Eredivisie - souhrn 7. kola: Reklama na fotbal

16.09.2022, 21:58, aktualizováno 18.09.2022, 18:53
Komentáře a souhrny
Cody Gakpo (© AFP)
Magnetem tohoto kola nizozemské ligy byl souboj PSV Eindhoven a Feyenoordem a ten ještě předčil očekávání, k vidění byl parádní fotbal, sedm branek a těsná výhra domácích. Z atraktivní nabídky to nebylo vše, Alkmaar hostil Ajax a vyhrál 2:1. Heerenveen přetlačil Twente...

AZ Alkmaar - AFC Ajax 2:1

18.09.2022 16:45

Góly: 40. Mees de Wit, 45+5. Jens Odgaard - 12. Mohammed Kudus

Ajax po nedávné smolné porážce v Lize mistrů s Liverpoolem (1:2) neuspěl ani na ligové scéně a těsně před reprezentační přestávkou poprvé prohrál, s osmnácti body tak klesl na druhé místo Eredivisie o skóre za vedoucí PSV. Naopak AZ navázalo na úvodní dvě výhry v Konferenční lize, jako jediný celek nizozemské ligy ještě neprohrálo a nachází se na třetím místě se sedmnácti body.

Přitom svěřenci trenéra Alfreda Schreudera začali naprosto skvěle a po necelé čtvrthodině hry vedli, ovšem domácí v samém závěru otočili vývoj a po přestávce udrželi těsný náskok až do závěrečného hvizdu. Amsterdamský klub po úvodní opatrné desetiminutovce vsítil úvodní gól tohoto nedělního šlágru 7. kola ve 12. minutě zásluhou Mohammeda Kuduse, který se v tomto ročníku nachází ve vynikající formě a toto byl už jeho sedmý zásah.

Po parádním dlouhém nákopu z vlastní poloviny si při situaci dva na brankáře Verhulsta pohlídal ofsajdové postavení po finální nahrávce Taylora a zcela odkrytou branku nemohl minout. Výběr vedený koučem Pascalem Jansenem se však postupně dostával do tempa a pět minut před koncem úvodního dějství srovnal stav díky trefě čtyřiadvacetiletého obránce Meese de Wita.

Ten využil nepovedeného odkopu skluzujícího Rensche a poté tvrdě vypálil z dvanácti metrů, jeho přízemní pokus následně zapadl přímo do vzdálenějšího spodního růžku. Alkmaar dokázal otočit vývoj ve svůj prospěch v šesté nastavené minutě první půle. Třiadvacetiletý dánský forvard Jens Odgaard převzal fantastický pas z vlastního kruhu od Chatzidiakose a pak po vynikajícím zpracování překonal bezmocného gólmana Pasveera přízemním obstřelem.

Domácí si mohli pojistit náskok ihned po změně stran, ale technickou střelu Reijnderse dokázal brilantně jednoruč odvrátit do strany pozorný Pasveer. Přesně v polovině druhého poločasu chtěl na opačné straně srovnat stav Kudus, jenž svým razantním projektilem z deseti metrů dokonce překonal Verhulsta, avšak toho na brankové čáře skvěle zastoupil dobře postavený Dani De Wit. V nastaveném čase se vytáhl domácí brankář proti nebezpečné hlavičce střídajícího Luccy a Ajax tak nečekaně odjížděl s prázdnou.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Feyenoord Rotterdam 4:3

18.09.2022 14:30

Góly: 16. Jarrad Branthwaite, 25. Cody Gakpo, 47. Guus Til, 83. Armando Obispo - 3. Oussama Idrissi, 42. Danilo, 73. Orkun Kökçü

Jeden ze dvou očekávaných šlágrů 7. kola Eredivisie přinesl na stadionu Philips nádhernou ofenzivní podívanou. Diváci se dočkali hned sedmi branek a napjatě sledovali těsné vítězství eindhovenského giganta, který nakonec udolal nesmírně houževnatý Feyenoord po výsledku 4:3. Rotterdamský celek sice kladl odpor a hned dvakrát srovnal jednobrankové manko, ovšem na závěrečnou trefu z 83. minuty odpověď nenašel.

Domácí výběr na rozdíl od svého nedělního rivala neměl za sebou pohárový zápas v Evropské lize, protože jeho duel s londýnským Arsenalem byl o více než měsíc odložen. Větší fyzický fond se nakonec ukázal v závěru, PSV tak přerušilo svou nelichotivou bilanci z předchozích týdnů a s osmnácti body se rázem vyhouplo do čela Eredivisie o skóre před obhájce mistrovského titulu Ajax. Feyenoord za ním zaostává jen o dva body, ale vzhledem k vyrovnanosti vedoucí skupinky je až čtvrtý.

Přitom svěřenci trenéra Arneho Slota povzbuzeni vysokou výhrou nad rakouským Sturmem (6:0) vstoupili do nedělního střetnutí naprosto fantasticky a ani po třech odehraných minutách překvapivě vedli. Úvodní gól vsítil marocký reprezentační útočník Oussama Idrissi hostující v klubu ze španělské Sevilly, který obdržel skvělou přihrávku před hranicí pokutového území od Jahanbakhshe a svůj skákavý pokus usměrnil přesně do pravého dolního rohu.

Nicméně neuběhlo ani dalších třináct minut a mírný favorit okamžitě odpověděl. O vyrovnání se postaral teprve dvacetiletý anglický obránce Jarrad Branthwaite (na hostování z anglického Evertonu), jenž si seběhl před levý roh brankového území na rohový kop Codyho Gakpa a svou nezištnou teč usměrnil do sítě s pomocí bližší konstrukce. Za dalších devět minut otočil vývoj zápasu právě Gakpo.

Útočník s tožskými kořeny zaznamenal již svůj osmý gól tohoto ročníku nizozemské ligy ze sedmi odehraných střetnutí a pojistil si tak své vedení v tabulce střelců celé soutěže. Tentokráte převzal nahrávku do volného prostoru od Simonse a svůj kroucený pokus umístil přímo k protější konstrukci mimo dosah bezmocného gólmana Bijlowa. Avšak Feyenoord v žádném případě zbraně nesložil a ještě do přestávky poprvé srovnal skóre.

Přesnou mušku měl brazilský šplímachr Danilo, neboť se po smolném obranném zákroku pozdějšího hrdiny Obispa zjevila nikým nehlídán před hranicí brankového území a pohotovou ranou rozvlnil síť odkryté branky. Do druhého poločasu skvěle vstoupilo PSV. To si bleskově vzalo zpět ztracené vedení po zásahu čtyřiadvacetiletého záložníka Guuse Tila, který ve 47. minutě předskočil v brankovém území Bijlowa i bránícího Lópeze a akrobaticky usměrnil balón do sítě z bezprostřední blízkosti.

Domácí v následujících minutách vyčkávali, co vymyslí soupeř, a ten nečekaně udeřil zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem. O druhé a poslední vyrovnání se postaral turecký klenot Orkun Kökçü, jelikož jeho razantní projektil z dvaadvaceti metrů zapadl za záda plachtícího brankáře Beníteze i s přispěním teče padajícího Branthwaiteho.

Od tohoto okamžiku se zdálo, že se oba týmy celkem zaslouženě podělí o body, jenomže nerozhodný výsledek odmítl Obispo. Třiadvacetiletý obránce se propracoval k hlavičce ze šesti metrů po rohovém kopu hvězdného Gakpa a naprosto zoufalý Bijlow se stačil pouze ohlédnout. Ve zbývajících minutách se už nic zásadního nestalo, PSV po reprezentační přestávce zavítá na půdu trápícího se Cambuuru a Feyenoord se pokusí napravit vůbec první prohru sezóny v Nijmegenu.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - FC Twente 2:1

18.09.2022 14:30

Góly: 28. Milan van Ewijk, 36. Pawel Bochniewicz - 2. Virgil Misidjan

Porážku už letos Twente v rámci Eredivisie utrpělo, na konci srpna přitom ve Volendamu za svůj odvedený výkon nějaký bodový zdar zasluhovalo. Koncovka ovšem nebyla tehdy jeho dobrým sluhou, ostatně stejně můžeme hovořit i o tomto duelu s Heerenveenem. Kdyby se mu zadařilo v ofenzívě lépe již od počátečních minut, asi by nemuselo žehrat na finální výsledek.

Hosté vstoupili do utkání, jak nejlépe mohli, a už ve 2. minutě se ujali vedení, poněvadž van Ewijk vyrobil mizernou zpětnou přihrávku, kterou zachytil Misidjan, ten s míčem popoběhl na hranici šestnáctky a vyslal skrytou střelu kolem bránícího van Beeka přesně po zemi na zadní tyčku, k níž se gólman Noppert natáhnout nestačil. Ve 20. minutě mohl Misidjan ještě náskok Twente navýšit, avšak jeho pokus z vyloženého postavení směřoval těsně do zámezí.

Misidjan byl při chuti i nadále, o pár chvil později zleva pobídl ve vápně van Wolfswinkela, jenž levačkou zacílil, po teči bránícího van Hooijdonka ovšem skončil balón jen na brankové konstrukci. Tyhle neproměněné možnosti poté přišly klub z Enschede hodně draho. Srdíčka působila neškodně v podstatě až do 28. minuty, kdy se jim z ničeho nic zdařilo vyrovnat stav. Sarr si všimnul, že se mu na pravé straně uvolňuje van Ewijk, okamžitě na něj adresoval svou přihrávku, heerenveenský bek vlétnul do pokutového území a překonal brankáře Unnerstalla.

Ve 36. minutě fríský celek znovu ukázal, jak umí být produktivní, a zapisoval si na své konto další přesný zásah, Bochniewicz si naběhl na pas zleva od Tahiriho a hlavou zacílil. Twente se snažilo o odpověď ještě do přestávky, Zerrouki ale svou šanci nezužitkoval, a ve druhé půli rovněž na svého protivníka nevyzrálo. V 69. minutě mohl Heerenveen dokonce potvrdit svoje vítězství, každopádně Sarr penaltu, nařízenou za faul Pröppera, který velmi nešťastně nakopl v šestnáctce právě švédského forvarda, neproměnil, a to díky úspěšnému zákroku Unnerstalla.

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - FC Emmen 2:0

18.09.2022 12:15

Góly: 31. Oliver Valaker Edvardsen, 57. Oliver Valaker Edvardsen

Celek z Deventeru se po úvodních pěti porážkách dostal do dobrého rozpoložení na půdě nováčka z Volendamu (3:2) a nyní vybojoval své druhé vítězství v řadě díky úspěchu nad konkurenčním Emmenem. Po dvou trefách Olivera Valakera Edvardsena zvítězil 2:0 a po dlouhé době se dostal ze sestupové zóny, se šesti body na kontě je momentálně třináctý. Naopak FC se s pouhými čtyřmi body propadlo právě na poslední osmnácté místo.

Přitom hosté nezačali vůbec špatně a krátce po odehrané čtvrthodině mohli jít do vedení, jenomže přízemní dělovku Vlaka z více jak dvaceti metrů parádně odvrátil do strany brankář De Lange. A tak krátce po půlhodině hry vsítil Edvardsen důležitou vedoucí trefu Go Ahead. Třiadvacetiletý norský útočník obdržel famózní přihrávku z první od Willumssona a překrásným lobem z dvanácti metrů rozvlnil síť odkryté branky.

Svěřenci trenéra Reného Hakeho si po změně stran hlídali jednobrankový náskok a zvýšit ho dokázali v 57. minutě. Druhý rozhodující úder zasadil právě nezastavitelný Edvardsen, k němuž propadl prudký pas obránce Deijla z pravého křídla až do středu pokutového území a následná rána z deseti metrů zapadla doprostřed branky za záda naprosto bezmocného De Langeho.

Emmen se od tohoto okamžiku snažil přidat, avšak tutovou gólovou možnost si nevypracoval. Naopak ani ne deset minut před závěrečným hvizdem inkasoval potřetí, nicméně nádherný gól Sowa nebyl uznán kvůli několikacentimetrovému ofsajdovému postavení. Go Ahead po reprezentační přestávce zavítá na půdu mistrovského Ajaxu, Emmen bude mít co napravovat proti ambicióznímu Heerenveenu.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - SBV Excelsior 1:0

17.09.2022 21:00

Góly: 87. Rémy Vita

Celek ze Sittardu v úvodních šesti kolech ani jednou nezvítězil, navíc po pěti porážkách v řadě získal premiérový bod teprve naposledy v Nijmegenu (1:1). Až nyní zabral proti nováčkovi z Rotterdamu a po vyrovnaném průběhu přehrál Excelsior gólem z 87. minuty, i když dohrával v deseti. Díky tomu se posunul tabulkou na šestnáctou barážovou příčku se čtyřmi body, naopak SBV je po čtvrté porážce v sezóně na desáté pozici s devíti body.

Na lavičce Fortuny si tak odbyl svou úspěšnou premiéru španělský trenér Julio Velázquez, jenž nahradil odvolaného Sjorse Ulteeho. Sobotní duel probíhal dle očekávání v opatrném duchu a dlouho nic nenasvědčovalo tomu, že by nějaký gól padl. V prvním poločase stojí za zmínku jen šance z 38. minuty, kdy hostující Driouech projektilem z hranice šestnáctky orazítkoval pravou tyč, svým zákrokem konečky prstů k tomu přispěl i gólman Pandur.

Domácí po změně stran přeci jen přidali a v 54. minutě je mohl dostat do vedení turecký forvard Burak Yilmaz, jenomže ten po samostatném úniku nevyzrál na brankáře Van Gassela tvrdou ranou z osmnácti metrů a poté se i přes enormní zrychlení už k dorážce nedostal. V dalším průběhu se oba celky spíše soustředily na pozornou práci v defenzívě, Fortuna si výrazně zkomplikovala svou situaci zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem.

Kapitán Mats Seuntjens nejprve uviděl první žlutou kartu za držení Goudmijna, o dvanáct minut později nevybíravě podrazil Baase a rozhodčí Van de Graaf po ukázaní druhé žluté karty okamžitě vytáhl také kartu červenou. Nicméně houževnatý celek ze Sittardu i přesto rozhodl o svém úspěch za dalších deset minut. Yilmazovu bombu z bezprostřední blízkosti vyrazil Van Gassel jen před sebe a dorážející Rémy Vita zamířil po zemi z deseti metrů přímo doprostřed odkryté branky.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - Cambuur Leeuwarden 5:1

17.09.2022 20:00

Góly: 32. Michiel Kramer (pen.), 77. Marco Tol (vl.), 82. Zakaria Bakkali, 86. Iliass Bel Hassani, 89. Michiel Kramer - 17. Jamie Jacobs

Naprosto bláznivého průběhu se dočkali diváci na stadionu ve Waalwijku, kde domácí díky čtyřem trefám v závěrečné čtvrthodině slaví vysoké vítězství 5:1. Tento výsledek byl však výrazně poznamenán nedisciplinovaností SC, jelikož od 8. minuty hrálo v deseti a od začátku druhého poločasu dokonce přežívalo dvojnásobné oslabení, a navíc bez svého trenéra Henka de Jonga.

Cambuur tak utrpěl už svou čtvrtou porážku za sebou a v tabulce klesl na šestnáctou barážovou příčku se čtyřmi body, naopak RKC potvrdilo svou zlepšenou formu a s devíti body se rázem vyhouplo na sedmé místo Eredivisie. Jeden z důležitých okamžik tohoto sobotního utkání se zrodil již po osmi odehraných minutách, kdy Mees Hoedemakers nevybíravě prošlápl nohu Lobeteho a rozhodčí Van der Eijk okamžitě vytáhl červenou kartu.

Hosté se i v početní nevýhodě dostali do vedení krátce po odehrané čtvrthodině. Po odvrácené přihrávce z levé strany se opřel do balónu Jamie Jacobs a z hranice brankového území ho usměrnil přímo do pravého dolního růžku. Domácí dokázali srovnat stav po půl hodině hry z pokutového kopu. Van der Eijk ho po přezkoumání videozáznamu nařídil za hraní rukou Jacobse ve vlastní šestnáctce a poté za nevybíravé poznámky ukázal druhou červenou kartu trenérovi Henku de Jongovi.

Na penaltový puntík si pak postavil míč Michiel Kramer a nekompromisně zavěsil pod břevno. Klub z Leeuwardenu se dostal do ještě větších obtíží v nastaveném čase úvodního dějství. Alex Bangura totiž hodně ostře došlápl Lelievelda, Van der Eijk opět kontroloval situaci u videa a vytáhl již třetí červenou kartu v tomto střetnutí. Hosté se pak dlouho drželi, ale složitou situaci nakonec dle předpokladů nezvládli.

V rozmezí 77. - 89. minutě totiž inkasovali hned čtyřikrát. Vývoj nejprve otočil vlastní brankou Marco Tol, jenž překonal gólmana Virgíniu nešťastnou tečí doprostřed branky po střílené nahrávce Clementa. O pět minut později pečetil výhru Waalwijku Zakaria Bakkali fantastickým lobem z hodně ostrého úhlu a síť se štěstím rozvlnil s pomocí vzdálenější konstrukce - 3:1.

Ve zbývajícím průběhu se ještě prosadil Iliass Bel Hassani povedenou ranou z dvaceti metrů a také Michiel Kramer, který zaznamenal svůj druhý zásah v tomto duelu střelou z bezprostřední blízkosti do zcela odkryté branky.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - FC Volendam 1:1

17.09.2022 18:45

Góly: 48. Bartosz Bialek - 21. Robert Mühren

Válečným veteránům z druhé světové války, na jejichž počest se nachystal tradiční Airborne-duel, nabídlo Vitesse pouze nerozhodný výsledek. Volendam zvládl lépe první dějství, Robert Mühren byl oním úspěšným střelcem, zkraje druhé půle domácí odpověděli díky Bartoszovi Bialekovi, další změna skóre se však neudála. Domácí vlastně jen potvrdili, že i nadále tápou.

Vitesse nepůsobilo od úvodních okamžiků žádným zářným dojmem, Volendam v podstatě jen vyčkával vzadu, přesto dokázal okamžitě svou první větší šanci využít. Eiting vyslal kolmici na rozeběhnutého Mührena, ten z vápna ještě na gólmana Scherpena nevyzrál, nicméně balón se mu odrazil zpátky k nohám, a následná dorážka již skončila za zády domácího brankáře.

SBV se pokoušelo velmi záhy vyrovnat stav, ve 23. minutě přetáhl Kozlowski svůj centr až na zadní tyčku, kde se ocitnul nestrážený Arcus, jeho střelu každopádně stačil Stankovič, strážce hostující brány, vyrazit. A ve 42. minutě si poradil rovněž s pumelicí Tronstada, jenž se vůbec nebál napřáhnout z velké dálky, dělovka se ale k jeho smůle odrazila od soupeřových rukavic do břevna. Arnhemský výběr se nakonec zkraje druhé půle dočkal svého přesného zásahu, to když dobře zapracoval na levé straně Kozlowski a ve správnou chvíli přihrával na skórujícího Bialeka, nováček Eredivisie nicméně další gól neinkasoval, a tak se konala konečná plichta.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - FC Groningen 2:1

17.09.2022 16:30

Góly: 73. Sven Mijnans, 90. Vito van Crooij (pen.) - 61. Ricardo Pepi

Sparta potvrdila zlepšenou formu z poslední doby, a i když ještě necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem prohrávala, tak nakonec otočila vývoj v poslední minutě základní hrací doby díky proměněné penaltě Vita van Crooije. Celkově dosáhla na třetí výhru z předchozích čtyř utkání a tabulkou se posunula už na sedmou pozici s deseti body. Naopak FC utrpělo třetí porážku v sezóně a kleslo na dvanáctou příčku s osmi body.

Domácí vstoupili do sobotního utkání přeci jen o něco aktivněji a první možnost si vypracovali přesně po sedmi odehraných minutách, avšak Sambovu dělovku z dobrých pětadvaceti metrů parádně odvrátil do strany pozorný brankář Verrips. Krátce po odehrané čtvrthodině dokázala Sparta dokonce rozvlnit síť, jenomže trefa z bezprostřední blízkosti v podání Auassara nakonec neplatila vinou předchozího těsného ofsajdu.

Ve 29. minutě se postavil k přímému volnému kopu z osmnácti metrů pozdější hrdina Van Crooij a skvěle mířil do bližší šibenice, nicméně i v tomto případě se vytáhl fantastický Verrips a míč odvrátil na rohový kop. Od tohoto momentu tempo hry výrazně opadlo, hosté z ničeho nic udeřili po hodině hry. Centr Määttäy z levého křídla dokázal zužitkovat Ricardo Pepi, když svou hlavičku z hranice brankového území usměrnil přímo k pravé tyči.

Ovšem neuběhlo ani dalších dvanáct minut a bylo srovnáno. Po rohovém kopu Van Crooije si udělal dostatek prostoru k hlavičce Sven Mijnans a zamířil přesně k bližší konstrukci. Poté se zdálo, že se výsledek měnit nebude, ale Mike te Wierik evidentně podrazil unikajícího Lauritsena a Van Crooij s velkým přehledem proměnil pokutový kop střelou do protipohybu naprosto bezmocného Verripse.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - NEC Nijmegen 0:0

16.09.2022 20:00

Góly: -

Utrecht v posledních týdnech přeci jen zabral a nyní po předehrávce 7. kola Eredivisie již potřetí za sebou neprohrál, ovšem s bodem za nerozhodný výsledek 0:0 proti Nijmegenu příliš spokojen být nemůže. Hosté naopak zaznamenali svou pátou remízu po sobě a v tomto ohledu jsou jasným lídrem nejvyšší nizozemské soutěže. FC se v tabulce nachází na sedmé pozici s devíti body, NEC má na kontě o bod méně a patří mu devátá příčka.

Svěřenci trenéra Henka Frasera po dvou předchozích výhrách nepředvedli úplně ideální výkon a hlavně v úvodním dějství se vůbec k ničemu nedostali. Oba celky v podstatě zahrozily pouze jednou. Nejprve ve 33. minutě nebezpečně vystřelil Mattsson, ale ze středu pokutového území mířil jen doprostřed branky do náruče připraveného brankáře Barkase. O čtyři minuty později chtěl na druhé straně skórovat Sylla, ale sám před gólmanem Cillessenem vůbec netrefil míč.

Po přestávce nebralo tempo na obrátkách v úvodní čtvrthodině druhého poločasu. První větší možnost si vypracoval domácí Toornstra, jenomže jeho prudkou ránu z hranice pokutového území ukryl ve svých rukavicích pozorný Cillessen. Neuběhlo ani dalších sedm minut a Utrecht mohl dostat do vedení řecký kanonýr Douvikas, avšak ani on na hostujícího strážce nevyzrál a po samostatném úniku ho nechal vyniknout famózním zákrokem.

NEC se v následujících minutách více dostávalo do hry a taktéž si vypracovalo dvě nadějné příležitosti. V 58. minutě byl opět vidět aktivní Mattsson, který střelou z bezprostřední blízkosti trestuhodně nevyzrál na Barkase, ihned na to minul levou konstrukci jen o pár decimetrů Dimata svým prudkým volejem. Ve zbývajícím průběhu se již nic zásadního nestalo a výsledek se tedy nezměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven760128:1018
2.AFC Ajax760122:518
3.AZ Alkmaar752013:517
4.Feyenoord Rotterdam751120:916
5.FC Twente741212:513
6.SC Heerenveen73318:712
7.Sparta Rotterdam73139:810
8.RKC Waalwijk723215:109
9.FC Utrecht72329:109
10.SBV Excelsior730410:189
11.NEC Nijmegen71517:58
12.FC Groningen72237:128
13.Go Ahead Eagles720510:156
14.SBV Vitesse71247:165
15.FC Volendam71248:215
16.Fortuna Sittard71159:174
17.Cambuur Leeuwarden71155:144
18.FC Emmen71156:184

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
AjaxFans

Bjesný výkon

Reagovat
jáá

co říkáš na zápas s Liverpoolem?

Reagovat
AjaxFans

Jsem během druhého poločasu vytuhl

Reagovat
jáá

Tak čekal jsem že po Neapoli bude muset Live hrát co to jde, ale z našeho výkonu trochu zklamaný, buď nás přehrávali až moc a nebo to je prostě realita. Ale doufal jsem že to kluci dobrání, bohužel. S Neapolí to bude dobrý.

Reagovat
ladyboy arsenal

pěkně AZ

Reagovat
ladyboy arsenal

pěkně AZ

Reagovat
afc ajax

No škoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele