FORTUNA:LIGA - preview 5. kola: Slavia se chce vrátit do čela

27.08.2022, 08:42, aktualizováno 28.08.2022, 08:48
Previews
Slavia se postupu do Evropské konferenční ligy představí v domácí soutěži na půdě Brna, a jestliže neprohraje, vrátí se na první místo. Slovácko bude hájit neporazitelnost proti Liberci, zatímco Hradec Králové přivítá Olomouc...
FC Hradec Králové - Sigma Olomouc  (neděle 16:00)
Oba celky se nacházejí v odlišném rozpoložení. Domácí dokázali vyhrát proti Bohemians, kdežto hosté už třikrát po sobě prohráli.

Hradec Králové v minulém kole vyhrál v Ďolíčku, když se v rozmezí sedmi minut prosadili Kubala a Vlkanova. Domácí pouze snížili v 37. minutě z penalty, kterou proměnil Puškáč. V druhé polovině zápasu se diváci gólu již nedočkali, a tak si Hradec odvezl 3 body.

V neděli svěřence trenéra Miroslava Koubka čeká Sigma Olomouc, na kterou mají z minulého ročníku dobré vzpomínky. Na soupeřově hřišti uhráli remízu a doma Olomouc porazili 3-0. Sigma podává rozdílné výkony, což si uvědomuje i asistent hlavního trenéra Stanislav Hejkal. "Překvapili mě hned nadvakrát. Měli výborný vstup do sezóny, kdy porazili Baník 3:0, takže jsem měl za to, že budou v tomto trendu pokračovat, jenže následně se jim na to nepovedlo navázat, takže jejich psychické rozpoložení asi nebude takové, jaké by si úplně představovali. Teď mají dvě možnosti, buď se zmobilizují a půjdou do toho hlava nehlava, nebo to na sebe nechají zapůsobit, což by se jim ale nemuselo vyplatit," řekl před zápasem Hejkal.

Olomouci se v posledních zápasech nedaří a naposled doma nestačila na rozjeté Slovácko. Sigmu sice poslal do vedení Zorvan, který proměnil v 40. minutě penaltu, ale hosté zápas během 5 minut otočili, když se trefili Mihálik a Kozák.

Hlavní kouč Václav Jílek si dobře uvědomuje, že se jeho tým potřebuje zlepšit. "Potřebujeme dostat na hřiště větší kvalitu. Chybí nám větší kreativita a kvalita v útočné fázi. To už jsem říkal po zápase se Slováckem. Prvotní ale je, abychom byli větší tým a šli za vítězstvím s větší energií. Momentálně se těžko vyrovnáváme s tím, když jde vývoj utkání proti nám. Paradoxně naposledy to bylo jinak a stejně jsme to nedohráli. Můj největší apel bude, abychom se vyrovnali Hradci v nasazení a bojovnosti. Tudy vede cesta," prohlásil v rozhovoru Jílek.

Sigma se po třech prohrách po sobě propadla až na dvanáctou příčku a v 5. kole potřebuje nutně bodovat. Hostům určitě nepomůžou Macík se Stoppenem. Zdravotní problémy rovněž trápí Košťála, Vaněčka a Ventúru. Domácí tým bude postrádat Leibla a Urmu.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Ševčík, Čech - Kučera, Rada, Kodeš, Ryneš - Kubala, Vašulín, Vlkanova
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Chvátal, Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Greššák, Breite - Navrátil, Růsek, Zorvan - Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.57 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (neděle 16:00)
Slovácko ve čtvrtek potvrdilo úspěch v podobě postupu do Evropské konferenční ligy, neděli jej už ovšem zase čeká start v tuzemské lize. Do Uherského Hradiště dorazí liberecký Slovan, jenž by po dvou zápasech bez výhry zase rád ukořistil tři body.

V táboře příznivců Slovácka možná panovala během týdne obava, jak si jejich oblíbené mužstvo poradí se slibným, avšak do jisté míry také zrádným tříbrankovým náskokem. Realita? Uherskohradišťští své vedení ještě navýšili. Po domácím prologu uspěli proti švédskému AIK také v odvetě a ze Solny si odvezli vítězství 1:0. A především vstupenku do skupinové fáze Evropské konferenční ligy.

Los nakonec poslal Moravany do skupiny D, v níž narazí na atraktivní, avšak také velice silné protivníky. Postupně okusí sílu Partizanu Bělehrad, "Kozlů" z Kolína nad Rýnem a francouzského Nice. "Je to skvělá skupina, ale hratelná. Budeme se snažit posbírat nějaké body a třeba se nám podaří hrát v pohárech i na jaře," hýřil po losu odvahou i optimismem kapitán Slovácka Michal Kadlec, jenž se těší především na souboje s Kolínem. Právě v tomto městě totiž bydlel během svého angažmá v Bayeru Leverkusen.

Liberec si po spíše průměrném uplynulém ročníku může na Evropu nechat zajít chuť. Letos si však chce Slovan počínat lépe, což se mu zatím také daří. Hned v prvním kole Severočeši šokovali skalpem pražské Sparty a dobrou formu posléze potvrdili také proti Teplicím. Poté ale svěřence trenéra Luboše Kozla přibrzdily Pardubice a naposledy Liberečtí jen remizovali s Českými Budějovicemi.

Především s posledním výsledkem nebyli hráči Slovanu příliš spokojeni. "Určitě by se mi hodnotilo lépe, kdybychom získali tři body. Za mě to jsou zahozené šance, které jsme měli. Po zápase jsem se díval, že jsme Budějovice docela razantně přestříleli. Pokud chceme hrát na nejvyšších pozicích, takové zápasy musíme zvládat. Hlavně pokud hrajeme doma," řekl před týdnem zklamaný obránce Liberce Dominik Preisler.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Šimko, Daníček, Kadlec - Tomič, Ljovin, Kohút, Doski - Sinjavskij, Kozák, Šašinka
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Talověrov, Plechatý, Mikula - Doumbia, Červ - Van Buren, Frýdek, Preisler - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.67 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Na velkou slávu se připravuje brněnská Zbrojovka. Nováček nejvyšší soutěže započal sezonu nad očekávání dobře a do moravské metropole zase po letech přináší radost. Za odměnu se mužstvo trenéra Richarda Dostálka dočká podpory vyprodaného stadionu, jenž své oblíbence bude hnát dopředu v duelu se silnou Slavií.

Naposledy v roce 2016 se lidu z Brna a přilehlého okolí podařilo zaplnit ochozy stadionu v Srbské ulici. Tehdy "Flinta" dokonce útočila na evropské poháry, byť nakonec se do mezinárodních klání nezapojila. Po úspěšném ročníku ovšem přišel pád, který dodnes v podstatě neskončil. Zbrojovka pendluje mezi první a druhou ligou a jen těžko uspokojuje příznivce v druhém největším městě republiky.

O to větší euforie panuje pod Špilberkem nyní. Brňané zvládli úvodní tři zápasy na jedničku a stále čekají na přemožitele. Proti Slovácku ještě Zbrojovka ubránila remízu, posléze už ovšem zaskočila olomouckou Sigmu a ve třetím kole otočila utkání proti Mladé Boleslavi.

Výborné výsledky přilákaly davy zvědavců, kteří dle informací klubu vykoupili všechny lístky dostupné pro utkání se Slavií. "Přáli jsme si, aby tu lidi byli, pak už je to o nás. Připravení jsme, máme ještě jeden trénink před sebou. Doufám, že diváky i soupeře překvapíme," prohlásil kouč Dostálek.

Navzdory dobré náladě však Brno zůstává před nedělní seancí outsiderem. Zatímco domácí se na konci sezony především chtějí vyhnout sestupu, Pražané míří na nejvyšší mety. Své ambice navíc ukazují také za hranicemi Česka, kde je stejně jako vloni čeká putování v rámci skupinové fáze Evropské konferenční ligy.

Letošní cesta do skupiny byla pořádnou fuškou, neboť sešívaní se museli překousat přes tři předkola. V tom prvním ještě neměli potíže s outsiderem z Gibraltaru, to řecký Panathinaikos se již stal náročnějším soustem. Vůbec největší starosti však měli slávisté s pokořením polského Rakówu. Mančaft z Čenstochové měl zprvu k postupu blíž, nicméně v odvetě v pražském Edenu nakonec padl, když jej rozesmutnila trefa Ivana Schranze ze závěru prodloužení.

Trenér Pražanů Jindřich Trpišovský si po úspěšném dvojzápase proti Rakówu pořádně oddechl. "Museli jsme si tu skupinu fakt zasloužit. Přejít přes Panathinaikos a Raków, dva skvělé týmy, bylo strašně složité. Ty dva zápasy proti Rakówu byly těžší než některé další, které jsme za poslední roky v Evropě odehráli," uvedl.

V neděli se však Slavia musí nachystat na souboj v tuzemské nejvyšší soutěži. V Brně budou sešívaní hájit první příčku v tabulce. Zbrojovka by se zase ráda posunula z pátého místa, k čemuž jí mohou pomoct také uzdravení stoper Jan Štěrba a záložníci Šimon Falta s Walem Musou Allim. Hrát naopak nebude středopolař Filip Blecha, jenž v kádru Flinty hostuje právě z Edenu.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Endl, Šural, Granečný - Texl, Souček - Hladík, M. Ševčík, Falta - Řezníček
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Douděra, Ousou, Eduardo Santos, D. Jurásek - Holeš, Tiéhi - Usor, P. Ševčík, Olayinka - Lingr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.95 - 4.32 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Oba celky cílily na umístění ve vyšších patrech tabulky, oba ale zatím zaostávají za očekáváními. Řeč je o Jablonci a Baníku, přičemž tato mužstva se v sobotu odpoledne utkají proti sobě.

Severočeši zatím ze čtyř utkání vytěžili jen dva body z těch venkovních. Doma totiž nestačili na oba vršovické celky, zato z výjezdů si přivezli remízy 2:2 jak z Mladé Boleslavi, tak ze Zlína. V obou zápasech přitom dvakrát vedli, minulý víkend na jihu Moravy se o to postarali nádherným přímákem Polidar a Sejk, avšak srovnat se podařilo Jawovi a Kolářovi.

Slezané jsou na tom přeci jen o něco lépe, protože právě se Ševci se jim povedlo uspět za plný počet bodů. Jenže poměrně příznivý los se třemi domácím zápasy nepřetavili v žádnou povedenou šňůru, jako fiasko se dá označit týden stará domácí prohra s Teplicemi. Na úvodní trefu Knapíka sice ještě před pauzou zareagoval Kuzmanović, avšak Gningueho gól už zůstal bez odezvy.

"Zachytil jsem, že Baník v Jablonci dlouho nevyhrál, ale já na to moc nedám. To je historie, kterou měnit nemůžeme. Díváme se dopředu pozitivně, každá série jednou končí. Já a všichni doufáme, že to teď zlomíme a že utkání zvládneme za tři body. Bude to o tom hrát dobře do defenzivy. Když budeme schopni hrát na nulu, případně jeden obdržený gól, k bodům to povede, protože směrem dopředu mužstvo má sílu a umíme být nebezpeční," prohlásil David Oulehla, asistent trenéra Vrby.

Bilance vzájemných duelů je v poslední době vzácně vyrovnaná, a to i proto, že od roku 2015 ani jednou nevyhrál hostující tým. V minulé sezoně tomu domácímu dokonce pokaždé stačila jedna jediná branka, v Jablonci se o ni postaral v samotném závěru Pilař, naopak ve Vítkovicích hned v úvodu Buchta.

Zatímco David Horejš se musí obejít bez zraněných Malínského a Martince, Pavel Vrba vedle indisponovaného Svozila postrádá i disciplinárně potrestaného Ndefeho. V ohrožení je navíc i start Almásiho, Lischky a Tetoura.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.77 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FC TRINITY Zlín  (sobota 16:00)
V 5. kole se Na Stínadlech odehraje duel mezi Teplicemi a Zlínem. Domácí minulý týden vyhráli v Ostravě, zatímco Zlín doma s Jabloncem pouze remizoval a po čtyřech utkáních se nachází na posledním místě.

Teplice v minulém kole překvapivě bodovaly v Ostravě a odvezly si po gólech Knapíka a Gningueho tři body. Proti Zlínu si navíc tým věří, protože s ním doma prohrál naposled v roce 2003. Domácí chtějí na Stínadlech navázat na povedený výkon z Ostravy, ale zároveň si uvědomují, že je nečeká nic lehkého. "Je to těžký soupeř, líbí se mi styl, jakým chtějí hrát. V posledním zápase hráli velmi dobře, ale měli smůlu v koncovce. My ale chceme doma potvrdit body z Ostravy," říká trenér Jiří Jarošík.

Hosté ze Zlína zažívají nepovedený vstup do nového ročníku a v tabulce jsou poslední se záporným skóre 4-9. Ze 4 zápasů se týmu podařilo získat pouhé dva body. Minulý týden Zlín remizoval doma s Jabloncem, když body zachraňoval v 71. minutě obránce Jakub Kolář, který vyrovnal na konečných 2-2. "Ševci" by se rádi odlepili z konce tabulky právě v Teplicích. "Pokud zopakujeme výkon z posledního zápasu a vyvarujeme se chyb vzadu, bude to dobré a určitě tam uspějeme," řekl v předzápasovém rozhovoru zlínský útočník Vukadin Vukadinović.

Svěřenci Jiřího Jarošíka mají téměř prázdnou marodku, jediným zraněným hráčem zůstává záložník Jan Shejbal. Na straně hostů do zápasu určitě nezasáhnou Fantiš, Hloušek, Silný, Tkáč, Cedidla a Didiba, který v minulém utkání viděl červenou kartu.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Jukl, Urbanec - Procházka, Gningue - Trubač
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Reiter, Kolář, Procházka, Bartošák - Fillo, Janetzký, Hellebrand, Hrubý, Chanturshvili, Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.50 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Sobotní program nám nabídne souboj dvou celků ze spodu tabulky, Mladá Boleslav stále čeká na první letošní výhru, zatímco domácí tým se pokusí napravit ostudnou porážku se Slavií.

Pardubice mají v domácím utkání s Boleslaví co napravovat. Svěřenci Jaroslava Novotného a Jiřího Krejčího v minulém kole absolutně vyhořeli na Slavii a dostali sedm gólů. Utkání značně ovlivnilo vyloučení stopera Hranáče ve 44. minutě. Slavia již v té době vedla 2-0 a po změně stran přidala oslabenému soupeři dalších pět gólů.

Domácí potřebují zlepšit děravou defenzivu, během čtyř utkání inkasovali již dvanáct gólů. Trenérský tým si však uvědomuje, že to není jediná věc, kterou potřebuje tým zlepšit. "Slavia nás předčila ve všem. Musíme se zlepšit prakticky ve všech aspektech hry. Hlavně nasazení, zarputilost a další takové věci, které nám dříve nebyly cizí. Mladá Boleslav má velmi dobré standardní situace, na které si tedy musíme dát pozor. Bude to pro nás těžký zápas, ale my uděláme maximum, abychom ho zvládli," řekl před zápasem trenér Jiří Krejčí.

Ani v táboře hostů není mnoho důvodů k úsměvu. Boleslav se po čtyřech kolech nachází na předposledním místě se ziskem dvou bodů. Týmu vůbec nevyšly poslední dva zápasy, nejdříve fotbalisté Boleslavi prohráli 1-3 v Brně a poté stejným výsledkem podlehli doma Spartě.

V útoku by se poprvé mohl představit Ubong Ekpai, který se s mladoboleslavským klubem v týdnu domluvil na ročním hostování. "Využili jsme možnosti dohodnout se s hráčem i klubem na hostování, jedná se o rychlostní typ fotbalisty, který se umí orientovat v šestnáctce soupeře. Když chytne týmovou pohodu, je to hráč rozdílový, jeho příchodem jsme znásobili naše varianty na křídlech," uvedl trenér Pavel Hoftych.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Kostka, Vlček, Toml, Helešic - Janošek, Solil - Mareš, Chvěja, Vacek - Černý
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Polaček - Pech, Suchý, Šimek, Karafiát - Stránský, Donát, Dancák, Ladra - Matějovský - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.84 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň  (sobota 16:00)
Budějovice v sobotu přivítají Plzeň. Domácí minulý týden remizovali v Liberci, kdežto hosté měli volno kvůli Lize mistrů, jejíž skupinovou fázi si úspěšně zajistili v úterý po výhře nad Karabachem.

Dynamo se nachází ve středu tabulky a před zápasem s Plzní okupuje 9. příčku. Domácí v minulém kole zavítali na půdu dobře hrajícího Liberce a se štěstím vybojovali bod, když se v 90. minutě prosadil Havel po chybě libereckého gólmana Vliegena. Nicméně fotbalistům Budějovic se proti Viktorce dlouhodobě nedaří a na domácím stadionu ji porazili naposled před šestnácti lety. Do karet jim naopak může hrát skutečnost, že hosté v úterý absolvovali náročný duel s Karabachem.

Na straně domácích do utkání určitě nezasáhne zraněný Mršić, se zdravotními problémy se potýká i Zajíc. Svěřenci Jozefa Webera v minulém ročníku oba zápasy s Plzní prohráli těsně o gól.

V Plzni vládne euforie. V úterním zápase kvalifikace Ligy mistrů si Viktorka zajistila postup do skupinové fáze soutěže. V domácím utkání proti Karabachu sice prohrávala po prvním poločase, ale po brankách Kopice a Klimenta zápas otočila a vyhrála 2-1. Následný los byl pro svěřence Michala Bílka nemilosrdný. Plzeňští se dostali do skupiny smrti a v Champions League se střetnou s Barcelonou, Bayernem a Interem Milán.

V domácí lize se Plzeň nachází na 7. místě se ziskem 7 bodů, ale ještě ji čeká dohrávka s Brnem. Po úvodním zaváhání v Teplicích tým dvakrát vyhrál a je jedním z třech celků, které ještě tuto sezónu nepoznaly porážku. V posledních zápasech chytil formu zejména Kliment, který rozhodl již zmiňovaný zápas s Karabachem, otázkou zůstává, jestli se do zápasu s Dynamem dá dohromady, jelikož v úterý střídal vinou zranění. Hostům se v minulém ročníku ve venkovních zápasech dařilo a v 17 zápasech získali 35 bodů.

Vzhledem k náročnému programu by mohl trenér Michal Bílek udělat změny v sestavě. "Nějaké změny pravděpodobně budou, ale definitivní rozhodnutí padne až v den zápasu. Uvidíme podle toho, jak budou kluci vypadat, jak se budou cítit. Ale nějakou představu o sestavě samozřejmě máme. Do Budějovic je to kousek, byť je objížďka u Nepomuku, takže doufám, že fanoušci vyrazí včas, aby to stihli. Ale většinou je v Budějovicích sektor hostů plný a já věřím, že tomu tak bude i tentokrát," prohlásil před zápasem asistent Pavel Horváth.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Havel, Králik, Broukal - Sladký, Hora, Grič, Čolič - Čmelík, Škoda, Potočný
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Tijani, Pernica, Jemelka - Sýkora, Bucha, N'Diaye, Mosquera- Chorý, Dedič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.48 - 3.72 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Bohemians Praha 1905  (sobota 19:00)
Po dobrém startu do soutěže přišlo v podání Bohemians před týdnem nečekané zaškobrtnutí, které teď mají jedinečnou šanci napravit. Míří totiž na hřiště Sparty, jež naopak třikrát v řadě slavila.

Letenští za sebou mají tragický vstup do sezony, když hned ve druhém předkole Konferenční ligy vypadli na úkor Vikingu a do toho ještě nezvládli ligový domácí zápas s Libercem. Poté se však zvedli a třikrát v řadě v nejvyšší soutěži uspěli dvougólovým rozdílem. Naposledy v Mladé Boleslavi sice o poločase prohrávali po gólu Donáta, nicméně o obrat se během druhé půle postarali Juliš, Sörensen a Čvančara.

"Čekáme těžký zápas, Bohemians jsou pražský rival. Zasluhují náš respekt za to, jak ligu zahájili. Když ale soupeři přijedou na Letnou, musíme jim připravit peklo. Tak to bude i v sobotu," nabádá Thomas Nörgaard, asistent trenéra Priskeho.

Klokanům se zatím výrazně více daří na soupeřových hřištích než u sebe v Ďolíčku. Zvládnuli totiž zápasy v Jablonci i Teplicích, naopak doma nejprve přišli o vedení s Baníkem a jen remizovali, minulý víkend dokonce podlehli Hradci Králové. Během první půlhodiny totiž inkasovali od Kubaly s Vlkanovou, ještě před pauzou sice snížili z penalty Puškáč, avšak na vyrovnání už se Bohemka nezmohla.

"Víme, že Sparta je v pohodě. Daří se jí, cítí se dobře. Viděl jsem zápas v Boleslavi, po celé utkání dominovala a naprosto zaslouženě vyhrála. Když budeme hrát a šlapat jako ve druhém poločase (s Hradcem Králové), tak klidně můžeme porazit i Spartu. Asi ji nemůžeme porážet, ale proč bychom ji nemohli v jednom zápase porazit?" věří trenér Jaroslav Veselý.

Sparťani se ovšem v tomto duelu nemohou opřít o bilanci vzájemných zápasů. Z posledních čtyř střetů totiž vyhráli jen dva, i když ten poslední jednoznačně. Pulkrabův hattrick v první půli napomohl v prosinci ke čtyřbrankovému vedení do šaten, po pauze se každé z mužstev prosadilo jednou a konečný výsledek tak zněl 5:1.

Domácí se v zápase musí obejít bez zraněných Haraslína, mladšího Krejčího, Peška, Suchomela, Vindheima a Čelůstky, hostům ze zdravotních důvodů nepomůže Necid a kvůli dohodě o hostování Bačkovský. Na obou stranách do hry vstupuje i disciplinární trest, v zápase se totiž nepředstaví Kuchta ani Květ.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.74 - 7.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha430114:49
2.Sparta Praha43018:39
3.1. FC Slovácko42207:58
4.Slovan Liberec42119:57
5.Zbrojovka Brno32107:37
6.Bohemians Praha 190542118:57
7.Viktoria Plzeň32106:47
8.FC Hradec Králové42024:46
9.Dynamo České Budějovice41215:55
10.Baník Ostrava41127:94
11.FK Teplice41125:94
12.Sigma Olomouc41034:63
13.FK Pardubice41033:123
14.FK Jablonec40226:102
15.FK Mladá Boleslav40224:82
16.FC TRINITY Zlín40224:92

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (588)

Přidat komentář
FCSL

1. pro FCSL

Reagovat
FCSL

Dedič v základu?

Reagovat
Mass

Reagovat
HorajzmAmmann

A je to tady.. Jablonec pičo. Poslední výhra v Jablonci v době kdy Laštůvka ani neměl řidičák a já měl všechny vlasy...

Dneska to musíme prolomit, teda pokud to hřiště vydrželo. Včera večer to tam vypadalo na vodní polo...

Reagovat
braveheart

To moc nevypadá na to, že by se dneska hrálo

Reagovat
HorajzmAmmann

je to včera večer... tak snad to bude ok

Reagovat
Kepy_FCB

v 16h tam má být bouřka ale vypadá to že nijak silná

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to už by se mělo hrát, spíš jde o to jak se bude hřiště tvářit před zápasem.

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes velké riziko pro zdraví pana trenéra Vrby až zažije jak nás tam rok co rok seřežou sudí

Reagovat
fcb+mufc

Musíme vyhrát,snad nás ten zmrd Zelinka nezlikviduje!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bobis21

Reagovat
HorajzmAmmann

ani si nepamatuju že by nás tam někdo řezal. Spíš tam rok co rok hrajeme špatně...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Loni jsme tam hrali výborně. Almasi se ale ještě zastreloval a nám dal snad Pilař nebo kdo gol po centru...

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo, ale na výhru to nebylo ani jednou co si pamatuju. Každopádně v poločase jsem se tenkrát s Homorem shodnul na tom, že Almási bude fantastický a aspoň tohle nám vyšlo... když už ne ty poháry

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
HorajzmAmmann

výborně, ale aby to tam nevypadalo po dnešním zápase zase jako pole

Reagovat
ondrasch77

Z toho mám právě taky strach..., navíc v úterý hostíme Spartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Počasí na hovno, i tak skoro vyprodáno. Těším se a naše letošní počty jak doma i venku jsou zatím velká paráda.

Reagovat
Spalovač šancí

Jankto táhne víc než Hložek

Ale už před covidem měla sparta na začátku sezóny dobré návštěvy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem jo, ale letos je to jednoznačně nejlepší.

1) Viking - 12667, více být nemohlo kvůli trestu

2) Liberec - 13275

3) Olomouc - 14269

4) Bohemka - 16000+?

A co si budeme povídat, daleko lépe se chodí a sleduje fotbal s plným hledištěm, hlavně to vydržet co nejdéle.

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne ta navsteva na Liberec po Vikingu byla pro me celkem sok...

Reagovat
didosh

Reagovat
ronaldik

Docela mě baví, že když v Hradišti, které má 50k obyvatel i s okolím, přijde 7k diváků, tak je tu hejt, zatímco 14k v Praze si tu vynese obdiv

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

Přesně, podle přímé úměrnosti má přijít minimálně 180 tisíc lidí, cokoliv menšího je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Tolik lidí chodilo naposledy, když sparta i Slavia hrály na Letné. A Pražáci o víkendu vyráželi max tak do Zbraslavi nebo Klánovic

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
lichna.

Čím to je? Kvalitní marketing nebo je to pod Priskem fakt taková nádhera?

Reagovat
ACSeRw!n

marketing urcite a vypada to, ze lidi Priskemu veri a po fakt dlouhy dobe citi sanci, ze by ten titul mohl vyjit

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud nebude letos, tak je to skoro na celkové rozpuštění

Reagovat
Kiwi-21

Ani náhodou letos nebude.

Pořád čekám že Sparta bude mít co dělat aby byla na podzim 3

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta letos získá titul s přehledem. Plzeň ani Slavia nemají tak silný kádr, aby zvládali hrát kvalitně ligu i evropské poháry. Slavia ztratí už teď v Brně a problém bude mít v každém venkovním zápase. Plzni začnou v průběhu podzimu docházet síly.

Reagovat
Kiwi-21

I kdyby si měl u Slavie a Plzně pravdu

Tak Sparta nemá vůbec tak kvalitní tým

Slavia i Plzeň jsou několik kroků před vámi

Hodně rychle jste zapomněli na Stavanger a Liberec

Navíc odešel Hancko a dokud bude zraněný Krejčí mladší jste schopní ztratit z kýmkoliv

U vás vidím jen nejsilnější útok

Gólman nic moc,Obrana průměr,záloha něco podobného

+ jste psychicky labilní 2 výhry a máte pocit neporazitelnost a pak nečekaná ztráta

Máte tým tak na 3 místo, více ne a nebudu se divit když budete třeba až 5 na podzim

Celkově to 3 nějak ukopete

Reagovat
Spalovač šancí

Slavia kádr na to, aby zvládala ligu i poháry, pochopitelně má. Problém je, že bude trvat minimálně podzimní část sezony, než Trpišovský nové hráče pořádně naučí systém. A až ho budou umět, tak se mu to zase rozsype kvůli tradičním zraněním na jaře (plus případně nějakému většímu přestupu v zimní pauze).

Reagovat
Kiwi-21

Tentokrát mi přijde že i Plzeň kádr na obě soutěže má

Reagovat
Spalovač šancí

Vloni nepotřebovala, letos má

Reagovat
Edgar Davids

Tleskam, mas tam asi tak 16 chyb

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Salfovic

Hromadné nasazení růžových brýlí

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Pan trenér Vrba dnes naordinuje skvělou taktiku, hráči napraví blamáž z minulého kola a přivezou po šestnácti letech tři body z Jablonce

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas 2:0, konec zápasu 3:2 nebo 3:3.

Reagovat
Greny

Už se těším na zítřek:) doufám že Slavii opět obereme o body

Reagovat
Axelrose

U vás by mohlo být také plno, ne?

Reagovat
ratusek

Bude vyprodáno?

Reagovat
Spalovač šancí

Když se chce, tak se dá chodit i na Srbskou

Reagovat
ondrasch77

Co taková změna oproti předchozím létům?

Reagovat
Greny

Zatím jsou výsledky a celkem slušný fotbal se hraje tak chodí i lidi co obvykle nechodí, navíc je ještě léto takže nehraje Kometa.

I v Olmiku nás bylo dost. Jsem zvedavej kdo bude chodit až začne krize a že to je otázka času ten start byl nadmíru dobrý ale furt těžký los (myslím že Slavia, Baník a Bohemka)

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Je to dost možný po tom náročným čtvrtku

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl střídal ještě před hodinou hry, takže je na vás dostatečně odpočatý

Reagovat
Bechy1893

Standa už má letos odstrileno

Reagovat
Spalovač šancí

Standa není na hřišti od střílení gólů ...

Reagovat
smazaný uživatel

V kurzu 6 je to krádež, díky tomu bude mít zítra hodně lidí 6 baráků.

Reagovat
Spalovač šancí

A pak je nechávají zbytečně ležet ladem a chybí tak na trhu s bydlením

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.facebook.com/fcbanik.cz/photos/a.396975093673317/5379352925435484/

Konečně bez Frydrycha šance na bod razantně vzrostla!!!

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jaký je rozdíl mezi Santa Clausem a Slávistou??? Santa Claus leze komínem dolů

Reagovat
inferno08

A jak se ten Santa pak dostane zase ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Oknem jako Homer, když v přestrojení za Santu kradl dárky.

Reagovat
Greny

Teplice - Zlín 1? Přijde mi ten kurz na Teplice nadmíru slusny

Reagovat
monty25

Věřil bych tomu víc, kdyby nemarodil Knapík.

Reagovat
djiros

Zlín to se svou marodkou zavřou a budou čekat. Teplicím to nebude vyhovovat, když mají tvořit

Reagovat
doocetung

Nevim jestli už to tu někde bylo ale Budinský,Chlumecký a Juroška přeřazení do béčka, a dnes přeřazen i Pokorny, který odehrál zatím úplně každou minutu a patřil určitě k těm lepším.Ja už nechápu vůbec nic Každopádně dnes se mi sestava líbí až na Kuzmu klasický..snad co nejdřív místo něj Miškovič ať se ukáže .. na Boulu s Kaločem jsem zvědav . Tak jedem 1:2 Buchta,Jaroň

Reagovat
Greny

Minulej týden byl ten Miskovic za béčko velmi dobréj směrem do ofenzivy

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Milan a Matějovský kombo nazdaaar

Reagovat
smazaný uživatel

V té hře Budějovic není vůbec, ale vůbec nic. Weber tam taky podle mě moc dlouho nezůstane. Ve všech zápasech jasně horší

Reagovat
djiros

Jeden z nejslabších trenérů

Reagovat
Kaspar

Majitel to tam skvele rozesira

Reagovat
Martin9719

Tolik mezer a špatnýho bránění a nedokážeme využít nic. Obrana není schopna ani držet linii takže naše nákopy a ofsajd to není nikdy. Slabšího soupeře v lize venku by jsme hledali těžko.

Reagovat
Imos

Reagovat
Mirek na tenisu

Gablonz Banik. Zatím hrozná holomajzna na bažinatém trávníku.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Ten přímák teď stál ale za to. Jinak Gambáč liga v plné kráse

Reagovat
bobis21

Adept na nejnudnější ligový poločas. Za celou dobu max 4 situace, které by se daly označit za nějak zajímavé.

Reagovat
ZB 07

To jsou zas zápasy Když nepočítám Boleslav, tak 7 zbývajících týmů vystřelilo v součtu na branku třikrát.

Reagovat
bobis21

Jsem si celkem jistý, že Kuzmova střela na bránu šla, ale livesport píše 0. No 0 nebo 1 je už celkem jedno

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč z toho rohu taky. Celkem 2, ale tragédie no...

Reagovat
bobis21

Reagovat
ZB 07

To je fakt, ta Kuzmanovičova střela byla parádní. Škoda, že tam nespadla.

Reagovat
stas87

Tak to som rad, ze som si z tej ponuky z ceskej ligy na goly vybral zapas Pardubice-Boleslav. Velmi dlho som chcel Jablonec ale nakoniec som to zmenil.

Reagovat
Banikovec7

Sleduju Pardubice a ty jsou rády, že už za poločas nestihly dostat sedmičku jako minulý týden.

Reagovat
Kepy_FCB

Proč ne Baník? Taky bojkotujes zápasy u Pelty?

Reagovat
Banikovec7

Jsem u toho akorát nervózní, sleduju to na livesportu a puštěný mám jiný zápas.

Reagovat
Kily

strašná tragédie a to si člověk před týdnem myslel, že to horší už být nemůže, celá defenzivní činnost úplně zoufalá

Reagovat
Losinho

Návrat Vlčka nepomohl? Myslel jsem, že to od něj zatím bylo dobré.

Reagovat
Kily

i s ním to byl šílený mišmaš, vůbec nebráníme křídelní prostory, ve vápně jsme byli všude pozdě nebo vůbec, návrat záložníků o ničem, na prvním poločase s Bolkou bylo pozitivní jenom přijatelné skóre a chycená penalta

Reagovat
$dolar$

Hranac bude dobrej, nechápu že to vyloučení nezkusili.

Reagovat
Kily

já na to pak koukal v úterý v klidu a nakonec dospěl k tomu, že to vyloučení bylo asi v pořádku, přerušil zajímavou akci soupeře, tam je ta karta ok

Reagovat
$dolar$

Nesouhlasim.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak zoufalý Jablonec snad nepamatuji. Horejš brzo vyfičí...

Reagovat
monty25

Tos neměl psát.

Reagovat
Mirek na tenisu

Nic na tom neměním.

Reagovat
ondrasch77

První půle fakt otřes..., v druhé se to srovnalo, ale posledních 10 bylo vašich.

Reagovat
bobis21

Jablonec jde štěstíčku naproti

Reagovat
Mirek na tenisu

Komentátor netuší že se bude kopat pentle

Reagovat
SuperBanikovec

vůbec... ten si jede svoje teorie a ani když si začal stavět balón napuntik tak mu to nedošlo.

Reagovat
Mirek na tenisu

kyslici tento excelují.

Reagovat
SuperBanikovec

Hlavně teď ještě v závěrečném sestřihu nezapomněl zmínit že prý "dlouho nikdo nechápal že to je penalta". Já teda nevím Zelinka ukazoval pencli od první vteřiny

Reagovat
bobis21

Ale teda pořád nevím, co udělal Lašty jinak, než kterýkoliv jiný golman, který si jde pro centr.

Reagovat
ondrasch77

Netrefil balón, ale Heidiho do hlavy, jasná pecka. Loni jsi viděl něco podobného na Schicka na ME...

Reagovat
Mirek na tenisu

Je to tak. Laštůvka tam byl pozdě a trefil rukama hráče.

Reagovat
bobis21

Já teda viděl, že normálně míč měl. Chtěl jsem to zkontrolovat na isportu, ale samozřejmě tohle video kokoti zpoplatní

Reagovat
kilobyte

Po zápase mají všechny jednotlivé videa jen za peníze, ne?

Reagovat
bobis21

Góly jsem si normálně pustil ...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PISTOLERO

Hezky Jabka

Reagovat
Mirek na tenisu

TSV Gablonz...

Reagovat
oli9

Baník už se pomalu rozjíždí ale fakt pomaličku

Reagovat
ratusek

Pardubice taky v prdeli na to jaký mají kádr

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Ty pičo, to je zmar

Reagovat
djwenca

Plzeň klasicky

Reagovat
Martin9719

Tak výhra asi zasloužená, ale po tom jak jsme se použili v kocovině na hřišti jsem teda v závěru nic nečekal. Příště víc *und míň chlastu!

Reagovat
John Obi Mikel

Tak víc rund nebo míň chlastu?

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Bex5

Ehm ...

Reagovat
monty25

Body z takových zápasů doma budou Teplicím chybět. Zlín s tolika absencemi se měl porazit.

Reagovat
Martin9719

Přesně takovými zápasy se můžete vyhnout bojům o záchranu.

Reagovat
JessePinkman

Zkurvená Plzeň... doufám, že aspoň dostanou v Budějcích ve městě na držku. Kurvy

Reagovat
djwenca

chudáčku

Reagovat
Blasphemer

COJETYPÍČO

Reagovat
smazaný uživatel

Hooligans jim zapálí autobus.

Reagovat
Martin9719

Hooligans To slovo v Budějovidích někdo ví co znamená?

Reagovat
ondrasch77

Děláš jak kdyby to znali Alkoturisti Plzeň... , to jsou teprve ty pravý řepy

Reagovat
Martin9719

Však o nás se nikdo nebaví, ale u Budějovic to je teprv vtip, když tam chodí do kotle 20 lidí.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ladyboy arsenal

výjezďáci

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník ztratil dva body. Gablonz uhaluzil remízu. S takovým fotbalem bude hrát o záchranu. Baník? Vrbovi se nedaří stabilizovat sestavu. Dnes výborný Buchta. Ve středu s Flintou to věřím vyjde.

Reagovat
PalibrkUros

někdo stream sparta?

Reagovat
monty25

"Zápas ještě nezačal" WTF?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Rarášek

vážně se mi ten stream zapne vteřinu před Hronkovou střelou?

Reagovat
John Obi Mikel

Úplná klasika

Reagovat
Rarášek

Celou dobu ticho nejde to a najednou tu začnou řvát komentátoři že gól

Reagovat
Salfovic

Tak lepší než vteřinu po střele, ne ?

Reagovat
PalibrkUros

kde koukáš pls

Reagovat
bartes

už začal 0:1

Reagovat
$dolar$

krasne Bohemka, zatim jasne lepsi

Reagovat
John Obi Mikel

Hronek

Reagovat
Martin9719

To mě teda překvapilo po Hradci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek sice v Leverkusenu potvrzuje, že na velkou ligu nemá, ale proti týmům úrovně Bohemians se dokázal prosazovat. A k tomu ještě odchod Hancka... No Sparta bude letos ráda alespoň za 4.místo.

Reagovat
John Obi Mikel

Krásně se doplňujete s RM1999

Reagovat
$dolar$

A pak je to i jejich spolecny projekt "Unikitty".

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bex5

Reagovat
havrys99

Reagovat
$dolar$

To je skodaaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka Tohle musíte dávat

Reagovat
$dolar$

to je bude mrzet

Reagovat
lada.sp

Holec legenda

Reagovat
monty25

Ty vole, ten mu málem sundal trenky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Jasná rudá video

Reagovat
$dolar$

Tak tohle je jasna cervena

Reagovat
John Obi Mikel

Sorensen sexuální agresor

Reagovat
lada.sp

Reagovat
$dolar$

Tohle je fakt vysmech. Jasna cervena pro Sorensena. Oni si to budou obhajovat tim, ze tam byl druhej stoper, ale ten se na tu uroven dostal jen proto, ze Sorensen Hronka drzel a nepustil do sprintu. Jinak by sel sam na golmana a obrance by nestihal.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Orel prokázal respekt.

Reagovat
monty25

VAR Franěk a Ratajová, to leccos vysvětluje...

Reagovat
$dolar$

Jo, ze zensky se nemaji srat do sportu.

Reagovat
monty25

Ne, že oba dva jsou tragédi.

Reagovat
John Obi Mikel

Jakože se Franěk místo hry věnuje Ratajové?

Reagovat
monty25

Reagovat
Selänne

Reagovat
PBLead

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Salfovic

Boha jeho, zase jebů.

Reagovat
Kaspar

Mu tam dela veceri

Reagovat
Mirek na tenisu

Ratanová nemá v lize co pohledávat. Někdo ji drží štangli. Nevěřím, že kefuje. Anorektičku.

Reagovat
Stannis Baratheon

A to ho v tento moment už tak vteřinu držel, a během té vteřiny Zelený stihl něco uběhnout. Takže by ho nedohnal ani náhodou.

Reagovat
oli9

Na vyhazov těch klaunu u videa

Reagovat
bartes

Bez snahy hrat mic ho tam stahne za trenky. Tohle by mohla byt cervena i bez toho, ze byl posledni. Tady mela byt uplne jasna.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá v pořádku, když od obou hráčů narýsuješ přímku k brance, tak je Zelený blíž, takže Sörensen poslední nebyl.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Držení míče 75%-25%

Střely 1-7

Reagovat
Kaspar

Dalsi zapas uz muze hrat Kuchta? a proc se vubec pristi tyden hraje liga i v pulce tydne?

Reagovat
Fakt

Protože Katar

Reagovat
bobis21

Protože musí kvůli MS skončit podzim dřív a někam ty chybějící zápasy musíš nacpat.

Reagovat
John Obi Mikel

Protože hrajem debilní nadstavbu a Svoboda hledá termíny

Reagovat
$dolar$

A to jako nekomu vadi, ze se v tydnu hraje? Ja jsem teda naopak rad. Cim vic zapasu, tim lip.

Reagovat
Salfovic

Tohle napíše fanda Plzně

Reagovat
Firkraag

Ten tým zmrdů musíme porazit. I s Orlem.

Reagovat
FCSL

Z Priskeho se tu minulej týden dělal suverénně nejlepší trenér v lize a ted si je vodí Bohemka

Priske < Veselý

Reagovat
Salfovic

Z Priskeho se dělal suverénně nejlepší trenér v lize hned po jmenování

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všichni si pamatovali hlavně to, jak si před 2 lety namazal na chleba Trpiše, i když měl proti němu slabší tým. A platí to pořád, bylo jasné, že na začátku ještě nebude všechno fungovat na 100 %, ale až se válec rozjede naplno, tak se ostatní soupeři ve strachu z ostudy radši odhlásí z ligy.

Reagovat
Lof

Reagovat
bartes

Ono by to i zacalo fungovat. Jenze prodali suverenne nejlepsiho obrance Sparty a muzou zacit uplne znova. Obavam se, ze pokud nekoho nekoupi, tak to ani fungovat nezacne.

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka super, ale čeká je teď mimořádně náročná druhá půle. Uvidíme jestli bude po zápase veselý Veselý nebo Priske.

Reagovat
Salfovic

Musí proměnit nějakej brejk.

Reagovat
Bohemak12

Můj tip je, že to nemáme šanci udržet

Reagovat
$dolar$

Ze to tomu Podanymu neni blby.

Reagovat
Firkraag

co udělal?

Reagovat
$dolar$

Tam rozvadi uvahu, ze by ho podle nej Zeleny dobehl a ze proto to VAR takhle posoudil..

Coz je uplna picovina, nebo mi chces rict, ze to ma potom typek u Varu posuzovat, jestli je ten hrac treba Bale a dobehne i metrovej deficit?

Reagovat
Firkraag

hlavně dohnal velkou část ztráty při tom, co ho držel

Reagovat
$dolar$

Presne a ani tak se naedostal na stejnou uroven.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné ze tohle posuzuje VAR, proto za Plzeň dostal červenou Bucha, protože ten kdo by dobihal Peška byl Havel a ten nedobehne ani tramvaj.

Ve finále jsou obě situace stejné ale Plzeň v te době neměla peníze

Reagovat
$dolar$

I ta nase cervena mel bejt a to byla daleko prisnejsi, nez ta dnesni.

Reagovat
Selänne

On tam toho Kuchtu fakt nepustí, co?

Reagovat
KingMaster13

Jako nemusím Čvančaru ale dobře mu tak

Reagovat
monty25

Reagovat
KnoxXx

vsak Cvancara je lepsi hrac, takze len dobre pre Spartu

Reagovat
Selänne

Reagovat
oli9

dpc to ještě dneska někdo sází, mimo důchodce a studenty

Reagovat
Neon

Arsenal a Sparta gol skoro ve stejný okamžik

Reagovat
$dolar$

2 naprosto vymrdany kluby

Reagovat
PalibrkUros

ale ale...

Reagovat
DieFohlenBMG

A Bayern

Reagovat
John Obi Mikel

Puškáč

Reagovat
Rarášek

Co víc chceš na penaltu než pěstí ty kokote pruhovanej

Reagovat
Selänne

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

SÁČEK WORLDCLASS

Reagovat
Neon

Však ty jeho střely jsou pro mě úplně bez nervů. Vím jistě, že nedá

Reagovat
Neon

Pavelka tam kulhá, takže další zranění?

Reagovat
Mass

Pěkně Bohemka!

Reagovat
KingMaster13

Výborně takže i když zítra remizujeme v Brně tak na Spartu ani Plzeň nebudeme nic ztrácet

Reagovat
AC.Milan

Plzeň má ještě zapas k dobru

Reagovat
KingMaster13

a jo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bex5

Reagovat
Firkraag

Ztracený dva body, škoda.

Reagovat
wwwx

Sorensen ve druhém zápase po sobě jako poslední předvede takovou mindu, měl jít ven. Bohemka na nás vletěla, ale je to přístup buď anebo. Od 60. minuty šlapali vodu. Jenže to je k ničemu, když Hojer, hráč který zahrává standardky, neumí centrovat a Mejdr zásadně trefuje prvního hráče. Priske vzdal střídaním zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracený dva body, škoda.

Reagovat
inferno08

Proč vlastně nehrál Hans Morávek? Na lávce nebyl a mezi zraněnými taky není napsanej.

Reagovat
Imos

dohání kondici

Reagovat
Kaspar

behem cehoz se zrani

Reagovat
Imos

Reagovat
Kaspar

Ten Rada se neda poslouchat, nonstop zachvaty kriku

Reagovat
Coutinho10

funguje vám přenos na sporttotal ? https://sporttotal.cz/maa8740168

chtěl jsem mrknout aspoň na 2. poločas a nějak se mi to nechce načíst

Reagovat
ZB 07

Mně to jede v klidu

Reagovat
Coutinho10

díky divný, mně ne...mám černou obrazovku, přitom minulý týden mi to šlo v poho, zkoušel jsem i jiný zařízení i prohlížeče

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to taky hraje. Asi to nejde jen slávistům, z ohleduplnosti, aby ten debakl nemuseli vidět.

Reagovat
Coutinho10

asi jo, ale minulej tejden mě to debaklu v Třinci neušetřilo, ale to jsem měl aspoň vsazeno, takže to nemrzelo tolik

Reagovat
HorajzmAmmann

Karviná

Ukázkový Csaplár...

Reagovat
Fakt

Však to v poločase bylo 2:1

Reagovat
HorajzmAmmann

42. minuta na 1:2... tak skoro ukázkový

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa spartěnka nezklamala

Reagovat
Coutinho10

no jsem na to dnes hodně zvědavej, ale mám poměrně velký obavy, že to nemusí dopadnout dobře....je to potřeba bejt pevnej v defenzívě, protože pokud bysme jim nějak nabídnuli gól, tak to bude složitý

Reagovat
Greny

Pokud se bude hrát...

Reagovat
Coutinho10

možná bych nebyl proti, pokud by se to odložilo, když další kolo je hned uprostřed týdne, ale pro vás by to bylo horší nehrát 2 zápasy za sebou a mít tak dlouhou pauzu

Reagovat
KingMaster13

Raději to uzavřít a ten gol potenciálně nedat (remíza taková katastrofa není) než prohrát. Dnes prostě to hlavně ustát v hlavě, z nějakého rohu věřím že gol dáme.

Reagovat
$dolar$

Jako really? To snad nemyslíte vážně.

Reagovat
KingMaster13

Proč vy Plzeňáci máte potřebu se k tomu jako vyjadřovat? Snad náš problém ne? Po 120 minutách proti Rakowu a velké psychické únavě, kdy naopak Brno je 2 týdny odpočaté a v super laufu nám reálně hrozí i prohra když nebudeme opatrní. Takže zavřít a na Plzeň hezky to tam ušolíchat 1:0

Reagovat
Greny

No pro nás by bylo lepší hrát. Než 14 dni nehrát a vypadnout z tempa. Bude se do toho blbě naskakovat po té pauze

Reagovat
KingMaster13

To asi jo, to nerozporuju ale motivace, odhodlání a a ta euforie vám pomohou rychle do toho zase naskočit Hodně štěstí ať dneska vyhraje lepší

Reagovat
andrew96

A proč by se k tomu Plzeňák nemohl vyjadřovat? A očividně to nezaskočilo jen Plzeňáka. Dostálek bude bránit proti většině ligy, dneska to dost možná vyloženě zabetonuje.

Jako uspokojovat se plichtou s Flintou... chápu, když se dřív báli Sparty před branami Prahy, ale aby měli fanoušci Slavie, která zažívá nejlepší časy od války, vítr ze Zbrojovky někde u Rosic, to je trochu úlet.

Reagovat
KingMaster13

Tak ono si musíš uvědomit klima toho zápasu. Tým totálně ale fakt totálně vyždímanej po obrovsky náročném zápase kde šlo o všechno, proti nám odpočatý soupeř v totální euforii na kterého se nám nikdy nedařilo zároveň Slavia není válec jak třeba před 3 lety a dělá dost chyb. Je potřeba nedopustit aby ten zápas byl nahoru a dolů rozlítanej, to se klidně vsadím že by skončilo nějak 3:2 pro Brno. Nevidím jediný důvod proč to nehrát na jistotu vzadu a nějak tam zkusit nedotlačit ten gol (to zkusit tam píšu protože proti zavřeným obranám se nám to nedaří) a hlavně tím donutíme hrát Brno z bloku bez nějakého rizika že by chodili 4 na 2 na naší bránu.

Možná někdo namítne že máme široký kádr ale upřímně rotace jsou na houby. Ten tým je pak nesourodej a odehrají horší zápas než ustálená jedenáctka, takže maximálně 2 změny, víc je kontraproduktivní. A u Plzeňáků mi vadí ty kecy vůči nám, to člověk něco napíše a hned tam musí být nějaký negativní komentář od Plzeňáka, ať si hledí svého hezky. Stali se z nich pěkný kokˇ*ti (něříkám že ze všech) a tady na panu Dolarovi je to zrovna nejvíc vidět

Reagovat
andrew96

Generalizace fanoušků je mimo. Kdo je reprezentativní vzorek za Viktorii? Dolar a další křiklouni? Snad ne. To, že máš problém s pár Plzeňáky, nic neznamená.

"Tým totálně ale fakt totálně vyždímanej" zní jako... heh, totální přeháňka. Skutečně to tak je? Neříká se to spíš pro to, že zápas byl náročný víc psychicky? A jestli se Slavia vyždímala po měsíci sezony, tak potěš koště.

"Odpočatý soupeř v totální euforii"... ok, vidím, že adjektivy rád přibarvuješ. Já bych spíš řekl, že v Brně je dobrá nálada. Zbojováci navíc pravém namítají, že tym mohl vypadnout z tempa.

Hrát dobře zezadu chce asi každý, ale aby hrála Slavia proti Dostálkovi na plichtu, to je prostě k smíchu. Ostatně hrát dobře zezadu neznamená být bázlivý v útoku. Beru point s rotací, nicméně i ta lze dělat bez toho, aby vykolejila celé mužstvo. I s více než 2 změnami.

Reagovat
KingMaster13

Já se tý rotace bojím, ta nikdy nepřinesla nic dobrého a aby bylo jasno tak samozřejmě že bod by byl zklamání a chci výhru. Samozřejmě že i s kvalitní obranou můžeš skvěle útočit. Spíš vycházím ze Slávie empiricky, kdy vím jak nás tyhle těžké pohárové bitvy většinou stály dost bodů. Kdyby ten Rakow jsme přejeli 3:0 v ZČ tak nemám pochyby ale těch 120 minut a do toho ten stres to prostě bylo moc. Já nejchci abychom jeli do Brna pro bod ale ono to většinou takhle právě dopadne, takže spíš hledám způsob jak to změnit

Reagovat
$dolar$

Já sem chodim 16 let a celou dobu jsem stejnej, ale to přes svoje slzy nejsi schopnej posoudit. Psát, že budete rádi za remizu s Brnem, to je fakt směšný. To pak venku neporazite v lize nikoho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já tedy neznám všechny okolnosti, nicméně od rotace je snad ten kádr právě takhle široký, ne?

Proč mít pod smlouvou v prvním týmu takové množství hráčů, jestliže se nedostanou do hry v takovémto (až skoro typickém) případě? To jsou pak náhradníci na dvě věci.

Reagovat
Freedo

Rotace jsou možná na houby. Ale ve středu je zase liga, pak další víkend těžký Slovácko. Ať chceme nebo ne, tak protočit je to nutný. A s naším kádrem bychom to dnes měli zvládnout i tak. Lehký to nebude, ale určitě nebudem bránit na remízu.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdy jsme naposledy vyhráli s Brnem?

Reagovat
andrew96

Krom posledních dvou třeba v pěti předešlých?

Reagovat
John Obi Mikel

Už je to skoro 4,5 roku.

Reagovat
andrew96

Aha. Tak třeba Drnovice jste naposledy porazili před 18 lety.

Reagovat
KingMaster13

Já si pamatuju že jednou jsme tam vyhráli po nějaký sračce golem Tecla 1:0 To bych docela uvítal ale Fernando je vystřílenej

Reagovat
$dolar$

Větší alibisty jsem ještě neviděl.

Reagovat
KingMaster13

Však píšu náš problém no Já zase neviděl větší pokrytce než v Plzni TO jak si představuju dnešní zápas je něco jako ten váš v Budějkách. Prostě hlavně si to odbránit a dát tam po rohu nějakej gol. Nevím proč by to mělo být alibistické pro SKS a pro Plzeň jakožto úřadujícího mistra ne

Reagovat
$dolar$

Ne, opravdu by mě nenapadlo bejt rád za remizu v Budejicich.

Reagovat
KingMaster13

Taky neříkám že bych byl úplně nadšený. Nicméně když bychom tam prohráli tak asi budu více zklamaný Hele klíčové je nedopustit aby to byl nějakej bláznivej zápas, do ničeho je nepustit a věřím že ten gol tam padne

Reagovat
Stannis Baratheon

To není náš problém, ale tvůj problém.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Stannis Baratheon

Už prosím žádné prognózy.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Gól je nadstavba.

Reagovat
Fakt

Víš, že hrajete v Brně a ne na Bayernu?

Reagovat
KingMaster13

Asi předvedeme to co vy v Budějkách no

Reagovat
smazaný uživatel

Nevysmívej se, pro Trpiše to bude jeden z největších zápasů kariéry.

Reagovat
$dolar$

Srovnatelny se Sevillou..

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Coutinho10

no...defenziva bude základ a jako v tom 3 bodovým systému zase není takový rozdíl mezi 1 nebo 0 bodů, takže asi bych úplně nerezignoval na to snažit se dát gól, ale určitě ne nějaký bezhlavý útočení a nechávat jim volnej prostor na brejky

Reagovat
KingMaster13

Tak jsem to myslel. Prostě lepší mít méně šancí ale nenechat se strhnout nějakým nahoru dolů fotbalem. Dnes se to musí zvládnout hlavně v hlavě

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
alegre

Mame tak siroky kadr, ze nemusime mit obavy z unavy tech, kteri ve ctvrtek makali 120 minut!

Reagovat
KingMaster13

Rotace jsou na houby, obměněná sestava většinou předvede sraˇku.

Reagovat
Coutinho10

beru to i z toho pohledu, že oni budou dost nadržený po tý pauze nás seknout + mají formu z úvodu, pokud by se to odložilo, tak asi anglickej týden pro nás bude taky, ale třeba oni už nebudou tak dobří a je třeba připomenout, že sice širší kádr máme, ale jsou tam zranění, takže třeba z tohoto pohledu to tak za pár týdnů může bejt lepší...no uvidíme, dopadne to tak, jak to dopadnout má

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Coutinho10

co se ti presne nezda ?

Reagovat
Stannis Baratheon

Celé tohle vlákno.

Reagovat
Freedo

Je to ostuda.

Reagovat
Coutinho10

sorry, ale uz nejsme tym, kterej by venku daval bura....kdyz vyhrajem o 3 a vic golu, tak uznam, ze mas pravdu, ale proste uz nejsme v topu jako 3 roky zpet

Reagovat
$dolar$

Nikdo neříká, že jste stroj. Ale psát tady jako fanoušek týmu, že budeš spokojenej s remizou v Brně? To je hodně smutný potom.

Reagovat
Coutinho10

to jsem nepsal, Kingmaster psal, ze by nevadilo neprohrat....a muj nazor je takovej, ze nesmime hrat naivne, ale bod vzhledem okolnostem, jak to zvladate vy je malo, kdyby ste taky obcas ztraceli, tak proc ne, v Brne se nebude lehce vyhravat, ale takto musime se snazit o 3 body, ale nehrat naivne, to je cely, aby z toho nebyl propadak

Reagovat
$dolar$

Ja vim, ze ty ne, ale bavime se o celem vlaknu. A to je proste alibisticka sracka, ze vam staci neprohra.

Reagovat
Lof

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak uznej

Reagovat
Coutinho10

jo, uznavam, toto jsem necekal, ze se z nas takto zeserou...zvladnuli jsme to zkusene a poucili z tech poslednich 2 nevyhranych zapasu s nima

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Coutinho10

toto by me nenapadlo, ale asi ani ty si necekal, ze to takto zvladneme rozdilem tridy

Reagovat
F.Torres

kam jinam jet pro 3 než do Brna kde se dlouhodobě dari

Reagovat
KingMaster13

Třeba do momentálního Zlína

Reagovat
John Obi Mikel

Plichta je málo, ale věřím, že to bude těźký zápas.

Reagovat
John Obi Mikel

*myslím

Reagovat
Stannis Baratheon

Zbrojovka bude ráda když dostane jen bůra...

Reagovat
Lof

Reagovat
ZB 07

To počasí je v háji. Mám teda docela obavy, aby se vůbec hrálo...

Reagovat
Coutinho10

z našeho pohledu bych se asi nezlobil

Reagovat
ZB 07

Z našeho pohledu bych se zlobil dost Navíc nevím, jak by se hledal vhodnej termín, když už teď je to nabitý.

Reagovat
Coutinho10

je fakt, že nehrát 2x za sebou, 2 tejdny bejt bez ostrýho zápasu v momentě, když jste v laufu, tak to by vás mohlo slušně vykolejit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Banikovec7

Vás teda nešetřila ani liga, hrát v neděli večer zrovna se Slavií a pak hned ve středu odpoledne.

Reagovat
Kaspar

Hrat se bude, neprohraju kvuli zkurvenymu pocasi

Reagovat
Coutinho10

je fakt, že z hlediska fantasy bych taky potřeboval, aby se hrálo

Reagovat
JackDaniels.

OT: Hancko parádny debut

Reagovat
FCSL

28.8. Slovácko - Liberec

31.8. Plzeň - Slovácko

4.9. Slovácko - Slavia

8.9. Slovácko - Partizan

11.9. Mladá Boleslav - Slovácko

15.9. 1. FC Köln - Slovácko

18.9. Slovácko - Jablonec

Slovácko hezkej program Dneska nás daj asi i s rotací, u nás bude dost absencí. Jenom s Budějkama střídali kvůli zranění Talovierov, Červ a Doumbia. Jestli bude 1 z nich, tak to bude úspěch. Hlavně střed zálohy by se slušně rozpadnul. Tam je varianta jenom Mara, kterej je z formy. By tam musel zaskočit Purzitidis nebo Gebre, no jsem zvědavej

Reagovat
FCSL

Vliegen- TGS, Talovjerov, Plechatý- Mikula, Červ, Varfolomejev, Preisler- Frýdek- Matoušek, van Buren

Varfol Škoda Doumbii, ale jinak hezká

Reagovat
Losinho

Dneska to asi bude tragický, ale snad to nějak ukopem.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 po poločase je tragický?

Reagovat
Salfovic

Nemá už bejt Vlkanova pomalu v Plzni ?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si to rozmysleli a vezmou ho až v zimě zadarmo.

Reagovat
AnthonyR

Dneska uvidíme souboj titánu Řezníček vs. Fernando

Reagovat
Neon

nenavážej se do legendy Sparty, jo?

Reagovat
AnthonyR

Plavšič možná nebude ani na lávce

Reagovat
Neon

Myslel jsem Řezníčka

Reagovat
ladyboy arsenal

vtipný je že Řezňa je o dva levely lepší striker než ten druhej dřevák

Reagovat
Lof

Reagovat
Gelu28

Talovierov je dřevák vopravdu...ted měli Liberec štestí, že jeho kiks Slovácko nevyužilo

Reagovat
mrtvej ofsajd

Divím se pesimismu místních sks.

Slavia vyhraje 2:1, počká si, prodá zkušenosti.

Reagovat
Coutinho10

budu rad, jenom mam z Brna respekt, zvlast u nich, k tomu co predvadi a i z minulosti, kdy nejtezsi zapasy pro nas jsou na Morave/Slezsku a nove v Boleslavi s Hradcem

Reagovat
mrtvej ofsajd

Nase lavička by mohla rozhodnout.

Reagovat
$dolar$

Daníček

Reagovat
$dolar$

Správná červená, smutný je, že včera ta Sorensena byla ještě 3x horší a dostal žlutou.

Reagovat
exse

Horší určitě nebyla, tady byl Matoušek u prostřed hřiště a Kadlec za ním tak 5 metrů. Včera to bylo u lajny a poslední hráč byl blíže za ním.

Reagovat
$dolar$

Blize byl jen proto, ze ho Sorensen drzel nekolik vterin a mezitim ho Zeleny dobihal. Jinak byl ten naskok jeste vetsi.

Reagovat
Zdechlina

Co bylo? Jako u Daníčka.

Reagovat
$dolar$

Jako posledni hrac stahnul Matouska.. Ale bylo to jeste na pulce Liberce, takze fakt fakt velkej kus pred nim.

Reagovat
Zdechlina

Vlasta je týpek. Když je třeba, podrží nás

Reagovat
lampas

Daníček naprostý kokot, zrovna Matouška mohl klidně nechat běžet dál, stejně by cestou k bráně klasicky zakopl o míč.

Reagovat
skat

Říkal jsem si to samé ..

Reagovat
monty25

Van Buren solidní forma

Reagovat
$dolar$

No tohle faul fakt nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Van Buren už 5 gólů. Není to už jeho střelecky nejlepší sezóna?

Reagovat
djiros

Tak 3 byly tragickým Teplicím, nedělal bych z toho haló.

Reagovat
lampas

To teda na penaltu nebylo ani náhodou, tam rozhodčí s VARem musí slušně fetovat.

Reagovat
FCSL

Poslední 3 zápasy na Slovácku 4 pentle pro domácí, z toho 2 vymyšlený Hlavně že furt brečej kvůli těm 3 penaltám Kozáka

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
ratusek

Tak Jílek už si pomalu balí?

Reagovat
FCSL

Ale dobře nás melou v 10 Ještě rupnem

Reagovat
fabec1222

Olomouc zaklel Hubník nějakou kletbou?

Reagovat
exse

Bude prdel až Sigma na jaře bude nechávat hrát to nejlepší za béčko, protože bude lehčí vybrat druhou ligu, než udržet první.

Reagovat
lampas

Velmi cenné a důležité tři body. Ale výkon byl na hovno, tady nelze hledat slova chvály. Trošku nám vrátila karma tu píčovinu proti Budějovicím, kdy jsme měli ohromnou smůlu zase my.

Reagovat
Coutinho10

aspon Olie v zakladu

Sestava: Mandous – Douděra, Ousou, Kačaraba, Oscar – Tiéhi, Hromada – Masopust, Provod, Olayinka – Tecl

Lavička: Kolář, Holeš, Fila, Usor, Ewerton, Ševčík, Schranz, Lingr, Jurásek D., Jurásek M., Icha

Reagovat
Coutinho10

a Ewerton na lavce

Reagovat
John Obi Mikel

Nedá tam toho Filu

Reagovat
Coutinho10

ani ja mu uz neverim

Reagovat
bartes

asi je chce trpiš zase utahat, jak Rakow . Fakt nepoučitelný. Hráči jako kačaraba, Hromada, Tecl tam fakt nemají co dělat. Asi si jdu vsadit na Brno

Reagovat
Mass

Udělals to?

Reagovat
bartes

Jo, dal jsem, ze brno prezije polocas, tzn. jejich neprohru. Pak jsem cekal, ze tam trpis nasadi fotbalisty a 2.polocas tam neco daji. Byl tam kurz skoro 2. Kdo mohl cekat, ze brno bude takhle marne a ze tecl bude hrac zapasu. Hromadu jsem trefil, ten byl neviditelny a kacaraba se taky vyvaroval klasickych kiksu. Dokonce mel slusnou rozehravku, coz jsem u neho snad nikdy nevidel. Vzdy to byl posunovac.

Reagovat
djwenca

proč nedá na hrot Schranze prostě nepochopím

Reagovat
djiros

By si totiž Tecl už nezahrál, nepochopitelné.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

aby Teclík nepřišel o místo

Reagovat
ladyboy arsenal

to je sestava Zbrojovka si jde pro tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Masopust + Tecl

Reagovat
Spalovač šancí

Lavička by uhrála titul

Reagovat
fabec1222

Nedivil bych se, kdyby Slovácko vlivem kvalifiakce do EKL nezvládalo v lize, a bylo po podzimu klidně třeba na 10. místě.

Reagovat
exse

To vůbec nehrozí, ten tým má velkou kvalitu, dneska měli čistě smůlu.

Reagovat
Chittak_LFC

Kvalitu maji urcite a dnes byli v 10 v druhe puli lepsi. Otazka ale jak budou zvladat nahusteny program na podzim. Kadr je pomerne stary a ne prilis siroky. Slovacko mi je sympaticke, ale budou to mit narocne, obvzlast pokud by prisla nejaka zraneni klicovych hracu.

Reagovat
kecipep

Kádr široký je, skoro na 2 jedenáctky a 2 posily mají dorazit. Taky jsem se toho bál, ale teď koukám na livesport na rozpis celého podzimu a je tam repre pauza a pak v říjnu ještě jeden týden bez pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie s tím Ewertonem.

Reagovat
Coutinho10

co ? tak sorry že se uzdravil o pár týdnů dřív

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Že se po tom faulu, po kterém měl údajně chybět asi 2 měsíce rozjela taková kauza a hon na Cedidlu. Faul na redku ano, ale určitě si to nezasloužilo takovou pozornost. Hlavně že mu někteří chtěli dávat délku trestu stejně dlouhou jak by trvalo uzdravení Ewertona. Světe div se, vyšel by z toho asi o 3 týdny lépe než teď. Celá ta vaše komunikace jak ze strany vedení, tak i fanoušků je dlouhodobě šílená a snaha dostat někoho pod tlak, když se stane něco proti vám je trapná. Jednou soupeř hraje tvrdě, po druhé špatný terén atd atd...Nedivte se, že to ostatní buď sere a nebo se vám smějí.

Reagovat
Coutinho10

pozornost si to zaslouzilo, protoze tyto zakroky do moderni fotbalu nepatri a mluvi se o tom o to vic, kdyz to nebylo primo na hristi potrestano a trvalo i celkem dlouho nez Cedidla ten trest dostal

pokud se toto nebude trestat, tak se nikam neposuneme...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Igner Farnsworth

Červenou nedostal proto se to začalo řešit a je to dobře, protože těch faulu na redku je letos šíleně moc, a druhá věc je, že vám některým strašně vadí větší vliv Slavie, který poslední roky má a nedokážete se přes to přenést. Holt silnější pes mr*á vždycky to tak u nás v lize bylo

Reagovat
mistr129

Cedidla si ten hon zaslouží bez ohledu na to, jestli by Ewerton z toho vstal a hrál dál, nebo jestli by chyběl rok. Tohle přihlížení ke "štěstěně", jestli se hráč zraní a na jak dlouho, je absolutně mimo.

A to nemyslím ani tolik kvůli tvrdosti zákroku, ale kvůli nesmyslnosti. Kdyby mu hráč utíkal a potřeboval ho seknout, tak ok, ale Ewerton byl na půlce zády k bráně a existoval milion jiných způsobů, jak ho zastavit. Tyhle zákroky z frustrace by zkrátka už z principu měly s sebou nést velký flastr. Tady bylo štěstí, že se to medializovalo, ale i třeba v pralesních soutěžích z toho ten hráč kolikrát vybruslí.

Reagovat
meno

Reagovat
lichna.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Lof

Reagovat
Nuno čomes

Smějí

Reagovat
Firkraag

Asi by se to tolik nehrotilo, kdyby ho ten dementní rozhodčí prostě vyloučil.

Reagovat
Lof

Nojo to víš že jo, zákrok vlastně docela v pohodě a pořád jenom brečíme

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PISTOLERO

klauni

Reagovat
Banikovec7

Podle slávistických pravidel teda Cedidla zpět do hry

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

pokud by mel trest od ty doby, kdy byl Ewe out, tak nemam problem, ale jelikoz jeste asi 2-3 kola hral, tak by jeste 2-3 kola mel stat

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
pingla

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Lof

Jasný oni o tom mluvili jen slávisti. Vy jste fakt klauni.

Reagovat
Igner Farnsworth

Je 5 zápasu mimo hru, a ty napíšeš komedie

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Nuno čomes

5 zapasu, ne 5 týdnů.

Reagovat
Bosko

ten zákrok byl prasáckej a trest si zasloužil. Rozhodně to nebyla jediná zlinská prasárna v tom zápase. Že je Zlín líheň primitivů a očividně jim podobný prasárny nejsou cizí, dokázal nedávno ještě Didiba, nebo jak se ten křováckej primitiv jmenuje.

Takový hovádka je potřeba trestat

Reagovat
mistr129

lol, to jsou tu zas názory

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Teclessi

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Staaaaanislaaaaaaav

Reagovat
smazaný uživatel

Ok tak ted uz si fakt davam pauzu a par mesicu na Tecla nebudu nadavat. Hattrick Pardubicim byla mozna haluz, ale mozna obcas fakt dokaze byt platnej.

Reagovat
Slavia10

Mě se třeba i proti Rakowu líbil dost. Odváděl tam hodně viditelné práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo však ano. On je fakt úplně brutálně unavil... a to nemyslím ze srandy, ale museli ho mít plný zuby.

Reagovat
Selänne

Byl hroznej. I tu největší šanci Rakowu připravil právě on.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes Standa definitivně umlčí všechny kritiky a jako bonus si vystřelí místo v základu reprezentace.

Reagovat
Igner Farnsworth

Tecl golostroj

Reagovat
$dolar$

Berkovec

Reagovat
DieFohlenBMG

Provod vystrkuje růžky

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Standa 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně naivní bránění od Brna.

Reagovat
Coutinho10

wooow Doudera a Standa centr

Reagovat
Blasphemer

Krmenčík a Tecl góly dnes, repre útok bychom měli.

Reagovat
monty25

Tecl 1+1 po půlhodině, to mi ho teda vyndej.

Reagovat
Slavia10

Douděra do 2 let minimálně za 100 mega ven.

Reagovat
djwenca

Douděra to je takový srdečný týpek, kterýmu věřím, že je opravdu vděčný, že je ve Slavii

Reagovat
Bosko

Jsem rád, že máme jeho a ne Mejdra.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Lof

Jednoznačně

Reagovat
bartes

tvl. bych toho berkovce vystřídal. Ten centr měl mít a ten předchozí gól byl taky částečně jeho

Reagovat
John Obi Mikel

Teclinho 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl hrac mesice do pici.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

, Jestli ho Šilhavý nepostaví proti Portugalsku do základu, tak to bude na okamžité odvolání.

Reagovat
Strojmír

Reagovat
DieFohlenBMG

Hraje jako bůch

Reagovat
exse

*Vůch

Reagovat
Konspirator

Toho neznám

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeees to je vono, super krasne do brejku

Reagovat
Coutinho10

Texl na Tecla k tyči

Reagovat
Losinho

Tecl jak prime Benzema dneska

Reagovat
Coutinho10

cim starsi, tim lepsi

Reagovat
Martin9719

Myslel jsem že nejslabší tym kola budou Budějovice ale bude to Brno.

Reagovat
F.Torres

To tady bylo před zápasem zbytečně řečí a přitom klasický zápas s Brnem.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jenomže kdo ty kecy měl

Reagovat
bartes

tak nikdo nečekal, že si tecl vzpomene, jak hrát fotbal, natož jak dávat góly

Reagovat
smazaný uživatel

Už v minulém kole dal hattrick. Bylo jasné, že ho obrana Brna nedokáže zastavit.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
bartes

loni nebo předloni dal budějkám taky hattrick a pak půl roku nic

Reagovat
Coutinho10

klasickej...naposledy jsme Brno nejak rozumne porazili v 2017

Reagovat
PISTOLERO

To je to vychvalované Brno?

Reagovat
Bosko

Co se týče zakončení Texl > Tecl

Standa by to z týhle vzdálenosti takhle netrefil

Reagovat
exse

Provod je proti takovým týmům strašně cítit. Jestli se dá dlouhodobě dohromady a k němu budou zdraví Sor, Usor a Everthon, tak to bude ofenzivní síla, kterou naše liga ještě neviděla.

Reagovat
smazaný uživatel

, letos bude pro Slavii skutečným měřítkem až jarní fáze Konferenční ligy.

Reagovat
bartes

to jo no, dokonce to má vliv i na jinak neschopného tecla

Reagovat
$dolar$

Reagovat
bartes

btw. byla by prdel, kdyby sor ani usor nenastoupili a zůstal v základu tecl

Reagovat
wwwx

Van Buren a Tecl v souboji o krále střelců. To je na zrušení ligy.

Reagovat
FCSL

Mick tu hrál v drtivý většině jako křídlo. Konečně je na hrotu a hned to sype

Reagovat
monty25

Reagovat
bartes

já bych to oběma fakt přál, ale jsou to dlouhodobě takoví paliči, že si myslím, že mají do konce sezóny odpracováno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Jak letěl pičusek

Reagovat
Strojmír

Rudej kokot

Reagovat
Lof

Reagovat
Losinho

Klasickej zakomplexovanej průměrák no

Reagovat
mistr129

wtf

Reagovat
Coutinho10

coze ????????

Reagovat
Losinho

Co to je za nesmysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle doufám ne ... jako na Spartě včera žlutá a tohle redka? ty pičo vyjebaná to zrušte celou tady tu zpičenou ligu. Ještě čuráci z O2 budou vykládat že je to obdobná situace... to je úlet roku.

Reagovat
ACSeRw!n

ta byla prisna

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Fraška Zvláště v kontextu včerejšího nevyloučení Sorensena.

Reagovat
mistr129

Klíma chodí se Šádkem ne

Reagovat
Strojmír

Co to je za debilitu? To není červená ani náhodou

Reagovat
Gelu28

Ousou je dobrá svině Arabská

Reagovat
PhilipS

No jo baník.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
PhilipS

Sorry no. Nemá se generalizovat.

Reagovat
Bosko

Lol, fanoušek Rangers

Reagovat
bobis21

Nemožné, Rangers jsou přeci nejtolerantnější maják morálky na planetě.

Reagovat
Igner Farnsworth

Ne není, Souček už tam provokuje několik desítek minut

Reagovat
mistr129

Reagovat
Stannis Baratheon

Je to Švéd

Reagovat
smazaný uživatel

bez si prehazet uhli ty kundo.

Reagovat
Firkraag

*arabská, ty demente.

Reagovat
PhilipS

Tak já to zase radši vypnu. Co je tohle za rozhodnutí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze vyhrajeme stejne a Aiham si odpocine. Stalo se hovno, ale doufam ze o tomhle se bude mluvit, protoze to je silenost.

Reagovat
andrew96

To je horší než nedat Sørensenovi červenou.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně může dojít do TV vykládat zase nesmysly Příhoda. Komedie ti rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Šílená červená. Neměla být ani včera a ani dnes.

Reagovat
mario23

Reagovat
$dolar$

vcera bylo naprosto jasna, to fakt nechapu ze muzes napsat

Reagovat
mistr129

Mně teda jasná nepřišla, na hřišti bych ji dal, ale u VARu asi neopravoval, žádný velký zářez bych v tom neviděl.

Reagovat
$dolar$

Tak se vyser na sledovani fotbalu, nebo si dostuduj pravidla. Ale pokud hrac muze bezet sam na golmana a ma naskok tak 6 metru pred dalsim obrancem, tak je cervena taxativni.

Reagovat
mario23

Tak v tom případě Ousou jasná červená a Sorensen jasná žlutá, protože Zelený by ho stihl zablokovat.

Reagovat
$dolar$

Zeleny by ho MOZNA stihl zablokovat a to jen proto, ze ho Sorensen nekolik vterin drzi a zdrzuje a Zeleny mezitim stahuje naskok.

Jako tohle neuznat, to je fakt demence.

Reagovat
mistr129

Těch šest metrů ale měl, kdyby běžel kolmo k brankové čáře

Reagovat
$dolar$

Tech 6 metru by mel sam pred golmanem, kdyby ho Sorensen nedrzel.

Reagovat
Firkraag

tyvole za stažení trenek by snad měla být červená pokaždý, ne? Plus jen tak mimochodem by šel sám na bránu (nebo minimálně byl o hodně blíž)

Reagovat
mario23

Fakt ne Dyt má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

I kdyby, tak pořád to mají ke středu brány +- metr stejně.

Reagovat
$dolar$

V tenhle moment ano. Ale problem je ten, ze ho uz x vterin drzi a Zeleny se diky tomu priblizil.

Reagovat
smazaný uživatel

X vteřin jo? Tak určitě, měl jsem to přímo před sebou na stadionu, x vteřin to nebylo samozřejmě ani náhodou a jak už tu bylo psáno, Zelený by ho pravděpodobně někde u vápna měl.

Reagovat
exse

I když ho drží, tak to neznamená že stojí, takže Zelený se přiblížil tak max o metr, furt si myslím, že je to v toleranci.

Reagovat
$dolar$

Za me je tohle podle pravidel naprosto ukazkova cervena a naprosto skandalni, ze se na to nesel ani podivat. Jeste v okamziku, kdy to srovnas s dneskem, kde je to k smichu.

Reagovat
exse

By mě zajímalo, jestli víš, že jen trollíš, jen proto, že jsi nasranej Plzeňák, nebo tomu fakt věříš

Reagovat
mario23

Zelený byl stejně rychlejší.

Reagovat
$dolar$

Furt dokola stejnej argument. Ono to neni moc tezky bejt rychlejsi, kdyz tvyho soupere nekdo drzi.

Reagovat
mario23

Uvidíme, jak to dopadne. Buď prostě VAR + rozhodčí chyboval a budeš mít pravdu a nebo to odůvodní zhruba tak, jak píše exse.

Reagovat
$dolar$

Tak uz to nedopadne nijak, protoze vyloucenej mel bejt vcera, ted uz je to fuk.

Reagovat
Fakt

Takže kdyby tak byl místo Puskace Mbappe tak je to červená?

Reagovat
mario23

ne

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

je ti jasny, ze brana neni u rohovyho praporku ze jo ? musel by bezet pak do stredu, naopak Zeleny by bezel k nemu, takze by se stretli velmi rychle

Reagovat
$dolar$

Ty vole, lidi, nebudte curaci na vysledku to stejne nic nezmeni, ale furt si pojedete stejnou lzivou pisnicku a vubec neberete v potaz to nejdulezitejsi, ze kdyby ho Sorensen nedrzel, tak je Puskac o 3 metry dal a Zeleny si ho mohl tak maximalne vyfotit.

Reagovat
mario23

V tu chvíli, co ho Sorensen chytil za ty kraťasy, tak měl Puškáč o dost menší rychlost, než Zelený v plným sprintu, takže Puskac by mohl Zelenýmu maximálne zamávat do selfička.

Reagovat
Spalovač šancí

S tím souhlas. Nicméně pro červenou dva argumenty: faul bez jakékoliv snahy hrát míč + ten další Bohemak na ose hřiště. Pokud by Zelený se stahoval k Puskacovi, uvolnil by tak střed a ten by šel sám.

...

Ono je to popravdě jedno, jak to posoudí. Problém je, že jsou totálně nekonzistentní i s VAR. Skoro bych se přimlouval, aby u VAR seděli nastálo max 3-4 stejní lidé a řešili komplet celé kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Za tuhle komedii musí mít hlavní rozhodčí i ti od VARU pozastavenou legitimaci do konce sezony.

Reagovat
Losinho

Ratajová

Reagovat
Mirek na tenisu

Anorektička s mastnými vlasy

Reagovat
meno

Ale notak, nebuď čurák

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Stannis Baratheon

Dokud se z toho Ousou psychicky nezotaví.

Reagovat
Mirek na tenisu

Vůl a kráva u VAR Kocourek a Ratajova. Vůbec neměli volat Klímovi. A ten se samozřejmě podělal. Klidně se mohl podívat a nechat žlutou. Aspoň vidíme po pohárech rozdíl mezi evropskými a českými rozhodčími.

Reagovat
mario23

VAR je fakt komedie. Za mě tohle nebyla červená a tím pádem ani včera správně nebyla udělena na Spartě červená.

Reagovat
exse

3 obdobný situace v jednom kole a každá vyhodnocena jinak. Každopádně to aspoň povede k vyjasnění pravidel. Pokud to je čistě o tom, jestli je hráč přímkou ke středu brány nejblíž, tak v tomhle případě červená, i když to působí komicky.

Reagovat
ACSeRw!n

vyjasneni pravidel jo ?... i ty naivko

Reagovat
exse

Aspoň pro fanoušky. Z pohledu rozhodčích všechny 3 situace byly vyhodnoceny správně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mario23

Taky to tak vidím. Ousou fauloval tak, že ten hráč by zakončil a ten druhej obránce by to nestihl. Včera na tom videu zas bylo vidět, že Zelený by ho stihl zastoupit.

Reagovat
exse

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Losinho

Teď bude samozřejmě pískat i Brnu každej dotyk. Aneb jak zprasit pohodovej zápas.

Reagovat
žrout

Tohle je neuvěřitelná komedie

Reagovat
Slavia10

To teda, Sparta by jim dala jeden gól a pak by celý zápas bránila.

Reagovat
žrout

Píšu o té červené

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Naaazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
Losinho

Schranzík

Reagovat
DieFohlenBMG

Ni Ajax, ni Bayern

Reagovat
jsemdement

Ale je vidět, že se #SKS učí. Navalit něco bokem a pojistit si to už na začátku a pak jenom dohrát. A aby nikdo nic nepodezíral, pošlou si tam ČK. On se vrátil Nezmar do #SKS nebo jak to je?

Reagovat
Remt

Jsi dement

Reagovat
Bosko

Jsitrollkterejneumitrollit

Reagovat
ratusek

Reagovat
exse

Jinak Endl fakt zajímavej, takhle sebevědoměj a technicky zdatnej mladej stoper v lize dlooouho nebyl. Pro Slavii jasnej zimní cíl.

Reagovat
žrout

Nedivil bych se, je fakt hodně zajímavý, na české stopery skoro úkaz

Reagovat
Igner Farnsworth

Jak může být vyprodáno, když na ty tribuně naproti kameram je celej zápas jen půlka obsazena

Reagovat
SpecialOne

Ta červená Ousoua. Zase, tohle je clear and obvious?

Reagovat
Jesfey

No nic, Hrabina s Texlem dnešní zápas zazdili. I ten 2. gól by mohl jít za Berkovcem.

Jinak zkušenosti dneska rozhodli. Neumíme dělat tady ty jemné fauly jako Tecl, který si každého protihráče rukama přidrží, postrčí, ale nikdo mu nikdy nic nepískne.

Reagovat
jackinho10

Ty jo jestli bys radeji nemel sledovat clovece nezlob se, tam o ty jemne fauly budes usetreny

Reagovat
Mass

Šáh na něj?

Reagovat
andrew96

Tak Řezníček tahá zápas co zápas stopery celkem viditelné a stejně mu to prochází.

Reagovat
žrout

Jak teď v sestřihu vidím ještě znova tu redku, tak znova nadávám jak špaček. Tohle fakt může dát za červenou jenom kokot Ali běží k rohovému praporku a to je jako zmaření jasné gólové příležitosti? Doprdelepráce proč to ti debilové u VARu dělají???

Reagovat
Mass

Dáš mi link na ten sestřih?

Reagovat
žrout

Koukal jsem na O2 sestřih ve studiu po zápase. Bude to ale brzy klasicky na iSportu

Reagovat
Mass

Na iSportu je ta červená pro Ousoua za paywalem.

Reagovat
Mass

Ta Ousouva červená teda hodně přísná. Jako zbytečně do něj strčil, ale to je tam maximálně na žlutou.

Reagovat
bartes

jako tahle červená je obhajitelná.Ousou chtěl jít do Aliho tělem, ale nestihl to, tak ho nabral loktem. Byl poslední, sice u rohového praporku, ale i tak. Za to bych dával žlutou. Co mi vadí, že ta samá videorozhodčí Ratajová vyhodnotila den předtím doslova svlíknutí z trenek na žlutou, kdy mohl jít evidentně sám a tohle na červenou. Rozhodně to mělo být opačně. Nechápu, proč jsou u videa 2 a ještě ženská. Úplně by stačilo, kdyby tam seděl 1 rozhodčí a radil hlavnímu.

Reagovat
bartes

za tohle by ratajová měla mít stopku min. do konce sezóny

Reagovat
Blasphemer

Musí se brát v potaz, že hráč Brna se mohl při dopadu zranit, klidně i do konce sezóny. A to jenom díky kontaktu s Ousouem, který je zodpovědný za své tělo. V tomto případě může být Ousou ještě rád, že nedostane dodatečný trest, protože takové zákroky ve fotbale vidět nechceme a musíme chránit zdraví hráčů.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mada

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
žrout

Moc na sílu, rouhači, máš na víc

Reagovat
jsemdement

*protože takové zákroky proti Slávince vidět nechceme

Reagovat
mistr129

Tady to někteří v poslední době rozjíždí jak kdybychom byli v sekci LaLigy

Reagovat
$dolar$

Reagovat
žrout

Tak se Příhoda vyjádřil:

"V 55. minutě utkání rozhodčí na základě intervence VAR nesprávně vyloučil hostujícího hráče za zmaření zjevné brankové možnosti. Faulující hráč byl sice posledním obráncem a útočící hráč by postupoval sám na brankáře, ale vzhledem k tomu, že útočník byl blízko brankové čáry a na brankáře by šel z nevýhodného úhlu, žlutá karta za zmaření slibně se rozvíjející akce by v tomto případě byla dostatečným trestem. Z hlediska posouzení se pro rozhodčího i VAR jedná o složitou situaci."

Hlavně VAR do tohoto vůbec neměl zasahovat, vůbec to nespňovalo podmínku "zjevného pochybení" od hlavního.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele