Bundesliga - preview 33. kola: Probudí se Lipsko?

06.05.2022, 08:43, aktualizováno 08.05.2022, 09:31
Previews
Red Bull Arena (© AFP)
Lipsko nezažívá povedený konec sezony a v neděli potřebuje porazit Augsburg, aby potrestalo sobotní nezdar Freiburgu. Frankfurt hostí Gladbach, Bayern si hodlá vylepšit statistiky proti Stuttgartu...
Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach  (neděle 15:30)
Eintracht Frankfurt je po 42 letech ve finále evropského poháru, ale než se v Seville postaví skotským Rangers FC, čekají ho poslední dva zápasy Bundesligy proti Mönchengladbachu a Mohuči. V lize už nemůže dosáhnout valných úspěchů, přesto chce domácí duel s Hříbaty zvládnout a naladit formu před vrcholem sezony.

O postupu Eintrachtu do finále Evropské ligy toho bylo už napsáno dost. Čtvrteční výhrou nad West Hamem dosáhl německý celek vrcholu a zaslouženě bude usilovat o cennou trofej. Navíc pokud uspěje, bude hrát v příští sezoně milionářskou Ligu mistrů, čili ve finále proti Rangers to bude buď všechno nebo nic.

V neděli čeká na svěřence trenéra Glasnera nevyzpytatelný Mönchengladbach. Ten si zahrál Ligu mistrů v minulé sezoně a dokonce postoupil do vyřazovací fáze. Loňský ročník Bundesligy se mu však nevyvedl, letos Hříbata v Evropě chyběla a chybět budou i nadále. V tabulce mají totiž jen o bod více než Eintracht a na lepší jak osmé místo nedosáhnou.

Fanoušci obou táborů se ale mají na co těšit, protože vzájemné zápasy bývají bohaté na góly. V prosinci zvítězil na půdě Borussie Eintracht 3:2, v té loňské byl na tom zase lépe Mönchengladbach (4:0, 3:3).

Eintracht ale nemá v Bundeslize takovou formu jako v Evropě a už šest zápasů v řadě nedokázal vyhrát. Naposledy před týdnem prohrál v Leverkusenu, když k tomu svým gólem přispěl i Patrik Schick.

Trenér Glasner nechá takřka jistě odpočívat některé opory, a tak se proti Mönchengladbachu objeví poněkud jiná jedenáctka. Co se týče Hříbat, těm určitě nepomohou Elvedi a Kouadio Kone. Oba si odpykávají karetní trest. Marcus Thuram a Laszlo Benes jsou zranění a také nebudou k dispozici.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Tuta, Hasebe, Ndicka - Toure, Sow, Jakić, Kostić - Hauge, Lammers - Borre
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Beyer, Friedrich, Bensebaini - Lainer, Kramer, Neuhaus, Netz - Hofmann, Stindl - Embolo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.82 - 2.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bayern Mnichov - VfB Stuttgart  (neděle 17:30)
Do hodně složité situace se dostal Stuttgart - VfB loni bojovalo o evropské poháry, letošní sezona je ale úplně jiná a hrozí mu sestup z německé nejvyšší soutěže. O poslední naděje na přímou záchranu dost možná přijde v neděli odpoledne, potřebuje totiž bodovat na půdě Bayernu Mnichov.

Stuttgartu se povedl březen a vypadalo to, že dá sbohem sestupovým vodám, opak ovšem byl pravdou, přišla totiž série pěti zápasů bez vítězství a pád na šestnáctou příčku. Ztráta na patnáctou Herthu činí čtyři body a i vzhledem k síle nejbližšího soupeře se všichni v klubu budou dívat spíše pod sebe - náskok na sedmnáctou Arminii Bielefeld činí dva body.

"Potřebujeme odvahu, bojovnost a jednotnost. Každý zápas začíná za stavu 0:0, musíme ze sebe vydat maximum a jít do toho na sto procent, situace řešit jednoduše a nedělat laciné chyby. Základem bude pozorná defenzíva," nechal se slyšet trenér Pellegrino Matarazzo.

"Obrana bude nejdůležitější, Bayernu totiž stačí málo a okamžitě potrestá jakoukoli chybičku v obraně, zvláště v Mnichově je hodně silný. Je jedno, jestli celý zápas napadáte, nebo se stáhnete na vlastní polovinu, musíte hrát na maximum od první do poslední minuty. A je třeba i štěstí, Bayern totiž také občas nemá den. Důležitá je víra ve vlastní sílu, pak v Mnichově můžete nějaké body získat. Bez sebedůvěry nemá smysl do Mnichova ani jezdit," dodal.

Bayern letos znovu obhájil mistrovský titul, ani jemu se ovšem sezona nepovedla a celkové hodnocení nebude příliš pozitivní. Z domácího poháru vypadl po ostudě v Gladbachu, velkým úspěchem není ani čtvrtfinále Ligy mistrů, v němž přišel nezdar proti Villarrealu. Radost v táboře bavorského klubu nezavládla ani minulý týden po prohře 1:3 v Mainzu.

Domácí trenér Julian Nagelsmann má na závěr sezony k dispozici prakticky kompletní kádr - součástí prvního týmu v tuto chvíli není Sarr, nemocný je Leroy Sané a zdravotní problémy měl Goretzka. Stuttgart je na tom hůře, k dispozici nejsou Ahamada, Meyer, Nartey, Sankoh, Schock, Silas a P. Stenzel.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies - Kimmich, Musiala - Gnabry, T. Müller, Coman - Lewandowski.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
F. Müller - Mavropanos, Anton, Ito - W. Endo, Karazor, Sosa - Tiago Tomas, P. Förster, Führich - Kalajdzic.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.55 - 10.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RB Lipsko - FC Augsburg  (neděle 19:30)
Hráči Lipska mají za sebou nesmírně náročný program, který vyvrcholil neúspěšnou odvetou semifinále Evropské ligy se skotským Rangers (1:3), nicméně dvě kola před koncem Bundesligy mají stále o co hrát. Kvůli dvěma porážkám za sebou totiž klesli na páté místo se čtyřiapadesáti body a za čtvrtým Freiburgem zaostávají o pouhý bod. Jeho úhlavní konkurent v boji o čtvrtou příčku však vyhořel v sobotu s Unionem Berlín (1:4) a RB se tohoto zaváhání jistě pokusí využít.

Domácí výběr prohrál v předchozích čtyřech duelech hned třikrát, kromě již zmiňované porážky s Rangers nestačil v nejvyšší německé soutěži na Union Berlín (1:2) s Mönchengladbachem (1:3). Pokud však nyní dokáže porazit Augsburg, tak bude mít ve svých rukách umístění v nejlepší čtyřce zaručující přímou účast v nadcházejícím ročníku základních skupin Ligy mistrů.

"Všichni jsme toužili po tom, abychom si zahráli finále Evropské ligy, jenomže jsme nepředvedli dobrý výkon a byli vyřazeni. V poslední době se nám nedaří a prohra v Glasgow nás samozřejmě mrzí, teď se však musíme plně soustředit na poslední dva ligové zápasy a také na finále národního poháru. Po náročném cestování to nebude vůbec jednoduché, nicméně pevně věřím, že to zvládneme," vyjádřil se domácí stratég Domenico Tedesco.

Hosté se v tuto chvíli nacházejí na čtrnácté příčce s pětatřiceti body, i když před týdnem jasně nestačili na Kolín (1:4). Udržení prvoligové licence i přesto mají nesmírně blízko - jestliže totiž Stuttgart nevyhraje v Mnichově nad mistrovským Bayernem, tak si zajistí příslušnost mezi německou smetánkou také pro příští sezónu. Tedesco nemůže využít služeb vykartovaného Simakana, FC postrádá zraněné trio Bazee - Strobl - Iago. Podzimní vzájemné měření sil skončilo překvapivou remízou 1:1.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulácsi - Klostermann, Orban, Halstenberg - Mukiele, T. Adams, Laimer, Angelino - Szoboszlai - Poulsen, Nkunku
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Gikiewicz - Gumny, Gouweleeuw, Oxford, Pedersen - Maier, Dorsch - Caligiuri, Vargas - Hahn, Gregoritsch
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.14 - 12.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Freiburg - Union Berlín  (sobota 15:30)
Freiburg naposledy zvládl veledůležité klání na půdě Hoffenheimu, díky němuž si vysloužil čtvrtou příčku v tabulce, a jeho tajným cílem je právě tohle postavení udržet. Pokud by se mu podařilo nechat všechny své pronásledovatele za sebou, mohl by se těšit na příští ročník z dost nečekané účasti v Lize mistrů. Teď ho každopádně čeká další náročná zkouška, a to Union.

I ten přitom mohl ještě teoreticky usilovat o top čtyřku, jenomže vaz mu v tomto ohledu srazil právě poslední výsledek s již sestupujícím Fürthem, s nímž jen remizoval. Šance na postup na tuhle metu není velká, byť nynější skalp Freiburgu by ji mohl oživit. Pro svěřence kouče Urse Fischera ovšem nepředstavovala milionářská soutěž, ostatně podobně jako pro jeho soupeře, žádnou kýženou ambici. Budou rádi, když se do pohárové Evropy vůbec prokoušou. A stejně jako pro domácí i pro ně představují konkurenci v této pranici Lipsko s Kolínem nad Rýnem.

Breisgau-Brasilianer se letos jednoduše mohou postarat o největší senzaci této sezóny. Jejich šéf lavičky Christian Streich však nechce příliš rozjímat, co by čtvrtá pozice obnášela. "Máme samozřejmě radost z naší situace," uculil se. Nutno připomenout, že vítězství v závěrečných dvou zápasech, ten druhý absolvuje v Leverkusenu, klubu z Bádenska-Württemberska zajistí nadobro nečekaný úspěch. A navíc nesmíme opomínat, že ho ještě čeká finále DFB-Pokalu. "Nechci řešit, co které místo zaručí, akorát vás něco takového znervózňuje. Nechci vůbec slyšet, že nějaká remíza nás posune rovnou do Evropské ligy. A já nehodlám být ve stresu, já chci mít klid na práci. Proti Unionu nás zřejmě čeká velmi dlouhý a tvrdý dril," dodal Streich.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Flekken - Lienhart, K. Schlotterbeck, N. Schlotterbeck - Kübler, Eggestein, Höfler, Günter - Sallai, Grifo - Höler
Union Berlín - pravděpodobná sestava:
Rönnow - Jaeckel, Knoche, Ryerson - Trimmel, Khedira, Giesselmann - Haraguči, Prömel - Awoniyi, Michel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.72 - 4.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - Bayer Leverkusen  (sobota 15:30)
Ještě v půlce března útočil Hoffenheim reálně na top čtyřku, tedy na postup do Ligy mistrů pro příští sezónu. Výsledkově si ovšem následně počínal až tak mizerně, že o reálnou šanci na kvalifikaci do jakékoli sféry evropských pohárů v podstatě přišel. Teď narazí na Leverkusen, který právě o milionářskou soutěž usiluje. A jeho jediným cílem je svou třetí příčku udržet.

Situaci mají hosté pevně ve svých rukou. Od čtvrtého Freiburgu je dělí tři body, od pátého Lipska čtyři, šestý Kolín nad Rýnem je pak může předskočit pouze v opravdu hodně, hodně teoretické rovině. Pokud se jim v Sinsheimu podaří naplno bodovat, s definitivou si zaručí účast v Lize mistrů na následující ročník. A pokud Freiburg neskolí Union v souběžně hraném utkání, hůře než třetí neskončí. "Ještě jsem se nerozhodl, zda budu po očku sledovat také, co se děje v tomto utkání. Ale když jsme takové výsledky neznali, dařilo se nám vždy nejlépe," povídal Gerardo Seoane, kouč Die Werkself. "Nikdy nemůžeme jiná utkání ovlivnit. Bylo by super, kdybychom měli všechno vyřešené už teď, nicméně i kdyby ne, i tak bude zbývat ještě jedno kolo," připomněl. Mimochodem právě v posledním klání přivítá Bayer doma Freiburg.

Jestliže Leverkusen může být s výkonností v uplynulých pár týdnech spokojený, v táboře jeho soupeře o pozitivní náladě rozhodně mluvit nemůžeme. Na sedmé místo, které může někoho posunout do pohárové Evropy, záležet bude na rezultátu z finále Německého poháru, ztrácí Hoffenheim pět bodů. Stáhnout pod sebe dolů ještě Union nebo Kolín nad Rýnem představuje předem náročnou bitvu, kterou prostě nemají Die Kraichgauer ani náhodou pod kontrolou. "Je jasné, že potřebujeme dvakrát zvítězit. Nic není ve fotbale nemožné, podívejte se, jak dopadl ve středu duel mezi Realem a Manchesterem City," nechtěl se vzdávat bez boje domácí trenér Sebastian Hoeness. "Musíme ze sebe znovu vydat to nejlepší. Zbraně neskládáme," vzkázal.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Posch, Vogt, Akpoguma - Kadeřábek, Raum - Samassékou, Stiller - Baumgartner - Rutter, Kramarič
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Kossounou, Tah, Tapsoba, Hincapié - Andrich, Aránguiz - Diaby, Azmún, Paulinho - Schick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 4.08 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Köln - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
Kolín nad Rýnem je aktuálně ve velmi dobrém rozpoložení. A díky čtyřem výhrám v řadě si v podstatě upevnil svoje postavení na příčkách zajišťující evropské poháry. Zaútočit přitom může ještě na top čtyřku, tudíž Ligu mistrů, fakticky mu však půjde hlavně o udržení Unionu za sebou. Teď přivítá Wolfsburg, jenž usiluje maximálně o nejlepší umístění na konci sezóny.

Svěřenci kouče Floriana Kohfeldta samozřejmě nemůžou být s průběhem letošního ročníku vůbec spokojeni. Na podzim si velmi nevalně vedli v Lize mistrů, v Bundeslize, v níž jednu chvíli nebyli daleko sestupovým starostem, ani v DFB-Pokalu žádnou díru do světa neudělali. Vůbec letos nebyli blízko bojům o přední pozice tak, jako loni, vlastně jsou rádi, že si aspoň s předstihem zachovali prvoligovou příslušnost. Aktuálně jsou v průběžném pořadí až třináctí.

Zato Die Geissböcke čekají pernější chvilky v posledních dvou kolech. Jestliže byl Kolín nad Rýnem v minulosti kritizován za ofenzivní počínání, pak v předešlých čtyřech duelech zaslal všem jasnou odpověď. V každém z nich totiž skóroval minimálně třikrát, naposledy na půdě Augsburgu nasázel dokonce čtyři branky. "V tuhle chvíli existuje spousta spekulací. Někteří chytří lidé umějí s tabulkami různě kalkulovat," ušklíbl se domácí lodivod Steffen Baumgart. "Jenže tyhle výpočty nemají nic společného se sportem nebo fotbalem. Před osmi až devíti týdny jsem četl, že získáme čtyřicet dva bodů. Nechyběly ani drobnější analýzy. Já se ovšem něčím takovým vůbec nezabývám. Jde totiž vždy pouze o nás, co můžeme a musíme udělat, abychom vyhrávali. A z našeho pohledu máme pokaždé v utkáních šanci zvítězit," dodával.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Schwäbe - Schmitz, Kilian, Hübers, Hector - Özcan, Skhiri - Ljubicic, Uth, Kainz - Modeste
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Baku, Lacroix, Brooks, Roussillon - Arnold - Schlager, Gerhardt - Wind, Kruse - L. Nmecha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.85 - 6.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Greuther Fürth - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Ačkoli je jasné, že Fürth po roční anabázi poputuje jakožto jistý sestupující o patro níže a že ho třeba od nové sezóny nepovede současný trenér Stefan Leitl, tenhle ročník evidentně hodlá dohrát se vztyčenou hlavou. Vždyť třeba před týdnem přibrzdil i Union, který hodlá postoupit do pohárové Evropy. Sportpark Ronhof se teď rozloučí s Bundesligou duelem s Dortmundem.

Jestliže můžeme pojmenovat největší příčinu neúspěchu bavorského klubu, pak je tou číslo na kontě vítězství. Těch totiž za celou dobu posbíral pouhé tři. V jarní části vykázal určitě velké zlepšení, například v posledních šesti kolech padl jen dvakrát. A ač remízy s Freiburgem nebo Frankfurtem, čerstvým finalistou Evropské ligy, na první pohled nepředstavují vůbec špatné rezultáty, v boji o záchranu vlastně znamenaly ztráty. Fürth zkrátka tvrdě doplatil na fakt, že své protivníky neuměl porážet. A třeba na jakýkoli venkovní skalp i nadále pouze marně čeká.

Ani Borussia nebude v tomto měření sil pod nějakým zásadním tlakem. Byť její druhé místo může ještě ohrozit třetí Leverkusen, který ztrácí pět bodů, fakticky by si měla roli vicemistra pohlídat. Obzvláště na půdě posledního celku německé nejvyšší soutěže, kde se bude chtít též revanšovat za nedávné dva nezdary. Nejprve nezvládla Der Klassiker, díky němuž definitivně přišla o naději usilovat o prvenství, a naposledy v derby padla překvapivě doma s Bochumí.

Už před předešlým kolem hostující stratég Marco Rose přiznával, že se tahle sezóna nemůže hodnotit pozitivně. I když na první pohled není druhá bundesligová příčka špatnou prezentací, pořád platí, že jsou Die Schwarzgelben prostě horší než Bayern. Žádné oslavné písně se určitě nemohly pět ani při působení na evropském poli či v Německém poháru. "Nemůžeme si dělat srandu z našeho letošního působení. V dalším období chceme být bezpochyby lepší a vypadat profesionálněji. Ve Fürthu si míníme hlavně pojistit současnou druhou pozici," sliboval Rose.
Greuther Fürth - pravděpodobná sestava:
Linde - Griesbeck, Bauer, Viergever - Asta, Itter - Raschl, Christiansen - Tillman - Leweling, Hrgota
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Hitz - Can, Akanji, Zagadou, Raphaël Guerreiro - Witsel, Bellingham - Wolf, Reus, Brandt - Haaland
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.88 - 5.78 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hertha BSC - 1. FSV Mainz 05  (sobota 18:30)
Léčba trenérem Felixem Magathem zabrala. Především v předešlých třech kolech podnikla Hertha zásadní kroky k udržení se na nejvyšší úrovni a teď musí udělat ještě ten definitivní. A pokud si nechce v závěrečném souboji v Dortmundu dělat starosti se záchranou, potřebuje doma Mohuč skolit. Ta je každopádně notně povzbuzená o minulý nečekaný skalp Bayernu.

Kdyby zhruba v poslední třetině tohoto ročníku svěřenci trenéra Boa Svenssona nestřídali své chabější výsledky s těmi senzačními, do jejichž kategorie se třeba řadí též výhra nad aktuálně třetím Leverkusenem, možná by se mohli pokusit zabojovat i o příčky zajišťující postup do pohárové Evropy. V závěrečných dvou vystoupeních jim tak nepůjde o nic jiného, než se se svým letošním působením rozloučit co nejdůstojněji, zaútočit například na osmý Hoffenheim.

Berlínský celek nicméně bude určitě daleko motivovanější. Jemu sice do bot neteče, situaci ohledně sestupových potíží má plně ve své režii, matematicky ovšem nemá nic jistého. Tedy pokud se nechce spoléhat na nedělní výkon Stuttgartu či Bielefeldu v páteční předehrávce. "Nic jiného nás nezajímá než tři body," ujišťoval Magath. "Bude mi velkou ctí zjevit se před vyprodanými tribunami. Už teď cítím mráz po zádech. Musíme prostě tvrdě bojovat, ukázat tu největší vášeň a nasazení. A po celých devadesát minut," hledal atributy potřebné k úspěchu.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Lotka - Pekarík, Boyata, Kempf, Plattenhardt - Ascacíbar, Tousart - Richter, Boateng, Serdar - Selke
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Zentner - Bell, Hack, Niakhaté - Widmer, Kohr, Aarón Martín - Stach, Barreiro - Burkardt, Onisiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.47 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VfL Bochum - Arminia Bielefeld  (pátek 20:30)
Tenhle zápas ještě definitivně nerozluští otázku druhého sestupujícího po Fürthu, každopádně může nabídnout několik nápověd. Tedy za předpokladu, že předposlední Bielefeld nedokáže urvat tři body na půdě Bochumi. Z obou celků ze Severního Porýní-Vestfálska prožívá určitě daleko poklidnější sezónu ten domácí, který už svůj prvotní cíl, tedy záchranu, nadobro splnil.

A dokonce si k ní naposledy svěřenci trenéra Thomase Reise dokráčeli ve velkém stylu, vůbec se zkrátka nechtěli ohlížet na výsledek ze Stuttgartu, jenž jako jediný mohl matematicky ještě poslat Bochum do baráže, a v derby skolili Dortmund po velké přestřelce. Poslední dvě utkání tak budou dohrávat bez bázně a bez většího tlaku na bodový zisk, můžou se pouze posunout o nějakou tu příčku výše. Na samotný konec se mimochodem ještě představí na půdě Unionu.

Zato Arminia je v pořádném presu. A jestli chce mít situaci ve svých rukou, potřebuje nutně vyhrát, aby se vyhoupla aspoň před šestnáctý Stuttgart. Tříbodový rezultát je také potřeba pro uchování nadějí na přímé udržení, byť reálnější je pro ni hlavně obsadit barážovou pozici, na níž ztrácí dva body. "Věděli jsme předem, že se nás budou týkat sestupové starosti," přiznal hostující stratég Marco Kostmann, který nedávno nahradil svého předchůdce Franka Kramera. "Nejsme tak překvapení naším postavením. Pořád nás ale motivuje šance, že se zachráníme."
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Riemann - Gamboa, Bella-Kotchap, Leitsch, Danilo Soares - Losilla - Tesche, Rexhbecaj - Asano, Antwi-Adjei - Polter
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Ortega Moreno - Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen - Kunze, Schöpf - Okugawa, Castro, Krüger - Wimmer
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.65 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov32243593:3375
2.Borussia Dortmund32203980:5063
3.Bayer Leverkusen32177874:4458
4.SC Freiburg321510756:4055
5.RB Lipsko321661067:3654
6.1. FC Köln321410851:4652
7.Union Berlín32149943:4151
8.TSG Hoffenheim321371255:5146
9.1. FSV Mainz 05321261446:4242
10.Borussia Mönchengladbach321181348:5941
11.Eintracht Frankfurt3210101242:4640
12.VfL Bochum321161534:4839
13.VfL Wolfsburg321151640:5238
14.FC Augsburg32981537:5135
15.Hertha BSC32961735:6733
16.VfB Stuttgart326111537:5629
17.Arminia Bielefeld325121525:5027
18.Greuther Fürth32392026:7718

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
DieFohlenBMG

Schick naprostá paráda

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
OTASi

Reagovat
Gimme

Oba góly těžký

Reagovat
Beči

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kincl

Leverkusen už má jistou LM ne?

Reagovat
Beči

Ale no tak, to přeci nejsou tak složité počty, aby ses musel ptát, ne?

Reagovat
Kincl

Díval jsem se na livesportu a tam to nebylo tak jsem nevěděl zda mají správně kola do konce :D

Reagovat
stas87

OT:

Diskusia k ms v hokeji, ktore startuje v piatok vo Finsku tu:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/royal-league-ve-finisi-30200/?nocount=1#forum

Reagovat
DidusIneptus

Neprobudí. Chci aby se probudil Freiburg.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele