Gambrinus liga - preview 28. kola

13.05.2011, 08:33, aktualizováno 16.05.2011, 08:26
Previews
V pondělí jsou na programu hned dvě dohrávky a v obou půjde o důležité body do boje o záchranu. Tu si mohou definitivně zajistit České Budějovice, které cestují do Brna. Oba týmy pak na dálku budou držet palce Slavii, na jejímž hřišti se představí Příbram...
Zbrojovka Brno - České Budějovice  (pondělí 18:30)
Obě pondělní dohrávky 28. kola české nejvyšší soutěže budou ve znamení záchranářských soubojů. V jedné z nich se představí fotbalisté Brna, kteří doma přivítají České Budějovice. Bude to přímý duel o záchranu, pokud hosté vyhrají, tak budou hrát i příští rok první ligu. Mezi nimi a předposledním Brnem je totiž pětibodový rozdíl.

Brno v posledních dvou duelech konečně zabralo, když v nich uhrálo čtyři body. Ten poslední pro něj skončil vítězstvím na hřišti Slovácka. Klub s velkou tradicí v nejvyšší soutěži čekají velice náročné zbývající tři zápasy, jež rozhodnou o brněnském osudu. První z nich v pondělí může o mnohém napovědět, utká se s Budějovicemi, na které ztrácí pět bodů. Co je pro svěřence Reného Wagnera důležité, tak že vše mají ve svých rukou a nohách. Pokud vyhrají všechny tři zápasy, tak se určitě zachrání, protože je čeká příští týden další přímý souboj o přežití s Příbramí. "Budeme se snažit o útočný fotbal, protože potřebujeme vyhrát. Dopředu budou chtít určitě hrát i Budějovice, také jim jde o hodně," prohlásil brněnský kouč René Wagner.

Před třináctými Českými Budějovicemi stojí jasný úkol. Vyhrát, tím si zajistí definitivní jistotu záchrany. V opačném případě si boj o udržení mohou zkomplikovat. Naposledy však Šilhavého výběr slavil výhru na soupeřově půdě před rokem v Mladé Boleslavi. "Víme, že se nám v zápasech venku nedařilo, ale teď nás čeká soupeř na naší úrovni. Nemáme se čeho bát, musíme od začátku nastoupit sebevědomě. Chceme o záchraně rozhodnout už v Brně," uvedl kouč hostí Jaroslav Šilhavý.

V sestavě domácích se neobjeví trojice vykartovaných Husár, Dostálek a Šamánek a kvarteto zraněných Folprecht, Simerský, Došek a Mitrovič. Hosté budou postrádat čtyři marody Leštinu, Riegela, Rakovana a Benáta.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Pašek, Pernica, Migliorini, Pejič - Přerovský, R. Valenta, Rýdel, Střeštík - Rabušic, Kalabiška.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Lengyel, Vulin - Hudson, Čirkin, Otepka, Nitrianský - Stráský, Ondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FK Příbram  (pondělí 18:30)
Obě pondělní dohrávky 28. kola české nejvyšší soutěže budou ve znamení záchranářských soubojů. V jedné z nich se utkají fotbalisté Příbrami se Slavií na její půdě. Zatímco sešívaným o nic nepůjde, tak Příbram potřebuje body jako sůl.

Zápas Slavia - Příbram se odehraje bez účasti diváků. Je to trest za řádění slávistických fanoušků v prvním nedohraném semifinálovém duelu Ondrášovka Cupu. Tento souboj byl zároveň kontumován ve prospěch Olomouce, jež měla snazší cestu do pohárového finále, protože v odvetě nedokázali slávisté smazat tříbrankové manko. Pražský klub z Edenu se sice řadí již mezi zachráněné týmy v první lize, ale dosud nezískal platnou licenci, která by mu zaručovala právo startovat v nejvyšší soutěži i pro příští sezonu. "Stále máme možnost se dotáhnout na soupeře před námi, proto budeme chtít i v tomto utkání uspět. Chceme skončit v tabulce co nejvýše," uvedl kouč aktuálně desátého týmu tabulky Michal Petrouš.

Závěrečné tři zápasy budou pro Příbram velice klíčové a odpoví na otázku, zda bude příští rok hrát nadále první ligu, nebo sestoupí do druhé. Nyní ji patří čtrnácté místo a před předposledním Brnem, s nímž svede za týden přímý souboj o záchranu, drží dvoubodový náskok. "Slavia je navzdory té současné situaci pořád pojem. Dokázali se stmelit a o to je náš respekt k nim větší. Každý bod je pro nás strašně důležitý a budeme se tomu snažit podřídit hru," řekl trenér Středočechů František Kopač, jehož svěřenci ještě nikdy na Slavii nevyhráli.

Domácí nebudou moci počítat s rekonvalescentem Naumovem a nejistý je start Kisela a Černého. Hosté nastoupí bez vykartovaného Tarczala.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Kaufman, Čelůstka, Hubáček, Trubila - Hora, Milutinovič, Jarolím, Koreš - Vlček, Pospěch.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Divíšek - Klesa, P. Pilík, Videgla, Pleško - Wágner, Koukal.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Do Olomouce v neděli zavítá Hradec Králové. Oba týmy mají šanci skončit v lize mezi pěticí nejlepších mužstev v tabulce. V nejvýhodnější pozici se nacházejí Hanáci, těm patří šesté místo a na první pětku ztrácí jeden bod, zatímco osmý Hradec čtyři body.

Přesto, že olomoučtí fotbalisté vyhráli v lize pouze jedno z posledních osmi utkání, tak v pohárové soutěži slaví úspěch. V tomto týdnu totiž vyřadili pražskou Slavii a v posledním květnovém týdnu si zahrají finále Ondrášovka Cupu. Vítěz si zajistí místenku do Evropské ligy. Nyní se však Psotkův výběr musí koncentrovat na domácí ligu a utkání s Hradcem. "Hradec má propracovanou defenzivu, je to jedno z nejlépe připravených mužstev v lize, co se týče taktické stránky. U nich jsme prohráli, teď to chceme napravit a vrátit se na čtvrtou pozici v tabulce," poznamenal trenér domácích Zdeněk Psotka.

Nejenže si Hradečtí, kteří sedm zápasů nepoznali hořkost porážky, udrželi českou nejvyšší soutěž i pro příští sezonu, ale také to, že skončí v elitní desítce. Dokonce je ve hře i TOP5. K ní se mohou přiblížit za předpokladu, že Kotalova parta zaboduje na Hané. "Každý bod získaný v Olomouci je cenný. Domácí se určitě budou snažit hrát ofenzivně a napravit předchozí výsledky. My nikdy nehrajeme zanďoura, proto očekávám zajímavé utkání," řekl královéhradecký kouč Václav Kotal.

Olomoučtí nebudou moci počítat s dvojicí zraněných Ordošem a Schulmeistrem, vykartovaným Škerlem a nejistý je start Janotky, to hosté přijedou bez zraněných Poděbradského a Mišinského.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Koutný, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Petr, Doležal, Šultes.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Pávek, Chleboun, Kasálek - Fischer, Klapka, Janoušek, Zelený - Pilař, Černý, Štěpán.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.60 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Sedmá Mladá Boleslav v neděli hostí Jablonec. Domácí fotbalisté v tomto týdnu slavili postup do finále Ondrášovka Cupu, kde se utkají o pohárovou trofej s Olomoucí. Vítěz se kvalifikuje do Evropské ligy.

V lize to však Mladoboleslavským poslední dobou vůbec neklape. V neděli se pokusí protrhnout šňůru čtyř porážek v řadě. "Hráči sami vědí, že formu nemají, a tak bude utkání s Jabloncem hodně těžké. Je pochopitelné, že finále Ondrášovka Cupu, které nás čeká ve středu 25. května, poutá naši pozornost více než liga," nechal se slyšet trenér domácích Karel Stanner.

Jablonec si v uplynulém kole zajistil třetí místo, z něhož postupuje do druhého předkola Evropské ligy. Před startem programu 28. kola Gambrinus ligy měli Severočeši teoretickou šanci dostat se na druhou příčku. O tuto šanci však přišli hned v páteční předehrávce, v níž Sparta porazila Bohemians 1905 a skončí nejhůře druhá. "Přestože už máme jistou Evropskou ligu, rozhodně v závěru ligy nehodláme nic podceňovat. Chceme soutěž dohrát důstojně a se vší vážností a zároveň se také budeme připravovat na příští sezonu," prohlásil jablonecký kouč František Komňacký.

Domácí nastoupí bez vykartovaných Procházky a Opiely, potrestaného Chramosty a nejistý je start čtyř hráčů Šírla, Dimitrovského, Táborského a Kaliny. V sestavě hostí se neobjeví pětice zraněných Špit, Zábojník, Haurdič, Kocourek a Hejda.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Rolko, Johana, Fabián - Mendy, Kúdela, Dimutsos, Ščuk - Kulič, Řezníček.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Eliáš, Pavlík, Beneš, Jablonský - Vošahlík, Loučka, Piták, Jarolím, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.40 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - 1. FC Slovácko  (sobota 18:00)
Na severu Čech se odehraje bitva týmů ze středu tabulky. Slovan Liberec hostí 1. FC Slovácko z Uherského Hradiště.

Liberec v minulém kole prohrál na Spartě, když před tím hned v šesti případech za sebou nenašel přemožitele. Pátou výhru v řadě před vlastními diváky bude chtít Slovan přidat proti Slovácku, na které se mu tradičně daří. V posledních deseti vzájemných duelech polovinu zápasů vyhrál, druhá polovina skončila remízou.

"Chceme navázat na poslední domácí zápasy, které se nám povedly. Je absolutní nesmysl, pokud někdo říká, že už nám na konci ligy o moc nejde. Pro hráče musí být velkou motivací každý posun tabulkou vzhůru. Máme jen tři body ztrátu na čtvrté místo a chceme skončit, co nejvýše to půjde," řekl trenér Petr Rada.

Slovácko naposledy v zápase s Libercem slavilo tři body v roce 2003. Svěřenci Miroslava Soukupa ještě nemají definitivní jistou záchrany a každý bodík se jim tak hodí. Napravovat reputaci si navíc musejí po týden staré domácí blamáži s předposledním Brnem.

"Jediný cíl, který máme, je ukázat, že jsme schopní hrát s těžkými soupeři kvalitní zápasy a dokážeme se na zápas zkoncentrovat. Pro nás by bylo bodovat v tomto utkání bez nadsázky řečeno velmi důležité jak pro psychiku mužstva, tak pro vývoj v tabulce," vyslovuje své přání trenér Slovácka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Vácha, Holeňák, Dejmek, Fleišman - Dočkal, Gecov, Štajner, Sivrič, Breznaník - Hadaščok
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kubáň, Košút, Mezlík, Nešpor - Fujerik, Perůtka, Volešák, J. Valenta, Urbánek - Ondřejka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.80 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Ústí nad Labem  (sobota 18:00)
Zápas týmů, které v letošní sezóny nenadchly, uvidí diváci v Ostravě. Na Bazalech se s ostravským Baníkem utká outsider ročníku z Ústí nad Labem.

Domácí chtějí zpackanou sezónu dovést do úspěšného konce v podobě záchrany nejvyšší soutěži. K tomu jim bude stačit výhra nad posledním Ústím. Baník v posledních šesti zápasech prohrál jediné utkání, z výhry se ovšem mohl radovat také pouze jednou, a tak stále ještě definitivně neutekl hrobníkovi z lopaty. Aby mohli ostravští dohrát poslední dvě kola v klidu, soustředili se na nadcházející duel velmi důkladně.

"Před zápasem s Ústím jsme trénovali celý týden. Žádné volno jsem hráčům nedal. V pondělí jsem klukům naordinoval regenerační trénink. V Jablonci se nám zranilo pár hráčů. Fantiš má natáhnutý úpon, Řezníka trápí sval a Zeher má rozseknutou patu. S těmito hráči tedy počítat do sobotního zápasu nemůžeme," vyjmenovával seznam zraněných kouč Baníku Karol Marko.

Teoretickou šanci na záchranu živí poslední Ústí nad Labem. S velkou pravděpodobností si ale příští ročník nejvyšší soutěže tento tým nezahraje. Ve hře je také propad ještě hlouběji, kvůli neobdržení profesionální licence. Nabízí se tak otázka, zda udělení výjimky týmu bez stadiónu, který celou sezónu odehrál v jiném městě, mělo vůbec smysl. Ústí z posledních 14 zápasů získalo pouze šest bodů a v šesti z posledních sedmi zápasů nedalo gól.

Specifickým bude utkání pro Dominika Krauta a Antonína Bučka z Ostravy, protože oba v Ústí nad Labem hostovali v podzimní části sezony.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Šmejkal, Bolf, Neves, Zejdler - Greguš, Marek - Varadi, Lukeš, Frejlach - Kraut
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Vorel - Stožický, Valenta, Džuban, Dvořák - Jindráček, Lamešič, Martykán, Vrtělka, Volek - Krbeček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 4.75 - 9.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (sobota 18:20)
Tři kola dělí fotbalisty Plzně od zisku mistrovského titulu. Mohou se k němu přiblížit v sobotu, pokud uspějí v Teplicích.

Plzeň ještě nikdy nezískala ve své klubové historii ligovou trofej, nyní je k tomu blizoučko. Ovšem musí bodovat v teplických Stínadlech. Jejich největší konkurent o první místo se stále nevzdává, pražská Sparta totiž vyhrála páteční předehrávku 28. kola. Nyní jsou na řadě Plzeňští, kteří před sobotním utkáním drží jednobodový náskok před letenským výběrem.

"Že bychom už mohli slavit titul? Matematicky to možné je, ale příliš s tím nepočítám. Sparta už bude asi vyhrávat všechno, a tak nám nezbývá než vyhrát dvě naše utkání. Ideální by bylo slavit titul v příštím kole doma s Baníkem Ostrava, to by byla odměna pro diváky. Čeká nás ale náročný zápas, Teplice se dokážou proti silným soupeřům předvést ve velmi dobrém světle, silnou zbraní je především Mahmutovič," prohlásil ještě před zápasem Sparty trenér hostí Pavel Vrba.

Teplicím v lize prakticky již o nic nejde. Pohybují se v klidném středu tabulky, konkrétně na devátém místě. Přesto Severočeši budou mít motivaci, před svým domácím publikem se pokusí protrhnout sérii pěti zápasů bez výhry. "Motivace by měla být pořád stejná, bez ohledu na to, s kým hrajeme a kde se soupeř právě nachází. Ale zápasy typu se Spartou a Plzní na všechny kladou větší nároky. I teď chceme ze zápasu jít se vztyčenou hlavou," řekl teplický kouč Jiří Plíšek.

V sestavě domácích budou chybět oba zranění hráči Siva a Zoubele, nejistý je start Vidličky. Hosté přijedou bez vykartované dvojice Horváth, Bakoš.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Smejkal, Hošek, Rosa - Verbíř, Ljevakovič, Čajič, Vachoušek, Mareš - Mahmutovič.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Ševinský, Bystroň, Limberský - Petržela, Jiráček, Trapp, Kolář, Rezek - Ďuriš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.60 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Bohemians 1905  (pátek 20:15)
Sparťanská honba za vedoucí Plzní bude pokračovat dalším dílem v předehrávce 28. kola. Na Letnou přijedou z nedalekých Vršovic Bohemians 1905.

Tři kola před koncem Sparta ztrácí na první místo 4 body, což znamená, že teoreticky se v sobotu večer může radovat z titulu Plzeň. To by ovšem Sparta musela v duelu s Bohemians prohrát či remizovat a zároveň Plzeň vyhrát v Teplicích.

Sparta samozřejmě bude chtít prodloužit svou pět zápasů trvající sérii bez prohry a vítězstvím dostat lídra tabulky pod tlak. Nervozita by ale mohla být překážkou i pro samotné sparťany, neboť jak známo, tento sebevědomý tým zajímá jen titul.

"I když náš herní projev není úplně kvalitní, tak našemu mužstvu věřím. Máme sílu na to, abychom do konce ligy získali všech devět bodů. Musíme chtít každý zápas vyhrát, to je otázka sparťanské cti," poznamenal sparťanský generální sportovní manažer Jozef Chovanec.

Na jaře ve velké pohodě hrajícím Klokanům na první pohled o nic nejde. Do evropských pohárů se nedostanou a zachránění jsou již dávno. Svým skvělým letošním výsledkům by ale rádi nasadili třešničku v podobě zisku bodů na Letné. Od říjnového duelu se Spartou, který v Edenu vyhráli borci z Letné brankou Kweukeho 0:1, prohráli vršovičtí pouhé dva zápasy.

"Na Spartě budeme chtít uspět. Budeme se rvát, snažit se a pak uvidíme, jestli to bude na Spartu stačit. Pro nás je hrozně důležité, že na Letnou nejedeme s hlavou na špalku a nemusíme v závěru ligy hrát o záchranu. Bereme to teď tak, že bychom se chtěli umístit v první polovině tabulky," vyvrací fámy o tom, že Klokanům o nic nejde trenér hostů Pavel Hoftych.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Zítka - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Vacek, Matějovský, Podaný - Pekhart, Kweuke
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Cseh - Moravec, Kraus, Držík, Štohanzl - Škoda, Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.26 - 5.00 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň27196265:2563
2.Sparta Praha27192646:1959
3.FK Jablonec27156657:2851
4.Bohemians 190527126932:2742
5.Sigma Olomouc271251043:2741
6.FK Mladá Boleslav27117944:3740
7.Slovan Liberec271161041:3239
8.FC Hradec Králové27108924:3138
9.FK Teplice271071037:4337
10.Slavia Praha27712833:3233
11.1. FC Slovácko27861325:3930
12.Baník Ostrava27781227:3829
13.České Budějovice276101125:4428
14.1. FK Příbram27671417:3325
15.Zbrojovka Brno27721829:4923
16.FK Ústí nad Labem27461718:5918

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (290)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že Bohemka vybojuje aspoň remízu a Plzeň zejtra vyhraje a bude slavit titul. Bez Horvátha to bude těžký, ale doufám že to hoši zvládnou.

Reagovat
goodbay

já doufám v přesný opak!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha - Bohemians 1

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 0

Baník Ostrava - FK Ústí nad Labem 1

FK Teplice - Viktoria Plzeň 2

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 0

SK Sigma Olomouc - FC Hradec Králové 1

Slavia Praha - 1. FK Příbram 1

Zbrojovka Brno - České Budějovice 1

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska poprvé v životě držím palce Klokanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se z těch premiér jednou zatočí hlava .

Reagovat
goodbay

Reagovat
paomara

jak píše Divik

Reagovat
$dolar$

Jakto, ze Sparta hraje zase doma?

Reagovat
smazaný uživatel

A kde by asi měla hrát, ty šťourale? Na podzim jsme hráli dva zápasy po sobě venku. Hádej proti komu?

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle ste to měli aji předpředloni. Brno doma, Baník doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi přivodit deprese? Ne? Tak mi to nepřipomínej .

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomenutelná výhra 2:1

Reagovat
Ligter

Svaz nám šel na ruku a my jsme ho zklamali.

Reagovat
smazaný uživatel

"Slávia nám předala titul na stříbrném podnose a my jsme jí ho na zlatém vrátili"

Reagovat
Ligter

Jojo, to je přesný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Sieglův citát.

Reagovat
Ligter

Vím, vzpomínám si na to. Citát zmaru a deziluze.

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

No jasne, ale takhle vam jde svaz jednoznacne na ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se nad tím zamyslíš, tak je to blbost. Sparta má v závěrech sezóny pravidelně nejlepší formu a poráží všecky soupeře. Proto si může dovolit mít složitý los a hrát venku. A naopak podzim tak úchvatný nemívá, a proto by měla mít jednodušší los a hrát doma. Letos je to přesně naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc, když se nad tím zamyslíš, tak podle předpokladů před sezónou měla hrát o titul Sparta, Slávia, možná Jablonec. Nejlehčí los má jednoznačně Slávia. Kromě Jablonce má samé týmy které měly hrát o záchranu, maximálně střed tabulky.

Reagovat
goodbay

Slávii jsem po lonském neuspěchu určitě takhle vysoko netipoval. Bohužel média ano. Ten kádr má tak na 4-6. místo

Reagovat
soukup

Slavia nemá ani omylem kádr na 4.-6. místo

Reagovat
goodbay

no když se tam momentálně pohybuje i Bohemka, tak proč ne? A to Slávka si myslím, má lepší individuality v týmu.

Reagovat
soukup

tak výsledky týmu nedopadají vždy podle papírových předpokladů, já když se podívám na soupisky, tak bych je oba viděl tak někde kolem toho 8. místa

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi tak podělanej? Vždyť to máte ve svých rukou a Sigma a Baník vám to pustí, tak co se tu čertíš? Já už nespoléhám na vaše soupeře, ale vaší neschopnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, dresu Plzně hrají někdejší chachaři. Na druhou stranu, po dlouhé době tase hrajeme fotbal, může to bejt zajímavý zápas

Reagovat
Kepy_FCB

Snad Plzeň bude slavit titul po zápase s Baníkem aspoń bude veselo, třeba se místní chuloši pokusí dobýt náš sektor atd.

Reagovat
smazaný uživatel

který je hned vedle

Reagovat
Kepy_FCB

Myslel jsem přes hřiště, předpokládám že domácí budou slavit na place.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, jak ze hřiště, tak i ze strany

Reagovat
Kepy_FCB

a vzduchem - racemi

Snad nám připraví pořádné Polsko!

Reagovat
smazaný uživatel

Aby vám pak svaz nepřipravil Anglii.

Reagovat
Kepy_FCB

Svaz bude mít plné ruce práce se záchranou Slávie a zajíštěním pohárového vítězství Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jsem rad, ze tu chapete srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Neskrývej se za srandu.

Reagovat
Arbiter Fotbaliarum

Co to melete, vy střevo? Proč jste se neozval když na podzim hrála Sparta dvě utkání venku? Naučte se počítat do třiceti a pak můžete povídat něco o systému zápasů každý s každým doma venku za účasti 16 týmů!

Reagovat
Kenneth

Nejdřív pláčeš že máte v repre hráče,ted že máme lehčí los. Dolare jsem rád že se nás bojíš.

Reagovat
Kepy_FCB

Protože je konec sezony...

Reagovat
Kepy_FCB

ACS-BOH 1

LIB-SLO 1

FCB- UST 1

TEP-PLZ 0

BOL-JAB 1

OLO-HRK 1

BRN-CEB 0

SKS-PRI 2 - tady doufám že zafunguje středočeská solidarita a domácí bez motivace pomohou poslat Brno do prdele!

SKS-PRI

Reagovat
Didier Drogba

ti dám Brno do prdele,ty polskej asociále

Reagovat
goodbay
Reagovat
smazaný uživatel

No uz aby spis tahnul Banik...vole

Reagovat
soukup

máš to špatně vole, BRN - CEB máš mít dvojku, zase si vysadil ty léky na zvýšení nenávisti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

dnes pátek 13. pro sparťany

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomíme prokletí smolného dne a Bohemku s přehledem porazíme. Ale polovinu z nás pochytají při cestě domů revizoři.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo který sebevrah revizor by vlezl do těch přecpaných šalin

Reagovat
smazaný uživatel

Blb? Iniciativní blb?

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo tak na Darwinovu cenu.

Reagovat
Arbiter Fotbaliarum

Reagovat
Kepy_FCB

Když se necháte...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já chodím ze Sparty pěšky do hospody a v noci už těch grázlů moc nejezdí. Ostatně i tak mám lítačku.

Reagovat
Kepy_FCB

Lítačku? Však já se nedivím z těch pražskejch patoků...

Reagovat
smazaný uživatel

Lítačka=legitka=tramvajenka. No no no, pražskejch patoků...že by se na západ od nás točilo lepší pivo, o tom by se dalo pochybovat (kategorie desítky, jedenáctky).

Reagovat
smazaný uživatel

To jen my vyvážíme ty zbytkový pivní ... do Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v Plzni to není tak slavný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je. Teda pivo a ženský

Reagovat
smazaný uživatel

Co člověk to názor. Já si to nemyslím.

Reagovat
goodbay

za ženský

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ženská z Plzně ?

Reagovat
Kepy_FCB

goodbay13.05.2011 11:39

těžko

Reagovat
goodbay

Špětně si to pochopil, dával jsem souhlas s trevorem na to, že ženský v Plzni jsou pěkný

Reagovat
goodbay

Špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, já si z tebe dělal srandu.

Reagovat
Kepy_FCB

Pravdou je že než to koupili ti jihoafričani tak bylo lepší!

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím, se že od té doby se v plzeňských hospodách netočí řezané pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

No na druhou stranu mám po těch pražských neustále běhavku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je neumíš pít...

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky možná fakt Ale stejně na tom jsi možná ty s těmi plzeňskými

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nestěžoval, že po nich mám běhavku.

Reagovat
smazaný uživatel

no prostě plzeňácí jsou stavění na vyšší level jak piva, tak jeho konzumace

Reagovat
smazaný uživatel

Silácké řeči...je ti snad 15?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o věk, ty siláku Ale je to už víc jak10 let, co jsem dostal občanku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už by ses mohl umět bavit na úrovni, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna od tebe to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v sobotu se bude slavit titul?! A doma s Baníkem už jen pohodový match pro diváky

Titul musí po letošních zásluhách jasně do Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Titul se dává za body, ne za zásluhy.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to vyjde, takže Petr nebo Pavel

Reagovat
smazaný uživatel

Když zítra porazíme Ústí tak budem s jistotou zachráněni,možná bych se šel podívat i na Bazaly jestli bude hezky...BP!

Reagovat
smazaný uživatel

Když zítra porazíme Ústí tak budem s jistotou zachráněni,možná bych se šel podívat i na Bazaly jestli bude hezky...BP!

Reagovat
Kepy_FCB

hezky bude ale ty nechoď vyskákaly by ti pihy ze sluníčka

Reagovat
smazaný uživatel

sparta vyhraje, plzeň remízka 0:0 a v příštím kole ač jako sparťan si myslim, že to plzeň urve..

Reagovat
smazaný uživatel

i když možná jsem se měl nejdřív podívat na los, než jsem tady začal dělat chytrýho..

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
doNny

, mně se tohle líbí, takže

Reagovat
Radar

drobeček Bender

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 ... a jelikož nemám vsazeno, tak věřím, že to vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Shakhtar se nejspíš bude muset na nějakou dobu uskrovnit na přestupovém trhu

http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/bydleni/fotogalerie/2011/04/19/miliardar-koupil-nejdrazsi-byt-v-britanii/

Reagovat
$dolar$

Davaji to nekde na netu? tipovani mi nejak nefunguje

Reagovat
Kepy_FCB

Mě už nefunguje asi měsíc, asi odpojili západ Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

zadáváte celou adresu (www.tipovani.cz) nebo jenom tipovani.cz?

Reagovat
Kepy_FCB

Stáhnul jsem i chromě kvuli tomu a nainstaloval znovu ten Silverlight, vše marné.

Reagovat
smazaný uživatel

já právě měl problém jenom při zadávání adresy bez www...

že by bojkot kvůli Viktorce?

Reagovat
$dolar$

ja daval bez www Uz mi to fachci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Švédsko díky. Po dlouhé době někdo pomohl českému fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se při včerejším zápase na Spartě nerozjel chorál: "Máme rádi Švédky."

Reagovat
goodbay

Taky už mi to leze krkem, jak jsou najednou všichni největší fanoušci, když během celé sezony o hokej nezavadí a neví ani kdo byl poslední Českej mistr atd...Ted je aspon konečně klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Co má společného fandění reprezentaci země se zájmem o klubové dění? Tipuju, že při tomto postoji nesleduješ olympiády a podobné akce. Jinak by to bylo poněkud pokrytecké.

Reagovat
smazaný uživatel

Olympiáda je úplně něco jjného. Tam ty dané sporty sledujou jen opravdový fanoušci plus ti, kterým to příjde zajímavý, žádná falešná hrdost a fandění. Taky mě neskutečně sere, jak najednou každej fandil, vytáhl vlaječky, teď se prohrálo a někteří už házej špínu na Hadamczika, uklízej vlajky a zítřejší zápas o bronz je nezajímá. Jo panečku, to jsou teda fakt "fanoušci". Jebat je...

Reagovat
centos

Olympiáda je to stejné; každý fandí našim reprezentantům, když se dostanou do boje o medaile. Přitom ty sporty vidí poprvé po čtyřech letech.

Když někdo kydá špínu, i když ještě včera fandil, tak je to idiot. Ale s druhem sportu to nemá moc společného, leda to, že je to viditelnější u populárních sportů, ale to je logické. Navíc rozhodně nejde o nějakou většinu, spíš zlomek.

Reagovat
smazaný uživatel

za sebe, hokej mi je ukradenej, díval sem se ale neprožíval sem to, nefandil sem a fandit nebudu. Ať už by hráli o zlato či zítra o bronz. Ale nesnáším ty, kteří za celý rok nezavaděj o hokej a jakmile se daří, je každej nehoráznej vlastenec..

Reagovat
salami

mluvíš mi z duše

Reagovat
salami

vrchol všeho bylo, když jsem minulej tejden viděl retarda, co si dal vlajku na auto, ale bílym pruhem dolů

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavně, že má vlajku a že je to vlastenec ! A přitom zná maximálně gólmana a Jágra

Reagovat
centos

Že lidi kurví vlajku ve vertikálním směru, na to jsem si zvykl, ale toto

Reagovat
smazaný uživatel

to jde, dát špatně autovlaječku na okno?

Reagovat
goodbay

Přesně tak, sice mi mrzí, že Češi vypadli a budou hrát "jen" o bronz. Ale mám raději fotbal. Navíc, každej si myslí, jak náš hokej je kdoví kde, oproti fotbalu. Přitom, když se podívám na juniorkské šampionáty, tam už dobrých 5 let je na tom fotbal o hodně lépe. Ted sme měli jedno z nejsilnějších mužstev, ale kdyby byly OH, tak už o moc silnější nebude. Naopak Kanada, Švédsko, Finsko a i Rusko by silnější byli. Na tohle mistrovství přijeli z těchto zemí víceméně, mladší, méněznámý hokejisté.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba špínu na Álojze "házim" od angažmá ve Vitkovicích... ale ti hráči za něj nemůžou...

Reagovat
centos

Nemluvil jsem konkrétně. A Lojzu mám docela rád :)

Reagovat
salami

Reagovat
Losinho

Hloupost. Lidé prostě fandí reprezentaci, to samé jako u Sáblíkové, Bauera, Šebrleho atd. Světové poháry, mítinky apod. je nezajímají, ale jakmile přijde významná akce typu MS nebo OH, fandí jim většina. Národ prostě dostane důvod být na svůj stát hrdý.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je to... kdo sleduje repre při Euro hockey tour?

Reagovat
centos

Určitě méně lidí, protože to není tak významné. Naprosto stejná situace, jako když třeba rodičové řeknou dítěti, že jsou na něj hrdí, když se mu povede udělat maturitu apod. Takových případů je spousta a nechápu, proč se to řeší zrovna u hokeje.

Reagovat
smazaný uživatel

není významné ale hraje přeci ten nároďák, na který jsi tak hrozně pyšný a hrdý, když se mu daří na MS, ne?

Reagovat
Losinho

Hele, ale když bude hrát fotbalová repre přátelák třeba s Maďarskem, taky bude nižší sledovanost než třeba na MS proti Itálii. Takhle je to u všech sportů. Nebo si vem loňské MS basketbalistek, jak to najednou všechny strhlo. Přitom jinak většinu lidí nezajímaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Na přátelák se podívám, pač mě to zajímá. A loňský MS basketbalistek mi bylo volný, sice sem to někdy viděl ale že bych to prožíval, to rozhodně ne..

Reagovat
Losinho

A navíc, představ si, že se fotbalová repre dostane do semifinále MS (no, zkus to ). Taky by byl plný Staromák a všichni by byli hrdí Češi. I když třeba půlka z nich moc fotbal nesleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

no a to bych byl taky na ně nasranej, prostě je to falešný hrdinství. Ale tohle bych prožíval a nekibicoval bych tu

Reagovat
centos

Takže bys dělal to stejné, co teď u hokeje kritizuješ..?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Třeba když klesnul dolar vůči koruně na 16 korun, tak jsem také dělal vlastence a smál jsem se dvacetiletým Američnakám, které na mě v Crossu loudily drogy. A při tom jsou mi kurzy měn a celkově ekonomika u prdele a nezajímá mě.

Reagovat
salami

vždyt je to uplně identická situace, jako je třeba na Slavii, na ligu všichni kašlou(nemám namysli tuhle sezonu), ale když pak přijede Arsenal, tak je stadion plnej pseudofanoušků, mně tohle taky vadí, to jsou pak všichni strašný slávisti, když se daří nebo hrajou něco významnýho, tak bud mám rád hokej a fandim furt, na všech akcích a i když se nedaří, vzpomen jak to vypadalo loni, když se nám ze začátku nedařilo, to jsem otevřel noviny a pulka byla věnovaná kritice hokejistů trenera, svazu a zázemí a najednou se dostanou do semifinále a je zas plnej Staromák, tohle fakt nemusim

Reagovat
Losinho

Vždyť jo, ale to je prostě všude, jen u hokeje je to víc vidět, protože tam patříme mezi nejlepší týmy světa, zatímco ve fotbale jsme šedej průměr i v Evropě. Navíc je hokej jeden ze dvou nejsledovanějších sportů.

Reagovat
centos

Proč já? Já jen vidím, že to u hokeje řešíš tak moc proto, bo tě hokej sere. Až to stejné sám uděláš u něčeho mírně jiného -- a to si piš, že uděláš, protože to tak normálně chodí ve všech možných oblastech -- tak ti to vmetu do tváře ;)

Reagovat
Losinho

Já celkem jo. A to nejsem nijak velký hokejový fanoušek (myšleno na klubové úrovni).

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud jsem to pochopil správně, tak jim právě vadí to, že teď jsou všichni tak hrdí, ale když je euro hockey, tak o repre ani netuší

Reagovat
Losinho

Viz moje reakce na treva.

Reagovat
ACSMan

co je zase se Zemanem?

Reagovat
smazaný uživatel

problémy s motivací... (btw. někdo tu psal, že už ani nechodí na tréninky)

Reagovat
ACSMan

to je vůl

Reagovat
Kepy_FCB

Objímá stromy na Vysočině a popíjí Bechera.

Reagovat
smazaný uživatel

...jak se sakra Bohemka s touhle obranou dostala na 4. místo

Reagovat
$dolar$

A je po zapase

Reagovat
twerp

Nevíte, proč dostal ten Bohemák červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

protože Královec

Reagovat
twerp

Fajn protože Královec máme za sebou, tak by tu někdo, kdo to viděl, mohl napsat relevantního.

Reagovat
salami

já myslim, že je to jako vysvětlení naprosto dostačující

Reagovat
slavik38

obě dvě žlutý byly asi za řeči..

Reagovat
smazaný uživatel

Tož tohle Bohmeka asi už nezdramatituje. Škoda no, tak si pustím film.

Reagovat
AjaxFans

Budeme mít dnes to choreo?Odvetu by si zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete U Nisy?

Reagovat
AjaxFans

Jj. Co to u nás předkresluje měl dobrý nápad celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, co bude tento zápas za chorea. Z obou stran.

Reagovat
AjaxFans

Nevim kolik nás tam pojede po tom Brnu.Stadion tam mají ale strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion mi přijde v pohodě, jen sektor pro hosty není nejlépe umístěný. Nicméně kotel domácích je prakticky na stejném místě, jen na druhém konci stadionu. Ale když nás tam bylo tisíc, tak jsme se přesunuli na tu západní tribunu a bylo to v pohodě.

Reagovat
AjaxFans

Na mě dojem neudělal,bo byla cesta do Liberce hodně náročná.Sektor v rohu je na prd,baník má pro hosty taky nic moc sektor.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, z toho sektoru jsem viděl prd. Tyhle trojúhelníky pizzy obecně nemám moc rád. Ale jinak se mi stadion líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

to ti řeknu přesně, kolik nás tam pojede - bude to první 0 po dlouhé době, leda by přijeli nějací pražští fans, jako carlos. Choreo naprosto žádné

Reagovat
smazaný uživatel

To je reakce na zápas s Brnem? Mmch. kolik vás obvykle jezdí do Liberce? Tak 100-150?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, neni to na to reakce, tohle už jsem psal tak měsíc a půl dozadu, je to reakce na změnu autodopravce na výjezdy, respektive úpravy cen. Jinak do Liberce nás jezdí kolem 80-90 max

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Vlako-busem po vlastní ose nikdo nepojede?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť máte naprosto lidové ceny za autobus. To je hřích nevyužít. Anebo pak SONE+ na vlak

Reagovat
smazaný uživatel

lidové ceny už skončily. A na tu vzdálenost vlakem se dostaneš až na druhý den večer dom, to se nechtělo nikomu

Reagovat
kardous

tak doufám,že Liberec předvede pěkný útočný fotbal

Reagovat
Aldeano

Dneska budu jako ten hlasatel na Stínadlech. Teplice!!! Teplice!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Teplice 1 nebo 0

Reagovat
smazaný uživatel

nebo 2

Reagovat
smazaný uživatel

nebo 10 že?

Reagovat
centos

Ve vzduchu jde cítit déšť a hrajem s Ústím, tipuju 1500 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ostravou se stahují černá mračna, jo?

Reagovat
centos

pche

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes poslat dolů Ústí, za dva týdny Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šenky

Reagovat
adalbertus

votroci

Reagovat
smazaný uživatel

šikovná blondýnka

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň hraje fakt dobře.

Reagovat
Kenneth

S náma hrají Teplice jak o život a Plzni to pustí,dalo se to čekat,šaškárna.

Reagovat
Shevchenko

A co minulá sezóna? Radši mlč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Na to už nereagoval, zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě jestli je podle tebe vůbec hypoteticky možné aby Plzeň tenhle zápas zaslouženě vyhrála. Buď bude hrát Plzeň špatně, ty se budeš radovat a řekneš jak mají mizernou formu a že jedete na titul. A nebo bude hrát dobře, vyhraje a ty začneš prohlašovat že jí to Teplice pustili. Když už nebrečíš že je rozhodčí netlačíjou, tak si stěžuješ na jejich soupeře.

Reagovat
Kenneth

Po té frašce co se stala na jaře je těžké jí pogratulovat.

Reagovat
Shevchenko

To jsou kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečné se s tebou hádat.

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě i z pohledu Sparty,z toho titulu se stala jedna velká šaškárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když ho má Sparta, tak je zasloužený, když ne, tak je to šaškárna? Tohle je logika desetiletého děcka.

Reagovat
smazaný uživatel

je zbytečné se takhle přít s nedovtipným

Reagovat
salami

ty jseš možná ještě větší idiot než Filip12, ten je sice hloupej, ale ty jseš hloupej a ještě k tomu zlej a agresivní

Reagovat
centos

to je přesné

Reagovat
Kenneth

Ty musíš vědět jakej sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky řečeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

však samozřejmě, stejně jako Slovácko - Brno byl zápas, kde výhra hostů automaticky znamená podmáznutej špíl a jiná možnost nepřipadala v úvahu

Reagovat
smazaný uživatel

Teplicám o nic nejde, z posledních šesti kol mají čtyři prohry a dvě remízy a skóre 5:14. Dalo se předpokládat že je Plzeň přehraje. Naopak Bohemka je na čtvrtém místě a měl impozantní sérii výher a skvělých výsledků a nejednou na Spartě hladce prohrála, dokonce šla do deseti. Což samozřejmě divné není, takže to velkoryse přejde.

Reagovat
salami

včera večer jsem potkal v hospodě nějakýho bohemáka, tak jsem se ho ptal, jak to dopadlo a řikal, že to bylo jasně vypuštěný, nicméně zápas jsem neviděl a toho člověka jsem viděl poprvý v životě, takže to nějakou extra výpovědní hodnotu nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Možná byl naštvaný z toho že nic neuhráli a tohle pro něho bylo jediné přijatelné vysvětlení. Proti Spartě se každý namotivuje a málokdo jí dá něco zadarmo.

Reagovat
salami

co jsem viděl ten sestřih, tak to opravdu nevypadalo, že by se bohemáci přetrhli při bránění, ale kdo ví, na tu Plzen jsem koukal a že to Teplice vypustily bych si říct nedovolil

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, hlavně manšafty z druhý půlky tabulky do toho často jdou s tím, že nemají šanci, tak se ani moc nesnaží. Ale je pravda, že naopak horní půlka tabulky se motivuje abnormálně hodně. Ty půlky myslím samozřejmě přibližně.

Reagovat
smazaný uživatel

Klucí šikovný plzeňský Na Vás si dám teď jednu nebo dvě plzeničky

Reagovat
Aldeano

No ještě věřím... Sparta!!!

Reagovat
didosh

Tak Baník je teď škubne....

Reagovat
vanGomm

Pokud dobře počítám,tak je Ostrava se 30 body asi už stejně zachráněna.Teorie tam sice jěště je,ale Brno musí všechny 3 zápasy vyhrát.A pokud se to stane vyhraje tedy i v Příbrami a ta by pak musela vyhrát dnes na Slavii a pak samozřejmě i v Ostravě.Budějovice pak potřebují k jistotě jednu výhru (Olomouc,Liberec).Slovácko potřebuje už jen bod (Boleslav,Teplice).Navíc Ostrava má lepší vzájemný zapasy s Brnem a Slováckem.Dnes tedy musí Brno i Příbram vyhrát pokud ne je Ostrava už v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma dneska tři body, Zbrojovka zítra a budu spokojený.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Losinho

Dneska i zítra výhry domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se na to tak koukám, příští rok by Jablonec mohl chytit v Evropě Slask Wroclaw, Sparta by si zajela na Legii a Plzeň by si mohla zahrát s Boračem z Bosny či Morgen Budva z Černé Hory

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo Sparta-Hajduk Split

Reagovat
Losinho

Slask neeee!

Reagovat
smazaný uživatel

tak když zabere Kolejorz, zajedem si tam.

Reagovat
smazaný uživatel

v případě Mogrenu by se asi muselo do Podgorici co?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že ne, hrálo by se tam u stadionu, který je blízko pláže. Vypadá to tam hezky, byl by to fajn výlet

Reagovat
smazaný uživatel

Budva a vůbec Montenegro je prima místo. A taky docela vtipný. Holky chodí zásadně po třech, chlapi mají vytetovaného Ježíše na levé paži, panu Marii na pravé, ať mají sebelepší káru, je zasviněná jak prase (kromě taxikářů), jezdí tam jak dobytci a pozor...mají v Negru výborné pivo (jeden pivovar na celou zemi ).

Reagovat
smazaný uživatel

no to pivo opravdu hodně rychle jsme "přesedlali" na srbského Jelena

Reagovat
smazaný uživatel

Jelen je luxusní. Asi nejlepší lahváč, co jsem kdy měl. Ale Nikšičko 12° bylo super. V pravé poledne jsme loupli čtyři kousky a šlo se na pláž.

Reagovat
smazaný uživatel

my kupovali jen plech (a postupně jsme stejně přešli na víno a kupovali Merlota)

Reagovat
smazaný uživatel

To mi měli i točený pivo. Ale nejčastěji jsme si kupovali Jelena v lahvi. Neplatil jsem zálohu a flašky jsem si syslil na hotelovém pokoji. Pak mi je kráva uklízečka vyházela a hned den na to, po mě chtěli zálohu v obchodě (čož mi nebyli schopni vysvětlit tou svou hatmatilkou). Škoda, mohl jsem si o pár euro přilepšít, kdyby ta blbka neshrábla ty moje flašky.

Reagovat
smazaný uživatel

jelen

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože komentuje to Slepička. Tož doufám že alespoň vyhrajem, jinak budu hořce litovat že se nedívám na hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si ty jeho plky pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná střela. Slyšel jsi, že na Andrově stadion jsou zvědi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a taky všecko o tom jak byl v šedesátém u titulu Hradca. Ale o hře zajímavého nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo vtipný. Ještě se mi líbilo, jak říkal: "Ale to je pro Sigmu minulost, stejně jako šedesátá léta pro Hradec...KRÁLOVÉ! Tím chtěl diváka nejspíš ujistit, že nemluvil o Jindřichově Hradci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blb . "Narozdíl od futsalu je ve fotbale možné dvakrát za sebou přihrát brankáři." Příště by mohl třeba říct, že ve fotbale nesmí hráči v poli brát míč do ruky, narozdíl od házené, nebo že narozdíl od vodního póla se fotbal hraje na trávě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je že mě občas vynechává internet, takže třeba minutu je slyšet každé třetí slovo, nebo se ze dvou vět stane jedna. Ale na srozumitelnosti to znát není, jsou to pořád stejné kecy jako předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se bavím tím, jak u toho Slepička hrozně funí .

Reagovat
smazaný uživatel

To jeho nafukování balónků je legendární. Aji když dneska trocha ubral, na jeho vrcholné výkony to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nafukování balónků. V životě by mě nenapadlo to nazvat takhle . Ale aspoň je to profesionál. Když dávali fotbal ještě na fotbalzive.cz, tak jednomu komentátorovi zvonil mobil a on to klidně zvednul. "No zrovna komentuju fotbal, mám se fajn." A jinej zase odešel před koncem utkání domů a on pak padnul gól .

Reagovat
smazaný uživatel

To se dělo běžně, posledních pět minut vždycky byla díra v komentování. Profesionál. Když tak poslouchám jeho, Lípu, nebo když si vzpomenu na Tittlebacha, tak si říkám že bych mohl z fleku komentovat taky. Popsal bych plus mínus dění na hřišti, pak si vzpomněl na zápas který jsem kdysi viděl a kde byla podobná střela, odbočil bych k počasí a k perličkám ze života fotbalistů a nakonec bych začal předčítat sportovní rubriku Hospodářských novin.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je klasik. Podle mě ty pravidla ani nezná.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vladimír Lokvenc, oblíbenec trenéra Karla Jaromíra Brücknera." Tuhle hlášku jsem teď našel na netu. Vašek T. je skutečně mistr.

Reagovat
smazaný uživatel

Karel Jaromír Erben Bruckner. Už se rozpovídal o počasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro se setřelo s létem. Stejně jako zima s podzimem. Asi si ty jeho výroky začnu psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má duši básníka. Škoda že má vyjadřování introvertního předsedy JZD.

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatuju, jak komentoval semifinále Světového poháru s Kanadou, společně s Petrem Svobodou, to bylo něco. Svoboda se nalejval o přestávce, v prodloužení už byl vožralej a sázeli se, kdo že rozhodne zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak toho hňupa poslouchám, tak si představuje jak píše Guardiolovi, Fergusonovi a Ancelottimu dopis za dopisem, ve kterém jim radí jak majou pořádně trénovat a co všecko u těch titulů udělali špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚ!!!! Tak snad to udržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dlouho jste to vedení 1:0 neudrželi .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu, konečně máme tři body. Tak teďka vyhrajem v Budějovicích a pak zkusíme klepnout Plzeň.

Reagovat
Aldeano

Oprava: Pak vyklepneme Plzeň, která prohraje doma s Baníkem a pomůžeme Spartě k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc tak bude pomáhat Spartě k titulu , prober se!

Reagovat
smazaný uživatel

Garantuju ti že jestli Plzeň ty tři body nezíská doma, tak je rozhodně neporazíme ani kdybysme tisíckrát chtěli.

Reagovat
goodbay

důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Motivace? Podiv se jak v lize hrajem. Každý odhodlanější soupeř nás přejede. Když nám tam nespadne něco z prvních pár šancí, tak polevíme. Nedejbože abysme ještě dostali gól, to se na to vykašlem tím tuplem.

Reagovat
Puskas

+ kvalita. Přece jen nedisponujete takovým kádrem, co by dlouhodobě perlil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je to nejmenší. Spartu sme na Letné přehráli a doma horší nebyli. Jablonec sme vyřadili z poháru, doma sme jim dali čtyřku a venku nás porazili jenom se dvěma penaltama. A v Plzni sme remizovali. Kdyby nám o něco šlo, tak je asi přehrajem.

Reagovat
Puskas

Tak to neberu, kdyby nám o něco šlo. To jako dokud o něco šlo, tak jste vyhrávali? To by pak šlo doposavad, ne? Pohár nebo Spartu s Chovancem v čele neberu už vůbec, takový kádr by měl drtit ligu, a ne paběrkovat na druhém místě. Spíše to vidím jako vyhecování se proti silným soupeřům, přičemž kádr není dostatečně zralý na to, aby to dokázali např. proti Ústí - uvádím jen hypotetický příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nám o něco šlo tak jo. Na jaře sme měli krizu a zbytečně ztráceli body. Třeba v Brně, a nebo se Sláviou doma. A jak se Jablonec vzdaloval, tak bylo zbytečné se snažit a začli sme se soustředit na pohár. Když to tak vemeš, kolik sme poztráceli bodů a pořád sme čtyři body od Jablonca a na třetím místě. Ve své podstatě jenom Sparta a Plzeň držíjou plus mínus nějakou úroveň. Zbytek týmů ze špice se na to vykašlal.

Reagovat
Puskas

tak Jablonec prohrál taky blbě, třeba s Ústí. Ale špička tabulky... Po podzimu to byly čtyři tebou jmenované týmy, sigma má nejužší a nejmíň kvalitní kádr, což ale v naší lize nevadí, na tu je až moc dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Kádr je strašně široký. Je mladý a nezkušený a psychicky málo odolný. Ale ta kvalita je rozprostřená hodně široce. Vem si kdo všechno může nastoupit v útoku. A nebo že sme poslali na hostování dva hráče z obrany, a nijak se to neprojevilo. A v případě zranění v pohodě zaskočili další dva z juniorky. Naše slabina je brankář a proměňování šancí, jinak bysme byli o dost výš.

Reagovat
Puskas

Naše liga je kvalitní co do defenzívy, dopředu je tu dobrých hráčů jak šafránu. Mužstva hrají na jistotu, vesměs s dobrou a propracovanou taktikou, padá málo branek, není tedy problém to ukopat. Široký kádr Sigmy? Rak vidíš do toho asi víc, ale kvalitou široký - tou srovnatelnou - nebude na úrovni Jablonce, Liberce nebo ani Baníku. Jakkoli jsme za váma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonce asi ne. Ale Liberce nejspíš jo. A o Baníku sem si myslel ještě dva roky zpátky že máte kvalitnější kádr. Ale teďka už si to nemyslím. Máte tam spoustu hráčů které byste nejradši vyprovodili a dovedli náhradu, když čtu jak nadáváte na ty lemry, tak si říkám že ste kvalitou až za nama. My potřebujem brankářa - ne nutně. A gólového útočníka - ani toho ne nutně. Vy potřebujete minimálně tři, čtyři hráče do základu.

Reagovat
Puskas

Já vidím náš kádr jako solidní - hodně nafějné mladé kluky - Řezník, Hušbauer, Fantiš, Greguš, Kraut nebo Frydrych se Šmejkalem, i když na ně někteří nadávají. Něco tomu mančaftu ale chybí, to, co měl vloni s Vydrou, Mičolou a Ličkou, taková ta šťáva. Všechno to jsou ale hráči ligových parametrů, možná Neves s Řezníkem jsou výše, ostatní mladí musí dorůst, ti starší už lepší nebudou. Chybí nám střelec a herní tvář.

Reagovat
centos

Reagovat
One-Real

Dneska to Slávka prodá. Prázdnej stadion, zápas kterej pro ní nic neřeší, to jsou na to ideální podmínky.

Reagovat
Losinho

Dneska veleatraktivní zápas s Příbramí. Tak snad jim pomůžeme do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavik38

Reagovat
Robbie

Slávia a Brno vyhrajou

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
sosna

V příštím kole pak bude stačit Brnu remíza a za dva týdny udělá Baník tečku za prvoligovou Příbramí.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal jsem video z NHL 09 o brankářích vložených pomocí addonů. Podívejte se když napíšte nějaký komentář budu jenom rád ... http://www.youtube.com/watch?v=XEyhSA375h8 :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, tohle byl pěknej lob

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Brno....

Reagovat
didosh

Sice haluz ale je to tam....Pros ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Kde má Zbrojovka kotel,stále bojkot...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasneže bojkot.

Reagovat
didosh

Aj Budějky mají bojkot jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne. Nikdo nefandí....

Reagovat
didosh

hi,hi,hi to si děláš kozy ale aspoň jsi mě rozesmál...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že je Zbrojovka-Budějky zápas o záchranu, tak je to docela pěknej fotbálek, poslední dobou mám naší GL docela rád, víc než zahraniční soutěže, asi se ve mně probouzí vlastenec :))

Reagovat
didosh

Já se taky rád dívám na našu ligu A zápas je to opravdu dobrý,jen škoda té atmosfery......

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že je Zbrojovka-Budějky zápas o záchranu, tak je to docela pěknej fotbálek, poslední dobou mám naší GL docela rád, víc než zahraniční soutěže, asi se ve mně probouzí vlastenec :))

Reagovat
smazaný uživatel

sakra nevím proč se to odeslalo víckrat holt mobil...

Reagovat
didosh

o to víc krát mě potěšilo že tu je taky takový blázen co žere Gambáč...

Reagovat
smazaný uživatel

Fujtajbl to pivo nemusim. Není nad Radegast a Pilsner.

Reagovat
didosh

Já su Géčkový

Reagovat
smazaný uživatel

Proti gustu......

Reagovat
didosh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele