooooo fenomén

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nutno pochvalit Suareze na ten nabeh

Reagovat
bartlu

Gomes furt na hristi, ok Valdezmrde, ty chcipni taky. Pica co to je za trenera, ktery umyslne skodi tymu tim, ze tam da takovou nulu.

Reagovat
technecium

Zmiz demente, škodíš Barcelonským fanouškům

Reagovat
bartlu

Dame anal?

Reagovat
smazaný uživatel

Rimmjob

Reagovat
alcantara

Vypni ho Kily pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Valdezmrde

Reagovat
dextroza_m

Ta kreativita, že?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Stannis Baratheon

Proto by měli zůstat potraty legální

Reagovat
patas92

Dvakrát víc gólů, než Ronaldo...just sayin'

Reagovat
alcantara

A to mu este Carvajal dalsi naschval zobral

Reagovat
dextroza_m

Gomes by mohl hrát kapitána "Hůka", stejně má jednu nohu na opírání

Reagovat
smazaný uživatel

Já to prostě nechápu toho Gomese, nejdřív Lucho a teď i Valverde. On fakt musí na tréninku hrát jak z partesu a jakmile vkročí na hříště v den zápasu tak mu zdřevěněj obě nohy.

Reagovat
dextroza_m

Třeba má obrnu, tak všichni prostě..

Reagovat
dextroza_m

Ale možná jsi myslel z "pralesu"

Reagovat
bartlu

Spis co trener to buzna a ten zmrdik Gomes je musi vyhulovat od nevidim do nevidim, certovo kolo a este ho pochcavaji....nechapu, ze ho tam picuse vubec davaji...kokot ten by mel byt na miste vyhozeny, pak si muzou s Valdezmrdem v soukromi delat hovna, ale ne, ze ta pica bude hrat za Barcu

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelonský Lucas Leiva Nechápu jak se tihle exoti vždycky drží v týmu.

Reagovat
bartlu

Valdezmrde, nechapu, jak je vubec mozne, ze ta pica Gomes hraje, jako jak se to muze stat, to ze si pica a ok, asi si nevsimnes, ze ho napises do zakladni sestavy, nebo vubec na tribunu, do pici, ale tak mas asistenty ne ty kundo, to sou taky slepi? Ale budiz, to, ze zase tam chodi jak pica, nic neumi, ok, ale to, ze zalozi utok soupere, to uz si snad vsimnes ne ty mrdko? A stejne ta pica tam furt hraje, kokos ty si takovy curak, proc do pice nestahnes takoveho zmrda v momente, co si ho na tom hristi vsimnes...kurva, klidne i v 1.minutě.

Nechápu, co ta spina vubec dela do prdele v Barce, pica, este k tomu v zakladni sestave, takovy zmrd by mel delat mrdku nekde v jihoafricke republice...kurva uz

Reagovat
Teoretik

Reagovat
roman1978

Blby den?

Reagovat
bartlu

Trochu, ale to by nebylo zase tak hrozny. Jen me sere, ze proste v te barcou jsou taci dementi, ze vubec umozni to, aby Gomes vbehl na hriste, na toho hrace jsem tak neskutecne alergicky. Vetsi nula snad po travnikoch nebeha.

Reagovat
roman1978

Tak si představ, mít v útoku držitele zlatého míče.

Reagovat
patas92

Dembele s Andresem na hřiště a otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale okamžitě.

Reagovat
dextroza_m

Podle rychlosti streamu, tak mě končí poločas a vy jedete tak 48. minutu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dextroza_m

Zase ber to tak, když mají socky velkou šanci a tady není nic napsané, tak mě neberou nervy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dextroza_m
Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja koukam pres Ace stream ve full hd vpohode, dobrá věcička.

Reagovat
dextroza_m

ale díky

Reagovat
vilp

Nechápu, proč trenér, který několik let působí v LaLize, na Anoetě nepostaví do základu Dembélého... Navíc Gomes je fakt parodie na fotbalistu.

Reagovat
Visca el barca

Protože máme docela nahráno a nechce aby se mu hned zranil a chce ho začlenit postupně? Pokud máme v sezoně někdy prohrát, tak právě dneska.

Reagovat
Teoretik

Protože to je mladý kluk a zatím získává sebevědomí (obzvlášť po zranění), je třeba na něj jít pomalu. Takový zápas ho může jen zničit. Tu půl hodinu snad dostane.

Reagovat
Footballer

Podle mě nechtěl riskovat zranění, minule se na konci zápasu držel za stehno

Reagovat
vilp

T

Reagovat
vilp

To potom ok. Nějaké sebevědomí a začleňování moc neberu. Ne když hraje Gomes.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se hecnem, tak na otočení máme. Obrana dnes sice hoří nečekaně brutálně, ale góly byly vlastně z ničeho a z žákovských chyb Paulinha a Gomesa. Messiho nalevo jsem ale za celý poločas nepochopil? Někdo jiný jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Dembas mohl naběhnout napravo.

Reagovat
Teoretik

No počkej u obou gólů byl Sergi Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

První gól byl jasně Paulinhův...kdyby nebyl líný a rychleji se vrátil Robertovi pomoct, tak by gól nepadl. Roberto to měl s Willianem 1vs1 a ještě to ten haluzák trefil zázračně o zem a o břevno.

Reagovat
Teoretik

Však to Roberto podběhl, tohle musí brát, ale jasný, Paulinho je dozadu občas líný na krok. Ten druhý gól se těžko brání, problém byli naše (ne)ofsajdové pasti celou půli, ale stejně si musí poradit líp. Neříkám, že to byly čistě jeho góly, ale ty jsi o něm nezmínil ani slovo, ale zkritizoval jsi jiné hráče, kteří podle mě měli na gólech menší podíl.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten 2. hasil za stopery a nestihl do doběhnout prostě

Reagovat
Teoretik

nesmysl, ten hráč běžel z jeho pozice, a je to právě on, kdo musí ten náběh zachytit

Reagovat
smazaný uživatel

Kouknul jsem na to znova a mas asi pravdu no ale Pique se nechal vytahnout a jinak Sergi je tuhle sezonu uzasnej, i kdyz novy Dani Alves to nikdy nebude no

Reagovat
Teoretik

Jo, nechal se vytáhnout, Roberto na to reagoval a chtěl hrát ofsajd, tam se podle mě měla rychle vysunout celá obrana. V tý záloze to bylo otevřený, tak Pique v podstatě s tím hráčem musel. Ale jak říkám, tohle se pro obránce blbě brání. Není to rozhodně jen Sergiho gól.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře shrnuto

Reagovat
ADM

Hejt na Gomésa je prehnaný, no bohužiaľ zaslúžený. To je fakt jak o hráča menej. Ešte aj ten presink, ked sa rozbehne k hráčovi a potom pred ním zastane...

Reagovat
Visca el barca

Gomés je slabý, to je bohužel pravda.

Reagovat
bartlu

Slabý Pojem slabý je oproti Gomesovi Herkules.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se, že mu Valverde dává minuty, aby ho udržel než aby ho prodal.

Reagovat
smazaný uživatel

otocime

Reagovat
Visca el barca

Nebrečte furt. Pokud s udělá bod, tak spokojenost.

Reagovat
technecium

Reagovat
dextroza_m

Hoši, ale to plzeňský k tomu..

Reagovat
Footballer

1. poločas podle očekávání, do druhého tam poslat Andrése a Ousmana

Reagovat
LAM

Prostě nejhorší výkon vždy na Anoetu?

Od Guardioly i v největším laufu tam vždy hoříme a je jedno v jakym rozpoložení nastoupíme.Sociedad to hraje prostě jako nejdůležitější zápas roku a Barca tam jede skoro za trest.

Chtělo by to zkusit urvat aspoň remízu ať na Atlety něco naberem.Iniesta a Dembele by mohli ve druhym poločase udělat rozdíl

Reagovat
Greny

Paulinho opet utika CR7 v tabulce strelcu LaLigy

Reagovat
Gazdo

Teraz mi prosim povedzte kto co vidite na rakiticovi?

Reagovat
Rattlesnake

raketa je dneska ok. kromě té jedné zadrbávky.

Reagovat
Gazdo

No nie je dnes dobry ani omylom hoci su aj horsi od nas to je fakt ale gomesa uz akosi neratam. To je ako keby som ho porovnaval s dietatom s obrnou

Reagovat
Teoretik

Hrál dobře do obdrženého gólu, pak přestal stíhat jak byl Sociedad v laufu

Reagovat
roman1978

Je hrozny. Já bych ho prodal už loni.

Reagovat
Gazdo

tam mal hrat roberto/denis/rafinha

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevím, která pomazaná hlava ho vyskautovala (možná se přes něho jenom přepraly prachy), ale i týpci z české ligy jako třeba Kolář, vypadají oproti Gomesovi jako fotbalisti světové špičky, kteří by ho z fleku mohli nahradit v základu...jestli ho někdo koupí za 20 mega tak to bude zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba má bohaté rodiče.

Reagovat
dextroza_m

Jakože Andre Gomes Gates?

Reagovat
Rattlesnake

Vsadím se, že mui servírovali gazpacho, hned jak ho odstavili. Ne, vsadím se, že to sál z prsu. Z jednoho prsu polévku gazpacho, z druhého zdarma dobře vychlazené šampaňské!

Reagovat
dextroza_m

Vidím to jasně, krásná nedělní fotbalová pohádka skončí 2 - 3, konečně se trefí komár

Reagovat
smazaný uživatel

Gomés nemůže za to, že prohrávate 2:1.

Reagovat
bartlu

No, ten utok soupere zalozil vskutku luxusne. Chudak, tolik moznosti mel a nakonec zvolil nahravku souperi, co stal pred nim 3 metry.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto je dnes směrem dozadu slabý. V obou gólech má prsty.

Reagovat
Dr. Admess

Už si ten účet vypni, to je fakt děs, co tu plodíš za sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Valstně ne promiň za všechno může Gomés.

Reagovat
Generalní Gladiator

tak,tak, u nás gomes a u vás to druhy portugalsky kopyto ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše logika no.

Reagovat
Dr. Admess

Tady nejde jen o tuto debatu. Ty všeobecně píšeš strašný kraviny.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem culés no. Stejný názory mít nebudu.

Reagovat
roman1978

To s tím nemá nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi tu zase Romane?

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Jako není to úplně špatné. Nějaké situace tam byly a s trochou lepšího řešení mohly padnout, ale musíme si přiznat, že jsou domácí lepší. Hlavně Odriozola tam Albovi hodně zatápí. Tady bych se chtěl pozastavit poprvé nad Gomesem - neviděl jsem ho v defenzivní práci sebrat jediný balon ... .

Dopředu nám to jde přes Sergi Roberta a docela se zapojuje Paulinho. A podruhé musím zmínit Gomese - neviděl jsem ho v jediné kloudné akci.

Do druhé půlky musí jít Gomes dolů a Andrés na svůj flek. Tam ta strana kompletně nefunguje.

Moc moc se mi zamlouvá Odriazola.

Reagovat
dextroza_m

Ale Gomes v defenzivní práci si ukopl balon vlastní

Reagovat
dextroza_m

takže sebe brání výborně

Reagovat
smazaný uživatel

on nějaký balon sebral, ale okamžitě ho odevzdal blbou přihrávkou na 4 metry...to je snad ještě horší

Reagovat
ADM

Jj a následne padol druhý gól well done

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Teoretik

Lepší? To nejsou. Dvě šance, dva góly.

Reagovat
bartlu

Pyco a gomes tam leze i na druhy polocas.....VALDEZMRDE CHCIPNI

Reagovat
Switchback

Aspoň remízku

Reagovat
Teoretik

vyhrajem, musíte mít mentalitu vítězů

Reagovat
dextroza_m

No jednoho mentála tady máme

Reagovat
Teoretik

upřesni

Reagovat
dextroza_m

koemntář nad switchback-em

Reagovat
Teoretik

o mrtvých jen v dobrým

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Jooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
dextroza_m

vole nepište to sem dpč... Teprve si tam Messi vodí golmana

Reagovat
X-bano-X

ok

Reagovat
REPLIKATOR

nebreč furt

Reagovat
smazaný uživatel

počkej to seš snad o tři minuty ne ? :D nemáš účet u fortuny ?

Reagovat
dextroza_m

ee, čučím přes stramcomando či jak

Reagovat
Switchback

na jakej koukáš stream?

Reagovat
smazaný uživatel

já koukám na fortuně, tam je to tak půlminuta..jen mam zakrytý vlevo to skore a sázky (mam tam hozený okýnko se zápasem PSG)..takže nemáš účet u fortuny ? dokonce jde i pořád sázet, aniž bych to měl propojený s bankovnim účtem, jak strašili.

Reagovat
dextroza_m

To by mě ty fotbaly vyšly draho :-) Stačí, že u toho drtím poker, který mi dnes moc nejde

Reagovat
X-bano-X

A čo hrávaš sitka, casky či mtt?

Reagovat
dextroza_m

cash, ale mikro...

Reagovat
X-bano-X

Heh ja som sa na cashky nikdy necitil

Reagovat
dextroza_m

cash game z tebe udělá chlapa ovzlášť sázky typu 0,06 dolaru

Reagovat
X-bano-X

Tak hovorí sa že ak chceš vedieť či to má zmysel máš si isť zahrať na casku a ak si tam aj po 2 hodinách bez dokupu tak je to ok. Ale to je na mňa moc hrrr strategia

Reagovat
dextroza_m

hráváš?

Reagovat
X-bano-X

Teraz som dlhšie nehral ale zvyknem si zahrať 9-18 sitka za 1,5 alebo 3,5 a potom mtt do 5 ečok alebo skušam vykvaldiť ale skôr sponzorujem PS ako keby som z toho niečo mal. Baví ma to si zahrať. Mám doma kopec kníh tak si skúšam to čo si prečítam, bohužiaľ na mikro hrajú samí amateris takže sú mi knihy uplne na prd keď mi na preflopp 4bet do AA callnu 3 s J7 atd a ešte im to aj pride

Reagovat
dextroza_m

No je to tak, ale nejvíc šílím z toho, jak ty karty chodí, prostě pokaždé to s tebou vyjebe.. Nějaký úspěch? Já měl nejvíc za 5 dolarů výhru 5,5k dolcků.. 13 hodin turnaj, druhý den jsem byl v práci trochu pokrčený

Reagovat
X-bano-X

Žiadny, par ITM ale len 3-5 nasobok BI. Raz som skončil 22 v turnaji tam som bral tuším nejaký 40 násobok BI. Inak sitka a spiny som vyhrával pravidelne ale potom došli vždy downswingy a zas som bol na začiatku.

Reagovat
dextroza_m

klasika... Nahrabeš si složitě od Rusů a pak jim to za den odevzdáš

Reagovat
X-bano-X

U mńa je hlavne problém v tom že nemám na mtt čas, kvôli rodine sa nemôžem odpratať za comp na 5+ hodin a tak som rad za 2 sitka za večer resp za nejaký freezout. Lákajú ma aj bounty buildery ale tam sa hrá najmä zo začiatku strašne divoko a keď vidím 12k hráčske pole

Reagovat
dextroza_m

na mtt jsem měl zatím ale největší úspěch..

Reagovat
alcantara

Vamooooooos

Reagovat
smazaný uživatel

GÉNIUS SUAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Kanibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Kluivert9

Nádhera

Reagovat
patas92

que golaso

Reagovat
Jordi Alba

Nádherně.

Reagovat
smazaný uživatel

nádherně to trefil

Reagovat
Rattlesnake

luisito

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera fakt pěknej gól...

Reagovat
Dr. Admess

Luisitoooo

Reagovat
Teoretik

Segi roberto skvěle vyvezl balón, tohle umí jak nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to kloubouček...

Reagovat
smazaný uživatel

suarey ala thierry

Reagovat
dextroza_m

Zrovna ho tam Suarez foukne a kkt mi dá brutal raise na starech

Reagovat
Switchback

Roberto jistil, au

Reagovat
ADM

ešteže tam nevletel vo väčšej rýchlosti

Reagovat
Switchback

Reagovat
patas92

To teda moc nejistil, když míč letěl pod břevno a Sergi se tam klouzal po zádech

Reagovat
Switchback

Reagovat
dextroza_m

Jistil to podobně, jak policajti v Nohavicově písni

Reagovat
alcantara

Oddnes zase Suarez>Nemec

Reagovat
Frantszek

Tak nebyl špatnej. Gomez poloasistence

Reagovat
dextroza_m

Haluzák, to ani nechtěl

Reagovat
dextroza_m

aa poker z králů, paráda

Reagovat
Frantszek

2 Zubeldy na hřišti

Reagovat
Teoretik

Tak teď otázka do davu, bude v tomhle počasí Valverde riskovat nasazení Dembélého?

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Zdá sa že ano

Reagovat
dextroza_m

a kua... Takže komár jde na plac? Uvidím to až v pondělí nejspíš

Reagovat
ADM

Hrá sa v kopačkách

Reagovat
Teoretik

zachvíli to bude chtít pořádný lodě

Reagovat
Jordi Alba

Bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se rozcvicuje

Reagovat
Teoretik

Taky si myslím, že tam půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam pošli Dembase

Reagovat
REPLIKATOR

Dobrý chcanec je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho neposlal místo Gomese

Reagovat
patas92

kks to mohl bát gol

Reagovat
patas92

*být

Reagovat
ADM

Verma je stroj

Reagovat
Murena

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

už je drtíme

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

suaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!! BESTIE IS BACK

Reagovat
smazaný uživatel

JE To tam. Luisito

Reagovat
dextroza_m

Takže se mám těšit na gol? Paráda

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

tvůj stream je kvalitní ale dobrý 3 minuty pozadu

Reagovat
dextroza_m

Když to tak vezmeš, tak co jsou tři minuty v životě, navíc se na tu radost můžu připravit a nemusím tady řvát, moja pospává a zítra prej vstává

Reagovat
Switchback

Reagovat
dextroza_m

svině...

Reagovat
X-bano-X

To vyznelo ako keď v TBBT hovorí Rajesh

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Rattlesnake

šelma je zpátky

Reagovat
Teoretik

Luiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Dr. Admess

Luis!!

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Murena

Reagovat
REPLIKATOR

Chladnokrevně

Reagovat
dextroza_m

Hezky a navíc pěkně!

Reagovat
ADM

Nikdy neviem či dal konkrétny strelec dva goly alebo sa stále píše o tom istom s takými rozostupmi ...

Reagovat
13

Dembele se mi moc nepozdává, Couts bude mnohem lepší posila.

Reagovat
dextroza_m

Socky odpadly, to nemohly vydržet, pome ještě jeden od komára

Reagovat
Teoretik

Ale rozhodčí s tím jak dnes rozdává karty nahrává nějakému zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona 3 strely na bránu = 3 góly ... Sociedad hrá bez obrany ?

Reagovat
dextroza_m

Zkušený tým ví přesně kolik má vyslat střel na bránu... Někdy toho valoára poslouchejte

Reagovat
Teoretik

Stačí mít v týmu útočníka a ne Benzemu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v 11 hrajem až od 80. minuty

Reagovat
dextroza_m

Komár má takové náznaky geniality, doufám, že toho od něj ještě hodně uvidíme

Reagovat
Murena

Reagovat
dextroza_m

Ty vole zítra zase celý den matematika, úterý poslední zkouška a mně to pivo dnes tak chutná... Ještě bych tři ztrestal

Reagovat
X-bano-X

Leooooo

Reagovat
dextroza_m

Už se na to těším

Reagovat
patas92

wtf Rulli

Reagovat
patas92

hmm asi nešlo

Reagovat
SIRBRANIKE

Pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

messi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

GOAT!!

Reagovat
SIRBRANIKE

ouuu

Reagovat
PP

On je snad čím dál lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam

Reagovat
Jordi Alba

wow

Reagovat
smazaný uživatel

je to bůh ...prostě bůh..Miluju ho !!!! A ta patička na Albu, waw waw waw !!!

Reagovat
dextroza_m

na pána

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš

Reagovat
Dr. Admess

Leoš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fantazie leooooooooo a je to doma v suchém triku, Valverde povodil jak pán!!!! po kolika? po 10 letech?

Reagovat
smazaný uživatel

asi 11

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Jordi Alba

V lize naposled 2007 a v CdR 2017.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

12 tuším.

Reagovat
dextroza_m

Verma je výborný, ted moc nevím na kolik chce hrávat stoperů Ernesto.

Reagovat
20fredy20

Penaldo pozerá doma v tv?

Reagovat
dextroza_m

a žere Leošove brambůrky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dextroza_m

Socieedad mnohem lepší. Barcu drží jen referee...

[reagovat]

dextroza_m

14.01.2018 21:18

#

už si utřel včerejší slzyčky?

[reagovat]

newTH6

14.01.2018 21:19

#

Samozřejmě, dnes si to vynahradím....

Tak snad jindy kámo..

Reagovat
smazaný uživatel

Co že brankář vůbec nereagoval.

Reagovat
dextroza_m

Nechtěl..

Reagovat
REPLIKATOR

prodaný

Reagovat
smazaný uživatel

Takého jeba ako ten brankar to nepochopim, ta lopta pada 5 sekund a on tam stoji ako prikovany

Reagovat
dextroza_m

Naštěstí by jsi to ty chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to chytia druhi a tazsie kopy tak to mal chytit

Reagovat
Teoretik

tak když koukáš na zpomalený záběr...

Reagovat
dextroza_m

One je celý zpomalený, na bilybalet.cz se mu smějí už i autisti

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa tam nikto nesmeje, odkial mas ze tam chodim?

Reagovat
dextroza_m

Nick Tiger, už jsem se Tě ptal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam nechodim ani nevystupujem pod takym nickom. A uz vôbec sa mi nesmeju kedze ja som z futbalového prostredia na rozdiel od "odbornikov" typu ty na ktorých sa bavime

Reagovat
dextroza_m

Takže to jsi ty.. KAždého tam nazýváš "odborníkem" apod.

Reagovat
X-bano-X

Čo to znamená "som z futbalového prostredia", aj taká upratovačka v škole je zo "školského prostredia"

Reagovat
smazaný uživatel

Má doma kopačák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš se ti nechce uznat, že to Leošek dobře trefil

Reagovat
REPLIKATOR

Piqué blázen

Reagovat
dextroza_m

Mám obavu, že naše nejlepší stoperská dvojice je momentálně Umtiti - Verma

Reagovat
REPLIKATOR

Mina - Vermaelen

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti-Mina

Reagovat
dextroza_m

na Minu je příliš brzo hodnotit, když kopl akorát na představovačce

Reagovat
smazaný uživatel

akorat spolu snad jeste nehrali

Reagovat
dextroza_m

to bude dvojka.. úplně černý a úplně bílý

Reagovat
PP

Ten Pique je hrozný retard.. Fakt s Ramosem bráchové, byt Ramos je větší kokot na hřišti..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Pique je uplne mimo oproti Umtitimu a Vermovi

Reagovat
X-bano-X

Uvidíme či Verma s Umtitim dokážu hrať spolu......

Reagovat
alcantara

Vyhrat na Anoete ligovy zapas s Gomesom v zostave... Tazko to nieco tento rok prekona, ani treble.

Reagovat
X-bano-X

Pekne. Valverde popustil, pritiahol, všetkých si nás povodil a ide späť do Barcelony s úsmevom na perách

Reagovat
dextroza_m

skoro jako Eso Rimmer

Reagovat
patas92

Nedovedu si představit, že ještě někdy prohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

toto je víc, než vyhrát Ligu Mistrů

naše druhé poločasy

Sua a Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde umí skvěle zareagovat a změnit taktiku, když je to třeba.

Reagovat
Teoretik

Pique rozhodčí celý zápas nevytahoval karty, tak mu ukázal, jaký je debil, když v takovém počasí nasadil tak mírný metr

Reagovat
roman1978

Piq vypadá vedle Vermy jako školák.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

suarez motm

Reagovat
smazaný uživatel

už delší dobu je zase výborný, ten hejt na něho už mě mrzel

Reagovat
smazaný uživatel

uz bylo na case

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 1+2?

Reagovat
smazaný uživatel

1+1 ale kolik tam toho připravil pro Albu dneska...za mě je on MOTM, ikdyž jen lehce, protože |Suarez dal genialni gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Pique je retard uz nejaku dobu, zakomplexovany Katalánec, to tu niektori prave objavili Ameriku

Reagovat
dextroza_m

Běž si sepsat nákupy, co musí Real udělat, aby mohl opět dominovat a zítra Tě z toho vyzkouším!

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé out for three to four weeks

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele