Anglická Premier League - souhrn 38. kola

22.05.2011, 19:09
Komentáře a souhrny
Poslední kolo Premier League rozluštilo všechny zbylé tajenky. Manchester City a Tottenham si výhrami pohlídali třetí respektive páté místo, Spurs navíc odsoudili Birmingham k sestupu. Stejný osud postihl Blackpool, který nedokázal udržet vedení na hřišti mistrovského Manchesteru United.

West Ham United - Sunderland AFC 0:3

22.05.2011 17:00

Góly: 17. Boudewijn Zenden, 51. Stéphane Sessegnon, 90. Cristian Riveros

Na desátou příčku byla skutečně výjimečná tlačenice, onen těsný boj ale nakonec vyhrává Sunderland. Ten si na závěr smlsl na odevzdaném a jasně sestupujícím West Hamu, jehož provizorní manažer Keen si tak o setrvání v této funkci řekl hodně tlumeně. Hammers ze dne na den vzkřísit vážně nedokázal.

A to nemusíme mluvit jen o výsledku, ani herně to nebyla žádná sláva. Vždyť i špatná defenzíva Sunderlandu neměla moc problémů udržet čisté konto a o rozvráceném útoku, jenž i tak zatížil soupeřovo konto třemi góly, snad ani netřeba dál mluvit. Snad jen ze samotného počátku pochází nějaké nebezpečí, kdy to z dálky zkoušel Hitzelsperger a nadějně pálil i Sears.

Jinak vynikalo spíše neschopné bránění domácích. Díky němu brzy dvakrát zahrozil navrátilec Gyan a hned v 17. minutě také prvně rozvlnil síť Zenden, jenž osamocen hlavičkoval po Elmohammadyho centru. Tento jednogólový náskok pak Sunderland až do přestávky strážil bez větších problémů, strachovat se musel snad jen při dorážce Hinese, po které se akrobaticky vrhl Mignolet.

Také po 15minutové přestávce WHU neumělo bránit. Ukázalo se to ihned po šesti minutách, kdy Sessegnon nastartoval u půlící čáry a pak nikým nerušen doputoval až ke Greenovi, jehož hladce prostřelil. Sám londýnský brankář měl posléze do konce utkání ještě moře práce. Kolem tyče musel vyrážet kupříkladu Colbackův projektil, zatímco Mignolet se už mírně zapotil akorát při Obinnově hlavičce přímo doprostřed brány. V nastavení ke všemu ještě Riveros dostal prostor ke šťastné střele, která se proměnila v jubilejní sedmdesátou branku, kterou letos WHU obdrželo.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Blackburn Rovers 2:3

22.05.2011 17:00

Góly: 73. Jamie O'Hara, 87. Stephen Hunt - 22. Jason Roberts, 38. Brett Emerton, 45. Junior Hoilett

Jednou jsi nahoře, jednou dole. Hned několik pádů a vzestupů, minimálně psychických, si dnes prožil Wolverhampton, aby se nakonec v nejvyšší soutěži přeci jen udržel. Ve finále by mu stačilo i poločasové skóre 0:3, ovšem ve chvíli, kdy Hunt snižoval na 2:3, dával veledůležitý záchranářský gól.

Ne že by se to nedalo čekat, každopádně oba týmy vstoupily do zápasu tak nějak rozjařeně a zároveň dosti nervózně. Míče hráčům utíkaly, kopačky je neposlouchaly, a tak oba brankáři zpočátku čelili jen slabým ranám Warda, respektive Hoiletta. Druhý jmenovaný byl přitom aktivní i nadále a výrazně se podepsal pod dva ze tří gólů, kterých Rovers docílili ještě do přestávky. Nejprve ve 23. minutě podržel balon na pravé straně pokutového území, shodil ho pod sebe pro Salgada a jeho nepovedenou střelu usměrnil do Hennesseyho protipohybu ex-vlk Jason Roberts.

V brance z 38. minuty potom mladičký Kanaďan prsty sice neměl - Emerton si vystačil s odhlavičkovaným míčem, který z voleje neskutečným způsobem poslal k levé tyči - ovšem o konečnou úpravu poločasového skóre se už postaral zcela sám. Již uvnitř šestnáctky se vyhnul dvěma laxním atakům protihráčů a při zemi nedal Hennesseymu žádnou šanci. Wolverhampton tak rázem sestupoval, přestože měly v poločase hned čtyři celky na kontě 40 bodů.

Druhý poločas byl navýsost turbulentní, to všichni víme. Na Molineux se nicméně hrálo pořád na tu stejnou stranu - tentokrát pochopitelně na brankáře Robinsona. Wolverhampton se sice po přestávce nějakých 15 minut rozkoukával a vzpamatovával se z hvízdotu, který hráče vyprovázel do kabin po úvodním dějství, druhou polovinu této části už ovšem strávil takřka celou na útoku. Tlak Wolves, jež dlouho padali a vypadalo to, že se mohou spolehnout jenom sami na sebe, mnohdy přecházel v totální převahu. Na brankové čáře vykopávali míč Samba s Jermainem Jonesem, Robinson se musel vyznamenat proti zdařilé hlavičce Fletchera. McCarthyho parta zkrátka opět dávala vzpomenout na svá nedávná střelecká trápení.

Nakonec to ale vyšlo. V 73. minutě domácím dokonale zafungoval signál z přímého kopu, takže Hunt místo střely z dobré pozice nahrával volnému O’Harovi a ten bez přípravy levačkou ponechal Robinsona bez šance zasáhnout. Jenže po šesti minutách na White Hart Lane vyrovnal Gardner a Vlci proto museli nutně vsítit druhý gól, aby se ve finále nemuseli spoléhat na další Pavljučenkův zářez. A to se povedlo v 87. minutě, kdy z pravé strany placírkou překrásně zakroutil míč ke vzdálenější tyči Hunt a mohl jít zuřivě oslavovat. Celý stánek Molineux potom propukl nespoutané euforii zhruba dvě minuty před závěrečným hvizdem, protože právě tehdy doletěla do Wolverhamptonu zpráva o znovu nabytém vedení Spurs. Majitel klubu Steve Morgan nemohl uvěřit.

Více informací k zápasu

Stoke City - Wigan Athletic 0:1

22.05.2011 17:00

Góly: 78. Hugo Rodallega

Kouzlo Wiganu trvá dál! Sezonu co sezonu je pasován mezi hlavní adepty na sestup, přesto se od svého prvního entrée v Premier League zuby nehty drží. Platí to i po letošku, protože Latics zvládli výlet na Britannia Stadium, odkud vezou postačující výhru 1:0.

Také Wigan se dnes pohyboval na tenkém ledě. Dlouho hrál totiž s Potters nerozhodně, což by mu stačilo jen za hodně nepravděpodobných okolností, které ne a ne nastat. Atleti se tak museli spolehnout jen a jen na sebe, na svoji defenzívu a jeden zásah mnohokrát kritizovaného Rodallegy. Ona obrana ovšem nebyla tak pevná, jak by se při udržené nule dalo očekávat. Hned v první minutě málem Jones dostihl ležérní malou domů Alcaraze a celkově byl první poločas pouze o útočení Stoku. Defenzivní činnost ale klapla třeba při Jonesově pokusu, který z čáry uklízel Boyce, a proti stejnému hráči, respektive Pennantovi záhy skvěle zasahoval jako obvykle jistý Al Habsi.

Latics tedy v první půli rozpačitě, ale přece položili základ úspěchu. Od počátku totiž bylo jasné, že dnes klidně může rozhodnout jen jediná šance a klíčem k úspěchu tedy bude především čisté konto. To se nakonec atletům povedlo udržet i proto, že Jones nebyl již tak výrazný jako před přestávkou a že sami hosté konečně začali ohrožovat dosud znuděného Begoviče. A to dokonce v pravidelných intervalech. Probudil se Sammon, jehož volej v jednu chvíli vypadal až gólově, a prim začal hrát i N’Zogbia.

Ten nejprve marně vyzýval ke skórování Cleverleyho, ovšem když v 78. minutě proskotačil s míčem u kopaček podél levé postranní čáry a odcentroval na Rodallegu, sektor fanoušků hostí propukl v nadšený jásot. Sic se pak tato skupina diváků v 93. minutě stoprocentně nemohla nadechnout, když Delap vhodil míč do pokutového území a způsobil tak pořádné zmatky, nakonec byla skutečně tou šťastnější stranou.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Birmingham City 2:1

22.05.2011 17:00

Góly: 49. Roman Pavljučenko, 90. Roman Pavljučenko - 79. Craig Gardner

Pro Birmingham nakonec vážně platí, že prožil sezonu významného plusu i mínusu. Na triumf v Carling Cupu totiž nedokázal navázat záchranou prvoligové příslušnosti a po prohře na White Hart Lane padá. Nutno dodat, že nakonec celkem přesvědčivě, protože by ho v této situaci nezachránila ani jakákoliv remíza.

Naopak Tottenhamu by k uhájení páté příčky stačila i remíza (ba dokonce prohra), neboť konkurenční Liverpool svůj zápas vůbec nezvládl. A podobně na tom dlouhou dobu byl také Tottenham. V první půli si sice Kohouti užívali balonu u kopaček celých 70 procent celkového času, ale neustále naráželi na dobře zformovanou pětičlennou zálohu, či případně na důraznou obrannou linii. V té vynikal hlavně obří Curtis Davies, který zdatně otravoval život dalšímu velikánovi Crouchovi, jenž nakonec pro poranění hlavy ani nedohrál. Zároveň ale pochopitelně nejméně potentní mužstvo ligy nevynikalo na vlastních ofenzivních výpadech, které podnikal víceméně jen sám Cameron Jerome.

Přesto tu šance byly veskrze napříč celým zápasem. Jako první prolomil bariéru Sandro, a to hned dvakrát. Zprvu jeho ránu z těžkého úhlu Foster vyrážel nohou, posléze konečky prstů vytěsnil i jeho dalekonosnou pumelici. A více práce měl čerstvě zvolený nejlepší hráč Brum i nadále. Dokud neinkasoval, zasahoval ještě proti Kaboulově či Modričově pokusu. Poprvé padl až ve 49. minutě, kdy za jeho záda zakroutil z 20 metrů svůj projektil Pavljučenko, náhradník za zraněného Crouche, ovšem to ještě Brum nemuseli nijak smutnit.

Gardnerova výstavní trefa ze 79. minuty je totiž notně povzbudila a stejný hráč hned mohl z přímého kopu přidat druhý kousek. Jenže nestalo se a rázem šlo vše proti Birminghamu. Nejprve Wigan otevřel skóre ve Stoke-on-Trent, aby na něj okamžitě navázal Wolverhampton druhým vstřeleným gólem a klíčově vylepšeným skóre, a pak rezignovala i sama McLeishova parta, když se v nastavení ještě jednou trefil Pavljučenko.

Více informací k zápasu

Manchester United - Blackpool FC 4:2

22.05.2011 17:00

Góly: 21. Ji-Sung Park, 63. Anderson, 74. Ian Evatt (vl.), 81. Michael Owen - 40. Charlie Adam, 57. Gary Taylor-Fletcher

Pozoruhodný závěr sezony si prožily Tangerines. Ztratily totiž vedení 2:1 a po roce zase opouštějí prvoligové vody, ovšem zároveň končí na čele disciplinární tabulky, takže by se podle všeho měly skrze hodnocení Fair Play podívat do Evropské ligy. A to by byla velká senzace!

Blackpool zároveň ani dnes nezklamal, snad jen ztrátu koncentrace či sil lze opravdu hanit, jinak se po celou sezonu odepisovaný celek dokázal mistrovi znovu vyrovnat. Hned v první minutě ve středu pole zaváhal Scholes a Southern mohl okamžitě otevřít skóre, přičemž Taylor-Fletcher hned záhy těsně nedosáhl na Adamův další centr. Bohužel pro Tangerines, tyhle úvodní pasáže se tedy nepotkaly s pořádnou odezvou, takže bodovali raději United.

Ve 21. minutě Berbatov vypustil kolmici pro Parka, který zužitkoval Evattových rozpaků a načal bohatý gólový účet. Právě tito dva borci byli ústředními postavami celého prvního dějství, hlavně Berbatov dělal vše pro to, aby se osamostatnil na čele tabulky střelců. Ve skutečnosti si nicméně především otevřel svou vlastní palírnu. Brzy například ve všeobecném zmatení předlouze váhal a nakonec neskóroval. Vše však mělo svou dohru, když Park vzápětí upadl po kontaktu s Adamem a dožadoval se penalty. Ta odpískána nebyla, což se koneckonců ukázalo být důležitým okamžikem.

Po pěti minutách totiž Blackpool srovnal. Charlie Adam dokonale rozehrál standardní situaci těsně za hranicí velkého vápna, stal se po roce prvním prvopoločasovým střelcem na Old Trafford a zejména oživil naděje Tangerines na záchranu. Své představení navíc mohl vyšperkovat hned po restartu zápasu, když se situace opakovala a on další Vidičův faul potrestal ještě jednou prudkou ranou. Tentokrát se ale Van der Sar nenechal zaskočit a vytasil se s nonšalantním jednoručním zákrokem. Podruhé však přesto kapituloval. V 57. minutě Vaughan odcentroval a jeho míč z dobré pozice sklepl do sítě Taylor-Fletcher. V tu chvíli to s Blackpoolem vypadalo k světu - nepadal a zároveň kdekdo těžko hledal důvody, proč by se měli United nějak výrazně pokoušet o další obrat vývoje. Tak se ovšem nakonec stalo, domácí motivaci našli - a jakou! Především asi nechtěli přijít o letošní domácí neporazitelnost.

Proto Park s Andersonem okamžitě zakombinovali a druhý jmenovaný stvrdil svůj nebývalý střelecký apetit pěknou kroucenou střelou levačkou. Třetí gól si pak připsal na konto nešťastník Evatt, který věděl, že má za zády dobře postaveného Owena, avšak Smallingův centr před ním zvládl ztečovat pouze do vlastní sítě. A Blackpoolu se vše, včetně okolních výsledků, začalo sypat. Krach Tangerines na Old Trafford navíc ještě neváhal podtrhnout Owen, jenž si naběhl na parádní pas Andersona a klinicky zakončil.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Bromwich Albion 3:3

22.05.2011 17:00

Góly: 16. Steven Taylor, 39. Peter Løvenkrands, 47. Jonas Olsson (vl.) - 62. Somen Tchoyi, 71. Somen Tchoyi, 90. Somen Tchoyi

Nejkrásnější utkání posledního osmatřicátého kola Premier League se odehrálo dnes na St James Parku, kde domácí Newcastle remizoval s West Bromwichem 3:3. Straky po sedmačtyřiceti minutách vedli již 3:0, pak však nasázel hattrick hostující Tchoyi a bláznivá přestřelka tak skončila smírem. Newcastle končí dvanáctý, WBA na jedenáctém místě.

Utkání bylo perfektním odrazem další skvělé sezony Premier League, nabídlo neobvykle vysoký počet gólových příležitostí, hrál se atraktivní fotbal na obou stranách. První půle jednoznačně patřila domácímu Newcastlu, v té druhé pro změnu dominoval West Bromwich, a tak je remíza zřejmě spravedlivým výsledkem.

První velkou možnost měl hned po třech minutách hry domácí Shane Ferguson, který si naběhl na kolmici Guthrieho, střelou z rohu šestnáctky ale Carsona nepřekonal. Na druhé straně to zkoušel Marc-Antoine Fortuné, s jeho tvrdou ranou z otočky si zase poradil náhradní brankář Newcastlu Krul.

V šestnácté minutě domácí korunovali tlak v pokutovém území soupeře, ze série tří rohových kopů za sebou se ujal až ten poslední, kdy se k míči tak dlouho nikdo nehlásil, až ho Lovenkrands přiťukl Stevenu Taylorovi a ten zblízka propálil vše, co mu stálo v cestě. Ve dvacáté osmé minutě to byl znovu aktivní Lovenkrands, který se pokusil ohrozit branku soupeře, tentokrát ovšem neúspěšně.

Osm minut před poločasovou přestávkou se podruhé v zápase mohl radoval Taylor, to by však musel z hranice penalty mířit přesněji. Ve třicáté deváté minutě se již domácí dočkali zaslouženého druhého gólu, Ameobi vyhrál důležitý hlavičkový souboj na hranici šestnáctky a Lovenkrandsovu ránu si stačil Carson vyrazit jen za brankovou čáru.

Hned dvě minuty po pauze to bylo o tři branky, Enriqueho centr si hodně nešikovně srazil do vlastní sítě Jonas Olsson. Po hodině hry hosté vykřesali naději na bodový zisk, Reidův dokonalý pas za obranu si našel Somen Tchoyi a tváří v tvář Krulovi nezaváhal.

V jedenasedmdesáté minutě už to bylo jen o gól, přetažený centr Olssona se dostal až k Tchoyimu, který si pohrál s domácí obranou a tvrdou ranou pod břevno snížil. Pět minut před koncem mohl rozhodnout Ryan Taylor, svou devětadevadesátiprocentní šanci ale neproměnil. A tak přišel trest v podobě vyrovnání, v devadesáté minutě znovu skvěle odcentroval Olsson a na zadní tyči úplně zapomenutý Tchoyi dosáhl na hattrick. Ve čtvrté minutě nastavení mohl dokonat fantastický obrat Steven Reid, to by však chtěl West Brom zřejmě moc.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 1:0

22.05.2011 17:00

Góly: 75. Jermaine Beckford

Everton v posledním kole zdolal Chelsea V Goodison Parku 1:0 a sezónu končí na slušném sedmém místě. Na Chelsea se dnes dotáhl Manchester City, přesto zůstala na druhé příčce a i v příštím roce si zahraje ligu mistrů. Jediný gól zápasu vstřelil v době, kdy Toffies dohrávali o deseti, Jermaine Beckford.

Everton zvítězil zaslouženě, po většinu zápasu byl mírně lepším týmem, což se změnilo až na začátku druhé půle, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Coleman. Od té doby Chelsea tlačila, z protiútoku ovšem inkasovala po krásné individuální akci Beckforda a se sezonou se tak loučí porážkou.

První obrovskou šanci měl v sedmé minutě domácí stoper Phil Jagielka, který se dostal k perfektnímu centru Artety, hlavou však orazítkoval pouze břevno! Hned o chvilku později nebezpečně pálil Beckford, jeho chvíle ale teprve měla přijít. Úvodní příležitost Blues měl po čtvrthodině hry na svědomí Frank Lampard, ten však jakoby si řekl, že když už pokořil svou každoroční metu deseti ligových branek, může tentokrát nechat vyniknout pozorného Howarda.

Ve dvaadvacáté minutě to u úctyhodné vzdálenosti zkoušel Essien, bránu ale netrefil. Šest minut před přestávkou se k exekuci volného přímého kopu z pětadvaceti metrů postavil Leighton Baines, nejlepší hráč Toffies v sezoně však branku netrefil. V samotném závěru prvního dějství se do dvou slibných možností prodral Nicolas Anelka, v obou případech ho ale vychytal Tim Howard.

Hned dvě minuty po návratu ze šaten uviděl svou první žlutou kartu Seamus Coleman, šest minut poté jí následovala druhá a Coleman musel předčasně pod sprchy. V padesáté páté minutě odcentroval od rohového praporku Lampard a našel přesně hlavu nabíhající Johna Terryho, jenže jeho prudká hlavička skončila na tyči.

O deset minut později se ve stoprocentní příležitosti ocitl Anelka, tváří v tvář Howardovi ale selhal. Čech na druhé straně musel zasahovat proti tvrdé ráně Artety, dokázal si s ní poradit. Velkou možnost pak měl Distin, jemuž se snesl přímo na hlavu další skvělý centr Artety, Distin ale minul. Z následné akce Blues zahrozil Lampard, jeho umístěnou ránu ale Howard vytěsnil mezi tři tyče.

V sedmdesáté páté minutě zahrávali hosté rohový kop, Everton se však ubránil a Beckford se pustil do obranného bloku Chelsea, prosadil se hned přes čtyři soupeře a chytrým přehozením českého brankáře Čecha rozhodl. Pět minut před koncem měl svou největší šanci v zápase Lampard, jeho ránu ale zastavila tyč. Everton pak ubránil i závěrečný tlak soupeře a porazil Chelsea 1:0.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Arsenal FC 2:2

22.05.2011 17:00

Góly: 26. Steve Sidwell, 56. Bobby Zamora - 29. Robin van Persie, 89. Theo Walcott

Rozpačitá tečka za celým rozpačitým závěrem sezony, jak příhodné. Arsenal sice neměl šanci dostat se zpátky na třetí příčku, protože ManCity neváhalo, přesto může být po zápase s Fulhamem zase jednou zklamaný. Výkon hodný vítězství totiž stejně nepodal, pokolikáté už. Rozčarování převládá i v kabině Cottagers, Evropská liga je zřejmě passé.

Arsene Wenger vsadil pro poslední kolo na docela jinačí taktiku - vyprodukoval rozestavení 4-4-2 s důrazem kladeným na křídelní hru. A nelze říct, že by to neklapalo. Gunners sice odstartovali poměrně ospale a zprvu to byly jen takové propagační střely, které Schwarzera čas od času vytrhávaly z mikrospánku (viz hlavička Nasriho), ovšem hlavně inkasovaný gól pak byl tím ideálním impulsem, který Arsenal přeci jen nakopl. Do povedené akce uniknuvšího Zamory a při zemi zakončujícího Sidwella stála za to snad akorát Gibbsova šance po centru Sagny, kterou zlikvidoval pozorný Schwarzer.

Od té doby to bylo o něčem jiném, leč si fanoušci hostí určitě stále dovedli představit lepší představení svých miláčků. Nicméně odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, a to bylo klíčové. Jen po třech minutách týmově zaspolupracovalo trio Van Persie-Diaby-Chamakh a prvně jmenovaný díky skvělému prvnímu dotyku skóroval v devátém po sobě jdoucím venkovním zápase.

Ono vzkříšení Kanonýrů však nemělo dlouhého trvání. Po přestávce to zase byla ta stará písnička beze špetky motivace a chuti poprat se o třetí příčku, kterou si ale nakonec ManCity stejně hladce pohlídalo. Jako by si toho byli severolondýňané dobře vědomi, vstup do druhého dějství opět prospali a brzy inkasovali. Nejprve ještě Vermaelen odklonil do bezpečí Zamorovu hlavičku, ten samý fotbalista ale po chvíli již bezchybně navázal na skvělý centr Greeninga. A Fulham byl nebezpečnější i nadále. Djourou byl v jednu chvíli šťastný, že nespáchal penaltu, přičemž další soupeřův defenzivní výpadek málem potrestal Davies.

Klíčovým okamžikem zápasu se nakonec ukázala být situace ze 74. minuty, kdy Gera vystartoval po Vermaelenovi a uviděl rovnou červenou kartu. Tím Fulham nejenže de facto připravil o možnost jít skrze Fair Play tabulku do Evropské ligy, ale zároveň dopomohl Arsenalu k vyrovnání. Toho nakonec Kanonýři docílili minutu před koncem, kdy si Walcott rozpomněl na své slavné sólo proti Liverpoolu. V samotném závěru pak Aršavin odmítl rozhodnout - po pěkné kombinaci zamířil příliš vysoko.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Liverpool FC 1:0

22.05.2011 17:00

Góly: 33. Stewart Downing

Aston Villa zdolala na domácím hřišti v Birminghamu Liverpool 1:0 a sezonu končí na dobrém devátém místě, alespoň tedy vzhledem k ještě nedávným sestupovým starostem. Liverpool po prohře musí oželet pohárovou Evropu, do příští sezony půjde s vědomím, že v té minulé skončil na šestém místě.

Utkání nenabídlo žádnou atraktivní podívanou, oba týmy se nikam nehnaly, hrály spíše ze zajištěné obrany. I proto by zápasu asi nejvíce slušela remíza, to však odmítl Stewart Downing.

Začalo se velmi opatrně a první nebezpečnou střelu si připsal až v sedmnácté minutě Jonjo Shelvey, jenže branku Villans minul. O tři minuty později si první těžký zákrok připsal gólman Reds Pepe Reina, který musel zasahovat proti střele Petrova z hranice šestnáctky, španělský brankář byl na místě. Hned o minutu později rozehrávali domácí rohový kop a k hlavičce z dobré pozice se dostal Collins, na brankové čáře míč vyhlavičkoval Lucas.

Ve třiatřicáté minutě již šli domácí do vedení, ve středu pole se krásně s míčem u nohy vymotal Darren Bent, poslal míč na pravou stranu Albrightonovi, jehož přetažený centr se snesl až k noze Stewarta Downinga, který tvrdou ranou o břevno otevřel skóre. Downing je jedním z mužů, kteří se hodně spojují s letním přesunem právě do Liverpoolu, dnešním gólem si dost možná otevřel dveře na Anfield Road.

V poslední minutě prvního dějství dal gól Luís Suárez, branka však nemohla platit pro ofsajd uruguayského kanonýra. Ten samý hráč o sobě dal vědět i sedm minut po návratu ze šaten, tentokrát už bylo jeho postavení správní, proti vyrovnání byl ale pozorný Friedel. O chviličku později to z úhlu zkoušel Joe Cole, trefil však jen boční síť.

Liverpool svého soupeře mírně zatlačil, Aureliova dělovka skončila mimo, další Suárezova střela pro změnu skončila v rukavicích Friedela. Z protiútoků hrozili i domácí, Bent ale branku netrefil, Petrov v obrovské příležitosti Reinu nepřekonal, Youngův technický pokus zase letěl nad.

Dvě minuty před koncem se do další šance propracoval nejlepší hráč na hřišti Suárez, ani tentokrát však branku nedal, a tak když rozhodčí upřel Liverpoolu jasnou penaltu za ruku Collinse, porazila Aston Villa svěřence Kennyho Dalglishe 1:0.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Manchester City 0:2

22.05.2011 17:00

Góly: 43. Joleon Lescott, 62. Edin Džeko

Manchester City ukončil letošní trápení Boltonu, ten se po další porážce propadl až na čtrnácté místo ligové tabulky. Citizens si naopak pojistili třetí příčku, dokonce se bodově dotáhli na druhou Chelsea, svou pozici už ale nevylepší. O branky vítězů se postarali Joleon Lescott a Edin Džeko.

Utkání začalo dost zostra a první šance byla na Reebok Stadium k vidění už ve druhé minutě, ránu Matthewa Taylora z gólové pozice však zblokoval Kompany. O dvě minuty později se na druhé straně do šance dostal Yaya Touré, Jaaskelainena ovšem překonat nedokázal.

V deváté minutě si na Taylorův centr naskočil Gary Cahill, jeho hlavička však Hartovu branku minul snad o dva metry. Po dvaceti minutách na sebe poprvé výrazně upozornil Daniel Sturridge, jeho pohotovou ránu z otočky však Joe Hart vytěsnil mezi tři tyče. Pak byly k vidění dvě nebezpečné hlavičky, po jedné na každé straně. Nejprve to zkoušel domácí Kevin Davies, ale těsně minul, hostující Gareth Barry zase nastřelil břevno.

I nadále se hrálo ve velkém tempu, Adam Johnson se na pravé straně nádherně uvolnil, hodil si míč na levačku a kroutil ho na zadní tyč, chybělo pár centimetrů. Ten stejný hráč se pak dostal ke zpětné přihrávce Teveze, tváří v tvář Jaaskelainenovi ale nedal.

Dvě minuty před odchodem do kabin odcentroval od rohového praporku Johnson, Yaya Touré na míč nedoskočil a ten se snesl přesně na hlavu překvapeného Lescotta, od nějž se odrazil přímo za záda bezmocného finského brankáře ve službách Boltonu. Okamžitě vyrovnat mohl Elmander, ale střela mu nesedla.

V pětapadesáté minutě se do obrovské příležitosti řítil David Silva, ten si však v samostatném úniku s Jaaskelainenem neporadil. Přesně po hodině hry přišel na hřiště bosenský útočník Edin Džeko a hned o dvě minuty později se radoval ze vstřelené branky. Citizens šli do přečíslení tři na dva, Tevez poslal míč doleva Barrymu, který ještě přihrál před prázdnou branku Džekovi a bylo to 2:0.

V závěru utkání už o nic nešlo, hosté tak všechny akce hráli přes Teveze, který na dálku bojoval s Berbatovem o korunu krále střelců, svou největší příležitost v pětaosmdesáté minutě však zahodil. Prvenství v počtu gólů si tak musí s Berbatovem rozdělit, důležitější ovšem je, že Citizens získali třetí místo a zahrají si Ligu mistrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United382311478:3780
2.Chelsea FC38218969:3371
3.Manchester City38218960:3371
4.Arsenal FC381911872:4368
5.Tottenham Hotspur381614855:4662
6.Liverpool FC381771459:4458
7.Everton FC3813151051:4554
8.Fulham FC3811161149:4349
9.Aston Villa3812121448:5948
10.Sunderland AFC3812111545:5647
11.West Bromwich Albion3812111556:7147
12.Newcastle United3811131456:5746
13.Stoke City381371846:4846
14.Bolton Wanderers3812101652:5646
15.Blackburn Rovers3811101746:5943
16.Wigan Athletic389151440:6142
17.Wolverhampton Wanderers381172046:6640
18.Birmingham City388151537:5839
19.Blackpool FC381091955:7839
20.West Ham United387121943:7033

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (624)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ze zostupil West Ham a Birmigham City do 2 ligy! Radsej by som tam videl Wigan a Wolverhampton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaz Ligoveho pohara do 2.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

a ? najmenej sympatický tím v PL, obyčajní kopači ...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a co takovej Man.City. nebo Man.Utd ???

Reagovat
Darren Fletcher

ropna umelina a naj klub planety. preco sa pytas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Manik...

hustý paradox

Reagovat
Ferguson6

lepšie v Anglicku, ako keby sa to malo stať v Śkótsku

Reagovat
Chazy

Jupííííí. Doživotní kontrakt Rodallegovi, Habsimu a Boyceovi ... Nádherná záchrana, jeden z nejlepších fotbalovejch dnů, co jsem zažil. Vyrovná se CHL MU proti CFC.

Jinak všem pochybovačům: Chazy měl zase pravdůů, Wigan prostě spadnul jednou v historii a tak to zůstane!...

Reagovat
smazaný uživatel

Fulhamská záchrana mi ostane v srdci viac

Reagovat
Chazy

Tehdy jsem nadával, přál jsem jim sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hughesovým týmům naopak přeju... ale to je jedno, Wigaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Fůjtajbl takovému týmu. Ale gratuluji vyhráli a tak asi zaslouženě PL.

Reagovat
smazaný uživatel

parááda

Reagovat
cristiano.K.

sestup Wiganu jsem přál,aby byl "insomnia" levnější pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuulham

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Arsenal

Reagovat
niflheim

GGMU

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodů na Arsenal, co dělali?

Reagovat
smazaný uživatel

to co Tottenham kazdu sezonu ...

Reagovat
smazaný uživatel

A to je co?

Reagovat
smazaný uživatel

Loserpool je bez Europy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

To akoze v Europa Lge len Spurs a Birmingham? len 2 miesta na Anglicko

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham, Tottenham, Stoke a nejspíš Fulham

Reagovat
mickey mouse

Blackpool ,FUlham asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
Filipow

A ještě Blackpool..

Reagovat
Filipow

Tak Blackpool ne, sorry.. jsem trochu opilej, po oslavách..

Reagovat
smazaný uživatel

EL ma Blackpool, Stoke, Spurs a Brums. Anglie bude mit dva druholigovy tymy v Evropske lize

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
niflheim

+ Stoke a někdo za fair-play.

Reagovat
Marv

Jak je to vůbec s fair play?

Reagovat
niflheim

Podívej se na statistiku disciplíny na stránce pl.

Reagovat
t0mmy33MCFC

stoke vole

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný záver sezóny, ďakujem, Arsenal! Nabudúci rok sa môžme v predkole trápiť niekde v bývalom východnom bloku...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho silnýho z východu by jste mohli v předkole chytit? Šachťar? Kyjev?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty postupují přímo.

Reagovat
smazaný uživatel

moje konečné skóre ve FPL : 1818

Reagovat
Eric_The_King

1778, těsně

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, nakonec to nedopadlo uplne idealne

Se sestupujicimi tymy spokojenost, hlavne, ze Wolves zustavaji a Slepicari padaji, ve druhe lize jim bude dobre, jen by nam mohli jeste nechat toho Seba na SJP

Blackpoolu budu proste zase fandit v Champu, dalsi rok v PL uz by z nich udelal fackovaciho panaka... Ale klobouk dolu za to, co v PL predvedli. Navic na 99% jdou do Evropske ligy, to bude teprve poradna sranda

Nestesti je remiza NUFC a tim padem umisteni za Mackems, gratulace kancikovi

Smutny je, ze Fulham nejspis prisel o EL, ale tak aspon ten Blackpool.

A na zaver - DIKY ZA VSECHNO, EDWINE!

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, alespoň něco se povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže LM - MU,Chelsea,MC,ARSENAL

EL - Totham,Bham,Stoke,LpooL

Sestup - WHam,Blackpool,Bham

Reagovat
smazaný uživatel

EL ma Blackpool, Stoke, Spurs a Brums. Anglie bude mit dva druholigovy tymy v Evropske lize

Reagovat
Godwinson

To je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tady je vidět kvalita Champu

Reagovat
Virtuos

Champ je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže B'pool jo? Já myslel že Cottagers...

Reagovat
Kucka

proč má Blackpool EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Gera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto moc nechápu, proč by měl jít Blackpool do EL?

Reagovat
Counter

http://is.gd/ycBmjc Disciplinary Table

Reagovat
Kucka

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BlackPool NEmá EL, nevím kdes na tom byl a nevím proč by ji měli mít

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

to že ty nevíš neznamena že to tak ení

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes podle vseho preskocil ve Fair Play tabulce Fulham, takze Blackpool bude na 99% procent hrat pristi rocnik EL.

Reagovat
Virtuos

Wolves

Rovers mohli spadnúť škoda Blackpool , Champ. to bude na ďalšiu sezónnu dosť vyrovnané. Boro postup

Reagovat
smazaný uživatel

Takže LM - MU,Chelsea,MC,ARSENAL

EL - Totham,Bham,Stoke,LpooL

Sestup - WHam,Blackpool,Bham

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool EL nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

LpooL jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, výhra Birminhamu v Carling Cupe spôsobila, že do EL postúpili len 2 tímy, a to Birmingham ako víťaz Carling Cupu a Tottenham ako tím na piatom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, co to tady nabehlo za individua?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Arsenal dostane Plzeň, když se dopstane do 4. předkola

Reagovat
niflheim

Nemůže ne? Mistrovský tým se nemůže potkat s někým, kdo nebyl taky mistrem.

Reagovat
Counter

Nedostane.

Reagovat
domingo

To nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

to sotva...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzen ani dostat nemůže chlapče

Reagovat
Ligter

Tak já se přidám taky: nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážeš pochopit, že to nejde?

Reagovat
mickey mouse

panebože to nejde

Reagovat
BrainBlender

nemůže dostat Plnzeň, prtože Plzeň je mistr

Reagovat
Filipow

Nemůže dostat Plzeň, protože by neměli šanci konkurovat s Plzeňským pivem!

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tak City nakonec na body "druhí" místo

Reagovat
t0mmy33MCFC

fuj fuj druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

tak toto bola fakt dramatická a zvláštna sezóna, hlavne na dolných priečkach..je mi ohromne ľúto Blackpoolu, dúfam, že sa v blízkej budúcnosti podarí zas postúpiť, rovnako aj WHU...Spurs 5. na jednej strane EL, na druhej možno aj škoda, s lepšou formou útočníkov a bez smiešnych strát, kto vie kde sme mohli byť.....všetkým nám fandom PL prajem aby uhorková sezóna utiekla rýchlo a aby mal ďalší ročník poriadne grády

Reagovat
Tomekcz

uz se nese titul

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že sar končí, ale dneska jsme jen potvrdili že si titul zasloužíme

Reagovat
mithro

Denis Irwin

Reagovat
smazaný uživatel

Tfuj, City priamo do CHL, toto sa nemalo nikdy stať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neber to tak, že Vás nemám rád, mne bolo City sympatické v tej poslednej sezóny bez šejkov, keď ste hrali výborne, ale proste si neviem predstaviť tých namachrovaných, preplatených debilkov v modrých dresoch pobehovať v zápase Ligy Majstrov. Je mi z toho seriózne zle.

Reagovat
Ferguson6

keby hrali LM v iných dresoch, vieš si to predstaviť? A je celkom možné, že možno Kolo a Adebayor v drese Arsenalu...

Reagovat
Mindas

Jo jo, že těch namachrovaných debilů tam teda je.

Reagovat
dantetomas

Blackpool do The Championship, Charlie Adam do LFC, Lucas do ri... (tam, kde chrbát stráca pekné meno)

Reagovat
smazaný uživatel

Takze takto to to je:

Europa League Birmingham, Stoke, Tottenham !

NO LIVERPOOL !

Reagovat
smazaný uživatel

+ vítěz fair-play

Reagovat
smazaný uživatel

vítez fair play jE Chelsea, ta má LM, takže další v lize to je LPOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš fakt retard, to není možný.

Reagovat
Ferguson6

aj ty ich nemáš rád??

Reagovat
smazaný uživatel

stream na oslavy titulu ?

Reagovat
Tomekcz
Reagovat
smazaný uživatel

pusti si zaznam ved to ide pomaly kazdy rok

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Wiganu takovej tým o ničom fans stojí za houby.vyprodáno tam nebylo nikdy a otevřít hubu neumí.Tak příští rok už v PL budou doufám naposled.

jinak gratulace Wolwes ty mě potěšily

Reagovat
vitasrp

Velká gratulace Wiganu, upřímně jsem je teda koncem března začal dost reálně vidět na sestup a po prohře se Sunderlandem jsem je v podstatě už skoro odepsal, když jsem tak přemítal, kdo by to letos mohl sestoupit, Latics v mé trojici měli jisté místo..

Každopádně ukázali parádní team spirit, vyhrát veledůležité zápasy s Birminghamem a WHU v nastavení, to je na jednu stranu určitě solidní porce štěstí, na stranu druhou to ukazuje, že hráči měli vítězného ducha a v záchranu nikdy nepřestali věřit.. Být fandou Wiganu, tak bych asi z celého toho závěru PL dostal infarkt, ale pro ty, co to dokázali přežít, to musí bejt úžasnej pocit, takhle se zachránit.. Připomíná to Fulham z 07/08..

Škoda toho Blackpoolu, ona ta výhra na OT nakonec nevypadala tak nereálně, bohužel individuální hrubky je nakonec vyšly hrozně draho.. I tak si ale zaslouží uznání za fantastickou sezónu, byli ohromným oživením a určitě nezklamali.

Birmingham mi oproti tomu chybět vážně vůbec nebude, jejich fotbal stejně PL nijak neobohacoval a sestup si v podstatě zasloužili i za to, jak tragicky zvládli svoje existenční utkání s Fulhamem před týdnem..

Wolves se nakonec s velkým štěstím zachránili, za což jsem rád, nicméně do příští sezóny musí nutně vylepšit defenzivní činnost, letos to často byla katastrofa a podobné štěstí jako letos zkrátka věčně mít nebudou..

Reagovat
Virtuos

Wigan to fakt dobrý tým, tí nezostúpia ani o rok

Reagovat
soukup

před sezónou sem tipoval, že skončíme 14. nakonec sem se o moc nesekl, i když v posledních týdnech by mě ani nenapadlo, že je vůbec možný abysme skončili takhle nízko

Reagovat
herbage

Nízko? 13. flek, boje o záchranu vesměs žádné, finále FA Cupu, Evropská liga, co víc bys chtěl?

Reagovat
soukup

beru jen ligu, sezóna jako celek je skvělá, ale zkrátka většinu sezóny se pohybujeme v tabulce úplně jinde, aby pak poslední kolo pro nás znamenalo takovej sešup tabulkou. Poslední dva měsíce by mě fakt nenapadlo, že bysme mohli skončit až 13. furt sem tak počítal s tím 9-11. místem

Reagovat
herbage

O posledních dvou měsících mi radši nepovídej, zlaté Stoke

Reagovat
soukup

no tak aspoň víš o čem mluvím

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl já se v tom nevyznám.....

Reagovat
Liquid

Bolton až 14..... to je propad jara, aby Coyla ještě nezlynčovali, u Wiganu se ukázalo, že je to tým jako Příbram, celou sezónu hrají hovno, ale stejně párkrát ukopou holomajznou 1:0 a zase se zachrání, velká škoda Blackpoolu, nepamatuji nováčka, který by hrál takto ofenzivně, dnes dokonce v nastavení ještě 2x dali tyčku a mohli to tedy ještě srovnat

Reagovat
hefy

Nastuduj si výsledky, ty holomajzno.

Reagovat
soukup

jestli Wigan hraje holomajznu, tak jí potom hrajou všichni

Reagovat
mickey mouse

ještě že je téhle sezóny už konec, věřím že pod Kennym se do LM Live dostane. A samozřejmě West Ham a Blackpool zpět do PL.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Sunderland 10. jak se tam dostal, to hrubas obřečí že jsou před Newcastlem

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea byla tak bídná, že i to hovado Mancini nás dovedlo na 3 místo jenom o skore za nima a ještě jsme vyhrály FA Cup (nemůžu tomu sám uvěřit, když se to sečte tak to byla fakt povedená sezona)

Reagovat
mickey mouse

A ten Wigan mi taky pije krev takový paklub...

Reagovat
smazaný uživatel

bud ticho ty pakluč

Reagovat
soukup

pravda, že nebýt Chazyho a Hefyho, tak bych jim ten sestup přál, takhle ať klidně zůstanou, ať nejsou smutní

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty ses ukázal.... ven ztěch prdelí!

Reagovat
soukup

ty se tu ukazuješ dlouhodobě, Brums nemám rád, těm přeju sestup dycky, Blackpoolu bych přál udržení, ale zase bych se bál, že to za rok bude jen fackovací panák a získají 20 bodů, takhle odchází s hlavou nahoře po skvělých výsledcích jako sympatický tým, který soutěž oživil Wigan by mi jako klub určitě nechyběl, ale je víceméně jedno jestli by spadli oni nebo Tangerines, aspoň tu mají fandy, kterým bych nepřál aby jejich klub sestoupil, navíc by pak možná skončila baseballová sekce v PL sekci, kdyby Chazy neměl wigan v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Bebe

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Tak Fábio a Rafael zvedli trofej navzájem...aspoň ušetřilli práci komentátorům.

Reagovat
Swarley

titul je opět v těch nejsprávnějších rukou...

Reagovat
Chazy

WIGAAAAAAAAAAAAN!!!!!

Reagovat
hefy

LAAAAAAAAAAAATICS!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GUNEEEEEEEEEEEERRS!!!!!!

Reagovat
Chazy

PAKLUUUUUB!!!!

Reagovat
Counter

Reagovat
hefy

PŘÍŠTÍ ROK SESTUUUUUUUUP!!!

Reagovat
Chazy

A HNED O ROK POZDĚJŠ DALŠÍÍÍ!

Reagovat
Chazy

RODALLEGAAA.... jinak omluva Cleverleymu, nikdy by se bez něj Wigan nezchránil.

Reagovat
hefy

Stejně je to průměrák a na MU nemá.

Reagovat
Chazy

Jednoznačně Ale moh by nastálo k nám. Na doživotní kontrakt taky.

Reagovat
hefy

Hlavně podepsat toho Ománce. Bez toho bychom byli nahraní daleko dřív než WHU.

Reagovat
Chazy

Jj, už kupuju ománskou vlajku

Reagovat
hefy

Podle mě si jí vymyslel. V Ománu přece nemůžou mít vlajky.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

RUUUUGBY

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžké v Evropě nevidět takové klasické týmy jako Liverpool a Juventus

Reagovat
Langi

v případě Liverpoolu je to smůla...ke konci sezony sem jim to přál o něco víc než Tottenhamu...naopak Juventus letos ukázal že nemají ani na EL

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool si zaslouží být v LM nebo alespoň v EL stejně jako Juventus, nejde o to jeslti ukázali jeslti na to mají nebo..nevidím do LFC ale za Juve můžu říct že v létě přijde posílení kádru, stabilizaci a rozhodně by tam měli větší šanci než týmy jako Lazio, Palermo, Udinese apod, kteří prodají 2 svý hvězdy a koeficient Itálie opět spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Do buducej sezony aspon na host. Kalinič Idealne by bolo keby sa stretne s Pavom a vytvoria utocnu uderku

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, chtěl sem ať Fulham narazí na Jablonec, a on to místo fair play ukradl Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nedostal Fulham červenou, tak to má on, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Wigan spadne za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad to slavit postup do El a přitom padat do nižší ligy

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

S těma mandarinkama to je jako fakt ta EL? Fulham to teda dojebal?

Reagovat
Godwinson

Fulham až tolik ne, spíše dobrák Gera :)

Reagovat
Counter

Stylová rozlučka

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas. Blackpool bojoval, ve druhé půlce nás pěkně zatlačili, ale na Old Trafford musí hosté předvést víc než skvělý výkon aby brali tři body. A v letošní sezóně by potřebovali aji zázrak. Škoda že se netrefil Berbatov, dneska by mu to tam nepadlo ani kdyby se hrálo do rána a Bebe s Obertanem dal každý hattrick. Díky Bohu že nespadli Wolves, když sem viděl ty aktualizované tabulky, tak se o mě pokoušel infarkt. Tak a teďka se du těšit na LM a pak na souhrn sezóny.

Reagovat
Swarley

Fábio a Rafael já se z nich jednou fakt zblázním...

Reagovat
Tomekcz

fabio tam ma i decko

Reagovat
Tomekcz

Owen konecne muze deckam udelat radost titulem

Reagovat
smazaný uživatel

fans liverpoolu by se měli radovat owen zase držel v rukách titul

Reagovat
smazaný uživatel

*trofej

Reagovat
vladis271

* zase

Reagovat
mithro

vsak mu aj poriadne uz odrastli

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan zase celou sezonu prohaluzil,ale i tak nesestoupili.

Reagovat
Chazy

8 bodů v posledních 5 zápasech, to není haluz, to je stoprocentně zasloužená záchran!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo určitě lepší než Brums.

Reagovat
fantomas

Bolton nakonec 14., Arsenal 4. Moc dobrá koncovka sezony. Snad akorát ten pád Birminghamu potěšil, jinak nic. Nejsem spokojenej s touhle sezonou.

Reagovat
j_mrazik

Doufám, že s tím Arséne něco v létě udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

No já taky ne Jsem rád,že je konec bo to byl děs!!! Letos CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nakonec vyhrál zlatou kopačku?

Reagovat
Tomekcz

si ju rozriznou na pul

Reagovat
niflheim

Gera ...co chtít od maďara

Reagovat
Counter

Robin van Persie - rekordman PL Už 9 away zápasů v řadě aspoň jeden gól, snad naváže v příští sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, příští rok Anglie zase o kousek uteče Španělsku v koeficientu, a to ani nebude potřebovat, aby v Evropě hráli týmy z PL.

Reagovat
vladis271

Ale pre mandarinky aspoň cena útechy

Reagovat
smazaný uživatel

Fenerbahçe ide zase prist o titul v poslednom kole

Reagovat
Kaze

Kdo teda získá zlatou kopačku?

Reagovat
niflheim

Teď se soustředit na příští týden - http://www.youtube.com/watch?v=Cj15TX06KFQ

Reagovat
Kaze

krásné video

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten záver, ten sa mi nepáčil.

Reagovat
Kaze

myslíš to finální písničku?

Reagovat
Kaze
Reagovat
Chazy

AL-HABSIII... Golman roku!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ty máš fakt radost jak cep, ja jsem jen rád že spadnul nejhorší útok ligy

Reagovat
M0rb1D4S

Stydím se za Chelsea! Výkon stál za nic a nechat si vstřelit gól proti týmu, který hraje o 10 to už je na mě moc

Reagovat
smazaný uživatel

Nonono... zase nepřeháněj.

Reagovat
vitasrp

Šlo nám o úplný hovno, neříkám, že tím se dá výkon omluvit, nicméně alespoň já jsem podobnou "ostudu" očekával.. Proto mě ani ve snu nenapadlo, že bych se na CFC díval místo toho, abych sledoval survival sunday.. Zbytečný se rozčilovat, sezóna je skončila, díky bohu, snad ta příští bude lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Kdy je ta rozlučka s Garym? V úterý a nebo ve středu?

Reagovat
Tomekcz

24 utery

Reagovat
r.mrazik

24 kvetna v pul devaty...

Reagovat
smazaný uživatel

díky. Doufám že to budou někde dávat.

Reagovat
r.mrazik

taky taky...navic ma prijet i David...tesim se dost

Reagovat
Rssa

Bellion? To u vás zanechal takovou stopu?

Reagovat
Chazy

Pro mě je nezapomenutelnej

Reagovat
Rssa

Pro Nevilla asi taky, když přijede

Reagovat
hefy

Viděl jsem s nim na MTV nějakej pořad o jeho bejváku a asi si nežije špatně.

Reagovat
r.mrazik

mazej holoto...

Reagovat
smazaný uživatel

To ma fakt Blackpool EL? Kdyžtak vysvětlení prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

no je to možné oni byli ve hře díky fair play ale fakt nevím jestli to padlo na ně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Máš ho tu v diskuzi nejmíň stokrát. Pokud se stihli přihlásit do evropských pohárů, na což si už snad po zkušenostech s Pompey dává v PL pozor úplně každej, podívaj se tam skrz Fair Play Ranking. Protože PL zase patří k nejdisciplinovanějším ligám (snad druhá je), dostala další místo v předkole EL, a to bere Blackpool, protože v tomhle poslednim kole předehnal v disciplinární tabulce Fulham (kvůli červené Gery).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo Blackpool v EL těšim se

Reagovat
mickey mouse

Eh docela by mě zajímalo kdo je 1.

Reagovat
mickey mouse

*jaká liga

Reagovat
smazaný uživatel

Švédsko tuším.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Norsko nebo Švédsko

Reagovat
mickey mouse

ok

Reagovat
smazaný uživatel

1842: FAIR PLAY LEAGUE UPDATE

As it stands Macca: "It seems it's unlikely we're going to get confirmation tonight of Fulham - or otherwise - in the Europa League next season through the Fair Play rankings. Their final day red card has led to speculation Blackpool could even take their place, but the points system also takes into account positive play, respect towards officials and opponents etc so it may take a while."

Reagovat
fantomas

Ježiši, to sou zase blbosti...

Reagovat
Kovi81
Reagovat
Chazy

Wigaan... euforie slábne, už to neni velkýma

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš ale výdrž vtom onanování.

Reagovat
hefy

A ty v psaní hovadin.

Reagovat
r.mrazik

neštěkej

Reagovat
hefy

WE ARE SAFE, WE ARE SAFE.

Reagovat
Chazy

Ale hovno. WE ARE STAYING UP!

Reagovat
hefy

Fakt? Já myslel, že tam skandovali tuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry sem nevěděl,že spolu chodíte. Velká omluva

Reagovat
Chazy

Reagovat
Rssa

Díval se někdo na Liverpool? Můžete mi vysvětlit, proč Liverpool nekopal penaltu za tu ruku obránce při střele Meirelese? Rozhodčí je slepý?

Reagovat
Chazy

Who cares

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Rssa

Ono se to zachránilo a hned je to drzé

Reagovat
Chazy

Bejvalo to nejdrzejší

Reagovat
smazaný uživatel

Opět chyba? Nedíval jsem se, tak nevím.

Reagovat
Rssa

No ten obránce předvedl něco jako Suaréz na MS, akorát za ním stál brankář a bylo to v pádu

Reagovat
smazaný uživatel

slepý/ce ... už se seru i do nás

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív jsem nadával na Raula (a to nadávám za tu šanci stejně, měl to uklidit k tyči a nazdar). Ze záznamu jsem to sledoval a nejspíš to tou rukou fakt vzal no. Rozhodčí to bohužel neviděli, ale stejně to vyčítám Raulovi, měl to líp umístit. Dát to k tyči, tak to prostě nemůže chytit ani ten bek a ani Friedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me tam ten obrance sice sel divne jako kdyby to chtel chytit, ale nakonec se mice nedotkl. Jestli teda myslis tu situaci, jak to Suarez nahraval krizem pres vapno a Friedel to fantasticky vytahnul.

Reagovat
Rssa

No on to ale nevytáhl Friedel, ale ten obránce právě

Reagovat
smazaný uživatel

Pamätám si, ako som si na začiatku sezóny hovoril: "S takouto hrou nie je možné, aby United vyhrali titul, to šťastie ich časom opustí, v boji o titul bude teda len Arsenal a Chelsea."

No nič, gratulujem fans United k titulu, pokojne sme ho mohli mať my, keby sme neboli sprostí, takže mi neostáva nič iné, len "fráza fanúšika Arsenalu": snáď nabudúci rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohli ste ho mat, lebo ste boli jednoducho slabsi ako United, tak ako vsetci ostatni, nic viac, nic menej

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbosť, 3x sme ich mohli prebehnúť, ale pokaždé nás porazil slabší súper. Rozhodne neboli na začiatku ligy lepší.

Reagovat
r.mrazik

a odkdy se liga vyhrava na zacatku?

Reagovat
smazaný uživatel

Neschopnost vyhravat klucove zapasy, jeden z faktorov, preco ste titul nemohli vyhrat.

Reagovat
mithro

Owen - as they said, if you cant beat them, join them

Reagovat
smazaný uživatel

Charakter. Ten Liverpool nezapře.

Reagovat
mithro

ale sympatak, pekne povedal ze posobenie v united pod SAF mu otvorilo oci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

dúfam, že nto neni jeho citácia, až taký kokot byť nemôže

Reagovat
mithro

urcite ti najdem aj video, ale samozrejme to povedal v nadsazke

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro sara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan se zase zachránil, to snad ne Škoda Blackpoolu, hráli sympaticky...že spadl Birmingham je mi celkem jedno

Owen má titul Ted ještě přidat ten v LM a může ukončit kariéru

Reagovat
Didier Drogba

Sbohem Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

A koho chceš na jeho místo?

Reagovat
vodka

no nic, ten Gera je fakt čurák, snad to Blackpool odmítne tu účast...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neni to jen o kartach, tezko ted rict, jestli to vylouceni zmenilo poradi. A taky zalezi, jestli maji Tangerines podanou prihlasku.

Reagovat
vodka

já vim, navíc je tam ta "positive play" atd. ale ten rozdíl je tam fakt minimální... doufám, že se se sudím aspoň nikdo nehádal, za to jsou taky nějaké body,..

Reagovat
smazaný uživatel

Mmnt Blackpool by šel do EL pro fairplay? To de odmítnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, konecne to tu nekdo zminil.

Reagovat
papos182

Skoda, Liverpool mel aspon na remizu. Kenny od prodlouzeni kontraktu porad prohrava. Ale vylepsili jsme lonske sedme misto Lucas hrac zapasu za LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbil Jonjo. Co přišel na hřiště, tak ty nahrávky tam rozdával slušně. Luis hrál taky dobře, až asi na dva momenty, kdy mu míč utekl od nohy. Slabší den měl dneska Flanno, ale bránit Downinga lehký není no.

Reagovat
smazaný uživatel

... McLeish by měl v Birminghamu skončit a hledat si lepší tým. Už abych ho měl v City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Mancini nahrazený McLeishem, vlhký sen...

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím nickem zní fakt divně

Reagovat
smazaný uživatel

toho by som Vám aj prial

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm... tak co, pánové? Fabregas zůstane nebo odchází? za mě: zůstane. (pochopitelně myslím pro příští sezonu, aby mě zas někteří nechytali za slovo)

Reagovat
herbage

Zůstane

Reagovat
vodka

neodejde tento rok... zajímavé budou i přestupy u nás, de gea je asi už jistý, teď jenom doufám, že ten vůl Young k nám nepůjde...

Reagovat
r.mrazik

a jeste Sneijder...bleh...

Reagovat
Kaze

proč vlastně Sneijder? Vždyť ho nepotřebujeme. CMF kvalitně nezahraje, na AMF máme Rooneyho nebo Andersona, případně Giggse

Reagovat
r.mrazik

no ja taky nevim proc...ale az moc casto se zminuje...bohuzel...

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs už dlouho nevydrží. Ale je fakt že kdyby se vrátil Welbeck, tak bude útok Hernandez, Berbatov, Welbeck, Owen. Rooney může hrát střední zálohu. Macheda ať si zůstane v Serii B, hodí se tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máte zdroj na toho de Geu? Mohl by odejít Nani a přijít třeba Lennon.

Reagovat
r.mrazik

proc Lennon kdyz mame Antonia?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se podle mě na levo hodí víc než Nani a nebyl by tak předražený jako Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon? Neil?

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon? Neil?

Reagovat
vodka

newsnow.co.uk

Reagovat
Eric_The_King

Young ani Sneijder snad ne, ale Modrić by mohl

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

letos uz ho nejspis neudrzite...ale aspon dostanete poradny prachy,ktere se budou dat lepe vyuzit...kvalitni je,ale Wenger si poradi i bez neho...nakonec to pro vas bude plus...

Reagovat
herbage

Jinak volíte mi s fantomasem na měsíc nový nick. Arsenal nevyhrál žádný titul, tak se domluvte

Reagovat
smazaný uživatel

Milovník modré barvy.

Reagovat
Chazy

Ha.. ha

Reagovat
smazaný uživatel

Sezer prosim te klavesnici.

Reagovat
smazaný uživatel

A čím mám začít?

Reagovat
smazaný uživatel

Tim, ze prestanes psat sracky, a zacnes se venovat tomu zrani klavesnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A mys teda taky.

Reagovat
smazaný uživatel

A monitor si mám strčit do prdele vid.

Reagovat
Kaze

Emirates Cup ještě nezačal

Reagovat
Rssa

fantomas zas vyhrál nějakou sázku?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

já bych navrhovala nick "Žiju-v-jiné-realitě" , ale nevím, co na to fantík... jestli se mu to nezdá moc suché. :)

Reagovat
fantomas

Ne, tak pravdivý je to až za roh, ani proti tomu nic nenamítám. Zkus akorát zvážit muj návrh (MUSE miluje až za hrob, kdyby ti to náhodou uniklo) a pak rozhodni. Podřídim se...

Reagovat
fantomas

S tim, že muj návrh je teda radši odkaz na jeho zpěv.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, souhlasím s tím odkazem.

Reagovat
fantomas

Myslim, že potom, cos nám předved své pěvecké schopnosti, by tě mohl potěšit nick "Matthew Bellamy".

Reagovat
Rssa

Spíš "Až domutuju, budu zpívat jako Bellamy"

Reagovat
fantomas

Ale já nechtěl Bellamymu skládat poctu.

Reagovat
Rssa

Když mu dáš nick Matthew Bellamy, tak ho tím potěšíš a nepotrestáš

Reagovat
fantomas

Njn, musel by si to člověk dát do souvislostí. Tak ten odkaz by byl lepší.

Reagovat
Chazy

By moh mít rovnou jako nick odkaz na to video, ať to nikomu neuteče :((

Reagovat
fantomas

To by bylo originální ovšem!

Reagovat
herbage

Jdi radši slavit výhru Wiganu

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ano!

Reagovat
Rssa

to je ale parádní nápad jen aby se to vlezlo na 20 znaků

Reagovat
niflheim

tak nějaká zkracovačka na youtube existuje...třeba youtu.be

Reagovat
Kaze

tak stačilo by bit.ly/ a pět znaků

Reagovat
herbage

To bych ti byl neskonale vděčný. Potěšil by více snad už jen: Laurant Koscielny

Reagovat
fantomas

Takže: tinyurl.com/4xxmxsw

19 znaků. Díky, herbage! :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

youtu.be/qcaIX6-gfE0

Reagovat
niflheim

Taky možnost

Reagovat
fantomas

Ok, to spíš.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Rssa

Tak to je ovšem parádní, navíc použitelné vícekrát do příštích sázek

Reagovat
Chazy

Já vždycky říkal, že ty nicky se navrhujou trapný (až na Scumíka Sašu) a že kdybych něco vymyslel já....

Reagovat
Rssa

zasloužíš si za tento nápad metál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a poserte se

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

HOORAY

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň ti vzroste sledovanost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

A teď bych ti za sprostý slovo doživotně zabanoval nick "herbage", ať je ještě větší sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Joey Barton♥

Reagovat
Kaze

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

"Gallas je srdcař" ?

Reagovat
Kaze

I ♥ troglodyty

Reagovat
niflheim

triffic lad, with a triffic attitude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

toto je asi nejlepší... i ti, co nevědí o co přímo jde se pobaví...

Reagovat
božský John

and i will sit on the bench and cry like a pussy

Reagovat
Tomanatura

Joe Barton

Reagovat
Rssa

Musí zůstat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt nic nehral, kam by chodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep si ho vytáhne ke kataláncům.

Reagovat
smazaný uživatel

nedodíe tento rok, neodíde nabudúci rok, neodíde za 2 roky, Barcelone je zbytočný a drahý a nám potrebný. Odíde jedine, ak by sa nepohodol s nástupcom Wengera. (za mňa)

Reagovat
smazaný uživatel

Když už by šel, tak aspoň ať Barca vysází pořádný balík - 60mega minimálně....

Reagovat
Eric_The_King

Letos už by imho šel cca za 40 mega, u vás totiž dlouhodobě stagnuje...

Reagovat
fantomas

Po týhle sezoně nepude.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Kiwwi to dneska krásně rozeřval, atmosféra byla skvělá. Alespoň pokud můžu soudit podle přenosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě dostává Wenger a celej Arsenal, jak si mysleli, že můžou vyhrát titul a ted je předběhli i ropovoďáci a budou rádi, když vůbec budou hrát LM

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy, prosím vás, začíná letní přestupové období?

Reagovat
smazaný uživatel

1.7.

Reagovat
vodka

1.

Reagovat
Minister

nikdy

Reagovat
honziss

Joooo, Birmingham jde taky dolů! Tak to je paráda, doufám, že ty sráče příští rok v Champu West Ham dvakrát vyklepne a v EL vypadnou co nejdřív to půjde.

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Wigan 8 bodů z posledních 4 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíte si, že Blackpool do té EL bude chtít?

Reagovat
vodka

ještě není ani jisté, jestli jim to vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je háček?

Reagovat
vodka

nehodnotí se jenom počet karet, když se podíváš na tu tabulku, tak tam máš další hodnocené atributy...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by tam neměli chtět? Podle mě jsou silnější než většina týmů ve druhém a třetím předkole. Spartu by mohli v pohodě vyřadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak prrrrr odejde Adam odejde DJ a i s nima sou kvalitativně pod námi.

Reagovat
fantomas

Zrovna DJ to tam teď vytrhává totiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy byste hráli s Manchesterem United 2:3 na Letné a 4:2 na Old Trafford? Sice nemají zkušenosti s pohárama, ale o žádném týmu PL nemůžeš říct že jsou to nazdárci. Podle mě by si moc hráčů Sparty v základu Blackpoolu nekoplo.

Reagovat
smazaný uživatel

My s nima doma neprohráli a venku nevím kolik,ale také sme neodehráli špatné zápasy. Né to neříkám každopádně nejsou a tu poslední větu fakt přeháníš. Neříkej,že by si Pamič,Pekhart,Kušníř,Řepka atd nekopli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart v Anglii už je za náma snad navždy

Reagovat
smazaný uživatel

To hrál v rezervě tak špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

V rezervě hrál solidně, ale do áčka se neprosadil.

Reagovat
vodka

ne, trhnul v juniorce rekord dokonce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy ne, ale tehdy ste měli o dost lepší tým. Řepka by v PL nestíhal, Pamič, Kušnír dejme tomu, ale aji tak by to nejspíš dopadlo tak, že by trenér vhodně doplnil ideální 11 Blackpoolu dvěma hráčama Sparty, než aby vzal základní 11 Sparty a dal tam dva hráče Blackpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost relativní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že je. Samozřejmě byste je mohli v pohodě vyřadit, ale taky oni vás. Pointa je v tom, že aji když padají z PL, tak rozhodně nejsou na úrovni čtvrtého místa třeba Švédské ligy. A nebo Polské.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo to uznávám.

Reagovat
fantomas

Tak když si pomalu nekopl Sylvestre, kterej v době odchodu patřil snad k nejlepším třem záložníkům GL a na svym postu neměl vůbec konkurenci. Jedinej post, kde by si někdo ze Sparty mohl škrtnout, by byl asi stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale on hrál,ale pak se docela vážně zranil a Holloway do toho nechtěl šahat ne?

Reagovat
fantomas

No hrál - střídal. A pak útržkovitě posbíral pár startů. Určitě to nebylo jen zraněnim.

Reagovat
smazaný uživatel

No navíc na jeho postu hraje Charlie.

Reagovat
fantomas

No vedle něho je ještě tradičně jedno místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, já jsem myslel, že na tom finančně zrovna moc růžově nejsou. A taky když se budou chtít vrátit, tak EL bude spíše přítěž.

Reagovat
Tomanatura

Díky Edwine, díky Gary - a Pauly, ještě jednu sezonu prosím!

Reagovat
mike.84

blackpool nejsympatičtější nováček od poslední navštěvy norwiche v PL. příští rok naviděnou v nejvyšším patře !

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Hull předloni a Wolves loni.

Reagovat
mike.84

jojo možna hull. vlci mě nijak nerajcujou, ani burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Luis na fb:

Finally we couldn’t get and dismiss the season with a defeat that it hurts us. I want to thank all the people of Liverpool for the support and help that they have given me since I arrived! The next year I will give the most to help this great team!. Thanks!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Charlie, Barry a McFadden do Rangers (aj ked je na 99% isté, že nikto z nich tam nepôjde :( )

Reagovat
smazaný uživatel

http://i53.tinypic.com/2qntd1t.jpg Do mrtvych se sice nekope ale dnes udelame vyjimku

Reagovat
Al Capone

takže ve Španělsku je rozdíl mezi prvním a druhým jen 4 body, zatímco v Itálii min 5 a v Anglii 9 bohů

Reagovat
smazaný uživatel

A v PD je rozdíl mezi druhým a třetím 19 bodů a v PL skóre.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Al Capone

důležitý je jenom boj o titul

Reagovat
niflheim

Ten byl ve Španělsku rozhodnutý snad už v polovině soutěže.

Reagovat
Al Capone

v anglii snad ne? Chlsey zabrala až na konci a děcka ze školky na to nemají

Reagovat
niflheim

Opravdu se chceš pustit do tohodle boje? Tohle nevyhraješ.

Reagovat
fantomas

No, to nic nemění na tom, že rozhodnutý nebyl ani z jedný třetiny.

Reagovat
Al Capone

já to věděl kdo to vyhraje

Reagovat
fantomas

Tak jestli to chceš brát takle, já řikal, že to MU vyhraje, už v srpnu. Ale to jaksi neni důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Děti ze školky>Villareal

Ropáci>Netopýři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

O PD se říká že je to liga o dvou týmech, jestli to chceš vyvrátit, tak nutně musíš sledovat rozdíly mezi těma prvníma dvěma a tím třetím. To je jako kdybys řekl že Skotská liga není o dvou týmech, protože mezi Rangers a Celticem je bod. A to že je za Celticem propast 18 bodů už velkoryse pomineš.

Reagovat
Al Capone

napsal jsem snad někde, že to není liga o dvou týmech? a co se týče boje o titul tak ten je v Aghlii pořád stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu že se mě na klíčích houpe přívěšek Manchesteru United, tak su jenom rád

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

V konečném součtu ano, ale v úrůběhu sezóny ne, takže ten boj o titul není stejný. Barcelona s Realem jsou na prvních dou místech od začátku do konce, to je prostě nuda, navíc když víš, že vyhraje Barcelona. V Anglii se to míchá, jednou vede Arsenal, pak United, Chelsea, o bod druzí jsou třeba City a prolíná se to. Rozhoduje se až někdy v 35. kole.

Reagovat
Al Capone

ty víš, že vyhraje Barcelona, já že United

Reagovat
fantomas

No snad to nemá bejt argument podporující teorii o "vyrovnanější PD".

Reagovat
smazaný uživatel

1) CFC už naprosto o nic nešlo poslední 2 zápasy

2) Jaký je rozdíl mezi 2. a 3. místem

3) 62 bodů by v Anglii na 4. místo nestačilo

4) Rozdíl mezi prvním postupujícím do LM a 4. je 34 bodů...

Reagovat
homeles8

Reagovat
niflheim

Premier League zase dokázala, že je to ta nejlepší liga

Reagovat
kubys

Začíná mi to tu připomínat Rusko.

Reagovat
božský John

A jak to teda bude s tim Blackpoolem?

A jak to teda bude s tim rozdělenim?

Najdi pět rozdílů

Reagovat
kubys

Každý už snad ví, že se v Rusku hraje jen půlrok a 8 týmů postupuje do LM, ne?

Reagovat
božský John

Jj, přesně tak a z Pervyho divizonu postoupí 8 týmů, aby to Žemčužině už neuteklo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Byla by ovšem smůla, kdyby jim to nevyšlo, když už kvůli nich mění ty pravidla.

Reagovat
božský John

Do olympiády se tam snad dostanou, kdyžtak to zvýšej na 10 ...si to vem v lize Chabarovsk s Vladivostokem a Baltika třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Chabarovsk a Vlasdivostok to mají skoro blíž do MSL. Mohli by hrát derby s Los Angeles Galaxy.

Reagovat
božský John

Jo no, lepší letět do LA než třeba do Kalinigradu, kam lítaj

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=HKJeBd849y8&feature=related nemyslim si že by rozhodčí proti Arsenalu měli nějak spadeno ani že to rozhodlo o tom že Arsenal nemá žádnou trofej ale 80% spornejch situací bylo v týhle sezoně posouzeno v neprospěch Arsenalu + ještě jasná penalta na Velu proti Braze a sporný vyloučení RvP proti Barceloně.. je toho hodně a kolikrát Arsenalu nějak pomohli??? nevzpomínám si....

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea FC

BREAKING NEWS!!! Carlo Ancelotti has been sacked!!!

Reagovat
niflheim

Snad nejlepší trenér, co Čukotka měla v poslední době.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně ho nemusím,ale po Mouovi ano nejlepší kouč.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době? Hiddink lepší, Grant na stejné úrovni, Mou lepší, jen Scolari byl horší...

Reagovat
vitasrp

Grant na stejný úrovni fakt nebyl, zase nepřeháněj proboha.. Carlo je jeden z nejlepších koučů světa, do takový kategorie se Grant neřadí ani náhodou.

A Hiddink nás trénoval necelou polovinu sezóny, kde máš jistotu, že by se mužstvo pod jeho vedením vyhlo každoroční prosincové krizi?

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovič se s tím nesere. Snad nedovedou Rijkaarda.

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad né a Ramose už vůbec né.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by přišel Ramos.

Reagovat
niflheim

Mohl by tam spáchat stejnou věc jako se Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Ať klidně vyhraje i ten Carling Cup.

Reagovat
miky10

Chelsea Football Club can confirm that Carlo Ancelotti parted company with the club today (Sunday, 22 May).

Reagovat
smazaný uživatel

KaiWayne Kai Wayne

Congratulations by the way to Liverpool. After a great season, they have qualified to play next year, in the league, league cup and FA Cup.

Reagovat
vodka

CHELSEA STATEMENT

Posted on: Sun 22 May 2011

Chelsea Football Club can confirm that Carlo Ancelotti parted company with the club today (Sunday, 22 May).

The owner and board would like to thank Carlo for his contribution and achievements since taking over as manager in July 2009, which included winning the Double for the first time in the club's history.

However, this season's performances have fallen short of expectations and the club feels the time is right to make this change ahead of next season's preparations.

Carlo will always be welcome at Stamford Bridge, where he will be given the reception and respect his position in our history deserves.

Chelsea's long-term football objectives and ambitions remain unchanged and we will now be concentrating all our efforts on identifying a new manager.

There will be no further comment until that appointment is made.

Reagovat
smazaný uživatel

Blue is the color, football is the game

Reagovat
mithro

akurat pozeram a nestacim valit oci takze nakoniec ten boj o titul nabuduci rok nebude taky hrozny, chelsea novy manazer, mancini, wenger, uz sa tesim

Reagovat
Godwinson

Ne, že by se to nedalo čekat. Ale je to šílenost.

Reagovat
vodka

aha, už to tu je... hlavně Abra opět ukázal, jak tomu fotbalu rozumí... a zase budou akorát vyplácet další odstupné...

Reagovat
smazaný uživatel

Estli přivedou toho blba Boase.....

Reagovat
Godwinson

To by byl velkej vtip. Doufám, že to bude tedy někdo z dvojice Hiddink, Deschamps ... ale tohle se nemělo stát :)

Reagovat
fantomas

To je nehoráznost.

Reagovat
vodka

to chce to Rafu, ten s Torresem umí

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne.

Reagovat
mithro

Fingers crossed Benitez is his replacement. Gotta love Roman Abramovich :)

Reagovat
vodka

tos četl kde? mě to sice napadlo, ale že už to je aj na netu jako spekulace?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by to tam zase zaplevelil nýmandama za těžké peníze. Abramovič by si k tomu ropnému poli měl pořídit aji důl na diamanty a možná tiskárnu na peníze.

Reagovat
j_mrazik

Hlavně ať tam nejde žádnej mladej sympaťák. Hlavně ne Deschamps...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne Deschamps ? To by byla parádní náhrada.

Reagovat
j_mrazik

Protože by mohl vytáhnout svůj tým tam, kde byl dřív Lyon + do Chelsea ho prostě nechci. Je to Francouz, mám ho hodně rád. Prostě vrána k vráně. Navíc pokud bude Conte mizernej, tak bych si ho přál do Juve, ale asi těžko.

Reagovat
fantomas

No to mi samozřejmě víme, ale nechcem právě sympaťáka zrovna u vás.

Reagovat
fantomas

*my my my

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zola

Reagovat
j_mrazik

Jo, proč ne. Nejdřív jsem se tomu začal řezat, ale on by tam pasoval.

Reagovat
smazaný uživatel

A přišli by s ním Diamanti, Tristan, Pirlo, Anelka s Ferreirou by podepsali doživotní smlouvu a asitenta by mu dělal Di Michele

Reagovat
j_mrazik

To zní jako plán.

Reagovat
smazaný uživatel

Brescia právě sestoupila, to by šel Diamanti vykoupit i jen za 15 milionů eur

Reagovat
kubys

Diamond byl super.

Reagovat
vitasrp

Co na to říct?? Abramovich je jeden velkej čůrák, kterej si neumí vážit lidí, kteří s klubem něco dokázali..

Reagovat
Chazy

Podobné jako s Mourinhem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho nahradi Benitez, to by byla fantazie...

Reagovat
vitasrp

To bych už definitivně nezvlád..

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne jsem zvedavej, kdo to bude..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

gone in 36 seconds

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

to je paraaada konecne niekto spravil gif, ostatne nemas??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti gone. Double-winner last year, he deserved better. A good manager and a good man.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší rozhodnutí, co Abramovič kdy udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Chelsea to je fakt cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je větší cirkus Arsenal se super úspěšným Wengerem :)

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak,i když po včerejšku zdatně sekundujeme díky Romanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

To vazne nevidis ten rozdil mezi koncepcni praci Arsenalu a splachovanim penez do hajzlu v Cukotce? Navic Wenger ma na konte vic trofeji, nez kolik kdy Cukotka pod tim oligarchou ziska.

Reagovat
smazaný uživatel

Kpncepční práci? Tak proč hrajou od roku 2005 hovno? Kdy jako se to ukáže ty poháry nad hlavama? V roce 2015? Hmm tak dík za takovou koncepci. A Wenger má víc pohárů než Roman? No....za prvé nevím (nepamatuju si) a za druhé on tam trénuje tuším 12 rok ne? A Roman má CFC od 2004. Trochu rozdíl,že?

Reagovat
smazaný uživatel

Bud neumis cist, nebo ses fakt uplne vypatlanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bud neumis cist, nebo ses fakt uplne vypatlanej.

Reagovat
smazaný uživatel

To první i druhé platí ... to je ztráta času. Ahoj kluku.

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens Letos skvělá sezona, jen škoda, že v EL se nám nepodařilo dojít dál, rozhodně jsme měli na víc.. ta prohra s Kyjevem mě bude mrzet ještě dlouho Naštěstí to ale spravil triumf v FA Cupu a krásné třetí místo zaručující Champions League v příštím ročníku A navíc, byli jsme třetí jen o skóre, bodů máme stejně jako Chelsea, což je paráda Díky za super sezonu

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Carlo Ancelotti's PL win % at Chelsea, lower than Grant 69%, Mourinho 71% & Hiddink 85% but higher than Scolari (56%).

Reagovat
vitasrp

Na rovinu... Fuck off Abramovich, Fuck off Abramovich...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tomu nevěřím.

Reagovat
miky10

je to už i na oficiálních stránkách

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo vím.... Ten Roman je cyp. At´ se stará o ropu anebo si najde životní lásku bo mu už dost jebe v golovje.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se chce pokusit získat Special Two.

Reagovat
vitasrp

Mně nástupce fakt nezajímá, tenhle tah je nehorázná chujovina, která nám nadělá do budoucna neuvěřitelný problémy.. Podle mě si teda vůbec nepomůžeme, příští sezóna bude taky bez trofejí, lepšího kouče jak Carla neseženeme..

Reagovat
smazaný uživatel

to zní až moc krásně

Reagovat
Darren Fletcher

saskaren, cirkus klub

Reagovat
Chazy

WIGAAAAN!

Reagovat
Counter

Euforie se vrací?

Reagovat
Chazy

Přečet jsem si na plcz, kolik lidí je kvůli tý záchraně nasranejch, tak jsem někam musel ventilovat svojí radost a na plcz se mi nechtělo logovat ...

Reagovat
Counter

Reagovat
božský John

Benítez in !

Reagovat
smazaný uživatel

ale pravda je ze co predvadzala Chelsea tuto sezonu (okrem zaciatku) bolo vzhladom na kvalitu kadra dost mizerne ved na papieri ma podla mna najlepsi tim (zakladnu 11-tku) PL.

z tohto pohladu sa ine cakat ani nedalo. navyse pre Abramovica je priorita titul v CHL a ten opat neprisiel. tim namiesto napredovania stagnoval co bolo zjavne od odchodu Wilkinsa.

tak kto teraz, Mourinho?

Reagovat
miky10

Chelsea Football Club can confirm that Carlo Ancelotti parted company with the club today (Sunday, 22 May).

Reagovat
miky10

Hiddink, Deschamps nebo nějakej Special, pokud to neude nikdo z nich, je odchod Carletta chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink, Deschamp, Mourinho max tak Villas Boas. Snad proboha nikoho nenapadne Guardiola nebo Rijkaard

Reagovat
miky10

ano, přesně tyhle 4 jsem vyjmenoval

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo :)

Reagovat
božský John

Na Didiho nešahat !

Reagovat
miky10

v Chelsea hrál, vztah k ní má super, je to nová výzva, vyšší ambice

Reagovat
smazaný uživatel

Vztah k ní má, ale možná spíš zápornej, kdovíjakej klubista to nebyl :)

Reagovat
miky10

proč by k ní měl zápornej vztah

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam jen sezonu a nerozešel se moc v dobrem, extra se mu tam nelibilo ani nedařilo. Myslim že byly i nějaký finanční problémy.

Reagovat
božský John

Ale OM je OM ...to neporazí nic

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to tady ještě nikdo nedával a přitom je to tak krásná písnička

http://www.youtube.com/watch?v=ZzkresBOxnQ

Reagovat
Swarley

jj chybí to tu

Reagovat
j_mrazik

500. pro Arsenal

Reagovat
mithro

Toto je skoro tak isto na nezaplatenie ako ten 19. titul

http://yfrog.com/gzmxt2j

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

a ako bonus,

“As they say, if you can’t beat them, join them,” he told MUTV, smiling. “I won a lot of trophies with Liverpool but to win the Premier League is the pinnacle of anyone’s career. I’m very proud today.

“I’ve not played as much as I did last year but we all have to play our part to win the league and it’s been enjoyable, nonetheless. I’m really pleased and proud to have played with a great crop of lads and obviously the manager’s second to none.”

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
Darren Fletcher

chceme beniteza v chelsea!

Reagovat
vitasrp

Do háje s ním..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ses posral v kině, ne?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam v Mourinha nebo Hiddinka

Reagovat
Darren Fletcher

#ABCČDEFGHIJKLMNOPQRŘSŠTUVWXYZŽ

M Manchester United

Glory Glory Man United - text, překlad

Přidat k oblíbeným

Musíš se nejprve přihlásit. Pokud nemáš účet, tak se zaregistruj

Ukaž píseň kamarádům na Facebook

Glory Glory Man United!

Glory Glory Man United!

Glory Glory Man United!

And the Reds go marching on, on, on.

Just like the Busby Babes in Days gone by,

We'll keep the Red Flags flying high,

You've got to see yourself from far and wide,

You've got to hear the masses sing with pride.

a o rok zas a zas a zas a zas. sme hrdi na nas klub a dakujeme za dalsiu skvelu sezonu

Reagovat
Chazy

Reagovat
Side

wtf

Reagovat
miky10

Reagovat
kubys

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,aspoň kopírovat se nauč

Reagovat
smazaný uživatel

"Ukaž píseň kamarádům na Facebook"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No šmarja, Arsenal tu sezónu zase pěkně projel....

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se ani nedivim :)

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nepřijdou změny tak ne jen tuto sezonu

Reagovat
Mr.Jindros

To jo... čekal jsem, že si třetí místo pohlídají.

Reagovat
Darren Fletcher

Palec hore za Jameson

Reagovat
Rssa

21:31 Necid: Já jsem trofej nerozbil

Ty vole, to je nadpis

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vladino, vysmeješ sa mi do papule? Veď CHL je možná .

Reagovat
vladis271

budeme si srať do vlastných radov? dosť, že to mufani onanujú s fotkou krysy

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si onanujú, a keď sa ťa to dotklo tak prepáč, len som ušťipačnou formou naznačil moju pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Steklenburg rozbil trofej,Ramos rozbil,v Cska rozbili trofej,tak dufam,ze nikto z manchestru nerozbije trofej LM

Reagovat
Mircu5

Kdo teda je králem střelců? Berba sám nebo se bude dělit o cenu s Carlosem?

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja myslim ze nak oficialne to daj Berbatovovi, protoze to nema z penalt.. pritom kdyz si vzpomenu na nektery Carlosovi penalty, tak to byly vetsi nervy jak Berbatovovy dorazky do prazdne :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že skončím první ve fantě v eurofotbal league Aspoň někdo té zbrojovce dělá tuto sezónu dobrý jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo link na MOTD?

Reagovat
Tomekcz
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
mithro

elokobi v motd

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Tomekcz

Beckford

Reagovat
smazaný uživatel

Čuměl jsem na to taky jak blázen, ale když on jde do 3 hráčů a odrazí se mu to do běhu a při zakončení mu balón taky tak nějak nesedl a jak tam zapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by ste chceli v PL? Swansea alebo Reading???

Reagovat
smazaný uživatel

Reading

Reagovat
smazaný uživatel

že by sme im dali znova 6:4

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Akorát místo střelce Berbatova přijde střelec novej.

Reagovat
smazaný uživatel

bulvár píše že Harry ho chce

Reagovat
mithro

chciet moze, Berba je nas

Reagovat
niflheim

Ruce pryč...to spíš vám vememe Modriče

Reagovat
smazaný uživatel

to môžete snívať

Reagovat
niflheim

Ještě uvidíme

Reagovat
Liquid

Swansea !

Reagovat
Azza

Reading!!!!!!

Reagovat
niflheim

michael owen:

I'm going to sleep with my medal tonight! What a day. Thanks for all your support.

vladis

Reagovat
Godwinson

Beckford

Reagovat
vodka

600. pro konec zdravotních trablí Owena Hargreavese

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa len bojím aby nenašli nejaký spôsob ako niektoremu timu s trojice birmingham, stoke a blackpool zobrať EL a dať ju liverpoolu , už raz druholigistovi zobrali EL portmoushu

ak by ich tam nejak pretlačili

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Portsmouth si ji sebral sám.

Reagovat
smazaný uživatel

inak s anglie bude hrať 5 tímov EL ešte arzenal

Reagovat
vicinda07

tak vo fante nakoniec 2153 bodov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele