37. kolo
15.05.2011 14:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Chelsea FC - Newcastle United 2:2

Chelsea představila nové dresy, premiéru jí ale pokazil Newcastle, který si díky gólu z nastavení odváží ze Stamford Bridge bod. Domácí dvakrát vedli, v obou případech však jejich vedení trvalo jen osm minut. Chelsea i bod stačil k pojištění druhého místa, Arsenal totiž znovu ztratil. Newcastle se propadl na dvanácté místo ligové tabulky, sestoupit však už nemůže.

Blues začali fantasticky, hned ve druhé minutě odcentroval od rohového praporku Lampard, jeho centr prodloužil Torres k Ivanovičovi a ten zblízka otevřel skóre utkání. Hned v zápětí mohli navýšit vedení Chelsea Anelka s Torresem, obě šance ale vychytal pozorný brankář Krul, jenž zaskakuje za zraněného Harpera.

V desáté minutě Newcastle vyrovnal, možnost rozehrávky standardní situace ze třiceti metrů na sebe vzal Ryan Taylor, tvrdá rána směřující mimo trefila boj Jonase, od něj se pak míč odrazil za záda bezmocného Petra Čecha. Ve dvacáté minutě to z velké dálky zkoušel Alex, jenže branku přestřelil. O chvilku později mohl na druhé straně otočit stav zápasu Ryan Taylor, Čech byl však připraven. V závěru první půle ještě dvakrát nebezpečně pálil Lampard, do šaten se ale šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Ihned po návratu z kabin o sobě dal vědět mladíček v sestavě Chelsea McEachran, ten si perfektně narazil míč s Lampardem, Krul ovšem nemusel zasahovat. Dvacet minut před koncem obral ve středu pole Jonas o balón Ramirese, prošel až na hranici šestnáctky a vypálil, Čech byl ale u své levé tyče včas připraven.

Na druhé straně se na útočný výlet vydal Ashley Cole, servíroval míč před prázdnou branku Torresovi, těsně před ním však odvrátil do bezpečí Ryan Taylor. Tedy alespoň v to doufal, svým odkopem ale trefil Simpsona a obral tak fanoušky Newcastlu o pár let. V osmdesáté třetí minutě odcentroval z volného přímého kopu Lampard, Krul míč podskočil a Alex mohl hlavou do prázdné branky skórovat.

V devadesáté druhé minutě nejprve srazil hlavičku Ryana Taylora na roh na poslední chvíli Terry. Jenže z následného roku hosté vyrovnali, centr Ryana Tayora vrátil do malého vápna Ranger a Steven Taylor ze dvou metrů překonal Čecha. Oba týmy si tak v zajímavém utkání rozdělily po bodu.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

O nic nejde tak mladíci se ukažou .

Reagovat
Devil

Straky remizka by stacila.....

Reagovat
smazaný uživatel

5 0-Torres,Kalou,Torres,Lampard,Torres .ChELSEA SI ZASTRILI.

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

STEVEN TAYLOOOOR!!!

Reagovat
smazaný uživatel

MAAAAAAAAM DOST

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

pozrite sa ale sa musiťe zaregistrovať http://cms.londonchelsea.meu.zoznam.sk/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele