Anglická Premier League - souhrn 26. kola

21.02.2009, 15:46, aktualizováno 23.02.2009, 22:58
Komentáře a souhrny
Manchester po dlouhé době dostal branku, i tak ale porazil Blackburn a odskočil Liverpoolu, který remizoval s Manchesterem City. Chelsea v prvním zápasem pod Guusem Hiddinkem vyhrála na půdě Aston Villy, Arsenal nedokázal vstřelit braku Sunderlandu a jen remizoval. V pondělní dohrávce vyhrál Tottenham na hřišti Hullu...

Aston Villa - Chelsea FC 0:1

21.02.2009 13:45

Góly: 19. Nicolas Anelka

Chelsea se poprvé předvedla pod vedením nového trenéra Guuse Hiddinka a své fanoušky potěšila nesmírně důležitou výhrou nad Aston Villou. O tři body se gólově postaral útočník Nicolas Anelka.

Holandský trenér na lavičce londýnského velkoklubu hned od začátku poslal na hřiště všechny své tři útočníky, Kaloua, Anelku i Drogbu, a jasně tak ukázal, že do Villa Parku si přijel pro tři body. Zápas podle očekávání nezačal nijak zhurta, oba týmy se hlavně oťukávaly, ale s ubíhajícími minutami přišly na řadu také zajímavé šance.

Jako první se s výsledkem pokoušel něco udělat hostující středopolař Lampard. Na bránu zkušeného Friedela ovšem vyslal spíše jen propagační střelu, která letěla zhruba metr nad a americkou jedničku tak nijak neohrozila. I přesto ale bylo dnes několikrát před bránou Villy hodně horko. Jako například v 15. minutě, kdy dostali Blues možnost ke vstřelení branky z přímého kopu ze slušné pozice, jenže Lampard nastřelil pouze zeď.

O tři minuty později se už ale prosadil Nicolas Anelka. Francouzský kanonýr využil skvělé přihrávky Lamparda za obránce a obloučkem přehodil Friedela. Své vedení mohla Chelsea v první půli několikrát navýšit, ale štěstí při ní již nestálo. V 28. minutě se zbavil bránícího hráče Didier Drogba a z levé strany pokutového území se snažil najít před bránou volného hráče, jenže jeho prudká přihrávka byla tečovaná a skončila přímo v rukavicích Friedela.

Ten se musel ohánět také při šanci Johna Terryho, který si naskočil na centr z rohového, a tvrdou hlavičkou se snažil překonat domácího gólmana. Bohužel pro hosty ale neuspěl. O minutu později se osmělila také Villa a výsledkem byla skutečně velká šance. Youngovu střelu z přímého kopu zastavilo až břevno za zkoprněle stojícím Petrem Čechem. Poslední zajímavá příležitost přišla v 38. minutě a opět v ní měl prsty Young. Po jeho nebezpečném centru se však k zakončení nedostal Agbonlahor ani Heskey a míč proskákal do zámezí. Chelsea tak odešla do kabin za zaslouženého vedení, jelikož byla o poznání aktivnější, což dokazují také statistiky (držení míče: 36% - 64%, střely: 6 - 11).

Hosté málem vstoupili do druhého dějství tím nejlepším způsobem. Už po necelých třech minutách hry se totiž mohli radovat z další branky. Jenže hlavičku Johna Terryho vyrazil z brankové čáry až jeden z domácích hráčů, a tak se anglický stoper opět radovat nemohl. A málem přišlo potrestání této nevyužité příležitosti. V jasné tutovce se poté, co se zbavil Bosingwy, objevil Agbonlahor, ale na Čecha nevyzrál. Český gólman jeho střelu vyrazil na rohový kop.

Z něho zahrozila Villa podruhé. Ke střele se dostal nikým nehlídán James Milner a nebýt teče Drogby, po které míč zamířil do zámezí, dost možná by míč skončil v síti. V 63. minutě předvedla Chelsea nebezpečný protiútok, na jehož konci byl nakonec Lampard a jeho střela z dobrých 22 metrů, která však skončil v zámezí. Petr Čech se musel pořádně činit v 68. minutě. Z hranice pokutového území na něj vyslal svůj projektil Gareth Barry, ale 26letý brankář mu radost neudělal, jelikož míč pohotovým zákrokem vyrazil.

Domácí trenér O’Neill se nechtěl s nepříznivým stavem smířit, a proto se rozhodl poslat na hřiště dalšího útočníka. Čerstvý John Carew nahradil stopera Curtise Daviese. Ani tato změna ale Ville moc nepomohla. Do žádné velké šance se už dostat nedokázala, ba naopak, stačilo málo a mohla odejít z dnešního duelu s prohrou 0:2. Ovšem Friedel se při šanci Drogby a Bosingwy vyznamenal a míč vyrazil. Podobně zlikvidoval také dělovku Ballacka. Jeho spoluhráči se trefit nedokázali, a proto Aston Villa po dlouhé době opět prohrála.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - West Ham United 2:1

21.02.2009 16:00

Góly: 10. Matthew Taylor, 11. Kevin Davies - 66. Scott Parker

Bolton si připisuje pátou domácí výhru, West Ham pátou venkovní prohru. Londýňané tak na svého soupeře mají náskok už pouze tři body a poháry se jim opět vzdalují. Naopak Bolton získal důležité body posunující je dál od sestupových vod.

V sedmé minutě se do první vyložené šance dostal po akci Ilungy Carlton Cole, ale střelu z malého vápna obětavě srazil jeden z obránců. To na druhé straně se vedlo o poznání lépe Taylorovi. Ten zahrál přímý volný kop z dvaceti metrů, míč zatočil přes zeď přesně pod břevno a Green moc nadějí už neměl. Ještě hůře to s hosty vypadalo o minutu později. Elmander naslepo přihrál do vápna, kde míč zcela jistě měla sebrat dvojice bránících hráčů. Avšak jediný, kdo projevil touhu po míči, byl kapitán Kevin Davies, na jehož střelu už nestihl překvapený brankář správně reagovat.

Aby manažer Zola neměl vrásek málo, ve třinácté minutě musel být na nosítkách odnesen zraněný Collins. Hra se poté dostala přeci jen do očekávané vyrovnané bitvy, ta bohužel nepřinášela žádný vzruch před brankáři. Až ve 36. minutě byli hosté převelice blízko snížení. Noble dostal parádní přihrávku a z levé strany uháněl sám proti brankáři. Jaaskelainenovo vyběhnutí ovšem útočícího hráče asi velmi zaskočilo a místo střely volil nepřesnou přihrávku. O čtyři minuty později zachybovala domácí obrana znovu, tentokrát z druhé strany utekl Di Michele, který se dostal až do vápna, jenže střela mu sjela po kopačce a branku hodně minul.

Hned ve druhé minutě druhého poločasu byl domácí brankář překonán. Po rohu hlavičkoval nepřesně Tomkins, nicméně se do střely vložil ještě Cole, který mířil o poznání lépe a na brankové čáře vyrážel až Taylor. Právě tento hráč mohl o tři minuty později náskok navýšit, když se ocitl před Greenem po přesném pasu od Samuela. Míč si zpracoval na prsa a okamžitě pálil, hostující brankář byl však u tyče včas a střelu vyrazil.

Němou hru poté přerušil v 66. minutě Parker gólovým výkřikem. Sám začal akci, v jejíž finální části dostal míč Spector, který úspěšnému střelci nahrál za obránce na malé vápno. Poté už nebyl problém skórovat. Za osm minut měl obrovskou příležitost vyrovnat Di Michele. Parker sklepl balon na malé vápno, Di Michele se hokejovým blafákem zbavil Kirklanda a fanoušci už viděli míč v síti. To by ovšem nemohl skvělým skluzem zabránit gólu Cahill.

Deset minut před koncem mohl učinit za dost vypjatému závěru Davies. Přímý kop opřel pouze do zdi, míč se mu ovšem vrátil a z hloubi vápna dokázal vystřelit. Green ovšem ukázal své kvality a míč skryl do svých rukavic. Jaaskelainen byl v závěru ve svých zákrocích často velmi jistý a i tím dodával důvěry obraně, která měla v posledních minutách mnoho práce. Marně se snažící West Ham tak už vyrovnávací gól nedal.

Více informací k zápasu

Stoke City - Portsmouth FC 2:2

21.02.2009 16:00

Góly: 77. James Beattie (pen.), 79. James Beattie - 75. Niko Kranjčar, 90. Ryan Shawcross (vl.)

Záchranářský souboj mezi Stoke a Portsmouthem dlouhou dobu nudil, i přesto ale v závěrečné dvacetiminutovce diváci viděli hned čtyři branky, po dvou na obou stranách.

Důležitost tohoto zápasu si oba celky hodně dobře uvědomovaly, a proto se po většinu zápasu snažily hlavně neudělat chybu, po které by inkasovaly a jejich šance na vítězství tak rázně klesly. V prvním poločase nám toho, jak už bývá v zápasech Stoke zvykem, mnoho nenabídly. Šancí jak šafránu a góly žádné. Diváci se tak nad předváděnou hrou hlavně nudili.

Utkání přitom začalo poměrně slibně a v úvodních minutách nescházelo mnoho a Potters se mohli dostat do vedení. Pugh poslal centr do pokutového území na Beattieho, který se však ke střele nedostal, míč ale doputoval k Sidibemu, který ihned vypálil a od inkasování zachránil Portsmouth až zákrok Basinase. Dlouhou dobu žádné šance nepřicházely, vše se změnilo až před přestávkou. V 39. minutě po centru zakončoval vedle Faye a v nastaveném čase mohl skórovat Crouch. Ten si sice sklepnul Kranjčarův centr na prsa a z voleje vypálil, jenže jeho střela byla zblokovaná.

V 50. minutě mohlo mít Stoke skutečně gólovou příležitost. Jenže James Beattie zklamal. Skvělý centr Liama Lawrence si totiž nedokázal dobře zpracovat a míč mu odskočil přímo k brankáři Davidu Jamesovi, který jej lapil a celou šanci zlikvidoval. Hostující Peter Crouch daroval domácím fotbalistům za dalších deset minut přímý kop ze zajímavé pozice, ale Pugh poslal míč hodně nad břevno.

Bohužel ani po změně stran se předváděný fotbal nijak nezlepšil, opět to byl především boj o každou píď hřiště, kde scházela fotbalovost. Jednu za mála gólovek měl v 66. minutě Crouch, po centru Pennanta ale hlavou zamířil nad. V 75. minutě přišel jeden z nejdůležitějších momentů utkání. Střelou pod Sorensenem se prosadil Niko Kranjčar. Ten, kdo si myslel, že inkasovaný gól Stoke položí, byl na omylu. Ba naopak. Domácí fotbalisté ožili a utkání dokázali ještě otočit. Hrdinou se stal James Beattie, který dvěma přesnými zásahy zařídil pro Stoke vedení. To však až do konce zápasu nevydrželo. V poslední minutě utkání si totiž omylem srazil do vlastní brány centr Hreidarssona Showcross.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Sunderland AFC 0:0

21.02.2009 16:00

Góly: -

Trápení Arsenalu pokračuje. Tým Arsene Wengera měl dnes možnost stáhnout náskok Aston Villy o tři body, jenže se Sunderlandem uhrál jen remízu, a to bezgólovou.

Hosté ze Sunderlandu přijeli na Emirates Stadium s touhou bodovat a v prvním poločase také párkrát nebezpečně zahrozili. Mírně navrch však měl ale Arsenal. Už v 5. minutě se mohli Gunners dostat do vedení. Aršavinova přízemní dělovka z dálky ovšem Fulopa neohrozila, jelikož letěla těsně vedle. To byl ale teprve začátek, jelikož za pár minut měli domácí fotbalisté jasnou tutovku. Do té se dostal po špatném bránění Sunderlandu van Persie a měl gól na svých kopačkách, jenže míč poslal vedle.

V 15. minutě na sebe opět upozornil Aršavin. V pokutovém území si dovolil kličku a nebezpečnou střelou zaměstnal Fulopa, jenž míč vyrazil na roh. Poté dal o sobě vědět také Sunderland. Nejprve zahrozil Ferdinand a krátce na to pokoušel štěstí z dálky Andy Reid. Z hranice pokutového území ale poslal míč nad.

Ovšem Black Cats se stále nevzdávali a chvilku měli nad Arsenalem převahu, která mohla v 22. minutě skončit gólem. Almuniu k dalšímu zákroku přinutil nebezpečným pokusem Whitehead. Ani on ale neuspěl. Po tomto okamžiku už byli nebezpečnější opět domácí hráči. V 29. minutě nebyl daleko brance Bendtner, jenže jeho hlavičku po skvělém centru Aršavina vyrazil Fulop. V závěru poločasu si vypracoval Arsenal nad Sunderlandem tlak a stoper Kolo Touré hned dvakrát zakončoval. Poprvé jeho hlavičku vyrazil Reid a následně jej vychytal maďarský gólman ve službách hostujícího celku.

Oba celky nastoupily do druhé půle bez čerstvých posil a v úvodu se nepředvedly. Dlouhou dobu se na hřišti nic, co by stálo za to, nedělo. Během prvních patnácti minut za zmínku stojí snad jen nebezpečný centr Aršavina do pokutového území, který ale nakonec stejně lapil Fulop. Hosté se proti favorizovanému Arsenalu srdnatě drželi a byli mu hodně vyrovnaným soupeřem.

Trenér Wenger se v 63. minutě rozhodl pro posílení útočné snahy a na místo dobře hrajícího Aršavina poslal mladíka Carlose Velu. Svěřenci francouzského kouče se ale i nadále trápili, jelikož Sunderland důsledně bránil a londýnský velkoklub do žádných šancí nepouštěl. Hlavně proto to například Robin van Persie zkoušel alespoň z přímého kopu, kdy se Fulopa snažil překonat střelou z velkého úhlu. Obrovská šance Arsenalu přišla v 78. minutě, kdy si zpracoval dlouhý centr Vela, ale následnou ranou mířil vedle. Se svými střelami neuspěli Bendtner, Gallas, ani van Persie, a proto se Gunners opět střelecky neprosadili a získali pouhý bod.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Wigan Athletic 0:0

21.02.2009 16:00

Góly: -

Silový fotbal moc pohledných akcí nenabídl a nakonec nepřinesl ani gól. Nejblíže k němu měl Rodallega, naopak často vstřelené brance zabránil jeho spoluhráč Kirkland. Boro se tak stále topí v sestupu.

Hráči Middlesbrough měli v úvodu mírnou převahu, ztroskotávali však na obraně Wiganu, stejně tak jako hostům nevycházely pokusy o brejky. První pozdvižení tak zařídila v osmnácté minutě nepříjemnost. Lee Catermole sestřelil na polovině Didiera Digarda, který se kvůli bolesti kotníku dostal do naprosté agonie, bylo jasné, že zápas pro něj skončil. Domácí byli lepší a ke gólu měli blízko ve 35. minutě. Johsnon našel svou přihrávkou Downinga, který vyslal parádní střelu, nicméně Kirkland převedl ještě lepší zákrok. Z následného rohu opět hrozil záložník Boro, tentokrát Kirkland práci neměl. Největší šanci hostí měl o pár chvil později N’Zogbia, ale Jones jeho nepříjemně se kroutící střelu vyrazil. V nastaveném čase si ještě snažil vymodlit penaltu O’Neill, místo toho si vykoledoval žlutou kartu, což potleskem ocenila provokující dvojice Cattermole, Figueroa.

Wigan do druhé půle změnil formaci a styl hry, což mělo za následek jeho převahu, nicméně do šancí ho obránci Middlesbrough nepouštěli. Do druhé půle nastoupil Aliadiére a po hodině hry mohl otevřít skóre. Dostal totiž přesný centr a z voleje mířil jen těsně vedle Kirklandovy branky. Hůře se prezentoval další střídající hráč - Tuncay. Ten po souboji s Boycem ve vápně spadl a dožadoval se penalty, kterou rozhodčí Dean správně neodpískal. Na druhé straně našel Rodallega Browna, který z první střílel ze čtrnácti metrů do protipohybu brankáře, ale metr vedle branky.

Hosté měli v závěru mnoho oken v obraně, domácí toho využít nedokázali. Nejprve si Afonso Alves poradil s dvěma obránci, ale střelu mu ještě stihl zblokovat Melchiot. Právě přes něj se do další šance dostal Downing, Kirkland vyrazil a Bramble odkopával do bezpečí těsně před Alvesem, který by dorážel do prázdné branky. Trestat mohl Rodallega, který se vyhnul ofsajdové pasti a dokázal překonat brankáře Jonese, ale jeho střelu zastavila tyč. Poslední pětiminutovka už patřila domácím. Nejprve Tuncay našel O’Neilla, jehož střelu reflexivně vyrazil nohou Kirkland. V poslední minutě pak Downing centroval na Alvese, jehož střelu přizvedl Boyce nad břevno a rozhodl tak o bezbrankové remíze.

Více informací k zápasu

Manchester United - Blackburn Rovers 2:1

21.02.2009 18:30

Góly: 23. Wayne Rooney, 60. Cristiano Ronaldo - 32. Roque Santa Cruz

Manchester United svedl tvrdou bitvu s Blackburnem Rovers, kterou ale nakonec před domácím publikem vyhrál a upevnil si první pozici, na níž má nyní náskok osmi bodů. Po dlouhých 1334 minutách však Rudí Ďáblové přišli o neprůstřelnost.

Manažer domácích Sir Alex Ferguson do zápasu nenasadil brankáře Edwina van der Sara a stopera Nemanju Vidiče, které nechal odpočívat a místo nich postavil Tomasze Kuszczaka a Jonnyho Evanse. Nakonec se mu ale tah s nasazením Evanse vymstil, protože se mladý stoper ve druhém poločase zranil a je vážně ohrožen jeho start v blížícím se duelu Ligy mistrů, v němž nemůže kvůli kartám nastoupit právě Vidič.

Pokud chtěl Blackburn na Old Trafford uspět, musel předvést excelentní výkon a hru postavit především na zabezpečené obraně. Právě obrana ale pevností příliš nehýřila a o chyby nebyla nouze. První šanci vytvářel pro Rooneyho Ronaldo, ale těsně před anglickým reprezentantem, jenž chtěl na zadní tyči doklepnout míč do branky balón ukopl Nelsen. Ke střele se poté dostal Evra, ale nemířil přesně. United soupeře tlačili, ale větší šance nepřicházela. Vše změnil až Nani, jenž ve 23. minutě nacentroval míč do pokutového území, kde na něj nedosáhl Nelsen a Rooney již měl poté lehkou pozici ke skórování - 1:0.

Domácí měli jasně navrch, jenomže na svoji první branku nedokázali navázat, čehož využil Blackburn a obral Manchester o dlouhou sérii neprůstřelnosti. Vše začalo shodou okolností opět u Naniho, který však byl nyní záporným hrdinou. Portugalského záložníka totiž o míč obral Andre Ooijer, poslal míč na Santa Cruze, jenž obešel Ferdinanda a obstřelil Kuszczaka - 1:1. Hosté tak využili prakticky první šanci utkání, což jim zvedlo sebevědomí. United se nedokázali dostat zpět na útočnou vlnu a Rovers kousali. Přesto United radovali z další branky, i když ne nadlouho. Hlavičkou totiž po rohovém kopu vstřelil branku Evans, ale sudí ji neuznal kvůli faulu Ronalda na Nelsena.

Nakonec to mohl být Blackburn, kdo by se senzačně na Old Trafford ujal vedení, ale nezvykle nejistý Manchester zachránila branková konstrukce, která zastavila střelu Nelsena. Následná dorážka El-Hajdi Dioufa byla lapena Kuszczakem. Neproměněnou šanci hostů nakonec na druhé straně v 60. minutě potrestal střelou z trestného kopu Ronaldo a rozhodl těsné výhře United v poměru 2:1. Portugalský kouzelník ale nemusel zápas vůbec dohrát, ale hlavní sudí mu po první žluté kartě, kterou mimochodem inkasoval za filmování, již druhou za nakopnutí Dunna neudělil.

Více informací k zápasu

Fulham FC - West Bromwich Albion 2:0

22.02.2009 14:30

Góly: 61. Bobby Zamora, 72. Andrew Johnson

Důležitý zápas West Bromwiche na Craven Cottage moc dobře pro hostující celek nedopadl. Fulham opět potvrdil, že je doma nadmíru úspěšný a připsal si další výhru.

Fulham měl po většinu prvního poločasu nad svým protivníkem mírnou převahu. V gól ji ale přetavit ani jednou nedokázal, i když k němu byl hodně blízko. Například už v 5. minutě mnoho nechybělo Dannymu Murphymu, který trefil z přímého kopu tyčku hostující brány. Po dvaceti minutách hry se mezi střelce málem zapsal Dickson Etuhu. Jeho úchvatná dělovka z 22 metrů pořádně vystrašila Scotta Carsona, jenž měl co dělat, aby jí vyrazil.

Podobně se prezentoval krátce na to také Clint Dempsey, ale ani on se svým dalekonosným pokusem neuspěl. Fulham to dneska zkoušel častokrát především z dálky. Do přestávky se mu navíc povedlo několikrát nastřelit brankovou konstrukci. První zákrok si domácí Mark Schwarzer připsal až v 44. minutě, kdy jeho pozornost poprvé vyzkoušel útočník Fortune. Posledním, kdo mohl s výsledkem něco udělat, byl Bobby Zamora, jenže míč poslal nad.

Nechybělo mnoho a druhá půle mohla začít překvapením. V 53. minutě se totiž dostal West Brom do zajímavé příležitosti. Fortune našel Brunta, který se pokusil o střelu, ta byla ovšem zblokovaná. Do vedení se ale podle předpokladů dostal Fulham. V 61. minutě se mezi úspěšné střelce zapsal Bobby Zamora. Už o minutu později se anglický útočník mohl prosadit podruhé, jeho pohledná střela ovšem letěla nad.

Jako první se o vyrovnání pokoušel Robert Koren, jenže narazil na jistého Schwarzera. O chvíli později pálil nepřesně pro změnu Valero. V 72. minutě zvýšili domácí fotbalisté své vedení. Zamorovu střelu sice ještě dokázal Carson vyrazit, jenže na dorážku Andyho Johnsona byl už krátký. Anglický kanonýr mohl přidat i další gól, ale narazil na hostujícího brankáře. Fulham nabídl v závěru West Bromu možnost ke snížení, jenže Roman Bednář nevyužil pokutový kop.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester City 1:1

22.02.2009 16:00

Góly: 78. Dirk Kuijt - 51. Álvaro Arbeloa (vl.)

Druhý Liverpool měl možnost odskočit Chelsea opět na šest bodů, ale tuto možnost nevyužil. S Manchesterem City opět potvrdil pověst remízového krále a získal jen bod za výsledek 1:1.

Trenér Benítez se musel v dnešním utkání obejít bez svých dvou důležitých záložníků Gerrarda a Xabiho Alonsa, a také možná proto nebyl schopný vyhrát. Liverpool ale mohl začít tím nejlepším možným způsobem. Neuběhlo ani pět minut a mezi střelce se málem zapsal Albert Riera. Skvělý centr, který na něj poslal Alvaro Arbeloa, ovšem dokázal na poslední chvíli odvrátit Micah Richards. Ve 14. minutě pro změnu sundal k zemi Dunne kanonýra Torrese, penalty se ale domácí hráči od rozhodčího Dowda nedočkali.

Za dalších deset minut bylo před bránou Shaye Givena opět řádně horko. Hned dvakrát nebezpečně zahrozil Kuijt. Nejprve využil zaváhání obrany Manchesteru a jeho dělovku zastavili hosté až na brankové čáře. Krátce na to pokoušel štěstí ranou z hranice pokutového území, ale míč poslal vedle. Citizens poprvé zahrozili až po půlhodině hry, kdy se po rychlém protiútoku dostal k zakončení Ireland, ale jeho první pokus vyrazil Reina a následná dorážka letěla pouze do boční sítě.

Liverpool se nechtěl spokojit s nerozhodným stavem a neustále to zkoušel. Do přestávky ještě několikrát nebezpečně zahrozil. Moc mu nechybělo hned dvakrát v závěrečných sekundách první půle. Nejprve využil Torres dlouhého výkopu Reiny a vybídl ke skórování Benayouna, jehož střela ale letěla nad, a v nastaveném čase si podobně vedl také Dirk Kuijt, kterému opět scházela přesnost.

Manchester City se dokázal v 51. minutě překvapivě střelecky prosadit. Kompany našel Bellamyho, jehož následná střela byla tečovaná Arbelou a skončila v bráně. Liverpool se na žádný velký odpor po inkasované brance nezmohl a viditelně se proti svému soupeři trápil. Dlouhou dobu si nevytvořil žádné gólové příležitosti. Hlavně proto kouč Benítez sáhl k posílení útočné řady El Zharem, jenž nahradil Rieru.

Hosté mohli jít dokonce do dvoubrankového vedení, ale Robinhovi scházela přesnost. V 78. minutě konečně Liverpool vyrovnal. Torres sice nedokázal po centru Benayouna vystřelit, míč se ale dostal ke Kuijtovi, jenž jej dokázal dostat do sítě. Reds se snažili stav utkání otočit a v závěrečných minutách několikrát vážně zahrozili, ale ani jeden pokus už za zády gólmana Givena neskončil.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Everton FC 0:0

22.02.2009 17:00

Góly: -

Ani velmi dlouhá přesilovka nepomohla Evertonu k výhře, Toffees jen remizovali 0:0 v Newcastlu, na čemž určitě měla jistý podíl zraněná dvojice Arteta, Anichebe. Moyesovi svěřenci tedy nevyužili zaváhání Arsenalu, Newcastle zase nikterak neunikl sestupovým příčkám.

Po půlminutě donutil zahučet obecenstvo Gosling, když svou střelou nebezpečně mířil k levé tyči. Úvod zápasu poznamenalo zranění hostujícího kapitána Artety, který musel předčasně střídat po souboji s Taylorem. Momentálně nikdo neví, zda si hráč Evertonu vůbec v sezóně ještě zahraje. V další šanci se objevil právě náhradník Castillo, který však branku netrefil. Lépe mířil jeho spoluhráč Yobo, když si při rohu seběhl na přední tyč a hlavičkou nechal vyniknout skvělé reflexy brankáře Harpera.

Při dalším rohu se tentokrát na zadní tyči ocitl samotný Rodwell a volej zamířil přesně k tyči, Harper však i s trochou štěstí vyrazil nohou. Na druhé straně spálil obrovskou šanci domácí Lövenkrands, který se dostal v hloubi vápna ke střele bez žádného dotírání hostujících obránců. Zraněný Owen by si nejspíše s takovou šancí počínal mnohem lépe, Lövenkrands totiž o necelý metr trestuhodně branku netrefil. V dalších dvou šancích se ocitl Ameobi. Nejprve hlavičkoval mimo branku, za dvě minuty sice už branku vsítil, ale pouze za pomoci faulu proti brankáři Howardovi.

Ve 44. minutě přišel brutální zákrok domácího Nolana na Anichebeho, když oběma nohama skočil na holeň hráče Evertonu. Následovala správně ukázaná červená karta. Ani nezvyklých sedm minut nastavení už další gólovou šanci nepřineslo. Pouze v naprostém závěru už hřiště musel Anichebe opustit a stal se tak druhým nuceně střídaným hráčem Evertonu v poločase.

První nebezpečnou střelu druhé půle měl na kopačce Yobo, odražený míč po rohu ale napálil jen pár centimetrů nad břevno. Rozhodně se nedá říci, že by druhý poločas nějak navázal na atraktivitu toho prvního, střely často létaly hodně mimo. Howard by snad ani z kabiny nemusel vycházet, Everton nevyužíval početní přesily k nějakému většímu tlaku, i když se většina času hrála na polovině Newcastlu.

Domácí museli spoléhat jedině na brejky a do jednoho takového vyslal Martins Gutierréze, který ale zbrkle přestřelil. Jenže Everton si nevedl o nic lépe. Luis Saha střílel z velké dálky asi metr nad branku. Když Jo hlavičkoval pouze do Harpera a Rodwell střílel z dálky lehce nepřesně, mohli si domácí oddechnout. I v deseti totiž uhráli bezbrankovou remízu.

Více informací k zápasu

Hull City - Tottenham Hotspur 1:2

23.02.2009 21:00

Góly: 27. Michael Turner - 17. Aaron Lennon, 86. Jonathan Woodgate

Spurs se zase o něco vzdálili sestupovým příčkám. Hull sice předvedl vynikající první poločas, ve druhém již však ztrácel dech a problémy s posledními příčkami se tak týkají i svěřenců manažera Browna. Zajímavostí zůstává fakt, že všem gólům předcházel rohový kop.

Možná trochu překvapivě patřila první čtvrthodinka domácím. Hull City spoléhal především na časté centry do vápna, ale nejnebezpečnější byl hned první roh, který Garcia zakončoval hodně nepovedeně. O dost větší problémy nadělal vlastnímu brankáři Woodgate, když překvapil hlavičkou dozadu a míč směřující do branky zastavil až těsně před čarou Cudicini. A tak trestali hosté z Londýna. Roh zahraný na krátko zaskočil obranu, která nechala na vápně zcela osamoceného Lennona. Ten si po přihrávce od Modriče míč pohodlně zpracoval a vypálil přesně a tvrdě.

Okamžitě vyrovnat mohl Zayatte, který se dostal za obranu, ale balon si předkopl víc než chtěl. Přesto na sebe nedal první domácí gól dlouho čekat. Cudicini špatně vyběhl na roh, míč vyboxoval pouze na nohu Palaciose a důrazný Turner pak ve skluzu dopravil míč do sítě. A uběhly pouhé dvě minuty a málem se Hull ocitl dokonce ve vedení. Cousin totiž napálil nenápadnou přihrávku z první, a kdyby mířil o necelý metr níže, aspiroval by na nejhezčí gól sezóny výstavní střelou do šibenice.

Druhý poločas začal ve svižném tempu, ve kterém se projevila zlepšená hra Spurs. Ve druhé minutě prověřil nepříjemnou střelou Dukea Bent. Na druhé straně musel po rohu zaskakovat za Cudiciniho jeden z obránců proti nebezpečné dorážce Ashbeeho. Ve vápně domácích si zase skvěle vedl Gardner. Keane našel centrem na vápno nabíhajícího Palaciose, který mířil tvrdě a přesně do protipohybu brankáře, ale domácí zadák svým tělem gólu zabránil, poté se však těžko zvedal ze země.

Hull se stále méně dostával na soupeřovu polovinu a naopak měl co dělat, aby znovu neprohrával. Velmi blízko tomu bylo v 66. minutě, kdy po přímém kopu hlavičkoval Čorluka do břevna. Značně vyčerpaná mužstva nedokázala držet stále velmi rychlé tempo, přesto se diváci nenudili. Čtvrthodiny před koncem totiž Zayatte zabrnkal hostům na nervy, když svou hlavičkou nechal plachtit Cudiciniho, aby nakonec míč rozezvučel jeho pravou tyč.

Pěr minut před koncem řádné hrací doby přišlo chytré zrychlení Assou-Ekotta, který po uvolnění okamžitě nacentroval do vápna a proti Woodgatově hlavičce už toho Duke moc vymyslet nemohl. Pro zadáka londýnského klubu to byla premiérová trefa v sezóně. Právě jeho dres se po třech minutách začal měnit z bílé na rudou, kdy si po srážce s vlastním hráčem nejspíše roztrhl obočí a musel opustit hřiště. I přesto se již domácí Tigers k ničemu nedostali a protáhli již tak dlouhou sérii zápasů bez výhry.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United26195246:1162
2.Liverpool FC261510143:1855
3.Chelsea FC26157445:1552
4.Aston Villa26156540:2551
5.Arsenal FC26129538:2545
6.Everton FC26118734:2841
7.Wigan Athletic2698926:2435
8.Fulham FC2589824:2233
9.West Ham United26961132:3433
10.Manchester City26951243:3532
11.Sunderland AFC26871127:3331
12.Bolton Wanderers26931429:3830
13.Hull City26781132:4829
14.Tottenham Hotspur26771228:3228
15.Newcastle United266101033:4228
16.Portsmouth FC26771229:4328
17.Stoke City26671323:4225
18.Blackburn Rovers25581228:4223
19.Middlesbrough FC26581318:3623
20.West Bromwich Albion26641624:4922

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (362)

Přidat komentář
smazaný uživatel

JOOOOOO.

Reagovat
smazaný uživatel

néééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Scolarim by to skončilo 3:0 pro domácí, takže spokojenost...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm těžko soudit,ale jde cítit čerstvý air.

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink je kouzelník.

Reagovat
terry

To je neuvěřitelný, co předvádějí v tom studio na Primě. Chystal jsem se po zápase do sprchy a říkám si, že si počkám do konce toho studia, abych si zas poslechl nějaký nesmysly, ale potom, co prohlásili že Rosa je absolutně nejlepší hráč Arsenalu a v minulý sezoně měli Gunners nejlepší záložní řadu na světe, musel jsem to vypnout.

Reagovat
terry

Neměla být reakce.

Reagovat
Devil

Skoda...

Reagovat
smazaný uživatel

jen 1:0 chelsea jsou šunti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda měl jsem x....

Reagovat
smazaný uživatel

magpies

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, pseudoodbornici na prime zase cpou Arsavina do utoku

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu jeho pozice je na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

uz zase ty

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu to dneska sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
F.Torres

pekne chelsea, zaslouzena vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Deco.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to jak procházel mezi těmi hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho arsenalu. měl sem vsazeno na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

optimista

Reagovat
$dolar$

Ty vidis dopredu?

Reagovat
Devil

Asi hvezdar.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, časovej rozdíl

Reagovat
terry

To je neuvěřitelný, co předvádějí v tom studio na Primě. Chystal jsem se po zápase do sprchy a říkám si, že si počkám do konce toho studia, abych si zas poslechl nějaký nesmysly, ale potom, co prohlásili že Rosa je absolutně nejlepší hráč Arsenalu a v minulý sezoně měli Gunners nejlepší záložní řadu na světe, musel jsem to vypnout.

Reagovat
smazaný uživatel

A neměli snad?

Reagovat
terry

Podle mě ne. Kvalitní určitě byla, ale zranění ji hodně škodily a také nezkušenost.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn. ten moderátor neskutečně lezl břím rosickým do zadku

Reagovat
$dolar$

Pekne Bolton

Reagovat
$dolar$

To co pobiha na prime v cervenobilem ma byt kandidat na LM? Sunderland si dela s Arsenalem co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá blbůstka...

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka dal dolezity gol, klobuk dolu este mozu zamiesat karty v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

10 strel, dve na branu, zadny gol....

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna zluta pro O'Neilla za simulace. Skoda, ze na Ronalda si to rozhodci nedovoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Villans ma sklamali,mal som X...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry odhad, byl to remizovy zapas. Akorat Villa nevyuzila tech 30 minut, kdy meli jasne navrch.

Reagovat
$dolar$

Pokud mela 30 minut navrch , tak to remizovy utkani nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim tech 30 minut druhyho polocasu kdy meli jasne navrch, jak jsem docela jasne psal. Nikde nerikam, ze byli lepsi jen 30 minut.

Chelsea to proste vyhrala v prvni pulhodine.

Reagovat
$dolar$

Jasny, ja ten zapas nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

A diky tomu ses odnaucil chapat text?! kazdopadne to vypada, ze Villans to muze byt docela jedno.. s tim, co Arsenal predvadi bude ztracet v hodne zapasech, ani nemusi dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem mať stále štastie,uhádol som Kodaň,Poznaň a nevyšlo mi Marseille, mal som tušiť že majú tragickú obranu,ale až tak...

Reagovat
smazaný uživatel

konecne zase neco budeme hrat...jen tak dal a skoda tech nevyuzitych sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin v prvním poločase nejlepší hráč Arsenalu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, teď vypadáš jak ňouma...

Reagovat
$dolar$

Omlouvam se, nevidel jsem prvnich 15 minut Je asi nejnebezpecnejsi Ale nic extra nepredvadi, urcite ne na 6. nejlepsiho hrace sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, nato, že od listopadu nehrál soutěžní zápas a je to jeho první zápas v Arsenalu, tak to celkem sedí.

Reagovat
$dolar$

Tak to potom chces od nejlepsich hracu hodne malo, ale opravdu hoooodne malo

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych ti ten patent na psaní nesmyslů v diskusích odebral, ale nejde to.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tady se musim zastat (pomerne neuveritelne) dolara, ze dnesni vykon bych i v zenitu oznacil za prumer

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

A co si jako cekal v prvnim zapase v uplne novym prostredi, s novejma spoluhracema a v prvnim souteznim zapase po zimni prestavce?

Reagovat
$dolar$

Proto jsem ho ani nechtel zatim moc komentovat spis si pockam tak mesic

Reagovat
herbage

Tož hraje dobře, přesto čekal bych větší týmovost. Obě střely byly skvělé, chybělo jim malinko, centr na Bendtnera byl rovněž lahůdkový, uvidíme v druhé půli. Nejhorší hráč zápasu Song, nedal sand ani jednu přihrávku dopředu a když zkusil něco vymyslet, tak založil většinou protiútok, marný hráč. Být tam Fabregas, tak tam hazí balóny za obranu. Nasri celkem taky neviditelný

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri mi přijde na kraj zálohy moc pomalý...

Reagovat
herbage

Nasri je rychlík, tos ho neviděl v přípravě na sezónu, jen nemá dost prostoru a vůbec žádnou podporu. On je zvyklej, že před ním hraje Adebayor a jistí ho Clichy, plus se mu nabízí Fabregas. Jenže Bendtner je spíš napravo, Song tam, stojí jako dřevo a bal=onem na něj je to celý zabitý, takže tu musí Nasri tahat sám a to nemá šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě mu chybí lepší start na míč.

Reagovat
$dolar$

Dobre hraje Persil

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson se mi libil. Dneska zatim skoro jedinej kdo dokazal dat prihravku.

Reagovat
herbage

Do Fabregase má daleko, ale zaplať pán Bůh za něj (doufám že mě nechytí za slovo O!iver jako tebe ). Song je tragéd

Reagovat
herbage

Persii nic moc, průměr. Škoda že nedal gól, pěknej lob

Reagovat
herbage

Zatím Arsenal - Sunderland pěkný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mam se divat na druhy polocas? Mimochodem Bolton - West Ham, oba dva tymy splnuji kvotu 6+5 a je to nadherny fotbal, prekvapive i velice hodne po technicky strance z obou stran.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

Pro tebe bude asi lepší Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se vezme uroven toho zapasu, tak tezko muze byt na Emirates hezci fotbal:))... ohromna dynamika a fotbalovost, radost se na to divat. Jen je skoda, ze Di Michele se trefuje jen kdyz tym vede o dva goly a on zvysuje. Dulezity goly zasadne ne.

Reagovat
herbage

Vždyť to řikám. Proč se vůbec ptáš, jestli se máš dívat, když se stejně dívat nebudeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to klidne prepnul, kdybys udelal reklamu

Reagovat
herbage

No Arsenal hraje obstojně, spíš průměr a hráči Sunderlandu se na své schopnosti překonávají a hrají celkem dobře, pomocí rychlých narážeček. Jednou tam asi na 5 minut Arsenal zajímavě skřípli. Určitě je na co dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Noo to je dobre pro tebe, treba casem pochopis, ze neni v PL pet tymu, co si umi 3x v rade prsne nahrat, ale ze jsou maximalne tri za vikend, co hraji tak, ze to nedokazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rad se podivam:)

Reagovat
herbage

Tak Sunderland investoval během dvou let do kádru asi 80 milionů liber, tak to musí někdy být vidět

Reagovat
herbage

Za ty prachy by měl Wenger dva lepší kádry

Reagovat
smazaný uživatel

V Sunderlandu urcite ne.

Reagovat
herbage

Pravda, tam by půlka hráčů nechtěla, takže by musel vysolit víc

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si hlavne nemuzes dovolit kupovat do tymu, ktery bude bojovat o stred tabulky, takove hrace, jake do Arsenalu. Prece jen se jezdi na Stadium of Light hrat uplne jiny fotbal, nez na Emirates, uz jen ciste z respektu k souperi. Tam je nutne mit bojovniky jako Tainio atp.

Reagovat
herbage

Vem si Wigan, že jde levně upovat i kvalitní hráče do kombinace jako třeba Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si, ze kvuli takovym pokusum jsme hrali dva roky o zachranu a prichazeli "levni a potencialni" jako Agaghowa, ktery za 26 zapasu nedal ani jeden gol. Valencia je velka vyjimka. Ne nahodou je jsou nejlepsi letosni hraci Zaki, Cattermole, Scharner, Heskey a Kirkland, kteri neco stali. Valencia, Palacios a Figueroa jsou ti jedini, co se prosadili. Jinak to proste nefunguje. Spatny priklad je muj Wigan.

Reagovat
smazaný uživatel

kde na ta svá čísla chlapče chodíš?

Reagovat
herbage

Omlouvám se, jde samozřejmě o částku 107 milionů Eur, zdroj transfermarkt.de

Reagovat
herbage

90 milionů liber podle Anglické verze

Reagovat
honziss

To je pravda, ale hold Zola ho tam stejně furt bude tlačit. Ty jeho góly byly navíc dost haluzovité, po chybě obrany nebo doražený balón do prázdné.

Reagovat
$dolar$

A kdyz jsem nedavno rekl ze Di Michele neni zadnou nahradou za Craiga tak si mi nadaval.

Reagovat
honziss

Proč si zas vymýšlíš? Bavili jsme se o něčem jiném než o tom, jestli je Di Michele náhradou za Craiga, možná jsi tohle zmínil, ale já ti to nevyvracel. Maximálně jsi to špatně pochopil v kontextu.

Reagovat
$dolar$

Nepamatujes si co to bylo za clanek?

Reagovat
honziss

Bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že dnes Ricky "Zbradža" nemohl postavit Cissého... Ale "Fílep" nás taky drží...

Reagovat
$dolar$

Ale hrajete fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

"Nikotin" to ještě lépe komentuje a Rosický to taky drží... Už se těším, až na hřiště půjde "Hajlej" a "Lííídbitr"...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na ranu...

Reagovat
smazaný uživatel

si říkám, že by se che guevarovi nelíbilo, že hraje v reklamě na nadnárodní koncern

Reagovat
honziss

Do pytle, příjdu domů s radostí že stihnu aspoň druhý poločas a teď koukám už to je dva nula, oba góly minutu za sebou, Collins střídaný, jééééj.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Bolton je fantasticky. A Di Michele ma zas den:))

Reagovat
honziss

Hele a ten Collins hrál tak blbě, že ho Zola stáhl hned po těch gólech?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tiež prišiel a brat mi hovorí že aký dobrý zápas,Ja už usmiaty a pozrem a uvidím že 2:0 pre Bolton...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo kvuli zraneni, ne kvuli vykonu. Ten prvni gol byl z primaku, druhy uz byla velka chyba obrany. Prihravka na Elmandera nemusela projit a on pak naslepo po zemi centroval do vapna - tam byli tak 2 hraci, co ten mic mohli sebrat a misto toho se dostal k zakoncujicimu. Jinak ale mate smulu, ze to je 2:0, sanci bylo taky dost. Di Michele jednou sel vlastne sam, i kdyz z uhlu a trefil spis praporek, nez branu a Behrami zas jednou mohl v pohode prehazovat brankare, misto toho se snazil nahravat. Kazdopadne sance tam je.

Reagovat
honziss

A jak hrál Spector napravo v prvním poločase?

Reagovat
smazaný uživatel

Neda niic navic, ale zaroven zadny chyby. Obcas tam trosku vazne komunikace se zalohou, ale ja mu fandim

Reagovat
honziss

Tak vzhledem k té dlouhé pauze způsobeném zranění to určitě nebude ideální, ale to příjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Michele je dobrý,snaživý,pohyblivý,ale to zakončenie...

Reagovat
smazaný uživatel

doporučuju sázet remízy na poločasy v Premier League

Reagovat
Shevchenko

Šava.

Reagovat
smazaný uživatel

Na primě říkají prý "kvalitní poločas", co je na tom kvalitního...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně pozor na kvality Almuniu

Reagovat
herbage

Co ten blb Wenger dělá? Dostal Sunderland pod tlak, uzavřel je na vlastní půlce a stáhne Aršavina? Měl jít dolů Song, Nasri do středu a Vela nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Copa?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jen mě pobavila Wengerova taktika střídání, o který jsi napsal. Koukám, že Rafa i LFS jsou hodně nakažliví.

Reagovat
herbage

Tak Sunderland je teď hodně bezzubej, Wenger měl vystupňovat tlak na bránu. Až bude něco chtít změnit, tak tam nemá žádného zkušeného ofenzivního hráče a Ramsey či Merida to těžko vytrhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, rozhodně je velký rozdíl mít na hřišti Arshavina, který už odehrál několik zápasů pod tlakem oproti tomu tam mít vyjukaného Meridu či Ramseyho.

Reagovat
herbage

No vy si s Belletim a Minerirem užili dost, to vím

Reagovat
smazaný uživatel

My si užíváme možná tak Freda.

Reagovat
herbage

Už nefandíš Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesnější je, že jí spíš přeju, letos sleduju hlavně Ligue 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fandím Anelkovi.

Reagovat
Oxbow

Ty ho mas v ty golovy soutezi ze jo ??? ... jestli jo jak to vubec vypada

Reagovat
smazaný uživatel

To se zeptej herbika, ten si vede statistiky v Excelu.

Reagovat
Oxbow

OK poptam se na tebe jak si vedes

Reagovat
fantomas

Možná budu chvíli proti sobě a postavim se za Wengera, ale tobě nedošlo, že Aršavin v žádném případě nemá na to, odehrát celé utkání?

Reagovat
herbage

Vyčerpanej Aršavin je 100x lepší než tragéd Song. Navíc moc sprintů ke konci nebylo zapotřebí

Reagovat
fantomas

No ty si teda expert.

Reagovat
herbage

Viděl jsi vůbec zápas? Aršavin byl mnohem platnější než Song, kterej tam jen zabíral místo

Reagovat
fantomas

Já si to samozřejmě dovedu představit...zápas sem neviděl, ale mě ted vubec nezajímá výkon. Ať hrál Aršavin sebelíp, celých 90 minut neměl šanci uběhat a akorát by riskoval zranění, kdyby přetahoval jen kvuli blbym dvěma bodum. Ohánět se tu argumentem, že poslední mintuy vlastně ani nebylo potřeba běhat, je snad i pod tvou uroven.

Reagovat
Devil

Kdyz jsi to nevidel tak se nehadej..

Reagovat
fantomas

Jste zdraví, chlapci? Nejde mi o výkon, opravdu nejde! Přijde mi, jak kdybys muj příspěvek nečetl.

Reagovat
Devil

Tak se hned necerti,jen souhlasim s herbagem tak klidek.

Reagovat
fantomas

Já bych s nim při normální Aršavinově kondici taky souhlasil, samozřejmě. Tady ale Wengera naprosto chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Šava neměl problém to uběhat, nehrálo se v žádnym pekelnym tempu a osobně jsem to střídání nepochopil. P.S. Vela je tragéd, být tam kdokoli jiný, tak Gunners vyhráli

Reagovat
fantomas

Tak já nevim, bud mě chápat nechcete, anebo vám to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady ten blb herbage plácá za nesmysly?

Reagovat
smazaný uživatel

Leadbitter ideš...

Reagovat
honziss

Wow, na Britannia Stadium se to rozjelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasticky Stoke

75. 0-1

77. 1-1

79. 2-1

Mentalita toho tymu je neskutecna.

Reagovat
smazaný uživatel

A Pompey si už pomalu rezervují tiket do League Championship..

Reagovat
smazaný uživatel

coz je ten nejvetsi klad celeho zapasu

Reagovat
honziss

Ještě by ten Wigan měl dát gól, ať si ho koupí společně s Boro, třeba dostanou slevu.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
honziss

A vlastňákem.

Reagovat
herbage

Neeee, Eboué, Bože bože, zač mě trestáš?.....

Reagovat
smazaný uživatel

Sibierski na hriste ... jestli ten da gol, tak klidne budu chodit do skoly ve dresu Liverpoolu..

Reagovat
honziss

On ještě hraje? A ve Wiganu?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jen pul rok na hostovacce a Steve jasne rekl, ze s nim pocita.

Reagovat
honziss

Nevím proč, ale myslel jsem si že zmizel někde do Ameriky. Asi jsem si ho s někým popletl.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Ameriky sel letos z tech znamych snad jen McBride, jinak nevim coz je ale obrovska ztrata.. furt to nejak nemuzu rozdychat.

Reagovat
honziss

Tak McBride byl s Bullardem loni to, co rozhodlo že v PL zůstal Fulham a ne Reading. Taky to doteď nechápu, ale tak co už, mi to může být jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste chtel domuu

Reagovat
smazaný uživatel

a Ljungberg

Reagovat
herbage

Ten Vela je palič. Jinak zajímavé, že jakmile šel Nasri dostředu, hned šance jsou

Reagovat
smazaný uživatel

ten Arsenal to je k zbliti!!!!

Reagovat
herbage

Za tenhle výkon si Arsenal body nezaslouží. Škoda Sunderlandu, že se rozhodl druhej poločas uhrát za každou cenu bod

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha ja nevim kdo jim rekl ze to maji tak hrat.Zadny pokus o strelu z dalky nic jenom stereotypni prihravani na pulce soupere.To je uplny trapas vzdyt oni za druhy polocas netrefily branu.

Reagovat
smazaný uživatel

Á 93 min.a prvni strela na branu ve 2.polocase po zcela ojedinele akci vzduchem

Reagovat
herbage

Juchů, Arsenal prodloužil sérii neporazitelnosti...

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A zas jsou Aston Ville blíž!

Reagovat
herbage

Nemusí pršet, jen když kape

Reagovat
Devil

Arsenal nic moc Fulop

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa, Jordi Gómez dva goly... jen je v tom spatny fakt, ze diky tomu Swans stale bojuji o PL. Letos je moc brzo.

Reagovat
honziss

Myslím, že se jim to stejně letos nepodaří ten postup. Jinak dneska prohráli Reading i Birmingham, tak doufám že toho zítra využijou Wolves. Ten domácí zápas s Cardiffem prostě zvládnout musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ,to bol super zapas.

Reagovat
F.Torres

zapas k

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal neumi hrat fotbal.Mozna se o to snazi ale vubec zadna prispusobivost.Hledi jenom na sebe a uplne zapomeli ze kazdy profik co rozumi fotbalu je ma prectene od hlavy az k pate.Kdyby na 16 stala 10metrova zed pres sirku hriste tak oni to stejne budou hrat na 1 dotek po zemi jak joja.Zajimave ze kdyz jediny nakopnuty balon znamenal nejvetsi ohrozeni brany ve 2.polocase.Bud je Wenger zaslepeny beran nebo to ty jeho ptacata jinak kopat neumi_

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Devil

Jsem zvedavej,jak nastoupi na AS.

Reagovat
$dolar$

Arsenal byl prisernej jako vzdy

Reagovat
herbage

Ne jako vždy, ale jako letos

Reagovat
$dolar$

Tak subjektivne pro me hral Arsenal vzdycky hnusne, ale objektivne mas pravdu

Reagovat
anonym

Tak proti soupeři, co se většinu času brání se hraje dost těžko. Nemluvě o zraněných hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ježiš, to musela bejt zase nuda. Ještě že sem nekoukal.

Reagovat
smazaný uživatel

si o nic nepřišel, dokonce i ve studiu si toho všimli že to bylo hrozný a to už je něco

Reagovat
C-M@ster

LETS GO EVERTON, zejtra uz to muzou stahnout na 2 body.

Reagovat
Devil

Newcastle je potrapi.

Reagovat
smazaný uživatel

Se sezónou Arsenalu jsem naprosto spokojený. Snad se pod Wengerem nezačne kývat židle

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

Snad ne. A příští rok se jede na titul, teda pokud se tým zbaví různých Songů a Ebouéů

Reagovat
fantomas

Haha. Hihi. Hoho.

Reagovat
smazaný uživatel

a místo nich přivede jiná pekla z pralesa.....

Reagovat
$dolar$

Tomu snad ani sam neveris

Reagovat
smazaný uživatel

Songů a Ebouéů,Fabregasů a Persiů...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dalsi gol... Tevez si muze asi definitivne sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak podle mě Ferguson elegantně snížil tlak na obranu v souvislosti s rekordem tím že tam dal Kuszczaka

Reagovat
$dolar$

No ale byt Edwinem tak se fakt nastvu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on už rekord má, tak proč se zlobit.

Reagovat
Devil

Jeste mu zbiva 89 min. na evropskej rekord.

Myslim"

Reagovat
Devil

kua sry

Reagovat
Devil

On si to vynahradi proti Interu!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zatím o přeřazení do anglické ligy neuvažuje myslím

Reagovat
Devil

Nepocita se kazdy zapas?

Reagovat
F.Torres

nepocita podle me

Reagovat
scholes18

BENITEZ ARE YA LISTENING,

WE´RE GOIN TO KEEP OUR TROPHY GLISTENIN,

COS WE´RE 8 IN FRONT,

YOU SPANISH CUNT,

WALKING IN A FERGIE WONDERLAND...

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikej. A to hodlas cekat na Beniteze, abys mu to zazpival?

Reagovat
scholes18

ak vies spievat tak mu to mozes..

Reagovat
scholes18

sorry to nebolo tebe..

Reagovat
Counter

po nadějném pohárovém vystoupení jsem opět upadl do frustrace, jediný Aršavin mě mile překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

srandovní jak vyhraný domácí zápas proti průměrnému klubu z Championsipu zvedne náladu zoufalým podporovatelům zoufalého Woolwiche, vítejte zase zpět v realitě

Reagovat
fantomas

To by dalo naději uplně každému, zase tolik nechytrači. Vy ste v krizovém období taky vítali každý živý a povedený výkon, na soupeři v takové situaci až tolik nezáleží.

Reagovat
Counter

tak zaprvé - Cardiff není průměrný tým z Championshipu, je osmý jen proto, že má o 4 odehrané zápasy méně Zadruhé - nejde o to že vyhráli, ale jak vyhráli, konečně po dlouhé době předvedli výkon, na který se dalo dívat. A za třetí - ty se jako fanda slepic ani neozývej a hleď si svého sestupujícího mančaftu, Arsenal na rozdíl od vás ještě pořád může bojovat o účast v Lize Mistrů

Reagovat
fantomas

200. pro Arsenal.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Uvidíme, jak to bude vypadat za měsíc, to už by měli být všichni marodi zpět. Do té doby to vidím na jedno velké utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

budu novy marodi a bude to dookola to iste

Reagovat
smazaný uživatel

no dotial bude pred Arsenalom aj Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester dostal gol to je povzbuzení pro Inter že to jde

Reagovat
herbage

Proč by to nešlo? Jen se zatím nestřetli s žádným srovnatelným sokem. Arsenal ukázal, že jde v klidu dát góly i dva

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by jich dostat vic me by to nevadilo

Reagovat
Devil

Je tam!

Reagovat
Devil

Uff,je to doma. Ted je na tahu Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC si zítra jede do Manchesteru získat titul mistra, titul mistra remíz...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že se hraje v Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

každý se může splést

Reagovat
scholes18

BENITEZ ARE YA LISTENING,

WE´RE GOIN TO KEEP OUR TROPHY GLISTENIN,

COS WE´RE 8 IN FRONT,

YOU SPANISH CUNT,

WALKING IN A FERGIE WONDERLAND...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že to Pompey dokázali srovnat, se divím, že na to ještě měli nervy....Každopádně oni sestoupit nesmí! A ví se už, kdy bude jmenován nový manažer? Jestli Curbeshley, Grant nebo někdo jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Hart.

Reagovat
smazaný uživatel

230. Pre Van Persieho

Reagovat
smazaný uživatel

Andrej Aršavin debutující v dresu Arsenalu byl podle portálu BBC Sports vyhlášen nejlepším hráčem v utkání proti Sunderlandu. V zápase byl střídán v 63. minutě a hřiště opouštěl za bouřlivých ovací publika.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zapase by bolo vhodnejsie vyhlasovat najhorsieho hraca zapasu...A ani Song by si svojim triumfom nemohol byt uplne isty

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohl... možná ještě Sagna je vážný konkurent

Reagovat
herbage

Na Gunners.cz ho vyhlásili hráčem zápasu(Sagnu)

Reagovat
smazaný uživatel

No snažil sa, bojoval, ale tie jeho centre

Reagovat
smazaný uživatel

asi se dam na sledování stolního tenisu, jestli hrál Sagna dobře, tak jsem fanoušek sunderlandu ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

No, hrál průměrně, ani skvěle, ani vyloženě pěkně. Celkově tam měli po zápase přehnaná hodnocená hráčů a byť byl Song jasně nejslabší, vyvázl ještě se známkou 5,5 a to někteří pro něj chtěli i lepší. Naopak Adrej dostal 7,5, což je v pořádku, jen kdyby zbytek týmu dostal kolem té pětky

Reagovat
smazaný uživatel

jo, vzpomněl jsem si, jak si kdysi říkal, že Given nemá teď nevim - dobrou kopací techniku/ výkopy - jedno video dobrýho výkopu sice nic neznamená, ale stejně zápas NUFC - Tottenham, první gól N'Zogbii - http://www.eplmatches.com/index.php/2008/12/21/newcastle-vs-tottenham-highlights/

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo to trefil pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

po dlouhý době ale jo, konečně zase platná součást týmu

Reagovat
smazaný uživatel

FULOP proti Arsenalu chytal genialne

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Chelsea jsou kouzelní. Teď je jasné, že normálně cíleně odpálili kouče a tám tak zkazili sezonu celému klubu. Hnal bych je svinským krokem, hajzly jedny nevděčný

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo,zase aršavin,aršavin,aršavin...nehrál špatně ale van persie byl dle mého daleko lepší.....

Reagovat
smazaný uživatel

Arsavin vcera odehral mozna ani ne prumer toho co bezne hrava, je videt ze jeste neni rozehranej, dokaze mnohem mnohem vic

Reagovat
smazaný uživatel

Arséne Wenger, manažer Arsenalu, našel důvod, proč jeho svěřenci nedokázali překonat obranu Sunderlandu. "Snažili se nás znevóznět a to se jim podařilo. Neproměnili jsme několik šancí na začátku zápasu a další už jsme si je ani nedokázali vytvářet," uvedl Wenger.

Wengera obdivuju, pro všecko má vysvětlení

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem se za břicho popadal!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň kdyby měl Wenger vysvětlení proč je ještě stále na lavičce a ne už někde v Africe.

Reagovat
smazaný uživatel

MARK SCHWARZER

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska bude myslím nejlepší studio co může být, jakmile je ve studiu Franz tak to žije a to se mi na něm líbí, to je snad jedinej světlej článek jinak vždy mrtvého a mikolandovského studia....

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžená výhra Fulhamu. Cottagers sú doma silní a to aj proti podstatne lepším súperom než je impotentný West Brom.

Inak, chudák Arteta, to bude krížny väz Nevidím to pre Everton optimisticky, akurát keď sa začína zlepšovať stav s útočníkmi, príde takýto úder...

Reagovat
smazaný uživatel

Live prohrává-JOOOO

Reagovat
Swarley

jj sleduju to...výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude plichta a vyhrae La Coruna tak beru 1888 .

Reagovat
Swarley

tak ta plichta je dost reálná...i když sorry, ale kdyby to dopadlo takhle, tak bych slavil víc

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Seru na tiket za 50.- Měl sem tam Sivasspor,Celtic-0,Florencii,La Corunu a LFC-0,ale ser pes.

Reagovat
Swarley

tak uvidíš, třeba to vyjde...já jen si přeju, ať se chelsea dá dokupy, páč s takovýma ostudama že máme bojovat o titul??

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, dolare, cos to rikal o nakupu Bellamyho ?..

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde pozerate NUFC - Everton ? dakujem vopred ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra to je tak zvlastni, ze v zapase NUFC - EFC jsou jasne nejhorsi obranci zrovna ti dva z PD. Jaka nahoda. Strasny pohyb, kazeni ofsajdu, absolutni nepokryti hrace pri standartce, zadny napadani....

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to pozeras?

Reagovat
smazaný uživatel

galaxie

Reagovat
smazaný uživatel

U mna obsadene...

Reagovat
smazaný uživatel

Nova-sport

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne Enrique má deň otvorených dverí

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan aspiruje na krale vsech kretenu v PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Oboma nohami, preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, vubec nema styl jako kdysi Keano na Haalanda takle umi prasit kazdy..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak majú ešte Bartona.

Reagovat
smazaný uživatel

Guthrie-Nolan-Barton

............Butt

Nechtel bych proti tomu stat

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to ani ja, i keď si myslím, že by som im to rovnou kartou športovo vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo neskutocne ,ako ho to moze vobec napadnut,ist tam takto...a este sa cuduje..

Reagovat
Devil

To je vul ten Nolan....

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Očakávaný krok Moyesa, mňa ešte potešil pohľad na prisediaceho spoluhráča

Reagovat
smazaný uživatel

Scousers ... dalsi cenny bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak som logicky nedržal palce ani jednému

Reagovat
smazaný uživatel

Díky rafo za další remízu doma. Lucas, Babel, Dossena To neni možný, že je Rafa furt staví.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn fakt desnej vykon a od torrese sem toho cekal o hodne vic

Reagovat
smazaný uživatel

Co si čekal ? Když nedostane pořádnou přihrávku... taky nemá od koho jí dostat, když hraje Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn to mas pravdu ae proste ten vykon stal za hovno u vsech a hlavne kdyz hrajes celej zapas v 10 protoze lukase nemuzrs positat tak je to v prdeli totapne a to jeste co tam predvadel babel ,dossena a podle me i el zhar tak to je v prdeli totalne

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nech sa pokúsi udržať aspon tú druhú pozíciu nech nehrajú predkolá...benitéza môže ešte zachrániť LM ale aj tak to už vidím na jeho odchod

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by mal odchadzat? Vsetci sme s nim spokojni

Reagovat
Devil

Za dobrou naladu dekuju Liverpoolu. Jen skoda ze proti Pompey to otocil,mohlo byt veseleji.

Reagovat
vladis271

je mi zle,zel,zle.tak jak sme hrali poslednych 10 minut sme mali hrat cely zapas,ale to sa samozrejme defenzivny specialista benitez bal,zeby prehral.on je spokojny opet neprehral,conatom,ze titul je uz len v risi teorie,on skonci primatoom toho,ze prehral najmenej krat zo vsetkych timov.

a co ma este s,alo,ten s.o.otenec babel.boze posledne 3 minuty a ked dostane loptu ide sepcit,posledna akcia pri sestnastke a to hovado ide cez troch hracov.

gratulujem mancestru junajtid k zisku titulu a k vyrovnaniu poctu titulov.DAKUJEME BENITEZ.

p.s. co by musel spravit lucas aby nebol postaveny do zapasu?

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu p.s. : Nesouložit s Rafou. Jiný vysvětlení nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa že výkony Lucasa mimo ihriska sú výborné

Reagovat
Gazza.8

tak liverpool se muze tesit na bernabeu...doufam ze tam nebudou betonovat...real ma dobrou formu tak by to mohl byt dobrej fotbal...snad bude moct hrat steven

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu si dát litrpůl na livrpůl, mějte se. :X

Reagovat
smazaný uživatel

Kto tu chválil Arbelou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300 Pre Van Persieho

Reagovat
smazaný uživatel

sice jsme nevyhráli, (to se dalo čekat, když nastupí Lucas ve středu a Dossena na kraji) ale zápas sem si užil, hlavně posleních 10 minut bylo nadherných. v týdnu je tu velezápas s Realem a toho, že rozstřílel Betis bych se nebál. bude moct hrát xabi a doufam, že nalevo Insua a ikdyby Steven ještě nebyl fit, tak aspoň (snad) nenastoupí Lucas.

YNWA

už se těším na středu

Reagovat
smazaný uživatel

A titul je fuč...

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasné už někdy v září...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten debil sa nepoučil z vlastných chýb,škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Martins na plac

Reagovat
terry

Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, už som to spomínal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu bude hlavný cieľ LM a sme tam kde sme boli...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Saha

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Smith Aj ked tento zapas uz nevyhrame,radost mi spravili aspon navraty.

Reagovat
Devil

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou strasny formulace toto...

"Mic beha rychleji nez hraci."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Straka je fakt borec :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne krome toho svyho projevu vetsinou vi o cem mluvi. Kdyby tam byl misto Mikolandy, tak mi to fakt vadit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ví o čem mluví. Neříká jen blbosti, které ho napadnou, viz. právě Mikolanda.

Reagovat
Devil

Jj,mel by tam byt castej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho uplně žeru, mě vždycky tím jak mluví k té tv uplně vtáhne, má to koule prostě :-)

Reagovat
smazaný uživatel

hm, viděl jsem jenom review, ale .... pan reflex byl sice vždycky Shay, ale po tom co vytáhnul Harper po tom rohu.. klobouk dolu, vždycky to byl kvalitní golman, ale po tom co se stal jasnou 1 ukazuje, že velmi kvalitní... škoda, že už přeci jenom starší

faul Nolana.. otřesný, z opakovačky to neni moc vidět (mohl zastavit, nebo "dobíhal"...), ale vypadá to prostě na prasárnu

Lovenkrands je bohužel nerozehranej a ostatni utocnici se teprve vracejí do formy, to co nedal neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu sa potvrdilo staré známe,Rafa and Wanger knows !

Reagovat
afc

Wenger titul ziskal narozdiel od Rafika takze

Reagovat
smazaný uživatel

To áno,ale už by sa tam nemal držať...

Reagovat
afc

kto na jeho miesto?

Reagovat
smazaný uživatel

To sa nepýtaj mňa,nie som kompetentný...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem pro jeho setrvání... Kdo může lépe rozasrat ten kádr?

Reagovat
smazaný uživatel

Tá škodoradosť,snaž sa byť lepší ako ten lepší a nie lepší ako ten slabší,vtedy budeš veľký...

Reagovat
afc

a ako ho rozosral?len tu nezacni prosim ta spominat Hleba a Flaminiho

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/arsenal-fc/soupiska/

Nestačí ti tenhle argument? úyká soupiska,hráči,kteří na to nemají(Song,Denilson,Vela,Bendtner atd atd... Neschopnost koupit pořádného hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

koupě Aršavina slibuje lepší časy

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ten to tam díky své vstřícné a holubičí povaze celé pohřbí....

Reagovat
afc

pozrel som si len pre zaujimavost supisku Manu.Oni maju o 2 hracov viac ako Arsenal,takze tam nejaky rozdiel nevidim.

Vela odohral iba par zapasov,tak neviem podla coho usudzujes,ze na to nema.A co sa tyka Denilsona a Songa.Ak by hrali v zalohe Fabregas,Rosicky,Walcott,tak nepochybujem o tom,ze ich vykony by boli o triedu lepsie,ako su dnes.

Reagovat
afc

a este by ma zaujimalo,kupit poriadneho hraca,to je podla teba kto?hrac za 20,30m ako to robi Ferguson?Nie kazdy si moze zit na vysokej nohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Ashley Young stál 10 M, z toho si můžeš udělat obrázek..

Reagovat
afc

jasne,ale v tej dobe sme mali na kridlach Ljungberga,Hleba,Rosickeho...

Reagovat
daewa

Zrovna Arsene může, ale ten si zpívá pořád tu svou...

Reagovat
afc

pred mesiacom sa Hill-Wood vyjadril,ze klub je financne obmedzeny,tak zrejme Wenger nemoze..

Reagovat
smazaný uživatel

tomu věří jen Wankerovy děti....

Reagovat
afc

po dnesnom zapase LFC rozmyslam,kto je vacsi traged,Denilson ci Lucas?

Reagovat
smazaný uživatel

Song

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson sa aspon snazi

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool:

Reina 7: V prvním poločase vychytal Irelanda a pohlídal si Bellamyho. Inkasovaný gol šel na vrub Arbeloovi

Dossena 6,5: Škoda, pořád něco chybí. Běhal nahoru dolu měl pár kvalitních centů, hezky obral Bellamyho u rohového praporku. Při úniku Irelanda měl být rychlejší a taky se dopustil pár nepřesností

Skrtel 7: Jistota v obraně, nezklamal. Skvěle zablokaval Richardse, jistý ve vzduchu

Carragher 7: Při Irelandově šanci si ho a Arbelou povodil Robinho, ale jinak byl bez chyb a dobrý v rozehrávce

Arbeloa 5: Dneska neodehrál ideální zápas, podporoval útok, hezkým centrem nabídl šanci Kuytovi, ale v zadu to bylo horší a to nepočítám vlastní gol na kterém měl vinu hned 2x

Riera 6: Nic moc výkon. Snad nezapoměl střílet, protže jeho šance byla výstavní. a nádherný gol proti PSv se už pomalu zapomělo. Centrovat ale umí

Lucas 5,5: Při absenci Gerrarda a Alonsa muselo Rafovo dítě nastoupit nastoupit, ale je to pořád stejná zpátečka v záloze, nic se nemění. Přhrávky na krátko nekazil, delší mu nevycházely. Mizerný výběr místa v pokutovém území, jako by se bál míče

Masch 6: V přehuštěném středu vymyslel pár nebezpečných akcí. Několikrát vystřelil nepřesně. Nezklamal, nevynikl

Benayoun 7,5: Dobrý výkon. Připravil spoustu šancí. Tu svou neproměnil, když ho vychytal Given - asi nejlepší golman v PL.

Torres 7: Makal a dřel. V úvodu tochu křečovitý, ale dostal se do hry. Chodil si pro míče k půlce párkrát vydřel balon i v obraně. Těšim se na středu, určitě bude mít velkou motivaci

Kuyt 7,5: Dal bych mu osm, ale nebyl lepší jak Benayoun, tak je to 7,5. Byl ve správný čas na správném místě a zase ukázal, že je to dříč.

Doufám že ve střeu odehrajem zápas, jak posledních 10 minut dneska...

Reagovat
Swarley

krásně si to shrnul, ale stejně to lepší jak druhý místo nebude...a já si osobně myslím, že ani to druhý místo to nebude...protože jediný co k tomuhle zápasu říct, že to byla tragédie...liverpool odehrál v tomhle zápase jen deset minut...a to je proklatě málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda takový známky a přesto jste prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

remizovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas-3

Arbeloa-4

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto příspěvkem bych vás chtěl nalákat na online fotbalovou hru soccer.kiekko.tk. Co tato hra nabízí? Každý ovládá jednoho fotbalistu, tudíž všichni hráči jsou skuteční. Zápasy se odehrávají od 4 na 4 až po reálných 10 na 10. Ovládání je naprosto jednoduché, celá hra je ovládána pouze myší - levé tlačítko slouží pro střelu a pravé tlačítko pro takzvaný "autopass", při hře bez míče se tímto tlačítkem dá i skluzovat a skákat. Během hraní jsou zaznamenávány vaše statistiky. Při pohledu do svého profilu tak zjistíte počet svých branek a asistencí, po vzoru hokeje je přítomna i statistika +-.

Tato hra již má celkem rozšířenou komunitu, i když se se svým hokejovým bratříčkem z kiekko.tk zatím nemůže srovnávat. Během hraní tak narazíte především na lidi z Finska a Velké Británie. Početné zastoupení má i Holandsko, Polsko a samozřejmě Česká republika. Kromě hry v týmech existují i reprezentace a organizují se mezinárodní turnaje.

Pokud tak máte čas a chuť zahrát si, zavítejte na soccer.kiekko.tk a užívejte si tuhle velmi návykovou hru! Hra se pravidelně updatuje a již brzy se z toho stane skutečně reálný fotbal

Reagovat
Tomanatura

Asi 4 hodiny pročítám všechny diskuze o Pl nazpět. Nemůžu to ani za boha najít.

Jde o to, že zhruba před 3-4 měsíci jsem tu vypisoval, že už máme titul jistý. Milion Liverpoolistů se mi vysmálo a jistý Samuel Eto mi řekl, že s takovým člověkem (nebo děckem?) jako já, by se nikdy nechtěl setkat. I přes všechny svoje argumenty, které se vyplnily.

Škoda, že to nemůžu najít, teď bych se mohl všem smát já.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy ked sledujem ako PL prebieha tak si spomeniem prave na ten tvoj vyplod...

Reagovat
Tomanatura

No vidiš a jaká jsem Sibyla.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se vysměj,at si ulevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Toto přesně dělají kreténi,uvědomuješ si to? Asi ne,co?

Reagovat
Tomanatura

Co dělají kreténi? Hledají svoje psaní, za které se jim všichni smáli? Vždyť si to tu musí polovina lidí pamatovat, hňupe.

Reagovat
Kapřík

To si nemyslím, kreténi (+ hovada, debilové, magoři a pod.) poslední dobou píšou převážně pod nickem krleš .

Reagovat
daewa

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

O titul můžou bojovat pouze Manchester a L,Pool ale ManU by to neměl ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

tak Spurs se právě zachránili

Reagovat
Xavi8

myslim, ze o tom nebolo pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

já o tom ani nepochyboval, ale takovou výhru přesně potřebovali

Reagovat
Xavi8

presne tak, snad to este vytiahnu na vyssie priecky

v pohari UEFA uz su, takze by sezonu po katastrofalnom zaciatku mohli ukoncit celkom sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

já teda nejsem jejich fanoušek ale v pohárech bych je viděl rád, však jim stačí vyhrát Carling cup a jsou v UEFě znovu

Reagovat
minoLFC

niesu

Reagovat
smazaný uživatel

Zmente fotku,na tú "vajcátu" hlavu sa mi zle pozerá...

Reagovat
smazaný uživatel

Parada Spurs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele