Bundesliga - preview 24. kola: Lipsko a Dortmund jedou ven

25.02.2022, 08:58, aktualizováno 27.02.2022, 09:11
Previews
Julian Brandt (© AFP)
Lipsko má na jaře skvělou formu a před sebou nyní hratelného soupeře, aktuálně šestý tým tabulky se dnes odpoledne představí v Bochumi. Ven jede také druhý Dortmund, jeho soupeřem bude Augsburg...
VfL Bochum - RB Lipsko  (neděle 15:30)
Lipsko aktuálně prožívá své nejproduktivnější období této sezóny. Začalo se mu dařit na poli Bundesligy, v níž se sune čím dál blíže strategické top čtyřce, znamenající kvalifikaci do Ligy mistrů pro následující ročník, před pár dny rozhodlo o pokračování na evropské scéně a taktéž se může porvat o úspěch v DFB-Pokalu. Svou formu určitě nehodlá ztrácet proti Bochumi.

Samozřejmě že hosté v Severním Porýní-Vestfálsku budou plnit roli favorita. Jenomže zrovna tohoto rivala by neměli za žádnou cenu podceňovat. Nováček nejvyšší soutěže se totiž doma umí vytáhnout na ty nejlepší vůbec, na jeho půdě nezvítězil na podzim ani druhý Dortmund, Freiburg, Frankfurt nebo Hoffenheim. A dokonce tam nedávno prohrál vládce z Mnichova.

Lipsko je každopádně v novém roce 2022 v parádním rozpoložení. Poté, co ve čtvrtek venku skolilo Real Sociedad, si na své konto připsalo svou sedmou výhru z posledních devíti utkání napříč všemi frontami. "Je působivé sledovat Bochum od postupu do Bundesligy," povídal hostující stratég Domenico Tedesco. "Způsob, jakým vesměs pravidelně boduje hlavně ve fázi Rückrunde, je pozoruhodný. Její mužstvo ukázalo, že je schopno hrát extrémně dobře, budiž příkladem její souboj s Bayernem. Budeme muset být rozhodně maximálně ve střehu," říkal.

Svěřenci trenéra Thomase Reise od osmifinálového úspěchu v Německém poháru nepadli na ligové scéně čtyřikrát za sebou, zatím bez problémů naplňují prvotní cíl, tedy záchranu mezi německou elitou. "Disponujeme širokým kádrem, máme možnost provést změny v základní sestavě, aniž bychom ztratili kvalitu," těší Tedesca. "Nálada v kabině je momentálně velmi pozitivní. Všichni jsme semknutí na jedné lodi a každý dělá práci, jakou dělat má," dodával.
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Riemann - Gamboa, Bella-Kotchap, Leitsch, Danilo Soares - Losilla - Asano, Löwen, Rexhbecaj, Holtmann - Polter
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulácsi - Klostermann, Orbán, Simakan - Henrichs, Adams, Haïdara, Angeliňo - Szoboszlai, Forsberg - Poulsen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.91 - 4.17 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Augsburg - Borussia Dortmund  (neděle 17:30)
Jediná fronta, na kterou se až do samotného konce sezóny bude muset Dortmund soustředit, je Bundesliga. Souboj Evropské ligy na půdě Rangers totiž nezvládl podle vlastních přestav, a poté, co na skotské půdě ve čtvrtek jenom remizoval, z této soutěže nadobro vypadl. V utkání proti Augsburgu tedy bude hledat cestu za co nejúčinnějším stažením manka na první Bayern.

Od vedoucí pozice dělilo BVB po třiadvaceti kolech celkem šest bodů. Tahle čísla nevypadají navenek jako ta, která by se nedala změnit k lepšímu, zároveň jsou však velmi záludná v tom ohledu, že jakékoli zaváhání je může zhoršit natolik, že opravit situaci pak půjde hodně ztuha. Nynější druhá příčka v ligové tabulce, pokud by ji nadobro obsadilo i v květnu, by v kontextu sumárního působení nebyla pro Borussii nevalným výsledkem. Možná že však po nečekaném, poměrně brzkém vypadnutí z pohárové Evropy či DFB-Pokalu by se měla fanouškům přece jenom revanšovat více. Nutno ovšem říci, že zkrátka pořád zaostává za mnichovským klubem.

Dortmundský lodivod Marco Rose mohl v Glasgowě aspoň ocenit, kterak se jeho svěřenci na soupeřově půdě prezentovali, ačkoli remíza nebyla postupovým rezultátem. "Nechali jsme na hřišti všechny síly," hodnotil. "Jenže už první zápas neměl dopadnout tak špatně. Těsně před přestávkou jsme měli dojem, že můžeme na něco dosáhnout, nicméně náš konkurent dokázal ve druhém poločase správně zareagovat. Góly, jež dostáváme, jsou velmi laciné, zase se nám nevyhnuly individuální chyby. Bohužel na takový trend jsme nastaveni již od startu ročníku."

V klání s Augsburgem jsou hosté pasováni do role jasného favorita. Svěřenci trenéra Markuse Weinzierla mají zcela opačné starosti než jejich protivník, horlivě totiž usilují o záchranu na nejvyšší úrovni. Nacházejí se na šestnáctém místě, znamenající baráž. Aktuálně určitě nemají nikterak dobrou formu, vždyť v uplynulých čtyřech kolech třikrát prohráli. "Jsem v pořádku," řekl domácí lodivod poté, co nedávno prodělal onemocnění s názvem COVID-19. "Měl jsem jen mírné příznaky. Musíme teď ukázat, že umíme být odvážní a že umíme vždycky potrápit."
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Gikiewicz - Framberger, Gouweleeuw, Oxford, Iago - Maier, Dorsch - Sarenren Bazee, Vargas - Niederlechner, Gregoritsch
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Kobel - Wolf, Pongračič, Hummels, Raphaël Guerreiro - Dahoud - Brandt, Bellingham - Malen, Moukoko, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.18 - 4.23 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld  (sobota 15:30)
S Mohučí to byl vyrovnaný duel, ale domácí nakonec těsné vítězství uhájili. Nicméně die Werkself mají na třetí příčce stále čtyřbodový náskok. Naopak Arminia zápas proti Unionu zvládla, leč sestupové vody jsou pořád nebezpečně blízko.

V klání s die Nullfünfer Patrick Schick sice zaznamenal dvacátou trefu v sezoně, jenže si přivodil zranění lýtka a mimo bude podle všeho minimálně tři týdny. Na trávník BayAreny o poslední únorové sobotě nevyběhnout ani Robert Andrich a Karim Bellarabi. Po odpykání karetního trestu je připraven Mitchel Bakker. A na svůj případný debut se těší íránský reprezentant Sardar Azmoun, který přišel ze Zenitu Petrohrad.

"Tenhle zápas přinesl dobré, ale i méně dobré věci. V prvním poločase byla lepší Mohuč, ve druhé jsme dění na hrací ploše kontrolovali my. Ten rozhodující gól byl v podstatě symbolický. Byla to hodně divoká partie s mnoha osobními souboji. My jsme však dostatečně sebekritičtí na to, abychom přiznali, že jsme na způsob hry Mohuče dnes složitě hledali recept," prohlásil po prohře 2:3 trenér Gerardo Seoane.

Naopak jeho protějšek Frank Kramer se radoval z páté výhry v sezoně, kterou jediným gólem utkání s die Eisernen zaznamenal Masaya Okugawa. "Dnes jsme podali velmi kvalitní výkon. Odhodlaně jsme šli za třemi body, protože jsme chtěli potěšit naše fanoušky, kteří nás pořád neúnavně podporují. S výsledkem jsme velmi spokojení a ze hřiště dnes odcházíme se vztyčenou hlavou."

Otazník stále zůstává nad triem Cédric Brunner, Manuel Prietl a Andrés Andrade. Proti svému bývalému zaměstnavateli by si mohl zahrát Gonzalo Castro. Patrick Wimmer by po odpykání karetního trestu neměl chybět v základu. Avšak nová posila z Atlanty United, v Nigérii narozený, leč USA reprezentující George Bello, začne s největší pravděpodobností na lavičce.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Frimpong, Tah, Tapsoba, Bakker - C. Aranguiz, Demirbay - Diaby, Wirtz, Adli - Alario
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Ortega - Moreno - Brunner, Ramos, Nilsson, Andrade - F. Kunze, Vasiliadis - Wimmer, Schöpf, Okugawa - Serra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.55 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Union Berlín - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Třikrát za sebou svěřenci Urse Fischera nezískali ani bod. Velká škoda, protože měli velmi dobře našlápnuto. Nicméně do konce sezony zbývá pořád jedenáct kol a během nich se může stát cokoli. Vědí to i v Mohuči, která dosud sesbírala stejný počet bodů, jako její berlínský soupeř.

Die Nullfünfer před týdnem zvládli klání s Leverkusenem, takže není divu, že v táboře klubu, ve kterém kdysi působil i český obránce Zdeněk Pospěch, panovala spokojenost. "Věděli jsme, že musíme podat po všech stránkách obzvláště povedený výkon. To se nám povedlo, přestože jsme museli bojovat až do poslední minuty. Na tým jsem hrdý," uvedl trenér Bo Svensson.

Co se absencí týče, schází akorát Finn Dahmen, jenž má dlouhodobější potíže s kotníkem, a Jeremiah St. Juste. Naopak v záložní řadě neměl od začátku chybět Dominik Kohr, který už poraněné stehno uzdravil. Na An der Alten Försterei budou hosté opět sázet na kvalitní defenzivu, kterou mají spolu s Bayernem a Freiburgem nejlepší v Bundeslize.

Oproti tomu die Eisernen v obranné linii párkrát nepříjemně chybovali, což platilo i pro poslední střetnutí v Bielefeldu, kterému stačila k vítězství jediná branka. Max Kruse zatím zkrátka chybí a Taiwo Awoniyi na všechno sám nestačí. Tím spíše, že zažívá menší pokles formy, jelikož naposledy se trefil na začátku prosince proti Lipsku.

"Budu se opakovat. Zase jsme nedali gól, přestože jsme měli dobré příležitosti. Nicméně míč jsme do soupeřovy brány zkrátka dopravit nedokázali. A při inkasované brance jsme se dopustili zbytečné chyby," hodnotil zápas s Arminií šestapadesátiletý Švýcar, který bude tentokrát mít k dispozici v podstatě kompletní kádr.
Union Berlín - pravděpodobná sestava:
Luthe - Jaeckel, Knoche, Baumgartl - Trimmel, R. Khedira, Gießelmann - Becker, Prömel - Awoniyi, Michel
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Zentner - Bell, Hack, Niakhaté - Widmer, Stach, Kohr, Aaron - Burkardt, J.-S. Lee - Onisiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.06 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Borussia Mönchengladbach - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
Pakliže v Bundeslize existují dva celky, které musejí být se současným stavem opravdu krajně nespokojeny, prstem můžeme ukázat na Mönchengladbach i Wolfsburg. Bezpochyby čekaly, že se dlouhodobě budou rvát o pozice zajišťující pohárovou Evropu pro příští ročník, ve finále se ale nacházejí jen v dolní polovině tabulky a nejsou ani na míle vzdáleny od pásma sestupu.

Je pravda, že aktuálně se jich záchranářské starosti naplno netýkají. Přece ještě chovají jakýsi slušný odstup od posledních příček průběžného pořadí, od té, jež znamená přímý pád o patro níže, opravdu dostatečný. Zatím můžeme hovořit v této rovině. Je ovšem pravda, že pokud by obě družstva načala znovu nějakou delší šňůru horších rezultátů, jakou si vlastně ještě teprve nedávno sepisovala do svých příběhů, mohla by se velmi rychle dostat pod daleko větší tlak.

Především domácí mají svým fanouškům co vysvětlovat, před týdnem totiž prohráli na půdě Dortmundu o šest branek. "Stěží se vám z takového mače vyzdvihují nějaká pozitiva," přiznal Christoph Kramer, záložník Die Fohlen. "Šance jsme si tvořili, ale pak jsme měli pocit, že se všechny situace otáčely v náš neprospěch. Celou sezónu zkrátka nejsme stabilní. A když se připravujete na zápas, musíte se držet svých plánů. Jenže děláme chyby v každé oblasti hry."

Ani Wolfsburg si před týdnem nevedl dle vlastních představ, i když pravda, s Hoffenheimem sehrál daleko vyrovnanější partii než jeho sok v Severním Porýní-Vestfálsku. Vlci jsou nyní před Mönchengladbachem v aktuálním ligovém umístění o pouhý jeden bod vepředu. Na něj v minulých čtyřech případech nevyzráli ani jednou, dvakrát padli, dvakrát se urodila remíza.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Ginter, Friedrich, Elvedi - Lainer, Koné, Neuhaus, Bensebaïni - Hofmann, Pléa - Embolo
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Lacroix, Bornauw, Brooks - Baku, Arnold, Vranckx, Roussillon - Philipp, Kruse - Wind
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.58 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Freiburg - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Hertha Berlín se v sobotu odpoledne představí na hřišti jihoněmeckého Freiburgu. Vyhlídky příliš růžové nemá. Kromě špatné poslední formy hraje v její neprospěch i šest nakažených hráčů, kteří pochopitelně do Freiburgu odcestovat nemohou.

A příznivý není pro tým z hlavního města Německa ani pohled na tabulku bundesligy. Hertha je v ní se třiadvaceti body na patnáctém místě a na barážovou šestnáctou příčku má náskok pouhého jednoho bodu.

To situace Freiburgu je úplně rozdílná. Tým z Bádenska-Württemberska zažívá jednu z povedenějších sezón své historie a po třiadvaceti odehraných bundesligových kolech okupuje se sedmatřiceti body šestou příčku a reálně může pomýšlet na evropské poháry.

Co se týče poslední formy, začlo to ve Freiburgu trochu drhnout, avšak stále si drží poměrně konstantní výkonnost. Kromě bundesligy je Freiburg aktivní ještě v německém poháru, v jehož osmifinále vyřadil v půlce ledna díky výhře 4:1 Hoffenheim a v březnovém čtvrtfinále se utká s Bochumí.

Po výhře nad Hoffenheimem dokázal Freiburg vyhrát i v rámci bundesligy 2:0 nad Stuttgartem a následně prohrál 0:1 v Kolíně nad Rýnem. V půlce února Freiburg remizoval 1:1 s Mainzem a minulou sobotu dokázal přivézt výhru 2:1 z Augsburgu, kde se gólově prosadili Petersen a Schlotterbeck.

Hertha v tomto kalendářním roce ještě nevyhrála. Na konci ledna prohrála na vlastním hřišti 1:4 s Bayernem, poté remizovala 1:1 s Bochumí a v posledních dvou kolech prohrála 1:2 ve Fürthu a minulou neděli 1:6 s Lipskem.

Komplikací pro Herthu jsou před zápasem ve Freiburgu také četné absence. Trenéru Korkutovi budou chybět pozitivně testovaní Boateng, Ekkelenkamp, Klünter, Lee, Plattenhardt, Schwolow a Stark. Chybět budou také zranění Christensen, Dardai, Jarstein a Kempf, který dostal v zápase s Lipskem červenou kartu.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Flekken - Kübler, Lienhart, N. Schlotterbeck, Günter - M. Eggestein, Höfler - Sallai, Jeong, Grifo - Petersen
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Lotka - Pekarík, Gechter, Boyata, Mittelstädt - Ascacibar - Darida, S. Serdar - M. Richter, Jovetic, Belfodil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.92 - 8.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Greuther Fürth - 1. FC Köln  (sobota 15:30)
Fürth přivítá v rámci čtyřiadvacátého bundesligového kola Köln. Zatímco hostům se v letošní sezóně poměrně daří, Fürth postupnými kroky směřuje zpět do 2. bundesligy.

Fürth je po třiadvaceti odehraných kolech se třinácti body poslední a na barážovou šestnáctou příčku ztrácí devět bodů. Köln je s pětatřiceti body sedmý a na šesté místo, které zaručuje na konci sezóny účast v pohárové Evropě, ztrácí pouhé dva body.

Fürth se na jaře jednoznačně herně i výsledkově zvedl, avšak na odlepení se ode dna to v nejbližší době zdaleka nevypadá. Na konci ledna Fürth vyhrál 2:1 nad Mainzem, poté později prohrál 1:4 ve Wolfsburgu a následně porazil 2:1 Herthu, když se mezi střelce zapsal dvakrát Švéd Hrgota.

Köln na konci ledna remizoval 2:2 v Bochumi a následně vyhrál 1:0 nad Freiburgem díky gólu Modesteho z prvního poločasu. Modeste je zároveň nejlepším střelcem týmu a v klubu působí s přestávkami již od roku 2015.

Po výhře nad Freiburgem Köln prohrál 1:3 v Lipsku a minulou sobotu si připsal další cennou hubenou výhru, tentokráte 1:0 s Frankfurtem a jediný gól zápasu nedal nikdo jiný než Modeste, který o osudu tohoto zápasu rozhodl v jeho posledních deseti minutách.

Trenéru Leitlovi budou v zápase s Kölnem chybět zranění Funk, Jung, Kehr a Ngankam. Kölnu zase ze zdravotních důvodů nepomohou Hauptmann a Urbig.
Greuther Fürth - pravděpodobná sestava:
Linde - Meyerhöfer, Griesbeck, Viergever, L. Itter - Christiansen - Seguin, Tillman - Nielsen - Leweling, Hrgota
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Schwäbe - Schmitz, Kilian, Hübers, Hector - Skhiri, Özcan - Ljubicic, Uth, Kainz - Modeste
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.80 - 3.84 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov  (sobota 18:30)
Frankfurt se v jednom z nejzajímavějších zápasů čtyřiadvacátého bundesligového kola představí v sobotu večer na vlastním hřišti proti Bayernu. Poslední dva vzájemné zápasy Frankfurt nad Bayernem vyhrál a v sobotu tak může završit nevídaný německý hattrick. Poslední forma ale hraje spíše ve prospěch favorita. Bayern je s náskokem šesti bodů v německé bundeslize první, zatímco se Frankfurt se s jednatřiceti body ocitá na desáté příčce tabulky německé nejvyšší soutěže. Na konci ledna Frankfurt prohrál 0:2 s Bielefeldem, následně však zvládl důležitý zápas ve Stuttgartu, který vyhrál 3:2 díky dvěma gólům Hrustice a jedné trefě NDicky. Poslední dva bundesligové zápasy však Frankfurt prohrál - nejdřív 0:2 s Wolfsburgem a poté minulou sobotu 0:1 v Kolíně nad Rýnem, kde rozhodl až v samotném závěru zápasu domácí kanonýr Modeste. I Bayern už však v letošním kalendářním roce v bundeslize dvakrát klopýtl. V úvodním lednovém zápase prohrál 1:2 s Mönchengladbachem a poté v půlce února podlehl poměrem 2:4 překvapivě Bochumi. V rámci domácích soutěží už Bayern působí pouze na úrovni budnesligy. Z německého poháru už byl totiž bavorský velkoklub vyřazen. V prvním kole, do kterého Bayern nastoupil, sice vyhrál pohodlně 12:0 na půdě pětiligového Bremeru, opravdový výbuch však přišel na konci října. To se totiž Bayern v rámci další fáze poháru představil na hřišti Mönchengladbachu, kde prohrál skandálním způsobem poměrem 0:5, z čehož tři góly padly již v první půli. Překvapivé zaváhání přišlo i v Lize mistrů, ve které los osmifinále Bayernu přisoudil Salcburk. V prvním osmifinálovém zápase v rakouském Salcburku Bayern dlouho prohrával kvůli gólu Adamua z prvního poločasu a alespoň vyrovnat se podařilo až v devadesáté minutě Coman. V doposud posledním soutěžním zápase vyhrál Bayern v rámci bundesligy minulou neděli 4:1 nad Fürthem. Ani tato výhra se však nerodila sama, po prvním poločase Bayern dokonce 0:1 prohrával po gólu Hrgoty. Ve druhém poločase však hráči mnichovského velkoklubu jasně ukázali, kdo je na hřišti pánem a po dvou gólech Lewandowského, vlastním gólu Griesbecka a jedné trefě Choupo-Motinga nakonec brali tři body. Do zápasu mohou mírně zasáhnout i absence obou soupeřů. Frankfurtu budou ze zdravotních důvodů chybět Ramaj, Rode, Schäfer a navíc vykartovaný Jakic. Bayernu zase nepomohou zranění Davies, Goretzka, Neuer, Tolisso a pozitivně testovaný Thomas Müller.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Tuta, Hinteregger, Ndicka - Chandler, Sow, Hasebe, C. Lenz - Lindström, Kostic - Borré
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Ulreich - Pavard, Upamecano, Süle, Hernandez - Kimmich, Musiala - Gnabry, L. Sané, Coman - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.14 - 5.23 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
TSG Hoffenheim - VfB Stuttgart  (pátek 20:30)
Po čtyřech prohrách v řadě, včetně té v Německém poháru, se Hoffenheim dostává evidentně do pohody, jakou vykazoval především během druhé poloviny podzimní části sezóny. A na minulé dvě výhry nad Bielefeldem a Wolfsburgem by rád navázal také v páteční předehrávce čtyřiadvacátého kola proti Stuttgartu, který naopak optimální formu hledá jenom dost stěží.

Aktuálně se hosté nacházejí na předposlední příčce tabulky, horší čísla vykazuje po stránce bodového zisku už jenom Fürth. Na své vítězství čekají již poměrně dlouhou dobu, konkrétně od půlky prosince, od té chvíle v osmi ligových kolech šestkrát prohráli a dvakrát remizovali, před týdnem v utkání s Bochumí. Na šestnáctou příčku, znamenající baráž o udržení, ztrácejí tři body, na bezpečnou patnáctou čtyři. Ani po novém roce se jim jednoduše nedaří. Strádají.

Derby s Hoffenheimem, který reálně usiluje o umístění v bundesligové top čtyřce, může pro Stuttgart představovat odrazový můstek k lepším zítřkům. Mnohdy navíc tyhle lokální bitvy smazávají jakékoli rozdíly mezi oběma mužstvy. "Musíme se nastartovat. Už proti Bochumi jsme nebyli daleko od výhry," burcoval hostující záložník Atakan Karazor. "TSG několikrát ukázalo svou kvalitu. Taktéž měl ovšem fáze, kdy se mu nevedlo podle představ. Víme, že má silnou ofenzívu, v téhle lize jí ale nedisponuje jen on. Soustředíme se pouze na sebe," dodal.

Poslední dva souboje o Bádensko-Württembersko zvládl lépe Stuttgart, se svým protivníkem neprohrál už čtyřikrát za sebou. Domácí si každopádně dlouhodobě počínají úspěšněji než jejich sok, jsou tedy pasováni do role favorita a budou za každou cenu konečně hledat cestu za skalpem svého blízkého rivala. "Tehdy jsme v říjnu Hoffenheimu moc nedovolovali, aby si vytvářel gólové možnosti, naopak jsme v pravý čas dvakrát skórovali. Myslím si, že stejně dobře můžeme zahrát rovněž v tomto střetnutí," vzkazoval Die Kraichgauer na dálku Karazor.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Posch, Grillitsch, Hübner - Kadeřábek, Raum - Samassékou, Geiger - Baumgartner, Kramarič - Rutter
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Müller - Stenzel, Mavropanos, Anton, Sosa - Karazor - Endo, Mangala - Tiago Tomás, Führich - Kalajdzic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.44 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov23181474:2655
2.Borussia Dortmund23161663:3649
3.Bayer Leverkusen23125660:3941
4.RB Lipsko23114849:2837
5.TSG Hoffenheim23114845:3537
6.SC Freiburg23107636:2637
7.1. FC Köln2398635:3735
8.1. FSV Mainz 0523104934:2634
9.Union Berlín2397729:3134
10.Eintracht Frankfurt2387833:3531
11.VfL Bochum23851025:3329
12.VfL Wolfsburg23831224:3527
13.Borussia Mönchengladbach23751130:4626
14.Arminia Bielefeld23510822:2925
15.Hertha BSC23651225:5123
16.FC Augsburg23571125:4022
17.VfB Stuttgart23471227:4319
18.Greuther Fürth23341621:6113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele