Gambrinus liga - souhrn 15. kola

05.11.2010, 22:11, aktualizováno 08.11.2010, 19:52
Komentáře a souhrny
Sparta v dohrávce bez potíží porazila Ústí a udržela se na druhé příčce před Olomoucí, která rozstřílela Budějovice. Po výhře v Ostravě je stále suverénní Plzeň, venku uspěly i Slovácko, Příbram a Bohemians. Liberec si poradil s Hradcem a Slavia podlehla doma Jablonci...

Sparta Praha - FK Ústí nad Labem 4:1

08.11.2010 18:00

Góly: 3. Manuel Pamić, 53. Leonard Kweuke, 62. Wilfried Bony, 89. Václav Kadlec - 80. Zdeněk Volek

Ztrátu na vedoucí Plzeň dokázala Sparta stáhnout opět na devět bodů. V dnešní dohrávce s Ústím nad Labem měla od začátku navrch a nakonec toho také využila. Bez problémů vyhrála 4:1.

Spartě vyšel vstup do zápasu skutečně na jedničku. Už po necelých třech minutách totiž vedla. Její rohový kop sice dokázali hostující obránci odvrátit, za šestnáctkou se ale dostal ke střele Manuel Pamič a jeho nádherná rána následně skončila v síti bezmocného Nováka. O pár okamžiků později mohlo být vyrovnáno. Na Doležalův centr ovšem v pokutovém území těsně nedosáhl útočník Tomáš Krbeček.

Ve 23. minutě nechybělo mnoho a Sparta mohla vést už o dvě branky. Po Podaného centru zakončoval Wilfried, jenže scházela mu přesnost. Obdobně dopadl také přesně po půlhodině hry, kdy minul bránu z těžké pozice. To jeho útočný parťák Kweuke si vedl o něco lépe. Obránce Džubana sice přetlačil, ale na brankáře Nováka nevyzrál.

I v úvodu druhé půle se dokázala Sparta prosadit. Ve 49. minutě sice Kweuke ještě hlavičkoval nad, o čtyři minuty se už však mohl radovat. Gólman Novák při odkopu nečekaně promáchl, kamerunský mladík se zmocnil míče a v poklidu zakončil do odkryté brány. Spolupráce dvou sparťanských Afričanů zafungovala výborně také o necelých deset minut později. Kweuke prostrčil míč na Wilfrieda, který rozvlnil síť střelou do protipohybu brankáře.

Letenští měli následně hned tři vynikající příležitosti, jak své vedení navýšit, jenže ani jednou nebyli schopni vstřelit gól. To se naopak povedlo hostům. V 80. minutě mířil do černého záložník Zdeněk Volek, který se prosadil nádhernou ranou z velké dálky. Gólman Blažek si sice na míč sáhl, ovšem vyrazit jej už nedokázal. I přes tuto drobnou nepříjemnost ale dokázala Sparta dovést zápas do vítězného konce. V samotném závěru navíc přidal ještě čtvrtý zásah střídající Václav Kadlec.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 0:1

07.11.2010 17:00

Góly: 67. Michal Klesa

Příbramští neměli v koncovce svůj den, přesto se jim podařilo Lejsala překonat a z Brna si odváží všechny body. Trenér Nádvorník se tak raduje z premiérové prvoligové výhry a nechává Zbrojovku na sestupu.

Po devíti minutách měl na svědomí první zajímavou střelu Rýdel, zpoza vápna mířil po zemi k pravé tyči, Hruška ale jeho pokus stačil vyrazit. Poté se však do šancí dostávali především hosté. V patnácté minutě ještě Klesa v nadějné pozici trefil pouze Hudce a za dalších osm minut se Divíšek natolik vyčerpal dlouhým sprintem, že sám před brankářem poslal míč daleko od vzdálenější tyče.

Ve 28. minutě vnikl do vápna Klesa a přihrál naprosto volnému Štochlovi. Lejsal na míč nedosáhl, ale hostující útočník usměrnil míč o decimetry vedle. Kdyby balón nezasáhl, zakončoval by u zadní tyče naprosto volný Divíšek.

A Štochl se v další gólové příležitosti objevil hned za další minutu, když unikl ofsajdové pasti, ale tváří v tvář brankáři na Lejsala nevyzrál. Brno se tak alespoň trochu ozvalo tři minuty před odchodem do šaten, když po přímém kopu hlavičkoval Hudec a Hruška musel krýt nadvakrát.

Brněnský obránce sehrál roli i na úvod druhé půle, když nechal do vápna projít Štochla, který z malého vápna neprostřelil Lejsala. Nezajímavý obraz hry, ve kterém měli nepatrně navrch v držení míče domácí, oživoval rychlý přechod do útoku v podání Středočechů, kteří se tak v 66. minutě ujali vcelku zaslouženého vedení.

Z levé strany se do vápna přes Matysku dostal agilní Štochl, který tentokrát volil zpětnou přihrávku na nehlídaného Klesu, ten tak neměl sebemenší problém uklidit míč do odkryté branky. Brno hrálo v křeči a hostům samozřejmě těsné vedení stačilo, zbytek utkání se tak dohrál bez výraznějších momentů.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 2:3

07.11.2010 17:00

Góly: 68. Marek Kulič, 87. Jan Kysela - 10. Lukáš Fujerik, 56. Petr Švancara, 72. Václav Ondřejka

Překvapivý výsledek se zrodil na půdě Mladé Boleslavi. Nedávno Brnem zesměšněné Slovácko tu vyhrálo 3:2. Hosty nasměroval k výhře už v desáté minutě Fujerík a ve druhém poločase přidali branky Švancara a Ondřejka. Za domácí korigovali Kulič s Kyselou.

Utkání začalo ve zběsilém tempu a diváci byli svědky jedné šance za druhou. Už ve 2. Minutě utkání se ocitl ve stoprocentní příležitosti Marek Kulič, ale střelou o kousek minul branku. O chvíli později zase centroval Táborský a hlavičkující Mendy rovněž netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Další na řadě byli hosté, Švancara sklepl Valentův centr na Ondřejku a Šeda musel být v plné pohotovosti. V 10. minutě padla první branka zápasu, na Fujeríkovu prudkou a přesnou střelu byl Šeda krátký - 1:0 pro Slovácko.

Po půlhodině hry vyslal Kúdela krásnou kolmicí Řezníčka, ten však trefil je prostředek brány, a to byla jediná vada na kráse. Vzápětí šli domácí do přečíslení, Opielovu ránu Filípko zneškodnil, a to platilo i o dorážce Řezníčka. Zajímavý první poločas skončil překvapivým vedením Slovácka 1:0.

I v druhé části hry se hrál zajímavý fotbal, a co více, padaly branky. V56. minutě bylo srovnáno, o fotbalovou kulišárnu se postaral Petr Švancara. Stopera Dimitrovskiho ukázkově umotal a pak střelou do protipohybu překonal brankáře Šedu - 2:0 pro Slovácko. Mladoboleslavští se ale nevzdávali, po velkém závaru před Filipkem se mohl vyznamenat Dimitrovski, jenže se tak nestalo. Asi dvanáct minut po druhé brance Slovácka, se podařilo domácím zkorigovat. Kapitán Marek Kulič se zpoza velkého vápna nádherně trefil do šibenice a snížil.

Jenomže tento výsledek dlouho nevydržel, hned za čtyři minuty po brance domácích zvýšil na 3:1 pro Slovácko Václav Ondřejka, který unikl ofsajdu a zakončil. Boleslav nechtěla dvoubrankové vedení hostů akceptovat a znovu snížila. Stalo se tak tři minuty před koncem, kdy se Kysela opřel do odraženého balónu - 2:3. Závěrečný nápor domácích se ale nekonal, Slovácko vynikající výsledek udrželo a zvítězilo.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice 5:1

07.11.2010 17:00

Góly: 11. Michal Ordoš, 40. Pavel Šultes, 49. Michal Hubník, 68. Josef Laštovka (vl.), 69. Tomáš Hořava - 87. Rudolf Otepka

Sigma si bez větších potíží poradila s hosty z jihu Čech, kteří tak potřetí za sebou prohrávají na hřišti soupeře. Hanáci napravili své hradecké zaváhání a vysokým vítězstvím se minimálně do pondělí dotahují na Spartu.

Po šesti minutách zahodil obrovskou šanci Ordoš, když se po přiklepnutí od Petra dostal osamocen k zakončení z bezprostřední blízkosti. Bez přípravy pálil nad břevno. Za necelé dvě minuty už Hubník dokázal využít pasu za obranu a ťuknutím do míče na dlouhou nohu překonal vybíhajícího brankáře. Za toho ale v brance zaskočil Lengyel, který balón směřující do branky odvrátil hlavou.

A byl to právě zkušený jihočeský stoper, který se po centru Vepřeka z levé strany před malé vápno nechal předskočit Ordošem a připsal si tak na vrub první gól zápasu. Navrátilec do olomoucké sestavy se prosadil hlavou.

V 18. minutě nedokázal další povedenou přihrávku Petra přetavit v přesnou trefu Hubník. Jeho tečovanou střelu zpoza šestnáctky mířící do horního růžku vyrazil Kučera. Největší šanci hostů tak připravil pár minut před půlhodinkou hry Stráský, který se před vápnem nechal faulovat Dreksou.

Otepka přímý kop točil k bližší tyči, kterou nakonec také orazítkoval. Právě hříšný domácí obránce mohl pojistit vedení ve 33. minutě, když měl po rohu nebývale mnoho prostoru, hlavičkoval však těsně vedle.

Přesto se Hanáci druhého zásahu dočkali pět minut před koncem první půle. Po dalším centru z levé strany od Ordoše neuhlídal Lencevič s Lengyelem Šultese, který tak hlavičkou z malého vápna pokořil brankáře.

Vstup do druhého dějství měli Olomoučtí taktéž gólově vydařený. Janotka se uvolnil ve vápně, přihrál k druhé tyči, kam si nabíhal osamocený Hubník a do prázdné branky bez problémů skóroval. Pár minut po hodině hry se začali prosazovat i hosté. K jejich smůle do vlastní branky.

Na tento zápas dlouho nezapomene Laštovka, který se nepodíval na vyběhnuvšího Kučeru a hlavičkou tak poslal míč za jeho záda. Hned v další minutě pálil zpoza vápna Hořava a na teč Lengyela už brankář zareagovat nestihl.

Posledních dvacet minut tak bylo pouhou povinností, v nichž si Budějovičtí připsali alespoň čestný zásah, když chyby Dreksy využil Otepka a přízemní střelou pokořil nerozchytaného Drobisze.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians 1905 0:2

07.11.2010 17:00

Góly: 34. Milan Škoda, 76. Jan Štohanzl

Premiérové tři body ze hřiště soupeře vezou Klokani z Teplic. Hostitelé drželi po celý zápas míč častěji u svých kopaček a svého soupeře přehrávali, ale nešťastný hrdina Siva se dvěma hlavičkami zasloužil o skvělou produktivitu bojujících hráčů Bohemians.

Po osmi minutách hry prudce vypálil Ljevakovič a Sňozík dokázal vyrazit pouze k dorážejícímu Zoubelemu, ten však zamířil přímo do brankáře. Za čtyři minuty se stejný hráč ocitl znovu tváří v tvář Sňozíkovi, kterého tentokrát stačil přehodit, ale míč putoval vedle pravé tyče. Nedomohl se ani penalty po kontaktu s pražským brankářem.

Tepličtí byli lepší a gólově to mohl dát znát Mahmutovič, který si naběhl na centr Rosy k přední tyči, kde ztroskotal na solidním zákroku pětatřicetiletého strážce svatyně Klokanů. A severočeský kanonýr prověřil jeho kvality znovu v 18. minutě, když u stejné tyče střílel po zemi přes dobře clonícího Zoubeleho, ten se šance na dorážku nedočkal.

A tak přišel ve 34. minutě trest v podobě úvodní branky hostů. Nešpor posílal pas na vápno, kde ho nešťastně posunul za sebe Siva, který navíc přesně našel volného Škodu a pražský útočník rybičkou poslal míč za bezbranného Grigara.

Před odchodem do šaten měli domácí dvě příležitosti k vyrovnání. Ale Zoubele po pěti minutách od inkasované branky minul vzdálenější tyč a ve druhé minutě nastavení se po přímém kopu netrefil z voleje na malém vápně Mahmutovič.

Už po necelých třech minutách od změny stran musel Sňozík zachraňovat útlé vedení, když Mareš vypálil z dálky k levé tyči. Na dlouhou dobu to byla také jediná vydařenější koncovka domácích. Přes jasnou převahu přišla další až čtvrthodiny před koncem, Rosa hlavičkoval po rohu vedle.

Tepličtí se tak dočkali lekce z produktivity. "Zkrácený roh" zahrál Štohanzl nad zeď a podruhé v zápase pak poslal hlavičku na vlastní branku Siva. Tentokrát nebylo zapotřebí žádné pražské pomoci, Grigar byl na pokus vlastního obránce krátký.

Snaživí domácí nakonec mohli utrpět třígólový debakl, ale Škoda svůj únik proti Grigarovi zakončil lobem mířícím pouze do břevna. Teplice tak již potřetí Na Stínadlech prohrály.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 0:2

06.11.2010 18:20

Góly: 18. František Rajtoral, 77. Daniel Kolář

Plzeň potvrdila vynikající formu a zvítězila i na půdě Baníku Ostrava, tentokráte 2:0. Autory branek jsou Rajtoral a Kolář. Utkání bohužel narušovali nevychovaní fanoušci Baníku, kteří nebyli na stadionu přítomní, přesto se jim podařilo hru na delší čas přerušit.

Baník začal o trošku lépe a Robert Zeher se dvakrát tlačil do šance, z toho jednou útočník domácích nepřesně hlavičkoval. Hosté se připomenuli pohlednou kombinací, na jejímž konci byl Kolář a na poslední chvíli zasahující stoper Neves.

Pak už začali úřadovat "fanoušci" Baníku, kteří ale nebyli přítomni na stadionu a přesto dokázali vhodit na stadion nebezpečnou pyrotechniku. Výbušniny a dýmovnice způsobily, že viditelnost na hrací ploše byla velmi špatná a rozhodčí logicky přerušil hru. Mezitím policie řešila situaci mimo stadion a použitím slzného plynu zasáhla i diváky v ochozech. Opravdu málokdy vídaný jev.

Utkání se opět rozeběhlo zhruba po dvacetiminutovém, vynuceném přerušení. A Plzni jakoby to pomohlo, Pavel Horváth načechral pěkný centr na zadní tyč, kde byl osamocený František Rajtoral - 1:0 pro Plzeň. Ostrava zkoušela odpovědět prostřednictvím Frejlacha, ale chyběla přesnost v zakončení. Další šanci měla Plzeň, tvůrce hry Horváth vymyslel další parádní přihrávku, tentokrát na Koláře, který ale nedokázal nadvakrát překonat Daňka. Plzeň byla do konce prvního poločasu jasně nebezpečnější, další branku ale v první pětačtyřicetiminutovce nepřidala.

Po změně stran byl Baník o trošku aktivnější, rána Marka se ale nepotkala s přesností. Ostravští fanoušci se znovu připomněli po hodině odehraného času, kdy nejprve začali ve velkém odcházet, a poté se dostali do dalšího konfliktu s policií i s hostujícími fanoušky. Až do konce zápasu pak byly slyšet dělobuchy.

Hra ale pokračovala, Baník stále prohrával 0:1, takže bylo o co hrát. V 77. minutě ale bylo po nadějích, Horváth nacentroval na hlavu Jiráčka, ten hlavičkoval do míst, kam se neohroženě odvážil Kolář a díky této odvaze vstřelili hosté druhou branku - 2:0 pro Plzeň. Ostrava do konce utkání nebyla schopná nic vymyslet a zcela po zásluze prohrála.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 3:0

06.11.2010 16:00

Góly: 63. Jiří Štajner, 76. Jiří Štajner, 88. Andrej Kerić

Trenér Petr Rada si premiéru na lavičce Liberec odbyl už minulý týden, avšak domácí premiéra ho teprve čekala. Ex-reprezentační kouč ji ale zvládl a především díky dvěma brankám Jiřího Štajnerova vyhrál Liberec nad Hradcem Králové 3:0. Mezi střelce se zapsal i chorvatský útočník Kerič.

Liberečtí začali náporem a Hradec se musel víceméně jenom bránit, ovšem domácí do zakončení nepouštěl. Střelu Gecova tečoval Wozniak, a byl z toho jenom rohový kop. Radovi svěřenci neustávali v aktivitě, po chybné rozehrávce Wozniaka s Fischerem se do šance dostával Breznanik, ale pas Štajnera byl přeci jenom o něco delší než by Breznanik potřeboval. Vyložená šance ne a ne přijít, na stadionu u Nisy ale byla skvělá atmosféra, o tu se starali spíše hostující fandové. Až těsně před odchodem do šaten se mohl měnit skóre, Štajner z rohového kopu našel na přední tyči Nezmara, který ale hlavou o kousek minul branku.

V prvním poločase byla tedy vidět jen jedna velká šance, za to však velmi dobrá atmosféra. Divákům nezbývalo nic jiného, než doufat, že jejich "miláčci” předvedou ve druhém poločase lepší fotbal, respektive, že přibude více šancí.

A Liberec jako by diváky vyslyšel a ve druhém dějství měl několik dobrých příležitostí na skórování. Taková příležitost přišla v 59. minutě, Breznaníkovu ostrou ránu Hanuš vyrazil jen před Nezmara, který opět minul a vzápětí Štajnera vychytal Hanuš. O dvě minuty později bylo před hradeckým brankářem znovu pořádně horko. Kerič našel volného Nezmara, jenž netrefil míč, poté vypálil zase Štajner a Hanuš opět předvedl dobrý zákrok.

Obléhání domácí branky nakonec přineslo kýžené ovoce, v 63. minutě vypálil křižnou střelu Štajner a Hanuš musel tentokrát lovit míč ze sítě - 1:0 pro Slovan Liberec. Ze strany domácích to nebylo vše, Nezmar šel po přihrávce Štajnera sám na Hanuše, jenže míč dlouho zpracovával a Wozniak mu ho nakonec sebral. Čtvrthodiny před koncem utkání vstřelili liberečtí důležitou druhou branku. Hradec se natlačil před branku Bičíka, avšak z následného brejku udeřil nádherným lobem Jiří Štajner - 2:0 pro Slovan Liberec.

Hradec i přes nepříznivý vývoj nehodlal zápas zabalit a ještě se pokusil něco vymyslet. Dobrou příležitost vstřelit kontaktní branku měl Dvořák a o chvíli později i kapitán Wozniak, jeho hlavičku zastavil až Bičík s Fleišmanem těsně před brankovou čárou. Hradeckým Votrokům ale nebylo přáno, v 88. minutě dorazil do branky Papouškovu ránu Kerič a stanovil konečný výsledek 3:0 pro Slovan Liberec.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baumit Jablonec 0:3

05.11.2010 20:15

Góly: 28. Tomáš Pekhart, 36. David Lafata, 74. Petr Zábojník

Naprosto nezáživný duel plný taktických a technických chyb rozhodly tři hlavičky hostujících hráčů. Svou skvělou formu potvrdil další brankou bývalý útočník Slavie Tomáš Pekhart, trefil se i další bývalý hráč s hvězdou na srdci Petr Zábojník. Slavia se při případných výhrách soupeřů ze dna tabulky může znovu dostat až na poslední místo ligové tabulky.

Sešívaní přitom nezačali špatně a za prvních pětadvacet minut nepustili Jablonec do vážnější šance. Po šesti minutách přišly první dvě povedené slávistické akce. Nejprve pálil po hezké kombinaci ve středu pole Kisel vysoko nad branku, hned v zápětí pak nestačila Korešovi, stojícím na zadní tyči, ani fantastická Horova přihrávka a vyložená pozice, blonďatý záložník trefil dobíhajícího spoluhráče Kisela.

Slávisté pokračovali v zahazování šancí o dvacet minut později, a to i přesto, že ofenzivně laděný Jablonec od začátku ukazoval, že si do Edenu přijel pro tři body. Kisel s Korešem se snažili, jenže když se nedaří, tak se nedaří... Slovenský nejlepší střelec Slavie v letošním ročníku se dokázal probít k odraženému míči, jenže do rány mu úspěšně skočil obětavý Jablonský, mimochodem další bývalý hráč Slavie, a zblokoval ji na roh. Z něj vyplynula další šance, brankář Špit, který zase pro změnu prošel Spartou, neudržel poměrně snadný míč a dal tak hned dvě šance Korešovi, ten ale neměl svůj den.

A tak logicky přišel trest, a to hned dvojitý. Z pravé strany odcentroval Piták, také dříve působící ve Slavii, na přesný pas si bez povšimnutí domácích obránců naskočil kanonýr Pekhart a poprvé rozesmutnil fanoušky, kterým ještě nedávno sám tleskal. A o osm minut později, v šestatřicáté minutě, přišla téměř identická situace a druhý gól v síti bezmocného Zlámala. Pár rozdílů mezi oběma góly by se však přece jen našlo, centr přišel tentokrát z levé strany od Kovaříka, asi není nutné dodávat, že do Jablonce přišel z klubu působícího v Synot Tip Aréně, a hlavičkoval druhý z dvojice útočníků, David Lafata.

A Lafata se mohl radovat ještě jednou, do jeho první rány však skočil Janda, dorážku lapil brankář Zlámal. Slavia se v první půli zmohla už jen na jednu odpověď, Kiselova dělovka z voleje sice Špita protáhla, ovšem to je všechno.

Jablonec ve druhém dějství nepolevil, Zlámal si nemohl odpočinout, protože jeho obránci rozhodně nepracovali tak, jak měli. Pekhart tentokrát ve velké příležitosti selhal, Zlámal si připsal výborný zákrok. Hned v zápětí se mohl radovat také Piták, ovšem jeho chytrý lob skončil nad brankou.

Slavia byla bezmocná, o jedinou vážnější akci se postaral Belaid, jeho rána byla ale jak slabá, tak nepřesná. Proč by tedy Jablonec definitivně nerozhodl, když mu k tomu domácí tolik pomáhali? Na další centr, tentokrát ze středu hřiště po volném přímém kopu, si naskočil Petr Zábojník a srazil svého bývalého zaměstnavatele ještě více do kolen, pokud to ještě jde.

Slávisté nakonec dostali míč do branky, gól však pro ofsajd neplatil. Situace vypadala velmi komicky, protože Belaid mohl skórovat do prázdné branky, jenže střela mu nesedla, takže míč musel dorazit v ofsajdu stojící Milan Černý. Pochvalu si za tuto situaci zaslouží pomezní rozhodčí, ofsajd skutečně byl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň15131142:1440
2.Sparta Praha15101425:1131
3.Sigma Olomouc1584329:1028
4.FK Jablonec1573526:1624
5.FK Mladá Boleslav1566325:1924
6.FK Teplice1573520:2024
7.Slovan Liberec1554620:2019
8.1. FC Slovácko1561817:2519
9.České Budějovice1546512:2318
10.FC Hradec Králové1545612:1817
11.1. FK Příbram154569:1517
12.Bohemians 19051544717:2016
13.Slavia Praha1536616:2115
14.Baník Ostrava1543816:2215
15.Zbrojovka Brno15401119:3112
16.FK Ústí nad Labem1526711:3112

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1079)

Přidat komentář
Carlos Juan Pablo

Tak 0:3 jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart má parádní formu, tohle se Peltovi povedlo .

Reagovat
smazaný uživatel

Peltovi se povedla spousta věcí. I Jablonskýho jim sebral za pár šušní ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně Pekhart nepatřil Slavii ale Tottenhamu...a Jablonec za něj dal 20 milionu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to souvisí s tím, jak lehce jste dali vaše odchovance Jablonci a Liberci?

Reagovat
domingo

Ten Liberec mi leží v žaludku ještě teď.

Reagovat
smazaný uživatel

je omlouvám se......špatně jsem pochopil tvůj příspěvěk

Reagovat
smazaný uživatel

domluvme se, že Pelta, ať je jakejkoliv, fotbal prostě dělat umí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Dej tomu rok, dva a jablonecká bublina splaskne.

Reagovat
Oxbow

Ale to preci neni jen o Jablonci v poslednich dvou letech, ta prace za nim je videt uz X let!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě celou svou práci "znehodnotil" posledním nesmyslným navýšením rozpočtu.

Reagovat
smazaný uživatel

"nesmyslným"? Cítil asi šanci, že ten tým pozvedne ještě o to jedno místo výš a co si budeme povídat - doba mu nahrávala - Baník rozprodal, co šlo. Slávia se rozpadla sama a jedinou konkurenci asi cítil ze Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil to, nevyšlo to, takže to můžu min. nazývat neúspěšné, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou 4. s reálnou šancí bojovat o druhej až třetí flek. Není to asi úplně ono, co Pelta plánoval, ale není to ani žádnej výbuch, řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

No, na ten rozpočet.. A pak samozřejmě EL, tam jeho cíle určitě nebyly vyletět hned, jak se dá, jak teď má ty hráče prodat dál..

Reagovat
smazaný uživatel

on je prodá. Asi ne tak dobře, jak si představoval, ale prodá.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim no, tak on sázel na EL, akorát jsme měli těžkej los prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

"bublina"?

Liberečák, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám, že je velice těžké udržet objektivitu alespoň z kamionu vzhledem k mé "příslušnosti", ale fakt si myslím, že to trochu uspěchali

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči ven !!.......SKS 4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie, Slávie.....

Reagovat
smazaný uživatel

je to slast vidět Slavii takto na dně. snad sestoupí

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

víš, co jsi?

ty jsi.. ty jsi.. PRŮDUCH !!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nesestoupí. Na to jsou jiný adepti - Ústí, Brno, Bohemka

Reagovat
domingo

Ústí a Příbram !

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí, Brno - tip

Baník, Brno - přání

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Stavíš osobní antipatie nad úroveň ligy jako takové?

(Já taky.)

Reagovat
Liquid

Brnu tu druhou ligu snad přejí všichni

Reagovat
domingo

Já ne.

Reagovat
Liquid

Když Liquid napíše VŠICHNI, znamená to, že VŠICHNI, kapíš to?

Reagovat
soukup

jj není nic lepšího než mít v GL Ústí, Příbram, a za rok možná Vlašim s Duklou, kteří ani nemají svůj stadion

Reagovat
AjaxFans

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

čím je Brno lize prospěšné? Co přináší, co ostatní kluby nemají?

Reagovat
Liquid

již léta je tam k vidění hasičský Trambus, to jinde v lize nemají, maximálně v divizích

Reagovat
smazaný uživatel

ten je v Hradci taky

Reagovat
Liquid

aha, tak to sorry, vy teď nejste ještě zažitý v pivní lize, takže sem si nevšiml

Reagovat
domingo

1) Umí vychovávat talenty.

2) Je to tradiční klub.

3) Má velkou potenciální fanouškovskou základnu.

4) Je to jediný prvoligový klub z hlavního města Moravy.

5) Hraje většinou ofenzivní, pohledný fotbal.

Rozhodně bych nechtěl, aby v lize chybělo Brno, stejně jako HK nebo Bohemka. Když zmizí Ústí, ani si toho nevšimneš...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, až na pár drobností se dá souhlasit. Ale já Brno prostě nemám rád a tak bych radši udělal: "Pá, pá"

Reagovat
domingo

Já mám Zbrojovku rád, rozhodně bych byl radši, kdyby si "prohodila pozice" s Kometou.

Reagovat
Liquid

bod 3 a 5 bych zpochybnil, resp. bod 3 je k ničemu, potenciál chodí na Kometu, na ten počet obyvatel si s ligovými návštěvami kolem 2500 tím spíš ligu nezaslouží

Reagovat
domingo

Tak Rondo už se rozpadá, zvenku vypadá, že každou chvíli spadne. V hokeji se vůbec nevyznám, ale nepřijde mi pravděpodobný, že takhle vydrží dlouho. A pak na tom bude Kometa jak Zbrojovka, na tu taky do Lužánek chodily zástupy.

Reagovat
soukup

do ronda se teď vrazilo spousta prachů při rekonstrukci, ruina už to není

Reagovat
centos

Ten třetí bod.. To už trvá kolik, třináct let?

Reagovat
soukup

jen 10 od konce Lužánek, s malou epizodou z časů Kaloudy a Střeštíka, kdy diváci chodili, protože to byli jediný dva roky, co sme nebojovali o záchranu nebo kolem 10. fleku

Reagovat
centos

No já jen že mi to přijde jako argument totálně na hovno :)

Reagovat
soukup

jo to je, dokud nebudou Lužánky, tak to tu z hlediska fandů nikdy žádná hitparáda nebude

Reagovat
smazaný uživatel

a Ostravě přeju sestup jednoduše kvůli jejím fandům. Letos jsem si na ně vytvořil neskutečnou averzi.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

Jako sparťan by sis neměl co se týče fanoučků moc vyskakovat

Reagovat
domingo

Jo no, tu si já v posledních dvou letech vytvořil na fanoušky Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

úplně zbytečně. Fandové Messiho jsou zcela objektivní fotbalovýodborníci.

Reagovat
smazaný uživatel

í

Reagovat
domingo

No minimálně si to o sobě myslí.

Reagovat
herbage

A ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že si to o sobě myslí zcela oprávněně.

Reagovat
domingo

Přirozeně.

Reagovat
herbage

Leeeeeeeeo Messssssssssssssi

Reagovat
Rssa

Reagovat
Ligter

Reagovat
Shevchenko

Vyliž mi.

Reagovat
smazaný uživatel

zdravím do Ostravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Druholigový tým Slavia Praha

Reagovat
Liquid

tohle by nestačilo ani na druhou ligu, jedinej Kisel se snažil, zbytek byl totálně odevzdanej, Koreš nesmí hrát, to je hráč k ničemu, může vystřelit, nahrát a on to vozí k lajně do 2 Jablonečáků, celá obrana směšná, 2 hlavičkáři uprostřed a bojí se vyskočit a Janda na pravém beku, to je jako by dal Arsenál na beka Rosickýho s tím, že Janda neumí vůbec nic, kromě padání

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně si myslím, že Rosa by to na beku odehral obstojně

Reagovat
domingo

Po výhře! Po prohře!

Posranýmu i hajzl na hlavu spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,ze Pekhart po sezóně půjde..

Reagovat
Rssa

Slávie, Sparto, díky za hráče. Vaše Plzeň a Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

přidej i Libe. Ti taky pěkně zaparazitovali

Reagovat
Liquid

ale u nich se to neprojevilo v tabulce vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Na penězích se to v budoucnu aspoň trochu projeví.

Reagovat
smazaný uživatel

to ne no

Ale hrají tam exSlávisti dobře

Reagovat
Rssa

V Liberci jsou ale marní, s takovým kádrem to tak prasit...

Reagovat
domingo

Petřík...

Reagovat
Rssa

Měli by vrátit Škorpila, s ním byla aspoň prdel...

Reagovat
domingo

Jo no. Rada to tam dá do pořádku.

Reagovat
Rssa

třeba si vezme na pomoc asistenty Hřídela s Žákem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsem prorokoval, že budeme v dlouhých zimních večerech ještě rádi vzpomínat na pana Škorpila a jeho 90 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrný tým, průměrné umístění, nic víc, nic míň..

Reagovat
domingo

Liberec má nadprůměrný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Každých 14 dní jsem si nevšiml žádných nadprůměrných hráčů kromě občasné geniality Štajnera.

Reagovat
domingo

No když je pouštíte někam na Kypr a do Turecka... když byla záloha Dočkal, Gecov, Papoušek, Vácha a před nima Blažek s Kerićem, to byla ohromná síla. Zase jste si vždycky vydržovali pár zoufalců - Dort, Smetana, Holeňák

Celkově je Liberec dlouhodobě silnej a nadprůměrnej tým, kterej je momentálně zaslouženě v průměru, ale příští rok už může být zase nahoře. Hráče mají dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal zahrál dobře první rok u nás, pak to bylo takové dosti.. průměrné. Celkově nám chybí zastoupení střední generace, bez které se to moc hrát nedá. A vhledem k politice klubu to nevypadá na příchod žádného kvalitního(!) hráče ve středním věku v nejbližší době. btw. spíš bych zmínil Gebreho, škoda, že je ho obranné schopnosti už nejsou tak dobré jako jeho útočné (což je vzhledem k tomu, že je to obránce trochu škoda).

Reagovat
domingo

Do zálohy s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Už hrál párkrát na DZ. Nevěděl jsem, mám se-li smát, anebo brečet.

Reagovat
Liquid

na webu slavie vidím ohodnocení několika hráčů slavie číslem 1 což jsem ještě neviděl, naprosto oprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

oprváněně? Slávia špatně určitě nehrála, ale má hrozný střed obrany a útočníky, co nemají touhu dát gól. V poli byla Slávie lepší, ale ve vápnech ten tům vůbec neexistuje.

Reagovat
Liquid

vždyť to byla tragédie, kolikrát si nepřihráli na 5 metrů, celá obrana, nejen střed od Hubáčka po Jandu, jedinej Kisel se snažil, jiného hráče pochválit nemůžu, slavia hrála 4-1-4-1 ve středu pole tak měla o hráče víc, ale vždyť do vápna nešlo nic, jediná šance za celý zápas, nebyla tam ani střelba ze střední vzdálenosti, podle mě byl i v poli lepší Jablonec a to hrál na půl plynu

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že jseš zbytečně kritickej. Přesně, jak říkal Petrouš - kdybyste dali v první půli zaslouženýho kusa, tak se to asi vyvíjelo jinak. Jenže jste dva nakoupili a šlo to klasicky do kytek

Reagovat
salami

ani ne tak utočníci, co nemaj chut dát gol, tam prostě žádný jenom žádný nejsou, jedinej hroták Hora se celej zápas pohyboval na křídlech a podle toho to vypadá

Reagovat
Liquid

Hora se tam motal protože, to křídlo opravdu hrál, v útoku byl Milan Černý, ale to není žádnej hráč do vápna, v druhé půli jsem Horu vůbec neviděl a bohužel po jedné té úvodní akci Tijanyho jeho pak taky ne

Reagovat
7kaka7

televizní utkání až od 8hodin že by se blýskalo na lepší časy...

Reagovat
smazaný uživatel

No, na podzim, to si teda zase jednou vybrali dobu.

Reagovat
7kaka7

no, nemělo se to hrát v pátek, někdy mi fakt příde že to ty televize dělaj naschvál nebo fakt nevidim jedinej důvod

Reagovat
vanGomm

jo a v květnu to budou zas hrát ve 3 odpoledne,teda vlasně podle sluníčka ve 2 hod.To je asi naschvál,ale co tady vlastně ještě funguje?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim sice Sparte, ale tohle Slavii nepreju, tenhle klub proste patri na spicku a uprimne nechapu, ze s timhle kadrem, byt byl drive kvalitnejsi, nehrajou alespon kolem 3. mista. Doufam, ze se brzy uz proberou a novej vlastnik jim pomuze stabilizovat financni situaci, tohle si klub s tradicii Slavie nezaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se prober ty! Kolem 3. místa , to je vtip ne? Ten tým nemá na víc než střed. Nechápu co tam dnes nacvičovali, taková naivita, Jablonec zaslouženě trestal...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii chci mít jako úhlavního soupeře, chci aby derby bylo zároveň souboj o titul. Pořád si jich jako soupeřů vážím daleko víc než Baníku, Plzně, Olomouci apod. Snad nespadnou.. A příští rok už zase budou jen o trochu slabší než my..

Reagovat
centos

To by bylo krásné.

Reagovat
smazaný uživatel

blázne,největšímu rivalovi přát aby hrál o titul? já si neskutečně užívám že na tom jsou tak špatně,což by měl každej sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus, jak tady někteří Spartané bulí, že je Slavie na dně Dobře to loni demontroval Totti, jak si dělal prdel z fanoušků Lazia, že jsou na sestup, to je rivalita podle mýho gusta ! Slavia ať zhnije, mějte se ve 2. lize jak chcete

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se vyhrála liga bez vítězství v derby, tak je ta radost poloviční..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně bude úplně stačit, když je bude porážet naše Bčko. Možná by mě to bavilo ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Plne souhlasím,nedávno jsem to tady za stejnej názor schytal

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

o Pekharta je zájem v německu

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro derby v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

tak budeš mít místo toho derby s Duklou

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Když mi před dvěma lety bylo okolo těch deseti let, shodli jsme se s fanouškem Sparty na tom, že by Slávie ani Sparta neměli nikdy sestoupit. Říkal - a já to vnímám stejně - že by nechtěl přijít o prvoligové derby, ale že by přesto rád viděl Slávii za Spartou. Když se tady dočtu, že Sparťani přejou Slávii sestup skoro až do župního přeboru ... to mi přijde strašně fádní, ač je to asi normální.

Vždyť to nejlepší pro fanouška Sparty/Slávie je porazit svého úhlavního nepřítele v derby či dokonce mu vyfouknout titul a pěkně se na něho smát z první příčky? (to letos nehrozí) Co je Sparta bez Slávie a Slávie bez Sparty? Co by byla soutěž byť bez jednoho z těchto klubů? Kvalita nekvalita, tady jde o historii. Většinou jsem mírně sympatizoval se Spartou, a to hlavně kvůli pohárům, ale tentokrát si přeju, aby prostě Slávka zabrala a vybředla z té krize, v níž se nachází a která jí pasuje na adepta na sestup. Zamyslete se nad tím, TÝPCI...

Nečekal bych, že budeme před Baníkem, Slávií či Libercem, a přesto nebudeme hrát o poháry. To tedy rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jsem rád, že jsem tady nezahlédl mezi vysněnými sestupujícími Dynamo. Máte vkus!

Reagovat
smazaný uživatel

budějky do druhé ligy!

Reagovat
centos

Prostě tam jsou ještě horší, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono nehraje druhou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Neskutečné, jak může jeden zápas obrátit pohled na hráče o 180 stupňů. Pekhart mi byl vždycky sympatickej, ale to, co udělal včera (3x) mu teda vážně nezapomenu. PEKHARTE, TY SI HOVADO!!!

Jinak začínám mít slabost pro Karola Kisela. On a Míňa Černý jsou snad jediní, kdo ty zápasy opravdu prožívají. Pro ostatní to je jen práce, nutnost, otrava. Navíc právě Karol byl tím, kdo se jako první po zápase odevzdáním dresu omluvil fanouškům za předvedenou hru. Hezké gesto.

Pevně doufám, že ten podzim ještě pořádně dohrajeme a na jaře to bude o něco lepší. Gratuluju Jablonci k výhře.

Reagovat
Losinho

Jo abych nezapomněl - Rosen, Platil, Tomasová a neznámý majitel - VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle je Kisel dobrej. Každej zápas odjezdí a je na něm vidět, jak ho porážky štvou a jakou má radost z vítězství. Na druhou stranu je to pak občas o červenou kartu, když mu někdo hrábne do kabelů.

Reagovat
Losinho

je super vidět aspoň někoho, kdo má za stavu 0:3 pořád naběhlý žíly při pohledu na rozhodčího. Ostatní hráči snad ani po tom neuznanym golu neprotestovali. Právě na Kiselovi by se mělo od jara stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Naběhlé žíly Přesně na to si vzpomínám, když hrál Kisel u nás.

Reagovat
Losinho

Jo no, neskutečnej čertík občas.

Reagovat
smazaný uživatel

A to má vystudovaná práva . Chtěl bych ho vidět v soudní síni, ten by se asi hodně bil za svého svěřence . Ale klient by místo podmínky dostal elektrické křeslo, a to i v zemi, kde není trest smrti.

Reagovat
Losinho

Práva? To sem vůbec netušil. Každopádně až budu v úzkých, vím kam se obrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk by to do něj neřekl, viď? Ale nevím, jestli je JUDr., nebo jestli je takovej ten právník, co právníka u soudu ještě dělat nemůže .

Reagovat
Losinho

Kdybych si měl tipnout, kdo ze současný Slavie vystudoval práva, asi tak 15 hráčů by bylo nad Kiselem. JUDr. Kisel, wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty jeho doruda zbarvené obhajoby na hřišti jsou pro diváky koukatelný. Ideální seriálový právník, něco jako Matlock.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

tý Slávie je mi líto. Do ligy jednoduše patří a nikdy jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

SKS v zimě se něco musí zlomit, nerad tohle vidím

Každopádně Peky Jsem rád, že to můžu psát po každém kole, jen tak dál bejku

Reagovat
Losinho

Pěkně se včera vybarvil, ten "Peky"...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl, něco se dělo či co?

Reagovat
Losinho

Po prvním, druhém golu a těsně po konci zápasu dělal na kotel ksichty, posunky, ukazoval zaťatý pěsti...myslel sem, že na to hřiště někdo vběhne a dá mu přes držku. Asi chlapeček zapomněl, který klub ho pro vrcholový fotbal vychoval....

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej kluk no, ještě dospěje a vyzraje. Každopádně s ním Jarolím taky slušně vyjebával, tak to pojal dost osobitě, ten "návrat" do Edenu. Ale je pravda, že vůči fanouškům by si mohl trochu úcty zachovat.

Reagovat
Losinho

Ale tak snad má bejt nas*anej na Jarolíma, ne na Slavii. Ani bych se nedivil, kdyby to udělal jednou, ale několikrát za zápas? To je trochu moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dá dělat, má holt pifku vůči celému klubu. To už tak bývá, mě to zase tak zvláštní nepřipadá. Neříkám, že je to správné, to rozhodně ne, ale takhle to holt chodí. Nechtěný hráč je v současnosti nejlepším střelcem ligy a zápas co zápas dává gól.

Reagovat
Losinho

No jo, mě to hlavně zklamalo, že to udělal právě on. Z tý Peltovy sebranky byl jeden z nejsympatičtějších.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si na nic nehraje. Rozhodně je to sympatičtější, než kdyby se "neradoval" a přitom mu to bylo stejně u prdele. Prostě si užívá fotbal se vším všudy a to je chválihodné

Reagovat
Losinho

Pokud mu na Slavii nezáleží, tak (kromě toho, že to tedy je hovado) se může radovat, ale dělat machra a provokovat kotel? Taky se to mohlo zvrtnout a někdo se do něj mohl pustit - ani bych se nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak by šel ten někdo do lochu, ani bych se nedivil tak ho prostě mohli vyfakovat a je to. nechápu, jak si tyhle blbinky může někdo brát tak osobně...

Reagovat
Losinho

Ale tak má to i pozitivní stránky, třeba si teď o to víc cením Kalivody.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to, jak rozvášnil policisty při derby? To byla tehdy pyroshow .

Reagovat
Losinho

Myslím to, jak neslavil svojí branku za Teplice proti SKS.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak o tom ani nevím. Když se řekne Kalivoda, vybavím si jak nám dal v derby gól, rozsvítilo se pár prskavek a pak už to bylo jen bum-bum-bum.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia mu dala slušný základ, Anglie řadu důležitých zkušeností a nyní to v Jablonci zúročuje.

Reagovat
Losinho

A dostal by se tam nebýt Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si může potřást tlapkou s Honzíkem "nevidím si do huby" Holendou. Na to jeho políbení slovaňáckého znaku nikdy nezapomenu.

Reagovat
Losinho

To je taky inteligent, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, při svém posledním angažmá ve Spartě hrál velmi dobře a nedala se mu upřít bojovnost, píle a koneckonců i nějaké ty góly dával. Ale to cumlání Ještědu je velká kaňka.

Reagovat
Losinho

Jojo, ke konci se mu začlo dařit. Sem tam dal gol a pro Spartu byl platnej, ale myslim, že moc lidí jeho odchod nemrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k Bonyho výkonům a důležitým Kadlecovým gólům si na Holendu moc lidí nevzpomene.

Reagovat
goodbay

já jo přece jenom ted v té Spartě se začíná rozrůstat cizinecká legie a začíná to bejt tým jako jinde v Evropě. Radši bych byl, kdyby klíčovými hráči byl Češi, což momentálně ve Spartě neplatí. Řepka, Blažek je za zenitem dělají chyby to samí Sionko, Brabec a Matěj taky nic moc. Takže tohle jediný mi na Spartě mrzí

Reagovat
Losinho

Hlavně ať ten váš geniální sportovní trenažér staví Kadlece.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Proč by měl stavit Kadlece, když nemá výkony? Trenér má nasadit to nejlepší, co je momentálně k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie

Reagovat
Losinho

lepší je se hystericky smát než brečet...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jedna z mala veci se kterou nesouhlasim s Martym, Ja Slavii preji rozhodne to nejhorsi a preji jim sestup jak do druhe ligy tak juniorce do divize----aby Spartanska juniorka hrala o spici druhe ligy a Slavie v divizi jo to by bylo jako sen Ta jejich povestna mladez Proste nemuzu si pomoci ze soucasneho srabu mam neskutecnou radost a kdyz si uvedomim ze v zime odejdou hraci a pochybuju ze je na nejakou nahradu Jeste ted dekuji letnimu prestupovemu oknu kdy KJVCD rozhodl ze utocnika nepotrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

akorát jsem zvědavej, kam ti jejich hráči budou odcházet. většina z nich může jít nanejvýš do Střížkova

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov ještě existuje?

Reagovat
Losinho

Jo. A za chvíli bude asi zpět na "výsluní"

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč nejde udělat nějaká administrativní chyba a tento príma klubík vymazat z mapy českého fotbalu. Na to by šla udělat i veřejná sbírka. Když jsou ti bohemáci schopní křísit svou Bohemku, mohli by se složit na všimný pro nějakýho ouřadu, který by Střížkov spláchl do zachodu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

to je hajzl ten Pekhart, jak si dovoluje slavit gol, když na něj od začátku řvou, že je dement.... správnej srdcař by to uznal a sám si ještě víc vynadal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě se měl jít po zápase fanouškům Slavie omluvit, že dává v Jablonci góly a že on může za to, že je Slavia letos tragická. Navíc pokud na něj řvali už před začátkem zápasu, jak psali ti, kteří na stadionu byli, tak se jeho radování z gólu vůbec nedivím.

Reagovat
Losinho

Řvalo na něj asi 5 nebo 6 lidí, ostatní se nepřidali a naopak tam malá skupinka řvala ať držej hubu.

Reagovat
Kepy_FCB

Pekhart

Reagovat
Losinho

Nechápe? Zkusim hádat: že by to nadávání bylo kvůli tomu, jak se kotli vysmíval do ksichtu a ukazoval na něj zaťatý pěsti? Kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, koukal jsem na ten zápas a Slávie už ani nemá nějakej tým na špičku, klidně mě pranýřujte, ale ten tým má přibližně na ty místa kde se pohybuje, takovej střed tabulky, Hloušek v Béčku a jediný nějaký nadprůměrní hráči jsou Čelůstka a Kisel. Útok jeden z nejslabších v lize a diví se, že nedávají góly...

Reagovat
$dolar$

Celustka nema s nadprumerem nic spolecnyho...

Reagovat
smazaný uživatel

hádat se nebudu, ale na GL mi přijde nadprůměr. Když kouknu na ty týmy pod Slávii tak lepšího krajního obránce tam nemá asi nikdo a Čelůstka je ještě mladej celkem

Reagovat
božský John

Dobrý, s výhrou jsem počítal(na každym postu máme lepšího hráče-a teď se klidně poserte), výhra dobrá, Lafata dal konečně gól,což je taky dobrý,výkon dobrej ..teď ke špatnejm věcem: gol Slávie měl platit a chybí mi tu nějakej typickej sešitej žalm ....ten Pekhart co fuckoval či co sešitej kotel( když sám v rozhovoru říkal,že nic) to taky nevytrhne

Reagovat
Losinho

Neměl platit.

Reagovat
božský John

Měl,říkal to i ten frajer ve studiu, ofsajd to nebyl, poněvadž balon byl před hráčem

Reagovat
Losinho

Aha, já to viděl jenom na netu a tam mi přišlo, že byl malej ofsajd. Škoda, ale stačilo aby TJ trefil prázdnou bránu a Míňa Černý nemusel dorážet.

A co ten zákrok na Kisela těsně před koncem? Penalta nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ses zbláznil ne? Kisel se teatrálně složil ale ten ofsajd možná ani nebyl. mě přišlo že ten hráč který přihrával už byl za obranou tudiž ani nemohl přihrát do ofsajdu.

Reagovat
Bakary3

Kisel je lepší než Piták, Čelůstka je srovnatelnej s Vašema stoperama, Milan Černý je lepší než Vošahlík, Ragued než Loučka.

Reagovat
smazaný uživatel

Štajner ten druhej gól byl brilantní. naprosto geniální

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Štajner už na to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

na naši ligu to bohatě stačí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já vim, kazíš mi rozhovor Typkem

Reagovat
Losinho

Což není pro naší ligu zrovna pěkná vizitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Štajner? čím je starší tím je lepší. Roste jako víno. Jednoznačně patří do Repre.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

řiká se „zraje“

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Kerič má v liberci ligovou statictiku 79/31

nepřekonal už Liuniho?nebo je na nejlepší cestě ho překonat

Reagovat
papanegra

Liberec Tak, že by se konečně pod Radou zvedli? Přeju jim to, máj fajn fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

ydravime y belehradu, prezili jsme Torcidu i kdyz jednou sme meli namale, mysleli si, ze sme fans Zenitu, nastesti sme nechali veskere symboly a saly na pokoji a kdyz sme se jim legitimovali, pustili nas a poprali pekny den. Jinak kotel; Torcidy je uzasnej, byli sme hned vedle, bomba, parada. Vcera Mostar taky peknej a Sarajevo taky fajn. Jsou tu luxusni holky, muyem si tu hlavu ukroutit. Tak, ted dem na vecu, kouknout po Belehrade a zitra domu, adie a Banik pyco

Reagovat
$dolar$

Prej klasika Plzne a tam Kolar napravo, Rezek s Bakosem na hrotu Pane boze CT

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba taky řikal, že se nic nemění...

Reagovat
$dolar$

No to sice jo, ale nase rozestaveni je od zacatku ligy 4-2-3-1 a oni tam maji 4-4-2 a pak nesmyslne poskladany hrace...

Reagovat
Godwinson

Tak snad to bude za tři pro Plzeň. Jinak na Bazalech je přecpáno.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Moc pěkná akce Baník

Reagovat
Godwinson

200. pro Plzeň

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pěknej kouř

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zajímalo by mě, co by Baníkovští dělali, kdyby v tom dýmu padnul gól.

Reagovat
smazaný uživatel

nic, protože by ho neviděli

Reagovat
Godwinson

Hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

Kreténi Baníkovský se zase jednou projevujou...

Reagovat
smazaný uživatel

co se tam vlastně děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, nic nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvedavej na Krbecka,jakou chybu udela dneska

Ale 3 body by jsme si meli odvezt...

Reagovat
$dolar$

Neudela, ja mu naprosto verim

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak to už je trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

Zavřít je všechny ...

Reagovat
smazaný uživatel

No,to si mu ale veril i na zacatku sezony,ne?

Nebo to byl nekdo jinej,jak vykrikoval,ze nevadi kdyz Danek odchazi do Baniku,ze Krbecek je stejne kvalitni?

Reagovat
$dolar$

Ne, byl jsem to ja, veril jsem mu a verim mu porad, ted kdyz si kazdej mysli, ze zklame, tak si myslim, ze tu sanci poradne capne a udrzi nekolik cistych kont

Reagovat
Tomekcz

kontumace akonec

Reagovat
$dolar$

Uz to vidim, Banikovci budou rvat ACAB a nadavat na policajty... Fakt banda naprostych kretenskych debilu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že je "atmosféra"

Reagovat
goodbay

Reagovat
Shevchenko

Ty pyčo

Reagovat
Godwinson

To už je moc. To ho použili cajti před stadiónem a fouká vítr či co?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Dneska porazit Plzeň a ven z ligy!!!

Reagovat
cubinho

Banda idiotů toto, to snad není pravda....

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, co to tam je za sebranku v tý ostravě... to nemůžou místo vymýšlení hňupovin prostě kecnout na prdel a čumět na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžou, protože oni musí "fandit" a to se jen hlasivkama nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci se už regulérně zbláznili. Vyhoďte tu pakáž z ligy.

Reagovat
Shevchenko

Běžte do pi*e už, nevíš co se tam stalo tak se uklidni.

Reagovat
smazaný uživatel

ňáký kokoti začli dělat bordel a tohle je důsledek, to se stalo

Reagovat
goodbay

jistě ostravský fans zase za nic nemúžou to všechno policajti co?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

ano, budu čekat, až mi to trevor a jemu podobní přijdou vysvětlit. Zase jen seděli a fandili a přišli ACABi, zaházeli diváky dýmovnicema a slzákem ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Godwinson

Tak podle těch obrázků je tím slzákem opravdu zaházeli oni, ale nechci ty pseudofanoušky omlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že fanoušci mají slzáky, přemýšlejte...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, tak se to potvrdilo. V Ostravě teda nemají dementní jen fanoušky, ale i policajty.

Reagovat
goodbay

Reagovat
$dolar$

VEN Z LIGY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jak tohle muže mit nekdo zapotřebí...

Reagovat
$dolar$

A jak si ty hovada jeste mysli, ze patri k nejlepsim fanouskum...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

máš štěstí, že tu neni trevor

Reagovat
smazaný uživatel

Ocekavam jeho one-man show.

Reagovat
smazaný uživatel

odsoudí nás, rakovinu české fanouškovské scény ...

... a půjde si zapílit svoji dýmovnici

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to hrdina, sve presvedceni neopousti ani kdyz mu dojde, ze je to sebevetsi kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

kontumace a do konce sezony Baník doma bez diváků.... když to nejde po dobrým

Reagovat
smazaný uživatel

ale na stadioně se nic neděje.. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč fízlové používají slzák?

Reagovat
joshua

Bych jim ty světlice narval do prdele, možná by se jim konečně rozsvítilo.

Reagovat
iamek

Cajti pouziji slzak a vitr to zavane na stadion ... Dobry !

Reagovat
smazaný uživatel

ale mužou za to Banikovci to ej an tom nejlepší

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě, že můžou.

Reagovat
Shevchenko

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
$dolar$

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, tak tam ten slzák pustili policajti. Nečekal jsem, že tam slouží taková banda natvrdlíků ...

Nicméně - primírně to zase podělali Baníkovci. Nejdou ani na staďák. Fandění a podpora svýho klubu je nezajímá a začnou házet přes plot dýmovnice ... Nechápu.

Ale ty mi to třeba vysvětlíš

Reagovat
smazaný uživatel

To se pleteš, ta je právě zajímá akorát s sebou nenechají zametat pražským zmetkem Peterou a proto mu serou na jeho fízlovské karty...A řekl by jsi že většina těch co klub nepodporuje atd. jsou největší částí výjezďáků?! .......

Reagovat
$dolar$

Byt Peterou, tak ten klub rozpustim a chodili byste se divat mozna tak na stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

jaký tam máte vztahy mezi vedením a tvrdým jádrem fanoušků, je jen vaše věc. Třeba si tam dejte na férovku přes držku, to je mi jedno. Ale nedělejte to tak, že mi budete kazit televizní přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se jim něco nelíbí, tak se můžou na baník vysrat a přestat tam chodit. jejich klub to není, je to klub petery

Reagovat
$dolar$

Tak Banikovska hovada zacala hazet dymovnice do sektoru Plzenskych, tak na ne policajti pouzili slzak, co na tom nechapete?

Reagovat
iamek

.. Jsi na bazalech jak vidim. Ja si tady fajne pobrecel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč tím pádem nadáváš na Baníkovce když za to můžou chuligáni z řad policejních složek.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
$dolar$

Aha, takze hazet dymovnice do sektoru hostu je vlastne naprosto v poradku... V jste vazne banda nemyslicich tvoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi snad záběry že jsou v sektorů hostů? Neviděl, tak mlč už kurva! Kdyby někdy jezdil na výjezdy, což nejezdíš to je jasné jediné co umíš je brečet na internetu tak výš že CH1 je nad sektorem hostů a proto veškeré pyro které tma je odpáleno prochází přes sektor hostů než dojde na stadion!

Reagovat
$dolar$

Jakze vysoko?

Ano videl, kdyby se koukal, tak byla dymovnice primo v sektoru hosti, Ynteligente..

Reagovat
iamek

Ach jo. Na bazalech ted jsem. Byla odpaleno pyro na tribune chudych ( dela se to kazdy zapas = protest fandu ) ... Zafoukal vitr a vsechno se nahnalo na hriste a na fans plzne. Pak policajti trosku agresivne a nelogicky na tribunu chudych zautocili a pouzili slzak a opet fouknul vitr + dest ... jednoduche. Sedim na hlavni kousek od plzenaku takze pekny vyhled. Naopak pak plzenaci zapalili svetlice a hazeli je na cestu ...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

magore nesmapuj tady!

Reagovat
smazaný uživatel

To by se na Spartě stát nemohlo, tam lidi nechodí vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
joshua

Ale pořád víc než na Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

haha, Baník prej se Spartou nejvýznamnější klub v český lize (říká marko)

Reagovat
smazaný uživatel

Co se pruseru tyce myslel...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

bože v Ostravě je zas bordel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Chudák Markos e asi teď diví, kam že to vlez

Reagovat
smazaný uživatel

On to poznal už na konci sezony v Příbrami, kde Baníkovce chválil a schvaloval jejich jednání

Reagovat
Shevchenko

Ten je nadšen.

Reagovat
smazaný uživatel

bude si radši brát na zápasy do báglu plynovou masku, kdyby něco

Reagovat
$dolar$

Marko uz videl ty zvirata v akci v Pribrami, kdyz jim demolovali stadion...

Reagovat
AjaxFans

Na jaro snima pak hráli první zápas,tak Příbram sedačky měnila až po tom matchu.

V Ově a Brně jedny z nejhorších hostujících sektorů.

Reagovat
Rssa

Baník

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

jestli existuje fotbalová spravedlnost, tak teď musí Baník dostat nálož od Plzně... no dyť to řikám

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL!

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

jj, fandové Baníku svýmu týmu evidentně pomohli. Do té pauzy si Plzeň skoro neškrtla a ... kus

Reagovat
$dolar$

ted jsem dokonce za fandy Baniku rad

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
$dolar$

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JE TAAAAAAAAAAAAAAM RAJTYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Godwinson

Nejlepší možná odpověď.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nastavení 22 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, Banikovci si chteji ten zapas prodlouzit... 22 minut je poradna naloz.

Reagovat
smazaný uživatel

stihnou o tři píva a dvě dýmovnice víc. Čím víc dýmovnic, tím víc Baníkovec

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Chce to článek: „Patří Baník do první ligy?“

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytecne. Kazdy vime, ze ne.

Reagovat
smazaný uživatel

na to nepotřebuju článek, abych si odpověděl

Reagovat
STR

ale fans baníku za to nemůže, za to můžou něaký hovada za plotem coani nezaplatí

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Může mí někdo objektivní popsat, proč byl zápas na Bazalech přerušen? Pokud možno bez doplňkových komentářů typu: Všichni chachaři by se měli smažit v pekle, obušek a slzák je jediné, co na ně platí apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej na trevora.

Reagovat
Shevchenko

Sám sis odpověděl, slzák.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže neadekvátní reakce na větší-menší výtržnost?

Reagovat
$dolar$

Banikovci hazeli do kotle Plzne dymovnice, tak policie zakrocila... tot vse...

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, víc než adekvátní

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že diskuze opět směřuje stejným směrem, jako ta o Srbech a "janovském incidentu", takže to nechávám být. Inu i my sparťani se ne na všem shodnem.

Reagovat
soukup

no nepřijde mi adekvátní pustit slznej plyn, když i člověk s iq 80 pozná, že když de nad hřiště dým, tak půjde i slzák, mě to spíš přijde jak z vtipů o policajtech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

třeba mysleli, že když se baníkovci pořádně vybulí, tak pak dají pár tejdnů pokoj

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Naházeli tam všude dýmovnice, přerušil se match na 2 minuty, pak se hrálo pět minut a všichni odešli na 20 minut kvůli slzáku policajtů...

Reagovat
smazaný uživatel

nutno dodat, že ta hlava pomazaná policajtská, co tam ten slzák hodil, by si zasloužil nakopat do prdele zepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tribuně chudých bylo odpáleno obvyklé pyro, ovšem klimatické podmínky zapříčinily to že dým z dýmovnic se dostal na hrací plochu, načež následoval policejní zásah s použitím slzného plynu, který skončil stejně jako dým :) A pak začala ta panika, tresty smrti pro chachary a tak vždyť to znáš

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji . Tak nějak jsem si to představoval. SPJ si zřejmě chtěla po čase připomenout, jaké to je dodávět s chachary. A došlo i na rozháněcí rozbušky? Nebo tentokrát policisti nepodpořili kampaň Pyrotechnika není zločin ?

Reagovat
$dolar$

Zajimave, ze jemu to veris, a pritom ti lze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, že ty a dva kolegové sparťani tady šlehali plameny po baníkovcích, tak jsem neočekával, že od vás to bude objektivní názor. Jeho podání odpovídá obvyklé realitě na stadionu, proto tomu věřím. Jestli lže, to těžko můžu zjisit, dokud neuvidím nějaká videa. Ale lhát se nemá .

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A proto věříš Baníkovci, který to tu obhajuje

Reagovat
smazaný uživatel

si pust záznam, komentátoři sami říkali, že někdo hází dýmovnice přes plot do sektoru hostí

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož sektor hostů je ihned pod tribunou chudých, co já vím tka to tam lítalo i se Slováckem, Olomoucí či Brnem akorát s Plzní se to řešííí..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Tipování nebo ivysliani.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

na čt

Reagovat
$dolar$

ivysilani ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Na záznam mrknu, ale co říkají komentátoři mě moc nezajímá. Nemám v ně velkou důvěru, když některý z nich reagují na pyro (a teď myslím světlice, strobáče, hirošimy atd. prostě pyro na světelný efekt, ne dýmovnice) odpálené v sektoru "Blbcům není pomoci".

Reagovat
$dolar$

Byl tam z toho i zaber

Reagovat
Rssa

Bosák citlivka uhlazená

Reagovat
smazaný uživatel

Oblíbené bouchací kuličky péčka v repertoáru samozřejmě nechyběli..

Reagovat
soukup

přijde to jenom mě, nebo jsou na Baníku ty klimatický podmínky vždycky takový? co sem viděl v telce baník a něco odpálili, tak to vždycky šlo na plochu...

Reagovat
Rssa

Ostrava je v kotlině a často trpí inverzí, za to fanoušci nemůžou

Reagovat
soukup

volně přeloženo, vím, že to pude na plochu a bude vidět prd a možná přeruším zápas, ale může za to počasí a ne já co chci ohníček

Reagovat
Rssa

Ano! Konečně jeden nestraný fanoušek, který uzná pravdu. Zasloužíš

Reagovat
smazaný uživatel

Právě Baník měl dřív pyrotechniku dobře ošéfovanou. Měli to víceméně schválený klubem. To pak na plochu nic moc nelítalo. Akorát když tam přijeli kluci od nás , tak hodili nějakou tu dýmovničku na hřiště a nad Bazaly se vytvořilo pěkné mlíčko . Nicméně obešlo se to bez slzáku a bez zásahu policie.

Reagovat
soukup

já nemyslím, že to hodí na plochu, ale to, že Bazaly sou v ďolíku a i když si to odpálí v sektoru, tak je skoro vždycky mlha přes celý hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, no to jsem taky od někoho slyšel. Však taky ta dýmovnice od sparťanů udělal mlíko jak prase a v televizi nebylo vidět ani ň. Ale obešlo se to bez asistence SPJ.

Reagovat
Rssa

Protože Plzeňáci začali házet dýmovnice na spořádané fandy Baníku, ti jim sborově začali skandovat "Nechte toho, syčáci, my chcem vidět fotbal". Jenže pak podplacená policie začala házet slzáky na Baníkovce a ti se na truc přestali všichni usmívat, což vytočilo ještě více Plzeňáky a začali opět provokovat, načež podplacený sudí zápas přerušil. Po návratu se tým Baníku, který je jak je všem známo složen s dobrých duší, rozhodl věnovat Plzni branku, aby měli pěknou vzpomínku na výlet do Slezska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se všichni, co nadáváme na Baník usmějeme při čekání na prvního baníkovce, který na tohle zareaguje. Aspoň takhle mi vyznívá každá taková reakce na jednoduchou otázku, co se tam vlastně stalo.

Reagovat
Rssa

Ale já su Baníkovec

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nemám co říct a raději jdu k televizi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

tak takhle jsem se už dost dlouho nezasmál. Díky

Reagovat
Rssa

Já jsem za všech okolností objektivní, to mi nemůžeš upřít

Reagovat
smazaný uživatel

prostě Culé, no

Reagovat
Rssa

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Culés jsou nejobjektivnější, když se mluví na téma Di Stéfano, Kubala, Samitier.

Reagovat
smazaný uživatel

Culés jsou objektivní za všech okolností a ve všech kauzách.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, smrtelně objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

nefandíš náhodou LIverpoolu ty Culé?

Reagovat
Rssa

Já fandím Barceloně, Liverpoolu v PL přeju. Barceloně fandím od roku 1996, kdy jsem navštívil Nou Camp a na vlastní oči uviděl Ronalda, tehdy jsem se zamiloval do Barcelony. Poněvadž pocházím z Karviné tak jsem se následně realizoval na Bazalech, pravidelně chodil na domácí zápasy, zažil krásný titul. Poté jsem odešel studovat do Olomouce, takže už nestíhám každý domácí zápas Baníku v sezóně, ale asi tak 2-3, plus ten co hrají na Andráku. Díky návštěvě Anglie v roce 2003, přesněji Liverpoolu, jsem si oblíbil i tento klub. Pomohlo tomu samozřejmě také české trio v dresu Liverpoolu, a díky neuvěřitelným zápasům (jako bylo finále LM s AC Milán) mi tento klub je neskutečně sympatický a v žebříčku je na 2-3 místě. Ale srdce je v Barceloně.

...celou autobiografii můžete nalézt již od pondělí ve všech trafikách jen za 99 Kč

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je mi to jasný. Věděl jsem, že přeješ Barce i Poolu, ale nevěděl, "kde je srdce".

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná MFK

Reagovat
smazaný uživatel

Nostraddamus z Jaroměřic:

jiri - fcb05.11.2010 22:46

a Ostravě přeju sestup jednoduše kvůli jejím fandům. Letos jsem si na ně vytvořil neskutečnou averzi.

[reagovat]

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a já ti to opalcoval

Reagovat
smazaný uživatel

To je vyhoda pro Banik, prestoze prohrava... Banikovci se soustredi, protoze tento staroveky usek povazuji za normalni... Plzen to bude mit horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale zpět k fotbalu. Může mi někdo říct, co to hraje Zeher? On tam hraje volnýho hráče pod hroty? Nebo dělá mozek týmu? Ty jeho přihrávky jsou zatím (až na jednu) hodně nepřesný.

Reagovat
$dolar$

Ale takhle vznika antipatie k urcitymu klubu, tim, ze se komentatori predhani kdo Plzen vic pochvali...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, přitom hrajou takovej "Inter" mi přijde. Konečně je letos vidím a celkem nuda.

Reagovat
soukup

neboj, já Plzeň nemám rád už dlouho

Reagovat
$dolar$

Jj vsimnul jsem si, ale nevim proc, ja Brno rad mam

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ten odevzdanej zápas na Spartě.

Reagovat
soukup

já zas nevím proč vždycky fandil Plzni v hokeji, ale ve fotbale je mi ten klub nějakej nesympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

Ani já, už od dob na začátku tisicileti, kdy pořád padali a postupovali, a Sigma tak prohravala a remizovavala, dyž byla Sigma nahoře a Pilsen na zestup.

Reagovat
smazaný uživatel

andrej ty tvoje názory to je fakt něco...proč jsi nejel ty chytráku? brečet na foru...

Reagovat
$dolar$

protoze na to nemam penize, staci mi, ze chodim na kazdej domaci zapas, ikdyz momentalne bydlim v Praze...

Reagovat
smazaný uživatel

To je velice zajímavé, z Tvého pohledu klub mého srdce hraje zápas ve velice pěkný čas a z Plzně dojede špetka fanoušků...A neříkej mi že je problém sehnat 300 Kč? Je to o chtění, jenom o chtění..

Reagovat
$dolar$

Ano, pro me v soucasny dobe je problem sehnat prebytecnych 300 Kc, za najem v Praze platim 5 tisic, plus tady musim neco jist a chodit na pivka...

Reagovat
smazaný uživatel

studoval si někdy? 300,- je hodně peněz

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že studoval, ale když chceš jde všechno..požádat rodiče o peníze na obědy, na svačiny, nějaké kapesné Jen se musí chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, no, někdo rodiče nemá, někdo s nima nemluví, někdo je má chudý a někomu to je trapný. A někdo nechce cestovat na druhej konec republiky jen aby viděl povedený choreo domácích, naší ligu = 90 minut nudné kopané a pak ho nejlíp ještě nějakej fanda domácích sejmul cestou ze stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že kdybych žil pro fotbal, tak si najdu způsob jak bejt na každym utkání, ale když má člověk i jiný koníčky a venkovní utkání může vidět v přímym přenosu zadarmo, tak prostě těch pár stovek radši ušetřim na něco podstatnějšího...

Reagovat
smazaný uživatel

300 je právě málo peněz. Průměrný večer v hospodě 8-10 piv= 230-270 korun. Náplast na hladový žaludek při návratu z hospody 20-60 korun. A 3 kila jsou v tahu. A jsme nepili destiláty, neplatili vstup, nestrkali striptérce kilo za kalhotky a neházeli drobáky chudým .

Reagovat
smazaný uživatel

když je máš, tak je to málo, ale když ti chybí, tak je to až moc

Reagovat
smazaný uživatel

No asi tak. Ale v Plzni jsem si myslím s touto částkou slušně vystačil píva za 19 -25 korunách, vstup do Lampy 50 korun, nějaký ten destilát a svačinka a akorát to vyšlo. Ale nepočítám do toho cestovné, plus výdaje za další den a všelijaké další nečekané náklady, takže jsem v tom stejně lítal skoro za talíř.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je asi ta nejlepší odpověď

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Za výjezd na to Ústí do Teplic v neděli padlo 130 Kč myslím si že to není nic na to že je nacestovaných vlakem nějakých 1000 Km

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já taky, chodim na každý domací utkání, ať je to liga, evropská liga..., nechápu o co míň si fanoušek, když nejedeš několik stovek kilometrů, ale děláš maximum, co můžeš, aby si podporoval klub...

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom ty zápasy venku jsou ty nejlepší O hodně přicházíte chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

A proc Ty nejsi na stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož jsem v práci co nadělám, já jsme si to vynahradil už v neděli v Teplicích

Reagovat
$dolar$

Limba je uzasnej

Reagovat
smazaný uživatel

navíc než na Plzeň nemá

Reagovat
smazaný uživatel

tak má na nejlepší tým v GL no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonský ho v pohodě strčí do kapsy

Reagovat
$dolar$

To ani nahodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem Ostravák, ale vylučte už ten Baník z ligy nebo jim aspoň uzavřete stadion, to už není možné co si ti fanoušci dovolují...Ostuda ligy...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

další co odsuzuje jenom podle toho co ti řekne nějakej hlupák v televizi.chce si to nejdřív zjistit informace

Reagovat
smazaný uživatel

tak nám je řekni, jestli nějaký máš mě teda ale nenapadá nic, co by mohlo změnit můj názor - snad jen že se skupina fanoušků dozvěděla o útoku marťanů na planetu Zemi, kterej měl proběhnout zrovna v tu dobu na Bazalech a shodou okolností se dostali k informacím, že jedinou šancí, jak vetřelce zahnat na útěk, je použití dýmovnic v sektoru hostů

Reagovat
Kepy_FCB

uctění památky Žita a policie to nepochopila

Reagovat
Kepy_FCB

Snad ty události přispějou k vypuzení Petery.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo nevsadil na výhru Plzně prohloupil. Protože tohle byla tutovka jako hrom. Na Plzni se dají vydělávat neskutečný peníze! Je to zlatej důl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

počkej druhej poločas

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nemám strach naopak! doporučuji všem přisadit i na druhou půli

Reagovat
Kepy_FCB

i já

min. dva góly hosté ještě dají

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak když se daří tak se daří byli bbysme hloupí kdybysme té fazóny Plzně nevyužili a nevydělali na ní

Reagovat
Carlos Juan Pablo

dal jsem vtipovačce na Baník, tak vyhraje

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Jojo komunistický dobytek v barvách ČSSD co se stal starostou Slezské Ostravy si myslí že bude vyjebávat s Baníkovcama...ACAB

Reagovat
centos

CH1 byla dnes normálně přístupná, plakát asi zapůsobil.

Reagovat
$dolar$

400. pro to at to udrzime

Reagovat
Rssa

Jelikož jsem výborný tipér, předpovídám konečnou výhru Baníku 2:1

...ale teď du na dva piva, bo trpět se dá i v hospodě

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kepy_FCB

jasně a góly dá Zeher a Varadi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Tribunu chudých jsem měl možnost zažít, když jsme tam hráli, jeden dement vedle druhého, pak si eště hodí přes plot na Plzeňáky světlice, fakt demence. Takoví "fans" patří zmlátit a za mříže. Téhle naplaveniny by se měli ti praví fans Baníku zbavit.

P.S. Brno nesestoupí, o ty je dobře postáráno, respektive pošéfováno

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel že jsi normální

Reagovat
smazaný uživatel

já celkem jo, teď nevím, o čem mluvíš, hovořím o menšíně Baníkovců a pokud myslíš Brno, tak tam neni o čem, Brno nikdy nespadne

Reagovat
smazaný uživatel

já vím že jsi Slovácko

Reagovat
Kepy_FCB

teď si mě překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

divej, já to myslím tak, že k té CH1 se naplavili lidi, kteří prostě ani neví, proč tam stojí

Reagovat
Kepy_FCB

dobrá, pravda já ji vlastně naživo letos neviděl a dřív tam lezla jen lůza..

Reagovat
centos

To bude asi pravda. Nicméně dnešní sestava obsahovala řekl bych více než sto radikálů. A těch, co nevím, proč tam jsou, bude drtivá menšina.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, byla to moje domněnka ale že to vře teď

Reagovat
centos

co neví

Reagovat
smazaný uživatel

já mám pro fans Baníku pochopení v jejich boji, ale přece nebudu omlouvat čirý kretenismus některých jedinců

Reagovat
Kepy_FCB

ale nevíš zda to fakt naházeli na hosty, myslím že účelem bylo přerušit zápas na protest proti vedení

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda, to samozřejmě nevím, každopádně se mně to moc nelíbí, jelikož kam to hážou, to asi ví. Nicméně celkově ta situace kolem Baníku bude eště hodně zajímavá

Reagovat
smazaný uživatel

Jak postarano?

Reagovat
Kepy_FCB

blbě

Reagovat
smazaný uživatel

to uvidíš, pokud poteče Brnu fakt hodně do bot ke konci soutěže

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta ligy v druhém největším městě ČR by byla prostě pro svaz nežádoucí, stejně tak jako kdyby měl sestoupit Baník..

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je krutá pravda

Reagovat
$dolar$

Proc Banik?

Reagovat
Kepy_FCB

Ztráta ligy ve více než milionové aglomeraci a třetí nejpočetněší tábor

Reagovat
centos

Druhý :)

Reagovat
Kepy_FCB

Bohužel ne. Mám procestováno tak vim že zdaleka ne. ty průzkumy neber vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník do ligy prostě patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi to rekni, konce sezony se nemusim dozit.

Reagovat
smazaný uživatel

otočené fauly, standartky před vápnem + nějaká ta pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry... Tak mi jeste prosim napis prognozu u dalsich tymu, kdyz tak vsechno vis.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně nevím, pouze Brno

Reagovat
AjaxFans

Jak?Se všeci dívíte jakdyby byla liga Fair Play.Ono Brno asi dobře vědelo proč angažovat Mokrého Hašek šašek by měl otevřít oči a začat dělat ty pořádky,jak sliboval velice.

Reagovat
soukup

za angažmá Mokrýho stojí spíš takový poděkování od Prose, kterej za doby, kdy byl Mokrý předseda dostal při´tuknutý nějaký zakázky od svazu, tak se mu pak Pros revanžoval, nemyslím si, že by prvoplánově chtěl něco ovlivňovat po sportovní stránce. Samozřejmě si ale nedělám iluze, že Mokrý neumí někde zatlačit

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, že to vidíš střízlivě a bez iluzí, Mokrý je osoba, která ví, kde zatlačit + to spojení Pros a Mokrý alias já ti přihraju tohle, ty mně zase toto. No uvidíme, co se bude ke konci ligy dít, už teď z toho mám obavy, protože Slovácko je v lize jaksi nežádoucí, jelikož si ji koupilo, což Hašek nepřetrpěl, kor když to zakázal a další rok naše béčko nic kupovat nemuselo a šlo administrativně z druhého místa divize do MSFL

Reagovat
AjaxFans

Tak ta špína je tu tak zažraná,že jenom tak odstranit asi nepujde,jestli vůbec. Si vzpomínám,jak Jurkemik v druhé lize říkal něco ve smyslu,že takové "postraní záležitosti" nikde nezažil.

Jenom čekám,kdy odstaví Švancaru alespoň na 10 zápasů,když Rambo dostal za nic hrubého 4 zápasy STOPku. Myslíš,že dojde ten Egyptaň o přestávce,co tu byl loni na testech?

Reagovat
smazaný uživatel

Egypťan podle mě nedojde

Reagovat
soukup

jn jen nevím jestli je dobrý se uklidňovat tím, že se dyžtak zachráníme takhle

Reagovat
$dolar$

Zajimala by me statistika kdo je nejfaulovanejsim hracem ligy, podle me to bude Kolar

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Juraj

Reagovat
centos

Tak jsem se vrátil předčasně z CH1 a abych shrnul v kostce negativní dění v posledním roce a půl:

- opakuje se klasický obrázek úspěšné sezony, prodeje hráčů a posrané sezony

- vedení nám lže:

-- "vyhřívání nejde kvůli podloží na Bazalech udělat"; přitom tam pak mají stát byty. Nakonec se tedy po donucení svazem zjistí, že to udělat jde a velmi rychle..

-- Karta fanouška jako příspěvek na vyhřívání se změnila v buzerující kartu s účelem odevzdání údajů klubu. S přimhouřeným okem OK, kdyby byla dobrovolná; cenovou politiku lístků bez vlastnictví karty ale nejsem ochoten akceptovat.

-- Stadion? Nevím, nakolik je tohle chyba vedení a nakolik města, tak to nebudu rozvádět.

- kvůli KF šla atmosféra i návštěvnost totálně do řiti, na což vedení není schopné reagovat (když nepočítám Peterovo gesto snížení ceny, takže bez karty to teď stojí pouze dvojnásobek toho, co loni)

- hráči patrně nedostávají výplaty nebo aspoň bonusy; jejich procitnutí po vyštvání (?) Koubka je zvláštní

- a ke všemu dnes válka s policií a přerušený zápas

Suma sumárum, odteď jen béčko a ženy.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně draku, protože s tímhle ať jde Baník fakt do pr.ele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dopadá když silná prosperující firma padne do ruky mocipánovi z hlavního města.

Reagovat
$dolar$

Dyt vas vlastni uz nekolik let

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a následky jeho devastace na povrch vyplouvají až teď, po dlouhých letech. Kde je nejvyhlášenější akademie z celé republiky? Nikde, hlavně že měla stát už v roce 2005. Pozvolná devastace kádru. Po úspěšné sezoně ihned výprodej...Proč nemá už několik let generálního sponzora? Jsou tu podniky jako Hyundai, Evraz (Světlík) nebo Mittal...On a jeho naplaveninový managment z Prahy to tu celé zničili. K tomu začal ještě devastovat fanouškovskou obec. Dále Bazaly. Nejde, nejde, nejde - najednou jde, proč to nešlo? Bo tam mají stát byty. Petera jednou Bazaly prodá, s ním zdevastovaný Baník a odtáhne zpátky do Prahy

Reagovat
Carlos Juan Pablo

trevore?

Reagovat
Godwinson

.. a mise bude splněna.

Reagovat
Kepy_FCB

stručné

Reagovat
centos

No, víceméně. Já si ale nemyslím, že měl od začátku špatné úmysly. Já prostě myslím, že se mu to postupně začalo všechno srát. A jak to dopadne, bůh ví.

Reagovat
$dolar$

To je mi teorie

Reagovat
smazaný uživatel

To není teorie Andreji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt škoda, přitom v sezóně s titulem a snad i po ní byl baník aspoň jeden klub s dobrejma fans v republice, paks e přidala Slávie a u obou to dopadlo tak, jak to dopadlo, kdosi s fans vyjebal.

Reagovat
$dolar$

Fans Baniku maj vychazky pouze do 8 Trefne, az neuveritelne

Reagovat
Godwinson

Jdou dom nějak brzo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Chuligání z policejních složek opět řádí...

Reagovat
Godwinson

Jdou dom nějak brzo, ne?

Reagovat
$dolar$

Pyro samo o sobe neni zlocin a da se s nim udelat krasne choreo, ale bohuzel se vzdycky najdou volove, kteri to nekam nebo po nekom hodi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty plzeňáky bych postřílel to je hrozné co dělají, dementi.To je po Tvojem....

ČESKÝ FOTBAL PRO FANOUŠKY, ACAB!

Reagovat
$dolar$

Ale hovno, mas pravdu jsou to blbove...

Ale cesky fotbal pro fanousky je ta nejvetsi ptakovina co znam, kdyby k tomu melo dojit, tak bych uz snad nesel ani na jedno utkani, protoze bych se uprimne bal o svuj zivot...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ptakovina, ty jsi jeste vetsi spindir nez jsme si myslel, srat na hlavu vlastnim fanouskum kteri vazili sta kilometru aby se podivali na svuj klub!

Reagovat
$dolar$

Podivali? Pokud spravne vidim, tak se tam rvou...

Reagovat
smazaný uživatel

S pololidma od "bezpečáků z FOCHU" kteří mají v hlavě solidně nasráno

Reagovat
$dolar$

Nasrano v hlave ma vetsina lidi co se nekde rve...

Reagovat
Kepy_FCB

myslim že šli pomoct našim, hńupe

Reagovat
$dolar$

Tim spis jsou to volove...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas fakt vymlete v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim Andreji,v tomhle ja s Tebou nesouhlasim a nikdy nebudu.

Reagovat
$dolar$

Ja vim, nikomu to nenutim

Reagovat
Kepy_FCB

bumerang

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Už se perou, už se perou, já to věděla, už se perou

Reagovat
Kepy_FCB

Policie se dnes rozhodla zbavit se prošlé pyrotechniky

Reagovat
Kepy_FCB

To jsou kecy - prej šli na pomoc zatčeným , bože ...

Reagovat
smazaný uživatel

Že prej "Kolář to hrál pro fanoušky"...

Reagovat
centos

Kotel vylidněn, druhé kolo Mno, myslím, že Plzeňáci mají zážitek na celý život.

Reagovat
Kepy_FCB

škoda že tam nejela ta jelita co byli vyjukaný ze slávie...

Reagovat
centos

Jsem se pak z CH1 přesunul na druhou stranu na lávku a mezitím se (možná ne) jejich kotel poněkud zmenšil. Podle mě tam zůstali jen radikálnější jedinci toužící si užít trochu srandy a zbytek se raději nechal eskortovat. Kosmonauti tam zdánlivě některé z nich odváděli.

Reagovat
centos

OMG, teď jsem si četl online na iDnesu:

9. Stadion Na Bazalech je teď zahalen hustým dýmem, ostravští fanoušci naházeli na hřiště dýmovnice.

17. Rozhodčí po domluvě s oběma kapitány čeká, až se uklidní situace mezi ostravskými a plzeňskými fanoušky, kteří se dostali do potyčky mimo stadion a proti kterým zasahuje policie.

lži, lži, lži

Reagovat
Kepy_FCB

Ovcím nejen zde to bude stačit

Reagovat
$dolar$

Tohle nikdo z nas netvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Andreji teď si odporuješ..

Reagovat
$dolar$

Neodporuju, nikde jsem nerikal, ze se nekdo pere a ze nekdo hazi svetlice na hriste...

Psal jsem a za tim si stojim, ze Banikovci hazeli svetlice do naseho kotle a pak na ne vbehla policie...

Reagovat
Kepy_FCB

tvůj kotel to není psal si o nich že jsou volové...

Reagovat
$dolar$

Psal jsem to o tech co se tam rvou

Reagovat
smazaný uživatel

Andreji, proč Tě zničehonic začli lidi tady oslovovat, Andreji?

Reagovat
$dolar$

To netusim, ani nevim odkud combat zna me jmeno

Reagovat
smazaný uživatel

právě, taky su docela překvapen

Reagovat
$dolar$

Tak mne to je celkem jedno, ale je to vtipny

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vrky23

Reagovat
$dolar$

Ten to psal az po tom co combat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mu zacal rikat Andreji jeste pred tim,nez jsem to napsal ja

Reagovat
Carlos Juan Pablo

klid

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL JABADABADUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa ten Pavlík Horváthů to v té noze má

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je Pavlík obvzláště vypečený

Reagovat
Kepy_FCB

vypečený už je od narození

Reagovat
Godwinson

Reagovat
$dolar$

Jak ze se to zpiva? Banicku my jsme s tebou, neopustime te? nebo se nejak pletu, kdyz vidim, jak vsichni fanousci odesli?

Reagovat
Kepy_FCB

na ohňostroj a na ježíška

Reagovat
smazaný uživatel

A to si dobírají nás jako fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni neodešli domů, šli na pomoc svým kamarádům, tedy udělali něco, čeho ty by jsi schopen nebyl jelikžo ty by jsi klidně své fanoušky a kamarády nechal pozatýkat a zmlátit.

Reagovat
smazaný uživatel

nemají dělat bordel

Reagovat
centos

Nech toho, vtipné to bylo možná poprvé.

Reagovat
$dolar$

pro ty fanousky Baniku co tam zustali a zpivaji "my jsme s tebou"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Andreji proč tě holky nechtějí?

Reagovat
$dolar$

Asi proto, ze nemlatim poldy

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaty tri body. Krome uvodnich 10 minut jsme meli zapas pod kontrolou,Banik byl uplne neskodnej. Fotbal to byl hodne nezazivnej. A Banikovci jsou nejlepsi fanousci v lize,jo?

Kdyby tak Usti zejtra vyhralo na Sparte...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba musí do Sparty!!!! a neodporujte mi!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepůjde, půjde do zahraničí rovnou... pro Prahu je ho škoda rovnou na západ, ale ještě chvilku by u nás mohl zůstat

Reagovat
$dolar$

Nepujde, za chvili se Plzen prihlasi do Bundesligy

Reagovat
smazaný uživatel

No Bayern by jsme asi teď dali, si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čekal jsem od Baníku víc ... ale je to pro nás jedině dobře, ušetřili jsme síly

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
$dolar$

Super Cekal jsem to tezsi, ale tak hraci Baniku dneska hrali i proti vlastnim fanouskum, tak je to celkem jasny

Tak mame rekord a snad budeme slapat dal

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš, hned příští týden Liberec

Reagovat
centos

Gratuluju a ten titul uhrajte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten už mají jistý to je jasné..

Reagovat
$dolar$

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Baník toho teda moc nepředvedl. Ale svoje pokyny si hráči splnili do puntíku, aji ve druhém poločasu hráli tu svoju hroznou neproduktivní a nepřesnou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dámy a pánové, je to jenom sport a to okolo, myslím, že neni třeba se uchylovat k osobním urážkám. Jestli soudíte dolara jenom podle jeho názoru na dění okolo fotbalu, tak je to analýza značně nedostatečná. Navíc v zcela anonymním prostředí, kde je to uplně o něčem jiném, než v osobním kontaktu. Takže se tohoto, prosím, vyvarujte, a diskutujte věcně, děkuju

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia - dobrý

Baník - dobrý

teď ještě výhra Sparty a bude to dost dobrý kolo

Reagovat
smazaný uživatel

"O titulu je předčasný mluvit" alibista pitomej

Reagovat
$dolar$

Kamo, ale 2x za sebou jsme vyhlasili boj o pohary a pokazde jsme se hned po tom zadrhli... Takze radsi at si o nich vsichni mysli, ze jsou to ti nejvetsi alibisticti sraci na svete, ale at urvou titul

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se libi, ze tam je nejspis dohoda v kabine, ze proste o titulu se mluvit nebude a basta a vsichni se toho drzi. Prijde mi, ze ted uz je to fakt takova habadura na osud :-) ale jestli vas to dovede k titulu, tak at se toho drzi

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

jen stojí pevně nohama na zemi

Reagovat
Al Capone

Plzeň ještě tak +- 8 výher a titul mají v kapse

Reagovat
$dolar$

Sakra Opava ma po 15 kolech 43 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

tak hrajete tam ostrostřelec Aleš Chmelíček, který vydělává na dluhy v kasinu, proto mu to střílí a Opava má 43 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Chmelíček je strašné kopyto. Ten snad nebyl schopný trefit bránu ani z penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

jj šak to je ironie ten nedal nikdy nic, ale pak ho to jednou trefilo ve skluzu do nohy a byl z toho gol kola

Reagovat
smazaný uživatel

Za nás dal za tři roky asi tři góly z toho dva Slávii v jednom brutálním zápase který skončil 4:3 a Královec po něm stál asi pět kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

kua to si pamatuju, i Uličný říkal po zápase, že dali gól z ofsajdu a další zas po faulu a teď ve čtvrtek píská evropskou ligu ten hajzl Korálovec

Reagovat
$dolar$

Toho jsem mel rad jak v Sigme tak u vas

Reagovat
smazaný uživatel

jj nejlepší byl, když jsme hráli minulý rok na Sigmě, byl eště náš hráč a šel na tu tribunu, co postavili za prachy za Heinze, byl ožralý jak dobytek a my na něho Aleš Chmelíček odpovídá, nebo Aleš Chmelíček pokračuje a Aleš zpíval, tančil, prostě mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Opava Ti mě v první lize chybíjou nejvíc.

Reagovat
$dolar$

Jo, ja je mel taky celkem rad

Reagovat
smazaný uživatel

proto se těším na středu

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, za chvilu jsme zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Opavou sme měli jakous takous vazbu

Reagovat
AjaxFans

Sigma?

Reagovat
Kepy_FCB

Než vás poslali někam...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidí se teď v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň ji nepodceníme ve středu

Reagovat
mickey mouse

SFC FOREVER!

Jen škoda remízy hned v 1. kole. Na druhou stranu to bylo se silnou Líšní, která vyřadila mimochodem taky Slaviu...

Reagovat
smazaný uživatel

SFC FOREVER! Pamatuju si na jeden zápas už dost let zpátky kdy sem byl na Sigmě a hrála tam Opava. Tehdy sme měli hodně dobré vztahy a kotle se navzájem doplňovaly, tleskalo se oboum týmům a atmosféra byla skvělá. Tehdy mě Opava byla sympatičtější než Sigma. Škoda že ste z takové dálky, asi bych jinak fandil vám.

Reagovat
centos

To jste dopadli, že remizujete se silnou Líšní.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejen to ve 3. kole doma se Zbrojovkou B 4:3 golem Čápa v 90. minutě. Od té doby přehráváme všechny rozdílem třídy .

Reagovat
smazaný uživatel

vsadit 10 000 na titul Plzně? to by mohlo něco vydělat. a zisk je prakticky 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom moc nevydelas.Ten kurz bude hodne malinkej...

Reagovat
$dolar$

tipuju tak 1,4... 9 bodu neni zas tolik

Reagovat
smazaný uživatel

ale 40 bodů po 15 kolech .... na titul potřebuješ tak 64 a máš jistotu

Reagovat
$dolar$

Co jsem koukal, tak 71 bylo maximum, takze 72 a verim, ze titul mame

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale odvážné tvrzení, když Sparta jich ještě může mít 76 .

Reagovat
$dolar$

Ja se toho holt nebojim

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodu neni hodne,ale to rozlosovani mame mnohem lepsi. Pristi kolo musime porazit Liberec(dve vyhry jako nejakej extra vzestup neberu,jeste ke vsemu s Hradcem a Slovackem) a potom vyhrat proti Bohemce. Verim,ze je to realny,Bohemka v Edenu nic moc. Sparta hraje na Slovacku,tam by mohli ztratit. Takze naskok po podzimu muze bejt jeste vetsi. A na jare mame lepsi rozlosovani. Se silnejsima souperema hrajeme doma,Sparta to ma obracene. A Olomouc uz do hry nepocitam. Nejakej velkej vyprodej v zime neocekavam,takze to vypada vic nez nadejne...

Reagovat
smazaný uživatel

40 bodů

Kloubouk dolů. Respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

HEFY Rajty dneska nejlepsi Uz mi veris, ze pred(pred?)minule byl taky dobrej?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale chvilkama mi přijde jako pěkný kopyto, ale zahrát rozhodně umí, o to nic

Reagovat
$dolar$

Kopyto ne, nekdy je zbrklej a dela chyby, ale kopyto ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak... tak tak

Reagovat
REPLIKATOR

Baník + Slavia = 2. liga

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si musel urazit všechny baníkovce

Reagovat
smazaný uživatel

škoda pro ligu, oba se určitě zvednou, ale byl by to gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pan redaktor píše svůj report asi podle toho co slyšel v televizi.Ten slzný plyn použili na začátku na fanoušky Plzně (z kotla FCB nikdo neodešela co jsem viděl tak ani z CH1),z kotla se odešlo až ve druhém poločase a opět zaútočila PČR na fanoušky,kteří jen stáli a skandovali.Vrchol je,že hází dělobuchy a slzny plyn do mist kde stoji rodiče s dětmi.Hlavně by mě zajímalo co to bylo za dementa co na konci jaksi měl špatnou mušku a trefil se přímo na stadion s tim slzakem.Česky fotbal pro fanouky A.C.A.B.

Reagovat
centos

jaksi měl špatnou mušku a trefil se přímo na stadion s tim slzakem

Reagovat
doNny

Je to tu! Další kolo souboje popcorn vs. jebatfotbal .. Fight!

Reagovat
doNny

vše myšleno v menší nadsázce, abych se někoho nedotkl

Reagovat
centos

Jsi tu s křížkem po funuse, Baník hejt proběhl paralelně s přenosem..

Reagovat
doNny

j, ale něco proběhne i v pozdějších hodinách, až se většina vrátí. Dřív jsem to nestihl bohužel... ono totiž podle of.stránek bylo v týdnu Zábřeh zaměněn na Záhřeb a žádní BBB tu nebyli..škoda

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia do 2.ligy, Liberec do pohárů :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Dan Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Co to v Ostrave maji za dementni ochranku? 5 lidi z Plzne je v nemocnici na osetreni,par lidi ma vyrazeny zuby a nechteji je pustit ze stadionu

To neni mozny,vyhodte je z ligy!!!!

Reagovat
centos

To jako furt?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,jeste ted tam sou. Vlak jim jede za necelou hodinu,do ty doby je prej nepusti ze stadionu

Reagovat
centos

To je nějaká kravina, vlaky Ostrava - Praha jezdí každou chvilku.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba čekajou na přímý spoj, Bazaly - Štruncovy sady.

Reagovat
kubys

Co 2 hoďky, pokud vynecháme Pendolino nebo nějakou obskurní trasu + je dost pozdě večer.

Reagovat
centos

No však a fotbal skončil před třema hodinama skoro :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,pred pul hodkou mi posilal kamarad smsku,kdyz jsem se ho ptal,co se tam deje. Rikal,ze je tam jeste drzi. Ted uz mozna jdou na nadrazi. Prej to tam bylo vostry mezi Banikovcema a policajtama. Hazeli na fizly kameny a zranili nekolik nahodnych kolemjdoucich.

Hovada

Reagovat
centos

Tak já nevím, víš jak přesné jsou tyhle zprávy z místa. Kolem Bazalů prakticky žádní kolemjdoucí ani nechodí, kor když se tam děje toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno to začalo tím ze benga bezdůvodně přijeli lidi vyhnat z CH1 i když nic nedelali, na to se sebral kotel + další lidi a šlo se

Reagovat
centos

Kotel byl ještě minimálně hodinu na stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne no, hned jak tam prijeli tak šli nevim kde si byl

Reagovat
centos

Na CH1.

Reagovat
centos

Ale musím říct, že mě odchod kotle ze stadionu překvapil, nečekal jsem to. Zajímal by mě spouštěč. Speaker?

Reagovat
smazaný uživatel

...a ty dýmovnice se vzali odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

přijeli až nikdo nic neházel minimalne 20minut ale tak nebudu se tu hádat s ubožákama kteří hltají ty zprávy ze chachaři napadli policii

Reagovat
smazaný uživatel

...já jsem se chtěl jen zeptat

Reagovat
soukup

beztak acabové

Reagovat
smazaný uživatel

Třicet minut před koncem zápasu se ultras z baníkovského kotle začali hromadně přesunovat na cestu před hlavním vchodem. „Jdeme se bít, jdeme se bít!“ křičeli.

to je p*del

Reagovat
centos

.. což je docela zvláštní, bo když jsem tam loni párkrát zavítal, tak půlka osazenstva byla děcka. Teď je kotel ještě menší.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude možná tim...

Reagovat
centos

Ale myslím fakt děcka. Plno 15letých harantů s frajerským cigárem u huby a se svou malou, zmalovanou, sprostě mluvící děvkou vedle sebe. Proto mě to překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

mně to právě už moc nepřekvapuje, prostě mi tahle generace přijde dost v... (samozřejmě jsou i výjimky, ale ve většině případů je to to, co ty popisuješ)

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím,že sis právě přečetl článek deniku Sport ... Zajímavé,že já nic takového neslyšel a to jsem tam byl ... No pan redaktor je opravdu osoba na svém místě a ostatní české sportovní servery CTRL + C je to k pláči.

Reagovat
centos

Proč se šlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože PČR bezdůvodně začala vytlačovat fanoušky z tribuny pro chudé.Tak se kotel na pokyn Jarka sebral a šel je podpořit.Jak jsem již psal pouze se skandovalo na což PČR zareagovala dělbuchy a slzným plynem.Navíc ještě kreténi s FOCHU zmlátili fans Plzně zato,že chtěli opustit stadion a podpořit fans Baniku.

Reagovat
centos

Aha, dík. Moje účinkování u stadionu skončilo po konci přerušení: nějak už jsem na nic neměl chuť, tak jsem se sebral a odjel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasne neni zač.Jak řika o tom prvnim přerušeni mam akorat informace z doslechu.Ale ten druhy konflikt byl takhle.

Reagovat
centos

Ale trochu mi to připomíná slavné Kábíčkovo "Jejich stadion černá džungle"

Reagovat
centos

http://www.youtube.com/watch?v=c_F8_t_XnrE v Liberci taky mírně veselo

Reagovat
kubys

Pěkně Votroci

Reagovat
smazaný uživatel

Ti sekuriťáci jsou dobrý čuňata. Ale když jsem byl v LBC se Spartou, tak byl relativně klid. Ani loni se tam nic závažného nedělo. Škoda, že není z videa poznat, kvůli čemu byl ten konflikt.

Reagovat
AjaxFans

Jj,byli důležití,ale v klidu celkem. Jablonci byli taky securitas z Liberce,ale tam to bylo uplně bez problémů a ještě byla sranda

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
centos

To je jak indiánský tanec v ohni.

Reagovat
Kepy_FCB

nebo jánošíci nad vatrou z Malé Fatry...

Reagovat
smazaný uživatel

forza sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka ve druhe lize? To bude velice zajímavé,že? ACS FOREVER

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný rušení nočního klydu ze strani baníkovců + jste narušovali soukromí policie tím, že jste k nim přišli až na tak "malou" vzdálenost

Reagovat
Kepy_FCB

klydu

Reagovat
smazaný uživatel

+ jsem ještě zapomněl na nedovolené shromažďování

A.C.A.B.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Tohle ještě obhajuješ???

Reagovat
smazaný uživatel

teď myslíš obhajobu fans nebo policie? (psal jsem to s ironickou myšlenkou, tak teď sám nevim, jak je myšlena reakce)

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je právě ta ironie patrná.. myslíš si, že za to co dělali tohle je nepřiměřenej zákrok?

Reagovat
smazaný uživatel

však nic nedělali, jen zpívali a až na jednoho jedince (možná 2) tam nebylo ani nic zakázanýho...

+ policie taky zmlátí fanoušky Plzně, když chtějí odejít

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi z videa nepřijde, že by něco dělali. Až na ty dva jelimany, co chtěli hodit po četnictvu jednou hirošimou, ale dopadla dost daleko od černé legie, takže o nic vážného nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nedělali, házeli jim pod nohy pyrotechniku, urážky veřejného činitele.. Dal bych jim vrchní sazbu za to. Mají štěstí, že jim to projde.. Jinak by to bylo hezky na rok odnětí svobody..

Reagovat
smazaný uživatel

No policajti házeli fans pyrotechniku pod nohy.

Reagovat
centos

To už tady bylo (Sparta - Baník) a marty to nebyl schopný pochopit, ani když se mu to desetkrát výslovně potvrdilo. Tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si hlavně vzpomínám na zápasy Sparta-Spartak Moskva a Slavia-Sparta na Strahově. Tam policajti použili kvanta této zábavné rozháněcí pyrotechniky a v médiích to bylo prezentováno tak, jako by to házeli fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten frajer na videu to zapaluje a hází to směrem k nim.. Tady se na nic vymlouvat nemůžou. Jinak dole už jsem odepsal akorát mi blbne reagování..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo všiml jsem si tvý reakce. Nicméně jedna prskavka hozená od fanoušků směrem k policii (dopadla dost daleko od nich), není důvodem, aby museli takto zasahovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Důvodem je porušení zákona.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, v tom případě by bylo adekvátní reakcí zadržení pachatelů a žádný potrestáme všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ten dav tyhle lidi vydá, tak určitě, pokud je však skryje do svých útrob, tak je normální zasáhnout proti všem, kteří se takhle staví.. Navíc to řvali naprosto všichni..

Reagovat
smazaný uživatel

Co řvali naprosto všichni?

Reagovat
smazaný uživatel

Uráželi policajty.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš A.C.A.B.? To jsou jen čtyři písmena. Význam může být různý. To není důvod k zásahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte fanoušky, VY KURVY, nechte fanoušky.. Nechte fanoušky, VY KURVY, nechte fanoušky... Tady se moc pod debilní zkratku neschovaj..

Reagovat
smazaný uživatel

SPJ jsou právě cvičený od toho, aby na verbální útoky nereagovali. Jak vidno, cvičí je dost špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagují na porušení zákona? A každé porušení zákona by se mělo trestat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jsou drobné prohřešky proti zákonu, které lze tolerovat. A když ne, tak alespoň reakce policie by měla být mnohem mírnější.

Reagovat
smazaný uživatel

To není drobný prohřešek, je to až na rok vězení.. Navíc ruku v ruce tam jsou další prohřešky.. Jako bránění výkonu služby VČ, ohrožování VČ.. apod. Tady nejde o reakci policie, ta dost mírná, když nikdo nebyl pořádně potrestán

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu se s tebou o tomto tématu bavit. Ostatně podobně je to u Marka Matějovského, ale do toho se já nepletu, protože na něj nemám téměř žádný názor .

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že nemá.. Tím, že to budete házet na ostatní a oni budou brání jako beránci, kterým je ubližováno a budete to psát úhledně a inteligentně, tak to ještě neznamená, že to je pravda.. Zákony se nemají porušovat a když je poruším, tak přece očekávám zpětnou vazbu..

Jinak Matějovský tuhle sezonu moc neodehrál a stejně má z týmu nejvíc asistencí..

Reagovat
smazaný uživatel

Do Máry jsem ti nerejpal Já budu jen rád, když se pořádně rozehraje. Jeho fotbalovost bude Spartě ku prospěchu.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

že bytka

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tyhle "fanoušky" Je tam někomu víc než 20? 80% z nich neví kdo za jejich klub hraje, 50% z nich neví vůbec jak zápas dopadl a ani je to nezajmá. 20% z nich nevi ani s kým se včera hrálo. 90% z nich nepřišlo podpořit svuj klub a hráče aby vyhráli a vytáhli se do vyšších pater tabulky.. Ale hlavně ,že je nějaké vzřušo. BANÍČKU taky fanoušky potřebuješ ,ty jsou k nezaplacení.. Hlavně teď ,když se tak daří

Reagovat
doNny

místo Tatran si dej Tatar, to se k tobě hodí víc, to co si napsal je nehorázná sračka, si pěkně zmedializovaný tím, že chuligán je podprůměrně inteligentní krvežízniví psychopat z rozvrácené rodiny...hlavně, že na tohle jsou někteří experti

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím dobře nebo jsem úplně slepej. Je tam opravdu černý rytíř na bílém koni ?

Reagovat
kubys

Nejvtipnější na tomhle je, že už tam nebyl skoro žádný radikál...z 95% to byli normálové.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou normálové?

Reagovat
centos

Víceméně.

Reagovat
smazaný uživatel

Idioti to jsou..

Reagovat
centos

Aha.. a normálové.

Reagovat
$dolar$

Víceméně.

Reagovat
centos

Reagovat
kubys

A kdo by to asi byl?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

A proč by oni nemohli? Snad mají nějaké prostředky k tomu, aby ten dav uklidnili... Jsou k tomu odborně způsobilý. Zatímco tihle usmrkanci by především měli mít respekt z toho, když se proti nim staví policajti.. a ne jim házet pod nohy pyrotechniku, urážet je a stavit se jim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na Sancha.. Nějak se mi to sere

Reagovat
$dolar$

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takže podle Tvojí logiky si máme nechat srát na hlavu, běž do řiti...Mají co si zasloužili, válku - na jaře se ještě budou kurva divit!

Reagovat
smazaný uživatel

Safra, člověk si jenom na pár desítek hodin odskočí do postele - a v Ostravě je válka....

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem fakt něco zachrápal - aby poldové vykouřili hřiště slzákem - to se jen tak nevidí. Gratulace Plzni.

Reagovat
centos

Bože, ještě ke všemu dneska zaspím zápas béčka a 7:3 ..

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalový béčko? A 7:3? To musel být fotbal .

Reagovat
centos

Jo jo. Sice Baník B loni spadl, ale aspoň jdou čekat výhry

Reagovat
AjaxFans

Včera mohl být dobrý i Žižkof,4:3 a 3 červené

Reagovat
smazaný uživatel

Na Žižkově je to vůbec hodně zajímavý. Když jsem tam byl před osmi lety na malém derby, tak v našem sektoru byla na schodech sláma, či dokonce hnůj a válela se tam chcíplá kočka . A lístky nám prodal překupník, který jakoby přišel z filmu Muži v ofsajdu .

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že měl Rajty "problémy v kabině" a musel odejít .

Reagovat
AjaxFans

S trenérem,neb hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči....Ale nechci to tu veřejně rozebírat. Jen za to nemohl....

Reagovat
smazaný uživatel

takže to nebyl únavový syndrom?

Reagovat
salami

únavovej syndrom je celkem vážná věc, moc se toho o něm neví a řiká se tomu taky sedmiletá chřipka, je to směsice depresí a totálního nedostatku energie, z toho by se za tak krátkou dobu nedostal, takže je jasný, že to byla zástěrka, stejně jako u Šimáka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak píšou, že trvá nejméně 6 měsíců, takže by se do toho teoreticky vejít mohl... a taky, z čeho mohl mít ty deprese, když je tady nastolená ta situace s kabinou

Reagovat
salami

tak uvidíme jestli nam to spanhel nějak objasní, spíš bych věřil tomu že spíš ten unavovej syndrom mohl zapříčinit špatný vztahy s kabinou a ne naopak, ale kdo ví

Reagovat
Shevchenko

Plzeň má po polovině soutěže stejné skóre jako Sparta za celou minulou sezónu.

Reagovat
Kepy_FCB

týýý brďoooooo

Reagovat
$dolar$

A vem si, ze Sparta ma v podstate naslapnuto presne na stejnej pocet golu jako minulej rok

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Necid Náš nejlepší

Reagovat
Losinho

Reagovat
salami

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkně na nic článek.

Reagovat
cubinho

Nádherný gól!!! (Sigma na 3:0)

Reagovat
cubinho

No, tak ten 4. byl ještě krásnější

Reagovat
centos

Kolik platí Brno fandům za vstup na stadion?

Reagovat
AjaxFans

O trochu míň jak Střížkof

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 a dva vlastňáky za minutu Ty Budějovice by se vykleply samy.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkově docela zajímavý kolo. Vtipný je, že až na jeden zápas, chce dávat góly vždy jen jeden tým .

Reagovat
smazaný uživatel

Šak Budějovice už dva góly daly.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá. Kulič a ti dva z ČB jsou výjimky .

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky na koncu dostanem takový blbý gól Jablonec, Bohemka, vlastně Sparta, teďka Budějovice.

Reagovat
Kepy_FCB

Bohemka

Slovácko

Brno

Reagovat
AjaxFans

Chlope forever. Alespon jeden dobrý výsledek o víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Jelikož dokážem sbírat body pouze proti týmům z dolní poloviny tabulky tak doufám že na podzim už neprohrajem (na slávce 0, v Brně 2)

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsme myslím přesně mohli vidět, co dělá to, když nám hraje defenzivní záložník a ne že se jenom motá po hřišti, jak to dělá Kordula, Víťa Valenta s Láďou supr výkon, bohužel jsme si to sami zkomplikovali, prootže jsme tam měli vyhrát 5-0, ale zaplaťpánbůh za tři body!

P.S. opět se potvrdilo, že já nesmím jezdit ven, protože sem chyběl v Příbrami a v Bolce a 6 bodů

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes zemřel fanoušek Unionu a Baníku (Máca)

http://profil.lide.cz/macaFCB/fotogalerie/

REST IN PEACE kamaráde

Reagovat
centos

Mladík Znal jsi ho?

Reagovat
Kepy_FCB

Ano. Docela dobře. Měl v Ostravě přítelkyni, asi si vzal život kvuli ní....

Reagovat
Kepy_FCB

Včera prý byl ještě v Sokolově na výjezdu a nic nenasvědčovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou ti fanoušci až moc umírají. Škoda každého mladého člověka. R.I.P.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
centos

Ty krávo teď ta reportáž na Primě.. 600 útočících chuligánů, kteří překvapivě zaútočili na policii místo na Plzeňské chuligány kvůli tomu, aby policii zničili moderní vybavení, kterým mohou sledovat jejich neonacistické činy.

Reagovat
smazaný uživatel

Až takové lži tam říkali?

Reagovat
centos

Prý na ně mají neonacisté po Vítkovu pifku, tak se znovu zapojili mezi chuligány..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že televizi Prima neřídí Pinocchio, to by byl panečku frňák .

Reagovat
$dolar$

Proc by schvalne lhali? Myslis si, ze jim natolik zalezi na nejakych stovkach chuliganu?

Reagovat
centos

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by nelhali. Dělají to běžně. Zkreslují informace, záměrně uvádí jen některá fakta atd. Média mají v tomhle velkou moc. Navíc jak je vidět, tak jejím reportážím o fanoušcích nebo jak oni rádi říkají lidé věří.

Reagovat
centos

Na tn.cz je článek s videem z plzeňského kotle, když tam byla akce s ozbrojenou ochrankou. Jediný rozdíl je, že na Nově je to video o pár vteřin kratší než originál na youtube. Na konci totiž člen ochranky jebne fanouška, který před ním ustupuje, teleskopem přes hlavu..

Reagovat
$dolar$

Jasny, ja to vim, zajimam se o politiku a tam je to neskutecne... Ale tam jde o to ovlivnit lidi, aby volili to a to... Ale tady? Mne to prijde nejaky divny... Co je cilem medii v tomhle problemu? Ja tam vidim cil zabranit vytrznostem a na tom nevidim nic spatnyho...

Reagovat
centos

Zabránit? Já to vidím v tom, že jsou to naprostí babralové, ale nevadí jim to; asi počítají s tím, že to stejně nikdo nepozná..

Reagovat
smazaný uživatel

proč by média schválně lhali? nova nejede nikam, kde není "krev", když si je pozvali na základku, kam chodil kámoš (kvůli nějaké akci/výroči) tak je poslali někam s tím, že jim mají zavolat, až se jim někdo pozvrací v jídelně...

Reagovat
Shevchenko

To snad není pravda.

Reagovat
RickNash

existuje nějaký záznam tý "reportáže" na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to bude časem v primáckém archivu.

Reagovat
doNny

tak tohle ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

SIGMA

Reagovat
homeles8

V komentářích platí zákaz používání vulgarit

Reagovat
$dolar$

Super vysledky Jeste by mohla zitra ztratit Sparta

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Ligter

Reagovat
Didier Drogba

Ti ubožáci co si hrají na Zbrojovku

Reagovat
Slejdy

Slovacko

Reagovat
C-M@ster

Mercedes.

Reagovat
smazaný uživatel

Mercedesovi tleskali dokonce i domáci fans při střídaná, pro ně rozhodně

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
C-M@ster

Zbrojovka a Kometa.... cernsy den pro Brno.

Reagovat
Liquid

2.liga bude Brnu slušet

Reagovat
soukup

jestli by se klub vyčistil, tak klidně, ale Pros možná půjde od válu už v zimě, takže snad nebude sestup nutný

Reagovat
$dolar$

http://www.fcviktoria.cz/cs/forum/viktorka-obecne/1

Pohled ze strany fans Plzne co byli na tom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě počkám, co u nás předvede Ústí, ale Hradec u nás předvedl naprosto patetický výkon, s takovou toho moc zvenku nepřivezou. Letos přitom dost možná ani 30 bodů nebude stačit na záchranu. Na jejich obranu je ale nutné dodat, že Brno sem vyloženě přijelo na výlet, Hradec aspoň betonoval a ve vzduchu jsou i celkem silní.

Reagovat
centos

Reagovat
soukup

my jezdíme na výlet i v domácích zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

neboj my si to v lize uhrajem na klidnou záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Tož Sigma parádně. Konečně poprvé v základu duo O + Š, oba navíc dali branku, a hlavně se doma zas hrálo díky tomu na 4 klasický útočníky. Rossi ukázal, že je absolutně nenahraditelný, Hořava hrál parádně, JayJay taky super, Hubňa dal 10. gól, a to dokonce ve chvíli, kdy byl zraněnej a víceméně spíš odcházel za čáru, než že by si nabíhal.

Ve středu porazit Písek, pak v lize Jablonec a Příbram a odpustíme klukům ten zoufalej výkon z Hradce.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma luxus Poprve na nove jižni, co se týče fanděni tak nic moc, ale pohled na hru nadhera, všecko před očima, hlavně druhej poločas sem měl jak na dlani, akce, kombinace jak z ligy majstrov.

Diky na Slovacko a diky Klokanum

Reagovat
smazaný uživatel

neni zač

Reagovat
centos

Asi hezké.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsou ty fotky tak malý. Ale i tak . To mi připomíná, že po hodně dlouhé době se našla odvaha odpálit i nějaký to pyro doma, což je paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dvě byly Fotil sem to na mobil, chtěl sem to i nahrat, ale chytl sem uz jen konec :/ takze sem to smazal.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jdou vám články na liverpoolsky.net

Reagovat
smazaný uživatel

Však ono je to celkem jedno, jestli v Olomouci prohrajem 0:1 nebo 1:5, stejně bychom tam ani bod neuhráli... Jen doufám že ty čtyřgólový prohry venku nezačnou bejt tradice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Dneska bída, ale doufám, že doma teď něco uhrajeme. Sice to nebude jednoduché, ale bodík by mohl být.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ondrášek už bude moct hrát tak by to mělo bejt i slušný dopředu, on tam vždycky hrozně dře Blbý je že poslední kolo na podzim hrajem na Spartě, tak aby to zase nebylo o 4

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nedava v lize vic jak dva goly,v klidu. Dneska kdybyste k nam nepřijeli, tak ste mohli prohrat jen o tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je super den. Chelsea ztratila, Sigma vyhrála, konkurenti v tabulce poztráceli a získal sem tři body do tipovačky a další je na cestě. Ještě aby Marseille otočila a zítra ztratila Sparta a bude to super víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zatím vypadá, že letos budeme mít konečně střelce s 20 góly za sezónu ... jaký by to byl příjemný nezvyk ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nakročeno k tomu mají dobře. Ale Tomáš Jun taky nasázel za podzim 10 fíků a pak mu na jaře zvlhnul prach.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to bylo i tím, že mu odešel Franz a přišel Hřebík.

Reagovat
smazaný uživatel

To se na tom mohlo určitě podepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že někdo dá těch 10 gólů i ve 2. půlce sezony. Rezkovi a Hubňovi to tam věčně padat nebude, zvlášť pro Rezka bude důležitý, jak se bude prodávat v zimě, protože odejít mu 2-3 spoluhráči, tak celá Plzeň bude dávat 2x míň branek než teď. Nejnadějněji to vidím s Pekhartem, ale mám obavy, že v zimě půjde do zahraničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Produktivní Hubňa je pro mě stejné sci-fi jako kdyby za Sigmu nastupovali R2D2 a C3PO. Když se teďka rozstřílel, tak jenom nebesa a George Lucas víjou kde se zastaví. Klidně by těch 20 gólů mohl dat.

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že se z něj najednou stalo monstrum. Je neskutečně při chuti. Teď zkouší už i střely z 20 a více metrů, které kdysi končívaly za tribunou, proti Betonce letos takhle dal gól, včera málem taky. A jeho herní projev je famózní, je super, že nějak neusnul na vavřínech a naopak bojuje snad ještě víc než dřív a dostává obranu soupeře hrozně moc pod tlak. Viz ten včerejší vlastňák Budějek. Být tam kdokoliv jinej, tak do takové beznadějné situace vůbec nejde a nedostane tak obránce pod tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

20 asi ne, ale na těch 15 by se aspoň dva hráči mohli dostat. Ale přijde mi ta liga letos taková víc útočnější, že už to kolikrát neni jen ten úplnej beton a hraní na 1:0. Určitě k tomu ohromně pomohla Plzeň a Olomouc, ale i ostatní týmy se v tom začínaj zlepšovat, když vidí že i útočná hra může přinést úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Max tak 17.

Ale je pěkné vidět tři desetigolove střelce po polovině ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani, jak je to zejtra s tím kupónem od MF Dnes. Dá se to vyměnit i 20minut pořed zápasem nebo jen tři hodiny před?

Reagovat
smazaný uživatel

Heleď nemám páru, já se o lístky nikdy nestarám . Protože my lístky nepotřebujem .

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, my jsme Sparťani

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně se obávám, že ani novinový lístky moc nepomůžou k zaplnění stadionu. Bude to dost možná nejslabší návštěva v sezóně.

Reagovat
kubys

Že bych se šel mrknout na tu tragikomedii? To dávají normálně k novinám, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

K MF Dnes.

Reagovat
kubys

Ty vole, teď se zrovna dívám na Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej film. Nejlepší je, jak se Dejdar rozčiluje, že mu nechtějí nalejt. A samozřejmě Mouka u výslechu

Reagovat
kubys

Hlavně jsem si tak v hlavě přemítal souboj současných hools s tehdejšíma, myslím, že výsledek by byl jednoznačný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vylití mlaďasové, punkáči, rockeři proti typanům z posilovny. To je jasný, jak by to dopadlo.

Reagovat
rufus

Určitě to půjde vyměnit i těsně před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jdeš na fotbal? Vypadá to, že eurofotbalových sparťanů tam bude habakůk.

Reagovat
rufus

Jj, já jdu určitě. Mám permici.

Reagovat
smazaný uživatel

sigma!!!!to byl valec...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to zdaleka tak lehkonohé jak sem si přál. Připadalo mě, že se hráči na konci vůbec netlačili do útoku a místo toho aby Budějovice zatlačili, tak měli problém dostávat se do šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to zdaleka tak lehkonohé jak sem si přál. Připadalo mě, že se hráči na konci vůbec netlačili do útoku a místo toho aby Budějovice zatlačili, tak měli problém dostávat se do šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro famózní olomoucké duo O +Š, které se dnes teprve začalo rozjíždět.

Reagovat
smazaný uživatel

oooooj, dobrá řežba na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu z řežbama.... Včera začali dělat bordel zlíňáci ve Znojmě. Po prímově proleželé sobotě jsem vyrazil na fotbálek, sice jsme dostali fíka hned ve druhý minutě, ale pak jsme byli lepší, dorovnali a mohli i vyhrát. Zlíňáci to neunesli, začali vyskakovat, strhla se potyčka, kterou zase pro změnu neunesly knoflíky na mý košili. Pak je spořádala pořadatelská služba. Ještěže se mnou nebyla stará, už bych ji na fotbal nedostal, dost na tom, že jsem jí vrazil do ruk košili na přišití knoflíků a okecával to tím, že jsem se zachytl za kliku v hospodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doplním - pokud budeme hrát takhle dál (myslím Slavia i Znojmo), má to svoje pozitiva - Slávinka přijede za mnou do Znojma na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš v pátek do Edenu?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne, nejsou prachy, teď mám cosi jako neplacenou dovolenou, a jak jsem byl utahanej po vinobraní, tak jsem ani nebral záložní práci. Potřebuju se vyválet v posteli.

Reagovat
smazaný uživatel

okej. A snad si zlíňáky přežil v pohodě Košile to přežije

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám, že si OK. Nicméně zápas Znojmo-Slavia se nezadržitelně blíží

Reagovat
smazaný uživatel

jsem, mrkni na fotky A ty vole, Kolejoooooooooooooooooooooorz !! Jo a na Trubku už sem dal videa z Torcidy, tak se mrkni

Reagovat
smazaný uživatel

jj už jsem prolezl, cos dával na fb, mazané fotky aj videa. Kolejorz neskutečně!! postup je hodně blízko, hlavně se z toho neposr...

Reagovat
smazaný uživatel

OK jsem, jen jsme se chytli za hadry a poněkud víc zacloumali, rány nepadly. Já mu natrhl límeček na mikině, on mi rozškubl košili. Chvíli jsme na sebe pořvávali a pak se do toho vložil takovej plešatej děda z pořadatelský, vynadal nám (naštval mě teda, protože mi vykal a tomu smradovi tykal hned z první) a uklidnilo se to. I když hlavní roli v tom sehrál asi ten boreček, co dělal ochranku tomu dědovi, stál tam jak gorila, neříkal nic a kolem bicepsu měl asi tolik, jako já v pase...

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň tak, to vykání jistě nebylo na místě, své o tom ví Míra Bosáků

Reagovat
Losinho

V pátek?

Reagovat
j_mrazik

Míň výher než Slavia má už jenom Ústí. Ty vole, to je bída.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, no. Moc plichtíme. Když už ten náš mizernej útok ušmudlá gól, tak foukne větříček a zafouká balón do naší branky. Naše obrana holt není stavěná na tak "rychlej" fotbal, co se hraje v Gambáčlize.

Reagovat
j_mrazik

Já si jenom říkám, jak se to dá zlepšit. Dávat šanci zase mladejm? Asi jo. Teď nejsou prachy na nic, navíc ta sekera. Chtělo by to injekci od Kellnera, ale spoléhat se na to je bláznovství. Mám takový tušení, že na nějakej ten titul zase budeme pár (snad né desítek) let čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mi zase tolik nevadilo. Já budu spokojenej, když Slavia nebude vyrábět finanční průšvihy a aspoň občas zahraje pěknej kombinační fotbal. Ale kdy to bude - to při průhlednosti našeho vedení neví ani hvězdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka prohrála s Příbramí bože to je komedie teď nevím jestli mám nebo se

Reagovat
božský John

Toto mě NEZAJÍMÁ

Ale včera nepostoupil Alex, to mě kaká

Reagovat
božský John

Zas k nám mohla do školy přiject Nova

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí si neumí nahrát...Jinak gol Kvekveho

Reagovat
smazaný uživatel

jakej Kvekve? nikdo takovej tam nehál chlupe....

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Výsledek beru, ofenzivně to bylo pěkný, ale v defenzívě celkem špatný, hodně prohranejch hlavičkovejch soubojů, občas pěkný okna a ofsajdový pasti nefungovaly, takhle by to proti Palermu nešlo. Blažek OK, ten gol zbytečnej, neměl bejt tak vylezlej. Kraje obran OK, zejména Pamič hezky větral. Střed mi dneska přišel dost slabej, hlavně těch vyhranejch soubojů ve vzduchu mělo bejt mnohem víc. Sionko dneska nebyl špatnej, věřim že v něm furt něco vězí a důvěru oplatí v jednom z dvou posledních zápasů EL ve skupině. Podaného nechci hodnotit, první poločas jsem viděl jen letmo. Naopak mám radost, že hrál Zeman, kterej se mi fotbalově líbí a i když třeba nemá centry jak Podaný, tak to kompenzuje lepší střelou. Vachoušek byl je a bude prostě zbytečnej. Vacek OK, akorát trochu zapadal a byl celkem nevýrazný, občas se, ale našel nějaký dobrý okamžik. Wilfried, dneska trošku slabší, ale gol je gol a ten se počítá, dneska ho zastoupili jiní. Kweuke moc dobře, jeden gol+nahrávka a další zajímavé situace, pokud po sezoně skutečně Wilfried odejde, tak myslím že náhradu už máme, a dvojce Kadlec-Kweuke by mohla fungovat slušně. Kadlec taky slušnej výkon, za tu dobu, co hrál. Bylo na něm hodně vidět, že si chce dát gol a nakonec mu tam spadnul.

Reagovat
One-Real

+ palec nahorů pro Ústí, že to nezabalili

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci co se stalo?slyšel jsem na nově,že cristiano dal nějakou parádní přihrávku ..díky

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrál zádama

Reagovat
Kiko12

moc dobré

Reagovat
smazaný uživatel

přihrával zádama

Reagovat
Carlos Juan Pablo

1) piš si to do sekce PD

2) ano, úmyslně nahrál zády a přesně

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc nákej odkaz?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Možná zkus www.withoutbrain.com Ale ne, hlavní stránka a uprostřed nadpis PD

Reagovat
smazaný uživatel

Ta mi nejde otevřít to je jedno.stejně toho za chvíli bude plnej net ale díky

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě na tom toho zas tak moc nebylo hoď si balon do vzduchu, natoč se na někoho a balon tref zádama

Reagovat
Losinho

Pěknej blábol si napsal...zaprvé zádama trefoval poměrně prudkej míč, žádnej padáček a zadruhé přihrál zádama přesněji než většina hráču nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za United dal jednou gól koulama, nebo čím. Tohle je ještě nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mu asi zvedl z těch hezkejch kluků v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že to by asi slavil s jinčím výrazem ve tváři.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím,že je na to zvyklej...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jak si tam potom sundávala ty kalhoty ale jinak se to může ne?

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě se s tím smiřte Plzeňáci - dál už neodskočíte. A Sparta teď už jenom bude čekat jak hladovej pes, aby se vrhla po každý příležitosti na stažení vašeho náskoku

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi kolo na Slovacku nevyhrajete...

Reagovat
smazaný uživatel

já si právě myslím, že to SLovácko uděláme - podává dost nevyrovnaný výkony, to sice Sparta taky, ale Slovácko si ten dobrej zápas teďka vybralo na pár kol dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si prave myslim,ze oni se na Spartu nebo Slavii umi hecnout,jsou to pro ne nejvetsi zapasy sezony. Takze by jste ztratit mohli. Ja doufam,ze my Liberec zvladnem,neni to zase tak tezkej souper...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hrála celkem dobře ale měla by se soustředit celej zápas .Chyběl mi tam důraz ve středu hry .Vachoušek zrovna nehrál dobře Ale jinak jasná výhra!!!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

taky mi chyběl důraz ve středu hry

Reagovat
r.mrazik

ten Vacek ma snad dvoje plice...ono behat cely zapas i za Vachouska,to je tedy neco...nechapu,ze jsme radeji nevzali toho mladyho frantika...Vachy je marnej,nebojuje a navic nic nevymysli,totalne zbytecnej...

cernousci dostali v polocase asi pekne za usi,takze si ve druhym polocase uz i nahrali

Reagovat
Carlos Juan Pablo

muž utkání?

Reagovat
r.mrazik

hm,tezko rict...ale asi Kweuke,ktery byl nejnebezpecnejsi...ale stejne,nehrat Vacek,tak by to bylo taky spatny

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Z celkových čtyř gólů jeden vstřelit a na dva přihrát Ale překvapilo mě lehký sobčení Bonyho, jednou mohl dát Leovi před prázdnou a myslim ještě jednou něco podobnýho, no...

Reagovat
r.mrazik

mohl,ale chapu,pada mu to tam,utocnik musi byt sobec...tohle celkem beru...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já bych to chápal, kdyby byl v lepším postavení atd. ale Kweuk byl dával do prázdný a to se prostě nahrává, stejně jako potom nahrál sám Kweuk

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jinak shrnutí hráčů podzimu: Vachoušek pryč , sehnat kvalitního stopera a zdá se mi to, nebo už Bláža začína senilnět? Možná by bylo prospěšný občas zkusit Zítku...

Reagovat
r.mrazik

Blazek sice neco chyti,ale tech minel ma hodne moc...posledni dobou opravdu hodne...Zitka v priprave nic moc a na to,jaky ma plat,tak nechapu proc jsme ho brali...vyhodil bych Vachouska a Stejskala...a zbytek udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Vachoušek byl přece naprosto rozumný a pochopitelný přestup který vám mohl jedině prospět.

Reagovat
r.mrazik

tohle si porad namlouva jen Jozo...

Reagovat
smazaný uživatel

To se před zápase s Žilinou tvrdilo u Sparťanů tak nějak unisono.

Reagovat
r.mrazik

aha,tak ja nevim jak ostatni,ale mne to bylo jasny,ze to bude slusnej provar

Reagovat
twerp

Vachoušek, Brabec, Hotentot pryč. Zklamání určitě Sionko s Matějovským, ti měli tým táhnout v LM a ne ho potopit v předkole. Menší zklamání je Kucka, Zeman a zranění Hejdy. Todle je doufám poslední Řepkova sezona a Hejda by si měl zvykat a nabrat zkušenosti. Překvapení je Podaný, Kuwake nutno říct že i výkony Bonyho a Kadlece.

Reagovat
goodbay

Kadlece až tak ne, ale Bony a Kweuke jsou celkem překvapením. Jesli Kadlec se chce dostat ven a neztratit se tam, tak bude muset ještě hodně bojovat a hlavně dávat goly pravidelně a ne jen někdy, sice goly důlěžité, ale na můj vkus málo. I do těch šancí se moc nedostává poslední dobou

Reagovat
twerp

No já sem s Vaškem vcelku spokojený. U mladíků je mnohdy problém, že jednu sezonu zazáří a druhou totálně vyhoří. A právě Vaškovy výkony jdou pořád nahoru. Jedinou slabou stránku bych u něho viděl, že se nechá stáhnout k průměrnému výkonu. Když nehraje tým, tak on taky ne. Poslední zápasy se mu sice nepovedly, ale to byly snad 2-3? Od té doby hraje Kweuke a s Bonym jim to šlape a Vašek má o důvod víc aby se snažil. Každopádně si myslím, že i v roli žolíka bude přínosný, protože on umí převážně dávat důležité góly.

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne...kluci sesivany at si prectou rozhovor na deniksport...to je normal k ukrouceni hlavy,co tam vedeni vyvadelo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, já zmrzl jak polaretti, ale stálo to za to. SPARTA !

Reagovat
smazaný uživatel

podpoře klubu musíš někdy něco obětovat, i to zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

já takhle dvakrát schytal Kladno....Ale stálo to vždy za to

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal za jakýhokoliv počasí, jen ne za bouřky

Reagovat
$dolar$

Proto jsi misto toho abys podporil Banik, odjel nekam do Chorvatska?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a do Bosny a Srbska bo jindy nebyl čas. Teď si zajdu v pátek do Edenu, příští sobotu do Brna a bude to pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Sice s plno tvejma názorama nesouhlasím, ale v tom ježdění Tě uznávám. Co se týče výjezdů, tak by se Tě tady neměl nikdo otírat. Neboj brzo se Ti začnu vyrovnávat.

Reagovat
Losinho

Kdy dal za Spartu naposled gol nějakej Čech, pokud nepočítám náhodný gol super reprezentanta Kadlece?

Reagovat
smazaný uživatel

Siegl, v osmadevadesátým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo proti Olomouci?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko odpovídat... u tebe se nepočítaj jen goly Kadlece nebo i dalších supertalentů v dresu Sparty? Protože když vyloučíš talenty, tak tam moc hráčů nezbude

Reagovat
centos

Jakých supertalentů?

Reagovat
smazaný uživatel

ve Spartě ani bejt nemůžeš, pokud nejsi supertalent minimálně na český poměry...

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi důvod proč se tolik vašich odchovanců neprosadilo a odešlo ze Sparty do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, a je to důvod proč Plzeň teď vede ligu

Reagovat
$dolar$

Kolik je v Plzni vasich odchovancu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvilo se jen o odchovancích.. Bylo to myšlený tak, že aby ses ve Spartě prosadil musíš prostě být daleko lepší než ostatní. A i ti, co se neprosadí nějakou tu kvalitu mají..

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň vede ligu kvůli Vrbovi. A navíc podle tvojí logiky by to znamenalo, že vaši trenéři jsou bez výjimky neshopné lemry když ani z takové spousty skvělých talentů nedokážou sestavit skvěle fungující tým.

Reagovat
centos

Jo tak..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
r.mrazik

a ty jsi čí? sešívka,že máš takový řeči?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

jdeš v pátek na Baník?

Reagovat
Losinho

Na 99% jo.

Reagovat
smazaný uživatel

A za sešívaný dal letos gól aj někdo jinej než Kisel?

Reagovat
Losinho

Předminulej zápas? Hora?

Reagovat
Ligter

Až v srpnu čéče. Proti Brnu Sionko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pozor! Sionko dával ještě v září proti Voticím, pokud se nepletu

Reagovat
joshua

A Kladrubský proti Palermu.

Reagovat
goodbay

pokud myslíš v EL, tak to byl naposledy Kladrubský v lize to byl v derby opět Kadlec a předtím v EL opět Kadlec opět proti Palermu jak Kladrubský Jo tohle jediný mi prostě štve no, na jednu stranu je to dobrý na druhou stranu strádají potenciální reprezentanti ČR

Reagovat
Losinho

No, tak jsem se konečně dočkal odpovědi. Díky.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke sa slusne rozbehol ... posledne 4 zapasy vzdy dal gol len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

nejenže dává goly, ale ty který nedá, tak na těch má lví podíl... dneska dokonce zastínil Bonyho řekl bych... doufám, že jsou dobrý kámoši a nezačne se mezi nima ta konkurence moc hrotit.

Reagovat
smazaný uživatel

O to bych se nebal vyhovi si paradne, Kweuke dneska super vykon to jak dal gol Kadlecovi a navic si pockal a nedaval mu to hned a udelal obrance byla velka fotbalova smekam a omlouvam se ze jsem o nem rikal ze je nemehlo takhle jsem se presne drive spletl a rad zmenil nazor na Slepicku s Kusnirem takze na Leo beru zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Leo - Bony .... pre Spartu super utok .... ja si ho pamatam ako hral v slovenskej lige za D.Stredu ... Leonard bol niekde uplne inde ako zvysok ligy ... bolo jasne ze ma na to aby sa presadil v lepsej lige ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo videl jsem to jeho video na youtube no delal z obrancu panaky :-D ne chyta se vazne skvele u nas ... Za dnesek opet pred nim smekam

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mu veril aj vtedy ked ho tu vacsina odpisovala .... som rad ze sa mu dari tych 10 golov v lige by tento rok mohol dat

Reagovat
goodbay

JJ Míra je borec, líbil se mi jeho styl, škoda že ted mu pšenka nekvete.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze jsme nepromenil sance, bylo by to jeste veselejsi, ale aspon ze padali goly a trochu jsme se zahrali.... Dnes me potesil hodne Sionko byl naprosto vsude, bojoval jako lev mam z nej dobry pocit, potesil navrat Zemana, potesil me vykon Vachouska ktery jen ukazal ze ma tak na druhou ligu.....

Kdyz bych tak shrnul hrace na podzim::: S kym bych se rozloucil urcite Lacny,Hoheneder,Jeslinek,Vachousek ti jsou jasni a me tajne prani je urcite Brabec,,,jinak posilovat nemusime posty jsou vykryte vyborne, akorat by to chtelo zainvestovat do jednoho stopera anebo vytahnout Poloma ci Krcha z Becka a bude to....Jinak musim podekovat Pepovi za praci kterou odvadi, mame sanci po dlouhe dobe si zahrat Poharove Jaro coz jestli se povede bude SUPER,, holt ta LM me stve ale to se stava navic ta marodka byla opravdu hrozna tenkrat..a Liga se zacina uz vybarvovat, navic vyhravame zapasy venku, hraci slapou, kondice je vyborna ba neskutecna to zase diky Hasanovi.... Jen teda vytka a to braneni standartek to je opravdu hruza, tam bychom meli zapracovat

Reagovat
smazaný uživatel

A koho bys vybral, kdyby musel odejít někdo, kdo má nějakou cenu? Já osobně Kucku.

Reagovat
smazaný uživatel

No kdo ma cenu tak to jsou urco ::: Kaca,Kucka a Bony takze je jasny ze Kucka ale nema TOP formu neni ta spravna doba ho davat pryc jeho cas jeste prijde po absolvovani zimni pripravy a odpocinku to bude ten stary Kucka ver mi

Reagovat
smazaný uživatel

Navic pokud pujdeme dale do Evropy tak verim ze nikdo neodejde jestli se nepujde dale tak Bony odejde si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to tak bylo, že se postoupí a nikdo z těhle neodejde, tak by to bylo ideální, snad se to stane. Příští zápas v Palermu bude klíčovej... ovšem momentální forma obrany našim záměrům moc nakloněna není

Reagovat
twerp

Pokud nemá Kucka výborného agenta, tak za moc neodejde. Neoslňuje tak nějak výkonostně, ale hlavně je to nervák a posledníí dobou mi příjde, že do toho nedává všechno.

Reagovat
r.mrazik

je fajn,ze jsi takovy optimista...vedle nic moc hry,ktera je celkem slusna az posledni dobou,je alarmujici,ze obrana mistama celkem hori...ze nas prehrajou hraci druhy svycarsky ligy,ze blazek pousti lehke goly,ze je brabec jak den a noc (asi zalezi jak ma vsazeno)...ze matejovsky pujde na operaci a ze Jozo dela stale prehmaty viz Vachousek,zadupani Lacneho...

Zeman ma v mosku z Realu kostku ale aspon dneska zahral slusne a koukal jsem,ze se i vracel a bojoval...Sionkovi taky dneska dobre...ale nejlepsi hrac s Kweukem rozhodne Vacek...ten kluk je lepsi a lepsi a tema otockama mi pripomina Scholese (samozrejme ma k nemu neskutecne daleko)

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek je neskutecny opravdu neskutecny klobouk dolu pred tim klukem mel nejhorsi startovni pozici ze strednich zalozniku ..... Nevim proc bych nebyl ja si Pepy vazim jak s tymem pracuje ... Zadupani Lacneho no nevim pro me to neni fotbalista mame tri hrace s levou nohou lepsi nez on nevidim duvod si ho nechavat je az ctvrty hrac a ze by hral utok tak to je dost nemozne .... Obrana je jasny ale ver mi az tam nebude Brabec tak to bude jina dnes zase des Brabec ja ho nesnasim ... O standartkach mluvim to je priserne... Matej se snad da do kupy co nejrychleji

Reagovat
goodbay

Dnes Brabec na jeho poměry celkem slušně. Já si myslím, že v létě skončí Bláža(možná už v zimě) a Řepka taky už tu dlouho nebude. Navíc Zaragoza je na sestupu a Jarošíkovi tam v létě končí smlouva, tak si myslím, že to bude právě Jarošík, kterej nahradí Řepku. Ale obraně to moc nepomůže, páč oba stopeři budou mít tak o 3 roky v součtu mín než s Řepkou. Navíc jesli se chtějí zbavit brabce, tak to nebude jednoduchý, má tam suprovou smlouvu a hlavně je pořád v základní sestavě, odehrál snad jeden z mála všechny zápasy. Takže na Brabcův konec to "bohužel" asi nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime ja chci aby Repa dal jeste pristi a pak skoncil

Reagovat
goodbay

Já taky, pokud se ted nepovede titul, tak chci aby s Blážou končili titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Resta

Reagovat
rufus

Pokud myslíš to co já.

Reagovat
smazaný uživatel

Rest, DJ Fatte...

Reagovat
rufus

Takže palec nahoru platí.

Výborná deska, super texty u hudba. Perfektní křest, originál cédo za 150 a pokec s Fattem ve frontě na hajzl.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to posloucham tyden v kuse bez přerušení. Dnes si dávám Vstup. BEZKONKURENČNÍ PECKA Nejde snad ani vyzdvihnout nejlepši track, protože nejlepší jsou uplně všechny.

Reagovat
centos

Není to můj styl, ale ukázky nejsou špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Trevora se dnes hodi : Rest - Panáky na zem

Reagovat
rufus

Přesně, baví mě celý album. Některý věci jsou vtipný, některý takovej old school rap, kterej tu celkem chybí a některý jsou k zamyšlení. Hlavně mě baví i Fatteovi beaty. A poslouchám to taky pořád, mám tu desku skoro 14 dní a za tu dobu jsem neposlouchal nic jinýho než tohle cédo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jednou Majk Spirit - Mladý rebel, ale hned sem se vratil k Restovi. Je to nemozne vtipny, když sem to slyšel poprve, tak sem se strašně smal u Balkonovky, Kuřivoj Vysajbong, a Vystupu...Podmaz je paradni, beaty jsou luxusni no. I ten Restuv hlas se k tomu hodi, rymy sou paradně nasekany...prostě 10 z 10

Reagovat
rufus

Jj, Kuřivoj Vysajbong a Balkónovka maj super text. Celý je to textově povedený. Možná až na Nestarám se, já moc nemusím tyhle songy pro hatery. Na druhou stranu má Nestarám se fantastickej beat doplněnej parádní flow a jedním výborně rozkouskovaným rýmem. Celkově je prostě Restovskiho flow dost specifická, je vidět že dělal dlouho freestyle a rýmy tam sází jedna báseň. A prej plánuje brzo Mixtape, tak už mám na co se těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, slyšel sem o Mixtape, řika to i v poslednim tracku. Nestaram se, ta se mi libi, kvuli textu hlavně, takovej ostrej, to se mi líbí. Trochu se mi nelíbí Potřebuješ, ale dyž si vzpomenu na text, tak je stejně dobrá, ale nezaujala tolik. I 24 takova trošku mirně slabší, ale i tak pecka. Na tom albu jde strašně poznat, že to je freestyler, a o to je to lepší. Strašně se mi libi Hudba s Oliverem, to je luxus

Reagovat
rufus

Potřebuješ má beat, který mi asi sedí nejmíň ze všech, ale textově je dobrá. Líbí se mi i ty skity co tam jsou a to nejsem zrovna fanoušek dávání si skitů, ale Fatte prostě zajebal.

A Rest dával super freestyle při tom křtu, neskutečný, jak dokáže sázet rýmy na počkání. Oliver taky dobře podpořil, i Kato a Idea. Oliver má taky dobrý texty na mixtapu Plus od IdeaFatte a tušim, že teď někdy vydal nebo bude vydávat desku, možná bych ji měl pořídit. A doporučuju poslechnout i album Páni kluci od Ryese a Kennyho Rougha, to jsem poslouchal skoro celej říjen, než vyšla Premiéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je jasna věc, všechno o tom labelu TYNIKDY vim, Ideafatte mam Ja posledni pul rok poslouchal Dual Shock od Moja Reč

Skity sou dobrý, hlavně Realitka, ta je paradni. Kato je kapitola sama o sobě, Idea - toho nějak nemusim, mně nesedi jeho hlas, ale v Blíž k mýmu pivu je suprovej. Zverina tam ma taky dobrou sloku Jdu spát, tak kdyžtak u nas na foru, nebo odpoledne ti odepišu. Tak čau

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rufus

Ten odkaz mi nějak nejde..

Ty Nikdy mě poslední dobou baví hrozně moc, jen Pauliho moc nemusim. Na jeho cédu si poslechnu tak dva tři songy a to je všechno. Zato Ideu mám hodně rád a hlavně ty jeho starší céda. Moju reč poslouchám jen vyjimečně, i když cedo na kompu mám. Ale Supa i Delik maji zrovna s Ideu na jeho deskách pár featuringů.

Jinak já musim jít spát taky, zejtra sem v práci od rána až do večera, tak uvidím jak se sem nebo na fórum stačim podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já beru Paulie s Fattem jako nejlepší z Ty Nikdy.. Ale oni jsou celkově dobří, těším se třeba na Kennyho sólovku jen s beatem.. Očekávám, že z něj bude druhý Wich

Reagovat
rufus

Mě nesedí jedinej Paulie. Od něj mám rád vážně jen pár tracků.. A jinak celkově teď Ty Nikdy poslouchám hodně často. A přesně jak píšeš o Kennym, já v něm slyším druhýho Wiche. Třeba věci Jejich svět a Konec z alba Páni kluci zní jako z Wichovi dílny. A na to jak je mladej, má před sebou skvělou budoucnost.

Btw. 27. prosince by měla celá Ty Nikdy být v Praze v Rock Café, to chci určitě vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ideafatte

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. Dneska umřel můj kamarád z kotle Baníku. Pochází z Chebu, jezdil podporovat Baníček, kdy to šlo s Chebskou brigádou. Odpočívej v pokoji Martine, chtělo by to více takových fanoušků s tvým fanouškovským srdíčkem

Reagovat
centos

Dneska? Ty vole, co se to děje..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, teď sem se to dozvěděl, nejdřív rozchod, teď tohle...Ale rozchod vem čert, to, co se stalo mému kamarádovi, to mně drtí, ten za Baník opravdu bojoval, hlavně na západě Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimnou soustrast Treve

Reagovat
smazaný uživatel

upřímnou soustrast...

Reagovat
goodbay

co se mu stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

sám netuším, sem přišel z práce, chtěl sem mu napsat na FB, jestli dorazí na Slavii a čtu samé R.I.P. Tak sem napsal jeho bejvalé a ta mi to potvrdila, že dnes umřel. V pátek budu fandit i za něj, hlasivky vem čert

Reagovat
goodbay

nebyl to ten Máca?

Reagovat
smazaný uživatel

ho znáš?

Reagovat
centos

Kepy tu něco psal, ale přišlo mi, že ještě předtím, tak nevím, jestli to nebyl ještě někdo další..

Reagovat
goodbay

přesně tak

Reagovat
centos

Kepy_FCB

07.11.2010 18:59

tady

Reagovat
smazaný uživatel

co tady?

Reagovat
smazaný uživatel

Kepy_FCB07.11.2010 19:25

Ano. Docela dobře. Měl v Ostravě přítelkyni, asi si vzal život kvuli ní....

[reagovat]

Kepy_FCB07.11.2010 19:29

Včera prý byl ještě v Sokolově na výjezdu a nic nenasvědčovalo...

[reagovat]

Tu holku znám taky, všichni sme byli dohromady kamarádi, vždy sme byli v kotli pospolu... Do prd...

Reagovat
Losinho

Upřímnou soustrast.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanče,táhni už do p*dele!!

Reagovat
goodbay

co to já myslel, že to jen, když se nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

a ono se nám daří?

Reagovat
joshua

Ty fandíš Ústí?

Reagovat
goodbay

no co se týše výkonů Sparty na podzim, tak za posledních 5 let jich bylo lepších snad 1-2.

A to nemluvím o Evropě, ale to budu hodnotit až po zbylích 2 zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

že jsme druzí v lize ,je hlavně zásluha soupeřů a jejich nemohoucnosti.Sparta je pojem a lize musí a hrát prim,a né se klepat s průměrnými týmy o jednogolový vítězství.na to jaký přišli velký jména před sezonou to je bída.nepostup do LM přes tak hratelnýho soupeře,vypadnutí z poháru s druholigistou,dát jenom 25 golů v lize je vostuda.

Reagovat
goodbay

Přišli Kweuke, Adiaba, Vachoušek, Zítka a hráči z hostování a to Vachoušek přišel až v poslední chvíli. Ty jsi snad znal ty Afričany? Navíc krom Kweukeho nikdo z nich pořádně nehraje. Takže posily, tak slavný nebyly. Vypadnutí z předkola LM se může stát, navíc Spartě tehdy chybělo hodně hráčů. Pohár to je ostuda to jo a začátek ligy se nepoved z důvodu šetření hráčů na LM, která se nakonec nepovedla. Kdyby se povedla, tak se na to zapomene. Myslím, že Chovanec to vede zatím celkem dobře. Každý rok nemůže být posvícení. Byly i horší podzimy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko,Matějovksý ,Zítka jsou jména jako blázen pro naší ligu

Reagovat
smazaný uživatel

někdo další realistou? Líbí se mi, že to nejsem jen já, kdo si myslí, že Sparta má v součastnosti nejlepší kádr za poslední roky. S ním by se dalo hrát úplně na jiné úrovní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kamil Vacek

V současné době hodně důležitý muž pro Spartu. Tvoří hru dopředu i brání. Když je potřeba, tak zatáhne za ruční brzdu. Jeho fyzická připravenost je výborná. Minulý podzim mu dal hodně zkušeností a teď je naplno prodává. Jeho hra má tempo. Podává celkem stabilní výkony. Sice se o něm moc nemluví, ale pro hru Sparty je hodně důležitý.

Jen tak dál Kamile, hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

zuNNy

posláno: 8. listopad 2010 22:28

Dnes na domácím zápase v sektoru odhaleni 2 zvědi z FCB, a tak dostávají více než zasloužený linč, do šlapání se zapojili i normální fans

SMRT BANÍKU

Reagovat
centos

Na tohohle pičuse musí být sparťani fakt hrdí

Reagovat
smazaný uživatel

že jo, nejdebilnější a nejsměšnější "chuligán" pod sluncem

Reagovat
smazaný uživatel

ty jeho pohádky fakt stojí za to a jeho podpis taky o lecčem svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

jako nevím, co k tomu člověku říct, vyhrabaný jak něco a eště nám chtěl obrat o šálu 70letou pani, když jsme tam hráli, pak číhal nad našim sektorem, že nám ukradne vlajku Slovácko je Morava a myslel si asi, že ho nikdo nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Kreténství

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi kretén

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem na to hrdý.

Ale nesoutěžim v tom tak jako ostatní...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Proc se tohle musi odehravat pod zastitou fotbalu, proc?

Reagovat
centos

Mě by spíš zajímalo, jestli se to skutečně stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na utkání jsem byl a na kotel jsem se mnohokrát za zápas podíval. Žádného incidentu jsem si nevšiml, předpokládám, že lynčování dvou chacharů by vyvolalo určitě rozruch. Ovšem to, že jsem to neviděl neznamená, že se to nestalo. Počkej si na vaše fórum, třeba se tam nějaká informace objeví.

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl trochu nerovný souboj... Vachoušek i Branec opět pomáhali spíš soupeři, než Spartě.. Ale i tak Sparta v 9 lidech uštědřila Ústí skoro debakl..

Zápas ukázal některé věci, které se musí ve Spartě přes zimu změnit..

Vachoušek pryč, ten je jasnej, nemá cenu se o tom bavit..

Kadlece teď posadit a nechat ho ať se přes Afričany probojuje na tréninku a hlavně TÝMOVOU hrou.. začíná hodně myslet na sebe a nedělá správná rozhodnutí..

Brabec - Snad už dokázal, že to není stoper pro Spartu.. Hraje příšerně. Dneska byl metr od balony, soupeř 3 a on se nerozeběhl a nechal soupeře ať míč převezme.. Nebo se zastavil na půlce, když mohl jít skoro sám na bránu..

Zeman - Dneska hrál excelentně. Je vidět, že sice nemá pořádný zápasový vytížení a v některých situacích si nepočítal zrovna jako otřelý rutinér, ale hrál báječně a velkým dílem přispěl ke zlepšení týmu v druhém poločase..

Podaný - Všiml si někdo jak tenhle kluk výborně brání a jak se výborně zachovává v šestnáctce? Proč u něj nezkusit něco podobnýho jako s Kušnírem a zkusit ho proti lehčím soupeřům na LB Se Zemanem by to byla zabijácká dvojka

Sionko - Celej podzim to byl po Brabcovi největší tragéd v kádru, ale on prostě nemusí nic dokazovat, e to je parádní fotbalista víme všichni už strašně dlouho.. A za to jak dneska bojoval, si tu šanci rozhodně zaslouží..

Matějovský - Předvedl za 5 minut na hřišti daleko víc jak Vachoušek za celej zápas.. Až se pořádně vyléčí, tak doufám, že bude hrát v základu..

Vacek, Kweuke, Bony, Pamič... K těm nic, ti hrají výborně a jestli jim zůstane taková forma, tak pro Spartu jen a jen dobře.. Hlavně Kweuke je fakt dobrý.. Je vidět, že útočníka z velké části dělá sebevědomí..

V zimě je potřeba přivést stopera.. Nejlépe nějakého mladšího. Já bych byl pro Dreksu, Škerleho, Štochla, nebo Dimitrovskijho...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ještě si mohl zmínit Blažka, ale nedá se než nesouhlasit Akorát Podaný na LB? Pamić?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je nezdravé, když hraje celou sezonu jeden a ten samej hráč.. Stačí se zranit a problém je na světě. Navíc proti slabším soupeřům by mohl daleko víc podpořit útok..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A nevíš, jak je na tom Krob? Ten by měl být teoretická náhrada za chorvata, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Krobík hraje pravidelně za béčko a je to právě potencionální náhrada za Pamiče.. Ale stejně by zřejmě dostal na LB při zranění Pamiče šanci Hoheneder.. Má daleko lepší smlouvu, znáš to..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mno, uvidíme Nápad to možná není špatný, ale Pepča nedělá riskantní kroky.. Jinak, co teda řikáš na Blažka a jeho současný výkony? Nemyslím tím zrovna dnešek, to si nejsem jistej, jestli to bylo chytatelný, ikdyž asi jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si to, že Zítka čeká na šanci..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já už jenom čekam, kdy nastoupí.. Ale on bude mít Bláža obrovskou podporu, poslední výkony špatný a furt si v klídne čape Ale nahoře jsem taky psal - Zítka, koupit stopera a Vachoušek pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.. Podle mě se asi čeká na konec sezony.. Změna brankáře bývá riskantní a jak sám říkáš Chovanec riskantní kroky moc nedělá.. Na jaře možná už budeme mít novou jedničku.. Vachoušek je snad jasnej, to nechápu jak mohl hrát 85 minut..Šílenost !! Na tribunách jsme ho vyháněli po 20 minutách..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přišlo, že se Vachoušek vůbec nesnaží. Není divu, když je tu na půlroční hostování a zbývají tři ligové zápasy (v EL by rozhodně hrát neměl). Nevím, co tím Chovanec zamýšlel, že ho zařadil do sestavy. Nicméně tento zápas mu snad naznačil, že to byl špatný nápad, který není nutný opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo.. Ale těch odehraných 85 minut tomu moc nenaznačuje

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. A pochybuju, že to v tom byl záměr, jako když Straka střídal Štajnera před poločasem, aby slyšel pískot fanoušků .

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle záměry můžeš čekat jenom od Straky..

Právě se bojim toho, že si to zase Pepík nějak obhájí.. Něco jako "pozičně hrál výborně, vybojoval spoustu balonů, nabízel se" Fakt se toho bojim, ale zároveň jedním dechem dodávám, že rozhodně nepočítám s tím, že by za Spartu hrál ještě na jaře..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízel se? No snad jedině ke střídání . Hezký moment tam ale měl, jak tak nějak "nožičkově" přihrál Wilfriedovi do šance. Na první pohled mi to přišlo šíleně kostrbatý, ale v opakovačce to vypadalo dobře .

Reagovat
smazaný uživatel

On je Pepa schopný říct i tohle Měl tam i jeden monent kdy parádně a hlavně čistě zabránil protiútok.. Ale pak zase nahrál soupeři, tak nevim jestli ho za to chválit, nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by mě zajímalo, proč byla u stadionu přítomna také 7. kavalérie . Zřejmě tam ti žokejové byli kvůli 5 darebákům z Ústí nad Labem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme je počítali..

To nevim proč tam byla přítomna, každopádně mě nijak neobtěžovala..

Reagovat
smazaný uživatel

Neobtěžovala...protože jsi byl na "dvojce", kdyby jsi byl na hlavní tribuně, respektive, kdyby jsi musel procházet kolem kotle fanshopu atd., už by si jistě na koníky nadával . Obvykle tam bývá totiž od nich nasráno a protože si četnictvo nechce špinit od koblížků ruce, nechávají to na podrážkách fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

Já je tam viděl.. Prostě koukám kam šlapu Fakt mi tohle nevadí.. jestli se ale stalo to, co napsal ten zunny, tak selhali..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono když je tam jezdců takhle pomálu tak to jde. Ale když při některých důležitějších zápasech přicválalo třeba 10-15 kavaléristů a všichni se pak utábořili jakoby u kotle, měli fanoušci z jedničky o zábavu postaráno. Ruce by policajtům neupadli, kdyby to po sobě uklidi a když už ne oni, tak od čeho mají vépépéčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, no.. Tak to je pak už na vedení klubu, že jo.. Oni si nemusejí nechávat srát na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo tak. Místo aby zaměstnávali sanktusáky jako pořadatele, by jim místo žluté vesty mohli dát kbelíček a lopatičku a ať jdou socky sbírat koblihy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná brigádička.. Chodit sbírat hovna na Spartu To by pak to skandování "Seberte to hovno" nabralo nový směr

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si říkám, že z toho předposledního komentu to vypadá, že před tím stadionem serou policajti. No tak tohle práce acabů opravdu nebyla, bylo to od jejich poníků .

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme.. Ono někdy vidět ty "chlapáky", jak se na ně vrhají, tak bych možná taky udělal koblížek

Reagovat
smazaný uživatel

No jednou jsem viděl, jak kuň se svým pánem "napadl" jednoho nalitého chuligánsky vyhlížejícího fanouška. Ten si chtěl koníka pohladit. Připomínalo mi to scénku z filmu Kopytem sem, kopytem tam , jestli to znáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neznám Chuligánsky vyhlížející.. To si hned vzpomenu na Trevora

Reagovat
smazaný uživatel

No ve zkratce asi takhle. Šteindler, Vávra a Hanák sjedou autem do škarpy (v zimě). Výtáhne je chlápek s koňským povozem. Šteindler je veterinář a chce se pomazlit s koníkama. Pán ho varuje ať k ním nechodí zezadu. Zvěrolékař mu jen řekne: "Neboj te se, mě maj zvířátka rádi." Jde zezadu ke koni, ten ho kopne. Šteindler se válí na zemi a řve na chlapa: "Ty koni, co to máš za svině."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na film se rozhodně podívej. Tato scénka není určitě vrcholem humornosti v tomto snímku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.. Už jenom ti herci vybízejí k tomu, abych to stáhnul

Reagovat
smazaný uživatel

Sklepáci. http://www.csfd.cz/film/1530-kopytem-sem-kopytem-tam/

Našel bys to určitě sám, ale proč to sem nehodit .

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně se na to podívám.. Teď už musim končit.. Tak Spartě ZDAR

Reagovat
Carlos Juan Pablo

místo Vachouška měl jít prej do Spartičky nějakej mladej Francouz, teď lituju za vedení, že ho nezkusili a tohle musim napsat : jsem strašně rád, že to dneska šlo, sice slabej soupeř ale dobrej výkon + kdyby se proměnili všechny tutovky, tak 6 nebo 7 gólů by tam padlo A hlavně vidim ve hře strašný rezervy, si myslim, že tuhle sezónu maji kluci na to, aby stáhli Plzeň a i šli minimálně do osmi(čtvrt)finále EL, v to věřim, když vidim Kweukeho, Bonyho, Kadlece, podle mě jeden z nejlepších kádr za poslední léta

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní problém vidím v tom, že když se Spartě povede zápas, a to jak po herní, tak výsledkové stránce, přijde hned na to výpadek. Nevím jestli je to tím, že si hráči myslí, že to už půjde samo či to prostě na hulváta odflákli, ale stává se to víceméně s železnou pravidelností. Stabilizovat výkonnost a dohodnout se, co kdo a jak bude dělat při standartních situacích, aby z toho nebylo tolik fíků, jako doposud.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To jo, nevim, co dělaji na trénincích, skoro každá vážnější standartka skončila gólem

Reagovat
$dolar$

Ja spis vidim hlavni problem v taktice a to takovy, ze se mi opravdu zda, ze vy vetsinu vyhranych zapasu urvete herni kvalitou hracu, ale vubec ne taktickou strankou... A to se jen tak nezmeni...

Reagovat
$dolar$

Uprimne vam ten uspech v EL budu prat (zaroven si myslim, ze cim lip v EL, tim hur v lize), ale v lize max 3. misto

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já věřim, že na to kluci maji, když budou trvdě makat a hrát každý zápas jako třeba s Palermem, otáčení se Švýcary, nebo skvělých 75 minut s CSKA, tak to musí někam dotahnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej mladej Francouz? Dneska už mi něco říkal Stalingrad, ale pořád nevim o koho jde...

Jj, tohle jsem říkal už předtím.. Ten kádr je fakt výbornej.. Stoper sice teď hoří, ale když se nějak kvalitně zaplátuje, tak to bude paráda. Spartu sráží takové ty černé týdny.. Má třeba týden kde se hrají 3 veledůležité zápasy a oni je všechny prohrají.. A tohle už trvá tak 3-4 roky.. nechápu to..

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej Maxime Partouche. Hráč tohoto jména byl v kádru PSG. Vůbec ho neznám, nevím co je zač, ani jsem tehdy nečetl, že by se o něj Sparta zajímala. Ale myslím, že místo Vachouška tu mohl být skoro kdokoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho taky neznám.. A to se o Francii celkem zajímám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš mít oči všude.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

prý byl i v mládežnických výberech Francie

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na to.. Ale fakticky nevim o koho jde..

Reagovat
smazaný uživatel

I když teda PSG se trochu vyhýbám, no.. Moc je jako klub neuznávám

Reagovat
smazaný uživatel

To by sis mohl potřást tlapkou s domingem. Ten mi na EF srazu říkal totéž. K tomu mě poučil o historii PSG, protože mi bylo divný, že tradiční rival OM byl založen v roce 1970.

Reagovat
smazaný uživatel

To my si už kvůli tomu s tlapkou potřásli.. Nejvíc zvláštní je, že to je tady nejoblíbenější klub z Francie

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na EF? Já teda na francouzskou ligu moc nelezu, ale nevšiml jsem si tam moc fanoušků PSG. Jenom jednoho Slováka, který tam také dával odkaz na fanouškovský web PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Na EF no.. Třeba Gattusso, Pinturicchio, Onze, mamraddort.. Fakt jich je celkem hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fandíš Girondins, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Spartě.. Girondins přeju

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
$dolar$

Partouche, ale neznam ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Dreksu bych vám klidně nechal, myslí, že by to byla plnohodnotná náhrada za Brabce. Ono to moc není vidět při těch výsledcích, ale takřka všechny góly chodí přes něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ve starověku. Výměnný obchod. My vám Brabce, vy nám Dresku. Zajíci v pytli to nejsou, víme jací jsou, takže to bude fér obchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? No já teď Olomouc moc nesleduju.. Ale minulou sezonu hrál výborně Navíc by byl dirigovanej Řepkou..

Reagovat
$dolar$

No kazdopadne nemyslete na Bystrone (podle me nejlepsi stoper ligy)

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, na toho fakt nemyslíme

Reagovat
$dolar$

To jsem rad

Reagovat
smazaný uživatel

Chachara, kterýho vykrmujou plzeňským, nechceme.

Reagovat
$dolar$

Super, jen mi potvrzujete to, ze vam nejde moc o kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Bystroň by ve Spartě vyhořel jak papír.. nehledě na to, že kdysi skákal na naší vlajku

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš náhodou Pavlíka Oslíka Bestu? Ten skákal po sparťanské šále.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Besta.. Nevadí, tak k tomu přihlížel a nezakročil Stejně by ve Spartě vyhořel.. Stejně jako většina kádru Plzně..

Reagovat
smazaný uživatel

Však za to počínání stihnul Pavlíka spravedlivý trest. Ultras se mu odměnili choreem a vydatným skandováním Besta ven!!! A nezapomněli na něj, ani když hrál za Viktorku. Taky jsem popustil uzdu nenávisti a zakřičel jsem si na něj při mači na Viktorce .

Reagovat
$dolar$

Ted ho mam jeste radsi

A pokud pises, ze by sis pral Dreksu/Dimitrovskiho a ty dalsi nymandy a reknes, ze Bystron by vyhorel, tak bud nesledujes GL nebo nemas poneti o fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to ty jen nechápeš poměry ve Spartě.. Tam musíš být o obrovský kus lepší jak ostatní, aby si se prosadil. Dimitrovskij, Dreksa a ostatní co jsem napsal mají potenciál stát se stoperem pro Spartu.. Bystroň má skoro 30 není to nějakej talent, akorát má formu.. Taky jsem minulej rok nechtěl Neuwirtha

Reagovat
smazaný uživatel

O Neuwirthovi snad nikdo ani neuvažoval, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

O Bystroňovi taky ne.. Ale když jsme minule baníkovcům říkali, že bysme ho rozhodně nechtěli, tak se nám vysmívali.. (Asi stejně jako to bude dělat teď dolar..)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál za Slavii mladý, kvalitní stoper, taky bych ho nechtěl do Sparty. Navíc jsi mohl poznat nadsázku. Pár chacharů a sešívek v mančaftu máme a pár jich tu už bylo i v minulosti. Někteří se stali oblíbenci fanoušků. Labant, Poborský, Řepka, Sionko...ale dosavadní stav chacharózy ve sparťanské krvi mi stačí .

Reagovat
$dolar$

Reagovat
goodbay

Naopak mě by se Bystroň líbil, co se týče tvrdosti by mohl nahradit do budoucna Řepku. Zkušenosti má i z ciziny, tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

1000. Pro ACS !!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Ja chci Vaska Pilare do Plzne Koukam ted na vsechnoparty a ohromne sympatickej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že on hrál za Cidlinu To jsem určitě proti němu hrával..

Reagovat
twerp

Mě spíš zaujalo, jak tam Dovalil mluvil o jednom flákači s iniciály M.Z. ....Kdo to asi může být?

Reagovat
smazaný uživatel

Miloš Zeman.

Reagovat
$dolar$

No skoro jsi to trefil

Reagovat
twerp

Že by se dal z politiky na hraní za jednadvacítku jo? Jako lidi mu sežrali hodně, ale todle by asi neprošlo:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jenom proto, že jsou v českém fotbale zakořeněné zbytečné předsudky. Jakmile má někdo nadváhu (Štajner), nebo je někdo trošku starší (Verbíř), už na něj mají kecy .

Reagovat
twerp

Ale teďka vážně... Martin mě celkem štve. Já ho měl tak rád a on by byl tak platným hráčem pro Spartu. Talent od boha a on si to takhle zkazí kvůli své ješitnosti. Měl by odjet na sibiř do gulagu aby si zkusil, jaké to je makat," tvrdě vydělávat prachy" a hlavně co to znamená úcta.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera proti Ústí na své poměry jezdil po zadku a makal. Akorát mě trošku zamrzelo, že se hned skandovalo jeho jméno. To si musí víc zasloužit a ne že se jen dvakrát sklouzne a hned bude vše odpuštěno. Jestli se dá dohromady, což bude asi běh na dlouhou trasu, bude ještě hodně platným hráčem.

Reagovat
twerp

Četl jsem, že hrál dobře a budu moc rád pokud v tom bude pokračovat, protože tím pádem bysme měli levou stranu vyřešenou skvěle. Jen mám strach aby místo Realu neskončil někde v Bonveru s flaškou v ruce...

Reagovat
smazaný uživatel

Titul do PLZNĚ!!!!

Reagovat
centos

Teď prý na Nově něco o tom, že i lístky budou jen na jméno. S tím ať jdou do prdele.

Reagovat
centos

http://www.mvcr.cz/clanek/ministr-vnitra-jednal-o-problematice-divackeho-nasili.aspx

Nevím nakolik je to vhodné řešení.. Prozatím lístky na jméno vůbec k ničemu nevedly a byly jen na obtíž jak fans, tak chudákům babám za kasou, co to tam musely psát fixem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele