Anglická Premier League - souhrn 25. kola

06.02.2010, 15:52, aktualizováno 07.02.2010, 18:59
Komentáře a souhrny
Chelsea zvládla zápas s Arsenalem a je znovu první. Birmingham otočil zápas s Wolverhamptonem. Manchester United nasázel pět branek Portsmouthu, i když ten to mistrovi usnadnil, když si dal tři vlastní branky. Liverpool v derby zdolal Everton, Manchester City prohrál na hřišti Hullu. V duelu Tottenhamu s Aston Villou gól nepadl.

Chelsea FC - Arsenal FC 2:0

07.02.2010 17:00

Góly: 8. Didier Drogba, 23. Didier Drogba

Chelsea se díky jasnému vítězství nad svým městským rivalem vrací do čela tabulky. V součtu má z posledních tří vzájemných soubojů s Arsenalem příznivé skóre 9:1. Dnes jí k pohodovému vítězství stačily jen dvě branky, o něž se postaral specialista na Kanonýry Didier Drogba.

Nevyzrálost, ach ta nevyzrálost. Po prvních pěti vzrušených minutách, kdy fotbalisté Arsenalu ještě nadšeně kombinovali, se najednou začalo ukazovat, že na lépe postavené celky letos zkrátka neumí. Tím spíš, když jde o Chelsea s Drogbou v čele. Právě vrchní kat Gunners přispěchal už v osmé minutě s první ranou pod pás. Při soupeřem mizerně odbráněné standardce se totiž dočkal Terryho sklepnutí na vzdálenější tyčku a odtamtud hladce poslal Blues do vedení. Pak následovala kratší doba bezvládí, jakási mezihra. Během ní ovšem mohlo dojít k vyrovnání. To když jeden nadýchaný centr Fabregase přeletěl duo Gallas-Carvalho a dopadl přímo na kopačku Aršavina, jehož si však zblízka vychutnal bystře reagující Čech.

Namísto nastolení nerozhodného stavu tak mohlo zafungovat pravidlo "nedáš - dostaneš", respektive "ztratíš zbytečný balon - dostaneš". Přesně tak totiž činil Aršavin a z bleskového brejku Lampard s Drogbou snadno převezli soupeřovu obranu, aby pak druhý jmenovaný rychlou zasekávačkou a neomylnou koncovkou de facto rozhodl. Už ve 23. minutě. Kanonýři totiž do přestávky za boha nemohli najít nit ztracenou už někdy v páté minutě. Modří byli oproti nim docela pochopitelně v daleko větší pohodě. To dokumentuje i Coleovo hladké přesprintování rychlíka Walcotta, díky němuž se málem dostal do slušné palebné pozice. Ve finále ale zakončoval skoro až na úrovni brankové čáry, takže Almuniu nijak zvlášť nepoděsil.

Ani s příchodem druhé části se příliš nezměnilo. Arsenal možná místy Chelsea nepůjčil míč opravdu dlouho, ale ani to ke gólovým příležitostem nevedlo. To i pološance Lamparda, jenž patičkou sklepl centr Maloudy přímo do Almuniovy náruče, zastínila veškerou dosavadní snahu Gunners. Ti se nakrátko probrali až v 69. minutě, kdy Bendtnera na samém okraji šestnáctky odzbrojil Carvalho jen za cenu faulu a nadějnou standardku tak mohl rozehrávat Fabregas. Jeho přízemní bombu potom lehce škrtl Gallas, takže se Čech musel znovu vyznamenat.

Závěrečných několik minut se neslo v duchu bezúčelných a sáhodlouhých kombinací hostujících fotbalistů. To Drogba pak soupeři ukázal velmi prozaickou formu, kterou mohl klidně docílit hattricku. Z přímého kopu totiž parádní pumelicí nastřelil břevno tak, že se Almunia jenom ohlédl a ani to skoro nestihl. Následný jednoduchý signál Blues při standardní situaci taky stál za okoukání. Jen koncovka Anelky vyžadovala pořádné zlepšení. Kanonýři už do konce zápasu nezahrozili, snad nepřesná hlavička Fabregase stojí za zmínku.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Wolverhampton Wanderers 2:1

07.02.2010 14:30

Góly: 80. Kevin Phillips, 85. Kevin Phillips - 42. Kevin Doyle

Wolves na St. Andrews prakticky celý zápas doufali v zisk třech bodů, čtvrthodiny před koncem soupeř vyrovnal a Wolves v tu chvíli brali bod. Jenže uběhlo jen pár minut a Phillips udeřil znovu a poslal hosty domů s prázdnou.

Brums mohli mít parádní začátek, nebýt šťastného zákroku Michaela Mancienneho. V šesté minutě zahrával McFadden rohový kop, nejvýše se vyšplhal Dann, přihrál míč Benitezovi a ten musel skórovat. Jenže do dráhy míče se postavil Mancienne a obětavě zasáhl. Úvod zápasu byl plně v režii Birminghamu, další šanci měl po Jeromově přiťuknutí Larsson, ale jeho střela olízla tyč.

Další velký závar před brankou Wolves přinesla opět rohový kop, tentokrát z kopačky Larssona. Na míč opět dosáhl Dann, prodloužil ho na Jeroma, který ještě hlavou posílal kulatý nesmysl dál, ale těsně před Benitezem stihl zasáhnout Hahnemann.

Hra se poté začala pomalu vyrovnávat a drápky začali vytahovat i Wolves. Velkou šanci měli hosté po půlhodině hry, skvělý pas poslal do vápna Jarvis a Zubar nemohl mít lepší příležitost ke skórování, ale hlavičkou trestuhodně minul. Hra se pomalu přesunula na druhou stranu a u Wolves znovu stáli všichni svatí, aktivní Dann pálil z voleje do tyče. První poločas nakonec rozsekli ve 42. minutě hostí, kteří využili menšího zmatku kolem branky a Doyle je poslal přesnou ranou do vedení.

Ve druhém poločase se dlouhé minuty vůbec nic nedělo, diváci na St. Andrews se nudili. Vše začalo 77. minutou, kdy se snad natřikrát nedokázal prosadit Jerome. O minutu později už ale obrana Wolves kapitulovala. Phillipsova rána sice byla zablokována, ale Brums stále drželi míč, který se dostal nalevo k Johnsonovi, následně k Faheymu a přes Gardnera až k Phillipsovi a domácí veterán srovnal na 1:1.

Od šestatřicetiletého Phillipse to ale ještě nebylo vše. V 85. minutě ukázal své umění, hrudí si sklepl Carrův pas a z voleje skvělou ranou překonal Hahnemanna podruhé a v závěrečných minutách se postaral o kompletní otočení skóre ve prospěch Brums, kteří si připisují tři body. Wolves dnes poznali, jak může být fotbal krutý a odjíždějí s prázdnou.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Aston Villa 0:0

06.02.2010 18:30

Góly: -

Nádherné utkání přineslo podvečerní představení na White Hart Lane. V čekání na Godota se proměnily pouze góly. Tottenhamu k úspěšnému zakončení nestačilo ani osmadvacet pokusů. Ani jeden tým tak nevyužil překvapivé ztráty Manchesteru City.

Jako první ohrozil Friedela Modrič, který po přiťuknutí od Crouche netrefil z vápna míč zrovna dle svých představ. V závěru první desetiminutovky si chytrým zpracováním položil Bentley L. Younga a pohotovou střelou jen těsně minul vzdálenější tyč. Po čtvrthodince zapomněla obrana Villans na Kinga, který však svou hlavičku nasměroval přímo do náruče Friedela.

Tottenham se rozhodně nechystal nějak zklidnit své ofenzivní chutě, jen pár momentů poté se do výborné šance dostal Crouch, Dunne však stačil střelu zblízka zblokovat a Friedel s velkým štěstím vytěsnil míč mimo tři tyče. Na druhé straně se do vápna dostal Agbonlahor a Dawson se při pádu dotkl míče rukou, rozhodčí však nechal hře volný průběh.

Byl to tak opět Friedel, kdo byl nucen vytasit parádní zákrok, aby stav zůstal bezbrankový. Huddlestone pálil z velké dálky přes Collinse, ale hostující brankář stihl míč vyrazit před sebe, kde míč uklidil na roh Cuéllar před Modričem.

Největší šanci v první půlhodince měla překvapivě Aston Villa. James Milner vypálil zpoza vápna přes hradbu těl, Gomes pouze vyrazil k volnému Agbonlahorovi, který bez přípravy mířil ke vzdálenější tyči. I s dorážkou si však domácí brankář dokázal poradit. Právě po půlhodince hry už opět hrozili hráči v bílém, po přímém kopu se z chumlu těl dostal míč jen těsně nad břevno.

Čtyři minuty před koncem první půle byli domácí už opravdu blízko k zaslouženému gólu. Crouch vrátil přetažený centr před branku Kingovi, jehož teč bravurně vychytal Friedel. Následně ještě z pár kroků dorážel v pádu Defoe, branku přestřelil.

Po změně stran se Aston Villa vymanila z neustálého zámku a úvodní dvě šance patřily Downingovi a Carewovi. Mladý záložník se opřel do balónu z nebezpečné pozice při přímém kopu, branku přestřelil. Norský velikán pak těsně před malým vápnem hrál spíše na efekt a míč nedoputoval ani k brankáři.

Po hodině hry se střelou z dálky opět ozval Huddlestone, tentokrát měl Friedel dobrý výhled a přízemní střelu stačil vyrazit na roh. Jinak byl druhý poločas o poznání klidnější a vyrovnanější. Do další šance se cpal dvacet minut před koncem Carew, držen Kingem mnoho problémů svou střelou Gomesovi nenadělal.

Na druhé straně se hlavičkou snažil ohrozit branku Crouch, ale lob, který si Friedel hlídal, skončil pouze na horní síti. Na počátku poslední čtvrthodinky se prokličkoval do vápna Bentley, jeho střelu levačkou odrazil na roh těsně před brankářem obětavý Dunne.

A domácí se opět nadechovali k náporu. Crouchova pohotová střela byla tečována jedním z bránících hráčů, Friedel na míč nedosáhl a oddechl si, když se konal pouze rohový kop. Až neuvěřitelný byl počet střel, který ztroskotal v hradbě hostujících hráčů, díky kterému i nadále zůstával stav bezbrankový. Pět minut před koncem se hlavičkou prosadil Crocuch, mezi tři tyče ale nezamířil.

V dalším momentu si celý stadion rozhněval hlavní sudí, když Petrovův zákrok na Defoeho penaltou neocenil. Domácí útočník mohl rozhodnout v 89. Minutě, jeho pohotovou střelu z hloubi vápna chytil Friedel více se štěstím, než by rozumem. Z následujícího rohu se k patičce v malém vápně dostal Crouch, míč snad lízl tyčku, kterou ještě případně chránil neviditelný Ashley Young.

Na druhé straně zabránil pohromě King, který se obětavě a úspěšně vrhl do střely z devíti metrů. Na centry v posledních dvou minutách hry naskakovali lépe pouze hráči Aston Villy, která tak odolala i závěrečnému tlaku.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Fulham FC 0:0

06.02.2010 16:00

Góly: -

Bolton zůstává nad sestupovou zónou pouze díky příznivějšímu skóre, neboť utrápená remíza s Fulhamem rozhodně nic nevytrhla. Blíže ke gólu nicméně po celý zápas měli právě domácí. Kupříkladu Mark Davies dokonce nastřelil břevno. To ale pochopitelně k vytouženému vítězství nestačilo.

Bolton průměrný, Fulham tragický - takový byl ve stručnosti první poločas na Reebok Stadium. Cottagers sice začali docela dobře, když se už v 11. minutě mohl Elm na zadní tyči prosadit po rohu. Příležitostí však byl natolik zaskočen, že míč mezi tři tyče nenasměroval. Jenže přesto byl v úvodní patnáctiminutovce znatelně lepší domácí celek. Ten taky brzy odpověděl Rickettsovou hlavičkou přímo do Schwarzerovy náruče. Krátce před největší šancí prvního dějství, kterou měli na svědomí rovněž Trotters, se ještě k individuální akci nadechl Dikgacoi, po zemi však zacílil hodně mimo. S radostí se tedy dostáváme až do 42. minuty, kdy Bolton zahrál z hloubi pole klasický dlouhý míč na Daviese, který jej spolu s Hangelandem dopravil do cesty Marka Daviese. Domácí středopolař pak ze šesti metrů musel skórovat, neskutečně vytasená Schwarzerova noha ovšem odrazila balon pouze do břevna.

Ve druhém poločase se pořádné zlepšení nedostavilo, dneska se holt představitelé obou celků nevyspali vůbec dobře. Ani mohutné povzbuzování publika, jinak mlčenlivého, je moc nevzpružilo. I když si Wanderers užívali územní převahy, příliš nápadu v jejich hře přítomno nebylo. Navíc koncovka dosti vázla. Třeba Muambovi volej vůbec nesedl, i když předtím vykázal velký cit pro timing. Nicméně blížila se poslední pětiminutovka, která s sebou přinesla více vzruchu než předešlá drtivá většina utkání. Hlavně Elmander měl skórovat po pěkném pasu Daviese. V poslední minutě pak přesně hlavičkoval jubilant Kevin Davies, avšak jeho branka nebyla uznána, protože předtím údajně postrčil Hangelanda.

Více informací k zápasu

Burnley FC - West Ham United 2:1

06.02.2010 16:00

Góly: 14. David Nugent, 55. Danny Fox - 81. Ilan

Burnley zabralo ve správnou chvíli, porazilo West Ham a poslalo Hammers do sestupové zóny. Pro Clarets to bylo první vítězství října. Vítězný gól vstřelil v 55. minutě Fox, který navázal na první branku Nugenta. Na konci již za West Ham pouze snižoval Ilan.

Domácí zahájili utkání akcí Daniela Foxe, který u pokutového území spatřil Davida Nugenta, poslal mu míč, Nugent se zbavil Matthewa Upsona a přehodil Roberta Greena. Fabio Capello, sedící na tribuně, se asi nestačil divit, co že to za chybu adept na místo v anglické reprezentaci vymyslel.

Do přestávky se již diváci fotbalem příliš kochat nemohli. Ze zimy je probudil až deset minut po změně stran Daniel Fox, jenž pomstil faulovaného Mearse a z trestného kopu parádní ranou překonal Greena. Velkým problémem West Hamu byla doposud střelecká potence, kterou se snažil manažer Gianfranco Zola vylepšit několika lednovými přestupy. Do týmu přivedl zkušené útočníky Benniho McCarthy, Mida a Brazilce Ilana, ale ani jeden z nich se dlouho nemohl prosadit.

Až devět minut před koncem ukázal své schopnosti Ilan a po Midově přihrávce snížil na 2:1. Kladiváři poté měli smůlu, Stanislavův trestňák nejprve zastavila tyč a ani Midova střela na brankovou konstrukci nevyzrála. Na víc se již West Ham nezmohl a klesl do sestupové zóny.

Více informací k zápasu

Hull City - Manchester City 2:1

06.02.2010 16:00

Góly: 31. Jozy Altidore, 54. George Boateng - 59. Emmanuel Adebayor

Mírou překvapivosti už tento výsledek dnes ani zítra asi nikdo netrumfne. Že to Citizens na KC Stadium nebudou mít lehké, to se sice dalo čekat, ale že tam dokonce prohrají a to tak, že zaslouženě, to bych si aspoň já předtím odhadnout netroufal. Nicméně stalo se, líní fotbalisté z Manchesteru si zbytečně komplikují cestu za Ligou mistrů.

Hvězdy z Manchesteru City se na ragbisty rozrytém trávníku na KC Stadium cítili dosti nesví. Čekala je tedy perná úvodní čtyřminutovka, během níž z úhlu nepřesně pálil Fagan a svým drzým průnikem si na Tourém vynutil zajímavou standardku Altidore. Sám pak ale nastřelil akorát jednoho ze soupeřů. Tygři ovšem byli lepší i v nadcházejících několika minutách. Zprvu nerozhodné souboje se jim dařilo zvrhávat na svou stranu, prakticky ve všem byli o krok napřed. Po Altidoreově sklepnutí tedy z první nebezpečně pálil Vennegoor, jeho křižná střela minula levou tyč Givenovy branky sotva o pár decimetrů. Holandského útočníka posléze napodobil ještě Boateng, jenž pro změnu přestřelil.

Ospalí Citizens si věru koledovali o gól a výslužky se jim nakonec přece jen dostalo v 31. minutě. Tehdy jim Tigers názorně ukázali, že i na takovém oraništi lze pohledně a hlavně účelně zakombinovat. Boateng tedy našel ve vápně zády k brance Vennegoora, který si počkal na správnou chvíli, předkopl míč před sebe pro Altidorea a ten se trefil přesně k levé tyči - 1:0. Ani tahle změna stavu skóre rozhodně City nepřiměla k aktivnějšímu přístupu ke hře. Bleděmodří hráli i nadále profesorsky a líně, takže do konce poločasu jen stěží ukuchtili alespoň jednu solidní příležitost. Na jejím zrodu stála vlastně jediná pořádná kombinace hostí v tomto poločase, když Ireland úzkou škvírkou protáhl míč k Bridgeovi, jehož pokus z většího úhlu Myhill zvládl vyrazit do bezpečí.

Nepoučitelní jsou hostující Citizens. Třebaže po prvním poločase mohli vědět, jak dobře dokáže soupeř odstartovat, nechali mu i zkraje druhého dějství volnou ruku a ihned za to pykali. Touré centr od rohového praporku odhlavičkoval pouze k Boatengovi, který zpoza šestnáctky výstavní ranou zvýšil na 2:0. Toto dvougólové vedení Hullu však mělo jepičí život. Hned v 59. minutě zmatek v pokutovém území domácích nekompromisní bombou utnul Adebayor a pro váhajícího favorita vykřesal jiskru naděje.

Až teď se Citizens jakž takž probrali, ale pořád to nebylo to pravé ořechové. Územní převaha, to ano, jenže nic navíc už bleděmodří nepřidali. Akorát Tevézova pumelice pánu bohu do oken se dá počítat jako ohrožení Myhillovy klece. Potom až v poslední minutě si Tevéz narazil s Johnsonem a v krkolomné pozici zakončoval akorát do brankářovy náruče. To bylo ze strany dnes podprůměrného City úplně všechno.

Více informací k zápasu

Manchester United - Portsmouth FC 5:0

06.02.2010 16:00

Góly: 40. Wayne Rooney, 45. Anthony Vanden Borre (vl.), 59. Richard Hughes (vl.), 62. Dimitar Berbatov, 69. Marc Wilson (vl.)

Na Old Trafford bylo k vidění ofenzivní představení domácího Manchesteru United, který si doslova pohrál s Portsmouthem. Rudí ďáblové nasázeli hostům pět branek a díky vysoké výhře 5:0 se posunuli do čela Premiere League, ovšem Chelsea teprve na svůj zápas čeká.

Manchester United v celém zápase dominoval, ovšem první výrazný střelecký pokus vyprodukovali hosté, brankář Van der Sar musel likvidovat střelu Anthonyho Vanden Borreho. Portsmouth byl blízko ke skórování i o chvíli později, nizozemský brankář už byl překonán, jenomže ho v brance zastoupil jeden z obránců. Pak už ale začali úřadovat domácí Rudí ďáblové, jejich tlak byl zpočátku marný, ovšem ve 40. minutě otevřel skóre ve velmi dobré formě hrající Wayne Rooney, reprezentant Albionu se trefil bez problému hlavou - 1:0. Do poločasu to nebylo vše, Nani pronikl do pokutového území a s notnou dávkou štěstí překonal Davida Jamese podruhé, portugalskému fotbalistovi pomohla teč Vanden Borreho. United tedy vedli po prvním poločase 2:0.

Zatímco v prvním poločase Portsmouth dlouho odolával, ve druhé půli se nezmohl na žádný výraznější odpor. Na branku Davida Jamese se valil jeden útok za druhým a Rudí ďáblové obrovský tlak přetavovali v branky. Carrick, jak je u něho dobrým zvykem, skvěle vypálil ze střední vzdálenosti a s pomocí břevna a teče Hughese zvýšil na 3:0 pro Manchester. O pár minut později se znovu ukázalo, jak je obrana Portsmouthu strašně pasivní, Berbatov si absolutně neatakován připravil dobrou palebnou pozici, zamířil a zvýšil už na 4:0. Portsmouth byl zralý na ručník, Wilson si vstřelil vlastní gól a United vedli 5:0.

Manchester mohl utkání v klidu dohrát, ale i přes vysoké vedení 5:0 se neustále hnal dopředu. Antonio Valencia z bezprostřední blízkosti přestřelil. Domácí zkoušeli často střílet ze střední vzdálenosti a James měl v zápase opravdu hodně práce. I přes řadu dalších šancí zůstal výsledek až do konce utkání 5:0.

Více informací k zápasu

Stoke City - Blackburn Rovers 3:0

06.02.2010 16:00

Góly: 9. Danny Higginbotham, 45. Mamady Sidibé, 67. Matthew Etherington

Stoke předvedl při oslavě 300. zápas Tony Pulise na jeho lavičce skvělý výkon, Blackburn roznesl třemi góly a posunul se před něj v tabulce. Vítězství 3:0 zařídili Higginbotham, Sidibe a Etherington.

Manažer domácích Tony Pulis si ještě před startem zápasu mohl užívat ovace tribun, které oslavovali jeho 300. zápas na lavičce Potters. Vzápětí pak mohl sledovat skvělý výkon svých svěřenců, kteří zajistili, že v novém roce Stoke ještě neprohrál. Naopak manažer hostů Sam Allardyce bude muset přemýšlet, jak je možné, že jeho hráči předvedli tak špatný výkon, když se jim v posledních zápasech relativně dařilo.

Stoke začal lépe a už po osmi minutách se ujal vedení. Kombinace Fullera s Etheringtonem vybojovala rohový kop, po kterém se prosadil Danny Higginbotham. Blackburn mohl ve své první větší šanci vyrovnat, Di Santo ale Pedersenův centr nevyužil, hlavičkou trefil břevno.

Branka Potters poté byla bombardována sérii rohových kopů, z nichž měl největší šanci Samba, ale jeho pokus z brankové čáry vykopl Whitehead. Obě mužstva byla, jak se předpokládalo, nejnebezpečnější po standardních situacích. To se potvrdilo i ve druhé minutě nastavení, kdy zahájil gólovou akci dlouhým autem Rory Delap. Míč byl sice odvrácen, ale pouze k Etheringtonovi, který poslal míč zpět před branku, kde se dostal před svého strážce Sidibe a z bezprostřední blízkosti zvýšil na 2:0.

Po změně stran pokračoval Stoke v diktování tempa, dirigentem celé hry se stal skvěle hrající Etherington. Jeho rohový kop našel hlavu Shawcrosse, proti které musel Robinson vytáhnout skvělý zákrok. O chvilku později se nechal po faulu na Fullera a druhé žluté kartě nechal vyloučit Samba a poslal Blackburn do kolen.

Robinson sice ještě hosty podržel, když zlikvidoval Fullerovu hlavičku, ale proti třetí brance Etheringtona ze 67. minuty již nic nezmohl. Drobný křídelník obešel si narazil s Lawrencem a přesnou ranou ke vzdálenější tyči rozhodl o konečném výsledku 3:0.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Wigan Athletic 1:1

06.02.2010 16:00

Góly: 64. Kenwyne Jones - 20. Momo Diamé

Trápení Sunderlandu i nadále pokračuje. Černé kočky měly skvělý vstup do sezony a vypadalo to na boj o pohárová místa, jenomže poté přišla krize. Sunderland naposledy vyhrál ve druhé polovině listopadu nad Arsenalem, od té doby získal v jedenácti zápasech jenom pět bodů. Dalším, kdo si ze Stadium of Light odváží body, je Wigan...

Wigan začal utkání dobře a v první velké šanci byl Scharner. Ten zakončoval akci, do níž se zapojili Figueroa, Rodallega a McCarthy, jenomže zblízka branku minul. Příliš mrzet ho to nemuselo ve dvacáté minutě, v ní totiž otevřel skóre Diame - 0:1.

Z dálky poté pálil nepřesně Figueroa, ve 42. minutě si Gordon poradil s akrobatickým pokusem Rodallegy. Sunderland toho v první půli moc nepředvedl, útočníci Jones a Bent nebyli dostatečně zásobováni přesnými přihrávkami a upozornil na sebe pouze Jones - jeho střelu srazil Figueroa a nakonec skončila na tyči.

Ve 40. minutě se musel předvést Kirkland, toho prověřil Cattermole a míč nakonec skončil na "střeše" brány.

Po změně stran domácí přidali a přitlačili svého soupeře. To se málem vyplatilo v 55. minutě, Bentovi ale radost zkazil zdvižený praporek v ruce pomezního rozhodčího.

Následující minuty byly hodně zajímavé. Velkou šanci nejprve spálil McCarthy, jehož vychytal Gordon. Domácí Turner poté hlavičkoval nepřesně, mezi tři tyče se nevešel ani N'Zogbiův pokus.

V 64. minutě se už skóre měnilo a radost z toho měli fanoušci Sunderlandu. Henderson odcentroval z pravé strany a celou akci zakončil přesnou hlavičkou Jones.

Pro Hendersona to byla poslední akce zápasu, kvůli zranění vazů v kotníku totiž musel být odnesen na nosítkách a na hřiště se nepodívá zhruba měsíc. Velkou šanci rozhodnout měl v 83. minutě Bent, jeho hlavičku ovšem nešťastně zastavil spoluhráč Jones.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Everton FC 1:0

06.02.2010 13:45

Góly: 55. Dirk Kuijt

Liverpool pod velením Rafy Beniteze zůstává na Anfield Road v historii Merseyside derby neporažen. Utkání s jedinečným nábojem stačila pouze jediná branka, která rozhodla o jeho vítězi. Krom většího počtu gólů však tomuto duelu nechybělo vůbec nic. Hned dvakrát se dokonce i červenalo.

Vášeň, zápal, neutuchající tempo. Na to jsme u Merseyside derby dobře zvyklí a zklamáni jsme nemohli být ani dnes. Bouřícímu publiku se dostávalo mnoha ostrých střetů, bez nichž by to ostatně ani nebylo ono. Žádnému vlastníkovi balonu nebyla dopřána ani chvilka klidu. Oba celky při bránění soupeře okamžitě dostupovaly, nikdo nebyl takové filozofii ušetřen. Tím pádem se však po zemi k brance skoro ani nešlo dostat.

Jak modří, tak červení tedy hledali cestu ke gólu spíše skrze standardky. Rovněž ty však dlouho nenesly ani to nedozrálé ovoce v podobě šancí. Za zmínku stojí snad jen Bainesova slušná střela z přímého kopu kousek za vápnem. Na opačném konci hřiště N’Gog prováhal ideální příležitost ke střele poté, co mu slušnou palebnou kombinaci vykombinoval Gerrard s Lucasem.

Alfou a omegou dnešního derby však byly nepochybně drsné zákroky, které se odehrávaly vskutku kdekoliv. Pienaar byl šťastný člověk, když jeho likvidační šlapák na Mascherana rozhodčí ocenil pouze žlutou kartou. To Kyrgiakos takové štěstí neměl. Podobným způsobem zajel do pronikajícího Fellainiho, který pak nebyl s to pokračovat, a už ve 33. minutě putoval pod sprchy. Vzhledem k dřívějšímu Pienaarovu zákroku šlo o navýsost spornou situaci, nicméně stalo se a nutno dodat, že průběh zápasu tato skutečnost nijak zvlášť nepoznamenala.

Spíš naopak - Steven Gerrard ještě krátce před pauzou nafilmoval pád těsně za šestnáctkou a z následného přímého kopu parádní ranou orazítkoval břevno. Ani Everton se však nenechal zahanbit a ještě zahrozil prostřednictvím Cahillovy o chlup nepřesné hlavičky po Mascheranově nechtěné výzvě.

Po přestávce se rozlítaný duel zvesela propagující řezničinu změnil ve fotbal uspořádanější, avšak v tempu nijak nezaostávající. To se ostatně dalo čekat, že oba manažeři své svěřence poněkud zchladí. Ale že brzy začne i o devíti Liverpool přehrávat svého soupeře, to se asi předpokládat nedalo. Reds ke všemu zvládli svému kralování nasadit korunu, když se díky pozdní reakci Howarda dostal na malém vápně (!) k hlavičce Kuyt a po rohu neomylně napnul síť za Američanovými zády - 1:0.

Evertonu se pak vůbec nedařilo svého protivníka zatlačit, přejít najednou do klidného, jistého režimu, to pro něj byl najednou takřka nadlidský úkol. Respektive postupem času to zvládli, ale hrozbu takto pro červené stále ještě nepředstavovali. David Moyes se tak rozhodl poslat do hry dva čerstvé útočníky, Yakubua s Anichebem, takže posledních 18 minut Toffees dohrávali se dvěma hroty. Situace se však nijak zvlášť nezměnila.

Poslední čtvrthodinu sice byly u balonu takřka výhradně Karamelky, ale co z toho? Tak maximálně Yakubuova rána jako z nouze ctnost, která nakonec celkem slušně protáhla nepříliš prověřeného Reinu. V poslední minutě nastavení akorát došlo ještě na spravedlivé zúčtování, když byl po zbytečném naběhnutí do Gerrarda vyloučen Pienaar.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC25184360:2058
2.Manchester United25182561:2056
3.Arsenal FC25154660:3049
4.Liverpool FC25135743:2644
5.Tottenham Hotspur25127645:2543
6.Manchester City23118445:3241
7.Aston Villa24118531:1841
8.Birmingham City24107724:2437
9.Everton FC2488833:3532
10.Fulham FC25871027:2831
11.Stoke City2378822:2629
12.Blackburn Rovers25771125:4328
13.Sunderland AFC24671131:4125
14.Hull City25591125:5024
15.Burnley FC24651325:4723
16.Wigan Athletic23651225:4823
17.Bolton Wanderers23571129:4422
18.West Ham United24491130:4021
19.Wolverhampton Wanderers24561320:4221
20.Portsmouth FC24431719:4115

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1173)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tomuhle řikam anglická liga Škoda, že moc angličanů v tom nehrálo..

Reagovat
fantomas

Tak tim líp možná - známka toho, že se přizpůsobují.

Reagovat
smazaný uživatel

to je trochu smutný no

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

You never walk alone !

Reagovat
smazaný uživatel

will sorry :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm

Reagovat
papanegra

Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny, kdo volali po hlavě Rafaela Benitéze: http://img246.imageshack.us/img246/4025/kopieynwa004.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ven

Reagovat
smazaný uživatel

Nic než jen další nevděčný tvrdohlavec, který vidí jen věco na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak. Rafovi jsem vděčný jako nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, pokud nejsi fanoušek Liverpoolu tak to beru.

Reagovat
minoLFC

tak si ho nepochopil

Reagovat
Boban

vsak jen at zustane, svoji praci dela dobre

Reagovat
fantomas

První půle se vším všudy, ve druhý půli se trošku, no trošku, docela dost polevilo. V součtu tomu ale nechybělo nic. Liverpool každopádně vyhrál zaslouženě. I v devíti byl nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

A Reina je čo, nosič občerstvenia?

Reagovat
fantomas

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali v desiatich ?

Reagovat
fantomas

A Reina snad útočil nebo co? Přemejšlej, jak sem to asi mohl myslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale futbal začínajú hrať jedenásti

Reagovat
Boban

a skoncilo to po deseti :) u obou

Reagovat
fantomas

Mně to ale nezajímá. Psal sem "nebezpečnější" - a nebezpečných mohlo bejt jen devět hráčů. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys měl pravdu i kdybys napsal v sedmi, co?

Reagovat
fantomas

Nemužu za to, že máte hlavu jen na to, aby se krk neflákal.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň na něco :-)

Reagovat
fantomas

To jo, mužete si gratulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pes ti zožral raňajky? Veď Reina môže útočiť tiež?

Reagovat
fantomas

Končim.

Reagovat
smazaný uživatel

Môže, zakázané to nemá Zas sa nepovyšuj

Reagovat
fantomas

Já nevim. I děti ve školce by tohle pochopili dřív jak vy. Nebo spíš - vy to chápat nechcete, proto se nebudu namáhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Vzdyt se bezne rika, ze se hraje v 11, nemuzes jim mit za zle, ze jim to neprijde prirozene, kdyz vynechavas brankare.

Reagovat
fantomas

Ale mužu jim mít za zlé tak zbytečný poznámky, jako je tato. Je zaprvý jasný, jak sem to myslel, a navíc sem napsal "nebezpečnější" a ne že "hráli". To by pak byla jiná. Prostě jen používat hlavu by stačilo.

Reagovat
papos182

Je jedno, jake slovo pouzijes, jen tak cloveka, ktery ten zapas nevidel, zmates.

Reagovat
fantomas

To mi je ale fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

to tvý slovíčkaření stojí za hovno každej ví že fotbal se hraje 11 na 11

Reagovat
fantomas

Nezajímáš mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Seš trapnej jako půlka lidí co si myslej že sou hustý když choděj na EF poučovat lidi o fotbale !!

Reagovat
fantomas

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas se nebudem kvůli takový pí*ovně hádat

Reagovat
Boban

myslel Maxiho (doufam)

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi dnes nehral ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hral

Reagovat
smazaný uživatel

A videl si ho ? Ja som ho napríklad videl, len keď striedal ... a to myslím smrteľne vážne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to pochopil. Ale ako sa hovorí, pracovať a byť zamestnaný je rozdiel

Reagovat
fantomas

Já ho ještě spatřil, když nafilmoval standardku.

Reagovat
tomasinho

A když vyslal do brejku Babela.

Reagovat
smazaný uživatel

1. poločas To byla prostě anglie, tvrdost, nasazení, fantastickej fotbal

2. poločas už nudnější, takticky svázanější, ale i tak jsem se prostě bavil a jsem o 10 let starší.

Jinak strašně vydřený vítězství, ale aspoň, že tak. Město Liverpool bude opět v červené barvě

Reagovat
smazaný uživatel

A Reina je čo, nosič občerstvenia?

Reagovat
minoLFC

Derby vždy rozprúdi krv, rozhodca dnes hrozné zlý

Kuyt Maxi bez formy ako v Atleticu Lucas bez formy ako vždy

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas náhodou hral docela dobře YNWA

Reagovat
minoLFC

tak to ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Probuď se.

Reagovat
minoLFC

Lucas hraje už asi tak dlho, že ste si na takéto podpriemerne výkony zvykli a považujete to za štandart

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo nerozumíš fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

boze ty jsi asi velky znalec ze?:...lucas hral dneska fantasticky...stejne jako insua coz me prekvapilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš proti němu zaslepenej, dneska vyhrál spoustu soubojů, byl užitečnej, i ke konci podržel balon. + ten skluz před anichebem, byl strašně důležitej. Všichni dřeli, to mi letos u LFC častokrát chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Stratil dosť lôpt, ale bojoval a menej sa vyhýbal súbojom, nepovedal by som, že hral zle, ale to dnes asi nikto z LFC. Proste všteci bojovali a to oceňujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Mala byť reakcia na minoLFC...

Reagovat
tomasinho

Lucas dneska náhodou hrál dobře. Já si dneska rozhodně nemůžu vynachválit. Dřel, bojoval pár přihrávek zkazil, ale jinač byl prospěšný.

Reagovat
minoLFC

čože? jasne sa vyhával súbojom, o prihrávkach nemôže byť ani reč

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou, probuď se.

Reagovat
smazaný uživatel

prvý poločas řekněme přihrávky nic moc...ale druhý poločas zatáhl práci i za Masche a proto

Reagovat
tomasinho

Jsi fakt zaslepený, já ho taky nemám rád, ale dneska ho nemůžu prostě za nic kritizovat, dělal to, co bylo potřeba, když se stáhkl Masch. Hrál defenzivního štíta a ukázal, že pokud nehraje cm, ale dm, může být občas prospěšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa babke chcelo, to sa babke snilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vy toho chudáka Lucase kritizujete, i když zahraje dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas hrál skvěle stejně jako celou letošní sezonu

Reagovat
papos182

Podle me uz celkem neni aktualni se porad navazet do Lucase.

Reagovat
tomasinho

Je to doma ! YNWA! Úžasný zápas, takový bych chtěl vídat každý víkend, derby jak být, nasazení bojovnost a taky trochu té zákeřnosti. V žádném jiném Premier League derby toto prostě vidět nejde. Jinač vynikající výkon všech hráčů, všichni dřeli, pochvalu dnes zaslouží i Lucas, Kuyt celou sezonu bída, ale v těch důležitých zápasech hraje jak bůh. Ngog výborný, prostě neuvěřitelný zápas.

Ps: Getzo : Ještě máš něco prito Aggerovi? Dneska ti jasně ukázal, co je zač a že to není žádná slabota. Prohrál snad jediný souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

No v dalsim zapase to vypada na stoperskou dvojici Skrtel, Agger.

Reagovat
tomasinho

To každopádně.

Reagovat
papos182

Hodne fanousku si preje, aby byla tato stoperska dvojice stabilni, tak jsem zvedav, jak zahraji proti Arsenalu. Kdyz hrali spolu naposled, tak ciste konto neudrzeli, ale zase hral spatne cely tym a navic je bude Carra zprava dirigovat.

Reagovat
smazaný uživatel

spravedlive vitezstvi... YNWA

Reagovat
Amos

řeznickej boj ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
tomasinho

Tohle je fotbal, z toho by se měli ti tvoji házenkáři s chodící hrou učit.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že Reds takový fotbal hrají jednou za dva měsíce

Reagovat
tomasinho

To je fakt no

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes to nebylo...

Reagovat
Amos

napsal jsem,že na tom je něco špatně? .. tak se uklidni :)

Reagovat
tomasinho

Já jsem klidný.

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

skvely zapas...

Reagovat
terry

Není náhodou Vieira na přestup?

Reagovat
tomasinho

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na půl roku s roční opcí.

Reagovat
vladis271

Super a teraz by to chcelo remízu Spurs, potom remízu Citizens, môže aj prehrať

Ale snívať o remíze na oldtrapporde by asi bola drzosť

Reagovat
smazaný uživatel

na OT bude darda

Reagovat
minoLFC

chudák Sar

Reagovat
smazaný uživatel

Radotínský: Ngog výborný a Lucas heroický výkon

Reagovat
smazaný uživatel

ten Radotínský není špatnej, akorát vždycky zavalí nějákou hovadinu

Reagovat
smazaný uživatel

tím nemyslím to co píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde, že Liverpool moc rád nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo taky jo

Reagovat
hefy

''vtipná přihrávka''

Reagovat
smazaný uživatel

mě ničí ten jeho úsměv ala grinch

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejlepší úsměv má stejně Mikolanda, jak vždycky čumí do té kamery

Reagovat
smazaný uživatel

Až sa mu hlava s prihriatym smajlom trasie...

Reagovat
honziss

pro Bruce za to, jakou dneska nasadil sestavu. 9 Britů + Cana a Jones. Velmi sympatické.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom Reid je Ir, ale i tak

Reagovat
Godwinson

lol, tos rozbil

Reagovat
smazaný uživatel

Irsko není součástí Velké Británie...

Reagovat
Godwinson

to je sice pravda, ale honziss určitě myslel ostrovní hráče :))

jinak se omlouvám tomu, na kterýho sem reagoval :)

Reagovat
terry

West Ham.

Reagovat
hefy

Figueroa ted dal málem gol podobný tomu z poloviny hřiště.

Reagovat
hefy

Momo Diameééééééé.

Reagovat
Chazy

Konecne .. od nej jsem cekal gol uz davno !!!

Reagovat
hefy

Ale celá ta akce byla na něj taková neobvyklá. Aby přešel tři hráče, to sem ještě neviděl.

Reagovat
Chazy

Hlasy ze Spanelska prognozovaly, ze je toho schopny. Snad mu to pomuze. Mel by hrat zaklad porad. Pristi kolo ale by mel jit Hendry na lavicku. Scharner na DMF a Ben na AMF.

Reagovat
hefy

To by bylo ideální, ale Ben hrát nebude, nevěřim tomu.

Reagovat
Chazy

Ale bude, jen to bude dlouho trvat. McCarthy taky musel presvedcovat pul roku.

Reagovat
Chazy

At uz nekam strelime Rodallegu!!!!. Sice je pekny, kolik ma golu, ale je to takovy poleno.. snad ho prodame Spurs nebo United za nakych 10 mega.

Reagovat
hefy

Jak sem řikal, on je fakt hroznej. To co on dokáže spálit. Nezbývá než na hrotu zkusit Cywku.

Reagovat
Chazy

Ne. M+M.

Reagovat
hefy

No jistě, úplně sem na oba zapomněl. Du se zastřelit.

Reagovat
Chazy

Ja vim, ze si to myslel vazne.

Reagovat
hefy

Neřikam, že ne. Já na ně ale fakt zapoměl.

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

KC Stadium zase rozrytý.

Reagovat
Chazy

Holt rugbysti :))) nam to taky trvalo, nez sme se naucili, aby to nevypadalo jak oraniste...

Reagovat
fantomas

Ještě i čáry tam sou vidět a detailní pohled na trávník je fakt jen pro labužníky.

Reagovat
Chazy

Tak rugbysti z Hullu hraji stejne jako Warriors Super League, takze je nejde utlacovat :))

To me nepochvalis, ze sem dal pro prohru AFC?! to je snad poprvy :)

Reagovat
fantomas

Heh, jedna vlaštovka...dostal si mail?

Reagovat
Chazy

Jooo :).. vecer to tam hodim :))

Reagovat
fantomas

Napiš mi na icq, co na to řikáš!

Reagovat
Chazy

Mne se ho nechce zapinat, zas by me spousta lidi otravovala a ja na nikoho nemam naladu. Ale odpovedi hezky :).. Od obou.

Reagovat
fantomas

Moulo, invisible mode!

Reagovat
hefy

Kde se díváš? Mně to spadlo. :(

Reagovat
Chazy

Taky.

Reagovat
hefy

Achjo, zrovna když je velká možnost na vidění M+M.

Reagovat
fantomas

A kdo byl se mnou zpovídanej? Georgewon nakonec?

Reagovat
Chazy

Jj, povedlo se mi ho ulovit z Fed Cupu.

Reagovat
papos182

To by mohlo hrat domacim do karet.

Reagovat
fantomas

Takyže zatim hraje. Na šance (e úplně stoprocentní, ale střely to byly) vedou zhruba tak 4:0. Po půlhodině hry.

Reagovat
fantomas

Ha, a je tam. Krásná akce.

Reagovat
papos182

Jsem potesen

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní vítězství! Líbilo se mi jak makali, to letos nebylo moc často vidět... Ale Babel mě zklamal :(

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa zase Babel potešil ... ukázal, že jeho miesto by mohlo byť na hrote ...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro zítřejší výhru Chelsea nad Arsenalem

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžem v životě vyhrát(myslím tady s prstama ) dyt "skleněným" budou fandit všichni fans M´U.... a nejen oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mě to netrápí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Zatim vedem

Reagovat
smazaný uživatel

Kupujete všechno, tak si kupte pár palců ;)

Reagovat
smazaný uživatel

pán je vtipálek

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

ale jenom kvůli tomu hezkému kurzu na výhru domacích

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

City koukejte vyhrát !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Sunderland

Reagovat
fantomas

Boyata vypadá bez přehánění jak patnáctiletej klučina.

Reagovat
Amos

Jednou si na Man.City vsadim a už prohrávaj

Reagovat
Chazy

Nadhera, jdeme Wigan, Hull za zachranou, Sunderland a WHU do Championship! Jen at rugby mesta vladnou nad tradicnima tymama.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To, ze reagujes, znamena, ze si to pochopil? To by me u tebe prekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

150. pro návrat Gudjohnsena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Berbatov je hodne z formy uz ani do prazdny to neda

Reagovat
fantomas

Je vidět, že Bridge Terry straší nejen ve snu, ale i na hřišti.

Reagovat
FuckT

dneska myslim budu striedat Elmander,Wilshare a taky african..neviem jak sa vola...

Reagovat
fantomas

Asi myslíš Gardnera. Ale já koukám na City.

Reagovat
FuckT

jak hraju ?

Reagovat
fantomas

Profesorsky, líně, špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako po celú sezónu, SuckW sa pýtal na Bolton, ja že ho pozeráš

Reagovat
Tomekcz

Wazza dalsi zarez

Reagovat
Chazy

Ze by stacil jedinej rok, aby se zapomnelo na tech Ronaldovych.. 31? Nevim uz kolik to mel.

Reagovat
vladis271

Ale na Dixieho 60 sa nezabudne nikdy

Reagovat
Chazy

To byl holt fotbal o necem jinym :)

Reagovat
vladis271

Tak bol, ale nesúhlasím s podceňovaným tích futbalistov. Veď v tích dobách bolo všetko na amatérskej úrovni, zdravotná starostlivosť, nemohlo sa striedať, ak začalo pršať lopta sťažela o 2 kilá, takže sa s ňou asi dávali góly ťažšie. Ťažko porovnávať, ale dal 60? Dal, takže je to najlepší anglický útočník v histórii

Reagovat
Chazy

Nerikam ze ne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Chazy

Nani na chytry vyuzivani odrazu od sten nepotrebuje hrat v telocvicne :))))

Reagovat
smazaný uživatel

Altidore skóroval

Reagovat
Chazy

Stejne je to traged, mel by jit na hriste Zaki :)

Reagovat
tomasinho

Rozhodně je lepší než Venegoor.

Reagovat
Chazy

To je prosty zakoncovatel, neco jako Inzaghi a Owen, tihle hraci uz v PL vysli z mody. Odehraje si svoje, jen je to smesne malo.

Reagovat
fantomas

Dneska hraje hodně dobře. Trojlístek Altidore-Hunt-Vennegoor City pořádně zatápí, a to tak že permanentně.

Reagovat
Chazy

Hraje misto Zaka = hraje spatne, prekazi, zabira misto lepsimu.

Reagovat
fantomas

Dojde na něj. Ale zatim ať z něj Brown ždímá maximum, když to zrovna jde.

Reagovat
Tomekcz

James

Reagovat
Tomekcz

ani ted ten gol nepripisou Nanimu

Reagovat
vladis271

Oni to šťastie nepotrebujú, ale aj tak na nich sadne

Reagovat
Chazy

Boze, Sidibe dal gol, to ten ***** ze zakladu nevyleze..

Reagovat
smazaný uživatel

Snaží sa snaží, otvoriť ti oči a nedarí sa mu to...

Reagovat
Chazy

Dat gol je pekne laciny

Reagovat
soukup

jn příští kolo bude v základu a sázka na Stoke nedá gól bude skoro tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce podepsal do 2012

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju Man.City a Hull a zatim zasloužený vedení Hullu. Na citizens se dívám poprvý v sezoně a hodně mě zatim zklamali, očekávám že v druhé půli budou hull pořádně tlačit. Jinak co se individuálních výkonů týče, tak bych vyzvedl oba útočníky Hullu, odvádí solidní práci a hlavně Hunta, docela se divím že tenhle hráč je v klubu bojujícím o záchranu. Ze strany Citizens bych nikoho nemohl hodnotit kladně. Zatim docela dobrý utkání

Reagovat
R22

Sobotní výsledky anglické ligy: Liverpool - Everton 1:0 (55. Kuijt).

bože, Kuijt místo Kuyt, někde sem místo Benayoun viděl i Benajun...víc by ty jména kazit nešli?

Reagovat
Chazy

Nesla nebo nesly, ale urcite ne nesli :)

Reagovat
R22

moje chyba :) ale překrucovat ty jména tj strašný, a objevujou se takto docela pravidelně, třeba i ve Sportu atd.

Reagovat
Chazy

A jak by byl spravne ten Benajun?:) יוסף שי בניון‎ ? :)

Reagovat
Amos

Kuijt je správně ... stejně jako Nistelrooij

Reagovat
fantomas

http://nl.wikipedia.org/wiki/Dirk_Kuijt

Holandská wiki. Kuyt je výsledek poangličtění.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to napísané na drese a poznajú ho tak diváci z celej Európy, takže asi niečo na tom bude ... nenalepili mu to asi na dres bez jeho vedomia ...

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Ilyu Kovalchuka

Reagovat
Tomoro

Reagovat
Tomoro

Abych ten svuj palec dolu i trochu rozvedl...Ilyu jsem míval hodně rád a vlastně díky němu jsem začal mít v oblibě i Atlantu(2. nejoblíbenější tým po Pens)...ale tímhle mě neskutečně zklamal..i když mu byla nabízena skvělá smlouva tak ji 4 krát odmítl..přitom letos je Atlanta kousek od vytouženého PO..a co tím získalo Jersey? téměř nic... hráče na pul sezony kvuli kterému obětovali 2 velmi nadějné hráče..stabilního obránce a draft...pokud budou chtít Ilyu udržet budou muset pulku kádru překopat protože pokud vím tak 10 mega pod platovým stropem zkrátka nemají..po sezoně která věřím že neskončí pro jersey SC Ilya odejde jinam( kdo ví kam, kdo mu dá více 100 mega na 12 let??) a jersey budou mít prázdné ruce...podobně jako Pens když si vytradovali Hossu..taky pustili moje 2 oblíbence Christensena a Armstronga a Hossa po pul roce zdrhnul...uvidíme.. jako fanda Atlanty bych Ilyovi odpustil kdyby po sezoně podepsal zpět Atlantě tím by všechny přechcali...ale to se nejspíše nestane... i když kdo ví???

Reagovat
tomasinho

Pěkně ke kačerům, po uvolnění Prongera a ukončení kariéry v létě Selanneho, bude peněz dost, střelce bychom potřebovali, ideální parťák ke Getzlafovi a Perrymu. Za něma potom Koiuv,RYan,Sexton

Reagovat
Tomoro

uvidíme..určitě je to jedna z možností...kdo ví ale kolik těch peněz bude chtít když prohlašoval jak chce zustat v Atlantě a pak odmítne tkaové nehorázné sumy...jsem na to zvědav jak to s ním po sezoně bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že nechcel, bežné prestupové ťahy. Ak by šiel po prachoch a kašľal na kariéru, prijal by SKA, ak by šiel po prachoch a kašľal na kariéru s tým, že do smrti ostane v Atlante, kde nevyhrá nič, tak by to odklepol tam. Vybral si najlogickejšiu možnú cestu. Pravidelného účastníka v PO, kvalitné mužstvo so šancou na konferenčné finále, možno i SC, druhé na Východe... Na ten čas pripustil menší plat a po sezóne si vyberie spomedzi na kolenách prosiacich agentov klubov ten, ktorý mu ponúkne ako plat, tak ambície.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že by chtěl zůstat v Atlantě? Tím, že odmítl mega smlouvy, ukázal jen, že chce jít do týmu s vyššími ambicemi, než se dostat jen do PO. Takový hráč, aby chyběl v PO je škoda. Pokud by Atlanta do PO vůbec postoupila a dostala by se přes jedno kolo, tak to by byl pro ně moc velký úspěch. NJD získalo parádního hráče téměř za nic. Pustili obránce který letos hraje průměr s platem 3,5 mega. Draft, který stejně nebude vysoko. Útočníka u kterého není jasné jak se mu bude dařit v Atl a v další sezóně. A potom mladého prasáka, kterého by se chtělo zbavit asi většina fans. . Takže parádní tah Ikdyby utekl po sezoně, nějak o extra hráče nepřišli. Jeho příchodem se NJD může stát ještě větším aspirantem na zisk SC, propracovaná taktika, dobrá defensiva, super gólman a k tomu hráči jako Eliáš, Parise, Kovalčuk a další. Jestli Kovalčuk podepíše, nebo ne, to je na něm. Pokud mu jde o SC, tak by mohl zůstat. 7 nebo 8 mega by asi dostal. Pokud mu jde o prachy, tak třeba půjde jinam Po sezóně budem chytřejší

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som odpovedať, ale nemusím, prakticky si všetko povedal za mňa. Akurát doplním, že pre mňa je jeho odchod po sezóne zrejmý a očakávaný snáď zo všetkých strán. Lamoriello už pri jeho príchode prehlásil, že najlepšie plateného hráča z neho nespraví a je to tak dobre. Je jasné, že pokiaľ sa mu bude dariť, je možné, že sám zo svojich patových požiadavok na úrovni, ktorá sa požaduje ustúpi, ale aj napriek tomu si nemyslím, že zostane. Devils nie sú tímom preň, ako on je hráčom pre Devils len do istej miery. Je otázka, nakoľko bol včerajší prvý výkon v drese NJ limitovaný nezohratosťou, očakávaniami a nervozitou, avšak rozdiel medzi v podstate celými dvoma prvými lajnami a ním bol diametrálny. On nie je hráčom, akých si vedenie do klubu ťahá. Nie je tým, ktorý bude obetavo presovať, bojovať v rohu. On si proste počká, kým to k nemu príde a nebezpečenstvo je na svete. Taký prejav si dlhodobo predstaviť neviem, rozhodne nie tak, aby to neublížilo Pariseho produktivite, na ktorého nedám dopustiť. Uvidíme, ako dnes proti Rangers...

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych že to je jasné že odejde. Pokud třeba NJD vyhraje SC, pak třeba odejde za lepšími penězi. Těch 10 mega mu u NJD nedají, takže jestli mu jde o prachy, tak asi odejde. Mě by se třeba líbil u Avs. Nevím o co má v hlavě. Tak uvidíme jak se rozhodne ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ide AJ o prachy a PRAVDEPODOBNE odíde. Malý sen sa mi už splnil, ak zostane a bude na prospech mužstvu, budem len rád.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty fandíš i Ďáblům z New Jersey?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak Citizens jsou dneska dost strašní. Po hřišti se poflakují jak banda namyšlených hovádek, nezaberou, pomalu nepopoběhnou. Strašná lenost, skoro až zralá na pokutu. Protože pohled na Tevéze, Barryho a Irelanda, jak po ztrátě balonu u středového kruhu, jen z dvou metrů koukají na unikajícího soupeře a pohodlně vyklusávají, je opravdu rarita u takového "velkoklubu". Zato Tygři hrají přesně tak, jak by měli. Dávají do toho všechno, takže jsou oproti soupeři vždy o krok napřed, každý nerozhodný balon nakonec získají, skoro ze žádného souboje nevyjdou poraženi. Dneska musejí vyhrát, jinak by to byl vrchol nespravedlnosti.

Reagovat
Chazy

Boze Tigers Zboznuju ten tym..

Reagovat
fantomas

Boateng. Paráda, nádhera.

Reagovat
Chazy

Ja to rikal. Meli akorat silene narocny los, ale ty kola predtim, kdy hral Bullard, jasne ukazali, ze zachranu je skoro samozrejmosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng opravdu skvělý i když jsem viděl spíš druhou půli.

Reagovat
fantomas

První půlka byla ze strany Hullu ještě lepší. Hlavně kvarteto Altidore-Hunt-Boateng-Vennegoor si z obrany City často vyloženě dělalo dobrej den. Třeba při tom prvnim gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo od tý doby jsem to viděl. Ten útočnej trojúhelník byl (jak už jsi někde řekl) potenciálně nebezpečný stále. Ale ta suverenita Boatenga v některých situacích byla ještě lepší na sledování :-)

Reagovat
FuckT

hmmmm...Elmander...som zvedavy

Reagovat
Chazy

Laws asi poprve vitezne :)

Reagovat
hefy

Daniel Fox dal dnes dokonce i gol. Já ti řikal, že to nebude sranda-akvizice.

Reagovat
hefy

Potom co ted odešel Edman neni za Figuerou náhrada na levou obranu. A Fox chtěl odejít ze Celticu.

Reagovat
Chazy

Zalez uz, mame toho.. cernocha co umi hrat vsude.. jak se jmenuje sakra, z Monchengladbachu.

Reagovat
Chazy

Gohouri?

Reagovat
hefy

Gohouri, vole. Ale koho zajimá černoch, když Fox je běloch a Brit.

Reagovat
Chazy

Jako vzdy o krok napred.

Reagovat
hefy

Už to ingnoruju.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladívka .... neskutečné,hlavně,že mají super hráče K ČEMU?????

Reagovat
smazaný uživatel

nievie niekto link na Bolton.Fulham ???..dakujem : )

Reagovat
vladis271

Ten kto uprednostnil v NovaSport Unitedým Portsmouthom pred akýmkoľvek iným zápasom tohto kola bol dobrý magor. Každému muselo byť jasné, že Hull bude ukazovať väčší odpor proti favoritovi. Alebo záchranársky súboj WHU s Burnley.

Ďakujem NovaSport

Reagovat
smazaný uživatel

bodejt... na Red Debils sem se díval 10-20 min a

Reagovat
vladis271

Na čo mysleli, keď to tam zaradili do programu? Kto okrem mufanov má niečo z toho zápasu? Aby mohol Radotinský onanovať nad svojím obľúbeným tímom? Hnus velebnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, Prima Cool má od 16:00 výsadní právo na výběr zápasu, což znamená, že NovaSport bude vysílat jiný, tak tady s tímto přestaňte...

Reagovat
Jollae

red debils?...ty aj ten vladis ste proste kokoti...už ma to fakt vytáča...tak sa nato nepozeraj...tak isto je v telke aj Chelsea aj Liverpool...a tiež to nemusí každeho bavit,sa pozerat na tie 2 týmy...ale nééé,proste ste kokoti

Reagovat
fantomas

Pome, Tigers, pome!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

hmm to do je Asham ?

Reagovat
fantomas

Basham? Defenzivní záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaki ide na plac

Reagovat
Jajinek

Mohu se zeptat v jakém hrájí City rozestavení a hráli před střídáními?....

Reagovat
fantomas

Tak máš ho tam, Chazyku. Teď je to ideál. Altidore podal nejlepší výkon v dresu Hullu a navíc je docela jasný, že Zaki horší nebude.

Reagovat
fantomas

Brrr, Weiss má zase přednost před Jackem.

Reagovat
smazaný uživatel

kde sledujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Doma

Reagovat
fantomas

Online.

Reagovat
smazaný uživatel

diky:)

Reagovat
smazaný uživatel

Nabuduce si daj www.livetv.ru/en/, ale az par minut po zaciatku zapasu, tato stranka ako jedina co poznam ti postupne vyhadze nefunkcne linky...a dnes bolo funkcny len jeden

Reagovat
Amos

zatím je to hostování na ... :)

Reagovat
fantomas

Tak musíme bejt trpěliví, no.

Reagovat
Amos

musíme,snad v tréninku aspon ho naučej tvrdosti.

Reagovat
fantomas

Tak je tam krátce, však on si zahraje. Co nevidět musí Coyle prozřít a zjistit, že má v sobě víc talentu jak nákej Weiss.

Reagovat
Counter

jako kdybych slšel Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

A ?

Reagovat
smazaný uživatel

ten portsmouth ale valí už 3 vlastní gól

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě poser, 3 vlastňáky

Reagovat
Amos

Kdyby si Portsmouth nepletl brány,možná by i zůstal v PL.

Reagovat
Swarley

nudný zápas, povinné vítězství, aspoň těch 5 branek i když Portsmouth k tomu hodně pomohl

dnes se mi po dlouhé době líbil Carrick, vypadá to že jeho forma jde nahoru a doufám, že v tom bude jen pokračovat...no ale stejně je tu další hodnocení zbytečné, Portsmouth byl hodně odevzdaný soupeř a ještě měl kupu smůly...

Reagovat
Tomekcz

Pompey uz jen cekaj na sestup, ani naznak snahy

Reagovat
fantomas

Supr, Tigers.

Reagovat
vitasrp

Tak Mancini už má stejně porážek jako měl Hughes..

Reagovat
fantomas

Je to moula. Udělal z ManCity bandu línejch profesorů. Dneska to byl k zblití nesympatickej projev.

Reagovat
Amos

nehledě na to , že mi posrali tiket

Reagovat
fantomas

Tak jestlis vsadil na výhru, to byl pěknej risk.

Reagovat
Amos

vsadil ... 3k by se hodily.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda,sázet na CashCity venku

Reagovat
vitasrp

Můžeš si za to sám.. Venku letos pravidelně ztrácí naprosto každý tým a zrovna City na výjezdech nejsou zrovna dvakrát dobří, no a ještě k tomu jeli na půdu Hullu, kterej byl schopnej přehrát i CFC.. A jakej na City vůbec byl kurs?? Jestli nějakej nízkej, tak volba toho mače byla fakt kravina..

Reagovat
Boban

prave ze docela vysokej, 1.7..ale zalezi taky kde sazis...

Reagovat
Amos

1,70 - samozřejmě to byla kravina , což mi došlo až po vsazení ... to už jsem raději měl dát Juventus.

Reagovat
vitasrp

Tak tak, na jejich výkon se absolutně nedalo koukat.. Čekal jsem, že po kontaktní brance se jejich herní projev rapidně zlepší, začnou makat a vytvoří si nějaký ten brutální tlak, ze kterýho docílí vyrovnání, ale nic takovýho nepředvedli.. Fuj.. Vlastně se tam dneska snažil jenom Johnson, který hru slušně oživil..

Aspoň že Tigers úroveň toho zápasu zachránili.. Když už jsem musel skončit u tohohle zápasu, tak aspoň že jeden tým ukázal to nejlepší, co v něm je..

Reagovat
fantomas

Krom Johnsona by šlo zmínit ještě záblesky Irelanda. Jinak hlavně Bridge po tý aféře hrál jak Alenka v říši divů a kritizovat Barryho už mi přijde fakt zbytečný. To je pořád to samý dokola. Jak zpomalenej film.

Reagovat
vitasrp

Upřímně já letos snad neviděl utkání, kde by se mi Barry nějak vyloženě líbil..

Reagovat
smazaný uživatel

presne. Nechapu proc ho neposadi na lavku. Taky nechapu, proc nehraje SWp, furt lepsi on na kridle nez Barry ve stredu. Jinak za Sparkyho sice kdyz zbytecne remizovali treba s Burnley, dalo se koukat na paradni fotbal, takze aspon to, ale ze hry za Manciniho boli oci.

Reagovat
smazaný uživatel

Barry je najzbytočnejší nákup Citizens v tejto edícii. Mne už nevoňal ani poslednú sezónu u Villans. Tak flegmatický a nezúčastnený výkon podáva už len Denilson v Arsenale.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechapu. Ireland hral minulou sezonu vyborne, tak proc kupovat nekoho tak neschopnyho, kdo se mu tam bdue plest. Diky Barrymu Ireland nehraje, co hral Minulou sezonu. Navic za nicm skvele hrajici Nigel. Proti souperum s lepsim stredem mohli postavim Kompanyho nebo Johnsona..Takze tento nakup uprimne nechapu uplne ze vsech nakupu City.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak kdyz se nad tim dicat, kdyz koupili Vieiru, aspon umi hralovckovat a branit. co umi Barry, je pomalej, neduraznej, rozehrat poradne neumi, hlavickovat neumi (na jeho fyzicky parametry) a branit taky neumi..Na co takovyho hrace? Meli ho nechat Rafovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Na defenzívneho záložníka málo dôrazný a na ofenzívneho málo kreatívny. Proste mi príde nijaký.

Reagovat
fantomas

A Lucas v Liverpoolu možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lucas v poslednej dobe naznačil progres, zlepšil rozohrávku, bojuje, ale porovnaním s Barrym, je Lucas pre Liverpool lepší kauf.

Reagovat
fantomas

V poslední době, ale v první sezoně, kterou teď zažívá Barry v City, byl podobně platný.

Reagovat
smazaný uživatel

On je ešte mladý, bude "múdrieť", naopak Barry už má o nejaké tie rôčky navyše, U neho skôr badám "hlúpnutie". Čím starší, tým horší.

Reagovat
papos182

V prvni sezone naskakoval Lucas jen jako nahradnik...

Reagovat
fantomas

Nápodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě včera varoval

Reagovat
Counter

Zajímavé, že počet remíz už neuvedeš. Je vážně supr, že Hughes dokázal doma remizovat s Burnley 3:3

Reagovat
vitasrp

A co mi je potom.. Jsem to uvedl jenom jako statistiku.. Jestli si to vzal jako nějakou pomluvu na Manciniho, tvůj problém.. Ono je samozřejmě lepší 1x prohrát a 1x vyhrát, než dvakrát za sebou uhrát plichtu, akorát ten výkon by měl bejt diametrálně odlišnej od toho dnešního..

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší když 3:3,všichni makají,bojují,je to bomba fotbal než prohrát 2:1,po naprosto otřesným výkonu,který je tak lajdácký,že by se styděli snad i naši "reprezentanti"

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

To už je pre oboch na pobyt v sanatóriu.

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss dnes celkom o.k., troska to tam rozprudil po prichode, kazdopadne Elmander mal dat. A pan Clattenburg vyborne Davies mal dostat rovno cervenu za taky hruby faul..... Bolton sa moze pravom stazovat. Clattenburg si asi vsadil na remizu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Hull,City venku stále stejná bída,Jozy konečně

Co je se Zamorou?

Fulham jede z polovice s náhradníky,takže bod-navíc z venku kde jsou tragičtí-asi dobrý.

Red Devils jako každý rok,po Vánocích jde forma už jenom nahoru,hrají fakt parádně

Kdy hodlají Hammers vyrazit Zolu?!

Reagovat
smazaný uživatel

zbožňuju ty moje rudé ďáblíky překrásná demolice Portsmouthu

Reagovat
fantomas

Co sem slyšel, tak to byla spíš sebedestrukce.

Reagovat
smazaný uživatel

:D ale ale ved aj bez tych vastnakoch ktore neboli CHcene zo strany portsmouthu by sme im dali minimalne 4 ..

Reagovat
fantomas

Nemyslim si nic jinýho, ale stejně sem si to neodpustil.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda... 3 vlastní goly v jednom zápase sem ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmoutku Je fuckt,že té demolici Pompey sami hodně pomohli ale RD jsou v laufu

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol carricka nemuseli uznat ako vlastny ale co uz.. pekny zapas sice ziadny extra vykon ale 5:0 je 5:0.. rooney mohol zostat dlhsie na ihrisku a nejaky ten gol este pridat, som zvedavy na zapas s villou.. lets go UNITED titul bude NAS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč ho z takového stavu nechávat na hřišti,když je tak vytížený,musí si taky odpočinout.

Reagovat
smazaný uživatel

jj pravda musi si aj odychnut . ale owen prd predvideol :D ako vzdy

Reagovat
Boban

s Owenem se po sezone rozloucit ...

Reagovat
Tomekcz

Skoda ze Diouf a Valnecia nedaj samy na golmana, pak si to tam musi dat obranci

Reagovat
smazaný uživatel

ved to.. valencia mohol strilat do druhej strany a nie na brankara ale inak hral celkom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, Valencia si to nemal spracovávať, ale páliť zprvej. Byť tam Rooney, istý gól. A Diouf pre zmenu pozerať na gólmana, nie na loptu, stačilo to kopnúť naľavo, nie zdvíhať to. Detaily.

Reagovat
smazaný uživatel

to dokáže nasrat dát 3 goly s Man Utd a prohrát 5:0

Reagovat
Counter

Koukám na Hull - Citizens, v poločase přepnu na United a co hned nevidím. Evra suverénně žongluje s míčem v 16-ce tak, že i Henry by se plácl přes čelo, rozhodčí (nečekaně) ticho po pěšině, a já znechuceně přepínám zpátky... Divadlo snů je holt Divadlo snů.

Reagovat
smazaný uživatel

hull ma dnes velmi potesil

Reagovat
smazaný uživatel

Frantík..Ti můžou z fleku místo na MS ve fotbale vyrazit na nějaký turnaj v házené.

Reagovat
smazaný uživatel

Stavil sa s Henrym, že ani jemu to rozhodca neodpíska, pretože Francúzi majú čo sa týky hrania rukou u FIFA imunitu. Asi mu vybavuje dovolenku vo Francúzskej polynézii

Reagovat
tomasinho

Krásné střídání, snížit na 1-2 a pak stáhnout Bellamyho na úkor Viery. Mancic knows

Reagovat
tomasinho

Už ani napsat jméno neumím

Reagovat
vitasrp

To jsou ti jeho oblíbení středoví hráči na lajnách...

Reagovat
smazaný uživatel

jj kdyby hral stred Ireland, De Jong a na lajnach Bellamy, SWP, byla by to nej volba, jenomze on to nepochopi.

Reagovat
smazaný uživatel

uz me to zacina srat. Proste na to se neda divat. Je to hrozny. Proti Portsmouthu to bylo taky otres a meli sme stesti jak svina. Jak bych byl rad, kdyby ten chcipak odesel a dosel zpatky Sparky nebo Hiddink. Proste je videt totalni nesehranost, a tim ze se to meni nikdy sehrani nejsou. Dal pak hraje Barry, kteryho bych vykopal a SWP sedi, kterej s Bellamym tahli muzstvo za Sparkyho. Ze tam da Vieiru chapu, pac hafo centrovali, a ze stahl bridge taky chapu. On stahne Irelanda, kterej jeste jak staks rozehraje, pak Bellamyho, kterej kdyby dopstal poradnej balon, tak by byl nebezpecnej proste nechapu..a Necha Barryho, kterej neumi nic. Je stredni zaloznik a neni schpnej ani na metr prihrat..nechapu..

Reagovat
smazaný uživatel

Och..jako fanousek City sem dost zklamanej. Za Sparkyho sme hrali perfektni kridelni fotbal, nase utocna sila byla nehorazne velka a sice je pravda, ze nam dost horela obrana, ale to co hraji City za Manciniho hruza.Zmena kouce nam nic neprinesla.Tym je totalne nesehranej a diky tomu , ze Roberto meni furt sestavu asi nikdy nebude. Proste posledni 3 zapasy totalni otres. Na to se neda divat. Utok 5 krat horsi jak za Sparkyho a obrana na stejnym levelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandis je jasne kazdemu kto si precita tvoj nick.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis jak?

Reagovat
smazaný uživatel

To mi jasné nepríde, tebe ano?

Reagovat
smazaný uživatel

ironia...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes krasota: hull,MU,Stoke

sklamanie:west ham a everton.. cakal som od nich viac ale co uz..zajtra arsenal do toho

Reagovat
smazaný uživatel

MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United -Anglicky futbalovy klub

Reagovat
smazaný uživatel

piči já to špatně přečetl, sem viděl "katastrofa", proto mi to přišlo divný

Reagovat
Shevchenko

Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s tím Zamorou?

Reagovat
r.mrazik

glory glory Man Utd...dneska prekvapil Carrick..on dokonce zabojoval o mic...neskutecny,i prihravky daval dopredu a ne alibisticky do stran...dneska moc fajn,Nani opet slusny vykon...oba dva prekvapili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

United maj cim dal vetsi respekt nejdriv Vlci nastoupej s B tymem a ted uz si to tam Pompey rovnou hazej jsem zvedavej co bude priste

Reagovat
r.mrazik

dostali sejkovci i skolka...

Reagovat
r.mrazik

mno,i kdyz skolka...to bylo driv,ted uz se na to vymlouva nikdo nemuze...starsi hrace tam maj taky...takze...porazili jseme sejkovce i kanonyry a to se pocita

Reagovat
Boban

sejkovce jeste jednou a modraskum s reds hezky oplatit

Reagovat
vladis271

Thanks Tigers

Reagovat
smazaný uživatel

Stamford Bridge zíta uvidí plichtičku 2:2 a celkem pěkný,fotbalový víkend

Let's Go Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

fucka ducka

Reagovat
hefy

Mancini má u mě plus za Boyatu. Očividně mu hodně věří.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. dneska dost horel, ale je dobre, ze ho zapojuje. ale to je jediny pozitivum. Za taveni Barryho za herni projev za nestaveni SWP

Reagovat
hefy

Tak jednou to už muselo přijít, do ted hrál velmi dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Owen je strasne tragicky...dostane loptu rozbehne sa, zastavi, a opat sa rozbehne a jasne, ze loptu nestihne Dufam, ze bude uz pred nim dostavat prednost Mame...inak Wilson krásne víko.

Reagovat
vladis271

Hlúposť, iba mu závidíš. Owen statočne bojuje o nomináciu na MS. A podľa mňa si to Capello všimol a zobere ho. Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Irónia

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, ze mu zavidim nepochybuje nikto a, ze pojde na MS to bolo jasne uz dlho....Owen hovorili zo mna emocie...

Reagovat
vladis271

Veď preto, on sa obetoval aby zblížil scouserov s mufanmi, tým, že hral za oboch. Aj napriek nenávisti voči nemu na Anfielde, riskol to a chce len mier. MS sú málo, ja by som ho nominoval na Nobelovu cenz ua mier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Man City mi skazil ticket

Reagovat
Tomoro

je dobré že to bereš s humorem

Reagovat
smazaný uživatel

Sázet na CashCity venku,pod tím tragédem Mancinim,vy jste se všichni zbláznili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I když,sám jsem tipoval plichtu 2:2 ale to co předvedli,to byl jeden velký děs

Takhle příšerně to odfláknout nedokážou snad ani naši reprezentanti a ten lulan Mancini..No comment

Za Sparkyho to sice skřípalo v obraně ale všichni makali a byl to skvělej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase Slepice Villans padnú minimálne 4 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
Arbiter

Tygři a zítra modrý lvíček

Reagovat
Boban

souhlas modry lvicek se zitra bodove dotahne na United

Reagovat
Arbiter

ano a navíc je předstihnou

Reagovat
Boban

s tim co predvadeli posledni zapasy sotva

Reagovat
Arbiter

jelikož máme v kádru Drogbu, obvyklého zabijáka Arsenalu, ničeho se nebojím

Reagovat
Boban

vsak on Carlito prijde s taktikou, ktera vymaze i Drogbu, u Lampse mu to docela jde...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se mi Hull líbil, hrali s City otevřenej fotbal a i tak zvítězili, záchranu jim přeju je to dost fotbalovější projev než loni

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám rád taky Tygry a Chelsea zítra vyhraje

Reagovat
Godwinson

Dexter

Reagovat
fantomas

Morgan.

Reagovat
Arbiter

Anaximandros

Reagovat
j_mrazik

Walker

Reagovat
Arbiter

Texas Ranger

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčší zážitok je sledovať PremierLeague s čínskym komentárom

Reagovat
smazaný uživatel

Žon Károu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál božský Vláďa?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Čiže na trojku? No nič moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepisal som, ze na trojku .

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si pomôcť, ale futbal u Spurs sa mi páčil najviac za Jola, nevadí že to nemalo hlavu ani pätu, ale padalo v ich zápasoch veľa gólov a hral sa otvorený futbal.

Reagovat
Godwinson

mě se nejvíc jejich fotbal líbil za Juande Ramose .... nemůžu si pomoct :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, stávkari by o tom mohli niečo porozprávať.

Reagovat
hefy

Pamatuju, že sem vsadil na jejich prohru a byl to zrovna ten zápas kdy poprvý vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

děkujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel neuvěřitelný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Gomes pri Agbonlahorovi, z ktorého sa postupne stáva notorický diver.

Reagovat
Darren Fletcher

mne sa neuveriteľne NEPÁČIL znova raz Berba,,, neviem si pomoct... ok, tym golom a jednym peknym pasom na Valenciu si to ako-tak vynahradil, ale inak tak odovzdany a lezerny vykon bez stipky zabojovania..otras... berba von, dostaneme zanho tak 20-25 ak neprehanam, a to stal 30.. a nech pride poriadny utocnik, kludne aj technicky menej obdareny, ale rychly a bojovny preboha...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemozem nesuhlasit., ma vyborne futbalove myslenie, ale my potrebujeme shootera

Reagovat
smazaný uživatel

On si futbalové trávniky mýli s modelingovým mólom.

Reagovat
vladis271

20-25 A kto vám ich zaňho dá?

Reagovat
Boban

City nebo dlouhodoby vykupci Real

Reagovat
Darren Fletcher

mohol by sa zapacit mourinhovi :)

Reagovat
Jollae

nuuudaaa...scouuuseeers

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, jak to mohli Trotters nedat?

Reagovat
smazaný uživatel

Hull a Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Tři vlastence hoší vy jste trotli

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojne môžem povedať, že skutočný vlastenec bol len jeden, Wilsonov, zato výstavný...

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl jsem to, ale jak má Chelsea vyhrát titul když se ostatní týmy Ďáblů bojí tak, že si kopou míč do branky

Reagovat
smazaný uživatel

to víš přirozená autorita

Reagovat
Jollae

nuuudaaa...deeebiiiill

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Čo sa deje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrali...( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Villans

Reagovat
smazaný uživatel

Villans sklamali. Zápasy s horším mužstvom sa musia vyhrávať, a nie sa od nich zatlačiť na vyše polovicu zápasu. Inak brankári na jednotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Len poznámka. Spurs sú porovnateľné mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, iba som si chcel rýpnuť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Pavlyuchenkom, ze nebol ani na lavicke ? Nevies ?

Reagovat
smazaný uživatel

má zraněný třísla

Reagovat
smazaný uživatel

mno a B4 je zpátky. Ale ještě to bude zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Zpátky neni určite...

Reagovat
smazaný uživatel

Potom co Liverpool předváděl, nechápu jak může být 4.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo big 4 nenaruší, aspoň to si myslim já, ty týmy ještě nemají na to, aby podávali vyrovnané výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens na to maji, kdyby sparky zustal, bylio by nad arsenalem..

Reagovat
smazaný uživatel

no to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Sparky bol síce obľúbenec ale na veľkoklub nemal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto byl u Citizens.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš vědět, žádnej velkoklub ještě v životě netrénoval.

Reagovat
smazaný uživatel

City...ak chápeš, čo znamená veľkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mít rok peníze znamená být velkoklub? Zajímavá logika

Reagovat
smazaný uživatel

Veľkoklub=peniaze, ambície, ciele...a to že sú ti nesympatickí, je už tvoj problém a nič to na tom nemení. Charakterizuj veľkoklub podľa seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle této logiky je velkoklub i THFC, protože mají prachy a každej rok hlásí, jak jedou na LM...

Reagovat
smazaný uživatel

V porovnaní so City majú len vreckové na párok v rožku. A tlak zo strany majiteľov je menší, a hráčska kvalita je tiež nižšia (netvrdím že nie je).

Reagovat
smazaný uživatel

Klub, kterej poslední významnou trofej slavil před 40 rokama, nemůže být velkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sem cpete históriu, tá nemá nič spoločné s chápaním slova veľkoklub. To by sme mohli považovať za veľkokluby aj kluby , ktoré žiarili pred niekoľkými desiatkami rokov a teraz sú niekde v3. či 4. ligách. Ale, chápem, za každú cenu zosmiešňovať nového hráča o vrchné miesta a konkurenta. Sú to len ľavičiarske kydy, či pokrytecké závistlivé reči

Reagovat
smazaný uživatel

Seš zajímavě omezenej. Samozřejmě že to nehodnotím tak, že Forest nebo Owls jsou ted velkoklub, ale prostě velkoklub občas na nějakou trofej aspon útočí. A City nehrají ani evropskej pohár, proč by měli být považovaní za velkoklub? Copak je Villa nebo Everton nějakej velkoklub jen proto, že se pohybují někde kolem pátýho místa? Až City něco vyhrají tak prosím, ale prachy z tebe velkoklub neudělají. To by pak byli velkoklubem i QPR. Ty možná považuješ QPR za velkoklub a podsouváš mi něco o zesměšňování, ale argument jsem od tebe zatím neviděl žádnej. Jen to, že prachy dělají velkoklub, ale to je hodně primitivní logika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nepísal nič v zmysle toho, že City sú európsky veľkoklub. Na to dá odpoveď čas, či sa nimi stanú. O obmedzenosti by som na tvojom mieste nepísal, veď obaja vieme prečo si reagoval ironicky na ten môj prvý príspevok. QPR sú len večne ambiciózneho celku s prísunom financií, ktorý nemusí vždy fungovať, pokiaľ tam nie je zázemie, je to síce šľachetná myšlienka vytiahnúť z bahna klub slávneho mena, ale vyžaduje si to trpezlivosť. Everton, Villa aj Tottenham sú v rámci PL ambiciózne top kluby a to že City patrilo roky k priemeru PL, neznamená, že sú momentálne s tak prebudovaným kádrom, finančnou injekciou len obyčajným celkom. To by do toho šejkovia nešli. Vybrali si populárny mančaft, ktorý má veľmi slušné zázemie (štadión, infraštruktúra, fanúšikovia, nie ničotná história...), s ktorým chcú preraziť medzi top elitu na kontinente a na to potrebujú top hráčo aj top manažment. To z nich robí veľkoklub, kde sa točia veľké peniaze a na hlavu manažérov je vyvíjaný tlak. Ak chceš byť aj v súkromnom živote medzi top ľuďmi, musíš byť dobre oblečený, mať značkové auto, atď atď, aby ťa to posúvalo ešte vyššie. To City majú a netreba k tomu 20 trofejí, alebo chceš povedať že Chelsea po 6 rokoch nie je veľkoklub? Ak chceš byť veľkoklub, musíš sa tak správať od samého počiatku. Či im to vydrží 2-3 roky či dlhšie, je otázne. Nikde nie je napísané, či United za 10 rokov nebudú hrať League One?

Reagovat
smazaný uživatel

No, konečně normální příspěvek. Takhle řečený už to zní přece jen o něco líp. Ale pokud chceš být ve společnosti top, musíš být hlavně trochu soběstačný. Nestaneš se top jenom tím, že zdědíš po dědovi luxusní sídlo na Floridě. Chelsea pro mě taky není velkoklub, spíš takový pseudovelkoklub, až se naučí pracovat s financema, budou schopni vychovat vlastní hráče a další věci, co dělají z velkých klubů velkoklub... Proto City zatím nemůžou být velkoklub, třeba za 5 let o nich tak mluvit můžeme. A třeba si za rok Mubarak sbalí kufry a nechá klub na pospas osudu. V tomhle je třeba rozdíl oproti MU, který zminuješ. Ti i přesto, že mají majitele úplnýho debila, pořád jsou finančně soběstačným klubem, navíc s bohatou historií, zázemím, stadionem... Tohohle ani jeden ze zmíněnejch klubů nedosahuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto by som to nevidel, Citizens majú veľmi dobrú fanúšikovskú základňu a v Manchestri sú populárnejší než United, majú výbornú akadémiu, ktorá fungovala už dávno pred šejkami, a krásny štadión. Majú všetky predpoklady aby figurovali ako veľkoklub a boli aj sebestační, čo sa už možno nebude môcť povedať o United. Financie sú sviňa, dnešný futbal je neúprosný a je na dlhy aby sa udržali čo najdlhšie medzi top elitou. Raz si dole raz hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Citizens potenciál stát se velkoklubem mají, s tím souhlasím, ale to že je na manažera tlak a že mají prachy z nich velkoklub nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sparkyho som reagoval preto, že na tak ambiciózny mančaft ešte nemá. On skočil z priemerného Blackburnu rovno medzi veľké ryby, kde sa rátajú krátkodobé ciele. Dostal pod ruku veľkých hráčov (minimálne menami) a nie každý vie ukočírovať tak narýchlo poskladanú hviezdnu zostavu. Toto nie je Footbal Manager na PC. Ja stále hovorím, že dnešný futbal je neúprosný, na koncepčnú prácu nie je čas a hýbu narýchlo investované peniaze. Na manažérov a trénerov sú tlaky, a ešte väčšie na celky, ktoré investovali do posíl obrovské sumy. Taký Big Sam mal pozdvihnúť Newcastle, ktorý si pred rokmi pričuchol k rýchlej sláve a silou mocou sa jej odmietal vzdať, tiež skončil rýchlo, pritom mal na to aby tých hráčov ukočíroval. Nie sú výsledky, máš padáka. No aj tak dopadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Padáka dostal i mladý Ferguson kvůli špatným výsledkům a to trénoval jenom tragédy z Peterborough. Tlak na manažera máš všude. A právě proto, že to není Football manager, tak nemůžeš z City dělat velkoklub, protože mít prachy není všechno. Musíš mít reputaci, zázemí, fanouškovskou základnu i mimo Manchester, akademii, stadion. Zatím nesplnují ani polovinu kritérií. Jen maj prostě prachy. Hoffenheim má taky prachy, kdekdo má prachy a je jedno, jestli je to miliarda nebo sto miliard, protože na chod klubu ti stačí i miliarda, pokud se ten klub dokáže postarat sám o sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nie sú prachy ako prachy, dole som sa pýtal, či United splňali pred 20 rokmi tieto kritéria? Nie, patrili medzi top mančafty, ale nemali takú fanúšikovskú základňu, a ani šatdión nie.

Reagovat
Chazy

Stadion neni jejich a ani z nej nemaji 100% zisky za vstupny, nikde jinde nez v Manchesteru popularnejsi nejsou a jejich akademie je to jediny plus, ktery ten klub ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Však preto som písal o Manchestri, ale ruku na srdce, boli na začiatku 90tych rokov United populárny vo svete tak ako teraz?

Reagovat
Chazy

Nepopiram, ze v roce 2030 muze byt MC velkoklubem.

Reagovat
smazaný uživatel

Měřítko z úvodu 90. let není rozhodující přece. Tehdy měla Premier League taky stokrát menší věhlas ve světě, dnes na zápasy PL díky televizním megaspolečnostem čumí lidi na celym světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné že sa to berie inak, ale práve pre tieto ohlasy cez dnešné média možno považovať City za veľkoklub, v PL ano. 80te a 90te roky patrili Talianom, a PL nebola sledovaná aj z dôvodu, čo sa udialo v Bruseli, tam zanikla éra jedného giganta a po nej rodila éra druhého. Ale v dnešnej dobe sú na označenie veľkoklub iné merítka než vtedy, všetko sa točí len okolo peňazí, vtedy boli peniaze čisto len nutným zlom, Dnes to zlo riadi všetko.

Reagovat
Chazy

Ono v prvni rade zalezi na tom, jakym zpusobem si vykladas slovo velkoklub, je to subjektivni. Bud stejne jako ja a nebo spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to subjektívne , to jasne, ja som narážal na prácu s top hráčmi a potenciálnymi podmienkami na hru o titul.

Reagovat
Chazy

Takze Bristol City je velkoklub?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, to nebolo vtipné. Porovnávať prachatého Keňana s vplyvným Američanom

Reagovat
Chazy

Prachy maji, ambice a cile velke, u tebe velkoklub :)

Reagovat
smazaný uživatel

Fungujú vo veľkom A čo je u teba veľkoklub? Už som to rozpísal, je iné trénovať celok ktorý má za úlohu nevypadnúť, či celok, ktorý má za úlohu umiestniť sa v strede, alebo v pohároch a celok ktorý bojuje o LM či neskôr o titul. To robia veľkokluby, hrajú o popredné miesta , možno aj o titul, a to City robí (aj keď to an titul nevyzerá nielen tento rok). Ale spomeň si na Chelsea, po prvom roku 2 tituly. Boli veľkoklub predtým? Nie. A keď už sme u toho, okrem LM čo vyhral posledných 22 rokovniečo významné Liverpool? A je stále považovaný za veľkoklub. Je to len tou pravidelnou účasťou v LM? Veď tam hrávajú len o 1-2 roky dlhšie než Chelsea.

Reagovat
Chazy

To, ze je klub uspesny a nebo bohaty z nej velkoklub rozhodne nedela. Je potreba dlouhodobe se drzet na vrcholu, mit obrovskou fanouskovskou zakladnu, a to nejen v UK. City nejsou velkoklub uz jen proto, kolik hracu odmitlo za ten tym hrat a ze se jim dari ziskavat jen ty hrace, kteri nejsou klicovi a nebo chteni. Kluby jako Man United, Real Madrid atp jsou schopni pretahnout hrace i od podobnych klubu, protoze k tomu maji odpovidajici reputaci a nepotykaji se s nezajmem. Man City uz desitky let ani nebylo v nejlepsi ctyrce, klubu jako oni je v Anglii dvacet. To, ze maji prachy, na tom absolutne nic nemeni. Velkoklub je Man United, ktery prijede na turne v Asii a zpusobi pozdvizeni, ne City, ktery jeste loni obcas nezaplnilo stadion, protoze melo spatny vysledky. Ten klub budi nejaky rozruch jen kvuli penezum, nic vic v tom neni, pred peti lety to byl tym bojujici o zachranu, to ma byt velkoklub?

Navic bych podotknul, ze Man City nema penize prakticky zadny, protoze je zavisly na tom, jestli jim bude sejk davat prostredky na splaceni jejich neskutecnych vydaju. Velkoklub by u me mel prosperovat, tak jako MU, AFC, THFC.

Man City je maly tym s bohatym majitelem, nic vic. Popularni jsou hlavne v Manchesteru, jinak jsou spis pro smich, i kdyz ja je mam rad kvuli tomu, co tam urobil Hughes. Me rozesmivalo, kdyz fanousci Newcastlu povazovali svuj tym za velkoklub, ale oproti City je to jeste docela rozumny, oni maji alespon ty fanousky velkoklubu odpovidajici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted už není co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

sám bych to neřekl líp

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď ako začínali pred rokmi Chelsea? Tak isto, samozrejme mnohí hráči odmietali tam prestúpiť a dnes , po 5 rokoch by tam prestupovali úplne bez problémov. Tá hráči chcú hrať pravidelne LM či o tituly, čo momentálne u City nehrozí, ale ambície na to majú. To je jediný dôvod, preoč tam neprestupujú, lebo majú strach, že si pošramotia svoj kredit. Išli by do neznámeho. O Newcastlu som sa ti zhodou okolností hore vyjadril. Cesta , na ktorú sa vybrali Citizens má dobré predpoklady, aby sa zaradili medzi top týmy. Nie však istotu, že to vyjde. U Magpies však tá cesta bola trochu iná, fungovala tam v 90.rokoch koncepčná práca, vďaka ktorej sa dostali na vrchol, a samozrejme, ústup zo slávy je nepríjemný pre každého. Aj oni si nabrali väčšinovú fanúšikovskú základňu až po úspechoch, rovnako ako každý elitný team. Tak ako Chelsea a tak ako do 2 rokov aj City.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea měla obrovskou výhodu v tom, že měla jistý místo v LM. Bez toho by tam třeba strýček Roman ani nepřišel, navíc díky tomu mohl hned první rok nakupovat hráče, který můžem považovat za špičkový, protože pro top hráče je na klubové úrovni maximum hrát LM.

Reagovat
Chazy

Chelsea je taky prd velkokolub, staci aby se Abra (nerikam ze se to stane) klubu zbavil a uz je to tak, ze bud je nekdo koupi a nebo musi prodavat hrace a budou zas maly bezvyznamny klub. A ze se jim zvysi reputace a budou tam chodit hraci znamena, ze jsou velkoklub? Ne, to jen budou splnovat jedno z mnoha kriterii, aby se necim takovym stali. Vzdyt se podivej na MU, ktery ma po svete stovky kavaren Red Cafe, ruznych fan shopu, fanklubu... City oproti nim tak 1/100.. pokud tohle nekdy City dozenou, tak za 10 let a pak treba velkoklub budou. Ted jsou proste nic a ten jejich potencial je taky ze strasne dlouhodobyho hlediska a potrebuji hodne stesti, aby ten potencial naplnil. Napriklad potrebuji mit vysledky. Zatim nemaji zadny. Sejky tohle nebude bavit vecne. Dva, tri roky nic nedokazi a vyserou se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja som sa nebavil na začiatku o histórii, fankluboch či shopoch. Tie majú City tiež, no určite celosvetovo nie v takej miere ako United. Zatiaľ. Bavil som sa o tom, že ako mužstvo majú najvyššie ciele. Čo nemôžeš povedať o Brstol City či QPR, aj keď sú tam financie tiež. City majú k vavrínom oveľa bližšie.

Reagovat
Chazy

Takze klub je velkoklubem proto, ze ma velke cile? To je zajimave.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pořád: peníze, vysoké cíle, ambice, manažer pod tlakem... a šup a máme velkoklub...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celok, kroý určite s kádrom má na viac než bojovať o stred či UEFU, tak nazvať možno.

Reagovat
Chazy

Fajn. Ale velkoklub to neni a ma k nemu stale daleko, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasny. Tym maji jeden z nej v PL, ale zatim nejsou sehrani. Proste teprv zacaly. Proste chcu rict tak, s tim Italskym cucakem na to nemaj. Za Hughese nastupovala prakticky stejne sestava a tak byla otazka casu, kdy se sehraji, akorat jim horela obrana, ale kdyby se na ni zameril, tak podle tech men by mela byt nej v PL, a utok meli podle me jeden z nej v pl, tim chcu rict, ze za Hughese by an to meli, diky jeho stylu hry a nasazovani te stejne sestavy a kdyby se zamerili za Obranu. Jenze prisel Ital, kazdej zapas je jina sestava, takze sehranost zadna, styl hry hroznej, v zapasech za nej hraji hrozne, moc sanci si nevytvorili a kdyby v te dobe nemel tevez formu, mohli dostat ode vsech. Takze porovani utoku za Sparyho a Itala je tak 10:2. Obrana se skoro nezmenila.podle me by mel ted sejk omezit prachy, aby mohli koupit tak 1-2 hrace za rok tak dohromady za 25mil max a aby Ital pracoval s tim co ma,( podobne to udelala Chelsea)aby hral kridelni fotbal, kdyz an to ma hrace a urcil zakladni jedenactku, ktera bude hrat a udelaji se max tak 2 zmeny...Taky bych byl rad, kdyby vykopl Barryho, portoze ten to tam akorat kazi aneni tam k nicemu..Takze abych to zhrnul, za Hughese na to meli viz to co em psal, ale za Manciniho ne. Vzivote se nesehraji, protoze bude kazdej zapas nasezenej nekdo jinej do zakladu, a vsadim se, ze v lete pridou dalsi hraci (zajem o Henryho, Gaga nebo Ansaldiho)..Takze doufam, ze ital brzo odejde, a dojde nejakej schopnej trener, treba Hiddink, stacil by i Grant..Proste vyhodit sparkyho byla nejvetsi blbost od sejku, s tim to mohli dotahnout daleko a byt(treba za tech 10 let) tim velkoklubem..

Reagovat
smazaný uživatel

No podle této logiky je teda zase velkoklubem i Villa nebo THFC

Reagovat
smazaný uživatel

V PL určite

Reagovat
smazaný uživatel

Taky neřekneš, že Sněžka je velehora, i když je v ČR nejvyšší. OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Blbé prirovnanie, bavili sme sa tu o financiách a už mi sem nepodsúvajte QPR či podobne dotované kluby, s tým sa to porovnávať nedá.

Reagovat
Chazy

Co sem zas motas finance?

Reagovat
smazaný uživatel

A čo tam mám motať? Zas len históriu? Dnešný futbal je o financiách, ak nemáš na to , nebudeš sa stravovať v luxusných reštauráciaách, či jazdiť drahým fárom...preto je to pomenovanie veľkoklub subjektívne, u vás pochopiteľne vyvoláva úškrn....takže, nechajme to tak, je to môj pohľad na veľkoklub. OK? A smiať sa mi môžete aj vo sne

Reagovat
Chazy

Jenze Man City na to finance nema.

Reagovat
smazaný uživatel

City či majitelia? A ktorý klub v PL bez bohatého majiteľa funguje? Minimálne na obrovský dlh, ktorý musia všetci splácať a okrem toho, tento biznis je pri súčasných astronomických čiastkach za hráčov dosť vysoko nerentabilný. Skoro ako hazardné hry.

Reagovat
Chazy

Co sem pletes ostatni tymy? Mne jde o Man City.

Pochop, ze kdyz jsi totalne vylizanej idiot (klidne si to ber osobne), kterej si sam nevydela ani libru a ma bohaty rodice, diky kterym se stravuje v tech drahych restauracich, chodi v paradnim obleku a vypada jakoze patri do smetanky, tak to nic nemeni na tom, ze si totalne vylizanej idiot a pokud je prestane bavit ty prachy ti davat, tak skoncis na ulici, protoze si nevydelas ani libru a na lidi jako jsem ja.. teda na tu smetanku budes koukat ze skarpy.

Prachy Arabacu nic nemeni na tom, ze je to prtavy bezvyznamny Man City. Man United treba pred 20 lety neznamenalo tolik, jako ted, ale k tem prachum doslo prirozenou cestou, takze o ne jen tak neprijde. Man City je dostava jako injekce a ty proste jednou dojdou a pak bude City kde?...

Reagovat
Chazy

Man City velkoklub neni, neni, prachy na tom nic nemeni a ani nezmeni.. paneboze jeste par takovych jako jsi ty a zacnou mi vazne lizt na nervy!!!! A to jsem tu byl jeden z nejvetsich zastancu toho pseudoklubu.. teda.. velkoklubu.

Reagovat
Chazy

Ja vedel, ze to prijde - CFC jsem se taky kdysi zastaval, jenze pak zaclo to jejich nadhodnocovani a donebe vynaseni a to proste nejde prechazet, kdyz z takovych sracu nekdo dela neco, co nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Uzavrime to, nespĺňam kritéria "objektívneho" názoru väčšiny, je to zbytočné...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, pre idiota každý idiot, a smotánku si určuješ sám? A čím? Vlastným presvdčením, že ty na to máš a ten idiot nie? Hehe, určite si sa tam dostal vlastnou mravenčou prácou alebo bohorovným presvedčením, že si ten vyvolený (smotánka). Taký sebaklam si môže pripúšťať naozaj len idiot

Mimochodom, prečo sa tu navážate do ľudí, ktorý majú iný názor a hneď ich začnete urážať? Je to vlastnenie patentu na rozum a pravdu? Nechcem ho, zostanem sprostý

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo koho urazil?

Reagovat
Chazy

Reaguj laskave dal na tema Man City, na probirani Chazyho nejsem vubec zvedavej.

Reagovat
smazaný uživatel

To bola len modelová situácia A metafora , ktorú si použil ty

Reagovat
Chazy

Problem je v tom, ze to bylo zase tim stejnym zpusobem mimo. Nemozna diskuze, proto to zas vracim k Citizenum.

Reagovat
smazaný uživatel

O nich som sa už vyjadril, to že ich považujem za veľkoklub, je môj subjektívny pocit a nie som v tom sám. A argumentovať históriou a hystériou okolo toho na tom nič nemení. No chápem, že tým pre mnohých zostanem na smiech. Ja som len napísal, a to opakujem už druhýkrát, že Hughes na formát takého klubu, kde pracuje s hviezdnymi hráčmi asi ešte nemá a rovnako by pochodil i u slávnejších United či Chelsea...v United majú úspechy, Arsenal aj Liverpool žijú zo zotrvačnosti (myslím manažérov), ale pri takej útrate sa očakávajú nejaké výsledky a aj keď nie som pre takéto riešenia (Mancini mi nepríde rozhodne lepší, a dopadne možno tak isto), ale pochopiť sa to dá. City chcú hrať o najvyššie miesta, tak ako pred 6 rokmi Chelsea, ale oni mali šťastie v podobe svojrázneho manažéra, ktorému to hneď začalo klapať. Na dnes stačilo, môžeme pokračovať zajtra, ak som ťa neotrávil, ja som flegmatický tvrdohlavec (pre niekho naivný) , ale čo už. Tak dobrú noc, či ráno...

Reagovat
Chazy

Ale ja vim, ze na to Hughes nema! Ja resil jen tu otazku Man City jakozto velkoklubu. Ano, vubec ta diskuze nemusela zacit, ze zacatku slo o neco jinyho, ale nakonec to bylo docela zajimavy. A k smichu jsou tu jini, alespon nejaky ten nazor mas... i kdyz ja nebudu spokojenej, dokud ho nezmenim. Nene, jakakoliv aktivita je pro me prinosna, takze neotravil.. a zitra uz to nebude aktualni, kdyztak bych pokracoval dneska odpoledne :))))

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by na to Hughes nemel mit?..Jeho nakupy meli smysl, umel dobre pracovat s hracama a s jeho stylem hry mohli dosahnotu daleko. Za neho hrali letos hovno jen ve dvou zapasech (Tottenham, Birmingham), v zapaech s velkou ctyrkou hrali vic nez vyrovnane. Problem byl se slabsima souperama, ale Hughesova chyba neni to, ze si Barry neni schopnej uhlidate svyho hrace. Za to Mancini to ani s Interem nikam nedotahl. Po jeho prichodu City neodehrali poradne ani jeden zapas, mozna jeden doma proti united (CC) a nebyt superformy Teveza, dopadli by jeste hur nez za Sparkyho..Jinak kazdej trener musi nejak zacit a Hughes byl pro ne tim pravym. Proste nejvetsi chyba sejku, kterou mohli udelat, ze ho odvolali. S nim to mohli dotahnout daleko. a Ted kdo rika, ze Hughes na to nemel a Mancini jo je rpo me sprominutim velkej HNUP. Vzdyt hrali teprv s tema slabyma tymama, navic vetsinou s tema, kteri i za Sparkyho porazli (Scunthorpe,Pompeys,Wolves,Blacburn)pak s United na old trafford taky prohrali a to mensim rozdilem, se Stoke, Evertonem a Midle nehrali a s Hullem aspon remizoval...S timto stylem az budeou hrat se silnejsim tymum totalne vyhori (viz zapase s EVE), na Chelsea dostanou petku..Myslim tim, ze Mancini neposotupi do B4, totalne prekope styl, rozhazi tym, koupi sracky jako Gago atd. a az pak sejkum dojde, ze je total luzr a vyhodi ho. a Jako fanouska City me to dost desi a sere me odchod sparkyho..zatim jediny Manciniho plus je nakup mladyho anglickyho kridla..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda nie, Hughesa som mal rád v Blackburne, tam odvádzal s nenápadným tímom kvalitnú prácu. Mal dostatok podpory, času, kompetencií, aby mužstvo viedol v pokojných vodách PL. U City som sa tešil, že získlai sympatického manažéra. Ale počiatočná trpezlivosť sa premenila na . On neexperimentoval, nestriedal, ixkrát zápas prekoučoval, stále dával tých istých hráčov bez toho akú mali formu, bol pripos*atý na to aby niečo menil, aby sedeli na lavičke hráči, ktorí zápas odchodili. V zápasoch, kde sa vyhrávalo, vôbec nestriedal, nemenil rozloženie, taktiku a mnohokrát na to doplatili. To neboli straty bodov, ale to boli úplne zbytočné straty bodov, a koľko že ich bolo, však? To nie je chyba len hráčov, ale trénera a jeho reakcie na priebeh zápasu. A toto sa stalo nespočetnekrát. Nie žeby Mancini bol ten správny, nebol som nadšený jeho angažovaním, ale aj on dostane svoj čas a potom ho budem súdiť. Po pár zápasoch je to úplne zbytočné a tendenčné. Sympatie nikdy nehrali rolu vo výkonoch mužstva, nech je tomu tak aj naďalej. Len toho Barryho by sa mali zbaviť, neskutočne preceňovaný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema cenu se s tebou o tom bavit.Proste ty u City vidíš jenom prachy, apk nic a pak zase jenom prachy..Se tady zeptej 20lidi a vsichni ti rkenou neco podobnyho jak ja..City akorat doplaceli na zbytecny chyby obrany, tak proto ty zbytecny remizi..fakt nema cenu to s tebou..

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak, kdyz tak pises tu tvou pravdu, proc by se za nej stavela vetsina fanousku, hraci tymu a dokonce ostatni treneri z PL, to o necem svedci..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi preto, že napatrím do stáda a nemám potrebu bučať s ním bez vlastného názoru. Ty ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom ti reknu, ze ses dost smesnej..to je svechno, radsi se s tebou o tom nebavit..

Reagovat
smazaný uživatel

OK , tak sa nebav a ži vo svojom svete ilúzií. Papa

Reagovat
Chazy

Velkoklub? A Man United je gigaklub?

Reagovat
Chazy

Jinak City maji jeden zasadni problem, CHL nemuze hrat pet tymu. Kdyz Abra koupil CFC, tak a) meli jistou ucast v CHL pristi sezonu b) neexistovala zadna zpicena big four.

Reagovat
smazaný uživatel

Big 4 je len pseudopomenovanie, ide len o miestenky v LM, čiže zarábania peňazí. To aj v Španielsku majú Big 2 či v Taliansku Big 3....a pomaly aj vo Francúzsku.

Reagovat
Chazy

Dopici a souvislost? S tebou je fakt diskuze uplne na zabiti. Mne jde o to, ze jsou 4 tymy, ktery jsou nekde uplne jinde, nez Man City a nemaji problem udrzet si misto v CHL a vyssi postaveni. CFC ten problem neresila, protoze CHL hrala a navic to ctvrty misto bylo furt volny. Ano, letos se nedari LFC, jenze je to LFC, i kdyby se letos MC do CHL dostali, tak LFC je tak vehlasny klub, ze muze prekopat kadr a pristi rok tu CHL zas hrat a Man City muze jen plakat. Sanci maji tymy jako THFC, Villa a Everton, protoze oni nejsou zavisli na tom, jestli budou hrat CHL a kdyz ji jednou budou hrat a jednou ne, tak je to pro ne uspech. Pro City to uspech neni, budou se tocit v kruhu, vyhazovat manazery, prachy, prekopavat kadr, Man United bude dal vyhravat tituly a Mubarak to zabali.

Reagovat
smazaný uživatel

Že se furt snažíš

Reagovat
smazaný uživatel

Aaká má byť diskusia? Pritakávanie na tvoje názory? Veď ja nikomu nič nevnucujem. Len píšem svoje argumenty.

Reagovat
Chazy

Nebudu o tech argumentech spekulovat, jeste by vznikla diskuze o tom, co to slovo znamena.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze taky Mourinho preferoval tu stejnou sestavu a nim nemenil, neco jako Hughes, ale Ital furt meni a porad dokola. S nim City nikdy velkoklub nebude. Taky Abra trochu rozumi fotbalu, kdyz potom oezil finance a treneri jenom parcovali s tim co muzou, jenze sejk presne jak rikas bude menit treneri, vyhazovat rpachy a nic z toho nebude..navic Mancini je neschpnej, tym ma tak dobrej, ze by mu ho mohli vsichni ostatni manageri zavidet, a tak msito aby pracoval s tim co am pritahne zku*veny sracky, kteri nehraji ani zaklad v jejich soucasnych pusobistich a tym potom pujde cimdal vic do vetsich sracek..

Reagovat
Chazy

A rad bych jeste dodal, ze aby tym vytvoril poradnou fanouskovskou zakladnu, tak potrebuje taky nejakym zpusobem pusobit. CFC mela ohromny stesti v tom, jak zajimavyho manazera mela v Mourinhovi. Kolik asi tak procent fanousku tam privedl on? Pokud Citizeni vyhodi do roku a pul Manciniho, privedou nekoho dalsiho, ten vyhazi hrace, privede jine, vysledky budou vselijake. Budou to mit tezky. CFC, at udelala chyb kolik chtela, Mourinho dokazal lidi stahnout, byl to takovy reklamni trhak. U Man City nic takovyho nevidim, nevim proc by jim nekdo zacal fandit. Ani ti gloryhunteri. Sympatie tam zadny velky nejsou, osobnost uz vubec ne, uspech ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Však na to som narážal u Sparkyho, ja za to nemôžem, že sa tu rozprúdila diskusia o tom. Ja som len reagoval na ironický príspevok

Reagovat
Chazy

Jenze ten byl opodstatneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je opodstatnené a čo nie? Prečo sa tu vysmievajú fanúšikovia klubov, ktorým by sotva fandili, keby neboli slávne? Nie je to pokrytectvo? Žesa vám nehcce spať, aj tak bude táto diskusia ráno zmazaná

Reagovat
smazaný uživatel

Já se Sparkymu nevysmívám, já mu přeju, aby jednou nějakej velkoklub trénoval

Reagovat
smazaný uživatel

United, pri ich finančných problémoch o pár rokov v Championship je to možné

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ta naivita.

Reagovat
Chazy

Spis neporozumeni. Moc do toho nevidi, ale slohy pise hezky a ja tu pak zabijiim cas i kdyz bych mel vydavat to debilni preview.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už ich konečne píš

Reagovat
smazaný uživatel

hej desperodo, ses asi peknej volek. co je Lepsi?..Kdyz si se dival na fotbal City proti nekomu za Hughese a nefandil si ani jednomu, mohl sis rict, ze ses dival an perfektni kridelni fotbal plny sanci nebo kdyz prijde manazer, zeza nej hraci hraji styl, ze kteryho boli oci. Proste je to Mancini, kterej navrhne saly a ma byt borec?..To teda za Hughese by meli City vic fanousku, diky jeho nakupum, pac ty meli oci a nakupoval sami sympaticky hrace a herni projev muzstva pro fanouska fotbalu byl hodne dobre. Za Mancini muzstvo hraje uplny hovno, hra tragicka, pak napupy zacly Vieirou, pak jdna vyjimka Johnson, a prijdou dalsi sracky, diky kterejm tym bdue hrat hovno. Za hughese se fanousci tesily an jejich zapasy, protoze hrali fakt paradne a i kdyz treba remizovali, tak ej to furt lepsi nez ted. Na co se fanousci muzou tesit ted.?..myslim ze za nic a pokud se dotanou do LM a bude hrat stejnym stylem, tak tam akorat udelaji ostudu. Jinak ozvy se, az jestli city za Manciniho hrat nekdy jak za Sparkyho rpoti Arsenalu nebo CFC..myslim, ze se nedockam..

Reagovat
smazaný uživatel

A načo sú fanúšikovia, keď nie sú výsledky? Ktorý fanúšik sa uspokojí len s peknou hrou, ale nemajú výsledky? Aj ja chcem aby moje mužstvo vyhrávalo, a hra je druhoradá, nie však nepodstatná. Účel niekedy svätí prostriedky. To čo si písal, nemyslíš vážne. To si už zahrám FIFU či PESko a mám tam futbal hore-dole. Si veľmi mladý alebo veľmi naivný. P.S. toho vola si nechaj pre seba alebo svojich blízkych. Nemusíš mi tu prezentovať svoj pohľad urážkami, ak sa so mnou nezhodneš. To svedčí, že pravdu chceš vynútiť takýmto prízemným spôsobom.

Reagovat
smazaný uživatel

aha a kdyby to bylo jak rikas ty, proc by se za nej svaveli treneri jinych muzstev, fanoussci a dokonce i hraci.??..smesny..to sou teda vysledky..prohrat s tretim tymem odspodu..

Reagovat
vitasrp

Ty si taky těžkej věštec, jak víš, že Johnson byl jenom výjimka?? Měl bys Mancinimu jako fanoušek dát aspoň nějakou šanci, nikoli ho kritizovat za kroky, které ještě neudělal a třeba nikdy neudělá.. Jestli jo, pak z něj třeba i sedři kůži..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jenmže to vidim...Nejvíc mě užírá, že SWP kterej byl za Hughese nepostradatelnej sedía tragickej Barry hraje..A pak si můžem rict, jestli sem tipl dobre nebo ne..Je jasny, ze to tak enchcu, ale myslim si, ze na 90% koupi zbytecny hrace a bude stavet na nich..Sanci sem mu dal, proti slabejm vyhral, porti trochu silnejsimu dostal poradnej narez ,tak co bude s tymama Big four??..ted prohraje s Hullem, a posere tak dobre rozjetej Hughesuv Carling cup..Za tech par zapasu ma uz o porazku vic nez Hughes za celou sezonu a to o necem svedci..

Reagovat
smazaný uživatel

Čože? Ty si mu dal šancu? A akú? Veď tam je mesiac aj s cestou, po dvoch porážkach ho odpisuješ, akoby si na ne práve čakal. Porovnávaš ho s Hughesom na základe porážok? Hehe...no ale koľko mal remíz so slabými súpermi a ešte k tomu doma? To som už spomínal a nevyjadril si sa k tomu. Hughes tam bol 1,5 roka, nepriniesol zlepšenie, a ty Manciniho odpisuješ už po pár týždňoch?

Reagovat
smazaný uživatel

vzpominal, jestli umis cist, tak to tady nekde bude..ano, odepisuju ho na zaklade rpoher..Zbytecny remizi doma byli 3 uznavam, jenze aspon neco hrali a jak rikam, trener nemuze az to, ze rhaci prestanou hrat a ze udelaji zbyecnej faul ve vapne, ale naopak neco zahrali na ty silny a to ted uvidis, ze porti lonske B4 si ani netuknou..To mi ver..Za Hughese proti tem silnym umeli hrast jako malokdo..Jinak Hughes ze neprineslk zlepseni, tomu se musim zasmat myslim si ze se z toho stacilo poucit a posledni zapas za Sparkyho se Sunderlandem vyhrali, stacilo se pouciz z chyb a a zapracovat na tom...Jenze ted se jeden od nuly a pracovat neni na cem, protoze hrozny je vsechno..jinak fakt s tebou se o tom bavit nema cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nemá sa cenu o tom baviť, keď ho už odpisuješ bez toho aby ti niečo dokázal. Jednoducho, v tom prípade je diskusia úplne zbytočná, lebo ty budeš natvrdlý v tvojom postoji až do jeho futbalového skonania. Ty si stále melieš svoje a prehliadaš jasné fakty a argumenty a neustále vyťahuješ dobre že nie vešteckú guľu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky fakty a argumenty?..ok, po sezone si napisem,kdo mel pravdu..ty si taky meles to svoje..

Reagovat
smazaný uživatel

OK, po sezóne, aspoň dáš príležitosť Mancinimu sa predviesť, a nebude pre mňa problém po ňom , ak neuspeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to haluz, ale ktovie

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušky a STADION!

Reagovat
Chazy

Pamatujes si jeho cely nazev?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ashleymupřeshubudát stadium?

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy samozřejmě myslel Sportsdirect.com @ St James' Park Stadium

Reagovat
Chazy

Nekopiruj z wiki ty fando.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekopíroval jsem, vím jak se to píše.

Reagovat
Chazy

Ja chcu premierleague.cz @ St James' Park Stadium :((

Reagovat
smazaný uživatel

U tebe jsem čekal spíš St. Chazy´ stadium

Reagovat
Chazy

To mi vubec nepasuje k memu stylu!

Reagovat
hefy

To je legrační, hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim. Teda - vim, ale nepamatuju. Edenu řikaj v čechách Synot tip aréna taky jenom v médiích...

Reagovat
smazaný uživatel

LFC v posledních 22 letech, takže od roku 1988 mimo LM vyhrál jen : 2x ligu ( 88 a 90) pohár Uefa (01) 4x Fa cup (89,92,01,06) + né tak významné soutěže Community shield : 88,89,90,01,06, League cup ( Carling cup ) : 95,01,03 oproti tomu man. city : vítěz championship v roce 2002, velkoklub jako kráva opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Soráč sekol som sa až o 2 roky. To budem mať spánok....

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby to bylo od roku 90, tak se podívej a srovnávej...

Reagovat
smazaný uživatel

Opakujem, pre mňa veľkoklub neznamená len história...OK? Pochopené? Ak sa dostanem do špičkového zamestnania zo dňa na deň, nebudem sa tváriť, že som včera robil priemerného zamestnanca. To nie je o minulosti, ale čo dosahuješ v prítomnosti. Je neuveriteľné, že toľkí to nechcú chápať.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je rpo tebe velkoklub?..tym s bohatym majitelem( kterej si muze svehcno dovolit a je mu jedno co to bude stat) a plnej hvezd, kterej hraje uplny hovno?..zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

ja City fandim, ale uprmne se me nelibi to, jak vyhazujou pro nic za nic prachy, vyhodi trenera, s kterym to mohli nekam dotahnout a misto nej nasadi Itala, se kterym pujde tym akorat do sracek, a sejci dfo toho budou penize hazet furt, aby novy a novy manageri pritahli svy oblibence z jejich minulejch tymu kteri budou uplne zbytecny..Proste u Chelsea je to uz o necem jinym, nakoupili hrace, apk majitel trochu omezil finance a treneri pracovali s tim co maj..mel pokazdy schopny trenery, dostali se do finale ligy mistru(kde diky Terrymu prohrali) vyhrala dva tituly PL+jeste nejaky vyhry v Carling a Fa cupu..City mohli byt tim velkoklubem za 4-5 let, ale se Sparkym..s Italem to nikam nedotahnou, proti lepsim souperum nemaj sanci a tak v LM nepujdou dal ze skupiny..Tak muzu dooufat, ze Itala vyhodi a prijde trener podobnej Sparkymu(pr. Hiddink,Grant), kterej bude hrat s tim co ma a kdyz uz koupi posilu, tak z rozmyslem..a AZ city budou mit tohle+vyhrojou ligu, nejaky trofeje, pohary a dostanou se nekam v LM, tak bdueou pro me tim velkoklbem, ale timhle zachazenim a s timhle trenerem nikam nedojdou..

Reagovat
vitasrp

Je pěkný, jak tomu Mancinimu věříš.. Přitom zatím bych jeho působení u týmu fakt ještě nehodnotil, navíc ani výsledky nebyly tragický.. Jasně, prohra s Hullem kazí dojem, ale jinak to docela šlo.. Pod Hughesem jste zápasy se Stoke, Pompey atp. bez problémů zremizovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako zbytecny remizi byli, ale zrovna proti Stoke letos nehrali za Sparkyho nehrali a Pompeys porazili 1:0..Prave ted s Italem porazili tymy, ktery i za Sparkyho porazli (Scunthorpe,Pompeys,Wolves,Blacburn)pak s United na old trafford taky prohrali a to mensim rozdilem, se s tim Stoke, Evertonem a Midle nehrali a s Hullem aspon remizoval...S timto stylem az budeou hrat se silnejsim tymum totalne vyhori (viz zapase s EVE), na Chelsea dostanou petku..

Reagovat
vitasrp

Však já ty vaše výsledky znám, to ale nic nemění na tom, že jste s týmama ze spodku tabulky nesmyslně ztráceli, a to dost i v domácím prostředí.. Když tak koukám na tabulku, stačilo pár zápasů místo remíz vyhrát a teoreticky byste už mohli být klidně i před Arsenalem.. Vlastně když teď vyhrajete vaše 2 dohrávky, budete ztrácet 2 body na třetí flek.. Otázka ale je, jestli je fakt vyhrát dokážete..

Jinak Hughes měl Hull doma a z takovýho zápasu prostě musí být výhra, cokoli ostatní je průser.. A hlavně Hull doma a venku je sakra rozdíl, vždyť doma jsou schopni obrat o body CFC, vás, hrát do 70. minuty vyrovnanou partii s MU.. Vaši ztrátu tam docela chápu, druhá věc je ale výkon, kterej byl nehorázně strašnej..

A na vaše zápasy se silnýma soupeřema venku jsem dost zvědavej, pod Hughesem to totiž byla docela zábava a i body to povětšinou neslo, tak uvidíme, jak to zvládne Mancini..

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, tak proti Hullu to byl dost slabej zapas, to je pravda.Proti Burnley slabej zacatek, pak to v pohode obratili a po golu Bellamyho hrali to, co na zacatku a atka rpislo vyrovnani. Proti A.Ville zaslouzena remiza, proti Birminghamu to byl jeden z nejhorsich vykonu pod Hughesem v sezone. Proti Liverpoolu celkem zbytecna remiza, ale to bylo zas venku na silnym souperovi. Proti Wiganu nebyt Zabaletovy redky, podle mme by to do viteznyho konce utahli. Jinak venku rpoti silnym souperum byla fakt radost se na fotbal koukat, hlavne proti united a poolu..a tedka pokud neco nezmeni, tak neni sance ani an chelsea a ani na arsenalu..stesti ze apson Pool,United,Tottenham a Villa jsou doma,ale stjne to vidim cerne..Sice ztraty byli se slabyma, ale se silnyma sme byli lepsi a melis me nekdy i smulu (proti united tevezova tycka,nesmyslna penalta s hullem), ale rposte byla videt ta sila muzstva a tak rposte stacilo trochu vypilovat slabiny a bylo by to vpohode, ale ted je to celkem ztraceny..

Reagovat
papos182

Toto kolo bylo na vysledky uzasne - prohra Man City a remiza Spurs s Villou Jen ManU to pokazili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jollae

nuuudaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

evrton hrál dnes lépe 11 na 11 než v přesilovce manu ikdyž měl dost štěstí ale fandím mu takže manc dneska zítra to bude v derby dost lítat už se těším

Reagovat
vicinda07

hull city parada. isiel som to sledovat s malou nadejou ze dokazu remizovat a oni to vyhrali . ale zase som isiel liv.derby pozerat s istotou ze everton urve aspon 1 bod a nic PS: ked vidim kuyta roztrhal by som ho. aj vam je tak nesympaticky ??

Reagovat
Darren Fletcher

neznasam ho

Reagovat
vicinda07

dik za podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt je sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašně nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

sympaticky ci nie, ale ten gol, bol paradny

Reagovat
vicinda07

pravdaze. krajsi som este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Spurs zase strata. Podla mna najlepsi kader maju, nech si hovori kto chce co chce, ale akosi to nevedia pretavit na vysledky. Crouch, Defoe, Pavluchenko, Modric, Bentley, Lennon, Krancar, Huddlestone, Palacios, King, Woodgate, Bale, Cudicini, Gomes. Kraaaasa. Ja to nechapem silnejsia je len Chelsea. Ostatni z Big4 o torchu slabsi, ach uz to len potvrdit na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

asi zas tak dobri nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Desperado tady dělá dobrýho šaška. Někdy je fakt zajímavé číst takové bludy.

Reagovat
Darren Fletcher

ja som mu nahodou celkom fandil, chudam sam proti veternym mlynom, ale snazil sa :)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky šašku

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Pár poznámek k Merseyside derby: červená pro Kyrgiakose špatný vtip, diver Gerrard opět nezklamal,letos nejlepší hráč Poolu Reina opět nezklamal, Everton ztratil poslední šanci na LM...Celkové resumé anglický fotbal tak jak ho máme rádi

Reagovat
fantomas

Oprava: Nečervenákarta pro Pienaara špatný vtip. Pro Kyrgiakose v pořádku.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Díval jsem se na to asi 7x a nemůžu si pomoct, za tohle se v PL nevylučuje...šel tam sice tvrdě, ale Fellainiho ani nějak pořádně nezasáhl, naopak ten mu ještě pěkně pošlapal holenní oblast. Na druhou stranu Fellaini pak musel vystřídat S tím Pienareem souhlas, 2. žlutou ale dostal absolutně za nic...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je fakt smula proti Ville..ve dvojzapasece sme prisli o zaslouzene 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

Phillips

Reagovat
honziss

Dobře Kevin! On ten čuch na góly prostě pořád má, jsem rád že to Birmingham otočil, aspoň Wolves nebodovali, když už všichni ostatní konkurenti West Hamu vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to pak Birmingham vydřel

Reagovat
Sosi

Rosický na lavičce?

Reagovat
fantomas

Za to a za posazení Denilsona naopak lze Wengera jenom pochválit. Rosa poslední dobou tápal, byl ještě míň než svým vlastním stínem. Theo to může oživit.

Reagovat
Sosi

já ho tím nechci kritizovat, jen že jsem ho chtěl vidět v akci a že je to škoda...pro mě, jako pro českýho diváka.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale nechápu, proč tam dal Walcotta Raději bych viděl Eboueho ... ale stejně budu fandit Chelsea, aby titul neměli rudoši

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

ManUtd .. najlepsie muzstvo na ostrovch bez pochyb..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal do toho .. titul musi zostat v machestri a tak aj bude!!! Chelski so svojimi 30tnikmi nevladze nikdy pri konci sezony.. uz sa tesim ako im na OT rozprasime prdell

Reagovat
Arbiter

Anelka dostal na křídle přednost před Joeym

Reagovat
terry

To je pochopitelný.

Reagovat
fantomas

Proč? Dyt je poslední dobou strašnej.

Reagovat
terry

Joey taky zrovna nic moc.

Reagovat
fantomas

Horší jak Anelka bejt nemuže.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

cus na jakym servru davaj arsenal dik

Reagovat
terry

Jak může tohle kopat Drogba?

Reagovat
terry

DROGBAAAAAAAA!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

vedeme

Reagovat
terry

Jak mi minule Ashey chyběl.

Reagovat
Arbiter

a prý, že to bude pro Arsenal výhoda

Reagovat
fantomas

Co jako?

Reagovat
Arbiter

no že se vrácí Drogba a Lampard s Anelkou budou neproduktivní, něco takového prohlásil Arséne

Reagovat
Arbiter

Muhehehehe!! Killer Arsenalu Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to padlo ? Z přímáku ?

Reagovat
Boban

roh

Reagovat
Arbiter

z rohu prodloužil Terry až na u břevna stojicího Drogbu, který to neměl těžké...

Reagovat
terry

u břevna

Reagovat
Arbiter

no jo

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
fantomas

Netopýr Drogba.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
terry

Tak tohle bylo hodně těsné.

Reagovat
Arbiter

Péťa

Reagovat
Boban

cech se akorat dobre postavil, z opak zaberu byl videt jak akorat klesal k zemi a

arsh mu to trefil do levy nohy...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Boban

ja nerikam ze to bylo jen stesti ci co, ale delat z toho nejakej super zakrok

Reagovat
terry

Takhle se chytá o práci.

Reagovat
Arbiter

ono mu jde o flek?

Reagovat
terry

Prej celkově o práci, psali na iDnes.

Reagovat
Arbiter

už to vidím no co na to říct, když se na "serioznější" web dostanou takové bulvární bludy

Reagovat
smazaný uživatel

Čech čaruje

Reagovat
Tomekcz

dyt ho jen trefil, je to leml ruskej

Reagovat
Arbiter

no jo, on Petr vlastně ani za nic nemohl

Reagovat
Tomekcz

carovani si predstavuju jinak nez ze ho to trefi do nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak svojím spôsobom je to vždy len o tom, že hráč len trafí brankára a nie, že brankár ho vychytá .

Reagovat
vitasrp

Zvláštní, že u Givena se tohle normálně považuje za výtečný zákrok.. Furt se hledaj věci, proč by se Čech neměl chválit..

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív bylo období kdy to bylo opačně, od jistého momentu se to zase otočilo...nevděk světem vládne

Reagovat
fantomas

Ach bože, Šavo!

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooool kašlu vám na tlak

Reagovat
terry

DROGBAAA JE ZPĚT! A já mu dneska vůbec nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Za bezverstvo...

Reagovat
terry

Abych to upřesnil, nevěřil jsem celkově té sestavě, tady jsem chybě zmínil Drogbu. Ale jako doufal jsem, že Drogba zas zavěsí. Nicméně Arsenal nás tlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

No zostava taky nehrá nic moc, nebyť Drogbiča, tak je to 0-0, nebyť Aršavina, tak prehrávate.

Reagovat
terry

Reagovat
Counter

RvP

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

DIDI

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si žreb? Máme Rusov

Reagovat
Arbiter

viděl, psal jsem ti u toho losu, že se potkáme v Žilině

Reagovat
smazaný uživatel

I ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Chochó To je kanón, paráda.

Reagovat
$dolar$

Didi

Reagovat
smazaný uživatel

No Carleto tie veľké zápasy zvláda na výbornú.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný kec...

Reagovat
smazaný uživatel

Argument?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude, keď sa večer vrátim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

povime po zapase s interem...

Reagovat
Tomekcz

decka z Arsenalu zas dostavaj lekci z produktivity?

Reagovat
smazaný uživatel

adresa kde bezi zapas chelsea s arsenalem ??? dik

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham Road, London SW6 1HS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Reagovat
papos182

To je uz kolikaty Drogbuv gol proti Arsenalu?

Reagovat
Boban

12. tusim...

Reagovat
Chazy

Jakej je to totalni kreten po vsech lidskejch strankach a jako fanda CFC bych ho nenavidel za ty kecy, jak to v Chelsea nesnasi, jak chce pryc a nikdy tam nechtel hrat, za praskani Mourinha v planovani zlutych karet... tak hrot je to fakt neskutecne dobry. Ale stejne uz by mohl z PL vypadnout.

Reagovat
terry

Kdyby sis odpustil ten konec, dal bych ti palec.

Reagovat
smazaný uživatel

Je výborný a v PL byť musí! Rozdielový hráč.

Reagovat
Chazy

Musi? Stejne jako C.Ronaldo? Muj cil neni, aby PL byla nejlepsi liga planety, takze uz by skutecne mohl vypadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani môj, Ronaldo mi v PL nikdy nechýbal, Drogba áno...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Chapu ze ho nemas rad, ale lidsky kreten? a to jako proc?

Reagovat
Chazy

Ty jsi fakt pseudofan, Drogba je snad nejvetsi hajzl ve vasem tymu, to si nevzpominas na vsechny ty jeho slovni vypady proti Chelsea? Ja ho nemam rad? Mne je docela ukradenej, nemaji ho radi vetsinou scumove..

Reagovat
Chazy

Proste kdyz clovek vezme dohromady vsechny jeho ulety behem pusobeni v Chelsea, tak po vsech lidskych strankach, ktery se daji ve fotbale ukazat, pusobi jak nejvetsi zmrd PL.

Reagovat
Arbiter

odvážím se tvrdit, že 90% věci, co se o něm objevilo zveličil bulvár hlavně kvůli tomu, že se vědělo, že byl Didi Mourinhův oblíbenec...

Reagovat
Chazy

Vsak ja s tim pocitam, tech 10% uplne staci. Nejdriv jeho slova ohromny chvaly smerem k Mourinhovi, kecu o tom, jak jsou skveli pratele a pak asi pul roku po jeho odchodu zverejneni (nevim jestli v rozhovoru nebo nejaky knizce) toho, jak byly urcity veci pod nim hrozny, jak planoval zluty karty, aby hraci nechybeli na dulezity zapasy. Podrazak. Pak ty reci o tom, ze chce odejit, to nevyvratis, to byly casto i zivy rozhovory, jak je v CFC nespokojenej a jak tam nikdy nechtel ani prestoupit. Za pul roku zas drzi v zubech znak toho tymu. Ja bych ho tak nenavidel byt fan CFC.. jeho jediny stesti je, ze ten tym pritahuje stejne becharakterni hrace i fanousky, takze je to 95% fandum jedno..

Reagovat
Chazy

Prece jen sem driv casto diskutovaval na chelsea-fc.cz a to bylo hlavne v dobe, kdy se mu nedarilo a prave se mu chtelo zdrhnout.. tam ukazoval, jaky je picus, tak to mam jeste v pameti :))

Reagovat
Arbiter

já nevím, možná to není nejcharakternější člověk, ale to tvoje označení mi přijde přehnané. Navíc kdo ví, jak je to s tou jeho knihou, nikdy jsem ji nečetl, a ani nevím, zda tím autorem je fakt Drogba nebo to někdo ještě přikrašluje kvůli "senzacím". Přeci jen, kdyby z toho bylo většinou pravda, tak by Drogba v klubu nezůstal a vedení by to řešilo...

Reagovat
Chazy

Z jakyho duvodu by ho poustelo? On byl zraneny, vubec se mu nedarilo, finance by za nej tak velky nebyly a navic se v CFC planovala zmena manazera az skonci Grant, takze se dalo doufat, ze ho ten novy manazer zas nejak zpracuje. Ja bych Drogbu ve svym tymu nikdy nechtel, at je sebelepsi utocnik. Docela me fascinuje, jak ho spousta fans CFC uznava. Je to tim, ze v CFC nejsou zvykli na hrace s nejakym charakterem a tak jim to ani neprijde. Vetsina fandu MU nemela problem odsoudit Ronalda, kdyz maji v tymu hrace jako Giggs, Scholes a takovych tam bylo, bude jeste spousta... Ja bych za vsim nehledal bulvar, jak rikam, casto to byly zdroje duveryhodny a rozhovory zivy (nechce se mi to ani nahodou hledat). Neni jediny fotbalista, ktery se tak chova, ale mne prijde jako extrem.

Reagovat
$dolar$

Ano ja jsem scum a ty veris bulvaru

Reagovat
Chazy

Ja nechapu jak muzu verit bulvaru, kdyz ja bulvarni clanky prakticky nectu.

Reagovat
$dolar$

Pak je to divne, lidsky zmrd je Terry, ale Drogba

Reagovat
Arbiter

to pak můžeš říct, že po zemi chodí lidských "zmrdů" tak 80% procent, když je jím Terry

Reagovat
$dolar$

Tj , urcite 80% chlapu podvadi svoji manzelku s pritelkyni sveho kamarada a spoluhrace...

Reagovat
Chazy

Nevis jestli podvadel nebo podvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

to je kurva rozdiel

Reagovat
Chazy

Rozhodne, ale kdyz uz se nahodou ojedinele podvede, tak si to clovek musi v kazdym pripade nechat pro sebe, coz se u Terryho jaksi nevydarilo, takze uz je to relativne fuk :))

Reagovat
Chazy

Ja dokazu pochopit spis Terryho, mozna to je tim, ze u nej je neco takovy ojedinely. Spis me stve, ze z pohledu repre je to fakt v prisernou chvili a ani trochu jim to nepomuze. Specialne kdyz Bridge je v repre tak strasne dlouho, bude asi dost hracu, co za nim stoji, ale jestli to nekdo zvladne, tak Capello..

Reagovat
herbage

To mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši, Sagna se nekoukal včera asi, Ballack ho lehce kopne a může se posrat, včera do sebe zajeli, podali si ruku a jeli dál, až na toho anichebeho, kterej si hrál na machra. Jinak si myslím, že brzo CFC přidá 3. gol a po zápase bude definitivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase už je, dovolím si tvrdiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba se Arshavin ukopne, ale taky si myslim, že s tím arsenal nemůže nic udělat, uvidíme

Reagovat
fantomas

Aršavin se dneska ukop už tolikrát, ale tim nesprávnym způsobem, že tomu moc nevěřim.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomekcz

tady krasne vynika jak Chelsea jde primocare do brany a Arsenal neumi ani vystrelit, radsi si daj jeste jednu narazecku

Reagovat
terry

Ashley Cole je fakt neuvěřitelný. Podle mě nejlepší levý obránce Evropy.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Chazy

Neopomijel bych Evru.

Reagovat
fantomas

Momentálně ho dává s prstem v nose.

Reagovat
Chazy

Momentalne kvuli forme, to nic nemeni, Evra podaval lepsi vykony dva roky.

Reagovat
fantomas

No, tak když to chceš brát takle, co dělal Evra, když Cole válel za Arsenal?

Reagovat
Chazy

Co to s tim ma spolecne? Mne jde jen o jeho kvalitu. Nejde mi o porovnavani jednotlivych obdobi a jejich vykonu v te dobe. Jde mi o porovnani Colea v nejlepsi forme a Evry v nejlepsi forme.

Reagovat
terry

Srovnatelné.

Reagovat
fantomas

No tak dobře. Ani potom ale Evra nevyhrává. Na Colea z Arsenalu prostě nemá.

Reagovat
Boban

a ty vis jak hral ve Francii?

Reagovat
fantomas

Vim. A rozhodně pak vyzrálejší v MU předčil své výkony v Monacu.

Reagovat
terry

Aktuálně na něj Evra nemá ani náhodou. Formu dva roky zpět neberu.

Reagovat
Boban

Evra ale kazdej soudi jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, že Cashley je najlepsi LB na svete

Reagovat
smazaný uživatel

V celej galaxii...

Reagovat
smazaný uživatel

ono vůbec, anglie má těch kvalitních levých beků nak moc, ale Cashley je jednička, kdyby se náhodou zranil, tak se na jeho post v repre třesou 3 další..

Reagovat
smazaný uživatel

kto taký? bridge?

Reagovat
smazaný uživatel

Baines, Bridge, Warnock a může tam hrát i Lescott

Reagovat
smazaný uživatel

no svetová extratrieda to zrovna nie je :) myslím že také francúzsko má tento post o dosť viac nabitý.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, Francie tam ma CIssokha,Clichyho, Evru a Abidala..Jinak stejne Evra je lepsi, nez Ashley, i tuto sezonu a ikdyz porovnam oba v nej forme, kazdej to vidi jinak a tohle je muj nazor..a taky rikam, ze stejne na R.Carlose nikdo nema a asi dlouho mit nebude

Reagovat
vitasrp

Tuto sezónu Evra fakt lepší není, to je kravina..

Reagovat
smazaný uživatel

jak kterej zapas..jinak kdyby Bridge v city nepodaval zrovna oslnivy vykony, ani bych se nedivil, kdyby o nej mel Mancini zajem..Jak vsichni vime, Ashley ma rad penize a tech je v city plna prdel takze jeho pozadavky by urcite splnili, takze kdyby ted postoupili do LM, nebyl by to dle me problem, navic zabudovat se by asi taky nebyl rpoblem, s Tourem se zna z Arsenalu a s Macahem a Joleonem z repre..

Reagovat
vitasrp

To je spíš nemožný sci-fi.. Ashley nemá proč odcházet, plat má v CFC taky pohádkovej, a když už by někam odcházet musel, určitě by šel do týmu s větší reputací jak Chelsea - něco jako Madrid, Barcelona atp.. Je blbost, aby odešel od mistra PL a šel za stejný peníze hrát do týmu na čtvrtým(přinejlepším, a to bůh ví ještě) fleku..

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasny ale stjene by to bylo zajimavy:D

Reagovat
smazaný uživatel

Nerád to priznávam, ale Baines je hneď druhý, potom Warnock a Bridge... Aby som rozvil toho Bainesa ten hráč je výborný v defenzíve, center skvelý, priamočiarý útočný pohyb, kvalitná ľavačka, skvelý lavý bek...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si v poslední době Abidala ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle zápase se v plné nahotě ukazuje rozdíl mezi Chelsea a Arsenalem. Herně dvě vyrovnaná mužstva, ale Arsenal nemá hrota, co by ve vápně udělal bordel nebo dokonce dal gól. Vytšinou tam ty centry nemají, koho najít ... Hrozná škoda, že nezůstal Adebayor. Zrovna v téhle době by byl velmi prospěšný. Škoda, že ho fandové vyhnali ...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se pozastavím nad tím, jak velký bordel mají obě mužstva v obraně. Vcelku jednoduše tam oba soupeři procházejí. Vcelku bych čekal, že budou obránci víc takticky připraveni. Ten druhý gól Drogby byl bránitelný, jen by musel být Vermealen tvrdší a důrazější

Reagovat
smazaný uživatel

obě mužstva?

Reagovat
Boban

tak Arsenal nema Drogbu... on dela ten rozdil...

Reagovat
fantomas

To neni ani tak docela pravda. Oba ty góly především umožnily školácké chyby naší obrany. Drogba už jenom udělal to, co se od něj čeká a co, pochopitelně, zvládá perfektně a neomylně.

Reagovat
Boban

prave... takovej Arshavin to treba nezvlada...

Reagovat
smazaný uživatel

ano. Skoro víc chyb v obraně udělala Chelsea, ale ta si to může dovolit, protože Arsenal nemá hráče, kterej by jim ten gól mohl dát

Reagovat
fantomas

Spíš by to naše kompletní obrana nemohla zahrát jako v přípravce, kdy se ve třech (!!!) přesunuli k Lampardovi a na pár vteřin dopředu tím dali prostor Drogbovi k dosprintování do vápna. Pak už to bránitelný nebylo. Drogba byl rozeběhlý, ve výhodné pozici, Vermaelen se na to své místo (před něj) sotva stihl vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen za to nemohl. Mohl za to Clichy. Ten se uplně zbytečne stahl do středu a pak ještě nechal Drogbu kolem sebe projít.

Reagovat
fantomas

Však já neřikám, že mohl. Jen vyvracuju to jirkovo tvrzení, že to bylo bránitelný. Protože nebylo - posral to Clichy školáckou chybou a Vermaelen už se pak na svý místo před Drogbu stihl sotva vrátit, natož aby ho zvládl nák pořádně atakovat.

Reagovat
Counter

vždyť to bylo kompletně "v režii" Clichyho, ten vůl mohl celý útok zastavit snad 70 m od brány, ale to ne, on se radši bokem poslušně vrací zpět, aby směšně proskotačil kolem Drogby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
papos182

Ivanovic upadne a misto pokusu o nejake precisleni Arsenal nahrava dozadu a pocka az se hraci Chelsea stihnou vratit

Reagovat
$dolar$

Tak jsou to džentlmeni

Reagovat
Arbiter

to je lampa Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje super aneb co udělá DM

Reagovat
herbage

Super? Vždyť hraje bídně, jen jí vyšel jeden break a jeden roh

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Counter

A tomu se říká lekce z efektivity.

Reagovat
smazaný uživatel

ale neřiká se tomu, že hraje "super"

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jo

Reagovat
Lovec

Tak to pak

Reagovat
Counter

nic takového netvrdím.

Reagovat
smazaný uživatel

já také neříkám, že to tvrdíš... jenom tak konstatuji...

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že bídně, ale hraje to, co potřebuje a co na Arsenal stačí. Já vám fandím a to hodně moc, ale ta impotence vepředu je hrozivá. Ano, vypracovali jste si dost pozic, ze kterých se dá střílet, ale prostě není zabiják. I proti MU jste nehráli špatně, šancí jste měli stejně jako oni, ale zase - nególovost vaší hry vás potopila. A další věc je gólman. Almunia prostě není to pravé ořechové. Kupte Harta, Greena nebo i ten Sorensen by možná Almuniu posadil.

Reagovat
fantomas

Gólman, gólman. Deset šašků před ním brání. Alibismus házet to všechno na brankáře. Dneska byl zas u obou gólů zbytečný. Dodrbali to ti před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já nikde nic na gólmana neházím. Naopak byla většina mého příspěvku o vašem útoku, který nedokáže vytěžit z práce celého týmu.

Nicméně ta poznámka o gólmanovi tam je proto, že Chelsea vám dala letos ze sedmi střel 5 kousků ...

Reagovat
fantomas

No, a kolik jich Almunia mohl chytit?

Reagovat
smazaný uživatel

V takových zápasech je třeba golman co chytí i nemožné

Reagovat
fantomas

Za takovou obranou by nečaroval nikdo. Ani robot.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak...já osobně proti němu nic nemám, naopak mě docela překvapil že se z takového no name golmana stal docela spolehlivý brankář, nicméně na klub typu Arsenalu je to podle mě málo...

Reagovat
fantomas

Ale dneska ani v plno dalších zápasech prostě nemá cenu o něm vůbec mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Shodneme se, že on rozhodně současným největším problémem Arsenalu prostě není...

Reagovat
fantomas

No to není.

Reagovat
smazaný uživatel

z těch prvních tří v listopadě nevím (to už si nepamatuju) a dneska s vypětím všech sil možná ten druhý. Šlo mu to pár centimetrů od ruky. Ale byla to bomba, no

Reagovat
fantomas

Že pár centimetrů. Reakce byla při takový pumelici skoro nemožná.

Reagovat
Boban

tak to doufam, ze takhle suprove bude hrat i proti MU...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš arsenal hraje hrozně...

Reagovat
Counter

Nudaaaaaaaa, Drogba zas dva fíky, útok zas bezzubý, Clichy s Walcottem zas vůbec neví, že jsou na hřišti... Kdo se na to má dívat, snad jen fanoušci slepic si můžou honit ego po včerejším zpackaném mači.

Reagovat
fantomas

Walcott byl omyl, bohužel. Zase jednou ho Wenger hodil do vody, ať plave, zcela nerozehraného, bez sebedůvěry. Sice je fakt, že pořádnej míč do nohy nedostal. Jen jednou, kdy proti němu stáli dva soupeři, takže musel zaseknout a otočit na Sagnu. Ale stejně - problém mu dělá fakt skoro všechno. Od zpracování až po přihrávku.

Reagovat
Lovec

Ale na druhou stranu aspoň maká. To se třeba o Denilsonovi říct nedá. Neměl by se vyhrávat v takto důležitých zápasech, ale do své bývalé (jeslti někdy nějakou měl) formy se dostane jedině herní praxí.

Reagovat
fantomas

Jo, ale herní praxí proti slabšim soupeřům. Proti těm silnějšim totiž jen náký makání nestačí. A jistotu na balonu jen těžko dostane tehdy, když k němu soupeř okamžitě přistoupí. Neřikám, že ostatní mančafty nedostupujou, ale ty aspoň můžeme všeobecně přehrávat.

Reagovat
Counter

Theo moc dobře ví, že jestli chce hrát na MS, musí hrát. Wenger ho neustále chrání, umlčuje všechny kritiky, neřekl bych, že může dělat víc. Bohužel když pak na hřišti předvádí takovou ubohost... Ani bránit neumí, jen pobíhá kolem hráče, skluz je pro něj něco neznámého, a když už se k němu uchýlí, spíš zraní Songa než že vypíchne míč.

Reagovat
terry

Joey nebo Sturridge na hřiště místo Anelky.

Reagovat
fantomas

Takže...v diskuzi sem během zápasu založil tři vlákna:

" " - po prvním gólu. Hůř tu standardku totiž odbránit nešlo. Nejenže Vermaelen coby jeden z našich nejlepších hlavičkářů NEMĚL práci, nikoho nehlídal. To samo o sobě mi hlava nebere. (Za Terrym totiž visel jinej hráč, teď už si nepamatuju přesně, kdo to byl, ale to je jedno. Hlavní byl pak ten pohled na Vermaelena okupujícího zemi nikoho.) Ale ony se navíc v Arsenalu přestávaj bránit tyčky nebo co. Neskutečný. Song od ní stál snad dva metry, to je nemyslitelný.

"Ach bože, Šavo!" - nedá tutovku, založí druhej gól soupeře, dalších několik balonu dodrbe, zadrbe, běžně střílí z blbý pozice, s hlavou dole a přímo do prvního soupeře před sebou. Víc netřeba dodávat.

" " - po druhym gólu. Tady se ve své nahotě ukázala taktická nevyspělost našich borců. Tři (!) obránci se stahují k Lampardovi, aby udělali co nejvíc prostoru Drogbovi, kterej si z nich za pár chvil udělá dobrej den. Fakt na blití. Jako by nestačilo, že sem to přepísk včera v hospodě. Ještě mě takle namáhaj i moji hoši...achjo.

Reagovat
Lovec

Reagovat
herbage

Za Terrym visel Diaby, jinak máš ve všem pravdu

Reagovat
fantomas

Jo, myslel sem si, že to byl nákej černoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem psát svůj příspěvěk, ale už skoro nemusim....

Reagovat
Amos

No jednoduše zase lepší pak dostaneme druhý gol a to nás položí ... a to jsme vyhnali Adebayora,když teď nemáme útočníka ... Centry Sagni na Arshavina jsou opravdu ubohý,to Terry ani nemusí do výskoku... Samozřejmě je už po zápase , Tankista podržel ..

Reagovat
herbage

Co teprv centry Clichyho?

Reagovat
Amos

TO tam ani nedoletí.. to jsou centry za bránu-

Reagovat
herbage

Fakt nevim, co k tomu psát. Rozebírat zdravotní trable útočníků asi nemá cenu, to každý ví. Wenger vsadil vše na jednu kartu, tedy že bude hrát na tři rychlé útočníky. Jenže to celé se nabořilo prvním gólem a druhým se to definitivně zhroutilo. A teď jen budem čekat, než v 70. minutě zjistí, že Walcott do plných platný není. Chelsea je děsně zkušená, do čeho kopne, to tam i spadne a všichny klíčové hráče má zdravé, to je ten hlavní rozdíl mezi oběma celky. Ten první gól, to celé začalo stupidný chybou Clichyho, který šel do Anelky jak blbec, pak následoval přímák, pak roh a ten gól. Arsenal kopal rohů tuším 6 a ani jendou z toho nic nebylo, dokonce ani náznak šance, pokaždé to ve vápně Chelsea vypadalo jako bál obrů a trpaslíků. Pak tlak Arsenalu, smůla při Šavově megašanci(zlom utkání) no a pak to selhání celé defenzívy při druhém Drogbově gólu. Teď už je Chelsea nakoni a bude těžké něco s tím udělat, ale jeden gól klidně i v 80. minutě může nastartovat obrat. Teď je nejdůležitější o pauze stáhnout Walcotta a dát tam Bendtnera, jinak to fakt vidím bledě, přesto stále věřím ještě v bod

Reagovat
smazaný uživatel

Pro upřesnění zranění jsou Essien a Bosingwa a dovolím si tvrdit, že kdyby byl Essien zdravý máme a pár bodíků víc

Reagovat
smazaný uživatel

já bych vůbec neschazoval tu variantu, co navrhoval Blažek (myslím, že se tak jmenuje) a čemuž se všichni ve studiu vysmáli - Sol na hrot. Já se ptám: Proč ne? V čemu bude horší, než Aršavin. Když už nic, tak alespoň Terrimu ukáže, jak chutná loket v ksichtu . Každopádně bych tuhle variantu vyzkoušel. Dá to Arsenalu i víc ráznosti a nebezpečnosti při standartkách. Není, co ztratit

Reagovat
Boban

jen dotaz, jsem v tu chvili nedaval pozor, komu utek Drogba pri tom prvnim golu? pri tom centru se odlepil od jednoho hrace a sel k tyci (?? a tam nebyl nikdo??)..

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Rosa by to mohl ještě trošku zavařit

Reagovat
Tomekcz

mozna tak doktorum az ho odnesou

Reagovat
Josifek

Bez klasickýho hrota se hrát prostě nedá, Aršavin je na této pozici marný, ten potřebuje uplatnit svoji techniku a rychlost někde na křídle, to ať tam dá Wenger radši snad i toho Bendtnera. Arsenal má sice platonickou převahu, ale to jen ve středu hřiště, šestnáctku má Chelsea dobře zavřenou a případné centry do vápna jsou vzhledem k výškovým dispozicím hostujících a domacích hráčů předem odsouzeny k nezdaru. Zkrátka prostě nechápu, co se to Wenger snaží budovat za tým..mně přijde, jako kdyby se pokoušel sestavit bandu borců, kteří budou hrát podobným stylem jako Barca - snaží se prokombinovat až těsně před golmana - ale na to nemají dostatečně kombinačně a technicky kvalitní hráče (krom výjimek jako Fabregas a Nasri) + uzší a kratší ostrovní hřiště a tvrdší hrá, která se v PL toleruje více než na starém kontinentu, účelnost tohoto stylu hry výrazně snižuje. Arsena jel schopen sice v klidu přehrávat podprůměrné týmy rozdílem třídy, ale když pak narazí na někoho, kdodokáže uzavřít před nimi svoje velké vápno a nepustit je tam, tak jsou docela v koncích. Když se k tomu ještě přidá např. skvělý Drogba, který si tam Wengerovy hošíky vodí jak chce, tak je zaděláno na pěkný výprask. Dneska mi zatím dělá radost Péťa Čechů

Reagovat
fantomas

"případné centry do vápna jsou vzhledem k výškovým dispozicím hostujících a domacích hráčů předem odsouzeny k nezdaru" - i vzhledem k výškovým dispozicím samotných centrů

"Arsena jel schopen sice v klidu přehrávat podprůměrné týmy rozdílem třídy" - to jak kdy, no..

Reagovat
Josifek

Tak teda většinou mi to tak přijde, že styl Arsenalu platí spíš na slabší soupeře než na zkušené kvalitní týmy jako Chelsea či MU..ale neříkám samozřejmě, že to tak platí vždycky.

Reagovat
fantomas

Poslední dobou většinou i ty slabší týmy jsou zvyklý proti nám ten střed zahušťovat.

Reagovat
Chazy

Wow, zraneny Drogba, ja se asi rozplacu :)

Reagovat
Josifek

Jo a ještě mě zaujal Clichy a jeho pohyb (uvolnění jeho strany pro Drogbu) při druhém gólu Chelsea, to byla fakt taktická libovka

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč to ted nezkusil anelka...

Reagovat
fantomas

Anelka.

Reagovat
smazaný uživatel

sákra. Drogba je na svoji výšku a tělesnou konstituci vůbec překvapivě rychlý . Nebo to bylo pomalostí Gallase?

Reagovat
smazaný uživatel

a) je správně, Gallas ještě docela nedávno patřil k vůbec nejrychlejším stoperům na světě....

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím,ž e je Gallas hodně rychlej. Nicméně mě překvapilo, jak si ho tam Drogba u lajny dal na pár metrech ...

Reagovat
smazaný uživatel

On se Drogba možná nezdá, ale akceleraci i celkovou rychlost má na špičkové úrovni

Reagovat
Chazy

Jojo, kde sou ty casy, co hral za Chelsea, to jsem ho povazoval za nejlepsiho CB v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Chelski hrál spíše beka ne?

Reagovat
Chazy

Ja si ho teda pamatuju vedle Terryho, na RB byl Melchiot.

Reagovat
fantomas

Když už hrál na kraji, tak spíš LB teda.

Reagovat
Chazy

Ne pravidelne. To je fuk, hral stopera s Terrym.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to bylo ještě před Abrou. Mourinho ho stavěl spíš na kraj, proto taky chtěl odejít...

Reagovat
smazaný uživatel

Že jo? Jsem ti to říkal, že hrál spíše beka. Carvalho ho vyhnal na beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že kolega měl na mysli to období před Mourihnhem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to je dlouhá doba...to ještě pomalu nikdo neznal CHelski a nebyl ten klub tak hnusný :)

Reagovat
Chazy

jojo, Eidur a Hasselbaink, Cudiccini v zivotni forme:)). Pak uz tam ani nechodili nejak zvlast sympaticti hraci, snad jen Duff... Mutu a Crespo mi nevadili.. kdyz je potreba rychle zaplnit kadr kvalitnima hracema, tak to holt padne spis na ty, co sou klubisti jak Diouf.. Veron :))))

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tři první jména, které jsi vyjmenoval, tak patří mezi mé nejoblíbenější hráče, které jsem mohl vidět...jo, to fakt ten klib nešel až tak nenávidět...teď když tam vidím Maloudu, Mikela, Drogbu a další namrdance, tak se na fakt na ně koukám jen z donucení, abych byl v obraze.

Reagovat
smazaný uživatel

klub

Reagovat
Chazy

U me uz to nejak opadlo, momentalne jsou mi tak nejak ukradeni, klub co zije na dluh z prachu kohosi uz neni bohuzel zadna vyjimka, jde to pekne do... :)) Ale je fakt, ze sbirku nesympatickych, bezcharakternich hracu tam maji krasnou particku.. sem rad, ze uz nechodim na chelsea-fc.cz, bych se zas dostal do nejaky diskuze s nejakyma vypatlanyma drogbofilama:))

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jde to bohužel do všechno do hajzlu...zaplaťpánbůh za normálnější kluby...jo, na ten jejich web už taky nechodím...to hned člověk ztratí za každou návštěvu rok života...I když ty jsi jim dam někdy dobře dával :)

Reagovat
Arbiter

tak nečti diskuse, ale články, nebo takové weby navštěvuješ kvůli jeho přispěvatelům

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ty články dělaný pro děcka? Ne, to nemá smysl...i když někdy tam nějaký článek je dobrý...zas nechci křivdit

Reagovat
Chazy

Tak clovek si vetsinu clanku precte na anglickych webech, na ceskej ma cenu jit prave spis kvuli tem diskuzim, kdyz to chce probrat.

Reagovat
Arbiter

ne všichni ovládají komunikativní angličtinu

Reagovat
Chazy

Hlavne na anglickych diskuzich vubec nepusobim jakoze mam prehled, to me depta :)

Reagovat
Arbiter

egař, i když je to celkem logické

Reagovat
Chazy

Tak ja nemam zapotrebi nekam prispivat, kdyz vidim, ze toho vim daleko min a casem sem ztracenej a ztracim nit. Radsi si ty diskuze spis proctu a prispeju minimalne, ja ani tady nechapu lidi, kteri se treba se mnou pusti do diskuze, i kdyz toho vedi o tolik min. Hlava mi to nebere, ja to neumim :)..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

hej ty tam, co s Žilinou?

Reagovat
smazaný uživatel

Co co? Keď budú prachy a chuť, tak sa tam vidíme. Zväzy teraz majú mesiac na vytýčenie dátumov zápasov, neskôr sa dozvieme kedy sa začnú predávať lístky, ešte niečo?

Reagovat
Chazy

Ja ale doufam, ze ted ta vlna nakupovani klubu prejde. Preci jen - Man City furt ne a ne dosahnout toho, ceho chteji (a jejich neucast v CHL pristi rok jim pozici neusnadni).. Birmingham kazdy odmitl, zadny hrac tam nechtel. V PL uz je pak malo tymu, ktere jsou dost velke a maji reputaci na to, aby tam nejaci hraci chodili a dalo se s tim pracovat. Neumim si treba predstavit nejakeho ropneho magnata jakozto vlastnika Potters :)..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě těší jeden fakt...a to jsou vysoké daně :)...to je cesta, která může vyhnat verbeš pryč :)..ale uvidíme v létě. Podle mě se bude nakupovat v horkým

Reagovat
smazaný uživatel

Tore Andre Flo, to byl borec

Reagovat
Arbiter

"diamant" Malouda

Reagovat
Tomekcz

Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna teď měla Chelsea v obraně díru jako vůl. Na co tam Nasri čekal a a co zkoušel udělat, to ví jen on sám, ale podělal to

Reagovat
smazaný uživatel

on na víc totiž nemá

Reagovat
Arbiter

tak to bylo i minulý zápas a stejně jsme vyhráli 1:3...Nic nového pod sluncem

Reagovat
Tomekcz

co tam ty decka nacvicujou se boji jit do vapna?

Reagovat
Arbiter

Peťa Čech dál JTmu ťavku za Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

A pod dresem nosí tričko s nápisem: This is for Wayne...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

to by ho spíš nakopnul do koulí

Reagovat
smazaný uživatel

Další díra v obraně Modrých, ale zase - není hráč, co by to vzal na sebe a vypálil. Hází tam po sobě balonem a čekají, komu ho zeberou ...

Pokud dneska Arsenal dá gól, tak to bude Cesc střelou za hranicí vápna, ze standartky, nebo z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

no jo měl bys jíát hrát ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super akce od Bendtnera Přesně tohle Arsenalu chybělo. Tak že by ještě?

Reagovat
terry

Ho měl Terry zbít, fracka španělskýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Čech

Reagovat
fantomas

Za Aršavina Rosický. Urychleně!

Reagovat
smazaný uživatel

A opäť Čecha len trafili

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Perfektně Čech

Reagovat
smazaný uživatel

To si Čech na rozdíl od Tevézového přímáku pohlídal..."Fantastic piece of work by Petr Čech"

Reagovat
smazaný uživatel

co prvy dobry zakrok v sezone?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

preco su chelski ch*jy??:.

jednoducha odpoved doebaly mi tiket aj naladu..

stacilo mi vidiet prvych 20 min..arsenal tlak chelski gol ..arsenal tlak chelski protiutok a gol.. a odvtedy to je beton ala stara znama chelski ako ju pozname proti barce..

na tiket som dal ze bude 1 gol v 1.polcase a oni daju 2 a do konca zapasu uz nic.. no neporazi vas? ... este k tomu didijer da 2 goly no ked nedostanem infarkt ta nwm co..

snad mi zostava dufam ze zavahaju v stredu a ked nie tak na OT im ukazeme co to je FUTBAL..

dpc so systemom

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
Arbiter

tak za prvé- před prvním gólem žádný tlak Arsenalu nebyl...Za druhé nevidím žádný beton z pohledu Chelsea...A za třetí- nemáš si podávat tak blbé tikety, můžeš pak být naštvaný pouze a jen na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

niesi nezainteresovany divak takze tvoj pohlad na zapas nieje dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne, že ty si zainteresovaný divák, keď máš podaný tiket

Reagovat
vladis271

fňuk, fňuk, smutný mufan, len kvôli vám ma to teší

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdi nulo.

Reagovat
Tomekcz

proc si tu helmu nepomaluje jak golmani v NHL

Reagovat
smazaný uživatel

presne.. dobry napad :D.. mohol by si tam nakreslit betonovy mur .. to by charakterizovalo hru chelski

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Střídali jsme už?

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
smazaný uživatel

"Podľa Ancelottiho je Rooney najlepší na svete!"

aspon trenera maju normalneho

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner je ale kolohnát

Reagovat
smazaný uživatel

škoda. Kanonýři by potřebovali i trochu štěstí. Třeba při téhle zpětné přihrávce byli ve vápně hned čtyři, ale nedostalo se to k nim.

Reagovat
smazaný uživatel

a zase - kousáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Man Of The Match

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to ted nehraje moc dobře, docela si koledují...

Reagovat
terry

Chtělo by to rozběhat v útoku, ale my nestřídáme. To mě na Carlettovi mrzí. To jeho nestřídání.

Reagovat
Arbiter

Žirkov za Ballacka

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia čuměl jenom

Reagovat
fantomas

Panebože, nechte už toho neúčelnýho přihrávkování...

Reagovat
$dolar$

Skoda

Reagovat
terry

Fabregas, to je zmetek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

zer vic chleba Tome

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Ted jeste Arsenal doma dostane od tragickyho Liverpoolu a bude

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin má volno, může stříet a ještě přihrává, nechápu.

Reagovat
fantomas

Vždycky volí to nejhorší řešení. Většinou to ale dělá přesně naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

V Arsenalu se asi střelba netrenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přihrávky dozadu jim jdou!

Reagovat
fantomas

Občas i po šířce hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Bendtner dnes potvrdil svou extratřídu, ten nepřihrál nikam

Reagovat
vodka

Aršavin dneska spolu s walcottem trapný výkon...

Reagovat
Josifek

To jo, ale největší vinu na jejich mizerném výkonu nese slovutný Arséne, Aršavinovi to prostě na hrotu absolutně nesedí (k tomu si ještě přidej, že PL pro něj není nejvhodnější soutěží) a Walcott je takový mechanický hráč (není schopen dát do hry příliš osobní invence, fantazie atp. - spíše jen opakuje situace naučené z tréninku), který umí akorát dát hlavu dolů, šmodrchat jednoduchý kličky a rychle běhat (vůbec není takový talent, za jaký se považoval či možná ještě považuje - jen prostě dozrál dříve než jeho vrstevníci) a tyhle svoje přednosti rozhodně nevyužije při hře do plných, což díky rychlému gólu Chelsea bylo jasné, že tomu tak bude, takže ho mohl Wenger vystřídat o dost dříve, klidně ještě v první půli (ale jasný je, že po bitvě je každý generál )

Reagovat
smazaný uživatel

něco jako kadlec ... klika do leva, centr a čau ..

samozřejmě obrazně ..

Reagovat
Josifek

Sakra, neurážej mi Kadlece, já v něm vidím velkou Sparťanskou budoucnoust

Reagovat
Arbiter

za co ta žluta pro Žirkova?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tak za co? Já to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Taktický faul na půlce, zastavil rozvíjející se brejk

Reagovat
Amos

Njn "nečekaně" Chelsea vyhrála,doufám , že alespon Liverpool dáme , jinak si hodim mašli .. Kecy o tom,že útočníka nepotřebujem a že jsmě "měli" nejlepší útok ligy si nejmenovaná osoba může strčit někam , Rooney/Drogba/Torres.. to jsou hráči,kteří dělaj rozdíl a kteří chybí u nás.

Reagovat
Arbiter

zdržovačka už

Reagovat
fantomas

Standing ovation.

Reagovat
Arbiter

skvělá klička Bendtner

Reagovat
fantomas

Bendtneeeer. Miluju jeho kličky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešku snad bude mít Čech od jízlivého bulváru zase na chvíli pokoj. Chvílí myslím časový úsek do dalšího, byť nepatrného Čechova zaváhání...Každopádně už se nemůžu dočkat na tu trapnou glorifikaci z dílny tv hovna...Btw. Drogba-12 zápasů proti Gunners=12 kusů

Reagovat
Arbiter

Zabiják Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim že dokonce jen 10 zápasů

Reagovat
Arbiter

ne, 12

Reagovat
smazaný uživatel

tak komentátor při minulým zápase (0:3) říkal: 9 zápasů, 9 gólů při jeho prvním gólu, neříkám ale že se neplete..

Reagovat
Arbiter

tak si to spletl, před tímto zápasem to bylo 10 gólů na 11 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že dokonce na sportstream.cz to je...no nic, a kde bereš tuhle statistiku?:)

Reagovat
smazaný uživatel

"John Terry - Mr. Chelsea Legend"

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si to aj ty ?

Reagovat
Arbiter

Zasloužená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

bez kvalitniho utocnika se proti chelsea moc vyhravat neda...

Reagovat
herbage

Jak jsem říkal po duelu s MU, hlavní je ukopat třetí flek a na tom se po zápase nic nemění. Teď se dát hlavně do pořádku před zápasem s Poolem

Reagovat
Amos

Nemáš strach z toho,že odejde Cesc , Arshavin , Eboue , když zase nic nevyhrajem? ..

Reagovat
smazaný uživatel

Strach? On sa predsa chce so mnou staviť, že Cesc neodíde do budúceho leta

Reagovat
herbage

Nabídka sázky stále platí, Cesca dva nepovedení výkony nerozhází. Navíc ve hře je ještě LM, která Arsenalu lépe sedí, než tvrdá PL

Reagovat
herbage

Eboué ať jde, Aršavina bych taky překousl, i když rád bych kdyby zůstal, ale Cesc by mrzel. Uvidíme, ale podle mě Wenger přes léto určitě někoho přivede, letos se hodně spálil

Reagovat
Amos

Ebouého bych nepřekousl vůbec ... Ten maká pořád , snaží se , je to šáša , Arshavina bych také nepřekousl , můj jednoznačně nejoblíbenější hráč , ikdyž se mu nedaří , podle mě by měl konečně dát pauzu na 3 tejdny a vyléčit nohu , Cesca bych nečekaně také nepřekousl , protože je srdce Arsenalu a je smutný,že srdcem Arsenalu je hráč ze Španělska a ještě k tomu záložník .. Ideální by bylo : Odchod Silvestreho,Denilsona a odejde i Sol - příchod Subotice,van der Wiela a Chamakha/Villy/Benzemy(nereálné) ...

Reagovat
smazaný uživatel

S Arshavinem souhlas, na Arsenal má s prstem v nose, jen ho poslední dobou staví AW na nesmyslný post, což v kombinaci se slabší formou vypadá tak jak to vypadá...

Reagovat
fantomas

Mizerně hrál i na křídle. Na hrotu akorát boří mou domněnku o tom, že za nás už nikde hůř hrát nemůže.

Reagovat
Godwinson

Čech

a pro mě Mikel, dneska přihrával i dopředu

Reagovat
Amos

Ten Arsenal už mě fak trápí to už neni možný ... Takovou dobu čekat na tu radost z vedoucího/vítězného gólu , ještě čumět na Walcotta , kterej zavře oči a běží mezi dva hráče... Prostě už mi chybí radost z vítězství a pokud to nebude ani proti Liverpoolu , začnu bejt agresivní ...

Reagovat
smazaný uživatel

pokuď LFC nasadí stejnou agresivitu a tempo jako v zápase s evertonem, ale třeba i proti vám na anfieldu v 1. poločase, tak nemáte šanci.

Reagovat
Amos

Pokud nebude Torres/Benayoun , tak máme šanci dost velkou .

Reagovat
smazaný uživatel

tady ty 2 nehrajou teď roli v současnym LFC. Navíc začla fungovat obrana, což by pro vás mohl bejt největší problém, hlavně pokuď bude sestava stejná, nebo podobná tý dnešní.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba Čech ....Chelsea

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se předvedl, ty přihrávky vážně nechápu, kolikrát mohli střílet, ale ne oni to dotlačej ještě dál.. Drogba

Reagovat
Arbiter

stejný případ, jako minulý duel- hráči Arsenalu se raději ukličkujou, než aby vystřelili. Pak ale ať se nediví, že nás nedokážou porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Řikam to nerad,ale Drogba je prostě borec

Reagovat
smazaný uživatel

Řikam to nerad,ale Drogba je prostě borec

Reagovat
Counter

Sol do základu a Vermaelen na LB. Pak snad ubráníme ty 2-3 situace za zápas. A útočník netřeba, sice už nejsme nejlépe střílející tým PL, ale pořád jsme přeci v nejužší špičce...

Reagovat
Lovec

Po druhé dostáváme od špičkového týmu lekci z produktivity. Po většinu zápasu jsme byli opticky a dovolím si tvrdit že aj herně lepším týmem, v šestnástce jsme ale projevovali až trapnou neschopnost jakkoli zakončit (Nasri...). Chelsea ukázala, že v jednoduchosti je síla a bere důležité tři body. Almunia opět nepodržel a ukazuje, že nejenom na hrotu nás tlačí bota.

Nedokážu pochopit, proč nehrál Bendtner od začátku, v horším případě aspoň celý poločas. To je Wenger vážně už tak senilní? Jinak bych rád vyzdvihl obrovskou bojovnost a zarputilost Songa nebo téměř sci-fi znovuzrození Clichyho (naposled viděn v sezoně 07/08). Výkon nebyl zlý, finálová fáze už ano. Máš cos chtěl Arséne

Reagovat
herbage

Tak Bendtner není doléčenej a za stavu 2:0 bylo jasný, že lze ztrarit jen tři body, ale kdyby si Bendtner obnovil zranění, tak vzhledem k marodce by Arsenal přišel o víc bodů v následných zápasech. Bendtnera šetřit hlavně na venkovní zápasy

Reagovat
Marosh16

kvalitne DM posuva hru chelsea o level vyssie mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

kvalitní? Mikel?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak vaše jediny kvalitní DM je zraněny.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
herbage

Essien je klasickej běhzavej střeďák, DM spíš jen záskok

Reagovat
Arbiter

no je to furt nejkvalitnější DM, co máme A klasický běhavý není

Reagovat
fantomas

V Chelsea nehraje nic jinýho. Pokud chceš bejt puntičkář, tak dobře, CDM to je.

Reagovat
Arbiter

ale jo, hraje i toho klasického běhavého Ale není to pravidelné...

Reagovat
fantomas

Ale pokaždý je ten nejdefenzivnější článek vašeho středu pole. O to mi šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No je takovej defenzivnější CM, není to klasickej DM, ale prostě na ten post za něj nemají rovnocenou náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec očekávanej průběh zápasu s očekávaným výsledkem na konci. Nic zajímavýho se v podstatě ani nedělo, pro Arsenal se změnilo jen to, že ted se místo před sebe budou dívat v tabulce za sebe. Hodně se mi líbil výkon Čecha, byla z něj cítit jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Čo už, Arsenalu som ten titul prial, ale posrali si to sami a alp trest im ranu z milosti dá v stredu LFC

Reagovat
fantomas

Dnes se vůbec neukázalo, že není potřeba posílit útok, že ano Arsene? Další prokaučovaný zápas z jeho strany. Bendtner měl přijít už někdy ve 30. minutě, nejdýl o přestávce, kdy už bylo nad slunce jasný, že Walcott dneska nic nevymyslí. Na stoperu měl bejt vedle Gallase Campbell a Vermaelen se měl stěhovat nalevo. Aršavin měl střídat, ne Diaby. No prostě škoda mluvit. Reakce na průběh zápasu zase nijaká.

Reagovat
fantomas

* že je potřeba posílit útok

Reagovat
Counter

Jak se nestydí opisovat...

Reagovat
fantomas

Já s Vermaelenem počítal nalevo už při příchodu Sola.

Reagovat
Lovec

To Diabyho střídání jsem taky nepobral. A tím, koho měl Bendtner už ve 30. minutě střídat měl být právě Big Šava .

Reagovat
fantomas

Tak nejhorší hráč zápasu byl dneska senzačně nedotknutelnej. Opět.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, jak může hrát Sagna a Eboue sedet. Toho hrace je skoda, kdyz nehraje a je tak kvalitni. Jinak dneska bych stridal jako prvniho Nasriho a Walcotta. Jinak nwm, jestli mel prijit Bendtner, protoze ten je nulovej. Proste tam jasne chybi RVP a taky Adebayor. Letos proti vsem silnejm tymum totalne vyoreli jen kvuli tomu, ze suoper ma lepsi stred ,tak to cpu pres kraj a centry na Arshvina:Ddost smesny..Adebayora bych si teda ja osobne udrzel za kazdou cenu, i kdyz byl namachoravenj atd. tak by tam byl furt 10krat vicx platnejsi, nez ostatni utocnici, co jsou ted k dizpozici..a kdyzuz bych ho pustil, tak bych koupil kvalitni nahradu, treba Adriana Benzemu,Chamakha..atd..

Reagovat
Godwinson

já teda nepochopim, proč se nenašlo v zimě pár mega na koupi útočníka, na straně Arsenalu ... ale co naplat :)

Reagovat
Amos

Mega byly chlape .. jen se podle AW nenašel hráč , který by byl LEPŠÍ , než to co máme k dispozici

Reagovat
Godwinson

aha tak to zásadně mění situaci :) no je to bída, mohlo to vypadat úplně jinak, takhle nakonec můžou mít problémy i se třetím flekem, i když to nepředpokládám :)

Reagovat
Counter

Příští zápas s LFC dost napoví...

Reagovat
Godwinson

tak oni budou hrát jak bez Benayouna, tak snad i bez Torrese, ne? tak tam by to ta výhra být měla :) pro Arsenal ..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bych o chlup lepší, ale tento rozdíl zcela vymazal Drogba.. Vyúka z efektivity, jak se očekávalo a velká radost..

Reagovat
Kokesh

A v čem byl lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opticky urcite.. Drzeli mic, zpocatku meli i naznaky sanci(dokonce nektere sance).. v druhe puli se to zvrhlo v klasicke hazenkarske zdrzovani, jak sme u Arsenalu zvykli..

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost, Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo CFC! Paradni vykon Petre. Chelsea-mistr ligy 09/10

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo CFC! Paradni vykon Petre. Chelsea-mistr ligy 09/10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas se mi líbil ze strany Chelsea, individuální výkony Drogby, Čecha a všeobecně si všichni uhráli svoje, dokonce i Malouda přijde mi, že začíná Drogbovatět né, že by to byl tak famózní střelec, ale moc dobře si kryje. Výborně zachytal ten přímák, to by každý brankář nechytil, hlavně když nic neviděl. Drogba opět skvělý hlavně při druhém gólu a ten přímák nádhera opravdu nádhera. Terry a vlastně celá obrana Arsenal v druhém poločase skoro k ničemu nepustila a když už tak tam byl Péťa. Arsenalu chybí hrot a v létě by se měl po nějakém podívat.

Reagovat
Arbiter

Malouda mi dneska nepřišel nijak extra dobrý a to jsem se snažil odprostit od antipatií vůči tomuto hráči...Na křídle prostě neumí...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale nic zásadního nepokazil a líbí se mi jak si kryje míč, ale přijde mi, že je nějaký pomalejší

Reagovat
Arbiter

pár šanci zabil, jednu celkem dost podstatnou, která na sto honů smrděla gólem

Reagovat
vitasrp

Pravda, dneska od něj dopředu bída, vždycky, když zkoušel individuální průnik, přišel o míč, jenže to se na druhou stranu zase dá pochopit, když jsme pak útok už vůbec nedoplňovali a on byl sám v situacích proti dvěma protihráčům.. Zase ale na druhou stranu je potřeba ocenit jeho výkon v defenzivě, takhle běhat a vypomáhat obraně jsem ho už hodně dlouho neviděl.. Jestli vůbec někdy..

Reagovat
Arbiter

jo, to se mu zase upřít nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ten přímák pustil, tak ho bulvár rozcupuje..

Reagovat
Godwinson

najdou se tací experti, kteří mu budou vyčítat ten jeden nejistej výběh z brány a dva špatný odkopy i dneska :))

Reagovat
smazaný uživatel

No možná, ale jestli ses na to díval tak si mohl vidět, že skoro nic neviděl + mu tam ještě někdo před tím míčem na poslední chvíli přeběhl, těžký zákrok mnoho brankařů by udělalo krok za zeď.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám že to byl lehký zákrok, jen to jak by to vypadalo kdyby to náhodou nechytil...Poučil se z toho Tevézova přímaku, tam ten krok za zed udělal a byl pak hojně kritizovaný...

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Radši už to nekomentuju. Wenger snad nepochopí ,že Arshavina na hhort stavět prostě nemůže...

Reagovat
Chazy

At ho stavi kam chce, tak hraje mizerne. Nema na Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pozor, góly dávat umí

Reagovat
Amos

Reagovat
Amos

Reagovat
Arbiter

Já si myslím, že by se na křídle vyjímal mnohem líp a na Arsenal má (i když je náladový)

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, pod Van Persiem hrál dobře

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Kazis to:P

Reagovat
fantomas

To znamená, žes to nemyslel vážně?

Reagovat
Chazy

No, ne uplne, trosku jsem to zvelicil. Ale jeho prinos je posledni mesice fakt nulovej :)

Reagovat
Counter

Spíš minusový :)

Reagovat
fantomas

Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašná cypovina tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

cipovina ..

Reagovat
smazaný uživatel

Cypovina..

Reagovat
smazaný uživatel

cipovyna

Reagovat
smazaný uživatel

Cypovina..

Reagovat
smazaný uživatel

lofasovina ..

Reagovat
smazaný uživatel

Matadoři : školka 2:0

Bez urážky Arsenalu,ale dneska to rozhodli zkušenosti a osobnosti v týmu Chelsea,sice jsem nechápal,že nejsou schopni předvést pořádný brejk z těch získaných míčů,ale takticky to v zadu uhráli,což nebyl až takový problém když neměli koho bránit ve smyslu útočníků a střelců,myslím,že názorná ukázka byla ta šance Nasriho,kdy se volný uprostřed šestnáctky rozhlížel komu přihrát,Arsenal je mi sympatičtější svým herním projevem,ale bez Robina to je o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech dnes udržel 100. čistý štít v PL

Reagovat
Chazy

Dobra vizitka obrany CFC.

Reagovat
Arbiter

do které patří i tento gólman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

je to tak, nebýt skvěle zformované obrany, bylo by to mnohem horší

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A Arsenal ani dnes nevyhrál potřístý pod Wengerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Čechíno nejlepší gólman světa

Reagovat
Arbiter

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Liquid

ale dnes konečně tým podržel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

K vykonu arsenalu.Snazili sa chceli ale bolo to ako vzdy malo.Neviem ja by som dal Bentnera ..(aj ked je to drevak ) do zakladu lebo nemame ziadneho utocnika :(..Co s tym.Chelsea mala najviac 3-4 golove sance.Premenila 2.My sme ich mali tiez zo 4 ale nic z toho..:(.Velmi sa mi lubil Diaby,AA23 nemoze hrat na utoku to je jasne pod slkom.Mali sme kupit utocnika ale my ho momentalne nemame.eboue velke ozivenie.Sagna zahral dobre ale nabuduce by som dal asi od zaciatku Ebuemu.Caka nas Liverpool a ak uz ani toto nevyhrame budeme to mozno my co sa budeme bat o 4 miesto???A co sa tyka titulu sanca je ale miziva...:(.

Reagovat
Devil

Je videt,ze Chelsea a Man.Utd. jsou trosku nekde jinde nez Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Mají výhodu, že mají útočníka. Jinak je to srovnatelné. MU má k tomu i kopec štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by zfleku změnit pár věcí a hned je můžeš zas srovnávat. Podobně jak řiká jiri -fcb. Akorát je problém,že Wenger dělá málo pro to aby ty věci změnil.

Reagovat
Devil

No prave,par veci.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale většinu těch věcí lze změnit snadno.

Reagovat
Liquid

naprosto souhlasím, Arsenal ani letos nemůže skončit před Chelsea ani před Manchesterem Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to dobre, ale nieco tomu chybalo. Chybal José Mourinho na lavicke Blues ! Chcem Joseho spat v Chelsea !

Reagovat
smazaný uživatel

Čech dneska ukázal, že stále patří mezi top 3 golmany světa! Chytal perfektně!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím.. občas dostane laciné goly, ale dneska měl svůj den, ta chycená standrartka - to byl zákrok..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhrála protože si jednoduše počkala až Arsenal udělá nějakou chybu a pak ji potrestala. Dneska ty chyby udělal CLICHY, u druhého gólu jednoznačně a myslím, že i u prvního, to on stál u zadní tyče a pak se z neznámého důvodu rzoběhl někam do středu vápna a nechal nehlídanou zadní tyč. Clichy je poslední dobou opravdu jak natažená myš, který je jedno kam běhá, prostě běhá. Příšerný!

ARŠAVIN je namistrovenej mizera, kterej týmu zdaleka nedává vše co může a ještě se nebojí si otvírat hubu do novin.

CHELSEA prostě udělala to samý co MU posledně. Zahustila před vápnem a došla si pro nějaký ten gól po chybách Arsenalu. Body za to maj, ale chválit takovou hru teda nemusim.

Za to na hru ARSENALu se dá nadávat uplně krásně. Ten místo aby se snažil využít chvíle překvapení, tak vždy nechá soupeře zacouvat do zákopů a pak se přes to snaží dostat. Ježiši WENGERE, copak si myslíš, že s takovym materiálem co teď máš můžeš takovou hru praktikovat??? Nehledě na to, že vzruchu bylo před Čechem vic, než před Almuniou, někdy to byo dokonce i nebezpečný, je to neefektivní. Hráči nikdy neměli dost času připravit si balón ke střele a protože nejsou kdovíjak kvalitní, tak to z těch krkolomných pozic nedokázali proměnit. Musíš ten tým naučit hrát i něco jinýho! Změnit tempo hry, rychlým tahem na bránu, dostat na hřiště nějakýho siláka do vápna aby se daly použít centry, říct hráčům jak zahrávat rohový kopy (a standartky vůbec) - to jsou situace kdy s dobrym náběhem lze překonat i vyšší obranu, atd. atd....

Reagovat
Janča4

prosímtě ten Arshavin to neřek tak klid zas nějakej vymysl novin aby se mělo o čem mluvit ... s tím že nenechá na hřišti 100% souhlasím ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim jen to co se objevilo posledně. Ale i tomu bych věřil. Ze spousty jeho prohlášení je znát, že nevěří v nejvyšší příčky, či narážky na trenéra.

Reagovat
Amos

Takže začneme na začátku .. Arsenal neměl prodávat Adebayora respektive ho vyštvat , ano byl to namyšlenej a rozmazlenej parchant , kterej chtěl hromadu peněz, ale kurde musí se tady počítat s těma našema zraněníma a kecy o tom,že nepotřebujeme útočníka , že máme RvP/Eduarda/Bendtnera a částěčně na tento post i Velu , mě fascinovaly.. To jsem nepochopil a nepochopím , taktéž jsem doufal v příchod Llorise , zase nic , Almunia loni nebyl tak hroznej , ale to co předvádí letos , to je otřesný , ty výkopy už tady padly alespon stokrát a řeknu to po stoprvní , on prostě nedokáže vykopnout míč , kterej mu jde proti noze , prostě to neumí , nepodrží , když je potřeba a všechno to souvisí s jeho nízkým sebevědomím ... Obrana špatná nebyla , říkal jsem si , Gibbs to zvládne , taky že zvládal , ale zranil se a celkem dobře se toho hostil Traore .. Po 11 tejdnech se vrátí Clichy a říkám si , konečně budem mít pořádnýho levýho beka...jenže co se nestane , on je mnohem horší , než Traore , dozadu si ho vodí Nani , poziční hra děsná , dneska Drogbovi ještě ze zdvořilosti uvolní prostor a o centrech ani nemluvím , ty měl Traore výborné ... - prodat do Realu , dokud ho budou chtít a za nějaké slušné peníze..

Denilson-to je kapitola sama o sobě , ten chlapec mi zezačátku přišel jako celkem nadějnej , jenže posupem času ne , že by se zlepšíl , ale naopak je ještě horší , nahrávky do stran , ztráty míčů , špatná poziční hra .. prostě děsnej v porovnání se Songem , kterej byl jalovej před pár sezonama , je to hrůza a co ze Songa je dnes...

Arshavin - přesto , že ho miluju ty kecy o tom,že minulá sezona je demoverze,že teď to je na ostro.. To ať si strčí někam,když může vystřelit nahrává , když má nahrát střílí radši do protihráčů .. Když ztratí míč podívá se do země a prohne se , jak želva ... Přijde mi ,že prostě nemá chuť do hry nebo jestli ho limituje zranění nevím,ale ať se radší místo těch , ikdyž oprávněných keců na přestupovou politiku Wengera soustředí na výkony..

Walcott - hrůza , tenhle chlapec je tak děsně přecenovanej , to snad ani neni možný.. on prostě ten talent nemá , on má jenom rychlost .. Pochybuju , že bude někdy lepší , možná se dostane do formy , ale nezmění se v něm ta rutina jednoduché kličky,zavření očí a běžení mezi dva hráče.. Podle mě máme mnohem talentovanější a perspektivnější hráče (Wilshere/Vela) , než je Walcott , dneska bylo důkazem ,že zdaleka nemá na základ..

RvP- v této sezoně mohl být králem střelců , jeho forma mě posadila na prdel,dal zapomenout na Adebayora , byl králem střelců i nahravačů , prostě kanonýr , jak má být.. jenže pak podělanej přátelák , neštastný skluz a on se zraní do konce sezony.. Čekala by se náhrada v podobě Eduarda , jenže ten už se do své formy nevrátí a podle mě jeho kariéra v Arsenalu se blíží ke konci .. Když nehraje Dudu tak , jak se patří , tak máme Bendtnera , jenže ten se zraní a po zranění nevyjadřuje žádný progres v zakončování od minulé sezony.. Díky tomu očekáváme posilu do útoku i kdyby to byl ten Chamakh , prostě někdo , ale ne AW si radši počká až bude zadarmo a radši obětuje boj o titul.

Nasri - nečekám od něj zázraky, Zidane z něj nikdy nebude a ani nemohl být , je to prostě Samir a má jiné přednosti , než Zidane , letos není tak špatný , ale AW z něj vymazal to , co měl v OM a to je skvělá střela ze střední pozice a místo ve středu zálohy.. Stejně jako u Rosického ho to děsně limituje a nemůže naplno rozvinout svůj potenciál,což má dopad i na defenzívu.

Dostáváme se k rozestavení , když vidíme , že nemáme klasické křídla typu SWP/Lennon/Young(Walcott jim nesahá ani po varle) a stavíme tam playmakera Rosu a Nasriho , tak je něco špatně , třeba je na čase změnit rozestavení , Rosa - Nasri můžou hrát krajní zálohu , ale nemůžou hrát křídla to určitě ne. Nechápu , proč AW nezkusí proti silnejm soupeřům 4-4-2 v rozestavení : Mannone-Sagna/Eboue-Gallas-Vermaelen-Clichy/Traore;Rosický-Song-Fabregas-Nasri;podhrot Šava , hrot Bendtner ... Určitě by to mělo větší úspěch , než centry Clichyho(které stejně letí někam do nebe) a Sagni(ty se zase pomalu neodlepí od země) na Arshavina..

Ramsey-podle mě je o mnoho lepší , než Denilson už teď a tak nechápu , proč upřednostnuje AW Denilsona. Ramsey bude velice důstojnou náhradou za Cesca ale až za 2-4 sezony.. Wilshere také měl dostávat mnohem více šancí na úkor Walcotta , jelikož ho převyšuje ve všem , kromě zkušeností a rychlosti ..

Eboue- tenhle hráč je prostě srdcař , ani né tak , že by Arsenal vyloženě miloval , ale pokud dostává šance , nechá na hřišti vše,maká a dokáže i pobavit , zbavit se ho by byla děsná chyba a já ho rád uvidím v příštích zápasech v základu na úkor Sagni , kterej se Ebouemu nevyrovná centry asi nikdy a v této formě v obranné činnosti jsou na tom podobně ..

Cesc- Cesca mi je děsně líto , on prostě dělá co může , ale přeci nemůže bejt nejlepší střelec týmu střední záložník , kterej má vymejšlet akce a dávat i goly? .. to jednoduše nejde , Cesc má ty golovky připravovat pro hráče typu RvP , bojím se , že po neúspěšné sezoně opustí Emirates Stadium a odebere se na Nou Camp , to by byla velká rána pro Arsenal a v příští sezoně by mohl dopadnout ještě hůře , než Liverpool ..

Na závěr se podívám na zoubek AW .. AW je bezesporu skvělý vychovávač mládeže , vynikající ekonom , skvělá osobnost , ale děsný stratég . Většinu těchto zápasů nezvládá strategicky , což je následkem jednoznačných proher s Man.Utd , Chelsea , Man.City aj. musí si uvědomit , že nemůže hrát stejně proti Boltonu , který nám dá dva goly , ale má děravou obranu , takže jim nasázíme 4 .. Takovýmto stylem by mohl proti Chelsea aj. hrát , kdyby měl rozdílového útočníka typu Drogby/Rooneyho/Torrese,jenže to po zranění RvP nemá a tak topí vepředu Šavu a trápí tim miliony fanoušků.. AW respektuji a respektovat vždy budu , ale už by se měl zamyslet jak nad svou přestupovou politikou , tak nad strategií zápasů s těžkými soupeři....

Doufám,že příští rok touto dobou zde budu psát komentář více positivní , alespoň s reálnou nadějí na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

udělal jsem si volný podvečer a jdu na to

Reagovat
smazaný uživatel

Z 90 % mi mluvíš z duše. Zbylých 10% jsem pořádně nepřečetl.

Reagovat
Amos

Dusil jsem to v sobě dlouho , ale po tomhle zápase to už muselo ven , nedá se svítit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě tohle dolehlo už na jaře po domáci prohře s MU. Jinak teď poslední zápasy ty věci doslova svítí z Arsenalu.

V tý souvislosti mě napadá jedna věta která by se k tomu hodila: "Kvůli Arsenovi jsem začal fandit Arsenalu a kvůli němu taky přestanu."

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

Ano souhlasím,akorát u mě to je tak,že já miluju Arsenal , jako klub a né kvůli AWmu , takže ikdyby jsme byli ve středu tabulky,milovat ho budu dál.

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky nemůžu Arsenalu přestat uplně fandit a nefandim mu jen kvůli AW. Akorát je to persona která ho dělá oproti jiným klubům výjimečný.

Ale možná kvůli AW přestanu Arsenal sledovat tak urputně jako teď. Protože dokud se něco nezmění, tak nehodlám trpět skoro každý zápas sledováním těch samých chyb od těch samých hráčů, hrajících pod tím samým trenérem, přičemž ani jeden z nich neni schopnej se z nich poučit. Sledovat to postý už bych asi prostě nemohl

Reagovat
Amos

přesně to je to , o čem jsem mluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže i když uvidíš ty samý chyby pořád dokola a budeš vědět, že Wenger nemá ve zvyku s nima něco dělat, tak budeš sledovat každý match?

Reagovat
Amos

Ano .. celej tejden se na to těším a doufám,že se to změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ale v poslední době myslim, že to nemůžu dlouho vydržet. V tý fázi o který mluvíš, jsem několik měsíců, možná už rok. Ale musim uznat, že zatím jen mluvím o tom, že toho už nechám, zatim mi to nakonec nedá a vždy se na to du kouknout. A to chodim do hospody! Nemám to na TV, občas se kouknu na netu.

Reagovat
Amos

Takhle to chodí i u mě , jenže vždycky si řeknu , co když se to změní a nebudem hrát házenou a ono prd , ona ta házená by byla pěkná ve Španělský lize , kde bysme bojovali o titul s Realem a Barcou , jenže tady prostě musíme hrát tvrdě , Merseyside derby nám ukázalo pravej , anglicjek fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně když jsem roloval tak jsem si myslel že je to další článek .. ale máš pravdu

Reagovat
Amos

No pak už jsem neměl náladu se rozepisovat o Silvestrem,Solem,Gibbsovi,Diabym atd.. na konci sezony to všechno sepíšu , protože pro nás sezona nedopadne dobře..

Reagovat
vitasrp

Ale dopadne, třetí flek už uhájíte s přehledem a to vzhledem k předsezónním prognózám není nijak tragický.. A vlastně v momentálním složení(když vyloučím ty zraněné hráče) ten tým na víc ani nemá..

I když jde taky o to, jak vnímáš úspěšnou sezónu, jestli je k ní třeba pohár, pak bude pravděpodobně neúspěšná, ale vy jste si poslední dobou už jistě zvykli a podle trochu trošku přehodnotili kritéria..

Reagovat
Amos

Pro mě je neuspěšná i kdyby jsme prohráli ve finále LM a skončili druzí v PL .. prostě pohár i kdyby Ligovej pohár , ale alespon neco..

Reagovat
vitasrp

Tak to je těžký no, Carling jen tak nevyhrajete, když i na City postavíte sestavu mladíčků, a FA Cup zase Wenger s klidným svědomím obětuje na úkor obtížného období v lize, aby z něj stejně vytěžil jen jeden bod..:)) Moudré..

Reagovat
Amos

Bohužel,začíná mě to iritovat.

Reagovat
Amos

Bohužel,začíná mě to iritovat.

Reagovat
vitasrp

A mě Wenger baví furt víc a víc..

Reagovat
fantomas

Pobavíš se ještě víc, když si přečteš jeho pozápasový prohlášení.

Reagovat
Amos

Už je k dispozici v češtině , nechce se mi to překládat.

Reagovat
Amos

Nejlepší je to , jak si myslí , že ten "faul" na Bendtnera měla být penalta

Reagovat
vitasrp

Holt Arsene je zase objektivní, stejně jako po utkání na podzim, kde pro změnu jeho tým vstřelil naprosto regulérní gól..

Reagovat
Amos

Tak z B4 neznám objektviního trenéra..

Reagovat
smazaný uživatel

On neřekl, že si to myslí on sám, ale že si to myslí Bendtner.

Reagovat
Amos

Ono to v podstatě je jedno , kdyby si AW myslel,že je to volovina,neřekl by to do novin.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to souhlasim až na to, že je Eboue lepší než Sagna

Reagovat
Amos

gratuluji v momentální formě nevím .. ale shodnem se na tom,že centry ma Eboue lepší..?

Reagovat
vitasrp

Spíš bych řekl, že Eboue je obecně lepší v podpoře útoku, tam na něj Sagna ani zdaleka nemá.. Nejen jeho centry, ale i průniky, ofenzivní výlety, kdy se nebojí obejít protihráče atd., to prostě u Francouze neuvidíš..

Reagovat
Amos

Ano tak o tom ani potom .. a v defenzivě v momentální formě Sagni jsou víceméně na stejné úrovni,z toho důvodu jsem psal,že radši uvidím Eboueho hrát ,než Sagnu..

Reagovat
Amos

celkem by mě zajímalo , jestli tady někdo napsal delší koment , než já

Reagovat
Godwinson

celkem by mě zajímalo, jestli někdo napsal delší článek než ty koment

Reagovat
Amos

to mě ani nenapadlo hele..

Reagovat
vitasrp

Já už takovejch pár měl..

Reagovat
Amos

Ani jsem si nevšiml,ale myslím,že jsem něco o tom slyšel

Reagovat
Amos

zkusil jsem do googlu napsat vitasrp,jestli mi to najde nějaké "slohové práce" a narazil jsem na toto: http://www.eurotip.cz/index.php?cmd=user-profile.home&user_id=14530 ; http://www.video-film.cz/user/view/profile/vitasrp .....

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Amos

jsou to tvé účty předpokládám? ale nenašel jsem nikde účet na pornostránkách,divné...

Reagovat
vitasrp

Asi jsou, protože podobnou přezdívku by si nemohl dát snad nikdo jinej, každopádně vůbec nevím, kdy jsem si tenhle účet vůbec zakládal.. Jo vlastně ono to je čtyři roky dozadu.. Spíš se divím, že to tam ještě nikdo nesmazal, já tam kromě registru nevlezl snad ani jednou..

Reagovat
Amos

no na té první stránce je rok registrace 2006

Reagovat
smazaný uživatel

celkem by mě zajímalo, kolik lidí si to přečte

Reagovat
Amos

podle mě si to přečetli tak 3-4 lidi zatim :-D plus já , když jsem kontroloval chyby.

Reagovat
fantomas

No to si děláš srandu! Se divim, že to vysratpé vzal s takovym klidem...

Reagovat
Amos

Já ho neznám pomalu hele

Reagovat
vitasrp

O tu "cenu" největšího slohaře jsem se přihlásil jenom diplomaticky, nechtěl jsem dát kolegovi svůj omyl sežrat stylem Mourinha..

Reagovat
Amos

Nemáš v záložkách odkaz na tvůj "obsáhlejší" koment?

Reagovat
Amos

To si deláš legraci to je dosti dlouhé,ale na vasqueze to nemá

Reagovat
vitasrp

Nemá, holt vasquez byl jen jeden..

Reagovat
Amos

Počínaje dneškem začnu ve wordu pracovat ne slohové práci na téma : Premier League , jako taková , finanční problémy klubů v PL , Big4 , Man City , aneb invaze šejků , Arsenal - opět bez titulu a do konce sezony toho bude dost , doufám , že to pak alespon jeden z lidí přečte

Reagovat
vitasrp

Tak si z toho udělej články a pak to hoď na premierleague.cz jako blog.. Ať to máš jako článek a ne jenom nehorázně dlouhej koment..

Reagovat
Amos

Na premierleague.cz jsem přišel teprve dneska .. Ale díky za radu.

Reagovat
Amos

tak tohle asi nepřekonám ani na konci sezony.

Reagovat
Liquid

CHELSEA FC = nejlepší tým v celé galaxii !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

já jí fandím a takoví lidé jako ty

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

ten systém 4-6-0 už mě vážně nebaví... wengerovi asi umístění kolem toho 3., 4. místa vyhovuje... jelikož neposiluje, nesnaží se zkusit něco nového... holt chybama se člověk učí, snad si to uvědomí i wenger

Reagovat
homeles8

joo, Chelsea porazila Arsenal... Stejně prohrajou zase s nějakým támhle vole Hullem

Reagovat
smazaný uživatel

támhle vole hullem

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš hodně nenáročný smysl pro humor

Reagovat
smazaný uživatel

teď si mě rozsekal

Reagovat
fantomas

To už neni zdravý. Vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl ze slabšího soudku

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechci nikoho "rozsekat" jak jsi napsal, mně to akorát nepřipadá ani trošku vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

mě ano .. omlouvám se .. budu zvažovat co mi má přijít vtipné a co ne

Reagovat
homeles8

a vy takovou kravinu neřešte......... stejně nic nevyřešíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

ty se takhle nebavíš třeba s kamarádama? Nevim, mě to připadá jak kdyby jsi se smál když někdo řekne dobrý den

Reagovat
Devil

Ale porad na tom bude lip,jak Arsenal...

Reagovat
homeles8

1000. pro Davida Beckhama

Reagovat
Godwinson

Reagovat
homeles8

co je směšnýho na Beckhamovi?

Reagovat
vitasrp

Skutečně si myslíš, že tím směšným je Beckham??

Reagovat
Godwinson

trefils

Reagovat
homeles8

hm, ne

Reagovat
tomasinho

1000. Pro včerejší Merseyside derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

tak bacha, tisícovku jsem dal já, von má 1003, nebo 1004

Reagovat
smazaný uživatel

tvojí tisícovku ignoruju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sakra to mě štve že Chelsea porazila Arsenal tak trochu sem doufal že Man U zůstane první no nic bohužel se tak nestalo

Reagovat
vladis271

Ou Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah a v stredu vám dá coproto Villa

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro ty co neumí počítat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sejci

Reagovat
C0br

Wazza Drogba ho uz nedozene...

Reagovat
Slejdy

Drogba krasavec ten druhy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pittsburght-Washington

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím

Mám na dnešní den velmi nezajímavý zápas.

Naprostá 100% nejistota. Zápas dnes nedám zdarma.

info zde:

http://freto.blog.cz/

Reagovat
Al Capone

jdi s tím někam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Sarlin

Komu fandíš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa nicku Ronaldovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ano Ronaldo je největší frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

Manchesteru United nejlepší klub na světě

Reagovat
Janča4

Reagovat
Sarlin

Co ti vadí na dnešním výkonu ze strany Chelsea Jančo ?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Chelsea...hlavne at nebere titul MUFC

Reagovat
blaugrana

Arsenal dnes nemal nárok. Ako už bolo písane, zaradenie Arshavna na hrot bolo totálne nezmyselné...pigimužík sa sotva presadí proti Terrymu s Carvalhom...centrované lopty do vápna, ďalšia nepochopiteľná vec, keďže pokutovému územiu vládli stopéri Chelsea. Hold Wenger mal investovať do hroťáka, ale veď načo by to robil...

Reagovat
j_mrazik

My to prostě proti těm nefotbalovejm týmům neumíme. Jinak, 2 zápasy a najednou je po naději na titul.

Reagovat
blaugrana

Njn, v ENG sa musí hrať na účel, "futbalovosťou" sa tam bohužiaľ moc vyhrať nedá. Na ich hru sa pozerá síce pekne, ale výsledky sa nedostavujú.

Reagovat
j_mrazik

Já viděl posledních 30 minut a vysloveně jsem se trápil. Fotbalovost, no je to takový tréninkový bago. Nic víc. Chelsea, když chtěla, tak nám ten balon stejně sebrala. Jinak musím pochválit Čecha, chytal opravdu dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, ale na druhou stranu, arsenal ho moc neprověřili (kromě tutovky arshavina)

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy byste na to meli, sila tymu tam je, ale nektery veci nechapu, ze hraje Nasri a rosa ne, Taky arhavin jak muze rhat na hrotu proti Terrymu nebo ze Eboue sedi a Sagna hraje, taky dost tragickerj Clichy..a taky nehorazne chybi RvP a Ade...Proste neni utocnik..Arsenal ve vetsine zapasu hraje stredem a proti Chelsea neni sance, takze musi rhat po stranach na centry, jenze na koho?..Adebayora proda bez nahrady za nej(coz je totalni kokotina) a RvP zranenej, Arsha je tam nulovej a Bendner taky..Wenger mi pripade stejne nepoucitelnej jako momentalne Mancini v City!

Reagovat
blaugrana

Tj, pripadá mi to, že Arsenal sa snaží hrať barcelónsy štýl, ale Diaby nie je Iniesta a Fabregas na všetko sám nestačí. S Cechom súhlas, dnes žiaril.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca to s fotbalovosti dotahla docela daleko

Reagovat
blaugrana

To je pravda, ale La Liga je o niečom inom než PL. Navyše v Barce je skĺbená skúsenosť s mladosťou + má Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

taky měla poradnyho utocnika, Etoa ted Zlatana, ale eto se me tam hodil vic..+Messiho a taky solidni obranu, ktera umela rozdavat solidni centry..a v Arsenalu jedinej krajni bek, kterej umi solidne zautocit a odcentrovat sedi, coz fakt nechapu (Eboue)..a Sagna hraje asi rpoto, ze je krajan paka Wengera..

Reagovat
Amos

My měli Adebayora a kdyby nebyl línej lemrák , tak jsme mohli být na úrovni Barcy , jenže PL je PL a s tímhle stylem hrát nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Robinho v 86. minute zaridil vyhru Santosu nad Sao Paulem

Reagovat
vitasrp

Snad si ho tam nechaj..

Reagovat
smazaný uživatel

treba se v lete vrati a vsem ukaze, ze na PL ma

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že už nám toho ukázal dost. V Anglii už takovou lemru línou nechci ani vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prvni sezona nebyla tak hrozna, ale ted po zraneni otres..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani prvá nebola herne dobrá, v globále. Akurát mu relatívne vychádzala gólovo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasny, ale to sami muzes rict o Drogbovi a Torresovi..Celej zapas nic nehrani, dostanou se do sance a daji gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba i Torres se po hřišti neplouží jak ta brazilská lemra. Není to o tom, kolikrát komentátor vysloví jejich jméno když mají zrovna míč, ale je to o tom, že podstoupí oba desítky soubojů, vykrývají určity prostory, zapojují se nejenom do útoku, ale pomáhaj i s bráněním (Drogba je hodně platnej při bránění standardek, i když to ve spojení s Chelsea zní jakkoliv komicky), rozehrávkou.. Robinho vezme balon, udělá nad ním nějakou šaškárnu, vystřelí nebo ho ztratí a plouží se zpátky bez jakýchkoliv známek aktivity.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec se Drogba nelouda To ze je platnej pri Standartkach mozna, ale kdyz Chelsea nehraje dopredu, Drogba stoji na pulce a za nej to odbehava Anelka. Jinak myslis, ze Robinho neumi rozehrat??..proste ja netvrdim, ze je to nejakej uzasnej hrac, ale minule rok kdyz se dostal do sance, tak v 90% dal gol..a to ze nepodtupuje souboje je celekm jasny proc..Od toho tam mely bejt jini..a Drogba je jeden z nejlinejsich fotbalistu v Evrope, hraje jenom dopredu a hra dozadu ho krome standatek nejak nezajima asi podobne jako robinha..

Reagovat
vitasrp

Drogba se do defenzivy právěže zapojuje docela dost, sice ne v zápasech, kde to situace zas až tolik nevyžaduje(většinou proti slabším soupeřům), ale včera byl schopnej několikrát se vrátit až k našemu vápnu a dojet tam soupeře.. Když mu zrovna nejebe v tý jeho palici, je schopnej zápas odjet na 100% se vším všudy, i defenzivní prací..

Reagovat
smazaný uživatel

I přesto že Drogbu nemám vůbec rád a někdy na hřišti působí líně, pokud hraje pod manažerem, kterýho respektuje a kterej z něj dostane maximum, tak je pro tým strašně moc platnej. Za to Manchesteru City, kterej pod Hughesem praktikoval rychlou hru po křídlech, moc nepomáhalo, když k bráně loudavým poklusem postupoval Robinho, před vápnem udělal šaškárnu nad balonem a všichni jeho spoluhráči dávno přeběhli pozici, do které mohli dostat přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vitasrp

Jak zase líbá po gólu znak klubu.. To je kašpar..

Reagovat
smazaný uživatel

proc kaspar?..Santos z neho udelalo fotbalistu, takze tady se nedivim..v realu mel nej sezonu, takze tam se taky nedivim a ze to delal v city se taky nedivim, pac tam si urcite myslel, ze odehraje podstatnou cast kariery..

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, proste kdyz ho nekdo nesnasi, tak vsechno co dela je spatne kldyby to udelal kdokoliv jinej, tak by byl borec, ze dal takovej gol, ale udela to Robinho a kazdej z jeho odpurcu hleda okamzik, jak ho zkritizovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho bude mi PL chybět

Reagovat
smazaný uživatel

me taky

Reagovat
smazaný uživatel

Mne nie

Reagovat
smazaný uživatel

jojo tobe bdue chybet akorat Roberto, az ho sejci vykopnou

Reagovat
smazaný uživatel

Moja láska k Robertovi nie je tak veľká ako tvoja k Markovi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja to aspon uznam. navic urcite nejsem jedinej..

Reagovat
papos182

Co na tom, ze Arshavin hraje priserne, Liverpoolu tam da zase nejakeho haluzaka

Reagovat
Counter

to je pravda, na LFC by se Šava mohl probudit

Reagovat
Amos

co jednoho , mohl by hned 5 ..

Reagovat
smazaný uživatel

1161. pre "Mr. Smile" na Nova Sporte

Reagovat
mike.84

nejlepší filmové duo v hledišti dodalo chelsea štěstí a zabijacký instinkt

jinak dycky se mi líbí na wengerovi jak skače jak čertík bertik když dostanou gol nebo když se mu nelibí něco co proti němu bylo ale odpiskano spravně.. klaun (beru že to sou nervy, bo to je nejvyšší level, ale i tak, je třeba si dycky ponechat nadhled, zvlašt on když se prezentuje jako civilizovaný a uhlazený manager)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele