Gambrinus liga - souhrn 29. kola

21.05.2011, 19:25, aktualizováno 21.05.2011, 19:25
Komentáře a souhrny
Mistrovské oslavy právě propukly v Plzni, která si vítězstvím nad Ostravou zajistila historicky první titul. Spartě nestačilo ani vítězství nad Ústím. Rozhodnuto je také na opačném pólu tabulky, kolo před koncem je jasné, že Ústí do druhé ligy doprovodí Brno. Definitivně mu zlomila vaz prohra s Příbramí, která se zachránila...

1. FK Příbram - Zbrojovka Brno 1:0

21.05.2011 17:30

Góly: 53. Tomáš Wágner

Devatenáct let si jen málokdo dokázal představit nejvyšší českou fotbalovou soutěže bez zástupce brněnského fotbalu. Pro tým z moravské metropole však dneškem nastaly krušné časy - nejtěsnější možná prohra v Příbrami jej odsoudila k sestupu do druhé ligy.

Brňané před zápasem byli schopni pro záchranu udělat vše, dokonce i poslat do hry hned čtyři útočníky. Do vedení se Zbrojovka mohla dostat již po osmi minutách, kdy volný kop po faulu na Kalabišku zahrával Rýdel a nebýt teče Šamánka, míč by možná skončil v domácí síti.

Příbrami se podařilo odpovědět za pět minut. Koukal nacentroval z volného kopu do vápna, tam se vyšrouboval do vzduchu pozdější hrdina Wágner a jen o pár čísel minul branku. Odvetu si hosté připravili za další dvě minutu. Kalabiška proběhl po lajně, našel Rabušice, jemuž se podařilo uvolnit a vystřelit, jenomže s jednou vadou a to tou, že proti němu dokázal zasáhnout domácí kapitán a zároveň strážce tří tyčí Hruška.

Domácí brankář se zřejmě nejvíce zapotil po půlhodině hry, kdy Rabušicův pokus skončil na pravé tyči. Středočeši na Rabušicovu tyč navázali neméně nebezpečnou akcí, když Bureš skvělým zákrokem zpacifikoval Wágnerovu hlavičku z malého vápna po centru Pilíka. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Lepší nástup do druhé půle měli domácí. Koukal sice ještě tři minuty po změně stran trefil ve vyložené šanci pouze Bureše, nicméně za pět minut už jej to mrzet nemuselo. Klesa totiž obelstil brněnské obránce, odcentroval do šestnáctky, kde si své místo našel Tomáš Wágner a pro Bureše nechytatelnou hlavičkou poslal domácí do vedení.

Příbramský střelec si se svým dvorním nahravačem akci zopakoval i za čtvrt hodiny, tentokrát ale branku přestřelil. Definitivně rozhodnuto mohlo být v 73. minutě, to by ale Koukal nesměl zakončovat do středu branky. Brno bylo definitivnímu konci znovu blízko deset minut před koncem, od konečného potvrzení apokalypsi jej ale ještě jednou uchránil kapitán Bureš.

Hosté pak v závěru měli ještě dvě obrovské šance v podání Rabušice a Doška, jenomže po jejich neproměnění mohli jen smutně usednout na trávník a s vědomím, že minimálně rok se znovu na příbramský stadion jakožto prvoligisti nepodívají, sledovat domácí oslavy záchrany.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 1:2

21.05.2011 17:30

Góly: 8. Václav Ondřejka - 62. Jakub Řezníček, 66. Jakub Řezníček

Mladá Boleslav vyhrála důležitý zápas na hřišti Slovácka a před finále českého poháru si tak zvedla sebevědomí. Skóre otevřel hned v osmé minutě Ondřejka, hosté však vstřelili zásluhou Řezníčka během čtyř minut druhé půle dvě branky a utkání otočili.

Domácí začali skvěle, hned v páté minutě vyslal Ondřejka do samostatného úniku Hlúpika, tomu však na poslední chvíli odstranil míč od kopačky Kúdela. Hned o minutu později našel Valenta Fujerika a i on pádil úplně sám na boleslavského gólmana Millera, kterému udělal kličku, prázdnou branku však z úhlu netrefil.

V osmé minutě se již domácí dočkali, Fujerikovu zpětnou přihrávku zblokovala boleslavská obrana přesně k Ondřejkovi, který zblízka skluzem otevřel střelecký účet zápasu. Domácí byli jednoznačně lepší a ve dvacáté minutě přišla nejhezčí akce zápasu, kdy si Ondřejka pohrál s pěti bránícími hráči, prokličkoval až do pokutového území, své sólo však zakončil střelou do tyče.

Boleslav se probudila až po půlhodině hry, Chramosta ale napálil jen bližší tyč, následný centr Táborského se zase krásně točil do šibenice, Filipko byl na místě. Ve druhé půli již byli hosté z Boleslavi lepším týmem a zaslouženě skóre otočili. V šedesáté druhé minutě hosté využili přesilovou hru, kdy byl mimo hřiště ošetřován Košút. Krásný centr z levé strany zakončil Mendy jen do tyče, následná dorážka Řezníčka již nemohla skončit jinak, než gólem.

A hned o čtyři minuty později již Boleslav vedla, na skvělou Opielovu kolmici do šestnáctky si naběhl Řezníček a pohodlně skóroval. Třináct minut před koncem mohlo být rozhodnuto, jenže Táborského dělovka skončila znovu jen na tyči Filipkovy brány, Řezníčkova dorážka zase byla zblokovaná. Čtyři minuty před koncem ještě zatřásl břevnem Chramosta, Mladá Boleslav tak v orchestru brankových konstrukcí porazila Slovácko 2:1.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Slavia Praha 2:2

21.05.2011 17:30

Góly: 24. Karel Piták, 45. Lukáš Třešňák - 19. Štěpán Koreš, 61. Josef Kaufman

V Jablonci byl k vidění pěkný fotbal. Pro Jablonec a Slavii to byl pouze prestižní zápas, v němž už o nic nešlo. Jablonec si s předstihem pojistil třetí místo v tabulce a zajistil si tak účast v Evropské lize, zatímco slávisté skončí okolo desátého místa. Duel skončil remízou 2:2.

Sté ligové utkání si pořádně neužil jablonecký hráč a člen reprezentační devatenáctky Vošahlík, jenž musel v 10. minutě předčasně opustit hrací plochu kvůli zranění. Na hřišti ho nahradil Eliáš.

Otevírací branka zápasu přišla v 19. minutě, kdy poslal slávisty do vedení Koreš. Po tomto gólu Jablonečtí zabrali a rychle vyrovnali. O pět minut později totiž rozveselil svým gólem domácí publikum bývalý hráč Slavie Jarolím, pro něhož to byl devátý gól v jabloneckém dresu. Domácí fotbalisty tato vyrovnávací branka povzbudila a ve své útočné síle nadále pokračovali. Před odchodem do šaten měli několik velkých příležitostí, jak vstřelit vedoucí gól. Jedna z nich skončila v síti slávistické branky, kterou střežil Vaniak. Postaral se o to v 45. minutě Třešňák, jenž dostal pěknou přihrávku a nedal šanci Vaniakovi. Jablonec se tak dostal do vedení 2:1.

Tento stav se však domácím nepovedl udržet. Slávisté se totiž po inkasované brance zvedli a předvedli několik útočných výpadů. V 58. minutě mohlo být vyrovnáno, ale rozhodčí branku neuznal. O dvě minuty se sešívaní mohli radovat, tentokrát padl regulérní gól. Hlavou srovnal na 2:2 Kaufman. Do konce utkání se už nic zajímavého neudálo, a tak zápas mezi Jabloncem a Slavií skončil nerozhodně 2:2.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - Sparta Praha 1:3

21.05.2011 17:30

Góly: 7. Martin Jindráček - 37. Tomáš Pekhart, 50. Leonard Kweuke, 57. Tomáš Pekhart

Sparta potřebovala zvítězit v teplických Stínadlech, kde své útočiště nachází sestupující Ústí. Nakonec se ji to povedlo, když se ji podařilo otočit nepříznivý stav z 0:1 na 3:1. Ale k obhajobě mistrovského titulu to nestačilo, protože v souběžně hrajícím utkání vyhrála i Plzeň, které už nikdo nemůže sebrat ligové prvenství.

Zápas, v němž měli dominovat hosté z pražské Letné, začal lépe pro ústecké fotbalisty. Ti se v sedmé minutě dostali do vedení díky šikovné Jindráčkově hlavičce. Další branku mohli vstřelit o pár chvil později, když měl velké problémy s Veverkovou těžkou ránou a posléze s dorážkou autora první branky Blažek.

Kweuke překvapivě chyběl v základní sestavě Letenských a na hřiště vběhl už během první půle. Ve 34. minutě mohl dokonce zařídit vyrovnání, kdyby místo přihrávky na Pekharta zvolil střelu. O tři minuty později se však hosté přeci jen dočkali vyrovnávací gólu, když po Podaném centru hlavou dopravil míč do ústecké branky sparťanský útočník Pekhart. První poločas skončil výsledkem 1:1.

Po změně stran přišel rychlý a vedoucí gól Sparty, když v 50. minutě Kweuke protlačil míč až do soupeřovy brány. Třetí branka hostů nadešla o sedm minut později, kdy gólovou akci založil Kamerunec Kweuke, který přihrál Podanému a ten pak míč poslal Pekhartovi. Pro něho pak nebyl problém překonat ústeckého brankáře Vorla a Sparta tak vedla 3:1. Do konce zápasu se už nic podstatného neudálo, a tak tento stav byl již konečný.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 3:1

21.05.2011 17:30

Góly: 25. Petr Jiráček, 31. Marek Bakoš, 65. Pavel Horváth - 5. Martin Lukeš

Fotbalisté Plzně neponechali nic náhodě a zvládli udělat poslední důležitý krok, který jich dovedl k premiérovému zisku mistrovského titulu. Porazili Ostravu 3:1.

V úvodu utkání se však zdálo, že to domácí nebudou mít vůbec lehké, protože hned první střelou na branku se dostali do vedení hráči Baníku. A to díky vlastnímu gólu domácího Limberského, jenž nešťastně tečoval přímý kop ostravského Lukeše do sítě plzeňského brankáře Pavlíka. Po úvodní brance zápasu se však domácí tým rychle vzpamatoval a před odchodem do šaten dokázal svůj nepříznivý stav otočit.

Vyrovnávací gól přišel ve 25. minutě, kdy Bystroň přihrál Jiráčkovi a ten lehkou střelou dopravil míč do ostravské brány. Útočný tlak trval i v následujících minutách. O šest minut později se mohli z dalšího gólu radovat domácí příznivci, když jejich hráč Bakoš v ofsajdové pozici překonal ostravského brankáře Pietrzkiewicze. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 2:1 pro Plzeň.

Po změně stran si Plzeňští dávali pozor na začátek druhého poločasu a působili jistějším dojmem než v úvodu devadesátiminutovky. I když v této fázi dominovali domácí, tak první šanci v této půli měli hosté díky Petrželovi. Další branky se dočkali svěřenci domácího trenéra Pavla Vrby v 65. minutě, kdy pojistil vítězství svého týmu kapitán Horváth. Zbývající část zápasu se pak už dohrávala a Plzeň díky vítězství 3:1 mohla slavit svůj první titul ve své stoleté historii.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc 1:0

21.05.2011 17:30

Góly: 74. Hudson

České Budějovice už byly před tímto utkáním najisto zachráněné a šlo pouze o to, na jakém místě nakonec v tabulce skončí. Po překvapivé výhře nad čtvrtou Sigmou Olomouc se Jihočeši pousnuli už na dvanácté místo tabulky a jsou velice blízko tomu, aby tuto příčku nakonec udrželi. Mají totiž před posledním kolem dvoubodový náskok před Ostravou a Slováckem. Naopak Olomouc si situaci lehce zkomplikovala.

Má totiž pouze jednobodový náskok před Mladou Boleslaví a Bohemians 1905. Pouze dva body navíc ztrácí Liberec a ve hře též zůstává Hradec Králové. Ovšem okolnosti nakonec slezskému výběru hrají do karet, v závěrečném duelu totiž v domácím prostředí přivítají Plzeň. Ta už si zajistila jistotu mistrovské trofeje a k závěrečnému kolu bude přijíždět naprosto bez motivace. Ovšem cesta do pohárů přes ligu zřejmě nepovede.

V přímém souboji totiž Olomouc bude hrát ve finále národního poháru s Mladou Boleslaví, které patří páté místo v tabulce a finálové klání tak rozhodne o čtvrtém účastníkovi v pohárové Evropě. Jediným střelcem utkání se stal Hudson, jenž skóroval čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Ten byl aktivní od první minuty utkání a hned v úvodu se dostal do první možnosti zápasu. Jeho rána z velké dálky však nakonec prolétla těsně nad břevnem.

Sigma se poprvé ozvala ve 12. minutě, když Vepřekův centr trefil ze vzduchu Pavel Šultes, avšak balón šel nakonec těsně vedle. Po necelé polovině prvního poločasu obešel jednoho protihráče domácí Milan Nitranský a vyslal na gólmana Martina Blahu skákavou střelu, která skončila o pár centimetrů vedle levé tyče. Po půl hodině hrozil domácí Tomáš Stránský, jenž sice osamocen gólmana Blahu přehodil, avšak na poslední chvíli odvrátil na roh Radim Kučera.

Na druhé straně nepochopitelně přestřelil prázdnou branku Martin Pospíšil. Až do konce úvodního dějství nic dalšího zajímavého k vidění nebylo a teprve v 57. minutě se diváci konečně probudili ze spánku. Blaha nejprve vyrazil hlavičku Ondráška a poté zlikvidoval též Vulinovi nůžky. V 64. minutě přestřelil ve stoprocentní šanci domácí svatyni Jakub Petr, Doležalův pokus z nulového úhlu nejprve chvíli poskakoval na břevně a nakonec skončil v zámezí.

Proto přišel v 74. minutě na druhé straně trest, odražený balón poslal Fernando Tobias Hudson přímo pod břevno - 1:0. V samém závěru za domácí ještě dvakrát hrozil Ondrášek, další branka ovšem k vidění už nebyla a Dynamo nakonec po zásluze zvítězilo.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - FK Teplice 1:1

21.05.2011 17:30

Góly: 30. Michal Sedláček - 58. Tomáš Vondrášek

Nikterak ofenzivně laděné utkání předposledního kola Gambrinus ligy mezi Bohemians 1905 a Teplicemi skončil zaslouženu remízou 1:1. Skóre otevřel po půlhodině hry domácí Sedláček, po přestávce vyrovnal Vondrášek, a tak si oba týmy rozdělily po bodu. Bohemians jsou kolo před koncem na skvělém šestém místě, Teplice jsou deváté.

První šanci měl na kopačce v deváté minutě Sedláček, jeho rána ovšem postrádala výraznější razanci, a tak si Grigar s přehledem poradil. Teplický brankář musel zasahovat i o pár minutek později, kdy pálil z levé strany Moravec, Grigar si však svou bližší tyč pohlídal.

V osmadvacáté minutě skvěle odcentroval do pokutového území Jindřišek, na míč si naskočil Hartig, nedokázal však balón usměrnit mezi tři tyče. Z protiútoku nebezpečně střílel Čajič a Sňožík v brance domácích se musel pořádně natáhnout ke své levé tyči, aby jeho střeli nepustil do sítě.

Po půlhodině hry se již domácí dostali do vedení, těsně za hranicí pokutového území se ke střele odhodlal Michal Sedláček a jeho krásná rána zapadla přesně k tyči Grigarovy branky. Minutu před odchodem do kabin mohli Bohemians vést o dvě branky, na prudký centr skvěle hrajícího Sedláčka se natahoval Hartig, nedosáhl však na míč ideálně, a tak z malého vápna branku netrefil.

Druhý poločas již patřil převážně teplickým fotbalistům, kteří se hnali za vyrovnáním, a to také přišlo. Ljevakovičova dělovka skončila nad břevnem, s Marešovým pokusem z úhlu si zase poradil Sňozík. V padesáté osmé minutě se však již Teplice dočkaly zaslouženého vyrovnání, z rohu šestnáctky vypálil Vondrášek a střelou ke vzdálenější rozvlnil síť.

V samotném závěru utkání už se hrálo jen z povinnosti, oba týmy byly spokojeny s bodem, a tak se dopředu příliš nehnaly. Výjimkou byla snad jen Štohanzlova rána z dálky, ta však minula prostor mezi třemi tyčemi, a tak Bohemka remízovala s Teplicemi 1:1.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slovan Liberec 1:0

21.05.2011 17:30

Góly: 6. Roman Fischer

Fotbalisté Hradce Králové přerušili nepovedenou sérii dvou zápasů, ve kterých získali jen jeden bod, a doma skolili svého souseda v tabulce Liberec těsně 1:0. Díky tomuto vítězství se mu mimochodem přiblížili na rozdíl jednoho korálku. Jediný gól utkání zařídil už po šesti minutách hry Roman Fischer.

Hochmeister totiž pěkně zakombinoval s Dvořákem, následný centr Zeleného našel zpátky Dvořáka, který se snažil usměrnit míč do branky. Koncovka se mu ovšem ne úplně vydařila, přesto se jeho střela dostala k Fischerovi, jenž z blízkosti neměl problém skórovat. O chvilku později mohl zvýšit náskok Klapka, proti jeho hlavičce se ale vytasil brankář Bičík.

Hosté se propracovali k první vážnější šanci až ve 38. minutě. Štajner v ten moment ukázal, že rozhodně nepatří do starého železa, celkem snadno přešel přes tři obránce, přihrál na Breznaníka, jehož bombu tak tak polapil domácí brankář Lindr. Akce ovšem ještě nebyla u konce, nakonec však Fleišman z vyložené pozice trestuhodně přestřelil.

Těsně před odchodem mohl být Hradec o mnohem klidnější, Dvořák se totiž řítil sám na bránu, jenže trefil pouze tyčku. Po obrátce prověřil připravenost Bičíka svým pokusem Poděbradský, na druhé straně mířil v 54. minutě Dočkal jen mimo. Po hodině hry zase libereckou defenzívu zlobil Fischer, bránu však tentokráte netrefil.

Hostující celek byl jinak ve druhém poločase opravdu hodně nevýrazný. Hradec si v pohodě jistil těsný jednobrankový náskok, přičemž se i nadále, když to šlo, směle vydával do protiútoků. A nebýt skvělých zákroků Bičíka proti Fischerově centrované střele a Janouškově hlavičce, mohli si Severočeši odvést i nějaký ten gól do ranečku navíc.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň29216269:2669
2.Sparta Praha29212651:2065
3.FK Jablonec29167661:3155
4.Sigma Olomouc291351145:2844
5.FK Mladá Boleslav291271047:4043
6.Bohemians 1905291271033:3043
7.Slovan Liberec291261142:3342
8.FC Hradec Králové291181025:3341
9.FK Teplice291081138:4538
10.Slavia Praha29813838:3637
11.České Budějovice297111127:4532
12.Baník Ostrava29791331:4430
13.1. FC Slovácko29861526:4230
14.1. FK Příbram29771520:3628
15.Zbrojovka Brno29731930:5124
16.FK Ústí nad Labem29471822:6519

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (484)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
AjaxFans

Gratulace do Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééé, Příbram néééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Před finále alespoň trochu nakopnutí a ve středu směr Jihalava!

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

gratuluji Kepymu a Liquidovi ke šťastné ejakulaci

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň někdy, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rssa

Reagovat
One-Real

No fotbalisti Olomouce jsou pořádní impotenti, co zas dokázali spálit, to jsem koukal.

Podobně taky Liberec, Štajner to tam výborně vymotal, ale pak to zakončení toho komu nahrával.

Pozitivní je, že padá Brno, který vůbec nemusim. Gratulace Plzni k titulu, Sparta si to podělala hlavně v Teplicích.

Reagovat
smazaný uživatel

tak joooo, a teď všichni zoufalý sparťani začněte brečet, že bude ostuda v evropě..

Reagovat
smazaný uživatel

a né snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji do Plzně.

Reagovat
Didier Drogba

Seš mrtvej Prosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rssa

Reagovat
Ligter

Gratulace Plzni k titulu, zvlášť vzhledem k podzimu zaslouženě.

Reagovat
RC

Viktorka, Viktorka heja heja heja Viktorka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď by to mohlo být zajímavé, ze severu se vrací Sparta a Slávie, z Plzně pojede přes Prahu Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole to může bejt ještě prdel

Reagovat
smazaný uživatel

ale třeba to nebude tak horký. I když je pravdou, že když sme hráli v Hradci, tak sparťani čekali na hlaváku a prohnali pár našich, co bydlí v Čechách a v okolí

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim že to bude v pohodě, my sme zhrzený, vy ste šťastný že sme bez titulu a slávisti sou rádi že sou v lize, takže myslim že nějaká větší konfrontace nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ale tyhle věci jdou v určité chvíli a v určité věci stranou.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to každopádně, ale myslim že se nic moc dít nebude, pokud neni teda nic domluvenýho

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejlepší věci se ději spontálně

Reagovat
smazaný uživatel

jo to každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju Plzni ke chvilim stesti,pristi bude zas titul na Letny

Reagovat
smazaný uživatel

Estli ten Vrba vážně odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň Brno

Reagovat
smazaný uživatel

brno hraje posledný zapas doma? ak hej bude to asi nepríjemne

Reagovat
smazaný uživatel

vzhldem k tomu že teď hráli venku tak by měli hrát doma no

Reagovat
Tigerinho

Gratulace Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Plzni, letos zaslouženě.. Bohužel. Příští rok se mu holt musí makat dvakrát tolik.

Reagovat
centos

Tak mě napadá, jak by to vypadalo, kdyby Sparta tenkrát doma nechala Plzeň spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boží mlýny melou pomalu ale jistě no.

Reagovat
Ligter

Dobrý nápad, jdeme se bavit o alternativní realitě.

Reagovat
centos

Není to moc nepravděpodobné.

Reagovat
Ligter

Není, a ještě bychom nasrali půlku diskutujících.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulácia Plzni zo Slovenska

Reagovat
Filipow

Gratulace Zablimu z Hodonic.

Reagovat
smazaný uživatel

narodeniny som mal 16 dní dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

to budou poháry: plzeň - temešvár 0-3, 0-2

Reagovat
soukup

nějaký rozdíl oproti Sparta - Žilina?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, plzeň se nedostane ani do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Sparta-Žilina 0:2 a Žilina-Sparta 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

našu skur. bratislavu date dole

Reagovat
Didier Drogba

to přebolí

Reagovat
smazaný uživatel

mě to je u prdele, já titul už oslavil XD , ale pro český fotbal to není dobrý

Reagovat
C-M@ster

Že bude hrát poháry tým, kterej předvádí nejlepší fotbal? No, katastrofa.

Reagovat
Shevchenko

Co vy trapáci se pořád ozýváte po tom trapasu se Žilinou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co mogilev?

Reagovat
hefy

Ozývá se snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

rika fanousek tymu, jehoz zdobi ozdoba jmenem Mogilev

Reagovat
centos

Tak ale my nerýpeme do Plzně, že nic neuhraje, že jo..

Reagovat
twerp

Jenže Sparta sice rupla se Žilinou ale pak uhrála v EL docela dost. Proto je stejně trapný příspěvek ¦man united stejně jako Shevchenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že v poháru předvedem lepší výkon Nechápu tu českou ligu, prohráváme zápas za zápasem a pořád sme čtvrtí. Gratulace Plzni, titul jí patří zaslouženě, za krásu aji za body. Škoda Zbrojovky, příští rok zřejmě bude v GL pět pražských týmů a jenom dva z Moravy.

Reagovat
smazaný uživatel

pět? Tak to je zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka vyhrála 1:4 v Třinci a Jihlava rupla v Mostě 1:0. Příští týden půjdu ostavit postup s klobásou v ruce

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš to, gratuluju ti

Reagovat
EmC

vyhrála 1:4?....tak to je asi 1. tým kerej vstřelil mín golů než soupeř a stejně vyhrál:D

Reagovat
Filipow

Napsals blbost, pač to utkání skončili 1:4 pro Viktorku.

Reagovat
EmC

ale když píšeš o týmu kerej vyhrál tak jeho skore musíš dát na 1. místo...to jednou rozebíral takovej ten vtipnej komentátor na sport 1 nevim jak se menuje přesně...ale tak když to myslel tak že hrála venku tak je to asi napsaný dobře....

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli venku.

Reagovat
smazaný uživatel

To tak! MFK přiveze z Práglu 3 body a bude ještě veselo

Reagovat
One-Real

no Sparta, Slavie, Bohemka, Dukla a asi aji ten Žižkov..je to dost

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček přijede pětkrát do Prahy

Reagovat
One-Real

a tipuju že moc budů neposbírá

Reagovat
smazaný uživatel

Vládci Prahy z Ostravy Z této sezóny máme remízu z Bohemky a ze Slavie, prohra jen se Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ta prohra stála za to.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to stálo, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Během toho zápasu jsem byl 101% Rumun. Protože jsem se zrovna vrátil z Rumunska. Jak příhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, já si zas užíval dvě nezapomenutelné výhry 2:0 a 2:1 či pak tu slavnou remízu

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nepochybuju. Ty si užíváš i když nějaký sparťan dostane kašel. Mimochodem dnes se naši fans z většiny na zápas v Teplicích vysrali (včetně mě teda, ale já mám dobrou výmluvu ). Oproti prvnímu zápasu v Teplicích tam byla jen hrstka sparťanů.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? Kolik plus mínus?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, byli většinou roztroušený do malých skupinek. Ale i mimo sektor hostů. Takže ve výsledku mohlo být to číslo podobný jako s Teplicema, ale rozsypaný všude možně.

Reagovat
smazaný uživatel

Prima. To znamená, že policajti budou pětkrát utrácet za koně, psy a vrtulník .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to magistrát položí.

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov vede před Jihlavou o čtyři body a ať si Pulpit paranoidně prohlašuje co chce, tak jestli má někdo pověst týmu kterému rozhodčí pomáhajou, tak je to Žižkov a ne Jihlava. Takže postup Jihlavy beru trochu jako utopii, čtyři body nestáhne, zas tak dobrý tým nemá.

Reagovat
soukup

a ještě je tam na lavičce ten magor

Reagovat
soukup

to bude na vyližprdel

Reagovat
goodbay

Gratulace Plzni, ale mohli to vyhrát i bez pomoci rozhodčího při vítězném golu na 2:1

Reagovat
RC

Doufam, ze se Viktorka dostane do EL a ja se budu moct konečně u nás v Plzni podívat na kvalitní fotbal

Reagovat
Losinho

Gratulace Plzni.

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka Žižkov v lize? No prima, to je dobře že se vrátili. Už se těším na malé derby na Žižkově.

Reagovat
Kenneth

Sancho nevíš kdy se losuje nový ročník?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím. Taky jsem se na to ptal. Ale dotyčný také nevěděl. Hlavně doufám, že liga začne co nejpozději. Nechci aby se má vášeň pro fotbal prala s vášní pro letní festivaly a jiné radovánky.

Reagovat
Kenneth

Doufám že co nejdříve.

Reagovat
smazaný uživatel

To losování, nebo začátek ligy?

Reagovat
Kenneth

začátek ligy. Mohl bych jet poprvé na Spartičku.

Reagovat
smazaný uživatel

No já se vsadím, že mě stejně jako loni naserou.

Reagovat
Kenneth

Čím?

Reagovat
smazaný uživatel

No tím brzkým začátkem. Loni se první zápasy kryly s festivaly, na kterých jsem nesměl chybět.

Reagovat
Kenneth

No letos bude doufám repete.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je pro tebe takový rozdíl jít na ligu 16. července, nebo 2. srpna? V čem je to lepší, když liga začne takhle brzy?

Reagovat
Kenneth

Ta liga začínala už 16. července? Ale né,stačí mi to když to bude do 5. Srpna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, ty si Sparťan teda.

Reagovat
Kenneth

Nemůžu si dovolit jet na domácí ligovej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu si dovolit ale nahoře píšeš, jak si nemůžeš nechat ujít nějaký festivaly. Tady je vidět, jakej si opravdu Sparťan. Že si nebyl ani na jednom domácím zápase... Ty internetovej fanoušku

Reagovat
smazaný uživatel

O festivalech jsem psal já.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je pravda. Tím se mu omlouvám, to sem přehlídl.

Reagovat
Kenneth

Co to plácáš? Jaký festivaly? Já už na Spartě byl když hráli národní pohár venku,a byl jsem taky na lize v Příbrami a v Plzni. A navíc 90 procent fanoušků EF nebyli v životě na svým oblíbeným týmu tak si nech ty svoje kecy pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, dva výjezdy...

Reagovat
Kenneth

Hm co jako? Máš něco proti? Opět tu ryješ do mě bezdůvodně. Proč nejdeš psát do anglický sekce jak jsou internetový fanoušci,nebo do španělský?!

Reagovat
smazaný uživatel

No, já být fanoušek ACS (díky bohu za to, že nejsem), tak bych se snažil objet alespoň všechny v Čechách (Jablonec, Teplice, Liberec, Plzeň, Hradec, Budějovice, Boleslav).

Reagovat
Kenneth

Studuju,nejsou prachy ani možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

studoval sem a i tak sem jezdil, to není žádnej problém

Reagovat
Kenneth

Co jako? Pořád sem na Spartě už 4x byl. Kolik fanoušků z EF bylo na svým oblíbeným klubu? Proč nejdeš píčovat na ně?

Reagovat
centos

V této sekci snad všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

i ten Homeles byl víc na Dynamu než ty na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Homeles není z Budějovic a fandí Dynamu? To je srdcař .

Reagovat
smazaný uživatel

Není to takovej fanoušek, co by hltal fotbal a přesto chodí na Dynamo, tak to ber

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. Já už se děsil představy, že je z dejme tomu Děčína a fandí Dynamu. To by byl trochu úlet .

Reagovat
homeles8

já jsem z Budějovic

Reagovat
smazaný uživatel

No já si říkal. Špatně jsem si vyložil Trevorův komentář.

Reagovat
Losinho

Nemůžeš srovnávat naše kluby a celky z ciziny. Na ně se logicky mockrát nedostaneš.

Reagovat
Kenneth

A co jako proč pičuje na mě? Proč nejde pičovat na jiriho-fcb např. který fandí kolik let taky jenom přes net?

Reagovat
smazaný uživatel

To by tak scházelo, aby se tu objevil Jiří-fcb a začali do sebe bušit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Že bys to udělal ty takhle, tak je to jediný správný?

Reagovat
smazaný uživatel

chvátá se tu, jaký je sparťan...To na netu dokáže každý. Pro mě to není fanoušek ale internetový blábolista

Reagovat
Kenneth

Takže v tom případě uber každýmu klubu světa o 80 procent fanoušků mín.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je třeba pro tebe.. On sám ví komu fandí a může si to dělat jak chce.

Reagovat
smazaný uživatel

na internetu. Jo, to dokážu taky. To je panečku správnej fanoušek. To i ten idiot Ivošek jezdí aspoň na zápasy

Reagovat
Kenneth

Však jo každý týden pojedu 250 KM na Spartu, další týden dalších 250 né li víc někám jinam na výjezdy. A kdyt mě může být jedno co si o tom myslíš, na Spartě jsem už byl,kupuju věci z E-shopu takže jí podporuju. A názor nějakého Ostraváčka mě nemusí vůbec zajímat.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo zas říká, abys tam byl každej zápas? Ale když už jednou fandíš svému klubu, tak tvoji podporu potřebuje v hledišti, ne na internetu.

Reagovat
Kenneth

Světové velkokluby by bez těch tvých fanoušků na internetu nemohli existovat. Jak už sem napsal,na Spartě jsem byl a podporuju jí že si kupuju věci z E-Shopu. A ukončeme tuhle trapnou diskuzi, začal si pičovat jen proto že máš ze mě mindrák.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, končíme, tohle byla tvá echt pecka, tento koment

Reagovat
Kenneth

Všechny tvé komenty byli pecky, fanoušek který nejezdí pravidelně na svůj tým tak nemůže být fanoušek. Tím pádem ztrácí veškeré sekce na EF smysl a světové velkokluby ztrácí desítky mil fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

"trevor20 21.05.2011 20:30

a kdo zas říká, abys tam byl KAŽDÝ zápas? Ale když už jednou fandíš svému klubu, tak tvoji podporu potřebuje v hledišti, ne na internetu." A pokud bydlíš někde v hájí, tuším někde na Moravě, když si napsal, že to máš 240 Km, tak si myslím, že není žádnej problém zaject třikrát na Spartu na výjezd (Olomouc, Brno, Slovácko).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To není omluva nic proti,ale prospero je taky Sigmák nebydlí v Olmíku,ale v Hradci a taky dojíždí kak může. + Občas dorazí na Hradec když hraje Baník nebo tak.

Reagovat
Kenneth

Jezdil by si 250 km každý zápas? Pochybuju. Navíc v 17ti letech?

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby jen na interneru.. Tak co je ti po tom?

Reagovat
centos

A co je tobě po tom, co si trevor myslí?

Reagovat
smazaný uživatel

On to podal až posledním příspěvkem, že si to myslí on, jinak to bral paušálně..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ať se nechvástá, jakej je sparťan., když není

Reagovat
Losinho

No proto asi píše "pro mě"...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebyl jsi náhodou fanoušek ACS?

Reagovat
smazaný uživatel

před mnoha, mnoha, mnoha, mnoha lety, když jsi na základce, z fotbalu znáš jen Slavii a Spartu a drtivá většina dětí "fandí" Spartě, tak jde každej s většinou. Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

No ale i tak. Rudá barva nejde smejt.

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl sem, že sem byl fanoušek, jen, že jako dítě sem byl s většinou Tahle reinkarnace by byla brutální. Jednou řvát "Spartáááááááááááááááááááá" a za týden "Baníííííííík". Brrr...Ale je pravda, co sem zažil, že jednou ten a ten fandil špíně z Letný a pak sešívanejm.

Reagovat
smazaný uživatel

A na Spartě jsi někdy byl? Nebo jsi jí držel palce v telce?

Reagovat
smazaný uživatel

byl ale nefandil sem. Viz. derby ACS-SKS 5:1...

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš A radost jsi měl?

Reagovat
smazaný uživatel

já byl spíš vykulenej z toho, jak byl plnej dům. Radost ani tak ne, bylo mi to jedno. Byl sem vandrák. Kouknout, přijít, podívat, odejít.

Reagovat
Losinho

Aspoň opustil temnou stranu Síly a přešel do klidného středu.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi jako chceš říct, že jsem od cca 7-8 let zlý ?

Reagovat
Losinho

Ještě máš šanci na spasení.

Reagovat
smazaný uživatel

Za zradu bych šel ke zdi, takže raději zůstanu zlý.

Reagovat
Losinho

Trevor taky přežil.

Reagovat
smazaný uživatel

On přece přešel z temné na neutrální to není zrada.

Reagovat
Losinho

Třeba to bere jakousi "oklikou".

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, ať je to venku. Já jsem rád zlý. Fandil jsem Mažňákovi místo Rychlým šípům, Santerovi místo Vinnetouovi a místo Mušketýrům Kardinálovi a té blonďaté kočce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Tak tobě už asi není pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Come to the Dark Side we have cookies.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super mám černej hábit a světelnej meč a umím škrtit lidi hurá.

Reagovat
Losinho

No, každý máme svou zábavu.

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou máš ty když si na té dobré straně? Rozdáváš všude lásku a mír ?

Reagovat
Losinho

Samozřejmě

Reagovat
Losinho

Já teda na tyhle perverznosti nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

hej!!

Reagovat
smazaný uživatel

... dal bych , ale můj odpor k ACS je větší než láska k Dark Side

Reagovat
centos

No ti "fanoušci" zahraniční lig asi ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem nebyl nikdy na Man United.

Reagovat
centos

Věřím, že jednou budeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tehdy, když hráli s náma?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Už ani nevím proč. Kámoš - Sparťan / fanoušek Man United byl a ptal se mě jestli půjdu. Nevím co do toho tenkrát vlezlo. Prachy asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už ta Chelsea spadla 2x..... a BVB taky. Příští rok to snad vyjde.

Reagovat
Losinho

90%?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, to mam za rohem, konecne se tam snad i vypravim.

Reagovat
EmC

Brno ...snad to za rok dotáhne zas do gambrinus ligy

Reagovat
Didier Drogba

To je utopie.Jsme ale mladý a doufám,že jako starý kmet zažiju jednou zase GL

Reagovat
EmC

já doufám že to utopie není...sem zrovna začal chodit na fotbal a Zbrojovka hned spadne

Reagovat
soukup

jasně, že to utopie není, Drogba je akorát optimista až na dřeň

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není oholenej ten hlasatel? Ten s nima přece nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Drsňák vulgo Vousáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Mercedesi vrať se domů

Reagovat
smazaný uživatel

do garáže?

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední domácí zápas super výkon, hlavně v prvním poločase jsme Olomouc prakticky k ničemu nepustili, paradoxně v druhým horším jsme dali z brejku gól (ze stadionu to vypadalo že to offside nebyl, jsem zvědavej na opakovačku).

Olomouc mě zklamala, nepředvedla skoro nic (jednou šli sami na gólmana, na další jasnou šanci si nevzpomenu), čekal jsem od ní aktivnější hru teda...

A náš náhradní gólman už by neměl nikdy nastoupit, ty jeho výběhy, kdy se v půlce zastaví a začne couvat, to je děs.

Dynamooo!

Reagovat
domingo

Slavia gratuluje Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok to bude obráceně

Reagovat
domingo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma venku 6. prohra v řadě. To je tragický.

Reagovat
homeles8

Viktorka Plzeň!!! konečně taky někdo jinej :-) blahopřeju

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo jinej než kdo? Zas tak nebarevný to od roku 2002 není, nezdá se ti?

Reagovat
smazaný uživatel

My sme ten titul neobhájli dlouho docela.

Reagovat
homeles8

Noa a samozřejmě nesmím zapomenout na Dynamo ♥

Reagovat
Shevchenko

Dukla a Žižkov do první ligy? Snad se Jihlava ještě vzpamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději ne zase ty jejich návštevy.... Jihlava je hokejové město.

Reagovat
centos

To hned kazí dobrou náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov ani ne, tam se fajn fandí, ta Dukla je horší, pokud bude hrát na Strahově

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš rád Viktorku?

Reagovat
centos

Ta mi moc nevadí, ale

1) je to daleko

2) bude přepražákováno

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi moc nevadí.

1) Je to kousek a na príma místě.

2) Praha je všech Čechů ráj

3) Republika Žižkov není tak docela Praha

Reagovat
centos

Jo, jsem si vědom, že ty body jsou velmi relativní :)

Reagovat
centos

*subjektivní, mírný překlep

Reagovat
smazaný uživatel

Jednička určitě. To je zrcadlově obracený tvůj důvod, proč Žižkov ano/ne. Dvojka...no to je z jedný písničky. A trojka, to se opravdu říkalo, hlavně za první republiky. A jako celek to ber trochu s nadsázkou .

Reagovat
centos

Jasně, já myslel hlavně ty moje body :)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem moc vztahovačný .

Reagovat
centos

A čím je Žižkov extra?

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě ničím. Jen na něj mám zajímavé vzpomínky z puberty i z dospělosti . Krom toho si myslím, že do ligy patří. Fanoušků mají sice pomálu, ale nefandí zle. Po herní stránce to asi moc velké oživení nebude.

Reagovat
centos

Teď jsem to zase myslel ve vztahu s tou první republikou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to ti nepovím. Já nejsem žižkovák. Asi proto, že sama ta čtvrť byla jaksi svérázná chodilo to tam jinak, souviselo to také s rivalitou vůči Vinohradům. Byly i bitky .

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sem byl prvně v životě v Riegrových sadech. Pěkné, moc pěkné, dobrý pivo, dobrý posezení, dobrý ženský

Reagovat
smazaný uživatel

Riegry už nejsou to co to bývalo. Cca v době když mi bylo 16, 17. Ale pořád je to fajn místo.

Reagovat
centos

Tam jsem taky ještě nebyl a je to kousek od Václaváku, tak bych někdy mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

od Míraku

Reagovat
centos

taky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo od Viktorky, ale je to do kopce.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus také Letenské zahrádky, pokud teda nechytneš kopřivku. Pak je to prima na Parukářce, ale tam by se ti to mohlo zdát málo komfortní . Trevorovi stoprocentně.

Reagovat
centos

Celkem se mi líbila Stromovka, Botanická nebo Průhonice.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda víc Retro, Futurum či třeba Na Pasekách :)

Reagovat
smazaný uživatel

Futurum je dobrý, ale musí tam hrát dobrá kapela. Retro je děsný. Na Pasekách to ujde. Škoda, že měli zavřenou zahrádku, jak jsem tam byli.

Reagovat
smazaný uživatel

Futurum je dobrý právě bez těch kapel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez kapel to stálo za hovno, strašně brzy zavírali.

Reagovat
smazaný uživatel

Stromovka je prima, ale tam nechodím. V Botanický zahradě jsou nějaké zahrádky (doufám, že si opět rozumíme, přecejen mluvím jiným jazykem )?

Reagovat
centos

Jo jo. Tam je super za tím kostelem jak jsou vinohrady a docela fajn výhled na zámek v Troji (tam jsem poprvé a naposled viděl Julisku, z čehož doteď žiju), k tomu stolky a taková malá kavárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Nu, tak až někdy půjdu na klokany a opice, tak se tam třeba mrknu.

Reagovat
centos

Mají tam i víno

Reagovat
smazaný uživatel

Prima. I když já moc vinař nejsem.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
soukup

holt to bude příští rok ČFL

Reagovat
božský John

Žižkov mi ani tolik nevadí, ti mi byli sympatičtí vždycky, sympatický malý stadionek, hrávali pěkný fotbal (pentle nepentle), spíš mě sere ta Dukla, místo té bych dal tu jihlavu

Reagovat
božský John

Titul čurák sezony získal Trubila, zranit Vošahlíka tim, že mu šlápne na kotník a dělá jako nic ...to chce koule. Rozhodčí nic nepísk a bojim se,aby Vosa nepřišel o ME ...

Jinak zápas nic moc, my jsme nehráli nic extra a Slavíci krom toho,že se furt váleli nebo prasili taky ne ...druhej gól zbytečnej,. proti sluníčku....

Reagovat
smazaný uživatel

Takže má zlomenej kotník ?

Reagovat
božský John

Nebyl schopnej ani dopajdat do kabiny, museli ho odnýst na nosítkách, chvíli pajdal, pak ho odnesli ..asi v pátý minutě, už bez balonu ...kripl

Reagovat
hefy

KURVA JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
božský John

Hefy,pamatuj, že na alkohol ještě nemáš věk a že se moc nevožereš !

Reagovat
smazaný uživatel

Padej odsud do hospody . Neztrácej čas na internetu.

Reagovat
božský John

Já jsem teďka u babičky na tataráka, do hospody vyrážim za cca hodinu, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to bylo sice na toho Plzeňáka, ale klidně běž.

Reagovat
božský John

Ježiš já sem kokot, já myslel,že to je na mě

Reagovat
hefy

šel jsem si jen pro prachy, protože jzem to už prolil na stadáku. :D

Reagovat
homeles8

Reagovat
8lampard8

To bude zase v álejích nablito

Reagovat
$dolar$

Nj holt je to tak, zcela zaslouzene, ted se aspon dostat do EL Diky kluci

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Jarolím získal titul se Slovanem.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Losinho

Třetí titul z posledních 4 let. Wow

Reagovat
homeles8

Wow

Reagovat
Ligter

Medal of Honor.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

kým Slovan vlastní I.Kmotrík, tak ten ten titul by som vyhral aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jo a jo!! Sice jenom na namesti,ale i tak bomba!! Na oslavy titulu jsem se tesil cely jaro,konecne mam poradnej duvod k tomu si vzit v praci dovolenou

Reagovat
$dolar$

Kolik tak bylo lidi na namesti?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dost. Cca 2 - 2500. Pak se to rozprchlo a zase se to zacina schazet. A pak taky dost bezdomovcu co prisli jenom na pivo gratis

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na dolara,sorry. z telefonu se to hrozne blbe pise...

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu, jdi slavit

Reagovat
Losinho

Nakonec to v rámci možností nebyla tak špatná sezona. Přiblížil se zisk profesionální licence, odešel KJ i Rosen,na jaře se předváděl moc pěkný fotbal, umístění taky nebude o moc horší než loni a to se začlo dost škrtat, tím pádem odcházeli drazí hráči, rudoši jsou bez titulu...

Ale jo, jde to. A příští sezonu (snad) bude líp.

SKS

Reagovat
božský John

Koukni k preview, psal jsem ti tam k těm spornejm situacím, byl jsem na místě, shodou okolností všecky byly kousek ode mě

Reagovat
Losinho

Já si u toho nebyl moc jistý, proto jsem psal o "sporných situacích" a ne o "zářezech". Nicméně ten ofsajd podle jediného záběru na tipování vypadal že jestli byl, tak maximálně půl metru a penalta z toho jednoho ubohýho záběru taky vypadala, že spíš byla. Minimálně do toho šel Valeš hodně zvláštně. A divné bylo rozhodnutí sudího, měla být buď penalta, nebo žlutá za simulování.

Zákrok Trubily jsem neviděl, ještě mi neběželo Tipování. Nicméně se mi nechce věřit, že by zrovna on někoho schválně zranil.

Reagovat
božský John

U toho ofsajdu jsem seděl plus mínus metr na úrovni sudího. Pospěch tam byl fakt o metr minimálně. Ta penalta byla sama o sobě kravina, ten váš chtěl upadnout (to bylo jasný snad hodinu dopředu) a náš tam šel nohama napřed, prostě blbá situace, ale vzal balon náš. Trubila ho vzal fakt hnusně, snad v 56. minutě a hned co Vosu nahradil Třešňák,tak ho vzal přes kotník taky, prostě dobytek ...

Reagovat
božský John

V 5. minutě samozřejmě

Reagovat
Losinho

Dobře, beru to.

Reagovat
božský John

Jinak ti rozhodčí stáli všeobecně za prd, kdyby měl někomu připískávat, tak nedokážu říct komu, protože pískal blbě na obě strany a pochybuju, že na něj byl nějakej tlak, protože šlo o prd

Jinak podporu od fanoušků jste měli dobrou a hráči šli i na děkovačku ...

Reagovat
Losinho

Neee, tady se fakt o nějakých kapřících nedá mluvit. Uvolněný zápas, ale fajn.

Reagovat
božský John

Mně se moc nelíbil, první poločas výbornej, to byl dobrej fotbal, ten druhej, to už byla taková bramboračka, naši hráli prd a vy po vyrovnání jste taky už nikam nespěchali. jinak ten druhej gól jsem čekal, protože Valeš viděl proti sluníčku naprostý prd a je docela z formy..Trubila to kop dobře a kaufmana mi přišelo, že trefil de facto

Reagovat
Losinho

Mně se zápas líbil tak nějak celkově, naopak víc se mi líbil 2. poločas, kde jsme měli nějaké šance, i Jablonec několikrát zahrozil.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim nicmene podle me Petrous neni zadna vyhra rad bych tam pristi rok videl nekoho jineho , no resim v podstate kravinu ve Slavii jsou dulezitejsi veci k reseni jen pro me to neni trener pro prvni ligu.

Jinak soucasnej kadr je docela na slusny urovni , sice odejde Kisel coz bude oslabeni ale jinak doufam ze vsichni dulezity zustanou a nekdo malo prijde , otazka jestli se zaplati ENICU ten dluh tak jestli nenastane spis opak a nerozproda se i to co tam je ted.

Reagovat
fantomas

Ale do přípravy s jinym koučem, bych prosil.

Reagovat
Losinho

Nenapadá tě někdo konkrétní?

Reagovat
niflheim

Plzeň Brno

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne doufam,ze Zito to vidi...Skoda,ze se nemuze vozrat dneska s nama vsema...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opatrně pánové, ať někdo nenásleduje jeho příklad.

Reagovat
Rssa

Gratulace Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Dennis Christu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Taky gratuluju Plzni k titulu, asi si ho i možná zasloužila no

Reagovat
REPLIKATOR

Jooo

Reagovat
smazaný uživatel

Máš radost z prohry Slovanu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska diváci nedošli, o to líp se rozléhalo fandění, hráli jsme prvních 20 minut nejlepší fotbal sezony, ovšem tahle šance fakt vystihuje všechno: Domácí tým si vytvořil obrovskou šanci, když Perútka vyhrál hlavičkový souboj na polovině hřiště a poslal kolmici na zcela volného Fujerika, který postupoval zcela sám na brankáře Millera, kterému udělal kličku a před ním zůstala jen prázdná brána, kterou ovšem netrefil.

No nic, jdu slavit záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

jo a P,S, Švanci u nás končí, Soukupe a Krejčí jděte do pr.ele

Reagovat
Didier Drogba

Švanci by měl jít k nám,ale dokud budou ve vedení pánové Pros a Jarůšek a podobná špína,tak nikdo nepřijde

Reagovat
božský John

A kam půjde? Do té své vesnice nebo ještě někam kopat velkej fotbal ?

Reagovat
djwenca

tak na velkej fotbal má v pohodě ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se vrátí na Viktorku.

Reagovat
AjaxFans

Strašná kokotina od vedení,je asi drahý,Zelí necelý půlrok zpět říkal,že Švancek půjde pryč.Něco není dobře vtom vedení

Reagovat
centos

"Pohár zvedl Horváth nad hlavu přesně v 19.44 a spustil tím červeno-modrý déšť konfet.

Po svém se bavili také příznivci Ostravy, které musela policie rozhánět dokonce dělbuchy." jsem zvědav na report

Reagovat
smazaný uživatel

co já vim, tak chachaři cloumali s plotem a zřejmě nechtěli odejít

Reagovat
C-M@ster

Ještě by se mohl do ligy vrátit Střížkov, aby to bylo komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

A nezapomeň na Spartu Krč.

Reagovat
božský John

Jinak velkej dík pro TOMÁŠE MICHÁLKA a PAVLA DRSKA, kteří odehráli poslední zápas na jabloneckém stadionu a možná i poslední za Jablonec vůbec. Oba to jsou fantastický fotbalisti

Velkej respekt

Reagovat
djwenca

Reagovat
Gryphonheart

Brno bude v lize chybět, ale je fakt že hráli otřesnej fotbal a tak aspoň budou mít ve druhé lize čas dát se trochu dohromady, a nejlépe si rovnou postavit i novej stadion. Liberec má ještě šanci na docela dobrý umístění, do toho 8. místa je to docela vyrovnaný..

Reagovat
djwenca

Proč končí Švancara ve Slovácku? Všimnul jsem si, že poslední zápasy nehrál...to se pohádal ss trenérem nebo co?

Reagovat
centos

Ať jde do řiti.

Reagovat
djwenca

Když nemáš odpověď na mý otázky tak prosim tě nereaguj, díky

Reagovat
centos

Neprovedu, nemáš zač.

Reagovat
djwenca

ach jo, další z těch co si chodí léčit svý mindráky na forum, argumenty nemaj, jen nadávky a urážky

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevíš jak jsi vedle, kolego.

Reagovat
djwenca

to je možný, dotyčného neznám možná dobře jako ty, usuzuji pouze z jeho výkřiků do tmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tím výkřikem do tmy dával nejspíš najevo svůj odpor k simulantovi Švancarovi.

Reagovat
centos

Tak.

Reagovat
centos

.. děkuji ti náčelníku, že ses mě zastal

Reagovat
smazaný uživatel

tohle opravdu není ten, za koho ho máš

Reagovat
smazaný uživatel

V polsku 2 sestupují a 3. hraje baráž?

Reagovat
twerp

Gratulace Plzni, moc vám do pohárů nevěřím, ale snad tu EL ukopete.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké předkolo EL vlastně budeme hrát? 3. nebo 4.?

Reagovat
smazaný uživatel

3.

Reagovat
twerp

Plzeň 2 předkolo LM

Sparta 3 předkolo EL

Olomouc/MB 3 předkolo EL

Jablonec 2 předkolo EL

Takhle by to mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

A bude Sparta nasazená?

Reagovat
twerp

100% ve 3. i 4. předkole EL. Jablonec pouze ve 2. předkole. Plzeň bude pouze v 2. předkole LM jinak ani v EL nebude. A MB by byla nasazená v 3. předkole EL. Olomouc nevím, ale možná o fous taky. Jinak Sparta by mohla být v EL ve druhém koši, takže by byla celkem velká šance na postup ze skupin.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...už si začínám malovat jaké soupeře bych chtěl při evropském tažení potkat (ťuk ťuk).

Reagovat
twerp

Sevilla

Sparta

Lazio

Partizan

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych bral určitě Austrii Vídeň, třeba Schalke a Lazio. A v předkolech něco snadného, ale fanouškovsky akčního.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím co by to mělo být,ale taky bych to tak viděl nejradši.

Reagovat
twerp

Předkola hlavně postoupit. No a pak se uvidí. Ona se dá chytnout docela hratelná skupina a já věřím, že pokud příjde nějaký kvalitní trenér, tak by se mohly hrát vyrovnané zápasy i s tou špičkou EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvezda

Lazio

Sporting

Lokomotiv

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji, zaslouží si to, krásnej fotbal předváděli, jen ať jim to vydrží do LM.

A Chovanec půjde do ...... . Je čas Franto ! Straka ! Straka !

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si,že spíš bude Vrba.

Reagovat
twerp

Co si psal o tom, že Vrba končí?

Reagovat
smazaný uživatel

Prohlásil do TV.

Reagovat
Rssa

Straka? Horší než Jožko

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro návrat Zbrojovky příští sezónu!

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ať se vrátí Opava.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta taky. Konečně budu mět komu fandit na postup. A sestupoví favoriti jsou taky jasní. PŘÍBRAM a nějaký pražský tým, dohodněte se jaký, to je mě víceméně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle pustit do druhé ligy Dynamo České Budějovice (promiň Houmlesi)?

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram je evergreen, stejně jako svého času Blšany. Ideální by byla dvojička Dukla Příbram, Dukla Praha. Nahoru Opava a Zbrojovka.

Reagovat
centos

krásné

Reagovat
smazaný uživatel

To bych bral.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se tak na to vysrat a jít sledoval okresní soutěže? To je mnohdy jediné, co mě na tom fotbalu ještě baví...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zkusil. A málem mě vyvedli ze "stadionu".

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem občas chodil na Třebeš - čtvrt Hradca, ti hráli tehdy okres. A s kámošama sme jim jednou dělali kotel, ale místní to moc nekvitovali. Na takové úrovni se nosí spíš nadávání než organizovaná podpora.

Reagovat
smazaný uživatel

My máme dokonce i šály...

Reagovat
smazaný uživatel

My v Přerově taky. Teďka hrajem kraj, ale prodávaly se aji když sme hráli okres. Kámošův tým který hraje tuším nějakou třídu to vyřešil šalamounsky, hrajou v dresech Celticu, říkajou si Hanácký Celtic a suvenýry objednávajou přes oficiální stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se teda hraje III. třída...

To s tím Celticem je celkem běžné... Hlavně půlka lidí, co pak na ten fotbal přijde, nemají ani o existenci nějakého skotského Celticu potuchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré

Reagovat
smazaný uživatel

No, mě se to moc dobré nezdá. Pojmenovávat vesnický klub po nějakých skotech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, já sem dával palec vašim šálám ve třetí třídě. No, je to taková berlička, ale kdyby tam byly nějaké kontakty, třeba přes hráče který tam hrál a teďka v té dědině bydlí a ten klub vlastní, nebo něco takového, tak bych to chápal. A nebo u nově založených klubů, dřív se to dělalo často, že se přejímaly názvy slavných klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No, on snad už na podzim bude okres.

Jasně, proč to nepřevzít po slavnějších klubech, jen nechápu, proč máme pořád tady v republice potřebu chodit někam pryč pro nápady. Slavné kluby máme taky, navíc když si psal, že si říkajou Hanácký Celtic, tak jsem se strašně začal smát. Hanácký Kelt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těch Slávií znám na Moravě asi šest. Plus jednu hokejovou. A Viktorky znám čtyři. Dokonca je aji Sparta Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vím, ale furt je to lepší než Hanácký Celtic. To už je lepší pojmenování jako hanácký, slovácký, moravský, slezský, valašský než nějaký Celtic.

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic je divné, ale Interů je docela dost a zní to tak nějak rozumě. Nakonec stejně záleží na jméně té dědiny. Real Městečko Trnávka zní ultradivně, ale třeba Ajax Přerov by nevypadalo nejhůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter. To má značit, že jsou tam hráči odevšud a to už pak není tolik o dědině. Je to každého věc, ale já mám rád normální přirozené názvy, třeba s rokem založení klubu a něčím, co tě charakterizuje.

Reagovat
twerp

Simulanti 1903

Reagovat
smazaný uživatel

Když sme u těch simulantů, četl sem že Mladá Boleslav se kdysi jmenovala Aston Villa Mladá Boleslav, v devadesátých letech Slávia Mladá Boleslav a pak aji Bohemians Mladá Boleslav.

Reagovat
twerp

Už chybí jenom Dukla Mladá Boleslav, Sparta Mladá Boleslav a pokud příjde nějaký bohatý sponzor, tak Big Shock Mladá Boleslav.

Reagovat
soukup

však můžou oba

Reagovat
soukup

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Kur.va jo, zní to divně, ale jsem rád za sestup Brna . Brno-Opava ve 2.lize..hm

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Příbramy hráli o život. Doslova.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
Error

Nějaké číslo pro letošní tabulku střelců. Takových gólů každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že za sebou máme hodně dobrý ročník

Reagovat
centos

V příštím roce 5 týmů jenom z Prahy, zato z Moravy a Slezska 3. To je tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho neprodloužení agónie začínáš litovat?

Reagovat
centos

Budu mít radost, když příští rok postoupíte s Opavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by né...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak když se člověk podívá na ten brněnský vedení tak se tam 10 let točí ti samí lidi a nic z toho. Je to sice pěkné, že jsou to lidé nějak spjatí s historií klubu, ale pro řízení klubu je to pěkně na pytel, když jsou všichni kamarádíčci a nejsou si schopni říct pravdu do očí a dělat co potřeba, bez ohledu na to, jestli se to dotkne Jardy nebo Pepíka.

Reagovat
Liquid

Výsledky hodně potěšili, Plzeň titul, další rok bude LM bez Sparty (kolikátý už - 8. nebo 9. v řadě ?) a symbolicky poslal Wagnera do 2.ligy Wágner

pro Soukupa - nejsme jen 2 co jsme si přáli sestup Brna - viz One-Real a těch lidí je mrtě

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste to tu ale heroickými výkony celé jaro propagovali...

Reagovat
soukup

já vím, že si to přeje víc lidí, ale jde o to jak ste to tu propagovali, nemám nic proti tomu, když nám někdo z různých důvodů nepřeje udržení, ale co tu předvádíte vy dva je na ranu

Reagovat
smazaný uživatel

ze všeho nejdřív si musim zase zanadávat na demenci PČR, bylo dohodnuto, že s epočká 10 minut, než fanoušci vběhnou na hřiště... před koncem zápasu (v 85. minutě?) před kotel nastoupili těžkooděnci (provokace?) po odpískání se tedy fanoušci vydali z kotle do prostoru mezi kotlem a těžkooděncema... po chvíli vběhli fanoušci z montovaných tribun na hřiště, ale těžkooděnci stále bránili fanouškům z kotle vstoupit na hrací plochu a dokonce používali slzák, když už bylo hřiště plný fanoušků... hlavně, že ta měnšina tam nesmí

a jinak: MISTŘIII !!!

Reagovat
centos

Policie vyhrála cenu Idiot večera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti musí mít víc trofejí než Wayne Gretzky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1323

Reagovat
smazaný uživatel

*1312, zbytkac :D

Reagovat
fantomas

Gratulace!

Reagovat
fantomas

Jinak sestup Brna je teda velká tragédie.

Reagovat
twerp

No snad se odProsstí a za rok znova v GL.

Reagovat
kubys

Po 40 hodinové jazdě, jsem včera odpadl brzo večer, ovšem teď už zase nemůžu spát, mám rozhozený biorytmus, ale konečně jsem schopný se i vyjádřit. Nechápu návštěvní řád Plzně, když si člověk, který si koupí lístek ani nemůže vyjít ze stadionu, takže ano, nebyl jsem tam, protože už mě prostě nepustili zpět. Potom klasická pobíhačka po Plzni, hledání zábavy, zjištění, že jsme jen dva v bílém, obava o svůj život atd. však to znáte.:) Stejně je ta Plzeň strašně divné město, kde sem a tam jezdí v tramvajích nějaké holohlavé monstra a pořád se na nás dívají.:D Vrcholem všeho bylo naražení na malou bandičku Plzně (?), kteří nejdříve na nás něco ukazují, ve smyslu ať jdeme k nim, poté ovšem nevím jestli respekt nebo prostě lítost, takže se nic neděje (upozorňuji, že jsme stále dva, nepotkáváme po městě ani SH, ani nikoho, což bylo ultra divné), a naražení na dva zřejmě zvědy (ten jeden byl jasný - holá hlava, nabouchaný, na zádech něco švabachem), z nichž jeden vchází do hospy, kde předtím byl Cheb, tudíž naše útočiště padá. Poté už ovšem narážíme na legendy, takže jsme v poho. Tyto "příhody" nám zpestřuje totální nevyspalost, 5l baňok vína (sleva ze 150 na 100, děkujeme Tesco) a nějaké ty klasické Májky a tak. Jinak po městě skoro žádní fízli, asi šli všichni na fotbal. K nějaké události - údajně se šel valit Cheb ještě před příjezdem hlavní skupiny a vítězství prý putuje na stranu FCB. Cestou zpět očekáváme, že přistoupí Zbrojovka, ale ani v Berouně, ani ve Zdici se nikdo neobjevuje. Takže asi tak a jazda s kuframi!

Reagovat
kubys

Jinak ultra dementní byla hlavně cesta vlakem ze Smíchova do Plzně, kdy nás průvodčí nechává v první třídě, nemůžeme si vynachválit tepich, který je na zemi, potom příjde nějaký ultra random týpek a dává nám tašku plnou piv , přemýšlíme o otevření uzenářství, no prostě debiloviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fajn muselo být i na Baňkách. Byl tam vytvořen výjezdový rekord, přišlo se na ně podívat 250 (!!!) chacharů. K tomu plus 40 až 50 z GieKSy.

Reagovat
kubys

Jojo, však jsem ti to říkal. Ještě bylo dobré, že si nějací mladí kluci z GKS zapomněli bundu ve vlaku, takže jsem ji vzal a dal po jejich příjezdu prvnímu žluťákovi, kterého jsem potkal.

Reagovat
smazaný uživatel

to musel bejt neuvěřitelnej mazec v těch Pce. Holky museli čumět. Btw, byli na nádru připravení fízlové či vůbec? A teď mě napadá, proč ste raději nebyli s těma dalšíma chacharama, co se nedostali na stadion? Takhle, ve dvou a v bílým jít do města, to ste si přímo říkali "pojď na mě"

Reagovat
kubys

Lidi, kteří nespali 40h a přímo na fotbal jeli z kalby, neuvažují moc racionálně. Na nádru v Plzni jich pár bylo, my jsme přijeli s předvojem (náhoda celkem) a nejlepší byl antikonfliktní tým stejně - "Kam chcete jít" "DO HERNY!!!" "Fakt?" "Jo, co tu máme dělat, mrdá nám." "Tak pojďte vpravo na ten most." "Anebo víte co, jebem na to, naschle".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

S tím, že oni šli fakt doprava na mostek a my zahli doleva.

Reagovat
Kepy_FCB

obava o svůj život proboha v Plzni???

Reagovat
kubys

Jak říkám, paranoia, ti lidi v tramvaji ( ) a faktor toho, že proti Slávii postavili 80 lidí. Prostě jediný tým, kde chuligánská aktivita stoupá s počtem bodů.

Reagovat
Kepy_FCB

no a proti nám 1/4 lidí ...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie je mimořádná... ta s bodama moc nesouvisí...

Reagovat
kubys

To nepopírám, ale i tak mi to teorii nevyvrací. Chápu, že je u vás euforie, ale ta právě vedla k trendu zvyšování chuligánských aktivit Plzně, do letoška o vás bylo slyšet celkem málo.

Reagovat
centos

Vidím že sis užil

Reagovat
Kepy_FCB

FCVP - FCB

- choreo domácích zklamání

+ vyhranej fight (23x22)

- slunce

- policie

+ zábavy (strašně rychle mi to uteklo)

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Jinak jak dlouho před předvojem jste přijeli? Neberu v potaz Orlovou, protože ti vyjížděli už ve 3 ráno.

Reagovat
Kepy_FCB

přesně nevím asi kolem 12

Reagovat
smazaný uživatel

slyšel sem, že Cheb byl aktivní před příjezdem hlavní skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

já slyšel, že jich jelo 8 vlakem a měli doprovod 12 policajtů (což je u nás typické, protože se zřejmě často nudí...)

Reagovat
Kepy_FCB

(66. Dennis Christu)

Reagovat
Radar

Co je s ním ?

Reagovat
Kepy_FCB

kde jme ho vyhrabali???

Reagovat
kubys

Však to je odchovanec. Navíc spanhelův kámoš.

Reagovat
smazaný uživatel

byl na hostování v Žilině na podzim

Reagovat
Kepy_FCB

No psali že má přijít nějakej maďaroslovák co hostoval v nějaké anglické prdeli nebo kdosi tak já jsem už dost zmatený. Aby to nebyli další Hableové, Fantišové a podobní neperspektivní plejeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš se zvedá ale Hable je zahrabanej kdesi v prdeli, o tom žádná. A vlastně, máme tam jednoho exota, Gligora Gligorova

Reagovat
Kepy_FCB

jj toho asi vzali na základě sestřihu z youtube

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

400. pro Baník

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo od Baníku fakt hezký, dát do zápasu leštiče lavičky a B týmáky, hezky jste to Plzni usnadnili parchanti....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebyli prvni kteri to Plznicce vyrazne v poslednich kolech usnadnili...po nasi remize v Teplicich bylo jiz nad slunce jasne, ze titul je ztracenej, ze ostatni nebudou Plzni prekazet

Reagovat
Radar

Vy jste zase Plzeň zachránili před pádem do druhé ligy. Pořád brečíme ?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

vse dobre se ti k zlemu obrati, misto toho aby Plzen pratelsky titul necekane pustila za tu nasi zachranu, co jsme ji my umoznili, tak provede totok kde je cest a fair play???

Reagovat
centos

Boží mlýny, přesně toto se stalo. Dobře vám tak, mám z toho radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych byl psychiatr, tak bych si na tobě postavil kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

no jiste, nikdo nic nevidi a nikdo nic neslysi ze? ale to neni prekvapeni, Sparta nevyhrala titul a to jde

Reagovat
centos

Koho konkrétně máš na mysli z těch, co nehráli?

Reagovat
smazaný uživatel

aorát vám to pyro nějak často lítalo na trávu (ikdyž u nás se taky takovej idiot našel)

Reagovat
smazaný uživatel

*akorát

a jinak:

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo s Polskou tématikou? Co tam bylo krom "meczu" a "kibole" ?

Reagovat
smazaný uživatel

FC Viktoria Plzeň - Banik Ostrava - Na tym prawie 30-godzinnym wyjeździe melduje się 40 fanów GieKSy z transparentem: "Kibole z Polski oglądają tutaj mecze, czeskie stadiony też zamknięcie?".

Reagovat
Kepy_FCB

nepamatuju si už

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládám, že si včera na zápase byl, tak se zeptám: Co se dělo po zápase ve vašem sektoru?

Reagovat
Kepy_FCB

Pár mladých hools rvalo plot, házeli šutry na kosmonauty a ti jednou naházeli granáty sem tam praštili obuškem do plotu. Nic velkýho.

Reagovat
smazaný uživatel

když se holt stormtroopeři vyžívaj v zákrocích s pepřákem a slzákem a chovají se s ním jako malý děti, kteří zrovna dostali do ruky novou hračku

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=WqH5Xo1rJNo

tady je něco vidět a navíc tam oživují někoho od vás...

Reagovat
smazaný uživatel

Srníček, Nečas, Ivo Schmucker, Palínek a nováček Slončík Akorát mě překvapuje, že Cviertna je už tak starej

Reagovat
kubys

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-cesky-fotbal/105395/nova-ves-i-v-okresnim-preboru-maji-ultras.html

„Novoveská zvěř má svůj vlastní svět. Nikdy nejsi sám, to si pamatuj, za svou vesnicí vždycky stůj,“

Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

No, chtělo se mi říct, že každá snaha se cení...ale tohle jsou slušní vidláci. Jinak zajímali by mě ty náklady 5000 až 6000 tisíc na zápas . Přijde mi to naprostá pitomost.

Reagovat
kubys

Jojo, pobavili kluci, ale ten chorál přebírat a prznit nemuseli.

Reagovat
smazaný uživatel

A od koho ho přebrali? Od vás? Šest litrů na zápas by bylo dost i na prvoligové ultras, pokud by nedělali nějakou náročnější choreografii, nebo neodpálili aspoň stovku rací.

Reagovat
kubys

Jo, od nás, ta slova jsou stará teprve cca 7-8 měsíců, je s podivem, jaký se z toho stal hit, protože už to je snad všude.

Reagovat
smazaný uživatel

"Za modrobílý dres

proliješ svou krev,

jedno v srdci máš

Baník Ostrava

lalalala.

Modrobíla krev

pohltila nás,

jsme Baník Ostrava

porazíme vás!

lalalala. "

Reagovat
smazaný uživatel

A melodie?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=cuzspG1pfyg To je stejná melodie jak na "Havířovská zvěř" a "Za modrobílý dres"

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že na stejnou melodii (nebo je aspoň dost podobná) mají chorál i SU ze Slovanu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je skvělý chorál

Reagovat
Kepy_FCB

Dlouho jim to nevydrží je to takové chvilkové hobby k zabití vesnické nudy. Takto to ožilo už v mnoha obcích, vsích či městečkách ale déle jak 2 sezony to nikde nevydrží. Napadají mě takto pro příklad Bystřice p. H., Dětmarovice, Horní Bříza, Hradec (na Plzeňsku), Náchod, Frýdlant n.O., Admira v Praze a mnohde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

v Bříze už se to specializovalo na bordel

Reagovat
Kepy_FCB

to nevím ale slyšel jsem že to chcíplo pouze a čes se prý přidali k sencu dobravka kde to již též pohaslo ale tam se drželi dlouho a vzhledem k počtům dobře

Reagovat
Kepy_FCB

* pouze na čas

Reagovat
smazaný uživatel

K Sencu se také již dříve přidali skinheadi a punkáči, co dřív chodili na Viktorku, ne? Myslím, že si říkali Pilsen Bois.

Reagovat
hefy

OT: Je mi blbě.

Reagovat
Kepy_FCB

aby ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná fotka

Reagovat
exse

Myslím že Plzeň minimálně EL hrát bude, ale i ta LM není nereálná. V 2. předkole LM jsou nasazení a můžou potkat týmy jako mistr Moldávie, či Ázerbájdžán atd. takže jasnej postup. Ve třetím předkole už jsou nenasazeni takže je bude čekat někdo z: Glasgow Rangers, FC Kodaň, Bate Borisov, Maccabi Haifa, Dinamo Zagreb, Rosenborg, Partizan, APOEL, Wisla Krakow, Sturm Graz, tady kromě prvních 2 jsou hratelní všichni, takže stačí když budou mít trochu štěstí v lose a můžou postoupit dál. No a ve 4. předkole by je čekal někdo z: Glasgow Rangers, FC Kodaň, Bate Borisov, Maccabi Haifa, Dinamo Zagreb, takže opět kromě prvních 2 jsou hratelní soupeři, takže by mohli uhaluzit i LM, ale kdyby tady vypadli tak už maj jistou EL!

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli ve 3. a 4. předkole chytnou Partizan a Dinamo, tak bych se možná obával o tu rekonstrukci jejich stadionu. Pokud teda nebude už hotová. Jinak takhle na papíře ten postup není až tak nereálný. Ale realita bude nejspíš jiná. Ostatně, kdo čekal, že nevyřadíme Žilinu a kdo čekal, že postoupíme v klidu ze skupiny a sehrajeme důstojnou roli v dvojzápase s Liverpoolem.

Reagovat
exse

Nebo kdo čekal že Plzeň doma přejede Bešiktaš, nebo že si Sigma udělá dobrej den z Aberdeenu atd. atd. Je mi jasné že papírové předpoklady většinou neodpovídají skutečnosti, hlavně co se českých mužstev týče, ale právě Plzeň letos dokázala zápasy kdy byla favorit na papíře, převést do skutečnosti a vypjaté zápasy, ve kterých bojovala o titul taky zvládla, takže jestli udrží kádr, tak jim věřím že by to mohli někam dotáhnout a v jejich případě je vcelku jedno jestli to bude LM či EL, oboje by byl obrovskej úspěch. Snad budou mít více štěstí než my, proti AC jsme do LM nepostoupili jen kvůli tomu že jsme doma dostali gól, se Spartakem jsme byli asi 10 minut od postupu, pak ve skupině poháru UEFA asi 10 minut od postupu ze skupiny s Alkmaarem a z poslední doby Bukurešť, kde jsme v domácím zápase nevyužili asi 5 gólovek, dali v podstatě 2 vlastňáky a při penaltách vedli

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň Besiktas nepřejela. Zase nepřeháněj.

"Přes AC Milán jsme nepostoupili jenom proto, že jsme dostali doma gól." Co je to za blbost? Pokud jde o Slovan, ztrácíš jakoukoli soudnost.

Reagovat
exse

Doma Plzeň Bešiktaš jasně přehrála a kdyby dávala šance tak si mohli vytvořit takovou pozici do odvety že by ji už jen těžko ztratili. No a s tím AC Milan jsem napsal jen fakt, venku jsme prohráli 1:0 a doma vyhráli 2:1, čili jsme měli stejný skóre a rozhodoval obdržený gól, to že nás jasně přehráli je druhá věc, jen jsem prostě konstatoval to že stačilo málo k postupu, stejně jako v těch dalších zápasech...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ty to podáváš hrozně stupidně. Nepostoupili jsme protože jsme dostali gól...nezní ti to hloupě? Já na tom zápase Plzeň-Besiktas byl. Plzeň hrála dobře hlavně v prvním poločase, to by si zasloužila jedničku. Ve druhém už to tak dobré nebylo.

Reagovat
exse

Formuloval jsem to špatně, nevěděl jsem jak to napsat, prostě jsme měli stejný skóre a nepostoupili jsme protože jsme dostali doma gól. A s tou Plzní, jasně druhej poločas už byl slabší, ale zápas se bere jako celek a Plzeň byla prostě lepší, jak v počtu šancí tak v předváděné hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla lepší. Ale nebyl to takový valec, jak jsi to prezentoval. No právě, stejné skóre, ale gól na hřišti soupeře dal AC Milán. Ty se tváříš, jako by to pravidlo bylo nové . Mimochodem, na kom si Slovan v té sezóně vylámal zuby v Poháru UEFA? Přes Ipswich ještě postoupil a pak?

Reagovat
smazaný uživatel

na vašem oblíbeném týmu z Řecka

Reagovat
smazaný uživatel

Pao? Hm, český kat. Škoda, že jsme ty zmetky tehdy netrhli mezi dveřma.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

to je prave to, na papire to vypada snadne, ale nikdo to pak neni schopnej pretavit v postup...

Reagovat
smazaný uživatel

Koutný Konečně taky nějaká ligová výhra. Sice jenom v MSFL, ale díky Bohu za to.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Na jedné FB stránce, která je věnováná fanouškům Baníku je teď tento status: "Co je extrem? Vidět cigána v dresu baníku. Co je mimořádný extrém? Vidět cigána v dresu baníku a jmenovkou matušoviče".. To mě neskonale pobavilo

Reagovat
centos

:) Matušovičovy dresy na tribunách Bazalů s přeškrtnutým nebo přelepeným jménem mě baví.

Reagovat
smazaný uživatel

však on si nic jiného nezaslouží, kurva jedna.

Reagovat
božský John

Jinak malý OT:

Před sezónou sem některý psali svoji podobu ligy, jak skončí, skoval jsem si na noťasu tu dolarovu, tak jí sem hodim, až budu zas na něm. Myslim,že Plzeň a Spartu trefil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

1. Sparta

2. Plzen

3. Bolka

4. Slavia

5. Banik

6. Sigma

7. Hradec

8. Slovan

9. Jablonec

10. Slovacko

11. Brno

12. Pribram

13. Teplice

14. Bohemians

15. Budejice

16. Usti

Reagovat
smazaný uživatel

skoro Hradec se Slovanem no

Reagovat
Kepy_FCB

Myslim,že Plzeň a Spartu trefil ... tak tomu říkám trefa

Reagovat
božský John

Já si to nepamatoval přesně, sem věděl, že jsou na prvních místech, protože jsem na to asi před měsícem koukal a počítal jsem s tim, že bude větší vlastenec

Reagovat
Shevchenko

Já tipoval, že o titul se poperou Plzeň a Sigma, Spartu jsem měl na třetí místě. Ze začátku sezóny to tak fakt vypadalo, škoda že Sigmáci brzo odpadli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele