LaLiga - preview 12. kola: Dva z nejhorších

28.10.2022, 09:12, aktualizováno 31.10.2022, 08:31
Previews
Fanoušci Elche (© AFP)
Elche vůbec nezachytilo úvodní třetinu sezony a přestože v uplynulých týdnech alespoň začalo získávat body díky remízám, tak zůstává na dně tabulky. V tuto chvíli stále čeká na první výhru, šanci dostane ve večerním utkání proti Getafe...
Elche CF - Getafe CF  (pondělí 21:00)
V pondělí se bude dohrávat utkání Elche - Getafe a zejména pro domácí jde o velmi důležitý duel. Elche totiž zůstává jediným týmem LaLigy, který ještě nezvítězil. Ani jeden tým se aktuálně nemůže pyšnit optimální formou.

Čekání na ligové vítězství Elche nebere konce. Po jedenácti odehraných kolech jsou Los Franjiverdes jediní, kdo ještě nezažil pocit vítězství. Musí to být určitě frustrující, na druhou stranu každá série jednou končí a v Elche pevně věří, že to bude v pondělí.

Už v minulých zápasech předvedli domácí celkem dobrý výkon a remízy z Valencie a Espanyolu jsou příslibem. Elche tentokrát vyzve na svém stadionu Getafe, což je tým, kterému se také příliš nedaří. Elche navíc dokázalo Getafe v minulém ročníku LaLigy dvakrát porazit a to dává fanouškům další naděje.

Azulones, jak se Getafe přezdívá nevyhráli už pět kol v řadě a od sestupových příček je dělí jen lepší skóre. Hosté by proto potřebovali nějaký úspěch, který by je nastartoval i do dalších kol.

Elche bude opět bez Federica Fernándeze, Javiera Pastoreho i Fidela. Existují naděje, že se do hry vrátí Helibelton Palacios, jehož limitovaly svalové problémy. Tři hráče bude postrádat i madridský celek, konkrétně se jedná o Fabricia Angileriho, Munira El Haddadiho a Maura Arambarriho.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Bigas, Roco, Verdu - Palacios, Guti, Mascarell, Collado, Clerc - Milla, Boye
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Mitrović, Duarte, Dakonam - Iglesias, Maksimović, Milla, Alena, Angileri - Ünal, Mayoral
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 2.90 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Valladolid  (neděle 14:00)
Nedělní program LaLigy načne duel dvou týmů, kterým se v minulých týdnech dařilo - Osasuny a Realu Valladolid. Oba celky mají v případě úspěchu velkou šanci přiblížit se pohárovým příčkám.

Negativní série čtyř zápasů bez výhry skončila vítězným zápasem nad Espanyolem, což se navíc podařilo potvrdit i ziskem jednoho bodu v Gironě. Osasuna zvládla tyto zápasy především takticky a podobně složité utkání očekává i v neděli odpoledne. V březnu se na stejném stadionu a se stejnými účastníky zrodila bezgólová plichta. Tu tentokrát Osasuna chtít nebude a ráda by po čtyř letech Valladolid konečně porazila.

Bude to obtížný úkol už vzhledem k tomu, jakou formou hosté oplývají. Valladolid totiž zahájil měsíc říjen ve velkém stylu a z pěti zápasů rovnou tři vyhrál a jeden zremizoval. Díky tomu se vyhoupl na jedenácté místo tabulky a na evropské poháry v tuto chvíli ztrácí přijatelné čtyři body.

Co se týče absencí, není na straně Osasuny nic nového. Pro zranění stále chybí Kike Saverio, Aridane Hernández a Abde Ezzalzouli. Protože domácí v posledních zápasech bodovali, nedá se očekávat, že by Jagoba Arraste provedl významnější změny v sestavě. Kompletní v žádném případě nebude ani Valladolid, ten se musí obejít bez Kenedyho, Luise Péreze, Anuara Tuhamiho a Ivana Fresneda.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, U. Garcia, Cruz, Sanchez - Barja, Gomez, Torro, Moncayola, Oroz - Ávila
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - J. Sanchez, Fernandez, El Yamiq - Rosa, Monchu, Plano, I. Sanchez, Escudero - Weissman, Leon
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.64 - 4.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Girona FC  (neděle 16:15)
Vedoucí Real Madrid se v rámci 12. kola představí na Santiago Bernabéu proti Gironě a očekává se, že jednak prodlouží svoji neporazitelnost a především získá tři body. Zajímavé je, že poslední vzájemný duel na tomto místě ovládla šokujícím způsobem Girona.

Psal se únor 2019 a Real Madrid hostil na své půdě tehdy výrazně tápající Gironu. O třech bodech prakticky nikdo nepochyboval, jenomže přišel šok. Real doma s Gironou padl 1:2 a na titul mohl později zcela zapomenout. Pro Gironu to byl velký paradox, zvítězit na Realu Madrid a nakonec stejně sestoupit.

Po více než třech letech je tu utkání mezi Realem a Gironou znovu a na pozici favorita se nic nemění. Real Madrid je od začátku sezony k neporažení a dle všech předpokladů by měl získat všechny tři body. Svěřenci trenéra Carla Ancelottiho se budou revanšovat za středeční porážku v Lipsku, která ještě "Bílému baletu" zkomplikovala zisk prvního místa. Ten je pro obhájce ligového titulu i triumfu v Lize mistrů důležitý pro lepší nasazení pro osmifinálový los.

Zpátky k LaLize. Forma Realu je jedním slovem úžasná - z jedenácti zápasů jich královský celek vyhrál deset. Naposledy třemi góly porazil Sevillu a dál vévodí tabulce s tříbodovým náskokem na Barcelonu. "Tým se cítí dobře a je motivovaný odehrát proti Gironě skvělý zápas a zvítězit," prohlásil stručně trenér Ancelotti.

Komu se naopak nedaří, to je Girona. Katalánci čekají na výhru necelé dva měsíce a v tabulce se stihli propadnout už do sestupových vod. Girona samozřejmě nemá v Madridu co ztratit a to by mohla být její výhoda.

Do kádru Realu se vrací trio Luka Modrić, Dani Ceballos a Mariano Díaz. To jsou pro Carla Ancelottiho skvělé zprávy. V Lipsku nehrála dvojice Federico Valverde a Karim Benzema, ale zatímco prvně jmenovaný by se mohl na soupisce objevit, v případě Benzemy nebude klub zbytečně riskovat. Co se týče Girony, tam nebudou k dispozici Borja García, Juanpe a Ibrahima Kébé.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modrić, Tchouameni, Kroos - Valverde, Rodrygo, Vinicius
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Couto, D Lopez, Bueno, Hernandez - Herrera, Romeu, A.Garcia, Riquelme - Vallejo, Castellanos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.34 - 12.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Villarreal CF  (neděle 18:30)
Těžkou porážku utrpěl Athletic Club minulý týden na Barceloně a nezbývá mu nic jiného, než to napravit v souboji s jiným pohárovým účastníkem Villarrealem. Baskové budou mít výhodu domácího prostředí i delší pauzy, neboť "Žlutá ponorka" hrála ve čtvrtek zápas Konferenční ligy proti izraelské Beer-Shevě.

Athletic aktuálně neprožívá nejšťastnější období a minulý týden museli jeho fanoušci spolknout hodně hořkou pilulku, když jejich oblíbenci prohráli na Camp Nou vysoko 0:4. Baskický celek zároveň nevyhrál ve čtyřech zápasech v řadě, což se mu letos stalo poprvé.

Nový trenér Ernesto Valverde tak má o čem přemýšlet. Jeho návrat na barcelonský trávník se proměnil v potupu, nicméně není všem dnům konec. Athletic se může vrátit zpět na vítěznou vlnu, pokud na San Mamés zvládne bitvu s Villarrealem.

"Žlutá ponorka" má za sebou vystoupení v Evropské konferenční lize a byť nedokázala v azylu na Ciutat de Valéncia porazit Hapoel Beer-Sheva (2:2), na jejím vedoucím postavení ve skupině C se vůbec nic nezměnilo a už ani nezmění. Villarreal postupuje z prvního místa a dál může snít sen o zisku další evropské trofeje.

Bude to už bez Unaiho Emeryho, který přijal nabídku Aston Villy a jehož na lavičce Villarrealu naradil Quique Setién. Jeho úkolem bude zlepšit výsledky a plnohodnotně zapojit tým do bojů o Ligu mistrů. "Žlutá ponorka" zatím na ligové scéně tápe a v tabulce jí patří až sedmé místo. Na druhou stranu ztráta na čtvrté místo není nijak dramatická.

"K zápasu přistoupíme se stejnými ambicemi a odhodláním vyhrát jako vždy. Je to přímý soupeř, takže si chceme jít pro všechny tři body," prohlásil sebevědomě záložník Athleticu Unai Vencedor.

Pokud jde o vzájemnou bilanci, lépe je na tom tým z Bilbaa. Athletic neprohrál s Villarrealem už čtyři roky a tuhle sérii touží v neděli prodloužit.

Athletic bude v neděli bez tří hráčů, na marodce totiž zůstávají Ander Capa, Ander Herrera a Dani García. Co se týče Villarrealu, tady se dá předpokládat jiná jedenáctka, než která vyběhla na trávník ve čtvrtek proti Beer-Shevě. Álex Baena a Manu Morlanes se do sestavy nedostanou určitě, neboť oba uviděli s Almerií červenou kartu. Stejně jako dlouhodobě absentující Alfonso Pedraza, Gerard Moreno a Juan Foyth.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, I Martinez, Alvarez, Berchiche - Berenguer, Vencedor, Sancet, Muniain - Iňaki Williams, Nico Williams
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Femenia, Albiol, Torres, Mojica - Parejo, Coquelin, Trigueros - Danjuma, Jackson, Chukwueze
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.51 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Real Betis  (neděle 21:00)
Nedělní večer bude patřit dvěma pohárovým zástupcům Realu Sociedad a Realu Betis. Oba celky se potkají na Anoetě a budou chtít zvítězit. Jedná se o duel čtvrtého celku s pátým, takže ve hře je toho opravdu hodně.

Pochopitelně nejde o rozhodující zápas, ovšem výhra ve vzájemném utkání může ten či onen tým výrazně povzbudit. Real Sociedad přišel minulý týden o sérii pěti výher v řadě, když tak trochu nečekaně prohrál ve Valladolidu, jedinou branku zápasu vstřelil už po čtvrthodině hry Sergio León. La Real se však porážkou nenechal vykolejit a ve čtvrtek stvrdil svůj postup v Evropské lize dvoubrankovou výhrou na Kypru.

Ve stejné soutěži a rovněž na půdě soupeře zvítězil i Real Betis. Verdiblancos vydřeli výhru 1:0 nad Ludogorcem a také oni stvrdili svůj postup do jarní fáze. Betis skončí ve skupině na prvním místě. V LaLize už to tak slavné není a po skvělém začátku začal Pellegriniho tým klopýtat. V posledních pěti zápasech vyhrál jen jednou a naposledy doma nestačil na Atlético.

Betis ale zůstává ve hře o Ligu mistrů a pokud v přímém souboji vyzraje na Real Sociedad, vrátí se na čtvrté místo, které není v rukou nikoho jiného, než celku ze San Sebastianu.

Real Sociedad bude i nadále postrádat Mohameda Aliho Cho, Umara Sadiqa, Martina Merquelanze, Aihena Munoze a Mikela Oyarzabala, na marodce je navíc i Kubo. Zaplněná marodka trápí Basky prakticky od začátku nové sezony, ale ani to nebrání Imanolu Alguacilovi rotovat sestavou. Je jasné, že oproti zápasu Evropské ligy udělá domácí kouč několik změn.

To samé platí i o Betisu. Manuel Pellegrini však nemůže počítat s Victorem Camarasou, Juanmim i veteránem Joaquínem. Vítanou zprávou je návrat Sergia Canalese.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Rico - Mendez, Zubimendi, Merino - D. Silva - Sorloth, Karrikaburu
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Sabaly, Felipe, Pezzella, Moreno - Rodriguez, Carvalho - Canales, Fékir, Rodri - Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.28 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Celta Vigo  (sobota 14:00)
Už od 14 hodin začne sobotní program španělské nejvyšší soutěže zápasem Almeríe se Celtou Vigo. Oba celky mají rozhodně co napravovat, protože jen bod, respektive dva je dělí od sestupových příček.

Almería se s Celtou Vigo potkala v loňské sezoně čtyřikrát a zatímco na poli LaLigy byli úspěšnější Rojiblancos, v Copa del Rey slavila postup Celta. Před dalším vzájemným zápasem to nic zásadního neznamená, duel jednoduše nemá favorita.

Domácí tým před týdnem prohrál s Villarrealem 1:2 a nenavázal tak na úspěšné představení proti Gironě. V novém ročníku tak nedokázal slepit dvě výhry a jeho výsledky mají nadále kolísající tendenci. Almería má na svém kontě pouze deset bodů a v tomto směru potřebuje zabrat. Dobře to ví i trenér Rubi a v domácím prostředí doufá v pomoc "dvanáctého" hráče. Almería z pěti domácích zápasů tři vyhrála, dočká se i čtvrtého vítězství?

Výhodou jí určitě bude domácí prostředí, navíc Celtě se venku s výjimkou jednoho utkání vůbec nedaří. Také Celestes před týdnem nevyhráli a v domácím zápase s Getafe brali bod (1:1).

Almería se bude muset vypořádat bez Carlose Rojase, Alexe Centellese, Marka Milovanoviće a Juana Nieta. Celta Vigo hlásí jen dvě absence, jmenovitě jde o zraněné Augusta Solariho a Huga Malla.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Pozo, Kaiky, Ely, Brandariz, Akieme - Robertone, Eguaras, Melero - Baptistao, Toure
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Marchesin - Mingueza, Aidoo, Nunez, Galan - Rodriguez, Beltran, Veiga, Perez - Aspas, Paciencia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.48 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cádiz CF - Atlético Madrid  (sobota 16:15)
Na Estadio Ramón de Carranza zavítá Atlético Madrid a bude se chtít revanšovat za vyřazení z Ligy mistrů. Atletům to v LaLize celkem šlape, což se v žádném případě nedá říci o domácích. Cádiz je dokonce předposlední a na nesestupové příčky ztrácí už tři body.

Atlético v týdnu remizovalo s Bayerem Leverkusen 2:2 a definitivně si zabouchlo dveře do osmifinále Ligy mistrů. Tam bude madridský kolos chybět po delší době a samo sebou, že jde o velké zklamání. "Je to pro nás těžká chvíle, ale budu s tímhle týmem nadále makat, abychom dosáhli něčeho, co chceme, jako třeba Liga mistrů pro příští rok," nechal se slyšet Diego Simeone.

Argentinský kouč bude ve zbytku sezony pod tlakem, protože ve hře zůstává španělský titul i případné vítězství v Evropské lize. Atleti budou patřit mezi největší favority a dost možná to rozhodne o další trenérově budoucnosti. Populární "Cholo" má smlouvu na Wanda Metropolitano do roku 2024.

V LaLize se Atletům daří, což potvrzuje týden stará výhra na půdě Realu Betis. Madridský celek si po ní pojistil třetí místo za vedoucím Realem Madrid a druhou Barcelonou. A právě tyto dva giganty bude chtít v tabulce přeskočit.

Cádiz doposud slavil výhru jen jednou a není divu, že se v tabulce krčí až na předposledním místě. Nic na tom nezměnila ani nedávná série čtyř remíz v řadě. Minulé kolo se pak Žluté ponorce nepovedlo vůbec a ve Vallecanu dostala napráskáno 5:1. Atlético je jasným favoritem. S Cádizem neprohrálo od roku 1989 ani jeden zápas a prakticky pravidelně vítězí.

Cádiz dál trápí rozsáhlá marodka - Joseba Zaldua, Momo Mbaye, David Gil, Jon Garrido a Ivan Alejo nenastoupí kvůli nejrůznějším zraněním. Mimo hru jsou i suspendovaní Isaac Carcelen s Rubenem Alcarazem, a to jsou pochopitelně citelné zásahy do sestavy. Atlético sice neutrpělo žádná nová zranění, v Cádizu však budou nadále chybět Thomas Lemar, Koke, Sergio Reguilon a Marcos Llorente.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Cala, L Hernandez, Chust, Espino - Sobrino, Fede, Mabil, Blanco - Perez, Lozano
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Molina, Gimenez, Savić, Reinildo - Correa, Witsel, De Paul, Carrasco - Morata, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.56 - 3.81 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Rayo Vallecano  (sobota 18:30)
Břímě Ligy mistrů opadlo i ze Sevilly, a aby si jí v Andalusii zahráli i příští rok, budou do toho muset pořádně šlápnout. Sevilla v LaLize výrazně zaostává a od sestupu jí aktuálně dělí pouhý bod. V sobotu si může nelichotivou bilanci vylepšit domácím zápasem proti Rayu Vallecano.

Kormidla Sevilly se teprve nedávno chopil Jorge Sampaoli a už teď si prožil velké zklamání. Sevilla totiž vypadla z Ligy mistrů, byť za to argentinský kouč nemohl. Definitivní konec pohárů to ale není, protože tým se přesunul do své oblíbené soutěže Evropské ligy.

Zdá se, že v tuto chvíli povede cesta zpět do Ligy mistrů právě přes Evropskou ligu, protože na domácí scéně to je jeden velký průšvih. Rojiblancos dosud vyhráli jen dva ligové zápasy a od sestupových příček je dělí jeden bod. Takto špatný start do sezony nezažila Sevilla už hodně dlouho.

V sobotu večer se na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána představí Rayo Vallecano, které si před týdnem s chutí zastřílelo do sítě Almeríe (5:1). "Utkání Ligy mistrů skončilo a my se teď soustředíme jenom na Rayo, což pro nás bude velmi těžký zápas. Soupeř má velmi agresivní tým, hraje s velkou intenzitou a je nepříjemný pro každého. Na Atléticu nakonec remizoval, je vytrvalý, organizovaný a ofenzivní," varoval před Vallecanem kouč Jorge Sampaoli.

Rayo je po jedenácti kolech na desátém místě, a pokud se mu povede překvapit, může se přiblížit evropským pohárům. Hosté také mohou prodloužit sérii ligové neporazitelnosti na čtyři utkání.

I přes všechny domácí nezdary je Sevilla pořád považována za hlavního favorita. Svědčí o tom i vzájemná bilance s Vallecanem, která je naprosto dominantní. Rayu se podařilo Sevillu porazit naposledy v roce 2012!

Jorge Sampaoli se bude muset vypořádat s absencemi Tanguye Nianzoua, Fernanda a Jesuse Manuela Corony. Ani Rayo nebude kompletní, problémy s ramenem přetrvávají u Andrese Martina, zatímco Randy Ntek si odpykává karetní trest.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Montiel, Gudelj, Marcao, Telles - Rakitić, Jordan, Isco - Lamela, En-Nesyri, Gomez
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Lejeune, Catena, F. Garcia - Palazon, Valentin, Comesana, A. Garcia - Trejo, Camello
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.40 - 4.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - FC Barcelona  (sobota 21:00)
Jednoznačně největším tahákem 12. kola španělské nejvyšší soutěže je střetnutí Valencie s Barcelonou. Domácí Los Che naposledy nešťastně padli s Mallorcou a ztracené body budou chtít získat nazpět proti věhlasnému gigantovi. Barcelona neodvrátila vyřazení z Ligy mistrů a jejím primárním cílem teď bude zisk španělského titulu.

Valencia se chce letos vrátit do evropských pohárů a pro tento úkol angažovala italského trenéra Gennara Gattusa. Jeho mise je zatím relativně úspěšná, neboť Valencii dělí od pohárových pozic jen tři body, a mohlo to být ještě veselejší, nebýt nešťastné porážky s Mallorcou v minulém kole. Netopýři v tomto zápase zahazovaly šance, zatímco Mallorca proměnila, co se dalo.

Odčinit domácí nezdar se teď pokusí proti Barceloně, což zrovna není soupeř, kterého byste poráželi každý den. "Rádi si zachováme náš styl. Uvidíme jak bude Barcelona hrát a s jakými hráči nastoupí. Musíme to respektovat, ale styl a mentalita mého týmu se měnit nebude," prohlásil jasně na tiskové konferenci Gennaro Gattuso.

Pokud se má Valencia o co opřít, je to domácí prostředí. Na Mestalle hrají Los Che dobrý fotbal a především získávají body, s výjimkou už zmiňovaného zápasu s Bermellones. "Mestalla má vždycky skvělou atmosféru. Myslím, že zítra tu budeme mít 45 tisíc diváků a to nám musí dodat sílu. Na všech zápasech na Mestalle, a to i v přátelských utkáních, jsem viděl vždy skvělé fanoušky," liboval si italský bouřlivák.

Proti Barceloně čeká Gattuso velmi těžký střet a k samotnému soupeři se vyjadřoval jen velmi rozpačitě. "Rád mluvím spíše o svém týmu. Jsou tu dvě různé Barcelony. V LaLize dávají spoustu gólů a hrají neuvěřitelný fotbal. V Evropě je to jiné. Myslím, že mají velmi dobré, talentované hráče a rozhodně to bude těžký mač."

Barcelona samozřejmě vstřebává vyřazení z Ligy mistrů. Jednak jí nepomohl zápas Interu s Viktorií, a pak se jí nepodařilo porazit Bayern Mnichov. Barca prohrála s německým šampionem už šestý vzájemný duel v řadě a přes základní skupinu soutěže neprošla podruhé za sebou. Katalánci sice nebudou na jaře v evropských pohárech chybět, ale budou hrát "jen" Evropskou ligu, a to není nic, co by fanoušky těšilo. V Lize mistrů je pak čeká letošní derniéra na půdě Plzně.

Hlavním cílem Katalánců je tak zisk španělského titulu. Sesadit z trůnu nenáviděný Real Madrid by bylo velké zadostiučinění, avšak i to bude nesmírně obtížné. V tuto chvíli ztrácí Barca na první místo tři body.

Valencii budou chybět Samu Castillejo, Jaume Domenech, Ilaix Moriba i Mouctar Diakhaby. Stejná situace panuje i v táboře Barcelony a trenér Xavi se dál musí obejít bez Memphise Depaye, Ronalda Arauja a Sergiho Roberta.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Correia, Paulista, Guillamon, Gayá - Musah, Almeida, Foulquier - Lino, Cavani, Kluivert
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Bellerin, Kounde, E. Garcia, Baldé - Gavi, De Jong, Pedri - Dembélé, Lewandowski, Fati
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.99 - 4.75 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RCD Mallorca - Espanyol Barcelona  (pátek 21:00)
Páteční předehrávku LaLigy tentokrát obstarají RCD Mallorca a Espanyol. Domácí minulý týden přivezli všechny body ze stadionu Mestalla a právě na tento úspěch by rádi navázali i před vlastním publikem. Má to však jeden háček. Bermellones letos ještě dvě výhry neslepili a s Espanyolem dokonce poslední vzájemný zápas prohráli.

Výhra ve Valencii byla z pohledu Mallorcy i jejích přívrženců velkým překvapením. Valencia totiž nebyla horším týmem, spíše naopak, nicméně nedokázala proměnit své příležitosti a Mallorca pak favoritovi zasadila lekce z produktivity.

Tři body to jsou pro Mallorcu plusové a jak moc velkou váhu budou mít, to ukáže právě následující duel s Espanyolem. Ostrované se aktuálně nacházejí ve středu tabulky na dvanáctém místě a netají se tím, že by chtěli proniknout do první poloviny.

Výrazně blíže je sestupovým příčkám Espanyol. Na osmnáctou Gironu má k dobru jenom bod a proto potřebuje na Mallorce uspět. Od hrůzostrašného začátku se sice Espanyol zvedl, stále se mu ale nedaří vyhrávat. V této sezoně toho docílil zatím jen dvakrát.

Utkání nemá jasného favorita. Bylo řečeno, že Espanyol poslední vzájemný souboj vyhrál, na druhou stranu se ale hrálo v Katalánsku. Obecně vzato je bilance z posledních let velmi vyrovnaná.

Mallorce bude i v tomto střetnutí chybět Tino Kadewere, stejně jako vykartovaný Rodrigo Battaglia. Stejná situace panuje i v táboře hostí, kde scházejí Adria Pedrosa a Ruben Sanchez.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - Costa, Copete, Raillo, Valjent, Maffeo - De Galarreta, Babu, Sanchez - Lee, Muriqi
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Olivan, Cabrera, Gomez, Gil - Exposito, Darder, Souza - Puado, Joselu, Braithwaite
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 2.95 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid11101028:931
2.FC Barcelona1191128:428
3.Atlético Madrid1172218:923
4.Real Sociedad1171316:1322
5.Real Betis1162314:820
6.Athletic Bilbao1153319:1218
7.Villarreal CF1153314:718
8.CA Osasuna1152411:1117
9.Valencia CF1143418:1315
10.Rayo Vallecano1143416:1415
11.Real Valladolid1142511:1514
12.RCD Mallorca113359:1212
13.Celta Vigo1132612:2111
14.Espanyol Barcelona1124514:1910
15.UD Almería1131712:1910
16.Sevilla FC1124511:1810
17.Getafe CF1124511:1910
18.Girona FC1123615:199
19.Cádiz CF111465:227
20.Elche CF110478:264

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (193)

Přidat komentář
eder

...ale nedotáhne

Reagovat
LAM

Tak jsem zvědavej jak na nás dolehla výpadek z LM. Poslední dva ligový zápasy to byla velká paráda, ale psychika bude teď asi dole.

Stegen-Balde,Garcia,Kounde,Bellerín-De jong,Gavi,Pedri-Ferran,Lewa,Dembele.

Jinak jestli je pravda, že budeme nakupovat už teď v zimě místo letního období, tak opravdu prosím o DM a RB

Sergio,Pique a Alba snad nejdéle po sezoně pryč

Reagovat
roman1978

Nejpozději, ne nejdéle.

Reagovat
Gazdo

Neverim ze tam neda Busquetsa. Plus samozrejme utavit Pedriho musi byt opat cielom sezony

Reagovat
Mass

Skvělé, že se rozhodčí naučili v LaLize nežrat simulace jako teď v případě Carrasca, jen škoda že za to nedávají karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone je momentálně ještě větší tragéd než Allegri. A to je co říct. Felixe snad v létě někdo “vykoupí”.

Reagovat
EaP

Tak ja dúfam, že neprepne Laportovi. Ale pri tom ako upiekli Griezza a spustili cenu, možné to je. Laporta o Félixovi dosť často básní

Reagovat
Eichel

Félix je skvelý hráč. Jeho problém je, že si vybral skutočne hrozný klub pre jeho vývoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol uz vyhoďte toho Simeoneho. To Atlético je na bliti

Reagovat
LAM

Tak co je pořád s tím Gavim, že není už duhej zápas v základu? Na soupisce normálně je, tak nechápu proč tam místo něho straší hroznej Sergio. A Balde na pravo je tak blbost.

Reagovat
bartlu

Mastermind Xavi....

Jak dlouho potrvá, než začneme hrát moderní, konkurenceschopný fotbal?

Reagovat
drussbarb

Uvidíme, pořád chci věřit, že se tiky taka vrátí a bude konkurenceschopná

Reagovat
dextroza_m

Jen ji zrychlit a využívat přečíslení, ne čekat, až se soupeř vrátí...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Fati, Mamardašvili fakt dobře vyběhl

Reagovat
smazaný uživatel

jaký ofsajd volové

Reagovat
dextroza_m

Proč to nenechali dohrát? To už si vážně dělají prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

navíc to ani nebylo těsné, Lewa tam měl snad metr rezervu

Reagovat
dextroza_m

Banda hovad ti rozhodčí...

Reagovat
dextroza_m

Dembele dnes zase strašidelný zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je úplně nulová, dostat první gól z nějaké blbosti by hodně bolelo.

Reagovat
Rattlesnake

baldé je rychlonožka.

skvělý odpych též.

kewl hráčik.

Reagovat
Rattlesnake

ericu jdi se vysrat už,

seriózně ale

Reagovat
dextroza_m

Nechápu, že dnes Dembele trefil na stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Lewaaa, parádní hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso, co to bylo kurva

Reagovat
LAM

Copak systém funguje dobře, ale to naše řešení situací

Bál jsem se, že na nás bude mít LM velkej dopad a je to tady. Bylo lepší ten zápas s Bayernem vůbec nehrát. Snad zapneme trochu hlavu a něco tam dotlačíme.

Jinak snad bude brzo ke Koundemu Araujo i ten Christensen. To dva tam dělají hrzný věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý poločas, není to špatné, ale zase chybí přesnost v zakončování akcí - opět popelnicové verze Fatiho a Demby, naštěstí ke konci poločasu už tam dali pár lepších akcí a centrů. Pedri dnes po "delší" době výtečný. Valencia je skoro neškodná, ale spíš si nechávají síly na hrocení v poslední půlhodině, takže bych si kluci vzadu měli dávat sakra pozor.

Reagovat
Diskostu

Alonso oranžova karta ,Balde čistý zmrd v čom vlastne vyniká toľko ospevovaný Pedry okrem simulovania ?

Reagovat
Lemiux66

A ty ho vidis hrat prvni polocas ne?

Reagovat
dextroza_m

Kdo je PedrY?

Reagovat
Ed_Hazard

Hugo Duro v 85min na plac a poprosim rozhodnut v nadstavenom case

Reagovat
Lemiux66

Rino to ke konci vyhroti. Mohli by se s Xavim chytnout, i kdyz na to maj asi borci velkej vzajemnej respekt. Atmosfera, emoce, zapas jak ma Vale bejt. Jenom to uz chtelo vsitit dve branky min. Vzdyt domaci tropi chybu za chybou. Jinak Jordiho klasickej venkovni zapas, vubec nic v hlave nezmenil, vlastne je to este horsi. Nasazeni jak v pratelaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas může skončit 0:3 i 2:0, uvidíme

Reagovat
dextroza_m

Mj. kdo viděl dnes Leův gol?

Reagovat
Rattlesnake

na leův standart relativně normální gól,

nicméně na mundial časuje formu velice slušně.

Reagovat
dextroza_m

Od kdy dává goly ze 30 m?

Reagovat
Rattlesnake

hmm odjakživa?

Reagovat
dextroza_m

Asi nějaké verze, které jsem si za těch cca 12 let nevšiml

Reagovat
Rattlesnake

za posledních dvacet let nebylo hráče, který by dal více branek z prostoru mimo vápno.

Reagovat
dextroza_m

Viděl jsi ten gol? Naposled jsem viděl podobný, když dal Ronaldo Portu v LM..

Reagovat
Rattlesnake

na lea netradičně nártem a nikoliv placírkou, ale třeba ve finále lm ve wembley se takhle trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak García může být rád, že se zranil, protože dnes by skoro jistě nedohrál. Celý poločas zase hrál rukama jak magor.

Reagovat
dextroza_m

Jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

přesně něco takového jsem čekal

Reagovat
dextroza_m

Ruka?

Reagovat
LAM

Těžký něco hrát, když si dáváme góly sami. Dnes to není o trenérovi,le o psychologovi

Reagovat
smazaný uživatel

díky Lino

Reagovat
Miguel19

Proč na to hrabal dement?

Reagovat
dextroza_m

Sám si odpověděl

Reagovat
dextroza_m

Ty vole, oni se ještě diví a chtěli by to uznat...

Reagovat
vacin

Tohle byla karma za simulaci...

Reagovat
Diskostu

Barca len tak gol nedostane bolo jasne že nebude platiť....

Reagovat
drussbarb

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

trefuj to už Fati

Reagovat
Diskostu

Valencia body brat nebude neje šanca...

Reagovat
dextroza_m

Dembele dnes nic, Busq asi celkem cajk a Fati škoda mířidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Raphinha má nejvyšší čas konečně něco předvést.

Reagovat
dextroza_m

My dnes gol asi nedáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Marcos Andre zatím nejlepší výkon v dresu Valencie..

Reagovat
smazaný uživatel

Kundič taky zraněný? Here we go again...

Reagovat
patas92

Všichni stopeři se zraňte

Reagovat
Cracker10

Torres tvl to je lopata

Reagovat
smazaný uživatel

Ferráne, ty magoreeeee

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt piča, jak si může metr před bránou narvat vlastní nohu

Reagovat
Kejza

Reagovat
ttopi

Reagovat
Rattlesnake

bože to je blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Raphinha na facku, opět

Reagovat
smazaný uživatel

krááásně jsem ho zakřikl LEWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
dextroza_m

Goooooooooooooooool

Reagovat
roman1978

No juchu

Reagovat
Murena

Lewa

Reagovat
Cracker10

Je to buh, Ferrane koukej jak se to dela, ty drevaku.

Reagovat
ttopi

Ten rozdíl v zakončení Ferrana a Lewy

Reagovat
Diskostu

Barcelone neje možne konkurovať tomu tomi dat gol je nemožne...

Reagovat
Cracker10

Jojo zkus se zeptat v Nemecku.

Reagovat
Diskostu

Barcelona hra v španielsku pokiaľ viem...

Reagovat
zasranej malíř

Nebo v Madridu

Reagovat
dextroza_m

Jste jednou vyhráli a děláš z toho pravidlo

Reagovat
Diskostu

Madrid aj z Benzemom je už dávno zabudnutý pozri jak Lewa ponižuje Benza ten radšej ani nenastúpi na zapas....

Reagovat
dextroza_m

Už se perou, já to říkala...

Reagovat
smazaný uživatel

Foulqier kkt

Reagovat
Diskostu

Dajte Barce rovno titul... fenomenalny team ,skalopevná defenziva a v útoku monštrum Lewa ...

Reagovat
blaugrana

ake tabletky ti predpisuje psychiater? tiez by som chcel tu znacku

Reagovat
dextroza_m

Očividně slabé...

Reagovat
drussbarb

Proč píše jak idiot? Měl jsem dojel, asi mylný, že je normální

Reagovat
ttopi

Foulquier

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam

Reagovat
Kejza

tenhle centr je to nejlepší, co Raphina zařídil tak za posledních 10 zápasů

Reagovat
dextroza_m

Trochu málo za tu dardu, ale třeba ho to nakopne...

Reagovat
EaP

Tak to vyzerá, že Lewa si kráča pre Pichichi a nevidím nikoho, kto by ho ohrozil keďže Benzema je na maródke. Horšie je, že donedávna tu bola Messidependencia a teraz je to Lewadependencia. Tam nieje nikto schopný dat gól. A keď už ho dat môžu, tak si pri strele trafia vlastnú nohu. Ale celkový výkon po 16 nebol vôbec zlý.

Reagovat
Phillipinho

Proc se ten Gavi na tom hristi chova jako idito? Jako libi se mi,ze hraje tvrde a jde do vseho naplno, ale on si tam v 17 letech dovoluje na chlapi, kteri kdyby mu ji jednu plesknuli, tak se uz nezvedne...

Reagovat
Cracker10

Konecne nekdo kdo se toho neboji.

Reagovat
Kejza

jono

Reagovat
Tony Stark

Lebo je vymletý a keby sa ho niekto čo i len dotkol, padol by ako podťatý

Reagovat
Gazdo

Tak zrovna Gavi teda ustoji toho hodne. Simulanti su v Barcelone ini

Reagovat
Kejza

Reagovat
Lemiux66

Tzv. na Ramose.

Reagovat
Switchback

18

Reagovat
Phillipinho

V tomhle veku bych prave cekal nejakou pokoru. Nemusime chodit daleko, jako Pedri.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom? Ať si klidně dovoluje, když na to má. Horší je, když si dovolují dřevěné lopaty, které nemají nic jiného než potlačovanou agresivitu.

Reagovat
Phillipinho

Jde mi i o takovy zbytecny gesta smerem k protihracum kdyz spadnou na zemi atd. Uplne zbytecne vzdycky…

Reagovat
LAM

V tomhle věk snad vůbec nehraje roli ne? On jde prostě do všeho na 110% a hrozně to žere, což je právě v tomhle věku dost normální

Reagovat
Phillipinho

Ja vim, nicmene muzes chodit do vseho naplno, ale zaroven se nechovat jak machyrek a vsechny umravnovat n? V 18 letech to pusobi dost zvlastne. Ale snad z toho vyroste.

Kdybych mel vsak porovnat moje sympatii k Pedrimu a Gavimu, tak neni vubec o cem.

Reagovat
Mercury

Je to trochu blbecek no, asi mu rychly progres zvedl nosanek nahoru. Na druhou stranu jeden z mala, ktery sw fakt rve a odjezdi kazdy zapas tzv. na Puyola.

Reagovat
Phillipinho

Takhle presne ho nejak vnimam no. Na jednu stranu je to proste borec v tomhle veku, na druhou stranu ty mimo soubojovy gesta mi lezou na nervy a pusobi na me strasne nesympaticky…

Reagovat
Ed_Hazard

Puyol mal rešpekt. Preto ho aj rešpektovali súperi. Gavi predvádza štýl rozmaznaného fracka čo sa s 2 promule valí z diskotéky a myslí si že je vládca zemegule.

Reagovat
Cracker10

Zbytecne prehanis. Je drzej, nekdy dost ale presne takovyho hrace, kterej jim pocucha nervy a zajede do nich je potreba mit v tymu a konecne ho Barca ma.

Reagovat
Mercury

Ja jsem ho srovnal s Puyolem jen a pouze tim, jak se rve za tym a odjezdi kazdy zapas naplno. Nic o respektu a charakteru - tam ma ke Carlesovi pochopitelne daleko. Predpokladal bych, ze to z toho prispevku bylo evidentni.

Reagovat
ttopi

Vím jak to myslíš, ale jak někdo dole píše, ve fotbale se na věk nehraje. Prostě je takovej. Naopak to jen dokazuje, jak je silnej psychicky, když si takhle dovolí.

Reagovat
Ed_Hazard

Silný psychicky?

Reagovat
ttopi

Ano. Možná to nevíš, ale psychická stránka člověka je ve sportu poměrně důležitá. A mít v 17 letech hlavu na to prosadit se v Barceloně, naskočit do reprezentace Španělska, to nemá každý.

Reagovat
Lemiux66

A to ani nemusi bejt idiot, jenom je to bejcek horkokrevna. Az mu to bude ve hre bytostne prekazet tak to za idiocii povazovat lze. Dost mi v tomhle pripomina prave Rina, i kdyz na jeho zacatky si uz jen tezko vzpomenu. Pamatuju jak se jednou ke konci kariery chytl s jistym strejdou vod lavicky slepic. Vekovy rozdil deset, dvacet let? Hrala se Evropa. Normalne ho vzal za drzku a uz to jelo… Dulezity je mit tenhle “fanatismus” pod kontrolou a neprehanet. Coz mi neprijde, ze by Gavi pachal, i pres ta jeho gesta a moresy, na rozdil od Rina, kterej si svym chovanim sem tam nasral do bot v podobe zachvatu, karet. Nebo napr. v souvislosti se stoperem Pepem je jasna vzdalenost mezi “fanatismem” jednoho a druheho. Pokud to nevede k zakernosti tak pohoda. Naopak ja tohle ve fotbale proste videt chci. Co nechci jiz nikdy videt je jak nekdo bez mice kope do hlavy, kolikama do zad. To uz hrajem jinej sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Seydou Doumbia

Cules, co ten Stegen? Jak jste s ním letos spokojení?

Reagovat
Seydou Doumbia

Cules, co ten Stegen? Jak jste s ním letos spokojení?

Reagovat
Xavi

Má formu. Jsme spokojeni.

Reagovat
zasranej malíř

Courtois;Carvajal;Rudiger,Alaba,Mendy,Camavinga,Kroos,Modrič,Valverde,Vini Jr,Rodrygo

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes pekná možnosť pozrieť si Miguela. S Rodrygom a Valverdem bude mať teda kopec roboty.

Reagovat
Diskostu

Bolia oči z Realu... všetko pomalé bez nápadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal škoda Girona, zatím hraje dobře

Reagovat
Cracker10

To je drevak

Reagovat
Mateo16

Ty vole priorita cislo 1 na pretupaku

kupit laveho obrancu

kupit praveho obrancu

Neskutocne co tam dnes Carvajal a Mendy predvadzaju

Reagovat
smazaný uživatel

Koupit všechny!

Reagovat
zasranej malíř

Davies,Hakimi

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Diskostu

no ked mi niekto povie že Real hra dobre a čo "potrebuje" tak nech sa da liečiť... doma proti predposlednému tímu totálna tragédia Girona väčšie šanca mala...

Reagovat
misinho7

Dik. Uz nepochybujem ze Real vyhra.

Reagovat
Diskostu

tak ako cez týždeň

Reagovat
Cracker10

Jasne, ze vyhraje, aby neco uhralu meli dat gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Riquelme rozhodne

Reagovat
Raul=Real

Je to bieda no

Reagovat
zasranej malíř

Vini

Reagovat
Visca el barca

Krása Stuani Vinicius je v pohodě největší idiot v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Až po těch vašich exotech.

Reagovat
Visca el barca

Fakt ne. Je to Neymar z AliExpressu úplně ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Vini ho jednou překoná a na rozdíl od něj naplní svůj potenciál

Reagovat
Visca el barca

Určitě.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Si zabil

Reagovat
Al Capone

Za tohle penalta? Klauni...

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, tak pri tých dnešných pravidlách (ne)pískania rúk je toto zlé rozhodnutie nie? Od ramena do ruky.

Reagovat
Switchback

ty penalty za "ruky" jsou fakt největší zlo momentálního fotbalu

Reagovat
Rothbard

17:58 Simeone dostane nabídku nové smlouvy

Diego Simeone je stálicí na lavičce Atlética Madrid a španělský klub se chystá prodloužit mu smlouvu, služby trenéra si chce zavázat do června 2026. (as.com)

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

pápá Toníku

Reagovat
Ed_Hazard

To čo má byť toto? Toto je lopta pod kontrolou?

Reagovat
patas92

A není snad?

Reagovat
Al Capone

No byla... gol fakt nemel platit. Ale ta penalta je vysmech.

Reagovat
Mateo16

Ten rozhodca tvori nove pravidla vo futbale

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, díky Girono

Reagovat
Al Capone

*sudí

Reagovat
Al Capone

Nepochopím jak je možný, že sudí neznají pravidla. Okamžitě ban a pokutu jako prase kokotovi.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Al Capone

Snad nechceš tvrdit, že to měla být penalta...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Al Capone

Není nad smysluplnou debatu s barcelonakem

Reagovat
dextroza_m

Ale z Vaší strany Vám to nevadí, pokrytče. A myslim i přímo od tebe

..Ale jak mu Realek nezahraje, už by konverzoval, šmudla jeden Takže znovu a neplakej nám tady...

Reagovat
Al Capone

Hodně štěstí v EL

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Ještě něco tam máš, nebo to je celé? Plakej, jak byl Realek poškozený proti Gironě fňukno

Reagovat
Al Capone

ale tohle neni muj oblibeny smajlik

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
LAM

Teď se bohužel tohle píská no. Stejně tak se píská i minimální ruka při gólu, třeba to, že stačilo aby míč škrtl o prst Fatimu na tom Interu a gól se zrušil.

Reagovat
pantondavo

Jasněže byla, spíš mi řekni, proč tam tu ruku měl, ocas… ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

A kde tu ruku měl mít? To mají hráči automaticky při vstupu do vlastního vápna dávat ruce za záda?

Reagovat
pantondavo

V přirozený poloze, což fakt není u hlavy.

Reagovat
dextroza_m

Nejlepší tým všech galaxií nedal Gironu, co už..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jsou neporazitelní. Tedy alespoň v lize.

Reagovat
dextroza_m

Ještě, že s nima nehráli venku...

Reagovat
teenz

Nadruhou stranu porazi s prehledem tym, ktery ma na kazdem postu lepsi hrace vcetne lavicky a uklizecky. Co uz.

Reagovat
dextroza_m

Bacha, Girona za tebou, nelekni se!

Reagovat
Ed_Hazard

Barcelona je tiež za nami a tiež sa nelakáme

Reagovat
teenz

EL pred tebou.

Reagovat
dextroza_m

bolí to, bolí, Girona je taky jinde...

Reagovat
madridcan

Zjavne píšeš o vytriezvení...veď máš prázdniny

Reagovat
2miguel1

Bohužial niesme v pozicii, že by sme si mohli utahovat z Realu. Mame 31b po 12z no aj tak stracame na Real, to je extrem.

Reagovat
madridcan

Nie. Písal som o ňom

Reagovat
dextroza_m

Teď jsi na to kápnul

Reagovat
dextroza_m

Najednou nějací vztahovační a nerudní ti naši chlapci bílí

Reagovat
pantondavo

Máte další trofej, máš slavit

Reagovat
CHONG

Divný zápas

Reagovat
EaP

Neviem, či divný. Herne ste v útlme od začiatku októbra a hecli ste sa akurát na Barcelonu po zápase s Bayernom. Ale ani v Classicu ste nemali zápas pod kontrolou. Za október dve remízi a prehra s mužstvami kde bola povinnosť vyhrať.

Reagovat
madridcan

Prehra s mužstvami? Strata si chcel napísať asi

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Leipzig!

Reagovat
madridcan

Narážal som na ,,Prehra s mužstvami"...prehrali sme iba RAZ.

Ale tak vedel som, že ktorý sa prvý chytí, tak by som Ti v mene všetkých Merengues chcel pogratulovať k Prvej trofeji

Tých už veľa pre Teba nebude... jedine, že Busquets pôjde nakupovať do Milana

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele