Gambrinus liga - souhrn 16. kola

12.11.2010, 20:12, aktualizováno 15.11.2010, 19:52
Komentáře a souhrny
Mladá Boleslav v pondělní dohrávce uspěla v Českých Budějovicích. Jablonec porazil i Olomouc a pokračuje tak ve vynikajících výkonech. Plzeň doma jenom remizovala s Libercem a přišla o dva body ze svého náskoku, jelikož Sparta vyhrála na půdě Slovácka. Tři body mají Brno a Bohemians 1905, Slavia v pátek remizovala s Ostravou...

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav 1:3

15.11.2010 18:00

Góly: 83. Rudolf Otepka (pen.) - 17. Lukáš Opiela, 31. Marek Kulič, 62. Marek Kulič

Mladá Boleslav před týdnem hodně nečekaně podlehla doma Slovácku, a tak se chtěla fanouškům revanšovat vítězstvím v Českých Budějovicích. Svůj cíl nakonec splnila do puntíku a na jihu Čech zvítězila v poklidu 3:1. Nejvíce byl vidět Marek Kulič, autor dvou branek.

Budějovice hned v úvodu ukázaly, že rozhodně nemyslí jen na bezchybnou obranu a po pár sekundách nebezpečně zaútočily. Nejprve po levé straně hřiště pronikl až do šestnáctky Mezlík, gólman Miller ovšem jeho následnou střelu vyrazil na roh. Z něho zahrozil pro změnu zkušený obránce Lengyel, jemu však chyběla přesnost.

Nakonec se jako první prosadila Boleslav. V 18. minutě zaznamenal úvodní branku záložník Lukáš Opiela. Ten si zpracoval míč, popotáhl jej o malý kousek dopředu a zpoza šestnáctky nádherně vypálil. Gólman Kučera byl bez šance.

V 31. minutě Středočeši své vedení zdvojnásobili. Tentokrát zafungovala spolupráce dvojice Mendy-Kulič, přičemž mezi střelce se zapsal druhý jmenovaný. Budějovice chtěly pochopitelně ještě do přestávky snížit, nebezpečná rána Ondráška však postrádala přesnost.

Po změně stran se snažil střelecky prosadit Rudolf Otepka, jeho dělovku ale dokázal Miller s mírnými obtížemi zkrotit. V 62. minutě přidali hosté třetí branku. V hlavní roli se opět ocitl zkušený útočník Marek Kulič, který tentokrát využil přihrávky Řezníčka, zpracoval si míč na prsa a pozemní ranou zařídil svému týmu obrovský klid.

Budějovice ovšem mohly poměrně brzy snížit opět na rozdíl dvou branek. Do zakončení se prodral Ondrášek, jenže gólman Miller předvedl další výborný zákrok a míč nohou na poslední chvíli vyrazil. Svěřenci trenéra Šilhavého se branky nakonec přeci jen dočkali. V 83. minutě fauloval Kysela v šestnáctce Ondráška, rozhodčí odpískal pokutový kop, který proměnil zkušený Otepka. To bylo však vše.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - FC Hradec Králové 1:0

14.11.2010 17:00

Góly: 62. Milan Škoda

Bohemians 1905 porazili v edenském azylu Hradec Králové 1:0 a potvrdili, že tu body ztrácejí jen zřídka. Ačkoliv padla jediná branka, k vidění byl nesmírně zajímavý fotbal s dramatickou koncovkou. Vítěznou trefu obstaral Škoda, Hartig byl čtvrthodiny před koncem vyloučen.

V Edenu se mohlo začít slavit hned v první minutě, hosté z Hradce totiž zahrávali volný přímý kop a Wozniakovu pumelenici z dobrých třiceti metrů musel likvidovat Sňozík. Ve 14. minutě se uvedli i Klokani, Milan Škoda ale v blízkosti brankáře Hradce selhal, neboť ještě hledal přihrávkou lépe postaveného spoluhráče.

I nadále se hrál zajímavý fotbal s několika šancemi, ta úplně stoprocentní však přišla až v závěru. Těsně před odchodem do šaten měli Bohemians další velkou šanci, Štohanzlův centr nadělal brankáři Lindrovi obrovské starosti. Lindr míč nezkrotil a vzápětí se pro něj znovu vrhl mezi tři hráče Bohemky, vše ukončil až hvizd sudího, který odpískal nedovolený faul domácích borců.

Po změně stran ohrozil branku Klokanů mladičký Václav Pilař, ačkoliv nevyniká výškou, dokázal se ve vzduchu prosadit. Ke smůle hradeckých však trefil jen boční síť. Zhruba hodinu museli diváci čekat na první branku utkání, a postarali se o ní domácí. Hartigův centr se snesl přesně na hlavu Škody, a ten poslal Bohemians do vedení - 1:0. Zhruba o pět minut později mohlo být vedení zdvojnásobeno, Moravec však trefil jen dobře bránícího Wozniaka.

Závěrečná čtvrthodina přinesla několik zajímavých okamžiků, Lukáš Hartig nesmyslně vlétnul do brankáře Lindra a po právu uviděl červenou kartu. Klokani tedy museli hájit jednobrankové vedení o deseti mužích v poli. Hradec pochopitelně vycítil šanci a vrhl své síly do ofenzívy. Pávek měl velkou šanci, ale trefil jen boční síť.

Na druhé straně vystrašil Lindra Moravec, a pak se ujal slova znovu Pávek. Po jeho ráně zachránilo Sňozíka břevno! Závěrečné minuty byly vskutku dramatické, hrdinou se mohl stát Lindr, který přišel podpořit své spoluhráče při rohovém kopu. Lindrova střela byla zablokována a neprošla ani následná dorážka Pilaře. V nastaveném čase selhal i hlavičkující Dvořák a Bohemians už si vzít vedení nenechali.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Teplice 1:1

14.11.2010 15:00

Góly: 85. Claude Roland Videgla - 17. Jakub Mareš

Příbramští se s domácím stadionem pro kalendářní rok 2010 rozloučili šťastnou remízou. Teplice po úvodním zásahu dovolily svému soupeři jedinou gólovou šanci, tu ale střídající Videgla dokázal proměnit.

V sedmé minutě musel poprvé zakročit Grigar, když ho přízemním pokusem z dvaceti metrů prověřil Štochl. Do vedení se tak dostali Severočeši, když se Vondrášek dostal na hranici vápna u brankové čáry a prudce centroval na penaltu, kam si seběhl Mareš a přes nedůrazného Plašila z voleje poslal míč pod břevno.

Jak už to v zápasech Příbrami bývá, do konce první půle se už diváci mnohých zajímavostí nedočkali. Středočeská snaha sice byla k nepřehlédnutí, ale početné centry svého adresáta nenašly. Tepličtí tak bez větších problémů vedení v úvodním dějství udrželi.

A fotbalová nuda pokračovala i po přestávce. Gól totiž potřeboval vstřelit Nádvorníkův tým, který citelně postrádal Klesu. Hosté díky tomu ani nepociťovali zvýšenou potřebu pojistit své hubené vedení.

Právě snesitelná lehkost bytí na příbramském stadionu nakonec Teplice pořádně mrzela. Pět minut před koncem Grigar odvrátil centr pouze na vápno a rychle běžel vykrýt úhel. Jenže Videgla s chladnou hlavou zpracoval balón tak, aby se bez potíží dostal za záda brankáře a zaskakující obránci jeho razantní pokus zablokovat nedokázali.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - Zbrojovka Brno 2:3

14.11.2010 15:00

Góly: 7. Vít Vrtělka (pen.), 68. Richard Veverka - 27. Dominik Simerský, 38. Jan Kalabiška, 70. Andrej Hodek

S velkou pravděpodobností se konečně rozluštila tajenka o týmu, který bude po zimní přestávce vstupovat do ligy s vědomím, že horší už být nemůže. Stejně jako před dvěma týdny padalo v Teplicích mnoho branek a opět si všechny body odváží hosté.

V šesté minutě svou nešikovností podrazil ve vápně Hamouz Veverku a sudí Damková tak dala domácím skvělou příležitost k vedení. K penaltě se postavil Vrtělka a střelou doprostřed snadno proměnil. Už v první desetiminutovce to navíc mohlo být s Moravany ještě horší.

Jindráčkovu střelu z hloubi vápna musel Bureš vyrážet a v další minutě mohl líbat svou pravou tyč. Ta se rozezvučela po přímém kopu, který tečoval Veverka. Brno sice svého soupeře nijak nepřehrávalo, přesto ve 27. minutě srovnalo krok. Několikátý pokus o přesný centr z levé strany od Polácha tentokrát našel Simerského, který svou hlavičku opřel o zem a překonal Bučka.

Za necelé dvě minuty už mohli mít zase navrch Ústečtí, ale po Jinráčkově centru nedokázal proti těžkému balónu pořádně sklopit nárt Veverka. Místo toho tak přišel moravský obrat po dalším centru Polácha.

Po rohovém kopu se míč odrazil na malé vápno, kde dvojice obránců neuhlídala Kalabišku, který v pádu poslal míč po zemi do protipohybu Bučka. Vzápětí dostali znovu šanci Severočeši. Martykán sice přehodil Bureše, ale orazítkoval pouze břevno, aby z dorážky trefil Volek na brankové čáře zaskakujícího Michálka.

Úspěšný střelec Kalabiška navíc mohl zvýšit brzy po změně stran, když ho do úniku vyslal Hodek. Třiadvacetiletý hráč ale ztroskotal na výborném Bučkovi a neprosadil se ani z pohotové dorážky. Vyrovnání pak v 63. a 66. minutě odmítl Jindráček. Nejprve po centru Volka přestřelil z malého vápna, poté z velké blízkosti rozvlnil síť z vnější strany.

Střelcem srovnávací branky se tak stal Veverka. Trvalo jen pár vteřin, aby se míč od kopačky Bučka dostal po prodloužení k ústeckému mladíkovi, který se dostal do vápna a křižnou přízemní střelou skóroval.

Jenže do přehlídky rychlosti se zapojili i hosté, kteří za necelé dvě minuty znovu vedli. Kalabiška potáhl míč až do vápna a přihrál před odkrytou svatyni Hodkovi, který byl nejspíše i faulován, přesto dokázal v pádu míč za brankovou čáru dopravit.

Když šest minut před koncem nevyužil dobré přihrávky Volka Krbeček a střelou bez přípravy nezamířil mezi tři tyče, podlehlo Ústí v důležitém utkání Brnu po přestřelce 2:3.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Sigma Olomouc 3:2

14.11.2010 15:00

Góly: 5. David Lafata (pen.), 57. David Lafata (pen.), 59. Tomáš Pekhart - 89. Michal Hubník, 90. Pavel Šultes

Jablonec sice neuhlídal tříbrankový náskok, přesto vedení udržel a vrátil svému soupeři debakl z druhého kola. Olomouc tak ani po pěti letech na Střelnici nevyhrála. Zatímco na Spartu ztrácí již šest bodů, její nedělní sok se přiblížil na rozdíl jediného.

Skóre se měnilo už po pěti minutách. Při průniku do vápna byl jasně stažen Lafata Dreksou a penaltu prudkou ranou doprostřed bez problémů proměnil sám faulovaný. V 16. minutě nabídl vyrovnání Pavlík Petrovi, který se zadarmo dostal k míči a přesně našel Hubníka, který v gólové pozici mířil nad.

Obdobně si na druhé straně vedl ve 24. minutě Pekhart po centru Pitáka. Dobrý míč za obranu na vápno dostal krátce po půlhodince hry Šultes, který z levé strany postupoval sám na brankáře, do kterého nakonec svůj pokus také zamířil a vytěžil tak pouze rohový kop.

Sigma se mohla stylově dotáhnout na svého soupeře sedm minut po začátku druhé půle, kdyby po dobré příhře od Ordoše nepřeletěl Petrův lob břevno. Přišlo tak pro Hanáky nepříjemné déjà vu v podobě penalty hned z úvodu půle.

Piták ještě svým pokusem Drobisze nepřekonal, o dorážku byl ale Pekhart připraven za hranicemi pravidel. Lafata tentokrát mířil k levé tyčce brankáře, který smolně nedosáhl. Jablonci navíc dvě branky náskoku nestačily. Minutu před hodinou hry si na centr Kovaříka před malé vápno naběhl Pekhart a tečí levačkou v tísni poslal míč povedeně ke vzdálenější tyči.

Závěrečné minuty sice patřily Sigmě, ale ani dva přesné zásahy už na rozdělení bodů nic nezměnily. Nejprve se po centru Navrátila dokázal přes nedůrazné obránce prosadit Hubník a v první minutě nastavení vyděsil přesnou hlavičkou Šultes, ale hosté již na třetí trefu čas neměli.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 1:1

13.11.2010 18:20

Góly: 20. Pavel Horváth (pen.) - 30. Andrej Kerić

Viktoria Plzeň doma nečekaně zaváhala a Liberci připustila body za remízu 1:1. Plzenští se přitom ujali vedení po proměněné penaltě Horvátha, za deset minut ale odpověděl Chorvat Kerič. Náskok Plzně se díky výhře Sparty ztenčil na sedm bodů.

Souboj suverénní Plzně s Libercem nabídl hned několik zajímavých momentů. V prvním poločase to jistě byly tři penaltové zákroky, avšak odpískán byl jediný. Ještě než k těmto sporným okamžikům došlo, vyslal Štajner do první gólovky Keriče a plzeňský brankář musel tasit důležitý zákrok. Viktorka se ujala vedení ve 20. minutě, Gecov trochu neopatrně fauloval Petrželu a Horváth neměl s penaltou žádné problémy - 1:0 pro Plzeň. Toto byl první penaltový okamžik zápasu, který sudí Adam vyhodnotil správně. Domácí branka nabudila a v další šanci nepropálil hradbu těl David Limberský.

Liberec rozhodně nehrál špatně a brzy na vedoucí trefu Plzně zareagoval. Bosančič si nejprve udělal z domácích zadáků slalomové kuželky, avšak gólový byl až centr Váchy a skvělé naběhnutí Keriče - 1:1. Zakrátko mohla Plzeň kopat druhou penaltu, k jasnému prohřešku sice došlo, ale sudí Adam buď neviděl, nebo nechtěl situaci odpískat. Vrbovi svěřenci si vypracovali další obrovskou šanci, Rajtoral potáhl míč a pak naservíroval před prázdnou branku Bakošovi, který ale trestuhodně netrefil. Ke dvěma střelám se dostal i netradiční zakončovatel obránce David Bystroň, k brance to ale nevedlo. Penaltový zákrok číslo tři byl k vidění před koncem prvního poločasu, Štajner byl zezadu jasně atakován, ale Adamova píšťalka byla opět němá.

Také druhý poločas toho nabídl spousty. Kombinace Keriče s Bosančičem byla hodně nebezpečná, Plzeň jí však přečkala. V plejádě šancí pokračoval Petržela, v rychlosti se krásně zbavil protihráčů, ale pak selhal v koncovce. Na druhé straně si neporadil s krásnou přihrávkou Štajner.

Diváci se v žádném případě nenudili, do další gólovky se cpal Rajtoral a Horváthovu parádní střelu zlikvidoval neméně parádním zákrokem Bičík. O dorážku se ještě pokoušel Rezek, ale branku vůbec netrefil. S postupem času se mohl Liberec ujmout vedení, Jiráček jen tak tak zablokoval zakončujícího Petra Papouška, před velezkušeným záložníkem zívala prázdná branka. Poslední šancí zápasu byl přímý kop Horvátha, na který Bičík znovu skvěle zareagoval. V nastaveném čase se také červenalo, Navrátil nedovoleně zastavil Gecova a po druhé žluté kartě musel opustit hrací plochu.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sparta Praha 0:2

13.11.2010 18:00

Góly: 5. Wilfried Bony (pen.), 32. Leonard Kweuke

Pražská Sparta si připsala další vítězství a nadále stíhá vedoucí Plzeň. Bony Wilfried a Leonard Kweuke znovu řádili a díky jejich zásahům si Sparta odváží z Uherského Hradiště výhru 2:0.

Start sparťanů do zápasu byl raketový. Už v 5. minutě rozvlnil síť domácí branky Bony Wilfried, útočník z Pobřeží slonoviny proměnil pokutový kop, který byl sudím Hrubešem odpískán za faul Valenty na záložníka Vacka. Sparta tedy vedla 1:0. Stejnou mincí mohlo Slovácko oplatit, jelikož se kopala penalta i na druhé straně. Jiří Valenta však narozdíl od sparťanského útočníka nedal. Jeho slabou střelu zachytil brankář Blažek.

Po půlhodině hry bylo vedení Sparty zdvojnásobeno. Vackův centr našel Kladrubského, který ale vrátil míč na druhou tyč, kde hlavou úspěšně zasáhl Kamerunec Kweuke - 2:0 pro Spartu. Slovácko mohlo se Spartou držet krok, jenže doplácelo na spalování šancí. Další selhání v koncovce měl na svědomí Fujerík. V první poločase tedy platilo pravidlo, že Sparta trestala a Slovácko zahazovalo.

A spalování šancí v podání Slovácka pokračovalo i ve druhém dějství. Na Volešákův centr si naběhl Valenta a Blažek svůj tým opět podržel. Také v 67. minutě bylo před brankou Pražanů pořádně horko, Fujerík nepropálil zeď bránících hráčů a Volešák následně poslal míč jen do Blažkovy náruče.

Snažení Slovácka bylo marné. Obrana Letenských jim toho dovolovala čím dál méně a samotná Sparta se už moc do útoku nehrnula. Deset minut před koncem si Fujerík, jako poněkolikáté v zápase, vylámal zuby na Blažkovi a hostující brankář znemožnil i Petra Švancaru. Sparťané drama nepřipustili a připisují si výhru 2:0.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baník Ostrava 1:1

12.11.2010 18:15

Góly: 30. Jiří Koubský - 90+1. Josef Hušbauer

Do druhé poloviny ligové sezóny vstoupila obě letošní zklamání remízou. Slavia díky převaze v první půli vedla, ale v poslední vteřině zápasu neubránila Hušbauera, který vystřelil trenéru Markovi první bod na lavičce Baníku.

Pražané od prvních minut drtivě vedli v držení balónu, jenže se nedokázali vypořádat s tvrdou obranou soupeře a za úvodních devatenáct minut tak hrozili pouze z dálky. Nejprve Jaroslav Černý pálil z úctyhodné vzdálenosti po přímém kopu metr nad břevno. Stejný hráč za pár minut už mířil více k zemi a Daněk jedovatou standardku vyrazil pouze ke Kiselovi, který však hlavičkoval z malého vápna příliš vysoko.

Konečně i ze hry se k pokusu zpoza vápna dostal Milan Černý, mířil vedle vzdálenější tyče. Slávisté tak nebyli daleko, aby po pětadvaceti minutách hry prohrávali. Fantiš se bez problému dostal u vápna k balónu, který našel uličku pro přihrávku do šestnáctky na nabíhajícího Šenkeříka, ten sice překonal Zlámala, nicméně trefil pouze jeho pravou tyč.

Po půlhodině hry se už skóre měnilo. Fantiš odvrátil centr z levé strany pouze před pokutové území ke Kiselovi, který pohotovou ránou rozezvučel tyč, od které se míč odrazil k naprosto volnému Koubskému. Ten proti ležícímu Daňkovi mnoho práce neměl a střelou z první mířící k opačné straně, než se pokoušel Kisel, poslal domácí do vedení.
br> Sedm minut před odchodem do šaten mohli Pražané zvýšit po akci Černých. Milan poslal do vápna Jaroslava, který křižnou ranou minul o metr. V poslední minutě se pak ke střele z devatenácti metrů odhodlal sám Milan Černý a jeho lehce tečovaný pokus skončil jen decimetry vedle levé tyče.

Druhý poločas byl o poznání vyrovnanější a pozorné obrany obou mužstev svá nepatrná zaváhání dokázala rychle napravit. Přestože tak byli mírně aktivnější hosté, Zlámal se do kontaktu s balónem dostal pouze při bezproblémových centrech.

Diváci čekali na první zajímavou střelu až do 68. minuty, to pálil do horní poloviny branky z dálky Milan Černý a Daněk musel s vypjetím všech sil vytěsnit vedle vzdálenější tyče. Stejný hráč pokoušel své štěstí za další čtyři minuty znovu z větší jak dvacetimetrové vzdálenosti, tentokrát přízemním pokusem minul.

Rozhodnout mohl osm minut před koncem řádné hrací doby Kisel, který po rychlém kombinačním přechodu do útoku střílel tváří v tvář brankáři z hranice vápna. Podél jeho těla poslal balón k tyči, kam dobíhal Neves a svůj tým od druhého inkasovaného gólu zachránil.

A tak přišel konec jediné nastavované minuty, Zeher z pravé strany chtěl přihrávat do vápna a Hubáček ke své smůle srazil míč před vápno k Hušbauerovi, který dokonalou ranou k levé tyči nedal Zlámalovi žádnou šanci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň16132143:1541
2.Sparta Praha16111427:1134
3.Sigma Olomouc1684431:1328
4.FK Jablonec1683529:1827
5.FK Mladá Boleslav1676328:2027
6.FK Teplice1674521:2125
7.Slovan Liberec1655621:2120
8.Bohemians 19051654718:2019
9.1. FC Slovácko1661917:2719
10.1. FK Příbram1646610:1618
11.České Budějovice1646613:2618
12.FC Hradec Králové1645712:1917
13.Slavia Praha1637617:2216
14.Baník Ostrava1644817:2316
15.Zbrojovka Brno16501122:3315
16.FK Ústí nad Labem1626813:3412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (488)

Přidat komentář
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

se poseru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužený bod, ale z Edenu se počítá

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nádherný pohled na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Vrch beru spodek NÉÉÉ.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to jo, ještě to chce, aby dnešní aktéři spadli každý o 2 místa

Reagovat
centos

Starej se o vršek tabulky a nás nech na pokoji

Reagovat
RickNash

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já se staram, ale poslední dobou jsem si vás oblíbil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si kup šálu a bombera na zimu. FCB.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

oblíbil trošku jinak, ale každopádně dneska jsem vám přál bod, nebo výhru... což se povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

no moment. Co Brno? Zbrojovka na sestupu musí zůstat určitě.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zapeklitá to situace... ale přece to by bylo docela kuriózní - Baník, Slávka ↓.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je, že by to bylo kuriozní dost. Ale přecejenom si myslím, že by sestup slušel nejvíc Brnu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a?

Reagovat
soukup

jen pokud sebou vezmem Baník nebo Slavii, pak by byla aspoń zajímavá druhá liga, možná i zajímavější než první pokud postoupí takový superkluby jako Dukla nebo Vlašim

Reagovat
centos

To je pravda.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
frank

Musím uznat, že mi jich je líto...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl já se z nich už poseru todle fakt neni možný aspoň že v tý druhý lize bude nějakje pěknej stadion a možná se přidá i ten Ostravskej ten taky neni špatnej

Reagovat
centos

Reagovat
centos

Tohle byla naprostá bída, ale nakonec je to fajn pocit

Reagovat
smazaný uživatel

přesně! Sem nadával na celé město,celý zápas.... a ta střela ! A pak sem se 5 minut

Reagovat
centos

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní plichta nahrává Ústí, tak doufám, že toho kluci severočeští zítra využijí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám...... že nedostanou bůra.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
supervizor

Největší zázrak je, že nikdo nedostal redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuwirth ji dostat měl, ale Zelinka se smiloval

Reagovat
smazaný uživatel

super ..................jsem totiž vsadil na remízu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
RickNash

dobrej začátek

Reagovat
Carlos Juan Pablo

super

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
kubys

Paráda, zítra už skapeš...

Reagovat
$dolar$

Ajj to je skoda, mohla to Slavka udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat na Baník,dostanou 7:0

Reagovat
centos

Od koho?

Reagovat
smazaný uživatel

od nás chudáku

Reagovat
Losinho

centos 12.11.2010 20:30

Od koho?

Reagovat
smazaný uživatel

ZBROJOVKA.......a né žádnej pičus Kométy

Reagovat
centos

Reagovat
Carlos Juan Pablo

(já bych se na tvym místě moc nesmál )

Reagovat
Radar

Já jo

Reagovat
centos

Když on je srandovní.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Shevchenko

Od koho ???

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

ANketa:defakto o tom jestli máte radši pro čecháčky nebo moráváky

slezsko

Morava

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tvojí anketu nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Bacha na to.... za xenofobní výroky můžeš jít i do vězení...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám radši Jindru Hojera

Reagovat
smazaný uživatel

anketa: kdo nemá rád "Miroslav Dusheen" palec nahoru k mýmu příspěvku, kdo ho má rád palec dolu

Reagovat
RickNash

ANketa:defakto o tom jestli máte radši pro Miroslava Dusheena nebo mně

Dusheen

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

Reagovat
RickNash

první rozumnej

Reagovat
RickNash

Reagovat
Radar

Reagovat
RickNash

druhej

Reagovat
centos

Chachaři, no.

Reagovat
Radar

Druhý po centosovi ? Nikdy !

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Nechcem byt svina, ale bolo by to pekne, keby Banik aj Slavia vypadli

Reagovat
kubys

V čem?

Reagovat
centos

V Ondrášovce.

Reagovat
Ferguson6

No z ligy a mozu aj z Ondrasovky... Bolo by pekne sledovat ich jazdu 2. ligou za postupom naspet do GL

Reagovat
kubys

V čem by to bylo pěkné...

Reagovat
kubys

Jako ten sestup, ne ta jízda, abychom se pochopili.

Reagovat
Ferguson6

No mne by sa to pacilo Boolo by to bud ako Juve v Serie B alebo druha moznost ak Leeds pred par rokmi v The Championship...

Reagovat
Shevchenko

Oni to srovnali, se asi poseru. Baníček !!!

Reagovat
smazaný uživatel

joooo,smrt slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Bod zcela nezasloužený, o to větší byl fanatismus v hledišti po vyrovnávajícím gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor!!! Caneo.blog.cz je mega podvod !!!

Reagovat
smazaný uživatel

bože....

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď jednou z nej zpráv tohoto kola je, že příště hraje Slavia v Bolce, takže je velká šance, že si budeme moct celou zimu užívat Slaviu na dně tabulky se 16 body ze 17 zápasů

Reagovat
domingo

na posranýho i hajzl spadne

co mi to děláš, slavie...

Reagovat
Kepy_FCB

http://thordivision.com/index.php?a=674

PRO HROBNÍKA NAŠEHO KLUBU

Reagovat
smazaný uživatel

FC SLOVAAAAAAAAAACKO

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkná chorea . Rozhodně lepší, než kdyby tam byla Maggie s dudlíkem a nápis Ultras Slavia .

Reagovat
Losinho

Hmm, zajímavý...zkusim to Strašákovi navrhnout!

Reagovat
smazaný uživatel

To už jste měli. Při nějakém tom derby. Proto na to narážím .

Reagovat
Losinho

To už si ani nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dávno . Myslím, že to bylo při prvním derby v Edenu. Ale ruku do ohně za to nedám, protože mám taky špatnou paměť.

Reagovat
Losinho

Mě se to dost plete, hodně zapomínám, co sme už měli. Zrovna nedávno sme měli Barta s nápisem Ultras Slavia, tušim že to bylo proti Libe.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ty simpsnovský chorea většinou nelíbí. Ale je fakt, že jsou většinou dobře provedený. Nejlepší slávistické choreo bylo to acabovské s mříží - to bylo fakt suprový. A pak "Vítejte v pekle" při derby.

Reagovat
Losinho

Mě přišlo nejlepší právě to "Vítejte v pekle", i když to acabovský bylo taky hodně povedený. Ty simpsnovský taky většinou moc nemusim, ale některý se mi docela líbily. Stejně mám ale radši chorea typu "Forza" atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že ty naše chorea nejsou takový jako dřív. Třeba uvítací choreo pro Řepku, rozlučkový choreo s Blažkem, vlaječkyjády, kartoniády...bylo toho hodně. Mmch. pamatuješ na sparťanské "vykuřpéro" choreo z derby ?

Reagovat
Losinho
Reagovat
Losinho

Hezký. Na to acabovský si pamatuju, taky slušný. A to mi připomnělo - kdo měl to "All Colours Are Beautiful"?

Reagovat
smazaný uživatel

To měli Supras Unisono. Mají k tomu i povedenou samolepku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Pěkný.

Reagovat
centos

To jsem nikdy nepochopil, proč se chlubíte, že jste gayové.

Reagovat
smazaný uživatel

Původ toho kouřícího chorálu neznám. Napadlo mě, že to byla odpověď na trapný pokřik Sparta buzerantů parta, ale dnes si myslím, že je to blbost. Nicméně si ho hodně lidí trochu upravuje a místo slávistů se nechá kouřit od slávistek. Jinak takových teplých chorálů je všude dost. Třeba belasí maj chorál: Brno, Brno buzerantů plno a pak začnou zpívat. My jsme teplý, no a co?

Reagovat
Losinho

Reagovat
soukup

to je naše ne belasích, ti to jen zpívají v rámci družby stejně jako u nás se zpívá šk slovan majster ligy...

a dřív to Brno Brno buzerantů plno zpívali hosté až když se začlo s tou odpovědí to my sme teplí no a co, tak postupně přestali a musí se řvát oboje, což mi přijde takový divný

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem nevěděl. Já myslel, že je to bratrská podpora od Slovanu.

Reagovat
centos

sranda musí být

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Trošku mi chybí takové ty blbinky jako byly vánoční koledy, písničky z pohádek apod. Vzpomínám si jak sparťanský rozeřvávač rozjížděl melodii z Bakalářů a pak strašně nadával lidem v kotli, že jí neznaj "Kurva, to neznáte bakaláře ?"

Reagovat
centos

Taky neznám

U nás snad jen loni "Nashledanou pane Jarolím", jinak moc takových věcí nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

To je těžká melodie

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se to moc nechytlo. Ale byl by to originální chorál. Akorát by to k němu chtělo vypít hodně rumu, aby měl ten správný zvuk .

Reagovat
kubys

U nás na hokeji se zpívají třeba melodie z "Ať žijí duchové" a lidovky jsme pívali na fotbale např. Pec nám spadla atd

Reagovat
rufus

Já sem to poprvé neslyšel s tím slovem kouřili, ale hořeli. Dodnes když s kámošema chodíme v noci z hospody, tak si občas prozpěvujeme ten "náš" pokřik s hořením..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tak v hledišti, hořeli slávisti? Vtipné

Reagovat
rufus

Jj, přesně. A ještě vtipnější to je, když s náma je i jeden Slávistickej kámoš, pak vždycky hrozně nadává a my ho dál provokujeme..

Jinak musím přiznat, že když jsem slyšel to znění pokřiku, který se běžně používá, tak jsem byl trochu zklamán. Přijde mi to teplý.. takže když se to na Letný skanduje, já si jedu svojí s hořením.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí vyměnit slávistu za slávistku. Jinak to s tím hořením se myslím řvalo třeba když hořela sešívaná šála (např. před pochoden na derby).

Reagovat
centos

Slávisti vynikající Ještě si odpustit Jebat Ostravu a bude to.

Reagovat
Losinho

http://www.youtube.com/watch?v=br0aQX9a3CY

Vím, že to sem tak úplně nepatří, ale včera skvělý fandění na futsalu. Asi změnim svoje zvyky a začnu na něj taky chodit...

Reagovat
Riijkark

KOZY VEN!

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=wMFCKpoWieE

Dnešek v Chebu (prý byli i ohně...)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

samozřejmě! přímo z přenosu, je to z doby kdy jsme jako dítě chodil na okraj chebského kotle tenkrát se mi zdál libereckej kotel strašně silnej proti našemu a co se Bernadyho týče tak to holt nezvládl a pobavil jinak dnes by dostal pokutu jak brno tenkrát myslim pohoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle videa z první poloviny 90.let jsou kouzelný . Koukal jsem i na další. Doporučuju k pobavení .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 24 hodin je totálně zničujících. Slavia dostala gól v poslední minutě (jak podobná paralela s Tiraspolem, bude nás stát ligu?), hokejová repre dostala nářez od Finů, zemřel doktor Plzák. Mé představy o tom, že viagra je něco, s čím se nikdy nedostanu do styku, vzaly definitivně za své - naopak to vypadá, že se brzo nedostanu do styku bez viagry. A co je nejhorší - došlo mi víno.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
centos

To bude tím :)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, stres, že došlo víno...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Baníííček nejlepšíííííííííí u náááááás!!!!!!! nejlepší unáss!!!Baníííček nejlepší u nááááááás!!!!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ban

Reagovat
smazaný uživatel

zua co?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

za ty lži, co tu praktikuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tož ve Slezsku doopravdy nejlepší je. Což ale není dobrá vizitka Slezského fotbalu.

Reagovat
centos

To musí být super, chlastat a nemít strach, že přijde Policie..

Reagovat
smazaný uživatel

ACS

Reagovat
hefy

Škoda, že Bakoš nedal tu tutovku. :( Jinak 12 faulů na straně Liberce mě docela pobavilo.

Reagovat
hefy

*21

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen je tym bez historie jako Chelsea , ta prece nemuze ziskat titul

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nemá historii?

Reagovat
centos

Má, ale ne tak úspěšnou, tak to se jakože nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň má historii. Akorát nijak zajímavou, ale má ju.

Reagovat
Oxbow

Reagovat
Ligter

Někdy to začít třeba musí.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Stažení o 2 body, zbývá 7 Jinak, skvěle Wilfried, Leo, oba se prosadili (už zase ), Vacek taky hraje hezky... Akorát mam obavy teď z tý dlouhý pauzy, než budem hrát EL. Ještě jak to Pepa řek: velké kluby jezdí do tepla, např. CSKA pojede nabírat kondici do Španěslka, my pojedeme do haly

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě hrajem příští týden proti ČB.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

no jo vlastně ale stejně... nějakých 14 dní pauza

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si hráči odfrknout, ve volných chvílích nakoupí vánoční dárky a já bezfotbalové okénko využiju k návštěvě vídeňského derby FK Austria Vídeň vs. SK Rapid Vídeň .

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Aby pak nebyli vlažní a ten zápas s Palermem nepustili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Reagovat
F.Torres

8, protože skore máte horší a doma vás plzen vyklepla

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ne, vážně? Ztráta je 7 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když stáhnete těch 7 bodů a liga skončí, tak to Plzni moc vadit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bude jí to vadit, když jí Sparta porazí víc jak 1:0. Na konci soutěže rozhodují vzájemné zápasy.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když. Za současného stavu ztrácíte na titul reálně 8 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš fuk, 7-8. Nebudem se tu přece handrkovat o nějakej bodík .

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Blažka, tak ty 3 body podle mě nemáme.. Fantastický výkon, dneska hráč zápasu..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Si přečet mojí kritiku na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem unesen standartne z Vacka ten kluk me dela ohromnou radost

Reagovat
smazaný uživatel

Kamil Vacek na hřišti, my bouříme v hledišti .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se občas na fotbale řvalo, dřív měli ultras i obouručku s Vackovým jménem a číslem.

Reagovat
Bakary3

Hlavně, že před půl rokem jste ho posílali do pr..., že už ho nechcete v dresu Sparty nikdy vidět, a že prej je k ničemu..

Reagovat
smazaný uživatel

Prave a klidne priznam ze to same jsem rikal o Kusnirovi a ted? Oba je zboznuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem já nikdy neřekl.

Reagovat
Bakary3

Ale třeba stalingrad s Martym jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí řepka ... slovácko si zápas prohrálo samo, tolik zahozených šancí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád že máš stejný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Takze si nakonec UBRECENEC bravo

Reagovat
smazaný uživatel

jj protože je mi líto sparty a českých rozhodčích...

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu jak mohl písknout penaltu na švancaru. že se ten simulant nestydí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaromír Blažek Naprosto famózní výkon. Chytil snad 4 jasný góly. Slovácko je hafo silný. Výhra má cenu zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartáááááááááááááááááááááááááááááááááááá olééééééééééééééééééééééééééééééééééé Spartáááááááááááááááááááááááááááááá oléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta .............................................Praha

Reagovat
smazaný uživatel

?ta mezera je na urážky?

Reagovat
smazaný uživatel

ne to je pokřik. jedna tribuna křičí Sparta! a druhá hned na to: Praha!

Reagovat
Losinho

Originální.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oléééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

campoooooooooooooones, campeooooooooooooooooooooooooones, oléééééé, olééééééééééééé, oléééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Az nekdo bude kritizova zase Pepka tak at si uvedomi ze mame nejvice bodu za poslednich 6 let na podzim, velkou sanci si snad po 7 letech zahrat fotbalovou Evropu na jare a taky ze jsme udelali venkovni rekord v poctu vyher VENKU ... 6 za sebou BRAVO

---------------------------------------------------

Spartu čeká v sobotu zápas na půdě Slovácka, s nímž posledních pět utkání vyhrála. Letenští navíc mohou rozšířit sérii šesti venkovních výher a přiblížit se vlastnímu rekordnímu zápisu osmi výher ze sezon 1994/95 a 1999/2000.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem napsat UDELAME Holt euforie ze me primo strika

Reagovat
smazaný uživatel

Kua jsem to ale kreten neumim cist vite co precteto radsi sami ja uz nemysim

http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=81302

Reagovat
centos

děkujem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Proč Wilfrieda píšou všude jako „Bony Wilfried“? Taky nepíšou třeba „Řepka Tomáš“...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak ti ten příspěvek nedává smysl. Bony je jméno a Wilfried přijmení takže je to ok ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bony je příjmení...

Reagovat
centos

Je to naopak.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

prdka a cenťák maji pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

campoooooooooooooooooooooones

Sparta

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jediný španělský slovo který znam

Reagovat
smazaný uživatel

Puta madre! neznáš?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nevim asi ne, bych musel slovník Ale znam „Tu madre es loca“

Reagovat
spider_8

vesa mi culo

Reagovat
smazaný uživatel

Ochutnávka vína, olééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bych rad podekoval B Teamu ktery ztraci v pulce druhe ligy jen 5 bodu na Lidra a dnes dvema goly Putze porazili Most

A taky bych rad pripomnel ze Slavie B team ma jeden bod nad sestupem v CFL

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Koukal jsem, koukal

Reagovat
smazaný uživatel

Plzni už lepí prcka

Reagovat
smazaný uživatel

Příjde mi, že Sparta má po letech mega útok, taková nová, černější verze Siegla s Lokvencem

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jsem si vzpomněl- Co řekl Materazzi Zidanovi při MS?

Hraješ jako Lokvenc

Reagovat
smazaný uživatel

akorát mi nepijde, že to jsou Sigi se Šoulou, ale tihle jsou dobří po zemi i ve vzduchu. Nebudou tady asi moc dlouho, ale tak to je prostě úděl.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že Sparta má teď nejlepší útok v lize, skvěle se doplňujou a jsou ozdobou ligy, Věřím tomu, že kdyby spolu hráli ještě tak rok, tak to bude úderná dvojka, jako bývala Siegl-Lokvenc

Reagovat
smazaný uživatel

respekt, trevore. Dneska jo.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ presne tak Treve Kez by i ostatni fandove byli jako ty

Reagovat
Carlos Juan Pablo

za dvě napsaný věty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
Ligter

Rád bych taky napsal něco vznešeného, jenže pro to nemám dnes buňky, dnes budu jen prachsprostě palcovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ne nejde zapomenout obrovsky respekt pred nimi No kazdopadne od Juna mame konecne utocniky schopne

Reagovat
smazaný uživatel

jen škoda Lustrinelliho, toho sem měl rád a fandil sem mu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky velky sympatak dle me dostal hodne malo prostoru a to jak nedavno promluvil o Sparte ukazalo ze je to velky hrac a jeste vetsi Clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Na ne nejde zapomenout obrovsky respekt pred nimi No kazdopadne od Juna mame konecne utocniky schopne

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska jsme si to bohužel prohráli sami. Toliko šancí proti Spartě, zahzená pentle, dneska muž zápasu Blažek

Reagovat
doNny

..co atmosféra(přesněji, chytali se sparťané)?

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra nebyla dobrá z naší strany, spousta vandráků a taky to tak vypadalo. sparťani fandili lehce, ale ten větr to jejich fandění supr nesl. samozřejmě zapalovali v sektoru světlice a házeli to na normální lidi, dalo se to čekat, pak je ale taky čekalo překvápko za branami, ale to bych tu nerad rozepisoval

Reagovat
Carlos Juan Pablo

takže sparťanští fanoušci zlo, já to věděl

Reagovat
smazaný uživatel

jj, fakt demence, určitě budou nějaká videa, tak pak uvidíš sám

Reagovat
smazaný uživatel

o spartanských fans - ty pico vyrvali branu,cele hajzly rozbili jednomu borcovi tekla z hlavy krev proste masakr ti to reknu potom ve skole

Reagovat
smazaný uživatel

co ja vim tak na jizni morave je mezi spartanama vic hovad nez jinde.jezdi prakticky jenom po okoli(brno, hradiste, driv zlin, max olomouc), ale vetsinou se snazi udelat bordel

Reagovat
smazaný uživatel

jj máš pravdu, je to smutné docela

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a jak okomentuješ fans Slovácka?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska slabé

Reagovat
Carlos Juan Pablo

různé pokřiky v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

5.minuta rozhodla o celém fans dění

Reagovat
smazaný uživatel

a divíš se ?

Reagovat
smazaný uživatel

nedivím se

Reagovat
centos

Snad to překvápko stálo za to.

Reagovat
smazaný uživatel

na fb ti to napíšu

Reagovat
centos

Házet pyro na tribunu umí, ale jinak to jsou asi pěkní srabíci Špíny.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, dneska jaksi postrádali invenci je to škoda, ale až zas dojedem k nim v pár lidech schopných boje, tak to budou aktivní až moc, proti 50 se jim nechtělo

Reagovat
doNny

to tak většinou bývá, já jsem zvědavej, jak do Prahy přijede CSKA, kde zvažuji svou osobní účast

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to su zvědavý na ně, já viděl Jaroslawku v akci, jak měla řež s vašima kolegama z Wroclawi, a to jsou teda parádní fighteři! Tak dlouho řežbu jsem neviděl nikdy, nakonec ale vítězství CSKA

Reagovat
doNny

jo o tom vím, dokonce jeden byl pobodán z WKS-u

Reagovat
smazaný uživatel

houby, tak o tom pobodaném nevím, ale Rusové no, se zase vůbec nedivím. Ale síla to byla velká, Slask tam měl elitní sestavu, jakou dlouho ne, osobně jsem čekal jejich výhru, ale byl jsem překvapen

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kvák se Spartě nějak rozstřílel

Reagovat
smazaný uživatel

s tim Libercem už to doma neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce Lustrinelliho, tak muj kamarad Pergl kterej s nim hraje v Bellinzone rika, ze na Sparticku neda dopustit a porad ji sleduje. Byli se i juknout na Spartu v Lausanne.

Reagovat
smazaný uživatel

SKANDÁLNÍ ODHALENÍ!!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

že jo, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

No odhalení je to pořádné, jen co je pravda

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to je pravda

Reagovat
centos

What has been seen..

Reagovat
smazaný uživatel

to se pak hraje fotbal kdyz ma vlastne jednu nohu navic

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

...proč je to v sekci "pro muže"?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to mě taky překvapilo, no

Reagovat
twerp

S ním bych do sprchy nevlez...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a s nějakym jinym jo?

Reagovat
twerp

tak když se sjíždí Vltava a de se večer někam ho německý holky, tak se většinou snažíme zkultivovat. Takže k tomu je nutná sprcha a jelikož jedna sprcha stojí jako jedno pivo, tak se klidně v té sprše mačkáme tři... Ovšem s Bonym by se tam nevešli ani dva...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to dá rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček nejlepší u nás, nejlepší u nás, Baníček nejlepší u nás! Nejlepší u nás! Baníček nejlepší u nás! Právě oficiálně skončily oslavy té včerejší haluzové remízy a začíná příprava na Brno. Se Zbrojovkou to bude zápas o přežití!!! Nejlepší u nás, Baníček nejlepší u nás!

Reagovat
exse

Vážené dámy a pánove toto je 9. zápas v této sezóně který Sparta vyhrála nezasloužene. veřejně Vás vyzívám k protestu a vyhoštění Sparty z ligy protože tohle je největší hnus z nějvětších hnusů, nebýt těchto HALUZÍ tak jsou na úrovni Slavie a Baníku. Hnus hnus hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marty na tuhle chvili jsem cekal uz zase se objevuji UBRECENCI

Reagovat
Carlos Juan Pablo

haluží?

Reagovat
centos

Reagovat
Ligter

To je ale frustroidní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ubožáčku co je ti, že nemůžeš skákati? Chutě skoč a vyskoč.

Reagovat
exse

říkejte si co chcete, ale každý alespoň trochu soudný Sralťan se bude muset stydět pokud s tímhle získaj titul

Reagovat
smazaný uživatel

Podme komolit Kazdy soudny fanousek te kopne do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že se snažíš o zisk trofeje - "Největší debílek na webu eurofotbal.cz". Sice máš velkou konkurenci, ale s mým hlasem počítej. Mám ti ještě jednou zazpívat, tu ťunťo? Ubožáčku co je ti, že nemůžeš skákati? Chutě skoč a vyskoč.

Reagovat
exse

každý hlas se počítá

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

žádnýho Sralťana neznam

Reagovat
exse

buď rád

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko supr výkon, Spartu zachránil Blažek.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Musíš uznat, že Blažek byl v rozhovoru fér. Vysmál se těm vašim blbcům, co se zmohli jen na nadávání a zmínil se i o pyru sparťanů. I když asi nemyslel to, že sparťani házeli pyro do jiného sektoru - mmch. může mi o tom říct víc? Třeba na fb.

Reagovat
smazaný uživatel

jj házeli to normálně na děcka!!!! já s Blažkem souhlasím, co se týče sprostosti, zvrhlo se to po té 5.minutě. Jinak Sparťani vymlátili dokonce jedno auto zaparkované před stadionem

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to se zas někteří jedinci ukázali. Přitom fandili dobře. Aspoň to tak na tipovani.cz znělo. Mimochodem vašim Fanaticos jsem dal "urážlivou" přezdívku Kocouři. Doufám, že se líbí .

Reagovat
smazaný uživatel

slyšet šli vaši, nesl jejich fandění parádně větr. Já jsem jim dal přezdívku Buznaticos

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Buznaticos?

Reagovat
smazaný uživatel

to bys musel být zasvěcen do situace ale líbí se mně to, já bych byl klidně pro přejmenování

Reagovat
smazaný uživatel

No ukázali byste tak lidem, že si umíte dělat srandu sami ze sebe. Ale nevím, jestli byste s takhle teplým názvem budili respekt .

Reagovat
smazaný uživatel

Buznaticos zní světově

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, v Olomouc si za to odsuzoval.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, na fb ti povím celou story

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zahrála dobře hlavně první poločas a pak už jen údržba.Plzeň může být ráda za remízu.Liberec zahrál a kdyby mu sudí pískl taky penaltu na Štajnera , tak už by se Plzeň na nic nezmohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň toho dost zahodila a za remízu být ráda nemůže. To co nedal Bakoš bych snad dal aji já z křesla.

Reagovat
twl

Jak koukám asi fanda liberce-------Protože ať se na mně pan rozhodčí nezlobí....... ale bál se odpískat 2 penalty pro plzeň za stavu 0:0 by je odpískal........a jinak jesi si myslíš že nás liberec drtil tak to ani náhodou...přehrával nás do té doby než vyrovnal...pak hrál jenom beton.... jesi takhle budou hrát všechny týmy beton a sem tam nějaký náhodný útok tak pak je mi z toho

Reagovat
goodbay

tak taky mohl pískat penaltu na druhé straně že jo a při zpomaleným záběru tam petržela nebo kdo, taky hezky nadskočil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha 7 žlutých

Reagovat
twl

Jo jo........Nemyslím že sparta nás dožene........útok jim zůstane ale jak pepík chovanec naznačil bude čistka a to velká......podle mě kdo má jistý...Vachoušek,jeden z brankářů Zítka,Blažek ne-li oba Niklas Hoheneder,Libor Sionko,Miloš Lačný,Jiří Jeslínek a ještě kéž by zeman......řepku tam asi nechá.......

Reagovat
goodbay

adiaba a jeden brankář určitě zůstane, spíš oba. Půjde někdo z dovjice Švenger, Zich.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Prosim tě, nesmíš brát vážně kecy vymytýho mozku Blažka.

Reagovat
centos

Ale oni jsou sprostí.. ;)

Reagovat
Losinho

Zato Blažek nadává zásadně spisovnou češtinou a fanouškům jen ukazuje, že jsou to jedničky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsme sprostí, jeden zápas v roce

Reagovat
centos

Ale pořádně

Reagovat
AjaxFans

Na Rumuny to bylo vždycky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Šovki válí...

Reagovat
AjaxFans

TJ

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale zajímalo by mě, co dělá v tu středu, když to ani ty z něho nedostals, tak fakt nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, ještě jsme neskončili, CIA taky nemá výsledky za měsíc, to je dlouholetá mravenčí práce.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, věřím Ti

Reagovat
Recik

No. To co dneska předvedl pan Kocourek v Jablonci se hned tak nevidí. Sigma jasně lepší, ten kdo psal souhrn k zápasu Sigmy v Jablonci by se měl zamyslet nad nesmyslnými výroky. Co se dá dělat, proti rozhodčímu a panu Peltovi se hraje špatně ;)

Reagovat
AjaxFans

Rozhodčí jsou děs

Reagovat
smazaný uživatel

první penaltu jsem viděl - naprosto jasná ..druhá penaltu už jsem neviděl, ale dva online textaři se shodli, že penalta byla... neměl jsem důvod ho kritizovat

Reagovat
sosna

První penalta - faul před vápnem a následné teatrální doskočení do vápna. Druhá penalta - náraz zezadu tělem, kdekoli jinde než ve vápně Sigmy by to nepísnul.

Reagovat
smazaný uživatel

první penalta - měním názor na "jasnou" ...faul byl jasný, ale na hranici (proto jsem taky psal při průniku do vápna) ..já jakožto nezaujatý jsem pro, aby se tohle nevytahovalo mimo vápno...

druhá penalta - "při pokusu o dorážku byl faulován Pekhart" (idnes), "Olomoučtí se ve vlastním území provinili proti pravidlům a sudí nařídil pokutový kop" (onlajny) ..nic víc k tomu říct nemůžu, neviděl jsem to...

Reagovat
sosna

1.Aby se to nevytahovalo mimo vápno?? A že se to zatahuje do vápna a rozhoduje to zápasy ti jako nezaujatému nevadí?

2.Pekhart se ani nepokoušel o dorážku, pokrýval míč co byl kousek od čáry a když ucítil kontakt na zádech tak se složil na což přesně Kocourek čekal.

Netuším jak to máte v redakci, ale nebylo by lepší přímo sledovat utkání o kterém píšeš? Takhle totiž tvoje reportáž vyznívá jakože domácí zaslouženě vyhráli a ten kdo zápas viděl z toho nechápe.

Reagovat
božský John

A kolikrát se ten hráč snažá zakončit a kolikrát si dojde pro pentli? To je 50 na 50

Já to sice neviděl,ale dost často se stává,že hráč má větší zájem na tom ,aby se kopala pentle než aby dal branku ...

Reagovat
sosna

Nechápu. Samozřejmě že jak Lafata tak Pekhart padli s úmyslem získat penaltu. Ovšem rozhodčí je na hřišti proto, aby rozpoznal, kdy penalta je a kdy není, ne aby ji vytvořil z čehokoli.

Reagovat
božský John

Je to svinstvo no, já to taky nesnášim,ale jak říkám,situace jsem neviděl,proto nemůžu soudit...

Reagovat
smazaný uživatel

Snažil jsem se pochytit vše, ale když mám zrovna otevřený editor a píšu, tak opravdu nevidím, co se děje na hřišti ve vedlejší záložce ...je pravda, že jsem dostatečně nezdůraznil olomouckou snahu, přijímám a příště se vyvaruju

Reagovat
sosna

Mě nejde ani tak o olomouckou snahu jako spíš o zcela evidentní ovlivnění zápasu. Právě jsem si všiml, že si psal souhrn ke všem dnešním zápasům, tudíž je logické, že nemůžeš sledovat tři na jednou. Ovšem takto zkresleně sepsané souhrny potom jaksi ztrácí smysl číst.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já měl puštěné všechny tři z každého zápasu jsem viděl 80%, stačí zmenšit okna na velikost videa a tři se tam vejdou akorát.. u teplic jsem se snažil popsat, že příbram se křečovitě snažila a jejich taktikou byly centry ...u brna to byl vcelku vyrovnaný zápas, vždy hrál o maličko líp ten, kdo prohrával ...jen u sigmy jsem to nenapsal, sám nevím, proč... a k tomu ovlivnění - nikdy sudí nepíská podle představ, strašně lehko se věří, že se teď půjde po plzni a stíhačkách sparty, ale ty penalty byly třeba kontroverzní, rozhodně ne vymyšlené...

Reagovat
sosna

No tak v tom případě pro tebe platí třetí řádek od spodu v komentáři dole.

Reagovat
sosna

Sigma dnes podstatně lepší výkon než v Hradci. Bohužel festival zahozených šancí. To co dneska kluci nedali to sem teda čuměl. Pozitivní tedy snad jen že se trefil Hubňa. První hodinu jsme byli jasně lepší, pak hráče psychicka srazila druhá pentle a vyrovnalo se to, nakonec přece jen trochu drama, ale to už si muž zápasu pohlídal otočeným faulem a okamžitým odpískáním konce zápasu. Po dvou naprosto vymyšlených penaltách tak završil svou dnešní one-man-show. Je mi strašně líto našich hráčů, kteří dřou a předvádí krásný fotbal, ale ani to k dobrému výsledku někdy prostě nestačí. Dneska bylo rozhodnuto už před výkopem a kdo to popírá, tak je u mě neskutečně zaslepený hlupák. Pelta opět tlačí tu svoji sebranku jak se dá, aby nám mohla zase v srpnu v prvním dvojzápase EL udělat ostudu. Jdu blejt.

Reagovat
Recik

Je to bohužel tak. Kocourkovi dát přes držku, aby pochopil..

Reagovat
goodbay

Tak dnešním kolem je Sparta v zajímavém bodovém vakuu. 6 bodů před ní nikdo a 5 bodů za ní, také nikdo.

Reagovat
Vasil

Reagovat
centos

Nebojíte se?

Reagovat
božský John

Mohli by na nás počkat...

Reagovat
goodbay

no je to takové divné, to nebejvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart zase skóroval

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Losinho

A v zimě šup s nim do Turecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bude tým kalibru Bursasporu, Besiktase, Fenerbahce či Galatasaraye tak pro ne hlavně za Bursu by si příší rok zahrál LM

Reagovat
Losinho

Zrovna tyhle týmy budou mít určitě zájem...

Reagovat
smazaný uživatel

zcela jistě ano

Reagovat
Losinho

No tak to Bůh s Vámi, istanbulské velkokluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš mu tam vystřílel vstupenku. Čeští útočníci tam ted mají určitě solidní zvuk

Reagovat
Losinho

To jo. Jestli takhle bude Baroš pokračovat dál, tak to bude zvuk praskajících kostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
Liquid

zasr*** Brno

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

spis usti kdyz nedokazali nas nemohouci mancaft porazit

Reagovat
Shevchenko

Není možné, aby se Brnu povedly 3 zápasy zasebou, takže příští kolo si jdem pro jisté 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Ostrava přezimuje na sestupové příčce

Reagovat
Didier Drogba

musíme jít za společným cílem snad,ne?A tím je sestup Slávie

Reagovat
Losinho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Liquid

společný cíl všech je sestup Brna

Reagovat
soukup

tenhle se nám nepovedl, ale Ústí bylo tak marný, že to stačilo, kdekoli jinde bysme dostali bůra

Reagovat
Posledni Kovboj

Pavel Hoftych "prober se a neser me kurva" :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Devatenáctka České Budějovice proti Baníku Ostrava 3:1. Tobiáš po zápase v kabině Baníku: Kluci já se vám omlouvám, ale potřebovali jsme dnes vyhrát. Berte to jako přípravu na mužský fotbal, tohle ještě zažijete hodněkrát .

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon - Jirka Kotrba.

Reagovat
Losinho

Reagovat
joshua

Kotrba to mel vzdycky cinkly, jinak by neporazil ani Ratiskovice, ale u dorostu je to docela humus.

Reagovat
sosna

Humus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

devatenáctku Budějovic vede Tobiáš ne?Kotrba dělá co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vede ji, ale Kotrba je tam nějaký manažer....

Reagovat
smazaný uživatel

pelta mel zapas osefovanej pekne,az je mi z toho blujno.

Reagovat
Losinho

Tak doteď sem se nepouštěl do pořádnýho hodnocení mače s Baníkem (a radši ani nebudu), teď s chladnou hlavou zkusim napsat jakej kádr bych si přibližně přál pro jaro. Odchody: Čelda (bohužel, kvůli zaplacení platů někdo odejde a lepší on než Míňa Černý), Vomáčka, Lukáš Jarolím, Ragued, Hubáček, Vlček, Zlámal (zpět do Udine). Příchody počítám nebudou žádný, možná z Mostu dokončit přestup Hory, přece jen je to ještě mladej kluk, třeba z něj něco bude. Jarda Černý, pokud bude souhlasit se snížením svého královského platu, by měl zůstat.

Sestava: Jaakkola - Janda, Trapp, Koubský, Kaufman - Dembelé - M.Černý, Belaid, Kisel, Hloušek - Naumov.

Na okraji A-týmu by měli být hráči jako Valeš, Palko, Mikula, Koreš, Jarda Černý, Hurka, Vyhnal, Pázler. Počítám s tím, že trenérem zůstane Petrouš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to dává smysl a mohlo by to k něčemu bejt. A za dva roky se uvidí.

Reagovat
Losinho

Co za 2 roky?

Reagovat
stas87

kolko ma u vas kisel?150?

Reagovat
Losinho

150 až 200, tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva roky, než se trochu vzpamatujeme. (Finančně i fotbalově)

Reagovat
r.mrazik

ze sestrihu jde videt,ze Slovacko melo nehorazne moc sanci...Blaza dneska konecne nic nepustil a zlate tri body...

v sobotu jsem byl v Plzni na Liberci...co tam predvedl Petrzela pri te penalte bylo srandovni...pul hlavni tribuny se smala jak mu to ten rozhodci sezral...kazdopadne pak mohl odpiskat po jedne pentli na kazde strane...celkove remiza zaslouzena,hlavne ze nebyla velka zima

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to zas byl jednou výjezd.....ne že bych to nečekal (předvídal jsem 1 pentli a 1 gól z přímáku ze 16 metrů, takže těsně vedle), ale stejně to vždycky naštve. Sigma podala nejlepší venkovní výkon v sezoně, Jablonci jsme prakticky nic nedovolili a sami zahazovali jednu šanci za druhou. Kdyby to skončilo 3:0, tak by to bylo neskutečně nespravedlivý, takhle to aspoň trochu líp vypadá.

Pozitivní je, že podle ohlasů na našich stránkách jsme alespoň na trobunách zvítězili, myslím, že cca 50 lidí v Jablonci není úplně špatný číslo.

Btw neví někdo, jestli ještě funguje vetování rozhodčích? Aspoň bychom se zbavili jednoho z dvojice Drábek, Kocourek. Ti nám dohromady prohráli už nejmíň 5 zápasů.

Reagovat
centos

Cukrárna na ČT:

"Dílo zkázy dotvářejí kostrbaté dialogy, jalové zápletky a neobratná práce s product placementem - sponzorem seriálu je mimo jiné fotbalová Slavia, a tak se například v uvedeném díle dočkáme desetiminutové pasáže ze slávistického svatostánku i s vyjmenováním všech hráčů a trenéra k tomu."

Reagovat
twerp

už víme, kam mizí ty stamiliony...

Reagovat
centos

Za ty nalákané důchodce to stojí.

Reagovat
twerp

Příprava scénáře 50 miliónů, honoráře hercům 200 miliónů, možnost vidět spokojeného důchodce- k nezaplacení.

Reagovat
$dolar$

Kdyby jste si meli vybrat kdo z tehle 3 tymu - Brno, Banik, Slavia by mel sestoupit, koho byste rekli?

Reagovat
$dolar$

Ja bych si pral sestup Baniku

PS: jen jeden tym

Reagovat
smazaný uživatel

Optimálně nikdo. Jinak asi Slavia, čistě kvůli vzdálenosti na výjezdy. Ale to je zase z fans pohledu náš největší rival v lize.

Reagovat
$dolar$

Slavia je nejvetsi rival Sigmy? To jsem nevedel Ja myslel, ze spis Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu běžného fanouška nebo spíš i diváka je to asi Baník. Ale z pohledu ultras je to jednoznačně Slavia. Ale proč to tak je, to se mě neptej. Vzniklo to už asi celkem dávno a důvody já sám neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen.

Reagovat
$dolar$

Tak ja se ptam hlavne letos kvuli vyvoji ligy, tak odpovez normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jednomu asi. Všecky tři tymy sou v pvni lize potřebný.

Reagovat
fantomas

Brno (sorry, soukupe).

Reagovat
soukup

v poho

Reagovat
Kepy_FCB

soukup je zvyklej nejen z EF ale i ze svého města

Reagovat
soukup

na co su zvyklej?

Reagovat
Losinho

Kdyby to muselo bejt, tak Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvoje konspirační teorie už jsou k smíchu, když stál omíláš jedno a to samé dohromady. Kdyby si se radši těšil z čela tabulky a téměř jistého titulu... A do mrtvol se nekope

Reagovat
$dolar$

Kde vidis konspiracni teorii? Se koukni na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka je jedna věc, a že se oba týmy na jaře zvednou je věc druhá..

Reagovat
$dolar$

Ja tam vidim teda 3 tymy co jsem napsal a mezi kteryma se meli rozhodnout

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
Didier Drogba

Slavia

Reagovat
doNny

Baník

Reagovat
doNny

mělo být k tomu sestupu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, běhals po Havru?

Reagovat
smazaný uživatel

proč by tam běhal?

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta je čurák, nanánanáá...

Reagovat
smazaný uživatel

A tak jsme třetí no a coooooo, no a coooooo, no a cooooooooooo.

Reagovat
Losinho

Co já bych za tol dal, aby byla SLávka třetí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho, kdyby byla Slávka třetí, tak bys brblal, že není první...

Reagovat
Losinho

No jo no, věčně nespokojen.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
sosna

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Losinho

Liga Mistrů...

Reagovat
smazaný uživatel

poď za roští,poď za roští

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
goodbay

Tohle dopadlo ještě celkem dobře, ale já jako hráč na okresní úrovní jsem viděl i horší věci a zrovna ted v sobotu třeba hráči vyhrožovali i sudímu jak mu daj přes držku a že si už nezapíská. Tomu klukovi je sotva 18, tak z toho byl pěkně po.ranej a kdo by nebyl že? Když za tebou přijde metráček o 3 hlavy vyšší a vyhrožuje ti. Prostě tohle je děs a děje se to bohužel všude na okresní i krajské urovni, se to vidí uplně běžně.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Ti pořadatelé jsou pěkní šmejdi . A ti kluci s kamerou se až překvapivě krotili. Nevím jestli bych na jejich místě udržel nervy na uzdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už se vidim, jak bych mu plivl na xichtu, za to chyceni na kameru...šašek jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bylo vidět, jací jsou to géniové, ti pořadatelé. Před kamerou mu vyhrožovat, že si sundají registračku a že ho pak zmastí. Na tyhle opičáky by měli podat trestní oznámení.

Reagovat
Shevchenko

Kokoti, já bych se neudržel...

Reagovat
božský John

Tak jsem to čekal teda horší, že Lafata a Pekhart stáli na půlce hřiště a 5 metrů nikdo kolem nich a ten zlej sudí písk pentli ...

Ale první penalta bez debat, jako,když je ten olomouckej blbej a má nataženou ruku a a tahá Lafatu za dres,že by to viděl i slepej v Liberci, to se na mě vy,co pláčete nezlobte,ale to je jasná jedenáctka...

Co se týče Pekharta,tak to byl faul taky, olomouckej nemoh nic dělat,on se postavil k tomu míči vychcaně,že ho olomouckej prostě zboural, kdyby ho nesundal,tak dá gól, takže tady taky enchápu ty nářky.

Olomouc byla v tom zápase byla možná lepší(možná ne), ale prostě to je fotbal ...kdyby to pískli jim, tak držej hubu ...

Reagovat
smazaný uživatel

U 1. penalty šlo jen o to, že to bylo před šestnáctkou, faul nikdo nezpochybňuje. U druhé prostě není o čem, tohle se nepíská ani na půlce, natož ve vápně. To by těch penalt za západ pak mohlo být třeba 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoc ale Mladá Boleslav mi příjde jako velmi uměle vytvořenej klub, to i ty České Budějovice mají větší a delší historii než eMBéčko...

Reagovat
-Kopy-

?

Reagovat
smazaný uživatel

no se moc nediv, kde byla Bolka v roce 96 třeba? A na jakém stadionu hrála...

Reagovat
-Kopy-

Jakej umělej klub ? Normální klub s historií...od roku 52 se tu hrala druha liga, v roce 77 se hrálo finále poháru, hádej proti komu ? tak jakej umělej klub ? umělej klub je střížkov....

Reagovat
smazaný uživatel

a fanoušků mají taky habaděj..

Reagovat
-Kopy-

Ty vole tak nejdřív začneš s klubem, teď zas fanoušky co to má bejt kurva ? Průměrnou návštěvu máme průměrnou v lize, o co ti jde ?

Reagovat
smazaný uživatel

o ten váš pseudoklub mezi panelákama a s discotekou během hry..

Reagovat
-Kopy-

do prdele jaký pseudoklub kurva ? Místo aby si nás pochválil za aktraktivní fotbal, který hraje málokdo v lize tak hodnotíš klub podle toho co pouští za muziku a podle fanoušků...

Reagovat
smazaný uživatel

atraktivní fotbal hrál i Střížkov první sezonu v lize

Reagovat
-Kopy-

jo ? že jsem si nevšiml, určitě to mělo do Bolky daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

nastejno

Reagovat
-Kopy-

to ti tak věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik zápasu Střížkova si viděl v jejich první sezoně? A kdyžtak se koukni na jejich výsledky, pod trenérem Urbanem hráli opravdu fajn fotbal, až v té další sezoně byli šíleně tragický

Reagovat
goodbay

pravda, pravda doma první sezonu byli hodně silní a i díky tomu se zachránili.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Boleslav zrovna moc nemusím, ale fotbal v Gambáčlize hrajete obstojnej.

Reagovat
-Kopy-

ve většině utkání hrajeme pěknej a atraktivní fotbal

Reagovat
AjaxFans

Máš pravdu,ale on stěma fans a diskotékou taky

Reagovat
-Kopy-

Hezky Bolka

Reagovat
smazaný uživatel

Fabián velkej talent

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

poprve davam typkovi

talent jo, ale skoda, ze hraje leveho beka misto leveho kridla na kterem v Bolce zacinal. V ofenzivni cinnosti je lepsi nezli v defenzivni, kde obcas kiksuje. Za 21 byl temer rovnocennou nahradou Zemana, ale ted ho nejak nestavej....

Radost mi dela Opiela, bal jsem se, ze zastupit Sylvestra nezvladne, ale kluk je zapas od zapasu lepsi.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Prý 2300 hlav . S bídou (podle kamer) 1000

Reagovat
centos

Bych ze svazu posílal tajné kontrolní přepočítávaře, bo to už mi docela vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, dělá se z českyho fotbalu něco, co není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se ty počty taky nadhodnocují, řekl bych že je to běžná praxe u většiny klubů. A svaz s tím nic dělat nebude. Jednak není v jeho zájmu, aby se taková věc provalila, no a hlavně svaz chce mít, co nejplnější stadiony (třebaže jen na papíře). Takže starosta Kocourkova a prezident Švejkostátu v jednom se svými kumpány nad těmito praktikami rádi přihmouří obě či.

Reagovat
centos

U vás je to asi v tomhle směru v "pohodě", bo se prostě započítají permice, i když jich plno nepřijde. Ale zápas zaplacený mají. Kdežto taková Příbram.. leda by fakt Starka ty permice nakoupil sám.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se to navíc počítá podle protočení turniketu (aspoň doufám, že to tak je a že jsem někomu nesednul na špek ), takže i na tom se vytočí něco navíc. Vzpomínám si, když jsem byl jednou na trhačce, tak jsem si s tím turniketem zablbnul a pár diváků jsem asi vytočil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

Reagovat
rufus

A máš pravdu, oficiální prohlášení ACS opravdu znělo, že diváci se počítají podle protočení turniketu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale stejně to musí ještě nějak nadhodnocovat. Neříkej mi, že těch pár permic a nějaké to protočení navíc dají tu tisícovku-dvě, o kteoru to je občas přetáhlý, ten odhadovaný počet diváků. Jo a co říkáš tomu slavnému vyhřívání protilehlé tribuny ?

Reagovat
rufus

Třeba tam mají najmutý i nějaký borce "protáčeče", kteří naběhnou v průběhu prvního poločasu a točí s turniketama na požadovanou hodnotu.

No, vyhřívaná tribuna evidentně splnila účel. Slyšel sem, že to prej ještě neprošlo kolaudací, ale nevím, co je na tom pravdy. Každopádně nechápu, na co se čeká. Nebýt vloženýho kola proti Budějcím, tak jediná možnost bude proti CSKA. A protože pochybuju, že to bude v neděli funkční, tak si říkám, k čemu ta instalace vlastně byla? Asi jako jeden z důvodů pro zdražení vstupnýho..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky slyšel, že to není zkolaudovaný. No jestli to proti CSKA nezapnou, tak se máme na co těšit. Byl jsi loni na Kodani? To byla zima jak sviňa. Sice to nebylo takový peklo jako kdysi proti Rossoneri, ale i tak to stálo za to. Asi to bude chtít pár "jumů" na zahřátí . A k těm protáčečům (šílený slovo ), tak to asi ne, protože za nás nám nikdo protáčení za příplatek nenabízel .

Reagovat
rufus

Na Kodaní jsem byl, neskutečná kosa a kdybych skoro celou druhou půli neskákal, tak jsem asi zmrznul. A pokud na CSKA přijde tradiční zima, tak to snad musí zapnout. A když jsi to s tou kolaudací slyšel taky, tak to asi bude pravda. Ale přišlo mi to divný.. protože kolaudací by měla snad projít hlavně ta "stavba", čili montáž. Jestli to pak zapnou už podle mě není takovej problém. Každopádně, pokud bude v prosinci mrznout a vyhřívání bude vypnutý, tak to bude slušnej trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale zase představa, že na CSKA tam blbnu nalitej v tričku a pak vylezu do nějaký extra prosincový kosy...nevím jestli bych to přežil bez úhony. Třeba to nezapínaj kvůli nějaké technické závadě (šlehá to plameny) .

Reagovat
rufus

Jestli to dokáže vytvořit slušný teplo, tak v tom případě to bude o zdraví, pohybovat se na tribuně v tričku nalehko. A ještě k tomu popíjet, v každým případě, ať už bude vyhřívání fungovat nebo ne, měl bych si vzít na další den v práci volno, ať může oslava trvat nonstop.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem, že až 15 stupňů. To už je docela síla. Aby si někdo k zapálení pro Spartu neodnesl z fotbalu zápal plic.

Reagovat
rufus

Tak to je docela dost slušný. To celkem zavání zápalem plic nebo nějakým nachlazením.. Uvidíme, bude třeba to řádně přepít.

Reagovat
smazaný uživatel

No abys to vedro tam vyrovnal, tak budeš muset chlastat Ledový čaj z Dlouhého ostrova, jinak mě žádnej chladící drink nenapadá. Jo ještě Bílej medvěd

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si vemte že jsem těch těžce přestřelil

Reagovat
smazaný uživatel

*těch tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, přitom v Budějcích se ty počty nefalšovaly... Co jsem byl na domácích zápasech (poslední proti Jablonci) tak ty počty +- seděly, ach jo

A samozřejmě ten výsledek taky bída, zápas jsem neviděl takže nemůžu hodnotit...

Reagovat
smazaný uživatel

Kulic do Sparty

Reagovat
rufus

Přesně před 117 lety, 16.11. 1893, vznikl nejúspěšnější a nejslavnější fotbalový klub v české historii. AC Sparta Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička má dnéska narozeniny, naro-naro narozeniny, Spartička má dnéska narozeniny, naro-naro narozeniny, Spartička má dnéska narozeniny, naro-naro narozeniny To by chtělo proti ČB nějaký choreo-pyro dortík s hafem svíček .

Reagovat
rufus

choreo-pyro dortík s hafem svíček

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v roce 2008 proti Kladnu. Parádní choreo AC Královské Vinohrady, spousta rací a fans dokonce i zazpívali

Reagovat
rufus

Myslím, že si pamatuju. Mimochodem Královské Vinohrady zní taky celkem pěkně, ale Spartička je prostě Spartička.

Reagovat
smazaný uživatel

AC Královské Vinohrady nezní špatně, ale je to takový až moc vznešený, hrozně dlouhý a svádí to k tomu, že je to pouze vinohradský klub .

Reagovat
rufus

Na tu dobu právě tenhle vznešený název musel znít skvěle, i když se nejdřív používal jen zhruba první půlrok. No nic, musím jít spát, abych si mohl tento slavnostní den parádně užít a večer narozeninově oslavit. Tak se měj..

Reagovat
smazaný uživatel

čus

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatuju, jak sme slavili 85. let Baníčku tehdy na Strahově, když sme hráli proti Slavii. Velké choreo s dortem a "všechno nejlepší, Baníčku, všechno nejlepšíííí"

Reagovat
smazaný uživatel

Však vám daji dárek právě ČB... Lehký 3 body Snad to nebude zase o 4 jako v posledních dvou zápasech venku

Reagovat
goodbay

nevím no, co si pamatuju, tak minimálně poslední 3 zápasy jsme s budějkama nevyhráli a u vás už jsme nevyhráli hodně dlouho. Ale ted se hraje na Letný, tak uvidíme.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju všechno nejlepší, pohodu v klubu a předvádění hezkýho fotbalu.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Ten palec jsi si mohl nechat, ono je to taky všechno, co Spartě přeju, víc toho nebude. Ono je to tak trochu egoistický - všechno nejlepší je fráze, kterou slávistický srdce překousne a vypadá to dobře, pohoda v klubu by byla potřeba všude a pomohla by celýmu českýmu fotbalu, a na pěknej fotbal se rád podívám vždycky, i když ho hraje třeba Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím slávistu gratulujícího Spartičce k narozeninám, vybavím si slavnosti italských mafiánských rodin. Sice s padrinem Corleonem válčíme, ale na svatbu jeho dcery přijdem. Padrina jsme zabili my, byl to hajzl, ale na jeho funus přijdu, vzdát mu úctu .

Reagovat
Losinho

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě. Jednak je to slušnost, jednak bez tý Sparty by to tak nějak nebylo ono, bylo by to hodně jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak nebylo by to ono. Já si taky nedokážu představit fotbalový svět bez Slavie. Už jenom ta cesta do školy. Jedu si takhle autobusem a koknu doleva: Jů, hele Tesco! Kouknu doprava a jů hele, pole, louky a vlakové koleje...

Reagovat
AjaxFans

Radši bez komentáře

Reagovat
centos

Ať se nedaří.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele