Češi v zahraničí: Schick se vrátil na hřiště, poprvé v základu byl Šural

04.03.2019, 20:54
Aktuality
Josef Šural nastoupil v Turecku poprvé v základní sestavě, ale z povedeného výsledku se jeho Alanyaspor těšit nemohl. V úvodní jedenáctce dostal možnost i záložník nizozemského Eindhovenu Michal Sadílek. Po zranění se alespoň na pár minut vrátil na trávník Patrik Schick.

Anglie


Obránce Tomáš Kalas nastoupil v základní sestavě Bristolu City a odehrál celé utkání na hřišti Prestonu, které skončilo remízou 1:1.

Itálie


Útočník Patrik Schick se vrátil na trávník po krátkém zranění. V dresu AS Řím naskočil do derby proti Laziu na posledních osm minut. Giallorossi už prohrávali 0:2 a nakonec inkasovali ještě jednou. Z utkání tak odešli s debaklem 0:3.

Záložník Jakub Jankto naskočil v 59. minutě v dresu Sampdorie Janov do utkání na půdě Spalu Ferrara. Sampdoria se radovala z vítězství 2:1.

Německo


Brankář Jiří Pavlenka a obránce Theo Gebre Selassie nechyběli v úvodní jedenáctce Werderu Brémy v zápase na hřišti Wolfsburgu. Ten skončil nerozhodně 1:1 a oba Češi vydrželi na hřišti až do konce.

Nizozemsko


Záložník Michal Sadílek nastoupil poprvé v základní jedenáctce lídra nizozemské Eredivisie PSV Eindhoven. Odehrál kompletních 90 minut a na hřišti Excelsioru Rotterdam pomohl k vítězství 2:0.

Celý zápas za ADO Den Haag odehrál v pátek útočník Tomáš Necid. Gólově se ale neprosadil a jeho mužstvo na hřišti De Graafschapu remizovalo 1:1.

Ve druhé lize nastoupil v základní sestavě rezervy Ajaxu záložník Václav Černý. Proti Den Boschi odehrál do svého střídání 77 minut. Utkání skončilo nerozhodně 2:2.

Kompletních 90 minut zvládl v dresu Go Ahead Eagles na pravém křídle Jaroslav Navrátil, který přispěl k výhře 2:0 nad Maastrichtem.

Také obránce Josef Kvída odehrál celý zápas za Nijmegen. Duel v Dordrechtu skončil remízou 2:2.

Slovensko


Brankář Martin Jedlička nechyběl v brance Dunajské Stredy v zápase proti Senici. Povedlo se mu vychytat čisté konto a díky brance ze sedmé minuty nastavení se nakonec mohl radovat z vítězství 1:0.

Sereď vyhrála 2:0 na půdě Nitry a dál může jako nováček snít o tom, že postoupí do skupiny o titul. V jejím dresu se na důležitých třech bodech podílel obránce Martin Sus, který odehrál celý zápas.

Dva Češi zasáhli do duelu mezi Žilinou a Zlatými Moravcemi, který domácí tým vyhrál 2:1. Na jejich straně odehrál kompletních 90 minut obránce Filip Kaša, za hosty zvládl celé utkání forvard Tomáš Dočekal.

Český obránce Jurij Medveděv nastoupil v základní sestavě Slovanu Bratislava ve slavnostním zápase proti Trnavě, kterým se otevíral slovenský národní stadion na Tehelném poli. Medveděv odehrál celých 90 minut a přispěl k vítězství 2:0. Za hosty nastoupil od začátku Václav Dudl. V 25. minutě dostal žlutou kartu a v 77. minutě byl střídán.

Španělsko


Brankář Tomáš Vaclík dvakrát inkasoval a jeho Sevilla prohrála 1:2 v Huesce. Rozhodující branka padla v osmé minutě nastaveného času. Sevilla prohrála už potřetí za sebou a začíná hazardovat s pohárovým umístěním.

Chorvatsko


Obránce Jan Lecjaks, odehrál za Lokomotivu Záhřeb celých 90 minut v derby proti Dinamu, ze kterého v klubu hostuje. Svému mužstvu nakonec pomohl k remíze 1:1. Přemožitel Plzně v Evropské lize vedl po brance Daniho Olma, ale domácí Lokomotiva deset minut před koncem vyrovnala.

Polsko


Jagiellonia Bialystok remizovala v domácím prostředí s Górnikem Zabrze 2:2. Za domácí hrál od 70. minuty i záložník Martin Pospíšil.

Na poslední minutu a nastavený čas přišel v dresu Piastu Gliwice do zápasu proti Slasku Wroclaw český útočník Michal Papadopulos. Přímo na trávníku se ale mohl se spoluhráči radovat z vítězství 2:0. Piast je po třetím vítězství v řadě na skvělém čtvrtém místě se stejným počtem bodů jako třetí Jagiellonia.

Obránce Lukáš Kubáň odehrál ve druhé lize celé utkání za Stomil Olsztyn proti Tychám. Dostal v 77. minutě žlutou kartu, ale hlavně se mohl radovat z vítězství 2:0. Olsztyn bojuje v soutěži o záchranu a každý bod se mu hodí.

Vedoucí tým druhé polské ligy Raków Czestochowa si poradil na úvod jarní části s Glogowem 1:0. Celý zápas v dresu vítězů odehráli Petr Schwarz a Tomáš Petrášek. Od 80. minuty byl na hřišti také Daniel Bartl.

Obránce Radek Dejmek a záložník Jakub Habusta odehráli celý zápas za GKS Katowice, které ovšem nestačily venku na Wigry Suwalki. Utkání skončilo porážkou Katowic 0:2.

Skotsko


St. Mirren porazil brankou z 89. minuty na domácím hřišti Livingston 1:0. Brankář Václav Hladký odchytal za domácí celé utkání.

Švýcarsko


Obránce Marek Suchý odehrál za Basilej celé utkání proti Thunu s kapitánskou páskou na rukávu. Jeho tým zvítězil 3:1. V tabulce drží druhé místo, ovšem na vedoucí Young Boys Bern ztrácí propastných 19 bodů.

Kypr


Záložník Zdeněk Folprecht hrál celých 90 minut za Pafos, který ovšem podlehl doma 0:3 týmu Alki Oroklini.

Bulharsko


Levski Sofia vyhrál 3:0 v dalším derby na hřišti Slavie Sofia. Kompletní zápas za vítězné hosty odehrál český obránce David Jablonský.

Belgie


Záložník Lukáš Mareček nastoupil v základní sestavě Lokerenu proti favorizovanému Anderlechtu. Na trávníku vydržel 79 minut, než byl vystřídán. Lokeren nakonec doma prohrál 1:2.

Turecko


Útočník Josef Šural nastoupil v základní sestavě Alanyasporu a odehrál celých 90 minut. Na půdě Akhisarsporu se však střelecky neprosadil a jeho mužstvo prohrálo 1:3.

Kasimpasa remizovala na domácím hřišti 2:2 s Trabzonsporem. Do zápasu zasáhli dva čeští hráči, na každé straně jeden. Domácí David Pavelka byl zřejmě spokojenější, protože jeho mužstvo vyrovnalo až v 90. minutě z penalty. Do statistik zapsal Pavelka 90 minut. Stejnou porci zvládl i na straně hostů Filip Novák, ten nevrch dostal žlutou kartu.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (159)

Přidat komentář
Posledni Kovboj

Sadilek zase nic.

Reagovat
Beči

Však odehrál celý zápas.

Reagovat
F.Torres

na něj jde slušná chvála

Reagovat
naheCZ

Ideální sestava 24. kola nizozemské ligy: Zoet (PSV Eindhoven) - Janssen (Utrceht), Koopmeiners (Alkmaar), Angeliño (PSV Eindhoven) - Ødegaard (Vitesse), Sadílek (PSV Eindhoven), Vlap (Heerenveen), Bel Hassani (Groningen) - Van Persie (Feyenoord), Lammers (Heerenveen), Bergwijn (PSV Eindhoven). (vi.nl).. fakt nic no

Reagovat
Y.N.W.A

nic moc no, jen jeden z jedenácti, jestli je to fakt takovej talent, jak se povídá, tak by měl bejt v ideální jedenáctce sám!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
dinss

Ty jsi ale dement.

Reagovat
lampas

Reagovat
tnt03

Jak to trolí

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pablos

to je hrozný, jak člověk si zase říkal ještě minulou sezónu jak to v té Itálii vypadá slibně... a rok na to takové paběrkování

Reagovat
Beči

Hlavně to vůbec nechápu. Loni byli Jankto s Barákem tahouni a letos pomalu nedostávají čuchnout.

Reagovat
Pablos

hlavně ten Barák mě nejvíc překvapil... toho jsem i tak pro sebe řadil nad Jankta.

Reagovat
Losinho

Ten je furt zraněnej

Reagovat
Pablos

a jo už koukám... jsem si něják pamatoval, že se vracel kolem prosince po zranění sedět na lavičku... tak jsem myslel, že tam sedí dodnes ...a on už je zase zraněnej no.

Reagovat
salami

To ja teda favorizuju Jankta, Barakovi jsem v Italii vubec neveril a docela me loni prekvapil, stejne si ale myslim, ze to neni dlouhodobe hrac pro kvalitnejsi ligu. je pomalej a jediny cim vycniva je dobry zakonceni, to mi ale u zaloznika prijde jako pomerne malo.

Reagovat
Pablos

no jako já to beru jen z čiště vnitřního pocitu jaký jsem měl, nijak nepodložený fakty... prostě když to shrnu Barák mě překvapil a asi jsem ho viděl v lepším světle tak, za to Jankto mě zklamal (jenže já viděl jen ty ,,špatný" zápasy spíš) a byl pro mě takovej plašan co mu všechno odskakuje s pocitem, že nevím jestli se toho někdy zbaví. Plus repre, za mě Barák v té době oká a Jankto vždycky zklamání (jj vím, hrál křídlo).

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Stannis Baratheon

Píšu to poněkolikáté, Itálie je vražda pro hráče, protože ta lavička je fakt široká a tak si, nemůžou dovolit hrát průměr.

Reagovat
Arbiter Fotbaliarum

Ano, Barák, Schick, Jankto. Teď ninkto.

Reagovat
Losinho

"Český obránce Jurij Medveděv"

Ok

Reagovat
Coutinho10

časy se mění

Reagovat
Mustang™
Reagovat
Arbiter Fotbaliarum

No a co? Prostě Jirka Nedvěd.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámoooo, vždyť ten borec je tady od malička. Umí normálně česky a vychoval ho českej fotbal (Sušice - Plzen).

Fakt nevím co víc chcete

Reagovat
deiw

Toho Sadílka bych už i vzal do repre.

Reagovat
F.Torres

minimálně na přáteláky a vzal bych k němu i Matouška, ať se jim dostane větší pozornosti. Hložek by měl jít do "21"

Reagovat
Losinho

Matouška

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

kdyz jsme u te 21 budou mit po dlouhe dobe konecne zase brankare co aspon pravidelne chyta ligu ze ?

Reagovat
Nadržený šimpanz

hm,ale čobolskou

Reagovat
Greny

No ten možná bude dvojka ne? Trmal ze Slovácka může chytat ne?

Reagovat
Uwe háže buly

Taky teda čekám spíš Jedličku.

Reagovat
Uwe háže buly

Ale zas za předni tým.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

bavime se doufam o seniorske

Reagovat
dave30

To jsme na tom tak špatně, že do reprezentace pozveme hráče, který má v dospělém fotbalu odehráno asi 300 minut? To jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

jsme na tom tak spatne, ze maji v nasich klubech 300 minut odehrano borci v 21 letech

Reagovat
dave30

Jasně, ale ty nikdo necpe do reprezentace...

Reagovat
tnt03

Reagovat
Greny

no radeji povolame Husbauera a Horavu kterým je kolem 30 a budeme se koukat jak jeden nestiha rychlostne a druhej se toci dokola

Reagovat
dave30

Nepodsouvej mi, co jsem neřekl. Máme spoustu mladších šikovných hráčů. Ale hlavně hráčů, kteří pravidelně hrají. Ještě jednou zopakuji - 300 minut v dospělé kopané. To má být vstupenka do reprezentace???

Reagovat
Greny

a proč ne? sice ma odehrano malo minut .. ale v treninku s tema hracama je urcite delsi dobu

Reagovat
dave30

Takže když nehraje někdo pravidelně v klubu, tak ho necháme rozehrát v repre. Super...

Reagovat
Greny

tak to by me zajimalo jaka by byla sestava nebo nominace podle tebe... protoze ono tech nasich moc venku pravidelne nehraje.. a v utoku asi s Doležalem

Reagovat
dave30

Jasně, na hrotu (stejně jako na stoperu) je problém, ale uprostřed zálohy?

Reagovat
smazaný uživatel

hrot mame obsazeny vyborne, co to tady meles...

Reagovat
TheMally11

výborně? Koho tam máme?

Reagovat
smazaný uživatel

hadej

Reagovat
Uwe háže buly

Schick, Selke, Krmencik, Chorý?, Škoda, časem Drchal v případě nouze Doležal nebo Kozák.

Reagovat
Pablos

jak Selke ? to už je jako jistý ?

Reagovat
Greny

Po zranění, nejistej, zraněnej, chorý, škoda

Reagovat
dave30

http://www.forzaroma.info/news-as-roma/anatomia-di-un-fallimento/

Perotti è out da inizio stagione, Schick è out da una vita.

Je zvláštní, že Italové to vidí jinak. Na jeho obranu je pravda, že v repre mu to celkem jde...

Reagovat
Uwe háže buly

Ofenzivní záložníci jsou ready asi tak dva ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil si

Reagovat
bobis21

A kdo by to teda měl být podle tebe?

Reagovat
dave30

Pokud se nepletu, tak hraje uprostřed zálohy. Takže kolik příležitostí dostal třeba Petrák, nebo Pavelka? Samozřejmě je tu Souček, ale třeba i Trávník. A to tam bude ještě Dočkal a mohl by tam konečně dát Jankta (a ne ho neustále cpát na křídlo).

Reagovat
Uwe háže buly

No Trávník je zraněný, takže jsou tam dva a jeden z nich alternuje na křídle, kde je možná větší díra.

Reagovat
Losinho

Trávník trošku borec, že teda nastupuje se zraněním play-off NHL hadr

Reagovat
Uwe háže buly

Teď jsem teda myslel Matouška, Sadílek to má složitější samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nikdo nepochybuje, že Pavelka tam bude a Petrák by mohl taky, ale i Sadílek může jet, nesmí se zapomínat, že Petrák může hrát stopera.

Reagovat
Greny

Petrák se zranil minulej tyden

Reagovat
Losinho

To je jedno co může hrát, v repre by měl hrát jen to, co hraje v klubu pravidelně. Žádný experimenty ala Řezník na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda nevím,v jedné éře hrál třeba Gerrard společně s Lampardem za repre, což byla +- stejná pozice a taky si na hřišti museli vyhovět.Těch příkladů bych našel nejspíš více. Ale fotbal spěje k univerzálnosti, takže na DM je velká konkurence, tak by klidně ohl zabojovat o pozici stopera. Stejný příklad máme na RB, Kadeřábek i Gebre mají v pohodě na základ, ale hrát může jeden RB, tak je logické, že druhý se vyzkouší na levo

Reagovat
Losinho

Vyzkoušel a dlouhodobě se tam neosvědčil. Stejně jako to mimochodem neklapalo Lampardovi s Gerrardem. A to pořád mohli hrát podobnej post a mít jiný úkoly, ne že by třeba Lampard musel na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba protože je výjimečný, kope mládežnickou ligu mistrů, prosazuje se v A týmu PSV, kde je velká konkurence a hlavně koho jiného tam teď vzít?

Reagovat
dave30

Prosazuje se v A týmu? Jako nějakých 300 minut za áčko (a to víkendovým zápasem zvedl minutáž o 1/3) je podle tebe prosazování se? Jinak juniorskou evropskou ligu hrál jako jeden ze 3 povolených starších hráčů (je to soutěž pro dorostence, letos ročník 2000 a mladší) a tuto soutěž hráli i kluci z Olomouce a dostali se dál, než PSV. Takže vezmeme do repre dorostence Olomouce?

Reagovat
Pablos

Olomouc nemohla hrát juniorskou ligu mistrů... když jí nehrálo áčko ...ti hráli evropskou.

Reagovat
dave30

UEFA Juniorská liga (tak zní správný název) je v 1. fázi rozdělena na 2 části. 1.část kopiruje dospělou LM (vůbec to nemusí být nejlepší dorostenecká družstva z jednotlivých zemí), 2.část ostatní vítězové domácích dorosteneckych lig. Play off je společné.

Reagovat
Pablos

oká dobře ...bral jsem to jen tak selským rozumem... natož abych si fakt zjišťoval fakta ..takže pardón

Reagovat
dave30

umění přiznat chybu patří k tomu nejtěžšímu, co se může člověk naučit...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
dave30

Třeba taková Plzeň (která hrála tu část LM) se loni v dorostenecké lize umístila na 4. místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano prosazuje se v A týmu, říkej tomu jak chceš, ale začíná v tom týmu hrát a vzhledem k přestupové politice Holanďanů může být od léta stabilním článkem základní 11. Navíc mu van Bommel evidentně věří. Zatím je to cca 170 minut v lize + něco málo v lize mistrů, ale je to od debutu 7.12. přičemž byla pauza. K tomu je to druhý nejmladší hráč do zálohy v týmu. Pokud si jej viděl hrát někdy za poslední dobu, tak on je výjimečný. Takového hráče vážně nemáme. Dokonale rychlostně vybavení je skvělý v rrozhrávce (úsěpšnost nad 80%), vůbec se nebojím hrát s míčem a v soubojích je fakt úžasný.

Reagovat
dave30

Hrát jsem ho neviděl (ono ani nebylo kde). Na druhou stranu jsem nikdy neřekl, že nemůže byt jednou výborný a třeba tahoun reprezentace. Jen mi přijde zvláštní, že po prvním jeho zápase v lize za áčko (první v základu) začínáme mluvit o reprezentaci (a to nemluvím o tom, jak tady někteří diskutující hodnotí kvalitu Eredivise). Takže když odehraje na jaře dalších 5-7 zápasů, tak by měl být připraven na pozvánku do repre. Ale po prvních 90 minutách?

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně to špatné na našem fotbale. Všechno jen za zásluhy. Podle toho kolik má kdo odehráno minut... Já bych Sadílka zatím do repre nebral, ale kdyby měl nějaký český třicátník stejnou pozici v takovém klubu, rozhodně v repre je a pravděpodobně i v základu.

Reagovat
Mustang™

To nejsou žádné zásluhy. Ale mladej šikovnej hráč, co se začíná prosazovat v nizozemském top klubu. Nikdo neříká, když ho povolají, aby hned táhl repre a hrál základ. Ale nasát tu atmosféru, potrénovat a třeba na 10 minut. Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Však klidně, já nejsem proti Naopak říkám, že by nemělo hrát žádnou roli to, kolik toho má hráč odehráno. Má rozhodovat výkonost. Možná by se spíš měli preferovat hráči, kteří toho mají odehráno méně při stejné výkonosti, protože se dá očekávat progres.

Důvod proč bych ho zatím nebral je ten, že na jeho postu je docela přetlak. Určitě bych vzal Krále a rovnou se Součkem do základu.

Reagovat
Mustang™

Reagovat
dave30

A nesouvisí tak trochu výkonnost s tím, kolik toho má odehráno? To se má trenér reprezentace jezdit dívat na hráče při tréninku?

Reagovat
smazaný uživatel

Však za to je placený a má na to lidi. Kdyby se měl rozhodovat jen podle zápasů v televizi, může to dělat kdokoliv jako vedlejšák.

Reagovat
dave30

Má se jezdit dívat na tréninky a podle toho povolávat do reprezentace. Musím použít své oblíbené - nemám dalších otázek...

Reagovat
dave30

Jinak ten Král mi přijde logičtější...

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

cteni 4-

Reagovat
Mustang™

Čtení za 1. Spíš čtení mezi řádky 4-. Svoji reakci jsem měl spíš korigovat na dave30.

Reagovat
smazaný uživatel

tam nic mezi radky nebylo. bylo to uplne jednoznacne.

Reagovat
uff

Prečo špatne? Keď ten hráč preukáže formu tak nech hrá. Veľa krát to súpera prekvapí, lebo toho hráča nepozná. Plus postupne zbiera skúsenosti, ktoré sa mu zídu.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Sosi

Netlačíme na něho, ale v nejbližších dnech ho oslovíme oficiálně,prozradil trenér Šilhavý

Reagovat
smazaný uživatel

SELKE do české repre to za chvíli bude z ČR další francie

Reagovat
smazaný uživatel

Co vím od roku 93 doposud za nás snad hráli jen 2 hráči s cizím původem

Reagovat
Greny

kdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co vím, tak je to Gebre Selassie a Simič, ale je fakt že se tu narodili a Gebre jen z poloviny. Simič nevím, to spíš rodiče utekli před válkou.Akorát nevím jak to má Gunter Bittengel, který taky někdy v roce 94 nebo 95 hrál za repre.

Reagovat
lampas

Gebre se normálně narodil v ČR. Nemůže za to, že jeho mámu napustil černoch

Reagovat
hodjohn

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě asi Jankulovski a nevím jestli za Čechy nehrál i Chovanec.

Reagovat
pajka-juve

Chovanec hrál jen za Československo. Skončil v roce 1992 s reprezentací.

Reagovat
smazaný uživatel

krev nemá národnost

Reagovat
kilobyte

Reagovat
db18

Jurij

Reagovat
Losinho

Orlov

Reagovat
Bex5

Reagovat
dinss

Sledujes ho nějak víc? Jinak Chrien má smlouvu az do 2022, takže přijde az pak..

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Jan Lecjaks, odehrál za Lokomotivu Záhřeb celých 90 minut v derby proti Dinamu, ze kterého v klubu hostuje. Svému mužstvu nakonec pomohl k remíze 1:1.

to je hezky napsáno

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Lecjaksův Záhřeb v derby remizoval

Reagovat
20DollarsInMyPocket

*Lecjaksovy Záhřeby v derby remizovaly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Tvl, takhle kdyby začínal diktát na základce, tak už mám kouli

Reagovat
Puskas

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
tnt03

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Hiko

Nevíte někdo, proč nehrál Aleš Matějů za Brescii?

Reagovat
Greny

nehral uz snad ctyri zapasy po sobe takze bych tipl zraneni

Reagovat
Losinho

Reagovat
dinss

Asi zranění. Někdy to Livesport neukazuje ale podívej se na Transfermarkt.

Reagovat
smazaný uživatel

zranění

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zark

Perotti è out da inizio stagione, Schick è out da una vita.

Reagovat
Losinho

Moje slova

Reagovat
Pablos

nerozumím, neznám, nevím... dál

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý článok o kostře, a všichni víme, kdo je teď čurák a kdo čokovoko !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A především to, že Eusebiův fotbal existuje pouze v jeho snění.

Nepřeju mu nic špatného, on ani nemůže za to, že na AS nemá, to je vina managmentu. Pevně věřím, že po něm šáhne Cagliari, nebo možná někdo z druhé ligy, kdo postoupí, třeba jeho Pescara a zahraje si o 8. -10. flek a všichni budou spokojeni.

Reagovat
Alberto Aquilani

Keď sa už hráš na odborníka (z poľštiny si prešiel už na taliančinu?), tak ten článok aj dočítaj. A ten článok hovorí o hovne. Perottiho mal minulú sezónu a okrem asi jedného mesiaca bol nič moc, nedokázal dobre využiť ani jeho a ani Stefana. Schicka mal od začiatku sezóny fit, po dobrej príprave. A spravil čo? Udusil ho na lavičke. Jasné, nezachraňuje mu prdel Alisson, ako v minulej sezóne, tak je už definitívne odrovnaný.

Bože, ty si tak priehľadný. Zas si sem naklusal kvázi s niečim, čo by ma malo akože odrovnať, pritom to je taká strašná pič.vina hodná IQ húpacieho koníka, na ktorú sa môžeš chytiť len ty.

Reagovat
Kaspar

Co vubec Kerbr na Kypru ?

Reagovat
Kaspar

Co vubec Kerbr na Kypru ?

Reagovat
Posledni Kovboj

nekdo psal, ze je docela vazne zranenej.

Reagovat
Rob Roy

To jsem byl já. Ještě pár týdnů bude mimo, něco s plotýnkou, byl na operaci.

Reagovat
lampas

Kde je fotka Sadílka?

Reagovat
smazaný uživatel

Řeznictví a Vaněček nic jo?

Reagovat
Kang & Kodos

Sadílek Buď nehraje, a už je odvařenej, nebo hraje (dokonce poprvý v zálkadu!!!), a už by měl jít do repre. Cenim.

Reagovat
dave30

Máme tolik talentovaných hráčů, kteří ve svých klubech ale pravidelně nehrají (ale sbírají tam zkušenosti). Takže trenér repre bude jezdit na tréninky...

Reagovat
Greny

Jel by u Tebe Darida nebo Dockal.?

Reagovat
dave30

Ani jednoho jsem dlouho neviděl hrát. Pokud je Darida v plné kondici, tak asi on, ale je to těžké. Trenérovi v teto chvíli vubec nezávidím. Je jasné, že vždy na..re určitou část fanoušků (každý máme své koně ).

Reagovat
Bruny

Nevzít Bořka by byla fatální chyba. Ať už s tím mnozí souhlasí, nebo ne...je aktuálně nejdůležitějším hráčem celé repre. Stačí se podívat jak vypadá repre s ním a jak vypadala bez něj během kralování Jarolíma. Bořek je prostě rozdílový, i když třeba není 80 minut vidět, tak pak dá tu rozhodující přihrávku a je to. Darida sám tak zásadní vliv na hru, nebo alespoň na zisk bodů nemá..

Reagovat
dave30

Asi jsem se špatně vyjádřil. Dočkala určitě vzít také, jen si nejsem úplně jistý, jestli na repre úrovni je schopen odehrát kvalitně celých 90 minut...

Reagovat
Rarášek

Když toho není schopnej ani v lize, tak v repre těžko .. .

Reagovat
Bruny

Jde o to, že dlouho nehrál no. Takže bude muset dohnat to manko... Každopádně on není typ, který by tam měl 90 min běhat, prostě je jaký je.. toulá se po hřišti, občas se projde... ale nakonec je ve správný čas na správném místě a zápas svojí asistencí rozhodne.

Reagovat
tnt03

Sadílek

Reagovat
smazaný uživatel

to neni Josef Sural, ale Josef Sulin

Reagovat
FuckT

OT: Toto akoze vazne ludia toleruju? :D Jeden tipek si zoberie laser na zapas a dalsich zopar si tam urobi ohnostroj a platit za tu budu kolektivne vsetci fans, ktori tymi peniazmi chceli podporit klub a nie nejake podivne organy statnej moci? To akoze teraz ked si kupim listok na kupalisko a z kraja sa vymocim do vody, tak pokutu zaplatime vsetci pritomni, alebo ma vyvedu von a daju ju mne? XD Takto sa zaraba, takto sa kradne!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele