Gambrinus liga - preview 20. kola

14.03.2009, 09:06, aktualizováno 16.03.2009, 09:23
Previews
Sparta by se vítězstvím nad Brnem vrátila na druhé místo a ostatním klubům by v závodě o stříbro odskočila na rozdíl tří bodů. Boj o titul je nejspíš už definitivně rozhodnut. Deset kol před koncem povede Slavia i v případě tříbodového zisku letenských o deset bodů.
Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Plzní zmítá na počátku jara krize, a tak v sobotu bude lákat na bezplatný vstup v případě příchodu v červenomodrém, tedy v klubových barvách. Příbram po zimě ještě nehrála doma a v prvních dvou zápasech si také nevedla zrovna nejlépe.

Trenér Vrba popudil mnoho fanoušků svého týmu už minulý týden. Přes slibované změny v sestavě přišlo jen kosmetické upravení a Plzeň prohrála v Teplicích rozdílem třídy. S výsledky to tak jde od desíti k pěti. Na Slavii ještě snížila tříbrankové manko na rozdíl jediného gólu, následně Liberci podlehla o dva, aby na severu Čech inkasovala branky tři a nevsítila žádný. Rozhodně však nikdo nečeká čtyřbrankovou porážku od Příbrami. Západočeši si brousí zuby na první jarní body, přesto si nemohou být tolik jisti výhrou. Poslední dva vzájemné duely hrané ve Štruncových sadech sice vyhráli, předtím však prohráli právě 0:4. Kdo tak zavítá na plzeňský stadion, může nakonec vidět vyrovnanou bitvu, což potvrzuje i fakt, že Plzeň v každém druhém domácím utkání remízuje. V zápase se určitě neobjeví Polák a Halama, po jehož zranění v minulém utkání okamžitě utekly Teplice na rozdíl dvou gólů a nejspíše tak rozhodli i o celkovém výsledku.

Příbram toho zatím moc ukázat nemohla. Hrací plocha proti Teplicím nebyla před dvěma týdny uspokojivá, a tak se i na svůj třetí zápas vydává na hřiště soupeře. I když to plzeňské by mělo být alespoň trochu víc domácí. Brankář Krbeček a také Pleško s Borkem mají stále trvalé bydliště v Plzni a za tento tým si zahráli i Müller, Brožík a Šmejkal. A právě Tomáš Borek vidí v tomto zápase šanci se ukázat. "Moc se na ten zápas těšíme. Chceme dokázat, že fotbal hrát umíme a odvézt si tři body. Všichni věříme, že uděláme výsledek," mluví sebevědomě. Příbram letos nejprve remízovala v Českých Budějovicích a poté sahala po bodu v Liberci, kterému však obdobně jako její sobotní soupeř, nedokázala dát gól. Italskému trenéru Moralesovi bude na západě Čech chybět zraněný Kalabiška a Fantiš. Ten je ale jistě tím šťastnějším z dvojice absentérů. Momentálně ho totiž zaměstnává reprezentace ČR do 17 let.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Limberský, Navrátil, Rada, Lecjaks - Petržela, Horváth, Kolář, Jiráček - T. Krbeček, Mlika
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Müller, J. Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, Borek, Šmejkal - Huňa, De Oliveira
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice  (sobota 17:00)
Ostrava se pokusí v domácím utkání proti sedmým Teplicím konečně vstřelit branku, zatímco hosté by si rádi udrželi stoprocentní jarní bodovou úspěšnost.

Takový vstup si do jarní části ligy Baník ani nepředstavoval. Během tří zápasů dokázal vytěžit jediný bod a navíc se ani jednou střelecky neprosadil. A to vše se promítlo do tabulky, v níž se z druhé pozice propadl až na pátou. "Na hru se dá dívat, šance si vytváříme, jenže nedáváme góly. Špatná koncovka pak devalvuje práci celého týmu," připomněl několik slibných brankových příležitostí proti Slavii domácí trenér Karel Večeřa.

Zato Teplicím se start do druhé poloviny soutěže povedl, i když své zápasy zatím odehrály na domácí půdě a navíc jedno utkání se odehraje kvůli nepříznivému terénu až na konci března. Severočeši si zvolili trochu netradiční způsob cesty do slezské metropole. Místo autobusu se rozhodli pro vlak Pendolino. "Před páteční přetíženou dálnicí jsme dali přednost pohodlí a rychlosti. V Ostravě budeme rychleji než autobusem," vysvětlil obchodní ředitel FK Teplice Petr Heidenreich.

Domácím bude v sestavě určitě chybět zraněný Řezník a možná nenastoupí ani jedna z klíčových opor mužstva Otepka. Hosté budou postrádat zraněného Gašparíka a rekonvalescenty Smíška, Heska a Vaščáka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Zawada, Neuwirth, Bolf, Tchuř - Lukeš, Marek, Otepka, Lička - Střihavka, Mičola.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Ljevakovič, Matula, Vachoušek, Stožický - Mahmutovič, Vondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.20 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tescoma Zlín - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Poslední Zlín hostí třetí Liberec. Podle papírových předpokladů je jasným favoritem na vítězství Škorpilova parta, ale fotbalisté Tescomy mají nůž na krku, další bodová ztráta by je opět přiblížila k sestupu do druhé ligy.

Zlínští ztrácí na první nesestupové místo již šest bodů a pokud se vážně chtějí zachránit, tak nesmí před domácím publikem zaváhat. Svěřenci trenéra Ladislava Mináře si během jara zatím připsali po dvou remizách a jednu porážku z Českých Budějovic. "Musíme víc bojovat a být odvážnější. Rozhodnou brejky a standardky," domnívá se brankář domácích Vít Baránek, jenž věří společně s ostatními v diváckou podporu.

Po úvodní tříbodové ztrátě na jaře přišly dvě výhry pro Liberec. Díky tomu se v tabulce Severočeši posunuli až na třetí místo, na kterém by chtěli zůstat i po tomto víkendu.

Domácí nastoupí téměř kompletní, chybět bude pouze Zbožínek kvůli osmi žlutým kartám, zato jejich soupeř bude postrádat čtveřici marodů Blažka, Keriče, Hochmeistra a Frejlacha.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Malcharek, Kroča, Čelůstka, Trubila - Šmahaj, Rýdel, Dostálek, Vyskočil - Kroupa, Žůrek.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Gebre Selassie, Holeňák, Košťál, Janů - Papoušek, Gecov, Dort, Dočkal - Nezmar, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.00 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - České Budějovice  (neděle 17:00)
Konečně vyhrát. S takovým cílem nastoupí pátá Mladá Boleslav doma proti Českým Budějovicím, které budou chtít potvrdit výhru z domácího hřiště.

Mladoboleslavští, kteří před startem samotné sezony vyhlásili útok na celkové vítězství v Gambrinus lize, vstoupili do jarní poloviny soutěže velice špatně. Ze tří zápasů dokázali vytěžit pouhý bod. To se jim povedlo před týdnem, kdy v Olomouci remizovali 2:2. Ale na své domácí půdě dvakrát prohráli, nyní to budou chtít změnit v neděli, kdy přivítají českobudějovické Dynamo. "Pomohlo by nám, kdybychom jako první dali gól. To se nám zatím na jaře nepovedlo," poznamenal trenér domácích Pavel Hapal, jenž se bude muset obejít bez zraněných Kysely a Řezníčka, kvůli trestům také nenastoupí Papadopulos a Kalina. Nejasno je okolo startu Táborského.

České Budějovice měly lepší start do jara, když získaly o čtyři body více než jejich nedělní soupeř. Momentálně jim v tabulce patří jedenáctá příčka. Hostujícímu kouči Pavlu Tobiášovi by měl pouze chybět zraněný Hunal.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Procházka, Rolko, Janíček, Mach - Mendy, Kúdela, Sylvestre, Poláček - Táborský (Nečas), Pecka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Horejš, Žižka, Leština - Benát, Homoláč, Hílek, Šíma - Stráský, Sedláček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - Viktoria Žižkov  (neděle 17:00)
Domácí Bohemians budou domácí jen v zápise o utkání, hrají totiž v azylu na Žižkově. Tedy na stadionu týmu, se kterým se střetnou. Využije Žižkov domácího prostředí a přiblíží se záchraně? Na Kladno ztrácí nyní čtyři body a zápasy s týmy jako je střížkovská Bohemka potřebuje vyhrávat. Souboj začne v neděli v 17 hodin.

Střížkovští sice na jaře ještě nevstřelili branku, ale v posledních dvou duelech také neinkasovali a připsali si cenné body za remízy s týmy Slavie Praha a Brna. Další bezgólové utkání ale zelenobílí nechtějí. "Potřetí nula nula nechci. Čekám, že konečně gól dáme a vyhrajeme," řekl trenér Urban. Ten byl v týdnu potrestán pokutou padesát tisíc korun za urážky rozhodčího v duelu se Slavií, na lavičku ovšem může. Bohemians budou postrádat taktéž disciplinárně potrestaného Kincla a Novotného, který nenastoupí díky tomu, že v klubu hostuje právě z týmu Žižkova.

Žižkovští jsou stále na patnácté příčce a na místo zaručující setrvání v lize ztrácejí čtyři body. Na jaře získali pouze dva body za remízy a nyní chtějí konečně vyhrát. "Zlepšené herní výkony, které mužstvo předvedlo v Ostravě a také minulý týden proti Spartě, by bylo zapotřebí podložit i bodovým ziskem. Je to třeba i kvůli hráčům a jejich psychice," prohlásil kouč Ščasný. Tomu bude chybět pouze Besta, který je v karetním trestu.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Obermajer, Horáček, Turtenwald - Fenyk, Zoubek, Demeter, Dobeš, Grznár - Ibe
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Vaculík, Pilař, Gabriel, Xavier - Vozábal, Sabou, Hušbauer - Švancara - Straka, Pospíšil
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.65 - 3.25 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - SK Kladno  (neděle 17:00)
Olomouc hraje podruhé za sebou na domácím hřišti. V minulém kole tam přišla o výhru nad Boleslaví až v úplném závěru zápasu, když v 90. minutě vyrovanal Pecka. To by nebylo tak zlé, kdyby tato remíza neznamenala první jarní bod Hanáků. To Kladno už nesbíralo body čtyři a hájí nesestupovou 14. příčku Gambrinus ligy.

Olomoučtí se na jaře trápí. Nejprve jim selhávala koncovka a všechny body ztratili se Spartou a Jabloncem. V minulém kole pak vedli nad Boleslaví 2:0 a nakonec brali jen bod. Nyní nutně potřebují vyhrát a podpořit své deváté místo v ligové tabulce. S tím jim ale nepomůže záložník Rossi, který nenastoupí kvůli kartám.

Kladnu se vrací brankářská jednička Pavlík, který si doléčil zranění. I on se bude svému týmu snažit pomoci uhrát dobrý výsledek a přidat další bod, nebo body k příjemným jarním čtyřem. Ovšem třeba podotknout, že Kladno prozatím všechny zápasy odehrálo na hřištích bez vyhřívaných trávníku a v Olomouci to bude něco jiného. "Snad nám kvalitní terén bude svědčit. Olomouc sice na jaře získala jen bod, ale měla smůlu," řekl kouč Hřídel. Kladnu bude chybět zraněný Mašanský a nejistý je start Zoubeleho.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Nuc, Hudec, Škerle, Onofrej - Kaščák, Melinho, Kobylík - Štěpán, Ordoš, Hubník
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Procházka, Beneš, Drsek, Hajník - Cigánek, Szabo, Strnad, Šisler - Klinka, Šilhan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Slavia Praha  (neděle 20:00)
Jedním z magnetů 20. kola fotbalové ligy bude televizní duel mezi Jabloncem a Slavií. Domácí odstartovali jaro skvěle a díky tomu na druhé místo ztrácí pouhé tři body, zatímco slávisté si stále udržují komfortní náskok před smečkou pronásledovatelů.

Tři zápasy, tři výhry. Takovou jarní bilanci mají svěřenci trenéra Františka Komňackého. Sice momentálně okupují šestou příčku, ale na druhou Spartu ztrácí tři body! A tento náskok by rádi smazali v neděli večer, to ovšem musí nejprve porazit vedoucího lídra prvoligové tabulky. "Teď nás čeká zápas pravdy. Slavii se můžeme postavit jen poctivým, bojovným a hlavně týmovým výkonem," prohlásil Komňacký, jenž nebude moci počítat s brankářskou jedničkou Špitem a obráncem Farkašem, oba jsou totiž zranění.

Slavia ztratila během jarních zápasů dva body, ale přesto nadále drží komfortní desetibodový náskok před hlavními pronásledovateli. "Na náskok se nesmíme ohlížet, budeme chtít vyhrát stejně jako v každém jiném zápase," řekl trenér "sešívaných" Karel Jarolím, jenž má rozsáhlou marodku. Hrát totiž nebudou kvůli svým zraněním Trapp, Litteri, Kaufman, Šmicer, Dřížďal a nemocný je Volešák. Kvůli čtyřem žlutým kartám se na hřišti neobjeví ani Suchý a nad startem Cissého visí otazník.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Zich - Zábojník, Pavlík, Kučera, Hamouz - Haurdič, Loučka, Eliáš, Hloušek - Klapka - Lafata.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Hubáček, Hošek, Brabec, Švento - Janda, M. Jarolím, Belaid, Černý - Fořt, Besta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 3.05 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - 1. FC Brno  (pondělí 17:15)
Pondělní dohrávku obstarají týmy Sparty a Brna. Letenským bude stačit k návratu na druhé místo pouze bod, ale ti budou chtít vyhrát, pokud si nechtějí zvýšit ztrátu na vedoucí Slavii. Citelně oslabené Brno míří do pražské AXA aréně udržet si svou jarní neporazitelnost.

Již teď je jisté, že Sparta nesníží svůj bodový náskok na vedoucího lídra tabulky, jenž v neděli zvítězil v Jablonci 2:1. Svěřenci trenéra Jozefa Chovance potřebují tedy vyhrát, jinak by se jejich ztráta na čelo prohloubila. Jelikož sparťané v posledním domácím duelu vyšli střelecky naprázdno, tak svým fanouškům nabízejí neobvyklou akci. Pokud opět nevstřelí branku, vrátí jim vstupné. "Diváci chodí na fotbal, aby viděli branky, je to koření fotbalu. V domácím prostředí zkrátka musíme střílet góly," uvedl Chovanec, jenž by si rovněž přál, kdyby jeho tým navázal na své dva úspěšné zápasy venku. V základní sestavě domácích bude chybět zraněný Hušek a možná i kapitán mužstva Berger.

Trenéra Brna Miroslava Beránka trápí velká marodka. Na listinu absencí nově přibyli kapitán Trousil, Čoupek, Szegedi, Lira a Jílek, kteří doplnili dlouhodobě zraněné Polácha, Večeřu a Baláže. "Musíme podat týmový výkon a očekávám, že při absenci opor se blýsknou hráči, kteří čekají na svou příležitost. Pokud nebudeme na Spartě stateční a odolní, nemáme šanci," řekl Beránek, jenž také ujišťoval, že jeho celek nebude hrát na 0:0.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník (Huber), Řepka, Pamič - Kulič, Kucka, Kladrubský, Zeman - Wilfried, Holenda.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Kuncl, Dvorník, Živný, Švejnoha - Heinz, Kalivoda, Mareček, Střeštík - Pospěch, Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha19135141:1344
2.Sparta Praha19104530:1834
3.Slovan Liberec1995524:1832
4.FK Mladá Boleslav1995528:2432
5.Baník Ostrava1994630:1931
6.FK Jablonec1994621:2231
7.FK Teplice1884621:1428
8.1. FC Brno1976623:1827
9.Sigma Olomouc1976623:2527
10.České Budějovice19411417:2423
11.Viktoria Plzeň1957725:2722
12.Bohemians Praha19631023:3021
13.1. FK Příbram1854919:2419
14.SK Kladno19451011:2917
15.Viktoria Žižkov19341218:2913
16.Tescoma Zlín1925129:2911

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (210)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plzen-Pribram 1

Banik-Teplice 0

Zlin-Liberec 02

Presto se nejvice tesim, az Brno obere o vsechny body Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten obrázek snad už neni tak dva roky pravda, kdy se naposled Plzeň radovala

Reagovat
božský John

To je z tréninku..dyť ty sedačky za nima sou prázdný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak v Plzni se na fotbal moc nechodí no, takovej hroznej stadion

Reagovat
$dolar$

To mas pravdu, stadion je hruza ale bude novy

Reagovat
smazaný uživatel

kdy?a kde?

Reagovat
$dolar$

2011 a na Borech

Reagovat
smazaný uživatel

je to uz jisty?jinak dik za info

Reagovat
$dolar$

Neni, lezi to na radnici

Reagovat
$dolar$

Rok, na obrazku je Sylvestre

Reagovat
sosna

dneska 3 plichty....i když Zlínu bych 3 body přál, ať mají ještě naději...a Příbram by mihla blbečky z Plzně taky porazit !

Reagovat
smazaný uživatel

Baník už dnes musí. Jasná jedna.

Reagovat
sosna

To by pak odskočili už na 7 bodů, plichta bude lepší, zítra je stáhnem na 2 body....ještě pořád věřím že Ostraváci budou na konci až za náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kladýnko musíme porazit stuj co stuj. Ja počítám, že Banik vyklepne Teplice. Když po tomhle kole budeme 6, tak budu spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

7.

Reagovat
sosna

No Slávka snad zaboduje naplno, Bolka ale vyhraje.Mohl by dneska zabrat Zlín a ten Baník plichtit, ať máme UEFU na dostřel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak UEFA, pro Sigmu je ještě brzy. Duležité je prohánět to čelo, hrat hezky fotbal a vyhravat. Na Uefu je čas prozatím.

Reagovat
centos

UEFu si klidně hrajte, ale s NÁMA! :)

Reagovat
sosna

To je asi pravda.Prozatím

Reagovat
smazaný uživatel

dám si 10000kč na brno

Reagovat
Paddy

Reagovat
herbage

Pán rád riskuje

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to nemá cenu...Trousil a Polách budou citelně chybět, Spartička si to tentokrát pohlídá

Reagovat
krysa23

...plichtu

Reagovat
herbage

Koliks vyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

i když jako fanoušek baníčku bych chtěl výhru,nemáme utok a tepličky sou v laufu...budem rádi za bod..ach jo

Reagovat
božský John

Taky to dneska vidim na samý nuly...v Plzni 0:0 ve Zlíně nemlich to samý a v Ostravě 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně zejtra musí jablonec porazit sešívaný,at jim taky spadne ten hřebínek a namistrovanost!!

Reagovat
božský John

Neboj,budu tam..tak kluci se budou hendka víc snažit...

Reagovat
božský John

A porazíme je:)

Reagovat
smazaný uživatel

to bych ti radil,jablonec je štika ligy...lepší než marseille

Reagovat
božský John

Ro každopádně

Reagovat
Bakary3

O jaký namistrovanosti mluvíš ??

Reagovat
smazaný uživatel

pokud sleduješ fotbal a nejsi zaujatej slávista,tak to poznáš

Reagovat
Bakary3

Slávista jsem ( zaujatej snad ne ) a fotbal sleduju, ale nevidim nějaký povýšenectví.. Neslyšel jsem třeba od Jarolíma : titul je náš, rozemelem je, ...

Reagovat
božský John

Protože Jarolím není blbej a ví že nás nerozmelou

Reagovat
Bakary3

No uvidíme, Jablonec je dobrej, ale aby u nich nepřišlo nějaký uspokojení... no sám tomu moc nevěřim, ale když maji za cíl záchranu a to už dá se říct splnili... uvidíme

Reagovat
božský John

Uspokojení určitě ne..máme hráče hladový po úspěchu..a navíc podle rozhovoru s Lafatou ve Sportu mi nepřijde že bychom měli velký oči...

Reagovat
Bakary3

Na druhou stranu už ten Jablonec taky musí někdo vyklepnout, kdo jinej, než Slavie

Reagovat
božský John

ne ne..my vyklepnem silný a rupnem doma s budějkama...

Reagovat
Bakary3

No záleží, jak k tomu Slavia přistoupí, v lize je opravdu nejlepší, ale stejně nevyhraje každej zápas, i když na to má, jako třeba MU v Anglii ( wow, odvážný srovnání ). A taky je třeba trochu toho štěstíčka

Reagovat
božský John

to je pravda..štěstíčka my měli teď na jaře až až..tak doufáím že nás neopustí

Reagovat
Bakary3

Možná jo, ale Jablonec hrál opravdu dobře, odvážnému štěstí přeje Ale čekám, až se Kučera vrátí do svý formy A zároveň se toho trochu bojim, co předváděl v derby.. Aby to hovado někoho nezranilo.

Reagovat
božský John

U nás hraje jak vyměněnej...jako tehdá..není na něj takovej tlak a hned hraje líp...doufám,že proti vám bude hrát Muris,abyste viděli zač je toho Bosna...ten je odvážnej až až

Reagovat
Bakary3

Toho jsem ještě neviděl, ale Haurdič je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

jj, musíte jít zápas od zápasu, trochu toho štěstíčka a snad tam nějakej ten gól spadne

Reagovat
božský John

Najednou nám fandíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný.. Pokud to dobře dopadne, tak pak v derby půjde o hodně

Reagovat
božský John

Myslíš v derby Sparta:JBC v předpolsednim kole?..ano o titul jistě...

Reagovat
smazaný uživatel

To je derby Tam se to podle předpokladů všechno posere.. Ligu budeme vést o bod před Slavií s Váma rupnem (jako vždy) a titul opět spadne do ruky nepravým...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vyhrává titul acs či sks,tak je to vždy nepravejm..až to bude FCB,potom to bude v nejlepším pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha.. To by Stodolní zase pukla To nejde v létě se tam chystám, tak nechci slyšet samí Banik pyčo, FCB, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

musíš častějš než v létě,jí jezdím tak 3-4 do roka a btw,ted spíš uslyšíš "vítky pyčo"

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt.. Já si tam raději zajedu jednou do roka, Ono na Ostravsku bývaj dobrý akce i bez Stodolní.

Reagovat
smazaný uživatel

na štedrej den třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna na Štědrý den? Já to tam mám radši, když je teplo Určitě víš proč

Reagovat
smazaný uživatel

aby ne

Reagovat
božský John

Ještě bych přidal Synerec...

Reagovat
centos

Cítím v kostech, že dneska to Baník zlomí. Snad přijde takový počet lidí, abychom se za to nemuseli stydět..

Reagovat
smazaný uživatel

příde sotva 4 tisíce a skončí to 1:1 deš na bazaly?

Reagovat
smazaný uživatel

bude přes 5 500-mám tajné zákulisní informace

Reagovat
smazaný uživatel

wooooow

Reagovat
centos

šel jsem :)

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli na Vítky je vyprodáno...tak nijak slavné to nebude ale zas tam budou věrní

Reagovat
smazaný uživatel

a vítky jebat i když,maj na lopatě mistrovskou slávii

Reagovat
smazaný uživatel

pšt mám rád hokej a stejně, jestli je na Vítkovicích 9000 lidí,z toho 4 tisíce svátečních,tak by si určitě hodně z nich našlo cestu na fotbal,když ještě přeje i počasí

Reagovat
smazaný uživatel

neboli vandráci i na hokeji btw i tak jebat vítky,hc vsetín nejlepší..(budiž jim země lehká)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no no no...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ta sparta proti brnu nevyhraje,to vam povidam

Reagovat
smazaný uživatel

jak muze nekdo napsat ze ostrava je v krizi

Reagovat
Bakary3

Podle mě se tomu krize řikat dá.. ne herní, ale nedávaj goly, to udělá se sebevědomím hodně..

Reagovat
smazaný uživatel

"krize utočná"..takhle bych to napsal.. ale i tak,za 4 hodinky hurá přes net tv na bazaly

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten utok to je krize, ale jinac hraje banicek hodne dobry fotbal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Teplice dneska neprohrajou, v Ostravě většinou vždycky remizujou myslím...Liberec asi ve Zlíně vyhraje a jestli už to Plzeň prolomí? Asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš mi ale típér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze oberem Spartu o 3body.Zbrojovka Brno!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava dnes vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
$dolar$

Tak uvidime co Vrba postavi Vidim to na remizu

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vidim na 1 v luxusnim kurzu

Reagovat
$dolar$

Ja doufam, ale jestli bude hrat protekcni decko Jiracek tak budu nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč protekční?? Náhodou na Slavii hrál výborně

Reagovat
$dolar$

Protoze asi pred rokem k nam prisel na pozici sportovniho manazera Adolf Sadek ze Sokolova a pritahl nam odtud uz 3 hrace. Mlika ten jeste ujde, Jiracek je uplna hruza a navic jedina sance ze nebude hrat je bud zraneni nebo vykartovani, a Hajovsky prisel ted

Reagovat
smazaný uživatel

v plzni se holt připravujou na druhou ligu už

Reagovat
Bakary3

No to byla dobrá tragikomedie

Reagovat
smazaný uživatel

mně si i docela prodražila

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedem baníček...koukejte dát gola a hurá,mičola v základu,marek uprostřed,supr

Reagovat
smazaný uživatel

hurá,střihavka se zranil,hraje lukeš..takže zase nedáme gola

Reagovat
smazaný uživatel

no,chlapci tlačej,i šance byly ale golovej efekt nulovej

Reagovat
smazaný uživatel

to je děs...

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooool,supeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

tak výhra 1:0...Mičola,Rajtoral a zawada s ličkou a hlavně vaškem nejlepšííí...neuwirth odehrál jeden z lepších zápasu a udělal "jen" jednu chybu,zklamaní trochu u tchuře,tomu se to nepovedlo a hlavně,baníček dál gol a dal ho "zatracenec" zeher,tak to je možná největší výhra baníčku v dnešním zápase..super klucíí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je bych rek posledni sance aby se nam jeste ozivila sance na titul takze hosi bojovat.Preci jen je tam par byvalych spartanu(nemyslim tim kopyto jmenem kucera,dnes jsem nasel stare vydani Sparta do toho a Kucera na obalce---a hned jsem si rek vynikajici terc na privat)Verim Jablonci,Verim Mirovi Peltovi,Verim VERIM 2:1 JABLONEC JABLONEC

Reagovat
smazaný uživatel

Baumit, Baumit!

Reagovat
Paddy

Dneska to bude mit Slavia tezke, ale veri ji Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

ten žižkov dnes musí vyhrát, jinak můžoui směle pomýšlet na druhou ligu , Oléomouc i Bolka by se měli vzchopit, Slavia si s Jabloncem poradí

Reagovat
Riijkark

ac slavista, myslim si, ze dnes bude remizka precijen minuly 4 venkovni zapasy - 4 remizy

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska M.Bolka musí už, dal bych to za barák

Reagovat
smazaný uživatel

Beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, domluv se s babou,esi ti ho nechá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro SIGMU

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož bolka neska posledni zapas na tiketu .. takže jasna 02

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo jako kdybych to neříkal co ...

Reagovat
smazaný uživatel

Čím více se to blíží, tím více jsem nervózní, mám z Gablonze normálně vítr, cítím v kostech, že dneska to na výhru nebude, ale VĚŘÍM A DOUFÁM!! Slavie gol gol gol!! Včera mi udělal radost pool, tak dneska Slavie a zítra Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Horká novinka: Trapp je zdravej a v Jablonci nastoupí, tím pádem Suchý, který má stopku nebude chybět, protože na stoperu se k Brábovi postaví Hošek, "najs" hned se to rýsuje jinak

Reagovat
božský John

Tak dneska vyrazim na Střelák podpořit ty naše kucí....vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trošku z cesty: Dovedete si někdo teoreticky(i prakticky je to málopravděpodobné ale možné představit, že by se v příští sezoně v první lize objevilo 6 týmů z PRahy???

Reagovat
centos

Ano a byl by to děs.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl,baník by byl 6 x v praze...jupííí..jen tak dál

Reagovat
centos

Na fanoušky z Čech by se sice měl brát ohled, ale že by až takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

tak stačí 5 tymu,střížkov pryč,aspon tenhle kompromis

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus... i když mám Prahu blízko a měl bych být za to rád, tak nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším na velké pražské derby

Dukla - Střížkov

0:0

395 diváků, z toho 2 v sektoru hostů (kapr a vejsada)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou,byl sem v pátek na dukle a maj kotel sčítající cca 20 lidi

Reagovat
Lorcan

mě to přijde celkem pravděpodobný - Bohemka a Dukla postoupěj - to je skoro jistota, jediná otázka, jesli žižkov udrží ligu, střížkov vubec nemusim, ale počítám že se v lize udrží.....a jestli by 6. pražkejch týmů bylo dobře? diváci se hodně rozmělní, ale Bohemka i Dukla sou kluby s tradicí (i když v případě Dukly s tradicí socialistického československa)

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou nic spatnyho bych na tom nevidel protoze Bohemka do ligy patri,otazka je ale co Dukla ale treba by i na ni chodilo dost lidi,rozhodne lepsi dukla nez Strizkov

Reagovat
centos

I kdyby chodilo, tak to budou diváci, ne fanoušci. Ať má tradici jakou chce, pokud nemá klub podporu fanoušků takovou, že aspoň za něco stojí, tak je v lize nechci. Bohužel situace je taková, že podle těchto kritérií by toho v lize moc nezbylo..

Reagovat
fantomas

Dneska vyhrajem 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy fandíš Jablonci??

Reagovat
božský John

Von fandí jenom těm silnejm...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 pro Slávinku,za domácí Lafi-tak bych byl hodně spokojenej

Reagovat
Bakary3

Dobrej tip

Reagovat
smazaný uživatel

díky,škoda,že jsem to nevsadil,ale tak to chodí

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl Olomouci

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se hraje o titul. Jestli dneska slávia vyhraje v Jablonci, tak už i těch pár procent šancí pro spartu, či někoho jiného totálně zmizí.

Reagovat
Bakary3

... a je fuč

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Sparta win 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to dneska Chowguson postaví opět na dva hroty, jinak nás Brňáci vymažou...obranu nechat, na DM zase Kladrubu, na AM samotného Kucku bez Patrika. Na kraje Žofčáka s Kuličem. Takhle by to dneska mohlo klapnout. Brno hraje dneska bez svých dvou nejlepších hráčů, to by bylo, abysme toho nevyužili a nevyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč, přesně něco podobnýho jsem chtěl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
j_mrazik

Jasná 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Brno má marodku=asi 3 body pro ACS.

Reagovat
Lorcan

hlavně škoda Trousila

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Brna: Lejsal - Kuncl, Dvorník, Živný, Švejnoha - Heinz, Kalivoda, Mareček, Střeštík - Pospěch, Došek.

Sestava Sparty Sestava Sparty: Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamić - Žofčák, Kucka, Kladrubský, Zeman - Holenda, Wilfried....

Perfektní tak přesně v tyhle sestavy jsem tajně doufal, vypadá to, že Brno na nás půjde se vší útočnou silou+tam bude Mareček a za nás to snad ani lépe poskládat nešlo perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím v Kalivodu jako v největšího Sparťana na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Na oplátku za Kuču se Zichem a Loučkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Trochu ses sekl:

Sestava Sparty: Lejsal - Kuncl, Dvorník, Živný, Švejnoha - Heinz, Kalivoda, Mareček, Střeštík - Pospěch, Došek, Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamić - Žofčák, Kucka, Kladrubský, Zeman - Holenda, Wilfried

Reagovat
$dolar$

Kde se seknul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Proc? Co jsem zas proved?

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

?

Reagovat
fantomas

Počkej, tys to myslel vážně?

Reagovat
$dolar$

Hadej

Reagovat
smazaný uživatel

Brno jde na to zostra 2' a už prohrávají

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTAAAAAA ,,,,nadherny vykon clovek dojde z vysky v brne kde slysi same kecy jak nam daji dardu a dojdu na pokoj a uz je to 2:0 a pak se clovek usadi a uz je to dva ,,,no mate videt ty brnenske ksichty hosi

Reagovat
stas87

ze by UNOB?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je ??Jestli to je nejaka skola tak ja jsem VUT-Fakulta elektrotechniky a komunikacnich techn

Reagovat
stas87

univerzita obrany je na nej brat tak som si spomenul ci tam nahodou nebudes s nim ale byste asi nevydrzali on je zaryty slavista

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Sparta je banda kriplů...Snesu sešívku, snesu chachara, snesu blbýho kladeňáka ale Sparta? Nikdy....

Reagovat
$dolar$

A jakej je rozdil mezi Banikovcem a Spartanem?

Reagovat
sosna

Když na to přijde tak žádnej. Ale i přes to - Sparta A Plzeň taky...

Reagovat
$dolar$

To jsou mi argumenty

Reagovat
stas87

plzen kvoli nemu?

Reagovat
sosna

spíš že je to banda věčně polehávajících šampónu který vykopli nebo nechtěli ve Spartě. Před sezónou žvatlají o pohárech a pak se plácaj někde v druhé půlce.

Reagovat
$dolar$

A proc treba stejne nezminic Mladou Boleslav?

Reagovat
sosna

Protže Bolka o poháry opravdu hraje. A když přijedou do Olmika tak hrát fotbal, v desti srovnali na 2:2, klobouk dolů...Plzeňáci se přijedou poválet na vyhřívané trávě a možná ,,uzdržovat" bod..

Reagovat
$dolar$

Jo tak , mas jeste mindracek jak ti hraci co stale jen polehavaji udelali z vasich hracu sochy a nebyt smuly tak byste jeli domu minimalne s ´´osmickou´´ ?

Reagovat
sosna

Ne, to už sem spolknul. Já mluvím o zápasech kdy Plzeň hraje venku a já se za 70 Kč dívám jak 90 minut někdo simuluje a zdržuje

Reagovat
$dolar$

Nemas chodit na sve domaci zapasy

Reagovat
stas87

tvoja odpoved absolutne postrada zmysel

Reagovat
$dolar$

To jako proc? Kdyz se nechce divat jak nekdo simuluje, nema chodit na zapasy Sigmy.

Reagovat
sosna

Hm, pak kdo má debilní argumenty. Až přijede zas FC Viktoria Plzeň (je to dobře?), tak radši zůstanu doma, protože Plzeň kurví fotbal ! A chci BAN !

Reagovat
$dolar$

BAN !

Reagovat
stas87

vsedna realita ceskej lig plzen nie je vynimka

Reagovat
$dolar$

Hlavne Plzen to nedela, tak nevim co si vymysli

Reagovat
stas87

tak treba zrovna v olomouci plzen betonovala nebo snad mas iny pohlad na vec?ja to nevidel tze nvm

Reagovat
$dolar$

Ne nebetonovala. Ty jses ozralej?

Reagovat
$dolar$

Sorry to zralej melo byt na toho mentala Sosnu

Reagovat
sosna

Ožralej nebo zralej. A pak kdo je tu mentál

Reagovat
$dolar$

Reagovat
stas87

tak z tej vasej hadky je jasne snad iba to ze sosna pisal ze plzen betonovala a tys mu to nevyvratil...

Reagovat
$dolar$

Ja se s nim vubec nehadam. A o zadnym betonu nepadlo ani slovo.

Reagovat
sosna

Ani bych neřekl že betonovala, když měli balon a museli hrát tak hráli. Ale nedej bože když vedli a někdo z nich měl sebemenší záminku k válení se, to byl hnus.

Reagovat
$dolar$

No jasne, celej zaps normalka potom 20 minut simulovani a zase normalka Ty jsi Ynteligent

Reagovat
sosna

Jaká normálka? Průběžné zdržování běhěm celého zápasu není moc normálka. Teda u vás asi jo. Být tebou tak inteligenci vůbec nezmiňuju $kosmopako$

Reagovat
stas87

aha ja si to spatne vylozil a napisal betonovala tak to sry..cize hrat futbal chcela len sigma a viktoria si prisla pre bod ktory sa jej naramnne hodil?

Reagovat
sosna

Vtip roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se s nim bavis,dyt ty jeho argumenty jsou priserne to je tak na BAN

Reagovat
$dolar$

To je spis k smichu

Reagovat
sosna

Plzeňský FK je k smíchu

Reagovat
$dolar$

My jsme FC blbe

Reagovat
sosna

Na BAN? Co jako? Kriplové...to snad ne.Vždyť na Spartu to sedí přesně...

Reagovat
$dolar$

H,ch,k,r,d,t,n

Reagovat
fantomas

Cripple...

Reagovat
centos

A proč ty nezmíníš slávisty, kteří se včera pobili s Jablonečákama a museli to tam u nich kropit vodním dělem?

Reagovat
Kapřík

Ty se hlavně nějak nesneseš s vlastní "inteligencí", tam bude asi zakopanej pes .

Reagovat
fantomas

200. pro ukončení této stupidní hádky.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

To je víkend. Liverpool dá 4 fíky, Sparta taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Sosno, že ti to za to stojí....

Reagovat
sosna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele