36. kolo
07.05.2011 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Blackpool FC 1:1

Bídná forma Spurs pokračuje i nadále. Proti Blackpoolu fanoušci věřili, že jejich oblíbenci po dlouhé době uhrají domácí vítězství, jenže nakonec odcházeli ze stadiónu opět zklamáni. Londýňané totiž se štěstím vybojovali pouze remízu 1:1.

Tottenham potřeboval nutně tři body, a proto do utkání vstoupil aktivně. Už po sedmi minutách se mohl nečekaně prosadit stoper Michael Dawson, který se vydal na útočný výlet, avšak vybojoval jen rohový kop. O několik minut později pálil nebezpečně útočník Jermain Defoe, gólman Gilks ovšem tentokrát zasahovat nemusel, jelikož včasným blokem se vyznamenal obránce Evatt. Hostující zadák měl plné ruce práce i při následném útoku Spurs, kdy naopak zabránil ve skórování van der Vaartovi.

Poté se konečně osmělil také Blackpool a hned z toho byly zajímavé příležitosti. Ve 24. minutě se musel vyznamenat gólman Gomes, který byl přinucen zasahovat proti Adamově střele z voleje. Už o pár sekund později zahrozil Kornilenko, při zakončení hlavou mu ovšem chyběla přesnost. Před přestávkou se ocitli blízko gólu ještě Rose a Adam, ale ani jeden z nich neuspěl.

Brzy po změně stran se mohlo skóre měnit na obou stranách. Nejprve se Gomes zaskvěl proti dalšímu pokusu aktivního Adama, hned z protiútoku naopak zaútočil Tottenham. Lennon vyslal do šance van der Vaarta, ten ovšem postrádal potřebnou rychlost, nechal se dostihnout obránci a nakonec zakončil nepřesně. Podobně si vedl krátce na to taktéž Gareth Bale, který pálil z hranice šestnáctky.

Spurs dělali vše pro to, aby dokázali vsítit vytoužený gól, jenže i přes řadu šancí nebyli schopni se prosadit. Nakonec to byl naopak Blackpool, který mířil do černého. Hosté dostali výhodu pokutového kopu a do statistik se přesnou střelou zapsal záložník Charlie Adam. V samotném závěru se nakonec povedlo Tottenhamu alespoň vyrovnat. Nádhernou dalekonosnou ranou se prosadil útočník Defoe.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham musí bezpodmínečně vyhrát jestli chce hrát i příští rok LM

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

bude moc a moc rád za evropskou ligu, na kterou snad nedosáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham nebude hrát přiští rok ani EL skončej až za Liverpoolem... velkoklub , lepší než Arsenal, tady mate ty velkohubý kecy zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu moc nevěřím, že skočí až za Liverpoolem... ale rozhodne se příští kolo kdy jedou na live

Reagovat
smazaný uživatel

Další "must vin game", snad dopadne líp než ty poslední. City zítra v Goodison parku vybouchnou, takže vyhrát doma s blackpoolem, pak na City a uvidíme jak to celé dopadne...COYS!

Reagovat
smazaný uživatel

*w

Reagovat
smazaný uživatel

kohouti musí prohrát YNWA

Reagovat
Honda

Reagovat
diastan

Plichta by byla krásná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O několik minut později pálil nebezpečně útočník Jermain Defoe, gólman Gilks ovšem tentokrát zasahovat nemusel, jelikož včasným blokem se vyznamenal obránce Evatt

zameniti Defoa a Modriče to klobou dolu

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste ten konec pekne orezali blackpool kopal 2 penalty, tu prvni adamovi vyrazil gomes na roh, ze ktereho vsak gomes vytvoril druhou penaltu a tu adam promenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to chtěl napsat, z posledních dramatických 15min+6minut nastavení napsat, že Adam dal penaltu a Defou dalekonosnou ranou vyrovnal je troška málo. Když už nic, tak aspoň situace kolem těch dvou penalt Adama měla být popsaná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele