Gambrinus liga - souhrn 4. kola

06.08.2010, 19:21, aktualizováno 09.08.2010, 19:57
Komentáře a souhrny
Gambrinus liga má po pondělních dohrávkách nového lídra. Plzeň totiž veze body z Hradce a vyšplhala se na první místo. Teplice doma ztratily další body, těsně před koncem přišly o výhru s Budějovicemi. Sparta doma smetla Baník a vyhrála jasně 4:0. Severočeské derby mezi Jabloncem a Libercem skončilo nerozhodně.

FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň 0:3

09.08.2010 18:00

Góly: 38. Tomáš Rada, 56. Jan Rezek (pen.), 83. Jan Rezek

Viktoria Plzeň nic nepodcenila a po další jasné výhře, tentokráte na půdě Hradce Králové, se vrací znovu na první místo tabulky.

Hradečtí fotbalisté vstoupili do duelu poněkud opatrně a také proto museli diváci čekat na pořádnou šanci až do 18. minuty. To se v blízkosti šestnáctky zmocnil míče mladý Václav Pilař a okamžitě vypálil na bránu. Nakonec ale orazítkoval jen tyč. Vzápětí málem udeřila Plzeň z rychlého protiútoku. Rezkův střelecký pokus nejprve vykopnul až z brankové čáry Kasálek, následnou dělovku Limberského pro změnu vyrazil gólman Lindr.

Další tutovku zápasu si na konto připsal aktivní Pilař, který tentokrát vypálil z velké dálky, ale směr míče omylem změnil jeden z hostujících zadáků a ten nakonec proletěl jen těsně vedle tyčky. V 38. minutě takové štěstí naopak neměl domácí Lindr. Po Horváthově standardní situaci se dostal k dorážce Rada a zaznamenal první branku utkání. Vyrovnat mohl okamžitě Poděbradský, ale střela mu vůbec nesedla.

Hned po přestávce se ocitnul nesmírně blízko brance Kasálek, jeho tvrdá rána k pravé tyči byla však vyboxována gólmanem Ticháčkem. Na místo toho přidala druhou branku Plzeň. Po faulu Kasálka využil možnosti zahrávat pokutový kop Rezek a nedal Lindrovi šanci. Ve druhém poločase bylo k vidění skutečně několik gólových šancí, ani jednu ale nedokázal Hradec Králové proměnit ve svůj prospěch.

Hned dvakrát selhal ve vyložené příležitosti útočník Pavel Dvořák. V 81. minutě pro změnu vychytal Pilaře dnes vynikající gólman Ticháček. V podstatě hned z protiútoku udeřila Plzeň potřetí. Střelou do protipohybu zaznamenal další branku útočník Jan Rezek. Na nepříznivý stav domácí v závěru zápasu nijak zareagovat nedokázali a podruhé v sezóně tak prohráli.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dynamo České Budějovice 1:1

09.08.2010 18:00

Góly: 60. Aidin Mahmutovič - 88. Zdeněk Ondrášek

Úvod sezóny Teplicím vůbec nevyšel. Po třech kolech měly na kontě pouhopouhý bod, a tak musely proti Českým Budějovicím už konečně vyhrát. A byly skutečně velmi blízko, v samotném závěru ale přišly o své vedení a nakonec jsou nuceni spokojit se pouze s remízou.

Domácí se sice od začátku hrnuli do útoku, jenže výsledek v podobě gólových šancí dlouhou dobu nepřicházel. Až zhruba po dvacet minutách hry letěly do pokutového území Dynama dva nebezpečné centry, jenže Tepličtí z nich nic nevytěžili. I proto fotbalová nuda pokračovala v podstatě po celou dobu prvního poločasu, kdy diváci neviděli žádné pohledné představení, naopak byli svědky především marného dobývání budějovické svatyně.

Za zmínku stojí snad jen Marešova střela z 38. minuty. Teplický záložník pálil z voleje zpoza šestnáctky, ale bránu Kučery netrefil asi o metr. Trenér Plíšek tak určitě měl o přestávce svým svěřencům co říct.

První šanci po změně stran si vypracoval útočník Mahmutovič, který ale zblízka trefil jen obránce Horejše. Až přesně po hodině hry konečně padl gól. Vidličkův centr z pravé strany přizvedl Došek a hlavou přehodil Kučeru Mahmutovič. Tepličtí fotbalisté i nadále bez problémů kontrolovali průběh hry, ale k nějakému vážnějšímu zakončení se nemohli dostat.

Blízko k navýšení vedení byl obránce Vilastimil Vidlička. Ten sice pořádně protáhl gólmana Kučeru, ale vybojoval jen roh. V závěrečných minutách přišel pro domácí fandy ohromný šok. Střídající Ondrášek využil své rychlosti, vyhrál souboj s Matulou a následně přehodil gólmana Slavíka. Díky této brance veze Dynamo ze severu Čech skutečně zlatý bod.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 4:0

08.08.2010 19:00

Góly: 14. Wilfried Bony, 38. Wilfried Bony, 49. Jiří Kladrubský (pen.), 90. Manuel Pamić

Sparta Praha proměnila šlágr kola v jednoznačnou záležitost. Ostravský Baník si z Letné odváží porážku 0:4. Dvě trefy zaznamenal Wilfried, třetí zásah obstaral z pokutového kopu Jiří Kladrubský a tečku za utkáním udělal Manuel Pamič. Po hodině hry oslabil Baník po druhé žluté kartě Adam Varadi.

Obhájce prvenství začal proti Baníku aktivně a už ve 14. minutě vstřelil úvodní branku. Na levé straně se povedlo odcentrovat Liboru Sionkovi a hlavičkující Bony Wilfried poslal Spartu do vedení - 1:0. Pražané v aktivitě nepolevovali, další velké varování vyslal na branku Daňka Libor Sionko, bývalý záložník Rangers či dánské Kodaně mířil těsně vedle. Obrana Baníku byla nejistá a to se záhy potvrdilo ve 38. minutě. Podruhé totiž udeřili sparťané a bylo to opět z levé strany, odkud se míč dostal až k úplně volnému Bonymu Wilfriedovi a s pomocí teče stopera Nevese skončil v brance brankáře Daňka - 2:0 pro Spartu. Utkání se vyvíjelo pro svěřence trenéra Miroslava Koubka opravdu zle, ještě do konce poločasu ale mohlo přijít snížení. Konkrétně Adam Varadi napálil prudce příchozí centr přesně do Jaromíra Blažka.

Druhý poločas měli zahájit hosté aktivně a jedním z cílů určitě měla být co nejrychleji vstřelená kontaktní branka. Jenže to nepřišlo, ve 49. minutě, tedy krátce po zahájení druhé půle, se v pokutovém území provinil obránce Aleš Neuwirth a podobně jako v poháru proti Dněpru zavinil zbytečně pokutový kop. Nařízenou penaltu suverénně proměnil Jiří Kladrubský a Sparta vedla už rozdílem třídy 3:0. Ostravští ne a ne se prosadit, další hřebík do rakve Baníku mohl zasadit z přímého kopu Chorvat Pamič, krásnou střelou ale rozezvonil břevno. Po hodině hry musel opustit hrací plochu Adam Varadi, ten obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Pravdou je, že červený kartónek měl vidět mnohem dřív po lokti v obličeji brankáře Blažka.

Čtvrthodiny před koncem utkání mohla Ostrava přeci jenom výsledek zkorigovat. Hušbauer se ocitl ve výborné pozici, avšak míč napálil mimo tři tyče. Skvělé utkání odehrál Bony Wilfried, který mohl zkompletovat populární hattrick, sám proti Daňkovi neuspěl a brzy na to byl za potlesku ochozů vystřídán za Lačného. Diváci se už za rozhodnutého stavu nenudili, šance totiž na obou stranách pokračovaly. Juraj Kucka v záklonu pořádně prověřil Daňka. Slovenský záložník měl na svědomí ještě jeden střelecký pokus, při kterém ale branku přestřelil natolik, že trefil nejvyšší místo tribuny, tedy samotnou střechu. Nastavovaly se dvě minuty a během nich se Pamič rozhodl, že prostě dál gól. Z obrany popotáhl míč až před branku Baníku a povedenou a hlavně přesnou střelou udělal tečku za utkáním - 4:0.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baumit Jablonec 1:1

08.08.2010 17:00

Góly: 40. Petr Papoušek - 85. Karel Piták

Tradiční severočeské derby vítěze nepoznalo. Liberec sice vedl po prvním poločase díky brance Petra Papouška, jenže pět minut před koncem utkání zařídil dělbu bodů jablonecký Karel Piták.

Liberec začal lépe a po Papouškově centru mohl jít do vedení, Kelič trefil míč hlavou vedle a na zadní tyči už nic nezmohl ani podobný jmenovec Kerič. O minutu později se poprvé vytáhnul také Jablonec. Haurdič ukázal, že se soubojů jeden na jednoho nebojí, obešel Holeňáka a jeho jedovatou střelu zlikvidoval Bičík. Liberecký brankář byl v pohotovosti i při další akci Baumitu. Jarolím našel Vošáhlíka, který zamířil přesně do náruče zmiňované Bičíka.

Tím šance Jablonce neskončily, Zábojník z dobré pozici přestřelil branku a Jarolímův projektil vyrazil liberecký brankář. Jablonec nebyl dostatečně efektivní, kdežto Liberec ano. Ve 40. minutě přihrál Jan Nezmar Petru Papouškovi a Špit, ačkoliv si na míč sáhl, byl bezmocný - 1:0 pro Liberec. Ještě do poločasu měl Baumit zajímavou příležitost, Zábojníkova dělovka nadělala Bičíkovi starosti, jenže Lafata byl na dorážku příliš daleko.

Do druhého poločasu nastoupily oba celky beze změn, a také obraz hry se nezměnil. Nadále se dost útočilo, jenže branky ne a ne přijít. Nestalo se tak ani po kombinaci libereckého ofenzivního tria Kerič, Štajner, Nezmar, posledně jmenovaný poslal míč do ochozů. S přibývajícím časem sílil tlak Baumitu. Přeci jenom výsledek s Nikósií byl ostudný a hráči ho chtěli odčinit. Hrdinou se mohl stát Karel Piták, v pokutovém území napálil jen obránce.

V 83. minutě se v netradiční roli objevil Pavel Drsek, ačkoliv je to stoper, tak se objevil v situaci, kdy šel sám na brankáře Bičíka. Drsek skutečně není ofenzivní eso a možná i proto ve stoprocentní šanci selhal. Za dvě minuty už však bylo vyrovnáno. Krajčíkův centr usměrnila do sítě nová akvizice ze Salcburku Karel Piták - 1:1. Baumit byl na koni, jenže další branku se mu vstřelit nepodařilo. Utkání nakonec skončilo nejspíše spravedlivou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 3:0

08.08.2010 17:00

Góly: 12. Alexandre Mendy, 30. Tomáš Fabián, 37. Kerem Bulut

V prvním domácím zápase Boleslav s Budějovicemi zaváhala, proti Příbrami si ale svou reputaci u fanoušků napravila. Bez problémů vybojovala tři body za vysokou výhru 3:0 a tabulkou tak půjde razantně vzhůru.

Boleslav na nic nečekala a hned od úvodních okamžiků gólmana Hrušku nepříjemně zaměstnávala. Už po pěti minutách mohla jít do vedení, to by ale musel Chramosta trefit gólovou přihrávku Mendyho. O malou chvíli později dopadl obdobně také mladíček Bulut. Ve 12. minutě už ale byli domácí za svou aktivitu odměněni. Na Táborského rohový kop si naskočil Mendy a hlavou usměrnil míč do sítě.

Jan Chramosta také dnes zapracoval na své pověsti spalovače tutovek. V minulém kole byl nesmírně blízko gólu proti Slavii, tentokrát si zase vylámal zuby na gólmanovi Hruškovi, který jeho samostatný únik s bravurou zlikvidoval. V 30. minutě i přesto ale hostující brankářská jednička inkasovala. K míči se za pokutovým územím dostal Fabián a krásnou ranou zvýšil na rozdíl dvou branek. Do poločasové přestávky dokázal skórovat také Bulut, jenž poslal míč mezi nohama Hrušky.

Po změně stran se už pochopitelně hra poněkud uklidnila, jelikož o vítězi bylo víceméně rozhodnuto. Příbram rozhodně nepůsobila jako tým, který chce za každou cenu nepříznivý stav zvrátit. Jejím cílem bylo hlavně už neinkasovat.

V 64. minutě ale nechybělo mnoho a druhý gól si mohl připsat Tomáš Fabián. Tentokrát jeho skákavou střelu vyrazil Hruška alespoň na roh. Krátce na to přišla snad jediná skutečně gólová šance hostů. Jurdík pelášil osamocen na gólmana Millera, jenže svou šanci proměnit nedokázal a mladoboleslavský gólman mu míč odebral. To ale bylo v podstatě vše, na co se Příbram zmohla, a proto také odjíždí bez jediného bodu domů.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Ústí nad Labem 3:0

08.08.2010 17:00

Góly: 38. Jakub Petr, 85. Pavel Šultes, 90. Václav Vašíček

Zápas plný šancí a hra na jednu branku. Sigma předvedla v domácím prostředí znovu skvělý výkon a nováčkovi z Ústí nad Labem nadělila na cestu hned tři branky.

Přestože Sigma v novém ročníku stále ještě neprohrála, kouč Psotka v sestavě udělal dvě změny. Do středy zálohy se namísto Kaščáka postavil Daniel Rossi, nemocného Hořavu pak nahradil objev letošního jara Jan Navrátil.

Sigma byla lepším celkem již od úvodních minut. Po několika nepřesných pokusech si Olomouc v osmadvacáté minutě vypracovala obrovskou šanci. Po rohovém kopu Michala Vepřeka hlavičkoval kapitán Kučera. Poté, co jeho pokus odkopával z brankové čáry obránce Ústí, odrazil se míč k Michalu Hubníkovi, jenž ale zblízka mířil nepřesně.

O pět minut později se parádní pumelicí z pětatřiceti metrů prezentoval Daniel Rossi. Brankář Novák si však poradil a míč vyrazil. Až v závěru poločasu dokázala Sigma proměnit svůj neustálý tlak ve vedoucí branku. Běžela 38. minuta, když Šultes prodloužil na Jakuba Petra, který prostřelil gólmana Nováka - 1:0.

Ve druhém poločase domácí téměř nepustili soupeře k míči. K potvrzení tříbodového výsledku měli Hanáci několikrát hodně blízko. V 56. minutě zahrál trestný kop Michal Vepřek, k odraženému míči se znovu dostal Michal Hubník. Balon napálil pouze do tyče.

V 72. minutě se ke standardní situace postavil opět Michal Vepřek. Jeho pokus přímo nadělal brankáři Novákovi velké problémy, další branka však nepřišla. Když se již zdálo, že Sigma se proti nováčkovi Gambrinus ligy již více neprosadí, zavelel k útoku Pavel Šultes. Nejprve v 85. minutě utekl po levém křídle, ve vápně zaseknul míč a přesně vystřelil - 2:0.

Neuvěřitelný gól si nechali Hanáci na úplný závěr. Když se stadionem hnaly mexické vlny a někteří diváci byli již u svých automobilů, utekl Václav Vašíček ústecké obraně, vystřelil a trefil horní tyč Novákovy branky. Odražený míč doběhl Pavel Šultes, rovněž vystřelil a jeho rána orazítkovala obě tyče. Poté se míč odrazil před branku, kde jej uklízel do branky Vašíček - 3:0.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko 1:0

07.08.2010 18:00

Góly: 22. Lukáš Hartig

Bohemians 1905 "doma" v Edenu porazili v úvodu dobře hrající Slovácko 1:0. Klokani tak mají na svém kontě pět bodů, Slovácko má o bod více. Jedinou trefou se do střeleckých análů zapsal Lukáš Hartig.

První vážnější pokus vyslal směrem na branku Klokanů hostující Volešák, byť nepřesně. Celé akci předcházela chyba Lukáše. Okamžik na to hrozilo Bohemians 1905 další nebezpečí, Ondřejka se krásně uvolnil ale stejně jako Volešákovy chyběla větší přesnost. Slovácko bylo aktivnější, jenomže se hraje na branky, a ve 22. minutě jednu vstřelila Bohemka. Lukáš Hartig ukázal své ofenzivní kvality a pěknou individuální akcí překonal brankáře Filipka - 1:0 pro domácí. Za dalších deset minut mohlo být vedení Bohemians dvojnásobné, Moravec po narážečce s Nešporem pořádně prověřil brankáře Filipka. Závěr poločasu byl poměrně dost hektický, nejprve měli domácí další velkou šanci, to když přímý kop Kaufmana nasekal pořádnou paseku. Brankář Slovácka míč vyrazil k Nešporovi, ten napálil Filipka a Hartig z další dorážku vstřelil branku. Nicméně ta nebyla pro odmávaný ofsajd uznána. Na druhé straně hlavičkoval z vynikající pozice po centru Valenty Ondřejka ale Sňozík na míč dosáhl.

Také ve druhém poločas se hrál zajímavý a atraktivní fotbal. V 52. minutě nastřelil břevno Štohanzl, domácí fotbalista se pokoušel přehodil vyběhnutého Filipka. O minutu později měl Filipko další kvantum práce. Zlikvidoval Kaufmana i Štohanzla. Po hodině hry si Filipko přeci jenom vybral slabší chvilku, naštěstí pro hosty ho ale na brankové čáře zastoupil Fujerík. Slovácku tekl čas ale pět minut před koncem utkání si hosté vytvořili přímo tisíciprocentní šanci na vyrovnání. Košút nastřelil tyčku a odražený balón napálili hráči Slovácka do ležícího Sňozíka. Naděje na dělbu bodů držel hostům brankář Filipko, dalším zákrokem zneškodnil Kaufmanův přímý kop. Nastavovala se pouze jedna jediná minuta a v té Slovácko už vyrovnat nedokázalo.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Slavia Praha 2:3

06.08.2010 17:30

Góly: 20. Jan Kalabiška, 28. Marek Střeštík - 41. Jaroslav Černý, 53. Karol Kisel, 59. Lukáš Jarolím

Brněnská mizérie dnes napsala další díl svého pokračování. Svěřenci kouče Večeři sice vedli proti Slavii 2:0, ale ani to jim nestačilo k tomu, aby dokázali dovést zápas do zdárného konce. Sešívaným nakonec podlehli a připsali si již čtvrtou porážku v sezóně.

V úvodních minutách se sice oba týmy víceméně jen oťukávaly, poté ale přišly vytoužené šance a také nádherné branky. První poločas nabídnul skutečně úžasnou podívanou.

První větší příležitosti se Brno dočkalo v 19. minutě a hned z toho byla branka. Polách poslal centr do pokutového území, ten nepříliš jistě vyboxoval Vaniak, navíc se srazil s Vomáčkou a nechal tak za sebou odkrytou bránu. Toho využil Jan Kalabiška a napálil míč do sítě.

Slavie chtěla okamžitě vyrovnat, jenže Kisel z dálky poslal míč asi metr mimo, krátce na to naopak neodkázal využít velké chyby gólmana Bureše Milan Černý, jehož odzbrojil Trousil. Nakonec podruhé udeřilo Brno. Rabušic sklepl hrudí míč pro Střeštíka, jenž z voleje krásně poslal míč k tyči, kde na něj Vaniak už nedosáhl.

Hlavní zbraní Pražanů byl dnes Jaroslav Černý. V 31. minutě jej ještě dokázal Bureš vychytat, přesně o deset minut později to už ale tak dobře pro domácí nedopadlo. Zkušený záložník vypálil z dálky a jeho nádherná rána určitě bude konkurovat Střeštíkově brance v anketě o nejkrásnější trefu kola.

Brzy po změně stran Slavie vyrovnala. Po Čelůstkově centru z pravé strany dokázal hlavou skórovat Karol Kisel. Obránci při tomto momentu dali slovenskému záložníkovi skutečně hodně prostoru. Totální pohroma pro brněnské fotbalisty přišla v 58. minutě. Černý přihrál do běhu Vlčkovi, který popotáhl míč směrem dopředu a z pravé strany našel svým centrem Jarolíma, jenž z voleje mířil nechytatelně pod břevno.

Zanedlouho mohl přidat další branku Vlček, jenže ve skluzu zcela nepochopitelně vysoko přestřelil. Blízko vyrovnání se ocitnul Okleštěk, v pádu ale nedokázal trefit bránu. Obrovské štěstí si vybrala Slavie v 76. minutě. Po sérii odrazů se míč dostal až ke střídajícímu Kovačevičovi, ten však nastřelil jen tyč. V závěru zaskočil na brankové čáře Milan Černý za brankáře Vaniaka, a i díky tomu nakonec Slavie dovedla zápas k zisku tří bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň431010:510
2.Sigma Olomouc42209:38
3.Slavia Praha42206:48
4.FK Mladá Boleslav42116:27
5.Sparta Praha42027:46
6.1. FC Slovácko42026:46
7.České Budějovice41303:26
8.Bohemians 190541214:45
9.Baník Ostrava41214:55
10.FK Jablonec41214:65
11.1. FK Příbram41212:45
12.FC Hradec Králové41124:74
13.FK Ústí nad Labem41123:64
14.Slovan Liberec40313:43
15.FK Teplice40223:72
16.Zbrojovka Brno40043:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (828)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fůj ta liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov...chudák Večeřa

Reagovat
RC

Kisel je borec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný góly dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych řekl,že na české poměry i překvapivě útočný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim..

Reagovat
jv

Reagovat
homeles8

wtf?! vypínal jsem to za stavu 2:0 a teĎ tu na mě vyjede todle :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel má kolko golov už?

Reagovat
RC

3

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
homeles8

3

Reagovat
Kepy_FCB

3

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
smazaný uživatel

Takže asi 3

Reagovat
smazaný uživatel

Asi 3....

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
Ligter

3

Reagovat
$dolar$

nejsem si jiste, ale myslim, ze 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to našel - 3.

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
Losinho

řekl bych že 3, ale chtělo by to aby se vyjádřil někdo další

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že nevím, ale podle toho druhého poločasu teda fakt nevím

Reagovat
RC

Reagovat
RC

3

Reagovat
RC

3

Reagovat
RC

3

Reagovat
Losinho

Takže 9 ?

Reagovat
RC

ne jen tak jsem se nudil sry

Reagovat
smazaný uživatel

BAN!

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

2,75

Reagovat
Losinho

Ku jedný?

Reagovat
smazaný uživatel

skus google

Reagovat
cubinho

3

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to novou fotku, tohle už je trapný

Reagovat
Kepy_FCB

To"tohle"je Kisel tak se netvař kysele.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovko, díky za 3 body! Ale teď už do konce podzimní části ani jednu prohru

Reagovat
Miky.77.14

Krása . Dvojice Kisel - Jarolím bude hodně platná Standa se vrací do formy,no vypadá to nadějně. Jinak Belaid mě velice zklamal,asi je na čase odejít,flákal to jak prase...

Reagovat
Liquid

zbytečně ztratil míč a z toho jsme dostali 1.gól, ale co hraje jindy Janda je ještě horší než 1.půle od Belaida dnes, věřím mu, naopak Vlček skvělá nahrávka a další 2 jasný golovky nesmyslně zahodí

Reagovat
Miky.77.14

tak Janda je hroznej,to máš pravdu,ale aspon běhá,něco vyzíská,ale ten Belaid stojí na půlce a to prostě nejde,totálně se vybodl na to hrát a snažit se..je to škoda,kvality má,ale hold je na palici. Jarolím mě překvapil,jak po zranění hrál.

Reagovat
Liquid

a ten gól dal stehnem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kolenem

Reagovat
Miky.77.14

náhodou to vykoumal zkušeně

Reagovat
jv

Reagovat
Liquid

Brno gou tů seknd lík

Reagovat
Didier Drogba

viděl si jak hráli?Asi ne tak táhni a nekecej srač*y

Reagovat
Liquid

viděl sem celý zápas, tragická obrana Brna, neexistující útok, to že je Polách a Dostálek, který hrál nedávno divize nejlepším hráčem Brna hovoří za své

Reagovat
smazaný uživatel

ještě se zvednou

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem nevzdělanec. Nevím, co jsi tím chtěl říct. Co to tak napsat česky a nebo anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno směřuje do druhé ligy

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslel. Ale žil jsem v domění, že anglicky se jinak píše a jinak vyslovuje.

Reagovat
Kovi81

presne, tohle taky nesnasim

Reagovat
cetto

pro ostatní kluby by bylo dobře kdyby brno sestoupilo

Reagovat
smazaný uživatel

a pro nas ostatni by bylo dobre, kdybys prestal psat na EF

Reagovat
Didier Drogba

to je v hajz*u,takhle pěkně sem Tbrojovku hrát ještě neviděl a takhle to dopadne.Ale Franěk si to pěkně kontroloval

Reagovat
goodbay

škoda zbrojovka, plichta by byla zaslouženější, ale co se dá dělat

Reagovat
Liquid

s pohledu dívaka super zápas, s pohledu fandy slavie mě irituje děravá obrana, být tam kterýkoliv tým i 3.anglické ligy tak nám dal 5 branek, jen štěstí, že tam bylo zrovna slabé Brno, nemáme 2 stopery, musí tam hrát defenzivní záložník Trapp a nemáme útočníky, s tím titul vyhrát nepůjde a EL vybojovat taky ne, záloha je ale pohodová, tato prohra Brno asi ještě více přikove dolů, vést 2:0 a takhlec si to prohrát a doma.... zvlášť když má teď MB, jede do Olomouce a pak doma Spartu

Reagovat
C-M@ster

Chlape projdi si gramatiku. "s pohledu"

Reagovat
Liquid

jn musím si to kontrolovat

Reagovat
smazaný uživatel

na český poměry docela dobrej zápas.. až na ty pomezní...

Reagovat
smazaný uživatel

No to s tím offsidem Jarolíma ke konci to pěkně pokakali!

Reagovat
smazaný uživatel

to stejný i párkrát předtim...prostě vždycky když to není 100% vidět, že to není offside, tak to zvednou..

Reagovat
Didier Drogba

se dívám na idnes o výhře sešitejch a v diskuzi je plno fanoušků jejich co mají zjevně nastříkáno v gatích

Reagovat
Didier Drogba

výrazy jako česká Barcelona a podobný džouky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Co se divíš, já osobně si čtu diskuze na iděs.cz pro zasmání

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je lepší nelézt....

Reagovat
Rssa

Pěkný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2529 diváků

Reagovat
Liquid

hrůzostrašný, prázdniny, 2.největší město v ČR, žádný bojkot, Slavia jako soupeř, přitom se hrál atraktivní fotbal

Reagovat
C-M@ster

Na slavii na strahov na pohar s palermem prislo 5 tisic... Tak nevim jestli Slavista ma pravo kritizovat Brnaky za pocet na stadecu.

Reagovat
Didier Drogba

se divíš?po třech kolech 0bodů a výkony taky hrůza.Dnes výkon pěknej ale zas 0bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi by meli chodit svuj tym podporit za kazde situace, ale to se v Cesku bohuzel nenosi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
Miky.77.14

myslim že Kisel je už odehrál něco ve Slavii a tak by tu mohli dát fotku v jejím dresu,než Karol Kisel zdroj Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

druhá liga volá

Reagovat
Losinho

Krásný fotbal, dvojice Kisel - Jarolím je doslova zabijácká

Reagovat
jv

Reagovat
exot12

..cca 5. minut do konca, na polovici lezi Slavista a Bno moze ist do utoku, ich hrac vsak spotovo zakopol loptu!!! Velmi krasne sportove gesto!

Inak poslednych 10 minut z pohladu Brna to bola tragedia! Ziskaju priamy kop a pri jeho zahravani 3 hraci v ofsajde!!! Dalsi priamy kop len do muru, rozohravanie autov pomale, ziadne zrychlenie, ziadny moment prekvapenia. Oni to uz zabalili a za to

Reagovat
smazaný uživatel

Jen v české lize se může stát, že jde hráč sám na gólmana a zakončí akci: a.) gólem b.) špatnou střelou c.) nijak. Ano, c je správně...

Reagovat
Losinho

Proč jen v české?

Reagovat
cubinho

Náhodou takový Holenda před dvěma roky v Jablonci dokázal zakončit za d) do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko 10

Slovan Liberec - FK Jablonec 0

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 1

Sigma Olomouc - FK Ústí nad Labem 1

Sparta Praha - Baník Ostrava 10

FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň 1

FK Teplice - České Budějovice 0

Reagovat
smazaný uživatel

chybí ti Brno-Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych neprohru hostů

Reagovat
smazaný uživatel

Dával jsem to po zápase, tak to přeci nebudu tipovat

Reagovat
Losinho

Přiznej se, bojíš se, že by ses splet

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipoval plichtu ale za vítězství jsem rád

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Až na tu Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Řepky to nevidím dobře. Když není na hřišti je to propadák. Když už je na hřišti, tak tam může být klidně kdokoliv s ním, ale jsem si jistý, že Sparta vyhraje.

Reagovat
Losinho

Právě. Nehraje, takže bych dal čistou 2, nebo radši 02.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Co? Bez Blikance-Plivance prohráli v Hradci i Budějkách, na řadě je Ova.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
Losinho

Je to reálný, pokud se Ova oklepe po tom, co jí dal na zadek Mogilev, nebo jak se ten tým jmenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Právě z těch pohárových důvodů věřím víc Spartě. Ostrava je "dole". Ale třeba se mi zase tip nevyvede a Baník vyhraje, to mu věřím ale pramálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel to je hrac l

Reagovat
Carrick

ale ta záloha Slavie Jarolím, Černí, Kisel a zezadu je jistící stále se zlepšující Ragued, to je paráda, na to bude radost se dívat...už se těším na další zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem asi viděl jinej půlmač (sledoval jsem jen druhou půlku). Brno vás přehrálo

Reagovat
Carrick

Nejsem slávista. V Česku fandím jen dobrému fotbalu. Ale tohle složení zálohy je perfektní, chytří fotbalisté, kteří mají přehled a fotbalovost.

Reagovat
jv

Tak to si asi opravdu viděl jinej půlmač...

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice, Sparta, Liberec vyhrajou, Bohemka remizuje a díra před Zbrojovkou dál roste

Reagovat
Didier Drogba

Teplice prohrajou,Sparta remizuje,Liberec remizuje,Bohemka remizuje

Reagovat
smazaný uživatel

O Brno nemám strach.....

Reagovat
smazaný uživatel

, mozná by si ho ale měl mít

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že na takový prohlášení typu " O Brno nemám strach.....", to taky není, zatím jsou po právu poslední v lize , neříkám, že spadnou, ale stát se to může

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň svá slova. Když jde někdo nahoru, měl by slušně pozdravit a ne do každého kopnout. To se může vrátit cestou dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Páč co předvádí Vlček když má tutovku opravdu nikde jinde snad nelze vidět. Minule s Boleslaví dvě loženky a a z pěti metrů trefil možná migrující ptactvo, dneska zase minimálně dvě, při sólu si zamotá míč a ani nevystřelí. Příště nás tohle může stát body, to se musí dávat i v pyžamu a papučích.

Reagovat
smazaný uživatel

Páč co předvádí Vlček když má tutovku opravdu nikde jinde snad nelze vidět. Minule s Boleslaví dvě loženky a a z pěti metrů trefil možná migrující ptactvo, dneska zase minimálně dvě, při sólu si zamotá míč a ani nevystřelí. Příště nás tohle může stát body, to se musí dávat i v pyžamu a papučích.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže v Opeře se rozhodl systém komentářů stávkovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Brno navzdy!!! Nam uz hur bejt nemuze a proto nas vse jenom posili

Reagovat
smazaný uživatel

Ode mne samozřejmě naprostý souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno dojelo na megalomanství Prose a spol. Po prodejích Kaloudy nebo Mazucha padaly sny o titulu, LM, stavbě největšího stadionu v ČR do 2011... A ono prd.

Reagovat
smazaný uživatel

já tam vidím přelomovou chybu v nákupu Došků, Brazilců, Dvorníků a podobné verbeže. Dokud sázeli na svoje mládí a odchovance, byli parádní. Pak začali nakupovat a šli k ledu.

Reagovat
C-M@ster

Nakupovat zacli az po prodeji a prodej pokracoval. Onehda sem si vsiml, ze nemame Marečka. Jedinej z mladejch co zustal je Strestik, kterej zpychnul a zacal hrat hovno a Okleštěk, kterej hovno hraje celou dobu.

Ta sezona jak sme skoncili 4. mela bejt poharova. Tehda nas v CMFS poharu stal miliony a postup rozhodci, kdyz neuznal rozhodujici regulerni gol, kdo vi, kde bychom byli dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že by se to jednou účastí v pohárech nějak výrazně změnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolim to dal dickem

Reagovat
jv

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=7PL9XhzHaZ8

Velká voda u stadionu Slovanu Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

oj snad to nějak nepoškodí ten stadion, je to tam fajn a dobře se tam fandí

Reagovat
centos

Na Bohemce dva a půl tisíce lidí Zatím to vyhánění nejlepších táborů z ochozů funguje dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

a bude "líp".. Ono už si pak bafuňáři rozmyslí, aby zas vymejšleli další chujoviny když jim takhle utíkaj fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

To že Bohemáci domácí zápasy bojkotujou je záležitost Bohemky a ne svazu. Aji kdyby tam seděl Košťál s Mokrým a zasedání začínalo odpalováním pyra a skandováním ACAB, ACAB, tak na Bohemku víc lidí nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty bafuňáře sem myslel ze Slavie, Bohemky, Baníku atd... kde se teď nejvíc protestuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. Tak to možná jo. Ale aji tak si myslím, že Bohemka, ani Slávia tak nějak nemajou na výběr. Slavia si podmínky nediktuje a Bohemku vypudit nemůže a Bohemka nemůže hrát na Ďolíčku, na Žižkově a na Strahově je to divácká smrt.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to jo. Tenhle Eden je hrozně nešťastný řešení a nejspíš i konečný. Nás tohle čeká za dva roky

Reagovat
JarousFCB

Když to řeknu na plnou hubu, tak je chyba v tom, že se do fotbalu sere furt něco nového... Na co člověk potřebuje mít sedačku pod prdelí, vyhřívaný trávník nebo nějaký supermoderní stadión.... Mají se ctít tradice a hrát pořádný fotbal.

Reagovat
centos

Aby přišly rodiny s dětmi.

Reagovat
Mimalu

hmm, bohemka byla lepsi, rekl bych ze na tom ,,koupalisti'' se to dalo tak trochu cekat, prece jenom oni jsou spis bojovnici nez nejaci technici, takze jim to docela svedcilo

Reagovat
smazaný uživatel

Naše liga jde do sraček, už i v blbé Belgii chodí na zápasy plné stadiony.

Reagovat
twerp

"už i v blbé Belgii" tak to je moc

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Typický článek Sportu který dělá senzaci z ničeho. Krásně je tam napsané proč se o tom vlastně mluví. Klub potřebuje uzavřít nové smlouvy se sponzory, až se mu to povede, tak se na nějaké fanoušky vykašle. Rozpočty českých klubů nejsou postavené na vstupném, ale na reklamě.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia prodávala do Edenu kolem 8 tis. permic, průměr na zápas byl přes 10 tis. a lidi chodili i na předražený poháry. Ty peníze ze vstupného už začaly hrát roli. Sport si tradičně vybírá jen půl pravdy, hlavně že se tam zase culí ten lhář Přibyl.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

zápas uplně na hovno jako, to nemělo sfotbalem nic psolečného, to bylo normální koupaliště, já to ani nesledoval, takže nevím, kdo hrál jak, nicméně Synottip arena opět potvrdila, že má jasně nejlepší akustiku u nás, protože tam se dá udělat suprovní kotel aj ve 150 lidech

Reagovat
Losinho

Teda já doufal že ty hlodavci spadnou, ale zatim to tak moc nevypadá. Škoda tý šance Ládi Volešáka v závěru

Reagovat
centos

Já se nemůžu zbavit toho dojmu sudu nebo konzervy, akustika v Edenu imho děsná. Letná je na tom daleko líp.

Reagovat
Losinho

To bych neřek, podle mě je teda akustika v Edenu jasně nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

není, taky mi příjde na Letné lepší, i na Liberci je to lepší než v Edenu

Reagovat
JarousFCB

Kolik vás tak jezdí do Liberce ? Tam je podle mě akustika suveréně nejlepší v Česku !!!

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě vede jasně EDEN! Ale máš pravdu, Liberec je parádní taky, ale tam nás jezdí 45, Letná mně přijde zase dost slabá

Reagovat
centos

Tak je fakt, že když jsme řvali na Letné, tak nás tam bylo tisíc a měli proti sobě jen sparťany, kdežto v Edenu nás bylo slabých 600 a pak 300, proti nám slávisté s bubnem..

Reagovat
smazaný uživatel

mějte rozum a nechte nám titul

Reagovat
Losinho

Popros a polib mi můj sešívaný zadek

Reagovat
cubinho

Prosím tě, mohl bys napsat, jak to v současnosti vypadá s procentuálními šancemi na titul? Díky!

Reagovat
Losinho

Dneska je vyklepne Ova a budou se tu psát procentuální šance Sparty na záchranu

Reagovat
JarousFCB

Ty jsi čurák to jinak není možné ...

Reagovat
centos

Je to nasazený agent, který má za úkol ze sparťanů dělat blbce. A dělá to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

takže agent Šmíd

Reagovat
smazaný uživatel

Vemte si ho sami. Já chcu aby měla Sigma po třiceti zápasech minimálně 55 bodů. Jestli chcete titul, tak začněte vyhrávat zápasy trapáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká tabulka. Škoda těch zahozených šancí, dneska to mělo být tak 7:0 a hned by skóre vypadalo líp. Už se těším na Baník, s touhle hrou bysme si z tama měli odvést tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja, tolik šanci Sem čekal, že bude plichta, když nedame tolik šanci. A hlavně ale musime mit pokoru, nejsme žadní mistři světa, musime od zapasu k zapasu, bod z Baníku je skvěly.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník zatím vůbec neví ...

Varadi dnes půjde ven.

Reagovat
$dolar$

Sparta mela kopat penaltu!

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si ani nevšiml, že fandíš Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si mxslím, že ho se.e Ostrava

Reagovat
$dolar$

Jj

Reagovat
centos

To je jen taková póza.

Reagovat
smazaný uživatel

v týdnu se Baník šetřil na Spartu a dnes se šetří na co?

Reagovat
$dolar$

V klidu, po zapase si prectes, ze je prohra nestve, ze jim o to nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. Ostravský alibismus v plné nahotě

Reagovat
centos

Na Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Kocourek je frajer. Prvně nedá Nevesovi za odkopnutý balon žutou a pak ji sekne Sionkovi za ... nic

Reagovat
smazaný uživatel

Za kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si. Už, když tam běžel, tak šahal do kapsičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozběhl se tam po tom, co začal Sionka ty svý gesta a asi u toho nedržel pysk.

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA !!! to je neco tak krasnyho, ten fotbal co hraje Olomouc. Nejkrasnější fotbal v lize.

Reagovat
$dolar$

2. nejkrasnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny prosim tě, mysli si, piš si, řikej si co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

krása leží v oku pozorujícího

Reagovat
smazaný uživatel

První nejkrásnější fotbal hraje Sigma doma a druhý nejkrásnější Sigma venku

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se mě líbil tlak na míč, krátké přihrávky a schopnost uzamknout soupeře v šestnáctce a vykombinovat ho. A hlavně se na rozdíl od minulého zápasu dokážeme dostávat do šancí. Teďka to chce odvézt tři body z Bazalů a porazit Brno a začátek podzimu bude luxusně rozehraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Baníku bod. A paradni pohyb Sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

Bod by byl málo. Baník aji když má výsledky tak nemá formu. S tou hrou jakou hrajem bysme měli na Bazalech vyhrát a o výhru se nestrachovat.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace kluci, taky vás tahnou bývalí hráči Slovácka. Ale Psotka je supr trenér, ale Soukup taky a já věřím, ež venku už začnem vyhrávat, protože hrajeme fakt naprosto jiný, o 100% lepší fotbal než minulý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný odchovanec Slovácka je Ordoš a ten je zraněný. Jinak sou tam samí odchovanci a nebo Kaščák a Brazilci a Drobek.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla nadsázka, draku

Reagovat
smazaný uživatel

šulty prave dneska nic moc...nevyraznej celkem

Reagovat
smazaný uživatel

právě šultyho já mám moc rád, tady se bere jako zrádce, ale kdoví, jak to bylo s tím jeho odchodem, já ho mám rád, dříč, snaží se, zkouší jeden na jednoho a aj když mu to nejde, tak aspon bojuje, byť třeba hraje blbě, je to můj oblíbenec, dneska teda nic jo? ale on se eště prosadí

Reagovat
smazaný uživatel

Však dal gola, treti da se řict " zařidil ". Je dobrej, mam ho rad strašně moc. Ale nebyl moc vidět dnes no. Ale dal gol, to stačí. Co vic od utočníka. Šulty neni zradce, je to náš odchovanec, u vas byl na hostovani, vratil se. Pak šel od k vam Chmelíček. Kus za kus.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dík za info. no on u nás končil a řekl, že podepíše smlouvu a hosotvání změní v přestup a pak utekl do opavy, o to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ho určitě poslal Kubíček. Šultes je v tom nevinně, zaleží jak se dohodly, nedohodly kluby viš co. A šulty to řict klidně mohl, ale podle mě je v tomhle nevinně.

Reagovat
smazaný uživatel

aj podle mě, jenomže tady je prostě za zrádce, bohužel. taky si myslím, že kubíček v tom má prsty + naše tehdejší vedení taky stálo za nic. takže kdoví, on to jenom vyhlásil do novin, že chce tu zostat a pak šel do Opavy, ale fakt kdoví

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, do Opavy chodi hodně našich hráču. Byl tam aj Hubník, loni Nepožitek, škoda, že spadli takhle mužou ti co skončily v dorostech zustat v Bečku, když to je stejna soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Opavy je škoda. Pamatuju si ještě jak mezi Sigmou a Kaučukem byla družba. Po Sigmě je to můj nejoblíbenější tým Nebo možná po Přerově, ale zkrachoval a roky se plácá v přeborech.

Reagovat
smazaný uživatel

Kraj hraje no.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi je velmi naštvaný muž. Můj adept na padáka

Reagovat
Kepy_FCB

teď i můj

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, že takhle jsem si toho padáka nepředstavoval ...

Reagovat
smazaný uživatel

uuuu, Pěkně Sionko

Nicméně - mohl si to tam srovnat, podívat se a v pohodičce vypálit

Reagovat
$dolar$

Varadi

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, to byla ďoura v obraně. Ještě, že nabíhal zrovna Varadi

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubský je hrozný jelito. Na jeho straně má Sparta díru už několikátý zápas a dopředu hraje hovno klasicky. Hrozně nefotbalová hrouda masa

Reagovat
$dolar$

Naopak na druhy strane Pamic, se mi letos hrozne libi, oproti lonsky sezone, paradni

Reagovat
smazaný uživatel

hraje dobře. Dokonce i dozadu to zavírá slušně. Moderní běhavý typ beka

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec, už sem to tu psal, když přišel do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

jde vidět, že to není jeho pozice...

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubsky musi byt na defenzivnim zaloznikovi, na beku je na dve veci..

Reagovat
smazaný uživatel

jenom na jednu (škoda slov )

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Sosi

Baník by si za výkony v posledních zápasech zasloužil pořádnej kotel!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mají zaděláno

Reagovat
Sosi

Já doufám, přestože Spartě tak vysokou výhru zrovna moc nepřeju, pořád ale chuť vypráskat Baník je větší

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

snad dodělá Bony hattrick

Reagovat
Kepy_FCB

Plzeň fandí Spartě a to hodně ...

BRAVO hoši BRAVO

Reagovat
Sosi

Baník má dnes asi extrémně málo fanoušků

Reagovat
Kepy_FCB

zaplaťpanbůh že takových má extrémně málo

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

tak Spartě fandím v boji o titul již déle (jelikož na něj Viktorka neměla - zatím ale Sparta na 2. místo )

...jinak zrovna Kladrubský si ten gól za dnešek nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Bony první s přehledem, druhý se štěstím

Reagovat
smazaný uživatel

uuu, tohle udělal Varadi moc dobře. Pohotově

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak ten závěr byl hrubě nezvládnutý. Dvě šance v nastavení, to je hrůza

Reagovat
Sosi

btw, proč tato fotka?

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš ven Šenkeřík na hřiště!

Reagovat
Kepy_FCB

ten to nevytrhne

Reagovat
centos

Není z čeho brát

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím docela dobrej fotbal, to koukám... Sparta zaslouženě vede, Baník hraje houby. Bony je frajer, ten kluk se mi líbí čím dál, tím víc.

Reagovat
centos

Vždyť se na to nedá dívat

Reagovat
$dolar$

Z vas strany rozhodne ne, ale Sparta hraje dobre

Reagovat
centos

Přesně proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje ofenzivně, kombinuje - mě se to líbí. Baník taky není úplně v háji, ale je chaotičtější a samozřejmě - nulová koncovka, když už se k něčemu dohrabe, tak to zadrbe. Celkem se na to dá koukat.

Reagovat
clinger

co to je baníkovci?doufám že se proberete v druhý půlce a tu plichtu dáte

Reagovat
smazaný uživatel

Daněk má takhle katastrofální vybíhání pořád? Řešení centrů v jeho podání je katastrofální

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt to 4:0,nemuzou rict chachari ani slovo..

a nejak neslysim ty nej fanousky

Jen tak dal ACS

varadi

Reagovat
centos

ivosek tam totiž před zápasem přesouval ruchové mikrofony

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 ne, ale 4:1 to bejt mohlo

Reagovat
smazaný uživatel

zase Kladrubský

Reagovat
Kepy_FCB

To vlasatý hovado si nedá pokoj

Reagovat
Shevchenko

Neuwirthe jdi do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Neuwirth je dřevák.

Jinak pentle přísná, ale bodejť by to foukali furt

Reagovat
sosna

Ústí Dostat od takovýho mančaftu jen 3 góly, to je solidní vizitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim zachytaly tyčky a Hubník se vrátil ke svému standartu. Ale abych jenom nekritizoval, zdaleka nehráli tak připosraně jako Příbram. Na to že hráli venku a věděli jakou má Sigma pověst, tak předvedli dobrý výkon.

Reagovat
sosna

Dneska měli Hubníkův standart všichni. Těch šancí hlavně ve druhé půlce... Parádní byl dneska Rossi. Na to, že je po zranění a nastoupil poprvé letos, super výkon. A přes 5 tisíc lidí na Ústí, to sem teda nečekal...jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl větší zajem v předprodeji o listky vic jak na JBC. Ale vykon luxusni opět a zase. Jsem hrdej na to, že sem z Olomouce.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelnej Neuwirth

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí,co ty kurvo!

Reagovat
Shevchenko

Ale no tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tak divám, tak po té ukázce pokrytectví fanoušků Baníku co předvedli v týdnu, je Baník stejně nenáviděný jako Sparta. Nemůžu říct, že se tomu divím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale jako co to je? Sparta přestala úplně hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník se snad posral už cestou někde u Vyškova, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně koplé. Pamič by si kus zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský je dnes úplně neviditelný. Nebo se pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

nepleteš, řekl bych dokonce že je neviditelny už od svýho příchodu do SPA

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám, Libore

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi, ty svině

Reagovat
Kepy_FCB

a ještě se vzteká

Reagovat
sosna

Koubku, hoď tam ručník !!

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi jako by se vztekal, že se Blažek zvedá

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by si měla prohlídnout disciplinárka. Na fauly loktem jsou pánové velmi zaměřeni a já bych Varadimu dal tak 4 - 6 mačů oddych

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Varadi nepřekvapil. Dnes si zasloužil dvě rudé

Reagovat
Bakary3

No když taj nějak vezmu to kopnutí do Kucky ze sedě ve vápně..

Reagovat
Bakary3

Baník neuvěřitelně zoufalej, za ty Koubkovy výroky mu to i přeju.

A Varadi maže, už měl mít červený dvě, vylízanec

Reagovat
smazaný uživatel

Áááádam Varadi krásný bojovný výkon

Reagovat
Josifek

Dobře Sparta.

Varadi je dobrej dřevak..

Reagovat
Sosi

Ten Neves je taky komická postava...

Reagovat
smazaný uživatel

obránce parádní, ale dneska taky dost přemotivovanej. Vzteká se taky pořád

Reagovat
Shevchenko

Čím je prosímtě komický jeden z nejlepších obránců ligy?

Reagovat
Sosi

svým chováním, zajížděním protihráčům a rozčilováním se

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi ty jsi guma

doufám,ze to disciplinarka potrestá dodatečne

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer. To jméno si asi budu muset zapamatovat. Už dva velmi fotbalové průniky

Reagovat
Bakary3

Odchovanec Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

neser

Reagovat
Bakary3

Jinak trochu nechápu, jak můžeš tady diskutovat, když tvůj klub hraje.. Vždyť z toho máš úplný ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale vůbec ne. Mám noťák nastaven tak, abych u toho viděl i TV.

Jinak ten Hušbauer je dobej jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubského v šatně nekdo vyměnil, ne?

Naopak Pamič má na kontě dvě zbytečné ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

toho jsem si všiml už dříve (asi proti Lechu) že první poločas byl tragickej a v druhym hrál o stupeň možná dva) lépe

Reagovat
smazaný uživatel

za co dostal rudou Varadi? nějak sem to prošvihl

Reagovat
Kepy_FCB

zkus hádat

Reagovat
smazaný uživatel

opakované faulování (dvě žluté)

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Bony si oba povozil na kolotoči. Sólíčko alá Leo Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Co to říkal ten Karoch? Že to bylo na Matějovskýho? On ještě hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

on se po poločase vrátil na hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem ho viděl, když fauloval. Fakt ještě hraje. Mazec

Reagovat
smazaný uživatel

já ho teď viděl, jak nahrál na Kucku a ten trefil břevno (tribuny) první akce no

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v osmdesáté minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Bony mužem zápasu. Jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Mužem kola

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu posoudit

Reagovat
smazaný uživatel

takže Chovanec bude proti Žilině doufat, že si Lačný vzpomene na góly, které dával na Slovensku...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla parádička. Nádhera, Slováci

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to takhle půjde dále, tak se mi na patro dere otázka: Kdo to v Ostravě vezme po Koubkovi? Nabízí se kret... ehm, Večeřa

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je nech prohrát příští zápas a pak ať si dělajou co chcou.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl kombajn, uuu

Reagovat
Bakary3

Jen tak mimochodem, komenty jako "to byl kombajn", "Bony muž zápasu" atd. mě neskutečně serou Copak to nejde napsat všechno, teda to DŮLEŽITÝ, na konci zápasu ??? Pak je tu milion příspěvků a nějaká smysluplná diskuze z toho žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se má psát do preview, ale na to všichni rezignovali.

Reagovat
smazaný uživatel

ee, to bych si ty myšlenky musel někam psát a to je zbytečný, když si to můžu zaznamenávat sem

Reagovat
Bakary3

Nevim, co ti na to mam říct. Tak si to piš do notýsku, nebo nevim. Myslíš si, že někoho zajímá koment "to byl kombajn" ? To snad viděj všichni, co na to koukaj, že jo. Navíc ty, co na to opravdu koukaj a pak sem přijdou po zápase, třeba stejně nevědi, o čem mluvíš.

Akorát tu zasí-áš diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, souhlasím s tebou, ale nevím, zda si to čas od času neodpustím.

Reagovat
Bakary3

Tak aspoň, že souhlasíš (a "ve Španělsku" si dělej co chceš, tam to tolik nežije a já tam ani moc nechodim )

Reagovat
smazaný uživatel

hele, bakari, to že souhlasím, neznamená, že se tě budu ptát na dovolení, kde to budu provozovat.

Příští mač, co uvidím, jsem tady zas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Krásně.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Pamić

Reagovat
smazaný uživatel

Banán na konec. Zaslouženě Pamič

Reagovat
smazaný uživatel

taková ostuda

Reagovat
Kepy_FCB

sebranka ti naši hráči

čest vyjímkám

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Baník v piči ..Sparta hrála bohůžel dneska moc dobře..tak dobře že sem to po 20 minutách radši vypnul ....SKS 4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spíš Baník hrál uplný ho*vno

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Spartaaaaaaaa

Reagovat
Higi

Pěkně Sparta Praha, fakt škoda, že proti Žilině bude chybět trojice Wilfried, Matějovský a Sionko , ale dnes -

Reagovat
smazaný uživatel

tím, že bude chybět Matějovský se Spartě povede nahradit lépe Sionka - nasadí místo něj totiž dva hráče...

Reagovat
Losinho

Baník neskutečně trapnej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na reakcu Baníků. Vypadli z pohárů o které podle svojich slov nestáli, slibovali že budou Sparťani v nedělu brečet a sami dostali výprask. Tvrdili že je pro ně nejdůležitější užít si zápas a vyhrát v hledišťu a teďka tam nejspíš sedíjou s kyseléma ksichtama po fandění ve kterém rozhodně nebyli lepší. Ti "nejlepší u nás" jsou s bídou druzí, po Slovácku a možná aj po Hradcu.

Reagovat
sosna

Po Slovácku určitě.

Reagovat
centos

Jo, Slovácko je na Moravě s přehledem nejlepší.

Reagovat
sosna

Nejen na Moravě.

Reagovat
centos

Momentálně vzhledem k úpadku Bohemky, Slavie a Baníku asi i v celé ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 je pěknej výsledek. A pak, že to bez Řepky nejde . Nejlepší Bony, dobrý Sionko a až na dvě výjimky Pamič. Hodně se mi líbil i střídající Žofčák. Naprosto mimo byl Matějovský a v první půlce Kladrubský.

Z hráčů Ostravy byl nejlepší Hušbauer, hodně bojovně zahrál Neves. Špatnej výkon mělo víc hráčů, ale rozhodli asi Neuwirth, Varadi a Daněk

Reagovat
Kepy_FCB

Koubek zase vysmátej, ten už od začátku śezony to má na háku...

Reagovat
smazaný uživatel

Po Lechu Sparta ztrapnila i další polskej tým

Reagovat
goodbay

Reagovat
Losinho

Řekni mi čím Lech ztrapnila?

Reagovat
KnoxXx

2 CK, Lech mal len jednu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Tak to byla tragédie

Reagovat
goodbay

4:0 bony výborně, bez řepky takovej ranec co víc si přát

Reagovat
C0br

Proč mi připadá, že Pepu to koučování vůbec nebaví? Jinak Bony, Libor, Manuel .

Varadi nevím čemu se divil, měl vidět rudou už po zákroku na Blažka.

Doufám, že polská menšina po dnešku konečně někam zaleze.

Reagovat
-Kopy-

Bony začíná pomalu ale jistě naší ligu přerůstat dávám mu rok, maximálně dva.

Reagovat
terry

Dva budou asi super.

Reagovat
smazaný uživatel

ať žijou Pelíšky

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

TAK CO POLÁCI???

Reagovat
Losinho

Na odpověd si počkáš, moc jich na EF nechodí.

Reagovat
centos

Tebe už jsem tu viděl, jsi trochu jednodušší.

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera, to je sen ten výsledek a naprosto zaslouženej a celkově pěkněj pohlednej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta!

Reagovat
homeles8

kdo fandí baníku, povinně se ožrat, a kdo fandí Spartě, tak mu sprostě nadávat.

Reagovat
Losinho

...a bude veselo

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Lehounké OT: Já říkal, že angažování Brabce je dobrý krok na kterém Sparta může jen vydělat

Reagovat
Losinho

Jak na něm vydělala? Jen zabírá místo Hejdovi, navíc má plat jako svin...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus třeba přemýšlet ...Přišel zadarmo, výrazně pomohl k postupu proti Lechu, má obrovské zkušenosti, navíc s Řepkou nikdy nemůžeš počítat na všechny zápasy (věk, nedisciplinovanost) a v případě jeho absenci ideálně plní roli lídra, vedle něhož se můžou mladí učit...Hejda se jeví jako velký talent, ale na stálý základ ve Spartě ještě nemá věk ani zkušenosti, současná situace je pro něj ideální...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Losinho

"současná situace je pro něj ideální"

To neni, Hejda by vedle Řepky vyrostl fotbalově, Brabec by byl náhradník...To by bylo pro něj ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, pro Hejdu možná ne, ale pro Spartu určitě...Hejda zatím není hráč pro velké zápasy, které Spartu v nejbližší době čekají...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejhorších hráčů sestavy

Reagovat
cubinho

Gratulace Spartě (Já to fakt napsal?) Baník byl hodně trapný, bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme Sparta! A kdo jste vy?

Reagovat
homeles8

DYNAMOOOOO!!!! :-P

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra Hradec remiza, Teplice vyhra.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím že Hradec doma neprohraje. Plzen je hodně dobrá ale na Hradec to stačit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

podle me plzen vyhraje a teplice-c.b remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem rikal :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra Sparty. Ač nerad tak posílám gratulaci.

Tak nevýrazný výkon jsem teda od Baníku nečekal. Smůla s Mogilevem asi leží v hlavě, jinak mi hlava nebere za co jsou placeni. Ale Neves a Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dneska hezky - 3 body, vylepšený skore a hráči se ani moc neunavili, tak to má bejt

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tady je pohled sparťanských hools na celý dvojzápas s Lechem a je to napsané suprově, co se týče pověsti vrahů fans Lechu, určitě si přečtěte: http://hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2010080008

Reagovat
smazaný uživatel

...Zilina o 4 goly a ja si dnes dopo rikal,to asi Sparta dnes proti chcharum neda a ono jo a dokonce bez inkasa...Panove dekuji...

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju Spartě k výhře, vyhrála zcela zaslouženě, červená taky zasloužená, takže gratulace. Jinak sem se schválně díval okolo kotel, jestli tam máme ty mikrofony, abychom byli lépe slyšet v TV a nebyli tam, fotky na důkaz taky mám ale i tak sme sparťany zase přeřvali, takže Ivošku, gratuluju k výhře ale jen na hřišti. Snad Baník spadne, výjezdy do Varnsdorfu či Sezimova ustí by stáli za to. Takže "Nic se nestalo, Baníčku, nic se nestalo..."

Reagovat
smazaný uživatel

Fans FCB

Reagovat
smazaný uživatel

nevím co si kde fotil, ale 2 mikrofony jsou umístěny u hlavní tribuny, tudíž blíž k sektoru hostí... A nevím podle čeho soudíš, že jste nás přeřvali, když jsi byl určitě v kotli nebo vedle něj

Reagovat
centos

Blíž o kolik, deset metrů?

Reagovat
sosna

Nechci se zastávat Sparťanů, ale nedávno se tu dost lidí shodlo, že člověk z kotle těžko posoudí jestli přeřval soupeře...A z TV to tak rozhodně nevypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímá vás vůbec fotbal, nebo si chodíte jenom zařvat....?

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy Dneska jsme vás přeřvali... Takže se klidni...

Reagovat
smazaný uživatel

v TV skutečně lepší Sparta

Reagovat
centos

Jo jo, Baník v TV výrazně horší než loni, což nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, jak ti to připadalo z televize, nicméně chachaři ze začátku něco zapěli a když pak dostali gol na 3:0, což byla asi 50. minuta, tak už byli dost zamlklí - občas chorál Baníček..(no teď už nevim, jak to bylo), ale jinak vůbec nic. To my jsme se tam celkem vyřádili. Ovšem uznávám, že asi od 70. minuty to bylo ze všech stran poněud horší - hlavně fotbalově ale i fanouškovsky v obou táborech. Dneska Sparťani lepší (taky nás bylo 10x víc ) a chachaři, tak

Reagovat
Losinho

13300 spartanů přeřvalo 700 ostraváků. Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Však my se tady dostáváme do komické situace, kdy trevorek tvrdí, že nás přeřvali v 500 lidech Co asi čekáš za odpověď

Reagovat
Losinho

Od inteligentního člověka bych čekal ignorování onoho příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra si schválně dám záznam a pak napíšu, jestli jo či ne.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Přeřvali? to ti asi někdo hodně křičel do ucha,jinak teda nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl z naší strany hodně trapný výkon. Myslet si, že tříčlenná záloha se dvěma DM přehraje tu sparťanskou bylo hodně naivní. Nevím, proč nehrál Bolf. Je snad zraněný? Kdybych měl shrnout individuální výkony, tak Daněk se podepsal pod první gól, s Řezníkem víceméně spokojenost, Neves se mi líbí více na kraji obrany, Neuwirth si nezaslouží komentář a Šmejkal je nalevo evidentně slabší. Marek s Lukešem odehráli nějáký svůj standart, Frejlach byl nulový. Greguš hořel jak papír. Pilík neviditelný a Varadi to dneska zatraceně přehnal, takhle nám bude příště chybět jediný pořádný útočník, jakého máme. Prohrát 0:4 na Spartě je ostuda!!!

Ideální sestava do budoucna:

Daněk - Neves, Bolf, Neuwirth (Frydrych), Řezník - Marek - Hušbauer, Lukeš, Frejlach (Šmejkal) - Varadi, Fantiš

Reagovat
centos

Greguš je strašně slaboučký i fyzicky. Frejlach fakt neviditelný, marně jsem jej tam hledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto taky Greguš nezvládá osobní souboje. A navíc je strašně vyplašený. V základu měl ýt místo něj Hušbauer a třeba by to nedopadlo až tak tragicky

Reagovat
centos

Ten hrál až překvapivě dobře Aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Hušbauera

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš a Zeher jsou Slovenské omyly Baníku

Reagovat
iamek

Libi se mi jak Spartani nadavaji Banikovcum do Polaku a Banikovci jen napisou : Gratulace sparte :) ... Nejen v hledisti jasne lepsi :) ...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se ostraváci chovali jako slušní lidi nikdo by nemohl nic říct.

Reagovat
centos

Jdi do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

typický ostravák.... prosně o tom mluvím. Fanda Sparty by to nikdy nenaspal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Z tebe musí mít místní normální sparťani ohromnou radost Ta znemožňující mise ti jde až překvapivě dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Seš prostě idiot

Reagovat
smazaný uživatel

taky ostravák že? vás není těžké poznat

Reagovat
Ligter

Skoro.

Reagovat
Losinho

Úplně mimo. Jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

debile

Reagovat
Losinho

Stručně, jasně. Takhle má vypadat správnej příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

klidně si nadávej. To my neděláme. My vám radši dáme pár fíků

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak Slávista, néé?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Sigma pekne.. Bony

Reagovat
centos

Mimochodem mám i pocit, že jsme výrazně oslabili i v bráně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Baranek byl fakt TOP gólman. To i jako Sparťan musím uznat.Daněk má velký podíl na první brance

Reagovat
centos

Vůbec mám pocit, že vzadu není jistota jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

však sem psal "byl"

Reagovat
centos

Však jo

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek odpovídá kvalitě klubu, kterej vypadne s Mogilevem... A kde jsou ti baníkovci, kteří říkali, že se soustředí na ligu a proto je nějaká Evropa nezajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

Pilík, tohle je ligový fotbalista?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Sigmu

Reagovat
smazaný uživatel

400.pro Baník

Reagovat
smazaný uživatel

věčně druzi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pane Van der Tom, to je přece Slávije.

Reagovat
Losinho

V posledních letech toto místo častěji obsadila Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Petr nebo Pavel....

Reagovat
smazaný uživatel

Co jak? Ty to víš?

Reagovat
smazaný uživatel

sory,nejsem slávista

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tady ale vědí, kdo jsi

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je úplně slabý, letos to vidím na pěkné osmé místo. Kde nic není ani smrt nebere. Jeden Neves to nespasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny co musim rict - Oloupej to nejdriv k blaznovi Trevorovi. Je mi jasny ze kdyz jsi v kotli Baniku tak se ti zda, ze nas prervavate, ale ono tomu dnes tak rozhodne nebylo Rozhodne uz jste podali u nas daleko lepsi vykony (myslim na tribune, o hristi se netreba bavit) nez tomu bylo dnes, i kdyz respekt za to ze jste to nezabalili i pres stav na hristi

Jinak k samotne hre asi netreba toho tolik povidat. Hrala to vubec dneska Sparta??ja jsem ji nepoznaval, zejmena dopredu to bylo supr, ale i pres naprosto jasnej vysledek si musim postezovat na obcasne vypadky v obrane, tam bylo videt ze Repa chybi, protoze tech kiksu bylo na muj vkus prilis a jen stesti ze byl Banik dneska naprosto marnej.Noob zapasu dnes jednoznacne Hotentot, sice zaridil penaltu a vylouceni prasaka Varadiho, ale kolikrat neskutecne namazal souperi

Atmosfera byla dobra, nicmene jak uz jsem rikal na zacatku, z obou stran uz jsem zazil daleko lepsi vykony. Skoda jen ze se neuskutecnilo slibovane choreo na protilehly, dneska by vyslo urcite vyborne, ale choreo v kotli bylo vyborny

Reagovat
Kepy_FCB

Co to velké choreo, proč nebylo?

Reagovat
Kepy_FCB

Tak já si teda odpovím sám - nějakej rumun papíry odnesl do sběru.

Reagovat
smazaný uživatel

no zatim nejsem informovan proc se teda odlozilo, uvidime co nam k tomu rekne spartaforever, ale v pozvance na tohle utkani tam prave byla informace o usporadani chorea

Reagovat
centos

Vám chodí pozvánky?

Reagovat
smazaný uživatel

to vis ze jo nechodi kazdymu na mail, ale jako normalne na strankach spartaforever je je pozvanka k utkani se vsema informacema o zapase

Reagovat
7kaka7

no ani se neptejte proč nebylo ......

Reagovat
stas87

ivosku stale nemozem prisr na to co je to Noob mozes mi to vysvetlit?

Reagovat
smazaný uživatel

noob = jouda

Reagovat
smazaný uživatel

choreo mělo být až na Žilinu

Reagovat
smazaný uživatel

no puvodne bylo napsany na dnesek, tak nevim no

Reagovat
centos

Nemyslím, bylo tam plno volných míst, vypadalo by to blbě.

Reagovat
Kepy_FCB

chorea v tom kotli - první ušlo , druhý čmáranice

Reagovat
smazaný uživatel

luxus bylo to pyro na zacatku hlavne a rozhodne nemelo chybu choreo Vizek je kreten

Reagovat
smazaný uživatel

proč vlastně útočíte na Vízka?

Reagovat
Kepy_FCB

Tuhle otázku beru s rezervou...

Reagovat
Losinho

Počkej až Dukla postoupí do GL. To bude mít teprve Vízek keců...

Reagovat
smazaný uživatel

tam maj výborné klobásky, taže Go Dukla, go!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky je chcu už ochutnat! ve druhé lize jsem tam nebyl a ty klobásky už jsou proslavené!

Reagovat
smazaný uživatel

tak přije´d ve středu na repre, jdem tam s Andulkou

Reagovat
smazaný uživatel

to je která?

Reagovat
smazaný uživatel

a jo Mary-Ann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Co bylo to první? To pyro na začátku?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Losinho

Já nevim, z televize sem viděl kulový

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

povídám, zejtra si dám záznam a pokud nebudem slyšet, veřejně se tu omluvím

Reagovat
smazaný uživatel

Bony je TOP Nesmíme ho za žádnou cenu prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, fans Baníku mají dalšího "třídního nepřítele" po Řepkovi je to Blažek a věřím, že v odvetě dostane pořádnej kotel za to, co nám dnes provedl

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej, co vám zas ten daredák proved.

Reagovat
Losinho

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

dostal loktem od Varadiho a tekla mu krev. Asi si ta polská banda myslela, že zdržuje a simuluje

Reagovat
smazaný uživatel

oni hráli poláci? Já sem teda dnes viděl proti sobě dvě Česká mužstva hrát proti sobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Každej vidí jen to, co chce

Reagovat
Losinho

Simuloval, každej viděl, že to byl kečup.

Reagovat
smazaný uživatel

copak copak?

Reagovat
smazaný uživatel

tys to viděl, že?

Reagovat
smazaný uživatel

vubec prave nevim tak proto se ptam

Reagovat
smazaný uživatel

provokoval celou dobu kotel Baníku, pak se k nám otočil a udělal scénu ala Jim Carrey v Blbým a blbějším, jak se tam otočí na osazenstvo a mlvuví řitníma půlkama

Reagovat
smazaný uživatel

dal si mentolku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

já bych se takovou sebeztrapňující ptákovinou nezabýval, pokud to ale někdo natočil tak šup stím na youtube!

Reagovat
smazaný uživatel

natočil sem, jak Jarkovi vypadl text při chorálu "Na Letenské pláni.."

Reagovat
Kepy_FCB

on byl v kotli Nohavica?

Reagovat
Kepy_FCB

Nebo myslíš toho jelimana co si říká supportleader?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, toho. Ale všechna čest jemu, snaží se a leckdy i bez pomoci megafonu

Reagovat
Kepy_FCB

sorry ale ten člověk nemá žádné charizma , pravda že Hrnek a předtím Kyby byli hodně dobří ale tuten člověk se na to nehodí. Podvyživenej Hrnek měl charizma nesrovnatelně lepší a to byl dost mladej když s tím začínal.

Reagovat
smazaný uživatel

toho sem nezažil. Teda jo, jednou jo, když byl totálně najebaný a hráli sme v MB. Takže tam visel na plotě jako pavouk a furt sme jeli "Olééééééé Baník Ostrava". Neříkám, že je to špatný, ba naopak ale taky to mohl někdy prostřídat No a Kyby, ten už je v ústraní ale na výjezdy furt jezdí, na Kladně umravňoval najebané vandráky A dnes se mi líbilo, jak sme jeli asi dvacet minut v kuse "Kdo není zčuchaný..."

Reagovat
Kepy_FCB

Jo Kyby to je frajer on a pár lidí má značnej podíl na tom kam se Baník po fans stránce dostal , proto ho musí střašně mrzet kam to vše směřuje.

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc mně dostalo, jak naši "věrni" fans začli opouštět sektor kolem 80 min. jen, aby byli co nejdřív u vrat, ktere sme si stejně sami otevřeli (jo, to bylo dobrý, děda ze security nás raději nechal, my si otevřeli a v tom tam naběhla policie s prosíkem, ať stejně počkáme, že odcházejí nejdřív sparťani )

Reagovat
Kepy_FCB

A sekurity a acabi dnes neřádili?

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto v klidu jen zdržovali ze začátku, poslední fans se dostali na stadion až ve druhé půli

Reagovat
Kepy_FCB

aspoň nějaké pozitivum dnes

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek je kokot

Reagovat
Losinho

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tu veřejně teda píšu, pokud zejtra nebudem hlasitější než Sparťani, tak se tu veřejně omluvím Sparťanům a zvlášť . Prohru dokážu uznat

Reagovat
smazaný uživatel

a zvlášť Ivoškovi

Reagovat
smazaný uživatel

hele co je slyset v tv me vazne nezajima ja nesedim v nasem kotli, ani v jeho blizkosti, sedim jeden sektor od pulky, takze si myslim ze tohle muzu posoudit docela solidne dneska to bylo v hledisti vyrovnane, ale z obou stran nijak extra

Reagovat
smazaný uživatel

narážím na tu hlasitost. Ne fakt, pokud budete víc slyšet, omluvím se ti

Reagovat
kubys

No comment k dnešnímu zápasu a hlavně ten Pamičův gól to podtrhl...

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl pěknej, o tom žádná

Reagovat
kubys

Jo, akorát, kde byli od půlky naši?

Reagovat
smazaný uživatel

už se viděli v Pendolinu. Jen sem zvědav, za jak dlouho skončí Koubek

Reagovat
Kepy_FCB

Asi brzy bo mi připadá že to má totálně někde. Jméno si udělal už loni, zájem o něj je a asi lituje že prodloužil smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně si balon sám vybojoval ,pěkný sóličko.mohlo mu tam padnout už z toho přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

ten Varadi je hroznej šílenec.už ve čtvrtek pořád řval na sudího a prasil

Reagovat
Kepy_FCB

souhlas slušně napsané,bohužel mnohým stačí že je chachar a říkají tomu bojovnost

Reagovat
Kepy_FCB

u té druhé fotky je zrovna na obrazovce ta hnusná mánička

Reagovat
smazaný uživatel

dřevorubec, no. On je dobrej, snažil se dneska ale něco mi říká, že se mu vrací forma z jara 09.

Reagovat
kubys

Co máš proti máničkám?

Reagovat
centos

Sparťanská patologická nutnost furt kreslit na plachty Řepounův portrét je.. zvláštní.

Reagovat
Losinho

Ježiši, to sou teda chorea...Když si vzpomenu na naše "Vítejte v pekle"...

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano, jedine poradne mimo kotel si chtel rict

Reagovat
Corosian

Bony Nejlepsi vykon kterej sem u nej zatim videl, jeste dopilovat strelu a Sparta snad konecne bude mit zas poradnyho kanonyra. Ukazalo se ze v plny sestave muze hrat Sparta docela pekny fotbal. Banik mel sance hlavne po standartkach kde byla Sparta uplne tragicka, tradicne nevyuzili. Hlavne tragicka zaloha Baniku nic nezmohla, holt nemeli prodavat. Ale nema cenu nadavat do polaku atd, proste Sparta vyhrala stalo se stalo a smytec nevim proc by meli spartani jeste 4 mesice nadavat Baniku, jednou se to zas otoci. Ale jinak ACS

Reagovat
smazaný uživatel

500.pro Baník

Reagovat
goodbay

Stále více nabívám dojmu, že jak je Řepka důležitej pro Spartu, tak Bolf a Neves pro Baník. Ne možná v takovém měřítku, ale jak jeden nehraje. Tak už je to docela bída a vím, že se to nestalo poprvé. Lonskou sezonu v Příbrami, taky nehrál jeden nebo oba z nich a byla z toho jen plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

V Ostravě je situace asi jasná. Tomáš Petera, majitel klubu zuří. „Měli jsme nejlepší los ze všech. Chce se mi z nás zvracet. Prodám kohokoliv, na koho si kdo ukáže,“ vypálí natvrdo Petera.

„Hráli jsme s útočníky v obraně, obránci v útoku. Nedali vyložené šance. A výmluvy na rozhodčího? Osolil nás, to jo. Ale Mogilev musíme porazit i přes rozhodčího. Trenér si neporadil se širokým kádrem, tak zase někoho prodáme a budeme to mastit jako vloni,“ nebere si servítky Tomáš Petera.

vaše bída,naše radost

Reagovat
centos

Pochybuju, že tohle řekl.

Reagovat
Kepy_FCB

pokud umíš číst "mezi řádky" tak to skutečně takhle řekl!

Reagovat
centos

Ale jelikož je toto přímá citace..

Reagovat
Kepy_FCB

centos08.08.2010 23:15

Pochybuju, že tohle řekl.

Reagovat
centos

*že přímo tohle doslova řekl

Reagovat
Kepy_FCB

a můžem jet od začátku ne kašlem na to

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za fekál?

Reagovat
rufus

4:0, paráda.

Není třeba moc co dodávat. Jen bych tolik nekritizoval Matějovskýho, jak jsem si tu přečetl. Dneska se sice do hry moc nedostal, ale když má balon, tak často vymyslí nečekanou a účinnou přihrávku dopředu. Tohle Spartě chybělo. Jen musí zapracovat na bránění a pohybu. Hraje to celý skoro v chůzi.. Ale celkově jsem s ním zatim spokojenej.

A dneska celkem slušná atmosféra na stadionu, i když mohla být i o něco lepší. Baníkovský kotel překřičen, takže spokojenost i v tomto směru.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, Matějovský hrál dobře, naopak zklamání od toho vašeho megaplejera Kucky

Reagovat
smazaný uživatel

příde mi že co přijel z MS má nosánek trošku nahoru,ale výkony tomu neopovídaj

Reagovat
smazaný uživatel

jj, máš recht.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě se mu zvedl nosánek od toho MS, ale teď byl zraněný, tak toho moc nenatrénoval a navíc neměl snad žádné volno, takže to může být také znát. Věřím, že se prodá draze do ciziny.

Reagovat
rufus

Čekám od Matějovskýho ještě lepší výkony, i tak to dneska nebylo špatný. Kucka hraje poměrně nevyrovnaně. Nějakej zápas mu sedne víc, jindy dělá hodně chyb. Jeho problém je, že ztrácí hrozně moc zbytečných balonů. Navíc se často snaží střílet a to i v situacích, kdy by měl radši nahrávat. I když dneska pár pěkných akcí založil nebo se do nich zapojil, tak by mohl hrát ještě líp. A zatim ho asi limituje zranění a možná ani neměl moc času na odpočinek mezi MS a začátkem ligy. Ale neboj, on se zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře tam motal chachara u postraní čáry, až tam musel naběhnout Řezník a udělat čistej skluz a poslat míč do zázemí

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se moc líbí Neves. Škoda pro Vás, že už je tak starý, takže z něj velký peníze nebudou, ale je to fakt velký bojovník, ale s Mogilevem se mi nelíbílo, že zbytečně dojel do gólmana, ale to je holt ta jeho bojovnost

Reagovat
Staenly10

Tak s 8 body zatim docela spokojenej,jen škoda tý remízy s Bohemkou v prvnim kole...

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.fcb.cz/vote.php

Známkujte hráče:

Reagovat
smazaný uživatel

von hrál Pilík? sem si ho vůbec nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec válec!!!! Zejtra to musíme dát!!! 3 body nic míň nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že bude plnej stadion, budeme fandit jako jeden muž a kluci pojedou na 150%

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám, že bude plnej stadion, ale musí vyhrát Viktorka každopádně se těším na pěkný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

bude to otevřená partie, my do vás půjdem od začátku na plno, nemá smysl hrát takovou sra*ku co Bohemka, my hceme tři body, vy taky...

Reagovat
smazaný uživatel

my nemáme na výběr, jinak by padl gól maximálně z penalty

Reagovat
centos

Návštěva na Olmik.. trojka?

Reagovat
smazaný uživatel

5150

Reagovat
smazaný uživatel

tys to ale nepochopil, bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

ted uz jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

„Sparta vyhrála zaslouženě, i když rozdíl je možná krutý. Utkání bohužel jasně ukázalo, v čem je momentálně největší rozdíl mezi oběma týmy. Sparta má vpředu kvalitu v podobě Wilfrieda, Kadlece, Sionka, kdežto by v tomto ohledu pokulháváme. Domácí byli nebezpečni před vápnem i v něm,“ konstatoval trenér Baníku Miroslav Koubek.

ty p*čo, chtěls posily, tak ti je koupili, zvlášť do útolku a ty řekneš tohleto, no ty vole..

Reagovat
Kepy_FCB

od začátku sezony se nám směje do ksichtu, ještě se předvede tušim

Reagovat
smazaný uživatel

příjde Jaraba a příští rok budu jezdit do Vansdorfu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted mně nalákals, doufám, že spadnem, do Varnsdorfu bych jel, jsou tam levné noční sociální pracovnice

Reagovat
smazaný uživatel

když já teď asi začnu dojíždět do Kolína, resp. Pardubic

Reagovat
smazaný uživatel

tam sou eště levnější nebo co? a navíc, když spadnem, stihnu noční sociální pracovnice a k tomu jako bonus klobásku na Dukle

Reagovat
smazaný uživatel

ne tam je jen jedna pěkná.... Ale na tu klobásku se těším. I na Repre 21, třeba se dočkám výhry

Reagovat
Kepy_FCB

tam už bylo pár kluků s Chebem , prý tam provokovalo pár šupáků

Reagovat
smazaný uživatel

kluky z Chebu sem viděl i dnes. Ty jo ale dokážeš si to představit? Žádná buzerace, žádná OP, žádná KF STB

Reagovat
Kepy_FCB

dokážu, naštěstí jsem svůj fandovskej život prožil bez těchto hloupostí a je mi líto mladých že tyhle časy už nezažijou

Reagovat
smazaný uživatel

jezdím od roku 07. To tohle bylo ještě v plenkách. Ale starou školu sem nezažil

Reagovat
Kepy_FCB

já od 98 ale už budu jezdit jen velmi zřídka

Reagovat
Kepy_FCB

zážitků by bylo na celou tlustou knihu

To co z Chebska jezdívalo to bylo jedna osobnost vedle druhé

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to věřím. Kdybych byl vysloužilej výjezďák, tak teď už bych nejezdil vůbec, ať už kvůli vandrákům či kvůli KF STB anebo že všude potřebuješ OP. Ale zase, když máš Baník v srdci... Nedokázal bych ale dřepět u TV, když vím, že mám volno a hrajou v Česku. Ten tým potřebuje svoje fanoušky zase.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, du se vyspat z té deprese, tenhle tejden byl pro fanouška Baníku hodně tvrdej a krutej

Reagovat
Kepy_FCB

taky , dobrou!

Reagovat
-Kopy-

ty posily ale jsou kvalitou úplně jinde než sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, na to narážím..

Reagovat
-Kopy-

no jo ale za to koubek nemůže lepší kvalitu než koupil, koupit nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je nemusel vůbec přivádět, takový Pilík, Fantiš, co to je???? Boháč s Krautem nejsou o nic horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ále.. Fantiš je jeden z největších talentů u nás.. Frejlach je taky parádní kup, Pilík je zatím dost nevyrovnanej, ale je na něm vidět, že to je fotbalista..

Reagovat
smazaný uživatel

Pilík je co? Frejlach jediný dobrý nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalista.. Umí s balonem, nabíhá, zkouší to.. Je na něm akorát vidět, že je nevyrovnanej no.. Neví pořádně co s tim balonem udělat..

Reagovat
smazaný uživatel

Pilíka sem za celej zápas nepostřehnul

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky spíš myslím jiné zápasy.. Včera Baník na Letnou snad ani nepřijel.

Reagovat
Sarlin

Nemá někdo góly Sparty?

Reagovat
Kepy_FCB

já je mam - tam kam slunce nesvítí.

Reagovat
homeles8

nic ten výsledek nemění na tom, že Baník je sympatičtější celek, než Sparta. Dokonce je to 2. nejsympatičtější tým z ligy.

Reagovat
Losinho

Pro tebe 3.

Reagovat
homeles8

1. Dynamo 2.Baník 3. Bohemians 1905

Reagovat
smazaný uživatel

a že se mi chce zejtra do práce.... te´d zkusím bejt tejden někde v ústaní a neukazovat se moc

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

*ústraní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moze niekto objektivne napisat vykon Greguša, kedze isiel o polcase dole viem si predstavit, ze to nebolo ono, ale predsa nejaky nazor od sledovatela zapasu by sa hodil

Reagovat
smazaný uživatel

na pyču, naprosto tristní výkon, Baník má na slováky pech v poslední době...

Reagovat
Kepy_FCB

objektivne

slabej v osobních soubojích , kazil přihrávky atd, atd.. prostě ve všech herní činnostech nestíhal dnes

Reagovat
smazaný uživatel

A v predoslych zapasoch boli ake jeho vykony?

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš si neuvědomil, že to byla první liga mužů, ne dorostu....Hrál si svůj zápas, pobíhal od ničeho k ničemu, byl všude pozdě, v soubojích působil jak by byl z papíru....Ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi zdálo nebo se jednou během zápasu skandovalo "Hoheneder" ??

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi zdálo nebo se jednou během zápasu skandovalo "Hoheneder" ??

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná paráda.. Bony, Pamič, Sionko.. Neskutečné výkony, dalo to zavzpomínat na nejlepší časy Sparty.. Je vidět, že ten tým má neskutečnou sílu, když si dvakrát/třikrát po sobě přihraje.. A Bonymu, jestli to takhle půjde i nadále, tak máme konečně střelce..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho někdo koupí

Reagovat
smazaný uživatel

Ať koupí.. Po sezoně klidně, protože jestli takové výkony bude podávat celej rok, tak si naší ligu nezaslouží..

Reagovat
smazaný uživatel

Bony je parádní, zdaleka nejlepší útočník v lize....Má obrovský herní přínos a vypadá to, že se i konečně rozstřílel.....Tipuju, že ho Sparta v budoucnu střelí za velmi dobré peníze.

Reagovat
-Kopy-

To je teda tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak dovolím si mistře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně možný.. Jestli se postoupí do skupiny LM, tak si s touhle formou udělá ohromný jméno.. Něco jako kdysi třeba Lacina Traoré.. Dneska ukázal všem pochybovačům, že není nikdo lepší.. Bakary by mohl konečně sklonit klobouk.

Reagovat
Bakary3

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

já tipuju, že o něm natočí Rymus klip

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo dobré.

Reagovat
Radin

No tak Sparta položila Baník uplně na zadek.Na jednu stranu dobře ,na druhou stranu teď hraje Baník se Sigmou a kde jinde si budou chtít napravit reputaci,než se současně první Sigmou.Já,ale věřím v neprohru.Sigma go

Reagovat
smazaný uživatel

snad tam sigma ztratí

Reagovat
milan78

baník ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny vykon od Bonyho, to bylo neskutecny to co predvedl jen jsem zasl,,,Sionko jakbysmet, Pamic dal zavzpominat na Vlado Labanta,, Matej s Kacou jakbysmet mame ohromny valec kdyz hrajem v silne sestave a to jeste chybi Ondra Kusniru a SuperTom...Kluci jen zasnu ..ZASNU a klonim se pred vami.....Jo a Varadi je ubozak ale to me neprekvapuje

Reagovat
Losinho

Souhlas s Wilfriedem a s Varadim, jinak ani nápad. Jaký válec? To jen Ostrava předvedla výkon alá divize.

Reagovat
smazaný uživatel

On Baník včera opravdu nebyl soupeř. Takhle špatnou Ostravu jsem už dost dlouho neviděl. Už v páté minutě bylo vidět, že vůbec nevědí, kde jsou a ce chtějí hrát. Ož na dvě výjimky hrozné výkony

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hrála úžasně, tohle nebylo jen špatným výkonem Baníku..

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle hrál Baník už aji s Brnem. Akorát to tam hráčům popadalo a on vyhrál. Příští kolo jeden na Bazaly a to bude test jestli je Baník schopný hrát o titul a nebo poháry. Dvě porážky za sebou si dovolit nemůže.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

no a další soupeř Olomouc. Uf......

Reagovat
smazaný uživatel

tak a du si dát očistec v podobě záznamu

Reagovat
Kily

jaký je důvod toho, že za Baník pořád ještě hraje Zeher? Sice se to dá částečně pochopit ve chvíli, kdy má za konkurenty neviditelného Pilíka, až moc důrazného Varadiho a mizerného Šenkeříka, ale on si ho Baník nechával už dřív, ne jenom letos. A to je problém koupit si lepšího stopera než Neuwirtha? Já teda naší ligu nesleduju pravidelně a třeba i hraje dobře, ale vycházim z toho, co jsem viděl a i když má i dobré věci, tak do soubojů chodí docela pozdě a hlavně se přimotává ke spoustě inkasovaných branek

Reagovat
smazaný uživatel

Neuwirth byl minulej rok vyhlašovanej jako jeden z nejlepších stoperů v lize.. Po letech, kdy se mu každej smál jaký je to dřevo. Možná, že mu trochu stoupla sláva do hlavy, protože dělá věci, který dělají jen fotbalisti a to mu samozřejmě moc nejde.. Ty kličky, nebo "konstruktivní" rozehrávka..

Reagovat
Kily

no ještě že to máš v úvozovkách, slovo konstruktivní mi k jeho rozehrávce moc nepasuje, když vidim, jak často jenom nakopává míče a doufá, že si je někdo najde

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi zápas Mogilevem? Já byl zrovna v práci, ohromná nuda, Baník hrál hrozně, tak jsem byl celkem nas*anej.. Ale když jsem viděl Aleše, když tam "motal" u vlastní šestnácky 3 hráče Mogileva a vlastní nohy, tak se mi málem srazily vlaky jak jsem se smál A tohle dělal celej zápas.. Včera se o to taky párkrát pokusil..

Reagovat
smazaný uživatel

nehrál hrozně, v prvním poločase byl jasně lepší ale nedával šance, hroznej byl až ve druhém poločase

Reagovat
smazaný uživatel

První půle byla od Baníku dobrá celkově.. Chyby začaly vynikat až ve druhý půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, vrací se mu smrtelná forma z jara 09

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Zeherem je to dobrej dotaz, on přicházel z Opavy tuším jako velká posila, když na podzim roku 2007 byl Svěrkoš z formy, tak hrál Zeher základ a nevím, jak to dokázal ale dal 5 golů za ten podzim. Od té doby šel ale neuvěřitelně dolů. Je tlustej, hraje takovým tím bohémským způsobem, zkouši si akce, na které absolutně nemá, natož technicky, i když Koubek říkal, že zhubnul a že na sobě maká, není tomu tak vidět. Každé přestupové období doufám, že půjde pryč a ono nic Varadi není špatnej, s Nandem největší bojovník, je dřevěnej ale snaží se. Jenom včera byl nějak přemotivovanej. Bohužel, je to útočník ale těch gólů dává jak šafránů. Dřevorubec byl svého času považován za největšího talenta na pozici obránce, pak přišlo smrtelné jaro 2009 a šel neuvěřitelně dolů. Ale zase, jak přišel Koubek, tak se pod ním neuvěřitelně zvednul a minulej ročník byl právěm nejlepší obránce ligy. Teď jde zase do průměru, jako celé mužstvo. Osobně si myslím, že Baník má teď největší sílu v obraně ale zbytek je naprostá zoufalost. A ohledně posil, Koubek dostal volnou ruku, na koho si ukázal, toho mu Petera koupil a teď na ně nadává, to mi hlava nebere. Šenkymu sem věřil ale hraje na 50%, Pilík zahrál dobře jen v Tbilisi, jinak i když je na hřišti, tak ho nevidím, Fantiš je na lávce, snad jen Šmejkal, Hušbauer a Frejlach za něco stojí ale to je málo

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se spíš líbí vaše záloha.. Není lepší jak Sparťanská, ale třeba s tou vychvalovanou Slávistickou se měřit dá..

Reagovat
Losinho

Ta vychvalovaná slávistická je minimálně na stejný úrovni jako ta spartanská.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně není. Ani se nepřibližuje..

Reagovat
Losinho

Čím je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana, útok, mezihra, zkušenosti.. Je toho plno, tohle je nejlepší záloha Sparty za posledních 10 let tady se nějaký Kisel, nebo Jarolím opravdu nechytá..

Reagovat
Losinho

To se týče obranné hry zálohy, jsou na stejný úrovni. Skvělej Jarolím, zlepšující se Ragued a koneckonců i Kisel se skvěle vrací. Útok? Nevim jak to přesně myslíš, ale slávistická je golovější. Zkušenosti? Matějovský, Sionko, Kucka vs. J.Černý, Kisel, L.Jarolím...vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, nechme to být..

Jen povím, že Kisel ve Spartě nikdy nebyl hvězda, nikdy nevyčníval..L. Jarolím se s Matějovským rovnat nemůže, Kucka je nejlepší záložník ligy (a to i s touhle formou), Kadlec oproti M. Černému.. Sionko oproti J. Černýmu.. Tady prostě neuspěješ ani kdyby jsi chtěl.. Ale tak je to tvůj pocit, já ti ho nechám, budu se těšit na Derby.. Momentální Slavie se nedá rovnat se Sparou vůbec v ničem, stačilo by být jen trochu objektivní..

Reagovat
j_mrazik

Lepší trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho soudíš?

Reagovat
smazaný uživatel

jak Spartu nenávidím, tak musím napsat, že Spartě se momentálně nevyrovná žádnej klub v Česku

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím víc Slávie. Se Spartou se daly sehrát remízové zápasy ve kterých je Sigma lepší, ale Slávie nás aji v loňské bídě doma přejela jak nic a vyhráli sme tam jenom po haluzi.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, SKS budou do třetího místa, to víc věřím Olomouci, ta hraje pěknej fotbal

Reagovat
Losinho

Olomouc hraje pěknej fotbal už pár let...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pěkný je, ale chybí nám ta schopnost po haluzi vyhrát když se nic nedaří. Tohle má Sparta a nebo Jablonec naučené a proto hrajou tak vysoko. Kdybysme tohle uměli, tak s tím tlakem co si dokážem vytvořit bysme měli čtyři vítězství a poháry napůl v kapse. Takhle akorát bavíme ligu ofenzivním fotbalem, ale bojím se, že stejně doplatíme na zápasy jako byl ten v Příbrami, nebo bude ten v Budějovicích, Hradcu, nebo v Ústí.

Reagovat
Losinho

Snad vám vyjdou poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Já beru 55 bodů jako úspěch a vyrovnání rekordu 61 bodů jako cíl. Když z toho budou poháry a nebo dokonca titul, tak to je bonus navíc.

Reagovat
Losinho

Nene, titul bude takový, jaký má být. Červenobílý

Reagovat
Losinho

Hodnotit Kisela a LJ podle toho, že nikdy nevyčnívali? Blbost, nezlob se na mě. Ale dobrá, klidně - nemůžeme se vám v ničem rovnat, ale přesto máme o 2 body víc než vy...co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím.. Třeba to je tím, že Sparta z kraje sezony nikdy nehrála dobře.. Nebo tím, že hraje poháry. Možná tím, že zápasy nevyhrává jen záloha... Nevím.

Reagovat
Losinho

Přesně tak. To je ten rozdíl. Slavii tuhle sezonu zápasy vyhrává záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

To pořád neznamená, že jí má lepší než Sparta..¨

Navíc pořád ti tam hraje ten Kisel, který ve Spartě hrál průměrně a ve Slavii je hvězda i když je o 2 roky starší.. Čím to?

Reagovat
Losinho

Třeba proto že mu hra Slavie sedí víc než Sparty, nebo proto, že se v Sydney pod Lavičkou něco přiučil...nevím. Ale prostě to tak je a to je hlavní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo je to tím, že z lepšího přestoupil do horšího a najednou vyčnívá.. V Liberci taky válel.. Sparta je momentálně jinde než Slavie, to by měl uznat i fanoušek SKS. Já jsem taky před 3 roky uznával, že jste byli lepší..

Reagovat
Losinho

Promin, ale mě to tak nepřijde. Na papíře jste sice o dost silnější, ale na hřišti je to vyrovnaný. Uvidíme po derby a hlavně po podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti nepiznáš, jestli to je vyrovnaný, dokud nedojde ke konfrontaci..

Reagovat
smazaný uživatel

*nepoznáš

Reagovat
Losinho

Proto píšu "uvidíme po derby"

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na to těším..

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že Sparťanská je možná kvalitnější na papíře, ale zdaleka nehraje to na co má. Kdežto ve hře Slávie Slávistická záloha vynikne. Jinak ten Baník má doopravdy hlavně excelentní obranu, konkrétně Neves, to byl od Baníku výborný nákup a líbil se mě hned od prvního zápasu loni na podzim na Andráku. A od té doby šel hodně nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

V té obraně to strašně kazí ten Neuwirth, kdyby chytil formu z loňska, tak určitě jo.. Ale takhle mi přijde lepší právě spíš ta záloha..

Reagovat
smazaný uživatel

To kazí. Loni hrál doopravdy dobře. Letos hraje mizerně, ale těžko říct. Prvních pět kol je o bojovnosti a po nich se uvidí kde bude mužstvo v tabulce hrát a na čem se dá případně stavět. A zrovna u Baníku si myslím, že budou zase spoléhat na perfektní obranu se kterou vymažou útok soupeře a potom se budou snažit rozhodnout protože na to je ten tým postavený.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost možný, navíc se ještě neprosadily posily.. Chce to čas.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

naše záloha je momentálně hodně špatná, pokud tam bude nastupovat Greguš.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nehraje ten Šmejkal.. V první půli s tím Mogilevem tam nehrál zle.. Potom by ta záloha fat byla slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

Šmejkal je univerziál, on může hrát jak v obraně, tak v záloze či to útočné křídlo. Na tohle se spíš zeptej Koubka. Dle mého Šmejkalem lepí díry v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Šmejkal je fakt dobrý.. Líbí se mi. Na Řezníka nemá a na tom levým křídle máte díru jak prase..

Reagovat
smazaný uživatel

Obranu bych udělal takhle: Řezník-Bolf (dřevorubec), Neves-Šemjkal. Ale Bolf není už nejmladší, brzo skončí, proto se teď bude hodně zkoušet stoperská dvojice Nando s dřevorubcem

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo Škoda toho Neuwirtha, minulou sezonu nehrál zase tak špatně, měl by mu prostě někdo říct, že není fotbalista..

Reagovat
smazaný uživatel

on je to kluk snaživej, minulej ročník mu vyšel báječně, měl formu na repre ale teď je v pytli jako celej Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale není fotbalista a snaží se na hřišti dělat, že je.. Pak to dopadá takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

teď je to ještě dejme tomu dobrý, tos ho asi nezažil při tom jaru, to bylo utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se z toho dostával asi 3/4 minulý sezony ještě, než jsem uznal, že je to jeden z nejlepších stoperů sezony pořád jsem měl v paměti ty jeho "výkony"..

Reagovat
smazaný uživatel

pamatný je zápas Baníku v Budějkách, vedeme 2:0, nastupuje dřevorubec, aby "posílil" obranu. To vše kolem 62. minutě. no a v 85. minutě prohráváme 3:2

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Zeher měl tehdy vynikající nástup do Ostravy, prvních pět gólů stihl za čtyři nebo pět zápasů a začala se z něho dělat hvězda, o to rychlejší byl pád. Ono asi nebude snadné se ho zbavit vzhledem k tomu, že nebude mít nejmenší plat, každopádně mě pak v televizi baví prohlášení komentátorů o tom, že Zeher by skoro v každém jiném prvoligovém klubu hrál v základu. Jsem zvědavý, jestli dopadne jako další dřeváci Holenda a Táborský, kteří díky tomu, že hráli za Spartu a Slavii, mají vystaráno a zájem o ně v naší první lize bude vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, na Kaldně, v Jihlavě či v Sezimově Ústí, tam by základ hrál. On potřebuje hrát v nějakém menším klubu, kde by se mohl zviditelnit a kde by na něm klub stál, na Baník už nemá ani náhodou. Sem rád, že vedení FCB vystrnadilo Strnada, teď je na řadě Robo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taborsky jde ted nahoru, doufam, ze ne jenom kratkodobe. Udelali z nej leveho zaloznika a tam obcas neco zahraje. Jeden cas mel jisty misto v zakladu a to jsem si zrovna docela rval vlasy.....

Reagovat
-Kopy-

jj

Reagovat
smazaný uživatel

No Ivošku, až na pár pokřiku a na "Kdo není zčuchaný, ten není z Ostravy" jste nás překřičeli po dlouhé době, takže se tu omlouvám. Tak a teď nechci hodně dlouho vidět tento zápas

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda smekam kloboucek pane

Reagovat
smazaný uživatel

tak on, trevor dokáže uznat, že se mýlí, když se skutečně mýlí, což zde mnohým chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo Spartě se povede jeden zápas a už má nejlepší zálohu na světě, Bony je lepší než Rooney a další věci. Jenomže Baník byl včera prostě tragický a nehrál nic, takže by udělal nejlepší zálohu aj z Brna. Vždycky se dá hrát jen takový fotbal, který dovolí soupeř a Baník včera dovolil Spartě hodně vyniknout svojím výkonem, výsledek 4:0 odpovídá, nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnáváš Rooneyho s Kiselem?

Reagovat
smazaný uživatel

já nesrovnávám nikoho s nikým

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi ukaž někoho kdo tady mluvil něco o Rooneym, nebo o nějakým jiným TOP hráči..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože přeháníš.. Nikdo nenapsal, že má Sparta nejlepší zálohu na světě (srovnává se se Slavií..), nikdo nenapsal, že je Bony lepší než Rooney. Sparta hrála dobře, kvalita byla na její straně.. Baník dobře nehrál a kvalita na jeho straně nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

takže je vidět, že nakonec to tvůj mozek pochopil, já sem taky nenapsal, že to někdo někde napsal a samozřejmě, že přeháním, trvalo ti to, ale šedá kůra mozková nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je tvůj příspěvek o ničem.. Asi se v něm lidi měli zamyslet nad tím, že něco píšeš, přeháníš a stejně to není pravda. Ale nikoho nenapodobuješ ani neparoduješ.. Zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou je naprosto nemožná diskuze, jelikož ty názory vnucuješ a jestli s někým diskutuješ, tak jedině sám se sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžu někomu vnucovat něco, co sám napíše?

Reagovat
smazaný uživatel

a zase já to myslel celkově

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprostá hovadina, že se dá hrát jen takový fotbal, který dovolí soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

sigma zase předvedla svou třídu letos jede na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma si to o titul rozdá s Plzní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no dobrá tak i se Slavií

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga/94467/blazek-ukazal-fanouskum-baniku-prostrednicek.html

Sme řvali "jen" Blažek co? Ty ku*vo.... a to tam nepíšou, jak se k nám otočil a ukázal nám svou řiť

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

joj jak by toho Varadiho Repa serezal...

Reagovat
$dolar$

Super Viktorko

Reagovat
homeles8

joooo!! HALUZ DO TOHO!!! DYNAMOOOOOO!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek dva góly? Žůrek má smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

budějovice zaje jedou na krále remíz

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

no loni vyhrála krále remíz sparta

Reagovat
homeles8

700. pro Dynamo Budějovice!

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc, Plzeň Jen tak dál

Reagovat
homeles8

Ale škoda, že Teplice dali ten haluzáckej gól....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no, ale šest bodů ze zápasů s Libercem, Boleslaví, Spartou a Teplicema celkem dobrý, hlavně v tom pokračovat! To znamená příští kolo porazit Hradec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Plzeň teda válí - klobouk dolů hlavně trenérovi, ale to už se opakuju

Reagovat
hefy

Ta Plzeň to je nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu normální ostravák, se kterým bych mohl skočit na pivko a na fotbal tenhle týden? Budu v Havířově, takže by se mi něco takového šiklo... Někdo normální

Reagovat
centos

Jsi moc náročný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč náročnej? Potřebuju někoho, kdo najde hospodu

Reagovat
smazaný uživatel

A popřípadě dokáže najít i mě... Ideálně nějakej ostravskej trevor...

Reagovat
Losinho

Je to náhoda, že sem to původně přečet jako "ostravskej netvor"?

Reagovat
smazaný uživatel

On je takovej dobrosrdečnej kluk, ani mouše by neublížil...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Havr naprosto neznám, mohl bych tě provést Porubou a Stodolní, vydrž tam do Října

Reagovat
smazaný uživatel

Stodolní mam projitou, klidně zajedu do Ostravy, jen potřebuju důvod tam jet... Respektive další důvod, už tam mám jednu bandu na kalbu, ale přece jen, jenom ostraváci, hovno vydržej, na 5 nocí to je málo...

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, vedu nad Ostravou 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Já prohrávám 2:0... Musel jsem odtáhnout 2 ožralý Ostraváky do postele minulej týden...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vedeš naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bereš jako výhru tahat ožralýho ostraváka do kilák na koleje do 4. patra...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jde o to, kolikrát si opil Ostraváka a kolikrát oni tebe, proto vedu 3:1

Reagovat
homeles8

já mam remízu 0:0 po Budějovicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Bo piješ se samými amatéry..

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, Kubys a Radar, aspoň jeden z nich měl nést čestný prapor ale neustáli to se mnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mám tak 6:1, pokud bereš jen opití..

Reagovat
smazaný uživatel

Spanhela tam nepočitejte...to je máčka nejmáčkovatější.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, na něj sem zapomněl, takže 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha na spanhela, ten to hraje na dvě půlky. Ale v poločase je mrtvej, to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
Didier Drogba

že prej normální ostravák

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna ty moc normalne nevypadas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, asi nezaslouženej bod, kdyby to tam padlo i podruhý tak by to byla neskutečná haluz, ale bod z Teplic je super Příště 3 body doma proti Hradci

Reagovat
Studna

Dynamo jedem !

Reagovat
homeles8

Reagovat
Losinho

Hradec se nějak zasek... ale Budějky

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Palec nahoru nevim, byla to haluz a nehráli jsme nic extra, Hudsonovi to dneska nešlo, a tak přišla na řadu klasická taktika - dáme to Otepkovi nebo to nakopnem dopředu

Reagovat
homeles8

Jdi do prdele, ještě jsme neprohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ne, jsem rád, ale ta hra dopředu by potřebovala oživit a změnit, s jednim gólem se nemusí podařit bodovat vždycky...

Reagovat
homeles8

Dyť takhle hrajem furt...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže když se zadaří Hudsonovi parádička a průniky tak se zvednou všichni a i Otepka hraje líp, chtělo by to druhýho Hudsona na levej kraj a bylo by to super A aby Pecka začal střílet góly

Reagovat
Losinho

Budějkám jo, mají Kučeru.

Reagovat
smazaný uživatel

díkybohu za něj, jeden z nejlepších gólmanů ligy

Reagovat
Losinho

No a? Tak to byla haluz a co, Budějky to takhle hrajou furt. A já sem rád že Teplice ještě nejsou na vítězný vlně, my je máme v 8. kole

Reagovat
smazaný uživatel

v zájmu vlasti. Nechte nám titul další místa nechte slavii,plzni a olomouci

Reagovat
Losinho

Necháme vám druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, to je jediná sance jak ten titul muzete ziskat

Reagovat
smazaný uživatel

Ufňukaný Sparťan, to je mě novinka.

Reagovat
Losinho

Takovejch je...holt mu asi dochází realita - že první 3 místa GL jsou jasná

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto nám je musíte pustit

Reagovat
Losinho

Jasný. Kapříci půjdou do Olomouce i do Plzně, ale z Edenu je vám asi pošlem zpátky

Reagovat
Losinho

*poplavou

Reagovat
smazaný uživatel

Me by jenom zajimalo jestli se bude resit ta Varadiho prasarna???asi nemam narok, kdyz to neni spartan a hlavne Repka ze??

Reagovat
Losinho

Stěžuješ si, jak kdyby Řepkovi dali nějakej přísnej trest...

Reagovat
smazaný uživatel

dostane trest, přeci jen dostal červenou a zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

no jiste, dostane trest akorad jeden zapas za tu cervenou, ale za tohle by mel dostat mnohem vic udelat tohle Repka tak uz je zase na svete desitky clanku a reportazi

Reagovat
Losinho

Řepka má kliku že dostává tak směšný tresty, tak se zklidni.

Reagovat
smazaný uživatel

kliku a smesny tresty??podle tebe se plivanec rovna zakroku loktem ze?proboha

Reagovat
Losinho

Varadiho se nezastávám, parchanta.

Řepka měl mít trest 2-8 zápasů. Polehčující okolnost neni snad žádná. Proti němu je naopak to, že se "omluvil" po 11 dnech, což je v podstatě výsměch, navíc ani on ani Sparta se k tomu zezačátku vůbec nehlásili...A taky nepředvedl podobný blikanec ani zdaleka poprvé. Suma sumárum, 5 nebo 6 zápasů stopka je úplně adekvátní.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je naprostej nesmysl. trest 3 zapasy plus paska je plne adekvatni vaznosti celeho incidentu a ty by jsi mu dal trest srovnatelnej s brutalnim faulem loktem vzpomen si treba co za uplne stejnou vec dostal Koller??jeden zapas tusim? a nikdo nic neresil, ale tady to udelal Repka tak zase afera jak prase...je to proste krasne videt ta zaujatost a je se to potvrdi tim, ze se tahle prasarna nebude vubec resit, pritom podminky jsou naprosto stejne - rozhodci zakrok vubec neocenil jak mel, natocili to kamery, v zapise o utkani to uvedeno neni...

Reagovat
centos

Protože Řepka je psychopat a recividista, proč vám pořád ten rozdíl není jasný?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Varadi se zachoval jinak?

Reagovat
centos

Varadi neměl ani zdaleka tolik průserů (asi žádný). Přitom je úplně normální, že s někým, kdo něco udělá opakovaně, je nakládáno přísněji než s "nováčkem". Nechápu, že to někdo nechápe.

Takže samozřejmě, "kdyby to udělal Řepka" řešilo by se to - hlavně v diskusích - daleko více.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemáš. Disciplinárka trestá jenom Řepku, ať už se jmenuje Řepka, Lukeš a nebo Švancara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Doležal je sakra svéráz.

Reagovat
smazaný uživatel

ok zabil si ma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Nicméně "Ako mnohí dobre viete, podobných prípadov, keď sa „vždy pripravení“ českí turisti rozhodnú ísť na prechádzku do hôr v sandálkach, šľapkách, keď sa na nafukovačke snažia plávať počas búrky, aby vymákli najlepšie vlny (niekoľko nezvestných, do jednej nafukovačky udrel blesk), prípadne vyprodukujú iný šialený nápad, sú do roka skutočne kvantá." pobavilo velmi

Reagovat
smazaný uživatel

Tož u nás nemáme velké hory, tak se tam češi neumíjou chovat. Slováci majou nejspíš stejné problémy když v cizině vidíjou semafor.

Reagovat
centos

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem, že statisticky jsme v počtu úmrtí v Tatrách snad až za Slováky i Poláky...možná i procentuelně na počet turistů.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tim, že v nebezpečných místech nejsou hospody

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

odpovídají z toho snad jen plecháče a řízky

Reagovat
smazaný uživatel

To Interview co som vam tu skorej pisal Viete skym bolo ?

Reagovat
smazaný uživatel

ci jebete na mna?

Reagovat
smazaný uživatel

Patrik "Rytmus" Vrbovsky Vazeny

Reagovat
smazaný uživatel

AC Sparta Praha. Když ji miluješ není co řešit. Sparta? Srdeční záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je další pokračování tvojí zoufalé snahy napsat smysluplný komentář?

Reagovat
centos

Taky mě to napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

pouze zavidíte

Reagovat
centos

Pořád nic.

Reagovat
Losinho

Smysluplný komentář? Tady ho máš: Smrt Spartě! Slavia 4ever!!!

Reagovat
homeles8

u tebe je to žaludová záležitost...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Slavík se vsítil.

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro Hradec Kralove

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec? hráli úplnou tužku sestup Pilař do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

měli jsme víc šancí než Plzeň, ale na to se nehraje, naše hra byla po většinu zápasu tragická, ale bylo tám pár světlejch míst

Reagovat
$dolar$

Ze dostali jen trojku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, aby se udržali v prvej lige.

Reagovat
$dolar$

Proc proboha pises slovensky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro kohokoli mimo deJva...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, pozdě...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

bucina

08.08.2010 21:37

podle me plzen vyhraje a teplice-c.b remiza

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Vachoušek na půlroční hostování s opcí do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek-Kladrubský,Brabec,Řepka,Pamič-Hoheneder-Žofčák,Kucka,Vachoušek,Kadlec-Lačný na žilinu

Reagovat
$dolar$

K cemu?

Reagovat
homeles8

na machrování, že mají širokej kádr

Reagovat
smazaný uživatel

na žilinu

Reagovat
smazaný uživatel

bude chybet Matej, Vacek, Sion, Klada bude v obrane, Folprecht sel hostovat....vseho vsudy zbyvaji 2 hraci do stredu zalohy + Hoheneder

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

S Hradcem doma potřebujeme vyhrát, abychom udrželi naději na poháry zisk titulu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele