FORTUNA:LIGA - preview 2. kola: Slavia i Sparta napravují zaváhání

07.08.2022, 08:36
Aktuality
Slavia ve druhém kole přivítá Zlín, proti němuž bude chtít napravit nečekanou porážku z úvodního kola. To platí i pro Spartu, která vyběhne na českobudějovickém Střeleckém ostrově. Slovácko čeká těžký souboj s Hradcem Králové, Mladá Boleslav se postaví Jablonci...
Dynamo České Budějovice - Sparta Praha  (neděle 16:00)
Tři zápasy, tři velká zklamání. Sezona pražské Sparty pod novým koučem Priskem má zatím k ideálu hodně daleko a po konci v předkolech Konferenční ligy přišel i ligový nezdar. Zato České Budějovice mohou být se startem spokojeni.

Dynamo totiž i přesto, že herně zaostávalo, dokázalo sebrat všechny tři body na hřišti Pardubic. Už v osmé minutě otevřel gólový účet Hellebrand, po třech čtvrtinách utkání zdvojnásobil vedení a stanovil konečný výsledek Králik. Jihočeši tak navázali na výsledkově povedenou přípravu, v níž zvítězilo v pěti případech ze šesti.

"Čeká nás domácí premiéra před vyprodanými tribunami. Rádi bychom potvrdili úspěšný vstup do sezony. Přáním je bodovat a podat ještě lepší výkon než minule proti Pardubicím. Uvidíme, na co to proti Spartě bude stačit," uvedl nový kouč Jozef Weber.

Jak již bylo výše zmíněno, pro Letenské jsou první týdny této sezony utrpením. Poté, co doma nezužitkovali tlak proti Vikingu, se sice v Norsku dostali do vedení, to ovšem promrhali a gólem po hrubce v samém závěru vypadli. Kdo si myslel, že se v prvním kole proti Liberci rehabilitují, ten se mýlil. Už po úvodní dvacetiminutovce prohrávali o dva góly po trefě Frýdka a vlastňáku Zeleného, ve druhé půli skóre jen korigoval Daněk.

Před necelými dvěma lety Dynamo ovládlo šestigólovou přestřelku v Praze, od té doby ale ve vzájemných střetech příliš branek nepadá. Na Střeleckém ostrově to dvakrát skončil bezbrankovou remízou, loni na Letné rozhodl před poločasem jediným zásahem Hancko.

Domácí mužstvo se nyní nemůže obejít bez zraněného Mršiće, otazník visí rovněž nad starty Čavoše, Skovajsy, Švece a Zajíce. Na straně hostí si první z pěti zápasů v disciplinárním trestu odbude Kuchta, zdravotní potíže pak trápí Čelůstku, Drchala, mladšího z Krejčích, Suchomela, Vindheima a Vitíka, k tomu je nejistý rovněž stav Haraslína.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Čolič, Havel, Králik, Sladký - Grič, Hora - Penner, Hellebrand, Potočný - Škoda
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vorel - Wiesner, Sörensen, Hancko, Zelený - Pešek, Sadílek, Fortelný, Daněk, Minčev - Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.29 - 4.19 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FC Hradec Králové  (neděle 16:00)
Fotbalisté Hradce Králové vstoupili do nového ročníku Fortuna ligy vítězstvím nad Slavií a ambice mají i proti druhému pohárovému účastníkovi Slovácku. Do Uherského Hradiště cestují minimálně pro bod. Slovácko chce zase napravit nepovedený duel s Fenerbahce a patřičně se naladit na blížící se odvetu.

Slovácko ve čtvrtek vstoupilo do 3. předkola Evropské ligy a se zlou se potázalo. Na horké půdě tureckého Fenerbahce Istanbul prohrálo v oslabení 0:3 a prakticky si zabouchlo dveře. Moravany čeká odveta a v případě vyřazení ještě jedna šance v Evropské konferenční lize.

Než se tak stane, čeká na Svědíkovi svěřence Fortuna liga. V prvním zápase Slovácko remizovalo v Brně 2:2, a tak i ono bude usilovat o první vítězství v sezoně. Domácí díky předchozí sezoně nasadili laťku hodně vysoko a letos budou obhajovat čtvrté místo v lize a triumf v MOL Cupu.

Vysokou laťku nasadili i v Hradci Králové. "Votroci" zakončili minulou sezonu na výborném šestém místě a o jejich hráče byl zájem. Tým trenéra Miroslava Koubka udržel osu pohromadě a doufá ve zopakování výsledku.

"Votroci" začali nejlépe jak mohli a v 1. kole porazili hlavního favorita na mistrovský titul pražskou Slavii. V letošním roce to navíc nebylo poprvé, nad Pražany vyhráli totiž i v prvním kole nadstavbové části v boji o titul 4:3. Rovněž ve druhém kole je čeká těžký soupeř, navíc Slovácko bude hrát před vlastním publikem. "Slovácko je velmi dobré mužstvo, které vede skvělý trenér. Řídí se heslem, že mládí není výhodou, základní sestavu vám nezaručí. Kopou tam zkušení hráči - Kadlec, Hofmann či Petržela. Mladíky na plac netlačí, což je dnes jinak moderní trend. Jim se to ale vyplácí, tým je dlouho pohromadě, je sehraný. Každý ví, co má dělat, systémově to mají správně sešněrované, je to velice zkušený celek," upozorňoval asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Slovácko na jaře porazilo Hradec poměrně jednoznačně 3:0 a celkově mělo v minulé sezoně navrch. "Votroci" vyzráli nad moravským celkem naposledy v roce 2017 a v Uherském Hradišti pak o rok dříve v roce 2016.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.97 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Dva ambiciózní celky, které v prvním kole zaostaly za očekáváními, na sebe narazí v Mladé Boleslavi. Zatímco domácí i přesto dokázali bodovat, hosté z Jablonce schytali na svém hřišti tvrdý direkt.

Středočechům se výsledkově úplně nepovedl ani závěr přípravy, první zápas o mnoho slavnější nebyl. Ve Zlíně nebyli lepším mužstvem a zavděk tak museli vzít remízou 0:0. Před tímto utkáním je navíc může trápit, že se na jaře úplně nemohli opřít o domácí prostředí a hned třikrát v něm prohráli.

Jablonec po minulé sezoně, kdy se horko těžko vyhnul baráži, doufal v lepší zítřky pod novým perspektivním trenérem Horejšem. První z těchto zítřků ovšem vůbec slavný nebyl, zeleno-bílí totiž na svém hřišti schytali porážku 0:3 od Bohemians, za které se prosadili Petrák, Květ a Jánoš.

"Máme za sebou nepovedený domácí zápas, musíme se z toho poučit a pokusit se ztracené body získat zpět. Čeká nás ale velice těžké utkání. Mladá Boleslav má ve středu hřiště kvalitní hráče a jejich hra se opírá o zkušeného Marka Matějovského," komentuje trenér David Horejš.

V minulém ročníku na sebe tyto týmy narazily celkem třikrát. Zatímco v lize v obou podzimních duelech slavila s čistým kontem Mladá Boleslav, únorové pohárové čtvrtfinále ovládli Severočeši poměrem 4:0. Polovinu branek vstřelil Malínský, další zásahy přidali Považanec a Silný.

Obě mužstva se těší poměrně pevnému zdraví. Domácí by mohli naskočit v kompletním složení, hostům chybí pouze zranění Chramosta a Malínský.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Polaček - Mareček, Šimek, Suchý, Karafiát - Pech, Mašek, Dancák, Matějovský, Ladra - Škoda
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Martinec, Heidenreich, Polidar - Považanec - Šulc, Kratochvíl, Houska, Jovovič - Sejk
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.51 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FC TRINITY Zlín  (neděle 19:00)
První kolo nedopadlo pro "Sešívané" ani trochu dobře a v ligové tabulce jim svítí potupná nula. To budou chtít svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského změnit a mají k tomu ideální podmínky - domácí Eden, dobrá nálada po vítězství nad Panathinaikosem i lepší vzájemná bilance proti Zlínu. Hosté mohou v české metropoli pouze překvapit.

Slavia nezačala čerstvý ročník Fortuna ligy optimálně a v Hradci Králové znovu prohrála. Jedinou branku tentokrát vstřelil Daniel Vašulín. Zatímco v české lize Slavia selhala, na evropské scéně jde zatím vše podle plánu. Po hladkém postupu přes St. Joseph's porazila v prvním zápase 3. předkole Evropské konferenční ligy řecký Panathinaikos 2:0. Do odvety v Řecku má vše ve svých rukou, avšak musí zůstat obezřetná.

Sešívaní pokračují v náročném programu a před důležitou odvetou přivítají FC Trinity Zlín. Proti "Ševcům" potřebují nutně zvítězit a rychle zažehnat potenciální špatný start do Fortuna ligy. "Hrajeme doma, musíme to zvládnout. Na některých hráčích je vidět, že ještě nejsou úplně zvyklí na anglické týdny, zápas s Panathinaikosem nás stál hodně sil. Změny budou typologické. Musíme najít balanc, abychom byli silní na neděli na Zlín a zároveň o nikoho nepřišli pro odvetu s Panathinaikosem," prohlásil trenér Jindřich Trpišovský.

Zlín začal sezonu bezbrankovou remízou s Mladou Boleslaví a výsledkově tak navázal na závěr minulé sezony. Zlínští v ní obsadili konečné dvanácté místo a celkem bez problému si zajistili záchranu. Podobný cíl budou mít i letos.

Ve druhém kole zavítají "Ševci" do Edenu a proti favorizované Slavii nemají co ztratit. "Na Slavii je každý zápas těžký. Z posledních čtyř sezon získala třikrát titul, což svědčí o její kvalitě. Taky pravidelně nastupuje v evropských pohárech, ve čtvrtek hrála s Panathinaikosem. I když jistě prostřídá sestavu, bude to náročný duel," nechal se slyšet na tiskové konferenci záložník Jakub Kolář.

Zlín porazil Slavii naposledy před třemi lety a tehdy těžil z domácího prostředí. Výhra v Edenu pak není o moc starší, v dubnu 2018 zvítězili "Ševci" brankami Holzera a Ekpaie 2:1. Všechny triumfy však drží Slavia, která zase v dubnu letošního roku vyhrála hladce poslední vzájemný zápas 3:0 a její vítězství se očekává i v neděli v podvečer.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.84 - 15.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Teplice  (sobota 16:00)
Překvapivě výtečný vstup do sezony za sebou má Liberec, jenž by rád navázal ziskem dalších tří bodů v zápase, kde je papírovým favoritem. Na domácí půdě totiž hostí Teplice, avšak i ty naposledy obraly mistra.

Slovanu se výsledkově povedla i poměrně nabitá příprava, na což se mu povedlo navázat i na startu ligy. Čekala ho totiž náročná zkouška na pražské Letné, kde ovšem velmi brzy otevřel skóre Frýdek, na něhož navázal vlastencem Zelený. Domácí sice ve druhé půli tlačili, avšak dokázali jen korigovat Daňkem.

Skláři sice hráli doma, stejně dobře rozehraný zápas ale nedokázali dovést do vítězného konce. V úvodních padesáti minutách se dvakrát trefil Urbanec, jenže na jeho góly dokázali odpovědět Kliment s Mosquerou. Dvougólový hrdina pak v nastavení z penalty pohrdl možností završit hattrickem a vystřelit svému týmu tři body.

Vzájemné duely byly v nedávné minulosti poměrně vyrovnanou záležitostí, v předchozí sezoně dvakrát uspěl venkovní tým. Slovan Na Stínadlech rozhodl až v nastavení díky Rondićovi, Teplicím vystřelil úspěch Sejk.

Obě mužstva mají poměrně široké možnosti co do skladby sestavy. Domácím může chybět pouze Ghali, na straně hostí se nepředstaví zraněný Shejbal.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Plechatý, Talovjerov, Mikula - Červ, Doumbia - Van Buren, Frýdek, Matoušek - Rondič
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kučera, Dramé, Vondrášek - Hyčka, Mareček, Jukl, Urbanec - Křišťan, Trubač - Gning
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.00 - 6.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Pardubice  (sobota 16:00)
Nepřesvědčivý, přesto ze všech favoritů na titul nejlepší vstup do ligy má za sebou Plzeň, která remizovala s Teplicemi. Jejím dalším soupeřem budou Pardubice, jež na domácí půdě i přes převahu nestačily na České Budějovice.

Viktoriáni už za sebou v této sezoně mají čtyři soutěžní zápasy. Poté, co ve dvojzápase poměrně s jistotou vyřadili helsinské HJK, přišla zmíněná remíza na severu Čech. Po Urbancových gólech sice prohrávali, avšak Kliment s Mosquerou dokázali vyrovnat. V nastavení je pak zachránilo, že Urbanec z penalty nedokázal završit hattrick. Chuť si napravili v úterý, kdy na půdě Šeriffu Tiraspol zvítězili 1:2 a vypracovali si solidní pozici do odvety.

"Nechceme nic podcenit, protože přepnutí z evropské scény na českou ligu není lehké, což jsme si potvrdili už v Teplicích. Ale začátek ligy musíme chytit a zápas zvládnout," nabádá záložník Jan Sýkora.

Východočeši za sebou mají atraktivní přípravu, ve které narazili třeba na německý Fürth či turecký Galatasaray. Vyhrávat se jim ale dařilo jen proti druholigovým českým mužstvům, což se jim nepovedlo napravit ani v úvodním ligovém kole. Při pohledu na statistiky i obraz hry sice měli proti Českým Budějovicím více ze hry, po gólech Hellebranda a Králika jim ale podlehli 0:2 a vyšli bodově naprázdno.

Tito dva soupeři na sebe po postupu Pardubic do nejvyšší soutěže narazili čtyřikrát, přičemž třikrát zvítězil favorit ze Štruncových sadů a jednou muži z města perníku. V posledním střetnutí v únoru se brzy nechal vyloučit nyní už plzeňský Čihák, čehož Viktoria využila už do poločasu díky Hejdovi s Kopicem. Ve druhé půli na konečných 4:0 upravili Havel a Chorý.

Domácím nepomůže po předchozím vyloučení Hejda stejně jako zranění Čermák s Hranáčem. Otazník visí i nad startem Řezníka, na opačném konci hřiště chybí zdravotně indisponovaní Jeřábek s Kostkou.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Pernica, Kaša, Havel - Bucha, Kalvach - Pilař, Sýkora, Mosquera - Chorý
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Rosa, Vlček, Toml, Helešic - Janošek - Lima, Hlavatý, Solil, Vacek - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.06 - 9.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno  (sobota 16:00)
Soupeře z velkých měst dostává v úvodních kolech Olomouc. V prvním kole se s Baníkem vypořádala na jedničku, v tom druhém ji čeká snazší úkol. Na domácí půdě přivítá loňského vítěze druhé ligy z Brna.

Hanáci v přípravě do velké míry nastupovali proti zahraničním celkům a tato taktika se minimálně na úvod ukázala jako správná. Ve Vítkovicích byli proti Baníku sice outsiderem, nicméně díky brankám Chytila, Chvátala a Sedláka tam po dobrém výkonu zvítězili 0:3. Do tohoto utkání jdou navíc v zádech se solidní domácí bilancí. Na Andrově stadionu sice prohráli květnové play-off s Mladou Boleslaví, předtím ale celé jaro v lize bodovali.

"Máme v sobě i po prvním utkání pokoru, to je důležitý atribut. Chceme se dívat sami na sebe a zopakovat výkon z Ostravy. Zvládli jsme první utkání a rádi bychom zvládli i to druhé. Pokud by se to povedlo, tak by se vstup do sezony dal označit za velmi podařený," říká trenér Václav Jílek. "Bylo by hezké mít šest bodů ze dvou zápasů a potvrdit venkovní vítězství. Pokud by se něco nezdařilo, tak to vítězství v Ostravě hodíme za hlavu. Nálada je výborná, ale musíme to potvrdit, abychom mohli jít do dalších zápasů s čistou hlavou," doplnil jej záložník Jan Sedlák.

V podání Zbrojovky nebyl po zajištění postupu závěr minulé sezony úplně ideální, do té nové ale vkročila solidně. Na Srbské přivítala pohárového účastníka ze Slovácka, proti kterému dvakrát vedla díky Ševčíkovi a Přichystalovi, bohužel pro ni ale hosté dokázali pokaždé vyrovnat zásluhou Holzera a Trávníka.

Z dlouhodobého horizontu jsou vzájemné duely poměrně vyrovnanou záležitostí, při posledním prvoligovém účinkování Brna ovšem dominovali Olomoučtí. Ti díky skvělé závěrečné půlhodině uspěli ve venkovní přestřelce 2:4, doma jim pak jediným gólem v nastavení vystřelil výhru Chytil.

Nyní se ale domácí musí obejít bez zdravotně indisponovaných Stoppena, Zlatohlávka a Košťála, v ohrožení je i start Ventúry. Hosté nemohou počítat se zraněným Pachlopníkem a možná ani Štěrbou.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Vraštil, Jemelka, Zmrzlý - Breite, Sedlák - Zorvan, Růsek, Navrátil - Chytil
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Šural, Endl, Granečný - Texl, Ševčík - Hladík, Falta, Přichystal - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.95 - 5.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava  (sobota 19:00)
Oba aktéři večerního sobotního zápasu zahájili sezonu nečekanými výsledky v jednoznačných zápasech, avšak s různou spokojeností. Zatímco Bohemians mohou být na. Svůj start hrdí, Baník se nad sebou musí zamyslet.

Klokani minulý víkend zamířili na půdu "nového" Jablonce, kde se očekával pro ně náročný zápas. Avšak už před pauzou se povedlo otevřít skóre Petrákovi, na kterého po přestávce navázal Květ a v závěru ještě Jánoš. Zrodila se tak překvapivá, o to však cennější výhra 0:3, jež dává Vršovickým naději, že se nebudou muset jako loni strachovat o záchranu až do samého konce.

Naopak Baník, který se po angažování Pavla Vrby chce konečně dostat do evropských pohárů, odstartoval prachbídně. Dá se říci, že šlo o stejné utkání jako v Jablonci - Sigma se zhruba v podobném čase ujala vedení zásluhou Chytila, ve druhé půli pak přidali další trefy Chvátal a Sedlák. Cíl v podobě zisku co největšího počtu bodů z úvodního snadnějšího losu tak dostal vážné trhliny.

"Týden byl složitější v tom, že jsme doma dostali tvrdý direkt. Podali jsme špatný výkon, uvědomujeme si to, některé věci jsme si museli vyhodnotit a věříme, že ten výkon z domácího zápasu odčiníme. Bohemka zvládla první kolo v Jablonci. Její způsob hry je atypický tím, že nastupuje v tříobráncovém systému. Má tam vysoké hráče, velmi nebezpečné standardní situace, dlouhé auty, zkušené hráče uprostřed. Musíme na to všechno být připravení a věřím, že to zvládneme," doufá asistent trenéra David Oulehla.

Slezany může hřát alespoň to, že se jim daří ve vzájemných duelech s klubem z Ďolíčku. Z posledních deseti jich devět vyhrál a ve zbylém remizoval, v minulé sezoně oba zápasy zvládnul s přehledem. Doma i přes obdržený gól v úvodu zvítězil jasně 4:1, venku díky pozdním trefám Kuzmanoviće a Almásiho 0:2.

Oba soupeře trápí několik zdravotních potíží. Zeleno-bílí se kvůli nim musí obejít bez Hály, Necida a Valy, na straně hostí se nepředstaví Juroška, Lischka a Svozil. V ohrožení je navíc i start Almásiho a Pojezného.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Petrák, Kovařík - Květ, Hronek - Puškáč
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Pokorný, Fleišman - P. Jaroň, Kuzmanovič, Kaloč, Tetour, Šehič - J. Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.44 - 3.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sigma Olomouc11003:03
 Bohemians Praha 190511003:03
3.Dynamo České Budějovice11002:03
4.Slovan Liberec11002:13
5.FC Hradec Králové11001:03
6.1. FC Slovácko10102:21
 Zbrojovka Brno10102:21
 Viktoria Plzeň10102:21
 FK Teplice10102:21
10.FK Mladá Boleslav10100:01
 FC TRINITY Zlín10100:01
12.Sparta Praha10011:20
13.Slavia Praha10010:10
14.FK Pardubice10010:20
15.FK Jablonec10010:30
 Baník Ostrava10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (463)

Přidat komentář
Kaspar

Hlavaty s Janoskem muzou hrat?

Reagovat
John Obi Mikel

Jsou tam na přestup

Reagovat
Kaspar

Tak mi meli Deliho taky na prestup a nemohl hrat, ale tak Plzen asi zaplatila

Reagovat
Kaspar

my

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kaspar

No kdyz prestoupil do Slavie tak proti Sparte i tak hrat nemohl, protoze tehdy Slavia na nej nemela prachy. dokud nezaplatila tak nemohl proti ni nastupovat ne, co si vybavuju.

Reagovat
John Obi Mikel

OK, ale místo Pardubic si napsal Plzeň

Reagovat
Kaspar

aha

Reagovat
Axelrose

Tak v Plzni je znají, třeba Pardubkám zaplatili, aby je proti nim postavili

Ale splést se může každý, bystrý čtenář pochopil

Reagovat
Mass

Proč by platila Plzeň za Janoška, když přestoupil do Pardubic? Tam nejspíš byla výměna za Carlose Eduarda.

Reagovat
Mass

Hlavatý+Janošek+4M Kč <-> Cadu+Čihák

Reagovat
Axelrose

Čihák si stáhla Pilsner z hostování, ne?

Podle mě Hlavatý + 4 míče za Cadua a Janoška Pce zaplatili - ten se dělal až potom, co já vím.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Tohle kolo všechno domácí ...možná, ale opravdu jen možná Sparta plichta.

Reagovat
Kepy_FCB

+Baník, na klokana umíme a navíc už s Almášim min. bod dáme

Reagovat
ratusek

bod je málo

Reagovat
inferno08

Teď je docela zlatej, ne?

Reagovat
bobis21

Je málo. Stačilo nezmatkovat v obraně a byly by 3.

Reagovat
inferno08

Tak beru to s ohledem na vývoj skóre. Pro mě je ten bod taky málo, měl jsem na tiketu Baník.

Reagovat
bobis21

Já dal zkušeně v poločase neprohru

Reagovat
ratusek

Hele ani ne

Reagovat
ratusek

Liberec remíza a my s Klokanem taky

Reagovat
Axelrose

Pardubice bod, to je jasný.

Reagovat
ronaldik

8x výhra domácích, ultimátum pro Proskeho.

Reagovat
Miguel19

Dneska se to musí protocit. Alespoň jeden z dvojice Kalvach-Bucha musí dostat volno. Havla taky šetřit.

Vidím to na kříž.

Reagovat
Miguel19

Dneska se to musí protocit. Alespoň jeden z dvojice Kalvach-Bucha musí dostat volno. Havla taky šetřit.

Vidím to na kříž.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Točit se to musí a je to dobře. Snad uvidíme konečně Cadua a Modoua

Reagovat
Martin9719

Modoua určitě ne, to je hráč úplně do jinýho zápasu, leda by šel na stopera. Ale takový Cadu by měl v takovýmto zápase ukázat proč je tady. To samý Qose.

Reagovat
ondrasch77

Se Vám to preview nějak zaseklo, ne?

P§lka dnešních zápasů...

Reagovat
ZB 07

Na Sigmu nám docela věřím. Po minulém kole by nás mohli trochu podcenit, což v našem případě nehrozí. Věřím, že bude plnej sektor a odvezeme si aspoň bod.

Reagovat
Kaspar

Uz je nejaky zajem o Sevcika, ze by treba uz v zime nekam sel?

Reagovat
ZB 07

Z toho, co vím, tak různý kluby okolo něj krouží, ale věřím, že aspoň do léta ho udržíme. Samozřejmě záleží, jakej bude mít podzim. Kdyby hodně vynikal, tak asi nezůstane.

Reagovat
FCSL

No dneska jsem fakt zvědavej, tohle ukáže víc než Sparta, jestli budem konkurenceschopný. Snad ta hra bude nějak vypadat. Na Teplice neumíme, z posledních 5 ligových zápasů s nima doma 1-2-2 A tu jedinou výhru vystřelit Rondič v 90. I na jaře tu vyhráli. Lehký to nebude, ale snad to ukopem, mít 6b by byla paráda. Velká škoda zranění Ghaliho, ten bude hodně chybět. Jsem zvědavej, jestli po Spartě zůstane Prebsl a nebo se vrátí Plechatej. Ta z prevka vypadá pravděpodobně

Vliegen - Gebre, Plechatý, Talovierov, Mikula - Červ, Doumbia - van Buren, Frýdek, Matoušek -Rondič

Tip 2:1, van Buren, Rondič - Gningue

Reagovat
žrout

Je nějaký důvod, aby místo Prebsla šel Plechatý? Na Spartě zahrál hodně dobře ne?

Reagovat
Martin9719

Reagovat
FCSL

Zahrál, ale třeba v generálce udělal chybu ze který jsme dostali gol. Plechatý byl minulou sezonu spolehlivej, tak uvidíme

Reagovat
žrout

Tak nevím, sice jste vyhráli drtivě, ale obrana s Plechatým zas tak pevná nebyla. Gning si ho tam povodil jak malého kluka a na konci udělal ještě další solidní mindu. Nepřijde mi zajímavější než Prebsl teda.

Reagovat
monty25

Na jaře ale rozhodl Sejk, toho už nemáme. Jinak taky tipuju, že se trefí Gning, jenom doufám v lepší výsledek pro Teplice...

Reagovat
smazaný uživatel

Výjezdy do Budějek mám aspoň po fans stránce. Snad nás bude hodně i mimo kotel. Co se týče výkonu na hřišti, tam vůbec nevím co čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

*mám rád

Reagovat
Martin9719

Teď teda koukám na ten váš los a s dosavadními výkony bude mít Priske co dělat. Už vlastně ani ta Sigma se z vás venku podělat nemusí příští kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Los nic moc no, zítřejší zápas je pro nás extrémně důležitý.

Reagovat
rufus

Zrovna koukám, že mimo kotel už jsou všechny místa na stadionu vyprodaný. Měl jsem v plánu vyrazit, ale do kotle nejdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jdu vedle, kupoval jsem lístky s předstihem. Ale včera večer někdo na esparte nabízel 3 lupeny mimo sektor.

Reagovat
smazaný uživatel

hej lidi jak se přidává oblibeny klub ?

už jsem tady jednou byl ale nepamatuju si to

Reagovat
monty25

Reakci máš níž

Reagovat
monty25

Nahoře záložka Můj Eurofotbal -> Oblíbené

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pablos

zajímavé

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Reagovat
monty25

To by mohlo být fajn oživení. Jinak ten Kanakimana má podle mě určitě na 1. ligu.

Reagovat
ondrasch77

Takže houby Brno jako stabilní projekt 1. ligy..., ale Vyškov , to se Mercedes posere...

Reagovat
Kaspar

Vyskov v 1. lize na svym stadionu, Lisen v 1. lize na stadionu Zbrojovky a Zbrojovka jim bude rozehravat hrace ve druhy

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kepy_FCB

Kamerunec to bude šméčko

Reagovat
Gelu28

Afričan jde do Vyškova(hrají v Drnovicích) budovat zázrak to bude zase provar...at najme Gotwalda, takovej šíbr by se mu hodil jak kdysi pobláznil vesničani z Drnovic

Reagovat
ondrasch77

Tak vzhledem k faktu, že se strukturálně podílí na chodu klubu už pět let, se ten provar trochu vyvrací...

Reagovat
Gelu28

no možná máš recht...ale taky mám já echo, že až pelta bude sedět tak půjde celý jablonec do hajzlu....ale on sedět nepůjde protože to umí zmanipulovat skrze známosti...ten váš GURU

Reagovat
ondrasch77

do hajzlu běž ty

Reagovat
db18

Snad ne jako Rakovník...

Reagovat
Cotton

Hlavně ať mají stadion

Reagovat
FCSL

Vliegen - Gebre, Plechatý, Talovierov, Mikula - Červ, Doumbia - Buren, Frýdek, Preisler - Rondič

Preisler na křídle Ale proč ne, levačku má slušnou

Reagovat
Kaspar

Matousek z minulyho zapasu nejaky zdravotni problemy, ze tam neni on?

Reagovat
FCSL

Asi taktika, není to zrovna hráč do plný obrany

Reagovat
John Obi Mikel

Prebsla vyndat po takovém výkonu. Asi holt věří Plechatýmu.

Reagovat
djiros

Doumbia, nazdár

Reagovat
monty25

Doumbia to teda trefil parádně, ale tohle si nepohlídat...

Reagovat
Miguel19

Kliment do repre...

Reagovat
monty25

To bránění standardek byla hrůza už proti Plzni a dneska to pokračuje...

Reagovat
djiros

Plzeň je hraje opravdu výborně a Liberec jenkopal dobře už na Spartě...

Reagovat
Miguel19

Ježíš ten Holík je fakta tragickej fotbalista. To je opět na vystřídání v poločase...

Reagovat
John Obi Mikel

Janošek i Hlavatý už mohli skórovat. Ale Rosovo vhazování byl TOP okamžik

Reagovat
John Obi Mikel

Vacek

Reagovat
Martin9719

Janošek mě jednoznačně zůstat, Qose mu nesahá ani po kotníky.

Reagovat
iamek

Půl metru ofsajd a pomezní nic

Reagovat
guzman

nechápu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Edgar Davids

Zbrojovka na cisty sance lepsi jak Olmik, Reznicek je strasny zvire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Urbanec GOAT

Reagovat
monty25

Góóól!!! Urbi et orbi Gning super akce

Reagovat
djiros

Plechatý Červ

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice hrajou dobře, ale ta produktivita je fakt špatná.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Kombinačně jsou na tom skvěle, ale my jim to těžce usnadňujeme.

Reagovat
monty25

Do šatny

Reagovat
djiros

Frýdek krásně a Mick lehce

Reagovat
GreatWhite

Bože my jsme tragédi. Neuvěřitelně odporný fotbal. Rusek si asi myslí, že pořád hraje za Brno... No nic, iluze o povedené sezóně vydržela alespoň 1 kolo, to je déle než obvykle. Teď už zase jen rok utrpení...

Reagovat
exse

Gning is the new Sor. Strašně zajimavej klučina. Ovšem dvojka Frýdek-Doumbia je nejkreativnější záloha v lize.

Reagovat
žrout

Gning

Reagovat
andrew96

Texl Endl opět vynikající.

Pro Sigmu blbé, že není k dispozici Ventúra, střed Sedlák-Breite je při snaze prorazit blok Zbrojovky zoufalý. Na vystřídání je zralý hlavně Sedlák, ale Breite se při gólu taky nechal pěkně vyškolit.

Reagovat
Martin9719

Qose může jít dolů rovnou jestli se mu nechce hrát. Hlava do země, nabídka jen mezi stopery, co to jako je? Jeden albánský potizista už tu byl, náhrada nevypadá o moc líp. Jinak v tomhle zápase by se hodil spíš jeden útočník, Pardubice nás středem přehrávají. Havel chce sice hrát dopředu ale musí taky dozadu. Kliment a Mosquera na výši, Chorý si svoje odvedl. Holík, Qose dolů, Bucha, Sýkora IN.

Reagovat
FCSL

Hlavou z rohu břevno na 3:0 a z protiútoku z hovna 2:1 Ale gol na 3:1 luxus

Frýdek to tam servíruje luxusně, ale dneska ještě lepší Doumbia. Do roka do Slavie.. Neskutečný co my s těma hráčema děláme. Odejde Tiéhi, zalepí to Doumbia, kterej přišel v únoru jako volnej hráč z Dukly, kde za rok odehrál asi 2 zápasy, tady udělá přípravu a hraje jak z partesu. Neskutečný

Reagovat
iamek

Pan trenér Kozel

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Kozel ven!

Reagovat
exse

V Doumbiovi to bylo vždy, jen asi neměl dobře nastavenou hlavu, uvidíme jak dlouho mu to vydrží u nás. Každopádně pro týmy co chtějí hrát otevřenej fotbal je ta dvojka smrtelná, uvidíme jak se jim bude dařit proti kompaktnějším týmům.

Reagovat
andrew96

V Dukle vypadal delší dobu na posun.

Reagovat
Ahoj1

To je defka ten bílek, to nemohl počkat aspoň pár minut ?:D rip fanta

Reagovat
monty25

Qoseho tam naštěstí nemám a Kliment dal aspoň ten gól.

Reagovat
monty25

Ale zato mám gólmana a celou obranu z Plzně...

Reagovat
Ahoj1

Toho ne, ale Mosqueru a Klimenta na C ano a jelikož mám celou obranu Plzně, tak rip

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Teplice Po Plzni návrat do reality

Reagovat
FCSL

Nepanikař, my jdem na titul, tekhle dopadnou všichni

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
OTASi

Reagovat
John Obi Mikel

Solil

Reagovat
Edgar Davids

Behem minuty golovy sance na obou stranach, v Olomouci vybornej zapas

Reagovat
monty25

Brno

Reagovat
Edgar Davids

Sevcik takovej zaves a Dostalkovi vyslo dokonale stridani, dal tam Alliho,kterej tam tu olomouckou obranu rychlostne trha na hadry a uz ma acko

Reagovat
Greny

Mohl mít tak tři asistence :) tam je to kredit pro Dostalka tím střídáním ten zápas definitivně rozhodl ti z něj byli úplně v hajzlu jak to tam motal

Reagovat
Edgar Davids

Risa pekne vystihl ten moment, kdy ho tam poslat. Tam bylo zajimavy, ze ho tam nedal az na popud, ze Sigma hraje vabank a on bude chodit do brejku do otevrene obrany...v momente kdy ho tam daval, tak to bylo vyrovnany i herne a az pak po jeho prichodu zacala Sigma prave hrat uz riskantneji. Takze mi to prislo, ze Dostalek takhle prechytracil Jilka uz o krok driv...Plus teda vyborna podpora v utocne fazi, takze i ten Alli tam mel ty prostory otevreny, protoze to doplnovani tech brejku bylo prikladny a obrana nevedela koho driv z Brnaku branit Z pohledu Brna naprosto zaslouzeny tri body a skvela prace od trenera

Reagovat
monty25

Van Buren hattrick. Nutno říct, že mu to obrana Teplic dost usnadnila.

Reagovat
FCSL

Mick van Hattrick Říkal jsem, že ten už tu měl bejt dávno. V Budějkách se akorát zakopával

Reagovat
Pablos

Van Buren a Brno

Reagovat
czechfant

Si myslím, že Plzeň v playof zařízne rozhodčí. UEFA nedopustí, aby někdo jako Dedic hrál třeba na Bayernu...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Martin9719

No popravdě Dědič až na to že selhal stejně jako další v těch 6ti šancích tak dobrý vykon.

Reagovat
Cotton

No na Camp Nou hrál před třemi lety Tecl, takže laťka je vysoko

Reagovat
John Obi Mikel

Co Tecl, ale na San Siru naskočil Júsuf Hilál

Reagovat
Pablos

tak ono i na Santiagu B. nastoupit Peter Babnič či Martin Klein ..je taky paráda

Reagovat
Pablos

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle on umí, ale běhat to ne

Reagovat
Martin9719

Tak zrovna Tecl byl v té sezoně jeden z nej střelců ligy pokud vím.

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyl.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

Reagovat
PhilipS

Mickovi to přeju. Já od něj neviděl ještě vyloženě špatnej zápas. Poctivej player.

Reagovat
iamek

Dědič

Reagovat
wwwx

Zelinka je dneska nějak z formy. Nejdřív pískne přímák po srážce Kalvacha se spoluhráčem, a pak odpíská 30 vteřin před koncem špatně vhozenej aut.

Reagovat
Mass

Tak to je ještě dost ve formě jestli jen otočil aut.

Reagovat
Martin9719

Zrovna tohle posoudil správně. Ale dalo se to pustit protože takových situací je v zápase hodně.

Reagovat
doocetung

Jaroň,Buchta Fleišman .. nechci ho úplně kritizovat, několik sezon byl snad nás nejlepší hráč , ale na tom beku už tak rok a půl nabsolutne nestiha nechápu že si toho furt nikdo nevšiml ..

Reagovat
Pospovič

Dneska není jiná možnost, musí odčinit minulou ostudu.

Bohemka - Baník 0:2

Reagovat
iamek

Frydrych proboha

Reagovat
iamek

A podruhé . Ty vole ten nemá ani na U21

Reagovat
smazaný uživatel

Potreti.

Reagovat
iamek

Zkusene nehlidal nikoho. Na malém vapne

Reagovat
Nuno čomes

Já to sice neviděl, ale nechápu, co si od nej Banik sliboval?

Reagovat
Gelu28

Baník zase trápení ...Bělák VEN !!! největší svině v baníku

Reagovat
iamek

Ti stoperi

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Vrba nepřežije. Nejdříve nervy u nás a teď mu obrana Baníku servíruje tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik s Vrbou na lavicce rozebira Bohemka pressingem. Mam dost.

Reagovat
Selänne

Baník

Reagovat
Pospovič

Tpč to je sestup, obrana nejhorší v lize

Reagovat
iamek

Vrba se snad nedozije ( profesně ) Vánoc. Šílený. Klima prohraje hlavu a Frydrych zase v území nikoho

Reagovat
Gelu28

Bělák ven ...největší lempl v historii funkcionáře FCB

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

To snad ne

Reagovat
FruFru
Reagovat
ratusek

Ještě že to nevidím a Frydrych dle ohlasů posila roku. Vrba měl s těmi ambicemi pravdu, bjdeme rádi za prostřední skupinu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co Baník čekal s těma posilama? Takács a Frydych? To běžte do piče. Hlavně že mají prachy no.

Reagovat
ratusek

Já to tady psal. Ale sletěla se na mě letka optimistů. Takacs k hovnu, Frýda na dohrání kariéry k hovnu atd. Běláka vyrazit na hodinu

Reagovat
Black Jagir

Pro Baník klika, že jsou v lize Teplice a Zlín, jinak by to zavánělo Návratem krále do 2. ligy.

Reagovat
Rothbard

+Pardubice

Reagovat
Radek Voltr

Ta Sparta byla eště jedna z povedenejch štací tohoto bývalého trenéra.

Reagovat
Rothbard

Vrba první venku?

Reagovat
Radek Voltr

To je nutnost, jinak jasnej sestup. Do října raus.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fabec1222

Budou mít na to, aby ho vyplatili, nebo platili dalšího trenéra?

Reagovat
iamek

Po 30 minutách to mělo být 5:1.

Reagovat
osobnostx

Nemyslím že hrajeme nějak dobře... Baník naštěstí dost zoufalej....

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to kameru v kabine babiku v polocase.

Reagovat
monty25

Vrba vypadal na infarkt...

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Nacházíte nějaká pozitiva?

Reagovat
doocetung

Jo, ta akce Klímy .. dlouho mě u televize nic tak nepobavilo

Reagovat
HorajzmAmmann

že výjezdy v 2. lize považuji za super zábavu

Reagovat
doshcz

Reagovat
iamek

Nejlepší sezóna

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Cotton

třeba tam ještě potkáte Vyškov a podíváte se do Drnovic

Reagovat
db18

Reagovat
Pospovič

Ne

Reagovat
Pablos

je to jenom o dva a né o víc ...to je myslím dobrý

Reagovat
lichna.

Kuzma

Reagovat
ratusek

dle onlajnů nás dost melou. Dejte nám prosím bůra, at se tam vzpamatují. I někteří místní si snad otevřou oči

Reagovat
Martin9719

Reagovat
bobis21

Chybí Zio. Zmatky v obraně a všichni ticho. Nejblíž k vůdci obrany tam má Kaloč ze zálohy... Všichni moc hodní.

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrozně moc individuálních chyb. Frydrych se v Polsku dost zkurvil a je úplně bez formy (ale kvalitní hráč to je, víme to všichni moc dobře, určitě se vzpamatuje). Tetour taky úplně v lese po zranění (platí ale to stejné jako u Frydrycha).

Jediný kdo se mi tak trošku zamlouvá je Jaroň a Kuzma...jinak fakt špatný. Věřím ale v Csaplárovu past

Reagovat
bobis21

Tetour fakt špatný. Jak říkáš, Jaroň a Kuzma se aspoň o něco pokusí.

Reagovat
Martin9719

Ještě Klima se snaží ale nemá s kým hrát

Reagovat
doocetung

S Tetourem souhlas ale Frydrych ? Jako sorry ale z jaké doby víme že je kvalitní ? 10 let ? Jako já ho v Polsku neviděl ani jednou , ve slavce co vím tak spíš seděl než hrál a to co předvádí teď fakt není o nějaké formě .. vždyť on je při každé akci v našem vápně metr a půl od hráče kterého má mít ..

Reagovat
bobis21

Ve Slavii rozhodně špatný nebyl, ani oni ho nijak nekritizovali (spíš jsem měl pocit že si ho taky celkem oblíbili, ale kdyztak mě tu opraví..)

Reagovat
meno

Byl supr a dával z pozice beka docela góly

Reagovat
doocetung

Tyjo tak se teď dívám že měl v té slavce dost odehráno ale spíš hrál beka ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.eurofotbal.cz/clanky/obrance-frydrych-odesel-ze-slavie-do-wisly-krakov-476857/#forum

Stačí si tohle pročíst. A vlastně takhle si ho taky pamatuji. Pokud chceš hrát o titul tak to na základ asi nebude, ale pro Slavii super fotbalista jako náhradník. Případně TOP fotbalista pro tým jako Baník, který se chce pohybovat okolo 4.-5. místa. Ale jak jsem řekl, momentálně je úplně bez formy a je to vidět.

Reagovat
PlackaSKS

Byl přesně takový jak ho popisujes, ale už je to nějaká doba a Polsko mu zřejmě neprospělo. Když jsem ho včera viděl, bylo mi z něj celkem smutno. Snad se ještě zvládne rozehrát

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Nuno čomes

A kdy formu měl? Naposled když odcházel z Baníku. Vždyť před Polskem sedel par let na lávce ve Slavii. Ale hodný kluk to asi je.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Nuno čomes

Já bych se jako fanoušek Baníku nesmál, jestli to budete stavět na stoperech Frydrych - Lischka.

Reagovat
HorajzmAmmann

aspoň nelži prosím tě...

Reagovat
PlackaSKS

Ve Slavii byl naprosto super univerzál na záskok. Vždy na pomezí základu a když nastoupil, nezklamal

Reagovat
Nuno čomes

No takový 12. hráč ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Nejlepší bylo, jak ho postavil na hrot.

Reagovat
Skalda29

Horší než je hra Baníku , byla teď reklama na rum fruko Šulce.

Reagovat
vonavka

Reagovat
Djibril6

Jedinej likér co se dá pít. Lepší než ty patoky z Božkova

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Shevchenko

Likér prý

Reagovat
Bohemak12

Hrajeme dobře, ale bojím se, že po svačině polevíme a bude to ještě zajímavé.

Reagovat
doocetung

Pojezný za tetoura asi aby nás kdyztak na konci někdo neposlal do baraze skrz obdržené góly

Reagovat
ratusek

pěkná rychlá souhra. jak je to jednoduché. když je to v rychlosti

Reagovat
iamek

Frydrych

Pojezny zatím vypadá dobre

Reagovat
iamek

Kuzma dolu

Reagovat
Gelu28

Fleišmane běž už prosím hrát ČFL díky ten namáz odkopem byl moc fajn

Reagovat
iamek

Krasna akce . Pojezny je dělo

Reagovat
HorajzmAmmann

Pojezný je skvělý

Reagovat
Skalda29

Baník pěkně. ale nedá se říct že by nějak lépe hráli

Reagovat
Pride

Ty vole co to je za tlusté prase ten Mužík?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho vzali z hanspaulky nekde ne?

Reagovat
Pride

No tu prdel má nechutnou

Reagovat
doocetung

Asi spad do úlu

Reagovat
smazaný uživatel

Typico takhle kopnout posledni roh...

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

2x to kopl úplně totožně, šašek

Reagovat
Pride

To kopal Sehic ne? Takhle kopl asi 3 poslední rohy, fakt nechápu co to je ZŠ žebráky tam

Reagovat
Kepy_FCB

Té černé kaňce a červené převrácené hvězdě to na té 12. a 13. přičce hodně sluší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufám, že si do Budějc pojedeme zahrát dobrý fotbal a ne si něco dokazovat. Už mě ta křeč u některých hráčů nebaví Navíc Budějky už nemají repre trenéra z Jablonce Horejše, tak co? Nic jinýho než dobrý a zábavný fotbal neberu

Reagovat
adalbertus

Hradec , nejmíň bod

Reagovat
Rothbard

Ani se nechce věřit, že dnes má Hovorka teprve 29. Přijde mi vzhledem ke zraněním tak na 33.

Reagovat
smazaný uživatel

V obličeji někdy vypadá na 14 - to upřímný nadšení

Reagovat
Hasan Šáš

Vrba se zase vysral na přípravu jako v posledních sedmi letech Jestli takzvaná Bohemka letos nespadne, tak je to hlavně jeho vina!

Reagovat
jsemdement

#ACSTITUL si v #Průhonice2:0 vyzvedla pravidelný dvougólový náskok a veze ho do Budějovic.

Reagovat
Losinho

Takže remíza?

Reagovat
jsemdement

Záleží, jestli EMAIL došel správně a náskok bude pro #ACSTITUL nebo darován Budějcím.

Reagovat
božský John

DO PI CI

Kdyz vidis, ze povazanec neni na lavici

Kalasnikov na tvoji vyjebanou palici

Reagovat
Pan.Antonin

Nastoupí-li Považanec,

víš že hra bude zase sranec.

Pane Horejš, pro krista,

proč nehraje Kubista?

Reagovat
ondrasch77

Není ani na lavici, údajně drobné zranění.

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Nihilister

Reagovat
jsemdement

Lukáš Juliš základ. Na #ACSTITUL začínají dělat věci správně, jsem zmaten.

Reagovat
Slavia10

A nebo naopak už Priske vůbec netuší co má dělat.

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Ross Geller

Holec - Mejdr, Sorensen, Hancko (c), Hojer - Sadílek, Zelený - Pešek, Daněk, Juliš - Čvančara

Reagovat
Slavia10

Jeee, zelený v záloze. Tak Priske včera viděl zápas Slávie proti Interu.

Reagovat
kilobyte

A nebo viděl druhý poločas s Libercem, kde tam už taky hrál.

Reagovat
Messy<3

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Shevchenko

Ty vole. A oni s touhle sestavou mají tu drzost mluvit o titulu.

Reagovat
kilobyte

Co se ti nelíbí?

Reagovat
Skleepy

Však máme asi 10 hráčů mimo klasicky.

Reagovat
Martin9719

Sestava momentálně pro Spartu správná, jen možná vyměnit Fortelneho za Peska.

Reagovat
kilobyte

Fortelný je zraněný.

Reagovat
FCSL

Juliš Priske už zmatkuje

Reagovat
pingla

LFA ještě nedostala od Adidasu jiné sady dresů pro rozhodčí než černé a červené?

Reagovat
monty25

Sejk - hráč jako bejk!

Reagovat
Pablos

Reagovat
Jackmaker1989

Holec ty skurveny drevak, vypadni.

Reagovat
John Obi Mikel

Fandové vyvolávaj Nitu To Holcovi přidá na sebevědomí.

Reagovat
djiros

A je se čemu divit?

Reagovat
John Obi Mikel

A teď z nějakého důvodu nadávaj na Dynamo

Reagovat
7kaka7

Což je milosrdně pozdě, cca ¾ roku po odstřelení Florina. Být to na mě, tak ho vyvolávám už po prvním nasazení Heči.

Reagovat
oli9

Vzdyt je to gólman na úroveň 3. ligy

Reagovat
ondrasch77

Kokot Matějovskej, stejným způsobem zkurví dva hráče během minuty a rozhodčí nic

Reagovat
Rarášek

Reagovat
bartes

tvl. Sparta brání v Budějovicích vedení 1:0

Reagovat
djiros

Daněk super, snad se Karabec dívá.

Reagovat
smazaný uživatel

karabec < nevim třeba Martin Zeman .. talentem určitě

upřimně nechapu ten hype však se klukovi povedl jeden zapas proti Karviny před dvěma lety

Reagovat
Urbis__

Pak se začal učit od Dočkala

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal měl prvni angažma hodně dobrý to druhy už nic moc ale to bylo zraněním a věkem.. aspoň spartě vydělal ranec kdežto Karabce asi nikdo dlouho nekoupí když bude hrat takovou piču jako doteď.. ne že by mě to vadilo ale pro repre byl naděje dalši Rosicky přece

Reagovat
Kiwi-21

Vydělat mohl kdyby ho pustili do Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

240 miču za něj asi nenabízeli..

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
monty25

Koukám, že Boleslav má v bráně zase díru...

Reagovat
ondrasch77

To sice jo, ale Sejk se taky moc nepředvedl, tu šanci na 1:3 by dal i jednonohej

Reagovat
monty25

Mohl to vyřešit líp, ale Šimek mu to dobře zablokoval. Polaček by to nechytil.

Reagovat
ondrasch77

No právě, stačilo si to zaseknout a Šimek by to jen proběhl a pak si mohl vybrat, kam to dát...

Reagovat
John Obi Mikel

Čmelík už mohl dát 2 góly.

Reagovat
stas87

Pešek je taký tragéd, že už ani roh nedokáže kopnúť. Taký mrzačia center na prvého hráča CB.

Reagovat
stas87

*mrzacky

Reagovat
bartes

doufal v podobnou haluz jako při 1.gólu

Reagovat
Selänne

4. letošní zápas, ve kterém neudělal ani jednu věc správně. Kdo by to byl řekl, jaký meme se z něj stane.

Reagovat
andrew96

Reagovat
djiros

A to ho Šilhavý bude nominovat na první repre sraz.

Reagovat
Martin9719

No jo Dynamo dělá co může ale když máš slabinu v bráně tak nenadelas nic.

Reagovat
bartes

tak za ten 1.gól vyloženě nemohl. Nemohl vědět, že Hojer je takové kopyto, že chce centrovat, sjede mu to, trefí 1.obránce a ten si balón srazí do brány. Dost těžká situace pro brankáře. Pořád je lepší, než co Holec předvedl na 2.straně při té tyči, jak tam vyběhl úplně blbě.

Reagovat
John Obi Mikel

Já nechápu jak mohl minulé kolo údajně vyčapat Pardubice . Dneska první gól jeho a rozehrávky všechny nakopal do autu.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár je zbytečná komplikace, ale zkušený tým by si s tím měl poradit.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ten gól Jovoviče

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 vedou v Budejicich a z kotle se ozyva "Sparta Praha sampion"... sampion ceho do pici?

Reagovat
lada.sp

Reagovat
John Obi Mikel

V prvním poločase za stavu 2:0 skandovali "dejte jim bůra"

Reagovat
bartes

nech je, užívají si svou první a nejspíš na dlouho poslední výhru. S tímhle fotbalem dostanou od Slávie bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Slavie, kterou ztrapnil i Hradec, ok. Vy byste fakt měli spadnout z hrušky, pořád se navážíte do Sparty, ale ta Slavii za posledních 6 měsíců dvakrát přejela v Sinobo Areně a herně jde na rozdíl od Slavie postupem času nahoru. Trpišovskému se po 5 letech v klubu konečně povedlo zbavit se i posledních fotbalistů a předělat cyklistický klub na atletický, takže si užijte další obléhání vozové hradby Zlína a modlete se, ať jim nevyjde brejk, abyste nebyli po 2 kolech bez bodu.

Reagovat
bartes

kam Sparta jde? Herně nahoru? Bylo vidět se Stavangerem i teď s Budějovicemi. Teď se Hojer taky vyloženě ukopl, když chtěl centrovat a trefil 1.bránícího hráče, který se dal vlastenec. A být v bráně lepší brankář, tak to má. Kdo ví, jak by zápas vypadal, když Holec vyběhl úplně mimo a Budějky trefily tyčku nebo to napálily přimo do Holce. Dohromady Sparta hrála zcela vyrovnaný zápas s Budějovicemi. Jediná výhoda Sparty je, že hraje jen ligu a může se soustředit pouze na ni. I když u ní nikdo nikdy neví a obere vás o nějaké body Olomouc v příštím kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jde narozdil od Slavie konecne herne nahoru? To si z nas snad delas uplnou picu kamo. My sme skoncili loni o chlup druzi. Vy ste venku z poharu po dvojzapase s mentalama, prohrali jste doma s Libercem a ted povinna vyhra v Budejkach. Jdete herne do prdele stejne jako 7 let predtim, budete radi za bednu. My mozna mame vykyvy, ale maximalne v radu tydnu, ne let.

Reagovat
db18

Reagovat
oli9

oni si to musí užívat.. Nech je 70. minut za 3 týdny

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Ross Geller

Nejlepší hráč utkání Kryštof Daněk.

Reagovat
Zephyr

Budějovický brankář má tu nejhorší rozehrávku jakou jsem viděl za poslední roky

Reagovat
John Obi Mikel

Teď měl čas, 4 hráče volný a pošle to do autu.

Reagovat
smazaný uživatel

VADUZ

Jak může tým hrát 2. Švýcarskou ligu, ale pohár hraje Lichtenštejnský a díky tomu ho vyhrává a pravidelně hraje evropské poháry?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to tak hraje déle než je existence nějaký LM, takže má výjimku už od začátku. To je známá věc dlouhodobě, fakt nevím, kde žiješ, když neznáš tyhle základní věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imos

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak se too tak hraje déle a stále neznám důvod? Je to tak prostě dané...

Reagovat
smazaný uživatel

Všem týmům, co hráli v Evropě před zavedením pohárů ve formátu s LM, co hrají soutěž v jiné zemi mohou hrát za danou zem poháry a v případně, že se nejedná o ligovou soutěž a účastní se pouze poháru ve vlastní zemi a zároven ne v cizí, tak za domovskou zemi mohou hrát poháry, pokud vyhrají domácí pohár (Vaduz). Platí to proto, že to tak bylo historicky dané a mělo to zamezit vyloučení daných týmů z daných soutěží.

Reagovat
monty25

No, Jablonec sice dvakrát vedl, ale po tom závěru může být rád i za bod.

Reagovat
ondrasch77

To by musel Sejk trefovat tutovky...

Reagovat
monty25

To ale aby dával v každým zápase hattrick, když máte v obraně takový jelita...

Reagovat
ondrasch77

Stačí, když to bude uklízet do "prázdný" brány (minule s Bohemkou, dneska taky)..., na ten hattrick si teda rád počkám..., zatím se mu nedá upřít snaha, ale pálí toho na můj vkus až až...., snad se trochu zklidní.

Reagovat
monty25

Minule s Bohemkou mu to sice Houska dával před prázdnou bránu, ale byla to prudká střílená přihrávka, na kterou nedosáhnul... Máte po Teplicích a Baníku nejhorší obranu, to je ten hlavní problém.

Reagovat
ondrasch77

Tak proti Bohemce si dal Martinec dva vlastňáky a Považanec defacto ten jeden taky... Dneska jsme je mohli přestřílet, ale právě Sejk selhal.

Reagovat
monty25

Tak dneska pobavil hlavně Surzyn, jak tam šel ve vápně jako Janek. Jinak Sejk dal aspoň jeden gól, na druhé straně Škoda nedal nic, přestože měl taky šance. No a díky tomu závěru toho měla Boleslav celkově víc, tam to hodně podržel Hanuš.

Příští kolo máte Slavii, to ten hattrick asi neklapne. Ale určitě se Vašek bude snažit, aby se mu Gabča doma nesmála...

Reagovat
ondrasch77

Surzyn saně jak vyšitý, pecka jasná...., Škodovka je už marnej, ten už toho moc nedá.

Nicméně Sejk si zaplaťpánbůh uvědomuje, že je za jitrnici.

https://twitter.com/FKJablonec/status/1556320770502033410

Reagovat
ratusek

Tzv. na Jovoviče

Reagovat
Coutinho10

Icha Kacaraba

Sestava: Mandous – Douděra, Kačaraba, Santos, Jurásek D. – Hromada – Lingr, Ševčík, Icha, Ewerton - Jurečka

Lavička: Kolář, Holeš, Tiéhi, Masopust, Olayinka, Tecl, Fila, Usor, Schranz, Traoré, Jurásek M.

Reagovat
John Obi Mikel

Kačarabu dostává do tempa před čtvrtkem, ale Icha je velké překvapení Snad to zvládne takovéhle hození do vody. Ztrátu si nesmíme dovolit.

Reagovat
Coutinho10

toho se prave nejenom pred ctvrtkem dost bojim, doufam, ze ve ctvrtek bude Holes na stoperu misto Kacharaby...u Ichy tezko odhadovat, jak se s tim popere

Reagovat
FCSL

Provodovi zas něco je? Dneska jsem ho čekal v základu

Reagovat
Coutinho10

jojo, bohuzel

Zdravotní problémy do hry nepustí Jana Bořila, Davida Hovorku, Yiru Sora a Lukáše Provoda.

Reagovat
ondrasch77

Pokusit se trefit sestavu Slavie se rovná věštbě z koule...

Reagovat
Coutinho10

nahodou , ja 100% trefa do fanty....Ewerton a Jurečka (C)

Reagovat
ondrasch77

Tak to gratuluju..., já mám Mandouse a Ewertona a Oscara s Ousouem jen dvě smutné nuly

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Fakt

Od kdy je Tiéhi Francouz?

Reagovat
John Obi Mikel

Od tý doby, co má francouzský pas.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Od narození.

Reagovat
RadekVonCZE

Narodil se v Paříži

Reagovat
exse

Ta Slavie dobře šílený sestava. Chápu, že Pana je naprostá priorita, ale tyhle body ze začátku ligy je na konci můžou hodně mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je v naprosté pohodě, vždyť se jedná o Zlín. Střed zálohy může být lepší, ale do druhé půle to může změnit, když se nedá v první půli gól, tak tam hodí Traorého s Holešem a přidat může i Usora a Zlín bude mít konečnou

Reagovat
smazaný uživatel

Na bezproblémové vítězství se Zlínem v pohodě stačí. Navíc letos vyhraje Slavia ligu s dvojciferným náskokem, jelikož Plzeň bude tříštit síly v pohárové Evropě.

Reagovat
Blasphemer

Minimálně s trojciferným.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
jsemdement

Dnešní výhra SKS je pouze otazdníkem na otázce, jak moc SKS sledovali seriál Dexter.

Reagovat
smetos

Kdo je ten dzentlmen mezi Svecenynxm a Rajnochem? Nekdo vetsi info o Ichovi? Diky

Reagovat
John Obi Mikel

Mladý kluk z Táborska, poslední půlrok hrál ve Vlašimi. V letní přípravě jsme ho zkoušeli v záloze i na stoperu. Dnes jsem vůbec nečekal, že bude hrát.

Reagovat
Freedo

Víc než Icha mi tam vadí Hromada teda. Jsem zvědav na Šévu v základu, snad se chytne.

Reagovat
Mass

A Valenta neni ani na lávce.

Reagovat
Freedo

Aby nebyl v základu v týdnu ještě. Nedivil bych se. A asi by mi to nějak moc nevadilo. Líbil se mi.

Reagovat
Kiwi-21

Ani bych se nedivil že by zkoušel Ichu i Kačarabu z tím že ten lepší bude hrát proti Panathinaikosu a dle toho se rozhodne zda bude Holeš jako stoper či DM

Reagovat
John Obi Mikel

Icha není na soupisce.

Reagovat
Kiwi-21

Ve 20 být nemusí ne ?

A nebo to platí jen pro odchovance a mladší 18 let ?

Reagovat
John Obi Mikel

Jen pro odchovance

Reagovat
JessePinkman

Řvát v Budějcích "jebat Dynamo" mi přijde od "fans" Sparty totálně zbytečný. Přijít na Střelák v dresu Sparty nenávidím.

Celkově Sparta nepřesvědčila, dala rychlej gól, to ji trošku uklidnilo. Škoda,, že Dynamo nedalo v první půli fík, znerzvoněli by.

DYNAMO BUDWEIS!

Reagovat
Coutinho10

Jurecka skoda, dobra prudka strela

Reagovat
Coutinho10

Kacharaba zase prihravka do souboje

Reagovat
John Obi Mikel

Ichaaaaaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaaaaaaaal Ichaaaaaa wow

Reagovat
naheCZ

Icha

Reagovat
Mass

Trefil to jak Souček

Reagovat
Coutinho10

Santos musel hasit za Kacharabu...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Icha gól... tak toho Trpiš tak 5 kol nenasadí už

Reagovat
jsemdement

Nebo z něj udělá stopera.

Reagovat
Kaspar

Stejny jak Pudilove, zahrali dobre a od ty doby se po nich slehla zem

Reagovat
Kiwi-21

Pudilové opravdu nehráli dobře

Reagovat
Coutinho10

Lingr + Jurasek

Reagovat
Mass

Oba brzo v repre

Reagovat
naheCZ

S tou bídou na levé straně obrany tam Jurásek prostě být už musí...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kaspar

Mateju to ma podchyceny, uz vubec je v nejakym tymu?

Reagovat
naheCZ

On v těch Benátkách pokračovat nebude?

Reagovat
Kaspar

Spadly, pro nej druhy sestup po sobe Z Brescie odesel, ze nechtel hrat druhou ligu, tak pochybuju, ze by tam chtel zustat

Reagovat
naheCZ

Jo takhle...podle mě to holt bude muset překousnout a hrát druhou

Reagovat
Selänne

Jurásek musí hlavně hrát ve Slavii.

Reagovat
John Obi Mikel

Jurááásek Vše nejlepší k narozeninám

Reagovat
Freedo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Skvělá akce

Reagovat
Coutinho10

Prochazka

Reagovat
John Obi Mikel

Ta obrana bude letos problém Santos tvl co to je

Reagovat
Coutinho10

problem byla ta nepresna prihravka na Santose...ale i tak to mohl asi odkopnout dal

Reagovat
John Obi Mikel

Ta taky, ale takhle jim přece nemůže ligový stoper přihrát.

Reagovat
Coutinho10

j, byl to odkop na nahodu

Reagovat
naheCZ

Fakt skvělej vstup do druhé půle

Reagovat
Coutinho10

kdo tam dal Santosovi tu blbou prihravku ?

Reagovat
John Obi Mikel

Podezříval jsem Douděru, ale byl to Ewerton.

Reagovat
Coutinho10

Doudera by me neprekvapil , ale to teda Ewe zklamal, trest pro nej byl dost krutej

Reagovat
John Obi Mikel

Santose střídat

Reagovat
naheCZ

Santos si dal o poločase flašku vodky ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Cedidla červená

Reagovat
Coutinho10

neda redku hned ?

Reagovat
naheCZ

Jasná červená sakra

Reagovat
mistr129

Vyhoď ho tohle snad nemůže dopadnout jinak

Reagovat
$dolar$

Dobre mu mrdlo v palici.

Reagovat
iamek

Fuuuuj, prrrr, nechci se na to dívat

Reagovat
Selänne

Vyndej ho, debila. Jak tam může takhle přilítnout?

Reagovat
mrtvej ofsajd

jasná red

Reagovat
Losinho

Za tohle žlutá píčo vymrdaná

Reagovat
John Obi Mikel

To si dělá srandu, ne?

Reagovat
mistr129

To si dělá prdel ne? To doufám že si nezapíská dlouho

Reagovat
wyqinac

To je zkurvysyn ten rozhodčí

Reagovat
Coutinho10

VAR fakt nic

Reagovat
mrtvej ofsajd

K čemu to je, když ne k takovýhle situaci...Nechápu.

Reagovat
Coutinho10

pak se mame divit, ze nas fotbal nema duveru...vsude jinde by to byla jasna redka...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
aither

Vlček vypadal, že mu vybouchne hlava

Reagovat
ondrasch77

Cedidla jasná redka , nechápu....

Reagovat
DieFohlenBMG

ten zmrd ještě dostane stopku na 4 zápasy

Reagovat
Losinho

Doufám, že disciplinárka řekne, že za žlutou nemůže dávat tresty

Reagovat
John Obi Mikel

Tak hlavně ať je zdravý Ewerton. Nevypadá to dobře

Reagovat
jsemdement

Nepochopitelný, že nezasáhne VAR. Pak si z nich nemáš dělat pořád prdel, když funguje na prdel.

Reagovat
mistr129

Procházka klasik

Reagovat
John Obi Mikel

Už mohl mít kartu za ten praporek, nemá se co vztekat.

Reagovat
Mass

Twl tak ne aby byli rádi, že je nevyloučil za ten brutál na Ewertona, ale ještě se vztekají

Reagovat
Greny

Procházka jasná .. ale pokud teda budeme brát karty za kecy tak Trpis tam taky vystrelil a nadával měl jít taky....

Reagovat
mistr129

Však Procházka nedostal za kecy

Reagovat
Greny

To je pravda , ale přece jen Trpis vyběhl po zduchnuti Procházky taky bůh ví kam až mohl nebo nemohl... To je taky nesportovní chování nebo myslíš že sportovní? Jen beru obě strany mince.

Reagovat
mistr129

Já jsem pro ať dávají všem za kecy, vzhledem k tomu ale že spousta hráčů (u nás hlavně Olayinka, ale takových je x v každém klubu) do nich kéruje po každém odpísknutí a nic, tak by to v kontextu ostatních rozhodnutích bylo přísný. Zvlášť ještě vzhledem k tomu za co Trpiš dostal tu první.

Reagovat
Greny

Však říkám že v pohodě viz níže ale když už tak už...

Reagovat
Greny

A hlavně mě to sere že třeba včera někdo od nás něco takového udělá, má ji hned ale hráči z klubu nahoře když si "podtrhují" tak jim ji nedá viz jak píšeš dole Olayinka a ostatní a dalsi

Reagovat
Greny

Postezuji

Reagovat
John Obi Mikel

Na něj jsem vůbec nekoukal, takže nevim.

Ani nevím, jestli tu první kartu dostal Trpiš, Houštecký nebo Vlček

Reagovat
Greny

Beru že na livku je Trpis.. chápu vše ostatni

Reagovat
naheCZ

Procházka

Reagovat
Mass

Jak tam zahodil tu kopačku

Reagovat
wwwx

To je dement.

Reagovat
mistr129

Jsem si ani nevšiml že to píská Černý, tak to už se nedivím, většího tragéda u nás aby člověk pohledal.

Reagovat
wyqinac

Takže podle metrů rozhodčího bylo to šťouchnutí do Jurečku v podstatě na stejný úrovni jako brutální skluz zezadu, kdy to vedle ke zranění hráče, hmm

Reagovat
ondrasch77

Procházka oslabil Zlín na příští týden..., jako kdyby mohli na Slavii pomýšlet na lepší výsledek, takže jeho redka stejně nic neřešila...

Jsem zvědav na toho kluka 100milionovýho Rudu Reitera, vypadá jak nějakej gipsy metrouš

Reagovat
Banikovec7

Nechce hrát proti Baníku

Reagovat
John Obi Mikel

Masopust

Reagovat
John Obi Mikel

Schraaaanz Konečně pojistka

Reagovat
mistr129

Hezky

Reagovat
Greny

Hezká akce

Reagovat
Coutinho10

tak konecne

Reagovat
Coutinho10

to je zmrd

Reagovat
jsemdement

Schranz další gól. Hm, hm, vidím to na neprodloužení smlouvy. Tohle si nebude dovolovat, na beka půjdeš do konce smlluvy!

Reagovat
John Obi Mikel

To nemůžeme dohrát v klidu

Reagovat
Martin9719

Koukám z klidnýho večera tady samý blitky od slavistů. Ale jen se dál utěšujte jak hrajete super, jak jste hráli perfektně s Panathinaikosem.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

nastesti na evropsky urovni nehrajou vetsinou az takto zakerne

Reagovat
CzechLukas

Co to meleš? Ten výkon je dneska slabota, ale to, že v české lize projde taková ultra prasárna na červenou, to člověka nasere

Reagovat
Losinho

Ok boomer

Reagovat
Coutinho10

nezmuzou se na nic nez fauly

Reagovat
mistr129

snad sestoupí

Reagovat
Coutinho10

tipoval jsem je v tipovacce , tak jim to za dnesek preju o to vic

Reagovat
Kaspar

Zlin a Teplice, zlutaci z ligy

Reagovat
monty25

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jurásek Hezky pěkně

Reagovat
John Obi Mikel

Icha 1+1

Reagovat
Coutinho10

oba super...chybel v 1. kole Jurasek

Reagovat
naheCZ

Jurásek 2 střely, 2 góly a dnes pěkných 22 let

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky ze Zlina.

Reagovat
Byleth

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Strojmír

Reagovat
AjaxFans

A já že z Lbc

Reagovat
žrout

Reagovat
John Obi Mikel

Zlín Usor i Ewerton zranění

Reagovat
mistr129

Zlín teda hravě překonal Slovácko ze zápasu "Praha může a Morava ne"

Reagovat
kecipep

a přitom to tehdy nebyl nějaký brutální match

Reagovat
Mass

Tak nevim, všichni to viděli, dokonce i rozhodčí doma a ten trotl na hřišti u ten u VARu ne https://twitter.com/FacrRozhodci/status/1556357887047438342?cxt=HHwWjMC4jZPQpZkrAAAA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele