Gambrinus liga - souhrn 12. kola

15.10.2010, 20:14, aktualizováno 18.10.2010, 19:54
Komentáře a souhrny
Plzeň přehrála Brno a využila tak včerejší nabídku Sparty, která prohrála s Teplicemi, na zvýšení náskoku v čele ligy - ten nyní činí plných dvanáct bodů. Zaváhání Sparty využila i Olomouc, která po pondělní výhře nad Slováckem poskočila na druhé místo.Jablonec rozstřílel Příbram, Bohemians porazili Liberec a Hradec Králové remizoval s Mladou Boleslaví. Budějovice porazily Baník Ostrava. Slavia má z Ústí jen bod.

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 0:2

18.10.2010 18:00

Góly: 4. Tomáš Hořava, 69. Michal Hubník

Slovácko sice na svém hřišti ukázalo sílu a soupeře z Olomouce místy přehrávalo, nicméně hostující Sigma jeho šance přečkala a naopak domácím předvedla lekci z produktivity.

Do očekávaného zápasu dvou moravských týmů z horní poloviny tabulky vstoupili lépe Olomoučtí. Nekoncentrovanost Slovácka z úvodu utkání využil hned ve třetí minutě po Petrově přiťuknutí reprezentant do 21 let Hořava. Hosté i nadále dokazovali proč letos patří v lize k tomu nejlepšímu a Slovácko ze začátku nepřipustili k jejich obvyklému domácímu tlaku.

Zhruba od dvacáté minuty se však obraz hry začal měnit ve prospěch domácích. Nepříjemnými výpady po křídlech a následnými centry dostávalo Slovácko obranu Sigmy pod tlak. Do zakončení se dostával zejména aktivní Ondřejka. V největší šanci domácích se v 35. minutě ocitl Volešák, ale jeho střelu bravurně vyrazil Drobisz. Za neustálého povzbuzování v Uherském Hradišti tradičně výborného publika se domácí snažili o vyrovnání, Olomouc se ale do přestávky dokázala ubránit.

Druhá půle již nabídla méně ofenzivní podívané. Logicky aktivnější byli domácí, zatímco Olomouc si spíše hlídala zadní vrátka a pokoušela se o nebezpečné výpady. Jeden z nich mohl zakončit v 61 minutě opět Hořava. Po nudnější mezihře přišla v 70. minutě zničehonic další pohroma pro domácí. V době kdy pomalu startovali svůj závěrečný tlak, prodloužil centr olomouckého Petra smolně stoper Mezlík na volného Hubníka, který prokázal svůj střelecký instinkt. Uklidil míč k tyči Filipkovy brány a připsal si již 8. gól v sezoně - 0:2.

Sigma si závěr utkání pohlídala. K větší příležitosti se dostal jen domácí Nestorovski, situaci však vyřešil zbrkle. Poslední minuty se dohrávaly v poklidu, domácí se sice ještě snažil vyburcovat svými gesty Švancara, ale na skóre se nic nezměnilo.

Slovácko ztratilo tři body na domácím hřišti poprvé v sezoně, přičemž teprve podruhé nevyhrálo. Naopak Sigma se po dvou prohrách vrací do boje o přední příčky a díky lepšímu skóre ji patří druhé místo před Spartou, jen za suveréní Plzní.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 2:1

17.10.2010 17:00

Góly: 13. Pavel Mezlík, 66. Zdeněk Ondrášek - 25. Radim Řezník

Ostravský Baník neprodloužil na jihu Čech sérii zápasů bez prohry a z Českých Budějovic odjíždí s prázdnou. Dynamo si naopak po výsledku 2:1 ve vyrovnané tabulce polepšilo.

Duel celků, které měly na svém kontě před zápasem shodně 12 bodů, rozehráli aktivněji hosté, kteří svou nebojácností potvrdili zvýšené sebevědomí z posledních utkání. Byli to však domácí, kteří se zásluhou střely záložníka Mezlíka dostali do vedení. Hosté se ovšem nenechali zaskočit, nadále vyvíjeli aktivitu a snad za jejich snažení jim domácí kapitán Horejš nabídl svou hrubkou vyrovnání. Řezník zakončoval do prázdné brány. V prvním poločase ještě zahrozil hlavou domácí Riegel a na druhé straně také Zeher, který však tváří v tvář gólmanu Kučerovi nepředvedl povedený lob.

Ve druhé půli pokračoval vyrovnaný souboj. Nejprve tečovanou střelu Zehera vytáhl domácí brankář na roh, později zase ostravského Baránka nepřekonal aktivní Mezlík. O osudu utkání rozhodl v 66. minutě nejlepší střelec Dynama Ondrášek, který svým pátým gólem v sezóně poslal České Budějovice do vedení. Domácí se následně stáhli do o obrany aby drželi své jednobrankové vedení. Baník sice tlačil, ovšem do větší příležitosti se v závěru utkání nedostal. Z vyrovnaného zápasu si tak důležité tři body odnášejí České Budějovice, Baník jede domů s prázdnou.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - Slavia Praha 1:1

17.10.2010 17:00

Góly: 68. Tomáš Krbeček - 66. Karol Kisel (pen.)

Slavia nevyhrává ani v Teplicích proti nováčkovi z Ústí, přestože déle jak půlhodiny hráli domácí bez vyloučeného Janů. Pražané měli ve druhé půli jasnou převahu v držení míče, Buček však mnoho práce neměl. Oba týmy se tak nadále trápí na chvostu ligové tabulky.

Ačkoliv Slavia nastoupila s chutí útočit, postupem času hráči Ústí vyrovnali hru a nakonec právě oni měli blíže k otevření skóre. Ani domácí však solidní míče do vápna nedokázali proměnit v gólem zavánějící střelu. Po změně stran měla Slavia spoustu času, aby rozhodla proti oslabenému soupeři, nicméně vedení udržela pouhé dvě minuty.

Když v úvodu mířil Kisel nepřesně a Janda hlavičkoval nedůrazně jen do brankáře Bučka, chyběly jen centimetry Krbečkovi, aby ve 21. minutě poslal do vedení domácí. Po ledabyle odvráceném stříleném centru z přímého kopu Doležala, vrátil stejný hráč balón do vápna a volný plzeňský odchovanec se na hranici penalty k míči těsně nedotáhl.

Okolo třicáté minuty se hned dvakrát dostal do zakončení Kraut. Nejprve se po šťastném odrazu dostal ke střele z patnácti metrů a nebezpečný pokus Koubský nechtěně tečoval mimo. Po chvíli se domácí útočník dostal ke střele z malého vápna, ale tísněn a v pádu nenadělal Zlámalovi svou střelou mnoho potíží.

Ze šaten přišli více nabuzení hosté a po pěti minutách měl na kopačce gól Černý. Ten se dostal přes spící obranu a lobem dokázal překonat Bučka, jenže pomalý pokus odvrátil před brankovou čarou Džuban.

Větší trable tak přišly v 55. minutě. Již jednou trestaný Janů musel zastavit rozbíhajícího se Horu, který hnal své spoluhráče do přečíslení, a sudí se rozhodl ukázat domácímu hráči rovnou červenou kartu.

Slávisté využili přesily v 66. minutě, když Valenta nešťastně zastavil hlavičku Milana Černého rukou. K penaltě se postavil Kisel a zamířil k pravé tyči, u které Bučkovi scházely centimetry.

Mohlo se zdát, že zbytek zápasu už bude pouhou povinností, opak byl však pravdou. Neuběhly ani dvě minuty, Doležal z levé strany nacentroval k malému vápnu na přední tyč, Trapp nechal za sebou volného Krbečka a ten hlavičkou nedal Zlámalovi šanci reagovat.

Čtvrthodinky před koncem se po brejku dostal díky zpětné přihrávce ke značce pokutového kopu ke střele Vyhnal, ale jeho pohotový pokus vyrazil Džuban nad břevno. V samotném závěru se pak zvýšila tepová frekvence v táborech obou týmů.

Nejprve se v malém vápně snažil Bučka ukličkovat Trapp, za brankovou čáru míč nedopravil. Na druhé straně pálil po odvráceném rohu Veverka, ale jeho přízemní pokus k tyči Zlámal bravurně vytáhl. Když se z kopačky Milana Černého odrazil po skluzu Džubana mimo, rozešla se mužstva smírně.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 0:0

17.10.2010 15:00

Góly: -

Mladá Boleslav pokračuje v dlouhé sérii bez prohry, kterou dnes prodloužila na sedm zápasů. Nováček z Hradce naopak potřetí za sebou před vlastními fanoušky pouze remizoval.

Přitom už po dvou minutách neměl daleko k otevření skóre Dvořák. Po centru Kasálka hlavičkoval Pilař a mladý útočník jen těsně míč na malém vápně nezasáhl. Následný chaos vyřešil odkopem Miller.

Za další minutu pak po souhře s Rezkem předložil stejnému hráči další tutovku znovu Pilař, ale Dvořák opět netrefil míč dle svých představ. Parádní úvod nedovršil přesnou trefou ani Hochmeister, jehož přímý kop z více jak třiceti metrů Miller vyrazil.

Slibný úvod pak bohužel zůstal bez navázání, když tak po kombinaci Chramosty s Kuličem zastavil zkušeného útočníka na poslední chvíli Kasálek, zůstal poločas bezbrankový.

Ani změna stran nepřinesla do utkání svěží tempo. Chvíli před hodinou hry se po neúspěchu Poděbradského dostal k centru i Rezek, ale Dvořák v další gólové pozici hlavičkoval mimo tři tyče.

Postupem času se zdálo stále více zřejmým faktem, že se oba týmy uspokojí remízou a většinu doby tak míč strávil u půle. Devět minut před koncem pak nedokázal Chramosta využít přímého kopu těsně za vápnem, kde Hochmeister fauloval Procházku, a branku minul. Nudný druhý poločas tak úspěšný pokus nepřinesl.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - 1. FK Příbram 5:1

17.10.2010 15:00

Góly: 45. Tomáš Pekhart, 55. Jan Kovařík, 74. Anes Haurdič, 78. Karel Piták, 83. Tomáš Pekhart - 90. Michal Klesa

Jablonečtí fotbalisté deklasovali Příbram 5:1 a pořádně tak znepříjemnili premiéru trenéra Nádvorníka na lavičce hostů.

Příbram nevstoupila do zápasu špatně, jako by chtěla vyvrátit fakt, že disponuje nejhorším útokem ligy. Byli to však domácí, kteří se po úvodním oťukávání dostávali do zajímavějších šancí. Nejprve Pekhart z voleje netrefil bránu, později se proti hlavičce Drska blýskl zákrokem hostující brankář Hruška.

Ve 40. minutě nevyužil obrovskou šanci Lafata, když v situaci sám na gólmana netrefil bránu. V závěru poločasu pokračoval tlak domácích, který nakonec přinesl ovoce v podobě vedoucí branky Tomáše Pekharta. Útočník, který v týdnu dovedl reprezentaci lvíčat na mistrovství Evropy tak potvrdil výbornou formu z posledních utkání.

I do druhé půle vstoupili lépe domácí a hned v prvních minutách trefil Vošahlík tyč. Na druhé straně zahrozil Pleško, ovšem proti vyrovnání byl brankář Jablonce Špit. Uklidnění do domácích řad přinesl Kovařík, který střelou pod břevno zvýšil na 2:0. V závěru utkání pak zhruba 2500 diváků mohlo sledovat exhibici svého týmu. Góly Haurdiče, Pitáka a znovu Pekharta v rozmezí necelých deseti minut znamenaly pro Příbram ostudný výsledek 5:0. Ani gól Klesy ze samého závěru utkání nemohl napravit dojem z příbramského vystoupení a nový trenér Příbrami tak bude mít do dalších zápasů určitě co napravovat.

Jablonec naopak po nepovedeném vstupu do soutěže vyhrál podruhé za sebou a po stabilnějších výkonech z posledních utkání se v tabulce dostává na příčky, které se od něj před sezonou čekaly.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 4:1

17.10.2010 15:00

Góly: 16. Milan Petržela, 27. Jan Rezek, 71. Jan Rezek, 79. Daniel Kolář - 40. Tomáš Michálek

Plzeňská mašinérie pokračuje na plné obrátky a má stále větší grády! Dnes odpoledne pocítila před sezónou netušenou sílu plzeňského mužstva brněnská Zbrojovka, která ze západočeské metropole odjíždí se čtyřbrankovým přídělem.

Viktoria nyní chová úctyhodný dvanáctibodový náskok, jenž je perfektním odrazovým můstkem k boji o titul. Náskok Plzně je pro ostatní protivníky v boji o ligové vavříny alarmující, a tak se očekává, že se Plzeň stane lovnou zvěří pro celý peloton šampionátu.

O vítězství mimo jiné rozhodl dvěma brankami ostrostřelec Jan Rezek, který se tak prostřílel do čela tabulky střelců, v níž mu velmi zdárně sekunduje kolega Daniel Kolář.

Již od úvodních minut byla Viktorka mnohem aktivnější a brněnskou jedenáctku přehrávala. Hrálo se celkem v dobrém tempu, a tak nemusely pěkně zaplněné ochozy ve Štruncových sadech na první šanci dlouho čekat. První branku neuznal soudce pro evidentní Petrželův ofsajd, na druhé straně nevyužil Hodek velice dobře vedený protiútok.

Ve chvílích, kdy se Brno vymanilo z úvodního náporu, přišla první trefa utkání, kterou zaznamenal velmi aktivní Milan Petržela. Gólovou radost mu nepřekazil ani Martin Lejsal, který míč málem stačil zastavit. V osmadvacáté minutě se Plzeň dočkala zasloužené pojistky. Hudec naprosto zbytečně fauloval pronikajícího Petržalu a byl odpískán pokutový kop, který s naprostým přehledem proměnil kanonýr Jan Rezek.

Neuběhlo ani dvanáct minut a Zbrojovka překvapivě snížila. Po brejku brněnští fotbalisté na chvilinku uzamkli Plzeň na její polovině, resp. v pokutovém území, kde se podařilo Simerského střelu Pavlíkovi s obtížemi vyrazit na připraveného Tomáše Michálka, který ji obratem poslal do sítě bezmocného plzeňského brankáře. Na světelné tabuli tak po první půli svítilo pro plzeňské fotbalisty příznivé, přesto ještě neuspokojující skóre 2:1.

Po obrátce již nebylo pochyb o tom, který tým uzme tři body. Přibližně po hodině hry už byla převaha Plzně neúnosná a brněnští zadáci měli plné kopačky a hlavičky práce, aby zastavovali a odvraceli jeden útok za druhým. Přesto se domácí dopustili několika chyb v rozehrávce, které by nemusely v konfrontaci s lepšími mužstvy dobře dopadnout, tedy skončit nebezpečným útokem či dokonce brankou.

V jednasedmdesáté minutě přišla pojišťující trefa Jana Rezka, který neměl problém umístit do prázdné branky Lejsalem vyraženou Kolářovu střelu. Právě Daniel Kolář se mohl za necelých osm minut radovat ze své trefy. Pětadvacetiletý sparťanský odchovanec se představil ve fantastickém světle, když v kooperaci s přihrávajícím Jiráčkem vyšachoval obranu i brankáře Lejsala a vstřelil čtvrtou branku Plzně, po níž už nedošlo na stadionu k ničemu jinému, než ke střídáním a zejména otevřenému potlesku a skandování plzeňského publika.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Teplice 0:2

16.10.2010 18:20

Góly: 31. Erich Brabec (vl.), 66. Aidin Mahmutovič

Květen 2005 již není datem poslední teplické výhry na Letné. Po pěti utkáních Sparta poznává hořkost porážky, smolně totiž přispěla k třízápasové sérii Teplic plné bodů a žádných inkasovaných branek.

Na kopačkách hráčů obou týmů šla znát nervozita a o nepřesnosti tak nebylo nouze. Nad svým soupeřem měli převahu Pražané, ale taktika centrovaných balónů do vápna postrádala přesnost a průbojnost útočících hráčů.

V 17. minutě se užuž cpal ke střele Kadlec, když si balón od Sionka ztlumil na prsa, ale důrazní obránci ho vystřelit nenechali. Následné dlouhé míče často adresáta v rudém dresu nenašly a ledovou sprchu tak pustil na domácí Mahmutovič.

Lépe řečeno se zmrazili sami sparťanští hráči. Sionko zbytečně přišel o balón, z velké dálky pak napřáhl teplický útočník, jehož nepříliš povedený pokus "dokonale" tečoval Brabec do protipohybu Blažka, který zkamenělý pouze sledoval, jak se míč došourá do jeho sítě. Když brzké vyrovnání odmítl Grigar a Sionka zklamal vytěsněním na roh, šli hosté do šaten za překvapivého vedení.

Po změně stran se domácí samozřejmě hnali za vyrovnáním. Blízko k němu měl Wilfried, který po kombinaci Kadlece s Vackem usměrňoval míč na dlouhou nohu do odkryté branky, nicméně minul. Ještě blíže pak měl v další moment ke gólu Sionko, který zpoza vápna točil míč ke vzdálenější tyči a Grigar čarovným zákrokem vytěsnil levou rukou na břevno.

Krátce po hodině hry se s neúspěchem potácel i Podaný, který po rohovém kopu z pár kroků napálil pouze hradbu těl. V následující minutě nevyzrál jedovatou ranou zpoza šestnáctky Pamič, jehož prudký pokus Grigar dokázal u pravé tyče chytit.

Koho by pak nezarazila další přesná trefa hráče ve žlutém dresu. Vidlička svým centrem úspěšně hledal Mahmutoviče, kterého nechal nehlídaného za svými zády nešťastný hrdina Brabec a teplický útočník prudkou hlavičkou nedal Blažkovi žádnou šanci.

Sparťanskou křeč nerozmasíroval ani Kucka, který z dvaceti metrů protáhl svým přízemním pokusem Grigara. Blažkův předchozí zákrok proti střele Sivy tak napomohl pouze k nižší prohře favorizované Sparty.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Slovan Liberec 3:1

15.10.2010 18:15

Góly: 61. Igor Držík, 74. Milan Škoda, 84. Martin Nešpor - 26. Michal Breznaník

Díky třem přesným trefám v druhé půli slaví klokani vítězství. Po šesti domácích utkáních tak mají stejný počet bodů jako za celou loňskou sezónu v Ďolíčku. Zároveň tak bodově dotáhli Liberec, ten si připsal čtvrtou porážku na hřišti soupeře v řadě.

Bohemians avizovali útočný fotbal, ten se ale od počátečních minut potýkal s naprostou bezzubostí. Liberečtí tak nepotřebovali žádnou převahu, aby se v první půli dostali do vedení. Změna stran také přinesla změnu v koncovce domácích, kteří využili tristních chyb liberecké obrany.

Po deseti minutách hry se ozval Bosančić, který po individuální akci ztroskotal svým stříleným centrem z úhlu na pozorném Sňozíkovi. Ve dvacáté minutě zaujal svým průnikem zástupce starší liberecké generace, když se Štajner dostal do vápna přes Cseha. Následný sražený pokus získal před malým vápnem Kerič, který pálil z otočky pouze do Nikla.

Jenže za šest minut se už hosté radovali. Štajner stihl míč ještě na hřišti, zpětným centrem do vápna našel Bosančiće, který hlavičkou přiťukl na zcela volného Breznanika. Jeho střelu levačkou pak stihl brankář srazit pouze k bližší tyči.

Neuběhlo ani sto dvacet sekund a s klokany mohlo být ještě hůře. Sňozík vystartoval mimo vápno pozdě, Kerič si stihl míč posunout a po pádu by se dala očekávat červená karta pro domácího brankáře. Liberecký útočník se ovšem snažil míč neúspěšně doběhnout a domácí fanoušci mu mohli pouze poděkovat.

Pět minut před poločasem vyslal první zajímavější střelu na Bičíka Štohanzl, brankář Severočechů ale dokázal míč bez větších problémů vyrazit do bezpečí. Když Štajnerovu dělovku srazil beztrestně rukou Nikl, šlo se do šaten za nejtěsnějšího vedení hostů.

Po změně stran opět zahrozil Liberec. Papoušek poslal výtečnou přihrávku do vápna na Gebre Selassieho, který se vyběhnuvšího Sňozíka snažil přehodit. Domácí brankář se štěstím vyrazil míč tělem na horní síť.

Pražané se tak po chvíli mohli radovat z vyrovnání. Přímý kop odvrátil Dejmek před vápno pouze k Držíkovi, který pohotově poslal míč k levé tyči a Bičík se už natahoval marně.

V 68. minutě se k tečovanému centru dostal Bosančić, na vápně si udělal prostor pro střelu a jeho přízemní pokus k levé tyči musel Sňozík vyrazit jednou rukou. Čtvrthodiny před koncem tak fanoušky hostů dokonale zmrazil střídající Škoda.

Stačily mu totiž pouhé dvě minuty, aby využil nedůslednosti libereckých stoperů, naskočil si na centr Jindříška a hlavičkou opřel míč o pravou tyč. Balón se pak odrazil znovu k němu a stále nikým neatakován rozvlnil síť hlavičkou do protipohybu Bičíka.

Bohemians se překvapivě nestáhli, stále pokračovali v dobývání libereckého vápna a odnesli si zasloužené ovoce. Gecov zazmatkoval, míč získal Hartig a s trochou štěstí se prodral přes další dva obránce. V pádu pak parádně přehodil Bičíka, jenže čtvrtou ligovou trefou mu ukradl vlastní spoluhráč. Balón jasně směřující do branky napálil do sítě pár decimetrů před čarou Nešpor.

Dokonat tragický osud zápasu pro Severočechy mohl Škoda, který po špatném vyběhnutí brankáře hlavičkoval jen těsně vedle vzdálenější tyče. Klokani se tak radují z výhry 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň12111033:834
2.Sigma Olomouc1264221:722
3.Sparta Praha1271418:922
4.FK Teplice1263316:1321
5.FK Mladá Boleslav1255218:1220
6.FK Jablonec1252519:1417
7.1. FC Slovácko1251614:1516
8.České Budějovice1236310:1415
9.FC Hradec Králové1235410:1314
10.Bohemians 19051234514:1613
11.Slovan Liberec1234515:1813
12.Baník Ostrava1233611:1712
13.1. FK Příbram123367:1412
14.Slavia Praha1225511:1711
15.FK Ústí nad Labem1225510:2311
16.Zbrojovka Brno1230912:299

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (504)

Přidat komentář
Shevchenko

Nešpor je dobrá socka.

Reagovat
RickNash

jeho první gól v GL byl fakt stylovej

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi byl skoda, hlavickou tyc, od tyce hlavickou dorazka, tohle jsem snad jeste nevidel..jeste ze tam mel hlavu pri tom odrazu od tyce....

Reagovat
RickNash

jojo, koukal jsem na to

Škoďák musí mít reakce rychlý jak sviň, na to, aby nastavil hlavu na tu dorážku měl snad půlvteřinu

Reagovat
Kepy_FCB

1913. pro ostudu ligy...

Reagovat
goodbay

Krásnej druhej poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemku nemusím, ale pokud budou hrát takhle, tak by v lize meli bejt

Reagovat
slovaňáák

Dočkám se už vyhazovu Petříka?!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nedávno někdo od Vás psal, jak je Petřík úžasnej a že nám všem zavře hubu letos, tak se dohodněte v tom Liberci

Reagovat
JIMMY-PO

super len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

LIberec hrál fotbal a Bohemka dávala góly

Reagovat
RickNash

dobrej kec...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
RickNash

tvůj koment vyzněl tak, že Bohemka nic nepředvedla, Liberec se snažil hrát pohledně, Bohemka bránila a dala tři góly... pokud jsi to myslel jinak, tak se omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka a Ústí do ligy nepatří. snižme počet týmů na 14.

Reagovat
Ferguson6

a na to si prisiel sam alebo ti to niekto povedal... ??

Reagovat
smazaný uživatel

ty jako slovák tomu fakt rozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Bež sbírat banány

Reagovat
Losinho

Nebudu komentovat kdo do ligy patří, nebo ne, ale s tím snížením počtu týmů souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš *vole* - Arma i Bohemka si účast vybojovali..Budějky mimochodem hrajou hůř jak Arma..

Reagovat
homeles8

Reagovat
RickNash

a pročpak myslíš, že tam Bohemka nepatří, sparťánku?

Reagovat
Shevchenko

Hašek v Hyde Parku povídal, že prý vůbec neuvažuje o zúžení ligy, hodně to argumentoval mladými hráči, kteří hrají v podprůměrných klubech, že prý hrají pravidelně první ligu. Škoda no.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice fakt, ale kdyby čtyři týmy z první ligy přešly do druhé, tak by úroveň druhé ligy dost stoupla a to by myslím na rozvoj talentů stačilo. Navíc když je pro mladého hráče vždycky lepší když se snaží hrát dobrý fotbal a dává góly, třeba v nižší lize, než když hraje beton bez nápadu a jde od porážky k porážce vstříc sestupu a nebo těsné záchraně. Týmy co pracujou s mladýma hráčema s nima budou pracovat dál a ty slabší týmy stejně spoléhajou spíš na zkušené třicátníky a nebo mladíky bez většího talentu a nebo na ty co prodajou někde do týmů hrající o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravá Bohemka

Reagovat
RickNash

a dá-li pánbu, za pár let jediná Bohemka (teda jediná je už teď, ale paraziti Vejsada a Kapr se ještě škubou v posledních křečích...)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, zítra ve vítězství Plzně a dnes, co víc si přát... díky Teplice - perfektní účelový fotbal

Reagovat
RickNash

ještě aby Ústí porazilo Slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kšc...

Reagovat
RickNash

malá vršovická provokačka

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu rici no... Prvni gol neskutecna haluz a velka skoda te Sionkovi parady ci zavaru po rohu a druhy gol jsme zase prochrapali ...Ne dnes opravdu nemam na nejake hodnoceni,nehrali jsme spatne ani dobre a dostali jsme holt krute rany do vazu

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, no. Teplice se nelekly a využily, co šlo... Navíc měly štěstí.

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar dneska zachytal. Škoda, že se vytáhnul zrovna proti bývalému klubu..

Ze zápasu mám dva dobré dojmy.. Brabec snad už konečně ukázal, že to je hráč na lavičku a konečně hrál Kušňa..

Převažuje ale to špatné, Teplice zvolili opravdu výbornou taktiku, Sparta se nedostávala do kombinace, perfektně se kryly prostory a Hošek na DM udělal kvantum práce.. Akorát je škoda, že takový fotbal nese úspěchy.. Sionko kromě jedné krásné střely zase špatný, pořád se rozčiluje ale přitom by měl hlavně držet hubu a krok, protože se z něj stává nejhorší hráč Sparty. Podaný dneska taky nic moc, proti výborně zorganizované obraně to měl ale těžké..

Chovanec mě zase nasral, že tam nedal Matějovskýho, protože jeho přihrávky prostě chyběly.. Příště bych byl rád, kdyby se zkusila hra bez křídel.. Pamič s Kušňou tu lajnu oběhaj...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě... Brabec musí táhnout.. Oba góly jeho, idiot.

Reagovat
vanGomm

To asi jo oba stopeři Sparty jsou u v "letech".Pokud bude ještě Řepka hrát,tak by měl mít k sobě mladšího stopera.Ale osobně si myslím,že by už Sparta měla pomalu hledat náhradu za oba.

Reagovat
RickNash

tak ňák... ani Řepka není co dřív

jenom jeho povaha je stále ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní hňup

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci a na CSKA hral neskutecne Repa na to dal ma,,,o Brabcovi to je skoda mluvit to je priserne co hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda, že takový fotbal nese úspěchy? Kriste pane, Teplice hrály tak asi 80% toho, co Sparta loni celej rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nepřehánějme...

Reagovat
Losinho

Reagovat
RickNash

souhlasím, Sionko by měl makat a nehrát si na hvězdu, kterou není.

Co se Podaného týče, tak jsem zaregistroval suprovej výkon proti Palermu, od tý doby jak hraje?

Jinak Teplice skvěle takticky zvládnuto, ale pasivita z toho zápasu udělala pěknou nudu a nedivím se sparťanům, že se cítí trošku nefér...

(a výkon Grigara vzhledem k jeho bývalému působišti bych rozhodně neohodnotil zvracíkem...)

Reagovat
smazaný uživatel

V Derby hral suprove a jinak zase tech sanci tolik nemel, s CSKA nic nepokazil kdyz hral ...Sionko tragedie letos ale dnes nebyl tak spatny spise teda nebyl tak hrozny jako jindy dnes hodnotim velkou snahu z jeho strany

Reagovat
RickNash

dík

snad se chytí, je ještě poměrně mladej...

Reagovat
smazaný uživatel

nerekl bych ani tak ze to byla vyborna taktika teplic-kdyby nedali gol tak na ne vsichni bliji jaci jsou to betonari...hlavni co chybela byla rychlost kombinace a pohyb ve stredu hriste.jediny kdo se o to snazil byl vacek

btw. prekvapuje me stale se zhorsujici "presnost" strel ze stredni vzdalenosti...vacek strilel uplne mimo a kucka se sionkem "trochu min uplne mimo"

Reagovat
Losinho

Docela pochybuju, že Chovanec Brabce posadí na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

super Teplice!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a opravte si fotku! je na ní Matej Siva

Reagovat
smazaný uživatel

Titul Plzeň Snad po sezoně nerozprodají kádr to by byla tragédie, kdyby místo boje o LM prodali hráče Plzeň může uspět v evropě, pokud bude mít aspoň trochu štěstí při losu.

Reagovat
vanGomm

to je právě ten problém.Půjde samozřejmě do 2 př.ale co je horší,tak na rozdíl třeba od Sparty nebude nasazena.Takže to vidím,tak jako dopadla letos v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dost dobře možný, ale lepší hráče a vlastně ani tým u nás prostě teď není

Reagovat
smazaný uživatel

byli tam i hratelní soupeři nasazeni. třeba Hapoel, Kodaň....

Reagovat
vanGomm

To je možné,ale nesmí se zapomínat,že by se Plzeň musela "prokousat" přes 3 nasazené,tedy 3x štěstí v losu (2,3, a 4 př.).To by musela mít velkou formu a ještě větší štěstí.Teda né,že bych ji to nepřál.Letos byla Sparta jednak nasazená a navíc měla i štěstí na los a stejně to nestačilo.Plzeň pokud vyhraje ligu,tak vyfasuje v předkolech daleko těžší soupeře.A bůh ví,jakou bude mít formu v tom čase.Podle mě si LM asi nezahraje.A je tam dokonce reálné nebezpečí,že když vypadne ve 2.př. tak je konec i s případnou EL.

Reagovat
smazaný uživatel

neni tam nahodou nejaka mistrovska a nemistrovska cast?

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sezóna patří Plzni (prozatím). A nikdy jiný si titul nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak... jediná hraje fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, ale Olomouc taky dobře jede

Reagovat
$dolar$

Nadhera, clovek prijede domu a zjisti nadhernou zpravu Hlavne abychom zitra alespon remizovali s Brnem

Reagovat
smazaný uživatel

Alibista jako cela Plzen

Reagovat
$dolar$

Ciste statistika Neni mozne porad vyhravat a s kazdou vyhrou roste procentualni sance na prohru nebo ztratu bodu... A take na neprijemne prekvapeni, samozrejme, ze si strasne preju vyhru, ale zaroven vim, ze Brno nepatri na posledni misto a muze nam zatopit...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

tak je zajdem aspoň podpořit,ne?

Reagovat
$dolar$

Ja kvuli tomu dneska prijel z Prahy

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak remizovali ? vyhrajte !

Reagovat
hefy

Brno je poslední, tohle jsou povinný tři body.

Reagovat
Kepy_FCB

taková připosranost z Brna...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci bejt nějakej rejpal, taky mu držím palce, ale to je pořád Kadlec, Kadlec a zase Kadlec. Je toho moc. Dneska strčil Mahmutovič Kadlece do kapsy. Na ruhou stranu je třeba říci, že se dnes nedařilo nikomum, prostě bída. Příště to snad bude lepší. Bláža a Brabec dnes namalovaní. Já bych dal více prostoru ke hře Vackovi, ale to by asi nesměl být ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vám nezahrál Královec co? Myslím, že rozhodčí dnes zápas trestuhodně vypustil...ani jedna penalta to jsou věci

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

na rozhodčí se nevymlouvám, prohráli jsme si to sami

Reagovat
goodbay

právěže poslední 2 zápasy co pískal královec Spartě tak prohrála!

Reagovat
Losinho

Neni ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte skrblit na čárových rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

plzeň-brno 3:0

Reagovat
Didier Drogba

myslíš,že předvedem až tak heroickej výkon,že dostanem jen 3 kousky?

Reagovat
smazaný uživatel

Kometa tam vyhrála, tak třeba dáte double

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do teplic udělali jste nám všem radost

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma bude v pondeli zase druha, to je parada

Reagovat
$dolar$

Nebude, zustane 4. uz do konce souteze

Reagovat
smazaný uživatel

Bude do tretiho

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se vymlouvat na nehorazny teplicky luck, i s timhle bychom se totiz meli umet vyrovnat, i kdyz neni zrovna jednoduche takto prohravat se souperem, ktery umi v podstate jen branit...

Ale zacal bych opet priposranym rozestavenim. 14 dni dopredu je jasne ze teplice budou hrat v podstate systemem 5-4-1 a co proti tomu postavi nas legendarni strateg???jak jinak nez 4-1-4-1 a jeste k tomu s Kadlecem zase v zaloze.Ostatne on by tohle rozestaveni postavil stejne, i kdyby Teplice hrali jinak. Nevim uz jestli je Chovanec nemocny, slepy, nebo jestli ma tak maly plat ze si nemuze koupit bryle ci zhlednout videozaznam, nebo je to proste kokot, ale je jasne, ze dokavad nenajde koule na to postavit alespon v domacim zapase proti zalezlemu souperi ofenzivni taktiku, tak se Plzni budeme vesele divat na zada a uz mozna nejen ji...

Dale by me zajimalo kolik chyb a kolik golu musi jeste Brabec zavinit, aby uz konecne hral misto nej Hejda (v pripade ze je stale zraneny tak ale kdokoli jiny). A misto toho aby hned po inkasovanem druhem golu sel Brabec dolu a zacalo se hrat ciste jen na tri obrance, tak opet predvede Jose to co predvedl, i kdyz jsem rad ze uz Ondra muze nastoupit....

Dale by mne zajimalo co delame vubec na trenincich, kdyz pravidelne skoro uz v kazdem zapase dostavame gol ze standartky a naopak nam nestaci ani 15 rohu na to, abychom z toho vytvorili jedinou nebezpecnou situaci...

suma sumarum, z pulky jiste nestastny zapas, ale z druhe pulky opet silne prokaucovano

Ted jestli se neporazi Lausanne, tak si troufam tvrdit ze zbytek podzimu bnude z nasi strany stejne otresny, jako cely dnesni zapas

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu proč ten Váš José cpe pořád Kadlece do zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to teda moc dobrej fotbal nebyl. Prohrát doma 2:0 s Teplicema, to by se stávat nemělo. Škoda toho Sionkova břevna. Ale co, jedna prohra mě nesere, titul bude stejně patřit ACS .

Reagovat
smazaný uživatel

Typek nikde... Je to kvůli čtenářům, nebo kvůli sparťanské prohře?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád, že se tu zatím neobjevil. Číst po tak debilním zápase ještě jeho přiblblé plky o výborné příbramské mládeži a jasném plzeňském titulu zrovna nemusím .

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by oslavoval vitězstvi Sparty ,,B" nad Vlašimi

Reagovat
smazaný uživatel

To bych chtěl vidět jeho oslavu. Napíše si do deníčku nějaké jeho kecy a pak si v kakau rozpustí o kostku cukru navíc?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Plivance ani peníze nepomohly....

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji Spartě k nádhernému a zaslouženému výsledku, byla readost pohledět na konečné skore !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

V první řadě chyběla agresivita. Hra je až moc pomalá a čitelná. Drtivá většina akcí šla do připravený teplický obrany, to je pak skoro jasný, že to nedopadne dobře. Taky je vidět, že individuální kvalita hráčů není nějak zázračná. Často se bojí jít do souboje jeden na jednoho, protože to moc nevychází a když to přece jenom vyjde, tak potom následuje špatnej centr nebo přihrávka.. Chtělo by to hrát víc odvážně, je vidět, že proti zatažený obraně to Spartě nejde. Možná by nebylo od věci zkusit Matějovskýho.

Dneska špatný výkony od Adiaby, Sionka, Kucky a Podanýho. Tragédní byl Brabec. Naopak se dařilo Kadlecovi a konečně po delší době i Řepkovi.

Jsem zvědavej, jak to bude vypadat ve čtvrtek. Obávám se, aby to nebylo podobný trápení jako dneska. Sice jsme měli míč většinu zápasu pod kontrolou, ale žádný velký šance jsme nevypracovali. Pozitivní zprávou je návrat Ondry Kušníra.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych hlavni chybu videl v tom systemu hry, ktery je proste priposrany diky Chovancovi. Nemuzes jit v domacim zapase na zalezleho soupere s jednim utocnikem (a kdyz ano, tak ale zaloha musi hrat mnohem aktivneji, ale to se v tomhle systemu ve sparte snad jeste nepodarilo) a take proc jsme treba hrali uz od zacatku na DZ, kdyz bylo jasne ze Teplice budou utocit maximalne ve trech hracich??jak rikam, porazili jsme se vlastne sami, o to to nasere vic

Reagovat
rufus

No takhle.. Ty to zase kritizuješ až moc, ale v něčem más pravdu. Nehrajeme rozestavení 4-1-4-1, jak ty uvádíš, je to spíš 4-5-1 nebo 4-3-3. Ten DM (Kláda), nehraje ze zatažený pozice před stoperama, ale hraje víc vysunutě. A já si dnešní fotbal bez DM už moc dobře představit nedokážu. Můžeme se bavit o tom, že by místo Klády hrál DM třeba Kucka, ale je třeba, aby v záloze hrál někdo, kdo umí bránit, i když hrajeme proti soupeři, který se nesnaží hrát aktivně.

Souhlasím s tím, že by měl hrát v útoku Kadlec vedle Bonyho, případně hrát podhrot, ale neměl by sbíhat zbytečně do stran, odkud od něj nehrozí velký nebezpečí.

Ale když se podíváš na včerejší zápas, tak když přišel i Kweuke, tak jsme hráli na 3 útočníky, protože i Kadlec se víc vysunul, ale efekt to nepřineslo o moc větší. Problém vidím v záloze. Chybí tam hráč, který dokáže vytvářet gólový situace. Vacek se sice snaží, ale nemá tyhle kreativní schopnosti a než by radši zariskoval kolmicí, tak pošle míč do strany nebo dozadu. Já bych využil Matějovskýho. Mě se nezdálo, že by vyloženě zklamal. To je hráč, který to v sobě má. Dokonce s přibývajícíma zápasama i víc běhal a vracel se, což ze začátku sezony hodně zanedbával. A když se nedaří ani Kuckovi, tak je naše záloha málo nebezpečná. Kláda sice hraje v záloze dobře, ale on není ten, kdo má na starosti tvorbu hry..

Reagovat
Losinho

Včerejšek skvělej den!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne, když tady vyrostli a mají v Česku minulost a budoucnost tak bych se tomu nebránil. Na rozdíl od Wilfrieda který spjatý s Českem není a až odtud přestoupí, tak ztratí většinu vazeb.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče já bych byl teda raději, kdyby potenciální mladí reprezentantni měli víc společného s ČR. Nicméně doba je taková, a to že já s tím tak úplně nesouhlasím nikoho nemusí zajímat . Rozhodně máš pravdu, že tihle mladí kluci mají víc právo reprezentovat ČR než Bony Wilfried.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Přesně. Takhle to prostě vypadá na našich školách. Ať se někdo jde podívat na základky nebo střední školy. Je tam hodně studentů, kteří nemají český kořeny, ale už tu nějakou dobu žijou (někteří se tu přímo narodili) a cítí se být Čechy. Sice se na to může každý člověk dívat různě, někdo nemusí souhlasit s tím, kam se dnešní doba ubírá, ale tak to je.

Tihle hráči, o kterých je ten článek mají plný právo reprezentovat Českou republiku. S tímhle já souhlasím. Prožili tu svoje dětství, znají kulturu, umí perfektně česky, učili se v našich školách, tak proč by neměli právo hrát za ČR?

Bony je naprosto jiný případ. Ten je tu v podstatě pracovně a nemá k ČR žádný větší vztah. I když samozřejmě, naučil se mluvit česky, za to si zaslouží pochvalu, ale to je spíš otázka jeho profesionality a on ukazuje, že plně chápe, co musí udělat pro to, aby se prosadil při svém zaměstnání. Tohle kupování reprezentantů odsuzuju, ale případ Bony a těch kluků v článku jsou dvě naprosto odlišný věci.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
centos

Těmhle bych právo reprezentovat asi neubíral, ale mám z toho rozporuplné pocity.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně to vidím i já.

Reagovat
Losinho

Já z toho nejsem nadšenej, ale mají právo nás reprezentovat, to rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nedělal bych z toho vědu, ten článek zas dělá z komára velblouda.

Reagovat
Losinho

No, rozhodně je to změna, na tohle u nás nejsme moc zvyklí.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně nejsme. Ale je to jen pár talentovanejch přistěhovalců, cesta do repre je ještě dlouhá.

Reagovat
Losinho

Pár...je to takovej začátek, bude jich přibývat.

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Losinho

Taky hraje za Spartu Ale počkej, až za nás nastoupí 11 Vietnamců, to bude!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude kombinační fotbal jak sviňa, protože si budou přihrávat. Ale když to bude půl na půl, tak jsme v hajzlu .

Reagovat
Losinho

Hlavně aby sme neměli nějakej přátelák s Vietnamem, to by byl chaos

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se v nároďácích zavede také nějaké pravidlo 6+5 .

Reagovat
smazaný uživatel

to by byli skopčáci pěkně v pr..

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

U skopčáků je taky poloturků apod a hlavně,že mají v hymně Deutschland über ales?

Reagovat
goodbay

Jo a ještě stěžuje si tady někdo na rozhodčí ze Sparty, když se prohrálo? Ano byl to Královec, ale stejně to na výsledku nic nemění. Myslím, že ted si fanoušci ACS nadávají tak maximálně do svých řad. A ne jako viz Olomouc - Sparta atd... To také dělá fanouška fanoušekm uznat prohru

Reagovat
goodbay

fanouškem

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda

Reagovat
smazaný uživatel

bejt tebou, tak bych se k tomuhle moc neozvýval

Reagovat
Losinho

On snad Královec udělal nějakou chybu? Nemáte si na co stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, proč se včera snad v celé Evropě držela minuta ticha? Viděl sem to včera jak v Anglii, tak na Spartě, tak potom i na Nou Campu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě se držela minuta ticha za Nejepsu. Kmenový hráč Sparty, který nedávno tragicky zemřel. Proč se držela minuta ticha jinde nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak gratuluju k tomu včerejšímu výsledku A co sem viděl, tak stadion byl dobře poloprázdnej

Reagovat
Losinho

Necelejch 7000 zoufalců

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalci ne, naopak ti věrní

Reagovat
Losinho

Sparťan = zoufalec (alespoň včera)

Reagovat
smazaný uživatel

já tady jen narážím na to, jak místní sparťani naráželi na nás, když sme minulej rok hráli o titul a chodilo nás 9-10 tisíc a i to jim bylo málo. Sparta je teď druhá a příjde jen necelých 7 tisíc věrných

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim máme zpravidla mnohem nižší počty. Jarní zápasy zvedaj návštěvnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne tam bylo míň lidí. Přišlo mi to prázdnější než proti Boleslavi. A na naší tribuně se ani moc nefandilo. Řvali jsme tam v pár lidech a taky jsem se nazojoval s takovým nadšením jako obvykle. Už se těším do Liberce, doufám, že to tam bude pořádně nažhavený.

Reagovat
smazaný uživatel

tam je to fajn, dobře se fandí, škoda jen, že je to pondělek, proto nepojede moc lidí si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že nás bude tak 200-300 kusů. Max. 400.

Reagovat
goodbay

tak tolik zoufalců na tu vaši slávii ani nechodí a je lepší být zoufalec na druhém místě a pokoušet se hrát o titul než hrát 14. místo a pokoušet se udržet

Reagovat
goodbay

já vám také gratuluji k dnešnímu výsledku z budějovic

Reagovat
Kepy_FCB

Plzeň - za choreo za poloprázdné ochozy

Reagovat
smazaný uživatel

Co měli za choreo?

Reagovat
Kepy_FCB

Nějaké malůvky na černém velkém igelitu, nápis a po stranách balonky. Co konkrétně to bylo jsem nestihl rozluštit pro krátkej záběr ale vypadalo to dobře.

Dále koukám že mají v kotli i joudy v hokejových dresech

Jinak přenos se mi seká a do 9.min ani nešel zvuk...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavej na fotky na hools.cz. Mě by to nebavilo se na celý zápas dívat. Stačí těch pár desítek vteřin v BBS .

Reagovat
Kepy_FCB

Už nekoukám, jen jsem chtěl vidět návštěvu , choreo , atmošku atd. Když nehraje Baník tak jen málokdy vydržím v kuse koukat na celý zápas. Ještě jsem hodil oko do Hradce, do Jablonce nemá vůbec cenu koukat...

Reagovat
AjaxFans

No Jablonec je fanouškovsky slabý,asi jak Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal v Česku holt netáhne no...

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
AjaxFans

Tak špína to bude asi furt stejná,Hašek nic nezměnil myslím.Hokej táhne bohužel více no.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, hokej je úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej táhne víc taky díky tomu, že jsou menší stadiony (tudíž se líp zaplní), padá v něm víc gólu a navíc je to sport, ve kterém Češi po dlouhou dobu hráli prim, byli nejlepší na světě. Lidi rádi chodí na sporty, ve kterých se vyhrává. Na českém fotbalu se hledá pořád to špatný, místo aby se vyzdvihovalo to dobré, a když vyrazí 400 sparťanů do Ostravy tak je švestky zadrží, daj jim klepeta a na fotbal je nepustí. Slávistům udělali prakticky to samé, údajně nasadili pouta i staré paní, která je předsedkyní fanklubu. Bastardi . Ale ona určitě dělal výtržnosti a ničila autobus.

Reagovat
Losinho

Zkušená chuligánka

Reagovat
smazaný uživatel

No je tu možnost, že by třeba berlí prorazila robokopovi helmu a udělala mu boui na hlavě, ale pochybuju . Kdyby dali policajti mojí babičce klepeta, tak asi dostane psotník. Chudák stará paní.

Reagovat
hefy

Seš blbec. Z fotbalu se skoro celej stadion předsouvá na hokej proto ty dresy.

Reagovat
$dolar$

Vetsi idiot tu na webu neni...

Reagovat
hefy

Máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

malůvky: můž s přítelkyní - ona myslí na vztah a on na Viktorku (alespoň tak jsem to pochopil) ... a vedle nápis - není co řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Peky, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

plzeň 12 zápasů 5 penalt všechny proměněny

Reagovat
smazaný uživatel

Ty z toho máš radost? To našim barvám moc ku prospěchu není, že Plzeň umí proměňovat penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

když má Plzeň penaltu nikdo ani neštěkne, když má penaltu Sparta jsou toho plné noviny.

Reagovat
Kepy_FCB

M ajzlík

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to?

Reagovat
smazaný uživatel

Po čase se kouknu na GL, hned na zápas můžu napsat report a hned mě napadá kajícná myšlenka, že titul letos fakt nezíská Dynamo, ale Plzeň

Reagovat
Kepy_FCB

Diváci: 6.138 v Plzni co dodat...

Reagovat
Losinho

Slušný počet

Reagovat
smazaný uživatel

V Ostravě minulé kolo: 4093, a to jsou ty "nejlepší u nás" ?

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nich možná jo..

Reagovat
Kepy_FCB

Když jsme my vedli ligu s menším náskokem tak nestačilo 18000 míst a to zdaleka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde jste teď

Reagovat
AjaxFans

To je ten rozdíl mezi divákem a fanouškem.Jedni chodí furt a druzí jen když se daří.

Reagovat
centos

Místo aby někdo něco uznal, tak se tady vždy stočí téma na problém někoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je tohle téma dočista volný Ale proč se směje, když sám je na tom ještě hůř?

Reagovat
$dolar$

Tak super dneska, mohlo to byt bez golu, skoda toho, jinak vsichni hrali dobre, hlavne Rajtoral a Kolar dneska super

Super navsteva 6.138 je na takovou zimu a souboj s poslednim tymem parada

Divne rozhodovani rozhodciho...

Reagovat
Kepy_FCB

Na novinkách psali že už umrzli čtyři lidé v Plzni....

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale v Plzni se ta šestka na ten stadion docela slušně rozloží, ale u nás to vypadalo, jako by tam nikdo nebyl.

Reagovat
$dolar$

Tak je jasny kdyz nase kapacita je 7500 a u vas 20, ze v tom bude rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je pravda, že by u vás mohlo být vyprodáno, když jste v takovém laufu. Něco sice sebere sektor pro hosty, ale jako bylo vidět proti Ústí, tak vaše kapacita se dá trochu nafouknout.

Reagovat
$dolar$

Za to muze zima, na jare bude vyprodano

Reagovat
smazaný uživatel

Zima, zima. Přijeď se podívat až budem hrát s CSKA, to bude zima. Loni na Kodani jsem málem zmrznul. Po zápase jsem se musel okamžitě ožrat rumem, abych nechcípnul .

Reagovat
$dolar$

Tak ja tam dneska byl

Jen pisu, ze fanousci, kteri nechodili driv, kdyz se nedarilo, tak nepujdou v takovyhle zime

Proto jsem za tech 6.1 spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
$dolar$

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom Miláně to bylo fakt strašný. Tehdy jsem byl pořádat, takže jsem tam musel být 3 hodiny před zápasem. Po těch pěti hodinách jsem byl tak zmrzlej, že kdyby to mě někdo kopnul, rozpadnu se jak T100 v Terminátorovi 2 .

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

tos nebyl na Kladně, Baník tam vždy schytal snad nejhorší počasí na světě, jednou totální ledovka, mraky sněhu a zima mínus deset, další dva společné zápasy se odehrávali pod neustálým deštěm, vichrem atd...

Reagovat
smazaný uživatel

a odvezl si 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ták, ták, hráči se tam klouzali po prdeli a fanoušci si tam rozbíjeli hubu o ty schody

Reagovat
hefy

Kodaň neni Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nešlo o soupeře, ale o tu zimu . To je jasný, že Kodaň táhne víc.

Reagovat
$dolar$

Ehm za A jste Sparta a mate normalni stadion...

Za B chces merit atraktivitu Teplic a posledniho Brna?

Za C kolik chodilo u nas lidi driv a kolik ted to je neporovnatelne...

A vubec, stejne jsi to myslel ze srandy

Reagovat
centos

Teplice nejsou atraktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Není na nich nic zajímavýho. Loni na ně přišel plný dům jenom proto, že se slavil titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špatný, když tým, který hraje o poháry, nepřijde fanoušků atraktivní Pak se člověk má divit, že na stadionech nejsou lidi. Pokud Teplice nejsou atraktivní, tak to jsou teda atraktivní tak 3-4 celky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro mě je atraktivní Slavia, Bohemka a Baník. Protože to jsou největší rivalové. Pak je Slovan a Slovácko, protože s nima aspoň přijedou nějací fanoušci, kteří se dobře prezentují a jejich sektor aspoň nějak vypadá. No a pak záleží na aktuální formě týmů. Sigma, Brno jsou moravské týmy, tak jou pro mě taky jako "nepřátelské" týmy atraktivní. Ale nudné týmy typu Teplice, Budějovice, Příbram...co na nich je atraktivního? Mě je ale jedno jestli je tým atraktivní, když můžu tak na Letnou jdu. I kdybychom hráli proti největším nýmandům.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale pokud by se řídili lidé "atraktivitou" jak ji popisuješ, tak se nesmí druzí divit, že lidé nechodí na stadion. Lidé by neměli chodit na zápasy pro to, že hraje ten nebo ten, ale jak pak uzavíráš komentář, na kohokoliv, hlavně že hraje můj tým. Pokud někomu je někdo fanda a čas a peníze mu to dovolí, tak by neměl na zápase svého týmu chybět. A ne že si řekne, aha přijeli Teplice, statisticky jsme s nimi zahráli v posledních 4 zápasech 2x plichtu a 2x vyhráli 1:0, nebude to atraktivní, jen taktická bitva, tak to je špatný přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, tak to chodí. Lidi nechodí na fotbal aby fandili, ale aby je jejich tým bavil. Pak je to znát na derby, nebo evropských pohárech. Jsem na svém místě, kalím si pivko (no na atraktivních zápasech spíš ten posranej birell) a tu do mě vrazí hňup, co neví kam si má sednout, pak tam projde rodinka troubů, kteří jsou zde špatně. Pak dorazí na poslední chvíli pár dalších blbů, kteří jen překáží. Prosím, když pak fandí, tak pohoda. Ale jinak

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
centos

No, tak nějak

Reagovat
Losinho

Reagovat
hefy

Mně se teda Rajtoral dneska moc nelíbil, ale hlavně Rada mi pil krev. Za stavu 2-1 to moc super nebylo, kluci přestali hrát a pomalu začlo Brno přebírat iniciativu, naštěstí tam pak padl Rezkův gol.

Reagovat
$dolar$

Teda Rajtoral byl podle me MOM, nejsem si vedom ani jedny chyby v obrane, vzdycky si paradne odstavil hrace a nebo dobre vyresil situaci, plus technicky paradicky

S tim Radou jsem videl, jak se hadal s Vrbou, ale zas tak hroznej mi taky neprisel, myslim, ale ze kvuli tomu ho Vrba stridal, protoze nikdy driv Radu nestridaval A s tim po tom golu mas pravdu, tam k tomu vubec nemelo dojit, meli jsme pojistit napriklad Bystron nebo Petrzela, kterej dostal krasnej pas od Rezka na prsa, ale blbe zpracoval... A bylo by to vic vklidu no, ale na to, ze se to hralo po repre pauze, jsem spokojen

Reagovat
hefy

Jako Rajtoral je můj asi nejoblíbenější hráč z týmu, ale dneska se mi nelíbil. Pozdě nahrával, nezakončoval, centry posílal taky do prostoru kde nikdo nebyl. Spíš to byl průměrnej výkon. Jinak Bystroň to krásně zabil. Spokojen jse taky, ale zas tak přesvědčivá výhra to prostě nebyla, jak se podle skore může zdát.

Reagovat
$dolar$

Jj v tom s tebou souhlasim, ale za Rajtym si porad stojim

Reagovat
soukup

super návštěva? mě to naopak přijde jako dost slabá návštěva, ste jasně první, hrajete fotbal, kterej diváky baví, v tomhle zápase byla 100% jistota, že vyhrajete a dáte minimálně 3 góly, zima bude mnohem větší a Brno i když je poslední tak to není zas nějaká neatraktivní hrůza.

Uznávám že ode mě to bude znít blbě, když k nám chodí 2000 lidí, ale i to možná dovedu pochopit víc než že v Plzni v této situaci přijde jen 6000

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej fotbal nemá v plzni tradici, proto nejsou lidi zvyklí chodit, takže je to pro nás pořád dobrá návštěva, zvlášť na zbrojovku

Reagovat
centos

Reagovat
fantomas

Je to teda nechutná fráze, ale Plzeň si už ten titul fakt může prohrát akorát sama.

Reagovat
$dolar$

Fuj, z ty fraze bych

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

Janů červená

Reagovat
Losinho

Jasná ruka a penalta

Reagovat
Losinho

KISEL !!!!!!!!!!

Reagovat
goodbay

KRBEČEK!!!!!!!

Reagovat
Losinho

To je hrůza, vedení 1:0, soupeř o deseti a stejně se nevyhraje.

Reagovat
Losinho

neměla bejt reakce

Reagovat
salami

co nevyhraje, ale ani nehraje

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

199. pro VIktorku Plzen

Reagovat
$dolar$

a 200. taktéž

Reagovat
Kepy_FCB

Pane Zeher mockrát DÍKY...

Reagovat
smazaný uživatel

náš "šuter"

Reagovat
smazaný uživatel

bych ho zkusil v záloze, on není špatnej technicky, on je "jen" tragickej v zakončení

Reagovat
Losinho

Jako náš Standa Vlček

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho raději viděl jako žolíka, i když pořád lepší on v sestavě než pan Pilík

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že už zkusí někdy toho Fantiše

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohoto kluka jsem se těšil nejvíce, ze všech posil. Nechápu proč nehraje častěji Je ho teď škoda v klubu, kde nenastupuje.

Reagovat
Kepy_FCB

Ten se před pár dny neprosadil ani proti třináctýmu celku I.A třídy ...

Reagovat
smazaný uživatel

co vím, byl nějak zraněnej, třeba za to může to, že je nevyhranej. Ale tehdy proti Teplicím hrál dobře

Reagovat
salami

to snad neni možný

Reagovat
twerp

Gratuluji Baníku k nádhernému a zaslouženému výsledku, byla radost pohledět na konečné skóre!

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

To je hrůza, vedení 1:0, soupeř o deseti a stejně se nevyhraje.

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

To už je fakt lahůdkové vedení, to se musí uznat.. nepochybuju, že na Plzeň přijde krize, ale tenhle náskok by jim fakticky už mohl stačit, zvlášť jestli to bude v základu pořád bude kazit Brabec.. Bude to těžký dohánění, ale Spartě pořád věřím.

Reagovat
goodbay

když to nebude 10 a mín bodů, tak už tomu nevěřím.

Reagovat
twerp

Uvidí se po podzimu... Baník taky předloni na podzim válel a pak tragický jaro... Navíc můžou jednou blbě prohrát s už se můžou vést...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle já všechno vím.. Ale 12 bodů je fakt dost. To jsou 4 zápasy, který musí Plzeň prohrát a Sparta vyhrát. Teď je jediná cesta prostě všechny porazit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak a jsme tam, kde jsme byli... Zeherovi se vrátila stará "dobrá" forma, Šenky s Varadim nebyli vůbec vidět, Nando se mi zdál nějak podrážděnej, aspoň, že ten support za něco stál

Reagovat
smazaný uživatel

support nádhera

Reagovat
Kepy_FCB

Zeher se vystřílel se Šilheřovicemi asi...

Reagovat
smazaný uživatel

zase do dalšího přípravného období před sezonou, to zase bude dávat pět gólu za zápas a pak se za celou sezonu strefí max. dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

kopyto čobolské,on to snad dělá schválně

Reagovat
Kepy_FCB

asi jo, je pro něj přednější jeho parádička než přímos týmu

Reagovat
vanGomm

Pokud Plzeň udrží min.12 bodový náskok i po 16.kolech.Tak v jarních 14 kolech už to bude asi velký problém dohnat.Ano teoreticky se to dá smazat za 4 zápasy,ale v praxi to bývá složitější.Pzeň musí jednak 4x prohrát a její momentální soupeř Sparta zase 4x vyhrát a to je nezávisle na sobě vlastně už zápasů 8.Vezmu-li skutečnost,že na jaře budou určitě ztrácet všichni,tak při této situaci už by Plzeň o titul přijít neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Není o čem. Tenhle náskok už prakticky nejde ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to teď viděl. Krása. Máme bod. Ještě pár takovejch a záchrana je doma... - A kdybych nebyl nalitej, tak bych si i vzpoměl, že cílem Slavie byla loni obhajoba titulu. To jsou paradoxy. Já se z tý Slávky zblázním, takhle blbě pustit dva body jen kvůli tomu, aby to nevypadalo, že podmázli rozhodčího... Lidi, řekněte někdo nějakou pozitivní zprávu o Slavii, ať nemám takovou depku...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátil se Hloušek

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kepy_FCB

Ubránili jste 14.flek

Reagovat
smazaný uživatel

před dvěma lety ste hráli LM a měli ste peněz jako šlupek

Reagovat
RickNash

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhli ste Spartu o bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod z venku je plusovej

Reagovat
ACSMan

Hráli jste půlku zápasu přesilovku

Reagovat
smazaný uživatel

Super, chlapi. Jak to tady čtu, tak v podstatě nejsme v takovejch sračkách.

Reagovat
smazaný uživatel

ta děkovačka stojí za to. Btw, je tam jedna fotka, jak jedna holčina od nás hází aut a má pěkně upnutej dres přitom, takže jsou krásně vidět její vnady

Reagovat
smazaný uživatel

unstoppable Plzeň nemám, co dodat... krásný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

baroš solidně Turecko mu asi sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Po 12. kole to jasně vidím(a doufám,že všichni) asi takto: Čech- Rajtoral Bystroň Hubník Limberský- Petržela Rosický Horváth Kolář- Rezek Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

S tím by se dala vyhrát liga, ale nemyslím si, že bysme se s touhle sestavou dostali na EURO

Reagovat
twerp

Třeba by Horvát ožil jako důchodce v Kauflandu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Horvát by nám proti Litvě pomohl. Mohl by se ploužit po hřišťu a vymýšlet přihrávky do zahuštěné obrany a když by se kopal jeden z těch mnoha rohů, tak by je kopnul tak, aby se z nich dalo něco vytěžit.

Reagovat
twerp

To já samozřejmě vím, jenže proti silnějším týmům by to už neuběhal. A skládat tým jenom na kvalifikaci by bylo jako boj s větrnými mlýny. Ale jinak je to Pan fotbalista a dodnes nechápu, proč ho sparťanský kotel vypudil.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nechápe nikdo kromě kotla Sparty. A aji ti by toho litovali, kdyby zvládli přemýšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam není celou dobu. A navíc těžko říct, Horvát by vám nejspíš pomohl víc.

Reagovat
twerp

Tak Horvát je hlavně osobnost a vůdce... Už pro to by se náramně hodil.l

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Pro mě je Matějovský teď už lepší fotbalista.. A stejně sedí.

Horváth to měl těžký.. Kdysi se postavil proti rasistickým nadávkám fanoušků a ti ho pak vypískávali. (Vím, že je to strašná demence).. Navíc přišel Berger a Sparta nechtěla mít Horvátha na lavičce..

Reagovat
smazaný uživatel

Horvátha vypískali kvůli něčemu jinýmu. Po finále poháru proti Liberci nadával sparťanským fanouškům. V následujícím ligovém kole (v Liberci ) ho fanoušci vypískali. A v článku k zápasu mu nepřímo vzkázali: "Horváthe, my jsme fandili Spartě, když ty jsi válel za Slavii a do novin jsi říkal, jak se musí jít Spartě po krku."

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

bystron

Reagovat
hefy

Tak tak, radši Navrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej pořádnej Navratil v lize hraje pravy/levy křidlo

Reagovat
hefy

Ale co s nim na stoperu?

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka.

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Horváth.

Reagovat
Ligter

Uf, já četl Bakoš, ale pak mi došlo, že ses jen překlep na Baroše.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co, že si furt tak brzo vzhůru?

Reagovat
Losinho

Za chvíli vyrážim do školy, já pořád vstávám tak v šest, dokonce i o víkendu A co ty?

Reagovat
smazaný uživatel

i o víkendu?

Reagovat
Losinho

jj Tak sem si na to zvyk, že mi je jedno jestli du spát v 9 nebo v 11, stejně vstanu nejpozdějc v sedm

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně jsem vstával na základní škole .

Reagovat
Losinho

Vždyť jo

Reagovat
smazaný uživatel

to já chodím spát ve 4 ráno a vstávám ve dvě odpoledne

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych nešel do práce, spím. A o víkendu vstáváš v šest ráno? To se většinou vracím domů..

Reagovat
Losinho

Vždycky tak mezi šestou a sedmou

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tam tedy chybí? ....Bednář,Kadlec,Suchý?:D nebo Pudil se Štajnerem?:D....vždyť se jim všichni smějou a teď když nám Viktoria vede ligu s ohromnou propastí pod sebou,tak všichni byste chtěli koho?:D

Reagovat
twerp

To že svou týmovostí válcujou ligu neznamená, že by válcovali i národní týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmně,ale hráči kteří teď hrajou v reprezentaci nejsou lepší než Petržela,Kolář,Rezek...Teď mají formu

Reagovat
twerp

1, existuje tlačítko reagovat, po jehož zmáčknutí se do dostaneš do okna s názvem "reakce na komentář" a budeš reagovat přímo na mě či někoho jiného a nebudeš činit diskuzi nepřehlednou.

2, Jak by to dopadlo, kdyby se brali hráči s největší formou? To by nás každej zápas reprezontoval jiný tým z gambrinus ligy podle toho, komu by se dařilo? Jednou Plzeň, pak Sparta, Baník, Olomouc, Slavia? Podle toho, kdo by hrál nejlepší fotbal? V nároďáku by měli hrát naši nejlepší hráči(klidně i bez formy)a dále pak potencionální naděje. Plzeňští mají sice formu, ale tu kvalitu prostě ve většině připadů nesplňují.

Reagovat
smazaný uživatel

pane trenere:-)

Reagovat
twerp

Pěkně jsem tě to naučil co

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.. Udělal bych to tak, že který tým vyhraje ligu, tak ten bude reprezentovat danou zemi..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně v Itálii by to bylo brutální, v Interu je těch Italů tak do výtahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych pak strašně přál Arsenalu.. Hrdý Albion a reprezentovali by ho frantíci

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by vyhráli MS a Anglie by konečně získala nějaký úspěch. Jinak se ho asi nedočká. Ale je fakt, že při zápasu Anglické "repre" by si asi fanoušci ve Wembley připadali dost rozpačitě.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla nádherná podívaná..

Reagovat
fantomas

Jj, protože Francii v "ideální" základní sestavě zastupuje drtivý počet tří borců.

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy, Sagna, Diaby, Nasri, Koscielny, Squillaci mají zatím tolik startů, že se klidně mohou prohlásit za stabilní členy mužstva.. A kolik, že je tam Anglánů? Walcott, Wilshere a až se uzdraví, tak možná Ramsey? opravdu bych tenhle hrdý Albion chtěl vidět ve Wembley.. Anglie by jistě byla pyšná..

Reagovat
fantomas

1) Ramsey neni Anglán

2) Když bereš širší kádr, tak možná. To tam pak patří i Frimpong (kterej by byl prvním náhradníkem na DM nebejt na rok mimo) nebo Gibbs (první alternativa na LB a momentálně snad i první volba). Ale když beru základ, tak do něj nicméně patří jen čtyři Frantíci - Clichy, jeden z dvojice Squillaci-Koscielny (teď hrajou oba jen proto, že je out Vermaelen), Nasri a Sagna, takže to neni nijak dramatický. Diaby převážně střídá.

Reagovat
fantomas

Nebo takle - Gibbs by momentálně měl bejt první volba, kdyby byl Wenger soudnej/kdyby nebyl slepej

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava se víceméně točí, co jsem si všimnul.. klidně se může stát, že budou v základu jen 3 frantíci, ale taky se klidně může stát, že jich bude 6. Ale uznej, že ten tým je daleko víc francouzský, než anglický.. A vzhledem k nesnášenlivosti obou národů by to byla paráda vidět je reprezentovat Albion

Reagovat
fantomas

To by paráda každopádně byla. Francouzský a anglický je tak nastejno, co se opravdu širšího kádru týče, šance na základ má ale souhrně větší francouzská základna no.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Hradci i Boleslavi uřezat nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej to byla bída, škoda těch prvních deseti minut, kde jsme měli dát gól, pak by to byl určitě jinej zápas. Bolka, si snad nevytvořila jedinou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians nejlepší v praze

Reagovat
smazaný uživatel

to neni v dnešní době žádná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že v poslední době máš furt Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, já si je beru rád. Většinou hrají dobrej fotbal, nedělají problém při rozhovorech a v momentě, kdy se hraje u nich doma, tak se stíhá relativně v pohodě dojet do Phy a udělat Dohráno

Reagovat
$dolar$

Mas si brat Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

a nejhorší z ligy mimo Prahu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Baroš minule hattrick a zraneni, vcera 2 goly a asi obnovene zraneni...skoda skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta prohra s Lausanne, pak s Boleslaví a Pepa si může sbalit

Reagovat
smazaný uživatel

S Boleslaví jsme už remizovali. Hrajem na Slovanu.

Reagovat
smazaný uživatel

joo mááš pravdu..sorry ale můj typ je takovejj,že Chovanec vydrží max. 3 kola

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mě špatný tip. Chovanec se ve Spartě udrží ještě hodně dlouho. Má nadějně rozehranou evropskou ligu, v lize je na druhém místě, sice s obrovskou ztrátou, ale i ta se dá stáhnout. No a pak loni získal titul a Sparta v žádné krizi není, nevydařili se jí dva zápasy. Mluvit o vyhazovu je dost předčasné. A pak Chovanec má ve Spartě zaseklej drápek hodně hluboko .

Reagovat
$dolar$

Souhlas se vsim

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se současnym kádrrem na úkor český ligy musí předvádět daleko atraktivnější hru,připadají mi málo suverénní a kolikrát jsou ty jejich výhry o štěstí jako například s Olomoucíí, nebo nad Jabloncem..doporučoval bych vsadit na Lausanne za hezkejj kurz 9,2 k tomu hodit AC proti Realu 6,1 vsadit za 50kč a 2800 je doma

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Spartě nikdy nesázím . Sparta ale nikdy nehrála libivý fotbal ala Real Madrid. K ní vždy patřil silový, nátlakový, bojovný fotbal a hlavně nezlomná vůle ve vítězství (což prokázala proti Palermu, Jablonci i proti Olomouci a hlavně v derby). Pro mě osobně hrála nejkrásnější fotbal ve zlaté sezoně 1999/2000. A na tuto sezonu by měla navázat. Jinak souhlasím, že by to chtělo od Sparty větší suverenitu.

Reagovat
sosna

Prohru bych jim přál. Ale Lausanne jsou slabí jak čaj, tohle fakt ne..

Reagovat
vanGomm

Ano zatím na tom nejsou v EL špatně (v tabulce pravdy jsou na 0),ale stačí neporazit 2x Lausanne a prohrát v Palermu a je vše jinak.Navíc si myslím,že asi ani ty 2 výhry s Lausanne nebudou stačit.Něco musí Sparta ještě uhrát buď v Palermu,nebo s Moskvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera v Budějovích neskutečný fanatismus v podání chacharů ..... za takový support by se nemuseli stydět ani týmy jako Hajduk , Partizan , Besiktas atd.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hajduk a CZ Bělehrad si zajdu za dva týdny Ale máš recht, druhej poločas byl fantastickej

Reagovat
doNny

Hajduk v rámci Zenitu a CZ?

Reagovat
sosna

Reagovat
doNny

R.I.P.

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

To nééé....

Reagovat
smazaný uživatel

Tož nebyla to žádná hitparáda, ale Slovácko hrálo doopravdy naivně v útoku a aji v obraně a k výhře nám to stačilo. Dobré tři body a hlavně sme zpátky na druhém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

To neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P.

Reagovat
AjaxFans

Zprávy o fotbalu,které nikoho nepotěší

Reagovat
smazaný uživatel

krasna tabulka

Reagovat
sosna

Dneska nejlepší Hořa. Drobek Škerle jeden dobrej krtek, ale jinak taky Slabší Šulty a Rossi... Opět před Spartou. K nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi dobrý, hvězda Drobek, podržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava tam dneska čaroval. Jestli věkem zapracuje na stabilitě výkonů, tak bude jednou volba číslo jedna pro repre. Zatím je hráč který je schopný prokličkovat zformovanou obranou Manchesteru United a před prázdnou brankou zakopnout o vlastní gramlavou nohu.

Reagovat
sosna

Asi ho nakopla ta baráž s U21. Ale už před ní hrál dobře, má formu a to se hodí.

Reagovat
goodbay

sice momentálně jste před Spartou, ale kdyby byl v téhle chvíli konec, tak ste až za ní, díky vzájemným zápasům

Reagovat
smazaný uživatel

No tak výkon nic extra, ale proti tomuto soupeři se to nějak dalo čekat. Máme neskutečně cenný vítězství a to je super. Hořa excelentní, Drobek taky, z Hubni se snad vážně stává zabiják. Šulty by se měl rozehrát v béčku, platnější bude Navrc. Důležité 3 body je potřeba potvrdit doma proti Klokanům a vůbec tak nějak po zbytek podzimu, los je přijatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím kde začat, psali jste tu o tendenčním pískání, proto asi dneska zvolili Patáka, který nám sebral jasnou penaltu za ruku Olomouckého. K fotbalu asi tolik, že Sigmě pomohl hodně brzký gól, pak jsme se nemohli 20 minut dostat do tempa, ovšem pak už jsme zahráli dobře, bohužel jsme pozahazovali šance a Drobek vytahoval luxusní zákroky!

No a teď k tomu, co mě neskutečně mrzí a co jsem bohužel od hrdinů z Olomouce čekal, a sice asi čtyři 13letí kluci přišli z brekem na zápas, že jim sebrali olomoučtí hromotluci ve věku daleko přes 20 let šály. Tohle mě prostě hlava nebere, doufám, že jim ruce upadnou, šmejdům. Nicméně ve městě se eště teď něco chystá, tak uvidíme, jestli hosté potvrdí hrdinství proti rovným

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta to nebyla jinak, rozbite jim huby.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš tu ruku, kterou jsem viděl, protože jsem to měl přímo přede mnou, ok tak nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

to ze byla ruka neznamena ze je penalta

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom Košút v Ostavě nevím, proč dostal červenou s pískl pencku, nicméně on to zahrál evidentně, nevadí no

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se nepiskala penalta proti Spartě, když ji zahral Řepka? resilo se to tu pred dvouma tydnama, tak si to najdi. Ale tak chapu tve rozcarovani, taky by me srala porazka doma

Reagovat
smazaný uživatel

mě sere, že tady neni jasně dané, kdy se ruka píská a kdy ne, já u toho stál a z kotle to viděl, jak to zahrál směrem k balonu, ale když říkáš, že nebyla, tak nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu s tim nejasnym vykladem pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

mělo by se to upravit, prostě když je ruka, tak se píská, ať je jakákoliv a bylo by to vyřešené a ne, že se ruka píská, když jde proti míči evidentně, nebo se nepíská, když si ju hráč nastřelí atd. to je totik výkladů pravidel, že pak rozhodčí može zapískat nebo naopak nezapískat a vždycky to bude správně

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Jestli to byla penalta, tak by to bylo 1:1 a pak byste dohrávali o deseti. Nejspíš byste prohráli tak jako tak. Rozhodčí dneska ruky nepískal.

Reagovat
sosna

Přesně. A Ondřejka šel v první půlce z placu. Takovou ruku by pískl leda Drábek

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslíš vážně a za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřejka měl dostat 2. žlutou za úmyslnou ruku při útočné standartce.

Reagovat
smazaný uživatel

jj už si to uvědomuju a říkám, souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

počky to nechápu, jak 1:1 a my bysme dohrávali o 10?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by penalta po ruce Janotky. Kdybyste ju proměnili, tak je to 1:1, Ondřejka potom zahrál úmyslnou rukou v našem vápně a kdyby to rozhodčí písknul taky, tak je to druhá žlutá a jde ven. Proti deseti bysme asi vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

a jo toto, tak to souhlasím, to měla být karta

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, rozhodčí se na ruky dneska vykašlal. Ale jinak utkání moc neovlivnil. Žádné standardní situace, fauly posuzoval férově na obě strany. Ondřejka dohrát mohl a nemusel.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí nám to neprohrál, měli sme proměnit aspoň jednu šanci...bohužel...jinak fanoušci Olomouce pořád jenom Sigma Sigma...Ať žije Sigma trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Haná Haná to je země svatá. Fanoušci Sigmy jsou tradičně špatní. Tohle je ještě luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, já je neslyšel z kotle to prostě nejde slyšet, ani třeba Baník u nás nejde slyšet, aj když přijede v 1000 lidech, na porovnání bych musel sedět někde na céčku

Reagovat
AjaxFans

No nevím,loni nás Baník celkem přehlučel,protože tam bylo 3 prd... čumilů co hleděli na fans FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

jj loni byl Baník lepší, o tom žádná, ale já je neslyšel z kotle, to je celkem logické, že neslyšíš z kotle druhý kotel

Reagovat
AjaxFans

Ja byl taky v kotlu,nějaké hluché místa jsme tam měli.Čumilů chodí na Baník od nás dost,loňi v Ově to nebyl taky žádný zázrak."Nejhorší" výjezd zatím letos Jablonec,strašný chaozz,když se toho neujme jeden člověk.A bez bubnu to lze taky znát.

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlas, loni Baník špatný, minulé kolo na Baníku ale suprovní support. Jablonec byla tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem se minulý týden dozvěděl, ruka se nepíská, když si ji hráč nastřelí sám, nebo pokud jdem míč do ruky od země, což byl Janotkův případ.

No a malí kluci ať si brečí, pokud to byli takoví podobní týpci, jako borci 10-13 let, co loni stáli v UH na nádru za zády policajtů a řvali na nás, že jsme piče, čuráci a neustále nadávali, tak je to jen jejich problém.

Reagovat
smazaný uživatel

byli to malincí kluci, rozhodně ne nějací raubíři, proto si je asi taky ti hrdinové vybrali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni ti kluci, co jsme je potkali loni, taky nevypadali jako nějací chuloši nebo tak něco. Prostě kluci, kteří v euforii z výhry nadávali všemu a všem okolo a pod dohledem cajtů se cítili hrozně bezpečně.

Pokud to bylo bezdůvodně, tak je to hodně smutný a celkem typický pro takový 2-5 lidí od nás z kotle. Vždycky to jsou ti samí lidi, kteří jezdí spíš jenom ven a málokdy se dostanou až na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

tak o olomouckých hrdinských "hooligans" by mohli vyprávět ve Zlíně a Jablonci, to už je jinší téma.

Reagovat
smazaný uživatel

No naši hooligans jsou víceméně taková ostuda Sigmy. Ne že by se něco nedělo i jinde, ale u nás je to podezřele často a podezřele moc se o tom píše, každou sezonu aspoň 1-2 incidenty. Ale pokud vím, tak od vzniku Sigma United do kotle snad žádnej chuligán nechodí. Leda tak lidi, co jsou na pomezí ultra/hooligan, kteří dělají chorea, žijou pro klub a semtam se pobijou, ovšem na ty mi přepadání bezbranných civilistů moc nesedí. Ti problémoví lidi jsou zásadně na výjezdech, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

jj popsals to přesně, Olomouc se vytáhla aj když u nás hrála Slavia, plešky neměli co dělat, tak si zaleji k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, to prostě už ani nejsou fanoušci klubu, jako spíš lidi, co hledají záminku a je jim jedno, kde se poperou. To je jako když byl výjezd Mory v 1. hokejové lize, tuším loni, do Ostravy na Sarezu, no a naši fans tam dostali do držky od hools Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tím myslím naše hokejový fans, že dostali. A to jsou víceméně mladí kluci a holky + nějakej ten mírumilovnej důchodce. Tehdy to totálně nikdo nečekal a dost lidí to taky odradilo od ježdění. Zas na druhou stranu, u nás tak 3 roky zpátky řádili na hokeji TBO a to jsme měli jasně nejagresivnější hokejový fans v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

jo takto, takže to zas odnesli jiní, než měli. čili něco jak dneska u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. V Olmiku když někdo někde dostane na hubu, tak je to taky vždycky někdo, kdo s tím nemá moc společnýho. A stejně to platí i naopak. Je to smutný. Já proti chuligánství nic nemám, pokud se bijou pěkně skupiny hools spolu a netahaj do toho normály. Ovšem to se taky málokdy povede, už jen kvůli policajtům. Kdyby je radši někde nechali, třeba by se pak nestávaly takový věci.

Reagovat
AjaxFans

Laciné terče jsou hold pro někoho velké lákadlo.

Reagovat
PJ

Pokud se domluví dvě bandy a někde za městem si rozbijou huby, tak ať se tam klidně postřílí, to je mi fuk. Jenže často jde o agresivní hovada, kterejm je jedno, jestli seš "normál" nebo se chceš bít, kolikrát se stačí podívat jeho směrem a už abys hledal kudy utéct... Nejsmutnější na tom ale je, že podle některých tady jsou jedině tohle ti správní fanoušci, kteří přece nikdy nikomu nic neudělali a bez kterých by ten fotbal snad ani neměl smysl....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si, že by tu někdo obhajoval sraby, co okradou děti o šály. Taky jsem si nevšiml, že by se tu někdo zastával agresivních hovad, co ji je jedno, jestli mlátí normály.

Reagovat
centos

Podle některých tady jsou jen tohle ta správná slova, která patří jiným tady vložit do úst (na klávesnici).

Reagovat
PJ

Já to myslim obecně - viz nedávná debata o tom zápase Itálie - Srbsko, kde byli srbský "fanoušci" hájení...

Reagovat
AjaxFans

A ještě se převlékli do Slávistických dresů

Reagovat
smazaný uživatel

Loni na jaře si domlouvali mladý hools ze Sigmy bitku s mladejma chulošema ze Sparty. Hanáci z toho pak vycouvali a nezvedali telefony. Domluvili se prý i se slávistama a taky jim to nakonec odřekli. Ale vy tu asi mluvíte o Hovada Zubr apod., že?

Reagovat
smazaný uživatel

mluvím o všem, co tu teď píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

No co vím tak nějak z doslechu, tak chuligánská scéna v Olmiku je tak nějak víceméně mrtvá. No a asi právě proto je tolik incidentů. Na nějakou větší bitku se u nás asi neseženou lidi, těch několik málo je z toho frustrovaných, takže prostě bijou menší skupinky normálů a podobně. Navíc po zážitcích s Bohemkou a tyčkama od našich, s něma stejně nikdo na férovku nepůjde. A pokud jo, tak to zavání tím, že si s sebou radši donesou nějaký zbraně po těch zkušenostech, naši z toho budou mít taky strach, no a pak se střetnou 2 paranoidní skupiny s tyčkama, nožema, plný nenávisti a špatně to skončí.

Reagovat
AjaxFans

JBC to zkoušel letos,sic bez zbraní,ale prý to byl taky od Sigmy poděl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj tam se sigma opět "předvedla"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k fotbalu souhlas, že pomohl rychlý gól. Jen s těma šancema to nevidím zas tak úplně. Drobek měl 1 pořádnej zákrok, jinak to byl víceméně tlak po šestnáctku, asi jako my proti Spartě. Každopádně jsme měli z prdele kliku, že jsme to přežili. Řekl bych, že to byl nejhorší a nejmíň bojovnej výkon Sigmy v sezoně a je jen vaše smůla, že jste toho nedokázali využít.

Reagovat
AjaxFans

Oficírů létalo dneska dost,i přes park atd. Oficírkám na koních to slušelo

A od Sigmy žádné překvapení,zákeřnost je jejich "silná" stránka. Nějaký rok zpět na domluvenou férovku s 1905 je rozbili trubkama atd.

Reagovat
sosna
Reagovat
Jajinek

no já si prohlířžím pořád dokola a dokola a žádnou ruku nevidím...v jaké fázi letu míče mu to do níc bouchlo? vždyť se to od země odrazilo do jeho prdele. Kdyby se to odarzilo do ruky, musel by to fouknout...je to úplně stejné jako Rossi proti Spartě teda. Když si hráč ruku nastřelí, tak se to nepíská, ale když se míč odrazí do ruky od země, tak ano. Já si právě myslím, že se to ruky vůbec nedotklo, proto se nepískalo.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem měl právě ten pohled zezadu od našeho kotle a tam byla jasná ruka, a když píšeš, že kdyby se to odrazilo do ruky, musel by fouknout, tak by musel, ale on to z jeho postavení těžko viděl, co to sleduju v tom záznamu, tak tam to na ruku vůbec nevypadalo

Reagovat
Jajinek

no v tom záznamu je to ze třech úhlú ( i o poločase to ukazovali ) a rukou se toho podle mě vážně nedotknul. Každopádně stěžovat si na nějaké tendenční pískání, když tohle byla sakra sporná situace a na druhé straně vám odpustil ruku úplně jasnou a následné vyloučení, mi tedy přijde úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

já si nestěžuju na tendenční pískání, já sem napsal, že někteří z vás tu psali, že u nás se píská tendenčně, já hodnotil v tom mojem úvodním příspěvku jenom tu penaltu nic víc, když si to přečteš znovu, uvidíš

Reagovat
Jajinek

ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

gratulace na hanou

Reagovat
smazaný uživatel

dik milde

Reagovat
Recik

jak jsem již psal na naše ofiko stránky, do gólu na 2:0 jsem si představoval katastrofický scénář, nedalo se na naši hru dívat, neměli jsme na kopačkách balon déle jak 3 vteřiny, bída a děs. Dneska nám to vážně nešlo :( Slovácko lepším týmem, bohužel ale prohrálo, i takový je fotbal. Pro nás ohromně důležité 3 body! SIGMA! No a pokud je pravda co tu psal basileos s těmi malými fans, pak se stydím za to že se naši fans dokáží chovat jako svině

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné hodnocení, už ve mně vyprchla aj ta penalta, dívám se ted na ten zápas ze záznamu, škoda, že jsme nevyužili ty šance v první půlce - Láďa a pak Švanci.

- no bohužel to pravda je s těma malýma

Reagovat
Recik

Kdyby jsme po 65 min prohrávali 2:1 nikdo se nemohl divit. Vážně jsme dneska měli kopec štěstí. Ale potvrdilo se, že Slovácko v této sezoně hraje výborně, nebojím se toho, že by jste nešli třeba ještě o příčku nahoru, rozhodně si zasloužíte. Hlavně doma máte kulisu kterou Vám závidím. Tak já na záznam raději koukat už nebudu, trápit se 2x za jeden den, na to nemám žaludek :))))

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Slovácko drželo balón, ale hrálo strašně zbrkle a naivně do útoku a do obrany. Dalo jim strašnou prácu dostat se do naší šestnáctky a tam místo toho aby něco vymysleli, tak se to snažili nějak protlačit. Když sme se dostali do šestnáctky my, tak to pro Slovácko vždycky hrozilo problémama. Ten zápas taky klidně mohl vypadat že bysme proměnili na začátku ještě jednu šancu, tuším že tam měl Petr hlavičku po Hubníkově střele a byl by to pohodový zápas jak první půlhodinku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Petr to moc šance nebyla, to kdosi vystřelil a jeho to trefilo ve velké rychlosti do hlavy

Reagovat
Recik

Ty ono se mi to těžce hodnotí, já se na to dneska kolikrát vážně díval přes prsty. Ale stejně tak jako říkáš o Petrovi, tak mohl Volešák dát na 1:1 a zápas by byl rázem v řežii Slovácka. Ale 3 body doma, takže i přes tu bídu spokojenost :)

Reagovat
AjaxFans

Nějak nevycházely uličky,dost přihrávek na nikoho,ale nemyslím,že by Sigma byla zas tak lepší.Vše ovlivnil brzký gól,po Volešákově střele nám Drobek zkazil radost reflexem. Pokřikem některých fans na Drobkovu adresu nebylo zrovna taky na místě

Hlavně zmáknout Brno,aby nám nedali zas z jedné haluze gól a pak to bylo v .....

Reagovat
smazaný uživatel

já to vidím podobně, škoda této prohry, ale nemohli jsme vyhrávat pořád, teď je pro nás důležité,aby se na nás opět nechytlo Brno, pokud uděláme eště tak 6 bodů na podzim, tak to bude hodně dobré, ale máme nepříjemný los, Brno, Liberec doma, pak do Boleslavi a pak Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta na Slovácku, to bude zajímavý mač. Posledně to bylo jen tak tak. Ale málem jsem puknul smíchy, když jsem viděl co prováděl Ondřejka. Po kontaktu tuším s Pamičem šel na zem, a protože si myslel, že to sudí pískne, hrábl rukou po míči. Pak zjistil, že se nepískalo, tak míč zase pustil a chtěl hrát dál a pak se hrozně divil. Šašek

Reagovat
Recik

Tak los těžký... Brno i Liberec jsou bodově pro vás určitě potřebné. Boleslav je nevyspitatelná, stejně jako Sparta. Ale 6,7 bodů věřím, že uhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

kéž bysme vyhráli v Brně a pak dali Liberec. btw. někteří vaši už dostali za vyučenou, bohužel si myslím, že oko za oko, zub za zub a odnesli to zřejmě nevinní

Reagovat
Recik

Takže nakonec se nějaká odveta uskutečnila ? Na ofiku jsem jen četl od nějakého normála že prý na nás čekali vaši v parku ale nepsal nic podrobně..

Reagovat
smazaný uživatel

podrobně to vím, ale to už tu nechcu psat, spíš nějak mimo toto forum, jestli chceš

Reagovat
Recik

Kdyžtak moje icq: 304240452 - docela by mne to zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, jdu na icq a přidávám tě

Reagovat
AjaxFans

Kde máte fórum? Securitáci tam radí,schovat šály a nenápadně zmizet do davu.

Reagovat
$dolar$

RIP zito

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutný, ale co naděláš. V létě u nás na Letný, jak se hrál superpohár, kopal Žito o poločase penalty a proměnil tu vítěznou. Pak se málem zabil, když se snažil udělat hvězdu. Spadl na hlavu. A to si musel dát pořádnou šlupku. Tu akci moderoval Dejdar a dělal si z něj srandu.

Reagovat
$dolar$

Je mi navic hrozne lito toho, ze se nedockal historickyho uspechu Viktorky

Reagovat
Recik

Už jen proto doufám, že mu ten titul pošlete do pomyslného nebe. RIP (Sigma)

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná tragédie. Ještě zemřít takhle mladej, zrovna ve chvíli, kdy tým jeho srdce jede na 1. titul v historii. Vůbec si to nedovedu představit, jak to musí být hrozné. Aspoň 1 malej důvod, proč přát Plzni titul.

Reagovat
hefy

A ještě včera jsem na něj koukal a smál se, že má ten mikrofon nějakej posranej. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP...uplne me husina prebehla

Reagovat
smazaný uživatel

jako je to smutny, ale zrejme jeho vlastni blbost.. to je pak tezky

Reagovat
$dolar$

Nj ale podle vseho nasednul to spatnyho vlaku, tak chtel za jizdy vyskocit a skocil pod vlak...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedna z mnoha verzí, o který uvažujou fanoušci. Jinak jestli se mu to stalo přímo na hlaváku, tak to se docela divím. Plzeňský nádraží je docela bezpečný, taky jsem se tam už párkrát motal slušně nadranej. Ale jestli tam byl pozdě večer, tak to je něco jiného, to už to tam může vypadat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave, co je to za napad skakat z rozjetyho vlaku?

pockam do dalsi stanice a vratim se, pruvodcimu vysvetlim situaci a v 90% pripadu te necha tu stanici jet zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

já nevim, proč se u skoro u každýho RIPu musí objevit nějaký vůl s nepotlačitelnou chutí poučovat mrtvé...

Reagovat
smazaný uživatel

o mrtvých jen v dobrém viď?

Reagovat
smazaný uživatel

stastne vitezstvi, slusnej pocet nasich fans, ale chtelo by to nejaky choral udrzet dyl nez par desitek vterin...ale tohle je dlohodobej nas problem, nevim, co s tim...jinak fans slovacka ukazali, ze patri k nejlepsim v lize, to s tema detma me mrzi, kazdopadne takovi neandrtalci se najdou vsude (ja sam jsem byl podobne asi pred deseti rokama obran od chacharu...), nepochopil jsem ale, ze tam na nas fans slovacka zkouseli nabehnout, kdyz tam bylo kolem kotel fizlu, logiku nekterych fakt nepochopim...at zije sigma!

Reagovat
smazaný uživatel

jinak fans slovacka ukazali, ze patri k nejlepsim v lize -díky. njn, já nepochopil skoro nic, co se týče těch událostí mezi fans

Reagovat
AjaxFans

Já vím taky když loňi náš venku sestřelil nějakého 15-tiletého sigmáka a pak mu zebral šálu.V JBC jsme taky dostali do kefy,prý to byla vendeta za ůtok zas našich na Jbc v Uh.

Reagovat
smazaný uživatel

něco málo z bulváru, kde neni ani zdaleka všechno, co se dělo http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/tekla-krev-bitka-rowdies-sigmy-na-slovacku.html

Reagovat
smazaný uživatel

co se delo?ja jsem si prave moc nevsiml, krome teda toho nesmyslnyho nabehu vasich fans, kdyz bylo kolem kotel pcr...pak par zadrzenych na zemi jsem videl, tim to haslo...udajne jste od olomouckyho tvrdyho jadra dostali, tak jste se pak vrhli na normaly, nevim, jestli to je pravda, kazdopadne si chlapci potrebovali asi zvednout sebevedomi...

Reagovat
smazaný uživatel

neni to tak uplně pravda, potvrdím jenom, že jeden náš dostal solidně od olomoucké parodie na tvrdé jádro, nicméně tato parodie na tvrdé jádro předtím ve městě obírala 13leté kluky o šály a po zápase už to bylo oko za oko, čili padni komu padni, každé akce vyvolá reakci a nebyt toho, že obírala vaše parodie normály, tak vše proběhlo na úrovni tvrdých jáder

Reagovat
smazaný uživatel

to je logika...vskutku se nestacim divit, co existuje za omezence - kompenzovat jednosvinstvo svinstvem dalsim, to je predstava spravedlnosti a la tupe hlavy z rad hooligans gratuluju...

Reagovat
smazaný uživatel

nenaděláš nic

Reagovat
AjaxFans

Odkud je ten poslední záběr,jak zvedá našeho v klepetech?

Reagovat
smazaný uživatel

z parku před stadionem, jn naše celebrita, včera byl docela podrážděný

Reagovat
smazaný uživatel

zvlastni, na tom zaberu vypadal jako beranek...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono s poutama na rukách toho moc nenaděláš

Reagovat
AjaxFans

Už předtím,enbo až potom byl podrážděný?

Reagovat
smazaný uživatel

potom

Reagovat
smazaný uživatel

ted to komentoval slovy "ale tak policajtovi sem utekl, ale tomu jeho psovi ne"

Reagovat
AjaxFans

Dobrý hlod

Reagovat
smazaný uživatel

1) je to hnus, napadat normály, a to z obou stran, i když třeba jde o jakousi pomstu

2) je vtipný, že na policejní stanici maj fotky 4 "nejnebezpečnějších fanoušků, mezi nimiž kromě 2 lidí, kteří na fotbal prakticky nechodí, jsou 2 největší vůdci našeho kotle, kteří každý zápas rozeřvávají dole s megafonem a naopak se snaží některé jedince mírnit

Reagovat
sosna

Tohle mě (a jistě nejen mě) odrazuje od toho jezdit někam na výjezdy. Máš vlastně dvě možnosti - jít v největším seskupení svojich a doufat že vás nenapadne větší seskupení protivníka, nebo jít sám (s pár kámošama) bez dresu, šály, atd. a dělat jakože nikomu nefandím. Co je mi po tom, že nějací magoři obíraj někoho o šály. Já jdu na fotbal fandit a užít si to. Buhužel se však musím bát, aby na mě nenaběhli nějací rowdies ( ) a neokradli mě a nezmlátili. Dost na tom, že i v Olmu si musím dát pozor kudy jít na stadion když přijede Baník ( ).

Reagovat
doNny

to je pak s tebou těžký, když se "stydíš" za svůj klub. Nevidím nic na tom, jít v davu a chovat se normálně, mnohdy chuligáni spíše jezdí autama/vystoupí jindy... a těžko tě nějak napadnou, tak na větší skupinu si vždy počká pčr.. a ať to stojí co to stojí, tak ve vlastním městě nikdy nesundám šálu, nebo něco s klubem. Hrdi na své město, hrdi na svůj klub .. kvůli takovým věcem nejezdit podporovat klub je trošku..

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně, olomoucká parodie na hooligans taky dojela autem, aby po zápase velice rychle zmizela a nebylo ju možno najít

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Stačí dodržovat nějaký základy bezpečnosti. Každýmu je snad jasný, že když přijede Baník, neměl by chodit po městě sám se šálou tým, kterému fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně, základy bezpečnosti, to je to správné spojení

Reagovat
PJ

A tohle je přesně to, co mě a spoustě dalších "normálů" vadí. Proč se musim bát, že jen kvůli tomu, komu fandim, dostanu na ulici přes hubu? Lidi, kteří jako součást fandění svýmu týmu vidí taky mlácení fanoušků ostatních týmů, jsou pro mě prostě hovada...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebudeš provokovat, budeš si dávat pozor a budeš se držet hlavní skupiny fanoušků, je málo pravděpodobné, že se ti něco stane.

Reagovat
PJ

A co když se žádný hlavní skupiny držet nemůžu? Chci normálně sám přijít na fotbal, pak z něj stejně tak odejít. Nemůžu, musim se bát vymaštěnců, pro který je fandění soupeři dostatečnym důvodem k tomu, aby mě napadli.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je pak tvůj vlastní problém. Musíš se smířit s tím, že žiješ na téhle planetě v téhle době. Stejně tak můžeš dostat přes hubu třeba jen prot, že jsi cigán, jen proto, že máš dredy a vypadáš jako feťák, nebo naopak třeba od cigánů proto, že jsi bílej. Je to smutné, ale je to tak. A je na každým, jak se s tím popere. Pokud mu to je jedno a bude chodit v noci parkem, nebo v den zápasu Baníkem se šálou, musí prostě počítat i s tím, že se mu něco stane.

Reagovat
centos

A tohle není schvalování, ale konstatování.

Reagovat
PJ

Jo, tohle já vim. Jen to odmítam akceptovat, že se lidi mlátí kvůli fotbalu - pro mě je to prostě nepochopitelný. Nechápu, proč k fandění svýmu klubu potřebujou k smrti nenávidět jiný kluby a v nadsázce řečeno s tyčí v ruce nahánět jejich fanoušky. Já jsem Sparťan, ale že bych musel na stadiónu řvát "jude Slavie"? Neřvu, přijde mi to stejně debilní, jako když mě někdo napadne jen proto, že fandim někomu jinýmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, já taky nechápu lidi, kteří tohle dělají. Myslím teda to napadání fanoušků. Nadávky na soupeře a hecovaní v rozumné míře k tomu patří. Podle mě by si měli tyhle věci řešit hooligans mezi sebou a netahat do toho ostatní. Ovšem jako inteligentní a v tomhle směu zkušený člověk prostě vím, že to tak není, takže když přijede do Olomouce Baník, Sparta nebo Slavia, tak doma schovám šálu pod mikinu a vytáhnu ji až na stadionu v sektoru.

Reagovat
PJ

Přesně tak, ať se řežou mezi sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk musí být opatrný. Já měl třeba na derby dvakrát namále, už to vypadalo, že budu proplesknut, ale nakonec se to obešlo bez násilí. Ovšem podotýkám, že vždy jsem si za to mohl sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám zkušenost, když jsem byl mladší, kolem 15 let, a šel jsem na zápas se Slavií s kamarádem, oba dva šály na krku. Uprostřed ulice jsme potkali partičku cca 10 slavistických chuliganů, kteří zjevně měli krátce po bitce. Řekli nám, ať jim dáme šály, my jsme jim řekli, ať si naserou, několik z nich se do nás chtělo pustit, většina je naštěstí zabrzdila, ať se na to vyserou a kupodivu i šály nám zůstaly. Ale měli jsme celkem namále a od té doby chodím jedině se schovanými klubovými znaky, pokud přijedou takoví soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono by to pro ty chuligány byla dost špatná vizitka, kdyby okradli o šály malé kluky. A určitě by se to rozkřiklo. Je dobře, že i u nich jsou lidé, kteří tohleto nedělají.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ve vlastním městě. Ti, kteří fandí nějakému klubu ale nejsou z jeho rodného města toho dotyčného, tak to je pak taky těžký

Reagovat
soukup

a Trev ví o čem mluví

Reagovat
smazaný uživatel

no však právě..

Reagovat
centos

OT: Moderní fotbal v praxi

http://hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2010100012

šaškárna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spew::

Reagovat
smazaný uživatel

A bude hůř.

Děkuji Bohu, že jsem mohl zažít aspoň těch několik málo let, kdy můžu na fotbale stát, fandit, nosit šálu, mávat vlajkou a pít pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou. Chtěl jsem jen vyjádřit svůj odpor zvracejícím smajlíkem, ale nějak to na první pokus nevyšlo.

Reagovat
PJ

Tohle pobleju taky, protože co je moc, to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pro titul na Letné !

Reagovat
smazaný uživatel

Leda kdyby ho tam v 25. kole oslavila Sigma.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju, že jsi mi zkazil chuť k obědu .

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle vždycky rád posloužím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele