Gambrinus liga - preview 3. kola

12.08.2011, 08:48, aktualizováno 15.08.2011, 09:17
Previews
Zajímavý závěr bude mít třetí kolo Gambrinus ligy. Zatímco loni třetí Jablonec čeká na první tříbodový zápis, Bohemians 1905 oba úvodní duely vyhráli a pohybují se v tabulce vysoko. Dokáže Jablonec poprvé zvítězit?
FK Jablonec - Bohemians 1905  (pondělí 18:30)
Pondělní dohrávku 3. kola Gambrinus ligy obstarají fotbalisté Jablonce a Bohemians 1905. Třetí tým loňského ročníku stále čeká na své premiérové vítězství v nové sezoně, to klokani vyhráli oba úvodní zápasy.

Rozpačitý start mají za sebou hráči Jablonce, ze dvou kol uhráli jediný bod. Před sezonou pomýšleli i letos vysoko a pokud nechtějí hned na úvod ztratit kontakt s čelem tabulky, musí v pondělí vyhrát. "Samozřejmě bodů nemáme na rozdávání, potřebujeme už konečně vyhrát. Žádná panika ale nepanuje. Herně jsme sehráli vydařená utkání s Alkmaarem a na Spartě a teď jen musíme dobrý výkon přetavit ve tři body," řekl jablonecký kouč František Komňacký.

Bohemians mohou být se svým vstupem navýsost spokojeni. Dva zápasy a dvě vítězství, taková je bilance klokanů. Nyní však absolvují Medynského svěřenci první utkání venku. Střetnou se s Jabloncem, na nějž nemají zrovna velmi dobré vzpomínky. Naposledy porazili tým ze Střelnice před jedenácti lety. "Kéž bychom to nyní prolomili. Myslím, že v těch předešlých vzájemných zápasech jsme nepropadli. Je to jen o tom, aby se hráči dokázali vyrovnat s tím, že jsme schopni hrát s takhle silným soupeřem. Ten zápas bude o hlavách," domnívá se kouč hostí Pavel Medynský.

Domácí nastoupí bez tří zraněných Vošahlíka, Eliáše a Haurdiče. Hosté se budou muset obejít bez rekonvalescenta Kaufmana a nejistý je start Nikla s Hartigem. Hrát nejspíš nebude ani hostující Šumský, jenž čeká na transferkartu.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Štochl, Pavlík, Beneš, Jablonský - Kopic, Loučka, Vaněk, Piták, Kovařík - Lafata.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Žižka - Moravec, Budínský, Borek, Bartek - Nešpor, Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.30 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Fotbalisté Českých Budějovic rozhodně neodstartovali novou sezónu zrovna ideálně. Po dvou zápasech nemají na svém kontě zatím ani jeden bod, a tak jim půjde v nadcházejícím duelu proti olomoucké Sigmě už skutečně o hodně.

Obě dvě úvodní utkání prohráli Jihočeši shodně 2:4. Nejprve nestačili před domácími fanoušky na pražskou Spartu, před týdnem naopak podlehli Dukle. Je tedy patrné, že především obrana nefunguje tak, jak by měla. To potvrzuje také trenér Jiří Kotrba. "Dokázali jsme dát dva góly Spartě, dva góly Dukle, ale když dostaneme ve dvou zápasech osm branek, tak je to příliš velké sousto," uvedl zkušený lodivod.

Alespoň částečně si Budějovičtí spravili náladu během týdne, kdy v Ondrášovka Cupu zdolali druholigovou Vlašim a postoupili do třetího kola. Mnohem nepříjemnější zprávou však pro kouče Kotrbu jsou absence. Mimo hru je totiž jistě jak Hudson, tak i Jan Riegel, otazník naopak visí nad starty Jana Halamy a Davida Horejše.

Sigma si v úvodu nového ročníku zatím vede o poznání lépe, než České Budějovice. V prvním kole si totiž odvezla bod za bezgólovou remízu z půdy Dukly, v minulém zápase naopak rozstřílela Baník Ostrava 3:0. Opět tak zároveň potvrzuje fakt, že doma nemá problém se střelbou branek, venku je to už o poznání horší.

Na půdě Dynama to ale bude chtít pochopitelně napravit a odvézt si plný počet bodů. To se ovšem Olomouci nepovedlo již více jak šest let. Loni na Střeleckém ostrově prohrála 0:1. "Nedaří se nám tam zvítězit. Poslední tři zápasy jsme tam měli mnohem více střel, mnohem víc šancí, ale vždycky to skončilo prohrou o gól nebo remízou. Jako každý rok to chceme zlomit," prohlásil trenér Zdeněk Psotka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Nitrianský, Novák, Lengyel, Pecka - Klesa, Rýdel, Otepka, Čirkin - Stráský, Ondrášek.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Hořava, Rossi, Navrátil - Petr, Schulmeister, Varadi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.10 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Rozjetá Sparta míří do Uherského Hradiště, kde se utká s tápajícím Slováckem. Zatímco Letenští jsou bodově stoprocentně úspěšní, tak domácí fotbalisté stále čekají na svůj první bodový zisk.

Slovácko pokaždé prohrálo o jednu branku. Na úvod doma podlehlo Příbrami 2:3 a poté si odvezlo těsnou porážku 0:1 z Mladé Boleslavi. Nyní vyzvou domácí fotbalisté úřadujícího vicemistra ligy. "Po dvou porážkách v lize se ale necítíme sklesle. Pokud spojíme kladné ze zápasů s Příbramí a v Boleslavi, tak můžeme uhrát dobrý výsledek," doufá kouč Slovácka Miroslav Soukup, podle něhož největší silou Sparty je dostat soupeře pod tlak a vytvářet si brankové příležitosti.

Sparta je po dvou kolech nejčastěji skórujícím týmem ligy. Čtyři góly nasázela do českobudějovické sítě a další dva vstřelila Jablonci. Nyní čeká sparťany Slovácko, s nímž v posledních sedmi vzájemných duelech pokaždé vyhráli. "Zatím se nám střelecky daří, snad to bude pokračovat i na Slovácku. To je pro nás jasná priorita, na Evropskou ligu začneme myslet až od pondělí," řekl letenský asistent trenéra Martin Hašek, pro jehož tým bude tento zápas zároveň generálkou na čtvrté předkolo Evropské ligy.

Zatímco Slovácku bude chybět trojice zraněných Volešák, Perůtka a Daníček, Sparta nastoupí v kompletním složení.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Kordula, Trousil, Kubáň - Fujerik, Valenta, M. Poliaček, Hlúpik - Došek, Ondřejka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Vidlička, Zápotočný, Řepka, Pamič - Hušek - Sionko, Vacek, Matějovský, Juhar - Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.50 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Skvěle hrající Hradec, který dosud neztratil žádný bod, přivítá doma celek z Liberce. Ten má na svého nedělního soupeře dvoubodové manko, jež se pokusí smazat.

Hradečtí vstoupili do ligy famózně a díky lepšímu skóre vedou po dvou odehraných kolech tabulku. Domácí dosud neinkasovali žádnou branku, v prvním zápase porazili Žižkov 1:0 a před týdnem překvapivě snadno zvítězili v Teplicích 3:0. Nyní si troufají na sedmý Liberec a za týden by rádi jeli na pražskou Letnou s devíti body v kapse. "Na nás ani na hráče žádné přemrštěné pocity z prvního místa nedoléhají. Hrajeme nyní doma a rádi bychom jeli na Spartu s plným bodovým ziskem. Ze všeho nejradši bych byl, kdyby přišla co možná největší návštěva," pronesl královéhradecký lodivod Kotal.

I když liberečtí hráči nemají tolik bodů jako Hradec, přesto mohou být se vstupem do ligy spokojeni. Na úvod narazili totiž na mistrovskou Plzeň a s ním hráli vyrovnanou partii, ze Štruncových sadů si odvezli bod za remízu 2:2. O týden později si doma poradili s pražskou Slavií, tu zdolali 2:1. Nyní jedou Severočeši na horkou půdu do Hradce, jenž drží třináctizápasovou domácí neporazitelnost. "Hradec ne nadarmo vede ligu. Má dobře poskládaný tým a výbornou organizaci hry. Zakládají si na kombinaci odzadu a tím dělají body. Jejich silnou zbraní je rychlý protiútok, na to si musíme dát pozor. Mohl by to být dobrý fotbal, také budeme chtít hrát ofenzivně," prohlásil trenér Liberce Jaroslav Šilhavý.

V obou táborech není hlášena žádná absence. Výkop je naplánován na nedělní 17. hodinu.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Hochmeister, Chleboun, Pávek - Rezek, Fischer, Klapka, Poděbradský - Štěpán, Dvořák, Černý.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Polák, Fleišman - Štajner, Vácha, Bosančič, Breznaník - Šural, Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Příbram se veze na vítězné ligové vlně a bude chtít zaskočit Slavii. Ta by si ráda po dvou úvodních nezdarech udobřila fanoušky a konečně zvítězila. Svým příznivcům bude však dělat radost jen přes tribuny, neboť jí stále ještě nevypršel trest za květnové řádění.

Stejně jako loni na závěr, tak i letos na úvod soutěže se utkání v pražském Edenu bude hrát za zavřenými dveřmi. Slavia tak dokončí svůj trest za výtržnosti fanoušků z květnového utkání Ondrášovka Cupu s olomouckou Sigmou. "To, že budeme hrát bez fanoušků, je nepříjemné, ale musíme si s takovou situaci poradit. Shodou okolností to ani pro Příbram nebude nezvyklá situace, protože už jsme s nimi před prázdnými tribunami hráli," připomněl slávistický kouč Michal Petrouš poslední vzájemné střetnutí, které pražský klub opanoval poměrem 3:2 na góly.

Vůdce sešívané lavičky sice v současnosti očekává přísun posil od nového klubového vedení, do utkání s Příbramí si ale bude muset vystačit se současným kádrem, jehož lemují zranění. Hrát určitě nebudou Cicman s Tusjakem, ohrožený je také start Jarolíma s Jandou, k nímž ještě musíme připočítat brankáře Čontofalského, jemuž stále ještě nedorazila transferová karta.

Jeden z nejúspěšnějších českých klubů do ligy vstoupil prachbídně a na úvod dvakrát prohrál s Bohemians a Libercem. Chuť si tak alespoň spravil v domácím poháru, kde suverénně 6:1 přehrál pražský Meteor. "V týdnu jsme bez problémů zvládli pohárový zápas a věřím, že i když to byl soupeř z nižší soutěže, tak budeme ve vítězstvích pokračovat. Po dvou ligových prohrách potřebujeme naplno zabodovat," zvedl na svůj tým pomyslný ukazováček Petrouš, jemuž nejvíce jistoty dodává také předzápasové bilance Slavie - osmkrát za sebou doma neprohrála a navíc si Příbram z jejího hřiště nikdy neodvezla plný počet bodů.

Jak již bylo zmíněno, Slavia je zatím v lize bez bodu, naopak příbramským se vstup do soutěže podařil a uspěli jak na hřišti Slovácka tak i doma se Žižkovem. O to překvapivější pak byla prohra na hřišti druholigového Sezimova Ústí a konec v Ondrášovka Cupu. Trenér David Vavruška navíc nebude moci počítat se střelcem vítězné branky z prvního utkání Krejčím, který je na univerziádě. Hrát nebudou ani zranění Divíšek a Pilík.

Tým z města hornictví v lize již čtyřikrát za sebou neprohrál a rád by tuto skvělou devízu udržel i nadále. Vedení týmu si však uvědomuje, že vítězná série Středočechů není nekonečná. "Atmosféra v kabině je pořád stejná, na žádné euforické vlně nejedeme. Ukazovali jsme hráčům spoustu věcí, co bylo špatně. Myslím, že postavení Slavie a naše v tabulce je shoda náhod," upozorňoval před utkání Vavruška.

Ani jemu příliš velkou radost nedělá fakt, že se na oba týmy budou dívat prázdné tribuny. "Slavia udělá vše pro to, aby získala tři body. Štve mě, že se bude hrát bez diváků. Klidně bychom jeli 100 kilometrů dál, aby tam aspoň někdo byl. Je to nešťastné řešení a faul na fotbal," dodal na závěr.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Dostál, Kaufman, Hubáček, Trubila - Koreš, Janda, Petrák, Jarolím, Hloušek - Pospěch.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Ricka, Hejda, Macháček, Pleško - T. Pilík, Tarczal, Koukal, Papšys - Wágner, Šlapák.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 3.80 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav  (sobota 18:20)
V loňském ročníku přetrhl Baník pětileté čekání na domácí výhru nad Boleslaví a po tragickém úvodu by potřeboval svůj březnový úspěch zopakovat. Naopak doprovodit Ostravu ke třetí prohře v sezóně bude chtít útočník Chramosta, který se tu v letech 2009 a 2010 trefil celkem třikrát.

Zatímco Mladá Boleslav patří po dvou kolech do posledního trojlístku klubů bez inkasované branky, Lukáš Krbeček vytahoval balón ze sítě už sedmkrát, hůře jsou na tom už jen Budějovice. Navíc se do Prahy stěhuje mladičký Hušbauer, jeden ze tří střelců posledního mužstva ligy.

Problémy s defenzívou má moravskoslezský klub už delší dobu, za minulých šest ligových představení skórovali jejich soupeři hned osmnáctkrát. Středočeši naopak své solidní obranné výsledky potvrdili i snadným postupem do dalšího kola Ondrášovka Cup, když v Chrudimi zvítězili 3:0.

Malé pozitivum pro domácí tak zůstává zlepšující se stav Martina Lukeše, jehož rameno sice není zcela fit, startu by mu však zabránit nemusel. Šmejkal, Frejlach a Frydrych jsou tak jediní, koho bude trenér Malura postrádat. Miroslav Koubek, nedávný lodivod Baníku, se bude na Bazaly vracet bez Neuwirtha, Johany a Fabiána.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Řezník, Dreksa, Adámik, Marek - Lukeš, Greguš - Kraut, Tomanica, Ferenčík - Šenkeřík.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Rolko, Janíček, Šírl - Wojnar, Kúdela, Opiela - Chramosta, Řezníček, Kulič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.25 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (pátek 18:00)
V úvodním zápase třetího kola Gambrinus ligy vyzve domácí Plzeň fotbalisty Teplic. Obhájci ligového titulu zatím spí na vavřínech a stále čekají na své první vítězství v sezoně. Tepličtí v uplynulém kole doma utrpěli debakl od Hradce a na západě Čech se pokusí získat ztracené body.

Kdo čekal plzeňskou spanilou jízdu již od začátku soutěže, tak musel být zklamán. Vrbovi svěřenci nenavázali na svůj loňský výborný start do ligy. Ve dvou dosavadních duelech uhráli celkově jediný bod a to díky domácí remíze s Libercem z prvního kola. Před týdnem nestačili na půdě Bohemians, kde podlehli 1:2. Nadcházející domácí utkání proti Teplicím nebude nejen o zisku premiérového vítězství v letošní ligovém ročníku, ale bude i generálkou na kvalifikační dvojzápas s Kodaní o postup do hlavní fáze Ligy mistrů. "Říká se do třetice všeho dobrého, ale i zlého. Oba týmy si na začátku soutěže určitě představovaly vstup do ligy lépe, s větším bodovým ziskem. I když Teplice mají tři body a v tabulce pravdy jsou na nule, zatímco my na mínus dvou bodech," prohlásil trenér Plzně Pavel Vrba.

Teplice sice vstoupily do nové sezony vítězným způsobem, když přestřílely Ostravu 4:3 na její půdě. Jenže o týden později překvapivě prohrály před domácím publikem s Hradcem vysoko 0:3. Nyní čeká Severočechy cesta do Plzně. Na Viktorii nemají zrovna dobré vzpomínky, když loni prohráli oba vzájemné zápasy. "Jedeme na půdu asi největšího favorita ligy, takže uvidíme, co nám dovolí, ale my také máme kvalitní hráče a budeme to chtít dokázat," řekl teplický kouč Petr Rada, jenž prozradil, že jeho svěřenci budou hrát proti Plzni aktivní presink.

Domácím bude chybět Pavlík, zatímco hosté přijedou bez zraněného Jindráčka a nejistý je start Krátkého a Vůcha.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský - Horváth, Jiráček - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Lukáš, Smejkal, Rosa - Vondrášek, Čajič, Ljevakovič - Stožický, Mahmutovič, Vachoušek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Žižkov - Dukla Praha  (pátek 20:15)
Staří dobří známí z loňské druhé nejvyšší soutěže na sebe poprvé narazí v Gambrinus lize. Pražské celky Viktoria Žižkov a Dukla Praha zažívají odlišné starty, nic ale na tom nemění, že ve večerní páteční bitvě budou chtít uspět.

Viktoriáni si představovali návrat mezi českou elitu určitě jinak, ve dvou zápasech ještě nebodovali, ovšem na jejich alespoň částečnou obranu lze říci, že nehráli na domácí půdě a v Příbrami nebyli daleko od bodů.

"V tomto domácím utkání chceme jednoznačně bodovat. Náš tým už v minulém utkání prohrál nezaslouženě v Příbrami a podal dobrý výkon. V současné chvíli visí otazník nad startem pouze jednoho hráče a kádr je jinak kompletní. Konečně se těšíme na ostrý křest nové hrací plochy. Pro hráče je už samotné derby se soupeřem, se kterým jsme bojovali ve druhé lize, velkou motivací," nechal se slyšet trenér Martin Pulpit.

To Dukla je na tom zcela opačně, dvakrát hrála doma, jednou remizovala, podruhé přestřílela České Budějovice 4:2 a právě na výkon proti Jihočechům by chtěla navázat.

"Viktoria Žižkov je soupeř, kterého velmi dobře známe. V minulé sezoně se nám ho nepodařilo porazit, takže se o to určitě pokusíme tentokrát. Víme, že mají velmi kvalitního brankáře a také poměrně zkušené mužstvo, které se po minulé sezoně částečně obměnilo. Žižkovu se start do soutěže nepovedl, o to zodpovědněji ale přistoupí k pátečnímu zápasu, při němž se poprvé představí na domácím stadionu," okomentoval žižkovského soupeře trenér Dukly Luboš Kozel.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Slodowy, Procházka, Lafrance, Čermák - Bartl, Sukenník, Folprecht, Zapalač - Kalod, Nestorovski
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Mikula, Vorel, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Hanousek - Berger, Markovič, Pázler
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Hradec Králové22004:06
2.Sparta Praha22006:36
3.Bohemians 190522004:16
4.1. FK Příbram22005:36
5.Sigma Olomouc21103:04
6.Dukla Praha21104:24
7.Slovan Liberec21104:34
8.FK Mladá Boleslav21101:04
9.FK Teplice21014:63
10.Viktoria Plzeň20113:41
11.FK Jablonec20111:21
12.1. FC Slovácko20022:40
13.Viktoria Žižkov20021:30
14.Slavia Praha20021:40
15.České Budějovice20024:80
16.Baník Ostrava20023:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (345)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kdyby mi dnes neřezali dáseň, nevytrhávali zub a neměl zánět dásně, tak jdu na malé derby

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby sis dřív lépe čistil zuby, nemuseli by ti dnes řezat dáseň, trhat zub, neměl by jsi zánět dásně a šel by jsi na derby

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

dostal jsem to z nějaké virózy. Čistím si zuby normálně, jako každej člověk dbající na osobní hygienu

Reagovat
twl

dneska to urveme........sice to bude těžký,ale zadaří se.... těsná výhra 2:1

Reagovat
twl

plzeň!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka by mohla Duklu porazit. Ať se necítí trapně, že mají nulu na kontě.

Reagovat
twl

Reagovat
smazaný uživatel

Máš raději žoldáky ?

Reagovat
Aldeano

Taky bych si tipnul. Viktorka zatím,alespoň co je vidět ze sestřihů hraje dobře...

Reagovat
twl

nemám,, žižkov hraje dobře,ale když jsem vyděl duklu.....ta hraje taky dobře...........a má kvalitní utočníky..........lepší než žižkov..!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je mi celkem jedno. Já jsem rád, že je Viktorka v lize, má pěkný stadion s osobitým kouzlem a do ligy patří, tak chci aby uhrála nějaký ten bod. Mimochodem, to vyděl je děsný Také mi tu nedávno přesně tohle slovíčko ulítlo .

Reagovat
smazaný uživatel

Když to vydím, mám chuť vyset, ale vyklá se mi větev...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
centos

najs

Reagovat
fabec1222

OT:Hušbauer už je ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli s ním počítají jako s náhradou za Vacka.

Reagovat
fabec1222

nejspíš,ale ani tak si nekopne

Reagovat
Kepy_FCB

Půjde hostovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je také jedna z možností. Ale na podzim bude asi pendlovat mezi áčkem, béčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, co od tohoto přestupu čekat.

Reagovat
Kepy_FCB

PLZ-TEP 1/1 tip/přání

ZIZ-DUK 0/0

FCB-MBO 2/1

SKS-PRI 1/0

HRK-LIB 0/0

SLO-ACS 2/1

CEB-OLO 0/0

JAB-BOH 1/2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzen uz dneska opravdu musi jestli to chce myslet s obhajobou aspon trochu vazne. Sparta je ve forme a myslim ze na podzim bude velice suverenni.

Reagovat
salami

chtělo by to v sobotu udělat doma aspoň bodík s Příbramí, která atakuje pohárový příčky, nebude to mít trenér Petrouš snadný, koho z těch 4 obránců, co v týmu má asi tak postaví do základní sestavy

Reagovat
Kepy_FCB

Czech football fans to demonstrate support for England

http://www.youtube.com/watch?v=XzzFZZXbpek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna v tomhle případě je používání pyrotechniky celkem nesmyslné. Když chtějí vyjádřit podporu Angličanům, tak to mohli udělat i méně fotbalovým způsobem. Obyčejný člověk by to pak asi přijal dřív.

Reagovat
Kepy_FCB

Jak to přijal obyčejný člověk si můžeš přečíst: http://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/banikovci_anglie20110811.html?diskuse=1

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že ti baníkovci jsou určitě tanečníci hardbassu, že?

Reagovat
Kepy_FCB

Určo . Na takové kraviny je užije pak přijedou do Olmíku a jsou biti, to za nás absolutně neexistovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem četl. Mimochodem, četl sis popis výjezdu Belasých do Kazachstánu?

Reagovat
Kepy_FCB

Ne, kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Na hooligans.cz. Je to jak z nějakého humoristicko-cestopisného časopisu.

http://hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2011070010

Reagovat
Kepy_FCB

Jelikož jsme všichni sociálně cítící jedinci začínáme humanitární činnost pro místní obyvatelstvo a každému s kým jsme došli do kontaktu kupujeme pití, jídlo a někteří jim dokonce rovnou dávají peníze.

Tak to bych chtěl vidět , já znám slováky úplě jinak....

Reagovat
smazaný uživatel

A když si k tomu připočtu jakým směrem míří chuligáni Slovanu Bratislava...vtipná představa. Ale jestli je to pravda...chtěl bych vidět to, jak kupovali koně .

Reagovat
smazaný uživatel

Kepy, jestli tomu článku věříš tak promiň, ale sám dobře víš co je Olomouc za pohádkáře. Jenomže ti kluci v parku nebyli žádní chuloši, byli to normální kluci co se nedali na útěk ale postavili se, to že je Sigmáci hned nazvali chulošema je zase jiná, na tom mostě jsem to od aktérů slyšel taky jinak, bohužel taková je Sigma - ta nikdy neoplývala čestností

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale ono to pak bylo i úplně jinak, když už se dala sestava dohromady, tak Olomouc nechtěla. Tady to odnesli zrovna ne moc aktivní fanoušci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v tom článku to sami sigmáci říkají, že kdyby se střetli s komplet sestavou Baníku tak nemají šanci. Takhle využili zaváhání vašich chuligánů.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si to "šikovně" pořešili.

Reagovat
smazaný uživatel

to video je v hrozný kvalitě a ještě tam do toho kecaj nesmyslně ty holky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to jendoznačně, výhry Plzně, Dukly, Bolky, Příbrami, Liberce, Sparty, Olomouce a Jablonce... v naší lize není na remízy místo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty něco bereš...?Nebo kouříš...?

Reagovat
adalbertus

prej výhra Liberce ,Votroci jedem

Reagovat
smazaný uživatel

jasně VOTROCI 2:0 Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

ve druhé lize se pak bude hrát zajímavý zápas. Opava-Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli bude zajímavý, možná tak mimo stadion. Ale v ochozech bych nic velkého nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pořád je tohle zajímavější zápas než třeba Varnsdorf-Třinec...

Reagovat
smazaný uživatel

Po sportovní stránce to nedokážu uhádnout. Po fanouškovské stránce má Opava-Brno větší potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

a na to narážím ty vole..

Reagovat
centos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

*Brno-Opava

Reagovat
cubinho

Zato v první lize dorostu se dnes hrál ještě zajímavější zápas: SFC - FCB. Skončilo to bez branek, ale klidně to mohlo být 3:3, druhý poločas se hrál parádní fotbal

Reagovat
cubinho

...a lidí bylo více než na Dukle.

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Nemájí se hrát na žižkově zápasy od 10:15?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne když se zápas vysílá v televizi.

Reagovat
ondrasch77

to by bylo v pátek dost o hovně...

Reagovat
smazaný uživatel

Zájímavější preview je tohle:

http://www.cernasvine.cz/node/747

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu paranoidní stránka.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, je to tak trochu k pousmání. Ale trocha pravdy na tom samozřejmě je.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale já tenhle přístup "všischni jsou proti nám, všechno je na hovno" nemám moc v oblibě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je spíš komlexní hodnocení sudích ke všem zápasům. Myslím, že výrazněji se tam obouvají jen do Pelty a to oprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku mimo soudek preview 3. kola GL : nevíte někdo co se děje v současnosti s Mílou Pacandou?? kope ještě??

Reagovat
Losinho

Znojmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zpátky ve Znojmě, v sobotu dal proti Spartě B gól na 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už Plzen určitě vyhraje. Takže ten kurz měl být o hodně nižší.

Reagovat
cubinho

PLZ-TEP 3:2

ZIZ-DUK 1:0

FCB-MBO 1:2

SKS-PRI 2:0

HRK-LIB 1:1

SLO-ACS 0:1

CEB-OLO 1:2

JAB-BOH 2:1

Reagovat
sosna

Plzeň - Teplice 1 o dva góly

Žižkov - Dukla 0

FCB - snad 1

Slávka - Příbram 1

Hradec - Liberec 10

Slovácko - Sparta 10

ČB - Sigma 2 o dva góly

Jabko - 1905 snad 02

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vulin se vrací do Dynama, výborně, tak to bychom s Olomoucí mohli i něco uhrát

Reagovat
cubinho

Jo, hned na to vám ale odejde Ondrášek

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ne, ještě tuhle sezonu by mohl zůstat. A jelikož si za Nitrianskýho řeklo Dynamo 10 milionů, tak si za Ondráška určitě taky řeknou pěknou sumu...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim že Plzeň dneska konečně vyhraje...uvidime co předvedou Teplice po minulém týdnu

Reagovat
Losinho

Sestava na Příbram: Čontofalský - Dostál , Kaufman, Hubáček, Trubila - Koreš, Jarolím, Prošek, Hloušek - Pospěch, Vondráček

A tentokrát 3 body, možná přeskočíme Plzeň

Reagovat
sosna

Pak sem přijde nějakej dement a začne nadávat na Drobisze a Obermajera. Přitom to je jen špička ledovce, stokrát omletá ve všech médiích. Normální smrtelník (natožpak místní děcka) do toho vůbec nevidí. Je to hnus velebnosti. Už aby to bylo za náma...

Reagovat
curci

bakoša by som vyskušal v repre v každom zapase plzne hraje dobre dava goly a určite by bol platnejši ako šebo

Reagovat
sosna

Dneska je ve studiu snad budoucí trenér reprezentace.

Reagovat
sosna

Ve studiu Extra teda.

Reagovat
Sosi

Nemá to náhodou být na ČT4?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sosi

tam koukám, ale TV je TV... takto u toho nemůžu na notebooku moc dělat...

Reagovat
sosna

Na Livescore to ČT4 bylo. Ale plácli tam jen Studio Extra a pak jakejsi golf. Snad zítra bude Baník normálně. I když golfu není nikdy dost.

Reagovat
Sosi

Přesně... a je tam nějakej Bikecross nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jde současne jak přenos tak i WoW, nemam ani zaseky ani lagy

Reagovat
Sosi

Bože, jistě že mi to jde, ale rád bych koukal i na obraz a u toho něco dělal

Reagovat
cubinho

Už se ten stadion v Plzni pěkně rýsuje

Reagovat
cubinho

Zaslouženě

Reagovat
cubinho

Plzeň už asi 5. gólovka...ještě dojedou na krásu.

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth

Reagovat
cubinho

Plzeň opravdu dokáže pohladit po duši Nádherný gól!

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice nemají v lize co pohledávat. Vidím je na kandidáta na sestup.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si jejich dnešní výkon? se nedostali za půlku. Nebyli schopni si anii přihrát. Je to tým bez fotbalové kvality. Ti hráči nemají v lize co pohledávat.

Reagovat
cubinho

Já nikdy nevím, jestli to, co píše, myslíš vážně nebo si z nás tady děláš prd*l

Reagovat
cubinho

*tady píšeš

Reagovat
Sosi

Tak ono si brát za příklad zrovna zápas proti Plzni

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka hrála taky proti. Fotbalovost tak byla jasně vidět.

Reagovat
Sosi

Jeden zápas se Plzni nepovedl Určitě to nebylo tím, že by Bohemka byla kvalitnější tým jak Plzeň. Si spočítej, kolik týmů bude za sezonu lepších jak Plzeň a pak hodnoť Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka hrála fotbal. Teplice hráli kopanou.

Reagovat
smazaný uživatel

hrály

Reagovat
Sosi

V 9 zápasech z 10 Plzeň soupeře převálcuje rodílem 1-2 tříd. Holt na Bohemku vyšel ten jeden zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o výsledek. jde o to hru. Bohemka dokázala dostat protiútoky do zakončení. Byla tam prostě fotbalovost. Teplice si nebyly schopný vůbec přihrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka hrála doma... Uvidíme, jestli bude takhle "válcovat" i venku

Reagovat
sosna

Viděl. A dlohou dobu tu vidím tvoje blbý kecy. Dneska nehrály Teplice nic, jelikož hrála Plzeň. Chtěl bych vidět, co by tu dnes předvedli Dukla, Žižkov nebo třeba Budějky... Po prvním kole si asi nepsal, že Teplice nepatří do ligy co? Podle tvých kritérií by musela z ligy víc jak polovina týmů. Ani nereaguj, jdu pryč.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Losinho

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Ten Horváth je neskutečný

Reagovat
Sosi

Prostě radost na to koukat, zápasPlzně mi vždy zvedne náladu

Reagovat
smazaný uživatel

(jestli narážíme na to samé)

Reagovat
cubinho

Zase jenom 1 min. nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Omluvte prosím technické problémy na stadionu... Na to jsme se všichni těšili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes uz banik vyhraje

Reagovat
Puskas

Doufám.

Reagovat
cubinho

Snad (ale moc tomu nevěřím)

Reagovat
Edgar Davids

dufám že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam vidím dvojku

Reagovat
Banger

Dneska Baník vyhraje. Kdy jindy než proti Koubkovi. :)

Reagovat
Puskas

A Marek dá fíka

Reagovat
smazaný uživatel

a pak si napíše do statusu "Koubek to znova schytal."

Reagovat
smazaný uživatel

a strnad bude ve vlasimi aktualizovat fb stranku ab mohl dat co nejdrive like

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
Puskas

A Koubek na otázku, co říká na to, že právě Marek rozhodl, řekne: "Necítím vůči nikomu zášť, rozešli jsme se se všemi v dobrém a já Tomášovi přeji všechno nejlepší." A co na to Marek? "Je jedno, kdo dal gól, hlavně že jsme konečně vyhráli. A že jsem ho vstřelil zrovna panu Kubkovi? Jak říkám, hlavně že jsme vyhráli."

Reagovat
smazaný uživatel

hele, pokud je pravda to, co mi psal jeden chachar, tak si počkej na pondělí, to bude větší bomba než příchod veterána Jarošíka

Reagovat
Puskas

Svěrkoš? Magera??? Už to mám - Vomáčka

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej si na pondělí.

Reagovat
Puskas

Bude problém, až do středy budu asi mimo. Tak koupím noviny... Aspoň naznač...

Reagovat
smazaný uživatel

nechci to vykřikovat nahlas, abych to nezakřiknul. Ale v pondělí se má údajně ohlásit příchod toho nejvěrnějšího a největšího chachara za poslední léta. Plus údajně je ve spojení s FCB i Pavel Besta.

Reagovat
Puskas

Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

ale snad to nejsou zas výkřiky do tmy, jako třeba to, že Světlík už koupil Baník. Uvidíme v pondělí, co se stane. Ono na druhou stranu zas, v Olomouci už kotel vykřikoval jméno Svěrkyho

Reagovat
smazaný uživatel

Žůrek?

Reagovat
smazaný uživatel

hele, za Prostějov v té nějaké třídě bude hrát Petr Papoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Nechápu jak ho ti sráči dotáhli. Škoda že Prostějov bude hrát v Éčkové divizi, měli bysme s nima derby

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem to taky, teď jeslti to je nechtěný Svěrky nebo už 3 týdny s Baníkem trénující Magera

Reagovat
smazaný uživatel

je to Magera

Reagovat
smazaný uživatel

jak to můžeš vědět? Sem spíš teda slyšel o prvně jmenovaným. Magera trénuje ale chce jít raději ještě do zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

před chvilkou volal na klub jeho manažer, jestli máme stále zájem, prý jinak podepíše Baníku

Reagovat
Puskas

oba by byli super

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je otázkou, kdo je bude platit

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer svým odchodem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdykoli

Reagovat
smazaný uživatel

Jarošík prý do Sparty ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

idiot k idiotům, co víc k tomu říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic. Snad jen, že my, idioti, jsme celkem rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

idiot k idiotům, co víc k tomu říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov podruhé vyhrál to není dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono nechápu, jak si na Střížkově dokázali udržet ten kádr z první ligy + ještě posílili v ČFL... Kapr má ty hráče pod palcem a dokonce jsem slyšel (jedna paní povídala), že je i něco jako vydírá když chtějí opustit klub

Reagovat
smazaný uživatel

to do toh Kapr ještě až tak sahá, když se nesmí x-let pohybovat ve fotbale? (měli by ho zavřít, byl by pokoj )

Reagovat
sosna

Reagovat
rufus

Bez Kapra by Střížkov už nebyl. Pořád ho řídí, údajně má plán postavit na Střížkově novej stadion odpovídající požadavkům ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě vrátit starý název a bylo by to ok...

Reagovat
smazaný uživatel

No nedalo mi to a hodil jsem tam ostrou 2 na Boleslav, přeci jenom Baník je Baník :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka prohrává aji s Opavou?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň vidí, že 2.liga není procházka, jak si mysleli. O postup hrát nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale budou. Ale Opava a Most asi taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemku vidím celkem jasně na postup a o to druhé místo bude pěkná tlačenice.

Reagovat
sosna

Most těžko. Řekl bych Opava, Brno, Jihlava, Karviná a bohužel ta parodie na klub z Prahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava, Brno, Karviná a Jihlava Chtěl bych tam všecky čtyři Karviná by potřebovala stadion.

Reagovat
salami

já myslim, že zabojuje i Zlín

Reagovat
soukup

nikdo si nemyslel, že to bude procházka

Reagovat
Radin

Heja Opava heja heja heja Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Venca na Bazalech. Ty jo, já sem fakt zvědav na to pondělí

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsi myslel?

Reagovat
smazaný uživatel

a koho jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipoval Jankula Jinak byl Venca nějak zmatený jestli říkat Baník nebo my

Reagovat
smazaný uživatel

byl teď s ním rozhovor? Neviděl sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, říkal furt my pak Baník, pak my a zase Baník Prý je to nejpravděpodobnější možnost, že se vrátí do Baníku, říkal

Reagovat
rufus

Svěrkoš má v pondělí podepsat v Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme v pondělí. Jestli to zas není nějaká kachna. Ale tajně doufám, že není. Na druhou stranu o tomto "přestupu" už slyšelo povícero lidí. Uvidíme.

Reagovat
rufus

No kdyby se k vám vrátil, tak by to strašně pomohlo oběma stranám. Svěrkoš by minimálně 10 gólů dal..

Reagovat
Sosi

Aaa, souboj dvou tragických týmů

Reagovat
didosh

Kraut-Svěrkoš to bude útok!!!!

Reagovat
božský John

Klucí, prosimvás, proč má Baník svoje fans uprostřed tribuny a ne za bránou? Dlouho jsem je neviděl hrát, a tak nevim, proč tomu tak je ...díky za odp :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel se přemístil na eSka, aby byl naproti hlavní tribuně, aby měl kotel přímo na očích Petera. A jak se zdá, je tam i lepší akustika

Reagovat
božský John

Aha aha,díky

Fans jsou v černym kvůli Peterovi co ..

Reagovat
smazaný uživatel

to taky + se nevěší žádné vlajky, žádná chorea

Reagovat
Sosi

Kde jste přišli na toho Svěrkoše?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nehraje až tak špatně. Dneska by mohli konečně vyhrát. Nebo alespoň remizovat. Nebo neudělat ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No vida. Tak ještě jeden.

Reagovat
vocasisko

OT: Znojmo do gambáč ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tady byl smajlík který mávne rukou, tak bych ho sem dal. Jak se ten Baník dokáže takhle pokládat, to nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to fakt nemá chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Budějovice jsou snad prokleté, stejně jako Kladno. Ale letos věřím že bysme tam vyhrát mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

zkuste tento fotbalový manažer...

http://www.trophymanager.com/index.php?ref=1797035

Reagovat
smazaný uživatel

Dík...soccerproject je best,ale chybí herní vylepšení,který by mě u toho drželi dál...takže každej tip na novou závislost beru

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musi Slavia vyhrat ,neporazit doma Pribram to uz bych zacal mit docela vazne obavy o to ze budem hrat klidny stred tabulky.

Tip : 2:1 (Pospěch,Jarolím z pen.)

Reagovat
smazaný uživatel

ale vy ho budete hrát nehledě na to jak dopadnete se Starkovem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to myslel tak ze pokud nedame doma Pribram tak to bude tuhy boj o zachranu do posledniho kola , jinak pred sezonou sem tipoval ze by to mel byt klidny stred tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle...to potom jo..každopádně se mi ta Příbram se 6 ti body nelíbí...bude to boj,ale 1 by měla být

Reagovat
smazaný uživatel

divím se, že si Plzen nevezme na hostování Deulofeua. Jeho plat snad nebude tak velkej, když je ročník 94. Určitě by si rád zahrál LM.

Reagovat
smazaný uživatel

a potřebuje Plzeň hráče na jeho pozici?

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle mladici z velkoklubu nechodi hostovat do takovych lig jako je GL. A co se tyce platu tak otazka oni tam tihle mladici muzou mit plat par tisic euro tydne. Takze napr. 4tis Euro=100 tis Kc tydne uz vidim jak mu to Plzen da.

Reagovat
Kenneth

Žertuješ doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro vyhru SKS

Reagovat
goodbay

Come on ACS

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovácku to bude těžké snad nestratíme .

Reagovat
smazaný uživatel

slovácko si namažem na chleba. je to až drzost od svazu nutit SPARTU jezdit přes celou republiku kvůli takhle jasnýmu zápasu. měli to rovnou kontumovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Twice the pride, double the fall.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko je doma hodně silný a prohrává doma jen výjimečně. Remízu nejspíš ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko je doma sice opravdu silné, ale když si vybavím zápas proti Příbrami...mají problémy s koncovkou - toho Sparta využije

Reagovat
smazaný uživatel

věčně nebudou mít takovou smůlu v zakončení. Dneska můžou dát klidně 3 goly jen to hvízdne.

Reagovat
smazaný uživatel

ACS dalsi vyhra do rady

Reagovat
Aldeano

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava bude nejspíš zase stejná jako minule.. A jestli i hra bude odpovídat předchozím duelům, tak by mělo Slovácko dostat debakl.. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, díváš se někde na netu na Spartu? Kde, prosím? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to bude na tipovani.. Jestli ne, tak budu muset sehnat něco jinýho. Jarošík hrát nebude, zatím mu nepřišla ze Španěl transferkarta. Pravděpodobně nebude ani proti Vaslui.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jakém tipování? Jestli koukáš, nahoď, pls, link.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díkes, ale bohužel se na ty stránky nedostanu. Nevím proč, všechno ostatní jede, ale Tipovani.cz prostě ne a ne.

Reagovat
smazaný uživatel

The service is unavailable. - Píše vám to taky někomu tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz to jede na CT4 tak to maj i na netu CT primej prenos ale jinak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., Jarošík nehraje?

Reagovat
Liquid

Slavia - Příbram, zkusím odvážný tip - plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom odvážného?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sestava obvyklá.. Na lavičce ale není Krejčí, takže za béčko nehrál buď kvůli odpočinku, nebo kvůli případnýmu hostování..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je lavička?

Reagovat
smazaný uživatel

Švenger, Podaný, Kadlec, Kerić, Mareš, Brabec, Grajciar.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. 1. střídání Podaný 2. Grajciar 3. Kerič.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec, Podaný, Mareš

Reagovat
goodbay

nebo Kerič

Reagovat
smazaný uživatel

Švenger na lavičce a Zítka s Kamenárem v rezervě, jo? Já myslel, že na lávce sedí vždycky ten Kamenár...

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Sparty na dnešní utkání proti Slovácku: Blažek - Vidlička, Řepka, Záptočný, Pamić - Hušek - Sionko, Vacek, Matějovský, Juhar - Kweuke.

Reagovat
Kenneth

Chovanec nezklamal, na 1 útočníka budeme hrát celou sezonu. Hlavně že chceme dalšího. At žije idiot Jožko.

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsi nějaký zápas Sparty vůbec?

Reagovat
Kenneth

Ne, sleduju radši krásný technický fotbal Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě tvoje poznámka o jednom hrotu opět ztrácí veškerý smysl.. Kde asi tak hraje Sionko v nové sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu asi jako já sem se snažil všem ostatním vysvětlit,že Hušbauer DM stejně tak ty nevysvětlíš ostatním,že Sionko je podhrot a Vacek hraje prakticky pravý kraj,proto přišel Peter.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný technický fotbal Příbramy to si musím někam napsat

Reagovat
Kenneth

Je ti jasný že to byla ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj je,ale ten termín mě prostě rozsekal

Reagovat
centos

Tolik nesympaťáků najednou.

Reagovat
Kenneth

Co je na Vidličkovi,Zápotočnýmu,Pamičovi,Vackovi,Juharovi nesympatický?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo na Sionkovi či Matějovském...

Reagovat
smazaný uživatel

všechno, u nich dvou může jejich stupidní chování minulej rok proti Lechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy se hlavně vyznamenal Arboleda takový hovado už dlouho nepamatuju ...

Reagovat
centos

Na těch nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemám rád Vidličku

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle simulace by měly být na žlutou ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Funguje vám tipovani.cz?

Reagovat
cubinho

jo

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to jsem asi jedinej

Reagovat
salami

ten Hanuš chytá fakt úplný hovno

Reagovat
cubinho

Ten útok Sigmy se mi vůbec nelíbí Heinz vypadá, že se do formy už jen tak nedostane, a načpak hrát s Varadim i se Šumákem v základu, když jsou typově podobní...Navrátil - Petr - Šumák by se mi líbilo mnohem více.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mně se zdá Heinz zase jako nejlepší na hřišti. Ale ti dva gól jen tak nedají a i když bojujou, tak to chce někoho gólovýho k jednomu z nich. Kuba Petr je bohužel úplně z formy, Navrc vypadá hodně podobně a prostě moc není kde brát. Snad to zas vyjde nějakýmu záložníkovi, jinak to nevidím.

Reagovat
cubinho

Nejlepší na hřišti? Určitě se snaží a podrží balon, o tom žádná. Ale někdy často ho drží až moc dlouho, dokud ho neztratí...a rychlost mu chybí úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ve 2. půlce už mi přijde Mara hodně otrávenej. Ale v 1. poločase byl prakticky jedinej s nějakou myšlenkou. A o pohyb u něj tolik nejde.

No a teď gól, to je fakt v prdeli, Budějky se jednou dostanou za půlku a hned z toho dostaneme branku. Jak typické.

Reagovat
smazaný uživatel

První půlhodina špatná.. Je třeba se dostat do hry.

Reagovat
Kenneth

To je hnus. Hlavně že je tam Matějovský a Vacek, stejně se zmůžeme jen na to že to Zápotočný nakopává.

Reagovat
smazaný uživatel

Blažeeeeeeeeeeeeeeeek !!!!!!

Reagovat
cubinho

Slovácko zase pálí, co se dá?

Reagovat
Kenneth

Blažek druhá chycená tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

jedeme, příbram jedeme

Reagovat
smazaný uživatel

Kamileeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Teda jestli to takhle myslel, tak pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak by to myslel? Vacek neni klasický ligový kopyto, aby chtěl přihrát a kopl to takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, z opakovačky to vypadalo, že to bylo chtěný, ale takovýhle góly u nás většinou padají po špatném odcentrování

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, co to sakra je??? Mezihra dejme tomu slušná, ale zakončení, to je naprostá tragédie. Krásně to teď dokumentoval Hořava. No snad udržíme čisté konto a bodík si odvezeme. A líbí se mi Heinz, je vidět, že to v noze má a k tomu se docela i snaží.

Reagovat
sosna

Ty střely z dvaceti metrů co jdou deset metrů mimo, to je o nervy. Jinak zatím klasickej venkovní výkon Sigmy - čekání na jednu gólovku kterou nedáme... Navíc přes Vepřeka tam zatím dost procházej a ten Sandro je taky dost nebezpečnej, navíc má JJ žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sandro je 1 na 1 hodně dobrej. Snad to JayJay dohraje bez faulů, Drábek by mu to redku dal hned.

Reagovat
Kenneth

Hnusný odchozený poločas. Kromě Blažka by potřebovali všichni vynadat, hlavně ta obrana, díky bohu že je Jirka zpátky, protože ta hoří každý ligový zápas. Kamil pěkná trefa.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím suveréně nejhorší výkon z 5 zápasů Slovácku hraje vážně dobře až na toho simulanta Doška opravdu by si to mohl odpustit nemá to zapotřebí. Z hráčů Slovácka bych pochválil dvojici Fujerik-Hlúpik oba hrají vážně dobře a určitě Trousila,který Lea skoro do ničeho nepustil. Jinak z naší strany nic moc výkon 1 šance 1 gol můžeme být rádi za Blažka zase nám to vychytal jinak z pole koho pochválit možná Pamiče a Matějovského zatím nic jasné není,ale snad bysme to mohli udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

první půlku jsem neviděl, ale nedivim se. slabší zápasy přijdou, to bylo jasný už před sezonou. jestli to bude teď na slovácku a vyhraje se třeba jen o gol, tak to beru všema deseti.

Reagovat
Kenneth

Za co chválit Matějku? Nic nepředvedl. A nejhorší byl asi Kweuke, ten to prostě odchodil.

Reagovat
LAM

Může mi někdo vysvětlit na co je spartě 100mega za Vacka když za ty peníze stejně nějakou náhradu nekoupěj?Takhle prostě naše týmy nikdy hrát pořádně v Evropě nebudou když každej kdo je dobrej hned jde ven

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on rozpočet netvoří pouze hráči a přivedli Hušbauera, který by ho mohl nahradit (samozřejmě že ne hned)

Reagovat
smazaný uživatel

Grajciar je náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

majitelé to nědělaj z lásky k fotbalu, oni potřebujou každoroční zisk. Pokud to pro Spartu znamená ztrátu 1 hotovýho hráče ročně, tak je to ještě výhra. Terď maj Kweuka, pokud zůstane aspoň do příští zimy, tak je to výhra. Odchod Vacka je logická věc a pokud bude jedinej do konce sezony, tak je to taky výhra. Sparta jako nejlepší českej klub má před sebou metu pravidelný účasti v lize mistrů a nic víc nikdy nedosáhne, protože na to Česko prostě nemá ekonomicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni potřebujou každoroční zisk? Super fór, fakt mě pobavil. Něco takovýho, jako je zisk, už Sparta hodně dlouho neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Mezihra bída.. Slovácko se dostalo do hry některými opravdu neuvěřitelně náhodnými kombinacemi, a pak jim narostly křídla.. Ale hrají vysoko a snaží se vyhrát, což je velice sympatický. Co mě hodně vyděsilo jak tam na sebe Zápotočný s Řepkou opravdu hodně sprostě řvali, to není nic dobrýho.. Kamil krásný gól, ale jinak je jedním z důvodů proč naše mezihra nefunguje.. V druhým poločase očekávám úplně jinačí obraz hry.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla pohádka, kdyby letos sestoupil baník a slávia

Reagovat
smazaný uživatel

To by za chvíli byla 2. liga atraktivnější než GL

Reagovat
smazaný uživatel

to je přímo sen. radši to nezakřikněme, třeba budeme svědky zázraku

Reagovat
smazaný uživatel

Zápotočný si nenechá sr*t na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je neuvěřitelný.. Takhle nesimiluje ani Chelsea s Realem dohromady.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava ven! Jestli je tak nasranej, že jsme ho neprodali, tak ať si vybíjí frustraci v béčku.

Reagovat
cubinho

Hořava dnes bohužel hodně slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

A Drábek má vše pod kontrolou jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, sparťani hrajou jak dobytci a ani fair play jim nic neříká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti z Hradišťa padaj jak po třech flaškách špatně pálený slivovice a Sparťani hrajou jak dobytci.. A Fair play? Jestli myslíš to jak nezakopli balon, tak se koukni do pravidel..

Reagovat
smazaný uživatel

jako promiň, frajer leží na zemi, může mít zranění a ta rudá špína hraje dál? Bejt to naopak, tak Řepka vylítne jak čertík z krabičky a zabil by toho protihráče...A na toho Doška to vůbec nebyl faul od toho blba Matějovského, to bylo vše sci-fi a Matrix..

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud rozhodčí nepískne, tak se hraje dál.. Když hráč schválně zakopne balon, tak riskuje žlutou kartu. Takže jestli z toho chceš někoho vinit, tak leda rozhodčího. Fauly tam samozřejmě jsou na obou stranách, ale hráči Slovácka se tam rozčilujou hlavně při těch největších simulacích, který jsem zatim v lize viděl..

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se díváš na fotbal, tak sis sám musel x krát všimnout, že když leží hráč na zemi a nemá se k tomu hrát, pač má třeba zranění, tak protihráč, když má míč na noze a může podniknout útok, tak raději zakopne míč a nečeká na žádné zapískání...

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud jsi četl nová pravidla, tak víš, že tomu tak teď být nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

nečetl, to máš pravdu. Ale mělo by se to zachovat, už z principu etického kodexu a k úctě k protihráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát se to využívalo.. Teď ty pravomoce má rozhodčí.. Když hráč leží a evidentně potřebuje lékařskou pomoc, tak může hru přerušit.. To je si myslím daleko lepší už jen kvůli tomu zneužívání.. Který, jak bylo nakonec vidět, právě hráč Slovácka chtěl udělat..

Reagovat
smazaný uživatel

a rozhodčí je určitě studovaný doktor chirurgie, pač na dálku pozná, že ten dotyčný třeba nemá zlomený kotník a ono bude tomu naopak. Nebo třeba bude potřebovat ošetření..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by měl vidět, jestli vůbec došlo ke kontaktu, nebo tam byl nějakej nepřirozenej pohyb při pádu.. Každopádně aspoň se to nemůže zneužívat a přispěje to k plynulosti hry.

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo, jestli bys takhle mluvil, kdyby by to bylo naopak, sparťan by ležel a hráči FCS by hráli dál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný.. Dokonce jsem takhle mluvil i proti Sarajevu, když ležel Vidlička a někdo ze Sparťanů se rozčiloval, že se nezakopl balon.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale neznamená, že to udělat musí...

Reagovat
Kenneth

Chovej se.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za výplod?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fair play je pro slabochy. správnej bojovník musí vítězit všemi prostředky. ptá se snad historie na fair play? ne, jenom na vítěze.

Reagovat
joshua

Kvůli fair play jsme koupili Hušbauera.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,že Došek je fair play sama idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tys neviděl jak nakopl Vidličku?

Reagovat
Kenneth

Dopiče střídej toho Sionka, dneska neudělal ani jeden pořádnej míč, hrůza. To samý Kweuke, ten je tam taky na kolonádě. Horší výkon sem dlouho neviděl.

Reagovat
cubinho

Joooooo! Maro! Jsem tě kritizoval (oprávněně ) a ty vymeteš pavučinu Tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Heinz

Reagovat
smazaný uživatel

Heinz náááádhera!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A kečup podruhé!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mara Heinz vzpomíná na staré časy, škoda, že v dresu Olomouce.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Heinze

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Slovácka Grajciar to vyřešil pěkně..

Reagovat
cubinho

paráda!!! Heinze jsem kritizoval a on pak dá takové dva parádní góly. Budějky se v 2. poločase dostaly dvakrát za půlku a byl z toho gól a obrovská šance, kterou Staráský spálil neskutečným způsobem ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek a náhrada za Vacka dali gol jaký paradox . Každopádně oba hráli prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec dostal na prdel. Čekal sem remízu, ale tohle ne.

Reagovat
Kenneth

Výkon hodný k zamyšlení, Sionko a Kweuke by se měli zamyslet. A Jožko zase perlil, nechat nejtragičtějšího hráče Sionka až do konce na place a Keriče a Kadlece nechat sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Šlapák to je jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas byl už o něčem jiném hodně sme zlepšili mezihru a tak vůbec,ale zase Slovácko nás v některých pasážích hry přehrávalo a kdyby Hlúpik nebyl hlúpý tak alespoň jednu šanci proměnil z pole mi bylo opravdu líto Kweukeho,kterého vymazal fenomenální Trousil,ale ty souboje 4 mušktetýři z Uherského Hradiště vs Kweuke s Leovým vítezsvím byly vážně vtipné Vacek se v 2. poločase úplně vytratil a paradoxně jeho náhrada Grajciar taky nic nepředvedla a gol dala z pole zase nejlepší Matějovský,Pamič,Blažek.

Jo a marty všechny ty střídání sem trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Má tohle Sparta zapotřebí?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska v Jablonci snad bod, Bohemians nejlepší v Praze!

Reagovat
ondrasch77

v Praze možná, ale z Jablonce každopádně s prázdnou!

Reagovat
božský John

Dneska začínám autoškolu,tak doufám, že se tam s tim nebudou moc srát, abych stih fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nesraž každýho klokana, kterej ti přeběhne přes cestu (pokud teda budeš mít na závěr první jízdu)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zelené derby...rozjetá Bohemka, ale Jablonec bude opět silný, navíc doma...sem zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

1:0,2920 diváků

Reagovat
božský John

U nás je pozdně litopadový počasí, tolik lidí nepřijde....já to nestíhal, tak taky budu koukat doma

Reagovat
smazaný uživatel

v Jablonci ale přece nechodí víc ani když je 25 a jasná obloha ....každopádně jsi měl raději jít než poslouchat přechytralýho Bosáka...

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák je zlo

Reagovat
božský John

Bohužel jsem to nestíhal domů a tam, to bych přišel o začátek už se mi v tomhle hegeši venku nechtělo ...škoda, přišel jsem o 5 branek

Ale oni mi to kluci vynahraděj jindy, vzhledem k Baníku možná už v pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák-Táborský aneb Relax Vole

Reagovat
fabec1222

Kde je mediální hvězda Šumský :D?Proč nehraje:D?

Reagovat
cubinho

Protože nemá registračku, chytráku.

Reagovat
stas87

OT:http://betonline.net.pl/strona,154,TV-Live-Mecze-na-zywo-online.html

link na kolejorz,pre ludi co zaujima polska ekstraklasa

Reagovat
vocasisko

Budějovice v jejich zápasech padá zatím 5 gólů na zápas, to je tým podle mých představ

Reagovat
smazaný uživatel

Ti fanoušci Jablonce jsou opravdu srandovní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele