26. kolo
22.02.2009 14:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Fulham FC - West Bromwich Albion 2:0

Důležitý zápas West Bromwiche na Craven Cottage moc dobře pro hostující celek nedopadl. Fulham opět potvrdil, že je doma nadmíru úspěšný a připsal si další výhru.

Fulham měl po většinu prvního poločasu nad svým protivníkem mírnou převahu. V gól ji ale přetavit ani jednou nedokázal, i když k němu byl hodně blízko. Například už v 5. minutě mnoho nechybělo Dannymu Murphymu, který trefil z přímého kopu tyčku hostující brány. Po dvaceti minutách hry se mezi střelce málem zapsal Dickson Etuhu. Jeho úchvatná dělovka z 22 metrů pořádně vystrašila Scotta Carsona, jenž měl co dělat, aby jí vyrazil.

Podobně se prezentoval krátce na to také Clint Dempsey, ale ani on se svým dalekonosným pokusem neuspěl. Fulham to dneska zkoušel častokrát především z dálky. Do přestávky se mu navíc povedlo několikrát nastřelit brankovou konstrukci. První zákrok si domácí Mark Schwarzer připsal až v 44. minutě, kdy jeho pozornost poprvé vyzkoušel útočník Fortune. Posledním, kdo mohl s výsledkem něco udělat, byl Bobby Zamora, jenže míč poslal nad.

Nechybělo mnoho a druhá půle mohla začít překvapením. V 53. minutě se totiž dostal West Brom do zajímavé příležitosti. Fortune našel Brunta, který se pokusil o střelu, ta byla ovšem zblokovaná. Do vedení se ale podle předpokladů dostal Fulham. V 61. minutě se mezi úspěšné střelce zapsal Bobby Zamora. Už o minutu později se anglický útočník mohl prosadit podruhé, jeho pohledná střela ovšem letěla nad.

Jako první se o vyrovnání pokoušel Robert Koren, jenže narazil na jistého Schwarzera. O chvíli později pálil nepřesně pro změnu Valero. V 72. minutě zvýšili domácí fotbalisté své vedení. Zamorovu střelu sice ještě dokázal Carson vyrazit, jenže na dorážku Andyho Johnsona byl už krátký. Anglický kanonýr mohl přidat i další gól, ale narazil na hostujícího brankáře. Fulham nabídl v závěru West Bromu možnost ke snížení, jenže Roman Bednář nevyužil pokutový kop.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
Tomtaf

11:2

Reagovat
smazaný uživatel

68:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

je zranený Johnson,cize to nebude podla mna zas tak jednoduchá záležitost,uvidíme či nastupi Barnes :)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0-Johnson,Murphy,Dempsey

Reagovat
smazaný uživatel

Go Fulham 2:0(Dempsey2x)

Reagovat
smazaný uživatel

Gol by mohl dát Zamora(tomu bych to přála hraje dobře,ale prostě to tam nepadá).Andy a Clinton jsou jistotky No jinak fajn že nebude hrát Stoor(posledně hrůza),ještě Painstil(je katastrofální) by mohl vypadnout a nahradil by ho nějaký mladík Marky vychytá nulu

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

dufam,že vychytá...tiež sa vám zdá,že dacourt hrá velmi slušne?

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme Marku!!!!Za celý zápas,hlavně za tu pencli!!!!Thanks!!!COYW

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele