Češi v zahraničí: Necid dal pátý gól, Kadeřábek oslavil stovku

11.03.2019, 22:12
Aktuality
Tomáš Necid vstřelil za Den Haag svůj pátý gól v nizozemské Eredivisie. Obránce Pavel Kadeřábek zase oslavil jubilejní 100. zápas v bundeslize. Po čtvrt roce vychytal vítězství pro Hearts brankář Zdeněk Zlámal. Do základní sestavy se v tureckém Alanyasporu prosadil útočník Josef Šural. A raritní zápas se hrál ve druhé polské lize, zasáhlo do něj hned pět českých hráčů.

Anglie


Útočník Matěj Vydra si po čase zase zahrál za Burnley. Na hřišti Liverpoolu dostal vyměřeny tři minuty v závěru zápasu. Přesto si v nastavení stihl připsat asistenci u snižující branky na 2:3. Burnley však na vyrovnání síly nestačily a nakonec prohrálo 2:4.

Bristol City doma v League Championship podlehl Leedsu těsně 0:1. Obránce Tomáš Kalas odehrál celých 90 minut.

Francie


Rennes zvítězilo v domácím utkáním nad Caen 3:1 a v brance domácího klubu nechyběl Tomáš Koubek. Branku inkasoval hned ve 20. minutě, ale jeho spoluhráči nakonec vývoj bez problémů otočili.

Itálie


Obránce Aleš Matějů naskočil ve druhé lize na posledních šest minut v dresu Brescie do zápasu na hřišti Cosenzy. Jeho tým tam nejprve prohrával 0:2, ale ve druhé půli dokázal vyrovnat a v nastaveném čase, když už byl Matějů na hřišti, dokonce zkompletoval obrat na konečných 3:2!

Brankář Lukáš Zima odchytal za Livorno duel v Ascoli a týmu pomohl k remíze 1:1.

Německo


Dvě stálice v dresu Werderu Brémy, brankář Jiří Pavlenka a obránce Theodor Gebre Selassie, odehrály celý zápas proti Schalke. A po duelu měli důvod k radosti, protože Werder zvítězil 4:2.

Obránce Pavel Kadeřábek oslavil 100. bundesligový start v dresu Hoffenheimu. V utkání proti Norimberku odehrál celých 90 minut a radoval se z výhry 2:1.



Nizozemsko


Útočník Tomáš Necid se popáté v sezoně střelecky prosadil v dresu ADO Den Haag v zápase proti Heerenveenu. Nejdřív vyrovnával na 1:1 a pak se ještě po zákroku na něj kopal pokutový kop. Z něj už ale domácí v nastavení pouze snížili na konečných 2:3.

Necidova branka v čase 7:40



Záložník Michal Sadílek znovu naskočil do zápasu v dresu áčka PSV Eindhoven. V 67. minutě utkání proti Bredě vystřídal Hendrixe. Lídr tabulky Eredivisie zvítězil 2:0 a upevnil si postavení v čele.

Ve druhé lize nastoupil v základní sestavě Nijmegenu obránce Josef Kvída a odehrál proti Rodě Kerkrade celé utkání. Podílel se tak na vítězství 1:0. Do statistik si navíc připsal žlutou kartu.

Křídelník Jaroslav Navrátil odehrál kompletních 90 minut za Go Ahead Eagles z Deventeru a pomohl jim k výhře 1:0 na půdě Volendamu. Eagles se díky třem bodům posunuli znovu na druhé místo tabulky.

Slovensko


Útočník Tomáš Dočekal odehrál za Zlaté Moravce celý zápas proti Dunajské Stredě. V její brance byl Martin Jedlička a přestože jednou inkasoval, byl to právě on, kdo se mohl po zápase těšit z vítězství 2:1.

Martin Sus tentokrát nastoupil v dresu nováčka ze Seredě na křídle a v 69. minutě zápasu s Trnavou se zapsal mezi střelce. A byl to zatraceně důležitý gól, kterým vyrovnával na 1:1. Domácí pak přidali ještě dvě branky a Trnavu doma porazili 3:1. Právě na úkor loňského ligového šampiona si zajistili místo ve skupině, která bude bojovat o mistrovský titul. Na straně Trnavy dvojice Petr Bolek a Václav Dudl zůstala pouze na lavici náhradníků.

Vedoucí tým tabulky Fortuna ligy Slovan Bratislava vyhrál 2:1 v Senici a podílel se na tom částečně také obránce Jurij Medveděv, který odehrál v barvách Belasích celé utkání. Slovan má před nadstavbovou částí k dobru na druhou Dunajskou Stredu 14 bodů.

Obránce Filip Kaša pdehrál celý zápas za Žilinu na hřišti Podbrezové. Šošoni díky gólů Balaje a Boženíka vyhráli 2:0.

Belgie


Lokeren pokračuje v sérii nezdarů. Tentokrát prohrál 0:1 na hřišti Genku. Celé utkání v dresu hostů odehrál záložník Lukáš Mareček. Zatímco Genk ligu vede, Lokeren je na posledním místě s desetibodovou ztrátou na Beveren.

Bulharsko


Levski Sofia nestačil v domácím duelu na Ludogorec Razgrad. Celé utkání při porážce 0:2 odehrál na domácí straně český obránce David Jablonský. V 79. minutě dostal žlutou kartu.

Chorvatsko


Obránce Jan Lecjaks hrál celý zápas za Lokomitvu Záhřeb, která vybojovala bod na půdě Osijeku. Lecjaks dostal žlutou kartu dvě minuty před koncem. Lokomotiva remizovala počtvrté za sebou. V tabulce ale stylově stále drží čtvrté místo, což znamená postup do Evropské ligy.

Kazachstán


Záložník Lukáš Droppa odehrál celé utkání za Šachtar Karagandy v prvním kole nového ročníku kazašské ligy. Jeho tým však na půdě Ordabasy prohrál jednoznačně 0:3.

Kypr


Pafos hraje na Kypru ve skupině o záchranu. Na hřišti Doxy remizoval 0:0 a český záložník Zdeněk Folprecht odehrál celé utkání. Ve 27. minutě dostal žlutou kartu.

Polsko


Piast Gliwice vyhrál 2:0 na půdě Górniku Zabrze. Přispěl k tomu i útočník Michal Papadopulos, který nastoupil v 74. minutě.

Jagiellonia Bialystok podlehla 0:2 na půdě Slasku Wroclav, který vede český trenér Vítězslav Lavička. Zatímco on mohl být spokojen, záložník Martin Pospíšil, jenž do zápasu naskočil z lavičky v 59. minutě, nikoliv.

Celý zápas za Legii Varšava odehrál obránce Adam Hloušek. V Gdyni na půdě Arky vyhrála Legia 2:1 a dotáhla se na vedoucí Lechii Gdaňsk na rozdíl jediného bodu. Lídr tabulky však má pondělní dohrávku k dobru.

V druholigovém utkání mezi Katowicemi a Rakówem zasáhla do hry hned pětice český fotbalistů. Na domácí straně to byli Radek Dejmek a Jakub Habusta. Oba odehráli celý duel, ale z výsledku 0:3 pochopitelně nemohli být nadšení. To na druhé straně, u lídra tabulky druhé nejvyšší polské soutěže, bylo veselo. Tomáš Petrášek se dokonce zapsal mezi střelce. Stejně jako on odehrál celý zápas také Petr Schwarz. A na poslední desetiminutovku ještě naskočil Daniel Bartl.

Severní Irsko


Útočník Marek Červenka naskočil v dresu Linfieldu na posledních dvacet minut do zápasu na hřišti Glenavonu. Jeho tým však prohrál 0:2.

Skotsko


Brankář Zdeněk Zlámal odchytal za Hearts celý duel na hřišti Dundee a pomohl mužstvu k vítězství 1:0. Do utkání nastoupil v základní sestavě také útočník David Vaněček, který byl střídán v 67. minutě.

Švýcarsko


Obránce Marek Suchý odehrál celý duel za Basilej. Na půdě Lugana jeho mužstvo remizovalo 1:1.

Turecko


Obránce Filip Novák odehrál celých 90 minut za Trabzonspor a pomohl svému mužstvu k výhře 2:1 nad Akhisarsporem.

Útočník Josef Šural nastoupil v základní sestavě Alanyasporu a na hřišti vydržel 78 minut než byl vystřídán. Utkání, v němž jeho spoluhráč Papiss Cissé neproměnil dva pokutové kopy, jeho mužstvo zvítězilo 2:1.

Celé utkání za Kasimapsu odehrál záložník David Pavelka. Jeho tým si odvezl z Izmiru ze zápasu s Göztepe bod za bezbrankovou remízu.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (73)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Sám na zápas bohužel nemohu jet, takže prodávám vstupenku na zápas Česko - Brazílie. Pokud máte zájem, více info a kontakt zde: https://vstupenky.bazos.cz/inzerat/101887463/Vstupenka-na-zapas-Cesko-Brazilie-sektor-123-rada-11.php

Reagovat
Greny

A Schick gól ale střídal a držel se za sval.. snad jen křeč

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to s faulem

Reagovat
meno

Byl na něj dost nízkej kurz...

Reagovat
smazaný uživatel

ze se zrani?

Reagovat
Phreak71

Necid do repre!!

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako really? Děláš si kozy doufám...

jak tě mohla napadnout taková kravina, když máme Kozáka, Pekharta a Poznara...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozny gol tam trefí balon svalem to je pravda

Reagovat
wyqinac

jako necid je fakt kvalitni hlavickar a jako eso na poslednich 5-10 minut na nejaky centr mi to neprijde jako spatnej napad, vic bych ho teda hrat nenechal

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl pro Červenku, ale ten se po tom nadějném začátku v Linfieldu nějak zasekl.

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne Krmencik, Schick a Selke sou jinde

Reagovat
Josifek

Joo, Selke a Krmelec jsou aktuálně hodně jinde

Reagovat
Losinho

Oproti Necidovi teda stopro.

Reagovat
Josifek

Za normálních okolností všichni jsou. Ale Selke nás minimálně nyní reprezentovat nemůže a Krmelec je taky ted pasé, tak nemá smysl s nima akutálně počítat..

Reagovat
meno

OT:

Nevíte kde a co teď dělá Tobiáš st.?

Reagovat
Posledni Kovboj

Ted? Podle me uz spi.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Puskas

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
tnt03

Reagovat
krisa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
iamek

Reagovat
Lacko_Boh

OT: Sice Cordena nemozem vobec ale David je zlatko

https://www.youtube.com/watch?v=bF014EUJrSI

Reagovat
wyqinac

ty kraso to je vyborny

Reagovat
Trapper

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

still better than ronaldo statue..

jinak v usa je opravdu dobry jen conan

Reagovat
Lacko_Boh

velmi sa mi znechutli vsetci. Najma Colbert ide rapidne dole a . Oliver si asi kvalitu drzi ale mne sa nechce pozerat

Reagovat
Mastný Chobot

za Oľa

mám to rovnako, tak raz za polroka na mňa príde chuť pozrieť si ho

Reagovat
smazaný uživatel

ja ted nejvic nedavam kimmela, ktereho jsem mel docela rad..(si tam pozve DeVita a je to nuda, wtr) olivera jsem nikdy nesledoval takze nevim

Reagovat
patas92

Kimmel je docela sympaťák, ale hrozně nevtipný, no. Já moc nemám rád Fallona, to je hrozně vlezlý ňouma.

Reagovat
patas92

V podstatě pravidelně se dá sledovat jenom Graham Norton, u ostatních si člověk musí vybírat podle hostů.

Reagovat
r.mrazik

graham je super

ostatni tragedie

Reagovat
patas92

Conan je nejvtipnější, ale nějaký zajímavý host k němu přijde jednom za půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

+ Eric Andre show :) aj zaujimavy hostia su tam

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo z NFL komunity poslat link k clanku? Byl jsem trochu mimo posledni tydny a vubec nevim kde byla posledni diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc tu nemame Patu, ja jsem jej chtel zrovna pochvalit, ze nestastnou nahodou, se trefil

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Golasso

Šanci? Rennes jsou pěkně v pr*eli

Reagovat
Nikikrew

nepredbiehajme ,

Reagovat
Golasso

My nemusíme. Laca je předběhne všechny za nás

Reagovat
bbbauch

Jakoze byste bez Lacazzetta byli bez sance jo?

Reagovat
Nikikrew

Mali ale nižšie . S najlepším hráčom v kádri tie šance sú ružovejsie

Reagovat
bbbauch

Proti 8. tymu francouzsky ligy v kontextu s tim, ze emery odvadi skvelou praci je to docela usmevny

Reagovat
Nikikrew

Tak v 10tich sme tam zahrali naozaj mizerne a Emery ten zapas najma striedaniami docela nezvladol. S momentalnou formou Auby by to bolo dost tazke ale ked sa vracia Lacca, viac nam teraz verim.

Reagovat
Golasso

Těžko při střídání ovlivníš to, že na hřiště pošleš hráče, kteří hrají vesměs dobře a najednou si neumí přihrát na 3 metry. Zápas blbec no. Bohužel není první a občas mám pocit, že na venkovní zápasy jezdí snad nějaký braindead klony našich hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aj UEFA nas tlaci

Reagovat
fajdax

Gedion Zelalem už nebude bojovat o místo v sestavě Arsenalu. Americký záložník se vrací do vlasti, do svých služeb ho získal Sporting Kansas City.

Ten dopadl

Reagovat
Swarley

Slehlazem

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

zelaclem

Reagovat
smazaný uživatel

Zelegas

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zrovna fanda Chelsea si ho bude pamatovat

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/TheSunFootball/status/1105461080506204160

Sun hraje managera. To jsou fakt kaspari.

Reagovat
Busby babes

https://www.telegraph.co.uk/football/2018/09/29/real-madrids-finances-show-actual-reason-cristiano-ronaldo-had/?icid=registration_eng_nba158433_static

pro kontext. Real defakto musel Ronalda prodat, protoze si ho uz nemohl dovolit. A vypada to, ze nejake velke prestupove leto je spis zbozne prani nez realita. Oni mozna nebudou mit ani tech 100 mega na Hazarda.

Velmi zajimavej clanek.

Reagovat
r.mrazik

ty tvoje placeny clanky!!

Reagovat
Busby babes

hovno placeny, se zaregistruj a prectes si to.

Reagovat
r.mrazik

zas ty tvoje clanky a registrace!

Reagovat
Busby babes

tak mas smulu no a nic se nedozvis.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
Kowe

no je to tam všechno popsáno dost neurčitě.

Reagovat
Busby babes

me bz prave zajimal nazor nekoho z fans Madridu, jestli to tam je popsane realne nebo ne. Nebo jestli se neco za ten rok treba zmenilo.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/s04_en/status/1105574007481552898

Vcera na twitteru. Aspon nekde Schalke vyhralo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele