Anglická Premier League - souhrn 36. kola

07.05.2011, 17:59, aktualizováno 09.05.2011, 23:00
Komentáře a souhrny
Manchester United v rozhodujícím utkání porazil Chelsea 2:1. Stoke doma porazilo Arsenal, Wolverhampton zaznamenal důležitou výhru proti WBA. West Ham dokázal jen remizovat s Blackburnem a zůstává poslední. Liverpool v pondělí předvedl další výborný výkon. Wigan veze bod z Villa Parku podobně jako Blackpool ze hřiště Tottenhamu. V boji o záchranu nezabodoval Birmingham, který prohrál v Newcastlu.

Fulham FC - Liverpool FC 2:5

09.05.2011 21:00

Góly: 57. Mousa Dembélé, 86. Steve Sidwell - 1. Maxi Rodríguez, 7. Maxi Rodríguez, 16. Dirk Kuijt, 70. Maxi Rodríguez, 75. Luis Suárez

Dnes vážně můžu napsat, že pondělní dohrávka na Craven Cottage skončila hokejovým výsledkem. Na chlup stejným rozdílem, jako dnes porazili čeští hokejisté Němce, totiž přemohl také Liverpool Fulham a minimálně na chvíli skáče přes Tottenham na pátou příčku. Ten hned v úterý sehraje klíčovou dohrávku s Manchesterem City.

Dnešní zápas lze charakterizovat minimálně dvěma způsoby - jako rychle rozhodnutý a jako exhibici hvězd. V tom nejlepším světle se totiž opět předvedl Suárez, který jednou skóroval a hrozil po dobu celých 90 minut, a hlavně Maxi, který po dnešním hattricku vsítil sedm branek ve třech minulých utkáních. Pracovat na vylepšení svého střeleckého záznamu přitom začal už po pár sekundách, když Suárez sice nedokázal najít Kuyta, ovšem na Salcidovu teč dokázal Schwarzer zareagovat až na poslední chvíli, takže argentinský křídelník zblízka hladce doklepl míč do sítě. Potom navíc hned za šest minut Johnson podél pravé postranní čáry pláchl Salcidovi a jeho centr Rodriguez opět chladnokrevně uklidil za brankovou čáru.

To sice ještě nebylo rozhodnuto, ale definitivní popravy se Fulham dočkal jen těsně po završení úvodní čtvrthodiny. Tehdy Kuyt na pravé straně napřáhl a u přední tyče nachytal Schwarzera na švestkách. Australský veterán nechal balon doslova proklouznout mezi prsty. Stejně jako Fulham nějaké body z dnešního zápasu. K těm pak Cottagers nepomohla ani slušná nadvláda po přestávce, ke které mu notně dopomohl střídající Zamora. V 57. minutě pak přišlo zasloužené snížení, když Dembelé využil právě Zamorovy přihrávky k prudké ráně vnějším nártem, která se ukázala být gólovou.

Ovšem Liverpool drama nepřipustil. Brzy Rodriguez dal vzpomenout na svůj krásný gól z mistrovství světa v Německu a bombou z 25 metrů zkompletoval svůj druhý letošní hattrick, aby pak opouštěl hrací plochu za ovací vestoje. Po pěti minutách se navíc konečně prosadil i neustále aktivní Suárez, kterého přenádherným pasem vyslal kupředu mladík Shelvey. Potom už Reds nemohl rozhodit ani pěkný zásah Sidwella, který si zpracoval míč na hrudi a pak z halfvoleje vystřelil druhý čestný gól Fulhamu.

Více informací k zápasu

Manchester United - Chelsea FC 2:1

08.05.2011 17:10

Góly: 1. Javier Hernández, 23. Nemanja Vidić - 69. Frank Lampard

O Manchesteru United už patrně můžeme hovořit jako o vítězi letošního ročníku Premier League. Z příštích dvou duelů mu totiž po zasloužené výhře nad Chelsea bude stačit i jen jeden bod a vše bude stvrzeno i na papíře. Blues se ještě porvou o druhé místo s Arsenalem, který takto o to víc musí litovat prohry ve Stoke-on-Trent.

Red Devils naznačili hned v první minutě, kdo dnes na Old Trafford bude pánem, a to tím nejráznějším způsobem. David Luiz totiž nezvládl stopnout Parkovu kolmou přihrávku a s tou pak Hernandéz naložil, jak je jeho dobrým zvykem - po zemi klidně prostřelil bezmocného Čecha. Tento časný úder celkem logicky Chelsea poznamenal, možná až nezdravě. V osmé minutě například Park s Rooneym využili zmatku v hostující obraně a druhý jmenovaný pak donutil českou jedničku k obouručnímu zákroku. Do druhého gólu pak ještě mohl skórovat Hernandéz, ale Parkovu výzvu kompletně minul, a těsně před oním úderem ještě sám Korejec prověřil hostujícího brankáře. Ten vyrazil na roh, který nakrátko rozehrál Giggs, míč se k němu vrátil a on ho posadil na hlavu skórujícího Vidiče -24. minuta, 2:0.

Třebaže se poté ani do přestávky United nebránili úplně v pohodě a Van der Sar například musel dobře reagovat na Kalouovu hlavičku či Drogbův projektil z přímého kopu, pořád to v žádném případě nemělo na dění v druhé části. To na sebe hlavně začal čím dál víc strhávat pozornost sudí Webb, který například přehlédl Lampardovu ruku ve vlastním pokutovém území a pak stejně posoudil i další sporný okamžik spojený s nedovolenou hrou v šestnáctce. Gól Chelsea z 68. minuty však zřejmě uznal správně - praporek čárového zůstal při Lampardově pohotové dorážce dole, takže hra v poklidu mohla nabrat třetí rozměr.

Ten utkání skutečně mělo i za stavu 2:1, ale útočili i domácí. Dvacet minut před koncem zejména Alex heroickým blokem zabránil jasnému gólu Rooneyho, ale United měli i další šance. Sám pihovatý útočník ještě jednou minul a druhou ránu mu někdo odklonil nad bránu, přičemž Hernandéz trestuhodně hlavičkoval mimo po Valenciově centru a pak netrefil ideálně Giggsovu přihrávku. Chelsea se pořádně dostala ke slovu až v úplném závěru, moc sil jí už ovšem nezbylo. Torres se tak akorát zmohl na jeden nepřesný pokus.

Více informací k zápasu

Stoke City - Arsenal FC 3:1

08.05.2011 15:05

Góly: 28. Kenwyne Jones, 40. Jermaine Pennant, 82. Jonathan Walters - 81. Robin van Persie

I kdyby Manchester United nakonec jenom remizoval s Chelsea, Arsenal už nebude mít ani teoretickou šanci na zisk mistrovského titulu. Připisuje si totiž další nečekanou prohru - na Britannia Stadium hlavně v první půli působil hodně nejistě v obraně, což Potters zvládali trestat a nakonec zvítězili 3:1.

Jeden z nejhorších poločasů odehrál po výkopu na Britannia Stadium londýnský Arsenal. Sice tradičně odstartoval celkem svěže a z Wilsherovy práce hned mohl a měl těžit Aršavin, ovšem úpadek Gunners byl tentokrát tak bleskový, až to bralo dech. Co nevidět začali Ramsey, Aršavin a Wilshere daleko spíš kazit než cokoliv jiného a do popředí se dostávala obrana - tou nejhorší možnou cestou. V 28. minutě totiž Stoke zase jednou nachytal svého protivníka ze standardní situace, když si hosté nedokázali pořádně rozebrat všechny protivníky, takže pak za Jonesem Djourou jenom visel a vytáhlý útočník mohl Pennantův centr za brankovou čáru donést i v klíně. To navíc nebylo ani náhodou všechno, Arsenal trapně odbránil rovněž situaci ze 41. minuty, která ho už doopravdy srazila na kolena. Ramsey nejprve uprostřed pole lehkovážně odevzdal míč soupeři, pak Pennant dostal akry volného prostoru a toho využil ke gólové ráně, kterou ještě přizvedl nešťastník Djourou. Vše navíc mohlo být ještě horší, když za Waltersem hned dvakrát podklouzl Song a domácí útočník z těžšího úhlu nastřelil břevno. Takhle tedy ještě Arsenal měl šanci bodovat, byť vzhledem k dosavadnímu výkonu stále mizivou.

A na tom se nic moc nezměnilo ani po přestávce, jakkoliv Wenger okamžitě zamíchal sestavou a místo Ramseyho s Aršavinem představil dva útočníky, Bendtnera s Chamakhem. Zezačátku buď Huth hlavičkoval mimo, nebo se spíš jen ostřilo a žádala se červená karta pro Wilshera. Gunners začali tlačit až v poslední dvacetiminutovce, kdy nejprve Van Persie zblízka nechal pouze vyniknout Begoviče a až o několik chvil později bosenského brankáře nachytal při zemi, aby se trefil už v osmém venkovním utkání v řadě a prodloužil tak svůj rekord. V tu chvíli dost možná fanoušci Arsenalu začali opět věřit v body, jejich naděje ale měly jepičí život. Djourou i u třetího gólu asistoval jako nešťastník, když zblokoval střelu přímo do cesty Walterse, který neměl problém rozhodnout.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - West Bromwich Albion 3:1

08.05.2011 13:00

Góly: 15. Steven Fletcher, 28. Adlène Guédioura, 47. Steven Fletcher - 55. Peter Odemwingie

Hodně významný krok k záchraně udělal Wolverhampton. Využil totiž zaváhání Wiganu i Blackpoolu a oba tak díky poměrně jasné výhře nad chybujícím WBA přeskakuje. V závěrečných kolech navíc nepotká žádného vyloženě těžkého soupeře, takže se dá očekávat, že minimálně ten bodový náskok na sestupovou zónu uhájí.

V preview jsme vás informovali o tom, že z pohledu Wolves není záchrana ničím nemožným. A to se dnes jenom potvrdilo. West Bromwich totiž už nemá moc o co hrát, takže se kompletně vykašlal na bránění standardek, dvakrát z nich inkasoval a směrem dopředu se prosazoval maximálně po individuální ose. Vlci si tak odehráli celkem pohodový první poločas, jehož průběh jim de facto zajistil klíčové tři body. Celé to začalo hned v 15. minutě, kdy si nejprve Carson poradil s O’ Harovým přímým kopem, aby pak jeho spoluhráči vyhořeli při bránění rohového kopu. Guedioura si mohl nikým nehlídaný zpracovat centr na hruď, a přestože nakonec sám nezakončil, Fletcherovo navázání bylo bezchybné - 1:0. Přestože góly tohoto Skota obvykle Wolves štěstí nepřináší a oni dokonce strhli na svou stranu ani ne polovinu zápasů, v nichž se jako první ujali vedení, nadále to bylo celé o mužstvu z kraje Midlands.

Poměrně brzy, v 28. minutě, se navíc domácím povedlo svůj náskok zdvojnásobit. Tentokrát si Fletcher s Guediourou role prohodili, takže prvně jmenovaný zpoza zadní tyče sklepával míč na osu hřiště a tam se prosadil znovu nestrážený Alžířan. To však nebylo všechno, z rohu pak ještě mohl udeřit i Elokobi s Fletcherem, takže do kupy Baggies utvářeli dojem, že rohy, ty je dnes opravdu nezajímají. Sami přitom zahrozili až ke konci poločasu, kdy se šikovně protáhl do koncovky Odemwingie a Wolves tenkrát zachránil i nepatrný Hennesseyho dotyk konečky prstů.

Proto mohla 47. minuta přinést definitivu. Stav 3:0, který dopustil neskutečnou hrubkou Meité, už totiž vypadal natolik rozhodně, že se Throstles zkrátka nemohli vzpamatovat a vrátit do zápasu. Třetí darovaný gól byl tedy tentokrát prací Meitého, když někdejší zadák Boltonu nedokázal zastavit dalekonosnou přízemní přihrávku na Fletchera, který pak tváří v tvář Carsonovi nezaváhal. Baggies nicméně alespoň snížili, neboť Thomas v pokutovém území správně předvídal skluz Guedioury a třebaže se skácel dřív, než došlo ke kontaktu, Odemwingie následně mohl z penalty skórovat v pátém po sobě jdoucím utkání.

To hosty nakonec přeci jen nakoplo. Brzy se Hennessey musel vytasit se zákrokem střetnutí, když centr z pravé strany našel v dobré palebné pozici Coxe, a pak jej zachránilo břevno poté, co Tchoyi výtečně načasoval krátkou kolmici pro Thomase, jenž se s míčem sice dostal do složitého úhlu, ale přesto ještě dokázal zdatně zakončit. Stejně tak měl skórovat i Tchoyi, kterého po odvráceném rohu opomenuli při bránění všichni domácí a jeho klesající hlavička jen těsně minula vzdálenější šibenici. Samotný závěr utkání už potom ovládali spíše Vlci, takže se nakonec o tři body bezprostředně bát nemuseli.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Blackpool FC 1:1

07.05.2011 18:30

Góly: 89. Jermain Defoe - 76. Charlie Adam (pen.)

Bídná forma Spurs pokračuje i nadále. Proti Blackpoolu fanoušci věřili, že jejich oblíbenci po dlouhé době uhrají domácí vítězství, jenže nakonec odcházeli ze stadiónu opět zklamáni. Londýňané totiž se štěstím vybojovali pouze remízu 1:1.

Tottenham potřeboval nutně tři body, a proto do utkání vstoupil aktivně. Už po sedmi minutách se mohl nečekaně prosadit stoper Michael Dawson, který se vydal na útočný výlet, avšak vybojoval jen rohový kop. O několik minut později pálil nebezpečně útočník Jermain Defoe, gólman Gilks ovšem tentokrát zasahovat nemusel, jelikož včasným blokem se vyznamenal obránce Evatt. Hostující zadák měl plné ruce práce i při následném útoku Spurs, kdy naopak zabránil ve skórování van der Vaartovi.

Poté se konečně osmělil také Blackpool a hned z toho byly zajímavé příležitosti. Ve 24. minutě se musel vyznamenat gólman Gomes, který byl přinucen zasahovat proti Adamově střele z voleje. Už o pár sekund později zahrozil Kornilenko, při zakončení hlavou mu ovšem chyběla přesnost. Před přestávkou se ocitli blízko gólu ještě Rose a Adam, ale ani jeden z nich neuspěl.

Brzy po změně stran se mohlo skóre měnit na obou stranách. Nejprve se Gomes zaskvěl proti dalšímu pokusu aktivního Adama, hned z protiútoku naopak zaútočil Tottenham. Lennon vyslal do šance van der Vaarta, ten ovšem postrádal potřebnou rychlost, nechal se dostihnout obránci a nakonec zakončil nepřesně. Podobně si vedl krátce na to taktéž Gareth Bale, který pálil z hranice šestnáctky.

Spurs dělali vše pro to, aby dokázali vsítit vytoužený gól, jenže i přes řadu šancí nebyli schopni se prosadit. Nakonec to byl naopak Blackpool, který mířil do černého. Hosté dostali výhodu pokutového kopu a do statistik se přesnou střelou zapsal záložník Charlie Adam. V samotném závěru se nakonec povedlo Tottenhamu alespoň vyrovnat. Nádhernou dalekonosnou ranou se prosadil útočník Defoe.

Více informací k zápasu

West Ham United - Blackburn Rovers 1:1

07.05.2011 16:00

Góly: 78. Thomas Hitzlsperger - 12. Jason Roberts

West Ham úplně nezvládl klíčový souboj s Blackburnem. Hammers pouze remizovali 1:1 a zůstávají na samém chvostu tabulky. Na gól Robertse navíc odpovídal až v závěru Hitzlsperger. Dvě kola před koncem tak West Ham ztrácí na záchranu tři body.

Domácí manažer Avram Grant před zápasem vytyčil, že ve zbývajících třech duelech musí jeho svěřenci získat sedm bodů, aby se zachránili. To po dnešku znamená, že dva další zápasy musejí Hammers vyhrát. Příští týden hrají s dalším sestupem ohroženým mužstvem, Wiganem, a tam se rozhodne.

Ačkoliv ani Rovers ještě nemají jistotu záchrany, jsou oproti West Hamu v poměrně pohodlné pozici. Ta se pro domácí ještě zhoršila, když do zápasu nemohl zasáhnout Scott Parker a Matthew Upson, dva klíčoví borci.

Ještě větší smutek pak zahalil Upton Park ve 12. minutě, kdy z protiútoku otevřel skóre po Jonesově centru Jason Roberts a poslal Blackburn do vedení. Hammers byli jako opaření a ačkoliv věděli, že si nesmí dovolit prohrát, dokázali pořádnou odpověď zrealizovat až před koncem prvního poločasu. Hlavičky Baa a Spectora ovšem nemohly Robinsona překonat, ani následná rána Searse.

Do druhé půle už domácí vlétli, jakoby si konečně uvědomili, že hrají o přežití. Spector svou střelu mezi tři tyče nevměstnal, dělovka z kopačky Thomase Hitzlspergera skončila na rukavicích Robinsona. Po souboji se Sambou se zase dožadoval penalty Carlton Cole, ale u hlavního arbitra neuspěl a na druhé straně musel proti N'Zonzimu zasahovat Green.

Důkaz, že West Ham zoufale touží po vyrovnání, dokumentovalo nasazení útočníků Keana a Piquionneho, aniž by byl stažen jiný ofenzivní hráč. Ačkoliv měli domácí na hřišti rázem početné komando útočníků, na větší šanci to nebylo. Frustrované fanoušky nakonec až dvanáct minut před koncem rozjásal parádní ranou Hitzlsperger.

Vyrovnávací branka vlila domácím novou krev do žil a málem ještě Hammers zvládli zápas otočit. Největší příležitost ovšem promarnil Robbie Keane, a tak se musí West Ham spokojit s bodem.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Birmingham City 2:1

07.05.2011 16:00

Góly: 36. Shola Ameobi (pen.), 43. Steven Taylor - 45. Lee Bowyer

Přestože Magpies už prakticky o nic nešlo, celkem sebevědomě si neváhali dokráčet pro teoretickou potvrzenku záchrany prvoligové příslušnosti. Výhra 2:1 nad oslabeným Birminghamem totiž Newcastlu dává stoprocentní jistotu setrvání v nejvyšší soutěži. Opačný efekt má však na situaci Brum, kteří budou s napětím očekávat hlavně výsledek večerního klání Blackpoolu s Tottenhamem.

I z vrtulníku viditelné převahy si v první půli úvodní části užíval Newcastle. Zhruba 65% času měly Straky míč ve své moci. Jenže přesto se první třetina duelu dá popsat jako "neživotná". Oba týmy se jen tak z povinnosti oťukávali, Barton pouze z notné dálky při zemi trošku vylekal Fostera, který takto zasahoval, ačkoliv zřejmě nemusel. Až po 30 minutách začaly Magpies důrazněji tlačit na zalezlého soka a hned se jim to oplatilo. Závar po Bartonově rohovém kopu, během něhož byl těsně odmítnut Ameobi a poté hned i Coloccini, totiž přinesl ještě jednu dorážku argentinského beka, kterou už z brankové čáry uklízel Ridgewell za evidentní pomoci horní končetiny. Zákonitě tedy musel předčasně pod sprchy a Ameobi posléze při své levé ruce překonal Fostera ze značky pokutového kopu. Tím se Newcastlu dostalo kýženého uvolnění.

Jonás okamžitě ve 40. minutě využil volného prostoru k nepřesné střele, aby si záhy Taylor doskočil pro další centr od rohového praporku a uklidil míč k zadní tyči - mimo reálný dosah Bena Fostera. Takto se Brum dostali do opravdu svízelné pozice, záchranu totiž jistou ani zdaleka nemají. Ještě do poločasu ovšem hosté z ničeho nic udeřili a vrátili se do zápasu. Výrazně jim k tomu dopomohlo Colocciniho podcenění dlouhého balonu, díky němuž se k němu protlačil Beausejour, na jehož práci skvěle navázal Lee Bowyer.

Také druhý poločas přinesl zajímavou podívanou, kterou odstartoval Bowyer svým šokujícím zjevením za obranou soupeře. K pořádné střele se však přesto nepropracoval, čímž přeci jen předurčil vývoj druhého dějství. Hodně se totiž pálilo. Jakmile Newcastle začal kontrolovat utkání, byl tu například Gutierréz v dobré pozici či hlavičkující Nolan, ovšem ani jeden z nich svou příležitost nezužitkoval a jenom si vylámal zuby na pozorném Fosterovi. Ještě více k nevíře pak byla skutečnost, že Ameobi v 76. minutě nedokázal dorazit Rangerovu ránu do sítě. Sice před ním stála hromada těl, přesto bylo nasnadě balon za čáru propašovat. To se tedy nakonec málem povedlo Brum, když Krul rozpačitě vytěsnil míč pouze k nohám Larssona, jenž trestuhodně přestřelil.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 2:1

07.05.2011 16:00

Góly: 66. Sylvain Distin, 72. Leon Osman - 28. Yaya Touré

Manchester City se ještě bude klepat. Ztrátou vedení na Goodison Parku poslal Tottenhamu, potažmo liverpoolským Reds zřetelnou zprávu, že boj o Ligu mistrů ještě nemají vzdávat. Pokud totiž Spurs zvládnou dohrávku, na ManCity tři zápasy před koncem budou ztrácet pouhé čtyři body.

Hodně bídný výkon podal v první půli Everton, který už před zápasem musel tušit, že se ze sedmé příčky těžko hne. Stejně tak se dal snadno odhadovat i styl herního projevu Toffees, které nastoupily se třemi defenzivně laděnými středními záložníky - Rodwellem, Heitingou a Nevillem. Potom to ani Arteta nemohl vytrhnout, takže jsme v úvodním dějství přihlíželi fotbalové kráse pouze v podání ManCity, jestli vůbec. Karamelky se do šance protlačily všehovšudy jednou, když nepřesně hlavičkoval Rodwell. To hosté byli alespoň občas k neuhlídání. Prim hrál zejména David Silva, který si hned v deváté minutě citlivě stáhl ze vzduchu vysoký míč, jemně s ním zamanévroval a pak o chlup minul vzdálenější tyčku. Aby se však španělský šikula přičinil o první gól utkání, někoho k sobě ještě přeci jen potřeboval - a vybral si Yayu Tourého. Poté, co Silvovo sklepnutí Vieira nasměroval akorát nad bránu, dovolil Distin někdejšímu záložníkovi Valencie přebrat balon na hraně šestnáctky, předat ho rychlejšímu Tourému a ten už s přehledem prostřelil Howarda.

O přestávce to tedy s ManCity vypadalo nadějně, aby tomu tak ovšem bylo i nadále, nesměly by si oba týmy své role záhy prohodit. Totiž ačkoliv hosté dobře odstartovali, nakonec si nechali vstřelit dva góly a odjíždějí z Goodison Parku s prázdnou. K ničemu tedy nebyl Tourého sólový únik na Howarda, který americký brankář vyřešil včasným vyběhnutím, ani Džekova slušná hlavička, jež minula pravou tyč o pár centimetrů. Everton byl totiž daleko efektivnější. Zprvu sice Harta spíše trefoval, ale i tak se mohl pořád opřít o svou sílu ve vzduchu. Po Artetově standardce v 66. minutě hlavičkoval Distin a Hartův rozpačitý zákrok u pravé tyče nestačil, o pět minut později to byl zase Osman, kdo si dokonale naskočil pro Nevilleův centr a tentokrát nedal mladému golmanovi pražádnou šanci.

V závěrečné čtvrthodině už hrály hlavní roli jen dvě nevyzpytatelné teče, jinak se žádný tlak Citizens nedostavil. Pomoci jim naproti tomu ještě musel Hart, když úžasně zareagoval na sražený pokus Beckforda, a pak se Baines obětavě vrhl do dráhy Milnerova projektilu, aby ho se štěstím odvrátil mimo tři tyče.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wigan Athletic 1:1

07.05.2011 16:00

Góly: 17. Ashley Young - 10. Charles N'Zogbia

Veledůležitý bod urvali Latics na půdě Aston Villy. S ohledem na večerní duel, v němž bude Blackpool papírovým outsiderem, by po dnešku mohl být Wigan hodně blízko záchrany. Přinejmenším by ji patrně měl mít ve vlastních rukou. S Villans se definitivně musí počítat i do dalšího ročníku Premier League.

Poněkud překvapivý začátek pojalo za svůj toto střetnutí na Villa Parku. N’Zogbia si totiž hned v desáté minutě skvěle naběhl na Mosesův chytrý pas a zvnitřku pokutového území neměl problém překonat Brada Friedela. To se skutečně jevilo jako učiněná senzace, ovšem tak se dělo zhruba šest minut. Po tomto intervalu totiž Ashley Young zase jednou skóroval ze standardní situace - tentokrát provedl bezchybnou exekuci přímého kopu a stanovil tak konečné skóre utkání.

Jeho další průběh už postrádal výraznější stranu, jako by se hrálo bez favorita, zcela vyrovnaně. Šance na jedné straně byla proto zpravidla střídána tou na druhé. Po krásném průniku N’Zogbii, který sám Francouz zakončil nepřesnou ranou, proto následoval dravý vstup birminghamských do druhého dějství a šance Lukea Younga, Downinga či Benta. Posledně jmenovaný měl vůbec v 81. minutě výbornou možnost rozhodnout o vítězi zápasu, Caldwellova podklouznutí ovšem využil pouze ke střele, kterou brilantně zlikvidoval Al-Habsi. Na opačném konci hřiště chvíli předtím mohl slavit Rodallega, jeho rána nicméně mířila těsně vedle.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Sunderland AFC 1:2

07.05.2011 16:00

Góly: 87. Ivan Klasnić - 45. Boudewijn Zenden, 90. Zat Knight (vl.)

Motivace Boltonu rozloučit se s letošním ročníkem v elitní desítce je evidentně až příliš slabá. Coyleovi svěřenci se už zřejmě vidí na dovolených, a proto doma senzačně podlehli i zraněními decimovaným Black Cats. Ty tak s konečnou platností zůstávají v Premier League a ještě se pokusí porvat o umístění v top10.

I se Sturridgem v sestavě to dlouho vypadalo na další střelecké trápení, které vyústí ve třetí po sobě jdoucí nulu na kontě soupeře. Tak se nakonec nestalo, základní neduhy z posledních utkání si nicméně Trotters přenesli i do tohoto duelu. Celé klání totiž provázela téměř kompletní absence kreativity, hra obou celků nebyla vůbec plynulá a šlo hlavně o to, čí snaha se ve finále lépe promítne na ukazatel skóre. Bolton se tak zas a znovu neprezentoval svým obvyklým letošním dojmem. A to pochopitelně Sunderlandu, který se zoufale potřeboval chytnout, vyhovovalo. Právě Mackems proto začali jako první hrozit, když nikým nehlídaný Bardsley hlavičkoval mimo. Bolton však prozatím zvládal odpovídat - skrze neúnavného Sturridge. Ten se vrátil po pauze způsobené zraněním kotníku a hned pálil ostošest. Prvně nicméně do Mensahova těla, podruhé jeho ránu odklonil na břevno Bardsley a také do třetice talentovaného útočníka odmítl pohotový blok protivníka, tentokrát z dílny Ferdinanda, jenž mu neumožnil dorazit do sítě Taylorův pokus.

Sunderland se tedy v první půli spíše statečně bránil než cokoliv jiného a za svou houževnatost byl také ještě do přestávky odměněn. Jeden z brejků zužitkoval těsně před klíčovým hvizdem Bolo Zenden, který ve finále protančil kolem Jaaskelainena a zakončoval do prázdné klece. To Black Cats zdravě nakoplo, takže po chvíli oddechu umně navázal znovu Zenden a jeho parťák Sessegnon. S dobrými obrannými zákroky se ovšem vytasili Jaaskelainen s Elmanderem. A to byl víceméně konec sunderlandského útočení - jestliže v těchto chvílích, těsně po přestávce, Mackems působili sebejistě, brzy se jevili být pod palcem Boltonu.

Výraznou roli i nadále hrál Daniel Sturridge, proti němuž se s heroickým blokem opět vytasil Bardsley a Lee pak z dorážky nepochopitelně přepálil. Hned po svém vystřídání navíc nepochodil ani Rodri, kterého vychytal Mignolet. Počkat si tedy musel na dalšího žolíka Ivana Klasniče, jenž střídal zároveň s ním a v 87. minutě odklonil Morenův centr do sítě. Tím konečně prolomil dlouhé čekání Wanderers na vstřelenou branku, ne však na nějaké bodové ohodnocení. Také nyní - potřetí v řadě - totiž nakonec Bolton prohrál vinou Sessegnonovy kolmice, Muntariho dobrého náběhu i zakončení a Knightovy marné snahy odvrátit hrozící nebezpečí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United362210473:3476
2.Chelsea FC36217867:3070
3.Arsenal FC361910769:3967
4.Manchester City35188954:3362
5.Liverpool FC361771259:4158
6.Tottenham Hotspur351414751:4456
7.Everton FC361215950:4451
8.Stoke City361371646:4446
9.Bolton Wanderers3612101449:5046
10.Fulham FC3610151145:4145
11.Newcastle United3611111451:5244
12.Sunderland AFC3611111441:5344
13.West Bromwich Albion3611101552:6843
14.Aston Villa3610121445:5842
15.Blackburn Rovers361091742:5639
16.Birmingham City368151336:5439
17.Wolverhampton Wanderers361071941:6237
18.Blackpool FC36991849:7136
19.Wigan Athletic367151436:5936
20.West Ham United367121741:6433

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (718)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Karamelky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Toffifee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

dva centry a jinak absolutne nic, odkopavani balonu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies!

Reagovat
smazaný uživatel

Desátej flek bychom před sezonou brali všema deseti

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo Bohuzel ke splneni naseho dalsiho prani se dnes moc velkej krok neudelal

Reagovat
minoLFC

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schválně, kdo bdue příští rok trenérem Citizens... Nevěřím, že se Mancini udrží v sedle a doufám ve změnu u nich...

Reagovat
spider_8

Proč chceš změnu? Aby se City zapojili do boje o titul? Mně to taklhle nádou naprosto vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jen at tam zůstane co nejdýl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, nebol by som dokonca proti, keby s nimi Mancini vybojoval Championship

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens mi jsou dlouhodobě sympatičtí, v současnosti to bortí hlavně kouč, kterej je nesympatickej, herní projev pod ním je tragický a naprosto odpudivý, likviduje kvalitní hráče.

Navíc boj o titul dostane třetí rozměr, už to nebude CFC x MU, ale ještě MC.

Reagovat
Bayern +

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

nabudúci rok to bude LFC x MU

Reagovat
VALEN

co jsi měl k obědu LSD?

Reagovat
smazaný uživatel

Ptá se vnuk dědy: "Dědo, neviděl si ty pilulky, co jsem tu někde měl? Bylo na nich napsáno LSD." Děda: "Ser na pilulky vole, viděl si toho draka v kuchyni?!?!"

Reagovat
Minister

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam Mancini zpatky do Italie

Reagovat
smazaný uživatel

Everton Pojdme Kohouti Nadeje umira posledni Sejkove to nemaji jeste doma

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini tam zanesl hnusny Italsky system

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz zas pravoverní budú točiť o šanci na CHL.

Reagovat
Chazy

To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Skús zájsť na livenet a uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

sejkove padli a tak to ma byt Nadherne dva goly a Talian na lavce se mohl po...Nadhera

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

co tak hledis, je to pravda Sejkove a Rusaci z Chelsea nejmene sympaticke kluby v Angliii

Reagovat
smazaný uživatel

pro každýho jinak že

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste Stoke si jich da ve finale a pristi tyden Spurs a bude to velmi pekne

Reagovat
mike.84

Reagovat
Filipow

Zenden..

Reagovat
mike.84

everton s tím svojím fotbalem vyhrál ? no kurdec, city bezva ! dík !

Reagovat
Mircu5

Za co děkuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že budú tretí a nie štvrtí

Reagovat
Arbiter

Slepice nás ale přeskočit nemohou

Reagovat
mike.84

to sem teda vubec nepochopil

Reagovat
mike.84

za další pobavení ze strany city :))) miluju když vidím jak tragicky hrajou

Reagovat
Mircu5

Trochu silné slovo. Včera ses asi díval na jiný zápas...

Reagovat
Usty

Nicotné kolo zatím..

Reagovat
minoLFC

náhodou....

Reagovat
Usty

Nezlob se, ale ve stínu zítřejší přímý bitvy o titul ztráty Spurs a MCity, které jsi určitě přijal s povděkem, jen tak prošuměly líným sobotním odpolednem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Být tam "přímé", tak ti dám obdivný palec :)

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

Tangerines A doufám, že Gomes bude skálopevnou jedničkou ještě dlouhá léta!

Reagovat
Mircu5

Co zas provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

no, hlavně, že ty jsi skálopevnou jedničkou mezi zdejšími přiblblými puberťáky.....

Reagovat
minoLFC

a ty si klitoris

Reagovat
afc

ahoj,pod nickom bruce uz tu nepises?

Reagovat
herbage

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

Reagovat
CubONE

Reagovat
vicinda07

si asi nevidel zapas. dnes chytal fantasticky. ty asi myslis tu penaltu co zavinil. skoda ze vobec nemala byt lebo to ten kktko prekne nasimuloval. ale simulovanie je v arsenale normal takze ti rozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

Supeer Blackpool se musí zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zabrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me napada - to je asi nas jediny double v teto sezone ze? Nikoho dalsiho jsme 2x neporazili a uz ani neporazime.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne jeste proti WHU byl double!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Možná to sem už někdo předhodil, ale ...

http://yfrog.com/h8wlusrj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

lol

Reagovat
Counter

http://is.gd/IrtnRm

Už se na zítřek docela těším - aspoň hattrick s řádně provokativní oslavou, Aarone!

Reagovat
fantomas

Já teda před Stokem dávám přednost hokeji. Bude mi stačit ten jeden poločas, počítám...

Reagovat
Counter

Tak to já se dodívám a až pak přejdu na hokej. Dvě třetiny mi budou stačit, zvlášť když už o tolik nejde

Reagovat
fantomas

Tak zápasy s Rusákama já obvykle nejvíc prožívám, protože je bytostně nesnášim, takže to si nemůžu nechat ujít. To spíš nejde nic Arsenalu potom.

Reagovat
fantomas

* nejde o nic (i když i bez toho "o" by to celkem dávalo smysl )

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, čo máš proti Radulovovi...

Reagovat
fantomas

Třeba to, že je to zákeřná svině?

Reagovat
smazaný uživatel

V čom je zákerný?

Reagovat
fantomas

V rozích, u manťáků, před brankou. Plus je to namyšlenej frajírek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, men sa nezdal zákerný, alevidel som ho v pomerne málo zápasoch... Namyslenej frajírek je každý druhý hokejista...

Reagovat
fantomas

To sice může být, ale nemusí to dávat tak najevo. Každopádně je vidět, že je to srdcař, už jen podle toho, jak se raduje z každýho gólu a jak důležitý ty góly vůbec sou...takže jako hokejistovi mu nejde moc co vyčíst.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, práve preto, že je to srdciar ho mám rád. Rusi majú skvelý prístupk repre pod Bykovom, ohromná osobnosť...

Reagovat
fantomas

No letos to teda zrovna neplatí... ale jinak tomu tak většinou bylo. Hlavně spíš těm hvězdám, že se chce vždycky reprezentovat (viz Ovečkin a jeho telefonát Bykovovi ve čtyři hodiny ráno hned po prohranym play-off), to je hodně sympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, budem im držať palce alebo vám. Slovanom.

Reagovat
vodka

a já tam dokonce za hodinu vyjáížďám

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
vodka

akorát teda nevim jak to potom dám tento týden... v úterý ráno zkouška ve středu ráno druhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jsi dal za lístek ?

Reagovat
vodka

37 euro

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

http://gif.mocksession.com/wp-content/uploads/2011/05/BROKENLEG.gif

Za co už dát jiného redku? Nevím jestli se mi někdo někdy víc sprotivil než dnes Adam. Nejdřív provede tohle a pak se bije do prsou když sám promění sebou nefilmovanou pencli

Reagovat
Counter

Nothing Here by That Name

Zkus to tady hodit ještě jednou, rád bych se na ten zákrok podíval ještě jednou.

Reagovat
Counter

tolik k mé jazykové variabilitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

ouch

Reagovat
Counter

Tak už jsem se na to kouknul, hodně hnusné, po červené pro Adama jsem v preview volal oprávněně

Reagovat
Godwinson

Hnus.

Reagovat
fantomas

Je to teda pořádnej hnus, ale už si prosim tě uvědom, že tu penaltu přihrál Taylor-Fletcher!

Reagovat
smazaný uživatel

Ou tak to je můj fail. Nevím proč sem si to celou dobu myslel No každopádně to Adama v mých očích nijak nezvedá. Tyhle zákroky na stojnou nohu, to je na kriminál!

Reagovat
Usty

Kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

http://futbal.sme.sk/c/2776468/weiss-ano-city-maju-o-moje-sluzby-zaujem.html

Tréner nášho reprezentačného výberu údajne dostal ponuku od anglického veľkoklubu. "Áno chcem aby Vladko hrával a aj takto by sa to dalo vyriešiť" prehlásil s úsmevom ne perách lodivod reprezentácie. "Mám dosť ponúk aj z ruských klubov, City sú však lákavá ponuka a Vladko by mal základ istý aj so zlomenou nohou".

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda sa zle pocuva, a je taka : ze mame viac hokejovych hymien jak bodov , a to je velmi smutne

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej je rozdíl mezi Slovenskem a Titanikem?

Žádný. Oba jsou v pohodě dokud nenajedou na led...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Co mají společného Slovensko a Titanic?

Oba jsou v pohodě dokud nenajedou na led...

Reagovat
minoLFC

to už je snaď najtrapnejší vtip sučasnosti, v niektorých diskusiach je aj 3x

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, tady nebyl ani jednou. mně je hokej u prdele, ale tohle mi jako vtip přijde povedený

Reagovat
minoLFC

v tejto diskusií možno, pozri si ale iné, určite to tam najdeš

mne tiež, zápasy som nesledoval

Reagovat
Rssa

Slováci vidí chybu jinde

http://tinyurl.com/68rwvrn

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
fantomas

Moc pěkně Wolves, teď už se snad nemůžou nezachránit. SAFC a Blackburn nejspíš už v době zápasu s Wolves o nic nepůjde, rozpoložení Black Cats navíc všichni známe. To vypadá hodně nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

Yes! 115. pro záchranu Wolves

Reagovat
fantomas

Chceš ty vůbec něčí sestup? Mně přijde, že bys nejradši zachránil 20 týmů plus ligu rozšířil o Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel

Wiganu,Black Cats a Cottagers. I když tvý řešení je nejlepší

Reagovat
soukup

aspoň bude na Britanii na koho pískat a bučet

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, NUFC už letos neskončí horší než 14tý (ale věřim, že 10tku udržíme) a Wolves velký krok k záchraně.

Reagovat
Godwinson

Wolves, supr. Ještě Blackburn místo Wiganu a bylo by to výborné.

Reagovat
fantomas

Plus Birmingham.

Reagovat
Godwinson

Já mám pro McLeishe slabost, nemůžu jim ten sestup přát. :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Brum miesto Tangerines a bude to super

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

ako ideal by bol WHU, Blackburn a Birmingham, ale to nie je realne

Reagovat
fantomas

Právě no, bohužel. Ale ať aspoň dva z nich sestoupěj.

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

Aha, já čet Brom.

Reagovat
miky10

a WHU to vypadá směrem k sestupu velmi špatně, škoda, nejradši bych ho měninil za Brums...jinak se mi Wigan a Bpool na sestupu líbí

Reagovat
hefy

WHU by mohli ten zápas s náma vypustit, stejně už jsou bez šancí. Rozhodne se na Britannii, ovšem tam to vidim bledě.

Reagovat
Chazy

Tam se rozhodovat nemusí. Mohlo by stačit porazit WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha! Může se klidně stát, že nebude stačit ani šest bodů.

Reagovat
Chazy

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Chazy

No koho to zajímá. Taky se teoreticky může stát, že Arsenal vyhraje titul. Kdyby Wigan získal 6 bodů, je stoprocentně zachráněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslel jsem, že by Tě to mohlo zajímat, když Wiganu fandíš. Šest bodů by pravděpodobně stačilo, ale stoprocentní to není.

Reagovat
Chazy

Wow! Vážně? Jaktože jsem si nevšim. Díky za cenný informace.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Ty jsi pablb.

Reagovat
smazaný uživatel

ani prohra s Evertonem nám nezabrání ve snaze dostat se do Champions League, všechno máme ve svých rukou stačí vyhrát jeden zápas..

Reagovat
t0mmy33MCFC

no kdyby sme to vcera nepodelali, tak sme proti Spurs mohli hrat o 3ti misto:///

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky Arsenal, po velkem vitezstvi nad Man U zase flakani proti slabsimu. Jednoznacne nejlepsi braneni standartek v PL maji smoulove z Ashton Groove :D

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Co se stalo? 1:0?

Reagovat
mithro

neviete kde je sever a snad to do konca zapasu ani nezistite

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrozně rád, že se zase jednou ukázala spravedlnost a za arogantní chování Wilshera, Fabregase, Wengera, a Bendtnera v celé této sezoně, byl potrestán Arsenal definitivním vyřazením ze souboje o titul. Tento moment je tak lahodný, že jsem se jím úplně naplnil a nemůžu pozřít další sousto té jejich delikátní frustrace. Jsem jím doslova přecpaný :)

Reagovat
smazaný uživatel

bože, to jsou zase hovna...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to krásně napsaný komentář, a ty to víš.

Reagovat
mike.84

ač nesnaším rooneyho tak tohle je braňo svinárna zas na ten poraněnej kotník ....

Reagovat
M0rb1D4S

No tak tohle už je beznadějné, nejde udělat nic jiného, než poblahopřát Manchesteru k titulu To co předvádíme to je děs

Reagovat
niflheim

GLORY GLORY MAN UNITED

Reagovat
Alf da Gama

Reagovat
Devil

Tak tuhle sezonu z 5ti zapasu proti Chelsea 4 vyhry United

Reagovat
hodoňa

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho 1 výhra pro čukotku po skvělém výkonu rozhodčího

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Webb

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
niflheim

dneska pískal pro Čukotku...ses nedíval?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi vážně nepřišlo a neříkej Čukotka taky neříkám ManU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě odpuštěný penalty, nevyloučení Ivanoviče. Tyhle tři rozhodnutí byly všechny zásadní a ve prospěch Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře no. Nebudu se hádat mě to 1. jako penalta nepřišla,ale Ivanovič ven jít měl to máš pravdu,ale na konci měl odpískat penaltu Chelsea za tu ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl sem tady že zápas na Upton parku, kde West Ham kopal dvě penalty, z toho jednu za faul mimo vápno nám to vyhrál rozhodčí. A v týdnu tady kdosi dával rozhodčímu palec dolů za to, že Schalke neuznal ten gól z ofsajdu a tvrdil že tím píská pro nás. Já už se nedivím ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Webb

Reagovat
ACSMan

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si ten zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

MU meli kopat dve pencle demente

Reagovat
smazaný uživatel

No tys ho evidentně neviděl

Reagovat
niflheim

Ses díval na cricket bo co?

Reagovat
smazaný uživatel

bo je protože a ne nebo ....

Reagovat
niflheim

Jak kde

Reagovat
Mimalu

všude kde ho umí používat

Reagovat
ACSMan

samozřejmě, ale i když trošku připískával ve prospěch chelsea tam mi to vůůůbec nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

No je to tvrdá škola ale Carlo nás vytahnul z bahna o boj o titul . ManU je prostě tuhle sezonu nepřekonatelný, neskutečný válec . Aspon že se Arsenal potěšil .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pískal Webb???

Reagovat
niflheim

Chelsea mu může děkovat, že nehráli v deseti...bylo tam toho víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyloučil Ivanoviče a nepískl 2 penalty pro United.

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela objektivně musím říct, že titul si manU zaslouží. Jenom doufám, že v létě pořádně posílíme a budem s nima bojovat jako v sezoně 08/09.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chalani je to tam som na vás pyšný a Chicharito vyronil pár sĺz to je pravý hráč United

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Sorráč to měl být palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pláče jenom pravým okem Nebo mu tam spíše něco spadlo že?

Reagovat
KnoxXx

GLORY GLORY MAN UNITED

Reagovat
M0rb1D4S

Nevím no. "Fanoušky" na stránkách chelsea-fc.cz nějak nedokážu pochopit. Strašně si stěžujou jak to Carlo takticky nezvládnul, ale to, že jsme se dostali ze sraček a z pátého místa až k boji o titul jim asi trošku uniká No, v dalších kolech stačí Manchesteru jeden bodík, takže už teďkom gratulace k absolutně zaslouženému titulu Teď ještě prosím porazte ve Wembley tu Barcelonskou špínu

Reagovat
Kenneth

poslední věta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední věta.

Reagovat
Devil

Lip bych to nenapsal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

posledna veta

Reagovat
smazaný uživatel

A příští kolo si smlsnem na Chelsea my

Reagovat
M0rb1D4S

Před domácími fanoušky a v nových dresech nezaváháme

Reagovat
spider_8

Hlavně ty dresy nám to vyhrajou

Reagovat
M0rb1D4S

Ty ne, ale nezačneme přece v nových dresech hned porážkou

Reagovat
spider_8

Tak jasný, to se prostě nemůže stát

Reagovat
M0rb1D4S

Navíc je to Newcastle, s těma na SB problém nemáme

Reagovat
Kenneth

A z poháru vás vyřadil kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pohár pro mickey mouse

Reagovat
M0rb1D4S

To byl zápas, kde dostali prostor mladíci. Navíc Carling Cupu nemá žádnou váhu. To je pohár pro ty slabší kluby, aby měli šanci dostat se do Evropy

Reagovat
mithro

to je co za moda zacinat uz tuto sezonu s novymi dresmi?

Reagovat
M0rb1D4S

Vždycky jsme to takhle dělali! 07/08 - finále LM v nových dresech, 08/09 - tam si nejsem jistý 09/10 - finále FA Cupu v nových dresech, 10/11 - poslední domácí ligový zápas v nových dresech

Reagovat
mithro

fakt? no ja vas nejak moc nesledujem, zaujimavy zvyk, to mne sa paci ze v novych dresoch zaciname az novu sezonu resp pripravu

Reagovat
smazaný uživatel

To není Carling

Reagovat
Devil

Konecne nejvice titulu v historii PL....Man Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

V historii Premier League máte nejvíce titulů už nějákou tu dobu

Reagovat
smazaný uživatel

ee ManU měl stejně s Liverpoolem..... Ale de facto máš pravdu....

Reagovat
Kaze

Ne. Liverpool měl 18 titulů nejvyšší anglické soutěže, PL je od 93 a titul PL LFC ještě nevyhrál

Reagovat
Devil

Ale uz se o to nemusime s nikym delit.....

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

V historii PL(od roku 1992) mame nejvic titulu uz dlouho a ani e o to nemusime delit...

Reagovat
Devil

Myslim,ze kazdej pochopil,tak neslovickar....dnes me nic nenasere!

Reagovat
spider_8

Letos zaslouženě, bohužel

Reagovat
sintha

Gratulace Manchesteru, dneska to na hřišti patřilo jim a titul vyhrávají naprosto zaslouženě.

Jinak doufám, že se Carlo nebude bát trošku zaexperimentovat ve zbývajicích dvou zápasech, když už teď víceméně o nic nejde. A taky chudák Roman, dneska mu nevyšel ani jeden zápas.

Reagovat
niflheim

Jsem šťastný

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivne: United cely zapas lepsi a nai po golu Chelsea se nebylo proc bat o vysledek

Subjektivne: Roznesli jsme modraky na kopytech a nedali jim na titul ani pomyslet..glory glory man united

Reagovat
66pepo66

Anooo! Je to taaam! Absolutne zasluzene vitazstvo, nikto si nemoze na nic stazovat! Uz to len potvrdit v zostavajucich dvoch zapasoch a mame titul! Fakt, toto si uz posrat proste nemozme!

BEL19VE!

Reagovat
M0rb1D4S

Ale opravdu! Změntě tu fotku Chicharita! Vždyť tam vypadá jak ženská

Reagovat
smazaný uživatel

Lituju tě jestli bydlíš někde kde máte takovyýhle ženský.

Reagovat
C-M@ster

Mně teda na té fotce ženskou taky připomíná.

Ikdyž mně v obličeji připomíná ženskou i Xavi. Pěknou sice ne, ale připomíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá tam jak nějaká militantní lesba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Xavi vypadá jak hispánská máma po přechodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať tu fotku zkoumám sebevíc vůbec by mě nenapadlo že by to mohla být ženská. Nevím no sem asi ještě nikdy neviděl škaredou ženskou. Ani ten Xavi teda. Kde bydlíte? abych se tomu místu obloukem vyhýbal

Reagovat
smazaný uživatel

Na světě nejsou jenom 20 letý holky a MILFky

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj všiml jsem si ale toto by mě teda vůbec nenapadlo si myslet.

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
smazaný uživatel

NO tímpádem bys měl vědět jak vypadá ženská ale evidentně ta cos poslal bude zářná vyjímka.

Reagovat
Didier Drogba

Chicharito,tu mexicana puta

Reagovat
mike.84

ty si dement

Reagovat
afc

Najtragickejší výkon vonku v tejto sezóne.To bol dnes neskutočne trápny výkon.39inkasovaných gólov,7prehier, už teraz je jasné,že získame menej bodov, ako v minulej sezóne.Je zázrak,že s takýmito výkonmi sme bojovali o titul a ešte ho aj mohli vyhrať.Djourou je posledné away zápasy neskutočne mimo a prakticky po jeho kiksoch dostávame gól za gólom.Asi by to fakt chcelo Top stopéra.Úsmevné,že po minulotýždňovej výhra sa Fabregas už posielal preč.No a dnes sa ukázalo,že ak nehrá aspoň jeden z dvojice Fabregas+Nasri smerom dopredu je to tažkopádne,nekr eatívne.Wenger by sa mal zamyslieť,ako ďalej.Hrať to svoje neustále 4-3-3 to si môže dovoliť Barca, ale nie Arsenal.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wengera uz kazdy pozna niejaky ten rok a on nic menit nebude.On si bude stat vzdy za svojimi pravdami a svojimi statistikami.Vacsina fanusikov caka niejake zmeny po sezone, ale jedina mozna zmena bude ze mozno odide Fabregas.A cakat novych stoperov je zbytocne...Dalsi zapas Arsenal vyhra a zas bude Wenger vsetkych presviedcat ,aky je Arsenal incredible...

Reagovat
C-M@ster

Věřil jsem,.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace United. zaslouženě...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera!!! Let´s go MU!!! Dneska krása a jak v závěru jezdil Wayník zezadu dopředu - neskutečný. A ještě k tomu hokej - no nic, zejtra sice škola, ale i tak to oslavím (ožeru se jako prase)

Reagovat
r.mrazik

tak slaby kadr a stejne nejspise mistri...navic ta hra v poslednich tydnech je skvela...snad budeme hrat ve finale LM podobne

Reagovat
mithro

o co slabsi individualne o to silnejsi tymovo..a to mi je sympatickejsie

Reagovat
r.mrazik

vsak ano...to je vetsi plus

Reagovat
fantomas

A kdo ho měl jako silnější? Neřek bych, že byl slabej...

Reagovat
r.mrazik

slaby mysleno oproti drivejsim rokum,kdy jsme vyhrali titul...

a kdo mel silnejsi? tezko rict...City?

Reagovat
fantomas

City možná, to ale odehrálo sezonu bez manažera. Já osobně to řikal už před sezonou, že budete mít titul (Tomanatura proti mně například vystartoval a ostře nesouhlasil), takže mě to nepřekvapuje. Podle mě z vás šel srovnatelnej strach jako loni.

Reagovat
r.mrazik

osobne jsem nam moc neveril....ten kadr se neposilil (kdo mohl tusit,ze bude Javier takovy zabijak)...navic behem sezony ta kauza Rooney...hmm,jsem o to vic prekvapeny...ja letos favorizoval Gunners...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CubONE

preco myslis, ze slaby kader?

Reagovat
r.mrazik

slabsi kadr relativne byl...ale jak pisu,beru to oproti drivejsim rokum...

kdyz si vezmu tu silu,kdy u nas hral Ronaldo a Tevez...navic "starousi" byli mladsi...letos sice hral Giggs uzasne,ale i tak...ten kadr nebyl tak silny (kdyz si clovek vezme,ze hral i takovy Obertan a dokonce nekdy i Bebe!!! )

Reagovat
CubONE

tak to je pravda nesledoval som prestupove spekulacie, chysta sa SAF niekoho priviest okrem GK?

Reagovat
r.mrazik

to nikdo nevi...golman je jasny,delsi dobu se mluvi o kreativnim CM...ale u alexe clovek nikdy nevi...take zalezi na financich...bude to prekvapeni

Reagovat
Swarley

s tím souhlasím, tuhle sezónu jsem to na titul neviděl...čekal jsem, že se poperem o druhej flek a že si letos Chelsea titul obhájí, ale nakonec mě náš tým hodně překvapil...do toho všeho ještě hrajeme další finále LM, skvělý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem o titulu začal přemýšlet někdy v listopadu. A kolem vánoc už sem si říkal, že když nebude, tak jenom tím že si to prohrajem sami. Je fakt že nám hodně pomohla krize Chelsea, bez ní by to bylo hodně těžké. Ale aji my sme si prošli menší krizou, navíc nepěkně koncentrovanou na důležité zápasy.

Reagovat
kiwwi

tak ja vas nechapem...pred ziadnou sezonou nejde odpisat United z boja o titul a vy pred sezonou myslite na boj o 2. miesto...

nemyslim to tak ze som teraz lepsi fanusik ako vy pretoze som nepochyboval, to nie, len nechapem co vas preboha vedie k takymto uvaham ak sa bavime o Manchestri United

Reagovat
r.mrazik

asi proto,ze to bereme realisticky a posileni kadru nebylo temer zadne...

Reagovat
kiwwi

no minimalne ten Javier, aj ked samozrejme to bola macka vo vreci, ale ako preboha mozes odpisat Manchester United z boja o titul pred sezonou, ked historia PL ti da 11 argumentov preco tak nemas robit...toto nie je realisticky pohlad...vy ste niektori strasne negativisticky

Reagovat
Eric_The_King

Tak třeba... rozum, objektivita?

Ale urvali jsme to nakonec zaslouženě, s velkým důrazem na slovo urvali

Reagovat
smazaný uživatel

Já se musím přiznat, že po těch dardách, kterými jsme ukončili minulou sezónu a začli tak i tu letošní jsem říkal, že o obhajobu titulu se můžeme připravit jen my sami, ale ta krize, kterou jsme měli byla obrovská a titul MU bude určitě zasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

vzdy som vedel, ze to je debil aj s tou jeho trvalou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Devil

Reagovat
CubONE

tak sorry, sice hraca jeho kvalit by sme potrebovali, ale s tym ucesom a jeho prejavom je vacsine Slovakov na smiech

Reagovat
r.mrazik

chapu,ze tam zerete styl typu Hamsik...ale co mas proti jeho vyjadrovani,kdyz to ma v hlave totalne srovnany...ale to je fuk...nektery slovaci jsou proste divny...

Reagovat
CubONE

to rozhodne nie je pravda, o Hamsikovi a nazore nanho som sa tu uz vyjadroval,

Reagovat
r.mrazik

v tom pripade vubec nechapu,co kdo muze proti Jardovi mit...je skvely,vtipny,rozumny,lidsky...je to proste borec a s rokama se to jeste vic stupnuje...jak rikam...borec

Reagovat
smazaný uživatel

slovaci se smeji ?? at se podivaji na ty svoje hvezdy

Reagovat
CubONE

ja som nehovoril o hokejovych kvalitach

a mali sme len jednu hviezdu a to tiez napoly zranenu - Visnovskeho

Reagovat
Shevchenko

Tak ty si jasný...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

klasika

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
noustres

Ještě Wembley a bude to další sezona snů

Reagovat
smazaný uživatel

na sme.sk pisu ze Valencia hral rukou a v zavere rozhodca Webb hostom odoprel penaltu

Reagovat
mithro

fakt?

Reagovat
mithro

a ze chelsea mala hru v rukach

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

ale ze MU meli kopat dve a ze cutotka mela dohravat v 10. to tam nepisou beztak ze

Reagovat
mithro

hrozny clanok, a to som si myslel, ze sme maju aku taku uroven

Reagovat
kiwwi

sme.sk tam ti redaktori futbal nevideli ani z lietadla

Reagovat
niflheim

Chicharitovi bych dal jinou fotku - treba tuhle

http://www.flickr.com/photos/blogcatatanbola/5128446826/

Reagovat
niflheim

Ten gól připíšou Lampardovi?

Reagovat
CubONE

a komu inemu?

Reagovat
Didier Drogba

nech ho,nějaká provokace určitě

Reagovat
niflheim

Mě se jenom zdálo, že to tam někdo tečnul...ale pravděpodobně nezměnil směr...pokud byl Lampard ten hlavičkující...přes tu pixelovou dietu člověk někdy blbě vidí

Reagovat
CubONE

hlavickoval Ivanovic a tecol to Lampard

Reagovat
niflheim

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ten gól se připíše nejstarší návštěvnici Old Trafford, Sezanne Guilhermové, za její perfektní povzbuzování svého oblíbeného klubu, FK Chmel Blšany ....

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney sa chysta prestpit do Barcy je to jasne, dnes nacvicoval filmovanie a to nie raz ! Nechutny nefair play hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Něco si na to vem, možná se z toho vyspíš a budeš ok.....

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.devilpage.cz/2011/05/07/preview-manchester-united-chelsea-2/

to je neskutecny. na chelsea-fc.cz jsou obcas jeste daleko vetsi kraviny, ale tohle je fakt moc. nechci se tu hadat, kde jsou vetsi blbci, ale proste po tomhle at mi nikdo nerika, ze fans united jsou normalni fanousci fotbalu, jak uz mi bylo nekolikrat predhazovano.

(sorry za hacky a carky - pisu z mobilu )

Reagovat
r.mrazik

a co cekas,kdyz tam chodi psat komenty hloupy decka...

Reagovat
PJ

Hacky a carky ti klidně odpustim, ale to, že házíš všechny do jednoho pytle, už ne

Reagovat
C-M@ster

Mezi všema se najdou blbci i normální. A pak je přímá úměra: čím víc má tým fans, tím víc debilů mu fandí.

Reagovat
Eric_The_King

Pro hlupáka každý hloupý

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze se nebude hrat do posledniho kola o titul, ale

gratulace do manchestru

Reagovat
vitasrp

Hmm, každopádně gratulace MU k zaslouženému titulu, nebyl to sice titul získaný nejdominantnějším způsobem v historii PL, za to si ale jako jediný tým ze špice dokázali udržet konstantní výkonnost prakticky po celou sezónu.. Sice měli poněkud slabší start, kdy venku ztráceli i vyhrané zápasy, nicméně doma zůstávali bezchybní, díky čemu se tak během sezóny v podstatě ani jednou nedostali do dlouhodobější krize.. To se nám nepovedlo a právě stabilní výkonnost byla hlavní rozdíl mezi Chelsea a MUFC - my sice měli období, kdy jsme soupeře válcovali, jenže zároveň i ta, kdy naopak soupeři válcovali nás..

Dneska to byla sice bída, bída a zase bída, nicméně si nedovolím říct ani slovo proti Ancelottimu, protože to nebyl on, kdo by zápas takticky nezvlád.. Jakákoli taktika se rozbila po 30 vteřinách a zbytečný chybě Luize, a jak Carlo řekl po zápase, v tomhle momentu jsme asi prohráli zápas.. Otočit se dá jakékoli utkání, jenže si neumím představit těžší, než proti MU na jejich stánku a ještě když ví, že při výhře se stanou mistři.. To byl opravdu až nereálný úkol..

Zároveň ale ta prohra v žádném případě nezakryje to, jak Ancelotti nakonec dokázal vytáhnout ten tým ze sraček, dokázal ho v závěrečný fázi sezóny znovu nakopnout a vybojoval si ještě tenhleten rozhodující zápas o ligový primát. Že jsme ho nezvládli je věc další, ale i tak to byl přijemný bonus v tomto zpackaném ročníku.. Přeci jenom by to byla až moc velká pohádka, kdybychom celý ten comeback dotáhli do konce..

Závěrem tak chci jenom poděkovat Ancelottimu a hráčům za to, jak se vypořádali s koncem sezóny, holt i prohry k fotbalu patří a musíme to akceptovat.. Snad v létě bude mít Abramovich rozum a Carla nevyhodí, to by byla ohromná pitomost, protože ačkoli není bezchybný, nezpochybnitelné trenérské kvality a zkušenosti jednoznačně má a při výměně koučů bychom si taky vůbec nemuseli polepšit.. Navíc za ním stojí i hráči, takže fakt doufám, že Abra konečně taky jednou přetrpí sezónu bez trofeje - holt i takový je sport, nemůžeme pořád jen vyhrávat..

Reagovat
mithro

carlo je sympatak, roman by spravil vekku chybu keby ho vyhodil, nikto lepsi na trhu mmntalne volny nie je

Reagovat
niflheim

oni neměli v prvé řadě vyhazovat Mourinha...kvůli pár výsledkům. posrali si to sami...Abramovič to určitě nepochopí a bude hledat jiného trenéra.

Reagovat
vitasrp

Vyhození Mourinha chyba určitě nebyla, alespoň teda určitě ne nějak velká.. Stačí se podívat, jak přestupama posral kádr, po Ranierim zdědil tým úplně fantasticky připravenej na křídelní hru(samozřejmě některé úpravy byly třeba provést, některé posty zkvalitnit atp.), zatímco on ho předal naprosto zdevastovanej s pouze jedním jediným schopným křídelníkem(tehdy J. Cole).. Do týmu narval ohromný prachy, měl veškerou kontrolu nad přestupama, a přitom efekt a přínos těch investic byl mizivý.. Carlo má oproti němu zatím výběr posil fantastický, Luiz a Ramires se adaptovali parádně, jenom ten Torres na tom zatím není nejlépe, ale to se přes léto změní..

Navíc i sám Jose v rozhovorech říkal, že by po sezóně 07/08 pravděpodobně odešel, maximálně by teda ještě vydržel jeden ročník a poté by se rozhodl jít o dům dál.. Cítil prý totiž, že týmu už nemá co víc dát.. A jak jeho kariéra ukazuje, on opravdu není trenér na dlouhodobou koncepční práci - jeho recept je jednoduchý, přijde, vidí, zvítězí.. A za dva, tři roky jde zase vyhrávat jinam..

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě souhlas, získáním titulu bych si už fakt myslel, že je možné všechno po tak špatném průběhu a po největší krizi za posledních 10 let. Každopádně na to období, kdy se vše sralo, by se zapomínat nemělo. Po sezóně hold zapřemýšlet čí podíl byl větší - zda Ancelottiho (ne)schopností motivovat hráče nebo samotných playerů. Já myslím, že tým potřebuje pořádně okysličit - a je dobře, že už jsme začali v zimě příchodem Torrese a Luize.

Odejít by podle mě měli stoprocentně tihle - Hilário, Turnbull, Ferreira, Anelka, Kalou.

Nechyběli by mi ale ani tihle - Bosingwa, Malouda, Žirkov, Benayoun.

První skupina na to prostě nemá a nebo naší hře mnoho nepřináší, Kalou má světlé chvilky, ale za těch 5 let co u nás je toho moc nepředvedl.

Druhá polovina o všech se dá diskutovat. Benayoun asi neodejde, na SB je jen rok a Maloudu asi odejít nenechají. Bosingwa mi připadá po zranění vyhaslý a příchod Žirkova CFC sečteno podtrženo skoro nic nepřinesl.

Náhrady za tyto hráče psát nebudu, poslední rok sleduju fotbal minimálně, tudíž nevím, kdo by se k nám mohl namísto těchto hráčů hodit

Reagovat
vitasrp

Zapomenout se na tu krizi samozřejmě nesmí, musí se udělat kompletní rozbor, proč k tomu došlo a na základě toho zařídit, aby se to příští rok neopakovalo..

Podle mě teda fakt, že Carlo hráče nedokáže namotivovat stejným způsobem jako Mourinho či Ferguson určitě hrál roli, nicméně si nemyslím, že by byla až tak podstatná - největší průser byl v tom, že jsme postrádali kvalitu, postrádali jsme šířku kádr a v případě zranění či karetních trestů jsme se hrozně snadno dostali do ohromných sraček.. Když si vzpomenu na střed zálohy někdy v listopadu, kdy to vypadalo Mikel - Ramires(tehdy naprosto tragický) - Zhirkov(který měl enjlepší období v kariéře u nás, akorát se pak zase zranil a uprostřed zálohy tak vznikl ještě větší průser, když tam zaskočit musel i Malouda) Podobná situace v obraně, kde nám vypadl Terry s Alexem, v útoku zase vůbec nebyly varianty k oživení, zkrátka ten mančaft byl špatně složený, hrozně úzký..

Osobně jsem teda poněkud slabší ročník před sezónou i očekával, příprava byla šílená, hráči dělali zoufalé chyby(což se pak v době krize opakovalo), nevyhráli jsme a do PL jsem vstupoval se značnýma obavama.. Pamatuju se, že i ty jsi říkal, že letos očekáváš ústup ze slávy a poněkud slabší ročník.. Já zase před sezónou uvažoval v tom smyslu, že jestli po tý várce odchodů nijak výrazně neposílíme, budeme muset přehodnotit ambice(potom, co jsem to napsal, přišel už jen Ramires) a spokojit se třeba i s druhým místem(kterého nakonec na 99% dosáhneme, tak to třeba nebude taková tragédie, i když to v sezóně vypadalo i daleko hůř.. ) Jenže vstup do sezóny nás hrozně namlsal, vypadali jsme jako nezastavitelný stroj a pak... Vždyť už to znáš...

Závěr z toho vyvozuju tenhle - Carlo sice tu sezónu svým způsobem dost podělal, nechal si úzký kádr, chtěl ho doplnit mladíky(a těm i šance relativně dával, McEachran si na 17 letýho borce zahrál dost, Kakuta pár příležitostí dokonce i v základu dostal, Sturridge taky, i když u něj těch šancí mělo rozhodně být víc), jenže ti holt ještě nebyli až na Sturridge dostatečně dobří, na hraní za CFC neměli a vznikl nám tak velký problém.. To holt ani King Carlo neodhad a stálo nás to draho, jenže je mi sympatický, že alespoň s tou obměnou kádru začal a mi sezónu podělali kvůli tomu, že jsme starce vyházeli a měli málo hráčů, ne z důvodu, že by náš tým byl přestárlý a totálně vyčpelý.. To by alespoň z mýho úhlu pohledu bylo daleko horší..

S odchodama souhlas, Anelka je už v kádru určitě navíc, sice to letos dlouhou dobu byl paradoxně náš nejlepší střelec, ale už nám dle mého nemá moc co dát, křídlo to není, na hrotu zase nemá šanci, jeho odchod nás vážně nezabije.. Kalou u nás na základ taky rozhodně nemá, takže jestli bude chtít hrát pravidelně, můžeme ho nehcat odejít - náhradu za něj máme ve Sturridgeovi.. Nicméně pokud by zůstat chtěl, problém by to nejspíš taky nebyl - stále je lepší mít víc variant a hráčů na lavičku než žádný(letošní případ)..

Bosingwa asi půjde, jeho ale hrozně moc dostalo to zranění - před ním byl skvělý, výborný směrem vpřed, poměrně i spolehlivý defenzivně, jenže letos to byla bída a děs, dopředu ve většině zápasů neoslnil, dozadu prakticky ve všech hořel.. Jistě, může to být zapříčiněno i tím, že neabsolvoval letní přípravu atp(koukni se na Torrese), ale těžko čekat, že s ním ještě náš kouč bude mít trpělivost..

A odejde asi ještě Žirkov, jemu se vážně nebude chtít čistit lavičku pořád, každopádně zrovna od něj jsem si toho sliboval vážně hodně a on zklamal - měl u nás dvě dobrá období, jenže vždycky se zranil a do základu to tak nikdy naplno nedotáhl.. Za mnoho peněz málo muziky, na svý pozici s Maloudou prohrál na celý čáře, škoda ho.. Snad se teda nakopne někde jinde, tyhle typy hráčů mám rád a navíc Jura je i poměrně sympaťák, byl bych teda rád, kdyby jeho kariéra ještě někde rozkvetla..

Snad jsem tě zase délkou toho komentáře nevystrašil, nepočítám s tím, že bys to celý přečetl, ale pro nás dnešek znamenal prakticky konec sezóny, což já považuju za ideální čas k bilancování a souhrnování.. A to u mě holt vypadá takhle..

Reagovat
Eric_The_King

Je fajn vidět i v táboře soupeře rozumně uvažující lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Já tvoje, terryho a Talkerse komentáře čtu rád, vždy si v tom najdu i něco jiného, než co si myslím já, ale jinak s vámi v drtivé většině souhlasím Co se týče šířky kádru, tak mě strašně celou sezónu mrzí odchod Ballacka. Toho hráče jsem měl strašně rád, byl to buldok. Je pravda, že se sice zhoršoval, ale na lavičku by byl dobrý. Zrovna v období kdy chyběl Lampard by se podle mě hodil. Ancelottiho bych nevyhazoval, nedá se všechno posuzovat jen podle trofejí. Je sice pravda, že minulý rok jsme získali double a žít z minulosti se nedá (i když fans LFC mi to trochu negují ), ale dal bych mu ještě aspon půlsezónu a uvidíme zda ten tým začne stagnovat nebo ho posune tam, kde byl před rokem. Každopádně kromě chvály (díky za nevypuštění konce sezóny) bych ho i zkritizoval a to za to, že si stavěl v době nedobrých časů furt ty své koně. Když dokázal posadit Drogbu (tenkrát správně), nevím proč to nedokázal i s Maloudou nebo Lampardem (i když za toho není koho nasadit).

Reagovat
mithro

OT pre scouserov:

:

GNev2 G.Neville

@themichaelowen It's coming Michael!!

Reagovat
niflheim

Reagovat
CubONE

Reagovat
Swarley

tak nakonec si ho přece jen vyseděl

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejblíž jak se Liverpool dostane k titulu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste musi aspon jednou nastoupit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Webba sa mi páčil nenaletel na pády hráčov United a Chelsea -gol 1 minute zaskočil Chelsea bola otrasená potom z toho bol aj druhý gol ale to je jedno kedže United mali ešte mnoho šancí tak jak Chelsea doma na SB a inak to bol pekný futbal až nato filmovanie Rooneyho trochu to preháňal Gratulujem teším sa na budúcu sezonu Chelsea!!

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
CubONE

to hraci Man Utd nafilmovali ruku Lamparda?

Reagovat
smazaný uživatel

čo plačeš za ruku ? ked mal proti Arsenalu Vidič ruku tak si sa neozíval a bol si zalezený ako potkan ...vidíš len ruku ale to že Rooney padal ako hruška si nevidel čo ti kkt inak sa nazvať nedáš

Reagovat
niflheim

šlapák na Owena...do téhle bitvy se nepouštěj.

Reagovat
mithro

nenechaj si pokazit naladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ked prehrávate tak vydíš všetko však ?

Reagovat
CubONE

vacsina ludi vIdi, neviem ako ty

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

BAN

videl som aj Vidicovu ruku, ale skor ma tvoje komentare udivuju, ty bud rad, ze Ivanovic dohral zapas a ako ti poradil niflheim, do tejto bitky sa nepustaj

Reagovat
smazaný uživatel

radšej sa nebudem púšťať však ale však ja tu nechcem hádať zagratuloval som iba som vyjadri lsvoj názor a vy začnete papulovať tak sa uvedom trochu raz za rok :)

Reagovat
smazaný uživatel

chelseasite.cz škoda chelsea, musíme to predýchať

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger knows

Reagovat
niflheim

Owen na twitteru:

How on earth can you be the best winger for years then evolve your game to become the best central midfielder around? Giggs defies logic.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Swarley

tady je krásné, že i scouser může někdy pochopit

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

Giggs = God

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
hradec

javier hernandez mi připomíná smaegola

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to nebyl něják uchvatný výkon, jákým jsem skoro dokráčeli k titulu...

Liga je prakticky už jen o manchesteru united a chelsea, zbytek týmu odpadl a tak se budem asi o titul předhánět už jen s chelsea. Letos jsme využili že chelsea není v optimálním rozpoložení, třebaže se tím podílí i příchod torrese do týmu.

Klobouk dolu před sirem alexem, který dokázal jak je to pořád skvělý manager, když po odchodu c. ronalda a dalších hráčů dokázal udržet klub na vrcholu a s tak omezenými finančními možnostmi přivedl do klubu chicharita, který dnes opět dokázal, že to byl skvělí obchod... jsem na něj zvědav, co předvede v budoucnu

Reagovat
smazaný uživatel

Bin Ládin byl zastřelený v dresu Barcelony. Nikdo tedy nemůže s přesností tvrdit, či zemřel, nebo simuloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

konečně něco trefnýho na tohle téma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

:D :D tak uprimne jsem se dlouho nezasmal.. dik.. .)

Reagovat
kiwwi

V Barcelone sa fanusikovia klanaju Messimu, v Manchestri sa Ferguson klania fanusikom...nadhera, Fergie je kral

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo od něj hrozně krásný gesto.

Reagovat
Swarley

to bylo parádní gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Ako fanúšik FC Chelsea ma to veľmi mrzí,ale zároveň si myslím,že Chelsea sa nemá za čo hanbiť.Bola to zvláštna sezona,ale mala skvelý záver o ktorý sa postarali znovu iba 3 mužstvá.Manchester United získal titul úplne zaslúžene,nakoľko hral pekný futbal a hlavne má najviac bodov a to rozhoduje.Chcem sa aj touto cestou podakovať Chelsea za to,že to nevzdala a popriať jej veľa úspechov v budúcej sezone a zároveň by som rád pogratuloval Manchesteru United a vám jeho fanúšikom k titulu.Užite si to na plno.Je treba športovo uznať,že je to skvelé mužstvo so skvelým managerom.Gratulujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty

Reagovat
smazaný uživatel

Loading Title 19:

██████████████████] 99%

Complete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nice

Reagovat
Swarley

super

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste tu LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a mozme pomoct Blackpoolu k zachrane

Reagovat
mithro

ale az v druhom polcase

If United don't concede against Blackpool on 22 May, #mufc will have gone a whole league season without conceding a first-half goal at home.

Reagovat
kiwwi

tak to je pecka

Reagovat
CubONE

kde mas tvoj krasny nick ?

Reagovat
kiwwi

tu

Reagovat
herbage

Ale prd, Bébé je sestřelí hattrickem

Reagovat
CubONE

no len aby nahodou aj nedal

Reagovat
niflheim

Zhruba jak jsem říkal asi v polovině soutěže - Arsenal se připraví o titul sám.

Reagovat
smazaný uživatel

o arsenalu se už ani nedá mluvit jako o kandidatovi na titul...

Reagovat
niflheim

nani říkal někdy o Vánocích, že největší soupeř je Chelsea...měl pravdu mládenec.

Reagovat
smazaný uživatel

jn to měl

Reagovat
smazaný uživatel

Bodove ano , ale co se tyka predvadenych vykonu a jejich stability takze ste zadneho soupere nemeli.

Reagovat
smazaný uživatel

bych arsenal zařadil spíš mezi man city, liverpool, tottenham, newcastle, everton, aston villa...

Reagovat
niflheim

No příští sezóna bude rozhodně zajímava. Liverpool půjde nahoru a Arsenal už se možná i pochlapí.

Reagovat
oddy

první tři celky s odřenýma ušima ... zbytek výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT : je jméno BA sklonné?

Reagovat
niflheim

Jestli si pamatuju dobře z těch magazínů bundesligy na čt, tak skloňovali "Demba". Ba myslím ne. Ale nevím to jistě.

Reagovat
fantomas

Ne.

Reagovat
mike.84

"ibiševič přihrávkou našel Dem Babu"

Reagovat
Maresma

Dembu Ba

Reagovat
mike.84

...

Reagovat
mithro

tesim sa na tie kysle tvare v MOTD

Reagovat
niflheim

do té doby usnu

Reagovat
Eric_The_King

Tak v MOTD zrovna umí zhodnotit zápas celkem objektivně. I takoví Shearer s Hansenem mají velkou úctu k výsledkům a moc nebrečí

Reagovat
kiwwi

myslim ze stale ked sa Lineker pyta koho favorizuju na titul, tak Hansen stale odpovedat Man United

Reagovat
mithro

ano ale aj tak im to urcite ide tazko cez hrdlo a aj tie ich stlpceky obcas proste hraci poolu zostanu hracmi poolu a ja im to nemam za zle, len sa nato tesim

Reagovat
Eric_The_King

Mě se zas líbilo, jak se Shearer zastával Rooneyho. Oni s objektivitou opravdu nemají problém, nejsou nijak zaslepení.

Reagovat
Tomanatura

Musím se kát (fantomas ví), toto je titul jako v sezoně 96/97. Došel za "kačku" superbožský útočník, taky bylo strašně moc ztrát, ale konkurence ztrácela ještě víc, o to větší radost! Dneska fantastický zápas, na víc se zatím nezmůžu, souhrn sezony napíšu po konci sezony.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Javier Hernandez £7million = 20 goals.

Fernando Torres £50million = 1 goal

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

Robin van Persie £3million = 20 goals

Reagovat
Tomanatura

Solskjaer £1,5million = 19 goals

Reagovat
herbage

Anelka £0,5million = 19 goals

Reagovat
niflheim

Ale ne v jeho první sezóně za klub

Reagovat
herbage

To ne, počítám aktuální

Reagovat
fantomas

No tak to je potom skvělý argument!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak nie nadarmo su United spolu s Arsenalom klubmi s najlepsou prestupovou politikou na svete (co sa spicky tyka)

Reagovat
nani92

Owen 0 £ = 0 golov ..ale nie, viem že 1 či 2 ich v pohároch dal, ale túto sezonu nič moc

Reagovat
niflheim

V první sezóně 9, letos 4

Reagovat
nani92

jo dík, v 1 sezone to bolo ešte fajn, ale teraz už v tomto tíme nemá šancu

Reagovat
niflheim

minulý rok mu myslím většina padla do sítě Wolfsburgu v PL.

Reagovat
nani92

ale ten rozhodujuci gol proti City stál zato ale aspoň získa tú medailu čo za výborné sezony v Liverpoole nemal šancu dosiahnuť..čo by dal možno zato taký Gerrard aj ked pochybujem, že v drese United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten hattrick Wolfsburgu a gól proti Man City stál zato

Reagovat
nani92

Reagovat
Eric_The_King

Za ten gól proti City mu tu medaili u nás i přeju

Reagovat
niflheim

"Scoring the winner in the Manchester derby last season was one of those moments where the adrenaline takes over and everything goes blank. You literally have to wait until you get home and watch the replay to see how you reacted. Your mind goes blank and you do everything on instinct."

- Michael Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 0 euro = 52 goals

Reagovat
niflheim

Bavíme se o první sezóně...takže podle wiki 1

Reagovat
smazaný uživatel

lineker 800,000 - 40 golu /30 v lize/

Reagovat
Counter

Jen tam pěkně započti ty výdaje za léčení

Reagovat
herbage

Tj, pilulky s DNA Barcelony nejsou nejlevnější

Reagovat
kiwwi

nejake vychovne ste predsa museli zaplatit

Reagovat
mike.84

já: duben: 20 odrobených dnů - 23 stravenek

Reagovat
niflheim

400. za Man UTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

trošku zapomínáte na Berbatova ne?

Reagovat
niflheim

Berba je frajer

Reagovat
mithro

nikdo nanho nezabuda, berba nas tahal pol sezony

Reagovat
niflheim

A kolikrát zachránil body...třeba proti Boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo sám porazil Liverpool.

Reagovat
mithro

a hlavne on ked ma den tak ten zapas spravi o sto precent krajsim

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo Luís Nazário de Lima

Ronaldo de Assis Moreira

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

ignoranti anglicky s tim javierem hernandezem

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na cukrouska o kousek vejs

Reagovat
CubONE

co si chcel tym vymenovanim Ronalda, Ronaldinha a Conalda povedat ?

Reagovat
smazaný uživatel

to ze o nich vsichni mluvej podle jmenovky na zadech, ale u tohodle borce s tim maj anglicani problem...

Reagovat
smazaný uživatel

KMňa by ten titul mancs ani tak neštval( ), keby tma nie je ten judáš. Gratulácia.

Reagovat
Tomanatura

10 zápasů už odehrál, konečně může slavit titul. Thank you Michael

Reagovat
smazaný uživatel

:) Lacné.

Reagovat
kiwwi

aj Fabio a Evans mali dnes 10. zapas

Reagovat
niflheim

Člověče ale já jsem pořád zmatený...že on tam SAF posílá na pravou stranu Rafaela v dresu od Fábia, ať má 10 startů?

Reagovat
Tomanatura

Vždyť je to jedno, koho tam pošleš, oba jsou skvělí. I když Rafael tam je už zabydlený a připadá mi sebevědomější, ale je to proto, že toho odehrál víc.

Reagovat
herbage

No to bych se chtěl zeptat, proč hraje na RB Fabio, když Rafael ti přijde lepší? Je to jen krátkodobé nebo svedou tito bratři bratrovražedný boj o post pravého beka?

Reagovat
Tomanatura

Ono to skončí tak, že budou hrát oba kraje obrany. Jinak nevím, proč to tak je, možná prostě proto, že fabio tam jeden zápas dostal šanci a už ji nepustil a rozehrává se tam slušně. Navíc při jejich příchodu měl být on tím talentovanějším. Minule nastoupil Rafael a bylo to úplně to stejný, možná byl Rafa trošičku jistější, ale šlo spíš o kvalitu soupeře.

Reagovat
kiwwi

Rafael nie je celkom zdravy, Fabio je na RB len na zaskok

Reagovat
smazaný uživatel

Je Fabio levak nebo pravak?

Reagovat
SunFells

pravák

Reagovat
kiwwi

obaja su pravaci

Reagovat
smazaný uživatel

Thx

Reagovat
herbage

obounohý, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael i Fabio vstrelily dva goly, oba se trefily proti Wiganu a Arsenalu. Fabio je LB a oba goly vstrelil pravou nohou, Rafael je RB a oba vstrelil levou nohou. Ale oba sou to pravaci

Reagovat
smazaný uživatel

Vstrelili*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poznat od sebe nejdou, buhvi jestli vstrelili nebo vstrelily

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam mam ten zenskej rod dvakrat, to snad ne

Reagovat
SunFells

Já to pochopil jako "ty dvojčata"

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, presne tak jsem to myslel vlastne

Reagovat
Kaze

Toby ale muselo být ta dvojčata

Reagovat
SunFells

Já vím, ale v tom se dělají chyby dost často a je to už trochu sžité. Fabio a Rafael vstřelily je už trochu jiná káva

Reagovat
Tomanatura

Tak ten zápas proti Arsenalu už teď vstoupil do historie MU, s takovou sestavou je vyřadit, to je prostě NĚCO.

Reagovat
fantomas

My vás zase teďko v lize porazili s nejmladší sestavou, která v PL za poslední 2 roky nastoupila, takže bych se moc nevytahoval.

Reagovat
kiwwi

mirror

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

a niekde som cital, ze klub dostava aj tak este medaile navyse, ktore rozda podla uvazenia

Reagovat
vodka

to myslim ne, ale musí si zažádat o výjimku, tka jak se žádalo pro Machedu a další předloni...

Reagovat
niflheim

Snad ji Gary dostane.

Reagovat
kiwwi

ja som tiez nieco take pocul, ale neviem ci je to pravda...dal by som ju asi Wesovi, Garymu a mozno Obertanovi - ten ma 7 startov

Reagovat
mithro

nieco take musi byt, si zober, nahradny brankar tiez musi dostat medailu, toto je celkovo hlupe pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se lavička bere taky jako součást kvóty? A nebo se to počítá nějakým procentem? Dvě sezení na lavce je jeden start?

Reagovat
niflheim

No pokud Potters prohrajou ve finále FA Cupu, tak CS bude příští sezónu zajímavý

Reagovat
mithro

lenze oni neprehraju

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

neví někdo, v kolik dneska půjde MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

od 23:00 snad

Reagovat
Tomanatura

Nemáš odkaz na statistiky zápasů? Jde mi hlavně o odběhané kilometry, což na guardianu není.

Reagovat
kiwwi

ee ale odoka ti poviem ze Carrick a Giggs budu mat najviac

Reagovat
Tomanatura

Můj favorit je jednoznačně Tony.

Reagovat
kiwwi

nn urcite nie...kridelnici nemaju nikdy najvyssi pocet km odbehanych (oni ale davaju sprinty)

najviac maju defenzivny zaloznici resp. stredni zaloznici

tipujem ze prva patka by vyzerala asi takto: 1. Carrick, 2. Giggs, 3. Rooney, 4. Park, 5. Valencia

Reagovat
Tomanatura

Zas takový analfabet nejsem a na toto si dávám pozor I když i o tom by se dalo pochybovat, třeba v Dortmundu je nejběhavější hráč Großkreutz (15 km za zápas!), který je čisté křídlo sá dneska mi přišel právě Tony tím nejběhavějším, navíc pro mě jednoznačný MOTM.

Reagovat
kiwwi

no u nas to Carrick "vyhrava" snad kazdy zapas, myslim ze raz ho predbehol Giggs co si pamatam - nemam zasa po kazdom zapase statistiky

Reagovat
herbage

Neuvěřitelné, jak se rozehrál. To samé Nani, obě dvojčata a hlavně Hernandéz. Za C.Ronalda jsem vás nemusel, ale co jsem viděl zápasy poslední dobou, tak se na to dalo pěkně koukat a co mě nejvíce zaujalo bylo týmové pojetí hry. Nedivím se, že dneska hráli na křídlech Valencia s Parkem a na hrotu Chicharito, i když Berbatov je nejlepší střelec ligy a Nani zase nahravač. Tohle by Wenger nikdy neudělal, že by posadil nejlepší individuality a podřídil taktiku soupeři. Zrovna dneska bylo nenasazení Bendtnera na hrot do nebevolající

Reagovat
kiwwi

a aj preto si myslim ze mame vacsiu sancu porazit Barcu ako pred dvoma rokmi - tam proste Ronalda neslo posadit a cela hra sa prisposobovala jemu - teraz si kazdy dobodky plni svoje ulohy, a ked sa dari, tak ta hra je prudko pozeratelna

Reagovat
herbage

Tehdy byla zkrátka lepší C.Ronaldo- neC.Ronaldo, přiznejte si to. Letos máte větší šance proto, že se hraje ve Wembley, kde trávník bývá klasicky tragický a diváci budou přát spíše vám

Reagovat
smazaný uživatel

To začínaj výmluvy Barcelonských už teď?

Reagovat
kiwwi

bola, ved to kazdy priznal

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že ten trávník se hodně zlepšil teďka a je bezchyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Po několika letech se těšim na finále LM a asi ho i uvidim. Barcelona je zranitelná z těch pro MU tolik typický protiútoky a třeba dnes až na koncovku jste je dovedli k dokonalosti!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta poslední věta.

Reagovat
Tomanatura

Jj. Ze začátku sezony jsem prostě nechápal, jak může SAF chtít s tímto týmem hrát o titul, ale jak se to začalo pořádně rozehrávat, tak zase a opět musím uznat, že jsem se sakra mýlil. Jsou to vesměs hráči, se kterýma dneska nejdál dojdeš. Techničtí, běhavý, pracující pro tým. Já jsem třeba nepochopil Naniho proti vám před týdnem. I když jsme prohráli, tak s ním jsem byl spokojený nejvíc, jelikož jsem žasnul, jak běhal s Fabiem vzadu, dodržoval lajnu a sprintoval dopředu. Nani! Nebo Park. Tu sérii, co máme za sebou, bysme bez něj nedali, on byl naprostá jistota, udělal několik gólů a vybojoval strašně moc balonů.

Já jsem tím týmem momentálně nadšen, jelikož každý z nich podává výkony na 100% a každý hraje tak, jak jsem od hráčů vždycky chtěl vidět.

Reagovat
herbage

Jj. Já tedy musím říct, že nejvíc jsem vám nevěřil minulou sezónu. Tehdy jste byli na odpis. Scholes, Giggs před důchodem, Rio věčně zraněnej, Berbatov mdlý, Nani polovičatý, Carrick totálně mimo, jen Rooney vás držel nad vodou. Ani ta hra se mi nelíbila a myslel jsem si, že te váš tým patří minulosti s odchody Scholese a Giggse do fotbalového důchodu půjdete dolů. Ale nyní vidím, že ten váš tým má skvělou perspektivu a je dobře vyvážen. I letos to byla místy bída, ale jak jsi říkal, aby se Rooney vrátil na podhrot, tak od té doby je to velmi dobře koukatelné

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

raz mal tusim Bale 16 km v nejakej neskutocnej priemernej rychlosti...to som vtedy ziral ze to je nadludsky vykon

Reagovat
vodka
Reagovat
kiwwi

to je pan...

a samozrejme 100x pre nasich fans

Reagovat
Alberto Aquilani

United má niakych fans ?

Reagovat
smazaný uživatel

->

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Je to machr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

a dnes si zasluzi pochvalu aj Evans, bal som sa ale hral velmi dobre

Reagovat
kiwwi

http://thebusbyway.com/2011/05/08/named-and-shamed-the-journos-who-are-waiting-for-their-humble-pie/

Skrtel a Micky Quinn to zabili

inac nechapem kolko odbornikov tak odpisovalo United

Reagovat
mithro

njn, to je tak ked vyberaju podla toho komu fandia, nic prekvapive

Reagovat
Kaze

Ta animace MOTD title run je hustá

Reagovat
mithro

tie ich animacie pred zapasmi nemaju chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte proč nehrál Evra?

Reagovat
niflheim

Mi řekněte, že tu ruku neviděl.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

dík, já na to koukal na nějakym hroznym streamu..

Reagovat
niflheim

To obočí u Ancelottiho není normální

Reagovat
Kaze

má pěkný oblek, závidím mu ten jeho kabát (ten ale dneska na sobě neměl)

Reagovat
mithro

ono si podla mna zije svoj vlastny zivot

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Giggsy mluví skvěle...je to příjemná změna v televizi slyšet někoho, kdo neříká ehhh a ehmm

Reagovat
niflheim

Oark to je neskutečný pracant...až mě ale překvapila ta jeho chyba s Arsenalem minulý týden.

Reagovat
niflheim

*Park...teď to ale bylo skvěle rozebrané, co dělá pro tým.

Reagovat
Kaze

ty jeho skluzy, které vyšlou hráče do breaku jsou parádní

Reagovat
smazaný uživatel

hehe Arsenal jak si myslel ještě před dvěma měsíci, že může pomýšlet na titul

Reagovat
niflheim

já si vždy vzpomenu na tenhle článek - http://www.eurofotbal.cz/clanky/wenger-veri-ze-arsenal-letos-muze-vyhrat-vse-140507/ - ale jde vidět, že ten tým se zlomil po tom finále CC

Reagovat
Kaze

tak v té době teoreticky mohl vyhrát vše. V lize tehdy ještě měli formu, pokud se nemýlím, tak doma proti Barceloně vyhráli. Mohli

Reagovat
smazaný uživatel

na Barce je zabil rozhodčí a od tý doby se to vezlo

Reagovat
mithro

ta kompilacka na koniec MOTD

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

dufam ze to zajtra najdem niekde na youtube

Reagovat
r.mrazik

jaka jaka?

Reagovat
smazaný uživatel

ludia chcem sa spytat ci nahodou poznate nejaky web kde sa da pozriet MOTD zo zaznamu. diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsou sestřihy z jednotlivých zápasů.

http://www.footytube.com/leagues/england/premiership/?ref=tmenu

Reagovat
smazaný uživatel

ten web poznam, ja som mal na mysli celu relaciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za duben jsem 2 ve fantě A celkově jsem se prohrabal z 24 místa na průběžný 13místo. Tak snad ty dva zápasy mě ještě dostanou do první 10 tky

Reagovat
kiwwi

boj o celo je zaujimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

nez pribeh maleho klubu bez rozpoctu, ktery se vyskraval heroickym vzeprenim v poslednich trech mesisich ze sestupovych pozic?

Reagovat
kiwwi

no ked zly manazer prehajdakal rozpocet na zle prestupy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tuto sezonu United vs. Chelsea 4:1

Reagovat
Devil

Uz jsem to tu taky psal......a nebyla to zrovna ta prohra,kdyz se ukazal Atkinson?

Reagovat
niflheim

jojo

Reagovat
vladis271

Ne, ale fakt, titul mancs prekusnem. Ale to, že ho získa tá krysa ma fakt neeeeeskutočne vytáča. O to viac sa zväčšuje moja túžba aby ho Gerrard získal. A hnEď budúci rok.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

to bol od toho škótskeho alkoholika majstrštyk, získať Owena len preto aby 19. titulom nasral scouserov ešte viac. Dúfam, že skončí v pekle. Vlastne obaja

Reagovat
kiwwi

kde inde by mal skoncit manazer Red Devils

Reagovat
r.mrazik

co ti k tomu mam rict...

Reagovat
vladis271

...a rok potom ho získame opäť...rok nato to ho prenecháme citizens aby Nevilla jeblo

Reagovat
r.mrazik

ja bych chtel mit vase problemy

Reagovat
mithro

ved ho nechaj..a oslavuj

Reagovat
r.mrazik

dyt jsem na nej jeste hodnej

Reagovat
Eric_The_King

Ale počkej, Gerrard k nám fakt asi nepůjde

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
M0rb1D4S

Popravdě bych řekl, že to je spíše myšlenkový pochod Fergusona.. hlavně od offside do handball -> Blame the referee and the linesman

Reagovat
Ligter

Krásně jsem se v tom našel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Do háje... Man Utd vyhrá l... Sou ale looseř i. No co nemůžeme vyhrát titul každej rok..

Reagovat
kiwwi

to ani my, a preto to raz za 4 roky pustime niekomu

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
kiwwi

jj, mali by sme to vyhravat kazdy rok

Reagovat
ACSMan
Reagovat
minoLFC

Na take golové hody by som si zvykol teda

Maxi, čo strela to gol, zas hatrick(tretí gol paradný), v mezihre nič moc , ale tu ďalšiu sezonu si asi zasluži

Jonjo pekný výkon a paradná nahravka dal by som mu šancu v ďalšom zápase v základe

Glen sa konečne prebudil

No a Suarez klasika, bohový nákup

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Zaskúži?

Reagovat
minoLFC

hoď si to do translatora

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zaslúži-nezaslúži.

Reagovat
minoLFC

uvidí sa podľa nakup v lete, ale je jasne, že lavička ho neminie

Reagovat
smazaný uživatel

No, uvidíme, ja by som si ho nenechal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rodriguez se nejak rozstrilel a tu sem tu na nej cetl samou kritiku..

Reagovat
minoLFC

no niežeby hral nejak extra vyborne, ale čo strela to gol

Reagovat
vladis271

veď to. S touto formou kľudne nech ostane.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Counter
Reagovat
kiwwi

dnes prehlasil ze chce ist prec pretoze ma vyssie ambicie

Reagovat
herbage

Uf, to jsem se lekl

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to urcite malo byt 600. pre 19. titul MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

iste

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To malo byť 600 aby si tu netrapošil, holt, nestalo sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LM pre Liverpool nie je až taká nereálna, City si to ale pravdepodobne postrážia, aj keď :

City - Tottenham 2

Liverpool - Tottenham 1

City - Stoke 0

Aston Villa - Liverpool 2

Tottenham - Birmingham 1

Bolton - City 1

4. Liverpool 64b

5. City 63b

6. Tottenham 62b

Reálne?

Reagovat
vladis271

Spurs majú katastrofálnu formu, takže objektívne sa o nereálnosti rozhodne zajtra. Ale ak by sa im tam podarilo vyhrať. Stoke a Bolton sú pekne blbý los na koniec sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

formu majú katastrofálnu, ale City tie dôležité zápasy až tak nezvláda, uvidíme, v každom prípade ak by to skončilo takto, tak klobúk dolu Liverpool mi v LM chýba najviac

Reagovat
fantomas

Bolton City neporazí.

Reagovat
smazaný uživatel

PL až tak nesledujem, ale pokiaľ ich porazili Newcastle, tak prečo Bolton nemôže?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, sorry, to bol Everton

Reagovat
vladis271

škoda, máme v skóre 5 gólový deficit, takže nakoľko nerátam, že so Spurs to budú gólové hody, tak cez dve xká City by sme to tiež nepretlačili.

Reagovat
smazaný uživatel

3 gólový, takže kdyby man city prohráli jeden zápas o gól a ostatní remizovali a liverpool oba zápasy vyhrál tak bude mít pravděpodobně lepší skóre, gólový rozdíl by maximálně mohl být rozdílný a LFC má větší počet vstřelených gólů

Reagovat
fantomas

Protože závěr ligy totálně vypouští, už nemá o co hrát a hráči na to očividně už tři zápasy po sobě kašlou. Možná se kousnou jako proti Arsenalu, ale spíš se s tim počítat dá. Holt už neni podzim, to bych Trotters možná dost věřil, ale takle už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

rátaj s tým, že ak sa stane zázrak, tak prejdem články o PL za posledné mesiace a každý tvoj koment, ktorý sa týkal tejto témy ti obúcham o hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, rátam.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Spurs nemají formu - 9 zápasů, 1 výhra, 6 remíz...

2) Stoke venku je hroznej.. 3 výhry - Magpies, WBA a Blackburn a ještě navíc na začátku sezony.

3) Bolton to pěkně mrdá už, v posledním kole jim o moc nepůjde (ale z mého pohledu o nic nepůjde ani City...)

Reagovat
kiwwi

Ak dnes City vyhra, prvykrat v historii postupi do LM...clovek by cakal vypredane uz tyzden dopredu...kdeze FA Cup, na klucovy zapas sezony sa predavaju listky za znizenu cenu 20 libier

http://www.mcfc.co.uk/News/Tickets-and-Travel/2011/May/Spurs-special-offer

The City is yours,

the city is yours,

twenty thousand empty seats,

are you fucking sure?

Manchester is RED!!!

Reagovat
Mindas

Ty snad chodíš na ofico stránky víc, než fanoušci City. Že ty skrýváš nějakou skrytou sympatii k City a tady pak házíš ramena? Jinak k těm fanouškům se vyjadřovat nebudu. Plno bylo a holt City nemají týden dopředu vyprodáno, jako na OT, kde už měsíce dopředu ty lístky vlastní nějací turisti z východu.

Reagovat
vladis271

ale tu ti musím dať zapravdu. Kukal som to a vyzerali všetci na normálnych bežných angličanov. Kdežto na OT sú samí sikhovia, indovia, kórejci, čínania a iní príslôušníci.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mindas

Hlavně když je pořád plno a atmosféra na hovno. Manchester is RED!!!

Reagovat
kiwwi

hahaha...dnes bola na CoMS totalna traparna zo strany fans...prvy polcas uplne ticho...kde tam zaznel blue moon (aj to len 1 a pol x a potom to zasa stichlo), kde tu ste dali Do it Poznan z ktoreho sa vasi fans vysmievali poliakom

na OT sa to poslednu dobu pekne zlepsila atmosfera, proti Chelsea bola fantasticka, kopec choralov, hluk, vsetko jak ma byt...bud si si dnes sedel na usiach (ale to asi aj na ociach ked si nevidel kopec volnych sedaciek) alebo fakt neviem...

Reagovat
Mindas

Na OT se atmosféra zlepšila? Brávo! Až bude na OT taková atmosféra, jako pravidelně na CoMS kolo, co kolo, tak něco piš a nestřílej tu do prázdna. Jinak kapacita Eastlands je 47 700 a pár drobných. Dnes bylo 47069, kdy nebyl zaplněný hlavně sektor hostů, takže tu nemel píčoviny.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
kiwwi

takze tie prazdne sedacky v sektoroch domacich boli vlastne obsadene, len tam nikto nedosiel ci ako tomu mam chapat?...na zapas sezony predavat este posledny den listky za akciovu cenu aby sa vypradalo a ani tak sa nevypreda 47 tisicovy stadion...The city is yours!!!

Reagovat
Mindas

Tyhle akce na lístky jsou úplně normální a pravidelné, ne aby se vyprodal stadion. Se raději starej, aby v budoucnu na OT nechodili opravdu jen výletníci z Pakistánu, při těch vaších cenách. Jinak nechápu, jak můžeš něco psát o City, když o nich víž absolutní tužku. Nevíš, jak funguje marketing, proč jsou ceny takové a né makové. To vážně si chceš hrát na chytrýho?

Reagovat
kiwwi

Tuesday's match against Spurs could be a historic one for the Blues and we want as many people as possible there to help the team.

na ofiko stranke musia zvolavat ludi aby prisli podporit svoj tim na klucovy zapas (a aj tak nevypredali)...vies ono by to nikoho ani netankovalo, keby sa nesirila ta trapna fama ktoru siria fanusikovia City...takto bude vypichnuty kazdy fail

Reagovat
Mindas

Ty vole, chodíš ty vůbec na fotbal. Třeba i v tom vašem "srdci europy"? Co je špatné na tom, že se na ofico stránkách tohle před zápasem píše? Normální reklama... Myslíš, že tahle zpráva někoho ovlivní? Fanoušky v Manchesteru, kteří chodí pravidelně?

Reagovat
kiwwi

no ocividne neovplyvnila kedze nebolo vypredane

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

a samozrejme za tu druhu vetu

Reagovat
Mindas

Děkuji také za ironickou odpověď.

Reagovat
t0mmy33MCFC

taky souhlasim.. na OT vidim korejci a lidi s turbanama.. na CoMS jsoou takovy akorat ve VIP

Reagovat
kiwwi

Sikhovia maju v Manchestri dost velku komunitu a v Manchestri je najvacsia cinska stvrt na ostrovoch (myslim ze druha najvacsia v europe) tak sa ukludni uz ty turban

Reagovat
Mindas

A to jsou přesně ti, co jsou vidět na OT. Ale tak ty to přece víš. Ty i víš, proč City měli takovou cenu za lístek a kolik lidí chybělo na stadionu.

Reagovat
kiwwi

nie, oni ti s turbanmi a cinania pravidelnie lietaju z pakistanu a z ciny kazdy druhy tyzden na Old Trafford

Reagovat
Mindas

Reagovat
vodka

tak ti s turbanama tam sedí 10 let každý domácí zápas, to jsou "skalní"

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

tvl o co ti ide, ved je to tak...tu uz neriesime ze v Manchestri ma viac fanusikov United, ale ze v Manchestri je viac cistokrvnych anglicanov fanusikmi City?

Reagovat
Mindas

Ne, my neřešili už nic, tak nevím, proč vůbec reaguješ.

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
t0mmy33MCFC

no vsak ano... vidlacke ctvrti chodi na vidlacky klub.. na City chodi predevsim Pure English Citizens ;)

Reagovat
kiwwi

jezisi

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

na stranky City nechodim, plno rozhodne nebolo (bola tam kopa prazdnych sedaciek) a aj ti co tam boli boli dost trapni

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

teraz neviem ktorej z tych troch veci sa smejes

Reagovat
Mindas

Té čtvrté, a to tobě.

Reagovat
t0mmy33MCFC

presne tak, je mi sice trapny se tady prisravat do debaty, ale uz je fakt smesny ta kiwwiho neobjektivnost u vseho co se tyce City.. celej kadr az na dva nebo kolik hracu je spatnej, divaci spatni, vsecko spatny...

Reagovat
kiwwi

u hracov daj namiesto slova spatny, lahko nadpriemerni az priemerni (samozrejme na niekolko vynimiek), a u fanusikov a predvadzaneho futbalu daj namiesto slova spatny trapny a bude to dokonale sediet

Reagovat
Mindas

Jak ty chceš hodnotit hráče, když pro tebe takový Carrick je špičkovým hráčem?! V tom máš absolutní mezery, tak se toho zdrž... Jinak musí bolet, že vaši fanoušci za něco stojí, jen když hrajete venku, viď? Ale i tak k nějakému kvantu bodů venku nepomohli...

Reagovat
kiwwi

no dobre, takze uz viem ze o kvalitach hracov je s tebou zbytocne diskutovat

fanusikovia su skveli vacsinou aj doma (nehovorim, najdu sa zapasy ked je to biednejsie) - ale kazdopadne taku atmosferu jak bola dnes na CoMS daju aj s prstom v nose

Reagovat
Mindas

Klidně bav, v tomhle tak veliké mezery nemám, jako ty. Nebo spíš žíješ z nostalgických vzpomínek, kdy Carrick byl opravdu výborným hráčem. Skvěli aj doma? Fakt raději nehovoř a já jdu spát. Pobavils, unavils.

Reagovat
kiwwi

nostalgii? ty si tuto sezonu nevidel Carricka hrat alebo sa narokom strapnujes? kazdy vie ze mal dlhsi vypadok ale tak ako predtym, tak aj teraz hra spickovo

a nabuduce si zapni zvuk ked budes pozerat na United doma (ak si vobec nejaky zapas vidiel, lebo sa mi zda ze len tak trepkas)

Reagovat
Mindas

Fakt raději dobrou noc.

Reagovat
kiwwi

som rad ze som ti aspon ja zlepsil naladu pred spanim, ked uz nie ten trapny futbal a mrtva atmosfera

Reagovat
Mindas

Sorry, ale já se dnes na United nedíval, takže jsem v pohodě.

Reagovat
kiwwi

tak to mas jedine stastie...potom co si zvyknuty na futbal City by si dostal asi orgazmus a nezaspal by si

Reagovat
Mindas

Orgasmus z fotbalu? Děkuju, ale nechci. Život není jen fotbal...

Reagovat
C0br

Možná by sis mohl odskočit od mletí sraček a podívat se někdy na ten fotbal.

Reagovat
Mindas

Na United? Ten fotbal piš v uvozovkách...

Reagovat
kiwwi

neeee toto uz nemyslis vazne...to je fakt traperina z tvojej strany taketo komenty

Reagovat
Mindas

Prosim tě... United hrají na oko stejnou sračku, jako City a vlastně i celá špička PL. Jestli ty nevidíš změnu pohlednosti celé soutěže k horšímu, tak fakt nevím. Letos můžu říct maximálně o dvou, třech týmech, že se mi jejich fotbal líbí. Zbytek tragédie... Chápu, že je to blbé ztrávit, když pravděpodobně také pamatuješ United z 90. let a hlavně v sezónách 97/98 a 98/99, kdy hráli fantastický fotbal...

Reagovat
kiwwi

nehovorim ze sme tuto sezonu hrali vzdy fantasticky, hlavne vonku to vela krat neslo a bolo to trapenie, ale doma predvadzame pekny utocny futbal za kazdu cenu, prehravame kazdeho a je to pohladny futbal (vobec nechapem preco tu vytahujes historiu...to uz je za nami, musis si zvyknut na trochu iny standard - trebars prechod vacsiny timov do formacii 4-5-1, 4-4-1-1 atd, co kedysi nebolo (aspon na ostrovoch) a hral sa urcite atraktivnejsi futbal)...City doma hra cely zapas so zaparkovanym autobusom a nebolo to prvykrat...ta hra bola jedna velka komedia a ty to vies...nechapem preco sa metas ked to spomeniem tu v diskusii (a nech to bolo spomenute hoc aj milion krat)

Reagovat
Mindas

Tak o změnách rozestavení mi sem nepiš. Na tohle téma bych mohl psát seminárky. Jinak já nejsem zastánce 4-4-2, ale v podání United na konci 90. let to byla dokonalost. Já se nikde neperu za to, že City nehrajou sračku. Však jsem to napsal hned po zápase... Každopádně dost zápasů letos se také našlo, kdy City soupeře absolutně přejelo bez ohledu na domácí prostředí. Proto házet všechny zápasy do jednoho pytle, ať jde o City nebo United, tak je nesmysl. Maximálně jde ohodnotit trend a ten je u obou týmů, pokud jde o atraktivnost, fakt absolutně nudný...

Reagovat
kiwwi

ja som ani nehadzal nic do jedneho vreca, ved sme sa bavili o tomto zapase...

a ja sa teda pri futbale United rozhodne nenudim...United ma dokazu svojou hrou bavit velmi casto

Reagovat
Mindas

Je to logické, když jseš jejich fanoušek. A sám víš, že tvůj pohled na ně je "trochu" přes růžové brýle. O tom se zde hádat nebudeme. To víš ty a vidí každý...

Reagovat
Mindas

Dobrou noc...

Reagovat
kiwwi

to nepopieram...pekna hra sa asi neda objektivne zhodnotit (narozdiel od toho ze Carrick je spickovy hrac ), ale odviedol si temu z hnusnej hry City nato ze mam ruzove okuliare pri pozerani na hru United...skoro ti to vyslo

Reagovat
Mindas

Tak nebaví mě pořád psát, že jseš neobjektivní, takže jsem to převedl do jiné, lépe stravitelné fráze.

Reagovat
kiwwi

a btw tou traperinou som nemyslel ze sa navazas do futbalu United, ale tu nast-rocnu uroven akoze vtipu ci co to malo byt

Reagovat
Counter

*strávit. A předem se omlouvám kiwwimu, že na tebe v tomto vláknu reaguju.

Reagovat
Mindas

Ouu, díky...

Reagovat
kiwwi

si trapny

Reagovat
Counter

Vážně ti musím připomínat, kdo s touhle blbostí začal a musí ji v každé vzájemné konverzaci aspoň jednou zmínit?

Reagovat
kiwwi

nic mi nemusis pripominat, hlavne sa nemontuj do diskusie, ked nemas nato co povedat a len sa snazis nejakou radobyvtipnou poznamkou kompromitovat ma....ty si snad na mna este nereagoval nikdy normalne

Reagovat
t0mmy33MCFC

predvadeny fotbal... neberu vam ze ste mistri, ale predvadeny fotbal , hlavne venku si myslim ze melo Utd o dost trapnejsi.. vzdycky nejaky tecovany centr kterej Chicarito doklepl...

Reagovat
vladis271

drž už hubu. Mňa to už nebaví. Ste najúspešnejší klub v Anglicku za posledných 20 rokov a vaša atmosféra na OT je česť ( výnimkám, keď tam prídeme my, aj to neviete prepískať YNWA, aj keď sa snažíte ) jedna z najúbohejších v Anglicku. A ty hovoríš niečo o atmosfére na domácich zápasoch?

Reagovat
kiwwi

s tebou sa kto bavi?

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska od kluků nečekám, že udělají bod, přece jenom City když vyhrají, mají jasnou LM (to že vypadnou v předkole s nějakejma bělorusákama necháme zatím bejt). Ale pokud by se nám náhodou povedlo získat alespoň bod, byl bych spokojenej. S LM už nepočítám, ta je už téměř ztracena, ale o EL by jsme zabojovat mohli. No, rozhodne se určitě na Anfieldu.

Reagovat
cristiano.K.

už se na vás kouhoutíci těšíme a dneska Vám přejeme výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tojo az na to ze City pujde z 3.tiho mista do LM , takze Belorusaci vyradi tak mozna Slipky v Evropske lize

Reagovat
Tomanatura

Pěkně scousers Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

Inak aby som Lucasa len nekritizoval. Bavil ma, krásne pasy...

Reagovat
Counter

Když Gomes nemůže, Crouch pomůže Škoda, že nenahodil svou robotickou oslavu.

Reagovat
mithro

spurs

Reagovat
kiwwi
Reagovat
mithro

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tak Petr Dřep letos zase jedinym golem rozhodl ale Spurs meli o mnoho,mnoho vic ze hry... ale zase vic tutovych sanci melo City

Reagovat
smazaný uživatel

City v LM a na EF ani čiarka ?

Reagovat
mike.84

takhel si to pojebat. ten modrič měl minimálně trefit branku, tohle zazdil. dostal to krasně na nohu. lennon hral dobře ale pak se vytrácel a nechápu jak zasraní arabští haluzaci mohli odejit s čistým kontem. vedou 1-0 a od 46. minuty betonujou, pak se tevez pohada s koučem, džeko zas klasika neviditelný (nechapu jak tohle nikdo nepíše, ale každy píše pouze torres....).. hnus. doufám že city dostanou do skupiny barcu, strašně moc si to přeju aby jim ukazali pěkně profesorsky a zabijacky fotbalek

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že s tím betonem co hrajou, by proti "profesorské a zabijácké" házené měli šanci

Reagovat
Mindas

A proč neměli odejít s čistým kontem? Dyť krom té šance právě Modriče a výborného zákroku Harta nic neměli. Spurs krom pár centrů do vápna, které byli nebezpečné, nic neměli. City hrálo klasickou údržbu, což je u nich normální a nechápu, že to ještě někoho tankuje. Spurs museli, City mohlo a v tom byl celý rozdíl...

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro příští sezónu

Reagovat
Mindas

Abych se tedy ještě vrátil k Džekovi, když mike na něj narazil, tak je nutno říct, že pokud se radikálně nezmění systém hry, kdy jediný hrotový hráč bude silně podporovaný zálohou a ne naopak, tak tenhle hráč nebude mít absolutně žádný přínos, bohužel. Možná, že v letní přípravě ho poleje živá voda, ale to je pouze "možná". Takže se rýsuje do příští sezóny Balotelli, jako útočník číslo jedna, protože odchod Téveze je asi tutovka. Sice je to hňup, to ví každý, ale zase nutno říct, že oproti Džekovi je nyní o level dál a ty branky dávat umí. Snad mu to i v hlávce začne fungovat...

Reagovat
vodka

Džeko je hlavně neuvěřitelně slabý ve vzduchu na to, jaké se o něm pěly ódy, jak je ve vzduchu silný... mně osobně se líbil už i Adebayor víc, přestože toho neběhal třetinu toho, co džeko...

Reagovat
Mindas

Také mi to nejde moc do hlavy. Adebayor byl ve vzduchu zabijákem v Arsenalu a v City trága. Džeko na něj navazuje, ale snad se otrká. Přitom ve hře tělo na tělo silný je, proto nechápu. Každopádně ten systém je sračka, kde útočník musí naběhat kvantům metrů až kilometrů, což vede k tomu, že víc branek dávají už záložníci, nebo Tévez, ale to je vyjimka. Právě taková vyjimka se do tohoto systému hodí a je nepostradatelná. "Statický" zakončovatel je v tomhle systému zabity, proto je vidět ohromný rozdíl mezi Džekem a právě běhavějším a komplexnějším Balotellim. Je to ovšem smutné, že tohle vemeno bude opravdu v příští sezóně volba číslo jedna.

Reagovat
kiwwi

jedinu Dzekovu silnu stranku vidim v tom, ze je velmi silny na lopte...vie si ju dobre spracovat, perfektne prykryt a posunut to niekomu (najcastejsie je to ale dozadu) ale to je na hrotoveho utocnika bieda

Reagovat
Mindas

Právě zpracování mu dělá nyní dost problémy. Ale chce to opravdu čas, zajet si letní přípravu a dostat do hlavy sebevědomí. Myslím, že v tom je největší problém. Třeba v prvním zápase proti Wolves si určitě věřil o dost víc, než nyní a jeho výkon byl hodně suverení. Každopádně on těch silných stránek má víc. Třeba výborná, tvrdá střela oběma nohama... Ale to je jedno, zkrátka to je typ útočníka, na kterého musí tým pracovat a dostávat ho do šancí. On si nemůže běhat pro balony na vlastní polovinu, jako Tévez nebo Balotelli. On představuje další možnosti ve změnách systému, kdy se tím otvírá třeba 4-4-2, což je pro něj ideální...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele