FORTUNA:LIGA - souhrn 2. kola nadstavby

11.05.2019, 16:58, aktualizováno 12.05.2019, 19:55
Komentáře a souhrny
Slavia porazila Plzeň a udělala výrazný krok k zisku titulu, neboť tři kola před koncem sezóny má na západočeský celek náskok pěti bodů. Jablonec ve skupině o titul přehrál Ostravu, Sparta porazila Liberec. Zlín sice prohrál v Olomouci, ale zásluhou gólů ze soupeřova hřiště postupuje do finále ve skupině o Evropskou ligu, kde se střetne s Mladou Boleslaví. Dukla prohrála v Opavě a její situace je už takřka bezvýchodná, na Karvinou stále ztrácí osm bodů...
O titul

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 3:1

12.05.2019 18:00

Góly: 81. Lukáš Masopust, 86. Tomáš Souček (pen.), 89. Ibrahim Traoré - 90. Jan Kovařík

Hodně dlouho to vypadalo na utrápenou bezgólovou remízu, v poslední čtvrthodině si však diváci přišli na své. Postupně totiž viděli čtyři branky - jako první se prosadil Masopust, pokračoval z penalty Souček a na něj navázal Traoré. Krátce na to ještě korigoval skóre Kovařík.

Na začátku utkání byla více vidět Slavia. Do první příležitosti se prodrala po pěti minutách díky Brabcově zaváhání. Ten se totiž nechal přetlačit Olayinkou, nigerijský křídelník si však na Hrušku nepřišel. I v dalším minisouboji byl úspěšnější plzeňský gólman, tentokráte vychytal Olayinkovu hlavičku po rohovém kopu.

Na konci druhé dvacetiminutovky se sešívaní vehementně domáhali pokutového kopu. Po závaru ve vápně totiž Van Buren trefil Řezníkovu ruku, penalta se ale nepískala. Po půlhodině hry o sobě poprvé výrazně dali vědět Západočeši, Hrošovského dělovka z dálky prolétla nedaleko tyče.

Na opačné straně hřiště se opakoval scénář z úvodu utkání, Olayinka totiž opět trknul míč jen do Hruškových rukou. Nadějnou situaci nevyužili slávisté ani na konci první půle, když Van Buren pohrdl Hušbauerovou nabídkou, a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Nedlouho po návratu ze šaten zahodili domácí obrovskou příležitost. Řítili se totiž ve třech do protiútoku proti jedinému bránícímu hráči, jenže Olayinka na Masopustovu pobídku nedosáhl a celá akce vyústila jen odkopem od brány. Dvě obrovské šance během pár vteřin měli i Vrbovi svěřenci. Nabíhající Kovařík nejprve v tutové šanci trefil tyč, po pokračující akci akrobaticky přestřelil Beauguel.

Další minuty rozhodně nepatřily mezi ty nejpohlednější, až vše po osmdesáti minutách vyvrcholilo gólem z ničeho. Přetažený míč si na zadní tyči našel Bořil a vracel jej zpět do ohně, odkud zakončoval Masopust a přiblížil Slavii k titulu.

Nedlouho poté zahrál David Limberský ve vlastním pokutovém území očividně rukou a sudí Zelinka bez váhání nařídil pokutový kop. Toho se ujal v poslední době tradiční exekutor Tomáš Souček a s přehledem proměnil na druhou stranu, než skákal gólman.

Sotva Viktoriáni rozehráli, řítila se na ně další pohroma. Bořilův míč za obranu si našel Stoch, který jej následně předložil Traorému a ten dokázal přesouvajícího se Hrušku překonat. Gólová smršť však pokračovala a konečně se dočkala i druhá strana. Parádní rána Kovaříka z velké dálky se uchytila a Plzeň si připsala alespoň čestný gól. Slávistům tak k titulu tři kola před koncem chybí pouhé čtyři body.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec 1:0

11.05.2019 20:00

Góly: 5. Costa Nhamoinesu

Jistotu účasti v evropských pohárech už mají fotbalisté pražské Sparty. Dodala jim ji domácí výhra na Libercem, kterou hned v samotném úvodu zařídil Costa. Hosté zůstávají na šesté pozici a o tu pátou budou bojovat s Baníkem.

Jak již bylo zmíněno, na první branku nemuseli fanoušci na Letné čekat dlouho. V páté minutě dostali sparťané příležitost rozehrávat přímý kop, kterého se ujal Hložek. Ten napálil pouze zeď, následný pokuse Frýdka vyrazil Nguyen jen ke Costovi a ten zblízka dopravil míč za brankovou čáru.

Brzy mohlo být pro Severočechy ještě hůře v situaci, kdy Karlssonův obstřel mířil těsně vedle brány. Hosté zahrozili až po půlhodině, jenže jejich přečíslení vyvrcholilo jen v Sýkorův slabý pokus. Na druhé straně předvedl individuální akci Hašek, jehož pokus levačkou skončil vedle.

Akcemi nabitý závěr prvního poločasu gólem neskončil. Kozák selhal po krásném pasu od Oscara, v tutové šanci selhal pro změnu Hybš. Po souboji Frýdka s Kozákem reklamovali Hornyákovi svěřenci faul znamenající penaltu, avšak sudí zůstal klidný.

Po přestávce si musel skvělý zákrok připsat Nguyen. Hašek rozehrál doleva nad Hložka, mladý záložník si míč připravil na střelu a vypálil. Liberecký gólman se musel pořádně vytáhnout. V šanci se po Čivićově pasu ocitl a další mladík Drchal, ten ale vůbec netrefil bránu. Zbytek zápasu už se odehrál v poklidnějším duchu a Sparta pod trenérem Horňákem tak nadále zůstává stoprocentní.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Baník Ostrava 2:0

11.05.2019 17:30

Góly: 50. Michal Trávník (pen.), 81. Martin Doležal

Definitivní konec ostravských nadějí na pronásledování Jablonce nastal po výhře Severočechů ve vzájemném zápase. Krátce po pauze se z kontroverzně nařízené penalty prosadil Trávník, na konečných 2:0 upravil Doležal.

Už po pěti minutách přišlo vážné vzrušení. V pokutovém území Fleišman skluzem vybojoval míč na Holešovi. Sudího nechala situace klidná, i tak ji poté ještě delší dobu přezkoumával VAR, který nakonec naznal, že k porušení pravidel nedošlo. O něco později se poprvé ozvali i hosté. Hrubý měl plné rukavice práce se Šašinkovým pokusem.

Ve velké šanci se po čtvrtině zápasu ocitl Doležal, jemuž se po Trávníkově centru nepodařilo usměrnit míč mezi tři tyče. A podobně skončila i Jovovićova hlavička po další čtvrthodině hry. Černohorec byl nedaleko od gólu i v závěru první půle, to pro změnu po Kratochvílově přihrávce pálil nad břevno.

Hned po návratu z kabin došlo k zajímavé situaci. Sobol se snažil probojovat k centrovanému míči, když došlo ke stažení Jakubem Bolfem. Rozhodčí odpískal pokutový kop, jeho verdikt posvětilo i video. Penalty se ujal Michal Trávník a proměnil, ale namísto gólu sudí udělil žlutou kartu za faul Doležalovi a jedenáctimetrový kop se opakoval. I tentokráte Trávník uspěl a ligový debutant v dresu Baníku Budinský lovil míč ze sítě.

Autor gólu se o několik minut později dostal k zajímavé střele zpoza vápna, bohužel pro něj skončila těsně vedle tyče. Vůbec marná nebyla ani Hübschmanova hlavička, kterou gólman s problémy zneškodnil. Konečně se do slušné šance propracovali i hráči Baníku, to když Fleišmanův pokus letěl o pár centimetrů nad břevno.

Kolem osmdesáté minuty už udeřili domácí. Nejprve Hovorkovu hlavičku ještě Budínský zneškodnil, avšak po následném závaru už Doležal po asistenci Jovoviće skóroval a patnáctou trefou v sezóně navýšil vedení svého celku. Ve zbytku utkání si už Jablonec vítězství pohlídal a po tomto kole už může mít definitivní jistotu čtvrtého místa.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha32244475:2476
2.Viktoria Plzeň32225550:3171
3.Sparta Praha32196756:2763
4.FK Jablonec321661056:2854
5.Baník Ostrava321361338:4145
6.Slovan Liberec3211101133:2943
Odvety

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 1:1

12.05.2019 15:00

Góly: 38. Nikolaj Komličenko - 47. Michal Jeřábek

První zápas: 8:0, postupuje FK Mladá Boleslav

Po debaklu 0:8, který Teplice schytaly v úvodním zápase play-off o Evropskou ligu, už bylo o postupujícím rozhodnuto s pravděpodobností hraničící s jistotou. Ve středních Čechách se tak hrálo už jenom z povinnosti a utkání skončilo remízou po brankách Komličenka a Jeřábka.

První ohrožení přišlo po necelé čtvrthodině, kdy domácí obrana zblokovala pokus Trubače. Na opačném konci hřiště se ukázal Wiesner, jenž po Mešanovićově výzvě vyslal pěknou, avšak nepřesnou ránu. Gólem neskončila ani Přikrylova střela, tu pro změnu zkrotil Diviš. Hráči z města Škodovky byli i nadále aktivnější a špatně nevypadla ani Komličenkova standardka, jež zamířila těsně vedle.

Severočeši se také ozvali, a to po Žitného šikovném pasu na Horu. Jeho pokus na zadní tyč však zneškodnil gólman Stejskal. Krátce na to se už míč ocitl v síti. Hubínek kolmicí vysunul Fulneka a ten povedeně našel před prázdnou bránou Komličenka. Ruský kanonýr se nemýlil a posedmadvacáté v sezóně překonal soupeřova brankáře.

Po návratu z kabin však hosté neotáleli a velmi rychle srovnali. Horův rohový kop bez přičinění ostatních hráčů propadl až na zadní tyč, kde číhal Michal Jeřábek a dostal míč do odkryté klece. A brzy mohl být stav úplně obrácený, jenže Horova rána ze střední vzdálenosti skončila jen na břevně.

Do vedení se mohli dostat i hráči Mladé Boleslavi. Mešanovićovi však v dobré pozici míč odskočil a následně neuspěl ani Wiesner, který napodobil svého protihráče a tentokráte hlavou poslal míč do břevna. Tentýž hráč řádně protáhl Diviše o pár chvil později a posléze i atakoval teplického gólmana, jehož chybu Mešanović nepotrestal a prázdnou bránu přestřelil.

Brankář hostí nechal na svou chybu brzy zapomenout, remízový stav totiž zůstal jen díky jeho bravurnímu zákroku proti Takácsovi. A jelikož neuspěl na konci protiútoku ani Mešanović, skončilo utkání remízou a dvojzápas osmigólovým vítězstvím Středočechů.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Fastav Zlín 3:2

12.05.2019 15:00

Góly: 26. Milan Lalkovič, 66. Martin Nešpor, 68. David Houska - 2. Pablo Joaquin Podio, 30. Adnan Džafić

První zápas: 0:1, postupuje Fastav Zlín

Zlín sice v odvetě prvního kola play off o Evropskou ligu prohrál v Olomouci, avšak díky většímu počtu vstřelených branek na hřišti soupeře postupuje dál. Ševci rozehráli utkání výborně a po poločase vedli. Sigma se však nevzdala a otočila výsledek, nakonec jí ale jeden gól chyběl k postupu.

Hanákům opět scházel pravý bek Sladký a nově také záložník Kalvach. Po zranění se do sestavy naopak vrátil levý obránce Vepřek. Spolu s ním dostal šanci též Dvořák s Lalkovičem. Do základní jedenáctky hostů se po pauze znovu probojovali stoper Bačo a středopolař Džafić.

Naděje domácích na zvrat dvojzápasu hodně narušila již první minuta. Holíkův centr do pokutového území odvrátil Chvátal pouze k Podiovi, jenž levou nohou uklidil míč k tyči a poslal Zlín do vedení. Olomouc se poté logicky tlačila dopředu. Dvořák ale v deváté minutě netrefil balón v dobré pozici ideálně. V obraně Sigmy to navíc stále hořelo a Hanáci mohli ve čtrnácté minutě hostujícímu Džafićovi, že zcela osamocen trefil pouze gólmana Buchtu. Následná odpověď Yunise skončila vedle tyče.

V 26. minutě již domácí vyrovnali. Lalković si naběhl za obranu, kde jej famózním pasem našel Houska. Slovenský křídelník překonal brankáře Rakovana a vykřesal naději pro svůj tým. Ta však zhasla za další čtyři minuty, kdy Ševci rozjeli pohlednou akci na levé straně, Poznar následně po přihrávce od Čanturišviliho přiťukl Džafićovi, jenž přízemní střelou vrátil Zlínu vedení. Bezmocný Buchta se hodně vztekal na nedůsledné spoluhráče.

Při další snaze Olomouce neuspěl dalekonosným pokusem Vepřek. Ani hosté nezaháleli, těsně před přestávkou musel Buchta vyrazit ránu Podia. Do druhé půle nastoupila Sigma velice aktivně. Již ve 48. minutě přeletěl centr Zahradníčka na levou stranu, kde Vepřeka vychytal Rakovan. Defenziva Hanáků ale měla stále velké problémy. Tři minuty po příležitosti Vepřeka hledal Jiráček Poznara, jenž z dobré pozice minul bránu.

Hru domácích přišel oživit střídající Nešpor, proti jehož hlavičce musel v 53. minutě zasahovat Rakovan. Zápas nahoru dolů pokračoval, o tři minuty později se proti nebezpečnému Poznarovi zaskvěl strážce olomoucké svatyně Buchta. V 66. minutě se Nešpor objevil v další šanci a tentokrát se nemýlil. Útočník Sigmy si naběhl na pas od Housky a skákavou střelou překonal Rakovana.

Za další dvě minuty už se Hanáci dokonce dostali do vedení. Rohový kop Ševců dopadl mizerně, následnou ránu střídajícího Pilaře z rychlého brejku vyrazil Rakovan jen k Houskovi, který neměl problém dorazit pumlíč do brány. Rázem stačila domácím k postupu jedna branka, a tak svěřenci trenéra Jílka vrhli všechny síly do útoku. Zlín ale držel Rakovan, jenž v 85. vytěsnil střelu Nešpora a po následném rohovém kopu chytil hlavičku Jemelky.

Závěr duelu přinesl nesmírné drama. V 88. přišel na hřiště hostující Železník, jenže na trávníku se dlouho neohřál, protože v krátkém sledu viděl dvě žluté karty a po dvou minutách se poroučel do sprch. Ani v přesilovce se však Olomouc neprosadila. Blízko gólu byl v nastavení Beneš, ovšem trefil jen tyč. Ševci tak s vypětím všech sil udrželi postupový výsledek.

Více informací k zápasu
O udržení

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 0:0

11.05.2019 15:00

Góly: -

Souboj Bohemians se Slováckou skončil podobně jako před dvěma týdny remízou, tentokrát navíc dokonce bez branek. Utkání přitom bylo především v prvním poločase zajímavé na šance, žádná však neskončila v síti.

Do základní sestavy klokanů se vrátil Vaníček, jenž nahradil Reitera, který zamířil na lavici náhradníků. Hosté nastoupili ve stejné jedenáctce, která v minulém kole sestřelila Příbram. První střelecký pokus zaznamenal ve čtvrté minutě nový muž na hřišti. Vaníček potáhl míč po levé straně, odkud trochu zaskočil gólmana Trmala, jenž míč vyrazil jen před sebe. Za Slovácko odpověděl o tři minuty později Hološko, ani on však si však nepřišel na brankáře Pražanů a bývalého hráče Moravanů Fryštáka.

Vaníček si návrat do sestavy užíval a ve dvacáté minutě opět prověřil připravenost Trmala, ten tentokrát ukryl balón do náruče. Ve 34. minutě proskákala Dostálova tečovaná rána před Trmala, kde se ještě o teč pokoušel Záviška, avšak bezvýsledně. Za další dvě minuty podnikl Bartek průnik do pokutového území, kde byl sražen k zemi protihráči, ale sudí Houdek penaltu nenařídil, byť o ni usiloval téměř celý Ďolíček.

Domácí byli v první půli aktivnější. Branky se však nedočkali ani ve 43. minutě, kdy Záviška pálil po rychlém útoku těsně vedle tyče. Po změně stran tempo hry opadlo a po delším čase se do šancí dostávali také Moravané. Navrátil předvedl v 56. minutě podobnou akci jako Vaníček z úvodu duelu, jenže pravou nohou vysoko přestřelil Fryštákovu svatyni.

Mezitím se ve Vršovicích značně zhoršilo počasí, což mělo dopad na množství příležitostí na obou stranách, kterých vydatně ubylo. Dvacet minut před koncem zničehonic zahřmělo před bránou klokanů. Rána zpoza šestnáctky orazítkovala tyč, Navrátilova dorážka již skončila v síti, avšak kvůli evidentnímu ofsajdu gól neplatil. Bohemians v závěru ještě zahrozili hlavičkami Yusufa a Jindřiška, ovšem ani jedna z nich se neujala. Oba týmy se tak rozešly bez branek.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Dukla Praha 3:2

11.05.2019 15:00

Góly: 44. Jaroslav Svozil, 48. Pavel Zavadil, 65. Václav Jurečka - 51. Jan Holenda, 87. Branislav Milošević

Už jen s teoretickou šancí na záchranu odehrají fotbalisté Dukly poslední tři kola skupiny o záchranu. V gólově bohatém utkání v Opavě prohráli 3:2 a na předposlední Karvinou ztrácejí již osm bodů. Za Opavu se prosadili Svozil, Zavadil a Jurečka, na druhé straně Holenda a Milošević.

V úvodu byl velmi vidět kanonýr Smola. Nejprve ho v samostatném úniku dostihl a šanci mu zhatil Souček, o několik minut později v tutové šanci selhal a překopl bránu. Dvě solidní příležitosti ke vstřelení gólů měli i hosté. Po rohovém kopu mohl skórovat Holík, Fendricha zase málem překvapil Holenda.

Zhruba ve čtvrtině zápasu rozezvučel brankovou konstrukci Svozil, jenž po Zavadilově centru hlavičkoval do břevna. Hra se přelévala ze strany na stranu a poměrně blízko gólu byl díky svému obstřelu i Holík. Nadále aktivní Smola zase šikovně obehrál Ďuricu, ale nezakončil tak, jak by si přál.

Slezané se tak dočkali až v závěru první půle. Rohový kop pěkně rozehrál Zapalač a jeho centr se snášel do malého vápna. Naskočil si na něj Jaroslav Svozil a z bezprostřední blízkosti rozvlnil síť. Se svými spoluhráči tak mohl do šaten odcházet mnohem spokojenější než soupeř.

A krátce po návratu z kabin skórovali žlutomodří podruhé. Pavel Zavadil se postavil k přímému kopu ve vzdálenosti dvaceti metrů od brány a do ní parádním obstřelem zakroutil míč. Gólman Rada působil bezmocně. Brzy mohlo být sníženo, ale Hadaščok prováhal ideální moment pro střelu.

Nakonec jeho zaváhání napravil Jan Holenda. Tetour mu podal za vápnem balón a urostlý útočník pořádnou ranou překonal Šroma. Jeho konkurent strážící opačnou bránu se opět dostal do zápřahu po Jurečkově centru, když likvidoval Smolovu hlavičku.

Právě Smola o pár okamžiků později poslal míč do vápna, kam si z druhé vlny naběhl Václav Jurečka a skvěle trefeným pokusem nedal Radovi šanci. Armádní klub ještě v závěru snížil, po Kovalově centru číhal na zadní tyči Branislav Milošević, jenž míč trknul do protipohybu brankáře.

Opava i tak zvítězila a její náskok na barážovou pozici drženou Příbramí činí pět bodů, Dukla ztrácí na Karvinou osm.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - MFK Karviná 1:0

11.05.2019 15:00

Góly: 65. Karel Soldát

Po dlouhé době se mohli fotbalisté Karviné osvobodit z posledních dvou pozic, šanci na to ale prováhali a po brance Soldáta u Litavky prohráli. Jejich ztráta na záchranu tak činí už sedm bodů, pravděpodobně si tak zahrají baráž.

Start do utkání to věru pohledný nebyl. Po devíti minutách přišlo první vzrušení, v dobré pozici se totiž ocitl Wágner. Střela se mu ovšem nepovedla a pro gólmana Kočího se stala snadnou kořistí. Na opačném konci hřiště nejprve pálil Mingazov, po následném rohovém kopu hlavičkoval vedle Soldát.

Osvědčená kombinace Slezanů vedla k překonání gólmana, ale ne ke vstřelené brance. Budínský poslal na Wágnerovu hlavu skvělý centr, jeho pokus však z brankové čáry vyhlavičkoval Květ. Za domácí zase zahrozil uzbecký reprezentant Mingazov, jenž poslal míč hlavou těsně mimo. Pohlednou branku málem na samotném konci první půle vstřelil Květ, když se pokoušel z poloviny hřiště nachytat Berkovce.

Karvinský gólman se hned po návratu z kabin musel činit, pořádně jej totiž protáhl Polidar. Na obou stranách vždy něco málo chybělo útočícím hráčům ke gólu, neuspěl ani po dalším Budínského nákopu Wágner. Domácí se tak dočkali až v pětašedesáté minutě. Po standardní situaci se sice Berkovec blýskl skvělým zákrokem, zneškodnil i dorážky Kinguea, jenže na Soldátův pokus už byl krátký. 1:0.

Krátce na to mohl navyšovat Mingazov, jenž zas a znovu minul bránu. Ve zbytku utkání se už nic podstatného nestalo a oba týmy si nadále drží pozice, z jakých do zápasu vstupovaly.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.SFC Opava321161543:5139
12.1. FC Slovácko321151637:4638
13.Bohemians Praha 1905328121230:3836
14.1. FK Příbram32971635:6834
15.MFK Karviná32851939:5529
16.Dukla Praha32562128:6621

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (593)

Přidat komentář
C-M@ster

OT:

Vítkovice mají podle livesportu a onlajnů jen 4 náhradníky

https://www.livesport.cz/zapas/hjXEFJO1/#sestavy;1

Reagovat
db18

Je zbytečný mít víc, když tam stejně můžeš poslat jen tři.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
elChe

Jestli zbytek nahradniku neodcizil Lakatos po prestupu do vitkocic

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo hodně slabý

Reagovat
Mirek na tenisu

Rozhodčí Machálek v Gablonz... za tohle penalta?! a ještě posvěcená blbem Adamem u videa? No to raději video v české lize zrušte. Kvalita našich sudích je prachmizerná. Pískají jak u posunu na dráze.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně bude ta Dukla pryč, od odchodu Kozla jsem na to už čekal každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Sbohem Duklo, budeš nám chybět. Proti žádnému týmu nemáme snad tak krásnou bilanci. Možná ještě Příbram s Opavou.

Reagovat
John Obi Mikel

Kde jsou ti mladíci, co Skuhravý sliboval?

Šašek

Reagovat
andrew96

Asi dostal céres za to, co řekl, tak tam dává ještě to nejsilnější co má. Na poslední dvě kola už ale očekávám mladíky.

Reagovat
Banikovec7

Před 14 dny ten výkon nebyl tak hrozný a výsledek úplně neodpovídal, dnes ale neskutečná ostuda a trapnost.

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

i na Spartě to bylo o dost lepší

Reagovat
ondrasch77

Mrzí mě, že jsme nedali na 3:0, druhý poločas byl jednoznačně náš...,

i navzdory "odvážným" prognoznám, jak se s náma popasujete v plné palbě...

Reagovat
lichna.

V té jsme ale nebyli, tak se tu prosím neshazuj...

Reagovat
ondrasch77

Nemyslím "oficiální" prognózu EF, ale pindy Cukroušů, Trevorů aj...

Reagovat
lichna.

To nic nemění na tom, že v plné palbě jsme proti vám nebyli.

Reagovat
ondrasch77

Ale po zařazení mladíků do sestavy jste volali...

Bude Baroš ještě pokračovat?

Reagovat
lichna.

Vsak to taky nepopírám. Ale otázka jaké by to bylo kdyby hrál Baroš místo Šašinky Janoš místo Meschaninova a kdyby hrál Granecny. A zároveň, kdyby nás nečekal důležitější zápas s Libercem. Ale tím se nechci vymlouvat, třeba příští sezonu. Co se týče Baroše, těžko říct. Nechce se mi věřit, že by chtěl končit na tribuně.. Pokud bude i třeba na 10 zápasu, tak to bude fajn. A může to i oficiálně ukončit příští sezonu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě skončí tuto sezónu a nebude to na tribuně, on sám moc dobře ví, že nejdůležitějším zápasem zbývající části sezóny je pro Baník finále poháru, i kdyby byl na 50% připravený, tak bych řekl, že minimálně na lavičku chce jít, jestli bude v 70. minutě ještě o co hrát, tak i na hřiště a pak se děj vůle boží...

Třeba základní skupina EL s Baníkem by ho mohla přimět k dalšímu pokračování, ale i tak si to nemyslím, je to podle mě dost na hlavu, když se za posledních minimálně 5 let tolikrát vracel po zraněních, v takovém věku, po takové kariéře se už těžko hledá další a další motivace.

On pomohl Baník zachránit, pomohl ho vlastně i nějak stabilizovat v lize, jestli k tomu přibude trofej, tak to bude velká nadstavba, ale když se vracel v létě 2017 tak měl v hlavě tyhle dvě věci myslím si, zachránit Baník jako nováčka v lize a v další sezóně, jestli budu aspoň trochu moc, tak se pokusit ho stabilizovat. Což se podařilo. Bylo to turbulentní, jako vlastně celá Baryho kariéra, ale podařilo, a jestli nevyjde ten pohár, tak prase od Vízka bude taky fajn útěcha

Reagovat
lichna.

Já to beru tak, že tohle podle mě není konec kariéry, jaký by si on představoval. Navíc, dle Pasky není vyloučené, že by ještě sezonu přidal. Uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Šedivý, zda vy nemáte nějaké komplexy

Reagovat
ondrasch77

To ani ne Trvorinho, jen si rád občas rejpnu (podobně jako ty), vůbec ve chvíli, kdy jsi mě před 14-ti dny ubezpečoval, jak to bude v nadstavbě "úplně" jiný zápas, že přijedete pro body apod...

Reagovat
lichna.

Ať už je konec sezóny. Jestli si někdo myslí, že porazíme Slavii v poháru, tak by měl přestat brát drogy. Naše jediná šance je ta, že nějak uhrajeme 5.misto a pak budeme mit štěstí v tom posledním zápase. Meschaninov by se měl v létě pakovat. To zpracování před druhým gólem byl vážně skvost..

Reagovat
PlackaSKS

v jednom zápase se může stát naprosto cokoli... já si myslim, že to bude daleko vyrovnanější zápas než to co jste předvedli dnes v jablonci. tam uznávám, že to bylo dost zoufalý

Reagovat
lichna.

Jasně, nahecovani asi budeme mnohem více. Každopádně čekám, že příští týden v lize to u nás budete mít hodně lehké.

Reagovat
PlackaSKS

pokud porazíme zítra plzen, tak bych výměnu liga za pohár klidně bral

Reagovat
lichna.

Tak ono ve výměnu pochybuju. Ale hádám že do toho ligového proti vám se budeme šetřit, zvláště pokud v úterý porazíme Liberec.

Reagovat
PlackaSKS

budu doufat.. zase i když to pro vás určitě neni tak prestižní jako sparta nebo opava, tak pořád přijedou pražáci a to vás vždy nabudí daleko víc.. navíc od nás to v posledních zápasech neni optimální

Reagovat
lichna.

Jako rozhodně to bude lepší než teď v Jablonci. Ale pořád čekám že někteří hráči budou odpočívat, takže bychom vam neměli dělat takový problém. Ten budeme snad dělat až v MOL Cupu.

Reagovat
PlackaSKS

tak ono to horší snad ani bejt nemůže. viděl sem tak 40 minut a nedalo se na to moc dívat každopádně do ostravy nejedu, ale třeba se náhodou zahlídneme v olomouci

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Pod Bobem a s tímhle kádrem to příští rok bude střed tabulky. Letošní sezona je zázrak

Reagovat
lichna.

Záleží co přijde za hráče.

Reagovat
ratusek

no právě, je potřeba rapidně posílit a ideálně zároveň i omladit.

Reagovat
ondrasch77

Bob je úplně marnej, nechápu, že u vás ještě trénuje...

Reagovat
lichna.

On si to nechává na úterý a další středu.

Reagovat
ondrasch77

On to má pravděpobně jako Franz...

Na začátku sezóny má tomu týmu co dát, ale s přibývajícím časem je to horší a horší až to končí klasickým Pánikovým jarem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bob je trenér na 6 měsíců, období březen 2018 - září 2018, Baník i přes kvalitativní nedostatky hrál v drtivé většině zápasů velmi zajímavý fotbal, hodně fyzický, byl obávaným soupeřem pro kohokoli.

Období od října 2018 - současnost: Baník hraje ve většině zápasů nakopávanou "sračku", byly tam záchvěvy, kdy dali míč na zem, ale to zase rychle zmizelo, rozehrávka skoro neexistuje, individuální selhání, chyby v obraně...Nic moc, no...Já nevím, jestli ještě něco dokážeme uhrát, jestli je Páník ještě dokáže probudit...Byl bych ale hodně překvapený, kdyby pokračoval i v další sezóně, každopádně.

Reagovat
ondrasch77

vidím to to stejně...

Kdo myslíš, že místo něj dorazí? Jsou nějaké zákulisní informace?

Reagovat
smazaný uživatel

Volný je Látal, o tom se mluví nejvíc. Já bych nebyl ani proti Holoubkovi, z Ružomberoku by udělal další krok, umí pracovat s mladými, ale je to sparťan a dává to najevo, nevím, jestli by tohle ve specifickém ostravském prostředí bylo fanoušky pochopeno. Mě by se osobně nejvíc líbil Svědík.

Reagovat
ondrasch77

Látal

Holoubek podle mě bude hrát s Ružomberokem aspoň předkolo..., když si to vybojujou, tak určitě nikam nepůjde, jinak souhlas, ale na druhou stranu, z Liberce se pakoval celkem rychle...

Svědík

Reagovat
PlackaSKS

látal by vás mohl slušně nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak zítra...Jestli vyhoříme i proti Liberci, tak bych možná čekal okamžitou změnu trenéra s touhou něco změnit s výhledem na Slavii, tedy hlavně ten pohár...Jestli si to má Látal přebrat 15.5. nebo 15.6. je už vlastně jedno...Uvidíme, ale nebral bych to jako nereálnou variantu.

Reagovat
PlackaSKS

no to by taky musel chtít ten trenér. ono je něco jiného přebírat tým a mít čas s nim neco udělat nebo bejt za "koště" kdy to vyjít nemusí a ten trenér jen ztratí na reputaci.

ale pokud vynechám letošní sezonu, tak látalovi bych věřil, že ten tým výrazně posune. obzvlášt pokud dostane prostor a finance. pořád bych ale teda počítal s tim, že to nebude posun tabulkou, spíš herně a v konzistenci. takže můj tip je, že s látalem příští rok skončíte pátí, ale bude z toho daleko lepší pocit a ne spíš taková pachuť jako letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně i sedmí, osmí, ale ať jde hra výrazně nahoru, jak si psal...

Ona ta pachuť je asi zasloužená, ale na obranu Baníku. Kdo předvádí stabilně lepší výkony z týmů za náma? Je to slabé, na jaře docela Boleslav, Liberec celkem dokáže kombinovat, ale v zakončení jsou plonkoví, Olomouc šla od skvělých výkonů k podprůměrným celou sezónu, zbytek ani nemluvím...Takže hra se mi opravdu nelíbí, ale ono, i když se na to chci dívat objektivně, tak bych nedokázal říct jeden tým, který by si to poslední místo v EL zasloužil více než my, s ohledem za celou sezónu. Měli jsme tam výbuchy, kdy jsme vypadali jako divizní tým, ale to Bolka, Liberec, Olomouc a ostatní taky...Ale samozřejmě, tento fotbal nemá budoucnost, takže doufám, že konečně zase nabereme cestu technického fotbalu.

Reagovat
PlackaSKS

Tak v český lize nikdo neudržel stejnou formu celou sezónu.. Až na Duklu možná máš pravdu, ale co predvadite teď prostě kazí dojem. Za mě buďto vy nebo Boleslav. Ta hrála šíleně zezacatku, ale pořád se snažili hrát fotbal. Věřím, že nový trenér vám hodně pomůže a bude to zaslouženě páté místo ve všech ohledech. Taková špička typu Jablonec

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase bylo Gratulace Jablonci.

Reagovat
ondrasch77

díky

Reagovat
Mirek na tenisu

Bob je po každém špílu čím dál tím víc nasranější. Už nám Vrbovatí... Manšaft je rozklížený, je to vidět na některých borcích. Nevím jestli platí nějaká přímá úměra mezi stupněm potetování a podlostí, ale na špici jsou Fillo a Fleišman. Oba neúcta k soupeři, hádání se s rozhodčím, sklony k filmování,...Podobně prasí třeba Lovren nebo Lichtsteiner.

Reagovat
ondrasch77

Oba jmenovaní jsou úplný vyhrábla...., nicméně fotbalisti schopní...

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo se tu zase hloupě diví že se Baník na to vysral. Naši hráči prostě ví že v Peltonci pravidla fotbalu neplatí a nemá cenu se tam snažit.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak penalta byla vymyšlená. Nicotný souboj v 16. Zářez posvěcený VAR. To je jasné. Ale jinak byl SV Řehtačka Gablonz ve všem o třídu lepší.

Reagovat
ondrasch77

Že jste hráli na hovno, nepřiznáš, ale furt meleš ty svoje hovna...

Pecka nebyla žádná tisíciprocentní, ale rozhodně pískatelná, Sobol vyskočí na balón, Bolf ho nemá, tak do něj v luftu strčí.... V půlce Evropy jasná penaltová situace

Reagovat
Kepy_FCB

Nadstavbu bojkotuju a zápasy u vás taky

Reagovat
ondrasch77

Tak když to bojkotuješ, tak se vyser i na komenty! Bojkot je bojkot

Reagovat
db18

22. 9. Sparta - Slovan 11867 diváků

11. 5. Sparta - Slovan 7267 diváků

Reagovat
HorajzmAmmann

nadstavba táhne

Reagovat
bobis21

vůbec to není tím, že se to kryje se zápasem repre na MS

Reagovat
Kang & Kodos

To se bude krýt každá nadstavba ale

Reagovat
bobis21

No tak tento víkend se s tím kryje jen právě tento 1 zápas. Vložené zápasy v týdnu se taky s českým týmem nekryjí. Možná ještě něco příští neděli, ale žádná hrůza to není. Jeden zápas mi nepřijde jako úplně silný argument proti nadstavbě ...

Reagovat
Blasphemer

Kdo dá přednost sledování hokeje v TV před návštěvou domácího zápasu na stadionu ve fotbale, by následně neměl být už nikdy znovu vpuštěn na stadion.

Reagovat
bobis21

taky jde o domácí zápas, ve kterém už reálně o nic nešlo ...

Reagovat
Blasphemer

Takže do konce sezóny už to Sparta může odehrát bez diváků, říkáš?

Reagovat
bobis21

ne, ale pokud máš na výběr jet třeba 100 km na zápas ve kterém o nic nejde, nebo třeba s partou kámošů sledovat něco jiného co tě zajímá, nemám problém s tím že si někdo vybere to druhé. Pro mě je třeba cesta na domácí zápasy Baníku většinou nějaké 4,5 hodiny každou cestu, takže na zápasy kde o nic nejde taky vždycky nemusím ...

Reagovat
Blasphemer

Tak nechodíš na soupeře, ne? Posuzovat to podle toho, jak píšeš, tak můžu jebat na fotbal celou sezóny a zajít si v Plzni akorát na Spartu a na Slavii.

Reagovat
bobis21

nevím jak daleko to máš na fotbal ty, ale když máš ten fotbal "zábavu" na nějakých 11 hodin, tak si taky rozmyslíš jestli na ten zápas pojedeš. Často se ti to třeba s něčím kryje, nebo prostě jen máš víkend jen jednodenní, protože jeden den strávíš celý ve vlaku. Nebo snad chceš říct, že pokud prostě nejedu ty stovky kilometrů každý týden, tak nejsem fanoušek? Fakt dementní argument A já třeba právě na Spartu, Slavii ani Opavu nebyl, takže to není tak že bych chodil podle soupeře

Reagovat
Blasphemer

Samozřejmě chápu, že někdo, kdo to má stovky kilometrů, to asi není schopen dávat úplně pravidelně. O tom vůbec nemluvim.

Reagovat
bobis21

samozřejmě že ano. Pokud dnes přišlo méně lidí, je to právě proto, že někteří se rozhodli strávit ten víkend jinak. Neznamená to že jsou to méně fanoušci než ti, co nic lepšího na práci tentokrát neměli.

Reagovat
Blasphemer

No, ale já mluvím o těch, co dali přednost hokeji v TV. Ne, o těch, co měli na práci něco lepšího.

Reagovat
bobis21

a z jejich pohledu byl třeba ten hokej v TV "něco lepšího" - přesně moje pointa

Reagovat
Blasphemer

V tom případě je jejich pohled nechutně zvrácený a takoví lidé nemají co dělat ve společnosti obecně, natož na stadionech, které jsou plné rodin s dětmi.

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Problém nadstavby.

Reagovat
rufus

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak hlavně tam nebyl náboj. Sparta třetí bez šance na posun nahoru i dolů. Liberec poslední když posun na 5 flek nic neřeší. Hokej s Norskem taky pár stovek diváků ubral. Je fakt že jsem v TV dal přednost fotbalu před hokejem a o nic jsem nepřišel. Řvoucího, zapařeného Zárubu si do konce MS užiju až až. Stejně jako reklam s Raplem ostatně vysílat všechny špíly včetně velemačů typu VB - Rakousko v ČT je taky bizár. A když se na obrazovce objeví Darina sahám po ovladači...

Reagovat
db18

Víc přišlo i v Liberci 2.3.: 9546 (tehdy až -7 a sněžení)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

27.4 Jablonec - Baník 2831 diváků

11.5. Jablonec - Baník 2887 diváků

konzistence

Reagovat
db18

To bych čekal, že dostanete x+1 branek, kde x = počet baníkovců v sektoru hostů.

Reagovat
Blasphemer

Přijelo o pár desítek Baníkovců víc, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

konzistentní nezájem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
JessePinkman

To je stejná návštěvnost, jak poslední dobou na Dynamu.

Reagovat
didosh

Ti vymrdanci ale hrají dlouhodobě o poháry...

Reagovat
JessePinkman

Právě proto je divný, že tam přijde tak málo lidí.

Reagovat
Blasphemer

Pršelo!!!

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Nadstavba zvýší atraktivitu

Reagovat
lichna.

A v kolik se v tom září hrálo? Těch 20:00 je taky nesmysl pokud není vyloženě horko.

Reagovat
Blasphemer

SPARTA : LIBEREC 22. ZÁŘÍ 2018 19:00

Obrovskej rozdíl, no.

Reagovat
lichna.

Aha, tak to nic no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#jebathokej

Reagovat
BaggioRoberto

Upřímně ta nadstavba je úplně zbytečná. A nebýt toho, že se Plzeň přiblížila v posledních kolech Slavii, tak ani nebylo o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Výjezd po všech stránkách TOP, krása, nadšený

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerejšku 17/17, tak ještě Plzeň, do Olomouce a konečně zasloužená dovolená.

Reagovat
FCSL

Dopředu jsme tragický prostě. Na podzim máme kreativního hráče ve formě a jsme bez útočníka. Ted zas pro změnu máme útočníka, ale nemáme kreativního záložníka. Je zázrak, že jsme ještě vůbec ve hře o EL. Baník sice ted taky nic moc, ale pochybuju, že tam vyhrajem. Dneska jsem nám věřil, takže zklamání. Navíc i to rozlosování se mi líbilo. Baník pak doma Slavie a venku Plzen. My doma Plzen a venku Jablonec... S touhle Spartou 0b ze 3 zápasů, jsme tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Dva poslední zápasy bez střely na bránu, takhle nevyhrajete zápas (pokud si teda nedá někdo vlastence)

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil si v 41 letech pořád spodní polovinu týmů v kapr lize maže na chleba.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2018-19/363277/holes-s-hovorkou-miri-z-jablonce-do-slavie-opacne-matousek-a-frydrych.html

mluví se i o angažování obránce Michala Frydrycha.

Ten, stejně jako Jakub Jugas, patří podle dalších zpráv rovněž na seznam letních posil Baníku Ostrava.

Reagovat
PavlíčeQ

Ještě by nám mohli poslat Teclíka, abychom ho dostali do formy

Reagovat
ratusek

Na přestup a pak jim ho prodat zase zpátky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Počítám.s tím, že Hovorka se ve Slavii stane TOP stoperem

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PavlíčeQ

Nedivil bych se. V Jablonci naprosto dominuje, těžko jsme tu za poslední roky měli lepšího stopera.

Reagovat
ratusek

Asi z něj spadl tlak, ale ve Slavii je to jako ve Spartě s tím tlakem. Tak uvidíme

Reagovat
Raylan

Fakt jo? ja ho nikdy ve Spartě moc nemusel

Reagovat
PavlíčeQ

Jo On a Hübscha naši suverénně nejlepší hráči tuhle sezónu.

Reagovat
Alan_Shearer

V Liberci mi taky prisel skvelej, mel jsem ho o dost radsi nez Pokornyho, i kdyz se casto poustel do riskantnich rozehravek apod. Proste jednou za cas udelal neskutecnou minelu. Svym zpusobem je herne podobnej Kudelovi, takovy stopery ma Trpis rad.

Reagovat
ondrasch77

Lůďa?

Reagovat
PavlíčeQ

Ten byl samozřejmě fajn, ale Gadžiho řadím výš

Reagovat
ondrasch77

Ten poslední půlrok než odešel do Plzně, tak byl fantastickej, dost chodil i do útoku, podobně jako Gadži teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, ale doufám v to

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Matoušek

Reagovat
HorajzmAmmann

barvy stejný, fanoušci stejný. Zůstal by skoro v Příbrami, akorát by hrál poháry, no...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Pro něj top řešení, jestli se neprosadí v přípravě u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ratusek

S tím Matouškem byste měli jackpot

Reagovat
Coutinho10

stoperu mame malo no

Reagovat
ratusek

Tak oba černí už půjdou ne?

Reagovat
Coutinho10

podle me max. Ngadeu a porad je jeste treba Jugas na hostovani, Kudela na lavce, ale pokud by oba odesli, tak to by se situace asi urcite menila

Reagovat
ratusek

Myslím, že i Deli má slíbeno. Samozřejmě do toho nevidím, ale určitě ho ještě přemluvili a dsli mu slib, vlastně oboum. Otázka je hestli vydrží na předkola nebo půjdou hned

Reagovat
Oxbow

Deli niakm nepujde, neprojde nikde lekarskou prohlidkou, ale Ngadeu si myslim na 90 pujde

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Deli je skleněnej, to spíš Ngadeu někdo ze spodku PL nebo vršek Champu.

Reagovat
Blasphemer

Ngadeu už svojí šanci na PL propásl... ne svojí vinou samozřejmě, ale myslím, že podobnou nabídku už nedostane. To by musel být mladší.

Reagovat
Blasphemer

I když třeba Norwich nebo Sheffield překvapí. Ale z těch týmů, co se v PL udržely, místo pro něj nějak nevidim.

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu nebejvalo zvykem, aby hravali oba spolu + parkrat byl i Deli kapo, takze asi ten cil tam mozna bude vysroubovat jeste vic tu cenu, ale ja bych se jich nerad vzdaval + kdyz pak bude nasledovat boj o LM a jit s necim novym do takovych zapasu muze byt riskantni, ale to je jeste daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Stránka nedostupná - už to dali pryč.

Ten Matoušek, to se tam psalo jenom o hostování, že jo?

Reagovat
PavlíčeQ

Tam žádný extra detaily nebyly, ale je jasný, že by šlo jen o hostovačku - na přestup nám ho určitě nedáte

Reagovat
PlackaSKS

No...

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Stránka nedostupná

Reagovat
smazaný uživatel

Hvězda Cheb zpět v divizi, skvělé Hvězda&Banik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tyhle hnusný komunistický názvy

Reagovat
Kang & Kodos

Bůhví co znamená Sinobo...

Reagovat
smazaný uživatel

si - 4

no - ne

bo - tenké

Nějak si to poskládej

Reagovat
smazaný uživatel

Hvezdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Dallas Stars to musi být teprve komunisti

Reagovat
Liquid

Detroit Red Wings

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

Dobrý , ale pro lidi pamatují 1.ligu je to pořád strašná bída..

Reagovat
smazaný uživatel

To máš sice pravdu, ale i tak mám radost, že je divize. Cheb je tradiční značka a divize už zní lépe a jsou tam lepší soupeři než kraj. A to mají v plánu i CFL, zase do dvou let. Snad se jim to podaří.

Reagovat
Kepy_FCB

Té ČFL nevěřím, kluby co valcovali KV kraj hrajou v divizi o záchranu (Ostrov,Mar.Lázně) s Hvězdou to bude jeste horší, je plná veteránů nebo mladejch fejcbukovejch palcohonicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se podaří sehnat dalšího sponzora, co by nasypal peníze a na to konto by přišli další, lepší hráči. Zatím ten fotbal ve Hvězdě dělají dobře, byla by škoda na tom dále nepracovat.

Teď v létě zas pojedou na soustředění do Srbska, jako minulý rok. To taky moc českých klubů z kraje potažmo divizi neabsolvuje.

Reagovat
Kepy_FCB

No nevím, ty místní podniky, odkud zdrhaj i mongoli, korunu nepustí, jedině ze bys dohodil něco z Prahy

Reagovat
Mirek na tenisu

Souvislost mezi Chebem a Baníkem? Pokřiky směrem k GKS Katovice? Směšné. Nějací Poláci živo říční ve 2. lize mi jsou Šumavu fuk. Družba měla smysl za socialismu. Dneska je k smíchu. Stejně jako nenávist k Opavě nebo Spartě. Fandím Baníku ale mám úctu k soupeři i jeho fanouškům. Fotbal není válka ale hra. Na osudu Šurala to je vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Cheb je nejstarší fan klub FCB mimo MS kraj, kluci jej jezdí dlouhodobě podporovat, jsou společné turnaje, na zbytek nemá smysl odpovídat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jasně. Je to jejich volba. Já chodím na fotbal od přelomu 50.-60. let, pamatuji i závěr na Staré Střelnici a novotou vonící Bazaly. Jsme každý z jiného světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

No koukat se na to moc nedalo. Jediný pozitivum je jistota třetího místa. Ať už Kanga dostal ban z jakýhokoli důvodu, tak řešit to takhle na veřejnosti podle mě znamená jeho konec. Najít z fotbalovýho hlediska náhradu je praktický nemožný, hlavně nebrat Trávníka a podobný hovna. Asi nezbejvá než se modlit, aby byl Dočkal na novou sezonu zdravotně v pořádku.

Jinak Hornyáka jako trenéra uznávám, v Liberci udělal kus poctivý práce a dost možná udělá poháry, což by byl majstrštyk. Ale ubrečenějšího trenéra abys pohledal

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek, Jílek?

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli se někdo z nich dokáže půl minuty hádat kvůli snad každýmu otočenýmu autu, tak jo

Reagovat
Bex5
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Beztak byl podle něj určitě Liberec jasné lepší a vy jste ani nechtěli vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěvnost v elitní skupině dneska necelý 3k a něco málo přes 7k

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Už to není jak kdysi. Fotbal tak moc netáhne.

Reagovat
Greny

Stejně je to prdel ta naše liga Costa místo toho aby dokonce sezony nehrál rozhoduje zapasy

Reagovat
BaggioRoberto

Legenda

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne co posledni zapasy predvadime Sezona neskoncila vyhrou v derby ani postupem do finale...!

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, výhra v poháru, to byl poslední zápas, kdy sme nejen vyhráli, ale vstřelila se i branka.

Od té doby 0:4, 0:3, 0:2, tak snad to bude teď s Libercem naopak 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine co potesilo, bylo nasazeni Bolfa, ale zas kdyz na to zbytek sere tak to pro nej nema takovy efekt jaky by mohlo mit. A Budinsky v brane asi znamema ze Lasty bude chytat finale..., coz je dobre neb z nej maji zidi mindracek na hristi, v hledisti i JTjugend na twittru.

Reagovat
BaggioRoberto

Klobouk dolu před Zlínem a Olomoucí. Hrajou o 8. místo a šli do toho naplno, jak kdyby hráli o titul. Oproti Teplicím nebe a dudy.

Reagovat
GreatWhite

Do 65. minuty Sigma připomínala spíš ty Teplice.

Reagovat
Liquid

Reagovat
BaggioRoberto

No tak se třeba nedařilo, ale neodevzdali to, bojovali a nakonec otočili na 3:2 a byli ve hře o titul.

Reagovat
andrew96

Kameník A palec pro Železníka za týmovost, že se nechal vyloučit a nebude se tam motat proti Bolce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný týmový hráč, do dvou minut venku

Reagovat
Liquid

Jílek dobře že Sigma v pohárech definitivně nebude, snad tam půjde Bolka nebo Liberec

Reagovat
Whitemedia

Palič legenda, takhle se nechat vylejt za dvě minuty..

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale hodně slušný výkon 88 minuta příchod na hřiště, 89 minuta a žlutá karta, 90 minuta a druhá žlutá karta Taky už asi máme svoji týmovou legendu

Reagovat
andrew96

To už je jen maskot, bohužel.

Reagovat
Mirek na tenisu

To byl úlet sudího. Železník šel kopat roh v tempu každého týmu který brání výsledek. Nijak dramaticky nezdržoval. ŽK byla přísná. Faul? Bylo to zezadu i když nedokončené. Tady ŽK ano. Rozhodčí byl velice slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

FNL OT:

Ono je taky možný, že s Brnem budeme hrát tak, že nikdo nebude chtít být druhej, aby nemusel na Straku. Osobně bych teda taky radši hrál proti Příbrami.

Reagovat
Erialdur

Lepší Straka než Starka.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Hokaido

Tam jsou dvojzápasy? Já myslel, že tabulka.

Reagovat
ZB 07

Já bych se teda bál i tý Příbrami Škoda, že začala Opava vyhrávat, na ty bych nám věřil nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by byl vzestup Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

slavie hrála teda příšerně. Ale je to těžký když Kovařík netrefí bránu z metru a Vrba udělá nejhorší střídání všech dob.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Slavie aspoň chtěla hrát. Plzeň se v deseti postavilo na vápno. Ale tragédie z obou stran jinak.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mass

Ale ber že bez toho gĺu to byla jediná střela Plzně za celej zápas. To se pak hraje špatně proto autobusu.

Reagovat
Blasphemer

Až do střídání Bakoše výbornej taktickej výkon. Škoda tyčky Kovaříka... kdyby to proměnil, tak neprohrajem, ale na kdyby se nehraje.

Limberský co zápas, to zaviněnej gól, ale ještě jsem neslyšel, že by ho někdo kritizoval. Na některý hráče se holt nesahá.

Bakoš škoda slov, tohle byla snad už jeho definitivní rozlučka.

Reagovat
dinss

Ten první jasně jeho + zkurvení brejku Bakosem na druhý straně.

Ten byl potahani od rozhodčích. Jinak Limbovo čas už nadešel a je čas jit na Doubravku.

Reagovat
smazaný uživatel

V létě k vám dorazí Hloušek a třeba se mu bude dařit víc než Havlovi a Janžovi, kteří měli "řidiče" nahradit.

Reagovat
Blasphemer

Janža je ještě náš? Já teď fakt nevim, ale myslel jsem, že už šel na přestup?

Reagovat
OranžováKarkulka

neni

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal jsem že je váš, ale že se mu nedařilo. Nevím jestli je ještě váš.

Reagovat
Blasphemer

Jo, asi špatně jsem to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

to se stává. Mě třeba často.

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň si do gólu hrála to svoje, byla možná i lepší, rozhodně vypadala víc v klidu. Po gólu se úplně rozsypali, tam už nebylo o čem.

Reagovat
mistr129

Dost jsem se od té dvacáté do osmdesáté minuty bál, vypadalo to na typické plzeňské vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

první půlku tahali kačera a vůbec nevěděli jak hrát, druhou to bylo vyrovnaný, ale oni šli více do zakončení a pak se to rozhodlo.

Reagovat
Blasphemer

Proti nejlepšímu týmu ve střední Evropě, kterej je deset levelů nad úrovní naší ligy, to nebyl ve finále zas tak špatnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není nejlepší tým šíleně dobrá Bohemka?

Reagovat
Blasphemer

To sou. Ale jenom na tréninku.

Reagovat
Salfovic

Vy v těch Vršovicích snad chlastáte vodu z Botiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

fakt jste mě hodně překvapili, jak jste nám to zkomplikovali

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frankiefcb

No mě se ten jejich fotbal moc nelíbil. Jako tu jednu šanci si udělali. Ale i tak, větší tah na bránu měla Slávie a zaslouženě teda za mě vyhrála.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mass

To chceš jako říct, že lepší tým má držení míče 33% a nevystřelí ani jednou na bránu?

Reagovat
Kang & Kodos

To jako chci říct, že do 80. minuty si tam nikdo nebyl schopnej přihrát, balon je fackoval, Coufal se skoro zranil při kličce a nebejt standartek, tak si tam Hruška může vyřídit pár kšeftů, pokud mu ještě patří nějakej ten bordel. Což se postupem času jenom stupňovalo. 67% držení míče si můžou vytisknout, srolovat a strčit do prdele, pokud jejich tlak končí někde 30 metrů před bránou

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Mass

Tak nebylo to jen neschopností Slavie, ale Plzeň umí dobře bránit, např. Hrošovský byl dnes skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Tohle argumentování držením míče je vždycky hrozně vtipný. A o zápasu jako takovým to nevypovídá absolutně nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětli Sarrimu

Reagovat
F.Torres

jako sorry ale třeba už jen ta nahrávka masopusta na Olayianku byla loženka + tam měl Deli hlavu a ještě Olayianka se dostal před brabce a byl sám před Hruškou, bohužel už moc blízko.

Reagovat
Salfovic

Celej 2/2 až do toho gólu byla Slavie úplně v prdeli.

Reagovat
frankiefcb

Slávie se aspoň snažila vyhrát, na to že měla vyhrát Plzeň. tragédie od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Hoši díky, nakonec o parník. Dobro vyhrálo nad zlem a svět je v rovnováze. Když tam byl Šmíca, tak to bylo jasný už dopředu Teď to chce zvládnout zbývající zápasy, podrtit Spartu a vyhrát pohár a budu spokojenej

Reagovat
dinss

Dobro? Kolik ti je tyvole?

Reagovat
F.Torres

tolik, abych dokázal rozeznat, že titul si nekoupíš u rozhodčích

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Blasphemer

Já tady po vyhraným titulu (!) nespekuluju, že někomu jinýmu pomáhá rozhodčí, ty plačko.

Reagovat
F.Torres

nezvládáš

Reagovat
Blasphemer

Pověz mi ještě, kdy vám letos ublížili. Evidentně je to teď pro vás to nejpodstatnější.

Reagovat
F.Torres

na co si hraješ? já se radoval, vy jste začli startovat a chytat se všeho a snažíte se to překroutit, ale titul je letos jen jeden a ten je náš, takže se klidně zadus

Reagovat
F.Torres

to že jste nás stáhli a dali jsme vám čuchnout je jen zásluha naprosto nezvládnutýho zápasu se spartou, kde nás rozhodčí řezal a vašeho puštěnýho offsidu. Nebýt toho, tak ten rozdíl je tak obrovský, že už dnes by se slavilo

Reagovat
Blasphemer

here we go

Reagovat
F.Torres

ještě napiš, že to tak není

Reagovat
dinss

Ty jsi fakt hrozná píča. Že tě máma neflusla do kopřiv.

Reagovat
F.Torres

vole, pusou neotěhotníš

Reagovat
dinss

A ještě jsi dement.

Reagovat
F.Torres

jo, viz.

dinss

12.05.2019 20:10

#

Ty jsi fakt hrozná píča. Že tě máma neflusla do kopřiv.

Reagovat
dinss

Pořád to nechapes.

Reagovat
F.Torres

tak mi to vysvětli, jak se dá otěhotnět pusou? Rád se přiučím očividně od mistra guru

Reagovat
dinss

Opravdu to nechapes? Jestli ti je třináct tak to řekni rovnou...

Reagovat
F.Torres

tak už se konečně vymáčkni? nebo do nekonečna budeš psát, jak to nechápu? Ukaž se a konečně mi odepiš, nenech se prosit!!!!

Reagovat
dinss

Popros.

Reagovat
F.Torres

ok, jsi chudák a nevíš jak se z těch tvých nesmyslů dostat, buď to vysvětli nebo ze sebe dělej ještě většího hlupáka

Reagovat
dinss

Lepší být chudakem než picou.

Reagovat
F.Torres

tobě fakt anatomie moc neřiká

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Zkus popřemýšlet, třeba na to jednoho dne v patnácti příjdeš..

Reagovat
taws

Ty jsi fakt jeden z nejhloupějšich slávistů tady...a to je fakt výkon

Reagovat
F.Torres

na základě tohoto? Ok, koukám že jste asi sourozenci že? Ale tak chápu, buran táhne s buranem

Reagovat
dinss

Ne...fakt. Kolik ti je+

Reagovat
rufus

Reagovat
dinss

Počkej...však ho máte zaplacanej, ne?

Reagovat
F.Torres

jo, viz zápasy se spartou

Reagovat
dinss

Vidíš jakej jsi blbeček.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Hokaido

Před 20 minutami prakticky vyhrajete titul, ale ani tak si to brečení nemůžete odpustit. To je fakt nádherný.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
F.Torres

jaký brečení?

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Salfovic

Takže tituly Plzně a Sparty byly OK ?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Mass

Číňani > Korejci , Tvrdík > Šádek

Reagovat
dinss

Tak to určitě ne...

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses po kazdem vetsim uspechu vzdycky tak roztomile skromnoucky...

Reagovat
F.Torres

to, že chci z posledních 4 zápasů 2 výhry? Panejo, to jsem si dovolil hodně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

Jojo, Cinani jsou vyslovene definice dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

a hlavně že těch čínanů je spousta v tom klubu že? samej fun ding dung na soupisce a ngujen na lavičce

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

Tak gratulace Slavii k titulu.

Osobně mi ta penalta přijde docela skandální. Rozhodčí si ji ale v pohodě obhájí a komise to nebude vůbec řešit, takže se nic neděje.

Reagovat
Mass

Chceš říct, že byla u těla?

Reagovat
Hokaido

Co ti na tohle mám napsat?

Reagovat
Mass

Že podle tebe byla nerekulérní.

Reagovat
Hokaido

U těla samozřejmě nebyla, ale Limberský byl určitě zezadu postrčený a bez toho by rukou nikdy nezahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
Hokaido

Škoda měl loket na zátylku Limby, kterej byl ve výskoku a tou rukou pak hledal rovnováhu.

Jako je mi to celkem u prdele, Plzeň by to stejně neotočila, jen mi tahle pencle prostě nepřijde fér.

Reagovat
F.Torres

promin, ale tvoje vysvětlení je skandální. Rukou hledal rovnováhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

A zrovna se opřel o ten míč kterej letěl na Škodovu hlavu. Btw může někdo dát screen toho loktu na zátylku?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Hokaido

Teď už nic nenapíšeš?

Reagovat
PlackaSKS

tohle je důkaz, že škoda fauloval?

Reagovat
Hokaido

Tak tohle je screen, na videu je to vidět ještě lépe.

Reagovat
PlackaSKS

jako jestli byl tohle faul, tak fotbal už fakt neni kontaktní sport.. ta ruka byla prostě demence limberskýho. kdyby do něj zezadu strčil jako hejda před vápnem do olayinky, tak ok, ale tohle...

Reagovat
Hokaido

Nebo takhle... Loket má hrozně vysoko, očividně do Limby trochu vrazil. Podle tebe to je teda čistý?

Reagovat
PlackaSKS

podle mě je to normální kontakt a limberský vyhodil rukou jako kokot...

Reagovat
Hokaido

Ok.

Reagovat
PlackaSKS

já chápu, že je to diskuze a nemusíme se shodnout, ale i kdyby to bylo na hraně, tak to nevidim jako skandální. daleko horší mi přišla třeba penalta proti baníku, tam bych ten kontakt prostě taky neposoudil jako faul..

Reagovat
Hokaido

Však v poho, já to nemyslel nějak pejorativně. Chápu, že někdo může mít jinej pohled na věc.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Mass

Máš pravdu, že ten loket je hodně vysoko, otázka, jestli ho jim postrčil nebo ne, tady to spíš vypadá, že je o něj opřenej ne že ho tim loktem strká. Nevim přesně jak je to ve fotbale, ale v basketu se tam takhle ta ruká dává běžně a nikdo nerozhodí ruce nad hlavu, jak kdyby ho střelili.

Reagovat
PlackaSKS

jako je pravda, že v basketu taky nejdou do výskoku, aby míč trefili hlavou nicméně limberský si podle mě prostě zkusil vymodlit faul a hrozně to posral. rozhodčí mu tam podobnej skok sežral v prvnim poločase, tak to dal znova

Reagovat
smazaný uživatel

Basket je oficiálně nekontaktní sport To je na tom asi to nejvíc vtipné

Reagovat
PlackaSKS

bezkontaktní? jako fakt? já ho nehraju, ale co sem viděl pár zápasů, tak to bych neřekl ale ted sem na to koukal a vyskakuje na mě půl na půl, že je budto bezkontaktní nebo kontaktní míčový sport... hádám, že se vyvinul

Reagovat
Mass

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik penalt v této sezóně ti přišlo fér?

PS: spíš mi to případalo, jako kdyby se chtěl Limba ohnat po Škodovi a zrovna náhodou trefil balón

Reagovat
JeséRodriguez

Faul Škody jasnej, ale jim to nevysvětlíš.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba něco skandálního k té penaltě

Reagovat
F.Torres

to je jak z Blesku....

Reagovat
smazaný uživatel

Má talent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Hokaido

Kdyby se neptal jako debil, tak bych mu normálně odpověděl už poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
dinss

Jen chce říct, ze jsi pica a furt nechapes podstatu věci. Kvůli takovým jako ty, vás tady všichni nesnáší.

Reagovat
F.Torres

aby ti nerupla žilka

Reagovat
dinss

Já jsem v klidu..ty seš pořádně ublíženej i po vítězství. To na tom musíš být hodně dobře. Fort tě jako malýho hodně mlátil nebo proč máš potřebu ze sebe na internetu delat takovýho kokota?

Reagovat
F.Torres

omg, co máš pořád s těma rodičema? Očividně asi vlastní zkušenosti. Ještě napiš něco ve stylu že tě fotr nevyflusnul do kopřiv. To by odpovídalo tvé úrovni.

Já ublíženej nejsem, já začal s radostí, vy reagujete ublíženě. Podívej se pod preview během zápasu kdo brečí a kdo se raduje. Pak tady piš moudra

Reagovat
dinss

A pořád to nechápeš... Tohle asi nemá cenu.

Reagovat
Hokaido

Když čtu o těch rodičích, tak jsem dnes na FB zahlédnul tohle:

http://bit.do/eSc3T

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fakt

Reagovat
Nihilister

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, prohráli jste, stane se. Ber to v klídku.

Reagovat
dinss

Ja to beru v klidu. Jen tady máte potřebu furt psát nějaký hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadííí, mysli na něco jinýho.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Málem mi tě je líto.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No vas tu nesnasi ale jeste vic nez slavisty ne? Tak co to potom vypovida...

Reagovat
dinss

???

Reagovat
smazaný uživatel

Zhluboka dýchej, dej si čokoládu a uklidníš se. Uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

1. nejsem tak ubohej, abych se na internetu zdržoval osobními útoky, jak to předvádíš ty 2. nežiju v bublině svýho klubu a když vidim evidentní porušení pravidel, tak to uznám, vítězství nevítězství

Reagovat
dinss

To vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Skandální… wow

Chceš poslat screen od Tvrdíka, nebo co?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě v pořádku

Reagovat
mistr129

Už jsem to psal pod preview... Kdyby Limba padal a přitom ho to trefilo do ruky, tak samozřejmě faul. Ale troufám si tvrdit, že Škoda na něm měl tu ruku jen položenou a Limba se po něm snažil ohnat, nebo zkrátka rozmáchnout rukama.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Limba se dotkl balonu rukou, když se snažil svým skokem plavmo dat rozhodčímu najevo, jak moc je faulovanej...jinými slovy karma si ho našla okamžitě

Reagovat
Losinho

Pane ŠÁDEK.............

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Slavii k vítězství a vlastně i k titulu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šmíca na tribuně, nevím, co se tu divíte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iHawX

Strčil svým pohledem ze zadu do chudáka Limberskýho

Reagovat
Coutinho10

easy výhoda

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, fakt krása. Ne že bychom je nějak válcovali, ale na konci přišel zasloužený gól a pak v klídku dohráno. Kdybych měl říct muže zápasu, tak za mě teda Hrošovský, toho je v Plzni škoda.

Všechno to v co jsme kdy věřili, stane se, a to už za chvíli!

Reagovat
Blasphemer

Taky už v létě na 99% půjde, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Buren by se ale měl probudit, jinak ho Škoda zase vytlačí a on půjde v lětě pryč.

A z mých 4 oblíbenců (Škoda, Mešanovic, Buren, Necid) zůstane jen "autíčko"

Reagovat
PlackaSKS

tak já bych burena poslal pryč tak jako tak mam ho rád, ale podle mě na to prostě u nás nemá, zatimco jinde by mohl být za hvězdu

Reagovat
smazaný uživatel

To už bych spíš poslal pryč Škodu, i když ho mám ještě radši.

Ale věk nezastavíš.

Reagovat
PlackaSKS

upřímně bych právě poslal pryč oba a snažil se najít kvalitního hrotáka, ideálně dva. komlichenkovi moc nevěřim, ten nebude chtít zůstat v čr. jusufovi věřim herně, ale ne co se zdraví týče.. tak snad tecl? nevim, ale ani škoda, ani mick na to podle mě nemají. škoda už, i když bych ho klidně nechal jako střídajícího za to vše co pro nás odvedl a mick je bojovník, ale za mě na to neměl nikdy. podobně jako u frydrycha je mam ale oba rád a pokud se spokojí s menší minutáží, tak at zůstanou

Reagovat
smazaný uživatel

Na žolíka bych spíš nechal Burena, Škoda nemá to potřebné štěstí.

Reagovat
PlackaSKS

jestli jde o štěstí, tak šmíca tam pořád na pár minut může...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hráče, kterému nevadí být žolíkem z lavičky a přitom je takhle dobrý, bychom už nesehnali.

Reagovat
PlackaSKS

no jemu to očividně vadí, sám to řikal a zároven na základ nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, asi máš pravdu. Bylo by mi líto, kdyby odešel, protože jsem si ho oblíbil, ale po sportovní stránce bych to chápal.

Reagovat
PlackaSKS

tak chybět mi budou všichni.. frydrych, mick, škoda.. ale zase bych chtěl, aby se ten tým posouval no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Přijde Jusuf, uzdraví se Tecl, Škoda, jestli přijde ještě nějaký Komličenko/Doležal/Kozák... Podle mě bude hlavně pro něj lepší, když půjde.

Reagovat
Mass

Chjo, proč to musí bejt nějaký vysoký kopyto?

Reagovat
smazaný uživatel

Koho jiného? Chramostu?

Reagovat
Mass

Třeba někdo jako Hassan, škoda že ten nevyšel, myslim že tuhle sezonu se dostal do top 11 turecký ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Turecká liga

Reagovat
Mass

Burena si nechaj na lavičku, to stejný Škoda. V létě přijde Jusuf a kdyby nevzdali toho Hassana, tak by to mohl bejt arabskej útok, z toho by asi spďákům praskla žilka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Tak na toho Brabce to pencle nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle posledního trendu to penalta byla.

Reagovat
Salfovic

Tohle by nepískli ani Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Obhájil by si jí.

Reagovat
smazaný uživatel

Palec nahoru, že dokážeš uznat chybu. To někteří z nás, včetně mě, neumí

Reagovat
C-M@ster

Palec nahoru, že dokážeš uznat, že nedokážeš uznat chybu. To někteří z nás, včetně mě, neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď si mě dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ale já nepsal, že to penalta byla. Jen jsem se podivoval nad tím, že to VAR vůbec neřešil.

Reagovat
PlackaSKS

první poločas jsme byli jasně lepší, ale jen platonicky a fotbal obecně na hovno. v druhym poločase plzen pochopila, že může i za půlku a tyčka kovaříka byla štěstí jako svině. stejně jako že přišel bakoš, protože začal naši akci na 1:0. rozhodnutí ohledně penalt podle mě naprosto v pořádku, ale to se řeší vždy a všude, navíc to vždy řeší ti samí, takže to nemá smysl dál komentovat. důležitej krok směrem k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinku poslat do Baníku

Reagovat
PlackaSKS

v druhym poločase bych ho zabil no.. ale já pořád věřim, že může hrat daleko, daleko líp.. jen nevim kolik času mu ještě dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl jeden zápas. Ale on je marnej pokaždý.

Reagovat
PlackaSKS

já vim, proto jsem psal, že nevim kolik času mu ještě dávat. ale jak píše mistr dole, tak příští sezonu určitě, ten potenciál tam je. a než se zranil, tak to jasně dokazoval

Reagovat
mistr129

Každopádně příští sezónu bych mu určitě dal. Tolik jistý už si nejsem u Baluty.

Reagovat
PlackaSKS

přesně tak. ale baluta vypadá, že začal makat a daleko líp si rozumí s týmem

Reagovat
Losinho

podle čeho soudíš?

Reagovat
PlackaSKS

podle toho co jsem slyšel a taky podle toho, že dostával příležitost aspon na konci zápasů. i jeho přístup dneska na děkovačce třeba.. už to nebyl takovej otrávenej ksicht jako předtim

Reagovat
Coutinho10

je to blízko

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Coutinho10

cekal jsem

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tady už chybí jen Dolar, Topinka a Ozzy a vyvine se z toho geniální diskize

Reagovat
smazaný uživatel

Reporter na tiskovce v dotazu na Vrbu: "Jste nastvany na Davida Limberskeho, ktery byl u toho golu Masopusta? Vrba: "David dnes byl u dvou golu"

Reagovat
Blasphemer

Že si toho taky všimnul. Na jaře byl David obecně u dost velkýho počtu gólů.

Reagovat
dinss

Doubravka čeká...

Reagovat
Blasphemer

Tam se dobře chlastá. Jednou když jsem se byl podívat na Sencu, tak jsem měl to štěstí a zrovna tam v hospodě u hřiště lil zrovna Limba s partičkou. Po zápase to po svejch do auta už nezvládl.

Ale nutno podotknout, že to bylo mimo sezónu, takže čistej sestřel.

Reagovat
dinss

Tak by tam příští sezónu mohl hrát i chlastat zároveň. Jenže koho místo něj? On by dost možná ani nehrál, kdyby tam byla možnost někoho dát.

Reagovat
Blasphemer

Přišel Hloušek. Takže náhrada je jasná.

Reagovat
dinss

To je pravda... na CM /CDM bude taky potřeba nějaký zkušenější hráč. Plasil by byl pro nás ideální.

Reagovat
Mass

Někde sem četl, že Plzeň dá 25 mega za Kalvacha. Tomu je teda bohužel jen 23.

Reagovat
PlackaSKS

tak 7 let hostovačka a pak hurá základ

Reagovat
Mass

Tak když v naší lize seš do 25ti mladej talent..

Reagovat
PlackaSKS

ale zase jak sou ty týmy pak zkušený na druhou stranu teda až na hložka nevidim nikoho kdo by tu ligu pod 18 zvládal.. a předtim si pamatuju jen na suchýho

Reagovat
Mass

Tomáš Vlček by mohl zkusit třeba Příbram.

Reagovat
PlackaSKS

toho bych chtěl vidět mezi chlapama. zatim jsem ho viděl jen v přátelácích nebo když o nic nešlo

Reagovat
Uwe háže buly

Kadlec určitě taky snesl ligové měřítko před osmnáctýma narozeninama a vy jste měli taky ještě někoho v tý éře Suchýho ne? Švec to byl?

Reagovat
PlackaSKS

švec, možná necid.. suchý tou dobou pomalu přerost ligu, to samé očekávám od hložka. ale celkově je těch mladých hrozně málo. ale to je daný taky stylem hry. takovej hložek má postavu dospělýho chlapa, to mu v týhle fyzicky náročný soutěži pomahá dost. to samý byl právě suchy..

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zas Suchý se podle mě herně už moc od tý doby neposunul, spíš jen nabral zkušenosti. Trochu se bojím, že něco podobnýho potká i Hložka.

Reagovat
PlackaSKS

jen Hložek je jiný typ, podle mě půjde nahoru

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě mi napadnul třeba Pulkrab, ten teda začal asi až v 18, ale co se týče poměru minuta/gól, tak to byly jeho nejlepší roky.

Reagovat
Losinho

Necid v 18 se tuším začal prosazovat na hostování v Jablonci a hned na podzim byl naším nejlepším hráčem. Jinak toho ale u velkých klubů bude málo.

Reagovat
PlackaSKS

Pulkrab se mi nelíbil nikdy.. Určitě by se někdo našel třeba v Olomouci atp..

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Losinho

Švec

Reagovat
Salfovic

Mě pobavil když v 1/2 zaútočil, a pak mu trvalo půl minuty, než se vrátil do obrany

Reagovat
Blasphemer

Dopředu mi přijde furt relativně dobrej, ne-li nadstandardní na ligu, ale problém je přesně to, co píšeš. Už prostě nestíhá si zároveň s těmi ofenzivními úkoly i ty defenzivní.

Reagovat
PlackaSKS

ted co je u obránce důležitější.. podpořit útok nebo nestíhat dozadu...? pokud chce plzen hrát dál na špici, tak on a hořava musí pryč.

Reagovat
Blasphemer

Tak příchod Hlouška věští to, že už to má spočítaný. Ale tohle mělo přijít už před rokem nebo asi snad už před dvěma.

Já jsem pro, aby si tady ti tihle borci, co tu odkopali půlku nebo i větší část kariéry jako jsou on, Kolář nebo Bakoš, doklepali ten důchod, ale taky musí dostat na ty poslední sezóny trošku jinou roli a ne to na nich pořád stavět nebo se na ně extra spoléhat.

Reagovat
PlackaSKS

před rokem jste vyhráli titul a ted na něj ztrácite z klidný pozice druhýho místa 5 bodů? ok, dneska byl u dvou golů, ale on se špatně odstřihne hráč když to pořád šlape a zásluhy má velký.. jako u nás se škodou třeba.. ale příští sezonu už tam podle mě neni co řešit. nebylo by už před touhle nebejt toho titulu..

Reagovat
Blasphemer

Letos je špatný a těch nepovedených zápasů měl fakt hodně. Neříkám, že se musí úplně odstřihnout, ale posadit ho na dva zápasy na lavičku, aby se probral a hrál místo něj ty dva zápasy třeba Havel (byť to není hráč na levou stranu, nikoho lepšího stejně nemáme), to se mělo nějak takhle řešit.

To je to, co mě sere. Hráči jako on nebo Hořava odkopali celou sezónu, i když si byli často zralí nanejvýš na lavičku.

Reagovat
PlackaSKS

já jsem vás viděl tak v půlce zápasů a hráčů co hráli špatně bylo daleko víc. popravdě se divim, že s touhle hrou jste na druhym místě.. konkrétně limberskýho jsem si ale narozdíl od hořavy moc nevšímal. hořava by měl sedět dávno. jen teda koho místo něj

Reagovat
Blasphemer

Tak minimálně na hostování máme na jeho místo dva kluky, co hrají pravidelně základ v prvoligovým týmu. Tolik k tomu.

Reagovat
PlackaSKS

nevim kdo je ten druhej, ale buchu jsem po jeho sympatickym odchodu od nás sledoval a tim byste si moc nepomohli pořád věřim, že půjde nahoru, ale na boj o titul ještě nemá

Reagovat
Blasphemer

Janošek

Reagovat
PlackaSKS

o něm nevim bohužel vůbec nic?

Reagovat
Blasphemer

Hraje už druhej rok základ ve Slovácku. Od jeho debutu v devatenácti letech. V létě jsme ho koupili a nechali jim ho tam na hostování.

Reagovat
PlackaSKS

to nezní špatně, pokud slovácko aspon trochu převyšuje

Reagovat
Blasphemer

Z toho, co jsem viděl, tak určitě. Jestli to bude už teď na boj titul, to tvrdit nechci, ale kdy jindy ho zkusit než teď, když pravděpodobně odejde Hořava i Hrošovský.

Reagovat
Blasphemer

tzn. o něco mladší Bucha, co toho už má odkopáno mezi chlapama asi tak čtyřikrát víc. Myslím, že z těch dvou dostane šanci určitě spíš on, pokud teda někdo z nich tu šanci vůbec dostane.

Reagovat
PlackaSKS

na buchu měl špatnej vliv agent, mohl mít mezi chlapama o sezonu víc no.. na příští sezonu jsem zvědavej. pro plzen bude podle mě zlomová, budto nahradíte hořavu s limberským nebo to bude průser...

Reagovat
Blasphemer

Hloušek bude za Limbu ok. Hořavu nahradíme úplně v pohodě.

Daleko větší průser bude náhrada Hrošovského a Hubníka. To bude teprve výzva.

Reagovat
PlackaSKS

hloušek kdo ví, hrozně dlouho jsem ho neviděl a taky jestli bude hrát místo limberskýho a ne na levý záloze. hrošovský se nedá nahradit stejně jako u nás souček.. ale my máme krále a vy kalvacha, to vyjde podle mě plus mínus na stejno... u vás půjde asi i o trenéra, pokud vrba vážně odejde. příští rok bude ale určitě daleko silnější i sparta

Reagovat
Blasphemer

Hloušek už je na beka zvyklej, ten si myslím problém mít nebude. A obecně jsou tihle předělaní záložníci nejlepší krajní obránci. Jestli u něj bude problém, tak maximálně se zraněními, protože to byl vždycky skleněnka. Z toho jedinýho mám obavu.

Kalvacha nemám vůbec nasledovanýho, takže vůbec nevím co čekat. Ale říkám si, že spojení Olomouc a Plzeň většinou fungovalo dobře, takže to snad taky nebude výjimka.

Pak je tady ještě furt ten Považanec, o kterým se nejspíš pořád jedná.

Reagovat
Blasphemer

A Sparta je pro maximálně nepředvídatelná. Tam fakt stačí, když jim nevyjde jeden zápas v předkole, poletí trenér a hned se tam všechno obrátí vzhůru nohama. Ale horší než letos asi fakt nebudou.

Reagovat
PlackaSKS

právě a i letos jsou třetí, takže moc kam to zlepšit už nemají u hlouška se nebojim pozice, ale toho kam ho postavíte.. a myslim, že už i těm zraněním se vyhybá, ne? kalvach bude důstojná náhrada pokud mu to v plzni sedne.

jinak sem si ted všiml, že jsme proti sobě hráli ve fantě a byl to tak trošku souboj kriplů

Reagovat
Blasphemer

U mně je to v poslední době souboj kriplů pořád. Už mi to moc "nelepí". V první polovině soutěže jsem se docela i držel na širší špičce, ale jaro mám tragický. Tohle kolo není výjimka.

Reagovat
PlackaSKS

já už to tam házim vyloženě o náhodu a výsledky jsou pořád stejný.. což mě zrovna nemotivuje se snažit

Reagovat
Blasphemer

Já už taky nevím, jak to vylepšit. Když tam připosraně nahážu "tutovky", tak mám úplně stejnej bodovej výsledek, jako když zariskuju.

A hlavně kapitána jsem netrefil pořádně snad tak deset kol.

Reagovat
PlackaSKS

já se vyhybal komlichenkovi tak dlouho až jsem ho dal snad v jedinym kole kdy netrefil bránu ... mně nevyhovuje tenhle systém. když to začalo, tak v první sezoně jsem vyhrál dresy, permice a celkově skončil třetí asi o 4b. tohle stavění na každý kolo se mi tolik nelíbí.. hlavně teda proto, že mi to nejde

Reagovat
Blasphemer

Tohle stavení na každý kolo je hrozná píčovina, no. Když to bylo na isportu, tak to bylo super. Teď hraju daleko víc Premier League Fantasy, protože to člověka baví daleko víc, když má víceméně jeden tým celou sezónu a nemusí to každý kolo stavět od píky.

Reagovat
PlackaSKS

naivně doufám, že to zase změní pro příští sezonu

Reagovat
Uwe háže buly

To je zatim hráč spíš na lavičku ne?

Reagovat
Blasphemer

V jeho věku musí hrát. Takže pokud by měl hnít na lavičce jako letos Bucha, kterej naskočil akorát dvakrát nebo třikrát do poháru, tak to ať raději ještě někde hostuje.

Reagovat
PlackaSKS

to je hořava taky

Reagovat
Uwe háže buly

Tak herně asi jo, ale je to třetí nejvytěžovanější střední záložník, takže vlastně hraje základ.

Reagovat
Blasphemer

A ty chyby co dělá v obraně... hlavně poziční a pří bránění rohů a přímých kopů, to je hrůza.

Reagovat
Salfovic

Nešel by Hrošovský nějak přetáhnout do naší repre? Ve slovenské toho překvapivě stejnê moc nenahraje.

Reagovat
dinss

Už tam stejně neco odehrál..

Reagovat
Mass

U nás by toho přes Daridu, Pavelku a Součka nahrál víc?

Reagovat
C-M@ster

Ano.

Reagovat
Mass

Může mi napsat svůj názor i někdo, kdo není z Plzně?

Reagovat
lampas

Pavelka je Šilhavýho kůň a přes Součka nejede vlak, takže by v naší reprezentaci leštil lávku stejně jako v té slovenské.

Reagovat
dinss

Vsak je Pavelka a Souček úplně jinej typ hráče.

Reagovat
exse

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Losinho

Pevně doufám, že jo. Ale jak znám naší repre..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině se zase spojit do jedný země. Ale aby mi po ulici chodily ovce, to mi za to Hrošovský nestojí.

Reagovat
mistr129

Sdílet fotbalovou reprezentaci by vzhledem ke složení té slovenské byla asi největší nevýhoda znovusjednocení

Reagovat
Uwe háže buly

*výhoda

Reagovat
dextroza_m

Anoo, hlavné ať to nevyhraje ta prašicá Plzeň.

Reagovat
Salfovic

Ale pro dramatičnost ligy škoda, že to Plzeň neuplichtila. Ve 2/2 bylo vidět, že to slávisté moc nezvládají, a kdyby v posledním kole museli porazit Spartu, to by bylo zakončení ligy

Reagovat
Coutinho10

Na zacatek bych chtel pochvalit Plzeň, ktera se na nas fakt dobre pripravila a dost nam to dneska zkomplikovala....uz jsem se pomalu zacinal smirovat s tim, jak cas ubihal, ze to asi skonci 0:0 a trochu jsem se bal, aby zase neuderili po 80. minute, ale nastesti se stal uplny opak a dokazali jsme na Plzen vyzral jejich zbranema a zvladnout zaver zapasu my

Ted uz je zrejme o titulu rozhodnuto a moc bych si pral, aby jsme ten titul mohli oslavit uz ve stredu vecer, aby byl cas se poradne pripravit i na finale Mol Cupu a ziskat dlouho ocekavany double...to by byla fantazie a tuto sezonu to je opravdu hodne blizko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Nevim no, někdo chválí nás, někdo Plzeň.. podle mě to byl prostě jenom strašně špatnej zápas a nebejt v něm můj oblíbenej tým, tak víc jak dvacet minut nedám. Rozhodla asi ta tyč Kovaříka.

Hušbauer už základ ne-e, prosím. A vůbec bych se nedivil, kdyby byl největší letní "posilou" Tecl.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Greny

teď to pisu

Reagovat
Kang & Kodos

ty vole

Reagovat
PlackaSKS

do sparty zapadne

Reagovat
Kang & Kodos

Bych se nedivil, kdyby potom Kvasnicovi propíchal gumy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jsme chvilku přemejšlel který gumy

Reagovat
db18

Reagovat
lichna.

Nemám Jílka rád ale tohle je typický provokativní rozhovor s cílem akorát nasrat trenéra. Ani bych se nedivil kdyby je za tohle poslal do piče.

Reagovat
božský John

Klasika

Reagovat
Uwe háže buly

Fakt doufam, že tenhle dement k nám nepujde

Reagovat
Liquid

je to hroznej kretén, i Zelenka v TV říkal, že ve sporu Zavadil x Jílek věří Zavadiloj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

má pevné nervy, to nemohu říct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jílek ten rozhovor... Ten totálně nezvládal... Být to Vrba tak ho zde ukamenujete

Reagovat
PlackaSKS

protože trénovat spartu nebo plzen, tak by si toho někdo i všiml

Reagovat
Blasphemer

Jílek je tady taky docela vděčnej terč, se mi zdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Misa uz si pobrecel na TW Vest rozhovor timhle stylem taky neni uplne ok...

Reagovat
lichna.

Naprostý souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Ten Železník je drahoušek.. Netrefí ani stodolu, ale vykartovat se za 3 minuty, to jo..

Reagovat
boryland

Neodpiskana penalta na Brabce,faul na Limbu- piskana penalta pro slavii????!Zelinka 12 hráč domacich.Video? Na co?!!!!...

Reagovat
montaigne33

Brabec snad... ale u Limberského? Ovšem třeba s ohledem na několik minul. kol, nemluvě o minulých ZBERBROVANÝCH ročnících ligy, si PLZ nemá na co stěžovat (viz nedávný zápas PLZ s Baníkem atd.)

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

Reagovat
montaigne33

Zápas SLA: PLZ byl spíš boj, než cokoli jiného... Slavia měla šance už v 1.pol., pak velké štěstí při "dvojšanci"/ tyčce= kde opět zaspal Kolář, kterého by měla SKS raději nahradit... Celkově byla Slávie nebezpečnější, ale nepřesností bylo až příliš... Dalo by se mluvit o možné penaltě na Brabce/ ale to by se také mohlo- mělo řešit, jak se to vlastně stalo (VAR neVAR a rozhodčí), že se PLZ vůbec přiblížila Slavii na dohled...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratulace Slavii, dosla si tema 31 penaltama pro titul.

Tak snad dame aspon skupinu EL.

Ale hlavne, snad dostanou sanci nasi talenti. Janosek, Bucha, Sulc, Kepl atd. Aspon jeden prosim.

Reagovat
Blasphemer

Janošek + Šulc by byl sen. Bucha ještě klidně rok někde, klidně v Boleslavi, Jožka mu evidentně věří a ví jak s ním pracovat.

Co vůbec Štursa? V juniorce mu to začalo zase střílet jsem koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopim, ze v letosni Dukle proste nehral porad zaklad. Je to skoda.

Reagovat
Blasphemer

Nezranil se tam?

Reagovat
Losinho

Reagovat
hefy

Hlavně at hraje Šulc na úkor Milana a Kepl na úkor Bakoše a asi i Chorýho.

Reagovat
db18

Šulce bych dal na podhrot. Jinak souhlas.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

Dekujeme

Reagovat
smazaný uživatel

U3 slzu klaune

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Petr325

Ano, Plzeň byla celou sezónu lepší, ale Slavia měla 31 penalt...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
božský John

Fotbal prisernej. Plzen priserna, ale to je jejich funkcni klasika. Slavie zas bez utoku s "tvurcem" husbauerem. Fakt ostuda

Reagovat
Liquid

Plzeň hrála 75.skvěle takticky, fakt 0:0 by tomu sedělo a psalo by se jak si Vrba namazal Trpiše na chleba, překvapivě nám pomohl sudí, to zatažení Brabce za stavu 1:0 nebo 0:0 bylo evidentní, VAR opět nic, naopak Limba faulovanej nebyl, to byl normální souboj, jen tím, že má Škoda víc kg tak se Limba rozhoupal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak snad příště už bez Hušbauera se Stochem/Balutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Šádek je fakt vemeno, proč teda podplácel ty pouťáky předtím, když pak klíčový zápas o titul cinkne Tvrdík?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mass

Reagovat
Blasphemer

Kozy nejsou zločin

Reagovat
ondrasch77

Karlsruhe

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je krasna ukazka toho jak si za penize koupit titul bez Cinskych prachu by hrali druhou ligu mame tedy oslavovat tym ktery si koupil titul????

Reagovat
Staenly10

Nezvladajko.

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Všechno lepší než Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze treba Sparta bez Kretinskyho by hrala tak vysoko...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta pred Kretinskym porazela Barcelonu a hrala semifinale LM

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ne.

Reagovat
PBLead

No.... to bych zrovna nevytahoval. My s Křetínským máme možná finančně vystaráno, ale od té doby, co přišel, tak to stojí výsledkově za hovno...

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Kuchta

Reagovat
ondrasch77

Taky musíš mít borce, kterej to nějak ukočíruje...., Křetínský do Sparty narval miliardu a má jeden titul za 10 let...

Reagovat
wyqinac

no tak hlavne ze treba Plzen taky vyhrala spoustu titulu, nez prisel Paclik

Reagovat
smazaný uživatel

Mam jeste jeden dotaz k tomu novemu formatu.

Pokud Slavia vyhraje pohar.

- vitez MB x Zlin bude hrat se 4. nebo s 5. tymem o postup do EL?

Diky.

Reagovat
db18

5.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže udržet páté místo a v Ostravě porazíme kohokoli

Reagovat
db18

Lepší bude vyhrát pohár...

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by ! Ale jsem přeci jen realista, to je větší šance, že porazíme Liberec a pak si to můžeme rozdat na férovku s MB o Evropu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobre, mame jeste nadeji, ze se Banik do Evropy nepodiva.

Reagovat
Liquid

tak Liberec si ještě i to 5.místo může uhrát když teď vyhraje na Baníku jde před něj a zároveň Bolka na jaře se jeví lépe než Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bohuzel neverim tomu, ze Liberec na Baniku vyhraje. Ale snad Bolka to da.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele