Gambrinus liga - souhrn 3. kola

10.08.2012, 19:51, aktualizováno 13.08.2012, 19:53
Komentáře a souhrny
Pondělní dohrávka patří Baníku, který vyhrál v Českých Budějovicích. Plzeň nečekaně klopýtla, když prohrála doma s Brnem 2:3. Sparta hladce porazila Slovácko, body si dělily Hradec s Jihlavou a Příbram s Boleslaví. Jablonec zvládl derby a porazil mistrovský Liberec 1:0. Dukla smetla Teplice 4:0 a Slavia remizovala s Olomoucí...

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 1:2

13.08.2012 18:00

Góly: 85. Rudolf Otepka (pen.) - 16. Petr Mach, 74. Davor Kukec

V pondělní dohrávce dokázal ostravský Baník přivézt všechny tři body z Českých Budějovic a posunout se do středu ligové tabulky. Vítěznou branku vstřelil po hrubé Řepkově chybě útočník Davor Kukec.

Domácí Budějovice se snažily od úvodního hvizdu hrát aktivně, ale to se dařilo jen v úvodních patnácti minutách. Po Hanzlíkově centru se dostal k hlavičce Klesa, jenže minul branku. Baník na tuto iniciativu odpověděl stylově. Gregušův rohový kop ve vápně propadl a neobsazený Petr Mach propasíroval míč do branky. Ostrava vedla na jihu Čech 1:0. Českobudějovičtí nemohli najít na obranu Baníku recept a naopak to mohli být opět oni, kdo v závěru poločasu mohl inkasovat. Střele Greguše ovšem scházela větší přesnost, gólman Daněk tak nemusel zasahovat.

Po změně stran se domácí odhodlali více otevřít hru a málem to přineslo kýžené ovoce. Sandrův dobrý centr se dostal až k Novákovi, takřka jisté brance zabránil jeden z obránců Baníku. Novák měl po hodině hry ještě jednu velkou příležitost, tentokrát měl zužitkovat Otepkův centr, jenže opět nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi.

Čtvrthodiny před koncem došlo na druhý klíčový moment celého utkání. Stoper Řepka se nejprve prezentoval zajímavým sólem, které uťal až hvizd hlavního rozhodčího. Ex-sparťanský obránce tuto chvilku neunesl a sudího zřejmě počastoval nelichotivými slovy. Řepka si vysloužil žlutou kartu a o chvíli později předvedl velký zkrat, po kterém se řítil sám na domácí branku Davor Kukec. Kreativní hráč Baníku proti Daňkovi uspěl a zajistil hostům dvoubrankové vedení - 0:2.

Do konce utkání ještě zbývalo více než patnáct minut, ale ostravský Baník dobře bránil a Budějovické až na výjimky k ničemu nepouštěl. Jednou z výjimek byla nepřesná Lengyelova hlavička. České Budějovice ale nakonec ještě dokázaly utkání zdramatizovat. Pět minut před koncem Frydrych jasně podrazil ve vápně Markoviče a sudí nařídil pokutový kop. Velezkušený Rudolf Otepka ho proměnil a celkovou 70. ligovou brankou snížil na 2:1 z pohledu hostí.

Ciprovi svěřenci se ve zbývajícím čase hnali kupředu. Po Hudsonově průniku a následným centrům měla baníkovská obrana co dělat, aby míč odvrátila do bezpečí. Ve tříminutovém nastaveném čase další branka nepadla, a tak Baník zvítězil na jihu Čech 2:1.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Vysočina Jihlava 1:1

12.08.2012 17:00

Góly: 28. Jan Šisler - 6. Stanislav Tecl

Remíza 1:1 byla k vidění na stadionu Pod Lízátky, kam zavítala Jihlava. Hradečtí Votroci museli po rychlé brance dohánět skóre. To se nakonec nepodařilo, na branku Tecla sice odpověděl Šisler, ale další branky se už diváci nedočkali.

Oba týmy byly před sezonou zařazeny mezi žhavé kandidáty na sestup a i proto byl vzájemný duel pro oba tábory nesmírně důležitý. Jihlava v předchozích kolech překvapila, získala bod na hřišti Slavie i doma s favorizovanou Plzní a i v tomto utkání začala lépe. Už v 6. minutě obrana hradeckých neuhlídala při rohovém kopu hlavičkujícího Tecla a Jihlava vedla 1:0. Za chvíli mohl odpovědět domácí Šisler, jenže minul Blažkovu branku. Hradečtí posléze stupňovali svůj tlak, z další hlavičky stejně jako Šisler netrefil branku Fukal. Šisler měl ve 27. minutě další tutovku, ale opět netrefil branku.

Votroci se nakonec přeci jenom dočkali zaslouženého vyrovnání. Po půlhodině hry připravil Uškovič jasnou gólovku pro Šislera, a ten tentokrát nezaváhal - 1:1. Hradecký Šisler byl v prvním poločase hodně vidět a ještě před odchodem do šaten mohl strhnout vedení na domácí stranu. Jeho další jedovatá rána minula Blažkovu svatyni. Ve stoprocentní šanci minul i Harba a v nastaveném čase orazítkoval hlavou tyč Fukal.

Druhý poločas začal prakticky stejně jako ten první. Jihlava měla obrovskou šanci znovu vést, ale Marek Jung nedokázal z jasné pozice skórovat a stav tak zůstal neměnný 1:1. Utkání pak bohužel trochu ztrácelo tempo a diváci se dočkali dalšího vzrušení až v samotném závěru. Uškovič se krásně uvolnil a Janoušek z druhé vlny trefil jen bránícího hráče. Tím ale akce neskončila, Radek Hochmeister totiž nedokázal trefit prázdnou branku. Neskutečný moment utkání, který nakonec domácí stál tři body. Hradec tak nakonec remizoval s Jihlavou 1:1.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 2:3

12.08.2012 17:00

Góly: 9. Václav Procházka, 50. František Rajtoral - 19. Luděk Pernica, 73. Pavel Mezlík, 75. Milan Halaška

Domácí Plzeň překvapivě podlehla Brnu o jeden gól. Hosté sice tahali za kratší konec po většinu zápasu, nakonec však dokázali nepříznivý stav otočit ve svůj prospěch.

Plzeňané se mohou pyšnit svými výsledky v rámci Evropské ligy, kde si vedou skvěle. Po celkovém součtu 7:0 Plzeň postoupila přes polský celek Ruch Chorzów do další fáze atraktivní soutěže. Nyní se však musela koncentrovat na Brno.

V první šanci zápasu se ocitl domácí Bakoš, kterého centrem našel Pavel Horváth, brankář Martin Doležal byl ale skvěle připraven a jeho šanci zneškodnil. Varování v podobě velké šance hosty neprobudilo a tak přišel trest - Horváthův centr si našel hlavu Bakoše, který mířil do spoluhráče Procházky. Od něj se již míč odrazil za bezmocného Doležala - 1:0 pro domácí.

Přesně po deseti minutách se ale hosté z Brna vzchopili a dokázali vyrovnat. Pavel Mezlík našel ve vápně centrem hlavu Luďka Pernici a mladý obránce srovnal - 1:1.

Martin Fillo po půlhodině kombinoval s mladíkem Daridou, ten ale jeho vybídku do brány nedostal. V další velké šanci Viktorie před koncem poločasu se ocitl opět Martin Fillo, hlavičkoval ale nepřesně.

V druhé půli čekali diváci na branku pouze šest minut. Aktivní Marek Bakoš našel patičkou nabíhajícího Rajtorala a zkušený obránce lobem překonal Doležala - 2:1.

Velkou šanci spálil brněnský Švancara, ten nevyzrál na brankáře Petra Bolka. Pokud se poté dlouhou dobu diváci v Plzni nudili, hráči jim to vynahradili během závěru utkání. To prožila Plzeň infarktovou pětiminutovku, během níž nejprve Mezlík chytrou střelou k tyči vyrovnal. O pouhé dvě minuty ztratili Plzeňané utkání zcela, když propadli v obraně a rychlého protiútoku v přečíslení pohotově využil střídající Milan Halaška - 3:2.

V Plzni jsme tak byli svědky krásného zápasu s velkým obratem ve prospěch hostí. Brno tak sídlí na třetím místě, Plzeň je šestá.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sparta Praha 1:4

12.08.2012 17:00

Góly: 24. Jan Trousil - 8. David Pavelka, 13. Bekim Balaj, 43. Josef Hušbauer, 50. Václav Kadlec (pen.)

Ani na třetí pokus se Slovácku nepodařilo bodovat, nad síly moravského týmu byla tentokráte Sparta, která neponechala nic náhodě a třemi brankami do poločasu rozhodla. Domácí alespoň zaznamenali zásluhou Trousila premiérový gól v sezóně!

Svěřenci Vítězslava Lavičky nechtěli opakovat ospalý začátek utkání s Příbramí, a tak od začátku na svého protivníka vlétli, přičemž kýžený úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Psala se osmá minuta, když se balón po ose Kadlec - Kadeřábek dostal do pokutového území, kde se Pavelka dokázal prosadit přes Trousila a Melichárek už nemohl reagovat - 0:1. Neuběhlo ani pět minut a bylo to ázem o dvě branky: Vidlička poslal do vápna další centr, na který si pro změnu naskočil Balaj a s pomocí tyče zvýšil na 0:2.

Moravané se z rychlých branek nesesypali. Staronová akvizice Jiří Valenta to zkoušela z dálky, jeho pokus doprostřed branky však strážce sparťanské svatyně nevystrašil. To už však neplatilo ve 24. minutě, Trousilova hlava, jenž zůstal vysunutý vepředu, se spojila s Volešákovým nadýchaným míčem a Vaclík neměl nárok zasáhnout - 1:2!

Ještě před půlhodinou hry mohlo být z ničeho nic srovnáno. Valenta obral u rohového praporku o balón Švějdíka, následným pasem oslovil Martykána, tomu už se však nepodařilo překonat hostujícího brankáře. O zajímavé momenty před oběma brankami rozhodně nebyla nouze. Kadlec a na opačné straně Došek se během ár chvil dožadovali odpískání pokutových kopů, sudí Příhoda však nechal pokračovat ve hře.

Dvě minuty před odchodem do šatny měla Sparta výhodu volného přímého kopu těsně za pokutovým územím, kulatý nesmysl si postavil Hušbauer a povedenou ranou přes zeď propálil všechno, co mu stálo v cestě - 1:3.

Po obrátce se Slovácko ani nestačilo vzpamatovat a bylo po zápase. Kadlec si ve vápně zpracoval míč, otočil se kolem Kubáně, jež ho poslal k zemi a rozhodčí nekompromisně ukázal na penaltový puntík. Odpovědnost vzal na sebe právě Václav Kadlec a do protipohybu Melichárka zkušeně zavěsil - 1:4. Od této chvíle tempo hry znatelně pokleslo, ani jedna strana se nikam nehnala a tomu pak také logicky odpovídala předváděná hra...

Domácí kotel kupříkladu reagoval po svém: otočil se zády k hřišti a zápas tak absolutně nesledoval, přesto však nadále vytrvale fandil! Přece jen dvě nadějné možnosti měl mladík Kovář, nejdříve střílel zpoza vápna, branku ale netrefil. A v poslední minutě řádné hrací doby si také vyzkoušel zakončení hlavou, ani to mu ovšem nesedlo a mířil nepřesně.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 1:1

12.08.2012 17:00

Góly: 11. David Střihavka - 64. David Brunclík

Fotbalisté Příbrami měli utkání proti Boleslavi dlouhou dobu nadějně rozehrané, jenže v průběhu druhého poločasu inkasovali gól na 1:1 a museli se tak nakonec spokojit pouze s remízou. Pro domácí celek je to každopádně první bod v letošní sezóně.

Úvod zápasu se sice nesl v duchu vzájemného oťukávání, poté si však oba celky vypracovaly gólovou příležitost. Jako první zahrozila Boleslav, konkrétně Václav Ondřejka, s jehož hlavičkou měl gólman Hruška velké problémy, přesto ale míč vyrazil do zámezí. To domácí fotbalisté si zanedlouho vedli o poznání lépe: centr Jiřího Mareše usměrnil do brány útočník David Střihavka - 1:0.

Příbram se ale ani po vstřeleném gólu nestáhla do defenzívy, své vedení naopak toužila ještě navýšit. Hodně blízko byla ve dvacáté minutě, kdy Šlapák obešel hned dva protihráče, jenže v zakončení si už nevedl tak zdatně a míč poslal přesně do náruče gólmana Šedy. O několik minut později pro změnu napřáhl ke střele Tomáš Pilík a svou dělovku poslal jen těsně nad břevno.

Do druhého dějství vstoupila Boleslav přeci jen aktivněji a poprvé blízko vyrovnání se ocitla po osmi minutách hry, kdy Šírl výborně našel Ondřejku, který ale ve vyložené šanci naprosto selhal. To David Brunclík byl zanedlouho úspěšnější - míč zdárně doklepl do brány po vyražené střele Sivriće.

Vstřelený gól hostující fotbalisty pořádně povzbudil a rázem jich bylo plné hřiště. Dokonce sahali po vítězství. Asi nejblíže druhé brance byl Ondřej Kúdela, jehož hlavičku ale fantasticky vytěsnil mimo tři tyče gólman Hruška. V závěru zápasu se už hra zklidnila a oba týmy si nakonec zaslouženě rozdělily po bodu.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Slovan Liberec 1:0

11.08.2012 18:00

Góly: 74. Serhij Ljulka (vl.)

Domácí Jablonec byl před zápasem na třetím místě, hosté z Liberce dokonce tabulce vévodili. Nakonec je vše jinak, domácím se podařilo díky vlastní brance obránce Ljulky vyhrát a prozatím jsou první.

Hosté přijeli bez zraněných Štajnera s Rabušicem, domácí byli téměř kompletní. Přesto utkání slibovalo atraktivní podívanou. To se začalo naplňovat až ve čtrnácté minutě. Hostující Jevgen Morozenko se ocitl v poměrně dobré palebné pozici, jeho střelu tak musel zneškodnit pohotový zákrok brankáře Valeše.

Po chybě hostujícího kapitána Tomáše Janů se na branku Davida Bičíka řítil Karel Piták, ten ale netrefil bránu. Nerozhodný stav trval také po půlhodině odehraného času, kdy se Pitákův centr dostal k volnému Zoubelemu. Domácí záložník ale opět minul. Liberci se nadále nedařila kombinace, a tak se oba týmy do šaten rozešly za bezbrankového stavu.

Deset minut po změně stran se diváci dočkali menšího vzrušení. Domácí Karel Piták mohl po individuální akci zakončovat a Bičíkovi způsobil značné problémy. Branku ale nakonec ani on nevstřelil.

Dvacet minut poté se již skóre měnilo a byli to hosté, kterým se podařilo vstřelit branku. Problémem Ljulkovy střely byl směr - obránce Slovanu namířil balón do vlastní brány a domácí tak vedli - 1:0.

Velkou šanci na vyrovnání zahodil hostující John Delarge, kamerunský útočník však hlavičkoval pouze do rukavic brankáře Valeše. To byla také poslední výrazná akce dnešního utkání, domácí Jablonec tak díky vlastnímu gólu porazil Liberec a vede tabulku se sedmi body. Liberec je momentálně druhý.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sigma Olomouc 1:1

10.08.2012 20:15

Góly: 27. Karol Kisel - 12. Michal Ordoš

Gambrinus liga má za sebou třetí kolo, Sešívaní dnes v podvečer pouze remizovali se Sigmou Olomouc. Jedná se tak o již třetí remízu domácích. Slavia je devátá, Sigma sídlí na pátém místě.

V první akci zápasu se ocitli domácí, konkrétně se jednalo o nebezpečný přímý volný kop. Latka hlavičkoval na nabíhajícího Juhara, s jeho zakončením si ale poradil hostující brankář Martin Blaha. Po zaváhání domácí obrany se mohl prosadit Michal Hubník, ale vracející se Latka nebezpečí odvrátil.

Ve dvanácté minutě se již hostující fandové mohli radovat - nahrávku od Hubníka zužitkoval Michal Ordoš a poslal Sigmu do vedení - 1:0.

Po patnácti minutách se skóre zápasu opět měnilo. Tentokrát již udeřili domácí - spolupráci Juhara s Jarolímem zakončil Karol Kisel a vyrovnal.

Centr Karola Kisela Sigma s vypětím všech sil odvrátila, míč se ale dostal k Ondřejovi Petrákovi, který akci zakončil střelou. Tu musel brankář Blaha vytahovat nad břevno. Tím také skončil první poločas.

Po nástupu obou týmů na trávník se Slavia dostala do velké šance. Lukáš Jarolím ale nadvakrát nepřekonal dnes výborného brankáře Blahu. Z následného rohového kopu hlavičkoval nad břevno stoper Martin Latka. Po sedmdesáti minutách přichystala Sigma Olomouc první střídání, na hřiště se dostal Schulmeister. Ten se vzápětí stal obětí faulu ze strany Čonky, rozhodčí si ale tohoto aktu nepovšiml.

Ani jeden z týmů si více šancí již nevypracoval, utkání tak skončilo remízou. Slavia je devátá, Sigma Olomouc je na pátém místě.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Teplice 4:0

10.08.2012 18:00

Góly: 28. Jan Pázler, 40. Vojtěch Přeučil, 49. Tomáš Berger, 79. Luboš Kalouda

Pražská Dukla zaznamenala první vítězství v letošní sezoně, s Teplicemi se vůbec nemazlila a domů je poslala se čtyřbrankovým nášupem. Domácí zadělali na vítězství už v prvním poločase, trefili se Pázler a Přeučil, krátce po změně stran zvýšil Berger a na konečných 4:0 dával v závěru utkání Kalouda.

Dukla, která v předchozích duelech přišla o vítězství nad Spartou a o bodový zisk nad posledním mistrem Libercem, chtěla konečně protrhnout smůlu a připsat si první výhru do ligové tabulky. Už v 11. minutě měl velkou šanci Berger, který z voleje těsně minul Grigarovu branku. Nerozhodný stav vydržel až do 28. minuty, poté skončila za zády Grigara Pázlerova přízemní střela a Dukla vedla 1:0.

Domácí neustávali v náporu, zanedlouho pálil Borek, ale stejně jako v předchozím pokusu Berger minul branku. Teplice si koledovaly o další gól a přesně to se stalo těsně před koncem prvního poločasu. Na Bergrův centr si naskočil Přeučil a zajistil Dukle luxusní dvoubrankový náskok. Navíc to nemusela být poslední branka prvního poločasu, kdyby na Pázlerovo zakončení skvěle nezareagoval Grigar.

Z pohledu Teplic se jednalo o katastrofální první poločas. Severočeši si poučení z první půle nevzali a krátce po změně stran už prohrávali 0:3. Parádní Borkova přihrávka našla Bergra, jenž přesným zásahem k tyči zvýšil na 3:0. Pokud Tepličtí přeci jenom zahrozili, bylo to po hodině hry. Lukáš trefil připraveného Radu a stejný brankář zanedlouho zlikvidoval hlavičku Mahmutoviče. A když Vondrášek mířil těsně vedle, převzala iniciativu opět Dukla.

Domácí měli velké šance na čtvrtou branku, ovšem dočkali se jí až jedenáct minut před koncem. Svojí první branku v dresu Dukly vstřelil Luboš Kalouda, když doslova dotlačil míč za záda nešťastného Tomáše Grigara. Tím bylo definitivně vymalováno. Tepličtí se sice ještě snažili alespoň zkorigovat, ale Dukla jim to nedovolila a zcela zaslouženě a především jasně zvítězila 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha32107:37
2.Baumit Jablonec32105:27
3.Zbrojovka Brno32105:37
4.Slovan Liberec32017:36
5.Dukla Praha31117:44
6.Viktoria Plzeň31116:44
7.Sigma Olomouc31113:24
8.FK Mladá Boleslav31114:44
9.Baník Ostrava31114:54
10.FK Teplice31112:54
11.Slavia Praha30306:63
12.Vysočina Jihlava30305:53
13.České Budějovice31024:53
14.FC Hradec Králové30213:62
15.1. FK Příbram30122:71
16.1. FC Slovácko30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (558)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Praha <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

pojeb se

Reagovat
insane

ty teplice jsou vysmech uz nejakej ten patek, jenom dobre, ze je konecne nekdo za ten nekoukatelnej zadour potrestal...

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla letos 3. za Plzní a Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím drží 2. místo. :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak možná za plzní, libercem, boleslaví až čtvrtá

Reagovat
insane

boleslav bude rada za takovy 6. misto letos

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

to sralta taky letos jasně Plzen Dukla Teplice Slavie and the others

Reagovat
frankiefcb

No nebýt v Teplické bráně Grigar, tak mohl být ještě větší masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přeučil

Reagovat
smazaný uživatel

Ocekavany sestup Teplic do podprumeru a ocekavem vysvihnuti perspektivni Dukly. Tohle neni o trenerech, ale dlouhodobym vedeni klubu. Teplice jsou jak ten projekt Boleslav, cerna dira na prachy bez vysledku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakubčovice s nezamněnitelnou kulisou 170 platicich tvrdi muziku naši věhlasne CCapr ligy.

Reagovat
frankiefcb

nechci nic říkat, ale dovoluji si říct, že je tam lepší atmosféra než v Budějovicích a Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

byls někdy vůbec na Dukle?

Reagovat
frankiefcb

ne, ale jak se dívám, tak se tam aspoň o něco snaží povzbuzovat v kotli a nějaký menší počet jezdí na výjezdy. Třeba v Budějovicích a Příbrami toto není aspoň, co tak vidím v telce, když se dívám někdy na ty týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

povzbuzování...To je silný pojem. Oni tam jen řechtaj s těma svýma řechtačkama a maximálně řvou "Dukla do toho". Maximálně jsou na stejné úrovni jako tebou jmenované dva týmy, ne lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

to neni povzbuzování ?

Reagovat
Miguel19

Kalouda ještě fotbaluje?

Reagovat
smazaný uživatel

Možna u Kata s Pacim.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbaluje a dneska fotbaloval dost dobře

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fabec1222

Proč vůbec nehraje Standa Vlček? Takhle nepřekoná rekord Šilhavého v počtu startů v GL

Reagovat
slavik38

oni už ho mají spíš jako maskota

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněn.

Reagovat
exse

Za chvilku tu ligu nebude mít kdo pískat, to je hrozný co ty rozhodčí předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice byli dneska neuvěřitelně slabí, kdyby to skončilo 7:0 nikdo by nemohl říct ani popel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ján Greguš možná odejde z Baníku Ostrava, zájem o mladého slovenského záložníka má Chievo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jenom plus noveho vedeni, aby smazavali Peterovy dluhy a neprodavali hrače do kapr ligy. Je už třeba do kadru pomalu začleňovat naše dorostence

Reagovat
smazaný uživatel

A jsou lepší než Greguš ti dorostenci?

Reagovat
Puskas

A kde nějké máme?

Reagovat
smazaný uživatel

to by museli nabídnout 2 mega euro aby mělo smysl ho prodávat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spíš nějak nepochopím, jak si skauti mohou všimnout zrovna jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, v lize je ve středu zálohy X lepších hráčů a ani by nebyli o moc starší

Reagovat
smazaný uživatel

Asi kvalitní agent. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc mi někdo říkal, že za Slovenské mládežnické repre hrál dobře, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on hrává za mládežnické výběry Slovenska, a prý patří k nejlepším .Mám pocit že dělal i kapitána, a pokud má dobrého agenta , tak se zájmu o něj moc nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

Loni i předloni hrál skvěle, moc nechápu proč letos příliš nehraje a o to víc se divím zájmu Verony. Každopádně ztráta by to byla velká, ale jestli to kvůli těm dluhům musí být..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého by to zase taková ztráta nebyla, furt se o něm mluvilo jako o talentu, ale nic zazráčného nikdy nepředváděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je mladý a každý odchod mladého hráče a zvlášť mládežnického reprezentanta Slovenska je ztráta. Tedy aspoň pro Baník.

Reagovat
Puskas

Ztráta to bude a uvidíme to, až bude válet v cizině.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě překvapilo, že oba zápasy zápasy proseděl skoro celé na lavičce..., ale myslím si, že jeho čas příjde . Střed zálohy ve složení Greguš,Vašenda,Lukeš je podlě me nejideálnější variantou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jedinej komu příjde, že Sigmě písknou skoro všechno a fauly Slavie jsou tak trochu přehlíženy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Odporný. Dávám ti ještě 3 kola, Pivarníku. Na tohle nejsem od dob Pulpita zvyklej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mu čas, až si to sedne, tak bude úspěšnej, ale pěkně hrát asi nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

..bude asi tak uspesny jak v Presove

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jaké měl v Prešově cíle? Co vím, tak všude kde byl, tak cíle splnil, u nás se mu povedlo postoupit, podle mě je úspěšnej, ale hra za nic nestojí a nestála ani u nás. Mě příjde, že se všude snaží hrát ten svůj styl, i když to hráčům nevyhovuje...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Presov mal jeden z najväcsich rozpoctov v lige, takze ambicie mali urcite väcsie, ako hrat o zachranu, ja mu vobec neverim, ze moze byt v Olomouci nejak uspesny, aj ked neviem, co je pre Olomouc uspech

Reagovat
smazaný uživatel

Poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa stavim, ze s Pivarnikom pohary neuhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budeme hrát dál takhle, tak rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to fakt tím jeho stylem trénování, on sice říká, jak chce hrát kombinačně a po zemi, ale to se mu u nás snad až na pár momentů nepovedlo. Když zjistil, že to asi nedá, tak obrátil a začal říkat, že chce hrát důraznou hru ve vápně, ale hra se vůbec nezměnila podle mě se o ní pokouší i teď se Sigmou, nákopy dopředu, kde to má hrot utlouct a pokusit se to nějak dostat do branky. To co teď předvádíte mi fakt jako kombinační hra nepřipadá a právě na tu vy hráče máte a pochybuju že vám sedí ta Pivarníkova hra, teda dokud se neuzdraví Klesnil

Reagovat
smazaný uživatel

jj, cize hra Presova-kopnite to do sestnastky a tam uz sa to snad nejak odrazi a dame gola

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, kdo zatím hraje v lize nějak super? Do pátého kola ho budu hájit, pokud se to pak nezlepší, tak ho zkritizuju.

Reagovat
smazaný uživatel

s kym hrate dalsie dve kola?

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec, Baník. To musí být šest bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted doma Hradec a pak do Jihlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma Hradec, venku Jihlava, z toho i Pivarník možná ty 4 body vydoluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava? Proč sem četl ve zpravodaju Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Baníku hrajeme o týden později. A mezitím pohár v Prostějově. Na ten se extrémně těším a nebudu tam chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky asi pojedu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se přidám, udělám si výlet z Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

tak Hradec doma musi byt vyhra a v Jihlave aspon bod no, ale tam by sa malo tiez vyhravat, ked chcete hrat pohare. Ale pokial budete zbierat body, tak na hre nezalezi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl radši kdyby se to skloubilo. Krásná hra a body. Ve skutečnosti si myslím že jedno bez druhého je těžší. Když už hraješ krásně, tak ty body prostě posbíráš, když hraješ na výsledek, tak nemáš základ z čeho ho ukopat. No uvidíme. Do dvou kol chcu vidět zlepšení a body. A nebo ho snad vedení po sezóně propustí jako nezdařený experiment a my si odškrtnem další promrhaný rok.

Reagovat
smazaný uživatel

A třeba už bude volnej Pája Hapalů a mně se splní mé mokré sny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne, ze chcete vidiet aj peknu hru, ale pri Pivarnikovi vazne neviem, v Presove pekny futbal nehral, v Jihlave vraj tiez ne, ale tak dotiahol ich k postupu no..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kromě Plzně nikdo nevypadá ve formě, ale tohle je prostě až moc špatný. Fakt tohle pamatuju naposledy za Pulpita. Já Pivarníka zatím nevyhazuju a dám mu čas na zlepšení. Ale pokud to bude za 3 kola vypadat furt stejně, tak vím, že to prostě nepůjde. Věčná škoda toho Komňackýho, když vidím, co udělal s Jihlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zase. Prosrat venku vedení tři nula - a nic jiného to nebylo, to by se trenérovi jeho formátu stávat nemělo ani kdyby dohrával o devíti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jsi to viděl, tak musíš uznat, že ta obrana fakt nestíhala a Šourek ke konci hrál mizerně, Tlustý ještě hůř a Obert je asi největší slabina celého týmu už přes půl roku Komňackému se dá možná vyčíst to, že místo středního záložníka poslal dalšího útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to o Prešovu nevím, já slovenskou ligu nějak nesleduji, ale píšu jen to, co říkal v jednom rozhovoru a je fakt, že mi z něj vyšlo, že je tak trochu samolibý

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=CytrCpUU23Y

Při dnešním rozhovoru jen třikrát, měl by se sebou něco dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel zas gol?

Reagovat
smazaný uživatel

měl namířeno na rohový praporek, ale trefil Vepřka

Reagovat
smazaný uživatel

Každa přihravka vzduchem, po zemi to šlo snad jen v obraně a k Blahovi. Hrači sou od sebe tři metry a hodi si to vzduchem. Proč? Chybi rychlost, bojovnost, zpracovani, kombinace...hnus

Reagovat
stas87

z toho co som videl sa kombinacne snazil hrat len schulmeister,aj ten rossi nakopaval...taka hra vam vyhry tazko uhra

lutych-waasland 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Schulmeister to spiš tahal na sebe, než aby hral kombinačně.

Reagovat
stas87

ale u neho som si vsimol toho ze dokazal podrzat loptu a v ramci moznosti ju aj presne rozdat spoluhracom,slavia si za druhy polcas zasluzila vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Navrc dostal šanci, nevyužil, dá se to chápat při tom množství kvalitnich ofenzivnich hráčů v Sigmě. Snad bude hrát přiště zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč nehrál Schulmeister v základu, momentálně náš nejlepší útočník. V 1. poločase byl dobrej Hubník, jinak se dařilo snad jen Blahovi a stopeři to slušně uskákali. Vepřek tragickej, Janotka mi přišel hrozně pomalej, Hořava neviditelnej, Navrátil tragédie, Ordoš jako hrot až na gól nulovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel se rozjel docela

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to vlastňák.

Reagovat
smazaný uživatel

"tabulka vypadá následovně: ..."

"tak, bohužel se nám nezobrazila" ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Radotinsky je hrozny idiot.

Reagovat
Shevchenko

šašci

Reagovat
Losinho

To bylo hrozný, takhle jsem z fotbalu nebyl nasranej hodně dlouho. Nechápu, proč Rada vůbec nestřídal, to je pak jasný, že se nezmůžeme na závěrečnej tlak. Zároveň nechápu, jak může Držmíšek říct, že už další posily neplánujeme, že máme stop stav. S tím ať jde do prdele, zase budeme hrát holomajznu a já na nějaký plácání kolem 12. místa fakt nejsem zvědavej.

A Sigma hrála stejně strašidelně.

Reagovat
Losinho

A to hrajeme příští víkend v Bolce, kde je to od nás vždycky špatné. Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav má naštěstí hodně zraněnejch, takže nejspíš další remíza

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba to je nucený stop stav

Reagovat
Losinho

Těžko.

Reagovat
Agnar

Přeroste, ohol si bradku, strč ji Hrdličkovi do prdele a konečně už táhněte tam kde by vás rádo vidělo 90 procent teplických fanoušků (vyjma oficiálního babko-pubertálního fansektoru).. Díky Franto co jsi tu za 20 let s pomocí Belgičanů a Japončíků udělal,ale už toho bylo dost....

Reagovat
miky10

Koho už chcem ale kurva porazit, když ne takle trapnou Sigmu? Slavie Praha!

Reagovat
miky10

Jinak Škoda potvrdil, že patří mezi nejlepší útočníky ligy, Petrák si ten střed vodí neskutečně a dneska se mi moc líbil i Juhar. Celkově, hlavně ve druhý půli, velmi dobrej výkon, tohle chtělo vyhrát, šancí bylo dost.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Škodou si děláš srandu?

Reagovat
miky10

Ne. Výbornej hráč, nechá na hřišti všechno, vyhrává obrovský procento soubojů, rozdává míče, dostává se do zakončení... Chybí tomu málo.

Reagovat
frankiefcb

Škoda hrál výborně. Hodně mě překvapil. Hodně šel nahoru.

Reagovat
Losinho

Škoda hraje výborně, míče podrží a umí je rozdat, navíc už má 2 asistence, ale prostě chybí góly.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice mozny, ale porad je kilometry daleko od tech nejlepsich v lize..

Reagovat
Losinho

To jo, chybí mu ta gólovost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se někde stáhnout zápas od zaskatip, jak to dříve šlo od tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Dukla to je nářez. No a SKS a Sigma super pro FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurenti o záchranu ať si mezi sebou remizují.

Reagovat
smazaný uživatel

No však. My bohužel o ni hrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdávat se po druhém kole, to není hezké.

Reagovat
smazaný uživatel

Realita...pokud to bude jinak tak budu jásat.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda slavie jeďte si po bodech hezky......30bodů vám stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No teď hlavně Jihlava zabodovat a ACS vyhrát na Slovácku a bude to o.k.

Reagovat
PhilipS

Hlavně by to chtělo už pověsit Jarolímovi s Hubáčkem na krk medaili za zásluhy a posadit je pěkně na lávku....pak věřim, že nějaký výhry přijdou...Hurka do základu!

Reagovat
miky10

A Dobrotka.

Reagovat
goodbay

to je nějaká Šípovina ne?

Reagovat
Shevchenko

Díky za kurz na Duklu.

Reagovat
Shevchenko

100 pro Baníček!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Prý zkoušíme nějakého kluka ze Salvadoru.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

Jo, četl jsem to... Ty jo,trefit nějakého borca, co by výrazně pomohl, mohl by se draze prodat, čímž by se smázly dluhy a mohlo by se pomýšlet na nový rozjezd...

Reagovat
smazaný uživatel

¨bylo by fajn, kdyby se uchytil, pač mít jako rezervního útočníka Zehera, to je jako nemít nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Stará píseň. Takže nezbývá než - Vítej El´ Salvador.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že tě ten Salvadorec trochu vyděsil ?

Reagovat
smazaný uživatel

no, myslím si, že i takový beznohý pepa Vomáčka bude x krát lepší než Zeher :)

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

ten Zeher je ještě pořád u vás? nějak se mi ztratil z očí, ale čumím, že dokázal přežít x trenérů, kteří ho neměli v oblibě a nestavěli... to musí mít pěknou smlouvu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

šel do Prešova, "odehrál" jeden zápas, zlomil si nohu, cekou sezonu promarodil a vrátil se k nám, prý ještě lepší a silnější

Reagovat
Puskas

to už snad ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

"Nyní se však vydal prosadit se na starý kontinent, stal se hráčem rakouského Riedu, ovšem reálně se může jevit jeho roční hostování v Baníku."

Prodat asi ne.

Reagovat
Puskas

jo, to mi uniklo, tak aspoň pomoci:)

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě štve, že pokud se neprosadi, tak smůla, pokud jo, tak taky, protože nám po sezoně zmizne.

Reagovat
smazaný uživatel

Spasitel přichází...

Reagovat
smazaný uživatel

sem byl poblíž Chebu, v Sokolově. Jestli někdo říká, že ostravsko je díra, tak to nebyl tam. To je jak někde na Marsu s rypadlama. Odporně tam bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys říkal po revoluci, teď už mi to tam nijak extrémní nepříjde.

Cos tam dělal? Nebyls na koncertu Nohavici v Lokti náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

pracovně., resp. na služební cestě. A ta cesta starou karlovarskou, to je taky echt cesta. Samej kamion, dodávka, kombajn či dobytčák. A cesta se pak natáhne na skoro dvě a půl hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi nelíbí, jak teď zkoušíme samé cizince. Tohle není ten Baník, který znám. Neves mi ještě nevadil, spíš naopak, ale teď ten Onuchukwu a frajírek ze Salvadoru, na testech bylo asi dalších 10 cizinců

Reagovat
frankiefcb

bohužel naše mládež je v prdeli. Musíme počkat až nám doroste dobrá generace. Teď se musíme spolehnout, že trefíme nějakého cizince.

Reagovat
božský John

Dejte tam jinou fotku, dyt to je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dobre Japonec

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi líbil Kopic, což se mi u něj moc často nestává

Reagovat
smazaný uživatel

dneska paradni, to bude jeste velkej boj a to pravy kridlo v U21 - Stipek, Kopic, Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

A Vydra neboli 3/4 jihlaváci

Reagovat
exse

Stipek a Masopust by byli rádi za nominaci, ale i o té pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, oba mají ještě čas, podle mě v současné U21 budou hrát hlavně Kopic, Přikryl, možná Vydra...

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra neni kridlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě před zraněním tam za U21 nastoupil, ale možná se pletu a křídlo zvládá hodně dobře, i když je to založením hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžem prohrát s nějvětšíma ubožákama v lize...

Reagovat
Didier Drogba

správně, porazili jste se sami

Reagovat
smazaný uživatel

Dosud jsem v letošní sezoně něviděl horší výkon, než předvedl Slovan, neměli jste odražený balony, neměli jste pořádný centry, dneska by vás předběhl i Pavlík, kdyby byl ještě na hřišti. Tak si pusť záznam zápasu, kde jste po kontumaci z venku doma rupli 0:3 a vypadli na penalty, tam uvidíš pořádný ubožáky.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

doufám, že spadnete ty blbečku...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Svoboda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

SVOBODA JOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Desmond Glazebrook

David Svoboda zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Svoboda super.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Didier Drogba

David Svoboda

Reagovat
goodbay

Veselý ale zklamal, takže se to vyrovnalo, škoda

Reagovat
cubinho

To je taková škoda, že jsem nasr* ještě teď. Hrozné finále.

Reagovat
Losinho

Navíc soupeři byli marní, zlato neviselo vysoko...Velká škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec Doufám, že skončí tak někde 5 až 7. Někam kam patří...

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov slušně zametl s Opavou.

Reagovat
AjaxFans

Hráváte někdo W

Reagovat
AjaxFans

Hráváte někdo World of Tanks?

Reagovat
smazaný uživatel

kámoš a je z toho uplně zmagořenej, nehraje to!

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava pěkně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak dneska to nevyšlo, nějak se nám nedařilo a bylo tam moc faulů. Podle mě ale hráči Hradce až moc padali a snažili se vymodlit písknutí faulu, hlavně tu hvězdu Harbu bych nakopal do ři*i... nedalo se na to koukat a už vůbec nešlo koukat na Oberta, který je našim nejhoríším hráčem už přes půl roku, ale my si radši sháníme posily všude možně, jen ne na pravého beka ale bod beru, po některých těch zmatcích jsme mohli gól dostat ale furt máme těch bodů hrozně málo...

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě aby si ho nebral , Tohle Hradec hodně pohnojil, šancí bylo dost, ale chybí kvalita a klid v tom zakončení, Hochmeister to zazdil úplně . jak neuděláme další domácí zápas Baník, tak se vezem, páč v Olomouci asi nic neuhrajem, ale když to tak vezmu, tak šance je vždycky, viz dneska Brno

Reagovat
Sosi

Ten Ďuriš je fakt levej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste zitra vyhra Budejovic a je to kolo snu

Reagovat
Losinho

Hrozné výsledky.

Reagovat
goodbay

ACS a gratulace do Plzně

Reagovat
insane

a hele, pzlne se ted cela liga boji a hned se fotbal hraje hur, leta tomu musela celit sparta, ted se dostalo konecne i na nekoho jinyho... :)

Reagovat
smazaný uživatel

hahahaha skvela Plzen se necha doma porazit od Brna ...

Reagovat
niflheim

Hergot jsem ani nezaregistroval, že jsme přišli o Halašku

Reagovat
smazaný uživatel

Leo Kweuke do zápasu nezasáhl kvůli poraněnému kotníku ze zápasu s Admirou.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda , že včera zapomělo Táborsko Šimáka v hospodě u automatu , chtěl sem ho vidět v akci výhra Mostu golem v poslední minutě potěšila

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal fík.

Reagovat
smazaný uživatel

a druhej

Reagovat
Marv

oba z penalty

Reagovat
Puskas

ale má tam asi dobré postavení, když je kope

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Brnu!!

Co my jsme dneska predvadeli v obrane,to se jen tak nevidi. Prochazka musel kalit celou noc,tolik hrubek jsem od nej nevidel za cely lonsky jaro. Druhej gol jde jednoznacne za Bolkem, treti jsem nevidel,byl jsem pro pivka. Dalsi vec co nepochopim,je pokazdy stridani Bakose. Pravidelne jde ze hry v 60. minute a misto nej na hrot Duris. Je sice hezky,ze dal Ruchu hattrick,ale to mu tam spadlo uplne vsechno,ale hrotak to proste neni a nikdy nebude. Verim tomu,ze kdyby byl na hristi do konce,tak minimalne jednu golovku promeni a budeme mit aspon bod. Horvi taky nic moc,kazdej jeho centr koncil na hlave prvniho hrace,nebo byl pretazenej.

Ale abych jenom nenadaval...Darida byl dneska absolutne bezkonkurencni. Jeho nejlepsi vykon ve Viktorce. Aktivni,furt si chodil pro balony,nedelalo mu problem obejit hrace,kazdej centr byl nebezpecnej,ve finalni fazi nekazil. Oprsvdu klobouk dolu,skvelej vykon. \stejne tak Stipek. Pokazdy kdzy se dostal k centru,tak byl nebezpecnej. A obejit hrace mu taky nedela problem. Tesim se na to,az se propracuje do zakladu. Jestli bude takhle pokracovat,tak to bude brzo.

Celkove takovy divny odpoledne. Nehrali jsme spatne,ale proste jsme nedokazali promenovat sance. Brno hralo hodne slusne. Kdyz jsem pred zacatkem sezony videl rozlosovani,tak jsem to videl na jistejch 9 bodu po 3 kolech. Mame 4,ale nikdo nam nijak vyrazne neutekl. Snad nam tyhle body nebudou na konci sezony chybet!!!

Reagovat
Miguel19

Nehráli jsme špatně? To je vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

nn.neni. Nehrali jsme spatne

Reagovat
Miguel19

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta "skvělá" Plzeň? Brno

Reagovat
Puskas

Je to ta skvělá Plzeň, kdyby nebyla, tak se u toho nikdo Tobě podobný ani nepozastaví, že jednou prohraje s Brnem.

Reagovat
Miguel19

Snad nejhorší zápas co jsem kdy viděl. Nedali jsme si přihrávku, míč nám uskakoval, nikdo nebojoval, nemakal, tragický výkon. 2 krát vedeme, 2 krát si necháme vyrovnat, pak přijde taková "bolkovina" a dokoná to "kanonýr" Ďuriš, který 2krát z malého vápna pošle balon do prdele. Snad už se to opakovat nebude, Vrba je seřve jak dobytek a takový výkon jsme snad viděli naposled!

Reagovat
Puskas

ještěv sobotu v Ostravě a pak ať začnou hrát pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo,rozhodčí nepomohl tak galaktická Plzeň padla.

Jistě to pro naši známou ošetřovací partu bude ponaučení a nenechají již bez ošetření žádný zápas.

Ani zápas doma s nováčkem soutěže.

Zato Sparta se sestavou mladíků zahrála parádně. Kadeřábek,Pavelka,Hušbauer,Skalák,Kadlec,Balaj :DDD

A to ještě chyběli mladíci Přikryl a Krejčí.

Tady se buduje opravdu velký tým.

Reagovat
Puskas

aneb jak z jednoho zápasu vyvodit závěry na pár let dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

To povídej Contemu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nechovej se jak plzeňské, nebo slovaňácké, nebo jakékoliv rychlokvašky. Raduj se z výhry ACS, zasměj se Plzni...ale nedělej z toho cirkus, ne?

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou jsem se držel při zemi

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Copak se to dělo v Barceloně ???????

Reagovat
smazaný uživatel

Od pristiho kola se kapri posilaji po zapase,ne uz pred nim. Aby nemohlo dojit k necemu takovymu,jako dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratluju k dnesnimu zapasu, pokud nevyhrajem titul my (jakoze nevyhrajem), tak ho preju jedine Sparte !!

Reagovat
smazaný uživatel

S tím přáním jdi do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

duvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Předně...měj svou hrdost, ne? Přece kvůli nějakým sporům s Plzeňáky nebudeš na druhém místě přát titul Spartě. Vy pro nás nejste moc rival, ale Sparta pro Slovan ano. Vaši fanoušci nás nenávidí, hráči se do nás serou a ty bys nám přál titul? Já říkám fuj. Omlouvalo by tě jenom to, kdybys nám přál titul na úkor Jablonce .

Reagovat
Puskas

kdo přeje titul Spartě, toho neomlouvá nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to že je Sparťan

Reagovat
Puskas

To má už 2. neomluvitelnou vinu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme bez viny. Jako Sid.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak někteří nám titul můžou přát . Dynamáci, Příbramáci, Žižkováci...tam se nesetkáváme s moc nenávistným prostředím (zvlášť když tam nechodí moc lidí ).

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu mit Spartu rad? nemuzu jim fandit, protoze vetsina nasich fanousku vas nesnasi? Sparte to uz preju od pamatnyho zapasu s Real, kdy muj oblibenec Rasta daval druhej gol a od ty doby ji mam rad .. samozrejme, ze az za Libercem, ale to ze vetsina nasich fandu vas nesnasi mi je fakt u prdele a jestli si myslis, ze to pisu jen kvuli tomu, ze nemam rad Plzen, tak myslis spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to tak na mě působilo. Můžu mít ještě jeden dotaz: Měl jsi dřív rád Spartu nebo Slovan?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze mam radsi Slovan !! jsem Liberecak, stadion mam 500 metru od baraku, na zapasy Slovanu jsem uz zacal chodit jako malej s dedou a porad na ne chodim .. ale Sparta si me ziskala postupem casu a jak nekdo fandi krom sveho klubu treba Chelsea, Bayernu, Barcelona atd, tak ja fandim Sparte .. navic ve Sparte jsem mel vzdy plnou radu oblibencu jako Michalik, Lazzaro, Kincl, Jarosik, Kadlec nebo treba ted Husbauer a trener Lavicka !!

Reagovat
smazaný uživatel

No...řekněme tedy, že mi to přijde zvláštní. Rozmlouvat ti to nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

proc? ve svem okoli mam dost lidi, kteri fandi i Sparte .. pocinaje tatou a nejblizsimi prateli .. ne kazdej tu rivalitu se Spartou bere vazne !!

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám v Liberci několik kamarádů a Spartu nemá rád snad nikdo z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, takovych znam taky spoustu, ale prijde mi to zbytecny .. vetsina z nich ani nema poradnej duvod ! ja jsem poklidnej fanousek, chodim si na hlavni tribunu a nejaka rivalita se Spartou je mi volna .. ale fakt nevim, proc se ti to nezda ver, ze tu hodne lidi preje Sparte ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám radikálnější kamarády, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, kdyby se nekteri lidi z naseho kotle dozvedeli, ze fandim Sparte, tak mi roztrhaj nas dres a dostanu k tomu jeste pres drzku, ale mezi poklidnymi fans se najdou taci, kteri po Slovanu fandej Sparte a vubec jim to nevadi

Reagovat
frankiefcb

To se máte čím chlubit.

Reagovat
kjausic

No to ti moc nevěřim, když letos Slovan vyhrál tak sem vyslechl spoustu blbejch narážek a to ještě dlouho po titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas,taky to nechápu.

Tady už jsou bohužel lidi tak deformovaní,že je opravdu divné potkat někoho,kdo fandí někomu jinému,ale nemá nic proti Spartě.

To ty jsi tu ten normální.

Reagovat
frankiefcb

Pravda to se málokdy vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vy pro nás nejste moc rival, ale Sparta pro Slovan ano. Vaši fanoušci nás nenávidí, hráči se do nás serou" panáček je znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ano. Slovan nepatří mezi okruh tradičních rivalů Sparty. Běžně se při zápasech U Nisy ozývají protisparťanské pokřiky, Kerićovi nemůžou fanoušci odpustit přestup do Sparty a řada slovaňáků ti řekne, že Sparta je pro ně po Jablonci druhý největší rival. A pokud jde o ty hráče...tak prý Honza Nezmar řval chorál proti Řepkovi, když prý byl s Holeňákem v kotli. No a po posledním vzájemném střetnutí se na naší adresu nevyjadřovali takové Vácha s Breznanikem zrovna dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

proti faktům, co jsi teď uvedl, nemůžu říct popel, ale předtim to vyznělo, jako by podle tebe na liberečáky nerafl ani poslední zarudlej pes a to jistě není pravda tradiční soupeř to neni, ale v dnešní době se do něj serete podobně jak oni do vás (co se řadovejch fandů týče)

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, obecne se tu za rivala bere Jablonec a Sparta .. mozna i ty Teplice

Reagovat
Puskas

Reagovat
Puskas

Právě jsi získal mnoho nových kamarádů z řad místních sparťanů...

Reagovat
Puskas

už je to tu - viz Sancho

Reagovat
smazaný uživatel

haha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsi dostal vynadáno za to,že máš rozum :D

V dnešní době je to tak,že slušné kluby,které neovlivňují rozhodčí,musí držet pospolu.

Myslím,že Liberec má zase šanci na titul a i v minulé sezoně jsem to přál Liberci,protože na rozdíl od Plzně jim nepomáhají rozhodčí.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem to v minule sezone pral krom nas taky Sparte, nevim co je na tom spatneho mit rad svuj klub a Spartu .. rekl bych, ze lidi to s tou nenavisti vuci Sparte az moc prehaneji

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný,pže to jsou frustráti.

Reagovat
goodbay

Reagovat
clinger

asi moc z minulosti nepamatuješ viď

Reagovat
Puskas

Fandit dvěma klubům - to jde?

Reagovat
smazaný uživatel

od malička bydlím v jiným městě, kde sem jako malej kluk začal chodit na fotbal.. ale jako rodák z Ostravy ji mám rád, a Baník taky.. v sobotu sem jel cileně navštívit příbuzný a fotbal si v Ostravě užil.. asi fandím dvěma klubúm.. nebo minnimálně přeju dvěma klubům a jakasi rivalita mezi nima mě docela s*re.. .)

Reagovat
Manik...

Dukla paráda!!! Nádherný zápas

Reagovat
exse

Jak Vrbu chválím za to jak dokáže vštípit hráčům taktiku a styl, tak poslední dobou nezvládá výběr hráčů a střídání. Duriš nemá celkově kvalitu, a na křídle je marnej. Fillova forma během zápasu strašně kolísá, jednu věc udělá dobře a minutu na to to posere, nemluvě o tom že celkově má tendenci hru zpomalovat a komplikovat. Nejlepšího, nebo alespoň nejvhodnějšího křídelního hráče ( Štípka ) nechává sedět i v méně důležitých zápasech, kdy by právě měl dostat prostor a když už ho pošle na hřiště, tak stáhne jedinýho schopnýho hroťáka, kterej je schopnej zakončovat centry, tím pádem je tam Štípek, kterej připraví několik šancí, ale už tam není nikdo kdo by je zúročil. Ještě že v evropě nemaj Plzeň přečtenou a hrají proti nim netakticky, a proto jim umožní dělat takový výsledky.

Reagovat
frankiefcb

Ďuriš nemá kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Duris dal hattrick Ruchu,jinak nehraje nic. Mne by teda vubec nevadilo,kdyby to byl stridajici hrac. Stejne tak jako Stipek. Dal gol v tom venkovnim zapase a uz jsem tady cetl,aby hral za U21,aniz by ho nekdo videl hrat...

Reagovat
hefy

Reagovat
frankiefcb

Mně se Ďuriš dnes líbil. Je rychlý a výborný, říkat, že Ďuriš nemá kvalitu je nesmysl.

Reagovat
Miguel19

A v čem se ti líbil prosím tě? Účesem? Protože balon nezpracoval, nepřihrál, a pak to dokonal těmi 2 šancemi co by dal i Krytinář.

Reagovat
frankiefcb

tak přihrávka Rajtymu byla od nikoho jo. Pokud si Plzeňák tvoje chyba, že haníš svého kvalitního hráče. já Plzni nefandím, tak nemám potřebu se tady přít se zaslepenci, bo v podstatě mi je Plzeň u zadku.

Reagovat
Miguel19

To je moc

Nejsem jako kiwwi, který brání své hráče, a vinnu hází na jiné. Ďuriš dneska nic nepředvedl.

Reagovat
Miguel19

Nehledě na to, že Rajtoralovi nahrával Bakoš.

Reagovat
frankiefcb

Tak mně se zdálo, že to byl Ďuriš, ale budiž tak to se omlouvám. ale nevím, co máš proti Ďurišovi, ale ten kvalitu má a pkud posuzuješ dle dnešního zápasu, tak ten se nepovedl více hráčům (Darida, Procházka, i Limba nic moc)

Reagovat
Miguel19

Tak co to je? Napřed napíšeš, že hrál dobře a teďka že se mu nepovedl jako ostatním? Evidentně nevíš která bije, takže není co řešit. Měj se.

Reagovat
frankiefcb

Jenže mě se líbil a líbí. jak hraje. Dostal se do šancí, jednou mu to vykopnul hráč a podruhé mu to jelo po hlavě. Líbí se mi jak hraje na lajně, mě jenom rozesmálo, jak exse napsal, že nemá kvalitu.

Reagovat
Miguel19

No na to, aby hrál zápasy od začátku fakt nemá. Je výborný jako žolík.

Reagovat
Miguel19

A ještě si jednou přečti moje příspěvky. Nikde sem nepsal, že nemá kvalitu. Psal jsem, že dneska hrál hrozně. Stejně jako ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Darida hral spatne? Tak v tom pripade si se dival na jinej zapas. Darida byl dneska vybornej. Pokazdy kdyz mel mic v pohybu,tak byl nebezpecnej...

Reagovat
frankiefcb

No když myslíš. Mně přišel dneska zbrklý.

Reagovat
smazaný uživatel

V cem presne,jestli muzu vedet? Mne dneska prisel jako bezkonkurencne nejlepsi hrac na hristi. Nepamatuju si,ze by pred vapnem Brna zkazil jedinej balon. A komu fandis vubec?

Reagovat
frankiefcb

to, co mám v nicku . A Vrbovi přeji jako Baníkovci. Dneska Darida zbytečně střílel, když mohl přihrát lépe postavenému hráči. Já mám Daridu taky rád, vypracoval se ve skvělého hráče, ale dneska to podle mě nebylo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevedel,jestli to znamena Banik,nebo Barca Kazdopadne je to vec nazoru. Podle me hral vyborne,chyba v dnesnim vykonu byla uplne nekde jinde. Nepromenovali jsme sance a obrana byla desne jalova. Ve druhej minute to melo bejt 1:0, Bakos tam mel neuveritelnou tutovku. Skoda,ale to uz je jenom kdyby. Pristi kolo vas rozstrilime a vsechno bude v cajku

Reagovat
frankiefcb

Bojím se, že ano. I když kdyby kluci zabrali podobně jako na jaře posledních 10. minut, tak by to byla jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prave verim,ze po tom dnesnim vykonu si sednou a vsechno si vyrikaji. Hlavne v obrane to horelo hrozne a zbytecne jsme riskovali. Jak vubec hrajete vy letos? ja jeste vas zapas nevidel. A co Latal jako trener?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny neni. Dneska zahral na tom kridle lip Stipek,i kdyz mel polovinu casu na to se ukazat. Nejakou kvalitu urcite ma,ale na zaklad to nevidim...Jako oziveni v prubehu zapasu,proc ne. Ale na kridlo,urcite ne na hrot!!!

Reagovat
frankiefcb

Tak já neříkám, že by štípek hrál špatně. Štípek se jeví dobře, ale hra Ďuriše se mi také líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Libit se ti urcite muze,ale priste si preju zaklad na kridlech Fillo-Stipek. A na hrotu Baky. Duris to muze ozivit v prubehu zapasu...

Reagovat
Marv

Tak doufám, že lídr zůstane i po 30. kole stejný

Reagovat
hefy

Nojo, klasická Plzeň s obrovskou převahou a mizernym zakončovánim.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno bude letos útočit na poháry

Reagovat
Puskas

Brno musí zpočátku co nejvíc nahrabat, aby se udrželo. Opadne euforie nováčka, ostatní na ně budou hrát zodpovědnějí a s lepší znalostí soupeře a projeví se i ta odlišná kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

možná dnes, ale zítra těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví.. ale jestli tak budem pokračovat tak by to bylo super.. zvlášt k tomu stoletému výročí

Reagovat
smazaný uživatel

budeme rádi za střed... jak jsem psal, musíme získat body na začátku, na jaře se nám tradičně nedaři...

Reagovat
smazaný uživatel

nedaří? nevim nevim ale ještě ted v té druhé lize jsme právě díky druhé části sezony nabrali hodně bodu..

Reagovat
smazaný uživatel

přesněji řečeno, jaro v 1. lize se nám nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát už to takhle po prvních pěti kolech vypadalo.....

Reagovat
Miguel19

To Bohemka loni taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dzanka

no taky mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Zbrojovka paráda Hlavní je ted nahrabat co nejvíce bodů,zachranít se a pak se rvat o co nejlepší pozici ve středu tabulky...a příští rok hurá na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

?

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. to jo ale tak věřím v lepší časy.. hlavně je vidět bojovnost a celkové zlepšení což je dobrý začátek

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. to jo ale tak věřím v lepší časy.. hlavně je vidět bojovnost a celkové zlepšení což je dobrý začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrášek fík

Reagovat
adalbertus

spodek tabulky

Reagovat
Ronaldo.com

jj dneska Zbrojovka paráda!!!!!! Ale na tabulku se ted dívat nemlůžem sou to vyborný 3 body v na naší cestě k zachráně

Reagovat
Greny

Zbrojovka se mi po dlouhé době líbí :) a vypadá to na naši klasickou sezonu z let minulých (to znamená po pár kolech v čele :D a konec v horším středu tabulky ) ale myslím , že by tento rok takový vývoj nikomu ze Zbrojovky nevadil :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jste nedopadli jak Bohemka minulou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani hruza,ani skvely. Neco mezi. Standartni vykon,akorat jsme delali neuveritelny chyby v obrane...

Reagovat
frankiefcb

jak dlouho bude zraněný Čišovský?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim. Podle me ma nejaky to zraneni,u kteryho se presne nevi,kdy bude zpatky. Ja uz o nem dlouho nic necetl. Ale dneska to akorat prote nesedlo Prochazkovi,jinak hraje vyborne. Zapas blbec. Nic vic,nic min.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by už vyzkoušet Hejdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne věř mi, že to nechceš.

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně to horší už být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka bokem: uživatel "bola" je nějaký fejk typu Filip12 nebo je to vážně takovej imbecil?

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, posouvač Holek nehrál a jaké je hned lepší skóre. Pavelka si tu šanci už opravdu zasloužil, snad se mu bude dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dobrá sestava, která by se mohla jakžtakž hrát bez Matějovskýho... Víťo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal jinde: Byl to nadšený výkon, ale chyběl tomu "tvar" - to by mohl Matějka dodat. Ale vypadalo to hooodně slibně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže Matěj než se zase rozehraje.... Každopádně za tu bojovnost a běhavost jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj hlavně udělal skoro celou přípravu, to už neměl hodně dlouho.. Čekám, že letos to od něj bude zas famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli si zopákne minulej podzim, tak je titul náš

Reagovat
smazaný uživatel

To jo..

Reagovat
smazaný uživatel

To sem si taky myslel minulej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

zase to nepřecenuj. Slovácko je letos úplně marný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný... Jenže my máme v tý záloze bez Matějky na držení balonu hrozně marný hráče. Bez Pavelky by to nejspíš byla nakopávaná i proti diviznímu týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Velká změna byla v tom, že si Pavelka chodil ke stoperům pro míče, což Holek nejspíš považuje za zbytečnost, takže to dopadá tak že to dostane Švejdík nebo Vidle a už to letí dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Holek je pro Spartu strašně zbytečný hráč, už by si měli trenéři uvědomit, že je to krok vedle... Hušbauer taky nepodrží déle balon, nerozdá ho, nemá cit pro tempo.. Já čekal, že Pavelka na to nebude mít kvalitativně-typově je totiž za Matějáka fajn, tenhle zápas ho zase tak neprověřil, ale vypadá to každádně líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba je velkej sympaták, ale kvůli dementním fanouškům musím Plzen prostě odsuzovat Kdyby jim to tehdy Sparta nepustila, tak bůh ví, jak na tom ted jsou. Z reakcí plzenáků na naše vypadnutí s Kluží, jsem dostal pocit, jako kdyby Plzen to táhla v pohárech už do 1. republiky. Tohle jim jenom prospěje. Je to jenom nadprůměrnej ligovej tým, žádný bohové.

Náš výkon nemá smysl hodnotit, hráli jsme s béčkem. Ale i tak jsme sahali po bodech

A mimochodem, jsem taky z Liberce a proti Spartě absolutně nic nemám. Když nehrajem o titul my, tak ho přeju Spartě. Nevidím na tom nic nenormální, Sparta ani pro nás není rival, ale mocnej soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

posledni dve vety

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Reagovat
exse

No neříkal bych že jsme hráli s béčkem, oproti Kluži tam byli jen 2 změny v sestavě, ale výkon byl oproti tomu naprosto hroznej. Druhej poločas s Kluží jsme hráli výborně a teď taková hrůza, samozřejmě ty změny v sestavě na to vliv měli, ale určitě ne takovej abychom hráli tak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě změny. A zrovna chyběli ty dva poslední klíčový hráči co nám zbyli. Ted tam vlastně hrál z matadorů jenom Nezmar, Kelič, Fleišman a Janů. Záloha a útok byla když ne béčková, tak záložní a bylo to krutě znát.

Reagovat
smazaný uživatel

porad meli v hlavach tu Kluz .. snad se zvednou a ziskame ted ve trech zapasech 9 bodu, ikdyz jestli znovu predvedem vykon z Jablonce, tak budem radi za remizky

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba by měl především do základu nasadit Štípka. Ten kluk je nedoceněnej talent. Už ted je lepší než Petržela kdy byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si aspon v uh vybral peknej sektor, za brankou kam padli 3 goly:-) jinak 3. Gol sparty ze standartky ktera nemela bejt, penalta mi taky prisla sporna ale mel sem to pres cely hriste takze nevim. Jinak sestava Sparty velkej palec nahoru, presne to co sem chtel videt, s kadlecem, balajem a dokonce i pavelkou a sikalakem

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Temná strana Síly ti zatemnila myšlení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

To se ozval ten pravý.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu mít dotaz?

Kdo vede ligu?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta,proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaale,neumim si to najít

Reagovat
frankiefcb

Ty jsi kus šaška to není možné.

Reagovat
exse

Sparta, Japko a Brno, proč?

Reagovat
iamek

Jak je mozne, ze bozska Plzen, ktera podle zdejsich uzivatelu bude hrat minimalne semifinale EL prohrala doma s Brnem :-O

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš chyběla motivace...

...hráči si navíc po tý výhře 5:0 asi moc věřili

Reagovat
frankiefcb

No je to možné, ale už v Jihlavě a dneska mi přišlo, že Plzeňská obrana hodně chybuje a je dost prostupná.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně při standartkách ale přijde mi divné, že by to bylo absencí Čišovskýho

Reagovat
frankiefcb

Je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to Cisovskym. Ten taky dela hrubky. Dneska to vubec nesedlo Prochazkovi. Stane se,nejsou kapela aby furt vyhravali. Snad uz do konce sezony bude dobry. Prohra s Olomouci nas taky vratila na zem a jak jsme potom vsechny drtili vsechno zly je k necemu dobry...

Reagovat
smazaný uživatel

Čišovský dělal hrubky hlavně vedle Bystroně pak s Procházkou/Ševinským už hrával líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam byl u lajny "hlídací pes" Robert Hen, takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

To si v Plzni určitě říkajou taky. Brno mačkali jako citrón a Plzeň určitě měla vyhrát, obrazu hry by to odpovídalo víc.

Reagovat
Didier Drogba

Najdu někde záznam Plzeň-Brno?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Plzeň jednou prohrála no.... výkon nebyl špatnej, šance byly.... já za to nemůžu, že Spartě nalosovali Feyenoord a Liberci Dněpr, oproti tomu FCVP dostala slaboučký Lokoren... Brno mělo čtyři šance, dalo 3 goly.... loni byla Bohemka taky vysoko po pár kolech a jak dopadla...... tak tady kua zavřete hubu s kecy typu konec euforie a podobně.... stejně všichni Plzni závidíte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně aby hvězdná Plzen ten slaboučký Lokeren vyřadila. Nedostali bůra od Barcelony a už si myslí, jak jsou světový.

Reagovat
smazaný uživatel

nedostali?

Reagovat
smazaný uživatel

ba ne, po tý směšný kartě to byla jen 4ka

Reagovat
exse

Lidem by bylo to že Plzeň ztratila u prdele, nebýt keců o tom jak jsou jasně nejlepší a všechny drtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně mi se*e, jak teď na ni každej trouba bleje přitom jediná drží český koeficient trochu v úrovni.... to tu všichni píšou díky Plzeň atd.... a teď jednou prohraje a všichni se tu radostí zblázní.... je to ponaučení a uvidíte za týden na Bazalech nebo ve Vítkovicích nebo prostě někde u Ostravy....

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinná? Až bude náš koeficient držet nad vodou 5 let v kuse, tak dělaj ramena

Reagovat
smazaný uživatel

no za minulej rok udělala hodně bodů, letos už taky dost.... neztrácela doma s Admirou či někde v Mongolsku

Reagovat
Marv

Po těhle komentářích se pak někdo diví, že se bleje a bude blejt čim dál tim víc na Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady na ni bleje? Vždyť tu furt hrajou fanfáry na její počest, jak ji může český fotbal děkovat atd.

Reagovat
smazaný uživatel

a ne? je to už známá písnička, ale hráči z FCVP táhli repre a Plzeň získává body pro český fotbal.......jen prostě ted prohráli no.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neříkám že ne, já jenom říkám o čem se tady non-stop mluví. Jednou se na ni snese kritika a Plzeňáci kvičej jak postřelený prasata

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo z Plzenskejch to tady pise? Ja si nemyslim,ze kevy typu "misto LBC mela hrat kvaldu o LM PLZ" plzenaci... To jsou lidi.ktery si sem akorat chodi vybit nejaky mindraky...

Reagovat
smazaný uživatel

*kecy

Reagovat
frankiefcb

To souhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš píšou na idnes, pravda. Ale mr.nobody a ten co má v nicku ManUnd, ty tady hodně blili na náš účet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak blili... Co vim,tak dolar akorat kritizoval vase vykony v predkolech,ktery byly opravdu spatny. A to musis uznat ze mel pravdu, i kdyz fandis Slovanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Karagandě jo. Ale co se týče Kluže, tak jste k nám nespravedlivý. Tam to bylo o smůle a štěstí soupeře, hráli jsme s nima důstoujnou a vyrovnanou partii.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme nespravedlivy? Kdyz dal Sural gol,tak jsem tady psal,ze vam verim,ye to otocite a vyhrajete 3:1,to si klidne najdi. A neverim tomu,ze dolar psal neco jinyho. Celkove mi prijde,ze Plzni se nefandi jenom kvuli tomu,ze tady nekdo napsal,jak jsou Plzenaci hajzlove a neprejou nikomu jinymu. Pritom tady tech lidi,kteri fandi Plzni, moc neni...

Ale nestezuju si,ono je to na druhou stranu celkem prijemny,jako treba kdyz jsme dneska prohrali,cist si tady,ze "jak mohla ultra silna Plzni prohrat?" Je na tom videt,ze se Plzen dere mezi tu spicku a neni nikomu ukradena.

Ja fandim vsem tymum v poharech. At uz je to Slavie,kterou nesnasim. Nebo Sparta,Bolka...Takze nehazej vsechny do jednoho pytle

Reagovat
exse

Pár jich tu takových je, ale máš pravdu že většinou to jsou fanoušci jiných týmů, ale nemění to nic na tom že kvůli tomu někteří lidi Plzeň nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ta sestava Sparty me hodne prekvapila takovejch mladejch hracu v zakladu to se jentak v GL nevidi natoz u tymu jako Sparta.

Reagovat
frankiefcb

Musím říct i jako antisparťan, že tohle Sparta dělá zajímavě a bojím se, že ji to přinese ovoce.

Reagovat
smazaný uživatel

slavia to řešila tak že talenty pustila do liberce, jablonce či dukly.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to velka zmena kdyz to clovek porovna s minulymi lety kdy mela Sparta nejzkusenejsi a nejdrazsi kadr v lize. Ted tam tech mladych zacina nakukovat cim dal tim vic , ale nemyslim ze jim zrovna kluci rocnik 1992 vyhrajou titul.(Ok Krejci je mozna vyjimka.)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se bojíš ty šašku?

Reagovat
Puskas

protože je antisparťan?

Reagovat
frankiefcb

Protože nechci, aby jste vyhráli a měli tituly. Ale bohužel se domnívám, že Vámi nastolená cesta k tomu může vést.

Reagovat
smazaný uživatel

"abyste" je spravne

Reagovat
frankiefcb

Máš pravdu, kaji se.

Reagovat
Shevchenko

Zapni mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

libi se mi kaderabek, skoda ze neprisel do Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

stejně se mělo jednat jen o hostování bez opce. Snad si nemyslíš že by ho sparta prodala. Hřebík ho zná moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo ale být v době, kdy ještě Hřebík na Spartě nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to bez opce

Reagovat
smazaný uživatel

To Karl nikdy nedělá, není blbej.

Reagovat
smazaný uživatel

možná to je důvod proč ho tam neposlali.

Reagovat
smazaný uživatel

podle jeho obchodů je hodně blbej

Reagovat
smazaný uživatel

Gebre za 25M

Reagovat
smazaný uživatel

za 40 a podrobnosti neznas, tak mlc

Reagovat
smazaný uživatel

i 40 je výsměch.

Reagovat
exse

Těch mladých talentů tam mají opravdu požehnaně, otázka je jak s nimi dokážou pracovat, protože jen to že je budou mít v sestavě nestačí.

Reagovat
Puskas

proto vzali toho Jílka

Reagovat
smazaný uživatel

tak sparta mě dost překvapila, dost sem se bál, pořád podávali takový "výkon", tak jsem jen čekal, kdy to od někoho pořádně schytá a ona dá 4... kdyby to takhle podobně šlo i proti feynoordu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych tu výhru Sparta nepřeceňoval, my jsme letos jasní kandidáty sestupu. My budeme horko těžko porážet kohokoliv, vyrovnané soupeře najdeme tak v poháru, s Brumovem třeba remizujem a na penalty vypadnem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

...jinak Teplice mají vážně družbu s Duklou?

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada na nebezpecnou spolupraci

Reagovat
smazaný uživatel

400. Po medailový úspěch na OH v Riu 2016

Reagovat
partaS

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Aha, to není Goatse

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, ty fotografové od klubu maj vážně špatný postavení

Reagovat
centos

A to jsem si říkal, že sice nevím, proč byste dělali goatse, ale že jste machři, že to máte hýbací

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se z toho všichni poserte, že Plzeň jednou rupla. Po dlouhý době tu máme manšaft, kterej může přizvednout koeficient a věhlas víc jak jednu sezonu, takže to, že podlouhý době doma prohráli, je přece jedno. Snad si nepamatuju prohru, která by tu měla takovej ohlas, že Liberec po strašným výkonu se skoro nepříblíží bráně nikoho nezajímá, ale že jednou Plzeň zaváhá zvedne celej národ...

Reagovat
twerp

No já se málem posral, když sem se koukl na výsledky. Každopádně jak přeju všem týmům jen to nejlepší, tak prohra Plzně mě velice těší. Ty kecy některých fanoušků Plzně už byly strašně moc namistrované a snad to na chvilku přestane.

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Výsledky na p*ču

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět,že ta 1.liga má slabší úroveň než 2., 4.celek 2.ligy je v 1.lize 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi myslitel.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Didier Drogba

Na jaře jsme byli nejlepší ve 2. lize a v létě jsme trochu posílili, takže naprosto irelevantní

Reagovat
smazaný uživatel

a přesto ste si vstupenku do ligy museli koupit Fotbalově ani divácky ste ligu nepozvedli zbytnej tým kterej bych s klidnou duší zařadil mezi ty ho..a kdyby si zužila liga

Reagovat
centos

Nikdo si nic nekupoval ty zabedněný troubo.

Reagovat
frankiefcb

Koupit, vysvětli mi, jak to koupili ty moulo?

Reagovat
smazaný uživatel

snad tvůj 8 příspěvek, kde ze sebe děláš vola... jak jsme si mohli ligu koupit, když se nic koupit nedala do prdele už !!!

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte kolik meli bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětlíš mi prosím, jak jsme si to mohli koupit, děkuji... víc od tebe nechci, snad to na tebe nebude moc těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Vitejte v GL, zbrojovaci!

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, zajimal by me pohled mistnich spartanu na vcerejsi zapas. 1. Polocass jeste celkem usel, bylo to bojovny, celkem behavy a s presingem ale druhej polocas moje oci trpeli. Nehlede na to ze sparta dala z 2 sanci 4 goly a to jeste proti slovqacku ktery bylo na rucnik a dusan v brane vcera taky zrovna nepodrzel. A jeste dodatek pro Jumba, nebo kdo to tu psal -ze ceka az da sparta neregulerni gol'. Co rikas na vcerejsi 3. Gol? Nebudes mi doufam tvrdit ze to byl faul

Reagovat
twerp

Když mi najdeš odkaz na ten faul nefaul, tak se ti k němu jeden Sparťan vyjádří. Jinak mimochodem, koukal ses na ten odkaz z youtube, co sem ti kdysi posílal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jakej myslis, pripomen mi to. Jinak vcera sem byl na stadionu a zrovna na ten faul sem mel idealni vyhled, na 99 sem si jistej ze to byla simulace

Reagovat
twerp

Já to neviděl, byl sem v práci. Když mi ten faul někde najdeš, tak poskytnu laický názor:)

Myslel jsem todle video: http://www.youtube.com/watch?v=qFRMh8GhYnM

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný gól, btw. takhle ti můžu udělat negól ze všeho, stopneš video těsně předtím, než přeletí čáru a pak ten snímek budeš zkoumat.

Reagovat
twerp

Takže mi chceš říct, že třebas míč na obrázku v čase 0:41 mohl ještě přeletět čáru?

Reagovat
smazaný uživatel

0:41 je ilustrační foto.

Reagovat
twerp

1:0 pro tebe.... toho sem si nevšiml. Každopádně i tak tam prostě pořád nevidím, jestli to gól byl nebo nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsme u toho, co říkáš na to, že si WTC zničili Amíci sami?

Reagovat
twerp

Řeknu si na to, že si trouba, co se snaží být za každou cenu vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom reaguji na to video. Hromada rádoby odborných věcí, k čemu. Prostě tam dám fotku a napíšu, že byl gól.

Reagovat
twerp

Tvůj příspěvek zněl tak, jako by to měla být nějaká konspirační teorie. Jinak autor videa se snažil prostě dokázat, že to byl gól a jelikož na světě i tady na ef existuje docela dost lidí, co neznají pravidla fotbalu a nechápou, že balón je kulatý a mnohdy nejde okem poznat, jestli je za čárou nebo ne, tak je to podle mě v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

ůNevadí mi chyba rozhodčího, myslím, že to ani pořádně vidět nemohl, vadí mi, že se nad regulérností gólu nikdo ani nepozastavil. Byl to jediný gól přímého souboje o titul, nejprestižnější zápas sezóny 2010/2011 a nikomu nestálo za rozbor, jestli rozhodující gól opravdu byl nebo nebyl. Nepřijde vám to zvláštní?"

O tomhle mi mj. jde, autor jakoby říká, že existuje někdo, kdo vůbec brání rozebírání toho gólu.

Reagovat
twerp

Tak já todle nebral vážně a nemyslel jsem, že to vůbec někdo bude brát vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to sem videl ale reknu ti na to leda to, ze sem byl tenkrat primo za branou a videl sem to na 100 jako gol, navic mi to potvrdili i lidi od tv. A vcera vas 2. Gol byl neco podobnyho, melicharek to vytahoval tesne za carou a mimochodem sem byl zase hned za branou a zase sem videl ze to je gol :-)

Reagovat
twerp

Já ti věřím, že si to viděl jako gól. Teď jde o to, jestli to gól byl nebo ne. Ono z pozice za brankou a ještě pár metrů od toho nemůžeš rozeznat, jestli objem balónu, který se nedotýká země byl nebo nebyl za čarou.

Reagovat
goodbay

já myslel, že fandíš Plzni? Nebo cos dělal na Slovácku? Dovolená?

Reagovat
Rarášek

je to plzeňský skaut,hledá další hráče ze sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

jo už jsem to tu psal. Byl jsem na Moravě kousek od UH, tak jsem se v rámci kultury vydal na prestižní fotbalový zápas

Reagovat
Radar

Díky Tome

Reagovat
smazaný uživatel

Je to frajer, přeci jenom v sobě našel trochu toho baníkovství. Připománá mi to tu závěrečnou bitku ve Star Wars, kdy si Darth Vader vzpomene, jaký to býval dobrotinec, a vyhodí toho císaře. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Za keciy na SuperToma

Za Star Wars

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

paráda , hned se nám bude dýchat líp

Reagovat
patas92

kazdopadne doufam, ze se Fantis vzpamatuje, a Latal ho vezme na milost, ptz jinak by musel Kukec natrvalo zpatky do leva a to by byla skoda...stred mu sedi mnohem vic ...BP

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka Nejlepší obránce ligy Tohle jestli mi ještě jednou někdo řekne, tak se nejspíš smíchy poseru Jinak Davor zahrál zase parádně Nadstandartní hráč, Svěrky věděl co dělá když ho doporučil

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě. Davor tam prochazi, přes tři hrače jako nuž maslem Nadstandartni hrač!

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Baníček!!! Dnes se mi moc líbil spolu s Kukecem také Mach. Odmakal si svoje dozadu a gól jako třešnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Preklik, malo byť

Reagovat
valloire

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Na Brno se vyser, jako kdybys nevěděl, že každy rok přepali start

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
centos

Přepálí start

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

nyní je už nikdo nepodcení a půjdou dolů kam patří.

Reagovat
Didier Drogba

ticho tam v Polsku

Reagovat
smazaný uživatel

čínan se ozval a já doufal že sejde z očí sejde z mysli

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, nedělej ze sebe vola, děkuji...

Reagovat
smazaný uživatel

zalez druhá ligo

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej ze sebe vola, děkuji...

Reagovat
smazaný uživatel

změna fotky by neuškodila

Reagovat
Shevchenko

PJ je sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Baník!

Reagovat
homeles8

Blahopřeju Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme

Reagovat
smazaný uživatel

jsi borec

Reagovat
smazaný uživatel

King Baník !

OT: Paráda, další výjezd bude v neděli ( ) do Hradce. Už sem si říkal, že i tohle dají do pondělní dohrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát vás v pondělí vystřídáme my. Ale neboj, další venkovní zápas vám ten horký brambor rádi hodíme.

Reagovat
JarousFCB

Parádní výjezd

Reagovat
Puskas

Co jste tam dělali, že Vás hlasatel někdy v 60. minutě vatoval před případnými postihy?

Reagovat
JarousFCB

nic mě nenapadá... žádné pyro a nevšiml jsem si ničeho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Neplivali jste na zem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdeže, na našich 29ti ligovych domacich zapasech, by jsme si to nikdy nedovolili. Chraň Buh

Reagovat
smazaný uživatel

No jen aby . Jinak děkuji za skrytý kompliment. Je zcela zřejmé, že ten jediný venkovní zápas Baníku je totiž na Spartě .

Reagovat
Puskas

Kdepak, my jsme doma všude, ale někdě, tj. na Bazalech, ještě více doma. Na letné se prý rovnou blije - takto

Reagovat
smazaný uživatel

Jasan

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

No napadá mě, že se nemusel líbit pokřik "Tomáš Řepka šuká cigánku"

Reagovat
smazaný uživatel

a ACAB a "Český fotbal pro fanoušky" se řvalo z určitého důvodu nebo jen tak?

Reagovat
smazaný uživatel

...idkyž ten druhý byl asi kvůli pondělku

Reagovat
JarousFCB

To se včera řvalo ?... to jsem byl asi na hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, když si zrovna nepovídali ty děti, tak to bylo slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Naš prvořady ukol je v neděli na bazalech vybilit tu pradelnu o tři body!!!

Reagovat
Puskas

to bude hodně těžké, Plzeň už tak nezkolabuje, i bod bych bral

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

A věř tomu, že v neděli si po dvou letech i chudak Radim kopne do bolka.

Reagovat
Puskas

Vrba postaví všechna esa, možná udělá jednu změnu před Lokerenem, ale šetřit hráče moc nebude. Něco jiného bude ten další mač, ale v neděli.. no...

Reagovat
JarousFCB

Hradec snad dopadne obdobně jako včerejšek... ten musí dolů ! A nejlépe by si mohl vzít na cestu i Příbram. Nahoru někdo z trojice Opava, Zlín, Karviná.

Reagovat
smazaný uživatel

Přibram asi ne! Hradec ten si o to dlouhodobě koleduje, ale Slovacko tam ma hutně nakročeno

Reagovat
JarousFCB

FCS se snad udrží... a Příbram má taky nakročeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim. Myslim si, že Jarda to tam posledni dobou nějak posiluje.

Reagovat
JarousFCB

Toho ještě finálně nemrdlo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, kde bude foukat vitr

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin, bych bral, ale ta Opava s Karvinou se mi nelibi, jelikož to jsou derby a pokud už jim o nic nejde tak se vždy na nas vypnou a orabuji nas o body!!!

Reagovat
JarousFCB

právě, že to jsou derby. pěkně by to ten náš fotbal okořenilo.

Reagovat
smazaný uživatel

a neni ta liga trochu nudná bez derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si pamatuju na derby s Opavou, v kterem o nic nešlo a v 15te min šel golman Susko dolu a prakticky jsme přišli o pohary!

Reagovat
JarousFCB

No já si Opavu pamatuji jen z mistrovské a ještě pár let zpátky v poháru. Parádní zápasy

Reagovat
Puskas

takové zápasy máš vždycky, Karvinou jsme tehdy na jaře šupli 3:1 a byl klid. Nemusí jít o derby, Baník je pořád cenný skalp pro každého, i když ty derby mače jsou samozřejmě výživnější.

Reagovat
JarousFCB

Slezské derby prostě lize chybí...

Reagovat
Puskas

Tak raději tu Karvinou, je Baníku bližší, je tam pár bývalých chacharů (Mašlej, Wojnar, Cverna, Mišinský...)

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se to Wojnar zahrabal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu jo, na druhou ne. Hádám, že většina zdejších fandů si spíš pořádné slezské derby ani nepamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jo! Jaka byla pro vas posila naš kapitan Peťa Slany?

Reagovat
smazaný uživatel

Však je slezské derby Slezská Ostrava-bývalé Jakubčovice nad Odrou

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, ale třeba to je chyba pepici tahnou za jedno lano a my se tim v regionu jenom připravujeme o buky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanku, kamarade mužeš mluvit? Jo čistej vzduch. Ty brdko Žižkov tam je přišti rok znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chlapi jinak Bari se za dva roky se vraci do Baniku! Postavil si tu chalupu a to bude asi nějaka funkce!

Reagovat
smazaný uživatel

Opavu bych chtěl v lize,paradoxně,že,protože ji opravdu nenávidím ale jinak nejsem pro aby se někdo jiný dostal do ligy,je to možná sobecké,ale nechci,chci jeden silný klub v regionu-BANÍK OSTRAVA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastimil Vidlička byl podruhé v řadě zařazen do sestavy kola . Ty vole, Příbore...co to vyvádíš ?

Reagovat
rufus

Má reprezentační formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší pravý bek v lize .

Reagovat
Puskas

Lavička Vidlička- to se Vám to pěkně rýmuje

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už není v kádru Slepička.

Reagovat
Puskas

anebo Straka -střelbička, penaltičky, přihrávečky

Reagovat
smazaný uživatel

všem, jenom ne Čapkovi

Reagovat
smazaný uživatel

je to nesmysl. Rajtoral hraje mnohem líp. Vidličku tam nacpali jen protože Sparta vyhrála.

Reagovat
Puskas

a proč tam nedali někoho z Brna nebo Jablonce?

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Valeš s Kopicem by si to zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

A možná taky proto, že přihrál na vítězný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral dal gól, který je v nominaci na gól týdne ne?

a vítězný gól je zavádějící označení při výhře 1:4

Reagovat
Puskas

jak se svět mění - nedávno kdekdo nadával na upřednostňování plz. hráčů v repre a sestavách kola, teď plzeňáci brojí proti Spartě - jste směšní, za vším vidíte komlpot, prostě 4 lidi dali na to místo Vidličku a šlus. Nikomu se nic nestalo, tak o co Vám jde? Navíc Rajtoral ušětřil, nemusí dávat nic do klubové kasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. zrovna ten sparťanský tiskový mluvči nějak nemohl přenést přes srdce, že jejich tým dostal ve Sportu stejné hodocení jako Plzeň. :)

Reagovat
Puskas

to už je jeho blbost, když má potřebu porovnávat se s Plzní

Reagovat
smazaný uživatel

Není to zavádějící. Přihrával na druhý gól. Počítej to jako v NHL .

Reagovat
smazaný uživatel

Pocitat jako v NHL? Ok,Vidlicka ma 0+1,Rajtoral 1+0. Ale to je stejne jedno,to jsou jenom nesmyslny novinarsky allstar tymy...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, docela se divím, že to někdo řeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem to nemyslel. Kdyby se z tohoto zápasu dělala statistika jako v NHL, tak by Bekimovi připsali vítězný gól. No a na ten právě nahrával Vidlička.

Reagovat
smazaný uživatel

M.Bílek oznámil sestavu na Ukrajinu: Čech - Gebre Selassie, Sivok, Kadlec, Limberský - Hübschman, Darida - Jiráček, Kolář, Pilař - Lafata.

Zajimava sestava,jsem na to zvedavej...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra sestava, hodne dobra, jestli bude hru ridit Darida, tak se nam muze konecne i dobre ukazat Kolar

Reagovat
smazaný uživatel

Nespletl sis clanek?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi uz to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

až na Lafatu ideální

Reagovat
smazaný uživatel

zase tohle rozestavení by mu mohlo vyhovovat - hráči za ním hrajou/hráli také na jednoho hrota (Bakoše)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele