Gambrinus liga - souhrn 26. kola

29.04.2011, 22:10, aktualizováno 02.05.2011, 20:58
Komentáře a souhrny
Sparta napodobila Plzeň, která remizoval v Brně, a z Teplic veze jen bod. Slovácko si výrazně pomohlo v boji o záchranu, veze překvapivé tři body z Olomouce. Ústí se další překvapení nepodařilo, na Slavii dostalo tři góly. Jablonec otočil zápas v Příbrami, Mladá Boleslav podlehla Hradci Králové, Ostrava uspěla proti Budějovicím a Liberec porazil Bohemians 1905.

FK Teplice - Sparta Praha 2:2

02.05.2011 19:00

Góly: 33. Aldin Čajič, 62. Aidin Mahmutovič - 67. Tomáš Pekhart (pen.), 86. Andrej Kerić

Čtyři góly a dramatický závěr zápasu byl k vidění na teplických Stínadlech. O titul bojující Sparta se s domácím týmem po velkém boji o body rozdělila.

S touhou snížit náskok vedoucí Plzně nastoupila Sparta do utkání v Teplicích. Domácí se svým divákům zase chtěli omluvit za týden starý debakl v Liberci. První pěknou kombinaci předvedli hosté v podání Sionka s Pamičem, k většímu ohrožení Grigarovy brány však nevedla.

Do větší příležitosti se dostal teplický snajpr Mahmutovič. Verbířovu přihrávku, kterou nechal projít Kušnír, ale nedokázal zužitkovat ve vedoucí branku. Té se dočkal až jeho krajan Aldin Čajič. Verbíř s Kalivodou si u lajny pohráli s Pamičem i Vackem a následnou Čajičovu střelu nešťastně propustil za svá záda sparťanský brankář Zítka - 1:0.

Po vstřelené brance se domácí stáhli do defenzivy ve snaze donést si jednogólové vedení do kabiny, nabídly tím ovšem více prostoru pro útočné manévry pražskému celku. V největší šanci se po odražené přihrávce ocitl Sionko. Tváří v tvář Grigarovi však levou nohou skóre nevyrovnal. V nastaveném čase první půle neuspěl po povedeném signálu ani Kadlec, a tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení domácích.

I po přestávce pokračovaly Teplice v ustrašeném hlídání jednobrankového náskoku a potrestat je za to mohl hned po pár minutách Kweuke. Nádherný Brabcův centr ovšem namířil hlavou nad Grigarovu bránu. V podobné situaci se po Kušnírově centru ocitl Kadlec, ale ani on mezi tři tyče nezamířil.

Když se vstřelit gól nepovedlo ani střídajícímu Pekhartovi, rozhodli se domácí, že udělí sparťanům lekci z produktivity. Na počátku byl Řepkův kiks hodný střídání, který ještě Mahmutovič nepotrestal. Po následném rohu už se ale bosenský útočník trefil, když využil nedůrazu sparťanské obrany - 2:0.

Hosté se dočkali kontaktního gólu záhy. Do vápna pronikajícího Podaného fauloval Vondrášek a nařízenou penaltu bezpečně a s grácií proměnil Pekhart - 2:1. Zaděláno tak bylo na dramatický závěr utkání, který skutečně přišel.

Pár minut před koncem se totiž po závaru při rozehraném rohovém kopu dostal k míči po pěkné Řepkově přihrávce Kerič, který milimetrovou střelou zavěsil a srovnal - 2:2. V následujících vteřinách pak mohl opět chorvatský útočník převážit skóre na stranu letenského týmu. Proti však byl v jednom případě Grigar, ve druhém pak teplická obrana.

Závěrečná honba za třemi body mohla sparťany přijít velmi draho. Do samostatného úniku se dostal Mahmutovič, Zítka však tentokrát svůj tým zachránil a postavil svůj výkon do lepšího světla. Sparta se stále snažila vstřelit vedoucí gól, ovšem nervozita a nepřesnost na kopačkách jejich hráčů vedly k tomu, že se oba týmy rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 0:2

01.05.2011 17:00

Góly: 57. Jiří Valenta, 90. Radek Szmek

Během prvního poločasu se zdálo, že je jen otázkou času, kdy se domácí prosadí. Podprůměrná druhá půle ovšem přinesla dva míče v síti olomouckého brankáře. Tým z Hané tak má už pouze dvoubodový náskok na sedmou příčku.

Sigma začala aktivně a po šesti minutách hlavičkoval po centru Janotky jen těsně mimo Ordoš. Důsledná obrana hostů a nepříliš ostrozubé protiútoky pak nechaly diváky v klidu do osmadvacáté minuty.

Šultes nahrával Janotkovi, ten si všiml vyběhnuvšího Filipka a lobem z šestnáctky rozvlnil horní síť o pár decimetrů nepřesným pokusem. Brzy poté předvedl parádní akci Ordoš, který se dokázal prosadit až před brankáře, který jeho pokus se štěstím vyrazil. Následný centr Šultese vybízel k zakončení Hořavu, který střelou po zemi minul.

To Petr dokázal právě příhry Hořavy využít ke kličce brankáři a střele do branky, tu k jeho smutku dokázal zablokovat Perůtka. Když Vepřekův centr na Ordoše dokázal Filipko vyrazit, neměl Fujerik daleko ke spuštění ledové sprchy na domácí fanoušky. Jenže Valentovu chytrou přihrávku v gól nepřetavil, v souboji jeden na jednoho byl úspěšnější Drobisz.

Změna stran prospěla hostům, kteří po jedenácti minutách druhé půle využili brejku, na jehož konci pálil Valenta přesně ke vzdálenější tyči. Z poloviny zaplněný stadion očekával mohutný tlak a nespočet střeleckých pokusů na branku hostů. Jak se ovšem ukázalo, neprávem.

Sama Sigma si vytvořit nic nedokázala, a když už ji chtěl svou chybou pomoci Filipko, raději ani nevystřelila. Slovácko se zcela pochopitelně snažilo překvapivý výsledek udržet i za cenu zhoršeného obrazu pro diváky. A jelikož se domácí neuměli nadechnout k náporu, museli přihlížející poslední půlhodinku protrpět.

Ti, kteří odešli dříve, nakonec udělali to nejlepší, co pro sebe mohli. Při závěrečné snaze totiž vyběhl Drobisz až na střed hřiště a po příhře Valenty dal Szmek jeden z nejlehčích gólů v jeho kariéře.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Ústí nad Labem 3:0

01.05.2011 17:00

Góly: 19. Stanislav Vlček, 59. Zbyněk Pospěch, 74. Zbyněk Pospěch

Pražská Slavia se topí v problémech, přesto svým fanouškům předvádí slušný fotbal a přijatelné výsledky. Ve 26. kole sice opět klopýtala obrana, přesto si Vaniak připsal čisté konto, zatímco se hned třikrát mohl radovat. Ústí tak stále ztrácí čtyři body na udržení, Pražané mají po sportovní stránce ligu jistou.

Přílišná defenzíva přímo vybízela k brzkému zásahu domácích. A po čtyřech minutách hry měl na kopačce úvodní trefu Vlček, když po rohu Trubily a hlavičce Pospěcha ze tří kroků nedokázal svůj pokus usměrnit.

Snaha o napadání Pražanům vycházela až do finální fáze, kdy nebezpečné balóny před bránu o půl kroku nestíhal Pospěch. Jenže další standardní situace už hosty potrestala. Dvořák fauloval Černého u lajny, odkud následně centroval na zadní tyč Trubila, kam si naběhl Stanislav Vlček a podruhé se už v malém vápně prosadit dokázal.

Hra se otevřela a šance si začali tvořit i Severočeši. Krbeček spálil stoprocentní šanci ještě před jejím vznikem, když si po centru Stožického nedokázal zpracovat míč na malém vápně. Na druhé straně tak nebylo daleko k pojistce, kterou si svým důrazem chtěl vydobýt Černý. Ten sebral obráncům balón v jejich vápně a pohotovou střelou po zemi rozezvučel bližší tyč.

Fanoušci posledního celku první ligy tak v další moment užuž slavili vyrovnání, když rychlý protiútok zakončoval přesnou přihrávkou Krbeček na Martykána, který z deseti metrů odkrytou branku nepochopitelně přestřelil.

Závěr první půle patřil už opět pražským favoritům, ale ve velkých příležitostech z hranice vápna nezamířili mezi tři tyče Jarolím s Jandou. Do šaten se tak odcházelo za útlého náskoku domácích.

Tři minuty po změně stran tak musel jeden ze svých kouzelných zákroků ukázat Vaniak, když po chybě Čelůstky střílel z vápna povedeně k tyči Stožický. Slávisté nechtěli ponechat nic náhodě a po nepřesném centru Trubily tak z dálky pálil Janda, jehož tečovaný pokus skončil na tyči.

Byla to ovšem předzvěst brzké domácí radosti. Černý měl čas na přípravu povedeného centru k Pospěchovi, kterému nechtěl překážet Dreksa a značně mu tak dopomohl k přesnému zásahu hlavou.

V 67. minutě diváci slyšeli potřetí v zápasu tyč. Tentokrát chyboval Jarolím, Krbeček nabil Stožickému a ten trefil brankovou konstrukci Vaniaka. Pět minut poté připravil Černý s Pospěchem vyloženou šanci Horovi, ten ale z jedenácti metrů ani nevystřelil.

Ovšem uběhly pouhé dvě minuty a Kovář potřetí tahal míč ze své sítě. Jarolím našel Černého, který dokázal poslat na brankáře Pospěcha, jenž si druhou trefu připsal díky povedenému lobu. Čest mohl pro svůj tým udržet Volek, kdyby po čtyřech minutách po bytu na hřiště mířil jen o trochu lépe. Střelou do protipohybu nedával Vaniakovi mnoho nadějí, branku ale minul.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice 3:2

30.04.2011 18:00

Góly: 33. René Bolf, 60. Dominik Kraut, 70. Adam Varadi - 9. Tomáš Stráský, 58. Zdeněk Ondrášek

Ostravský Baník přestřílel České Budějovice 3:2 a s největší pravděpodobností si zajistil start v příštím ročníku Gambrinus Ligy. Naopak České Budějovice se nadále musejí strachovat a to na Bazalech dvakrát vedly!

Jihočeši se poprvé dostali do vedení už v deváté minutě, kdy Hudsonův centr perfektně zužitkoval Tomáš Stráský a ostravský brankář byl bez šance - 0:1. Další šanci si Dynamo vypracovali o deset minut později, Čirkin ale jen těsně minul branku Pietrzkiewicze. Neuběhla ani minuta a vzápětí mohlo být vyrovnáno. Po Lukešově parádní přihrávce zastavila ostravskou šanci tyčka!

Diváci mohli být s průběhem prvního poločasu spokojeni, tedy alespoň s tím, jaký se hrál fotbal. Ve 26. minutě trefil brankáře Kučeru Hušbauer a Budějovice tak stále vedly. Tlak Baníku stoupal a Kučera se musel v brance hostí čím dál více ohánět. Po půlhodině hry však i on inkasoval, na rohový kop si naskočil René Bolf a s pomocí tyče vyrovnal na 1:1. Baník mohl ještě do poločasu výsledek otočit ale minisouboj Hušbauer - Kučera vyhrál druhý zmiňovaný.

Českobudějovický brankář Kučera čaroval i po změně stran, tři minuty po výkopu vytáhl další dobrý zákrok proti Varadimu, následná dorážka Řezníka skončila mimo. Už to vypadalo, že je jen otázkou času, kdy Baník vstřelí druhou branku, ale to se nestalo. Po hodině hry totiž udeřili opět hosté. Krásný centr Laštovky dopravil hlavou do sítě Ondrášek - 1:2.

Odpověď Ostravy byla bleskurychlá, Dominik Kraut se dostal v těsné blízkosti budějovické branky k míči a neomylně zakončil - 2:2. Za deset minut byl obrat dokonán, Šmejkalův centr dopravil do prázdné branky Adam Varadi - 3:2. Zmražené Budějovice už nedokázaly výsledek zvrátit a s Baníkem tak trochu nešťastně prohrály 3:2.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň 1:1

30.04.2011 17:20

Góly: 58. Michael Rabušic - 28. Milan Petržela

Duel týmů, které nutně potřebovaly tři body, skončil remízou. Sestupem vážně ohrožené Brno se s lídrem soutěže z Plzně rozešlo smírně 1:1.

Úvod utkání odrážel postavení obou týmů v tabulce a více ze hry měli aktivnější hosté. Jít do vedení navíc mohli plzenští již v 17. minutě, kdy byl za podražení Petržely Přerovským nařízen pokutový kop. K míči se postavil Rezek, ovšem podruhé v sezóně zklamal, když minul levou tyč Burešovy brány.

Hosté se přece jen radovali z gólu jako první. Pohlednou Kolářovu narážečku patičkou s Rajtoralem proměnil ve vedoucí gól aktivní Petržela - 0:1. Po dalším Rajtoralově průniku mohli jít plzenští do kabin s dvoubrankovým náskokem. Bakoš ovšem skórovat nedokázal. Do kabin se tak šlo za zaslouženého vedení Plzně.

Do druhé půle nastoupil brněnský tým jednak se střídajícím Rabušicem a jednak s větší bojovností a chutí porvat se s lídrem tabulky o důležité body. Právě útočník přezdívaný "Rambo" se dostal po rohovém kopu k nebezpečné hlavičce, kterou až na brankové čáře likvidoval obránce Ševinský.

Stále laxněji a nervózněji hrající hosté se dostávali pod tlak. Velkým varováním byla šance Doška po chybném postavení plzeňských obránců, brankář Pavlík však ještě tentokrát zasáhl. Krátký již ovšem byl o pár minut později, po závaru před vlastní bránou, na střelu Rabušice. Ten se dostal k odraženému míči a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1.

Hosté pak v závěru utkání měli možnost převážit výsledek na svoji stranu. Po zbytečném a jasném faulu na Petrželu zezadu, bez úmyslu hrát míč, viděl červenou kartu domácí Šamánek. Když se po chvíli dostal do velké šance Jiráček, vypadalo to, že by se plzenští mohli dostat ke svému tradičnímu náporu. Bojovně hrající a bránící domácí již však Viktorii k ničemu nepustili a naopak sami hrozili z protiútoků. Skóre se až do závěrečného hvizdu nezměnilo a vedoucí tým tabulky tak opět ztratil velmi důležité body v boji o první místo.

Plzeň jako by se šance na historický titul zalekla a svými výkony v posledních týdnech potvrzuje stokrát opakované řeči o tom, že v boji o titul jsou nutné zkušenosti. Odpovědět však nyní musí Sparta.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 1:2

30.04.2011 17:00

Góly: 65. Jan Chramosta - 20. Roman Fischer, 45. Jaroslav Zelený

Votroci z Hradce dokázali vyhrát počtvrté v řadě. Tři body tentokrát vybojovali v Mladé Boleslavi, která naopak prohrála již potřetí za sebou.

V duelu týmů ze středu tabulky, které mohou letošní ročník Gambrinus ligy dohrávat v poklidu, byl k vidění kvalitní fotbal již od úvodních minut. Do první příležitosti se po pěkné akci domácích dostal v 10. minutě Chramosta, nastřelil však pouze hradeckého brankáře Koubka.

Po dalších deseti minutách tak zahřmělo na druhé straně. Nádherné Štěpánovo sólo zužitkoval ve vedoucí branku hostů do prázdné branky střílející kapitán Fischer - 0:1. Vyrovnávací trefu mohl zařídit Chramosta, opět se mu však do cesty postavil skvělý Koubek.

Osmnáctiletý mladík v bráně Hradce Králové se zaskvěl i při závaru před vlastní bránou, když zlikvidoval hlavičku boleslavského Johany. Těsně před přestávkou se tak skóre měnilo bohužel pro domácí opět na druhé straně. Aktivní Štěpán, podobně jako při prvním gólu, vybídl ke skórování debutanta Zeleného a ten se nemýlil - 0:2.

Trenér domácích Stanner provedl o přestávce hned dvě změny a boleslavští se pokoušeli hnát za vyrovnáním. První branky se dočkali v 65. minutě, když se konečně trefil Chramosta. Centr Kuliče z rohového kopu usměrnil přesně hlavou ke vzdálenější tyči - 1:2.

Vyrovnat mohli domácí pár minut na to, Mendyho hlavičku však opět bravurním zákrokem vytáhl Koubek. Boleslavští se drali do útoku a dokázali se přes bránící hosty dostávat k zakončení. Ke smůle domácích fanoušků se již však až do konce skóre neměnilo, přestože blízko ke vstřelení gólu byl Opiela, Kulič či opět Chramosta.

Votroci tak potvrdili skvělou formu z posledních utkání a opět se po dobrém taktickém výkonu dopracovali k vítězství. Boleslavští se již zřejmě definitivně budou soustředit hlavně na domácí pohár.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Baumit Jablonec 1:2

30.04.2011 16:00

Góly: 32. Zdeněk Koukal - 57. Luboš Loučka, 70. Karel Piták

Fotbalisté Jablonce zvítězili v utkání 26. kola první ligy v Příbrami 2:1 a odčinili předešlou porážku s Ústím nad Labem. Domácí pod vedením kouče Františka Kopače, který dočasně nahradil odvolaného Romana Nádvorníka, sice po 430 minutách dokázali vstřelil díky Koukalovi gól, ale hosté po změně stran po trefách Loučky a Pitáka otočili skóre. Baumit si tak pojistil třetí místo v tabulce, naopak k Příbrami se po šesté prohře za sebou mohou bodově přiblížit Brno a Ústí.

Souboj u Litavky dlouho připomínal nedělní zápas Jablonce proti Ústí. Severočeši rychle získali velkou převahu, zatlačili Příbram před její šestnáctku a záhy se dostavily také šance. Jenže stejně jako před týdnem s nimi Baumit zpočátku nakládal mizerně.

Další jablonecké trápení v koncovce předznamenala už možnost z šesté minuty. Na dlouhý aut si naběhl příbramský odchovanec v hostujícím dresu Vošahlík, postupoval sám k domácí brance, ale Rondzika neprostřelil. Za chvíli pak stejný hráč nedokázal na zadní tyči usměrnit skákavý centr skrz malé vápno.

A Vošahlík se ve 12. minutě zjevil i v třetí jablonecké šanci. U vápna si obhodil vyběhnuvšího Rondzika a náhradní domácí brankář, který zastoupil potrestaného Hrušku, mohl být hodně rád, že mu rozhodčí Karel Hrubeš ukázal jen žlutou kartu. Gólman Středočechů podržel svůj tým také po dvaceti minutách, kdy proti němu neuspěl osamocený Piták.

Hosty neproměněné šance mrzely. Bojácně hrající Příbram se půl hodiny nedostala k vážnějšímu ohrožení Valešovy branky, ale hned ze své první nebezpečné střely udeřila. Po 430 minutách zrušil střeleckou impotenci celku od Litavky přesným přízemním pokusem Koukal.

Po změně stran se role otočily. Domácí v úvodu zahodili tři dobré šance, hlavně Pleškova střela, kterou Valeš s námahou vytáhl nad, měla blízko ke gólu, jenže místo toho se na opačné straně prosadil Jablonec. Dlouhé obléhání domácího vápna zakončil v 57. minutě povedenou ránou k tyči Loučka.

Severočeši získali zpět vyrovnávacím gólem sebevědomí a za dalších třináct minut skóre otočili. Po rohu se prosadil Piták. V závěru už Jablonec nemuselo příliš mrzet, že neproměnil několik přečíslení do otevřené obrany, tři body si uhlídal.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians 1905 1:0

29.04.2011 20:15

Góly: 60. Jan Nezmar

Liberec doma porazil jedinou brankou Jana Nezmara Bohemians 1905 a potvrdil, že se mu na domácím hřišti mimořádně daří. Klokani nebyli schopni za celý zápas pořádně ohrozit branku domácích, a tak není divu, že se do Prahy vracejí s prázdnou.

Severočeši začali dobře a už po třech minutách hry mohli vést. Na centr Breznanika zareagoval dobře Nezmar a Sňozík pohotovým zákrokem uchránil Klokany od inkasované branky. O pár sekund později na sebe znovu upozornil Breznanik, tentokrát místo centru zkusil střelu a jen těsně minul hostující branku. Liberec byl jasně aktivnější týmem a zcela režíroval hru, ve 28. minutě trefil tyčku Jan Nezmar a stejný útočník pohořel i čtyři minuty před koncem, kdy se vytáhl Sňozík! První půle sice skončila bez branek, ale domácí měli více ze hry, Bohemka prakticky pořádně branku Liberce neohrozila.

Rovněž druhá půle byla v režii domácích a přesně po hodině hry se podařilo Liberci skórovat! Dočkal zakončil a Nezmar jeho střelu tečoval za záda nešťastného Sňozíka - 1:0. A Severočeši neměli dost, za chvíli obrana Klokanů znovu marně bránila Nezmara, útočník Liberce ale trefil jen spoluhráče Breznaníka. Klokani byli směrem dopředu špatní, v defenzívě si to sice už pohlídali, ale do konce utkání vyrovnat nedokázali. Liberečtí si jednobrankové vedení pohlídali a zcela zaslouženě zvítězili 1:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň26186262:2460
2.Sparta Praha26182643:1756
3.FK Jablonec26155654:2550
4.Sigma Olomouc26125942:2541
5.FK Mladá Boleslav26117843:3440
6.Slovan Liberec26116939:2939
7.Bohemians 190526116930:2639
8.FC Hradec Králové26107924:3137
9.FK Teplice261061037:4336
10.Slavia Praha26711832:3132
11.1. FC Slovácko26861225:3730
12.Baník Ostrava26771224:3528
13.České Budějovice26691124:4327
14.1. FK Příbram26571414:3322
15.Zbrojovka Brno26621827:4920
16.FK Ústí nad Labem26461618:5618

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (512)

Přidat komentář
Aldeano

Nezmar

Reagovat
AjaxFans

Hans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nemáte takovej zážitek jako já s trevorem dneska z Dukly :

Varnsdorf měl střídat hráče už ho nahlásil a pak zjistili,že ten hráč s nimi vůbec nepřijel

Tak tam střídal první co byl po ruce.

Česká liga taky liga.

Reagovat
Aldeano

Druhá liga taky liga

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak, když je někdo nepostradatelný

Reagovat
patas92

Reagovat
pospech11

jo tak je vidět, že je u nás všechno možné

Reagovat
smazaný uživatel

to je u nás v dorostu úplně normální. některý zápasy hrajem třeba jen o 10 nebo 9, protože se někdo namaže a musí dospávat náročnou páteční noc

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh ví kde byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Také jsem nechápal, jak potom běžel do šatny borec Škoda toho počasí, že nevyšlo lepší. btw, Trevor nelhal, klobásy tam mají luxusní Až na to "géčko"

Reagovat
smazaný uživatel

si tam byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, s bráchou jsme se zašli podívat na Julisku. Ta tribuna je tam hustá K tomu jsme tam potkali Kotrbu, Cipra a Bittengla.

Reagovat
smazaný uživatel

On bežel do šatny ? Tak proč to zamaskovali takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdálo, jak by měl jiné číslo dresu. Myslím, že měl 21 a když si odběhl, už přišel s 20, ale to si jen myslím. Moc jsem to neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tss to vůbec nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, máš pravdu. Jinak, mají velmi kvalitní VIPku, tribunu pro novináře atd., že?

Reagovat
smazaný uživatel

Čuměl jsem Nejlepší bylo jak v 2. poločase odcházeli sponzoři. Hlavně bwin stánek

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, to byli řachy jak hovado Ale ten gól Chigua byl, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To byla hlava Ale měl být podle tebe 1. gól? Já tam viděl ruku Chigua a z odrazu to tam dával Svatonský.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, ten si moc nepamatuju, spíš mi utkvěli v paměti ty další dva góly, na dva nula, ten obstřel a gól Dannyho. A pak ještě to, jak Varnsdorf nestíhal a faulovali jak dobytek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten gól Hanouska z poza šestnáctky byl krásný a Varnsdorf? Na hřišti byl jen jeden tým. Nechápu jak u nich mohli rupnout naši borci z MFK

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni prý v minulé sezoně skončili až šestý v ČFL. Ale nikdo se neměl na postup do druhé ligy, tak šli oni

Reagovat
didosh

MFK?

Reagovat
smazaný uživatel

http://arturkw2.wordpress.com/ welcome! match tomorrow in Saturday! very large rate ht / ft 20-30!

Reagovat
Gryphonheart

nezmarovi to střílí

Reagovat
kardous

tak přece se dočkal toho 100golu docela rychle

Reagovat
Kenneth

Je někde nějaká tabulka kdo dal kolik fíků v gambáč lize?

Reagovat
miky10

Tabulka střelců

Hráč Góly

1. David Lafata 15

2. Tomáš Pekhart 13

3. Michal Hubník 12

4. Daniel Kolář 11

Leonard Kweuke 11

Reagovat
smazaný uživatel

On asi myslel celkově - ne jenom z této sezony.

Reagovat
Aldeano
Reagovat
kardous

jop já to četl v novinách ty tabulky.kdyby Pavel chtěl,tak by mu tu možnost zahrát si zápas dal

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zážitek bejt u toho!, nezapomenu!! A smekám před fans klokanů, kteří Honzovi po zápase ve stoje tleskali!!

Reagovat
didosh

Nezmar! Fanouškům klokanů +cena fair play

Reagovat
centos

Oni někdy v průběhu zápasu seděli?

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Nezmar (a já sem tam samozřejmě nebyla a lístek na zápas mám na stole )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu Varnsdorfu ještě, přijelo 5 fanoušků ale vytáhly tři velké vlajky a pak jednu velkou mega řechtačku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta řechtačka neměla chybu. Větší jak ten borec, co sní kroutil

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Aldeano

Když je teď tady takové okénko do 2.ligy. Tak dneska jsem byl v Horních Počernicích na Viktorce se Sparťanskym béčkem. To byl zápas. Dvě červený z toho jedna pro brankáře (Vaclík) a devět žlutejch. Pár bitek. Kam se hrabe Pepe.A musim přiznat, že Sparťani hrozně simulovali, přecejenom sedmkrát se nechat odnést na nosítkách je přecejenom dost.

Reagovat
smazaný uživatel

To to bylo tak heclý?

Reagovat
smazaný uživatel

v Počernicích?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, béčko hraje v Xaverově.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel, že hrají na Strahově, jak tam má Sparta to centrum a asi milion hřišť

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-e. Dřív hráli na Letný, pak snad na tréninkovém hřišti na Letný, nyní v Počernicích. Což není pro mě zrovna ideální místo. Jít se podívat na béčko je jak výjezd do Liberce .

Reagovat
Aldeano

Neni to tak hrozný. Já tam byl poprvé a překvapilo mně, že je to tak blízko z Černýho mostu 4 min. busem

Reagovat
smazaný uživatel

Na Čerňák jedu hodinu .

Reagovat
Aldeano

Já jenom 45 min.

Reagovat
smazaný uživatel

Já asi hodinu a půl

Reagovat
smazaný uživatel

A odkud vyrážíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Hradce Králové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sem netušil, že za Žižkov hrajou i Poláci

Reagovat
Aldeano

Hraje jich tam dost, protože Pulpit tam trénoval, mimochodem Pulpita vykázaly na tribunu

Reagovat
AjaxFans

To de

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra vydřená, ale počítá se, snad už nám ta EL neuteče...

Reagovat
smazaný uživatel

Brno gól. Výborně Poďme další

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, co to tam řvou ti zoufalci v TV?

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozný nó, takhle nějak si představuju ,,zoufalství,,

Reagovat
C-M@ster

Nechápu. V rondu randál jak blázen a v TV to tlumí a tady pouští nahlas "Esmeralda nemá klitoris"

Reagovat
Marv

Ten zakrok Duriše byl ve všech směrech horší než ten za kterej dostal Šamánek červenou

Reagovat
Losinho

Tak gratulace Zbrojovce k bodu, teď se jde fandit hokejkám.

Češi do toho!

Reagovat
Aldeano

Jinak, gratulace Zbrojovce k bodu a teď v pondělí fandit Spartě

Reagovat
Losinho

No fuj.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

ku*va

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Ale pozor, ona je schopná i Sparta remizovat. Věřím ale, že tam Leo něco šoupne

Reagovat
Aldeano

Tak ono to tak v posledních zápasech je, že Sparta hraje hrozně a pak dá Kweuke haluzáckej gol a vyhraje se

Reagovat
Losinho

Tak to je v posledních letech, jen se mění jméno hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht, koukat se na to moc nedá

Reagovat
centos

Rezek

Reagovat
Losinho

On nakonec těma pentlema připraví Plzeň o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou pentlí už připravil repre o body v kvalifikaci, takže nějaký body v GL, už ho nerozházej...

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

no to je zajimave, dalsi zapas Plzne a dalsi diskutabilni penalta, ta tlacenka uz zacina byt moc okata

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

A teď teprve začnou příjemný čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

čáry máry

Reagovat
Godwinson

Tohle už bude mít Plzeň hodně náročný ...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ještě počkal do pondělí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Plzeň olé, Plzeň olé

Reagovat
Error

Dneska už dal Baník stejně gólů, jako za celé jaro

Reagovat
Kenneth

Dííííky Brno!!!!!!!

Reagovat
Kenneth

Jinak koukám že další pencle,at mi tu nikdo neříká že tu Plzen netlačí.

Reagovat
C-M@ster

Sparťani si stěžují, že rozhodčí někoho tlačí?

Reagovat
smazaný uživatel

To je Kenneth, kterej tvrdil, že je dobře jak šlápl Marcelo na Pedra a že by bylo lepší, kdyby mu víc ublížil, takže to ber s rezervou. Od něj se normální příspěvek čekat nedá

Reagovat
Liquid

tak po dnešku přeju Zbrojovce ještě víc ten sestup, takový prasácký zákroky na zranění, to nedělá ani ta Příbram, prý rozdáme si to na férovku ofenzivně...v 10ti zalezlý, Plzeň si ale za nevýhru může sama, nedat zase penaltu a pak 4x prohrát souboj o míč ve vlastním vápně, to se pak trefí i nějaký tragéd z Brna, každopádně ještě 1 může Plzeň remízovat a titul i v případě všech výher Sparty bude tam kde má být, na západě Čech

Reagovat
Didier Drogba

Slávista?

Reagovat
Liquid

yes

Reagovat
Didier Drogba

hned mi to bylo jasný

Reagovat
soukup

no hlavně debil...

Reagovat
Didier Drogba

to je to stejný

Reagovat
smazaný uživatel

to sedi

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

když ještě jednou remízujem, tak vám to k ničemu nebude ne?

Reagovat
smazaný uživatel

*Spartě...

Reagovat
Kenneth

Vyhráli byste ligu na skore(vzájemný zápasy).

Reagovat
EmC

Reagovat
10

Rezek nezklamal

Reagovat
goodbay

Snad to Brno záchranu ukope

Reagovat
Liquid

Reagovat
bakasa

Reagovat
Liquid

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Liquid

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
EmC

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Chci Přerovskýho vídat v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, ale celkem mě štve výsledek... Buď jsme měli vyhrát, nebo prohrát...

Reagovat
Liquid

zítra slavisti nenastoupí a pomůžou k záchraně Ústí

Reagovat
smazaný uživatel

a tím se rovnou odpálkujou do třetí ligy, protože nebudou chopní zaplatit pokutu 6 milionů korun... případně je trest odečtení 20 bodů vrhne do druhé ligy...

Reagovat
Liquid

jinak ještě k Brnu, pokud ČT nekecá, tak by jim v příští zápase měli chybět navíc 3 hráči, co se dnes vykartovali

Reagovat
Didier Drogba

budou chybět Simerský a Husár.Mitrovič naštěstí má 3 žlutý.Nám budou chybět 3 hráči,vám bude chybět 200 milionů....vím,nic moc,ale musel jsem PS:kolik vlastně dlužíte,těch 200 mega jsem jen tak střelil od boku

Reagovat
Liquid

nevím kolik, to neví ani Platil a to ještě nic nezaplatil, ten Šamánek za červenou stop ještě, u Husára tam byla 8 žlutá, ty by byly 2 zápasy out

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vy jste Brno, tak bych se moc nevytahoval penězma, prej jste byli taky navrženi na neudělení licence :-P

Reagovat
Losinho

Cca 110 ENICU, 10 hráčům.

Reagovat
soukup

no a co? myslíš, že bez 3 hráčů jako neposkládáme jedenáctku?

Reagovat
Liquid

no může to být komplikace, ale patří vám to, nemáte hrát jako prasata

Reagovat
soukup

komplikace? já sem jedině rád, že nebude Šamánek nebude hrát Simerskýho zastoupí Rýdel a Husár se taky nějak vyřeší... zápas sem teda neviděl, ale zlomili sme jako někomu nohu nebo proč sme takový prasata? ten zákrok Šamánka totiž žádná prasárna nebyla, docela se i divím, že dostal z fleku červenou

Reagovat
Didier Drogba

hlavně že Seshitky hrajou čistě,to co předváděli v Olomouci byl taky docela humus

Reagovat
Losinho

Tam to byl beton, ale žádné prsárny tam nebyly.

Reagovat
salami

no to byly, ale naštěstí se pak kluci uklidnili (konkrétně to byli myslim Jarolím s Čelůstkou)

Reagovat
Losinho

Nevim, na žádný opravdu unfair zákroky si nepamatuju.

Reagovat
salami

byly to takový ty skluzy podrážkou napřed a volalo to po zranění, nakonec myslim, že Schulmaister musel kvuli jednomu z těch zákroků střídat, na druhou stranu si na jinej takovej podobnej zákrok na jaře nevzpomínám, což vypovídá o tom, že takhle standartně nehrajem

Reagovat
goodbay

Už ted jsem nervozní...Sparta nevyhrála v Teplicích 10 let

Reagovat
Kenneth

Nějak to musíme uhalužit.

Reagovat
goodbay

navíc když se podívám na momentální formu (posledních 5 kol), tak hrajem s 1.,2.,5., 12, a 14) a plzen s 10-14

Reagovat
smazaný uživatel

Však oni zase Teplice nekopnou ani na branku ani vedle a bude to dobrý (Ten loňskej rok jim nikdy neodpustim)

Reagovat
kubys

Záchrana je doma!

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček krásně Po dlouhé době jsem se zašel podívat a stálo to za to Nevíte někdo náhodou jak hrál MFK Havířov s Baníkem Ostrava B? Prej se tam chystal nějaký slovní nebo dokonce fyzický útok na Míru Matušoviče. Já ten zápas bohužel nestihl, i když jsem z Havířova

Reagovat
centos

Fyzický těžko. Baník vyhrál.

Reagovat
kubys

Náhodou, po tom, co ho Junior jen tak jemně zplival, bych se tomu vůbec nedivil.

Reagovat
centos

Co se tam dělo probůh.

Reagovat
kubys

To už bylo proti Benešovu, Matušovič potom úplně přestal na 5min hrát a měl nějaké silácké řeči nebo co. Dnes ještě info nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Pristáš hrál? Taky by mě zajímal ten mladý Brunclík z Hlučína

Reagovat
kubys

0:3

Reagovat
kubys

Z Havu je nás tady nějak moc.

Reagovat
smazaný uživatel

A samý chachaři

Reagovat
smazaný uživatel

a cos čekal?

Reagovat
kubys

Sparťaniiiii voleeee!

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, blbě jsem se narodil

Reagovat
centos

Mají vkus.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 por Baník, Matušovič celý zápas častován vulgarismy na jeho osobu, manželka na hlavní tribuně musela mít radost Jinak o poločase na hřiště vbíhá cca 50 lidí a hrajou fotbal, celý zápas nekoordinovaně odpalováno pyro, v 87. minutě zaházené hřiště stroboskopama...Fízlů na divizi pro srandu po kokot, 3 antony těžkooděnců a snad všichni měšťáci, zase tak špatně na tom nejsou když mají na takové cypoviny ti fízli

Reagovat
smazaný uživatel

bude video?

Reagovat
didosh

Chudák Maty.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno dodat že působil celý zápas podrážděně a kazil co mohl, přičemž vztek si vyléval na sudím.

Reagovat
didosh

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

"Nezůstalo však jen u podpory týmu. Jeden z fanoušků nezvládl hladinu alkoholu a po provokacích strážníka městské policie skončil v péči republikové policie."

...to vyznívá jako by to vyvolala policie

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jako klasika PČR, viděl jsem na vlastní oči jak antony najíždí do lidí a po projetí ještě spolujezdec řidiče si rád bouchne do kolemjdoucího..

Reagovat
smazaný uživatel

tak já doufal v nešťastnou formulaci... chyba

Reagovat
smazaný uživatel

No podívej, pro ty co chodí na fotbal to je klasika a ani jim to nepřijde divné

Reagovat
kubys

Kolik lidí dneska na sektoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím nejsme moc dobrý počtář, ale z hlvní tribuny bych to odhadl na 120-150 kusů

Reagovat
kubys

Ok, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

někdy se až moc snažím doufat v "dobro"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

votroci

Reagovat
smazaný uživatel

Párádní forma, už se těším na příští neděli na Tepláky, pokud bude počasí, bude minimálně 10 000 a borci už hrají na pohodu a konečně to přínáší body a góly

Reagovat
soukup

bod mě překvapil, ale tak my vždycky získáváme body tam, kde to nikdo nečeká aby sme je pak dali každým lulinům, který máme papírově porazit...

penaltu a červenou sem viděl jen teď v BBV, ale ani jedno se dle mě pískat nemuselo, hlavně ta červená teda, mám v živé paměti jak Řepka za podražení zezadu (a to teda horší) nedostal ani kartu a byl z toho velkej skandál

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neni pravda , ted je treba verit v dobry vykon Teplic jinak uz to vidim dost blede , tohle muze Plzen poznamenat , a pak staci jedina ztrata a je konec

Reagovat
smazaný uživatel

konečně výhra

Reagovat
smazaný uživatel

2500 lidí na Bazalech a 1800 v Brně. To je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

A 1500 v Boleslavi, to už je na blití

Reagovat
soukup

jo ta Bolka mě překvapila, měl sem za to, že tam chodí tak ty 3 tisíce automaticky

Reagovat
didosh

To je shitt ty návštěvy!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Trapné návštěvy. Kdyby hráli o titul, tak má takový Baník aspon 15.

Reagovat
centos

To jsme hráli loni a jak to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda, ta vaše návštěva na zápas v předposledním v podstatě skoro rozhodujícím zápase byla hodně slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to bylo o chlub lepší jen, dneska bohužel nepřispělo počasí, jelikžo neustále chcalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi nějak nesedí k tý vaší hymně...

Reagovat
centos

To tu dlouho nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

že?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nefandím Baníku. Jsem ten příspěvek nepochopil, vysvětlit prosím

Reagovat
soukup

je to hnus, ale tak není se čemu divit, dyť nikdo vůbec neví co se v klubu děje, ani třeba proč nám nechcou dát licencu, kolujou akorát takový ty povídačky, ke kterým se samozřejmě nikdo kompetentní nevyjádří, ty co na ten fotbal přijdou zmlátí ochranka...

Reagovat
slavik38

OT: ze sparťanského fóra od důvěryhodné osoby, která často přispívá pravdivými informacemi ze zákulisí klubu "Byly tu dnes otázky,dotazy a spekulace že možná nastoupí v Teplicích.Tak to v žádném případě nehrozí.Nikdo neví kde Zeman je! Na treninky nechodí,s nikým nekomunikuje a telefony nezvedá..!!"

Reagovat
centos

Takže se už ztrácí funkcionáři i hráči.

Reagovat
didosh

Cože,tak to je mazec,když se to děje i v první lize já to dělal ve třetí a dostal jsem takovou pokutu že jsem se málem pos*ral ale horší bylo když jsem se měl vidět se spoluhráči a hlavně s trenérem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to děje už dýl... Třeba takhle přestoupil od nás Hušek do Sparty... nikde nebyl, na trénincíh, nebral telefony a najednou na Spartě a přestupuje

Reagovat
twerp

A já ho měl tak rád. Talentu měl tolik, že by se jednou uchytil ve velkoklubu kdyby makal. Každopádně jestli je to pravda, tak rozvázat smlouvu a ať si de klidně do Realu podávat míče.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Realu už málem skončil...

Reagovat
twerp

Já vím a proto jsem to napsal. Měl hrát za Real B. Nabídli tuším 20 mega, což Sparta samozřejmě neakceptovala. A od té doby to prý fláká. Což potvrdil i Dovlalil. Byl hostem u Karla Šípa a prý jeden fotbalista s iniciály M. Z. kašlal na školu(měl si upravit sešit) a tak ho učitelka nepustila na nějaký šampionát.

Reagovat
smazaný uživatel

mu ta 2. španělská nějak moc stoupla do hlavy...

Reagovat
twerp

Bohužel asi jo. Obecně mi příjde, že fotbalisty máme pořád na úrovni Nedvěd, Poborský, Šmicr. Jen tam chybí pokora, vůle a odhodlání. Jinak si nedovedu moc dobře představit, že z tolika talentů se neuchytil skoro nikdo. A taky je to trošku tím, že se ven nechodí už jen přes Spartu.

Reagovat
Losinho

Nepodtrhával Komenskýho.

Reagovat
AjaxFans

Takže "druhý" Šimák?Máte čuch Ještě že tak,že ti mladí neblbnou jen u nás

Reagovat
didosh

Celkem jsem čekal že Zbrojovka neprohraje!!!!!Měl jsem vsanou 10...

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsou dneska bomby. Já už sparťanské ambice odepsal, ale Plzeň ten titul nejspíš nechce. Navzdory tomu všemu, co se pro ten titul Plzně dělá ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaký slovácký ogar jako chachar Bedřich že?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ač fans Slovácka, tak je to hrozně směšné, ale trapné zároveň. Když sem to četl v novinách, tak sem se jenom modlil, ať se to nedostane ven...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mě od našich "chuligánů" vůbec nepřekvapuje, takhle se ztrapnit! zas byli oba na sračky asi

Reagovat
smazaný uživatel

ty tomu jako věříš? já myslím že to je zase akorát vycucané z prstu - a ty fatka co tam jsou nejsou těžké dohledat na fórech

Reagovat
smazaný uživatel

já je oba znám, ty fotky jsou pravé, k smíchu že?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli to je opravdu pravda je to k smíchu Je smutné kam až to ta scéna dopracovala - už jste si pomalu dělali dobré jméno (v ULTRAS samozřejmě, to Vám i zůstane, ale po této stránce to asi je běh na dlouhou trať jestli vůbec doběhnete do cíle

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto směru je tu situace tristní, navíc po takových článcích nás nikdo ani brát vážně nemůže. Zas před 2 lety tu nebyl nikdo řekněme radikální, teď něco málo

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, přátelství se Zlínem? Já myslel, že tam je spíš nenávist

Reagovat
smazaný uživatel

napíšu na fb, tady ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to klidně napišu tady, mladši generace to neciti tak jak stari kteri jsou samozrejme pro kosu mezi Gotyšem a UH.. Kdežto dnešní mladí maji spolu dobre vztahy a tak to potom vypada..Muj nazor podle toho co jsme mel moznost cist.

Reagovat
smazaný uživatel

tak přesně tohle jsem ted psal trevorovi na fb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč takove duvernosti o veceh jenz jsou zajimajicim se lidem vseobecne znamy?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zajímající lidé to ví, nezajímající to vědět nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

ale co tak teď čtu, Zlíňákům to není moc příjemný, že se to dostalo ven. Sem zvědav, co na to Libor

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

posláno: 1. květen 2011 12:56

ten jejich clovek je opravdovej - Libor je organizačním mozkem slováckých chuligánů, to on většinou domlouvá „fighty“ s nepřáteli.¨

Tak už je to i na hooligans tak čtu

Reagovat
smazaný uživatel

a Zlíňáci vyhlašují BOJ a Libor uteče ke kamarádům do Senice (či Ruchu Chorzow?)

Reagovat
AjaxFans

Tak z Trenčína bylo taky pár rádikálů,né?

Reagovat
kubys

Hned první věta je uzemňující.

Reagovat
smazaný uživatel

BRNOOO BRNOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Já si snad protřu oči, my jsme vyhráli! Tajně jsem doufal, že se právě Jirka Valenta prosadí a ono jo! Klucíi, díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem nevěřil, prvně jsem myslel, že mají na teletextu chybu

Reagovat
smazaný uživatel

já nakonec nestihl ten vlak, to mě mrzí, že jsem tam nejel, ale ted sleduj, na jakých výjezdech jsem chyběl, v Příbrami, v Boleslavi a v Olomouci a máme 9 bodů z nich!

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně záchrana je skoro jistá, tak je to podička.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys přestat jezdit, jestli tomu tak je

Reagovat
smazaný uživatel

je tomu tak, přestávám jezdit!

Reagovat
smazaný uživatel

zase nemusíme vyhrát titul, no i když

Reagovat
smazaný uživatel

tak já někam pojedu, stejně by nás pak poslední kolo na Spartě zařízli aj se mnou

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak tam se potkáme

Reagovat
Losinho

Výborně chlapci!

Nejlepší na place byla trojka Trubila, Pospěch, Černý. Hra krásná, několik spálenejch šancí, 2 tyčky...Ústí mohlo dostat bůra, i když taky mělo nějaký šance, herně od nich ale slabota. Z Edenu na jaře nedobytná tvrz, tak to má být. Teď důležitý zápas se Sigmou, chce to dát gól a neinkasovat, to je jasné.

Reagovat
Kenneth

Nedobytná tvrz.

Reagovat
Losinho

Na jaře jo. 1:1 Brno, 4:1 Teplice, 0:0 Hradec, 2:0 Slovácko, 1:0 Teplice, 3:0 Ústí. V naší situaci nádhera.

Reagovat
soukup

ta remíza mě ještě teď hrozně štve, protože si myslím, že by pak naše jaro vypadalo o dost jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Prospero bude zuřit

Reagovat
Didier Drogba

tak Slovácko,když už jste zachránění,tak v příštím kole klopýtnout,jo?Nebude to zadarmo samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že tenhle zápas nikdo ze Slovácka nevypustí z pochopitelných důvodů, kdy Brno bylo iniciátorem korupční aféry Synotu

Reagovat
soukup

fakt? to ani nevím a hlavně bych to nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

jj sice se furt říkalo, že Praha atd., ale zasvěcení ví, že Brno

Reagovat
AjaxFans

Taky nevím,ale snad Brno sešup

Reagovat
smazaný uživatel

Straka táhne Arku k záchraně koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

je tomu tak, Arka musí zůstat v lize jednoznačně!

Reagovat
smazaný uživatel

Cracovia spadne což je škoda,ale kdo druhý ? Bytom? Jinak jak to,že je Lechia tak vysoko?

Reagovat
smazaný uživatel

Cracovia bohužel spadne, kdyby měly spadnout obě družby Lechu, tak by to bylo zlé, věřím v to, že Straka je zachrání a pujde Bytom! Lechia tak vysoko? netuším, proč, ta liga se tento rok zbláznila

Reagovat
smazaný uživatel

Gdyne je společně s Chrozowem a Zabrze ve slezksém trojměstí? Nebo si to pletu? A omlouvám se,že sem to špatně napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Gliwice, Zabrze, Chorzow, Katowice, Myslowice..

Reagovat
smazaný uživatel

Gdyně je přístavní město

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem si to popletl,ale vím,že si mi to říkal. Chorzow a Zabrze sem věděl určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Gdyně je uplně někde jinde. Gdyně, Gdaňsk, Štětín

Reagovat
smazaný uživatel

V kolikaty lize je teď Štětín?

Reagovat
smazaný uživatel

v první lize

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co to je za tým jak jeho chuligána vyhodila ta ženská z vlaku?

Reagovat
smazaný uživatel

Však byl z Pogonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se mi to všechno mele dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem Pogon má družbu s Legií

Reagovat
smazaný uživatel

A s kým eště má Legia družbu ? Jinak jak vůbec taková družba vzniká? Já ani trev to nevíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Legia už s nikým, jediná polská je s Pogonem, v zahraničí má Legia družbu s Juventusem a Den Haagem. Družba? Tak začíná to vždycky nějakou sympatií jednoho mužstva ke druhému, pak malé vzájemné kontakty mezi pár lidma, jak se to pak dohodne definitivně to taky netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Štětín je ve druhé nejvyšší soutěži

Reagovat
smazaný uživatel

neboli První Polská liga

Reagovat
smazaný uživatel

velice správně

Reagovat
smazaný uživatel

řekněme, že je "trošičku" dál, jen o pár stovek kilometrů

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta Wisla, jaké jsou poslední výsledky?

Reagovat
smazaný uživatel

no, včera, co vím, tak prohrávali během zápasu s Gornikem Zabrze ale nevím, jak to dopadlo. Jinak je první, no

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 rupli.

Reagovat
smazaný uživatel

No to vám určitě moc radost nedělá viď? kdo je druhý? a co ten váš Lech?

Reagovat
smazaný uživatel

to nám právě radost dělá, když prohraje Wisla, Lech je pořád na dostřel třetímu místu, je to tam neskutečně našlapané! Důležité bude ale vyhrát pohár, je ve finále s Legií

Reagovat
smazaný uživatel

co sem se včera díval, tak mezi třetím místem a dvanáctým je rozdíl tří bodů, to je drsný

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Francouzká liga.

Jinak: http://www.eurofotbal.cz/clanky/stetin-prepisuje-historii-30871/ tohle je hukot

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je stará známá věc, však sem ti o tom říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,proto sem to sem hodil škoda,že tady není víc ty přestupový politiky rád bych se na to koukl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel to první místo

Reagovat
smazaný uživatel

prohrála s Gornikem, ale Jaga prohrála taky, takže furt o 4 body

Reagovat
Losinho

Včera prohra 0:2 s Gornikem.

Reagovat
Losinho

Vysoko...liga je vyrovnaná, klidně může nakonec skončit dvanáctá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám,že Legia nakonec to 3. místo urve. Musíme

Reagovat
Losinho

Tak já věřim stále Lechu, i když poslední zápasy bída, a taky by mohla Jaga vyfouknout titul Wisle.

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám, že Lech. A nebo ať je Legia kldině třetí, ale Lech musí vyhrát pohár

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole, teď zase prohra, hrají šíleně

Reagovat
smazaný uživatel

Wroclaw je taky nějak vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Wroclaw má vcelku solidní kádr, těm se až tak nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Chorzów má asi taky navíc. Aspon po minuly sezoně jak koukám na tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

jako podle mě tam celou soutěž kvalitativně převyšuje jenom Wisla, zbytek klidně může skončit od 2. do 16. místa, s tím, že Legia a Lech by měli taky mít o něco větší kvalitu než mají ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám,že Wisle se taky povedla přestupová politika i když sem jim nevěřil po tom co prodali Brozkowi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to rozhodně, třeba Genkov byl vynikající kup

Reagovat
smazaný uživatel

On i Parejko a Jaliens taky. Jinak Jirsák hraje pravidlně?

Reagovat
smazaný uživatel

ted ano, dřív nehrával, ale jako první vždycky střída ze hřiště momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

60. minuta, jeho magické číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáček. Pamatuju si jak se vsadil o tu večeři. Jinak slyšel sem,že Rudnvs asi odejde nebude to po 2. za 2 sezony s Lewandowskim zase ztráta o nejlepšího kanonýra? Přijde mi to trochu hloupý,ale pokud vám za něj daj opravdu 5 mil euro tak to stojí za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudnevs je skutečně výjimečný hráč na polskou ligu, uvidíme, podle mě ho udrží eště půlrok minimálně

Reagovat
Losinho

To by bylo hodně špatný, kdyby měl odejít. Náhrada za něj není ani zdaleka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím estli ho udrží stejně jako Roba,který šel aspoň k nám. Byl to dobrý kauf i když toho dost zahodí. Náhrada by určitě byla,ale v polské lize ne.

Reagovat
Losinho

Celkem jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bráchové Brožkovi už tam nejsou? Néééé Kam šli?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Trabzonsporu Pawel dal dneska gol.

Reagovat
doNny

do WKS vstoupil silný investor, jeden z nejbohatších lidí v Polsku a chce Slask v pohárech, tomu odpovídá i stavba nového stadionu pro tuším 42-45 000 lidí. Kádr byl docela solidně posilněn před sezónou, kdy tam přišel i nějaký brazilský šutér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To Euro dělá divy. Kéž by něco takového bylo u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak stavbu stadionu sponzoruje i město, kvůli Euru, ne?

Reagovat
doNny

jojo, to taky, ale takový ten "plán" udělat z WKS velkoklub přišel právě od toho investora

Reagovat
smazaný uživatel

Jebać (L)egie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marné Legia je asi tak oblíbená jako Sparta (čti vřed v prdeli)..

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám,že fandím samým oblíbeným klubům. Legia,Sparta,BVB,Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo, kromě toho BVB a nich snad nic nesympatického není

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nefandíš Schalke tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je Schalke u prdele, stejně jako celá liga jediné co na ní sleduju jsou sestřihy z fandění

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fanoušky máme suveréně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Pozoruju že slova my, máme používáš na Legii, BVB, Spartu a asi i Chelsea (to jsem ještě neviděl) Ty jsi nejspíš hodně rozpolcená osobnost

Reagovat
smazaný uživatel

My jako fanoušci toho týmu přijde mi to divný neříkat to zvy. Jinak ne rozpolecná osobnost opravdu nejsem

Reagovat
božský John

Fakt ne? Filipova mámo,Misamiso, superfrankie ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.

Reagovat
božský John

....filipe,hudynho,fazo......

Reagovat
božský John

....filipe,hudynho,fazo......

Reagovat
smazaný uživatel

první liga je taková "suchá", vetší sranda je ve druhý a ještě větší ve třetí německý

Reagovat
smazaný uživatel

To říkáš kvůli Dynamu.

Reagovat
smazaný uživatel

nejenom kvůli DD. Viděls Fortunu Dusseldorf? Viděls Lokomotiv Leipzig? Hansu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hansu jo. Lokomotivu ne. O Fortuně si mi říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra musím ti najít to z ty 10. ligy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/NOFV-Oberliga_S%C3%BCd... To ale není desátá liga ale pátá

Reagovat
smazaný uživatel

Zrada Jinak Dresden to před 10 lety vyhrál ? Jak to,že byli tak nízko?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším, tak detailně je zas nesleduju, ani historii

Reagovat
smazaný uživatel

Já se moc v Německu nevyznám, akorát sleduju Dynamo Dresden ve třetí lize, protože svého času lezli do prdele Baníku a GieKSe

Reagovat
smazaný uživatel

a vytvořily velkou vlajku s motivem GKS, FCB a DD. A tím to haslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tý jo sem rozjel docela dlouhý vlákno.

Reagovat
smazaný uživatel

Straka táhne Arku k záchraně koukám.

Reagovat
salami

Slavia dneska parádní výkon, Pospěch zase řádil, co byste za něj v Brně dali soukupe, tolik golů, co dal on nedalo Brno ani za celý jaro Vyzdvihnul bych taky věčně kritizovanýo Lukáše Jarolíma, kterej hraje celý jaro dobře a dneska to hrál tak trochu alá Xavi

Reagovat
Losinho

Reagovat
soukup

teď je otázka, jestli by stejně jak hraje u vás hrál i u nás, což se vsadím, že ani omylem, ani by nedostal šanci a ani by ji dostat nechtěl, obě strany si chtěli jít do nejvíc z očí

Reagovat
salami

tak já samozřejmě vim, že by to nešlo, jenom vás popichuju za to, jak jste se smáli, že k nám jde vožrala a že ten nás určitě vytrhne a ono je to najednou takhle, brněnskejmh posměváčkům (alespon pro zatim) zbejvaj oči jenom pro pláč a musej pozorovat, jak to Zbyněk pálí zatimco v Brně řádí ostrostřelec Došek

Reagovat
Losinho

Hlavně když soukup psal, že Zbyňďa by byl v Brně až čtvrtej (?) útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne SKS , navsteva na to ze je nedele a pomerne dobry pocasi mohla byt lepsi , na druhou stranu hralo se s Ustim takze to neni spatne cislo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak FCS je zachráněno :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme rád - moc rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád Vaše město, dobrou řeku k plavání, dobré víno a dobrou louku nad stadionem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Furt tu ligu můžem vyhrát !

Reagovat
smazaný uživatel

na Playstationu?

Reagovat
božský John

Tam jsem jí vyhrál s Gablonz už tolikrát

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, mě z Baníku po půl roce vyhodily

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

OT, když jsme nakousli ten pochod... http://www.ct24.cz/regionalni/brno/122655-radikalove-prosli-brnem-stretum-policie-zabranila/ ... Mě by opravdu zajímaly ty nápisy na tričkách

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej byl Vandas, jak upozornil na ty střelné zbraně, co si fízlové nedávno koupili

Reagovat
Luc-Luc

skoda, ze tam v prvni pulce Slovacku neco nespadlo, tech sanci tam bylo dost...palec nahoru fanouskum slovacka, to byl paradni support

Reagovat
smazaný uživatel

tak údajně to nebyl výjezd jara, ale výjezd století a nejlepší výjezd všech dob. Kurňa mrzí mě, že jsem to nakonec kvůli práci nestihl, ale hlavně že jsme vyhráli!

Reagovat
smazaný uživatel

jinak čtu na vašem webu samou chválu na naše fans, že byli slyšet na hony daleko. tohle mě mrzí kruci, tam jsem měl být!

Reagovat
smazaný uživatel

co vidím videa, tak mě to neskutečně mrzí, že jsem nebyl, kor na tom nádraží supr

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

No, moc pěkný. Co si o sobě kurva myslí? Cyklon B na tyhle násilnický náckovský hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

jak mu jí tam ta svině bezdůvodně natáhne

Reagovat
AjaxFans

To je konec snima.Větší pravděpodobnost napadení od nich,než od chuligánů.

Reagovat
doNny

pro FCB: je termín neděle 10.15 pro vaší juniorku vždy pevně stanoven nebo může dojít k posunutí na jiný termín, a kde hrajete? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by se hrát ve Vřesině v neděli 10:15, ale kvůli bezpečnosti se ted s Opavou bude hrát asi někde jinde pravděpodobně na Bazalech.

Reagovat
centos

Reagovat
doNny

díky , právě mi o ten zápas jde

Reagovat
smazaný uživatel

A nic se nezměnilo. Furt ta samá písnička, jako minulý sezony. Proč musí moravský týmy zachraňovat vždycky Sigma? Nejdřív prodanej zápas v Brně, následně to samý proti Slovácku. Nepochybuju, že zachráněný Slovácko v příštím kole "nečekaně" prohraje s Brnem a opět bude naše zásluha, že se někdo zachránil. Může mi někdo říct, proč to Sigma dělá??? Já s tím naprosto nesouhlasím, tvrdě to odsuzuju a ještě 1 takovej zápas a můžu se na to vysrat a budu chodit radši na hokej. Kdo byl na fotbale, tak ví, o čem mluvím, kdo nebyl, stejně by nevěřil.

Jinak velkej palec nahoru pro fanoušky Slovácka. Podle očekávání jsme byli v hledišti naprosto bez šancí a bylo mi z toho hooodně smutno. Momentálně mám chuť se na nějaký fandění Sigmě úplně vysrat a radši dělat něco důležitějšího. Tenhle zápas byl totální zklamání po všech stránkách.

Aspoň že Slováci byli solidární a hokejem mi celkem výrazně zvedli náladu.

Reagovat
soukup

no bóže, já bych si to s váma klidně vyměnil, abyste taky jednou byli ti zachraňovaní a Zbrojovka ti zachránci, byla by to pohodlnější situace než ve které teď sme

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já vám to přeju a všechno. A vím, že nám by ty 3 body dnes asi k ničemu nebyly. Ale....nevím, prostě mě takový věci štvou. Když lidi na naše stránky v týdnu psali, že jedna paní povídala, že vyhraje Slovácko, tak jsem se jim jen smál, dnes lituju, že jsem nebyl líp informovanej a mohl jsem se radši dívat v hospodě na hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

my Brno porazíme!

Reagovat
smazaný uživatel

No svým způsobem v to doufám. Protože pokud vyhraje Brno, tak má důvěra v čistotu fotbalu klesne opět hodně nízko.

Reagovat
soukup

jo ty řeči jedna paní povídala se ale aspoň u nás píšou úplně automaticky a procento kdy vyjdou a nevyjdou je 50 na 50

Reagovat
smazaný uživatel

U nás jsem to četl poprvé v sezoně a vlastně vůbec za posledních pár let, od doby, co je liga bez Zlína, to se taky psávalo a taky to vycházelo.

Reagovat
soukup

no u nás se píše o moravské pomoci proti které stojí česká pomoc a navzájem se snaží si pomáhat a potápět ty druhý, ale že by to moc vycházelo se mi nezdá, jako statistiky si nedělám, ale v takovou kovbojku nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ty víš, jak se ten fotbal v zákulisí hraje. Já si vždycky vzpomenu na naše legendární výjezdy do Zlína, kdy jsme hráli o poháry, oni o záchranu a vždycky to nějak na 1:0 ušmudlali. Tehdy jsem tomu zas tak nerozuměl a vždycky jsem myslel, že mě jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden postřeh ke hře jednotlivců: Výkon pana Pavla Šultese v dnešním zápase byl pro mě nejhorším výkonem fotbalového profesionála, jaký jsem za celý svůj život viděl. A to mám za sebou sezóny s mágem Lovásikem a kanonýrem Rojkou.

A na Drobisze škoda slov, nakopat do prdele, vyházet skříňku, říct sbohem a Blaha do kasy!

Reagovat
sosna

No nevím, těm kecům o vypuštěnym zápase nevěřím, nebo spíš nechci věřit. Slovácko by se zachránilo bez problémů i kdyby u nás prohrálo. Výkon byl včera o sto procent horší jak na Spartě, hráčům nevycházela kombinace a všude byli o krok později. Hlavně jsme ale opět vyhořeli v koncovce, to je neskutečné utrpení. Když vezmu poslední tři zápasy a vynechám tu Ordžiho hlavičku v Jablonci tak mi vychází tak 10 neproměněných gólovek. Góly nepřichází, hráči jsou nervózní, začínají kazit a už se to veze...Co se týká Šultése, tak všichni víme, že je to jen stín toho hráče z loňska. Je těžce z formy. Horší výkon ale podal Doležal, kterej nemá místo v základu a když dostane šanci tak nepředvede zhola nic. A Peťa Drobisz - to je evergreen. V první půlce chytil gólovku, ale od trenéra by měl dostat přísný zákaz vycházení z malého vápna. Ten když vyběhne, tak je to průser jak hrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Estli fakt koupíme toho Vidličku tak to teda

Reagovat
smazaný uživatel

no, aspoň, že to zůstalo při starym...

...teď v úterý snad vyhraje Kroměříž, aby se Bolka tak nějak soustředila na odvetu a šetřila se proti Plzni

Reagovat
Aldeano

Boleslav se snad nebude muset na Kroměříž šetřit

Reagovat
smazaný uživatel

když Kroměříž překvapí v 1. zápase...

Reagovat
božský John

A dostane míň jak pět branek ....

Reagovat
$dolar$

Bolka hraje posledni zapasy priserne, klidne muze Kromeriz prekvapit a remizovat

Reagovat
božský John

Jak to tak vypadá, tak z tech 4 zápasů, co nám zbejvaj

Baník D

Bolka V

Slávka D

Brno V

bude Bolka asi nejsnadnější

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Tak teď už je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Lepší photoshop by tam nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

horší sport než tenhle estrádní cirkus snad bejt nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Nevoní ti hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

totálně. Šílená estráda a cirkus k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

No já ho pár let hrál, ale teď se nemůže chytat u mně na fotbal, ale rád někdy kouknu. Nejvíce na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim. Nesleduju to, tohle mi poslal kamarád. Ani nevim s kym Němci hráli, jestli s Kanadou nebo Ruskem, že je to takovej boom

Reagovat
božský John

Se Slovákama, který zaplaťpámbu porazili a Rusáky taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry...reakce na trevora

Reagovat
Losinho

Vždyť jo...

Reagovat
centos

Reagovat
Shevchenko

Já se s tebe jednou poseru... Po kolikáté už?

Reagovat
smazaný uživatel

dyť si reagoval správně

Reagovat
Losinho

Reagovat
M0rb1D4S

Tak jeden bodík do tipovačky sem dneska získal

Reagovat
$dolar$

Ale nasere to, kdyby Teplice udrzeli, tak uz mohla Plzen prohrat i 2x, takhle furt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Plzeň už dávno mohla mít titul v kapse. Může si za to sama.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcou titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší teď budou kecy typu: Liga za pohár Bolka nám to pustí. Stejně nám to dneska mohly pustit Teplice.

Reagovat
$dolar$

Mohla, ale hrajeme o titul poprve, tak se to da omluvit

Reagovat
Kenneth

Docela smutný že vás k tomu titulu táhnout rozhodčí a stejně chcete něco omlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci rejpat,ale taky sme teď měli v závěru kopat penaltu a i Karoch jí viděl jen tak mimochodem. Ovšem i to nic nemění na situaci,že Plzeň zbytečně ztartí v poslední minutě zápas se Slavií nedokáže porazit Brno a výmluva na to,že hrajete poprvé o titul,když máte takhle věkově starý a vyspělý kádr je opravdu chabá

Reagovat
$dolar$

Kdo z tech hracu opravdu hral o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Horvy,Limba,Petržela,Rezek,Kolář atd.

Reagovat
$dolar$

Limba nehral, Petrzela uz tuplem ne, a Rezek taky nehral a zadny atd. neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek ve Spartě hrál o titul v sezoně 06/07.

Limberský taky ve Spartě 07/08.

Petržela taky 58 minut v 07/08.

Kolař taky v 06/07,07/08

On i ten Bystroň v Baníku 03/04 odkopla 25 zápasů

Reagovat
$dolar$

Ja vim, ze byli v kadru, ale ani jeden z nich nehral (akorat ten Kolar)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,ale zažili tu atmošku a to se počítá ne ?

Reagovat
Kenneth

Proč na mě reaguješ jako bych fandil Plzni?

Reagovat
$dolar$

Jo aha

Reagovat
Kenneth

Všechno co k tomu dodáš?

Reagovat
božský John

Ale notak, filipova mámo, už toho nech ...

Reagovat
Kenneth

filipova mámo? Neměl by si chodit opilý na internet.

Reagovat
božský John

Takže Ty nejseš superfrankieho fake účet?

Reagovat
Kenneth

Ten byl ze slabšího soudku.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí se zase předvedl. Sparta v závěru simuluje penaltu ve vápně, on dělá jako že nevidí, žádná karta. Pak nenechá Teplice vystřídat, sparťani to samé. Hráče Teplic leží na zemi, oni dělají jako že nevidí... jak typické pro tenhle klub. Sparta získala nezaslouženě bod a i když je o titulu už dávno rozhodnuto, tak opět Spartu tlačí alespoň k tomu druhému místu. Hnus

Reagovat
twerp

Nechcete si udělat svůj web? Třebas www.zasrsparta.cz www.rumuni.cz nebo www.repkajegej.cz a tam si jít psát, jak je svět nespravedlivý a jak se píská jenom pro Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, díky. Máš zajímavé nápady, nerad bych ti ukradl tak plodnou myšlenku. A nemusíš mi vykat, zase tak starej nejsem.

Reagovat
twerp

No de vidět, že zas tak starej nejsi

Reagovat
Liquid

axiss má naprostou pravdu, otevři oči

Reagovat
twerp

Až mi tady napíše jediný člověk, kterého si vážím a je objektivní, že má Axiss ve všem pravdu(a bude to myslet vážně), tak si klidně změním nick na jaký budeš chtít. Víc ti k tomu nemám co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další konspirační teorie, jak každej spartu někam tlačí, to može napsat akorát uplně vykramovanej člověk...

Reagovat
twerp

Co na to říct.. jak sme si nezasloužili vyhrát proti Olomouci, tak sme si nezasloužili jenom bod proti Teplicím. Jak záludný umí být fotbalový Bůh.

Reagovat
Didier Drogba

to jsem rád,nerad bych,aby kvůli nám Plzeň nezískala titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Nápodobně.

Reagovat
$dolar$

Ja bych byl rad, kdyby vam ten bodik z naseho zapasu pomohl k zachrane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz se tu sakra dohodnete koho k tomu titulu ty rozhodci vlastne tlacej jedni tvrdej Spartu druhy Plzen to je pak clovek z toho zmatenej

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevím, ale Spartu evidentně ne.

Reagovat
stas87

obi dvoch,je to nechutne a degraduje tu ligu..to je to smutne,ale tak je to vzdycky,od 22 ci 23 kola sa zacnu robit chyby rozhodcov,aj v prospech sparty ci plzne..kto ma potom verit ze je ta liga regulerna?

Reagovat
Losinho

Reagovat
Liquid

právě že Spartu evidentně jo, zase foukl nesmyslnou penaltu pro Spartu, drží se tam vzájemně a lehce, pak zraněnej ležící Mahmutovič a rozhodčí to vidí a nechá schválně Spartu aby mohla skórovat

Reagovat
Kenneth

Ty se radši starej o to jaktože vám uznali gol který nebyl a jaktože jste dai fíka z ofsajdu než tu začneš rozumovat.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmyslnou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmyslnou penaltu?? co se člověk ještě nedoví....

Reagovat
smazaný uživatel

Éééé poznámečka ty bys to v týhle situaci sportovně zakop?

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka... každý slušný hráč/klub by tohle automaticky zakopl a ani by o tom nepřemýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut před koncem prohráváš o gol a můžeš stáhnout 2 body na lídra? Já bych to teda nezakop jen ať se válí.

Reagovat
Kenneth

Axiss je místní bavič,tím si nelámej hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Axiss je americká heavy metalová kapela.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jojo já vím. Sice je neposlouchám,ale znám.

Reagovat
goodbay

viz petržela a následně vítěznej gol v liberci....

Reagovat
božský John

Talčej oba, proto jsme až třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
Losinho

Tlačej všech 9...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se nám to množí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zaberem, musíte si to pohlídat

Reagovat
Kenneth

Remíza ale nasere jako blázen, Plzen ztratí jak v Teplicích tak v Olmíku. Po dnešku jsme jí mohli psychicky zbořit,co se dá dělat, doufám jen že Horváth si už do konce ligy nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls náš zápas se Slováckem? Plzeň nás přejede rozdílem třídy.

Reagovat
Aldeano

ALe na Plzeň se víc hecne

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Pro Spartu ne. Třetí místo už je utopie, jestli budem postupovat v poháru, tak za nás budou hrát junioři a opory budou zachraňovat béčko. Jestli Plzeň nebudě mět jistý titul, tak si uhraje co potřebuje. Jestli jo, tak je to jedno a asi vyhrajem.

Reagovat
Kenneth

Pro mě jste eso v rukávu,už před jarem jsem to říkal že to bude rozhodující,snad se hecnete.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma je momentálně naopak jedním z nejsnadnějších soust v lize a pokud podle mých očekávání nasadíme mladíky, tak můžeme dostat pěkně naloženo.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám v Janotku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Sligo 3 - 0 Derry City - Sligo dvě penalty a jedna červená, Derry City tři červené. To je alespoň zápas, ne jak ta jednopenaltová nuda v Teplicách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu ze to jsou rovnou redky , tak to mohli by taky nejaci hraci z lavicky , jednou sem se taky tomu divil ale na livescore je taky uvadej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen by mě ještě zajímalo k tomu nepostavení Vidličky a Vachouška jestli je fakt dobrý nepostavit hráče normálně ze základu údajně kvůli tomu že by mohli spartě pomoct místo toho na beka vondryse, kterej je jasně ofenzivní a říct že je to aby zápas nebyl ovlivněnej... tak nevim v čem je lepší ty dva kvalitní hráče nepostavit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak estli fakt koupíme Vidličku .....

Reagovat
goodbay

to tam říkali, že má jít do Sparty....

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že to je kachna.

Reagovat
salami

Vidlička je sympaták, do Sparty se nehodí, navíc se mi hodí do Slavie k Vomáčkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po delsi dobe zase na vyjezdu, byly to teda poradny nervy...

Nejdriv k atmosce - jeste jsem nezazil aby jakykoli tym mel dva kotle, Teplice toto dokazali a nebyt moderatora zapasu, tak by snad ani jednou za zapas nezafandili, opravdu trapne 6 000 divaku na Spartu???a to zvlast kdyz z toho jeste tak 1 500 bylo spartanu???ttak krasny stadion pro tak chabe diky

Ke hre. Vsechno dnes rozhodly dve veci - minely Zitky a Repy a spalovani sanci. To se opravdu nevidi co jsme dneska vsechno spalili, skoda, mohlo to byt uz jen o dva body, takhle je to porad o 4 a situace se tim pro nas zhorsuje

K rozhodcimu - vazne komediant. Nebudu komentovat ten marias a spoustu faulu naopak nepotrestanych, prvni penalta nevim, z tribuny se mi zdala jasna, ale ze pry nebyla tak asi ne, ale o to vic mela byt ta druha, ta byla naprosto evidentni a on ji nefoukne, nechapu. Mit na sobe plzensky dresy, kopali bychom minimalne 3...

Reagovat
centos

Sparta holt netáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív v Teplicích chodilo na zápasy se Spartou hodně lidí. Některé zápasy byly snad i vyprodané. Třeba ten, jak se Tomáš Řepka a Martin Abraham mírně rozčílili . Včera tam moc lidu nebylo. A klub si určitě nějaké ty diváky navíc vymyslel.

Reagovat
centos

U nás taky na Spartu chodilo dřív hodně lidí. Teď osm. A to si klub určitě nějaké diváky vymyslel. Sparta holt netáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň vybízí bafuňáře k tvůrčí činnosti.

Reagovat
goodbay

Když to tak vemu, co chce ta Plzen v pohárech uhrát, vždyt budou rádi, když se dostanou přes 3. předkolo. Aby, pak zase nebyly kecy tipu, že se soustředí na ligu atd, až vypadnou....

Reagovat
salami

ted s nima mávaj nervy, v evropskejch pohárech budou za outsdiery a bude se jim hrát daleko líp

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná ztráta v Teplicích. Obě inkasované branky nemusely být (zjištěno až po shlédnutí záznamu ). Ale v titul věřím i nadále. Prostě to urvem. Pokud jde o atmosféru...přišlo mi, že jsme nevyužili potenciál slušného počtu fanoušků (cca 800, možná víc). Někteří lidé by se měli zamyslet, jestli chtějí fandit nebo sledovat fotbal. Některé chorály zněly velmi dobře, jen by to chtělo držet chorál třeba pět minut, jako se to povedlo u Sparta Praha šampión (byť ne v plném počtu). Mmch. až v půlce druhého poločasu jsem zjistil, že místo Blažka chytá Zítka .

Reagovat
salami

a to se tolik snažil získat pozornost

Reagovat
smazaný uživatel

No v prvním poločase byl moc daleko, abych ho poznal. A část druhého poločasu jsem našeho brankáře (a nejen jeho) nějak nevmínal. Musím říct, že to byl docela šok. Marty filozofoval, že Blažka dokonce o poločase vystřídal .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A málem bych zapomněl. Gratuluji Andreji Kerićovi k první brance v rudém dresu. Jen houšť. Áááándrej Kerić!!! Áááándrej Kerić!!! Áááándrej Kerić!!!

Reagovat
smazaný uživatel

DoNny: konečně to mám ten text toho chorálu: Dla nas ten klub.

Jest niczym bóg.

Kochamy go.

Śląsk Wrocław, gool.

Reagovat
smazaný uživatel

máš to někde na trubce?

Reagovat
doNny

, no já se stydím, protože poslední dobou poslouchám chul.rap Slasku a podívejme se, jaký je název písničky http://www.youtube.com/watch?v=svCnYGMdOGY (1:06-1:16)

Reagovat
smazaný uživatel

polský hip hop v tomto odvětví je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ten chuligánský rap není zas v tolika zemích populární, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Polsko, Srbsko, Slováci mají taky něco dobrého, Rusko. Spíš ten východní blok a něco málo z Balkánu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku je rap obecně populární. A to mi řekni, to rapují dejme tomu chuligáni Slovanu Bratislava, jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

ti si dělaj svůj Hard BaSS mají už dva

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ty jsem viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

tož to si hnusák to je přesně ono

Reagovat
smazaný uživatel

jinak osobně se mně z polské chuligánské rapové scény líbí nejvíc Silesia Terror právě z Wroclawi, vynikající týpci

Reagovat
doNny

to souhlasím, ST poslouchám také, akorát teď jsem nedávno "objevil" LS

Reagovat
smazaný uživatel

Kámoš co poslouchá rap říkal, že z Polska je dobrý jakýsi Popek. Znáte, to?

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže známe, takový trošku zabijáček potetovaný Myslím, že dělá MMA nebo něco podobného

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Je to ultimátní zápasník. Pokreslená krabice. Ale prý je v rapu dobrý. Já se v tom nevyznám, ani to neposlouchám, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

jako já ho zas tak neposlouchám, neni to uplně můj šálek polské kávy

Reagovat
doNny

já ho mám zafixovaného jako zápasníka, rap jsem si ani nějak nevybavil..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele