Gambrinus liga - souhrn 20. kola

14.03.2009, 18:59, aktualizováno 16.03.2009, 19:07
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála v Jablonci a je opět blíže k titulu. Sparta doma rozdrtila Brno a stále je na druhém místě. Boleslavi se naopak vzdaluje Liga mistrů. Ze sobotních zápasů padlo nejvíce branek ve Zlíně, kde remizoval Liberec 3:3. Konečně se trefil Baník, který vyhrál 1:0 nad Teplicemi, bez branek skončilo klání Plzně s Příbramí.

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 0:0

14.03.2009 17:00

Góly: -

I ve druhém domácím zápase neukázala Plzeň svým fanouškům, jak dává góly. Na rozdíl od zápasu s Libercem se ovšem neprosadil ani soupeř. Jak by také mohl, když se o to ani nesnažil. Nezajímavý zápas skončil stejně tak nezajímavým výsledkem.

První krok k první jarní výhře mohli plzeňští udělat ve čtrnácté minutě. Po přetaženém rohu vracel míč před branku Varadi, ale když na něj Mlika nedosáhl, proputoval neohroženě malým vápnem pryč. Příbram se do hry dostávala až postupem času, přesto se šancí nedočkávala. Plzeň nejspíše hrála taktiku zahrnující co největší počet rohů, z nich ale Hruškovu branku neohrožovala. Prozívaný poločas tak musel skončit bez branek.

Hned ve druhé minutě druhé půle mohl přijít gól Plzně. Kolář vyhrál souboj nad Štochlem a jeho střelu musel Hruška vyrážet. Dorážka se pak plzeňskému hráči vůbec nepovedla. Ještě o mnoho lépe by se však na zedníka hodil Petržela. Ten po skvělém centru Varadiho stál na malém vápně prakticky před prázdnou brankou, jenže vyloženou příležitost zazdil nepovedeným kopem do balonu a Hruška si tuto situaci už pohlídal. V 90. minutě, sice s potížemi, ale přece vychytal zdařilý pokus Limberského Hruška, a tak plzeňská zoufalá snaha a házenkářské obléhání tvrdě se bránící Příbrami tak přišla vniveč, i když si alespoň připsala první bod.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice 1:0

14.03.2009 17:00

Góly: 49. Róbert Zeher

První inkasovaný gól znamenal pro Teplice také první prohru po zimní přestávce. Naopak Baník se díky premiérovému gólu jara raduje ze zasloužených tří bodů.

Celému zápasu předcházela minuta ticha za zesnulého Jozefa Sulkovského, který dal vůbec první gól Baníku v první lize. Ostravští fanoušci samozřejmě uctili památku bývalého hráče jejich týmu, v průběhu zápasu navíc vyvěsili transparenty s výzvou, aby lidé chodili na fotbalové zápasy a zbytečně se nebáli mediální manipulace.

Zápas však jinak mnoho zajímavostí nepřinášel. Hráči kupili nepřesnosti a kloudné fotbalové akce se divák jen tak nedočkal. Baník, snad stresem z gólové nemohoucnosti, se bál vůbec na branku soupeře vystřelit a tepličtí zase zbytečně a ostudně často simulovali. Přesto se hosté ze západu Čech stihli do poločasu alespoň o jednu příležitost postarat. Dvojnásobný střelec z posledního utkání, Aidin Mahmutovič, utekl Bolfovi, nicméně Vašek přečetl hru a míč včas vyrazil.

Druhý poločas otevřel gól. A k radosti pěti tisíc domácích fanoušků padl do sítě Teplic. Rajtoralův centr na přední tyč usměrnil za záda Grigara Róbert Zeher. Pro Baník to znamenalo první jarní vstřelený gól, pro Teplice pak první inkasovaný. Zvýšit vedení mohl Lička, který střelou z dvaceti metrů nechal vyniknout Grigara, jenž vyrazil na roh. Na druhé straně mohl srovnat Vachoušek, jenž zůstal chvilku bez dozoru a z podobné vzdálenosti jako Lička pálil pár decimetrů vedle Vaškovy branky. Baník si již první jarní vítězství utéct nenechal a připisuje si důležité tři body.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Slovan Liberec 3:3

14.03.2009 17:00

Góly: 51. Martin Vyskočil, 79. Filip Rýdel (pen.), 85. Filip Rýdel - 7. Andrej Kerić, 26. Andrej Kerić, 55. Andrej Kerić

Když se v zápase na zlínské Letné prosadí dva hráči, bere se to jako mírný úspěch. Když se ale tito dva hráči postarají celkově o šest gólů, poskytne se nám nevídaný obrázek. Liberec, který vypadal, že si dvougólová vedení uhájí, byl nakonec za remízu velice rád.

Už v sedmé minutě Liška našel krásnou českou uličkou mezi stopery Keriče, který si míč lehce zpracoval a po vniknutí do vápna levačkou bez problémů překonal Baránka. Další šance přišly až po více jak čtvrthodině hry. Před domácí brankou se po centru objevil Nezmar, ale hlavičkou doprostřed značně ulehčil brankáři šanci. Na druhé straně našel centrem Čelustka Kroupu, který zase nedal střele razanci.

Ve 26. minutě si Andrej Kerič připsal druhou branku. Vyskočil zachyboval, Liška pohotově vyslal do brejku libereckého kanonýrka, který vyhrál běžecký souboj se Zúbkem a svou střelu sám dorazil hlavičkou. Hra se tak dostala do jakéhosi spánku, z kterého ji mohl vytrhnout Vyskočil, kdyby po Čelustkovo centru nehlavičkoval nad.

O snížení se tak postaral až krátce po přestávce Filip Rýdel, který zahrával přímý kop a Zlámal doplatil na chumel před sebou, když zřejmě míč dlouho neviděl a již nestihl včas zareagovat. Jenže netrvalo dlouho a Liberec opět vedl o branky dvě. Nezmarovu střelu vyrazil Baránek pouze ke Keričovi, který tak dal hattrick a zároveň desátý gól sezóny.

V 57. minutě pak měli šanci obě mužstva. Nejprve Keričův další pokus brankář vychytal. Na druhé straně po nebezpečném přímém kopu Šmahaje předvedl dobrý zákrok Zlámal. Ten byl úspěšný i v další situaci. Bačovu střelu sice nechytil na poprvé, nicméně Vyskočil šance nevyužil a hostující brankář si již míč pohlídal.

Velmi dobře hrající Liška potáhl dvacet minut před koncem míč po levé lajně a ve vápně hledal Nezmara. K němu se míč skutečně dostal, ale z jedenácti metrů branku trestuhodně přestřelil. Na druhé straně se o druhý gól ze standardky pokoušel Rýdel, tentokrát Zlámal předvedl skvělý zákrok.

Jenže... V 78. minutě fauloval Dejmek Vyskočila ve vápně a Rýdel bez problémů snížil. Bačova střela pak ještě sice mířila mimo, ale o chvilku později už přišlo nečekané vyrovnání. Gólem aspirujícím na jeden z nejhezčích v tomto ročníku se z přímého kopu ze třiadvaceti metrů zaskvěl opět Filip Rýdel. Ten tak vyrovnal střelecký souboj s Keričem na 3:3.

A mohlo být ještě hůře, kdyby Vyskočil zužitkoval Žůrkovo vysunutí lépe než ke špatné střele. Po dalším přímém kopu Rýdla se k hlavičce dostal sám Žůrek, ale Zlámal se na několik vteřin zachytil ve vzduchu a míč udržel na brankové čáře. Zápas tak skončil na české poměry určitě zajímavou remízou.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 0:0

15.03.2009 17:00

Góly: -

Fotbalisté Mladé Boleslavi pokračují ve svém jarním prvoligovém trápení. Po domácích porážkách s Jabloncem a Brnem neuspěli na vlastním hřišti ani proti Českým Budějovicím, s nimiž uhráli ve 20. kole po slabém výkonu jen bezbrankovou remízu. V boji o evropské poháry tak ztratili další dva body. Jihočeši jsou králem remíz, ta dnešní byla už dvanáctá.

Povinnost napravit předchozí ztráty na vlastním hřišti Mladoboleslavské od začátku pořádně svazovala. Hosté navíc vyrukoval s aktivní celoplošnou obranou, díky níž před čtrnácti dny nečekaně sebrali dva body pražské Spartě, a tak se očekávaný úvodní tlak domácích vůbec nekonal.

Kompaktnějším dojmem působili nečekaně hosté. V 18. minutě napřáhl Homoláč, ale Miller nakonec nemusel proti zblokované střele zasahovat. Středočeši byli bez potrestaného útočníka Papadopulose naprosto neškodní a utápěli se v nepřesnostech.

Na marnou ofenzivní snahu se už nemohl dívat Mendy, který se v 27. minutě prodral až do šestnáctky, ale Jihočeši jeho střelu stihli nadzvednout nad branku. Domácí se na chvíli dostali do tempa a po dalším z rohových kopů se objevil u přední tyče Pecka. Byl však už příliš blízko Kučery a zamířil těsně vedle.

Hostující kouč Tobiáš musel kvůli zranění vystřídat zraněného stopera Žižku, kterého nahradil při svém 100. ligovém startu Mezlík, ale kompaktnost defenzivy tím vůbec neutrpěla. Naopak Mladoboleslavské tápání pokračovalo i po pauze. Patnáct sekund po začátku druhé půle napřáhl z hloubi pole Benát a domácí Miller jen sledoval, jak se míč zastavil o pravou tyč.

Znechucené mladoboleslavské diváky mohl v 56. minutě potěšit vysoký Rolko, ale jeho hlavička těsně přeletěla Kučerovo břevno. Českobudějovický gólman pak s přehledem vyřešil i Sylvestreho přízemní ránu. Domácí výkon se postupně měnil v naprostou beznaděj. Nepomohl ani příchod mladíka Nečase, jenž v útoku vystřídal nevýrazného Táborského.

Dynamo se navíc nespokojilo jen s bráněním bezbrankové remízy. Čtvrt hodiny před koncem odcentroval z levé strany Šíma, Sedláček šikovně propustil míč mezi nohama, ale nabíhající Mezlík prováhal správný moment ke střele.

K mohutnému náporu se Středočeši nadechli až příliš pozdě. V nastavení sice mohl rozhodnout střídající Sedláček, ale klubko hráčů před sebou nepropálil. Na domácí se po závěrečném hvizdu snesl pískot, naopak hosté se radovali z prvních bodů z boleslavského hřiště v historii ligy.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Viktoria Žižkov 0:0

15.03.2009 17:00

Góly: -

Utkání na Žižkově skončilo bezbrankovou remízou. Největší šance neproměnil útočník Žižkova Švancara.

Bohemians zahrozili jako první. Po centru Zoubka míč doputoval k Horáčkovi, který prodloužil hlavou na Vošáhlíka. Ten taktéž trefil balon hlavou, ale branku nezasáhl. Po čtvrthodině hry mohl dát kuriózní gól žižkovský Vozábal. Všiml si totiž, že brankář Beláň je dost vysunutý z branky a zkusil z velké dálky vystřelit. Balon skončil jen kousíček vedle. Další povedenou střelu vyslal střížkovský Dobeš. Ten tvrdě napálil odražený míč a jen o kousek minul.

Druhou půli otevřela velká šance Švancary. Straka centroval a útočník Viktorie v těžké pozici trefil Beláně, od kterého se míč ještě odrazil na tyč. Souboj Beláň - Švancara se po chvíli opakoval znovu. Útočník postupoval sám na brankáře a vystřelil po zemi, Beláň se ale vymrštil a míč vyrazil. Po hodině hry střílel z velkého vápna Sabou. Trefil pouze jednoho z hráčů Bohemians a marně se dožadoval penalty za údajnou ruku.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - SK Kladno 1:3

15.03.2009 17:00

Góly: 74. Michal Ordoš - 25. Jaromír Šilhan, 48. Michal Ordoš (vl.), 72. David Bartek

Sigma opět nebodovala a doma prohrála s Kladnem 1:3, když prohrávala už 0:3. Kladno pokračuje na jaře v dobrých výkonech a nasbíralo již sedm bodů.

První velkou šanci měla domácí Sigma. V desáté minutě si Ordoš narazil se Štěpánem a z voleje mířil těsně vedle brány. O šest minut později zahrozilo také mužstvo Kladna. Klinka se dostal k obraženému balonu a tvrdou ranou prověřil Drobisze, který vyrazil. Hned vzápětí mohl hosty poslat do vedení Hajník, jenže krásný centr Barteka nevyužil a míč poslal mimo. Kladno se gólu dočkalo ve 25. minutě. Hosté totálně rozebrali obranu Olomouce, Hajník sám před brankářem ještě nahrál Šilhanovi a ten mezi nohama Škerleho poslal míč do sítě - 0:1.

Hned z kraje druhé půle prolomil své střelecké trápení útočník Ordoš, ovšem radost z toho neměl. Ve 48. minutě to byl on, kdo usměrnil míč do vlastní sítě po rohu Kladenských - 0:2. V 72. minutě bylo pro domácí ještě hůř. Šuškavčevič sledoval letící míč a srazil se s brankářem Drobiszem. Toho využil Bartek a do prázdné brány vsítil další gól - 0:3. Tento rozdíl vydržel jen dvě minuty, potom napravil své zaváhání u druhého gólu Ordoš. Po centru Kobylíka se trefil hlavou a snížil na 1:3. V úplném závěru mohl Ordoš přidat ještě jeden gól, když brankář Pavlík špatně vykopl, ovšem ten svoji chybu stihnul napravit a střelu Ordoše lapil.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Slavia Praha 1:2

15.03.2009 20:00

Góly: 59. David Lafata - 41. Pavel Fořt, 87. Tomáš Pekhart

Slávisté díky gólům zimních posil Fořta s Pekhartem porazili Jablonec a připisují si tři body do prvoligové tabulky. O výhře se rozhodlo až tři minuty před koncem.

Jablonec zahrozil hned v první minutě. Haudrič odcentroval z pravé strany a našel hlavu Hlouška. Ten poté mířil jen těsně vedle branky sešívaných. Slávisté si vypracovali gólovku po čtvrthodině hry. Fořt dostal balon před velkým vápnem a jen těsně minul levou tyč jablonecké branky. Jablonec kontroval střelou Valenty, tu ale pokryl brankář Vaniak. Branky se obecenstvo dočkalo čtyři minuty před koncem půle. Ve 41. minutě se Slavia ujala vedení zásluhou Fořta. Černý vybojoval balon a poslal na Šventa, ten ihned předal míč Fořtovi, který byl úplně osamocený a dokázal dát gól. Díky jeho trefě Slavia v poločase vedla 0:1.

Vyrovnání přišlo v 59. minutě hry. Haudrič vyhrál hlavičkový souboj a nahrál Lafatovi. Ten se nemýlil - 1:1. Po pěkné akci záhy střílel na druhé straně Fořt, ale vedle. Stejně tak pálil i druhý autor branky Lafata, jehož střela prošla kolem pravé tyče. Hosté se opět ujali vedení v 87. minutě. Kučera si nechal utéct Pekharta, který tak postupoval sám na Zicha a s přehledem umístil míč k jeho pravé tyči - 1:2.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Brno 4:0

16.03.2009 17:15

Góly: 1. Jiří Kladrubský, 22. Jan Holenda, 27. Wilfried Bony, 29. Roman Hubník

Sparta doma rozdrtila Brno rozdílem třídy a zvítězila 4:0. Všechny branky padly už v první půli a postupně skórovali Kladrubský, Holenda, Wilfried a Hubník.

První gól padl hned v první minutě a jeho autorem byl Jiří Kladrubský. Zeman rozehrál roh a míč doputoval až ke Kladrubskému, který u tyče zblízka skóroval - 1:0. Po čtvrthodině hry zahrozilo i Brno, když střílel Marek Heinz. Jeho rána, ale prolétla dobrých dvacet centimetrů nad břevnem. Hned vzápětí na druhé straně hlavičkoval vedle Holenda. To ho však nemuselo příliš mrzet, neboť ve 22. minutě to byl právě on, kdo upravil na 2:0. Žofčák poslal na Holendu krásný centr a sparťanský útočník se z deseti metrů hlavou prosadil. Stav 2:0 vydržel pouze pět minut a zvyšoval Wilfried. Tomu z pravé strany nahrál do dobré pozice Holenda a Afričan z Pobřeží slonoviny uklidil míč placírkou do Lejsalovy brány - 3:0. O dvě minuty později bylo pro hosty ještě hůř, na hrozivých 4:0 zvýšil stoper Hubník. Žofčák centroval z přímého kopu a Hubník se prosadil hlavičkou. V závěru půle se ještě do dvou šancí prodral Holenda, ale nejprve spolu s brankářem přehodil i bránu a vzápětí míč mířící do brány zastavil skluzem brněnský Dvorník.

V 72. minutě Sparta přidala další gól, ten ji však sudí chybně neuznali. Kucka vyslal střelu, kterou před bránou tečoval do sítě Kladrubský, druhý gól mu však přičten nebyl, neboť se sudí domnívali, že byl v postavení mimo hru. Televizní záznamy prokázaly opak.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha20145143:1447
2.Sparta Praha20114534:1837
3.Baník Ostrava20104631:1934
4.Slovan Liberec2096527:2133
5.FK Mladá Boleslav2096528:2433
6.FK Jablonec2094722:2431
7.FK Teplice1984721:1528
8.1. FC Brno2076723:2227
9.Sigma Olomouc2076724:2827
10.České Budějovice20412417:2424
11.Viktoria Plzeň2058725:2723
12.Bohemians Praha20641023:3022
13.1. FK Příbram1955919:2420
14.SK Kladno20551014:3020
15.Viktoria Žižkov20351218:2914
16.Tescoma Zlín20261212:3212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (597)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zlín ráno snídal vtipnou kaši...

Kerič

Reagovat
smazaný uživatel

keric pristi sezonu do wolfsburgu magath ho uz urcite sleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat tři goly od posledního.... Krapet ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

baníček super - tato výhra je hodně důležitá

Kerič, Rýdel , škoda zlín, žůrek měl na konci 2 dobré šance, mohli i vyhrát, doufám že se zvednou

plzeň - pro mě největší zklamání jara

Reagovat
smazaný uživatel

tojo hlavne ze rikali ze chtej utocit na pohary

Reagovat
smazaný uživatel

Promin,ze se opicim,ale tahle kombinace je akorat.

Reagovat
$dolar$

Achich ouvej Nevim co se musi stat abychom dali gola, 4x byli nasi hraci sami proti golmanovi 3 x po zavaru o par centimetru netrefili branu Kdyz to cectu tak minimalne 5 100 procentnich tutovek jsme meli a zahodili. Nevim jestli se mam zlobit nebo byt rad ze si ty sance vytvorime

Reagovat
smazaný uživatel

abych to správně pochopil tak ty asi fandíš plzni že?

Reagovat
$dolar$

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

a co mám říkat já s baníkem...důležité sou výsledky a ne šance baníčeeek

Reagovat
$dolar$

Myslim ze jsme na tom stejne akorat vy mate o 3 body na jare vic

Reagovat
smazaný uživatel

ale sou,sou body...sice utahaný ale sou a taky sem za to štastnej jako blecha a už se těším,až je pojedu podpořit do příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

V Příbrami to bude težké, ale věřím ve výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to víc než těžké,pb to doma umí a budem zas rádi za výhru 1:0..pokud se tak stane ale pokud lička předvede výkon,jako dnes,tak snad to tam urvem

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav jestli bude hrát Střihy a Otepka.

Reagovat
smazaný uživatel

otepka asi jo,přece jenom se hraje v pb,bude se chtít ukázat no a střihavka? to nevím,dneska mi ani nak nechyběl

Reagovat
smazaný uživatel

A jak hrál Zawada?Já na FCB nebyl kvůli oslavě narozenin.

Reagovat
smazaný uživatel

zawada hrál velmi dobře,naopak tchuř nalevo byl docela špatnej...sem zvědav,jak karel vyřeší pravou stranu,až se uzdraví řezník..jo a vácha nastoupil místo mičoly a nic moc teda..

Reagovat
centos

Zawada několikrát čekal s rozehrávkou a pak to nakopl do prvního Tepličáka, co ho přišel atakovat.. naštěstí z toho nic nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím to dělal tchuř a zeher

Reagovat
centos

Tchuř hrál nalevo, Zawadu jsem měl hned pod sebou :)

Reagovat
centos

.. druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

no a řekni,nebyl zawada furt lepší než tchuř?

Reagovat
centos

Tak to ti neřeknu. Dneska se mi na nich nelíbilo snad nic.

Reagovat
smazaný uživatel

tomáš marek byl nak nesvůj

Reagovat
irik

Ani náhodou .

Reagovat
smazaný uživatel

ale jooo,rajty s mičolou to pořeší a ruda se bude chtít "doma" ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, Baník se zrovna musí trefit, jeden bod v háji

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna od Zehera jsem to nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom, co jsem viděl první poločas jsem čekal že do druhého ani nenastoupí

Reagovat
centos

Hm, se zraněnými Otepkou a Střihavkou tam snad nebylo koho dát, jinak by si snad sedl..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník konečně snad jeto vcil nastartuje je jedno kdo dal gol hlavně že padl ,škoda zlín dát doma 3goly a nevyhrát je smula,plzen jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Filip Rýdel takový gól se nevidí každý den

Reagovat
smazaný uživatel

Baník aspon že tak

Reagovat
irik

Příbram .Morales odvádí suprovou práci .

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Promin, ale vzdyt byli uplne marny, za celej zapas vystrelili na branu jednou a nas pustili 4x primo na brankare plus dalsi 2 tutovky k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko soudit podle jednoho zápasu, ale myslím že se jim na jaře daří více než Plzni.

Reagovat
$dolar$

Ja se omlouvam, myslel jsem si ze irik ma na ymsli dnesni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už jsem si všiml

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

toho neřeš

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
$dolar$

Vyse jsem to vysvetlil

Reagovat
irik

Nemluvím o dnešku.

Reagovat
$dolar$

Ok tak potom to beru

Reagovat
Staenly10

Opravdu je mi záhadou jak to Liberec mohl ztratit...

Reagovat
Slejdy

slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

byl sem na to zápase a slovácko mě ani moc nepřekvapilo ikdyž HFK měla taky šance

Reagovat
Slejdy

2 zapasy 2 vyhry .. dobry vstup do jara... treba to jeste vytahnou na postup

Reagovat
patas92

Kdo rika ze jeden hrac tym netvori, at se koukne na Banik

Reagovat
sosna

Rýdel

Baník to tentokrát uhaluzil...

A Příbram s Plzní......2x

Reagovat
risk je zisk

Slovan Liberec Andrej Keric 10 gólů myslel jsem že to bude jasná výhra Liberce ale s bodem jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

tím jak to Keričovi sype mi začíná být jasný že po sezoně českou ligu opustí. Tady prostě stačí za půl sezony zahrát 5 dobrejch zápasů a odchod (i když to myslím obecně a ne na Keriče)

Reagovat
centos

Výkon Baníku naprostá tragedie. Od zmatků v obraně (Neuwirth, dnes i Zawada chvilema), přes neexistující střed zálohy, skrz kterou nešel snad jediný kloudný balon dopředu, Zehera, který se zase utápěl v kličkách, místo aby přihrál.. prakticky veškeré akce šly přes pravou stranu, Rajtorala a Lukeše, kteří pak odcentrovali, nebo si měnili balon, dokud o něj nepřišli. Naštěstí Teplice byly nevýrazné a nebyly nebezpečné.

Jejich gólman navíc zdržoval s výkopy už od první minuty a pravděpodobně neumí kopat, bo to furt lítalo do jednoho místa, takže se ve čtverci 20x20m několikrát ocitli naprosto všichni hráči na hřišti..

Ale pal to čert, hlavně že je to doma a můžem být o něco klidnější.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak tady nesouhlasím,mičola a rajty to táhli hodně ale do te zahuštěné obrany to je těžký,zeher byl vtipnej,nejlepší bylo,jak vzal míč,bežel na 3 obránce a spadnul,jakoby narazil do zdi...jinak tchuř byl tragickej a tak se aspon snažil zawada utočit po straně... ale máš pravdu se středem,ten sme dnes neměli...ale bylo to dáno tím,že lukeš hrál utok a otepka zraněnej

Reagovat
centos

Zas je fakt, že na stadionu to vypadá úplně jinak. Měl jsi lepší přehled..

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale tys byl na stadionu,pořád lepší live než dřepet před fotbalživě.cz... ale už se těším na příbram..jinak,jak to vypadá s řezníkem?

Reagovat
centos

Aspoň já teda toho z fotbalu pochytím víc u televize, bo na stadionu mě všechno rozptyluje :)

S Řezníkem netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba stroboskopy v kotli

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné, že Rydel, loni hráč základní sestavy v Sigmě Olomouc musí hrat za příšerný Zlín. Ale hat-trick, to je parada Filipe I Kerič

Reagovat
smazaný uživatel

to sice máš pravdu že byl základ,ale za Pulpita!!! to není trenér ale fantasmagorista.To co mlel ve studiu fotbal Vůbec tomu nerozumí a proto šel Rýdel na hostovačku do Zlína.Tam se mu daří,protože průměrnej hráč jde vždycky v podpůměrným mančaftu víc vidět.Musím uznat že ten přímáček luxusní pumelice

Reagovat
Kubin1989

S Pulpitem absolutní souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Aj za Petržely hrál, i za Ulicnyho. On neni špatnej, na českou ligu je dobrej. U nás ma nevyhodu v Marovi Kaščákovi. Ale přeju to Filipovi, at se mu daří. Je to borec, nikdy neremcal, bezproblemovej hodnej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

No skvěle baník, výkon nebyl tak pěkná jak na slavii, ale konečně padl ten gol a od přístě už by to mohlo jít skoro samo

Reagovat
smazaný uživatel

Kerič

Škoda, že se nevyhrál, ale aspoň bod no

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher první poločas nejhorším hráčem na hřišti To se nedá když hraje Lukeš v útoku a Lička ve středu zálohy, kraj Mičola, to je výsměch..

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Kadlec v sedmnáctkách zase dva góly.. To už jsou 4 ve dvou zápasech. Kdo o něm ještě pochybuje? Myslím, že nám roste opravdu skvělý hrot, protože takhle řádí celou kariéru a nechce přestat. Umíte si představit repre za 10 let kdy budou hrát prim.. Šimůnek, Kadlec, Suchý, Fenin, Morávek, Mareček, Necid, Štěch, Řezník, Mazuch, Střeštík.. Roste nám vyjímečná generace srovnatelná i s tou Nedvědovou...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik ne za 10, ale za pár...

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
centos

Zato v U19 se vám moc nedařilo ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako vám??

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti tam druhej Kadlec a švec, jinak už se na to těším, ještě v bráně bude Štěch a máš sestavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se zadaří.. Vypadá to hodně slibně.. Hlavně útok Necid-Kadlec, kterým bude nahrávat Morávek, na křídlech Fenin, Střeštík.. DZ.. Mareček, Hable, Švec.. V obraně Řezník, Mazuch, Polák, Suchý, Šimůnek a v brance Štěch. Postrach všech

Reagovat
smazaný uživatel

Rýsuje se to slibně, byl si na Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, až teď jdu na Brno na Jaře na Spartičku poprvý.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte dobrou akci, vrátěji ti vstupný ale neboj mi dostaneme v Jablonci a opět se nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Jablonec spíš neumíme my.. Já budu mít stejně asi volňásky, takže mi to může být jedno. J8 doufám, že tam nebudu mrznout bez toho, aby sme dali góla!! Mělo by to tam padat, Brnu bude chybět Trousil, to je hodně citelná ztráta a mělo by se to projevit.

Reagovat
centos

Ty nejsi sparťan?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že jsem.. ale já myslel jako reprezentaci... a jestli mluvíš o mládeži, tak teď máme v republice mládež nejlepší narozdíl od hubených let kdy vítězila Slavie.

Reagovat
centos

Jo, mládež. Jen mě to trochu pobavilo, když jsem si přečetl:

"Baník ztrapnil Spartu alespoň v utkání první ligy dorostu U19, když ji rozmetal v poměru 6:0. Týmy U17 se rozešly smírně výsledkem 3:3."

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může hrát Plzen takovýhle marast-to je k neuvěření

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem, že Rajtoral žádný únavový syndrom neměl, prý to, co vypustil Baník do světa, nebyla pravda, to by mě teda vážně zajímalo, co mu teda bylo, že se v té době tak rapidně zhoršil.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobní problémy ?

Reagovat
smazaný uživatel

kdes na to přišel???

Reagovat
smazaný uživatel

Od velmi důvěryhodného zdroje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak něco mu bejt muselo,když měsíc a něco nekopl ani do balonu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba pohlavní nemoc, to by se mu dost lidí vysmálo. Ale nechápu, proč si vymysleli zrovna únavovej syndrom, když o tý nemoci nevíme skoro nic a bere se za nevyléčitelnou, to docela srazí nějaký vyhlídky na prodej hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Zlín dře, ale bojím se, že na záchranu už to nebude..měli začít dříve.. Plzeň to je až neuvěřitelný v jakém nepoměru jsou jejich velkorysá prohlášení a výsledky. Liberec získá v létě pořádnej balík za Keriče, nevěřím, že vydrží. No a Baník stále nepoznávám, dnes mu příliš nehrál střed, mladičký Zawada kazil, ale v porovnání například s Tchuřem zahrál fakt dobře. Jinak Zeher dal sice branku, ale co si o něm myslím nezměním: Na Baník nemá.. už se těším na zítřek do Jablonce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky podprumerny Zlin?Loni jsme hrali stred bohuzel letos jsme nechytily zacatek pak nejake komplikace s trenerem a proto to vypada tak jak to vypada.Porad verim ze se zachranime a od vas Olomoucaku toteda sedi letos jste tady hrali v proti 10 a byli radi za bod a loni jme vas na Hane nenechali ani cuchnout a vezli 3 body domu takze klidek jo.Cele tohle postaveni v tabulce bych z vetsi casti hodil na vrub neschopnemu managmentu viz.Levy zlatokop...

Reagovat
smazaný uživatel

Že ten Huňa je ale produktivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, už dohání Necida.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Fóóóórza Baník!!!!!!!!!!!!!!!!A je to tady ten potřebný impuls v podobě střelené branky a 3bodů!!!!!!!! Jedem Baníčku Liga mistrů je naše

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak evropská liga...ale bez zehera doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dorost BAníku deklasoval Spartu 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bodejť by ne... Nezapomeň, že dost našich je na ME17

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Kladýnko

Reagovat
smazaný uživatel

a teď chci slyšet ty hlasy, že Kladno do ligy nepatří SKK!

Reagovat
smazaný uživatel

jenom tři body od "pohárový plzně"

Reagovat
sosna

Kladno do ligy nepatří !

Reagovat
sosna

Sigma ale taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

a Olomouc? nebo Ostrava? ...oboum týmům jsme dokázali nastřílet 3 góly a vyhrát

Reagovat
sosna

Náhoda

Reagovat
centos

Touhle logikou vyhodíme z té ligy všechny, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jenom sem chtěl poukázat na skutečnost, že Kladno hraje určitě pohlednější fotbal než například betonáři z budějic a nebo prasata ze žižkova,

Reagovat
centos

I kdyby, tak se stejně do vytoužené zúžené ligy nevleze :)

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se měla zůžit liga tak se smířim s tim, že tam nepatříme ... ale v současném stavu věcí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se Žižkovem prrr...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, tým co to Spartičce vždycky nechá a Slavii vezme body a zraní X hráčů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za blbost? Kladno i Žižkov nám body nechávají pravidelně..

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale posledně když jste hráli u nás, tak gól Koláře = faul Koláře ... stejně jako proti Slavii jsme loni prohráli o 1 gól a troufam si tvrdit, ze nepravem, protoze to proste byla smůla ... ale zase z hlediska utkání Kladna v Praze je vidět kde je kvalita.... ZATIM

Reagovat
didosh

Náhodou Viktorka hrála dobré zápasy a hlavně mají Švanciho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn Ostrava nemá v lize co dělat

Reagovat
didosh

Podle zázemí fanoušků atd.nepatří ať raděj hrajou hokej

Reagovat
Logan

100. za vyhru slavie v jablonci

Reagovat
Shevchenko

Jak hrál Zawada?

Reagovat
sosna

Většinou nohama, občas i hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, akorát často čekal s rozehrávkou, chtělo by to zrychlit práci s míčem, ale první zápas před domácím publikem, tak měl možná trému

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma dlouho jsem nic tak hroznýho neviděl to co dnes předváděla sigma všeci kromě Nuce ten jedinej zahrál solidně jinak hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma

Reagovat
irik

kladno To je jak Cotttbus, těch se liga snad nebaví ..., nejhorší ale je, že tentokrát to asi bude na úkor Viktorky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Tohle srovnání je ale naprosto přesné ..., párkrát do roka zahrají opravdu dobře, zbytek ale akorát parazitují, lize absolutně nic nedávají ..., dokud kladno bude 1. ligu, GL nahoru nikdy nepůjde ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a že Bundesliga s Chotěbuzí nahoru nešla...

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš, že Bundesliga šla hodně nahoru? To co si dal je pěkně hloupej příklad.

Reagovat
irik

Srovnáváš neporovnatelné ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já?????

Reagovat
irik

Já srovnávám kladno s Cottbusí, jejich parazitskou roli v jejich ligách ..., ty srovnáváš GL a 1. Bundesligu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic nesrovnávám jenom poukazuju, že to tvoje přirovnání je pěkná blbost...

Reagovat
irik

"dokud kladno bude 1. ligu, GL nahoru nikdy nepůjde ..." - fajn, tady jsem trochu přestřelil, to je možná blbost ..., jinak si za svým ale stojím ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda

Reagovat
irik

Tak i kladno se může zvednout, teoreticky je to blbost a jestli marty narážel na tohle, tak beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to blbost, Kladno ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Větší plevel je Arminia

Reagovat
irik

To ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Kladno se letos v létě stabilizovalo a věřim, že časem se může posunout do klidného středu tabulky, už žádných 10 hostovaček z pražských S a teplic... vedení má aspoň snahu ten tým někam posunout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Dovnitř toho nevidím, koukám leda na sestřihy , z toho vyvozuju, že to je takovej českej Cottbus ...

Reagovat
centos

Zrovna jsem dočetl knihu Hlavně nespadnout! od fanouška Stoke City.. kde mimojiné tvrdil, že fanoušci předních klubů žijí z boje o titul či poháry, fanoušci klubů ze spodku tabulky žijí bojem o záchranu a že fans týmů hrajících klidný střed tabulky to vůbec nemůže bavit :) něco na tom bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

mimochodem doporučuju, výborně jsem se bavil :)

Reagovat
smazaný uživatel

něco jako fotbalová horečka od hornbyho?

Reagovat
centos

Nevím, na tu se zrovna chystám :) Jen musím do knihovny. Stejně tak na Fotbalovou fabriku od Johna Kinga (podle ní by měl být natočen skvělý Football Factory). Foster (autor) se na Hornbyho v knize dost odkazuje - většinou tak, že on fandil úspěšnému klubu, zatímco Foster se místo rozhořčením nad tím, že nevyhráli titul, rozhořčoval nad tím, že hrajou hovno a prohráli třeba osm zápasů v řadě :))

Tohle je o fandovi, který popisuje celou sezonu klubu po postupu do druhé nejvyšší soutěže.. jak jezdí na zápasy, co na sebe řvou se soupěři, o jejich neschopném vedení klubu apod.. Na Stoke se chci zajet mrknout :) si mě získali třeba tím, jak na fans soupeře (když předpokládám, že všechno v knížce je pravda) při stavu 0:6 spustili "Chcete něco zazpívat?" a pak "Hrajeme hovno a víme o tom" nebo jak po konci zápasu oběhli tribunu domácích a začali je bombardovat sněhovýma koulema.. či jak jejich trenér v rádiu oznámil, že se svými hráči neprobíral hráče Chelsea, se kterýma hráli FA Cup, protože je "nechtěl strašit".

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? tu knihu xi

Reagovat
sosna

Tak hráči Olomouce ´jsou labilní a darujou body kde komu...celej týden plno keců a pak takováhle fraška...stydím se že sem v Preview GL psal o spojitosti Sigma - Pohár UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

S Cottbusi nesouhlasím, to je pro mě takové malé oživení Bndesligy tím malým stadionkem a zajímavým týmem, za to u nás máš malý stadion každej druhej + hra Kladna + složení jejich týmu + fanouškovská základna => s Kladnem souhlas

Reagovat
irik

Všechno co si poznamenal směrem ke kladnu sedí i na Cottbus a když vezmu v úvahu, že se na její místo tlačí třeba takový Kaiserlautern ...

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych raděj viděl v BL Lvi z Mnichova

Reagovat
irik

Nebo ty ..., mají hezký stadion .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Je to na pytel, pane stavitel. A na tom nic nezmění ani jedna povedená akce, která by ani nevyústila v gól nebýt nepochopitelně zkoprňelého Zicha.

Reagovat
smazaný uživatel

Zich je od malička Slavista totiž.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Staenly10

Neni to dobré...

Reagovat
fantomas

Naprosto zasloužené.

Reagovat
smazaný uživatel

Goool David Lafata do repre!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka, Pilsen, Banik, Sigma....dobrej utlum no Co se to děje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rýdel přišel o hattrick

Zlínský fotbalista Filip Rýdel nakonec o svoji radost z prvního ligového hattricku přijde. Jeho první gól v sobotním duelu proti Liberci (3:3) totiž dnes pracovní skupina fotbalového svazu pro statistiku přisoudila spoluhráči Martinu Vyskočilovi. ČTK to oznámil předseda komise Jakub Konečný.

Pro mě ten hattrick stejně dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart

Reagovat
Staenly10

Gooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll. Paráda Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt čumim.. Ta síla, rychlost, přehled, chladnokrevnost..wow

Reagovat
Staenly10

Přesně,zvlášť ta rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tam slo spis o poradne tragicky propad obrance

Reagovat
Staenly10

Jé ty už tu jso jo,tak to si zas vyslechnem

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on ho k tomu donutil... Jinak tam šli obránci správně.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne on ho donutil k chybe jen tak premyslim neni to vlastne ten "nas"Kucera ze Sparty?? v tom pripade bych se vubec nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Je to on Ale tam ho k tomu fakt Pekhart donutil.. Prostě byl rychlejší a silnější než on. Pro český fotbal jenom dobře nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

pro cesky fotbal to dobre rozhodne neni protoze ja vim ze si za tenhle nazor vyslechnu svoje ale je ostuda ze takovyhle tym vede nasi ligu dnes o plnych 10 bodu pak totiz maji nase tymy neco v evrope uhrat...protoze v evrope takovahle hra absolutne neprochazi a dopada to jako ty posledni sezony - ani skrt.v evrope uz stesti casto nepomaha

Reagovat
smazaný uživatel

Teď moc nechápu jak to souvisí s Pekhartem...

Reagovat
Staenly10

Tak snad nechceš (tyzrovna určitě ne) aby každý zápas vyhrávala otřídu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne,ja jen chci aby v zapasech ve kterych ma maximalne na bod aby ten bod taky dostala,kdyby to bylo jednou dvakrat,ale ze 4 jarnich zapasu nemela teda slavie vyhrat ani jeden protoze porad mi v zaludku lezi i to ze Plzen dala goly tri...a misto toho nevyhraje zapas ve kterym soupere tlaci a tlaci (i kdyz byl v deseti) ale ostatni to zase jo

Reagovat
Staenly10

Tak s Ostravou to bylo vyrovnaný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Ivosek,pro něj to musí být strašný muka,to si ten kluk snad ani nezaslouží:o)

Reagovat
Bakary3

A třeba na Střížkově, tam si to taky nezasloužila ??

Reagovat
smazaný uživatel

a chceš aby nás reprzentovala Sparta v pohárové Evropě??s tou hrou by nepostoupili ani přes Nistru Otači..beru že seš Sparťan,ale trošku soudnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Spartu bych udělal zvláštní pohár, byly by tam mančafty z Malty, San Marina, Albánie, Andorry, Lucemburska, Walesu... (Bělorusko a Kypr už radši ne). Jedině takhle může Sparta v evropských pohárech v příštích deseti letech něco pořádného uhrát.

Bohužel to nese i rizika, na repre nominaci v s dvanácti Sparťany se mi dívat nechce...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si řekl dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slabota

Reagovat
smazaný uživatel

No je to skoda,slavii spadli 3 body do klina a ja ted uz s cistym svedomim tvrdim ze ma titul.Ona nehraje vubec tak dobre jako na podzim ale stejne ziskava tri body a to se pocita,bohuzel to budu muset nejak prekousnout

Reagovat
smazaný uživatel

teprve teď? To si nějaký zabrzděný ne? a to jim prosím nefandím

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ono kdyby slavie ztratila s Banikem a dneska v Jablonci coz urcite mohla tak by byly minus 4 body a za predpokladu ze zitra porazime Brno by to bylo jen o 6 bodu s tim ze tam bude jeste derby a celkem dost zapasu...no jo jenze takhle je to porad o deset a to jeste zitra musime vyhrat.Je to proste beznadejny,dokud nezacne slavie ztracet v zapasech v nichz poda takovy vykon tak ze zadne dramatizace nikdy nedockame....no asi vam to ten nahore vynahrazuje za to ze jste byli vecne druzi a jeste k tomu pridava i hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec si dnes nezasloužil prohrát..

Může za to rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimte co to povidas,vzdyt slavie vyhrala jako vzdycky zaslouzene

Reagovat
fantomas

Kdy nám sudí pomohl? Tim, že hraniční ofsajd posoudil ve prospěch Jablonce a dovolil mu tak vyrovnat?

Reagovat
Staenly10

Nezasloužila,ale nechceš mi snad vylkádaat,že to jim nějak rozhodčí připískával...

Reagovat
fantomas

Vůbec nemám chut se k tomu nějak vyjadřovat. Snad jen posílám gratulaci Tomovi k prvnímu ligovému gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?? Máš být rád, že jste vyhráli ne?

Reagovat
fantomas

Bohužel mě hřejou jen ty tři body.

Reagovat
Staenly10

Tak dnesk musim Jablonci smeknout ,s těmito výkony o ty poháry opravdu hrát můžou a měli by. Za stavu 1-1 to Jablonec nezabalil před svim vápnem a naopak docela tlačil .

JInak strašně důležité body. Dnesbyl ale Jablonec lepsí a minimálně bod si zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Komňacký říkal, že urputné bránění není jeho styl, že radši prohraje po nebojácném výkonu než aby bral bod za nějaký beton. Jsem rád, že nezůstal jen u slov.

Reagovat
Staenly10

Přesně,Komňacký .

Reagovat
smazaný uživatel

Misto toho aby slavie mela za posledni dva zapasy 2 body tak jich ma plny pocet 6,ja uz fakt nevim jestli se mam smat nebo brecet,pripada mi ze i kdyby slavie hrala v 8 hracich stejne 1:0 vyhraje doufam ze za tu smlouvu s dablem si to poradne vyzerete!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to nakonec nebyl rozhodčí, ale rarášek

Reagovat
Staenly10

,ale toto je trentvelkých mužsetv,z minima získávat maximum .

Reagovat
smazaný uživatel

jenze to by slavie musela byt velke muzstvo

Reagovat
Staenly10

V Český Republice je...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ale nemuze platit protoze tech velkych muzstev mame vic a ty takove haluze teda nepotkavaji

Reagovat
Staenly10

No jo,Sparta pokud vyhraje,tak jen po spravedlivém výsledku =Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

hele hele hele zase za ten prodrbanej podzim jsme si alespon tu jednu haluzicku zaslouzili i my

Reagovat
Staenly10

Každý má občas haluz...

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy ano,nekdo o mnoho vice

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš fakt úplně rudo před očima,z Plzní jasný 3body,k ničemu jsme je 80minut nepustili,na Bohemce to bylo vzhledem k šancím na výhru aspoň o 3 góly,s Baníčkem tak na bodík a včera teda nemuselo být nic.Ale psát,že Slávinka neměla vyhrát ani jeden zápas,že si to nezasloužila je ujetý.Nic,nic,jen se bavím.O Slávistech se říká,že jsou ubrečený,ale ty jsi živoucí důkaz,že brečí každý kolo někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

On je Slávista no

Reagovat
smazaný uživatel

Marty ja se vazne omlouvam ,ted jak to ctu zpetne tak jsem mozna bych mluvit mirneji ale ve mne to naprosto rve ,jeste kdyz vedle tebe sedi tatin ktery jezdil v 90.letech na zacatku na pamatne zapasy Sparty proti Barce,Marseille a ted pri golu Pekharta rika vyborne ,rika me to je aspon tym chce se me blit panove a becet,,,,a KUCERO s tebou si to jeste vyridime ,bracha tvuj ma nekde restauraci cet sem to ve Spartanskem casaku,rad bych ti tam nechal na stole vzkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase ne... To je hovadina přece, prostě hrál se vyrovnaný zápas, který mohl skončit jakkoliv no a Slavie vyhrála, my se hlavně musíme dostat alespoň na to druhý místo, protože jak sem tak viděl, tak podle toho novýho modelu je možná 2. místo výhodnější...

Reagovat
smazaný uživatel

No jesteze me to smazali takze at tady nechame neco pro pristi generace tentokrat slusne a bez emoci....Kucero prestan hrat fotbal ,na podzim byls pro smich kazdemu Spartanovi byl suverenne nejvetsi kopyto a ted kdyz kazdemu spad kamen ze srdce tak Dnes hraje jak slon v porcelanu zas.Proste vidis ze nestacis no tak ho stahnu ne a ten prvni gol sis taky moh pokryt Forta no ale rek sem vem to cert je to Kucera,,,,Ale ten druhy gol ,,,,,,,,KUCERO KUCERO

Reagovat
smazaný uživatel

Marty9637

(to je jako, že jsem se podepsal)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
fantomas

Jo, chudák dres, by moh letět rovnou do koše!

Reagovat
smazaný uživatel

pseudoslavisto

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbí jak taková nevinná provokace vyprovokuje spoustu reakcí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stažení za dres = likvidační zákrok

Reagovat
fantomas

No však řikám, dres by to mohlo zlikvidovat nepěkným způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, byl by to velký tričkový horor

Reagovat
smazaný uživatel

tak pod tohle se jedine podepisu kazdy normalni obrance kdyz uz udela takovouhle dementi chybu tak alespon jeste na pulce toho utocnika pridrzi,byla by z toho sice zluta ale nikoli gol...fakt netusim co tenhle typek pohledava v nasi lize a uz vubec netusim proc ho kupovali Bruggy

Reagovat
fantomas

BAN!

Reagovat
smazaný uživatel

proč BAN? Je prostě nasranej. Dostane to ze sebe, smaže se to a jede se dál

Reagovat
fantomas

Zeď by to snášela lépe jak diskuze na serioznim webu.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám na Barcu, ale koukám, že Kučera zase zaškodil . No, já se mu fakt jen směju. Spartě toho letos proyebal tolik, že by si zasloužil fotbalovou kulku do zátylku

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko je to hrozny taky to tam radsi prepnu ,ja fakt mam zlucnik nekde v krku ,,slavisti me pipaji na icq jak na prvniho maje,ne fakt dneska nezaspim,uz zitra vidim ty jejich rozzarene ksichty...

Reagovat
smazaný uživatel

to si tak nesmíš brát. My se jim smáli léta předtím, teď je řada na nich. Mě osobně to nevadí, ale jde mi spíš o to, kdy se zvedneme a vrátíme jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

no i kdybychom se zvedli jako ze se uz pomalu konecne zvedame tak 10 bodu je ted uz fakt hodne,i kdyz samozrejme nic neni jiste dokud se to neukope ale s timhle stylem mi to pripomina lonske jaro ve kterem slavie haluzove treba porazila bohemku i kdyz to byl remizovy zapas...to jsou v konecnych uctech tak dulezite body ktere nam proste chybi

Reagovat
fantomas

Kučera, Zich - dva Spartany zařídili Slavii tři body.

Reagovat
fantomas

*Sparťani

Reagovat
Staenly10

Asi se chtěj Spartě pomstít,že se tam neprosadili

Reagovat
smazaný uživatel

to mi moc k smichu teda neprijde...ale vsak ono na vas jednou dojde,nemuzete mit takovyhle stesti porad a pak se konecne budu smat zase ja

Reagovat
fantomas

Já se snad směju? Tak mě ještě napadá, nesprintoval tam s Kučerou náhodou ještě Loučka?

Reagovat
smazaný uživatel

ano směješ se...

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlík

Reagovat
fantomas

Škooooda.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

jo cumim jak puk na zachranu uz maji 6 bodu k dobru a to je kde kdo odepisoval

Reagovat
Counter

OT: Tomáš Rosický by se měl po roční přestávce způsobené zraněním podkolenní šlachy znovu vrátit na hřiště 23. března v zápase rezervy Arsenalu proti Chelsea.

Reagovat
centos

Příliš ostrý start..

Reagovat
Counter

"rezervy" - to zas tak ostré není

Reagovat
centos

Jsem přehlíd..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Paddy

Slavie výborně , nevzdali se a vyhráli. Tom Pekhart

Reagovat
fantomas

Nevzdali se?

Reagovat
Counter

no nevzdali - vytrvali v co nejdelších odkopech, až to tam díky Pekhartovi spadlo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ano jednou nakopli mic dopredu a dali z toho gola

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzdali se hele nechtejte byt trapni hosi ze slavie,ja priznavam ze proste nejde kazdy zapas vyhravat rozdilem tridy kord v jablonci kde to nikomu nejde,ale trochu ucty trochu ucty,,,nicmene musim uznat ze timhle zapasem mate titul ,proste jsem cekal ze ted uz ta ztrata bude,a ono zase nic,

Reagovat
smazaný uživatel

no prave...ale ja nerikam ze musi vyhrat 3:0,ale proste aby byla celkove lepsi jenze upachti dve akce ktere byly vlastne hlavne fatalni chyby obrany a veze si tri body domu a zitra se vsude bude prohlasovat jak to bylo zaslouzeny a slavie jede za titulem a podobny kecy a jestli se stane nestesti v podobe historickeho obhajoby tak to nase liga uz pujde vazne do haje protoze kdyz predkolo bude hrat slavie....

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevis jak ja uz jsem z toho na prasky,me ani nejde o ty ortodoxni slavisty tem to ne primo preji ale beru to ,aby si uzili trochu toho stesti preci jen ja sem se jim posmival snad jeste hur nez oni me,taky jsem byl mladsi ale co me stve ze fotbalova neutralni verejnost proste Slavie,maji novy stadion tak proste Slavie,me uz tyhle rychlokvasky stvou a neustavam to pomalu,uz se opravdu tesim na sloupek z kozlovny ve Sportu co pane Vizek?

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak kamarade.Pamatuju jak skoro cela republika fandila baniku kdyz vyhral titul,ted se to zase prelilo na slavii,jenze je nejhorsi to ze se nejedna jen o preletavost fanousku ale i medii.Neni snad den aby nevychvalili slavii a to bud fotbalovou nebo hokejovou (ona je to jedna a ta sama pakaz)

Reagovat
smazaný uživatel

Moje rec aspon ze ta hokejova nam dela radost,jak me stve ze kvuli vysce v salingrade se nedostanu asi na sparticku hokejovou,no uvidime....A taky pamatuju kdyz kazdy fandil liberci,bolce,a ted tady tem no,,,,je me lito tech fanousku co jsou najednou velci slavisti jen tim ze maji doma salu....

Reagovat
smazaný uživatel

a urcite jich i tady bude vic nez dost.No hokejova uz nam pomalu prestava delat radost protoze vcera taky se stestim vyhrala v ostrave,protoze Vitky ji drtili jak svine ale goly davala ona,je to proste tak typicke...ale zaciname se mi taky libit ze se na hokeji uz tak nejak vsude chyta slogan - Slavieeeeee,Pica jeeeeeeeee slysel jsem ho uz v Pardubicich,Liberci,v Budejovicich...a to podotykam ze ne pri zapasech s ni bohuzel na fotbale to je zatim obracene a vsichni se ze slavie vystrikavaji....No musel jsem si taky uz memu vzteku ulevit a ted zpet - takovyma fanouskama primo pohrdam a bohuzel takovych je vetsina cechu,fandi jen tem co vyhravaji,proto to ani nemam nadavku pro takovy lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak doufejme ze se to nekdy prenese i na fotbal ale asi tezko protoze ja pozoruju ze hokejova Sparta jim tolik nesmrdi a je to stale i o mediich proste fotbal je cislo 1 a media ze Slavie delaji poctivy tym ktery ma prekrasny stadion,paradni kadr,neuveritelne vedeni,supr ekonomika atd atd pritom torzo z toho pravda,ale temtok antifanouskum to nevysvetlis,je me fakt lito ceske spolecnosti proc u nas neni klubismus jako v Angli ci Italii proc ???? ptam se proc?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze to cesi neumi,nejvic klubystu ma pochopitelne sparta,ale bohuzel i na ni se v dobe uspechu navali spousta takzvanych fanousku,tomu se proste neda zabranit.Ale co me hreje je to ze i po takovy krizi jakou jsme prosli ti spartani za sebou stoji,chodi nas na stadion stale hodne ba dokonce i nekdy vic nez "slavistu" a to za stavu v jakem jsme si zaslouzi desitky palcu nahoru uz se nemuzu dockat az slavie ztrati haluz a dostavi se koncne vysledkova krize - to pak bude v edenu strych znamych 4 000 fanousku bohuzel je ale otazka kdy konecne ta jeji vysledkova krize dostihne,misto toho aby ji mela ona tak se v tom koupe Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

protoze to cesi neumi,nejvic klubystu ma pochopitelne sparta,ale bohuzel i na ni se v dobe uspechu navali spousta takzvanych fanousku,tomu se proste neda zabranit.Ale co me hreje je to ze i po takovy krizi jakou jsme prosli ti spartani za sebou stoji,chodi nas na stadion stale hodne ba dokonce i nekdy vic nez "slavistu" a to za stavu v jakem jsme si zaslouzi desitky palcu nahoru uz se nemuzu dockat az slavie ztrati haluz a dostavi se koncne vysledkova krize - to pak bude v edenu strych znamych 4 000 fanousku bohuzel je ale otazka kdy konecne ta jeji vysledkova krize dostihne,misto toho aby ji mela ona tak se v tom koupe Boleslav

Reagovat
centos

Tak tenhle pokřik jsem na výjezdu na Slavii slyšel neustále :)

Reagovat
smazaný uživatel

no ja jsem byl treba u kotle baniku a neslysel jsem to ani jednou

Reagovat
centos

Ale jo, tam taky. Tě stínil asi ten plot

Já osobně ho ale neřvu, přijde mi trapný podobně jako Sparta Sparta buzerantů parta..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle me uz nechava ledove klidnym,tak nejak jsem si na nej zvykl,naopak slavie pica je je celkem novota a velice se mi zamlouva zvlast kdyz je to paralela na ten jejich pokrik ze slavie neco (nevim co jinyho nez pica ) je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to neni moc o fanouskostvi, ale spis o nenavisti, ve fotbale proste lidi nesnasej Spartu, protoze kazdej druhej rok to vyhravala, v hokeji to ma zase slavie, ale ta si to ziskala diky tomu ze to sou proste kkti a blbce prece nikdo moc nemel rad.. Tesla

Reagovat
Kubin1989

Jejda Vy jste se teda hledali až jste se našli. Média nezajímá nějaká Sparta, která hraje špatně. Prostě je zajímá Slavie, která je teď nejlepší, stejně jako je zajímal Baník když byl nejlepší. To je jeich práce tak se vzpamatujte

Reagovat
Riijkark

a kdo by mel podle tebe to predkolo hrat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart se proti tomu obránci prosadil přímo ukázkově ,Jinak můj tip 1:2 a za domácí gól Lafi

Reagovat
smazaný uživatel

huhu 15.03.2009 18:57

1:2 pro Slávinku,za domácí Lafi-tak bych byl hodně spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pékhart základ kua už...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

co zase,vždyt ten Ford je marnej do prazdne ti to dam taky,tak at mu da šanci konečně na co ho sem bral...

Reagovat
fantomas

A tvrdim snad opak? Na základ, soudě podle posledních výkonů, nemá ani jeden z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak za 10-15 minut toho moc nevymyslíš to neni florbal

Reagovat
fantomas

Právě proto nevim, proč ho cpeš hned od základu. Dal sice gol z ojedinělého nákopu, ale když měl proti Ostravě něco udělat s balonem, přišel o něj. Tak se o základ nebojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš tak je to mladej kluk ještě je nervez a kdo ví co mu ten jarolim vždycky nakeca do hlavy za blbosti než jde na ten plac ale fotbalista to narozdil od Forda je-nic proti němu

Reagovat
smazaný uživatel

jo Pekhart určitě více šancí do základu,ale Fořtíka jsem taky moc nemusel,ale ten borec se mi začíná líbit.Není to sice nějakej ostrostřelec,ale Jarolím asi ví co v něm je,když nastupuje pravdelně

Reagovat
smazaný uživatel

Fořtíka

Reagovat
smazaný uživatel

Fortik burtik sprostik ozrala

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám od začátku nastoupí Bestička s Fořtíkem, Na góly jim bude nahrávat Jandíček s Černouškem a na všechno bude dohlížet Brabčáček To je asi mluva dnešních Slávistických příznivců...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rika Ozzak todle nejsou jmena pro chlapa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musím tě opravit,nejsem slávista,ale ten co fandí slávii.Každopádně lepší jeden Fořtík než 10 takových Holenďourů

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Jarní prázdniny jsem strávil s běžkami na nohou a po příjezdu mi byl odměnou povedený zápas. Paráda. Pekhart

Reagovat
fantomas

Spíš povedený výsledek.

Reagovat
Counter

vzdej to - pokaždé, když jednoho přesvědčíš, naskoči tu další tři

Reagovat
fantomas

Koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas jinak vykon nic moc no docela nas prehravali no

Reagovat
smazaný uživatel

No povedený ve smyslu, že jsem se bavil, i když místy pravda trochu trnul. Ale to k fotbalu patří.

Reagovat
smazaný uživatel

ANO ANO ANO PEKHART 100 MIL ZA HODINU

Reagovat
smazaný uživatel

Panove ja jsem prisel na to jak slavii spolehlive pripravit o titul,zacnu na jeji vitezstvi nebo dokonce neprohry sazet velky penize (tisice) a to uvidite jak najednou zacne ztracet,skoro vzdycky kdyz sazim tak mi to ten nejvetsi favorit posere takze kdyz budu davat ciste na slavii,bude absolutne bez sance ze me to napadlo az ted uz si pripravim tak 5 000 na neprohru slavie v derby a uvidite ze budeme prvni kdo dobyje Eden

Reagovat
Counter

tak jestli ti to stojí za to...

Reagovat
smazaný uživatel

hele beze srandy,fakt zacnu no a kdyby bylo nejhur a slavie i pres to vyhravala tak alespon mi vydela nejaky penize a me z toho jejiho titulu nebude tak blbe

Reagovat
smazaný uživatel

................ ne

Reagovat
smazaný uživatel

slavia =

Reagovat
smazaný uživatel

konecne supr nazor

Reagovat
F.Torres

chudaku

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nelibi?

Reagovat
smazaný uživatel

V našem srdci jééé,jedině Slaviééé

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, tak to je mi tě líto

Reagovat
smazaný uživatel

teda ty reporty z GL sou oprati ostatnim ligam dost kratky..

Reagovat
centos

Kde nic není..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsi se na to stejně koukala.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka=bodík....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co hosi ma nekdo v tuhle chvili pomysleni na zitrek ,ja uz videl ztratu 8 bodu a titulky Sparta zivi nadeji,,,,takze zitrejsi Sport ktery si proste z nudy koupim co bych ve vlaku delal Slavia motor na vitezstvi,,a v tu chvili ho radsi zapomenu ve vlaku,,,doufam ze vyhrajem 3:0 at si konecne aspon zakricim

Reagovat
smazaný uživatel

ja na letny nebudu chybet a podotykam ze prijedu z Usti nad Labem Sparta Praha - Srdce nase

Reagovat
smazaný uživatel

Se mas ja budu se prekrikovat s brnakama na pokoji.Do 5 mam laboratore a pak velky uprk na privat,doufam ze se jim aspon vysmeju

Reagovat
smazaný uživatel

snad to alespon zitra ukopeme ale jako pomalu pro me zacina byt prioritou porazit slavii v derby nez abychom celkove vyhrali titul.Kdyz splnime tohle budu se sezonou jaks taks spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Mas recht byjdme realisti 10 kol 10 bodu je moc ,muselo by se stat dost a pri tech haluzich co maji ,ja uz nemam ani silu rikat ted ztrati a pak prijde kucera a rozmeta muj plan na kolena,kurna kdybysme je porazili v edenu to bych se smal jeste tyden

Reagovat
smazaný uživatel

to bych byl vysmatej jak limec...tim by se alespon dali konecne slavisti setrit,by machrovali mate titul a my to je jedno hlavne ze jsme vas porazili v edenu ale stejne tak to rikam ja 10 kol na ztratu 10 bodu pri soucasny haluzi jakou slavie ma to zacina byt futuristicke,nicmene mozne to stale je kdyby se dostavila tradicni slavisticka jarni sesypanost a podle me alespon naznak prijde protoze i loni se prvnich pet kol slavie drzela nahore ale pak sla strme dolu (jak to dopadlo mi tu nikdo pripominat nemusi ),ale i tak je titul uz jen sen.Ale treba slavistum se loni splnil tak proc by nemohl nam??

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro Smrt Slavii - At Zije SPARTA

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalý, stejně jako Berger v porování s Otepkou na podzim na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak pod tohle se ti jedine podepisu protoze toho naseho chodce nemuzu vystat,doufam ze zitra budeme hrat na jak se zizkovem na 4-4-2 bez Bergera

Reagovat
smazaný uživatel

no nic takze to bude vypadat asi takto:

1. slavia

2. baníček

3. liberec

4. bolka

5. jablonec

6. sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi těžko

Reagovat
smazaný uživatel

jak teda?

Reagovat
smazaný uživatel

1.------

Sparta

Liberec

Jablonec

Brno

Ostrava

Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1.Slavie

2.Sparta

3.Banik

4.Liberec

5.Bolka

6.Jablonec,Olomouc,Brno ??? buh vi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak by to mohlo vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Baník letos nemá na druhé místo Zase ho ukope Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body nad Teplicemi nám v příštích kolech pomůžou, už to bude jen lepší, navíc na fotbalových terénech, což naši technici budou kvitovat.

Reagovat
smazaný uživatel

a v edenu a v brne nebyli fotbalove tereny??

Reagovat
smazaný uživatel

Na Baníku taky perfektně připravená tráva, v obou utkáních

Reagovat
smazaný uživatel

tak pak netusim co to je za vymluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

no na neco se vzdy clovek vymluvit musi,ale spis bych se hlavne priklanel k odchodu Sverkose nez na kvalitu travniku,zvlast kdyz jste nehrali na Kladne ci Zizkove ale na tech nejlepsich hristich (mysleno na spanhela)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné, když Večeřa s vedením čekají, že když nechají odejít nejlepšího útočníka a nikoho nepřivedou, tak budou hrát o ligu mistrů tak jsou na omylu. Střihavka je samá ruka samá noha, od Zehera jsem čekal sakra víc a Lukeš na hrotu byl vtip (doufám ) Škoda že nevyšlo hostování Toleskiho A nebo by aspoň mohl dát příležitost těm mladým co tam má

Reagovat
smazaný uživatel

tak slavie by sla sama proti sobe kdyby dala baniku Toleskiho,prece nebude posilovat konkurenci to se nedela (sigma neni konkurence)

Reagovat
smazaný uživatel

Posily v jednání byly, nevyšlo to, takový je fotbal. Navíc na trhu není z čeho vybírat, řekni mi dostupného hráče za dobrou cenu, který má kvality na úrovni Střihavky.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale já nejsem placený za to abych nedělal nic jiného než hledal posily Napadá mě třeba právě ten Toleski

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nevymlouvám je to fakt, uvidíš, že na tom budeme co se týče bodů v příštích kolech mnohem lépe. Svěrkoš chybí, to je jasné jako facka, vždyť to byl o dva parníky nejlepší fotbalista Gambrinus ligy. Ale jen blázen ho chce někým nahradit, když ten někdo prostě není.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako nahradit sverkose rozhodne v silach baniku nebylo,ale mel jsem na mysli ze jestli se na neco vymlouvat tak hlavne na tohle...no urcite ted budete sbirat vic bodu ale myslim ze celkove budete za treti flek jeste radi,ale docela bych vam ho pral chytlo me ta atmoska v kotli v edenu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tomu říkáš perfektně připravená tráva, tak jsi blázen. Spíš na poměry Bazalů perfektně připravená tráva. Z Brna a Edenu jsem čekal maximálně bod.

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas byla připravená perfektně, co by za to ostatní týmy daly (Byl jsem na prvním zápase Vítkovic, kde mají vyhřívanou trávu a bylo to srovnatelné s Bazalama) Je pravda že druhý zápas už to taková sláva nebyla, ale jak říkám: co by za to ostatní týmy daly

Reagovat
smazaný uživatel

zmlkni....

Reagovat
smazaný uživatel

No s teplicema jsem viděl jenom první poločas, pak jsem jel na Vítkovice a udělal jsem dobře. Protože to byl hnus Lukeš na hrotu, to byl vtip? nejlepší hráč Lička ve středu zálohy.. nevím nechápal jsem vůbec. A Zeher první poločas, bez komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi udělal dobře v tom, že jsi jel na prohraný zápas místo toho, aby zůstal na vyhraném?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsem viděl 7 gólů místo 1?

Reagovat
smazaný uživatel

tx už jsi v souvislosti s Baníkem úplně ztratil soudnost

Reagovat
smazaný uživatel

Teda viděl jsem to hodně z dálky, ale vypadalo to tak, že tam běží šnek stíhaný dvěma šneky. Ale ještěže tak .

Reagovat
smazaný uživatel

Srdečný pozdrav božskému Johnovi a tisíceré červenobílé díky za čtyři body. Ale stejně musím uznat, že Gablonz to zahrál moc pěkně. takovej fotbal jsem od nich nečekal. Dnes u nás fakt stálo štěstí. Slávka nebyla vyloženě špatná, jenže při možnostech SKS a Jablonce - smekám a přeji vám poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi jedinej slavista kteryho mam rad

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

je promi ja na tebe zapomnel a jeste jsem taky opomenul myho stryce kterymu bohuzel chci koupit k sedesatinam slavistickej dres s jeho jmenem s 60tkou na zadech,nevim jak ho budu kupovat,asi se zavrenyma ocima,nebo ho nekoupim ale ukradnu ci pobodam slavistku prodavacku ve fanshopu

Reagovat
fantomas

Tak přece jen sem si to tim příspěvkem u tebe na poslední chvíli vyžehlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

Tak si ho objednej pres net ty chytroline

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze to stejne musi prijit ke me domu to je prave to a navic bych platil postovny,pritom v Praze jsem skoro kazdej tyden proste tak jako tak mi prijde pod ruku a to bude horor si ty ruce pak budu muset omyt savem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mu kup Sparťanský, nasereš ho a navíc budeš mít čisté svědomí

Reagovat
smazaný uživatel

vis ze tohle me taky napadlo?jako prdel by to byla fakt dobra a asi to udelam tak ze nejdriv mu dam zabalenej muj dres a pockam si na jeho reakci pri rozbalovani,to bude fotecka a pak mu teprve vrazim ten spravnej balicek

Reagovat
smazaný uživatel

To se pak ale může taky stát, že to nepochopí a dostaneš od něho na vánoce permici na slavii

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zaprve nehrozi a za druhe by mi to nevadilo protoze vim ze na slavii je pekne mastna a tak bych si na ni namastil poradne kapsu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dík, já už si na tebe taky zvykl. Tak vyrovnanej zápas, Jablonec se snažil, žádnej beton, remíza by tomu asi slušela víc, jen jsme z těch našich šancí ten gól navíc dali. Šance byly na obou stranách - docela napínavej zápas a Jablonec se mi líbil. Prostě to takhle vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

no jednoznacne to bohuzel rozhodl opet pan fotbalista Kucera,nechcete ho treba koupit? jako tohleto se opravdu jen tak nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak OT:dneska jsem mel tu cest mluvit na SFS Cupu s Vitou Lavickou a panove ten chlap je skutecne naprostej borec mluvili jsme spolu nejen o sparte snad 15 minut a i tak stihl na me udelat fakt dojem,a jak byl vysmatej z toho ze jde do ty Australie jinak jsem par slov prohodil i s Horstem Sigim ale hlavne taky s Ivanem Trojanem - nechtel se se mnou vyfotit,prej jedine kdyz se vykaslu na Spartu a zacnu fandit Bohemce nakonec jsem ho ale ukecal

Reagovat
fantomas

Hotovej žurnalista...

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdo??to jsem nejak nepobral

Reagovat
smazaný uživatel

No jako že jsi dělal tolik intervijů

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle...no ja jsem byl na tom SFS (SpartaFandiSlusne) Cupu jelikoz jsem byl vybran z rad fanousku - zrejme za to jak tady sparticku obhajuju no a byl tam tym Real Top Praha kde prave hraje LAvicka,Sigl,Trojan,ale treba i Bosak,Kamil Strihavka,Bejbl,jeden herec z Ordinace v R.Z....a kdyz vzdycky nekdo z nich sedel na Lavicce (ne na Vitovi ale na dreveny lavicce ) tak jsem priskocil ze chci foto a pri tom sme prave kecali,s nekym kratce,s nekym vubec (jako treba s Boasakem ,asi jsem se mu nelibil,ale prave jako s Vitou hodne,me i pochvalil ze tak pilne chodim narozdil od prazaku na Spartu - prej tak to ma byt,Spartani drzi pri sobe ale je to fakt vazne borec za to Trojan komediant jak svine,jsem se doslova valel smichy

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi Ivo Rybárik???

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak jak jsi me odhalil??

Reagovat
smazaný uživatel

..............

Reagovat
smazaný uživatel

james bond mi neprozradi svuj zdroj??no jinak ten seznam je na strankach sfs takze to zase takovej rebus neni spis me zarazilo jestli jsi tam nahodou nebyl ze jsi to tak na me vyhrknul

Reagovat
smazaný uživatel

na strankach ceho?

Reagovat
smazaný uživatel

spartafandislusne.cz a kdyz to nevis tak jak to ze sakra znas moje jmeno?? ze na tebe poslu chlupaty ty hackere

Reagovat
smazaný uživatel

proc bys na me posilal zelene???

Reagovat
smazaný uživatel

protoze znas moje jmeno a uz mi to sakra rekni kde jsi na to prisel

Reagovat
smazaný uživatel

zkus hadat?

Reagovat
smazaný uživatel

no nic jinyho nez ze jsi se kouknul na ty stranky a vydedukoval ze je tam jedinej Ivo me nenapada

Reagovat
smazaný uživatel

ale sak sem to napsal jeste driv nez sem se dozvedel ze nake take stranky existuji.........

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to mi prave vrta hlavou,tak mi to prozrad,uz si nevim rady

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jsi pokecal. Bude o čem kecat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to kazdopadne.Mam se cim chlubit ale treba jeste ted se smeju kdyz Trojana obral protihrac o mic on se na neho za to nastval a skocil mu zezadu na zada jako decko na kone

Reagovat
fantomas

Bosáka jsem měl jednou zpovídat na exhibičnim utkání v Sedlčanech mezi spisovately a nákými dětmi, co vyhráli soutěž tamní knihovny, kde měl jakoby ten mač komentovat. Nepřijel.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja jsem s nim kdysi mluvil pred lety na dni otevrenych dverich v CT ale to me taky celkem odbyl takze asi celkem moc vstricnej nebude clovek by u nej cekal opak

Reagovat
smazaný uživatel

jen skoda ze puvodne mel tam byt i Franta Straka jenze prej mu bylo blbe a tak nedorazil to byla skoda,s nim bych chtel urcite taky lecos prohodit

Reagovat
fantomas

Právě no. Řikal sem si, proč asi nedorazil. Jestli to nebude mít nákou spojitost s tim, jak odbývá tebe (a asi nejen tebe).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Proč se směješ?

Reagovat
smazaný uživatel

no ze odbyva ostatni kvuli me... ne ale vazne jsem cekal ze prave on bude vesela kopa podle toho jaky ma v bedne prupovidky a pritom byl takovej tichej,ani jsem ho pomalu neslysel mluvit a to jsem se porad pohyboval vedle nich...jinak jeste dodam ze nam Sparticka zaplatila i obydek,mnam.Takhle se ma klub chovat ke svym fanouskum

Reagovat
fantomas

To sem ale neřek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já zase zpovídal pár těch, co přijeli a ne jakoby, nýbrž naprosto vážně komentovali cosi, čemu naprosto nerozuměli. Z těch zpovědí mi bylo poněkud mdlo. Asi bych měl dodat, že to byli povětšinou politici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já zase zpovídal pár těch, co přijeli a ne jakoby, nýbrž naprosto vážně komentovali cosi, čemu naprosto nerozuměli. Z těch zpovědí mi bylo poněkud mdlo. Asi bych měl dodat, že to byli povětšinou politici.

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnutí: Jablonec si zaslouží za předvedenou hru, je opravdu ve formě, o to víc mě 3 body těší. Sice gól z "ofsajdu", ale co na tom, stejně jsme to zvrátili. Krásný první gól, kdy si Černoch ukázkově pohrál se 2 hráči Jablonce a vyslal unikátně Šventa, ten našel Forda a ten jen splnil povinnost. Druhý gól-pastva pro oči-Pekhart totálně strapnil oba stopery Jablonce a hlavně Kučeru, kterej opět ukázal, co ho ve Spartě naučili, likvidační zákrok na červenou..klasika. Co se mi nelíbilo byla návštěva na Jablonci, kde hraje tým v životní formě a stejně malá návštěva. Každopádně veledůležité 3 body a ikdyž výkon nebyl ideální, tak co na tom, počítají se body, tak jako Sparta uhaluzila Olomouc, tak nám to vyšlo dnes, tak jako Sparta vydřela Žižkov, tak mi jsme vydřeli Plzeň, plichty se Střížkovem a Budějovic nekomentuju, beton je beton. Každopádně na Spartu 13 bodů to je slušný, jak říkám, zápas vyrovnaný, ale body bereme my a to je podstatné a důležité, jakékoliv ALE jsou teď zbytečné, trapné, úsměvné, na to se nikdo ptát nebude.. Jsem hlavně zvědaví zítra na Spartu, všichni už kalkulují s náskokem 10 bodů, ale třeba Brno bez Polácha a Trousila něco předvede, třeba ne, ale rozhodně bych nekalkuloval na 100% s výhrou Sparty. SKS, chceme titul, jdeme si za tím!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Pekhart= Usain Bolt

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ,konecne se prosadili utocnici

Reagovat
božský John

Tak sešívaná chamraď(ano jinak to říct nemůžu) si ale lautr vůbec nezasloužila vyhrát,to co předvedli bylo na úrovni Brna,možná Teplic. V podstatě upletli z hovna bič a jestli budou takhle "hrát" i nadále,tak to teda potěš koště,tohle není výkon hodnej mančaftu co vede ligu o 10 bodů,to se na mě nezlobte.....na naše kluky jsem fakt hrdej,protože přehráli i pravděpodobně nejlepší celekt ligy(ano,Pavlík nepodal nijak suprovej výkon,ale sttejně to celkovej dojem přebyl). 1. gól Slávije i Jablonce podle mýho soudu z offsidu,ten druhej,jednznačně kiksy Kučery a Pavlíka,prostě ho nesměj pustit..fanoušci: Fnoušci sešívaný chátry,to je jako některá individua Baníku,opravdu dělat si ohýnek,dýmovničky,pokaždý bejt postříkanej vodou a udělat to znova,to může udělat jenom blbec. Náš kotel byl po dlouhý době zas slyšet,což je příjemná změna oproti minulu..každopádně abych to shrnul...Jablonec Slávije Pavlík Loučka,Lafata ..a nakonec ještě abych nezapomněl,pan rozhodčí byl asi převlečenej Kuka

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný gól z offsidu dal Lafata. A výkon byl vyrovnaný, bylo to těžké a navíc hrajte v životní formě, což se o Slávii říci nedá, i tak vás vykradla, asi je tito líto, ale o rozhodčích se vůbec nezmiňuj, dali jste neregulérní gól a Kučera měl odejít s červenou kartou. Jinak nevím, za co dávaš jabloneckým fandům když na vedoucí celek ligy, atraktivní fotbal, velmi kvalitní Jablonec v životní formě vám přijde 4000?? (z toho litr slávistů) Já jsem naopak hrdý na Slávii, že i přes to, že hrála na 100% Jablonci, tak dokázala vyhrát, tady se ukazuje síla mužstva..Sparta si táké vozí body "zadarmo" (Olomouc, Žižkov), tak to porstě je a já dávám kvalitnímu fotbalu a Slávii za vítězství

Reagovat
božský John

neříkám fanoušci,to je tragédie..myslim kotlík

Reagovat
smazaný uživatel

přesně s tebou souhlasím strato...jen bych úplně natvrdo nepsal,že Lafata dal gól z ofsajdu,to bylo sporný,někde tam v zádu stál Hub...

Reagovat
smazaný uživatel

1. gól Slavie z offsidu jednoznačně nebyl, Švento přihrával dozadu. Jinak musim uznat, že Slavia nehrála nijak zvlášť, dokonce i Fořt to řikal o přestávku, maj novou taktiku a nejde jim... Navíc nemůžete po nich chtít, aby hráli celou sezionu jako na podzim. Je to stále nejtechničtější tým ligy, co stále hraje (hlavně doma) nejlepší fotbal. Jablonec hraje výborně, ale je momentálně ve vrcholný formě, kterě taky nebude trvat celý jaro a navíc makal způsobem nevídanym, jako to klobou dolu, protože proti takhle bojovnýmu výkonu se opravdu těžko vyhrává. Slavia to zvládla, díky chybě exsparťana Kučery a pro mě velmi překvapivýmu zakončení v minulym kole spalovače Pekharta. A co se týče gólu Lafaty, tak tam mě nenasralo, že nepískli offside (bylo to na hraně), ale že Hoše 2x vyhlavičkuje balön nad sebe, jako je to mladej a perspektivní hráč, ale tohle prostě dělat nemůže, to je šílený...

Moje hodnocení: Jablonec , Slavia , Lafata , Fořt , Kučera , Hošek

Reagovat
božský John

Jo tak jestli hrál dozadu tak to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbalzive.ct24.cz/article.asp?id=9260 můžeš se podivat sám, je to tady dobře vidět

Reagovat
božský John

No jo...šmíca říkal žte to offside nebyl,já mu říkal že jo no.. ,šenkeřík mu přizvukoval...hele du měšj se

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia hraje nejlepší fotbal v lize, co na tom, že všichni za ní patří výkonama do druhé ligy? Stejně tak mě baví, když jeden tým hraje dobře, potom se mu pár zápasů nepovede a hned se najdou všeználkové, kteří vědí, že si ten tým vedení nezaslouží. Koukni jak hraje Sparta, jak hrají ostatní a potom si odpověz, jestli těch 10/13 bodů je nebo není zasloužených. Jen další zakomplexovaný sparťan

Reagovat
božský John

jen další zakomplexovaný jablonečák příteli:)

Reagovat
smazaný uživatel

trefa, zakomplexovaný slavíku

Reagovat
smazaný uživatel

ostatni kdyz nehraji dobre tak body ztrati narozdil od slavie,ta i kdyz nehraje dobre tak vyhrava takze o nejake zaslouzenosti je naprosto zbytecne se bavit.Na jare je slavie tragicka,bohuzel se to neprojevuje na bodech ale jen tak tak porazila Plzen,ztratila na Bohemce,haluzove porazila Banik kterej byl lepsi a Jablonec kde to byl remizovej zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to furt řešíš? Protože Sparta je v p*deli? Musíš mít moc těžkej život, když každej zápas Slavie zabere několik hodin tvýho života sžíráním se pohledem na úspěchy úhlavního rivala a následným tvrdohlavým a nesmyslným hledáním pseudodůvodů, proč Slávka neměla vyhrát. Udělal bys líp, kdyby ses soustředil na Spartu, třeba by ti i odlehlo. Ale řeknu ti jedno - jsem rád, že sem chodíš, vždycky se těším, co zas vymyslíš. Abych parafrázoval - když už si myslím, že největší výplody demagogie jsi už předvedl, vždycky napíšeš něco, čím mě přesvědčíš o opaku

Reagovat
Kubin1989

Asi tak ivosek má komplexy

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě přidám, pro zajímavost, jak na výkon reagovali Slávističtí fanoušci, kritikou se opravdu nešetří.. http://www.slavia.cz/novinka.asp?id=15257&typ=diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

nj kladýnko válí žádnej sestup nebude ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Kučero, ty jsi hovado!

Jinak JBC zase sympatický výkon, k bodům neměli daleko, ale oceňuju seshitky za to, že i přesto ty body urvaly.

Reagovat
smazaný uživatel

IVOŠKU A OSTATNÍ

Rozlouskl jsem záhadu "vymyšlených diváků" na Letné, pátral jsem a vypátral rozdíl, zatímco v edenu se počítá divák jako člověk, který pootočí turniketem, tak na Spartě počítají do návštěvnosti automaticky všechny permanentkáře a k tomu připočítavájí lístky. To do překladu znamená, že na Spartu přijde 8000, ale protože 1000 permanentkářů nedorazí, tak se nahlašuje fiktivní návštěvnost. Důkazem jsou třeba derby, kdy Sparta hlásí 21000 diváků-vyprodáno (což je nemožné, protože vždy se najde nějaká ta sedačka neobsazena) Minule jsi tu shazoval návštěvnost Slávie, kdy na Plzni bylo 12 000 a na Budějicích 11 000 (rozdíl je v tom, že na Spartě bylo 8 000 lidí a to ví i vlastní fanoušci)

Reagovat
Bakary3

No vlastně jsem si to taky myslel, asi jen sparťany to nenapadlo Ale je to docela trapný si vymejšlet návštěvnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

počítá se počet platících diváků....a permanentkář je přece platící divák i když nepřijde ne?

Reagovat
fantomas

Pak mi řekni, proč teda počet diváků vyhlašujou až někdy v polovině druhé půle.

Reagovat
centos

Takže i kdyby nikdo nepřišel, bude návštěva x tisíc. Vždyť je to úplný nesmysl..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, proto na Spartě proti Budějicím byla tak velká návštěvnost, prestože letná byla prázdná, říkali i moji kamarádi spartani, že ten údaj je podezřelí. S tím, že permanentkář je platící divák nesouhlasím, to jen tehdy pokud na utkání fyzicky dorazí, protože pak teprve je to divák. Tzn, že na Baník, Slávii, Jablonec, Plzeň chodí fyzický počet návštěvníků, ale na Spartě znamená při 17 000 vyprodáno 21 000.. tak a teď jsem mooc zvědav na odpoveď pana Ivosku, který už se dočista nemá čím ohánět. Ikdyž ono Jablonci včera nehrálo do karet osvětlení..

Reagovat
smazaný uživatel

já neříkám že je to správné...jen si myslím že to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je teda hodne trapny ...asi nejakej dalsi genialni marketingovej tah Kretinskyho, kterym ze Sparty a ze sebe dela jeste vetsiho de*ila nez je - nemam slov

Reagovat
smazaný uživatel

a proč tedy loni na poháru proti Střížkovu neohlásili ani těch 1000 nýbrž něco kolem těch 900? tim spíš bych si domyslel návštěvnost pro tuto "trapnou" návštěvu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

takle s tima permanentkama to maj na Ajaxu je jich prodanech 48.000 ale na slabší soupeře je tam třeba jenom pulka stadionu ale hlasatel oznámí vyporodáno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má ale Ajax a Sparta-gratuluju. Slávie má nevyšší návštěvnost fyzických fanoušků a kdyby se to počítalo tímto měřítkem, tak máme průměr 15 000 na zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

no a hlavně na Slávce je nej atmosféra.SKS 4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

To je

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby ne když máte "mistrovskou sezonu" ...

i když by navštěvy stejne mohly byt lepší ..

Reagovat
centos

Jj, ty návštěvy nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je teda hodne trapny ...asi nejakej dalsi genialni marketingovej tah Kretinskyho, kterym ze Sparty a ze sebe dela jeste vetsiho de*ila nez je - nemam slov

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, to mela bejt reakce vedle....

Reagovat
smazaný uživatel

A ja sem se bal dat over...

Reagovat
smazaný uživatel

Mé srdce pláče. V útoku nevidím nikoho, v záloze primadonku Střeštíka, který asi trénuje na olympiádu (jinak si nedokážu vysvětlit, proč má chlapa vždy deset metrů od sebe), v obraně nevidím nikoho, jen v brance vidím chduáka Lejsala, který to za všechny odnese. Sparta je lepší, mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zapomenul dodat: lepší dostat desítku na Spartě, než potom prohrát s Kladnem, Zlínem a bůhvíkým....

Reagovat
irik

Bravo Sparta . 5:0 je i oslabenému Brnu stylové .

Reagovat
Staenly10

5 ?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že jsme byli oslabení je jedno...

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičce máme mladých kluků a navíc velká část defenzivy leší na Trosce.

Reagovat
Staenly10

Viděl jsme sice jen necelej první poočas,ale podle mého průměrný výkon Sparty podtrhnutej strašnym výkonem Brna...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si nemyslim průměrnej výkon Sparty...Sparta takhle dlouho nezahrála.A ještě jí to tam padalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Řikám,že jsem viděl jen asi do 3:0,ale opravdu mi to tak přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Umíš napsat něco jinýho než " "?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň za tak dementní příspěvky, ale jestli si opravdu viděl ten zápas... Opravdu si myslíš, že Brno ty góly dalo samo?

Reagovat
smazaný uživatel

Brno si spíš za ty góly mohlo samo a Spartě to mimořádně ulehčilo.

Reagovat
Staenly10

To ne,ale nesmirně statická obrana,Brno vůbec nezachytávalo útoky Sparty (tim nechci snižovat její výkon) a o práci obráncu Brna ve vápně škoda mluvit...

Reagovat
božský John

Já včera viděl průměrnej výkon Slávije a o trochu lepší výkon JBC a taky to nikomu necpu:)

Reagovat
Staenly10

Reagovat
božský John

Já jenom aby se každýmu měřilo stejnym metrem:)

Reagovat
Staenly10

To já jen na ten konec"taky to nikomu necpu"...

Reagovat
božský John

okej..beru z5

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

na Letnou si každy jezdi pro body,tohle je na pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédie Brno...

Reagovat
smazaný uživatel

Šural, Mareček V těch je obrovskej potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

to je

Reagovat
smazaný uživatel

Rabušic se časem otrká.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska mě výkon pohladil na srdíčku vynikající poločas Sparty jako z jiné ligy tragikomický Střeštík, Dvorník a vůbec celá obrana Brna.. Vynikající výkon Holendy ( ), KUCKY, Žofčáka (slováci si vyjímečně sedli), Wilfrieda a vůbec celé Sparty bez vyjímky.. V druhym poločase bylo moc vidět jak moc se snažíme Brnu nic nedovolit a ukázat jim jak se brání Je mi krásně jak mi dlouho nebylo. Teď jen proklínám jednoho ze zdejších přispěvovatelů a převlečeného Slávistu, že jsme tam nejeli

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím. Babička taky slaví a odmítá mi zítra uvařit...

Reagovat
smazaný uživatel

Babička je nesmírně sympatická žena

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť, když byl na zítra domluvený můj oblíbený guláš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já ji ukážu a uvařím si sám... (Snad.)

Reagovat
irik

Holenda se rozehrává, nakonec by nemusel být tak špatný ...

Reagovat
smazaný uživatel

No, opět jako minule, je to jeho druhý povedený výkon v sestavě. Obzvlášť u něj sem strašně opatrnej. Ale snad jo, mohl by nakonec by mohl dát pár gólů a v létě odejít, aby se koupil někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tak do konce sezony budu fandit Spartě,včera sem se rozhod...

Reagovat
F.Torres

velice spatne rozhodnuti

Reagovat
božský John

Abych si to u Tebe nerozházel,tak budu fandit zas Litrpůlu(když se jim tak daří )..teda soudim podle nicku...po včerejšku,kdy na mě po tom golu šly mdloby,jak se šmíca usmíval,Doležal nemlich to samý,tak Sláviji nemůžu ani vidět:(

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě vidím, nezlob se, je mi to docela líto, že jste to včera odsrali právě vy (odsrali, protože odnesli je slabý slovo, nemá to být jen hrubý vulgarismus). Jenže to je holt fotbal. My to zase odnesli s Bohemkou. Tak se, prosím tě, nezlob na Slavii, víc prostě nemůžu říct. Snad jen, že rozhodčím to nebylo, pískal docela použitelně, asi fakt jen to štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

no, bez urážky, ale málem mi ukápla slza, leč je pravda jiná. Těch zápasů, co jste vyhráli a neměli jste je víc, takže bych to jednou Bohemkou neobhajoval. Já vám to primárně neberu, protože jste se jako Slávie naučili bojovat až dokonce a i vyrovnaný mače otáčet ve svůj prospěch, ale z toho tvýho příspěvku to vyznělo, že jste vyhráli všechno naprosto zaslouženě a ještě k tomu jste měli vyhrát z Bohemkou a Jablonec byl první, který prohrál, ale prohrát neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Já to psal přímo Johnovi a konkrétně k poslednímu zápasu. Jinak bych spíš řekl, že v téhle sezoně je určitě víc zápasů, kde jsme nešťastně ztratili, než těch, kde jsme vydělali. A v UEFA je to ještě zřejmější, tam jsme zaslouženě nakoupili s Hamburkem a zaslouženě ztratili body na Slovači, jinak se ty zápasy vyvíjely na vyšší bodové zisky. Nepočítám Fiorentinu, tu jsme teda taky podělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh,dnes na Letné dojemné divadlo o tom jak Brno v prvním poločase "náhodou" zapomnělo formu.A ve druhé půli opět projev letenské demence na tribunách

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš říct, že jsme to prodali a chceš říct, že třeba takový marty a taková moje babička jsou stejní pi*ové jako ti tam dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím kdo je marty a tvou babičku neznám,ale ti co házej dělbuchy (byt omylem)do vlastních řad mají prostě v hlavě vymleto...a výkon Brna v první půlhodině no comment

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že spar-ťani nejsou dementi , ale vyjímky potvrzují pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno to Spartě prodalo. A je to venku ...

Doufám, že si uvědomuješ, jak velkou blbost jsi napsal

Reagovat
Maritazzi

zas demence kotle neska, docela sem čuměl, že Blažek odvolal děkovačku, udělal jedině dobře

Reagovat
centos

Co se tam dělo?

Reagovat
Maritazzi

chtěli hodit dělobuch, naneštěstí ho hodili tak, že vybouchl hned u podavače míčů )spraťanskýho dorostence), kterýho pak odnesli an nosítkách, ošetřoval ho Novák...

Reagovat
centos

heh..

Reagovat
Xavi8

Reagovat
centos

?

Reagovat
Oxbow

Treba to jak se tomu muzes vubec zasmat

Reagovat
centos

Kdybych se smál, tak tam nedám tři tečky, ale smajlíka

Reagovat
centos

..samozřejmě jiného, ne tenhle palec

Reagovat
herbage

To snad ne, vážně kreténi. Doufám že si to zdravé jádro kotle s nim vyřiká, jinak je to jen banda rádobyfandů

Reagovat
Maritazzi

jinak nechápu přínos kamerovýho systému...

Reagovat
herbage

No zřejmě asi nefunguje. Jestli nikoho nepotrestaj a nezakážou mu přístup na stadion, tak jsou to vyhozený prachy

Reagovat
Maritazzi

tohle je jasnej případ ublížení na zdraví, zase, jeden kretén dokáže zkazit celej fotbal

Reagovat
herbage

Nj, ale především kotel by se měl očistit sám od sebe od takových lidí a ne srabsky krejt takovým parchantům záda. Jinak když celý stadion křičel Sparta, tak mi mrazilo v zádech, ale popěvek "Brno, Brno - buzerantů plno" si mohli nechat od cesty, ale možná to byla jen reakce na pokřik brněnských fandů, celý zápas jsme neviděl, tak nevím

Reagovat
stas87

preco poliaka odsudili v pardubiciach aj toho cecha?toto zasa vysumi...a naco sa pak robi projekty sparta fandi slusne otazkou je kolko rozumnych ludi je v tom spartanskom kotli...co nerobia bordel a slusne povzbuzuju svoje muzstvo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat od cesty? Takovejch popevku naopak proti Sparte je hafo a bezne se objevujou snad i na zapasech kde Sparta nehraje - a nikdo to nijak neresi... chtelo by to trochu soudnosti a neresit kazdou kravinu (ikdyz je to "v mode" nadavat na fanousky)

Reagovat
Maritazzi

ono to k tomu nějak i "patří", člověk na stadionu se tim pokřikem nechá strhnout, je to součást

Reagovat
herbage

Nj, přiznávám se, že jsme se spíše při tom popěvku přiblble usmíval, nijak mě to nepohoršilo a k fandění to patří, ale přeci jen, mám radši klasičtější projevy fandění

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky se najde nějaká piča, co tohle udělá. Opravdu je tak těžký, si ze záběrů vytáhnout, kdo to hodil a tomu dobytkovi nacpat petardu do prdele a vyhodit ho před stadion?

Reagovat
Maritazzi

Za prvotní problém bych považoval vstupní prohlídky do kotle, tam bys fakt prones všechno. Ale jako je to síla, neska kotel fandil famózně a zas se to po*ere kvůli nákýmu idiotovi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máš těžké. Taková petarda je fakt malá a když ji pronést chceš, tak ji proneseš vždycky. Já bych se opravdu radši zabýval až trestáním hříšníků

Reagovat
stas87

nemala by byt skor prevencia?

Reagovat
herbage

Budeš každému fanouškovi prohledávat spodky?

Reagovat
stas87

tak ked ma treba batoh tak bych sa ho snazil prohledat..hm vlastne mas pravdu dycky sa nieco dostane na ten stadion

Reagovat
herbage

Baťohi prohledávají, osobní zkušenost, navíc neproneseš ani PETku s pitím, takže si musíš koupit na staďáku

Reagovat
stas87

nenei pravda treba v pribrami si ma ani nevsimli a pustili ma

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram je jiná "liga".

Reagovat
herbage

Na Spartě V Příbrami jsou rádi, když jim přijde 51 fandů a ještě lákaj na klobásu zdarma

Reagovat
Maritazzi

na Spartě dáš takovou věc holce a na ní nešáhne nikdo ;)

Reagovat
smazaný uživatel

To mám jít na Spartu, abych moh svý mladé dát kolábsu do ruky?

Reagovat
stas87

tak ja to mam najbliz do pribram a pak do budejek ale radsej chodim do pribram

Reagovat
stas87

njn ale ja byl na majstrovskej sezone a nechceli nic ja inac na GL nechodim vacsinou strata peniazi a nervov

Reagovat
smazaný uživatel

teda ale napsat měkké "i" po "h", to už je palba. Nebyl jsi, herbage, mezi těmi, co se smáli tomu přepěvatelovi, který napsal "chybi" ...

Reagovat
herbage

No ty krávo, zase jsem byl duchem jinde. Já dnes ve škole programoval v Céčku a měl jsem přepnuto na anglickou klávesnici a ten přehmat dvě klávesy je možné vysvětlení, ale chabá výmluva

Reagovat
smazaný uživatel

vklídku, mě to jen pobavilo. To se opravdu nevidí.

Ale já dělám tako moře chyb. Ne, že bych měl s pravopisem problémy, ale pramení to z toho, že to po sobě čtu, až to odešlu, což už je pozdě. Nedávno tady někdo navrhoval tlačítko EDIT pro připěvatele. Já bych ho bral všema deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenomže by si tady mohl kdokoliv upravovat příspěvky a pak by ten druhý vypadal jako vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo ...

samozřejmě, že by mohl člevěk upravit jen svůj vlastní příspěvek a to, řekněme, jen do dvou minut po odeslání.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý nápad, samozřejmě jsem myslel, že by se upravovaly jen vlastní příspěvky...

Reagovat
herbage

No, tak to by mi nepomohlo, když jsi mě na to upozornil tak pozdě Stejně, je to každého vizitka a existuje jednoduché řešení, číst si to po sobě, než to odešleš, jenže to já taky zásadně nedělám a takhle to dopadá. to fakt musel být nějaký podvědomý zkrat, jinak si to nedokážu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

tak já si to do těch dvou minut +- vždy přečtu, takže bych většině chyb předešel, ale zase by se ukázalo, kdo je opravdu blbej a kdo se jen vymlouvá, že se ukliknul ...

Reagovat
Maritazzi

já se v petardách nějak neorintuju, slyšel sem jen velkou jebu, ale i tak sou ty prohlídky uplně zbytečný. No určitě, taky sem pro to, aby se ten viník dohledal, ale když ani díky kamerovýmu systému toho sráče nenajdou...

Reagovat
Maritazzi

"Šlo o žáka našeho klubu. Podle prvních informací lékaře reagoval na vnější podněty, slyšel i mluvil. Převzali ho zdravotní ze záchranné služby, kteří ho převezli na kontrolu do nemocnice," řekl mluvčí klubu Ondřej Kasík.

Reagovat
smazaný uživatel

no, aspoň, že tak. Pokud by se zjistilo, kod to hodil, mohl by z toho mít kurevský oplejtačky. Tohle bylo už vážně o zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechápu, jak takový tým mohl mít tak dobrý start do jara. Určitě to dost dokládá kvalitu ligy. Brno bylo strašidelné. Je hezké vyhrát 4:0, ale uvědomme si, že v Evropě by to horko těžko stačilo na průměrné mančafty ...

Jinak pochválím opakovaně Kucku. Nechci to zakřiknout, ale on je po dlouhé době opravdová posila ze Slovenska. Dneska pochválím ještě Holendu (nikdy jsem si nemyslel, že to udělám), ale prostě pořád mi to jeho místo v sestavě papírově nesedí. Ale dám sám sobě čas a třeba mě přesvědčí

Reagovat
Maritazzi

Holenda konečně začínal vyhrávat ty souboje, ale ted nevim jestli je to tragičností těch obránců (Živný, Dvorník, Gabriel,..) nebo se fakt zlepšil, každopádně díky tomu je jeho přínos týmu už někde jinde (druhá věc je, že ty balony z těch soubojů taky ostatní hráči dobíraj)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne každý zápas ti sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci, aby to vyznělo alibisticky, ale tři góly šly dnes přes vzduch, přitom v tom úvodu jara jsme měli Trosku, který všechno toto má...

Reagovat
smazaný uživatel

Troska je asi Trousil, že? Jo, jo, to se musí nechat, že on je opravdu vynikající obránce a určitě chyběl, ale to je prostě fotbal, který zranění a absence přináší. Sparta projela titul hlavně proto, že neměla ve finále ligy Řepku. Tohle je o hlouposti a nehlouposti vedení a možná taky o možnostech klubů, že maj na tu jednu pozici vždy jen jednoho tahouna a když se zraní, jde to do kopru

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Troska nebo taky Trouska (tušim). Abych Ti ještě řekl pravdu, nemohu si pomoci, ale Kalivoda Polácha nikdy plnohodnotně nezastoupí. Dnes jsem od něj neviděl nic, když už aspoň mohl zabojovat (což jsem viděl snad jen trochu u útočníků a mladíků - kromě Strešťíka, na kterého nemám slov). Jinak je to samozřejmě fotbal, projeli jsme si to sami, jsem naštvaný, ale zítra to vyšumí a na zápas snad co nejrychleji zapomenu. Hřeje mě však, když se tu po dvou jarních kolech jelo znovu na titul a já jsem říkal, že může přijít facka. Jsem rád, že přišla na Spartě, je lepší dostat čtverku na Spartě, než prohrát se Zlínem.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda já jsem říkal, Beran to říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

se Zlínem zakopnout nesmíte. Se skřípěním zubů, avšak vám budu fandit. Už několikátou sezonu vedu kampaň za odstranění Zlína z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíme, ale jsem přesvědčen, že kdybychom dnes vyhráli, cítili bychom se neporazitelnými a to by byla cesta do pekel

Reagovat
Kapřík

v tomhle jsem pro všema deseti . Ten klub nesnášim .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jen z poloviny, prstů máš 20...

Reagovat
Kubin1989

Truska vole...Troska

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, jak sme u nich mohli prohrát brno si to mělo radši nechat kontumovat. Asi skvrny na slunci nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro BAník Ostrava

Reagovat
herbage

Jinak, pro zasmání i když pro někoho hořké :

hustlik

14.03.2009 10:02

dám si 10000kč na brno

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nevěříš, že to opravdu dal...

Reagovat
herbage

No, nevěřím, ale dobrý komentář

Reagovat
$dolar$

Tam jsi mel na nej i dobrou reakci

Reagovat
smazaný uživatel

Když miluje svůj klub...

Reagovat
smazaný uživatel

on postupuje do poharu UEFA i 4.tym??

PS:Smrt Sparte!!!

Reagovat
smazaný uživatel

další člen SLAVIA INTELECTUALS. Vítej

Reagovat
Staenly10

Tak ale vy zase ve SPARTA INTELECTUALS máte třeba Ivoška,kterej to dokonce dával na 300. a ještě špatně ,ale timhle se ho nezastávám...

Reagovat
smazaný uživatel

1. neviděl jsem nikde transparenty SPARTA INTELECTUALS

2 Sparta si nehraje na klub, kterému fandí jen intelektuální elita národa

Reagovat
Staenly10

Tak to sem jen plácnul to SPARTA INTELECTUALS,ale každýmu dojde,že sem myslel tu skupinu "chytrých" Sparťanů... A za to já nemůžu,že si na to tady hrajou někteří slávisti (tim myslim tu "elitu národa")...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to není jen pár jedinů tady. I představitelé Slávie a i média proklamují, že prostě Slávii fandí intoši a Spartě prasata, což je už dávno přežitý předsudek. Klidně přiznám, že poměr dobytků versus normálních fandů je na Spartě vyšší, avšak není žádné pravidlo, že Sparťan = blb a Slávista = rozumě uvažující jedinec

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak nějak. Jen doplním, kdysi chodil dělník mezi své na Spartu a pan profesor diskutoval na Slávii. Dnes je to opravdu přežité. Poměr blbů v řadách fandů Sparty je dán úspěšností klubu v posledních letech a může se rychle změnit, otázka generační výměny. Sice se považuji za poměrně inteligentního, ale intelektuály docela nesnáším, protože většinou vymýšlejí hovadiny, jen aby ukázali, jak jsou strašně inteligentní. A i tady platí pravidlo, že ne každý intelektuál je blb.

Reagovat
Kapřík

No, je to přežitek jako prase, to bych kvůli fandění Spartičce musel roztrhat svůj bakalářskej diplom (i když ho stejně vyfasuju až na konci dubna) . Když to vezmu sociologickým průzkumem na malém výběrovém vzorku mých spolužáků z fakulty, tak kromě mojí sparťanský maličkosti tam máme jednoho žižkováka, jednoho bohemáka, jednoho slávistu a dalších čtrnáct lidí, co ani neznají význam slova offside . Holt, na transparenty si můžou psát co chtějí...třeba že máte hezký dresy, nebo že Wobr z londýna bude váš nový tiskový mluvčí....

Reagovat
smazaný uživatel

Wobra néééé!

Reagovat
Kapřík

to by si ani pes od vás kůrku nevzal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ti to řekl, ale musím se otřepat z toho tvého PS.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Ty, doma jsou na Tebe určitě pyšní Ale teď už běž spát.

Reagovat
Kapřík

88? No, měl by si konečně zavřít Mein Kampf a myslet sám za sebe . Ze začátku to je těžký, ale začít můžeš třeba tím, že si pokřik "Smrt Spartě " necháš na staďák, abys pak ty BANy nemusel přehazovat vidlema .

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, skoro jsem zapoměl - to se to Spartě hraje, když dá hned v první minutě gól.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Staenly10

Taky mě něco takovýhlo napadlo,ale nakonec jsem to nepsal,aby se to neobrátilo proti mně

Reagovat
smazaný uživatel

Já to psal jako fór. Jistěže Sparta Brno přejela, kdyby to nebylo v první minutě, tak třeba v dvacáté - někdy to prostě vyjde. A jestli se to obrátí proti mě? No a? Já si za tou větou stojím, tak ať se obrací třeba i seno.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně INTELEKTUÁLNÍ humor, to musím ocenit

Reagovat
smazaný uživatel

To se ji to hraje, když ji to Brno usnadní...

Reagovat
smazaný uživatel

Brekot ale ocenit nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady brečí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ivosek konecne dorazil domu ze stadionu a poskytne vam co o to stoji svuj kus reci.Predem bych se chtel vysmat blbeckum kteri Spartu odepisovali a odepisuji ze nema ani na ten druhej flek - jedno velke HA HA trapaci

Jinak prvni pule z rise snu.Vsichni jste se mi vysmivali za nazor ze kdyz se da gol z prvni akce v prvnich minutach ze to pry podle vas zapas neovlivni - opet se dneska potvrdilo ze to znamena opravdu hodne tak me konecne zacnete brat vazne,nejsem tak blbej jk si myslite jinak jak uz jsem rekl prvni pule fantasticka druha uz evidentne na ubrany plyn a profesorsky pristup.Jarda Blazek - jistota,perfektne stahoval centry,Repka - brilantni,opet potvrzeni ze je suverene nejlepsi stoper v lize,Hubnik - parada okorenena golem,Pamic s Kusnirem normal.Ale k obrane ale musim dodat ze i kdyz pusobila celkem jiste stejne par okynek tam bylo...zaloha - naprosto famozni vykon Kucky ten jak dneska caroval...supr taky zahral tradicne Kladruba,Zeman paradni centry,par povedenych utoku taky parada,Zofcak standard,ale panove jak me dneska ohromil Holenda neustale jsem na neho nadaval ale uz na Zizkove jsem ho musel pochvalit a dneska jeste vic!!! A Bony to je klasa,sice zazdi celkem dost akci ale tu techniku ma vynikajici proste dneska parada Sparticko a moc dekuju za supr zazitek jinak ale myslim ze patej gol ofsajd nebyl ale nemuzuto posoudit protoze jsem sedel docela mimo...

K demenci par jedincu v kotli se asi moc zminovat nemusim bohuzel se jedna fakt o ojedinele kreteny kterych se porad nemuzeme zbavit,jinak Ultras dnes tradicne cely zapas fandili tak jak jsem zvykly ale pozor musim pochvalit i fanousky Brna resp. Slovanu kteri ac za takoveho stavu fandili taky neustale a pekne

Take navsteva me velice potesila,delate mi radost spartani

Nezbyva nez doufat ze alespon podobny heni vykon predvedeme v Teplicich kde doufam budeme take hrat na 2 utocniky - rikal jsem to uz snad pred rokem ze my proste musime hrat na 2 a je to sakra videt tak doufam ze to Jose zase neposere a nechat tak jak to je vcetne Bergera na lavici

Sparticko moc a moc dekuju

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka rozhodně není nejlepší stoper ligy a už vůbec né suveréně. Co se dá říci maximálně je to, že je jeden z nejlepších.. Brno hrálo úplně tragicky a bez Trousila byli mimo. Sparta dnes poprvé hrála na vítězství. Musím vyzdvihnout Holendu. Jinak ten incident s tím dělobuchem...žáček Sparty-10 let....achjo...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak to je mazec

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

jeho udivení bylo taky pěkné.....

Reagovat
smazaný uživatel

jako bratri doskove jsou fakt borci moc pekne se umi vyjadrovat

Reagovat
GEGE

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

A takový debil byl kapitánem, to se nedalo vyhrát...

Reagovat
božský John

Reagovat
soukup

klasickej Došan

Reagovat
fantomas

Takej machírek.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartá, Spartá nejlepší je partá... Ladies and gentlemen this is SPARTAAAAAA!!!!!!!!!!! Juráááááááj Kuckaaaaaaa td tdtm

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jste poprvé na jaře hráli jako Sparta a také poprvé jste si plně zasloužili bodovat. Gratuluju! Jinak to, co se stalo tomu podavači míčů-achjo.. co k tomu dodat..

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se, byl to jeden zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

To si nech na dobu, kdy si takovou výkonnost udržíme po delší dobu .

Reagovat
smazaný uživatel

Já to znám trochu jinak Spartá Spartá....

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon... O tomhle příspěvku ani nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani jak byl ten pokřik včera? Holka sundej si podprsenku chci vidět tvý kozy venku....sundej si i spodní prádla (teď nevím)....a pak byl jsem to já sekáč,kdo ti lízal pekáč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele