Gambrinus liga - preview 15. kola

05.11.2010, 08:37, aktualizováno 08.11.2010, 08:43
Previews
Sparta Praha vstupuje do dohrávky patnáctého kola jako velký favorit, hostí totiž nováčka z Ústí nad Labem, který je v tabulce poslední. Aktuálně třetí Sparta bude navazovat na poslední výhry, díky kterým jí vedoucí Plzeň přestala bodově utíkat.
Sparta Praha - FK Ústí nad Labem  (pondělí 18:00)
Pondělní dohrávka nabídne souboj mistrovské Sparty s nováčkem z Ústí. Pražané zatím marně stíhají vedoucí Plzeň, Ústí se zase marně snaží uniknout ze sestupového pásma. Sparta by v tomto zápase neměla zaváhat.

Sparta Praha se v rámci Gambrinus ligy představí ve své Generali aréně po téměř měsíci. Minulé dvě kola hráli Pražané venku a v obou případech naplno bodovali. Tři body by měla Sparta získat i v tomto kole, neboť hostí poslední celek ligy Ústí nad Labem. Jak se zdá, tak poslední český mistr má formu, po zmiňovaných dvou výhrách v Liberci a v Edenu proti Bohemians se podařilo zvítězit i na půdě druholigového švýcarského Lausanne.

Svěřence trenéra Jozefa Chovance táhne střelecky Bony Wilfried a k němu se přidal i další hráč tmavé pleti Leonard Kweuke. Právě oni dva byli hlavními strůjci úspěchu v Evropské lize, kde je Sparta po čtyřech kolech na druhém místě.

To Ústí nad Labem má pochopitelně zcela jiné problémy. Jako nováček soutěže si vytkl za cíl záchranu a po čtrnácti kolech se to moc nedaří. Severočeši jsou totiž se dvanácti body na posledním místě, ovšem pokud se jim podaří z Prahy přivézt bod, od samotného dna se odpoutají.

"Nemůžeme týmy jako je Sparta porážet, ale můžeme je jednou porazit. Nemáme co ztratit," zní z ústecké kabiny. A je to pravda, Ústí bude proti Spartě jasný outsider, ale ve fotbale je možné cokoliv.

Spartě budou chybět Ondřej Kušnír, Luboš Hušek a nejspíše i Kamil Vacek. V tomto ohledu je situace Severočechů lepší, do sestavy se jim vrací Buček, Kraut i Volek. Posledně jmenovaný začínal s velkým fotbalem právě ve Spartě a proto nebude mít o motivaci nouzi. Utkání začne v 18 hodin.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.00 - 15.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
V 15. kole podzimní části na sebe narazí Brno a Příbram. Tento duel považují Moravané za velmi důležitý. Půjde o to, zda jim po první polovině soutěže bude patřit sestupové místo. A pokud vyhrají, tak přeskočí Příbram, která se za jistých okolností může octnout na sestupových pozicích.

Brno zažívá nešťastný podzim, v němž si dosud připsalo dvanáct bodů za čtyři vítězství. To ho zatím řadí na průběžnou předposlední patnáctou příčku. Co je zajímavé, tak ani jednou nepoznalo, co znamená remíza. "Duel sice není existenční, ale strašně důležitý. Vsadíme na zkušenost a rychle vstřelená branka by mohla vylepšit psychiku," tvrdí kouč domácích Karel Večeřa, jehož svěřenci se pokusí navázat na své poslední domácí vystoupení, v němž deklasovali Slovácko 7:0.

I Příbram je si vědoma důležitosti nedělního střetnutí, jejím cílem bude udržet se v tabulce před Brnem. "Samozřejmě chceme bodovat, aby se Brno nedostalo před nás. Jakýkoliv bodový zisk pro nás bude úspěchem, důležité je, abychom tam neprohráli," uvedl nový trenér Příbrami Roman Nádvorník.

Za Zbrojovku nenastoupí až pět zraněných hráčů T. Došek, Šural, Kovačevič, Dvorník a Rabušic, hostům bude chybět pouze zraněný Wágner.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Matyska, Hudec, Trousil, Hamouz - Michálek, Dostálek, Rýdel, Polách, Střeštík - Kalabiška.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, Macek, Borek, Divíšek - Huňa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.10 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Slovácko se jako mávnutím kouzelného proutku stalo říjnovým dobrovolným dárcem bodů a počátkem nového měsíce zajíždí na půdu rozstřílené Boleslavi.

Vše začalo útlou výhrou nad Baníkem, poté díky třinácti vstřeleným brankám vytěžili Středočeši ze čtyř domácích klání deset bodů, přestože v nich hned devětkrát inkasovali. Třetinu gólů dostali v posledním představení na vlastním stadionu od Plzně, které ani tři trefy nezachránily od první letošní prohry.

O to větší bylo překvapení, když se v národním poháru vracela Boleslav ze západu Čech s třígólovým mankem před odvetou se Sokolovem. Částečně se tak svým fanouškům revanšovali v Jablonci, odkud odvezli solidní bod a prodloužili tak svou ligovou sérii bez prohry na devět zápasů.

Zajímavou bilancí se v září blýsklo i Slovácko, ve všech třech zápasech nedostalo jedinou branku a získalo plný počet bodů. Jenže s nástupem říjnových dní přišly čtyři porážky s celkovým skóre 1:12. Tomu pomohl především poslední výjezd do Brna, které přes letošní zjevné tápání skórovalo hned sedmkrát. Slovácko tak stále ze hřiště soupeře odvezlo jediné body, v 9. kole rozhodl duel v Příbrami Valenta.

V čem si ale oba týmy nezadají, to jsou absentující. Trenér Stanner nejspíše bude stále postrádat brankáře Millera kvůli nakopnuté hrudi ze zápasu s Plzní. Jistotu startu nemá ani Šírl, který se ale již zapojil do tréninku. Nezahraje si ani poraněný Chramosta a suspendovaný Procházka.

Urbánek, Cléber a Perůtka - to je trojice hráčů, kteří už trenéru Soukupovi nějaký čas chybí. V zápase s Boleslaví se k nim přidá jiné trio. Svůj trest si odpykají hříšníci Košút, Kordula a Reinberk. Na rozdíl od nich si tak proti svým bývalým zaměstnavatelům budou schopni zahrát domácí Kúdela a hostující Volešák.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kalina, Rolko, Dimitrovski, Fabián - Mendy, Opiela, Kúdela, Táborský - Řezníček, Kulič
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, V. Valenta, Mezlík, Kubáň - J. Valenta, Fujerik, Volešák, Ondřejka - Švancara, Nestorovski
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - České Budějovice  (neděle 17:00)
Olomouc přivítá doma osmé České Budějovice. Domácí tým bude chtít dát zapomenout na svůj nečekaný výpadek v Hradci Králové, to Jihočeši se pokusí napravit bilanci na hřištích soupeřů.

Třetí tým prvoligové tabulky před týdnem nečekaně klopýtnul, když nezvládl roli favorita a podlehl Hradci 0:1 na jeho půdě. Tuto porážku budou chtít Psotkovi svěřenci odčinit v neděli proti Českým Budějovicím. "Soupeř udělal výkonnostní pokrok, hlavně v domácím prostředí letos hraje výborně," upozornil trenér Hanáků Zdeněk Psotka, podle něhož je třeba, aby jeho svěřenci zpřesnili rozehrávku.

Budějovičtí jsou venku téměř neškodní, protože se dosud v lize ani jednou neradovali na soupeřově hřišti z vítězství. Ovšem v poháru se dočkali triumfu v Teplicích a mají nakročeno již do čtvrtfinále Ondrašovka Cupu. "Poslední výsledky na hřišti soupeře nebyly dobré, to v Teplicích podali kluci úplně jiný výkon. Zodpovědně to odmakali a myslím, že by to mohl být návod, jak hrát i v Olomouci," řekl kouč hostí Jaroslav Šilhavý.

Domácí budou postrádat zraněného R. Kučeru a možná se také neobjeví na trávníku Rossi. Za hosty nenastoupí trojice marodů Leština, Horejš, Nitrianský a vykartovaný Ondrášek.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Škerle, Dreksa, Vepřek - Bajer, Hořava, Navrátil - Petr, Hubník, Šultes.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
P. Kučera - Riegel, Lencevič, Lengyel, Žižka - Hudson, Černák, Otepka, Rakovan, Mezlík - Pecka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.20 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Bohemians 1905  (neděle 17:00)
Do šestých Teplic zavítají fotbalisté Bohemians 1905. Domácí budou chtít odčinit nepovedený minulý týden, zatímco Klokani se pokusí zastavit pád v tabulce.

Po čtyřech výhrách v řadě zůstali Tepličtí bez bodu, když nestačili na ligového suveréna Plzeň a prohráli 2:4. Poté přišla o několik dní později porážka v tuzemském poháru, když v prvním osmifinálovém zápase byli lepší Českobudějovičtí. "Máme se svým fanouškům za co omlouvat, navíc nás čeká agresivní a nepříjemný soupeř, který naposledy málem bodoval i se Spartou. Je tedy před námi dost úkolů," řekl trenér Severočechů Jiří Plíšek. Jeho tým možná nastoupí v kompletním složení, otazníky visí pouze nad starty Vidličky a Rosy.

Dvě porážky za sebou utrpěli hráči Bohemians, když prohráli v Olomouci a se Spartou. Díky tomu jsou pouhý bod od sestupového pásma. Podzimní část by tedy neradi zakončili s umístěním na posledních dvou pozicích. Aby se tak nestalo, tak potřebují vyhrát v Teplicích. "Jsme si vědomi, že máme na konci podzimu těžký los, ale budeme bojovat o každý bod. Chybějí nám tři hráči základní sestavy, přesto věřím, že uspějeme," podotkl kouč hostí Pavel Hoftych. Ten bude postrádat v sestavě vykartované Držíka s Hartigem a zraněného Kaufmana, nejistý je Štohanzlův start.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička (Siva), Smejkal, Matula, Rosa (Hošek) - Stožický, Ljevakovič, Kalivoda, Čajič - Mahmutovič, Mareš.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Lukáš, Cseh - Moravec, Škoda, Štohanzl, Trubila - M. Nešpor, Ibragimov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.65 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FC Hradec Králové  (sobota 16:00)
Souboj sousedů ze středu tabulky se odehraje na stadionu U Nisy v Liberci, kam zavítá Hradec Králové. Trenér Rada se v Liberci poprvé představí před domácím publikem.

Na vydařenou premiéru ze zápasu proti Slovácku by jistě rád navázal ve svém prvním utkání na domácím hřišti nový kouč Slovanu Petr Rada. Hradec Králové, se kterým má Liberec na domácím hřišti slušnou historickou bilanci šesti výher a dvou remíz z devíti zápasů, však nijak nepodceňuje. "Hradec hraje takový nepříjemný a agresivní fotbal. Nedostává moc gólů, ale i dopředu má šikovné hráče, kteří svou pohyblivostí dělají problémy," je si vědom soupeřových kvalit Rada. Slovan letos předvádí nevyrovnané výkony, což ostatně vedlo k výměně trenéra. V tabulce domácích zápasů je dokonce třetí nejhorší.

Votroci budou hájit svou pozici v horní polovině tabulky i postavení před svým dnešním soupeřem, který má o jediný bod méně. Venku se však nováčkovi příliš nedaří. Ze šesti zápasů dokázal vyhrát pouze v Brně a remizovat v Českých Budějovicích, zbylé čtyři duely prohrál. Na druhou stranu Hradec Králové je letos ztělesněnou noční můrou favoritů. Vždyť dokázal porazit Spartu, Jablonec i Olomouc. To vše ale na domácím hřišti.

Prestižním bude souboj pro současného sportovního manažera Hradce Králové, Ladislava Škorpila. Ten prožil v městě pod Ještědem více jak sedm let a zasloužil se o největší úspěchy libereckého fotbalu. "Liberec má určitě kvalitnější tým, než představuje jeho postavení v tabulce a bodový zisk. Disponuje zkušenými hráči, jako Holeňák, Štajner, Nezmar, kteří mají dohromady několik mistrovských titulů. Na druhé straně je tam řada mladých hráčů, kteří se pohybují ve věku hráčů reprezentace do 21 let, ať již naší, nebo zahraniční," hodnotí současný kádr svého bývalého zaměstnavatele Škorpil.

Atraktivnost duelu zvyšuje také fakt, že oba týmy hlásí jenom minimální absence. Liberci chybějí Liška a Zeman, Hradec přijede bez Hochmeistera.

Oba kluby se v Gambrinus lize utkaly naposledy před dlouhými sedmi lety. V obou zápasech se tehdy radoval tým na domácím hřišti. V Hradci Králové rozhodl o výhře David Zoubek. Pamatujete si na tento patrně nejkrásnější gól, který kdy v historii Gambrinus ligy padl?
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Holeňák, Fleišman - Vácha, Gecov, Bosančič, Breznaník - Štajner, Kerič.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Wozniak, Chleboun, Hájovský - Fischer - Poděbradský, Pokorný, Janoušek, Rezek - Pilař, Dvořák.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň  (sobota 18:20)
Do Ostravy zavítá suverénní lídr prvoligové tabulky Plzeň. Domácí se pokusí potvrdit hladké vítězství z uplynulého kola a navézt se na vítěznou vlnu, nebo aspoň pravidelně bodovat. To Plzeň se bez problémů otřepala z první prohry v lize, kterou utrpěla před dvěma týdny, když rozstřílela Teplice 4:2.

Kvůli neuspokojivým výsledkům dvanáctého Baníku v domácí lize došlo k trenérské výměně, která minimálně v jednom zápase přinesla správný efekt. Pod Ličkovým vedením vyhráli ostravští fotbalisté v Ústí a odtrhli se ode dna tabulky. Ale i tak mají náskok na sestupové pásmo velice malý. Po případné sobotní porážce tam klidně mohou opět spadnout. "Plzeň ukáže, zda výsledkový výtah, který s námi jel dolů, jsme už definitivně zastavili. Ten, kdo bude lepší v útočné fázi, vyhraje," míní provizorní trenér Lička, jehož kompetence převezme od příštího týdne nový kouč Karol Marko.

Západočeši nadále drží luxusní vedoucí devítibodový náskok před druhou pražskou Spartou. V posledních třech zápasech Plzně padalo dost branek. Bude to platit i na Bazalech? Tam se však Viktorii poslední dobou moc nedaří, z posledních sedmi vzájemných duelů vyhrála pouze jednou. "V Ostravě proběhly změny, o to bude souboj složitější. Přesto věřím, že budeme hrát fotbal, který jsme hráli v předcházejících zápasech. Pak je jedno, jestli je na lavičce trenér Lička, nebo Koubek," prohlásil kouč hostí Pavel Vrba. Chybí mu zraněný gólman Pavlík a potrestaný záložník Petržela.

V sestavě domácích se neobjeví zraněný Šmejkal a za hosty nenastoupí zraněný brankář Pavlík a vykartovaný záložník Petržela.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Řezník, Neuwirth, Neves, Marek - Lukeš, Greguš - Varadi, Frejlach, Koukal - Zeher.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Rajtoral, Navrátil, Bystroň, Limberský - Rada - Kolář, Horváth, Rezek - Bakoš, Střihavka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.30 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (pátek 20:15)
O tomto víkendu se uzavře první polovina probíhajícího ročníku Gambrinus ligy. V pátek obstarají předehrávku 15. kola týmy Slavie a Jablonce. Ve výhodnější pozici se nacházejí hostující Severočeši, jimž patří šestá příčka. To jejich soupeř okupuje jedenáctou pozici.

Slávisté se tabulkou postupně prodírají vzhůru. Podařilo se jim konečně opustit sestupové pásmo a v pátek by si rádi vítězstvím zajistili posun do elitní desítky mužstev. "Přál bych si, abychom s Jabloncem podali stejně kvalitní a obětavý výkon jako například proti Plzni, přestože jsme s ní prohráli," nechal se slyšet slávistický trenér Michal Petrouš, jenž zároveň varuje své svěřence před nebezpečným útočným duem Lafata - Pekhart.

I Jablonec podává lepší výkony než na začátku sezony. Ze čtyř posledních zápasů vyhrál celkem tři a jednou se rozešel po bodu. Již čtyři body chybí Komňackého partě na atak třetího místa zajišťujícího postup do Evropské ligy. Toto manko se pokusí ztenčit v pražském Edenu, kam se rádi vrací. V květnu si odtamtud Severočeši odvezli plný bodový zisk. "Budeme to chtít zopakovat, i když to nebude třeba takovým výsledkem. Až do konce podzimu máme těžké soupeře - hrajeme na Slavii, pak doma s Olomoucí a končíme v Teplicích. Aspoň šest bodů by bylo super," řekl jablonecký útočník Pekhart, jenž se cítí ve střelecké formě. V posledních čtyřech duelech nastřílel šest branek.

Domácím bude chybět trojice marodů Vlček, Naumov, Zákostelský a také Hloušek, jenž byl zařazen do konce podzimu do B-týmu. Na straně Jablonce je pouze nejistý start Krajčíka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janda, Čelůstka, Koubský, Hubáček - Hora, Kisel, Belaid, Jarolím, M. Černý - Vyhnal.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Eliáš, Pavlík, Jablonský - Vošahlík, Piták, Loučka, Kovařík - Pekhart, Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.20 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň14121140:1437
2.Sparta Praha1491421:1028
3.Sigma Olomouc1474324:925
4.FK Mladá Boleslav1466223:1624
5.FK Teplice1473420:1824
6.FK Jablonec1463523:1621
7.České Budějovice1446411:1818
8.FC Hradec Králové1445512:1517
9.Slovan Liberec1444617:2016
10.1. FC Slovácko1451814:2316
11.Slavia Praha1436516:1815
12.Baník Ostrava1443716:2015
13.1. FK Příbram143568:1514
14.Bohemians 19051434715:2013
15.Zbrojovka Brno14401019:3012
16.FK Ústí nad Labem1426610:2712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (259)

Přidat komentář
salami

už je to nějakej ten pátek, co Hloušek nehraje za Jablonec, ale za Slavii...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Praha - FK Jablonec 1

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 1

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 1

FK Teplice - Bohemians 1905 1

Sigma Olomouc - České Budějovice 1

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 1

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 1

Sparta Praha - FK Ústí nad Labem 1

Reagovat
salami

Ostrava - Plzen bude plichta

Reagovat
AjaxFans

To těžko

Reagovat
salami

uvidíme, já tomu věřim

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Plzeň tam nevyhraje. Ale jestli vyhraje Baník, tak budu hodně překvapený.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ostrava musí!! Fandí celá Letná

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia bohužel nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

SLA-JAB 0

LIB-HK 1

OST-PLZ 0

TEP-BOH 1

OLM-BUD 1

BRN-PRI 0

BOL-SLO 1

ACS-UST 111

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec jasná 2!

Reagovat
smazaný uživatel

Z fanouškovského hlediska bude zajímavý zápas Slovan-Hradec Králové, na který má přijet hodně Hradečáků. Jinak v tomto kole nevidím nijak zvlášť atraktivní zápas po fans stránce.

Slavia Praha - FK Jablonec 0

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 0

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 10

FK Teplice - Bohemians 1905 1

Sigma Olomouc - České Budějovice 1

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 1

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 1

Sparta Praha - FK Ústí nad Labem 1

Reagovat
Kepy_FCB

s tím atraktivním zápasem máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

BANIK !!!

Reagovat
soukup

Brno - Příbram 7:0 tady není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Jste se nějak namlsali, ne?

Reagovat
soukup

jojo hlavně v Budějkách hráči předvedli takovou ódu na fotbal, že všichni tady srší optimismem

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se díval a pořád jsem přemýšlel co to bylo. Takže to byl taky fotbal ? hmm divné.

Reagovat
AjaxFans

Tak leda Mokrý namlsal Jílka.Komedie.

ČMFS

Reagovat
Losinho

Slavia Praha - FK Jablonec 1

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 0

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 2

FK Teplice - Bohemians 1905 1

Sigma Olomouc - České Budějovice 1

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 0

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 1

Sparta Praha - FK Ústí nad Labem 1

Reagovat
centos

Tak nám zavřeli tribunu chudých, což nezůstane bez odezvy. Mno, jsem na zítřek zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož Slávinko - dneska nebo nikdy.... Ehm - nebo příště?

Reagovat
salami

asi spíš příště

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Pekhart hezky, no... My vždycky dostaneme góla z ničeho, prostě ta obrana je tragická pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se Pekhart vysmál slávistickýmu kotli, po druhym gole

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Lafata druhej gól... Přes kopírák zase z centru. Proč my neumíme už dva roky bránit vysoký míče? Proč? Proboha próóóč? Nechápu, nerozumím, nevěřím vlastním očím. Jdu souložit.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

sám se sebou?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Pekharta pochopíš, ale Lafata má tak 150cm

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak Slavia to s tím sestupem myslí opravdu vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal dneska dobrej, rychlej, i nějaký ty kombinace by se našly. Slávie v poli asi mírně lepší, ale maj ementálovou obranu. S tím budou mít fakt problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia si chce zkusit druhou ligu nebo co?

Ta obrana je hodne spatna...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia fakt už nikoho nezajímá? V dobu zápasu 7 příspěvků ...

Reagovat
Ligter

Tak muzajs šel souložit a ostatní se radši vožrat.

Reagovat
centos

Asi jsou na stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

to těch Slávistů věru moc není ...

Reagovat
centos

Já vím. To byl fór.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě se omlouvám, že jsem ho nepochopil. Byl relativně povedený, ale hrozně nečekaný ...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se mi dneska opravdově líbil, to byl Jablonský. To je talent pro repre

Reagovat
$dolar$

To jo

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bakary3

Souhlasim a tohle mínění o něm mám dlouho......

A na levýho beka krom Kadlece tolik alternativ nemáme (nevím, jak jsou na tom ten Lensky, moc jsem ho neviděl.., do budoucna možná Mišun)

Je ale s podivem, že si Slavia nechala Hubáčka a Jabla poslali pryč. Kovařík to samý- ten má levou nohu to se nevidí ! Oba byli součástí platby za Hlouška, to bych si je ale radši nechal, případně přihodil další peníze. Na tomhle Jablonec neskutečně vydělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vemeš i to zranění Hlouška (To ale nikdo nemohl vědět) tak se to celkem vyplatilo no :) celkem dost peněz a 2 mladí hráči do základní sestavy :)

Reagovat
Bakary3

No 30 mega+ dva hráči, který maj potenciál velkýho prodeje, tohle se Slavii (Jarolímovi) nepovedlo.

Hloušek sám o sobě je dobrej, ale ne za takovouhle cenu. A ještě se k tomu Slavia zbavila hráčů na postech, kde jí tlačí bota..

Reagovat
soukup

ale kdo mohl zároveň tušit, že se oba tak prosadí, když Jablonský nastoupil sem tam ještě za Slavii, tak to teda ještě zlatej Hubáček

Reagovat
Bakary3

No já to tušil/ věděl, jemu jsem vždycky věřil. Kovařík sice neodehrál nic, ale za béčko podával výborný výkony, takže i jeho mi už tehdy bylo líto.

Reagovat
smazaný uživatel

no 30 milionů za Hlouška mi nepřijde zraněný, kdyby se nezranil tak myslim, že tohle léto, by tak za 100 letěl zase dál... ale hlavně ono to nebylo 30 + peníze, bylo to míň myslim, že říkali 27 a to v tom byli zahrnutý ceny obou hráčů, takových 20 maximálně 25 to bylo v penězích

Reagovat
Losinho

Když byl Jablonský ve Slavii, tak na to neměl, navíc tehdy byl Hubáček ještě spolehlivej.

Reagovat
salami

neni pravda,Jablonský jednu sezonu začal na levym beku, odehrál 2 výborný zápasy a pak byl obratem poslán na hostování, což jsem dotedka nepochopil, asi to Jarolím viděl jinak

Reagovat
Bakary3

Souhlas, já jen nechápu, že někdo může hrát tragicky pořád (Vlček, Krajčík, Hubáček, Vasiljevič, Naumov, Janda..) a hrajou, některý ale hrajou i třeba bez výkyvů a zničehož nic jsou odstavený..

Jak já za to Jarolíma nenáviděl

Reagovat
salami

Naumov je výbornej příklad, hráč kterej 6 zapasů hrál h.. , nedal žádnej gol a ještě ani neběhal, přesto se těšil bezmezný důvěře. Ted jsem si vzpomněl zas na Pekharta, hráč na kterýho se těšili všichni slávisti, vedeme nad nějakejma kašpárkama 2:0 a Jarolím tam Pekharta dá v 88., možná že proto se ted chová, jak se chová.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo proto, že mu Slávističtí "fanoušci" začnou nadávat ještě před zápasem...

Reagovat
smazaný uživatel

Když to ustálí, tak jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Hradéééééc dneska vyhraje!!!!

Reagovat
$dolar$

Budu rad aspon za bod

Reagovat
$dolar$

Ale jako predpokladana sestava Plzne to je zase neskutecna blbost... K cemu to tam psat, kdyz tohle urcite nenastoupi...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň ještě na jařde doženeme, o to strach nemám. Ale dneska se ztrátou nepočítám. Troufám si tvrdit, že s Baníkem, Slavií a podobnými kluby ze spodku tabulky Plzeň body ztrácet nebude

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Baník jedééém!

Reagovat
Kepy_FCB

Snad nedostaneme dardu...

Reagovat
Kepy_FCB

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 0

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 2

FK Teplice - Bohemians 1905 1

Sigma Olomouc - České Budějovice 1

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 0

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 1

Sparta Praha - FK Ústí nad Labem 1

(zkopírováno od Losinha)

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

Sice jsou to kreténi, že zavřeli CH1, ale aspoň si po dnešním skvělém zážitku u žen nezkazím dojem. Baňky!!

Reagovat
Kepy_FCB

jak hrály?

Reagovat
centos

3:0 s Pardubicema. Dva góly z přímáků, jeden asi z 20, druhý o něco víc metrů. Třetí po skvělé kombinaci. Atmosféra supr, choreo bylo, pyro bylo, holky bojovaly jako lvice.. :)

Reagovat
Kepy_FCB

choreo bylo, pyro bylo,

Reagovat
centos

Balónky.. :)

Dokonce měly holky transparent, který na konci rozvinuly - Na naše fanoušky jsme hrdé. Pak za ním zazpívaly baníkovskou hymnu a ještě rozdaly mezi diváky placky se znakem klubu a 'ženy, juniorky "Baňky"'. Fakt paráda, jsem nadšen.

Reagovat
smazaný uživatel

Je supr, že vám to tam na ženských takhle žije . U nás chodí taky nějací ti fanoušci na holky, ale kolik jich je, to nevím. Já osobně jsem se na sparťanky zatím podívat nebyl.

Reagovat
centos

15 lidí s nimi jelo i vlakem do Teplic. Těším se na jarní část jak cyp!

Reagovat
r.mrazik

OT: misto Vachouska mel prijit do Sparty Maxime Partouche...pak ale pry radeji vzali Vachouska...

http://sportreport.lidovky.cz/agent-africkych-fotbalistu-cesko-na-ne-jeste-neni-pripravene-pr6-/ln-fotbal-prvni-liga.asp?c=A101104_133240_ln-fotbal-prvni-liga_ant

celkove zajimavy clanek

Reagovat
joshua

Za tohle bych Chovance profackoval. Vzít naprosto neperspektivního Vachouška, kterej na to už nemá, místo francouzskýho talenta, kterej chtěl směšnej plat, to je demence.

Reagovat
Kepy_FCB

Markovič dnes hattrick (celkem už 13 branek) ... ukončit hostovačku , na jaře ho chci zpět!!!

Reagovat
goodbay

Nevíte někdo dokdy má Kucka smlouvu ve Spartě? Na transfermarketu píšou do 30.6. 2011. Nechce se mi věřit, že to tak je. Jesli odejde zadarmo...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nejspíš až do zimy 2012

Reagovat
Kepy_FCB

takže do konce světa...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ten je na konci roku 2012

Reagovat
Kepy_FCB

Liberec-Hradec

supr atmosféra zásluhou především hostí...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jak to dneska vidíš? Vyhrajete?

Reagovat
Kepy_FCB

viz výše

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
centos

Upřímně, rozdrtit Ústí na jeho hřišti a porazit lídra hned po odchodu Koubka, to by bylo podivné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sem nevěděl že je Vrba z Přerova O důvod víc proč ho mět rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, znam jeho synovce, jeden s nim byl ve Vitkovicich, a hrali za Brodek u Př.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nevědět, tak neusnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, pozor na ty vtipky tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň vede

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufam třibodovej zapas, na Budějky nam to moc nende.

Reagovat
smazaný uživatel

Štve mě že to neuvidím naživo. A taky že se to kryje se zápasem Liverpool - Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak fandis United, ne, tak to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale aji tak bych rád viděl jak Chelsea znova prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek United přeje LFC? To je konec...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych radši kdyby hrál o titul Man Utd s Liverpoolem, než aby se o něho přetahoval s nějakou Chelsea. A LFC není momentálně konkurent v tabulce, tak co bych jim nepřál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale je to prostě Liverpool...pro fanouška MU něco nepředstavitelnýho, to je jako bych já přál Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to rival a ne nepřítel. K smrti nenávidím Prostějov, protože su z Přerova, ale nějaký Liverpool vnímám jenom jako největšího rivala a jeden z nejtradičnějších týmů Anglie a světa. Když to pomůže United, tak jim budu klidně jeden zápas přát výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

"K smrti nenávidím Prostějov."

Reagovat
smazaný uživatel

U Prostějova končí veškerá sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Totální nenávist!

Reagovat
$dolar$

Presne tak by to melo byt, jenze nemuzes chtit po fanouscich z CR aby byli opravdovi fanousci MU

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč se zmohlo tohle nerespektování rivalů.. Právě v tom, že ty týmy spolu hrají o ligový triumf je ta krása derby.. A to jak v Anglii, tak u nás.. Taky bych radši bojoval o titul se silnou Slavií a pak je porazil v derby, který rozhodne o titulu, než se plahočil s Plzní, Baníkem, nebo Olomoucí.. Takového titulu si fanoušci cení daleko víc..

Reagovat
$dolar$

Ale jen ti co derby znaji...

Chapej, ze my zadny derby v zivote nehrali, proto absolutne nechapu co na tom je, pro me je to dalsi naprosto zbytecnej zapas... A to nemluve o tom, ze vazne nechapu, podle ceho se Prazak rozhodne, jestli bude Slavista/Spartan/Bohemak/Zizkovak/a dalsi pakluby co tady jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci United z Manchesteru nesnášíjou Liverpool a okolní týmy protože žijou v Manchesteru a okolí a proto tu rivalitu cítí. Já ne. Su z Hané a vnímám místní rivalitu tam. A jenom protože něco dělá většina ostatních, tak to dělat nezačnu, kór když k tomu necítím tu motivaci, tzn místní rivalitu.

Reagovat
$dolar$

Ja to chapu, citim to uplne stejne, v Anglii mam nejradsi Tottenham, ale zaroven jsem fandil Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak fandis United, ne, tak to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nazivo uvidim, LFC - Chelski je sice fajn, ale u me ma sigma prioritu (nazivo) pred lfc, kterymu taky fandim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma má prioritu před jakýmkoliv zápasem. Ale je fakt, že kdybych se měl rozhodovat mezi Sigma - Budějovice a Man Utd - Liverpool - naživo, tak to by to nebyla zrovna Sofiina volba.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasny...nejvetsi derby v anglii nazivo, to bych tu sigmu jednou ozelel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Budějcím bude chybět Ondrášek, takže vepředu to bude marný, protože nikoho srovnatelnýho tam nemáme. A Ondrášek spolu s Kučerou jsou letos nejlepší hráči Dynama. Bod by byl zlatej ale moc tomu nevěřim, snad nedostanem moc velkou dardu.

Reagovat
smazaný uživatel

ABRAHAM

Reagovat
božský John

Káááája !

Reagovat
smazaný uživatel

Kocourkov....

Reagovat
smazaný uživatel

Šultes a Ordoš už zase ničí soupeřa

Reagovat
smazaný uživatel

V Budějovicách sou strašné slečinky, nechápu proč se vůbec obtěžujou ti hráči vstávat. Stejnak za chvilu zase skončíjou na zemi.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Liquid

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Budějky nepřijeli, udělali by lepší, bylo by to jen 0-3

Reagovat
smazaný uživatel

až nebudu línej, hodím i propagaci Slezské z Bělehradu od stadionu Partizanu, potažmo slavné Marakany, domovu Delije. Jen ve Splitu sem raději nic nelepil bo na to sem neměl koule a odvahu, když už tam předtím na nás naběhla osmička chulošů z Torcidy a legitimovali nás, jestli nejsme Rusové.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

hej já vím že to není k tematu ale mam takový problem.... včera sem nainstaloval football manager 2011 hral sem to po1 v životě za šachtar mam to v češtině všechno ok dokonce už vyjednavam o smlouvě z neymarem ale nevím kde mam prodavat hráče nebo jako co mám dát v tom menu abych je mohl prodat poradte prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se Pasky, ten umí prodávat tak, že by možná střelil i Hubáčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Zase tak dobrej není.

Reagovat
smazaný uživatel

hej a je jedno kdy na toho hráče klepnu v pravym?? jinak dik za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím jako když ho mam v sestavě nebo tak porad nejakeho talenta za malo peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Tak ten kdo dneska preje Usti at da

Ten kdo Sparta da

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Praha není Ústí. Tady s nima zatočíme .

Reagovat
smazaný uživatel

Panee, usti neni praha

Reagovat
Recik

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, ty máš ankety... Že bych si zrovna přál výhru Sparty, to teda ne. Jenže když vyhraje Ústí, tak se na nás dotáhne v boji o záchranu. Ať žije plichtáááá....

Reagovat
smazaný uživatel

Účel světí prostředky . Jinak dneska žádná plichta nebude, nýbrž tři bodíky pro ACS, nechci se po tomto kole koukat na "plzeňskou dvanáctku". Jinak jsem rád, že fotbal uvidím naživo a ne v televizi. Už by mi z té mediální onanie nad našimi Afrikakorps bylo asi špatně . Ono bude stačit, když si dneska koupím noviny.

Reagovat
smazaný uživatel

A v Sparta do toho ! Bude velkem plakát Kweukeho..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych celkem chápal. Na každého jednou dojde. Narážím spíš na sportovní bulvár a redaktory z Čt.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Sparta to dneska uválí, jinak by naprosto znehodnotila tu výhru ve Švajcu. Jinak fanoušci mě začínají dost štvát - i slávističtí. Čím dál větší rozruchy. Kde to skončí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké rozruchy máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dál víc se machruje s pyrem - třeba. Taky už jsem přemejšlel, že by se založily pyrokluby, registrovaný členství, každej proškolenej, co má jak odpálit - ale taky každej zodpovědnej za ten svůj ohníček... Je to moc problematický, stejně se najde debil, kterej to zmrví.

Čím dál víc se demonstruje silou - třeba. Sice chápu ty různý bojkoty a nátlaky, ale až moc často se to zvrhává. Je to těžký, spoustu věcí chápu, ale to nikam nevede...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžký,no. Najdou se lidi, kteří se snaží nějak komunikovat s vedením klubu, dohodnou se na pyru, odpálí se, nic se nestanem a pak stejně dorazí pokuta. Dobře, klub s tím počítal, fanouškům to povolil. O nic nejde. Nebo je pyro odpáleno svévolně, ale nijak nebezpečně, nikdo nic nikam nehází, ale tu už si to přihasí svalnaté žluté vestičky a názorně ukazují, jaké to je, když se pere Goliáš s Davidem bez praku. Na druhou stranu taky se najdou idioti, kteří vhodí pyro na hřiště nebo do sektoru soupeřových fanoušků a hned má svaz o důvod navíc proč jít tvrdě proti pyru. Je to začarovaný kruh.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně... Taky by se mi líbily parádní ohňostroje a bouchání pyra - jenže berpečnost je hlavní. A v Evropě to funguje tak, že když se někdo utopí, tak se hned zakazuje koupání a nařizuje nošení záchranný vesty i na výroční ples - místo toho, aby se lidi naučili plavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět skvělé přirovnání .

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi ztrácíjou odpovědnost sami za sebe, a je nahrazována nařízeníma a doporučeníma. Pyro ať veme čert, ale nechápu proč svaz nedovolí místa na stání, třeba jenom v kotlech, když je každému jasné, že tam ti lidi stejnak stojíjou a o sedačky se tak maximálně zabijou, místo aby se drželi nějakých zábran.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no

Reagovat
smazaný uživatel

S tím stáním máš stoprocentní pravdu. A já vím z vlastní zkušenosti, že ono to jde, když se chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem byl na debatě svazu s fanouškama v rámci přednášek o fotbalovém chuligánství a tam zástupci svazu říkali, že o místech na stání se uvažuje a že se to dá zařídit v řádu měsíců. Mezitím uběhly snad tři roky a pořád nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím o jednom sektrou, na jednom prvoligovém stadionu, kde jsou sedačky jenom nakreslené.

Reagovat
centos

Na Bazalech v kotlích vůbec nejsou a nikomu to nevadí.

Reagovat
$dolar$

Jj v Plzni mame vetsinou pyro povolene vedenim tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou... Jindy velkej sparťan... Ale Sigma je Sigma, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, ze spartanskyho pohledu by to znamenalo, ze Usti dozene Slavii, a tim padem bude zase tvoje Slavinka v sestupové pasti a bude se jim zase kdekdo smát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by byla situace na hovno hned z několika důvodů . Ztráta bodů, ještě propastnější odstup od prvního týmu tabulky a navíc by se Slavia přiblížila sestupu, což je sice sranda k popukání, ale představa, že opravdu spadne do 2. ligy mě moc netěší. Sezóna bez derby by stála za starou bačkoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to mam vymyšleny tak, že v 28.kole budou patnactý, v 29.kole budou muset vyhrat, a vyhraji těsně 4:3 v Jablonci, Jablonec tim padem odpadne z boju o pohary, takže Sigma bude bojovat o titul už jen s Plzní a Spartou. Slavia se dotahne na 14. Hradec, a v posledním kole Slavia doma s hostujici Bohemkou v hostujicim prostředí ukope vyhru 2:1, skončí 14. A Sigma porazi v poslednim kole doma Plzeň, vyhraje ligu s naskokem jednoho bodu, počet bodu bude 68, druha Plzen 67, a treti Sparta 65, protože pouze remizuje doma s Hradcem 2:2, když v 70.minutě bude skore 0:2 pro Hradec, a pak Libor Sionko dvěma goly v 95 a 98 vyrovna. Mezitim totiž bude 42 minut nastaveni, jelikož nějaky chytrak hodi na hriste dymovnici, a policajti vběhnou na hřiště začnou to tam větřákem rozprašovat, postříkají fanoušky Hradce, ale pak si uvědomi, že to byli Sparťani, a poběží přes celou plochu s hadicama na kotel Sparty, ten mezitim s bolesti břicha ze smichu jak sou hasiči pitomi stejně jako policajti v Ostravě utikaji ven, hasici prostrihaji hasicskyma nuzkama na plech síť, a začnou honit Spartany po Praze. Policajti na ně budou čekat venku s pepřákem, a nastříkaji to všem fanouškum do očí, pak je zpacifikuji, a odvedou do aut a zavezou do věznice. No, a Sigma teda vyhraje titul, Plzen druha, Sparta treti, Hradec bohužel spadne diky pitomym hasičům No a Slavia skončí 14 štyry body za Baníkem.

baník je už ale jina kapitola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej scénář. Zfilmuj to. Ta naše kopaná česká...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý scénář. Nejreálnější z toho mi přijde ta hasičská epizoda . Až na to, že na Spartě není u kotle síť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem si prave nebyl jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Síť byla proti Lausanne, nebo proti Palermu? Teď nevím. Každopádně při utkání v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem tušil, že sem ju někde viděl, za Blažkovou branou, a viděl sem oboje utkani.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se tohle dalo dat na tiket a pak to tak dopadlo, tak se opiju jak prase, pak se opiju kvůli titulu, pak znova když si uvědomím kolik mám peněz, pak koupím čtvrtinový podíl v Sigmě a pak se opiju zase na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tu Sigmu nekupuj. Jak to tak čtu, tak bys ji prochlastal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to se napiju

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by mu nikde na Hané nenalili, kdyby viděli, že si Sigmu prolévá hrdlem. Leda, že by se chtěli stát akcionáři. Tak by mu za 5% dali lahev slivovice .

Reagovat
smazaný uživatel

To mě nenapadlo. Tak to radši koupím Zubra a Přerovské hokejisty, to mě každý rád načepuje. Ještě tím budu zvedat tržby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Vizovivich se neděla zadnej sport?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Vizovivich se neděla zadnej sport?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím. Každopádně za slivovicu, sex a trávu se neplatí a za Boha bych se nedotkl slívky z obchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Ruda Jelínek ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Už když to cítím tak je mě na zvracení. Jednou sem byl donucený vypít celou flašku s otcem kámošky, protože si myslel že když su z Hané a pohostí mě slivovicou, tak mě udělá radost.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to chutna. Ja zas nemuzu ani citit ani chutnat tu PRAVOU slivovici. To je na bliti.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že jsi nepil rumunskou domácí kořalku, lehce připomínající něco jako slivovici .

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pravá chutná každá jinak. Nějaká se hodí sotva jako tekutý podpalovač a některá se pije sama. Jestlis měl smůlu na nějakého amatéra a nebo to byla třeba mladá a z netradiční chutě, tak chápu že ti nechutná.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis si vybavuju scenku z osme tridy, kdy sem slohl otcovi slivovici 1999 jabka....Dopadlo to asi tak, že ve tři sem začal, v sest volali kamosi mamě, at pro me prijede,a zbudil sem se rano ve tři s tim, že mi mama musi podepsat domaci ukol do matiky. Hned mě uklidnila, že do školy určitě nejdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chápu. Jak se po něčem tak brutálně opiješ, tak už to pak nechceš. Na slivovicu, víno a pivo to u mě neplatí, ale jinak sem si tak znechutil fernet, absint, whisky, griotku a meruňku

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl dřív takovouhle alergii na rum. Ale vyléčil jsem se z ní. A dnes je rumík ve spojení s Kolalokovou limonádou jedním z nejoblíbenějších nápojů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vodku a tequllu chlastam pořád, aj když sem se před třema tydnama strašně zeblil, ale to bylo tim, že sem pul litru vodky pil sam a pak sem si na to zahulil, takže to byla jasna věc. Ale slivku, vino, rum fernet, to nepiju. Pivo jen občas. A to max tak tri kousky.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom vašem kraji může být docela příjemně .

Reagovat
$dolar$

Presne tak, v obchode ti daj zdarma slivovicu, prostitutky za sex nechtej prachy a trava se tam vali na kazdym kroku

Reagovat
smazaný uživatel

To posledni je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jinou představu. Holky jsou tam sličné a příjemné (žádné prostitutky), trávu si tam každý pěstuje (takže to není jednička za dvěpade jako u nás) a slívku si tam pálí každý sám, takže se rád pochlubí vlastním produktem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož většina čecháčků si představuje Hanou tak nějak jako Hobitín a život na Hané jako kombinaci nekonečné sklizně, dožínků a trnkobraní. Ale tohle je taky dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Hobitín No z některých vašich hlášek to tak vypadá. Musím přiznat, že jsem k vám nikdy nezavítal. Jediná místa na Moravě, která jsem navštívil jsou Boskovice - 5 let po sobě a Ostrov nad Oslavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hané a u jihomoravskejch vinic je nejlíp na světě. Takový lidi a takovej materiál se jinde dohromady nenajde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam kde Radovan chodí spát, tam kde i hovno má karát..Jedu tam hned a kurva drát.. Splní se vše cos nechal si zdát, nonstop ti péro bude stát..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nevadí, že se nám smějou - zasloužíme si to. Mě to vadí, když se někdo směje kvůli něčemu, co není pravda, jen tak z plezíru, protože chce urážet. A dřív mě to vadilo, když se s tím nedalo nic dělat. Teď jsme si do toho bazénu skočili sami a až potom si všimli, že bazén je odkrytá jímka. Tož se holt v těch sračkách vykoupeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý přirovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

být poslední, to ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Přeju si plichtu, ale Sparta vyhraje.

Reagovat
centos

Máš na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej že byste někdy na Letné nechtěli udělat takovou atmosféru.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnou atmosféru jsem zažil předloni na Výstavišti. A to byla pyroshow jak prase. Škoda, že při ní lehnul popelem Průmyslový palác.

Reagovat
centos

V létě jsem tam byl, ale neviděl jsem nic, co by nasvědčovalo požáru s takovým výsledkem. Největší zážitek byly ale ty kolotoče hned u Stromovky, to je strašně bizarní místo. Málo lidí, vypadalo to tam jak v Chernobylu a celkový dojem byl podobným těm děsivým cirkusovým fantaziím ve filmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už je to přecejen dva roky. Ale tehdy to bylo docela hustý. Byla tam studenstká akce Gaudeamus, naše partička se vloupala do Křižíkovy zahrady, či fontány, teď nevím. Tam se 6 střízlivých lidí proměnilo v 12 ožralých lidí. Vyšli jsme ven a za chvilku už plápolal táboráček. Já se docela vtipně pokoušel volat hasiče, kteří už byli určitě dávno na cestě. Následovalo vyklizení areálu, zrušení koncertů...no zajímavé odpoledne. A druhý den měl pro mne tento cirkus pokračování.

Reagovat
RickNash

"6 střízlivých lidí se proměnilo v 12 ožralých lidí"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrály se různé více či méně debilní alkoholické hry, pily se uvěřitelné či méně uvěřitelné nápoje a to vše ve zběsilém tempu a na čerstvém vzduchu. Takže ono to číslo docela sedí.

Reagovat
$dolar$

Neni to trevor s tim fotakem?

Reagovat
smazaný uživatel

A srdce každého pořádného chuligána musí zaplesat..

Ale nutno dodat, že to Poláci udělat umí.. Nikdo pořádně zraněný, ale show pro miliony lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Kolejorz v akci

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mi moc vtipné teda nepříjde.

Reagovat
smazaný uživatel

ACS !!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
goodbay

Come on Sparta!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
slavik38

chlapy kde je lepši se dneska dívat na spartu? přes ceskatelevize.cz nebo pres tipovani.cz ??

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi je nedivat se vubec.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

víme sestavu?

Reagovat
joshua

Blažek - Kladrubský, Brabec, Řepka, Pamić - Sionko, Vacek, Vachoušek, Podaný - Kweuke, Wilfried

Reagovat
goodbay

omg Vachoušek

Reagovat
joshua

Když si představím, že místo Vachouška mohl být Partouche, tak je mi blivno.

Reagovat
goodbay

něco jsem o tom slyšel, je někde na netu o tom článek?

Reagovat
r.mrazik

jj,rikal to jeho manazer...ze chtel mesicni plat 2,5 tisice euro a ze radeji sparta vzala Vachouska

Reagovat
soukup

to nechápu, dyť to je pakatel a za Vachouška určitě platí víc

Reagovat
r.mrazik

ja toho Partoucheho neznam,jen ze parkrat?? hral za PSG a ze byl i v mladeznickych repre...pry z nej byli ve sparte nadseny a stejne vzali Vachyho...nevim proc...ale byl to dobrej rozhovor...ten typek rikal,ze to je vsechno pres manazery...

http://sportreport.lidovky.cz/agent-africkych-fotbalistu-cesko-na-ne-jeste-neni-pripravene-pr6-/ln-fotbal-prvni-liga.asp?c=A101104_133240_ln-fotbal-prvni-liga_ant

Reagovat
twerp

Podle mě je ten plat za jeden týden. To by byli jinak trotli, kdyby ho nevzali.

Reagovat
$dolar$

A kde hraje Partouche? Vubec ho neznam...

Reagovat
r.mrazik

ted asi v Panionisu...nebo tak neco

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to je ofic.?

Reagovat
goodbay
Reagovat
joshua

Jo je, Kucka neni ani na lavce, asi ho Pepek setri.

Reagovat
goodbay

škoda, že radši nedal Brabce na lávku a nedal tam hejdu

Reagovat
$dolar$

Kdo muze byt tim hracem na velkej prestup? Vzdyt tam prakticky nikoho schopnyho nemaji

Reagovat
r.mrazik

Hlousek? ale ten se ted vratil...

tak ze by mladej Cerny?

Reagovat
$dolar$

Hlousek me napadl jako prvni, ale jak rikas zraneni a nejspis to bude Cerny, dik

Reagovat
Losinho

Nejspíš Milan Černý.

Reagovat
salami

kéž by to byl Benjamín

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ten Kweuke s Bonym nebyli takoví sobci tak už Sparta mohla vést tak 4:0

Reagovat
r.mrazik

to jsou ty premie za goly

Reagovat
smazaný uživatel

To jo teda..Nemůžu si pomoct,ale Kweuke spíš vypadá jak kdyby se chystal na Mr.Olympia než hrál fotbal

Reagovat
joshua

Ale třeba oproti Doškovi je to pan fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

já si nemůžu pomoct ,ale žádnej svalnatec to teda není.proč pořád z něj každej dělá nějakou korbu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se díváš asik na jiného hráče

Reagovat
centos

Počet diváků 5150

Miluju, když se nám sparťani neustále smějí a pak vidím toto, a to navíc včetně permanentkářů, kteří tam nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam těch 5 je...

Reagovat
joshua

V tomhletom pocasi na usti v pondeli je to jeste malej zazrak.

Reagovat
centos

Což je smutné.

Reagovat
joshua

Ceskej kolorit no, spis mi vadi poloprazdnej kotel.

Reagovat
$dolar$

Ze se smeje banikovec, kde maji v hymne ze klub neopusti a nejsou schopny ani zaplatit listek na zapas a cumi zpoza stadionu... docela vrchol...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi moc

Reagovat
centos

Tebe nejde brát vážně. A jako provokace nic moc

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A máme zase nejlepší obranu

Reagovat
goodbay

já bych bral i klidně nejhorší obranu, když by to stačilo na první místo

Reagovat
smazaný uživatel

"SanchoPancha08.11.2010 13:20

Podobnou atmosféru jsem zažil předloni na Výstavišti. A to byla pyroshow jak prase. Škoda, že při ní lehnul popelem Průmyslový palác."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele